Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

El Nen Alegria I L'Emperador Pirata

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    El grumet Eduard Osetrov, juntament amb els pirates, captura la ciutat i allibera l'emperador pirata. Ara els lladres comencen una seriosa lluita pel poder sobre l'imperi. És cert, per descomptat, que el nen té els seus propis plans, tot i que se li promet el títol de duc.

  EL NEN ALEGRIA I L'EMPERADOR PIRATA
  ANOTACIÓ
  El grumet Eduard Osetrov, juntament amb els pirates, captura la ciutat i allibera l'emperador pirata. Ara els lladres comencen una seriosa lluita pel poder sobre l'imperi. És cert, per descomptat, que el nen té els seus propis plans, tot i que se li promet el títol de duc.
  . CAPÍTOL Núm 1
  Va continuar una batalla aferrissada entre pirates de tot tipus, incloses noies que lluitaven amb una fina cota de malla o fins i tot mig nues.
  I llançaven pèsols explosius amb els dits dels peus nus, o els tallaven amb espases.
  L'explosió ensordidora va danyar greument la gruixuda porta, però no la va enderrocar completament. No obstant això, el pas està gairebé llest. Els danys causats per les bales de canó van ser massius i la porta de ferro forjat amb prou feines aguantava.
  Nombroses noies esclaves van llançar pedres, rajoles trencades, vidres i fins i tot algunes dagues als soldats de la guarnició. Les noies portaven roba mínima, però eren musculoses i esveltes. Pràcticament no hi havia dones grans en aquest món, i això va ser genial. Tots els representants del sexe just són noies joves i fresques i n'hi ha moltes més que homes grans. I alguns dels esclaus eren nois que podien viure artificialment durant un parell de dècades com a adolescents i després morir mentre dormen.
  No era una perspectiva molt favorable, i els homes lliures no hi estaven d'acord. Però qui preguntarà als esclaus!
  Aquí el gran guerrer Sturgeon, perdent la paciència, va enviar el seu gegantí llangardaix a atacar. Amb un rugit aterridor, les restes de la porta van sortir volant. Els pirates lliures van llançar un crit d'entusiasme, corrent a l'assalt. Aquí brillaven els peus nus de les noies pirates. I, en primer lloc, l'heroi negre Oblomov. Bé, també les botes dels homes, i les mans fortes de representants d'una raça no humana. I fins i tot aletes, com les de les oques, en aquest món de gent d'un altre món.
  Va començar la massacre i el caos, hi va haver més pirates, els va emocionar la sang i les pèrdues, més d'una dotzena d'ells van morir sota els murs de la presó medieval.
  Les noies pirates van rugir a tot pulmó:
  Anem a l'atac de valent,
  La batalla amb els enemics serà mortal...
  Conquerir criatures malvades amb una espasa,
  Enviem foc sobre l'univers!
  I les noies guerreres disparaven amb arcs, fent servir els dits nus de les seves cames bronzejades, musculoses i molt àgils.
  Com sempre, endavant, un terminador del Komsomol que no coneixia por (sí, fins a cert punt Eduard també era membre del Komsomol. En una de les seves missions anteriors, va aconseguir lluitar a la Segona Guerra Mundial i unir-se al Komsomol!) Cavaller-pirata , així que va lluitar amb el coronel de la presó. Aquest és un paio de sis braços que intenta matar ràpidament el jove guerrer abans que els seus amics vinguin a ajudar-lo. Els seus gronxadors frenètics no van impressionar el nen.
  I en algun lloc, noies de diferents vaixells pirates lluiten i tallen els enemics com la col. I això també és genial. Així que Oblomova va donar una puntada de peu a l'oficial gorilЈla a la cara amb el taló nu que va caure, derrocant tres guàrdies més.
  L'heroi femení va cridar:
  - Saryn a la kitchka!
  Al principi, el nen Sturgeon va repelЈlir amb calma tots els atacs, després li va donar una puntada de peu a l'estómac. L'enemic estava retorçat, aprofitant el moment, el jove lluitador li va tallar el cap, una tècnica que funciona perfectament.
  "El teu cor és gran, però aparentment buit, com el cor d'un prestador".
  I l'Edward va riure. I el seu peu nu, ràpid com un llamp, va clavar el gran guàrdia a l'engonal.
  El casc amb banyes li va sortir del cap i la seva punta va colpejar un altre soldat al costat.
  La resistència dels carcellers a vegades s'arrossegava, sobretot quan els enfrontaments es produïen als passadissos i prenien caràcter d'emboscada.
  Fins i tot van resultar ferides diverses noies pirates. I van quedar atrapats a les cames nues i musculoses.
  L'últim refugi dels guàrdies medievals era el soterrani. Un dels primers a saltar-hi va ser l'enfadat Sturgeon tigre, els seus ulls veien perfectament a la foscor, i la seva espasa picada, continuant recollint una generosa collita de mort.
  "Idiotes no anireu enlloc, us faré fora de totes les esquerdes". - Va cridar el jove guerrer alegre.
  De sobte, es va escoltar un terrible rugit tronador al davant, després es va encendre una flama.
  - És realment un drac? - Va pensar l'intrèpid nen pirata, ofegat pels fums.
  El jove guerrer va saltar a un costat, la noia que corre darrere d'ell va xisclar de por i va quedar lleugerament cremada. El nen es va sacsejar, si és un drac, llavors hem d'actuar sense velocitat vertiginosa. El rugit es va repetir, la flama va començar a apaivagar-se.
  La nena pirata va xiular:
  - Aquest és Satanàs!
  I les seves luxoses i fortes cuixes van començar a tremolar. I l'olor de l'encens es va fer més forta.
  El nen pirata va respondre:
  - El Satanàs més terrible és la teva por natural!
  L'Edward es va adonar amb el racó de l'ull que el foc esclatava des d'un punt, encara que en un gruix gruixut. Com si es tractés d'una balena, en comptes d'aigua, vomita napalm. Després d'haver caigut a terra i pressionat contra la paret, el noi del terminador es va arrossegar, aleshores una flama va flamar des de l'altre costat, i la bèstia desconeguda va tronar tant que va poder fer fugir tot un regiment.
  No és d'estranyar que les tres valentes noies pirates que corrien després que el nen s'apretés contra la paret i cridés:
  - El drac estalvia'ns -
  Mare, pare salva'm!
  El jove Edward va dir:
  - L'ase rugeix més fort que la guineu que lladra, però no pot demostrar que no és un camell!
  Aleshores el jove lluitador va notar un forat amb prou feines tapat, per on fins i tot ell, que era de poca estatura, va poder arrossegar-se amb molta dificultat. Trencant i esgarrapant a les pedres, va esquinçar les restes de la seva roba ja esquinçada i es va esgarrapar les espatlles i el pit nus. No obstant això, aquest és exactament el cas quan la manca de créixer et beneficia. Si hagués crescut fins i tot una mica al llarg dels molts anys d'aventures, s'hauria quedat completament encallat. Com, per exemple, la falca de les botes espanyoles.
  El nen va aixafar amb els dits nus una aranya verinosa que li volia picar al vedell i va xiular:
  L'aranya insidiosa va esmolar la seva picada,
  I beu sang sagrada d'Elfia...
  Per al seu adversari, tot no és suficient,
  Qui té amor per la pàtria el matarà!
  Finalment, el túnel es va fer més ample i el guerrer terminador va sortir-ne amb un gran esforç.
  Llavors una visió estranya li va cridar l'atenció: dos homes grossos amb túnica groga i gorres al cap rapat, colpejant amb unes botes negres forjades, corrien per la farga, un hi bufava, i en aquell moment es va alliberar un rugit terrible, i l'altre estirava les palanques i, a l'instant, l'habitació es va fer més lluminosa i calenta. Els dos tipus de criminals suava molt i feien molt pudor.
  - Per tant, són uns estafadors. - L'etern nen guerrer fins i tot va riure d'alegria. - Em volien enganyar amb un truc tan senzill. Bé, els arrencaré les tripes.
  El jove lluitador va saltar com un tigre i va atacar els grans. El primer d'ells va aconseguir agafar-li l'espasa, però va ser colpejat al front amb l'empunyadura. Un fort cop es va inflar pel fort cop. El segon, veient el terrible nen sagnant, va demanar pietat.
  - No em matis, oh noble pirata.
  - Des de quan es van fer nobles els pirates? - Va dir el guerrer terriblement enfadat Edward i va carregar el puny a la mandíbula. El cap del gros ventre va caure enrere i va començar a fluir sang. El noi del terminador va dir en veu alta:
  - M'ensenyaràs noblesa!
  I el jove lluitador va colpejar l'enemic a l'engonal amb totes les seves forces. I els seus pòmuls sonaven i li sortia sang de la boca.
  Aleshores, agafant un munt de claus del cinturó, el jove guerrer va començar a obrir les portes. Darrere de la primera porta hi havia una celЈla on dos presoners s'asseien encadenats amb cepos. Un d'ells, malgrat les úlceres i els rastres de cremades i cops, tenia un aspecte molt respectable. La seva espessa barba grisa i les espatlles amples, amb l'aspecte ardent dels seus ulls mongols, parlaven. - Vaig néixer per manar! El segon era encara molt jove, bastant alt, però no li creixia la barba, només se li veia una lleugera pelusa sota el nas. Es van mirar fixament en Eduard Osetrova que va irrompre. La noia pirata va aparèixer darrere del nen. Els seus peus nus, forts i femenins van deixar petjades sagnants, escarlatas i gràcils al formigó.
  - Qui ets? - va dir el pres major amb una veu ronca però agradable.
  El sempre jove guerrer va respondre:
  - Sóc un noble pirata, Edward.
  El més petit va preguntar:
  - Com et dius?
  Osetrov va respondre amb confusió:
  - A l'empresa anterior l'anomenaven tanc de batalla de conills. A la colla actual... no ho sé, encara no s'han decidit.
  El pres major va respondre:
  - Ets ràpid i impetuós, i alhora, savi més enllà dels teus anys. Et diré Cobra.
  El jove guerrer es va sorprendre. Per a la gent, però, la cobra sona d'alguna manera ominosa. Però tot i així el noi del terminador va preguntar:
  -Qui ets?
  Ell va respondre amb dignitat:
  - L'últim emperador pirata. - Fashpirovsky, també em diuen "La Plaga de Déu". I aquest és el meu fill Aramis. - El líder dels líders dels lladres del mar va ordenar en lloc de demanar. -Ens pots alliberar dels nostres grillons?
  La nena pirata que va córrer després del nen va respondre, deixant al descobert les seves dents que brillaven com perles grans i molt luxoses i va donar reflexions:
  - Aquest noi dolç pot fer qualsevol cosa!
  El guerrer Edward va respondre lacònicament:
  - És clar, i ràpid!
  Les cadenes encara eren completament noves, oliades i forjades amb gran habilitat, cobertes amb una capa de plata, cada baula més gruixuda que el polze d'un home gran, o aproximadament tan gruixuda com la mà d'Edward. Aquest desagradable descobriment va demostrar que dir-ho ràpidament és, com a mínim, una imprudència. El valent guerrer va dir:
  - Vaja, sembla que et tenen por.
  El rei presoner va estar d'acord amb això:
  "Aquests carcellers són molt astuts, ens encadenaven de tal manera que era difícil moure'ns, i vigilaven constantment la celЈla, revisaven les cadenes, aparentment tement que els poguéssim veure amb un pèl.
  - Això és possible? - Va preguntar, una mica confós, un guerrer marimaç descalç amb banyador.
  - Si ho intentes, llavors sí. - I per convèncer, va sacsejar la cadena. - Res és impossible.
  Quan Fashpirovsky es va aixecar, l'experimentat guerrer Eduard va quedar una mica sorprès; no era molt alt, d'una alçada mitjana, tot i que molt corpulent, malgrat la fam i les privacions. Però el jove presoner, al contrari, era alt i esvelt.
  La nena pirata li va fer un petó i va exclamar:
  - Això és, senyor!
  - A veure què hi ha a les altres habitacions. - va suggerir el lluitador Eduard, fent girar impacient una espasa a les mans, poderosa en qualitat, no en volum.
  - Hi hauria d'haver una tresoreria de la presó i la resta de presos allà. - va dir en veu alta Fashpirovski.
  La nena pirata va cantar amb entusiasme:
  - Ah, el tresor, el meu tresor... execucions i intrigues!
  No és fàcil, no és fàcil estar a prop!
  Contràriament a les expectatives, la producció va ser realment rica. Barrils d'or, molts cofres amb pedres. Atrapant una mirada sorprès, que no esperava veure una cosa així a la presó, "The Scourge of God" va explicar fàcilment:
  - Aquí hi ha béns pres a molta gent, béns confiscats ilЈlegalment.
  El noi guerrer Edward va negar amb el cap i va exhalar:
  - Així sembla que no s'havien de treure tota la riquesa.
  Fashpirovski va assentir ferotgement:
  - El governador local és una guineu astuta. Intenta empassar més del que pot aguantar la seva gola. - Aquí el líder dels filibusters va mirar al seu voltant ansiós, mirant al voltant de les càmeres. - Ja l'han matat?
  La nena pirata va donar una puntada de peu a les seves cames nues i musculoses en resposta, xiulant:
  - No ho sé, senyors!
  El guerrer Edward, per al seu propi disgust, va sacsejar el cap amb els cabells ros:
  "L'última vegada que el vaig veure estava viu, només una mica abollajat".
  Fashpirovsky fins i tot va riure:
  - És així, ho hem d'arreglar urgentment. Però tots els cofres brillants no són el principal, aquí hi hauria d'haver una escotilla que conduirà a la masmorra del palau provincial. Ara, interrogaré el carceller. - Una ordre estricta d'un governant nascut. - I tu, cobra, agafa'l.
  Fins i tot fort i experimentat per l'entrenament, l'Eduard, que treballava a les pedreres, va aixecar la carcassa amb certa dificultat; Fashpirovsky va donar una bufetada al seu senglar gros a les galtes flàcides, obligant-lo a recuperar la raó, i després va afegir una altra bufetada. Quan va obrir els ulls, reflectien l'horror animal.
  - Només deixa la teva vida, ho faré tot.
  El líder pirata va grunyir:
  - On és la meva núvia Extragazel?
  El carceller va murmurar desesperat:
  "Ella va ser transportada a la capital fa sis mesos; ningú mantindria una noia d'una família tan noble entre pirates i bandolers".
  La nena pirata va dir agressivament:
  - Això és lògic!
  I va colpejar el peu descalç.
  - Aleshores ja no et necessito. - Fashpirovski es va estrènyer la gola amb les mans de pinça. "Hauries d'haver estat torturat, però no em volia embrutar". Què fer amb l'altre, també és un botxí i un canalla.
  - Si vols, el mataré jo mateix! - Va suggerir de bon grat el jove guerrer Edward, encara assedegat d'explotacions.
  - És massa fàcil i senzill, que el pengin cap per avall. - va ordenar el cruel "La Plaga de Déu", i va mirar escèpticament la figura del nen. "Ets fort més enllà dels teus anys, pots arrossegar-lo".
  - Això sí, conté cent quaranta quilos, no més. - va dir Eduard Osetrov, somrient, i es va aixecar la carcassa de "multitones" sobre les seves espatlles.
  Tanmateix, això no va resultar ser una experiència agradable; el carceller feia pudor com una cabra tapada. A més, no era còmode de portar, i el jove guerrer va començar a suar una mica.
  La noia pirata va assenyalar:
  - Sí, fa pudor com un porc brut!
  I va torçar la cara com un mim.
  Per tant, en trobar-se al pati de la presó, el jove guerrer es va sentir alleujat. S'hi va reunir un gran nombre de presoners, i no només homes adults, sinó moltes dones i nens, la majoria en condicions terribles després de la tortura i la fam.
  La nena pirata va cridar:
  - Aquestes són cabres - tals bruts! Segurament hem aconseguit emborratxar-nos!
  El jove guerrer els va cridar amb una ira justa.
  - Què fer amb aquest torturador? Penjar?
  Els presoners alliberats van començar a fer soroll: el mar va començar a fer escuma i amenaçava de ser aclaparat per la novena onada. Durant molts anys, la gent ha estat emmagatzemant emocions en calabossos humits i freds.
  - No, empala'l! A la creu! No n'hi ha prou amb la forca per als degenerats impurs! - Cridaven els homes a tot cor, alguns, però, eren pirates o bandits. Però alguns eren presoners, que encara no havien perdut la seva bellesa.
  I trepitjaven amb els peus nus i cisellats, les fresques abrasions dels grillons oberts als turmells, que donaven als presoners una mirada molt commovedora.
  I els nens estan completament ossis i esgotats, però no han perdut la seva simpatia, malgrat que tots els ossos d'ells eren visibles.
  - En aquest cas, administra justícia i càstig tu mateix! Perquè el nostre únic jutge és el poble! - Un cop pres la decisió de Salomó, el guerrer de marimaç Edward es va acomiadar. L'emperador pirata el va seguir. Encara que no tothom reconeixia el seu poder, i el títol en si era més aviat no oficial, els antics presoners el van saludar amb crits forts. I quan va aixecar la mà, tothom va callar. Fashpirovsky en veu alta, la seva veu de baix no havia perdut la seva estentoria durant els anys de presó, va dir:
  -A qui vols veure com el teu comandant?
  La nena pirata va fer com s'arronsa d'espatlles.
  - Tu, condueix-nos, pare! Sigues el nostre rei, "La plaga de Déu"! "Van cridar i trepitjar els peus, colpejant-los amb els palmells. I les dones mig nues generalment cridaven com persones posseïdes.
  Faxpirovski va aixecar les mans i va rugir:
  - Que sigui així, ara els nostres cors s'uniran!
  Diverses noies pirates més van aparèixer amb draps coberts de taques de sang, i van aixecar ferotgement les espases.
  I els bells guerrers van colpejar amb ràbia els seus peus nus i forts sobre els bassals de sang.
  I van rugir amb tot plegat:
  Som uns pirates gloriosos
  Taurons i balenes...
  Grans soldats
  Destructors de la foscor!
  I hi va haver una rialla molt sonora.
  Els combats a la ciutat gairebé s'havien acabat, les darreres restes que quedaven de la violenta tempesta sagnant s'estaven cremant. Les noies pirates van donar una bufetada amb les soles nues a les roques esmolades, van saltar i van tararear, clarament divertint-se.
  És molt bo ser pirata
  La noia roba a tothom indiscriminadament...
  No hi ha prou or, és visible - dóna'm més,
  És fantàstic ser un lladre glamurós!
  I de nou, una vegada més, els seus talons nus són com caure en corrents de sang marró, escarlata i, de vegades, blava.
  L'Edik va inflar les galtes i va cantar juntament amb els nois esclaus:
  Les tempestes, les tempestes, el vent no són cap barrera per a nosaltres,
  Des de petita m'agrada lluitar al mar...
  I si has de lluitar per un somni...
  Jo tallaria els monstres de l'infern!
  Encara que Fashpirovsky no es va avergonyir dels seus draps, va decidir canviar-se de roba; és impossible que un emperador, encara que no estigui coronat, sigui un ragamuffin.
  Edward, per contra, es va alegrar de tornar a estar només amb pantalons curts, ja que era molt més còmode i pràctic. Sobretot si teniu un tors tan esculpit i músculs com el filferro.
  El noi de Terminator fins i tot va cantar:
  Eh, som boigs durs
  Portarem la corona...
  Vaig al llit com un peó,
  Em desperto com una reina!
  I el nen guerrer, amb els dits nus, agafa pel nas un dels grans pirates. I va cridar de cor.
  I l'Edik torna a cantar:
  Deixa'm anar a l'Himàlaia
  Queda't en el silenci verge...
  O si no udolaré, o bé bordaré,
  Si no, em menjaré algú!
  I el nen lluitador llança un còdol amb el peu descalç, i aquest sobrevola i enderroca un corb.
  I estavellarà amb el bec al cap d'un dels espies de l'orde dels jesuïtes, que intenta desaparèixer entre la multitud. I es va perforar el cap rapat.
  El jove guerrer va cantar:
  - I no et pots amagar d'Edik, no pots amagar-te,
  Noies descalços, digueu-me què esteu somiant!
  Altres pirates es van lliurar al robatori, nombrosos botís van ser portats al port, dividits i pesats activament. També hi va arribar el Monitor elegantment vestit. El líder pirata, naturalment, estava enfadat i assertiu.
  - Ara hem de començar una divisió seriosa i justa. - El líder dels lladres del mar va començar a cridar.- Això vol dir que totes les riqueses s'han de repartir per parts iguals entre nosaltres.
  El patró sènior de l'equip Ravarnava va oposar:
  - Sí, els dividim a parts iguals. La meitat per a un dels nostres vaixells, l'altra meitat per a la teva nau.
  Les precioses noies pirates van rugir d'aprovació i van estampar el menjar amb els seus peus nus, molt gràcils, encara que bruts i sagnants:
  - Fiable com l'infern - les lleis de la zona! Les cadenes aixafaran les barreres de ferro!
  El monitor, ardent d'ira furiosa, va arrencar com una tapa llançada per un fort llançament:
  - No, no hi estic d'acord, els vaixells són estructures buides, el més important són les persones. Tant la meva gent com els extraterrestres volen que tot sigui just i com ha de ser. Els meus germans no van arriscar la vida, i molts d'ells van morir en una batalla desigual? - El líder d'una banda de lladres del mar, enfadat, talla un sabre a terra.- Basant-me en els requisits de la llei de l'honor, ens demano les quatre cinquenes parts del botí.
  I de nou les noies estan mig nues, suades i polsegoses, xisclent alguna cosa en aprovació.
  El patró va intentar calmar el capità massa actiu:
  - Però vam signar un document, que també té la teva signatura, que tot es repartirà a parts iguals entre els vaixells.
  - No recordo què vaig agitar, però ara només és un paper. En aquest moment, no serà el paper brut el que decidirà, sinó les fulles esmolades. - El monitor es va disparar bruscament i va llançar un sabre d'elit per sobre del seu cap. - Bé, com viurem segons els conceptes.
  Els pirates van començar a cridar d'acord i va sonar un xiulet. Va quedar clar que s'estava preparant un vessament de sang.
  Les noies pirates van trepitjar els peus descalços i fer girar enèrgicament els seus luxosos malucs, i els seus abdominals de xocolata esculpits jugaven amb les seves belles rajoles.
  El patró major va intentar enraonar-los.
  - Esperem fins que vinguin Ravarnava i el millor lluitador de tots els oceans, Eduard Osetrov, després parlarem de tots els nostres problemes.
  El rugit dels corsaris semblava extremadament ambigu. Fins i tot les noies corsaries xisclaven com uns porcs apunyalats amb una baqueta. I les seves cames, que es distingien per una gran agilitat i gràcia de línies, ballaven l'hopak. Al monitor li va semblar que tots estaven al seu costat, i això va convertir el capità pirata cada cop més:
  - Teniu problemes, tinc gairebé cinc vegades més persones, i si es tracta d'una baralla, us mataran a tots com a ratolins.
  El patró experimentat no tenia por de la impudència:
  - Alguns caces poden costar deu i, a més, tenim més armes.
  Les noies pirates d'ambdós costats s'aixecaven cada cop amb més ganes i giraven com a topes.
  El monitor va començar i va començar, semblava que sortia vapor de sota la seva perruca morada:
  "Això és un avantatge al mar, però a terra tindrem el avantatge". - I l'estampació de botes com a confirmació. - Així doncs, si vols seguir viu, accepta les nostres condicions, sinó més endavant ho agafarem tot, i penjarem els que quedin vius.
  El patró ha inserit de manera inadequada:
  - Però això és deshonest! (No és una bona idea apelЈlar a conceptes com l'honor entre els filibusters!)
  El Monitor va treure una pistola decorada amb topazis i robins:
  - Quin honor pot tenir un pirata? "I va disparar a la cama, ferint greument el patró. Va caure com si l'hagués tombat, agafant-se l'os del tir. I el líder boig va cridar! - Això és el que li passarà a cada ruc que s'atreveixi a ficar-me en el camí!
  Potser hauria esclatat una massacre si no fos pels crits.
  - Arriben Ravarnava i la cobra, Edward l'invencible.
  Les noies pirates el van agafar i van udolar. I van començar a trepitjar els seus peus nus i bronzejats de xocolata encara amb més energia i a fer girar les espases per sobre dels seus caps clars.
  I van cridar:
  - Glòria als pirates!
  El nen, més aviat, ni tan sols caminava, sinó que volava, com sobre ales. Els seus moviments són tan ràpids. De fet, els seus peus joves nus brillaven amb les soles brillants de sang multicolor.
  El monitor es va aturar i va fer girar salvatgement les seves espines:
  - D'acord, donaré una última oportunitat a aquests ximples estúpids.
  Quan Ravarnava es va acostar, l'experimentat líder dels filibusters es va adonar immediatament que un dels seus ajudants estava ferit i els pirates es van alinear en una cohort amenaçadora.
  I les noies corsaris estan totes brutes, mig nues i sagnants. El van agafar i van tuitejar:
  Aquest és el moviment -
  Robatori complet...
  Ets super Bond -
  Un autèntic heroi...
  I no és gens fàcil per a mi...
  Estima l'agent zero, zero set!
  - Què et passa, germans? - va preguntar Ravarnava fredament. I el nen guerrer Edward va saltar per sobre del seu cap, reproduint un salt cap a l'esquena. La seva meravellosa espasa en vol va tallar en quatre parts una gran vespa a quadres semblant a una patata. Gotetes maragda de sang d'insectes esquitxaven.
  - Sí, això és! "El Monitor va començar en un to fort, mirant amb cautela el noi massa ràpid. "La nostra gent va decidir: l'acord anterior no era just, i que calia replantejar els criteris de repartiment del botí. És a dir, dividir per caps, no per vaixells. Cada musell té dret a una quota segons la llei. El líder dels corsaris va aixecar deliberadament el seu musell lluminós amb ferocitat. - Bé, estàs d'acord amb això?
  - I si no? - va preguntar Ravarnava, mirant irònicament el tema del robatori.
  Les noies pirates brunzien com un eixam de vespes.
  - Aleshores hi haurà una baralla, i el resultat de la batalla es decidirà pel nombre i el valor, sobretot, ja ho sabeu, els condemnats fugits, el nombre. - va emfatitzar el Monitor arrogant, somrient ferotge.
  "Aviat vindrà aquí l'emperador dels corsaris, el gran Fashpirovsky, i ens jutjarà". - Va dir, llançant l'espasa de l'Edward a les seves mans nervioses, encara que infantil, però teixida amb filferro d'acer.
  Un rugit d'aprovació va ressonar entre les files dels corsaris.
  - No reconec cap emperador. Anem a resoldre el problema de seguida - diuen els Varnaki: accepteu els meus termes, o es vessarà sang. - El monitor va apuntar la pistola a l'estómac de Ravarnava. Aquestes armes encara eren molt rares durant aquest període de l'edat mitjana, i el pirata estava molt orgullós de la seva adquisició, feta per un hàbil artesà.
  - Sí, el diable sigui amb ell. - Eduard Osetrov, format en tècniques militars, va agafar una pedra amb la cama nua i musculosa i amb un llançament hàbil, la va enviar directament a la mà amb l'arma. Va sonar un tret, la pistola va caure i dos segons després el jove guerrer es va topar amb el pirata. El va agenollar al plexe solar, després va retorçar el seu braç gruixut i es va posar la fulla a la gola.
  Les noies pirates van tararear amb molta aprovació. Els seus peus amb la sola nua van començar a moure's, disposats a entrar en un ball.
  - Mou-te, i el teu cap s'acabarà. - va cridar el jove guerrer de sempre. Els pirates van quedar bocabadats i es van quedar congelats. Diversos d'ells, els més enèrgics, onejaven els sabres, però no es van atrevir a lluitar. I les noies amb les cames nues cridaven:
  - Puck! Puck! Puck!
  - Això és tot, i ara, agarrador, ordena als teus falcons que deixin les armes! - va ordenar l'Edward amb un to sever i va colpejar el seu taló nu amb tanta força que l'empedrat sota ell es va partir.
  En veure que el Monitor estava semiconscient, el jove guerrer li va estirar l'orella, li va prémer el dit a la templa i el va obligar a recuperar la raó.
  - Deixa'm anar, si us plau! - El líder bandoler, que havia caigut de seguida, va balbucejar.
  Les noies pirates van començar a cridar com a resposta:
  - No ho deixis anar! Treu-li les amígdales!
  El nen va girar la mà amb més força:
  - Tu, vedella llaminera, estàs d'acord amb l'anterior divisió del botí? - I la mà va cruixir, com si fos de cartró.
  - Això depèn de l'emperador. - El monitor va balbucejar, agafant-se a les palletes.
  De nou el rugit i el trontoll dels peus descalços de les noies fortes.
  El noi guerrer va girar encara més fort, que fins i tot va cruixir:
  - I si et mors?
  El líder, que semblava un dandi, va mostrar inesperadament fermesa. En un to untuós va dir:
  - Tots som mortals. Algun dia, qualsevol pirata acabarà el seu viatge, així que que sigui millor amb la bala d'un heroi que amb la vergonya a l'arma.
  Una barreja d'aprovació i, alhora, d'admiració es va sentir a les files de les noies. Tot semblava molt xulo.
  Eduard Osetrov va voler afegir alguna cosa més, però es va sentir un soroll i van aparèixer nombroses persones amb armes.
  "Crec que té raó, que l'emperador decideixi". - va confirmar Ravarnava sense gaires reticències.
  Les noies filibusters van udolar, fent girar els seus grans i luxosos malucs:
  - Sí, sí, no, sí!
  El nen Edward va cantar irònicament:
  No cal que siguis parlant
  Per explicar durant molt de temps...
  em convertiré en un emperador -
  Al cap i a la fi, no trigaran gaire a arribar a ser!
  
  Però per ser sincer,
  Tron i epauletes -
  El necessito per aconseguir-ho
  Mosquets, mosquets!
  Almenys dues-centes persones, la majoria torturades, vestides amb roba arrencada a soldats o ciutadans adinerats, van sortir a la plaça. Caminant per davant hi havia un home d'aspecte expressiu amb una barba curta i vestit de gran. Ravarnava el va reconèixer immediatament i es va inclinar amb disgust.
  - Glòria al gran Fashpirovsky, visca l'emperador dels corsaris i el "Flac de Déu".
  Nombroses noies van aplaudir, donant cops de palma com a pales d'hèlix.
  Es van escoltar veus fortes:
  - Bravo! Bis!
  El guerrer de marimaç Edward tampoc era massa feliç. Ja és prou hàbil i madur per formar el seu propi equip, o fins i tot convertir-se en el comandant d'un esquadró sencer. I així ara té un altre competidor en la lluita pel poder i la influència entre els nens del mar. El qual, un altre aspirant al paper de pare de les nacions, ell, per cert, es va alliberar. Si vas a compartir el poder, és millor amb una noia bonica.
  Fashpirovski va assentir i va aixecar la mà. El guerrer corsari va preguntar:
  "Ja has oblidat com Ravarnava, o, com et deien, Senglar, navegava sota la meva bandera?"
  L'enorme cap dels lladres va respondre ràpidament:
  - No, això no s'oblida, oh incomparable. - Aleshores Ravarnava va sentir vergonya del seu compliment.
  L'Edik va fer una mueca i va agafar el borinot amb els peus nus. El nen volia aixafar-lo, però després va pensar que un insecte també és un ésser viu i que no s'havia de matar sense cap motiu.
  I el guerrer, el nen etern, va llançar més amunt la criatura urticant.
  Fashpirovsky va esclatar a riure:
  - D'acord, però aquí, ja veig, vau tenir una disputa seriosa, i el meu petit amic va prendre com a ostatge el famós bromista Monitor.
  Tots van riure a l'uníson. Alguns extraterrestres van ninxar tan fort que un estol de corbs i ocells d'altres espècies es va alçar al cel. Van xisclar i van córrer en cercles tan desesperats que els insectes es van unir a les files dels que s'escapaven. I aleshores les noies van començar a rugir com búfals en un escorxador, que és molt deliciós i únic.
  Ravarnava, tronant en veu baixa, va respondre:
  - És cert, vol trepitjar descaradament l'acord prèviament conclòs sobre un repartiment just del botí i agafar-ne més de la que li correspon. De fet, aquesta patètica aparença de pirata no compleix la seva paraula i el seu jurament.
  L'Edward volia dir alguna cosa, però va decidir no precipitar-se. Una de les noies pirates es va agenollar i va besar la petjada del peu descalç del nen terminador.
  Bé, semblava divertit, com un signe d'amor i respecte per un guerrer que sembla tan jove.
  Fashpirovsky va sacsejar el puny i va estar d'acord amb aquesta interpretació del concepte d'honor:
  - És cert, la incontinència de la parla és un gran pecat per a un pirata, que s'emporta amb sang.
  La noia va cridar d'aprovació. I podeu veure com brillaven els ulls de les seves simpàtiques cares.
  Edward va xiuxiuejar:
  - Amb el pecat, guanyen més diners i els toquen!
  El monitor finalment es va esvair, la seva tassa va nedar i va udolar:
  - Ho sento Fashpirovsky, el dimoni em va enganyar. - Aleshores el to del líder bandit va canviar a un motiu justificatiu. - És que vaig pensar que no era just que, tenint un equip gairebé cinc vegades més gran, em veiés obligat a aconseguir només la meitat.
  Edward va riure i va voler dir alguna cosa. Però la nena pirata volia besar el taló nu del nen. I feia pessigolles, i agradable per la sola nua i elàstica . A més, el noi del terminador se sentia com un autèntic príncep.
  L'emperador pirata va dir instructivament:
  - Però vau signar un acord així?
  El monitor va començar a girar-se del revés:
  - Sí, una tempesta de mar, però precisament perquè em van amenaçar cruelment. - El líder corsari va assenyalar l'aparentment inofensiu, encara que molt musculós nen amb pantalons curts, Edward. - Al cap i a la fi, tenien més armes de calibre més gran que jo.
  Fashpirovsky, mirant el seu antic camarada amb respecte, va dir:
  - Per tant, ets tu, Ravarnava, qui és el propietari d'aquest enorme vaixell de Contrabass? El que impacta és el nom, en el qual s'escolten els trons. "El to de l'emperador pirata es va fer una mica més afectuós. - Has de tenir valor per capturar-lo.
  L'Edward la va agafar i va llançar el fragment de vidre amb els dits nus. Va sobrevolar i va colpejar amb la punta la mosca grossa, tallant-la per la meitat i fent ruixar sang verda.
  Ravarnava, aixecant-se i traient el pit amb orgull, va dir:
  - És cert, invencible, però un paper important el va fer el noi guerrer Eduard Osetrov, que és capaç d'embolicar fins i tot un maton tan imprudent com el "Baron" Monitor.
  Els pirates van rugir d'aprovació. Alguns d'ells fins i tot van sacsejar les seves espases i mosquetes pesants. El seu autèntic entusiasme és visible.
  I les noies guerreres la van agafar i van cantar amb alegria:
  Gran i poderós cent primer Edward,
  Més precisament, un nen anomenat Edya...
  Agafeu-lo i arrossegueu-lo fins al poderós zoo,
  Baró, l'ós gros!
  Fashpirovsky, per sobre del soroll, va dir:
  - Sí, és clar, aquest noi valent és or, li donaré el comandament d'un vaixell separat i poderós quan adquireixi una flotilla. Mentrestant, la meva solució és la següent. Un terç dels teus tresors serà donat a mi i al meu poble, i la resta es repartirà a parts iguals entre les naus, tal com has acordat prèviament, per la meitat. - L'Emperador Pirata va assentir amb el cap cap al Monitor arrugat. - I no us molesteu, però mantingueu el cap aixecat. Aviat, sota les meves ordres, capturarem una riquesa tan sense precedents que fins i tot els diables seran gelosos. Van venir amb mi més de dues-centes persones, i totes saben com lluitar. - I ja afirmativament amb brama. - Estàs d'acord amb els meus termes?!
  Les noies corsaris van aplaudir amb aprovació. I van començar a rebotar com pilotes de goma.
  L'Edward va colpejar el peu descalç amb ràbia i va murmurar:
  - El Padrí va fer una oferta impossible de rebutjar!
  - Si, es clar! - va cridar Ravarnava amb veu tronadora.
  - Acordar! - va dir el Monitor amb evident reticència.
  Terminator Boy va dir:
  - La felicitat no està en els diners, sinó en la capacitat d'augmentar-los!
  L'emperador, en un to que no permetia el compromís, va dir:
  - Així que signa un nou contracte amb una encaixada de mans!
  El monitor va vacilЈlar visiblement. I aleshores el noi del terminador va saltar cap a ell i va aixecar el maton als seus braços estesos. I, sentint l'energia del tràngol en nosaltres mateixos, fem girar la carcassa amb força rapidesa.
  Fashpirovski va exclamar, agitant el puny:
  - Deixa-ho en pau, jove cavaller!
  L'Edward va deixar anar el Monitor de mala gana, que es va posar pàlЈlid, es va trontollar i es va apropar a Ravarnava i Fashpirovsky. Van seguir unes fermes encaixades de mans, el trio es va mirar als ulls i va picar l'ullet. Després es van abraçar i els tres pirates experimentats es van agafar de les mans.
  Les noies corsaris van fer sorolls d'aprovació. Un d'ells va xisclar:
  - Aquest és l'entorn!
  Terminator Boy va cantar:
  Tots mirem Napoleons,
  Hi ha milions de criatures de dues potes...
  Aconsegueix enganxar la gent amb un collar,
  I seràs un cavaller molt xulo!
  - Ho jurem solemnement. - Fashpirovsky es va creuar automàticament. - Que sempre serem amics i mai ens trairem.
  - Ho juro! - va dir Ravarnava, aixecant la mà dreta.
  - A tots els sants en nom de Déu, que serem fidels a la nostra paraula. - S'ha afegit el Monitor.
  - Amén! - Va acabar l'emperador.
  Movent amb incertesa les seves cames nues i musculoses, com si fossin teixits amb filferro d'acer, l'Edward va mirar incrèdul cap al triumvirat. El nen es va sentir com perdut. Aquí estan junts, i qui és ell ara? Un noi de grumet normal, essencialment descalç.
  És cert que les noies, especialment les d'entre els esclaus alliberats, el miren amb admiració, com si es tractés d'una mena de divinitat.
  Fashpirovsky, per descomptat, va dir:
  - I ara, continueu sent capitans de les vostres naus sota el meu comandament general. Submergem-nos i anem a la carretera!
  - Estem d'acord! - Confirmat per Ravarnava i Monitor.
  Les noies, amb molta aprovació i molta ilЈlusió, ho van agafar i van començar a fer soroll. Van començar a ballar i cantar:
  Un pirata no coneix la paraula covard,
  No sé si t'equivoques...
  Els corsaris tenim el millor gust del món,
  No ens agrada més que la fama!
  Dividir el botí i carregar-lo va trigar molt de temps. Nenes pirates i esclaus alliberats ballaven a la llum del foc, i els seus cossos, brillants de suor, oli i encens, saltaven salvatges.
  I així, els pirates tenen molt botí.
  Vaig haver de portar amb mi tres vaixells carregats de matèries primeres valuoses per poder vendre'ls a un preu més alt si calia. Així que van moure fins a cinc vaixells, dos de combat i tres de càrrega. Al llarg del camí s'hi van sumar un centenar i mig més de bandits, i el total de membres de la confraria costanera va arribar a més de sis-centes cinquanta persones. Ara bé, ara els lladres del mar tenien prou diners per a tothom, però l'astut emperador sabia que la majoria ho malgastarien tot, de manera que en la següent campanya tornarien a precipitar-se com un estol de piranyes famolencs a una batalla mortal amb les seves camises. Bé, això és just, és més fàcil que un home famolenc vagi a morir que un senyor ben alimentat. Els rics són massa covards, i veu a través de Ravarnava, un tipus senzill, lleial, honest i Monitor, i és millor matar-lo per no colpejar-lo accidentalment a l'esquena.
  Així ballen les esclaves i les pirates, i en cada gest dels seus cossos musculosos i cisellats es pot sentir l'exclamació:
  No confiar en ningú,
  Comproveu sempre...
  Un pirata no té amics...
  Cada persona és un dolent!
  
  Si et traeixen,
  El destí de la pena creixerà...
  El canalla colpejarà
  Si ets estúpid, ets estúpid!
  Bé, d'acord, per això existeixen les noies, per entretenir i donar alegria al sexe fort. Hi ha dos gèneres en aquest món: fort i bell. Però hi ha civilitzacions on hi ha molts més sexes, i de vegades apareixen alguns d'ells.
  És un misteri per a ell, aquest és l'Eduard Sturgeon, alguna cosa li diu que el nen és d'aquell terrible univers que anomenen inframón. Hem de parlar amb ell. Després d'haver convidat el jove guerrer a la cabana, Fashpirovsky li va ordenar omplir la seva pipa i preparar el fassroch, que és com el cafè, però molt més saborós i amb un efecte de vigor més durador.
  El nen anava, com sempre, descalç, amb el tors nu, molt en relleu, els grumolls de filferro, amb només calçotets, de manera que sota la seva fina pell bronzejada, com gotes de mercuri, els músculs dels braços, les cames i el coll s'enrotllaven.
  Però al mateix temps, Edward es va posar algunes joies: polseres d'or amb pedres als canells i als turmells. Per què s'assemblava a un príncep africà, excepte que el seu cabell era blanc, però lleugerament esquitxat d'or, com pols.
  Sí, és molt guapo, però el sexe fort no ha deixat d'admirar els nois.
  Quan estaven sols, l'emperador, com per casualitat, va preguntar:
  - On vas néixer, Edward de cap blanc guerrer?
  El jove guerrer va respondre automàticament:
  - En una de les antigues colònies d'arpes.
  Fashpirovsky va negar amb el cap negativament i va deixar anar una espurna irònica del seu bigoti:
  - No em mentis, ho veig a través de la gent. Ja he viscut molt al món. Probablement veniu de l'univers, que anomenem inframón.
  Astut i ja experimentat, i amb una experiència considerable en termes d'esperança de vida, Osetrov es va fer passar per un nen ingenu:
  - La gent pot viure a l'infern i, a més, tornar d'allà?
  L'emperador va encendre una pipa, el fum tenia una olor dolça, que recordava a l'encens, i s'arromolava en rínxols rosats:
  - El cas és que poden viure, encara que una mica bojos. I em diràs com hi vius.
  L'Edward va sacsejar el cap, els dits dels peus nus, va agafar un poll de mar i li va fregar la pols i va respondre en un to menor:
  - De vegades, massa franquesa em pot costar la vida.
  Fashpirovsky insinuant, fins i tot donant-se cops amb el puny, va dir al seu ample pit:
  - No tinguis por, noi, això no ho diré a ningú. Si vols, perquè em creguis, t'explicaré la meva pròpia història.
  El nen guerrer Edward va donar a la seva cara bronzejada i vermellosa l'expressió més maca possible:
  - Estaria molt agraït.
  L'emperador pirata va començar a parlar. Fins i tot li va donar un cert plaer:
  - Així doncs, la meva núvia Extragazel. Ni una simple noia, ni tan sols la filla d'un noble noble, com segurament us penseu mirant el seu retrat. - L'Emperador Pirata va assenyalar un dibuix fet amb oli brillant d'una dama encantadora amb un vestit de princesa. Tan bonic que fins i tot el marc daurat amb petits diamants es va esvair amb aquest fons radiant.
  El noi guerrer va quedar increïblement sorprès:
  - Vaja! És ella realment?
  I les cames nues i bronzejades de les esclaves ja no li semblaven tan atractives que pogués enganxar-hi la mirada.
  Fashpirovski va assentir i va dir amb una convicció intensa:
  - Sí, aquest és el seu retrat, i els artistes més aviat menyspreen la seva bellesa que no exagerar-la.
  - És increïble. Em casaria amb ella de seguida. - Va dir una mica ingènuament, anhelant l"afecte d"una dona, no un nen per anys naturals, sinó un nen, amb el cos d"Eduard Osetrov. L'etern noia, sentint-se molt enamorat. Abans, però, havia mirat noies boniques, però aquesta li va impactar al cor.
  L'emperador pirata va baixar la veu i va dir:
  -Doncs, no et mentiré, ella és l'hereva directa al tron de l'imperi Contrabaix.
  El guerrer de marimaç fins i tot va xiular i va moure el seu taló nu al terra de roure de la cabana, que fabulós resulta aquí:
  - Princesa?
  Fashpirovsky va confirmar:
  - Sí, una autèntica princesa, i si em casé legalment amb ella, em convertiré en l'emperador de l'imperi més extens i ric d'aquest hemisferi. Ser monarca és molt millor que seguir sent pirata, que tard o d'hora s'enfrontarà al foc o a la forca. - El líder dels lladres del mar va mostrar una cicatriu. - El flagell de Déu ja estava a la vora de la mort, i el fet que encara sigui viu va succeir, crec, no sense la seva pregària.
  El pràctic Edward també estava molt interessat en això:
  - Necessites un tron?
  Fashpirovsky va dir apassionadament:
  - Sí, és necessari, encara que això requereix, com a mínim, capturar la capital de Contrabaix - Austràlia. Però ho aconseguiré. M'ajudaràs.
  El guerrer Edward estava molt confós amb aquesta proposta.
  Vaig mirar per la finestra de la cabina. Allà hi havia nombroses noies, en diferents graus de nuesa, sense sabates estúpides i innecessàries, i les àgils cantaven alguna cosa en un llenguatge poc entenedor.
  Però el nen guerrer Sturgeon va sentir:
  Els reis poden fer qualsevol cosa
  Els reis poden fer qualsevol cosa...
  I el destí de tota la Terra,
  De vegades ho fan!
  Però no diguis res
  Però no diguis res...
  Casar-se per amor
  Casar-se per amor...
  Ningú pot
  Ni un sol rei!
  Ningú pot
  Ni un sol rei!
  Ell mateix no sabia què dir:
  - No ho sé, em fascina el procés de les batalles; enderrocar el rei és una perspectiva temptadora.
  Fashpirovsky es va aixecar com un elefant i va rugir:
  - Et faré un súper duc!
  No va créixer en cos, i tampoc en ànima, va dir irònicament el noi del terminador, i hi ha una quantitat considerable de veritat en aquesta broma:
  - En aquest, a primera vista, cas favorable, moriré de malenconia. No va ser per res que Ciceró va dir: "El gran poder no és més que una esclavitud honorable!"
  L'emperador pirata va riure i va comentar:
  - I tu, crec, ets molt més gran del que sembles! Les teves paraules no són d'un nen, sinó d'un marit!
  
  PUTIN ÉS L'IMPACTE DE HITLER
  ANOTACIÓ
  Va passar que després de la seva mort l'agost de 2023, el president rus Vladimir Putin es va traslladar al cos de Hitler. A més, és tan genial que la Gran Guerra Patriòtica estigui en ple apogeu al calendari l'1 de novembre de 1941. I això no ho pots arreglar. Què fer si tant Stalin com Churchill no volen sentir parlar de la pau? Aleshores Vladimir Putin decideix castigar-los a tots a fons!
  . PRÒLEG.
  La guerra prolongada amb Ucraïna no va ser gaire interessant per al president rus. Bé, què és Ucraïna per a Rússia? Es pensava que en tres dies li tirarien barrets i s'emportarien Kíev. Però no va funcionar. El segon any de la guerra ja ha començat. I les eleccions presidencials russes són literalment a la volta de la cantonada. I Vladimir Putin té problemes de salut. Es pot veure que les malediccions de milions de persones a gairebé tot el món han tingut el seu efecte. La sang humana no és aigua. Quanta sang ha vessat ja Vladimir Putin? Potser només Stalin va ser més sagnant a la història russa. Els ucraïnesos estan duent a terme una ofensiva reeixida i han recuperat la majoria dels territoris annexats a l'exèrcit rus i diverses forces privades. A més, els talibans van atacar el Tadjikistan i la base russa allà el maig del 2023. I van obrir un segon front, afegint maldecaps al president rus. Com a resultat, els tadjiks van mostrar una moral baixa i el seu exèrcit va fugir parcialment i va ser parcialment capturat. I Rússia també va haver de lluitar amb ells. Així que els talibans van envoltar la base militar russa, van matar un gran nombre de soldats i alguns van ser capturats.
  I els vaig haver de respondre. I tornar a declarar mobilització per tapar les llacunes del sud.
  I en el moment de la mort de Vladimir Putin el 5 d'agost de 2023, ja era odiat per molts russos, per no parlar dels països occidentals. I el president de Rússia va morir en agonia, i sense honor. El seu seguici ni tan sols es va posar especialment trist. Però tot i així van decidir enterrar-lo magníficament. I retre homenatge.
  Encara que, és clar, molts van dir que si Putin hagués mort abans de l'atac a Ucraïna, hauria passat a la història com un dels millors governants russos.
  I potser aquest és el cas quan una persona lamenta que Déu no l'hagi enviat la mort abans.
  En qualsevol cas, Vladimir Putin va morir l'agost del 2023 i el seu destí l'havia de decidir el tribunal.
  I el judici celestial! Però la capriciosa deessa demiürg Emmanuel va agafar i robar l'ànima de Vladimir Putin de l'infern i la va portar al seu univers.
  Allà va agafar i va infusionar el dictador rus al cos d'Adolf Hitler. El criminal més gran de tots els temps.
  I en un moment en què les tropes alemanyes són prop de Moscou. Sí, aquest és el càstig que va plantejar per al president Cain. O potser fins i tot una recompensa, perquè t'estàs traslladant al cos d'algú que és gairebé vint anys més jove que tu en aquell moment, i a la cimera de l'èxit i la fama.
  I ara Vladimir Putin ha rebut un nou cos, noves oportunitats, en un món com dues gotes d'aigua que recorden la Terra del segle XX. I el més interessant que passarà. El poder d'un president inadaptat al món o un suïcidi vergonyós? O potser tots dos junts o alguna cosa entremig!?
  . CAPÍTOL Núm 1.
  Vladimir Putin va recordar vagament la seva curta estada a l'infern. Encara no l'han jutjat. L'ànima estava en una sala molt gran i lluminosa. I ets completament sense pes, i et penges a l'aire, com passa sovint en un somni, sobretot a la infància.
  Ni tortura, ni foc infernal. Però aquest va ser un període molt curt d'existència com a esperit pur, sense cos. I només revoloteges com en un somni, et sents bé i lleuger, i no recordes molt bé el que t'envolta.
  I després del judici, se us assignarà al cel, a l'infern o al purgatori per a la majoria de la gent.
  Però ara Vladimir Putin se sentia en un cos nou. No és un cos jove, però encara no és vell.
  I l'antic president de Rússia ja sap que ara és Hitler en carn.
  Gràcies a una dieta vegetariana i a l'absència de mals hàbits, el Führer, de cinquanta anys, es troba en força bona forma. La seva psique encara no està sobrecarregada amb una sèrie de derrotes vergonyoses. Així que et sents bastant tolerable, o més aviat millor que en el lloc del president de Rússia. Que no va viure prou per arribar als setanta-un anys.
  No obstant això, el nombre de governants russos que han viscut per veure aquest període es pot comptar d'una banda.
  En qualsevol cas, Hitler sembla estar més sa, més vigorós i més jove de cos, així que no té sentit queixar-se del destí.
  Tot aniria bé, però al calendari de l'1 de novembre de 1941. Això vol dir que ja no serà possible aturar el Führer a la línia fatal i no atacar l'URSS. I pel que sembla haurem d'actuar, però com...
  El seguici i els generals volien, és clar, continuar el banquet, i que el Führer els donés les seves sàvies instruccions.
  Tanmateix, què fer quan ja esteu enfonsat en la merda. Tant en una vida passada com en aquesta.
  Vladimir-Adolf va anunciar que hauria d'estar sol i pensar i descansar una mica. Al mateix temps vaig demanar cafè taronja i un mapa operatiu tant de la part europea de l'URSS com d'Àfrica.
  Els alemanys, en general, anaven força bé. Encara que l'ofensiva d'octubre va aconseguir destruir completament sis exèrcits soviètics, i diversos parcialment. Més de sis-cents trenta mil soldats i oficials enemics van ser capturats.
  I en direcció a Leningrad, les tropes de la Wehrmacht avancen cap a Tikhvin. I al sud ja han ocupat Kharkov i part del Donbass. A Crimea es van acostar a Sebastopol i van assaltar Kerch. Bé, aquest encara no és el cim de l'èxit. Els alemanys encara han de prendre Tikhvin, Kerch, algunes ciutats del Donbass i Rostov-on-Don, aconseguint el seu màxim a finals de novembre. I després podeu arribar a Moscou a pocs quilòmetres de distància.
  I llavors passarà un miracle. I gelades sense precedents, de les quals fins i tot la gasolina alemanya del carbó es va congelar i els equips van fallar, i els mateixos soldats alemanys es van congelar vius.
  En el seu nou cos, Vladimir Putin va començar a sentir el record d'Hitler dins seu. D'una banda, això és fins i tot bo. No us sorprendran actuant de manera estranya i sense saber. De fet , el diable només sap com són els generals i els ministres alemanys. Sembla que Speer era considerat el més talentós d'ells.
  Però la memòria de Hitler va suggerir que Speer encara no havia rebut el càrrec de ministre d'Armes i Municions del Reich. I potser aquesta es va convertir en una de les principals raons de la derrota de l'Alemanya nazi. Si un ministre tan enèrgic hagués estat nomenat abans, el curs de les guerres hauria estat diferent.
  Tanmateix, Hitler ja ha fracassat no només en aquest àmbit. Per exemple, va aturar els tancs alemanys a prop de Dyuker i, com a resultat, quatre-cents mil britànics i cent mil francesos van aconseguir marxar cap a Gran Bretanya. I si aquestes tropes haguessin estat capturades per Hitler, potser fins i tot Churchill hauria hagut de fer la pau. En general, és clar, la decisió de lluitar contra Alemanya, que havia pres el control de quasi tota l'Europa continental, va ser idiota.
  Però va ser Churchill qui va salvar Rússia o l'URSS.
  Sense un segon front, les possibilitats de Stalin contra el Tercer Reich i els seus satèlЈlits haurien estat gairebé nulЈles.
  Així que... Putin va maleir. No li agradava Churchill. Potser fins i tot hi havia enveja oculta cap a aquest líder. Després de tot, Churchill va romandre a la història com una llegenda i un cavaller.
  I el president de Rússia es diu: Vovka-Cain! Realment serà recordat amb una paraula poc amable en la història de Rússia i del món. Sí, va perdre la calma, no va poder suportar la temptació i va començar una gran guerra. L'error més gran, i principalment moral, va ser la marxa a Kíev. En un moment, quan hi havia una guerra a Geòrgia, el dictador va voler atacar Tbilisi. Però el president formal de Rússia i comandant en cap suprem Dmitri Medvedev hi va estar categòricament en contra. I la lluita s'havia d'aturar. La guerra de cinc dies, una de les més breus de la història mundial, i potser la més ràpida de la història de Rússia, ha acabat. Es van perdre cent sis soldats, els georgians van perdre una mica més. Va haver-hi llavors una sensació de decepció per no aprofitar l'excusa per ocupar Geòrgia. Però Dmitry Medvedev va explicar amb força lògica que, fins i tot si és possible ocupar ràpidament el territori de la república caucàsica, l'exèrcit rus s'enfrontarà a una guerra de guerrilles. A més, ja estava davant els nostres ulls l'exemple de l'Iraq, que els nord-americans van ocupar en tres setmanes, però es van enfrontar a una guerra de guerrilles tal que es van veure obligats a marxar d'allà, perdent cinc mil només en morts.
  I és el mateix a l'Afganistan... A més, Geòrgia és un país muntanyós, i allà realment pots ser partidari de dalt a baix. A més, la resistència txetxena encara no ha acabat. Doku Umarov encara era viu, i la guerra partidista no només es va produir a Txetxènia, sinó també a gairebé tot el Caucas del Nord. I en cas de l'ocupació de Geòrgia, tot el colЈlectiu Occident començaria a ajudar els caucàsics. I els islamistes també començarien a rebre ajuda i aixecar el cap.
  Així que Dmitry Medvedev va mostrar sentit comú en aquell moment. I potser aquesta va ser una de les seves poques decisions sàvies.
  Però la guerra amb Ucraïna també semblava relativament fàcil. Així que les tropes del germà eslau van actuar molt malament a les batalles del 2014 i l'hivern del 2015, i per descomptat, la impressió era que l'enemic era un guerrer zero.
  Bé, al contrari, hi ha idees exagerades sobre l'exèrcit rus, sobretot després de Síria. Com, tecnològicament som els més forts del món. I tirarem el barret a tothom.
  Sembla que molts ho pensarien si fossin Putin. I probablement els nord-americans no mentien quan van dir que l'exèrcit rus podria prendre Kíev en tres dies. També aparentment pensaven que Rússia era massa forta i Ucraïna massa feble. Però... Ja en els primers dies, unitats russes seleccionades van patir grans pèrdues i va quedar clar que la blitzkrieg havia fracassat.
  La guerra va continuar, no com ell volia. Potser s'hauria d'haver conclòs la pau, sobretot el primer mes de la guerra, quan es van aconseguir els majors èxits. Però, és clar, en volia més. Aleshores les pèrdues van créixer. I després, a finals d'agost i tardor, els ucraïnesos van aconseguir èxits tangibles als camps de batalla. Van expulsar les tropes russes de la regió de Kharkov i part de Lugansk i van recuperar Kherson i el territori més enllà del Dnièper. Aleshores els ucraïnesos ja no volien un altre món, alguns com un retorn a les fronteres del 1991.
  Vam haver d'anunciar la mobilització i transferir tropes addicionals. I torna-ho a provar a l'hivern, ataca...
  Vladimir Putin és una persona tossuda. Encara que la història ensenya que la tossuderia pot ser extremadament perillosa. Per exemple, Hitler podria haver salvat almenys parcialment el seu règim, i potser fins i tot la seva pròpia pell, si hagués fet les paus abans. Així que Hirohito va poder salvar la seva vida, i fins i tot el seu títol imperial, fins i tot després de perdre el poder real. I el Führer posseït ho va perdre tot. També pots recordar l'Ivan el Terrible! A qui van oferir pau i part de Livònia, inclosos Narva i Dorpat. Però Ivan el Terrible volia Livònia per complet. I va continuar la guerra amb Suècia i la Commonwealth polonesa-lituana. Bé, també vam haver de repelЈlir les incursions del Khan de Crimea. En resum, vaig perdre tot el que havia guanyat i vaig haver de renunciar a alguns dels meus. I la guerra va durar vint-i-cinc anys. Sí, va passar una aventura així.
  Tanmateix, Putin és tot sobre el passat i el passat? Necessites decidir què fer en el present? O continuar la guerra amb l'URSS, tenint en compte els errors anteriors del Tercer Reich. O encara intentar fer les paus amb Stalin. Tot i així, no és gaire agradable continuar matant els teus avantpassats. Però si poguéssim unir-nos amb els comunistes, contra l'odiada Gran Bretanya i Amèrica, seria genial!
  De fet, Putin, que portava un any i mig lluitant, mai va poder vèncer Ucraïna; a més, allà va patir derrotes, i fins i tot els talibans van obrir un segon front al sud. I aquí hi ha una oportunitat! Pots aconseguir molt. I potser fins i tot convertir-se en el governant del món!
  Vladimir Vladimirovich va riure i va somriure amb el seu bigoti curt. No importa el que diguin sobre Hitler, va conquerir gairebé tota Europa en dos mesos. Polònia, comparable en població i territori a Ucraïna en aquell moment, va ser derrotada en dues setmanes. I en un mes i mig, les tropes de França, Gran Bretanya, Bèlgica i Holanda van ser derrotades. Només més de quatre milions de persones van ser fetes presoneres. Això és un èxit.
  I l'URSS va patir pèrdues colossals i gairebé va ser derrotada. Però això és, gairebé. Després al desembre hi haurà un punt d'inflexió. I hem de fer les paus ràpidament amb Stalin. L'única pregunta és, com justificar-se davant el seu propi entorn? Després de tot, sembla que la victòria a Rússia està tan a prop, i de sobte la pau?
  Com pots explicar una cosa així a la teva gent? A més, encara no se sap si Stalin acceptarà la proposta de pau. Sobretot si li demanes concessions territorials. Un món sense annexions i indemnitzacions sona preciós, però després que Alemanya hagi conquerit tant, i fins i tot cedi algunes terres al seu aliat, una concessió com aquesta semblarà una traïció.
  Aquí, per descomptat, sorgeixen problemes greus. Hauria estat molt més fàcil colpejar Hitler una mica abans, abans de l'atac a l'URSS. Aleshores, el Pla Barbarroja es podria cancelЈlar i es va dur a terme l'Operació Lleó Marí, capturant Gran Bretanya, i després Ícar, capturant Islàndia. Poca gent sap que el Führer també tenia plans per a això. D'una banda, Islàndia sembla que no la necessitava el Tercer Reich, però de l'altra, l'objectiu principal era protegir-se dels atacs dels Estats Units. Hitler en aquest cas, però, es va arriscar a quedar-se empantanat en una guerra amb Amèrica durant molt de temps.
  Per cert, una altra pregunta és si Stalin atacaria el Tercer Reich el dinou quaranta-un? O encara millor preparat en quaranta-dos.
  Hi ha la famosa tetralogia de Suvorov-Rezun, on prova i intenta justificar lògicament l'atac de Stalin al Tercer Reich. Bé, Putin, per descomptat, en la seva vida passada no va tenir temps de llegir aquesta obra en la seva totalitat. Però li van mostrar breument. Els principals arguments de Suvorov-Rezun i els seus comentaris.
  Per exemple, l'URSS va traslladar les tropes més a prop de la seva frontera occidental. I realment tenia un avantatge en el nombre de tancs. La veritat no és vuit vegades com escriu Rezun, sinó unes quatre vegades. Pel que fa a la qualitat dels cotxes, tampoc està tan clar. Aproximadament dos mil tancs soviètics eren més forts que els alemanys: aquests són els KV-1, KV-2, T-34, T-28 i T-35. El KV-2 amb un obús de 152 mm era especialment potent. I els tancs alemanys no podien penetrar-hi des de tots els costats i angles, igual que el KV-1.
  Però això no és tan clar. Per exemple, el KV-2 només disparava un tret cada dos minuts i intentava colpejar un tanc alemany àgil. I podria danyar fàcilment els rodets i el vehicle soviètic quedaria immobilitzat. En termes pràctics, la T-34 és bona. Un tanc alemany no pot penetrar-lo pel front, excepte potser pel costat.
  Però també hi ha problemes. L'òptica i la visibilitat són pobres, la caixa de canvis es trenca i és difícil de canviar. El T-28 ja és un tanc moralment obsolet, encara que amb dos canons, però pitjor que el trenta-quatre de blindatge. Però el tanc blindat d'aquest tanc no és molt bo en el rendiment de conducció. El T-35 és un autèntic monstre: tres canons, set metralladores, cinc torretes. Però aquest tanc no pot girar. I l'armadura de fins a cinc torres no té importància.
  D'una banda, els tancs de la sèrie BT semblen ser bons: la velocitat és de gairebé cent quilòmetres per hora a l'autopista. Però en una batalla real, una columna de tancs encara no podrà viatjar així. Però l'armadura és feble i fins i tot els rifles antitanc poden penetrar en aquest vehicle. A més, el tanc també té grans dipòsits de gasolina; pot ser destruït per trets d'una metralladora pesada. Sí, aquest no és un cotxe molt bo. El tanc més popular, el T-26, amb un canó de 45 mm, era inferior al T-3 alemany tant en armament com en blindatge, i tenia un rendiment proper.
  En general, per descomptat, l'URSS potser era més forta en tancs, però la producció dels últims vehicles i avions s'estava promocionant, i amb prou feines havien començat a entrar a les tropes. L'última aviació encara no estava dominada, i els tancs tampoc. A més, la documentació tècnica dels tancs soviètics més nous no es va lliurar als comandants. I com a resultat, els vehicles KV i T-34 no es van provar abans de la guerra. I els alemanys d'alguna manera ni tan sols es van adonar dels nous trenta-quatre. Per primera vegada, es va prestar atenció al tanc T-34, segons les memòries de Guderian, només l'octubre de 1941. On van anar abans mil d'aquests cotxes?
  A més, durant la guerra, la qualitat dels trenta-quatre produïts no només no va augmentar, sinó que també va disminuir. Inclou la qualitat de l'armadura. I no van tenir temps per entrenar els pilots soviètics com utilitzar l'equip soviètic. I el reclutament general es va introduir només a la tardor de 1939.
  A més, les represions de Stalin van debilitar l'exèrcit i van expulsar personal experimentat i educat.
  A més un altre conjunt de petxines, especialment per als tancs més nous. Bé, hi ha moltes més comparacions que es poden fer. De fet, l'URSS té més tancs i avions que el Tercer Reich. Però els alemanys ja tenen més del doble de cotxes i motos. I la Wehrmacht té més metralletes. A més de la seva superioritat temporal en infanteria. Això és cert perquè Alemanya va dur a terme la mobilització general abans. Però encara ataca el Tercer Reich, inferior en personal? Això és idiotesa!
  És cert que el mateix Putin va fer el mateix amb Ucraïna. Però potser per això em vaig tornar boig.
  Però aquí he de dir que hi ha dues grans diferències. L'exèrcit ucraïnès, que no va poder derrotar algunes milícies el 2014, no es considerava una força de combat seriosa, ni tan sols els nord-americans. Però la Wehrmacht va capturar Europa en dos mesos: hi ha una gran diferència. Fins i tot una diferència molt gran.
  L'autoritat de l'exèrcit ucraïnès abans de la guerra era molt baixa, i potser per això el habitualment prudent Vladimir Putin es va decidir per aquesta aventura. A més, la Xina en secret va donar el vistiplau. Però ja en els primers dies va quedar clar que la blitzkrieg no funcionava. I les pèrdues, sobretot a les unitats d'elit, són enormes.
  De fet, hi ha una força invisible que destrueix tots els imperis. Des de l'època del rei Xerxes, probablement el primer gran imperi real del món antic. El Gran Poder d'Alexandre el Gran també va resultar de curta durada. O millor dit, es va esfondrar uns anys després de la mort d'aquest rei.
  Fins i tot abans, Egipte va fer guerres de conquesta, però també va perdre possessions. També pots recordar Assíria. També va ser un poder bastant gran. Bé, Babilònia des del temps de Nabucodonosor, encara que no eterna. L'Imperi Romà va durar molt de temps. Fins i tot als llibres de text d'història escolar, gairebé la meitat del temps de l'antiguitat s'hi dedica.
  Però també va caure en mal estat i es va esfondrar. Hi ha molts exemples que es poden donar aquí. Hi havia l'imperi de Carlemany: es va dividir immediatament després de la mort del rei conqueridor. Va sorgir el califat àrab, l'imperi més gran del territori, des de França fins a l'Índia, però també es va esfondrar. L'Imperi Otomà també es va enfonsar, encara que més lentament. L'Imperi de Gengis Khan és la potència terrestre més gran dels temps humans. Però Genghis Khan va morir i els seus fills i néts van començar a dividir-lo. I aleshores, després d'haver arribat a Àfrica fins a Viena, els mongols-tàtars es van quedar sense força i es van tornar a desfer. Tamerlà va intentar restaurar aquest imperi amb foc i espasa, però tan bon punt va morir, la seva vigília de Timurat va desaparèixer sense deixar rastre.
  El més gran quant a població i territori de la història humana va ser, potser, l'Imperi Britànic amb les seves colònies i dominis. Però també es va trencar amb força rapidesa. I també hi havia l'imperi colonial espanyol, que es va esmicolar encara abans.
  La Rússia tsarista, havent assolit el seu punt àlgid sota el regnat de Nicolau II, va xocar amb el Japó. I com per confirmar el fet que hi ha una força antiimperial, les tropes tsaristes van perdre aquesta guerra. I era com si el mal destí els perseguia. Hi va haver tants fracassos i mala sort en aquella guerra, de principi a fi. Així que no creguis en el destí de tots els poders després d'això.
  Aleshores, durant la Primera Guerra Mundial, no vam tenir molta sort, i es va produir un cop d'estat militar, o fins i tot un palau. Després d'això va arribar al poder un govern provisional ilЈlegítim.
  Bé, i després els bolxevics amb la guerra civil. Bé, sota Stalin hi va haver un nou ascens de l'imperi, però a costa d'una sang enorme. I després de la mort del líder, es va produir el vintè congrés i l'enfonsament del culte. I l'URSS va començar a perdre la seva posició ja sota Khrusxov.
  I llavors Gorbatxov es va fer càrrec i va acabar amb l'imperi soviètic. A més, no es pot dir que Mikhail Sergeevich ho hagi fet a propòsit. Llavors tothom es va quedar atrapat en el frenesí de la perestroika. I el mateix Vladimir Putin, tot i ser un oficial del KGB, s'ha convertit en un demòcrata ardent. I estava en contra del Comitè Estatal d'Emergències, i també es va alegrar de l'enfonsament del PCUS. I es va convertir en la mà dreta de Sobchak. I va donar suport activament a Ieltsin. Inclòs l'octubre de 1993. Sí, es va produir el colЈlapse de l'URSS, però la majoria de la gent i sobretot l'elit es va alegrar!
  O, en tot cas, a la gent no li importava, però l'elit estava molt contenta. Sobretot a Àsia Central, on tothom recordava molt bé com el KGB perseguia els magnats locals en el negoci del cotó.
  En resum, aleshores a la noranta-una URSS va descansar en Déu. I potser només va murmurar una mica Vladimir Jirinovski, només per espectacle. O potser jugant a la multitud o volent destacar.
  Després hi va haver el regnat de Ieltsin. Un moment de grans oportunitats per a uns, i de dificultats i problemes terribles per als altres. El mateix Ieltsin ni tan sols va intentar enganxar l'imperi de l'URSS, sinó només tornar Txetxènia sota control. I quina forta resistència va provocar això. Inclòs dins del país. I fins i tot Gaidar's Choice of Russia s'hi va oposar. Com els comunistes, per cert. Només Jirinovski va donar suport a aquesta guerra. Però potser per això va soscavar la seva qualificació i es va privar de les seves possibilitats de convertir-se en el nou tsar rus.
  Zhirinovsky, per descomptat, era un líder carismàtic. Però li faltava coratge o voluntat. En particular, no s'hauria d'haver menjat la panxa quan una part important de la gent es mor de gana. I mantenir una dieta i fer exercici.
  Bé, d'acord, Zhirinovsky va morir. I el rei va perdre el seu bufó favorit. Que era tan divertit i divertit. Va entretenir i aixecar l'ànim. Però hi havia poc sentit o benefici real d'això. Ben al contrari, Jirinovski era massa patriota radical, potser fins i tot una caricatura. I semblava ridiculitzar el patriotisme. Bé, com el bon soldat Schweik, també era una caricatura del patriota d'Àustria-Hongria.
  I va ser divertit, però més aviat perjudicial per a la causa. Però tot i així, el rei se sent malament i avorrit sense el bufó. Dmitry Medvedev clarament no és adequat per a aquest paper.
  Vladimir Putin al cos de Hitler va sospirar molt. Encara no estava acostumat al nou cos, i vivia amb records del passat. I ha estat polèmica, sobretot els darrers anys. Tanmateix, per descomptat, Putin va ser un governant afortunat. Per exemple, un regal de fortuna tan rar com l'atac terrorista de l'11 de setembre. Això sí que és un gran èxit. En lloc de lluitar contra els mateixos talibans, els nord-americans van ser arrossegats a una carnisseria que era innecessària per als Estats Units.
  Això, per exemple, és el mateix si Hitler hagués lluitat amb Gran Bretanya i els ianquis durant vint anys en lloc d'atacar l'URSS. I el mateix Stalin podria triar en aquest cas el moment en què vaga. I no caure sota un cop terrible.
  Però Hitler va poder avançar a Stalin. I aquí teniu el resultat: els alemanys són a prop de Moscou. I si l'hivern hagués estat més suau i sec, potser haurien estat a la mateixa capital.
  Sí, Stalin va tenir sort aquí. Encara que d'altra banda, per què els governants més reeixits són els que són tan cruels? Aquí està Vladimir Putin, és clar, no Stalin. Però potser per això Ucraïna no li va sortir bé?
  Què pots dir de Hitler? D'una banda, va tenir èxits fenomenals, però de l'altra, fracassos catastròfics. Una mena de fortuna es va riure d'Adolf i el va fer creure en les seves pròpies forces. Però després es va rendir i la va posar en marxa. I hi va haver tantes baixes i pèrdues per ambdós bàndols.
  L'URSS no va guanyar gaire amb la victòria en aquesta guerra. Les adquisicions territorials van ser petites. A més, Stalin va cedir part de la regió de Brest i la regió de Bialystok a Polònia de manera gratuïta i sense peticions. Però ells mateixos no van aconseguir tant. Seria millor que aquesta guerra no passés mai. La població de l'URSS va disminuir a 170 milions. I sota el tsar-pare Nicolau II, el 1914 ja ascendia a 180 milions de persones. Així doncs, el Pare Tsar Rus ho va augmentar, però Stalin el va reduir.
  I els alemanys van perdre molt sota Hitler. Encara que la captura d'Europa i Polònia només va costar trenta mil morts. Stalin va perdre 126 mil a la guerra amb Finlàndia, que és molt més important. Sí, així és com va resultar ser una estafa.
  Va ser bo entrar al cos d'Stalin abans que l'Alemanya de Hitler atacés l'URSS. I fer alguna cosa. De veritat, què exactament? Fes-te un cop, tal com va aconsellar Suvorov-Rezun? Això té els seus pros i contres.
  L'inconvenient, en particular, és que les tropes soviètiques no estan del tot preparades per atacar. En particular, els nous tancs i avions no han estat degudament dominats per les tropes. L'avantatge és que els alemanys no esperen un atac preventiu. I es poden agafar desprevinguts. I a les tropes soviètiques se'ls va ensenyar molt més i millor a atacar que a defensar. Per cert, la pràctica real ha demostrat que els nazis són molt millors per atacar que per defensar.
  Per exemple, si els nazis van avançar magníficament, i a la tardor del 42 van capturar un territori comparable a dos imperis romans. Ràpidament van perdre terreny en defensa.
  Si comptem des de l'Ardenadura de Kursk, on els alemanys van intentar per darrera vegada dur a terme una ofensiva estratègica important i capgirar el rumb de la guerra agafant la iniciativa, a Stalin només va trigar nou mesos a reconquistar Ucraïna i Crimea. Bé, si compteu Galícia, en podeu afegir un parell més. En total, els alemanys no van durar ni dos anys després de la batalla de Kursk.
  Sí, eren més aviat febles, es van trobar a la defensiva. I el Führer? Què passa amb el Führer, es va disparar. I diuen que no van tenir prou coratge per fer-ho ells mateixos: van ajudar!
  Vladimir Putin es va sacsejar. De fet, el cos és gairebé vint anys més jove que abans, i això és genial. Adolf Hitler és baixet. Igual que el mateix Vladimir Putin. I això et permet acostumar-te al nou cos més ràpidament.
  I és clar que té grans oportunitats. Sobretot si lluites al costat de Stalin.
  Això és el que es pot culpar al diable bigoti de no tenir una reunió personal amb Hitler a la tardor de 1940. Potser, en aquest cas, ambdós dictadors s'haurien encantat tant que en comptes de la guerra s'hauria conclòs una aliança. Per exemple, com és amb C. Tot i que abans de Xi també ens vam entendre amb altres presidents xinesos. Tot i així, és més fàcil tractar amb algú de la teva edat que amb un líder més gran o més jove. Per exemple, Lukaixenko i Medvedev no es portaven bé entre ells. Tenien una diferència tant en edat com en educació. Medvedev, fill d'un professor, és un intelЈlectual, i Lukaixenko és fill d'un agricultor colЈlectiu i qui sap qui.
  Putin, el pare del qual era un treballador senzill i li agradava beure, també es va passar més fàcil amb Lukaixenko. Potser hauria estat més difícil amb un altre líder. Sobretot si era jove i intelЈligent. Com, per exemple, la relació de Putin amb Macron no va funcionar.
  Hitler i Stalin van tenir ambdós pares borratxos, i ambdós dictadors van experimentar pobresa, humiliació i van ser empresonats. Així que podríem posar-nos d'acord fàcilment en una reunió personal. Però per alguna raó Stalin no volia això. Potser no volia tractar amb una persona tan odiosa com Hitler, però el propi Stalin no és també una persona odiosa? I en aquell moment, era el líder de l'URSS, i el Führer d'Alemanya, que era molt més sagnant.
  Sí, Stalin tenia sang a les mans fins als colzes. I al Tercer Reich, els jueus no van ser assassinats en massa i no es van dur a terme accions punitives a gran escala.
  Per tant, no hi havia cap motiu en particular per evitar reunir-se en persona. Però això podria haver evitat una guerra entre dos imperis totalitaris. I potser el món al planeta Terra seria diferent.
  L'URSS, Alemanya, Itàlia i el Japó podrien dividir el món sencer. I tenint en compte que el que s'ha conquerit s'ha de dominar durant molt de temps, potser no hi hauria guerres a la història de la humanitat, almenys durant els propers cent anys.
  Tanmateix, ara Putin al cos de Hitler té l'oportunitat de reunir-se personalment amb Stalin i parlar. Per descomptat, hi haurà alguns problemes, però el més probable és que es resolguin.
  Tot i que la pregunta és, quanta terra demanar a Stalin? És simplement impossible i poc realista trencar quan ja has aconseguit agafar tant.
  El segon punt és declarar una treva immediatament, o primer aconseguir nous èxits? Encara no el cim encara. A Crimea, Kerch encara no ha estat presa, i al sud de Rostov-on-Don. I no tot el Donbass encara està sota control alemany. Etcètera...
  I per cert, també hi ha Àfrica. Sembla que aviat els britànics llançaran una ofensiva contra les tropes de Rommel? Aquesta direcció s'ha de reforçar amb urgència. Després de tot, lluitar amb Gran Bretanya és un gran plaer per a Putin. Per començar, hauríeu de mirar quines reserves té Alemanya. Potser es pot treure alguna cosa del territori de França i dels Balcans. De fet, si el tsar de Bulgària Boris no vol lluitar contra l'URSS, almenys lluitar contra els partisans a Iugoslàvia. I també a Grècia i Albània. I serà molt xulo.
  A més, s'hauria de declarar la guerra total a Alemanya. I atraure més activament els treballadors estrangers. De fet, el Tercer Reich té prou mà d'obra. I, per descomptat, els adolescents haurien de ser reclutats a l'exèrcit. No lluiten pitjor que els adults i no tenen molta força de treball. Per tant, hi ha molt més que es pot fer. Bé, les divisions estrangeres s'han de formar a partir de voluntaris. Els alemanys ho van fer, però només quan van començar a perdre la guerra. Naturalment, els que estan disposats a lluitar per una causa sense esperança han disminuït. En aquest sentit, és clar, Hitler va actuar amb imprudència. En general, és clar, el Tercer Reich i el Führer personalment estaven plens d'errors que li van impedir guanyar la Segona Guerra Mundial. Un d'ells, és clar, és que no va utilitzar, almenys no activament, els polonesos en la guerra amb Rússia. Però els sentiments antirussos a Polònia són forts i la seva tradició es remunta a molts segles.
  Aquí Vladimir Putin es va sorprendre pensant que era un Hitler millorat. I no li preocupa gens el patiment del poble rus.
  Sí, aquí és on vaig tenir problemes.
  Tanmateix, l'home és fort en retrospectiva. Per exemple, quan mireu els aficionats que juguen als escacs a un ritme llampec, els errors dels socis semblen ser molt visibles. Però asseu-te tu mateix al tauler.
  I jugar un joc. Però, en tot cas, s'han de fer els següents nomenaments: Speer hauria de ser colЈlocat al capdavant del Ministeri d'Armes i Municions, i donar-li poders d'emergència. Augmentar la durada de la jornada laboral i traslladar les fàbriques a tres torns. Recluta adolescents i noies solteres a l'exèrcit. Formar divisions estrangeres. Mobilitzeu el Hiwi de manera més activa. Augmentar la producció d'armes i l'extracció de matèries primeres. Bé, i molt més per fer.
  Les dones en particular, també són bones lluitadores. I per què no utilitzar-los tant en batalles com com a supervisors dels treballadors estrangers. I els adolescents, sobretot els més joves, també podien provar-se en el paper de guàrdies. I homes grans al davant. Encara hi ha moltes reserves aquí.
  Les dones pilot no són dolentes i són bones com a franctiradors. I també als tancs, el sexe just no està malament, sobretot si el destí és que les dones solen ser més baixes que els homes, i més àgils i curosos.
  I els adolescents lluiten bé als tancs. Hem de fer cotxes alemanys més ràpids i compactes. Encara no hi ha cap Panther? Per què el tanc alemany va resultar ser tan pesat, amb armes generalment poc potents i una armadura lateral feble? És un embolic, els dissenyadors necessiten una renya aquí.
  I la tripulació de la T-4 i la T-3 s'hauria de reduir de cinc persones a quatre. Podeu combinar les funcions de comandant i operador de ràdio. En algun lloc va sentir aquests consells sobre les forces de tancs. Bé, què més... Llavors podràs recordar.
  També s'han de fer alguns canvis a l'estructura de comandaments. Perquè els comandants dels grups de l'exèrcit tinguin més poder, perquè hi hagi menys enrenou i coordinació. També cal promoure Mainstein, aquest gran estrateg, així com Guderian, que tenia raó en molts temes. Sobretot pel fet que la vaga es lliurarà a Bielorússia des del balcó operatiu.
  Putin va trucar al seu secretari. Va córrer cap a dins, picant els seus talons alts. El nou Führer va murmurar una cosa no massa intelЈligible i va començar a dictar ordres.
  
  DETENCIÓ I RECORD DE ROSA LUXEMBURG
  ANOTACIÓ
  La famosa revolucionària Rosa Luxemburg va ser arrestada i detinguda. En una presó de dones, ha de suportar escorcolls minuciosos, altres procediments, humiliacions i judicis greus.
  . CAPÍTOL Núm 1
  Una jove, Rosa Luxemburg, va ser arrestada per ordre personal del Kaiser Wilhelm.
  La van emmanillar i la van treure de casa. La gent mirava confusa mentre el revolucionari ros, que semblava tenir uns trenta anys i una figura esvelta, era escortat per la policia.
  La Rose va trepitjar les seves botes de cuir sobre la neu de març que es fon i va intentar mantenir una expressió tranquilЈla a la cara, pàlЈlida de por.
  Per animar-se i no mostrar la seva ilЈlusió, la marxista va començar a cantar;
  El món és fred - nevada,
  Un captaire és fins i tot un home ric!
  Els diables governen el planeta
  Van convertir la Terra en un infern!
  
  Si vols viure amb alegria,
  Que la felicitat arribi a casa de tots!
  Trenca les cadenes de l'esclavitud com un fil,
  Aleshores la bossa estarà plena!
  
  Hi ha un país que és un exemple per a tothom,
  Un guerrer fort és un pioner!
  Espasa a la seva santa Pàtria,
  Perquè el malvat Senyor no blami!
  
  Alemanya és un decret per a tots els mons,
  Poder de les lluminàries més savies!
  Sense cap adornament direm:
  El Totpoderós ha ilЈluminat el nostre camí!
  
  No coneixerem la paraula covard,
  Si el soldat no xiuxiueja, em temo!
  Fe ortodoxa pura,
  Déu inspiri Jesús!
  
  No hi ha pau als cors sense Crist,
  El radiant porta a la batalla!
  Sense fe, la guerra és vanitat,
  Pèrdues incontrolables!
  
  El diable temptarà
  Mentir a la teva pròpia gent: examen cinc!
  Però no et creguis els malvats
  No hi ha cap raó per trair!
  
  Som fidels al jurament a la tomba,
  L'espai espera als nostres descendents, creieu-me!
  Enderroquem els fills de Satanàs,
  No es pot captivar la Terra!
  
  Per tant, la sort espera,
  Qui sigui fort, el Senyor salvarà!
  Déu estima el poble alemany,
  La flama a les venes fon el gel!
  
  Arribem a fronteres infinites -
  Mostrem el nostre camí a l'univers!
  No caiem de cara als ortodoxos,
  El impur no pot doblegar la banya!
  De camí, la Rosa va rebre una bufetada a l'esquena amb el palmell de la policia -diuen que no serveix de res cantar una cançó quan l'Alemanya del kàiser està perdent la guerra. I quan les tropes de la Rússia tsarista ja havien entrat a Varsòvia, la qual cosa va marcar un punt d'inflexió en la guerra. I aquesta gossa està cantant per a ella mateixa.
  Rose va ser portada a l'edifici de la presó central de Berlín. Tot aquí està més o menys net i ordenat a l'estil alemany. Rose es va calmar. La presó alemanya estarà neta, i molt probablement una celЈla solitària sense xinxes i rates, amb les racions exigides per llei. I allà Alemanya capitularà en uns mesos i serà alliberada. I potser fins i tot en el nou govern rebrà el càrrec de ministra.
  La Rose, colpejant els talons de les seves botes, va cantar:
  - Deixa't viure com a conserge,
  Tornaràs a néixer com a capataz...
  I llavors passaràs de capataz a ministre,
  Però si ets mut com un arbre...
  Naixeràs un baobab
  I seràs un baobab
  Cent segles per morir!
  La Rosa, doncs, sense fer cas als passadissos de la presó, reixes, panys, filferro de pues, caminava com una reina. Va imaginar que es feien pelЈlícules sobre ella i que s'escrivien pelЈlícules sobre el màrtir bolxevic. I com de popular i genial es va convertir per això: és impossible descriure amb paraules, només un conte de fades.
  Bé, com no començar a cantar en aquesta situació? Així que vas a la presó, com si fos un dia festiu.
  I la Rose, sense dubtar-ho, va cantar en veu alta, com si fos una autèntica reina que s'entronitzava;
  Sóc un membre valent del Komsomol en captivitat,
  Allà em vaig trobar en una batalla molt ferotge...
  Oh Pàtria, saps que et pagaré el deute,
  Ompliré la casa de comoditat i acollida!
  
  Sabia una mica, res,
  I em van portar descalç per a un interrogatori,
  El feixisme és, per descomptat, una merda total,
  Els Krauts em van colpejar cruelment amb un fuet!
  
  Despullat, mig nu sobre un congestiu de neu,
  I així van conduir pels pobles de pisugs...
  Sí, perquè el teu Führer rebi un taüt,
  I veurem el comunisme a la distància!
  
  És millor per a nosaltres no esperar misericòrdia,
  I no diré ni una paraula als feixistes!
  En va vaig pensar amb ira salvatge en un lladre,
  Quin tímid membre del Komsomol!
  
  Els meus enemics m'han tirat al bastidor,
  Els focs van començar sota els nostres talons...
  I escolto la baralla: assotes el cable,
  Sóc el camí de les penes de les brases ardents durant quilòmetres!
  
  No hi ha reconeixement i el corrent no és terrible,
  Resistiré qualsevol prova...
  Que sigui un xoc per als feixistes...
  I per a mi qualsevol pols és patiment!
  
  Passaré per tot això, creu-me, ho aguantaré
  Com que la meva pàtria és Rússia...
  I la bèstia del feixisme serà enterrada,
  Crist i la Missió Vermella vindran!
  
  Sí, pel que sembla, ho sé, un llaç m'espera,
  Potser hi haurà pitjors execucions!
  El país haurà de començar de zero,
  Perquè hi ha hagut moltes indignacions!
  
  I després va venir el gran comunisme,
  Vam córrer per Mart mentre jugàvem...
  Que triomfi l'humanisme al món,
  Perquè hem lluitat molt!
  
  L'univers que seràs, coneix el meu,
  Aquestes estrelles radiants interminables...
  Una àguila que abans va ser un pardal,
  Qualsevol de nosaltres amb reconeixement d'artista!
  La Rose, en el seu orgull, ni tan sols es va adonar de com la van conduir a l'habitació per a una recerca. I les tres guàrdies van començar a despullar-la amb els seus hàbils i habituals moviments de professionals. I l'orgullosa celestial Rosa Luxemburg es va trobar completament nua davant de tres guardians que s'assemblaven molt als gorilЈles.
  Només un dolorós pessic d'una gran pota al pit nu amb les paraules: "Oh, quines pits", va dissipar l'humor positiu de la Rosa, i es va cobrir tímidament i va exclamar:
  - Què estàs fent!?
  La Rose, sobretot nua, semblava molt jove, la seva cintura era fina i la seva figura impecable.
  Així que la matrona va somriure i va respondre:
  - Res d'especial noia! Ara la tia et tocarà pels articles prohibits: perforacions, talls, productes químics! Bé, notes secretes!
  Rose, intentant sense èxit cobrir la seva nuesa amb les mans, va respondre:
  - No tinc res, i això és humiliant i repugnant!
  La matrona amb les espatlles de l'oficial va riure i va respondre decididament:
  - No et treguis! En cas contrari farà més mal!
  I unes grans mans amb prims guants de goma van començar a remenar sense cerimònia el cos fi, bonic i seductor de la Rose. Dos guàrdies més, també masculins i alts, van agafar la dona jove i curvilícita amb força per les mans, no permetent-li cobrir les seves parts íntimes amb les seves.
  La gran matrona va agafar a Rose per les orelles, va palpar i va mirar els seus orificis nasals. Després es va posar els dits enguantats a la boca. I va ser molt fàstic, la Rosa es va sentir malament pel toc de goma. A més, va sorgir la idea que potser no eren guants d'un sol ús, i ella els havia fet servir abans, entrant a les parts íntimes de les dones. I d'aquests pensaments la Rose gairebé vomita. Només un titànic esforç de voluntat i una reticència a mostrar la seva debilitat van permetre a Rose frenar l'alliberament del vòmit.
  I els seus dits van arribar fins a les mateixes amígdales, estaven sota la llengua, palpaven el paladar, darrere de les galtes, i un gust de goma molt repugnant va quedar a la boca. Després d'haver acabat amb la prova a la boca, la matrona va començar a pastar els pits de Rose de nou. A causa dels seus tocs aspres, els mugrons escarlata de la jove es van inflar i durs.
  Els guàrdies van somriure i van murmurar:
  - Bé? M'agrada? Veig que les meves carícies t'emocionen!
  Rosa Luxemburg va grunyir:
  - Ets una puta! Comporta't així!
  L'oficial va respondre donant una bufetada a la jove revolucionaria i comentant:
  - Coneix el teu lloc com a rebel! En cas contrari, t'enviaré a una celЈla de gel, nu!
  Després d'això, va continuar remenant sense vergonya el cos del presoner.
  Els seus forts dits li van pressionar el melic, fent que Rosa Luxemburg cridés de dolor. Llavors es van sentir molt rudes i doloroses sota les aixelles de la dona revolucionària.
  Però el més groller i humiliant encara estava per arribar. El guardià va ordenar:
  - Amplieu les cames més!
  Rose va obeir de mala gana. I la guàrdia femenina va introduir aproximadament la seva gran pota a la vagina. Els polzes amb guants, relliscosos per la saliva que hi havia a la boca de la rosa, van entrar molt profundament a l'úter de la dona. Les parets de la vagina es van estendre molt i es va fer increïblement dolorosa.
  La Rose va cridar i es va sacsejar, intentant escapar. Però els poderosos guàrdies, que tenien una gran experiència en la recerca, la van subjectar amb força. Els dits del carceller van arribar fins a l'úter i van continuar recollint. Va ser alhora dolorós i extremadament humiliant.
  I el guarda gorilЈla masculí va continuar girant. Finalment, després d'un altre gir de l'enorme pota, la revolucionària es va posar mortalment pàlЈlida i, jadejada, es va desmaiar. El seu cap amb els cabells ros va caure cap a un costat.
  El carceller de peu a la dreta va assenyalar:
  - Està sorprès!
  La gran matrona molt hàbilment va donar una palmada a les galtes de Rose, li va fer un massatge al coll i la va pessigar bruscament. La dona va recuperar la raó. Hi havia llàgrimes als seus ulls pel dolor i la humiliació. Tot ho esperava de la presó, però no pensava que la rebrien així, de manera grollera, com si no fos una persona, sinó menys que un animal.
  La matrona major va dir amablement:
  - Bé, no tinguis por! Ara inclina't, la teva tia et sentirà el cul i el pitjor passarà!
  Rose va dir amb veu tremolosa, deixant caure una llàgrima a terra:
  - Potser no ho hauríem de fer!
  El guardià del gorilЈla va grunyir:
  - No! Això és exactament el que necessites! Inclineem-ho!
  Els poderosos carcellers van retorçar els braços de la Rosa, fent-la sibilar de dolor, i la van inclinar. La noia es va trobar en una posició de càncer. I el seu cos nu brillava de suor, com lubricat amb oli.
  I el guardià del gorilЈla sense cerimònies va introduir dos dels seus dits grans i llargs a l'anus. I la va empènyer molt profundament, fins al còlon. Rose va cridar de dolor i vergonya. Les carcelleres molt fortes la van subjectar amb força i no li van permetre escapar. I la mà poderosa del guardià torçava el cul d'una bella i seductora revolucionaria.
  Rose va gemegar i el seu pit nu es va aixecar i va caure. I les llàgrimes correien pel seu rostre esgotat i pàlЈlid. La recerca s'assemblava a una tortura, tant moral com física.
  Va sentir que la matrona gran volia humiliar-la tant com fos possible i, per tant, no tenia pressa.
  La Rose cantava amb les dents blaves, sacsejant les llàgrimes de dolor i humiliació de les galtes:
  La victòria espera, la victòria espera,
  Els que volen trencar els grillons!
  La victòria espera, la victòria espera,
  Podrem trencar en Wilhelm!
  El guarda gorilЈla va riure i va respondre:
  - Ets una noia valenta!
  I la va tornar a torçar, provocant un fort dolor al cul, i finalment va treure la seva pota enguantada, que estava coberta de sang.
  Ella va fer una mueca i va llençar el guant danyat a la paperera, exclamant:
  - Mira les seves cames, la recerca s'ha acabat!
  Sentir les plantes nues i mirar entre els dits dels peus no és gens tan humiliant com abans, quan la pota es va enfilar a la vagina i l'anus. Així que pots experimentar una cosa així sense llàgrimes.
  Van acabar de buscar a la Rosa, i així, la van portar nua i descalça a l'habitació del costat.
  Allà van començar a fer-li fotos. Em van donar una taula amb un número i la van posar contra una paret blanca. Van fer clic de perfil, de cara completa, de mig costat i per darrere. Després van filmar un nu de llarga durada, també des del davant, de l'esquena, del costat i de la meitat de costat. I el fotògraf era un home, cosa que ho feia encara més humiliant.
  Llavors la Rose va ser posada a la balança. La van pesar, li van mesurar l'alçada i després la van posar contra la paret i van mesurar l'envergadura dels seus braços. A continuació, vaig registrar la longitud del peu i la talla de la sabata. No fa mal, però és molt humiliant. A més, no només hi havia dones a la sala, sinó també homes.
  Així que un home i dues dones amb bata blanca van posar la Rosa a la llum i van començar a examinar-la acuradament, anotant tots els lunars, cicatrius, cremades i característiques especials en un diari.
  La rosa es va tornar escarlata de vergonya i ràbia. Com l'humilien i com es pot tractar així una jove que ja s'ha convertit en una autèntica llegenda? Tanmateix, potser per això la tracten així, per humiliar el líder de l'esquerra alemanya.
  El temps va passar lentament i la Rose va començar a tararear:
  Destruirem tot el món de la violència,
  Fins al nucli i després...
  Construirem un món nou, nou,
  El que no era res es convertirà en tot!
  La dona amb la túnica blanca va comentar severament:
  - Ara no ets ningú, només un presoner!
  I va pessigar el mugró nu de la Rose. La rosa estava pàlЈlida i brillant de suor freda, cantant:
  - Aquest és el nostre últim,
  I una batalla decisiva...
  Sense cap mena de dubte -
  Nois seguiu-me!
  Finalment, s'ha acabat la reescriptura dels signes. I la van portar a l'habitació del costat. Allà, una dona uniformada va ordenar que estigués els palmells de les mans. I les mans de la Rose estaven untades de pintura negra. Després d'això, primer van imprimir el palmell sencer, i després cada dit individualment. A continuació, van lubricar les orelles de Rose: primer la dreta i després l'esquerra. I això també es va imprimir. Després els llavis. La qual cosa ja és bastant repugnant. Quan unta alguna cosa fosca i picant als teus llavis. I apliqueu-lo a un full de paper blanc.
  Finalment, es van prendre impressions dels peus descalços d'una bella dona. Un darrere l'altre. Ja no és tan repugnant.
  Vam netejar les soles amb una esponja especial perquè no quedessin marques.
  Després de la qual cosa la Rosa es va tornar a emportar. No podia endevinar què més li farien els meticulosos i pedants carcellers alemanys.
  Aquesta vegada la van portar a la sala de raigs X. I van fer una foto de l'estómac i els intestins, que en general es pot entendre, hi ha amagatalls. I també van comprovar els orificis nasals de la imatge. Així que de vegades hi amagaven càpsules de verí o pedres precioses.
  Quan tot va acabar, la Rose va sentir un cert alleujament. Almenys no va fer mal. I d'alguna manera t'acostumes a caminar nu així.
  Però l'Eva també caminava nua i no tenia complexos, així que no li preocupava cap problema. I ella camina i no passa res.
  Seria més probable que s'acabessin els tràmits. I així la van conduir per un llarg passadís fins a la dutxa. Allà, sota la supervisió dels guàrdies, finalment la Rosa es va rentar. L'aigua era càlida, agradable i t'esborraries la brutícia moral i física de tu mateix. Bé, els guàrdies també li van donar sabó del govern.
  La Rosa fins i tot es va animar: es renta amb sabó gratis. Després se li donarà un sostre lliure sobre el seu cap, i també una ració de presó. Per descomptat, és desagradable que els guàrdies la miren així, però és preciosa i no té res de què avergonyir-se.
  La dona es va rentar la pintura negra dels seus peus nus. Té una figura molt bona gràcies al seu estil de vida atlètic, com una noia amb pits ferms, però el seu rostre mostra que és molt més gran. No obstant això, no sembla més de trenta anys. La Rose estava orgullosa de tenir tan bona pinta.
  Així que es va rentar, li van cridar:
  - Prou, acaba-ho!
  Ella va sortir. I la matrona es va posar els dits a la boca, com si la Rose pogués agafar o robar alguna cosa. I l'altra carcellera encara va colpejar l'úter i l'anus. La qual cosa era humiliant i repugnant. I probablement no només la Rose, sinó la matrona va pujar amb els dits nus, sense molestar-se a posar-se guants a les mans.
  La Rosa va aguantar, tot i que se sentia humiliant, avergonyida i fins i tot dolorosa. Les ungles de la matrona van ratllar molt els seus llocs tendres i íntims al ventre i el cinquè punt.
  Però finalment, fins i tot amb això, s'havien acabat les doloroses hores d'una recerca completament innecessària.
  I la Rosa va ser emmanillada i la van tornar a emportar. La jove fins i tot va pensar amb sorpresa: realment la tancaran nua en una celЈla? Però això no pot ser. La llei no permet mantenir els presos sense roba. Sí, estan obligats a donar-li almenys unes sabates.
  Però realment la van portar al vestidor. On haurien de lliurar roba oficial, si no tens permís, pots portar la teva. A la Rosa només se li va donar un vestit de ratlles per cobrir el seu cos nu. El vestit tenia números cosits en comptes del seu cognom.
  Rose va preguntar:
  - Què passa amb les calces i el sostenidor?
  La matrona va respondre severament:
  - Hi ha una ordre especial del comandant, no et donen calces emeses pel govern i un sostenidor!
  Rose va preguntar sorpresa:
  - Per què segueix passant això?
  El carceller va respondre severament:
  - Pots penjar-te'n!
  La jove revolucionària va estendre les mans:
  - Sóc tan ximple per penjar-me? Com a molt, d'aquí a uns mesos seré alliberat!
  El guardià va assentir enfadat:
  - Tothom ho diu, però fa anys que estan a la presó!
  La Rose ara només portava un vestit de ratlles que passava per sobre dels genolls i amb les cames nues i nues.
  La jove va mirar el prestatge. Allà hi havia un munt de sabates diferents, no molt atractives de veure. Però els seus peus nus estaven congelats. Es commocionarà per la humiliació de l'escorcoll i altres tràmits, sense prestar atenció al sòl fred, humit i de formigó de la presó. Però ara només tremolava.
  Rose va gemegar amb un to lamentable:
  - Tinc els peus freds, dona'm almenys unes sabates!
  El carceller va respondre amb duresa:
  - Ordre especial del comandant! A causa del perill especial d'un pres polític, se't prohibeix portar sabates durant la presó, ja que pots utilitzar-les com a armes militars o per llançar objectes!
  Rose va dir amb un sospir:
  - Però fa molt de fred a la presó! Puc agafar un refredat i emmalaltir!
  La matrona la va tranquilЈlitzar:
  - Tenim una bona infermeria! I de totes maneres, deixeu de discutir. I aleshores seràs ben assotat!
  El revolucionari es va sorprendre:
  - No s'ha abolit la flagelЈlació?
  El carceller va assentir:
  - Durant la guerra es van tornar a presentar! Així que, humilieu-vos, bellesa, estaràs més sana! I pel que fa als peus nus, els presos s'hi acostumen ràpidament. I aviat farà més calor fora, ja és primavera i et sentiràs millor. I si tens amics en general, deixa que t'enviïn més racions. Així que només una petita part arriba als presos!
  Rose va assentir vigorosament.
  - Jo ho sé! Alemanya serà destruïda per la corrupció!
  El carceller va murmurar:
  - Com Rússia!
  La jove es va tornar a emmanillar als canells i va caminar descalça, amb un vestit de presó, com una esclava de l'època d'Espàrtac pels passadissos de la presó.
  Ara una càmera esperava la Rosa. A més, preferiria un de comú que un de sol. Fa més calor a una sala comuna i hi ha algú amb qui parlar. A més, les dones fan una olor molt més agradable que els homes i ella se sentiria bé amb elles.
  Per tal d'almenar una mica el que havia caigut de dolor, humiliació i fred als peus descalços d'una dona, congelada pel fred terra de formigó, Rose va cantar:
  L'hivern ja perd força,
  El sol de la primavera surt...
  La saviesa ha vençut la natura,
  En una recerca científica i caminada!
    
  Els rierols sonen, les nevades es fonen,
  On la catifa de plata és un rierol.
  Els clavells floreixen magníficament al maig,
  I la nostra amistat no s'abocarà!
    
  Ens estimem les filles de la natura,
  Quan els bolets creixen a la primavera...
  No, saps que fa mal temps,
  Com plou la gràcia de Crist!
    
  A la primavera la natura cobra vida
  El gel de cristall va esclatar amb un xoc.
  Crec que el planeta es convertirà en un paradís,
  Que cap foc dolent incendii el món!
    
  Després de tot, cada flor és un univers,
  L'error també vol viure.
  El millor destí de tots és la creació,
  Però tu pobre conillet és salvatge.
    
  Com va passar, hi ha molta por,
  Hi ha molt de patiment amb la bellesa...
  De vegades gemem i demanem a Déu -
  Ajuda'ns amb la felicitat i els somnis!
    
  Però què és la ira al món,
  El que ens va començar a fer girar com un tornado,
  Però Déu va respondre: així
  No t'has tornat tan mandrós com un ós!
    
  Després de tot, si el plàtan en si va caure,
  Ni tan sols pots aprofitar una arada.
  Els rostres dels sants assenteixen des de les icones,
  Sense pinya: sembra sègol!
    
  Bé, el treball porta a l'èxit,
  Ell farà que la nostra família sigui més forta!
  Però no tinc pressa per trobar la prosperitat,
  No cal la mesquinesa!
    
  La recompensa arribarà: hi haurà força,
  I ressuscitarem els que van caure en batalla!
  El càstig us arribarà, coneix Judes,
  Es venjaran de la mentida i l'engany!
  Finalment, la Rose va ser portada a la porta massiva, on es va eliminar el sinistre número "13". Es van treure les manilles i la jove va sentir alleujament mentre es fregava els canells adolorits i contusions. Sí, estar emmanillat és alhora dolorós i humiliant.
  La van portar a la celЈla. Feia una mica més de calor a dins que a fora; hi havia calefacció. La celЈla va resultar ser una celЈla doble i hi havia una noia amb els cabells vermells. Molt bonica, i dormia sota les cobertes. Es va despertar, va girar la cara tendra i va preguntar:
  - Nova noia?
  El carceller va assentir:
  - Polític! Crec que serà molt més interessant per a vosaltres dos!
  Rose va comentar:
  - No tinc roba de llit?
  El vigilant va riure:
  - Per ser més complaent i donar testimoni més aviat, se us privarà d'un coixí, una manta i un matalàs. Si estires a les taules nues, et congelaràs i abans testificaràs contra els teus còmplices i còmplices!
  La Rose va colpejar el peu descalç amb ira i va grunyir:
  - No pots esperar!
  La pesada i massiva porta de la celЈla va tancar darrere d'ella amb un cruixent.
  
  UN MÓN SENSE LA II GUERRA MUNDIAL
  ANOTACIÓ
  Chamberlain mai va decidir declarar la guerra al Tercer Reich després de l'atac a Polònia, i França tampoc es va involucrar en el conflicte sola. Després de la derrota de Polònia i la seva divisió entre l'URSS i l'Alemanya nazi, va començar un llarg període de pau i el desenvolupament de la humanitat va prendre un camí diferent.
  . CAPÍTOL Núm 1.
  Un món especial de la història alternativa. En ella, Chamberlain era prou intelЈligent com per no declarar la guerra a Alemanya després d'atacar Polònia. I és clar, França no va entrar a la guerra sense Anglaterra.
  Hitler i Stalin van dividir Polònia. Aleshores es va produir la divisió dels estats bàltics i la signatura d'un tractat d'amistat i fronteres.
  Realment hi va haver una guerra amb Finlàndia. L'URSS, a costa de grans pèrdues, encara va aconseguir capturar part del territori, trencar la línia de defensa i prendre Vyborg.
  Fins aquí tot anava bé. Però l'intent de prendre Moldàvia de Romania es va trobar amb la resistència de Hitler. Com, Stalin no vol massa?
  Però Hitler i Stalin es van reunir en persona i van acordar que l'URSS retornaria Moldàvia, i aquest va ser el final de la divisió.
  Després d'això va venir un llarg període de pau. El Japó no es va atrevir a lluitar sol contra els EUA i Gran Bretanya. Mentrestant, Hitler estava digerint Polònia, una part important de la qual va passar a formar part del Tercer Reich. Stalin també, després d'haver ampliat l'imperi i de tenir l'experiència d'una guerra difícil amb Finlàndia, no va anar enlloc.
  A l'URSS, el tercer pla quinquennal es va complir oficialment i es va superar. Després vam començar el quart. I es va superar. I en el cinquè pla quinquennal van començar a reduir els preus i augmentar el nivell de vida.
  Stalin va morir el març de 1953... Segons alguns informes, podria haver estat enverinat. Després de les intrigues, Nikita Khrusxov va prendre el poder. Després hi va haver el vintè congrés i l'exposició del culte a la personalitat. I la idea de construir el comunisme el 1980.
  En aquest moment, les armes nuclears havien aparegut a Alemanya, els EUA, Gran Bretanya i l'URSS.
  Hitler va romandre a la història com un líder completament normal sense l'Holocaust. Només hi havia algunes lleis que restringien els drets dels jueus. Els polonesos també van rebre gradualment la ciutadania alemanya i la igualtat de drets. El 1955, la governació de Varsòvia va passar directament a formar part del Tercer Reich. Als anys seixanta, tant els txecs com els polonesos van rebre la nacionalitat alemanya. Alemanya va ser la primera del món a llançar un satèlЈlit al cel i enviar un home a l'espai.
  I el 20 d'abril de 1961 va enlairar el primer vol tripulat a la Lluna. Aquest és un gran esdeveniment.
  El Tercer Reich és un gran país, potser el més gran d'Europa. Inclou la República Txeca, els Sudets, Àustria i Polònia. A més, els alemanys van adquirir part de Dinamarca sense guerra dins de les fronteres de 1914 per a una compensació monetària. Després també hi va haver un referèndum. Es van celebrar referèndums a Polònia i la República Txeca. Va sorgir un poder econòmicament desenvolupat i fort. A més, Gran Bretanya també va acceptar retornar Namíbia a l'Àfrica als alemanys, i també per una compensació monetària.
  Sense gairebé cap altra guerra que el conflicte amb Polònia, Hitler va expandir el Tercer Reich. Els únics problemes van ser amb França. És cert que una petita part de Lorena, poblada majoritàriament per alemanys, va ser retornada a Alemanya després del referèndum. Però les fronteres de 1914 no es van restaurar. I això va irritar molts alemanys.
  Però els francesos van entrar en una aliança militar amb l'URSS i, si passava alguna cosa, haurien de lluitar en dos fronts. L'Imperi Roig, després d'haver evitat la Segona Guerra Mundial, era econòmicament molt fort, comparable als EUA i Alemanya, i tenia una gran població. Per tant, és perillós lluitar amb ella.
  A més, Gran Bretanya també tenia un acord amb França. Que, a diferència de la història real, va conservar les seves colònies i militarment era molt poderosa.
  Però la Xina va romandre fragmentada i feble, en realitat dividida en esferes d'influència per les principals potències del món. El Japó va lluitar a la Xina durant molt de temps i va poder mantenir-ne una part sota el seu control. Altres països hi tenien la seva capital. L'URSS va mantenir el control de Mongòlia, que va mantenir formalment la seva independència.
  Hitler encara és viu. Té setanta-dos anys. No fuma, no beu alcohol, és vegetarià i també treballa amb màquines d'exercici. El Führer està obsessionat amb la seva salut. Té fills i filles, encara que es van obtenir per inseminació artificial. Només hi ha més de cent fills. El més gran d'ells ja té disset anys. És difícil fer una elecció digna del successor. Així que el Führer encara està interessat a viure sol. I al Tercer Reich estan duent a terme treballs per allargar la vida del dictador.
  L'edat de setanta-dos anys, és clar, encara no és molt gran. Així que al Führer també li encanta l'entreteniment. Per exemple, baralles sense regles.
  Allà, per descomptat, no lluiten fins a la mort: el Tercer Reich és relativament civilitzat i estrany. I a Hitler no es percep en absolut com un monstre, tot i que el líder és certament autoritari.
  Va poder derrotar Polònia gairebé sense pèrdues i expandir territoris pràcticament sense guerres. És idolatrat pel poble d'Alemanya i respectat per les nacions d'altres països. Fins i tot Nikita Khrushchev el tracta amb respecte. A més, l'URSS va quedar enrere en la carrera espacial.
  Stalin era indiferent als coets, i Nikita Khrushchev només va aconseguir enviar un pilot a l'espai.
  Però ara els alemanys estan llançant un coet a la Lluna. I hi ha dues noies i un nen. I això és genial.
  En honor a l'aniversari del Führer i al llançament del coet, es van organitzar celebracions a nivell nacional.
  L'enorme estadi de Berlín està ple de gent. S'apropen diferents competicions esportives. I per descomptat, baralles sense regles. El que Hitler estima tant.
  El Führer, per descomptat, ha envellit, però encara sembla més o menys igual, tot i que és grisenc i té una bona quantitat de calvície al cap. I el bigoti es va tornar gris, i la figura estava una mica encorbada. El Führer porta vint-i-vuit anys al poder. Alemanya té una de les primeres economies del món, i potser fins i tot la primera. L'URSS, els EUA i el Tercer Reich estan ara molt propers pel que fa a la renda nacional. Sí, la Gran Bretanya encara és forta a causa de les seves colònies. El Japó va començar a aixecar-se: la seva llarga guerra amb la Xina el va esgotar. Però el món és multipolar.
  Hitler és genial, però no al capdavant. Els Estats Units ara tenen un nou president jove, John Kennedy, i França i Gran Bretanya també tenen governants força joves al poder. Nikita Khrusxov és només una ombra lamentable sobre el rerefons de Stalin, tot i que parla del comunisme.
  Potser de tots els líders mundials, Hitler és el més llegendari, popular, carismàtic i gran, malgrat la seva edat, que encara no ha perdut la seva brillantor i energia.
  Ara està veient les batalles a través d'una pantalla especial. I des de dalt, els monitors de color mostren una imatge del Coliseu.
  Un noi guapo i rubio, d'uns dotze o tretze anys, surt a lluitar. Té músculs esculpits, només porta pantalons curts esportius i els peus nus. El nen porta guants a les mans. I surt a la música.
  Com en l'antiguitat, no hi ha baralles d'espases al Tercer Reich. Perquè el país no va caure en la barbàrie.
  Ben al contrari, Alemanya s'ha convertit en un país d'ordre exemplar, amb la taxa de criminalitat més baixa del món i zero atur. I d'alguna manera és incòmode per a ella matar gent al ring.
  El nen anava amb pantalons curts blaus i es va inclinar davant el Führer i el seu seguici i als quatre costats de l'estadi. La multitud el va aplaudir.
  El locutor va anunciar:
  - El campió de Berlín, sobrenomenat "ratolí", lluitarà pel títol de campió del Tercer Reich entre els menors de dotze anys.
  Està clar que el nen no està gens malament.
  I aleshores torna a sonar la música i surt un altre lluitador. També un noi d'aproximadament la mateixa alçada i pes. I també rossa, i molt musculosa. Només els seus pantalons són vermells i la seva cara és més dura. Per descomptat, tots dos nois van amb el pit nu i descalços. Lluitaran segons les regles de la boxa francesa amb les mans i els peus.
  El segon noi va ser anunciat:
  - Vicecampió del Tercer Reich en lluita sense regles fins a dotze anys.
  El nen també es va inclinar davant el Führer i als quatre costats de l'estadi. Sobrenomenat "Alligator".
  L'àrbitre era una dona gran i alta amb un vestit de cuir. La lluita va ser una lluita de campionat, de quinze rondes de tres minuts cadascuna. Però normalment s'acabava més ràpid.
  Els nens es van inclinar els uns als altres. I el seguici i el mateix Hitler van fer apostes. Per qui aposta el Führer és, per descomptat, un misteri, sinó tothom farà el mateix que ell. O viceversa...
  Amb els cabells grisos i cansat, Adolf mira a través dels prismàtics. Li agrada molt els nois musculosos, ja que semblaven capaços de recuperar forces a un tirà decrépit. El Führer fins i tot dorm en un llit amb una forma especial d'esvàstica. I al seu voltant hi ha quatre joves esportistes i quatre adolescents, molt musculoses i fortes. I Hitler en el seu son sembla estar carregat d'energia. A més, l'ancià dictador fa banys de llet per als nadons.
  De tant en tant, el Führer també rep una transfusió de sang jove, dels nens, els atletes més forts del Tercer Reich.
  Hitler no vol morir. I també té alguns plans. És dolent que l'URSS i França estiguin en aliança amb Gran Bretanya. Lluitar en dos fronts és massa aventurer i suïcida. Alemanya ja ha perdut una d'aquestes guerres en dos fronts. Per tant, no té sentit trepitjar el mateix rasclet que Guillem II.
  M'agradaria pactar una guerra en un front. O amb Occident contra l'URSS o amb l'URSS contra Occident. Però perquè dos fronts no et pengin al coll.
  Però Nikita Khrusxov no volia entrar en una aliança amb Hitler. A França tampoc volen una aliança amb un dictador autoritari, ja que hi ha democràcia i canvi de poder.
  I a Hitler ho va passar molt difícil. La vida passa, i encara no has vençut els francesos, ni els russos, ni ningú seriós.
  Encara que, en canvi, el Tercer Reich va sotmetre quasi totes les terres habitades per gent de parla alemanya. I ara Alemanya és més extensa i més gran que abans de la Guerra Mundial. És global, però encara no n'hi ha hagut un segon.
  Els nois van començar a lluitar al senyal del gong. Van colpejar amb les mans enguantades i els peus nus. Al Führer li agradava molt quan els nois no tenien més de quinze anys i les noies descalces. Això va engegar el dictador.
  Els nens tenen talons rodons i rosats i una corba elegant de la sola. Són atlètics i els músculs del joc són tan destacats i les venes són visibles. El Führer mira els peus dels nois de prop i s'encén. Això és realment genial. Estan bronzejats, la seva pell llueix, els seus músculs s'onden, és meravellós.
  I així els nois es peguen. I els peus nus volen cap amunt i colpeja la defensa o el cap. És obvi que els cables dels nois són preciosos. Els abdominals estan construïts com barretes de xocolata, els pits són com escuts i els músculs dels nois estan en moviment. Fascinant.
  Hitler va sospirar. Al poble encara era líder i capità, però al gimnàs altres nois van fer la seva causa. I el futur Führer ho va passar molt mal, i literalment va fugir d'allà.
  Però malgrat això, Hitler estimava els nens. Aquests nois són molt bonics. I els seus cossos entrenats són molt musculosos i la definició muscular és meravellosa.
  Fins i tot és una llàstima que s'hagin de batre mútuament. Ara s'ha acabat la primera ronda: els nois van per camins separats.
  Hitler va pensar que estaria bé lluitar amb espases. I perquè els lluitadors tallin i la sang flueixi.
  Això va resultar ser realment fantàstic. I aleshores quan el nen cau, li cremaran el taló nu amb un ferro calent.
  El Führer sovint imaginava la tortura en les seves fantasies. Sobretot quan els peus descalços dels nens i les nenes es cremen amb foc.
  I fins i tot va pintar aquests quadres en secret. Però realment no va torturar ningú. Diuen que era impossible que el cap d'estat, un dels més grans del món, es reduís a una cosa així.
  Però les pelЈlícules es van fer seguint les seves instruccions. Per exemple, sobre la guerra mundial. Els russos van atrapar una noia alemanya al front oriental. I és clar, la van despullar, deixant-la només amb calces i sostenidors, i la van conduir descalça per la neu.
  Al Führer li va agradar aquesta pelЈlícula. Fins i tot després d'això, l'alemanya Gerda va ser flagelЈlada i colgada al bastidor.
  Sí, va ser una pelЈlícula preciosa. Tanmateix, també es van fer pelЈlícules per al Führer basades en la història alternativa. Allà, els nois de la Hitler Jugent van ser capturats a l'URSS. I adolescents de catorze anys, que només portaven pantalons curts, van ser conduïts per la neu i la gelada. I fins i tot van abocar aigua gelada sobre els seus tors nus, cosa que els va fer ruboritzar.
  A Hitler li va agradar això. Sí, quan els nois són torturats i humiliats, és l'instigador d'un sàdic amagat. Sota el Führer, la gent no es cremava als forns, almenys en aquest món, però ell va gaudir de la tortura i la humiliació.
  A més, el cos del Führer ja està decrèpit. I l'energia ja no és la mateixa. I cal recolzar-se amb alguna cosa.
  El Führer torna a veure la batalla. Els cossos dels nois brillen de suor, i el relleu dels músculs escalfats per la batalla s'ha fet encara més agut.
  La lluita és gairebé igual fins ara. Els dos nois tenen el mateix pes i alçada. El nen Alligator ataca més, però els seus cops cauen principalment en blocs. I el ratolí de vegades fa contraatacs.
  Hitler pensa com de bo és ser un nen després de tot. Contínuament somriuen alegres. Aquests nens sempre somriuen i riuen per qualsevol motiu. Però ja s'ha oblidat de com riure.
  Oh, aquesta maleïda vellesa, quan ho fas tot per la força. I l'antiga alegria de la vida ja no hi és. I fins i tot les baralles de gladiadors són cansades.
  Les noves impressions de la joventut són una altra qüestió. El Führer té milions de noies disposades a lliurar-se, però gairebé no hi ha ganes. Només si es pren una injecció de testosterona apareix un augment de força i hormones. No, la medicina es desenvolupa a Alemanya. Per exemple, quines dents meravelloses van fer per al Führer: només una brillantor nacarada.
  I hi ha diversos tipus d'esteroides anabòlics. Hitler encara espera sobreviure fins al segle XXI. El que la mateixa Alemanya necessita abans que res. I llavors potser determinarà un successor. O potser els científics trobaran la manera de fer-lo immortal.
  Els laboratoris ja estan treballant en això. Hitler irradia confiança i por.
  Aquí hi ha Churchill, més gran que ell, però encara viu, encara que no estigui del tot sa. Roosevelt i Stalin ja han mort i Roosevelt fa força temps. Chamberlain simpatitzava amb Alemanya. Tot i que va amenaçar d'obrir un segon front en cas d'atac a Polònia, no es va atrevir mai. Al seu torn, el Führer no va entrar a la guerra contra l'URSS. Encara que hi havia oportunitats. Però l'URSS tenia tancs massa forts. Tenint només sis divisions amb tancs lleugers, el Führer no es va atrevir a lluitar amb el monstre allà.
  Tot i que els preparatius per a la guerra estaven en marxa. El 1943, Panthers va aparèixer a Alemanya. El cotxe no està malament, però massa pesat i car. A l'URSS hi havia una sèrie KV. Hitler no es va atrevir a lluitar aleshores. Els avions a reacció i els míssils FAA van aparèixer al Tercer Reich. Però quin és el problema? Després de la mort de Chamberlain, Churchill va aparèixer i es va dirigir cap a un acostament amb Stalin. I a França, el govern es va inclinar per una aliança amb l'Imperi Roig.
  Les grans esperances en el Tercer Reich es van fixar en els avions de disc.
  Però en realitat no es van justificar. Els vehicles van resultar ser massa cars i vulnerables al foc d'armes lleugeres. No haurien pogut marcar la diferència en la lluita.
  El 1945 va aparèixer Panther 2. En aquell moment era un tanc molt bo. El canó fa 88 mm i té una longitud de canó de 71, i l'armadura frontal del casc és de 100 mm, el front està inclinat, els costats són inclinats de 60 mm i la part davantera de la torreta és de 120 mm amb un mantell de 150 mm. , i els costats també són seixanta. Tot plegat és de cinquanta-tres tones i el motor té 850 cavalls de potència. El vehicle va resultar ser el tanc mitjà més potent del món. Tot i que quina és la mitjana si el pes supera les cinquanta tones?
  Hitler estava parcialment satisfet amb aquesta màquina. Però no va ser possible obtenir garanties ni de l'URSS ni de França. A més, Occident va fer concessions i, per diners, va cedir part de Dinamarca, una petita part de França i l'antiga colònia alemanya de Namíbia. Això va satisfer el poble alemany. L'URSS també es va fer forta. En lloc de la sèrie KV, van aparèixer tancs més avançats de la sèrie IS.
  Hitler va seguir posposant una nova guerra. Als Estats Units, van treballar lentament en la bomba atòmica. A Alemanya tampoc no tenien massa pressa, ni a l'URSS.
  Però la tecnologia es va desenvolupar.
  Panther-3 era un altre tanc d'una sèrie obsoleta. El seu canó era encara més potent que el 105 mm 70 EL, i l'armadura frontal de la torreta era de 185 mm, i el casc era de 150 mm amb pendents i els costats eren de 62 mm. El pes dels cotxes arribava a les seixanta-una tones. La qual cosa, però, va ser compensada per un motor més potent de 1200 cavalls de potència. Així va quedar el cotxe. Va entrar en producció l'any 1947. Sens dubte un bon tanc. Però l'URSS també tenia el T-54, que només pesava trenta-sis tones, i era lleugerament inferior a l'alemany en blindatge i armes. L'armadura frontal de la torreta era encara més gruixuda, fins a 200 milЈlímetres. I la pistola és una mica més feble a 100 milЈlímetres i la velocitat inicial del projectil és de 900 metres per segon. L'alemany en realitat té un calibre una mica més gran: 1000 metres per segon.
  I aleshores la guerra no es va tornar a produir.
  Panther 4 va aparèixer l'any cinquanta-un. Tenia una disposició diferent. El motor i la transmissió són una unitat i hi ha una caixa de canvis al motor. L'alçada del dipòsit va disminuir. I el resultat va ser un vehicle de 70 tones de pes, amb un motor de turbina de gas de 1.500 cavalls de potència, i un blindatge frontal de 250 mm i un blindatge lateral de 170 mm, amb un canó de 105 mm i una longitud de canó de 100 EL. Aquest vehicle ja era en realitat pesat i molt potent... Només l'IS-7 soviètic, un tanc que es produïa en quantitats molt petites, podia lluitar contra ell. I el T-54 era molt més feble.
  I a finals del 58 va aparèixer "Panther"-5. Era comparable en gruix de blindatge i armament al Panther-4, però amb angles d'inclinació més grans i un pes més lleuger de seixanta-tres tones, amb un motor més potent de 1800 cavalls de força. El tanc era més àgil i maniobrable.
  Aquest és un cotxe alemany bàsic. A l'URSS, l'IS-7 es va suspendre. Només el T-10 va quedar com a pesat, però amb un pes de cinquanta tones. I a més del T-54, només va aparèixer el T-55, que era una mica més potent en armament.
  Podem parlar de tecnologia durant molt de temps. Hitler va participar personalment en l'adopció de certs tipus d'armes. Nikita Khrushchev estava més interessat en els coets. Els tancs de coets també van aparèixer a Alemanya. Són molt forts, igual que els soviètics. Hitler tenia moltes ganes d'entrar a la guerra. Encara no s'ha creat una bomba d'hidrogen i hi ha relativament poques bombes atòmiques. I pots arriscar i entrar en conflicte.
  Hitler realment vol lluitar a l'est. Itàlia està disposada a oposar-se a l'URSS. El governa el fill de Mussolini, però Benedito va morir. I el seu fill, un ardent anticomunista i feixista ideològic, juntament amb Alemanya, està disposat a lluitar amb l'URSS, però amb condicions. que França i Gran Bretanya mostraran neutralitat.
  I el Japó també pot obrir un front a l'est. I Alemanya encara pot connectar Finlàndia, Hongria, Romania i Eslovàquia. Potser també Bulgària, Iugoslàvia i fins i tot Suècia.
  Pot haver-hi aquests aliats aquí. Hitler primer ha de convèncer els francesos perquè no els interfereixin. Però és més fàcil arribar a un acord amb Gran Bretanya. Allà també diuen que no hi ha comunisme. I als EUA, Kennedy és un cavall fosc.
  Hitler encara no havia perdut el seu ardor. Però entrar en una guerra és moralment difícil.
  Els nois ja lluiten per la tretzena ronda. Els nens estaven cansats i els seus moviments es feien més lents.
  El Führer sospira. Amb l'edat, cada cop es fa més difícil decidir anar a la guerra. Els nens són agressius i lluiten. Però les seves puntades són lleugeres i divertides. Es van donar una bufetada i van fugir.
  Però això no funciona amb els adults. Hitler en aquest món només va guanyar una guerra amb Polònia. I això no és suficient per a vint-i-vuit anys de govern.
  Però d'altra banda, els alemanys van evitar pèrdues i danys.
  Però Alemanya està molt poblada. Alta natalitat i molts fills.
  Aquí hi ha els nois lluitant. I podeu veure que els nens respiren amb força.
  El Führer va tornar a pensar, aquesta vegada en els avions. L'exèrcit de reacció al Tercer Reich està molt desenvolupat. Hi ha molt bons desenvolupaments i avions de producció. En particular ME-462. L'avió també és molt potent i destructiu.
  I amb coets. També és un cotxe molt potent.
  També van aparèixer helicòpters en forma de disc. Són molt mòbils i maniobrables.
  Van ser desenvolupats pel dissenyador Tank. També posseeix caces a reacció TA-383, que són molt bons vehicles de combat. Els alemanys també tenen bombarders de cua capaços de bombardejar fins i tot el territori nord-americà.
  Els nens van acabar la lluita. Així que ningú va caure.
  A punts, la victòria es va donar al vicecampió Alligator.
  Els nois van anar per camins separats. Llavors van aparèixer noies amb guants de boxa. Estaven descalços i amb bikini.
  La lluita amb braços i cames també anava a ser interessant.
  Hitler volia que el Tercer Reich tingués una arma miraculosa. Però fins ara no tot ha funcionat. Els alemanys tenen la millor tecnologia de coets del món. També hi ha desenvolupament d'una bomba d'hidrogen. Encara no s'ha creat a cap país del món, però l'arma és terrible.
  El mateix Führer va llegir GalЈles en la seva joventut i volia que el Tercer Reich tingués raigs de calor o làsers.
  Però fins ara no ha estat possible crear una instalЈlació de combat eficaç. Excepte potser encegar els oponents, però fins i tot això és massa feixuc. El Tercer Reich també va desenvolupar plats voladors. Els dispositius en forma de disc no han demostrat la seva efectivitat en el combat. Però hi havia la idea d'envoltar-los en un flux laminar que volgués petxines i fragments als costats.
  Això significa que el disc serà completament invulnerable.
  Les noies van començar a colpejar-se amb els peus nus. També són atlètics i musculosos. I pateixen força activament.
  I així un d'ells va fer un trio amb els punys, l'altre li va respondre. Això és realment genial.
  Hitler jadejava:
  - No sóc un insecte patètic, una tortuga súper monstre.
  I es va imaginar com un ferro roent cauteritzava el taló nu i rodó de la noia. Els combats no van arribar a l'escala de la Segona Guerra Mundial, però van mostrar el seu nivell.
  Les noies aquí són tan meravelloses, és genial. Són de la classe més alta.
  Com a resultat, la poesia va venir a la ment del Führer;
  Sobre aquesta noia descalça
  No podia oblidar...
  Semblaven les pedres del paviment
  Tormenten la pell dels teus peus delicats!
  Sí, aquestes són noies interessants després de tot.
  En una pelЈlícula van mostrar com Jeanne Dark va ser torturada. Per cert, va ser interpretada per una rossa encantadora. I la tortura era natural. I els peus nus de la noia van cremar amb foc.
  A Hitler li va agradar molt. La Zhanna es va posar valenta sobre el bastidor. I els seus talons nus estaven coberts de butllofes. I de tant en tant el fuet li queia a l'esquena i a les natges.
  Llavors la van agafar amb pinces als mugrons escarlata. La qual cosa és realment genial. Com això va activar Hitler.
  Per exemple, van agafar una noia nua i la van collar a un bastidor. I tallem amb fuets. I el guerrer també va ser cremat amb un ferro calent. I fa molt de mal. Però al mateix temps, és agradable que una noia sigui torturada.
  Sobretot quan un ferro calent acaricia el teu taló nu.
  Això és realment interessant.
  Les noies es barallaven. I una d'elles, la rossa la va colpejar a la barbeta amb l'altre peu nu. La bellesa pèl-roja va caure. L'àrbitre va començar a comptar.
  La pèl-roja es va tensar i va saltar amb un esforç de voluntat.
  La lluita va continuar de nou.
  Adolf Hitler va xiular:
  -Una mica més, una mica més,
  L'última batalla és la més dura!
  I vull conquerir el món sencer,
  Planeta per fer d'Alemanya una mare!
  El Führer no ho va fer gaire bé, i la seva veu era ronca. Però en tot cas, l'execució d'un dictador.
  I les noies barallen, i els seus cossos musculosos brillen de suor. Robatoris meravellosos.
  El Führer va pensar, què viu una dona quan és violada? Dolor o orgasme o tots dos?
  Tant de bo pogués ser una dona jo mateixa! I aneu al panell!
  Fins i tot és divertit!
  Si aneu al panell,
  Ets una estrella, seràs com l'Emmanuel!
  I en general genial!
  Els aforismes alats van començar a ballar al cap del Führer;
  Si s'arriba al límit, entra al caos!
  La consciència és la mercaderia més cara que no està a la venda, encara que molts estan disposats a pagar més per desfer-se d'aquest valor!
  En amor, només els poetes donen consells útils!
  L'amor és un joc així, on hi ha una tercera roda!
  Com és diferent l'amor d'una festa amistosa: mai no es convidarà un tercer!
  El número tres simbolitza l'harmonia, però no en la vida familiar!
  La gelosia és un sentiment de persones inferiors: són febles de ment, fins i tot senten pena pels pobres!
  És més fàcil construir un ninot de neu a l'infern que trobar un sacerdot desinteressat!
  Pop honest com un diable blanc!
  L'església és com una botiga: no entris sense diners!
  Per molt gran que sigui el teu puny, les manilles encara encaixen!
  És millor colpejar una vegada que dir-ho cent vegades!
  Molt sovint es beneficien de l'abnegació!
  Una boca cobdiciosa trobarà el seu propi musell!
  Els amants del sexe tenen una ment brillant i un cor amable, perquè estan preparats per compartir el plaer amb la seva parella!
  La guerra és una escola de vida, que és millor ometre!
  L'art de la guerra requereix més sacrificis!
  Crist va ser crucificat pels sacerdots: els gossos dolents només valoren un bastó!
  Sens dubte, la fe és lleugera, però en lloc d'arnes atrau bitllets!
  Si vols ser ric, obre un banc, si vols ser el més ric, crea una doctrina!
  La filosofia és com una xarxa per capturar peixos daurats!
  La política és l'art de l'engany!
  Un polític es diferencia d'un assassí, només per la mida de la quota!
  Una escala de cadàvers probablement puja!
  La guerra és una competició d'assassins i botxí de misericòrdia!
  La fe fa que alguns siguin més nets, d'altres més rics!
  El polític és pitjor que el vodka: costa més i el cap comença a trencar-se immediatament.
  Un polític, com una prostituta, treballa amb la llengua, però dóna menys plaer!
  El polític es lliura constantment, però no satisfà ningú!
  Bones paraules: el mantell d'un tirà!
  Quan l'estat es converteix en botxí, s'anomena pàtria sagrada!
  Si un polític es creu molt, vol dir que la seva mà està buscant la teva cartera!
  Polític: carterista legalitzat!
  La diferència entre un polític i un carterista és que el primer fa molt més soroll durant el robatori!
  La història del cristianisme, i de fet de qualsevol religió, demostra que no existeix el bon fanatisme!
  Negar-se a escoltar és matar a l'ànima!
  Estima el teu veí, no la seva dona i la seva cartera!
  L'esclau es va acostumar tant al coll que, després d'haver rebut la llibertat, va començar a sufocar-se!
  Els punys de bondat creixen massa ràpid!
  Qui sembra les llavors de la discòrdia engendrarà el desastre!
  Si vols salvar la teva ànima, crucifica l'egoisme!
  La diferència entre una cartera buida i un cor sense ànima: aquest últim és més difícil de portar!
  Hi ha molts déus, però no hi ha ningú a qui abocar la meva ànima!
  Quina diferència hi ha entre una estrella del cel i una estrella del pop: el fet que una estrella del pop es pot apagar amb una llamborda!
  Crist estima totes les persones, fins i tot amb els pecats, i la majoria dels seus servents actuals, només amb carteres!
  Si vols apropar-te a Déu, redueix la teva cobdícia!
  Fins i tot en l'aparent indiferència del Totpoderós hi ha amor; després de tot, els nens volen escapar de la cura dels seus pares!
  Déu es retarda a castigar el mal per donar una oportunitat al pecador!
  El talent i el treball dur com a marit i dona donen a llum l'èxit només com a parella!
  Fins i tot la mel és amarga, si t'ofegues!
  L'engany és com el vi, és malaltís i dolç i és difícil d'aturar!
  L'amor és com una closca de metralla: esquinça el cor, sacseja el cervell, surt butxaques, surt de costat!
  L'home és igual a Déu d'alguna manera: el Totpoderós va crear l'univers i l'home va néixer l'estupidesa: tots dos són infinits!
  Els que construeixen l'èxit a partir de la sang patiran el destí d'un porc apunyalat. Es menjaran els seus companys: el resultat és trist i enfadat!
  De vegades, la millor manera de mantenir la teva reputació és un llaç al coll! En qualsevol cas, no et deixarà caure!
  No pots estirar molt de temps sota un ós: t'aixafarà!
  De vegades, una dona és com un mamut en lloc d'una manta!
  Un escriptor que s'esforça per collir bitllets no sembrarà coses bones i eternes!
  Un país sense llei és com un cos sense esquelet! Perquè no s'ossifiqui, calen eleccions!
  Si voleu crear una obra mestra, oblideu-vos de la tarifa!
  L'engany més hàbil és quan no menteixes, però ningú et creu!
  Per descomptat, la derrota promet grans problemes, però això només és un reflex de la victòria futura!
  A la batalla, el valor i la bona intelЈligència porten la victòria.
  Per colpejar, primer has de veure on!
  L'escolta és el ferrer de la victòria!
  Qualsevol ximple pot paralitzar, però no totes les persones intelЈligents poden curar!
  Hi ha molts botxins grollers, pocs metges curadors!
  Alguns són metges, alguns botxins!
  Sense dolor no hi ha valor; sense valor no hi ha victòria!
  Les idees del comunisme són el límit de la idiotesa: si els caps calents i els cors freds assumeixen la seva implementació!
  El comunisme és lleuger, però crema els que són massa greixosos!
  Si no tens prou paciència, cantar ajuda!
  Les persones són com el ferro: abans que es refredi, doneu-li la forma desitjada!
  Si vols fer-te popular, fes servir la força més sovint!
  La qualificació és com l'herba infernal: creix quan la regueu amb llàgrimes i sang!
  La gent és com les males herbes: com més les trepitges, més creixen!
  La unitat és la clau de la victòria!
  La disciplina és una eina per a la victòria! La ment hi juga!
  La unitat, el coratge, l'abnegació són les claus de la victòria, la llibertat, la felicitat! Sense disciplina no hi ha exèrcit, i sense exèrcit no es pot guanyar la llibertat!
  El treball ens ha fet més forts, multiplicat per la intelЈligència ens donarà llibertat, i juntament amb la sort ens portarà la felicitat!
  El comandant és com la part superior de la piràmide: només n'hi ha d'haver un, en cas contrari, fins i tot una estructura tan forta s'ensorrarà!
  La noblesa de la família té la mateixa relació amb el coratge que la longitud del cabell amb la intelЈligència!
  Cap valor dels nostres avantpassats ajudarà un covard!
  Una fulla feta de l'acer més fort s'oxida a les mans d'un xerraire i un covard!
  L'arma més terrible és la Bíblia en mans d'un canalla!
  La principal riquesa d'un home: la potència, que també és el motiu principal de la ruïna!
  La millor professió és la prostitució, combines el negoci amb el plaer i tens una nova parella cada vegada, sense rutina!
  El pedigrí d'un heroi es pot presumir durant un segle, però quan es troba al camp de batalla, covardment corre cap a la rereguarda!
  Una ampolla de vodka és com una granada: et fa caure de peus, et trenca el cervell, t'aixafa l'interior!
  
  TRIANGLE AMOR MORTAL
  ANOTACIÓ
  Una dona molt maca, Elena Ambrams, d'uns trenta anys, dona d'un vell multimilionari d'uns vuitanta anys. Odia el seu marit, sobretot perquè té un amant inusualment maco i de divuit anys, Vyacheslav Kotovsky. Es va enamorar d'ell terriblement i ja no pot tolerar el seu vell lleig, però monstruosament ric. Ella vol desfer-se del seu marit i, quedant-se vídua, casar-se amb el meravellós jove Vyacheslav. Però no és tan senzill. El multimilionari té una forta seguretat i el mateix vell vol aconseguir una nova dona, però només per no perdre diners en un divorci. La intriga és cada cop més forta.
  . PRÒLEG.
  La dona del multimilionari, Elena Ambrams, odiava el seu marit i realment volia que morís. El vell ja tenia més de vuitanta anys, calb, arrugat, però encara força fort. I no té cap intenció de morir. I tens gairebé trenta anys, bella rossa. I un cos fort vol afecte i sexe.
  A l'Elena li agrada visitar bars de striptease per a dones. Hi ballen homes musculosos, guapos i obedients amb penis grans. I li agrada molt veure'l. De fet, sona la música i els nois es despullen, i t'ho mires amb luxúria.
  Elena va treballar com a fada nocturna en la seva joventut. I li va agradar molt. Fins i tot va fer un viatge a Europa amb la Natasha. Allà tenien clients: homes, dones i de vegades fins i tot animals.
  Com va fascinar tot això a les noies. Hi ha l'opinió que a les prostitutes no els agrada la seva professió. Però depèn de qui. Elena i Natasha eren lladres molt amoroses.
  Els agradava canviar de nois com els guants, i no menyspreaven amb les noies. Estaven apassionats pel seu nou paper.
  Els homes són tots diferents, i la diversitat va ser molt inspiradora i va emocionar molt les noies. I tindrien un gran plaer en tenir sexe per plaer i orgasmes. I després prens diners d'homes i dones per això, i molts diners!
  La vida d'Elena va ser divertida: molt de sexe, els restaurants més cars, saunes, salons de bellesa, solàriums, piscines, viatges per tot el món. Tot estava ple de diversió i entreteniment. Elena no només no tenia por dels tipus de sexe exòtics, sinó que, al contrari, estava excitada. Li agradava molt experimentar. I era una prostituta magnífica i al seu lloc.
  Però la seva felicitat va acabar. Al cap i a la fi, els anys passen i, tard o d'hora, una prostituta perdrà la seva frescor i atractiu. I va acceptar amb molt de gust l'oferta de casar-se amb Moses Abrams, un ancià d'uns vuitanta anys que, segons els rumors, encara patia càncer. Esperava esdevenir vídua i la dona més rica del món. A més, el fill legítim de Moisès es va suïcidar. L'altre es va tornar boig. I la meva filla va aconseguir la sida, també era tota una puta.
  Així que no queden hereus directes. I Elena podia esperar heretar la major fortuna!
  Però aquí està el problema, el marit no va morir. Però, és clar, ja no tenia forces.
  Elena va somiar amb sexe. Moisès li va dir: "Tu, jove, pots passejar". Però perquè els periodistes no se n'adonin, sinó de seguida és una estafa!
  La idea és, per descomptat, bona.
  L'Elena porta una màscara al bar de striptease. Encara és millor, ja que té la figura perfecta. No hi havia nens i ella es dedica al fitness. Pots aconseguir un home per pocs diners per ella. Però això ja no és tan interessant. Alphonse, aquesta és la teva joguina i és molt més agradable quan ets una puta. I per tant, si un home fa el que voleu, ja no és tan excitant.
  Però ara balla un nouvingut. Un jove molt guapo. Lenta i amb gràcia es revela a l'escenari. Sí, de veritat, quin home més guapo. El cabell és daurat, i l'experiència Elena veu, sense tenyir-se, el color real del cabell. La cara és molt tendra i bonica, com la d'una noia. I la pell és tan llisa, neta, bronzejada. Aquí està nu fins als seus troncs de bany. Els seus músculs són molt definits i bonics. No són massius, però tenen un disseny tan elegant i harmoniós que simplement et torna boig!
  Dones de diferents edats estan literalment rugint. I li van posar diners al banyador. I la perfecció masculina del jove augmenta, en té una de tan gran.
  Elena va fer un gest amb la mà:
  - Ell és meu! Ho vull per a mi!
  El criat va dir:
  - Aquesta és la seva primera actuació en un bar de striptease. I segons el costum, es subhastarà, i la dona el comprarà per a la nit. Esteu preparat per desembolsar una mica d'efectiu?
  Elena va assentir:
  - L'home es vendrà a una subhasta? Això es fantàstic! Per descomptat que estic preparat!
  . CAPÍTOL Núm 1.
  El strip bar tenia un avantatge: només hi podien entrar les dones. I els strippers eren contractats per dones per diners. Per tant, hi havia molta gent que volia treballar-hi. De fet, per a un home, sobretot un jove, quan toquen les hormones, ballar, nu per a les dones, i fins i tot tenir relacions sexuals amb elles i agafar diners per això, és un conte de fades!
  Slavka era inusualment guapo i també practicava arts marcials. I el seu cos era simplement perfecte de físic i àgil. Sabia ballar i moure's bé, amb estiraments excelЈlents. El noi perfecte per a un bar de striptease.
  Tanmateix, Slava va estudiar bé a l'institut i comptava amb una carrera. I no tenia cap desig particular de ser un gigoló. Però el seu pare li deu molts diners a la màfia. I era imprescindible obtenir la quantitat necessària i ràpidament. En cas contrari, la venjança dels bandolers serà terrible.
  I Slavka va decidir intentar guanyar diners en un bar de striptease. A més, tothom deia que la seva bellesa, tant de cara com de cos, era increïble.
  El cap del bar de striptease era una dona pèl-roja que semblava tenir uns trenta-cinc anys. Bastant maco. Va seleccionar entre nombrosos candidats. Més precisament, la primària la va fer un assistent. Vint homes alhora que volien convertir-se en strippers van haver de despullar-se al ritme de la música. I gairebé tothom va ser eliminat immediatament.
  Slava li va agradar immediatament. Un jove molt guapo. I amb quina gràcia es mou i es revela bellament és simplement un miracle. Al cap i a la fi, ets un cinturó negre de karate i saps moure't i mantenir l'equilibri.
  La mateixa assistent era recentment una prostituta, pintada, no està clar de quina edat. I adorava els joves simpàtics.
  Ella només va preguntar a Slavka:
  -Tens divuit anys?
  Va assentir amb el cap:
  - Va passar abans-ahir!
  La dona pintada va dir:
  - I en aparença et sembla un adolescent! Això, per descomptat, és fins i tot bo! Moltes dones, especialment les grans, adoren les noies joves. Però potser tindrem problemes amb la policia... - Va colpejar el taló. - Bé, ensenya'm el teu passaport.
  Slavka va arrossegar. La dona, mirant la data de naixement, es va picar els llavis i va respondre:
  - Meravellós! Recolliràs molts diners. El vint-i-cinc per cent de la recaptació és per a vostè, la resta per a nosaltres.
  El jove va xisclar:
  - No és suficient!
  La dona va murmurar:
  - Aquestes encara són bones condicions. Tenim tot un palau. A més, aquí hi ha les dones més riques de Moscou. Saben quants diners et donen gigolos? Així que no siguis un llebrer!
  Slavka va fer una reverència. La dona va córrer cap a ell i li va posar la mà a les calces. Amb el tacte dels dits d'un representant del sexe oposat, la perfecció masculina del jove es va inflar a l'instant. I es va fer gran i dur.
  La dona va mostrar les dents:
  - Ets un semental temperamental. Crec que gaudiràs de l'èxit amb el sexe just.
  Slavka va assentir. I vaig sentir un desig dins meu. Un cos jove i sa està literalment ple d'hormones. Encara que aquesta dona no sigui molt agradable de veure. Però la seva polla queda com una vara i la vol empalar.
  Ella va somriure i va assentir:
  "Tu i jo tornarem a fer l'amor, guapo!"
  Llavors Slavka va ballar sol davant de la seva mestressa pèl-roja. Va veure com el jove es despullava mentre ballava. Sí, és realment emocionant.
  Aleshores, quan el jove es va quedar amb el banyador i també es va emocionar, va saltar cap a ell. Va agafar la perfecció amb la mà i la va aixafar amb els dits. El noi guapo ho tenia calent i dur.
  La pèl-roja va assentir i va assenyalar:
  - Bé! Ara traieu-vos el tronc de bany.
  Un noi molt guapo i musculós, esquinçat ara es trobava davant d'ella completament nu. I el seu eix es va inflar. Slavka va sentir una barreja de vergonya i excitació intensa. I que guapo que era.
  La dona pèl-roja es va llepar els llavis. Va sentir una ràfega de desig tan forta que ja no podia aguantar-ho més. Va començar a arrencar-se la roba.
  I va resultar que estava nua.
  Una dona una mica grassona, però força forta i musculosa en el seu millor moment. I els seus pits són grans i ferms. Per a un jove que es troba al cim de la hipersexualitat, això és, per descomptat, una gran temptació.
  Slavka va fer un pas cap a ella i va entrar gairebé immediatament. No era un amant experimentat i va actuar d'una manera juvenil grollera. Sense perdre el temps en afecte.
  Però la mestressa pèl-roja ja estava emocionada, i després de la masturbació se li va mullar el ventre. Per tant, la vareta gran i calenta va entrar fàcilment.
  I se sentia molt bé, la dona pèl-roja va gemegar en èxtasi. Slavka va començar a colpejar-la amb força. Havia fet l'amor amb noies més d'una vegada.
  Però la majoria eren inexperts i joves. Però que una dona adulta ensenyi l'art de l'amor.
  No obstant això, el jove va acariciar els pits plens de la dona pèl-roja amb les mans i va triar de manera purament intuïtiva el ritme correcte. La pèl-roja va venir amb un gemec salvatge. Aleshores, un noi guapo i guapo va esclatar en un raig de farinetes blanques. I Redhead va experimentar un altre orgasme de la llavor ardent.
  El penis de Slavka encara estava dret, però immediatament després de l'erupció, el cap comença a picor pel tacte.
  El cap del club de striptease va assentir.
  - I ets bona! Només encara sense experiència, però t'ensenyarem! Alguna vegada has satisfet una noia amb la teva llengua?
  Slava va negar amb el cap:
  - No!
  La pèl-roja va somriure:
  - I tu també has de ser capaç de fer-ho! A moltes dones els agrada molt el cunnilingus! No oblidis que et paguen i tenen dret a exigir allò que els dóna plaer!
  Slava va fer una mumia:
  - És fastigós!
  La dona va riure:
  - Bé, t'has de fer una mamada? I moltes dones fan mamades als homes amb plaer! Així que llepar-me el clítoris ara mateix i fer-ho amb habilitat!
  El jove va fer una mumia:
  - O potser és millor sense ell!
  La pèl-roja va arrufar el front:
  - Aleshores no et contractaré! I és molt rendible, i és rar que un home el pugui aconseguir. Bé, d'acord, et donaré cent dòlars més!
  I la dona va treure un bitllet de cent dòlars. I ella va afegir:
  - Haureu de treballar sovint amb la llengua, així que apreneu, estudiant!
  Slava va preguntar suplicant:
  - Bé, almenys renta't...
  La pèl-roja va assentir:
  - D'ACORD! Només pel bé de la teva joventut i ja que aquesta és la primera vegada. Però recorda, si una dona et demana i et paga, compleix tots els seus desitjos i sense cap capritx.
  I ella, nua, corba i corpulenta, va anar a la dutxa. Va agafar la pluja a la mà i va encendre l'aigua tèbia. Vaig sentir que l'esperma s'esborrava de la vagina. I estava molt contenta.
  Ara hem d'ensenyar a un jove molt guapo però sense experiència l'art del gigolo i com donar plaer a les dones.
  I també has de ser capaç de fer-ho. A molts homes els fa fàstic treballar la llengua a l'úter d'una dona. Per a ells fins i tot es considera un residu. Encara que la llengua d'un home provoca un plaer considerable.
  Alguns fins i tot es van negar a treballar com a strippers per això. I què pensen aquests mascles, que només poden ficar la seva vara a l'úter i acariciar els mugrons de les donzelles.
  No, el jove ha de servir la vella per diners i complir tots els desitjos dels clients. Per descomptat, hi ha moltes dones joves que van als bars de striptease, o dones de mitjana edat en bona forma. Les dones grans no són clients freqüents, el desig desapareix amb l'edat i les àvies tenen una moral més forta. Però les strippers també han de treballar amb ells.
  I, per descomptat, la seva tasca principal és donar plaer no a ells mateixos, sinó a la dona. Perquè ho tornés a demanar i pagués. I aquí, és clar, els gigolos necessiten habilitat.
  Potser encara més, a les dones prostitutes del panell. I hauríeu d'entendre que els representants del sexe just són criatures delicades i, de vegades, cal atreure'ls amb la vostra ment i mantenir una conversa. Alguns, per exemple, els agrada tocar els mascles ells mateixos. I alguns et poden colpejar amb un fuet, o... Bé, per no fer-te mal.
  I l'altra dona ni tan sols tindrà sexe, només vol tenir una xerrada de cor a cor. I a algunes dones els agrada emborratxar un home fins que un porc xiscla i s'emborratxa ells mateixos.
  I hi ha tota mena de clients. Però els seus homes tenen un avantatge: només amb dones. I en altres bordells, Slavka probablement rebria l'ordre d'oferir tant el cul com la boca a un home per diners! I així treballarà a consciència. I ella ho gaudeix. Això és gairebé una verge, cosa que excita especialment una femella luxuriosa.
  L'amfitriona de cabells vermells del prostíbul es va estirar al sofà i va estendre les cames. El seu cony estava ben afaitat. Ella va fer una senyal a Slavka:
  - Bé, vine aquí guapo!
  Aquell home nu, musculós i guapo es va acostar a ella de puntetes.
  La seva pell està bronzejada i els seus cabells són daurats clars, i el mateix jove és senzillament dolç, tan guapo. Això és un mascle!
  La pèl-roja la va agafar i va assentir:
  - Bé, anem a llepar-ho!
  Un gigoló nu jove i molt maco es va agenollar. I el seu rostre es va acostar més a l'úter. Slava va fer l'amor amb una dona d'aquesta manera per primera vegada i va tenir molta vergonya. Però, al mateix temps, la vergonya també provocava emoció. I la perfecció masculina es va aixecar de nou com una estaca.
  El propietari del bordell va murmurar:
  - Bé, vinga, no tinguis por!
  Slavka va ficar la cara i va tocar amb cura el clítoris amb els llavis. L'olor d'un cos femení fresc, encara jove i fort era agradable. I va ser més emocionant que repugnant. I el cony en si estava ben afaitat, com el d'una noia molt jove.
  I així el jove va obrir la boca i va treure la llengua. Va tocar amb cura l'entrada de la cova. La punta va sentir una superfície lleugerament salada. Era relliscosa i polida.
  El jove el va llepar tímidament. No va passar res dolent.
  La dona pèl-roja va animar:
  - Sigues més atrevit, vinga més atrevit! Llepa-ho com si llepessis un gelat.
  Warbler la va llepar de nou. I de sobte vaig sentir nàusees. De fet, aquí hi ha una dona per llepar. A prop de llocs vergonyosos.
  Redhead va assenyalar:
  - No t'avergonyis! A l'est, fins i tot els sultans llepaven dones així! Aleshores, et faré una mamada!
  La promesa d'una mamada va tenir un efecte en Slavka. I l'emoció va superar l'atac de nàusees i vòmits. Va tornar a llepar, dues vegades. I em vaig sentir inspirat, com un artista els traços del qual van començar a funcionar.
  I la seva llengua va començar a treballar amb energia. Va sentir com el clítoris i l'úter de Venus es van mullar. Però aquesta humitat tenia un gust agradable. I era com la mel d'absorbir.
  Slavka estava treballant i s'emocionava. Aquí tens el penis, estava tan inflat que fins i tot va començar a fer mal.
  I la llengua treballava mecànica i energèticament. La dona pèl-roja va gemegar fort. Estava experimentant un altre orgasme, i tan fort. Això va provocar la més poderosa admiració.
  I Slava estava molt emocionat. Ara és un prostitut. Això és vergonyós i alhora un encès total.
  El jove estava encantat. Fins i tot quan el propietari del prostíbul va venir amb un crit salvatge i es va esquitxar líquid a la cara.
  Llavors, complint la seva paraula, es va inclinar i va agafar la seva jove i gran perfecció a la boca.
  La pèl-roja va treballar una vegada al panell. I ho havia de fer sovint. Si el client està net i no fa pudor, aleshores no hi ha res fastigós en una bufada. Al contrari, és agradable sentir un penis calent i palpitant amb la llengua. I la seva olor fins i tot emociona una dona i l'encanta molt!
  Bé, per què a molts representants del sexe just no els agrada fer l'amor d'aquesta manera?
  Per prejudicis, és clar. A l'Índia i a l'Est, aquest és un tipus de sexe completament normal i comú. Què ens passa?
  L'amfitriona del prostíbul va llepar enèrgicament el penis del jove guapo. Els ulls d'en Slavka es van girar cap enrere amb emoció i sorpresa. I va tornar a venir i la seva dolça polpa es va abocar a la família de la dona.
  El propietari del prostíbul va assenyalar que l'esperma del jove era molt saborós i dolç. I és tan agradable empassar-lo, i ho fa fins i tot mentre l'assaboreix.
  I que deliciós tot plegat.
  Fins i tot va retenir la llavor de l'home guapo a la boca, fent-la rodar sota les galtes.
  Bé, això és bo!
  El propietari del bordell va ordenar:
  - Ben fet, llepa'm una mica més!
  El jove va assentir amb ganes. I va començar a fer-ho amb encara més ilЈlusió. En general, certament no somiava amb una carrera com a gigoló. Hi havia altres idees i somnis.
  En particular, fins i tot va escriure històries de ciència ficció. Diguem fins i tot això.
  Els pirates espacials van arribar a la Terra amb un plat volador. I van decidir ajudar a Hitler a la Segona Guerra Mundial. I com a resultat, va resultar que els nazis van guanyar. I els mateixos pirates espacials van rebre càrrecs de governadors als territoris ocupats.
  I tot els semblava bé. Però Hitler va morir, i el seu successor, el més insidios Schellenberg, va decidir desfer-se dels convidats famosos.
  Però això no es va poder fer en silenci i va començar una nova gran guerra.
  La història bastant llarga va tenir èxit i popularitat, però no va aportar diners.
  I, en general, han arribat els temps que es poden guanyar diners amb la literatura.
  Els anys noranta van ser probablement els anys més daurats per als escriptors. Encara no hi havia Internet, es va abolir la censura, i escriu el que vulguis.
  I la gent encara no s'ha oblidat de com llegir.
  I ara? Intenta guanyar diners.
  Warbler, per exemple, ara treballa amb la llengua i la dona torna a correr-se. Llavors comença a llepar-se de nou la seva palpitosa vareta de jade.
  El jove s'emociona... Sí, això és encantador. Bé, que divertit el gigoló.
  I la cascada va tornar a esclatar.
  El telèfon va sonar i la dona pèl-roja la va interrompre de mala gana.
  Com va resultar, Slavka semblava tenir sort. Va ser acceptat en un club de striptease. Ara ha de ballar per a les dones i servir-les.
  El més desagradable va ser que hi havia altres strippers. Gairebé tothom és més gran que Slavka, musculós, deportista. Per alguna raó, les dones se senten atretes pels músculs i porten nois grans a ballar.
  Es van burlar de Slavka, cosa que va causar vergonya al jove.
  Però al podi, quan hi ha tantes dones al voltant, t'emociona i t'emociona. Hi ha moltes dones joves i boniques.
  Fins i tot et preguntes per què aquestes belleses paguen gigolos si elles mateixes poden guanyar diners decents al panell?
  Slavka es va exposar lentament i sexualment al ball. Es va treure les botes i les seves cames tenien una forma tan graciosa, com les d'una noia jove, però alhora fortes i bronzejades.
  Després d'haver-se desvestit el banyador, es va acostar a les dones. El van palpar i li van ficar diners al banyador. Fins i tot, una va agafar el penis del jove amb la mà dreta, es va inclinar i va moure la llengua diverses vegades. Slavka amb prou feines es va retenir de correr.
  Les dones el peguen com una puta. I això emociona i fa vergonya.
  Una també li va fer pessigolles al taló, i l'altra li va fer un petó al cul. És genial aquí.
  La majoria de les dones són wow i en ple apogeu.
  Segons el costum del strip bar, cada nouvingut es considera verge i es ven a subhasta per la nit a dones benestants. Això és molt rendible per a l'establiment.
  A més, quan hi ha regates, el sexe just s'encanta tant que donen quantitats de diners simplement absurdes per nit.
  Això ja s'ha convertit en una tradició, i una bona tradició.
  Després del ball, Slavka es va esquitxar en una petita piscina. Llavors va ser ungit amb oli i cobert amb mantes.
  La mestressa pèl-roja també va ordenar portar botes fins als genolls. I els cobrellits van ser dissenyats per exposar parts del jove. D'aquesta manera, aconseguint dones, podeu recollir la màxima quantitat de diners.
  Slavka, com un esclau car, es venia sota el martell. I semblava picant. Normalment les dones es venen d'aquesta manera, però aquí hi ha un noi molt guapo, amb la cara amable d'una noia bonica.
  Sí, encara hi havia un altre espectacle per veure.
  L'Elena també es preparava per negociar. Va haver de pagar en efectiu en dòlars i va treure una bossa sencera de bitllets verds de la targeta.
  A ella li va agradar molt aquest noi tan bonic. I va decidir que, a qualsevol preu, passaria la nit amb ell. Encara que li podria costar molt car. I si el marit gran se n'assabenta?
  Elena va cantar amb un sospir:
  Que cansat del marit brut,
  El vell és calb i fa pudor...
  Les noies coneixen el seu destí de patir,
  Sempre hi ha núvols a l'horitzó!
  
  Però és clar que és ric,
  Els seus actius són milers de milions...
  I només roba talent
  Ell és el principal estafador en aquest tema!
  I la jove va riure de la cançó no gaire divertida. Encara que d'altra banda, molts l'envejen. I que no té prou homes?
  L'Elena era tan promiscua i acostumada al sexe que estava constantment picant entre les cames.
  I fins i tot el vibrador no va ajudar. Així de puta és i n'està orgullosa.
  L'Elena va sentir com li cremava l'escletxa. I ella tenia moltes ganes. Vaig recordar com ella i l'africà feien l'amor. Tenia una perfecció tan gran. I literalment la va enfilar com una broqueta.
  Llavors Elena va experimentar diversos orgasmes poderosos i va rebre més diners.
  Així que va pensar com de bo era ser una prostituta. Molta diversió i ingressos. I així va ser genial amb els homes.
  Ets com un gat amb ells, i el gat és bastant salvatge.
  L'Elena era una puta molt bonica i corba, gran, musculosa, amb les corbes ben desenvolupades.
  Tenia molts clients. La professió de prostituta requereix una vocació. No totes les dones l'estimen. Però Elena tenia un instint i una habilitat naturals. Va fer meravelles al llit.
  I la seva llengua també és molt àgil! Fins i tot ara, quan filmi homes, definitivament els lleparà perquè es corren a la boca, tinguin més plaer i s'entusiasquen realment.
  Per cert, Elena també va ser venuda diverses vegades en una subhasta a homes sota el martell.
  I la van despullar davant de tothom, i després la van portar durant la nit. Per desgràcia, va perdre la virginitat massa aviat i no la va poder posar a la venda. Però, com és estar nu a l'andana i centenars d'homes et miren amb mirades famolencs?
  Oh, que emocionant és això! I al mateix temps experimentes tant plaer i plaer.
  Elena sempre va voler homes i menys sovint dones. Li agradava molt el joc de l'amor. I li encantava el sexe.
  Però ella no coneixia un amor com el de les pelЈlícules o les novelЈles de ficció. No tenia cap amor romàntic, només una luxúria animal i depravada.
  Però aquest jove era quelcom especial. Encara que era molt més jove que ella, era intelЈligent.
  I l'Elena va sentir per primera vegada en ella mateixa quelcom més que l'instint animal d'una femella luxuriosa.
  I això va ser una cosa que em va fer bategar el cor amb ansietat i em va fer sentir un estat d'ànim especial.
  Elena va cantar:
  El meu destí, no escatimi la bondat,
  Sigues bella i, per tant, sigues savi...
  Deixa'm abraçar el jove,
  Que el fil de joventut de la donzella no s'interrompi!
  Realment volia sexe i va trucar al gigoló al seu telèfon intelЈligent, transferint diners al compte de l'establiment.
  Se li va acostar un jove d'uns vint anys, guapo i corbat.
  L'Elena va baixar les calces i va estendre la cama. Es va agenollar i va començar a treballar amb entusiasme entre les seves cames amb la seva llengua.
  L'Elena li va acariciar els cabells i el coll poderós, gemegant de plaer. L'Alphonse tenia experiència i treballava professionalment. També semblava que li agradava, com més jove i bella era la dona.
  L'Elena va gemegar i es va agafar un plàtan a la boca. Va començar a rosegar-lo juntament amb la pell, que era adorable.
  Sí, és força bonic.
  L'Elena va recordar com, durant la prostitució, també la llepaven els clients. Sí, va ser.
  I van pagar diners i van donar un gran plaer. La qual cosa la va agradar molt.
  És bo ser una prostituta. Aquesta és una feina que requereix talent i imaginació. I una ment molt gran. I Elena és una noia molt notable pel que fa a la intelЈligència.
  I li agrada molt el sexe. I la llengua del gigoló et fa gemegar voluptuosament. Això és veritablement gust.
  L'Elena va somriure, i després hi va haver un altre gemec profund, i un cos tremolant per l'orgasme, seguit de relaxació.
  Sí, això és preciós...
  La dona multimilionària va agafar el penis del gigoló amb les mans. I ella el va estrènyer amb força per les boles, fent-lo gemir de dolor.
  I ella va arrossellar:
  El sexe de les noies és sexe
  No et sentis ofès...
  No et cansis mai
  No t'avergonyis mai!
  Però tot i així, quan et paguen, és millor que quan et pagues tu mateix. Aquí no hi ha res més a dir.
  I també pots llepar un penis...
  I va colpejar el gigoló a les pilotes amb el taló. Va cridar i va saltar.
  La jove va riure i va respondre:
  - Bé, com t'agrada el gos?
  Va assentir amb el cap:
  - Sou encantadora senyora!
  Elena va assentir:
  - Llavors treu-te els pantalons!
  L'Alfons va obeir. La seva perfecció masculina era bastant gran i semblava apetitosa.
  La dona del multimilionari va assentir:
  -Ara vine a mi!
  Es va acostar a ella. I l'Elena va agafar amb avidesa el penis amb els llavis. No és per res que sigui una professional i sàpiga llepar. I el més important, li agrada molt.
  I treballem hàbilment amb la vara pulsadora del gigoló. Va somriure satisfet.
  Les dones sovint llepen les pilotes dels homes i fins i tot paguen per les mamades. És un gran plaer per a ells. I això qui no ho sap?
  I gigolo aconsegueix diners i es fa drogat. I això és molt xulo. Això és una professió. I tens dones precioses i moneda. Bé, com no es pot viure aquí i gaudir-ne?
  El jove va cantar:
  M'encanta, germans, m'encanta,
  Germans encantadors per viure...
  El gigoló no s'ha de molestar amb les noies!
  Elena va assentir:
  - Tens una mica de perfecció! I estic molt content. Vols alguna cosa més?
  Va cantar amb un somriure:
  L'Alfons sempre està sa,
  L'Alfons està preparat per a qualsevol cosa!
  Som molts punys!
  No comptis els teus deutes!
  Elena va confirmar:
  - Sí, estàs preparat! I estic llest!
  És agradable llepar el penis d'un home jove, guapo i musculós. I l'Elena va treballar, recordant l'Emmanuelle, que també estava en això. I ho va fer amb molta ilЈlusió. I que genial, molt agradable i porta les dones a l'orgasme!
  Llavors va venir l'home, i un raig d'esperma es va abocar a la boca de la jove.
  L'Elena va empassar amb avidesa i va ser molt saborosa per a ella.
  Després d'això, va deixar anar el gigoló. Em vaig calmar una mica.
  S'acostava l'hora de la subhasta, quan s'havia de posar a subhasta un jove molt guapo, deixant-lo al descobert.
  I això és molt bo. Ella negociarà amb altres guineus luxuriosos.
  Així poden ser les dones apassionades i calentes.
  L'Elena pensava que ser dona era d'alguna manera millor que ser home. Per exemple, és més fàcil robar diners a un home i guanyar diners amb un panell. I, per descomptat, és més fàcil per a una dona casar-se amb un multimilionari que per a un home amb un multimilionari.
  Sí, té un marit molt ric, perquè mor aviat! I la seva vida és tan bona i genial!
  Elena va cantar:
  És bo tenir milers de milions
  I saber nedar en diners...
  Però de vegades les amígdales fallen,
  I gigolo està fora del negoci!
  I ella només riu.
  
  NOIA I FAMIGA NINJA
  ANOTACIÓ
  Una noia descalça es troba en un món en què la màgia opera i està ple de criatures fabuloses i increïbles. Per guanyar-se l'eterna joventut, la noia va haver de lluitar contra la Ninl-ant. I passar moltes altres proves.
  . CAPÍTOL Núm 1.
  Aquí està collint baies al bosc. Gairebé un bosc normal. Excepte que hi ha arbres que s'assemblen a violins enganxats al fons del tronc. Però això també és interessant.
  L'Albina va passar el palmell per una corda així. Es va sentir un cruixir i després va aparèixer un gnom.
  La noia va xisclar:
  - Vaja!
  El nan era de la mida d'un esquirol, molt petit. Però, al mateix temps, tenia una vareta màgica a les mans.
  Va mirar una noia alta i descalça amb un senzill vestit de camperol blanc i va preguntar:
  - Què vols, noia?
  L'Albina va dir:
  - Vull convertir-me en l'emperadriu de tota Rússia!
  El gnom va riure i va murmurar:
  - Oh, això és el que vols! Bones ambicions!
  La noia va assentir:
  - I si el món sencer, encara millor!
  El gnom va xiular:
  - És així? Recordes el conte de fades sobre el vell i la vella i el peix daurat?
  Albina estava ofesa:
  - No sóc gens una dona gran. Només tinc quinze anys.
  L'homenet amb la gorra va assentir i va preguntar:
  -Has acabat l'escola?
  La noia va respondre amb un sospir:
  - Encara no!
  El gnom va tornar a assentir amb la gorra:
  - I tu vols governar el món?
  Albina va assenyalar:
  - Tinc xicot. És un autèntic geni. Que ell sigui l'emperador i jo l'emperadriu.
  El gnom va preguntar:
  - També un noi?
  La noia heroi va assentir:
  - Sí, noi. Però un geni tan gran que mai no hi ha hagut un igual a ell en la història de la humanitat.
  L'home petit va assentir:
  - Sí, ho sé! Va fer un desastre a la història, pitjor que Gengis Khan. I encara es trencarà més si no se l'atura.
  Albina va assenyalar lògicament:
  - És millor que el planeta tingui un gran dictador per a tothom que dos-cents dèspotes més petits en diferents països!
  El gnom va assentir:
  - Pot ser! Un rei, almenys, no es robarà a si mateix i no permetrà que comenci una guerra nuclear entre estats, que destruirà tota la Terra.
  La noia heroi va estar d'acord:
  - Ho veus, ho entens. Així que doneu-nos poder sobre el planeta Terra!
  L'homenet de la gorra va dir:
  - Això requereix un gran, o millor dit, un poder màgic enorme. I només sóc un petit gnom. Només els déus demiürgs més alts et poden donar aquest poder.
  Albina va murmurar:
  - Així que condueix-nos a aquests déus.
  El gnom va comentar:
  - És un llarg camí per arribar-hi, noia. I no és un fet que compliran la vostra solЈlicitud. El poder mundial ha de ser digne. I vosaltres, només adolescents entremaliats que encara no heu acabat l'escola. Com es pot donar una responsabilitat tan colossal?
  La noia va sospirar molt i va respondre:
  - No ho sé! Però encara no hi ha ningú millor que nosaltres. I Vitaly Akulov és un geni. Estic segur que pot utilitzar el seu poder sobre el planeta per sempre. I condueix la humanitat a les estrelles.
  El gnom va assentir:
  - De moment, volaré cap al mirall de la veritat i miraré més de prop com és Vitaly Akulov. I tu, colliu baies més grans i dolces per tractar-me!
  Albina va assentir:
  - Està arribant! Ho faré.
  Després d'això, el gnom va agitar la vareta i va desaparèixer.
  I una noia preciosa i descalça amb un senzill vestit de camperol va començar a collir baies. Ho va fer amb els seus dits suaus, però al mateix temps, llargs i elegants.
  Llavors va intentar collir baies amb els seus peus de nena nus. Però és més difícil i inconvenient.
  La noia treballava i cantava alegrement:
  Gerds,
  La distància em va cridar...
  Fins a la matinada, la tardor
  Estava esperant en or...
  Com brillaven aquests
  Espurnes a l'alba
  Oh, que dolços eren els gerds!
  La noia estava recollint baies en una cistella. A més, no gerds, sinó alguna cosa com les maduixes, només més brillants, i semblants a capolls de roses. Sí, aquesta és una baia preciosa.
  La noia va pensar, per què necessita poder sobre el món? Tantes preocupacions i problemes, ni un minut lliure. I encara que milions et beneeixen, milions també et maleeixen! I el més important, amb qualsevol decisió pràctica, hi ha víctimes i persones insatisfetes.
  Per exemple, què passa amb l'alcohol? D'una banda, és perjudicial, però d'altra banda, per a molta gent, el vodka és l'única alegria de la vida! Tot i que és amarga i repugnant.
  L'Albina, per descomptat, ha vist moltes coses a la seva vida, però el vodka té un gust tan repugnant que és impossible entendre els adults que beuen coses tan repugnants. Tanmateix, un cigarret és encara més desagradable i moltes noies fumen. Diuen que volen ser més prims.
  Però l'Albina és una noia carnosa i musculosa, com un cavall de pura sang. Per què seria òssia? I està molt contenta amb això.
  De veritat, se suposa que la noia és un esquelet? I, tanmateix, no té ni una gota de greix, només músculs!
  La noia estava collint baies i va tornar a cantar:
  Kalinka, Kalinka, la meva Kalinka,
  El meu gerd, el meu gerd!
  Vaig escollir una bossa sencera de gerds,
  I d'aquest pes em vaig trencar el costat!
  Després d'això, només riurà i riurà. Sí, això sembla molt divertit.
  I també volia que un noi li acariciés les cames fortes i musculoses. I va ser agradable, com un gat.
  Per fi ha aparegut el gnom. I la cistella ja estava plena. Se la va portar al gnom. Al seu costat va aparèixer una nena molt bonica però petita amb ales.
  Va sacsejar la seva vareta, fent volar espurnes, i va piular:
  - Hola carinyo!
  Albina va assentir:
  - Hola! I qui ets tu?
  La noia amb ales va respondre:
  - Sóc una fada!
  La noia heroi va assentir:
  - Jo ho pensava! I què passa amb Peter Pan?
  La fada va negar amb el cap:
  - No! Sóc diferent! Però també és molt forta i et puc donar la capacitat de volar. O l'eterna joventut!
  L'Albina va xiular:
  - L'eterna joventut és fantàstica, però què passa amb el poder sobre el món?
  La fada va somriure i va respondre:
  - I tu seràs reina?
  La noia va corregir:
  - Emperadriu!
  La fada va arronsar les espatlles:
  - Això és difícil d'aconseguir. Millor demanar la joventut eterna. Això és el que les dones en tot moment volien més que qualsevol altra cosa, més que les autoritats.
  Albina va assentir:
  - Bé! De tu agafaré la joventut eterna. I demanaré a altres fades o mags poder sobre el món!
  La fada va moure les ales i va dir:
  - La joventut eterna encara s'ha de guanyar. Per exemple, què pots fer?
  La noia, arrossegant l'esquena amb orgull, va dir:
  - Tinc un cinturó negre de Taekwondo! I vaig ajudar Vitalik a fer miracles reals.
  La fada va assentir amb un somriure i va preguntar:
  -Què prefereixes, una lluita d'espases o una lluita intelЈlectual?
  L'Albina es va arronsar d'espatlles i va respondre:
  - Lluitant amb espases, aquest és Kendo! L'única manera de conèixer-lo és fent la broma. Encara que és una guerrera intelЈligent. I pel que fa a la intelЈligència, no sóc estúpid! Així que estic preparat per a tots dos!
  La fada va somriure i va dir:
  - Què tal una lluita d'espases amb el ninja Goosebumps?
  La noia es va esgarrapar la part superior del cap i va dir:
  - Ninja-pell de gallina, sona d'alguna manera amenaçador! Realment no vull involucrar-me. Potser és millor mesurar la teva intelЈligència?
  La fada va assenyalar:
  - I si amb la pell de gallina ninja no amb espases, sinó amb les mans i els peus nus?
  Albina va assentir:
  - Sóc una bèstia a la batalla! Molt a punt per lluitar, fins i tot amb un ninja de pell de gallina, si sense arma!
  La fada amb ales va assentir:
  - Vinga, doncs vés a la batalla!
  I la petita bruixa va agitar la vareta. I un ninja molt combatiu va aparèixer davant de la noia. Més precisament, era un cap més baix que l'Albina. I realment semblava una formiga, només amb una màscara. I de seguida té sis extremitats en què porta espases i punyals.
  La fada va xiular:
  -Baixa l'arma! Lluitem amb les nostres mans!
  El ninja Goosebumps va deixar caure les espases i les dagues, mentre es va adonar:
  - D'alguna manera és incòmode per a un guerrer famós lluitar amb una noia descalça!
  La fada va assentir d'acord:
  - Entenc! Però aquesta noia vol ser per sempre jove i bella. Però així, no es pot obtenir res en aquest món, ni en cap altre. Així que més enllà d'això, ha de derrotar-te i, per descomptat, respondre a tres preguntes.
  Albina va dir amb ofensa:
  - Què, encara hauré de respondre preguntes?
  La fada va assentir amb un somriure:
  - Certament! Però no només guanyaràs l'eterna joventut, sinó també... Si alguna cosa et talla, llavors tot serà fàcilment restaurat. I ningú mai podrà fer-te mal. I això ja està genial.
  Albina va estar d'acord:
  - Sí genial. Pots suar per això.
  La bruixa alada va explicar les regles de la batalla:
  - Tindràs sis rondes. Knockout, com en la boxa clàssica, professional. Si rebeu una derrota, aneu a la cantonada fins que l'àrbitre compti. Si ningú és noquejat en sis rondes, la victòria es determinarà per punts.
  Ninja Goosebumps va comentar:
  - Llavors és millor fer dotze rondes alhora, com els professionals! Lluitem de veritat i de debò!
  La fada va assentir amb el cap:
  - Pots fer-ne dotze! Però espero que hi hagi un nocaut!
  I va tornar a agitar la seva vareta màgica.
  De seguida va aparèixer un anell amb cordes, i l'àrbitre era una noia amb xandall.
  L'Albina es va treure el vestit de pagès perquè no interferís en la lluita.
  Després d'això, només em vaig quedar amb un biquini. Els seus músculs eren ara molt clarament visibles. Estan tan esculpits, i la noia mateixa és preciosa i una rossa encantadora.
  Ella, he de dir, és simplement un encant inimaginablement magnífic.
  I el rostre de la noia és, alhora, suau, gairebé infantil, però amb una barbeta valenta.
  Tots dos lluitadors es van inclinar l'un a l'altre. Va sonar el gong i el senyal de l'inici de la batalla.
  L'Albina ja era una lluitadora experimentada que practicava arts marcials des dels tres anys. I va veure que l'enemic era inferior en alçada, i encara més en longitud de les seves extremitats, què es pot treure d'una formiga.
  Tanmateix, les formigues són insectes molt forts i àgils. I s'han de mantenir a distància.
  I la noia, amb el peu descalç, va carregar la formiga ninja a l'estómac. I ell, després d'haver rebut un cop, es va aturar. Llavors es va precipitar cap a l'Albina.
  La noia heroi el va rebre amb un cop de la seva canyella nua. L'insecte ninja estava cobert amb una closca quitinosa i, per tant, els forts cops de la noia entrenada pràcticament no li van tenir cap efecte.
  Albina va aturar el ninja de Goosebumps en l'atac diverses vegades amb puntades, i també va fer tres cops de puny al cap. I fins ara no m'he deixat atrapar ni una vegada.
  Va acabar la primera volta i els dos rivals van anar a les seves cantonades.
  La fada va dir amb un somriure:
  - Per què deixes que et pegui!?
  Ninja Goosebumps va respondre:
  -Només la miro!
  El gong va sonar i els lluitadors van començar a apropar-se de nou. I aleshores, el ninja Goosebumps va accelerar de sobte i va colpejar l'Albin al pit amb les seves potes. La noia va caure dels peus. Va caure d'esquena i els seus talons nus brillaven a l'aire.
  L'àrbitre va començar a fer el compte enrere de la derrota. L'Albina, però, es va aixecar de seguida. I es va afanyar a recuperar-se amb ràbia. Les seves cames nues, bronzejades i musculoses van començar a girar com una hèlix.
  Però el ninja Goosebumps els va portar amb les seves potes al bloc. Va repelЈlir els atacs. I després va accelerar bruscament. I de nou les seves potes van colpejar la noia a l'estómac i al pit. Deixant contusions i abrasions. I en Tom es va colpejar el cap al nas. I la yushka va fluir per la cara de l'Albina. I la nena mateixa va caure.
  La veritat va augmentar, però el jutge encara va començar a comptar la caiguda.
  Sí, els afers de l'Albina no eren bons.
  La fada va xiular, agitant la seva vareta màgica:
  - Ben fet la pell de gallina ninja! Has agafat la iniciativa!
  El lluitador ninja va tornar a accelerar. I de nou va fer caure l'Albina de peus. La va colpejar força fort, i la noia es va estavellar i va saltar, lluitant.
  El ninja Goosebumps va xiular:
  - Tant si vas a cavall com a peu,
  Super campió...
  El diable correrà cap a tu,
  Un exèrcit de milions!
  L'Albina es va precipitar a recuperar, però va topar amb blocs forts. I el seu atac va ser repelЈlit. I l'extrem afilat de la pota va colpejar la sola nua de la noia, fent que una butllofa s'infli.
  El gong va sonar per acabar la ronda.
  La noia, coixejant i trontollant, es va retirar al seu racó. Sí, la van colpejar bé i amb força.
  L'Albina es va caure en una cadira. I va començar a respirar amb força. Hmmm, mai ha tingut un oponent així. I l'enemic no és una persona, sinó una formiga ninja. La qual cosa és força greu.
  Aquí arriba el gong de nou i una nova ronda!
  L'Albina torna a intentar arribar-hi amb puntades. Però l'enemic, al ser un insecte, és més ràpid que una persona. I així torna a trencar-se amb les cames curtes, agafa el peu nu de la noia i l'estira, llançant-la com una nina.
  L'Albina s'aixeca, però la segueix de nou un fort cop al pit. I resten contusions, la noia cau.
  S'aixeca i rep un cop de puny a la cara. I això, cal assenyalar, també és dolorós.
  L'Albina va sentir com un hematoma s'inflava sota l'ull. Sí, la baralla va resultar molt difícil.
  La Tortuga Ninja és clarament dominant i lidera en punts. I de nou va colpejar la noia a la cara bonica.
  Albina va caure i el senyal del gong va anunciar el final de la ronda.
  La noia s'havia arrossegat literalment fins al seu racó.
  La fada es va acostar cap a ella i li va preguntar:
  - Entens per què estàs perdent?
  L'Albina va respondre amb un sospir:
  - Perquè és un insecte!
  La fada va assentir i va preguntar:
  - Vols ser el doble de ràpid?
  La noia va confirmar:
  - És clar que vull!
  La noia amb ales va dir:
  - Respon correctament la pregunta. I llavors et sentiràs molt bé!
  L'Albina va respondre amb un somriure:
  - Bé, estic preparat!
  La fada va xiular:
  - Per què Déu té tants dies!?
  La noia heroi va eixamplar els ulls i va murmurar:
  - Bé, quina és la pregunta? No entenia el significat.
  La fada va dir amb decisió:
  - I no cal entendre el significat. Només cal agafar-lo i respondre el millor possible i entendre'l!
  L'Albina va somriure, i després, sentint-se inspirada, va dir:
  - Perquè Déu va poder fer molts dies!
  La noia màgica va assentir:
  - Ben fet! Aquesta vegada he contestat correctament. I la teva velocitat s'ha duplicat.
  La fada va agitar la seva vareta màgica. I, de fet, els músculs de l'Albina van guanyar una força fenomenal.
  I així es va precipitar a la batalla. I els seus peus nus brillaven. I llavors el cop va colpejar el ninja de la pell de gallina a l'estómac. Fins i tot la pròpia Albina entrenada va apreciar la rapidesa i la força amb què es va donar aquest cop i la commoció cerebral que la va traspassar.
  Albina va murmurar amb ràbia:
  - Aconsegueix una granada feixista,
  Canta una serenata per recordar!
  El ninja Goosebumps va intentar atacar-la. Però ara les cames de l'Albina, que s'havien tornat més ràpides, van aconseguir trobar-lo. I van colpejar la closca quitinosa.
  Era evident que aquests cops eren desagradables per a la pell de gallina, però no li van causar cap dany greu. I la noia va vèncer, però estava per davant del seu oponent, i ara liderava els punts. Més precisament, aquesta ronda era seva.
  Al final, l'Albina fins i tot va fer una patada baixa i va fer caure el seu rival.
  Van anar a les cantonades, i el ninja de Goosebumps ja semblava arrugat.
  La fada va tornar a volar cap a la noia heroica i va assenyalar:
  - Ara ja estàs lluitant bé. Però vols que la teva velocitat i força es tornin a duplicar?
  Albina va assentir d'acord:
  - És clar que vull! Què cal fer?
  La noia màgica va dir amb un somriure:
  - Respon a una pregunta més.
  La noia heroi va respondre amb confiança:
  - Estic preparat!
  La fada va arrossellar:
  - Per què la gelada a l'hivern pica el nas als nens!
  L'Albina va somriure i va respondre:
  - Aquesta és la pregunta! Però no té sentit i permet moltes respostes possibles.
  La noia màgica va respondre:
  - I això només és per humor. Prova-ho i dóna una resposta enginyosa.
  La noia heroi va dir:
  "Per això a l'hivern fa fred, els nassos dels nens piquen, perquè no tenen l'edat suficient per tallar-los el nas per l'arrel!"
  La fada va assentir:
  - Sí. pot comptar! I ara la teva velocitat i força es duplicaran de nou.
  I la nena bruixa va sacsejar la seva vareta màgica.
  I l'Albina va sentir una nova i increïble onada de força i energia.
  Va saltar enfadada al ring. I va atacar el ninja de la pell de gallina.
  I vèncer-lo. No és un cop, és com ser colpejat amb un martell. I el lluitador d'insectes va començar a caure i colЈlapsar-se molt fort.
  L'Albina va colpejar al seu rival, i ell va caure i amb dificultats, però es va aixecar. Tanmateix, tota la ronda va ser dictada per la noia.
  Aleshores, amb orgull, va tornar a saltar a la cantonada.
  La fada va preguntar amb un somriure:
  - Vols duplicar la teva velocitat i força?
  Albina va assentir:
  - D'ACORD! Anem!
  La nena bruixa va tornar a preguntar l'enigma:
  - Per què i per què, els llops udolen a la lluna!
  L'Albina va riure i va respondre amb confiança:
  - Els llops udolen perquè no es poden menjar la lluna!
  La fada va assenyalar amb un somriure:
  - I realment ets un geni. Crec que val la pena aconseguir molt!
  I la nena bruixa va tornar a fer girar la seva vareta màgica.
  L'Albina va volar literalment a l'aire. Ara té molta força i energia increïbles.
  I així es va precipitar contra el ninja de la pell de gallina. I així li va donar una puntada de peu a la barbeta amb el seu taló nu i rodó. I el lluitador d'insectes va quedar noquejat.
  L'àrbitre va comptar fins a deu i va anunciar:
  - La lluitadora Albina va guanyar per nocaut! Ben fet!
  I va aixecar la mà de la noia.
  Albina cantava:
  -La noia ni tan sols té por de la mort,
  La seva horda no té por de cap...
  La dona lluitarà heroicament amb l'enemic,
  I fins i tot quan mori, guanyarà!
  La fada va anunciar solemnement:
  - Com que l'Albina va derrotar a una lluitadora poderosa i va respondre correctament les tres endevinalles i, el més important, amb enginy, se li atorga la joventut eterna i la regeneració dels teixits absoluta.
  I la nena bruixa va fer un vuit amb la seva vareta màgica. I aleshores va passar un miracle: Albina va aconseguir la immortalitat virtual.
  I la noia heroi va cantar:
  Res a la Terra passa sense deixar rastre,
  I la joventut que ha desaparegut encara és immortal...
  Que joves érem,
  Que sincerament t'estimaven!
  Els cims han estat conquerits
  Malgrat les tempestes del destí!
  
  TSAR DE PUGACHEV DE RÚSSIA
  Emelyan Pugachev va assetjar Orenburg. Les coses no van anar massa bé als rebels. S'acostaven els regiments reials. L'autoproclamat tsar no volia aixecar el setge d'Orenburg, però també era arriscat separar les tropes. En la història real, els rebels, tanmateix, es van dividir i van ser colpejats peça per peça. Primer a prop de Tatishchevo, i després a prop de Beloozersk. Aquesta decisió va resultar equivocada.
  Però aleshores el nen Oleg Rybachenko va arribar al campament d'Emelyan Pugachev. Malgrat això, encara hi havia neu, i era a finals de febrer: el nen anava descalç i amb pantalons curts.
  El van portar a Emelyan Pugachev. El nen va caminar segur. Córrer descalç per la neu és més plaer que tortura. Sobretot en un cos immortal.
  El nen va proposar un pla a Emelyan Pugachev:
  - Agafem l'uniforme dels soldats tsaristes, i tenim molts d'aquests uniformes, i vestim els rebels i els cosacs. Juguem una batalla, com disparar. I després conduirem els pugatxevites capturats a la ciutat. Pensaran que són tropes reials i ens deixaran entrar a la fortificació, i allà els atacarem!
  Emelyan Pugachev va aprovar:
  - Bé, estàs regalant! Quin cap! Et concedeixo el títol de capità!
  L'Oleg es va fer una reverència i va respondre, canlejant amb un somriure:
  - Yesaul, Yesaul, per què vas abandonar el teu cavall! La mà no es va aixecar per disparar!
  El tsar cosac va assentir i va respondre:
  - Seràs el meu ajudant! Et arreglaran l'uniforme i les botes!
  Oleg va comentar modestament:
  - I descalç és més hàbil! I no tinc massa fred amb el tors nu!
  Emelyan Pugachev es va convertir. Era d'alçada mitjana, ample de les espatlles, i tot i que Oleg tenia l'alçada d'un nen estàndard de dotze anys al segle XXI, és a dir, un metre i mig, el rei dels cosacs no era gaire més alt. Per aquest temps, Oleg ja era un adolescent i podia lluitar en igualtat de condicions amb els adults i ser un oficial.
  Emelyan va ordenar...
  - Bé, prepara aquesta provocació molt d'amagat!
  I amb quina intelЈligència va utilitzar la paraula científica.
  Els cosacs es preparaven... Van muntar guàrdies perquè ni una sola ànima viva ho sabés. I es preparava una trampa astuta.
  Però l'enemic encara s'acostava, però encara hi havia temps, petits destacaments de rebels el van atacar. Més precisament, multituds força nombroses, però poc organitzades.
  Emelyan Pugacheva tenia gairebé vint mil soldats preparats per al combat prop d'Orenburg. En la història real es va dividir. Deu mil pugatxevites van lluitar contra set mil tropes tsaristes prop de Tatiixchi. L'enemic era superior a l'exèrcit de Pugatxov en canons i nombre de fusells, així com en organització. Però la victòria va tenir un preu alt! A més, el mateix Pugachev no va actuar molt valentament, abandonant el camp de batalla fins i tot abans del final de la batalla.
  Ara els pugatxevites tenien una oportunitat històrica per a una victòria rotunda.
  Així que van vestir més de dos mil lluitadors seleccionats amb uniforme. Els van fer afaitar. I el fet que es portin els uniformes és natural. I molt més. Els pugatxevites també tenien banderes de batalles prèviament capturades, i tambors, etc.
  L'actuació estava prevista per a ser interpretada com per notes. Emelyan tenia gairebé un centenar de canons a Berd, encara que la meitat d'ells no eren importants. Però hi ha alguna cosa a què disparar.
  Tenir l'aparença d'una batalla real. Fins ara, les coses no van tan malament per a Pugatxov. La meitat de les fàbriques dels Urals estan sota el seu control. Chelyabinsk encara fa por, Chika s'asseu fermament a prop d'Ufa. Encara és a finals de febrer i el resultat de la guerra no està clar, i les forces de Golitsyn estan lluny d'Orenburg. Però en la història real, en un mes hi haurà una batalla prop de Tatishchevo, i en ella la derrota de l'exèrcit camperol. El que portarà a la deserció massiva dels rebels.
  L'Oleg segueix descalç i amb pantalons curts, donant ordres i donant consells. El seu nen gairebé negre pel bronzejat, però ros és obeït per homes barbuts.
  Els rebels ja comencen a disparar. Les armes rugeixen, els regals de la mort s'escupen... La destrucció real està en marxa.
  L'Oleg mostra les dents i rugeix:
  - Glòria a la nostra santa Pàtria! Hi haurà una generació de poetes! Gran Emelyan, estimat: les vostres gestes seran cantades!
  I s'aixequen núvols de fum. La imitació és una batalla seriosa. Aquí, per descomptat, heu de mostrar-ho tot de manera convincent. A més, sota setge, és clar, estan esperant l'alliberament!
  Per descomptat, disparen al ralentí per salvar bales de canó i bala. I fan servir pitjor pólvora.
  Emelyan Pugachev encara és prou fort per prendre Orenburg, però la fortalesa és forta! I aquí cal astúcia.
  Els guerrers i cosacs estan generalment preparats... Més de dos mil infants i cavalleria disfressats, i més de tres mil suposadament presoners. Prou per apoderar-se d'una ciutat de sobte.
  L'Oleg va caminar per davant dels presoners. De córrer descalç durant molt de temps a la neu de febrer, les seves cames infantils estaven lleugerament adormides. A més, ja està acostumat a la calor. Però està bé, els dits del nen immortal no es congelaran.
  I va resultar realment genial.
  L'Oleg somriu, deixa petjades descalços sobre un fons blanc. Sembla commovedor. També corrien descalços diversos nois de famílies camperoles. Estan força endurits, tot i que acostumen a portar sabates de líber a la neu.
  Així que aquest exèrcit arriba, després d'haver derrotat els pugatxevites, cap a Orenburg. I fins i tot taralen la marxa.
  De fet, l'engany és senzill però efectiu. Les portes s'obren davant d'ells, i l'armada de pugachevites entra a la ciutat principal d'aquesta regió. Pel que sembla, estan massa segurs que l'home estúpid no entén res, i va ser derrotat.
  Ara els rebels estan completament implicats. El senyal segueix, i es dirigeixen cap als defensors.
  L'Oleg mata dos oficials alhora amb el seu sabre. I el nen crida desesperat:
  - Renuncia! El rei legítim és amb nosaltres!
  Els defensors estan confosos. Els soldats gairebé no ofereixen resistència. Majoritàriament, oficials, milícies mercants i cosacs rics lluiten.
  La batalla és dura, però central. Cada cop més regiments s'acosten a la ciutat. I cosacs, i homes amb estaques, i tàrtars amb baskirs. La batalla és dura.
  Oleg Rybachenko també talla i crida:
  - Renuncia! Hi haurà misericòrdia, molts diners i llibertat per a tots vosaltres!
  És evident que la força dels defenses disminueix ràpidament, així com les ganes de lluitar. Fins i tot els agents es rendeixen. Els cosacs no volen ni morir.
  A Matyusha Boron, l'Oleg va tallar la gola, llançant la daga amb els dits nus.
  La batalla es va acabar gairebé immediatament. Els mercaders van caure de genolls i van demanar clemència. Van arrossegar tant el governador alemany com el comandant de la fortalesa. Emelyan Pugatxov va ordenar que fossin penjats.
  Els soldats capturats van jurar i als oficials se'ls va oferir una opció: o bé el servei al tsar Pere Tercer o la pena de mort. Dividit aproximadament per la meitat. Alguns van ser executats. Alguns van jurar lleialtat a Emelyan.
  A la mateixa ciutat es va capturar un ric tresor, i molts objectes de valor, així com gairebé noranta canons, i grans reserves de pólvora, bombes i bales de canó.
  La colossal fortalesa finalment va caure després d'un llarg setge. L'exèrcit de Pugatxov es va reposar notablement. I ara era possible anar a Tatishchevo i donar batalla a Golitsyn amb forces superiors.
  I el mateix Oleg va anar a la Chika per ajudar. Mikhelson hauria d'haver estat piratejat fins a la mort per evitar que derrotés els rebels prop d'Ufa.
  El nen va córrer descalç amb pantalons curts per la neu. Margarita també s'hi va unir. La noia portava només una túnica i, per descomptat, tampoc no tenia sabates. Preciós, amb els cabells arrissats daurats, encara que polsós pel treball a les pedreres.
  La Margarita és preciosa, però encara és una nena.
  L'Oleg li va preguntar:
  - Encara no eres una dona gran... No et penedeixes d'haver-te fet noia durant molt de temps!
  La Margarita va respondre amb un somriure:
  - I no eres vell, però et vas fer un nen quasi per sempre! Has de pagar per la immortalitat, i aquest pagament no és excessiu!
  Oleg va estar d'acord amb això:
  - L'esclavitud és temporal, però la vida eterna és per sempre! A més, som tan ràpids que no necessitem cavalls!
  La Margarita va riure i va dir:
  - Certament! Correm més ràpid que els sementals més pura sang. El cos immortal és especial, i és més còmode a les pedreres, sota el fuet del supervisor, que en un cos normal sobre un llit de plomes!
  Oleg Rybachenko va assentir d'acord:
  - No pots discutir amb això! Així que viurem per sempre!
  I els nens de Terminator van accelerar. L'Oleg, per descomptat, estava molt content. És un gran nen.
  Encara que de vegades els dubtes s'enfilaven a la meva ànima: és possible matar oficials de l'exèrcit rus? El més probable és que això sigui incorrecte! Però la tasca de la bruixa s'ha d'acabar. Va canviar la història de Rússia i li va donar un cos etern i immortal, encara que fos un cos infantil, però extremadament fort i ràpid. I per això hauries de pagar i servir.
  I qui sap, potser si guanya Pugatxov, Rússia només se'n beneficiarà?
  El nen i la nena sabien aproximadament on es trobava el destacament de les tropes reials, on se suposava que havia d'arribar Mikhelson.
  Chika té dotze mil tropes organitzades prop d'Ufa. I va estar a punt de prendre aquesta ciutat, però dues vegades li va faltar una mica de sort i disciplina.
  Per descomptat, Mikhelson té diverses vegades menys força, però en la història real, encara va guanyar. Així que... Cal capturar o matar aquest comandant molt talentós.
  I després ja veurem. Sense Mikhelson, probablement les tropes no es traslladaran a Chika. I allà, Oleg Rybachenko va idear un pla. Derrota a Golitsyn i vés a Ufa. Agafeu aquesta ciutat, envieu reforços als Urals i Sibèria i traslladeu-vos a Kazan. Aleshores els rebels tindran avantatge.
  I les tropes de la reina seran colpejades peça per peça. A més, en qualsevol revolució, hi ha aquests efectes: com més victòries, més partidaris i més feble la resistència de l'enemic.
  Així que amb cada pas l'aixecament només es farà més fort. L'Oleg n'estava segur.
  I la Margarita, la noia que corre més ràpid que un cavall de carreres, està amb ell, i junts destruiran els seus enemics.
  Els joves guerrers van ocupar un lloc a l'emboscada. Se suposava que Mikhelson amb un petit destacament d'escorta havia d'arribar al seu regiment. Aquí els nens de Terminator ja l'estaven esperant.
  L'Oleg i la Margarita, agitant els sabres, van atacar l'escorta. Van tallar diversos hússars de seguida. Els altres van intentar disparar, però les bales no van colpejar els nens immortals. I van tallar els seus enemics amb una ràbia frenètica. I Oleg Rybachenko fins i tot va llançar discos afilats amb els dits dels peus. I la Margarita ho va provar amb els peus nus i va funcionar.
  El nen i la nena van matar l'enemic sense més preàmbuls. Mikhelson va intentar fugir al galop, però l'Oleg i la Margarita el van aconseguir. Van fer caure en Mikhelson i el van lligar.
  Oleg va posar el tinent coronel sobre les seves espatlles i el va portar a Chika per al judici.
  Els nens immortals es van dispersar i van matar cinquanta hússars, demostrant que a canvi de la infància eterna van rebre habilitats molt fresques.
  Oleg, arrossegant Mikhelson sobre les seves espatlles, va dir:
  - No obstant això, que fort m'he fet!
  Margarita va assenyalar:
  - Sí, això confirma una vegada més que hem fet la decisió correcta! I la immortalitat val la pena treballar!
  Oleg va estar d'acord amb això:
  - Lluitar és molt més interessant que jugar als rucs a les pedreres. No és difícil en aquest cos, però és avorrit!
  Margarita va estar d'acord:
  - La rutina mata!
  Al campament de Chiki, dos nens descalços, o millor dit, segons els estàndards d'aquesta època, quan la gent més petita eren una mica adolescents, no despertaven gaires sospita. Si estàs descalç a la neu, vol dir que ets pobre, i al costat del rei pagès.
  Chika va recompensar a Mikhelson pel presoner, donant als nens una quantitat imperial: quinze rubles d'or.
  El mateix Mikhelson se li va oferir: o servir el tsar o ser penjat!
  Mikhelson preferia el bucle. Però Oleg va suggerir que aquest comandant pensi. Després de tot, sempre tindran temps per penjar-lo. I Mikhelson pot ser molt útil.
  Chika va estar d'acord:
  - El temps s'acaba!
  Oleg també va suggerir:
  - Hem de capturar el regiment del tsar sense cap comandant de moment! Per protegir-se.
  Chika va estar d'acord:
  - Colpeu mentre el ferro està calent!
  I els rebels van atacar les tropes reials. Van atacar a la nit, Oleg i Margarita van treure amb cura els sentinelles.
  La batalla va ser relativament curta. Oleg, llançant un disc casolà d'una dalla trencada, va matar el coronel, que actuava com a comandant, i sense ell la moral va caure. A més, hi havia massa rebels, i això va pressionar la psique dels soldats, i de molts oficials.
  I qui sap, potser aquest és l'autèntic tsar Pere Tercer. I té una legitimitat superior a Caterina II.
  La major part del regiment va ser capturat. Es van capturar canons i rifles.
  Victòria completa d'un exèrcit que no està preparat per repelЈlir un atac.
  I per descomptat el triomf de Chica.
  Però, naturalment, els nens corren cap a Pugatxov. Haurà de lluitar contra set mil soldats, inclosos dos mil genets del príncep Golitsyn. Pugatxov és, per descomptat, més nombrós, però el seu exèrcit és abigarrat. Hi ha molts antics soldats que són camperols poc fiables, mal armats i entrenats, tàrtars i bashkirs i calmuks.
  El nucli més fort són els cosacs Yaik. Però aquests cosacs no són els més nombrosos. També hi ha cosacs d'Iletsk, Orenburg i altres.
  Ja estan corrent cap a la fortalesa de Tatishchevo, on s'ha reunit un exèrcit considerable del rei camperol.
  El mateix Emelyan Pugachev recorre les posicions amb un cavall blanc. Oleg Rybachenko mira atentament aquest líder. Emelyan Pugachev té l'aparença d'un governant. Té una alçada aproximadament mitjana, però a cavall sembla més alt a causa de les seves cames curtes i les espatlles amples. Físicament, el líder rebel és fort. Es podia veure com va tallar i la potència del cop a la batalla.
  En general, és molt adequat per al paper de cap. I pel paper del rei? Això també és possible.
  L'exèrcit de Pugatxov és gran. Va arribar des de la defensa d'Iletsk, encara un condemnat Khlopusha, reunint altres mil cinc-centes persones. Ara Emelyan té més de vint mil lluitadors. És difícil per a ells encaixar fins i tot en una fortalesa. Compteu tres vegades més tropes que Golitsyn i continuen arribant més.
  I Pugatxov té el doble d'armes. Hi ha força reserves de pólvora i bales de canó.
  Pots lluitar... Però l'exèrcit és abigarrat. Hi ha homes amb llances, i bashkirs, i tàrtars, i kalmuks, i kirguisos i kazakhs. I també molts antics soldats de diferents guarnicions que no són del tot fiables. També hi ha treballadors dels Urals i fusellers siberians. Els cosacs són el nucli més important de l'exèrcit.
  Un exèrcit important, però massa variat. Alguns soldats i oficials van ser capturats recentment a Orenburg.
  Algunes peces són d'equipament masculí, que només es pot utilitzar en combat cos a cos. I una horda d'asiàtics, poc disciplinats, i sovint sense saber la llengua russa.
  Per tant, amb formalment moltes més tropes i fins i tot armes, Emelyan Pugachev és inferior a l'enemic en la qualitat de la força de combat. Per tant, el resultat de la batalla no és tan clar com sembla, basat en un equilibri de forces purament formal.
  Oleg Rybachenko ho entén. Probablement, això també ho té clar per a Pugatxov. Chika va guanyar perquè va agafar l'enemic per sorpresa. I a la història real, va ser Mikhelson qui va guanyar, que va poder atacar l'exèrcit més gran de Chika per davant de la corba.
  Què hauria de fer ara? La fortalesa estava ben reforçada i ruixada d'aigua, fent els vessants gelats i relliscosos. Però no pots romandre molt temps a la defensiva.
  Oleg va suggerir a Emelyan:
  - Ataquem nosaltres mateixos els enemics, pare tsar!
  Emelyan va assenyalar lògicament:
  - No ens cobriran amb pistoles?
  Oleg va suggerir:
  - Reconeixeré l'enemic amb la Margarita, i atacarem exactament on menys s'ho espera!
  El rei pagès va aprovar:
  - És una bona idea!
  I l'Oleg, amb la Margarita, va agafar una motxilla amb granades, i un parell de sabres esmolats es va precipitar cadascun cap a l'enemic.
  Els nens corrien gairebé nus, el nen amb pantalons curts i la nena amb túnica. L'Oleg va recordar l'"Spartak" d'Ian. El noi Gita també hi era. I una dona amb una túnica esquinçada, una ballarina, cremada pel sol. El nen era molt obstinat. Probablement no sigui un esclau hereditari. Potser va ser capturat. Després el van portar a Itàlia, el van despullar i el van posar a subhasta. Tot i que Gita és incorrecte, ja que estava bronzejat pel bronzejat, llavors el més probable és que el van portar a la subhasta despullat. I caminava tan nu, caminant descalç pels camins pedregosos d'Itàlia. Li cremaven les plantes nues, els panxells li feien mal. Però el nen no va abaixar el cap.
  I el comprador va començar a sentir el nen, els seus músculs naturalment desenvolupats, aparentment boig per la seva pell llisa. I després es va posar els dits bruts a la boca. I en Gita no ho va poder suportar i el va mossegar.
  Aleshores va esclatar una baralla. Sí, Gita, era un nen que el mateix Oleg va confondre amb Spartak durant la infància. Però no, encara és un personatge menor.
  Em pregunto, què passaria si els romans haguessin decidit torturar Gita? Després de tot, els esclaus capturats són interrogats sota tortura?
  I el ferro roent tocava el taló nu del nen esclau. La Gita va udolar i va repetir el mateix:
  - Els esclaus fugen i no volen lluitar!
  Li van cremar el segon taló per simetria i el van deixar anar. El nen es veu obligat a trepitjar-li els dits dels peus, i li fa molt de mal. Però Gita encara va aconseguir escapar durant el caos.
  Potser el nen havia treballat abans a les pedreres. Portava pedres pesades, suava abundantment, respirava amb força. El fuet del supervisor el va colpejar. És molt difícil els primers dies de feina, quan no t'agrada la llum. I després t'hi acostumes. El difícil es fa familiar, i el familiar es fa fàcil. Però encara moren molts esclaus. I la Gita es va convertir en un petit cadell de llop.
  Oleg va pensar que potser el nen del llibre "Spartacus" va ser capturat després de la derrota dels rebels. I des que encara era un nen, el van enviar encadenat a les mines. Perquè s'hi morís lentament. O van ser torturats, cremant el cos musculós del nen amb una vara encesa. Després van abocar sal sobre les cremades i van trencar els dits dels peus nus del jove esclau. Van retorçar les articulacions. Tothom es preguntava on amagava l'Spartak l'or. La Gita calla, apretant les dents. S'aixeca i baixa estirant amb força la corda.
  I les venes crepitgen de dolor salvatge. I el nen perd el coneixement. Li aboquen aigua gelada i el revisquen. I el metge sent el pols per determinar si és possible continuar la tortura, o si cal donar un descans a la persona torturada, per després turmentar de nou el cos jove.
  Gita és torturat cruelment i durant molt de temps. Aboquen pebre a les ferides, les peguen amb filferro calent, punxen les terminacions nervioses amb agulles i un foc crema sota els peus nus del nen. I el botxí treu calor sota el bastidor. I una forta olor de cremada, i treuen cada vena.
  I aleshores el ferro roent toca el pit nu del nen, i perd el coneixement per un dolor salvatge. L'han tornat a arrossegar amb aigua i l'han portat dins. El botxí apreta els testicles amb unes pinces, el nen es veu alterat pel patiment salvatge i torna a desmaiar-se.
  Gita sota tortura... Algú va informar que aquest era el favorit d'Spartak i sabia on va enterrar el tresor. I els romans torturen... El nen no tenia ni una sola zona intacta de pell que no estigués cremada ni ratllada. Però ell calla. I els romans estan sorpresos de la seva tenacitat.
  La dona de Crassus està present durant la tortura. Observa amb impaciència com es tortura el noi guapo i rubí. És emocionant. I així va ordenar, després d'una altra tortura, portar-li la Gita i posar-la al llit. Ella realment vol fer-ho ella mateixa.
  Encara força jove i forta, la dona va cavalcar sobre la perfecció masculina de la jove esclava. Gita es va convertir en home per primera vegada. Després va haver de llepar-li el cony amb la llengua. La qual cosa és una mica repugnant, però també inusual.
  Llavors la dona de Crassus va ordenar que s'aturi la tortura, i el nen, que ja havia crescut una mica durant l'aixecament, va començar a alimentar-se millor. I ella li va fer l'amor.
  Les ferides i cremades de Gita es van curar com en un gos. I després d'haver-se fet més fort, el nen es va casar amb la luxuriosa esposa de Crassus i va fugir de la seva propietat. Després es va amagar a les muntanyes i hi va formar la seva pròpia banda d'esclaus fugitius. Al final, tot va acabar bé. Crassus va morir durant la guerra. I Gita es va unir a Juli Cèsar i va fer una bona carrera, es va casar i va tenir una colla de fills. I el destí de l'Spartak és desconegut. El cos no va ser trobat. I si va morir o es va salvar, els esclaus no ho sabien.
  Però creien que, per descomptat, el seu redemptor era viu.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova: que abans eren adults, i ara són nens eterns i immortals, es van apropar al campament de Golitsyn. Aquí hi ha tres generals. I les tropes es van retirar de la frontera russo-sueca.
  Mentre la Rússia tsarista està en guerra amb Turquia, els rebels estan més tranquils. Si Golitsyn és derrotat, els pugatxevites podran finalment prendre la iniciativa. I fins i tot ocupar Samara.
  L"Oleg i la Margarita van passejar pels sentinelles... Està nevant, i no es veu massa bé.
  El nen va pensar que potser podrien acabar amb tres generals i el coronel Bibikov, decapitant l'exèrcit tsarista. Però això és difícil de fer.
  Un nen i una nena trepitgen amb compte a la neu. Intenten no deixar rastre. Encara són nens. Apropa't amb cura als combois. L'arma es trobava per separat en algun lloc. L'exèrcit està en marxa. Ja no hi ha gelades fortes: és març. Però encara hi ha neu al voltant. Els peus descalços dels joves guerrers gairebé no senten el fred, sobretot quan es mouen. Ràpidament s'acostumen al fred.
  No obstant això, molts nens, fins i tot sense superpoders, corren descalços per la neu, sobretot en aquests moments tan durs.
  L'Oleg pensava que feia molt de temps que no mirava la televisió ni jugava a l'ordinador. I això sense jocs és d'alguna manera ximple.
  Els nois es van acostar al comboi i Margarita va suggerir:
  - I si calem foc als magatzems de pólvora?
  L'Oleg va arrufar el front i va preguntar:
  - Creus que és una bona idea?
  La noia va comentar lògicament:
  - Sense pólvora, un exèrcit no és un exèrcit!
  Oleg va assentir d'acord:
  -Anem a provar!
  I el nen amb calçotets es va precipitar cap als carros. Ells, juntament amb la noia, van matar a cops de sabre tres centinelas i, fent servir sílex i afegint fenc, van calar foc al comboi amb pólvora.
  Va començar a brillar i un núvol negre va començar a pujar al cel. La pólvora va començar a esclatar...
  Un nen i una nena es van amagar al campament. El pànic va començar. Golitsyn també va saltar amb dos generals. Aquest príncep va cridar desgarradament i va assenyalar amb els dits.
  L'Oleg va llançar el disc amb els dits dels peus nus, i va xiular i es va perforar directament al coll d'en Golitsyn. El príncep, estenent els braços, va caure. El general Mansurov es va precipitar cap a ell. Però amb els dits nus dels peus, Margarita va utilitzar l'arma. I el segon comandant es va ensorrar.
  El tercer va ser Fairman, que va lluitar amb els rebels juntament amb el general Kar. Amb ells hi ha el coronel Bibikov, parent del general en cap Bibikov. Es poden veure per les seves espatlles amb la visió aguda de nens immortals, malgrat la nevada.
  L'Oleg i la Margarita van tornar a llançar discos amb els dits dels peus nus: els seus cossos immortals tenien aquesta habilitat, com els herois dels còmics.
  I els dos caps van ser assassinats, els van volar el cap.
  Després d'això, el nen terminador i la nena guardabosques van començar a llançar discos als agents. Afortunadament, després de la mort dels comandants, va començar el pànic; tothom semblava que els pugatxevites havien atacat el campament.
  Tanmateix, dos nens també tenen una força colossal. I maten els agents llançant discos molt afilats. I es trenquen la gola, les artèries i les venes es rebenten.
  Els nens són difícils de reconèixer a les nevades, i queden perfectament camuflats en congestes de neu.
  Però les tropes tsaristes ho tenen difícil. Oleg Rybachenko, llançant discos, diu:
  - Glòria a la gran Rússia!
  I de nou vola el disc llançat pels dits nus del nen.
  La Margarit fa el mateix, llança un aparell afilat amb els dits nus i udola agressivament:
  - Per Emelyan Pugachev!
  I aquests nens treballen de manera molt activa i eficaç. També tallaven amb sabres. I els oficials són escollits.
  Oleg Rybachenko canta:
  - Els llops blancs s'estenen!
  La Margarita, llançant discos als seus oponents amb els dits nus, canta:
  - Només així sobreviurà la carrera!
  El nen, continuant a l'aire lliure, sega l'enemic:
  - Els febles moren, els maten!
  La noia, llançant discos i matant agents, xiula:
  - Purificant la sang sagrada!
  Els joves guerrers actuen d'una manera molt variada, llançant granades als enemics.
  En aquest moment, la cavalleria rebel asalta el campament. Resulta que Emelyan Pugachev va decidir atacar primer i va traslladar la seva nombrosa cavalleria després dels nens.
  I el cop va resultar sobtat i en el moment just. Els habitants de l'estepa van arrossegar els soldats amb fletxes, els cosacs els van tallar amb sabres i els homes a cavall els van posar amb llances.
  La voluntat de l'exèrcit tsarista va ser minada i els comandants van ser assassinats. Aquí Emelyan Pugachev talla personalment l'últim coronel amb un sabre i crida:
  - Fills meus, reconeixeu el sobirà legítim?
  Centenars de soldats i fins i tot molts oficials cauen de genolls i criden:
  - Admetem-ho! Admetem-ho!
  La resistència baixa. La infanteria es rendeix gairebé totalment, excepte alguns oficials. La cavalleria resisteix una mica més. Hi ha molts nobles en ella. Però els cavallers de la gent normal també llancen les armes.
  L'Oleg i la Margarita tallen els genets amb sabres, llencen discos afilats amb els dits nus, i criden:
  - Gran gent en tot moment,
  Gran gent - en la glòria de Pere!
  Tant el nen com la nena són més actius per tallar i llançar. L'artilleria ja ha estat capturada. I van colpejar els genets amb una bala. N'hi ha dotzenes al voltant. Hi ha una pallissa total.
  L'Oleg va cantar amb un somriure:
  - Gran tsar Pere I, sigueu sempre un exemple per a nosaltres!
  I també l'agafarà i tallarà amb dos sabres, tallant de seguida els caps a cinc.
  Margarit, tallant els seus oponents, va xiular:
  - Les meves veus, i sóc bonica!
  I de la mateixa manera l'agafarà i el tallarà.
  El nen i la nena són simplement l'encarnació de l'aniquilació. I funcionen com dalles elèctriques.
  Un altre agent cau... La veu forta d'Emelyan Pugachev sona:
  "Qui em serveixi rebrà una recompensa, i la resta perirà".
  Els homes amb trenes ja han arribat. I lluiten bé contra la cavalleria. I els rierols de cavalls s'apriman...
  Els genets supervivents també es rendeixen. La batalla torna a guanyar... Pugatxov triomfa!
  Els presos ja estan sent conduïts i juramentats. Els soldats, per regla general, s'inclinen davant l'impostor. Els oficials són diferents. Qui tria el llaç i qui jura fidelitat al nou rei. A més, qui sap, potser un autèntic monarca.
  Emelyan Pugachev sembla molt imponent. És evident que aquest és un tipus acostumat a manar. I literalment tothom s'inclina davant seu.
  Després de divertir els que es van negar a prestar el jurament, Emelyan va fer una auditoria.
  Es van capturar setanta-cinc canons, que en aquell moment era molt. I les tropes de Golitsyn van reunir tantes a les fortaleses. Les bales de canó i la bala de canó també estan al seu lloc, però la major part de la pólvora es va cremar. Però no importa.
  Hi ha més de cinc milers i mig de presoners. L'exèrcit ha crescut.
  El rei dels pagesos va concedir a Oleg el grau de coronel per les seves gestes, i el grau de coronel a Margarita.
  I també va donar tres-cents rubles.
  Sí, el nen va continuar la seva bona carrera. Encara pots assolir el grau de mariscal de camp.
  I Emelyan primer va fer un banquet...
  I a la festa van discutir la qüestió de què fer després. En general, calia reforçar la nostra rereguarda. Assegureu-vos de prendre Ufa, i abans d'això la fortalesa Verkhoyaitskaya que encara resistia. També envieu reforços a Kungur i Beloborodova. I ocupa totes les fàbriques dels Urals. Haver adquirit artilleria i subministraments, així com canons.
  En general, els atamans estaven d'acord amb això. I després de prendre Ufa, aneu a Kazan.
  Una altra pregunta és què fer amb la ciutat Yaik? Prendre'l per asalto o deixar-lo bloquejat de moment?
  Emelyan Pugachev va voler passar una mica de temps amb la seva jove esposa Ustinya i, agafant part de la cavalleria, van marxar cap a la ciutat. I Ataman Ovtxinnikov va romandre temporalment al comandament. Va haver d'anar a la fortalesa de Vernekhneyaitsky, alhora que reunia les forces dels habitants de l'estepa. Es van enviar reforços als Urals. Fins i tot estava previst prendre Tobolsk. Es van reunir forces importants.
  El rei cosac i la seva cavalleria van galopar cap a Yaitsk. Sigui el que es digui, aquesta ciutat és simbòlica. Però sobretot, Emelyan volia fer-se hereu del tron. Després de tot, la guerra és guerra. I si maten, almenys hi haurà algú que continuï la línia familiar.
  Oleg i Margarita juntament amb l'exèrcit principal, que es mou cap a la fortalesa de Verkhneyaitsk.
  Un nen i una nena corren i estan molt alegres...
  Fins i tot fan ximpleries pel camí.
  Intercanvien aforismes;
  L'Oleg diu, saltant, i la Margarita com a resposta:
  El rei és fort no amb la seva corona, sinó amb la coronació de l'èxit!
  L'home no és un llop, però necessita encara més una manada!
  Beveu, però no us emborratxeu, i si us emborratxeu, no us agafen!
  El discurs del tirà és mellós, com el velcro per a les mosques!
  Qui cau en paraules dolces és intelЈligent com una mosca!
  El tirà és amarg en els fets, però dolç en el discurs!
  Qui no vol pau no veurà la festa!
  Una persona només és genial si no es canvia per poc!
  Tingueu paciència, però no sigueu impacients!
  Si vols aconseguir triomfs, no siguis un gafet!
  Un cop val més que mil malediccions, i una bufetada val més que cent cops!
  El rei que despulla els seus súbdits sempre està nu!
  Normalment es posen sabates per despullar-se!
  Robant t'omples les butxaques, però et buides l'ànima!
  Un tirà estima el poder, però odia a qui governa!
  Un botxí de vegades és una professió necessària, però una persona amb cap no és estimada!
  Un tirà es pot matar, però no es pot emblanquinar!
  A una persona li encanta la paraula vermella, però de vegades regurgita sang!
  Qui mira cap al passat sempre fa tard!
  El futur està a la boira, però no gaire lluny!
  No escupiu en el passat, escupiran en el futur!
  El tirà és, de fet, un vampir, i el seu discurs és fluid!
  Si abuses dels dolços somnis, la vida no serà mel!
  Els dolços somnis porten a despertars amargs!
  Abocant la mel de la boca massa sovint, atreu els óssos!
  Al tirà li encanta la sang i els discursos vermells, però sempre s'esforça per emblanquinar!
  La gent té por del canvi, però mai està content amb l'statu quo!
  Si voleu convertir-vos en Déu, no trieu un primat com a mentor!
  Les ovelles necessiten un pastor savi, no un moltó estúpid!
  Un lloc sant mai està buit, però la santedat pot estar buida!
  L'home, com Déu, és un creador, i com el diable, es crea problemes!
  El tirà, com una vespa, té una picada, però no pot ni donar-se ales!
  Un polític és una guineu, no sigueu votants com corbs que perden el pa de cada dia!
  Fins i tot si un home té set pals al front, la tossuderia el convertirà en un mico!
  Déu ho té tot, l'home no té sentit de les proporcions!
  És fàcil pregar, difícil suplicar!
  Tenir imaginació és bo, ser un somiador és dolent!
  Tenint el poder de Déu, no us baixeu a les ambicions d'un primat!
  El mico imita, l'home adopta creativament!
  El futur no és d'alta muntanya, sinó de grans coses!
  La joventut al cor és eterna, però la vellesa és avorrida!
  No torci la cua com una guineu, és millor agafar el pit com una roda!
  Els homes maduren a la guerra, però no pots matar sense una raó!
  La guerra reduirà la salut, però augmentarà la intelЈligència!
  Les monedes d'or tenen el groc de la traïció!
  El botxí també té cor, però amb la duresa d'un esmolador de destrals!
  Lluita, no et moris, pots esperar un segle!
  Déu està en tots els cors, però no en tots els caps!
  Les grans ambicions redueixen la felicitat!
  Qui en vol massa té la força d'una bombolla!
  Un imperi és com una casa; la construcció requereix amor i càlcul, sinó el sostre sagnarà!
  Les coses bones mai són suficients, però encara no val la pena menjar en excés!
  És rendible ser ric, només és desagradable quan tothom et muny!
  Si vols ser fort, no debilitis la teva ment!
  Els músculs es tornen més forts a partir de la contracció i l'aparell burocràtic es torna més eficient!
  Als polítics els agrada treballar amb la llengua, sobretot a taula!
  No hi ha mentider més gran que un polític que està fanàticament convençut de la seva pròpia raó!
  Déu va crear una dona per a un home, però Satanàs va afegir una sogra!
  El lladre hauria d'estar a la presó, però el lladre més gran aconsegueix el tron!
  Qui va robar un cèntim va ser un criminal, qui va robar mil milions, un gran financer!
  Amb una ànima insensible no pots alimentar els famolencs amb pa fresc!
  Com més robes, menys càstig, però no a l'altre món!
  No deixar-lo anar per si sol no vol dir mantenir-lo en un control!
  El banc pot donar suport, però és com el llaç d'un penjat!
  Els que no tenen suport són empesos contra la paret!
  La precisió és la cortesia dels reis, però els bufons reials són especialment precisos!
  Un polític sovint és un bromista, però poques vegades és un que diu la veritat!
  Al bufó li encanta tallar la veritat, però sovint corre el risc de morir apunyalat!
  Qualsevol persona que estima el vodka odia la seva salut i seny!
  El vodka és clar, però t'emboira el cervell!
  El mar borratxo és fins als genolls, però ell mateix està sempre de genolls!
  Trieu amb sobrietat, sense emborratxar-vos del vi dolç dels llavis dels polítics!
  Quan votes pel guanyador d'unes eleccions, sempre et sentiràs decebut; quan votes pel perdedor, sempre estaràs molest!
  Qui no sigui escollit sempre tindrà una sensació d'error i decepció!
  Votar pel mateix polític és com un violinista tocant una corda!
  Cal canviar els polítics del tron, no és cert que el plat nou sigui millor, però en tot cas és fresc!
  Vota pels joves, tu mateix seràs més jove, si no de cos, d'una manera nova!
  Qui s'asseu al tron durant molt de temps es converteix en una hemorroide per als seus súbdits!
  Per molt que siguin les baionetes de pues, el tirà aconsegueix seure-hi més temps!
  Un tirà savi no empresonarà els seus enemics com no enganyarà els seus amics!
  Qui saluda el tirà marxarà per sempre!
  La democràcia és bona per als intelЈligents, la mitjana per als estúpids, però la tirania només és bona per al tirà!
  Els nens van compondre uns quants aforismes. Aleshores un petit destacament d'hússars va atacar. Alguns van ser tallats i després capturats.
  Fortalesa de Verkhneyaitskaya. Una ciutadella molt poderosa i, tot i estar envoltada de rebels, mai va ser presa.
  Els nens corren cap a ella, inventant uns quants aforismes més pel camí.
  Un tirà sempre és dèbil al comandament: el llop estima les ovelles i tremola davant dels lleons!
  Un sacerdot menteix per la veritat, un polític pel benefici i un borratxo per un got!
  La sort no sempre ve per justícia i diligència, sinó que sempre se'n va per negligència i mandra!
  És bo tenir la força d'un elefant, pitjor és la seva agilitat, pitjor encara és la seva saviesa, i molt dolent és l'obesitat!
  Tot al món és relatiu, llevat que l'home és el melic del món!
  El desig d'aconseguir el poder de Déu no s'ha de combinar amb la moral del gorilЈla!
  Els científics desenvolupen el progrés, però estimulen la mandra!
  Si vols estar sa, corre, si no vols fer-te mal, fuig!
  La força d'una persona està a la seva ment, però la seva debilitat està a la seva llengua!
  Un polític és com una fruita, com més brillant és, més verinós és!
  Un polític és semblant a una boa constrictor, només que obre la boca i empassa molt més sovint!
  El tirà té molta astúcia, però poca decència!
  Si vols arribar a ser més alt que Déu, cauràs més avall que un moc!
  Ningú és etern, fins i tot els déus viuen només mentre existeixi la humanitat!
  Els polítics volen governar per sempre, però no volen olorar ni un parell de minuts!
  No confieu en els polítics, i comproveu la força de la porta!
  Tanmateix, no tot el que llueix és or, sinó que tot el que llueix es pot embolicar amb un raig d'or a la butxaca!
  I només hi ha un guerrer al camp quan té molt de coratge!
  La resistència del millor fort frena l'emoció de la ràbia impotent de l'enemic!
  Pots fer malbé tot a la vida, simplement no pots viure com un gripau!
  L'astúcia és la mare de la victòria, si també porta amb si el senyor d'una ocasió feliç!
  La guerra és una verge eterna: no pot correr sense sang!
  Guerra amb l'avarícia de la prostituta: mai no dóna victòria per res!
  Cada persona és com un gra de sorra al desert, però a diferència del desert més gran que té vores, aquest gra de sorra no té límits per a la superació personal!
  Quan els déus riuen, els mortals ploren, quan el riure dels déus es torna atronador, la fi de la gent feble és greu!
  La tecnologia més avançada és impotent amb el seu ús primitiu i la seva inacció sofisticada!
  Què pot arrencar la catifa estrellada de les seves frontisses? Un asteroide de l'estupidesa humana!
  Sense el fuet de la repressió, un salt cap a èxits que aportin l'alliberament a tota la humanitat és impossible!
  Com més pronunciat és el "gir" del cervell, més força major el torça!
  Un pobre no és el que està descalç de cos, sinó el que no és cap en esperit!
  L'antipatia pel sexe dóna lloc a una moral poc saludable!
  L'humor és tan apropiat en un funeral com un vestit de festa en una trinxera!
  Els que fan els idiotes no aconseguiran l'èxit; els que trenquen les ilЈlusions aconsegueixen la veritat! El guanyador sempre té la raó, fins i tot si l'èxit s'aconsegueix utilitzant els mètodes equivocats!
  El millor regal d'un enemic és quan dóna poder a un idiota!
  Qui suporti el collar mai es convertirà en un semental estimat per les dones!
  La llibertat és doblement atractiva per a aquells que han aconseguit esclavitzar els seus propis sentiments de mandra i irresponsabilitat!
  Qui sovint subestima la capacitat de l'enemic per lluitar, i rarament rebrà l'oportunitat d'aconseguir una victòria valuosa!
  A qui li agrada escopir, és poca cosa fer-lo cagar!
  Podeu parlar moltes frases infructuoses sobre Déu, però d'això en sortiran fets útils amb un nas de gugulkin, que no creixerà de regar un riu de verbiatge!
  Els guanyadors són jutjats pels seus èxits i trofeus... els perdedors són simplement jutjats! El guanyador té un jutge magistrat, el perdedor té un jutge penal! Es pot qüestionar el valor i la necessitat de la victòria, però la derrota sempre i sens dubte no serveix de res!
  L'únic avantatge de la derrota és que t'ensenya a aprendre lliçons i créixer l'èxit sembrant a partir de les llàgrimes d'errors amargs!
  Si vols enganyar el teu enemic, sigues un misteri també per als teus amics!
  Si el pla del comandant enemic és com un llibre obert, les seves pàgines quedaran inevitablement tacades amb la sang dels vostres companys!
  El nen i la nena encara continuaven fent bromes, mentre inspeccionaven la fortalesa.
  Els guanyadors es jutgen ells mateixos, combinant tant el fiscal com l'advocat, però el veredicte encara no és aprovat per ells, sinó per la història!
  Com més senzill sigui el truc, més difícil serà per a l'enemic sortir de les conseqüències del seu ús!
  El moment de l'impacte, com una nota en una melodia, sonarà una mica abans o després, i serà fals! Però ni tan sols pots escoltar el xiulet d'un públic decebut des de la tomba!
  Quan sàpigues qui és el teu enemic, no hauràs de conèixer els teus amics en problemes!
  No perdis la iniciativa, perdràs la dolça mel de la victòria i guanyaràs l'amargor de la pèrdua! Quan un boxejador trontolla, s'ha de colpejar encara més fort, en cas contrari, les seves extremitats cediran!
  L'enemic navega, el vent de l'aniquilació és a la seva vela!
  Qui, havent nedat a la batalla, s'ofegarà en un bassal i morirà cremat!
  La màgia bruta, com la espuma de sabó, pica els ulls, però no l'enemic!
  Les males herbes creixen bé quan creixen malament amb una reducció dels estúpids prejudicis dels jardiners!
  El procés d'aprenentatge més divertit és el sexe! I el més important, ningú es negarà a recuperar-lo!
  El sexe és l'únic tema on tothom s'esforça per posar més apostes!
  El que tenen en comú el sexe i els estudis és que una C és millor que una D!
  Però només una xifra sòlida és la valoració més satisfactòria!
  Qui s'atura quan cal atacar no podrà resistir ni tan sols dormir a la tomba!
  Aquell que sempre està en un punt mort a la vida està vomitant juraments!
  Va primer amb cartes de triomf, només és un farc de riure de la gent!
  Qualsevol persona que vulgui arribar a temps per al repartiment de premis ha d'enviar generosament regals en forma de punys!
  El buit no esclatarà, el sol no es farà pet!
  La bala no és un ximple, però el ximple que dispara falla!
  Qui es nega a ajudar la gent està perdent el temps assignat pel Senyor per a l'expiació dels pecats i el penediment!
  La mort no oblida mai, encara que de tant en tant sigui oblidada!
  Un guerrer fort, fins i tot un, aporta més benefici que una manada de febles, de la mateixa manera que una falç esmolada talla tot un camp d'espiguetes!
  Però de vegades, fins i tot entre les espiguetes d'un exèrcit feble, el batir de la falç pot trobar-se amb un empedrat d'una excepció desagradable!
  Si hi ha pau, aleshores una festa generosa; si hi ha guerra, que hi hagi una copa de vi victoriosa!
  Qui és maldestre en els afers militars és un cadàver maldestre al llit!
  - Un bon guerrer només és un bon espia ja que ajuda a brodar i guanyar! Un bon espia és un guerrer, això no li impedeix matar i evitar la pèrdua!
  És fàcil desfer-se en el fragor de la batalla quan perds la calma durant l'entrenament!
  Pots guanyar amb la força bruta, però sense una diplomàcia subtil no pots retenir els fruits de la victòria!
  Hi ha dos problemes a la guerra: trobar l'enemic ocult i evitar la temptació d'enterrar el cap a la sorra!
  No et sentis captaire al carruatge reial, no hauràs de respondre per milers!
  La crueltat és necessària perquè hi hagi un resultat: no estalvieu l'enemic, per dèbil que sigui!
  És millor sobreviure sense aprendre massa que morir després d'aprendre alguna cosa que no us serà necessària de totes maneres!
  A una persona li agrada posar-ho tot en una pila, excepte aquells problemes que està disposat a oblidar-se! Tanmateix, la majoria de vegades, els problemes s'acumulen als oblidats!
  Quan diuen que us agrada, no cal que us afanyeu, decidiu-ho de seguida, sinó us pot sufocar la gola!
  També cal poder perdre, però és especialment important no poder perdre!
  Un atac és com un vent de cua en una vela, només intensifica i trenca els pals dels altres!
  La rendició no pot comprar la vida, però una existència vergonyós se't donarà per res!
  Qui sigui cruel amb la gent es convertirà en gelatina devorada pels diables a l'infern!
  Un pilot de franctirador precís, sovint falla quan aterra a l'aeròdrom més ample de l'inframón!
  L'atac sempre és més efectiu que la defensa, perquè la cara d'un puny és un mal bloqueig!
  Aquell que no dubta a lluitar, arriba ràpidament a l'èxit!
  L'entreteniment és l'activitat més inútil i que consumeix més temps, però si no hi ha temps per fer-ho, el pagament d'actes útils ja supera els límits raonables!
  El més sense sentit de la vida és l'entreteniment, però sense entreteniment, la vida no té sentit!
  El pastor ha d'entendre les ovelles, però no pensar com una ovella!
  El governant ha de ser seu pel bé dels seus súbdits, però aliè a les debilitats i supersticions de la multitud!
  Tothom cau - només l'ascens espiritualment exaltat!
  Els que no compten petxines volen a la batalla!
  Cada tret compta, la fortuna et té en gran estima!
  La infància, com una obertura en una partida d'escacs, configura el joc en el seu conjunt, però a diferència dels escacs, tothom vol tornar i no sortir mai més de l'obertura!
  El fred no és terrible si tens el cor encesa i la calma gelada regna al teu cap!
  Pots sobreviure congelant problemes o emocions, però no pots viure si els teus sentiments s'han refredat!
  Un xacal pot derrotar un tigre si és xacal a la batalla, i un tigre en triar un oponent!
  El nen i la nena van acabar d'espontar aforismes.
  Ells, però, van rebre l'ordre de la bruixa de fer alguna cosa i aquesta vegada van marxar temporalment.
  Durant la batalla amb els nazis, Oleg Rybachenko es va trobar en un món paralЈlel, on és més difícil per als russos.
  Al seu costat està la Margarita, també una noia preparada per lluitar contra els nazis.
  Els nens passen una estona preparant-se per a la batalla. Tots dos són pioners i pioners.
  Com se sent tenir llaços vermells al coll?
  I descalç ja és familiar i fins i tot acceptat... Cal preparar-nos per repelЈlir l'atac dels feixistes i els seus còmplices.
  Inclosos americans. Per a què necessites estar preparat? Sapigueu que les forces són desiguals i necessiteu enginy.
  Els nens s'estan preparant, cavant trampes i inventant alguna cosa de pressa.
  L'Oleg i la Margarita es troben al món natural i es perceben com un dels seus.
  El nen està preparant diverses sorpreses per als nazis. És divertit amb altres nens.
  Juntament amb la Margarita, se senten força lliures en companyia de dones i nens.
  Fins i tot Oleg va comentar amb enginy:
  L'heroisme no té edat, però la gesta dóna joventut a l'ànima!
  La Margarita va coincidir:
  "Els anys mai són suficients per a una gesta, però sempre hi ha molts segles de records!"
  El nen va ajudar, la noia es prepara per rebutjar la defensa. Hem de lluitar.
  Els nazis estan a punt d'atacar. És cert que Margarita va abandonar la seva posició inesperadament. Com que és una nena, va ser enviada darrere de la primera línia com a oficial d'enllaç.
  Les noies encara desperten menys sospita que els nois. A més, Margarita és de cabells clars i la seva cara inspira més confiança.
  
  Aquí hi ha majoritàriament noies guerreres. Els pioners els donen un cop de mà, mentre hi ha una calma als camps i els mateixos nois de les noies de nas punxeguda demanen que ajudin els seus germans grans. Treballen fins i tot amb massa zel, intentant fer més, sense calcular la força dels seus fills. Així es van inflar terriblement les seves venes i amb quina contundència, com filferro de coure, les venes van sortir a les seves mans bronzejades, calloses i descalços, tan cruelment que tens ganes de plorar, els peus trencats dels infants herois. Al mateix temps, encara aconsegueixen cantar;
  La meva pàtria és Stalingrad,
  Conté flors de droga: un diamant de rosada!
  Crec que hi haurà una desfilada alegre,
  En un món sense guerra: bellesa celestial!
  
  L'home es convertirà en germà de l'home,
  La noia dels somnis de tots vindrà...
  Si és difícil, és culpa teva,
  El dolç riu estarà ple d'aigua!
  
  El Fritz va ficar el musell i va mostrar el seu somriure,
  És un rugit feixista: us mataré a tots!
  Però com a resposta va rebre un cop:
  Sabem colpejar sense massa adornament!
  
  El pioner ens va fer una gran salutació -
  Va demostrar que és un autèntic tigre!
  I ara els lluitadors Kraut estan colpejant fort,
  El temps dels jocs infantils s'ha acabat per a nosaltres!
  
  El mateix Senyor Crist va manar en broma:
  El teu destí serà l'encarnació dels teus somnis!
  Un home de cor és només un nen,
  El dolor a la seva ànima és com una corona de roses!
  
  Les gotes de pluja són perles del mar,
  El reflex en ells de les estrelles al cel!
  La mort ens amenaça amb una dalla esmolada,
  I el llop traïdor està amb ossos als boscos!
  
  Però coneix el pioner: una corbata és sang,
  Només el color vermell és sagrat durant segles!
  Svarog ho portarà - confia en nosaltres amor,
  La gràcia del cel: sabeu que és genial!
  
  Caminem descalços per Berlín,
  El pioner lidera milers de lluitadors!
  I l'enemic es va posar - un ase sota el jou,
  Llum per a tot l'Univers: els nostres companys!
  La noia Alena va afegir una frase breu:
  Cremen alarmantment al cel,
  Malvats ulls de la Luftwaffe!
  Com si diguessin...
  Hi ha una altra tempesta al món!
  I la tempesta s'acosta realment, fins i tot el sol que baixa cap a l'horitzó queda enfosquit per una barreja de núvols i un fum acre i que mossega els ulls.
  Es pot escoltar el remor llunyà dels tancs que s'acosten, i els avions brunziren al cel. Primer planen els famosos marcs, seguits dels voltors jet Arado-8. Perillosos bombarders polivalents. O el molt maniobrable Yu-287 amb ales cap endavant. I ja tronen les poderoses armes de setge. Quan són colpejats per obusos explosius, terrossos de terra i gespa fosa es llencen al cel. I encara més terribles són els poderosos míssils no guiats disparats des de l'Arado-Super que trenquen les trinxeres... I aleshores apareixen els avions d'atac Focke-Wulf, capaços de suavitzar qualsevol defensa. Aquí és on comença la batalla. Major, sofisticat malgrat la seva joventut, Andrei Matrosov té a les mans uns prismàtics trofeus amb òptiques fresques, observant l'allau d'acer feixista que s'acosta. Hi ha molts nazis i són inusualment forts. Fins i tot la infanteria està sobre rodes i vehicles blindats, evitant el foc d'armes lleugeres. Intenten portar els pioners treballadors a la rereguarda, però no volen marxar i demanen rifles per lluitar.
  No hi ha armes suficients per a tothom, tot i que els nens de la zona i els llebrers van portar rifles de caça i fins i tot arcs esportius. El noi d'ulls blaus i cabells clars, Oleg Rybachenko, fins i tot va fer una funda plena de granades casolanes amb un farcit original. És un inventor fort. I la fona en si no és senzilla, sinó de molts troncs: una autèntica "Katyusha" feta de fusta per mans pioneres. Els nois innovadors van fer explosius amb un mètode casolà, i fins i tot van fabricar dispositius antiaeris. Tothom vol lluitar amb valentia i guanyar. Però no podràs morir amb l'últim pensament de la Pàtria Sagrada i Insubstituïble.
  El major Andrei Matrosov dóna l'ordre:
  - No obris foc sense una ordre!
  De fet, per a tot el batalló només tenen tres produccions anteriors a la guerra dels "quaranta-cinc" (Totes les armes més noves es traslladen urgentment a la direcció de Moscou, aquí només el que van aconseguir esculpir de manera residual), el que significa l'única oportunitat és deixar que els Krauts s'apropin.
  Davant, com és costum entre els nazis, hi ha els vehicles més protegits; tancs "Royal Tiger", "Lion" i canó autopropulsat "Ferdinand"-2 amb un canó de 128 mm. Una tàctica típica des de l'edat mitjana és utilitzar els cavallers més forts i amb més textura a la punta de la falca. I no es pot dir que els alemanys fossin mals guerrers. Fins i tot s'accepta d'alguna manera generalment considerar els alemanys com a guerrers nats. I tècnics de destrucció inigualables. Aquests són els seus fills: cotxes que només poden penetrar al costat amb un calibre d'almenys 85 mm. Al nou Führer en funcions Goering li va agradar el Ferdinand-128, i la producció d'aquesta màquina es va posar en producció. I no només en la modificació d'un destructor de tancs, sinó amb una pistola d'assalt. És cert que la producció de tancs innovadors encara està en marxa. Haurien de donar pas a vehicles més lleugers i una mica de la infanteria endarrerida del cos principal.
  Els cotxes i les motocicletes nazis frenen de tant en tant, per por de tirar endavant...
  Però el nen pioner descalç Oleg Rybachenko demostra que es van quedar aquí per una raó. Primer, es va colpejar la fona feta pels companys pioners segons els dibuixos d'un nen brillant. En aquest cas, va resultar ser bastant de llarg abast, els paquets explosius acumulats, com els patins de gel, van dividir l'armadura i van extreure els cossos trencats dels nazis amb cascos aplanats i metralladores retorçades. I per als vehicles més pesats hi ha armes encara més genials! Una mina antitanc escassa, recoberta amb cola casolana, i a sobre la gespa que la fa invisible es mou entre les soques amb l'ajuda d'un filferro, just sota la pista del Royal Lion. Aquest tanc fins i tot sembla molt espantós, un canó tan gran de 128 mm, i les cares depredadores i enfadades estan pintades a banda i banda de la torreta. Pel que sembla, els alemanys compten amb intimidar els soldats soviètics.
  Les plaques d'acer de les erugues s'estiren sobre el present mortal amb un so de mòlta. L'explosió no sembla massa forta, però l'eruga és arrencada i el tanc d'Hitler comença a fumar com una xemeneia i, amb una velocitat inesperada per a un monstre així, gira com una torre enorme amb un tronc de tronc.
  Altres nois pioners utilitzen dispositius similars, així com explosius del seu propi origen, soldats segons la recepta innovadora d'Oleg Rybachenko. Com que la infanteria alemanya és covarda i els tancs i els canons autopropulsats estan indefensos per davant, seran castigats per això.
  Per exemple, el millor és cobrir un Ferdinand-128 pesat amb una catapulta, ja que res no pot penetrar una armadura de 200 mm. I agafarà un sostre més feble amb garantia. A més, el brillant Rybachenko va descobrir com dirigir l'explosió. Per fer-ho, n'hi ha prou amb utilitzar un dispositiu d'una bombeta incandescent normal. Aleshores, el buit absorbirà l'ona explosiva i tota l'energia anirà a un punt. Aquesta innovació, juntament amb un explosiu especial elaborat amb una barreja d'herbes i bolets secs, permet que fins i tot un petit paquet explosiu produeixi una destrucció greu. I els nens i nenes utilitzen els arcs i fones més habituals amb només tres cordes per disparar a les criatures d'acer de la Wehrmacht. Així que el "tigre reial" va ser destrossat per les seves petjades i ell, un depredador, després d'haver estat ferit, va fer crépitjar histèricament el seu motor i va llançar un projectil gairebé a cegues.
  El famós "home llop", amb una silueta baixa i una forta armadura, sembla una tortuga aplanada. Aquest canó autopropulsat va aparèixer recentment al front soviètic-alemany. A causa de les seves bones característiques de conducció, la penetrabilitat del canó-obús a una distància decent i la seva capacitat de supervivència a la batalla, el "home llop" es va convertir immediatament en la conversa de la ciutat.
  Però les seves vies segueixen sent corrents, encara que amples... No obstant això, encara seria millor volar la part inferior del cotxe i fer-li escopir l'interior amb recanvis.
  Aleshores ja és una tortuga, que va ser llançada des del cim de la muntanya per una poderosa àguila russa. D'on surten els intestins trencats i surten els ossos terra dels membres assassinats de la tripulació nazi.
  Lyubov Markovna prefereix colpejar el "tigre reial" amb un llançagranades sota el canó: l'objectiu és l'eruga, i perquè el tanc perdi la capacitat de moure's, s'ha de trencar l'accionament del rodet. Una membre rossa del Komsomol amb els cabells lleugerament blaus, rínxols retorçats, va retorçar l'arma a les mans i va grunyir:
  - Et faràs un pa per dinar!
  Aquí hi ha un altre Home llop malmès, com una fragata pirata amb un timó trencat, que ja llisqui cap al costat. Pica l'armadura i xoca amb el "tigre reial". I els dos taüts d'acer de les vies comencen a brillar i uns instants després exploten a causa de la detonació de municions. Un parell de transports lleugers es giren a causa de l'explosió i les metralladores s'enfoquen i s'adormen amb els mateixos cartutxos i carcasses. Aquests cadàvers acribillats després es giren.
  Alesya Muravyova, que acabava de forçar la "Pantera" que va saltar cap endavant a rodar, també tallant amb habilitat la pista de patinatge, ho va dir molt bé:
  - La força no està en els músculs ajaguts, sinó en els cervells on no hi ha ratolins que cruixen!
  Lyubov Markovna, torna a carregar el llançagranades i el pesa a les mans, està alarmada. La munició és petita, i l'enemic és fort, però tot i així, sense perdre l'optimisme, diu:
  - Un cap d'alzina i una figura de ferro colat són signe d'una soca podrida tallada a la batalla!
  I afegeix:
  -Fins i tot amb un cos de roure, amb un enteniment escurçat, només és una soca, sota el seient d'una altra persona!
  Una maleïda dotzena de vehicles pesants ja s'han aturat. Els tancs trencats i indefensos que fumen com volcans vells no fan por gens. El drac ha perdut el cap i la seva pell blindada es vendrà com a record.
  Però la resta els segueix, sobretot els nombrosos guerrers blindats. Els herois pioners estan encantats, no fugiran... Aquí el canó autopropulsat "Ferdinand"-128 agafa velocitat i... Cau amb un gran xoc en un forat camuflat. El tronc del tronc està trencat, i només les amples erugues de la part superior sobresurten i es mouen impotents. I l'àgil "Pantera" va sortir darrere d'ell. El seu musell lleig i excessivament llarg s'ha doblegat i al seu interior és com una closca perforadora que explota. I llavors la torre mateixa va ser enderrocada... Com una cama femenina invisible, va colpejar agressivament la pilota. Un dels enormes equips de tancs alemanys es va trencar per la meitat... Una bota amb un monograma de dos llamps de plata, característics de les SS, va volar. Va caure a un metre d'Oleg Rybachenko. El nen pioner el va agafar i va dir:
  - Serà útil per a un samovar, però per a nosaltres, joves leninistes experimentats, no cal trencar-nos les sabates. - I amb un rugit, imitant un adult, va afegir. - Millor trencar tancs!
  Aquí hi ha una altra sorpresa, i una olla de ferro colat empesada pel vapor va trencar un rail normal amb una arrogància fulgurant i va explotar, incendiant tres vehicles sencers alhora.
  Alesya Muravyova, el cabell daurat de la qual no s'esvaeix per la pols, va cridar:
  - Però passaran (l'eslògan dels comunistes espanyols que s'ha convertit en llegendari - no passaran!)!
  Les dones pioneres s'alegren i, malgrat la tragèdia de la situació, riuen. En alguns llocs, els explosius casolans s'amaguen en forats excavats. Es fa de manera artesanal i antiga. Per descomptat, és una mica més feble que la dinamita, però n'hi ha prou per desactivar el xassís. I a més d'això, el geni dels nens descalços Oleg Rybachenko va inventar una manera de fer una barreja destructiva amb serradures, fems i fenc normals. És barat i alegre! I quan explota, els ulls de Nobel sortirien del seu cap sorpresa!
  Els Fritz pateixen grans pèrdues, els vehicles blindats de transport de tropes fallen, alguns passen per zones perilloses, però es troben llançant granades i explosius.
  Aquí fins i tot els pioners són més perillosos que els adults. Com que els soldats joves, d'enginy ràpid, van construir petites ballistes de vapor que llançaven "regals" mortals a una velocitat propera a la velocitat de la metralladora. El principi en si és el pistó, però el motor fa girar les pales de les catapultes, que llencen els regals de la mort amb una gran velocitat inicial. Llancen bosses especials d'alcohol de fusta destilЈlat barrejat amb elements explosius casolans, gairebé el mateix poder destructiu que la nitroglicerina.
  Quan és colpejat, l'armadura més fina dels transports d'Hitler cedeix, fent que les tripulacions flamessin amb flames blaves. Enfadats pel dolor, els Krauts criden desgarradament i fugen amb la cara distorsionada d'horror.
  Alguns d'ells fins i tot renuncien a la tecnologia...
  L'única llàstima és que hi ha molts enemics, sembla que von Bock va decidir donar el cop principal aquí. En patir importants pèrdues -alguns dels vehicles eren principalment nord-americans o francesos-, abocant foc de metralladora a tot, es van apropar a les trinxeres.
  I es troben amb eriçons... Mentrestant, l'Alena assenyala fàcilment els quaranta-cinc. Per descomptat, no podeu agafar el "tigre reial" i fins i tot la "pantera" millorada, i especialment la "pantera reial" al front, però podeu provar els costats. A més, la "Pantera" a bord és feble, però per la seva velocitat intenta trencar-se més ràpid... Així colpejaven les metralladores alemanyes, intentant espantar. No hi ha res a dir sobre els transports de personal blindats. Tots els monstres seran noquejats i obligats a escopir sang sobre terres de metall calents!
  Lyubov Markovna, llançant una granada a l'eruga, crida:
  - Picarem hienes amb falcons!
  Una pistola de petit calibre té molts avantatges sobre una gran: velocitat de foc, facilitat de camuflatge. I saben triar els objectius.
  Fins i tot el tan cacarejat Royal Lion, que semblava protegit de manera fiable de les armes de petit calibre, un vehicle que es va convertir en un malson per als russos al Saratov Bulge, pot ser colpejat si la torreta i el casc es xoquen amb precisió des del costat. Aquí és on està el seu punt més feble. I si entra en mode de combat, llavors... Serà dolent per als Krauts!
  Alesya Muravyova els crida:
  - Encara tindreu Stalingrad! I cent vegades pitjor que Stalingrad!
  Els nazis rugeixen, ferotgement com hienes. I entre els nois soviètics hi ha morts i ferits. És especialment tràgic quan moren joves soldats que acaben de començar a viure. Aquí hi ha una noia pionera molt petita però valenta, amb dificultats per aixecar el paquet explosiu, llançant-se sota les vies del tanc mitjà T-4 "L" (aquest monstre encara està en servei! Així que amb un pes més gran i un motor més fort). Em sap greu la noia, però ella odia el feixisme més que no pas la vida. La pionera sap fermament que el seu acte és heroic i el Senyor Jesús obrirà alegrement les portes del cel als que van morir per la seva Pàtria. Una caixa lletja amb un tronc llarg, però aparentment prim d'una màscara enorme salta i arrenca una torre quadrada.
  I els soldats van tornar a llançar granades, i les metralladores hàbilment camuflades van començar a disparar contra les motocicletes que s'arrossegaven cap a les represàlies. I els caps dels soldats de Hitler van esclatar, com cireres madures enderrocades per la calamarsa. I la sang s'estén encara més que el suc de baies sucoses triturades.
  L'inventor d'Oleg Rybachenko, mig nu, xiulava per les seves fosses nasals...
  - És hora de recollir pedres d'algú que no llença ni un segon al vent!
  Aquesta no era la primera vegada que posava a prova els seus trucs amb els nazis. Per exemple, els motors dels cotxes absorbeixen aire per als motors, però què passa amb una barreja de carbó graduat i diverses herbes molt càustiques i espinoses barrejades amb un detonador de pols?
  I els dipòsits de gasolina de les motocicletes grans exploten, llançant corrents de foc furiós. Sembla com si hi hagués un motí de genis infernals. Aquí hi ha alguns vehicles blindats de transport de personal que també s'uneixen als seus desgraciats colЈlegues. I d'ells, fragments d'armadura volen a centenars de metres de distància, trobant-se cada cop més víctimes.
  Alyonushka, assenyalant el "home llop", apunta a la part inferior del cos. És difícil arribar-hi, però aquesta és l'única oportunitat de penetrar la despietada pistola autopropulsada. Moviment suau del dit, i després un gir.
  L'arma fa un suau retrocés i la màquina feixista es divideix per la meitat. I la bandera vermella esquinçada amb una esvàstica negra sobre un fons blanc cau al fang sagnant.
  Alyonushka xiuxiueja pensaments savis:
  - La justícia requereix sacrifici, la caritat requereix donacions i l'èxit d'una causa justa requereix sacrifici!
  Alesya Muravyova afegeix una granada pesada al costat de la Pantera:
  - Només els sacrificis inevitables a la guerra ajudaran a evitar els sacrificis inexorables de la rendició!
  Oleg Rybachenko , després d'haver alliberat un altre núvol de pols de la balista, que el va fer tossir histèricament, i després la mateixa tos va fer que els motors explotassin i esclatessin, i va cridar:
  - Has de donar canvi a l'adversari, però no pots cedir a l'enemic amb el canvi!
  Gira en U, la noia de l'artilleria descansa les seves cames nues i boniques per sentir millor els bioritmes de la Terra, i l'alè de l'herba amb les soles, i torna a disparar, colpejant l'insidiosa T-4 exactament a tope.
  La bella membre del Komsomol somriu i crida:
  -Vés a l'infern, vell!
  I just aleshores dos avis de cabells grisos soviètics van ser tallats per un esclat de metralladora. I van caure al buit, sagnants. Un altre vell embolicat amb un munt de granades va caure sota les vies del tanc Panther. En despedir-se, va cridar:
  - Glòria a Stalin!
  Alyosha Muravyova va continuar amb èmfasi:
  - Glòria als herois!
  Lyubov Markova, llançant una granada amb la seva cama molt flexible, va cridar ensordidorament:
  - Honra els morts!
  Oleg Rybachenko, somrient amb les seves dents blanques, va afegir:
  - I els intelЈligents seran honrats durant la seva vida!
  Realment intenteu resistir aquesta força. Per exemple, potser encara no hi ha "Royal Mouse" aquí: un tanc relativament nou, però, per descomptat, també hi ha un "Leopard" a la bola E-25. Però el Sherman s'afanya... En aquest cas, per alguna raó, hi ha pocs tancs nord-americans i britànics, tot i que va ser von Bock qui va rebre grans quantitats d'equips estrangers... L'enginyós nen Oleshka va pensar que probablement hi havia problemes amb el desenvolupament de tripulacions o amb subministraments.
  Però és molt més fàcil donar la volta al Sherman... Un excursionista alt corre per sobre d'una olla de fang amb una barreja explosiva i... Només un poderós xoc fa caure al bastard ben blindat.
  I darrere d'ell, el segon tanc americà és segat, la paraula que porta a la temptació infernal és cànem sota el cop d'una falç. A la tercera, per inèrcia, colpeja els companys danyats i el bufador d'eruga també vençut s'aixeca.
  El nen geni Oleg crida:
  - Segueix així, i segueix empenyent!
  Aquest és veritablement poder heroic rus!
  A la tornada, hauràs de justificar la teva llarga absència.
  I per començar, van agafar la llengua. Van agafar un dels oficials de la fortalesa amb un llaç i el van lligar i el van arrossegar fins a la seu.
  Pel que sembla, el rei pagès sabia un cert secret de com fer un fill per a una dona jove i la seva dona ràpidament, i va aconseguir tornar amb un cavall molt ràpid. L'artilleria es va quedar atrapada a la neu primaveral que es fonia, i mentre l'exèrcit no tenia pressa per assaltar la considerable fortalesa sense una batalla de foc.
  Emelyan Pugachev va preguntar al presoner de manera amenaçadora:
  - Qui sóc? A qui honra?
  El presoner va respondre amb valentia:
  - Ets un lladre i un impostor!
  El tsar cosac va dir sec:
  - Penja!
  Shcherbatov va suggerir:
  - O potser el qüestiona amb passió?
  Pugatxov va murmurar:
  - Actuar!
  L'oficial capturat va ser arrossegat a una barraca de tortura. Tanmateix, què podia saber? A no ser on s'amaga la tresoreria de l'exèrcit. O potser indicar un pas subterrani!
  Tanmateix, la tortura és tan tan...
  Pugachev té més de dues-centes armes bones, i ella, per descomptat, vol resoldre l'assumpte bombardejant, i no només llançar un assalt. I després Ufa i un viatge a Kazan.
  L'antic convicte Khlopusha va ser enviat amb una multitud i armes als Urals. El rei encara té molt per fer.
  Després d'haver format artilleria, l'exèrcit de Pugachev va començar a bombardejar. Les armes pesades van rugir. Les bales de canó van colpejar i la potència del canó va vomitar.
  Dues parets ja s'han ensorrat... I els pugatxevites van llançar un assalt. Les forces eren desiguals i la guarnició gairebé no va oferir resistència. Només els agents no van intentar disparar i tallar. Oleg Rybachenko va fer volar el cap del coronel i del capità. Els soldats van llençar les armes davant de l'enemic superior i van caure de genolls.
  Pugachev va guanyar una altra victòria relativament senzilla i va continuar. El seu exèrcit va créixer ràpidament, tot i que quan la neu es fonia hi havia molta brutícia. En general, el retard a prop d'Orenburg va tenir el seu efecte.
  No obstant això, la caiguda d'aquest centre provincial va augmentar l'autoritat de Pugatxov, i la gent ara s'hi va unir amb més voluntat. Sobretot va venir molta gent de l'estepa corrent.
  I una horda enorme, i una infinitat de cavalleria. Hi ha molts milers de lluitadors, el mateix Emelyan Ivanovich en té més de trenta mil, més quinze mil més de Chika i altres comandants del rei camperol.
  El mateix Pugachev va visitar la ciutat de Yaitsky, en la dolça abraçada de la seva jove esposa Ustinia. La va fer fill, preferiblement un fill. Com que es necessita un hereu, mai se sap què pot passar en una guerra. Ningú està garantit contra una bala perduda o una bala de canó. I així hi ha algú per allargar la línia familiar. No obstant això, Pugachev ja té fills de la seva antiga dona Sofia.
  A la mateixa ciutat de Yaitsky, els cosacs estan fermament al seu lloc. L'intent de fugida de l'enemic va ser rebutjat. Van ser capturats diversos soldats, que van confirmar que hi havia fam a la fortalesa, i que aviat es rendiria o s'extingiria. Per tant, no té sentit assaltar.
  I Emelyan, sense gaire penediment, va abandonar la ciutat amb el seu semental de pura sang.
  Els rebels estaven fermament a Chelyabinsk. El comandant del cos siberià, Delong, es va assabentar de la caiguda d'Orenburg i es va retirar precipitadament de la ciutat. En general era un covard, abandonant aquest centre quan estava envoltat de rebels.
  Encara que, al mateix temps, va ser Delong qui va infligir la derrota a Pugachev a la història real, i fins i tot el va agafar per sorpresa. L'exèrcit del rei camperol va perdre llavors quatre mil morts i el mateix nombre capturats. Però ara Delong es retira i els seus soldats deserten cada cop més sovint.
  Però de moment Kungur està defensant amb força, i per prendre ràpidament aquesta ciutat, que té una gran importància estratègica, Emelyan Pugachev li va enviar el coronel Oleg Rybachenko i la capità Margarita Korshunova.
  Un nen i una nena, com sempre, corren per la neu primaveral que es fon descalços i gairebé nus.
  Són més ràpids que els cavalls al galop més ràpid i, sobretot, més resistents. Poden córrer durant moltes hores sense disminuir la velocitat i sense cap indici de fatiga: els seus cossos són immortals i, per tant, invulnerables.
  Oleg Rybachenko, per descomptat, dubtava si era correcte ajudar a Pugachev, però havia de treballar en el seu cos etern i invulnerable. Encara que Caterina II fos una bona reina.
  Va conquerir molt, incloent Crimea i Bielorússia amb part d'Ucraïna.
  Però qui sap, potser si guanya Emelyan, Rússia aconseguirà encara més.
  Tot i que això és un xoc per a l'imperi comparable al cop d'estat de Lenin d'octubre i la guerra civil posterior. Per què no han tallat ja prou del poble rus? Ai, els somriures de la guerra civil.
  Oleg Rybachenko corre a Kungur amb Margarita i pensa per a si mateix.
  Tot i així, per descomptat, depèn molt de la sort, i la sort pot fer que fins i tot un governant mitjà sigui gran.
  I que Nicolau II era clarament superior a Vladimir Putin en les seves habilitats i talent. Però aquest últim va tenir una sort fenomenal, no inferior a Gengis Khan.
  Una sort en porta a una altra i viceversa. El noi del terminador va córrer i va pensar.
  Per exemple, la captura de Salman Raduev, i fins i tot la vigília de les eleccions presidencials russes, és un esdeveniment molt poc probable. Bé, realment, quines possibilitats hi ha d'això, sobretot perquè estem parlant d'una canalla rara. No es va capturar amb vida cap un líder militant famós posteriorment. Tots van morir. A més, el més probable és que Shamil Basayev fos accidental. De fet, si la ruta del terrorista número u era tan bé coneguda que se li va plantar una mina sota ell, aleshores què l'impedia de ser colpejat simplement amb un atac aeri? Seria molt més fiable! O fins i tot apagar el gas i després fer un gran espectacle del judici Basayev?
  No, molt probablement, Putin també va tenir sort en aquest cas, així que Xamil Basayev va morir completament per accident.
  Però diguem que Salman Raduev mor durant la detenció o evita la trampa del tot. Putin es perd un poc per cent dels vots i les eleccions se celebren en dues voltes. Això ja és una derrota per al favorit indiscutible i un triomf per a Zyuganov.
  I encara es desconeix com hauria anat la segona volta. En qualsevol cas, els electors de protesta s'haurien format, i Putin difícilment hauria guanyat de manera massa convincent. Però el més important és que la inauguració hauria tingut lloc un mes després. I Putin no hauria tingut temps de proposar la reforma del Consell de la Federació a la sessió de primavera. I a la tardor s'hauria format una seriosa coalició de forces de l'oposició contra ell.
  Els comunistes, els agraris, la Unió de Forces de Dret, l'OVR i Yabloko tindrien majoria i bloquejarien la reforma del Consell de la Federació. També s'oposarien a la nacionalització de NTV.
  El dur enfrontament entre la Duma i l'actual president es repetiria, com passa amb Ieltsin. I en aquestes condicions, Putin podria no tenir la determinació d'arrestar Khodorkovsky i donar un cop fort als comunistes i l'SPS i Yabloko. A més, el canvi de la història afecta molt. I si la situació hagués canviat una mica, l'atemptat terrorista de l'11 de setembre no hauria passat. I llavors Putin s'hauria implicat en la guerra de l'Afganistan, i és possible que només hagués durat un mandat.
  I el tancat dictador s'hauria anat, escopit sobre i amb una qualificació zero, igual que Ieltsin.
  Això és com passa, de vegades per un petit accident. Però pel mateix Nicolau II, si l'almirall Makarov no hagués mort, hauria tingut una victòria sobre el Japó. I llavors tota la Xina, per descomptat, es convertiria en rus! I llavors Alemanya i Àustria-Hongria haurien estat derrotades.
  Sí, podeu veure com un fracàs porta a un altre.
  Els nens de Terminator van córrer, els peus nus esquitxant a la neu. I Oleg Rybachenko, sentint-se inspirat, va començar a cantar amb entusiasme, component mentre anava;
  Lluitem per un destí millor
  Per facilitar la vida a la gent...
  I aixafarem la maleïda horda,
  Perquè hi hagi menys adversaris dolents!
  
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Per la glòria de la nostra mare Rússia...
  Creu-me, la gent de Rus és invencible,
  I farà que tothom a la Terra sigui més bonic!
  
  Se'ns dóna l'oportunitat de lluitar per la nostra Pàtria,
  Defensant la grandesa de la Pàtria...
  I de vegades la vida és només una pelЈlícula,
  Encara que hauria de ser un reflex del cel!
  
  Tothom ha d'aconseguir els seus somnis,
  Creu-me sàviament, comunisme...
  Perquè hi hagi més felicitat a la Terra,
  I els focs del revanxisme no van arribar!
  
  El nostre rei és el gran geni Pugatxov,
  Va aixecar els pagesos a una lluita santa...
  Qualsevol negoci estarà fins a l'espatlla,
  I estima la noia noi descalç!
  
  Ens tornarem encara més forts el dimoni,
  Quan canviem els horitzons de la ciència...
  El vilà està aixafat sota les peülles,
  Tot i que la sang brolla de l'aorta esquinçada!
  
  Sí, la nostra causa és justa, amics,
  Podem fer més feliç la nostra pàtria...
  Creieu que tots els pobles són una sola família,
  Gran, la Rússia més radiant!
  
  La gent mira amb valentia a l'horitzó,
  Que els núvols dolents no cobreixin el cel...
  Donarem a l'enemic una puntuació guanyadora,
  I seràs, cavaller afortunat a la batalla!
  
  No conec la paraula covard
  Els russos no som gens inferiors...
  Tenim a Svarog, el Jesús Blanc,
  I gaudirem per sempre del maig!
  
  Nenes i nens en un ball rodó,
  Les noies descalces entrem...
  Després de tot, el Déu totpoderós Rod és per a nosaltres,
  No siguis un lloro sense cervell, noi!
  
  I Lenin ens va inspirar a lluitar,
  El savi Stalin va beneir la gesta...
  El poderós querubí desplegarà les ales,
  I els nostres músculs són simplement d'acer!
  
  La Majestat de la Pàtria serà
  Que som tan guerrers per Déu...
  Confirmem la nostra glòria amb una espasa d'acer,
  Quin escut es va forjar a Svarog!
  
  En resum, sigueu fidels al Senyor,
  A la glòria de la Rússia més radiant...
  Només coneixem els cavallers àguiles,
  El Déu blanc Crist el Messies està darrere nostre!
  Els nens cantaven molt bé, les seves veus eren tan plena i clara. I alhora fort, magnífic com l'òpera. Diversos llops van intentar perseguir els nois, però ràpidament es van quedar enrere. Els nois immortals corren massa ràpid. No coneixen la debilitat ni el dubte. Tot i que no, probablement aquest últim és conegut. El mateix Oleg Rybachenko dubtava molt de si valia la pena canviar Catherine, una cosaca capaç però analfabeta. No obstant això, la broma és d'ell. Els nens, per distreure's del llarg viatge, van començar a compondre aforismes populars. I ho van fer molt sàvia i bella.
  Aquests són els nens;
  La guerra és com un joc de dòmino, només les peces de dòmino trencades ja no es poden recollir: la terra aguanta!
   La sort és la recompensa al coratge i el càstig a la temeritat!
  El toro és fort, l'ase és tossut, el lleó és noble i la guineu és astuta, però la gent és de tots els oficis!
  Al tirà li encanta intrigar, però no li agrada la intriga a les eleccions!
  A un polític li encanta governar, però li encanta treballar correctament!
  Per ocupar el lloc del lleó has de ser una guineu al lloc correcte!
  No siguis un burro: et tiraran les orelles!
  L'home no és una mosca, però també és susceptible a la parla dolça!
  És bo tenir punys de ferro colat, pitjor que un cap de roure!
  Al polític més immoral li encanta llegir moral!
  La mel de la boca d'un polític corroeix una arada d'acer!
  No és la guerra el que és dolent, és la derrota el que és dolent!
  La guerra no porta alegria, però la victòria porta trofeus!
  El tirà sovint té un son dolç, però la vida amb ell no és mel!
  Pugen a l'alt tron amb tècniques bàsiques!
  Com més alta sigui la publicació, més baix serà el mètode de recepció!
  El dolç discurs d'un polític traspua l'amargor de la decepció!
  La franquesa del comandant és contraproduent!
  La posició més fràgil és la de cap de roure!
  Sabata per deixar nua!
  El polític parla massa, però es fan grans coses en silenci!
  Una guineu pot burlar un lleó, però no pot alimentar un ratolí!
  El dictador vol ser un àguila, sense ales en somnis!
  Per a un home, els diners, com la llet d'una vaca, s'agreguen de la mesquinesa i desapareixen de la generositat!
  Promet sense dificultats, és cert, sí! Però després, amb quina dificultat ho fa tot després!
  El polític amb cap de roure s'enfronta a la mateixa sort que el tronc!
  Com més gran és el lladre, menys càstig!
  El polític no menysprea res més que viure segons la seva consciència!
  El polític té una consciència petita, però ambicions gegantines!
  La persecució converteix un guerrer en un botxí, un covard en un valent, un modest en un insolent!
  La ciència ficció és una competició d'absurds i absurds! Al mateix temps, no hi ha més gènere científic i lògic!
  A la guerra és com en una òpera: cadascú canta la seva, només el guiador pot ser un espia!
  Les dones modernes ho perdonen tot a un home, excepte la pobresa!
  Saps com es diferencien els espies dels oficials d'intelЈligència?
  Ho sé! Només tenim oficials d'intelЈligència: tots els estrangers són espies!
  Què és millor amb un cap buit o una cartera buida? Per descomptat, amb el cap buit, no es nota tant!
  La ment és el millor colЈleccionista de riquesa!
  IntelЈligència i sort: una parella enamorada: donen a llum l'èxit, la riquesa, la posició, però se separen ràpidament!
  Els homes orgullosos els resulta més fàcil escoltar els consells quan els dóna una dona, tret que sigui la seva dona!
  Una dona sàvia val una fortuna! I una dona emprenedora el pot demandar!
  Qui valora la personalitat d'una persona i qui valora els diners en efectiu!
  La humanitat pot ser destruïda per dues coses: els ordinadors i els científics informàtics. El primer atrofiarà la ment, el segon no en podrà aprofitar!
  A la guerra, una granada és un camarada!
  En general, una magrana que explica acudits és com un ou Fabergé que s'utilitza per trencar nous!
  El talent és com l'ànima: no es pot treure, però es pot destruir!
  La venjança no val l'honor: la retribució de la decència!
  L'enveja és el germen del crim, l'egoisme és regar, la ociositat és alimentar!
  La mandra és el pitjor de tots els crims!
  És millor morir dignament amb una espasa que viure com un bou enfonsat a una parada per un fuet!
  A la guerra, el coratge pot vèncer l'astúcia, però l'astúcia no pot vèncer mai el coratge!
  La guerra fa la vida terrible, i la mort digna i bella!
  La modestia és una qualitat rara per a un comandant, però això la fa encara més valuosa!
  - Xacal és consonant amb la paraula kal!
  El lleó només té un avantatge sobre el xacal: l'oportunitat de morir amb dignitat!
  La tecnologia és el botxí del valor!
  - Però no és veritat! De fet, com més alt sigui el nivell de tecnologia, més intelЈligència i enginy es requereixen al camp de batalla!
  On comencen els interessos de la Pàtria s'acaba el benestar personal!
  La llibertat s'ha de combinar amb la disciplina. L'anarquia és l'antítesi de la llibertat!
  La memòria tenaç és el millor mentor! En general, la llibertat es pot guanyar amb l'espasa, però només amb l'ajuda de la raó es pot mantenir!
  - Quan un guerrer fort salva un altre, no es necessita cap honor especial per a això!
  Després de tot, quan el valor cremi al teu cor, aixecaràs el teu escut en defensa dels teus esclaus!
  La mesquinesa d'un bastard no és una excusa per a una persona honesta, ja que la presència de brutícia no justifica una persona bruta!
  L'amor mai és barat, sobretot si no pagues amb la teva cartera, sinó amb la teva ànima!
  L'únic que pot justificar vessar sang és si com a resultat les llàgrimes deixen de fluir!
  Els que serveixen per diners mai no podran comparar-se en la batalla amb els que es mouen per un cor valent i el desig de llibertat!
  La llàgrima d'un nen és perillosa perquè es converteix en un torrent furiós que borra civilitzacions!
  El càrrec de comandant no és una ració addicional, sinó una responsabilitat addicional i una càrrega pesada!
  No se sap què és més important: alimentar tots els que tenen gana o eixugar les llàgrimes d'un nen!
  L'or és més tou que l'acer, però més aviat colpeja el cor!
  No és l'arma la que fa fort al soldat, sinó l'arma del soldat!
  Una conversa molt llarga amb una metralladora porta a un tret a l'orella!
  El sexe és l'arma més destructiva, especialment perillosa per la seva accessibilitat!
  L'eficàcia de qualsevol arma depèn de la víctima escollida, i encara més en el sexe!
  El sexe és l'arma més humana, a diferència d'altres armes mortals, dóna vida!
  L'amor rarament mata, però sovint fa mal!
  Qui mira durant molt de temps un pit nu, oblida els contorns de l'escut!
  Una bicicleta amb pedals és millor que un Mercedes sense motor!
  L'arma vella és com una crossa, fiable, però sense maniobra!
  Caminar no és més ràpid, però és més barat, sobretot estalviaràs en metges!
  Els diners són com un laxant: amb ell, l'honestedat i el coratge deixen una persona!
  És millor perdre un dia d'exploració que morir en un segon!
  A la guerra hi ha pressa: una carrera a la tomba!
  La majoria dels presoners són molt més brillants d'ànima i més pur de cor que els que els guarden! Una cadena no pot ser més moral que un presoner!
  El cos petit és com un ganivet afilat, però no es pot esmolar!
  Les llàgrimes d'una dona són millors que les perles, cada gota és una moneda d'or!
  S'hauria d'aplicar una destral de pedra i energia atòmica a un cor amable!
  No cal avergonyir-se de la pobresa si tens una ànima rica i un cor d'or!
  El progrés tapa la superstició!
  La precisió de la cortesia d'un assassí i la descarada d'un creditor!
  Un sentinella no costa més que un espantaocells!
  A la guerra, derrotar un comandant equival a guanyar!
  Un enemic inacabat és com una malaltia no tractada: espereu complicacions!
  La saviesa noble és com el vi car: és millor amagar-lo dels inferiors!
  Si deixes caure dues monedes, primer no agafa la que és més gran, sinó la que és més cara! I dona la resta als pobres!
  La derrota sempre és un desastre, tret que donis molts diners a canvi!
  Només un romàntic incorregible estaria encantat de morir a mans d'una dona encantadora!
  El pragmàtic prefereix donar a llum una nova vida!
  El coratge pot compensar un entrenament insuficient, però l'entrenament mai compensa el coratge!
  El talent pot substituir l'educació, però l'educació mai substituirà el talent!
  L'emoció i la ràbia són només pròtesis de valor i coratge!
  La sort, com una abella, volarà definitivament cap a on madura el nèctar de la saviesa i el treball dur!
  El cuc, a diferència de l'àguila, desapareix fàcilment. El baix sempre està amagat, però el sublim és vulnerable!
  No és tant la cadena que el subjecta a l'esclavitud com la por: la debilitat d'almenys una baula dóna coratge!
  És honorable morir per la Pàtria, la Dona, els Pares, però encara és millor viure per ella!
  A la guerra és més fàcil obtenir un avantatge que adonar-se'n! Això últim és semblant a caçar mosques al voltant d'un lleó derrotat!
  La llengua, malgrat la seva petita mida, és el membre més fort del cos. Mou exèrcits de milions i calma el nadó. Capaç de destruir i salvar.
  Un lluitador sense ferida és com un home ric sense butxaca!
  Un home necessita força per viure i una dona per sobreviure!
  Fins i tot un moltó pot pujar al cim entre les ovelles, però intenta ser un líder entre les lleones!
  La vida és massa valuosa per comerciar!
  L'acer és afilat, però la llengua d'una dona és molt més esmolada!
  Actua amb valentia si no pots amb habilitat!
  Afegir un civil a l'esquadra significa treure dos soldats!
  Un aficionat amb la seva estupidesa cobrirà el benefici de deu especialistes!
  Una família nombrosa és el cel per al cor, el purgatori per a la cartera, l'infern per als enemics!
  Desmuntar una gàbia de vegades és més difícil que allunyar un propietari cruel!
  Per al poble rus, el vodka és pitjor que una dotzena de Hitler!
  El somni és un traïdor a la realitat!
  Hi hauria una raó per matar, però sempre hi hauria una pistola!
  El vodka és un terrorista legal!
  L'alcohol és l'assassí en sèrie més gran! Doncs bevem, però que ens matin només amb alcohol!
  Per petit que sigui el xip electrònic, el predicador s'hi va enfilar amb la mà estesa!
  La metralladora és el millor argument per al penediment!
  Un home real hauria de ser valent en una baralla, assertiu en l'amor, enginyós en una discussió!
  El vodka sense acabar és com una dona insatisfet, no pots evitar un mal de cap, és millor cedir!
  La guerra és el joc més emocionant, el nombre de participants és ilЈlimitat, però disminueix constantment!
  A la guerra, a diferència de la boxa, guanyar punts és semblant a una traïció, però el jutge no és subornat!
  Els escacs són lògica i poesia plasmades en figures senzilles!
  La llibertat és com una noia corrupta, només que la paguen no amb diners, sinó amb sang!
  La joventut és germana de la prepotència, la prepotència és la germana del coratge, però només relacionant-nos amb l'experiència d'un vell pot néixer la victòria!
  Quan un comandant té el cap brillant, es torna fosc als ulls de l'enemic!
  La sensació del temps és una qualitat insubstituïble d'un comandant; no debades que l'agulla dels minuts té un final afilat, colpeja més fort que un acer damasc esmolat!
  El plaer i el dolor són antípodes, però per a alguns, infligir dolor és el plaer més gran!
  La guerra i el sexe donen plaer, però no en una barreja, és un pinzell massa letal!
  Com més grassa sigui la peça de la trampa, més afilades haurien de ser les dents que s'agafen!
  És més difícil agafar una llebre que matar un mamut!
  En matar meravellosament, crees bodegons sagnants, però els coneixedors van a les seves tombes massa ràpidament!
  La moderació és una bona qualitat si no s'aplica als ingressos! Una cartera pesada sempre és lleugera!
  Quan una dona diu la veritat, la passió comença a esvair-se, i quan menteix, la traïció floreix!
  Les abraçades tendres són més sufocants, no hi ha res més inexorable que un llaç afectuós!
  El deute és una càrrega pesada, sobretot si no tens res amb què pagar excepte la teva vida. Al seu torn, no el podeu demanar en préstec!
  El son de la mort és el més profund, però no el més dolç, sobretot per als que han pecat!
  La persecució és la corona de la victòria, i sense corona no hi ha final victoriós!
  Qui es quedi enrere haurà de posar-se al dia per a la resta de la seva vida d'un sol batec!
  Un soldat sense disparar, com el vi verd, guanyarà força amb les batalles, però un comandant que no vol aprendre és com fem: no madurarà, sinó que només es podrirà!
  Un mal comandant aconsegueix salvar la seva pròpia pell, un bon comandant salva els seus soldats de la mort!
  Un debut en una batalla és important perquè si perds, no tindreu un bis!
  Si mor un company, no us molesteu, el cel s'ha enriquit amb una bona persona!
  I si és dolent? Aleshores va ser més fàcil per als que vivien a la terra.
  Hi ha una veritat, però hi ha moltes religions, el que significa que un creient té més possibilitats d'equivocar-se que un ateu!
  Fins i tot si un ateu té raó, la seva veritat no li donarà benefici, però un creient, encara que s'equivoqui, rebrà una vida feliç i una mort digna!
  Esdevenir ateu és com robar-te l'ànima!
  La fe és com la roba, és difícil de portar i no es pot portar nua! Només pots canviar-lo rentant-te i triant un estil modern! En general, la religió és com una dona, s'avorreix i fa por canviar!
  La fe, com una mà de mà, és només una i només els ximples se'n riuen!
  La felicitat és un nuvi exigent que només va amb llibertat!
  Per què vols posar una serp al teu cor: obre la porta a l'inframón!
  Això es deu al fet que un piquet i els braços musculosos requereixen un cap!
  Un comandant és semblant a un actor, només que les repeticions de bis no es troben amb aplaudiments, sinó amb bufetades a la cara que et fan caure a terra!
  L'amor és com un núvol, subjecte a capritxos i vessar llàgrimes!
  La misericòrdia és un tret dels forts, la crueltat neix de la incertesa i la incertesa és la debilitat!
  El càstig del mal és el tipus de bé més valuós; requereix puresa espiritual i fortalesa!
  La determinació és una qualitat insubstituïble d'un governant, la timidesa destrueix els estats i deixa la gent orfe!
  El blaster de qui cridaria, però el teu callaria!
  L'amor requereix sacrifici, ni més ni menys que odi!
  - La religió ha de ser abans que res moral, ensenyar bondat i obediència! Simplement no converteixis la gent en un ramat i impediu-los de pensar!
  La revolució no hauria de canviar el tipus d'esclavitud, el seu objectiu és la llibertat espiritual amb una sola actitud: fer el bé!
  Res uneix la humanitat com la veritable religió, basada en la bondat i el sentit comú!
  - Només la victòria final de la veritat més alta pot justificar una mentida! Així com la causa de la pau requereix violència, és més fàcil repelЈlir una espasa amb una espasa que amb un escut!
  - La veritat sempre és minoritària, i la minoria només pot guanyar amb l'ajuda de la intelЈligència i l'astúcia! Això vol dir astúcia i intelЈligència, fidels companys de la veritat!
  Un esclau és abans que res un covard, té por de perdre la cadena!
  El tirà té tres qualitats d'insectes: la picada d'un escorpí, les potes d'una mosca enganxosa, la xarxa d'un xuclasangs, però no està destinat a ser alat!
  La bellesa de l'ànima, la puresa dels cors, el poder de l'amor, no s'han de profanar amb una retribució excessiva!
  Si tens raó, la justícia justifica la crueltat, però només en la mesura que no converteix la víctima en un botxí!
  La qualitat més valuosa d'un comandant és acceptar la derrota amb dignitat i aprendre d'ella!
  En la guerra moderna, qui vola guanya, i qui s'arrossegueix, l'enemic colpeja!
  L'insult és l'arma d'un canalla i d'un covard; en un esforç per humiliar els altres, s'abaixa!
  Només els morts no s'equivoquen, tret que, per descomptat, compteu la ubicació del cel!
  La pràctica és la mare de l'habilitat, en aliança amb el talent!
  Qui està disposat a aprendre es beneficiarà més de la derrota, que de la victòria a l'arrogant i satisfet!
  És millor morir bellament que viure lleig!
  Per a una persona mandrosa, tots els temps són dolents, excepte dormir!
  A la guerra, l'alegria prematura és la germana de la traïció!
  La fulla més perfecta s'arruïna amb les mans inclinades!
  El temps en guerra és com l'aigua, desgastant la bondat i la humanitat!
  Un guerrer assegut en una emboscada és com un lladre, només ell vol aconseguir la seva vida, i no la seva cartera.
  Per a un bon comandant, salvar el seu és més important que matar desconeguts!
  Un gran nombre d'habilitats i valor d'enterrador! Si vols convertir-te en un heroi, no marxes obedient!
  Una mentida és com una serp en lloc d'un gos guardià: un cop mossega l'enemic, una altra us mossegarà definitivament al vostre punt feble!
  El cavaller pot cedir tot a la dama, excepte el dret a ser el primer a morir!
  Un soldat rus es pot matar, però no es pot derrotar!
  Un gegant no és aquell que és de gran estatura, sinó aquell que té un abast de pensament que arriba fins al cel!
  La violència genera submissió externa i encén rebelЈlió a l'ànima!
  La captivitat és com una forja ardent, t'endureix si després d'ella et submergeixes en el corrent gelat de l'alliberament!
  La justícia de vegades és dura, però sempre més suau que l'arbitrarietat!
  Ara els nens descalços corren cap a Kungur, una fortalesa poderosa on hi ha sis-cents soldats i fins i tot una milícia. Espantat per l'aproximació del major Vereshchagin amb dos-cents soldats de carrera, una multitud de dos mil pugatxevites va aixecar el setge i es va retirar.
  
  
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova van arribar als rebels. Al principi es van mostrar escèptics sobre el nen amb pantalons curts i la noia amb túnica. Però el decret amb el segell del sobirà els va convèncer d'obeir el coronel. Però es va fer encara més fiable quan Oleg, lligant-se les ungles amb els dits dels peus nus, les va llançar contra el cap que va començar a aparèixer i el va clavar a la porta pel pall.
  A més, ja han arribat rumors sobre un nen que no té por del fred i que corre més ràpid que el propi llebrer.
  El nen va ser acceptat com a comandant. I després va proposar un pla. Ells, juntament amb Margarita, penetren a Kungur, maten tots els oficials, i llavors l'horda irromp i acaba amb la guarnició.
  Que va ser acceptat amb molt de gust.
  I el nen i la nena, aquests nens Terminator es van precipitar a Kungur. I un gran destacament de rebels es va moure darrere d'ells.
  L'Oleg i la Margarita es van moure cap a la paret sense més preàmbuls. Diversos sentinelles van ser tallats. I destruïm els oficials. Va començar el pànic. El major Vereshchagin es va precipitar a la batalla i va ser un dels primers a morir. També van morir tres capitans.
  Els nens llançaven discos ben esmolats i tallaven amb sabres d'acer endurit. També van llençar granades casolanes, però molt potents. D'on l'enemic va volar més alt i es va fer trossos. I ho vaig rebre d'aquests nens terminadors.
  I llavors els rebels van entrar a la batalla. I també com van començar a tallar i destruir. I la guarnició ja confusa i sense cap es rendeix a l'exèrcit dels enviats de Pugatxov.
  Els nens van completar la tasca. I havent pres Kungur, es van precipitar enrere, prop d'Ufa, on s'acostava l'enorme exèrcit d'Emelyan Pugachev.
  El nen i la nena van córrer i cantar;
  A la Pàtria, els rossinyols canten un salm;
  En ella surt el sol radiant...
  Aporta gràcia: pau, comoditat,
  I t'obre els ulls: la llum del Senyor!
  
  On són els lliris de la vall, i on són els eixams de margarides,
  I els pallers flueixen de mel...
  Et convertiràs en real - coneix l'heroi -
  Trenca les banyes afilades dels dimonis!
  
  Ara estàs corrent pels camps descalç,
  Només un nen petit: la metralladora és pesada!
  I els teus talons es refreden sota la rosada...
  A punt per fer escac i mat a l'adversari!
  
  El demiürg esculpirà la natura,
  Crea patrons amb una brillantor tempestuosa...
  Ai, el Déu lleugerament estricte és un cirurgià...
  Qui no et donarà cinc!
  
  Nosaltres també som creadors formidables -
  Capaç d'abraçar el teu nou món!
  No cal mostrar vergonya d'ovella -
  Llavors l'exèrcit es reunirà immediatament per a la batalla!
  
  El nen pioner està ara en captivitat,
  El botxí el va tirar sobre el bastidor i li va donar un fuet...
  Però la gent no maleeix Satanàs -
  Perquè les proves també són un regal!
  
  Per a l'espai: les carreteres estan totes en flors,
  Tenen l'extasió d'un corrent pur...
  I hem de vèncer la vil por -
  Sense amagar-se en una capsa amb l'agilitat d'una anguila!
  
  Malauradament, tota la Terra està plena de taüts.
  Encara que sigui un espectacle fetitxe per a ells al calabós...
  Ho veurem a l'Edèn -
  Després de tot, davant Déu hi ha un petit heroi!
  
  Però l'home també és essencialment Déu,
  IntelЈlectualment, és un gegant àgil...
  El vaixell surt de la gruta exuberant,
  El poble i el líder són un sense horror!
  
  El carisma també és capital,
  Que no sigui fàcil posar-lo en circulació...
  I si algú es feia ilЈlusions,
  El lladre ja l'ha pessigat amb una palanca!
  
  Quan la nostra ment arriba al seu cim,
  I els morts ressuscitaran pel progrés científic...
  Cobrirà el gel amb una catifa de flors,
  I estem en marxa cap a altres universos!
  Oleg Rybachenko i Margarita van aconseguir el senglar pel camí. El van matar i es van menjar la carn crua. Però què menjava Tarzan i per què són pitjors?
  I es van endur la carn amb ells.
  L'Oleg va córrer i va pensar:
  Que la sèrie sobre Tarzan encara era genial. Però també va compondre coses més fresques. Aquesta és una peça interessant sobre la selva i els micos salvatges. Però diguem que amb una noia?
  Això és encara més sorprenent...
  Tot seguit, ell i la Margarita van compondre uns quants aforismes per fer-ho més divertit;
  Per a un polític, tots els camins són tortuosos, però porten directament a la meta!
  L'or és tou, però té un poder aixafador!
  El metall pesat és or, però la càrrega d'or és lleugera!
  Tot i que l'or és un metall pesat, en grans quantitats et fa insubmergible!
  El botxí treballa amb les mans, però el producte es porta endavant amb els peus!
  Si vols agafar el tron, tens un rei al cap!
  Si vols, aconseguirà el lloc d'un lleó, serà una guineu en astúcia i una hiena en la mesquinesa!
  El polític més reeixit és una guineu astuta i un tigre depredador, així com un mico en l'ús dels trucs d'altres persones!
  Qui no és guineu en política és un ase a la vida!
  La guineu afalagadora té els hàbits d'un llop!
  L'astúcia militar no és contrària a l'honor, excepte quan es torna contra tu!
  A la guerra, la negligència és com la resina de la mel, només resulta en sang!
  La maniobra de solució s'assembla a un ganxo, no només en la forma, sinó també en el resultat!
  Per molt forts que siguin els braços, sense cap no són més que un maniquí!
  L'enginy es pot comparar amb la tercera mà, només amb un swing molt més gran!
  La revolució sagna, que porta a la millora del poble, crema el greix, que renova l'elit!
  Els majors dividends de les inversions els rebran aquells que no estalvien la llet materna per als seus fills!
  Una mentida blanca és la veritat dita d'una manera nova!
  Una dona és un tresor que pot subornar els més rics i una arma que pot fer caure els més forts!
  Els problemes són un concepte etern, fins i tot la mort només els trasllada als éssers estimats del difunt!
  La felicitat és una flor que es fecunda amb ossos i regada amb sang!
  - La base barrejada amb sang és molt tremolada, així que només en un cos viu la sang té poder!
  Tot està subjecte a canvis, excepte el sentit de la responsabilitat i el deure!
  És dolent perdre la vida, però és molt pitjor perdre la immortalitat!
  És millor volar una hora que arrossegar-se durant cent anys!
  La força és sinònim de llibertat, la llibertat és sinònim de deure, el deure requereix abnegació i renúncia!
  Un heroi amb un cap feble es diferencia d'un maniquí perquè es paralia!
  La psicologia és la clau de la victòria, només cal poder triar el pany adequat!
  No envien el cor al reconeixement, però no els tallen el cap!
  La rapidesa fa néixer la victòria, la velocitat porta sort, la velocitat és la segona felicitat!
  La rapidesa fa néixer la victòria, la velocitat porta sort, la velocitat és la segona felicitat!
  L'alè glacial de la mort fa tremolar el cor i arrenca les entranyes d'un covard. Però els valents de la proximitat d'una vella òssia amb una dalla esmolada: guanya agudesa de reacció, serenitat en la batalla, desfer-se de l'excés de greix!
  El temperament de les dones sovint conviu amb la modèstia, com també el coratge en els homes!
  La tecnologia és un concepte de doble tall: no tolera l'estupidesa!
  La fruita més dolça és la que costa més de recollir!
  La imprudència és el contrari del coratge, el coratge i el càlcul només en parelles donaran a llum la victòria! Una copa de victòria, com una ampolla de vodka, per evitar problemes, requereix tres coses: sort, intelЈligència i coratge!
  La mort mai és temporal, però la vida és permanent!
  No hi ha tal religió que expliqui lògicament l'estat de coses existent i la presència de la raó!
  Aquí tens raó, però la pròpia ment humana no és la cosa més lògica del nostre món. De vegades fins i tot sembla que res és més irracional que la lògica!
  La guerra sense sang és com la vida sense dolor!
  La capacitat de sobreviure per si mateix és més important per a un guerrer que no pas matar l'enemic! Qualsevol guerra acaba en pau, i la vida acaba en un funeral!
  L'amor d'un adolescent és com el vidre: massa fràgil, es trenca fàcilment i fa mal!
  L'esclau i el rei surten del mateix ventre, si són iguals abans de néixer, per què no ser iguals després!
  El progrés científic sense el desenvolupament de la moral equival a intentar fumar d'una explosió nuclear!
  La negligència a la guerra és la mare del crim i la germana de la traïció!
  ,El pa de guerra és el més amarg: sucat amb la sang dels germans i les llàgrimes de les mares!
  Parir fills és molt més agradable que donar a llum cadàvers, encara que tots dos requereixen habilitat i passió!
  L'esclavitud comença sense ganes d'aprendre i pensar!
  Les paraules sàvies són bones, les bones accions són millors!
  La vida sempre és brillant, però la mort és mediocre!
  La ciència no ho és tot, les armes més avançades requereixen mans hàbils i una ment flexible! L'esperit conquereix la matèria!
  Qualsevol moment deixa de ser deliciós tan bon punt es congela, es congela com un tros de gel!
  El moviment és la veritable felicitat!
  La pàtria és el més preuat que té una persona; sense ella, la vida no té sentit!
  Un home sense pàtria és com un cos sense ànima!
  La religió és un consol per als febles: qualsevol desgràcia sembla insignificant si és temporal!
  Si la tecnologia és l'àngel de la guarda, l'esperit de lluita és el Déu de la guerra!
  És més fàcil agafar l'oceà amb una cullerada que discutir amb un ateu!
  L'ordinador, com una noia, estima els joves i persistents!
  La mort es diferencia d'una estimada perquè sempre intenten posposar la seva trobada!
  La mort es diferencia d'un amant perquè sempre arriba en el moment equivocat, però ningú la culpa d'arribar tard!
  Aquells que escatimen en seguretat es trencaran en un funeral!
  Un exèrcit ben alimentat és la clau de la prosperitat!
  A la guerra, una bona preparació és com l'aire per als pulmons; una mala barreja de gasos paralia i mata!
  Quan una persona es dóna artificialment una aparença formidable, aquest és un signe segur de debilitat espiritual.
  El por és un llop amb roba d'ovella, no una ovella amb roba de llop!
  No hi ha res més important per a un home; l'art de la guerra és sinònim d'una existència digna! La mort d'un tigre és millor que la vida d'un gos!
  La mort a la guerra només es justifica quan l'enemic la compra a un preu excessiu, i donar regals a l'enemic equival a traïció.
  L'enemic explorat està gairebé derrotat, només cal que no es perdin les teves oportunitats!
  El cadàver d'un enemic és car, però un enemic viu encara costarà més!
  El sigil és una qualitat guanyadora!
  En general, la vida sense dificultats és com una sopa sense condiment: massa - té un gust amarg, però no prou - no et passa per la gola!
  Un home ha de matar i salvar algú almenys una vegada a la seva vida! A més, si el primer té sort, el segon és una prova de coratge indispensable!
  Un ordinador és millor que una bomba atòmica, és la manera més segura de conquerir pobles i fer-los treballar per al guanyador! A més, no tinc por de la temptació! Aleshores, qualsevol fe val alguna cosa si sap defensar-se!
  En la joventut, la sang flueix més ràpid i la "caldera" es cuina més calenta!
  Un ruc lent, pitjor que un porc, també fa pudor, però no dóna carn!
  El foc automàtic i el rugit d'una closca són les millors coses per recordar!
  Fe sense prova: que un falcó, sense ales, pot esgarrapar, però no el deixarà volar!
  La discussió religiosa és la més infructuosa, ja que els dos que discuteixen no tenen ni idea del tema que discuteixen!
  En la carrera entre el progrés científic i tecnològic i la moral, aquesta última està condemnada al paper d'un foraster! Encara que la humanitat corre el risc de caure en l'abisme entre la ciència i la moral!
  Qui estalvia en ciència roba als seus descendents, i qui roba als seus descendents romandrà pobre per sempre!
  Robant descendents pots fer capital, però no pots fer-te ric!
  ! La política és un negoci brut fet amb vestits nets!
  La veritat sempre té múltiples facetes, però l'error és uniforme!
  La bellesa és un concepte dialèctic: només la lletjor és universal!
  Les armes modernes, a diferència del vi, estimen la joventut!
  Perdonar un enemic és com asseure's en una daga: l'acer no coneix el sentiment d'empatia!
  La millor arma és l'enginy, no requereix despeses, però és cara!
  Quan el nombre de cadàvers és més d'un, passen d'una tragèdia a una estadística!
  L'assassinat és com perdre la virginitat per primera vegada i fa mal, després amb cada nou acte hi ha més i més plaer!
  Un mal explorador és aquell que no pot preveure una sortida en cas de fracàs!
  En qualsevol altre àmbit, un error pot costar la vida i la salut, i només quan t'equivoques en religió t'arrisques a perdre la teva immortalitat!
  La bèstia té ullals, l'home té una pistola, l'animal es basa en els músculs i l'home en la ment! Les proves apaguen les dents, però aguditzen la ment; per tant, la ment és immortal, el progrés, com una màquina de moviment perpetu, portarà a la prosperitat!
  Fins i tot les notícies més terribles esdevenen habituals per repeticions repetides!
  Quan un agent treballa per a dues agències d'intelЈligència, assignant un nen que intenta ficar-se dos xumets a la boca, s'arrisca a trencar-se la boca!
  El moviment és la pluja sota la qual creixen les flors de la salut, i l'aixada que arrenca les males herbes de la malaltia!
  Els cecs no poden veure els cecs: van on volen!
  El cec no pot conduir-hi, pel camí del transeünt fidel!
  Però no esperis a un viatger vident: ajuda els pobres cecs!
  Una persona trenca fàcilment, subjuga amb dificultat i molt poques vegades aconsegueix l'amor de la natura!
  A les cartes, la sort arriba a un cap brillant, dits àgils i un cor tranquil!
  En general, el crim no és xocolata; si t'embruteu, no tindreu una vida dolça, però sens dubte obtindreu obesitat del cor!
  La manca de força pot compensar un excés d'intelЈligència, però cap excés de força pot compensar la manca d'intelЈligència!
  El talent pot substituir la manca d'educació, però cap educació pot substituir la manca de talent!
  Un diamant és una joia sense polir, però cap quantitat de poliment convertirà el carbó en un diamant!
  La mort d'una altra persona és divertida, però la teva pròpia mort et fa esclatar el cor i la teva ànima s'enfonsa a les botes!
  Els diners són com la brutícia, s'enganxen a les mans sagnades i a les ànimes relliscoses!
  De totes les formes de fanatisme, el religiós és el més irracional i egoista, per la qual cosa està dirigit principalment a aconseguir la immortalitat personal!
  L'amor es diferencia de la violació només en la forma de pagament: el pagament en espècie per aquesta última acció!
  És millor perdre en la justícia que guanyar en el pecat!
  La pèrdua del just és guany al cel, el guany del pecador és robatori de l'ànima!
  En negar Déu, els comunistes van posar una càrrega desorbitada sobre les espatlles de l'home! Volent ocupar el lloc del Totpoderós, l'home no va poder resistir el dolor del Gòlgota i les temptacions del diable!
  Sense el poder de Jesús, la gent, en lloc de construir un regne de bondat i justícia, va caure a la piscina del vici!
  Els innombrables tresors de l'ànima humana, només si comences a saquejar-los, s'assecaran ràpidament sense aportar cap riquesa!
  Cada acte sexual, un tresor que comparteixes entre dos i ni un sol lladre t'ho robarà del cor!
  Cada home té alguna cosa en comú amb un primat, és bo si potència, però més sovint intelЈligència!
  Seria curiós si no fos cert!
  Malauradament, tenim homes més que decents i polítics honestos!
  Qui traeix la seva ànima sempre es troba perdut: dóna la immortalitat als mortals!
  La victòria sobre un oponent fort sol costar més, però no la regalareu per res!
  L'assassinat no es pot justificar per l'interès propi i el benefici: només l'honor, la llibertat i la Pàtria són els defensors de la violència!
  Bé hauria de ser amb una metralladora,
  Golpeja com un acer furiós!
  Perquè la sang flueixi com una cascada,
  El mal no té pietat, mata a tothom!
  De totes les obres d'art, són les obres mestres militars les que estan més fermament arrelades a la memòria de la gent i evoquen més llàgrimes!
  - Un quadre pintat amb sang: més brillant que una pintura a l'oli i s'esvaeix molt més lentament!
  Una persona decent posa la justícia per sobre de la família i les amistats! Hi ha d'haver una llei per als enemics i els amics, tal com fa un marit per a la seva dona!
  La presència de diferents lleis converteix la justícia en una prostituta!
  Un oponent fort enforteix el teu cos i la teva voluntat, et fa més fort; un de feble corromp la teva ànima i debilita el teu cos, fent-te més feble!
  Així que el camí difícil dóna una victòria molt més fàcil!
  Un soldat té mans per disparar i cervell per aturar-se a temps!
  Matar un ximple: és el mateix que clavar-lo amb una agulla, disparar a un noi intelЈligent és com colpejar-lo amb una closca!
  La natura és la mare de l'home, i la mare d'un gran inventor no pot ser una ximple! Encara que li falta enginy pràctic!
  La bala és el mètode educatiu més eficaç per comunicar-se amb els joves, així com amb la gent gran!
  Només disminueix l'eficàcia de l'impacte! Sovint perdràs la teva autoritat, però si et deixen atrapar, hauràs de criar zombis!
  La religió redueix una persona orgullosa al nivell d'un animal, donant-li a triar entre una ovella i una cabra!
  És millor donar la pell a la gent com una ovella que xiular per sempre com una serp!
  En general, el concepte de treballar amb el cap implica no només una interpretació literal, fins i tot quan es tracta d'arts marcials!
  Si vols fer-te ric, bateja't com a jueu; si vols trencar, demana prestat a un jueu!
  El plom ajuda a la digestió, sobretot si la píndola està en forma de cartutx!
  Un funcionari que no accepta suborns és com una prostituta verge!
  Normalment, per salvar un cal matar l'altre! Aquesta és, sens dubte, una llei cruel, però restaura l'equilibri natural de les espècies!
  No hi ha millor lluitador al món que un soldat rus, ni un tirà més gran que un general rus!
  El luxe excessiu és un signe de frivolitat, la frivolitat és un presagi d'una ruïna imminent!
  Paraules sàvies de la boca d'un bastard, com una font d'una deixalleria!
  Tu tens l'avantatge en llargada, però jo en tinc l'avantatge en la ment!
  De vegades pots matar, però mai pots treure l'esperança!
  A la guerra, si perds un segon, pots perdre una eternitat!
  Una torre normal és lamentable entre els gratacels, però majestuosa entre les barraques!
  L'home se sotmet a la força, respecta la crueltat, menysprea la gentilesa i no valora la bondat!
  El sexe és la millor cura per a totes les malalties mentals, però malauradament és car i difícil d'aconseguir!
  Qui no estima el sexe no estima la vida i no aprecia les alegries de la carn!
  La poesia té en comú amb el vi que el seu valor creix amb el temps, però fins i tot els segles no permeten que s'esvaeixin les línies ni s'apaguin les espurnes!
  Un soldat és com un ordinador: compta un o zero, però un guerrer és un amic i un enemic!
  L'home es diferencia dels animals en l'humanisme i la capacitat d'actuar contràriament als instints!
  La violència contra les dones de vegades produeix nens sans, però la violència contra la natura només produeix monstres!
  Si una mare és cruel, els fills també! Com és la natura, també ho és la seva descendència: l'home!
  L'amistat es busca als forts, l'aliment als rics i es mostra devoció als impertinents!
  Atacar és la millor manera de neutralitzar l'avantatge numèric de l'enemic: obligar-lo a lluitar és com tallar-los la meitat dels braços!
  .Per a una dona, l'amor és plaer i ingressos, per als homes és plaer i despesa!
  Inventar una nova arma per a una persona immoral és com tallar les cames d'una cadira quan una corda t'envolta al coll!
  En arribar a prop d'Ufa, els nois van informar a Pugachev de la finalització de la tasca.
  El rei pagès es va sorprendre que els nens treballessin tan ràpid. I, per descomptat, els va recompensar. Va obsequiar a cadascun amb una creu de plata. I dos-cents rubles cadascun.
  Després va venir l'assalt a Ufa. La Margarita i l'Oleg, com sempre, estan al capdavant i ataquen ràpidament.
  Picen els enemics amb sabres i llancen bombes.
  La guarnició d'Ufa ja era feble per la fam, i les victòries dels rebels els van trencar l'esperit.
  A més, el rei cosac té gairebé cinquanta mil soldats, una força enorme...
  Després que Oleg Rybachenko va matar el comandant, els combatents restants es van rendir.
  Van jurar, se'ls va tallar les trenes i els van tallar els cabells cosacs. Alguns agents van optar per unir-se a Pugatxov. És millor un llaç?
  En resum, Ufa es va agafar amb facilitat. I fins i tot el tsar cosac va lamentar que no va assaltar la ciutat de Yaitsky.
  En general, les coses van anar millor per a Pugatxov. Ara es poden enviar més tropes a les fàbriques dels Urals. I Beloborodov rep instruccions per prendre totes les ciutats i Tobolsk.
  Definitivament es va prendre la decisió d'anar a Kazan, i després a Moscou. Emelyan Pugachev fins i tot va informar que el seu fill Tsarevitx Pavel s'havia unit a la campanya i lliuraria el tron al seu pare. En tot cas, molts ho creien.
  L'exèrcit de Pugatxov va continuar creixent. Van arribar notícies sobre la captura de diverses fàbriques més dels Urals i noves armes, subministraments i pólvora.
  Després d'això, un enorme exèrcit va començar una campanya. Es va moure al llarg del riu, per les dues ribes cap al Volga.
  El tsar Emelyan Pugachev estava alegre i satisfet. Fins ara les coses li van molt bé. En general, els rebels mai han estat colpejats seriosament. I la reputació del nou tsar rus està augmentant. I cada dia s'uneixen a ell nous guerrers per milers.
  L'autoproclamat rei també té moltes tropes de cavalleria. I tot fa olor de victòria real.
  Els guarda-infants corren per davant de la resta de l'exèrcit. Són alegres i riuen molt.
  Aquí els joves guerrers estan atacant la patrulla dels hússars. Una drecera, un parell de granades llançades amb els dits nus. I els combatents van ser destruïts.
  A continuació es troba la fortalesa d'Osa. A la història real, va cedir sense lluitar. Així que els nois encara no han assaltat ni matat ningú.
  Fins i tot es van avorrir una mica... Els nois cantaven;
  Spartak va criar esclaus a fets heroiques,
  Per treure el jou dels odiats prínceps...
  Va convertir el desafortunat en un eixam d'àguiles...
  La trucada és senzilla: amplia els teus somnis!
  
  Treu l'espasa lluitant,
  I talla sense pietat els teus malvats enemics...
  Afortunadament, ràpidament obrireu el camí com a lluitador,
  El difunt viurà per sempre al granit!
  
  Traiem la lluna del cel, no cal,
  Obrirem les extensions de Mart com portes,
  I creu en Venus, vindré...
  Tota la Via Làctia caurà sota l'espasa de l'heroi!
  
  Hi ha estrelles al cel i els ulls de les nenes -
  Brillen amb safirs i robins...
  I els meus pensaments salvatges volen -
  Quan el nostre avantpassat va pastar el costat de la Mamaia!
  
  El mortal Chelubey va exclamar entre la multitud:
  Que Rus perirà sota la peülla del remolí...
  El crit boig és estrany: mata a tothom:
  Que les rialles i les cançons sonores s'han apagat!
  
  La resposta de Peresvet va ser donada en veu alta,
  El cop d'una llança i l'enemic en un infern de malson...
  Zindan no esperarà al guerrer...
  Guanyarem, vosaltres hi creieu!
  
  La roca és traïdora: hi ha dies als núvols,
  No sempre hi ha sort i trofeus...
  I les nostres ciutats són foc, llums,
  Pel que sembla, tampoc vam seguir la batalla!
  
  Però coneix el lloc del rus en el triomf,
  El nostre avantpassat Cèsar, el formidable macedoni...
  Els planetes aviat es convertiran en un paradís,
  El formatge amb te és molt saborós Poshekhonsky!
  
  
  
  LA HISTÒRIA DELS CANVIS DE SPEER
  Speer, aquest geni de l'organització, va aconseguir convèncer el Führer per desenvolupar i posar en producció urgentment un caça a reacció lleuger, barat i maniobrable amb només dos canons d'aire, però el millor del món pel que fa a les característiques de vol.
  Així va néixer l'HE-162, no el 6 de desembre de 1944, quan va sortir a l'aire per primera vegada, però ja era massa tard, sinó el 20 d'abril de 1943, quan el Tercer Reich encara estava ple de força, i això podria haver influït en el curs de la guerra. Afortunadament, el motor a reacció Yummo ja estava preparat per a la producció en massa. L'avió estava fet gairebé íntegrament de fusta i només l'armadura del front pesava cinquanta quilos. Però el cotxe és lleuger, barat i molt maniobrable, fàcil de controlar. La seva velocitat superava els 900 quilòmetres per hora, i el pes buit del caça era de només 1.600 quilograms. L'armament són inicialment dos canons d'avió de 20 mm, més forts que el Yak-9 i comparables al LAGG-5.
  Una màquina bastant fàcil d'utilitzar. En definitiva, el lluitador del poble. Més barat que el ME-109 i més fàcil de produir, però molt més efectiu.
  L'HE-162 va demostrar ser una arma eficaç. Ja durant la batalla de Kursk, els ass alemanys estaven guanyant punts. Huffman es va distingir especialment.
  Hitler, per descomptat, estava content i va ordenar que la producció del cotxe s'augmentés a cinc mil per mes. Aquesta xifra no es va poder assolir, però a finals de 1943 es produïen més de dos mil vehicles al mes.
  L'HE-162 va crear problemes per a l'URSS a l'aire i va frenar una mica l'avanç de les tropes soviètiques. Al Kursk Bulge, les pèrdues de tancs alemanys van ser menors que en la història real; molts IL-2 van ser abatuts.
  Els alemanys van poder retardar la resistència i Kharkov i Orel van caure un mes més tard que en la història real.
  Però tot i així l'Exèrcit Roig va avançar, encara que més lent que en la història real. Gràcies a això, els alemanys van aconseguir assentar-se al Dnieper i crear-hi una potent defensa. I aleshores va arribar el canó autopropulsat E-10, un destructor de tancs molt reeixit.
  Els alemanys van poder estabilitzar el front a l'est. A l'hivern, les tropes soviètiques no van poder travessar el Dnieper. Els alemanys també van aguantar a Leningrad.
  Encara que els aliats van avançar a Itàlia. Però a un preu molt alt.
  En no haver aconseguit trencar amb els nazis, l'Exèrcit Roig es va traslladar a Crimea. Aquí també les batalles van durar més que a la història real, però van acabar amb derrota.
  El desembarcament aliat a Normandia va acabar amb una derrota per a Gran Bretanya i els Estats Units. El 22 de juny, les tropes soviètiques van atacar el centre. Però els alemanys van ser capaços de repelЈlir l'embat de les forces soviètiques. En part a causa de l'exitosa i barata pistola autopropulsada E-10. Amb un pes de dotze tones, aquest vehicle tenia un blindatge frontal de 82 milЈlímetres en un angle de 45 graus, impenetrable per als trenta-quatre soviètics, i un canó com el T-4. Aquest vehicle fins i tot podria penetrar un IS-2 al front a poca distància, tenint una bona possibilitat de rebotar l'armadura inclinada.
  La nova tecnologia alemanya és bona en defensa. I els Krauts ho aprofiten. Però els cotxes soviètics encara no tenen tant èxit. El T-34-85 té un arma i una protecció força febles, i l'alçada és massa gran. I l'IS-2 és vulnerable al front de la torreta i a la part inferior del casc.
  Els alemanys van poder aguantar concentrant les seves forces al centre amb antelació i endevinant la direcció principal de l'atac.
  Després de la derrota dels aliats a Normandia, el sentiment contra la guerra es va intensificar als Estats Units i Gran Bretanya. A més, els nord-americans van tenir mala sort; quan van intentar aterrar a les Filipines, el seu transport va ser atacat per cuirassats japonesos. I es van ofegar. Molts equips i soldats van morir.
  La qual cosa també va causar una forta impressió al poble nord-americà.
  Els alemanys, després d'haver rebutjat l'atac al centre, van traslladar algunes de les seves tropes a Itàlia i hi van llançar una ofensiva.
  "Panther"-2 va participar en les batalles. Els alemanys van aconseguir mantenir el pes a cinquanta tones fent el canó de 88 mm i el canó de 71 EL, i el propi vehicle tenia un blindatge frontal de 150 mm de gruix als pendents.
  El Panther 2, en ser més lleuger però amb un motor més potent, va demostrar ser un excelЈlent destructor de tancs.
  Els alemanys van poder recuperar Nàpols i capturar molts presoners i trofeus. Els aliats van fugir de tornada a Sicília. Allà es volien refugiar fent servir la flota.
  Els dissenyadors alemanys també van llançar l'E-25 en producció. Les tropes soviètiques van intentar atacar de nou prop de Leningrad. Però els alemanys estaven preparats allà. En general, el reconeixement alemany va funcionar bé, especialment el reconeixement aeri, ja que el Fritz disposava de màquines a reacció que volaven a gran altitud i eren absolutament invulnerables a la defensa aèria soviètica.
  A l'hivern, les tropes soviètiques van tornar a atacar el centre, però els seus atacs eren previsibles. I a l'aire els feixistes van agafar el domini total. L'aviació aliada també va perdre molt.
  Al febrer, els nazis van dur a terme una operació a Sicília i van capturar més de dos-cents mil soldats britànics i nord-americans. I al març els alemanys van atacar al sud. Vam trencar les defenses, avançant de nit, i vam crear un parell de calderes.
  Les tropes soviètiques van començar a retirar-se.
  Després de la mort de Roosevelt, Truman va proposar una treva a Hitler. El número u feixista va estar d'acord. Però a canvi va exigir el subministrament de productes petroliers i el retorn dels presos. Truman i Churchill van estar d'acord amb això.
  Els alemanys tenien mà lliure a l'est. També van aconseguir un nou tanc, l'E-75. Una disposició més densa -motor i transmissió junts- i una disposició transversal van permetre reduir l'alçada del vehicle. Recordava un Tiger-2 molt crescut, però amb una silueta molt més baixa.
  Amb un blindatge molt més gruixut situat a angles més grans, l'E-75 pesava 75 tones, amb un motor de 1250 cavalls de potència. El que el va fer bastant mòbil i fiable. El tanc del Regne Unit tenia dos tipus de canons. 105 mm en 100 EL per lluitar contra tancs enemics, i 128 mm en 55 EL, un canó més universal. La torreta tenia un blindatge frontal inclinat de 252 mm de gruix i un blindatge lateral i posterior de 170 mm de gruix, també inclinat. El casc tenia 200 mm de blindatge a la part superior amb un angle de 45 graus, i 160 mm a la part inferior amb un angle de 45 graus. Els costats del casc són de 120 mm i els escuts són de 90 mm més.
  Així, amb un pes de 75 tones, els alemanys van crear un vehicle no inferior al Mouse en blindatge i armament, encara que amb una pistola.
  L'E-75 no va ser penetrat pels canons antitanc soviètics, fins i tot pel seu costat, i sens dubte va rebre la prioritat de Hitler sobre tots els altres tancs de la sèrie E.
  L'URSS fins ara només ha adquirit l'IS-3, que està millor protegit a la part davantera de la torreta, però més difícil de fabricar. Per tant, Stalin va ordenar que l'IS-2 i el T-34-85 no fossin retirats de la producció de moment.
  A l'estiu, els tancs alemanys E-75 van aparèixer per primera vegada al front. Han demostrat ser màquines molt eficients.
  ParalЈlelament, els nazis disposaven d'un vehicle lleuger ME-1010 amb ales que canviaven d'escombrada, un model ME-262 X més avançat i un vehicle XE-262 més armat, més ràpid i més maniobrable. El lluitador popular s'ha guanyat tots els elogis dels seus dissenyadors. I també el bombarder a reacció Yu-287, que va mostrar una tremenda acrobàcia. I també la marca Arado.
  Els alemanys van poder avançar a Ucraïna a l'estiu i van recuperar el Donbass. Després, a la tardor, van agafar Kursk i es van apropar a Voronezh. Les tropes soviètiques es van retirar a través del Don i van intentar establir-hi una defensa. S'acostava l'hivern.
  Els diplomàtics alemanys van fer esforços per incloure Turquia a la guerra.
  Aquí van circular i van prometre muntanyes d'or.
  Stalin, sentint que era difícil per a l'URSS resistir la nova tecnologia alemanya, i la creació del nou tanc T-54 s'enfrontava a certes dificultats, va proposar una treva als nazis.
  Hitler en resposta va exigir la rendició de Leningrad i Crimea, així com el subministrament de pa, oli i altres matèries primeres gratuïtes! I retornar els presoners de guerra i transferir part de l'or a l'URSS.
  Stalin va acceptar tot excepte la rendició de Leningrad.
  Els nazis van atacar Crimea a l'hivern. Van capturar gairebé tota la península, excepte Sebastopol. L'Exèrcit Roig va intentar avançar al centre i al nord, però de nou sense èxit, patint grans pèrdues.
  El març de 1946, el Führer finalment va acordar una treva per un període de tres anys. L'URSS, per descomptat, va subministrar al Tercer Reich matèries primeres gratuïtes i va transferir part de l'equipament de les fàbriques militars.
  I els nazis es van girar cap a Occident. La bomba atòmica encara no s'havia creat i el Japó resistia desesperadament als Estats Units. Una batalla ferotge va desencadenar cada illa de l'oceà Pacífic.
  Per començar, Hitler va arribar a un acord amb Franco i les tropes alemanyes van prendre Gibraltar per sorpresa. Després vam entrar al Marroc. La base britànica a Malta va ser destruïda i capturada per les forces de desembarcament. Els nazis van anar a l'Àfrica.
  Els seus pilots, l'Albina i l'Alvina, es van fer molt forts. Les noies van poder superar Huffman i ser les primeres a superar la barrera de cinc-cents avions abatuts al front oriental.
  I a Occident, els diables completament de cames nues en bikini es van convertir en una tempesta per als cotxes americans i anglesos.
  I la Gerda, amb la seva tripulació de tancs, viatjava per Algèria en un E-75. Les noies tenen el rècord del nombre de vehicles destruïts al front est, per davant de Wittmann.
  Els guerrers van començar a lluitar des del Kursk Bulge i van mostrar la seva classe. Encara que el no molt intelЈligent Hitler dubtava que les dones fossin capaços de lluitar. Però Gerda, Charlotte, Christina i Magda van fer meravelles a la Pantera. Van resultar ser la segona tripulació de tancs després de Wittmann a rebre un gran premi: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants. I també una creu de mèrit militar en or i diamants.
  Les noies cavalquen i canten:
  - Destruirem el món sencer sense el Reich,
  Fins al nucli i després...
  Construirem un món nou, nou,
  Qui va ser ningú es convertirà en tot!
  Els guerrers també riuen i mostren les dents. I es tornen a disparar...
  Van fer caure un tanc anglès i van rugir:
  - Som super!
  La Gerda prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus, arrenca la torreta del Sherman i crida:
  - Sóc la futura deessa!
  Aleshores, la Christina tomba el dipòsit amb els dits dels peus nus i crida:
  - Jo també sóc una súper noia!
  Aleshores dispara, destrossa el cotxe de Charlotte i xiscla:
  - Però Pasaran!
  I amb la següent closca, la Magda va acabar amb l'anglès. Les noies són realment superhomes.
  I per ser sincers, tothom és derrotat sense excepció. Estem acostumats a matar tots els nostres enemics, i el lloc és a l'infern, és clar!
  Les guerreres treballen i disparen. No donen quart als seus oponents.
  Diversos milers de britànics i nord-americans es van rendir. Els homes cauen de genolls i besen els peus nus i polseosos de les noies.
  Així va la lluita... Algèria ha caigut, i els alemanys ja són a Líbia. Per descomptat, guanyen jugant. No hi ha obstacles per a ells.
  Durant l'estiu de 1946, els alemanys van capturar tot el nord d'Àfrica i van arribar al canal de Suez. Els nazis tenen ara una arma formidable: avions de disc que no es poden abatre. Tant els britànics com els nord-americans van trencar amb això.
  A la tardor, la Wehrmacht es va traslladar al Sudan i al Pròxim Orient. Els britànics i els nord-americans van caure com nous trencats.
  En secret van intentar arribar a un acord amb Stalin. Com, obrir un segon front.
  El dictador vermell va respondre evasivament... Durant la tardor, els alemanys van capturar tot l'Orient Mitjà i la major part d'Àfrica, arribant al Camerun. I a l'hivern, les tropes alemanyes es van traslladar a l'Iran i més enllà a l'Índia. El país dels elefants va ser conquerit. I després els nazis van avançar a la primavera cap al sud d'Àfrica, i finalment van prendre el control del continent negre.
  El juny de 1947 va seguir un desembarcament a Gran Bretanya... Les forces seleccionades de la Wehrmacht van participar en les batalles.
  Per primera vegada, es va provar un dipòsit piramidal, que mostrava una excelЈlent protecció des de tots els angles i alta velocitat.
  La tripulació del tanc de la Gerda hi va lluitar. Les noies van resultar ser molt xules i llebrers...
  Van amuntegar un munt de tancs i canons.
  La Gerda va disparar, va enderrocar el canó anglès i va cantar:
  - Els nostres enemics no ens aturaran!
  I com riurà!
  La Charlotte també mostrarà les dents i grinyolarà:
  - Conquistarem la coberta de l'univers!
  I també escombrarà el dipòsit.
  A continuació, la Christina li donarà una bufetada, grunyint furiosa:
  - Les botes brillen a la marxa!
  I també escombrarà la torre!
  Aleshores, Magda va abatre un obús anglès i va dir:
  - Vol instantani!
  Els guerrers es troben a una alçada colossal.
  I l'Albina i l'Alvina s'afanyen al cel i acaben amb equipaments anglesos i americans. Aixafen els Krauts amb els seus peus nus i cisellats i canten per a ells mateixos:
  - Àfrica és perillosa, sí, sí, sí!
  Àfrica és terrible: sí, sí, sí!
  No vagis nens! Aneu a passejar per l'Àfrica!
  Així que va colpejar, en una batalla, cinquanta avions entre dos.
  Així és com les dones guerreres destrueixen amb confiança els seus enemics.
  Gran Bretanya va caure en dues setmanes. I la guarnició de Londres va capitular. Així que el Tercer Reich va aixafar el seu perillós enemic.
  Però els EUA encara romanen... Havent-se unit amb els japonesos i disposant de molts recursos, els alemanys comencen a pressionar els nord-americans... L'agost de 1947, els nazis van desembarcar a Islàndia i van capturar aquesta illa, apropant-se a Amèrica.
  No és fàcil arribar als EUA. Però els feixistes han creat caps de pont a Amèrica Llatina i estan augmentant les seves forces. Però la guerra s'allarga durant molt de temps. A l'hivern, les batalles es lliuraven al mar i a l'aire. I a la primavera de 1948, els alemanys van intentar arribar a Groenlàndia. I ho van aconseguir... A l'estiu, els nazis ja estaven conquerint el Canadà. Però les batalles van ser ferotges...
  Cada cop més a prop dels EUA. Però les noies soviètiques també estan en alerta.
  Cinc noies Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada van arribar a Amèrica per lluitar com a voluntàries contra les hordes del Tercer Reich. Les cinc noies són molt maques i parlen anglès. Stalin-Putin es va negar a enviar tot el batalló de dones, ja que això contradiria els termes de la pau concertada amb l'imperi feixista. L'URSS necessitava guanyar temps a qualsevol preu mentre els nazis atacaven els EUA.
  Les cinc noies són voluntàries: van passar gairebé tota la guerra, des de Brest i Bug fins a Orenburg. I estan lluitant contra els nazis a l'altre costat de la Terra a la capital d'Hondures.
  Tegucigalpa és un dels principals reductes de la defensa, enfrontat a una horda abigarrada. Tant les hordes japoneses com asiàtiques van tenir problemes. Els propis alemanys van lluitar només amb tancs, i la infanteria era totalment de pobles no aris. Van fer avançar els asiàtics, els negres i els àrabs.
  La Natasha va disparar, va tallar dos africans i va piular:
  - Només una horda de Gengis Khan!
  La Mirabela, de cabells daurats, després d'haver tallat tres indis amb una metralladora, va aixecar les cames nues i bronzejades fins a dalt. I ella va dir:
  - Estem triturant carn de canó!
  Un fragment d'una granada va volar i va donar una bufetada a Mirabela-Zoya al seu taló nu i rodó. Tradicionalment, les noies lluiten amb bikini i descalces. I quan xoca amb la sola aspra i femenina amb una de punxant, fa una mica de mal.
  La bellesa va fer l'ullet i va tornar a disparar... Mirabela és molt esvelta, d'alçada mitjana amb una figura perfecta.
  Natasha és més alta, amb el rang de major, i fins i tot un heroi de la Unió Soviètica. Però també gairebé nua, amb prou feines coberta per un bikini. Molt bronzejat, però té els cabells blancs. I la Natasha dispara amb molta precisió. I li encanta llançar granades amb els peus nus.
  La bella Angélica dispara, derrocant quatre àrabs amb un esclat de foc. Els seus cabells són vermells, o més aviat color coure, com una pancarta proletaria. I quan bufa el vent, és com una bandera de revolució. La noia brilla amb els seus ulls maragda, com estrelles. I escombra brutalment els enemics.
  Svetlana també és rossa. I dispara amb una metralladora. La noia va plantar els peus nus i va donar un esclat. Cinc lluitadors variats van ser llançats, i fonts de sang carmesí van sortir del pit i del ventre dels seus adversaris.
  Svetlana, llepan-se els llavis plens, va xiular:
  - La guerra és aire per als pulmons...
  La noia, estirada, llança una granada amb el peu nu. Se senten explosions. Diversos militants volen en diferents direccions.
  Olympias és una noia més gran i més forta. El seu cabell és marró clar. Un poble típic, jove, dona de sang i llet. És molt forta físicament i tira bé.
  Aquí ve el torn de nou. I cauen els mercenaris feixistes assassinats.
  Els Jocs Olímpics, mentre es dispara, diu:
  - D'acord, d'acord, on has estat? Per l'àvia! - La noia va disparar, matant a tres lluitadors nazis barbuts i va afegir. - Què has menjat - farinetes! Què vas beure? Puré!
  Les noies aguanten la línia. No deixen avançar els feixistes. I rugeixen cançons amistoses:
  - Destruirem tot el món de la violència,
  Fins al nucli i després...
  Construirem un nou món celestial -
  Qui va ser ningú es convertirà en tot!
  La Natasha torna a llançar una granada amb el peu nu. Explotacions d'infanteria que avancen. Segur que fa més calor. Aquí ve el famós "Lleó"-2. I al seu costat hi ha l'E-50 més avançat. Els projectils són expulsats. El cap d'un negre nord-americà va ser arrencat i va rodar.
  Mirabela va trepitjar un tauler cremant, i les seves cames endurides amb prou feines van sentir la calor de la flama.
  La bellesa de cabells daurats va disparar i va ronronear:
  - I qui aturarà el flux dels rius sagnants i enfurismats...
  Mirabela va tornar a disparar, fent caure l'africà de l'armadura de l'E-50 i va piular.
  - Un raig d'un blaster colpejarà la teva templa, en un llampec maligne l'home va desaparèixer!
  La noia va tornar a disparar. Va llançar el seu peu descalç, bronzejat i elegant per l'aire. Una granada va volar cap a ella. La bellesa amb els cabells daurats va superar amb destresa el regal amb la seva sola nua, gairebé sense pols. La granada va volar enrere. Es va precipitar a les files dels militants del Tercer Reich. Semblava que les síndries queien del camió trencant-se. Hi havia tanta sang vessant.
  Mirabela va tuitejar:
  - La noia va suspendre l'examen, i va venir el maleït Reich. Aparentment, Hitler estava cansat de viure, i la seva bellesa se l'ha menjat!
  Angélica també és una guerrera sense sentit. Es dispara a si mateix amb metralladores i diu, escampant els cadàvers:
  - Per la cullera de la mare! Per la cullera del pare! I per a Koba, un cullerot! I al teu costat al llit!
  Una bellesa amb els cabells vermells de coure llança un avió de fusta amb el peu descalç. Vola directament cap a l'enorme tanc alemany Lion. Aterra a la boca d'un canó de 105 mm i explota. L'arma falla.
  L'alemany es gira i es veu obligat a fugir vergonyós. Angélica, fregant la cama sobre un tros de l'edifici, diu:
  - Si no tens força, necessites intelЈligència! Haureu de fer una mica de soroll!
  I de nou la noia dispara amb molta precisió. Els seus cabells vermells són com la flama de la torxa olímpica. Noia atractiva. Ja s'ha distingit a l'exèrcit nord-americà per demostrar un temperament furiós. Era especialment bo per fer travessia amb els afroamericans. És tan inusual i bonic amb ells.
  Angélica, però, també destrueix els negres que lluiten a l'exèrcit del Tercer Reich. Per què Alemanya va conquerir tota l'Àfrica? Intenta aturar aquest poder.
  L'E-50 és el tanc més nou, amb un motor de turbina de gas i un blindatge gruixut lateral i frontal. No es pot agafar amb una granada. Angélica va llançar el regal amb la cama nua, va assolar diversos infants i va piular:
  - Oh, la teva armadura del tanc és fiable, d'algú que té intenció de mossegar... Només saps el poder que tens... nya, només pots patear un cavall d'acer!
  Svetlana també va disparar amb molta precisió. I va preferir llençar granades amb els peus. Els seus dits nus també van fer girar el disc d'acer. La punta va sobrevolar i va tallar la gola a dos militants feixistes. Van deixar caure la metralladora, i ara una gruixuda esclat de gran calibre va tallar les cadenes de l'horda. Tota una línia de combatents estrangers reclutats mitjançant incursions a l'exèrcit del Tercer Reich.
  Svetlana va tuitejar:
  - La sort és la recompensa al coratge! Una cançó és suficient! Que cantin només de casa!
  Però la bellesa encara no ha tingut temps de trobar a faltar casa. Encara que hi ha molt pocs voluntaris soviètics a l'exèrcit nord-americà. Stalin-Putin no volia brillar, per no donar més tard a Hitler una raó per acusar Rússia de violar els termes de la "Pau de palla".
  Cinc noies, les millors del batalló de dones, van ser advertides que si eren capturades, la Pàtria les hauria de negar. I en aquest cas, les noies haurien de segar sobre mercenaris trivials que van ser contractats per diners.
  I la Svetlana, la Natasha i les altres noies entenen que si són capturades, els espera una terrible tortura. Així que van decidir, en tot cas, no ser assassinats vius pels nazis.
  Els avions d'atac alemanys sobrevolen les posicions de les tropes americanes. Sense esperar que es trobessin amb una resistència tan tossuda a la capital d'Hondures, els nazis estaven una mica molestos.
  Els avions a reacció i d'atac són forts. Els coets volen, les pistoles estan disparant.
  Els soldats americans estan morint. Olympiada també va ser colpejada per metralla a l'espatlla carnosa. Va sortir sang. La nena heroica va extreure un tros d'acer amb les dents i va escopir sang. I després em va tornar a colpejar amb una metralladora voluminosa. Els mercenaris estrangers cauen. Gairebé tothom aquí és nadiu, només els seus comandants són alemanys, i fins i tot no sempre. És cert que les tripulacions del tanc E-50 més modern són completament alemanys. El cotxe té una velocitat i maniobrabilitat decents. Bé, aquesta no és encara la modificació més avançada: pesa setanta-cinc tones. Les parets s'esfondran sota les vies. Aquest es fa habitualment en tres versions amb un canó de 105 mm, un canó d'assalt de 180 mm i un llançacoets de 400 mm.
  I cada modificació té la seva pròpia tasca. Aquí teniu aquest tanc amb una pistola d'assalt, més adequat per atacar ciutats. I no és tan fàcil destruir-lo. Olympias es creu i agafa una granada antitanc amb els seus dits nus, la seva cama gran però elegant i amb una bella forma. Ara heu de llançar el present directament al canó per desactivar l'arma del mastodont . Cinc metralladores cobreixen un tanc alemany i modern, i no és tan fàcil apropar-s'hi.
  Olympias és molt fort, i les seves cames semblants a un cavall llança una granada lluny. Però no sempre és precís. En qualsevol cas, colpejar un objectiu com el canó d'un canó de 180 mm. La noia heroi té dubtes. Què passa si ell troba a faltar?
  Eh, si el seu company de sempre Oleg Rybachenko hagués estat amb ells, aquest valent pioner hauria inventat alguna cosa.
  Però el nen va morir en les batalles per Voronezh. Les noies no sabien el seu destí posterior. Però el destí de l'inventor pioner era realment poc envejable. Al principi, Oleg Rybachenko va ser brutalment torturat, intentant arrabassar secrets. Després de la tortura, el nen d'onze anys va acabar a les mines. La feina fa por i molt dura. Però el pioner soviètic, petit però atrevit, va resultar ser tenaç.
  Va aconseguir sobreviure, i fins i tot pels laberints de les mines va decidir escapar. I Oleg Rybachenko va aconseguir sortir. El nen va vagar pels Balcans durant un temps fins que es va unir a un destacament local de partidistes. Allà es va convertir en enllaç i saboteador.
  Encara hi havia un moviment partidista força desenvolupat als Balcans. En part també perquè el servei d'ocupació va ser realitzat per italians, romanesos, búlgars, albanesos, que no estaven tan preparats per al combat com les unitats regulars de la Wehrmacht.
  Però encara van morir molts partidaris. Sobretot dels atacs aeris. I els patriotes de Iugoslàvia es veuen obligats a amagar-se a les muntanyes, als boscos o, en el millor dels casos, als petits pobles. Un gran nombre de comandants ja han mort. La situació es va agreujar amb la pau signada amb l'URSS. Ara van començar a arribar noves divisions punitives als Balcans, organitzant incursions massives i netejant la zona.
  Oleg Rybachenko va haver d'enfilar-se més i més a les muntanyes juntament amb els partidaris.
  Tot i que Olympias no sabia el destí del seu favorit universal, va sospirar amb força. Llavors va estrènyer més fort la granada amb els dits dels seus peus nus i de noia i, amb totes les seves forces, la va llançar al tanc enemic. L'E-50 acaba de disparar, alliberant un obús assassí.
  Olympias fins i tot va tremolar i va caure de genolls. Va ser colpejat al cap per una llamborda arrencada de la vorera, i el seu taló nu va ser cremat pel metall calent. La noia es va fregar el cap atordit amb els cabells pols.
  La granada va volar, gairebé tocant el canó, i va colpejar el front inclinat del cotxe. Va tronar una explosió... Però, per descomptat, 250 mm de blindatge frontal, i fins i tot en angle, no són capaços de penetrar una granada.
  Els Jocs Olímpics van colpejar el puny contra la pols, aixecant tot un núvol de sorra. Aleshores va rugir:
  - Mata'l, mata'l! Marca un gol a la porteria!
  La noia va colpejar la canyella a l'asfalt esquerdat. Una estella va quedar enganxada als calls del taló. La pell de les plantes de la noia era gruixuda com la d'un hipopòtam. Vivia en una família pobra i gairebé mai no portava sabates des del naixement. No obstant això, això no va fer que les seves cames semblin gens aspre en forma, sinó que eren bronzejades, gràcils, seductores.
  Els Jocs Olímpics, però, van ser una mica intimidants per als homes amb la seva alçada alta, músculs forts i punys amb artells que sobresurten. Però la noia heroica té el caràcter més amable, i els malucs amples es van combinar amb una cintura relativament prima i abdominals esculpits. Només amb la roba podria Olympias semblar amb sobrepès a causa dels seus pits grans. Amb bikini, sembla una atleta tetona.
  La noia, frustrada, va tornar a llançar una granada, aquesta vegada apuntant a les vies. Però el regal mortal va colpejar l'escut gruixut i blindat que cobria els rodets.
  L'Olympias es va donar un cop de puny a la barbeta amb frustració. Li va fer mal la mandíbula. I la noia heroi va maleir:
  - He tallat com una dalla!
  Svetlana també va intentar colpejar el perillós tanc, però la granada llançada pel peu de la noia va fallar lleugerament. I la rossa va començar a acostar-se al cotxe. Però aleshores van aparèixer dos tancs més: "Lleó" i "Pantera"-2, van disparar a totes les aproximacions amb metralladores. Vam haver de ser extremadament prudents.
  El nord-americà Sherman va intentar apropar-se als vehicles alemanys. Va tenir l'oportunitat de colpejar Panther 2, però només pel costat. Però un alemany no és tan fàcil d'enganyar. A més, la silueta més alta del Sherman el fa notar des de gran distància.
  "Panther" 2 va escopir una closca i va colpejar l'americà directament al front. El cotxe alt es va trencar per la meitat. I va cremar com una espelma de Nadal.
  Svetlana va dir frustrada:
  - Oh, que febles són els teus tancs... Millor tècnicament, et convertiràs en ianqui!
  Però la Natasha, una guerrera experimentada, va poder acostar-se a la Pantera. Va llançar una granada... I el llarg canó del cotxe alemany es va enrotllar en una botzina de moltó.
  Tanc "Panther" 2, llançat en producció el 1943. En l'última modificació més estesa, té un blindatge frontal de 150 mm, un blindatge lateral de 82 mm en angle i un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 71EL. A partir de 1945, s'havia de deixar de fabricar en favor d'un model més avançat i millor protegit, l'E- 50. Però de moment, aquest tanc està lluitant. Amb un pes de 51 tones, el cotxe té un motor de 900 cavalls de potència, que li proporciona un bon rendiment de conducció.
  I ara, després d'haver rebut danys, Panther-2 es gira i se'n va. La Natasha aconsegueix llançar una altra granada amb el peu nu. Vaig trencar els rodets. I la velocitat del cotxe alemany es va reduir notablement.
  Natasha diu amb una mirada alegre:
  - Quin cop! El meu cop és un regal de Déu!
  I la noia va mostrar el nas als alemanys. Però el foc de metralladores va començar a sortir de l'E-50. I les bales van xiular sobre els cabells blancs i una mica tacats de la Natasha. Una de les bales fins i tot va tallar un fil de cabell. La noia principal fins i tot es va sentir una mica de pessigolles.
  Natasha va tuitejar:
  - Si vols ser com un elefant, vés al manicomi com a bandoler!
  La noia va aixecar el fil tallat amb els dits dels peus. El cabell de la Natasha és sedós, de color perla, però lleugerament polsós. I tanmateix tan suau. La noia se'ls passava per les plantes. Una mica de pessigolleig i agradable.
  La Natasha va recordar com l'acariciava el noi. Les seves mans també van començar des de les plantes, pujant més amunt fins a les cuixes i el lloc més sensible. Quan un jove guapo t'acaricia, és molt agradable. Natasha gairebé l'estimava. Li agradaven els jocs amorosos i es va excitar amb el tacte d'un cos masculí musculós. Però la Natasha no va tenir un amor real i romàntic quan et tornes boig per un home. Ella ja ha canviat molts nois. Molts dels seus homes van morir a la batalla.
  Fins i tot aquesta va ser la maledicció de la guerra. I aquí a Amèrica, hi ha nois musculosos i negres. I tot és tan inusual amb ells.
  La Natasha va disparar i va enderrocar l'home negre. Vaig sentir una mica de pena pel nen africà. Va matar un home que lluitava per interessos aliens a ell. Després de tot, els alemanys són racistes. Consideren els negres com a esclaus. Però, al mateix temps, els africans estan sent inscrits a les divisions estrangeres de la inflada Wehrmacht.
  La Natasha va fer alguna cosa com una figa amb els dits dels peus nus i la va ensenyar als nazis. Sí, la pròpia nació alemanya no pateix cap dany aquí. Els tancs tenen una armadura massa gruixuda per ser penetrada per una granada o bazooka. Però les unitats natives estan morint.
  La Natasha llança una granada a l'E-50. Va moure la cama nua i bronzejada i va llançar, retorçant els malucs. I la granada va volar en un arc alt. Els meus dits nus em van deixar sentir el tacte del metall. I aleshores va disparar la granada.
  La Natasha xiuxiueja:
  - Déu ens beneeixi!
  Un vent calent va bufar sobre la noia, com si la toqués un home guapo. La Natasha estava llegint un llibre sobre Tarzan i realment volia que aquest home jugués amb ella. M'acariciaria els pits nus amb mans fortes.
  La granada va colpejar el canó, però va explotar massa tard i va sortir volant del metall. Els fragments repicaven com pèsols sobre una armadura. Només queden rascades!
  La Natasha va treure una altra granada. Però vaig veure que era antipersonal. I les armes antitanc han desaparegut.
  La noia va grunyir frustrada. Però per no perdre el temps, me'l poso a dits nus. Va girar la cama, va doblegar el tors, després la va estirar i la va llançar a la infanteria.
  Mitja dotzena de lluitadors van volar com pilotes de ping-pong. Les ulleres d'un d'ells van volar, i els fragments van volar un parell de centenars de metres i van córrer per l'esquena de la Natasha. El sostenidor va esclatar i els bonics pits de la noia major van quedar al descobert.
  La noia es va tapar automàticament els mugrons. Però llavors es va adonar de qui havia de tenir por. I va tornar a sacsejar la metralladora. Ella va donar una volta i va fer un pas lleugerament enrere.
  Un infant d'infanteria nord-americà va disparar una bazooka. El proyectil va colpejar el tanc alemany pel costat inclinat, però els 160 mm de blindatge el van resistir, repelЈlent l'energia destructiva. L'alemany va reaccionar. La seva arma de gran calibre va partir la paret.
  La Natasha va intentar lligar-se les corretges del sostenidor. La noia va pensar que Zoya Kosmodemyanskaya probablement es va conduir pel fred amb els seus pantalons curts. Va ser en una pelЈlícula soviètica que es va representar amb una camisa o fins i tot algun tipus de vestit. Això només és un homenatge a la hipocresia. De fet, els nazis, per tal d'humiliar encara més la noia capturada, probablement la van despullar. I els famolencs soldats alemanys probablement volien veure una noia bonica i corba nua.
  Així, a la història real, la noia heroïna no podia cobrir-se els pits, de manera que les seves mans estaven lligades a l'esquena. Però no s'avergonyeix i mirava amb orgull. La Natasha sabia bé com era caminar descalç per la neu. Era resistent i li encantava tocar la neu amb les soles nues. A Natasha li va agradar i va donar plaer. Però això és per ella, ja endurida per anys de guerra. I per a Zoya jove i urbana, això aparentment és dolorós. Les soles se senten com si fossin brases.
  La Natasha va llençar el sostenidor a un costat enfadada i va cridar:
  - La vergonya és un concepte burgès! La dona soviètica no té por de res i no té vergonya!
  La noia va tornar a començar a clavar amb una metralladora, o més aviat una metralladora. El metall es va escalfar, al cap i a la fi, Hondures és el tròpic, hi pot fer molta calor al febrer. Els dits de la Natasha s'escalfen. Hem de donar-ho tot. Avui és 23 de febrer. És el dia de l'exèrcit soviètic i això requereix lluitar amb tota calma i fúria raonable.
  La Natasha en va tallar cinc més amb bales, i accidentalment es va cremar la galta a la recámara calenta de la metralladora. Per descomptat, és desagradable, la butllofa està inflada.
  Natasha va jurar:
  - Bé, Déu meu, per què m'has creat tants problemes a mi i al meu país!
  La butllofa picava... La galta de la noia és un lloc molt sensible. La noia va intentar trobar alguna cosa freda per aplicar-la a la pilota inflada. Però intenta trobar alguna cosa genial. En aquesta ciutat calenta. A més, el temps era clar i el vent bufava del sud.
  És evident que la Natasha no està a gust. Els Jocs Olímpics llança una granada des de llarga distància, però de nou sense èxit. I els Stormtroopers ja volen al cel. Els vehicles alemanys tenen un blindatge fort i alta velocitat.
  Els avions a reacció arriben en onades i semblen tallar tires de lli.
  La Natasha es va amagar a la bretxa. Els coets de fragmentació van disparar des de dalt. La noia va sentir trossos de pedra triturada que caien des de dalt amb agulles. Em va fer pessigolles al coll nu. També es van punxar els mugrons de la bellesa.
  Natasha va xiuxiuejar:
  - Això és un massatge... Però no un ramillete!
  La noia va sentir que el seu cos gairebé començava a picor dolorós. Ja fa calor, i els coets que exploten s'afegeixen a la calor. I això és un bany?
  La Natasha va recordar la casa de banys natural russa, amb escombres d'avet. Com va ser golejada la noia aleshores.
  Eren sensacions tan exòtiques.
  Natasha va cantar per animar-se:
  - Amor i mort! El bé i el mal! Què és sant, què és pecador! Estem destinats a entendre-ho!
  La noia es va aixecar, es va treure tota aquesta brutícia i restes enganxades.
  Natasha va grunyir:
  - Oh, aconseguiràs Hitler a les banyes!
  I la noia major va disparar una ràfega als infants que intentaven aixecar-se per atacar. Diversos militants reclutats a través de l'atac van caure. La Natasha es va netejar la cara bruta, que li va picar els ulls. La guerrera va escopir i es va creuar.
  Va tornar a obrir foc amb metralladores i els militants s'estaven arrossegant. L'Angèlica pèl-roja també va llançar una granada amb el peu nu. El present va saltar i va colpejar els feixistes. Van morir una dotzena de persones.
  La pèl-roja cantava:
  - Hi ha molt bé al món, però està cobert de neu!
  I la noia va obrir foc amb una metralladora, només utilitzant no les mans, sinó els dits hàbils i els peus nus.
  Angelica va disparar amb precisió i va udolar:
  - Encert! Hit! Un altre cop! Un altre cop i després... El poderós dimoni, do de Déu, fa un uppercut!
  I amb les mans la noia va llençar trossos de vidre. Va sorprendre els feixistes i va tuitejar:
  - I pels que no volen viure en pau... Els fem hara-kiri!
  Els japonesos van aparèixer realment. Aquests lluitadors d'ulls estrets. Bé, com no pots fer hara-kiri així?
  Després d'haver descarregat el clip de la metralladora, Angelica va agafar la granada amb els dits nus i la va llançar al samurai. Van rebre un regal, diversos japonesos mutilats i van volar en diferents direccions.
  Angélica va treure la llengua i va murmurar:
  - Sóc un súper guerrer! I l'enemic va matar l'hiper!
  Els xinesos, reclutats pels japonesos de les zones capturades de l'Imperi Celestial, van entrar a la batalla. Els guerrers xinesos caminaven sense por, i les noies, després d'haver disparat les metralletes, es van veure obligades a retrocedir.
  Mirabel metall peus nus fragments de guix i vidre. Les altres noies van fer el mateix. Es va fer molt difícil.
  Va aparèixer el Shturmlev, una màquina poderosa amb un llança-coets. Aquí n'hi ha un que us embrutarà: no sembla gaire.
  El primer tir va tronar... Svetlana, Angelica i Olympias van ser llançades per l'ona explosiva, com la font d'una balena gegantina. Les noies van volar diverses desenes de metres i van caure amb els peus nus al foc.
  Les noies van saltar d'allà, es van escaldar i van cantar. Esquitxaven les soles nues a les brases.
  Angélica va xiular amb molestia:
  - Primer es posa el bou sota la destral, i després es rosteix! I primer ens vam fregir, i després sota la destral!
  I la noia del Komsomol va riure! Però llavors es va sentir trista. Vaig recordar que la seva amiga va ser capturada. Els alemanys van despullar la jove i van començar a portar foc al seu pit nu. Quin dolor tan terrible. La noia cridava i la seva pell tendra estava carbonitzada. Aquests són els feixistes que van resultar ser fanàtics. Ni tan sols van fer preguntes, però a més van encendre un foc sota els peus nus del captiu. El membre del Komsomol, al final, no va poder suportar la tortura i va morir d'un xoc dolorós.
  Angélica, recordant-ho, va esquitxar les brases. Els Jocs Olímpics estaven per davant d'ella. Aquesta noia del poble té la pell bronzejada i no la pots agafar amb un bufador. Per què no una noia superman? Els Jocs Olímpics veuen una bazooka amb una closca caiguda per un soldat americà mort. L'agafa amb el peu i la llença als seus braços. I s'endinsa amb totes les seves forces.
  La closca vola i colpeja el xinès forçat. Molts crits i gemecs. Massa de cadàvers. I les extremitats tallades.
  Olypiada va cantar una cançó antiga:
  - I el samurai va volar a terra! Sota la pressió de l'acer i el foc!
  Les noies finalment van sortir corrents de les brases. Els seus agraciats i descalços ho van aconseguir.
  Svetlana, com la més tendra d'elles, es va torçar i es va fregar les plantes nues, intentant alleujar la picor.
  Els Jocs Olímpics, que van córrer descalços a la neu des de la primera infància, no van prestar atenció a aquesta bagatela.
  La nena heroi va cantar:
  - Imagineu-vos que ens hem submergit en llet fresca... La recompensa és real!
  I la guerrera va agafar amb el peu un tros de rajola trencat i força pesat. Sostenint-lo amb força amb els dits nus i de noia, el va girar i el va llançar cap a l'enemic. Tres xinesos van ser víctimes del present de la mort; els seus caps van ser aixafats.
  Angélica va dir amb una mirada satisfeta, disparant a l'enemic:
  - Som dones genials!
  Svetlana, per alleujar lleugerament la picor a les seves cames cremades, o més aviat cremades, va cantar:
  - Hi ha dones a la nostra Pàtria,
  Per què condueixen un avió com a broma?...
  Per a ells, l'honor és més valuós que la vida,
  Pot matar fàcilment el seu adversari!
  
  Van néixer per guanyar
  Per glorificar Rus durant segles!
  Després de tot, el nostre besavi...
  De seguida vaig reunir un exèrcit per a ells!
  I la Svetlana va començar a gargotejar des de la metralladora. I ho va fer molt magistralment. Perquè tothom pugui sentir que aquest és un guerrer de Déu! Si no és del Totpoderós, de Mart segur!
  La Natasha també va disparar. Juntament amb Mirabela, es van veure obligats a retrocedir, recollint clips de soldats nord-americans morts. Les noies van caure d'esquena i van disparar amb els peus, així ho van fer millor. I ho van fer amb precisió. Una barreja de tropes xineses i africanes va avançar cap a les noies. I els guerrers van batre.
  Natasha va cantar:
  - El món no és un tauler d'escacs...
  Mirabela va recollir aquest passatge, exterminant els mercenaris grocs i negres.
  - I les xifres no són un zero rodó!
  Natasha va afegir a la fila tallada de grocs i negres:
  - La malenconia ens ataca!
  Mirabela va disparar amb la precisió de Robin Hood i va piular:
  - I el cavall es precipita al foc!
  Les noies, disparant, es van retirar darrere del camp de mines. Els combatents xinesos i africans es van trobar amb llaminadures. Van començar a explotar, es van aixecar d'un salt, destrossant-los, i es va convertir en un embolic sagnant.
  Diversos tancs Panther-2 van aparèixer a la distància. Estan disparant i tenen por de ficar-se el nas. "Lleó"-2 avança i també escup foc. I aquí hi ha el tanc del llançaflames Rhino, bavejant, amb farcells de flames.
  Però el més formidable és "Sturmlev". El seu llança-coets no és especialment ràpid, però és infernalment destructiu.
  La Natasha xiuxiueja:
  - Russos, russos: no és un destí tranquil! Bé, per què necessitem problemes per ser més forts?
  De fet, lluiten lluny de Rússia. Però és evident que la Wehrmacht, després d'haver conquerit els EUA, tornarà a posar la pressió a l'URSS. I els nord-americans són tan dolços i estimats per les noies.
  La Natasha torna a clavar les ungles, els seus cops semblen fer esclatar carabasses i els caps sota les pales. La noia és colpejada a la cama per una metralla. Un tall s'infla a la meva canell. La bellesa va cruixir un os i va xiular:
  - No, el vigilant no s'esvaeix,
  La mirada d'un falcó, una àguila...
  La veu del poble és clara -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà -
  El camí que ilЈlumina el comunisme!
  En aquell moment, Olympias, amb totes les seves forces, va llançar una granada al Shturmlev. I les noies soviètiques finalment van tenir sort. La gorra blindada va caure enrere, el regal soviètic va volar directament a l'ample canó. Per un segon tot es va congelar. I després va explotar. Va ser com si s'hagués llançat una bomba atòmica. I els tancs alemanys es van dispersar en diferents direccions.
  Els nazis van capturar Toronto i encara van poder entrar en aquell territori nord-americà des del nord a la tardor.
  Els nord-americans van cedir lentament però amb seguretat. Sovint es van rendir i van intentar mantenir les seves posicions.
  Però els alemanys els van vèncer tant a terra com al mar.
  Ara, a finals de tardor, els alemanys envolten Filadèlfia. Guanyen una victòria rere l'altra i rugeixen com l'infern.
  La Gerda i la seva tripulació de tancs estan en el seu millor moment, com sempre. I somrient les dents, destrossant tancs americans, canta:
  - Urpes de tigre, poder de l'acer,
  Erupció...
  Veiem el nazisme a la distància,
  Des de l'Europa de Gengis Khan!
  I amb els dits nus dels peus pressiona el joystick. I de nou dispararan als americans.
  Aleshores Charlotte dispara, i els seus trets són precisos. I darrere d'ella venia la Magda, amb la Christina.
  Així que Filadèlfia va caure. Els alemanys avancen més i a l'hivern ja han arribat a Nova York. I allà van vèncer l'enemic. I des del TA-500 es llançaran bombes de deu tones de pes.
  Truman, després que els alemanys envoltessin Nova York i Washington, va oferir la pau. En resposta, una demanda de rendició incondicional.
  L'assalt a Washington va seguir al gener. Lluitaven tancs piramidals alemanys.
  El quart dia de l'assalt, la guarnició va capitular. I cinc dies després, els Estats Units van capitular.
  Així va acabar la guerra a Occident... O millor dit, gairebé acabada. Els alemanys van continuar avançant fins que van capturar tota l'Amèrica Llatina...
  La treva amb l'URSS encara era vigent. El Tercer Reich va digerir el seu botí i va formar noves divisions. Stalin encara estava restaurant l'economia destruïda i agafant força.
  En el camp de la construcció de tancs, l'URSS no va tenir gaire èxit, creant només el vehicle T-54 i un petit nombre de tancs IS-4. Durant molt de temps no va ser possible aconseguir un cotxe decent. I el 20 d'abril de 1953, aprofitant que Stalin va morir el 5 de març, Hitler va tornar a atacar l'URSS. Es va intentar aconseguir l'hegemonia mundial.
  Sense Stalin, les tropes soviètiques van resistir força feblement. I les forces eren desiguals. A més, tant el Japó com la Turquia van entrar a la guerra.
  Un mes més tard, els tancs piramidals alemanys van envoltar Moscou i van capturar el Caucas. I tres mesos després ja estàvem als Urals. Per desgràcia, les forces són massa desiguals. A més, hi ha diferències en el lideratge de l'URSS.
  En definitiva, després de cinc mesos de guerra, l'URSS va ser finalment ocupada pel Tercer Reich i el Japó.
  Aleshores semblava que la humanitat finalment havia trobat la unitat. Però hi ha dues superpotències al món: el Tercer Reich i el Japó. I Hitler el 20 d'abril de 1956 comença una altra guerra. Ataca el Japó.
  I les noies participen en la batalla. La Gerda és una bruixa que ataca els samurais.
  I noies de l'Exèrcit Roig. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Etcètera. Totes aquestes noies tenen una cosa en comú: lluiten descalces i en bikini.
  I ho fan de manera molt efectiva. Estan aixafant el Japó... Sota els cops de les porres alemanyes i de la coalició, els samurais corren i retrocedeixen.
  La Gerda i la Charlotte lluiten juntes en un tanc piramidal. Les noies disparen als japonesos, aixafen cotxes i canten:
  - Som súper, súper campions! I aixafarem tots els insectes!
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va colpejar el cotxe japonès i va xiuxiuejar:
  - Sóc un guerrer amb un ordinador al cap!
  La Charlotte també va disparar, va tallar el cotxe del samurai i va xisclar:
  - I el meu entorn, que siguin els més brillants i frescos!
  I de la mateixa manera mostrarà la seva llengua!
  Les noies estan destruint el Japó... Els samurais estan perdent colònies, vaixells i tancs.
  La tecnologia japonesa no es pot comparar amb la tecnologia alemanya. I els nazis tenen més soldats. Així que estan avançant amb força èxit. I els samurais no fan més que alegrar-se i mostrar les dents. Més precisament, estan tristos, però encara mostren les dents.
  Diversos mesos de lluita, i la Xina, Indoxina i altres terres van ser recuperades. Els nazis també van desembarcar al mateix Japó.
  Allà es va desenvolupar la batalla i els nazis van utilitzar armes nuclears. I tanta destrucció i destrucció.
  Sí, els samurais no tenien sort! Van caure sota un club així. Final complet!
  I en general tot sembla molt divertit.
  Les noies soviètiques posen als samurais de genolls i els obliguen a besar-se els peus nus.
  Les belleses recorden com els nazis les van deixar caure. I això és molt xulo.
  L'Alenka i la Natasha canten:
  - La destrucció és una passió, no importa quin tipus de poder! Les autoritats sempre han begut sang d'altres persones! Bé, l'amor regna al cor!
  I de la mateixa manera van colpejar el samurai. I mentre pressionen, i amb metralladores, tallen la línia.
  Però Tòquio ja havia caigut... La guerra va durar sis mesos i va acabar amb la victòria de la Wehrmacht.
  I l'1 de gener de 1957 els alemanys van atacar Turquia i també la van derrotar. Després d'això, tots els altres països del món van ser inclosos en el Tercer Reich.
  Es va completar la formació d'un imperi unificat. Ja el 1947, els alemanys van volar a l'espai i el 1958, el 20 d'abril, van aterrar a la Lluna. Així va començar l'era de l'expansió espacial. Hitler va morir el 1959, dos dies abans del seu setanta aniversari.
  Poc abans es va fer un referèndum sobre l'establiment d'una monarquia, i el Führer va aconseguir nomenar un hereu. Es va convertir en un dels molts fills de Hitler obtinguts mitjançant la inseminació artificial.
  El règim feixista va ser cruel, però va posar ordre a la Terra. A poc a poc, més i més persones van rebre la ciutadania de l'imperi.
  Desenvolupant segons el pla i utilitzant els èxits de la ciència, la Terra va resoldre gradualment el problema de la fam, les epidèmies i l'atur.
  Es va controlar la natalitat i es va combatre amb èxit el crim. El 1974, la gent va volar a Mart. I un any després a Venus. El 1979 a Mercuri. El 1980 a les llunes de Júpiter. I el 1987 van aterrar al planeta més llunyà Plutó. L'exploració espacial estava en marxa.
  L'any 2000, l'emperador d'Alemanya i de tot el planeta Terra, Friedrich Tercer i fill de Hitler, va concedir la ciutadania del Tercer Reich a totes les persones del planeta Terra. I es va anunciar la igualtat formal de totes les races i pobles.
  I el 2017 va començar la primera expedició interestelЈlar a altres mons.
  El 2019, Frederic III va ser assassinat i Franz es va convertir en el nou emperador. El seu regnat va ser curt. Dos anys més tard, es va produir un cop militar i finalment va caure la dinastia Hitler. I els republicans van arribar al poder.
  Es va anunciar el renaixement de la democràcia i el multipartidisme. El nazisme es va extingir a poc a poc.
  El 2030 va demanar l'elecció del coordinador suprem del poder humà. Era l'Alenka, una bruixa guerrera que ja tenia més de cent anys. Però la noia no va envellir gens i no va canviar amb els anys. Sempre musculosa i jove, fresca i bonica.
  Va ordenar la destrucció de tots els monuments a Adolf Hitler i la crema dels seus retrats.
  Després d'això, l'Alenka va continuar la seva expansió a l'espai... En cent anys, la gent es va establir per mitja galàxia.
  Aleshores va esclatar una guerra amb una civilització que respirava fluor. Però no fa gens de por. Els terrícoles, amb una tecnologia més avançada, van guanyar.
  I després d'un parell de segles, tota la galàxia es va convertir en humana i diverses veïnes.
  I ara cent anys més, i van descobrir una manera de viatjar en el temps. I treure la gent del seu passat abans de morir. I després substituïu-los per biomodels.
  Així que Hitler va ser eliminat abans de la seva mort i transportat al futur. Allà va tenir lloc el judici al dictador més gran de tots els temps i pobles. Van decidir declarar-lo culpable de crims atroces i condemnar-lo a mil milions d'anys de presó, ja que la pena de mort no pot existir en una supercivilització humana.
  Hitler va ser rejovenit, convertint-lo en un nen d'uns tretze anys, i enviat a una colònia on altres criminals nazis, que també es van convertir en nens, van ser empresonats.
  Allà van estudiar, treballar, viure entre reixes.
  Als que es portaven bé se'ls donava condicions més fàcils: els portaven a fer excursions i els donaven àpats de luxe. La vida era bona per als joves presoners: celЈles separades amb càmeres gravitacionals, banys i ordinadors, gimnasos i temps d'oci.
  És cert que hi havia poc temps lliure i vaig haver de treballar físicament: teràpia ocupacional per a delinqüents. Però això no fa por en els cossos joves.
  Adolf Hitler era un nen i no va créixer. Però al mateix temps estava físicament saludable, em sentia molt bé, tenia una taula excelЈlent. Els presos també tenen drets humans.
  De tant en tant, per bon comportament, l'antic Führer era portat en naus estelЈlars i es permetia visitar altres mons.
  Amb el temps, la teràpia ocupacional va disminuir i el temps de diversió i joc va augmentar.
  Van passar segles. La humanitat s'ha estès per tot l'univers. I així, finalment, va seguir una amnistia i el Führer va ser alliberat. No va patir gens, a diferència de les seves moltes víctimes. Acabava de començar una nova gran guerra amb una civilització de papallones d'un altre univers, i l'antic Führer es va oferir voluntari per a l'exèrcit. I el seu comandant era l'encantadora Gerda, que, com tots els habitants de l'imperi humà i universal, era immortal i per sempre jove.
  
  
  SECRETARI GENERAL SHELEPIN
  La història ha canviat una mica i l'intent d'assassinat de Leonid Ilitx Brezhnev va tenir lloc el 1965 i va tenir èxit. El jove president de la KGB, Shelepin, es va convertir en secretari general. De moment, Kosygin continuava sent primer ministre. Shelepin es va dedicar a estrènyer els cargols i posar les coses en ordre. Es va allargar la jornada laboral i es van introduir sancions més severes, inclosa la presó per arribar tard a la feina i no complir les normes laborals.
  Stalin va ser rehabilitat i es va restaurar el culte a la personalitat. I molts altres exemples d'apretar els cargols. La lluita contra l'embriaguesa i la reforma de Kosygin.
  I després reforma de preus.
  L'URSS es va desenvolupar encara més ràpid que en la història real sota Brezhnev, i Shelepin, combinant elements d'una economia de mercat i el dur fuet estalinista, va aconseguir resultats significatius. A més, Shelepin, en vista de la caiguda de la natalitat, va introduir impostos draconians sobre solters, famílies sense fills i famílies amb un fill. L'avortament estava prohibit i pràcticament no es venien anticonceptius.
  Les prestacions per fills han augmentat.
  Això també va provocar un augment de les taxes de natalitat, especialment a les regions russes de l'URSS. El creixement demogràfic va ser molt superior al de la història real.
  Shelepin també va augmentar el seu potencial militar, superant els Estats Units en energia nuclear i també en armes convencionals. I també hi havia Vietnam... L'autoritat dels Estats Units al món va caure, i hi va haver dificultats colossals dins el país.
  Va començar la política de distensió... Va anar acompanyada d'un creixement econòmic més ràpid a l'URSS. La dura gestió de Shelepin va donar millors resultats que l'estil lent de Brezhnev. I la població va créixer més ràpid...
  L'URSS va penetrar cada cop més a l'Àfrica i el 1979 va enviar tropes a l'Afganistan.
  I els Jocs Olímpics de Moscou de 1980 van ser un triomf colossal! Més de cent cinquanta olímpics soviètics van ser guardonats amb or.
  I llavors l'exèrcit soviètic va atacar, i l'Iran, on Khomeni va prendre el poder.
  Van derrotar els iranians amb força rapidesa, però van patir algunes pèrdues.
  Part de l'Iran va passar a formar part de l'URSS. On vivien els azerbaidjans, es van unir a l'Azerbaidjan. Turkmenistan va rebre una part, i els kurds es van convertir en una república socialista soviètica després d'un referèndum.
  L'URSS va ampliar les seves fronteres per primera vegada des de 1945. Part de l'Iran es va convertir en iraquià i Saddam Hussein es va unir al Pacte de Varsòvia.
  Llavors el nord de l'Afganistan amb els uzbeks i els tadjiks van entrar a l'URSS.
  Després hi va haver una guerra amb el Pakistan: l'URSS i l'Índia. Va ser capturat un gran territori.
  Uns anys més tard es van fer referèndums i el Pakistan, així com el sud de l'Iran i l'Afganistan, van passar a formar part de l'URSS.
  La guerra civil va esclatar a Iugoslàvia i també va ser ocupada per les tropes soviètiques, i després Albània. Després d'això, aquests països també van entrar al Pacte de Varsòvia.
  Els Estats Units estaven en crisi, sobretot sota Reagan. Hi va haver disturbis massius entre els negres i altres persones de color. L'economia va caure encara més.
  L'any 1977, l'URSS va adoptar una nova constitució que va fer més autoritària la forma de govern representada pel càrrec de president de l'URSS. I la secessió de repúbliques de la Unió està prohibida.
  I el 1988 es van celebrar les primeres eleccions presidencials de la història de l'Imperi Soviètic!
  Per descomptat, Shelepin els va guanyar... Aconseguint gairebé el cent per cent. L'URSS va arribar al punt àlgid del desenvolupament. El 1990, les tropes iraquianes van capturar Kuwait, l'Aràbia Saudita, Brunei, els Emirats Àrabs Units, Oman...
  El preu del petroli ha pujat molt...
  La crisi als Estats Units ha empitjorat. El nou president Bush estava literalment tambaleant sota els cops del destí. Els negres es van rebelЈlar... I després de l'elecció de Bill Clinton el 1992, els Estats Units es van dividir completament...
  Va començar una guerra civil i massacres.
  El 1993, Shelepin va tornar a guanyar les eleccions presidencials de l'URSS.
  L'any 1995, les tropes soviètiques van ocupar Alaska i un mes més tard hi van celebrar un referèndum sobre l'adhesió a l'URSS...
  Així, es va fer realitat un altre somni: tornar Alaska, per descomptat, venuda estúpidament, a Rússia.
  Semblava que tot anava segons el previst... L'any 1997, les tropes soviètiques van ocupar Finlàndia i hi van fer un referèndum sobre la inclusió a l'URSS. Així, es va organitzar una altra república soviètica.
  Tot i que va ser groller!
  Aleshores encara hi va haver batalles a l'Aràbia Saudita quan va esclatar una rebelЈlió islamista, però ràpidament van ser reprimides.
  El 1998, Shelepin va ser elegit per a un tercer mandat.
  L'URSS va atacar Turquia, sobretot des que l'OTAN es va enfonsar. I la va afegir al seu equip.
  L'any 2000, Shelepin finalment va viure una vida llarga i agitada, va governar l'URSS durant 35 anys, superant el resultat anterior de Stalin, i va morir.
  El sistema de poder era força estable i autoritari. El vicepresident va heretar poders fins a noves eleccions. I es va convertir en Gennady Zyuganov. Qui va fer una bona carrera de ferreteria.
  L'URSS feia temps que no va fer decomisos... Després de la crisi, la mateixa Europa va entrar al CMEA i al Pacte de Varsòvia.
  Però les relacions amb la Xina han empitjorat. La rivalitat es va fer més forta.
  A la mateixa URSS, gràcies a la política demogràfica, la natalitat es va mantenir molt elevada. Però això va provocar la superpoblació i l'escassetat d'aliments.
  L'economia planificada ja era constantment deficitària. I encara que a la indústria el desenvolupament de la tecnologia i la construcció de noves fàbriques van permetre combatre d'alguna manera l'escassetat de mercaderies, en l'agricultura és molt més difícil augmentar els volums mitjançant mètodes coercitius i tractors. No és tan fàcil millorar l'agricultura.
  A les eleccions de 2003, Zyuganov va ser elegit amb més del noranta-nou per cent. Però hi va haver alguns problemes... Sobretot amb el menjar.
  I no hi ha on comprar-lo: Europa s'ha convertit en socialista, els EUA estan envoltats de guerra civil. No es pot aconseguir gaire al Brasil i l'Argentina. És clar que hi ha problemes.
  L'URSS es va trobar en una petita crisi alimentària. La qual cosa aviat es va fer crònica, però el 2008 Zyuganov va tornar a ser elegit president. La posició del dictador va resultar estable. Però l'escassetat d'aliments es va aguditzar... L'any 2011 es van reduir les prestacions per fills a l'URSS i es va tornar a legalitzar l'avortament.
  Van començar a lluitar contra l'altíssima taxa de natalitat, especialment a les regions musulmanes de l'URSS. Al mateix temps, la màquina militar soviètica lluitava a l'Àfrica i expulsava l'Imperi Celestial d'Indoxina. El 2013, Zyuganov va ser reelegit de nou.
  Però aquesta vegada el percentatge va ser lleugerament inferior. Dins de l'URSS es va intensificar el desig de democràcia. La gent volia més llibertat. Zyuganov va suggerir:
  - Permetem un parell de jocs!
  I dos més registrats: LDPSS i SDPSS. Van començar a jugar l'aparença de la democràcia. Zyuganov va donar una mica més de llibertat als mitjans.
  A les eleccions del 2018, dos candidats van lluitar contra Zyuganov: Ksenia Sobchak i Vladimir Zhirinovsky. Per primera vegada, es van celebrar eleccions de manera alternativa. I inesperadament, Zyuganov va perdre per poc davant la jove Ksenia Sobchak -que va rebre el vint-i-nou per cent dels vots- gairebé forçant una segona volta.
  Després d'això, tothom estava convençut que a l'URSS hi havia democràcia. A les pantalles de televisió van aparèixer noies nues i pelЈlícules d'acció sagnants.
  En política exterior, les relacions amb l'únic competidor real de l'URSS, la Xina, van empitjorar. Per què dos ocells no es poden portar bé al mateix planeta?
  Els Estats Units estan en profunda decadència i no poden jugar un paper important. I Alaska és soviètica. Tot està tan suspès...
  L'URSS continua amb escassetat i crisi alimentària, tot i que el complex militar-industrial funciona molt bé.
  I ara, l'any 2023, es fan noves eleccions presidencials a Rússia... Més democràtiques encara, i les guanya inesperadament... el campió mundial de boxa Sergei Kovalev. Però això és una altra història!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRESIDENT DE RÚSSIA
  En un dels desenvolupaments alternatius de la història, a les eleccions de 1996, el tercer lloc no el va ocupar Lebed, sinó Vladimir Zhirinovsky. Bé, bàsicament, a la història real, això és el que tothom esperava.
  Qui hauria pensat, després del fracàs del KRO liderat per Lebed a les eleccions parlamentàries, que tindria un rendiment tan fort a les eleccions presidencials russes? Però Zhirinovsky encara, en condicions de ferotge competència, va ocupar el segon lloc en aquell moment, i tenia almenys el deu per cent. Així... En qualsevol victòria i derrota hi ha un element d'atzar i sort.
  Com el triomf de Zelenski a Ucraïna, Lukaixenko a Bielorússia i Putin a Rússia. Igual que l'èxit del mateix Jirinovski el 1993.
  Però després les coses van empitjorar per al Cigne. A més, Zhirinovsky va parlar amb força als debats televisius i va amenaçar de penjar Ieltsin i va dir que la Duma només obeiria a ell. I es va comparar molt favorablement amb Hitler, recordant els èxits d'aquest gran dictador!
  Com en set anys l'economia va créixer dues vegades i mitja, va desaparèixer l'atur i la natalitat va augmentar una vegada i mitja. La delinqüència s'ha triplicat. I així serà sota Jirinovski! Pel que fa a la resta, Zhirinovsky no organitzarà el genocidi i no lluitarà amb els Estats Units! I les armes nuclears us protegiran de qualsevol agressió!
  Tot això sumat, i Zhirinovsky va anotar un quinze per cent, ocupant el tercer lloc per un ampli marge.
  I a les files de Ieltsin hi havia pànic: havien calculat malament. Què fer? Van intentar guanyar Zhirinovsky al seu costat. Però els comunistes van prometre a Vladimir Volfovich molt més: per a ell personalment el càrrec de secretari del consell de seguretat i assistent del president en temes militars, i cinc llocs més al govern. Inclòs el ministre d'Afers Exteriors de Mitrofanov i el càrrec de ministre d'Afers Interns per a Abaltsev.
  Per descomptat, Ieltsin no podia prometre tant. Ja s'han pagat massa publicacions.
  Només Lebed, que va ocupar el cinquè lloc, va poder ser convidat a l'equip de Ieltsin, però Yavlinsky estava en contra dels dos candidats presidencials.
  I llavors Ieltsin va patir un atac de cor per la sobrecàrrega de malestar emocional. No hi ha força per aixecar-se i fer una revolució.
  En resum, Zyuganov va guanyar la segona ronda i hi va haver un canvi de poder. I la inauguració va coincidir amb l'assalt de la capital de la república, Grozni, per part dels txetxens.
  Però els militants van quedar atrapats. La major part d'ells van ser destruïts durant l'assalt a Grozni. Després d'això, els militants, liderats per Yandarbiev, van tornar a demanar pietat. Però Jirinovski va insistir a continuar la guerra. I Zyuganov ho va aprovar. La guerra de guerrilles va continuar durant uns quants anys, però després els terroristes van anar esvaint-se. A Rússia, sota els comunistes, va començar un augment, l'economia va començar a desenvolupar-se ràpidament.
  La combinació de mètodes planificats i elements de mercat va produir resultats impressionants. I l'economia va créixer ràpidament. Zyuganov va ser elegit fàcilment per al següent mandat, i després va modificar la constitució, la qual cosa li va permetre presentar-se a la presidència un nombre ilЈlimitat de vegades. Això és el que va quedar recollit en el referèndum. I el 2004, Zhirinovsky va ser arrestat i el seu partit va ser prohibit. Zyuganov va tractar amb els seus oponents polítics. Les relacions amb Occident són força tenses. I el 2014, Rússia també es va apoderar de Crimea. Com a resultat, es va reprendre la Guerra Freda . I Rússia va ser sotmesa a sancions. Però Zyuganov també va incloure el sud-est d'Ucraïna a Rússia. I va expandir l'imperi. Això és el que va provocar els xocs. Després de l'arribada de Trump al poder, la situació es va complicar encara més. Rússia ha lliurat una guerra a Síria i ha establert una base a Veneçuela. La situació estava a les portes de la guerra nuclear. Aleshores Occident va oferir l'opció d'enderrocar els comunistes del poder.
  Tanmateix, simplement eliminar Zyuganov no serveix de res. Has de posar el teu home. I després Natasha Sokolova va ser nominada per a les eleccions presidencials del 2020!
  Natasha Sokolovskaya és el tipus de noia que pot derrotar a qualsevol oponent. I mai es rendirà. Que algun vell Zyuganov està en contra d'ella. Qui està clarament malalt i fa vint-i-cinc anys que diu el mateix.
  I aquí hi ha una intriga. A més, Natasha és quaranta anys més jove que Zyuganov i molt bonica!
  I l'economia russa torna a estar en crisi i s'estan produint molts béns innecessaris. Natasha també és un heroi de la Federació Russa, com a guerrera. Ella, per descomptat, pot competir amb el vell, malalt i avorrit dictador. A més, Zyuganov es va tornar massa conservador i va estrènyer els comerciants privats, de manera que hi havia una escassetat de moltes coses. Sobretot quan es va suprimir el comerç privat. Fins i tot la mantega i el sabó es van fer rars i van tornar a aparèixer els cupons per a molts productes. A mesura que Zyuganov creixia, es va convertir en un enemic ardent del capitalisme.
  I demanava més socialisme!
  Natasha Sokolovskaya va prometre retornar l'abundància de productes bàsics a preus baixos, competència i propietat privada. I, en general, tornar la democràcia real, inclosa la transferència de la nina! Doncs bé, el poble, cansat de la manca de tirania de la censura, controlada pels mitjans de comunicació, va donar suport a tot això amb vehemència. I la Natasha va recollir fàcilment dos milions de signatures! Va entrar a la batalla sota els eslògans: "Sigues lliure i fes-te ric!"
  La noia era molt militant, i va venir a la manifestació vestida només amb bikini i descalça.
  La bella, mostrant els seus talons nus, va xiular:
  - Treurem els comissaris de les fàbriques! Que cada fàbrica sigui dels treballadors! I la terra és per als pagesos!
  I és una noia molt animada! I els seus músculs són com acer fos.
  I com canta;
  Sóc el falcó de la pau i la guerra,
  Nascut sota l'estrella més brillant...
  Fills fidels de la pàtria -
  Amor - genial, real!
  
  Crearem un món bonic,
  En què ara hi haurà felicitat...
  Que brilli el sol querubí,
  Rússia santa, exaltada!
  
  Aconseguirem els nostres somnis
  No hi haurà cosa més bella a l'univers!
  El nen aixecarà l'espasa i tu,
  Que la felicitat sigui el teu lloc!
  
  I a la bellesa de l'univers,
  És hora que la meva gran Pàtria brilli!
  Tot i que la noia corre descalça,
  Creieu-me, aviat viurem sota el comunisme!
  
  La majestuositat de la bellesa de les altes muntanyes,
  I estepes daurades amb una catifa olorosa!
  Escombrarem les escombraries de l'univers
  Creieu-me, no ens penedirem de les nostres vides!
  
  I tot al món anirà bé,
  Després de tot, el comunisme triomfarà a tot arreu!
  Qui té un cisell a les mans,
  Qui prefereix una metralladora i bales!
  
  El que fem durarà per sempre,
  Construïm ciutats fent broma a Mart!
  Els eslaus són terriblement poderosos,
  Direm a la gent del món: hola!
  
  La sang que flueix és per sembrar,
  A la qual creixen les llavors de l'amor!
  Que sigui bo per a tothom al món sublunar,
  No siguis només un cavaller lloro!
  Després d'aquestes cançons pots ballar, saltar i saltar amb els peus nus. I la noia en general és meravellosa i súper classe! Aquí, amb els dits nus, va trencar el retrat de Zyuganov.
  Els comunistes rugeixen, i el poble s'alegra: tothom vol canvis! Hi ha més democràcia tant en economia com en política.
  Perquè puguis burlar-te dels dictadors i dels grans financers als mitjans. El Partit Comunista de la Federació Russa també va ser odiat per la gent. Recordaven amb nostàlgia els temps de Ieltsin, quan les botigues estaven plenes de mercaderies, i a la televisió es mostraven dones nues i interessants espectacles polítics. Va ser tan bo!
  Molts van recordar la política interessant i el parlament turbulent. No és com ara, quan només hi ha comunistes a la Duma i voten a favor tot el temps!
  Tothom estava cansat de Zyuganov i la gent que vivia cada cop pitjor volia un canvi!
  La bella Natasha Sokolova ho va prometre! Que hi haurà canvis i nous èxits. Que els russos no només seran els primers a volar a Mart, sinó que també viuran millor que als Estats Units. I que mourà muntanyes! I les muntanyes es fondran i els boscos es cremaran!
  Però ara la campanya electoral ja està en marxa. La noia va agafant força. I fins i tot grinyols:
  - Seré com Gagarin! I promet muntanyes d'or!
  I com comença a saltar. En resum, es van celebrar les eleccions i Natasha Sokolovskaya es va convertir en la nova presidenta!
  Zyuganov va tenir un atac de cor! I la Natasha va suggerir:
  - Creem un únic estat amb Amèrica!
  I es van fer referèndums, i va sorgir un imperi comú!
  Aquí és on acaba el conte de fades, i felicitats als que l'han escoltat!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - EL GRAN
  Un altre AI, quan el 5 de gener de 1905 es va fer un intent contra el tsar Nicolau II. I només uns quants centímetres no van ser suficients perquè l'emperador fos atropellat per una bala. Però només una mica... El tsar va morir i el seu fill Alexei Nikolaevich Romanov es va convertir nominalment en el monarca. I Nikolai Alexandrovich Romanov va ser nomenat regent sota ell. Un home d'una intelЈligència extraordinària, dur i de voluntat forta.
  Els primers passos del nou emperador van ser substituir Kuropatkin per Brusilov, i Rozhdestvensky per Nebogatov.
  La posició de Rússia en la guerra amb el Japó va ser difícil. Port Arthur ja ha caigut. Però les forces a Manxúria encara són importants. A més, la qualitat de les tropes russes va augmentar amb l'arribada de regiments seleccionats de la part europea de Rússia.
  Però els japonesos, per contra, van derrocar els seus millors regiments en batalles anteriors, i prop de Port Arthur.
  Així que Kuropatkin va tenir totes les oportunitats a la batalla de Mukend. Només el mateix Kuropatkin era un comandant sense importància.
  Però Brusilov és realment un gran talent militar. I preparat per lluitar contra un enemic d'aproximadament la mateixa força. Però els soldats russos tenen un rifle millor que els japonesos, i les tropes seran millors.
  Brusilov es va preparar bé per a la batalla. Va cobrir els flancs i es va posar a la defensiva. I es va enfortir. El seu pla per a la batalla era senzill: desgastar els japonesos a la defensiva, i després, quan estaven esgotats, resoldre l'assumpte amb un contraatac.
  Brusilov, per descomptat, és un estrateg, però Kuropatkin no.
  I la batalla va començar al febrer i va durar dues setmanes. Entre altres coses, Brusilov tenia el saber fer, tot un batalló de noies boniques. Va ser reclutat precipitadament entre homes solters i belleses joves, va ser entrenat durant un mes i llançat a la batalla.
  El més interessant és que totes les noies anaven descalces. I això els va donar força de la Mare Terra, i els va fer invulnerables a les bales i els obusos.
  Les noies estaven comandades per Anastasia Orlova i els seus quatre ajudants: Natasha, Zoya, Augustina i Svetlana.
  Després d'haver pres la defensa i excavat trinxeres, les noies estan esperant els japonesos... I després els samurais s'arrosseguen en gruixudes cadenes. L'artilleria comença a disparar.
  I les noies van agafar el rifle Mosin a les mans. I tirem des de lluny als japonesos.
  Són guerrers aguts, molts d'ells caçadors siberians. Lluiten amb les cames nues, malgrat el febrer, amb faldilles curtes i panxa oberta.
  Es fan trets i canten per a ells mateixos:
  - Rússia ha estat famosa durant segles com a sant,
  El nostre gran rei és simplement Alexei,
  Ets un fill digne, coneix Nicholas,
  I el cor és encara més cert que la ment!
  Els guerrers disparen amb precisió i noquegen als japonesos a distància.
  Anastasia dispara i diu:
  - Per la Pàtria, un somni preciós!
  A continuació, la Natasha dispara, noqueja els japonesos i crida:
  - Per la nostra santa Rus'!
  Zoya dispara, derrocant l'enemic i xiulant:
  - No, l'enemic té una oportunitat!
  Dispara amb precisió, i Augustine:
  - Per a les generacions futures!
  Punch i Svetlana, derrocant dos japonesos:
  - Pels sants noms!
  Els guerrers no cal dir: molt bé!
  I els japonesos s'estan arrossegant amb grans pèrdues. Encara que s'estan apropant. Però les noies disparen amb precisió i sense parar. Tiren i disparen. Tiren i disparen. I no em defrauden. I quan el samurai es va acostar molt, les noies van començar a llançar granades amb els peus nus. I demostren la seva inflexibilitat.
  I els peus nus llencen coses letals al samurai. I ara els japonesos s'estan aprimant en reductes. El seu impuls es debilita. I a mesura que s'acosten, els guerrers els troben amb sabres i baionetes. Acaben amb l'últim samurai.
  I canten amb una mirada molt entusiasta.
  Després d'haver esgotat els japonesos en defensa, les tropes russes dirigides per Brusilov van llançar una ofensiva decisiva i van impulsar els japonesos cap al sud. Brusilov, a diferència de Kuropatkin, va actuar amb decisió i va conduir el samurai sense aturar-se. I va aconseguir capturar Port Arthur de seguida, just sobre les espatlles de l'enemic.
  Les noies descalces del batalló d'àguiles d'Anastasia Orlova van irrompre a la ciutat.
  Van passar a través de Port Arthur i van disparar i van llançar granades a l'enemic amb els dits nus.
  I van aixafar els japonesos amb sabres. Què pensaven, que van prendre Port Arthur per traïció? Però aquí està el diable dos! Els soldats russos estan recuperant aquesta ciutat.
  I si les nostres dones lluiten! Això, en general, vol dir que no et defraudaran!
  I van retallar els japonesos.
  I els presoners es veuen obligats a agenollar-se i besar les plantes nues i polsegoses dels peus de les dones.
  Es tornen obedients i fins i tot els agrada.
  Un samurai no només va llepar les plantes de la Natasha amb la llengua fins que brillaven, sinó que també es va elevar més amunt. La noia li va permetre tractar el diamant de la feminitat amb la seva llengua.
  Després d'això, va ronronear com un gat.
  Els guerrers van fer una gran feina. I ara s'expulsen columnes de presoners. On ha anat l'esperit de lluita del Japó?
  Port Arthur va caure. I llavors l'exèrcit rus de Brusilov es va traslladar a Corea.
  I el batalló d'Anastasia avança. Agafen samurais pel camí i les noies els obliguen a posar-se de genolls.
  I besen els seus talons polsosos i les canyelles bronzejades.
  Lluita contra guerrers. I divertit.
  Anastasia, saltant i llançant discos amb els dits nus, li va preguntar a la Natasha:
  És genial lluitar?
  La noia rossa va respondre sincerament:
  - Tan bo com es posa?
  Anastasia va fer l'ullet:
  - Com és quan fas servir la llengua al teu cony?
  Natasha va respondre sincerament:
  - Simplement super!
  Així que van destruir un altre batalló japonès. Van lligar els presoners.
  Després d'això, els van donar prunes decents al nas amb els dits dels peus descalços!
  I les noies estan aixafant el samurai i l'exèrcit de Brusilov, tot segueix i segueix i augmenta l'impuls.
  L'exèrcit rus va arribar fins al sud de Corea. I va conquerir la Península.
  Part de l'esquadró rus va ser enfonsat a Port Arthur. I els enginyers russos van començar a aixecar els vaixells i restaurar-los.
  Malgrat la derrota completa dels samurais a terra, la guerra encara va continuar. Al mar els japonesos eren més forts. Però després va venir Nebogatov. Durant el camí, va conduir l'esquadra fins a Port Arthur amb més habilitat. I així es va reforçar l'armada russa. Aquí també va sortir un esquadró del mar Negre.
  Nebogatov era inferior als japonesos en força, però no massa. En realitat, la qualitat dels vaixells russos no és pitjor. N'hi ha uns quants menys en nombre. Però els obusos són més perforants.
  Nebogatov va anar al mar. Togo va donar batalla. Però va resultar que no tots els obusos russos exploten: la pólvora és crua! La humitat és alta.
  Però Nebogatov va tornar l'esquadró a Port Arthur a temps i no va perdre ni un sol vaixell.
  Vam haver de passar temps reemplaçant obusos i reposant forces. Fins que arriba l'esquadra des del mar Negre.
  La guerra es va allargar, així com els costos. Les dues parts volien fer les paus. Però els japonesos encara ocupen una posició dominant al mar.
  Però les petxines s'han substituït i la flota del Mar Negre ha estat creada. I al mateix temps, les noies descalces també s'aixecaven.
  I el vaixell amb les noies va entrar a la batalla a tota velocitat. Les noies amb les cames nues i els bikinis van saltar i van girar al voltant de les armes. Van apuntar les armes i van disparar.
  Les belleses van disparar i van tallar els vaixells alemanys. Ho van fer amb una fúria salvatge. Els guerrers eren molt sexy i musculosos. Res es compara amb ells. Els japonesos no poden lluitar amb aquestes noies.
  I cauen canonades colpejades per obusos.
  I els guerrers salten i criden:
  - Som noies de super classe!
  I ensenyen la seva llengua! I es disparen, no permetent que el samurai s'escapi. Responen de manera agressiva. Però reben una resposta de belleses. El creuer japonès ja s'enfonsa. I les noies salten i sacsegen els peus nus. Són uns grans lladres. Que res pot aturar.
  Les noies guerreres lluiten i salten. I derroten als samurais amb projectils. I alhora encara xisclen.
  La Natasha crida:
  - Gran tsar Alexei! Serà molt savi!
  Zoya, somrient i disparant, va afegir:
  - És el més savi del món! Serà molt meravellós!
  Així que l'Agustí, disparant als japonesos, va cantar:
  - El més savi serà!
  A continuació, Svetlana va disparar, aixafant els enemics i grunyint:
  - Alexey és genial!
  Anastasia va disparar i va dir:
  - Per la Santa Rus'!
  I ell també et pegarà! Les noies són increïblement xules. I destrossen el samurai a trossos!
  I llavors el cuirassat japonès va ser enfonsat. I va fer molta por per als samurais.
  I les noies només corren gairebé nues i descalces. I brillen les seves belles cames. En general són lladres meravellosos.
  I es veuen els més sans i bronzejats.
  Estan colpejant samurais...
  Un altre cuirassat també és atacat. Serà útil a la flota togolesa, molt ajustada. I els vaixells del Mar Negre es van aturar. Llancen un projectil a l'enemic.
  La Natasha i la Zoya van apuntar les seves armes de dotze polzades. I com dispararan amb frenesí salvatge. I el cuirassat rebrà fins i tot un cop i es trencarà.
  La Natasha i la Zoya salten, sacsegen els peus descalços i rugeixen:
  - Som bruixes i ja no hi ha belleses precioses!
  I les noies mostren la seva llengua. I com et foten, es fa molt dolorós.
  Així que van disparar contra el vaixell de Togo, la seva armadura va esclatar, com si l'acer hagués bullit.
  I així el vaixell es va fer càrrec i es va enfonsar.
  Natasha i Zoya van cantar:
  - La Rus va riure i va plorar i va cantar! Per això és la Santa Rus!
  I de nou les noies l'agafaran i saltaran!
  I llavors l'Agustí i la Svetlana seran colpejats com amb un canó de dotze polzades. Així que el vaixell agafarà de Togo, es trencarà i s'enfonsarà!
  Les noies mostren el nas. Van atrapar el mateix Togo. I van obligar a noies boniques a besar els seus peus nus i cisellats. Togo va colpejar els talons nus dels guerrers i es va llepar els llavis. Sembla que li agradava...
  Bé, les noies són super, és clar!
  I en general, un pa de primera classe! I fan l'ullet a l'enemic, dient que no ens importa fer una cosa més seriosa!
  La flota japonesa està enfonsada. I Brusilov i el seu equip van començar a aterrar al mateix Japó.
  Així, Rússia tindrà una altra gran província a les illes. I el mateix governant rus es convertirà en el Mikado japonès.
  Al mateix temps, l'amenaça de la Terra del Sol Naixent s'eliminarà per sempre. I l'exèrcit reial serà omplert amb soldats guerrers i valents.
  Així que hi havia una raó per conquerir el Japó completament. I les tropes van ser traslladades a la metròpoli.
  Les noies i el seu batalló van entrar en batalla amb els samurais a terra. Les noies es van trobar amb els samurais amb trets ben apuntats, sabres i llançant granades amb els peus nus.
  La bella Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va xisclar:
  - Pel tsar i la Pàtria!
  I va disparar als japonesos.
  La preciosa Zoya també va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Pels primers anomenats Rus!
  I també va colpejar el samurai.
  Aquí l'Agustí pèl-rojo va colpejar i xisclejar:
  - Glòria a la Mare Reina!
  I també va traspassar l'enemic.
  Anastasia també es va tornar boja, llançant tot un barril d'explosius amb els seus peus nus, escampant els japonesos molt lluny:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  I Svetlana va colpejar. Va escombrar els japonesos i va cedir a la llimona destructiva amb els seus talons nus.
  Ella va exclamar amb tota la força:
  - A noves fronteres!
  La Natasha va clavar el japonès i va cridar:
  - Per la Rus eterna!
  I també va tallar el samurai:
  L'excelЈlent Zoya la va agafar i va colpejar el japonès. Va llançar una granada a l'enemic amb el peu nu i va xisclar:
  - Per un imperi reial únic i indivisible!
  I la noia va xiular. Era evident que l'adolescent s'havia fet molt més gran, tenia el pit alt, la cintura estreta i els malucs carnosos. Ja tenia la figura d'una dona adulta, musculosa i sana i forta. I la cara és tan jove. Amb dificultat la noia va reprimir el desig de fer l'amor. Només deixeu-los acariciar. I és millor amb una altra noia, almenys no agafarà la seva virginitat.
  La Cool Zoya llança amb gran habilitat granades a la japonesa amb els seus peus nus. I funciona amb molt d'èxit.
  Agustí és molt pèl-rojo i també molt bonic. I en general, hi ha noies tan meravelloses al batalló, només el gust més gran.
  Agustí llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Que la Gran Rússia sigui glorificada!
  I també com gira.
  Quines noies, quines belleses!
  Anastasia també salta. Una noia tan gran fa dos metres d'alçada i pesa cent trenta quilos. Al mateix temps, no és grassa, amb músculs fosos i la gropa d'un cavall de tir. Ella estima molt els homes. Somnis de tenir un fill. Però encara no funciona. Molta gent simplement li té por. I una noia molt agressiva.
  No són els seus homes els que demanen, sinó ella mateixa qui solЈlicita descaradament. Sense vergonya i vergonya.
  I li agrada. Ser un partit actiu.
  Al mateix temps, Anastasia és una guerrera meravellosa. I va aconseguir moltes gestes. Anastasia comanda el seu batalló.
  També llança una granada amb el peu nu i crida:
  - Hi haurà llum al país!
  Svetlana llança una llimona amb el peu descalç i xiuxiueja:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  La magnífica Zoya també fa un llançament amb els dits dels peus nus i rugit:
  - Per la glòria de la Santa Pàtria!
  Agustí crida:
  - Amb una tristesa sobrenatural!
  I també vola un regal llançat a peu descalç.
  Llavors Anastasia comença a udolar. També llança tot un munt de granades amb els peus nus.
  I la nena heroi rugeix:
  - En el nom del Déu blanc!
  La Natasha també va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va dir:
  - En nom de Crist!
  I va fer un parell de trets.
  I Anastasia va començar a disparar amb una metralladora. Ho va fer amb molta intelЈligència.
  En resum, la noia és una bèstia.
  La Natasha, de cames nues, va xisclar amb aplom:
  - En realitat sóc un superhome!
  I va llançar una granada amb el peu nu.
  Zoya amb cames nues també va disparar. Va abatre els japonesos.
  Tuitejat:
  - Glòria a Rússia!
  I amb el peu descalç va llançar una granada.
  Agustí també va xisclar:
  - Per la Santa Rus'!
  Anastasia va llançar una caixa sencera als japonesos. I ella ho va agafar i va rugir amb una ràbia frenètica:
  - Per Svarog!
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - Per un nou sistema!
  I va llançar una granada amb el peu nu!
  Svetlana va belar:
  - Per als músculs d'acer!
  I també va llançar una granada amb els dits nus.
  La Zoya, de cames nues, també la va agafar i va xisclar:
  - Per amor i màgia!
  I els peus nus en moviment.
  Agustí el diable pèl-roig va agafar i va llançar una caixa de granades i va xisclar:
  - Va més enllà de les fronteres de Mart!
  Anastasia també llançarà un barril de dinamita i murmura:
  - Per l'ordre mundial de Rússia.
  I la Natasha va bordar:
  - Per un nou camí cap a la felicitat!
  Després d'això, les noies riuen juntes.
  I és tan fantàstic! Les noies són meravelloses!
  Les tropes de la Rússia tsarista es desplaçaven cap a Tòquio.
  L'exèrcit rus va assaltar Tòquio.
  Un nen i una nena anaven al davant: Oleg i Margarita.
  Els nens van exterminar els japonesos i van avançar cap al palau imperial. Mikado va anunciar solemnement que no abandonaria la capital i que hi romandria per sempre.
  L'Oleg va disparar una ràfega al samurai i va llançar una granada amb el peu nu, cridant per a si mateix:
  - Rus' no es rendirà mai!
  La Margarita també va llançar una llimona amb el peu descalç i va grallar, mostrant les dents:
  - Guanyarem o morirem!
  I un batalló de noies irromp al palau del Mikado. Totes les noies anaven uniformades, només portaven calces. I aquests gairebé nus lluiten com heroïnes.
  Anastasia llança una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Nikolai, ets un Mikado!
  La Natasha també va llançar el regal de la mort amb el seu membre nu i va xisclar, mostrant les dents:
  - El nostre rei és el més xulo!
  I com brillarà com perles! I una noia tan enlluernadora.
  La Zoya, descalçada, també xiuxeja amb delit i llança una granada amb el peu descalç:
  - Sóc un guanyador en psicologia!
  I va mostrar la seva llengua.
  Destrueix el seu propi samurai.
  Agustí, aquell diable pèl-roig, també dispara. I ho fa amb tanta precisió. Sega els japonesos.
  I rugeix a cúspides:
  - Glòria al meu sant país!
  I mostra les dents!
  Svetlana, també una dona heroica, llançarà tota una caixa d'explosius.
  I els japonesos van volar en totes direccions.
  Les noies passen a l'ofensiva, aixafant els seus oponents. Aconseguint un èxit tangible. Sent una gràcia amenaçadora, una pressió incansable i l'absència de debilitats. I els pits nus són la millor garantia d'invencibilitat i insubmergibilitat.
  Anastasia, tallant els japonesos, xiula:
  - Mans de roure, cap de plom!
  I llança una granada amb el peu nu. Samurais dispersos.
  La Natasha mig nua també està disparant.
  Aixafa els japonesos. I els trenca en fragments.
  Cada cop més a prop del palau. I el peu descalç llança una granada.
  La rendició japonesa espantada. Es trenquen a trossos.
  Terminator Girl diu:
  - Que Perun ens acompanyi!
  Zoya de cames nues, una magnífica noia terminadora, es dispara i destrueix els militars. Va mostrar les dents.
  La noia va grarrucar:
  - Som els cavallers de la Rússia més gran!
  La noia va llançar una granada amb el peu nu. Escampat l'enemic.
  Cool Zoya ho va agafar i va tornar a cantar:
  - Suvorov li va ensenyar a mirar endavant! I si t'aixeques, mor!
  I va mostrar les dents amb un somriure.
  L'Agustí ardent també va cantar i va bordar:
  - A noves fronteres!
  I va afegir amb un somriure:
  - I sempre anem per davant!
  Svetlana, la noia heroi, també va colpejar l'enemic. Va escampar la guàrdia imperial i va cridar:
  - Pels èxits de l'època!
  I de nou volen les granades llançades pels peus descalços.
  Les noies pressionen l'enemic. Recorden l'heroica defensa de Port Arthur, que no s'oblidarà durant segles.
  Eh, com podria perdre un exèrcit així a la història real, i fins i tot als japonesos?
  Quina llàstima.
  Anastasia llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Per la frontera russa!
  La Natasha també va llançar alguna cosa mortal amb el peu descalç i va xisclar desesperada, mostrant les dents:
  - Aquí tenim nous èxits!
  I va donar una volta als japonesos.
  I aquí, amb els talons nus, la Zoya també l'agafarà i la guanyarà. I després amb el peu descalç va agafar i llançar una granada.
  I després va cantar:
  - No sucummitirem als dictats de l'enemic!
  I va mostrar la cara!
  Una noia preciosa, molt jove, amb la figura d'un esportista. I molt valent.
  I a l'Agustí li importarà una merda els japonesos. Els aixafa i molt hàbilment llança una granada amb el peu nu.
  I dispersa els enemics com si ampolles sortissin volant d'una pilota.
  La noia rugeix:
  - Xocolata, així és el nostre camí!
  A l'Agustí li agraden molt les xocolates. I sota el rei, els mercats s'omplen de mercaderies. Què pots dir del tsar Nicolau? Ara, el rei perdedor s'està convertint en un gran davant els nostres ulls. Més precisament, el rei va morir, però el seu fill, Alexei, esdevé gran! I per això només cal que les noies lluitin als fronts.
  I un parell d'herois infantils que van impedir que els japonesos capturessin la muntanya Vysokaya. Quan s'estava decidint el destí de Port Arthur.
  Així que l'Imperi Rus va ser humiliat.
  Svetlana també va llançar un barril d'assassinat i va esfondrar la paret exterior del palau imperial amb metralladores.
  Ara les noies corren per les habitacions. La guerra està a punt d'acabar.
  Anastasia diu amb entusiasme:
  - Crec que la sort m'espera!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  Natasha, disparant foc assassí. Mentre broda els oponents, tuiteja:
  - Segur que tindré sort!
  I de nou vola una granada llançada per un peu descalç.
  I aleshores la Zoya descalça serà colpejada per un parell de bombes lligades llançades pels seus peus nus. I aixafarà els oponents.
  Aleshores esclata a riure:
  - Sóc una noia cometa.
  I torna a llançar d'ell mateix les llengües ardents de la mort.
  I aleshores Augustine, aquesta noia terminadora, ja s'afanya. Com va agafar a tothom i els va embafar a tots. Simplement genial.
  El guerrer que és l'autèntic demiürg de la batalla.
  I grinyola per a si mateix:
  - La nostra tripulació té el màxim coratge!
  I llavors va aparèixer Svetlana. Tan fresc i brillant. Infecta tothom amb la seva energia frenètica. Capaç de derrotar essencialment qualsevol enemic.
  I la guerrera mostra les seves dents nacrades. I són més grans que els d'un cavall. Aquesta és la noia.
  Svetlana riu i rugeix:
  - Per albergínies amb caviar negre!
  I les noies cridaven a l'uníson amb tot plegat:
  - Els pomeres floriran a Mart!
  Mikado no es va atrevir a cometre hara-kiri i va signar la rendició. El tsar Alexei II va ser declarat nou emperador del Japó. ParalЈlelament, al País del Sol Naixent estan preparant un referèndum sobre l'adhesió voluntària a Rússia.
  La guerra gairebé s'ha acabat. Les darreres unitats estan reunint les seves armes.
  El batalló de noies va alinear els presoners. Els homes han d'agenollar-se i besar els peus nus de les noies. I els japonesos ho fan amb molta ilЈlusió. Això també els agrada.
  Per descomptat que són tan belles. I està bé que les cames tinguin una mica de pols. És encara més agradable i natural. Sobretot quan estan bronzejats. I tan aspre.
  Els japonesos es besen les plantes nues i es llepen els llavis. I a la noia li agrada.
  Anastasia nota amb patetisme:
  - Qui va dir que la guerra no és de dones?
  Natasha va riure en resposta:
  - No, la guerra és el moment més dolç d'esperació per a nosaltres!
  I va mostrar la seva llengua. Què fantàstic és ser besats d'una manera tan humiliant.
  Van copejar el taló nu i rodó de la Zoyka. La noia diu amb alegria, xisclent:
  - Això és genial! M'agradaria una continuació!
  Agustí Roig va advertir:
  - Mantingueu la virginitat fins al matrimoni! I en seràs feliç!
  La Zoya amb les cames nues va riure i va dir:
  - Que la meva Terra Santa sigui glorificada! Però la innocència només fa mal!
  La noia va somriure a la cara.
  Svetlana va comentar amb orgull:
  - Vaig treballar en un bordell. I no necessito virginitat!
  La Zoya, amb les cames nues, va preguntar rient:
  - T'ha agradat?
  Svetlana va declarar sincerament i decididament:
  - Potser no podria ser millor!
  La Zoya mig nua va dir sincerament:
  - Cada nit somio com un home s'apodera de mi. És tan bonic i bonic. I no vull res més.
  Svetlana i la noia van suggerir:
  - Després de la guerra, pots anar al bordell més prestigiós de Moscou o Sant Petersburg. Creieu-me, us encantarà allà!
  La Zoya mig nua va riure i va comentar:
  - Hauries de pensar en això!
  Natasha va suggerir:
  - Potser podrem violar els presos?
  Les noies van riure d'aquesta broma.
  En general, les belleses aquí són temperamentals. I els estimats fan por. La guerra fa que les noies siguin agressives. Els guerrers van continuar clavant els seus peus nus i polsegosos als presoners perquè els besin. Em va agradar.
  Després van començar actuacions més interessants. En particular, els focs artificials estaven disparant al cel. Es van exhibir focs artificials. I va ser molt divertit. Sonava música i sonava la bateria.
  La Rússia tsarista va conquerir el Japó. Que, en general, era el que tothom esperava. L'autoritat de l'exèrcit rus era molt alta. Molts cants i balls de dones japoneses de cames nues.
  Tot és bonic i ric... A la mateixa Rússia també hi ha jubilació per la victòria. Per descomptat, no tothom estava content. Per als marxistes això és un cop aclaparador. L'autoritat del rei es va reforçar. I les seves possibilitats han augmentat. El suport a la societat és enorme.
  Després de la conquesta del Japó, Rússia va continuar la seva política d'expansió a la Xina. Les regions xineses van fer referèndums voluntàriament i es van unir a l'imperi. El regent Nikolai Romanov, va dur a terme una política d'expansió russa molt reeixida al sud-est. A poc a poc, la Xina es va engollar.
  L'economia de l'imperi tsarista, després d'haver evitat els trastorns revolucionaris, va experimentar un ràpid creixement econòmic. Va construir carreteres, plantes, fàbriques, ponts i molt més. El país venia pa i molts productes.
  Va produir els bombarders més potents del món: els bombarders Ilya Muromets i Svyatogor, i els tancs lleugers més ràpids, el Luna-2. I hi havia un exèrcit enorme de tres milions de soldats, un exèrcit en temps de pau cinc vegades més gran que l'alemany.
  Però el Kaiser Wilhelm encara el va agafar i va ficar el cap. A més, l'assassinat de l'hereu al tron austríac a Sarajevo es va convertir en el motiu de la guerra.
  I aleshores els alemanys van decidir lluitar en dos fronts.
  L'exèrcit del tsar es va moure cap a ells. A causa de les regions xineses, una disminució de la mortalitat mantenint una elevada taxa de natalitat, la Rússia tsarista tenia una població enorme. I podria mobilitzar un exèrcit colossal.
  A més, la població és predominantment jove i agressiva.
  Àustria-Hongria, després de patir cops, va esclatar immediatament. Les tropes tsaristes van aixafar fàcilment els alemanys superats en nombre i van capturar Prússia Oriental i van assetjar Königsberg.
  Hindenburg va intentar derrotar els russos amb un cop, però la superioritat numèrica de l'exèrcit tsarista va resultar massa gran. A més, les metralladores i els tancs lleugers "Luna"-2 es van mostrar com a armes molt efectives per als contraatacs.
  Derrotat, Hindenburg va fugir. I les tropes russes es van precipitar cap a l'Oder. Al sud, Lvov i Przemysl van ser pres immediatament. L'exèrcit tsarista va avançar i els austríacs van fugir en pànic i es van rendir.
  L'entrada de Turquia a la guerra va fer poc per guanyar els alemanys. Tot i que això va distreure algunes forces. Però els russos van continuar avançant cap a Àustria. I els alemanys van ser colpejats prop de París.
  Només a la zona del riu Oder, després d'haver debilitat seriosament les seves tropes a l'oest, els alemanys van poder aturar l'avanç dels regiments russos.
  Però al sud l'exèrcit tsarista va impulsar l'enemic. El mariscal de camp Brusilov està en el seu millor moment com sempre.
  I llavors Budapest va ser envoltada... I Bratislava i Cracòvia van ser pres. I les tropes russes s'acosten a Praga.
  Àsia Menor va ser capturada al sud, Bagdad va caure, els russos van prendre Istanbul.
  L'emperador Franz es va dirigir a Guillem amb una petició per aconseguir la pau. A més, Itàlia ja havia atacat els austríacs i havia obert un segon front.
  Però les tropes russes no es poden aturar. Així que Praga està presa. I a l'hivern, els regiments reials es van traslladar a través del gel fins a Berlín. I al febrer van completar l'encerclament de la capital alemanya. I van irrompre a Viena, Àustria-Hongria es va desintegrar i va ser derrotada.
  El 23 de febrer de 1915 Alemanya es va rendir. Les tropes russes van tornar a entrar a Berlín.
  La Primera Guerra Mundial va acabar. Rússia va guanyar molt de territori. La frontera passava per l'Oder. Rússia va incloure els Alps en la seva composició. Part d'Àustria-Hongria va ser annexada per Itàlia al sud. I Iugoslàvia es va convertir en un vassall rus. Els regnes hongarès i txec van passar a formar part de Rússia. El regne polonès va incloure Cracòvia i es va fer enorme. Koenigsberg va passar a formar part de les províncies russes, igual que Galícia i Bucovina. Transsilvània es va convertir en romanesa. Turquia abans que Egipte, i juntament amb l'Iraq, Síria i les terres àrabs a la Meca es van convertir en territori rus. Només els britànics van aconseguir capturar Bàssora.
  Les tropes russes aviat van ocupar completament l'Aràbia Saudita. I es van imposar reparacions colossals a Alemanya.
  Així, va sorgir l'hegemonia russa a Euràsia. Durant diversos anys no hi va haver guerres importants. Rússia i Gran Bretanya van completar l'Iran, incloent en la seva composició: el nord i el centre de Rússia, el sud fins als britànics. Després Afganistan. També nord i centre de Rússia, sud de Gran Bretanya.
  L'Imperi tsarista s'ha fet poderós, però la Gran Bretanya encara és forta. Els russos es van traslladar a través de la Xina, completant la seva captura.
  Les economies arreu del món estaven en auge... Però el 1929 va esclatar la Gran Depressió.
  El tsar Alexei II regna al tron de Rússia. Ha superat la seva malaltia i és força fort físicament. El nou rei governa un país amb deu milions de soldats en temps de pau i gairebé s'ha empasat la Xina. I l'economia, que va patir menys que altres durant la depressió, va superar els Estats Units.
  I llavors l'emperador de Rússia va decidir tractar amb Amèrica? Per què van treure Alaska de l'imperi per cèntims? Això és just? Potser això també és un robatori?
  En definitiva, l'emperador de tota la Rus, Alexei II, que ja era anomenat el gran l'any 1933, el 5 de gener, precisament el dia de l'assassinat del seu pare Nicolau II, va iniciar una nova guerra. Contra, és clar, Amèrica, que havia arribat al seu punt àlgid en la depressió.
  I altres països encara no han pogut interferir amb Rússia. Diuen que els nord-americans van fer trampes i han de respondre per això.
  I així va començar l'atac a Alaska. Just en aquest moment, va començar a funcionar el ferrocarril construït pels enginyers russos fins a Chukotka.
  I l'exèrcit rus es va moure a través de la neu i els blocs de neu.
  Inclou cinc noies eternes: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina i Svetlana. No són noies corrents, sinó bruixes natives. I, per tant, no envellint, sinó eternament jove i immortal. I com que són bruixes, llavors a l'hivern, a la nit polar, i a la gelada salvatge, lluiten només descalços i en bikini.
  Aquestes noies corren, llancen granades amb els peus nus i canten:
  - Gran tsar Alexei,
  Ets el més savi del món!
  I així Anastasia llança una granada amb el peu nu. Els nord-americans surten volant de les explosions.
  I la noia dispara amb una metralladora i crida:
  - En nom de Rus'!
  I llavors la Natasha també dispara, també llença el regal de la mort amb els dits nus i xiscla:
  - Fet realitat, gran somni!
  I també l'agafarà i mostrarà les dents.
  I després la Zoya descalça... Els seus talons són escarlata dels nevats d'Alaska. La noia crida amb tot plegat:
  - Només guanyarà per a la gran Rússia!
  I també vola una granada llançada a peu descalç.
  A continuació ve Agustí. Aixafa els ianquis amb metralladores i llança granades amb els dits nus.
  I també rugeix:
  - El gran tsar Alexei és el tsar rus!
  I aleshores la Svetlana comença a disparar... I amb els peus descalços s'afanya contra els americans i xiscla:
  - Tot serà genial!
  Cinc noies corren gairebé nues per Alaska i bategen els americans. I aquí es mouen els tancs: Nikolai-4, un nou model amb un canó i sis metralladores. I els nord-americans estan sent segats a fons. I darrere d'ells hi ha "Alexandra"-3, que són molt potents i letals. I hi ha fins a deu metralladores.
  I les noies estan davant de tot l'exèrcit, i estan mig nues i maques. Corren cap a si mateixos i canten:
  - En nom de la Rússia sagrada dels tsars, tothom serà més feliç, més savi!
  I així aixafaran una altra bateria d'americans, llançant-li granades amb els peus nus.
  Cada cop més Alaska està sent capturada per les tropes tsaristes. Realment no té sentit enganyar i agafar aquest territori per gairebé res.
  I els guerrers lluiten per ells mateixos i s'endinsen més en la defensa de l'enemic. I aixafen el seu enemic, pressionen fort!
  Anastasia fins i tot rugeix:
  - Que la nostra terra sigui gran i pura!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu!
  I llavors la Natasha va donar el seu torn i va xiular:
  - Que el nostre genial Rus sigui famós!
  I de la mateixa manera agafarà i colpejarà els seus enemics.
  I la llimona llançada pels dits nus vola.
  I llavors la Zoya tallarà els americans amb un esclat i un xiscle:
  -Sí, el futur serà un desastre!
  I també llançat pels peus nus de la noia, el regal de la mort explota!
  I aleshores Augustine dispararà metralladores. I talla la línia, i després xiscla amb els seus pulmons:
  - De l'alba al capvespre!
  I llavors l'agressiva Svetlana dispara. I també fa servir els dits nus dels peus i escriu activament:
  - El nostre imperi boig!
  I de nou, noia, retorça els teus enemics! Salutacions a l'heroïna.
  I quan els presoners americans són capturats, han de besar els talons de les noies mentre s'agenollen. I on aniran? Es fan petons i petons. I encara es llepen els llavis.
  Encara ho volen...
  On pots anar contra les noies? Van deixar els soldats despullar-se i violar. Les bruixes realment volien sexe. I el plaer és gran i estàs carregat d'energia. Us convertireu en mags. I quina súper classe!
  Bé, a les noies els encanta matar, aquestes són noies. I els encanta violar homes, així és com se suposa que ho han de fer les bruixes.
  Però les bruixes segueixen sent noies genials. I els encanta quan són processats. I els agrada.
  L'exèrcit tsarista ja ha capturat Alaska. I ella no es va aturar, sinó que va entrar al Canadà. Que està passant aquí? El Canadà és formalment un domini de Gran Bretanya. Bé, no acaba de complir les regles, deixa passar per ell les tropes americanes.
  Per tant, hi ha un motiu per fer vaga. I la flota russa està comandada per Kolchak. I ja ha expulsat els nord-americans de les Filipines i Hawaii. I allà va capturar les seves bases.
  Bé, els ianquis estan pressionant el mar. I hi ha noies tan boniques als vaixells. I el més important, els guerrers estan gairebé nus. I és tan bonic. Si les noies només porten calces, això és genial!
  És molt bonic mirar noies així. I quan s'apoderen de vaixells americans i canadencs i sacsegen els seus pits nus. Això és absolutament genial!
  I les noies bategen els peus nus a les cobertes calentes i tallen els americans amb sabres.
  Qualsevol mitjà és impotent contra aquestes noies. Després de tot, aquestes són les noies amb les quals somien els homes. Què pots fer contra una bellesa que té els pits completament nus?
  Al cap i a la fi, aquests són el tipus de noies que us mirareu durant hores. I no giraràs el cap. I agafen presoners i els obliguen a treballar amb la llengua, agradant els seus ventres luxuriosos.
  I és tan bonic i agradable! No et pots equivocar amb noies com aquesta! Tallaran caps i serraran a través de les venes.
  Aquí teniu un grup de cinc que corre pel Canadà. Ja som finals d'abril i tot floreix. I les noies, bé, són molt maques. I van tallar americans amb les seves espases màgiques. I llencen discos amb els dits nus.
  I xiulen a si mateixos:
  - No hi ha Pàtria més bella de Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  No hi ha país més bonic a l'univers -
  L'univers sencer és una torxa de llum, Rus'!
  Bé, noies i superhomes! I posen de genolls els enemics maltractats. I després t'obliguen a besar les seves soles nues i polsegoses. Aquestes noies són absolutament genials!
  A finals de maig, les tropes russes, després d'haver capturat la major part del Canadà, van entrar al territori nord-americà. Els combats van esclatar al mateix territori americà.
  I cinc noies van atacar els americans, pressionant-los brutalment. Després d'haver vençut tot el batalló, les belleses van començar a jugar amb els presoners. Quan es van divertir prou amb ell, van fer una barbacoa.
  Menjaven carn fresca i cantaven per a ells mateixos.
  Hi ha molts camins pobres al món,
  Com els cabells d'una gitana: un munt de camins!
  Fan fora els altars més enllà del llindar,
  Com un nen famolenc, un dolent!
  
  Moltes bifurcacions, un avenc, un barranc:
  Com un diable en tots els camins!
  Ni tan sols coneixes amic o enemic...
  El món s'ha dividit en meitats!
  
  El nen camina descalç pel fred,
  Només un nevat satisfà la fam...
  Però crec que ets pobre amb diners,
  Els rics s'escalfen millor al maig!
  
  El trèvol està creixent, conegut per tothom a la terra,
  Com el dent de lleó es torna daurat a la primavera...
  Si ets amable, un conte de fades és a tot arreu,
  El depredador es pensa, però, que ets un conillet!
  
  La gent ens llença moneda
  Esquinçar la gola és una clara misericòrdia!
  Els cops més forts per a nosaltres són de la mà,
  Perquè s'obri el segon alè!
  
  S'ha acabat l'estiu, s'acosta la tardor,
  Hi ha molta calor, flames i pluja!
  Pel que sembla, el Totpoderós ens ha revelat la partitura,
  I l'artista va dibuixar un mapa del món!
  
  Veig un bedoll vestit de reis,
  Or, colors brillants de rubí...
  Que tingueu un cor amable.
  I només llavors et convertiràs en un gegant!
  
  Els captaires havien de trepitjar molt,
  Hi ha una altra vegada una tempesta de neu, i cada dit està cremant...
  Que almenys un alce m'ajudi a escalfar-me,
  Com es va tornar blau el nen congelat!
  
  Per què ningú no va obrir la porta?
  Però per què et vas anar completament salvatge...
  El pobre nen es va congelar sota la neu...
  Crec que els àngels esborraran les tempestes de neu!
  
  Els querubins et portaran al cel,
  Jesús mateix us abraçarà amb afecte!
  Serà, creu-me, en la felicitat eterna, nen,
  Després de tot, Déu va anar a la creu per ell!
  Les noies van cantar, van menjar i van tornar a la batalla. Són guerrers d'un llindar d'acer com aquest.
  I destrueixen els americans. Llançament de discos i granades amb els peus nus.
  Ja som finals de juny i les tropes russes han envoltat Filadèlfia. Ja un terç dels Estats Units continentals està sota el control de l'exèrcit tsarista rus.
  I ja a moltes ciutats onegen les banderes de l'Imperi Rus. I batallons de noies boniques de l'exèrcit tsarista lluiten!
  I les noies són realment meravelloses i impetuoses. I de nou van vèncer a tots els seus oponents. I els americans cauen.
  I aquí ve el tanc: "Alexander"-4, el més nou! I els seus oponents s'hi enfronten. I les noies també van al tanc: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. I donen puntades de peu als americans a les banyes.
  Com et dispararan, com et conduiran a un taüt! No n'hi ha prou per a cap lluitador!
  Només aixequen les mans i es rendeixen!
  I les noies aixafen els seus enemics amb les seves erugues. I el tanc d'Elizabeth es mou...
  I a sota hi ha com una massa de sang, carn, ossos.
  I les noies es trepitgen, aixafen els seus oponents i canten:
  - El tsar governa Rússia amb prudència,
  Emet decrets, jutges criats...
  El tron no tolera l'enrenou i els lladrucs,
  I no és un mètode per dominar la por!
  Així és com es mouen les noies en la batalla. I el seu esperit de lluita no és com fer servir una destral des de sota un banc!
  Elizabeth va dir amb ràbia:
  - Pel tron rus!
  I com dispara! I exposarà una muntanya de cadàvers!
  Aquestes són les noies que no volen parar. I vencen els seus enemics i destrueixen els Estats Units.
  I ara l'exèrcit reial dirigeix una columna de presoners. Aquelles mans darrere del coll i van baixar el cap.
  Mentrestant, Hitler va arribar al poder a Alemanya. Però encara és massa feble per suposar una amenaça seriosa per a Rússia. L'amenaça més greu és la Itàlia de Mussolini. Però amb un monstre com Rússia, no s'atrevirà a entrar en una guerra.
  Així que de moment les tropes russes estan capturant Amèrica i les restes del Canadà.
  Les noies van descalces i amb bikini conduint un tanc de batalla. Són molt formidables i forts.
  Elizabeth va resumir:
  - Qui ens vingui amb alguna cosa, en morirà!
  Elena va confirmar:
  - Definitivament!
  I va enviar un obús a una bateria americana. Quina noia amb ganes.
  I llavors l'Aurora llença una closca i parla:
  - Vull viure per Rússia!
  I va colpejar un altre nord-americà. Aquestes són realment les noies amb les quals qualsevol agressor ensopegarà.
  I la Gran Bretanya, malgrat la captura del Canadà, no s'atreveix a entrar en guerra amb Rússia: entén que aquest imperi és massa dur per a això. I si s'uneix, els russos definitivament s'emportaran totes les colònies dels EUA amb facilitat. Així que és millor no tenir problemes amb Rússia, on governa Alexei II!
  El rei es va quedar completament sa i va resultar ser un extraordinari conqueridor.
  I així va caure Filadèlfia... I a mitjans de juliol, els tancs russos ja s'acosten a Washington.
  Elizabeth també és una bruixa, ha estat lluitant des de la guerra russo-turca durant l'època d'Alexandre II. I aquesta noia amb un aspecte important diu:
  - Què es va posar en Rus!
  L'Elena va disparar al tanc primitiu i nord-americà i va respondre:
  - Sobre el valor del soldat rus!
  Cool Aurora va confirmar:
  - Sí, exactament en això! A més també de l'extraordinària valentia i organització de la rereguarda heroica!
  Ekaterina va respondre alegrement:
  - Glòria als herois de Rússia! Glòria al tsar Alexei!
  I de nou la noia va disparar amb molta precisió a l'enemic.
  Els guerrers són inimitables!
  I tornen a disparar a causa de tots els seus bells membres. Sí, definitivament es pot dir que aquestes noies condueixen la Rússia tsarista a la victòria.
  En ells hi ha el sol de maig i l'alba de l'amor.
  I quan premeu els pedals amb els peus nus, és absolutament adorable.
  Tens moltes ganes d'estimar i acariciar aquestes noies! Simplement són el sol brillant de l'esperança. I tenen poesia i coratge en les imatges de la música i les cordes líriques.
  La bateria americana es va rendir. I les noies van obligar als soldats nord-americans a besar ni tan sols les seves cames, sinó els rastres dels seus peus nus a l'asfalt. I els homes no van fer res, on podrien fugir d'això?
  I els guerrers actuaven cada cop amb més valentia i brillantor.
  Anastasia i les seves parelles tampoc van dormir. Com dispara, com s'esgota. I tallarà els americans amb sabres. Simplement és una noia brillant i comença a mitja volta.
  Però els nord-americans es van comportar malament per ells mateixos. Van atrapar un noi d'intelЈligència rus i van començar a torturar-lo. Es van despullar, van lligar a un arbre i van cremar el cos nu d'un adolescent amb una torxa.
  El nen va intentar contenir els seus gemecs. Però al final va cridar... El nen estava molt cremat.
  Les noies van respondre fent un cop per l'altre. I els botxins van ser arrossegats amb gasolina i calats. Sí, les belleses russes són terribles en la seva ira. I no et burlis de l'ós rus.
  També hi ha batalles al cel. Dos pilots russos: Albina i Alvina destrueixen i exterminen a tothom. Tenen avions armats molt poderosament. Amb canons d'avió capaços d'abatre un americà d'un sol cop. I aquestes noies guerreres realment mostren alguna cosa així. El que no es pot dir en un conte de fades, no es pot descriure amb una ploma.
  L'Albina fa un esclat i una dotzena d'avions americans són abatuts. El guerrer també està gairebé nu amb només calces, xisclent:
  - Que la Rus tsarista sigui genial!
  I martelleja literalment tots els lluitadors seguits. Aquesta és la noia.
  Però l'Alvina no és inferior. I enderroca una dotzena d'avions alhora. Els va triturar i va cantar:
  - A les torrades més grans!
  I que boig també! Aquesta noia no fa res estúpid! Aquestes són lluites per a totes les lluites.
  Per cert, per accelerar la digestió de la Xina i altres terres subordinades a Rússia, el jove tsar Alexei va establir la poligàmia a Rússia! I aquest és un moviment fort! Ara els soldats russos prenen dones xineses com a dones i fan nens bells i blancs!
  Albina va dir amb un somriure:
  - Per què un home pot tenir quatre dones, però una dona no pot tenir quatre marits?
  I un altre avió nord-americà és abatut.
  L'Alvina respon lògicament:
  - Per això és més difícil per a una dona alimentar tants paràsits!
  I les dues noies riuen. Són unes belleses tan meravelloses i magnífiques.
  I netegen el cel dels avions americans.
  Parts de l'exèrcit tsarista rus ja envolten Nova York. Obliguen els nord-americans a sortir i rendir-se. Les noies són molt alegres i contentes.
  El tanc Alexander-4 va destruir una bateria americana. Va reproduir molts cadàvers.
  Elizabeth va murmurar amb les dents al descobert:
  - Som guerrers que serveixen meravellosament el Tsar i la Pàtria!
  Elena va disparar a l'enemic i va dir:
  - Aviat hi haurà un ruble d'or rus!
  I la noia riurà molt!
  I les seves dents són nacrades. I llavors l'Aurora també esclatarà a riure. Les noies estan molt emocionades i tenen tanta bellesa que les paraules no les poden descriure.
  I obliguen la guarnició de Washington a rendir-se!
  Els guerrers són tan invencibles! I el seu despreniment del dipòsit fins i tot aixafarà una paella.
  Les noies lluiten i canten;
  La terra russa és famosa,
  El món està governat pel comunisme...
  Els camps estan escampats d'or -
  Anem cap amunt, no cap avall!
  
  Els nostres cors cremen per la Pàtria,
  Som noies, no hi ha un univers més bonic...
  Lluitarem amb els nostres enemics fins al final,
  La nostra fe ressuscitarà a Rodnovery!
  
  Rus és més fort que tots els vermells del món,
  Ella brilla com el sol a l'univers...
  Lluites per ella i no tinguis por,
  Que adults i nens estiguin en glòria!
  
  Rússia és el país més gran,
  Quan la Pàtria és governada per Leshka...
  Aquest destí va ser donat al poble soviètic,
  Que el nostre cavaller sigui endurit per la batalla!
  
  A la Pàtria, qualsevol és ara un heroi,
  Capaç de fer la Pàtria més bella...
  En nom de la nostra santa mare,
  L'interminable costat rus de Rússia!
  
  Farem a qualsevol que sigui un tirà,
  No hi haurà dictadura al país...
  Deixa que milions de països es presentin,
  I el president Roosevelt!
  
  Que regni el drac furioso,
  Creu que és capaç de cremar Rússia...
  Però una derrota furiosa espera als nazis,
  Perquè el cavaller, ja ho saps, és força omnipotent!
  
  Mai cedirem als Krauts,
  Els xinesos tampoc derrotaran els russos...
  Una estrella brillant brilla damunt nostre,
  Per Pasqua pintem pastissos i ous de Pasqua!
  
  Podeu aconseguir molt, lluitadors,
  No fa gens més fresc...
  Els pares orgullosos estan orgullosos de nosaltres,
  Perquè estem construint un lloc al cel!
  
  Les noies descalces corren per la neu,
  No coneixen la por i els retrets...
  Sóc membre del Komsomol corrent descalç,
  Perquè no hi ha barreres, i no hi ha termini!
  
  Així que mai cedirem davant les noies,
  No inclinarem el cap sota les destrals...
  Quan els problemes arriben a la Pàtria,
  Trepitgem-ho amb els nostres peus descalços!
  
  Estimes les germanes de l'espasa,
  I Alexey - Honor Jesús...
  No cal tallar els lluitadors de l'espatlla,
  Si només necessites córrer descalç!
  
  
  Som noies de la gran horda,
  Ens encanta lluitar i no retrocedir...
  Tot i que de vegades circulen rumors vils,
  La victòria serà el maig radiant!
  
  I creieu-me, el comunisme arribarà amb un somni,
  I no hi haurà poder dels diners a la Terra...
  Donem al destí una factura dura,
  Sense tota mena de violència i mandra!
  
  En resum, aviat volarem cap a les estrelles,
  I aixecarem la bandera russa sobre l'univers...
  Esteneu les ales, querubí vermell,
  En nom de la família: el Senyor de Rússia!
  Mentre les noies cantaven, gairebé tots els nord-americans ja havien estat assassinats i la guarnició de Washington va començar a llançar banderes blanques.
  Les noies van saltar del tanc i van començar a ballar, esquitxant els seus peus nus i cisellats pels bassals. I les seves melenes de cabell eren bufades pel vent. Aquestes noies són belles meravelloses.
  Ara han organitzat una festa per celebrar la presa de la capital d'Amèrica. Fan broquetes a la brasa i beuen vi.
  Les noies se'l mengen deliciosament. I xiulen tota mena de cançons per a ells mateixos. Aquests són guerrers tan meravellosos, podeu dir sobre ells: superhomes amb calces.
  I els soldats russos et besen els genolls i els peus. I les noies van penant i gemecs d'orgasmes.
  I grinyolen i salten. Tenen tanta emoció i bellesa intelЈligent d'un poder captivador.
  Però els guerrers també van fer l'amor amb els captius negres i les dues parts els va agradar.
  Però ara s'han acabat les vacances i els tancs russos es tornen a moure cap al sud. Nova York també va caure...
  Els americans s'estan retirant. Hi ha milions disponibles per llogar. Roosevelt està corrent. Ja es parla de la rendició. La nació russa demostra la seva grandesa.
  Sobretot noies boniques amb els cabells ros i vermells.
  I posen els presoners de genolls, i estan molt contents quan les noies toquen i agafen el nas i les perfeccions masculines amb els dits nus.
  Les dones guerreres de l'exèrcit rus són realment invencibles!
  I aquí està la batalla per Atlanta.
  Per primera vegada, les noies d'Alexander 4 veuen l'enorme tanc americà de Washington. Una màquina de cent setanta tones de pes, sobre vies. Per què seria doblement honorable lluitar contra algú així?
  I les noies disparen des de la distància i colpejaven l'armadura frontal. I una gruixuda capa de metall pot suportar-ho.
  Elizabeth diu amb molestia:
  - Sí, hem tingut problemes!
  Elena va dir com a consol:
  - Però l'enemic tampoc ens agafarà!
  I també va enviar un projectil a l'enemic.
  I després hi ha l'Aurora com una bala. I arribarà a l'objectiu amb molta precisió. I donarà la volta a l'enemic.
  I ella va comprovar:
  - Sóc l'oponent més dur!
  De fet, va colpejar el canó d'un tanc americà. I ara el maton només pot colpejar amb divuit de les seves metralladores. I "Alexander"-4 es precipitarà cap a l'enemic. I com començarà a accelerar, fent sonar les seves pistes.
  Ningú aturarà mai un gegant així.
  El seu poder atlètic és inigualable.
  Catherine va cantar:
  - Acrobacia, la meva tripulació mortal!
  I de la mateixa manera l'agafarà i colpejarà l'enemic.
  I les noies d'aquí s'escampen.
  El nord-americà finalment va ser colpejat al costat. I el tanc gegant es va incendiar i els seus obusos van començar a esclatar.
  I que boig és el kit de combat! I l'armadura i tota la resta sortiran...
  I les noies van exclamar a l'uníson:
  - Pel camí rus!
  I riuran, descobert les dents!
  Així que Atlanta va caure. I el 7 de setembre de 1933, les restes dels exèrcits nord-americans es van rendir. I una altra guerra, victoriosa per a Rússia, va acabar. I que genial és!
  Després de la victòria, l'Imperi tsarista va celebrar referèndums als Estats Units i al Canadà per unir-se a l'Imperi tsarista rus. I el país reial es va expandir. I en general és bo quan governen l'autocràcia i la monarquia absoluta. Tothom és igual davant el rei i no hi ha cap mena de conversa: el parlament.
  I la Rússia tsarista era un imperi fort i estable, únic en la seva essència.
  Mentrestant, el règim nazi es va enfortir a Alemanya, que va marcar el rumb per crear la Wehrmacht i un exèrcit fort. És cert que Hitler insistia constantment en la seva amistat amb la Rússia tsarista, tot i que va tallar més territori d'Alemanya.
  Però aleshores sí, es va concloure una aliança militar: Itàlia, Alemanya i Rússia. A més, el tsar Alexei va acceptar l'annexió d'Àustria al Tercer Reich.
  Com que Gran Bretanya es va debilitar econòmicament, i França també, el govern tsarista va mirar seriosament les colònies de França, Gran Bretanya i Holanda. En termes purament militars, l'exèrcit rus es va convertir en el més gran: vint milions en temps de pau. I un gran nombre dels millors tancs, helicòpters i fins i tot avions a reacció del món. La flota russa també era més forta i nombrosa que la britànica, ja que la debilitat Anglaterra no podia competir amb el poderós imperi tsarista econòmicament.
  Així que ara el gran emperador Alexei volia endur-se totes les colònies dels seus antics aliats.
  I què? El recollirà!
  El 15 de maig de 1940 va començar la Segona Guerra Mundial. La Rússia tsarista va traslladar tropes al sud de l'Iran, l'Índia, la Indoxina i Egipte. I la Wehrmacht va atacar França, Bèlgica i Holanda. Itàlia havia capturat prèviament Etiòpia i atacat la Somàlia britànica, i va traslladar regiments al sud de França.
  Aquí hi ha les bruixes que es mouen pel sud de l'Iran. Anastasia i els seus quatre amics.
  Les noies, com sempre, són joves i descalces. Passen els anys i les belleses estan florint i no hi ha una sola arruga o esquerda a la pell i ni una gota de greix als seus cossos de fosa.
  Així comencen a destruir les tropes colonials britàniques i ho fan amb gran entusiasme.
  Anastasia, llançant una granada als perses amb els seus peus nus i rugint:
  - Guerrers d'un poder incommensurable!
  La Natasha també dispara una ràfega des d'una metralladora, afegeix una granada amb els dits nus i crida:
  - I mai ens rendirem!
  A continuació, Zoya dispara, també sega els britànics i els perses i crida:
  - Anem a governar!
  I aleshores l'Aurora donarà una bufetada i untarà l'enemic amb el peu nu i dirà:
  - El floriment de la nostra força!
  I tornarà a xiular!
  I llavors la Svetlana li donarà i et colpejarà amb una metralladora. I també enviarà una granada a l'enemic amb els dits nus.
  I xiscles:
  - Per maneres refinades!
  I a Egipte, les noies de la tripulació d'Elizabeth avancen en un tanc. Està al nou tanc pesat "Alexander"-6. El cotxe té una silueta baixa i pesa seixanta-cinc tones. I colpeja amb un llançabombes. Més adequat per combatre les fortificacions enemigues.
  La flota de tancs de Gran Bretanya és relativament feble. I el millor cotxe és "Matilda"-2. Però "Nikolai"-7 està lluitant amb ella.
  Té el canó antitanc perfecte. Que colpeja des de lluny.
  Les noies actuen amb rapidesa i astúcia. I el seu tanc s'està arrossegant pel desert. I es dispara a si mateix. I el llançabombes ressona amb molta intensitat.
  Les noies riuen i xiulen:
  - Està molt bé al tron! Som superhomes!
  I de nou dispararan i destruiran un altre búnquer, o un punt fortificat a Gran Bretanya.
  Els britànics cedeixen i cedeixen...
  Ara apareixen les piràmides egípcies davant de les noies. Els veuen i piquen l'ullet. És realment possible aturar aquestes belleses?
  Però al cel l'Albina i l'Alvina es barallen pel mar Mediterrani. També van mostrar les seves dents nacrades. I xiulen cançons. Aquestes noies tenen esperit lluitador.
  Els guerrers, però, estan decidits a lluitar com sempre, portant només calces i pits nus.
  I mostren la seva classe de lluita colossal. Es disparen contra ells mateixos i es disparen amb canons d'aire. I així res pot aturar les noies. Tanmateix, la batalla continua, i els britànics fugen de les belleses. No pots aturar gent tan agressiva.
  I les noies enderroquen una dotzena d'avions amb un esclat i riuen entre si.
  Així volen i volen. I el rodatge no s'atura.
  L'Albina xiula amb una rialla:
  - Estic invicte en tot moment!
  Alvina, seguint disparant, afegeix:
  - Sota la bandera de Pere!
  Els guerrers salten i alhora derroquen l'enemic.
  Columnes de presoners anglesos i locals ja estan sent conduïdes per tot Egipte.
  Les tropes tsaristes són molt més fortes, i les tropes colonials, que no tenen esperit de lluita, estan guanyant.
  Alexandria ha caigut. I és molt senzill. I ara les tropes russes es troben amb les italianes.
  Cercavila conjunta. Focs artificials, processons de colors. I tempestuoses expressions de devoció i amistat.
  Els italians també estan encantats. Sobretot quan les noies russes corren descalces pel desert calent...
  I en un altre lloc, Alenka i el seu regiment donzell van entrar a Delhi. Es considera que els cipays no volen lluitar amb els regiments russos. I aquest poder colonial britànic també va ser derrotat en aquest territori indi.
  Moltes noies de pell fosca envolten els soldats russos i els saluden amb flors.
  Que bonic és tot aquí. I moltes flors. I tot passa molt bé i ordenat.
  Les tropes russes ja s'apropen a Bombai i l'ocupen sense gaire resistència.
  Alenka actua de manera molt activa i grollera. Llança granades amb els dits dels peus nus i xiscla:
  - Només sóc un superhome amb bikini!
  I que bé que les noies corren mig nues i en bikini. Es veuen molt bé.
  A les colònies, la resistència britànica és feble. Les tropes locals no poden fer una lluita ferotge.
  Mentrestant, els alemanys avancen amb èxit. Primer van atraure els britànics a Bèlgica. I després, amb un llançament a través de les muntanyes de les Ardenes, van poder tallar les unitats angleses i franceses. Així, es va aconseguir una victòria impressionant.
  I Bèlgica és capturada. I el 22 de juny, després de la presa de París, França va capitular, i una mica abans Holanda. Així, es va aconseguir una victòria impressionant. I els alemanys es van sentir molt orgullosos. I l'exèrcit rus va capturar l'Índia, el sud de l'Iran, Birmània i Bangla Desh. I també tota Indoxina.
  L'enemic estava clarament perdent. I els alemanys van irrompre a Espanya i Portugal.
  Les tropes russes es van apropar a Sud-àfrica. Es van veure obstaculitzats no tant per la resistència de Gran Bretanya com per les línies de comunicacions i subministrament esteses. I també la manca de carreteres a l'Àfrica i selves intransitables.
  Però l'exèrcit tsarista encara ho va superar tot. I es movia com un corró de titani. I l'enemic es va rendir cada cop més i va caure de genolls.
  Regiments de noies es desplaçaven, per regla general, descalços, i obligaven els presoners a besar-los els peus. De vegades, les noies permetien que els captius s'endussin els pits amb petons.
  Però llavors Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana van entrar a Austràlia. Estan marxant cap a la capital Sydney. I canten:
  - Rus', on tothom té moltes dones,
  On es permet la bella trucada...
  On cada persona és com un germà,
  El nostre símbol, el nostre símbol és Kolovrat!
  I de nou llancen granades amb els peus nus, dispersant els britànics i els locals.
  Anastasia va treure el cap del general britànic amb un sabre i va xiular:
  - Per la glòria de la Pàtria!
  I la Natasha, amb un llançament del seu peu nu, va partir el tanc. I cantarà:
  - Bon dia és el nom de Rus' Svarog!
  I les noies es mouen, la Zoya dispara una ràfega des de la seva metralladora, deixa caure els anglesos i xiscla:
  - Per una nova comanda russa!
  Aquestes són les noies! Que els encanta matar! I no s'aturaran! I les cares de les belleses brillen!
  I aquí l'Agustí és com un tret. Com talla els anglesos i grinyola:
  - Per la Rus' donada per naixement!
  I la Svetlana la clava. I amb el peu descalç llança una granada assassina i mortal.
  I també grinyola:
  - El meu gran Rus!
  I torna a donar un esclat... Sega els alemanys, matant-los sense cap cerimònia.
  Ara Sydney s'està rendint sense lluitar. I es treuen les claus de ciutadans i militars. I proclamen el tsar Alexei el seu rei i emperador.
  Aquest continent també s'està rendint...
  I els vaixells russos aterren a Nova Zelanda. Al mateix temps, els tancs lleugers "Peter"-8 entren a Pretòria. I Sud-àfrica també està caient. I un batalló de noies descalces aterra a Madagascar.
  I noies molt maques llancen granades amb les cames nues i aterren contra l'enemic. Madagascar està caient. I la major part d'Àfrica va ser conquistada pels soldats russos.
  La Rússia tsarista i el Tercer Reich i Itàlia gairebé van guanyar. Però només quedaven la Gran Bretanya i Irlanda. I va arribar la tardor, i després l'hivern. Els avions alemanys i russos van bombardejar els britànics i van convertir les seves ciutats en ruïnes. Però Churchill es va negar tossudament a capitular.
  El maig de 1941 va seguir un desembarcament. Les noies descalces de la divisió Tigress van ser les primeres a aterrar. I que destrueixin les tropes britàniques. I llença'ls amb els dits dels teus peus nus.
  Els britànics van ser bombardejats per noies mig nues que només portaven calces i sacsejaven els pits. I va ser molt xulo.
  I la batalla va ser lliurada pels tancs "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", que literalment van aixafar els oponents.
  I aquí teniu el tanc més nou "Alesey"-1 de forma piramidal. Que té angles d'inclinació racionals des de tots els angles i no es pot penetrar.
  En ella, reclinades, Elizabeth i el seu equip de noies s'asseien gairebé nues amb només les seves calces.
  Quatre bells guerrers, gairebé nus, disparen contra canons anglesos i són literalment tirats al foc. I les noies es disparen i les omplen de plom de les metralladores. I els britànics es troben per centenars.
  I les belleses lluitadores tallen l'enemic i, literalment, llancen el seu tanc sobre els cadàvers. I s'estenen catifes d'anglesos assassinats. I les noies van en un tanc. Estan destruint Matildas i Churchills. L'últim tanc només pot ratllar el vehicle de l'exèrcit tsarista.
  I segueix una victòria russa rere l'altra. I els alemanys avancen. Però els seus tancs T-3 i T-4 són tan febles en comparació amb els vehicles russos. I també petits primitius. I alts... I els tancs de l'exèrcit tsarista són okupats. I utilitzen la vara per a ells mateixos, sense prestar atenció als trets.
  Així que els britànics estan llançant banderes blanques. Diversos milers de tancs russos seleccionats van aterrar en les primeres hores i van irrompre literalment a la defensa.
  Anastasia va rebre una bala al taló nu i va riure:
  - Massatge noi!
  Aleshores va agafar el nas del general amb els dits nus dels peus i el va llançar sobre ella mateixa. Va sobrevolar i va aterrar amb la panxa sobre les baionetes. I es va vessar tanta sang.
  Anastasia va cridar desgarradament:
  - Glòria al tsar Alexei!
  La Natasha també mourà la canyella i el rugit del seu oponent:
  - Per un nou ordre eslau!
  I empènyer el cap de l'enemic. I es dividirà el seu fragment. I xiscles:
  - Noies genials, fans de la llibertat: estem lluitant per un nou ordre!
  I llavors la Zoya dispara amb dues metralladores alhora, i amb els seus peus nus llança pèsols amb explosius.
  I va als britànics el primer dia. I després d'haver-ho rebut, els lluitadors de l'imperi de Foggy Albion llancen les armes i es troben directament en captivitat.
  I aquí l'Aurora entra a la batalla. Destrueix l'enemic amb una arma. Té una metralladora especial amb bales traçadores. Trilla els anglesos com un grapat de nunchucks.
  I aquí la Svetlana dispara. I destrueix l'enemic.
  Dispara amb massa letal... I mostra les dents.
  I rugeix a cúspides:
  - Sóc una dona, que és genial!
  I salta i llança una granada amb el peu nu. I bufarà en totes les parts i fragments.
  I xiscles:
  - Sóc un superhome amb el pit nu!
  I ara les noies es trepitgen a elles mateixes... S'endinsen cada cop més en el territori britànic.
  Oleg Rybachenko, amb el cos d'un nen no més gran d'onze d'aparença, però amb les espatlles d'un major, encara que ell mateix va descalç i amb pantalons curts, sega els anglesos. I actua amb una ràbia frenètica.
  Encén foc i canta:
  - Estem vivint l'alba i el color més alt.
  I amb ell anava la noia Margarita, que mai no va arribar a ser adulta. És bo per a ella que almenys no es va convertir en una vella!
  I això és molt pitjor que ser una noia!
  Envolten Londres. I ara amenacen amb agafar-lo. I molts enemics es rendeixen. Només els guàrdies del rei no cedeixen i no es rendeixen. Però són destruïts sense pietat. I estan duent a terme un extermini total i inhumà. Aquest és el tipus de destrucció total que està passant. I les màquines són molt actives.
  I al cel l'Albina i l'Alvina estan cobrant factures. La noia ja ha rebut els set graus de la Creu de Sant Jordi. Primer grau: creu de Sant Jordi, segon - Creu de Sant Jordi amb llaç! La tercera és una creu daurada. La quarta és una creu daurada amb un llaç. La cinquena és una creu d'or amb diamants. La sisena és una creu d'or amb diamants i un llaç. I el setè és una estrella de creu daurada amb un llaç i diamants!
  Aquestes noies van enderrocar cinquanta cotxes en una baralla i es canten per elles mateixes:
  - Som tan belles que som simplement súper i hiper, i en general belleses meravelloses!
  I faran l'ullet amb un ullal al descobert.
  Aquestes són les noies: l'Albina i l'Alvina... I els encanta violar els homes. I ells mateixos no els importa treballar amb la llengua quan veuen una perfecció masculina atractiva.
  I que les noies són simplement l'encarnació de la luxúria, l'amor i la passió!
  Com els encanten les barres de jade palpitants.
  Guerrers de la classe més alta...
  Aquí Churchill fugi de Londres envoltat. Així que li van donar un bon cop a les banyes.
  I li va arrossegar les cames, corrent cap al Brasil... Però la guarnició de Londres va capitular. I les tropes russes van prendre Irlanda gairebé sense resistència. Els britànics ja es rendien al ritme de la bateria...
  La Segona Guerra Mundial va acabar en un any amb la victòria de les potències de l'Eix. La major part d'Àfrica és russa. Tanmateix, tant Alemanya com Itàlia van poder agafar alguna cosa.
  A més, el Tercer Reich també incloïa Espanya i Portugal.
  I les forces russes van regnar a Gran Bretanya i el tsar Alexei també es va convertir en el monarca britànic. Rússia també va ocupar Suècia gairebé sense resistència, i Alemanya va ocupar Noruega i, fins i tot abans, Dinamarca.
  Hitler va ocupar gran part d'Europa. En crear una formació tipus Tercer Reich amb un protectorat. I Rússia va recrear l'imperi i el va incloure en la seva composició.
  Ha sorgit una situació de pau temporalment fràgil. Que de moment va durar.
  La Rússia tsarista i l'Alemanya estaven digerint les seves adquisicions. Dominaven les colònies.
  El tsar Alexei encara era bastant jove i no podia afanyar-se a conquerir el món sencer.
  Però Hitler d'alguna manera no es va poder resistir. Li semblava que rebia massa poca terra a l'Àfrica, que Rússia era massa gran. I juntament amb el fill de Mussolini Jr., van iniciar una guerra contra Rússia. La lluita va començar el 20 d'abril de 1955, en el cinquantè aniversari del Führer.
  Els alemanys van desenvolupar tota una sèrie de tancs per a la guerra amb la Rússia tsarista i, pel que sembla, comptaven molt amb això.
  El Panther 5 es va convertir en el tanc principal desenvolupat per a la guerra amb Rússia.
  Amb un pes de 75 tones, aquest cotxe era genial.
  I, en general, un canó de 128 mm a 100EL és realment una potència aixafadora. I si venç, ni tan sols l'exèrcit tsarista semblarà suficient.
  I hi ha un tanc encara més potent: "Tiger"-5, que és encara més pesat i més blindat. I pesa unes cent tones!
  I a Rússia, el tanc principal "Alexey"-4 només pesa cinquanta tones i té un canó de només 105 mm de calibre. Però és molt més avançat, piramidal i amb un motor de turbina de gas de 1800 cavalls, és a dir, molt mòbil.
  L'alemany és més massiu i poderós. Especialment terribles són els "Lleons"-5, amb un pes de dues-centes tones. La qual cosa, però, no augmenta gaire les possibilitats de Hitler. Per tant, els tancs superpesats són massa cars i difícils de transportar. Encara que hi ha alguns avantatges en l'ús i l'aplicació.
  En qualsevol cas, Hitler no ho va poder suportar i es va precipitar a la Rússia tsarista. I van començar les batalles.
  Les potents zones fortificades de l'exèrcit rus van aturar l'avanç de l'enemic. I els alemanys es van quedar atrapats. I l'exèrcit tsarista va passar a l'ofensiva a Àfrica, on tenia molta més força. I els italians van sentir els primers cops. Les seves tropes són massa febles i amb poca disciplina, amb una tecnologia molt més endarrerida per resistir Rússia.
  Després de només tres setmanes de lluita, l'exèrcit tsarista va expulsar els italians de Somàlia i Etiòpia.
  Vaig distingir les noies Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Encara són tan joves com fa cinquanta anys quan van lluitar contra el Japó. El tsar Alexei ja té néts, però les noies segueixen sent llebrers, dures, agressives i valentes.
  I durant cinquanta anys de guerra les noies van romandre joves. I no tenen ni una sola arruga o esquerda a la pell. Són tan boniques i fresques com les flors.
  Però Oleg Rybachenko i la seva parella Margarita encara són nens: no han madurat gens. Almenys externament. Però corren més ràpid que els guepards. I ni una baioneta ni una bala els poden matar.
  A aquests nens els encanta llançar discos afilats amb els peus nus. En general són super lluitadors!
  I qualsevol poder es posarà de genolls!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana també van lluitar amb els turcs sota Alexandre II. I per això ja tenen més de cent anys. Però no envelleixen perquè són bruixes. I perquè són immortals, en poder de Rodnoverie.
  I els representants de la raça tsarista corren per Etiòpia i ja estan matant els italians.
  I de nou els obliguen a besar els seus peus nus. I les noies, és clar, són d'una bellesa indescriptible i amb una passió ardent a l'ànima. No es poden menystenir de cap manera. Són el que fa que el país es vegi genial. I guanyen amb una gran garantia.
  L'Imperi tsarista rus era en gran part continental i únic a la nació russa. La nació russa, una mescla de molts pobles, i Rússia és com un gresol, pot engolir altres pobles, assimilant-los a poc a poc i no oprimint-los. Per això va créixer l'imperi reial. A poc a poc, regne a regne... I ara queda molt poc per a l'hegemonia global. Rússia té una població molt més gran que el Tercer Reich i Itàlia.
  Així que té totes les possibilitats de capturar-lo i digerir-lo. A més, tenint en compte que els oponents són més febles. I no tothom està content amb el règim de Hitler i Mussolini.
  A l'Àfrica també moltes tribus locals i unitats colonials donen suport als russos. De la mateixa manera, la tecnologia russa és més adequada per a la selva.
  Les batalles van demostrar que els alemanys tenien problemes fins i tot amb el Panther-5, i no només amb el Tiger-5. Sí, els Krauts s'han rendit notablement. Després que l'exèrcit tsarista va passar per Etiòpia i va colpejar Líbia, les unitats alemanyes també van navegar. En les batalles al cel, però, els desenvolupaments alemanys van sorprendre els ass reials, sobretot amb dispositius en forma de discoteca. I van destruir cotxes russos amb una fúria frenètica.
  Però, és clar, els alemanys no són rivals per als números. I les discoteques són massa cares i n'hi ha relativament poques. I ells mateixos són invulnerables, però no poden disparar, només xoquen amb un raig laminar. I els vehicles russos maniobrables poden escapar.
  L'exèrcit reial al cel, però, és fort. I al mar és encara més fort. Encara que el Tercer Reich no és feble. Però encara les forces són desiguals.
  Tant pel que fa a la població com al potencial econòmic, el Tercer Reich no pot fer front a Rússia.
  I si també hi ha noies molt fortes i boniques que lluiten, llavors hi ha un colЈlapse total.
  Elizabeth i el seu equip lluiten contra els monstres alemanys i fins i tot aconsegueixen guanyar. I no els fa vergonya el fet que els nazis tinguin vehicles molt més grans i pesats.
  Aquí les noies van al voltant dels tancs enemics i els colpejaven al costat. I no tenen cap problema amb l'enemic. Destrueixen el seu enemic i canten:
  - Esquadró de construcció furiós! Esquadra de construcció furiosa!
  Hitler serà escac i mat! Hitler serà escac i mat!
  I destrueixen l'enemic amb una facilitat enorme. I les noies no poden evitar riure.
  Però els feixistes, després d'haver rebut una bufetada al coll, retrocedeixen. Ja a Líbia, diverses divisions italianes s'estan rendint gairebé sense lluitar. I els soldats de l'exèrcit reial avancen. Els krauts van ser eliminats dels Alps amb un cop poderós, i les tropes tsaristes marxaven per Itàlia. Les noies descalces de l'exèrcit de Mussolini Jr. saluden les tropes de colors de l'exèrcit tsarista. Milions de soldats de totes les nacionalitats omplen Itàlia. I deu mil tancs mòbils Alexey-4, que, amb un pes de cinquanta tones, són gairebé impenetrables quan es dispara des de tots els angles.
  Itàlia, com a baula més feble de la coalició, mor molt ràpidament... El 30 de maig, les tropes tsaristes van prendre Roma quasi sense lluitar. I va caure la capital de l'imperi de Mussolini.
  I de nou les noies de l'exèrcit rus van forçar els seus peus polsosos i nus a besar l'enemic. Entenen que s'ha de mostrar a l'enemic el seu estat real.
  L'Albina i l'Alvina, mentre escrivien comptes, van recordar com van lluitar contra les bruixes amb els japonesos quan Alexey estava estirat al bressol. I va ser molt divertit.
  Les noies encara no han tingut prou de la guerra i abateixen els alemanys a l'aire. Albina fins i tot va dir:
  - Un cop derrotem els nazis, què després?
  Alvina va declarar amb confiança:
  - Conquerem Amèrica Llatina!
  L'Albina va assenyalar dubtosa:
  - Bé, això són dos o tres mesos més! I llavors?
  L'Alvina va riure i va respondre:
  - Sopa amb un gat!
  L'Albina enfadada va dir:
  - No, hi deu haver algun pla de vida més realista!
  Alvina va dir amb entusiasme:
  - Així que donarem a llum una colla de nens!
  Albina ho va aprovar:
  - Això ja és millor!
  Itàlia ja ha estat pràcticament capturada. Mussolini Jr. fuig a França... Les tropes russes ocupen Sicília. Totes les possessions dels fabricants de pasta a l'Àfrica ja s'han perdut. Només queden enclavaments alemanys, però l'exèrcit tsarista també els ataca. L'amenaça de la pèrdua total d'Àfrica, en una batalla amb un enemic més fort.
  Els alemanys semblaven haver calculat malament la seva força. I ara naveguen sota els cops de les tropes reials.
  I desenes de milers de tancs ja són al sud de França i han pres Toulon... Noies en bikini salten per la ciutat i agenollen els feixistes. S'obliguen a besar els seus talons nus i riure.
  Però també pots fer un petó a una noia al pit: no li importa!
  Tants èxits. I al sud d'Alemanya, les divisions russes també estan avançant. I ja van agafar Viena. I estan avançant cap a Munic. Els feixistes sucumben als cops i aixequen les mans. I entrega't a tu mateix!
  Oleg Rybachenko és, per descomptat, entre els que lluiten al capdavant.
  I el nen captura personalment tres generals alemanys. Per la qual cosa rep una recompensa especial del monarca.
  Al mateix temps, l'etern nen va descalç i amb pantalons curts.
  El tsar Alexei s'alegra de les victòries. I què va passar? El mateix Hitler el diable es va ficar al llaç. Els seus tancs de la sèrie E no són rivals amb els piramidals.
  El tsar Alexei premia els herois i les heroïnes. I ho fa amb moltes ganes.
  Només es pot estimar i respectar un pare rei com aquest. Les tropes russes ja han expulsat els alemanys del Marroc. I gairebé tota Àfrica és territori rus. I què? Així que va millorar!
  El tsar Alexei va premiar Albina i Alvina als millors ass femenins de Rússia amb un nou premi. Estrella d'una Creu de Sant Jordi de platí amb llaç i diamants.
  Els guerrers s'ho mereixen de veritat. I tenen tanta força. I van vèncer els seus propis feixistes. I arriben a la meta. L'exèrcit tsarista ja s'acosta a la regió del Ruhr, i allí s'hi desencadenen ferotges batalles. No volen cedir als nazis. I a França ja estan envoltant París. La població local acull l'exèrcit tsarista i no s'aturarà.
  Es podria dir que l'enemic està al nivell de la rendició. Hitler s'afanya, i ja som mitjans de juliol. I la posició dels alemanys és gairebé desesperada.
  Això és el que significa contactar amb un rei tan genial com Alexei II o el gran.
  Finalment, les restes de les tropes de la Wehrmacht a Àfrica ja s'han rendit. Les tropes russes van marxar per París. La situació s'estava tornant crítica per als alemanys.
  A finals de juliol, el Ruhr ja havia estat totalment recuperat. I les tropes russes s'acosten al mar Bàltic.
  Hitler fuig de Berlín a Amèrica Llatina. Les tropes reials van entrar a Dinamarca i Noruega va ser alliberada encara abans. Pal i Lisboa. L'assalt a Berlín va seguir a l'agost. I es va prendre la capital del Tercer Reich. Llavors l'exèrcit tsarista, continuant la seva ofensiva, va alliberar Madrid.
  La darrera presa va ser la fortalesa de Gibraltar al setembre. La ciutadella va ser enderrocada... I una altra guerra gairebé s'havia acabat. Va resultar ser d'alguna manera sorprenentment curt i lleuger.
  El tsar Alexei va rebre el títol de conqueridor més gran de tots els temps.
  Però Hitler encara és viu i va aconseguir escapar. Què fer amb aquest monstre? Curiosament, Amèrica Llatina no va voler extradir aquest tirà. I aleshores, l'1 de maig de 1957 va començar la darrera campanya contra Amèrica Llatina i la guerra final de la història del planeta Terra. Les tropes van avançar sense cap problema. Les forces locals eren massa febles militarment i no podien resistir les tropes russes.
  L'Elizabeth i el seu equip acaben d'enderrocar la bateria, i ara els enemics en camí s'estan rendint.
  La noia va dir amb una rialla:
  - Això és la guerra!
  Catherine va assenyalar amb un somriure:
  - L'última guerra de la història de la humanitat!
  Elena va suggerir:
  - Així que brindem per la pau! I creació de futur!
  I les noies fins i tot es van besar a les plantes dels seus peus nues amb delit.
  Bé, així tot va bé...
  Anastasia i el seu equip corren i llancen granades als seus oponents amb els dits nus. Trenquen els seus enemics i mostren les dents.
  Natasha va cantar:
  - Sóc la noia d'un somni colossal!
  I com llançar una granada assassina. Sí, no pots ser feble amb noies així. Això no ho perdonaran.
  I avançaran sobre ells mateixos, sense donar pietat als feixistes. Que en aquest cas no siguin del tot feixistes.
  La Zoya també llança una granada amb el peu nu i xiula:
  - Per la victòria sobre l'enemic!
  I aleshores Augustine dispara amb una metralladora i llança una granada amb el peu descalç.
  I grinyola:
  -Cop desesperat!
  I aleshores Svetlana pressionarà els seus oponents i se'ls menjarà en massa trencada.
  Aquestes són les noies.
  I blasfema:
  - El tsar Alexei és el nostre ídol!
  La Ciutat de Mèxic és presa i Cuba és capturada. Les tropes russes es mouen de nord a sud. I ho fan amb molt d'èxit. No els aturaràs. I hi haurà una gran victòria.
  I l'Albina i l'Alvina apunten amb molt d'èxit a la batalla aèria. Són guerrers que no necessiten mostrar debilitat. Enderroquen avions que estan molt per darrere dels russos pel que fa al seu nivell. I el més important, les noies descalces en bikini estan al capdavant. Que trillin a tothom. I abateixen a tots els que queden atrapats en la baralla.
  Ja hem passat Nicaragua. No pots aturar l'armada de màquines de l'exèrcit del tsar. I arriben les tropes russes. I cada cop més sovint, els oponents es rendeixen. I allunyen els enemics amb columnes de presoners. I posen l'enemic de genolls.
  Anastasia corre per ella mateixa i fa que els seus oponents caiguin de cara i li besin els talons nus.
  Tants enemics es van rendir. I molts d'ells capitulen al ritme del tambor. I aixequen les potes.
  Les tropes russes ja han arribat a Veneçuela. La situació és cada cop més tranquilЈla.
  El Brasil és l'enemic més gran i es trenca amb relativa facilitat. I es veu obligada a capitular.
  Les noies passegen per Rio de Janeiro i els nois besen les seves petjades nues.
  Natasha comenta amb una rialla:
  - Tot i així, la vida és bona!
  Zoya va assenyalar amb certs dubtes:
  - No és tan dolent quan dorms amb els peus a la paret!
  I les noies esclataran a riure. Realment no podrien ser més divertits. Però què pots fer amb ells...
  Aquí també lluita el nen Oleg Rybachenko. Fa més de cinquanta anys que serveix a l'exèrcit tsarista. Va ascendir al grau de coronel, té molts premis i encara té uns onze anys. I amb ell està l'eterna noia Margarita. Era una dona gran i tenia molta por d'envellir. I com a resultat, va romandre una nena per sempre. Tanmateix, es van convertir en nens fa uns cent anys. I després se'ls promet que creixeran fins als setze anys, que en general és bo! El nen, per exemple, no necessitarà ni afaitar-se!
  Un nen i una nena llancen granades als seus enemics amb els seus peus nus i canten:
  - L'alegria de les victòries s'expandeix,
  Hitler està esperant la forca!
  Aquí hi ha l'últim reducte dels oponents de Rússia: l'Argentina. Hitler s'hi va amagar.
  I al juliol, les tropes russes van entrar en territori argentí. La resistència era focal. I així la capital va caure gairebé sense lluitar. I el mateix Hitler va ser trobat l'agost de 1957... Penjant en un llaç. Pel que sembla, van agafar els seus i els van penjar.
  Xile també va capitular. Així va acabar l'última guerra de la història de la humanitat.
  Dotze noies bruixes -posseïdores de l'eterna joventut- van celebrar la seva victòria. Però un altre noi, Oleg Rybachenko, semblava molt satisfet. Finalment, pot viure pel seu propi plaer, quants anys va passar a l'exèrcit.
  I els russos van anar a l'espai ja el 1947, i el 1954 van volar a la Lluna. I el 1967 a Mart. I més nous èxits. El sistema solar es va anar conquerint gradualment. El 1975, Alexei II, que havia estat al poder durant setanta anys, es va estavellar en un avió. I així va acabar el regnat del monarca més gran de tots els temps.
  I el seu fill esdevingué el nou rei: Mikhail II. I Rússia es va traslladar a l'expansió espacial.
  Oleg Rybachenko i Margarita caminant per Mart el 2005. El nen nota:
  - Ja han passat cent anys des que era petit. I no és hora que arribi fins als setze anys?
  La Margarita, que també sembla una noia, respon:
  - I jo també he de créixer segons l'acord! Però per què seguirem sent nens?
  L'Oleg va arronsar les espatlles... De sobte va aparèixer davant d'ells una imatge d'un àngel-demiürg amb ales.
  La bella criatura va dir:
  - Has completat part de la teva missió.
  Però ara l'espai t'espera! I els mons espacials! Així que viu i lluita!
  Oleg Rybachenko va preguntar amb un somriure:
  - Ens vas prometre cossos als setze anys!
  L'àngel va assentir amb un somriure:
  - Què voleu tu i la Margarita?
  Margarita va negar amb el cap d'acord:
  - Encara més?
  L'àngel va assentir amb un somriure de dents de perla:
  - Això serà per a tu! Però per arribar als setze anys, creixeràs mil anys! I llavors romandràs en la teva joventut per sempre!
  L'Oleg i la Margarita van cridar a l'uníson:
  - No és just!
  Àngela va dir amb un somriure:
  - Aquest és el preu de la immortalitat! Però accepteu ser nens immortals molt millor que els vells mortals!
  El nen i la nena van coincidir:
  - Sí, molt millor!
  I vam riure més fort!
  De veritat, què són aquestes persones mortals? Fins i tot el rei més gran de tots els temps i pobles, Alexei, va morir. I tenen una eternitat per davant, plena d'aventures radiants.
  
  
  
  NAPOLEÓ NO VA ANAR A RÚSSIA!
  . Una història alternativa, on el gran emperador no va anar a Rússia, sinó que va traslladar els seus regiments a... Turquia! Bé, és clar, per què no? Per què no alliberar els Balcans del domini otomà?
  I l'enemic, és clar, no és massa fort. I fins i tot abans va ser colpejat pels russos.
  I l'exèrcit de Napoleó emprengué una marxa forçada. I va caminar gairebé sense trobar resistència des de Bòsnia fins a Istanbul. Un obstacle: muntanyes, rius, fortaleses... I resistència puntual. I la població saluda els francesos i els europeus com a alliberadors.
  Napoleó va capturar Istanbul el 1812. Després també va lluitar a Àsia Menor. Va arribar a l'oceà Índic i a la Meca. Després, els francesos i els seus mercenaris es van traslladar a Egipte.
  Mentre Napoleó no va anar a Rússia, va conquerir les possessions otomanes. Potser alguns endevins el van advertir d'un possible fracàs en cas d'una guerra amb l'imperi tsarista.
  Els britànics van intentar desembarcar a Espanya el 1814. Napoleó va tornar a París. I agafant forces, es va traslladar ràpidament a Espanya i hi va derrotar els britànics. Després d'això, els francesos es van fer una mica més forts als Pirineus.
  Les seves tropes van arribar al Marroc i van ocupar tot el nord d'Àfrica i el Sudan.
  Així, van establir el domini general al mar Mediterrani. Gibraltar també va ser presa. I també es van enfortir a fons. La guerra amb Gran Bretanya va continuar amb diferents graus d'èxit. Els dos bàndols estaven cansats de les escaramusses al mar. Napoleó, però, ho va voler prendre amb números. I cada cop es construïen més vaixells, es formaven mariners. A poc a poc, la superioritat numèrica dels francesos, que disposaven de grans recursos humans i territorials, va començar a passar factura.
  I els esgotats britànics van començar a sucumbir. Finalment, l'any 1825, es va produir un desembarcament. I finalment Napoleó va prendre Londres. Així, la guerra va acabar. I el ja vell emperador va decidir descansar i dedicar-se a la construcció pacífica. L'únic és que els francesos van continuar movent-se per Àfrica i conquerint-ne el sud. Nicolau I va arribar al poder a Rússia. Els russos van fer una guerra amb l'Iran, però malgrat les victòries no la van conquerir, sinó que es van limitar a moderar les adquisicions territorials. Aleshores, Rússia es va enfrontar a la guerra de Xamil al Caucas i es va trobar lligada a ella durant molt de temps.
  Napoleó va regnar fins al 1837 i tenia seixanta-vuit anys quan va morir. El va succeir el seu fill Napoleó II. El jove emperador ros de vint-i-sis anys va ser anteriorment el rei d'Itàlia i de l'Imperi Romà. Ell, és clar, volia superar la glòria del seu pare Napoleó I.
  I Napoleó II va fer la seva primera campanya contra l'Iran, i després contra l'Índia. Per descomptat, l'exèrcit més gran i més ben organitzat del món va conquerir tant l'Iran com l'Índia amb relativa rapidesa. També es va completar la conquesta d'Àfrica. França va fer guerres a Amèrica Llatina, intentant prendre el control de les colònies d'Espanya i Portugal. D'alguna manera no era el moment de Rússia. Però els francesos, després de llargues guerres, finalment es van implantar a Amèrica Llatina. Napoleó II va morir el 1856, i el seu fill Napoleó III va pujar al tron. En aquell moment només tenia setze anys. I el 1858, Napoleó III va iniciar la seva campanya contra Rússia.
  Va decidir superar el seu besavi. I a Rússia encara hi ha servitud. I el país, per descomptat, és incomparable en termes de força de combat amb la França napoleònica.
  Napoleó III comptava amb la victòria. I dos milions de soldats es van traslladar per Rússia. Van marxar en tres columnes: a Kíev, Moscou i Sant Petersburg. Però Rússia no tenia el seu propi Kutuzov.
  I el tsar Alexandre II es va veure obligat a fugir a Kazan. Moscou i Sant Petersburg i Kíev van ser capturats. Hi havia tropes per tot el món i armes més avançades contra Rússia. Fins i tot a l'exèrcit de Napoleó III van aparèixer els primers tancs lleugers.
  Sí, no pots resistir-te a aquest poder. El tsar Alexandre II va oferir la pau als francesos. Però Napoleó III va declarar que necessitava Rússia en el seu conjunt.
  En resum, va començar una guerra de guerrilles. Però Napoleó té moltes tropes. A més, Napoleó III va anunciar l'abolició de la servitud. Això també va guanyar algunes persones al seu costat. La guerra encara va durar diversos anys i les tropes napoleòniques van arribar a l'oceà Pacífic.
  Finalment, es va trobar un compromís. Napoleó III es va casar amb la filla d'Alexandre II i va ser coronat rei. I Rússia, com a part d'un vast imperi, va rebre certa autonomia.
  Napoleó III encara lluitava a la Xina, les seves tropes van arribar a Austràlia i van conquerir Indoxina. I el 1877 va morir, i Napoleó quart va pujar al tron. Un jove de catorze anys. Besnét de Napoleó I i descendent matern dels tsars russos. Napoleó IV va completar la conquesta del món, havent conquerit els EUA i totes les altres illes... Va sorgir un imperi mundial. Aleshores només quedava assaltar l'espai.
  Però no hi havia tristesa, sinó que els diables van venir trucant. Napoleó IV va morir el 1894. Més precisament, va morir caçant a l'Àfrica. I el seu tron va ser pres per un nen, Napoleó V, d'uns quatre anys.
  D'alguna manera els descendents de Napoleó van resultar ser poc tenaços. I, per descomptat, van començar els problemes. Ara a Amèrica Llatina, ara a la Xina, ara a Rússia.
  Però les tropes van reprimir els disturbis i els separatistes. Napoleó V va créixer i va començar decididament a reprimir les rebelЈlions. Després d'això, d'alguna manera el planeta Terra es va calmar. I el 1914, el primer home va volar a l'espai! El 1917, la gent va aterrar a la lluna.
  A poc a poc, la humanitat va anar guanyant estabilitat. I ara l'expansió a l'espai. El 1935, la gent havia visitat tots els planetes del sistema solar i un assentament havia sorgit a la Lluna. Napoleó V va regnar fins al 1960 -seixanta-sis anys-, rècord entre els Bonaparte, i va morir en glòria. I Napoleó VI va rebre el tron. En aquest moment, els experiments reeixits per rejovenir les persones ja havien començat. I l'any 2000, la gent va començar a penetrar a les estrelles veïnes. L'any 2020, els primers assentaments humans s'han creat fora del planeta Terra.
  
  IVAN EL TERRIBLE NO ESTÀ ENVERINAT
  No obstant això, Ivan el Terrible no va ser enverinat l'any 1584 (d'on van treure la idea que estava enverinat?), sinó que va viure un temps. Es va casar amb una princesa anglesa. I al mateix temps va conquerir Sibèria i hi va construir ciutats. El 1590 va tenir un fill, Alexandre, amb una princesa anglesa. El 1591, el fill Dmitry va morir, però els russos van recuperar els seus anys dels suecs. El 1592 van prendre Narva.
  La guerra conjunta de Polònia i Rússia contra Suècia va acabar el 1593 amb la presa de Víborg. I la derrota de la guerra de Sueca el 1594.
  Rússia va recuperar així les ciutats de la costa bàltica, fundades a Narva, així com Vyborg. L'any 1595, Ivan el Terrible va ordenar la construcció d'una ciutat a la desembocadura del Neva. Així, Aleksandrovsk va sorgir més de cent anys abans. L'any va ser nomenat en honor al fill d'Ivan el Terrible i la princesa anglesa.
  Llavors Ivan el Terrible va continuar movent-se per Sibèria. Els seus guerrers van avançar cap al riu Amur. El 1598, després d'haver-se recuperat durant seixanta-cinc anys, un rècord per a Rússia i una de les durades més llargues d'un regne en la història del planeta Terra, Ivan el Terrible va morir. El seu hereu, Fedot, també va morir el mateix any. I Alexandre I es va convertir en rei. Només tenia vuit anys en el moment de la seva ascensió al tron. Però Boris Godunov es va convertir en regent. I tot va anar més o menys. És cert que també hi va haver anys de fam. Després la guerra amb Polònia el 1605. Aleshores, per primera vegada, el mateix Alexandre va comandar l'exèrcit . Els polonesos van intentar assetjar Smolensk, però van ser totalment derrotats. Els russos van passar a l'ofensiva i van prendre Kíev i Polotsk. Els polonesos van cedir terres al llarg de la Berezina i Kíev a la riba esquerra d'Ucraïna.
  Hi va haver calma durant un temps. Rússia avançava cap a l'est. Va arribar a l'oceà Pacífic i hi va fundar noves ciutats.
  Després va venir la campanya a Crimea, que va coincidir amb el debilitament de Turquia. Rússia també va conquerir el Khanat de Crimea, juntament amb Azov.
  Així va sorgir un gran imperi. Després de la qual va haver-hi una altra guerra amb els polonesos. Alexandre va proclamar: reconquistarem les terres de tota la Rus de Kíev.
  I va passar. Les tropes russes sota el lideratge del tsar i el gran comandant Skopin-Shuisky encara van poder derrotar els polonesos i fins i tot van prendre Varsòvia.
  Després d'una certa controvèrsia, Polònia va acceptar Alexandre I com a tsar. Després de la qual cosa va sorgir el gran poder dels eslaus. Rússia va girar cap al sud el 1630. Les guerres van començar amb Turquia. L'Imperi Otomà estava en decadència i perdent.
  Rússia va conquerir els Balcans, i fins i tot va entrar a Constantinoble. El tron otomà va ser transferit al tsar Alexandre. I ara els regiments russos van arribar a Egipte. I el 1640 van conquerir la Meca i l'Iraq amb Kuwait. Havent format un gran imperi. El 1645-1647 hi va haver una guerra amb l'Iran. I Pèrsia també es va sotmetre a Rússia. La guerra amb l'Imperi Manxú va acabar amb la presa del nord de la Xina.
  El tsar Alexandre, en vista de l'augment del nombre de població no russa, fins i tot va convocar un consell ecumènic. Es va fer un canvi a l'ortodòxia que permetia quatre esposes.
  La qual cosa va ser conseqüència del desig de facilitar als musulmans l'acceptació de l'ortodòxia, i d'accelerar la russificació de les terres recentment conquerides.
  El 1658, va morir el tsar Alexandre I, després d'haver governat durant seixanta anys, i també es va convertir en el gran Rurikovich.
  Mikhail I, fill d'Alexandre I, esdevingué el nou rei. El nou rei ja tenia quaranta anys. I va continuar la política de conquesta del seu pare. Les tropes russes es van traslladar cap a l'Índia. Allà hi havia guerres.
  Que va acabar amb l'establiment de la dominació russa allà. Després hi va haver una gran guerra amb la Xina. El 1671, Mikhail va morir. I la guerra va ser continuada pel seu fill Alexei el primer Rurikovich. El jove rei, d'uns trenta anys, va manar amb energia i va aconseguir grans victòries. La Xina va ser conquerida després de diversos anys de guerra.
  Aleshores Rússia va continuar els seus moviments cap a l'est i el sud, conquerint Indoxina. Fins que vam arribar a Singapur. El 1701, Alexei va morir, i el seu fill Peter va començar a construir una gran flota. Rússia es va moure per les illes de l'oceà Pacífic i va desembarcar a Austràlia.
  Al mateix temps, hi havia la voluntat d'expandir-se a Europa. I el 1715 va començar la guerra amb Àustria. Les tropes russes superiors van conquerir Àustria ràpidament. Després van capturar Alemanya. Vam arribar al mateix Rin. I van conquerir Itàlia el 1721. Així que Pere el Gran va tallar una finestra a Europa. Juntament amb Egipte. Al mateix temps, els russos van ocupar Canadà a través d'Alaska. L'any 730, Pere el Gran va morir i el tron va ser heretat pel seu nét Pere II, Rurikovich.
  El seu regnat va resultar actiu: el jove va iniciar una guerra amb França i va conquerir Canadà, i les tropes russes, que tenien una major superioritat numèrica, van prendre París. També es van conquerir els Països Baixos. Encara que la guerra partidista s'arrossegava allà. Però al final, ella també va ser reprimida.
  I més tard, el 1745, tant Espanya com Portugal van caure. Però allà també hi va haver una guerra de guerrilles durant diversos anys. El 1753, després de la mort de Pere II, el fill de Pere II, Pere Tercer, va pujar al tron. El nou rei va continuar movent-se per Àfrica i Amèrica. La guerra va esclatar el 1761 amb l'última gran potència, Gran Bretanya. Rússia no va tenir gaire èxit al mar al principi.
  Però després, amb superioritat numèrica i comandants experimentats, els britànics van ser derrotats. I hi va haver un aterratge. I el 1767 Londres va caure.
  I el 1780 també va morir Pere Tercer. El seu fill de vint-i-vuit anys, Pau I, va pujar al tron. Rússia ja no tenia oponents seriosos i es movia per Àfrica i Amèrica Llatina. El 1820, quan Pau I va morir als seixanta-vuit anys, Rússia havia completat la seva conquesta del món sencer. I Ivan V va pujar al tron als quaranta-dos anys.
  Ja no hi havia ningú amb qui lluitar. Però la ciència encara no ha arribat al punt de conquerir la immensitat de l'espai. No obstant això, Ivan va ordenar vols a la lluna. Com, l'imperi ha de seguir endavant. I el 1833, l'home va volar a l'espai per primera vegada. I el 1845, els russos finalment van aterrar a la Lluna.
  L'emperador Ivan V va morir el 1847. Alexandre II va heretar el tron. L'expansió a l'espai continua. Va aterrar a Mart el 1861. I després a tots els planetes del Sistema Solar.
  I després van volar a altres estrelles...
  
  DONALD TRUMP AL SEU DE ROOSEVELT
  Així que Donald Trump es va trobar al lloc de Roosevelt durant la Segona Guerra Mundial. Això va resultar ser una súper oportunitat! Considereu els errors del vostre predecessor. I el primer error: van permetre que l'URSS s'aixequés i es convertís en una superpotència.
  Donald Trump ho va entendre millor que ningú: no s'ha de permetre que Rússia guanyi la Segona Guerra Mundial. Tanmateix, una victòria ràpida del Tercer Reich també és desavantatge per a Amèrica.
  La millor opció: deixar que es maten els uns als altres tant de temps com sigui possible.
  Bé, és clar, Donald Trump va ajudar una mica Rússia, abans de Stalingrad... I no hi havia discrepàncies especials amb la història. I va expulsar el Tercer Reich d'Àfrica.
  I després li va oferir a Hitler una treva a canvi de l'abolició de les lleis antisemites.
  Després de Stalingrad, els alemanys es van adonar que realment podrien perdre la Segona Guerra Mundial i van estar d'acord amb Trump. Els jueus no seran perseguits, però... Es reprèn el comerç...
  I s'intercanvien presoners. El mateix Trump fa una bomba atòmica i acaba amb el Japó. I els alemanys, després d'aturar els bombardejos del seu territori i tancar el segon front, van acumulant forces.
  El Führer va ajornar l'operació Ciutadella diverses vegades. I fins i tot al juliol no va llançar una ofensiva, perquè volia provar el Tiger-2, un tanc monstre, a la batalla, i això significa "lleó" i "ratolí". A més, els alemanys van començar a formar divisions d'estrangers i acumular forces.
  I Trump va aconsellar al Führer que no s'apressés, ja que els plans de l'ofensiva alemanya al Kursk Bulge ja són coneguts pel comandament soviètic, i no hi ha res més estúpid que atacar quan l'enemic ho sap.
  El Führer va ser prou intelЈligent com per escoltar els savis consells de Trump. I es va posar a la defensiva.
  L'Exèrcit Roig finalment va passar a l'ofensiva el 30 d'agost. I es va quedar atrapat en la defensa de l'enemic en profunditat. Les batalles van demostrar que el Panther és molt bo en defensa, amb el seu canó de tir ràpid, que colpeja a llarga distància.
  I "Tigre" no està malament, i fins i tot "Ferdinand". L'últim canó autopropulsat de la defensa és força fort. I repelЈleix perfectament els atacs dels oponents. I "Ferdinand" està treballant molt activament. Quan colpeja des de la distància, ni tan sols podràs estirar l'esquena.
  Els alemanys encara van cedir, almenys lentament, però a la cornisa d'Oryol. Però l'aviació soviètica ja no dominava els cels. Sense un front occidental, els Krauts eren forts. Entre els ass alemanys, va destacar especialment Marcel.
  No va morir per accident a la batalla del Mediterrani. I ara, sent un as, el número u va lluitar a l'est. I aquest millor as de la Luftwaffe, que en poc temps va establir un rècord al front occidental, que ningú no havia batut mai en la història real, lluitava ara a l'est.
  Marcel va colpejar des de la distància i no es va deixar pessigar ni tombar. Es va convertir en una llegenda entre els pilots alemanys i soviètics.
  I sense cap exageració. Va abatre tant avions d'atac com caces.
  Per cent cinquanta avions va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Quan va fabricar dos-cents avions, va rebre l'Ordre de l'Àguila alemanya amb diamants. En arribar als tres-cents avions, va rebre un guardó especialment establert per a ell: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Després de derrocar quatre-cents avions, va rebre un crucifix d'or i diamants de mèrit militar i una Copa de la Luftwaffe d'or i diamants. Marsella va enderrocar dos-cents avions sobre el Mediterrani a la tardor. Durant l'hivern i el març va abatre gairebé un centenar de cotxes més i va ser traslladat al front oriental. Allà va superar els tres-cents vehicles el maig de 1943.
  Aleshores, el setembre de 1943, va arribar a la xifra de quatre-cents vehicles. I fins i tot va establir un rècord eliminant catorze vehicles en una batalla.
  Per descomptat, amb un as com aquest, els alemanys se sentien més que confiats al cel.
  I podrien contenir l'embat de l'Exèrcit Roig aixecant forces per endavant. No obstant això, les tropes soviètiques van avançar, encara que molt lentament.
  A finals d'octubre, l'Exèrcit Roig es va acostar a Orel. Els Fritz van intentar mantenir aquesta ciutat a qualsevol preu.
  El tanc Tiger-2 es va utilitzar per primera vegada a la batalla. Aquest vehicle, però, va funcionar bé en defensa, però sovint es va trencar. "Lleó" va resultar encara pitjor. Similar al "Tigre"-2 adult, més conegut com el tigre reial, "Lleó" tenia una arma més potent, que, però, era innecessària. Des dels soviètics trenta-quatre tancs van ser pres amb armes alemanyes. Però el "Lleó", amb un pes de noranta tones, no tenia avantatges respecte al "Tigre" pel que fa a l'armadura, però era més car, menys fiable i el canó més potent era inferior en cadencia de foc.
  Només quan es disparava a gran distància, el "Lleó" tenia avantatges, però de poca utilitat, ja que el trenta-quatre era gairebé impossible de colpejar mentre es desplaçava des d'una distància on el "Lleó" tenia avantatges.
  Les batalles van demostrar que el "Lleó" no té cap avantatge per protegir els costats i el front del casc sobre el "Tigre"-2, i l'armadura més gruixuda del front de la torreta només alenteix la seva rotació.
  És a dir, va resultar que "Lleó", a la pràctica, és encara pitjor que "Tiger"-2. I pel que resulta, va ser dissenyat.
  No obstant això, el Tiger-2 estava relativament ben protegit, era impenetrable fins i tot pel costat del T-34-76 i, per tant, va demostrar ser una màquina eficaç, encara que maldestra.
  Al mateix temps, dos pilots es van mostrar bé a la batalla: Albina i Alvina. Qui lluitava tot el temps descalç amb bikini. I ho van fer de manera molt efectiva.
  De la mateixa manera que l'Albina prem els disparadors amb els peus nus, derrocarà un pilot soviètic.
  I llavors l'Alvina pressionarà, també, amb els seus peus nus i cisellats. I tornarà a enderrocar l'enemic.
  Les noies van treballar activament i amb l'aspecte de les panteres. Encara que són guerrers novells. Però el seu secret és lluitar amb biquini i descalç, llavors ningú et tombarà!
  La batalla d'Oryol es va allargar fins a finals de novembre. Els alemanys van ocupar la ciutat i l'Exèrcit Roig la va assaltar obstinadament. El mateix Stalin va mostrar tossuderia en aquest assumpte. La ciutat va ser fortificada completament pels krauts i no va permetre que fos envoltada.
  A principis de desembre hi va haver una calma temporal, només es van produir batalles al cel. Marsella va superar el nombre de cinc-cents avions abatuts i va ser el segon del Tercer Reich després de Goering a rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro.
  L'Exèrcit Roig es va aturar. Però a finals de desembre va reprendre la seva ofensiva. Després de baralles tossudes, Oryol va quedar finalment envoltat. I després agafa-ho. Els alemanys es van retrocedir una mica més al centre. Però estaven preparats per a l'hivern i lluitaven dur.
  Els Fritz encara van poder rebutjar l'ofensiva prop de Leningrad. En part per l'avís de Trump, que tenia molta por de la derrota dels feixistes.
  Després d'haver rebutjat l'atac al nord, els nazis d'alguna manera van repelЈlir l'embat i van sobreviure a l'hivern... I a la primavera van començar a acumular forces.
  L'Exèrcit Roig també va patir danys. Però va aconseguir l'IS-2 i la T-34-85. Va començar un intercanvi de cops i el 22 de juny de 1944 l'Exèrcit Roig va llançar una gran ofensiva al centre.
  Els alemanys van sucumbir, però lentament... Les tropes soviètiques van avançar cinquanta quilòmetres en un mes i mig en un sector força ampli del front. En general, els nazis van canviar una mica la seva tàctica i van intentar conservar la seva força sense atacar.
  Aquí hi va jugar clarament el paper de Trump, que no volia que guanyessin ni Rússia ni Alemanya. Però tenia por que els russos guanyessin igualment i va aconsellar al Führer que fes una guerra de defensa per esgotar els recursos dels bolxevics.
  Hitler, malgrat tota la seva agressivitat, encara va entrar en una defensa profunda. A més, els tancs alemanys són imperfectes. I "Mouse" tampoc va estar a l'altura de les expectatives, i només en defensa, mostrant-se més o menys en curts contraatacs.
  Els alemanys encara no han estat capaços de tenir èxit en la tecnologia. El Panther 2 es podria fer més potent en armament i blindatge, però encara no ha estat possible fer-lo més pesat de cinquanta tones. El Focke-Wulf era inferior en maniobrabilitat i estava inacabat.
  El Me-309 va resultar ser potent en armament i ràpid, però pitjor en maniobrabilitat. El TA-152 era millor que el Focke-Wulf en característiques de vol i estava poderosament armat, però també va resultar més pesat. És cert que Marsella ha desenvolupat bones tàctiques per a avions més pesats, però més armats i millor protegits.
  Fins ara, els alemanys no només van mantenir el seu avantatge al cel, sinó que fins i tot l'han incrementat a causa del nombre de vehicles. Encara que l'URSS també tenia el Yak-3 i el LAGG-7. Però això encara no ha aportat cap avantatge.
  Però els alemanys van desenvolupar el ME-262. Al juny, la Luftwaffe ja tenia un miler d'aquests avions amb quatre canons d'avió de 30 mm. Però a la batalla, el ME-262 va demostrar ser insuficientment maniobrable i eficaç. Inclòs per l'alta velocitat. L'única cosa és que el ME-262 és molt difícil d'abatre, és blindat i supervivent, és difícil de colpejar per la seva gran velocitat, però es trenca pel seu motor poc fiable.
  Així, fins ara, els alemanys només tenien relativament èxit en rebre el TA-152 i tenien el modernitzat ME-109 "K", el caça més popular de la Segona Guerra Mundial.
  També va augmentar el nombre d'avions produïts, fet que va permetre mantenir la superioritat sobre les marques soviètiques. A més, els vehicles alemanys eren significativament més forts en armament i potència del motor.
  L'alemany Yu-288, que combinava alta velocitat i una gran càrrega de bombes, va resultar ser força reeixit. I el primer bombarder en sèrie de quatre motors, el Yu-488, capaç de bombardejar a llargues distàncies. El seu més destacat va ser la superfície de l'ala relativament petita, que li donava una velocitat de fins a 700 quilòmetres per hora, que era molt per a un bombarder en aquell moment.
  Els alemanys no van tenir gaire èxit en el camp de la construcció de tancs. El ratolí és bo en defensa, però encara és vulnerable des de l'aire i difícil de transportar. "Jagdpanther" va tenir més èxit. Es va produir en quantitats cada cop més grans i es va guanyar una bona reputació.
  Aquí, és clar, els alemanys gairebé van acabar el cotxe, però en tot cas va sortir bé.
  La quantitat principal d'equipament alemany va augmentar, cosa que va permetre resistir amb més èxit els atacs soviètics. Incloent l'ofensiva d'agost al sud.
  Va arribar la tardor de 1944, les tropes soviètiques ni tan sols van prendre Kharkov i encara es troben al centre.
  El Fritz es va sentir una mica més confiat... Stalin va seguir martell, però sense l'ajuda dels Estats Units no va poder guanyar la carrera tecnològica contra Alemanya.
  Tenint divisions estrangeres i molts hiwis, a més de satèlЈlits i antics ciutadans soviètics, el Tercer Reich podria més o menys reposar les seves forces i romandre a la defensiva. Els treballadors estrangers i la mà d'obra esclava van permetre produir molts equips. I, en primer lloc, l'aviació a reacció.
  El projecte de coets V-1 i V-2 va ser abandonat en favor dels avions a reacció i van aparèixer els bombarders Arado. Que va bombardejar perfectament. I els avions soviètics ni tan sols podien posar-los al dia.
  Hitler confiava cada cop més en una ofensiva aèria. Els Fritz també van lluitar a l'hivern... L'Exèrcit Roig va poder avançar al centre durant l'hivern.
  Aquí, tot i que els alemanys esperaven un atac, es van quedar commocionats pel treball de l'artilleria, especialment el llança-coets Andryusha. Però llavors nombroses divisions de tancs alemanyes van poder aturar les tropes soviètiques.
  Els nous canons autopropulsats alemanys E-10 i E-25, petits però àgils, van resultar especialment efectius.
  El Tiger-2 també va aparèixer amb una torreta més estreta i petita i un potent motor de 1000 cavalls de força, que va demostrar ser una màquina més pràctica.
  En resum, va començar una guerra amb un zoològic més rendible per als alemanys.
  Hitler comptava realment amb els tancs de la sèrie E, ja que eren més avançats i tenien una silueta baixa. A l'E-50, l'alçada generalment era un metre més baixa que la del Tiger-2, fet que va permetre, amb igual blindatge, reduir el pes del tanc a cinquanta tones amb un motor de 1.200 cavalls de potència en augmentar, un arma més perforadora i precisa.
  Això va resultar genial! El cotxe va guanyar la velocitat i la rapidesa d'un avenç. I les noies lluiten per això. I per descomptat, descalç i en bikini.
  Els combats van ser intensos, sobretot a la primavera, al maig. Els alemanys van començar a intentar atacar. Però només van poder recuperar Belgorod, que havia estat capturat per les tropes soviètiques abans. La lluita va durar molt de temps. I el tanc E-100 també va participar en la batalla. Aquest vehicle, molt ben protegit i amb armes potents, es va convertir en un gran problema per a les tropes soviètiques.
  Després de l'aparició del SU-100, Stalin va decidir inesperadament canviar la doctrina en la construcció de tancs. I aquesta pistola autopropulsada va començar a produir-se en quantitats cada cop més creixents.
  Em va atreure la facilitat de producció de canons autopropulsats i el canó més potent. I també el fet que Stalin va començar a pensar en salvar els soldats. En tot cas, l'estiu de 1945 només van atacar els alemanys. Només van poder envoltar Rostov-on-Don i Oryol, i aquest va ser el punt del seu èxit... A la tardor, els Krauts es van asseure a la defensiva i l'Exèrcit Roig avançava. I a l'hivern també... I només Belgorod va ser capaç de contraatacar.
  Així que les dues armades van frenar...
  Va arribar l'any 1946. Els alemanys van intentar atacar a l'estiu amb tancs E-50 i E-100, i E-75. Contra ells, Stalin tenia els canons autopropulsats SU-100, que pràcticament substituïen tots els altres tipus d'armes. Els alemanys van bufar, però gairebé no van avançar... I a la tardor i l'hivern l'Exèrcit Roig avançava...
  Però de nou no vaig aconseguir res.
  Ja som l'any 1947. Els alemanys pressionen i avancen, els russos premeten i avancen. Res va reeixir.
  Aquí arriba el 1948. Va aparèixer la T-54, que, però, no es va generalitzar. El SU-100 encara està en servei. És cert que aquesta pistola autopropulsada està una mica obsoleta. Els alemanys tenen el primer lloc de la sèrie per sobre de l'E-75 amb motor de turbina de gas. I ja estava ben protegit dels laterals...
  Però els alemanys encara no van poder aconseguir la victòria. L'IS-7 es va produir a l'URSS. Qui va lluitar amb èxit contra els alemanys.
  Llavors 1949... La primera línia està immòbil, i s'intercanvien cops. Els boxejadors es balancegen i es destrueixen mútuament.
  Així, el 1950, la línia del front fluctua lleugerament. Però no passa res significatiu.
  I passa al 1951, el mateix. Cap canvi al front oriental. Les dues parts estaven bastant esgotades.
  El 1952 també va ser. L'últim any complet del regnat de Stalin. L'únic que tenien els alemanys eren discoteques invulnerables al foc de les armes petites. L'URSS té el vehicle més popular: el SU-122 amb un canó llarg, que encara es considera el millor.
  I finalment, 1953... Stalin mor i llavors això comença. A Moscou hi ha una lluita pel poder, i aprofitant-ho, els alemanys passen a l'ofensiva.
  I estan avançant al Caucas. Türkiye finalment entra a la guerra.
  Capturo tot el Caucas a la primavera, l'estiu i la tardor, i aconsegueixo un avantatge...
  Però aquí Trump ja està interferint. I l'1 de gener de 1954, els Estats Units inicien el bombardeig nuclear del territori del Tercer Reich i... Rússia.
  Com això! Trump sí que va intervenir a la Segona Guerra Mundial.
  I tot surt molt xulo a la seva manera! I fins a cert punt és genial!
  Trump derrota amb confiança els seus enemics! I aquest és el seu infernal PR!
  Aquest dictador nord-americà fins i tot salta d'alegria!
  
  LES NOIES BONIQUES FAN HISTÒRIA
  Una història alternativa en la qual Hitler, no obstant això, va decidir que primer havia d'acabar amb Gran Bretanya i només després atacar l'URSS. Un d'aquests passos va ser després de la presa de Creta i l'atac a Malta. Aquest últim va tenir força èxit i les tropes del Führer van derrotar els britànics. Hitler va prendre la decisió d'acabar amb Gran Bretanya i només aleshores marxar a l'URSS.
  Aquí va ser influenciat per quatre noies bruixes. Belleses àries: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - van convèncer el Führer de no anar encara a Rússia! Fins i tot es van agenollar i van jurar que el 1941 no era el moment per a això. A més de la noia, van córrer descalços sobre les brases i van fer un ritual confirmant que era millor no anar a Rússia. I quatre belleses van convèncer el Führer que era necessari que les noies lluitessin a l'Àfrica. Al qual hem rebut el consentiment.
  La base britànica és atacada per una armada Fritz;
  La base britànica més gran semblava realment un infern. Va ser atacat per més d'un miler de bombarders recollits de tot el front oriental i després d'haver rebut una experiència de combat decent, juntament amb caces d'escorta. Els britànics, per descomptat, han estat lluitant durant molt de temps, però no esperaven un atac massiu tan poderós. De fet, qui creuria que els Krauts decidirien exposar el front, encara que l'enemic s'hagués calmat temporalment. Però ara els soldats britànics estan sent colpejats sense pietat. Per exemple, els seus vaixells són atacats pel Yu-87, la famosa "cosa". No molt ràpid, però amb la màxima precisió de bombardeig (per a la seva època), turmenten la flota britànica amagada a les badies. Els Focke-Wulfs més moderns no es queden enrere, inclòs fins i tot el llegendari von Rudel, el rei dels avions d'atac. Conegut per l'enfonsament del cuirassat soviètic més poderós, el cuirassat Marat.
  Per exemple, el caporal Richard veu voltors rodant per un turó com un trineu. Nombrosos bombarders alemanys surten d'un forat de gel com peixos depredadors. El ja madur anglès penja el telèfon amb por. Mai havia vist un espectacle tan terrible. Les sirenes sonen molt tard, després que les bombes hagin esclatat. L'ona explosiva llança soldats britànics, braços i cames tallats volen en diferents direccions. Un dels cascs de ferro es va posar roent i va colpejar l'agent a la cara. I com crida:
  - Churchill és kaput! Hitler és genial!
  Els canons antiaeri britànics no van començar a disparar immediatament, sinó només quan van caure milers de bombes alhora. L'enemic ho va calcular tot correctament: ni una sola bomba s'hauria de perdre. Així que aixafa l'enemic i colpeja. Tots els sectors estan marcats prèviament al mapa. A més, els insolents britànics ni tan sols es van disfressar adequadament. Molts dels seus canons antiaeris es troben a la vista i són els primers a ser escombrats.
  Aquí el canó d'un canó antiaeri de 85 mm, de trenta-dos peus de llarg, es va llançar cap amunt i es va doblegar en l'aire com un volant. Després de la qual cosa es va estavellar, aixafant cinc anglesos. Un dels negres tenia la panxa oberta i li van caure els intestins.
  I van caure bombes, i tot estava en flames, un magatzem de combustible va ressonar, van començar a esclatar, escampant obusos gairebé per tot l'esquelet, després va ser colpejat un altre magatzem. Per acabar, les sirenes instalЈlades als carenats del Yu-87 i Focke-Wulf van udolar molestos, provocant un horror salvatge entre els negres i els àrabs d'entre les tropes colonials. Però sembla que els blancs tenen la mateixa por.
  Per exemple, dues fragates britàniques van xocar, tant que les calderes van rebombar. I fins i tot les restes de les fragates que havien enlairat van explotar a l'aire com camps minats, i el creuer simplement es va enfonsar al fons.
  El tanc anglès "Cromwell" amb un morrió curt, però amb una velocitat decent i una armadura frontal bastant poderosa, va accelerar en pànic i va embolicar el seu propi magatzem, fins i tot aixafant una dotzena dels seus propis soldats angoixats pel camí. El caos va créixer. El portaavions anglès va començar a enfonsar-se, i el poderós dreadnought va obrir foc... a la costa, on pululaven els seus propis soldats.
  I en aquest inframón, dues persones van romandre completament imperturbables. Un d'ells era un indi, lentament encenent una pipa, i l'altre una dona, clarament d'origen àrab, però amb uniforme militar. Els dos no fan cas de la mort precipitada. O millor dit, tota una horda de genets de l'aniquilació jugaven a un joc de cartes inusual. Era un joc de cinquanta-dues cartes amb bromes, i fins i tot segons les regles inventades pel mateix pell vermella.
  Una dona àrab va dir:
  - No obstant això, hi ha molt de soroll! I per què crear tant pànic?
  Un dels soldats, amb l'esquena tallada per la metralla, gairebé va topar amb l'indi, però va ser llençat descuidadament com un gatet. Gotes de sang van caure a la cara vermella i se les va llepar, somrient. Llavors es va adonar:
  - Fer soroll és per a persones dèbils i de cara pàlЈlida. Els apatxes pensem així: si no hi ha enemic, apareix un enemic, encara millor!
  La dona fosca va dir:
  - Aquesta és una debilitat típica dels qui professen la fe de Crist. Els agrada parlar de sacrifici, però no es sacrifiquen.
  L'indi assenteix ràpidament:
  - L'ordre es construeix sobre una base on el ciment és fe i la sorra és voluntat! La fe és un cor d'or, i la voluntat és un puny de ferro! Només les persones de cara pàlЈlida no tenen ni l'un ni l'altre.
  Diversos soldats britànics incendiats es van precipitar a l'aigua per eliminar les flames. Fins i tot bullia per entrar a l'aigua, es van sentir crits i gemecs salvatges. I cercles sagnants es van arrossegar per l'escuma del mar, gruixuts al principi, i després es van estendre gradualment i es van posar pàlЈlids. I els guerrers del que abans va ser l'imperi més gran i extens de la Terra estaven perdent la seva aparença humana. La dona àrab va bufar amb menyspreu:
  - I aquests homes ens obliguen a portar un burca!
  L'home vermell, amb els ulls d'amaga, va dir:
  - Pel que sembla, la teva mirada amenaçadora els fa por!
  La dona àrab va mostrar les dents sarcàsticament i va dir:
  - La suavitat d'una dona és similar a la duresa de l'armadura, només que és molt més letal i versàtil en protecció!
  Els alemanys van preferir atacar immediatament amb totes les seves forces, la tàctica d'un boxejador que, comptant amb la falta de preparació de l'enemic, de seguida es precipita amb totes les seves forces cap a l'enemic. Quan desenes d'avions enemics estan cremant als aeròdroms, sense poder enlairar-se. Quan les seves pròpies bombes exploten dins dels Lancaster, destruint tot el que els envolta. Tàctiques dures però efectives. Així que la simfonia de l'inframón va assolir el cim del seu poder, i després va començar a disminuir.
  Però això, per descomptat, no va acabar aquí; la divisió aerotransportada va entrar en acció. Si bé els britànics estan després d'aquest tractament, es poden prendre tèbies. Afortunadament, ja s'han fabricat planadors d'aterratge en les quantitats requerides i s'han perfeccionat els mètodes per remolcar-los. Potser el millor del món d'avui.
  Així volen, no com els estels, més lents, però prou ràpids, i fins i tot acompanyats de la música de Wagner, l'obra mestra preferida de Hitler. Qui més viu recordava la pelЈlícula "Apocalypse", on els nord-americans utilitzaven aquesta música en particular quan atacaven els vietnamites. Com els va fer por. Així que aquí hi ha Wagner, i motius tronadors, a través dels amplificadors. Els paracaigudistes es van untar de fòsfor a la cara i es van pintar; semblen esgarrifoses, com els dimonis del seu inframón. També basat en un efecte psicològic. A més, es van afegir alguns reactius i alguns xips de magnesi al fòsfor per provocar una brillantor almenys durant un curt període de temps. Tan esgarrifós, sobretot amb el teló de fons de la resplendor fumat i els nombrosos incendis. Fins i tot tenen metralladores, també camuflades en forma de boques de drac. Llavors les melodioses metralladores alemanyes i capturades estan colpejant. I les files segades i esquinçades cauen a les botes dels vencedors. I molts simplement prefereixen renunciar, malgrat que hi ha molts més britànics que alemanys.
  Una dona índia i una àrab es van amagar en un petit forat curosament camuflat. Redskin va assenyalar:
  - Bé, els hem llaurat!
  La dona de cabell negre es va sorprendre:
  - Estàs dient nosaltres? Potser et refereixes a nosaltres?
  L'indi va negar amb el cap negativament:
  - No! Palefaces estan guanyant als britànics i això és un bon senyal! I quan arribi el moment, arribaran les nostres vacances! Quan alliberaran els indis el seu continent!
  La dona àrab va bufar amb menyspreu:
  - Per casualitat, reclames poder sobre el món?
  L'indi afectuosament, com si li expliqués a un nen retardat mental, va somriure:
  - Els que volen treure massa, normalment es queden sense res! Així que la cullera gran fa la boca aigua!
  El Führer, per descomptat, no va veure què feien els seus falcons i falcons, però en principi va endevinar que la màquina militar alemanya ho resoldria tot amb precisió. En general, les operacions ofensives militars alemanyes fins al Kursk Bulge es van dur a terme a un alt nivell professional. Alguns fins i tot els diuen estàndard. Fins i tot és estrany que una màquina així patins i després es desfà completament.
  I els quatre mateixos van participar en el desembarcament a Malta.
  Quatre noies només anaven en bikini. I ja a l'aire van llançar granades als britànics amb els peus nus. I és molt bonic. Aquestes són les noies.
  I en vol es llancen discos molt afilats. I una dotzena de colls es van obrir alhora. Una paraula: belleses de gran classe. I molt sexy i musculosa. Aquests són els guerrers. I d'un cop van partir metall i maons. Tenen un poder tan frenètic i bullint. I que saltin amb els talons nus a la barbeta dels soldats anglesos. Estan tan fotuts.
  I la sang vola i esquitxa en totes direccions.
  Després d'això, les noies van fer servir les seves espases. I van començar a destruir les files angleses. I al mateix temps canta:
  - Els llops blancs s'estenen! Només així la cursa sobreviurà! Els febles moren, són assassinats, purificant la sang sagrada!
  Les noies d'aquí són molt xules. Simplement genial!
  I van tallar cada soldat anglès amb dues espases. I llencen esvàstiques amb els peus nus, matant combatents. I guerrers tan ardents...
  I l'atac aeri a Malta és molt potent. El Führer va recollir l'aviació del front oriental. I el Yu-88 es va mostrar en la seva glòria. I, per descomptat, també es va utilitzar el Yu-87, que, malgrat el domini dels caces a l'aire, va demostrar ser molt eficaç.
  I els Krauts van vèncer molt fort als britànics. I les noies terminadores amb els peus nus són encara més fortes. I els guerrers aquí són simplement classe!
  Bé, com no admirar aquestes noies? No noies, sinó simplement panteres!
  Destrueixen els seus oponents. I canten:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà! Els llops malvats estan destrossant l'enemic!
  Llops malvats: salutacions als herois!
  I tornen a retallar... Tanmateix, els britànics ja s'estan rendint. I aixequen les mans amunt.
  Gerda rugeix en anglès:
  - De genolls! I besa'm els peus!
  Els homes cauen de cara i besen els peus nus i lleugerament polsosos de la noia.
  Aleshores Charlotte, la bèstia pèl-roja, els obliga a besar-los els peus. Que bonica és.
  Al vent, els seus cabells vermells de coure aletegen com una bandera lluitadora i proletària.
  Tant els homes com sobretot els joves besen els talons rodons de la deessa. I llepen els peus aspres de la bellesa.
  Van besar els peus descalços tant de la Christina com de la Magda. També noies d'acrobacia.
  I aquests guerrers són forts i musculosos. I el més important, descalç i simpàtic.
  I figures esveltes, i lloses d'abs! I hi ha alguna cosa meravellós en ells, quelcom marcial i quelcom bonic.
  I tots els músculs juguen, i les boles musculars roden sota la pell bronzejada.
  Aquestes noies són super classe! Contenen el poder de la ira i la flama de la passió! I confiança en la victòria.
  I els anglesos duuen els seus peus nus i elegants amb petons!
  Malta va caure i va ser molt més fàcil transferir tropes a Àfrica. El Führer es va assabentar, i el principal que li va venir al cap va ser un pensament lògic: l'URSS és un país totalitari, és a dir, és fort. Gairebé dos-cents milions de persones estan unides per la ideologia comunista i això és poder!
  Però al mateix temps, l'URSS té prou terra i no atacarà ningú.
  Per tant, per atacar Rússia, hauríeu de preparar-vos.
  Quin tipus de tancs tenen els alemanys? Francament feble! I els russos a la desfilada del Primer de Maig van veure KV-2 amb canons de 152 mm, i KV-1 amb canons de 76 mm, i T-34, tancs àgils també amb canons que penetren als alemanys.
  I el Führer va ordenar: crear els seus propis monstres com a contrapès als tancs russos. En particular, "Panteres", "Tigres", "Lleons" i "Ratolins". Bons cotxes per a la seva època, però massa pesats.
  Tant cars com amb molta mà d'obra! D'altra banda, la tecnologia alemanya podria competir en aquest cas amb la tecnologia soviètica.
  A més, els alemanys esperaven que aviat tinguessin tota l'Àfrica i poguessin apoderar-se dels importants recursos del món. I hi haurà esclaus, tropes i unitats de combat...
  En general, els guerrers de la Wehrmacht són forts...
  I les noies són precioses... I meravelloses lladres!
  A Malta caminaven i eren coneguts per la tortura dels homes. Guerrers ferotges. Van despullar els nois i els van violar amb les noies! Per què no entreteniment?
  Els guerrers cantaven i cridaven molt:
  - Ningú ens aturarà, ni el diable ens pot vèncer!
  La Gerda i el seu equip també van atacar el creuer anglès. Les noies caminaven per ella amb espases i tallaven tothom. I al mateix temps llançaven discs afilats amb els peus nus.
  Aquests són els guerrers ràpids que no es poden aturar fàcilment i sense problemes. Van endavant i destrueixen els mariners. I s'agiten amb les dues mans. Van aparèixer aquestes quatre bruixes. I les bruixes són despietades, completament assassines.
  Corren per la coberta, mostrant els seus talons rodons i rosats, i onegen les espases com a pales d'hèlix. Redueixen l'anglès i canten per a ells mateixos mentre somriuen.
  - No som noies patètiques, la nostra veu és tan clara! Aixafem els britànics de valent perquè aquí no estigui tranquil!
  I com es mostraran les llengües! Aquestes són les noies... Autèntiques terminadores!
  I amb els dits descalços es llencen discos contra ells mateixos i fan fora els seus enemics.
  Ho faran amb molta sang. I els van tallar la gola. I tantes goles es van obrir.
  Nois agressius.
  I més precisament, noies, amb músculs d'animals salvatges. I ningú els pot frenar: aquest és l'element.
  Les noies són apassionades i gairebé nues. I fins i tot van exposar els seus pits per quedar més bonics.
  Gerda cantava:
  - I el creuer serà capturat - les noies estan corrent! Tal element, tal element!
  Les noies són realment tan belles que no les pots aturar alhora.
  Una energia frenètica i bullint hi fa bombolles. I és simplement un huracà tan agressiu i una gran quantitat de flama i calor.
  Els guerrers són realment encantadors. I et poden colpejar a la mandíbula amb el puny.
  Tenen salts tan agressius de nenes que van néixer amb ales i ullals...
  La Charlotte talla l'anglès i grinyola per a si mateixa:
  - Ningú es pot comparar amb nosaltres a la batalla! Sóc una lloba, una lloba genial!
  I la bèstia pèl-roja bufeta i talla amb una espasa...
  Així que l'almirall anglès va caure sota la retribució de les noies. Què volia realment? Amb qui vas contactar?
  Els guerrers el van agafar i el van tallar a trossos!
  La Cristina va cantar amb gust:
  - Hi haurà kebab a rodanxes!
  I va mostrar la seva llengua.
  I després amb el peu descalç va llançar un disc amb vores afilades. I de seguida va matar cinc anglesos.
  La Magda va donar una puntada de peu amb el taló nu, i tres anglesos van volar per la borda. Aquesta noia és només una salvatge!
  I tots quatre exclamaran:
  - Glòria als nostres déus!
  I tornarà a picar... Centenars d'anglesos ja han estat tallats. I els supervivents cauen de genolls i besen a les noies boniques, els seus peus forts, cisellats i descalços.
  
  
  PRESIDENT DE RUS VLADIMIR ZELENSKY
  Després de la inauguració, Vladimir Zelensky va anunciar la dissolució de la Rada i la celebració d'eleccions parlamentàries anticipades. Això s'esperava en general. Les relacions amb Rússia, però, es van mantenir tenses. Vladimir Putin no va felicitar Zelensky per la seva victòria i no va reconèixer les eleccions presidencials a Ucraïna. Però això fins i tot va beneficiar al nou líder jove. Els nacionalistes, que el miraven amb recel, el reconeixen com un dels seus. I Occident es va adonar que Putin realment és un agressor. I el suport reforçat a Ucraïna. Així que va començar per la salut i va acabar per la pau. Zelensky ho va prendre i va actuar molt fort a les noves eleccions a la Rada. Va aconseguir la majoria parlamentària. I després va fer diversos referèndums. Inclou la reforma constitucional.
  Els poders del president es van ampliar significativament. Al contrari, la Rada és limitada. Després d'això, Zelensky va començar a dur a terme reformes i modernització de manera decisiva.
  Al mateix temps, es va inventar un moviment astut a Donbass. A la guerrera Anastasia Orlova se li va oferir una opció interessant. Amb el suport d'Ucraïna i els serveis d'intelЈligència occidentals, es convertirà en la governadora de les regions de Lugansk i Donetsk. Aleshores tindrà la pertinença formal a Ucraïna i diners per a la restauració i un major poder personal. I fins i tot el teu propi exèrcit. És a dir, l'opció Kadyrov. Quan Rússia realment va donar la independència a Txetxènia, només va mantenir formalment el control sobre ella.
  Anastasia Orlova, que té influència entre els comandants de camp, va acceptar aquesta opció. He de dir que aquesta dona era molt maca, rossa, i normalment, fins i tot al fred hivern, corria descalça.
  Anastasia va declarar la guerra al lideratge "robatori" de Nova Rússia. És una noia molt militant i amb autoritat. I va fundar la seva residència a Novoazovsk. Una part de la gent i les milícies la van donar suport.
  Anastasia, amb un batalló de noies descalces, va fer diverses incursions i va capturar diverses ciutats. Van esclatar les batalles locals. Hi va haver un estira i arrossegament.
  Anastasia va actuar amb força habilitat i va rebre diners de l'estranger. A més, tenia suport a Rússia. Incloent de dones. El fet que Putin estigués malalt també va contribuir a l'èxit. Pel que sembla, l'ambiciós president de Rússia s'ha sobreesforçat. I en aquestes condicions, el lideratge a Rússia estava dividit. Anastasia va aprofitar això i va capturar Donetsk. Havent rebut un suport seriós.
  La guerra també va començar amb Lugansk. Però no massa enèrgic. Les milícies no es volien matar entre elles.
  Finalment, es van celebrar eleccions per al president de Novorossiya i Anastasia va guanyar. Va ser reconegut immediatament pels Estats Units i Kíev. I després altres països occidentals, i tot el món!
  Zelensky va complir la seva paraula, donant a Novorossia un estatus especial dins d'Ucraïna. I a Donetsk va tornar a onejar la bandera groc-blava.
  La pau tant esperada ha arribat.
  Zelensky va lluitar activament contra la corrupció, i fins i tot va introduir la pena de mort per delictes econòmics. En gestionar i formar un equip professional de manera estricta i hàbil, Vladimir Zelensky va proporcionar a Ucraïna unes taxes de creixement elevades. El país s'anava aixecant i el poder del nou líder s'anava enfortint. Les relacions amb Rússia estaven millorant. Què va contribuir a l'ictus que va prendre Putin i el va fer menys ambiciós i agressiu.
  A Rússia, la popularitat de Zelensky va anar creixent. Era un orador fort, una persona encantadora, un populista. I no comunista, però tampoc anticomunista. Popular, tant entre l'esquerra com entre els oligarques russos. Molt popular entre els joves russos. Un intelЈlectual i un noi. Sembla ser intelЈligent, però s'ha apoderat del poder durador. Sí, sens dubte un líder, però també un cavaller al mateix temps! Alta cultura, però comprensible i estimada per la gent. Un autèntic talent en la gestió. I un gran organitzador.
  I així, quan van passar cinc anys de prosperitat i ascens d'Ucraïna, i el poder de Zelensky finalment s'havia reforçat, va seguir una proposta sensacional.
  És a dir, unir-se amb Rússia. Crear un únic estat sindical amb un president comú amb gran poder. Això sí, elegits popularment.
  I a Rússia l'elit estava en xoc. Quin moviment! En aquest moment, Putin s'havia debilitat per una malaltia greu i havia perdut popularitat. Això vol dir que no va poder lluitar, almenys no del tot. I el mateix Medvedev, en general, no és un lluitador i la gent no l'estima.
  I aquí Zelensky clarament vol ser president d'un estat sindical i... Les seves possibilitats són reals! En primer lloc, Occident voldria veure Vladimir Zelensky com a president de Rússia i Ucraïna! Es va mostrar com un polític totalment pro-occidental i europeu. En segon lloc, Zelensky és popular a Rússia i especialment a Ucraïna. En tercer lloc, no hi ha competidors a la vista. Putin està greument malalt, Medvedev és feble i impopular, Zyuganov i Zhirinovsky són massa vells. No hi ha cap altre líder a la vista. A més, en quart lloc, hi ha el suport dels oligarques de Rússia i Zelensky.
  Sí, està clar que aquest és un candidat molt seriós a la presidència de Rússia. Té força, carisma i un extraordinari do d'oratòria. I també el suport dels mitjans tant occidentals com russos. A més de la popularitat del nou a la política russa, sota líders vells i avorrits.
  En resum, és alhora incòmode negar-se i fer por acceptar l'oferta. Putin va patir un segon ictus. Medvedev es va convertir en el president en funcions de Rússia.
  Per descomptat, està lluny de ser un fet que Zelensky guanyarà definitivament. I tinc moltes ganes d'annexionar Ucraïna. Medvedev té el desig de superar Putin! Però val la pena córrer un risc com les eleccions amb Zelensky?
  No obstant això, el poble de Rússia va donar suport a la idea de la unificació amb Ucraïna. Centenars de milers de persones van sortir al carrer exigint: la unitat dels germans eslaus. Els manifestants es van enfrontar amb la policia a Moscou. Moltes persones van resultar ferides. Una onada de protestes va començar a augmentar.
  Els comunistes finalment van aconseguir que Zyuganov, o més precisament, es va podrir, i la direcció més jove va començar a treure la gent al carrer. Exigint un canvi de règim.
  Els nacionalistes també es van presentar i van tenir els seus propis líders forts i ambiciosos. Maidan es va posar cada cop més de moda. Es van llançar pedres i còctels molotov contra la policia. El descontentament de la gent acumulat durant molt de temps va començar a manifestar-se cada cop més.
  Medvedev va celebrar un consell de seguretat.
  La majoria dels membres estaven a favor de la unificació, citant el fet que el diable no és tan terrible com està pintat. I els recursos administratius i la propaganda són una força enorme! I que a la gent es pot rentar el cervell a fons, i en general votaran pel partit al poder.
  Els multimilionaris russos també van jurar lleialtat a Medvedev, que era previsible, portava molt de temps al poder i més o menys satisfet a tothom.
  El multimilionari Deribasco va assenyalar lògicament:
  - Hem de fer una campanya electoral a l'estil: Medvedev és Putin avui, i cap Zelensky és perillós per a nosaltres!
  Roman Abramovich va comentar amb autoritat:
  "Vam treure a Ieltsin del fossat electoral amb una qualificació del quatre per cent, i us traurem encara més!" Els nostres diners i mitjans són la nostra garantia!
  Prokhorov va confirmar:
  - No volem impostos tan alts als rics com a Ucraïna, i estarem al vostre costat!
  Dmitry Medvedev va donar un cop de puny a la taula i va anunciar:
  - Aleshores acceptem la proposta d'integració i unificació!
  Es va signar un acord d'unificació entre Ucraïna i Rússia. Immediatament l'equilibri de poders va canviar. Les eleccions presidencials s'han de celebrar d'aquí a tres mesos.
  Per inscriure's a la presidència n'hi ha prou amb recollir cent mil signatures, o bé fer un dipòsit de noranta mil dòlars, que només es retornarà si s'arriba a la segona volta. Aquestes són regles realment divertides. Tret parcialment de la legislació russa i parcialment d'Ucraïna.
  Naturalment, hi haurà molts candidats presidencials; aparentment, l'equip de Medvedev va pensar que això seria encara més rendible per a ells! Diuen que la mobilitat de l'electorat donarà avantatge a les autoritats a la primera volta. I en el segon, tothom donarà suport a Medvedev. En tot cas, el president en funcions hi comptava. I va començar...
  Anastasia Orlova, aquesta Cleòpatra descalça, va dir que hi haurà Zelensky contra un centenar. I que és Lancelot contra el drac Putin i Medvedev.
  Es van produir atacs ferotges a la premsa. Alguns estaven al costat de Zelensky, d'altres al costat de Medvedev.
  El període d'inscripció de candidats ha començat. Hi va haver agitació a Rússia. El fill de Dzhokhar Dudayev va aparèixer al Caucas i va declarar la gihad. I va rebre un gran suport a les regions islàmiques. Molts experts sospitaven de les orelles de la CIA aquí. A més, la presidència de Trump està al final i hem de guanyar almenys algunes victòries. I Zelensky al tron rus és una gran victòria! Tot i que, també hi ha escèptics que afirmen que Zelensky pot fer de Rússia un gran país, molt més fort, sobretot econòmicament, del que va ser sota Putin.
  Així que l'opinió estava dividida també a Occident. L'estat unit ucraïnès-rus és, per descomptat, una associació poderosa i no és cap broma. Això podria ser realment un monstre. Naturalment, les forces de seguretat russes també van donar suport a la unificació. A més, Anastasia és una dona genial. Ella, juntament amb un batalló de noies, totes belles, anaven descalços i en bikini, van tombar i van derrotar les forces especials russes. Quan apleguen pols per enderrocar el ventilador massa ardent de Zelensky.
  Les noies van demostrar que lluiten fabulosament descalces i en bikini! I el grup especial "Vympel" va ser derrotat per dones calentes. Com a resultat, es va prendre la decisió de no interferir i el lideratge pro-ucraïnès va arribar al poder a Novorossiya.
  Anastasia va fer campanya per Zelenky. A la batalla, la noia sabia llançar discos afilats i prims, bumerangs i granades amb els seus peus nus. Els guerrers vestits de bikini s'han convertit en llegendaris. Tot un regiment de noies, cadascuna d'elles val tota una divisió. Aquesta és una força enorme!
  Anastasia es va precipitar a través de la neu, els seus talons vermells i nus brillaven. La noia va cantar:
  A la immensitat de l'espai, creieu-me, hi ha un somni,
  Ella és com un raig de sol al cel...
  Als ulls de Svarog hi ha pau i puresa,
  Ell és per a nosaltres, ja que Jesús ressuscitarà!
  
  Donarem a llum un destí radiant,
  Brillarà com el sol al maig...
  Però no entenc quant de temps poden ser els morts morts,
  Que malament juga amb nosaltres el destí!
  
  Defensa la teva pàtria, cavaller,
  Que llueixi l'estrella celestial...
  Protegim la immensitat de la nostra Terra natal,
  Que el planeta es converteixi en un paradís etern!
  
  Però què pot fer el terrible comunisme?
  Farà omnipotent la bandera de la pàtria...
  I el feixisme furiós desapareixerà a l'infern,
  Perforarem l'enemic amb un cop molt fort!
  
  Doneu els vostres cors a la nostra Pàtria,
  Per brillar amb una calor molt brillant...
  Seguirem la nostra batalla fins al final,
  I destruirem el Führer d'un cop!
  
  El camarada Stalin va substituir el seu pare,
  Som fills de diferents generacions...
  L'horda perirà a l'infern en un frenesí,
  I el geni Lenin mostrarà el camí cap a l'Edèn!
  
  A Rússia cada nen és un gegant,
  I les noies estan entrenades per lluitar...
  La Família del Senyor Totpoderós és una per a nosaltres,
  Els russos sempre hem pogut lluitar!
  
  Ho aconseguirem, aviat crec, ho aconseguirem tot,
  No hi ha res més alt a l'univers...
  El membre del Komsomol va aixecar el rem,
  I colpeja el Führer al terrat!
  
  No més comunisme, no més idees,
  Són precioses i portaran felicitat!
  I el Führer és simplement un dolent,
  Molt insidiosa, molt negre!
  
  Sóc una noia, la grandesa d'un lluitador,
  Descalça, va córrer amb valentia pel fred...
  La meva gruixuda trena és d'or,
  Vaig construir una rosa ràpida!
  
  Poden sorgir mil milions d'idees
  Com organitzar una pàtria en el comunisme...
  Si veus un Fritz, pega'l fort,
  Perquè aquell maldito Adolf no s'asseu al tron!
  
  Colpeja els feixistes amb el teu puny,
  Millor encara, colpeja-los amb un martell...
  Cavalquem pel Volga amb la brisa,
  Simplement no ens importa aixafar cabres!
  
  Aixecarem soldats per a la Pàtria,
  Les noies corren a atacar...
  La bellesa va apuntar la metralladora,
  La retribució de Hitler serà dolorosa!
  
  Ningú pot vèncer els russos,
  Tot i que el llop del feixisme és un diable experimentat...
  Però encara el seu ós és més fort,
  Quin ordre n'està construint un de nou!
  
  Corre per la Pàtria, per Stalin,
  Els membres del Komsomol corren descalços...
  Els nazis van ser tallats amb aigua bullint,
  Perquè els grans russos són els més guays!
  
  Les noies orgulloses entraran a Berlín,
  Deixaran petjades descalços...
  Damunt d'ells hi ha un querubí d'ales daurades,
  I es tornen platejats com les perles d'una vespa!
  La noia canta, però com lluita! Al cap i a la fi, van ser ella i els seus quatre socis els que en un moment van salvar la milícia de la derrota completa a Iolaisk.
  Aleshores van entrar cinc noies en bikini i descalços amb tot un exèrcit.
  Sí, va ser tot un espectacle.
  Anastasia va disparar molt des de la metralladora, tallant la línia de l'enemic, i després va llançar diversos discs prims alhora amb els dits nus. Aquests caps estan tallats.
  I Anastasia cantarà:
  - Per la Santa Rus'!
  La Natasha també va disparar, va tallar els enemics i va xisclar, llançant una granada amb el peu descalç, derrocant un tanc:
  - Per Svarog!
  I aleshores la Zoya, de cabells daurats, li dóna el torn. I també llança el do de la mort amb el peu nu i crida:
  - Pel futur de Rodnoverie!
  I l'Aurora els seguirà el més aviat possible. I amb el seu taló nu alliberarà el do de la mort, cridant:
  - Per grans fronteres!
  I aleshores la Svetlana entrarà. Farà un esclat, i després des d'una metralladora, i amb els dits nus enviarà destrucció...
  I la bellesa de cames nues crida:
  - Pel retorn dels Romanov!
  Sí, Anastasia era una fanàtica de la restauració de l'imperi reial. De fet, a Rússia hi ha un tsar al poder. Aleshores, per què no crear una monarquia legítima? A més, la sang de moltes generacions de reis europeus flueix per les venes dels Romanov. Aquest és el seu pedigrí? Quin tipus de família és Putin, i especialment Lukaixenko? Qui són ells per ser reis? Però els Romanov són ungits de Déu!
  Anastasia i els seus amics en bikini van fer molts miracles. Va lluitar com un diable. Però després es va barallar amb Putin i es va fer costat a Zelensky. En general, Anastasia va veure que Ucraïna estava sent perjudicada i, amb un major sentit de la justícia, es va posar del costat dels febles!
  Anastasia i els seus cinc van repelЈlir l'assalt a Novoazovsk quan van intentar detenir-la com a rebel. Tota una columna de forces governamentals va ser tallada i desarmada.
  Després d'això, els captius van caure de cara i van besar Anastasia i els peus nus i polsosos de l'altra noia.
  La noia va dir filosòficament als soldats capturats de Novorossiya:
  - No et vull matar! Sou els meus germans! I em convertiré en la teva reina!
  En general, Novorossiya va acceptar Anastasia sense molts danys ni grans pèrdues. És cert que el final ros va tallar el cap del governador de la República de Donetsk i va matar els seus guàrdies, formats principalment per caucàsics.
  Anastasia ha estat durant molt de temps una llegenda. A Crimea, va fer tals miracles que va rebre l'estrella de l'Heroi de la Federació Russa. Sense ella, no hauria sortit tan bé amb les seves parelles en bikini. Però llavors Anastasia va ser presa i privada de tots els premis russos. Inclòs per l'assassinat de les forces especials russes a la batalla, quan van intentar treure'l. Fins i tot es va iniciar una causa penal.
  Però no es van atrevir a iniciar una gran guerra amb la pràcticament independent Novorossiya. A més, Putin va caure malalt, i sense ell ningú no volia assumir la responsabilitat.
  Especialment Medvedev, que en general no és un líder en el seu instint i esperit. Però això és precisament el que s'adaptava als óssos als oligarques russos i al seguici de Putin: es poden manipular fàcilment.
  Sigui com sigui, una enorme màquina de propaganda s'ha aixecat contra Zelensky. Van començar a culpar a tothom de tot. I que suposadament era un addicte a les drogues, un lladre i que va desviar milers de milions a través de companyies offshore, i que en general era gai.
  La província va anar a escriure. I és clar que hi havia testimonis, i assegurances de diversa mena. Inclou acusacions d'homosexualitat. El registre de candidats tot just ha començat, i el fang ja s'està vessant.
  El nombre de persones disposades a participar a les eleccions, tant ucraïnesos com sobretot russos, va resultar colossal. Hi van pujar tant comunistes com nacionalistes. De sobte, fins i tot el vell i malalt Zyuganov es va presentar a votar. Tot i que ja ha deixat el càrrec de president del Partit Comunista de la Federació Russa. Afonin, Udaltsov i Grudinin també van anar a les urnes. I en general encara hi ha una colla de candidats d'esquerres, poc coneguts, però llebrers. I tanta gent vol presentar-se a la presidència! Què passa amb noranta mil dòlars? És realment una quantitat tan gran per als estàndards russos?
  Era com si els tancs estiguessin disposats a escalar. I empresaris, i artistes, i figures del pop i escriptors. Sí, els escriptors també són actius. Fes un anunci per tu mateix. I noranta mil dòlars no són tant. Així, el CEC va rebre centenars de solЈlicituds.
  Bé, eleccions! Bé, quin espectacle va resultar ser! Fins i tot Alla Pugachev es va presentar a la presidència. Perquè no? L'Alka va començar a oblidar-se, podria recordar-se a si mateixa! De la gent gran, Yuri Luzhkov va pujar a la presidència. Pel que sembla, també em volia recordar.
  Bé, per descomptat, aquest espectacle no podria prescindir de Vladimir Volfovich. Però aquesta vegada, tant el seu fill Igor Lebedev com la seva mà dreta Degtyarev van participar a les eleccions. També van anar en tres columnes a les eleccions.
  Els nacionalistes també es van moure. Per descomptat, el llegendari Demushkin, que va complir temps a la presó, i, curiosament, "Spider", el líder de "Metal Corrosion" i el cap del grup de rock "Kolovrat" es van presentar a la presidència, i molts altres.
  Bé, és clar, els cantants pop també es van posar en marxa. Aquí hi ha Philip Kirkorov i Nikolai Baskov. Tampoc tenen res a perdre. Un tal guàrdia militar desplegat.
  I Timothy i Vitas, i en general molta gent van fer una campanya.
  Això sí, no per casualitat! El pla de Medvedev era nominar un gran nombre de candidats que li transferirien vots a la segona volta. En general, el pla és interessant. La qualificació de Medvedev és inicialment inferior a la de Zelensky. I és impossible guanyar sense astúcia!
  Però Ieltsin també va tenir una puntuació zero, però va poder guanyar contra Zyuganov. És cert que aquest últim va fer les eleccions com un invàlid: perdre a propòsit!
  I en aquest cas, Medvedev s'oposa a una persona extraordinària i molt talentosa.
  Així que hi ha moltes coses passant aquí. A l'espectacle de Solovyov, Zelensky li va llançar constantment fang. És cert que llavors una noia va llançar un gelat a la cara de Solovyov amb els dits dels peus nus. I li va treure un ull. Després d'això, va quedar clar que no és segur llençar fang a Zelensky! Com, aquest tipus és una àguila ucraïnesa!
  En general, no hi havia unitat a la societat russa. Molta gent va donar suport a Zelensky. Com, sang molt jove i va ser capaç d'augmentar Ucraïna sense alts preus del petroli i el gas! I què passa amb Medvedev? El país s'està ofegant literalment en dòlars de petroli i gas, i l'economia està en un estancament total. No hi ha creixement, només augmenta l'atur.
  En general, Medvedev té la classificació contraria més alta entre tots els polítics. Encara que precisament per això és beneficiós per als oligarques. Com més depenem d'ells, més controlem. El govern rus va començar a augmentar ràpidament els sous i les pensions de tothom. I de vegades...
  A més, Medvedev fins i tot va proposar reduir l'edat de jubilació en dos anys. Com, tot és pel bé de la gent. I es van fer esmenes per augmentar les pensions i comptar el treball després de la jubilació com a antiguitat.
  Medvedev i els funcionaris no ho van oblidar. Perquè es plantegin i el votin. En particular, es van cancelЈlar les declaracions públiques de la renda i es van permetre regals de fins a mil dòlars. Cosa que, és clar, va agradar a l'oficial. També ho és el permís per tenir béns immobles a l'estranger, així com els comptes.
  Per tal de guanyar-se als fumadors, la llei antitabac es va relaxar significativament. Es permetia la venda d'alcohol a la nit, i fins i tot es legalitzava el joc. Aquest últim va ser ben rebut pels oligarques; de fet, per què perdre aquests ingressos i prendre'ls a la clandestinitat.
  El programa "Ninots" ha tornat. Van començar a mostrar més eròtica a la televisió.
  Medvedev també va declarar una amnistia i fins i tot va ordenar el pagament de diners de socors als presoners. I això també és un percentatge considerable de vots. I els mateixos presos i les seves famílies.
  En general, Medvedev va avançar l'eslògan: més llibertat! De fet, Rússia està cansada del despotisme de Putin. Quan ni tan sols veuràs una dona nua a la televisió!
  I, per descomptat, hi va haver un intent de demostrar: la vida s'ha tornat més lliure, la vida s'ha tornat més divertida!
  Medvedev també va reduir els preus de l'alcohol i va permetre la publicitat de cervesa a la televisió. De fet, per què anar massa lluny.
  Però la guerra esclatava al Caucas. Després de la marxa de Putin, els muntanyencs van començar a reclamar encara més privilegis i drets. I les seves ambicions només han crescut. A més, Turquia va començar a pressionar més activament el Caucas, les seves ambicions van créixer, sobretot perquè a Síria Erdogan va rebre massa poc al seu parer. La situació es va veure agreujada per la caiguda del preu del petroli i, en conseqüència, del preu del gas. Va ser Veneçuela qui va augmentar la producció després de l'enderrocament del règim de Maduro. Els Estats Units i l'Iran finalment s'han reconciliat i s'ha establert un govern unificat a Líbia.
  La caiguda dels preus del petroli ha colЈlapsat el ruble rus, ha alimentat la inflació i ha devaluat els augments dels salaris i les pensions.
  I la creixent activitat dels militants al Caucas va jugar contra Medvedev.
  Van dir que no va poder preservar el llegat de Putin. I el que en general, com passa sovint: la superestrella es va nomenar un feble successor.
  Tant els Estats Units com els països àrabs i fins i tot l'Iran van alimentar el separatisme al Caucas. Però van sorgir desacords entre les forces de seguretat. Alguns encara volien veure el soci de molts anys de Putin, Medvedev, com a president! I altres anaven a posar el molt més popular Sergei Shoigu.
  Però aquest últim no va ser recolzat pels oligarques i els industrials. El consideraven massa d'esquerres, i els multimilionaris estaven cansats de la dictadura d'una persona. Tothom volia un liberal al tron i la reconciliació amb Occident. Medvedev, esperant fins que acabés el període de registre dels candidats presidencials, va acomiadar Shoigu. El que va provocar malestar a l'exèrcit.
  . CAPÍTOL Núm 2.
  Aleshores, Medvedev va concedir a Shoigu el rang de mariscal promès durant molt de temps i li va donar el càrrec de viceprimer ministre honorari. També un moviment populista. Però en tot cas, la situació preelectoral no era favorable al president en funcions.
  Zelensky és més jove, més encertat, més eloqüent i anota punts. I fins i tot quan es va registrar, més de dos-cents candidats a la presidència van mantenir el seu lideratge indiscutible. Però Medvedev encara va haver de lluitar pel segon lloc. Inesperadament, Alla Pugacheva es va convertir en el seu competidor per arribar a la segona ronda. La prima donna envellida, que feia molt de temps que no actuava i que no estava especialment interessat en les relacions públiques, de sobte va pujar a la classificació.
  Potser va ser una reacció als polítics molestos. Zhirinovsky i Zyuganov, per contra, van disminuir bruscament les qualificacions. La gent està molt cansada d'aquests dos polítics. A més, al seu camp electoral van aparèixer líders més joves i originals.
  Demushkin, que va rebre la imatge d'un màrtir a la presó, va afegir notablement. Suraikin encara no va poder guanyar una qualificació, però un altre membre del seu partit, Sergei Kovalev, el millor boxejador professional rus, també va començar a guanyar punts.
  En general, Sergei Kovalev va resultar ser un noi interessant. Es va presentar al càrrec d'alcalde de Moscou i, inesperadament per a tothom, va esdevenir segon. Es va unir al Partit Comunista Rus. I també va començar a millorar la seva valoració.
  Cal tenir en compte que Sergey Kovalev és un boxejador molt gran, el millor entre els russos, fins i tot superant a Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev és, per tant, un terminador i està perillosament a prop de Medvedev.
  És cert que la majoria dels serveis d'enquestes russos tenen puntuacions i... O. el president estava sobreestimat. Però la promoció va ser exhaustiva. Tanmateix, Medvedev no va tenir molta sort. Després de Putin, d'alguna manera la fortuna es va fer més avara. Els preus del petroli van continuar baixant, el tipus de canvi del ruble també va baixar i els preus van augmentar ràpidament. El Caucas cremava cada cop més activament. I fins i tot els homes de Kadyrov van començar a lluitar al costat dels militants. Aquesta és la situació. I després els talibans van atacar les tropes russes a la frontera amb Tadjikistan.
  I com va resultar, les tropes russes no estaven preparades. Medvedev es va posar de nou. A més, es va revelar un escàndol de robatori al Ministeri de Defensa i al Ministeri d'Hisenda. Una ombra ha caigut sobre els amics de sempre de Medvedev. També van sorgir dubtes sobre qui va robar centenars de milers de milions de dòlars de Rússia. També sospites. I els mitjans de comunicació es van tornar insolents...
  Zelensky va conduir la campanya electoral amb calma, professionalitat, com un espectacle. Zhirinovsky, com sempre, va treballar més per a les autoritats que per a ell. Zyuganov va ser esbroncat i va colpejar amb ous podrits. I de nou incidents...
  Per descomptat, Ksenia Sobchak va participar a les eleccions i no va poder evitar llançar el conik. La va agafar i va llançar un pastís a la cara de Jirinovski. I va cridar l'atenció. També va passar de manera força èpica.
  Alexander Povetkin també va participar a les eleccions. El boxejador rus, després de perdre amb Joshua, no va poder tornar durant molt de temps, després va tenir un parell de baralles amb rivals passables, i es va trencar en un altre més greu. Acabada la seva carrera, es va dedicar a la política i va començar a crear un partit nacionalista.
  Fins ara sense gaire èxit.
  Povetkin, però, va donar un cop de puny a la cara al seu oponent durant un debat televisat. Es va distingir i això va augmentar una mica la seva valoració.
  En general, les eleccions van ser histèriques.
  Van fer debats televisats: van donar trenta segons per respondre, i hi va haver una baralla. Festes, baralles, escàndols. Tota una farsa.
  Medvedev va ser ascendit sense vergonya, però la seva qualificació pràcticament no va créixer. La sortida a la segona ronda encara està en dubte.
  Zelensky es va avançar amb un ampli marge. I no és d'estranyar! En cinc anys, Vladimir va aconseguir acabar amb l'atur i restaurar totes les plantes i fàbriques, i construir-ne de noves.
  Un dels èxits de Zelensky va ser el desenvolupament de l'agricultura i les fonts d'energia alternatives.
  A Ucraïna, en particular, han aparegut centrals elèctriques que funcionen i carreguen per diferències de pressió atmosfèrica. Així com les centrals geotèrmiques. I molt més. Incloent l'ús de l'energia de la ionosfera. Va passar que la ciència anava en contra del petroli i del gas.
  Una sensació real va ser l'aparició a Ucraïna d'una planta que produïa aliments sintètics i els subministrava a la Xina. I Rússia ha reduït les exportacions d'aliments.
  També hi havia candidats entre els ucraïnesos. En particular, Vladimir Klitschko. El famós boxejador va tenir una carrera difícil. Tornat al ring: derrotant a Charr i Tyson Fury. Però la tercera represa contra Joshua, encara va tornar a perdre, però va guanyar molts diners. I va anunciar la seva retirada definitiva de la boxa.
  Però després va tornar de nou. Va lluitar a Kíev amb Gassiev i va guanyar. Després, va tenir una altra baralla i va guanyar el títol de campió del món regular, batent finalment tant el rècord de Foreman com el de Joe Louis. Després d'això, va anunciar la seva nominació per a president de la Rússia i Ucraïna unides. I cal dir que Vladimir Klitschko entre els ucraïnesos és el segon després del mateix Zelensky. I malgrat la seva considerable edat a la boxa, Vladimir Klitschko ja durant la campanya electoral va dur a terme una defensa obligatòria contra un boxejador que era vint anys més jove que ell. I de nou va guanyar per nocaut.
  Després d'això, la qualificació de Vladimir Klitschko va augmentar i es va acostar a Medvedev, guanyant oportunitats per a la segona ronda.
  En general, aquestes eleccions tenien un favorit indiscutible: Zelensky, i hi va haver una lluita molt estreta pel segon lloc. Alla Pugacheva, que havia superat breument a Medvedev en la lluita pel segon lloc, va començar a fer un costat. En principi, no estava ilЈluminada per res brillant. I Vladimir Klitschko va quedar en segon lloc. Però el seu electorat no és gaire estable. Sergey Kovalev, que va aconseguir anar després de tres derrotes i recollir els quatre cinturons de pes lleuger, també va lluitar al ring i va tornar a guanyar el títol de campionat.
  I la seva qualificació va tornar a saltar. També podria arribar a la segona ronda. Altres boxejadors ucraïnesos: Usik i Lomachenko van donar suport a Zelensky i els presidents no van interferir. Tot i que tots dos encara no han acabat la seva carrera. Per què haurien d'acabar? Usik va vèncer a Joshua per punts i es va convertir en el campió mundial indiscutible de pes pesat. Lomachenko deambula d'una categoria de pes a una altra i se li paguen unes quotes tan grans que es resisteix a acabar la seva carrera.
  També hi ha campanya electoral als EUA. Donald se'n va després de dos mandats, i no està prou sa com per presentar-se a un tercer. Els joves es presenten a la presidència. Dels demòcrates, una governadora molt bonica d'uns trenta-nou anys, probablement la dama més jove entre els candidats a la presidència. Dels republicans, també, dels joves generals-herois de la guerra contra l'Iran.
  La generació de polítics als Estats Units ha canviat.
  A Rússia, Putin podria haver estat capaç de derrotar a Zelensky, però clarament estava cremat a la feina. La sobretensió ha passat factura! El que volia era sobreestimar la seva força i no confiar en el seu entorn. O potser també l'han enverinat. Després de la marxa de Nazarbayev, va començar una altra onada de democratització a la CEI. Kazakhstan es va convertir en una república parlamentària. A Bielorússia, Lukashenko va desaparèixer d'alguna manera sospitosament. I el president també es va convertir en una figura de proa.
  Va arribar una altra onada. A Turquia, el parlament ja s'ha aixecat contra Erdogan. El pèndol va girar en l'altra direcció.
  Zelensky va canviar realment la constitució a favor de més autocràcia, però a Occident se'l percep com un dels seus! Sí, i els referèndums es fan tot el temps. I hi ha una autèntica llibertat d'expressió.
  En qualsevol cas, Zelensky no té problemes especials per guanyar a la segona ronda. Molt probablement, serà Medvedev qui arribarà a la segona ronda: els recursos administratius es poden superar amb una baixa popularitat i un regnat poc reeixit. Molts van assenyalar les similituds amb les eleccions a Ucraïna: molts candidats presidencials, el lideratge de Zelensky, les baixes qualificacions del govern i les altes valoracions en contra.
  Si Zelensky podria derrotar Putin encara és una qüestió, però Medvedev clarament no estava a l'altura del paper de líder de la nació. I aquí la democràcia jugava contra les autoritats.
  Medvedev no es va poder preparar realment per a la lluita. El seu caràcter no és el mateix. No és un veritable lluitador!
  Però el problema de totes les autocràcies és que els successors no són gaire bons! Normalment un dictador posava al seu lloc un feble per no enderrocar-lo! Per exemple, el successor de Nazarbayev tenia un poder limitat. I no li importa: té un cos suau!
  Però Vladimir Zelensky, en qualsevol cas, va arribar al poder des de l'oposició, i no és un feble.
  Cal dir que Putin també es considerava de cos tou i feble, per això van ser instalЈlats com a president, després del sorollós Ieltsin. Però resulta que hi ha diables al pantà tranquil!
  I després va resultar que el pantà no era tan tranquil després de tot. Però Medvedev, pel que sembla, no és un llop amb roba d'ovella, sinó realment una ovella natural. I no pot reunir la força.
  Zhirinovsky va insultar Zelensky amb obscenitats i va ser multat. Diverses desenes de candidats presidencials es van retirar a favor de Medvedev, però això no va donar gairebé res. Dels personatges famosos que van protagonitzar, hi havia el boxejador Denis Lebedev. De fet, va avançar purament tècnicament. També hi havia empresaris i personalitats culturals menors. Dels escriptors, només Sergei Lukyanenko va protagonitzar Medvedev. La resta volia promocionar-se. I tothom creia en la sort.
  Medvedev ha crescut bastant. Però hi havia esperança que l'exèrcit, la presó i la policia votessin segons l'ordre. A més, hi ha el suborn dels votants. I, per descomptat, votació anticipada. Aquí també hi ha totes les possibilitats d'èxit.
  Sí, això és precisament el que va provocar un augment de l'activitat de les autoritats. Donar una votació anticipada. I allà, és clar, hi ha falsificació. I les ganes de votar amb el cor.
  A diferència de les eleccions de 1996, Medvedev no va poder augmentar la seva qualificació. Ieltsin, he de dir, també va tenir sort. En particular, Dzhokhar Dudayev va morir accidentalment. Quina mena de mosca el va mossegar, no va prendre les precaucions habituals durant la trucada. Al cap i a la fi, si hagués passat una mica abans, no haurien tingut temps de fer la vaga. I una mica més tard, només s'hauria cobert l'antena i el mateix Dzhokhar hauria estat a una distància segura. Aquesta és tanta sort a la guerra i a la propaganda.
  I ara no pots acabar amb Dudayev. I no hi ha Raduev, que va ser atrapat tan estúpidment la vigília de les eleccions presidencials russes. Però Dudayev Jr. no vol morir durant les eleccions. I en general, pel que sembla, el triumvirat dels successors: Ieltsin, Putin, Medvedev està sent interromput...
  Els intents de subornar als votants es van filtrar i van provocar més escàndols. El Patriarca no va donar suport a ningú, raonant: De Déu és de Déu, i del Cèsar és del Cèsar. En general, sota Ieltsin, d'alguna manera va resultar més fàcil. I per alguna raó, l'Església ortodoxa va fer costat a Ieltsin, que semblava completament desesperat. I els cercles industrials.
  I llavors els oligarques russos van començar a coquetejar amb Zelensky. Pel que sembla, és impossible criar Medvedev.
  I l'estat d'ànim als mitjans va començar a canviar. Zelensky va ser elogiat cada cop més. Zhirinovsky ja ha començat a dir que el seu homònim és en realitat un home de diamants.
  Medvedev va tornar a duplicar els salaris i les pensions. Però finalment el ruble es va esfondrar. I va començar la inflació. També han augmentat les tarifes.
  Fins i tot va haver de demanar un préstec a l'FMI. I el petroli i el gas són cada cop més barats.
  Iran, Veneçuela, Líbia, Aràbia Saudita estan augmentant les exportacions. I als EUA, s'ha introduït un nou mètode d'extracció d'esquist. Els costos van baixar bruscament.
  I després hi ha la recessió econòmica i el malestar a la Xina. Bé, està clar: estic cansat del domini del Partit Comunista. I els xinesos volen llibertat i un sistema multipartidista!
  Hi ha hagut un lleuger canvi de poder a l'Índia. Hi va haver un intent de cop d'estat i instaurar una dictadura.
  La confrontació al Caucas ha crescut molt. També van començar els disturbis a Sibèria. En particular, els separatistes s'han reforçat.
  A Gran Bretanya, el partit va guanyar les eleccions: "Renaixement", però, en coalició amb els laboristes. La reina Isabel encara viu, però ha promès que es retirarà en el seu centenari, després del qual es farà un referèndum per abolir la monarquia. I el càrrec fundador de President de Gran Bretanya.
  França està inquieta. Mary Lipen va guanyar en comptes de Macron, i hi va haver un intent d'establir una dictadura. Però els mateixos francesos no saben què volen, van organitzar un nou Maidan. Sí, una escala sense precedents. I Mary es va veure obligada a abandonar els plans radicals per expulsar àrabs i altres. Aleshores, encara pitjor, el Tribunal Suprem va anulЈlar les eleccions presidencials i Mary va ser arrestada.
  També es van anunciar eleccions anticipades a França. És a dir, com sempre, hi ha un embolic per tot arreu.
  A Bielorússia, havent tingut prou de la tirania de Lukaixenko, van fer un referèndum i van abolir completament el càrrec de president. La república es va convertir en parlamentària, i el nou primer ministre va dir que podria haver-hi annexió a Rússia. Però després de les eleccions presidencials allà. Zelensky és molt popular a Bielorússia.
  Al Kazakhstan, les relacions entre el president i el parlament s'han tornat tenses. Hi havia una amenaça de destitució. Però ràpidament es van posar d'acord, però el poder del cap de l'estat es va limitar encara més.
  Medvedev es va posar cada cop més nerviós. S'acostaven les eleccions i la qualificació de Zelensky va ser diverses vegades més alta. És cert que no guanya a la primera ronda, però en qualsevol cas, Medvedev es retira. Només hi ha un càlcul per fer trampes o noquejar.
  Va tenir lloc un consell secret. Els multimilionaris russos es van reunir.
  Medvedev va dir directament:
  - Vols que un estrany ucraïnès rebi l'enorme poder del president de l'imperi?
  Deribasco va assenyalar lògicament:
  - Volguem o no, ens hem de portar bé amb qualsevol govern! Zelenski no és comunista, i... Aquest no és Zyuganov, que en cap cas no ens va bé!
  Medvedev va declarar en sec:
  - A Ucraïna, l'impost sobre la renda és molt més alt que a Rússia!
  Roman Abramovich va riure i va comentar:
  - Qui sap i compta els nostres ingressos! A més, fa poc s'hi han reduït i gairebé iguals als nostres!
  Prokhorov va respondre amb un somriure:
  - Les autoritats estan canviant. Ens quedem! Què pots recomanar?
  Medvedev va grallar amb ràbia:
  - No crec que Ieltsin guanyi sincerament!
  Deribasco va respondre fredament:
  - Si l'oponent de Ieltsin no fos Zyuganov, llavors Borik tindria poques possibilitats. Però la gent encara recordava massa bé els "encants" del poder comunista. És a dir: prestatges buits, targetes, cupons, targetes de visita, llargues files, un sou de cinc dòlars al mes. Per descomptat, ningú volia tornar a aquests temps infernals. A més, perdre l'espectacle, els espectacles polítics, així com les pelЈlícules amb sexe, i molt més. El poble volia llibertat. I no van votar a Ieltsin, sinó en contra de l'Espantaocells Zyuganov. Però Zelensky no espantarà la gent. A diferència de Putin, no tancarà el programa "Doll" i no posarà persones a les cartes. L'any noranta-sis no es pot repetir. Ieltsin va robar entre un cinc i un sis per cent, però va guanyar per una diferència de tretze! Així que és gairebé just!
  I Zelensky s'avança amb un avantatge tal que no el podreu vèncer!
  Medvedev va cridar:
  - M'han llençat! Estem d'acord!
  Roman Abramov va assenyalar:
  - Almenys ens aixecaran les sancions! I tu ets un Ós... Ja t'has guanyat la pensió!
  Medvedev va xiular:
  - Hauries de cremar a l'infern!
  Prokhorov va assenyalar lògicament:
  - No hi ha infern! Només hi ha un espantaocells per recollir diners!
  Medvedev va preguntar amb confusió:
  - Sí? I si no hi ha Déu?
  Prokhorov va somriure i va respondre:
  -Quin Déu? Ho presenten de manera diferent!
  Roman Abramovich va suggerir:
  - Potser fer una nova fe! Qui és ric és estimat per Déu! Qui és més ric és el més estimat pel Totpoderós!
  Medvedev va assentir:
  - Lògic! Però què dirà la gent?
  Roman Abramovich va riure:
  - La gent es pot educar!
  Medvedev va gorgotejar:
  - Espero que continuem sent amics!
  Després d'això, va sortir de la sala...
  Un calidoscopi d'esdeveniments va continuar fent ràbia al món. Vitali Klitschko també va tornar al ring i va lluitar a l'estadi de Kíev. Va lluitar contra Michael Tyson. Dos vells, molt famosos i populars. Bé, van recaptar molts diners. Michael Tyson, per descomptat, va acceptar la baralla, ja que gairebé era un captaire.
  Fins i tot si Vitali Klitschko, que era més jove i, sobretot, en molt millor forma, el va vèncer literalment. Vladimir Klitschko va dir que encara vol guanyar el títol de campió del món absolut i lluitar amb Usik. Després del qual batrà tots els rècords, convertint-se en el campió del món absolut de més edat... I es pot calmar. Què més hauria de vèncer? Joe Louis ja ha estat derrotat, i Foreman ha estat derrotat, i ha guanyat el títol mundial de pes pesat quatre vegades.
  Vitali Klitschko va guanyar molts diners amb la lluita, va augmentar el seu tresor i la fama, i va tenir una lluita relativament fàcil.
  Zelensky va concedir a Vitaliy Klitschko l'Ordre d'Or d'Ilya Muromets. I això li va valer una simpatia addicional.
  En el món de la política, els boxejadors s'han popularitzat en general. Floyd Maweather es va convertir en candidat a la presidència dels Estats Units. Formalment independent. I amb una bona valoració. I què passa amb un multimilionari, un boxejador invicte i un home negre? Per què no un contendent?
  Floyd Maweizer va donar suport al president Zelensky a les eleccions i va prometre amistat.
  Pocs Floyd volien una represa amb Paquio i van recaptar molts diners per això.
  Medvedev estava clarament perdent terreny. Per crear una mica de valor de xoc, va nomenar Anatoly Kashpirovsky ministre de Salut amb el rang de viceprimer ministre. La qual cosa, per descomptat, és un moviment fort, però no suficient. Per cert, Anatoly Kashpirovsky es va convertir en el ministre i el viceprimer ministre més antic de tota la història de Rússia. Sí, un rècord! Dmitry Medvedev també va concedir a la reina d'Anglaterra l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat, i fins i tot va presentar l'heroi estrella a Shoigu. I va privar a Gorbatxov del seu ordre més alt. Que, en general, no és tan bonic.
  I també va prendre i va restaurar Béria al rang de Mariscal. Potser per atraure
  al seu costat dels estalinistes. I Boris Nemtsov va rebre pòstumament l'Ordre dels Serveis a la Pàtria, primer grau. A més, va rebatejar Volgograd pel seu decret a Stalingrad. També coquetejar amb els estalinistes. Però també amb els liberals. Novodvorskoy va concedir pòstumament el títol d'Heroi de Rússia i... Stalin!
  A títol pòstum, Medvedev també va atorgar l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat a Yuri Gagarin. I va restaurar l'Ordre de la Victòria a Leonid Ilya Brezhnev. Inesperadament, Medvedev va presentar l'estrella d'or de l'heroi de Rússia a Garry Kasparov.
  També coquetejar amb liberals. I amb els comunistes. Tant els teus com els nostres.
  Medvedev també va presentar l'Orde de Sant Andreu el Primer Cridat al Papa Francesc I.
  També regals molt generosos del "gran governant"! A més, Medvedev va tornar a reduir inesperadament l'edat de jubilació tant per a homes com per a dones a cinquanta-cinc anys. La qual cosa va resultar ser una sensació. I de nou va augmentar les pensions.
  Què pots fer a la vigília de les eleccions?
  A més, el president en funcions va concedir a Vladimir Zhirinovsky el grau de tinent general. Com, per al servei fidel, agafeu-lo de l'espatlla del mestre. I el seu fill Igor Lebedev va ser nomenat inesperadament ministre d'Afers Exteriors, en lloc del vell i no estimat Lavrov a Occident.
  Medvedev també va oferir a Demushkin el càrrec de cap del Ministeri de l'Interior, però el nacionalista autoritzat es va negar. Dels nous nomenaments, el nomenament de Ksenia Sobchak com a ministra de Cultura va ser una sensació. Ella, en veure que la seva valoració era molt baixa, va acceptar. Però també va exigir el càrrec de viceprimera ministra. Medvedev va acceptar això.
  Yavlinsky també va participar a les eleccions, però es va emmalaltir completament i es va retirar per motius de salut.
  El president en funcions també li va concedir l'estrella de l'Heroi de Rússia.
  Mikhail Kasyanov va rebre l'Ordre dels Serveis a la Pàtria, de primera classe, i el càrrec de conseller econòmic honorari. Per què es va retirar a favor de Medvedev. Però aquesta és una fracció molt petita d'un percentatge.
  Sergei Kovalev se li va oferir el ministre d'Esports, però no li va semblar suficient.
  Va sorgir un conflicte amb el president del tribunal constitucional. Zorkin finalment va marxar. Però a qui hauria de donar una publicació així? Preferiblement per a una dona! I el van oferir a Alla Pugacheva.
  Però la famosa cantant es va negar, dient que no era per a ella. Medvedev, però, li va presentar l'estrella de l'Heroi de Rússia. Tot i que Alla es va negar a actuar a favor seu.
  Però qui serà el president del tribunal constitucional? La posició està encallada. Shoigu també es va negar, no el seu perfil!
  Inesperadament, Dima Bilan va acceptar. Encara que, per descomptat, no és un fet que aquest sigui el seu perfil! I és clar, ser cantant és més rendible i molt més divertit que ser el president d'un tribunal constitucional.
  Medvedev, en qualsevol cas, es va aferrar ràpidament a això i va atorgar l'estrella a l'Heroi de Rússia.
  Dima Bilan, però, va dir que això només era una broma. No obstant això, amb l'aprovació general, Lyudmila Putina va ser nomenada presidenta del tribunal constitucional. Aquest va ser un moviment fort, donada la popularitat de Putin a Rússia, però ja va ser una mica tardà i no va poder salvar Medvedev.
  Encara que es van fer esforços titànics. Però els preus pujaven, el tipus de canvi del ruble baixava, els talibans avançaven al Tadjikistan i no hi havia res per convèncer els votants.
  En l'últim moment, Gennady Zyuganov va ser nomenat primer viceprimer ministre responsable del bloc social. Però això ja és una cataplasma per als morts.
  I el mateix Zyuganov ja ha perdut completament el seu electorat.
  Degtyarev va ser nomenat fiscal general la vigília de la votació. També candidat a la presidència del Partit Liberal Democràtic.
  Medvedev es va traslladar i va buscar noves maneres. Un dels moviments electorals espectaculars va ser la presentació d'una medalla d'or especial que porta el nom de Zhukov a tots els veterans de la Gran Guerra Patriòtica. I un milió de rubles russos per començar. Però queden molt pocs Veterans de la Gran Guerra Patriòtica.
  Medvedev també va atorgar l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat a Tereshkova. Tot i que hi ha una oportunitat, per què no premiar-la? Així que Anatoly Karpov es pot donar un heroi de Rússia. És un gran jugador d'escacs! I Alekhine, i Botvinnik, i Tal i Spassky, Tigran -entregaran premis a títol pòstum- no està gens malament!
  Estrelles de l'heroi de Rússia: genial!
  És un plaer donar premis i repartir medalles. I si també establim una ordre que porta el nom de Putin. Hi ha quatre nivells: quart - bronze, tercer - plata, segon - or, primer - or amb diamants!
  Això és el que Medvedev és un inventor.
  Tanmateix, això tampoc és suficient. Zelensky també està establint nous ordres. Ordre, per exemple, de Taras Xevtxenko. O Taras Bulba! O en Gogol! Per què perdre el temps amb petiteses? I l'Ordre que porta el nom de Kozhedub! Aquest és un moviment fort de Zelensky per complaure les forces de l'esquerra. En general, és clar, Zelensky no és comunista, ni tan sols d'esquerres. Així que podria tenir problemes. Però els comunistes a Rússia no tenien cap líder.
  I també, Andrei Navalny? D'alguna manera tothom es va oblidar d'ell. Realment no et vas presentar a la presidència? Però Andrei Navalny fa molt de temps que treballa a l'equip de Zelensky i ja ha fet molt en la lluita contra la corrupció a Ucraïna.
  Així que encara no ha mort ningú! I el procés de fusió dels dos pobles germans i l'elecció general del líder de la nació està en marxa.
  Andrei Navalny també rentarà Zelensky... Com és habitual, està en flames.
  I actua amb energia amb una intensitat frenètica.
  I alhora molt subtil, per no espantar els votants. No és gens l'estil de Trump.
  I arriben nous temps al món, més segurs i tranquils. A l'Aràbia Saudita comencen reformes democràtiques i seculars i, en general, l'extremisme religiós s'està debilitant. De fet, molts poden llegir les contradiccions entre l'Alcorà i la ciència a Internet i es pregunten: per què ho fan? Quins són els motius per considerar que l'Alcorà i la Bíblia són la paraula de Déu?
  Quan la gent comença a pensar ia fer preguntes, ja no és tan precipitada. De fet, per què sorgeix el segle? Més com la por a la mort! I tan poca gent té por de morir fins que emmalalteix!
  A la vigília de les eleccions, Medvedev va augmentar els pagaments per baixa per malaltia i prestacions per a persones amb discapacitat. També es va augmentar la producció de tancs...
  Medvedev, per mostrar-se com a patriota, va elevar significativament el llistó de la despesa militar. El tanc Bear, el més pesat dels monstres, amb un pes de més de cent tones i amb un reactor nuclear en lloc d'un motor, es va posar en producció en sèrie.
  El projecte Bear es va desenvolupar sota Putin, per les seves ordres personals. La idea era crear un tanc monstre per intimidar. El vehicle va resultar ser molt pesat i car, amb blindatge multicapa i dos llança-coets en servei.
  La particularitat del cotxe era la seva velocitat de més de cent quilòmetres per hora, amb un pes de cent cinquanta tones, i una reserva d'energia colossal gràcies al reactor nuclear.
  És cert que durant la carrera es va produir un altre incident desafortunat: l'eruga va esclatar. I de nou la impressió es va fer malbé. Medvedev va ser literalment ridiculitzat.
  I després va passar un altre episodi amb el president en funcions, no us ho podeu imaginar a propòsit. Quan Medvedev va intentar enderrocar un arbre davant dels llenyataires, va caure directament sobre la taula festiva amb menjar. Així que el desafortunat cap interí de Rússia s'ha tornat a deshonrar.
  Sí, Medvedev va tenir molt mala sort. Aquesta fortuna és capriciosa: recompensa a un, ofen a un altre. Era Nicolau II realment tan dolent, per exemple, però es va sentir realment ofès pels poders superiors. Així que Medvedev, en general, una persona intelЈligent, literalment se n'ha sortit amb la suya.
  Els intents de fer alguna cosa es van trobar amb resistència i tossuderia.
  En Medvedev semblava que es mogués en una paella. I llavors van sorgir altres problemes. El primer ministre en funcions també va estar involucrat en un escàndol de corrupció.
  I aquí, és clar, no hauria pogut passar sense Andrei Navalny. Aquest noi sempre encaixarà!
  Vaig obtenir proves incriminatòries tan devastadores sobre Medvedev i el seu entorn: l'escàndol va resultar sorprenent. En definitiva, tant Navalny com els que van caure sota el seu cop aclaparador es van fer famosos.
  I Medvedev va haver d'excusar-se i esborrar l'espit. I tot es va vessar sobre ell. No eleccions, només horror.
  El dia de la votació, Medvedev va arribar sota guàrdia. Era evident que era trist i insegur. Em tremolaven les mans quan vaig fer la votació. Amb la seva darrera ordre, el president en funcions va triplicar els sous dels militars i de la policia. I cinc vegades la pensió!
  Anastasia Orlova, però, es va burlar amb enginy del candidat al paper de dictador:
  - És difícil seure a baionetes! Aquí posa un coixí de diners!
  Després, la noia del terminador el va agafar i el va mostrar amb els dits nus.
  L'Anastasia, és clar, és una noia que no es posarà les seves paraules a la butxaca. Enginyós, fort, fresc, carismàtic.
  I tants nois es van enamorar d'ella. A més, Anastasia és una rossa molt temperamental, i no se'n va al llit sense triar un nou home per a la nit. Per descomptat, tria homes més guapos, atlètics, musculosos, de vegades fins i tot molt joves. Però definitivament diferent. Aparentment per recarregar-se amb energia. I ningú considera una puta aquest formidable guerrer.
  Al contrari, per a una dona tan forta i musculosa, sembla molt xulo.
  Anastasia també va votar, va agafar la papereta amb els dits nus dels seus agraciats peus, i això és tot un rotlle, on costa trobar un cognom, i el va colЈlocar per ella mateixa sense prejudicis innecessaris. Bé, està clar per a qui!
  Després d'això, va mostrar la seva gran figura amb els dits dels peus nus!
  Vladimir Zelensky va venir a votar en bicicleta. Va saltar i va girar. Com sempre, és combatiu i temperamental. El veritable Napoleó Bonaparte.
  I, per descomptat, vaig votar amb força, com era d'esperar.
  Vladimir Klitschko mai es va retirar de les eleccions. I també es va votar per ell mateix i va sacsejar el puny a Medvedev.
  A l'últim moment, Nikolai Valuev va rebre l'estrella de l'heroi de Rússia de Medvedev i el càrrec de ministre d'Afers Interns. Amb prou feines vaig aconseguir filmar-lo. Tot i que es va negar a dir a qui va votar.
  Molta gent va votar aquí: Alla Pugacheva i Suraikin...
  Jirinovski, per descomptat, no va poder evitar deixar la seva empremta. El va agafar i va trencar el retrat de Vladimir Zelensky just al colЈlegi electoral i va prometre que definitivament li dispararia quan arribés al poder.
  Dima Bilan va cantar durant la votació:
  - Tot és impossible, ho sé del cert! Bilan serà elegit, és un cavaller immaculat!
  Després van aparèixer altres estrelles.
  Garry Kasparov va dir que el poder està canviant, que Medvedev marxarà i que amb ell finalment s'acabarà l'era de Putin.
  ParalЈlelament, l'excampió del món va dir que no estava en contra de reprendre la seva carrera d'escacs. I batre el rècord d'edat de Steinitz. I que Rússia rebrà aviat un líder digne i democràtic, i l'era dels tsars finalment esdevindrà cosa del passat.
  I que Garry Kasparov va inventar els seus propis escacs, que aviat guanyaran popularitat a tot el món.
  I va demostrar un tauler de cent celЈles. Hi van aparèixer noves figures. Dos bufons cadascun: al costat del rei i la reina. A més, el bufó camina com una reina, però colpeja exclusivament com un cavaller. I dos arquers a la vora en lloc de peons. Els arquers es mouen com peons, però disparen en diagonal a través de dues caselles senceres. És cert que com que estan a la vora del tauler, el seu valor es redueix una mica. Però també es poden convertir en qualsevol forma.
  Sens dubte, els escacs de Garri Kaspàrov han cridat l'atenció de la gent i dels periodistes.
  Navalni va prometre que Kaspàrov definitivament es convertiria en ministre.
  Anatoly Karpov també va votar. Però ja és un antic campió, així que va prometre només aconsellar. I va dir que, molt probablement, s'apropen grans canvis. I què serà millor demà que ahir!
  Ja el dia de les eleccions, Medvedev va anunciar que la durada de les vacances mínimes a Rússia augmentava a trenta dies laborables i que totes les dones que van donar a llum deu fills o més rebran una recompensa d'ell: l'estrella de l'Heroi rus. Federació.
  Un nou moviment populista, i he de dir força fort. Però és massa tard. Sobretot el dia de les eleccions, està clar que això és només una feina per al públic.
  Medvedev estava perdent terreny clarament... El seu poder permanent estava molt cansat de tot.
  La gent volia saltar de la rutina de Putin, i la set de canvi era madura. A més, l'evident incapacitat de Medvedev per ser una personalitat forta va resultar ser òbvia.
  Zelensky, guanyant punts i actuant sense populismes i promeses innecessaris, va avançar amb confiança.
  Aquestes enquestes a la sortida deien que era el clar favorit. Però si Medvedev arribarà a la segona ronda encara és una qüestió! De moment, Vladimir Klitschko i Sergey Kovalev, així com Grudinin, podrien desafiar-lo per aquest lloc.
  Zyuganov va votar l'últim. El vell, malalt i antic president del Partit Comunista de la Federació Russa va creuar el nom de Grudin i va sospirar. Sí, no és una càrrega fàcil convertir-se en el primer viceprimer ministre de Rússia amb gairebé vuitanta anys. El necessita?
  I Ziuganov, respirant amb força, va grallar:
  Tornarem a la batalla
  Pel poder dels soviètics...
  I com un sol morirem...
  En la lluita per això!
  I va sortir tambaleant de la cabina. No, dimitirà aviat.
  S'acostava el moment, i estaven a punt d'arribar les primeres dades de les eleccions presidencials. Rússia estava a punt d'enormes canvis. També hi va haver concentracions i demandes d'aliança amb Rússia a Bielorússia . Tot es va fer cada cop més furiós i emocionant.
  La participació a les eleccions presidencials russes va assolir un màxim històric en la història de les eleccions alternatives, gairebé el noranta per cent.
  I acaben d'anunciar que s'han obert les urnes i ha començat el recompte de vots de l'Extrem Orient.
  . CAPÍTOL Núm 3.
  Els resultats de la primera ronda van començar a fluir des de l'Extrem Orient. Com diuen totes les enquestes d'opinió, Zelensky estava al capdavant amb confiança. Medvedev encara no era segon. Grudinin i Vladimir Klitschko van lluitar pel segon lloc. A la llista hi havia uns dos-cents candidats més, per la qual cosa van dispersar els seus vots. No obstant això, Zelensky va guanyar gairebé el cinquanta per cent a Sibèria i fins i tot podria comptar amb la victòria a la primera ronda.
  Medvedev va dir en el seu cor:
  - Volíem el millor, però vam votar per diversió!
  Zelensky era lacònic:
  - La veritat ha guanyat!
  Les dades electorals canviaven constantment, però el primer lloc de Zelensky per un gran marge es va mantenir sense canvis. Una altra cosa és que Grudinin i Klitschko es van enfonsar lleugerament. I Medvedev va començar a ocupar la segona posició, tot i que amb una diferència de més de tres vegades respecte al líder. El president en funcions va rebre més a Txetxènia, a l'exèrcit, en un centre de presó preventiva. Doncs està clar. Sobretot en un centre de presó preventiva. Allà és més difícil controlar el recompte de vots.
  Medvedev, però, va alliberar molts presoners i l'augment no va ser tan significatiu com esperava.
  Però amb molta dificultat, vam aconseguir passar a la segona ronda. Tot i que Zelensky es va endur gairebé un quaranta per cent en total, Medvedev amb prou feines en va recollir tretze. A més, amb suborn dels votants i violacions. Sí, Dmitry Anatolyevich va resultar bastant feble. El tercer va ser Vladimir Klitschko. Quina petita sensació, el quart és Grudinin. Dima Bilan també va quedar cinquè inesperadament. Sergey Kovalev va quedar sisè, tot i que la seva valoració era alta. Zhirinovsky ni tan sols va arribar al top ten aquesta vegada. És cert que Medvedev li va concedir immediatament el grau de coronel general pel servei fidel i l'estrella de l'heroi de Rússia.
  Un premi de consolació per al teu fidel servidor. A més, Dima Bilan va rebre l'estrella de l'Heroi de Rússia i l'Ordre dels Serveis a la Pàtria, primer grau.
  Però Dima va dir que encara no donaria suport a Medvedev. Tanmateix, la posició respecte a Zelensky també és vaga. Només Vladimir Klitschko va demanar obertament vots a favor de Zelenskaya. A més, aquest boxejador va anunciar que lluitaria a Moscou amb el campió olímpic del 2020. I que la diferència d'edat no li molesta. Que Vladimir és més fort i més motivat que mai.
  Medvedev, però, va concedir l'estrella de l'heroi de Rússia tant a Vladimir Klitschko com a Vitali Klitschko. Com, és un home just. Vosaltres germans heu fet molt per la boxa, sobretot Vladimir.
  Vitaly va dir que el més repugnant del Maidan és que per això no va batre el rècord de Holmes. Però tenia totes les oportunitats!
  I de sobte Vitaly va voler reunir-se amb Gassiev a Kíev. La qual cosa va provocar un cert enrenou. Per què no provar-ho?
  Sergey Kovalev també va voler continuar la seva carrera, recordant que Hoppins, fins i tot a una edat més gran, va derrotar campions del món i títols unificats. I que de moment ni Zelesky ni Medvedev tenen previst treballar al govern. I vol lluitar.
  Els nois tenien prou motivació. Dels altres boxejadors, Dima Bivol va expressar el desig de lluitar contra Kovalev.
  Medvedev va negociar amb Grudin. Li va prometre muntanyes d'or. Grudinin no volia res menys que el càrrec de primer ministre. Inesperadament, l'ancià Zyuganov va donar suport a Medvedev i va demanar a Grudinin que s'unís a l'equip del president en funcions. Però aleshores van sorgir problemes i una escissió a les files dels comunistes. Cosa que no va agradar als dos candidats.
  Però Sergei Udaltsov va parlar a favor de Zelenky. Diuen que entre dos mals hem de triar que encara no coneixíem!
  Nikolai Valuev va proposar una aliança entre Zelensky i Medvedev: Zelensky President - Medvedev Primer Ministre. Què els va agradar als oligarques! A més, han recordat que hi ha un punt tàcit d'unificació: que diferents països tindran primers ministres i presidents propis.
  I com que Zelensky guanya les eleccions presidencials, un representant de Rússia hauria de ser primer ministre. Però Medvedev encara està a la segona ronda.
  Zelensky, però, va dir que sí, el primer ministre serà de Rússia, però no Medvedev! Perquè els russos estan farts de la seva gestió. I el que cal és algú més capaç en economia i amb una experiència d'èxit, no un fracàs com el de Medvedev!
  Les dades de l'enquesta social van mostrar que la majoria dels russos no volien veure a Medvedev com a primer ministre. Més precisament, gairebé el noranta per cent hi estava en contra.
  Rogozin va tornar inesperadament de l'oblit polític i va començar a ser considerat com un possible primer ministre. A més, molts russos volien veure Andrei Navalny com el seu primer ministre.
  Així que la roda de la història girava cada cop més ràpid.
  Al món, és clar, Occident va donar suport a Zelensky, la Xina es va mantenir neutral. La majoria de països també són per a Zelensky, que era considerat un demòcrata i un occidental. Però Medvedev va ser el soci de Putin durant tant de temps. Fins i tot van parlar d'un tàndem de dos líders. I està clar que Medvedev no és gens tan blanc i esponjós com vol semblar. També hi ha eleccions als EUA. Un concurs entre una jove republicana i una jove demòcrata. I és una oportunitat de cinquanta-cinquanta. Els canvis també són possibles a la Xina; el líder Xi té problemes de salut. I sembla que hi ha una possibilitat que el succeeixi un líder més democràtic.
  En general, l'oligarquia xinesa vol més llibertat i democràcia, però el poble no es diverteix prou. Quin tipus d'eleccions són quan se'n coneix el resultat amb antelació?
  La moda de la dictadura va començar a desaparèixer. Tothom volia alguna cosa més que ser engranatges.
  Zelensky va personificar coses noves i canvis, i d'èxit. I a Rússia això es va percebre positivament. La gent no volia presons, campaments o por general.
  Una generació ha canviat i tothom vol un canvi. Fins i tot a Cuba, on el règim castrista, odiat pel poble, va ser sorprenent. Encara que el poder tingués un nom diferent. A Corea del Nord també hi ha set de canvi. A més, els coreans deien sovint: la monarquia no és per al comunisme! I que el dictador gros s'ha d'anar!
  El desig de canvi a tot el món anava creixent, i Zelensky estava en aquesta onada. I ha avançat amb èxit!
  I a Corea del Nord hi va haver una manifestació de protesta. Que el règim dictatorial va disparar amb metralladores. La qual cosa es va convertir en un indicador més de la barbàrie imperant al continent.
  Trump va dir que els Estats Units poden resoldre el problema d'aquesta dictadura per la força. I que una bomba nuclear no els espantarà. Trump va dir, a més, que els Estats Units ja estan provant aquestes armes perquè cap càrrega termonuclear sigui perillosa.
  Però el temps de Trump s'acabava. I així és el més vell dels presidents. A més, després de la mort de Carter, fins i tot es va convertir en el més gran entre els expresidents. Vaja! I la sort estima la joventut! Si Trump hagués tingut una dona més jove com a oponent, és poc probable que l'hagués derrotat!
  Pel que sembla, la llei del karma diu: molta sort als joves! Fins i tot si Ronald Reagan va resultar ser una excepció a la regla!
  I el relativament jove Gorbatxov va resultar ser un fracàs. Fins i tot si algú pot dir que Mikhail Sergeevich estava equivocat? El primer governant de l'URSS que parlava llenguatge humà. I no el va entendre la gent! O potser ni la gent, sinó l'elit!
  Ai, quina sort! Quina sort va tenir Vladimir Vladimirovich Putin i quant va aconseguir?
  I si Nicolau II hagués tingut una mica més de sort, per exemple, si l'almirall Makarov hagués continuat amb vida, quina gran i poderosa hauria estat Rússia aleshores. La Xina es convertiria en la Rússia Groga i el món sencer s'inclinaria!
  I així van prendre Crimea sols i es van enfrontar amb el món sencer!
  I Nicolau II, com a diplomàtic subtil, va aconseguir negociar Constantinoble i Àsia Menor dels seus aliats.
  Bé, d'acord, ara el fenomenal Zelensky és cada cop més actiu. I s'acosten les segones eleccions.
  Cada cop hi ha més júbil i optimisme a Ucraïna. Medvedev, naturalment, va proposar un debat televisat. Encara que això no té gaire sentit. La posició del president en funcions de Rússia no és molt forta. I no hi ha res de què presumir. Ni en economia, ni en política i en guerra. La situació al Caucas fins i tot ha empitjorat. I no es pot fer res. Ni la força ni la diplomàcia guanyen. Les relacions són cada cop més hostils amb l'entorn de Medvedev. Aquí ningú ja no es pren seriosament el tsar. Encara que el rei segueix al tron.
  Els oligarques, en general, no estan en contra de Zelensky. Només les forces de seguretat, o més aviat algunes d'elles, són infelices!
  En secret, Medvedev va reunir un consell de seguretat. La conversa va tractar si s'havia de cancelЈlar la segona ronda. Per exemple, hi va haver alguna infracció? Per descomptat que ho eren! I podeu trobar-hi errors i cancelЈlar els resultats de les eleccions. Per què es confirmaria una cosa així a través del Tribunal Suprem? La idea semblava bastant raonable.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev va recordar que al maig de 1999, Ieltsin va discutir un pla per a un cop militar i la dispersió de la Duma de l'Estat!
  I gairebé va passar. És cert que fins i tot llavors no hi havia unitat entre les forces de seguretat. Alguns van dir que una opció suau és millor: el Tribunal Suprem rebutja el procediment d'impeachment per la manca d'una llei sobre la destitució del president rus. I fins que no s'aprovi aquesta llei, i aquesta és una llei constitucional, caldrà reunir dos terços del parlament i tres quartes parts del Consell de la Federació. I els poders de la Duma expiraran, i el president també.
  Aleshores, les forces de seguretat es van comprometre a treballar amb el Tribunal Suprem i resoldre el problema de manera pacífica. Ieltsin realment no volia fer un cop d'estat militar amb una qualificació del dos per cent i cinc atacs cardíacs. I la força no és la mateixa, i el suport no és el mateix. A més, l'any 1993, el poble encara tenia suport per a aquell curs. I el 1999 ja no hi era. I no podria haver passat amb aquests resultats.
  Per tant, si el procés d'impeachment hagués passat, molt probablement hauria acabat sense un tiroteig.
  Medvedev va apelЈlar al Tribunal Suprem per invalidar les eleccions.
  Però aleshores, és clar, els jutges van començar a oposar-se. Que, diuen, encara que s'anulЈlin les eleccions, encara s'haurà de repetir. I les possibilitats de Medvedev només seran menys. I començarà el malestar popular.
  Per tant, diuen, Dmitry és millor acceptar que Zelensky es convertirà en el president de Rússia. I intenta trobar el teu lloc.
  A més, molts van dir que aquest pallasso no tindria èxit a Ucraïna. Però deu haver funcionat! I no hauríeu de fer una tragèdia amb un talp.
  Medvedev, després de parlar amb jutges i funcionaris de seguretat, va prendre una decisió: després de tot anar a les eleccions. I aguanta la segona ronda. I així és realment com funcionarà. Potser després de tot passarà un miracle. Però no? Així que no el posaran a la presó.
  La reunió de multimilionaris també va expressar que no estan en contra de la democràcia. I que Zelensky no és d'esquerres i els convé. I, a més, que finalment totes les sancions occidentals seran aixecades i Rússia finalment tornarà a la comunitat mundial.
  Ara només queda una cosa per fer: fer un debat televisiu. Zelensky va acceptar, però només a l'estadi Luzhniki. Per descomptat, això va ser acceptat. Recordava molt l'etapa ja superada amb Poroixenko. A més, la diferència a la primera volta va ser encara més gran. I l'anti-classificació de Medvedev és colossal.
  Però els debats televisius són com un home que s'ofega agafant les palletes. L'última reunió és divendres, i les eleccions són diumenge.
  Medvedev, en general, s'estava preparant. Però els fets no estan del seu costat. I l'experiència de Poroshenko va demostrar que no es poden canviar els fets només amb la retòrica. De la mateixa manera que no van poder derrotar l'alcalde Luzhkov, l'única vegada en tota la història de Moscou en què els canals de televisió centrals van treballar contra l'actual cap de la ciutat.
  Però la propaganda no podia superar els èxits econòmics de l'alcalde de Moscou. I no voteu per Kiriyenko, l'autor del predeterminat! Però va ser ell qui va ascendir més que res. Probablement el candidat més fracassat es va posar contra l'executiu de l'empresa.
  No obstant això, els mitjans russos ara van fer més campanya per Zelensky. Ningú creia en Medvedev. Fins i tot el Tribunal Suprem es va mostrar reticent a escoltar el cas de cancelЈlació d'eleccions.
  Fins aquí la qüestió és que l'estadi està ple de gom a gom. Literalment desbordant.
  I era evident que s'acostava una polèmica seriosa. Tanmateix, pel rostre de Medvedev es veia clar que gairebé havia acceptat la derrota. Però l'últim moviment s'ha de fer.
  A la vigília del debat, Medvedev va nomenar Vladimir Zhirinovsky ministre d'Afers Interns. Aquest és l'últim gest de desesperació. Però Jirinovski, sabent que més del vuitanta per cent dels votants estaven disposats a votar per Zelenski, no tenia gens de ganes de barallar-se amb el futur cap d'estat. Tot i que, per descomptat, va entendre que era poc probable que trobés un lloc a l'equip de Zelensky.
  Sí, Vladimir Volfovich és vell. No obstant això, Anatoly Kashpirovsky és un ministre de Salut encara més gran i viceprimer ministre. Però tampoc té ganes de fer campanya per Medvedev. Tot i això, té possibilitats de mantenir-se a l'equip. L'edat és gran i això vol dir experiència. I la meva forma física és molt bona.
  No és estrany el fenomen de Kashpirov.
  El debat a l'estadi va començar amb un intercanvi de salutacions. I comentaris enginyosos. Però Zelensky semblava més fresc, més segur, més convincent i més professional.
  Medvedev estava molt nerviós i va començar a cridar. No podia ser convincent. I les coses estan molt malament al país. El poble dóna suport clarament a Zelensky. Aquí tot és tan tens.
  Cada paraula de Zelensky va acompanyada d'aplaudiments i Medvedev és esbroncat. És a dir, hi ha un autèntic fracàs del debat.
  Medvedev es crida i diu:
  - Tinc experiència!
  Zelensky respon amb un somriure:
  - Amb tanta experiència, només vés als conserges!
  Medvedev va respondre:
  - Putin i jo vam agafar Crimea!
  Zelensky va respondre astutament:
  - Agafament de lladre i braços curts!
  I així va continuar el debat, però Zelensky va guanyar clarament. Era molt més enginyós i convincent que Medvedev i el públic es va alegrar.
  Immediatament després del debat televisat, el president en funcions de Rússia va emetre un decret que augmentava els sous cinc vegades i les pensions set vegades! Però ja semblava una broma.
  La gent de Medvedev només va riure. Encara que estava clar que a la vigília de les eleccions estaven fent una altra cosa!
  Medvedev també va decidir atorgar l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat tant a Stalin com a Lenin. Cal dir que aquesta decisió és bastant sàvia, però tardana. Dmitri Medvedev clarament volia guanyar als comunistes. I sobretot els estalinistes. Però al mateix temps, va prendre i va concedir l'estrella a l'heroi Tukhachevsky. També és un moviment extraordinari i un intent de coqueteig per part dels liberals.
  En general, Medvedev va intentar complaure tant als nostres com als vostres. Va premiar el Patriarca, el Papa i els líders de les confessions cristianes. Principalment protestants. I fins i tot els testimonis de Jehovà van ser restituïts als seus drets, però això va ser de poca utilitat. Tot i així, tenen prohibit votar, i en general aquesta organització s'està morint!
  Medvedev va premiar tant muftis com lames. Va intentar guanyar-se tothom al seu costat. La pluja de medalles i ordres va ser extraordinària. Al mateix temps, el president en funcions va concedir a tots els diputats de la Duma de l'Estat una bonificació d'un milió de dòlars cadascun. No obstant això, això més aviat va espantar que va atreure la gent cap a ell.
  A continuació, Medvedev va intentar establir diversos ordres nous: l'orde de Pere el Gran, l'orde d'Ivan el Terrible, l'orde d'Alexandre el Libertador, l'orde de Nicolau II i l'orde de Brusilov. També es va restaurar l'orde de Lenin i Stalin.
  Medvedev va intentar atraure un electorat divers d'aquesta manera. I actuant segons el principi: tant el vostre com el nostre! Però en aquest cas, l'omnívors va donar lloc a la desconfiança de la gent, diuen, una prostituta política. La gent sembla haver oblidat que Putin també va coquetejar tant amb l'esquerra com amb la dreta. I també vaig intentar ser omnívor.
  Tanmateix, el que està permès a Júpiter no li està permès al toro! Putin, d'alguna manera, des del principi, malgrat el rastre del successor de Ieltsin, odiat pel poble, va gaudir de la simpatia tant del poble com de l'elit. Fins i tot els comunistes tenien por de manifestar-se en contra d'ell i van votar per confirmar-lo com a primer ministre sense lluitar ni negociar.
  Però Medvedev mai va ser especialment estimat. Pel que sembla, era massa intelЈligent i a l'ombra de Putin. Ningú el va percebre com un autèntic lluitador i governant. En general, després de Putin, d'alguna manera qualsevol successor semblava un nan polític i alguna cosa anava malament. I Zelensky era percebut com a carismàtic, com un príncep de conte de fades. I ja no és un gat en una picada, sinó un governant d'èxit que va treure Ucraïna del pantà, o més aviat del forat.
  Per descomptat, Ucraïna va patir en primer lloc per la ruptura dels vincles amb Rússia. I aquí Poroshenko pot no ser tan culpable. Si alguna cosa així hagués passat a Bielorússia, hauria estat un complet fracàs. En termes de professionalitat, el govern ucraïnès és fort! A Bielorússia, al contrari, només hi ha aduladors i destrossats. Putin de vegades tenia personalitats fortes al seu equip, com Rogozin o Tkachev, però ràpidament van ser eliminats.
  Medvedev, en qualsevol cas, era un home que no semblava ser un governant nascut, i per tant aquest tsar no era del tot real i a la cort.
  D'alguna manera s'assemblava a Gorbatxov, a qui la gent comuna d'Occident estimava, però no li agradava entre els seus. En part, per descomptat, van començar a no agradar Gorbatxov a causa de la seva lluita amb l'embriaguesa. Els alcohòlics i els bevedors, per descomptat, no han perdonat l'escassetat de vodka. Hi va haver revoltes del vi. I després els cigarrets van desaparèixer.
  No, Gorbatxov té clar que no els agradava només per la seva calvície. Medvedev, com a primer ministre, es va mostrar com un economista molt feble. I fins i tot sense Zelensky, tindria problemes per ser elegit per a un nou mandat.
  Una vegada Putin va treure Medvedev per les orelles.
  Però ara Putin ha abandonat el joc: ha minat la seva salut, conduint manualment i esforçant-se amb l'hoquei. Calia pujar al gel a una edat tan respectable? Sobretot sense tenir cap habilitat quan eres jove?
  Putin es va esgotar, es va estendre en excés. I sense ell, no hi ha ningú per aturar Zelensky. A més, el mateix Putin va dur a terme la política de personal de tal manera que no va tenir un successor digne. Com Stalin, que va aconseguir que Khrusxov el succeís, i va fer fallida. I aquí Medvedev no és gens un líder adequat de l'imperi rus.
  El dissabte abans de les eleccions, tots els canals de televisió russos van emetre una pelЈlícula sobre Zelensky. Naturalment, amb l'objectiu de difamar. Però es van presentar pocs fets. I la propaganda va mostrar la seva impotència. I molts canals van comentar la pelЈlícula.
  Medvedev va atorgar ordres a molts generals. Tornant a tenir una estrella caiguda.
  Inesperadament, també va establir una nova Orde de Botvinnik, de tres graus: bronze, plata i or. I també l'orde d'Alekhin. I també bronze, plata i or.
  Medvedev va anunciar també per decret que Rússia faria la transició a un exèrcit professional en un termini de quatre anys. I la vida útil es redueix a sis mesos.
  A continuació, el president en funcions va anunciar que els veterans de guerra i els que van servir als punts calents serien guardonats amb l'estrella de l'Heroi de la Federació Russa. El que s'ha convertit en un pas que no té anàleg.
  Medvedev estava clarament buscant un lloc a la història. A continuació, el president en funcions va concedir a Vladimir Vladimirovich Putin a títol pòstum amb l'Ordre de la Victòria i l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat i la nova estrella de diamants de l'Heroi de la Federació Russa.
  Aquest ja va ser l'últim intent de jugar a la qualificació de l'antic ídol rus. Com, he estat Medvedev durant tants anys juntament amb Putin: estima'm amb tot el teu cor i ànima!
  Però aparentment la gent no té massa ganes d'estimar aquest aspirant a dictador.
  I a la nit de dissabte a diumenge, Dmitry Anatolyevich Medvedev fins i tot va anunciar l'assignació pòstuma del títol de generalíssim a Vladimir Vladimirovich Putin!
  Això va ser realment genial! Com, dono el títol a l'ídol dels anys anteriors!
  Tanmateix, això ajudarà a Medvedev? És difícil convèncer la gent que es voti per si mateixa només lloant els seus antics ídols i premiant-los amb ordres. Per molt que us regeixeu de premis, no tornareu a Putin. I és evident que el vell rei ha marxat i un nou rei ve de Kíev.
  No obstant això, Zelensky no dormia, i també va premiar el Papa. L'ancià Francesc I va beneir el president d'Ucraïna pels nous èxits.
  I a Bielorússia, la coalició de partits prorussos ja ha finalitzat la recollida de signatures per celebrar un referèndum sobre la unificació amb Rússia. S'espera una votació sobre aquest tema. No obstant això, Medvedev no està acreditat per això. I aquí la principal iniciativa va venir de Zelensky, aquest ídol de milions.
  Així que ara Vladimir Zelensky entrava a la meta...
  Les votacions han començat a Sibèria. La participació va ser alta des del principi. La gent va anar a votar i va somriure. Era evident que venien per canviar. I el que volen és nou. Tothom està cansat i cansat dels vells.
  Fins i tot la cançó sonava al matí:
  El nostre cor exigeix canvis
  Els nostres ulls necessiten canvis...
  En les nostres rialles i en les nostres llàgrimes,
  I en les pulsacions de les venes!
  Canvia, estem esperant el canvi!
  Les eleccions es van celebrar amb calma, però hi va haver una gran participació. La gent va anar en massa a les eleccions. Nikolai Valuev va ser un dels primers a votar. Va llençar la papereta a l'urna i va dir:
  - Votem alguna cosa nova!
  A continuació va aparèixer Alexander Povetkin. També vaig votar i vaig donar la meva opinió:
  - Per als déus russos!
  Seguidament va venir la votació. Van llençar paperetes a les urnes. I Dima Bilan i Alla Pugacheva. Lev Leshchenko també va aparèixer i va anunciar:
  - Votem alguna cosa nova!
  Nikolai Baskov va cantar:
  - Vals rus, les ales s'eleven! S'acosta la primavera!
  I també va posar la fulla a la paperera.
  Llavors van aparèixer altres nois... Zelensky va venir a votar en un patinet i va fer una cabriola i va aplaudir. Van votar i fins i tot van recitar:
  Coneix la pulsació del cor i les venes,
  Les llàgrimes dels nostres fills, mares...
  Diuen que volem un canvi
  Llenceu el jou de les cadenes pesades!
  I aplaudiments atronadors! Encara que els poemes no són d'ell, sinó del famós poeta i escriptor Oleg Rybachenko. Però el mateix Oleg Rybachenko es va convertir en un nen i ara viatja a un altre món.
  Després van votar altres boxejadors: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. L'últim va intentar tornar després del descans. Però va ser colpejat i finalment se'n va anar.
  Sofia Rotaru va votar a Kíev. I va somriure molt...
  Vladimir Jirinovski també va venir. Va cridar:
  - Per un nou camí!
  I va lluir les espatlletes d'un coronel general. Zyuganov va venir a les eleccions en cadira de rodes. I va estar en silenci tot el temps.
  Grudinin va votar somrient...
  Garri Kasparov va donar un joc simultània i també va votar. A més, va dir que jugaria un partit amb Carleson. Així que Anatoly Karpov va donar una sessió de joc simultània.
  Per cert, Karpov ja ha estat guardonat amb l'Ordre d'Or de Mikhail Botvinnik.
  Així que una altra pregunta és qui és el principal i millor campió del món aquí.
  Segur que han canviat moltes coses...
  I Dmitry Anatolyevich Medvedev va tornar a sorprendre tothom. Anunciat des de la institució, l'ordre porta el nom d'"Oleg Rybachenko". A més, hi ha quatre graus alhora: el quart grau és bronze, el tercer grau és plata, el segon grau és or i el primer grau és or amb diamants!
  Això va resultar genial!
  "Lucifer's Armageddon" ja s'ha estrenat als cinemes, i els rècords d'"Avatar" i "Star Wars" ja s'han batut. Oleg Rybachenko s'està convertint en una autèntica superestrella literària!
  Medvedev també va establir un premi literari que portava el nom d'Oleg Rybachenko, amb un fons de premis deu vegades més gran que el Premi Nobel.
  I això en general és molt xulo!
  Llavors, cada cop més Medvedev va treballar diumenge. Va concedir a Oleg Rybachenko l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat, i l'estrella de l'Heroi de Rússia, i la gran estrella de diamant de l'Heroi de Rússia, l'Ordre de la Victòria. Aquest va ser un intent de canviar el curs de la història.
  Com, tractaré Oleg Rybachenko amablement i tot serà genial! Al mateix temps, li concediré tant a ell com al mariscal el títol de la Federació Russa!
  I arriba diumenge... Ja es coneixen les primeres dades de les enquestes executives, que diuen que Zelensky té més del vuitanta per cent.
  I el flux d'informació no s'aturarà...
  Medvedev encara no votarà. Obres. Aquí emet una ordre que confereix a Vladimir Volfovich el grau de general de l'exèrcit. Com, sigues fidel a mi.
  Tot i que Jirinovski, pel que sembla, ja ha passat a l'altra banda.
  Lev Leshchenko es va convertir en ministre sense cartera. Però això ja no importa.
  Hi ha malestar a la Xina. El poble vol democràcia, està cansat del despotisme! L'home no viu només de pa!
  M'agradaria dir que no al meu cap! Fins quan es pot mantenir la disciplina amb un pal al segle XXI?
  Les coses no han anat gaire bé a la Xina. És impossible seguir els rails del comunisme i construir el capitalisme indefinidament. Calen alguns canvis. I la direcció és massa conservadora.
  A més, la nova burgesia vol la democràcia i la fi de la brutalitat policial.
  L'esgotament de les antigues maneres de treballar també va tenir efecte! Cap desig de ser engranatges en el sistema. Sí, a la Xina els diumenges, importants disturbis sacsegen el sistema.
  I als Estats Units, una dona té més possibilitats de ser presidenta. No obstant això, la popularitat de Floyd Mayweather va començar a créixer de sobte. Aquest boxejador invencible ja ha pujat al capdamunt de les classificacions.
  Pel que sembla, els Estats Units es van perdre noves victòries i no volien ni un republicà ni un demòcrata al tron. I en Floyd també és genial!
  I després hi haurà un altre debat televisiu.
  Ja és diumenge al vespre. Els colЈlegis electorals tancaran aviat.
  A l'últim moment, finalment va aparèixer Medvedev. Va tirar de pressa la papereta a l'urna i va marxar sense dir res. El rellotge ha sonat i les votacions s'han acabat.
  De moment, el president Medvedev va abandonar el Kremlin i va anar a la seva residència prop de Moscou.
  Hi ha dues noies a la cabina amb ell. Almenys una mica d'entreteniment.
  La Natasha, asseguda a la dreta, va preguntar:
  - Bé, què passa amb la Dima? Ara anunciaran el teu fracàs final!
  Medvedev va assenyalar:
  - Encara queden dos mesos per a la inauguració. Així que de moment encara ho sóc tot, i Zelensky només és el president d'Ucraïna!
  Alenka, asseguda a la mà dreta, va comentar:
  - I la inauguració es pot accelerar! El teu poder, Dmitry Anatolyevich, s'ha acabat!
  Medvedev va preguntar implorant:
  - Però vosaltres, noies, ho podeu fer!
  La Natasha va arrufar les celles i va preguntar:
  - Què podem?
  Medvedev va declarar amb confiança:
  - Interferir amb la inauguració!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - I com?
  El president en funcions va respondre decididament:
  - Com si no et coneguessis!
  Natasha va respondre enfadada:
  - No matarem Zelensky!
  Medvedev va objectar immediatament:
  - Bé, per què matar-lo! Només assegureu-vos que ell mateix renuncia a la corona!
  . CAPÍTOL Núm 4.
  Les noies van riure a l'uníson...
  Alenka va preguntar amb un somriure:
  - Què suggereixes utilitzar la hipnosi?
  Dmitri Anatolevich va assentir amb el cap:
  - Això és! Tu ho pots fer!
  Natasha va respondre per la seva amiga:
  - Podem, però no volem!
  Medvedev es va sorprendre:
  - Per què és això?
  Natasha va respondre sincerament:
  - Zelensky és l'escollit! I tu, Dmitry Anatolyevich, no ets capaç de governar el país!
  Alenka va afegir amb malícia:
  - I això és força evident per a tots nosaltres!
  Medvedev va assenyalar amb ràbia:
  - No entens que ens convertirem en una colònia d'Occident?
  Alenka va respondre amb confiança:
  - Més aviat, Occident es convertirà en la nostra colònia!
  Natasha va afegir sarcàsticament:
  - I amb tu, Misha, Rússia no serà genial de totes maneres!
  Medvedev va gorgotejar:
  - Et donaré l'Orde de la Victòria, l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat, l'Ordre de Nicolau II i una estrella d'or amb diamants...
  La Natasha va riure i va comentar:
  - O potser nosaltres mateixos podem ser presidents i donar-nos tres-centes ordres?
  Alenka va assenyalar:
  - Podem hipnotitzar-vos i convertir-vos en generalíssims.
  La Natasha va riure i va assenyalar:
  - O potser supergeneralissimos!
  Les noies van esclatar a riure...
  Alenka va cantar:
  - I de vegades fins i tot l'enemic cridava,
  Amagar la por: que sóc un rei!
  La Natasha va mostrar les dents i va piular:
  - No m'agraden els teatres ni els escenaris,
  Allà es canvia un milió per un ruble...
  Encara que hi ha grans canvis per davant -
  M'encanten Belobog i Stalin!
  I la noia va utilitzar els dits nus dels peus per estrènyer el nas del president perdedor.
  Les xifres ja s'han anunciat des de l'Extrem Orient. 91 per cent per Zelensky, 7,5 per cent per Medvedev, lideratge confiat del president ucraïnès.
  L'Alenka també va estirar l'orella de Medvedev amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Bé, què passa amb l'expresident, t'han ajudat els teus premis?
  Medvedev va dir tensament:
  - Encara no sóc ex! Abans de la inauguració, l'autèntic!
  La noia va cridar:
  - Glòria al nou rei!
  Les bruixes es van negar a ajudar a Medvedev com a darrera carta de triomf. I ara, mentre el president en funcions encara intentava trobar una sortida a una situació desesperada.
  Potser influir en el Tribunal Suprem per anulЈlar els resultats de les eleccions presidencials russes? Això semblava una gran temptació. Però, en realitat, les probabilitats semblaven escasses.
  Què passa si emetem un decret i oferim a cada jutge mil milions de dòlars? Al cap i a la fi, ell és el president i té un poder que ni tan sols els tsars no havien somiat! Més precisament, el president en funcions. I, de fet, si ofereixes mil milions de dòlars, els jutges no es resistiran.
  Per què perdre el temps amb petiteses?
  Les dades es van transmetre per ràdio. Mentre que Zelensky tenia el noranta per cent, a més a Ucraïna s'esperava que rebria gairebé el cent per cent. Potser a la zona del cinturó vermell, a causa del coqueteig de Medvedev amb els comunistes, hi haurà una mica més, hi havia algunes possibilitats al Caucas. És cert que Ramzan Kadyrov sembla haver decidit prendre el bàndol guanyador. Encara podeu guanyar diners a l'exèrcit, tot i que l'exèrcit no té cap desig particular de servir, el president en caiguda no té cap desig.
  En general, després de la primera ronda, el poder de Medvedev es va afeblir. I si encara podia repartir premis, en cas contrari se'l ignorava cada cop més.
  Dmitri Medvedev va arribar a la seva oficina i va intentar contactar amb el banc central. L'assistent el va connectar de mala gana.
  El president en funcions va exigir que se li destinin diners per a necessitats urgents.
  El cap del Banc Central va respondre:
  - No faré res fins que no rebi la confirmació del nou president Zelensky.
  Medvedev va rugir:
  -Estàs boig? Encara sóc el president de la inauguració del nou! Si és així, llavors m'has d'obeir!
  El cap del banc central va assenyalar:
  - Segons la constitució, no us obeeixo! I de totes maneres, per què necessites diners?
  Medvedev va respondre amb un somriure:
  - Necessites països per a emergències?
  El cap del banc central va respondre amb un to sever:
  - Vols escapar?
  Medvedev va bordar:
  - Ara t'arrestaré! L'exèrcit m'obeeix! El fidel Jirinovski està amb mi!
  El cap del Banc Central va assenyalar:
  - Aquest sempre s'emporta el pastís! I a Moscou més del noranta per cent són per a Zelensky. El teu poder està per sobre de Misha!
  Medvedev va rugir:
  - Però el teu no va començar!
  I va penjar. Ara la situació es feia difícil. Les forces de seguretat estan a punt de negar-se a obeir. Sí, Zhirinovsky és una guineu. Valia la pena nomenar-lo ministre de l'Interior? Donar l'ordre a les forces especials. O encara hauríem d'intentar utilitzar la Duma de l'Estat?
  Està clar que Zelensky celebrarà noves eleccions i molts diputats no rebran els seus mandats. Més precisament, gairebé tot.
  Aquí es necessita alguna cosa diferent. Però és poc probable que la Duma de l'Estat vagi contra el poble. I l'exèrcit no donarà suport a un cop d'estat militar. Els generals a Rússia no són del tipus d'anar a la guerra civil.
  Només queda una cosa: cancelЈlar les eleccions presidencials als tribunals. Aquesta és l'única oportunitat legítima per allargar la teva agonia. Però el més probable és que només s'allargarà. És poc probable que Medvedev tingui possibilitats reals de ser reelegit. De fet, la seva antirating és colossal, fins i tot pitjor que la de Petro Poroshenko.
  Medvedev també va pensar en una altra opció. Per exemple, eliminar físicament a Zelensky? Però això és una delinqüència absoluta. Ajupir-se així? A més, espatllarà Medvedev. I en el millor dels casos donarà una treva. Perquè el poble no perdonarà a Medvedev un fracàs tan colossal a les eleccions.
  No, Dmitry Anatolyevich no tindrà èxit. Sense recollir ni el deu per cent dels vots a les eleccions, definitivament no es mantindrà al poder.
  Medvedev es va apropar al bar. El va obrir, va treure una ampolla i es va abocar una mica de conyac.
  Car - "Napoleó", envellit durant dos-cents anys!
  El president en funcions es va beure un got. Després vaig berenar el segon amb llimona.
  El meu estómac se sentia més càlid i els meus pensaments es van córrer més ràpid. Després de la tercera copa, Medvedev va somriure i es va asseure en una cadira. Animat una mica. De fet, per què necessita aquest poder? Total responsabilitat. Ni un minut de temps lliure, ni un segon de pau. Sempre en moviment, sota la vigilància de càmeres de vídeo. Tens por de dir massa.
  Hi ha molta feina, però no hi ha plaer.
  I vull estirar al llit amb una noia. Juga a la guerra a l'ordinador.
  De fet, aquí tens el president, però per començar una guerra real t'ho pensaràs dues vegades. Així és com el formidable Trump no es va atrevir a atacar l'Iran.
  Es pot parlar molt de guerra, però decidir-ho no és fàcil!
  Però lluita contra el joc, lluita contra tu mateix!
  Medvedev es va asseure davant de l'ordinador. Vaig encendre la meva Segona Guerra Mundial preferida. Feia temps que no podia jugar-hi. Aquí, per no esforçar-vos massa, feu servir el codi de l'estafador. Com això...
  I després passes per la tecnologia a un ritme d'huracà. I ja teniu IS-7, que llenceu en regiments, i només T-1 contra els alemanys. Hi ha una diferència notable de força i mitjans.
  Medvedev, que gairebé mai no va beure, també a causa de la mala salut, es va animar notablement.
  Així és com llances a l'enemic el tanc més car i més pesat de la Segona Guerra Mundial, l'IS-7. I el trenques sense gaire dificultat. La guerra continua amb facilitat i victòria. T'agafes ciutat rere ciutat.
  En general, per descomptat, Stalin va dirigir bé el país i va aconseguir derrotar el Tercer Reich en menys de quatre anys. Putin va lluitar més temps amb ISIS. Però els alemanys tenen una tecnologia molt maca.
  Al joc, per exemple, el tanc alemany E-75, només l'IS-7 soviètic pot lluitar contra ell en igualtat de condicions, tots els altres tancs ceden. E-75 té una armadura molt forta. Fins i tot l'arma és superior a l'IS-7 soviètic i té un poder destructiu proper.
  I els alemanys van planejar fer d'aquest tanc el seu principal el 1945. Què passa amb la nostra?
  Medvedev va sospirar... No van poder posar l'IS-7 en producció en massa en el període de postguerra. Així que la guerra va durar més, ningú sap qui més va guanyar.
  Dmitry Anatolyevich, borratxo, va cantar:
  - M'encanta, germans, m'encanta! M'agrada viure, germans! I el nostre ataman no s'ha de molestar.
  Medvedev es va adormir mentre jugava. És relaxant...
  I l'endemà es van conèixer els resultats finals de les eleccions presidencials.
  Gairebé el 92% dels votants van votar per Zelensky juntament amb Ucraïna, i el 6,7% per Medvedev. Així, es va produir la victòria triomfal de Zelensky.
  Les celebracions i l'alegria van començar al país. Finalment, s'acostava una vida nova, com a molts semblava, brillant.
  De moment, Dmitry Anatolyevich Medvedev actua com a president durant la inauguració.
  I va felicitar, és clar, el guanyador. On pots anar? I no hi ha res per comptar el sis per cent.
  El ministre d'Afers Interns, Vladimir Zhirinovsky, va visitar Medvedev i el va consolar:
  - He votat per tu Dmitri Anatolyevich!
  El president en funcions va respondre en veu baixa:
  - Gràcies!
  Zhirinovsky va suggerir:
  - Potser t'hauríem de posar a l'estrena?
  Medvedev va negar amb el cap pintat:
  - No crec que, després d'una derrota així a la segona volta, em donaran el primer ministre. Això ja no serà políticament correcte.
  Zhirinovsky va assenyalar lògicament:
  - De totes maneres, hi hauria d'haver algú de Rússia al teu lloc. Aleshores, qui si no tu?
  Medvedev va suggerir:
  - Molt probablement, Andrei Navalny!
  Jirinovski va mostrar les dents i va grunyir:
  - Andrei Navalny? Que això no passi!
  Medvedev va arronsar les espatlles i va comentar amb confusió:
  -On vas?
  Jirinovski va cridar:
  - Sí, els arrestaré a tots!
  Medvedev va agitar la mà:
  - Suficient! El nostre temps sembla que s'ha acabat! Me'n vaig de vacances a les illes Canàries. Què faràs?
  Jirinovski, amagrant els ulls amb astucia, va respondre:
  - Lobby pels interessos dels teus amics! Fins que Zelensky va assumir les seves funcions com a president de Rússia i Ucraïna!
  Medvedev va comentar tristament:
  - Malauradament, això no és tan senzill... Llavors et despullaran tres pells!
  Jirinovski, arrugant els ulls amb astucia, va preguntar:
  - Si us plau, feu-me un mariscal de la Federació Russa! Bé, què val per a tu!
  Medvedev va pensar un parell de segons i després va anunciar:
  - Bé! No només et faré mariscal, sinó que també tornaré a Beria al rang de mariscal! Serà just!
  Jirinovski va assentir amb el cap:
  - En relació a Beria, sí!
  Medvedev va arrufar els ulls i va preguntar:
  - I en relació a tu?
  Jirinovski va respondre sincerament:
  - I tracta'm com un rei! Recompenso a qui vull!
  Medvedev va assentir d'acord:
  - Sí, que així sigui!
  I va ordenar la preparació d'ambdós decrets sobre la atribució dels graus de mariscals.
  El president en funcions de Rússia es va animar. Pensant que ara pot gaudir plenament dels jocs d'ordinador.
  I són molt divertits de jugar...
  Però realment, per què el president faria una altra cosa? Ara la tecnologia s'ha desenvolupat tant que pots ser qualsevol. Fins i tot pel Senyor Déu. I concretament en el joc per crear universos.
  Per exemple, a l'oficina del president en funcions hi ha un gran nombre de jocs diferents, inclosos els més moderns.
  Medvedev decideix jugar un joc d'estratègia en temps real. Alemanya el 1939. Bé, per què fas servir el codi d'un estafador? Et sumes cinc mil panteres, tres mil tigres i deu mil Focke-Wulfs. I desplegueu aquestes forces contra l'enemic. I ataceu Polònia, que no té ni una desena part d'aquestes forces.
  I la guerra continua com tu vulguis, amb un objectiu i victoriosa. Medvedev, per ser honest, és un gran conqueridor aquí. Aixafa l'enemic com si aixafes prunes amb una premsa.
  Polònia es va aplanar fàcilment i més ràpidament que a la història real. Ataques França. Llances deu mil tancs E-75 contra ella amb un codi canalla. Siguem sincers, cotxes magnífics. Que són completament invulnerables a les armes franceses, però letals a llargues distàncies. Enderroquen vehicles enemics.
  Medvedev fins i tot salta d'alegria. Com en el joc, es mou ràpidament, i ja s'emporta París... I llavors què passa amb les bagatelas? Prenguem Espanya alhora, perquè Franco no es molesti massa.
  I per a l'assalt a Gibraltar utilitzarem avions a reacció. On aniran els britànics?
  Per descomptat, al mateix temps fem servir fons per construir cuirassats i portaavions. Aleshores serà difícil per a Gran Bretanya. Aquí hi ha cent portaavions i dos-cents cuirassats. Aquesta serà una força colossal.
  I després hi ha els vaixells de desembarcament. També feu tancs de la sèrie "E"-U, una evolució més de la "E". Aquí llenceu un tanc "E"-50-U, una màquina que no la podeu penetrar des de cap angle.
  I que ella turmenti els britànics. Aquí hi ha dues noies precioses dins d'un tanc com l'ullet al president en funcions de Rússia.
  Medvedev els fa un petó com a resposta.
  Així és com jugarem...
  I els últims tancs s'acosten a Londres. I sense cerimònia prenen la capital d'Anglaterra.
  Medvedev va cantar:
  - El món és avorrit! Tots ens menjarem el gat!
  Per descomptat, és interessant i fàcil de jugar. Vaig agafar el codi d'estafa i vaig segellar el que vulguis. Així que captures els Balcans i vas a Àfrica. També estampa, i també infanteria. Fas tropes, si només tinguessis diners. I el territori capturat també dóna diners. Bé, prova-ho, camina per Àfrica.
  L'URSS encara està obrint el front. Trenta-quatre contra la sèrie E-50-U, que altres deu mil van ser estampades. Si l'E-50 és un vehicle amb aproximadament la mateixa armadura que el Tiger-2, només el pendent racional és més gran i l'armament és una mica més fort i el motor és més potent. L'E-50-U, amb el mateix pes, és comparable al T-64 soviètic, i fins i tot té un motor de turbina de gas més potent.
  Sí, les forces no són iguals. Aquí lluiten diferents generacions de tancs.
  I Medvedev, per descomptat, s'escapa amb un cavall negre.
  Les forces, per descomptat, no són comparables. També podeu afegir l'E-75-U, aquesta és una màquina de matar a la gatzoneta, impenetrable fins i tot per canons de vaixell.
  I com es trepitjarà a si mateix. Res ho pot aturar.
  Medvedev juga com un nen petit. Eh, d'acord, llavors com. I ningú té ganes de veure'l. Va perdre i el president en funcions va ser oblidat.
  Tothom només estima els guanyadors.
  Dmitry Anatolyevich va cantar:
  I desafiem les tempestes,
  De què i per què...
  Viure al món sense sorpreses,
  És impossible per a ningú
  Que bona sort, fracàs,
  Tots els salts, amunt i avall,
  Només d'aquesta manera, i no d'una altra manera,
  Només d'aquesta manera, i no d'una altra manera!
  Visca la sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Visca la sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Visca la sorpresa!
  I Medvedev es va tornar més alegre. Ara les seves tropes han ocupat Ucraïna, Bielorússia i s'acosten inexorablement a Moscou!
  L'expresident rus diu:
  - Que la nostra vida és un joc!
  I pren per asalto la capital de l'URSS. Això sí, contra l'exèrcit de 1941, té tancs amb característiques dels anys seixanta i fins i tot dels setanta, i el més important és que n'hi ha molts.
  Medvedev fa l'ullet a si mateix... La capital Moscou ha estat presa. I ara pots apoderar-te del Caucas... I, al mateix temps, fer-te càrrec del sud d'Àfrica per tu mateix. I creuarà a l'Argentina.
  I des d'aquí atacar els EUA. És un comandant genial. L'enemic es queda endarrerit tant en quantitat com en qualitat de les tropes.
  Medvedev canta amb entusiasme:
  - Anirem a la batalla amb valentia! Pel poder dels soviètics! I esborrarem a tothom en la merda en la lluita per això!
  Medvedev va ser retirat temporalment del joc. El ministre de Defensa rus, que va substituir Xoigu Trubetskoy, va trucar. Va preguntar al president en funcions:
  - Quan prestarem el jurament del càrrec al nou líder?
  Medvedev va respondre succintament:
  - On hauria de ser, a la inauguració!
  Trubetskoy va assenyalar:
  - El nou president d'un país unit vol ser investit la setmana vinent. Perquè no tinguin temps de robar!
  Medvedev va bordar:
  - Això no és segons la nostra constitució i lleis!
  Trubetskoy va assenyalar:
  - I Ieltsin va adoptar aquesta constitució no segons la llei i l'antiga constitució. De fet, molts pensaven que Putin proposaria una nova constitució, però d'alguna manera no va passar!
  Medvedev va assenyalar:
  - No és la millor idea que cada nou president adopti una nova constitució!
  Trubetskoy va objectar:
  - Però Putin podria! Ell era més genial que Ieltsin, i tu, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev va assentir i va acceptar:
  - Més fresc i, sobretot, més afortunat! Sense Putin, tot va anar malament i Zelensky va prendre el poder a Rússia.
  Trubetskoy va assenyalar:
  - I Lukaixenko va tenir una oportunitat, però va perdre el seu temps. Hauríem d'haver avançat més ràpid!
  Medvedev va assenyalar lògicament:
  - Lukaixenko tenia por de les eleccions competitives a Rússia. I Zelensky no hauria pres el risc si el cor de Putin no ho suportés. Gestionar tant el país manualment està esgotat! Putin definitivament es va esgotar a la feina!
  Trubetskoy va suggerir:
  - Bé, doncs hem d'acceptar la inauguració en una data més ràpida o no?
  Medvedev va respondre amb valentia:
  - Fes el que vulguis! No m'importa més! Em retiraré a una jubilació honorable i viure pel meu propi plaer. Potser viatjaré pel món! Ja he estat president i primer ministre durant un període rècord per a Rússia! Quant de temps pots aferrar-te al tron?
  Trubetskoy va estar d'acord:
  - Bé, si és així, que vinguin els canvis! Què fer amb Shoigu?
  Medvedev va respondre fredament:
  - Deixa'l descansar! La pensió del mariscal és gran. Deixeu-lo viatjar pel món. Et vaig permetre tenir propietats a l'estranger!
  Trubetskoy va assentir i va comentar:
  - Putin va aïllar Rússia del món! Tot i que ens vam afligir amb paraules al fons de la nostra ànima, ens vam alegrar de la seva mort! Pel que fa a Zelensky, ja veurem! Molts de nosaltres volíem comandes com a Occident. Rebre com als EUA, però treballa... Com a l'URSS!
  Medvedev va assenyalar:
  - Bé, sota Stalin, els funcionaris van treballar intensament! No us penseu que estaven plens de mel!
  Trubetskoy va preguntar:
  - Què faràs?
  Medvedev va recordar:
  - Vaig ser president, i em retiraré com a president. Ella és gran... I gaudiré de la vida! Per què més hauria de treballar!
  Trubetskoy va recordar:
  - Zelensky et pot donar el càrrec d'assessor amb ell!
  Medvedev ho va desactivar:
  - Ai! És prou intelЈligent sense el meu consell! En resum, feu la inauguració! Dmitry Anatolyevich va enviar el seu!
  Trubetskoy va estar d'acord:
  - Inauguració sí!
  Medvedev va penjar. Vaig decidir acabar el joc. Una cosa per a la qual abans no tenia temps. I almenys aixafar mentalment els Estats Units.
  O més precisament en el joc. No obstant això, l'americà Sherman és feble davant l'E-75-U. Però els Estats Units tenen molts avions, encara que no siguin tan potents com els avions alemanys.
  Però la qualitat, és clar, no és la mateixa! Els Krauts estan acumulant resultats intensos. Sobretot els pilots: Albina i Alvina! I aquestes són noies que es distingeixen pel seu fervor colossal.
  Medvedev avança cap a Amèrica des del sud. I al mateix temps, els seus tancs es mouen per Sibèria. S'està divertint. Per cert, per què no conquerir el Japó encara? En aquest joc també pots matar els teus aliats. Estratègia avançada. Aplica el codi del trampós i seràs més fort que el teu oponent tant en quantitat com en qualitat. No guerra, sinó pur plaer. Aquí hi ha les màquines de reacció sense cua, els nord-americans ni tan sols poden posar-se al dia.
  Més precisament, per arribar-hi. I utilitzeu míssils radiocontrolats! I els americans assetjadors. A Medvedev li agrada molt aquest joc. I moure les tropes. Mèxic ha estat pres. Les ciutats americanes cauen una rere l'altra. Quin plaer.
  I a l'est, els tancs de la sèrie "E"-U entren a l'Índia. Però, què poden oposar-s'hi els britànics? A més, el Tercer Reich ja ha acumulat recursos i està produint la tecnologia més moderna sense un codi canalla.
  Però Medvedev va decidir actualitzar una mica la Pantera. Aquí hi ha el primer "Panther" convencional: blindatge frontal de 80 - 110 mm, blindatge lateral de 50 mm, canó de 75 mm, longitud del canó de 70 EL, motor de 650 cavalls de potència. Aquí hi ha el "Panther"-2 amb blindatge frontal de 120 a 150 milЈlímetres, costats de 60 mm, un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 71 EL i un motor de 850 cavalls de potència. Sí, un cotxe seriós. I és més pesat no amb quaranta-cinc, sinó cinquanta tones i té una silueta més curta.
  Però "Pantera"-3. Armadura frontal de 150 a 200 milЈlímetres, costats de 82 milЈlímetres, una pistola de 88 milЈlímetres amb una longitud de canó de 100 EL i un motor de 1200 cavalls de força - pes de 55 tones. D'acord, un cotxe així és generalment super contra els Sherman.
  Però hi ha "Panther"-4. Té un blindatge frontal de 200 a 250 mm en pendents, i un blindatge lateral de 160 mm. un canó de 105 mm amb una longitud de canó de 100 EL. Aquest ja és un monstre de 65 tones de pes i de silueta baixa. Motor de turbina de gas de 1500 cavalls de potència. Per descomptat, un excelЈlent desenvolupament en sèrie, capaç de lluitar fins i tot amb l'IS-7 soviètic. A més, l'IS-7 no es va produir en massa.
  Però hi ha màquines més fortes. Funcionant "Panther"-5, casc de blindatge frontal 250 amb un angle de 45 graus, front de torreta de 300 mm en angle, costat 210 en angle, canó de 128 mm a 100 EL, pes d'un tanc més avançat 75 tones, 2000 cavalls de força potència de la turbina de gas del motor . Una màquina superior a tots els models soviètics i americans. Capaç de penetrar a l'IS-7 des de la distància de combat i resistir cops frontals. "Panther"-5 és generalment una tecnologia excelЈlent. L'URSS no té res més fort que l'IS-7. I els alemanys també tenen cinc tipus de tigres.
  Després de capturar la major part del territori nord-americà, Medvedev va decidir expulsar també el Tigre. Bé, "Tigre" és el primer que tothom coneix. L'armadura frontal és de 100-110 milЈlímetres gairebé sense pendent, i l'armadura lateral és de 82 milЈlímetres sense pendent. I el canó de 88 mm, 56 EL de longitud de canó, és un tanc realment udolant. A diferència de les "Panteres", on només lluitaven la primera sèrie i hi havia mostres de la segona. Tanc "Tiger"-2 més conegut com el "Tigre reial".
  Blindatge frontal: 120-150 mm al front del casc amb un angle de 50 graus, 185 mm al front de la torreta amb un lleuger angle i 82 mm al costat amb un angle de 60 graus. Està ben protegit al front, una mica millor que el Tigre al costat, i té un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 71 EL. Dels tancs de producció de la Segona Guerra Mundial, el millor en termes d'armament i protecció frontal, pes de 68 tones, motor de 700 cavalls de força, força feble en el rendiment de conducció.
  "Tiger"-3 és un vehicle de disseny. L'armadura frontal és de 150-200 milЈlímetres en un angle de 45 graus, la part davantera de la torreta és de 240 milЈlímetres en angle. Laterals de 160 milЈlímetres amb escuts inclinats. Tres tipus d'armes diferents: un canó 88 mm 100 EL, un canó 105 mm 70 EL i un canó 105 mm 100 EL amb un motor de 1000 1200 cavalls de potència. Amb una disposició més densa i un pes de 75 tones. Sí, el cotxe és greu i molt perillós. I una armadura frontal "Tiger"-4 encara més potent 250 - casc inclinat a 45 graus, front inclinat 300 milЈlímetres, costats 210 milЈlímetres, pistola 128 milЈlímetres 100 EL de longitud del canó, o 150 milЈlímetres de longitud del canó 56 EL, pes 155 tones, motor de turbina de gas de potència. Un tanc molt potent.
  Però encara més fantàstic és "Tiger"-5. Armadura frontal: front de casc de 350 mm amb un angle de 45 graus, front de torreta de 400 mm amb un angle de 50 mm. Els costats tenen una inclinació de 300 mm. Una pistola de 150 mm 100 EL, o una pistola de 174 mm 70 EL, o una pistola de 210 mm 38 EL. El pes és de 100 tones, el motor de turbina de gas té 2500 cavalls de força. La màquina més potent ni tan sols penetrarà l'IS-7 i l'herba de Sant Joan. Aquest podria ser utilitzat contra Amèrica. Tot i que cal dir que "Tiger"-5 ni tan sols estava en els projectes de la història real. Però no és culpa de ningú que la guerra acabés tan ràpid.
  Però el joc del tanc virtual es pot millorar.
  Medvedev va començar a assaltar la capital dels EUA Washington i la ciutat més gran de Nova York. Aquí realment pots treballar i guanyar.
  Encara que de manera virtual. Aquí Washington està cremant i tancs alemanys hi circulen. I ningú pot aturar Tigers-5.
  Medvedev està completant un assalt tossut a les capitals nord-americanes i sembla una victòria. Però també hi ha Japó per davant.
  . CAPÍTOL Núm 5.
  Què més podria fer al joc? Però la família de tancs Lev mai va entrar en producció. Aquests són realment monstres aquí. Però a la Segona Guerra Mundial, aquestes màquines de sèries posteriors fins i tot eren redundants. I encara més contra el Japó amb els seus tancs petits i mitjans.
  Però Dmitry Medvedev va decidir allunyar-los una mica.
  Aquí teniu el primer tanc Lev, existent només en projectes, i només parcialment encarnat en metall. L'armadura frontal del casc és de 120 milЈlímetres en un angle de 45 graus, l'armadura frontal de la torreta és de 240 milЈlímetres en angle, els costats són de 82 milЈlímetres, la pistola és de 105 milЈlímetres, la longitud del canó és de 70 EL, el conjunt 80 tones, el motor té 800 cavalls de potència. En general, un cotxe que podria haver aparegut juntament amb els Tigers i Panthers al Kursk Bulge. Amb una arma molt potent per a la seva època i una excelЈlent protecció del front de la torreta. Però per sort no va aparèixer. Vehicle del projecte "Lev"-2. El front del casc té una inclinació de 250 milЈlímetres, el front de la torreta té una inclinació de 300 milЈlímetres. Els costats tenen una inclinació de 200 milЈlímetres. Pistola o 128 mm 100 EL o 210 mm 38 EL. Pes 100 tones, motor 1800 cavalls de potència. No té igual en el seu poder. Superior a l'IS-7, que només pot colpejar-lo de costat. Però aleshores condueixes més lluny i apareix "Lleó"-3, que també persegueix un monstre. L'armadura frontal del casc és de 350 mm, les torretes són de 450 mm, amb un pendent lateral de 300 mm als pendents, un canó de 150 mm a 100 EL, o 175 mm a 70 EL, o 210 a 56 EL, o un llança-coets. a 400 -mm. El pes és de 120 tones, el motor és de 2500 cavalls de força.
  Sí, aquesta és una força formidable.
  El tanc "Lion"-4 és un altre súper monstre. L'armadura frontal del casc és de 450 mm, l'armadura frontal de la torreta és de 500 mm. Els costats del casc i la torreta tenen una inclinació de 400 mm. Un canó de 175 mm en 100 EL, un canó de 210 mm en 70 EL, un llança-coets de 500 mm. El pes del cotxe és de 150 tones, el motor té una turbina de gas de 3500 cavalls. Des de llarga distància penetra tots els tancs, inclosos l'IS-7 i l'americà T-93. I fins i tot els canons navals no hi poden penetrar. Aquesta és una màquina potent i amb un canó addicional.
  Però el Lev-5 encara més potent és el rei dels tancs. L'armadura frontal del casc és de 600 mm en un angle de 45 graus, la torre té un gruix de 800 mm, els costats tenen un angle de 550 mm. Un canó de 210 mm en 100 EL, un canó de 300 mm en 70 EL, un llança-coets de 600 mm. El pes de la màquina és de 200 tones, el motor de turbina de gas produeix 5000 cavalls de força. Impenetrable per a gairebé tots els tipus d'armes, excepte per als míssils d'alta potència, especialment les armes i les bombes de gran calibre. Capaç de disparar contra cuirassats i portaavions. Veritablement un súper tanc.
  Bé, en resum, hi ha alguna cosa per jugar. Medvedev està pressionant el Japó.
  Però torna a ser interromput.
  El director de l'FSB truca i diu:
  - Dmitry Anatolyevich, donaràs una conferència als periodistes?
  Medvedev va declarar decididament:
  - Encara no!
  - Per què?
  El president en funcions va respondre:
  - Tinc dret a fer entrevistes o no! Així que vaig decidir no donar-ho encara!
  El director de l'FSB va assentir:
  - De moment pots estar tranquil! L'entrevista no desapareixerà! Però buscarem un altre lloc!
  Medvedev va assenyalar:
  - Tots, acomodeu-vos! En tot cas, la vostra pensió de general és gran! Pots viure sense treballar!
  El director de l'FSB va preguntar sorprès:
  - No és una llàstima separar-se d'un poder tan enorme?
  Medvedev va respondre honestament:
  - És una llàstima, és clar, però una persona se sotmet a l'inevitable!
  Medvedev va tornar al joc de nou. L'antic president del país més gran i ric en recursos del món, finalment, s'ho va agafar. I per què no jugar si poden prescindir-ne ara. Encara que és el cap d'estat en funcions.
  Però, com pots evitar la temptació de tallar-te en un joc així? Bé, les tropes alemanyes van arribar a Txukotka. Afortunadament, moure equips al joc és molt més fàcil que en realitat. I van a la Xina. I allà van entrar en batalla amb els japonesos. Per descomptat, utilitzant el codi d'estafa, Medvedev va produir tancs Lev-5 i els va llançar contra el samurai. I aquests són cotxes de gran classe.
  Com són aixafats els samurais. Però encara no és el límit de la perfecció.
  Però, per què, fins que no s'acabi la Segona Guerra Mundial, no és possible fer córrer el tanc alemany més pesat "Mouse" pels nivells?
  Això és realment una redistribució de la perfecció i la corona de la bellesa. Més precisament, què pot passar si la gigantomania evoluciona.
  Medvedev va començar a expulsar els ratolins.
  El tanc Mouse, un tanc que realment existeix en metall, el més pesat dels que realment estaven encarnats en metall, va conduir i fins i tot lluitar. L'armadura frontal del "ratolí" és de 150 mm a la part inferior del casc, 200 mm a la part superior del casc, 250 mm al davant de la torreta i 210 mm als costats. Com podem veure, el tanc, fins i tot en la seva primera versió, és impenetrable per a tots els tancs soviètics en sèrie al front i fins i tot als costats. L'IS-2 i el SU-100 no van poder penetrar en aquest tanc des de cap angle. Només l'IS-7 podria crear problemes per als Maus i lluitar contra aquest tanc. Però l'IS-7 va aparèixer només després de la guerra i mai va entrar en producció. I els "ratolins" ja podien lluitar al front el 1943. Aquest tanc té dos canons: un de canó curt de 75 mm i un de 128 mm 55 EL, capaç de penetrar frontalment tots els tancs soviètics excepte l'IS-7. A més, l'IS-2 des de llarga distància. També hi havia un canó de 150 mm.
  "Mouse" pesava 188 tones i tenia un motor de 1250 cavalls de potència, que encara no és suficient. En general, el cotxe és el més fort de la seva època i no té igual.
  "Mouse"-2 és un vehicle de disseny. Més perfecte. En la història real, se suposava que el cotxe s'havia de fer més baix en silueta i més lleuger. Però en el joc, és clar, el cotxe es va fer més perfecte, més baix en silueta, més dens en disseny, però encara més pesat. L'armadura frontal del casc del ratolí és de 2 350 mm. L'armadura frontal de la torreta és de 450 milЈlímetres. Laterals 300 mm. Els canons són de canó llarg de 75 mm i 70 EL de 150 mm, o un obús de 210 mm o un llança-coets de 400 mm. Pes 200 tones. Motor de turbina de gas de 2000 cavalls de potència.
  Màquina de joc "Mouse"-3. Perfecte també. L'armadura frontal del casc és de 600 mm, la torreta és de 800 mm, els costats són de 550 mm. Canons 88 mm 100 EL, per combatre tancs enemics, i 210 mm 70 EL. O un llança-coets de 550 mm. El pes del dipòsit és de 250 tones, el motor de turbina de gas té 4000 cavalls de força. El tanc és gairebé impenetrable amb gairebé totes les armes, excepte les més poderoses.
  "Mouse"-4 és una nova evolució de la gigantomania i més avançada. L'armadura frontal del casc és de 1000 mm en un angle de 45 graus, l'armadura frontal de la torreta és de 1200 mm en angle. Els costats tenen una inclinació de 850 mm. Armament: canó 10EL de 105 mm per combatre tancs enemics i bastant suficient contra gairebé tot tipus de vehicles. Arma de 300 mm a 70 EL, per destruir fortificacions i redundant per als tancs. O en canvi, un llança-coets de 750 mm.
  El pes del vehicle és de 350 tones, cosa que no és tant per a aquestes armadures i armes. Fins i tot els canons d'un cuirassat no poden penetrar frontalment en aquest vehicle. Només un cop directe d'un míssil de creuer potent o una bomba molt gran pot destruir aquesta màquina. Des de tots els angles és impenetrable per tots els tancs i canons autopropulsats de la Segona Guerra Mundial. El motor és una turbina de gas de 6000 cavalls de potència.
  Bé, "Mouse"-5 és el nivell més alt d'aquesta sèrie. L'armadura frontal del front del casc és de 1600 mm en angle, el front de la torreta és de 2000 mm, els costats són de 1500 mm en angle.
  Un canó de 128 mm amb un 100 EL per combatre tots els tancs, prou suficient contra totes les marques, inclòs l'IS-7 i un llança-coets de 900 mm. Altres armes no són pràctiques. Hi ha una dotzena de metralladores. El pes del dipòsit és de 500 tones. Motor de turbina de gas de 10.000 cavalls de potència. El cotxe és, diguem-ne, la perfecció en si. Gairebé res no et pot colpejar al front. Super tanc...
  Tanmateix, si algú pensa que és impossible trobar res més fantàstic que "Mouse"-5, això no és gens cert. La imaginació dels autors d'un bon joc sobre la Segona Guerra Mundial és ilЈlimitada.
  Per exemple, també hi ha "Rata". En la història real, aquest tanc té el rècord de mida entre tots els vehicles del projecte, i fins i tot estava parcialment encarnat en metall.
  El tanc "Rat" té una armadura frontal de 400 mm i l'armadura lateral també està lleugerament inclinada. Armament: quatre canons de 210 mm, o un canó de 800 mm i dos obusos de 150 mm, onze canons antiaeris. El pes és de 2000 tones, els motors dièsel tenen una potència total de 10.000 cavalls.
  Tanc "Rat"-2 és una evolució del vehicle de disseny amb un disseny més avançat. Frontal i qualsevol blindatge de 800 mm, amb un gran angle d'inclinació racional. L'armament és un canó de 1000 mm i quatre obusos de 150 mm, setze canons antiaeris capaços de disparar a objectius terrestres i aeris. El pes és de 3000 tones, motors de turbina de gas, la potència total és de 20.000 cavalls de força.
  "Rat"-3 és una màquina encara més potent i avançada. Armadura 1200 - milЈlímetres en angle. Armament: un canó de 1250 mm i sis obusos de 150 mm. Vint canons antiaeris capaços de disparar tant a objectius aeris com terrestres. El pes és de 4000 tones, motors de turbina de gas, la potència total és de 35.000 cavalls de força.
  "Rat"-4 és una màquina encara més potent i avançada. Armadura de 1600 mm en angle. Armament: un canó de 1600 mm i nou obusos de 150 mm, vint-i-cinc canons antiaeri capaços de disparar a objectius aeris i terrestres. El pes és de 5000 tones, motors de turbina de gas, millorats, potència total de 50.000 cavalls de força.
  "Rat"-5 és el tanc més fresc. Armadura de 2500 milЈlímetres per tots els costats. Armament: un canó de 2500 mm. I quinze obusos de 150 mm. Quaranta canons antiaeris capaços de disparar a objectius aeris i terrestres. Pes 10.000 tones. Reactor nuclear com a motor, potència de més de 100.000 cavalls de potència.
  El tanc és realment el més genial del joc. I pel que fa al pes i altres característiques.
  Bé, podeu confiar l'assalt de Tòquio a "Rat"-5. És cert que és tan car que heu d'executar el codi d'estafa diverses vegades.
  Però en general, Medvedev pot estar satisfet. Va jugar a fons.
  I finalment vaig veure "Rat"-5 en realitat virtual. Com jugar bé deshonestament.
  Però després tornen a trucar a Medvedev.
  Aquesta vegada el primer viceprimer ministre i primer ministre en funcions és Siluanov.
  Va dir amb un to trist:
  - Hem perdut Dmitry Anatolyevich! Ja s'han comptat gairebé totes les paperetes!
  Medvedev va comentar amb enginy:
  - És millor perdre bé que guanyar malament!
  Siluanov es va sorprendre:
  - Com és possible?
  Medvedev va explicar:
  - Si Vitaliy Klitschko hagués estat escollit alcalde de Kíev per primera vegada, el seu retorn al ring no hauria tingut lloc. En comptes d'un gran campió, l'alcalde seria un riure!
  Siluanov va estar d'acord amb això:
  - Sí, tens raó, Dmitry Anatolyevich! Klitschko tenia un avantatge per perdre... Però malauradament no teníeu cap rastre d'aquest avantatge!
  Medvedev va cantar en resposta:
  - Sóc lliure, com un ocell al cel,
  Sóc lliure, havent oblidat el que significa la por...
  Sóc tan lliure com el vent salvatge
  Sóc lliure en realitat, no en somni!
  Siluanov va murmurar:
  - Sí, només sou un poeta Dmitry Anatolyevich! Un pot escriure versos sobre tu!
  Medvedev va respondre seriosament:
  - En qualsevol cas, ara puc fer amb calma el que més m'agrada: jugar a jocs d'ordinador! I abans d'això, des de fa vint anys que només m'ho podia permetre de cop i volta!
  Siluanov va murmurar sorda:
  - En jocs?
  Medvedev va confirmar:
  - Exactament jocs! I et seria útil estudiar alguna estratègia militar-econòmica!
  El primer viceprimer ministre va comentar de mala gana:
  - Prefereixo practicar!
  Medvedev va xiular en resposta:
  - La mala realitat és maleïda, et pot tornar boig!
  Siluanov va respondre fredament:
  - Vols fugir de la realitat amb el món dels jocs? Encomiable!
  Hi havia ironia en les paraules del primer ministre en funcions.
  Medvedev va dir:
  - Deixa'm penjar-te també l'estrella de l'heroi de Rússia!
  Siluanov va aconsellar:
  - Penjar-se, senyor president!
  Medvedev va riure i va respondre:
  - Potser és una bona idea! En cas contrari, Putin només va ser premiat pòstumament!
  El primer ministre en funcions va respondre:
  - Gràcies, senyor president!
  Medvedev va continuar melodiosa:
  - Per estúpids ulls buits...
  Siluanov va cantar:
  - Pel fet que tot és possible...
  Medvedev va acabar:
  - Però no pots viure!
  El primer ministre en funcions va respondre:
  - De debò, però, el més probable és que em treguin! Sembla que haurem de recórrer!
  Medvedev va respondre fredament:
  - Hi ha molts llocs a la Terra!
  Siluanov va assentir i va gorgotejar:
  - En resum, senyor president, em va prometre una estrella heroica!
  Medvedev va cridar a tot cor:
  - Prepareu un decret!
  Li van portar un altre paper de premi. Com, escriu el president en funcions.
  Al mateix temps, Medvedev la va premiar a un munt de persones. Coneix el nostre!
  Eh, ja és molt tard, i el president en funcions de Rússia s'ha adormit.
  Va somiar amb una altra història alternativa. L'exèrcit tsarista, liderat per Kuropatkin, lluita per alliberar Port Arthur. Però el mateix Medvedev va aparèixer en un robot de combat, amb làsers i petxines de termoquark de la mida d'una llavor de rosella, però tan letal com les bombes que van caure sobre Hiroshima.
  I com pot Medvedev lluitar contra els japonesos amb el seu robot de combat? Com es van trencar els samurais per milers. I com es van utilitzar làsers i blasters.
  I van matar els japonesos, concretament els van matar. I el va serrar a trossos. I va devastar les seves files.
  Medvedev, que havia perdut el seu tron, es va delectar amb la batalla. Sega aquests samurais que es van atrevir a sacsejar el sagrat tron reial.
  Però és realment dolent, diguem-ne francament, amb tota honestedat, va ser sota el tsar?
  Que Déu doni a cada país un tsar com Nicolau II. Aquest és un exemple real de governant intelЈligent, i alhora intelЈlectual.
  És una llàstima que una entitat com Kuropatkin el defraudés. I ara Medvedev s'ha enfrontat als japonesos. I anem a batre'ls. I fer això és molt elegant.
  I els raigs làser destrueixen els samurais per milers. Uns minuts més de batalla, i
  No hi ha exèrcit japonès.
  Què menjaven els senyors samurais? I ara potser podem posar-nos a treballar als vostres vaixells.
  Medvedev va aixecar el robot de combat a l'aire i es va precipitar cap a les posicions de la flota togolesa. Què creu que pot fer amb el cavaller rus?
  I aquesta és la velocitat amb què s'afanya un robot de termoquark. Ara ja està a sobre del mar. I enfonsem la flota de Togo. Talla armadillos, creuers i altres éssers vius.
  Així... Què passa si també llencem una bomba de mini-termoquark?
  I el nou heroi l'abandona. Una onada puja i enfonsa els vaixells de la terra del sol naixent.
  Medvedev crida a tot cor:
  - Per a Rússia Nicholas,
  Destrossaré tots els japonesos!
  I de nou, el president rus en funcions entra en èxtasi.
  És fantàstic lluitar amb un robot així.
  Ofeguem el teu propi samurai... I no hi haurà Tsushima, els japonesos no tindran res contra què lluitar.
  Els últims vaixells samurais ja s'estan enfonsant. Quina victòria aquesta!
  Però encara hi ha parts de la terra del sol naixent que bloquegen Port Arthur. Hem d'afrontar-los realment. Per resoldre tots els oponents a l'imperi del tsar Nicolau.
  Medvedev canta amb entusiasme:
  - I el samurai va volar a terra,
  Sota la pressió de l'acer i el foc!
  I destruïm les tropes que assetjaven Port Arthur. Realment va passar que una fortalesa poderosa va caure. I Rússia va rebre una bufetada a la cara. I el més important, va ser pitjor que la guerra de Crimea. Allà, l'imperi del tsar Nicolau II va perdre davant la coalició d'Anglaterra, França, Turquia i el Regne de Sardenya. I va perdre amb dignitat. I aquí hi ha algun Japó, que ningú considerava un rival seriós.
  Que Rússia no suporti la humiliació. Potser per això Stalin, tan prudent i restringit en la política exterior, va obrir un segon front a l'Extrem Orient contra el Japó. De fet, el samurai va humiliar massa la Rússia tsarista.
  Per això, destrueix-los amb petites bombes de termoquark i crema-los amb làsers.
  Perquè no m'atreveixi a vèncer Rússia! Oh, Déu doni que Zelensky sigui un rei reeixit.
  De nou, russos i ucraïnesos estan units, i aviat els bielorussos s'hi uniran.
  I hi haurà una trinitat d'eslaus!
  Medvedev va acabar amb els japonesos prop de Port Arthur, i es va precipitar... Rússia va derrotar el Japó. Va prendre Corea, Manxúria, les illes Kurils i Taiwan. També va obligar els japonesos a pagar una gran indemnització.
  El tsar Nicolau II va reforçar la seva posició; la revolució i el pensament innecessari no van aparèixer.
  La Rússia tsarista va continuar movent-se per la Xina. I la seva expansió per l'est.
  Però l'Alemanya del Kaiser, malgrat que l'Alemanya tsarista s'estava convertint en una gran potència i creixia encara més ràpid i més que en la història real, encara va tirar endavant i va entrar a la Primera Guerra Mundial.
  Sí, en dos fronts.
  Bé, ara Medvedev ha assumit la tasca de destruir els alemanys. No tenen cap motiu per ofendre el Pare Tsar.
  I com colpeja els enemics amb làsers. I batem-los a Prússia Oriental com un huracà. Medvedev dispara a les tropes alemanyes amb làsers i raigs d'energia gravitatòria.
  Al mateix temps, van aparèixer les noies. Per descomptat, en bikini. Alenka i Natasha. I deixeu que els Krauts tallin amb sabres làser.
  Sí, tsar Nicolau el Gran, els nazis mai van somiar amb una cosa així. Què planegen contra vosaltres, pares?
  Medvedev canta agressivament:
  - Melons, síndries, panets de blat,
  Terra generosa i pròspera...
  I s'asseu al tron a Sant Petersburg,
  Pare tsar Nicolau!
  La data d'inauguració es va ajornar d'hora. I Medvedev es va deixar totalment a la seva voluntat. Com, mentre et fas amb el nen.
  Medvedev també va concedir pòstumament a Andropov l'estrella de l'Heroi de Rússia. Cosa que probablement s'hauria d'haver fet abans. I va emetre un decret sobre la construcció d'un monument a Andropov.
  Al mateix temps, el president en funcions també va reintegrar Yezhov i Yagoda. Per què estar aquí a la cerimònia?
  Després va establir un nou ordre que portava el nom de Bobby Fischer. Però no pots dir res que fos un gran jugador d'escacs. I no només genial, sinó també escandalosa. Volia estar per sobre de tothom no només als escacs.
  I també tres graus: bronze, plata i or!
  I per descomptat, en primer lloc, Dmitry Medvedev va atorgar aquesta comanda a: Garry Kasparov, Anatoly Karpov i... els germans Klitschko!
  I al mateix temps, Dmitry Medvedev va establir l'Ordre de Vladimir Klitschko. També un moviment interessant. Tres nivells: bronze, plata, or.
  I després hi ha l'Ordre Svyatogor, una solució brillant.
  Medvedev dirigeix i pedals. I això ho torna a inventar. Això és un ós. Un ós per a tots els óssos.
  I té noves idees. Per exemple, regaleu un cotxe nou a cada rus.
  Mentrestant, aneu a jugar a l'ordinador. El que Medvedev volia sobretot. Així que ara ha posat en marxa una nova estratègia. Guerra de diferents nivells. Això és el que volia jugar el president, fins i tot l'antic.
  Es comença amb cinc treballadors i mil unitats cadascun: carbó, ferro, pedres, oli, aliments, or.
  I construïm primer un centre comunitari per produir nous treballadors. Aleshores, comenceu a desenvolupar mines i agricultura.
  En primer lloc, és clar, l'obtenció d'aliments per tal de personalitzar millor els treballadors.
  Medvedev té l'ordinador més potent i modern. I podeu produir moltes unitats.
  Et construeixes una ciutat i nous centres comercials. Els diners, per descomptat, són un problema al principi. Fins a construir una casa de moneda, un mercat, una acadèmia de ciències, etc.
  Però Medvedev coneix una manera universal d'enriquir-se. Contractar més treballadors agrícoles i comprar recursos per al pa. El mercat és molt barat de construir. I després vas estalviar, comprar una acadèmia, construir una serradora i fer noves mines. I després més... I l'or va fluir, el producte més car. Sobretot quan ho va fer la menta. I llavors es podran millorar els pous. Així és com els diners flueixen molt més divertit. Es pot utilitzar per millorar. Noves serres, nous instruments agrícoles, recuperació de terres, recerca de fertilitzants. Un nou tipus d'arada...
  A continuació, aprofundint els pous i bombejant nous treballadors. Noves finques. Producció de carn. Construcció d'habitatges. A les cases de metges, policies, pous, mercats, arquitectes, bombers. I així successivament... Recaptació d'impostos. Noves millores en la mineria d'or. I el desenvolupament de nous edificis d'espai i obra.
  I ja hi ha més i més diners... Hi ha excedents i pots començar a fer barracons.
  El joc és interessant i desafiant. La ciutat està creixent. Encara no hi ha guerra. Aquí podeu establir temps de pau i triar un enemic més feble... De fet, Medvedev encara acumula força en l'estratègia militar i econòmica.
  S'ha construït l'acadèmia militar. I comenceu a formar tropes. Cavalleria, infanteria, llançaflames, morters i altres forces. Per descomptat , artilleria. O fins i tot de nou, millorant els pous de la planta del dipòsit. Els primers cotxes són, és clar, lleugers i primitius, però es poden conduir.
  Medvedev es va deixar portar.
  El joc va consumir el president. Cada cop et construeixes més cases noves. Inclouen una escola d'escribes, una biblioteca i entreteniment de diversos nivells. Ja siguin músics, ballarins, malabaristes, senetistes, zoològics. O un altre casino.
  I, per descomptat, temples a diversos déus.
  Sí, hi ha moltes religions diferents a l'imperi. El millor és construir diferents temples.
  I aquí tot és diferent. I mesquites, esglésies, cases de culte, temples budistes, estupes, déus pagans.
  Sí, una rica missió. També construeixes ponts en creuar el riu.
  Hi ha molta feina. També organitza festivals per a diferents religions perquè els déus no s'ofensin.
  I així successivament sense interrupcions. I la feina a l'Acadèmia de Ciències continua, ara una millora, després una altra. Ja sigui un remei contra els rosegadors o contra els insectes: el que millori l'agricultura, apareixen els tractors.
  I fins i tot els déus envien bones collites. Així pots allunyar tancs i fàbriques d'avions. Començant amb avions lleugers, podeu arribar als bombarders atòmics. I el nombre d'unitats està en constant creixement. Ja ha arribat als cent mil.
  Medvedev juga i promou les noves tecnologies. Sense por encara. No has de lluitar, pots augmentar l'índex de prosperitat i cultura per al teu poble. I això també importa. Però ara hi ha prou diners i recursos.
  El que és encara millor del joc és que els pous no s'esgoten. Podeu extreure recursos per sempre.
  I construïu noves ciutats al mapa... O fins i tot gaudiu d'una piràmide o d'una altra meravella del món.
  Medvedev també està preparant noves casernes. És cert que l'abundància de tropes redueix l'índex de prosperitat. Aquí, per descomptat, és on sorgeix el problema. Però de moment no hi ha ningú amb qui lluitar... Però es poden introduir noves tecnologies per fer tancs i avions més ràpids. I treu els bombarders pesats.
  Tanmateix, per què no, disposant ja de tancs mitjans, no capturar l'enemic a nivell de l'edat mitjana?
  I Medvedev, després d'haver produït més tancs i al mateix temps millorant els seus paràmetres, envaeix ràpidament el país veí.
  I també avions des de dalt. I bombardegem l'enemic amb totes les nostres forces. Li plou napalm.
  I no és un joc de regles.
  Medvedev va gaudir de la destrucció de la ciutat medieval. I després tot el país amb el seu exèrcit primitiu. Va gaudir i va guanyar, encara que els seus avions i tancs van rebre danys menors. Així és com l'adherència va resultar relativament fàcil. I de nou construïs una ciutat al territori conquistat...
  I els teus tancs ja són pesats. És possible connectar tant protecció antinuclear com armadura activa.
  Medvedev ja feia deu hores que jugava i els seus ulls estaven cansats i es van començar a enganxar. El president en funcions es va adormir.
  Al principi, Medvedev estava donant voltes en alguna cosa vaga. Però no va durar gaire. I després el tanc ultramodern T-95 va volar turó amunt. Ja era tard la tardor, i els degoteigs de pluja estaven colpejant l'armadura.
  Medvedev va dir:
  - El dia decisiu de la batalla pel Mont Vysokaya! Aquella muntanya que és la clau de tota la defensa de Port Arthur. Avui és exactament 21 de novembre, o 4 de desembre segons el nou estil. - El professor va colpejar furiós la seva armadura amb el puny i va exclamar. - Però no hi haurà cap captura de la muntanya Vysokaya! L'esquadró del Pacífic viurà!
  Els japonesos gairebé han capturat el mont Vysokaya. S'arrossegaven com formigues, en rierols gruixuts per totes bandes. El T-95 va obrir foc amb un canó de tir ràpid de 152 mm.
  L'Alenka va prémer el botó del joystick i el canó automàtic va colpejar el japonès com un canó antiaeri. Els potents obusos de fragmentació d'alt explosiu van eliminar centenars de japonesos d'un sol tret.
  Natasha, al seu torn, va disparar des de vuit metralladores pesades. I també vaig preferir utilitzar un joystick.
  Medvedev va conduir el tanc, la supermàquina va pujar amb confiança pels pendents pronunciats i les vies van aixafar els guerrers de la Terra del Sol Naixent.
  La Margarita va xiular i va dir:
  - Estem fent història!
  El president en funcions va confirmar indignat:
  - Certament! En cap cas permetrem que Port Arthur sigui rendit!
  Alenka, disparant des d'una pistola, va disparar vint rondes per minut, escopint un projectil amb un poder destructiu més gran que pesava cinquanta quilos. En un minut, una tona de metall i explosius van esclatar amb precisió.
  I la noia va colpejar amb molta precisió.
  I metralladores, cadascuna disparant cinc mil carns per minut. O quaranta mil bales grans, en un curt període de temps. I com es van enfrontar als samurais? Com van començar a pressionar-los.
  Alenka fins i tot va cantar:
  - I el ramat enemic va volar a terra, sota la pressió de l'acer i el plom!
  El tanc rus va treballar de manera agressiva. Aquí va retallar mil japonesos, aquí el segon. Eliminant-los per capes.
  La Natasha va riure i va cantar:
  - Per la glòria de Rus'! No oblidem mai la Pàtria!
  I de nou dispara des de metralladores de calibre letal. I milers de japonesos estan morts.
  Medvedev la va agafar i va xiular:
  - El tsar Nicolau! Estaràs genial.
  I aixafem el samurai inacabat sota les erugues.
  Margarita va assenyalar lògicament:
  - Nicolau II podria ser el més gran dels tsars. Va tenir totes les oportunitats de fer de la Xina una província russa: la Rússia groga!
  Medvedev va colpejar els samurais, es va precipitar sobre ells com erugues i va dir:
  - Que sigui així!
  Shell rere closca van sortir volant. Es van multiplicar com una quasi-matèria, requerint molta menys energia que l'augment real d'àtoms i molècules.
  L'Alenka, prement els botons del joystick amb els seus dits elegants, fins i tot va exclamar:
  - En nom dels tsars russos!
  . CAPÍTOL Núm 6.
  L'arma va rugir i rugir. Tot i que, no tan fort, però apagat, es podia parlar.
  Margarita va preguntar al president en funcions:
  - Què, el nombre de petxines és infinit?
  Medvedev va respondre:
  - La quasi-matèria no requereix molta energia per crear-la. I omplir d'aigua un reactor termonuclear és tan fàcil com desgranar peres!
  La Margarita va xiular:
  - Sí, això és genial! També podeu fer gelat de xocolata d'aquesta manera!
  Medvedev va objectar amb un sospir:
  - Encara no, però molt aviat, sí! És una llàstima que fins ara només rebem quasi matèria!
  Alenka, prement els botons del joystick amb els seus dits nus, somrient amb grans dents de tigressa, va dir:
  - Aquesta capacitat de crear matèria també és quasi divina!
  Medvedev va riure. Cada cop hi havia menys japonesos per la muntanya, i cada cop hi havia més cadàvers. El samurai va intentar disparar al tanc, però en va. Els obusos rebotaven sobre l'armadura com gotes de pluja.
  El president en funcions va dir:
  - I l'home és creat a imatge i semblança de Déu.
  Alenka, disparant obusos letals, va comentar:
  - Si encara es crea. Potser els humans som l'ésser més intelЈligent, fort i poderós de l'univers!
  Medvedev va suggerir lògicament:
  - Tant més necessària és la consolidació de la humanitat! Ens hem d'unir! Aleshores no coneixerem el dolor i la derrota!
  Natasha va declarar amb confiança:
  - L'Imperi tsarista és capaç d'unir tothom! I uneix a tothom, sense excepció, en un monòlit!
  I la noia va tornar a disparar metralladores. Aclaparador els japonesos intentant entrar pel flanc esquerre. Les granades no van fer mal al tanc T-95. I els canons, també des de la distància, o fallaven, o els seus obusos eren ineficaços. A més, no hi ha armes perforants a cap país del món. I no pots penetrar tan fàcilment en un tanc així. La seva defensa és de primer nivell.
  I les metralladores seguen i els obusos són escombrats. I ho fan tot específicament, i molt mortal.
  La Natasha va riure i va dir:
  - Desapareixeran molts japonesos!
  Alenka va estar d'acord amb això:
  - Moltíssim!
  I va mostrar els seus ulls de safir. I hi ha tantes coses diferents sobre aquesta noia, una veritable terminadora.
  Els guerrers estan disparant. I els samurais sagnan. Quaranta mil bales i una tona d'obusos per minut, aquesta és una força destructiva molt gran.
  Natasha assenyala:
  - Som guerrers que patim una mort greu!
  Alenka va estar d'acord amb això:
  - I no només la mort, sinó la font de poder a tot l'univers!
  Margarita va dir amb criteri:
  - Si la Rússia tsarista conquereix el món sencer, llavors totes les guerres de la història de la humanitat s'acabaran d'una vegada per totes!
  Medvedev va estar d'acord:
  - Clar que sí carinyo! Ningú necessita guerres! Però la humanitat s'ha d'unir!
  La Natasha va xiular amb l'alegria d'una pantera matant un toro:
  - Quan estem units, som invencibles!
  I va treure espurnes dels seus ulls! Aquesta és la noia! Conté les flames del foc, el gel i l'acer.
  Però ara els últims japonesos estan morint. I no hi ha ningú més per assaltar la muntanya. Més de cinquanta mil guerrers assassinats de la Terra del Sol Naixent van romandre sota la muntanya Vysokaya.
  La batalla s'ha acabat.
  Els quatre van ocupar un lloc en un turó, i Medvedev va comentar:
  "Serà millor que no parlem amb la guarnició de moment". En general, què farem?
  Alenka va suggerir:
  - Encara hi ha molts japonesos. Destruïm tot l'exèrcit Nogi.
  Margarita va estar d'acord amb això:
  - Això és! Exprimirem tots els samurais! I serà genial!
  Medvedev va somriure i va comentar:
  - I el nostre dipòsit també pot nedar sota l'aigua i disparar petxines. Enfonsem la flota japonesa!
  La Natasha va cridar amb alegria:
  - Això és! Així és, prenguem i exterminem tots els samurais del mar.
  L'esquadra japonesa acabava de començar el seu proper bombardeig. Van volar obusos, inclosos canons d'onze i dotze polzades. I això, ja veus, és seriós.
  El tanc es va precipitar cap a la costa. Alenka, donant cops amb els dits a la carrosseria del cotxe, va comentar:
  - D'acord, al mar. Però com podríem donar la iniciativa als japonesos a terra?
  Margarita, que tenia alguns coneixements sobre la guerra, va recordar:
  - Teníem metralladores, i el rifle Mosin era molt més fiable i eficaç que el japonès. I si no tot funcionava al mar, aleshores a terra el samurai no tenia cap possibilitat!
  Alenka enfadada va moure el peu descalç pel terra i va murmurar:
  - Traïció! Una traïció trivial!
  Natasha va suggerir:
  - Penjarem a tothom!
  El dipòsit va entrar a l'aigua. Des dels costats van aparèixer hèlixs que controlaven la màquina. Aquí teniu el primer objectiu: un destructor japonès. La Natasha va prémer els botons del joystick amb els seus dits prims.
  I la closca va colpejar el fons de la nau amb una força letal. Va donar la volta a l'armadura.
  El destructor va rebre un altre obús. La Natasha va tornar a prémer el dit del peu.
  I aleshores el japonès s'ofega.
  Alenka va riure:
  - Anem a ofegar-nos per torns! Les metralladores no són gaire efectives sota l'aigua!
  I la noia va prémer el joystick, aquesta vegada enviant una closca a la part inferior del destructor.
  La Margarita va respondre amb un somriure:
  - Bé, tenim dones!
  La Natasha va tornar a enviar una closca i va cridar:
  - En nom de Rus, que hi hagi la victòria!
  L'Alenka va escopir les petxines. Va tallar el fons de la nau de la Terra del Sol Naixent i es va adonar:
  - Tot i així, el poder tsarista a Rússia no era tan dolent com deia la propaganda.
  La Margarita va estar d'acord amb això i va parlar de bon grat, sobretot perquè de totes maneres no tenia res a fer.
  - Sota el tsar Nicolau II, Rússia va introduir el patró or dels diners. La moneda de l'imperi es va convertir en la més sòlida i estable del món. Els preus també es van mantenir pràcticament sense canvis. I sota el tsar Nicolau, el pagament va arribar als trenta-set rubles al mes. De fet, Rússia s'ha convertit en un dels països líders del món pel que fa al nivell de vida. La producció industrial va ser la quarta del món.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev després de dormir, va començar a jugar a l'ordinador. En aquest cas, s'estava tallant per continuar l'estratègia. El poder reforçat va dur a terme confiscacions. El president en funcions de Rússia va llançar tancs a la batalla.
  I pesat.
  Encara és un bon joc. El vaig conduir una mica i vaig aconseguir tancs de més de cent tones. Quan era president, Medvedev volia desenvolupar tancs de més de cent tones. Però Putin no ho va donar llavors. Però la idea semblava temptadora. Vehicles súper pesats. I sis tipus de cotxes. Més de cinc i cent tones.
  Però ara Medvedev està llançant tancs amb motors nuclears a la batalla. I trenca les defenses dels països de nivell mitjà. I de nou les captures. Sí, genial... Per facilitar-ho una mica, connecta un assessor militar. I juntament amb ell lidereu la destrucció de l'enemic. I la seva captura.
  Aquí estàs conquerint un altre imperi... Aquí la guerra és més greu, però la dirigeix un conseller militar de nivell de Napoleó. Així que només podeu mirar i configurar el vostre imperi amb un economista del nivell de Stolypin.
  I Medvedev, després d'estar assegut davant d'un ordinador amb una pantalla gegant durant diverses hores, va començar a roncar.
  Fa massa temps que està privat de son.
  Alenka va disparar als japonesos. Després d'haver enfonsat el creuer aquesta vegada, va cantar:
  - Som els més forts del món,
  remullarem tots els nostres enemics al lavabo.
  La pàtria no creu en les llàgrimes,
  I donarem el cervell als malvats oligarques!
  I la noia va riure. I les seves dents brillaven amb perles!
  Medvedev va suggerir:
  - Atès que la guerra amb el Japó acaba en victòria, el creixement econòmic de Rússia serà encara més gran! I l'imperi tsarista es convertirà en el país més ric!
  Alenka va enfonsar un altre destructor i va xiular:
  - Sempre hem estat rics! No hi havia prou ordre!
  Natasha va colpejar el cuirassat de la Terra del Sol Naixent i va comentar:
  - No érem de cap manera inferiors als alemanys a la Primera Guerra Mundial. Però a causa de la cinquena columna, ens vam perdre la victòria!
  Alenka també va enviar una altra closca a la panxa de l'armadillo i va declarar:
  - Certament! La cinquena columna té la culpa de tot. Durant la Primera Guerra Mundial, els alemanys no van poder ni apropar-se a Minsk i van ser colpejats a Galícia. I sota Stalin, ja van veure el Kremlin a través dels prismàtics. Què vol dir això?
  La Natasha va disparar un altre obús al fons del cuirassat i va murmurar:
  - Traïció! Hem trobat a faltar una victòria així!
  La Margarita també va considerar necessari recordar:
  - Si no fos per traïció, hauríem aconseguit la possessió de Constantinoble i Àsia Menor, així com l'accés al mar Mediterrani. I hem perdut tant per la traïció i la cinquena columna!
  Alenka va llançar un altre projectil:
  - Sí, aquesta és la cinquena columna! Quants problemes causa ella! L'Imperi Rus és una entitat única que podria expandir-se al món sencer i unir la humanitat!
  Natasha va murmurar agressivament:
  - Certament! Podria i sens dubte faria qualsevol cosa! I perquè la humanitat sigui unida i invencible!
  La noia va enviar un altre obús, després del qual el cuirassat finalment es va dividir. I els japonesos es van ofegar.
  Margarita va dir amb alarma en la veu:
  - Mira què està passant al món ara? Rússia i els EUA estan a la vora de la guerra. I la Xina està superpoblada i totalitària. No hi ha ordre ni prosperitat al món!
  La Natasha va enviar una nova closca, aquesta vegada al creuer, i va acceptar:
  - No hi ha ordre al món! Necessitem una gestió unificada!
  Alenka va disparar l'obus i va assentir d'acord:
  - I un govern així podria convertir-se en un imperi tsarista! L'autocràcia de Rússia és la garantia de l'estabilitat i la prosperitat mundials!
  I la noia va enviar un altre obús, que finalment va dividir el creuer.
  Els japonesos, clarament, estaven flipats. Van disparar indistintament, sense entendre qui els ofegava.
  Cal tenir en compte que a terra, el Japó no tenia gaire avantatge en nombres. I fins i tot en la història real, va perdre molt més en morts i ferits que Rússia.
  Però al mar, els vaixells de la Terra del Sol Naixent, fabricats a Gran Bretanya i als EUA, eren lleugerament millors que els russos, principalment de producció nacional.
  Però fins i tot aquí la superioritat qualitativa dels japonesos és bastant insignificant. I els russos disparen, potser, amb més precisió.
  Natasha, disparant i enfonsant un altre destructor, va comentar molesta:
  - De fet, Rússia ha derrotat oponents més forts. Per exemple, Napoleó!
  Alenka, després d'haver enviat un obús al creuer blindat, va afegir:
  - Oh sí! Napoleó era un geni! I era més fort, però el vam derrotar!
  La Margarita va sospirar amb força i va murmurar:
  - Perd davant els japonesos. Això és tan molest i ofensiu!
  Alenka va estar d'acord amb això:
  - Molt molest! Per desgràcia, per això, va acabar l'era de la dinastia Romanov. L'època és gloriosa, heroica, amb conquestes i victòries. I encara que no teníem el nostre propi Genghis Khan, ens hem anat aixecant des dels temps d'Ivan Kalita.
  I la noia va enviar un altre projectil molt letal. I el creuer blindat es va dividir en dues parts.
  Natasha va continuar, i amb una closca va enfonsar un altre destructor. I els samurais tenen molts destructors.
  El guerrer va preguntar als nois:
  - Però em pregunto per què en la història del món, cap dels imperis va aconseguir el poder absolut?
  Alenka va tornar a enviar una closca al ventre d'un altre destructor i va declarar:
  - Sí, de veritat, per què? Tothom va caure. I l'Imperi Persa, i Alexandre el Gran, i l'Imperi Romà. Per què ningú ha unit la humanitat?
  La Natasha va colpejar el peu amb frustració. Va enfonsar un altre vaixell i va dir:
  - Això és! Genghis Khan va crear un imperi que podria aixafar el món sencer. Però després de la seva mort, els seus fills i néts van fer un enfrontament i van destrossar l'imperi. Només la Rússia tsarista, amb el seu sistema unitari, va ser un país tal que va poder existir durant molts segles i expandir-se fins a empassar-se tot el globus!
  Alenka va mostrar els seus ulls i va declarar, enfonsant un altre destructor:
  - Glòria al gran imperi del tsar Nicolau! No donarem poder als bolxevics ilЈlegítims i al govern provisional!
  La Natasha també va enviar una closca a la nau. Ella va enfonsar el japonès i va cantar:
  - Déu salvi el rei,
  Sobirà fort
  Regna per la glòria,
  per la nostra glòria!
  Regna amb la por dels teus enemics -
  Tsar ortodox!
  Regna amb glòria
  A la nostra glòria!
  Les noies semblen estar molt excitades. Així és com van destruir el samurai, l'admirareu. I Medvedev va conduir el seu tanc submarí assassí. En general, aquesta és una arma genial. Està enfonsant tota la flota japonesa. Però això és un gran poder.
  Dotze, només grans vaixells blindats, desenes de més petits, inclosos creuers. Només hi ha més de seixanta destructors. Es necessita temps per destruir tot això.
  Natasha, acabant amb un altre vaixell, li va preguntar a Medvedev:
  - Què et sembla, Déu existeix?
  L'oficial en funcions va somriure i va respondre:
  - En quin sentit?
  Natasha va enviar un nou obús, acabant amb el destructor i va assenyalar:
  - Sí, les religions tenen moltes versions! Hi ha pagans i monoteistes! De vegades comences a pensar-hi. I dubtes de si Déu existeix quan hi ha tant embolic en els ensenyaments!
  Alenka va dividir un altre destructor i, rient, va comentar:
  - Sí, en aquest sentit és difícil creure en la Bíblia. Perquè només Déu es comporti així. I fins i tot tenia favorits!
  Natasha va assentir d'acord:
  - Això és. Creus que un sol poble és el poble de Déu? Això és clarament indigne d'una intelЈligència superior!
  Després, la noia va començar a enfonsar un cuirassat de gran tonatge. El guerrer estava treballant.
  Però Margarita va expressar la seva opinió:
  - Encara no està clar com és possible que un Déu amorós desfiguri les dones així!
  Natasha es va sorprendre:
  - Com és això de lleig?
  La Margarita va respondre sincerament:
  - Sí, els converteix en velles! I què hi pot haver més fàstic que una vella!
  Alenka va disparar un obús al ventre del creuer i va declarar:
  - Per alguna raó, hi ha velles molt desagradables passejant per la terra, que és alhora estúpid i terriblement lleig!
  Natasha va negar amb el cap i va donar suport:
  - I antipàtic! I no és estèticament agradable!
  La guerrera va riure i va fer l'ullet a la seva parella. Com, ella és tan fresca i agressiva.
  Medvedev va comentar seriosament:
  - Efectivament, la vellesa és molt dolenta. Fa que la gent sigui lletja, feble, vulnerable. Però des d'un punt de vista evolutiu, té alguns avantatges!
  L'Alenka es va sorprendre. Després d'haver colpejat amb un altre destructor, va preguntar:
  - Quins avantatges hi podria haver en aquest estat repugnant?
  Medvedev va respondre seriosament:
  - Això estimula el desenvolupament de la ciència i la intelЈligència. Si una persona no se sentia cansada, no caldria que inventés un cotxe. Així mateix , la debilitat de les urpes i els ullals va portar a la invenció del ganivet. Els temps freds i els temps glacials ens van ensenyar a encendre un foc. Les malalties van estimular el desenvolupament de la medicina. - El president en funcions va mirar amb quina intelЈligència l'Alenka va enviar un altre vaixell japonès al fons i va continuar. - En molts aspectes, les debilitats humanes van estimular la ciència. No sabíem com volar, però vam crear avions. I això és progrés!
  Natasha va enviar un altre projectil i va assenyalar:
  - Progrés, progressar. Però tot i així, quan mires a la vella, es fa tan fàstic. És realment impossible prescindir de la lletjor humana?
  Alenka va estar d'acord amb això:
  - Fins i tot els joves poden inventar un avió. Per què omplir la maleïda vellesa? Això és terrible i fastigós!
  Margarita va cantar fora de lloc:
  - No em separaré del Komsomol! Seré jove per sempre!
  I la noia va moure el puny sobre el metall.
  Mentrestant, un altre cuirassat s'enfonsava.
  El tanc submarí va continuar enfonsant la flota japonesa. El mateix almirall Togo es va trobar a l'aigua i es va veure obligat a fugir en vaixell. Japó tenia una gran flota, però s'enfrontava a una arma fonamentalment nova. I ara estava completament derrotada.
  Alenka, continuant enfonsant vaixells japonesos, va mostrar les dents, que eren molt grans i afilades, i va suggerir:
  - Això és el que estic pensant. Per descomptat, hi ha d'haver una estètica dels cossos. I és impossible que les dones es tornin lletjos, amb la pell flàcida i el cos doblegat.
  Natasha, després d'haver enviat un altre destructor al fons, va estar d'acord amb això:
  - És clar! En això està treballant la ciència!
  Els dos guerrers estaven d'un humor molt alegre. Van enfonsar amb èxit la flota enemiga.
  Les noies agressives són capaces de fer grans gestes.
  Mentrestant, Margarita va expressar el seu pensament:
  - Les religions també van sorgir per la debilitat de l'home. Si l'home fos més fort, no hi hauria religions. I, per descomptat, la mort i la por a la mort condueixen al fet que una persona busqui consol per a si mateixa!
  Alenka va recordar:
  - Vaig participar en una sessió i vaig veure alguna cosa sorprenent. Així que hi ha perfums!
  Natasha, amb astúcia a la veu, va assenyalar:
  - No hi ha res sorprenent en l'existència dels esperits! Després de tot, volem en els nostres somnis. Això vol dir que hi ha una ànima, i com un record de vols!
  Medvedev va assentir d'acord:
  - Sí, hi ha una ànima! En aquest sentit, la persona és única! Ara potser ens podem divertir una mica!
  La flota japonesa s'estava fonent. El dipòsit submarí feia el paper d'un assassí. La Margarita estava una mica trista. En primer lloc, es va trobar en el paper d'un extra. I en segon lloc, que és molest, no pots veure-ho tot molt bé quan estàs sota l'aigua. En general, Pere tenia forts dubtes sobre Déu. De fet, per què després que els russos van adoptar el cristianisme, van caure sobre ells diversos problemes. I la invasió mongol-tàtara, i abans, la fragmentació feudal dels prínceps. Guerres entre pobles russos.
  Va ser llavors quan, finalment, a partir de l'època d'Ivan Kalita, va començar el ressorgiment de Rússia,
  Moscovia es va fer més forta. Fins que, per exemple, sota Ivan III, finalment es va convertir en un estat únic i centralitzat. I va llençar el jou tàrtar.
  Sí, és clar, Rússia estava pujant. Fins que vaig ensopegar al Japó.
  Això va marcar el final de la història de la monarquia i la dinastia Romanov.
  Tanmateix, la monarquia va marxar, però l'autoritarisme es va mantenir.
  La Margarita va acariciar amb cura l'Alenka per l'esquena. La noia va ronronear satisfeta. Ella semblava gaudir-ne.
  Medvedev va assenyalar lògicament:
  - No hi ha res dolent que un home estimi una noia i una noia estima un home. Això és força natural. Però, al mateix temps, la gent ha de mantenir la decència.
  Margarita va objectar disgustada:
  - No llegim la moral. Això no m'agrada!
  El president en funcions va riure:
  - I qui estima! Però hem d'enfrontar-nos a la veritat. Les persones, en aquest sentit, són notablement diferents dels animals!
  Margarita va assentir d'acord:
  - Sí, hi ha una gran bretxa entre nosaltres!
  Alenka va respondre sarcàsticament:
  - I ja saps, entre tu i el mico, no noto gaire diferència!
  La Margarita va riure. Mentrestant, l'Alenka va enfonsar l'últim dels dotze vaixells blindats del Japó. Després d'això, la noia va comentar:
  - Gairebé hem acabat amb la flota enemiga!
  Medvedev va somriure sarcàstic:
  - Sí, sou bons treballadors! I de fet, són capaços de molt! En general, m'encanten les noies guerreres: són molt sexy!
  La Margarita va girar el cos i va cantar:
  - Em sembla sexy, sóc com un processador! I em moc com un robot, un agressor sonor!
  Després d'això, l'estudiant va acariciar l'Alenka amb una mica més de valentia. La noia va prémer els botons del joystick amb els seus dits llargs i es veia encantadora.
  Que gràcils són els seus moviments.
  La imaginació de la Margarita va imaginar una princesa caminant descalça cap al cadafal. Això és tan romàntic. I la princesa és tan vermella. Li van despullar totes les seves joies i el seu vestit car. Només quedava el sac. Però l'uniforme de la presó activa encara més l'encant del seu rostre dolç, agradable i fresc, com una rosa. I els cabells de foc. Què bonica és la princesa que va a l'execució.
  I hi ha milers de persones ofegant-se allà dalt. Els vaixells s'estan trencant, els elements s'espanten.
  I el Japó pateix una derrota colossal i única. Així que sembla que els samurais s'han de penedir dels seus pecats.
  La Margarita va pensar, què creuen els japonesos? Quina és la seva religió? Al cap i a la fi són pagans. Però van derrotar la Rússia ortodoxa. Després d'això, penseu en quin Déu és més fort!
  I els mongols eren pagans, però quants territoris van capturar.
  La Margarita va preguntar a Alenka:
  - Digues, bellesa, com t'agrada Rodnoverie?
  La noia va somriure àmpliament i, després d'haver enfonsat un altre destructor, va respondre:
  - Molt bona religió! Hi ha contes de fades tan bonics!
  La Margarita va preguntar insinuant:
  - Creus que els contes de fades? O potser tots aquests déus russos existeixen realment?
  L'Alenka es va arronsar d'espatlles i va respondre:
  - Potser existeixen tant elfs com gnoms! Tot pot passar al nostre món. I és difícil dir què existeix realment i què no!
  Medvedev va assenyalar lògicament:
  - Fins a cert punt, tot existeix al nostre món. Tots els nostres pensaments, somnis, desitjos són el que deixem enrere. Tinc una teoria molt interessant de la Hipernoosfera, en la qual existeix absolutament tot el que mai ha estat inventat per les persones. És a dir, el pensament existeix per sempre. I roman en altres mons paralЈlels.
  Dmitry Medvedev es va despertar del son. I va reprendre la seva obra fonamental, més precisament la construcció d'un imperi.
  I de nou conquestes...
  Primer, munteu un nou tanc de mil tones de pes i llenceu-lo a les posicions enemigues. No, és clar, no només un, sinó molts.
  I es mouen per territori estranger. I a sobre també hi ha avions amb bombes atòmiques. I si també expulsem les bombes? I fer-ne d'aniquilació?
  Dmitry Medvedev és com tots els altres al calat.
  I ara un altre país cau a les botes d'un dictador. I les conquestes estan arribant. Però aquí hi ha un altre enemic. El país també és gran... Fins i tot el pots programar. Aquí hi ha l'URSS l'any 1941... Hi ha una invasió. Les unitats de Medvedev s'han multiplicat automàticament durant moltes hores de joc i la seva població ja supera els mil milions. Contra 196 milions. I una tecnologia més moderna. I els soldats poden ser agitats per casernas a l'infinit.
  Afortunadament, els recursos electrònics són inesgotables. I pressionar l'enemic, pressionar-lo.
  I tancs de mil tones de pes s'envien als reactors nuclears de tota Rússia directament a Moscou.
  I és pràcticament impossible deixar-los, no cal res!
  Medvedev lidera l'estratègia i tararea per si mateix... Després, atura els tancs nuclears. I llança "Panther"-2 a la batalla. Un cotxe que, però, encara és capaç de superar un trenta-quatre.
  Medvedev juga amb ell mateix carregant diferents paràmetres dels cotxes... "Panther"-2... Com colpejar des de la distància. I penetrarà en un tanc soviètic.
  No és així com ho trencareu! Sobretot al front, però a bord es pot. El rodatge està en ple apogeu. I els trenta-quatre se'n van precipitant... I moren sota els cops de les pistoles...
  L'exèrcit es torna a moure... I han aparegut robots de combat. Ells mateixos passen. I les petxines són abatudes per làsers. I ho fan amb molta intelЈligència.
  I les noies virtuals ataquen.
  Medvedev té un ull àvid per l'estratègia. Una batalla emocionant. De nou, el jugueu vosaltres mateixos o el lliurau a un assessor militar. I observeu el progrés de la batalla.
  Condueixen els seus tancs a l'ofensiva.
  Aquí podeu avançar tancs piramidals que són menys vulnerables i impenetrables des de tots els angles. Es mouen com una pista de patinatge.
  I les noies corren descalces... I disparan en el seu camí.
  Una altra guerra. Joguina genuïna. I els diners surten dels pous d'or sense assecar-se. És com en un joc, tot és segons el previst, sense fracassos i sense declivi de la naturalesa.
  No s'esgota tot, i els recursos no disminueixen. Encara que això no sembla gaire probable.
  Medvedev va ser interromput per una trucada. El president en funcions va agafar el telèfon:
  - Hola!
  El cap de l'administració presidencial va dir:
  - Encara estàs a l'oficina, Dmitri Anatolyevitx?
  Medvedev va respondre bruscament:
  - Sí! Encara sóc el president!
  El cap de l'administració va dir:
  - Zelensky exigeix que després de la inauguració abandonis la residència.
  Medvedev va preguntar, esgarrifós:
  - I on viuré?
  El cap d'administració va respondre:
  - Al meu apartament! El teu poder s'ha acabat i has de deixar tots els locals!
  Medvedev va gorgotejar en un xiuxiueig:
  - Tinc una petició al nou president - que em deixi l'ordinador!
  El cap d'administració va preguntar:
  - Dóna'm l'orde de Sant Andreu el Primer Cridat i li demanaré a Zelensky que et faci un ordinador!
  Medvedev va assentir d'acord:
  - Bé, és possible!
  . CAPÍTOL Núm 7
  I va trucar al seu ajudant per preparar un decret. En conferir l'orde de Sant Andreu el Primer Cridat al cap de l'administració. La plantilla està preparada i fins ara he signat per la responsabilitat.
  Llavors Medvedev va començar a jugar de nou.
  Ara els seus tancs virtuals s'apropen a Moscou i comencen l'assalt. Aquesta ciutat està sent atacada per màquines de dues mil tones.
  Tanmateix, Medvedev també llança "Rat"-5 a l'atac, aquest és un monstre, no un tanc. Deu mil tones de pes!
  Les tropes s'acosten al Kremlin... Així que Stalin fuig. I és atrapat per noies descalces en bikini. Agafen el nas amb els dits nus. I obliguen a Stalin a besar-li els talons nus.
  Aquí teniu les tropes de l'imperi virtual que passen per Moscou i van cap als Urals...
  Ells també el capturen...
  Medvedev comença a assentir de nou i comença a somiar.
  La Margarita va preguntar sarcàsticament:
  - Què passa amb, per exemple, una divisió més clàssica: el cel i l'infern?
  Medvedev va comentar tristament:
  - Aquesta és probablement la idea primitiva dels antics sobre la retribució després de la mort. En realitat, el més probable és que tot sigui una mica més complicat!
  La Natasha va exclamar encantada mentre enfonsava un dels últims vaixells japonesos:
  - El jurat i antic,
  L'enemic torna a jurar
  Frega'm
  Triturar en pols.
  Però l'àngel no dorm,
  I tot sortirà. I tot acabarà bé!
  Les noies van acabar amb la flota enemiga. Medvedev va accelerar el tanc, perseguint el samurai. Sí, han fet una bona feina aquí. És interessant com es pot corregir la història. La Rússia tsarista era un país poderós que augmentava en alçada. Encara que no totes les persones vivien bé.
  Però el país anava a l'alça. La jornada laboral es va escurçar. Van aparèixer noves festes. Es va crear l'autogovern local. Els salaris van créixer amb preus estables. Es van obrir escoles. Sota el tsar Nicolau II, la despesa en educació va augmentar més de sis vegades. L'educació primària es va convertir en obligatòria.
  Sí, no tot va canviar a millor amb prou rapidesa, sinó quant va perdre el país a causa de la revolució i la guerra civil. Quantes persones intelЈligents van morir i van abandonar la seva terra? I ara, en aquesta part de l'univers hi ha la possibilitat d'evitar-ho.
  El tanc aerodinàmic flotava ràpidament i silenciosament sota l'aigua. I ara s'ha enfonsat l'últim destructor de la Terra del Sol Naixent.
  Natasha va dir encantada:
  - Així de jove sóc!
  Alenka va corregir la noia, aclarint:
  - Què bé que som tots aquí! Van lluitar com lleones!
  Margarita va comentar molesta:
  - Res especial! Simplement teníem millor tecnologia!
  Alenka va riure i va respondre:
  - Però els canons els hem disparat nosaltres mateixos!
  Natasha va donar suport a la seva amiga:
  - I també ho hem fet nosaltres! I aquest és un ull agut...
  Margarita va triar:
  - Mans inclinades!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - I tu ets una noia encantadora!
  Margarita va dir sincerament:
  - Em sap greu els japonesos. Dibuixen dibuixos animats meravellosos. M'agrada especialment l'hentai!
  Alenka va riure i va girar la cama en l'aire:
  - Hentai, això és genial! Fins i tot molt xulo!
  La Natasha, amb el somriure d'una noia que va tastar la melmelada, va suggerir:
  - I potser també petem el cul als feixistes!
  Medvedev va assentir amb un somriure:
  - Bona idea. Però acabem primer les forces terrestres japoneses. I ajudarem a acabar amb la guerra més ràpidament. Així que el feixisme no apareix en aquest univers.
  Les noies van respondre a l'uníson:
  -I no apareixerà, i la Xina serà nostra!
  Després que la flota japonesa fos enfonsada, el supertanc T-95 va sortir a la superfície.
  Llavors Medvedev va començar a somiar amb tota mena de tonteries.
  La guerrera Alenka va defensar Riazan. La Natasha estava amb ella.
  Les dues noies porten una armadura lleugera, amb un sabre a cada mà. I sota els teus peus hi ha discos especials i prims.
  Un enorme exèrcit de mongol-tàtars va llançar un assalt.
  Moltes escales llargues cobrien les parets alhora. Eren diferents: teixides a partir de troncs d'arrel, enderrocades pinedes amb barres transversals. També es van utilitzar escales pesades amb fileres de troncs. Les muralles, gràcies al ràpid ritme de construcció, van resultar ser més altes del que esperaven els tàrtars; moltes escales no van arribar al cim. Davant, els mongols van expulsar els pocs Uruses capturats. El poble rus preferia la mort a la vergonya de la captivitat.
  Però els mongols eren implacables.
  Empenyant despietadament amb llances afilades, la gent esgotada va ser aixecada, amb l'esperança que el poble rus, sense voler matar els seus, es rendia. O, sota la cobertura dels presoners, infiltrar-se a la muralla de gel. Alguns dels presoners es van precipitar avall cridant, van lliscar pel gel gelat, van derrocar els odiats nukers, es van arrencar espases de les mans i van caure immediatament a trossos. La gent pujava ràpidament les escales, no enteneu quin tipus i tribu?
  Mig nus, amb draps, amb una porra a les mans, amb l'esquena apunyalada i sagnant. L'home Vaul, vestit amb una armadura, ja havia aixecat una destral enorme, quan van cridar desesperats des de baix:
  -No ens destrueixis, cavaller, som nostres, els russos!
  El voivode Dikoros va saltar a la paret i va cridar:
  -Fa olor que és nostra!
  Un crit desesperat ho va confirmar:
  -Espera a picar, teu! No hi ha moghlans entre nosaltres!
  Molt intelЈligent Alenka va cridar:
  -Qui es creu correctament és un dels seus!
  - Bategeu-vos, pobles ortodoxos!
  Amb una veu aterridora, els cavalls van córrer a una milla de distància, va rugir el gegant Vaula-Morovin.
  Els defensors de Riazan van aprovar:
  -Dret! De veritat!
  Van fer ressò unànime a totes les parets:
  -Vinga, germans, feu el senyal de la creu!
  Centenars de presoners esquinçats, blaus pel fred, van enfilar-se per damunt de la muralla i van caure, continuant fent-se creus mecànicament. Alguns van recollir immediatament pedres prèviament colЈlocades i les van llançar furiós contra els mongols. Molts residents de Ryazan van veure els tàrtars per primera vegada, fins i tot molts oponents tradicionals, els mateixos kipchaks, es van canviar de roba mongol.
  Els enemics portaven abrics de pell llargs, tan llargs que s'embolicaven als dobladillos. Els nukers seleccionats tenien plaques de coure i ferro penjades al pit i l'esquena estava oberta. Per intimidar els Uruses, molts van pintar amb sang les seves cares ja malvades i efeminades.
  Però els Uruses no es van enredar i es van trobar amb l'enemic amb espases i destrals. A causa del poderós cop escombrat de Vaula, cinc mongols van ser assassinats alhora, el segon cop i tres més! Altres guerrers no van lluitar pitjor. Els tàrtars van pujar maldestrament per l'eix relliscós; no podien cobrir-se adequadament amb escuts o tallar-se amb sabres. Quan, a costa d'enormes pèrdues, l'exèrcit mongol va arribar al cim, se'ls va abocar aigua bullint i una arma terrible: quitrà cremant.
  Fins i tot les dones i els nens petits van abocar aigua escaldant i van llençar pedres i blocs. Les fones petites amb fletxes enverinades eren especialment efectives; fins i tot un nen de cinc anys, que encara no era capaç d'estirar una corda d'arc ajustada amb les seves mans petites, podia disparar-hi. I perdre's quan es dispara a una massa tan gruixuda és molt més difícil que colpejar. L'assalt va ser clarament ofegat, els cadàvers mutilats van caure en grans quantitats.
  A través d'un telescopi fabricat hàbilment pels xinesos, Guyuk Khan va observar de prop la batalla. Es llepava els llavis i els pegava, de tant en tant, redreçant el seu casc folrat de pell daurada, que tossudament i molest s'enfilava al seu front. Llavors va llençar la pipa amb ràbia.
  -Els nostres guerrers estan morint! Burundai i la serp groga vénen a mi!
  Els Turgaud es van precipitar a complir l'ordre del kagan de la corona. Guyuk estava a punt d'asseure's en una cadira d'ivori tallat quan una mà li va posar suaument a l'espatlla:
  -No et preocupis, genial! Calma la teva mirada salvatge!
  Una melodia viscosa ronronea, que recorda bastant la veu d'una dona.
  Guyuk Khan se sentia adormit i gairebé no podia mantenir-se dempeus. Sí, aquest és ell. De nou, com un fantasma, la Serp Groga va aparèixer davant seu: la persona més terrible del seu exèrcit, un dimoni infernal del llunyà i inaccessible Japó.
  -Vostè!
  L'hereu del Suprem Khagan va assenyalar amb un dit estúpid! La serp groga va continuar estenent-se, de vegades augmentant, de vegades disminuint:
  -Jo! I ho veig a través de tu! És hora de moderar la teva ira! Bé, més precisament, porta totes les teves reserves a la batalla el més aviat possible! I us ajudaré, germans, i donaré tanta sorpresa a l'enemic! El moviment de la signatura, creieu-me, serà correcte!
  -Dze, dze, dze! Llançaré un tumen seleccionat a la batalla sota el comandament de Burundai! Junts liderareu l'atac!
  El japonès va mostrar els seus ulls, mostrant les seves grans dents grogues:
  -No hi ha dimonis blancs, vull matar els meus iguals! Com un autèntic ninja!
  La serp groga va mostrar el seu talismà, un xiulet va aparèixer imperceptiblement a la seva boca i es va sentir una melodia brillant.
  Guyuk pensava que se'l burlava, però no tenia ni la força ni el desig de discutir amb el bruixot ninja. En aquest moment, els Turgauds van empènyer de manera grossa Burundai, Guyuk Khan no li agradava aquest obedient protegit de Subudai-Baghatur.
  -Bolla de vi gotera! No veus que els millors guerrers moren sota els murs de la capital d'Urus? Agafeu el "Berkuts" immediatament i, després d'haver passat el riu, talleu els Uruses amb un cop sota la paret dreta.
  L'experimentat Burundai es va atrevir a oposar-se:
  -El gel encara no és fort, sota els cops de milers de peülles simplement esclatarà.
  Inesperadament, el formidable japonès va respondre per Guyuk.
  -La teva preocupació és lloable. Però els teus esforços són en va! La pols màgica ha lligat el gel al riu més fort que l'acer militar! Bé, avança, t'hem ordenat!
  -El gran batyr ninja sap el que diu! Cavalca més ràpid, si domines la calamarsa, donaré una escola de cavalls com a recompensa!
  va cridar Guyuk Khan, sacsejant els dits. Burundai no es va atrevir a contradir més: estava ple de mort. El mongol amb un estol de genets peluts va desaparèixer de la vista. De sobte es va acostar una ombra, es va sentir un soroll a sobre i una forta onada d'aire va fer que el casc de la corona kagan s'enlairés:
  -Harakiri! Així que la papallona va volar! Ara els Uruses tindran una "cataplasma".
  Un drac gegant planava per sobre de la superfície, les seves ales daurades s'emportaven les nevades, i les seves tres boques depredadores s'abocaven llengües de foc.
  -Una mangosta meravellosa!
  Guyuk no va tenir temps ni d'espantar-se:
  -És capaç de cremar tot Riazan.
  -No tot, però incendiarà la paret. Endavant, el meu petit Godzilla!
  El meravellós somni de Medvedev va continuar. El president en funcions tenia una imaginació colossal.
  Un poderós drac, amb una envergadura de cinquanta metres, es va volar a l'aire. Els mongols i els xamans que els acompanyaven van udolar furiós. En Tumen, sota el comandament de Burundai, va volar sobre el gel, diversos cavalls van ensopegar i ells i els seus genets van ser trepitjats immediatament per una massa frenètica de ferro. Mentrestant, el monstre de tres caps es va capbussar sense problemes a la paret. Wilderness es va adonar del perill d'un atac aeri abans que els altres. Bé, és clar, no volia revelar les meves cartes de triomf abans d'hora, però per salvar la ciutat, hauria d'utilitzar una arma desconeguda fins aquell dia. Al monstre alat es va oposar un monstre mecànic que vagament semblava una barreja d'una aranya i un centpeus d'acer. Ja pujava fum de la caldera de vapor. Molt bé nois per tirar el carbó per endavant.
  La catapulta de vapor és una combinació magistral de les tecnologies d'una locomotora de vapor, un cabrestant, ballistes de diverses potes i fins i tot... una tabaquera musical. I aquesta bèstia, forjada amb acer endurit, podia llançar qualsevol cosa danyosa gairebé a la velocitat d'una metralladora a una distància de fins a dos milles. Les noies guerreres van ser les primeres del món que van pensar a adaptar un motor de pistó per llançar càrregues. Dikoros va girar personalment la palanca, una cinta de cadenes forjada amb habilitat va començar a moure's, inserint pedres a les fulles que giraven ràpidament.
  Com que els tàrtars es van precipitar en un munt dens, gairebé no hi va haver errors; per contra, cada llamborda de pes, rebotant, va assolar diversos genets que pressionaven. Una cosa és dolenta, l'escala de punteria és bastant feble, encara pots colpejar els mongols, però intenta colpejar un drac volador! El monstre de tres caps va girar el cap i va obrir les seves amples mandíbules amb ullals i brillants de diamant.
  La flama que s'escapava va passar per davant de la muralla i va colpejar les cases. Es van escoltar xiscles i crits, diverses dones mig cegues van córrer pel carrer i les cases es van incendiar amb una velocitat poc natural. Afortunadament, la sorra i els grans barrils d'aigua, així com els bombers, estaven en alerta. Algunes de les barraques, sobretot les properes a la paret, estaven cobertes d'amiant ignífug. Sota la pressió amistosa, el volcà depredador es va tornar pàlЈlid i, havent perdut la seva força, es va convertir en corrents de fum pàlЈlid.
  Però el drac clarament no es volia rendir, en sortir de la immersió, es va girar amb la gràcia d'un soldat d'assalt sobrecarregat i va tornar a fer baixar els rierols d'un tornado ardent. Els tàrtars ja havien aconseguit arribar a la paret, així que les flames furibundes també els van colpejar. El formidable Burundai es trobava entre les víctimes; la seva roba de luxe es va incendiar i es va precipitar enrere amb el rugit d'un senglar ferit. Els soldats russos també van patir, i part del gel es va fondre notablement, deixant al descobert la terra i els troncs. La roba de Dikoros estava fumant, però el lluitador Antonov de peu a la paret va aconseguir abocar-li una galleda d'aigua i el vapor va sortir de la malla calenta.
  -Quina obsessió diabòlica, llàstima que l'Alenka genial no ens vegi!
  El drac es va girar de nou i va intentar entrar al tercer cercle. El bruixot Savely va colpejar els seus dits, va aconseguir llançar una petita bola de foc, el cop va colpejar el cap central del drac. La petita explosió no va causar pèrdues particulars al monstre de tres caps, però el va treure lleugerament de la seva trajectòria, com a resultat de la qual cosa el drac va disparar abans d'hora, un remolí de foc va colpejar les files amuntegades de nukers. I de nou udols frenètics, alguns dels tàrtars es van retirar. Va ser aleshores quan en Dikoros es va adonar d'una noia alta, que agitava de manera elegant dues espases de doble tall. Amb una velocitat inhumana, va tallar els seus oponents en cols, va donar cops terribles amb els peus, els colzes i fins i tot el cap, aletejant com una papallona.
  Només una, o més aviat dues persones podrien haver causat aquesta devastació:
  -Juliana! Àngel vermell, ets tu?!
  - Amb el nas fa olor de flors! Des de tres metres d'alçada!
  va respondre l'Alenka rient. La noia guerrera, amb la velocitat d'un guepard boig, va volar cap a la muralla, deixant a la paret unes marques de sang amb prou feines perceptibles.
  -No parlis, tot està clar! Hem d'apagar la torxa alada!
  L'Alenka va xiular salvatgement, el drac, després d'haver aplanat el seu vol, va entrar al quart cercle. Un guerrer que estava a prop li va dir:
  -Utilitzeu la catapulta, Alenka, enderroqueu-lo amb una pedra.
  La noia guerrera va bordar amenaçadora.
  -Jo mateix sé millor què utilitzar!
  L'Alenka va agafar tres cadenes forjades amb habilitat a la velocitat del llamp. Aquesta va ser també la idea de les seves noies guerreres: connectar dues o tres pedres petites, disparar dues o més ballistes i segar, mutilar una línia sencera. Després d'haver desplegat la catapulta de vapor, l'Alenka va saltar sobre la fulla i va colpejar la palanca. Va ser llançada molt amunt, i ja en vol la noia guerrera va agitar els braços, girant magistralment les seves espases, dirigint el moviment ràpid, i va aconseguir aterrar a l'esquena del drac, tapat de punxes. El monstre es va estremir i va intentar desfer l'atrevida geneta, però les cadenes hàbilment retorçades van aclaparar les enormes boques: el formidable monstre estava completament ensillat.
  -Per què necessites tres caps? En falta un? Estan plens de forats, així que els encadenaré perquè no surtin volant els últims cervells!
  La noia guerrera va riure de la seva broma maldestra. El drac va guanyar altitud bruscament, després va reproduir el bucle de Nesterov, els músculs sota la pell van tremolar, el monstre va fer esforços desesperats per expulsar el genet no convidat. Corrents d'aire calents van bufar a través del cos gegantí, l'estel es va precipitar com una pedra alliberada d'una catapulta o, molt probablement, un meteor. L'onada atmosfèrica va fer que els tàtars fossin de camí.
  Alenka va arrossellar:
  -No és impressionant!
  El son del president en funcions encara va continuar. El senyor Medvedev es va desfer una mica, potser fins i tot pel dolor.
  De fet, quin drac tremolant va ser per a la noia terminadora quan va passar per càrregues extremes en dotze plans variables, accelerant fins a cent cinquanta gravetats i submergint-se immediatament en la ingravidesa, i després tornant a assolir el límit de càrrega subletal. Qualsevol representant de la flora i la fauna és un cuc davant d'aquest producte de l'enginyeria genètica.
  El monstre va intentar girar el cap, ressonant terriblement amb la seva enorme boca. La noia guerrera va tallar amb la seva llegendària espasa amb totes les seves forces, apuntant al lloc més sensible: la fossa nasal. El primer cop va ser pla, perles platejades van sortir de la fossa nasal, com perles que brillaven al sol:
  "Els teus mocs són bonics, oi, diuen que un drac pot defecar l'or".
  La serp va colpejar amb una llum. Com a resposta, la bella i àgil Alenka va tallar amb la punta, el cop va ser fort i precís, la fulla es va tornar lleugerament vermella i van aparèixer gotes de rosada de robí cirera del seu enorme nas. Es van congelar sobre la marxa, entrellaçant-se en un ornament estrany.
  La noia va riure:
  - Genial, vinga, repeteix el truc!
  El monstre ja es movia, però va continuar guanyant alçada, la capital de Riazan es va fer cada cop més petita. Aquí està en una roda de carro, ara en un plat, i aquí té la mida d'una llavor de rosella, que finalment desapareix darrere dels núvols. El cel brillava negre, es va omplir d'estrelles brillants, van pujar a l'estratosfera, es va fer difícil respirar, va bufar un buit fred. Tot i que la llegendària Alenka no és una persona normal, no pot prescindir de l'aire. Però, pel que sembla, el drac també fa picor, el rèptil té convulsions, està sense alè, així que hem de baixar l'alçada. És evident que no hi ha cap desig de repetir la gesta de Ruslan, que va mantenir la barba de Chernomorets durant tres dies i tres nits. Una frase d'un lloc web infantil li brilla al cap i, per alguna raó, té moltes ganes de repetir-la.
  I la noia guerrera diu:
  -Som de la mateixa sang, tu i jo!
  El drac va semblar entendre el significat, es va estremir i va aturar el vol. Llavors va començar a disminuir lentament.
  La bella i musculosa guerrera va dir:
  -Tu penses bé, el meu germà alat! Tindrem resultats amb tu!
  Una autèntica massacre estava en ple apogeu a sota, els mongols ja s'allunyaven de les muralles i la magnífica Natasha va decidir que havia arribat el moment òptim per atacar. Ben fet, noia valenta, ja la veuràs de seguida, per on va passar, queda un camí sagnant densament pavimentat de cadàvers. No només les cames i els braços, les dues trenes allargades de la Natasha fan pudor de punyals teixits en cadenes fetes d'acer endurit.
  Alenka es va dir a si mateixa, donant cops amb el peu:
  -Definitivament em faré aquestes coses personals! Ara, escalfem els moghlans!
  Una flama salvatge va esclatar com un triple volcà de les goles enllaunades, els tàrtars s'amuntegaven massa, i simplement es van fregir a centenars, sortint de les boques d'un foc infernal. Els cavalls estaven especialment espantats, però, la majoria dels cavalls ja havien estat rebutjats per un cop sobtat a l'esquena, només la guàrdia personal de Guyuk Khan va romandre sota la sella. L'erupció va continuar, escombrant centenars i centenars de combatents en una salva en un huracà ardent. La serp groga va mirar amb els ulls entrefats el retorn del seu petit drac.
  El lluitador de l'est va rugir:
  -Traïdor! Tots sou representants de la família del drac, sempre traïu i serveixeu al que és més fort!
  Enfurismat, el bruixot ninja va intentar derrotar l'atrevit genet, llançant púlsars a velocitat de metralladora. La jove guerrera Alena va somriure i va cantar en veu alta:
  - Amb aigua de foc - tomba el got! Ets un desconegut genial: escupes foc!
  Aquesta és una noia - alegre, amb humor. I els púlsars fets de foc no li tenen por.
  L'Alena els va abatre fàcilment, utilitzant armes llegendàries i, de tant en tant, dirigint la bèstia cap a unitats enemigues. Aquest llançaflames reutilitzable amb ales és millor que un centenar de mecànics tirats per cavalls.
  Potser fins i tot això és més fresc que un avió d'atac, i com té tant combustible i no s'esgota el fusible? Haureu d'estudiar el monstre al vostre gust i crear una nova arma mai vista! Les fletxes reboten sobre la pell blindada gruixuda i iridescent, lluint amb tots els colors de l'arc de Sant Martí, com el mill. Els cops només canvien momentàniament la coloració: el vermell robí es torna lila-violeta. El safir lila, per contra, es converteix en taronja escarlata, groc daurat i verd maragda. Això és molt bonic, és una llàstima que enmig d'una sagnant batalla no hi hagi temps per gaudir del fabulós espectacle.
  Els guerrers i soldats russos de la Legió Blanca, formats per noies, ja havien retallat la major part de l'exèrcit mongol. Es va fer especialment esgarrifós quan van entrar en joc els llançaflames mecànics; qualsevol exèrcit no podia suportar un cop tan doble. Un minut més, i començarà un vol desordenat. La serp groga va dubtar un moment.
  L'ordre de Batu és clara: matar el kagan de la corona en silenci, però el pagament és massa baix. No, el matarà més tard, però de moment el traurà de sota les espases russes destrossades:
  -Anem allunyant-nos, Kagan, et cobriré!
  -Què passa amb el mangus de tres caps? No deixaré que turmenti el meu exèrcit!
  El ninja va fer petar el dit i van començar a caure espurnes:
  "Puc fer un encanteri complex i tornarà al seu món, però després no podré convocar-lo durant set anys!" Hi ha una opció però! Un encanteri de nivell Hale!
  -Com és això?
  La cara de Guyuk, grassa i inflada més enllà dels seus anys, es va estirar. Ninja Killer va explicar:
  -I així! Si mato la seva mangosta blanca, llavors el drac serà meu, si ell em mata, llavors serà seu!
  El bruixot japonès va xiuxiuejar un llarg mantra, el talismà brillava més que el sol. Emportada per l'emoció de l'extermini, l'Alenka descalça va sentir de sobte l'esquena flexible i polida d'un monstre poderós i ja obedient desaparèixer sota ella. Es va trobar a l'aire, volant cap avall amb la velocitat d'una pedra. La caiguda no va ser agradable, però tampoc fatal. Després d'haver trencat una neu d'un metre de llarg, el guerrer terminador va atacar els mongols amb la fúria d'un senglar ferit. L'última resistència organitzada va caure, les lamentables restes de l'enorme exèrcit es van precipitar en una fugida massiva.
  Les noies més boniques, l'Alenka i la Natasha, amb les cames nues, van competir literalment en l'extermini dels nukers desorientats. Guyuk Khan, mentrestant, es va tornar pràcticament invisible, el seu cavall llebrer batejava tots els rècords de l'hipòdrom, el kagan hereditari només pensava en la seva pròpia pell.
  -No, això no és un samurai! Patètic covard. Quina llàstima servir un mikado així!
  El ninja va bordar.
  La serp groga va treure dues poderoses katanes, les va creuar i va sacsejar amb força, una bola rosa brillant separada de les fulles. Un púlsar màgic d'origen es va enlairar ràpidament cap a la bella Alenka mig nua.
  El guerrer terminador va aconseguir notar el moviment, va reduir el coàgul de foc sobre la marxa, una petita explosió escampada com un llamp, escampant una dotzena o dos mongols:
  -És el diable! Samurai de l'Inframón!
  va cridar la serp groga. El ninja ja s'estava preparant per córrer per trobar-se amb la sagnant Alenka descalç, quan un pensament elemental li va venir al cap. "Què passa si no mata immediatament a aquesta lluitadora més forta, aleshores la rossa terminadora Natasha s'unirà a ella, i llavors les conseqüències es tornaran catastròfiques. A més, va sotmetre el drac i només un guerrer molt poderós pot sotmetre la gran serp. "
  El ninja va exclamar:
  -M'estic escapant ocells! Me'n vaig per tornar!
  La serp groga, desplegant la seva capa blanca, es va enterrar a la neu. Aleshores, ofegat, va començar a xiuxiuejar un encanteri de moviment.
  L'Alenka, de cames nues, va continuar la seva persecució furiosa, la dura Natasha no es va quedar enrere. Malgrat tota la ferocitat de la batalla, no van deixar que la tenda reial de la corona kagan fos de vista ni un moment.
  -Fuirà, agafem-nos al líder!
  Va suggerir l'Alenka de cames nues. Llançant un disc amb el peu descalç, Natasha va respondre casualment, continuant anivellant els mongols que fugien amb cops ràpids.
  -Per a què! Portarem una alegria addicional a Batyga, i això és massa humà. L'espasa mata fàcilment i el jihangir simplement li arrencarà la pell.
  L'Alenka, després d'haver-ne tallat quatre d'un cop, va esclatar a riure.
  -Si no li trenca ell mateix les banyes d'en Batu! Els portarem fins al campament, o què?
  La Natasha va riure i va dir:
  -En Batu es caga els pantalons força fort, i com menys Mooglans sobrevisquin, millor!
  Les noies terminadores van accelerar el seu ritme, recordava un joc de recuperació, els nukers van assotar desesperadament els seus cavalls, esquinçant-se els costats amb sang. Amb esforços desesperats, van aconseguir separar-se lleugerament dels genets Uru, però no poden escapar dels que van ser dissenyats més ràpid que un guepard!
  Despertant-se, Dmitry, Anatolyevich Medvedev va fer exercicis i va encendre la televisió. Amb motiu de la victòria de Zelensky, van tenir lloc celebracions i celebracions a tot el país. La gent es va alegrar sincerament dels canvis.
  Tothom volia viure d'una manera nova, i amb més llibertat. La inauguració s'acostava i Zelensky guanyava tot el poder. I això també va provocar entusiasme i inspiració. Com, tot canviarà i serà millor que ahir. I els eslaus trobaran la unitat i s'acabarà la Guerra Freda. Com el malson autoritari del període Putin.
  I ja es cantaven cançons boniques sobre Zelensky... Tothom volia alguna cosa nova i bonica.
  El mateix Zelensky va anunciar que amb el seu primer decret cancelЈlaria la immunitat parlamentària i també netejaria les plomes de l'oligarca. Zelensky també va prometre augmentar significativament els impostos als rics. Com, no tenen cap motiu per engreixar-se!
  En general, hi havia moltes coses previstes per fer. Inclou la grandiosa construcció del ferrocarril: Arkhangelsk - Chukotka, i després un túnel subterrani cap a Alaska.
  Per què Zelensky no és un rei? Els seus projectes són grandiosos. I als EUA el govern aviat canviarà i hi haurà una altra generació de polítics. Qui també vol canvis.
  I ara Zelensky s'està relaxant...
  Abans que s'emportés l'ordinador, Medvedev va entrar al joc...
  Després de la conquesta de l'URSS, és possible involucrar-se amb els EUA. Però primer, posem en marxa el sistema de defensa de míssils làser; l'imperi té aquestes capacitats aquí. Guerra contra els EUA - 2008! La invasió comença des de Chukotka fins a Alaska.
  Hi ha una veritable lluita.
  L'Abrams està lluitant contra el tanc Panther-7. El cotxe nou ja no pesa tant com és perfecte. I mostra la seva classe absoluta.
  I destrueix els ianquis... Medvedev es va avorrir una mica de la guerra i va lliurar el control a un assessor militar de la classe Rokossovsky. I va començar a gestionar...
  Per exemple, construir alguna cosa... Nous temples amb set religions cadascun. O fins i tot noves torres de televisió. I estaria bé construir una piràmide. A un quilòmetre i mig d'alçada. Sí, seria genial!
  Al mateix temps, Medvedev està augmentant el nivell de benestar. No es tracta només de crear fàbriques militars.
  També podeu produir televisors, neveres, ordinadors, portàtils. I augmenta la producció i augmenta els músculs de lluita. Però els EUA ja estan dominants... L'Imperi ja té una població de més de dos mil milions i mig i està força preparat per lluitar contra els EUA. Medvedev mostra les dents i canta:
  - Sóc un autèntic huracà de tots els segles! El que portarà molta mort!
  I de nou pressiona Amèrica. Les vagues nuclears ja s'estan intercanviant. Aquesta batalla està creixent.
  . CAPÍTOL Núm 8
  Eh, tornem a empènyer les unitats. I com tocarem! Aquí hi ha les noies d'infanteria movent-se. Tots descalços i en bikini. I com els ianquis apunyalen baionetes, i com llancen granades amb els peus nus. Hi ha energia genuïna en ells. I tot brilla, com boles de mercuri que corren sota la pell bronzejada. A les noies els encanta matar, aquestes són noies!
  I es canten a ells mateixos:
  Estem encantant noies Komsomol,
  Som el tsar Medvedev, un tsar molt savi...
  I, per descomptat, tenim una veu clara,
  Qualsevol cosa per discutir: aneu-hi!
  I de nou va llançar granades amb els dits nus. Aquestes noies són literalment súper. I els ianquis s'aixafen, capturant Alaska. I també es canten a ells mateixos:
  - Els llops dolents s'agrupen! Només així la cursa sobreviurà! Els febles moren, són assassinats - purificant la sang sagrada!
  I les noies es precipiten a l'atac mostrant les dents. Però contra els americans també hi ha "Tigers"-7, quin poder increïble. I aquests monstres no es poden aturar!
  "Tiger"-7 és un canó especial d'alta pressió amb una velocitat inicial de projectil de 2500 metres per segon. I tan bon punt la colpeja, res la salvarà. I els Ambram corren en totes direccions. I enderroca la torre d'ells.
  I la noia obliga els soldats a agenollar-se i besar-los els peus nus.
  Els nord-americans es rendeixen de nou. I les tropes de l'exèrcit de Medvedev s'acosten a Nova York. I la ciutat ja està sota atac. És capturat sense cap cerimònia.
  Medvedev es considera un gran comandant: finalment va prendre Nova York.
  I es podria dir que és el més gran dels invasors. I després Washington.
  I els americans es rendeixen. El president dels Estats Units va caure de boca i va començar a besar els peus nus de les noies. El primer, després el segon, al seu torn.
  Així que va fer un petó a tot un batalló de noies descalces. Aquesta és una gran batalla!
  Medvedev riu... Així que va capturar Amèrica. Però Putin no va poder fer això!
  Aquesta és realment una batalla, súper! I després a Mèxic.
  I de nou les agafades... I les noies mexicanes fan que els mexicans s'agenollin, i els besen els talons nus. I rugeixen:
  - Glòria a les belleses!
  Sí, l'ordinador pot mostrar grans imatges en color de noies, amb talons nus, que són besades pels presos. I és una emoció.
  Aquí tornen a liderar presoners, aquesta vegada negres. I també besen els peus nus de les noies.
  I també els tancs s'arrosseguen de forma piramidal...
  Les noies es mouen i n'hi ha moltes... Al cap i a la fi, pots treure a les joves dels recursos. I tria que totes les unitats siguin noies en bikini. I això és tan bonic.
  Són majoritàriament rosses i rosses.
  I s'apoderen d'un país rere l'altre. Uns guerrers tan macos. Els imperis cauen sota els seus peus nus.
  Medvedev juga amb plaer... I fins i tot xiula alguna cosa sota la respiració.
  Com explota una bomba d'hidrogen? Una barbaritat monstruosa! I tota la ciutat, com si una vaca la llepesa amb la llengua. Quant més radiació? I les noies descalces corren per pols radioactiva. I els seus talons nus es cremen.
  Medvedev juga com si un pitó s'estigués empassant un altre territori.
  Aquí hi ha un altre poder conquerit al món virtual, i la bandera es deixa caure.
  Els tancs ara són nous amb armadura activa i ceràmica. Multicapa i eficaç.
  I els portaavions són moderns, i també bastant adequats. I com els avions comencen a disparar des d'ells.
  Medvedev, com veiem, és un president en funcions molt intelЈligent.
  Per tant, ara el desenvolupament dels drons. I això és genial. I també, avions en forma de disc. Aquí ja van a la batalla com els ovnis. I després, tancs piramidals.
  El president dels Estats Units, Trump, una ment brillant, va ordenar que el cotxe fos invulnerable i impenetrable des de tots els angles. Així va aparèixer el mastodont en forma de piràmide baixa. I aquest cotxe mostrava una excelЈlent protecció. Sobretot contra projectils cinètics.
  I ara, aquest tanc va tenir tant èxit que no es pot penetrar i encara està en servei als Estats Units. Fins i tot l'anomenaven així: el tanc Trump.
  I la bogeria de vegades s'apodera de la gent quan veu que el cotxe és impenetrable.
  Medvedev està lliurant una batalla desigual, i les seves màquines ja han pres un altre capital virtual, convertint-lo en un munt de ruïnes i cràters en ebullició.
  Però això no és suficient per a la noia robot. Comença a desenvolupar una nova generació d'armes: la bomba aniquiladora. I aquesta bomba és quatre-centes vegades més potent que una d'hidrogen. Per tant, si toca, ni tan sols podreu recollir les cendres!
  I la guerra ja es mou a l'espai.
  Medvedev està utilitzant vaixells fets d'un nou aliatge més fort i lleuger que el titani. I les naus estelЈlars volen a l'espai i els robots de combat lluiten. Ja hi ha molts models diferents a les fàbriques subterrànies.
  I ara cau l'últim imperi del planeta. I què? Ara a l'espai profund!
  Comença l'era de Star Wars.
  Medvedev ho entén i prem el teclat amb força. O podeu moure els dits o controlar els vostres pensaments.
  El president en funcions actua amb saviesa i es construeix una flota espacial. I la lluita continua.
  El desenvolupament d'una bomba de termoquark encara més potent, especialment l'aniquilació, està en marxa. I és cent mil vegades més poderós que el de l'aniquilació.
  I aleshores els vaixells s'alcen cap al cel. I capturen els satèlЈlits del planeta. I després els sistemes veïns. Ho fan molt ràpidament.
  I el president en funcions produeix terminadors en el joc. Aquí teniu l'heroi del terminador. Aquest és un viatge en el temps, encara que sigui limitat.
  Medvedev va xisclar:
  - La gent trepitja els peus a terra, què passa amb les botes! Que és alhora estúpid i terriblement lleig!
  I Medvedev es va tornar molt més alegre. Eh, nens, que bé que sou. Sobretot si es van convertir en guerrers espacials.
  S'està desenvolupant una batalla estrella. I seriosos intercanvis de cops, quan trivials cops de puny a la tripa. Més precisament, és un pensament imaginatiu.
  Medvedev continua atacant:
  - Les meves naus són assassines!
  I nomena nous comandants espacials en el seu lloc. I el que és una lluita, és una lluita.
  Aquí Medvedev està al comandament amb els seus comandants. Aquí la coalició enemiga s'aixeca contra ella. Quan s'acosta una armada tan innombrable, fa por; des de lluny, semblava que una nebulosa brillant i multicolor s'arrossegava. A més, cada espurna és un dimoni causat per la màgia d'un bruixot nigromante. Més de dotze milions i mig de naus espacials militars de les classes principals, i una petita "casa de confort" sense fi, tenint en compte els reforços que arribaven constantment, el seu nombre s'acostava als dos-cents milions. El front s'estenia per un parell de parsecs; a tal escala, fins i tot els ultracuirassats insígnia semblen grans de sorra al Sàhara.
  S'acosta la Batalla General: l'imperi espacial de l'Exèrcit de Medvedev contra la polifacètica "Coalició de Salvació Total", que ha decidit, en lloc de les tàctiques constants d'una defensa sempre tardana, colpejar la flota del propi agressor cruel.
  Aquí hi ha tantes naus, amb una varietat sorprenent, encara que en la majoria dels casos només dificulta un combat efectiu. Bé, per exemple, una nau estelЈlar en forma de clavicèmbal, o, amb un morrió llarg en lloc de cordes, una arpa, o fins i tot un contrabaix amb una torreta de tanc de la Segona Guerra Mundial. Això pot impressionar els dèbils de cor, però és més probable que provoqui riures que por.
  El seu oponent és un imperi que diu ser un poder universal. El gran emirat espacial de Medvedev, on tot es posa al servei de la guerra, la consigna principal és l'eficiència i la conveniència.
  A diferència de la coalició, les naus del president en funcions només difereixen en grandària. I la forma és pràcticament la mateixa, un peix de mar profund d'aspecte molt depredador. Potser, amb l'única excepció, semblen dagues gruixudes que brillen amb ganivetes d'acer.
  Les estrelles d'aquesta part de l'espai no estan massa densament disperses pel cel, però són acolorides i úniques en el seu espectre de llum.
  Per alguna raó, mirant aquestes lluminàries, tens una sensació trista com si estiguessis mirant als ulls dels àngels, que condemnen els éssers vius de l'univers pel seu comportament vil i veritablement salvatge.
  L'exèrcit del president en funcions no tenia pressa per anar a la reunió; només unitats mòbils individuals, ràpidament, aprofitant la seva velocitat superior, van atacar l'enemic, van causar danys i es van retirar. Com a resposta, van intentar enfrontar-se amb ells amb foc de barranca, però al ser més àgils i amb una protecció perfecta, van ser molt més efectius.
  Les mines, aparentment petites a escala còsmica, van ser esquinçades com per detonació, igual que els creuers i els destructors. Però vam aconseguir fer caure un gran joc. Un dels enormes cuirassats de la coalició va ser atropellat, va fumar densament, es va deformar i el pànic va esclatar a bord de la gegantina nau, com un foc en un bosc sec.
  Els extraterrestres, semblants als jerboes només amb urpes en lloc de cua, fugen amb por, mentre criden i salten amunt i avall. Entre ells hi ha tipus més petits que semblen híbrids d'óssos i ànecs. Els becs s'enrotllen d'horror salvatge, s'escolten charlatans, s'aparteixen volant i les plomes s'encén. Aquí un dels ànecs óssos es va girar cap per avall, convertint el seu cap en una canonada de foc. L'escuma li va entrar directament a la gola, l'estómac de seguida li va treure les sabates i la carcassa de l'ocell va esclatar, esquitxant la sang amb les restes de la carn que emanava del nen.
  Els jerboes es cremen i corren cap als mòduls de rescat, però sembla que el sistema que dóna una esperança fantasmal de supervivència està irremediablement danyat. El seu general, la panerola de la cua, deixa escapar un grinyol histèric:
  - Oh déus de la quadratura del cercle universal, per...
  No va ser possible acabar, les flames cobrien la seva desafortunada ExcelЈlència. La carn del rosegador intelЈligent es va esmicolar en partícules elementals.
  El cuirassat es va cremar, expulsant bombolles d'aire al buit, i després va explotar, escampant-se en molts fragments.
  Medvedev, havent jugat prou, va fer un parell d'ordres més. També va premiar a Novodvorskaya a títol pòstum amb l'estrella d'Heroi de Rússia. Va ordenar que Oleg Rybachenko fos premiat amb totes les ordres i medalles que té Rússia. I va presentar l'Orde de Sant Andreu el Primer Cridat a Donald Trump. Després d'això, Medvedev es va tornar a adormir... Encara no l'ha molestat ningú.
  Després d'aquesta gesta, l'Alenka es va animar notablement. També ho és el seu equip.
  Margarita va ser la primera a prendre la paraula:
  - Acabem amb el Japó al mar i acabem-los a terra!
  Alenka va donar suport cordialment a aquesta idea:
  - Certament! Per què permetre la mort de nous soldats russos?
  Natasha també va dir:
  - Kuropatkin és un comandant massa indecis. Per tant, no és un fet que pugui guanyar, fins i tot tenint en compte el debilitament dels japonesos durant l'assalt a Port Arthur!
  Medvedev ho va resumir de manera decisiva:
  -Ataquem! Aquesta és la nostra oportunitat, i l'oportunitat de Rússia!
  Després d'això, el tanc potent i ultramodern va començar a moure's. Sí, el Japó està passant un mal dia. I maleiran més d'una vegada el moment en què se'ls va ocórrer lluitar amb Rússia.
  El tanc avançava cap a les tropes japoneses. Alenka va dir encantada:
  - Vaig tenir un somni tan increïble. És com si la Natasha i jo estiguéssim defensant Ryazan de les hordes de Batu Khan.
  Margarita es va animar:
  - Estava en un somni?
  Alenka va negar amb el cap negativament:
  - No! Simplement no hi eres!
  La noia va gemegar molesta:
  - Quina llàstima!
  L'Alenka, de cames nues, va riure i va comentar:
  - Només ens podríeu impedir! Però la Natasha i jo estàvem genials!
  La noia rossa va preguntar sorpresa:
  - Estaves genial?
  Barefoot Alenka va confirmar fàcilment:
  - Sí, molt xulo! I fins i tot vaig muntar un drac!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - Estaves molt bonica amb el drac!
  Alenka va confirmar fàcilment:
  - És com un conte de fades! On hi ha dracs, i elfs, i tot és glamurós!
  La Margarita va respondre amb un sentiment sincer:
  - Ets molt maca fins i tot sense drac! Només una fada, i un miracle de miracles!
  Alenka va declarar amb confiança:
  - Derrotaré a tothom! Amb i sense dracs!
  I la guerrera va mostrar el puny.
  El primer tanc rus va atacar els japonesos, que estaven a prop de les muralles de Port Arthur. Encara n'hi havia força. L'artilleria va començar a treballar. En resposta, el canó de 152 mm del formidable tanc, així com vuit metralladores letals, van disparar. I de nou els samurais van començar a ser segats per centenars.
  Ametralladores - "Dracs", una cosa molt letal. Cinc mil bales per minut són només una espècie de bèstia.
  Els japonesos van caure, perforats, esquinçats a trossos, amb la calavera aixafada. Els seus ventres van esclatar i els seus cossos van saltar, llençats pels cops aclaparadors del foc.
  Les closques de fragmentació amb farciment acumulat també van explotar. Eren excelЈlents tant per disparar a la infanteria com per penetrar en els fons dels vaixells.
  Aquestes són noies Terminator, i el professor és un autèntic geni. Així que van començar a batre el samurai.
  Alenka, de cames nues, va exclamar:
  - Que es glorifiqui l'esperit rus!
  La Natasha, prement el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va enviar una pluja de bales i va continuar:
  - I el nostre tsar, Nicolau II!
  L'Alenka, descalç, va continuar enviant closca rere closca. Cada tres segons sortia una arma letal. I les bateries japoneses van callar. I els soldats de pell groga van morir en gran nombre.
  Natasha, després d'haver segat diverses files de samurais, va donar suport:
  - L'himne de la Pàtria ens canta al cor.
  Alenka de cames nues, continuant escopint petxines amb farciment letal, i són molt més poderoses que el plastid, va continuar:
  "No hi ha ningú més bell que ell en tot l'univers".
  Natasha, disparant sense pietat als japonesos amb els dits dels peus nus, va afegir:
  - Premeu més la metralladora del cavaller.
  Alenka descalç, el naufragi del samurai, va acabar:
  - Mor per la Rússia donada per Déu!
  Les noies són molt així, super! Belleses magnífiques. Els mires i els admires. Però per als japonesos, això és pura mort. El tanc va caminar per les bateries. Va noquejar els equips d'armes. Ho va fer molt, molt ràpid. Després vaig caminar per les trinxeres. També va segar molts. Més precisament, no molts, sinó gairebé tots. L'extermini va resultar ser total. Aquí, és clar, tot funcionava automàticament. Així van ser destruïts els japonesos.
  L'Alenka va assenyalar amb una rialla, prement els botons del joystick amb els dits nus de les cames bronzejades:
  - Som més botxins que guerrers!
  La Natasha va riure i va acceptar:
  - Llibertat, geni i glòria botxins!
  I de nou dispara en rierols. I noqueja el samurai amb força salvatge.
  Margarita, que també va disparar amb precisió amb els peus nus, va comentar racionalment:
  - Hi haurà menys homes gais i hi haurà escassetat d'homes al Japó!
  L'Alenka, de cames nues, va esclatar a riure i va tornar a disparar:
  - Compte amb les dones! Dones, compte!
  Aquest és, de fet, el tipus de noia que reboten els obusos, la metralla i qualsevol bala. En qualsevol cas, la noia és una autèntica terminadora.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Les legions estan marxant,
  Les seves baionetes brillen.
  Hi ha milions darrere nostre
  Oh regiments russos!
  Ningú s'aturarà
  Ningú interromprà...
  El moviment en obre de nous,
  Volem ràpid!
  I tornarà a ploure sobre l'enemic. I no els deixa baixar a una centèsima part d'ampere.
  Alenka, descalç, llançant petxines amb la monotonia d'un picot, va xiular, acabant de cantar burlonament:
  - Un, davanter, dos davanter, es trontolla.
  Natasha, disparant, va confirmar la cançó:
  - Un cop, dos cops, està estirat!
  Cool Alenka va donar suport energètic:
  - Un cop un tauló, dos taulons - es construeix un taüt.
  La Natasha, amb les cames nues, seguia disparant i eliminant l'enemic amb ràfegues de metralladora, va xiular:
  - Una pala, dues pales - s'està fent un forat!
  I la guerrera va fer l'ullet amb els seus ulls de safir. Ella realment és una estimada.
  L'Alenka, de cames nues, va mirar de prop les posicions. El tanc va funcionar ràpidament i pràcticament no quedava res de l'exèrcit del general Nogi. Sembla que el mateix comandant va ser assassinat. Acabem l'últim japonès de l'exèrcit de setge.
  Medvedev va assenyalar lògicament:
  - Fins on ha arribat la tecnologia! Quatre homes van matar més de vuitanta-cinc mil japonesos en poques hores.
  Alenka mig nua, somrient malament, va dir:
  - Hem de destruir la resta també! No deixeu ningú enrere!
  Natasha va cantar mentre disparava als darrers mil samurais:
  - No, les muntanyes no seran daurades, aviat matarem tots els enemics de Rus!
  Cool Margarita va afegir:
  - No, hemorroides no, aviat seràs un adversari mort!
  Després d'haver segat l'exèrcit del general Nogi, les noies Terminator van sortir temporalment del tanc i van córrer descalços per la neu. Bé, ja és hivern.
  Ja van destruir més de cent cinquanta mil infants. I més la flota japonesa. No obstant això, més de dos-cents cinquanta mil japonesos més s'oposen a l'exèrcit del general Kuropatkin.
  Medvedev va sortir del son amb un cap de roure. Va caminar una mica. Després vaig tornar a jugar a l'ordinador... Star Wars és genial... Però alguna cosa no va funcionar...
  Medvedev va començar a repetir la nova estratègia. Vaig activar el joc històric: Rússia durant l'època de Nicolau II. I la guerra amb el Japó. Aquesta és una guerra tan cruel. Podeu desplegar una estratègia i produir forces a l'ordinador.
  Medvedev va jugar a un nivell fàcil, però va fallar una injecció dels japonesos i va patir grans pèrdues. Sí, cal construir no massa activament. Reiniciem.
  I de nou et jugues a tu mateix... Com va resultar que, en lloc de Kuropatkin, el president en funcions no brilla massa... Tot el temps hi ha alguns errors, errors.
  Llavors Medvedev va posar en marxa el conseller militar, i les coses van anar bé... I ell mateix va fer una migdiada i es va adormir a la seva cadira.
  La bella Alenka , esquitxant els seus peus nus, va preguntar a la Natasha:
  - Com et sents, matant tanta gent?
  La noia rossa va respondre sincerament:
  - No ho sé! Sembla com si fos un joc d'ordinador! No sents ràbia, ràbia o molta alegria!
  L'Alenka, amb les cames nues, va riure amb molèstia:
  - Això és la guerra!
  Nat Asha es va torçar en una cabriola. Els seus talons vermells i rodons brillaven. En general, és una noia meravellosa, capaç d'aconseguir molt sense gaire esforç. I si no el rentem, simplement el muntem.
  Les noies corrien per la neu. Els seus cossos són molt expressius. El pit és gran, els malucs són luxosos, com la gropa d'un cavall, els músculs són destacats. Aquestes són les belleses-herois. Tenen el poder femení més real. Tanta gràcia. I les cames: boles de músculs rodant sota la pell bronzejada.
  Tres exploradors japonesos es van trobar amb ells.
  Les noies van fer voltes. I com colpejaran els samurais a la barbeta amb els talons nus. I en realitat es van trencar les mandíbules. I es van treure totes les dents. Després d'això, les noies van cantar:
  - La grandesa dels russos va ser reconeguda pels planetes,
  Estem corrents amb confiança cap amunt.
  Som estimats i apreciats per totes les nacions del món,
  La gent de tot el país marxa cap al comunisme!
  I de nou les belleses feien l'ullet amb ulls maragdes. Es veuen tan lluitadors. Els guerrers estan actius. I de nou fent footing.
  L'Alenka, de cames nues, va saltar. Va fer girar el molinet a l'aire i es va adonar:
  - Estem genials. Podem conquerir el món sencer!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - Emperadriu del planeta Terra -
  Això és molt xulo!
  I les dues noies es van picar l'ullet. Després d'això, vam tornar a correr. De fet, cada dia de guerra costa massa per al tresor de la Rússia tsarista. I és hora d'acabar amb els japonesos ràpidament.
  Medvedev va saludar les noies amb un somriure radiant:
  - Bé, vas córrer?
  L'Alenka, de cames nues, va dir amb un somriure:
  - Estem corrent i preparats per lluitar!
  Natasha va comentar agressivament:
  -Matarem a tothom!
  Medvedev va agitar la mà i va ordenar:
  - Aleshores, anem!
  L'Alenka, de cames nues, va riure i va respondre:
  - Els nostres quatre són els més mortífers del món!
  Natasha s'hi va oposar, donant cops amb el peu nu:
  - No al món, sinó a l'univers!
  I el tanc potent, agressiu i letal va conduir a totes les velocitats. Més de dos-cents cinquanta mil japonesos estan per davant. Però hi ha prou obusos per a mil milions de soldats!
  Noies, una professora i una estudiant: aquest és un equip que aixafarà tothom i els convertirà en una banya de moltó. I el tanc vola cap a les tropes japoneses. Es precipita cap a si mateix amb amenaça. Vol trencar a tothom.
  Alenka, de cames nues, va cantar amb delit:
  Les extensions de Rússia: bonica, estimada,
  On són les perles de la neu, els rius sense límits de cristall,
  I el soldat rus i el general són un.
  Sant és el símbol de l'estat: l'àguila ortodoxa, el nostre rei!
  I ara el tanc ràpid es va enlairar. Va volar com un avió de caça. I es va trobar davant dels japonesos. El canó universal i les metralladores de drac van començar a funcionar de nou. Les noies es van posar al negoci amb moltes ganes. Sense més preàmbuls.
  Alenka va disparar l'arma amb els dits dels peus nus, va noquejar els japonesos i va cantar:
  - Glòria als meus Rus, Stalin i Lenin, una família!
  I el diable pèl-roig brilla amb ulls maragdes. I com fote el samurai. T'enamoraràs.
  I la Natasha tampoc és inferior. Goleja els japonesos.
  I canta:
  - No freneu els girs. El nostre destí és guanyar, noies!
  El guerrer estava en plena floració. I tan ràpid, abocant foc sobre l'enemic.
  I els peus nus premeu el botó del joystick.
  Alenka mig nua, disparant, va comentar:
  - Hi ha dos problemes a Rússia...
  La Margarita la va interrompre aquí:
  - Si només fossin dos!
  Alenka, amb les cames nues, disparant, va acceptar amb gust:
  - Sí, si només dos!
  La Natasha, disparant, posant centenars de japonesos, la va agafar i va cantar:
  - En dos, en dos hiverns. En dues, en dues primaveras!
  Alenka, amb les cames nues, disparant, va afegir:
  - Mataré els japonesos i tornaré!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - Port Arthur és nostre! I no permetrem que ningú prengui la nostra Manxúria!
  I el guerrer va tornar a colpejar el samurai. Els russos no perdran davant els japonesos. Això demostra una vegada més com d'invencible és Rússia!
  L'Alenka, de cames nues, va trencar la bateria i va arrossellar:
  - Rus' serà famós als països i segles més llunyans!
  La Natasha també va grarrucar:
  - I cap força ens aturarà!
  I va destruir un parell de milers de samurais més. Llavors el dipòsit va avançar i la collita va continuar.
  Margarita, mirant això, va expressar la seva opinió:
  - Si la guerra es guanya tan brillantment, què farà Rússia després?
  Medvedev va veure com les noies tallaven els japonesos i va suggerir:
  - Hi haurà una guerra, ja sigui amb els alemanys o amb els britànics! Però en qualsevol cas, la batalla amb la Terra del Sol Naixent no és l'última!
  L'Alena, després d'haver trencat una altra bateria, va dir:
  - Doncs els donarem als alemanys, bé, els donarem tant que no semblarà prou!
  Natasha, el destructor de samurais, va afegir:
  - I Hitler no tindrà ningú a qui reclutar a la Wehrmacht!
  Alenka, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, va declarar agressivament:
  - Però em sap greu els aris. Van morir tants nois blancs bonics!
  Natasha va estar d'acord amb això, assentint amb tristesa:
  - Sí, va morir tanta gent bona! I per a què?
  La noia va colpejar el japonès i es va adonar.
  - I els japonesos són una bona nació, però estem obligats a lluitar amb ells! Encara que això tampoc és massa bo!
  Margarita va assenyalar lògicament:
  - I els animals? No es maten entre ells? Però l'home és només un animal de primer ordre!
  Medvedev va somriure i va objectar:
  - L'home, a diferència dels animals, té ànima! I la seva ànima és realment única i immortal! Així doncs, nosaltres i els animals som tot un abisme!
  Margarita es va oposar a això:
  - I els micos? També tenen un alt nivell d'intelЈligència. Un d'ells sap tres mil paraules i mitja!
  El president en funcions va respondre:
  - Però són els nostres parents!
  Alenka, de cames nues, va disparar als japonesos i va cantar:
  - Sóc un mico! També un home!
  Natasha, tallant el samurai, va arrossellar:
  - No caminis amb micos durant un segle!
  El supertanc va continuar tallant els japonesos. Perquè no? És realment una bèstia boja
  que dispara quaranta mil bales per minut. I la seva armadura és impenetrable a gairebé qualsevol projectil. I no només a principis del segle XX.
  Alenka, de cames nues, disparant, va declarar agressivament:
  - El tsar Nicolau va fer molt per Rússia, però va romandre poc apreciat i subestimat!
  Natasha, fent foc sobre els japonesos, va acceptar:
  - És correcte! El rei va ser assassinat. Van obligar el sacerdot a allunyar-se del tron! I què ha millorat?
  Alenka, de cames nues, va disparar des d'un canó i va afegir:
  - Va ser encara pitjor! I encara més gent vil va arribar al poder!
  La Natasha va riure, va colpejar el japonès i va dir:
  - Així que lluitem per un futur millor! I per la llibertat de Rússia!
  Alenka mig nua, disparant, va dir:
  - Pel canvi i la victòria!
  Llavors va mostrar el puny. És una noia que pot fer això. Aleshores, fins i tot el samurai no podrà desfer-se'n. I les metralladores funcionen. Tothom sega i sega.
  De fet, travessen files senceres de cadàvers. I netegen l'espai de manera assassina.
  El general Kuropatkin va ser informat que alguna cosa estranya estava passant entre els japonesos. Tirs, explosions, algú els va atacar.
  . CAPÍTOL Núm 9.
  Medvedev, després d'haver dormit una mica, va tornar a agafar l'ordinador. Ni tan sols es va afaitar. I de nou va començar a jugar a la seva manera.
  L'atac al Japó després del codi canalla amb tancs i avions. Inclòs el millor bombarder de la Primera Guerra Mundial, Ilya Muromets. Que es va declarar molt fort. I va colpejar els japonesos com un cop de goma contra les mosques.
  I endavant cap a Tòquio...
  Dmitry Medvedev, després d'haver conquerit el Japó, es va anomenar l'emperador Mikado.
  I després noves guerres...
  Per exemple, podeu jugar a la història alternativa. Alexandre II va dir a Bismarck el 1875 que les seves diferències amb França eren una qüestió interna entre Alemanya i els francesos. Bismarck es va fer càrrec i va atacar França el 1876. Al principi, els prussians van tenir sort i van arribar a París. Però després van frenar. I Gran Bretanya va entrar a la guerra... Tot hauria anat bé, però els britànics van donar batalla a Alemanya i van ser derrotats. Llavors els prussians van aixecar les seves forces.
  La guerra a Occident es va allargar. Els francesos es van defensar desesperadament. Anglaterra transferia cada cop més forces...
  Mentrestant, Rússia va conquerir Turquia i Istanbul. Gran Bretanya i França i Alemanya es van veure embolicats en la guerra. I l'imperi del tsar Alexandre va annexionar moltes terres, inclòs l'Iraq, arribant a l'oceà Índic. I Palestina, i terres fins a Egipte. I així les tropes russes, dirigides per Skobelev, van conquerir la Meca, Medina i altres ciutats de l'Aràbia Saudita.
  I es va formar la part sud de l'Imperi Rus. I Alexandre II es va convertir en un gran rei. I la guerra entre Alemanya contra França i Gran Bretanya va durar deu anys.
  I va acabar amb un sorteig pràctic.
  Alexandre II va governar fins al 1887 i va ser víctima d'un intent d'assassinat dut a terme sota el lideratge d'Alexandre Ulyanov, germà de Lenin. Va acabar el seu regnat gloriós, sota el qual Rússia va construir moltes carreteres, va conquerir moltes terres i va alliberar els camperols.
  Aquesta alternativa era com es jugava el joc. Alexandre Tercer, juntament amb el comandant Skobelev, va conquerir tant l'Iran com el Pakistan. Però també va morir: un cap petit brillant. Sota Nicolau II, Rússia va fer una guerra amb el Japó que ja tenia una flota a l'oceà Índic, que va venir en ajuda del Pacífic amb força rapidesa. Els russos van derrotar els samurais amb relativa rapidesa, i tenien molta més força tant a terra com a aigua.
  A més, l'exèrcit rus estava comandat pel brillant ministre de Defensa Skobelev. I Rússia no només va guanyar, sinó que també va aconseguir conquerir el Japó. A més, els Estats Units encara no s'havien aventurat més enllà de l'hemisferi occidental, i la Gran Bretanya no era tan forta. A més, Rússia estava en una aliança amb Alemanya. Aquest últim es va quedar per darrere de Gran Bretanya i França en la lluita per l'Àfrica. La Rússia tsarista, després de l'annexió del Japó i parts de la Xina, es va fer encara més forta. S'estava construint la carretera Delhi-Moscou.
  Com es veu d'això, els plans de la Rússia tsarista d'expansió a l'Índia i la Xina es van implementar amb èxit. El tsar Nicolau II va escollir el bàndol d'Alemanya durant la Primera Guerra Mundial. Els alemanys van derrotar França i van ocupar Bèlgica, Holanda, Dinamarca i Noruega. Rússia va capturar Egipte, la major part d'Àfrica i Indoxina. I també les possessions del Pacífic de Gran Bretanya. I fins i tot va aterrar a Austràlia. I la seva Austràlia va ser capturada.
  Després de la qual cosa la guerra va acabar amb el desembarcament i l'ocupació de Gran Bretanya. La Primera Guerra Mundial ha acabat. Però al Kaiser Wilhelm li va semblar que Rússia ja havia conquerit massa terra, i sense intentar-ho realment. I va somiar amb venjança. De fet, Rússia va conquerir grans àrees: Austràlia, tota Àsia, la major part d'Àfrica, els alemanys no van mossegar tant, i encara més de Portugal i Espanya que van ocupar. Àustria-Hongria va aconseguir el control d'Itàlia i Líbia. Rússia va ocupar aproximadament tres quartes parts d'Àfrica, i després va ocupar Etiòpia una mica més tard. Els alemanys van aconseguir tallar el Marroc.
  Naturalment, això no va ser suficient per a Alemanya. Encara que va prendre França, Bèlgica, Holanda i Noruega, i Rússia va sotmetre Suècia.
  Els preparatius de Wilhelm van començar per a una nova guerra amb Rússia. La crisi de 1929 va agreujar la situació. Àustria-Hongria i Alemanya controlaven gairebé tota Europa. I part d'Àfrica... I Gran Bretanya. Però encara quedaven els EUA i el Canadà. Guillem i Nicolau II encara no havien decidit entrar en guerra entre ells. A més, Rússia menys que tot volia lluitar, digerint extensos territoris. Per accelerar la seva assimilació, el tsar Nicolau II fins i tot va permetre que els russos tinguessin quatre esposes. El que es va consagrar al VIII Concili Ecumènic.
  Una decisió semblant es va prendre el 1925. I el 1926, Nicolau II es va prendre una altra esposa. Com va resultar, la decisió no va ser estúpida. El 1929, l'emperador va tenir una altra filla. I el 25 de novembre de 1932, per fi va néixer un fill sa. Nicolau segon el va anomenar Pere. En honor a Pere el Gran.
  I el 1933, el 15 de maig, va començar una nova guerra. Alemanya va declarar la guerra al Canadà. Com a domini de la Gran Bretanya. Dos mesos després, els Estats Units, liderats per Roosevelt, malgrat la crisi econòmica, van entrar en guerra amb Alemanya. No volien renunciar al Canadà.
  Ja de mitjana edat, però agressiu, Wilhelm va intentar inicialment lluitar sol, sense demanar ajuda russa. Esperava fer-ho tot ell mateix. Però no és tan fàcil conquerir un territori separat per un oceà. A més, els Estats Units van construir ràpidament tancs i un exèrcit. I van formar regiments... La guerra va durar un any sencer sense gaire èxit per als alemanys. Que només va aconseguir capturar Islàndia i Groenlàndia. Però al Canadà no ho van poder aconseguir.
  Guillem es va dirigir al tsar Nicolau II: "Ajudeu-me, company". Ets el meu cosí i germà. El mateix Nicolau II tenia plans per a Alaska i Canadà. Bé, vaig decidir que no són els déus els que esculpen testos. I el va agafar, i el 25 de juny de 1934 va declarar la guerra als EUA i Canadà. Les seves tropes es van traslladar per Alaska, a través del territori nord-americà.
  En aquest moment, el ferrocarril a Chukotka ja s'havia construït i les tropes russes avançaven amb èxit. Al seu costat hi havia una superioritat numèrica i els millors tancs del món, tant lleugers com pesats i mitjans.
  Així que Amèrica va haver de fer front a forces desiguals.
  I Nicolau II, com veiem, és realment sobre un cavall blanc. I una victòria rere l'altra. Les tropes russes estan marxant per Alaska. I prenen ciutat rere ciutat, poble rere poble.
  Els alemanys estan intentant desembarcar a Cuba. La guerra va creixent. El Kaiser Wilhelm escriu a Nicolau II:
  - Els russos i jo hem estat i estarem sempre units. I no ens barallarem mai. Així que s'acabi amb Amèrica.
  A causa de les comunicacions esteses, el progrés va ser una mica més lent del previst. Però les tropes tsaristes russes van capturar tot Alaska en cinc mesos de lluita i van entrar al Canadà.
  Roosevelt fins i tot va oferir la pau a Rússia, prometent renunciar a Alaska, però ja era massa tard. La guerra va continuar amb un abandon salvatge.
  A l'hivern de 1935, malgrat les difícils condicions meteorològiques, les tropes russes van arribar a les fronteres nord-americanes al nord. Els combats van continuar a la primavera... Les tropes russes van fer una operació rere l'altra, i a finals de juliol van capturar quasi la totalitat del Canadà. I a l'agost van envoltar Filadèlfia.
  Els EUA es troben en una situació molt difícil. Però van lluitar desesperadament... Tanmateix, a finals de 1935, més d'un terç del territori nord-americà ja havia estat capturat. I a l'hivern, els èxits tsaristes van ser encara més grans... A principis de març de 1936 es van acostar a Washington i Nova York.
  I a l'abril es van prendre ambdues ciutats... La guerra va continuar fins a l'agost fins que es va ocupar tot el territori dels Estats Units.
  Després va arribar l'ofensiva a Mèxic, i així successivament, arreu del territori.
  Guillem va proposar a Nicolau II completar la divisió del món sencer. Nicolau II va estar d'acord.
  Durant el 1937, tota Amèrica Llatina va ser capturada per les tropes russes. Així, Nicolau II va completar la divisió del món amb els alemanys. I només queden tres imperis: el més gran: el rus, després l'alemany i encara més l'Àustria-Hongria.
  Rússia es va convertir així en l'hegemonia mundial, però... Nicolau II encara és un gran tsar, però un mortal. Morí l'agost de 1939. I l'ancià Wilhelm va atacar Rússia l'1 de setembre de 1939. Va decidir aprofitar que Pere quart era encara un nen, ni tan sols set anys. I va decidir que mentre els regents governaven Rússia, el millor era fer vaga. Dos dies més tard, Àustria-Hongria també va entrar en guerra. Tots els països del món es van veure abocats a la confrontació. L'última guerra de la història del planeta Terra ha començat.
  L'exèrcit tsarista no tenia igual en nombre i qualitat de les armes. Els tancs i avions russos segueixen sent els millors del món.
  I les batalles ho van demostrar. També ho són els nous comandants talentosos.
  Però Àustria-Hongria va resultar ser l'enllaç feble des del principi. I va perdre gairebé des dels primers dies. L'exèrcit tsarista va derrotar els austríacs, va prendre Lvov i després Peremyl. Només retirant part de les seves forces de Polònia, els alemanys van salvar els austríacs de la derrota completa. Però fins i tot això va servir de poc. L'intent de prendre Varsòvia per part de l'exèrcit del Kaiser va fracassar en desgràcia. I les tropes russes els van fer retrocedir amb força més de dos-cents quilòmetres.
  Els alemanys van aturar les tropes russes amb molta dificultat. Tot l'hivern va passar en batalles. A la primavera les batalles també estaven en ple apogeu. Les tropes russes van agafar la iniciativa a poc a poc. Van tenir diverses vegades més soldats i, per tant, a l'estiu van poder desgastar tant els alemanys en escaramusses mútues que van començar a rendir-se. Al mateix temps, va començar una ofensiva contra Àustria-Hongria. A la tardor Budapest estava envoltada. A més, l'exèrcit tsarista va capturar possessions alemanyes al Canadà. I a l'hivern de 1940-1941, l'exèrcit tsarista va tallar Prússia Oriental. I a l'abril de 1941 va arribar a l'Oder.
  La posició dels alemanys es va fer extremadament difícil. El maig de 1941, Viena va caure. I durant l'estiu, els russos van arribar als Alps i van alliberar Venècia. Vam entrar a les regions del sud d'Alemanya.
  I a la tardor finalment van capturar Itàlia. L'ofensiva d'hivern contra Berlín va acabar amb la seva captura el 30 de gener de 1942. Després d'això, la resistència dels alemanys, que ja havien perdut totes les seves possessions a l'Àfrica, es va afeblir. Els russos van arribar al Rin a l'abril. Després d'això, el 22 d'abril, les restes de les forces alemanyes capitularen.
  Així va acabar l'última guerra al planeta Terra. Va acabar amb la victòria i l'èxit de la Rússia tsarista.
  Després va venir la conquesta de l'espai exterior. L'any 1936, el primer home rus va volar a l'espai. Va volar al voltant del planeta Terra. I el 1945, el 9 de maig, els russos van aterrar a la Lluna.
  Van volar a Mart el 1967. A Venus el 1969. A Mercuri el 1972. I als satèlЈlits de Júpiter el 1973. L'home va aterrar al planeta més llunyà Plutó ja el 1980. I l'any 2003 va tenir lloc el primer vol fora del sistema solar de la història de la humanitat. El vaixell rus va volar a Alaf Centauri i va tornar el 2018.
  A partir del 2020, Rússia encara està governada per Pere Quart, que, gràcies als èxits de la medicina moderna, no és gens un home gran. Pere Quart ha regnat vuitanta-un anys i el seu regnat és el més llarg de la història del món. On es coneixen les dates exactes del regnat, és clar.
  Bé, de moment, tot és tranquil al món, com sempre. I fins i tot una mica avorrit... La gent té una bona vida. És cert que hi ha problemes amb la superpoblació. Però aquí ja s'estan introduint restriccions de naixement.
  L'ortodòxia s'ha modernitzat. Els sacerdots eren rapats i vestits amb uniformes amb tirants.
  El desenvolupament de la tecnologia ha generat un gran atur. Però aquest problema també està resolt. S'ha desenvolupat l'Hipernet.
  La investigació està en marxa i ja s'han creat naus espacials capaços de moure's més ràpid que la velocitat de la llum. Sí, bo per a la Rússia tsarista i el món sencer sota el domini dels Romanov. Aquesta dinastia més gloriosa de la història de la humanitat.
  Pare tsar Nicolau. Construeix un paradís al planeta Terra!
  Dmitry Medvedev va rebutjar l'estratègia. Va conquerir el món sencer per als tsars russos. Va mostrar el seu pensament estratègic. Va aconseguir un gran èxit i es va tornar a adormir, vestit i somiant com abans.
  Kuropatkin va dir:
  - Tranquil! Només pau!
  El general Linevich va assenyalar amb alarma:
  - ExcelЈlència, potser ara podem fer vaga?
  L'ajudant general Kuropatkin va declarar:
  - No! És clar que no! Podria ser una trampa japonesa!
  El general Linevich va comentar tímidament:
  - Aquesta és la nostra oportunitat de guanyar finalment aquesta guerra!
  Kuropatkin va declarar amb una veu tremolosa:
  - Paciència, paciència i més paciència!
  Linevitx va objectar més enfadat:
  - Però Alexander Suvorov va dir: un moment dóna la victòria!
  Kuropatkin va murmurar secament:
  - Aquí tinc el comandament! I abans que res hem de preservar l'exèrcit. I en general, el Japó aviat es quedarà sense força!
  Linevich va suggerir:
  - Potser hauríem de fer, almenys, un reconeixement?
  Kuropatkin va acceptar de mala gana:
  - Això és possible, només vés amb compte!
  Linevich va grunyir agressivament:
  - En nom del Tsar i de la Pàtria!
  Mentrestant, el supertanc eliminava els japonesos. Els va fer fora, els va disparar de diverses maneres.
  Alenka, amb les cames nues, disparant sense pietat, va preguntar al president en funcions:
  - Aquesta és la nostra darrera operació?
  Medvedev va preguntar amb un somriure:
  - Per què penses això?
  La bèstia pèl-roja va dir:
  - Els japonesos ja no tenen grans formacions!
  Clavant i disparant al samurai, Natasha també va estar d'acord:
  - Però, de fet, el Japó no té res més amb què lluitar!
  Medvedev va respondre amb una mirada una mica incerta:
  - El Japó pot reunir més tropes noves i comprar nous vaixells d'Amèrica i Gran Bretanya. Així que, reconeixem-ho, la guerra encara no ha acabat!
  Alenka mig nua, disparant al samurai, va comentar:
  - I si Rússia ofereix pau al Japó en condicions moderades? Prendrem només la cresta Kuril, i tota la resta es mantindrà com era abans de la guerra?
  El president en funcions va acordar:
  - En aquest cas, molt probablement hi haurà pau!
  Margarita va dir enfadada:
  - Si no fos la revolució, els japonesos encara haurien estat derrotats. No anirien enlloc!
  Natasha, amb les cames nues, abocant foc sobre el samurai, va acceptar fàcilment:
  - Certament! No anirien enlloc!
  Cool Alenka, trencant els japonesos amb petxines, va suggerir:
  - Capturem el Mikado!
  La Natasha es va aixecar d'un salt agressiu:
  - Capturar el Mikado? Bé, interessant!
  La Margarita va dir amb un somriure:
  - No seria massa?
  Medvedev també va expressar dubtes:
  - Això no és massa? Al cap i a la fi, una cosa és defensar el propi i una altra interferir amb el Japó, que, reconeixem-ho, tampoc no lluita a les terres russes originals!
  Alenka, amb les cames nues, va xiular, tornant a aixafar els japonesos amb petxines:
  - Val la pena mostrar tanta pietat?
  La Natasha, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, va assentir:
  - De veritat, per què necessitem això? També podem capturar el Mikado!
  La Margarita va riure:
  - T'apunto com si estigués en guerra! I a la guerra, com amb tu!
  Medvedev va respondre severament:
  - Necessites saber quan parar! No som persones a l'atzar! Som els que canviem seriosament i conscientment la història! Així que cal mostrar sentiment, incloses les mesures!
  Alenka amb cames nues va disparar i cantar:
  - Eh, mesura, mesura! Quant de còlera hi ha!
  El supertanc estava treballant activament. Més de cent vint-i-cinc mil japonesos ja han estat destruïts. Meitat esquerra.
  La Natasha va cantar amb un somriure:
  - Destruirem tot el món de la violència,
  Baix a terra i després
  Construirem un nou món fantàstic,
  Perquè no hi hagi problemes i problemes!
  Alenka, descalç, disparant un foc molt letal, va xiular:
  - Per un rei bo i just!
  Margarita va suggerir:
  - O potser agafarem un parell de bótes de sake?
  L'Alenka, de cames nues, va somriure verinosa:
  - Què vols per beure?
  Margarita va negar amb el cap negativament:
  - Els atletes no beuen!
  Alenka, amb les cames nues, després d'haver explotat una altra bateria, va riure:
  - De plats petits!
  Natasha va suggerir:
  - Bevem cervesa de palma. És més saludable!
  I va abatre més japonesos.
  Medvedev va respondre:
  - Primer els negocis, després la diversió!
  El president en funcions no ho hauria de saber? No estava sempre ocupat i ocupat?
  Sí, un dels primers decrets del president en funcions Medvedev va ser augmentar tres vegades els sous dels diputats de la Duma de l'Estat. I què passa amb els diputats? Van ajornar les eleccions presidencials. Per tant, Medvedev va exercir com a president en funcions a Rússia durant força temps.
  I fins i tot això es va convertir en una situació única. Quan el cap de l'estat compleix les seves funcions durant tant de temps. Però el canvi no arriba. Més precisament, tot va canviar sota Medvedev per a pitjor. Com si la fortuna, que tant estimava Putin, decidís venjar-se del seu successor. Què li passa!
  El tanc T-95 modernitzat va continuar exterminant els samurais en progressió geomètrica. Aquesta màquina va demostrar la seva eficàcia. I la força negativa de la ràbia de multiplicar la quasi-matèria.
  Alenka mig nua, disparant als japonesos, va dir lògicament:
  - Tot i així, això no és del tot correcte. Resulta que no podem fer res sense superarmes!
  La Natasha, de cames nues, va respondre enfadada:
  - Algunes potències superiors van impedir que Rússia guanyés la guerra amb el Japó. Però es va planejar una cosa bona, l'evangelització de la Xina. I no ha quedat massa bonic!
  La Margarita va fer la pregunta òbvia:
  - Què passa amb Déu llavors? Per què no va ajudar l'Ortodòxia?
  Alenka gairebé nua, enviant closca rere closca, va assenyalar:
  - Això és! De fet, permet que els japonesos guanyin el país ortodox. Aquesta és realment una traïció a la fe russa!
  Natasha, abocant foc sobre els japonesos, va comentar enfadada:
  - La religió imperial no ha de ser pacifista. És possible convertir-se en un gran país si vius segons el manament: si et peguen a la galta dreta, gira a l'esquerra!
  Cool Alenka va estar d'acord amb això, aixafant els japonesos:
  - Certament! No tenim necessitat de pacifisme! Estima el teu enemic! Això és un manament?
  La Margarita va cantar amb entusiasme:
  Qualsevol que és humà neix guerrer,
  Així va passar: el gorilЈla va agafar la pedra.
  Quan el viu està condemnat a lluitar,
  I el foc arde al cor!
  
  El nen veu una metralladora en els seus somnis,
  Prefereix un tanc a una limusina.
  Qui vol convertir un cèntim en un níquel?
  Des del naixement entén que el poder mana!
  Va exclamar la Natasha, abocant foc sobre els japonesos amb la fúria d'un volcà en bombolles:
  - Sí, automàtic! I la força és el més important! Hem de guanyar!
  L'Alenka, de cames nues, va xiular amb frenesí i ràbia, noqueant els japonesos:
  - Sóc el que vaig néixer per guanyar! I res menys. La nostra victòria serà nostra!
  Natasha va estar d'acord, prement els dits nus de les seves cames musculoses sobre els botons del joystick:
  - Serà millor així! Hem governat i sempre governarem! Vull dir, Rússia!
  L'Alenka, descalç , noqueant als japonesos, va cridar:
  - No mentiré, vull governar! Però no només una màquina rovellada, sinó tot un imperi!
  I la noia ja ha escombrat l'última bateria de la Terra del Sol Naixent. És tan bella que hauria de ser campiona del món. I mai cedir a la debilitat i la timidesa.
  Natasha, disparant, va murmurar:
  - Seré una reina! O, millor encara, l'emperadriu!
  Alenka, de cames nues, va continuar:
  - Què passa amb la guerra, què passa amb la guerra, és una mala dona i una gossa! Però produeix nois guapos, diu: mata el covard que hi ha en tu!
  Margarita va assentir d'acord:
  - És cert, mata el covard que hi ha en tu! Crec que si Nicolau II va abdicar del tron no va ser gens per covardia!
  Alenka, mig nua, va declarar amb decisió:
  -Ara no renunciarà! Enfortirem el tron reial perquè es mantingui durant segles!
  Natasha va exclamar:
  - Sigues un gran tsar Nicolau II! Us donem suport! No hi haurà revolució, hi haurà la Gran Rússia!
  Finalment, els guerrers van acabar amb l'extermini de l'exèrcit de la Terra del Sol Naixent. Més de dos-cents cinquanta mil soldats i oficials van ser assassinats. Així, gairebé totes les forces terrestres del Japó van ser destruïdes. Igual que la marina va deixar d'existir.
  Alenka, de cames nues, va dir amb un somriure:
  -Va valdre la pena? Aleshores, volia dir-te flipat? Sense resistir massa temps, l'exèrcit va aconseguir derrotar Rússia!
  Natasha va declarar amb confiança:
  - Rússia va perdre només a causa de la cinquena columna. En cas contrari, hauríem guanyat igualment!
  Margarita va preguntar al president en funcions:
  - Què farem? Tornem o continuem?
  Medvedev, que estava perdent energia, va encendre l'ordinador i va dir:
  - Ara se'ns donarà una previsió del desenvolupament posterior de la Rússia tsarista. Si tot va bé, hi tornarem.
  Es va sentir una veu femenina agradable;
  Després de la destrucció completa de les forces terrestres i la marina japonesa, el Mikado va oferir la pau. Els EUA i la Gran Bretanya van acordar actuar com a mediadors.
  Les condicions eren favorables a Rússia. El país va rebre la cresta Kuril i Taiwan.
  Així com el control de Manxúria, Corea, Mongòlia. A més, el Japó també va pagar una indemnització de dos-cents cinquanta milions de rubles russos d'or.
  L'autoritat del tsar Nicolau II va créixer i es va produir un declivi del sentiment revolucionari. El país va iniciar una ràpida recuperació econòmica. Zheltorossiya va sorgir. Part de la Xina va passar voluntàriament a part de Rússia, així com Corea i Mongòlia. L'Imperi tsarista es va fer més gran i la seva població va créixer. El creixement econòmic va començar abans que en la història real i va ser més fort.
  No hi havia Duma estatal, i el govern tsarista es podia preparar millor per a la Primera Guerra Mundial. Els primers tancs lleugers del món "Luna"-2 en producció en massa i els bombarders de quatre motors "Ilya Muromets" i "Svyatogor" van aparèixer a Rússia. La Primera Guerra Mundial va començar de totes maneres, però va tenir més èxit per a Rússia.
  Atès que el rei tenia més població, economia i exèrcit. I la posició interna és més forta. No hi ha una Duma d'Estat, un focus de rebelЈlió i cop militar.
  Amb èxit variable, però, en general, per iniciativa de Rússia i la victòria de la majoria de batalles, la guerra va acabar el 7 de novembre de 1915 amb la rendició d'Alemanya. Àustria-Hongria es va ensorrar i es va dividir. Galícia i Bucovina es van convertir en províncies russes. Cracòvia i les terres circumdants van entrar al Regne de Polònia, igual que Poznan, Danzig i part de Prússia Oriental. I Klaipeda es va unir a la província bàltica. Va sorgir Txecoslovàquia, un regne dins de Rússia.
  Romania es va annexionar Transsilvània. Hongria es va convertir en un regne independent, però sota el patrocini de Rússia, i el tsar Nicolau com a co-governant. Àustria s'ha convertit en un país molt petit. Iugoslàvia va sorgir, també sota el patrocini de Rússia i sota el cogovernant Nicolau II.
  Türkiye ha desaparegut del mapa polític del món. L'Iraq i Palestina van passar a formar part de Gran Bretanya, Síria va passar a formar part de França, Àsia Menor i Istanbul es van convertir en províncies russes. Així, Rússia va tornar a augmentar el seu territori. Però no va acabar aquí. Aleshores es va conquerir la península saudita juntament amb els francesos i els britànics. I després Rússia i Gran Bretanya van dividir l'Iran i l'Afganistan. El nord i el centre es van convertir en províncies russes, i el sud una colònia britànica.
  El món semblava que s'havia tornat estable. La guerra va continuar només a la Xina. Però el 1929 va esclatar una greu crisi econòmica que va provocar la Gran Depressió.
  Els sentiments revolucionaris van tornar a créixer a Rússia. Van esclatar vagues i protestes. Però la crisi va resultar no ser massa greu. A més, el 1931 va tornar a esclatar la guerra amb el Japó.
  El samurai volia venjar-se. Però aquesta vegada l'exèrcit rus era més fort en tots els aspectes. I l'almirall Kolchak és un comandant naval brillant.
  Japó no només va ser derrotat, sinó també capturat. El tsar Nicolau II va ser oficialment coronat emperador Mikado del Japó el febrer de 1932. Així, Rússia es va expandir encara més. I es va annexionar gairebé tota la Xina.
  Tant pel que fa a la població com al territori, Rússia no tenia igual. A més, l'Imperi Britànic s'estava debilitant. Hitler va arribar al poder a Alemanya el 1933, però què podia fer contra Rússia? No importa. El tsar Nicolau II va morir el 1937, després d'haver gaudit d'un regnat molt reeixit, el segon més llarg després d'Ivan el Terrible. I amb conquestes rècord quant a superfície i població.
  Tanmateix, no tot va funcionar per al rei en la seva vida personal. L'hereu Alexei va morir jove. A causa d'un matrimoni desigual, el germà petit Mikhail va ser privat del dret al tron de Rússia.
  La corona va ser heretada per Kirill Romanov, que va morir el 1938 sense viure ni un any. I el seu fill Vladimir III es va convertir en el nou rei. Va ser coronat i el monarca va regnar feliçment per sempre fins al 1992. I Rússia va prendre primer les colònies de França i Gran Bretanya, juntament amb Alemanya. Després va conquerir Alemanya. I després el món sencer. En resum, el nou tsar Jordi I es va convertir en emperador mundial el 1992.
  Medvedev va acabar la revisió i va dir:
  - Pel que sembla, prou per a aquest univers! Tornem!
  I tots quatre cridaven:
  - Glòria al tsar Nicolau II!
  . EPÍLOG INTERMEDI
  Medvedev es va despertar d'una trucada... Se li va informar que la presa de possessió de Zelenski com a president de Rússia i Ucraïna ja estava en marxa. I que, diuen, és hora que Dmitry Anatolyevich abandoni l'oficina.
  Medvedev va complir de mala gana. Abans de marxar, em vaig afaitar i em vaig banyar.
  Després va sortir de l'oficina. El van portar en un vehicle especial. De camí, van dir que el millor seria que Medvedev volés a les illes Canàries per descansar-hi.
  I Zelensky va fer un altre espectacle de la seva inauguració. Com és habitual, colorit amb focs artificials i salts. El dia de la inauguració, Vitali Klitschko va lluitar amb Michael Tyson a l'estadi de Kíev. El famós boxejador nord-americà va acceptar la lluita per grans problemes de diners. Klitschko va dominar les dotze rondes, però diplomàticament no va noquejar Tyson.
  Formalment, es va jugar una de les versions menors del campió del món.
  Després d'això, Vitali Klitschko va rebre un cinturó de diamants.
  Vladimir Zelensky va rebre les felicitacions de tots els països del món, inclosa la Xina. A més, a l'Imperi Celestial, el malestar popular es va intensificar. L'home no viu només de pa. La gent volia democràcia i llibertat. El despotisme del Partit Comunista Xinès estava fart; tothom volia llibertat.
  Zelensky s'ha convertit en un símbol. Un símbol de força democràtica, després de la caiguda de la dictadura dels serveis secrets sota Putin.
  Zelensky va parlar molt sobre els canvis, l'economia i els nous èxits. Ja hi ha hagut un concurs per al càrrec de primer ministre a Rússia. Hi havia diversos milers de solЈlicitants. El procés de selecció va ser molt intens. I va quedar genial.
  Fins ara tot anava molt bé. Zelensky fins i tot va fer una cabriola a la seva inauguració. Va rebre aplaudiments. Després va demostrar el seu coneixement de llengües estrangeres. Va actuar molt activament i enèrgicament.
  Finalment, Zelensky ho va agafar i va fer un parell de discursos més.
  A més, després de la inauguració, van seguir les decisions de personal. Molts canvis i cares noves al govern.
  Hi havia una autèntica selecció de "comissaris de ferro". A Rússia es va produir una revolució de personal.
  Zelensky va emetre molts decrets en els primers dies. Es permet la venda d'alcohol a la nit i als punts de desplaçament. Va introduir nous impostos als rics. Va aixecar la immunitat de diputats i jutges. Augment de la producció. Es van introduir aranzels al comerç amb la Xina.
  A Bielorússia es va celebrar un referèndum sobre la unificació amb Rússia. I això també va ser el crèdit de Zelensky. La majoria dels bielorussos van donar suport a la unificació amb Rússia.
  Zelensky es va queixar que Medvedev va augmentar massa els pegats, però va prometre que la inflació es calmaria. I que no passarà res dolent.
  De fet, el creixement dels preus es va aturar aviat. I l'economia russa va començar a créixer. I al Caucas, les accions militants d'alguna manera es van apagar. Es va tornar molt més tranquil.
  Zelensky finalment va proposar una candidatura per al càrrec de primer ministre de Rússia. Es va convertir en Alexey Bolshakov, doctora en ciències de trenta-dos anys. Va guanyar la competició amb molta confiança. I es va convertir en primer ministre, el més jove de la història russa.
  Medvedev va volar a les Illes Canàries de vacances, i va rebre la pensió de l'expresident, simplement divertint-se. Fins ara no ha tingut cap problema. Però Shoigu va ser arrestat i acusat d'intent de cop d'estat. Què volia?
  També hi havia moltes altres solucions... A Amèrica va guanyar una dona demòcrata de quaranta-un anys. Així, el govern va canviar. I una dona i la candidata més jove de la història dels EUA va arribar al poder. L'era de Trump s'ha acabat. Però l'amistat amb Rússia tot just comença a florir. Naturalment, contra la Xina dictatorial, els Estats Units i el nou Imperi Rus ara eren amics.
  Zelensky fins i tot va fer un referèndum i va introduir un nom diferent: en canvi, Rússia - Kievan Rus. Que també va dir molt. Bielorússia es va unir a la federació. I va començar el renaixement de l'imperi... Sobre una base democràtica.
  La nova presidenta dels Estats Units va heretar l'hostilitat de Trump cap a la Xina i es va dedicar a crear una coalició. La Rus de Kíev es va desenvolupar econòmicament amb Zelensky amb èxit. Rússia va frenar una mica la Xina. Després es va unir a l'OTAN. Aviat un govern prorus va arribar al poder al Kazakhstan i es va formar un estat d'unió. Els russos estaven allunyant l'Àsia Central de la Xina. L'enfrontament va anar creixent.
  Zelensky va dur a terme una campanya anti-Stalin i anti-Putin. Va privar a Stalin i Putin de tots els premis que Medvedev els va donar.
  Però tot va sortir tranquil. Encara que els comunistes van protestar. Vam anar a concentracions.
  I allà Lenin va ser finalment tret del mausoleu. Una mena d'alegria per a molts. I l'Església Ortodoxa va canonitzar Alexandre II i Ivan el Terrible, tsars russos. També ha augmentat el nombre de monuments a Nicolau II.
  El tsarisme i l'occidentalisme d'alguna manera es van posar de moda. Es van acostar a Europa i els estrangers van començar a rebre molts llocs. Rússia s'ha convertit en part del món occidental i, després de la marxa de Trump, el procés de globalització es va intensificar. I la Xina va caure en aïllament i es va enfrontar a agitació interna.
  Al mateix temps, Zelensky va augmentar la taxa de natalitat a l'imperi eslau. Finalment es va produir el vol llargament promès a la Lluna. I tot va sortir d'alguna manera meravellós.
  Es van establir relacions aliades entre Rússia i els Estats Units, o més precisament entre la Rus de Kíev i Amèrica.
  I la confrontació és cosa del passat. El món s'ha tornat cada cop més global i segur. Encara que hi va haver guerres. Kievan Rus, juntament amb els Estats Units, van dur a terme una operació a Líbia, on van posar fi als islamistes. Després vam tractar amb l'Orient Mitjà, creant-hi bases juntament amb Amèrica. La Rus de Kíev i els Estats Units junts van començar a inclinar el món i empènyer la Xina fora d'Àfrica. I aquí no podem prescindir de les guerres. I també operacions terrestres.
  Tant la Rus de Kíev com els Estats Units van dur a terme atacs aeris conjuntament.
  A poc a poc, els xinesos van ser expulsats d'arreu del món. I l'imperi celeste va caure en una profunda crisi econòmica i política.
  I la Rus de Kíev va prosperar cada cop més.
  Rússia no ha conegut mai aquestes taxes de creixement econòmic. I que la Xina es va ensorrar: la Rus de Kíev es va aixecar. I va créixer ràpidament.
  El ferrocarril cap a Chukotka es va construir en un temps rècord. Que en si mateix és molt xulo.
  I estaven excavant un túnel sota Alaska. Els americans també van començar a construir un ferrocarril per connectar amb Rússia. També s'estava construint un ferrocarril cap a Delhi... ParalЈlelament s'excavaven canals des de Sibèria per regar l'Àsia Central.
  Els Estats Units i la Rus de Kíev van dur a terme una operació conjunta contra l'Iran. I es va instalЈlar un règim laic seny. Després van començar a excavar un canal des del mar Caspi fins al golf Pèrsic.
  L'OTAN es va expandir per incloure països àrabs. A l'Aràbia Saudita va sorgir un parlament. Les dones van començar a treure's el burqa. Va començar la construcció d'un estat laic.
  Als mitjans russos, tothom va increpar Putin per extremisme i li va tirar fang per gairebé fer de Rússia una colònia de la Xina, però gràcies a Déu va morir a temps. També van dir paraules més dures. Però es va obrir un cas penal contra Medvedev. I no només un.
  Stalin va ser extret del mur del Kremlin. Lenin molt abans des del mausoleu.
  Molt ha canviat en els símbols estatals. Han aparegut diversos tipus nous de banderes. El groc es va afegir a la bandera russa i el blau va substituir el blau clar.
  Això també va ser interessant. L'escut ha canviat... També hi va haver una reforma monetària. Es van intercanviar diners segons la proporció: un a mil. Va aparèixer l'estàndard d'or del ruble de la Rus de Kíev. Al mateix temps, van sorgir diners nous i vells: un cèntim, mig copec, i mig, un quart de cèntim.
  Tot està ordenat...
  També van començar a ressuscitar títols... Van aparèixer prínceps, barons, comtes, marquesos i fins i tot ducs. En particular, Zelensky es va convertir en el duc. Moldàvia també va passar a formar part de la Rus de Kíev. Ja s'ha parlat de l'elecció del rei.
  Però Zelensky va dir que el president de la Rus de Kíev serà elegit només pel poble. I no més de dos terminis.
  A més, Zelensky va reduir el mandat del president rus de sis a cinc anys. És cert que Zelensky va complir el seu primer mandat durant sis anys.
  En aquest moment, havia completat l'annexió d'Àsia Central a Rússia. I va restaurar les fronteres de l'URSS. Només els estats bàltics van romandre desocupats.
  Però els americans encara no hi volien renunciar. I així van regalar Àsia Central i el Caucas.
  Una nova guerra va esclatar al Caucas, entre Armènia i l'Azerbaidjan. I caminava molt cruelment. Així Rússia va poder ocupar aquestes repúbliques i fer referèndums sobre la seva annexió.
  Així, Zelensky va recuperar el Caucas, ampliant la Rus de Kíev. Admetem-ho, és un conqueridor. A més, també és demòcrata... El seu imperi es va expandir encara més...
  Així que l'Afganistan ja durant el segon mandat de govern, i una part de l'Iran es van convertir en parts de Rússia.
  Als Estats Units, una dona presidenta va guanyar un segon mandat. Fins ara ha tingut èxit en l'economia i, el més important, ha aconseguit noquejar la Xina. Quina gran victòria. I la Rus de Kíev és ara un aliat liderat per Zelensky.
  Però, per descomptat, el poder de Rússia està creixent massa ràpidament. Ja s'ha annexat el nord de l'Iraq.
  Borzo es comporta. Kievan Rus és el primer país del món en termes de taxes de creixement! I ha superat els Estats Units en població. I ja a Amèrica miren amb alarma: Rússia s'ha fet massa forta?
  A més, l'imperi de la Rus de Kíev s'està expandint. Ara els estats bàltics ja estan sota el seu control. Sí, aquest és un gran problema per als nord-americans. Zelensky ja ha recollit tots els antics territoris de l'URSS.
  I, com el tsar rus, continua la seva expansió cap al sud. Ara l'Iran i l'Iraq s'han convertit completament en part de la Rus de Kíev. I Zelensky va ser elegit fàcilment per a un segon mandat a la primera volta.
  Tot i que hi havia molts candidats a la presidència, les eleccions van ser democràtiques.
  Zelensky va dir que no seguirà l'exemple i el govern de Lukaixenko de per vida. A més, les circumstàncies de la desaparició de Lukaixenko encara no estaven clares. Potser tant Rússia com Occident simplement ja no el necessitaven. I va desaparèixer... Però Zelensky no fa més que agafar força. I de fet, el seu regnat en termes d'èxit eclipsa als seus predecessors, inclòs Pere el Gran.
  De fet, no tothom és capaç de restaurar el territori de l'URSS, a més de l'Afganistan, l'Iran i l'Iraq.
  Però Zelensky no s'atura aquí. Ara tant Polònia com Finlàndia estan sota atac; també van formar part de l'imperi tsarista. I, de fet, es fan referèndums en aquests països i s'uneixen voluntàriament a la Rus de Kíev.
  També hi ha èxits en l'àmbit científic. El tan esperat vol a Mart ha tingut lloc. Els cosmonautes russos hi van aterrar. Van agafar la terra i van deixar la bandera, que va ser un gran triomf.
  Al mateix temps, Kievan Rus va prendre el Port Arthur original de la Xina. I aprofitant que havia començat una guerra civil a la Xina, van prendre Manxúria sota la seva protecció.
  Al mateix temps, la Rus de Kíev es va annexionar part de Turquia. Aquelles terres que van ser cedides a Rússia en virtut del Tractat de Versalles. Que també va ser un moviment molt fort. Zelensky va expandir encara més la Rus de Kíev com a imperi. I pel que fa a l'economia, va sortir al capdavant, superant els Estats Units.
  Bé, la Xina està immersa en el malson d'una guerra civil, i ja s'ha començat a dividir.
  La Rus de Kíev es va convertir en un país poderós. I la popularitat de Zelensky al país va créixer tant que la gent va començar a suplicar a Vladimir de genolls perquè no marxés. Centenars de milers de persones es van reunir.
  Zelensky, com a excepció, va celebrar un referèndum que li va permetre presentar-se a un altre tercer mandat com a cap de la Rus de Kíev.
  El líder als EUA ha canviat. Ja s'ha fet republicà. I ja no és tan jove, més gran que Zelensky. Així que les relacions entre la Rus de Kíev i els Estats Units van començar a deteriorar-se de nou. Rússia ja s'ha tornat dolorosament més forta sota Zelensky. Van recordar que, juntament amb el domini ucraïnès, aquest ja és el quart mandat de Zelensky.
  Que, diuen, els poders del president rus no es van reduir. L'únic que va fer Zelensky va ser introduir una esmena a la constitució segons la qual la Duma de l'Estat té el dret de destituir un ministre individual amb un vot de dos terços, o per majoria simple dues vegades aprovant un vot de censura.
  I aquesta esmena no és tan significativa, ja que el president va conservar el dret de nomenar tots els ministres i determinar l'estructura del govern. I a la Duma de l'Estat, els partidaris de Zelensky tenen majoria constitucional.
  Més significativa va ser la introducció d'eleccions directes al Consell de la Federació, així com la possibilitat de votar els presos.
  Però, en general, aquí va acabar la limitació dels poders del president. Es va mantenir el dret de destituir governadors. I en l'àmbit legislatiu fins i tot s'ha ampliat.
  Als Estats Units, Zelensky va començar a ser acusat d'autoritarisme i que el partit, "Servent del Poble", controla gairebé tots els càrrecs de l'estat. El LDPR i el Partit Comunista de la Federació Russa van deixar d'existir. Va sorgir un partit: "Un món just" de l'esquerra. En lloc del LDPR, van aparèixer els patriotes de Rússia. Però el partit Servent del Poble dominava completament.
  Algunes reformes també van afectar l'església. L'ortodòxia va legalitzar el dret a tenir quatre dones, apropant-se a l'islam. El plantejament de les icones ha canviat una mica i hi ha hagut un acostament al protestantisme. Van començar a dir més: que Déu és Un, i que els simples mortals no són dignes del culte de Déu.
  Al mateix temps, la Trinitat va ser abolida com a símbol no bíblic i incomprensible per als simples mortals.
  I van introduir: que Déu és Un, Déu Pare. Però el terme Déu Fill no es troba a la Bíblia. A més, no hi ha cap terme: Déu és l'Esperit Sant. Llavors, per què no simplificar la religió?
  A més, un Déu penjat d'una creu no inspira confiança. Si no podia protegir-se, llavors com protegirà la gent? En resum, vam passar al monoteisme. I la Bíblia mateixa es va barrejar amb antics mites eslaus. Va sorgir l'Evangeli de Veles.
  L'ateisme també s'ha intensificat: diuen, deixeu de deixar-vos portar pels contes de fades humans. Tenim un planeta, i no cal que la gent cregui en els miracles i sobretot en la fi del món.
  No hi haurà fi del món i no hi hauria d'haver-hi. I la humanitat hauria de convertir-se en un imperi espacial i arribar al límit de la galàxia. Què passa amb les galàxies? Més com l'univers. I havent arribat a la vora de l'univers, aneu a una altra part de l'univers. Després de tot, hi ha un nombre innombrable d'univers. I així pots volar d'un univers a un altre. I amb el temps, aprèn a crear-te! I hi haurà universos nous i incommensurables a pràcticament tot l'espai.
  I el planeta Terra és només el bressol de la humanitat. I en el futur hi haurà un imperi de sextilions a sextilions de graus d'univers, i sense deixar de expandir-se i conquerir l'espai.
  I el cap i president de la Rus de Kíev Vladimir Zelensky, com un sol brillant d'esperança s'aixeca sobre el planeta!
  I el seu futur i el futur de la Rus de Kíev - que sigui brillant!
  
  FORÇA MAJOR QUAN LA URSS LLUITA SENSE ALIATS
  I així es va produir una influència irresistible, que va tancar les forces aliades l'1 de gener de 1943. El cos maltractat de Rommel es va aturar a la frontera amb Líbia. I tots els bombardejos de l'Alemanya nazi es van aturar. Els intents de volar cap a Londres també van resultar ser un fracàs. Els avions alemanys no es van estavellar, sinó que van ser expulsats. Va passar un miracle sense precedents, la divisió del món pel poder teomàgic.
  Tanmateix, al principi això no va ajudar gaire als alemanys. Stalingrad, o més aviat el grup de Paulus que hi havia, potser, ja no es podia salvar. I les tropes soviètiques van avançar amb confiança. L'ofensiva a Voronezh i en altres direccions va tenir èxit. Gairebé com si en temps real, l'Exèrcit Roig va alliberar Kursk, Belgorod i Kharkov.
  Tanmateix, després del trasllat de les divisions experimentades de Rommel des d'Àfrica i aquelles forces que en la història real també van ser llançades als deserts d'Algeria i Tunísia sense cap benefici, el famós contraatac de Mainstein va guanyar força notablement. Com que hi van participar força més alemanyes, especialment l'aviació.
  I els trenta "tigres" nous que van quedar atrapats al Sàhara sense èxit van resultar gens superfluos.
  Aquí és on es va produir la primera discrepància significativa amb la història real. Mainstein va llançar un contraatac quatre dies abans i, tenint moltes més forces, va avançar més ràpid. Kharkov va ser recapturat nou dies abans, Belgorod dotze, i en moviment, i el més important, es va prendre Kursk, que en la història real no va sucumbir als Fritz.
  Hi van participar un nombre important de forces alemanyes. Els alemanys van utilitzar les reserves transferides de França, gairebé totes les unitats de tancs preparades per al combat i l'aviació principal. Sigui el que es digui, gairebé la meitat de la Luftwaffe es va distreure pel front occidental, de manera que es van afegir forces importants en l'aire de l'enemic. I ho va dir durant la contraofensiva alemanya, que s'assemblava a un cop de falç.
  Sí, i Mainstein a la història real va superar els generals soviètics, però aquí té vint divisions més forces terrestres i, tenint en compte la concentració de recursos, tres vegades més avions. I el Focke-Wulf no és gens dolent si s'utilitza correctament: la velocitat és alta, les armes són poderoses. El que és significatiu és que l'F-190 és més efectiu amb superioritat numèrica. Atès que les seves poderoses armes li permeten enderrocar un avió d'una vegada, i pot escapar a causa de la seva gran velocitat de busseig.
  Les tropes soviètiques van patir una derrota tàctica i van sortir de Kursk, molts soldats i oficials van ser envoltats. En part, alguns van morir, d'altres, encara que una minoria d'aquests van ser capturats, molts van escapar, tot i que van perdre el seu equipament.
  Les tropes soviètiques van patir danys colossals i la seva ofensiva va ser aturada. Però els tancs alemanys no van poder aprofitar el seu èxit a causa de l'inici del desglaç de primavera.
  Va sorgir un equilibri temporal de poder.
  Tanmateix, també podria entrar a la guerra una nova potència: el Japó. Els samurais també tenien les mans deslligadas. Amèrica no és accessible, però tampoc ataca. És cert que el fort exèrcit terrestre del Japó està pressionant la Xina. Aquí Chiang Kai-shek es va enfrontar a una situació molt difícil. O intenta arribar a un acord amb els japonesos, o lluita, però ja no reben suport amb diners i armes dels EUA, Gran Bretanya i altres països.
  Naturalment, els alemanys anhelaven l'obertura d'un segon front per tal de desviar part de les forces enemigues de l'est. No obstant això, van patir pèrdues importants. Stalingrad, sobretot, va necessitar molta energia. Les tropes soviètiques també van perdre molt, i algunes de les tropes van acabar a la caldera de Kharkov i Kursk.
  Els nazis van augmentar la seva producció d'armes. Gràcies a la manca de bombardeig, els Krauts van poder augmentar la producció de tancs en una xifra més significativa, així com l'aviació. El bombardeig va obstaculitzar els nazis més del que es creu habitualment. A més, en la història real, Alemanya va augmentar la producció d'equips en gran part a causa de la reestructuració de l'economia en peu de guerra i l'ús cada cop més actiu de mà d'obra esclava, i no perquè van ser bombardejats feblement.
  De moment, els alemanys esperaven i construïen nous tancs, entrenaven tripulacions, confiant en la tecnologia moderna. Al mateix temps, la pregunta restava oberta: per on començar l'ofensiva? La cornisa de Kursk ja no existia. I aquesta és una pista natural. Així, tant els propis alemanys com Hitler van dubtar. Hi va haver una idea de prendre Leningrad per asalto. Encara que en aquest cas caldria trencar potents fortificacions.
  Els generals alemanys no volien tornar a Stalingrad. Però, francament, l'elecció no és àmplia. És possible atacar la mateixa Moscou? Van sorgir greus desacords entre els líders feixistes. Mainstein, Guderian i Rommel fins i tot van parlar en el sentit que era millor no atacar gens, però deixar que els russos fiquessin el nas i els atraguessin a una trampa.
  Un pla alternatiu preveia llançar una ofensiva des de la península de Taman i Rostov-on-Don; els Fritz van poder defensar aquesta ciutat ben fortificada transferint reforços del grup balcànic, substituint les seves tropes d'ocupació per búlgares i italianes.
  El Führer, a qui li agradaven les operacions en què les tropes avançaven en direccions convergents, s'inclinava cada cop més per aquest pla, però va tardar a implementar-lo. En particular, el tanc Panther va resultar capritxós i sovint es va trencar, per la qual cosa necessitava modificacions. Deixeu que la tripulació s'entrenament addicional. I el Führer volia estampar més "Tigres".
  Stalin finalment es va cansar. Tement que el Japó obrira un segon front, que havia aconseguit grans èxits al sud de la Xina, l'exèrcit terrestre del qual ja havia superat els set milions de soldats i dades sobre el creixent potencial militar del Tercer Reich, ell mateix va ordenar el llançament d'una ofensiva a les direccions Kursk i Donbass. La vacilЈlació de Hitler i el desig del Führer de formar divisions amb centenars de tigres i panteres van portar a la preempció.
  Tanmateix, les tropes soviètiques, després d'haver llançat l'ofensiva el 7 de juliol de 1943, no tenien elles mateixes un avantatge decisiu en força. 5,56 milions de tropes alemanyes, al voltant d'un milió dos-cents cinquanta mil soldats satèlЈlit, van actuar contra 6,6 milions de soldats i oficials soviètics. Mussolini, després de la desaparició de l'amenaça d'atac des de l'oest i el sud, va augmentar significativament el nombre de tropes italianes a l'est. També va augmentar el nombre d'unitats espanyoles. Salazar també va enviar una divisió de "voluntaris". Les legions franceses, romaneses, més activament hongaresos, albanesos i divisions estrangeres de les SS d'arreu d'Europa també van lluitar.
  Així, l'exèrcit soviètic no tenia superioritat en nombre, però l'heterogeneïtat de la coalició va reduir la qualitat de les forces enemigues. L'Exèrcit Roig té certa superioritat numèrica en tancs i artilleria. Però de moment, potser, els "Tigres" i les "Panteres" no tenen igual en termes de potència de foc i armadura de l'oponent. I el T-4 va adquirir superioritat en la potència de foc del canó sobre el T-34-76. Però l'URSS té artilleria de coets, i els alemanys, malgrat el desenvolupament dels llançadors de gas en particular, ho han desenvolupat força malament.
  Hi ha paritat numèrica aproximada a l'aviació. Els caces alemanys ME-109 "G", Focke-Wulf són més forts, però, que els avions soviètics en armament i velocitat, però lleugerament més febles en maniobrabilitat. Però Alemanya, per desgràcia, té ass més experimentats i productius. El bombarder Yu-188 és potser millor en característiques de vol que el PE-2 i el TU-3. I el Yu-288 va començar a entrar en servei. És cert que tot just comença a introduir-se, com el ME-309.
  Però en tot cas, al no tenir avantatge en força, l'Exèrcit Roig va llançar una ofensiva contra les defenses prèviament preparades de l'enemic. I es va enfrontar a una resistència tossuda. Però les tropes soviètiques van ser assertives en la seva ofensiva, independentment de les pèrdues, van avançar. Tot i que el ritme mitjà de progrés va resultar ser baix, d'un a dos quilòmetres per dia. L'enemic va trencar i va aconseguir cavar de nou. El ritme d'avanç no menys heroic va continuar. A mitjans d'agost, a costa de grans pèrdues, les tropes soviètiques van avançar fins a cent quilòmetres, es van apropar a Kursk i van llançar batalles tossudes per la mateixa ciutat, apropant-se també a Belgorod.
  El 19 d'agost de 1943, el Japó, superant les vacilЈlacions, va obrir un front a l'Extrem Orient. En aquest moment, després d'haver patit una sèrie de derrotes, el règim de Chiang Kai-shek va acordar una pau favorable als samurais. Els japonesos van aconseguir el control d'importants comunicacions, i es van alliberar de la necessitat de fer una difícil guerra de guerrilles amb tropes xineses poc organitzades, però molt nombroses. Però a Chiang Kai-shek se li va prometre suport en la guerra amb l'Exèrcit Roig de Mao Zedong. El Japó ja té tots els mitjans per fer la guerra a l'URSS. I van decidir no esperar la tardor plujosa i el dur hivern siberià. Sense oblidar el fet que Hitler va declarar la guerra als Estats Units el 1941, però el samurai no li va donar suport. L'obertura d'un segon front el 1942 podria haver salvat els nazis d'una derrota aclaparadora a Stalingrad.
  La decisió del Japó era força esperada. No obstant això, en l'atac a Vladivostok, el samurai va aconseguir una sorpresa tàctica i va infligir greus danys a la flota soviètica del Pacífic.
  A finals d'agost, els alemanys van intentar contraatacar utilitzant una massa dels últims tancs. Però el seu contraatac al sud només va aconseguir un èxit relatiu. El comandament soviètic ja havia previst aquesta possibilitat i va retirar les seves tropes a les seves línies originals. Només el 31è Exèrcit d'armes combinades va caure al calder i va ser majoritàriament destruït.
  No obstant això, les tropes soviètiques no van aconseguir el seu objectiu, i van patir pèrdues molt importants, sense poder recuperar el territori. Sobretot, es van perdre més de sis mil i mig de tancs, contra uns vuit-cents alemanys. Al parc de tancs, l'avantatge numèric va passar als nazis. Al setembre, els alemanys van poder posar-se al dia amb l'URSS en la producció de centenars d'avions per dia, i al novembre, aproximadament, en cotxes, augmentant la producció de Panthers a 650-700 tancs per mes. Aquí, l'ús dels recursos dels països ocupats, principalment França, així com Bèlgica i Holanda, on es va introduir el reclutament laboral, va tenir un paper important.
  Els alemanys, amb un cert retard, al setembre van llançar una ofensiva planificada des de Rostov-on-Don i la península de Taman. I es van trobar amb les tossudes defenses soviètiques. I el Japó va llançar una ofensiva contra Mongòlia, capturant Ulaanbaatar i Primorye. Però hi ha hagut pocs avenços.
  Això va desviar importants reserves i després d'un mes i mig de ferotge lluita, els grups alemanys es van unir. Però les baixes dels Fritz també van resultar molt importants, i es van veure obligats a aturar-se. Però aquest èxit tàctic va provocar l'entrada de Turquia a la guerra i l'obertura d'un tercer front a la Transcaucàsia.
  Ara també havíem de lluitar en aquesta direcció.
  A l'hivern, la línia de front a l'Extrem Orient s'estabilitzarà. Els japonesos van avançar a la regió de Primorye de cinquanta a cent vint quilòmetres, van capturar més de la meitat de Mongòlia juntament amb Ulaanbaatar, però la seva ofensiva es va aturar. Els turcs es van acostar a Erevan i van atacar Batumi, van aconseguir capturar dos terços de l'última ciutat. Els propis alemanys no avançaran gaire a la tardor. I encara no han agafat la iniciativa.
  La guerra es va fer cada cop més posicional i prolongada. Fins a l'esgotament, i a la superioritat tecnològica. Durant l'any 1943, l'URSS va augmentar la producció d'avions una vegada i mitja de 25 mil a 37 mil. L'Alemanya nazi de més de 15 mil a 32 mil, més del doble. En els últims mesos de l'any, els alemanys van igualar els seus resultats de producció soviètica en avions. I també en tancs i canons autopropulsats, amb superioritat qualitativa. Però l'URSS també ha de lluitar contra el Japó. A més, una sèrie d'avions i tancs es produeixen a Itàlia i altres països satèlЈlits del Tercer Reich. Encara que no massa. A més, els alemanys, aprofitant l'absència de guerra, van començar a extreure i subministrar petroli de Líbia per a les seves necessitats.
  Així, a poc a poc, l'escassetat d'energia al Tercer Reich es va afeblir. A més, les possessions franceses africanes prometien ser una bona font de matèries primeres.
  Perquè els nazis poguessin proveir-se bé. En resposta, els dissenyadors vermells van preparar nous tipus de tancs per a Stalin amb canons de 85 mm i 122 mm. Els alemanys van frenar una mica el treball a Panther 2. No és fàcil aconseguir un tanc amb armes poderoses, una armadura forta i relativament mobilitat. I el "tigre reial" va resultar massa pesat amb 68 tones. Només la modernització del Panther prometia tenir un èxit relatiu. I el tanc T-4, pel que sembla, ha esgotat les seves capacitats. A poc a poc, a partir de 1944, la producció d'aquesta màquina va començar a disminuir. Aturar completament a l'abril.
  El comandament soviètic va llançar diverses operacions ofensives a l'hivern. I la península de Taman, i al centre, i en direcció a Leningrad, i prop de Kursk. Però no es va aconseguir cap èxit significatiu enlloc . L'enemic ja tenia una superioritat numèrica en mà d'obra tant en tancs com en avions. Només la por al temps va obligar el Fritz a adherir-se a les tàctiques defensives.
  També va tenir un paper negatiu l'augment del nombre de desertors i traïdors, així com el fet que els alemanys van desenvolupar l'aviació a gran altitud, que era més eficaç en el reconeixement des de l'aire.
  A més, el comandament soviètic va abordar el procés de concentració de forces de manera una mica incorrecta. En particular, la pròpia tàctica d'iniciar la següent operació en una àrea diferent fins i tot abans de la finalització de l'anterior tenia sentit donada la superioritat numèrica. Com a la Primera Guerra Mundial, separant els alemanys. Però si l'enemic us supera en nombre, això dificultava aconseguir la superioritat de les forces en una zona determinada.
  Si Stalin hagués aconseguit crear superioritat en una secció separada del front en una proporció aproximadament de tres a un, potser s'hauria aconseguit l'èxit tàctic.
  I així en un sector hi ha una ofensiva, en un altre s'estan preparant, però en realitat és més fàcil que els alemanys i els seus aliats es repelЈlin. A més, el Fritz ja disposava d'avions de reconeixement a gran altitud i alta velocitat amb una òptica excelЈlent, que els permetia seguir el moviment de les tropes. I a l'hivern és més difícil de camuflar, i la nit no és una panacea, de manera que els oficials d'intelЈligència alemanys van adquirir bons dispositius de visió nocturna.
  El "Royal Tiger" com a tanc innovador previst es va retardar en la producció en sèrie i no va tenir del tot un èxit. "Panther" -2, que Hitler va ordenar reforçar amb una armadura per fer l'IS-2 impenetrable, i instalЈlar un motor de 900 cavalls de força, pesava 51 tones, fins i tot tenint en compte la instalЈlació d'una carcassa d'aliatge, que va estalviar 800 quilograms. . Però va ser possible reforçar l'armadura lateral fins a 82 milЈlímetres en un angle racional. Això va fer que el tanc alemany no fos tan vulnerable des dels costats com els models anteriors. Però de nou, "Panther"-2 i "Lion"-2 en un esquema de disseny més avançat encara només estan en procés de desenvolupament.
  Però durant l'hivern, els alemanys van prendre completament el control de les possessions franceses a l'Àfrica, inclòs el bucle del Níger. I hi ha petroli, gas i bauxita, i reserves d'urani encara més grans, sobretot al Congo. De Gaulle va ser atrapat: sense l'ajuda dels aliats no va valer res, i Scorrel va treballar amb netedat i habilitat.
  Així, al maig de 1944, els problemes del petroli es van resoldre en gran part. Tots els subministraments ja venien de Líbia, i només quedava perforar cada cop més pous.
  Però al maig els alemanys encara no estaven preparats per atacar. A part del Tiger, que tenia un disseny obsolet, no tenien un tanc avançat seriós. És cert que el "Tigre" ja estava en producció massiva i, gràcies a l'alta qualitat de l'armadura i el gruix dels costats, així com a la pistola precisa i ràpida, podria jugar el paper, si no és ideal, , però tanc més o menys tolerable, trencant la facturació de les tropes de l'URSS.
  El comandament alemany, després d'una sèrie de disputes, va tornar al pla anterior de 1942. És a dir, llançar un atac als flancs. Agafeu Leningrad a un doble anell i travessa fins a Stalingrad. A més, després que la Wehrmacht abandonés el sortint de Rzhev-Vyazemsky, es va perdre un cap de pont convenient per a un atac a Moscou. Per tant, està relativament lluny de la capital.
  El pla dels nazis tampoc és òptim, però... A Suècia es van celebrar eleccions parlamentàries anticipades, on els nazis van aconseguir una victòria impressionant. Un país amb una població de vuit milions de persones i una economia desenvolupada estava preparat per entrar en guerra contra l'URSS. La figura més popular va ser Carles XII. Els suecs anhelaven venjança per les derrotes anteriors i la humiliació durant les guerres perdudes davant Pere el Gran i Alexandre I. Així, tota Europa ja havia lluitat contra l'URSS. A més, Franco i Salazar van decidir entrar oficialment a la guerra per reclamar la seva part del botí. Només Suïssa es va mantenir formalment neutral, però també va enviar una divisió de voluntaris.
  La superioritat numèrica estava al costat de la coalició nazi. A més, a mitjans de maig de 1944, els alemanys ja tenien al voltant d'un miler d'avions a reacció ME-262 en servei. El cotxe en si té força èxit, però amb motors inacabats. Però a poc a poc els motors van millorar, es van fer més potents, més fiables i el consum de combustible va disminuir.
  L'ofensiva va començar al sud. Els Fritz van intentar repetir el pla desenvolupat per l'OKW per a l'operació Blau el gener de 1942, però després va canviar arbitràriament per Hitler. Quan esteu atacant Stalingrad tant des del sud com del nord, per direccions convergents. Però primer, els alemanys van haver de trencar amb el Don. Els Tigres feixistes van anar a l'atac, però es van enfrontar a una forta línia defensiva. L'avanç dels Krauts va resultar lent, es van empantanar en la defensa en profunditat de les tropes soviètiques. Després d'haver recorregut només 35-40 quilòmetres en direcció a Voronezh en els primers deu dies.
  Aleshores, en dues setmanes de lluita tossuda, els nazis van avançar només deu quilòmetres i, a causa de les grans pèrdues, es van veure obligats a aturar-se.
  L'ofensiva al sud es va desenvolupar amb més èxit. Hi ha menys tropes soviètiques allà i és més difícil de defensar. Nombrosos "Panteres", "Tigres", "Ferdinands" (aquest canó autopropulsat va resultar més estès per la manca de bombardeig estratègic!) i els primers models del "Jagdtiger" i el "Sturmtiger" especialment eficaç. Els alemanys van aconseguir trencar les primeres línies de defensa i guanyar espai operatiu.
  Al mateix temps, l'exèrcit japonès també va passar a l'ofensiva. Els samurais van augmentar la mida de la seva flota de tancs i els seus nous vehicles de pes mitjà pràcticament no eren inferiors en armament i rendiment de conducció al T-34-76, i fins i tot eren superiors en blindatge frontal, encara que inferiors en protecció dels laterals.
  Japó va liderar l'ofensiva a Mongòlia, on era molt més difícil mantenir la defensa. El comandament soviètic es va enfrontar a una escassetat de reserves, lluitant en els tres fronts. I les pèrdues de personal durant l'ofensiva d'hivern van ser considerables.
  L'ofensiva alemanya sobre Tikhvin, i els finlandesos i suecs des del canal del Mar Blanc, van ser rebutjats amb dificultat. Els nazis van avançar lentament, però gairebé contínuament. A mitjans de juny, al sud, les tropes de Mainstein van irrompre a Stalingrad. Va començar la segona batalla de Stalingrad. I a principis de juliol, després de la caiguda de Tikhvin i Volkhov, els finlandesos, els suecs i els alemanys es van unir, formant un segon anell al voltant de la ciutat de Lenin.
  Així, va sorgir una situació extremadament difícil per a les forces militars soviètiques.
  Però Stalingrad no va cedir davant Mainstein. I això va impedir que els alemanys desenvolupin una ofensiva en altres direccions. Al sud, com el 1942, només van arribar a la Porta de Terek: es van quedar atrapats a prop de Grozny i Ordzhonikidze. Els forts combats van continuar en direcció a Voronezh. Al setembre, les tropes soviètiques es van veure obligades a retirar-se més enllà del Don. És una ironia del destí que a finals d'octubre la línia del front al sud va repetir el 1942 en el moment del major avanç dels nazis.
  Va ser pitjor al nord, on Leningrad es va trobar en un setge total. A més, els alemanys, finlandesos i suecs van poder tallar les defenses de l'Exèrcit Roig a la península de Carelia, tallant Múrmansk per terra a la part principal de l'URSS.
  Unes quaranta divisions soviètiques estaven aïllades. No obstant això, el seu nombre estava lluny de ser normal. Suècia va presentar unes vint-i-cinc divisions força ben equipades. Juntament amb els finlandesos experimentats i les tropes alemanyes, van guanyar una superioritat numèrica. I és extremadament difícil transferir reserves a la península de Carelia.
  En general, l'Exèrcit Roig no va poder rebre els reforços necessaris, de manera que els japonesos van resultar ser inesperadament forts, el seu nombre, juntament amb les tropes titelles, va superar els cinc milions, i en realitat es tracta d'un segon front complet. Així que tot el que havíem de fer era lluitar contra els alemanys i els seus aliats.
  A poc a poc, la zona de control de les tropes soviètiques a Carèlia es va reduir i Múrmansk va quedar completament bloquejat i pràcticament condemnat. Així doncs, la flota enemiga i sobretot els submarins dominaven el mar, així que no hi havia res amb què establir subministraments.
  Per desgràcia, el novembre de 1944 l'URSS no tenia les reserves per repetir el punt d'inflexió de 1942. Es va gastar gairebé tot per evitar la pèrdua del Caucas. A més, els alemanys van dur a terme l'assalt a Stalingrad de manera més professional, i les reserves s'havien de traslladar constantment allà, com si al cràter del Tàrtar. Stalin va ordenar mantenir la ciutat al Volga a qualsevol preu. Però donat el domini dels avions enemics a l'aire, el preu va resultar increïblement alt.
  A més, Mainstein, a diferència de Paulus, no tenia pressa i s'encarregava dels soldats. Com a resultat, la proporció de pèrdues no era favorable a l'Exèrcit Roig.
  Hitler va apressar Meinstein, però l'astut mariscal de camp va saber esquivar i resistir la pressió.
  Un dels tipus d'armes més poderosos eren els Sturmtigers. Tenien llançabombes extremadament potents que llançaven projectils de tres-cents vint quilos de pes. A més, els obusos són propulsats per coets i molt més potents que els obusos. Podeu anomenar-los una resposta digna a la Katyusha, encara que sigui en pistes. A més, també es van instalЈlar alguns llançabombes en camions, amb un rang de tir més llarg.
  Els alemanys també van utilitzar llançadors de gas. I, per descomptat, bombarders a reacció.
  Al desembre, els japonesos van capturar gairebé tota Mongòlia i es van apropar a Vladivostok, capturant parcialment Primorye i Khabarovsk. Però el general Frost els va obligar a aturar-se.
  Aprofitant això, l'Exèrcit Roig va organitzar una sèrie de contraatacs als flancs alemanys que van intentar capturar el que quedava de Stalingrad. Què, fins i tot una petita part de la ciutat es va celebrar a principis de 1945. Els alemanys van aconseguir certs èxits el 1944, però ni tan sols van poder conquerir el Caucas i obtenir petroli de Bakú. És cert que per a les seves pròpies necessitats, encara en tenien prou de Romania, Hongria, Líbia, Camerun i Nigèria.
  Leningrad encara estava sota setge. Es van crear grans reserves d'aliments i municions per endavant, de manera que la ciutat pogués sobreviure aquest hivern, continuant amb forces importants de la Wehrmacht i els seus aliats.
  La direcció soviètica també va aconseguir fer reserves estratègiques de matèries primeres a la ciutat de Lenin per a la producció d'armes. Fins ara això no ha donat massa als feixistes.
  Però Murmansk estava completament bloquejat. Dels deu transports que es dirigien a la ciutat, els Krauts en van acabar nou.
  Al gener, el comandament soviètic va intentar posar a prova la força dels alemanys al centre. Tanmateix, no va ser possible vèncer la defensa molt potent i avançada tecnològicament. L'avanç màxim era de cinc o sis, en el millor dels casos no més de vuit quilòmetres. I les pèrdues de les divisions soviètiques van ser molt importants. En la majoria de les parts fins a la meitat de la composició.
  Però part de les forces alemanyes es van distreure, permetent-los aguantar Stalingrad... Al març, els mateixos alemanys van llançar una ofensiva a la Porta de Terek. Van aconseguir trencar la línia de defensa soviètica i encerclar Grozni i Ordzhonikidze, però els Fritz es van quedar atrapats a la línia de Vedeno, Shali i més enllà per les ciutats.
  La mateixa ciutat de Grozni va romandre en setge complet fins al maig. Al maig, finalment Stalingrad va caure. Pràcticament no queden ruïnes de la ciutat i els seus suburbis, així com de la fàbrica de tancs.
  La coalició alemanya també s'estava esgotant, però el Führer volia la victòria. Al gener es van dur a terme les primeres proves reeixides del disc, assolint una velocitat de fins a dues velocitats de so i pujant fins als 18 quilòmetres d'alçada. Al maig, el disquet ja havia assolit quatre velocitats de so i va saltar a una altitud de 30 quilòmetres.
  Però la nova màquina, per totes les seves característiques de vol fortes i fins i tot úniques, va resultar ser vulnerable al foc petit i cara. El problema de vulnerabilitat es va resoldre aviat llançant una arada laminar, però això va augmentar el consum de combustible i va reduir el temps de vol de l'avió. I el propi pla del disc, amb la seva "capa" laminar, no podia disparar amb eficàcia.
  Però l'era dels "plats voladors" havia començat. A més, els alemanys van adquirir una forta carta de triomf: tancs de nova generació de la classe "E". Es diferencien amb un pes similar al "Royal Tiger" i "Panther", un disseny molt més dens i avançat, una silueta baixa i una armadura gruixuda.
  En la producció en massa i al camp de batalla, el Panther-2 i el Tiger-2, i després el Tiger-3, van tenir un bon rendiment. Aquest darrer vehicle, amb un traçat més dens i una petita torreta, tenia un fort blindatge i un motor de 1080 cavalls de potència. "El ratolí" no es va captar mai. Però la modificació "Panther", "F", va funcionar bé.
  A causa de la manca d'elements d'aliatge, els tancs soviètics no tenien una armadura de gran qualitat, i fins ara el "Panther" va fer front al seu paper força bé fins i tot amb un canó de 75 mm. I l'armadura frontal inclinada de 120 mm el va protegir de manera bastant fiable del canó soviètic T-34-85 de 85 mm. Però, potser, el canó autopropulsat soviètic SU-100 va resultar ser un oponent digne de l'armadura millorada de la Pantera. El T-4 ja estava fora de producció. I dels tancs de producció, el Panther va resultar ser el més lleuger.
  El primer tanc avançat pel que fa a la seva disposició va ser el tanc en sèrie "Lion". La torreta d'aquest tanc es va moure enrere i la transmissió, el motor i la caixa de canvis es van situar en una unitat a la part davantera. Com a resultat, la silueta del vehicle era baixa i l'armadura amb un potent canó de 105 mm era comparable al "Royal Tiger", i la part davantera de la torreta era encara més potent.
  Mover la torreta enrere també va donar al Lleó l'avantatge que quan es movia pel bosc, la boca del seu canó llarg no s'enganxava tant als troncs dels arbres.
  Els nazis també van provar altres esquemes i també van bombardejar posicions soviètiques amb avions forts.
  Japó també va intentar avançar i finalment va tallar Vladivostok del continent.
  Els alemanys van intentar obrir-se pas a Moscou al juny i al juliol. Però la línia de defensa soviètica va resultar molt forta i els nazis van patir pèrdues enormes. Fins i tot el tanc Lev no és del tot adequat a l'ofensiva, principalment a causa d'una cobertura lateral insuficient.
  El comandament soviètic va utilitzar cada cop més el calibre de canó de 100 mm de manera més i més activa. Està clar que l'URSS no té els recursos per derrotar els tancs enemics amb els mateixos tancs, però l'artilleria antitanc es pot utilitzar massivament.
  L'E-100 del model original va resultar massa pesat amb 140 tones, i l'armadura lateral era de 120 milЈlímetres (el front 240 milЈlímetres!), fins i tot amb un angle. Això ja no era suficient. Per no parlar del fet que els ratolins estan irremediablement enrere en el seu disseny.
  En realitat, el tanc Lion i els canons autopropulsats - E-10, E-25 eren vehicles alemanys avançats, on es combinaven la ubicació del motor, la transmissió i la caixa de canvis. No obstant això, els alemanys van produir molts equips de retard. Per exemple, "Panteres", "Tigres", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" amb siluetes bastant altes que estan endarrerides en el desenvolupament.
  "E"-70 tampoc va tenir èxit del tot. El vehicle estava equipat amb un potent canó de 128 mm i un disseny avançat, però a causa del desig de mantenir una càrrega de combat d'almenys 80 rondes i no superar les 70 tones, la seva protecció blindada va resultar ser comparable a la "Royal". Tiger" - model de 1944 i inadequat per a un avenç. "Tiger"-3 està encara millor protegit. Però a l'E-70 es va provar amb èxit un motor amb un turbocompressor amb una potència de 1200 cavalls de força, que va permetre que el tanc assoleixi una velocitat de 60 quilòmetres per hora a l'autopista.
  En tot cas, els tancs alemanys van patir grans pèrdues, igual que la infanteria. Tant les divisions estrangeres com els satèlЈlits del Tercer Reich van perdre molt.
  A mitjans d'agost, els alemanys havien avançat només 40-50 quilòmetres al centre i no van poder guanyar espai operatiu. I les pèrdues van resultar ser enormes. Al setembre, els nazis van llançar una nova ofensiva al sud... En un mes i mig de forts combats, l'enemic va irrompre fins al mar Caspi, tallant el Caucas per terra.
  Però el comandament soviètic va aconseguir establir subministraments per mar, encara que a costa de grans danys. Al novembre, el Fritz, a costa d'un esforç enorme i grans danys, va arribar al delta del Volga. Al desembre la primera línia es va estabilitzar. La bretxa entre els fronts del Caucas i el principal territori soviètic va créixer. A més, els japonesos van aconseguir tallar Vladivostok, posant la ciutat soviètica sota setge.
  Malgrat el bloqueig, Murmansk va aconseguir resistir heroicament fins al desembre de 1945. Però encara va caure...
  El 1946, les hostilitats van continuar... La posició del Grup d'Exèrcits Soviètics al Caucas va resultar extremadament difícil. Estan tallats per terra, i hi ha l'amenaça de la pèrdua final de Bakú.
  Stalin va sentir un esgotament físic i nerviós extrem. Lluites ferotges es van desenvolupar en direcció a Tikhvin. Hi va haver un intent de salvar envoltat Leningrad. A la mateixa ciutat, es van deixar provisions d'aliments durant menys de sis mesos i es van tornar a retallar les targetes d'aliments.
  Al principi, les tropes soviètiques van trencar el front, però després l'enemic, amb un nombre superior de tancs, va aconseguir fer un contraatac i fins i tot tallar part de les tropes soviètiques. Febrer va transcórrer en ferotges batalles tant al nord com al sud, on les tropes soviètiques van posar a prova l'enemic i van intentar recuperar Stalingrad. I aquest últim va tenir èxit parcial. Els tancs soviètics van irrompre a la ciutat, però, malauradament, no van poder expulsar els nazis d'allà.
  Però va esclatar la tercera batalla de Stalingrad. Les tropes soviètiques també van aconseguir èxits relativament importants prop de Voronezh. Però fins i tot allà, els Fritz, utilitzant un gran nombre d'unitats de tancs i la seva superioritat tecnològica, van poder restaurar la situació. Al març, helicòpters i disquets en forma de disc van començar a participar en les hostilitats a gran escala. Els alemanys van fer diverses millores als plats voladors i van poder llançar amb ells atacs amb míssils contra posicions soviètiques. Però a la pràctica, l'avió de disc no va estar a l'altura de les expectatives com a arma miraculosa.
  Així com el míssil balístic von Braun va resultar massa car i de poca precisió perquè el seu ús actiu en combat es justifiqués.
  Però els alemanys van adquirir bombarders a reacció sense cua capaços de transportar fins a deu tones de càrrega i volar una distància de fins a 16 mil quilòmetres (!).
  Malauradament, l'aviació a reacció soviètica encara estava endarrerida i l'enemic dominava l'aire gairebé completament. En qualsevol cas, els avions propulsats per hèlix, en principi, no poden superar els avions a reacció en característiques de vol. I els nostres propis desenvolupaments van ser massa tard. I la transició dels avions propulsats per hèlix als avions a reacció és massa dolorosa.
  I cal reciclar els pilots, ampliar les pistes i preparar un tipus especial de combustible. Bé, els propis motors encara s'estan provant i depurant!
  Els alemanys es van trobar distrets per Stalingrad... Curiosament, el Tercer Reich i tota la coalició s'estaven esgotant, i l'Exèrcit Roig era com un ocell Fènix. Tant abril com maig van passar en ferotges batalles prop de Stalingrad. I fins i tot al juny, l'Exèrcit Roig encara intentava avançar, atrapant l'enemic. Però al juliol, malgrat la calor, els nazis encara es van moure per la costa del mar Caspi en direcció a Bakú. El progrés va ser extremadament lent. De mitjana 1,5 quilòmetres per dia. El Daguestan es va tornar enrere... Les tropes soviètiques van aixafar el Fritz i els seus aliats en tots els azimuts.
  Van vèncer l'enemic tant al centre com al nord. No se'ls va permetre apropar-se a Arkhangelsk... Però al setembre el ritme d'avanç alemany al Caucas es va accelerar. Les forces del grup caucàsic es van esgotar molt, i un mar de deu transports va arribar en condicions de supremacia aèria enemiga a l'aire de com a màxim dos o tres. No obstant això, a finals d'octubre, els feixistes van entrar a l'Azerbaidjan. I al novembre van avançar cap a Bakú. I a principis de desembre, els krauts es van unir amb els turcs a Geòrgia...
  Fins i tot abans de març hi va haver batalles al Caucas, i Erevan generalment va aguantar fins al juny de 1947.
  Durant tot l'hivern l'Exèrcit Roig va intentar avançar incansablement. Van malmetre la coalició. Tot i que els japonesos finalment van prendre Vladivostok a l'abril, això només va permetre que l'URSS s'assentés més a través de l'Amur.
  Tot i que l'Exèrcit Roig no va aconseguir èxits tangibles amb els seus atacs a l'hivern i al març, sí que va donar una lliçó justa a la coalició. Dins dels països satèlЈlit alemanys, la situació es va agreujar cada cop més. Els recursos humans es van esgotar i les pèrdues van ser enormes. La càrrega econòmica s'estava tornant completament insuportable. Fins i tot els èxits als fronts agradaven cada cop menys a l'europeu del carrer. El desig de pau es va fer cada cop més fort.
  Però Hitler volia tossudament acabar amb l'URSS. Encara que els càlculs que l'Exèrcit Roig perdria la seva efectivitat de combat després de la pèrdua de Bakú no es van fer realitat. El 1946, l'URSS va produir un nombre rècord d'armes: uns 60 mil avions i 40 mil tancs i canons autopropulsats, 250 mil canons i morters. Sí, l'aviació soviètica és principalment el caça Yak-9, l'avió d'atac IL-2, que encara està en producció. Yak-3 i LA-7 es van produir en petites quantitats. Encara estan en producció PE-2 i TU-3. Sí, l'aviació es pot considerar obsoleta contra els monstres de jet enemics, però no ho és. Igual que la T-34-85, IS-3 i SU-100, la resta de vehicles són en petites quantitats.
  I el 1947 va començar a entrar en servei el T-54, que hauria d'haver posat fi a la superioritat qualitativa de la tecnologia alemanya. Per descomptat, el T-54, amb un pes de 36 tones, no podia ser més fort que tots els tancs enemics, però podria competir fàcilment amb els Panthers i Tigers.
  El tanc alemany principal era l'E-50, anomenat Lion-3. El vehicle és similar al Lion, però amb un motor més potent de 1200 cavalls de potència i una armadura gruixuda. Amb un pes de 75 tones, el gruix de l'armadura lateral del tanc alemany va augmentar a 140 mm, i el front era de 240 mm amb un canó de 105 mm i una longitud de canó de 100 el. El nou cotxe alemany hauria de convertir-se en el principal. És superior al soviètic en armament i blindatge, però és més del doble de pes.
  Tanmateix, el T-54 tot just comença a entrar en producció.
  Però l'estiu de 1947 va ser encara més calorós. Els alemanys intenten atacar de nou Moscou. També van arribar a Saratov. La lluita s'allarga fins a finals de tardor. Els Fritz encara aconsegueixen prendre Saratov. Però a la zona de Moscou, van aconseguir avançar un màxim de seixanta a setanta quilòmetres. Tant Rzhev com Vyazma, tot i que aquest últim estava mig envoltat, es van quedar amb l'URSS.
  Moscou no ha estat conquerida, i els nazis i la seva brutal coalició han d'afrontar l'hivern a les trinxeres. Aquesta vegada, el comandament soviètic està salvant persones i acumulant força. En particular, el tanc T-54. I el 31 de desembre de 1947 es va provar amb èxit el MIG-15, cosa que hauria d'acabar amb el monopoli alemany dels avions a reacció a l'aire.
  És cert que el febrer de 1948, Leningrad va caure després de molts anys de setge. Un cop molt fort al prestigi del poder soviètic.
  La posició de l'URSS el maig de 1948 es va desesperar. Els alemanys i la seva coalició controlen el Caucas, després el Volga fins a Saratov i Tambov amb Voronezh. Després a l'est d'Orel, gairebé al costat de Tula, després a Vyazma i prop del mateix Rzhev, fins a Arkhangelsk.
  Bé, què més es pot fer en una situació així? A més, els japonesos controlen tot Primorye al llarg del riu Amur i van capturar el seu únic aliat: Mongòlia.
  I durant els set anys de guerra es van perdre terres en les quals abans de l'ocupació vivia almenys la meitat de la població de l'URSS, i potser més. Durant els set anys de guerra, l'Exèrcit Roig va perdre irremeiablement almenys vint milions de soldats i oficials. Sense comptar els que han quedat ferits o coxis. Sense comptar les grans pèrdues dels bombardejos massius, els bombardejos i la fam.
  Fins i tot tenint en compte les famílies evacuades, Stalin no tenia més de cent milions de mà d'obra sota el seu control, potser menys. D'aquests, cada cinquè és reclutat a l'exèrcit. Uns vint milions de soldats diferents. Els nens a partir de cinc anys, els pensionistes i les persones amb discapacitat del primer i segon grup podien utilitzar les màquines.
  El país està molt mobilitzat. La producció d'armes l'any 1947 només va disminuir lleugerament... Així que és massa aviat per acabar amb el país dels soviètics!
  El mateix Stalin, en tot cas, no ho pensava. I Hitler també volia posar la pressió a Rússia, per aconseguir-ho tot alhora! Així que no hi havia cap compromís en absolut.
  A l'estiu, els alemanys van llançar un nou atac a Moscou. Encara esperaven que podrien trencar la capital i acabar amb l'URSS. Des de l'Exèrcit Roig, Moscou va ser coberta per més de tres milions de soldats i milícies. Estaven armats amb dotze mil tancs i canons autopropulsats. És cert que només hi ha uns cinc-cents T-54, principalment T-34-85 i SU-100 lluitats. L'IS-3 ja s'havia interromput en aquest moment. Es van produir molt pocs tancs IS-4 a causa de la poca fiabilitat tecnològica d'aquest mastodont. Es van produir sis tancs IS-7, però aquest vehicle no va entrar en producció en massa. Encara que, probablement en va. Podria penetrar l'armadura de 240 mm del Lev-3 de 75 tones amb el seu canó de 130 mm. És cert que els alemanys tenien un tanc més avançat, el Royal Lion, amb un pes de 100 tones amb un motor de 1800 cavalls de força, i un de 128 mm amb un canó molt llarg amb una velocitat inicial de projectil de 1260 metres per segon.
  Però Stalin d'alguna manera va perdre l'interès per l'equipament pesat i va preferir: preferiblement petit, però remot.
  Però els quatre guerrers: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda no ho pensaven. I acaben de rebre el tanc IS-7 sota el seu control. A més, i al número set. Així que els quatre van fer aquest cotxe a les seves despeses. Les noies van trobar lingots d'or a Sibèria i els van donar al fons del Ministeri de Defensa. I ara ells mateixos volien disparar des d'aquesta meravellosa màquina.
  I el transcendental dia del 22 de juny de 1948 tot just s'acostava. Les tropes de Hitler només estaven liderant la població, intentant eludir i encerclar la ciutat soviètica de Rzhev.
  I les quatre filles dels déus demiürg russos, com sempre, van decidir intervenir en un moment crític per a Rússia! Sempre salven la seva pàtria, Rus', en el moment i el lloc adequats!
  
  
  
  
  SI NO HAgués GRAPA D'ACER
  En general, curiosament, en la majoria dels universos paralЈlels el curs de la Segona Guerra Mundial i la Gran Guerra Patriòtica va ser encara pitjor per a Rússia que la realitat. Potser perquè el règim feixista que va prendre el control d'Europa tenia molt més potencial del que era capaç d'adonar-se. La combinació del totalitarisme brutal i els elements de mercat de l'economia és més efectiva que el capitalisme liberal d'Occident i el model estalinista centralitzat i burocràtic. Afortunadament, per diverses raons, tant objectives com subjectives. A causa de la gran sort, els nazis no van poder utilitzar les seves cartes de triomf.
  Quants espies alemanys van fallar només perquè els alemanys utilitzaven un rascador d'acer inoxidable als documents i els russos utilitzaven ferro simple? I com una cosa tan petita va influir decisivament en el curs de la guerra?
  En tot cas, hi havia un univers paralЈlel, on ja l'octubre de 1941, un oficial d'intelЈligència molt meticulós va descobrir accidentalment aquest fet. Els documents soviètics genuïns i els alemanys falsos estan humits i... En els documents soviètics, el clip està rovellat i això es nota, però en els alemanys no.
  Això és poca cosa, però la seva influència en el curs de la Gran Guerra Patriòtica va resultar molt significativa.
  Després d'haver evitat els fracassos i de treballar sota el control dels agents alemanys, van descobrir proves significatives de la preparació per part de les tropes soviètiques d'una ofensiva prop de Stalingrad. Tan convincent que el tossut Adolf Hitler va estar d'acord amb això i va donar l'ordre de reagrupar les tropes nazis estacionades al Volga. I això importava.
  Si durant l'operació Rzhev-Sychov, l'Exèrcit Roig, amb més del doble de forces que la Wehrmacht, no va poder trencar la defensa alemanya, aleshores a Stalingrad l'equilibri de forces era més favorable per als nazis.
  I el temps del 19 de novembre de 1942 no era propici per a operacions ofensives. L'aviació, especialment els avions d'atac, no va poder enlairar, i el bombardeig d'artilleria només va tenir un impacte extremadament limitat en les defenses desenvolupades de l'enemic. Les tropes soviètiques, després d'haver passat a l'ofensiva, es van empantanar. Fins i tot el desplegament de cossos de tancs no va poder trencar un forat en la defensa de Hitler.
  També van esclatar lluites ferotges en direcció Rzhev-Sychov. Van continuar el dia de Cap d'Any. Només llavors, després de patir greus pèrdues, les tropes soviètiques en ambdues direccions van suspendre la seva ofensiva. Hitler va aguantar el Volga, però els alemanys van començar a ser colpejats a l'Àfrica. Churchill va anomenar l'ofensiva de Montgomery a Egipte: el final del principi. També va afirmar que ara només guanyaran els aliats.
  De fet, Rommel, malgrat la transferència en curs de grans forces a Àfrica, va tenir mala sort i el seu exèrcit va patir derrota rere derrota. Per garantir la realització d'una guerra en dos fronts, el Tercer Reich va haver de declarar la mobilització total el febrer de 1943.
  A més, els objectius principals de l'operació Blau no es van assolir. Tanmateix, a l'hivern de 1942-1943, la Wehrmacht, a diferència de la història real, va aconseguir evitar una greu derrota a l'est. A finals de gener, les tropes soviètiques van reprendre la seva ofensiva al centre: la tercera operació Rzhev-Sychov i prop de Stalingrad. Però no és atrevit a trencar un enemic assegut en una forta defensa. Les batalles ara recordaven la Primera Guerra Mundial. Persistent, posicional. Quan el que atacava va perdre més que el que defensava.
  L'operació Iskra per alliberar Leningrad es va ajornar. Stalin volia tallar la cornisa de Rzhev el més aviat possible i derrotar l'enemic a Stalingrad. Els alemanys, recordant les lliçons de l'hivern passat, es van defensar activament. I fins ara han aconseguit repelЈlir l'embat de les tropes soviètiques. Com va resultar, quan els Krauts estan preparats, no és fàcil trencar les seves defenses. I la qualitat de les forces armades alemanyes segueix en el seu millor moment.
  L'ofensiva soviètica va durar fins a finals de febrer, però mai va tenir èxit.
  A principis de març, el comandament soviètic va intentar una ofensiva en direcció a Voronezh. Després dels èxits inicials, l'Exèrcit Roig va caure sota el contraatac de Mainstein. Les grans forces soviètiques van ser envoltades i es van veure obligades a lluitar per tornar. Les pèrdues, especialment en tecnologia, van resultar ser grans, i els alemanys i els seus aliats van poder assentar-se en aquesta direcció i van capturar completament Voronezh i els seus suburbis.
  Durant el contraatac de Mainstein, "Panteres" i "Tigres" van participar en la batalla per primera vegada. Els nous tancs van complir en part les seves expectatives. Quan s'utilitzaven correctament, eren superiors als vehicles soviètics en el combat que s'aproximava.
  El desglaç primaveral va començar i la calma regnava al front oriental. Lluites ferotges es van produir a Tunísia.
  El Führer va intentar mantenir un cap de pont a l'Àfrica a qualsevol preu. Per aconseguir-ho, els nazis fins i tot van decidir fer un pas sense precedents. Van donar un ultimàtum a Franco: o deixa passar les tropes alemanyes fins a Gibraltar, o és enderrocat, com el govern de Vichy. El generalíssim es va posar fred i va acceptar. Al mateix temps, es va dirigir als governs de Gran Bretanya i dels Estats Units amb una súplica plorosa: que no declaressin la guerra a Espanya, ja que això no passava segons la seva voluntat!
  El 15 d'abril de 1943, els alemanys van començar l'assalt a Gibraltar, llançant els últims Tigres i Panteres. La fortalesa va caure sota els atacs de centenars de tancs en dos dies. L'assalt va ser comandat per Paulus, recordat des del front oriental. Irònicament, els alemanys van poder capturar els últims quarters, les cases de Stalingrad i les fàbriques de Stalingrad només l'1 d'abril de 1943. Així, Paulus es va rehabilitar parcialment i va rebre el títol de mariscal de camp i espases a les fulles de roure de la creu de cavaller per arrencar.
  La presa de Gibraltar va bloquejar l'accés britànic i nord-americà des de l'oest al Mediterrani. I, a més, els mateixos nazis van poder envair el Marroc a la distància més curta, desviant part de les forces aliades de Tunísia.
  La pressió sobre el cap de pont tunisià es va afeblir, i després Rommel va ser transferit de nou. Hitler va decidir congelar de moment les operacions militars a l'Est i intentar prendre el control del mar Mediterrani.
  El comandament soviètic també va començar a adherir-se a les tàctiques d'esperar i veure. Això és el que va fer Stalin a la història real, i això és el que va decidir fer ara. Que els capitalistes sagnin els mateixos ximples. Deixeu-los martellejar els uns als altres, i recollirem forces i colpejarem quan estiguin completament esgotats.
  Els alemanys encara mantenien el nord de Tunísia, i les tropes sota el comandament del nou mariscal de camp Paulus avançaven cap a Casablanca. Els nord-americans es van enfrontar a Tigres i Panteres. Va resultar que el seu Sherman era feble contra aquests tancs, així com el modernitzat T-4.
  I Churchill, després de tres mesos de vacilЈlació, tanmateix va declarar la guerra a Espanya. Tanmateix, en aquest moment els alemanys ja havien capturat la totalitat del Marroc i envaït Algèria. Per tant, això no va sorprendre a Franco. El 25 de juliol, les tropes alemanyes van capturar la capital d'Algèria i van infligir una derrota aclaparadora als britànics. L'èxit va ser facilitat per un contraatac de Rommel, i la sobtada derrota i desembarcament de Kissilring a Malta.
  El front oriental era estable i tranquil. Stalin, les tropes del qual havien patit grans pèrdues en batalles anteriors, va reposar l'Exèrcit Roig. Els alemanys també van formar noves divisions i les van traslladar a través de l'estret de Gibraltar fins al mar Mediterrani.
  L'activitat dels submarins alemanys va provocar que el tonatge de les flotes nord-americanes i britàniques va començar a disminuir. I això tampoc va contribuir a l'èxit en les batalles pel mar del sud més gran d'Europa.
  La situació amenaçadora a la Mediterrània va fer que el 6 d'agost Churchill va decidir desembarcar a França. Però l'operació es va dur a terme en condicions meteorològiques desfavorables i estava mal preparada.
  El 10 d'agost, Rommel i Paulus es van unir, formant un gran calder a l'est d'Algèria. I el 19 d'agost, Mainstein, l'insidioso mestre de trampes, va tallar les tropes aliades de la costa.
  L'èxit del Fritz es va veure facilitat per la indecisió dels nord-americans, que consideraven prematur el desembarcament a França el 1943, i una aguda escassetat de vaixells de desembarcament. Calma al front oriental. A més, la producció d'aviació a Alemanya es va duplicar l'any 1943, superant els trenta-dos mil avions per any; afortunadament, els alemanys tenien més mà d'obra i territori sota el seu control que la realitat. I els nous vehicles Focke-Wulf amb armadures i armes resistents, així com canons de 30 milЈlímetres, van causar massa danys a l'aviació aliada.
  La catàstrofe d'Algèria i França va fer que l'agost de 1943 fos realment negre per als aliats.
  Stalin fins i tot estava satisfet amb aquests èxits. Però la paciència de Churchill es va esgotar. A Orient, fins i tot les batalles aèries pràcticament van cessar i l'activitat partidista va disminuir. Els alemanys van formar cada cop més nous cossos d'antics ciutadans soviètics i fins i tot van crear una cosa semblant a governs locals titella. Així doncs, brigades separades de nacionalistes locals de l'est ja lluitaven a Àfrica.
  El tsar búlgar Boris també va enviar tres de les seves millors divisions a Tunísia, aparentment amb l'esperança d'aconseguir algunes colònies al continent fosc.
  Al setembre, Rommel va llançar una gran ofensiva a Egipte. Va aconseguir, utilitzant la superioritat quantitativa i qualitativa de les forces, capturar Trípoli una setmana després del senyal de l'atac.
  Els britànics i els nord-americans van patir derrota rere derrota a Líbia. En aquestes condicions, Churchill va anunciar la suspensió de qualsevol subministrament d'ajuda a l'URSS bolxevic i va exigir la intensificació immediata de les hostilitats. Stalin va fingir ignorar els ultimàtums. Encara que, per descomptat, es van dur a terme els preparatius per a les accions ofensives. Però Koba era astut i fins i tot va intentar provar les aigües per una pau separada. Un, a finals de setembre, els alemanys van capturar tota Líbia, inclòs Tolbuk, i fins i tot van entrar a Egipte fins a Alexandria.
  Paulus va aconseguir eludir el punt fortificat anglès més important i anar cap al sud fins al Nil. De fet, això va significar un desastre per a Gran Bretanya a Egipte. Llavors els alemanys podrien anar al canal de Suez i anar a l'Iraq, i després no gaire lluny de Bakú.
  El retard es va fer perillós, i Stalin va donar l'ordre de reprendre l'atac a Rzhev, així com recuperar Stalingrad i, al mateix temps, aixafar l'enemic al Caucas del Nord.
  És a dir, a l'octubre, les hostilitats es van reprendre immediatament en tres direccions. I al novembre també a Leningradsky.
  No obstant això, no va ser fàcil trencar amb un enemic que estava ben enterrat i tenia poderosos tancs Panther i Tiger pesats. Les tropes soviètiques es van enfrontar a profundes defenses posicionals. I en defensa, els nous tancs alemanys i els canons autopropulsats van funcionar bé.
  Així doncs, no hi va haver avenços significatius a l'octubre i novembre. A menys que l'ofensiva alemanya fos aturada al canal de Suez. I després només temporalment... No obstant això, Paulus i Rommel van dirigir les seves tropes al Sudan. I van començar a conquerir Àfrica.
  La Wehrmacht encara no està preparada per atacar a l'hivern.
  A més, els Krauts van posar grans esperances en la Panther-2 com a màquina més avançada i en la Tiger-2 i Lion.
  L'hivern va passar en els intents de l'Exèrcit Roig de trencar les defenses dels Krauts. Però enlloc va ser possible aconseguir grans èxits. Fins i tot si es va produir un avenç, l'enemic va restaurar la situació amb un contraatac.
  I la situació va anar empitjorant. A Gran Bretanya, amb el rerefons de derrotes militars, va sorgir una crisi política. Es va aprovar un vot de censura contra el gabinet de Churchill. Com no podia ser d'una altra manera si el més savi Paulus va fer fora Anglaterra del Sudan i Etiòpia.
  El nou govern va oferir a Alemanya una pau separada. Donades les pèrdues més grans dels EUA per part de la flota de submarins alemanys, Roosevelt no es va oposar. A més, la seva posició a Amèrica ha estat sacsejada. I els japonesos van aconseguir guanyar un parell de petites victòries, frenant l'avanç nord-americà. Per tant, el punt de vista: la nostra cabana a la vora ha triomfat.
  Hitler, però, va presentar primer condicions excessives. Aleshores el compromís va ser les Terres franceses i Egipte, així com el que abans pertanyia a Itàlia va ser retornat. El Sudan també cau en poder del Tercer Reich, però el canal de Suez s'explota conjuntament.
  Així, després d'haver-se donat mà lliure a Occident, el Führer va llançar totes les seves forces a Orient. Els nazis van començar la seva ofensiva contra Moscou al maig. Gràcies a les colònies franceses i angleses, Líbia ja tenia prou petroli, i Hitler volia guanyar el més aviat possible.
  A més, Türkiye també va obrir un segon front.
  No obstant això, l'Exèrcit Roig ja va mostrar una fortalesa i un heroisme increïbles en les batalles per la capital soviètica. De mitjana, el ritme d'avanç alemany no superava un quilòmetre per dia. A finals d'agost, els nazis van poder avançar un màxim de cent quilòmetres amb una amplada d'avenç de poc més de tres-cents.
  Es van apropar a Moscou, però van topar amb la línia de defensa de Mozhaisk. Aquests van ser resultats modestos. A més, les tropes soviètiques van contraatacar constantment l'enemic. Els nous tancs soviètics T-34-85 i IS-2 van participar en les batalles. No es pot dir que els alemanys van perdre completament els seus avantatges, però l'Exèrcit Roig no es va quedar quiet, ni la ciència!
  Van aparèixer nous caces soviètics Yak-3 i LA-7, capaços de competir amb els avions alemanys propulsats per hèlix. És cert que l'enemic té cartes de triomf reactives molt fortes a canvi. ME-262 i HE-162 no tenien anàlegs al món. Hitler també va decidir prohibir la producció i desenvolupament de tancs més lleugers de cinquanta tones. Com a resultat, es va renunciar a la T-4 i la Panther. "Panther"-2 va resultar que pesava 50,2 tones i tenia una potent arma amb un motor de 900 cavalls de potència. "Royal Tiger" i "Lion" fins i tot van superar el pes dels monstres de 70 tones. Segons el decret del partit, els cotxes soviètics no pesaven més de 47 tones.
  En no haver aconseguit prendre Moscou, els nazis van dirigir la seva atenció a Leningrad. Estaven molt farts d'aquesta ciutat. Els bombardejos massius van començar al setembre. També incloïen canons de calibre 1000 mm i projectils robòtics alats.
  Hitler va ordenar prendre Leningrad a qualsevol preu.
  La ciutat va aconseguir rebutjar tres assalts al setembre i a l'octubre. Tanmateix, els alemanys van poder avançar de deu a vint quilòmetres, i també van capturar el cap de pont de Peterhof. En alguns llocs, les seves unitats van entrar a la ciutat, empitjorant la posició operativa del grup. El novembre de 1944, després que els nazis guanyessin les eleccions parlamentàries, Suècia també va entrar en la guerra contra l'URSS.
  Va anunciar activament l'eslògan: venjança per les derrotes de Pere el Gran i Alexandre. Noves divisions sueques van arribar al front i, juntament amb els finlandesos, van començar un atac a la ciutat des del nord. I els nazis van reprendre els atacs utilitzant, entre altres coses, el Sturmtiger i el encara més poderós Sturmaus, així com el tanc E-100, el primer monstre en sèrie del món amb un pes de més de cent tones.
  Malgrat l'heroisme massiu i la resistència dels soldats i milícies soviètics, així com un desesperat contraatac de diversió a Novgorod, la ciutat no es va poder salvar. Tanmateix, l'últim trimestre no va caure fins al 27 de gener de 1945, mostrant un exemple de resiliència ilЈlimitada. I la mateixa ciutat va durar tot un bloc: 1270 dies! Probablement el bloqueig més llarg d'una ciutat en les guerres modernes.
  Tot i que els alemanys i els seus aliats van patir grans pèrdues, l'objectiu es va aconseguir parcialment. La segona ciutat soviètica més gran i important va caure, i les mans del grup enemic més poderós van ser alliberades.
  A l'hivern els combats eren ferotges. Els alemanys van utilitzar avions a reacció en sèrie amb totes les seves forces. L'URSS no tenia poder paritat contra ells. Això va fer difícil aconseguir un avantatge a l'aire. Al contrari, l'enemic hi dominava. Igual que mentre els tancs alemanys conservaven els seus avantatges. I fins i tot els van augmentar amb l'arribada de la sèrie "E".
  En comparació amb els Tigers i Panthers, els tancs de la sèrie E tenien un disseny més dens, una silueta baixa i, com a resultat, una armadura molt més gruixuda en angle.
  La resposta de la ciència soviètica fins ara era només l'IS-3, una torreta més forta per al front. El T-54 encara s'estava desenvolupant i el T-44 ja no va tenir més èxit.
  Hitler, però, va canviar els seus plans el maig de 1945. I limitant-se als atacs individuals, va dur a terme la principal ofensiva al Caucas. Era més convenient lluitar-hi. Així, després de la captura de Stalingrad, el subministrament del grup soviètic va resultar difícil. A més, al febrer, les tropes soviètiques van infligir una forta derrota als otomans a Transcaucàsia, forçant els turcs a fugir d'Erevan i alliberant la regió de Kars.
  Els alemanys van trencar les defenses i, passant pel Volga, van arribar al mar Caspi. Grozni va caure el 15 de juny, després de lluites tossudes, Sukhumi el 23 de juny, Zugdidi el 29 del mateix mes. Tbilisi va ser presa a finals de juliol juntament amb Kutaisi. A l'agost, els voltors feixistes finalment van capturar Daguestan, així com Poti, i van arribar a Armènia des del nord. Al setembre es van unir amb els turcs i va començar l'assalt a Bakú. La ciutat clau es va mantenir fins al 6 de novembre de 1945. Algunes batalles a les muntanyes, especialment a Erevan, van durar fins a finals de desembre.
  També es van produir ferotges batalles al centre. Els alemanys van poder apropar-se a Tula i fins i tot prendre Kalinin, però després van ser aturats. Tot i això, la primera línia s'ha acostat, i de la capital ja no queden més de vuitanta quilòmetres.
  L'any 1946 va començar amb un hivern calorós. El comandament soviètic, que volia prevenir l'ofensiva alemanya, es va precipitar desesperadament contra l'enemic.
  Per desgràcia, l'avantatge de l'enemic a l'aire només va augmentar. Malauradament, els avions a reacció de la Luftwaffe estaven millorant constantment. Han aparegut noves modificacions del ME-262, inclosa una d'ultra-alta velocitat. També un fort caça a reacció TA-183, més avançat amb ales escombrades HE-262, i una autèntica obra mestra de l'enginyeria aeronàutica ME-1010 amb ales escombrades controlades.
  I el principal combatent de l'URSS va ser el Yak-9. El cotxe era nou abans, però ara està clarament obsolet.
  Però la Luftwaffe també té el Yu-287, i ha aparegut el bombarder a reacció Yu-387, TA-400, TA-500. I els avions d'atac són a reacció. I l'HE-377 és reactiu i l'HE-477 també és reactiu i polivalent.
  I la sèrie E-70 amb tancs que pesen tant com el "Royal Tiger", però amb una protecció molt més forta.
  I l'autèntica obra mestra va ser el tanc piramidal mostrat en metall per a l'aniversari del Führer el 20 d'abril de 1946. Hitler li va donar personalment el nom de "Lleó Imperial".
  El vehicle tenia la forma d'una piràmide allargada i aplanada, amb petits rodets que cobrien tot el fons del dipòsit. Per tant, no disposava de safata, la qual cosa augmentava significativament la capacitat de travessa. A més, el tanc no tenia sostre i la seva armadura des de tots els angles tenia un alt angle d'inclinació racional. Amb un pes de 99 tones, el vehicle estava armat amb un canó antiaeri de 128 mm amb una longitud de canó de 100 EL, tenia un motor de 1800 cavalls de potència i un blindatge frontal de 300 mm. A més, les lloses tenen grans angles d'inclinació racional, a la primera meitat frontal i 250 milЈlímetres a la segona meitat inclinada. Així, va resultar ser el tanc més potent del món, impenetrable des de tots els punts de tir i atacat amb bombes des de dalt.
  El Führer va ordenar immediatament que es posés en producció el més aviat possible i que, al mateix temps, es creés una modificació d'assalt amb un obús i un llançabombes.
  Així que els nazis es van aprovisionar, van haver de ser aixafats. Però, malauradament, va ser capturat un enemic molt tossut i tècnicament fort. I a finals de maig, segons la tradició, quan les carreteres es van assecar, va començar l'ofensiva.
  El Fritz va intentar evitar Moscou i Tula. Les batalles van esclatar amb una intensitat i un abast sense precedents. Però les tropes soviètiques eren dignes de ser anomenades invencibles. En tres mesos de contínues batalles, els nazis només van poder encerclar Tula i arribar a Kashina i apropar-se a Moscou des del nord, tallant parcialment les comunicacions. Els combats ja tenien lloc als carrers de la mateixa ciutat.
  Stalin va abandonar la capital i es va evacuar a Kuibyshev. Però els nazis van començar un atac a Saratov al juliol. Aquesta ciutat va caure el 8 d'agost. Com que Kuibyshev es trobava perillosament a prop del front, aquest comandant suprem va traslladar el seu quarter general a Sverdlovsk. Els combats a Moscou van continuar al setembre. El dia 18, Kashira va caure. A principis d'octubre, la capital de l'URSS estava gairebé envoltada, i el 29, després de lluites obstinades, Kuibyshev també va caure. A més, els alemanys van capturar Guryev i Uralsk.
  El novembre va estar ple de terribles baralles. El 7 de novembre, els Krauts van entrar al Kremlin, però van ser rebutjats per un contraatac desesperat. I durant aquesta batalla, el comandant en funcions de Moscou, el mariscal Rokossovsky, va morir!
  I el famós pilot soviètic Kozhedub va abatre el centè avió alemany, convertint-se en la primera persona soviètica a rebre el títol de quatre vegades Heroi de l'URSS. I també el 7 de novembre de 1946.
  El 4 de desembre, finalment es va tancar l'anell de bloqueig al voltant de Moscou. Però la capital i les restes de la seva heroica guarnició van lluitar fins al Nadal ortodox el 7 de gener de 1947.
  L'assalt a la capital va ser liderat per Mainstein. Per això va rebre la segona Orde de la Gran Creu de la Creu de Ferro després de Hermann Goering.
  Però la guerra encara no ha acabat. Stalin de Sverdlovsk va prometre continuar la lluita. Els alemanys també estaven força esgotats. Al sud, les seves tropes es van acostar a Penza i Ulyanovsk i es van aturar. Al març, els soviètics van llançar contraatacs. Però a l'abril encara es van veure obligats a abandonar Riazan. I al maig, els nazis van envoltar la ciutat de Gorki i van entrar a Kazan des del sud. Al juny, els Krauts van capturar Orenburg i es van apropar a Ufa. La resistència a l'Exèrcit Roig es va afeblir, la moral va caure i van començar les desercions massives. Tanmateix, sempre hi han estat, però després de la caiguda de la capital es van intensificar moltes vegades. Ningú no tenia cap desig de morir per Stalin. Però la gent va lluitar contra el feixisme per la seva Pàtria.
  També va caure l'autoritat del govern soviètic. Al juliol, els alemanys van irrompre a Sverdlovsk. Stalin i el seu seguici es van traslladar a Novosibirsk. A l'Ural, els combats van durar fins a l'agost... Els alemanys es van veure obstaculitzats pel tram de comunicacions i l'acció activa dels partidaris. Però més guerra ja ha perdut el seu sentit.
  Stalin, però, encara esperava alguna cosa. Els alemanys van irrompre a Tobolsk al setembre. Però es van retardar per les fortes pluges de tardor. L'arribada de l'hivern va aturar l'ofensiva a Sibèria, però els nazis van aconseguir capturar tota l'Àsia Central. A l'hivern no s'atrevien a anar a Novosibirsk. Però Stalin també estava malalt i es va traslladar a Vladivostok, més càlid.
  Va arribar l'any 1948. Els nazis ja estaven armats amb disquets. A més, van aparèixer tancs més compactes amb motors turborreactors. De fet, quan fa més calor, només els queda marxar victoriosos i ocupar les ciutats.
  Però Beria va enverinar el ja greument malalt Stalin i va oferir la rendició del Tercer Reich, subjecte a la preservació del poder soviètic a Sibèria.
  Hitler, que estava cansat de la guerra, gairebé va acceptar, però primer va capturar Novosibirsk el maig de 1948. I la rendició es va signar el 22 de juny de 1948, en una data simbòlica, exactament set anys des del moment de l'atac a l'URSS. Així va acabar la Segona Guerra Mundial. Els Estats Units van derrotar el Japó el 1945 i van provar una bomba atòmica. Així que el Führer no té cap negoci d'anar a l'estranger.
  Béria, però, no va governar durant molt de temps. L'as soviètic més famós, mariscal de l'aire i set vegades heroi de l'URSS Kozhedub, serà capaç de dur a terme un cop d'estat militar i derrocar al impopular president del Comitè de Defensa de l'Estat. Beria i alguns dels seus còmplices van ser afusellats. En el mateix Tercer Reich, el març de 1953, els patriotes van acabar amb Hitler. I Goering va morir per l'abús de drogues una mica abans, mentre que Himmler va ser afusellat per sospites de conspiració.
  Es va produir una lluita ferotge entre les SS, dirigides per Schellenberg, i les forces armades, dirigides pel generalíssim Mainstein. Tot això va provocar una guerra civil. Com a resultat, el Tercer Reich es va enfonsar. I la reduïda URSS va començar a restaurar gradualment la seva influència. La història va tornar a entrar en espiral. El fantàstic ascens d'Alemanya, inflat més que l'imperi de Gengis Khan, després la mort del líder principal: el caos i l'extinció.
  I la reunió gradual dels principats, només la ciutat de Baikalsk es va convertir en la capital. L'URSS, dividida en moltes províncies amb províncies titella creades pels alemanys, es va tornar a unir. La victòria més gran va ser l'annexió de Moscou, que va llençar el jou nazi. És cert que Ucraïna, Bielorússia i els estats bàltics, així com Geòrgia, Armènia i Azerbaidjan van mantenir la seva sobirania. Després de l'enfonsament del Tercer Reich, els Estats Units es van convertir en l'hegemonia mundial. També es va establir un govern pro-americà a la Xina.
  Però a poc a poc l'imperi celeste es va fer cada cop més independent. A l'URSS, després de la dictadura de facto de Kozhedub, es va establir una constitució essencialment presidencial, però amb un límit de dos mandats en el poder. Les eleccions es van fer de manera alternativa, i el càrrec de president tenia un altre nom: president popular.
  El país tenia una economia mixta i de ràpid desenvolupament.
  Però aquí és com va canviar la història d'un clip. Van perdre la Segona Guerra Mundial, tot i que van lluitar amb valentia. I el resultat va ser desastrós. A més, Alemanya només va poder guanyar grandesa durant un temps.
  I els Estats Units anaven perdent influència a poc a poc, el món es feia multipolar, la qual cosa vol dir que cada cop hi havia més caos. Al contrari, hi ha menys ordre. I aproximadament el mateix que en l'actual segle XXI.
  Bé, per què la humanitat està tan atreta per la fragmentació i el caos?
  
  
  TROTSKY EN LOC DE STALIN
  La campanya de Tukhatxevski contra Varsòvia va resultar infructuosa principalment per culpa de Stalin, que, en lloc de cobrir el flanc sud de les tropes vermelles que avançaven cap a Varsòvia. va girar el Primer Exèrcit de Cavalleria cap a Galícia. A més, malgrat les grans forces que estaven sota el comandament de Josep, va aconseguir ser derrotat pels polonesos. L'Exèrcit Roig va perdre la batalla de Varsòvia. Els polonesos van llançar una contraofensiva, territori ocupat, inclòs Slutsk i fins i tot van ocupar Minsk durant diversos dies.
  No obstant això, llavors Occident no es va atrevir a finançar una altra guerra sagnant amb els bolxevics. Varsòvia va fer la pau i la guerra civil va acabar ràpidament.
  Però hi ha un curs alternatiu de la història i un dels molts universos paralЈlels. Allà, Lenin va ordenar l'eliminació d'Stalin, que no era molt dotat en qüestions militars i capritxós, del comandament del flanc sud, i va establir la unitat de comandament de Tukhatxevski, tot mantenint Budyonny sobre la Primera Cavalleria.
  En aquest cas, un intent de contraatac des del sud de Varsòvia va fracassar, i l'exèrcit vermell inspirat va resultar victoriós en una batalla ferotge. La capital de Polònia va caure. Després d'estar-hi una estona i rebre reforços addicionals, Tukhachevsky es va traslladar a Lvov i Cracòvia.
  Durant algun temps la lluita va continuar contra Wrangel, i amb un nou atac a Crimea. Llavors, l'Exèrcit Roig va ocupar els estats bàltics al nord i va alliberar Azerbaidjan, Armènia i Geòrgia al sud. Hi va haver una calma temporal. La Rússia soviètica necessitava descans i respir temporal, que és el que es va convertir en la NEP. Però Trotski encara insistia en el retorn de totes les terres de la Rússia tsarista. Com a resultat, l'estiu de 1921, l'Exèrcit Roig va ocupar Finlàndia, amb la connivència d'Occident.
  El 1922, Primorye va ser conquerida, llavors el nord de Sakhalin. Trotski, l'autoritat del qual com a president del Consell Militar Revolucionari s'havia reforçat significativament, va aconseguir ocupar el lloc de Lenin i desplaçar a Stalin, que havia quedat relegat a un paper secundari.
  Curiosament, a mesura que es va enfortir el poder personal, els elements del capitalisme es van fer cada cop més forts a l'economia.
  El mateix Trotski es va convertir en un esquerranista en gran part pel desig de convertir-se en més sant que el Papa o més radical que Stalin. Tanmateix, després d'haver guanyat el poder, el jueu extremadament talentós va continuar la seva política exterior equilibrada. Sense abandonar les idees comunistes, intentava alhora inculcar elements de mercat i garantir bones relacions amb altres països capitalistes del món.
  L'ascens al poder de Hitler a Alemanya no va produir canvis fonamentals en la política mundial. El Führer es va posar ràpidament al seu lloc, prohibint qualsevol aixecament de les restriccions de Versalles o la restauració del servei militar i el poder militar universal. Igual que als nazis se'ls va prohibir introduir lleis antisemites i molt més.
  L'únic és que sota Hitler, l'economia alemanya va sorgir de la crisi, però el feixisme mai va prendre formes radicals, quedant-se com a nacionalisme moderat amb alguns trets autoritaris i organitzacions juvenils generals com la Hitler Jugent.
  L'URSS sota el lideratge de León Trockij es va convertir en una potència econòmicament rica amb una indústria pesant desenvolupada.
  L'economia de l'URSS estava més basada en el mercat que la de Stalin, però també contenia elements de planificació en forma de plans quinquennals. La taxa de natalitat és alta, sobretot perquè Trotski també va prohibir l'avortament: diuen que hi ha tantes terres buides a Rússia i que no hi ha cap raó perquè s'esborrin com forats.
  Com que la mida de l'exèrcit alemany es va limitar a 100 mil, i Polònia ja s'havia convertit en una república socialista soviètica, no hi hauria ningú amb qui lluitar. Moldàvia va ser retornada a Rússia el 1921, recollint les terres reials.
  El mateix Trockij va donar suport una mica al món internacional, però l'objectiu de la revolució mundial va començar a silenciar-se. En part, com sota Stalin.
  Però la guerra encara venia d'Orient. Japó va iniciar una acció militar contra Mongòlia. La Terra del Sol Naixent, juntament amb Itàlia, es van convertir en els principals invasors del món. És cert que Mussolini es va veure obligat a limitar les seves ambicions a la captura d'Etiòpia, l'únic país d'Àfrica que no era colònia d'una altra persona. Japó, que tampoc no gosava lluitar sol amb Gran Bretanya i sobretot amb els Estats Units, va pujar a la Xina. I va entrar cada cop més aquí.
  Hi ha molts xinesos i, malgrat tota la seva fragmentació, són un seriós adversari. I després els samurais van entrar a Mongòlia... A la primavera de 1941 van començar allà serioses batalles.
  Trotski va decidir que l'URSS ja era prou forta per fer una guerra a gran escala amb els samurais. A més, el dictador soviètic volia venjar-se de la derrota de 1904-1905. A terra, l'Exèrcit Roig és clarament més fort que el japonès, especialment en els tancs. Però al mar, la flota del Pacífic encara no ha arribat a la paritat. Però Lev Davydovich no va poder renunciar a Mongòlia.
  L'Exèrcit Roig va aturar primer l'avanç del samurai. El 20 d'agost de 1941 va tenir lloc una ofensiva a Khalkhin Gol, que va acabar amb la victòria de l'Exèrcit Roig. Després d'això, Trotski va exigir que el Japó tornés Sakhalin del Sud i les illes Kurils.
  Naturalment, va seguir una negativa i va començar una guerra a gran escala. Només, a diferència de la Gran Guerra Patriòtica, es va lliurar en territori estranger. Encara que no es pot dir que hi va haver poc vessament de sang.
  Les batalles van ser a gran escala, i els japonesos van resistir ferotgement i no es van rendir. Però gairebé totes les operacions de les tropes soviètiques van tenir èxit. La defensa, després d'un poderós bombardeig d'artilleria, va ser trencada, i els tancs, inclòs el darrer poderós T-34, LT (pesat Leon Trotsky!), van superar la rasa ferotge de cadàvers i metall.
  Primer, els guerrers de la Terra del Sol Naixent van ser expulsats de Manxúria. Es van dur a terme diverses operacions successives, que van durar nou mesos des del novembre de 1941 fins a l'agost de 1942. Les tropes soviètiques van entrar a Corea del Nord... També hi va haver batalles a Sakhalin. Els japonesos fins i tot van intentar avançar: van avançar trenta quilòmetres, però van ser aturats i ofegats amb sang.
  El setembre de 1942 hi va haver un assalt a Port Arthur. Els japonesos, utilitzant el suport del mar, van intentar mantenir la línia. Les tropes soviètiques van trencar el front, però l'enemic va aconseguir aturar l'avanç deixant caure tropes.
  Però els samurais no van poder aguantar la seva resistència durant molt de temps. L'aviació soviètica es va fer càrrec i va bombardejar vaixells. A més, els japonesos menyspreen massa les seves vides: ni tan sols van portar paracaigudes a la batalla. Per això, després de la mort de les principals elits aèries, la resistència dels samurais al cel es va afeblir notablement. I l'aviació soviètica va començar a guanyar amb molta més confiança.
  A més, els nous desenvolupaments dels dissenyadors soviètics van negar gradualment la superioritat dels caces japonesos en maniobrabilitat. El desembre de 1942, després d'un altre assalt ferotge, Port Arthur va ser presa i Seül va caure el mateix mes.
  El mes següent de 1943 va començar amb l'ofensiva de gener a Corea del Sud i la presa del port de Busan.
  Japó estava perdent batalles terrestres i patia cada cop més danys al cel i al mar. El febrer de 1943, Pequín va ser capturat per les tropes soviètiques. I al març, després de ferotges baralles, Sakhalin del Sud va ser alliberat. Abril i maig van estar marcats per noves victòries per a les armes soviètiques al mar... L'augment de la flota de submarins, l'aviació i els vaixells que arribaven del Bàltic van ser especialment efectius.
  El juny de 1943, les tropes soviètiques van expulsar els japonesos de Xangai. Formant així la seva pròpia zona d'ocupació.
  Al juliol i agost, paracaigudistes i mariners van alliberar la serralada de Kuril de l'enemic. El Japó es va trobar en una situació excepcionalment difícil. L'aviació soviètica va augmentar el seu poder d'atac i va bombardejar cada cop més fort, i la flota naval de la Terra del Sol Naixent es va fondre. L'octubre de 1943, Trotsky va prendre una decisió: atacar Okinawa, un assaig general abans de la batalla per la mateixa metròpoli japonesa. Les batalles eren ferotges, i els samurais utilitzaven armes en massa: pilots kamikaze.
  L'èpica batalla va durar dos mesos i una setmana, que finalment va acabar amb la caiguda d'Okinawa. I el gener de 1944, Taiwan va ser alliberat.
  El Japó estava ara a la vora d'un complet desastre militar. Hirohito només podia comptar amb l'entrada dels Estats Units i la Gran Bretanya a la guerra al seu costat; l'Alemanya feixista en aquell moment encara era massa feble militarment i Mussolini no podia arribar fàcilment a Trotski a l'oceà Pacífic.
  Però els EUA i la Gran Bretanya van donar pistes, però no tenien pressa per entrar a la guerra. A més, a l'Índia va esclatar un aixecament massiu antibritànic. El moderat Gandhi va ser rebutjat per nacionalistes i esquerrans més radicals. Com a resultat, allà va començar una veritable guerra. Churchill, que va substituir Chamberlain, va mostrar tossuderia i va intentar mantenir el Pakistan i l'Índia sota el seu control a qualsevol preu. El que va provocar una guerra prolongada i amarga que va lligar les forces britàniques.
  Els nord-americans van actuar de manera totalment passiva en política exterior: la meva cabana està a la vora!
  El març de 1944, les tropes soviètiques, malgrat que el temps encara no era molt favorable, van desembarcar a Hokkaido. La lluita va durar tres setmanes i va acabar amb la derrota dels japonesos. Aquest èxit va sacsejar la confiança de l'emperador en la inaccessibilitat de la metròpoli.
  Els combats a terra i mar van continuar fins l'11 de maig de 1944, quan el Japó esgotat finalment va capitular.
  Els combats amb la participació de les tropes soviètiques van durar del 10 d'abril de 1941 a l'11 de maig de 1944 i van durar tres anys i una mica més d'un mes. Les pèrdues de l'exèrcit soviètic en assassinats i morts per ferides van ascendir a 960 mil soldats i oficials. També van morir una mica més de seixanta mil ciutadans civils soviètics. Des de bombardeigs, bombardejos d'artilleria, combats a Sakhalin i a la frontera a Primorye. I uns tres milions de persones van resultar ferides, de les quals quatre-centes mil van quedar discapacitades.
  En general, l'URSS va aconseguir una victòria important i va aconseguir instalЈlar règims prosoviètics a la Xina i Corea i va ocupar amb les seves tropes totes les possessions de la Terra del Sol Naixent.
  L'autoritat del camarada Trockij es va reforçar encara més tant dins del país com en l'àmbit internacional.
  El 1946 es va produir el primer llançament d'un satèlЈlit artificial a l'URSS. I el 1950, el primer cosmonauta soviètic va ser enviat per tot el món. A Romania, el rei Miquees va acordar concloure una aliança militar i econòmica amb l'URSS. Aviat el poder va canviar a Hongria. I a Txecoslovàquia fa temps que està governada, encara que no precisament pels comunistes, sinó per les forces d'esquerres prosoviètiques.
  El 1951 va esclatar una guerra entre Turquia i l'URSS. En aquest punt, ni els Estats Units ni la Gran Bretanya tenien una bomba atòmica, i començar una autèntica massacre amb un enemic tan poderós com l'URSS i els seus aliats va ser un suïcidi per a Occident.
  L'exèrcit soviètic va derrotar Turquia en menys d'un mes. Veient que la reacció d'Occident és extremadament lenta... Shaved va lluitar amb els indis durant molt de temps, però al final va perdre centenars de milers de soldats i va perdre el control de la seva colònia més gran. Hi ha una crisi econòmica als EUA i els negres s'estan revoltant.
  Trotski pren una decisió: i en dos mesos l'Exèrcit Roig pren el control de tot l'Orient Mitjà i l'Iran, i un govern prosoviètic arriba al poder a Egipte. Els britànics i francesos reben un cop de puny a les dents. I Hitler es posa del costat de l'URSS i per això té l'oportunitat d'Anschluss Austria.
  De Gaulle arriba al poder a França. Està molt insatisfet amb l'expansió soviètica i parla d'una croada a l'Est, contra el bolxevisme. Trotski, per contra, somia amb l'expansió a Europa, la situació s'escalfa.
  Adolf Hitler, aprofitant que ara l'URSS està a la unió, comença la militarització d'Alemanya. I a Algèria i al Marroc esclata un gran aixecament contra França.
  De Gaulle està furiós i demana que Alemanya aturi els preparatius militars. En resposta, el Führer demana la restauració de les fronteres de 1914 i amenaça amb enviar la milícia popular contra l'enemic.
  Els dos bàndols estan augmentant les amenaces i acumulant tropes a les fronteres. L'astut Trotski no entra a la guerra, sinó que ven tancs i avions a Alemanya a crèdit. Es desenvolupa una batalla entre els nazis i els francesos. Bèlgica entra en guerra, però això no fa més que empitjorar la posició de França, que es veu limitada per la rebelЈlió a les colònies i l'activitat comunista en diversos fronts. Els alemanys, però, no aconsegueixen una victòria ràpida, sinó que s'enganxen a la Línia Mangio, però ocupen Bèlgica. Després d'un any i mig de guerra, els nazis es van acostar a París.
  De Gaulle va a signar la pau i retorna Elsarz i Lorraine als alemanys. Bèlgica també s'està separant d'una part del seu territori. El Führer està reforçant la seva influència. El 1955, l'URSS prova una bomba nuclear. Trotski inclou Txecoslovàquia dins de l'URSS. És cert que part dels Sudets van als alemanys, però molt menys els límits ètnics. Però no tenen cap motiu per moure el vaixell...
  Hitler es veu obligat a humiliar les seves ambicions i alegrar-se d'haver aconseguit expandir-se a Occident i a costa d'Àustria. Els nazis també envaeixen Dinamarca i també restauren les fronteres de 1914 i el nord del seu imperi.
  Trotski va morir el 1960, després d'haver celebrat el seu vuitanta aniversari. Sense mals hàbits i mantenint la forma física, el president de l'URSS va mantenir el pensament clar fins als seus últims fets.
  Va cedir el càrrec de president al seu fill David, fundant així la primera dinastia comunista del món. En aquest moment, l'URSS havia experimentat una major centralització i esmenes a la constitució que prohibeixen la seva retirada. Hitler també va transferir el poder a un dels seus fills obtingut com a conseqüència de la inseminació artificial, però de forma competitiva.
  No obstant això, el fill encara és massa jove, i després de la mort d'Hitler, els nazis es van dividir, i aviat l'esquerra va arribar al poder. El món s'ha tornat més segur, però el colЈlapse del sistema colonial ha donat lloc a una nova guerra d'inestabilitat. La solució va ser la creació d'una coalició comunista. Va oferir assistència mútua i va intentar construir el socialisme en les condicions del continent fosc.
  Però el comunisme mundial es distingia per un gran nombre d'elements de mercat i era un sistema combinat.
  Mentrestant, les contradiccions creixien dins de l'URSS. El domini polític d'un partit ja no s'adaptava a la creixent oligarquia. Els empresaris de l'onada vermella volien canvi i poder polític. Fins ara, els èxits de l'economia planificada i els guanys polítics han compensat parcialment l'estat d'ànim de l'oposició. Però els canvis s'han produït als Estats Units. Va sorgir un nou líder que, trencant el monopoli de dos partits: demòcrata i republicà, va crear un tercer, patriòtic.
  I en arribar al poder, va establir l'autocràcia. Al mateix temps, iniciant una croada contra el comunisme. David va morir, i després van començar tota una sèrie de conspiracions i lluites entre faccions. Com a resultat, el país va quedar sacsejat. Però la lluita entre les faccions va acabar amb la presa del càrrec de president de l'URSS, i el poble es va calmar.
  Hi va haver una expansió de l'espai activa. El 2015, Plutó es va convertir en l'últim planeta que va trepitjar un astronauta humà. Durant poc temps, la gent va poder visitar la superfície de Júpiter. És cert que havien de mentir en banys aromàtics especials.
  Dins de l'URSS, els elements capitalistes es van reforçar encara més. Hi havia una estratificació entre els pobres i els rics. Van aparèixer autèntics multimilionaris, i alhora membres del Politburó. El comunisme es va fusionar cada cop més amb l'oligarquia de les finances i es va fer cada cop menys diferent del capitalisme. Fins i tot l'impost sobre la renda es va fer lineal a l'URSS i es va introduir un únic percentatge. Això, per descomptat, va provocar un vague descontentament i va provocar petits disturbis.
  Però fins ara la situació no s'ha descontrolat. Però en realitat, amb els atributs externs del comunisme, les garanties socials es reduïen cada cop més. En particular, la medicina i l'educació es van pagar parcialment, i van aparèixer els aturats i les borses de treball.
  Victòria va arribar a Vilna i va deixar de recordar el món paralЈlel. Ara havia de continuar liderant l'exèrcit rus.
  La capital del Gran Ducat de Lituània, Vilna, va caure, però per davant hi havia una marxa més a Grodno i Brest.
  Els bielorussos es van unir de bon grat a l'exèrcit rus. Van caure, però, la neu i es va fer més difícil que l'exèrcit medieval es mogués. No obstant això, el gran duc Vasili va ordenar ocupar Grodno i hivernar-hi. La Victòria va córrer pels castells dels voltants a la recerca d'algú a qui tallar o exterminar.
  Una set salvatge d'extermini bullia dins d'ella, però cada cop més sovint els seus oponents es rendien sense lluitar.
  
  
  ORACLES DE L'INFERN FOSC
  Hi ha, per descomptat, diferents predictors, útils i perillosos.
  Però en una de les realitats alternatives hi havia un bruixot que va dir al nazi un número sobre com tornar el poder de tornar a explicar el mirall del Diable. Les gotes de la sang escarlata d'un nen innocent van caure sobre la superfície reflectant. I es van absorbir a l'instant, i el mirall mateix va començar a brillar, recuperant els seus dons. I el Führer va aprendre molt aleshores.
  Però fins i tot coneixent el futur, no sempre és possible corregir-lo. A l'Àfrica, però, els alemanys van reagrupar les seves tropes i van aconseguir repelЈlir l'ofensiva llançada per Montgomery el 23 d'octubre.
  Encara que amb molta dificultat, van ser detinguts per tropes amb un nombre superior de mà d'obra i equipament. Tanmateix, conèixer el lloc i l'hora de l'atac va ajudar a Rommel a distribuir racionalment les seves poques unitats i a repelЈlir l'atac. Els britànics van patir pèrdues importants i després de dues setmanes de lluita es van veure obligats a aturar-se.
  I la flota submarina alemanya va poder causar grans danys, enfonsant una dotzena de vaixells amb forces de desembarcament que tenien previst aterrar a Casablanca i a la costa del Marroc. Els nord-americans, veient la manca d'èxit a Egipte i l'activitat de les "manades de llops alemanyes", van abandonar l'operació Torch.
  Els alemanys, al seu torn, van intentar reagrupar les seves tropes a Stalingrad per repelЈlir els atacs de flanqueig de les tropes soviètiques, i es van preparar enterrant-se a les defenses del centre.
  A causa del mal temps el 19 de novembre de 1942, les tropes soviètiques no van poder utilitzar eficaçment l'aviació, inclosos els avions d'atac, i la preparació de l'artilleria va aconseguir un èxit extremadament limitat. Així, reagrupant les seves forces, els alemanys i els seus aliats van poder repelЈlir l'avanç de les tropes soviètiques. És cert que això va distreure els nazis de la mateixa Stalingrad, donant un respir als soldats soviètics que eren herois a la ciutat. Encara que queden molt poques cases sota el control de l'Exèrcit Roig.
  Els Fritz també van aguantar al centre... La batalla de Stalingrad va continuar fins a finals de desembre. En no haver aconseguit un avenç al front, l'Exèrcit Roig es va aturar. Però tampoc va ser fàcil per als alemanys. Van perdre massa durant l'assalt a la ciutat, i encara que en defensa la ràtio de pèrdues sembla estar a favor seu, les tropes segueixen esgotades.
  Al gener, malgrat la predicció de l'oracle, els alemanys no van poder resistir al nord durant l'operació Spark. És cert que els combats van durar més de tres setmanes i van costar grans baixes a l'Exèrcit Roig, però van aconseguir arribar a Stalingrad per terra.
  Tanmateix, avisats pel mirall d'Iblis, els alemanys van poder repelЈlir l'ofensiva prop de Voronezh, reforçant els seus febles aliats: els italians i els romanesos. En cas contrari, la defensa allà s'hauria trencat.
  I la tercera operació Rzhev-Sychov no va tenir èxit. Els alemanys van tornar a rebutjar, encara que no sense dificultats, l'ofensiva soviètica. A Stalingrad mateix feia calor, hi va haver batalles al gener. Paulus va ser substituït per Mainstein i aquest mariscal de camp més experimentat va aconseguir capturar la ciutat de la ciutadella el 12 de febrer. Però de nou els alemanys van pagar un preu enorme per això. El febrer de 1943 es va haver de muntar el Reichstag i declarar la guerra total. Amplieu la jornada laboral i utilitzeu el treball esclau de manera més activa que abans.
  La declaració de guerra total va permetre augmentar la producció d'armes i formar noves divisions. Inclou estrangers i hiwis.
  Sabent quan els britànics i els nord-americans planejaven entrar al Marroc, els alemanys, utilitzant la seva gran flota de submarins, van donar cops dolorosos als vaixells de desembarcament, interrompent un desembarcament rere un altre. Això va permetre als nazis localitzar les operacions militars contra Occident i concentrar totes les seves forces principals a l'est.
  La posició del cos de Rommel va continuar sent difícil, però gràcies al mirall, l'aviació feixista va començar a operar de manera més eficient i els combois van millorar el subministrament del grup africà.
  La nova ofensiva de Montgomery el març de 1943 va ser un fracàs. Aquesta vegada, Rommel, després d'haver rebut dades precises amb l'ajuda de la màgia diabòlica, va atraure els britànics a una trampa i va aconseguir infligir-los una derrota aclaparadora! És cert que a causa de la superioritat numèrica i la supremacia aèria de l'enemic, no va ser possible derrotar completament a Montgomery, però la derrota de Gran Bretanya es va notar. Especialment es van perdre molts tancs i un nombre important de vehicles van ser capturats com a trofeus.
  Els britànics van retirar un parell de línies defensives i es van acostar a Alexandria. Rommel necessitava noves reserves, i els nazis planejaven continuar l'ofensiva en direcció sud. Stalingrad va caure i llavors va ser possible avançar pel Volga.
  El maig de 1943, els Krauts van passar a l'operació Dolphin. Les seves tropes, malgrat l'ajuda de l'oracle, es van enfrontar a una forta oposició de l'Exèrcit Roig. El progrés va ser lent a costa de grans pèrdues. És cert que l'ajuda d'un endeví va influir en el curs de la guerra. La Wehrmacht es va anticipar als contraatacs i va llançar cada cop més atacs. A mitjans de juny, els nazis ja s'havien acostat al delta del Volga i arribat al mar Caspi.
  La posició de les tropes soviètiques al Caucas es va veure agreujada per l'entrada de Turquia a la guerra el 22 de juny de 1943. I això en realitat va predeterminar el resultat de la batalla pel petroli de Bakú.
  Els aliats no van ser decisius. Montgomery va passar a la defensa activa i ja no va pensar en l'ofensiva, i un desembarcament al Marroc va romandre poc realista.
  El 10 de juliol de 1943, Churchill, per tal de desviar part de les forces alemanyes de l'est, va intentar desembarcar a França. No obstant això, el desembarcament mal preparat, juntament amb la indecisió nord-americana i el fet que gràcies a un oracle, els alemanys coneixien tots els detalls, només van provocar la major derrota terrestre de britànics i nord-americans de la història.
  Més de sis-centes cinquanta mil persones i un munt d'equipaments van ser capturats sols. Però això, malauradament, no va impedir l'avanç dels nazis al sud. A l'agost, els alemanys van capturar tot el Daguestan, els turcs van capturar gairebé tota Armènia juntament amb Erevan i el 27 els nazis i els otomans es van unir, trencant el front transcaucàsic en dues parts.
  I de nou, els intents ofensius de les forces soviètiques contra altres sectors del front van acabar amb un fracàs. L'enemic era massa conscient dels plans del comandament soviètic.
  El departament especial de l'Exèrcit Roig era desenfrenat, es van dur a terme repressions i purgues massives. Fins i tot diverses desenes de generals i el mariscal d'artilleria Kulik van ser afusellats.
  Però mentre l'enemic tingués una arma diabòlica, res no ajudaria contra ell.
  El mes de setembre va passar en dures batalles, els nazis i els otomans es van acostar a Bakú. I a l'octubre van esclatar baralles a la mateixa ciutat.
  La ciutat costanera estava sent proveïda a través del mar, i intentaven desesperadament aguantar-la. La lluita es va allargar i el 7 de novembre, tal com estava previst, els Krauts no van poder prendre-la. Però totes les altres ciutats del Caucas ja s'havien perdut en aquest moment. I al desembre, a costa de pèrdues colossals, la llegendària ciutat va caure.
  El Caucas es va perdre completament, així com el jaciment de petroli més gran desenvolupat en aquella època a l'URSS. És cert que com que tots els pous de petroli van ser volats i destruïts, els mateixos nazis no van poder aprofitar aquest avantatge aviat.
  Hi va haver una calma al front oriental. Grans forces terrestres alemanyes es van traslladar a l'Iraq i més enllà a Palestina i al Canal de Suez per ajudar Rommel. La direcció soviètica, però, va decidir aprofitar la pausa. Ja s'han desenvolupat jaciments de petroli en altres llocs, inclosa Sibèria. I els dissenyadors soviètics van treballar en nous tancs. L'IS-2 i el T-34-85 havien de ser una resposta als Panthers i Tigers alemanys.
  La producció d'armes a l'Alemanya nazi va ser superior a la de la història real. És evident que els nazis i els esclaus tenen més recursos, i el bombardeig dels aliats desmoralitzats és més feble. Això vol dir que podrien produir més ferro i metall de millor qualitat que en realitat. Per tant, es va aconseguir i fins i tot es va superar el pla de producció de 600 Panthers al mes. Però hi havia altres restriccions: temps d'entrenament per a noves tripulacions. A més, el "Panther", per tots els seus indubtables avantatges: un canó amb una gran perforació de blindatge i cadencia de foc, una excelЈlent visibilitat i òptica, així com una bona protecció frontal i un bon rendiment de conducció, tenia una protecció lateral feble i una disposició esglaonada. de corrons.
  El Panther-2 va resultar ser un desenvolupament més avançat i prometedor. Gràcies a un disseny molt més dens amb un pes lleugerament superior de 47 tones, el Panther-2 tenia un canó fort de 88 mm amb una longitud de canó de 71 EL i un blindatge de 120 mm a la part davantera del casc, costats de 60 graus a un angle, i 150 a la part davantera de la torreta, amb motor de 900 cavalls de potència en una carcassa de duralumini.
  Aquesta màquina es va començar a produir el novembre de 1943, juntament amb el Tiger-2. Tanmateix, els alemanys encara estaven desenvolupant el seu cotxe. I van avançar cap a l'Orient Mitjà.
  El març de 1944, els alemanys van capturar Kuwait i van arribar al canal de Suez.
  Calia trencar l'oracle perquè els nazis no tinguessin cap avantatge. En aquest cas, les noies tenien ganes de fer-ho abans, però les limitacions d'influència les afectaven.
  Per exemple, ara, en lloc de noies plenes de màgia, l'1 d'abril de 1944, dues belleses precioses es movien pel davant. Malauradament, amb habilitats molt mediocres, el limitador de salt va afectar. Feia una mica de fred fins i tot per caminar descalços pel terreny de primavera amb prou feines exposat a la neu. A la mà esquerra de les noies hi ha el profund Volga, al nord de Kamyshin, i si aneu més lluny, arribareu a posicions alemanyes prop de Stalingrad. I la tasca dels guerrers és convertir-se en noies gairebé normals i perdre les seves habilitats sobrehumanes per neutralitzar l'odiat oracle... Tanmateix, fins i tot això ara pot ser que no sigui suficient. Després de tot, l'URSS va perdre el territori on vivia la meitat de la població abans de la guerra, i una part important del seu potencial industrial, incloent, en primer lloc, el petroli convenient per a l'extracció.
  Hi ha, és clar, molts altres dipòsits, però perquè funcionin a ple rendiment calen temps i diners. És a dir, la situació és tal que encara que Hitler sigui privat del poder del mirall d'Iblis, això pot resultar dolorosamente insuficient. A més, els sentiments separatistes es van intensificar entre els aliats. Sobretot els americans. Roosevelt està malalt, Gallen està clarament inclinat pel pacifisme d'esquerres i les perspectives de noves eleccions no són gaire alegres.
  La guerra submarina no va bé per als aliats. El nombre de submarins alemanys augmenta constantment i les seves qualitats de combat milloren. Ja han aparegut torpedes guiats per calor i submarins propulsats amb peròxid d'hidrogen. I la flota dels Aliats s'està aprimant i debilitant, sobretot perquè els taurons tecnotrònics dels Krauts han après a no sortir a la superfície i a no revelar-se.
  A més, l'activitat de la flota submarina dels nazis és superior a la de la història real: el subministrament de combustible s'ha tornat més fàcil, fins i tot arriben camions cisterna des dels camps de Líbia. A més, el bombardeig de Romania és molt més feble. I la producció de combustible sintètic és més alta.
  Els aliats estan en xoc, i la seva situació és desfavorable. Sobretot els polítics interns.
  Balanç de forces al front oriental l'1 d'abril de 1944: URSS 6,3 milions de soldats i oficials, i uns 5,3 mil tancs i canons autopropulsats, 95 mil canons i morters, 7,7 mil avions. Grans pèrdues en batalles d'hivern quan s'intenta derrotar l'enemic. Els alemanys, tenint en compte satèlЈlits, divisions estrangeres, infanteria Hiwi, han acumulat més de 7,2 milions, tancs i canons autopropulsats ja 8,8 mil, canons i morters uns 100 mil, aviació 16,5 mil vehicles. Tenint en compte que els nous tancs IS-2 i T-34-85 acaben de començar a entrar en servei amb l'Exèrcit Roig, la superioritat de l'enemic en la qualitat de l'equip és significativa. Així, ja s'ha impulsat la producció de "Panteres" i "Tigres", i representen més de la meitat de la flota de tancs d'Alemanya.
  En aviació, les valoracions qualitatives no són tan clares. Els vehicles alemanys són superiors als soviètics en velocitat i armament, però inferiors en maniobrabilitat horitzontal, alhora que superiors en maniobrabilitat vertical. Però el més important, els avions a reacció van aparèixer al Fritz, principalment el ME-262. Dels caces propulsats per hèlix, els més potents quant a armament i velocitat eren el ME-309 i el TA-152. El Yu-488 i fins i tot abans el Yu-288 van entrar en producció en sèrie. Aquests bombarders no tenien les mateixes característiques de vol sota càrrega elevada.
  En qualsevol cas, si tenim en compte l'equilibri de forces, cal reconèixer l'enemic com a més poderós. A més, si es completa l'operació a l'Orient Mitjà, els feixistes es faran encara més forts. I no queda més d'un mes per a la seva victòria final allà. Tan...
  La tècnica Elena va sospirar molt i va cantar:
  - Sense poder, sense força... El follet ha tingut massa per beure! Només va serrar l'escorça i va cridar obscenitats!
  La Zoya, que havia conservat la seva cultura fins i tot amb un modest vestit de camperol, va sacsejar el dit a la seva amiga:
  - Evitem les vulgaritats... Elaborem millor un pla d'acció!
  L'Elena es va arronsar d'espatlles. Era més prima que abans i no tan atlètica. Encara que potser molts homes la trobaran encara més atractiva que abans. El vestit de la noia és senzill, de lli, blanc i net. Una mica més curt del que és habitual per a les camperoles, deixant al descobert les cames bronzejades per sobre dels genolls. A les noies no els quedaven armes ni joies. Ni tan sols hi ha un rellotge.
  Ara són tan rústics, massa bronzejats per al mes d'abril, però no tan ràpids i forts. Els peus caminen per un camí d'argila escampat de còdols. Les soles nues, com les de les camperoles, són rugoses i se senten còmodes quan trepitgen una superfície espinosa. Quan camines, no fa fred així. La gelada del matí després de la gelada es fon i els peus no estan tan adormits i adolorits.
  En el seu cos anterior, era una guerrera en general, fins i tot a l'Antàrtida sense cap problema. I ara les meves cames estan vermelles pel fred i, escalfant-me al sol del matí, em fan un dolor repugnant.
  L'Elena, que ja havia oblidat que el cos humà pot experimentar sensacions desagradables de fred i cansament, va dir amb molèstia:
  - Per ser sincer, no li veig el sentit d'una expedició així. Ens van llançar a aquest infern, privats d'una màgia forta... Quedats descalços i amb un senzill vestit de pagès, i al mateix temps obligats a salvar la humanitat del feixisme!
  Zoya va respondre lògicament a un passatge semblant:
  "Però aquesta és la bellesa!" Perquè no fos massa fàcil quan, utilitzant les nostres habilitats miraculoses, prenguéssim Vilna i altres ciutats de Lituània. És molt més interessant i, sobretot, requereix imaginació per derrotar l'enemic en cossos simples i sense superpoders!
  L'Elena habitualment feia amb el peu descalç una gran llamborda que sortia de l'argila al mig del camí. Però en comptes de sortir volant del cop, la pedra es va mantenir al seu lloc, i la Nena Sàvia va cridar pel dolor. Els dits encara llargs i elegants es van inflar immediatament i es van tornar blaus. I la Zoya fins i tot va haver de redreçar-ne un parell. Les falanges morades van caure al seu lloc, i l'Elena es va treure la llàgrima que s'havia format a la seva galta. Has de fer una cosa tan estúpida.
  La filla de Belobog va sentir una onada de simpatia dins d'ella mateixa, es va veure aclaparada per una onada d'empatia. I, al mateix temps, va aparèixer un sentiment de debilitat i vulnerabilitat pròpia. L'ungla sota la carn blava de l'Elena es va esquerdar i la seva cama també es va fer malbé i vulnerable.
  La sàvia, amb simpatia per ella mateixa, va dir:
  - Això és el que significa carn sense superpoders... Simplement et converteixes en ningú!
  Zoya va comentar molesta:
  - Les teves cametes curaran... Viuràs d'alguna manera!
  Les noies van tornar a marxar pel camí. Ja no tenien la mateixa alegria temerària. A més, com més llarg caminaven, més gana es feia sentir. Aquí van aparèixer els camps de granja colЈlectiva... Els treballs ja hi anaven a ple rendiment.
  Els homes, però, no eren visibles; només les dones i els nens estaven enganxats, alguns a l'arada, alguns a l'aixada. La gent d'aquí és terriblement prima, amb cares esgotades. És cert que els nois, veient les noies boniques, van somriure i els saludaven amb la mà, saludant-los amb les mans calloses i esteses.
  La Zoya es va oferir a ajudar l'Elena amb el treball dels camperols. La filla de Svarog va acceptar de mala gana. Ella personalment volia proeses d'armes, i no el terreny dur de la granja colЈlectiva. Però després de fer-se mal el peu sobre una llamborda, el seu estat d'ànim belЈligerant va desaparèixer de seguida. A més, hauríeu de pensar en la vostra pròpia legalització. Sigui el que es digui, van acabar amb només vestits i sense pastors.
  Sí, l'NKVD pot declarar-los espies en qualsevol moment i confondre'ls. En cas contrari, seran només refugiats que ho han perdut tot, inclosos els seus documents. Els seus vestits no són gaire nous, i l'estil amb una faldilla més curta és típic del poble bolxevic. Podeu menjar prou perquè s'ho creguin!
  La Zoya va néixer al poble i les seves mans i el seu cos són molt hàbils en el patiment. L'Elena és una dama de la ciutat, no només una moscovita. És cert que té experiència en treballs de conreu a la comunitat de Rodnover. Però encara els moviments no són tan fàcils i familiars com els de Zoya. Sí, i els dits trencats a la terra freda fan fàstic.
  No obstant això, les dones joves, els nens i les nenes estan tots descalços, encara que a la nit fes fred i quasi us arrisqueu a passar fred. Només dones grans i dones grans amb sabates de líber. No hi ha homes a la vista, i el més gran per sobre de tots és un adolescent de cabells arrissats i vermellosos, amb un aspecte no més gran de quinze anys, amb pantalons de gran nivell, però amb una mirada molt expressiva i una barbeta valenta. Aquest nen amb una insígnia de Komsomol és el més gran entre els nois i dóna ordres a tothom.
  El jove comandant no va comentar el fet que les dues belleses s'hi van unir. Com si això fos així, no cal dir-ho. El clima de la regió del Volga és suau i el clima està en ple apogeu, de manera que un parell de mans addicionals no farà mal.
  L'esquena de l'Elena aviat va començar a fer mal, i va demanar anar a l'arada. Per tant, és més fàcil per al cos d'una noia força forta, però només cal que enfons amb cura els talons a la terra solta perquè els dits dels peus no s'irritin tant. Però la pressió sobre el pit ve en un angle diferent i l'esquena, després d'haver-se descarregat, no sent dolor.
  La noia va pensar llavors, quants anys té realment? Ja fa temps que han passat cent! Divertida! És una de les dones més grans de la Rússia moderna i, al mateix temps, plena de força i salut. Però després de ser privats de les seves habilitats màgiques, podrien convertir-se en monstruositats!
  Aquest pensament fa calfreds a Elena...
  Tothom va treballar amb ilЈlusió i sense pausa per dinar. O només quan es feia completament fosc, s'acostaven al foc per refrescar-se. El riu Volga era a prop i hi havia peixos a l'olla. Però només hi ha tant de pa, i d'alguna manera no està del tot net, amb impureses. Un altre gust de ceba.
  El menjar és senzill i no massa; sembla una delícia per a estómacs famolencs. Les Ranger Girls feia molts anys que no se sentien tan cansades. No, encara és molt dolorós ser humà sense superpoders. I et canses com... un ruc!
  Però també és bo que els organismes siguin joves i sans. Les noies es van adormir amb altres dones al graner sobre elles mateixes. Un dels nois va recolzar el cap sobre el pit alt de la Zoe. La guardabosques li va acariciar els rínxols ros... I va sentir una forta malenconia. Ho van rebre tot de la vida i dels seus mecenes, els déus demiürgs: la joventut eterna, el poder, l'oportunitat de tenir riquesa, poder, honor i respecte, però... Per concebre, han de dormir amb un home amb les mateixes capacitats que ells. I això no és gens fàcil de trobar.
  I si n'hi ha, llavors estan a un nivell diferent i en un univers diferent. L'Elena va recordar una cançó sobre Gagarin i això la va fer sentir encara més trista;
  Saps quin tipus de noi era...
  El món sencer el portava als seus braços!
  LA DETERMINACIÓ DEL GERMAN DEL TSING SALVA L'IMPERI
  El germà del tsar Nicolau II, Mikhail, a diferència de la història real, va actuar de manera decisiva. La Guàrdia Imperial va obrir foc contra els rebels que intentaven assaltar el Palau d'Hivern. Aleshores els cosacs, afavorits pel sobirà, i els regiments nobles van entrar a la batalla.
  Diversos centenars de rebels van ser assassinats i altres van fugir. La policia va capturar activament els rebels i els seus líders. Representants de la Duma de l'Estat, famílies principesques, comerciants i membres de l'elit financera es van afanyar a jurar lleialtat al tsar Nicolau i van jurar lleialtat. Durant la batalla, més de sis-cents rebels van morir i un miler i mig van resultar ferits. Els guàrdies van perdre una vintena de persones mortes, els cosacs una cinquantena més.
  Un xoc greu, però l'autocràcia va sobreviure. Els conspiradors del cim no tenien ni una sola opinió ni un sol líder. I en general, molts d'ells creien que era impossible canviar la forma de govern durant una guerra.
  Hi ha molts insatisfets amb el tsar Nicolau II, però és difícil oferir una alternativa al règim imperial. A més, els rics temen seriosament que la forma republicana de govern resulti massa feble i fluixa per protegir els capitalistes del proletariat famolenc i rebel, i els terratinents dels camperols.
  Però el poble mateix no organitzarà una revolució seriosa. Els bolxevics encara són massa febles i pocs en nombre, els socialistes revolucionaris en la seva majoria creuen que la revolució és bona, però és millor guanyar primer la guerra mundial.
  En resum, hi va haver un motí i va sortir tothom! Es va repetir una cosa així com una sagnant resurrecció... I silenci!
  Nicolau II va premiar el seu germà per la seva decisió amb l'Orde de Jordi, primer grau, i el va ascendir al rang de general en cap, nomenant Mikhail al comandament del front occidental. I els fronts sud i romanès estaven subordinats a Brusilov.
  La mida de l'exèrcit rus va créixer fins a gairebé deu milions de persones, i el seu manteniment va suposar una gran càrrega per a l'imperi. Calia avançar.
  Tan bon punt es van assecar els camins, l'exèrcit tsarista va atacar a Galícia. La superioritat numèrica estava del costat de les tropes russes. Els austríacs es van afeblir de moral i els regiments formats per eslaus van desertar en massa o es van rendir. No hi havia prou unitats alemanyes per contenir l'enemic.
  Per acabar, els Estats Units van entrar a la guerra contra les potències centrals a l'abril. I així el desenllaç del conflicte ja estava predeterminat. Els alemanys van intentar augmentar les seves forces a Occident per derrotar els aliats i no van poder oferir una ajuda significativa a Àustria-Hongria.
  Les tropes russes van ocupar Lviv i diverses ciutats de Galícia. Fins i tot es van formar diverses calderes petites. El front trencat austríac, de mosaic, s'estava colЈlapsant massa ràpidament, per la qual cosa els alemanys van haver de passar a una defensa cega a l'oest i llançar tropes als buits que s'havien format.
  Desenvolupant el seu èxit, els russos es van apropar a Przemysl i fins i tot van envoltar la ciutat. Però els problemes de subministrament i la introducció de més unitats alemanyes preparades per al combat a la batalla van frenar l'avanç. Però el Front Romanès va passar a l'ofensiva, i després d'un temps el Front Occidental també. Aquest últim es va enfrontar a una tasca difícil: trencar la poderosa i profunda defensa alemanya.
  El germà del tsar Mikhail no ho va considerar vergonyós, va aprendre de Brusilov i va aplicar tàctiques similars. Va començar a preparar una ofensiva en dotze llocs diferents alhora, de manera que els alemanys no poguessin determinar la direcció de l'atac principal. A més, van utilitzar activament una cortina de fum i una ofensiva a la nit.
  Les tropes russes al sud van alliberar Bucarest i l'atac al centre va donar lloc a avenços al sud de Vilno.
  Els alemanys van haver de tornar a reforçar el seu flanc sud. Les tropes alemanyes que bloquejaven Riga estaven sota l'amenaça d'encerclament. En aquestes condicions, el kàiser va prendre la difícil decisió d'abandonar els estats bàltics i retirar les tropes a la línia defensiva prusiana.
  Les coses no van funcionar per al sindicat i Turquia. Els russos i els britànics avançaven a l'Àsia Menor, els francesos pressionaven a Palestina a Síria. Els otomans s'estaven debilitant i la seva caiguda no estava lluny. A més, els búlgars van canviar. Adonant-se que els prussians ja havien perdut la guerra i que les tropes russes, havent alliberat la major part de Romania, havien arribat a la frontera, el rei eslau va declarar la guerra a Àustria, Turquia i Alemanya.
  Per descomptat, això va donar més maldecaps als alemanys. Ja no podien aguantar la línia del front a l'est i es van veure obligats a retirar-se cap al Vístula. Amb l'esperança que una barrera natural d'aigua retardés les tropes russes.
  L'aliat a l'oest va aconseguir només èxits parcials, tot i que ja feien servir els tancs de manera més activa. Però de moment Alemanya mantenia el front, tot i que es va veure obligada a retrocedir una mica. El tram sud va costar molt d'esforç.
  Bé, la Rússia tsarista a la tardor i l'hivern va traslladar el pes dels combats a l'Imperi Otomà.
  L'assalt a Constantinoble, tant des de la terra com el mar, va acabar amb el triomf de les armes russes. Türkiye va caure, i amb ella Rússia va rebre grans territoris, Constantinoble i estrets amb accés al mar Mediterrani.
  És cert que l'any 1917 no es va poder acabar amb la guerra, però l'alè de la victòria ja se sentia per tothom, molt més que el 1916.
  L'hivern va passar a Rússia amb petites vagues i manifestacions, però no hi va haver enfrontaments greus, malgrat les dificultats militars. Potser el ruble s'ha depreciat massa, però és prematur parlar de fam.
  Ara bé, ja era hora d'acabar la guerra, i tothom ho va entendre. Ascendit a mariscal de camp, Brusilov va proposar donar el cop principal al sud, on l'enemic era més feble, i després girar cap al nord.
  Els alemanys ja tenien els seus primers tancs. Però el seu nombre és massa petit per tenir un impacte significatiu en el curs de la guerra. Rússia també té els seus propis vehicles, en particular tancs Mendeleiev. Però de nou, la indústria tsarista encara no pot dur a terme la producció en massa.
  Però la producció massiva de tancs va ser establerta pels britànics, nord-americans i francesos. Això vol dir que ha aparegut un nou mitjà poderós per trencar la defensa, que hauria de trencar les posicions alemanyes.
  Els aliats també volen acabar amb la devastadora guerra el més aviat possible. I a partir de finals de març, van començar a intentar trencar la defensa alemanya.
  L'ofensiva de les tropes russes va començar tan bon punt les carreteres es van assecar al sud. Les tropes russes, després de victòries anteriors, es van animar, però els austríacs amb prou feines van aguantar. Budapest es va trobar envoltada ja a principis de maig. Llavors es va iniciar el moviment cap a Viena i sense passar pel riu Vístula.
  Els italians també van passar a l'ofensiva. Fins i tot el Japó va enviar un cos expedicionari a Europa. Els alemanys van pressionar des de tots els costats.
  Quan les tropes russes ja s'havien acostat a Viena, Àustria-Hongria va capitular. Finalment, l'últim aliat d'Alemanya havia caigut. A Occident, utilitzant tàctiques d'atac a diferents parts del front, els aliats van avançar lentament però segurament. I les tropes russes van entrar des del sud fins a la part posterior del front alemany cobrint el Vístula.
  En aquestes condicions, el canceller Wilhelm, adonant-se de la posició completa i desesperada d'Alemanya, va anunciar el cessament de totes les hostilitats el 22 de juny de 1918. De fet, els alemanys van capitular.
  Àustria-Hongria va deixar d'existir. Rússia va rebre Galícia, la regió de Cracòvia, Bucovina, part de l'est d'Eslovènia i Hongria. Romania Transsilvània. D'Àustria-Hongria només quedava una petita Àustria i una Hongria molt reduïda. Txecoslovàquia va sorgir sota els auspicis de Rússia.
  L'Imperi tsarista va rebre d'Alemanya Klaipeda, Poznan i l'accés als mars, tallant la Prússia Oriental de la mateixa metròpoli a través de Danzig.
  Alemanya va haver de renunciar al que havia conquerit anteriorment al segle XIX a Dinamarca i França. Va ser condemnada a pagar enormes reparacions cada any i va limitar el potencial militar a cent mil persones.
  I és clar, com en la història real, una zona desmilitaritzada.
  La Rússia tsarista va ampliar les seves possessions al sud. L'Imperi Otomà, com l'Imperi Austríac, va deixar d'existir. Gran Bretanya va prendre l'Iraq, França, Síria i, juntament amb els britànics, Palestina. Rússia va aconseguir Armènia, Àsia Menor i Constantinoble.
  L'Orient Mitjà i l'Iran també es van dividir en esferes d'influència. Així, la Rússia tsarista va aconseguir importants adquisicions materials.
  Però la guerra va costar la vida a més de dos milions i mig de soldats, sense comptar els civils morts, unes despeses enormes. Les finances van caure en el desordre i el país es va endeutar.
  És cert que els aliats van acordar indulgentment cancelЈlar els interessos dels préstecs, però tot i així el deute va resultar bastant gran: uns deu mil milions de rubles d'or.
  Però va ser possible nacionalitzar empreses que abans eren propietat dels alemanys.
  La situació política a la Rússia tsarista es va estabilitzar i l'autoritat de l'emperador va créixer.
  Nicolau II va aprofitar-ho cancelЈlant el seu propi manifest sobre la Duma de l'Estat. L'autocràcia va tornar a ser restaurada i el poder legislatiu va passar íntegrament al tsar.
  Això només va provocar tímids intents de protesta. El país estava massa cansat de la guerra i no volia nous xocs.
  I l'economia va començar una ràpida recuperació de la postguerra! El creixement va ser de mitjana al voltant del nou per cent anual i va ser superior al dels Estats Units.
  Es van crear noves indústries avançades i es va desenvolupar l'enginyeria mecànica. Els sous van créixer.
  La durada de la jornada laboral es va reduir per la llei del tsar d'11,5 hores a 10,5 hores. I els dies previs de vacances i abans dels caps de setmana fins a les 9. Així mateix, la jornada laboral es va reduir a nou hores, si almenys una part era de nit.
  Després de l'intercanvi de diners, es va restaurar l'equilibri d'or massís del ruble. L'any 1929, el salari d'un treballador arribava als 50 rubles al mes, i el preu del vodka era de 25 copecs l'ampolla. És a dir, 200 ampolles al mes. I si el prenem en equivalent d'or, això és fins a 37 grams d'or pur.
  El país ha ocupat el segon lloc, només per darrere dels Estats Units pel que fa a la producció industrial. Les perspectives per a l'imperi semblaven molt roses, però... es va produir una gran depressió.
  El colЈlapse va afectar tot el món, inclosa Rússia. La veritat ha perjudicat més Alemanya i els EUA. Però la Rússia tsarista depenia massa dels préstecs externs i, per tant, no podia evitar els xocs i la recessió.
  El Partit Bolxevic dels anys vint vivia una crisi. De fet, Lenin es va retirar de la lluita pràctica i revolucionària submergint-se en la teoria... i escrivint ciència ficció.
  Vladimir Ilitx va conèixer Herbert Wales a Gran Bretanya i va sentir gust per la ciència ficció. En particular, de la ploma de Vladimir Ilitx va sortir una gran novelЈla futurista: "El comunisme és el camí de la felicitat"! I una sèrie d'altres obres. Lenin ja guanyava molts diners amb obres de ciència ficció.
  Els bolxevics es van dividir en trotskistes i estalinistes. Stalin va decidir tornar a les tàctiques de terror individual característiques de la Narodnaya Volya. Trotski va prendre una posició més moderada.
  Els socialistes revolucionaris segueixen actius, tot i que als anys vint ja no hi va haver cap assassinat polític de gran projecció. Les posicions dels republicans i cadets es van anar enfortint progressivament. De fet, la monarquia absoluta semblava a tothom una relíquia obsoleta. Així que els disturbis, les vagues, les manifestacions van començar de nou i el tron reial va començar a tremolar.
  El monarca recordava moltes coses...
  El govern de Nicolau II va trobar una solució... a la guerra! A més, els generals anhelaven venjança per la derrota del Japó. I això és comprensible...
  Després de la Primera Guerra Mundial, la Rússia tsarista va dur a terme diverses petites campanyes militars. A l'Orient Mitjà, on ells i els seus aliats van completar el món àrab. A l'Afganistan.... Allà va tenir lloc la guerra juntament amb Gran Bretanya. Rússia es va fer càrrec de les regions del nord de l'Afganistan, poblades principalment per uzbeks i tadjiks, així com Herat. Els britànics, després de guerres brutals, no obstant això, van sotmetre el sud. L'autogovern es va mantenir al centre de l'Afganistan.
  L'Iran encara conservava l'aparença de sobirania, però la seva divisió tampoc estava lluny.
  Però el principal xoc d'interessos es va produir al Japó. A més, el 1931, els japonesos van crear un govern titella a Manxúria i van llançar una ofensiva a la Xina.
  El que es va convertir en el motiu d'una nova guerra.
  En aquest moment, l'exèrcit rus havia aconseguit actualitzar la seva flota de tancs i crear una aviació molt forta. A l'aire, el Japó era notablement inferior i l'exèrcit terrestre de Rússia era molt més nombrós i, potser, més preparat per al combat.
  La flota del Pacífic estava comandada pel llegendari almirall Kolchak. El cavaller de l'orde de Sant Andreu el Primer Cridat, Brusilov, ja havia mort en aquell moment, però els seus capaços estudiants es van mantenir.
  La guerra no va tenir èxit per al Japó des del principi. Generals russos: Denikin, Wrangel, Kaleidin, sota el comandament general del germà del tsar Mikhail Romanov, van actuar amb energia i habilitat. L'experiència de la Primera Guerra Mundial va tenir un impacte, i es van tenir en compte els errors del conflicte de 1904-1905.
  Els tancs lleugers de Prokhorov, que són simplement insubstituïbles en la guerra de maniobres, també van resultar força bons. En qualsevol cas, ja era un exèrcit rus diferent, i una guerra completament diferent.
  Tanmateix, durant la primera batalla amb el samurai, si Kuropatkin hagués estat substituït per un comandant més talentós i decisiu, el resultat de la guerra hauria estat, per descomptat, completament diferent.
  En qualsevol cas, al cap de dos mesos Port Arthur va ser assetjat per les tropes russes, i els japonesos van ser colpejats. Dos mesos després, tota Corea va ser alliberada i la ciutat de la ciutadella va ser presa per asalto.
  Al mar, les batalles també van desencadenar amb diferents graus d'èxit. Fins que van arribar els esquadrons del Bàltic i del Mar Negre. La Terra del Sol Naixent va ser completament derrotada, i fins i tot van desembarcar tropes a Hokkaido. Japó es va veure obligat a signar una pau humiliant. Retorn Manxúria, Port Arthur, algunes possessions conquistades als alemanys, el sud de Sakhalin i la serralada de Kuril. I al mateix temps pagar una indemnització, una quantitat ordenada: mil milions de rubles d'or.
  La victòria va enfortir temporalment la posició de l'Autocràcia, i després la Gran Depressió va donar pas a ràpids repunts econòmics.
  A Alemanya, com a la història real, Hitler va arribar al poder, però no se li va deixar escapar. En particular, l'intent de restaurar el reclutament universal es va enfrontar a una forta resistència de Rússia i França. Encara que es van fer petites concessions pel que fa al potencial militar. La mida de l'exèrcit es va permetre augmentar de cent mil a dos-cents cinquanta. A més, Hitler va tornar el control de la zona desmilitaritzada a Alemanya.
  I els problemes dinàstics es gestaven a la Rússia tsarista. Va morir l'hereu al tron, el tsarèvitx Alexei... El germà del tsar Mikhail Romanov va ser privat dels drets d'herència. I Kirill Vladimirovich Romanov es va convertir realment en l'hereu. Però aquest noi està enfonsat en la borratxera i la disbauxa. Totalment degradat...
  Aleshores, qui succeirà al tsar Nicolau II? El germà del tsar Mikhail, després de la victòria sobre el Japó, va rebre el rang de generalíssim i va gaudir d'una enorme popularitat. Es va convertir en el primer membre de la família reial de la història de la Rússia imperial a rebre un rang tan alt. I molts el volien veure al tron reial.
  És cert que el mateix Nicolau II -un no bevedor, sense mals hàbits, que feia regularment gimnàstica- encara era força fort i semblava que el seu regnat seria el més llarg de la història russa. Però Stalin va concebre l'intent d'assassinat més ambiciós des de l'època d'Alexandre II. Encara que semblés, quin sentit té?
  En tot cas, el 1937 va resultar ser un any nefast. El tsar Nicolau II va ser assassinat i, juntament amb ell, també van morir dos ministres, així com tres dotzenes de cortesans, i part del Palau d'Hivern es va esfondrar.
  Els terroristes van utilitzar el sistema de clavegueram per explotar i van plantar més d'una tona d'aminolon.
  Així, un incident agressiu va intervenir al llarg de la història. Així va acabar el regnat del tsar Nicolau II. El monarca no es va començar a dir ni gran ni formidable. Els que no estimaven l'emperador l'anomenaven sagnant, perquè molta sang es va vessar al seu regne. Qui tracta amb respecte és un Conqueridor. Així que el nombre de terres sota ell a Rus va augmentar. Fins i tot va aparèixer una gran província a la Xina: Zheltorossiya.
  En total, el regne va durar 43 anys. Només Ivan el Terrible va governar més temps, i nominalment. Però tenint en compte que va prendre el tron durant tres anys, el període real de control va resultar ser més curt.
  Però l'hereu legítim, Kirill Vladimirovich Romanov, no obstant això, va pujar al tron. No va governar durant molt de temps, aproximadament un any, però va aconseguir influir en el curs de la història. En particular, va permetre a Adolf Hitler dur a terme l'Anschluss d'Àustria. AlЈlusió suposadament al dret dels pobles a l'autodeterminació i, suposadament, així hi haurà més ordre. Acordat amb l'Anschluss d'Àustria i Mussolini.
  Així Alemanya es va expandir i la seva població va superar els vuitanta milions. Sense oblidar que Hitler va fomentar la natalitat. Sota Adolf el Endemoniat, va créixer una vegada i mitja.
  A Espanya va esclatar una guerra civil, però va acabar molt més ràpid, ja que no hi havia la Unió Soviètica, que va donar ajuda a la coalició d'esquerres a Madrid.
  Però Franco es va convertir en un aliat del Führer. I el nou tsar Vladimir III va xocar amb Gran Bretanya.
  La situació és realment complicada. Un trencaclosques ple de la Segona Guerra Mundial. I una nova ronda d'enfrontament. L'Iran no està dividit, i aquest és en realitat l'últim país islàmic que és formalment independent. Tant Rússia com Gran Bretanya tenen plans per això. Les coses són molt confuses a l'Orient Mitjà. Els territoris de Rússia, França i Gran Bretanya són mixtos i difícils de gestionar.
  Anglaterra està caient econòmicament cada cop més enrere tant de Rússia com de la cada vegada més poderosa Alemanya. Però les colònies més grans segueixen sent britàniques. Però el poder de la corona del lleó s'està debilitant, el Canadà és gairebé independent. Sud-àfrica també és un domini, com Austràlia. A l'Índia, la posició britànica s'està debilitant. Per descomptat, hi ha un desig d'empènyer el lleó.
  Hitler intenta jugar en dos fronts. O comptarà amb el suport de França, Gran Bretanya, Itàlia i Japó. Per tal d'amuntegar la Rússia tsarista i dividir les seves immenses possessions.
  O buscar adquisicions territorials a Occident, però en aliança amb Rússia.
  Hitler és un home vil i sense principis, i, en general, no li importa amb qui entra en una coalició sempre que li sigui beneficiós.
  El nou jove tsar Vladimir també somia amb passar a la història com un gran conqueridor i vol treure colònies de Gran Bretanya i França. En sentit estricte, no hi ha res a treure dels alemanys. Per tant, una coalició amb Alemanya és força lògica.
  Itàlia ha capturat Etiòpia i també vol noves gestes. Mussolini és extremadament ambiciós. No li importa si va a l'est o a l'oest. Però a França no hi ha grans ganes de lluitar entre la gent. Allà regna el pacifisme i s'escull govern. No hi ha manera d'adquirir un aliat tan fort. I la Rússia tsarista, amb la seva taxa de natalitat tradicionalment alta i la seva taxa de mortalitat en constant descens, és un oponent molt fort. La població de la Rússia tsarista ja està creixent al voltant del tres per cent per any. La mortalitat infantil ha baixat, però la moda de les famílies nombroses encara no ha passat, i fins i tot les famílies treballadores són fèrtils. Tenint en compte les adquisicions territorials, inclosa la Xina densament poblada, i la Mongòlia poc poblada, i a Europa i Turquia, la població de la Rússia tsarista el 1940 va superar els 400 milions en comparació amb el 1913, quan era de 180 milions. I aquesta és una potència continental... Gran Bretanya i França tenen menys de 50 milions a les seves metròpolis, més colònies. Però les tropes colonials són dèbils de moral i tenen poca capacitat de combat. Per tant, les forces terrestres occidentals són molt més febles.
  El Führer tria una aliança amb Rússia contra Occident.
  El 1939, Txecoslovàquia es va dividir. Alemanya també incloïa els Sudets. Els alemanys van reforçar l'exèrcit i van formar columnes de tancs. La Rússia tsarista tampoc es va quedar quieta, amb un exèrcit en temps de pau de cinc milions i cinc-centes divisions de personal.
  A la Rússia tsarista, els tancs pesants i l'aviació estratègica, inclosos els avions amb vuit motors, fa temps que estan en producció. França només té una trentena de tancs pesats, i estan obsolets. La Gran Bretanya no té vehicles pesants. Bé, Alemanya també, ni una de més de vint tones. Els EUA tenen una mica més de quatre-cents tancs.
  Hitler va decidir que no valia la pena retardar-ho i va colpejar el 15 de maig de 1940. El temps és favorable i tot està preparat. O més o menys llest.
  La Rússia tsarista va iniciar un atac a l'Índia i altres possessions colonials. L'exèrcit rus va atacar posicions mal defensades. Hi ha relativament poques tropes formades pels mateixos britànics i francesos, i les unitats colonials realment no volen morir per una idea o imperi que els sigui aliè. De fet, qui són els anglesos per a ells? Explotadors, esclavitzadors, lladres o infidels. És poc probable que els russos siguin molt pitjors que ells, de manera que moririen pel bé de l'imperi del Lleó o el Gall.
  Així, les tropes tsaristes avancen, superant una resistència lenta i focal. Però els alemanys també van poder derrotar les tropes franceses, angleses, belgues i holandeses en un mes i mig.
  Així, Churchill va perdre el suport dels seus principals aliats. L'expectativa que els Estats Units entrissin a la guerra no es va materialitzar. Roosevelt no es va distingir gens per la determinació de Stenka Razin. I llavors aquestes forces anirien contra Amèrica.
  Les tropes russes van avançar per Àfrica i Àsia en marxes; més problemes van venir del terreny i del tram de comunicacions que de les tropes enemigues. La manca de carreteres, sobretot a l'Àfrica, també va tenir efecte. Però el soldat rus sense pretensions supera amb heroica i estoica totes les dificultats.
  Els alemanys només poden traslladar tropes a l'Àfrica amb dificultat. L'avanç a Gibraltar es va retardar a causa de la tossuda resistència de Franco. I vam haver de transferir forces per mar. Els russos van entrar a l'Àfrica, a través d'Egipte, i els és molt més fàcil. Itàlia també agafa tot el que pot agafar, i en aquest assumpte Mussolini té la presa d'una boa constrictor.
  L'aterratge a la metròpoli mateixa no va tenir lloc el 1940. En la batalla aèria, a causa principalment de la passivitat de Rússia, Gran Bretanya va sobreviure. Però cal dir que el savi tsar Vladimir Kirillovich no volia que la Gran Bretanya capitulés abans d'hora, sinó que tenia la intenció bastant racional d'apoderar-se de totes les seves colònies asiàtiques i africanes.
  On anirà Gran Bretanya? Al cap i a la fi, no té reserves, sense colònies i matèries primeres: la seva caiguda és qüestió de temps.
  A l'hivern i març de 1941, les tropes russes finalment van arribar a Sud-àfrica i van derrotar l'últim domini africà. L'intent britànic de seure a Madagascar també va fracassar, i el maig de 1941 es va dur a terme un desembarcament amb la victòria posterior.
  Japó va lluitar al costat de Rússia a la guerra i va aconseguir agafar alguna cosa a l'oceà Pacífic. L'estiu de 1941 va ser el període d'una gran ofensiva aèria contra la metròpoli britànica.
  L'aviació russa i alemanya va atacar Londres i altres ciutats de l'Imperi anglès. I el 8 de novembre, aniversari del putsch de Munic, finalment es va produir l'aterratge.
  Els combats van durar setze dies i van acabar amb la victòria de les tropes russes i alemanyes.
  Això, de fet, va acabar amb la Segona Guerra Mundial. Va resultar ser menys sagnant i llarg que a la història real. I va enfortir i expandir molt notablement les possessions russes. Sobretot a Àfrica i Àsia.
  Es va produir un període relativament pacífic. Rússia i Alemanya estaven digerint els seus propis guanys territorials. El Tercer Reich incloïa: Bèlgica, Holanda, gairebé la meitat de França, així com el Marroc, part d'Algèria i les possessions centrals. És cert que a causa de la posició de Franco i una certa indecisió de Hitler, els alemanys no van tenir temps d'avançar a les possessions equatorials de França i van caure en mans de les tropes russes.
  No obstant això, Alemanya encara va rebre un bon tros de terra africana, superant el seu propi territori en àrea. L'àrea de les terres del Tercer Reich, tenint en compte les adquisicions europees, es va més que triplicar. I si comptem des de les fronteres des del 1937, tenint en compte Àustria, els Sudets i la República Txeca com a protectorat, llavors quatre vegades.
  Així que els alemanys en conjunt van tenir prou per digerir, dominar i assimilar. A més, Rússia va expandir les seves possessions colonials, i difícilment va poder controlar tot això.
  I Itàlia va aconseguir molt: per exemple, la major part del Sudan, Somàlia, Uganda i algunes altres adquisicions, en particular Tunísia.
  Així, de moment, es va completar la redivisió del món. Però com diuen, amb el temps, les ambicions comencen a manifestar-se.
  Els Estats Units no van començar a treballar seriosament en el projecte atòmic. A l'Alemanya i Rússia feixistes, l'actitud també va resultar genial. El Japó encara no està prou desenvolupat per aconseguir-ho, i Gran Bretanya i França s'han convertit en països vassalls del Tercer Reich i Rússia.
  Així que l'aparició de les armes nuclears es va retardar durant un temps.
  Però el progrés, és clar, és inexorable. Els físics estan treballant, la teoria s'està desenvolupant, així com els experiments de laboratori. Però un projecte nuclear necessita la voluntat de l'estat. La Rússia tsarista ja tenia massa preocupacions i despeses relacionades amb l'expansió del seu territori. Però Hitler, per alguna raó, tenia rancor contra aquestes idees d'un programa nuclear i creia que el projecte atòmic només malgastaria molts diners.
  A més, l'exèrcit terrestre i l'aviació russos eren els més forts i nombrosos del món, i la marina també creixia, sobretot a causa del creixement econòmic.
  Els generals i mariscals tsaristes preferien desenvolupar la construcció de tancs, construir avions, portaavions i cuirassats. Per què necessiten contes de fades sobre bombes nuclears? És a dir, tant els alemanys com els russos eren indiferents a aquest problema.
  A més, hi havia matèries primeres suficients per no haver de preocupar-se pels recursos energètics, almenys en un futur proper.
  Així, malgrat tota la fredor del Pentàgon i de la Casa Blanca, la iniciativa va passar involuntàriament als Estats Units. A més, això no és només una qüestió de por que els russos o els alemanys vagin més enllà i pressionin el Nou Món, sinó també l'economia.
  Després d'haver perdut l'oportunitat de rebre petroli d'Àsia, Àfrica i Orient Mitjà, els Estats Units fins ara tenien els seus propis pous a Texas, Florida, i van començar el desenvolupament a Alaska.
  Però la població dels EUA creixia. La immigració no es va desanimar a Rússia i la població va continuar creixent ràpidament. Els negres i els àrabs se'ls va permetre de bon grat marxar cap als Estats Units.
  L'economia nord-americana també creixia, i cada cop hi havia més cotxes.
  I va començar la recerca de combustible nuclear i una reacció atòmica que pogués proporcionar una energia colossal.
  Han passat deu anys des del final de la Segona Guerra Mundial. L'Alemanya de Hitler tenia una nova arma: avions de disc capaços no només de volar a una velocitat tremenda, sinó també de romandre pràcticament invulnerables pel foc de les armes petites.
  A més, els alemanys van aconseguir llançar un satèlЈlit artificial per sobre de l'òrbita i, el més important, el juny de 1951, el primer home a l'espai.
  La Rússia tsarista va arribar una mica tard, i va avançar completament només a l'agost d'aquest any. A la Itàlia feixista es van produir canvis el mateix any. Ha mort Benedito Mussolini, aspirant al títol de Juli Cèsar. En general, el dictador italià va tenir èxit en el govern. Tenint en compte les conquestes a Àfrica, inclosa Etiòpia, el territori controlat per Itàlia va créixer gairebé tres vegades i mitja durant el seu regnat. A més, Benedito a Europa va aconseguir tallar una part de França juntament amb Toulon.
  Però no el van deixar anar a Albània i Grècia: aquests són territoris dins de l'esfera d'influència de l'Imperi Rus.
  Benedito, òbviament, es podria dir gran i conqueridor, encara que l'exèrcit italià no brillava massa amb les seves gestes. Però el seu fill i hereu no es consideraven pitjor que el seu pare.
  I va agafar la tardor de 1951 i va envair Albània i Grècia... No és estrany que diguin que totes les grans guerres comencen com de sobte.
  Vladímir Tercer fins i tot estava content d'això. Les possessions d'Itàlia a l'Àfrica són grans, fins i tot més grans que les d'Alemanya. Llavors, per què no recollir-los si hi ha una gran raó?
  Les tropes russes van començar les hostilitats el 7 de novembre de 1951, atacant Etiòpia, Líbia i Sudan. Les unitats russes són més fortes, més nombroses i més preparades per al combat que les italianes.
  Així que ràpidament van començar a destruir l'exèrcit de la pasta... Però ningú s'esperava que, sense cap avís, Adolf Hitler sortiria al costat de Mussolini Jr.
  Encara que si t'hi fixes, no hi havia res més inesperat.
  Alemanya va perdre la Primera Guerra Mundial davant Rússia i va perdre la majoria de territoris a Rússia. I si els alemanys van aconseguir recuperar el que havien perdut a Occident amb interès, aleshores a Orient, parlant francament, no es van quedar sense res.
  Així que Hitler va comptar realment amb les seves noves armes, especialment les discoteques i els plats voladors. A més, el Führer creia que aquesta vegada seria més fàcil lluitar amb Rússia que a la Primera Guerra Mundial, ja que Alemanya i Itàlia liderarien la companyia sense tenir un segon front.
  També es va fer el càlcul que el Japó, ofès pels russos, també entraria a la guerra a l'Extrem Orient i hi lligaria l'enemic. Potser Portugal i Espanya s'uniran a la coalició, com Gran Bretanya i França? Estan molt més a prop d'Alemanya que de Rússia. I algunes esperances es van posar als EUA!
  A més, Amèrica va construir una marina impressionant, molts portaavions i va modernitzar la seva flota de tancs, encara que encara era inferior en quantitat i qualitat als vehicles de l'exèrcit del Vell Món.
  El sistema social a la Rússia tsarista va romandre autocràtic i una monarquia absoluta. El tsar i emperador de tota la Rus tenia plens poders: executiu, legislatiu i judicial. El Parlament estava absent. Hi havia un Consell d'Estat de persones designades per l'emperador, però només tenia drets d'assessorament. El mateix rei va emetre lleis, així com decrets. També tenia dret a executar i indultar, tot i que, és clar, també hi va haver judici. Els judicis amb jurat van ser abolits després de l'assassinat de Nicolau II, de manera que el poder judicial també va ser nomenat i destituït pel tsar o funcionaris designats per l'emperador.
  Aquest sistema tenia tant els seus avantatges com els seus inconvenients. D'una banda, l'emperador podia resoldre ràpidament aquest o aquell problema sense disputes ni acords, però d'altra banda, l'excessiva concentració del poder en una mà suprimia la iniciativa i donava més oportunitats a la burocràcia. Va donar lloc a diferents favorits i preferits. Vladimir no es va distingir per una hipocresia excessiva i fidelitat matrimonial. Encara que les dones no van tenir molta influència en les seves polítiques.
  En el camp de la construcció de tancs, la Rússia tsarista tenia molts vehicles potents i pesats. Tanmateix, l'experiència de les operacions de combat a l'Àfrica ha demostrat que el rendiment de conducció d'un tanc és extremadament important. Com a resultat, el tanc rus principal no va superar les quaranta-cinc tones. Com que més pes va crear problemes amb la capacitat de cross country, fins i tot amb pistes amples.
  El tsar estimava els tancs pesants, però els seus consellers van dissuadir l'emperador de posar-los en producció en massa. Però la màquina de seixanta tones estava disponible en dues mil còpies. I el tanc més popular, "Nikolai" - 3, es va produir en seixanta-tres mil.
  I la màquina pesa quaranta-cinc tones i la pistola té un calibre de 122 milЈlímetres. L'armadura frontal és de dos-cents milЈlímetres, la part posterior i els laterals són de 120 milЈlímetres, la disposició és clàssica.
  Hitler estava seriosament interessat en les màquines pesades. I volia tenir superioritat sobre el Nikolai en un tanc de producció. El cotxe alemany va augmentar de pes fins a 75 tones i, aquest ja era el límit, a causa del fet que la gran massa era extremadament difícil de transportar per les línies ferroviàries.
  El vehicle alemany estava armat amb una arma de 128 mm, tenia un blindatge frontal de 250 mm i un blindatge lateral i posterior de 180. La disposició també s'acosta a la clàssica.
  Numèricament, el tanc alemany era tres vegades inferior al soviètic. Per no parlar de les dificultats d'utilitzar màquines massa pesades.
  No obstant això, l'equipament rus està dispers en àrees àmplies, i al sector europeu del front hi ha una igualtat aproximada en el nombre de vehicles i d'infanteria. Encara que en general l'exèrcit rus és molt més nombrós que l'alemany. I Rússia té una població enorme: inclou l'Índia, la Xina, la major part d'Àfrica, l'Orient Mitjà, Pèrsia, Indoxina i molt més.
  Per descomptat, la decisió de Hitler d'atacar la Rússia tsarista, fins i tot tenint en compte que té al seu costat Japó i Itàlia, i possiblement França i Gran Bretanya, és una aposta colossal. Però el Führer és un gran aventurer.
  Cal tenir en compte que els avions de disc amb què el Tercer Reich va posar tan grans esperances no són gaire efectius a la pràctica. La creació d'un fort raig laminar va provocar un consum de combustible enorme i el temps de vol dels plats voladors va resultar ser relativament curt. Així podrien actuar, fins i tot tenint en compte l'enorme velocitat a distàncies no especialment significatives. A més, el flux laminar protegia el disc de les armes petites, però al seu torn evitava disparar amb un plat volador.
  Així, els alemanys només podien llançar míssils radiocontrolats des dels seus disquets, i després amb un angle estret, o desactivant el flux laminar, però alhora esdevenien vulnerables.
  Però, en qualsevol cas, Hitler va decidir atacar Rússia i va llançar les seves cartes en joc. A més, el feixista temia que si Itàlia era derrotada, també l'ataquessin a ell. Tenia bigoti i no confiava en ningú.
  Inicialment, els nazis van aconseguir l'èxit per la sorpresa de l'atac i la millor organització de les seves tropes. Però el moment de l'atac va ser escollit malament. Va començar a caure neu i els dipòsits van patinar. El Fritz podria haver capturat part de Polònia, inclosa Cracòvia, però es va quedar atrapat a prop de Varsòvia.
  La màquina militar russa anava girant... El Japó, com esperava el Führer, va entrar a la guerra, però la seva flota no tenia superioritat sobre la Flota Russa del Pacífic, i les batalles van ser aproximadament iguals. I el Japó pràcticament no va distreure les seves forces terrestres del teatre d'operacions occidental. A més, els samurais eren inferiors als russos en l'aire, tant en nombre com en qualitat. I la Terra del Sol Naixent només va poder capturar unes poques illes petites.
  Els prudents Franco i Salazar no tenien pressa per entrar a la guerra. Rússia és un enemic molt fort. Hem de mirar i esperar. En la història real, Franco es va limitar durant la Segona Guerra Mundial a enviar una divisió blava de voluntaris feixistes.
  Ara l'equilibri de poder semblava especialment desigual a l'Àfrica.
  Itàlia va perdre ràpidament les seves possessions al continent fosc.
  A la primavera de 1952, l'exèrcit tsarista va llançar una ofensiva a Prússia Oriental i va poder trencar en profunditat les defenses de l'enemic. Els nazis van tenir dificultats per abandonar l'avanç de l'exèrcit tsarista a Konigsberg, però les tropes imperials van començar a avançar cap als Sudets i Cracòvia.
  Va resultar que els tancs russos més àgils eren bastant capaços de lluitar contra un enemic pesat, però menys àgil. Les divisions xineses sota el comandament dels generals russos també van tenir un bon rendiment.
  Els alemanys es van veure obligats a abandonar Cracòvia... I llavors, a causa de l'amenaça d'encerclament, van començar a retirar-se del Vístula a l'Oder.
  No, aquest no era el curs de la guerra que esperava el posseït Führer. Però és culpa meva. A més, francesos i britànics, havent olorat l'ocupació feixista, no es van esforçar gens per morir pel Führer. Així que la reposició es va interrompre i els països vassalls van voler seure trivialment.
  I el pitjor va anar per als alemanys al front.
  A l'hivern, els alemanys havien perdut totes les seves possessions a l'Àfrica. I durant l'hivern, a la primavera, es van retirar completament a l'Oder. Les tropes russes van alliberar Praga i els Sudets i es van apropar a Viena. A més, van derrotar Itàlia i van ocupar Roma, Nàpols i Sicília. Així que la primavera de 1953 no prometia res de bo per als nazis. Tanmateix, el 8 d'abril de 1953, Hitler va morir sobtadament. La nova direcció alemanya demana desesperadament la pau.
  Vladimir Kirillovich Romanov va acceptar generosament. Però els alemanys ho van pagar molt car. La nova frontera passava ara per l'Oder: Bèlgica, Holanda i Dinamarca van rebre la sobirania, però en el marc d'un estat vassall de l'Imperi Rus. França va recuperar les possessions anteriorment perdudes, però es va tornar encara més dependent de Rússia.
  Itàlia i Alemanya van perdre totes les seves colònies, que ara passaven a ser propietat de la corona reial. La mateixa Itàlia també va rebre l'estatus de vassall rus, i Sicília i Sardenya van passar directament a formar part de l'imperi de Vladimir III.
  Alemanya també va perdre gran part de la seva independència i va pagar grans reparacions.
  Japó també va perdre totes les seves possessions excepte el seu propi territori i es va veure obligat a convertir-se en un estat vassall. I el tsar Vladimir Kirillovich Romanov també va rebre el títol d'emperador del Japó.
  Per descomptat, aquella part d'Austràlia que abans pertanyia a la Terra del Sol Naixent també va passar sota control rus.
  L'agost de 1953, els Estats Units finalment van provar una bomba atòmica. Vuit anys més tard, el geni nuclear estava fora de l'ampolla. En qualsevol cas, el progrés no es pot aturar. I l'aparició de la bomba atòmica és inevitable. En l'escenari més extrem, les armes nuclears podrien aparèixer un màxim de vint anys més tard que en la realitat.
  Amb un cert retard, el govern tsarista va començar a desenvolupar la seva resposta.
  Fins ara, els Estats Units no podien decidir entrar en guerra amb un imperi tan poderós. A més, no és tan fàcil arribar als principals centres industrials i econòmics russos des de l'estranger.
  I la producció de càrregues nuclears requeria temps i diners! Els Estats Units tenien els fons, però el temps s'acabava. La Rússia tsarista, amb els seus recursos i un potent potencial intelЈlectual, va compensar molt ràpidament el buit en aquest àmbit. I el 1956, també va aparèixer una bomba atòmica a Vladimir III.
  Significativament inferiors a Rússia en població i recursos, els EUA capitalistes i democràtics van anar perdent progressivament les seves cartes de triomf.
  L'únic que podien fer era utilitzar les armes nuclears com a element dissuasiu i intentar soscavar la Rússia tsarista des de dins. Però fins ara no ho han aconseguit.
  Vladimir Kirillovich no tenia descendents masculins de la seva primera dona , i es va tornar a casar. I va reproduir un hereu, anomenant-lo Jordi.
  La Rússia tsarista va dur a terme l'expansió espacial. El 1959, un vol tripulat a la Lluna va tenir lloc aproximadament un any abans que els nord-americans. Després el 1971 a Mart. El món alternatiu s'ha tornat més segur que la realitat.
  El 1975, l'home va aterrar a Venus. El 1980 a Mercuri. El 1981 en un dels satèlЈlits de Júpiter. I el 1992, just l'any de la mort de Vladimir Kirillovich Romanov, el cosmonauta rus va posar orgullós a Plutó.
  Jordi el primer va heretar la corona als divuit anys. I en general, podem dir que Vladimir el Tercer, el Gran, va passar els seus 54 anys de regnat amb molt d'èxit. I aleshores va continuar la dinastia Romanov.
  
  
  
  NICHOLAS EL SEGON, LA MÉS GLORIOSA DE LES MIDES!
  Diguem que el tsar Alexandre III, al contrari, va morir abans: el 1987 per un intent d'assassinat organitzat pel germà gran de Lenin: Alexandre.
  Encara semblaria pitjor. Però no realment. Nicolau II es va convertir abans en tsar, i es va casar abans: per posar el seu fill al tron si passava alguna cosa. Però la seva dona és diferent, i l'hereu està sa, i Rasputín definitivament no hi és. I així al principi, en general, com en la història real: s'està construint TRANSIB, l'economia està en auge - expansió a la Xina. És cert que s'estan construint vaixells al mar Bàltic un any abans. I una mica més d'elevació, a causa de l'ascens anterior del geni financer Witte.
  La guerra amb el Japó no va començar molt bé, però el Varyag va aconseguir escapar i l'almirall Makarov no va morir. La història ha canviat una mica i tot va una mica diferent. Però a la història real, de fet, al Varyag li quedava una mica de temps per escapar, i la mort de l'almirall Makarov va ser generalment accidental i poc probable.
  La flota russa, dirigida per l'almirall Makarov, va actuar amb força habilitat i va enfonsar vaixells japonesos. I aleshores, quan dos cuirassats japonesos van explotar al mir, Makarov va atacar el samurai i va enfonsar una dotzena i mitja de vaixells més.
  És a dir, tot va anar bé. I el Japó va perdre la superioritat al mar.
  Però a terra, el samurai va resultar ser més feble. Kuropatkin va rebutjar tots els intents japonesos d'avançar i els va infligir un gran dany. No obstant això, no va actuar amb massa decisió. Però aviat van arribar vaixells russos del mar Bàltic i Makarov finalment va prendre el control de totes les aigües.
  Els russos fins i tot van començar a desembarcar tropes a Taiwan, i després a la cresta Kuril.
  Fins que Theodore Roosevelt va intervenir i va oferir la mediació. Rússia va rebre Manxúria, Corea, Mongòlia, la cadena Kuril i Taiwan.
  També va aparèixer Zheltorossiya. Així es va formar un nou imperi.
  Tanmateix, el rei encara no s'ha tornat massa descarat. El 1914 va esclatar la Segona Guerra Mundial. Rússia està millor preparada per a aquesta guerra: l'economia és més forta, el territori i la població són més grans i no hi ha cap reflexió en el camí. A més, no hi va haver recessió provocada pels disturbis i l'anomenada revolució.
  La Primera Guerra Mundial va continuar amb diferents graus d'èxit. Hi va haver errors i èxits dels generals russos. Però el 1915, els alemanys van aconseguir menys èxit, ja que l'exèrcit tsarista era més gran i millor proveït. Però tot i així, Rússia va perdre la meitat de Polònia i Galícia. Però els alemanys no van poder entrar a Bielorússia i als estats bàltics: la línia del front passava pel Vístula.
  I l'any setze, l'exèrcit tsarista ja va aconseguir un gran èxit contra Àustria i Turquia. Els otomans van ser gairebé completament derrotats. Igual que els austríacs van capturar Przemysl i Cracòvia. Alemanya es va espantar. A la primavera del 17, els russos van prendre Istanbul. La Rússia tsarista també va aconseguir èxits significatius durant l'ofensiva d'estiu contra Àustria i Alemanya. I a la tardor, quan les tropes tsaristes ja havien arribat a l'Oder, Alemanya va capitular. Va seguir la divisió d'Àustria-Hongria i Turquia. Rússia va rebre Àsia Menor, el nord de l'Iraq i Istanbul. Galícia, Bucovina, regnes txecoslovac i hongarès i Cracòvia. A més Danzig, part de Prússia Oriental, regió de Klaipeda. Rússia, per tant, s'ha reforçat moltes vegades. I Alemanya també va pagar enormes reparacions.
  El tsar Nicolau II no tenia pressa per prendre-ho tot i tothom. Però els russos, els britànics i els francesos van dividir la península saudita. Aleshores, els britànics i els russos van dividir l'Iran i l'Afganistan. Acabada la redivisió del món.
  Fins al 1929, el món sencer va anar en augment, fins que va esclatar la Gran Depressió. El 1931, el Japó va iniciar una guerra contra Rússia. I ràpidament va ser derrotat i, juntament amb totes les possessions del Pacífic, ocupat. I després va venir el referèndum i la inclusió a Rússia.
  Aprofitant el debilitament de la Gran Bretanya, França i els Estats Units, agafats per la Gran Depressió, el tsar Nicolau II va liderar una guerra per conquerir la Xina. I aquesta es va convertir en la seva gran conquesta.
  Per tal d'accelerar una mica la russificació, Nicolau II va prendre una decisió sense pretensions: va introduir oficialment la poligàmia a Rússia, canviant la teologia i els dogmes de l'Església ortodoxa. Així es va adoptar la reforma.
  I el rei es va prendre una segona esposa. Els russos van ser animats a casar-se amb estrangers i tenir molts fills. La Xina enorme també va haver de ser russificada. Quina és la millor manera de fer-ho? Caseu-vos amb dones xineses!
  A Alemanya, Hitler no va arribar al poder. En aquesta història, li faltava una mica. Massa extremista. El principal irritant va ser el feixista Mussolini, que va capturar Etiòpia. I el somni de convertir-se en el nou Cèsar i el Troià es va fer un sol.
  El maig de 1937 va esclatar la guerra entre Rússia i Itàlia. Com a resultat, Mussolini va resultar ser un suïcidi. Les tropes russes van capturar tota Itàlia en dos mesos, i en altres tres totes les colònies de l'estat. La Rússia tsarista també va incloure finalment Romania i Iugoslàvia, i una mica més tard Bulgària. Havent finalitzat l'annexió de territoris. A la tardor de 1939 va morir Nicolau II. I el seu hereu, el completament sa Alexei II, es va convertir en el nou tsar.
  En aquest cas, Nicolau II va regnar durant cinquanta-dos anys, superant el resultat d'Ivan el Terrible. I el seu regnat va resultar ser el més reeixit de la història de Rússia, i les seves conquestes van ser simplement rècords. Mai cap rei ha capturat tant. Rússia s'ha instalЈlat finalment a la Xina i s'ha reforçat en totes direccions.
  No obstant això, llavors, sota Alexei II, va començar un llarg període de pau. França, Gran Bretanya i els EUA no volien la guerra. Però Alemanya estava desarmada i no tenia forces. Així que va sorgir una situació que es va calmar.
  Els imperis colonials van continuar existint. Rússia continuava sent el país més gran, però la Gran Bretanya era formalment la segona potència i era lleugerament inferior en àrea a l'imperi tsarista. Tanmateix, Austràlia, Sud-àfrica i Canadà eren dominis gairebé independents. I a l'Índia... L'any 1968 va esclatar un gran aixecament a l'Índia i després de dos anys de guerra els britànics van ser expulsats. Però l'exèrcit tsarista va entrar en territori indi i va reprimir les protestes. Després de la qual cosa Gran Bretanya va perdre aquesta colònia i Rússia la va adquirir. Aviat Rússia també va prendre el sud de l'Iran.
  Després d'Alexei II el 1969, el tron va ser heretat per Nicolau Tercer. L'Imperi tsarista estava en ascens. Així, França va perdre el control d'Indoxina i Tailàndia el 1979. I també hi van venir les tropes reials.
  I als anys vuitanta i noranta, Àfrica va passar sota el control de la Rússia tsarista. Després de 2001, Pere, el quart fill d'Alexei II, va pujar al tron rus.
  En aquest moment, la Rússia tsarista havia absorbit gairebé tota l'Àfrica, Àsia i havia recollit colònies d'altres països, inclosa Indonèsia. Però, per descomptat, no va anar contra Austràlia.
  Ha arribat un període de pau. Els EUA, Gran Bretanya i França tenien armes nuclears, Alemanya tenia poder econòmic. Rússia té poder econòmic, armes nuclears, l'exèrcit més gran del món i població. I encara una monarquia autocràtica absoluta sense parlament. Els nord-americans, sent una segona potència, o fins i tot una superpotència, van fer d'això una reivindicació a Rússia.
  Tanmateix, la manca de democràcia no va impedir en absolut el desenvolupament del progrés. En particular, l'any 1943, a la Rússia tsarista, el primer home va volar a l'espai. I el 1961 a la lluna. El vol a Mart va tenir lloc l'any 1974. I l'any 2000, gairebé tots els planetes del Sistema Solar havien estat visitats. S'estava preparant una gran expedició a les estrelles. Es va llançar el 2018 i es va recuperar a Alpha Centauri.
  Així doncs, el tsarisme no va impedir en absolut que la ciència es mogués. Pere IV de la dinastia Romanov fins i tot va declarar que l'absolutisme ilЈlustrat era millor.
  Sobretot amb el teló de fons dels escàndols que sacsejaven constantment l'administració de Donald Trump.
  Nicolau II encara era considerat el rei més gran de tots els temps i pobles. La Rússia tsarista a cavall i l'hegemonia mundial. Els afores i les colònies es van russificant progressivament. L'imperi està agafant força. I el món sencer es va convertir en un lloc millor.
  I per què? Gràcies a Alexander Ulyanov, germà de Lenin, que va ser executat per regicidi. El mateix Lenin es va quedar a l'estranger. Va conèixer GalЈles i també es va interessar per escriure ciència ficció, de la qual es va fer molt ric i es va fer un nom. I així es va fer famós, esdevenint famós i famós, i va ser traduït a molts idiomes. Stalin va morir a la presó a causa de la tuberculosi i, en general, només va romandre conegut pels especialistes. Trotsky aviat es va involucrar en activitats revolucionàries i va fer una bona carrera com a funcionari, arribant al rang de conseller privat i viceministre real. Voznesensky es va convertir en ministre sota el tsar i va aconseguir molt. Khrusxov va seguir sent un petit botiguer i no va guanyar fama. Bréjnev va ascendir al grau de coronel. Andropov va servir a la policia i també es va convertir en coronel. Gorbatxov es va convertir en un gran home de negocis i showman. Ieltsin va seguir sent botiguer. Putin va ascendir al rang de coronel a la policia secreta i es va retirar amb honor. Medvedev és un petit funcionari. Zhirinovsky, fundador del diari i showman. Zyuganov va intentar treballar clandestinament contra el tsar. Va rebre una condemna a la presó, després es va convertir en informador de la policia secreta. Es va retirar amb el grau de capità. Zhukov només va ascendir al rang de major. Vasilevski es va convertir en tinent general, Shaposhnikov es va convertir en tinent general. Gran almirall Kolchak i titular de moltes ordres. Makarov també es va convertir en un gran almirall, després d'haver lluitat a la Primera Guerra Mundial. Tanmateix, no en la primera, sinó en l'única guerra mundial, ja que no hi va haver segona guerra mundial. Es va fer famós... Brusilov es va convertir en mariscal de camp i titular de l'orde de Sant Andreu el Primer Cridat. Denikin, Wrangel, Kornilov i Kuropatkin es van convertir en mariscals de camp.
  I la vida era bona sota els reis. I els preus no han augmentat des de fa més de cent anys. I el ruble tenia un suport d'or estable de 0,77 grams. I molts pobles vivien bé sota el rei.
  Tothom tenia els mateixos drets i molts es deien russos, fins i tot africans. Les coses anaven bé per a tothom sota el tsar. Només per als jueus de religió no ortodoxa es va mantenir el requisit de residència. Però aquests van ser cada cop menys.
  Sota el tsar, però, hi va haver alguns problemes. Un d'ells, les altes taxes de natalitat i les baixes mortalitats, van provocar la superpoblació. Però això s'anava a resoldre mitjançant l'expansió espacial. A més, el desenvolupament de la ciència i l'agricultura va permetre resoldre el problema de la fam. Hi havia prou menjar per a tothom. Però el creixement de la població a l'imperi és de més del tres per cent anual. I això amenaçava problemes en el futur.
  El govern tsarista va trobar una sortida en l'expansió espacial. I semblava raonable. I es van construir noves naus estelЈlars i es va dur a terme investigacions sobre velocitats superluminals.
  
  
  
  CINQUANTA ANYS D'ALEXANDRE ELS TRES - EL GRAN!
  L'intent d'assassinat d'Alexandre II el 1866 va tenir èxit. Com a resultat, el rei alliberador va morir. I Alexandre Tercer va pujar al tron. L'avantatge era que no tenien temps de vendre Alaska, i el nou emperador rus no estava inclinat a renunciar a cap terra. Encara que siguin distants i encara poc valuosos.
  A més, la construcció de la carretera de Sibèria a Vladivostok va començar encara abans. I hauria d'haver arribat a Chukotka!
  El tsar Alexandre III era fort, decisiu, de voluntat forta, sa i molt fort físicament. Va governar amb mà ferma, i sota ell Rússia va entrar en un període de major prosperitat i èxits!
  Així que és bo que el gran emperador comencés a governar quinze anys abans que en la història real!
  Per començar, va reprimir durament totes les protestes dels revolucionaris i de Narodnaya Volya. Després va començar a reformar l'exèrcit i la marina. Amb posar les coses en ordre.
  El rei va aconseguir molt. Es van construir carreteres, ponts, fàbriques i el país va desenvolupar ràpidament el capitalisme. Tot mantenint l'autocràcia. El govern tsarista va fer petites guerres, traslladant-se per l'Àsia Central i ampliant-hi la seva influència.
  El 1977 va esclatar una guerra important amb Turquia. Ha anat encara millor, més ràpid, més victoriós amb menys pèrdues que a la història real. El geni d'Skobelev hi brillava a plena llum!
  Les tropes russes van derrotar els turcs amb menys danys. I van aconseguir agafar Istanbul de seguida. Ja que hi van arribar abans que l'esquadra anglesa. Aquesta guerra va tenir tant d'èxit que el rei-sacerdot va rebre el nom d'Alexandre victoriós! I Skobelev es va convertir en el mariscal de camp més jove de la història de Rússia.
  Turquia estava dividida. Els britànics van ocupar Egipte i Sudan. Rússia va prendre l'Iraq, Palestina, Síria i part de l'Aràbia Saudita, Àsia Menor, tota Armènia i els Balcans!
  Així, amb força rapidesa i relativa facilitat, Alexandre III va capturar un gran territori. I va continuar la seva expansió cap al sud. Moure's per Iran, Turkmenistan i més lluny cap a l'Afganistan!
  L'exèrcit del tsar també va posar els seus ulls a l'Índia! Els britànics estaven disposats a lluitar. Va sorgir una aliança de Rússia, Alemanya, Àustria-Hongria contra França i Gran Bretanya.
  Alemanya va passar a l'ofensiva contra la República del Gall el 1992. Gran Bretanya va declarar la guerra a Alemanya i Rússia. Àustria-Hongria va guanyar Bòsnia i Hercegovina i va atacar Itàlia.
  Rússia va iniciar una campanya contra l'Índia, les possessions franceses i la Indoxina. Així va començar realment la Primera Guerra Mundial. Però Rússia i els alemanys ja estan junts!
  Rússia també va atacar Egipte.
  Les tropes tsaristes, amb el suport de la població local, ocupen l'Índia i l'Iran. Entren més a Indoxina. I els prussians tornen a vèncer els francesos i envolten París.
  A més, els republicans es neguen a rendir-se. I París és atacada, molt destruïda. Els alemanys també capturen Bèlgica i Holanda.
  Gran Bretanya fa temps que està en guerra. Les tropes russes ocupen Egipte i Sudan. Hi ha una guerra al mar. L'exèrcit rus es mou per Àfrica. Tot el camí fins a Sud-àfrica. I recull colònies per ell mateix. Els alemanys també agafen algunes coses.
  Però Àustria-Hongria està encallada en una guerra amb Itàlia. És cert que l'any 1894 els alemanys van venir en ajuda dels austríacs. I completen la conquesta d'Itàlia.
  Després d'això, el país de les taronges es divideix entre ells.
  La guerra es trasllada al mar. I aquí es manifesta el geni del comandant naval, l'almirall Makarov. Que aconsegueix una sèrie de victòries brillants. Obligar la mestressa dels mars a capitular.
  Rússia va prendre el control de l'Índia, Indoxina, la major part d'Àfrica i també Austràlia, eliminant els britànics des d'allà. Les tropes russes van abandonar Gran Bretanya i Canadà. També hi va fundar una colònia. Així, Gran Bretanya va perdre gairebé totes les seves colònies, i Rússia les va adquirir. La captura de Canadà va ser facilitat per Rússia mantenint el control sobre Alaska. I la presència d'una flota molt potent. I el geni de l'almirall Makarov i Rozhdestvensky.
  Bé, això no és tot. Rússia es va traslladar cap a la Xina. També molt encertat. I el 1904 va començar la guerra amb el Japó.
  Però a diferència de la història real, aquesta guerra va resultar no ser difícil, sinó més aviat ràpida. A més, la flota del Japó era força feble, mentre que la de Rússia, per contra, era molt forta. Després d'haver derrotat els japonesos, les tropes russes van capturar Tòquio. Llavors es va celebrar un referèndum i la majoria aclaparadora dels japonesos van votar a favor d'unir-se a Rússia.
  El tsar Alexandre III va obtenir una nova victòria. Després va venir l'annexió voluntària i forçada de la Xina. Així, regió rere regió, província rere província. L'imperi reial va assolir proporcions enormes. Des dels EUA, tot Canadà i Alaska, tota Àsia, Àustria, la regió del Pacífic. A Sud-àfrica i possessió alemanya a l'Àfrica occidental.
  A més també Àustria-Hongria. Un poder tan gran.
  Però, és clar, els alemanys i els austríacs en volien més. França encara està ocupada per Alemanya. Gran Bretanya, ofesa per Rússia, també vol la guerra.
  El Kaiser va aconseguir reunir una coalició: Espanya, Portugal, Alemanya, Àustria-Hongria i Suècia contra la gegant Rússia. Els alemanys també havien aconseguit capturar Dinamarca i Noruega durant la guerra amb Gran Bretanya. Es va formar una poderosa coalició.
  I la guerra va començar l'1 d'agost de 1917. Just en el moment en què Alexandre Tercer va morir i Nicolau II va pujar al tron. Es va fer el càlcul que sense un monarca tan gran com Alexandre III, que havia recuperat cinquanta-un anys, Rússia segurament perdria.
  Però Nicolau II tenia un poder durador i fort. Sense Rasputín i l'hereu malalt. Així podria lluitar amb la coalició.
  I va començar la guerra... Els alemanys trepitjaven com un tifó. Les tropes russes els van enfrontar amb poderosos contraatacs. Va esclatar una gran i ferotge baralla.
  Nicolau II, en general, confiant en una cadena de fortaleses, va esgotar completament les unitats alemanyes i austríaques. I després va llançar una contraofensiva. I a l'Àfrica, les tropes russes, utilitzant els primers tancs lleugers tot terreny del món, van derrotar completament els austríacs i els alemanys. I van netejar el Continent Fosc.
  Tant Suècia com Noruega es van conquerir amb força rapidesa.
  La guerra va durar un any i mig i va acabar amb l'exèrcit rus, que era més nombrós i tenia tancs més forts, capturant tota Europa. Aleshores Gran Bretanya va caure. Rússia finalment ha establert el domini sobre l'hemisferi oriental.
  I el tsar Nicolau II també es va convertir en un gran conqueridor. La pau va regnar fins al 1929, quan va esclatar la Gran Depressió. La crisi econòmica general va fer que l'any 1931, just l'1 de maig, s'iniciés una guerra entre Rússia i l'última gran superpotència, els EUA!
  L'exèrcit del tsar de Nicolau II va entrar a les fronteres d'Amèrica. Les forces eren desiguals. L'americà gairebé no tenia tancs i estava mal entrenat. I Rússia va superar els Estats Units moltes vegades. Els comandants de l'imperi tsarista també eren millors. Així que la guerra va anar en un sentit des del principi. Rússia anava guanyant i avançant. I el 30 de setembre, després de la presa de Nova York i Washington, els Estats Units van capitular. Així, es va passar una altra pàgina de la història. El 1934, Nicolau II va llançar una invasió de Mèxic i després cap amunt a Amèrica Llatina, conquerint els estats llatins. Fins que l'última república independent de Xile va caure el desembre de 1936.
  Així, Nicolau II va completar finalment la història. La Rússia tsarista va unir tots els països i pobles del planeta Terra.
  El 7 de novembre de 1937, l'emperador de tot el planeta Terra Nicolau el Gran es va estavellar en un avió. I el seu regnat també va acabar. Alesey II es va convertir en rei. Un hereu jove i saludable: uns trenta-tres. Sota ell, va començar l'expansió espacial. Noves fronteres i nous vols. La monarquia era inquebrantable. La humanitat està unida i conquereix l'espai.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  El comandant de Port Arthur va morir; de fet, en la història real, va ser ferit al cap, però un fragment d'un fragment va passar uns milЈlímetres més a prop del cervell. En resum, el traïdor que va rendir la ciutadella va morir i el seu lloc va ser ocupat per l'heroi de la defensa de Port Arthur, Kondratenko.
  Per reforçar la defensa de la fortalesa, el nou comandant va cancelЈlar tots els mariners i l'artilleria naval a terra, i va desarmar l'esquadra, però va reforçar Port Arthur.
  Com a resultat, la ciutadella estava completament protegida, a més de les accions hàbils del comandant Kondratenko. La defensa va aguantar amb èxit. Kondratenko va reforçar la defensa de la fortalesa de Vysokaya a temps i els japonesos no van poder prendre-la.
  A finals de desembre, els samurais estaven esgotats pels assalts. Al gener es va produir una calma provocada per l'intent de Kuropatkin de desbloquejar-lo, però no va tenir gaire èxit.
  Al febrer hi va haver un altre assalt, i de nou va ser rebutjat amb grans pèrdues per als japonesos.
  Durant la defensa, el nen Oleg Rybachenko es va comportar heroicament. En el moment del setge, aquest grumet només tenia deu anys. El nen va lluitar juntament amb els adults i va fer missions de reconeixement.
  Es va mostrar molt valent i combatiu. I la defensa va aguantar. Ara ja ha arribat el març... Els japonesos s'han tornat a retirar. El diumenge sagnant no va passar a Rússia, perquè el tsar Nicolau, com que Port Arthur estava de bon humor, va sortir a la gent. L'exèrcit rus es va reposar i es va fer cada cop més gran. A finals de març, els japonesos van intentar avançar, però les forces de Kuropatkin tenien una superioritat numèrica massa gran i van rebutjar tots els atacs.
  I millor encara, les unitats del general Legs van quedar encadenats pel setge de Port Arthur. Després de patir grans pèrdues, els japonesos es van retirar. Però de nou en Kuropatkin va dubtar.
  A finals d'abril va seguir un nou assalt, que, però, també va ser rebutjat.
  I Oleg Rybachenko, aquest noi valent, fins i tot va capturar un coronel japonès, utilitzant una trampa, és clar.
  A principis de maig, només es van produir escaramuzas menors, i el dia 25 l'esquadró de Rozhdestvensky finalment va entrar a Port Arthur. El famós almirall va portar cinquanta-un vaixells, travessant tres oceans alhora!
  Després d'això, la defensa va rebre reforços. I a principis de juny va seguir l'assalt final a Port Arthur. L'assalt és desesperat i ferotge. Una vegada més va ser rebutjat amb grans pèrdues davant els japonesos. El tsar finalment va destituir Kuropatkin i va nomenar Linevitx. A mitjans de juliol de 1905, els japonesos van ser finalment derrotats. I la defensa heroica de Port Arthur, que va durar més d'un any, va acabar.
  Kondratenko va rebre l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat. I va rebre el grau de mariscal de camp. Llavors l'esquadra de Rozhdestvensky, juntament amb Port Arthur, van derrotar els japonesos al mar. A més, el mateix almirall Togo va morir a la batalla.
  El Japó es va veure obligat a fer la pau amb Rússia, a través de la mediació dels Estats Units.
  Vam haver de cedir les illes Kurils i Taiwan. Rússia va assegurar un protectorat sobre Corea, Manxúria i el control de Port Arthur. A més, el Japó va pagar una enorme indemnització de mil milions de iens d'or a la Rússia tsarista.
  La victòria va reforçar la posició del tsar Nicolau II. Rússia va expandir els seus territoris i Zheltorossiya va començar a formar-se a causa de l'annexió voluntària de les regions xineses. No hi ha Duma d'Estat: Rússia va seguir sent una monarquia absoluta, sense parlament.
  Per descomptat, a causa de la victòria i l'estabilitat política, el creixement econòmic va continuar abans que en la història real i va ser més fort.
  La Primera Guerra Mundial va començar com en la història real. Però va tenir més èxit per a Rússia. Quin exèrcit era més gran i millor, fins i tot gràcies a les reformes del mariscal de camp Kondratenko, i l'economia era més forta i l'autoritat del tsar era més gran.
  La guerra va durar poc més d'un any i va acabar amb l'enfonsament d'Àustria-Hongria, i la rendició de l'Imperi Otomà i Alemanya. I Bulgària, veient quina olor feia, es va posar del costat de Sèrbia i Rússia, com, per cert, Itàlia i Japó.
  El mariscal de camp Kondratenko va rebre el rang més alt: generalíssim. I es va convertir en un titular de gairebé totes les ordres, com Suvorov. Brusilov es va convertir en mariscal de camp. L'almirall Kolchak, Kornilov i Denikin van fer carrera. Rússia tsarista annexada a si mateixa: Galícia, Bucovina, Voivodat de Cracòvia, regió de Poznan, Klaipeda. Txecoslovàquia també va passar a formar part de l'Imperi Rus. I Àsia Menor amb Constantinoble. I el nord de l'Iraq.
  Tot, en general, va resultar bo. Els japonesos van dividir les colònies alemanyes amb Rússia a l'oceà Pacífic.
  Aleshores l'Aràbia Saudita es va dividir entre Rússia, França i Gran Bretanya. Després, després d'una breu guerra, Rússia i Gran Bretanya van dividir l'Iran.
  I després l'Afganistan. És cert que hi va haver una mica de baralla. I els britànics no van tenir molta sort al principi.
  El món ha guanyat estabilitat i prosperitat. Fins a la Gran Depressió el 1929. Rússia, després d'un ràpid creixement, també va caure en crisi.
  El 1931, el Japó va atacar Rússia, buscant venjança per les derrotes anteriors.
  Però aquesta vegada, va ser un suïcidi. Les tropes tsaristes van derrotar els japonesos. L'almirall Koltxak no és gens vell; va mostrar el seu geni, comparable a Ushakov. La Terra del Sol Naixent va ser completament derrotada al mar i després ocupada. Tot seguit va tenir un referèndum en què la majoria dels japonesos van votar a favor de l'adhesió a Rússia.
  Així, el tsar Nicolau II va reforçar el seu poder a l'oceà Pacífic. Rússia va continuar el seu moviment cap a la Xina. Debilitats per la crisi, Gran Bretanya, França i els Estats Units no van interferir en la presa del control de l'Imperi Celestial.
  El 1933, Hitler va arribar al poder a Alemanya. Va començar a restaurar l'antic poder de l'antic imperi. I, per descomptat, va intentar no barallar-se amb Rússia.
  Mussolini a Itàlia tenia amistat amb Rússia. I en silenci va capturar Etiòpia, ampliant les seves colònies. Es va parlar de la creació de la Triple Aliança.
  La Rússia tsarista volia annexionar totes les colònies d'Anglaterra i França debilitades. Bé, els alemanys i els italians també són comprensibles. Els EUA tenien els seus propis plans.
  El 1937, Alemanya es va unir amb Àustria, produint l'Anschluss. I el novembre de 1937, el segon avió de Nikolaev es va estavellar. El regne es va interrompre amb molt d'èxit. Nicolau II va aconseguir guanys colossals durant els seus quaranta-tres anys de regnat.
  Li deien Nikolaev el Gran! I fins i tot el més gran, es van fer més alts que Pere el Gran.
  Sota Nicolau II, la jornada es va reduir a deu hores, i set anys d'ensenyament es van convertir en obligatoris i gratuïts. El salari mitjà nacional va arribar als 75 rubles al mes amb una inflació zero i el suport d'or del ruble. La moneda reial era la més dura i convertible del món.
  Rússia tenia l'exèrcit terrestre més gran del món i va superar tant la Gran Bretanya com els Estats Units pel que fa a la mida de la flota.
  Els tancs russos eren els millors del món, igual que els avions. I els helicòpters en aquell moment eren pràcticament els únics del planeta Terra. La flota submarina més nombrosa i de gran qualitat. La millor artilleria. Tecnologies avançades en televisió i vídeo. El primer cinema en color del món també es va començar a rodar a la Rússia tsarista. Incloent gràcies a la passió del tsar Nicolau II per la fotografia.
  Després de l'annexió de la Xina, Rússia va ocupar el primer lloc del món quant a població, superant la Gran Bretanya amb totes les seves colònies.
  El tsar Nicolau II va reformar l'ortodòxia i va legalitzar la poligàmia. Aquest savi sobirà va aconseguir fer moltes coses. I va morir sense escopir, no perseguit, sense haver perdut Rússia, sinó un gran home. I només uns quants milЈlímetres de moviment del fragment van tenir un impacte tan gran en la història de Rússia. I també diuen que no hi ha casualitats a la història! Així és com passa. Tant Nicolau II com el fenomen del Generalísimo Kondratenko ho van demostrar.
  Però després de la mort del tsar Nicolau, es va produir un salt temporal. Primer, el monarca Alexei II va morir abans que pogués ser coronat. Llavors també va morir un altre hereu, Kirill Vladimirovich Romanov. I Vladimir III va pujar al tron el 1938. El tsar és jove, però en general no és estúpid i bastant de voluntat i ambiciós.
  Bé, es va posar mans a l'obra! Rússia, Itàlia, Alemanya, contra Gran Bretanya, França i potser en el futur els EUA. Aquí, per descomptat, la Triple Aliança és molt més forta.
  El maig de 1940, Alemanya va atacar França, Bèlgica, Holanda i Gran Bretanya. Rússia va atacar les colònies franceses, angleses i holandeses. Va començar la presa sense cerimònia de territoris.
  Els britànics i francesos no van poder resistir l'exèrcit rus. I en un mes i mig, els alemanys van derrotar i van obligar a capitular França, Bèlgica i Holanda.
  Aleshores el Führer va ocupar Espanya i Portugal, i va capturar Dinamarca i Noruega. Rússia va ocupar Suècia.
  La guerra va ser gairebé unilateral. Amb el suport de la població local, Rússia va capturar l'Índia, Indoxina, el sud de l'Afganistan, el sud de l'Iran, l'Orient Mitjà i va entrar a Egipte.
  Per descomptat, les tropes colonials no van poder resistir l'exèrcit tsarista, i realment no ho volien. La conquesta d'Àfrica es va retardar una mica per la manca de carreteres i les comunicacions esteses. Els alemanys es van traslladar per Àfrica a través de Gibraltar i el Marroc, els russos per Egipte i després el Sudan.
  Tanmateix, el terreny era més un obstacle que la resistència de les tropes britàniques o franceses. N'eren pocs, estaven mal armats, i majoritàriament d'aborígens locals. Qui ni sabia ni volia lluitar.
  El 1940, Hitler no es va atrevir a desembarcar a Gran Bretanya. Va llançar una ofensiva aèria, que al principi no va tenir gaire èxit. Però a la primavera de 1941, els avions russos van entrar a la batalla i Gran Bretanya va començar a patir una pressió mortal.
  I a l'agost va seguir el desembarcament de les tropes conjuntes germano-russes i, després de dues setmanes de lluita obstinada, la presa de Londres.
  Després d'això, tot l'hemisferi oriental, incloses Austràlia i Nova Zelanda, es va convertir en rus, alemany i italià.
  Però encara hi havia els EUA.
  El tsar Vladimir va decidir atacar Amèrica. Hitler i Mussolini li van donar suport en aquesta decisió. El Tercer Reich va traslladar tropes a Islàndia, i després a Groenlàndia i Canadà, i la Rússia tsarista es va traslladar a Alaska. Les forces són, per descomptat, desiguals. Els Estats Units tenen una flota de tancs força feble i una població molt més petita que Rússia juntament amb totes les seves colònies. Encara que l'economia està desenvolupada. Però no es pot resistir a un monstre així.
  Després d'haver llançat l'ofensiva el 1943, l'exèrcit rus va ocupar ràpidament Alaska en dos mesos d'hivern. I a la primavera, juntament amb els alemanys, van capturar gairebé tot el Canadà.
  Brasil, Veneçuela, Mèxic i altres països van declarar la guerra als Estats Units.
  Va començar el moviment de les tropes russes pels estats del nord d'Amèrica. Les forces són, per descomptat, desiguals. Rússia i Alemanya són millors tant en qualitat com en quantitat.
  Les noies Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana lluiten al millor tanc Kondratenko-3 del món, un vehicle mòbil amb un canó de canó llarg i de tir ràpid. Molt àgil, amb una silueta baixa.
  El pes del tanc Kondratenko-3 és d'unes quaranta tones i està ben protegit. I el canó, malgrat el seu petit calibre de 76 mm, té una gran velocitat inicial de projectil.
  Shermans, aquest tanc no es pot penetrar des de cap angle. Tan...
  Les noies, lluitant descalces i en bikini, simplement destrueixen els americans i riuen molt.
  Sobretot la Natasha... I amb els dits nus pressiona el joystick, dient:
  - Glòria al meu Rus!
  Zoya també remata. Ho fa amb els dits nus, prement els botons del joystick i cridant:
  - I tota la nostra terra natal!
  A continuació, l'Aurora dispara. Ella colpeja l'enemic i diu, mostrant les dents:
  - I els poders superiors estan darrere nostre!
  I la noia també fa l'ullet molt ardent! Prem els dits nus dels peus com els botons del joystick.
  I després Svetlana dispara. Una noia tan aguda i brillant. Emet raigs de sol per la seva boca. I també canta:
  - Sóc una estrella mundial! Corro més ràpid que Satanàs!
  Amb noies com aquestes, el mateix diable no fa por. Estan colpejant els nord-americans, envoltant estretament Chicago.
  I sense deixar sortir ningú d'allà. La destrucció és, diguem-ne, trivial. Aquestes són les noies.
  I així capitula la guarnició de Chicago. Coneix el nostre!
  I els tancs russos ja s'apropen a Nova York. El tsar Vladimir es frega les mans amb satisfacció. Els russos han arribat mai tan lluny?
  Les noies també lluiten amb valentia a l'aire. Per exemple, una parella maca: Maria i Mirabela.
  Les belleses descalces i vestides amb bikini estan cobrant factures. Literalment, no hi ha res per oposar-s'hi. Les noies aquí són tan boniques i enlluernament agressives i precises.
  La Maria va fer un tret, va abatre una dotzena d'avions, d'un cop i va cantar:
  - Glòria a la nostra terra natal! En nom de Rússia!
  Mirabela també va disparar i va rugir:
  - Però hi ha un líder en gran poder,
  Cridarà als eslaus a la batalla...
  No poden fer front a Rússia...
  Quan Vladimir regna com a rei!
  
  De dur, fort, amb voluntat de ferro,
  I l'aspecte és com tallar metall...
  Els russos no necessiten una vida millor -
  Això és només el que la gent somiava!
  Sí, aquestes noies són mestres de la lluita i el cant...
  Per cert, enmig de l'assalt a Nova York, el primer cosmonauta rus va volar a l'espai i va volar al voltant del planeta Terra. I aquest és un altre èxit de la Rússia tsarista per part de la dinastia Romanov.
  I llavors la guarnició de Nova York va capitular, i Washington va caure aviat. I el 3 de setembre de 1943, els Estats Units van capitular completament. Així va acabar la Segona Guerra Mundial, que va començar el 15 de maig de 1940. La guerra és gloriosa i victoriosa per a Rússia.
  Per descomptat, tant Hitler com Mussolini van guanyar molt d'aquesta guerra. Tots dos dictadors van guanyar possessions a l'Àfrica, algunes a Europa i als EUA. Finalment, Europa es va dividir entre països. I després del referèndum, Bulgària es va convertir en el regne búlgar dins de Rússia.
  Sembla que el món s'ha tornat a redistribuir i les colònies es poden digerir. Però Hitler, és clar, no seria Hitler si no volgués més. En particular, derrotar a Rússia. I apoderar-se del seu territori.
  I, per descomptat, els alemanys comptaven molt amb armes noves i més potents. Tancs de la sèrie "E" i míssils balístics, especialment plats voladors.
  No obstant això, la Rússia tsarista estava molt per davant del Tercer Reich en míssils balístics i el 1951, el 12 d'abril, fins i tot va volar a la Lluna.
  I els tancs de la sèrie "E" no tenien una superioritat qualitativa sobre els russos.
  I només els plats voladors eren un misteri. Gràcies al flux laminar, van resultar ser completament invulnerables a qualsevol tipus d'armes petites. Però al mateix temps ells mateixos no podien disparar.
  Mussolini va morir i el seu fill va succeir al tron. Hitler li va pressionar i el jove va acceptar lluitar amb Rússia. El 20 d'abril de 1955 va començar una nova tercera guerra mundial. Per part de Hitler hi havia: Itàlia, Brasil, Argentina, Xile, Mèxic, en definitiva, tota l'Amèrica Llatina, excepte Cuba, que donava suport a Rússia. I no hi havia més països al món! La tercera guerra mundial va començar el 20 d'abril de 1955. I el tsar Vladimir es va enfrontar al repte més seriós del seu regnat.
  L'únic que el podria consolar és que aquesta guerra serà l'última de la història de les guerres al planeta Terra. Ja que tots els països del món hi participen!
  Bé, un cop començada la guerra, s'ha de fer! L'atac de Hitler no va ser especialment inesperat. Hongria, Iugoslàvia, part de Rússia amb una autonomia limitada, el seu rei Vladimir III. Albània és capturada per Itàlia. Tot està ordenat. Els alemanys intenten avançar des de Prússia Oriental, Àustria, Itàlia des del sud. I la lluita està passant a l'Àfrica. I la coalició de països llatins contra els EUA. Però allà no són gaire actius. Només ara s'ha declarat la guerra.
  Mentrestant, Hitler va traslladar les seves forces principals a Europa.
  I va esclatar una guerra infernal. L'última guerra a gran escala de la història de la humanitat.
  Els alemanys van donar el cop principal a Hongria en direcció a Budapest. Oleg Rybachenko va lluitar allà. Encara continuava sent un nen d'uns deu anys. És cert, molt fort físicament, musculós, ràpid i, el més important, com un muntanyenc, immortal. Sí, l'escriptor i poeta Oleg Rybachenko va rebre la immortalitat, però amb la condició de convertir-se en un nen d'uns deu anys i servir Rússia en un cos infantil, però molt fort i ràpid. I és un nen des de l'1 de gener de 1904. Quan em vaig unir a Port Arthur com a grumet. Bé, no és el nen més petit, però des del primer moment va ser fort i ràpid i el van portar al vaixell.
  A més, quan van dubtar si era massa petit, Oleg Rybachenko va doblegar una moneda de coure amb els dits per apostar. Després d'això, sense parlar, el van pujar al vaixell.
  El nen va guanyar molts premis, participant en totes les guerres. Es va convertir en oficial. Però encara semblava un nen. Per tant, tot i que li van donar premis per nombroses gestes, l'etern nen no va rebre res més alt que el capità. I ara Oleg Rybachenko porta més de mig segle a l'exèrcit. Fa temps que heu guanyat una pensió d'oficial, però si la vostra salut és férrea, per què deixar el servei?
  A més, sense ordinadors, consoles de jocs, televisió, d'alguna manera és avorrit. I a l'exèrcit, ets capità, almenys condueixes soldats. Sí, el temps encara passa volant.
  El generalíssim Kondratenko va morir. També va morir el gran almirall Koltxak, que va superar a Ushakov. Moltes de les persones amb les quals va començar Oleg Rybachenko ja no estan al servei.
  Més precisament, des del setge de Port Arthur, gairebé tots els veterans han mort. Només quedava Vovka. Ell també era aleshores grumet, i ara ja és un avi de cabells grisos. La veritat encara serveix. I se sorprèn que l'Oleg segueixi sent el mateix nen, que no té ni una sola cicatriu al cos. Aquest és un fenomen conegut a tot l'exèrcit tsarista rus. La veritat és que lluita molt bé.
  El nen Oleg està descalç, és més agradable i àgil per a ell. Apunta arma rere pistola i dispara als tancs alemanys de la sèrie E. Els cotxes nazis són simplement enormes. I res sembla que els atura.
  Però l'etern noi colpeja amb tanta precisió que perfora el metall. Pinta els Krauts, enderroca torres i canta.
  - Tsar Vladimir, tsar rus...
  Sobirà ortodox!
  Aviat conquistarem el món,
  després de tot, hi ha querubins per sobre nostre!
  Hitler s'acabarà
  I qui l'escoltés, ben fet!
  I el nen llança una granada, descalç, amb el peu de nen. En Barbagris Vovka només sacseja el cap.
  L'escriptor i poeta Oleg Rybachenko va passar més de cinquanta anys sent un nen al segle XX. I he de reconèixer que n'he vist moltes. Com que era immortal, feia temps que havia perdut tot sentit de la por. I la guerra li va recordar un joc d'estratègia per ordinador.
  Va ser fàcil i divertit de jugar. I també va ser un plaer lluitar. És bo quan hi ha rosada del matí sota els teus peus descalços i estàs banyant un nen etern, i no vas vestit segons les normes amb pantalons curts!
  A Oleg Rybachenko se li permet córrer amb pantalons curts i descalç. El nen va aprendre a caminar sense calçat fins i tot amb el fred a Port Arthur. Al cap i a la fi, un cos immortal no pot refredar-se ni emmalaltir, i ràpidament t'acostumes al fred, que no fa mal. Igual que Peter Pan. I és gairebé agradable córrer descalç a la neu. Quan et mous, pràcticament no se sent el fred, només quan estàs assegut immòbil, els teus peus nus se senten una mica rígids! Però per a un nen això és poca cosa.
  Però també hi ha bruixes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! També participen en la guerra. Però no tot el temps, sinó per episodis. Ens va ajudar a mantenir la muntanya Vysokaya quan era més difícil. Belleses descalços van lluitar allà, i en bikini. Llançaven discs molt afilats amb els dits nus.
  I van tallar amb espases. I Oleg Rybachenko va disparar una metralladora: van matar els seus companys majors. I com a resultat, l'assalt del samurai es va esvair i la muntanya Vysokaya va resultar inquebrantable!
  I les noies van mostrar la seva classe més alta i l'acrobàcia de Valkyrie.
  I ara els alemanys estan a la defensiva. L'exèrcit tsarista està preparat per a la guerra. El Führer no va aconseguir la sorpresa tàctica.
  I les tropes russes lluiten amb valentia. Sembla que Hitler es maleirà més d'una vegada per haver iniciat una guerra així. A més, malgrat que el Führer té dos terços d'Europa i un terç d'Àfrica sota les armes, però encara
  no és un rival de Rússia.
  I també el nombre de soldats. I les tropes italianes són febles. Els països llatinoamericans participen lentament en la guerra. I el seu exèrcit, tant tècnicament com organitzatiu, no és gaire bo.
  Així que Rússia segueix mantenint l'enemic en defensa en profunditat.
  El tanc Kondratenko-6 és bastant capaç de lluitar contra aquesta sèrie. I "Nikolai"-4 és més pesat i es mostra com una màquina molt forta.
  Els russos poden lluitar amb els monstres alemanys més pesats.
  Especialment a "Nikolai"-4, on la tripulació d'Alenka, la noia és molt bonica i en bikini.
  Pistola de calibre 130 mm. Com afecta als feixistes. Va ser en va que Hitler va atacar la Rússia tsarista. No és un viatge fàcil per a ell, sinó una pallissa.
  Anyuta va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  I com riurà la bellesa!
  I llavors Agustí llançarà un projectil contra l'enemic. Partirà el metall i cantarà:
  - Fem bategar els cors a l'uníson!
  I també pressionarà els botons del joystick amb els dits nus. Aquesta és realment una noia genial!
  I aquí la Maria colpeja. I dividirà els feixistes. I destruir l'enemic.
  Al mateix temps, utilitzant els dits nus. I també cantarà:
  - En nom de la nostra Pàtria, Sant! Que el lluitador sigui senzillament genial!
  I esclatarà a riure i ensenyarà les dents!
  I després els Jocs Olímpics et colpejaran amb un projectil pesat. Ella és just el que necessiteu, noies: el suc de poma més sucós!
  I de nou les noies van trencar l'E-50, van fer fora la torre i van riure.
  Alenka va enviar un projectil, aixafant l'E-100, perforant-lo. I fent servir els dits nus. Per què va cantar la noia:
  - Trenqueu l'enemic!
  I Anyuta es bateja amb els seus peus descalços i xiscla:
  - Els Fritz són kaput!
  I llavors l'Agustí colpejarà. També amb molta precisió i fent servir els dits dels peus nus, arrullar:
  -Hitler s'ha acabat!
  I aleshores la Maria afegirà de manera molt agressiva. Esclafarà els feixistes i grinyolarà::
  - I qui l'escoltés, ben fet!
  I ensenyarà la seva llengua!
  I llavors els Jocs Olímpics envien un projectil, matant els oponents.
  I també amb els peus descalços i cantant:
  - Total exhaurit!
  I de nou la noia agafarà la seva llengua i la mostrarà.
  Així que tallen...
  Els alemanys, després d'un mes de lluita des de l'inici de l'ofensiva, van avançar de cinquanta a cent quilòmetres, i van patir grans, fins i tot, grans pèrdues. I els italians a l'Àfrica es van trobar completament en un calder i envoltats. Les seves tropes són trivialment derrotades.
  El 21 de maig, Adolf Hitler va ordenar que tots aquells capaços de portar armes des dels quinze als seixanta-cinc anys fossin reclutats a l'exèrcit. L'exèrcit tsarista estava formant reserves.
  Com va resultar, els avions de disc alemanys no fan tanta por a la pràctica. És cert que els avions russos poden atacar amb ariets. Però això es pot evitar, gràcies a l'alta maniobrabilitat dels vehicles de l'exèrcit tsarista.
  I l'esperança de Hitler d'una arma miracle invulnerable no es va fer realitat en absolut.
  L'exèrcit tsarista encara es defensava. Línies de defensa potents, excavades per endavant, defensa forta. Que Hitler es quedi sense força. Però a l'Àfrica pots pressionar un aliat italià més feble.
  Si el Führer no hagués decidit entrar en guerra amb la Rússia tsarista, sens dubte hauria passat a la història com un gran, i fins i tot el més gran, líder d'Alemanya. I així el dimoni volia governar el món, i què en va sortir?
  Les noies russes són les més xules del món després de tot.
  Oleg Rybachenko, com sempre, està al capdavant de la batalla. Ni una bala ni una metralla el poden tocar. És un noi dur i genial.
  Un nen amb pantalons curts i descalç, contra els nazis. I els llança granades, i corre sota la pluja de plom.
  Sí, és una llàstima que el brillant Kondratenko no hi sigui, però hi ha comandants joves i capaços. En particular, el mariscal de camp Vasilevsky, que ja va destacar durant la Primera Guerra Mundial. I mana amb energia i habilitat.
  I el Fritz, trobant-se amb una defensa dura, s'hi entansa irremediablement. Però encara intenten trencar-se.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern riu, mostra les dents i canta:
  - La meva pàtria! La meva Santa Pàtria!
  I també com llançar una granada amb els peus nus.
  I aquí Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana van entrar a la batalla. Són nenes bruixes eternes, serventes del Déu sagrat de la Família. No sempre lluiten, sinó Rússia hauria conquerit el món sencer. Però sempre és efectiu i cridaner.
  A les noies els encanta matar: aquestes són noies!
  I com caminaran entre els feixistes, i com els colpejaran...
  I amb els dits nus llencen discos, matant els Krauts.
  Els nazis s'enfonsen i pateixen cada cop més pèrdues. El gran estrateg de Vasilevski proposa derrotar els nazis i els italians a l'Àfrica. Així, els tancs russos, que són més àgils i tenen una millor maniobrabilitat, tindran avantatge. I a Europa, que els feixistes se'n surtin amb la seva. De manera que esgotarien completament els seus recursos.
  El tsar Vladimir va acceptar aquest pla. I es van traslladar noves forces a l'Àfrica.
  Elizabeth i la seva tripulació van lluitar a Líbia, tallant les unitats italianes. Allà fa calor i la noia es veu bé amb bikini. Tenen el tanc Kondratenko-6 més nou, en el qual els guerrers obvien les posicions dels italians i dels Fritzes i els derroten amb confiança.
  Elizabeth dispara a un tanc de l'imperi de Mussolini Jr. i diu:
  - Un abric de pell i un caftan passegen pels mars, per les onades!
  I, per descomptat, utilitza els dits nus.
  A continuació, Ekaterina dispara. Travessa un cotxe alemany i rugeix:
  - A Rússia, el tsar Vladimir és un heroi!
  L'Elena està darrere d'ella, colpejant la pistola autopropulsada del Fritz i xiulant:
  - Hurra per Hitler per la teva Pàtria!
  I finalment, els Jocs Olímpics alliberaran el projectil. Aixafarà els Krauts, els aixafarà i grinyolarà:
  - El resultat serà excelЈlent!
  I també utilitza els dits nus dels peus dels nens.
  A l'Àfrica, a finals de maig i principis de juny, les tropes russes van aconseguir èxits significatius. Els combats es van estendre al territori de Líbia i Etiòpia. El 12 de juny va caure Trípoli. I el 15 de juny, la capital d'Etiòpia es va traslladar. Així que els soldats de Mussolini Jr. van començar a vessar. Per desgràcia, no va poder mantenir el seu pare.
  I la seva glòria com a conqueridor també. Però Mussolini, després d'haver-se apoderat de part de les colònies anglesa i francesa, es considerava Cèsar. Però sembla impossible superar Cèsar.
  Oleg Rybachenko va lluitar mentre comandava la bateria. I tan valentament que els alemanys perdien dotzenes de tancs del seu foc cada dia. El seu nen fins i tot va rebre una altra creu d'or. I fins i tot finalment li van concedir el merescut grau de major.
  Abans no l'havien assignat perquè sembla un nen. Però el nen va mostrar un heroisme excepcional. I la capacitat de lluitar.
  El 22 de juny de 1955, les tropes russes a l'Àfrica finalment van capturar la Somàlia italiana. I el 25 de juny de 1955, les restes de tropes italianes a Etiòpia capitularen.
  L'exèrcit tsarista va guanyar amb confiança. Mainstein, que era considerat el millor comandant del Tercer Reich, va escriure al seu diari:
  - Hem despertat l'ós infernal! Ara ens estem trencant!
  A finals de juny, els alemanys havien patit pèrdues tan grans que es van veure obligats a suspendre la seva ofensiva a Europa.
  El tsar Vladimir va ordenar augmentar la pressió a Àfrica. Primer el Continent Fosc, després tota la resta - va dir el monarca excepcional! L'1 de juliol de 1955, els alemanys van intentar avançar a Escandinàvia. I es van precipitar cap a Estocolm, però es van trobar amb una defensa molt densa. I van patir un dany enorme.
  A principis de juliol de 1955, les tropes russes van entrar a l'Algèria alemanya.
  Líbia ja estava sota el control de la Rússia tsarista. L'ofensiva del Níger i els bucles estaven en marxa.
  La tripulació del tanc d'Elizabeth lluita contra els nazis. Fa molta calor i les noies fins i tot es van treure els sostenidors i ara només porten calces al tanc Kondratenko-6. Tiren amb precisió als feixistes.
  I volen grans gestes.
  La Rússia tsarista encara és un país autocràtic. I encara no té parlament. I que la revolució no va passar, i la Duma no es va establir. Els mateixos reis no volen limitar el seu poder. Però el Führer i el Duce són dictadors. És a dir, hi ha una guerra entre dos sistemes amb règims autoritaris.
  Però per a la Rússia tsarista això és més natural. I es produeix una batalla tossuda i continuada.
  L'Elizaveta prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus i dispara un projectil. Ronroneja a si mateix:
  - Destrossem els nazis a trossos!
  L'Ekaterina també va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va deixar anar l'assassí, ronronejant:
  - Derrotem Hitler!
  I l'Elena també pega, noqueja els feixistes i xiscla:
  - Et destrossarem!
  I també com mostra les dents! I prem els botons del joystick amb els peus nus.
  I llavors els Jocs Olímpics et posaran de cap per avall, i que estúpid serà. Esmicolarà tothom i gorgotejarà:
  - Un passatge i una tripulació!
  No oblideu prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus. I derrotar l'enemic.
  Els guerrers són realment molt valents i de caràcter brillant.
  Mentrestant, Oleg Rybachenko va repelЈlir un altre atac dels Fritzes i va cantar:
  - Per a la Pàtria i el tsar Vladimir - hurra!
  Sí, a la història real hi havia un emperador autoproclamat de Rússia Vladimir III, el cap de la casa de Romanov. I realment va començar a governar formalment el 1938. I aleshores Vladimir va resultar ser un veritable rei i un gran rei! Vladimir Kirillovich Romanov és un tsar que té totes les possibilitats de convertir-se en l'emperador de tota la Terra!
  Després de la victòria, o més aviat de repelЈlir l'atac, Oleg Rybachenko va començar a jugar a cartes amb els seus subordinats. Un nen amb pantalons curts, cabell clar, molt musculós i esquinçat, jugava amb els lluitadors de cabells grisos. Sorprenentment, l'Oleg és més gran que tots. Però aquest noi es talla.
  Recordant Port Arthur, la defensa heroica d'on va sortir la glòria de Rússia. Gran glòria per això...
  El nen immortal va dir:
  - Així és com resoldrem tots els nostres problemes! Aviat hi haurà un moment en què la gent no es matarà mai!
  Els soldats i els oficials van acordar:
  - És clar, senyor Major! No mataran!
  Oleg va mirar la cinta amb les seves moltes medalles. Sí, ja hi ha tantes ordres, pocs generals en tenen. I també estaria bé aconseguir un títol. Príncep, comte, duc!
  Duc Rybachenko: sona bonic!
  I el nen va saltar més amunt i va girar al plat giratori.
  Els alemanys van intentar atacar, però van tornar a ser rebutjats i van patir danys colossals irreparables.
  Durant el mes de juliol, l'exèrcit rus va aconseguir nous èxits importants a l'Àfrica. Mentre el pes de l'ofensiva de l'exèrcit tsarista hi era. Algèria té moltes de les millors armes russes. I a finals de mes els alemanys són envoltats i destruïts a la caldera.
  A l'agost, les tropes russes van penetrar al Marroc. Les noies van lluitar desesperadament al tanc Kondratenko-6, trencant-se al gruix.
  De tant en tant s'informava de la rendició alemanya i de la presa de ciutats.
  Els combats van tenir lloc a Nigèria i en diferents llocs. Els russos van agafar tant en nombre, tècnics més mòbils, com el suport de la població local, que els feixistes racistes havien tornat contra ells mateixos.
  Àfrica, efectivament, va resultar ser una baula feble en l'estratègia de Hitler i Mussolini Jr.
  Rússia hi va imposar-se... I al setembre, agafant forces lentament, es van traslladar a Noruega. Els nazis van patir pèrdues colossals. I l'Alenka i la seva tripulació anaven al tanc. El tanc més nou "Nikolai"-5 és pesat i es va mostrar més avançat que la sèrie E.
  Fins i tot un tanc tan potent com l'E-200 va ser penetrat per l'arma de la màquina tsarista.
  L'Alenka, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, es va fregar les mans satisfeta:
  - Jo sóc el que pot trencar la Wehrmacht!
  Anyuta també va prémer el botó amb els dits dels peus nus, va colpejar el cotxe alemany i va confirmar:
  - Netejarem la Wehrmacht a la pols! Pel poder del tsarisme!
  Cool Augustine va disparar i va cridar:
  - I viurem sota el comunisme!
  Maria va estar d'acord amb això:
  - Sí, sota el comunisme tsarista!
  I amb els dits nus va prémer els botons del joystick. I al mateix temps colpejarà i aixafarà l'enemic.
  I llavors Marusya xiscla:
  - A ple grau!
  I també prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus.
  Les tropes russes ja han envoltat Oslo. Hi ha batalles per a cada arbust i casa.
  Al centre, l'exèrcit tsarista torna a repelЈlir l'ofensiva alemanya. Oleg Rybachenko, com sempre, està en primera línia i lluita amb confiança. L'artilleria russa funciona com un rellotge.
  Tot és cert i cert...
  A l'octubre, les tropes russes van tallar finalment l'Àfrica dels subministraments per terra, alliberant el Marroc. Els nazis es van trobar en una mena de calder.
  Fins i tot al continent fosc. Hitler tremolava de ràbia, però no podia menjar res per dinar.
  Sí, va venir a Rus... L'hivern s'acostava. Oleg Rybachenko, malgrat que està nevant, segueix corrent descalç i amb pantalons curts. Bé, noi, el que prenguis! I un noi completament sense por.
  I llança granades amb els dits nus.
  I canta:
  - Deixa córrer maldestrament,
  Tancs blindats a través dels bassals...
  I hi ha una metralladora al terrat...
  tirador de Cheburashka,
  Ametrallador de cocodril!
  Shakoklyak està a l'atac!
  El noi del terminador va llançar una granada amb els dits dels peus nus, destrossant els nazis i va cantar:
  - I estic jugant amb dinamita,
  A la vista dels transeünts!
  Com els Krauts eviten els ratpenats!
  Tothom està estirat, i jo me'n vaig!
  I el noi és molt divertit! Però ja porta més de cinquanta anys a l'exèrcit. I només un petit diable! Encara que sigui ros!
  Oleg Rybachenko torna a llançar una granada amb el peu nu i rugeix:
  - Glòria al tsar i Nicolau i Vladimir III!
  I vaig pensar que no haurien de confondre Vladimir Kirillovich Romanov amb Vladimir Putin! Els grans tsars Romanov són una família increïble! Els que van fer de Rússia l'imperi més gran!
  I no tan espatllat per la sort com Putin!
  Però les tropes russes estan repelЈlint un altre atac.
  S'acosta novembre. Els nazis s'estan esgotant. Però estan llançant noves reserves a la batalla. Ja s'estan acabant a l'Àfrica. És difícil per als feixistes.
  Així que treuen la seva ira sobre els presoners. Es van trobar amb la bella Nicoletta. La van despullar fins als calçotets i la van conduir a través de la neu fresca de novembre.
  Una noia amb les mans lligades, quasi nua, camina per les congestes de neu, deixant petjades descalsses i gràcils. Ella és molt bonica. I els alemanys la segueixen i l'assoten. I es van colpejar amb una bellesa, els van vèncer. La sang flueix de la seva esquena ratllada.
  Nicoletta només va apretar les dents més fort. I aixeca el cap amb orgull. I els seus cabells vermells de coure aletegen com un estendard proletari.
  I els seus peus nus també es van tornar escarlata, però la noia ni tan sols aixeca una cella.
  Això és el coratge fenomenal que té.
  Encara que els nazis ja l'han agafat i l'han enganxat al pit nu amb una torxa. Però fins i tot llavors la noia només es va estremir, però no va cridar.
  Té tanta fe...
  La noia s'aixeca al bastidor i té les articulacions retorçades. Després encenen un foc sota els seus peus nus. Llepa els peus nus de la bellesa. I amb cadenes calentes assoten el cos nu de la bellesa.
  Nicoletta va cantar com a resposta;
  Sóc Chernobog, la filla del Déu malvat,
  Creo el caos, sembro la destrucció...
  La meva grandesa no es pot superar,
  Només una venjança furiosa crema a la meva ànima!
  
  De petita, una nena volia coses bones,
  Va escriure poemes i va alimentar gats...
  Es va llevar d'hora al matí
  Les ales dels querubins revolotejaven damunt d'ella!
  
  Però vaig aprendre què és el mal,
  Què en aquest món et fa infeliç...
  Què vols dir, dir bé?
  Em vaig enamorar de la destrucció apassionadament!
  
  I va mostrar el seu ardor de noia,
  Quina brillant filla de Déu es va convertir...
  Conquerirem la immensitat de l'univers,
  Mostrem força, amb molta força!
  
  Gran pare aquest Chernobog,
  Porta el caos, les guerres a l'univers...
  Pregues a Svarog perquè t'ajudi,
  De fet, ets recompensat!
  
  Així que vaig dir: Déu beneeixi,
  Deixa que la ràbia surti al teu cor...
  Construïm la felicitat, crec, a partir de la sang,
  Que el ventre s'ompli de gom a gom!
  
  M'encanta l'astúcia, la mesquinesa i l'engany,
  Com enganyar Stalin el tirà...
  No serà possible exposar-lo,
  I quanta boira hi ha al món!
  
  Així que va suggerir fer un moviment fort,
  Destrueix els malvats d'un sol cop...
  Però em vaig enamorar d'un Déu molt negre,
  En tots els assumptes, tant aquests com els més enllà de la tomba!
  
  Com em vaig acostumar al mal?
  I al meu cor hi havia ràbia, embogiment...
  El desig d'alegria, la bondat ha desaparegut,
  Tan bon punt la ira va penetrar des del pedestal!
  
  Però què passa amb Stalin, també és malvat,
  Aquí no es parla de Hitler...
  Genghis Khan era un bandit genial,
  I quantes ànimes va aconseguir mutilar!
  
  Així que dic per què mantenir les coses bones,
  Si no hi ha el més mínim interès personal...
  Quan ets un picot, la teva ment és un cisell,
  I quan era estúpid, els meus pensaments van desaparèixer!
  
  Això és el que em dic a mi i als altres,
  Serviu el poder com la tinta negra...
  Llavors conquistarem la immensitat de l'univers,
  Les ones s'escamparan per tot l'univers!
  
  Farem el mal tan fort
  Li donarà immortalitat a la ràbia,
  Els que són febles d'esperit ja han quedat bocabadats,
  I nosaltres, la gent més forta, creiem en això!
  
  En resum, serem més forts que tothom a tot arreu,
  Aixequem l'espasa de sang per sobre de l'univers...
  I la nostra ràbia també estarà amb ella,
  Rebem una crida plena de destí!
  
  En resum, sóc fidel a Chernobog,
  Servo aquesta força fosca amb tot el meu cor...
  La meva ànima és com les ales d'una àguila,
  Els que estan amb el Déu Negre són invencibles!
  La guerra entre Rússia i la coalició de Hitler va continuar. Al desembre, les tropes russes havien acabat finalment amb els italians, obligant-los a capitular a Àfrica, i gairebé van acabar amb els alemanys allà. Noruega també va ser exclosa dels Krauts.
  Ara l'exèrcit tsarista va passar a l'ofensiva el 25 de desembre. Van esclatar una baralla ferotge. A l'hivern, els tancs russos eren clarament més forts. I va penetrar per la defensa de l'enemic.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern va córrer descalç i amb pantalons curts per la neu, cantant:
  - Aquesta és la nostra última i decisiva batalla! Morirem per la Pàtria: els soldats estan darrere meu!
  Els tancs russos són molt ràpids amb motors de turbina de gas. I els feixistes no els poden aturar tan fàcilment.
  Aquí "Nikolai"-5 s'avança. Hi ha cinc noies que canten alegrement:
  - Ningú ens aturarà, el món rus no es pot vèncer!
  I esclatarà d'un canó! Això realment resulta genial! Les noies, malgrat el fred, van en bikini i descalces. I es disparen i no pensen a parar.
  Només tenen un poder salvatge i frenètic.
  A Alyonushka no només li encanta disparar, encara que va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i colpejar un alemany, sinó també escriure històries.
  Per exemple, va escriure com una noia va marxar lluny per salvar un gatet. Durant trenta-tres dies vaig caminar descalç pel camí pedregós, fent sagnar els meus peus tendres.
  I tanmateix va poder trobar l'animal. Per això, la fada va complir el seu desig i la noia es va casar amb el príncep.
  Alyonushka, però, va pensar, per què necessita un marit a l'exèrcit rus? És millor tenir una colla d'amants. I més diners i plaer. Després de tot, els homes són molt diferents. I amb ells, és clar, experimentes plaer de diferents maneres. Què passa amb el marit? Ràpidament t'avorriràs i avorriràs amb ell!
  Però el jove que tot just comença a descobrir el món dels adults és molt més interessant.
  I l'Alenka torna a disparar, colpejant l'E-100 alemany.
  I mou les seves cames molt boniques, com les d'una deessa grega antiga.
  I llavors Anyuta dispara. També amb els dits nus. I trenca un canó alemany.
  Després, la noia diu:
  - Hi ha molta gent intelЈligent a Rússia, però el tsar Vladimir és el millor dels tsars!
  Agustí va assenyalar:
  - I Nicolau II no estava malament! Oh, no sabíem com apreciar els reis!
  La Maria va cantar, disparant als nazis amb els dits dels peus nus i somrient:
  - Cal obeir els russos, amb un cor pur i més savi! I per a la glòria de Nicolau, és el gran rei dels reis!
  I la Marusya va cantar alguna cosa... I també jugava amb els peus nus...
  Les tropes russes avancen. Oleg Rybachenko també està lluitant. Encara és un nen de deu anys. Aquest és el preu de la immortalitat. Sí, però que bé i que alegre se sent! Té molta energia i un flux de poder bullint.
  El nen llança una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Sóc un tigre, no un gat, ara hi viu en mi, no Leopold, sinó un lleopard!
  El noi major, com sempre, està en flames. Els nazis no el poden aturar.
  L'1 de gener, les tropes russes ja havien netejat completament el seu territori de tropes alemanyes i italianes i van entrar en possessió del Tercer Reich.
  Al mateix temps, unitats russes van entrar a Mèxic. Ha arribat el nou any 1956.
  Per als russos va començar amb noves victòries. El 7 de gener, les restes de les tropes alemanyes a l'Àfrica van capitular. I tot el Continent Negre es va convertir en rus.
  Ara el Führer posseït es va adonar que estava completament fotut. I va proposar negociacions a Rússia.
  Al que el tsar Vladimir va respondre:
  - Només parlarem de la rendició incondicional del Tercer Reich i d'Itàlia!
  Quines paraules sàvies! I la guerra continua. Oleg Rybachenko és, per descomptat, al capdavant de l'atac. Les tropes russes van entrar a Prússia Oriental. Les línies de defensa aquí són fortes. Has de lluitar per trencar i no avançaràs ràpidament.
  Un dels mitjans d'avenç va ser el canó autopropulsat amb el llançabombes Alexander-4. Una eina molt potent i letal.
  I les noies boniques també ho celebren aquí. Llancen projectils fent servir els dits nus prement els botons del joystick. I destrueixen búnquers i pastilles enemics.
  Les noies corren amb valentia a la neu: per això serveixen les dones russes. I llencen els indis i els xinesos a la batalla. Aquests ja estan omplint literalment amb els seus cadàvers els accessos a les trinxeres. Però encara aconsegueixen agafar-ho.
  L'exèrcit rus està entrant.
  No obstant això, l'estratega Vasilevsky transfereix el cop principal a Itàlia, que és molt més feble. I així els soldats russos guanyen una victòria rere l'altra.
  El gener va ser molt exitós. Les tropes russes van enderrocar els italians i van muntar els Alps. I al febrer van ocupar Venècia. I van entrar a Lorbandinia. També van prendre Poznan. Els alemanys es retiraven. El 2 de març va caure Klaipeda. Les tropes russes van avançar per la Prússia Oriental lentament, la defensa era massa densa. Vam haver de cremar literalment el camí amb petxines.
  Però a Itàlia, el front de la pasta es va enfonsar. I les tropes russes es van precipitar a Roma. El 30 de març de 1956 va començar l'assalt a la capital italiana. Així és com el poble va pagar les ambicions de la família Mussolini.
  La capital d'Itàlia, Roma, està sota atac. La lluita és ferotge. Tot i que els italians cada cop es rendeixen més. Aquí les noies barallen són molt maques, tant en bikini com descalces. Els guerrers llencen granades amb les cames i noquegen els soldats de Mussolini.
  Les noies aquí són precioses i, per descomptat, molt sexy. I amb els músculs dels titans. I la manera com llancen granades amb els peus descalços és senzillament increïble.
  Natasha avança i dispara, mentre gruny:
  - Per la bella Pàtria del meu cor, el meu foc radiant crema!
  La Zoya, disparant, canta:
  - Obrim la porta als èxits! La nostra fe i el rei són monòlits!
  I aleshores l'Aurora, amb els dits nus, la gossa pèl-roja estrenarà els discos. I cauen els italians tallats.
  I aleshores Svetlana canta agressivament, mostrant les dents:
  -Matarem a tothom! Aixafarem a tothom!
  Llancen discos amb els peus nus i triten els feixistes. Així és com Mussolini va acabar en mans de les noies. L'assalt d'abril de 1956 va ser ferotge, i molt figuratiu.
  I aquí condueixen els tancs, pilars infernals de foc broten dels seus troncs.
  Les noies avancen i llencen granades amb els peus nus. I com escupiran alguna cosa sagnant.
  I riuen...
  Natasha va cantar fervorosament:
  - Tsar Vladimir, colpeja a Hitler a la cara!
  I farà l'ullet amb els seus ulls de safir. Una noia tan meravellosa.
  Les noies corren amb una fúria salvatge. Van colpejar amb metralladores. Segar l'enemic i dispersar els feixistes. I després corren els Jocs Olímpics. I a les mans dels poderosos, l'heroi femení té un llançaflames. I l'agafarà i et pegarà, però després et pegarà.
  Des dels feixistes les xips volen en totes direccions. I els guerrers poden riure tant com vulguin.
  Després cantarà:
  "Mussolini serà colpejat!" La nostra amistat és monolítica!
  I de nou, com una picada d'ullet amb ulls de safir! I colpejarà els feixistes.
  Què volies? Roma va ser presa en un moment pels eslaus sota el lideratge d'Àtila. I ara els russos ho prenen.
  Olympias, fregint els seus oponents vius amb un llançador de bigues, va cantar:
  - Sol brillant d'esperança,
  De nou s'aixeca sobre el país...
  Rus guanya com abans...
  Els guerrers de la Wehrmacht estan sent colpejats!
  
  Àguila russa sobre el planeta,
  Amb les ales, s'enlairarà...
  L'enemic serà demanat comptes -
  Serà derrotat, trencat!
  Després de la caiguda de Roma, les tropes italianes van començar a rendir-se en massa. L'imperi de Mussolini, aquest soci militar menor del Tercer Reich, s'estava cremant.
  Les tropes russes van prendre Nàpols gairebé sense resistència i van desembarcar a Sicília. Allà tampoc no van trobar gairebé cap resistència. I Hitler estava histèric.
  A finals de maig, Itàlia estava acabada. Centenars de milers de presoners van ser fets.
  Les noies russes les van posar de genolls i les van obligar a besar-se els peus nus. Van xuclar els llavis amb obediència. Alguns, sobretot els joves, ho van fer amb entusiasme.
  Les noies ronronejaven contentes.
  L'etern nen Oleg Rybachenko va obligar els seus captius a besar els seus peus nus i infantils.
  Ho van fer de bon grat. Els nois eren molt guapos, musculosos i ros. És cert que encara és massa petit i no volia fer alguna cosa més seriosa amb les dones. Però quan els talons aspres es fan pessigolles amb una llengua, és bo!
  Oleg Rybachenko va capturar el general i va rebre una altra ordre. De la qual estava força orgullós.
  Mussolini Jr. va ser traït pel seu propi seguici, i la Rússia tsarista va rebre una altra victòria. Però Benedito Mussolini Sr no va viure per veure la seva vergonya i el colЈlapse del feixisme a Itàlia. Tanmateix, la mateixa sort els esperava als nazis a Alemanya. Les tropes russes van passar a l'ofensiva a principis de juny de 1956. La direcció principal de l'atac va ser Àustria.
  Elizaveta i la seva tripulació a Nikolai-5 es van moure contra els alemanys. Les tropes russes van intentar envoltar Viena.
  El Führer, per descomptat, es va trobar en una situació difícil. Les possessions dels alemanys a Àfrica, Escandinàvia i la major part dels EUA es van perdre. I ara les batalles tenen lloc exclusivament al territori del Tercer Reich. La qual cosa, per descomptat, és més desagradable per als alemanys. Les tropes russes també van entrar a Mèxic. Lady Gray de Monka comanda una tripulació de tancs en aquest país.
  I Elizaveta porta "Nikolai"-5 per Viena. El seu principal oponent és l'E-50, que la màquina del tsar penetra com un secant.
  L'Elizabeth va disparar, utilitzant els dits dels peus nus per prémer els botons del joystick.
  Va colpejar un tanc alemany i va piular:
  - Donarem el nostre cor per Sant Nicolau Rus!
  Ekaterina també va disparar amb els dits dels peus nus i va corregir a la seva parella:
  - Probablement sigui més correcte dir Vladimir!
  Elizabeth va tornar a disparar fent servir els dits dels peus nus i va piular:
  - Però tot i així, va ser l'emperador Nicolau, qui ens va donar la població de la Xina, qui va fer Rússia invencible!
  En efecte, a la infanteria que va ser enviada a assaltar les posicions alemanyes, el front era totalment xinès. Literalment ens van llançar cadàvers. Però van trencar.
  Normalment els russos lluitaven en avions i tancs. Infanteria formada per xinesos, indis, asiàtics. Hi ha molts xinesos. A més, el brillant Nicolau II va introduir la poligàmia mentre reformava l'Ortodòxia, i els homes xinesos addicionals van ser enviats a la batalla. I els russos prenen com a dones vídues i dones xineses solteres.
  Estratègia astuta.
  I els xinesos ataquen, moren i trenquen les defenses alemanyes.
  L'Elena utilitza els seus dits nus per prémer els botons del joystick i torna a colpejar els Krauts.
  I ell canta:
  - Per la santa Rus, lluitarem de valent!
  Després d'això, la noia l'agafarà i farà l'ullet. I mostra les seves dents blanques! I és molt agressiva.
  I després tornaran els Jocs Olímpics. I també et colpejarà amb els dits dels peus nus i t'aixafarà.
  Aleshores cridarà:
  - Sóc una cobra mortal!
  Cal tenir en compte que el tanc E-50 pot ser perillós. El seu canó de 88 milЈlímetres amb una longitud de canó de 100 EL és de tir ràpid, dotze tirs per minut i molt precís. Sovint colpeja l'armadura i pot causar danys.
  Per tant, les noies intenten no deixar que el tanc alemany principal s'apropi. Especialment de prop, la seva capacitat de penetració augmenta bruscament. I el nucli del projectil alemany és urani o tungstè. És cert que després de la pèrdua d'Àfrica i els dipòsits d'urani al Congo, la força de les tropes alemanyes va començar a assecar-se.
  I les noies són tan boniques, descalces i xules.
  Es canten a si mateixos amb entusiasme:
  - Brilla com una estrella per tot el món,
  A través de la foscor de la foscor sense esperança...
  El gran heroi tsar Vladimir,
  No coneix ni el dolor ni la por!
  
  Els enemics es retiren davant teu,
  La multitud de gent s'alegra...
  Rússia t'accepta -
  Una mà poderosa mana!
  Noies lluitant, no pots dir res contra elles. I les seves cames estan tan nues i cisellades. Quan els alemanys capturats els fan un petó, és evident que els agrada tant a les noies com als homes. I els guerrers xisclen contents.
  I van mostrar les seves dents de perla.
  Aquestes són noies tan maques. I amb els dits nus dels peus, Elizabeth noqueja un altre feixista.
  Després del qual crida:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  I així la Catherine dispararà. Embolirà un tanc enemic, matarà els Fritzes i xisclarà:
  - Mort als enemics!
  I allà també l'Elena dóna peus, fent servir els seus dits nus, prement amb ells els botons del joystick. I xiula:
  - Per la Pàtria en grandesa!
  I després la destacada Olimpíada, també rossa, llançarà el projectil. I mentre sona:
  - Per la gran Rússia!
  I les noies estan plenes d'entusiasme total.
  Aquí ve el tanc E-75. La seva pistola és més potent: 128 mm, i pot causar més danys. A més, aquest tanc té una millor protecció i una armadura més gruixuda.
  Però Elizabeth està com una boja. I alliberarà alguna cosa letal, penetrant des de la distància. I tot el que queda de l'alemany són trossos de metall trencat.
  I la noia cantarà:
  - Bellesa sagrada i gran somni!
  Després del qual es mostrarà la llengua.
  Els tancs alemanys E-75 s'han generalitzat recentment. Ara tenen un canó més llarg, que els permet lluitar contra els tancs russos, especialment els més lleugers. I això fa que els Krauts siguin més perillosos.
  Però això no els fa vergonya a les noies soviètiques. I aixafen els Krauts.
  I els mateixos guerrers, sobretot a la calor, van en bikini i descalços. I lluiten amb molta confiança.
  Guanyen sense excepció.
  Catherine va disparar als nazis i va cantar:
  - Però per ser sincer! Destrueixo tots els Krauts sense excepció!
  L'Elena també va disparar amb els dits dels peus nus i va piular:
  - Derrotarem a tothom i, és clar!
  Els Jocs Olímpics també van vèncer els nazis sense pietat. És una gossa tan invencible.
  I també amb l'ajuda dels dits nus.
  La Natasha i el seu equip lluiten al tanc Kondratenko-6. Aquest cotxe és una mica més lleuger, però més mòbil que el Nikolai. Per descomptat, amb menys pes, el calibre és més petit i l'armadura és una mica més prima. Això vol dir que el risc de morir és molt més gran.
  Però les noies, he de dir, no estan gens avergonyides. I lluiten com els gegants de la batalla.
  La Natasha canta, disparant activament:
  - Serà la nostra victòria!
  I prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus.
  Zoya també dispara, fent servir les cames nues i els xiscles:
  - El tsar Vladimir endavant!
  I totes les noies del cor van bordar:
  - Glòria als herois caiguts!
  Després d'això, l'Aurora va disparar, va girar el tanc alemany i va dir:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà!
  I també va sacsejar els peus nus.
  I aleshores Svetlana va cedir, fent servir els dits dels peus nus, i va grunyir amb els seus pulmons:
  - Els russos lluiten furiós!
  I totes les noies van exclamar a l'uníson:
  - El puny del soldat és fort!
  I de nou les belleses s'afanyen a la batalla. Es disparen amb precisió i precisió!
  Però els equips de Jane sorprenen els mexicans. La senyora també és molt intelЈligent i bonica.
  I les noies de la seva tripulació estan descalces i en bikini. Lluiten amb una fúria salvatge i tranquilЈla.
  Aleshores, Gertrude va disparar, fent servir els dits dels peus nus, i va piular:
  - Sóc una noia que destruirà a tothom en una fracció de segon!
  I llavors Malanya entra en acció. I trencarà el tanc llatí des de la distància.
  I aleshores la Matilda donarà una puntada de peu a les cames amb els dits nus.
  I riurà:
  - Sóc una gran noia!
  I guerrers de l'ordre més alt i furiós. No senten ni debilitat ni ira.
  Et foten de la mateixa manera.
  I l'Alenka també lluita amb molta confiança.
  A finals de juny, Viena està envoltada. A Alemanya i al seu prestigi es va donar un cop aclaparador. Al mateix temps, les tropes russes avancen cap a l'Oder. Llancen els xinesos, els indis i els àrabs a la batalla. I trenquen les defenses dels Krauts.
  Hitler, és clar, ja està en pànic. Com les noies el van pressionar contra tancs i avions.
  Aquí teniu l'Albina i l'Alvina, dues pilots russes. També descalços i en biquini, toquen feixistes com peres amb un pal d'una branca. I per a una parella, literalment, fan aquests miracles.
  L'Albina va abatre cinc avions amb una ràfega del seu combatent Pere el Gran i va cantar:
  - Som óssos del cel!
  L'Alvina va abatre sis avions amb un esclat de la seva àguila de guerra i va xiular:
  - I aixafarem a tothom!
  Al cel, aquesta parella ja era llegendària!
  Les noies van ser guardonades amb set graus de la Creu de Sant Jordi: creu de plata, creu de plata amb llaç, creu d'or, creu d'or amb banc. I també una creu d'or amb diamants, i una creu d'or amb diamants i un llaç. I l'estrella de grau més alt d'una creu daurada, amb un llaç de diamant. Un premi més alt: una gran estrella d'una creu daurada, amb diamants i un llaç, es va establir recentment.
  Així que les noies podrien estar orgulloses dels seus èxits. I sempre, fins i tot al fred, es barallaven només amb bikini i exclusivament descalços.
  Unes noies tan meravelloses.
  L'Albina va disparar i va cantar:
  - Per les nostres millors victòries!
  Alvina va continuar:
  - Que els nostres néts i avis estiguin orgullosos de nosaltres!
  Les guerreres són realment noies de classe colossal!
  Van colpejar els feixistes al cel i canten:
  - Glòria a Rússia, glòria! El nostre tsar Vladimir és un heroi! Hi haurà un poder a l'alba! Enterra Hitler a terra!
  Per descomptat, Vladimir Kirillovich Romanov pot estar molt satisfet amb els seus guerrers.
  Fins i tot si lluiten, és de tal manera que no pots aixecar una llança contra ells!
  Vladimir Kirillovich Romanov és un tsar que té totes les possibilitats d'acabar amb les guerres d'una vegada per totes!
  I els feixistes tremolen sota els cops de l'exèrcit tsarista...
  La Viena envoltada va caure ràpidament. A mitjans de juliol, les tropes de l'imperi tsarista van arribar a l'Oder per un ampli front. I Koenigsberg va quedar totalment bloquejat.
  I els alemanys es van retirar més enllà de l'Oder. I allà van intentar crear una línia de defensa. Protegiu-vos a fons. Però a la segona quinzena de juliol, les tropes russes van iniciar un atac a Hamburg... Els nazis van sucumbir a poc a poc.
  La lluita va ser molt intensa. Alguns pobles van canviar de mans diverses vegades. A les batalles també van participar nous tancs alemanys de la sèrie AG més avançada -piramidal. Tenien una bona defensa des de tots els angles. Però l'exèrcit tsarista era superior en nombre.
  I un gran nombre d'infants asiàtics van morir als fronts. Però em van permetre moure'm.
  Els recursos humans dels alemanys també es van esgotar. A finals d'agost, Hamburg estava envoltat i Munic també estava bloquejat.
  Els alemanys van perdre un territori important. I no tenien res amb què mantenir les seves posicions.
  Oleg Rybachenko va lluitar a les primeres files al mateix territori d'Alemanya. I l'etern nen somreia constantment i mostrava les seves dents de perla.
  I allà va llançar granades amb els seus peus nus i infantils. És bo ser un nen, com de natural és estar a la calor només amb pantalons curts. I com que ets immortal, també pots estar mig nu a l'hivern sense arriscar-te a refredar-te.
  Així que el nen va cantar:
  - Descalç, només descalç,
  Sota el tro de juliol i el so del surf!
  Descalç, només descalç,
  És fàcil que un nen sigui un vaquer genial!
  I el nen major continua destruint aquests feixistes per ell mateix. I contraataquen desesperadament.
  Ja som setembre... Les pluges comencen a caure... Les tropes tsaristes, omplint els cadàvers dels xinesos, van agafar Munic i Hamburg, i es dirigeixen cap a la regió del Ruhr. El més important de la indústria alemanya.
  I els alemanys estan lluitant desesperadament.
  La Natasha lluita al seu tanc i grunyeix:
  - Serà molt difícil per als nazis!
  I premeu els botons del joystick amb els dits dels peus nus. I dispararia obusos contra els nazis.
  I llavors la Zoya et donarà una bufetada. I també amb l'ajuda dels dits nus.
  I també cantarà:
  - Rus és el que està contra Hitler!
  I llavors l'Aurora farà un moviment agressiu. I també amb l'ajuda dels dits nus:
  - Pel camí rus!
  I darrere d'ells Svetlana també dispararà un projectil assassí. Perforarà un tanc alemany i cridarà:
  - Per al tsar Vladimir Kirillovich!
  I també ensenyarà la seva llengua.
  Les noies es van fer salvatges aquí.
  Alenka en un tanc pesat també aixafa els nazis. I els supera des de llarga distància.
  El guerrer va cantar:
  - Vaig sotmetre mig món amb els meus pits!
  I els pits de l'Alenka amb mugrons escarlata.
  I llavors l'Anyuta et donarà una puntada de peu amb els dits nus. Abocarà un tanc feixista i blasfemarà:
  - Sóc una noia superestrella! Als llibres d'història!
  I mostrarà les dents...
  I aleshores Augustine dispararà un projectil assassí. Esmicolarà els nazis i xiularà:
  - Que el nostre exèrcit sigui el més fort!
  I també mourà les cames...
  I la Maria els seguirà i guanyarà els nazis. Es girarà a si mateix, parlant agressivament:
  - Som noies grans agressives!
  I aleshores Marusya llançarà una cosa extremadament assassina i destructora sobre els nazis. I amb l'ajuda dels peus nus i de noia.
  I després canta:
  - Som una derrota total dels enemics!
  Setembre va passar en batalles molt ferotges. Els alemanys van contraatacar desesperadament. Però a l'octubre, quan les pluges van ser més intenses, l'exèrcit tsarista va tornar a guanyar avantatge. I va començar a avançar cap al Ruhr. Després d'un assalt ferotge, Koenigsberg va caure. Els nazis van rebre una altra bufetada a la cara.
  I al sud de França, les tropes tsaristes van envoltar Toló. Així que els nazis ho van passar molt malament.
  Hitler estava furiós, però mentre estava a Berlín. La seva posició va resultar feble.
  És evident que ningú volia escoltar les negociacions. Però els nazis es van enganxar com mosques.
  Al novembre, les tropes de l'exèrcit tsarista van lluitar per ocupar la major part de la regió del Ruhr, privant així Alemanya de la seva principal base de producció.
  Al desembre, l'exèrcit tsarista va ocupar tot el sud de França i va entrar a Espanya. I al front alemany, finalment va capturar el Ruhr. A més, altres terres alemanyes també van ser capturades. I l'exèrcit tsarista també va desembarcar a Dinamarca.
  Hitler estava enfurismat com un diable en una gàbia, però no podia fer res.
  El Nadal catòlic, les tropes reials es van traslladar cap a París. Malgrat la neu i la gelada, la tripulació de la Natasha anava descalç i en bikini.
  Els alemanys es van rendir cada cop més sovint. I els francesos no volien gens lluitar contra els russos.
  Mentre destrossava una bateria alemanya, Natasha va comentar:
  - Aleshores, de fet, amb què comptava el posseït Adolf quan va començar una guerra amb nosaltres?
  La Zoya de cabell daurat va comentar lògicament:
  - Segurament perquè, quan ens pressionem, caurem com monedes d'una butxaca forada!
  L'Aurora va aixafar una nou amb els dits nus. Aleshores se la va tirar a la boca i va assenyalar racionalment:
  - La història ensenya que no ensenya res!
  La Svetlana va prémer els dits nus del botó del joystick. Ella va fer fora un altre canó alemany i va respondre:
  - Siguem grans lluitadors!
  Els guerrers, com podeu veure, estan realment decidits a lluitar i guanyar.
  Oleg Rybachenko, un nen descalç, corre amb pantalons curts i amb un tors nu i musculós. Fins i tot es balanceja i rugeix:
  - Guanyarem els Krauts! Guanyarem els Krauts! I pateu-vos el cul!
  I el nen té unes dents tan blanques i nacrades! Només un acabador jove i inflexible.
  Oleg Rybachenko dispara mentre corre. Mata feixistes i canta:
  - L'esperit rus és el poder dels reis, derrota els Krauts!
  El nen va llançar una granada amb el peu nu i va cantar:
  - Vals rus, s'aixeca l'alba - en la glòria del rei!
  Realment va resultar ser un noi molt combatiu. I va colpejar els feixistes fins al primer dia.
  I les noies lluiten activament. Aquí tens la Mirabela... També un pilot de primer nivell. Ningú la pot aturar. Derroca els Krauts i canta, mostrant les dents:
  - Noia boja! Aquí teniu la seva marca!
  I agafarà i llançarà un coet!
  Sí, així són les dones aquí! Quan les noies russes lluiten, cap força pot resistir-s'hi.
  Mirabela va abatre set avions alemanys amb un esclat de cinc canons d'aire i va piular:
  - El tsar Vladimir Kirillovich és el nostre Déu!
  I la noia colpeja el vidre amb els peus nus.
  I també l'Albina i l'Alvina es barallen al cel.
  Eren uns lladres meravellosos. Cada cop es recullen més comptes nous. I alhora canten:
  - Al cel som la perfecció! Som ass de la perfecció! Des d'un somriure fins a un gest, més enllà de tots els elogis!
  L'Albina va abatre quatre avions alemanys amb un esclat i va piular:
  - Oh, quina felicitat! Quina perfecció en la batalla!
  Alvina va tallar cinc avions alemanys i va continuar:
  - Coneix la perfecció a la batalla! I genial ideal!
  Els guerrers cantaven en cor, destruint els feixistes:
  - Noies! Noies més xules! Noies! Noies més xules!
  Van demostrar el seu fervor agressiu. De fet, cap dels ass de Hitler es va veure obligat a baixar.
  Però els feixistes, és clar, estan sota una pressió salvatge.
  Hitler està en un búnquer a Berlín i allà està sent bombardejat com una panerola. Què volia? El feixista número u ha acabat! Va anar contra la Rússia tsarista, i ara ell mateix està sent aixafat com una panerola.
  Actualment, el tsar Vladimir Kirillovich està prenent un descans de l'hivern a les costes de l'oceà Índic. Davant seu ballen noies precioses de diferents races i nacionalitats.
  Tanmateix, al rei no li importa veure baralles de gladiadors. Per exemple, dues noies contra dues belleses.
  Lluiten amb espases de plàstic per no fer-se mal els uns als altres. No obstant això, lluiten desesperadament.
  Aquests són els guerrers. Hi ha un furiós intercanvi de cops. Dues rosses i dues pèl-rojes...
  El tsar Vladimir va preguntar al mariscal de camp Vasilevski:
  - Què és el més difícil de la guerra amb els alemanys?
  El mariscal de camp va respondre sincerament:
  - Guanya confiança! Només al principi, quan l'enemic va començar a avançar, em vaig sentir incòmode. I ara hem començat a guanyar i tot està clar sobre els nostres enemics! - El mariscal de camp Vasilevitx, aquest gran estrateg, va beure vi.
  Vladimir Kirillovich va assenyalar lògicament:
  - És molt difícil guanyar tot el temps! Però ens vam mostrar capaços de molt! I ara hi haurà temps, i el món sencer es tornarà en pau!
  El mariscal de camp Vasilevsky va confirmar:
  - Jo hi crec!
  Les noies tenien contusions al cos nu i semblaven extremadament nervioses.
  Van lluitar, per descomptat, no com en els temps de l'antiga Roma: van intentar no fer-se gaire mal. Però van actuar activament.
  Mentrestant, la lluita continuava. Al gener, les tropes tsaristes van capturar París en moviment. També es va prendre la capital de Dinamarca, Copenhaguen. Les tropes alemanyes s'estaven debilitant. Els russos van continuar avançant cap a la mateixa Alemanya. Els Fritz van lluitar desesperadament, però les seves forces es van trencar.
  Oleg Rybachenko, aquest nen immortal va saltar descalç a la neu i es va precipitar a l'atac per davant de tothom, completament sense por al foc. I mentre xiula:
  - Qui està acostumat a lluitar per la victòria,
  Segur que derrotarà els seus enemics...
  Riu alegre i aconseguirà molt,
  I Hitler serà colpejat durament!
  I el peu descalç del nen llança una granada! I mostra les seves grans dents nacrades més enllà dels seus anys. Sí, ja té la boca de llop. Rosegarà qualsevol gola.
  I les noies dels tancs es mouen del sud al nord d'Alemanya. Estan a punt de sortir al mar. I només les terres properes a Berlín i Pomerània quedaran amb els Krauts.
  Natasha, eliminant els tancs feixistes, va comentar:
  - I la guerra és divertida a la seva manera!
  Zoya, després d'haver colpejat els nazis, va acceptar:
  - Tan bo com es fa! Sobretot quan guanyem!
  L'Aurora, disparant amb els dits dels peus nus, va dir:
  - Tot l'impossible és possible a l'univers, només no cal una mica...
  I la noia pèl-roja riurà tant!
  Els guerrers es tremolen d'alegria i ràbia frenètica. I aixafen els alemanys.
  ParalЈlelament, les tropes tsaristes avancen per Espanya i ja s'acosten a Sevilla.
  Olga en un vehicle blindat de transport de personal dispara contra els alemanys i les tropes policials.
  Els espanyols locals gairebé no ofereixen resistència. Un altre país cau sota la destral de Rússia.
  Oleg va disparar i cantar:
  - Acrobacia, serà bash on bash!
  I la seva parella Alice va tuitejar:
  - La grandesa dels russos va ser reconeguda pel planeta,
  El feixisme va ser aixafat amb un cop d'espasa...
  Som estimats i apreciats per totes les nacions del món,
  Aguantem el gran tsarisme sagrat!
  I les noies donaran una bufetada i pressionaran els dits dels peus nus al joystick.
  La guerra entre l'imperi tsarista de Vladimir Kirillovich Romanov i l'Alemanya feixista continua.
  Les tropes russes han alliberat gairebé completament França de les hordes nazis. Febrer de 1957... L'exèrcit tsarista allibera Portugal.
  El 23 de febrer es van unir unitats russes de Dinamarca i la mateixa Alemanya.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, esquitxa pel fang amb els peus nus. El nen major es crida a si mateix amb tota la força:
  - Glòria al tsar rus Vladimir III! Tallaré Hitler, el mesuraré amb un fuet!
  I el nen torna a cridar i llança amb els dits nus un disc molt afilat. I li colpejarà al feixista a la gola. I aleshores llança un bumerang amb la seva cama nua i infantil, i de seguida talla la gola a cinc Krauts.
  Sí, la mala idea de Hitler atacar un imperi així.
  Natasha i el seu equip acaben els últims alemanys a Portugal. El seu tanc és inexorable en la destrucció.
  I també prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus, cometent una destrucció furiosa.
  La Zoya va disparar, va trencar el canó alemany i va cantar:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  L'Aurora, fent servir els seus dits nus, va donar una puntada de peu al nazi i va xiular amb aplom:
  - Déu salvi el rei!
  Svetlana també va follar, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Fort sobirà!
  Les noies derroten els feixistes. Però aleshores va aparèixer un nou tanc de Hitler "Mouse"-4. Un model molt potent, amb un pes de tres-centes tones i una pistola de 310 mm. Pot penetrar a llarga distància, però té una armadura tan gruixuda que el tanc Kondratenko-6 no l'agafarà des de cap angle.
  La Natasha ordena:
  - Noies, ens hem d'acostar i enganxar-lo a la part inferior del costat, entre els rodets, aquesta és la nostra única oportunitat!
  La Zoya va colpejar el canó alemany amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - El destí et dóna l'última oportunitat, però afanya't! Amb pluja, calamarsa i neu!
  L'Agustí també va tocar i piular:
  - Última oportunitat, el destí et dóna! Visca la caminada i la carrera diària!
  I també amb els dits nus, i com es girarà. I aixafarà els feixistes.
  Svetlana va rugir:
  - Per noves fronteres i victòries aclaparadores!
  El tanc rus es va precipitar, agafant velocitat. I les noies l'agafaran i cantaran:
  - Sobirà fort, edat gloriosa, tsar ortodox, regna per a la glòria, per a la nostra glòria!
  I de nou van accelerar, allunyant-se d'un projectil pesat enviat des del canó que tenia l'alemany "Maus"-4. Les noies van cridar:
  - No ens dobleguem sobre la banya del moltó! Perquè tu, Hitler, mori!
  I el seu tanc s'accelera. És com un petit boxejador atacant un gran. Però és clar que les possibilitats són de cinquanta-cinquanta.
  La Natasha, observant el moviment del tanc, va recordar com va boxejar amb un home al ring. Va perdre cops de puny i va ser colpejada, però va aguantar. I aleshores ella va trencar amb confiança. I va agafar el moviment que s'acostava de l'enemic i el va colpejar a la barbeta. Noquejat!
  Va rebre mil rubles d'or. Una noia tan lluitadora. Si el dóna, el donarà!
  La Natasha va sacsejar la cama nua i va cantar:
  - Aquesta no és l'última batalla, però és decisiva! Per la glòria de la Pàtria, per la Pàtria i l'honor!
  I aleshores el seu tanc llisca pel costat i envia una closca... La Zoya també va fer servir els seus dits nus, una noia de cabells daurats i àgil com un mico. I "Mouse"-4 va començar a explotar. Les seves closques havien detonat clarament. I llavors les torres seran arrencades, i ella volarà alt en l'aire!
  Les noies criden a l'uníson:
  - Victòria! Victòria genial!
  I un altre tanc a la seva llista!
  L'1 de març de 1957, les tropes russes van començar a creuar l'Elba. Sembla que Hitler estava sent trepitjat.
  El nen Oleg Rybachenko, descalç, amb el peu del seu nen, va llançar una granada, va enfonsar un tanc feixista i va cridar:
  - Per noves fronteres inflexibles!
  La tripulació del tanc de l'Alenka gira cap a l'est. Alemanya Occidental i França ja han estat alliberades. Només les terres entre l'Oder i l'Elba romanien sota control nazi. Bé, també Gran Bretanya i Irlanda. Les darreres forces dels nazis hi són.
  Alenka, disparant a les bateries feixistes, diu:
  - Tsarevitx Nikolai,
  Si has de regnar...
  Mai oblidis -
  L'exèrcit lluita valentament!
  I ara s'envia una altra closca amb els peus nus. I va caure en una pistola Fritz.
  Anyuta també dispara amb els dits nus. Colpeja el feixista i rugeix a tot pulmó:
  - Sóc el tipus de noia que fa vomitar Hitler!
  A continuació, els claus de foc Agustí. També és un petit diable que dispara i rugeix:
  - A les portes de l'infern!
  I utilitza els peus descalços.
  La Maria dispara darrere d'ella. De la mateixa manera que l'agafa i li pega, i crida:
  - Ningú m'aturarà, la tigressa, ningú vencerà a la nena descalça, i em pegaran enlloc!
  I després esclataran els Jocs Olímpics. I noquejarà un tanc alemany, arrencant-li la torre com un casquet de bolets.
  I rialles:
  - Per a noves i fresques fronteres!
  I tornarà a ensenyar la seva llengua!
  Les noies només s'esforcen i avancen desesperadament. I els feixistes s'ofeguen sota els seus cops.
  El 2 de març de 1957, les últimes forces nazis a Portugal capitularen. Quedava clar que s'estava començant l'alba del feixisme. Més precisament, és alba? posta de sol de malson!
  I les tropes russes avancen. Els alemanys llancen cada cop més les armes i es rendeixen.
  Cauen de genolls. Tant les noies russes com les xineses es besen els peus nus.
  Es veu molt xulo i genial. I els feixistes estan sent picats i picats.
  La tripulació de la Natasha ja està al tren que va a lluitar al nord, amb els Krauts.
  Les noies estan assegudes al seu compartiment. Juguen a cartes agafant-les amb els dits nus.
  Natasha va assenyalar:
  - És interessant, quan agafem Berlín, què passa?
  Zoya va respondre amb confiança:
  - El següent serà Londres!
  L'Aurora de foc va riure i va tornar a preguntar:
  - I llavors?
  Zoya va declarar decididament:
  - Llatinoamèrica serà nostra! No estarem a la cerimònia amb els nazis!
  Svetlana va estar d'acord amb això:
  - És clar que no ho farem! Conquerem el món sencer!
  Natasha va confirmar amb entusiasme:
  - I llavors hi haurà pau, a tot el món!
  Les noies cantaven a cor, component mentre anaven;
  Glòria a la Gran Rússia del tsarisme,
  On Vladimir seu al tron...
  Aixafarem les hordes del feixisme malvat -
  Glòria a l'exèrcit i al nostre monòlit!
  
  Els cors es van temperar amb una gran fe,
  La nostra Mare Terra amb tot el cor...
  Som els fills del tsar Nicolau,
  I no van morir per ell en va!
  
  La nostra pàtria, ets més estimada que qualsevol altra cosa,
  Llançarem uns focs artificials alats i celestials...
  També estàs lluitant contra la Pàtria,
  Bé, que morin tots els nazis!
  
  Hitler volia aconseguir les nostres terres,
  I el gos malvat va intentar assassinar el rei...
  Però estem descarats, no ho acceptem,
  Així que el feixisme ens va atacar en va!
  
  El rei és un governant amable i savi,
  Una àguila de muntanya s'envola per sobre del planeta...
  Vladimir serà el governant de l'horda,
  La nostra amistat és com un monòlit d'acer!
  
  Tirem el suport de les cames del Fritz,
  deixem que Hitler s'ofegui amb un llaç...
  Entregarem execucions cruels a la vergonya,
  Qui actua com a malvat a la Terra!
  
  Força reial i saviesa reial,
  Destruirà els feixistes sense mesura...
  Creieu-me, Hitler va fer una cosa molt estúpida,
  I ara la seva vida és com un fil!
  
  Així que respecta els grans reis,
  No hi ha Romanov més fred a la Terra...
  En la batalla dels nazis, colpeja els cors,
  Per obrir el camí als èxits i als somnis!
  
  
  Pere el Gran ens va portar al mar,
  Alexandre va conquerir París...
  Sí, de vegades passava el dol,
  Però Rússia estava protegida per un querubí!
  
  Tot és bonic amb nosaltres,
  Nenes i nens, creieu-me...
  El rei governa, saps amb justícia...
  Encara que una bèstia malvada grunyi al llindar!
  
  No hi ha límits, creu en la perfecció,
  Aviat hi haurà reis del comunisme...
  Obrim les portes a la felicitat,
  Maleït feixisme destruït!
  
  Per a Rússia, la fita no s'ha fixat,
  Creieu-me, derrotarem l'enemic...
  Les noies van descalços, com a Esparta,
  Bé, el nostre tsar Vladimir està sol!
  
  Creiem en Rod, el Gran Déu,
  Què va crear els eslaus perfectes...
  Lluitem per l'honor i la llibertat,
  Fem vaga contra el nazisme!
  
  Sou la família Romanov més gran,
  Sempre governarà Rússia...
  Gran rei, vol més alt,
  Satanàs no trencarà l'àguila!
  
  Per amor a la gran Rússia,
  Enviem soldats a la batalla...
  Glorifiquem els rostres dels sants des de les icones,
  Després de tot, qualsevol guerrer també és un rei!
  
  El nostre cor crema per la Pàtria,
  Les noies som dures en la batalla...
  Obrirem la porta a l'espai, saps
  I mataré l'Adolf com una puta!
  
  Només queda una mica de temps per a Berlín,
  Entrarem portant la glòria dels reis...
  La vellesa no ens amenaça noies,
  Creieu-me, no ens vessar aigua!
  
  Enterrarem els dolents i vils,
  El drac serà vençut de manera espectacular...
  I tenim icones daurades,
  Rodnoveria és una llei eterna!
  
  
  
  
  Türkiye VA ENTRAR A LA SEGONA GUERRA MUNDIAL
  L'1 de setembre de 1942, Turquia va entrar en guerra contra l'URSS. El motiu és clar: la set de venjança per les derrotes anteriors i el desig de capturar Bakú. A més, també hi va tenir un paper la diplomàcia alemanya, que va prometre muntanyes d'or als otomans. En tot cas, els turcs van decidir que no tenia sentit esperar més, i que no eren carronyaires, sinó que també podien tenir temps de lluitar.
  Com a resultat, trenta divisions turques van atacar la Transcaucàsia soviètica.
  En pocs dies van prendre Batumi i van poder envoltar Erevan.
  Com a resposta, Stalin es va veure obligat a retirar part de les reserves emergents i transferir-les a Transcaucàsia.
  El comandament soviètic es va veure obligat a posposar l'ofensiva a Stalingrad. Els alemanys, al seu torn, van poder aconseguir més en la direcció caucàsica i prendre Ordzhonikidze i Grozni. I només retirant-se a les muntanyes les tropes soviètiques van poder aturar els nazis.
  Al mateix temps, els britànics van ajornar l'operació Torch, per por d'implicar Turquia en les hostilitats contra Gran Bretanya.
  A finals de desembre de 1942, els nazis van capturar Stalingrad. S'hi van instalЈlar. Les tropes soviètiques van avançar, però sense èxit al centre: l'operació Rzhev-Sychov va resultar massa costosa. No obstant això, el Führer encara va declarar la guerra total, ja que el Tercer Reich no tenia prou recursos.
  Al febrer, l'Exèrcit Roig va reunir les seves forces i va intentar atacar els alemanys des dels flancs de Stalingrad. Però els nazis ja havien aconseguit reagrupar les seves forces i estaven disposats a repelЈlir els cops.
  L'operació Torch també va començar al febrer. Els alemanys també estaven preparats i, després de dues setmanes de ferotge lluita, van aturar els britànics.
  Els nord-americans encara no han desembarcat a Casablanca i Tunísia. Els combats a l'Àfrica han tornat a aturar-se.
  Hitler encara acumulava forces... Al març, l'Exèrcit Roig va dur a terme per tercera vegada l'operació Rzhev-Sychov, les batalles van durar un mes sencer, sense gaire èxit.
  Al juny, els nazis van agafar forces i es van moure al llarg del Volga, intentant tallar les forces soviètiques al Caucas i arribar al mar Caspi.
  Nous tancs alemanys van participar en les batalles: "Tiger", "Panther", "Lleó".
  Així com el canó autopropulsat "Ferdinand".
  Els alemanys eren més forts que en la història real, no vençuts i amb tropes noves.
  Els Estats Units pràcticament no van bombardejar el Tercer Reich, cosa que va permetre augmentar la producció de tancs i canons autopropulsats. I també llançar la sèrie "Lleó". No obstant això, el tanc va resultar massa car i pesat; sovint es va trencar i es va enganxar. Però el seu gruixut blindatge lateral inclinat de 100 mm va convertir el vehicle en un bon vehicle innovador. L'avantatge del tanc Lev era el seu poderós canó, però el desavantatge era el pes de noranta. La qual cosa va reduir la mobilitat del cotxe.
  Les batalles van demostrar que aquest tanc encara pot fer alguna cosa en un terreny pla.
  L'armadura lateral de la Pantera va resultar feble, fet que va augmentar les pèrdues. El Tiger va demostrar ser el tanc avançat més eficaç. Els seus costats estaven coberts amb una armadura de 82 mm, la qual cosa va fer que els quaranta-cinc siguin impotents.
  Els alemanys van avançar relativament lentament. La direcció soviètica en conjunt esperava aquesta opció i es va preparar, va portar tropes.
  És cert que, a diferència del Kursk Bulge, els feixistes són molt més forts i confiats.
  I el terreny és més convenient per a l'atac que per a la defensa. I els Krauts també tenen més avions, tancs i infanteria. I no és fàcil subministrar tropes soviètiques a través del Volga.
  Així que els nazis, trencant les línies de defensa, van avançar. Hem aconseguit èxit rere èxit.
  Després de tres mesos de lluita tossuda, arribem al mar Caspi.
  Stalin, trobant-se en una situació difícil, va voler iniciar les negociacions de pau. Ja que s'ha fet evident que el Caucas no es pot contenir. Però és molt difícil arribar a un acord amb Hitler. Els feixistes demanen massa. I si els cediu, us menjaran. Què passa amb la treva? Hitler no ho vol aquí. I, per descomptat, els aliats són passius. Tenen por de retardar la divisió extra.
  Els Fritze es desplaçaven per la costa del mar Caspi. I després, finalment, es van unir amb els turcs. Quina alegria va ser!
  Belles noies alemanyes van obligar els presoners soviètics a besar-se els peus nus. Ho van fer amb obediència. I van copejar els talons nus.
  Així es va fer la captura. I els alemanys van desarmar les unitats soviètiques.
  Aleshores Stalin va oferir la pau al Führer, acceptant renunciar a tot el Caucas, i fins i tot a Leningrad i Carèlia. A més pagar cent anys de reparacions.
  El Führer, després de pensar una mica, va acceptar l'oferta i es va concloure la pau el 7 de desembre de 1943.
  Els aliats van prendre això com una traïció! I van imposar sancions contra Stalin i l'URSS!
  I la propaganda soviètica va presentar la rendició real com una gran victòria. Diuen que, havent estat abandonats pels aliats, van preservar l'estat soviètic i Moscou mai va ser presa.
  I els nazis, per descomptat, van llançar una ofensiva des del Caucas cap a l'Orient Mitjà i van reforçar el grup de Rommel. A finals de març de 1943, tot l'Orient Mitjà i Egipte van ser capturats per forces feixistes superiors. A més, les batalles van demostrar que la Pantera lluita amb èxit contra els Churchill i Cromwell anglesos, però aquests últims no poden penetrar-hi frontalment.
  A més, els alemanys es van endurir en les batalles amb els russos, i van vèncer fàcilment a les tropes colonials britàniques.
  A l'abril, els nazis es van traslladar al Sudan. I finalment van prendre Gibraltar, començant l'ocupació del Marroc. Churchill també va intentar provar les aigües per la pau. Però Hitler, després d'haver-se donat mà lliure a l'est, va dir que no!
  I els nazis es van traslladar per Àfrica. Es van retardar més per les comunicacions esteses, mals camins o la seva total absència, el clima difícil i les grans distàncies.
  No obstant això, els alemanys van avançar. I es van moure pel Continent Fosc. Encara que, per descomptat, els seus tancs, especialment el Tiger-2 i el Lion, eren bastant lents a la selva. Per cert, els alemanys també van introduir una "Pantera" lleugera a la seva sèrie, amb un pes de vint-i-sis tones, que era molt necessària per a la guerra d'Àfrica.
  Tal com van demostrar les operacions de combat, aquest tanc, però, no tenia cap avantatge fonamental respecte al T-4, excepte un motor més potent, però també plaques de blindatge inclinades.
  Cap a finals de 1944, els alemanys van adquirir el canó autopropulsat E-10, que pesava dotze tones, tenia una silueta molt baixa i un blindatge molt inclinat. Aquesta màquina és realment indispensable per a l'Àfrica.
  Sobretot si les noies lluiten. I les noies en general són super i elegants.
  La Gerda i la Charlotte viatgen per la selva i destrueixen els britànics i els nord-americans. Aquestes són realment les noies que necessiteu! Ni tan sols podeu trobar-ne de més fresques als propers cent quilòmetres de territori. A les noies els encanta matar: aquestes són noies genials!
  Així que van atrapar els lluitadors negres i els van obligar a besar els peus descalços de les belleses. També és immediatament obvi: robatori greu! I lluiten per ells mateixos, colpejant cotxes anglesos des de llarga distància.
  El seu canó autopropulsat ja s'apropa a Pretòria, la capital de Sud-àfrica. Les noies es disparen, foren el Churchill amb un nucli de tungstè i canten:
  - A l'Àfrica hi ha taurons, a l'Àfrica hi ha gorilЈles, a l'Àfrica hi ha més cocodrils! Et mossegaran, et colpejaran i t'oferiran! Els nens no van a passejar per l'Àfrica! A l'Àfrica hi ha un lladre, a l'Àfrica hi ha un dolent, a l'Àfrica hi ha el terrible Barmaley! Et mossegarà, colpejarà i t'oferirà! I les seves noies han de ser destrossades!
  El febrer de 1945 va caure l'últim reducte dels britànics a l'Àfrica a l'illa de Madagascar.
  Així que ara la Gran Bretanya també ha perdut el seu peu allà. Al mateix temps, els alemanys van capturar tant l'Iran com l'Índia. Van mostrar la seva força fenomenal.
  I el maig de 1945, els nazis van fer un desembarcament a Gran Bretanya. Després de tres setmanes de baralles tossudes, Londres va caure. Un mes després, Irlanda va ser capturada.
  Hi va haver una calma temporal a terra, però al mar la guerra va continuar. Els Estats Units es van quedar sols contra el Tercer Reich, els seus aliats i el Japó. Però de moment, Amèrica és a l'estranger i no t'ho pots prendre tan fàcilment.
  Al Tercer Reich es va introduir el reclutament laboral universal i va començar a augmentar la producció d'avions i vaixells.
  Es van construir tant cuirassats com portaavions. I, per descomptat, la guerra dels submarins estava en ple apogeu. I llavors no hi havia pietat per a ningú dels vaixells americans.
  A la tardor, o més precisament, al novembre de 1945, els alemanys van capturar Islàndia amb valentia i després van crear caps de pont a l'Argentina. Tanmateix, la guerra al mar va durar molt de temps. Van necessitar moltes embarcacions de desembarcament per arribar a Amèrica. I els vaixells no es construeixen tan ràpidament. Però sigui com fos, el Tercer Reich anava agafant força. El quaranta-sisè any va passar en un intercanvi de cops al mar. I el 1947, els alemanys ja havien traslladat les operacions militars a Groenlàndia i la van capturar. I des d'allà no és gaire lluny al Canadà!
  Els nazis van planejar conquestes colossals. I el 1948 va començar una ofensiva contra el Canadà, i des del Brasil fins a Veneçuela juntament amb els japonesos. La lluita es va desenvolupar molt ferotge.
  Els alemanys van avançar lentament però segur. Els seus tancs de la sèrie E eren més avançats que els americans i mostraven el seu avantatge al camp de batalla. Però per cert, els ianquis no són tan senzills, i s'hi van resistir amb molta tossuda. I no van intentar rendir-se.
  Encara que, és clar, hi havia calderes. Els americans s'hi van posar. Després es van rendir. I els presoners van besar els peus nus i polsegosos de les noies àries.
  Aviat van caure Quebec i Toronto, després altres ciutats. De maig a desembre de 1948, els alemanys van capturar gairebé tot el Canadà, així com Veneçuela, Nicaragua i la major part de Mèxic. Aquesta és una situació extremadament difícil. A principis de 1949, els alemanys tenien els Estats Units en una pinça d'acer. Llavors, l'11 de gener, els nord-americans van intentar utilitzar armes nuclears per primera vegada a la història. I no ho van aconseguir del tot. De les cinc bombes, quatre van morir en avions abatuts per avions alemanys, i una, quan va explotar, no va causar danys greus a les tropes alemanyes.
  En resposta, els Krauts van intensificar els bombardeigs de ciutats i instalЈlacions militars americanes.
  Així que la batalla va continuar amb un èxit constant a favor de la Wehrmacht. Qui tenia millor equipament i entrenament de tropes. Sí, i un gran nombre. La lluita va ser molt intensa. A principis de 1949, les divisions alemanyes, estrangeres i japoneses van ocupar el que quedava de Mèxic i van entrar als Estats Units des del nord. Amèrica s'ha espremut completament. I va quedar clar que les coses anaven malament per als Estats Units. I a finals de l'estiu, la meitat del territori de l'imperi de l'àguila, així com Alaska, ja havien estat capturats.
  Els alemanys van prendre Washington i Nova York el 8 de novembre de 1949. I el 7 de desembre de 1949, les restes de l'exèrcit dels EUA es van rendir. Així va acabar la Segona Guerra Mundial. La més sagnant de totes les guerres i va durar més de deu anys!
  Semblava que havia arribat la pau tant esperada. Però Hitler no volia acceptar el fet que l'hegemonia s'havia de compartir amb el Japó. I el 20 d'abril de 1953, el Tercer Reich va atacar la Terra del Sol Naixent. Va esclatar una nova guerra. Per l'hegemonia mundial.
  La superioritat quantitativa està del costat del Tercer Reich, i també qualitativa. Però els japonesos lluiten amb gran ferocitat i heroisme massiu.
  No obstant això, els nazis segueixen imposant-se. Tanmateix, la guerra va durar gairebé un any. L'URSS es manté neutral. Stalin hi va morir i hi ha una seriosa lluita pel poder.
  El Japó és finalment ocupat per la Wehrmacht. Uns mesos més tard, els nazis també van capturar països llatinoamericans. Estableixen l'hegemonia mundial.
  Al mateix Tercer Reich s'estan produint reformes. S'introdueix una nova religió per substituir el cristianisme. No hi ha cap Trinitat, només un Déu suprem i el seu missatger: Adolf Hitler. Marca de moneda única, educació única. I també la poligàmia santificada per la religió. I la selecció genètica encara està tenint lloc activament. La raça humana s'està millorant.
  L'URSS encara existeix en forma truncada i ret homenatge als nazis. Nikita Khrusxov hi governa i intenta no intimidar la bèstia. No obstant això, Hitler ja ha sotmès el món sencer a ell mateix. I mira Rússia com una taca vermella. Però l'home assumeix, i Déu disposa. El 20 d'abril de 1957, el Führer va ser víctima d'un intent d'assassinat just el dia del seu aniversari. I als seixanta-vuit anys exactament es va interrompre el regnat del tirà salvatge. Que va conquerir gairebé tot el món i va voler atacar de nou l'URSS el 22 de juny.
  Però com veiem amb ell, no va funcionar...
  Hitler va ser succeït per Schellenberg. Hermann Goering va morir a causa de l'abús de drogues i la gula. Himmler va caure en desgràcia i Hitler va deixar de confiar en ell i després el va retirar. Schellenberg va succeir a Himmler i va rebre el càrrec de successor. A més, Hitler va tenir fills obtinguts mitjançant inseminació artificial. Però el més gran d'ells encara no tenia catorze anys.
  Així que els descendents del Führer no van tenir temps d'heretar. Hitler esdevingué així emperador, però sense dinastia. Schellenberg no es va atrevir a matar els fills del Führer, sinó que els va treure del poder. I ell mateix es va convertir en el Führer i dictador.
  La lluita pel poder va durar diversos anys.
  I l'1 de maig de 1961, l'Alemanya nazi va atacar l'URSS. Hi va haver un intent d'aconseguir: un planeta - un imperi!
  I les tropes de Schellenberg encara van poder capturar Moscou. L'exèrcit soviètic era massa inferior en quantitat i qualitat de l'equipament militar. La presa de les principals ciutats de l'URSS es va allargar durant sis mesos a causa de les grans distàncies. I després la guerra partidista va durar deu anys més.
  No obstant això, aviat les coses es van calmar. Schellenberg va seguir una política relativament liberal, i el 1981 tots els russos van rebre la ciutadania del Tercer Reich. La liberalització va avançar gradualment. Schellenberg va morir poc després. I va esclatar una seriosa lluita pel poder. Aleshores, com a compromís, la monarquia va ser restaurada i el descendent directe del kàiser, Frederic IV, va pujar al tron. L'any 2001 es va celebrar un referèndum en què tots els habitants del planeta Terra van rebre la ciutadania i formalment la igualtat de drets. I el 2017 es van aixecar les últimes restriccions per a jueus i gitanos.
  L'era del nacionalsocialisme ha arribat a la seva fi. Tanmateix, la humanitat es troba en un sol imperi, federal i monàrquic. Explora l'espai exterior.
  En ella, tots són formalment iguals, i hi ha un Senat i un Bundestag, on els diputats són elegits per tota la població del Tercer Reich. I per sobre d'ells hi ha el Kaiser, l'emperador de tot el planeta Terra.
  La vida, en general, no és dolenta en termes materials. Una disciplina estricta, el desenvolupament de la ciència i la tecnologia amb una excelЈlent organització alemanya van donar resultats. L'agricultura és excelЈlent, no hi ha gana i hi ha una gran quantitat d'aliments fins i tot a les regions pobres d'Àfrica. Tothom té feina, tothom rep un sou i pensions. L'educació i la medicina són gratuïtes. Així mateix, llars d'infants i llars d'infants gratuïts. El menjar costa cèntims i els preus de tots els productes s'han congelat durant molts anys. A tot arreu, fins i tot a Àfrica, hi ha carreteres; gairebé tothom té un apartament o una casa a part. Tots els nuvis reben immediatament almenys tres habitacions en un apartament amb totes les comoditats. Pots treure un cotxe o qualsevol cosa a crèdit. Molts fins i tot tenen helicòpters personals.
  Internet està actiu, tothom té televisors i ordinadors, la jornada laboral és de només quatre hores. Totes les seccions esportives són gratuïtes, i fins i tot es paga per assistir-hi.
  Donen un subsidi considerable per a cada fill. Els serveis públics i el transport públic són gratuïts. Tot va quedar tan net i ben cuidat. Els carrers estan nets, han aparegut molts robots i automatismes. Ordre exemplar. Els cigarrets estan prohibits, tot i que encara es venen alcohol, i la cervesa de diversos tipus és gairebé gratuïta. Els nens de la restauració pública també s'alimenten gratuïtament.
  Moltes atraccions gratuïtes i sales d'informàtica.
  Ja existeixen assentaments humans a la Lluna, Mart, Venus, Mercuri i les llunes de Júpiter.
  La gent es prepara per saltar a les estrelles. Ja s'han inventat moltes coses.
  En resum, va sortir força bé en general. I no calia posar-se tant enfadat.
  SI ZYUGANOV MOSTRARIA MÉS CORAGGI I PREVISIÓ
  El maig de 1999, Zyuganov va decidir no aprovar la candidatura de Stepashin, sinó anar a eleccions anticipades a la Duma. Els comunistes i els seus aliats van prendre una decisió consolidada de votar en contra de Stepashin. A més, es van sentir ofès i privats dels seus càrrecs al govern. Aquesta decisió hauria estat la més probable de la història si Zyuganov no hagués estat un cavall de Troia al camp comunista, que va soscavar i comprometre les idees de l'esquerra.
  Les eleccions parlamentàries anticipades van prometre molts beneficis per als comunistes, inclòs a causa de menys competidors i la imatge de màrtirs.
  I això va demostrar que els comunistes no s'aferren gens als seus seients, sinó que tenen més principis.
  La segona vegada, Ieltsin va tornar a introduir Stepashin, i després va prendre Aksenenko per tercera vegada. La Duma de nou no va aprovar, i es va prendre i es va dissoldre. Al setembre estaven previstes noves eleccions.
  La tossuderia del parlament va canviar una mica el curs de la història. El bombardeig de Iugoslàvia va durar més temps, ja que Milosevic esperava l'ajuda de Rússia. I la dissolució del parlament va donar l'oportunitat a l'oposició de guanyar.
  Els comunistes van aconseguir tornar a votar l'impeachment de Ieltsin.
  I de nou va ser una mica curt, aquesta vegada només dos vots. Els diputats estaven preocupats per la proximitat de les eleccions al Parlament, i pel perill de no passar-hi.
  La Duma es va dissoldre i Ieltsin va nomenar el poc conegut Aksenenko primer ministre per decret.
  En general, les esperances de Zyuganov que es celebressin les eleccions estaven justificades. El president malalt i debilitat no va anar en contra de la constitució. I no es va arriscar a superar la seva autoritat amb una qualificació del dos per cent. Primakov, en veure que la seva coalició no tenia temps de formar-se i registrar-se, va entrar en una aliança amb els comunistes. Yabloko i el Partit Liberal Democràtic van anar a les eleccions. El bloc d'Unitat no va tenir temps de formar-se, i l'NDR es va afeblir.
  També hi ha la invasió de militants al Daguestan, i la indecisió de les forces de seguretat durant les eleccions.
  Els comunistes, juntament amb Primakov i Lujkov, van aconseguir una victòria colossal. Van rebre més del cinquanta-cinc per cent dels vots. El segon va ser el bloc Yabloko, que també va tenir un bon rendiment, guanyant un quinze per cent. Inesperadament, el LDPR va tenir un bon rendiment, recaptant més del dotze per cent. L'NDR no va complir la barrera del cinc per cent: derrota total! Jirinovski es va convertir en l'únic líder pro-Kremlin a la Duma. És cert que la competència era feble. Segons la nova llei, els partits s'han de tornar a registrar com a màxim un any abans de les eleccions, i molts no van tenir temps.
  El parlament va tornar a estar dominat per l'oposició d'esquerra, tant Yabloko amb escons d'un sol mandat com el LDPR en minoria.
  I, per descomptat, va sorgir un conflicte... Després de l'elecció del president de la Duma de l'Estat, es va aprovar un vot de censura al govern. I de nou es va parlar de l'impeachment. Aquesta vegada dos terços, seria fàcil de recollir!
  Ieltsin, després de dubtar, va decidir tornar a la cadira el primer ministre Primakov i el primer viceprimer ministre Maslyukov.
  La coalició d'esquerra hi va acceptar, però els poders del president es van reduir temporalment. I gairebé no queda res fins a les noves eleccions. Després de les negociacions dins de la coalició, es va decidir nomenar Primakov com a president. Lujkov es va convertir en primer ministre. I Zyuganov va rebre el càrrec de cap del poder legislatiu! És a dir, Super Skipper! Pel que fa al nou, fins i tot s'haurien d'haver aprovat esmenes a la constitució.
  Els militants van ser expulsats del Daguestan. Però no van anar a Txetxènia. Allà va esclatar una guerra civil. Rússia va donar suport a Maskhadov i Kadírov, contra Basaiev i Raduev.
  Primakov va aconseguir guanyar les eleccions presidencials russes a la primera volta. El govern, però, va rebre poders addicionals. Com ho és el poder legislatiu sota control comunista.
  El creixement econòmic va continuar a Rússia, els preus del petroli i el gas van augmentar i la indústria va revifar.
  Els nord-americans, en general com en realitat, després de l'atac terrorista de l'11 de setembre es van involucrar a l'Afganistan i es van empantanar a l'Iraq. Primakov va ser elegit fàcilment per a un segon mandat. Però el 2008, va perdre el seu escó davant el primer ministre de gran èxit Yuri Luzhkov.
  El nou president va continuar l'anterior política d'aliança amb els comunistes. Zyuganov es va convertir en primer ministre.
  Durant un temps, la política exterior va tractar sobre l'associació amb Occident i l'amistat amb la Xina. El règim de Ianukóvitx s'ha reforçat a Ucraïna. Així, Lujkov, a diferència de Putin, va seguir una política més pro-ucraïnesa i va valorar la unió dels estats eslaus. Ucraïna fins i tot va passar a formar part de la Unió Euroasiàtica el 2016. Lujkov va complir dos mandats i va dimitir. Zyuganov finalment es va convertir en president, guanyant també les eleccions amb força facilitat. Zhirinovsky va participar per setena vegada, tot des de 1991, i va tornar a perdre.
  A la tardor del 2015, Rússia es va involucrar en la guerra de Síria i hi va bombardejar. Trump va arribar al poder als Estats Units. Zyuganov, malgrat el comunisme formal, va continuar el seu curs anterior en economia. Rússia, malgrat el domini formal del Partit Comunista de la Federació Russa, va continuar sent un país de mercat, democràtic i moderadament autoritari.
  Associació amb Occident i competència moderada. Hi ha una aliança amb Ucraïna i Bielorússia, i Kazakhstan, però tampoc massa a prop. El 2020, Zyuganov va ser elegit per a un segon mandat. En general, baixant lleugerament el resultat a la vora de la segona volta. I a Ucraïna, després que Ianukóvitx marxés, el no sistemàtic Zelensky va guanyar inesperadament. Nazarbayev també va marxar.
  Zyuganov va dir que no canviarà la constitució i que marxarà després del seu segon mandat.
  Així, el líder del Partit Comunista de la Federació Russa encara va aconseguir governar Rússia, mostrant una mica més de coratge. I el món va resultar més segur i més tranquil que en realitat.
  Qui és Putin? Com va ser la seva carrera? Després que Primakov es convertís en primer ministre, Putin va ser destituït per ser massa proper a Ieltsin. Acusant, en particular, que l'FSB va enfonsar la invasió dels militants al Daguestan. Putin va romandre involucrat en la política durant un temps. Es va presentar sense èxit a la Duma de l'Estat. Després va esdevenir alcalde de Sant Petersburg.
  Però després va deixar la política i va aconseguir una feina al servei de seguretat d'una empresa privada. Tan poca gent ja el recordava.
  Zhirinovsky el 2020 va anar a les eleccions presidencials per vuitena vegada i va tornar a perdre amb un resultat modest. Però encara té una facció a la Duma de l'Estat. I fins i tot Zyuganov li va concedir el grau de general de divisió després de les eleccions del 2020. Donald Trump va perdre inesperadament les eleccions davant d'un jove rival demòcrata. Merkel va dimitir abans d'hora. I la salut de Lukaixenko s'ha deteriorat bruscament.
  El 2021, els cosmonautes russos finalment van volar a la Lluna. I hi van plantar una bandera vermella! Zyuganov va anunciar Afonin com el seu successor oficial. Bé, en general, la vida tornava a girar en cercle.
  Com veiem, el colЈlapse de Rússia no es va produir fins i tot sense Putin. I la llum no es va apagar.
  
  
  
  
  
  
  SI MENSHIKOV HAgués MATAT NIKOLAI
  . En la qual, la Rússia tsarista va guanyar la guerra de Crimea. Menshikov va ser assassinat per una bala perduda i un comandant més capaç va ocupar el seu lloc. És a dir, va passar un accident i va canviar el curs de la història.
  El contrari de la de Makarov. Els francesos i els britànics van ser derrotats a poc a poc. I Rússia, després d'haver capturat un gran nombre de presoners i trofeus, va recuperar Crimea.
  Türkiye va ser derrotada a Transcaucàsia. Va donar Kars, Erzurum i gairebé tota Armènia a Rússia. Les tropes russes van ocupar Romania. Tanmateix, no calia continuar l'ofensiva. El sultà va demanar pau. Al mateix temps, Àustria va ocupar Bòsnia i Hercegovina.
  Els turcs van acordar atorgar autonomia a Sèrbia, Bulgària, Montenegro i Romania es va convertir en vassall rus. Al mateix temps, Rússia també es va fer càrrec d'Armènia: Kars, Erzerum, Tanrog, ampliant les seves possessions al sud.
  Van esclatar disturbis a França i va començar la guerra civil, i ella ja no va poder enviar tropes. Gran Bretanya també va abandonar el conflicte. El regne de Sardenya també es va afeblir. Àustria s'ha reforçat. Els austríacs aviat van conquerir el Regne de Sardenya, consolidant el seu domini sobre Itàlia.
  Aviat Shamil va ser capturat, posant fi a la guerra al Caucas. Rússia va fer una pau profitosa amb la Xina, prenent encara més territori que en la història real, de manera que l'autoritat de les armes russes era més gran.
  Nicolau I no va donar suport al nord en la guerra contra el sud. Al contrari, va decidir ajudar els sudistes juntament amb Gran Bretanya per tal d'enfortir les seves posicions a Alaska.
  Rússia va començar a construir ciutats i fortaleses en territori americà. Fins i tot hi havia projectes ferroviaris a Chukotka. El tsar Nicolau va descriure molt. Les tropes russes van conquerir Àsia Central. Aquest monarca va morir l'any 1867. Deixant Rússia poderosa i pròspera. El seu fill Alexandre no va abolir la servitud, sinó que va continuar movent-se cap al sud. En particular, va dur a terme una guerra victoriosa amb Turquia i va annexionar Constantinoble a Rússia. Després Mesopotàmia.
  De nou la guerra amb Gran Bretanya i la derrota dels britànics a Àsia. Alexandre II va governar una mica més, sense fer reformes importants, excepte la judicial, i millorant una mica el sistema de gestió.
  L'abolició de la servitud mai va seguir. Però Rússia es va annexionar l'Iran. El tsar va morir exactament vint anys després de Nicolau I el 1887. Alexandre Tercer va governar durant poc temps, fins al 1894, però va aconseguir annexionar pràcticament tota l'Índia a Rússia. I Nicolau II va continuar el seu moviment cap a Indoxina, i cap a la mateixa Xina.
  Hi va haver una guerra amb el Japó. En general victoriós. I la conquesta completa de la Xina i la Indoxina. I penetració fins a Austràlia. Però a Europa la situació va resultar ser una mica diferent.
  L'Imperi Austríac es va annexionar el sud de França. I després va derrotar Prússia, capturant el sud d'Alemanya. Va ser Àustria qui es va convertir en l'hegemonia mundial. França va quedar molt afeblida per la guerra civil. Prússia no es va poder unir. Els austríacs finalment van prendre i capturar tota Prússia, així com parts de l'est de França. Es va formar un gran imperi que es va expandir per Àfrica. Aviat els austríacs també van conquerir Bèlgica, Holanda i moltes terres a Àfrica. Després hi va haver una guerra entre Àustria i Rússia contra Gran Bretanya. Va acabar amb la divisió d'Àfrica entre els austríacs i els russos.
  L'emperador Franz es va convertir realment en el monarca més gran, superant a Napoleó Bonaparte en conquerir gairebé la meitat d'Àfrica i la major part d'Europa. França, també, aviat va ser completament capturada, juntament amb Espanya i Portugal. Sí, tot va anar bé, però...
  L'hereu de l'emperador Franz volia annexionar Sèrbia a si mateix! I el 1920 va començar una gran guerra entre la Rússia de Nicolau II i el Gran Imperi Austríac.
  Tot Europa està al costat d'Àustria. A més de Gran Bretanya, que no és tan forta com en la història real, i gairebé la meitat d'Àfrica. A més, Suècia es va oposar a Rússia. I Noruega i Dinamarca van ser capturades sota l'emperador Franz.
  Això va ser la meitat del problema. Els EUA es van mantenir dividits i una potència menor. Però Gran Bretanya encara controlava Canadà i Àustria. I després dels dos primers mesos de vacilЈlació, també va entrar en batalla al costat d'Àustria.
  Així que va esclatar una gran guerra. Àustria i Anglaterra contra Rússia.
  Per descomptat, Oleg Rybachenko és allà mateix. I lluita com un heroi real i inflexible.
  El nen dispara a l'exèrcit estranger amb una metralladora i canta:
  - L'himne de la Pàtria canta en els nostres cors,
  No hi ha ningú més bonic que ella en tot l'univers...
  Premeu més fort el llançador de raigs del cavaller -
  Mor per la Rússia que Déu ha donat!
  I es colpeja, destrueix amb una metralladora un exèrcit d'arreu d'Europa i en part d'Àfrica.
  I el nen no es rendeix a si mateix. Aquí llença una granada amb els dits dels peus nus i grinyols:
  - No ens rendirem ni ens rendirem!
  I de nou el nen dispara una ràfega letal i devastadora. No vol cedir al seu adversari.
  I es canta per a si mateix:
  - Ningú ens aturarà! Ni un lleó pot guanyar!
  El nen és un autèntic heroi. Inflexible i invencible. Cavaller de la Fe! Encara que no sigui cristià!
  I així l'atac austríac va ser rebutjat.
  Els austríacs i els britànics tenen tancs, però Rússia també té mastodonts.
  Nicolau II encara té una població molt més gran, tenint en compte les colònies. Penseu en tota Àsia, l'est d'Europa, part dels Balcans, més de la meitat d'Àfrica.
  Així que Rússia és superior en nombre d'infanteria. I els soldats lluiten amb molta valentia...
  I els austríacs no van poder resistir i van ser expulsats de Varsòvia. Aleshores les tropes russes van avançar cap a l'Oder i van capturar Prússia Oriental. També va caure Galícia, juntament amb Lvov. Przemysl va ser assetjat. Cracòvia va ser alliberada.
  Llavors va resultar que els eslaus no volien lluitar amb els russos i s'estaven rendint en massa.
  Les batalles també van demostrar que els tancs russos més lleugers i àgils eren més efectius que els tancs alemanys més pesats i maldestres. I en l'aviació, la Rússia tsarista és generalment un ordre de magnitud més forta que la qualitat dels britànics i dels austríacs.
  Les tropes russes van reprendre la seva ofensiva després d'una pausa. Van agafar tant números com habilitat.
  Budapest va ser envoltada i presa. Al mar, l'almirall Kolchak va derrotar als britànics i va capturar Austràlia. A terra, les tropes russes van envoltar i van prendre Berlín. I després Viena.
  L'Imperi Austríac també estava perdent la batalla a Àfrica. El cos anglès també va ser derrotat. Sí, les coses eren desagradables per a l'emperador Adolf.
  Va posar el cap al lloc equivocat i va començar a perdre completament. Com pot resistir aquest poder?
  Després de la caiguda de Viena, la resistència dels austríacs esdevingué focal. I aviat els russos van ocupar tota Europa i Àfrica. Al mateix temps, va començar un atac al Canadà des d'Alaska. Els britànics també van perdre.
  Gran Bretanya es va trobar aïllada i va intentar seure a l'illa.
  Però està clar que Rússia s'imposarà llançant una ofensiva aèria.
  I va bombardejar gairebé tot el que hi havia a la superfície. I llavors una força de desembarcament va ser aterrada a terra, la qual cosa va portar Gran Bretanya a la submissió.
  Així, tot l'hemisferi oriental, així com Alaska i Canadà, es van convertir en rus.
  En general, això és genial! Nikolai el segon va fer una pausa temporal, digerint les possessions. Els Estats Units segueixen dividits i poc forts, com altres estats dependents de Rússia.
  El 1937, el tsar Nicolau II es va estavellar en un avió. El tron va ser heretat per Alexei II. A diferència de la història real, l'hereu era bastant sa i alegre. I el 1941, va decidir conquerir tot allò que els seus avantpassats no havien aconseguit capturar.
  Deixant anar el planeta, la Terra ja serà un imperi. I l'exèrcit rus es va traslladar primer als estats del nord d'Amèrica, i després als del sud. Els Estats Units no eren forts i ràpidament van ser capturats. Però Mèxic va resultar més fàcil de conquerir. A continuació, mou cap amunt. Un per un, capturant un país rere l'altre. El Brasil més gran i fort. Però va durar menys d'un mes.
  I així van conquerir Amèrica Llatina i Nova Zelanda. Alesei II va passar a la història com el consumador de totes les conquestes russes. I ja l'any 1947, els cosmonautes russos van trepitjar la Lluna. I el 1958 a Mart! El 1961 a Venus. El 1972 a Mercuri, i el 1973 a les llunes de Júpiter. El 1975, als 71 anys, Alexy II va morir. Anomenat el Finisher. I el seu fill Nicolau III esdevingué rei. L'any 1980, l'home va entrar a l'últim planeta més llunyà del Sistema Solar: Plutó. Nicolau III no va governar durant massa temps. Morí l'any 1985. I el seu fill Alexandre quart va pujar al tron. Un jove rei d'uns vint-i-set anys. I el rei va ordenar preparar-se per saltar més enllà del Sistema Solar. I van començar a construir naus estelЈlars i un coet de fotons. I finalment, el 2017, es va posar en marxa la primera expedició interestelЈlar.
  
  EL TSAR NICHOLAS II TÉ LA SORT DEL PRESIDENT PUTIN
  El famós escriptor i poeta Oleg Rybachenko va sentir que alguna cosa anava malament al món. La humanitat roman fragmentada com era. El nombre de països del planeta Terra només augmenta. I si algú guanya influència, només és la Xina totalitària i dictatorial. I Rússia, després del final del govern de Vladimir Putin, es va sumir en una profunda crisi. La guerra al Caucas torna a fer estralls, esquerrans i nacionalistes es rebelЈlen. L'economia torna a retrocedir i la delinqüència augmenta. I Rússia comença a desintegrar-se.
  Malgrat la seva fenomenal sort, Vladimir Putin mai va ser capaç de crear un sistema polític fort i estable, o una economia estable i de ràpid creixement. Molts problemes socials i interètnics no es van resoldre. La rara sort va permetre a Putin mantenir l'aparença de prosperitat. Però tan bon punt va marxar, tots els abscessos no curats es van obrir alhora.
  A més, l'amenaça de la guerra nuclear s'acosta! El món està en el caos, Rússia s'endinsa en una guerra civil a gran escala! Això s'ha de solucionar amb urgència.
  El nen va llegir en un llibre que pots canviar el destí de la gent i canviar-ne el lloc! I hi ha un gitano poderós que pot fer això a qualsevol persona.
  Aleshores, per què no revertir la sort i la sort de Putin i Nicolau II?
  A més, si Nicolau II té un èxit tan fenomenal com Putin, llavors el curs de la història canviarà. I al segle XXI, els Romanov governaran a Rússia. Això vol dir que Putin no necessitarà sort. O almenys Rússia té la sort de Putin.
  I al segle XX, la sort de la Rússia tsarista és molt necessària.
  El famós escriptor va decidir anar a la dona gitana. Afortunadament, hi havia la seva adreça a Internet, i una intuïció desenvolupada va dir a l'escriptor i poeta que no era una xarlatana en absolut.
  De fet, la gitana no és senzilla. Viu en una mansió de Moscou, i sembla d'uns vint anys, tot i que ha estat explicant fortuna des de l'època soviètica. Immediatament podeu veure l'eterna noia amb els cabells arrissats negres: és extraordinària!
  Oleg Rybachenko li va preguntar:
  - Fes una bona acció! Canvia la sort de Vladimir Putin i Nicolau II!
  La sempre jove gitana va mirar a Oleg Rybachenko i va respondre:
  - Està bé que no siguis un egoista i que et rendiràs no per tu mateix, sinó pel país de Rússia! I encara és millor que tinguis una energia rica i una imaginació sobrehumana, increïble i sense precedents!
  La gitana va picar l'ullet i va continuar:
  - Canviar tant la història no és fàcil ni tan sols per a mi! Però tu, el propietari de la fantasia més forta i rica del món, pots ajudar-me!
  Oleg Rybachenko va assentir d'acord:
  - Estic preparat per a qualsevol cosa! I compliré qualsevol petició!
  El jove gitano va assentir i va dir:
  -Et convertiré en un nen d'uns dotze anys, i creixeràs molt lentament i mai no arribaràs als catorze de cos. T'enviaré a un món paralЈlel, on primer et convertiràs en un esclau!
  Oleg Rybachenko va dir d'acord:
  - Estic preparat!
  La gitana va assentir i va continuar:
  - Haureu d'aconseguir-me nou pedres artefactes: negre, blanc, vermell, taronja, groc, verd, blau, añil, morat. I a més d'això, el desè artefacte és la corona de Koshchei!
  És difícil, però tindreu el cos sempre jove, ràpid, fort i resistent d'un noi guerrer. I més un intelЈlecte extraordinari i un fenomenal do d'imaginació. Tard o d'hora, recollireu artefactes i tornareu al vostre món. I per sempre estaràs al cos d'un nen d'uns catorze anys fenomenalment fort i ràpid, i serà impossible matar-te. És a dir, també rebràs la immortalitat com a recompensa!
  Oleg Rybachenko va assentir d'acord:
  - Només es pot somiar amb això!
  La sempre jove bruixa va dir:
  - Però deu artefactes són meus, i només meus! Em donaran tanta força que mereixeu més que la immortalitat! Mentrestant, et posaré a dormir i et despertaràs com un esclau a les pedreres. I llavors el vostre enginy us dirà com sortir-ne!
  Quan et moguis, podré canviar el destí, la sort i la fortuna del president Putin i el tsar Nicolau II. Recollireu artefactes de diferents mons per a mi i, mentrestant, des de principis del segle XX, la història de Rússia anirà diferent. És a dir, fins i tot si no recolliu els artefactes: nou pedres i la corona de Koshchei, el tsar de Rússia Nicolau II encara rebrà la sort, el destí i la sort del president rus Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko va somriure àmpliament i va respondre:
  -Això és bo! En el nou món, estaré tranquil que el curs de la història finalment ha canviat a millor! I que Rússia podrà restablir l'ordre a tot el món i esdevenir un país hegemònic! I un hegemònic absolut!
  El sempre jove gitana va ordenar:
  - Acuéstese al sofà!
  Oleg Rybachenko es va estirar.
  La nena bruixa va ronronear:
  - Ara dorm! Et despertaràs en un altre món.
  Els ulls d'Oleg Rybachenko es van tancar i gairebé instantàniament es va adormir.
  La gitana va treure els ingredients emmagatzemats per endavant dels recipients i va començar a preparar la poció. Va encendre el gas sota el calder preparat per a la màgia. I va començar a llançar-hi diverses coses, fent encanteris. Al mateix temps, l'eterna noia va treure una baralla de cartes de la butxaca i va cantar:
  - Oh, destí, destí, ajuda Nikolai! Molta sort de Putin, vine al tsar Romanov!
  Que guanyi Romanov
  Regles com Genghis Khan...
  Que et porti sort,
  Putin robant un regal!
    
  És millor per a Rússia
  Nicolau el Gran Tsar...
  Genghis Khan es tornarà més fresc
  Sigues com Vladimir Putin!
  El calder va començar a bullir i la poció va començar a bombollejar-hi. La gitana va disposar les cartes, va fer un encanteri i va llançar la baralla a la boira bullint... Un flaix súper brillant, com d'un miler de llampecs fotogràfics. L'Oleg Rybachenko adormit va desaparèixer... I després, després d'encendre's, també va desaparèixer el calder.
  L'ampli saló on la gran bruixa va fer el seu encanteri es va quedar buit i tranquil!
  La sempre jove bruixa va dir:
  - Bé! He canviat el curs de la història i és genial! I si aquest idealista té sort i recull artefactes, llavors em tornaré tan poderós que el mateix Satanàs m'envejarà!
  I la bruixa gitana brillava amb ulls maragda!
  I va passar un miracle!
  El que realment esperava a Nicolau II... De fet, moltes coses han canviat. No hi va haver cap baralla sagnant durant la coronació. I l'expansió a la Xina va tenir èxit. La guerra amb el Japó, és clar, va passar. En general, això era històricament inevitable. Està clar que el monstre de cara al samurai hauria d'haver estat desarmat i destruït. I d'això no hi ha escapatòria. No pots deixar perill a les teves fronteres.
  El Japó va ser el primer a iniciar la guerra, però el seu intent d'atacar vaixells russos no va tenir èxit. Els russos no van rebre danys importants, i una dotzena de destructors de la Terra del Sol Naixent van ser enfonsats.
  "Varyag" també va aconseguir escapar de l'encerclament. La qual cosa va resultar ser un gran èxit. I l'almirall Makarov va arribar ràpidament al mar i destruïm els japonesos. I el general Kuropatkin va derrotar els samurais a terra i va ocupar completament tota la península coreana.
  I fins i tot el tsar Nicolau II va prendre una decisió: havia de mantenir-se fora del Japó per sempre! Però com? Sí, aterrar tropes i annexar-les completament a Rússia com a província.
  I llavors va tenir lloc una batalla decisiva al mar, on la flota japonesa va ser finalment acabada per l'almirall Makarov.
  Quatre noies també van participar a la batalla! Cames nues i en bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Quatre belleses que, agitant els sabres, s'aborden al vaixell samurai més gran.
  La Natasha talla els japonesos i crida:
  - Estaràs tacat, d'ulls estrets!
  Zoya va tallar un altre samurai i va comentar:
  - I els teus ulls són de safir!
  Natasha, després d'haver dirigit el molí, va confirmar:
  - Per descomptat que sí! Per descomptat que sí!
  I llavors l'Aurora la va tornar a agafar i va donar una puntada de peu al japonès a la barbeta amb el taló nu. Ella li va trencar la mandíbula i va rugir:
  - Vira per la Pàtria!
  Svetlana la va agafar, va tallar el cap al samurai i va dir:
  - Per al tsar Nicolau II!
  Sí, és clar, depèn molt de la sort. En particular, l'almirall Makarov va romandre viu. I va resultar ser el segon Ushakov. Amb quina habilitat mana. Ell mateix està en un creuer mòbil, pot estar al dia amb tot. I els japonesos, que, per cert, no tenien un gran avantatge en armes, van ser derrotats per trams i tàcticament.
  L'habilitat d'un general o comandant naval preval sobre un petit avantatge numèric.
  A més, en aquest moment els japonesos eren més febles en nombre. Per tant, Makarov els aixafa. Obliga el combat cos a cos, on els vaixells russos amb petxines perforants són molt més forts.
  I els japonesos són derrotats. I les noies capturen un altre vaixell samurai. I a sobre hi oneja la bandera de l'imperi tsarista!
  Què són els japonesos? No tens molta sort? Nicolau II va rebre la sort de Vladimir Putin i tot li va anar molt bé!
  Què passa amb les noies? Les quatre belleses en bikini són bruixes Rodnover que van decidir lluitar pel rei, encara que normalment no tenen res a veure amb aquest món.
  Però en aquest cas, cal ajudar el poble rus. I això es deu a la sort de Putin. Mai hauria capturat Crimea sense disparar un tret, si no fos per les mateixes quatre bruixes. Van ajudar a fer un miracle. Però si Rússia havia d'allunyar Crimea del poble fratern encara és una qüestió. Però annexionar la Xina a l'Imperi Rus és una gran idea! Imagineu quants súbdits tindrà el tsar rus: podria aixafar el món sencer!
  En resum, les noies d'aquí no estan perdent el temps. I ja s'assalta el nou cuirassat.
  I de nou és capturat. I els sabres a les mans de les belleses parpellegen, i són tan afilats. I tants japonesos es van barrejar.
  La batalla al mar va acabar amb l'enfonsament final de l'esquadra japonesa i la captura de l'almirall Togo.
  I va començar l'aterratge. No hi havia prou vaixells de vapor i transports. I feien servir vaixells llargs, els transportaven en creuers i cuirassats i feien moltes altres coses. El tsar va ordenar l'ús de la flota mercant durant el desembarcament.
  Les tropes russes van vèncer l'embat dels samurais que van intentar llençar-los del cap de pont. Però l'exèrcit tsarista va aguantar amb valentia. I l'atac massiu va ser rebutjat amb grans pèrdues.
  Durant l'assalt, les noies bruixes tallaven amb sabres i llançaven granades a l'enemic amb els peus nus.
  Per descomptat, es troben als llocs més perillosos. I com van començar a disparar metralladores. Cada bala està a punt.
  La Natasha va disparar, va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Ningú és més xulo que jo!
  La Zoya, disparant una metralladora, va llançar el regal de la mort amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Per al tsar Nicolau II!
  L'Aurora, que seguia disparant amb metralladores i saltant, va trencar i va dir:
  - Per la Gran Rus!
  Svetlana, seguint colpejant l'enemic, va dir agressivament, mostrant les dents i llançant una granada amb el taló nu:
  - Per l'imperi reial!
  Els guerrers van continuar colpejant i batejant. Tenen una explosió d'energia. Es disparen i destrueixen el samurai que avança.
  Ja hi ha milers, desenes de milers de japonesos assassinats per ell.
  I els samurais vençuts fugen... Les noies són molt letals contra elles.
  I els russos estan tallant samurais amb baionetes...
  L'assalt és rebutjat. I noves tropes russes desembarquen a la costa. El cap de pont s'està expandint. No està malament, és clar, per a l'imperi tsarista. Una victòria rere l'altra. I l'almirall Makarov també ajudarà amb les seves armes. Escombrant els japonesos.
  I ara les tropes russes ja es mouen pel Japó. I la seva allau no es pot aturar. Van tallar l'enemic a trossos i apunyalar amb baionetes.
  Natasha, atacant els samurais i tallant-los amb sabres, canta:
  - Els llops blancs s'estenen! Només així la cursa sobreviurà!
  I com llança una granada amb els dits nus!
  La Zoya canta juntament amb una agressió ferotge. I també llançant amb els seus peus nus, quelcom únic, letal:
  -Els febles moren, els maten! Protegint la carn sagrada!
  L'Agustí, disparant a l'enemic, tallant amb sabres i llançant granades amb els dits nus, crida:
  - Hi ha una guerra al bosc exuberant, les amenaces vénen d'arreu!
  Svetlana, disparant i llançant regals de la mort amb els seus peus nus, la va agafar i va cridar:
  - Però sempre derrotem l'enemic! Els llops blancs saluden als herois!
  I les noies en cor, destruint l'enemic, canten, llançant armes mortals amb els seus peus nus:
  - En una guerra santa! Serà la nostra victòria! Bandera imperial endavant! Glòria a l'heroi caigut!
  I de nou les noies disparen i canten amb un udol ensordidor:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà! Els llops blancs aixafen l'enemic! Llops blancs: salutacions als herois!
  Les noies caminen i corren... I l'exèrcit rus es dirigeix cap a Tòquio. I els japonesos s'estan matant i se'ls tallen. L'exèrcit rus es mou. I una victòria rere l'altra.
  El tsar Nicholas va treure realment un bitllet de sort. Les tropes russes ja comencen a assaltar la capital japonesa. I tot és genial.
  Les noies d'aquí, és clar, van per davant de tothom i la seva pressió i gestes estan a l'altura.
  Sobretot quan llancen granades amb els peus nus. Això generalment causa commoció i admiració entre els samurais.
  Però aquí estan escalant la paret de la capital japonesa. I tallen persones i cavalls en cols. Van fer trossos els seus oponents. Les noies estan arribant, cridant i rient! I amb els seus talons nus et donen una puntada de peu a la barbeta. Els japonesos volen cap per avall. I cauen a les seves pròpies estaques.
  I els guerrers onegen els seus sabres amb més força encara.
  I els samurais pateixen derrota rere derrota. Així que les tropes russes van prendre Tòquio.
  En Mikado corre espantat, però no es pot amagar enlloc. I així les noies el fan presoner i el lliguen!
  Gran victòria! L'emperador japonès signa una abdicació a favor de Nicolau II. El títol del tsar rus s'allarga significativament. Corea, Mongòlia, Manxúria, les illes Kurils, Taiwan i el mateix Japó esdevenen províncies russes. Tot i que el Japó té una autonomia petita i limitada. Però el seu emperador és rus, un tsar autocràtic!
  Nicolau II continua sent un monarca absolut, sense restriccions per res. Ell és el tsar autocràtic!
  I ara també l'emperador del Japó, la Rússia Groga, Bogdykhan, Khan, Kagan, etc., així successivament, així successivament...
  Sí, més sort. Fixeu-vos que la sort va permetre a Putin conquerir tant! El segle XXI, per desgràcia, no és molt adequat per a les captures!
  Quin benefici té Rússia del fet que l'enemic de Putin, McCain, va morir de càncer cerebral? La sort, per descomptat, és colossal, ni tan sols t'ho pots imaginar a propòsit: que el teu enemic mori d'una mort tan dolenta i desagradable!
  Però el rendiment específic per a Rússia és zero.
  Però per a Nicolau II, aquesta sort i sort de Putin es van convertir en grans guanys territorials. Però realment, per què la fortuna hauria de fer regals a Putin? Bé, pel fet que Sobchak va morir en aquest moment i no calia donar-li el càrrec de cap del tribunal constitucional, com és bo per a Rússia?
  I el tsar Nicolau II de All Rus és una persona extraordinària. Naturalment, després d'una victòria tan gran, el seu poder i autoritat es van reforçar. Això vol dir que es poden dur a terme algunes reformes. Sobretot a l'ortodòxia! Permetre als nobles tenir quatre esposes, com a l'Islam. I també donar el dret a una segona esposa als soldats com a recompensa per les seves gestes i el servei fidel.
  Bona reforma! Com que el nombre de persones d'altres religions i estrangers a l'imperi ha crescut, el nombre rus ha d'augmentar. I com fer-ho? A costa de les dones d'altres nacions. Al cap i a la fi, si un rus pren tres dones xineses com a dones, tindrà fills d'elles, i qui seran aquests nens per nacionalitat?
  Per descomptat, el rus per part del meu pare! I això és genial! Nicolau II, que posseïa una ment progressista, era més religiós en aparença que en la seva ànima. I és clar, va posar la religió al servei de l'estat, i no a l'inrevés!
  Nicolau II va reforçar així la seva autoritat entre l'elit. Els homes ho volien des de fa molt de temps. I va accelerar la russificació dels afores.
  Bé, als capellans tampoc els importava. A més, la fe es va afeblir al segle XX. I la religió va servir al rei, sense creure realment en Déu!
  I les victòries militars van fer que Nicolau sigui popular entre la gent, i ell, acostumat a l'autoritarisme, no volia especialment canvis. Els russos no van conèixer mai cap altre poder!
  I l'economia està en auge, els salaris augmenten. Cada any hi ha un augment del deu per cent. De veritat, per què canviar?
  L'any 1913, el tsar Nicolau, en el tricentenari dels Romanov, va tornar a reduir la jornada laboral a 10,5 hores, i els dissabtes i dies previs de vacances, fins i tot a 8 hores. També ha augmentat el nombre de caps de setmana i festius. Va començar a celebrar-se com un dia lliure i la data de la rendició del Japó. I l'aniversari del rei, i l'aniversari de la reina i el dia de la coronació.
  Després que va resultar que l'hereu del tron tenia hemofília, el tsar Nicolau es va prendre una segona esposa. Així, es va resoldre el tema de la successió al tron.
  Però s'acostava una gran guerra. Alemanya somiava amb remodelar el món. Tanmateix, la Rússia tsarista estava preparada per a la guerra.
  El 1910, els russos es van annexionar Pequín i van expandir el seu imperi. Gran Bretanya va acceptar això a canvi d'una aliança contra Alemanya.
  L'exèrcit reial era el més nombrós i poderós. El seu nombre en temps de pau va arribar als tres milions i mil regiments. Alemanya només tenia sis-cents mil en temps de pau. A més Àustria-Hongria, però les seves tropes no estan preparades per al combat!
  Però els alemanys encara estan planejant lluitar amb França i Gran Bretanya. I on poden dibuixar dos fronts?
  Els russos tenen els primers tancs lleugers del món "Luna"-2 en producció massiva. I els bombarders de quatre motors "Ilya Muromets" i els caces amb metralladores "Alexander" i molt més. I, per descomptat, una flota potent.
  Alemanya no té forces iguals.
  I els alemanys encara van decidir atacar Bèlgica i evitar París. Aquí no hi havia res per a ells.
  Però la guerra va començar igualment. Alemanya va fer el seu pas fatal. I les seves tropes es van traslladar a Bèlgica. Només les forces són desiguals. Les tropes russes ja es mouen per Prússia i Àustria-Hongria. I el tanc Luna-2 amb una velocitat de 40 quilòmetres ja és una força colossal.
  A més, tingueu en compte que el tsar Nicolau va tenir la sort d'haver començat la guerra. El mateix tsar no hauria atacat Alemanya. I així al costat rus hi ha una gran i aclaparadora superioritat en forces, tancs, superioritat en artilleria i la millor aviació en quantitat i qualitat. I una economia més forta, ja que es va poder evitar la recessió provocada per la revolució i la derrota a la guerra. I així tot el temps hi ha un repunt i èxit rere èxit.
  És evident que els alemanys estaven sota atac. I després ells mateixos van pujar amb les forces principals, contra França i Gran Bretanya. On haurien d'anar?
  Pren Itàlia i declara la guerra a Àustria-Hongria! L'únic avantatge és que Türkiye va entrar a la guerra contra Rússia. Però això és encara millor per al rei; finalment pot prendre Constantinoble i l'estret per a ell! Tan...
  I també quatre bruixes, eternament joves creients nadius Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana en batalla! I ja et tocaran! Així que colpejaran tant els alemanys com els turcs!
  L'escriptor i poeta Oleg Rybachenko es va despertar. Per sempre, la jove bruixa-bruixa va complir la seva promesa, donant a Nicolau II la sort de Vladimir Putin i ara Oleg Rybachenko ha de complir la seva. Despertar no va ser fàcil. El cos del nen va ser colpejat per un fort fuet. El nen va saltar. Sí, Oleg Rybachenko és ara un nen musculós, encadenat pels braços i les cames. Es pot veure un cos bronzejat negre, sec i nerviós, amb músculs destacats. Un esclau molt fort i resistent, amb una pell forta que està tan endurida que la pallissa del vigilant no la pot tallar. Corres a esmorzar amb els altres nois, aixecant-te de la grava on dormen els joves esclaus completament nus i sense mantes. És cert que aquí fa calor, el clima és com el d'Egipte. I el nen està tot nu, només cadenes. No obstant això, són força llargs i pràcticament no interfereixen amb caminar o treballar. Però no pots fer un gran pas en ells.
  Abans de menjar, us renteu les mans al rierol. Rebreu una ració: puré d'arròs i trossos de peix podrits. Tanmateix, per a un esclau famolenc, això sembla una delícia. I després vas a la mina. El sol encara no ha sortit al matí i és força agradable.
  Els peus nus del nen s'han tornat tan aspres i calents que els còdols afilats no fan mal, fins i tot fan pessigolles agradables.
  Pedreres on treballen menors de setze anys. Per descomptat, tenen cotxes i eines més petits. Però has de treballar quinze, setze hores, igual que els adults.
  Fa pudor, així que s'alleugen a la cara del carbó. La feina és senzilla: tallar pedres amb piquets, després portar-les en cistelles o en lliteres. De vegades també cal empènyer el carro. Normalment els nois l'empenyen de dos i tres. Però Oleg Rybachenko és escollit sol perquè és molt fort. I agafa el piquet a les mans com un adult. Ha de completar una tasca molt més gran que la resta.
  És cert que et donen cada cop més sovint. Tres vegades al dia, no dues vegades.
  El nen esclau el cos del qual ha habitat Oleg Rybachenko fa uns quants anys que és aquí. Obedient, treballador, tots els moviments es practiquen fins a l'automaticitat. Realment fort, resistent i pràcticament no coneix la fatiga. Però, al mateix temps, el nen gairebé no creix, i ara no té més de dotze anys, amb una alçada mitjana per a aquesta edat.
  Però força... Per a diversos adults. Un heroi jove. Que, però, aparentment mai no es convertirà en un adult, i no li deixarà la barba.
  I gràcies a Déu! Com a escriptor i poeta, a Oleg Rybachenko no li agradava afaitar-se. Treballes per tu mateix i trenca pedres, les esmicola. I al carro. Després el portes al carro. És difícil empènyer-la i els nens fan això per torns.
  Els nois d'aquí són gairebé negres, però els seus trets facials són europeus, hindús o àrabs. A més, n'hi ha molts més europeus.
  L'Oleg els mira de prop. Els esclaus no poden parlar, els peguen amb un fuet.
  Oleg Rybachenko també calla de moment. I estudia. Aquí, a més de supervisors homes, també hi ha dones. També són cruels i es peguen amb un fuet.
  A més, no tots els nois tenen la pell tan forta com la d'Oleg. Molta gent esclata i sagna. I els guàrdies et poden colpejar fins a la mort. La feina és molt dura, i els nois, sobretot quan surt el sol, comencen a suar molt.
  I aquí no hi ha un sol, sinó dos. I això fa que el dia sigui molt llarg. I hi ha molta feina. Els nois no tenen temps per dormir i relaxar-se. Això és un gran turment per a ells.
  Oleg Rybachenko treballava per ell mateix, tallant i carregant mecànicament. Remenat per mi mateix...
  I va imaginar una imatge del que estava passant després que Nicolau II aconseguís l'èxit del president rus Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana ataquen els austríacs a Przemysl. Les tropes russes van prendre immediatament Lvov. I ataquen la fortalesa més forta.
  Les noies van amb les cames nues i en bikini, corren ràpidament pels carrers de la ciutat.
  Tallen els austríacs i llancen petits discos amb els peus nus.
  Al mateix temps les noies canten:
  - El tsar Nicolau és el nostre messies,
  Un governant formidable de la poderosa Rússia...
  El món sencer tremola, on anirà...
  Per Nikolai amb una cançó endavant!
  La Natasha talla els austríacs, llança una granada amb els dits dels peus nus i comença a cantar:
  - Per Rus!
  Zoya també aixafa els seus enemics i canta amb aplom:
  - Per l'imperi reial!
  I una granada llançada pel seu peu descalç vola! Aquesta és una noia assassina. Pot aixafar-te la mandíbula i beure el mar!
  I l'Aurora, també, llança un disc amb els dits nus, escampa els austríacs i xiscla:
  - Per la grandesa de Rússia!
  I mostrarà les seves dents molt afilades! Que brillen com ullals.
  Svetlana tampoc s'oblida de cedir i rugeix:
  - Rus' del Sant i Invencible Nicolau II!
  La noia demostra una gran passió. I amb els peus descalços ho llença tot i tira regals!
  La Natasha, disparant i picant, i llançant armes letals amb els seus peus nus, grinyola:
  - M'encanta el meu Rus! M'encanta el meu Rus! I us tallaré a tots!
  I la Zoya també dispara i udola, llançant alguna cosa explosiva amb els dits nus:
  - Gran tsar Nicolau! Que tant les muntanyes com els mars li pertanyin!
  L'Aurora, cridant amb ràbia salvatge i frenètica, i llançant regals amb els dits nus, udola:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà! Les noies valentes aixafen els enemics amb els peus nus i els talons nus!
  I de nou les noies tenen una pressa salvatge. Capturen Przemysl en moviment i canten, component mentre van;
  La nostra santa Rus és glorificada,
  Hi ha moltes victòries futures...
  La noia corre descalça
  I ja no és més bella al món!
  
  Som l'elegant Rodnoverki,
  Les bruixes sempre estan descalces...
  Les noies estimen molt els nois
  La seva bellesa ferotge!
  
  Mai cedirem
  No cedim als nostres enemics...
  Tot i que els nostres peus estan nus,
  Hi haurà moltes contusions!
  
  És més agradable que les noies s'afanguin
  Descalç pel fred...
  Som realment cadells de llop
  Podem punxar-lo!
  
  No ens podem aturar
  Una horda formidable de Fritz...
  I no portem sabates
  Satanàs ens té por!
  
  Les noies serveixen a Déu Rod,
  Que, per descomptat, és genial...
  Estem per la glòria i la llibertat,
  El Kaiser serà una mica desagradable!
  
  Per a Rússia, que és més bella que totes,
  Els lluitadors s'aixequen...
  Vam menjar farinetes grasses
  Els lluitadors no es dobleguen!
  
  Ningú ens pot aturar
  El poder de les noies és gegant...
  I no vessarà ni una llàgrima,
  Perquè som talent!
  
  Cap noia no es pot doblegar,
  sempre són fortes...
  Lluiten ferotgement per la Pàtria,
  Deixa que el teu somni es faci realitat!
  
  Hi haurà felicitat a l'univers
  El Sol estarà per sobre de la Terra...
  Amb la teva saviesa incorruptible,
  Bayoneta el Kaiser!
  
  El sol sempre brilla sobre la gent,
  Sobre el país més ampli,
  Adults i nens feliços,
  I cada lluitador és un heroi!
  
  Mai hi ha massa felicitat
  Confio en que tinguem sort...
  Que el mal temps s'esvaeixi -
  I vergonya als enemics!
  
  La nostra raça Déu és tan suprem,
  No hi ha ningú més bonic que ell...
  Serem més alts d'ànima,
  Perquè el malvat vomi tothom!
  
  Derrotem els nostres enemics, crec
  Déu blanc i rus és amb nosaltres...
  La idea serà una alegria,
  No deixis que el mal entri a la teva porta!
  
  Bé, en resum, a Jesús,
  Sempre serem fidels...
  És un déu rus, escolta,
  Ell menteix que és un Satanàs jueu!
  
  No, de fet, Déu totpoderós,
  La nostra Santíssima Família Principal...
  Que fiable Ell és el sostre,
  I el seu Fill-Déu Svarog!
  
  Bé, en resum, per a Rússia,
  No hi ha vergonya de morir...
  I les noies són les més boniques de totes,
  Una dona té la força d'un ós!
  
  
  ELS PLANS NO HAN CANVIAT
  Hitler simplement no va canviar el pla OKW, i l'atac a Stalingrad es va dur a terme tant des del nord com del sud, pels grups d'exèrcits A i B. I l'assalt va ser confiat a Mainstein. Com a resultat, Stalingrad va caure als deu dies després de l'assalt per tots els costats. I les tropes soviètiques es van trobar completament envoltades. Després d'això, la Wehrmacht es va traslladar al llarg de la costa del Volga fins al mar Caspi. Com va respondre l'Exèrcit Roig? L'ofensiva al centre no va tenir gaire èxit.
  A més, el Japó va guanyar la batalla de Midway, tot i que no va obrir un segon front, però va capturar les illes Hawaii. I al mateix temps, les unitats terrestres dels samurais es van traslladar cap a l'Índia. Per conservar aquesta colònia, Gran Bretanya va haver de retirar algunes tropes d'Egipte, abandonant l'operació Torch.
  Els alemanys van mantenir la iniciativa al front oriental. La ràpida captura de Stalingrad va colЈlapsar el flanc sud. El Fritz va lliscar cap al mar Caspi i va tallar el Caucas per terra. I llavors Türkiye va entrar a la guerra. El seu exèrcit, encara que no és molt fort, és força nombrós i capaç de lluitar amb valentia.
  Ja en els primers dies, els turcs van prendre Batumi i van envoltar Erevan. Sí, els seus èxits són decents, ja que l'Exèrcit Roig està aturat pel front alemany.
  Cal tenir en compte que els nazis van aprofitar que les tropes soviètiques van entrar a la batalla directament des dels trens i les van colpejar per parts. Això, per descomptat, va tenir un impacte negatiu en el curs de la guerra.
  Stalin també estava nerviós i es va espantar: va exigir mantenir el Caucas a qualsevol preu.
  En resum, la defensa heroica de Stalingrad no va funcionar i tot es va ensorrar. I fins i tot l'absència de divisions japoneses a l'Extrem Orient no va ajudar.
  Els alemanys es van traslladar al llarg de la costa del mar Caspi, fins al Daguestan. Per evitar que apleguessin pols, però les forces són desiguals, a més, l'Exèrcit Roig va experimentar grans dificultats amb els subministraments. I ella va cedir. I els Krauts van bombardejar activament.
  Els Estats Units gairebé no van tocar el Tercer Reich, distrets per les victòries del Japó. Gran Bretanya es va debilitar una mica i tampoc no es va ficar en problemes! Ara els alemanys tenien massa avions i realment podien pressionar-los.
  Stalin va mostrar les seves pitjors qualitats i massa sovint va perdre la calma i va cridar, però no va prendre les millors decisions.
  Així que la pèrdua del Caucas es va fer inevitable.
  Ja hi ha una batalla a la frontera amb l'Azerbaidjan.
  Les noies soviètiques lluiten desesperadament. Aquí les belleses lluiten desesperadament.
  I no reculen i no es rendeixen. I s'arrosseguen pel darrere.
  Natasha, Zoya, Augustina i Svetlana van arrossegar el general alemany per la rereguarda. Això mola. Les noies el van posar de genolls i el van obligar a besar-los els peus nus. Els va pegar amb molta ilЈlusió! I va llepar els talons de les noies.
  Les noies guerreres són generalment tan sexy i encantadores. Després van donar la batalla de Fritz.
  Natasha va tallar amb un esclat, tallant els nazis. Va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Per gran glòria!
  La Zoya també va disparar i va xisclar:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  La va agafar i va llançar la granada amb els dits nus. Ella va dispersar els nazis i va cridar:
  - Per l'URSS!
  Les noies són tan boniques i increïbles.
  L'Agustí també va llançar una granada amb el peu descalç i, mostrant les dents, la va agafar i va xiular:
  - Estic molt lluitant! Com un terminador!
  I la Svetlana també llançarà una cosa tan letal i destructora amb els seus dits nus. I tornarà a cantar:
  - La nostra amistat és monolítica, i això és el que significa!
  Quatre, lluiten així: aquestes són noies! Belleses divertides mostren les seves llargues llengües en resposta.
  Guerrers de la màxima categoria. I com et colpejaran i com et cridaran.
  Aixafen els alemanys com baies amb una premsa.
  La Natasha va disparar, va llançar una granada amb el peu descalç i va cantar:
  - Som guerrers de la llum i la bandera vermella!
  Zoya també va llançar l'assassí amb els dits dels peus nus i va dir:
  - I lluitarem per Lenin!
  I aleshores va tallar a l'Agustí, mostrant les dents:
  - En nom de la gran alegria!
  I llavors Svetlana va disparar i va llançar granades amb els seus peus nus, rugint:
  - Ho assumirem i li donarem la volta!
  Els quatre estan treballant i disparant activament. Bé, aquestes són, al cap i a la fi, noies que saben molt sobre l'extermini. I no lluiten així.
  I com hauria de ser per als autèntics terminadors... Guerrers d'alt vol. I tenen passió per la destrucció.
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - Entenc perfectament aquest món com un agreujament de la lluita de classes!
  La Zoya també va xiular, llançant una granada letal i esquinçadora de carns amb els dits nus:
  - Quina casa tindrà bandera vermella!
  I llavors l'Agustí li va donar el torn. Va segar els nazis i va llançar una granada amb el peu nu, xiulant:
  - Gran espai, aquesta és la nostra terra i tots nosaltres!
  Els guerrers són realment capaços de trencar fins i tot un coixinet de calefacció.
  I aleshores Svetlana treu una granada amb el peu nu, dispara una ràfega i diu amb ràbia:
  - El foc i el cavall de corba estan furiós!
  Les noies, és clar, s'animaran. I toquen el cap.
  I al costat alemany, la tripulació de Gerd lluita a la T-4. De nou, un cop arrenqui, no escalfareu i no podreu suprimir aquesta pressió. Les noies tenen un foc tan infernal als ulls.
  Es disparen a si mateixos i no donen cap possibilitat de salvació. I no pots resistir-te a les seves dents blanques i nacrades.
  Els guerrers són agressius i udolen:
  - Aroma salvatge! Enviarem tots els enemics a l'infern!
  La Gerda dispararà, colpejarà el trenta-quatre i xisclarà:
  - Victòries futures!
  Charlotte prem el gallet amb els seus peus nus i gorgoteja:
  - Et destrossarem!
  Magda també va disparar, va destruir la T-26 i va dir:
  - Ho revelarem.
  I va sacsejar els dits dels peus nus.
  I la Christina, també, pressiona els seus peus nus sobre els pedals i xiula:
  - Ànims per la nostra festa!
  Les noies, és clar, estan gairebé nues amb bikini i descalços. I al mateix temps molt sexy.
  I fan atacs amb el seu T-4 no gaire perfecte, però efectiu. I disparen a l'enemic. No cedeixis a aquestes noies en res! I com portaven les dents. I com fan cara!
  La Gerda rugeix per a si mateixa, disparant amb els dits nus:
  - A la Gerda li encanta matar, aquesta Gerda!
  I torna a disparar obusos.
  I llavors Charlotte dispara al seu torn i rugeix, eliminant els trenta-quatre:
  - Els obriré la panxa!
  I amb els peus descalços tornarà a començar.
  I després la Christina afegirà l'assassí. També utilitzant els dits nus.
  I rugirà:
  - Sóc l'encarnació de l'agressivitat!
  Quina cintura té, i abdominals esculpits!
  I aleshores la Magda l'agafarà, la bufetarà i rugirà:
  - Banzai!
  I les seves cames també estan nues i cisellades!
  Les quatre alemanyes s'esforcen i guanyen realment. Té molta agressivitat i vitalitat.
  Els guerrers fan servir la vara i disparen. No deixen marxar l'Exèrcit Roig.
  I les dones pilots també lluiten al cel, i això ho demostren. Que el seu esperit és incommensurable.
  Aquí teniu el Focke-Wulf alemany més recent. La Gertrude hi està. I aquesta noia demostra que és més fresca que els homes. Així és com colpeja els feixistes. No els dóna ni la més mínima pietat. Gertrude va començar la veritable lluita.
  I abat un iac soviètic i crida:
  - Sóc una súper noia!
  Després l'agafarà i ensenyarà la llengua. I novament assumirà l'extermini total. Aquesta és la noia. I també descalç i en bikini. I llavors LAGG va caure i va tornar a rugir:
  - Pilot artiller!
  I riurà a tot cor. I després agafarà el PE-2 i l'enderrocarà. Una noia així, de l'abast i classe més cool. Després va tornar a fer una maniobra i va destruir el Yak amb canons d'aire. I ho intentarà.
  - Sóc la lloba del cel!
  I com mostra les dents! I com fer-se salvatge! Quina àvia! Baba a totes les dones!
  Però, és clar, els feixistes també intenten atacar al sud.
  Allà, en particular, el pilot Helga lluita al ME-109. I amb tant èxit que els fragments surten volant dels britànics.
  Una noia va colpejar un Mustang i va cantar:
  - Una boira lila flota damunt nostre!
  En general, que bo és lluitar descalç i en bikini. Què pràctic és això! I és molt convenient.
  Helga és pilot. El Führer era prou intelЈligent com per escoltar els consells i permetre que les noies fessin càrrec als tancs, avions i a l'exèrcit. I quant millor van anar les coses als Krauts.
  Ells mateixos no esperaven que els cossos de les dones fossin tan efectius. Aquí Helga està guanyant impuls i comptes.
  La noia pressiona els pedals amb els peus nus i rugeix:
  - Sóc una vaca tan encantadora!
  Helga enderroca dos avions anglesos més i xiscla:
  - Darrere meu hi ha soldats alemanys seguits!
  I també va abatre un bombarder! Quina noia! A totes les noies, un gran i genial guerrer. Si extermina, també ho fa sense cap cerimònia ni pietat.
  Les noies d'aquí són tan sexy!
  I les tropes de Rommel estan travessant el desert, sense esperar que arribin forces addicionals. Hem de guanyar, així que hem de guanyar. El llegendari comandant "Desert Fox" ja estava acostumat a lluitar amb forces superiors. I els seus soldats també són així. Aquí, per exemple, hi ha una companyia seleccionada de dones guerreres de les SS. Van ser traslladats a principis de desembre, quan el front s'esquerdava, els alemanys es retiraven i els britànics, per contra, estaven trencant, alliberant Tolbuk i amenaçant amb llençar la Wehrmacht de terra africà.
  Aleshores el Führer posseït va proposar: traslladar un batalló femení de tigresses. No perquè les dones canviïn l'equilibri de poder, sinó perquè els homes, especialment els italians, s'avergonyin i lluitin de manera molt més agressiva i amb més habilitat. Al cap i a la fi, si les noies d'elit, endurides per un dur entrenament, estan per davant, els homes tindran molta vergonya.
  Els guerrers van lluitar amb només un bikini, utilitzant cremes especials per protegir-se. Durant sis mesos, els seus peus nus i de nena es van tornar tan calents que no van tenir por de la sorra calenta com una paella, i pel bronzejat la seva pell va adquirir un color de xocolata fosca. I molts ja tenen desenes de cadàvers al darrere.
  La Margo i la Shella són dos aris molt joves, però ja enduts per la batalla. Són els més joves de la companyia, però en sis mesos ja s'han guanyat la Creu de Ferro, Primera Classe (segona classe, tots els del batalló ja la tenien), són despietats i amables.
  La Margot tenia els cabells del color del foc, i la Shella era una rossa com la neu amb un toc de mel. Aquí estan lluitant, repelЈlint l'embat dels tancs britànics contraatacants. Les Matildes, amb la seva poderosa armadura, avancen. A continuació hi ha Cromwell transitables amb obuses d'alt explosiu i vehicles més lleugers. Les noies es van enterrar a la sorra. És inútil disparar aquests tancs de cara. Hem d'evitar que es notin, i després...
  "Matilda" i "Cromwell" pesen unes trenta tones, i quan passen per damunt de trinxeres excavades a la sorra argilosa, es fa por. S'aboca sobre els teus colls nus i bronzejats, i sents el pes terrible de les màquines bastards damunt teu. Aquí hi ha el mateix "Cromwell", un ferro típic amb una armadura inclinada de 70 mm, que fins i tot una pistola de 88 mm no sempre agafa. Fa olor a gasolina i oli de motor britànics, molt picants. Les noies tenen les seves pròpies sorpreses, problemes fàcils. Els primers models de Faustpatrons. Com que els homes, com és costum, deixen anar les dames primers, així que posen a prova les darreres i, com era d'esperar, les armes prometedores.
  Però també van posar a les noies, contràriament a l'hipòcrita consigna del nazisme: "la guerra és cosa d'home, pau per a dones!", en el fons de les coses.
  Tanmateix, la infanteria es va quedar enrere, la qual cosa significa que hi ha una possibilitat d'asseure's a les trinxeres i guanyar.
  Shella diu en un xiuxiueig, amb por d'esternudar per la sorra que cau de la trinxera que li tapa els orificis nasals:
  - Només l'envelliment al camp de batalla us permetrà evitar la fermentació del xampany de la victòria que s'ha podrit a causa dels terminis perduts!
  Margo va estar d'acord:
  - Qui no té resistència experimentarà el vi agre de la derrota i la beguda amarga de la pèrdua!
  Però les Matildes, els Cromwell i una dotzena de Mangostes lleugeres ja estan darrere d'ells. Ara ha arribat l'hora de la collita.
  La Shella, els cabells abans nacrats de la qual s'han tornat grisos per la pols, i recolza els seus talons nus sobre la sorra calenta, es dirigeix mentalment cap a la Mare de Déu i altres sants, dient: no em defraudis. El dit pressiona el trinquet suaument perquè la càrrega acumulada vagi directament al dipòsit de gasolina.
  La Margo apreta el gallet amb ella, també lentament. Després d'això, les dues noies es donen una cop de mà amb les mans. Les càrregues van colpejar directament a la popa, després de la qual cosa els dipòsits de gasolina exploten. Les flames taronges esquitxen com escuma d'ones per l'aire, i es poden escoltar les malediccions d'algú.
  Aleshores, els curts morros dels tancs britànics s'enrotllen pels cops en tubs peculiars.
  I les noies tigresa de valent llancen granades als enemics. I els fragments volen en totes direccions, trencant l'armadura com la pota d'un gat ardent, un corrent destructiu de partícules acumulades.
  Aquí hi ha ràbia femenina, dient que les dones alemanyes no es caracteritzen de cap manera per la compostura. I saben com lluitar... I que l'atac sufoqui.
  És molt més fàcil repelЈlir l'embat de la infanteria, que consisteix, per regla general, per àrabs i negres reclutats mitjançant incursions o promeses diverses. En veure que els tancs estaven noquejats i hi havia una gran resistència per davant, es van retirar a les primeres pèrdues.
  Bé, i després passen completament al vol general. Com que aquest és l'estil, ofegueu els febles, així sigui per als monstres!
  Quan finalment l'atac es va esvair i les noies van continuar la seva carrera pel desert al vespre, van mantenir una conversa mentre caminaven. Shella va preguntar a la Margot:
  - Creus que encara estarem a Alexandria?
  El guerrer del foc va respondre confiat:
  - Crec que com a molt tard al novembre, o potser a l'octubre, per fi ocuparem Egipte.
  Shella lògicament i sense prestar atenció a la picor de les seves plantes calloses, de la sorra calenta, va suggerir:
  - Quan aquest clau del nostre ventre, la base a Malta, es destrueix, l'oferta millora, a mesura que arribin noves unitats, l'enemic ja no tindrà cap possibilitat.
  La Margot va mirar al seu voltant per veure quant de temps li quedava el sol abans de la posta. Per fi, ficar-se a dormir i dormir bé. La proximitat de l'estrella envermellida a l'horitzó va calmar el guerrer. Ella va comentar mandra:
  - Crec que el Führer no es perdrà de repetir el magnífic desembarcament a Creta després de Peru-Habor i Midway. Només que aquesta vegada enderrocaran Malta.
  Shella va cridar al cel amb una maledicció:
  - Que el Totpoderós converteixi totes les bases britàniques en un infern.
  El sol finalment es va amagar darrere de l'horitzó, el dia més fresc de l'any, el 21 d'octubre, va arribar a la seva fi. I amb ella va començar l'Operació Ós Polar. Per què blanc? Desinformació astuta per fer pensar que estem parlant del nord, però de fet el swing aclaparador del boxejador és al sud.
  La base britànica més gran semblava realment un infern. Va ser atacat per més d'un miler de bombarders recollits de tot el front oriental i després d'haver rebut una experiència de combat decent, juntament amb caces d'escorta. Els britànics, per descomptat, han estat lluitant durant molt de temps, però no esperaven un atac massiu tan poderós. De fet, qui creuria que els Krauts decidirien exposar el front, encara que l'enemic s'hagués calmat temporalment. Però ara els soldats britànics estan sent colpejats sense pietat. Per exemple, els seus vaixells són atacats pel Yu-87, la famosa "cosa". No molt ràpid, però amb la màxima precisió de bombardeig (per a la seva època), turmenten la flota britànica amagada a les badies. Els Focke-Wulfs més moderns no es queden enrere, inclòs fins i tot el llegendari von Rudel, el rei dels avions d'atac. Conegut per l'enfonsament del cuirassat soviètic més poderós, el cuirassat Marat.
  Per exemple, el caporal Richard veu voltors rodant per un turó com un trineu. Nombrosos bombarders alemanys surten d'un forat de gel com peixos depredadors. El ja madur anglès penja el telèfon amb por. Mai havia vist un espectacle tan terrible. Les sirenes sonen molt tard, després que les bombes hagin esclatat. L'ona explosiva llança soldats britànics, braços i cames tallats volen en diferents direccions. Un dels cascs de ferro es va posar roent i va colpejar l'agent a la cara. I com crida:
  - Churchill és kaput! Hitler és genial!
  Els canons antiaeri britànics no van començar a disparar immediatament, sinó només quan van caure milers de bombes alhora. L'enemic ho va calcular tot correctament: ni una sola bomba s'hauria de perdre. Així que aixafa l'enemic i colpeja. Tots els sectors estan marcats prèviament al mapa. A més, els insolents britànics ni tan sols es van disfressar adequadament. Molts dels seus canons antiaeris es troben a la vista i són els primers a ser escombrats.
  Aquí el canó d'un canó antiaeri de 85 mm, de trenta-dos peus de llarg, es va llançar cap amunt i es va doblegar en l'aire com un volant. Després de la qual cosa es va estavellar, aixafant cinc anglesos. Un dels negres tenia la panxa oberta i li van caure els intestins.
  I van caure bombes, i tot estava en flames, un magatzem de combustible va ressonar, van començar a esclatar, escampant obusos gairebé per tot l'esquelet, després va ser colpejat un altre magatzem. Per acabar, les sirenes instalЈlades als carenats del Yu-87 i Focke-Wulf van udolar molestos, provocant un horror salvatge entre els negres i els àrabs d'entre les tropes colonials. Però sembla que els blancs tenen la mateixa por.
  Per exemple, dues fragates britàniques van xocar, tant que les calderes van rebombar. I fins i tot les restes de les fragates que havien enlairat van explotar a l'aire com camps minats, i el creuer simplement es va enfonsar al fons.
  El tanc anglès "Cromwell" amb un morrió curt, però amb una velocitat decent i una armadura frontal bastant poderosa, va accelerar en pànic i va embolicar el seu propi magatzem, fins i tot aixafant una dotzena dels seus propis soldats angoixats pel camí. El caos va créixer. El portaavions anglès va començar a enfonsar-se, i el poderós dreadnought va obrir foc... a la costa, on pululaven els seus propis soldats.
  I en aquest inframón, dues persones van romandre completament imperturbables. Un d'ells era un indi, lentament encenent una pipa, i l'altre una dona, clarament d'origen àrab, però amb uniforme militar. Els dos no fan cas de la mort precipitada. O millor dit, tota una horda de genets de l'aniquilació jugaven a un joc de cartes inusual. Era un joc de cinquanta-dues cartes amb bromes, i fins i tot segons les regles inventades pel mateix pell vermella.
  Una dona àrab va dir:
  - No obstant això, hi ha molt de soroll! I per què crear tant pànic?
  Un dels soldats, amb l'esquena tallada per la metralla, gairebé va topar amb l'indi, però va ser llençat descuidadament com un gatet. Gotes de sang van caure a la cara vermella i se les va llepar, somrient. Llavors es va adonar:
  - Fer soroll és per a persones dèbils i de cara pàlЈlida. Els apatxes pensem així: si no hi ha enemic, apareix un enemic, encara millor!
  La dona fosca va dir:
  - Aquesta és una debilitat típica dels qui professen la fe de Crist. Els agrada parlar de sacrifici, però no es sacrifiquen.
  L'indi assenteix ràpidament:
  - L'ordre es construeix sobre una base on el ciment és fe i la sorra és voluntat! La fe és un cor d'or, i la voluntat és un puny de ferro! Només les persones de cara pàlЈlida no tenen ni l'un ni l'altre.
  . CAPÍTOL Núm 5
  I també hi ha una noia al bombarder alemany. En aquest cas Viola. Una rossa molt bonica, i la seva parella és Nicoletta. I les dues noies són molt sexys. Es llança una bomba des d'una alçada. I també els guerrers van descalços i en bikini.
  Les noies rugeixen per a si mateixes:
  - Som tan lladres que som superhomes!
  Nicoletta també escopir bombes fora del fuselatge. I destrueix l'enemic. Els britànics ho entenen així.
  Viola també llançarà una bomba assassina des de dalt. I matarà els lluitadors de l'Imperi Lleó.
  I també com surt:
  - Inculc por a Gran Bretanya!
  I sacseja el peu descalç. I canta:
  - Destrossarem Churchill!
  Les noies de Yu-188 són molt bones per llançar bombes. El seu cotxe és nou i més avançat. El seu disseny d'arma és molt ràpid.
  Així que les noies i un lluitador anglès van ser abatuts.
  El seu avió és bastant ràpid. Els guerrers tornen a utilitzar els seus peus nus per desencadenar la destrucció.
  La viola rugeix:
  - Estic conduint tots els meus enemics al taüt!
  Nicoletta udola:
  - I tiro l'enemic!
  I com pot agafar i sacsejar els seus peus nus!
  Aquestes són les noies i com atropellan els enemics. I no pares. Arians genuïns.
  I quan es torcen i sacsegen els pits nus.
  I tornen a llançar bombes.
  I aquí hi ha noies, en altres plans. Aquí està l'Eva llançant bombes. Destrueix l'anglès i canta:
  - Sóc molt gran!
  I l'Eva també pedala amb els peus nus.
  Però la Viola tornarà a llançar la bomba i rugirà:
  - Sóc una noia salvatge, vull deu homes en una hora, que és molt xulo i sorprenent!
  Diversos soldats britànics incendiats es van precipitar a l'aigua per eliminar les flames. Fins i tot bullia per entrar a l'aigua, es van sentir crits i gemecs salvatges. I cercles sagnants es van arrossegar per l'escuma del mar, gruixuts al principi, i després es van estendre gradualment i es van posar pàlЈlids. I els guerrers del que abans va ser l'imperi més gran i extens de la Terra estaven perdent la seva aparença humana. La dona àrab va bufar amb menyspreu:
  - I aquests homes ens obliguen a portar un burca!
  L'home vermell, amb els ulls d'amaga, va dir:
  - Pel que sembla, la teva mirada amenaçadora els fa por!
  La dona àrab va mostrar les dents sarcàsticament i va dir:
  - La suavitat d'una dona és similar a la duresa de l'armadura, només que és molt més letal i versàtil en protecció!
  Els alemanys van preferir atacar immediatament amb totes les seves forces, la tàctica d'un boxejador que, comptant amb la falta de preparació de l'enemic, de seguida es precipita amb totes les seves forces cap a l'enemic. Quan desenes d'avions enemics estan cremant als aeròdroms, sense poder enlairar-se. Quan les seves pròpies bombes exploten dins dels Lancaster, destruint tot el que els envolta. Tàctiques dures però efectives. Així que la simfonia de l'inframón va assolir el cim del seu poder, i després va començar a disminuir.
  Però això, per descomptat, no va acabar aquí; la divisió aerotransportada va entrar en acció. Si bé els britànics estan després d'aquest tractament, es poden prendre tèbies. Afortunadament, ja s'han fabricat planadors d'aterratge en les quantitats requerides i s'han perfeccionat els mètodes per remolcar-los. Potser el millor del món d'avui.
  Així volen, no com els estels, més lents, però prou ràpids, i fins i tot acompanyats de la música de Wagner, l'obra mestra preferida de Hitler. Qui més viu recordava la pelЈlícula "Apocalypse", on els nord-americans utilitzaven aquesta música en particular quan atacaven els vietnamites. Com els va fer por. Així que aquí hi ha Wagner, i motius tronadors, a través dels amplificadors. Els paracaigudistes es van untar de fòsfor a la cara i es van pintar; semblen esgarrifoses, com els dimonis del seu inframón. També basat en un efecte psicològic. A més, es van afegir alguns reactius i alguns xips de magnesi al fòsfor per provocar una brillantor almenys durant un curt període de temps. Tan esgarrifós, sobretot amb el teló de fons de la resplendor fumat i els nombrosos incendis. Fins i tot tenen metralladores, també camuflades en forma de boques de drac. Llavors les melodioses metralladores alemanyes i capturades estan colpejant. I les files segades i esquinçades cauen a les botes dels vencedors. I molts simplement prefereixen renunciar, malgrat que hi ha molts més britànics que alemanys.
  Una dona índia i una àrab es van amagar en un petit forat curosament camuflat. Redskin va assenyalar:
  - Bé, els hem llaurat!
  La dona de cabell negre es va sorprendre:
  - Estàs dient nosaltres? Potser et refereixes a nosaltres?
  L'indi va negar amb el cap negativament:
  - No! Palefaces estan guanyant als britànics i això és un bon senyal! I quan arribi el moment, arribaran les nostres vacances! Quan alliberaran els indis el seu continent!
  La dona àrab va bufar amb menyspreu:
  - Per casualitat, reclames poder sobre el món?
  L'indi afectuosament, com si li expliqués a un nen retardat mental, va somriure:
  - Els que volen treure massa, normalment es queden sense res! Així que la cullera gran fa la boca aigua!
  El Führer, per descomptat, no va veure què feien els seus falcons i falcons, però en principi va endevinar que la màquina militar alemanya ho resoldria tot amb precisió. En general, les operacions ofensives militars alemanyes fins al Kursk Bulge es van dur a terme a un alt nivell professional. Alguns fins i tot els diuen estàndard. Fins i tot és estrany que una màquina així patins i després es desfà completament.
  I les noies veuen un somni semblant, una mena de visió profètica, interrompuda per una ordre dura: aixeca't!
  
  
  TSAR MICHAEL SEGON
  Nicolau II va ser víctima d'un intent d'assassinat al Japó. Fins i tot llavors va morir quan era hereu al tron. Un famós intent d'assassinat que va passar a la història real. El tsarèvitx Nicolau va ser ferit, però miraculosament va sobreviure.
  Però no va passar cap miracle. Aquesta sort, per al tsar més desafortunat de tota la història de Rússia. Va morir Nicolau... I amb ell va morir el gran perdedor, que, és clar, sense voler-ho, però tot i així va destruir l'imperi i la dinastia reials.
  I el 1894, als quinze anys, Miquel II va pujar al tron. Germà del tsar Nicolau. En general, la persona no és estúpida, és bastant dura i valenta. Mikhail Aleksandrovich Romanov va comandar una divisió salvatge durant la Primera Guerra Mundial i es va distingir en la batalla. En general, era un home més dur que Nikolai, més alt, amb una cara més expressiva. Era més intelЈligent? Nicolau II no és una persona estúpida i talentosa. Però encara no prou dur, de voluntat forta i nascut per ser rei. A més, per descomptat, els problemes de Nicolau II, sobretot amb la seva dona.
  Mikhail no és més estúpid que el seu germà, i el més important, té més sort... Bé, Nikolai, encara és un mal nom per als tsars. I Nikolai va ser el primer a fallar. Des del primer moment, la rebelЈlió decembrista. Després, l'inici infructuós de la guerra amb l'Iran. La victòria es va guanyar, però no hi va haver moltes conquestes. I l'Iran no és a priori un rival de Rússia. Guerra amb Turquia. Tampoc al principi no té gaire èxit. I les victòries costen molta sang. I hi ha poques conquestes.
  I després la guerra al Caucas durant gairebé quaranta anys amb Shamil. I això és dolent, l'expansió s'ha congelat. I finalment, la derrota a la guerra de Crimea. I segons els rumors, el tsar Nicolau va ser el primer a suïcidar-se.
  Sí, aquell rei va tenir mala sort. Miquel Primer... Va regnar en el temps dels problemes. Va salvar Rússia. Va conquerir unes quantes ciutats de Polònia. Va fer alguns progressos a Sibèria. No va viure gaire, però. Però el rei era, en general, normal. I sense punxades greus.
  La política de Mikhail Romanov va ser la mateixa que la de Nicolau II: l'expansió a la Xina i a l'Est. Construcció de Port Arthur. Diplomàcia amb Alemanya, preparació per a la guerra amb el Japó. Per descomptat, era obvi que no podríem prescindir d'una guerra amb la Terra del Sol Naixent. Llàstima que s'estigués armant activament. I el jove tsar volia la glòria, volia la conquesta, volia crear la Rússia Groga. A més, era obvi que la Xina prometia convertir-se en una potència colossal en el futur, i seria millor dividir-la ara. Mentre està fragmentat.
  El Japó va atacar l'esquadró rus a Port Arthur.
  Llavors va ser enviat l'almirall Makarov. Aquesta vegada no hi va haver mort. En part perquè Mikhail no va permetre que el Tsarevitx Kirill interferís amb Makarov i ell no era al vaixell. I això va canviar una mica el recorregut.
  L'almirall Makarov va entrenar l'esquadra. Aleshores, quan els japonesos van quedar atrapats a les mines, va poder atacar la flota togolesa.
  La batalla naval va acabar amb una victòria contundent per a la flota russa. No obstant això, més tard, els japonesos van assetjar Port Arthur. Però no per molt de temps. Mikhail va destituir Kuropatkin, nomenant un comandant més jove i més capaç. I de nou es van guanyar victòries a terra.
  Japó, en general, va ser derrotat al mar. I llavors les tropes van aterrar.
  El samurai es va rendir. Rússia va recuperar les illes Kurils, va capturar Taiwan i Corea.
  Posteriorment, diverses províncies xineses van passar voluntàriament a formar part de l'imperi, formant Zheltorossiya. L'imperi reial es va expandir i va florir.
  Sense Duma, sense democràcia innecessària. No la vida, sinó la gràcia! Desenvolupament ràpid del país. Però, naturalment, la Primera Guerra Mundial era inevitable. I ara ha arribat l'hora del drac.
  Però en aquest moment Rússia ja tenia tancs lleugers "Luna"-2, tancs pesants "Pere el Gran", dissenyats pel fill de Mendeleiev, i els bombarders més poderosos del món: "Svyatogor" i "Ilya Muromets". Ja era el poder!
  I l'exèrcit rus va començar a guanyar des dels primers dies. I el nombre de tropes tsaristes, pel fet que la Xina ja estava mig annexada, era gran.
  Les tropes russes van derrotar els alemanys a l'est de Prússia i van envoltar Königsberg. Van prendre Lviv i Przemysl de seguida. Rússia tenia massa soldats i un gran nombre de tancs mòbils i lleugers. Que no tenia igual i mostrava una força formidable. Un exèrcit rere un altre va caure.
  L'exèrcit rus ja ha capturat Budapest.
  Alemanya es va trobar en una situació difícil. Les tropes russes ja s'acostaven a l'Oder. Itàlia també va declarar la guerra a Àustria. És cert que l'Imperi Otomà va entrar a la guerra contra Rússia. Però això només es va convertir en derrota i derrota en tots els fronts.
  Les tropes russes ja han travessat l'Oder. I a l'hivern van començar a assaltar Berlín. No hi havia res per aguantar la ciutat. Així que els alemanys encara tenen molta força lligada a Occident.
  I Wilhelm i el seu quarter general van declarar de pressa la pau, o més aviat la rendició.
  La guerra només va durar sis mesos. Les tropes russes van prendre Istanbul. I Turquia va ser ocupada per l'exèrcit del tsar Miquel II.
  Després de la qual cosa es va concloure la pau a Peterhof. Àustria-Hongria es va desintegrar i va deixar d'existir. Galícia i Bucovina es van convertir en províncies russes. La República Txeca i Eslovàquia es van convertir en regnes dirigits pel tsar Miquel II. Hongria també va reconèixer el tsar rus com el seu monarca.
  Cracòvia i altres terres van entrar al Regne de Polònia. Prússia Oriental va ser tallada, Danzig es va convertir en una ciutat russa. Àsia Menor, i la major part de l'Iraq amb Bagdad es van convertir en russos. Els britànics només van rebre la província de Bàssora i Palestina, i França va rebre el sud de Síria.
  També es va formar el regne de Iugoslàvia, en el qual Miquel II va esdevenir co-governant. Vaig agafar una mica per a mi i Itàlia. Així, Rússia va poder esdevenir un gran conqueridor. I va patir petites pèrdues amb despeses menors. Però Alemanya encara havia de pagar a Rússia la major part de les reparacions. Impressionant victòria!
  . CAPÍTOL Núm 2.
  Després d'això hi va haver diverses petites guerres més. Rússia va capturar la major part de l'Afganistan: el sud va anar a Gran Bretanya i dos terços de l'Iran; el sud també era britànic. Aleshores les tropes tsaristes, franceses i britàniques finalment van dividir la península saudita. Va sorgir l'hegemonia. El Japó també va aconseguir apoderar-se d'algunes possessions alemanyes.
  Fins al 1929, el creixement econòmic es va observar a tot el món, el més fort de Rússia. Però va seguir la Gran Depressió. Això és el que va portar Hitler al poder a Alemanya.
  A Rússia també hi va haver un augment dels sentiments revolucionaris i de vaga. Però el 1931 va esclatar una nova guerra amb el Japó per la Xina. Rússia era més forta, i la flota estava comandada pel digne successor de l'almirall Makarov - l'almirall Kolchak.
  La victòria, el desembarcament i el Japó amb totes les seves possessions del Pacífic es van convertir en una província de Rússia. I el tsar Miquel II i també l'emperador del Japó. Sí, va funcionar molt bé. Però la lluita per la dominació mundial no va acabar.
  Hitler augmentava la seva força. I va sorgir una coalició: Alemanya, Itàlia, Rússia, contra Gran Bretanya, França, Holanda, Bèlgica i els EUA.
  El 1940, l'exèrcit tsarista va completar la conquesta de la Xina i va topar amb possessions franceses, holandeses i angleses.
  Hitler va començar la guerra el 22 de juny de 1941 envaint França. El Führer tenia un gran pla i el geni de Mainstein. Rússia va llançar una ofensiva contra les colònies britàniques i franceses a Àsia i Àfrica. Aquesta és una guerra tan cruel.
  Rússia ja ocupava el primer lloc del món quant a població, el seu exèrcit estava equipat amb els millors i més avançats tancs i avions. Els helicòpters, els caces, els avions d'atac, els bombarders, inclosos els avions, ja es produeixen en massa! En general, d'alguna manera tot va molt bé.
  Hitler va ocupar França, Bèlgica, Holanda i Dinamarca en un mes i mig! La Rússia tsarista va ocupar Noruega i Suècia. Així com l'Índia, Indoxina, el sud de l'Iran, la península saudita i va entrar a Egipte.
  Les tropes colonials angleses i franceses es distingien per la seva baixa capacitat de combat i tenien un esperit militar molt baix, rendint-se pràcticament sense resistència.
  Hitler es volia traslladar ell mateix a l'Àfrica, però Espanya es va oposar a Alemanya. Aleshores els feixistes van atacar el franquisme i el van derrotar. I després Portugal. Després d'un assalt ferotge, Gibraltar va ser presa!
  A continuació, Rússia i Alemanya van conquerir Àfrica. Aquí, els grans espais, les selves, els deserts i la manca de carreteres eren més un obstacle que la resistència de les febles i confuses tropes colonials de Gran Bretanya, França i Portugal.
  Hi va haver una presa de territoris. Batalles episòdiques, resistència focal. Els tancs russos segueixen sent els millors i amb bona maniobrabilitat, sobretot el mitjà: "Nikolai", que va rebre el nom del tsarevitx Nicholas, assassinat pels japonesos.
  No obstant això, si sabés de quin destí maligne va salvar Rússia el samurai Tsuda Sanzo , llavors el monument a ell amb la Torre Eiffel a Sant Petersburg hauria estat enderrocat. O potser vau posar el seu nom al tanc.
  En qualsevol cas, "Nikolai"-3 era un tanc relativament lleuger: menys de trenta tones, mòbil amb un motor dièsel. La seva velocitat era superior a la del llegendari trenta-quatre, la seva armadura frontal era més gruixuda i més inclinada, la seva silueta era més baixa i tenia un canó de canó més llarg, tot i que d'un calibre similar de 76 mm.
  Sigui el que diguis, Rússia va capturar més de dos terços d'Àfrica, la resta va anar a Alemanya i Itàlia. I després d'un bombardeig massiu el maig de 1942, va seguir un desembarcament conjunt de tropes russes i alemanyes a Gran Bretanya. Els combats van durar només dues setmanes i Anglaterra i Irlanda van ser ocupades.
  I un mes després van ocupar Irlanda.
  Amèrica es va comportar de manera més aviat passiva, tement entrar en una guerra tan perillosa, però tot i així va ajudar Gran Bretanya amb recursos. Així que Hitler, Mussolini i Nicolau II van decidir acabar amb el poder econòmicament més poderós.
  A més, Rússia té una frontera comuna amb Amèrica al llarg d'Alaska. I ja han construït un ferrocarril cap a Chukotka, que és molt útil per a la guerra!
  I ara es mourà l'exèrcit tsarista rus... I entrarà a Alaska. Però els tancs nord-americans ni tan sols van contra els russos. Això és el que va passar.
  Les tropes russes van començar a desembarcar a Alaska l'1 de setembre de 1942... I van avançar amb molt d'èxit.
  Ampliant ràpidament el cap de pont. I com sempre, belles noies russes participen en les batalles.
  Estan al tanc Nikolai-4 més nou. Els guerrers van descalços, només porten bikini. I tenen una pistola de canó llarg de 85 mm més potent: el tro de Sherman.
  Ja som novembre, ha caigut la neu, però les noies boniques: Natasha, Maria, Aurora i Svetlana, no reconeixen cap roba i lluiten gairebé nues.
  Aquí els guerrers disparen i aixafen amb un cop precís d'una closca Sherman. Van mostrar les dents. La Natasha va disparar i va rugir:
  - Vaig guanyar a tothom pel rei!
  I com encara dispara!
  Aleshores la Maria dispararà, i amb tanta precisió que arrencarà la torreta del Sherman.
  La va agafar i va tuitejar:
  - Sóc la noia que talla metall!
  I llavors l'Aurora llançarà un projectil. I també precís i clar.
  El guerrer xiscla:
  - La més alta acrobacia!
  I llavors la Svetlana et donarà una puntada de peu amb tota la seva força furiosa. Destructor de noia rossa. I xiscles:
  - Sóc un dimoni de l'infern!
  I tots quatre seguiran el seu curs, movent-se pel sud d'Alaska.
  I aquí teniu el tanc Alexander-4, també el model més nou amb noies precioses. Una potent arma de canó llarg de 130 mm, fins a vuit metralladores i una tripulació de cinc noies boniques en bikini.
  També van i disparen, noquegen nord-americans, penetren en Sherman.
  L'Alenka va llançar un projectil amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - Per la glòria del tsar Miquel!
  Mentre disparava, Anyuta va donar suport, segant els americans:
  - Gran rei!
  Augustine també va colpejar, va trencar el Sherman, xiulant:
  - Per la pau, el treball, l'imperi!
  Mirabela va obrir foc després. També va trencar l'armadura de l'enemic i va xiular:
  - Pel nou ordre rus!
  Llavors l'Olimpíada va disparar el projectil, mentre batejava i rugia:
  - Sóc tant poder i dolor per a l'enemic!
  Les noies es porten bé i disparan. En els seus ulls de maragda i safir les flames de l'inframón.
  I el tanc Alexander-4 més nou, impenetrable des de tots els angles, avança i bateja els americans. Aquesta és la presentació i la destrucció incondicional.
  I les noies, fa fred, només estan en bikini i gairebé nues, precioses! Portem un gat amb nosaltres!
  Alenka dispararà un obús contra un cotxe americà. Com l'aboca i canta:
  - Sóc una estrella mundial!
  I aleshores Anyuta l'agafarà i l'alliberarà, tallarà l'enemic i xiularà:
  - I glòria a l'imperi!
  I aleshores l'Agustí serà colpejat per un obús, tallarà l'enemic, trencarà l'armadura de l'enemic i cridarà:
  - Sóc una noia pèl-roja i desvergonyida!
  I aleshores Mirabela anirà sandàlia. I dispararà un projectil letal a l'enemic. Esquinçarà la torre i cridarà:
  - Ram de RAM!
  I després tindran lloc els bonics Jocs Olímpics d'herois. Llançarà el més letal dels obusos. Aixafarà el tanc enemic i cridarà:
  - Escombraré a tothom!
  Aquí arriba un tanc de setanta tones de pes i destrueix reductes enemics. I es mou fàcilment a la neu, el motor és l'últim, una turbina de gas! No pots aturar un cotxe així amb tanta facilitat.
  Alenka canta:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà! Els llops russos estan destrossant l'enemic! Llops russos: salutacions als herois!
  I de nou, fent servir els dits nus, prement el gallet, colpeja l'enemic. Quina noia!
  Anyuta també va caure amb les cames nues i va cridar:
  - I sóc genial!
  I aleshores Agustí llança un projectil i udola:
  - Sóc una noia salvatge!
  I Mirabela llançarà alguna cosa completament assassí i rugit:
  - A noves fronteres inflexibles!
  I mostrarà la seva llengua tan rosada i llarga.
  I després els Jocs Olímpics colpejaran i aixafaran els americans, i ho faran molt bé.
  Bé, en general, es veu una victòria clara. Aquesta batalla s'ha guanyat i les tropes russes i tsaristes avancen.
  A finals de desembre de 1942, tot Alaska ja havia estat capturat per l'exèrcit tsarista, i els combats estaven tenint lloc al Canadà.
  A més dels tancs, les pilots femenines també lluiten en avions a reacció. Els EUA tenen molta aviació, però la seva qualitat és molt baixa. No es pot comparar amb els avions russos. Que aixafen l'enemic amb la intensitat dels terminadors.
  I les noies Anastasia i Margarita als seus avions "Ekaterina"-6 amb quina eficàcia recullen comptes.
  Anastasia enderroca vuit avions nord-americans amb un esclat de cinc canons d'avions i crits:
  - Només sóc un guerrer de gran classe!
  I amb els peus descalços pressiona els pedals.
  La Margarita enderroca deu avions nord-americans d'un sol cop i xiscla:
  - I fins i tot sóc una classe més alta!
  L'Anastasia prem els disparadors amb els dits dels peus nus i dispara a l'enemic. Golpearà set vehicles de l'exèrcit nord-americà i cridarà:
  - Sóc tan guerrer que el rei està encantat!
  La Margarita també alliberarà l'assassí i grinyolarà:
  - I no només el rei! Estem molt maques!
  Les noies lluiten i xoquen amb diferents cotxes. Llancen l'enemic fora com ratolins morts a un contenidor d'escombraries. I destrueixen avions nord-americans.
  Anastasia va enderrocar diversos avions més i va grunyir:
  - Per l'àguila reial de dos caps!
  La Margarita, mostrant les dents amb ullals, va xiular:
  - Per una cosa tan xula!
  I també va colpejar una dotzena de cotxes americans més. Aquestes són les noies. A les noies els encanta matar. I trencar-lo!
  I aquesta parella funciona...
  Es mou a objectius terrestres. I aneu amb els Sherman, travessant-los. Com una agulla de metall. I dividint el ferro i l'acer més forts. Així va tenir lloc la seva caiguda.
  Anastasia colpeja diversos Sherman i es crida per a si mateixa:
  - Sóc una noia capaç de moltes coses!
  Margarita també colpeja els americans a terra i xiscla:
  - Però res m'aturarà, i mai m'ha aturat!
  Anastasia aixafa l'enemic, enderroca tancs i crida:
  - Per al rei, que no és ni més savi ni més fresc!
  Les noies, per descomptat, són precioses! I el més important, amb un sol bikini! I invencible!
  Ningú pot derrotar o aturar les noies!
  Anastasia, disparant, crida a tot cor:
  - Sóc la noia que trenca l'acer!
  Margarita, continuant el rodatge, afegeix:
  - I qualsevol metall!
  Les noies volen i disparen... Tot i que fa fred i hivern, això no les atura. Les baralles estan arrasades al Canadà.
  Anastasia torna a disparar i rugeix:
  - Sóc com un nen!
  Margarit confirma activament i martell amb la fúria d'una pantera:
  - Jo sóc el que és més divertit i fresc que tots els altres!
  Les noies, com podeu veure, realment compten amb molt i tenen una sort indescriptible!
  Estan acumulant bitllets mig nus! I no coneixen pena, ni dubtes! Tenen opinions molt diferents!
  Però, en resum, les belleses van tenir sort. Van capturar i atacar un general de quatre estrelles amb un atac aeri. Belleses magnífiques. Et foten de la mateixa manera!
  I de nou els tancs russos i alemanys es mouen per Canadà.
  Aquí teniu la tripulació de la Gerda, en un T-4 alemany. El cotxe és francament bastant feble en comparació amb els cotxes soviètics. Però les noies no són fàcils: lluiten descalces i en bikini al fred. I això diu alguna cosa!
  Admetem-ho, aquests guerrers són genials! No coneixen dubtes i debilitats! Els safirs i els diamants els cremen als ulls! Aquestes belleses no cediran ni una polzada de terra a l'enemic! Són sants i viciosos alhora.
  Es mouen amb una energia colossal.
  I així és com aixafen els americans.
  La Gerda va disparar amb els dits nus dels peus i va piular:
  - Sóc una noia salvatge! I gens verge!
  I després d'això esclata a riure.
  Charlotte també va disparar des del canó. Potser no és massa potent, però és ràpid:
  - Sóc com una abella calenta i picant!
  Després de la qual cosa la bellesa agafarà i mostrarà la seva llarga llengua!
  I aleshores la Christina fa una bufetada i xiscla:
  - I la meva veu! Colp de Klykov!
  I ell també mostrarà les dents de llop i rugirà:
  - Hi haurà una nova victòria!
  Els guerrers són realment tan durs i agressius. I tenen tanta força muscular i una ràbia frenètica.
  I la Magda també colpejarà l'enemic. Aixafarà un Sherman des de la distància, colpejant-lo amb molta precisió de cap a extrem i rugint:
  - Sóc un alemany genial!
  Els quatre, malgrat que el cotxe no és el millor, lluiten amb èxit.
  I per què? Perquè gairebé no tenen roba! I els guerrers destrueixen l'enemic molt bellament.
  La Gerda assenyala amb orgull:
  - Som tan dignes del Führer!
  Després d'això, la bellesa tornarà a disparar i mostrarà la seva bonica cara.
  Els guerrers d'aquí tenen un esperit ari. I no tenen por del fred. Encara que l'hivern a l'oest del Canadà encara és molt fred.
  Però res, només descalç i gairebé nu. Aleshores hi haurà sort i victòria!
  Són guerrers plens d'esperit orgullós.
  Fins i tot ara els aris no tenen igual en la perseverança. Excepte les noies russes.
  Però Natasha a "Nikolai"-3, també amb bikini i descalça, va disparar, va sortir i va caminar. El seu tanc, però, és millor que el T-4 alemany. La lluita aquí és dura i molt agressiva.
  Els ianquis estan intentant recuperar-se. Però la Natasha va enderrocar la "Bruixa" i va xiular amb un somriure de dents de perla:
  - Sóc tan noia que ningú s'acostarà a mi!
  I la Maria va disparar amb precisió als tancs americans. Els perforarà i xiularà amb les dents al descobert:
  - Cap força ens pot agafar!
  I llavors l'Aurora també dispararà al seu torn. El Sherman va ser destruït. Sí noia, això és el que necessites.
  I després la Svetlana farà la seva aportació... Com farà mal als nord-americans.
  També hi ha batalles al mar. La flota russa captura les Filipines.
  I aquí també hi ha l'equip: noies marineres descalces. També belleses quasi nues, en bikini. És cert que el clima a les Filipines és meravellós fins i tot a l'hivern: càlid, perquè és gairebé l'equador.
  I les noies gaudeixen lluitant i disparant. I córrer descalç i talons rodons. Les noies aquí són senzillament encantadores. El millor - súper!
  Per cert, els encanta violar presoners! Els lliguen a ells mateixos i després els muntan. I tant és així que els presos perden el coneixement! I organitzen l'extermini total per a ells mateixos, o més aviat, no per a ells mateixos, sinó pels seus enemics.
  Equips tan macos de noies mig nues. I res pot aturar-los ni aixafar-los!
  Els guerrers aborden un creuer americà. Salten gairebé nus, descalços, amb els músculs flexionats sota la pell bronzejada. I tallen furiosos els americans. I no donen la més mínima possibilitat de supervivència.
  I ara la bella Stella i la seva parella Masha són visibles. Les dues noies són rosses altes i musculoses que tallen a tothom. El que no és un cop és tallar i destrossar cossos!
  Les noies passegen pel vaixell americà. Si onegen cap a la dreta, és un carrer; si onegen cap a l'esquerra, és un carreró!
  I les noies no pararan! No deixen cap oportunitat als rivals! I si rugeixen i comencen a sacsejar els músculs!
  I de nou onegen les espases i udolen:
  - Som noies pel Tsar, la Pàtria i Mikhail Romanov!
  I el tallen com la col samurai. Així que la Stella la va agafar i va donar una puntada de peu a l'oficial nord-americà a l'engonal amb el peu nu. Volarà més alt i saltarà per la borda.
  El terminador ros donarà:
  - Pels meus cops, paguen quotes!
  I tornarà a mostrar les seves dents i les seves dents de perla! Quina noia! El més suc i aroma!
  I les noies corren cap a si mateixes. I passen com la marea d'un tornado. No donen cap oportunitat a l'enemic. Tenen un poder colossal. Foscor de diables i milers de milers d'àngels.
  I aquí ve la Masha, que talla tres caps alhora amb dos sabres! Aquesta és una noia, una noia per a totes les noies!
  Les dues belleses tallen com si martellessin claus amb espases. I no hi ha debilitat ni dubte en les seves accions. Mou-te per tu mateix, sense retirar-te ni rendir-te. La justícia requereix unir la humanitat. Un imperi, una corona, un objectiu i una expansió a l'espai.
  Just en aquest moment, s'està posant en òrbita el primer satèlЈlit artificial de la Terra. Aquí està volant per tot el món.
  I les noies russes en bikini lluiten per elles mateixes. I no són inferiors a l'enemic. I els americans, tallats a trossos per les belleses, cauen. Tot i així, noies de la màxima classe i habilitat.
  En un moment van aconseguir lluitar al Japó. També van lluitar a les altures. El mateix emperador va ser capturat. Van demostrar les seves habilitats colossals. Tenen tanta passió i tanta força muscular. Per descomptat, aquestes noies són un miracle de miracles!
  Van tallar samurais al palau. I també estaven quasi nus i descalços. Noies que podien fer coses que sorprèn als seus enemics.
  I van tallar qualsevol carn i van demostrar el seu art. Els guerrers, sense cap mena de dubte, avancen.
  El cap d'un almirall nord-americà va ser tallat amb un sabre. I com riuen les belleses, deixant al descobert els ullals.
  I de nou passen a l'ofensiva i es tallen. Aquests guerrers són autèntics monstres. I al tron hi ha el tsar Miquel. El fill d'Alexandre Tercer, però no aquell. Un governant més afortunat, més decisiu, més decidit i també amb talent.
  Però, per descomptat, la sort importa, a més d'una duresa encara més gran: Mikhail va liderar una lluita implacable contra la corrupció, que va tenir un impacte positiu en l'exèrcit. Però el coneixement més eficaç és utilitzar noies en bikini amb finalitats militars. I les noies són molt maques quan estan gairebé nues i descalços.
  Així doncs, les batalles tenen lloc amb diferents graus d'èxit. I els bells guerrers disparen amb molta precisió, millor que els homes. I el més important, quan les noies estan gairebé nues, són pràcticament invulnerables. No es veuen afectats per bales i obusos. Un exèrcit de guerrers molt fort. Això és genial. Va ser idea del tsar Michael utilitzar noies gairebé nues i descalços, i això va portar la victòria.
  I les noies a les batalles també llançaven granades i punyals amb els dits nus. I van mostrar la seva ràbia salvatge.
  Les noies són força elegants. I molt bonica, juganera i ràpida. Ningú els podia aguantar.
  Els guerrers són molt llebrers... Els peus descalços d'una noia són una arma molt eficaç. Però què poden fer? Un munt de coses. Les soles nues rebien energia de la terra i els bells guerrers eren juganers.
  He de dir que les noies són les més boniques del món, que totes dues són meravelloses i amb la fúria de les cobras!
  El creuer americà és capturat. Els homes capturats van caure de cara. Després d'això, els guerrers es van ficar les cames a la cara. I em van obligar a fer un petó. I les noies arrossegaven, i les seves soles nues, quan es llepaven la llengua, se sentien agradables i amb pessigolles.
  Però a les belleses els agradava tenir els seus peus nus dutxats de petons i els seus talons.
  Després d'això, les noies riuen. I van mostrar les dents!
  Però va anar millor, les noies van prendre el sol una mica nues i van anar a nedar. Aquests són guerrers tan bonics. Com pots agafar una cama així i besar-la? I llepar cada dit.
  Les noies són genials.
  Aquí hi ha el tanc Alexander-4 en batalla de nou. És una pressa i ja arriba febrer. Les tropes avancen. Cada cop més a prop del territori dels EUA. Les noies són molt xules.
  Aquí la Natasha dispara amb precisió. I colpeja amb molta precisió.
  La noia dispara amb molta precisió i crida:
  - Aixafarem l'enemic!
  La Maria dispara a continuació. Va prendre i va derrotar l'enemic:
  - Sóc super!
  La Maria és una noia molt bonica i molt activa.
  I els seus peus nus són molt bonics i elegants en el seu erotisme:
  - Destruirem l'enemic!
  I l'Aurora és una noia, i és súper, amb la panxa i els pits nus, i els mugrons escarlata tan inflats:
  - Traspassaré els enemics i ho faré super!
  I com sacseja els seus cabells vermells!
  I de nou et donarà una puntada de peu amb els seus peus nus i cisellats. Aquests guerrers són molt xulos!
  I llavors Svetlana agafarà i derrotarà l'enemic:
  "M'encanta el tsar i penjaré un llaç al coll dels meus enemics!"
  Així que les noies riuen. Com es van convertir en llebrers i guays.
  Els nord-americans fugen de les noies. O es rendeixen. O moren. Els guerrers són tan bonics, i molt descalços, i les noies són tan meravelloses. I lluitar amb només un bikini és agradable i eficaç. Les noies guerreres són tan increïbles.
  Natasha torna a disparar als americans i xiula:
  - Tu ets el meu germà i jo sóc el teu germà! O més ben dit la meva germana!
  I torna a moure la seva llarga llengua. Agressiu diguem-ne guerrer i bellesa!
  I llavors Anyuta sacseja els seus pits nus. I cridarà i mostrarà les dents. I enviarà un obus als americans. I l'agafarà i se la fot.
  - La bellesa l'ha destruït! I grinyola:
  - Sóc una súper noia!
  Noia preciosa i li encanta el sexe. I això és bonic!
  I la noia la va agafar i la va colpejar - va grunyir:
  - Guanyarem i destruirem l'enemic!
  I aquí l'Aurora colpejarà i colpejarà:
  - Sóc un rei i una noia genial!
  El guerrer pot ser tot un llebrer.
  Les noies riuen per si soles.
  Però Svetlana s'ho va prendre amb molta calma. I va donar aquests honoraris per la destrucció de l'enemic i va besar els dimonis:
  - Això és una acrobacia totalitària!
  El tanc és molt àgil i letal. Ell colpeja el feble i alt Sherman. Així que les batalles aquí són a favor de la Rússia tsarista.
  La Natasha torna a ser com un tret. I coos:
  - Pel teu ídol!
  La Maria va començar a disparar. La noia és molt bonica i té els cabells daurats. Per la mirada.
  La noia es va follar, va apuntar els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Això és un assassinat per al rei!
  I aquí l'Aurora es va follar a l'americà. I la noia era, diguem-ne, realment extremadament agressiva i grinyolava:
  - Per un autèntic embarcament!
  I ara la noia es va mostrar molt forta.
  I Svetlana és agressiva i combativa. Va colpejar amb la cama nua i va fer trossos l'enemic.
  I va xiular, mostrant les dents:
  - Sóc una dama que vola com una àguila!
  Així que les noies van començar a follar amb força salvatge. I aquesta agressió de belleses no es pot aturar. Sense recular ni doblegar-se.
  La Natasha va disparar de nou i va xiular:
  - Fins a la destrucció completa!
  I Maria, sense claus, va aconseguir molt més destruir els seus enemics, i va començar a trencar els seus oponents.
  I llavors l'Aurora la va agafar i va colpejar l'enemic amb un canó. I amb molt d'èxit, amb un aplom colossal. I aixafar, aixafar l'enemic. I les restes foses volen del Sherman en totes direccions.
  I Svetlana també dispararà i cantarà:
  - Sóc una noia de grans somnis i de gran bellesa!
  Els guerrers, de fet, demostren una notable voluntat de guanyar.
  No és per res que l'imperi es va fer genial i genial. Podria superar els èxits de Gengis Khan.
  Els guerrers es mouen cap a ells mateixos... I disparen, disparen i trenquen les posicions enemigues, com si s'obrissin amb un ganivet. O millor dit, una daga molt esmolada i endurida. I ara les tropes russes són realment invencibles. I el regne d'un gran imperi.
  Si us fixeu, hi ha hagut moltes guerres i períodes difícils a la història de Rússia. Però Nicolau II va tenir mala sort en la seva major part! Va resultar ser un fracàs. Però les tàctiques són de gran importància. El que va demostrar el gran escacista rus Alekhine. Quan va començar a jugar en comptes del seu oponent, girant el tauler i guanyant. El geni és el geni.
  Amb tots els problemes de la Rússia tsarista, el factor de les noies nues només va resoldre molt.
  Els helicòpters també participen en les batalles. Vehicles de combat, i també tripulacions amb noies en bikini i descalços. Quina és la qualitat d'un exèrcit format per noies? El més destacat. Res no pot aturar ni derrotar un exèrcit així.
  Així que en aquest exèrcit hi ha noies descalces i gairebé nues. La tripulació de l'helicòpter del capità Varvara. No és sorprenent? El mar s'inflarà violentament! I com colpejaran els canons dels avions. I després hi ha coets. Aquestes noies són autèntics huracans com tornados.
  No són inferiors a l'enemic en res. L'exèrcit rus està preparat per a les batalles i grans èxits.
  Varvara és una bella noia de cabell castany i gairebé nua. Mentre rugeix amb els seus pulmons:
  - Els enemics no passaran! I no fugiran!
  I l'agafarà i alliberarà una descàrrega assassina de tots els dolls de la seva màquina més genial. I sobrevolarà l'enemic. I l'agafa i la sega amb un revolt destructiu.
  Però la modesta Olga va agafar i va disparar un coet a les posicions americanes i va xiular:
  - Vaig lluitar, no amb una sabata de líber, sinó descalç!
  I farà l'ullet amb els seus ulls de safir. Sí, aquestes són noies, una acrobàcia tan increïblement sorprenent. Amb ell pots beure una muntanya i portar dracs nus.
  I les cames són tan elegants i úniques! I les cintures són primes, i els cossos molt musculosos.
  Varvara fa una puntada de cul i udola:
  - Puc fer un forat al globus per al rei!
  I somriurà la seva cara petita i farà l'ullet amb els ulls.
  Els guerrers estan en el seu millor moment aquí. Aquí la Tatiana, també una noia en bikini, l'agafarà i cridarà:
  - Que hi hagi un rei sobre tota la terra!
  I brillarà amb les seves dents de perla. I des d'un helicòpter és assassí com les ungles. I serà mortal. I realment fregirà el metall. I provocarà la destrucció del búnquer.
  Aquestes són noies, totes les noies són noies! I aleshores, quan els presoners són portats, aquestes noies es besen i es llepen els peus descalços. Aquesta és generalment la manera més sofisticada d'humiliar i animar.
  
  ROMMEL INVENCIBLE
  En ell, l'exèrcit de Rommel al novembre i desembre de 1941 va poder guanyar la victòria a l'Àfrica. Això també va passar perquè la parella del genial Rommel no va cometre aquests grossos errors que van passar a la història real.
  Com a resultat, els alemanys van derrotar als britànics que avançaven i van conservar el seu territori. Al principi, això no va afectar el curs de les batalles; al front oriental, els alemanys van ser derrotats prop de Moscou.
  Tanmateix, més tard els plans del Führer van canviar. Rommel en aquest moment va poder prendre Tolbuk i es va traslladar cap a Egipte. Hitler va decidir passar a la defensa temporal al front oriental, i per ara concentrar els seus esforços a Àfrica i Orient Mitjà.
  Tanmateix, com que l'ofensiva a l'Àfrica va requerir menys forces, els nazis van dur a terme diverses operacions a l'est. Tropes soviètiques derrotades a Kerch. Ens van envoltar prop de Kharkov. També van treure una estella en direcció a Smolensk. L'ofensiva del segon exèrcit de xoc del general Vlasov a prop de Leningrad també va acabar amb una derrota.
  Sebastopol va caure després del setge i l'assalt. I els Krauts es van enfortir. La lluita va tenir lloc a la cornisa de Rzhev. Aquí els nazis van aconseguir aguantar.
  Però a Egipte, Rommel, després d'haver rebut reforços, va obtenir una victòria convincent. A partir del seu èxit, els alemanys van creuar Palestina i van capturar l'Iraq i Kuwait. I després tot l'Orient Mitjà, havent tingut accés al petroli.
  Després d'això, els feixistes es van dirigir cap al Sudan i van intentar capturar tota l'Àfrica.
  Al mateix temps, va seguir l'assalt a Gibraltar i la penetració de les tropes alemanyes al Marroc i més enllà a les extensions africanes.
  Però els èxits dels alemanys van ser facilitats pel treball enèrgic a la rereguarda. On és Hitler, també, el que va fer amb més habilitat que a la història real.
  Després d'haver-se despertat, Hitler el Terminator es va banyar amb les noies, va esmorzar amb amanida, farinetes de coliflor i algunes altres verdures, afegint-hi formatge de cabra multicapa i baix en greix i caviar. Després d'això, va convocar a Speer, presentant oficialment al nou ministre imperial un document signat per la llei sobre poders d'emergència. Adolf estava posseït i era molt corrosiu:
  - La producció d'armes al Tercer Reich és extremadament baixa! Estem endarrerits no només de la Gran Bretanya en guerra, sinó també de la URSS totalitària. Però necessitem la supremacia de l'aire, alhora que augmenta la producció d'armes antigues i canviem a de noves. Especialment prometedors bombarders a reacció. Després de tot, la seva enorme velocitat i el seu alt sostre superior els permeten destruir ciutats britàniques amb gairebé impunitat!
  Speer va irradiar optimisme:
  - A Alemanya i Polònia hi ha un excés de carbó, a França hi ha mineral de ferro, i tenim prou equipament per produir molts cotxes. Després de tot, produïm més alumini i duralumini que tots els països del món junts!
  Adolf posseït va assentir:
  -De moment! Gran Bretanya i els Estats Units també estan promovent la producció i hem de protegir cada gram de metall. Que els escolars i altres nens a partir de cinc anys també recullin metall. A més, per què fer les ales i el fuselatge totalment de duralumini. Podeu utilitzar tant fusta com llenç. Per exemple, la producció d'ales monobloc. I què? Necessitem un caça nou que pesi no més de dues tones, fàcil de volar, fàcil de fabricar i barat! El nombre de peces de muntatge s'hauria de reduir al mínim i també s'han de trobar oportunitats per reduir el pes de l'aeronau tant com sigui possible i millorar-ne les propietats aerodinàmiques. Ara, per cert, vindran dissenyadors d'avions, els formarem.
  Speer va somriure:
  - Per descomptat, el meu Führer. Pel que entenc, tornareu tots els treballadors altament qualificats de l'exèrcit?
  El posseït Adolf va confirmar:
  - Només contractarem treballadors corrents i altament qualificats entre estrangers. Així que és millor que hi hagi menys ociosos i, per tant, partidaris. Reduirem, és clar, el nombre de forces terrestres; si no hi ha guerra amb l'URSS, no necessitarem tanta infanteria, però... No radicalment, així que penso derrotar Gibraltar i Malta en les properes mesos i ocupen tot el nord d'Àfrica i més a l'Orient Mitjà. Encara necessitarem unitats terrestres. A més, cal construir drassanes addicionals tant a la mateixa Alemanya com a França, Bèlgica, Holanda i Noruega. Necessitem portaavions, cuirassats i transports. I el mar Mediterrani es convertirà, per així dir-ho, en un llac intraalemany. Entens?
  Speer va fer una reverència:
  - Sí, el meu Führer! Ja he ordenat el desenvolupament d'un programa de construcció...
  L'astúcia Adolf va afegir:
  - La jornada laboral es podrà ampliar a 16 hores si els nostres plans d'emergència ho requereixen. La producció d'avions s'ha d'augmentar a cent avions diaris en només nou mesos... Més de tres vegades respecte a l'actual, i no és cert que amb això n'hi hagi prou!
  Speer es va afanyar a animar el Führer:
  - Els nostres pilots són de classe superior als britànics, així que la quantitat no ho és tot. I trobarem noves maneres de forjar les reixes d'arada en espases. Pel que entenc, la prioritat per a nosaltres és l'aviació?
  El Führer va tancar el puny amb més força:
  - La prioritat per a nosaltres és el jet, els avions bombarders i després els avions de caça, a més del llançament de nous equips i el desenvolupament d'armes miracles! Tanmateix, no només en l'àmbit de l'aviació, sinó també els tancs, l'artilleria, principalment l'artilleria a reacció... D'això en parlarem amb més detall.
  Es va sentir una campana i els principals dissenyadors d'avions del Tercer Reich van entrar a la sala.
  Messerschmitt, relativament jove i amb el front alt, Heinkel, ja gran, però molt àgil, de construcció atlètica Tank, Lippisch, i un parell de menys coneguts.
  Adolf els va assenyalar les cadires i els va ordenar que posin els dibuixos sobre la taula:
  - La teva tasca és crear una arma nova, molt potent i moderna. Alemanya té més túnels de vent que qualsevol altre país del món, i la tecnologia de molts avions és molt endarrerida. Però només al Yu-88, podeu augmentar significativament la velocitat donant al cotxe una forma més aerodinàmica. En concret, la cabina tindrà una forma convexa i en forma de llàgrima, que millorarà la visibilitat i farà que el pilot sigui més espaiós, i també afegirà velocitat millorant l'aerodinàmica en uns bons cinc quilòmetres. A més, cal donar una forma aerodinàmica als punts de tir tant dels bombarders com dels caces, els bastidors de bombes i els frens d'aire en la posició de no treball.
  Escriu el que et dic!
  Els dissenyadors van assentir a l'uníson:
  - Així que sens dubte un gran Führer!
  Adolf va continuar:
  - XE-129 - s'ha de redissenyar perquè la caixa de l'arma en si tingui una forma aerodinàmica i s'instalЈli un canó d'avió mòbil per protegir-se dels atacs des de l'hemisferi posterior i inferior. A més, aquest avió d'atac hauria d'estar equipat amb un sistema d'impuls del motor. Al mateix temps que la perestroika, cal augmentar la producció d'aquests avions d'atac. Els seus devastadors atacs aeris paralitzen l'activitat dels britànics. A més, el bombarder en picada Ju-87 s'hauria d'utilitzar a Gran Bretanya. Posarem en servei cotxes obsolets...
  Adolf va fer una pausa. Els dissenyadors van callar. El Führer va dir:
  Tinc grans dubtes sobre la F -190. El vehicle va resultar ser pesat i poc maniobrable; a més, no disposa d'un sistema d'ompliment dels dipòsits amb gasos inerts, que substitueixen el combustible usat. Per això, aquest cotxe fins i tot pot ser noquejat amb una bala incendiària. Què dirà Tank sobre això?
  El famós dissenyador de les SS, posat en atenció, va comentar:
  - Aquesta és la nostra mancança, gran Führer. Tot i que la colЈlocació dels tancs s'ha de considerar força reeixida, són menys vulnerables al foc enemic i alhora protegeixen el pilot. Pel que fa a la maniobrabilitat, doncs... Una armadura pesa 120 quilos, i no ens és tan fàcil alleugerir-la...
  El posseït Adolf va suggerir:
  - Intenta millorar les qualitats aerodinàmiques del Fokken-Wulf. Principalment a causa de la reducció de pes, cal doblegar les puntes de les ales per augmentar la controlabilitat i la maniobrabilitat del vehicle. A més, instalЈlarà protecció per a l'hemisferi posterior... Pel que fa a la ubicació del motor davant de la cabina del pilot, això protegeix el pilot, però requereix que el vehicle estigui equipat amb un dispositiu d'expulsió. Per cert, la forma mateixa del motor es pot simplificar, cosa que els nostres industrials haurien de tenir en compte. Per cert, què passa amb els treballs a la ME-309?
  Messerschmitt va quedar una mica sorprès:
  - Estem treballant en això, gran Führer. Les característiques calculades prometen augmentar la velocitat del vehicle, fins a 740 quilòmetres per hora, quan està armat amb set punts de tir! Aquesta serà la mort més poderosa per als britànics...
  Adolf va interrompre:
  - L'acabat s'ha de fer més ràpid. I tu, Speer, accelera el desenvolupament del nou canó d'avió de 30 milЈlímetres de tir ràpid. També es pot utilitzar amb gran èxit per disparar a objectius terrestres i contra avions enemics! El nou ME-309 hauria de substituir l'anterior ME-109. Pel que fa a la teva màquina a reacció ME-262, per desgràcia, té molts inconvenients: pes elevat, baixa fiabilitat operativa, taxa d'accidents excessiva... Jo mateix faré un esbós del jet que necessitem.
  Adolf Hitler va començar a dibuixar un cotxe, utilitzant el seu coneixement dels avions de caça moderns. No obstant això, no els més moderns, sinó aproximadament dels anys cinquanta, per tal d'adaptar-los al nivell de producció i tecnologia actual. Va prestar especial atenció a la tecnologia de canviar l'escombrada de les ales. Explicant tots els avantatges d'aquest disseny:
  - Durant l'aterratge i l'enlairament, l'escombrada disminuirà, i durant el vol augmentarà. Només per això, un caça amb un modern motor ME-262 podrà accelerar fins a 1.100 quilòmetres per hora. I el seu pes serà significativament menor.
  Messerschmitt va mirar el diagrama, va arrugar el seu alt front calb i va estrènyer:
  - Genial! Però el meu Führer, d'on vas obtenir un coneixement tan profund de l'aerodinàmica?
  El posseït Adolf va arrufar els ulls amb astucia:
  - Què passa amb l'aerodinàmica? Una persona superdotada sol estar dotada en tot! I la mediocritat també és mediocritat a l'Àfrica! Què passa amb el bombarder Arado? Mostra'm el diagrama?
  El Führer va fer una ullada ràpida i va negar amb el cap negativament:
  - No, això no servirà! La idea amb el carro no és bona, per això l'avió no girarà i s'estavellarà. Requereix un tren d'aterratge retràctil convencional. Penseu en alguns canvis de disseny per millorar l'aerodinàmica. Sense invencions innecessàries, però amb enginy.
  Adolf es va tornar boig i va fer uns quants comentaris més:
  - L'avió Gryphon Xe-177 té una central elèctrica extremadament poc fiable. Cal substituir-lo immediatament, amb els últims motors de pistons, inicialment quatre per separat. Després als motors més moderns amb una potència de 2950 cavalls. Pel que fa a la capacitat de colpejar des de gran altitud i en una immersió, doncs... Comença a desenvolupar el Xe-277, aquesta màquina també es convertirà en una arma némesi. Però el més important són els bombarders a reacció. Aquesta és una tasca prioritària. Per exemple, així hauria de ser el Yu-287.
  El Führer va tornar a fer un esbós amb ales cap endavant, explicant certs matisos als dissenyadors. Adolf es va deixar portar seriosament, mostrant certs diagrames. Sobretot el bombarder sense cua. I que el disseny d'una màquina de reacció d'ala voladora és més que prometedor. I al mateix temps, el vehicle és capaç de bombardejar fins i tot el territori nord-americà. Va indicar directament que els dissenyadors d'arreu d'Europa i fins i tot els jueus haurien de participar en el treball. Finalment, adonant-se que els dissenyadors ja estaven prou ocupats, els va deixar anar, amb misericòrdia, deixant només a Lippisha. El Führer va cridar:
  - I et demano, Alexandre, que et quedis! Se't encarregarà de crear armes noves i extremadament efectives.
  Lippisch es va sorprendre:
  - Et estaré agraït, Fuhrer!
  Hitler el Terminator va començar a explicar:
  - Per descomptat, coneixeu la teoria de Wieselsberger, que una vegada va ser assistent del professor Prandtl a Göttingen. Va ser el primer a desenvolupar la teoria de la influència de la pantalla sobre la superfície subjacent...
  Lippisch va assentir, somrient:
  - Ho saps bé, el meu Führer! Sí, conec aquesta teoria!
  El posseït Adolf va continuar:
  - Hem de crear un ekranoplan: una mena d'híbrid d'un vaixell torpedero i un hidroavió. De fet, vola molt més avall, a uns 20-40 centímetres de l'aigua. En aquest cas, la massa d'aire que suporta el vaixell ekranoplan consta de dues parts. Un és un rierol congelat sota l'ala; l'altre, més aviat insignificant, surt de sota de l'ala a la zona de la vora posterior i es reomple constantment amb aire que ve des de dalt, des de la punta de l'ala.
  Lippisch va confirmar fàcilment:
  - De veritat, el meu Führer!
  El posseït Adolf va continuar:
  - No obstant això, la massa principal d'aire roman sota la superfície de suport i hi crea una pressió gairebé igual a la pressió de velocitat. Fa el paper d'una mena de pista de patinatge aeri, al llarg de la qual el vaixell ekranoplan "rodolla" com un rellotge! El primer que va utilitzar això a la pràctica va ser l'enginyer finlandès Kaario, que va desenvolupar un simple trineu d'ala rectangular que lliscava sobre la neu mitjançant una pantalla i fins i tot va rebre una patent. Malauradament, els militars no van apreciar aquest descobriment a temps. Diuen que el professor rus Levkov va fer experiments similars... És a dir, aquesta podria convertir-se en una nova arma miracle, capaç de llançar bombes, torpedes i aterrar tropes a la costa de Gran Bretanya, a la velocitat d'un avió, i a la velocitat d'un avió. al mateix temps invisible al radar. A més d'atacs més devastadors a vaixells anglesos! Acordar?
  Lippisch va palpar la mà, les servicials cambreres li van abocar una mica de suc... Després de beure una mica, el dissenyador va comentar:
  - Sí, aquesta és una idea rica, tot i que hi haurà alguns problemes tècnics. Per exemple, la sostenibilitat...
  El posseït Adolf va assentir amb el cap d'una manera amistosa:
  - T'esbossaré un esquema aproximat, és millor fer-ho i poliràs tu mateix els petits detalls tècnics. La carrosseria ha de ser llarga, que recordi el fuselatge d'un avió de línia, desembocant en un morro de cabina de dofí, parabrises convexos i motors turborreactors... Encara que és possible que els motors de pistons també funcionin en els primers models. I quan aquest colós sigui remolcat a aigües obertes, els motors rugiran de manera eixordadora i l'estret cos depredador explotarà com una balena, llançant un núvol d'esprai. Tingueu en compte que aquest colós és capaç de precipitar-se com un lluitador a pocs metres de la superfície de l'aigua.
  Lippisch va xiular amb una admiració genuïna:
  - Tens una imaginació rica, Führer!
  Dashing Adolf es va inspirar encara més:
  - És clar que seria una arma miracle. Després de tot, els ekranoplans no tenen por de cap tempesta. No tenen por del gel: el sobrevolen. No estan amenaçats per les desembocadures de rius pantanosos i les roques costaneres, en les quals els vaixells normals poden trencar-se, i els fons són generalment com un estany per a nens. Són capaços de desembarcar tropes a tot arreu: des de la costa africana d'Skeletons amb els seus esculls diabòlics, fins a les dues costes dels Estats Units, les terres àrtiques del Canadà i Alaska. Hi hauria diversos centenars d'aquestes màquines, i Gran Bretanya cauria en dos mesos.
  Lippisch va comentar tímidament:
  - I les mines?
  El Führer va riure:
  - Això són exactament les mines! No amenacen ni sota la superfície de les aigües ni als baixos! Així com els torpedes dels submarins. I ell mateix és una arma ideal per lluitar contra els submarins més avançats, colpejant-los amb càrregues de profunditat. A més, els ekranoplans poden disparar míssils i mines als vaixells enemics. Sí, és clar, us presentaré el disseny de bombes guiades. I per descomptat, desembarcaments... Un mitjà ideal per lliurar forces de desembarcament, no només amb infanteria, sinó també amb tancs! Aleshores, tota la naturalesa de la guerra canviarà alhora! Enteneu Lippisch, en quin negoci us confia el Führer?
  El dissenyador va preguntar de manera més mercantil:
  - Què passa amb els premis?
  Adolf seriós va confirmar:
  - Això sí, els més generosos, una creu de ferro amb diamants, terres, colònies, súbdits! Si conquerim tota l'Àfrica, hi haurà prou terra per a tothom!
  Lippisch va dir:
  - Si es donen diners i fons, l'ekranoplan estarà llest, però... També tinc projectes per a un lluitador sense cua.
  El Terminator Führer es va afanyar a tranquilЈlitzar l'inventor:
  - Un bombarder a reacció sense cua, jo ja l'he dibuixat, d'altres se'n faran càrrec. Què còmode i lluitador! Els ekranoplans són més importants perquè són una arma fonamentalment nova... A més, l'empresa Gotha té dissenyadors molt talentosos que ho faran. Mentrestant, treballeu en ekranoplans. En general, ara tinc molts assumptes urgents, encara necessito parlar amb els generals de tancs... L'ordre et donarà...
  Lippisch va deixar el Führer molt inspirat. L'Adolf va pensar que potser seria millor parlar primer amb els físics nuclears sobre la creació d'una bomba atòmica i, en el futur, d'hidrogen, però va decidir no fer massa, carregant-se a ell i als altres alhora.
  Hi havia diversos dissenyadors, entre ells els més famosos: Porsche i Aders. En general, si els alemanys tenien una superioritat qualitativa sobre els soviètics en l'aviació i la flota de submarins (encara que no tothom ho admet!), aleshores la flota de tancs del Panzervale va quedar notablement endarrerida. En particular, els vehicles KV soviètics, T-28, T-34, eren superiors als alemanys en blindatge i armament, i el T-34 també en rendiment de conducció. Tanmateix, els canons dels tancs alemanys no són prou forts per als anglesos Matildas i Cromwell, i molt menys els que ja estan desenvolupant els dissenyadors dels Churchill i els Challengers. Per no parlar de la debilitat de l'armadura dels dissenys alemanys...
  Després d'haver convidat els convidats a seure, el Führer va començar a llegir la moraleja:
  - Malauradament, actualment Alemanya no té un canó antitanc fiable... Equipats amb un canó T-3 de 50 mm, només poden acariciar l'armadura de la Matilda o KV... Però la Matilda va entrar en servei a Gran Bretanya fins i tot abans de l'inici de la Segona Guerra Mundial. Nosaltres mateixos hem capturat Matildas, l'armadura frontal de la qual no es pot penetrar. Bé, els KV soviètics ni tan sols poden penetrar pel costat o el casc. El màxim que pot fer el nostre cotxe és trencar la pista! És a dir, els dissenyadors ens heu posat en una posició tal que els tancs de l'enemic són molt més forts que els nostres en termes de blindatge, i els nous "Grants" americans i els "Shermans" preparats per a la producció en massa són superiors en armament. Per no parlar dels vehicles russos amb un canó de 76 mm. I com duu a terme la tasca de crear nous tancs, en particular amb un canó de 88 mm.
  Porsche va respondre confusa:
  - Per descomptat, estem duent a terme desenvolupaments semblants, gran Führer. El 26 de maig, la Direcció d'Armament ens va donar una comanda d'un tanc ViK -4501 de 45 tones . Hauria de ser exactament així, amb un canó antiaeri de 88 mm convertit en una torreta de tancs. Ja tenim dibuixos preliminars. Pots familiaritzar-te amb ells, genial.
  El Führer va preguntar:
  - Sou Aders?
  Erwin va assentir:
  el vk -3001 es va provar amb èxit . Un nou vehicle pesat, amb un canó de 75 mm. Tenim una arma similar al model antitanc, però encara no s'ha posat en producció en massa. A més, es va treballar per crear la T-6, amb un pes de fins a 65 tones. I un model més lleuger de 36 tones. Estem provant un gran Führer.
  Adolf, imaginant-se un ho sap tot, va començar a examinar ràpidament els dibuixos. Aquí teniu els primers esbossos del formidable "Tiger", el tanc més famós d'Alemanya de la Segona Guerra Mundial. Aquest cotxe es va fer famós durant el Kursk Bulge. A l'època soviètica, els "tigres" eren generalment insultats, però després l'actitud cap a aquest cotxe es va fer més objectiva. Per a la seva època, aquest tanc, és clar, no estava malament. Durant la primera gran escaramuza amb els nostres KV, tres Tigres van eliminar deu vehicles soviètics i ells mateixos van escapar sense danys. El principal avantatge d'aquest vehicle va ser el seu potent canó de 88 mm, que durant molt de temps no va tenir un oponent digne. Tanmateix, al Kursk Bulge, malgrat la superioritat qualitativa de la tecnologia, els nazis encara estaven derrotats... Les estadístiques sobre l'ús de combat d'aquest vehicle, així com la relació de pèrdues, en generalment en parlen com un dels millors vehicles de la Segona Guerra Mundial. Però les mancances també són visibles a simple vista. Gran pes de 56 tones, amb blindatge de només 100 milЈlímetres (només 80 costats!), gran alçada, manca d'angles de pendent de blindatge racionals i mal rendiment de conducció. En general, el tanc IS-2, amb un pes de deu tones menys, era superior al tigre tant en blindatge com en armament... Però aquest tanc va aparèixer només el febrer de 1944. El "Royal Tiger" pesava en general 68 tones, amb una armadura frontal de 180 milЈlímetres... Per descomptat, aquest tanc no era apte per a la guerra a l'Àfrica, al desert, per aterrar, és només una màquina com una espiga d'argila amb peus d'argila. No, per descomptat, per a la seva època, el "tigre reial" era molt eficaç, podia destruir diversos tancs enemics en una batalla i una vegada va eliminar vint-i-cinc "Shermans" en una hora. Semblava que hi havia informació sobre vint-i-tres tancs T-34 destruïts pel Tiger durant una batalla. Però en qualsevol cas, aquest tanc és simplement l'encarnació de l'ús irracional de la potència i el pes. Però, per exemple, el tanc soviètic T-54... Una mena d' encarnació de l'ús racional reeixit de tecnologies realment anteriors de la Segona Guerra Mundial.
  El Führer va declarar decididament:
  - No, senyors! Aquest projecte no és adequat! Fent un vehicle de cinquanta-sis tones amb només 100 milЈlímetres de blindatge... On és la nostra pretada eficiència i racionalitat alemanya?
  Aders va comentar tímidament:
  - L'S-2 francès, amb un pes de 70 tones, tenia un blindatge de 45 milЈlímetres...
  El Führer-Terminator va interrompre furiós:
  - Es tracta d'un tanc de l'època de la Primera Guerra Mundial. Però el rus KV-2 tenia un obús de 152 milЈlímetres i pesava 52 tones. Però això són 152 milЈlímetres, no 88.
  Per tant, us dono la tasca d'un canó de 88 mm de calibre 71, per a un tanc amb un pes no superior a quaranta tones i un blindatge frontal d'almenys 180 milЈlímetres, costats i casc de 150 milЈlímetres, un motor de sis-cents , set-cents cavalls de força. I aquest dipòsit s'ha de posar en producció en massa com a molt tard, en sis mesos.
  Els dissenyadors alemanys es van posar pàlЈlids i els seus mans tremolaven. L'Alexandre els va mirar amb burla. La tasca era realment molt difícil; armament i armadura típics del model "Royal Tiger" de 1944, però cal mantenir el pes baix en 28 tones! Tanmateix, Adolf va considerar que això era bastant real, i fins i tot va donar a Porsche una bufetada amistosa a l'espatlla:
  - No us molesteu, jo mateix us dibuixaré un esquema òptim en què us podeu sortir amb un pes tan relativament petit. No sóc un tirà, sinó un racionalista. Només has de reconstruir molt. En particular, colЈlocant la transmissió i el motor junts.
  Aders va comentar tristament:
  - Això ens crearà certs problemes. En particular, aquesta disposició tindrà els següents inconvenients...
  Tough Adolf va interrompre:
  - Per descomptat, hi haurà alguns problemes, però en principi es poden eliminar fàcilment. Sobretot en termes tècnics. Però pots colЈlocar el motor de manera molt més compacta, moure la suspensió i... Cal baixar l'alçada del dipòsit a dos metres, i la tripulació s'ha de colЈlocar reclinada, llavors tot serà molt més racional.
  El Führer va començar a fer un esbós, una mena de dibuix, del tipus del tanc soviètic més popular de la postguerra, el T-54. Aquest vehicle va tenir tant èxit que es va llançar el 1947 i es va utilitzar durant les batalles a l'Afganistan amb els talibans; les tropes iraquianes van lluitar amb l'exèrcit nord-americà durant la tempesta del desert i l'operació Shock and Awe o Iraqi Freedom". En total, es van produir més de 70 mil d'aquests tancs. I que el cotxe va tenir molt d'èxit. Amb un pes de 36 tones, blindatge frontal de 200 milЈlímetres i un canó de calibre 100 milЈlímetres. Aquest tipus va lluitar amb èxit amb Patons i Pershings americans durant la Guerra de Corea. Per tant, per a aquest nivell tecnològic el model és molt adequat i realista per a la implementació. I bastant fàcil de fabricar, barat... Pel que fa al canó alemany 88-mm 71 El, va ser prou penetrant per a tots els tancs de la Segona Guerra Mundial (a excepció de l'armadura frontal de l'IS-3, que va entrar en servei). el maig de 1945!). Què passa amb l'IS-3? El tanc és excelЈlent pel que fa a l'armadura i la torreta, a la qual se li va donar forma de pica. És cert que el rendiment de conducció era pobre i aviat es va suspendre. Després hi va haver diversos models més, l'IS-4, i així successivament fins que es van establir per l'IS-10, rebatejat com a T-10 després de la mort de Stalin. I aquest va resultar ser l'últim tanc pesat soviètic. Khrusxov va prohibir tot el desenvolupament de vehicles pesants, i els seus successors no ho van revisar!
  En general, els alemanys necessiten un tanc de més de quaranta tones, si fins i tot en un tanc mitjà poden instalЈlar un canó que pugui penetrar 193 milЈlímetres de blindatge a una distància de 1000 metres?
  Els nord-americans van abandonar ràpidament els tancs pesants, i el pes del Pershing no superava les 42 tones, i el Sherman en general les 32. Però després que es va fer evident que una guerra amb l'URSS estava a punt d'esclatar, va aparèixer un monstre amb un 120 mm. calibre i una velocitat inicial de projectil de gairebé 1000 metres per segon. Tanmateix, els nord-americans aviat es van desilЈlusionar amb aquest tanc. Abans de l'aparició de l'IS-10, el tanc de postguerra més popular era l'IS-4, amb blindatge frontal de 250 milЈlímetres i blindatge lateral de 170... Un vehicle fiable, tot i que pesava més de 60 tones. En qualsevol cas, cal encarregar la creació d'un tanc pesat per a Alemanya, però no més de 50 tones. Per exemple, l'IS-10 només pesava 50 tones, tenia un blindatge frontal de 290 milЈlímetres i un canó de 125 milЈlímetres... Per cert, quin calibre té més èxit? Durant la guerra, els models Sherman i Churchill més populars tenien una armadura de 100 i 152 milЈlímetres (frontal). Bé, els "Royal Tigers" ho van fer front molt bé... Però el "Panther" va començar a quedar lleugerament enrere del calibre de 75 mm, fins i tot si l'alta velocitat inicial del projectil es va convertir en insuficient. Per tant, van aparèixer "Panteres" amb canons de 88 milЈlímetres, encara que només al final de la guerra, i només n'hi havia uns quants. Però el fet que la Wehrmacht no tingués plans per rearmar tancs i canons antitanc de calibre més gran fa pensar que aquest estat de coses s'adaptava a tothom. De fet, hi havia un canó autopropulsat Jagdtiger amb un canó de 128 mm i una armadura frontal de 250 mm, però només es van produir 71 d'ells i en una quantitat tan petita que no van poder influir en el curs de la guerra. Per cert, el que és interessant és que quan els Jagdtigers es van rendir, 43 més romanien en servei, cosa que indica l'extrema supervivència d'aquesta màquina.
  Per cert, Stalin va ordenar que l'IS-2 fos armat immediatament amb un canó de 122 mm, encara que el seu poder de penetració era excessiu per als tancs alemanys (excepte el "Royal Tiger", però només es van produir 458 tancs). Molts van aconsellar al dictador que es limités a un canó de 100 mm. I, de fet, el canó autopropulsat T-100 va resultar ser el millor pel que fa a les seves característiques generals de combat. Al cap i a la fi, com més gran era el calibre, menor era l'oferta d'obuses, menor era la velocitat de foc, la velocitat inicial del projectil, l'abast i la precisió del foc... Però els alemanys tenien el tanc més massiu, el T- 4, i els canons autopropulsats basats en ell, només pesaven entre 22 i 24 tones. El canó autopropulsat Panzer, però, va tenir molt d'èxit: l'armament i l'armadura frontal del Panther eren gairebé idèntics als seus, amb un pes i una alçada tan baixos. Caldrà ordenar el llançament de "Panzers" més senzills i econòmics a la producció.
  I què passa amb el calibre de l'arma? Per als canons antitanc, un calibre de 128 milЈlímetres és massa gran; és millor utilitzar-lo com a arma d'assalt i triar-ne un intermedi de 105 milЈlímetres.
  Adolf va mostrar el diagrama als dissenyadors alemanys:
  - Aquesta és la nostra nova arma secreta! El dipòsit s'ha de sotmetre a proves en els propers mesos. El seu ús en combat serà l'any 1943. Mentrestant, també teniu un projecte per crear un tanc pesat amb canons de 105 mm. Així com canons lleugers autopropulsats. Així que a la feina senyors.
  Aders va objectar tímidament:
  - El disseny que has proposat sembla atractiu, però el problema és que aquest tanc no està en l'esperit de les nostres tradicions... I la tripulació estarà incòmoda...
  En lloc de respondre, Adolf va beure suc i va suggerir:
  - Potser podrem dinar, companys. En general, aquest tanc es pot produir en grans quantitats, i no crec que els nord-americans i els britànics produiran alguna cosa millor abans del final de la guerra. I avui pots menjar una mica de carn...
  Les noies van posar la taula ràpidament. Alexander, en adonar-se que l'estómac del Führer, deslletat de la carn, podia emmalaltir, va optar per mantenir-se fidel a ell mateix i només va menjar una mica d'esturió, mentre recordava Sobakevich de les seves "Ànimes mortes". Hmm, fins ara sembla que ho està fent tot bé. Posa l'economia en peu de guerra, declara la guerra total, aprova lleis que s'haurien d'haver aprovat l'any 1939... La lentitud de Hitler amb la militarització va provocar l'escassetat d'armes, i precisament en termes quantitatius... A més, el famós MP- Rifle d'assalt 44... ExcelЈlent en les seves característiques de combat, una cosa que d'alguna manera és fins i tot millor que els primers models Kalashnikov. És una mica pesat... Potser realment podríem utilitzar el rifle d'assalt AKM com a base? Eh, estaria bé crear una arma que combini la precisió de l'M-16 nord-americà amb la velocitat de foc i la fiabilitat de l'AKM. En general, el progrés es desenvolupa de manera desigual. Per exemple, els motors dels tancs no aportaven molta potència, però l'ordinador es va tornar completament inaccessible. Però té coneixement del futur, però què pot oferir pel que fa, per exemple, a un substitut del petroli. Fins ara, fins i tot a Amèrica no han après com produir gasolina amb eficàcia a partir del carbó! Tot i la pujada del preu del petroli. Bé, què més pot oferir. Protecció dinàmica, motors turbogeneradors... I això passarà, però una mica més tard, per no precipitar-se a traçar cartes de triomf. En setanta anys, el progrés ha anat molt endavant, però fins que la vellesa no és vençuda, la malaltia també, i l'home no és Déu! A més, d'alguna manera fins i tot hi ha una regressió... Per exemple, un augment de la religiositat, sobretot a Rússia i l'espai postsoviètic, així com als països islàmics. Però els grans pensadors del Renaixement i dels temps moderns van predir que la religió aniria a poc a poc!
  Però curiosament, l'extremisme religiós està creixent... I els sacerdots s'interfereixen cada cop més en la política estatal. I en aquesta situació, la política de les autoritats és incomprensible; realment creuen seriosament que la veritat està en l'ortodòxia o l'islam? Tota aquesta gent educada i intelЈligent? Si no, quin sentit té abandonar el model laic d'estat? Per l'eficiència en la gestió de les masses? Però és precisament l'ortodòxia la que ha demostrat la seva ineficàcia com a religió d'estat... El cas és que, tenint una base formal per al cristianisme i, en primer lloc, el Nou Testament, l'ortodòxia té com a base un ensenyament pacifista: no us resistiu. malvat i estima el teu enemic! Però al mateix temps, la política real de l'imperi és agressiva i requereix violència i conquesta. Això és el que dóna lloc a la contradicció entre forma i essència. Encara que moltes persones no ho entenguin conscientment, inconscientment ho senten!
  Per això, l'ensenyament ortodox és ineficaç, desproveït de lògica, intenta ser imperial i cristiana alhora. I Christian vol dir jueu i pacifista! Després de tot, la Bíblia va ser escrita gairebé íntegrament per jueus, i potser fins i tot completament, perquè l'apòstol Pau diu que l'avantatge dels jueus és gran perquè se'ls ha confiat la paraula de Déu! Això vol dir que un rus no hauria de creure la Bíblia! Això vol dir que cal una altra fe, però ja no basada en les Escriptures jueves... Quina? Hauria de ser desenvolupat per professionals i psicòlegs experimentats sota la direcció de l'FSB! Aleshores moltes contradiccions es resoldran amb èxit...
  Cal dir que un nen que llegeix l'Evangeli no es convertirà mai en un guerrer fort, valent i cruel que estimi Rússia! I quin país és famós a la Bíblia? Israel!
  És cert que el mateix Adolf està posseït, aquest jugador, després d'haver-se trobat al lloc de Hitler, no reforçarà la persecució dels jueus. Al contrari, els jueus útils gaudiran de beneficis i treballaran per al Tercer Reich. No hi haurà disbarats com disparar a científics o artistes jueus! Però és prematur derogar les lleis antisemites. En primer lloc, la gent pot entendre malament i, en segon lloc, aquesta és una font de riquesa i una font molt sòlida! Però, per descomptat, és possible suavitzar les polítiques antisemites a canvi del suport jueu.
  Què fer amb el Papa? Les relacions amb el Vaticà estan lluny de ser ideals, però la guerra oberta només portarà mal en aquesta etapa. Això vol dir que has de buscar el suport del Vaticà, però alhora insistir en els teus interessos... L'ideal seria posar el teu titella al tron de Pere i reformar la religió a poc a poc...
  Porsche va interrompre els pensaments d'Adolf:
  - Estem molt contents amb el vostre sopar, Führer!
  El posseït Adolf va somriure amablement:
  - Bé, de moment em trobaré amb Himmler, i després deixaré arribar Heinseberg. I mireu, nois: us han donat uns terminis molt estrictes!
  L'exèrcit del Führer es desplaçava per Àfrica. I va mantenir la defensa contra l'URSS.
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig va llançar una ofensiva a la cornisa de Rzhev, però els nazis hi estaven esperant i van poder repelЈlir el cop. Al sud, els alemanys també van aguantar, aguantant les direccions Oryol i Kharkov. I només prop de Leningrad, les tropes soviètiques van poder dur a terme l'operació Iskra, però les batalles van durar gairebé un mes i la victòria es va comprar a un preu molt alt.
  Els Krauts van sobreviure d'alguna manera a l'hivern del '42 - '43.
  Però a la primavera, la major part d'Àfrica ja és conquistada per ells. I el Führer està provant les aigües de la pau amb Gran Bretanya.
  Churchill és una mica fred amb això. Encara que Gran Bretanya pateix derrota rere derrota.
  Tampoc està clar amb el Japó: Amèrica va perdre la batalla de Midway, i mentre els samurais vencen peça per peça a la gran flota ianqui. I Amèrica no pot beneficiar-se de la seva superioritat numèrica al mar i a l'aire.
  Hitler vol atacar contra l'URSS, però fins i tot després de l'anunci d'una mobilització general i total, té massa poca força per això. Atès que els Krauts estan escampats per Àfrica.
  A l'estiu el mateix Exèrcit Roig està preparat per avançar. Els nazis, però, havent conquerit Àfrica, formen tropes colonials. I reben recursos addicionals.
  S'utilitzen per produir els tancs Lion, Tiger i Panther. Tanmateix, les dades donades al monstre no van ser del tot exitoses. Massa car, massa pesat. És cert que per a la defensa, el Panther és un bon destructor de tancs, amb un canó de tir ràpid.
  Però el més infructuós va ser "Lleó", pesat, car, però poc efectiu. L'arma és massa potent contra els trenta-quatre i els tancs lleugers soviètics, i la cadencia de foc és molt inferior a la del Panther i el Tiger. I l'armadura, però, és millor que la del "Tigre", i també en pendents racionals. "Lleó" va resultar ser com una gran "Pantera" amb un pes de noranta tones i un motor de vuit-cents cavalls de força. No obstant això, una mica més ràpid que a la història real, el "Tiger"-2, vint-i-dues tones més lleuger, va entrar en producció. A prop en nivell de protecció al "Lleó", però més mòbil, lleuger. El canó, però, és de calibre 88 mm, enfront dels 105, però prou suficient per destruir tots els tancs soviètics. I el que és significatiu és una velocitat de foc més ràpida: vuit trets enfront de cinc.
  Per tant, "Lleó" és fill d'un geni alemany ombrívol que no va arrelar.
  Els alemanys van capturar tota l'Àfrica, inclòs Madagascar, durant l'estiu. Stalin va esperar massa.
  Potser ell mateix comptava amb els alemanys per llançar una ofensiva. Sobretot veient com arriben els tancs Lion, Tiger i Panther. Però els Krauts encara estaven resolent problemes al continent fosc.
  Stalin va perdre el moment. L'ofensiva de les tropes soviètiques va començar en direcció a Orel i Kharkov. Just on els alemanys estaven ben preparats. I no va ser possible aconseguir la sorpresa tàctica. Les primeres batalles van demostrar que "Panther" té un excelЈlent rendiment en defensa. No està malament i "Ferdinands". També són bons.
  I el Tiger és un tanc productiu. I marca bé. Els alemanys defensen activament. I suportar els cops de l'enemic. En tres mesos de lluita molt tossuda, l'Exèrcit Roig només va avançar quinze quilòmetres. I les seves pèrdues van ser importants.
  Dues dotzenes d'avions anglesos van sobrevolar les noies camuflades; probablement no es van adonar de res, i ja començaven a desaparèixer més enllà de l'horitzó, quan de sobte es van sentir nous sons sospitosos. Madeleine va ordenar:
  - Tothom estireu i no us mogueu!
  Les noies es van quedar congelades, estaven esperant alguna cosa. I després van aparèixer transportadors lleugers i camions des de darrere de la duna. A jutjar pel disseny, es fa a Anglaterra i Amèrica. A poc a poc es van traslladar cap a la capital de Tunísia. Madeleine estava una mica confusa. Ella creia que la línia del front encara estava lluny, la qual cosa significava que els britànics encara no tindrien temps d'aparèixer. O millor dit, no haurien d'aparèixer. I aquí corre tota una columna. Encara que, potser, menys d'un batalló... Qui són, algun grup de combat, després d'haver saltat els deserts d'un front gens continu, vol remenar per la rereguarda. Sembla lògic, tot i que amb la tecnologia són fàcils de detectar al desert. En qualsevol cas, necessiteu ràdio als vostres amics, però no obrir foc. A més, només n'hi ha un centenar, i n'hi ha més de tres-cents britànics!
  La Gerda li va xiuxiuejar a Charlotte:
  - Aquests són els anglesos! És la primera vegada que els veig tan a prop!
  L'amic pèl-rojo, també força nerviós, va respondre:
  - Res especial! I entre ells hi ha tants negres!
  De fet, almenys la meitat dels anglesos eren negres. I la columna es movia lentament, i els negres seguien udolant... Cada cop s'acostaven més...
  Aquí els nervis d'una de les noies no ho van poder suportar i va disparar una metralladora. Al mateix moment, la resta dels guerrers van obrir foc i Madeleine va bordar tard:
  - Foc!
  Diverses desenes d'anglesos van ser segats alhora, un dels camions va esclatar en flames. La resta dels britànics van obrir foc indiscriminadament. Madeleine, aprofitant el moment, va cridar:
  - Llançar granades ofensives junts!
  Les noies del batalló d'elit de les SS "She-Wolf" llancen granades lluny i amb precisió. I que s'han format des de la infància, i també han patit tècniques especials. Això és quan estàs entrenant amb una descàrrega elèctrica, ets una mica lent amb el llançament i estàs commocionat. La Gerda i la Charlotte també van llançar els seus regals. I els britànics estan de cap per avall... És molt divertit. Tiren a l'atzar, i els negres segueixen cridant en un llenguatge incomprensible. Sens dubte, són una canalla...
  I la Gerda tira i tira, alhora que canta:
  - Hi ha un malson als alumnes de la SS! Un salt, un cop! Som llobes, el nostre mètode és senzill! No ens agrada estirar la cua del gat!
  Charlotte també gruny en resposta. Les bales disparades per ella trenquen el crani en fragments. I després se'ls treuen els ulls. Aquí hi ha un negre espantat que clava la seva parella rossa al costat amb una baioneta. Escopirà sang com a resposta. Charlotte canta:
  - Àngels de l'infern fosc estrellat! Sembla que tot a l'univers serà destruït! Necessites volar al cel com un falcó ràpid! Per protegir les ànimes de la destrucció!
  Els britànics actuen desorganitzats, la majoria són soldats colonials: negres i indis, àrabs. O cauen, congelant-se, o, al contrari, salten bruscament i comencen a córrer com llebres boges. Tanmateix, les noies disparen amb precisió i, tot i que les granades no volen lluny, els fragments són gruixuts! Ja queden pocs enemics. La Madeleine crida en anglès, la seva veu és tan ensordidorament alta que ni tan sols necessites un megàfon:
  - Rendeu-vos i us salvarem la vida! En captivitat tindràs bon menjar, vi i sexe!
  Va funcionar a l'instant i un cop es donen per vençuts... Mans amunt i...
  Van recollir cinquanta presoners, la meitat d'ells ferits. Madeleine va ordenar:
  - Acaba amb els ferits!
  Les "llobes" van disparar sense cerimònies bales a les temples d'aquells que no podien mantenir-se dempeus, i la resta van ser carregades en cotxes i conduïdes a la base més propera.
  Després de la sorra calenta del desert, els peus descalços de la Gerda estan molt contents de sentir la goma suau. Fins i tot gemega de felicitat... Els camions americans són molt còmodes i no tremolen durant el viatge. Havent guanyat, les noies estan alegres. Charlotte va preguntar a la Gerda:
  - Quants n'has matat?
  La noia va arronsar les espatlles amb sorpresa:
  - No ho saps? No vaig ser l'únic que va disparar... Però crec que n'hi havia molts!
  Charlotte va calcular:
  - Som un centenar, en va matar uns tres-cents, que vol dir tres per germà, és a dir, per germana! Un inici de guerra impressionant!
  La Gerda va fer un gest amb la mà amb indiferència:
  - Això no és important per a mi! El més important és que no va morir ni un sol amic. Tot i que això és, és clar, estadístiques, tres-cents enemics van ser destruïts, i del nostre costat només dos guerrers llops van resultar ferits lleus. Fins i tot em sorprèn com encara no hem conquerit completament l'Àfrica, amb aquests guerrers.
  Charlotte va arruïnar immediatament l'estat d'ànim:
  - Bé, vam perdre amb aquests desgraciats guerrers al XVIII!
  La Gerda va negar amb el cap clar, com coberta de neu de Cap d'Any:
  - Això és per traïció! Però, de fet, estàvem més a prop que mai de la victòria i això era evident per a tots els que no són cecs! Ai, ens van interrompre!
  Charlotte va acceptar, gratant-se amb destresa darrere de l'orella esquerra amb els dits nus:
  - Sí, traïció, sabotatge, mediocritat dels militars... Però encara vam trencar els russos, obligant-los a rendir-se el 1918! Ah, estaria bé fer una passejada per les extensions de Rússia, allà fa genial, però aquí fa calor!
  La Gerda va riure alegrement:
  - Però a Rússia hi ha gelades tan fortes... Però quan vaig córrer descalç per la neu a les muntanyes, sé quina tortura és.
  Charlotte va mostrar les dents:
  - La petita Gerda corre descalça per la neu ardent... Això és simbòlic, com en un conte de fades... Contes de fades sobre un pur, encara infantil i gens egoista...
  La Gerda va fer l'ullet alegre a la seva amiga:
  - És com si haguéssim d'anar al Führer?
  Charlotte va confirmar:
  - Gairebé! Només conduïm, no correm descalços per la sorra calenta del desert. I fins i tot després de la victòria.
  El negre lligat va murmurar en alemany:
  - Àngels terribles, estic preparat per servir-vos! Ets una deessa, jo sóc la teva esclava!
  Charlotte va acariciar el cabell arrissat marró de la captiva negra amb el seu peu lleugerament rugós:
  - Els negres ja sou esclaus per naturalesa! Això, és clar, d'una banda és bo, algú ha de treballar molt des de l'alba fins al capvespre, fer treballs domèstics... Però un esclau per naturalesa, per naturalesa vil, és un traïdor i no es pot confiar amb una arma. . Els alemanys, al seu torn, som la nació més cultural i altament organitzada de la Terra. Una gran nació de guerrers, i no és sense raó que els mercenaris alemanys van servir a tots els exèrcits europeus i fins i tot a Rússia, la majoria de vegades en posicions de comandament!
  Gerda va dir ferotge:
  - Sí, ens serviràs d'esclau. Tenim parroquis especials per als negres. I de moment tot el que has de fer és...
  Charlotte va suggerir:
  - Que ens besin els peus. Després de tot, serà agradable per a nosaltres, i el Níger s'humiliarà.
  La Gerda va negar amb el cap enèrgicament:
  "No sé com estàs, però és repugnant que la pell pura de l'ari toqui els llavis del Níger pudent". Tan...
  Charlotte no estava d'acord:
  - No realment! Al contrari, m'hauria agradat. Doncs mira...
  La ardent bellesa de cabells vermells va llançar la seva petita cama a l'home negre. Va començar amb entusiasme a besar els dits llargs, suaus i cisellats de la deessa. I la noia només va somriure tendrament com a resposta, els llavis gruixuts de l'home negre feien pessigolles a la seva pell bronzejada. La llengua del presoner va recórrer el peu elàstic i lleugerament polsós de la noia. Encara és agradable quan humilies un home fort, gairebé de dos metres.
  La Gerda es va sorprendre:
  - És estrany, però no et fa fàstic?
  Charlotte va somriure:
  - No realment! Per què m'hauria de fer fàstic?
  La Gerda va optar per romandre en silenci: per què hauria d'intervenir en els afers de la seva amiga? De fet, se'ls va criar que una dona alemanya no només hauria de ser una guerrera, sinó també una dona amorosa, amable i una mare sana. Però ella mateixa encara no ha pensat en els nois, potser a causa d'un esforç físic intens, o simplement encara no ha trobat la seva parella. Tanmateix, Charlotte també sembla estar cansada d'això. Va colpejar el negre al nas amb el turmell, tant que li va començar a fluir el nas i li va suggerir a la Gerda:
  - Potser podem cantar?
  Gerda va assentir:
  - És clar, cantarem! En cas contrari, es torna trist!
  Les noies van començar a cantar i les seves amigues es van unir, de manera que la cançó va fluir com una cascada:
  El meu estimat i jo sortim del matoll,
  Amagant una tristesa sobrenatural!
  I el fred, ardent, esgarrifós,
  El motiu trencat perforat!
  
  Peus descalços a la neu,
  Les noies es posen blanques!
  Les males tempestes rugeixen com llops,
  Trastorn estals d'ocells!
  
  Però la noia no té por
  És una lluitadora poderosa!
  La camisa amb prou feines cobria la carn,
  Segur que guanyarem!
  
  El nostre guerrer és el més experimentat,
  No es pot doblegar amb un martell!
  Aquí els aurons es mouen suaument,
  Els flocs de neu cauen al teu pit!
  
  No és costum tenir por,
  No t'atreveixes a tremolar pel fred!
  L'adversari és gros amb el coll de bou,
  És enganxós i fastigós com la cola!
  
  La gent té tanta força
  Què va aconseguir el sant ritu!
  Per a nosaltres tant la fe com la naturalesa,
  El resultat serà victoriós!
  
  Crist inspira la Pàtria,
  Ens diu que lluitem fins al final!
  Perquè el planeta esdevingui un paradís,
  Tots els cors seran valents!
  
  La gent aviat serà feliç
  Que la vida sigui una creu pesada de vegades!
  Les bales són brutalment mortals
  Però el que va caure ja s'ha aixecat!
  
  La ciència ens dóna la immortalitat,
  I les ments dels caiguts tornaran al seu deure!
  Però si ens agafem, creieu-me,
  L'enemic de seguida farà malbé la puntuació!
  
  Per tant, almenys pregueu a Déu,
  No cal equivocar-se, sigues mandrós!
  El jutge totpoderós és molt estricte,
  Almenys de vegades pot ajudar!
  
  La Pàtria és la més estimada per a mi,
  Sant, país savi!
  El nostre líder, agafa les regnes amb més força,
  La Pàtria ha nascut per florir!
  Les noies del batalló d'elit de les SS "She-Wolf" van cantar molt bé, i les paraules eren plenes d'ànima. En general, hi ha un estereotip que un SS vol dir botxí! Però això no és cert. Hi havia, per descomptat, unitats punitives especials, la majoria de vegades com a part de les divisions de seguretat que duien a terme operacions especials, però la majoria de les divisions de les SS eren simplement els guàrdies d'elit de la Wehrmacht. En general, cal dir que la propaganda vermella i totalitària no és la font d'informació més fiable sobre la Segona Guerra Mundial. Al cap i a la fi, és evident que els líders comunistes d'Agitprop no podien evitar ser imparcials i cobrir objectivament els esdeveniments. Per tant, és difícil de jutjar on hi havia veritat real sobre les atrocitats dels nazis i on hi havia ficció. En qualsevol cas, els que es dediquen seriosament a la investigació històrica es veuen obligats a admetre que no tots els guerrers de les SS són un botxí i un monstre. A més, abans de l'atac a l'URSS; En general, els nazis es van comportar de manera tolerant als territoris ocupats; fonts occidentals no indiquen cap atrocitat ni represàlies massives.
  I ara les noies ajudaven els presos a sortir dels cotxes; van acariciar les espatlles amples dels homes tímids d'una manera amistosa. Després d'això, les noies van ser convidades a refrescar-se...
  El dinar va ser modest, però es va disparar una zebra al desert i cada noia va rebre un kebab cuinat a l'estil àrab. En general, els àrabs, almenys exteriorment, eren amables i els que sabien alemany fins i tot intentaven fer broma o acariciar suaument les cames de les noies.
  La Gerda va allunyar l'àrab enganxós i va dir:
  - No sóc per tu!
  Charlotte va seguir el mateix:
  - Fes-te un harem!
  La Gerda va somriure i va suggerir:
  - Però digues-me, Charlotte, què faries si fossis la dona del sultà?
  L'amic pèl-rojo va comentar dubtós:
  - Aquesta és en realitat una felicitat discutible... Tot i que depèn de la dona de quina sultà. Si el gran Imperi Otomà estigués en el seu apogeu, aleshores... Fins i tot seria molt bonic... reformaria l'exèrcit turc, milloraria les armes... I probablement primer giraria la mirada cap a l'est.
  Gerda va estar d'acord:
  - Dret! Però és una llàstima per a Turquia que fins i tot en el seu apogeu no pogués conquerir l'Iran. Això era bastant realista, sobretot perquè l'exèrcit persa estava endarrerit. Em pregunto, Gran Führer, quina decisió prendrà: conquerir Turquia, o incloure-lo a la seva coalició, llançant un os als otomans, incloses algunes de les terres poc valuoses de l'Iran?
  Charlotte va arronsar les espatlles amb confusió.
  - No ho sé! De fet, fa poc hi ha rumors que atacarem l'URSS... Diuen que les riqueses russes i les riques terres d'Ucraïna no són realment necessàries!
  La Gerda va agafar la tassa de te amb els dits dels peus descalços i, amb força habilitat, se la va aixecar fins a la barbeta, abocant-se el líquid marró dins ella mateixa. Al mateix temps, la noia va aconseguir parlar:
  - Ucraïna té terres molt riques i riques. Sota un savi lideratge alemany, i amb la nostra alta cultura agrícola, produiran collites rècord. I llavors el nostre pa serà més barat que l'aigua. I això serà en benefici dels mateixos ucraïnesos, perquè el govern soviètic simplement els està robant, obligant-los a morir de gana!
  Charlotte va assentir.
  - Ensenyarem a aquests eslaus la nostra gran cultura germànica! IlЈluminem-los!
  Aquí la conversa es va interrompre per crits grollers, el temps de descans s'havia acabat.
  Però després de dinar, les noies es van tornar a fer cua i les van obligar a marxar pel desert. Després de dinar, els costava córrer i les noies fins i tot gemegueren lleugerament fins que, però, els seus cossos s'escalfaven. I així es van córrer com jerboes.
  Aquesta és una batalla virtual... I Àfrica esdevé alemanya... I el front soviètic-alemany...
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig va tornar a passar a l'ofensiva. Hi ha batalles tossudes.
  Christina, Magda, Margaret i Shella lluiten a la Pantera. El vehicle, tot i que no és ideal, té un canó de tir ràpid i de llarg abast, és moderadament àgil i té una bona armadura frontal.
  Les noies alemanyes van descalces i en bikini, malgrat el fred. I duen a terme una batalla maniobrable.
  Aquí la Christina fa un tret... L'obús colpeja la torreta T-34-76 i la perfora. Un tanc soviètic s'atura, abatut.
  Les noies estan cridant a tot cor:
  - El nostre s'ho va agafar!
  Aleshores la Magda dispara. La bellesa amb els cabells daurats també va colpejar.
  Sí, així es va arrencar la torreta dels trenta-quatre.
  Les noies tigressa es tornen disparant. I amb molta precisió. Així que van colpejar un altre tanc soviètic.
  Margaret va colpejar el següent. I va colpejar el canó autopropulsat SU-76. Golpejat amb destresa. I ella va cantar:
  - La nostra Alemanya infernal és forta, protegeix el món!
  I com es mostrarà la llengua!
  Llavors va colpejar Shell amb un canó. Colpeja el tanc soviètic KV-1S. La noia també va fer una bona feina.
  Sí, quatre guerrers en bikini lluiten i no tenen por del fred. Després que les dones van començar a lluitar, les coses van anar molt més bé per al Tercer Reich.
  Aquí hi ha els pilots Albina i Alvina al cel. Ambdues belleses van en bikini i descalços. Lluiten a Focke-Wulfs. I aquest és un cotxe molt seriós.
  Albina, disparant des de canons d'aire, diu:
  - Croquet actiu! No et penedeixis de les paraules!
  I com brillarà amb un somriure enlluernador! I enderrocarà dos avions soviètics alhora.
  L'Alvina també va tallar fins a tres amb canons d'aire i va piular:
  - La meva entrada serà mortal i mat!
  Després d'això, la noia va mostrar les dents i les va mostrar! Ella és tot un encant, i plena d'encant fenomenal.
  L'Albina talla un altre avió Yak-9 i xiscla:
  - Per què es necessiten pilots soviètics?
  Alvina enderroca LAGG-5 i diu amb confiança:
  - Perquè els alemanys puguem cobrar les factures!
  Magnífica parella de noies. Com es van posar a recollir premis per ells mateixos. Realment no pots discutir contra aquestes belleses. Enderroquen avions i mostren les dents.
  I el secret principal és que amb el fred, les noies han d'anar descalces i en bikini. Aleshores les factures vindran soles.
  I no et vesteixis mai. Sacseja el teu pit nu, i sempre et tindran molta estima!
  L'Albina va tallar un altre avió de l'Exèrcit Roig i va cantar:
  - En gran altura i puresa estelЈlar!
  I va picar l'ullet, saltant i sacsejant els peus nus, rugint:
  - A l'onada del mar i foc furiós! I en un foc furiós i furiós!
  I de nou la noia enderroca l'avió amb un enfocament enèrgic.
  I llavors l'Alvina ataca l'enemic. Ho fa a la volta de la cantonada, mostra les dents i xiscla:
  - Seré un súper campió del món!
  I de nou cau el cotxe atropellat per la noia. Sí, l'Exèrcit Roig ho passa força malament.
  I l'Albina rugeix amb èxtasi salvatge:
  - Ara sóc botxí, no pilot!
  Abat un altre avió soviètic i xiula:
  - M'inclino sobre la vista i els míssils es dirigeixen cap a l'objectiu, hi ha una aproximació més per davant!
  El guerrer actua de manera extremadament agressiva.
  Aquí les dues noies estan atacant objectius terrestres. L'Albina colpeja el trenta-quatre i xiscla:
  - Aquest serà el final!
  Alvina colpeja el SU-76 i xiuxiueja:
  - Fins a la destrucció completa!
  I com sacseja el peu descalç!
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig no va aconseguir un èxit significatiu. Només a la zona de Rzhev van aconseguir fer una petita falca, però introduint reserves, els alemanys van restablir la situació. Els Krauts són molt forts.
  I el maig de 1944, després d'haver reposat les seves tropes amb nous tancs, inclòs el Panther-2 més avançat i millor protegit, van passar a l'ofensiva a la zona de Kursk i Rostov-on-Don.
  Tot no seria tan dolent si un gran nombre d'àrabs i negres no haguessin participat a l'ofensiva. I el més important, Türkiye també va entrar a la guerra. Per tant, la situació s'ha tornat extremadament alarmant.
  I l'Exèrcit Roig, patint grans pèrdues, es va retirar davant les forces superiors de la Wehrmacht.
  Però les valentes sis noies, dirigides per Alenka, van lluitar ferotgement amb els Krauts. I les forces eren clarament desiguals.
  Alenka va lluitar per Kursk, que va ser assaltat pels nazis. La bellesa desesperada va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Glòria a Rus i al nostre estimat partit!
  Aleshores la Natasha va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Cuidem la noia descalça!
  Després, Anyuta també va enviar un regal de la mort amb els dits dels seus peus nus i es va marcir:
  - Serà un cop meravellós!
  L'Agustí, pèl-rojo, va agafar i va enviar un regal d'aniquilació amb el seu membre inferior nu i va xisclar:
  - Apuntant el radar al cel!
  I llavors la Maria de cabells daurats va donar la mort als nazis amb les cames nues.
  I ella va cantar:
  - A Madagascar, al desert i al Sàhara! He estat a tot arreu, he vist el món!
  I aleshores la Marusya llança un munt de plantes nues dels seus peus i canta:
  - A Finlàndia, Grècia, i a Austràlia, Suècia, et diran que no hi ha noies més maques que aquestes!
  Sí, les sis noies van lluitar molt bé. Però els Krauts encara van prendre Kursk...
  No, no pots resistir forces tan superiors. Els feixistes estan sent tossuts.
  I què vol dir la preparació dels monstres?
  Adolf Hitler estava simplement boig: sentir-se com un autèntic dèspota, a qui tothom obeeix i tremola. Sí, si voleu els èxits de Stalin, heu de ser com Stalin, sense pietat i exigent amb els altres i amb vosaltres mateixos (això és exactament com va pensar Joseph Vissarionovich en aquest ordre!). Ara el cruixent és decent i el cotxe començarà a moure's. En general, Alemanya, tenint en compte els seus satèlЈlits, té un gran avantatge sobre l'URSS en la quantitat d'equips industrials, en la mà d'obra qualificada i en el nombre d'enginyers a tots els nivells. Això és un fet, però la producció d'armes encara no està a l'alçada! Alemanya es va quedar per darrere de l'URSS durant la guerra, malgrat totes les destruccions a Rússia. I de què? Això sí, per un cert caos que regnava en diversos departaments i, sobretot, en la indústria militar. A més, la manca de matèries primeres, així com la subestimació del potencial de l'enemic, van tenir un paper negatiu. En particular, l'any 1940, la producció d'armes a Alemanya va ser inferior a la de 1939 (si tenim en compte el total amb munició inclosa), i això malgrat que la guerra ja estava en marxa, i el Tercer Reich va prendre el control de grans territoris amb enormes reserves de capacitat de producció. Bé, què podem dir de les capacitats organitzatives de Hitler? No massa, va brillar a la indústria militar.
  El Führer va declarar en un llarg discurs:
  - En matèria de supervisió de l'aviació, s'atorguen poders d'emergència a Sauer. Seguirà de prop la quantitat d'equips produïts i, no menys important, la qualitat. A més, molts dels teus amics Goering, tot i que abans van ser bons ass, no són capaços de treballar de lideratge. No tots els bons soldats són també un general excelЈlent, de manera que en comptes de l'Eric penjat, l'esfera tècnica estarà dirigida per una persona d'entre empresaris professionals que sigui capaç de reformar i reequipar les forces de l'aviació. Al cap i a la fi, Gran Bretanya no dorm, està augmentant tant la quantitat com la qualitat de les seves forces armades, i especialment la seva aviació. Hem d'estar dos caps per davant de l'enemic, una dotzena de passos, sinó perdrem completament la nostra superioritat sobre l'enemic. Per tant, calen passos qualitatius.
  Goering va respondre tímidament:
  - Els meus amics, persones contrastades que han demostrat la seva eficàcia i professionalitat en el combat.
  El dictador posseït es va posar furiós:
  - O potser jo, al teu parer, vaig oblidar qui va perdre la batalla d'Anglaterra? O qui va fracassar el pla quadriennal per al desenvolupament de l'economia nacional. O també vols ser colpejat amb varetes, i fins i tot públicament. Així que tanca la boca i calla abans d'empalar-te!
  Goering fins i tot es va ajupir amb por. Per desgràcia, no s'ha de jugar amb el Führer. Aleshores es va tornar a sentir el soroll i un altre jet ME-262 va enlairar al cel. El cotxe era massiu i tenia dos motors. Les ales estan lleugerament escombrades, el caça en si sembla força amenaçador. Les seves característiques de velocitat, per al 1941, són generalment decents, i fins i tot per als estàndards mundials són rècords. És cert que la màquina en si encara no és del tot fiable i requereix depuració. El dictador feixista, però, ja ha donat les característiques de nous caces més avançats... El ME-262 pesa més de sis tones, la qual cosa significa que hi ha una mica de sobrecàrrega. Un avió de caça ha de ser petit, barat i àgil. En aquest sentit, el ME-163 podria ser força bo, però el seu motor de coet és massa forçat i només funciona durant sis minuts (o millor dit, encara funcionarà!), la qual cosa significa que l'autonomia només es troba en un radi de cent quilòmetres. . Com a bombarder a l'estil Blitz o caça de cobertura per a atacs de l'armada a Anglaterra, no és, per descomptat, adequat.
  Però el ME-262 pot portar un munt de bombes, és a dir, tant com el Pe-2, un avió soviètic de primera línia. És a dir, una solució excelЈlent tant per a escombraries de caces com per donar suport a les tropes. Tanmateix, per què no crear un caça a l'estil del Comet ME-163, però sense motor de coet, però amb un motor turborreactor? Van intentar millorar el "Cometa" i semblava augmentar el temps de vol a 15 minuts (és un rang de fins a 300 quilòmetres), que és generalment acceptable per a la Batalla d'Anglaterra. Encara es pot arribar a Londres des de Normandia... Encara que no tot és tan evident, també cal bombardejar-lo i tornar, i quinze minuts no van ser tan ràpids. En el futur, els coets i els avions de combat van ser reconeguts com un carreró sense sortida en l'aviació. Però el disseny del "Comet" és molt interessant, amb la seva petita mida i lleugeresa, el que significa que és barat i maniobrable.
  A més, també hi ha caces molt prometedors que pesen generalment 800 quilograms, tals planeadores que es poden utilitzar en batalles aèries. És cert que a causa del seu curt abast, els vols amb ells només es poden dur a terme en batalles defensives, o lliurar-se a Londres en... Transports, i després recuperar els pilots. Ho haureu de pensar aquí. En la història real, els planadors mai van tenir temps de lluitar, i per alguna raó a Corea, els generals de l'aviació soviètica no es van atrevir a provar aquesta idea. En general, no és trist, però durant la guerra de Corea, el pilot nord-americà va ser el primer a aconseguir victòries. Així que els Yankees no s'han de subestimar.
  Després d'acabar el vol, una jove de cabells ros va saltar de la cabina i va córrer cap al Führer a tota velocitat.
  El posseïdor nazi número u li va estendre la mà perquè li fes un petó. El que és bo és quan les noies t'estimen, i el Führer, pel que sembla, és idolatrat sincerament per tots els alemanys, o millor dit, gairebé tots excepte uns quants presoners dels camps de concentració. El pilot va dir amb entusiasme:
  - Aquest és simplement un avió magnífic, té tanta velocitat i potència. Destrossem tots els cadells de lleó com una ampolla d'aigua calenta d'un substitut!
  El Führer va aprovar l'impuls de la noia:
  - És clar, ho trencarem, però... La depuració de la màquina s'ha de fer a un ritme més ràpid, i això s'aplica especialment als motors. Aquí, òbviament, caldran mesures radicals per millorar-les, però si alguna cosa el dissenyador líder ajudarà!
  Tots van bordar a l'uníson:
  - Glòria al gran Führer! Que la Providència ens ajudi!
  Va començar a sonar l'himne del Tercer Reich i una columna de joves combatents de la Hitler Jugent va avançar. Nois d'entre catorze i disset anys marxaven al tambor en una formació especial. I aleshores va passar el més interessant: van marxar adolescents de la Unió de Dones Alemanya. Portaven faldilles curtes, els peus nus i nus de les belleses atreien la mirada dels homes. Les noies van intentar aixecar les cames més amunt, però al mateix temps van tirar els dits dels peus cap enrere i van colЈlocar amb cura els talons. Una visió entretinguda de belleses amb figures impecables... Les cares eren realment diferents i alguns dels joves feixistes eren una mica grollers, quasi masculins, i també els deformaven. Sobretot quan van ajuntar les celles.
  Esteta Adolf va assenyalar:
  - Cal que els nois i noies rebin entrenament físic a més gran escala. I sé que s'està fent molt en aquest tema, especialment al Jungfolk, però el que cal és inclusiu i l'adopció dels mètodes espartans. Això sí, a més de fomentar el robatori... Els nostres nois i noies han de créixer per ser gent decent i alhora despietada.
  El comandant suprem va fer una pausa. Els generals callaven, probablement tenien por d'oposar-se, però no volien confirmar l'obvi. El Führer va continuar:
  - La guerra no és una broma, però la crueltat cap als enemics s'ha de combinar amb l'assistència mútua i el sentiment de germanor cap als companys. Això és el que hem d'inculcar a tothom... El nou superhome és despietat amb els altres, però encara més ha de ser despietat amb ell mateix. Perquè primer s'ha d'eradicar la inferioritat de l'ànima, i després el feble cos humà s'aixecarà!
  Una altra pausa... Els generals i dissenyadors es van adonar de sobte i van començar a aplaudir vigorosament. El Führer semblava satisfet:
  - Això és millor, però ara m'agradaria veure una imitació del combat aeri. Tan formidable i tot destructiu...
  Heinkel va preguntar tímidament:
  - Amb munició real o obusos, el meu Führer?
  El número u nazi va assentir amb el cap:
  - Això sí, amb els de combat. A més, m'agradaria tenir en compte l'efecte del dispositiu d'expulsió. Després de tot, hi estàs treballant... - El Führer va sacsejar els punys. - Quan, finalment, estigui llest i es posarà en producció en sèrie. Després de tot, un pilot experimentat és un pilot experimentat que ha de ser protegit per a futures batalles!
  El Fuhrer-Terminator, però, va decidir mostrar als dissenyadors un disseny més modern del dispositiu d'expulsió. Aquest sistema hauria de ser menys feixuc, més senzill i més lleuger. Bé, el squib econòmic, ja dominat per la indústria alemanya, és molt adequat per a aquest propòsit.
  El diagrama s'havia de dibuixar sobre la marxa, però Hitler era un molt bon artista, i dibuixava clarament, ràpidament, les línies dels diagrames i els girs eren uniformes i clars sense regles ni brúixoles. L'encertat Terminator va pensar que era estrany, és clar, que els alemanys, tenint, en general, una ideologia tan forta i fins a cert punt avançada com el nacionalsocialisme i el sistema totalitari, filtrassin la guerra als russos. Potser això es deu al fet que els soldats russos eren més forts i resistents que els alemanys i van aprendre a lluitar més ràpid.
  En general, si mirem el curs de la guerra en conjunt, aleshores els russos, o més aviat els militars soviètics, van aprendre a lluitar, però els alemanys semblaven haver oblidat com... El seu comandament prenia decisions a nivell de primer. -alumnes de grau, i potser fins i tot inferior si l'alumne de primer grau té experiència en la realització d'operacions militars en estratègies en temps real. I el fet que de vegades els nens de sis anys ja lideren exèrcits virtuals amb tanta habilitat és una cosa de la qual ells i Zhukov i Mainstein poden aprendre. Tanmateix, alguns investigadors consideren que tant Zhukov com Mainstein són mediocritats. També hi ha contradiccions pel que fa al nombre d'equips, en particular d'equip francès capturat. La memòria de Hitler (un bon record, sobretot quan encara estava sa!) va suggerir que hi havia 3600 tancs capturats capturats als francesos, una xifra molt impressionant... Alguns models, com el SiS -35, eren superiors en blindatge a el T-34 només en blindatge frontal. Així, aquest tanc es pot produir fàcilment a les fàbriques franceses, excepte potser substituint l'arma de 47 mm per un canó de 75 mm de canó llarg. De fet, fins i tot això pot no ser suficient. La Gran Bretanya i els Estats Units en general sempre han valorat sobretot l'armadura dels seus tancs. Per exemple, el Churchill de quaranta tones tenia un blindatge de 152 milЈlímetres enfront dels 120 del tanc pesat IS-2.
  El Führer va dir una altra cosa als dissenyadors:
  - Tenim prou túnels de vent, així que busqueu un model més òptim de l'avió i creeu formes aerodinàmiques, sense portar la qüestió a proves cares, on també moren els nostres millors ass. Per exemple, un model d'ala voladora d'un avió és molt eficaç, sobretot si es pot canviar el gruix i l'angle d'inclinació. Ja us vaig donar el dibuix, així que el sense cua hauria d'estar llest. La seva velocitat estimada serà de fins a 1100 quilòmetres per hora fins i tot amb un motor Yumo. Així que endavant, però no siguis insolent!
  Adolf l'inadaptat també va aconsellar com augmentar la velocitat de bufat de canonades. Va captar la ironia mal amagada en les opinions dels dissenyadors: com va saber tant un simple caporal? No creuen en el geni del Führer? Bé, ho encertarem... o no, no ho encertarem, però els demostrarem que estem educats.
  Tot seguit es va dinar a la fresca, les criades van disposar taules i cadires. Preciós... Però quines reformes s'han de fer en el nacionalsocialisme? Com per reduir el nombre d'enemics tant com sigui possible i fer amics. Per exemple, no exalteu la raça alemanya a cada pas i fins i tot pot deixar de dividir els pobles en classes. No obstant això, la divisió de les nacions en nacions inferiors i àries encara no s'ha legalitzat formalment. Això simplifica les coses. En general, Hitler va començar l'extermini massiu dels jueus precisament després de l'atac a l'URSS. Per què tindria tals torçades? Potser esperava que el sionisme mundial el beneís per la guerra amb el bolxevisme, i Occident el recolzaria. I aleshores, quan Gran Bretanya i els EUA van dir decididament, no a la Wehrmacht, el Führer es va posar furiós? Va començar a venjar-se d'aquells jueus als quals podia arribar? Hitler és, per descomptat, un idiota per perpetrar l'Holocaust i, per tant, desacreditar la idea del nacionalsocialisme. Ara les paraules nazi i botxí s'han convertit en sinònims. Molts també confonen nacionalisme i feixisme, potser per la consonància de la paraula nazi. Però això no és cert. El feixisme, en principi, no té cap relació directa amb el nacionalsocialisme. En el seu nucli, el concepte de feixisme va sorgir a França al segle XIX i tenia un significat completament diferent.
  Una mena d'essència dels ensenyaments del feixisme en la seva versió original es va reduir a l'establiment d'un esperit corporatiu, un sentit de companyonia entre els capitalistes. Mussolini va introduir llavors els ensenyaments del feixisme als seus camises negres. Bé, els nazis van ser cridats primer feixistes pels seus enemics i competidors polítics. Per ser sincers, els nazis van actuar de manera cruel, de manera que aquell feixista va adquirir un significat abusiu i negatiu. A Rússia, en un moment, els nacionalistes van experimentar un cert ascens, sobretot a principis dels noranta, arribant a un màxim el 93-94. Llavors, la guerra de Txetxènia va provocar un augment del sentiment pacifista de la societat i un declivi temporal del nacionalisme. La guerra a Iugoslàvia i el bombardeig de Sèrbia van provocar un augment temporal del patriotisme, però després es va produir una escissió en el moviment nacional. A Rússia, els nacionalistes tenien un problema amb els líders... No tenien el seu propi Führer... És cert que Jirinovski es comparava amb Hitler, i fins i tot va superar en certa manera Adolf. Per exemple, en la velocitat de l'enlairament polític, en un termini de quatre anys després de la fundació del partit, per ocupar el primer lloc a les eleccions parlamentàries. Però Zhirinovsky es va comportar sense raó i no només va aconseguir l'èxit, sinó fins i tot mantenir el que havia aconseguit. Aquí he de dir, en primer lloc, que va ser culpa seva. Disciplina insuficient al partit, escàndols en què es va involucrar. Però el veritable Hitler mai es va asseure al Reichstag i ningú va mostrar les seves rabietes pelЈlícules a la televisió. I no hi havia la televisió en si. Tot i que l'èxit de Zhirinovsky a les eleccions de 1993 va ser un mèrit del seu treball reeixit amb l'audiència de televisió.
  Una bella noia d'entre els criats es va asseure al costat del Führer i li va posar la mà al genoll nu. Arrullat:
  - Estàs pensant en alguna cosa, meu Führer?
  El dictador nazi i alhora un jugador virtual es va animar. Es va adonar que encara no havia acabat la sopa de verdures i l'amanida de fruites. El Führer va fer un petó a la noia als llavis, sentint el seu aroma juvenil i dolç i va dir:
  - Aniràs al cotxe amb mi. I tots poseu-vos a la feina, s'ha acabat l'hora de menjar.
  I de nou, els engranatges de l'estat, tot i que el mecanisme no estava ben engrasat, van començar a girar. A la tornada, el Führer va fer l'amor amb la bellesa, i fins i tot es va sorprendre d'on va aconseguir tanta energia i força. Després de tot, van dir que el Führer era impotent i, en general, suposadament discapacitat, havia tingut sífilis (una mentida) i havia estat castrat (una ficció total!). És cert que Hitler no va aconseguir tenir descendència... Bé, demà, ell mateix s'encarregarà d'aquest assumpte... O no, encara haurà de convidar Himmler. En general, en la història real, el Führer va reforçar fortament el paper de les SS. Pel que sembla, ell també haurà d'anar per aquesta via en aquesta alternativa. I que la subordinació de la policia criminal a l'estructura de les SS en el seu conjunt és raonable; ara totes les dades i fitxers es fusionaran en una sola font. A més, l'ús de la tortura contra els delinqüents i els mètodes avançats d'interrogatori que són característics de la Gestapo i altres estructures de la policia secreta augmentaran significativament la taxa de detecció.
  La veritat pot augmentar i el nombre de víctimes innocents pot augmentar, però... La gran majoria dels homes de les SS són persones decents, i un investigador experimentat, per regla general, veu immediatament si una persona menteix o diu la veritat, i ell poques vegades s'equivoca. Això es pot jutjar a partir de moltes cròniques del crim.
  Després d'haver decidit uns quants assumptes més d'actualitat i convidant dues noies noves a escalfar el llit, el Führer, recolzant el cap sobre els pits nus i exuberants de la bella, es va adormir...
  Aquesta vegada, va tornar al somni que havia interromput abans, sobre una grandiosa batalla espacial. De nou en el seu lluitador transparent, i l'enemic està tractant d'atacar les files de l'exèrcit de la Gran Rússia. I el Führer del joc Hypernet, i la seva parella, una rossa grassa, però alhora musculosa, intenten actuar, ajudant-se simultàniament. Els lletjos combatents enemics intenten agafar els números, utilitzant la seva superioritat numèrica. La desharmonia de les armades militars de Dermostan és cada cop més sorprenent. Els seus vaixells semblen cada cop més repugnants. El capità Vladislav, utilitzant la tècnica del "cub", va tallar el cotxe amb la forma d'una sabata torta i va dir:
  - No és per res que tant Hitler com Stalin tinguessin un pare que era sabater!
  En resposta, la seva parella rossa li va mostrar els talons nus i rosats:
  - No necessito botes ni altres sabates. Amb els peus nus sento molt millor la mínima curvatura del buit o les vibracions de l'espai! Oh meu Führer, t'agradaria ser una noia?
  Vladislav va riure en resposta:
  - Seria interessant per a poc temps. Tothom diu que les dones tenen orgasmes molt més forts i més llargs que els homes, així que realment volia comprovar si això és realment cert?
  La rossa va riure:
  - El progrés també us pot donar l'oportunitat d'experimentar això... Tret que, per descomptat, perdem la grandiosa batalla espacial. Hi ha massa enemics. També pot morir l'emperador Almaztiger 13, que encara no ha nascut però ja és el nostre comandant.
  La persona que va colpejar el Führer va dir:
  - Un comandant gran, com un cap a la guerra, com més gran és la mida, més greu és la pèrdua!
  En lloc de respondre, la rossa va començar a donar la volta al seu lluitador. Va fer un pretzel, amb prou feines evitant l'ariet, i després va disparar amb molta precisió. El vehicle de l'enemic va esclatar en flames i va començar a dividir-se en trossos molt petits, com llavors de rosella. La noia, agafant el xiclet amb els dits dels peus nus i llançant-lo amb tanta habilitat que va caure just sobre la seva llengua que sobresurt:
  - Preciós! Quan mastegues, després menja!
  Però el guerrer dur no va tenir tanta sort; va ser colpejat de nou, encara que fos tangencial i el capità guerrer va grunyir:
  - Què fart de les caricies d'aquestes dones!
  Els ulls de la rossa brillaven:
  -No estàs satisfet amb acariciar? Segurament vols alguna cosa més seriosa? Així de impacients sou tots, propensos a la traïció!
  Vladislav va riure i gairebé es va empassar una dura resposta d'entre els lluitadors de Dermostan. La imatge de la batalla ha canviat una mica. L'enemic semblava inesgotable, introduint cada cop més forces noves a la batalla. Els ultracuirassats eren especialment perillosos; enormes, com els asteroides, van sorgir lentament del buit, com dibuixats amb tinta simpàtica (que apareixia quan els encenlles una làmpada). Shit-stan va intentar en primer lloc doblegar els flancs, fer una maniobra envoltant, probablement per crear un calder a l'espai.
  Les tropes de la Gran Rússia van lluitar amb valentia i, al mateix temps, tampoc van defugir les maniobres. Així és com es va utilitzar el mètode de defensa mòbil, així com les maniobres i immersions agosarades. Per exemple, els creuers de batalla i les agafades de l'exèrcit espacial de la Gran Rússia van desaparèixer o, per contra, van aparèixer a la part posterior de l'adversari de malson. Recordava un peix que caçava en un forat de gel: van sortir, van agafar la presa (una mena d'insecte d'hivern, i si el caçador era un peix gat, llavors un ocell!) i van tornar al forat. En aquest cas, els vaixells de Dermostan es van perdre immediatament, van començar a aplegar-se, o fins i tot van obrir foc els uns als altres. Una divertida erupció de plasma amb la incineració de naus estelЈlars. Per exemple, fins i tot un ultracuirassat, després d'haver rebut diversos cops de míssils preon tèrmics, va esclatar en flames blaves i verdes. Aleshores, el gran guerrer (continua destruint els shitstans que s'enganxaven com una fulla de bany!) va veure una imatge dins d'un ultra-cuirassat ardent. I quin colós més impressionant, una tripulació de fins a dos milions de soldats i cinquanta milions de robots!
  Els militants dins del vaixell són diversos tipus de canalla: trolls, follets i diversos tipus híbrids, per exemple els més estesos: una barreja de paparres i cigarrets, o més ben dit, fins i tot burilles! Bé, criatures espantoses, com d'una pelЈlícula de terror dibuixada per un drogodependent.
  Les criatures volen escapar desesperadament, però al mateix temps xoquen entre elles, apunyalen, tallen, mosseguen. Aquí ve una màquina d'esgrima, especialment creada per al combat d'abordatge. I està armada amb espases quasi de plasma, no rectes, sinó corbes per a una varietat de maniobres. La primera màquina d'esgrima es va estavellar contra l'embolic viu dels que surten d'un vaixell enorme ardent de foc. Immediatament, trossos de carn picada i cossos cremats van volar en totes direccions. Una amiga va aparèixer darrere d'ella, semblava una aranya, només hi havia almenys trenta membres, i tenien forma de rierols d'aniquilació, capaços de tallar fins i tot un dinosaure per la meitat.
  Un dels agents de Dermostan va cridar:
  - Oh, no em tallis! El peó es va menjar la reina!
  Però va tenir mala sort, la burilla amb les potes d'una paparra, encara més repugnant, va xocar amb l'antena i hi va penjar-hi perforada. Tanmateix, la manera com cridava ja no es podia escoltar en aquella cacofonia més salvatge i cada cop més gran. Llengües de flames de plasma princeps, predominantment blau i taronja, van avançar als aterroritzats combatents de Shitmostan, fent-los fregir. I les màquines d'esgrima eren rampants dins de l'ultra-cuirassat. Pel que sembla, estava clarament imprès al seu programa: mata, mata i torna a matar! I realment no els importa qui. I als passadissos hi havia el soroll de la hiperhabitació més terrible.
  Tanmateix, l'ultraflama ja ha arribat a les màquines d'esgrima, així com molts follets i burilles de cigarrets ja s'han esmicolat en fotons. Així que l'ultra-cuirassat va començar a desintegrar-se gradualment en diverses parts. Tot i que la separació es va produir lentament, no semblava menys nefasta. Especialment amb el teló de fons de moltes altres, ja sigui com a supernoves en miniatura o, per contra, com a naus estelЈlars que es redueixen. Malauradament, no només de Dermostan, sinó de la Gran Rússia.
  Per exemple, un creuer amb l'emblema de la falç i el martell va perdre el control i va xocar contra un dreadnought enemic. Quan dues masses xoquen a velocitats per sota de la llum, és equivalent a ser embolcallades per un coet aniquilador. Vomita amb un poder aclaparador (si es pot dir així, és clar). L'explosió va florir com una tulipa amb pètals multicolors, consumint de sobte tot el que hi havia al voltant d'una dotzena de quilòmetres. Vladislav-Adolf va dir:
  - I els nostres nois sembla que ja són al cel!
  La rossa va comentar filosòficament:
  - El cel és l'únic bon lloc on ningú té pressa per arribar, encara que faci calor!
  El hit de Hitler va estar d'acord:
  - Aquestes són les paradoxes de l'univers. No volem acabar en un bon lloc, però el dolent ens arrossega! Així que ni tan sols està clar què és millor, la vida o la mort.
  La noia va comentar filosòficament:
  - La vida sempre és millor que la mort. No és per res que gairebé tota la gent ho pensi. Tanmateix, les opinions de la gent, com tot al nostre món, són relatives.
  El Führer va fer un altre gir força complicat, que li va permetre abatre un caça de dos places i, per tant, molt més car i ricament armat (que bellament va explotar, com si els focs artificials de combinacions complexes de materials pirotècnics haguessin esclatat), perles de matèria trencada escampada pel buit. Vladislav-Adolf va comentar:
  - Les idees de la gent tant sobre la natura com sobre Déu són molt contradictòries. En general, fins i tot hi ha un concepte de ment reactiva, és a dir, fins i tot de ment destructiva, que obliga a una persona a comportar-se d'una manera que no és en absolut el que haurien de manar els instints pragmàtics i les consideracions d'oportunitat.
  La rossa, amb dificultats per recuperar-se d'una immersió brutal (què més pots fer quan set lluitadors s'acosten a tu a la vegada), va dir:
  - Atura la pragmàtica - activa les matemàtiques!
  - No es divertit! - va replicar Vladislav.
  De sobte, davant del capità de l'aviació naval, va aparèixer una imatge del lloc de comandament de l'exèrcit de la Gran Rússia. De fet, això és, per descomptat, un do: la capacitat de penetrar el sant dels sants i fins i tot reconèixer, encara que no els plans d'una altra persona, sinó el propi comandament.
  Aquí està, el vaixell de guerra insígnia, l'impressionant vaixell insígnia de l'exèrcit espacial de la Gran Rússia amb un diàmetre de cent quilòmetres. I aquest vaixell, naturalment, també lluita, perquè desenes de milers de poderosos barrils d'artilleria no es poden condemnar a la inacció. Tanmateix, el vaixell insígnia ultra-cuirassat intenta actuar en sincronia amb altres grans vaixells. A l'enemic no se li pot donar la més mínima possibilitat de destruir el vaixell insígnia, on es troba el comandament principal de l'esquadra de l'exèrcit espacial de la Gran Rússia.
  Sorprenentment, el comandant general i el monarca són només un embrió a l'úter. La mare mateixa es troba immersa en un estat d'animació suspesa, ja que, si no, l'exercici de les seves funcions seria massa dolorós. I el funcionament del monarca embrionari ja prou desenvolupat, que té extremitats i, el més important, un cervell força gran, està assegurat per nombroses unitats cibernètiques. L'embrió en si, regnant sobre el Gran Imperi Rus, se sent força còmode.
  Sí, és clar, i està carregat per la necessitat, ja fa uns quants anys que està dins de la seva mare. Només es pot somiar amb anar a córrer o moure alguna cosa. I aquests són somnis dolorosos, perquè el naixement significa la desaparició immediata. L'embrió es comunica amb el món exterior mitjançant escàners. Per descomptat, no mostren l'aparença real del comandant embrionari, sinó una imatge més capaç d'inspirar confiança. En particular, un jove guapo apareix en forma de rei no nascut. Dona ordres a les tropes amb veu clara i dominant:
  - Utilitzar el principi de defensa elàstica. Com fa milers d'anys, forces més febles, inferiors en nombre, van utilitzar el fet indubtable que una massa més petita és molt més mòbil que una de gran. Com que una massa escassa es caracteritza per una inèrcia insignificant!
  La noia mariscal va confirmar:
  - Per descomptat... La capacitat de maniobra de l'exèrcit és la clau de la victòria. Per descomptat, cal evitar els extrems. Després de tot, la formiga no és el rei de les bèsties!
  El comandant embrionari va somriure:
  - Les criatures més mortals són els bacteris. Encara que no, potser ni virus! Encara que és un organisme primitiu, és efectiu! Aquí l'enemic va reunir forces enormes, de gairebé tot l'univers, el que significa que va exposar les àrees restants.
  El mariscal Fego amb coles morades i taronges va comentar:
  - De vegades n'hi ha prou amb un avantatge aparentment insignificant en una secció limitada del front per guanyar. Aquest és un estrany axioma de moltes batalles, de diferents civilitzacions!
  L'emperador fetal va riure a través dels escàners:
  - En aquest cas, esteu mirant l'arrel.
  Mentrestant, les armades de Dermostan van intentar reorganitzar-se en moviment. Una reserva molt important se'ls va acostar des de darrere. Milers de grans naus estelЈlars i milions de naus més petites van sortir utilitzant la formació de campana. Com a resultat, el poder ardent dels paràsits va augmentar notablement. La noia mariscal va dir emocionada:
  - Aquí hi ha una altra carta de triomf llançada per l'oponent bastard. No obstant això, el nostre reconeixement no va ser del tot a l'alçada; no es preveia la possibilitat d'introduir un nombre tan gran de forces.
  L'holograma de l'emperador en forma de nen va donar una puntada a l'espasa. El propulsor va colpejar la porta. Va explotar gairebé immediatament. En primer lloc, hi ha un flaix que menja els ulls, i després el creixement d'un bolet porpra que destrueix tot el que es troba a l'abast del canó del cuirassat. El nen holograma va dir:
  - Aquest és un gol fenomenal! Bé, que els oponents ho donin tot. Tinc una sorpresa preparada per a ell.
  Elf Fego va mirar la imatge de la batalla amb cert dubte. L'armada de Dermostan semblava terriblement formidable. Sobretot els ultra-cuirassats, els diàmetres dels quals arribaven als dos-cents cinquanta quilòmetres. L'elf va recordar de sobte el seu planeta natal... La natura allà és idílЈlica, ni tan sols hi ha insectes xucladors de sang. I lleons... Bé, no precisament lleons, sinó híbrids amb blat de moro. En general, aquest és un animal preciós: el cos és una flor de blat de moro i la crinera daurada es desenvolupa al vent. A més, les flors de blat de moro canvien d'ombra... Aquí hi ha una lletjor total, dirigida tant contra persones com contra elfs.
  El mariscal rossa va dir:
  "No sabem quantes reserves té l'enemic, però em sembla que és hora de moure el nostre regiment d'emboscada".
  L'emperador embrionari va objectar:
  - Ara no és el moment d'ensenyar les teves cartes!
  La noia mariscal va intentar argumentar:
  "Si el nostre poble mor, no hi haurà ningú per lluitar!"
  I llavors es va trobar el comandant embrionari:
  "No es pot guanyar una guerra sense víctimes". Als escacs pots, però en una batalla real no pots! La llei despietada de la guerra és que les pèrdues són com la pluja que rega els brots de la victòria, només cal assegurar-se que les pèrdues no es converteixin en un xàfec que eixugui els brots! - Aleshores l'holograma enviat des de l'úter de sobte es va tornar més amable de cara. - Però no us penseu que per reduir les pèrdues, especialment pel foc dels ultracuirassats, deixeu que les naus de la Gran Rússia es retirin en espiral.
  El mariscal elf va donar suport al comandant de l'embrió:
  - Això és tot, aquesta és l'única manera. Encara no se sap quantes forces l'enemic serà capaç de llançar fora de l'inframón.
  De fet, les naus estelЈlars de Shitmostan van intentar moure's en un dens ramat. Al mateix temps, no van estalviar gens munició, llançant míssils a milions, sense ni importar-se la precisió de l'impacte. Semblava que milers de milions de llumins s'estaven colpejant a través del buit per esclatar en hiperplasma, cremar tot el que viu i es mou, i després s'apaga. Els guerrers russos disparen amb molta més precisió, però el groller dreadnought de l'enemic va tronar, com un petard, escampant fragments com confeti. Confeti mortal que va abatre diversos vaixells de Dirmostan. I el nombre de fragates destruïdes de la civilització bastarda és completament incalculable. És cert que els vaixells russos estan morint. Aquí el creuer danyat, desesperat, es va precipitar com un tanc rus al Kursk Bulge i va embolicar l'ultracuirassat de l'enemic. Centenars de milers de vides es van interrompre alhora, i el foc va cremar, com si s'hagués volat una canonada de gas gegant.
  El mariscal nan va comentar tristament:
  - Ens dobleguen, però no ens rendem! - El comandant de la plaça es va adonar (o més aviat la seva imatge hologràfica, el propi nan estava en un altre vaixell de la classe Gross-Dreadnought!). - Caldria llançar almenys alguns contraatacs a les comunicacions i línies de subministrament enemigues.
  L'emperador fetal va somriure a través del seu holograma infantil.
  - Què, al teu parer, sóc un perdedor!
  El mariscal nan va grunyir i va estendre les potes:
  "Però no estalvien munició en absolut". Això vol dir que en tenen prou. No és així, senyor meu?
  L'emperador embrió va objectar:
  - No, no així! Un gran comandant és més valuós que el seu cap, així que un casc de precaució i un camuflatge d'astúcia no li faran mal! En resum, l'enemic segueix amb la dolça ilЈlusió que tot li va bé, però de fet la nostra victòria ja està a prop! Golpear de manera inesperada equival a substituir un puny per una espasa d'acer aliat!
  
  
  WITTMAN ÉS VIU
  Un petit canvi en la història associat al gran èxit dels nazis durant l'ofensiva a les Ardenes. Els nazis van avançar més ràpid, van poder creuar ponts i capturar magatzems amb armes, municions i combustible. L'èxit també va ser facilitat per la participació de Wittmann a la vaga, que, a diferència de la història real, no va morir! I què? Els herois reals no moren mai i són immortals! Wittman va continuar lluitant i acumulant els resultats. Després de la destrucció del dos-cents tanc, es va convertir en el primer i fins ara l'únic vaixell cisterna a rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants.
  El geni de Wittmann va canviar lleugerament el curs de la història. I els alemanys van resultar una mica més afortunats, més ràpids, més eficients. I van tenir èxit en el que gairebé va passar a la història real, però només faltaven un parell d'hores. I així es van capturar els magatzems, i l'exèrcit alemany va guanyar un poder aclaparador. Com a resultat, BrusselЈles va ser capturada i centenars de milers de soldats britànics i nord-americans van ser capturats.
  Stalin encara no tenia pressa per atacar, desitjant que els aliats fossin derrotats amb més força a Occident.
  Les batalles van demostrar que el Tiger-2 és una arma molt eficaç tant pel que fa a l'armament com a l'armadura frontal. Els alemanys, en veure que l'Exèrcit Roig era passiu a l'est, van desplegar unitats addicionals a la batalla i van començar a aprofitar el seu èxit. El Fritz també va adquirir el nou canó autopropulsat E-25, que era petit en grandària i pes, però tenia armes fortes i bona armadura i, sobretot, mobilitat.
  Com a resultat, noves victòries... Ara els Krauts són a París. Tornen a prendre la capital francesa.
  I això és el que vol Stalin: que els aliats siguin matats, i llavors l'URSS aconseguirà tota Europa.
  Stalin és una guineu astuta... Però Churchill tampoc és un idiota. Quan Roosevelt va morir, ell i Truman van signar una treva amb el Tercer Reich. Al mateix temps, retirant de França les restes de les tropes derrotades. I per descomptat amb un intercanvi complet de presoners de guerra, i fins i tot amb el subministrament de combustible i subministraments al Tercer Reich.
  Alemanya va respondre derogant les lleis antisemites. Tanmateix, els jueus van romandre als camps, però no van ser cremats, només van ser obligats a treballar, i els americans van enviar conserves i cereals als camps.
  Els alemanys tenien mà lliure a França i Itàlia. Ara Stalin va fer una proposta per a una pau separada. Però Hitler ho va rebutjar. Al juny va començar l'ofensiva de Fritz. Els primers tancs E-50 van entrar a la sèrie. Però va resultar que el cotxe no va tenir èxit del tot. El seu pes es va mantenir elevat, gairebé 65 tones, amb una silueta més baixa que la del Tiger-2, però el blindatge era del mateix gruix, clarament insuficient, sobretot als laterals. El canó de 88 mm amb una longitud de canó de 100 EL va resultar ser una mica millor. Va disparar dotze trets per minut.
  El rendiment de conducció es va afegir amb un motor més potent, que accelerava fins a 1200 cavalls de potència. En general, el tanc, per descomptat, va millorar en comparació amb el Tiger-2 i tenia una inclinació lleugerament més racional de l'armadura, però es va mantenir vulnerable des dels costats.
  L'E-100 estava millor protegit, però el seu gran pes dificultava el transport i l'ús de combat. El més reeixit va ser el canó autopropulsat E-25, amb una silueta molt baixa de blindatge frontal de 120 mm, un gran pendent i un blindatge lateral de 82, i un canó per al Tiger-2, era el millor autopropulsat. canó propulsat de la Wehrmacht i la Segona Guerra Mundial. Va accelerar a setanta quilòmetres per hora: un motor de 700 cavalls de potència, i fins i tot va rebotar obusos IS-2 al front.
  Els alemanys van donar el cop principal des d'Hongria, intentant salvar Budapest, que encara estava envoltada. La lluita va ser extremadament ferotge.
  L'ofensiva va començar el 22 de juny i l'Exèrcit Roig va construir una defensa molt potent. Els alemanys encara tenen pocs tancs de la sèrie E, només els canons autopropulsats E-25 en quantitats bastant grans: són bastant fàcils de fabricar i barats. Aquí hi ha dues noies en biquini ajagudes. El vehicle és més baix d'un metre i mig i gràcies a això, està tan ben protegit i armat amb un pes relativament baix.
  Dues noies, Charlotte i Gerda, ajagudes, van disparar contra les armes soviètiques. Davant d'ells, petits cotxes es mouen, controlats per ràdio, netejant camps de mines.
  La Charlotte Roja va disparar el canó. Va enderrocar l'arma soviètica i va sacsejar el pit, amb prou feines cobert per una fina tira de tela. I ella va arrossellar:
  - Foc de l'hiperplasma!
  I aleshores la Gerda li donarà una bufetada amb els dits nus dels peus. I xiula:
  - Sóc una noia molt maca i no està malament...
  El canó autopropulsat es mou. I de tant en tant s'atura. La seva armadura frontal està molt inclinada, i això li proporciona una bona protecció. Els obusos de les armes soviètiques són sensibles al rebot. I res no amenaça frontalment una pistola autopropulsada. Encara poden colpejar el costat. Però les noies no tenen pressa. L'eficaç canó autopropulsat supera el SU-100 en poder perforador, i també està millor protegit, més mòbil i alhora més lleuger.
  I l'Exèrcit Roig no té prou productes secs. Principalment el tanc T-34-85, que no és prou potent amb el seu canó i té una armadura feble. I el canó autopropulsat alemany E-25, per cert, és més lleuger, molt més fort en blindatge i canons.
  Les noies es barallen... Molt maques i joves. I les seves pistoles autopropulsades bombardegen i llancen...
  El Fritz finalment va aconseguir trencar cap a Budapest. Una victòria contundent, envoltat d'unitats soviètiques. Molts van ser capturats i assassinats.
  És cert que els nazis van patir pèrdues importants. I no hi ha tanta força. Bé, si encara s'estan produint equips, els recursos humans no són suficients.
  I nens i dones són reclutats a l'exèrcit. O estrangers, però no són prou fiables.
  No obstant això, la lluita continua... L'Exèrcit Roig resisteix amb molta tossuda, amb moltes línies defensives. Els alemanys avancen uns cent quilòmetres més i s'aturen. No tinc prou força. I el mateix Exèrcit Roig passa a l'ofensiva. Però tampoc té gaire èxit i allunya lleugerament els alemanys.
  Fins que arriba l'hivern... La primera línia s'estabilitza. El gener de 1946, l'Exèrcit Roig avançaria a Prússia Oriental i Polònia, però va fer pocs progressos.
  Els alemanys no mouen el vaixell a l'hivern. Les batalles són sagnants. Però la primera línia és lenta...
  I comença un període característic de la Primera Guerra Mundial. La primera línia es torna inactiva. Els alemanys i les divisions estrangeres avancen a l'estiu, i l'Exèrcit Roig a l'hivern. I ningú pot aconseguir un èxit significatiu.
  Any rere any la guerra continua. Els alemanys van una mica per davant de l'URSS en el desenvolupament d'avions a reacció. L'URSS va introduir el MIG-15 a la producció en massa només el 1949. Però en aquest moment els alemanys tenien ME-462 i XE-362. I el més important, els avions de disc, que són impossibles de derrocar des d'un potent raig laminar amb armes petites.
  Els tancs tenen la sèrie alemanya "E"... En canvi, van aparèixer el T-54 i l'IS-7. Però els alemanys van llançar aleshores la sèrie AG, una de piramidal més avançada.
  Però ningú no tenia avantatge. La primera línia es manté al seu lloc.
  Fins que Stalin va morir el març de 1953...
  I aquí, aprofitant una certa confusió a la direcció del partit i la lluita pel poder, els alemanys van aconseguir l'èxit. Però després de l'arrest i l'execució de Beria, el nomenament de Vasilevsky, el gran estrateg, com a comandant en cap suprem, i l'enfortiment del cap del Comitè de Defensa de l'Estat Malenkov. La primera línia s'ha estabilitzat dins de les fronteres d'Europa.
  Mentre hi va haver un període de lluita pel poder a l'URSS, els alemanys van poder arribar al Neman, i recuperar els Balcans, Romania, Bulgària, Eslovàquia, Grècia, Albània i recuperar el control total d'Europa.
  Però la línia del front es va estabilitzar de nou a les fronteres de l'URSS el 1941...
  I després desembre de 1955... L'Exèrcit Roig, segons la tradició, torna a avançar a l'hivern. Quants anys ha durat la guerra? Horror catorze i mig! I no hi ha final a la vista!
  Mentre Hitler sigui viu, la guerra no s'acabarà. Malenkov s'inclina cap a la pau dins de les mateixes fronteres fins al 22 de juny de 1941. Però Hitler és tossut i vol guanyar a qualsevol preu!
  L'Exèrcit Roig avança. El tanc IS-12 més nou entra a la batalla. Un vehicle amb un canó de calibre 203 mm. És un gran, amb deu metralladores. I sis noies, membres de la tripulació. Proven el primer model del tanc. No és massa gran i pesat? La màquina és eficient? Les noies, malgrat el Nadal del 25 de desembre i la gelada, només estan en bikini. És cert que el dipòsit té l'últim motor de turbina de gas i fa calor. A més, les sis noies no són senzilles.
  Lluiten des de quaranta-un. I ens vam acostumar a estar gairebé nus amb qualsevol clima. De fet, quan estàs en bikini tot el temps, deixes de sentir fred. I la pell es torna elàstica i duradora.
  Les noies condueixen una màquina assassina amb les cames nues. Són realment macos i bonics.
  Alenka és el cap aquí i el comandant de la tripulació. Què no ha vist la noia en catorze anys i mig de guerra? On ha estat? El front ha passat de Brest a Stalingrad, de Stalingrad al Vístula, i ara avança a la zona de Bialystok. La pròpia Bialystok encara està en mans dels alemanys. La primera línia es va quedar estable. I van cavar una quantitat decent de trinxeres.
  Així, de fet, la guerra és interminable... I pot durar més d'un any. I què vol aquest tossut Hitler?
  Aquí tampoc els EUA i la Gran Bretanya no volen la pau entre l'URSS i el Tercer Reich. Volen que les dues parts s'aniquilin completament.
  Les noies de l'IS-12 avancen. L'armadura frontal del tanc és de 450 mm en angle. Els projectils reboten. I les noies disparen.
  Però fins ara només hi ha un tanc d'aquest tipus a l'URSS. L'IS-10 ja està en producció, però pesa cinquanta tones. L'IS-7 encara es produeix com a T-54. El T-55 també ha aparegut entre les masses, però de moment tot just entra en producció. Els alemanys tenen tancs piramidals. També molt fort i perfecte. I pistoles d'alta pressió amb canó curt.
  Per tant, la lluita per davant és la més greu. La Natasha i l'Anyuta disparen des del canó d'un vaixell poderós i criden:
  - La nostra bandera estarà sobre Berlín!
  I van mostrar les seves dents blanques i nacrades. I no pots aturar les noies amb mines.
  Dos obusos van colpejar l'armadura frontal... Reboten. No, l'IS-12 és un cotxe seriós i no t'ho pots agafar tan fàcilment.
  Però l'IS-7, que es mou a la mà dreta de les noies, sembla haver rebut un cop d'un canó d'alta pressió i s'ha aturat. Ha fet malbé el noi guapo.
  Alenka, flexionant els músculs abdominals, canta:
  - Tot l'impossible és possible al nostre món, Newton va descobrir que dos i dos fan quatre!
  La lluita encara continua sense parar. Un canó soviètic colpeja els alemanys. La gran Marusya insereix petxines a la recámara. Aquesta és la vida i el destí de les noies. I canten:
  - Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà! Els llops russos aixafen l'enemic, els llops russos: una salutació als herois!
  Agustí, disparant metralladores, diu:
  - En una guerra santa! Serà la nostra victòria! Bandera russa endavant, glòria als herois caiguts!
  I de nou l'arma assassina rugeix i sona:
  - Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà! Els llops russos estan aixafant l'enemic, tenen una mà dura!
  Maria, aquesta noia amb els cabells daurats dirigeix el tanc i grinyola:
  - Aixafem fort els feixistes!
  Els alemanys ho estan passant malament; la lluita també fa ràbia al cel. Però fins ara el MIG-15 és inferior en velocitat i armament a les marques alemanyes. La batalla continua desigualment.
  Huffman, aquest meravellós as pilot, va fer una bona carrera durant els anys de la guerra. Més precisament, meravellós i fantàstic. Després d'arribar als tres-cents avions va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de plata i diamants. En arribar a quatre-cents avions abatuts, va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Per cinc-cents avions va rebre l'Ordre de l'Àguila alemanya amb diamants, i després de mil la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí amb espases i diamants. I havent arribat als dos mil avions, va rebre la Gran Creu de la Creu de Cavaller.
  L'únic pilot va ser capaç d'aconseguir moltes victòries aèries. I encara era viu. Huffman va ser ascendit recentment al rang de general. Però encara va volar com a pilot privat.
  Com diuen, no es crema al foc i no s'ofega a l'aigua. Durant molts anys de guerra, Huffman va adquirir l'instint de caçador. Es va convertir en un pilot súper llegendari i molt popular. Però tenia un fort competidor: Agave, que també superava la xifra de dos mil cotxes abatuts. I estava posant-se al dia amb Huffman. Però encara és molt jove i encara no ha perdut cap lluitador.
  La noia va prémer els pedals amb els peus nus i cisellats i va disparar un esclat de canons d'aire. I ara quatre vehicles soviètics MIG-15 van ser abatuts.
  Agave riu i diu:
  - Fins a cert punt, tots som gosses! Però tinc nervis d'acer!
  I de nou la noia es gira. Enderroca set avions de l'URSS d'una ràfega: sis MiG i un TU-4, i xiscla:
  - En general, si no sóc super, doncs sóc hiper!
  L'agave, és clar, és una gossa. Pilot de Llucifer. Rossa mel molt bonica.
  Aquí dispara una altra ràfega i enderroca vuit avions MIG-15 soviètics alhora i fa un bip:
  - Sóc el més creatiu i reactiu!
  La noia no és realment estúpida. Ho pot fer tot i ho pot fer tot. No pots dir-la privada.
  I les seves cames estan tan bronzejades, tan gràcils...
  Però Mirabela lluita contra ella... Durant molt de temps, Kozhedub va ser el millor as soviètic. Va recollir sis estrelles d'or de l'heroi de l'URSS, després d'haver abatut cent seixanta-set avions. Però després va morir. Llavors ningú podria batre el seu rècord. I només fa poc que Mirabela va superar Kozhedub. I després d'haver abatut més de cent vuitanta avions, es va convertir en set vegades heroi de l'URSS.
  Aquesta és una noia Terminator! Algú com ella aturarà un cavall al galop i entrarà en una barraca en flames.
  I encara més fresc.
  Mirabela va tenir un destí difícil. Vaig acabar en una colònia de treball infantil. Descalça i amb una túnica grisa, va tallar el bosc i serrar troncs. Era tan forta i sana. Amb fortes gelades caminava descalça i amb pijama de presó. I almenys una vegada esternudava.
  Per descomptat, aquest fenomen també es va notar als fronts. Durant molt de temps, Mirabela va lluitar a la infanteria, i després es va convertir en pilot. Mirabela va rebre el seu primer bateig de foc a la batalla de Moscou, on va anar immediatament després de la colònia. I allà es va mostrar genial.
  Va lluitar descalça i gairebé nua en la forta gelada que va paralitzar literalment la Wehrmacht. Era una noia tan maleïda i invencible. I ho va aconseguir a fons.
  Mirabela creia en la imminent victòria de l'URSS. Però el temps passa. Cada cop hi ha més víctimes, però la victòria no arriba. I es fa realment por.
  Mirabela somia amb victòries i assoliments. Té set estrelles de l'URSS: això és més que ningú! I carai, es mereix els seus premis! I continuarà portant la creu militar. Encara que Stalin morís, la seva obra continua viva!
  Entra una noia i passa l'estona... Derroca un XE-362 alemany i xiscla:
  - Acrobacia! I un equip nou maleït!
  Noia molt xula. Una cobra real és capaç de molt.
  Mirabela és una nova estrella...
  La lluita s'allarga durant uns quants dies fins que arriba l'any nou... L'IS-12 soviètic va rebre danys als corrons i les vies: s'està reparant. Sí, una guerra tan cruel i despietada. I quant de temps durarà?
  I tot perquè Wittman va sobreviure a les batalles a Occident.
  El mateix Wittmann va lluitar en una tripulació de tancs durant un temps. Havent portat el recompte a tres-cents vehicles, sense comptar pistoles, morters, camions, motos i altres coses, se li atorgà: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants, i fou ascendit a general.
  Després del qual ja no va lluitar. Però va comandar el sisè exèrcit de tancs SS.
  Kurt Knipsel es va convertir en l'as de tancs més reeixit de la Wehrmacht. Però només després de cinc-cents tancs destruïts va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro.
  D'alguna manera va ser privat de premis. És cert que, en arribar als mil tancs, finalment va rebre: la creu de cavaller de la creu de ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Kurt Knipsel és una màquina de lluita molt eficaç. Lluita en diferents tancs. Va ser alhora artiller i comandant. Durant molt de temps vaig caminar per davant de tothom sense competència.
  Però la bella Gerda ja va ser capaç de posar-lo al dia. Les noies van lluitar bé. Però després van fer una pausa. Les quatre belleses van quedar embarassades i van donar a llum una parella: un fill i una filla. Però després del descans ho van compensar ràpidament.
  I ara la Gerda ha passat per alt Knisel.
  Com poden evitar moure's? Lluiten descalços i només en bikini. Les noies van fer un altre descans i van tornar a donar a llum fills. I ara ens acostàvem a la xifra de dos mil tancs destruïts. I podien comptar amb una recompensa sense precedents: l'estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Aquestes són les noies!
  Gerda dispara al cotxe soviètic. Esquinça la torre i crida:
  - Sóc una maleïda cosa!
  I torna a disparar. Penetra T-54. I grinyols:
  - Pàtria Alemanya!
  La noia s'està sacsejant. I és molt activa... Sí, té una ratxa tan estratègica. Ja som l"any 1956... La guerra continua i segueix... No voler aturar-se. L'Exèrcit Roig està intentant avançar en diferents llocs. Però compte, queden pocs recursos humans.
  I Rússia està sagnant.
  L'Exèrcit Roig intenta avançar cap a Romania. I després hi va haver un poderós bombardeig d'artilleria, trets i assassinats.
  Però l'enemic està esperant. Els alemanys tenen el tanc més popular, l'AG-50. És superior al T-54 en protecció, especialment als costats i, potser, en el poder de perforació de l'armadura, però és més pesat. És cert que la velocitat de l'alemany és més alta a causa del motor de turbina de gas.
  El tanc alemany dispara i marca.
  La tripulació de Margaret està lluitant. Lluites a sang freda. Les noies alemanyes enderroquen un tanc soviètic. I grinyolen de plaer.
  Sí, i no pots passar per aquí...
  Un disc pilotat per l'Albina i l'Alvina està donant voltes pel cel. Dues noies rosses són atropellades per cotxes soviètics. I ho fan magistralment. El disc completament invulnerable s'aboca Migi i Tu. Cotxe assassí. I els guerrers pressionen els dits nus. I no donen cap oportunitat a l'Exèrcit Roig al cel.
  El pla del disc és una cosa que els científics de l'URSS no poden copiar. Això és una cosa per a la qual no s'ha trobat cap antídot. I els alemanys se senten molt confiats en l'aire. I lluiten com bruixots amb una vareta màgica.
  L'Albina, apuntant el seu disc a l'enemic, va xisclar:
  - Si hi ha un Déu, és alemany!
  Alvina, aixafant l'enemic, va confirmar:
  - Definitivament un alemany!
  I la xiqueta va riure... En general, també estava cansada de la guerra interminable. Bé, alemanys i russos es maten entre ells. Més precisament, l'Exèrcit Roig i la Wehrmacht. Però la línia del front segueix immòbil... I no hi ha cap final ni vora a la vista.
  Guerra... Això ja és una realitat. Els guerrers nascuts després de l'inici de la guerra lluiten al cel i a terra.
  Per exemple, Hans Feuer. El més jove de l'Ordre de la Creu de Ferro, de Primera Classe. I després es va convertir en el destinatari més jove de l'Ordre de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro per la captura d'un general soviètic.
  Sí, això és realment molt xulo.
  Hans Feuer és un lluitador desesperat. El nen lluita com un gegant, i a l'hivern fa un fred comú, només amb pantalons curts.
  Això és realment molt xulo!
  Hans es va fer famós durant segles!
  I en general, aquí està passant una guerra tan increïble i intensa... Qualsevol IA s'esvaeix.
  I a Romania, l'Exèrcit Roig no pot penetrar a les defenses alemanyes. Les dues parts van patir pèrdues. El gener s'acosta... I cada dia hi ha més persones mortes i ferides.
  No hi ha principi ni final per a la bogeria.
  Agave torna al cel i enderroca vehicles soviètics. És una caçadora i una depredadora. Ataca l'enemic.
  Els cotxes que va colpejar cauen. I llavors la noia dispara a les forces terrestres. Elimina l'IS-7. I ell riu:
  - Sóc el millor! Sóc la noia que mata enemics!
  I de nou es transfereix a objectius aeris. Aquest és el destructor de tancs i tots els vehicles que volen i disparen.
  Bé, això és el que bull al davant. I en l'àmbit domèstic, els científics intenten crear alguna cosa letal. Encara que no surt el millor.
  Però aquí hi ha un petit tanc AG-5. Una màquina de set tones de pes. Superació de proves de combat. I rosega i rosega l'enemic.
  I quan sigui el moment de cantar, ningú no ens aturarà ni ens derrotarà!
  L'AG-5 avança i dispara a mesura que passa. I aquest tanc no es pot aturar. I les petxines reboten.
  I dins del cotxe hi ha un nen de deu anys, Friedrich, i xiscla:
  - I realment seré un súper lluitador!
  I va tornar a disparar... I va colpejar el mateix centre de la torre. I el seu poder destructiu, tot i que és de petit calibre, és colossal.
  I al cel lluita Helga. Una noia descalça amb bikini està escrivint les factures. I s'alegra dels seus fantàstics èxits.
  I Agave s'avança... I també lluita.
  Ja som febrer de 1956... L'Exèrcit Roig no va poder aconseguir l'èxit enlloc. Però els alemanys tampoc no poden avançar. Tancs subterranis formidables entren a la batalla. Però són purament tàctics.
  Les noies es van precipitar sota terra, van destruir una bateria d'armes soviètiques i van tornar.
  Al mateix temps, un parell de pioners van ser capturats. Les noies van despullar els nois capturats i van començar a torturar-los. Van colpejar els pioners amb filferro, després van rostir els seus talons nus amb foc. Llavors van començar a trencar-me els dits dels peus amb unes pinces calentes. Els nois van udolar de dolor salvatge. Al final, les noies van cremar estrelles al pit amb un ferro calent i van aixafar les seves perfeccions masculines amb les botes. L'última cosa va acabar amb els pioners i es van esfondrar per un dolorós xoc.
  Les noies, en definitiva, van mostrar un rendiment de primer nivell. Però de nou els alemanys no van aconseguir res significatiu.
  Potents canons autopropulsats: "Sturmmaus", disparats contra posicions soviètiques. Van dur a terme moltes destruccions i destruccions. Però un avió d'atac soviètic va noquejar un dels vehicles i els Krauts van tornar.
  Els nazis van intentar utilitzar disquets per aixafar les bateries soviètiques. Es van utilitzar eriçons i explosius contra ells. Hi va haver un intercanvi total de cops.
  Aquí estan de nou l'Albina i l'Alvina al seu plat volador. Apunten amb els dits dels peus nus prement els botons del joystick i ho fan amb molta destresa.
  Les noies, per descomptat, demostren la més alta acrobàcia. Van treure el disc i una dotzena de màquines voladores soviètiques van ser abatudes.
  Albina xiula:
  - Esquadró de construcció furiós! Hi haurà una caiguda d'estrelles!
  I torna a girar el seu cotxe. I les noies destrueixen l'Exèrcit Roig. A més, a fons...
  L'Alvina també enderroca una dotzena d'avions soviètics i xiscla:
  - Noies boges, i gens verges!
  Això últim és cert. La parella es va divertir molt amb els homes. I feia tot tipus de coses. Les nenes estimaven els homes, els agradava! I sobretot si treballes amb la llengua.
  Una noia del més alt rang... Van torturar el pioner... Primer el van despullar i li van abocar un parell de galledes d'aigua a la gola. Després van portar una planxa calenta a la panxa inflada. I com van cremar! El pioner va cridar de dolor salvatge... Hi havia una olor de cremada.
  L'Alvina el va colpejar al costat amb un cable calent. I com vol riure... És molt divertit.
  Després va cantar:
  - Estic cansat d'esgarrar la part posterior - Vull burlar-me de la meva felicitat!
  I com riurà! I mostrarà les seves dents de perla! A aquesta noia li encanta matar, quina noia!
  I les cames de la noia són totes nues i elegants. Li encanta caminar descalç sobre les brases. I també per expulsar els pioners capturats. Criden tant quan se'ls fregeixen els talons. Fins i tot l'Alvina ho troba molt divertit. I l'Albina també és una noia, reconeixem-ho, super! Com donar un colze a un oponent a la barbeta. I grinyola:
  - Sóc una noia de la classe més alta!
  I mostra les seves dents nacrades. Que brillen com si estiguessin polides. I el guerrer és impressionant! Això pot ser una cosa que no es pot dir en un conte de fades o descriure amb una ploma!
  Tots dos guerrers enderroquen MiG soviètics al cel. Les belleses estan actives. No hi ha el més mínim dubte en ells. I una bellesa tan salvatge i extàtica.
  Els guerrers controlen el joystick amb els peus nus i ataquen els cotxes russos. A mesura que premeu, aixafaran els lluitadors, com si peguessin el vidre amb un pal. Les noies són despietades i despietades. Contenen el poder de la ira i la flama de la passió. I confiança en la victòria. Encara que la guerra fa quinze anys que dura. Però tampoc vol acabar. Albina i Alvina estan al cim de la seva popularitat. I no volen retirar-se ni aturar-se ni un moment. I es mouen cap a ells mateixos i embesteixen l'enemic.
  L'Albina, enderrocant avions soviètics, crida:
  - La noia està cansada de plorar, prefereixo ofegar la sabata de bast!
  I com somriu i brilla les seves dents de perla. I com vol un home ara. Li encanta violar homes. Ella està molt contenta amb això. Et portarà i et violarà.
  Albina rugeix:
  El sexe de les noies és sexe
  Aquí teniu un gran progrés!
  I el guerrer esclatarà a riure... I tornem a matar tots els nostres enemics. Té molta energia. I ple de força muscular.
  I l'Alvina rugirà:
  - Anem a trossos a l'enemic!
  I el guerrer començarà a riure activament! I em vaig imaginar com els seus nois estaven fent les palpes. Però diguem que és agradable.
  El març ja ens arriba... El sol brilla cada cop més. El primer dia de primavera, els nois russos corren descalços per la neu fosa. Es riuen d'ells mateixos, somriuen d'ells mateixos i mostren les seves figues als alemanys.
  Pioners amb llaços vermells, talls de cabell curts, alguns d'ells encara més curts. Corren i salten. Els seus peus nus gairebé no es refreden. S'han tornat molt gruixuts. Les noies també corren, també sense sabates. Els talons rosats i rodons brillen al sol. Noies soviètiques meravelloses. Esvelt, atlètic, acostumat a conformar-se amb poc.
  I tothom somriu i somriu amb les dents... El primer dia de primavera és una autèntica alegria i set de llum i creació!
  I hi ha una batalla aèria al cel. Mirabela, aquest és el pilot soviètic número u que enderroca un altre avió alemany. I com sempre, la noia només porta un biquini. Sempre jove i mai s'esvaeix. Aquesta és la força espiritual que s'amaga en ella.
  Mirabela, però, també estima quan els homes la toquen. Li agrada molt. Per això és pilot... Quan el cos nu i musculós d'una noia és pastat per mans d'homes, és un autèntic plaer. I molt divertit!
  Mirabela colpeja un altre cotxe nazi i xiula:
  - Sóc una gossa blindada!
  La noia fins i tot colpeja el tauler de control amb els seus talons nus i rodons. Ella es preciosa. I inimitable.
  Mirabela se'n surt. I Agave vola cap a ella. Finalment, les dues guerreres-pilots més exitoses es van conèixer. Es disparen l'un a l'altre des d'una rotonda. Intenten aconseguir-ho des de la distància. Però no funciona gaire bé. Les dues belleses volen fora de la línia de tir. I van mostrar les dents de manera agressiva. Bé, les dones són gosses. Es miren amb força als ulls. Més precisament, de cara i tornen a disparar. El ME-562 alemany encara està millor armat que el MIG-15, i el vehicle soviètic va ser abatut...
  Però Mirabela aconsegueix expulsar-se, perdent el seu avió per primera vegada en la seva carrera de vol. El pitjor és que va acabar en territori enemic. I això és dolent. Sí, tan únics girs del destí. I l'1 de març de 1956, el món canvia, però la regla del Führer en el joc cibernètic es manté.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"