Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Prieka Puika Un Piratu Imperors

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kajītes puika Eduards Osetrovs kopā ar pirātiem ieņem pilsētu un atbrīvo pirātu imperatoru. Tagad laupītāji sāk nopietnu cīņu par varu pār impēriju. Tiesa, puisim, protams, ir savi plāni, lai arī viņam tiek solīts hercoga tituls.

  PRIEKA PUIKA UN PIRATU IMPERORS
  ANOTĀCIJA
  Kajītes puika Eduards Osetrovs kopā ar pirātiem ieņem pilsētu un atbrīvo pirātu imperatoru. Tagad laupītāji sāk nopietnu cīņu par varu pār impēriju. Tiesa, puisim, protams, ir savi plāni, lai arī viņam tiek solīts hercoga tituls.
  . NODAĻA Nr.1
  Sīva cīņa turpinājās starp visdažādākajiem pirātiem, tostarp meitenēm, kas cīnījās vai nu plānās ķēdes pastā, vai pat puskailas.
  Un viņi meta sprādzienbīstamus zirņus ar kailiem kāju pirkstiem vai sasmalcināja tos ar zobeniem.
  Apdullinošais sprādziens pamatīgi sabojāja biezos vārtus, taču pilnībā tos nenojauca. Tomēr fragments ir gandrīz gatavs. Lielgabalu lodes nodarītie postījumi bija milzīgi, un dzelzs kaltas durvis tik tikko izturēja.
  Daudzas verdzenes meta garnizona karavīrus ar akmeņiem, saplēstām flīzēm, stiklu un dažas pat dunčus. Meitenes valkāja minimālu apģērbu, bet bija muskuļotas un slaidas. Vecāku sieviešu šajā pasaulē praktiski nebija, un tas bija lieliski. Visas daiļā dzimuma pārstāves ir jaunas un svaigas meitenes, un viņu ir daudz vairāk nekā vecāku vīriešu. Un daži no vergiem bija zēni, kuri pusaudžu vecumā varēja mākslīgi nodzīvot pāris gadu desmitus un pēc tam nomirt miegā.
  Ne pārāk labvēlīga izredze, un brīvie vīri tam nepiekrita. Bet kurš vergiem prasīs!
  Šeit lielais karotājs Sturdžens, zaudējot pacietību, sūtīja savu gigantisko ķirzaku uzbrukumā. Ar šausminošu rūkoņu aizlidoja vārtu atliekas. Pirātu brīvnieki izkliedza entuziasmu, steidzoties uzbrukumā. Šeit pazibēja pirātu meiteņu basās kājas. Un, pirmkārt, melnādainais varonis Oblomovs. Nu arī vīriešu zābaki, un necilvēku rases pārstāvju stiprās rokas. Un pat pleznas, kā zosīm, šajā citpasaules cilvēku pasaulē.
  Sākās slaktiņš un haoss, pirātu bija vairāk, viņus sajūsmināja asinis un zaudējumi, vairāk nekā desmiti no viņiem gāja bojā zem viduslaiku cietuma sienām.
  Pirātu meitenes rūca no sirds:
  Mēs drosmīgi ejam uzbrukumā,
  Cīņa ar ienaidniekiem būs nāvējoša...
  Uzvarot ļaunos radījumus ar zobenu,
  Sūtīsim uguni pār Visumu!
  Un kareivīgās meitenes šāva no lokiem, izmantojot savu iedegušo, muskuļoto, ļoti veiklo kāju kailajiem pirkstiem.
  Kā vienmēr priekšā komjaunatnes terminators, kurš nezināja bailes (jā, zināmā mērā Eduards bija arī komjaunietis. Vienā no iepriekšējām misijām viņam izdevās izcīnīt Otro pasaules karu un iestāties komjaunatnē!) Bruņinieks-pirāts. , tāpēc viņš cīnījās ar cietuma pulkvedi. Šis ir biedējošs sešroku puisis, viņš mēģina ātri nogalināt jauno karotāju, pirms viņa draugi nāk viņam palīgā. Viņa trakulīgās šūpoles uz zēnu neatstāja nekādu iespaidu.
  Un kaut kur tur, meitenes no dažādiem pirātu kuģiem cīnās un sasmalcina ienaidniekus kā kāpostus. Un arī tas ir lieliski. Tāpēc Oblomova ar pliku papēdi iesita gorillas virsniekam pa seju tik stipri, ka viņš apgāzās, notriecot vēl trīs sargus.
  Sieviete varone kliedza:
  - Sarīns uz kičkas!
  Sākumā zēns Stērdžens mierīgi atvairīja visus uzbrukumus, pēc tam iespēra viņam pa vēderu. Ienaidnieks tika sagrozīts, izmantojot mirkli, jaunais cīnītājs nocirta sev galvu - tehnika, kas darbojas nevainojami.
  "Jūsu sirds ir liela, bet šķietami tukša, kā naudas aizdevēja sirds."
  Un Edvards iesmējās. Un viņa basā kāja, ātra kā zibens, taranēja lielajam sargam cirksnī.
  Ragainā ķivere viņam nolidoja no galvas, un tās gals ietriecās sānos citam karavīram.
  Cietuma uzraugu pretestība dažkārt ievilkās, it īpaši, kad gaiteņos notika sadursmes un ieguva slazdu raksturu.
  Vairākas pirātu meitenes pat tika ievainotas. Un viņi tika noķerti uz kailajām, muskuļotajām kājām.
  Pēdējais viduslaiku sargu patvērums bija pagrabs. Viens no pirmajiem, kas tur uzlēca, bija dusmīgais tīģeris Sturgeons, viņa acis lieliski redzēja tumsā, un viņa zobens tika sasmalcināts, turpinot vākt dāsnu nāves ražu.
  "Jūs, idioti, nekur nebrauksiet, es jūs izdzīšu no visām plaisām." - iecirtīgais jaunais karotājs iesaucās.
  Pēkšņi priekšā atskanēja briesmīga pērkona rūkoņa, tad uzliesmoja liesma.
  - Vai tas tiešām ir pūķis? - nodomāja bezbailīgais pirātu zēns, aizrizdams no dūmiem.
  Jaunais karotājs pielēca sānis, meitene, kas skrēja viņam pakaļ, bailēs čīkstēja un bija viegli apdegusi. Zēns satricināja sevi, ja tas ir pūķis, tad mums jārīkojas bez satriecoša ātruma. Rūkiens atkārtojās, liesma sāka klusēt.
  Pirātu meitene čivināja:
  - Tas ir sātans!
  Un viņas greznie, spēcīgie augšstilbi sāka trīcēt. Un vīraka smarža kļuva stiprāka.
  Pirātu zēns atbildēja:
  -Visbriesmīgākais sātans ir tavas dabiskās bailes!
  Edvards ar acs kaktiņu pamanīja, ka uguns izplūst no viena punkta, kaut arī biezā kūlī. It kā valis, ūdens vietā izspiež napalmu. Nokritis uz grīdas un atspiedies pret sienu, terminātora zēns rāpoja, tad no otras puses uzliesmoja liesma, un nezināmais zvērs dārdēja tik stipri, ka varēja izdvest veselu pulku.
  Nav brīnums, ka trīs drosmīgās pirātu meitenes, kas steidzās pēc zēna, piespiedās pie sienas un kliedza:
  - Pūķis pasaudzē mūs -
  Mammu, tēti, glāb mani!
  Jaunais Edvards teica:
  - Ēzelis rūc skaļāk par rej lapsu, bet nevar pierādīt, ka nav kamielis!
  Tad jaunais cīnītājs pamanīja tik tikko aizsegtu bedri, pa kuru pat viņš, būdams maza auguma, ar lielām grūtībām spēja izlīst cauri. Izlaužoties un skrāpējot akmeņus, viņš saplēsa jau saplēstās drēbju paliekas un skrāpēja kailos plecus un krūtis. Tomēr tas ir tieši tas gadījums, kad pieauguma trūkums nāk par labu. Ja viņš daudzo piedzīvojumu gadu laikā būtu kaut nedaudz pieaudzis, viņš būtu pilnībā iestrēdzis. Tāpat kā, piemēram, ķīlis spāņu zābakos.
  Zēns ar kailiem pirkstiem saspieda indīgu zirnekli, kas gribēja viņam iedzelt teļā, un šņāca:
  Viltīgais zirneklis uzasināja savu dzēlienu,
  Un dzer svētas asinis no Elfijas...
  Viņa pretiniekam ar visu nepietiek,
  Kas mīl tēvzemi, tas viņu nogalinās!
  Beidzot tunelis kļuva platāks, un terminatora karotājs ar lielām pūlēm izkāpa no tā.
  Tad viņa acīs iekrita dīvains skats: divi resni vīri dzeltenos halātos ar galvaskausa cepurēm uz noskūtām galvām, klauvējot ar melniem kaltiem zābakiem, skraidīja pa kalti, viens iepūta tajā, un tajā brīdī atskanēja briesmīga rēkoņa, un otrs vilka sviras, un tajā brīdī telpā kļuva gaišāka un karstāka. Abi noziedznieki bija ļoti svīduši un ļoti smirdēja.
  - Tātad viņi ir krāpnieki. - Mūžīgais karotāju zēns pat no prieka iesmējās. - Viņi gribēja mani apmānīt ar tik vienkāršu triku. Nu es viņiem izraušu iekšas.
  Jaunais cīnītājs izlēca kā tīģeris un uzbruka lielajiem puišiem. Pirmais no viņiem paguva satvert savu zobenu, taču viņam ar rokturi trāpīja pa pieri. No spēcīgā sitiena uzbriest smags bumbulis. Otrais, ieraudzījis šausmīgo asiņaino zēnu, lūdza žēlastību.
  - Nenogalini mani, ak cēlais pirāt.
  - Kopš kura laika pirāti kļuva dižciltīgi? - teica šausmīgi dusmīgais karotājs Edvards un iecirta dūri žoklī. Resnā vēdera galva atkrita un sāka plūst asinis. Terminatora zēns skaļi teica:
  - Vai tu man iemācīsi cēlumu!
  Un jaunais cīnītājs ar visu spēku trāpīja ienaidniekam cirksnī. Un viņa vaigu kauls šķindēja un asinis lija no viņa mutes.
  Tad, paņēmis no jostas atslēgu saišķi, jaunais karotājs sāka atslēgt durvis. Aiz pirmajām durvīm atradās kamera, kurā divi ieslodzītie sēdēja pieķēdēti krājumos. Viena no tām, neskatoties uz čūlām un apdegumu un sitienu pēdām, bija ļoti cienījama izskata. Viņa biezā nosirmošā bārda un platie pleci ar dedzinošo mongoļu acu skatienu runāja. - Esmu dzimis komandēt! Otrais vēl bija pavisam jauns, diezgan garš, bet bārda neauga, tikai zem deguna bija redzama viegla pūka. Viņi skatījās uz Eduardu Osetrovu, kas ielauzās. Pirātu meitene parādījās aiz zēna. Viņas kailās, spēcīgās, sievišķīgās pēdas atstāja uz betona asiņainas, koši, graciozas pēdas.
  - Kas tu esi? - vecākais ieslodzītais aizsmakušā, bet patīkamā balsī teica.
  Mūžīgi jaunais karotājs atbildēja:
  - Es esmu cēls pirāts, Edvard.
  Jaunākais jautāja:
  - Kā tevi sauc?
  Osetrovs neizpratnē atbildēja:
  - Iepriekšējā kompānijā to sauca par trušu kaujas tanku. Pašreizējā bandā... es nezinu, viņi vēl nav izlēmuši.
  Vecākais ieslodzītais atbildēja:
  - Jūs esat ātrs un enerģisks, un tajā pašā laikā gudrs, pārsniedzot savus gadus. Es tevi saukšu par Kobru.
  Jaunais karotāju zēns bija pārsteigts. Tomēr cilvēkiem kobra izklausās kaut kā draudīgi. Bet tomēr terminators zēns jautāja:
  -Kas tu esi?
  Viņš ar cieņu atbildēja:
  - Pēdējais pirātu imperators. - Fašpirovski, viņi mani sauc arī par "Dieva postu". Un tas ir mans dēls Aramis. - Jūras laupītāju vadoņu vadonis pavēlēja, nevis jautāja. -Vai jūs varat atbrīvot mūs no mūsu važām?
  Pirātu meitene, kas pieskrēja pēc puiša, atbildēja, atlaidusi zobus, kas dzirkstīja kā lielas un ļoti greznas pērles un sniedza pārdomas:
  - Šis mīļais zēns var visu!
  Karotājs Edvards lakoniski atbildēja:
  - Protams, un ātri!
  Ķēdes joprojām bija pilnīgi jaunas, biezi ieeļļotas un ar lielu meistarību kaltas, pārklātas ar sudraba kārtu, katra saite bija biezāka par liela cilvēka īkšķi vai apmēram tikpat resna kā Edvarda roka. Šis nepatīkamais atklājums parādīja, ka to pateikt ātri ir vismaz neapdomīgi. Drosmīgais karotājs atzīmēja:
  - Oho, izskatās, ka viņi no tevis baidās.
  Ieslodzītais karalis tam piekrita:
  "Šie cietuma sargi ir ļoti viltīgi, viņi mūs apķēra tā, ka bija grūti pārvietoties, un viņi nepārtraukti vēroja kameru, pārbaudīja ķēdes, acīmredzot baidoties, ka mēs varētu tos cauri cauri.
  - Vai tas ir iespējams? - Jautāja, mazliet apmulsis, baskājains kareivis peldbiksēs.
  - Ja pamēģināsi, tad jā. - Un, lai būtu pārliecinošs, viņš pakratīja ķēdi. - Nekas nav neiespējams.
  Kad Fašpirovskis piecēlās, pieredzējušais karotājs Eduards bija nedaudz pārsteigts; viņš nebija īpaši garš, apmēram vidēja auguma, lai gan ļoti drukns, neskatoties uz badu un trūkumu. Bet jaunais ieslodzītais, gluži pretēji, bija garš un slaids.
  Pirātu meitene viņam skūpstīja un iesaucās:
  - Tas ir tas, kungs!
  - Paskatīsimies, kas ir pārējās istabās. - ierosināja cīnītājs Eduards, nepacietīgi virpinot rokās zobenu, jaudīgu pēc kvalitātes, nevis skaļuma.
  - Tur vajadzētu būt cietuma kasei un pārējiem ieslodzītajiem. - Fašpirovskis skaļi teica.
  Pirātu meitene ar entuziasmu dziedāja:
  - Ak, kase, mana kase - nāvessodi un intrigas!
  Tas nav viegli, nav viegli stāvēt blakus!
  Pretēji gaidītajam, iestudējums patiešām bija bagātīgs. Zelta mucas, daudzas lādes ar akmeņiem. Uztverot pārsteigtu skatienu, kurš negaidīja, ka cietumā ko tādu ieraudzīs, "Dieva posts" viegli paskaidroja:
  - Šeit ir ļoti daudziem cilvēkiem atņemta manta, nelikumīgi konfiscēta manta.
  Karotājs Edvards pakratīja galvu un izdvesa:
  - Tā izskatās, ka viņi negrasījās atņemt visu bagātību.
  Fašpirovskis nikni pamāja ar galvu:
  - Vietējais gubernators ir viltīga lapsa. Viņš cenšas norīt vairāk, nekā spēj noturēt kakls. - Te filibusteru vadonis bažīgi skatījās apkārt, skatoties pa kamerām. - Vai viņš jau ir nogalināts?
  Pirātu meitene atbildē spārdīja savas kailās, muskuļotās kājas, čivināt:
  - Es nezinu, kungi!
  Karotājs Edvards sev par nepatiku pamāja ar blondiem matiem:
  "Pēdējo reizi es viņu redzēju, bija dzīvs, tikai nedaudz iespiedis."
  Fašpirovskis pat pasmējās:
  - Tā tas ir, mums tas steidzami jānovērš. Bet visas spīdīgās lādes nav galvenais, šeit vajadzētu būt lūkai, kas vedīs uz provinces pils cietumu. Tagad es nopratināšu cietuma uzraugu. - Stingra pavēle no dzimuša valdnieka. - Un tu, kobra, pacel viņu.
  Pat stiprs un apmācību guvis Eduards, kurš strādāja karjeros, ar zināmām grūtībām pacēla liemeni; Fašpirovskis uzsita resnajam kuilim pa ļenganajiem vaigiem, liekot viņam atjēgties, un pēc tam pielika vēl vienu pļauku. Kad viņš atvēra acis, tajās atspoguļojās dzīvnieciskas šausmas.
  - Vienkārši pamet savu dzīvi, es darīšu visu.
  Pirātu vadonis norūca:
  - Kur ir mana līgava Extragazel?
  Cietuma sargs izmisīgi murmināja:
  "Viņa tika pārvesta uz galvaspilsētu pirms sešiem mēnešiem; neviens neturētu tik cēlas ģimenes meiteni starp pirātiem un bandītiem."
  Pirātu meitene agresīvi teica:
  - Tā ir loģika!
  Un viņa iespieda baso kāju.
  - Tad tu man vairs neesi vajadzīgs. - Fašpirovskis ar knaibles rokām saspieda rīkli. "Tevi vajadzēja spīdzināt, bet es negribēju sasmērēties." Ko darīt ar otru, viņš arī ir bende un nelietis.
  - Ja gribēsi, es pats viņu nogalināšu! - Jaunais karotājs Edvards, joprojām izslāpis pēc varoņdarbiem, labprāt ierosināja.
  - Tas ir pārāk viegli un vienkārši, ļaujiet viņiem pakārt viņu otrādi. - Nežēlīgais "Dieva posts" pavēlēja un skeptiski paskatījās uz zēna figūru. "Tu esi stiprs pēc saviem gadiem, jūs varat viņu izvilkt."
  - Protams, tajā ir simts četrdesmit kilogrami, ne vairāk. - Eduards Osetrovs smaidīdams sacīja un uzcēla "vairāku tonnu" liemeni uz pleciem.
  Tomēr šī nebija patīkama pieredze; cietuma uzraugs smirdēja kā aizsmakusi kaza. Turklāt to nebija ērti valkāt, un jaunais karavīrs sāka nedaudz svīst.
  Pirātu meitene atzīmēja:
  - Jā, viņš smird kā netīra cūka!
  Un viņa sagrozīja seju kā mīms.
  Tāpēc, atrodoties cietuma pagalmā, jaunais karotājs jutās atvieglots. Tur pulcējās liels skaits ieslodzīto, un ne tikai pieauguši vīrieši, bet arī daudzas sievietes un bērni, lielākā daļa no viņiem bija briesmīgā stāvoklī pēc spīdzināšanas un bada.
  Pirātu meitene kliedza:
  - Tās ir kazas - tādas brūces! Laikam paspējām piedzerties!
  Jaunais karotājs taisnās dusmās uz viņiem kliedza.
  - Ko darīt ar šo spīdzinātāju? Pakārt?
  Atbrīvotie cietumnieki sāka trokšņot - jūra sāka putot un draudēja ar devītā viļņa pārņemšanu. Daudzus gadus cilvēki ir uzkrājuši emocijas mitros un aukstos cietumos.
  - Nē, iespied viņu! Uz krustu! Nešķīstam deģenerātam ar karātavām nepietiek! - Vīri kliedza pilnā sparā, daži tomēr bija vai nu pirāti, vai lielceļnieki. Bet daži bija ieslodzītie, kuri vēl nebija zaudējuši savu skaistumu.
  Un viņi stutēja ar kailām, noslīpētām kājām, svaigi nobrāzumi no važām rēgojās viņu potītēs, kas ieslodzītajiem izskatījās ļoti aizkustinoši.
  Un bērni ir pilnīgi kaulaini un pārguruši, bet nav zaudējuši savu jaukumu, neskatoties uz to, ka katrs kauls viņos bija redzams.
  - Šajā gadījumā izpildi taisnību un sodu pats! Jo mūsu vienīgais tiesnesis ir tauta! - Pieņēmis Zālamana lēmumu, zēna karotājs Edvards devās atvaļinājumā. Pirātu imperators viņam sekoja. Lai gan ne visi atpazina viņa spēku un pats tituls bija diezgan neoficiāls, bijušie ieslodzītie viņu sagaidīja ar skaļiem saucieniem. Un, kad viņš pacēla roku uz augšu, visi apklusa. Skaļi Fašpirovskis, kura basa balss ieslodzījuma gadu laikā nebija zaudējusi savu stentoriskumu, uzrunāja:
  - Kuru jūs vēlaties redzēt par savu komandieri?
  Pirātu meitene izlikās paraustām savus šauros plecus.
  - Tu, vadi mūs, tēvs! Esi mūsu karalis, "Dieva posts"! "Viņi kliedza un sita ar kājām, sitot tām ar plaukstām. Un puskailas sievietes parasti kliedza kā apsēsti.
  Fašpirovskis pacēla rokas un rēca:
  - Lai tā būtu, tagad mūsu sirdis kļūs vienotas!
  Pienāca vēl vairākas pirātu meitenes lupatās, kas bija klātas ar asins traipiem, un viņas nikni pacēla zobenus.
  Un skaistie karotāji dusmīgi sita ar basām, spēcīgajām kājām uz asins peļķēm.
  Un viņi rēca pilnā sparā:
  Mēs esam krāšņi pirāti
  Haizivis un vaļi...
  Lieliski karavīri
  Tumsas iznīcinātāji!
  Un atskanēja ļoti skanīgi smiekli.
  Cīņas pilsētā bija gandrīz beigušās, dega pēdējie gruveši, kas palikuši no vardarbīgās asiņainās vētras. Pirātu meitenes sita ar kailām zolēm uz asajiem akmeņiem, lēca augšā un dungoja, nepārprotami izklaidējoties.
  Ir ļoti labi būt pirātam
  Meitene visus bez izšķirības apzog...
  Nav pietiekami daudz zelta, tas ir redzams - dodiet man vairāk,
  Ir lieliski būt krāšņam zaglim!
  Un atkal, atkal, viņu kailie papēži ir kā brūnu, koši un dažreiz zilu asiņu straumēs.
  Ediks izpūta vaigus un kopā ar vergu zēniem dziedāja:
  Vētras, vētras, vējš mums nav šķērslis,
  Kopš bērnības man ir paticis cīnīties jūrā...
  Un, ja jums ir jācīnās par sapni -
  Es sacirstu elles briesmoņus!
  Lai gan Fašpirovskis nekaunējās par savām lupatām, viņš tomēr nolēma pārģērbties, imperatoram, pat ja nav kronēts, nav iespējams būt ragamuffinam.
  Edvards, gluži pretēji, priecājās, ka atkal bija tikai šortos, jo tas bija daudz ērtāk un praktiskāk. It īpaši, ja jums ir tik veidots rumpis un muskuļi kā stieple.
  Terminatora zēns pat dziedāja:
  Eh, mēs esam cieti rieksti
  Mēs atvedīsim kroni...
  Es eju gulēt kā bandinieks,
  Es pamostos kā karaliene!
  Un kareivīgais zēns ar kailajiem pirkstiem satver vienu no lielajiem pirātiem aiz deguna. Un viņš kliedza sirdi plosoši.
  Un Ediks atkal dzied:
  Ļaujiet man doties uz Himalajiem
  Paliec senatnīgā klusumā...
  Vai arī es kaukšu, vai arī es riešos,
  Citādi es kādu apēdīšu!
  Un puika-cīnītājs ar basu kāju met akmeni, un tas pārlido un notriec vārnu.
  Un viņa ar knābi uzsitīsies pa galvu vienam no jezuītu tipa ordeņa spiegiem, kurš cenšas pazust pūlī. Un viņa izdūra savu noskūto galvu.
  Jaunais karotājs dziedāja:
  - Un jūs nevarat paslēpties no Edika, jūs nevarat paslēpties,
  Baskājainās meitenes, pastāstiet par ko jūs sapņojat!
  Citi pirāti nodevās laupīšanām, ostā tika ievests neskaitāms laupījums, aktīvi sadalīts un svērts. Tur ieradās arī gudri ģērbtais Monitors. Pirātu vadonis, protams, bija dusmīgs un pārliecinošs.
  - Tagad jāsāk nopietna un godīga dalīšana. - Jūras laupītāju vadonis sāka kliegt.- Tas nozīmē, ka visa bagātība mums jāsadala vienādi.
  Vecākais kapteinis no Ravarnavas komandas iebilda:
  - Jā, mēs tos sadalām vienādi. Puse vienam no mūsu kuģiem, otra puse jūsu kuģim.
  Skaistās pirātu meitenes atzinīgi rēca un ar kailām, ļoti graciozajām, kaut arī netīrajām un asiņainajām kājām spieda ēdienu:
  - Uzticams kā ellē - zonas likumi! Ķēdes saspiedīs dzelzs barjeras!
  Monitors, kas liesmoja niknās dusmās, sāka darboties kā ar spēcīgu metienu palaists tops:
  - Nē, es nepiekrītu, kuģi ir tukšas konstrukcijas, galvenais ir cilvēki. Gan mani cilvēki, gan citplanētieši vēlas, lai viss būtu godīgi un tā, kā tam jābūt. Vai mani brāļi neriskēja ar savām dzīvībām, un daudzi no viņiem gāja bojā nevienlīdzīgā cīņā? - Jūras laupītāju bandas vadonis dusmās cirta zobenu līdz grīdai.- Pamatojoties uz goda likuma prasībām, pieprasu mums četras piektdaļas no laupījuma.
  Un atkal meitenes puskailas, nosvīdušas un noputējušas, kaut ko apstiprinoši čīkst.
  Kapteinis mēģināja nomierināt pārāk aktīvo priekšnieku:
  - Bet mēs parakstījām dokumentu, kurā ir arī jūsu paraksts, ka viss tiks sadalīts vienādi starp kuģiem.
  - Es neatceros, ko es pamāju, bet tagad tas ir tikai papīra gabals. Šobrīd izšķirs nevis netīrais papīrs, bet asie asmeņi. - Monitors strauji uzliesmoja un virs viņa galvas pazibēja elites zobenu. - Nu, kā mēs dzīvosim pēc jēdzieniem.
  Pirāti sāka piekrītoši kliegt, un atskanēja svilpe. Kļuva skaidrs, ka notiek asinsizliešana.
  Pirātu meitenes stomījās ar basām kājām un enerģiski grozīja savus greznos gurnus, un viņu veidotie šokolādes vēdera muskuļi spēlējās ar skaistajām flīzēm.
  Vecākais kapteinis mēģināja ar viņiem samierināties.
  - Pagaidīsim, kamēr atnāks Ravarnava un visu okeānu labākais cīnītājs Eduards Osetrovs, tad apspriedīsim visas mūsu problēmas.
  Korsāru rēkoņa izskatījās ārkārtīgi neviennozīmīgi. Pat korsāru meitenes čīkstēja kā cūkas, kuras sadurtas ar ramrodu. Un viņu kājas, kas izcēlās ar ļoti lielu veiklību un līniju grāciju, dejoja hopaku. Monitoram šķita, ka viņi visi ir viņa pusē, un tas pirātu kapteini iedarbināja arvien vairāk:
  - Jums ir problēmas, man ir gandrīz piecas reizes vairāk cilvēku, un, ja runa būs par kautiņu, tad jūs visus nogalinās kā peles.
  Pieredzējušais kapteinis nebaidījās no nekaunības:
  - Daži cīnītāji var maksāt desmit, turklāt mums ir vairāk ieroču.
  Pirātu meitenes abās pusēs lēca augšā arvien dedzīgāk un griezās kā galotnes.
  Monitors ieslēdzās un ieslēdzās, likās, ka no tā purpursarkanās parūkas plūst tvaiks:
  "Tā ir priekšrocība jūrā, bet uz sauszemes mums būs pārsvars." - Un zābaku apzīmogošana kā apstiprinājums. - Tātad, ja vēlaties palikt dzīvs, piekrītiet mūsu nosacījumiem, pretējā gadījumā mēs vēlāk paņemsim visu, un mēs pakārsim tos, kas paliks dzīvi.
  Kapteinis nepareizi ievietoja:
  - Bet tas ir negodīgi! (Nav laba ideja apelēt pie tādiem jēdzieniem kā cienītājiem!)
  Monitors izvilka pistoli, kas dekorēta ar topāzēm un rubīniem:
  - Kāds var būt pirātam gods? "Un viņš iešāva kājā, nopietni ievainojot kapteini. Viņš nokrita kā notriekts, satvēris nošauto kaulu. Un apjukušais vadītājs kliedza! - Tā notiks ar katru ēzelīti, kurš uzdrošinās stāties man ceļā!
  Iespējams, ka būtu izcēlies slaktiņš, ja ne kliedzieni.
  - Nāk Ravarnava un kobra, Edvards neuzvaramais.
  Pirātu meitenes to paņēma un gaudoja. Un viņi sāka vēl enerģiskāk stutēt savas kailās, iedegušās šokolādes pēdas un griezt zobenus pār savām gaišajām galvām.
  Un viņi kliedza:
  - Slava pirātiem!
  Zēns, drīzāk, pat nestaigāja, bet lidoja, it kā uz spārniem. Viņa kustības ir tik ātras. Patiešām, viņa kailās jaunās kājas mirdzēja ar zolēm, kas mirdzēja no daudzkrāsainām asinīm.
  Monitors apstājās un mežonīgi grozīja savus ērkšķus:
  - Labi, es došu šiem stulbajiem kumeļu puišiem pēdējo iespēju.
  Kad Ravarnava tuvojās, pieredzējušais filibusteru vadītājs uzreiz pamanīja, ka viens no viņa palīgiem ir ievainots, un pirāti sastājās draudīgā pulkā.
  Un korsāru meitenes visas ir netīras, puskailas un asiņainas. Viņi to paņēma un tviterī ierakstīja:
  Šis ir gājiens -
  Pilnīga laupīšana...
  Tu esi super Bonds -
  Īsts varonis...
  Un man tas nemaz nav viegli -
  Mīlu aģentu nulle, nulle septiņi!
  - Kas par lietu, brāļi? - Ravarnava vēsi jautāja. Un karojošais zēns Edvards pārlēca viņam pāri galvai, atveidojot muguras salto. Viņa brīnišķīgais zobens lidojuma laikā sagrieza četrās daļās lielu, kartupeļiem līdzīgu rūtainu lapseni. Izšļakstījās smaragda kukaiņu asiņu pilieni.
  - Jā, tas tā! - Monitors skaļā tonī iesāka, piesardzīgi lūkojoties uz pārāk ātro zēnu. "Mūsējie nolēma: līdzšinējā kārtība nebija godīga un ka ir jāpārskata laupījuma sadalīšanas kritēriji. Tas ir, dala pa galvām, nevis kuģiem. Katram snuķim saskaņā ar likumu pienākas daļa. Korsāru vadonis tīšām mežonīgi sašķobīja savu gludo purnu. - Nu, vai tu tam piekrīti?
  - Un ja nē? - Ravarnava jautāja, ironiski skatoties uz laupīšanas tēmu.
  Pirātu meitenes zumēja kā lapseņu bars.
  - Tad būs kautiņš, un kaujas iznākumu izšķirs skaitļi un varonība, it īpaši, ziniet, jūs izbēgāt notiesātie, skaitļi. - augstprātīgais Monitors uzsvēra, nikni smaidīdams.
  "Drīz šeit ieradīsies korsāru imperators, lielais Fašpirovskis, un viņš mūs tiesās." - Teica, mētādams Edvarda zobenu viņa cīpslainajās rokās, lai arī bērnišķīgi, bet austi no tērauda stieples.
  Korsāru rindās atskanēja apstiprinājuma rūkoņa.
  - Es neatpazīstu nevienu imperatoru. Tūlīt atrisināsim problēmu - sakiet varnaki: jūs piekrītat maniem noteikumiem, pretējā gadījumā tiks izlietas asinis. - Monitors pavērsa ieroci uz Ravarnavas vēderu. Šādi ieroči šajā viduslaikos vēl bija ļoti reti sastopami, un pirāts ļoti lepojās ar savu iegādi, ko izgatavojis prasmīgs amatnieks.
  - Jā, velns lai ar viņu. - Eduards Osetrovs, apmācīts militārajās tehnikās, ar kailu, muskuļotu kāju pacēla akmeni un ar veiklu metienu raidīja to tieši rokā ar ieroci. Atskanēja šāviens, pistole nokrita, un pēc divām sekundēm jaunais karotājs ieskrēja pirātā. Viņš notupināja viņu uz ceļiem saules pinumā, tad rotaļīgi pagrieza savu resno roku un pielika asmeni pie rīkles.
  Pirātu meitenes ļoti atzinīgi dungoja. Viņu basās pēdas sāka kustēties, gatavas ielauzties dejā.
  - Pārvietojieties, un jūsu priekšnieks būs pabeigts. - Mūžīgi jaunais karotājs kliedza. Pirāti noelsās un sastinga. Vairāki no viņiem, visspirgtākie, vicināja zobenus, bet neuzdrošinājās iesaistīties kaujā. Un meitenes ar kailām kājām kliedza:
  - Ripu! Ripa! Ripa!
  - Tas tā, un tagad, grābj, pavēl saviem vanagiem nolikt ieročus! - Edvards stingrā tonī pavēlēja un sita ar savu kailo papēdi tik spēcīgi, ka bruģakmens zem tā pāršķēlās.
  Redzot, ka Monitors ir daļēji pie samaņas, jaunais karotājs pavilka viņam ausi, piespieda pirkstu uz deniņa un piespieda viņu atjēgties.
  - Atlaid mani, lūdzu! - Tūlīt nokritušais bandītu vadonis stostījās.
  Pirātu meitenes sāka kliegt, atbildot:
  - Nelaid vaļā! Izrauj viņam mandeles!
  Zēns stiprāk savija roku:
  - Tu, mantkārīgā liellopu gaļa, piekrīti iepriekšējam laupījuma dalījumam? - Un roka krakšķēja, it kā būtu no kartona.
  - Tas ir imperatora ziņā. - Monitors stostījās, saķeroties salmiņos.
  Atkal spēcīgu meiteņu baso kāju rēciens un stampāšana.
  Karotājs zēns sagriezās vēl stiprāk, kas pat krakšķēja:
  - Ja tu nomirsi?
  Līderis, kurš šķita kā dendijs, negaidīti parādīja stingrību. Nepievilcīgā tonī viņš teica:
  - Mēs visi esam mirstīgi. Kādreiz jebkurš pirāts beigs savu ceļojumu, tāpēc lai tas ir labāk no varoņa lodes, nevis ar kaunu pie sētas rokas.
  Meiteņu rindās bija dzirdams apstiprinājuma un tajā pašā laikā apbrīnas sajaukums. Tas viss izskatījās ļoti forši.
  Eduards Osetrovs gribēja vēl ko piebilst, taču atskanēja troksnis un parādījās neskaitāmi cilvēki ar ieročiem.
  "Es domāju, ka viņam ir taisnība, ļaujiet imperatoram izlemt." - Ravarnava bez īpašas negribēšanas apstiprināja.
  Filibuster meitenes gaudoja, virpinot savus lielos, greznos gurnus:
  - Jā, jā, nē, jā!
  Zēns Edvards ironiski dziedāja:
  Jums nav jābūt runātājam
  Lai ilgi skaidrotu...
  Es kļūšu par imperatoru -
  Galu galā nepaies ilgs laiks, līdz tie kļūs!
  
  Bet ja godīgi,
  Tronis un epauleti -
  Man tas ir vajadzīgs, lai to iegūtu
  Musketes, musketes!
  Laukumā iznāca vismaz divi simti cilvēku, pārsvarā spīdzināti, tērpušies no karavīriem vai turīgiem pilsoņiem noplēstās drēbēs. Pa priekšu soļoja izteiksmīga izskata vīrietis ar īsi apgrieztu bārdu un granda kostīmā. Ravarnava viņu uzreiz atpazina un neapmierināti paklanījās.
  - Slava lielajam Fašpirovskim, lai dzīvo korsāru imperators un "Dieva posts".
  Daudzas meitenes aplaudēja, sitot pa plaukstām kā ar propellera lāpstiņām.
  Bija dzirdamas skaļas balsis:
  - Bravo! Bis!
  Arī mazpuikas karotājs Edvards nebija pārāk laimīgs. Viņš jau ir pietiekami prasmīgs un nobriedis, lai izveidotu savu komandu vai pat kļūtu par visas eskadras komandieri. Un tāpēc viņam tagad ir vēl viens konkurents cīņā par varu un ietekmi starp jūras bērniem. Kuru, vēl viens pretendents uz tautu tēva lomu, viņš, starp citu, atbrīvoja sevi. Ja plānojat dalīties ar varu, labāk ar skaistu meiteni.
  Fašpirovskis pamāja ar galvu un pacēla roku. Korsāra karavīrs jautāja:
  "Vai esat aizmirsis, kā Ravarnava kuģoja zem mana karoga vai, kā jūs sauca, kuilis?"
  Lielais laupītāju priekšnieks ātri atbildēja:
  - Nē, tas nav aizmirsts, ak nesalīdzināmais. - Tad Ravarnava jutās kauns par savu komplimentu.
  Ediks saviebās un ar basām kājām noķēra kameni. Zēns gribēja to sasmalcināt, bet tad viņam šķita, ka arī kukainis ir dzīva būtne un to nevajag bez iemesla nogalināt.
  Un karotājs, mūžīgais bērns, svieda dzelošo radījumu augstāk.
  Fašpirovskis izplūda smieklos:
  - Labi, bet te, es redzu, tev bija nopietns strīds, un mans mazais draugs par ķīlnieku sagrāba slaveno draiskuli Monitoru.
  Visi unisonā smējās. Daži citplanētieši tik ļoti noņurdēja, ka debesīs pacēlās vārnu un citu sugu putnu bars. Viņi čīkstēja un skrēja riņķos tik izmisīgi, ka izbēgušo rindām pievienojās kukaiņi. Un tad meitenes sāka rēkt kā bifeļi kautuvē, kas ir ļoti apburoši un unikāli.
  Ravarnava, dārdēdams zemā basa balsī, atbildēja:
  - Tieši tā, viņš grib nekaunīgi mīdīt līdzi iepriekš noslēgto vienošanos par laupījuma godīgu sadali un paņemt sev vairāk par savu taisnīgo daļu. Patiesībā šis nožēlojamais pirāta izskats netur savu vārdu un zvērestu.
  Edvards gribēja kaut ko teikt, bet nolēma nesteigties. Viena no pirātu meitenēm nometās ceļos un noskūpstīja terminatora zēna basās pēdas nospiedumu.
  Nu, tas izskatījās smieklīgi, kā mīlestības un cieņas zīme pret karotāju, kurš izskatās tik jauns.
  Fašpirovskis kratīja dūri un piekrita šādai goda jēdziena interpretācijai:
  - Tieši tā, runas nesaturēšana pirātam ir liels grēks, kas tiek izskalots ar asinīm.
  Meitene uz to atzinīgi kliedza. Un jūs varat redzēt, kā mirdzēja viņu jauko seju acis.
  Edvards čukstēja:
  - Par grēku viņi pelna visvairāk naudas un notriec viņus!
  Monitors beidzot izbalēja, viņa krūze peldēja un viņš gaudo:
  - Piedod Fašpirovski, dēmons mani maldināja. - Tad bandītu vadoņa tonis mainījās uz attaisnojošu motīvu. - Vienkārši man šķita, ka nav godīgi, ja man ir gandrīz piecas reizes lielāka komanda, es būtu spiests iegūt tikai vienu pusi.
  Edvards iesmējās un gribēja kaut ko teikt. Bet pirātu meitene gribēja noskūpstīt puiša kailo papēdi. Un tas bija kutinošs, un patīkams kailai, elastīgajai zolei. Turklāt terminatoru zēns jutās kā īsts princis.
  Pirātu imperators pamācoši teica:
  - Bet jūs parakstījāt šādu līgumu?
  Monitors sāka griezties iekšā:
  - Jā, jūru vētra, bet tieši tāpēc, ka mani nežēlīgi apdraudēja. - Korsāra vadītājs norādīja uz šķietami nekaitīgo, lai arī ļoti muskuļoto puiku šortos, Edvardu. - Galu galā viņiem bija vairāk lielāka kalibra ieroču nekā man.
  Fašpirovskis, ar cieņu skatīdamies uz savu bijušo biedru, sacīja:
  - Tātad tas esi jums, Ravarnava, kam pieder šis milzīgais kuģis no Contrabass? Šokējošs ir nosaukums, kurā dzirdami pērkona dārdi. "Pirātu imperatora tonis kļuva nedaudz sirsnīgāks. - Tev ir jābūt drosmei, lai to notvertu.
  Edvards to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem izmeta stikla lausku. Tas pārlidoja un ar savu galu ietriecās resnajā spārnā, pārgriežot to uz pusēm un izraisot zaļo asiņu izsmidzināšanu.
  Ravarnava, pieceļoties un lepni izbāzis krūtis, sacīja:
  - Pareizi, neuzvarami, bet lielu lomu spēlēja zēns karotājs Eduards Osetrovs, kurš spēj pārtīt pat tādu pārgalvīgu slepkavu kā "Barons" Monitors.
  Pirāti atzinīgi rēca. Daži no viņiem pat kratīja zobenus un smagās musketes. Viņu patiesais entuziasms ir redzams.
  Un kareivīgās meitenes to paņēma un ar prieku dziedāja:
  Lielais un varenais simt pirmais Edvards,
  Precīzāk, zēns ar iesauku Edija...
  Paņemiet to un velciet uz vareno zoodārzu,
  Baron, resnais lācis!
  Fašpirovskis pāri troksnim sacīja:
  - Jā, protams, šis drosmīgais zēns ir zelts, es viņam došu komandēt atsevišķu un spēcīgu kuģi, kad iegūšu flotiļu. Tikmēr mans risinājums ir šāds. Trešdaļa no jūsu dārgumiem tiks dota man un maniem cilvēkiem, bet pārējā daļa tiks vienādi sadalīta starp kuģiem, kā jūs iepriekš vienojāties, uz pusēm. - Pirātu Imperators pamāja uz sarauktā Monitora pusi. - Un neesiet sarūgtināts, bet turiet galvu augšā. Drīz manā vadībā mēs sagrābsim tik nepieredzētu bagātību, ka pat velni būs greizsirdīgi. Man līdzi nāca vairāk nekā divi simti cilvēku, un viņi visi zina, kā cīnīties. - Un jau apstiprinoši ar rūkoņu. - Vai tu piekrīti maniem noteikumiem?!
  Korsāru meitenes atzinīgi uzgavilēja. Un viņi sāka lēkāt kā gumijas bumbiņas.
  Edvards dusmīgi sita ar baso kāju un nomurmināja:
  - Krusttēvs izteica piedāvājumu, no kura nav iespējams atteikties!
  - Jā, protams! - Ravarnava pērkona balsī iesaucās.
  - Piekrītu! - Monitors teica ar acīmredzamu nevēlēšanos.
  Terminator Boy paziņoja:
  - Laime nav naudā, bet gan spējā to vairot!
  Imperators tonī, kas nepieļāva kompromisu, sacīja:
  - Tātad ar rokasspiedienu parakstiet jaunu līgumu!
  Monitors manāmi svārstījās. Un tad terminators zēns pielēca viņam klāt un pacēla slepkavu pie izstieptajām rokām. Un, sajūtot sevī transa enerģiju, griezīsim karkasu diezgan ātri.
  Fašpirovskis iesaucās, dūri kratīdams:
  - Liec mierā, jaunais bruņiniek!
  Edvards negribīgi atlaida Monitoru, kurš nobālēja, sastinga un piegāja pie Ravarnavas un Fašpirovska. Sekoja stingri rokasspiedieni, trijotne ieskatījās viens otram acīs un piemiedza aci. Tad viņi apskāvās, un trīs pieredzējušie pirāti sadevās rokās.
  Korsāru meitenes izdvesa apstiprinošus trokšņus. Viens no viņiem čīkstēja:
  - Tā ir apkārtne!
  Terminator Boy dziedāja:
  Mēs visi skatāmies uz Napoleoniem,
  Ir miljoniem divkāju radījumu...
  Izdodas iejūgt cilvēkus apkaklītē,
  Un tu būsi ļoti foršs bruņinieks!
  - Mēs svinīgi zvēram. - Fašpirovskis automātiski pārmeta krustu. - Ka mēs vienmēr būsim draugi un nekad viens otru nenodosim.
  - ES zvēru! - Ravarnava teica, paceļot labo roku.
  - Visiem svētajiem Dieva vārdā, lai mēs esam uzticīgi savam vārdam. - Pievienots monitors.
  - Āmen! - imperators pabeidza.
  Nedroši kustinot savas kailās, muskuļotās kājas, it kā austas no tērauda stieples, Edvards neticīgi paskatījās uz triumvirātu. Zēns jutās kā apmaldījies. Šeit viņi ir kopā, un kas viņš ir tagad? Parasts, būtībā baskāju kajītes puika.
  Tiesa, meitenes, īpaši tās, kas nāk no atbrīvoto vergu vidus, skatās uz viņu ar apbrīnu, it kā uz kādu dievību.
  Fašpirovskis, kā likums, teica:
  - Un tagad jūs paliekat savu kuģu kapteiņi manā vispārējā vadībā. Nirsim iekšā un dodamies ceļā!
  - Mēs piekrītam! - Apstiprināja Ravarnava un Monitors.
  Meitenes ar lielu piekrišanu un lielu entuziasmu to paņēma un sāka trokšņot. Viņi sāka dejot un dziedāt:
  Pirāts nezina vārdu gļēvulis,
  Nezinu vai kļūdies...
  Mums, korsāriem, ir vislabākā gaume pasaulē,
  Mums patīk tikai slava!
  Laupījuma sadalīšana un iekraušana aizņēma diezgan daudz laika. Pirātu meitenes un atbrīvoti vergi dejoja uguns gaismā, un viņu ķermeņi, spīdīgi no sviedriem, eļļas un vīraks, mežonīgi lēkāja.
  Un tā, pirātiem ir daudz laupījuma.
  Nācās līdzi ņemt trīs ar vērtīgām izejvielām piekrautus kuģus, lai nepieciešamības gadījumā tos pārdotu par augstāku cenu. Tāpēc viņi pārvietoja pat piecus kuģus, divus kaujas un trīs kravas. Pa ceļam viņiem pievienojās vēl pusotrs simts lielceļnieku, un kopējais piekrastes brālības biedru skaits sasniedza vairāk nekā sešsimt piecdesmit cilvēku. Tomēr tagad jūras laupītājiem naudas pietika visiem, bet viltīgais imperators zināja, ka lielākā daļa visu izšķērdēs, lai nākamajā karagājienā atkal kā izsalkušu piranju bars metīsies mirstīgā cīņā savos kreklos. Nu, tas ir godīgi, izsalkušam cilvēkam ir vieglāk iet mirt nekā labi paēdušam kungam. Bagāti cilvēki ir pārāk gļēvi, un viņš redz cauri Ravarnavam, vienkāršam, lojālam, godīgam puisim un Monitoram, un labāk viņu nogalināt, lai nejauši neiesist pa muguru.
  Tātad verdzenes un pirātu meitenes dejo, un katrā viņu muskuļotā un noslīpētā ķermeņa žestā var dzirdēt izsaucienu:
  Neuzticas nevienam,
  Vienmēr pārbaudiet...
  Pirātam nav draugu -
  Katrs cilvēks ir nelietis!
  
  Ja viņi tevi nodos,
  Soda liktenis pieaugs...
  Nelieši sitīs
  Ja tu esi stulbs, tu esi stulbs!
  Nu, labi, tāpēc meitenes pastāv, lai izklaidētu un sniegtu prieku stiprajam dzimumam. Šajā pasaulē ir divi dzimumi: stiprs un skaists. Bet ir civilizācijas, kurās ir daudz vairāk dzimumu, un daži no tiem dažreiz parādās.
  Viņam tas ir noslēpums, tas ir Eduards Stērdžens, kaut kas viņam saka, ka zēns ir no tā briesmīgā Visuma, ko viņi sauc par pazemes pasauli. Mums ar viņu jārunā. Uzaicinājis jauno karotāju kajītē, Fašpirovskis lika viņam piepildīt pīpi un uzvārīt fassroch, kas ir kā kafija, bet daudz garšīgāka un ar ilgāku sparu.
  Zēns, kā vienmēr, bija basām kājām, ar savu kailu, ļoti reljefu rumpi, stiepļu klučiem, ģērbies tikai šortos, tā ka zem plānās iedegušās ādas kā dzīvsudraba lāses ripinājās roku, kāju un kakla muskuļi.
  Bet tajā pašā laikā Edvards uzvilka dažas rotaslietas: zelta rokassprādzes ar akmeņiem uz plaukstas locītavām un potītēm. Kāpēc viņš atgādināja Āfrikas princi, izņemot to, ka viņa mati bija balti, bet viegli apkaisīti ar zeltu, piemēram, pulveris.
  Jā, viņš ir ļoti izskatīgs, bet stiprais dzimums nav pārstājis apbrīnot puikas.
  Kad viņi bija vieni, imperators it kā nejauši jautāja:
  - Kur tu esi dzimis, baltgalvains karotājs Edvard?
  Jaunais karotājs automātiski atbildēja:
  - Vienā no vecajām arfu kolonijām.
  Fašpirovskis negatīvi pakratīja galvu un izlaida no ūsām ironisku dzirksti:
  - Nemelo man, es redzu cauri cilvēkiem. Esmu jau daudz dzīvojis pasaulē. Jūs droši vien nācāt no Visuma, ko mēs saucam par pazemes pasauli.
  Viltīgs un jau pieredzējis, un ar ievērojamu pieredzi dzīves ilguma ziņā Osetrovs izlikās par naivu bērnu:
  - Vai cilvēki var dzīvot ellē un turklāt no turienes atgriezties?
  Imperators aizdedzināja pīpi, dūmiem bija salda smarža, kas atgādināja vīraku, un tie virpuļoja rozā cirtās:
  - Lieta ir tāda, ka viņi var dzīvot, kaut arī nedaudz traki. Un jūs man pastāstīsiet, kā jūs, cilvēki, tur dzīvojat.
  Edvards pakratīja galvu, kailajiem kāju pirkstiem, noķēra jūras utis, noberzēja tās putekļus un atbildēja nelielā balsī:
  - Dažreiz pārāk daudz atklātības man var maksāt dzīvību.
  Fašpirovskis netieši, pat piesitot sev ar dūri, sacīja uz savām platajām krūtīm:
  - Nebaidies, zēn, es nevienam par to nestāstīšu. Ja vēlaties, lai jūs man noticētu, es jums pastāstīšu savu stāstu.
  Karavīrs Edvards savai iedegušajai un sārtajai sejai veltīja visskaistāko iespējamo izteiksmi:
  - Es būtu ļoti pateicīgs.
  Pirātu imperators sāka runāt. Tas viņam pat sagādāja zināmu prieku:
  - Tātad, mana līgava Extragazel. Ne jau vienkārša meitene un pat ne dižciltīga muižnieka meita, kā jūs droši vien domājāt, skatoties uz viņas portretu. - Pirātu imperators norādīja uz košā eļļā veidotu zīmējumu, kurā attēlota apburoša dāma princeses kleitā. Tik skaisti, ka pat zelta rāmis ar sīkiem briljantiem izbalēja uz šī mirdzošā fona.
  Karotāju zēns bija neticami pārsteigts:
  - Oho! Vai viņa tiešām ir?
  Un vergu meiteņu kailās, iedegušās kājas viņam vairs nešķita tik pievilcīgas, lai varētu tām pielīmēt savu skatienu.
  Fašpirovskis pamāja ar galvu un ar karstu pārliecību sacīja:
  - Jā, tas ir viņas portrets, un mākslinieki viņas skaistumu drīzāk noniecina, nekā pārspīlē.
  - Viņa ir apbrīnojama. Es viņu tūlīt apprecētu. - Nedaudz naivi teikts, ilgojos pēc sievietes pieķeršanās, nevis zēna pēc kalendāra gadiem, bet zēna ar Eduarda Osetrova ķermeni. Mūžīgais puika, jūtas ļoti iemīlējies. Tomēr viņš jau iepriekš bija skatījies uz skaistām meitenēm, bet šī viņam ietriecās sirdī.
  Pirātu imperators pazemināja balsi un sacīja:
  -Tātad, es jums nemelošu, viņa ir tiešā Kontrabasu impērijas troņa mantiniece.
  Pēkšņains karotājs pat svilpojās un kustināja savu pliku papēdi pa kajītes ozolkoka grīdu, cik tas šeit pasakains izrādās:
  - Princese?
  Fashpirovskis apstiprināja:
  - Jā, īsta princese, un, ja es viņu likumīgi apprecēšu, es kļūšu par šīs puslodes plašākās un bagātākās impērijas imperatoru. Būt monarham ir daudz labāk nekā palikt pirātam, kurš agrāk vai vēlāk saskarsies ar uguni vai karātavām. - Jūras laupītāju vadonis parādīja rētu. - Dieva posts jau bija uz nāves sliekšņa, un tas, ka viņš joprojām ir dzīvs, notika, manuprāt, ne bez viņas lūgšanas.
  Arī praktisko Edvardu tas ļoti ieinteresēja:
  - Vai tev vajag troni?
  Fašpirovskis kaislīgi teica:
  - Jā, tas ir nepieciešams, lai gan tas prasa vismaz ieņemt Kontrabasas galvaspilsētu - Austrāliju. Bet es to sasniegšu. Vai tu man palīdzēsi.
  Karotājs Edvards bija ļoti neizpratnē par šādu priekšlikumu.
  Paskatījos ārā pa kajītes logu. Tur bija neskaitāmas meitenes, dažādās kailuma pakāpēs, bez liekām, stulbām kurpēm, un veiklās kaut ko dziedāja ne pārāk saprotamā valodā.
  Bet karavīrs Stērdžens dzirdēja:
  Karaļi var visu
  Karaļi var visu...
  Un visas Zemes liktenis,
  Dažreiz viņi to dara!
  Bet nesaki neko
  Bet nesaki neko...
  Precēties mīlestības dēļ
  Precējies mīlestības dēļ...
  Neviens nevar
  Neviens karalis!
  Neviens nevar
  Neviens karalis!
  Viņš pats nezināja, ko teikt:
  - Nezinu, mani fascinē kauju process, karaļa gāšana ir vilinoša izredze.
  Fašpirovskis pacēlās kā zilonis un rēca:
  - Es tevi padarīšu par superhercogu!
  Ne miesā, ne dvēselē neaug, ironizēja terminators zēns, un šajā jokā ir krietna daļa patiesības:
  - Šajā, no pirmā acu uzmetiena, labvēlīgā gadījumā es nomiršu no melanholijas. Ne velti Cicerons teica: "Lielā vara nav nekas vairāk kā godājama verdzība!"
  Pirātu imperators smējās un atzīmēja:
  - Un tu, manuprāt, esi daudz vecāka, nekā izskaties! Tavi vārdi nav par zēnu, bet par vīru!
  
  PUTINS IR HITLERA IETEKME
  ANOTĀCIJA
  Gadījās, ka pēc viņa nāves 2023. gada augustā Krievijas prezidents Vladimirs Putins ievācās Hitlera ķermenī. Turklāt ir tik forši, ka Lielais Tēvijas karš kalendārā rit pilnā sparā 1941. gada 1. novembrī. Un jūs to nevarat labot. Ko darīt, ja gan Staļins, gan Čērčils nevēlas dzirdēt par mieru? Tad Vladimirs Putins nolemj viņus visus pamatīgi sodīt!
  . PROLOGS.
  Ieilgušais karš ar Ukrainu Krievijas prezidentu nebija īpaši interesants. Nu, kas ir Ukraina Krievijai? Bija domāts, ka viņi metīs viņai cepures un paņems Kijevu trīs dienu laikā. Bet tas neizdevās. Otrais kara gads jau ir sācies. Un Krievijas prezidenta vēlēšanas ir burtiski tepat aiz stūra. Un Vladimiram Putinam ir problēmas ar veselību. Var redzēt, ka miljoniem cilvēku lāsti gandrīz visā pasaulē ir devuši savu ietekmi. Cilvēka asinis nav ūdens. Cik daudz asiņu jau ir izlējis Vladimirs Putins? Varbūt tikai Staļins Krievijas vēsturē bija asiņaināks. Ukraiņi veic veiksmīgu ofensīvu un ir atkarojuši Krievijas armijai un dažādiem privātajiem spēkiem lielāko daļu anektēto teritoriju. Turklāt talibi uzbruka Tadžikistānai un tur esošajai Krievijas bāzei 2023. gada maijā. Un viņi atvēra otro fronti, pievienojot galvassāpes Krievijas prezidentam. Kā izrādījās, tadžiki parādīja zemu morāli, un viņu armija daļēji aizbēga un tika daļēji sagūstīta. Un arī Krievijai bija jācīnās ar viņiem. Tā talibi ielenca Krievijas militāro bāzi, nogalināja lielu skaitu karavīru, un daži tika sagūstīti.
  Un man bija uz tiem jāatbild. Un atkal izsludināt mobilizāciju, lai aizbāztu plaisas dienvidos.
  Un līdz Vladimira Putina nāvei 2023. gada 5. augustā viņu jau ienīda daudzi krievi, nemaz nerunājot par Rietumvalstīm. Un Krievijas prezidents nomira agonijā un bez goda. Viņa svīta pat nekļuva īpaši bēdīga. Bet tomēr viņi nolēma viņu lieliski apbedīt. Un izrādiet cieņu.
  Lai gan, protams, daudzi teica, ka, ja Putins būtu miris pirms uzbrukuma Ukrainai, viņš būtu iegājis vēsturē kā viens no labākajiem Krievijas valdniekiem.
  Un tāpēc varbūt tas ir tikai gadījums, kad cilvēks nožēlo, ka Dievs viņam nav sūtījis nāvi agrāk.
  Jebkurā gadījumā Vladimirs Putins nomira 2023. gada augustā, un viņa liktenis bija jāizlemj tiesai.
  Un debesu tiesa! Bet kaprīzā demiurgu dieviete Emanuela paņēma un nozaga no elles Vladimira Putina dvēseli un aizveda to uz savu Visumu.
  Tur viņa paņēma un iepludināja Krievijas diktatoru Ādolfa Hitlera ķermenī. Visu laiku lielākais noziedznieks.
  Un laikā, kad vācu karaspēks atrodas Maskavas tuvumā. Jā, tas ir sods, ko viņa izdomāja prezidentam Kainam. Vai varbūt pat atlīdzība, jo jūs iekļūstat cilvēka ķermenī, kurš tajā laikā ir gandrīz divdesmit gadus jaunāks par jums, un uz veiksmes un slavas smailes.
  Un tagad Vladimirs Putins ir saņēmis jaunu ķermeni, jaunas iespējas pasaulē kā divas ūdens lāses, kas atgādina divdesmitā gadsimta Zemi. Un pats interesantākais, kas notiks. Nepiemērota prezidenta vara pār pasauli vai apkaunojoša pašnāvība? Vai varbūt abi kopā vai kaut kas pa vidu!?
  . NODAĻA Nr.1.
  Vladimirs Putins neskaidri atcerējās savu īso uzturēšanos ellē. Viņš vēl nav tiesāts. Dvēsele atradās kādā ļoti lielā, gaišā zālē. Un tu esi pilnīgi bezsvara stāvoklī un karājas gaisā, kā tas bieži notiek sapnī, it īpaši bērnībā.
  Nekādas spīdzināšanas, nekādas elles uguns. Bet tas bija ļoti īss pastāvēšanas periods kā tīram garam, bez ķermeņa. Un jūs vienkārši plīvojat kā sapnī, jūtaties labi un viegli, un jūs īpaši labi neatceraties, kas ir jums apkārt.
  Un tad pēc tiesas jūs tiksiet norīkots vai nu uz debesīm, elli vai šķīstītavu lielākajai daļai cilvēku.
  Bet tagad Vladimirs Putins jutās jaunā ķermenī. Nav jauns ķermenis, bet vēl nav vecs.
  Un bijušais Krievijas prezidents jau zina, ka tagad viņš ir Hitlers miesā.
  Pateicoties veģetāram uzturam un sliktu ieradumu trūkumam, piecdesmit gadus vecais fīrers ir diezgan labā formā. Viņa psihi vēl nav pārslogota ar apkaunojošu sakāvju sēriju. Tātad jūs jūtaties diezgan paciešami, pareizāk sakot, labāk nekā Krievijas prezidenta vietā. Kurš nenodzīvoja pietiekami ilgi, lai sasniegtu septiņdesmit viena gada vecumu.
  Taču to Krievijas valdnieku skaitu, kuri nodzīvojuši līdz šādam periodam, var saskaitīt uz vienas rokas.
  Katrā ziņā Hitlers, šķiet, ir veselāks un možāks un jaunāks pēc miesas būves, tāpēc nav jēgas sūdzēties par likteni.
  Viss vēl būtu labi, bet kalendārā 1941. gada 1. novembris. Tas nozīmē, ka vairs nebūs iespējams apturēt fīreru pie liktenīgās līnijas un neuzbrukt PSRS. Un acīmredzot būs jārīkojas, bet kā...
  Svīta un ģenerāļi, protams, vēlējās turpināt banketu un lai fīrers viņiem dotu savus gudros norādījumus.
  Tomēr, ko darīt, kad jau ir dziļi sūdos. Gan iepriekšējā dzīvē, gan šajā.
  Vladimirs-Ādolfs paziņoja, ka viņam vajadzētu būt vienam un nedaudz padomāt un atpūsties. Tajā pašā laikā es palūdzu apelsīnu kafiju un operatīvo karti gan PSRS Eiropas daļā, gan Āfrikā.
  Vāciešiem kopumā gāja diezgan labi. Lai gan ofensīvā oktobrī izdevās pilnībā iznīcināt sešas padomju armijas un vairākas daļēji. Vairāk nekā seši simti trīsdesmit tūkstoši ienaidnieka karavīru un virsnieku tika sagūstīti.
  Un Ļeņingradas virzienā Vērmahta karaspēks virzās uz Tihvinu. Un dienvidos viņi jau ir ieņēmuši Harkovu un daļu Donbasa. Krimā viņi tuvojās Sevastopolei un iebruka Kerčā. Nu, šī vēl nav panākumu virsotne. Vāciešiem joprojām jāieņem Tihvina, Kerča, dažas pilsētas Donbasā un Rostova pie Donas, maksimumu sasniedzot līdz novembra beigām. Un tad jūs varat nokļūt Maskavā tikai dažu kilometru attālumā.
  Un tad notiks brīnums. Un nepieredzētas salnas, no kurām sasala pat vācu benzīns no oglēm, un iekārtas sabojājās, un paši vācu karavīri sasala dzīvi.
  Savā jaunajā ķermenī Vladimirs Putins sāka izjust Hitlera atmiņu sevī. No vienas puses, tas ir pat labi. Jūs netiksiet pieķerti, rīkojoties dīvaini un nezinot. Patiešām , velns tikai zina, kā izskatās vācu ģenerāļi un ministri. Šķiet, ka Špērs tika uzskatīts par talantīgāko no viņiem.
  Taču Hitlera atmiņa liecināja, ka Špērs vēl nebija saņēmis Reiha ieroču un munīcijas ministra amatu. Un, iespējams, tas kļuva par vienu no galvenajiem nacistiskās Vācijas sakāves iemesliem. Ja tik enerģisks ministrs būtu iecelts agrāk, karu gaita būtu citāda.
  Taču Hitlers jau ir izgāzies ne tikai šajā jomā. Piemēram, viņš apturēja vācu tankus netālu no Djukera, un rezultātā četrsimt tūkstošiem britu un simts tūkstošu franču izdevās aizbraukt uz Lielbritāniju. Un, ja šos karaspēkus būtu sagūstījis Hitlers, iespējams, pat Čērčilam būtu nācies noslēgt mieru. Kopumā, protams, lēmums cīnīties ar Vāciju, kas bija pārņēmusi savā kontrolē gandrīz visu kontinentālo Eiropu, bija idiotisks.
  Bet tas bija Čērčils, kurš izglāba Krieviju vai PSRS.
  Ja nebūtu otrās frontes, Staļina izredzes pret Trešo Reihu un tā satelītiem būtu gandrīz nulle.
  Tātad... Putins lamājās. Viņam nepatika Čērčils. Varbūt pret šo vadītāju pat bija slēpta skaudība. Galu galā Čērčils palika vēsturē kā leģenda un džentlmenis.
  Un Krievijas prezidentu sauc: Vovka-Kains! Viņš tiešām tagad tiks pieminēts ar nelaipnu vārdu Krievijas un pasaules vēsturē. Jā, viņš zaudēja savaldību - neizturēja kārdinājumu un uzsāka lielu karu. Lielākā kļūda un galvenokārt morālā kļūda bija gājiens uz Kijevu. Savulaik, kad Gruzijā bija karš, diktators gribēja uzbrukt Tbilisi. Bet oficiālais Krievijas prezidents un augstākais virspavēlnieks Dmitrijs Medvedevs bija kategoriski pret to. Un cīņai bija jāpārtrauc. Piecu dienu karš, viens no īsākajiem pasaules vēsturē un, iespējams, ātrākais Krievijas vēsturē, ir beidzies. Simt seši karavīri tika zaudēti, gruzīni zaudēja nedaudz vairāk. Tad bija vilšanās sajūta, ka viņi neizmantoja attaisnojumu, lai okupētu Gruziju. Bet Dmitrijs Medvedevs diezgan loģiski paskaidroja, ka pat tad, ja izdosies ātri ieņemt Kaukāza republikas teritoriju, Krievijas armiju gaida partizānu karš. Turklāt mūsu acu priekšā jau bija Irākas piemērs, kuru amerikāņi ieņēma trīs nedēļu laikā, bet saskārās ar tādu partizānu karu, ka bija spiesti no turienes pamest, zaudējot piecus tūkstošus tikai nogalinātajos.
  Un tas pats ir Afganistānā... Turklāt Gruzija ir kalnaina valsts, un tur tiešām var būt partizāns no augšas līdz apakšai. Turklāt čečenu pretestība vēl nav beigusies. Doku Umarovs vēl bija dzīvs, un partizānu karš norisinājās ne tikai Čečenijā, bet arī gandrīz visā Ziemeļkaukāzā. Un Gruzijas okupācijas gadījumā visi kolektīvie Rietumi sāktu palīdzēt kaukāziešiem. Un arī islāmisti sāktu saņemt palīdzību un pacelt galvas.
  Tātad Dmitrijs Medvedevs tajā laikā parādīja veselo saprātu. Un, iespējams, tas bija viens no nedaudzajiem viņa gudrajiem lēmumiem.
  Taču arī karš ar Ukrainu šķita samērā viegls. Tātad slāvu brāļa karaspēks 2014. gada un 2015. gada ziemas cīņās darbojās ļoti slikti, un, protams, radās iespaids, ka ienaidnieks ir nulles karavīrs.
  Nu gluži otrādi, ir pārspīlēti priekšstati par Krievijas armiju, īpaši pēc Sīrijas. Piemēram, mēs esam tehnoloģiski spēcīgākie pasaulē. Un mēs visiem metīsim cepuri.
  Šķiet, ka daudzi tā domātu, ja viņi būtu Putins. Un amerikāņi droši vien nemeloja, sakot, ka Krievijas armija Kijevu var ieņemt pēc trim dienām. Viņi arī acīmredzot domāja, ka Krievija ir pārāk spēcīga un Ukraina ir pārāk vāja. Bet... Jau pirmajās dienās Krievijas izlases vienības cieta smagus zaudējumus un kļuva skaidrs, ka zibenskari ir izgāzies.
  Karš turpinājās, ne tā, kā viņš gribēja. Varbūt vajadzēja noslēgt mieru, īpaši pirmajā kara mēnesī, kad tika gūti lielākie panākumi. Bet, protams, es gribēju vairāk. Tad zaudējumi pieauga. Un tad augusta beigās un rudenī ukraiņi guva taustāmus panākumus kaujas laukos. Viņi padzina krievu karaspēku no Harkovas apgabala un daļas Luganskas un atkaroja Hersonu un teritoriju aiz Dņepras. Tad ukraiņi vairs negribēja citu pasauli, dažiem patīk atgriešanās pie 1991. gada robežām.
  Mums bija jāizsludina mobilizācija un jāpārvieto papildu karaspēks. Un ziemā mēģini vēlreiz, uzbrūk...
  Vladimirs Putins ir spītīgs cilvēks. Lai gan vēsture māca, ka spītība var būt ārkārtīgi bīstama. Piemēram, Hitlers būtu varējis vismaz daļēji glābt savu režīmu un varbūt pat savu ādu, ja viņš būtu noslēdzis mieru agrāk. Tātad Hirohito spēja glābt savu dzīvību un pat imperatora titulu, pat zaudējot reālo varu. Un apsēstais fīrers zaudēja visu. Var atcerēties arī Ivanu Bargo! Kam viņi piedāvāja mieru un daļu Livonijas, tostarp Narvu un Dorpatu. Bet Ivans Bargais pilnībā gribēja Livoniju. Un viņš turpināja karu ar Zviedriju un Polijas-Lietuvas Sadraudzības valstīm. Nu nācās arī atvairīt Krimas hana reidus. Īsāk sakot, es zaudēju visu, ko biju uzvarējis, un man bija jāatsakās no sava. Un karš ilga divdesmit piecus gadus. Jā, tāds piedzīvojums notika.
  Tomēr vai Putins ir saistīts ar pagātni un pagātni? Jāizlemj, ko darīt tagadnē? Vai arī turpināt karu ar PSRS, ņemot vērā iepriekšējās Trešā Reiha kļūdas. Vai tomēr mēģināt izlīgt mieru ar Staļinu. Tomēr nav īpaši patīkami turpināt slepkavot savus senčus. Bet ja mēs varētu apvienoties ar komunistiem, pret nīsto Lielbritāniju un Ameriku, tas būtu forši!
  Faktiski Putins, cīnoties pusotru gadu, nekad nav spējis uzvarēt Ukrainu, turklāt viņš tur cieta sakāves, un pat talibi atklāja otro fronti dienvidos. Un šeit ir tāda iespēja! Jūs varat sasniegt daudz. Un varbūt pat kļūt par pasaules valdnieku!
  Vladimirs Vladimirovičs iesmējās un pasmaidīja savās īsajās ūsās. Lai ko viņi teiktu par Hitleru, viņš divu mēnešu laikā iekaroja gandrīz visu Eiropu. Polija, kas pēc iedzīvotāju skaita un teritorijas bija salīdzināma ar toreizējo Ukrainu, tika sakauta divu nedēļu laikā. Un pusotra mēneša laikā tika sakauts Francijas, Lielbritānijas, Beļģijas un Holandes karaspēks. Vairāk nekā četri miljoni cilvēku tika sagūstīti vien. Tas ir sasniegums.
  Un PSRS cieta kolosālus zaudējumus un gandrīz tika sakauta. Bet gandrīz viss. Tad decembrī būs pagrieziena punkts. Un mums ātri jāpanāk miers ar Staļinu. Jautājums tikai, kā sevi attaisnot ar savu vidi? Galu galā šķiet, ka uzvara Krievijā ir tik tuvu, un pēkšņi miers?
  Kā jūs varat izskaidrot kaut ko līdzīgu saviem cilvēkiem? Turklāt vēl nav zināms, vai Staļins pieņems miera priekšlikumu. It īpaši, ja pieprasāt no viņa teritoriālās piekāpšanās. Pasaule bez aneksijām un atlīdzībām izklausās skaisti, bet pēc tam, kad Vācija ir tik daudz iekarojusi un pat atdevusi dažas zemes savam sabiedrotajam, tāda piekāpšanās izskatīsies pēc nodevības.
  Šeit, protams, rodas nopietnas problēmas. Daudz vieglāk būtu bijis trāpīt Hitleram nedaudz agrāk, pirms uzbrukuma PSRS. Tad plānu Barbarossa varētu atcelt un tā vietā veikt operāciju Jūras lauva, sagūstot Lielbritāniju un pēc tam Ikaru, sagūstot Islandi. Tikai daži cilvēki zina, ka fīreram bija arī tādi plāni. No vienas puses, šķiet, ka Islande Trešajam Reiham nav vajadzīga, bet, no otras, galvenais mērķis bija pasargāt sevi no ASV uzbrukumiem. Tomēr Hitlers šajā gadījumā riskēja ilgstoši iegrimt karā ar Ameriku.
  Starp citu, vēl viens jautājums ir par to, vai Staļins grasījās uzbrukt Trešajam reiham deviņpadsmit četrdesmit vienā? Vai vēl labāk sagatavojies četrdesmit divos.
  Ir slavenā Suvorova-Rezuna tetraloģija, kurā viņš pierāda un mēģina loģiski attaisnot Staļina uzbrukumu Trešajam reiham. Nu, Putinam, protams, iepriekšējā dzīvē nebija laika izlasīt šo darbu pilnībā. Bet viņi viņam to īsi parādīja. Galvenie Suvorova-Rezuna argumenti un komentāri par tiem.
  Piemēram, PSRS faktiski pārvietoja karaspēku tuvāk savai rietumu robežai. Un viņam tiešām bija priekšrocības tanku skaitā. Patiesība ir nevis astoņas reizes, kā raksta Rezuns, bet apmēram četras reizes. Kas attiecas uz automašīnu kvalitāti, tas arī nav tik skaidrs. Apmēram divi tūkstoši padomju tanku bija spēcīgāki par vācu tankiem: tie ir KV-1, KV-2, T-34, T-28 un T-35. Īpaši spēcīga bija KV-2 ar 152 mm haubici. Un vācu tanki nevarēja iekļūt tajā no visām pusēm un leņķiem, tāpat kā KV-1.
  Bet tas nav tik viennozīmīgi. Piemēram, KV-2 izšāva tikai vienu šāvienu ik pēc divām minūtēm un mēģināja trāpīt veiklam vācu tankam. Un viņš varētu viegli sabojāt veltņus, un padomju transportlīdzeklis tiktu imobilizēts. Praktiskā ziņā T-34 ir labs. Vācu tanks nevar iekļūt tai pierē, izņemot varbūt sānos.
  Bet ir arī problēmas. Optika un redzamība slikta, ātrumkārba salūzt un grūti pārslēgt. T-28 jau ir morāli novecojis tanks, lai arī ar diviem lielgabaliem, bet sliktāks par trīsdesmit četriem ar bruņām. Bet šīs tvertnes ekranētā tvertne nav pārāk laba braukšanas veiktspējā. T-35 ir īsts briesmonis - trīs lielgabali, septiņi ložmetēji, pieci torņi. Bet šī tvertne nevar pagriezties. Un pat piecu torņu bruņām nav nozīmes.
  No vienas puses, šķiet, ka BT sērijas tanki ir labi: ātrums ir gandrīz simts kilometri stundā uz šosejas. Bet īstā kaujā tanku kolonna tik un tā nespēs ceļot. Bet bruņas ir vājas, un pat prettanku šautenes var iekļūt šādā transportlīdzeklī. Turklāt tvertnei ir arī lielas benzīna tvertnes, to var iznīcināt ar šāvieniem no smagā ložmetēja. Jā, šī nav ļoti laba automašīna. Populārākais tanks T-26 ar 45 mm lielgabalu gan bruņojumā, gan bruņās bija zemāks par vācu T-3 un bija tuvu veiktspējas ziņā.
  Kopumā, protams, PSRS tankos varbūt bija spēcīgāka, bet jaunāko transportlīdzekļu un lidmašīnu ražošana tikai tika veicināta, un tie tik tikko bija sākuši ienākt karaspēkā. Jaunākā aviācija vēl nebija apgūta, un arī tanki nebija apgūti. Turklāt jaunāko padomju tanku tehniskā dokumentācija komandieriem netika nodota. Un rezultātā KV un T-34 transportlīdzekļi netika pārbaudīti pirms kara. Un vācieši kaut kā pat nepamanīja jaunos trīsdesmit četrus. Pirmo reizi T-34 tankam uzmanība tika pievērsta, saskaņā ar Guderiāna memuāriem, tikai 1941. gada oktobrī. Kur tūkstotis šo automašīnu aizgāja agrāk?
  Turklāt kara laikā saražoto trīsdesmit četru kvalitāte ne tikai nepaaugstinājās, bet arī pazeminājās. Ieskaitot bruņu kvalitāti. Un viņiem nebija laika apmācīt padomju pilotus, kā lietot padomju aprīkojumu. Un vispārējo iesaukšanu ieviesa tikai 1939. gada rudenī.
  Turklāt Staļina represijas vājināja armiju un padzina pieredzējušus un izglītotus darbiniekus.
  Plus vēl viens čaulu komplekts, īpaši jaunākajām tvertnēm. Nu, ir daudz vairāk salīdzinājumu, ko var veikt. Patiešām, PSRS ir vairāk tanku un lidmašīnu nekā Trešajam Reiham. Bet vāciešiem jau ir vairāk nekā divas reizes vairāk automašīnu un motociklu. Un Vērmahtam ir vairāk ložmetēju. Plus tā pagaidu pārākums kājniekos. Tā ir taisnība, jo Vācija jau agrāk veica vispārējo mobilizāciju. Bet tomēr uzbrukt Trešajam Reiham, kas ir zemāks personālsastāvā? Tas ir idiotisms!
  Tiesa, Putins pats to darīja ar Ukrainu. Bet varbūt tāpēc es paliku traks.
  Bet šeit man jāsaka, ka ir divas lielas atšķirības. Ukrainas armija, kas 2014. gadā nevarēja sakaut dažus kaujiniekus, netika uzskatīta par nopietnu kaujas spēku - pat ne amerikāņi. Bet Vērmahts Eiropu sagrāba divos mēnešos - ir liela atšķirība. Pat ļoti liela atšķirība.
  Ukrainas armijas autoritāte pirms kara bija ļoti zema, un varbūt tāpēc parasti piesardzīgais Vladimirs Putins izšķīrās par šo piedzīvojumu. Turklāt Ķīna slepeni deva atļauju. Taču jau pirmajās dienās kļuva skaidrs, ka zibenskari nedarbojas. Un zaudējumi, īpaši elites vienībās, ir milzīgi.
  Patiešām, ir kāds neredzams spēks, kas iznīcina visas impērijas. Kopš karaļa Kserksa laikiem, iespējams, pirmā īstā, milzīgā antīkās pasaules impērija. Arī Aleksandra Lielā lielvara izrādījās īslaicīga. Pareizāk sakot, tas sabruka dažus gadus pēc šī karaļa nāves.
  Vēl agrāk Ēģipte veica iekarošanas karus, bet arī zaudēja īpašumus. Varat arī atcerēties Asīriju. Tas bija arī diezgan liels spēks. Nu, Babilonija no Nebukadnecara laikiem, lai gan tā nav mūžīga. Romas impērija pastāvēja ilgu laiku. Pat skolas vēstures mācību grāmatās tam veltīta gandrīz puse no senatnes laika.
  Bet arī tas nobruka un sabruka. Šeit var sniegt daudz piemēru. Bija Kārļa Lielā impērija - tā tika sadalīta uzreiz pēc iekarotāja karaļa nāves. Radās arābu kalifāts - lielākā impērija teritorijā, no Francijas līdz Indijai, taču arī tā sabruka. Arī Osmaņu impērija sabruka, lai gan lēnāk. Čingishana impērija ir cilvēces laika lielākā sauszemes vara. Bet Čingishans nomira, un viņa dēli un mazdēli sāka to sadalīt. Un tad, sasnieguši Āfriku līdz Vīnei, mongoļi-tatāri izsīka un atkal sabruka. Tamerlans mēģināja atjaunot šo impēriju ar uguni un zobenu, taču, tiklīdz viņš nomira, viņa Timurata priekšvakars pazuda bez vēsts.
  Vislielākā iedzīvotāju skaita un teritorijas ziņā cilvēces vēsturē, iespējams, bija Britu impērija ar tās kolonijām un valdībām. Bet tas arī diezgan ātri izjuka. Un bija arī Spānijas koloniālā impērija, kas sabruka vēl agrāk.
  Cariskā Krievija, sasniegusi savu kulmināciju Nikolaja II valdīšanas laikā, sadūrās ar Japānu. Un it kā apstiprinot faktu, ka pastāv pretimpēriskais spēks, cara karaspēks zaudēja šo karu. Un likās, ka ļaunais liktenis viņus vajā. Šajā karā no sākuma līdz beigām bija tik daudz neveiksmju un neveiksmju. Tāpēc neticiet visu spēku liktenim pēc tam.
  Tad, Pirmā pasaules kara laikā, mums īpaši nepaveicās, un notika militārais, pareizāk sakot, pils apvērsums. Pēc tam pie varas nāca neleģitīma pagaidu valdība.
  Nu un tad boļševiki ar pilsoņu karu. Nu, Staļina laikā notika jauns impērijas uzplaukums, bet par milzīgu asiņu cenu. Un pēc līdera nāves notika divdesmitais kongress un kulta sabrukums. Un PSRS sāka zaudēt savas pozīcijas jau Hruščova laikā.
  Un tad Gorbačovs pārņēma un piebeidza padomju impēriju. Turklāt nevar teikt, ka Mihails Sergejevičs to darīja tīši. Tad visus pārņēma perestroikas neprāts. Un pats Vladimirs Putins, kaut arī VDK virsnieks, ir kļuvis par dedzīgu demokrātu. Un viņš bija pret Valsts ārkārtas situāciju komiteju, un arī priecājās par PSKP sabrukumu. Un viņš kļuva par Sobčaka labo roku. Un viņš aktīvi atbalstīja Jeļcinu. Tostarp 1993. gada oktobrī. Jā, PSRS sabrukums notika, bet lielākā daļa cilvēku un īpaši elite priecājās!
  Vai, jebkurā gadījumā, cilvēki neiebilda, bet elite bija patiešām laimīga. Īpaši Vidusāzijā, kur visi ļoti labi atcerējās, kā VDK vajāja vietējos magnātus kokvilnas biznesā.
  Īsāk sakot, deviņdesmit pirmajā PSRS balstījās uz Dievu. Un varbūt tikai Vladimirs Žirinovskis mazliet nomurmināja, tikai izrādīšanai. Vai varbūt spēlē uz pūļa vai vēlas izcelties.
  Tad bija Jeļcina valdīšana. Laiks, kad vieniem ir lielas iespējas, bet citiem - grūtības un šausmīgas problēmas. Pats Jeļcins pat nemēģināja salīmēt PSRS impēriju, bet tikai atgriezt Čečeniju savā kontrolē. Un kādu sīvu pretestību tas izraisīja. Tai skaitā valsts iekšienē. Un pat Gaidara Krievijas izvēle pret to iebilda. Tāpat kā komunisti, starp citu. Tikai Žirinovskis atbalstīja šo karu. Bet varbūt tāpēc viņš iedragāja savu reitingu un atņēma sev iespējas kļūt par jauno Krievijas caru.
  Žirinovskis, protams, bija harizmātisks līderis. Bet viņam pietrūka vai nu drosmes, vai gribas. Jo īpaši nevajadzētu ēst vēderu, kad liela daļa cilvēku cieš no bada. Un ievērojiet diētu un vingrojiet.
  Nu labi, Žirinovskis nomira. Un karalis zaudēja savu mīļāko jestru. Kas bija tik smieklīgi un smieklīgi. Viņš izklaidēja un paaugstināja garastāvokli. Bet no tā bija maz jēgas vai labuma. Gluži otrādi, Žirinovskis bija pārāk radikāls patriots, varbūt pat karikatūra. Un šķita, ka viņš izsmēja patriotismu. Nu kā jau labais karavīrs Šveiks - viņš arī bija Austrijas-Ungārijas patriota karikatūra.
  Un tas bija smieklīgi, bet drīzāk kaitīgi mērķim. Bet tomēr karalis jūtas slikti un viņam ir garlaicīgi bez jestras. Dmitrijs Medvedevs acīmredzami nav piemērots šai lomai.
  Vladimirs Putins Hitlera ķermenī smagi nopūtās. Viņš vēl nebija pieradis pie jaunā ķermeņa un dzīvoja atmiņās par pagātni. Un tas ir bijis pretrunīgs, it īpaši pēdējos gados. Tomēr, protams, Putins bija laimīgs valdnieks. Piemēram, tik reta laimes dāvana kā 11. septembra terorakts. Tas patiešām ir liels panākums. Tā vietā, lai paši cīnītos ar talibiem, amerikāņi tika ievilkti Amerikas Savienotajām Valstīm nevajadzīgā slaktiņā.
  Tas, piemēram, ir tas pats, ja Hitlers divdesmit gadus cīnītos ar Lielbritāniju un jeņķiem, nevis uzbruktu PSRS. Un Staļins pats šajā gadījumā varēja izvēlēties brīdi, kad streikot. Un pašam nekrist zem briesmīga trieciena.
  Bet Hitlers spēja novērst Staļinu. Un lūk rezultāts - vācieši ir pie Maskavas. Un, ja ziema būtu bijusi maigāka un sausāka, tad varbūt tie būtu pašā galvaspilsētā.
  Jā, Staļinam šeit paveicās. Lai gan, no otras puses, kāpēc visveiksmīgākie valdnieki ir tie, kas ir tik nežēlīgi? Šeit viņš ir Vladimirs Putins, protams, nevis Staļins. Bet varbūt tāpēc Ukraina viņam neizdevās?
  Ko jūs varat teikt par Hitleru? No vienas puses, viņam bija fenomenāli panākumi, bet, no otras puses, katastrofālas neveiksmes. Sava veida laime pasmējās par Ādolfu un lika viņam noticēt saviem spēkiem. Bet tad viņa padevās un iekārtoja viņu. Un abās pusēs bija tik daudz upuru un zaudējumu.
  PSRS no uzvaras šajā karā neko daudz neieguva. Teritoriālās iegādes bija nelielas. Turklāt Staļins daļu Brestas apgabala un Bjalistokas apgabala atdeva Polijai bez maksas un bez pieprasījumiem. Bet viņi paši tik daudz nesaņēma. Būtu labāk, ja šis karš nekad nenotiktu. PSRS iedzīvotāju skaits samazinājās līdz 170 miljoniem. Un cara tēva Nikolaja II laikā 1914. gadā tas jau sasniedza 180 miljonus cilvēku. Tātad Krievijas cars-tēvs to palielināja, bet Staļins samazināja.
  Un vācieši Hitlera laikā daudz zaudēja. Lai gan Eiropas un Polijas sagrābšana maksāja tikai trīsdesmit tūkstošus nogalināto. Staļins karā ar Somiju zaudēja 126 tūkstošus, kas ir daudz nozīmīgāki. Jā, tā izrādījās krāpniecība.
  Bija labi iekļūt Staļina ķermenī, pirms Hitlera Vācija uzbruka PSRS. Un dari kaut ko. Tiešām, ko tieši? Strik pats, kā Suvorovs-Rezuns ieteica? Tam ir savi plusi un mīnusi.
  Īpaši mīnuss ir tas, ka padomju karaspēks nav gluži gatavs uzbrukumam. Jo īpaši jaunos tankus un lidmašīnas karaspēks nav pienācīgi apguvis. Pluss ir tas, ka vācieši negaida preventīvu triecienu. Un tos var pieķert nejauši. Un padomju karaspēkam daudz vairāk un labāk mācīja uzbrukt nekā aizstāvēties. Starp citu, reālā prakse ir parādījusi, ka nacisti daudz labāk spēj uzbrukt, nekā aizsargāties.
  Piemēram, ja nacisti lieliski virzījās uz priekšu un līdz 42. gada rudenim sagrāba teritoriju, kas salīdzināma ar divām Romas impērijām. Viņi ātri zaudēja pozīcijas aizsardzībā.
  Ja skaitām no Kurskas bulges, kur vācieši pēdējo reizi mēģināja veikt lielu stratēģisku ofensīvu un pagriezt kara gaitu, pārņemot iniciatīvu, tad Staļinam bija vajadzīgi tikai deviņi mēneši, lai atgūtu Ukrainu un Krimu. Nu, ja skaita Galisiju, tad var pievienot vēl pāris. Kopumā vācieši neizturēja pat divus gadus pēc Kurskas kaujas.
  Jā, viņi bija diezgan vāji, viņi atradās aizsardzībā. Un fīrers? Kas par fīreru, viņš nošāvās. Un viņi saka, ka viņiem pašiem nebija pietiekami daudz drosmes to izdarīt - viņi palīdzēja!
  Vladimirs Putins satricināja sevi. Ķermenis patiešām ir gandrīz divdesmit gadus jaunāks nekā iepriekš, un tas ir lieliski. Ādolfs Hitlers ir īss. Tāpat kā pats Vladimirs Putins. Un tas ļauj ātrāk pierast pie jaunā ķermeņa.
  Un, protams, viņam ir lieliskas iespējas. It īpaši, ja cīnās līdzās Staļinam.
  Tas ir tas, ko var vainot ūsainajam velnam par to, ka 1940. gada rudenī viņam nebija personīgas tikšanās ar Hitleru. Iespējams, šajā gadījumā abi diktatori būtu tik ļoti viens otru apburuši, ka kara vietā būtu noslēgta alianse. Piemēram, kā ir ar C. Lai gan pirms Xi mēs sapratāmies arī ar citiem Ķīnas priekšsēdētājiem. Bet tomēr ir vieglāk tikt galā ar kādu sava vecuma cilvēku nekā ar vecāku vai jaunāku vadītāju. Piemēram, Lukašenko un Medvedevs savā starpā nesadzīvoja. Viņiem bija atšķirība gan vecumā, gan audzināšanā. Medvedevs, profesora dēls, ir intelektuālis, un Lukašenko ir kolhoznieka un kas zina, kura dēls.
  Arī Putinam, kura tēvs bija vienkāršs strādnieks un kuram patika iedzert, ar Lukašenko gāja vieglāk. Varbūt ar citu vadītāju būtu bijis grūtāk. It īpaši, ja viņš bija jauns un inteliģents. Kā, piemēram, neizdevās Putina attiecības ar Makronu.
  Hitleram un Staļinam abi tēvi bija dzērāji, un abi diktatori piedzīvoja nabadzību, pazemojumu un tika ieslodzīti. Tāpēc mēs varētu viegli vienoties personīgā tikšanās reizē. Bet kādu iemeslu dēļ Staļins to nevēlējās. Varbūt viņš negribēja saskarties ar tik odiozu cilvēku kā Hitlers, bet vai arī pats Staļins nav odiozs cilvēks? Un tajā laikā tas bija PSRS vadītājs un Vācijas fīrers, kurš bija daudz asiņaināks.
  Jā, Staļinam bija asinis uz rokām līdz elkoņiem. Un Trešajā Reihā ebreji netika masveidā nogalināti un liela mēroga soda akcijas netika veiktas.
  Tāpēc nebija īpaša iemesla izvairīties no tikšanās klātienē. Bet tas varēja novērst karu starp divām totalitārajām impērijām. Un varbūt pasaule uz planētas Zeme būtu savādāka.
  PSRS, Vācija, Itālija un Japāna varētu sadalīt visu pasauli. Un, ņemot vērā, ka iekarotais vēl ilgi jāapgūst, iespējams, cilvēces vēsturē karu nebūtu, vismaz nākamos simts gadus.
  Taču tagad Putinam Hitlera ķermenī ir iespēja personīgi tikties ar Staļinu un aprunāties. Protams, būs dažas problēmas, bet tās, visticamāk, tiks atrisinātas.
  Lai gan jautājums, cik zemes prasīt no Staļina? Ir vienkārši neiespējami un nereāli izjukt, kad jau esi paspējis sagrābt tik daudz.
  Otrs punkts ir nekavējoties pasludināt pamieru vai vispirms gūt jaunus panākumus? Joprojām nav virsotne. Krimā Kerča vēl nav ieņemta, bet dienvidos Rostova pie Donas. Un ne viss Donbass joprojām ir Vācijas kontrolē. Un tā tālāk...
  Un, starp citu, ir arī Āfrika. Šķiet, ka briti tur drīz sāks ofensīvu pret Rommela karaspēku? Šis virziens būtu steidzami jānostiprina. Galu galā cīņa ar Lielbritāniju Putinam ir liels prieks. Sākumā jums vajadzētu apskatīt, kādas rezerves ir Vācijai. Varbūt kaut ko var paņemt no Francijas un Balkānu teritorijas. Patiesībā, ja Bulgārijas cars Boriss nevēlas cīnīties ar PSRS, tad vismaz cīnies ar partizāniem Dienvidslāvijā. Un arī Grieķijā un Albānijā. Un tas būs ārkārtīgi forši.
  Turklāt Vācijā būtu jāpiesaka totāls karš. Un aktīvāk piesaistīt ārvalstu strādniekus. Patiešām, Trešajam Reiham ir pietiekami daudz darbaspēka. Un, protams, pusaudžus vajadzētu iesaukt armijā. Viņi cīnās ne sliktāk kā pieaugušie, un viņiem nav daudz darbaspēka. Tātad var izdarīt daudz vairāk. Nu jāveido ārzemju nodaļas no brīvprātīgajiem. Vācieši to izdarīja, bet tikai tad, kad viņi sāka zaudēt karu. Protams, ir samazinājies to, kas vēlas cīnīties par bezcerīgu lietu. Šajā ziņā Hitlers, protams, rīkojās nesaprātīgi. Kopumā, protams, Trešais reihs un fīrers personīgi bija pilni ar kļūdām, kas viņam neļāva uzvarēt Otrajā pasaules karā. Viens no tiem, protams, ir tas, ka viņš neizmantoja, vismaz ne aktīvi, poļus karā ar Krieviju. Taču pretkrieviskie noskaņojumi Polijā ir spēcīgi, un to tradīcijas aizsākās daudzus gadsimtus.
  Šeit Vladimirs Putins pieķēra sevi pie domas, ka viņš ir uzlabots Hitlers. Un viņu nemaz neuztrauc krievu tautas ciešanas.
  Jā, šeit es iekļuvu nepatikšanās.
  Tomēr vīrietis ir spēcīgs, skatoties. Piemēram, skatoties uz amatieriem, kas spēlē šahu zibenīgā tempā, šķiet, ka ļoti skaidri redzamas partneru kļūdas. Bet pats sēdies pie dēļa.
  Un spēlēt spēli. Bet jebkurā gadījumā būtu jāveic šādas iecelšanas: Špērs jāieceļ Ieroču un munīcijas ministrijas vadībā un jāpiešķir ārkārtas pilnvaras. Palieliniet darba dienas garumu un pārceliet rūpnīcas uz trim maiņām. Iesauktie pusaudži un vientuļās meitenes armijā. Veidojiet ārvalstu nodaļas. Mobilizējiet Hiwi aktīvāk. Palielināt ieroču ražošanu un izejvielu ieguvi. Nu, un vēl daudz kas jādara.
  Īpaši sievietes - viņas ir arī labas cīnītājas. Un kāpēc gan tos neizmantot gan kaujās, gan kā ārzemju strādnieku pārraugiem. Un arī pusaudži, īpaši paši mazākie, varēja sevi izmēģināt aizsargu lomā. Un pieauguši vīrieši uz priekšu. Šeit joprojām ir daudz rezervju.
  Sieviešu pilotes nav sliktas un ir labas kā snaiperes. Un arī tankos daiļā dzimuma pārstāves nav sliktas, it īpaši, ja liktenis ir tāds, ka sievietes parasti ir īsākas par vīriešiem un veiklākas un uzmanīgākas.
  Un pusaudži labi cīnās tankos. Mums jāpadara vācu automašīnas ātrākas un kompaktākas. Vai tiešām Pantera vēl nav? Kāpēc vācu tanks izrādījās tik smags, ar parasti ne pārāk spēcīgiem ieročiem un vājām sānu bruņām? Tas ir bardaks, šeit dizaineriem vajag lamāties.
  Un T-4 un T-3 apkalpe būtu jāsamazina no pieciem cilvēkiem līdz četriem. Var apvienot komandiera un radio operatora pienākumus. Kaut kur viņš dzirdēja šādus padomus par tanku spēkiem. Nu ko vēl... Tad var atcerēties.
  Dažas izmaiņas jāveic arī komandu struktūrā. Lai armijas grupu komandieriem būtu vairāk varas, lai mazāka ažiotāža un koordinācija. Tāpat būtu jāpaaugstina arī Mainšteins, šis lieliskais stratēģis, kā arī Guderians, kuram daudzos jautājumos bija taisnība. It īpaši tajā, ka streiks Baltkrievijā tiks piegādāts no operatīvā balkona.
  Putins piezvanīja savai sekretārei. Viņa ieskrēja, štancējot augstpapēžu kurpes. Jaunkaltais fīrers nomurmināja kaut ko ne pārāk saprotamu un sāka diktēt pavēles.
  
  ROSA LUKSEMBURGA ARESTĒŠANA UN KREKŠANA
  ANOTĀCIJA
  Slavenā revolucionāre Roza Luksemburga tika arestēta un nogādāta apcietinājumā. Sieviešu cietumā viņai nākas izturēt sīkas kratīšanas, citas procedūras, pazemojumus un nopietnus pārbaudījumus.
  . NODAĻA Nr.1
  Jauna sieviete Rosa Luksemburga tika arestēta pēc ķeizara Vilhelma personīga pavēles.
  Viņa tika saslēgta rokudzelžos un izvesta no mājas. Cilvēki neizpratnē skatījās, kā policija pavadīja blondo revolucionāru, kurš izskatījās apmēram trīsdesmit gadus vecs ar slaidu augumu.
  Roza sita savus ādas zābakus uz kūstošā marta sniega un centās saglabāt mierīgu sejas izteiksmi, kas bija bāla no bailēm.
  Lai uzmundrinātu un neizrādītu sajūsmu, marksiste sāka dziedāt;
  Pasaule ir auksta - snieg,
  Ubags ir pat bagāts cilvēks!
  Velni valda pār planētu
  Viņi pārvērta Zemi par elli!
  
  Ja vēlies dzīvot priekā,
  Lai laime nāk ikviena mājās!
  Saraujiet verdzības važas kā pavedienu,
  Tad soma būs pilna!
  
  Ir valsts, kas ir piemērs visiem,
  Spēcīgs karotājs ir pionieris!
  Zobens savai svētajai tēvzemei,
  Lai ļaunais kungs nepļāpā!
  
  Vācija ir dekrēts visām pasaulēm,
  Gudrāko spīdekļu spēks!
  Bez jebkāda izrotājuma mēs teiksim,
  Visvarenais ir apgaismojis mūsu ceļu!
  
  Mēs nezināsim vārdu gļēvulis,
  Ja karavīrs nečukst, es baidos!
  tīra pareizticīgo ticība,
  Dievs iedvesmo Jēzu!
  
  Bez Kristus sirdīs nav miera,
  Starojošais ved uz cīņu!
  Bez ticības karš ir iedomība,
  Nekontrolējami zaudējumi!
  
  Velns kārdinās
  Melot savējiem - eksāmens pieci!
  Bet neticiet ļaunajiem
  Nodevībai nav pamata!
  
  Mēs esam uzticīgi zvērestam līdz kapam,
  Kosmoss gaida mūsu pēcnācējus - ticiet man!
  Apgāzīsim sātana dēlus,
  Nevar aizraut Zemi!
  
  Tāpēc veiksme gaida,
  Kas ir stiprs - Tas Kungs glābs!
  Dievs mīl vācu tautu,
  Liesma dzīslās kausē ledu!
  
  Sasniegsim bezgalīgas robežas -
  Parādīsim Visumam savu ceļu!
  Nekritīsim uz vaiga pareizticīgajiem,
  Nešķīstais nevar nolocīt ragu!
  Pa ceļam Rosai ar policistu plaukstu uzsita pa muguru - viņi saka, ka nav jēgas dziedāt dziesmu, kad ķeizara Vācija zaudē karu. Un kad cariskās Krievijas karaspēks jau bija iegājis Varšavā, kas iezīmēja pagrieziena punktu karā. Un šī kuce pie sevis dzied.
  Roze tika nogādāta Berlīnes centrālā cietuma ēkā. Šeit viss ir vairāk vai mazāk tīrs un glīts vācu stilā. Roze nomierinājās. Vācijas cietums būs tīrs un, visticamāk, vientuļnieks bez blaktīm un žurkām, ar likumā noteiktajām devām. Un tur Vācija pēc dažiem mēnešiem kapitulēs un tiks atbrīvota. Un varbūt pat jaunajā valdībā viņa saņems ministres amatu.
  Roze, spiedot zābaku papēžus, dziedāja:
  - Ļaujiet jums dzīvot par sētnieku,
  Tu piedzimsi no jauna kā brigadieris...
  Un tad tu izaugsi no meistara par ministru,
  Bet ja tu esi stulbs kā koks -
  Tu piedzimsi par baobabu
  Un tu būsi baobabs
  Simts gadsimti līdz miršanai!
  Rosa, tātad, nepievēršot uzmanību cietuma gaiteņiem, restēm, slūžām, dzeloņstieplēm, gāja kā karaliene. Viņa iztēlojās, ka par viņu tiek uzņemtas filmas un tiek rakstītas filmas par boļševiku mocekli. Un cik populāra un forša viņa kļuva tāpēc - to nav iespējams aprakstīt vārdos, tikai pasaka.
  Nu kā šajā situācijā var nesākt vienkārši dziedāt? Tātad jūs nonākat cietumā - kā brīvdienā.
  Un Roze, bez vilcināšanās, dziedāja skaļi, it kā viņa būtu īsta karaliene, kas tiek iecelta tronī;
  Es esmu drosmīgs komjaunietis nebrīvē,
  Tur es nokļuvu ļoti sīvā cīņā...
  Ak, dzimtene, zini, ka es tev atmaksāšu parādu,
  Piepildīšu māju ar komfortu un mājīgumu!
  
  Es zināju nedaudz - nekas,
  Un viņi mani aizveda basām kājām uz pratināšanu,
  Fašisms, protams, ir pilnīga muļķība,
  Krauts mani nežēlīgi sita ar pātagu!
  
  Izģērbies, puskails uz sniega kupenas,
  Un tā viņi braukāja pa ciemiem pisugā...
  Jā, lai jūsu fīrers saņemtu zārku,
  Un tālumā redzēsim komunismu!
  
  Labāk mums nav gaidīt žēlastību,
  Un es neteikšu ne vārda fašistiem!
  Velti es mežonīgās dusmās domāju par zagli,
  Kāds kautrīgs komjaunietis!
  
  Mani ienaidnieki mani ir uzvilkuši uz plaukta,
  Zem mūsu papēžiem sākās ugunsgrēki...
  Un es dzirdu cīņu - tu pērsi vadu,
  Es esmu karstu ogļu bēdu ceļš jūdzēm!
  
  Nav atpazīšanas un straume nav briesmīga,
  Es izturēšu jebkuru pārbaudījumu...
  Lai tas ir šoks fašistiem -
  Un man jebkuri putekļi ir ciešanas!
  
  Es to visu pārdzīvošu, ticiet man, es to izturēšu
  Tā kā mana dzimtene ir Krievija...
  Un fašisma zvērs tiks apglabāts,
  Kristus un Sarkanā Misija nāks!
  
  Jā, acīmredzot es zinu, mani gaida cilpa,
  Varbūt būs vēl sliktāki sodi!
  Valstij būs jāsāk no nulles,
  Jo ir bijis daudz sašutumu!
  
  Un tad nāca lielais komunisms,
  Rotaļājoties skrējām apkārt Marsam...
  Lai humānisms uzvar pasaulē,
  Jo mēs tik smagi cīnījāmies!
  
  Visums, kas tu būsi, zini manu,
  Tādas bezgalīgas starojošas zvaigznes...
  Ērglis, kurš reiz bija zvirbulis,
  Jebkurš no mums ar mākslinieku atzinību!
  Roza savā lepnumā pat nepamanīja, kā viņu ieveda istabā uz kratīšanu. Un trīs sievietes apsargi sāka viņu izģērbt ar savām veiklajām, ierastajām profesionāļu kustībām. Un lepnā debesu Roza Luksemburga atradās pilnīgi kaila trīs uzraugu priekšā, kuri ļoti līdzinājās gorillām.
  Tikai sāpīga lielas ķepas šķipsna uz viņas kailajām krūtīm ar vārdiem: "Ak, kādas krūtis," izkliedēja Rosas pozitīvo noskaņojumu, un viņa nekaunīgi aizsedza sevi un iesaucās:
  - Ko tu dari!?
  Roze, īpaši kaila, izskatījās ļoti jauna, viņas viduklis bija tievs un figūra nevainojama.
  Tāpēc matrona pasmaidīja un atbildēja:
  - Nekā īpaša meitene! Tante tagad aiztiks tevi par aizliegtajām lietām - pīrsingu, griešanu, ķimikālijām! Nu, slepenās piezīmes!
  Roze, neveiksmīgi mēģinot ar rokām aizsegt savu kailumu, atbildēja:
  - Man nekā nav, un tas ir pazemojoši un pretīgi!
  Matrona ar virsnieka plecu siksnām iesmējās un izlēmīgi atbildēja:
  - Neraustieties! Citādi sāpēs vēl vairāk!
  Un lielas rokas plānos gumijas cimdos sāka bez ceremonijām rakņāties pa Rozas smalko, skaisto, pavedinošo ķermeni. Divi citi apsargi, arī vīrišķīgi un gari, jauno, izliekto sievieti cieši turēja aiz rokām, neļaujot viņai aizsegt savas privātās daļas ar savējām.
  Lielā matrona parāva Rozu aiz ausīm, aptaustīja un ieskatījās viņas nāsīs. Tad viņa iebāza cimdos apvilktos pirkstus mutē. Un tas bija ļoti pretīgi, Rozai palika slikti no gumijas pieskāriena. Turklāt radās doma, ka varbūt tie nav vienreizlietojamie cimdi, un viņa tos bija lietojusi jau iepriekš, nokļūstot sieviešu intīmajās vietās. Un no šīm domām Roze gandrīz vēma. Tikai titāniskas gribas pūles un nevēlēšanās parādīt savu vājumu ļāva Rozai aizturēt vemšanu.
  Un viņas pirksti sniedzās līdz pašām mandeles, atradās zem mēles, taustīja aukslēju, aiz vaigiem, un mutē palika ļoti pretīga gumijas garša. Pabeigusi testu mutē, matrona atkal sāka mīcīt Rouzas krūtis. No viņas skarbajiem pieskārieniem jaunās sievietes košie sprauslas kļuva pietūkušas un cietas.
  Apsargi smējās un murmināja:
  - Nu? Patīk? Redzu, ka mani glāsti tevi sajūsmina!
  Roza Luksemburga noņurdēja:
  - Tu esi kuce! Uzvedies tā!
  Sieviete virsniece atbildēja, iesitot jaunajam revolucionāram pa seju un piezīmējot:
  - Ziniet savu vietu kā dumpinieks! Citādi es tevi aizsūtīšu uz ledus kameru - kailu!
  Pēc tam viņa turpināja nekaunīgi rakņāties pa ieslodzītā ķermeni.
  Viņas spēcīgie pirksti piespieda viņas nabu, liekot Rozai Luksemburgai sāpēs iekliegties. Tad viņi ļoti rupji un sāpīgi jutās zem revolucionārās sievietes padusēm.
  Bet pats rupjākais un pazemojošākais vēl bija tikai priekšā. Saimnieks pavēlēja:
  - Izpleti kājas platāk!
  Roza negribīgi paklausīja. Un apsargs rupji iegrūda savu lielo ķepu makstī. Īkšķi cimdos, slideni no siekalām, kas atradās rozes mutē, ļoti dziļi iekļuva sievietes vēderā. Maksts sienas ļoti izpletās, un tas kļuva neticami sāpīgs.
  Roza kliedza un raustījās, mēģinot aizbēgt. Bet spēcīgie sargi, kuriem bija ievērojama pieredze meklēšanā, viņu cieši turēja. Cietuma uzrauga pirksti sniedzās līdz pat dzemdei un turpināja lasīt. Tas bija gan sāpīgi, gan ārkārtīgi pazemojoši.
  Un vīrišķais gorillu uzraugs turpināja griezties. Beidzot pēc kārtējā milzīgās ķepas pagrieziena sieviete revolucionāre kļuva nāvīgi bāla un, elsot, nomira. Viņas galva ar blondiem matiem nokrita uz sāniem.
  Cietuma sargs, kas stāvēja labajā pusē, atzīmēja:
  - Viņa ir šokēta!
  Lielā matrona ļoti prasmīgi paglaudīja Rozai pa vaigiem, masēja viņas kaklu un rupji knibināja. Sieviete nāca pie prāta. Viņas acīs bija asaras no sāpēm un pazemojuma. Viņa gaidīja no cietuma visu, bet nedomāja, ka viņu sagaidīs šādi, rupji, it kā viņa nebūtu cilvēks, bet mazāks par dzīvnieku.
  Vecākā matrona laipni teica:
  - Nu, nebaidies! Tagad pieliecies, tante sajutīs tavu dupsi un viss ļaunākais būs beidzies!
  Roze trīcošā balsī sacīja, nolaižot uz grīdas asaru:
  - Varbūt nevajag!
  Gorillas uzraugs norūca:
  - Nē! Tas ir tieši tas, kas jums nepieciešams! Noliecam to!
  Spēcīgie cietuma sargi rupji sagrieza Rozas rokas, liekot viņai sāpēs sēkt, un nolieca viņu. Meitene atradās vēža stāvoklī. Un viņas kailais ķermenis mirdzēja no sviedriem, it kā smērēts ar eļļu.
  Un gorillu uzraugs bez ceremonijām iegrūda divus savus lielos, garos pirkstus tūplī. Un viņa to iespieda ļoti dziļi, līdz pat resnajai zarnai. Roze kliedza aiz sāpēm un kauna. Ļoti spēcīgas sievietes cietumsargi turēja viņu cieši un neļāva viņai aizbēgt. Un uzrauga spēcīgā roka kūlījās skaista un vilinoša revolucionāra dupsi.
  Roze vaidēja, un viņas kailās krūtis cēlās un krita. Un pār viņa novārgušo, bālo seju ritēja asaras. Meklēšana atgādināja spīdzināšanu, gan morālu, gan fizisku.
  Viņa juta, ka vecākā matrona vēlas viņu pēc iespējas vairāk pazemot, un tāpēc nesteidzās.
  Roze dziedāja ziliem zobiem, no vaigiem kratīdama sāpju un pazemojuma asaras:
  Uzvara gaida, uzvara gaida,
  Tie, kas vēlas saraut važas!
  Uzvara gaida, uzvara gaida,
  Mēs varēsim salauzt Vilhelmu!
  Gorillas sargs smējās un atbildēja:
  -Tu esi drosmīga meitene!
  Un viņa to atkal pagrieza, izraisot stipras sāpes dupšā, un beidzot izņēma no cimda ķepu, kas bija asinīs.
  Viņa sarāvās un iemeta bojāto cimdu atkritumu tvertnē, iesaucoties:
  - Pārbaudi viņas kājas, meklēšana ir beigusies!
  Aptaustīt kailās zoles un skatīties starp pirkstiem nepavisam nav tik pazemojoši kā agrāk, kad liekšķere iekāpa makstī un tūplī. Tātad jūs varat piedzīvot ko līdzīgu bez asarām.
  Viņi pabeidza Rosas meklēšanu un tieši tāpat aizveda viņu kailu un basām kājām blakus istabā.
  Tur viņi sāka viņu fotografēt. Viņi man iedeva galdu ar numuru un pielika to pie baltas sienas. Viņi noklikšķināja profilā, pa visu seju, pusi no sāniem un no aizmugures. Pēc tam viņi filmēja pilnmetrāžas kailu, arī no priekšpuses, aizmugures, sāniem un pusi uz sāniem. Un fotogrāfs bija vīrietis, kas to padarīja vēl pazemojošāku.
  Tad Roze tika uzlikta uz svariem. Viņi viņu nosvēra, izmērīja viņas augumu, tad piecēla viņu pie sienas un izmērīja viņas roku garumu. Tālāk es pierakstīju pēdas garumu un apavu izmēru. Tas nesāp, bet tas ir ļoti pazemojoši. Turklāt telpā atradās ne tikai sievietes, bet arī vīrieši.
  Tā nu vīrietis un divas sievietes baltos mēteļos nolika Rozu gaismā un sāka viņu rūpīgi izmeklēt, pierakstot žurnālā visus dzimumzīmes, rētas, apdegumus un īpašās pazīmes.
  Roze kļuva koši no kauna un dusmām. Kā viņi viņu pazemo, un kā tā var izturēties pret jaunu sievieti, kura jau kļuvusi par īstu leģendu? Taču varbūt tāpēc pret viņu tā izturas, lai pazemotu vācu kreiso līderi.
  Laiks pagāja lēnām, un Roze sāka dungot:
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Tas, kurš nebija nekas, kļūs par visu!
  Sieviete baltajā halātā bargi atzīmēja:
  - Tagad tu neesi neviens - tikai cietumnieks!
  Un viņa satvēra Rouzas kailo krūtsgalu. Roze stāvēja bāla un spīdīga no aukstiem sviedriem un dziedāja:
  - Šis ir mūsu pēdējais,
  Un izšķiroša cīņa...
  Bez šaubām -
  Puiši seko man!
  Beidzot zīmju pārrakstīšana ir beigusies. Un viņu aizveda uz blakus istabu. Tur sieviete uniformā lika izstiept plaukstas. Un Rozes rokas bija nosmērētas ar melnu krāsu. Pēc tam viņi vispirms iespieda visu plaukstu un pēc tam katru pirkstu atsevišķi. Tālāk viņi ieziedēja Rozes ausis - vispirms labās, tad kreisās. Un šis arī tika nodrukāts. Tad lūpas. Kas jau ir diezgan pretīgi. Kad tie uz lūpām uzsmērē kaut ko tumšu un asu. Un uzklājiet to uz balta papīra lapas.
  Beidzot no kādas skaistas sievietes basām kājām tika paņemti nospiedumi. Viens pēc otra. Tas vairs nav tik pretīgi.
  Zoles noslaukām ar speciālu švammīti, lai nepaliktu pēdas.
  Pēc tam Rosa atkal tika aizvesta. Viņa nespēja uzminēt, ko vēl ar viņu nodarīs rūpīgie un pedantiskie vācu cietumsargi.
  Šoreiz viņa tika nogādāta rentgena kabinetā. Un nobildēja kuņģi un zarnas, ko vispār var saprast, ir slēptuves. Un viņi arī pārbaudīja nāsis attēlā. Tāpēc viņi dažreiz tajās paslēpa indes kapsulas vai dārgakmeņus.
  Kad viss bija beidzies, Roza juta zināmu atvieglojumu. Vismaz nesāpēja. Un tu kaut kā pierodi tā staigāt kailam.
  Taču arī Eva staigāja kaila un viņai nebija kompleksu, tāpēc viņai par to nebija nekādu bažu. Un viņa staigā apkārt un nekas nenotiek.
  Visticamāk, ka procedūras beigtos. Un tā viņi patiesībā veda viņu pa garu koridoru uz dušas telpu. Tur, apsargu uzraudzībā, Rosa beidzot nomazgājās. Ūdens bija silts, patīkams, un jūs nomazgājat no sevis morālos un fiziskos netīrumus. Nu apsargi viņai arī iedeva valdības ziepes.
  Rosa pat uzmundrināja: viņa bez maksas mazgājas ar ziepēm. Tad viņai iedos bezmaksas jumtu virs galvas un arī cietuma devu. Protams, nepatīkami, ka apsargi uz viņu tā skatās, bet viņa ir skaista un viņai nav par ko kaunēties.
  Sieviete nomazgāja melno krāsu no basām kājām. Viņai ir ļoti laba figūra, pateicoties sportiskajam dzīvesveidam - kā jaunai meitenei ar stingrām krūtīm, bet sejā redzams, ka viņa ir krietni vecāka. Tomēr viņš izskatās ne vairāk kā trīsdesmit. Roze lepojās, ka izskatījās tik labi.
  Tāpēc viņa nomazgājās, un viņi viņai kliedza:
  - Pietiek, beidz!
  Viņa izgāja ārā. Un matrona iebāza viņai pirkstus mutē, it kā Roza varētu kaut ko paņemt vai nozagt. Un otra sieviete cietuma uzraugs joprojām iespiedās dzemdē un tūplī. Kas bija pazemojoši un pretīgi. Un droši vien ne tikai Roze, bet matrona kāpa ar kailiem pirkstiem, nepūlēdamies uzvilkt cimdus uz rokām.
  Rosa izturēja, lai gan jutās pazemojoši, kauns un pat sāpīgi. Matronas nagi ļoti skrāpēja viņas maigās, intīmās vietas dzemdē un piekto punktu.
  Bet beidzot pat ar šo sāpīgās stundas pēc pilnīgi nevajadzīgiem meklējumiem bija beigušās.
  Un Roza tika saslēgta rokudzelžos un atkal aizvesta. Jauniete pat ar izbrīnu domāja: vai tiešām viņu kailu ieslēgs kamerā? Bet tā nevar būt. Ar likumu nav atļauts ieslodzītos turēt bez drēbēm. Jā, viņiem ir pienākums dot viņai vismaz dažas kurpes.
  Bet viņi patiešām aizveda viņu uz ģērbtuvi. Kur viņiem vajadzētu izdot oficiālu apģērbu, ja jums nav atļaujas, varat valkāt savu. Rosai tika iedota tikai svītraina kleita, lai aizsegtu savu kailo augumu. Kleitai uzvārda vietā bija iešūti cipari.
  Roze jautāja:
  - Kā ar biksītēm un krūšturi?
  Matrona stingri atbildēja:
  - Ir īpašs komandiera rīkojums, jums nedod valdības izdotas biksītes un krūšturi!
  Roze pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc tas joprojām notiek?
  Cietuma sargs strikti atbildēja:
  - Tu vari uz tiem pakārties!
  Jaunā revolucionāre noplātīja rokas:
  - Vai es esmu tāds muļķis, lai pakārtos? Maksimālais, pēc dažiem mēnešiem mani atbrīvos!
  Virsnieks dusmīgi pamāja ar galvu:
  - Visi tā saka, bet viņi jau gadiem ilgi sēž cietumā!
  Roza tagad bija tikai svītrainā kleitā, kas sniedzās pāri ceļiem, un kailām, kailām kājām.
  Jaunā sieviete paskatījās uz plauktu. Tur bija daudz dažādu apavu, kas nebija īpaši pievilcīgi skatīšanai. Bet viņas basās kājas salst. Viņa būs šokēta par kratīšanas un citu procedūru pazemošanu, nepievēršot uzmanību cietuma aukstajai, mitrai, betona grīdai. Bet tagad viņa tikai trīcēja.
  Roze nožēlojamā tonī ievaidējās:
  - Man ir aukstas kājas, iedod man vismaz kurpes!
  Cietuma sargs skarbi atbildēja:
  - Īpašs komandiera pavēle! Ņemot vērā politisko ieslodzīto īpašo bīstamību, apcietinājuma laikā ir aizliegts valkāt apavus, jo varat tos izmantot kā militārus ieročus vai metamus priekšmetus!
  Roze ar nopūtu atzīmēja:
  - Bet cietumā ir tik auksti! Es varu saaukstēties un saslimt!
  Matrona viņu mierināja:
  - Mums ir laba lazarete! Un jebkurā gadījumā, beidziet strīdēties. Un tad tevi pamatīgi saputos!
  Revolucionārs bija pārsteigts:
  - Vai pēršana nav atcelta?
  Cietuma sargs pamāja:
  - Kara laikā viņus atkal ieviesa! Tātad, pazemo sevi, skaistule, tu būsi veselāks! Un kas attiecas uz basām kājām, tad ieslodzītie ātri pierod. Un drīz ārā kļūs siltāks, ir jau pavasaris un tu jutīsies labāk. Un, ja jums ir draugi, ļaujiet viņiem atsūtīt jums vairāk barības. Tātad tikai neliela daļa sasniedz ieslodzītos!
  Roze enerģiski pamāja ar galvu.
  - ES zinu! Vāciju iznīcinās korupcija!
  Cietuma sargs nomurmināja:
  - Tāpat kā Krievija!
  Jaunā sieviete atkal tika saslēgta uz plaukstu locītavām un staigāja basām kājām, cietuma kleitā, kā Spartaka laika verdzene pa cietuma gaiteņiem.
  Tagad Rozu gaidīja kamera. Turklāt viņa dotu priekšroku kopējam, nevis vienam. Kopējā telpā ir siltāks, un ir ar ko parunāt. Turklāt sievietes smaržo daudz jaukāk nekā vīrieši, un viņa ar viņām justos labi.
  Lai kaut nedaudz paceltu to, kas no sāpēm, pazemojuma un aukstuma bija nokritis no aukstās betona grīdas salstošās sievietes basajās pēdās, Roze dziedāja:
  Ziema jau zaudē spēkus,
  Pavasara saule lec...
  Gudrība ir uzvarējusi dabu,
  Zinātniskajos meklējumos un pārgājienā!
    
  Straumes zvana - sniega kupenas kūst,
  Kur sudraba paklājs ir strauts.
  Maijā krāšņi zied neļķes,
  Un mūsu draudzība nepāries!
    
  Mēs mīlam dabas meitas,
  Kad pavasarī aug sēnes...
  Nē, jūs zināt, ka laikapstākļi ir slikti,
  Kā līst Kristus žēlastība!
    
  Pavasarī daba atdzīvojas
  Kristāla ledus pārplīsa ar triecienu.
  Es uzskatu, ka planēta kļūs par paradīzi,
  Lai neviena ļauna uguns neaizdedzina pasauli!
    
  Galu galā katrs zieds ir visums,
  Blaktis arī grib dzīvot.
  Vislabākais liktenis ir radīšana,
  Bet tu nabaga zaķis esi mežonīgs.
    
  Kā tas notika, ir daudz baiļu,
  Ar skaistumu ir daudz ciešanu...
  Dažreiz mēs vaidam un lūdzam Dievam -
  Palīdzi mums piepildīties ar laimi un sapņiem!
    
  Bet kas ir dusmas pasaulē,
  Kas mūs sāka griezt kā tornado,
  Bet Dievs atbildēja - tātad
  Tu neesi kļuvis slinks kā lācis!
    
  Galu galā, ja pats banāns nokrita,
  Jūs pat nevarat iejūgt arklu.
  Svēto sejas pamāj no ikonām,
  Nav ananāsu - sēj rudzus!
    
  Nu, darbs noved pie panākumiem,
  Viņš padarīs mūsu ģimeni stiprāku!
  Bet es nesteidzos atrast labklājību,
  Skopumu nevajag!
    
  Atlīdzība nāks - būs spēks,
  Un mēs augšāmcelsim kaujā kritušos!
  Tevi piemeklēs sods, zini Jūdu,
  Viņi atriebsies par meliem un viltu!
  Roze beidzot tika ienesta masīvajās durvīs, pa kurām tika izsists draudīgs skaitlis "13". Roku dzelži tika noņemti, un jauniete juta atvieglojumu, berzējot sāpošās, sasitušās plaukstas locītavas. Jā, būt rokudzelžos ir gan sāpīgi, gan pazemojoši vienlaikus.
  Viņa tika ievesta kamerā. Iekšpusē bija nedaudz siltāks nekā ārā, bija apkure. Kamerā izrādījās dubultkamera un tajā atradās meitene ar rudiem matiem. Diezgan skaista, un viņa gulēja zem segas. Pamodusies, viņa pagrieza maigo seju un jautāja:
  - Jauna meitene?
  Cietuma sargs pamāja:
  - Politiski! Domāju, ka jums abiem būs daudz interesantāk!
  Roze atzīmēja:
  - Man nav gultas veļas?
  Saimnieks iesmējās:
  - Lai tu būtu pretimnākošāks un ātrāk sniegtu liecības, tev atņems spilvenu, segu un matraci. Ja tu gulēsi uz plikiem dēļiem, tu nosalsi un ātrāk liecināsi pret saviem līdzdalībniekiem un līdzzinātājiem!
  Roze dusmīgi iespurdza savu baso kāju un norūca:
  - Tu nevari sagaidīt!
  Smagās, masīvās kameras durvis aiz viņas ar čīkstēšanu atsitās.
  
  PASAULE BEZ OTRĀ PASAULES KARA
  ANOTĀCIJA
  Čemberlens pēc uzbrukuma Polijai nekad neizlēma pieteikt karu Trešajam reiham, un arī Francija konfliktā neiesaistījās viena. Pēc Polijas sakāves un tās sadalīšanas starp PSRS un nacistisko Vāciju sākās ilgs miera periods, un cilvēces attīstība virzījās uz citu ceļu.
  . NODAĻA Nr.1.
  Īpaša pasaule no alternatīvās vēstures. Tajā Čemberlens bija pietiekami gudrs, lai pēc uzbrukuma Polijai nepieteiktu karu Vācijai. Un, protams, Francija neiestājās karā bez Anglijas.
  Hitlers un Staļins sadalīja Poliju. Tad notika Baltijas valstu sadalīšana un draudzības un robežu līguma parakstīšana.
  Ar Somiju tiešām bija karš. PSRS uz lielu zaudējumu rēķina tomēr izdevās ieņemt daļu teritorijas, izlauzties cauri aizsardzības līnijai un ieņemt Viborgu.
  Līdz šim viss gāja labi. Bet mēģinājums atņemt Moldovu no Rumānijas saskārās ar Hitlera pretestību. Piemēram, vai Staļins negrib pārāk daudz?
  Bet Hitlers un Staļins tikās klātienē un vienojās, ka PSRS atdos Moldovu, un ar to šķelšanās beidzās.
  Pēc tam iestājās ilgs miera periods. Japāna neuzdrošinājās viena pati cīnīties ar ASV un Lielbritāniju. Tikmēr Hitlers gremoja Poliju, kuras ievērojama daļa nonāca Trešā reiha sastāvā. Arī Staļins, paplašinājis impēriju un piedzīvojis grūtu karu ar Somiju, nekur negāja.
  PSRS oficiāli tika izpildīts un pārsniegts trešais piecu gadu plāns. Tad sākām ar ceturto. Un tas tika pārsniegts. Un piektajā piecu gadu plānā viņi sāka samazināt cenas un paaugstināt dzīves līmeni.
  Staļins nomira 1953. gada martā... Pēc dažām ziņām, viņš varētu būt saindēts. Pēc intrigām varu sagrāba Ņikita Hruščovs. Tad bija divdesmitais kongress un personības kulta atmaskošana. Un ideja par komunisma celtniecību līdz 1980. gadam.
  Līdz tam laikam kodolieroči bija parādījušies Vācijā, ASV, Lielbritānijā un PSRS.
  Hitlers palika vēsturē kā pilnīgi normāls līderis bez holokausta. Bija tikai daži likumi, kas ierobežoja ebreju tiesības. Arī poļi pamazām saņēma Vācijas pilsonību un vienlīdzīgas tiesības. 1955. gadā Varšavas gubernators kļuva tieši par Trešā reiha daļu. Sešdesmitajos gados gan čehi, gan poļi saņēma Vācijas pilsonību. Vācija bija pirmā pasaulē, kas palaida debesīs satelītu un nosūtīja cilvēku kosmosā.
  Un 1961. gada 20. aprīlī pacēlās pirmais pilotētais lidojums uz Mēnesi. Šis ir lielisks pasākums.
  Trešais Reihs ir liela valsts, iespējams, lielākā Eiropā. Tajā ietilpst Čehija, Sudetu zeme, Austrija un Polija. Turklāt vācieši bez kara ieguva daļu Dānijas 1914. gada robežās par naudas kompensāciju. Tad arī tur bija referendums. Referendumi notika Polijā un Čehijā. Radās ekonomiski attīstīta un spēcīga vara. Turklāt Lielbritānija arī piekrita atdot vāciešiem Namībiju Āfrikā un arī par naudas kompensāciju.
  Gandrīz bez citiem kariem, izņemot konfliktu ar Poliju, Hitlers paplašināja Trešo reihu. Vienīgās problēmas bija ar Franciju. Tā ir taisnība, ka neliela daļa Lotringas, ko apdzīvo galvenokārt vācieši, pēc referenduma tika atgriezta Vācijai. Bet 1914. gada robežas netika atjaunotas. Un tas kaitināja daudzus vāciešus.
  Bet franči noslēdza militāru aliansi ar PSRS, un, ja kaut kas notiktu, viņiem būtu jācīnās divās frontēs. Sarkanā impērija, izvairījusies no Otrā pasaules kara, bija ekonomiski ļoti spēcīga, salīdzināma ar ASV un Vāciju, un tajā bija daudz iedzīvotāju. Tāpēc ir bīstami cīnīties ar viņu.
  Turklāt Lielbritānijai bija vienošanās arī ar Franciju. Kura atšķirībā no reālās vēstures saglabāja savas kolonijas un bija militāri ļoti spēcīga.
  Taču Ķīna palika sadrumstalota un vāja, faktiski pasaules vadošo spēku sadalīta ietekmes sfērās. Japāna ilgu laiku cīnījās Ķīnā un varēja daļu no tās paturēt savā kontrolē. Citām valstīm tur bija sava galvaspilsēta. PSRS saglabāja kontroli pār Mongoliju, kas formāli saglabāja savu neatkarību.
  Hitlers joprojām ir dzīvs. Viņam ir septiņdesmit divi gadi. Viņš nesmēķē, nelieto alkoholu, ir veģetārietis, kā arī sporto uz trenažieriem. Fīrers ir apsēsts ar savu veselību. Viņam ir gan dēli, gan meitas - lai gan tās iegūtas ar mākslīgo apaugļošanu. Dēlu vien ir vairāk nekā simts. Vecākajam no viņiem ir jau septiņpadsmit gadu. Ir grūti izdarīt cienīgu pēcteča izvēli. Tātad fīrers joprojām ir ieinteresēts dzīvot pats. Un Trešajā Reihā viņi veic darbu, lai pagarinātu diktatora dzīvi.
  Septiņdesmit divus gadus vecs, protams, joprojām nav ļoti vecs vīrietis. Tātad fīreram patīk arī izklaide. Piemēram, cīņas bez noteikumiem.
  Tur viņi, protams, necīnās līdz nāvei - Trešais Reihs ir samērā civilizēts un dīvains. Un Hitlers nemaz netiek uztverts kā briesmonis, lai gan līderis noteikti ir autoritārs.
  Viņš spēja sakaut Poliju gandrīz bez zaudējumiem un paplašināt teritorijas praktiski bez kariem. Viņu dievina Vācijas iedzīvotāji un ciena citu valstu tautas. Pat Ņikita Hruščovs pret viņu izturas ar cieņu. Turklāt PSRS atpalika kosmosa sacīkstēs.
  Staļins bija vienaldzīgs pret raķetēm, un Ņikita Hruščovs tikai spēja nosūtīt pilotu kosmosā.
  Bet tagad vācieši palaiž raķeti uz Mēnesi. Un tajā ir divas meitenes un viens zēns. Un tas ir lieliski.
  Par godu fīrera dzimšanas dienai un raķetes palaišanai tika organizētas valsts mēroga svinības.
  Milzīgais Berlīnes stadions ir pilns ar cilvēkiem. Tuvojas dažādas sporta sacensības. Un, protams, cīņas bez noteikumiem. Kas Hitleram tik ļoti patīk.
  Fīrers, protams, ir novecojis, bet joprojām izskatās vairāk vai mazāk tāds pats, lai gan viņš ir pelēcīgs un uz viņa galvas ir diezgan daudz plikpaurības. Un ūsas kļuva pelēkas, un figūra bija nedaudz saliekta. Fīrers ir bijis pie varas divdesmit astoņus gadus. Vācijai ir viena no pirmajām ekonomikām pasaulē un varbūt pat pirmā. PSRS, ASV un Trešais Reihs šobrīd ir ļoti tuvu nacionālā ienākuma ziņā. Jā, Lielbritānija joprojām ir spēcīga, pateicoties savām kolonijām. Japāna sāka celties - ieilgušais karš ar Ķīnu to izsmēla. Bet pasaule ir daudzpolāra.
  Hitlers ir lielisks, bet ne pašā augšgalā. ASV tagad ir jauns, jauns prezidents Džons Kenedijs, un arī Francijā un Lielbritānijā pie varas ir diezgan jauni valdnieki. Ņikita Hruščovs ir tikai nožēlojama ēna uz Staļina fona, kaut gan runā par komunismu.
  Varbūt no visiem pasaules līderiem Hitlers ir leģendārākais, populārākais, harizmātiskākais un izcilākais, neskatoties uz savu vecumu, kurš vēl nav zaudējis savu spīdumu un enerģiju.
  Tagad viņš skatās cīņas caur īpašu ekrānu. Un no augšas krāsu monitori parāda Kolizeja attēlu.
  Cīnīties iznāk skaists, gaišmatains zēns, apmēram divpadsmit vai trīspadsmit gadus vecs. Viņam ir veidoti muskuļi, valkājot tikai sporta šortus un basas kājas. Zēnam rokās cimdi. Un viņš iziet pie mūzikas.
  Tāpat kā senos laikos, arī Trešajā Reihā zobenu cīņas nenotiek. Jo valsts neiekrita barbarismā.
  Gluži pretēji, Vācija ir kļuvusi par priekšzīmīgas kārtības valsti ar zemāko noziedzības līmeni pasaulē un nulles bezdarba līmeni. Un kaut kā viņai ir neērti nogalināt cilvēkus ringā.
  Zēns bija zilos šortos un paklanījās fīreram un viņa svītam, kā arī visām četrām stadiona pusēm. Pūlis viņu uzmundrināja.
  Diktors paziņoja:
  - Berlīnes čempions ar iesauku "Pele" cīnīsies par Trešā Reiha čempiona titulu starp bērniem līdz divpadsmit gadiem.
  Skaidrs, ka zēns nemaz nav slikts.
  Un tad atkal atskan mūzika un iznāk cits cīnītājs. Arī apmēram tāda paša auguma un svara puika. Un arī blondīne, un ļoti muskuļota. Tikai viņa treniņbikses ir sarkanas, un viņa seja ir skarbāka. Protams, abi puikas ir basām krūtīm un basām kājām. Viņi cīnīsies pēc franču boksa noteikumiem ar rokām un kājām.
  Par otro zēnu tika paziņots:
  - Trešā Reiha vicečempions cīņā bez noteikumiem līdz divpadsmit gadiem.
  Zēns arī paklanījās fīreram un visām četrām stadiona pusēm. Iesauka "Aligators".
  Tiesnesis bija liela auguma sieviete ādas uzvalkā. Cīņa bija čempionāta cīņa, piecpadsmit raundi pa trīs minūtēm. Bet parasti tas beidzās ātrāk.
  Bērni paklanījās viens otram. Un svīta un pats Hitlers slēdza derības. Uz ko fīrers liek likmes, protams, ir noslēpums, pretējā gadījumā visi rīkosies tāpat kā viņš. Vai arī otrādi...
  Sirmais un noguris Ādolfs skatās caur binokli. Viņam ļoti patīk muskuļoti zēni, jo tie šķita spējīgi atjaunot spēkus novārgušam tirānam. Fīrers pat guļ gultā ar īpašu svastikas formu. Un ap viņu ir četras jaunas sportistes un četras pusaudži - ļoti muskuļotas un spēcīgas. Un Hitlers miegā, šķiet, ir uzlādēts ar enerģiju. Turklāt gados vecais diktators ņem piena vannas zīdaiņiem.
  Ik pa laikam fīrers saņem arī jaunu asiņu pārliešanu - no zēniem, Trešā Reiha spēcīgākajiem sportistiem.
  Hitlers negrib mirt. Un viņam ir arī daži plāni. Slikti, ka PSRS un Francija ir aliansē ar Lielbritāniju. Cīņa divās frontēs ir pārāk azartiska un pašnāvnieciska. Vācija jau ir zaudējusi vienu šādu karu divās frontēs. Tāpēc nav jēgas kāpt uz tā paša grābekļa kā Viljams Otrais.
  Es gribētu vienoties par karu vienā frontē. Vai nu ar Rietumiem pret PSRS vai ar PSRS pret Rietumiem. Bet lai divas frontes nekarājas ap kaklu.
  Bet Ņikita Hruščovs nevēlējās stāties aliansē ar Hitleru. Francijā viņi arī nevēlas aliansi ar autoritāru diktatoru, jo ir demokrātija un varas maiņa.
  Un Hitleram bija grūti. Dzīve paiet, un jūs joprojām neesat pārspējis frančus, krievus vai nevienu nopietnu.
  Lai gan, no otras puses, Trešais Reihs pakļāva gandrīz visas vāciski runājošo cilvēku apdzīvotās zemes. Un tagad Vācija ir plašāka un lielāka nekā pirms pasaules kara. Tas ir globāls, bet otrais vēl nav bijis.
  Zēni sāka kauties pēc gonga signāla. Viņi sita ar cimdu rokām un basām kājām. Fīreram ļoti patika, kad zēni nebija vecāki par piecpadsmit, bet meitenes bija basām kājām. Tas ieslēdza diktatoru.
  Zēniem ir tādi apaļi, rozā papēži un graciozs zoles izliekums. Viņi ir atlētiski, un spēles muskuļi ir tik izteikti, un vēnas ir redzamas. Fīrers tuvplānā skatās uz zēnu kājām un ieslēdzas. Tas ir patiešām lieliski. Viņi ir iedeguši, viņu āda spīd, muskuļi viļņojas, tas ir brīnišķīgi.
  Un tā puiši sit viens otru. Un basas kājas uzlido un atsitās pret aizsardzību vai galvu. Ir skaidrs, ka zēnu kabeļi ir skaisti. Vēdera muskuļi ir veidoti kā šokolādes tāfelītes, lādes ir kā vairogi, un zēnu muskuļi ir kustībā. Aizraujoši.
  Hitlers nopūtās. Ciematā viņš joprojām bija vadītājs un līderis, bet ģimnāzijā citi puiši ķērās pie viņa lietas. Un topošajam fīreram bija grūti, un viņš burtiski aizbēga no turienes.
  Bet, neskatoties uz to, Hitlers mīlēja bērnus. Šie zēni ir tik skaisti. Un viņu trenētie ķermeņi ir ļoti muskuļoti, un muskuļu definīcija ir brīnišķīga.
  Pat žēl, ka viņiem vienam otru jākuļ. Tagad pirmais raunds ir noslēdzies - puiši iet katrs savu ceļu.
  Hitlers domāja, ka būtu jauki cīnīties ar zobeniem. Un lai cīnītāji kapājas un asinis plūst.
  Tas izrādījās patiešām lieliski. Un tad, kad zēns nokritīs, viņi sadedzinās viņam pliko papēdi ar karstu gludekli.
  Fīrers savās fantāzijās bieži iztēlojās spīdzināšanu. It īpaši, ja zēnu un meiteņu basās kājas tiek apdedzinātas ar uguni.
  Un viņš pat slepeni gleznoja šādas bildes. Bet viņš tiešām nevienu nespīdzināja. Viņi saka, ka valsts galvai, kas ir viena no lielākajām pasaulē, nebija iespējams piekrist šādai lietai.
  Bet filmas tika uzņemtas pēc viņa norādījumiem. Piemēram, par pasaules karu. Austrumu frontē krievi noķēra vācu meiteni. Un, protams, viņi viņu izģērba, atstājot tikai apakšbiksēs un krūšturos, un dzina viņu basām kājām pa sniegu.
  Fīreram šī filma patika. Pat pēc tam vāciete Gerda tika pērta un savērta uz plaukta.
  Jā, tā bija skaista filma. Tomēr filmas tika uzņemtas arī fīreram, pamatojoties uz alternatīvo vēsturi. Tur zēni no Hitlerjugent tika sagūstīti PSRS. Un četrpadsmit gadus veci pusaudži, ģērbušies tikai šortos, tika dzīti pa sniegu un salu. Un viņi pat uzlēja ledus ūdeni uz saviem kailajiem rumpjiem, kas lika viņiem sarkt.
  Hitleram tas patika. Jā, kad zēnus spīdzina un pazemo, tas ir slēpta sadista pamudinātājs. Fīrera laikā cilvēki vismaz šajā pasaulē netika dedzināti krāsnīs, bet viņš baudīja spīdzināšanu un pazemošanu.
  Turklāt fīrera ķermenis jau ir noplicināts. Un enerģija vairs nav tā pati. Un vajag sevi ar kaut ko uzturēt.
  Fīrers atkal skatās kauju. Puišu ķermenis mirdz sviedros, un kaujas sakarsušo muskuļu reljefs kļuvis vēl asāks.
  Cīņa pagaidām ir gandrīz līdzvērtīga. Abi zēni ir vienāda svara un auguma. Aligatoru zēns uzbrūk vairāk, taču viņa sitieni krīt galvenokārt uz blokiem. Un Pele dažreiz sniedz pretuzbrukumus.
  Hitlers domā, cik labi galu galā ir būt zēnam. Viņi pastāvīgi jautri smaida. Šie bērni vienmēr smaida un smejas jebkāda iemesla dēļ. Bet viņš jau ir aizmirsis, kā smieties.
  Ak, šīs nolādētās vecumdienas, kad tu visu dari ar spēku. Un agrākā dzīvesprieka vairs nav. Un pat gladiatoru cīņas ir nogurdinošas.
  Svaigi jaunības iespaidi ir cits jautājums. Fīreram ir miljoniem meiteņu, kas gatavas padoties, bet vēlmes tikpat kā nav. Tikai tad, ja veicat testosterona injekciju, parādās spēka un hormonu pieplūdums. Nē, medicīna ir izstrādāta Vācijā. Piemēram, kādus brīnišķīgus zobus viņi izgatavoja fīreram - vienkārši pērļainu spīdumu.
  Un ir dažādi anabolisko steroīdu veidi. Hitlers joprojām cer izdzīvot līdz divdesmit pirmajam gadsimtam. Kas vispirms ir vajadzīgs pašai Vācijai. Un tad varbūt viņš noteiks pēcteci. Vai varbūt zinātnieki atradīs veidu, kā padarīt viņu nemirstīgu.
  Laboratorijas jau pie tā strādā. Hitlers izstaro pārliecību un bailes.
  Šeit ir Čērčils, vecāks par viņu, bet joprojām dzīvs, pat ja ne gluži vesels. Rūzvelts un Staļins jau ir miruši, un Rūzvelts pastāv jau ilgu laiku. Čemberlens juta līdzi Vācijai. Lai gan viņš draudēja atvērt otro fronti uzbrukuma Polijai gadījumā, viņš nekad neuzdrošinājās. Savukārt fīrers nedevās karā pret PSRS. Lai gan iespējas bija. Bet PSRS bija pārāk spēcīgi tanki. Kam bija tikai sešas divīzijas ar vieglajiem tankiem, fīrers neuzdrošinājās tur cīnīties ar briesmoni.
  Lai gan notika gatavošanās karam. 1943. gadā Vācijā parādījās Panthers. Mašīna nav slikta, bet pārāk smaga un dārga. PSRS bija KV sērija. Hitlers toreiz neuzdrošinājās cīnīties. Trešajā reihā parādījās reaktīvās lidmašīnas un FAA raķetes. Bet kāda ir problēma? Pēc Čemberlena nāves parādījās Čērčils un virzījās uz tuvināšanos Staļinam. Un Francijā valdība sliecās uz aliansi ar Sarkano impēriju.
  Lielas cerības Trešajā Reihā tika liktas uz disku plaknēm.
  Bet patiesībā viņi sevi neattaisnoja. Transportlīdzekļi izrādījās pārāk dārgi un neaizsargāti pret kājnieku ieroču uguni. Viņi nebūtu spējuši kaut ko mainīt.
  1945. gadā parādījās Panther 2. Tajā laikā viņa bija ļoti laba tanka. Pistoles garums ir 88 mm un stobra garums ir 71, korpusa priekšējās bruņas ir 100 mm, piere ir slīpa, sāni ir 60 mm slīpi, un torņa priekšpuse ir 120 mm ar apvalku 150 , un sāniem arī ir sešdesmit. Visa lieta ir piecdesmit trīs tonnas, un dzinēja jauda ir 850 zirgspēki. Transportlīdzeklis izrādījās jaudīgākā vidējā tvertne pasaulē. Lai gan kāds ir vidējais rādītājs, ja svars pārsniedz piecdesmit tonnas?
  Hitlers bija daļēji apmierināts ar šo mašīnu. Bet garantijas nebija iespējams iegūt ne no PSRS, ne no Francijas. Turklāt Rietumi piekāpās un par naudu atdeva daļu Dānijas, nelielu daļu Francijas un bijušo Vācijas koloniju Namībiju. Tas apmierināja vācu tautu. Arī PSRS kļuva spēcīga. KV sērijas vietā parādījās modernāki IS sērijas tanki.
  Hitlers turpināja atlikt jaunu karu. Amerikas Savienotajās Valstīs viņi lēnām strādāja pie atombumbas. Arī Vācijā viņi pārāk nesteidzās, ne arī PSRS.
  Bet tehnoloģija attīstījās.
  Panther-3 bija vēl viens tanks no novecojušas sērijas. Tā lielgabals bija pat jaudīgāks nekā 105 mm 70 EL, un torņa priekšējās bruņas bija 185 mm, korpuss bija 150 mm ar slīpumu, un sāni bija 62 mm. Automašīnu svars sasniedza sešdesmit vienu tonnu. To gan kompensēja jaudīgāks 1200 zirgspēku dzinējs. Tāda automašīna izrādījās. To sāka ražot 1947. gadā. Noteikti labs tanks. Bet PSRS bija arī T-54, kas svēra tikai trīsdesmit sešas tonnas un bija nedaudz zemāks par vācu bruņām un ieročiem. Torņa frontālās bruņas bija vēl biezākas - pat 200 milimetrus. Un lielgabals ir nedaudz vājāks pie 100 milimetriem, un sākotnējais šāviņa ātrums ir 900 metri sekundē. Vācietim patiesībā ir nedaudz lielāks kalibrs - 1000 metri sekundē.
  Un tad karš vairs nenotika.
  Panther 4 parādījās piecdesmit pirmajā gadā. Tam bija atšķirīgs izkārtojums. Dzinējs un transmisija ir viena vienība, un dzinējam ir pārnesumkārba. Tvertnes augstums samazinājās. Un rezultāts bija 70 tonnas smags transportlīdzeklis ar 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju un 250 mm priekšējo bruņu un 170 mm sānu bruņām ar 105 mm lielgabalu un 100 EL stobra garumu. Šis transportlīdzeklis jau patiesībā bija smags un ļoti jaudīgs... Ar to varēja cīnīties tikai padomju tanks IS-7, kas tika ražots ļoti mazos daudzumos. Un T-54 bija daudz vājāks.
  Un 58. gada beigās parādījās "Panther"-5. Bruņu biezuma un bruņojuma ziņā tas bija salīdzināms ar Panther-4, taču ar lielākiem slīpuma leņķiem un mazāku svaru - sešdesmit trīs tonnas, ar jaudīgāku 1800 zirgspēku dzinēju. Tanks bija veiklāks un manevrējamāks.
  Šī ir pamata vācu automašīna. PSRS IS-7 tika pārtraukta. Tikai T-10 palika kā smags, bet sver piecdesmit tonnas. Un bez T-54 parādījās tikai T-55, kas bija nedaudz jaudīgāks bruņojumā.
  Par tehnoloģijām mēs varam runāt ilgi. Hitlers bija personīgi iesaistīts noteiktu veidu ieroču pieņemšanā. Ņikitu Hruščovu vairāk interesēja raķetes. Raķešu tanki parādījās arī Vācijā. Viņi ir ļoti spēcīgi, tāpat kā padomju. Hitlers ļoti gribēja iesaistīties karā. Ūdeņraža bumba vēl nav radīta, un atombumbu ir salīdzinoši maz. Un jūs varat riskēt un nonākt konfliktā.
  Hitlers ļoti vēlas cīnīties austrumos. Itālija ir gatava stāties pret PSRS. To pārvalda Musolīni dēls, bet Benedito nomira. Un viņa dēls, dedzīgs antikomunists un ideoloģiskais fašists, kopā ar Vāciju ir gatavs cīnīties ar PSRS, bet ar nosacījumu. ka Francija un Lielbritānija izrādīs neitralitāti.
  Un arī Japāna var atvērt fronti austrumos. Un Vācija joprojām var savienot Somiju, Ungāriju, Rumāniju un Slovākiju. Varbūt arī Bulgārija, Dienvidslāvija un pat Zviedrija.
  Šeit var būt tādi sabiedrotie. Hitleram vispirms jāpārliecina franči viņiem neiejaukties. Taču ar Lielbritāniju vienoties ir vieglāk. Tur arī saka, ka nav komunisma. Un ASV Kenedijs ir tumšs zirgs.
  Hitlers vēl nebija zaudējis savu degsmi. Bet iestāties karā ir morāli grūti.
  Puiši jau cīnās par trīspadsmito kārtu. Bērni bija noguruši, un viņu kustības kļuva gausākas.
  Fīrers nopūšas. Ar vecumu kļūst arvien grūtāk pieņemt lēmumu doties karā. Bērni ir agresīvi un cīnās. Bet viņu spērieni ir viegli un jautri. Viņi iesita viens otram pļauku un aizbēga.
  Bet tas nedarbojas ar pieaugušajiem. Hitlers šajā pasaulē uzvarēja tikai vienu karu ar Poliju. Un ar to ir par maz divdesmit astoņiem valdīšanas gadiem.
  Bet, no otras puses, vācieši izvairījās no zaudējumiem un postījumiem.
  Bet Vācija ir ļoti apdzīvota. Augsta dzimstība un daudz bērnu.
  Šeit puiši cīnās. Un jūs varat redzēt, ka bērni smagi elpo.
  Fīrers atkal domāja, šoreiz par lidmašīnām. Reaktīvā armija Trešajā Reihā ir ļoti attīstīta. Ir ļoti laba attīstība un ražošanas lidmašīnas. Jo īpaši ME-462. Lidmašīna ir arī ļoti spēcīga un iznīcinoša.
  Un ar raķetēm. Tas ir arī ļoti jaudīgs auto.
  Parādījās arī diskveida helikopteri. Tie ir ļoti mobili un manevrējami.
  Tos izstrādāja dizainers Tanks. Viņam pieder arī reaktīvie iznīcinātāji TA-383, kas ir ļoti labas kaujas mašīnas. Vāciešiem ir arī astes bumbvedēji, kas spēj bombardēt pat ASV teritoriju.
  Bērni cīņu pabeidza. Tātad neviens nekrita.
  Pēc punktiem uzvara tika vicečempionam Alligatoram.
  Puiši gāja katrs savu ceļu. Tad parādījās meitenes ar boksa cimdiem. Viņi bija basām kājām un valkāja bikini.
  Interesanta bija arī cīņa ar rokām un kājām.
  Hitlers vēlējās, lai Trešajam Reiham būtu brīnumierocis. Taču līdz šim ne viss ir izdevies. Vāciešiem ir labākā raķešu tehnoloģija pasaulē. Tiek izstrādāta arī ūdeņraža bumba. Tas vēl nav radīts nevienā pasaules valstī, bet ierocis ir briesmīgs.
  Pats fīrers jaunībā lasīja Velsu un vēlējās, lai Trešajā Reihā būtu siltuma stari vai lāzeri.
  Bet līdz šim nav bijis iespējams izveidot efektīvu kaujas instalāciju. Izņemot, iespējams, pretinieku apžilbināšanu, bet pat tas ir pārāk apgrūtinoši. Trešais Reihs izstrādāja arī lidojošos šķīvjus. Diska formas ierīces nav pierādījušas savu kaujas efektivitāti. Taču radās doma tos ietīt laminārā plūsmā, kas izpūstu čaulas un lauskas uz sāniem.
  Tas nozīmē, ka disks būs pilnīgi neievainojams.
  Meitenes sāka sist viena otru ar basām kājām. Viņi ir arī atlētiski un muskuļoti. Un viņi spārda diezgan aktīvi.
  Un tā viena no viņām ar dūrēm izveidoja trijatā, otra viņai atbildēja. Tas ir patiešām lieliski.
  Hitlers elsoja:
  - Es neesmu nožēlojama blaktis - superbriesmīgs bruņurupucis.
  Un viņš iztēlojās, kā karsti uzkarsis gludeklis sakauterē meitenes pliko, apaļo papēdi. Cīņas nesasniedza Otrā pasaules kara apmērus, taču parādīja savu līmeni.
  Meitenes šeit ir tik brīnišķīgas - tas ir vienkārši lieliski. Tie ir augstākās klases.
  Rezultātā fīreram prātā ienāca dzeja;
  Par šo baskāju meiteni
  Es nevarēju aizmirst...
  Tas šķita kā bruģa akmeņi
  Tās mocīs tavu smalko kāju ādu!
  Jā, tās galu galā ir interesantas meitenes.
  Vienā filmā viņi parādīja, kā Žanna Darka tika spīdzināta. Starp citu, viņu atveidoja apburoša blondīne. Un spīdzināšana bija dabiska. Un meitenes basās kājas dega ugunī.
  Hitleram ļoti patika. Žanna drosmīgi stāvēja uz plaukta. Un viņas kailie papēži bija klāti ar tulznām. Un ik pa brīdim pātaga uzkrita viņam mugurā un sēžamvietā.
  Tad viņi satvēra viņu ar knaiblēm uz viņas koši sarkanajiem sprauslām. Kas ir patiešām lieliski. Kā tas iedarbināja Hitleru.
  Piemēram, viņi paņēma kailu meiteni un savēra viņu uz plaukta. Un cirtīsim ar pātagas. Un karotājs arī tika sadedzināts ar karstu dzelzi. Un tas ļoti sāp. Bet tajā pašā laikā ir patīkami, ka meitene tiek spīdzināta.
  Īpaši tad, kad karsts gludeklis glauda tavu pliku papēdi.
  Tas ir patiešām interesanti.
  Meitenes cīnījās. Un viena no tām, blondīne viņai iesita pa zodu ar otru baso kāju. Rudmatainā skaistule nokrita. Tiesnesis sāka skaitīt.
  Sarkanmate saspringa un ar gribas piepūli uzlēca.
  Cīņa atkal turpinājās.
  Ādolfs Hitlers šņukstēja:
  - Vēl mazliet, vēl mazliet,
  Pēdējā cīņa ir visgrūtākā!
  Un es gribu iekarot visu pasauli,
  Planēta, lai padarītu Vāciju par māti!
  Fīreram neveicās īpaši labi, un viņa balss bija aizsmakusi. Bet jebkurā gadījumā diktatora nāvessoda izpilde.
  Un meitenes cīnās, un viņu muskuļotie ķermeņi mirdz no sviedriem. Brīnišķīgas zagšanas.
  Fīrers domāja, ko sieviete piedzīvo, kad viņu izvaro? Sāpes vai orgasms vai abi?
  Kaut es pati varētu kļūt par sievieti! Un dodieties uz paneli!
  Tas ir pat smieklīgi!
  Ja dodaties uz paneli,
  Tu esi zvaigzne, tu būsi kā Emanuels!
  Un kopumā lieliski!
  Fīrera galvā sāka dejot spārnoti aforismi;
  Ja robeža ir sasniegta, dodieties haosā!
  Sirdsapziņa ir visdārgākā prece, kas nav pārdošanā - lai gan daudzi ir gatavi piemaksāt, lai atbrīvotos no šīs vērtības!
  Mīlestībā noderīgus padomus dod tikai dzejnieki!
  Mīlestība ir tāda spēle - kur ir trešais ritenis!
  Ar ko mīlestība atšķiras no draudzīgas ballītes - trešā puse nekad netiks uzaicināta!
  Skaitlis trīs simbolizē harmoniju - tikai ne ģimenes dzīvē!
  Greizsirdība ir nepilnvērtīgu cilvēku sajūta - viņi ir vāji prātā, pat žēl nabagus!
  Vieglāk ir uzcelt ellē sniegavīru, nekā atrast nesavtīgu priesteri!
  Godīgs pops kā balts velns!
  Baznīca ir kā veikals - bez naudas neieejiet!
  Neatkarīgi no tā, cik liela ir jūsu dūre, roku dzelži derēs!
  Labāk vienreiz sist, nekā simts reizes pateikt!
  Visbiežāk viņi gūst labumu no nesavtības!
  Mantkārīga mute atradīs savu purnu!
  Tiem, kam patīk sekss, ir gaišs prāts un laipna sirds - jo viņi ir gatavi dalīties baudā ar savu partneri!
  Karš ir dzīves skola - kuru labāk izlaist!
  Kara māksla prasa visvairāk upuru!
  Kristu krustā sita priesteri - ļaunie suņi vērtē tikai nūju!
  Ticība noteikti ir viegla, bet kožu vietā tā piesaista banknotes!
  Ja gribi būt bagāts, atver banku, ja gribi kļūt par bagātāko, veido doktrīnu!
  Filozofija ir kā tīkls zelta zivtiņu ķeršanai!
  Politika ir maldināšanas māksla!
  Politiķis atšķiras no slepkavas - tikai honorāra lielumā!
  Augšup, visticamāk, ved līķu kāpnes!
  Karš ir slepkavu un žēlastības izpildītāju sacensības!
  Ticība dažus padara tīrākus, citus bagātākus!
  Politiķis ir sliktāks par šņabi - maksā vairāk, un galva uzreiz sāk plaisāt.
  Politiķis kā jau padauza strādā ar mēli, bet sagādā mazāku baudu!
  Politiķis nemitīgi sevi atdod, bet nevienu neapmierina!
  Skaisti vārdi - tirāna mantija!
  Kad valsts pārvēršas par bende, to sauc par svēto tēvzemi!
  Ja politiķis ļoti krustu šķērsu, tas nozīmē, ka viņa roka meklē tavu maku!
  Politiķis: legalizēts kabatzaglis!
  Atšķirība starp politiķi un kabatzagli ir tāda, ka pirmais zādzības laikā rada daudz lielāku troksni!
  Kristietības un pat jebkuras reliģijas vēsture liecina, ka laba fanātisma nav!
  Atteikties klausīties nozīmē nogalināt dvēselē!
  Mīli savu tuvāko, nevis viņa sievu un maku!
  Vergs tik ļoti pieradis pie apkakles, ka, saņēmis brīvību, sāka aizrīties!
  Labestības dūres aug pārāk ātri!
  Tas, kurš sēj nesaskaņas sēklas, radīs nelaimi!
  Ja vēlies glābt savu dvēseli, sit krustā egoismu!
  Atšķirība starp tukšu maku un bez dvēseles sirdi - pēdējo ir grūtāk nēsāt!
  Dievu ir daudz, bet nav neviena, kam izliet dvēseli!
  Kāda ir atšķirība starp zvaigzni debesīs un popzvaigzni - tas, ka popzvaigzni var nodzēst ar vienu bruģakmeni!
  Kristus mīl visus cilvēkus - arī ar grēkiem, un lielākā daļa savu pašreizējo kalpu - tikai ar maciņiem!
  Ja vēlies kļūt tuvāk Dievam, samazini savu alkatību!
  Pat šķietamajā Visvarenā vienaldzībā ir mīlestība - galu galā bērni pirmām kārtām vēlas izbēgt no vecāku gādības!
  Dievs kavējas ar ļaunuma sodīšanu, lai dotu grēciniekam iespēju!
  Talants un smags darbs kā vīrs un sieva rada panākumus tikai kā pāris!
  Pat medus ir rūgts - ja tajā noslīkst!
  Maldināšana ir kā vīns, tā ir slimīga un salda, un to ir grūti apturēt!
  Mīlestība ir kā šrapneļa čaula - plēš sirdi, satricina smadzenes, izgriež kabatas, iznāk uz sāniem!
  Cilvēks savā ziņā ir līdzvērtīgs Dievam - Visvarenais radīja Visumu, un cilvēks dzemdēja stulbumu: abi ir bezgalīgi!
  Tie, kas panākumus ceļ uz asinīm, piedzīvos nodurtas cūkas likteni. Viņi apēdīs savus biedrus - rezultāts ir bēdīgs un dusmīgs!
  Dažreiz labākais veids, kā saglabāt savu reputāciju, ir cilpa ap kaklu! Jebkurā gadījumā tas neļaus jums nokrist!
  Jūs nevarat ilgi gulēt zem lāča - tas jūs sagraus!
  Reizēm sieva ir kā mamuts segas vietā!
  Rakstnieks, kurš tiecas pļaut banknotes, nesēs labas, mūžīgas lietas!
  Valsts bez likuma ir kā ķermenis bez skeleta! Lai viņš nepārkaulotos, ir vajadzīgas vēlēšanas!
  Ja vēlaties izveidot šedevru, aizmirstiet par maksu!
  Visprasmīgākā maldināšana ir tad, kad tu nemelo, bet neviens tev netic!
  Protams, sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums!
  Cīņā varonība un labs saprāts nes uzvaru.
  Lai trāpītu, vispirms jāredz, kur!
  Skauts ir uzvaras kalējs!
  Ikviens muļķis var kropļot, bet ne katrs gudrs cilvēks var izārstēt!
  Ir daudz rupju bendes - maz dziedinošo ārstu!
  Daži ir ārsti, daži ir bendes!
  Bez sāpēm nav varonības - bez varonības nav uzvaras!
  Komunisma idejas ir idiotisma robeža: ja karstas galvas un aukstas sirdis uzņemas to īstenošanu!
  Komunisms ir viegls, bet dedzina tos, kas ir pārāk eļļaini!
  Ja nepietiek pacietības, dziedāšana palīdz!
  Tauta ir kā dzelzs - pirms tā atdziest, piešķir tai vēlamo formu!
  Ja vēlies kļūt populārs, izmanto spēku biežāk!
  Vērtējums ir kā elles zāle - tā aug, kad to laisti ar asarām un asinīm!
  Cilvēki ir kā nezāles - jo vairāk tās mīdīt, jo augstāk tās aug!
  Vienotība ir uzvaras atslēga!
  Disciplīna ir uzvaras instruments! Prāts spēlē uz to!
  Vienotība, drosme, nesavtība ir uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar iegūt brīvību!
  Darbs mūs ir padarījis stiprākus, reizināts ar saprātu, dos mums brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik spēcīga konstrukcija sabruks!
  Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi kā matu garumam ar saprātu!
  Nekāda mūsu senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  Asmens no stiprākā tērauda rūsas pļāpātāja un gļēva rokās!
  Visbriesmīgākais ierocis ir Bībele neliešu rokās!
  Galvenā vīrieša bagātība: potence, kas arī ir galvenais pazudināšanas iemesls!
  Labākā profesija ir prostitūcija, jūs apvienojat biznesu ar prieku un katru reizi jums ir jauns partneris - bez rutīnas!
  Ar varoņa ciltsrakstiem var lepoties gadsimtu, bet, nonācis kaujas laukā, gļēvi metas aizmugurē!
  Šņabja pudele ir kā granāta - notriec no kājām, notriec smadzenes, sagrauj iekšas!
  
  NĀVĒJOŠS MĪLESTĪBAS Trijstūris
  ANOTĀCIJA
  Ļoti skaista sieviete, aptuveni trīsdesmit gadus veca Jeļena Ambramsa, veca miljardiera sieva ap astoņdesmit. Viņa ienīst savu vīru, jo īpaši tāpēc, ka viņai ir neparasti izskatīgs, astoņpadsmit gadus vecs mīļākais Vjačeslavs Kotovskis. Viņa šausmīgi viņā iemīlējās un vairs nevar paciest savu neglīto, bet briesmīgi bagāto vecpuisi. Viņa vēlas atbrīvoties no vīra un, kļūstot par atraitni, apprecēties ar brīnišķīgo jaunekli Vjačeslavu. Bet tas nav tik vienkārši. Miljardierim ir spēcīga drošība, un pats vecais vīrs vēlas iegūt jaunu sievu, bet tikai tāpēc, lai šķiršanās gadījumā nepazaudētu naudu. Intriga kļūst arvien spēcīgāka.
  . PROLOGS.
  Miljardiera sieva Elena Ambramsa ienīda savu vīru un ļoti vēlējās, lai viņš nomirst. Vecajam vīram jau bija pāri astoņdesmit gadiem, plikpauris, krunkains, bet vēl diezgan stiprs. Un viņam nav nodoma mirt. Un tev ir gandrīz trīsdesmit, skaista blondīne. Un spēcīgs ķermenis vēlas pieķeršanos un seksu.
  Jeļenai patīk apmeklēt sieviešu striptīzbārus. Tur dejo muskuļoti, izskatīgi, paklausīgi vīrieši ar lieliem dzimumlocekļiem. Un viņai ļoti patīk to skatīties. Patiešām, mūzika skan, puiši izģērbjas, un tu skaties uz to ar iekāri.
  Elena jaunībā strādāja par nakts feju. Un viņai tas ļoti patika. Viņa pat devās ceļojumā uz Eiropu kopā ar Natašu. Tur viņiem bija klienti: vīrieši, sievietes un dažreiz pat dzīvnieki.
  Cik ļoti tas viss aizrāva meitenes. Pastāv viedoklis, ka prostitūtām nepatīk sava profesija. Bet tas ir atkarīgs no tā, kurš. Jeļena un Nataša bija ļoti mīlošas zagles.
  Viņiem patika mainīt puišus kā cimdus, un viņi nenicināja meitenes. Viņi bija kaislīgi par savu jauno lomu.
  Vīrieši visi ir dažādi, un dažādība bija tik iedvesmojoša un ļoti iepriecināja meitenes. Un viņiem būtu liels prieks nodarboties ar seksu baudas un orgasma dēļ. Un tad jūs par to ņemat naudu no vīriešiem un sievietēm, un daudz naudas!
  Jeļenas dzīve bija jautra: daudz seksa, dārgākie restorāni, saunas, skaistumkopšanas saloni, solāriji, peldbaseini, ceļošana pa pasauli. Viss bija jautrības un izklaides pilns. Jeļena ne tikai nebaidījās no eksotiskiem seksa veidiem, bet, gluži pretēji, viņa bija ieslēgta. Viņai ļoti patika eksperimentēt. Un viņa bija lieliska prostitūta un savā vietā.
  Bet viņas laime beidzās. Galu galā, gadi iet, un agri vai vēlu prostitūta zaudēs savu svaigumu un pievilcību. Un viņa ar prieku pieņēma piedāvājumu apprecēties ar Mozu Ābramsu, apmēram astoņdesmit gadus vecu vīrieti, kurš, pēc baumām, joprojām slimoja ar vēzi. Viņa cerēja kļūt par atraitni un bagātāko sievieti pasaulē. Turklāt likumīgais Mozus dēls izdarīja pašnāvību. Otrs palika traks. Un manai meitai izdevās saslimt ar AIDS, viņa arī bija diezgan padauza.
  Tātad tiešo mantinieku nav palicis. Un Jeļena varēja cerēt mantot vislielāko bagātību!
  Bet šeit ir problēma, vīrs nenomira. Bet, protams, viņam vairs nebija spēka.
  Jeļena sapņoja par seksu. Mozus viņai sacīja: "Tu, jaunā sieviete, vari pastaigāties." Bet, lai žurnālisti nesaņem vēju, pretējā gadījumā tā ir krāpniecība!
  Ideja, protams, ir laba.
  Jeļena valkā masku striptīza bārā. Tas ir vēl labāk, jo viņai ir ideāla figūra. Bērnu nebija, un viņa nodarbojas ar fitnesu. Par viņu var dabūt vīrieti par mazu naudu. Bet tas vairs nav tik interesanti. Alfons, šī ir tava rotaļlieta, un ir daudz patīkamāk, ja esi prostitūta. Un tāpēc, ja vīrietis dara to, ko vēlaties, tas vairs nav tāds ieslēgšanās.
  Bet tagad dejo jaunpienācējs. Ļoti izskatīgs jauneklis. Viņš lēnām un graciozi atklājas uz skatuves. Jā, tiešām, kāds skaists vīrietis. Mati ir zeltaini, un pieredzējusī Elena bez krāsošanas redz īsto matu krāsu. Seja ir ļoti maiga un skaista, kā meitenei. Un āda ir tik gluda, tīra, iedegusi. Šeit viņš ir kails līdz peldbiksēm. Viņa muskuļi ir ļoti izteikti un skaisti. Tie nav masīvi, taču tiem ir tik elegants un harmonisks dizains, ka tas vienkārši padara jūs traku!
  Dažāda vecuma sievietes burtiski rēc. Un viņi ielika naudu viņa peldbiksēs. Un jaunā vīrieša vīrišķā pilnība aug, viņam ir tik liela.
  Elena pamāja ar roku:
  - Viņš ir mans! Es to gribu sev!
  Kalps piezīmēja:
  - Šī ir viņa pirmā uzstāšanās striptīza bārā. Un pēc paražas tas tiks izsolīts, un sieviete to nopirks uz nakti. Vai esat gatavs izņemt naudu?
  Elena pamāja:
  - Vai vīrietis tiks pārdots izsolē? Tas ir lieliski! Protams, esmu gatavs!
  . NODAĻA Nr.1.
  Strīpas bāram bija viens pluss: tajā drīkstēja iekļūt tikai sievietes. Un vīriešu kārtas striptīzdejotājas sievietes algoja par naudu. Tāpēc bija daudz cilvēku, kas gribēja tur strādāt. Patiesībā vīrietim, īpaši jaunam, kad spēlē hormoni, sievietēm dejot plikam un pat ar viņām nodarboties ar seksu un ņemt par to naudu ir pasaka!
  Slavka bija neparasti izskatīgs un nodarbojās arī ar cīņas mākslām. Un viņa ķermenis bija vienkārši ideāls pēc ķermeņa uzbūves un veikls. Viņš prata labi dejot un kustēties, ar teicamu stiepšanos. Vienkārši ideāls puisis striptīza bāram.
  Tomēr Slava labi mācījās institūtā un cerēja uz karjeru. Un viņam nebija īpašas vēlēšanās būt žigolo. Bet viņa tēvs ir parādā daudz naudas mafijai. Un bija obligāti jāsaņem vajadzīgā summa un ātri. Pretējā gadījumā bandītu atriebība būs briesmīga.
  Un Slavka nolēma mēģināt pelnīt naudu striptīza bārā. Turklāt visi teica, ka viņa skaistums gan sejas, gan ķermeņa bija pārsteidzošs.
  Striptīza bāra vadītāja bija sarkanmataina sieviete, kurai izskatījās apmēram trīsdesmit pieci. Diezgan mīļi. Viņa izvēlējās no daudziem kandidātiem. Precīzāk, primāro veica asistents. Uzreiz divdesmit vīriešiem, kuri gribēja kļūt par striptīzdejotājiem, mūzikas pavadījumā bija jāizģērbjas. Un gandrīz visi tika nekavējoties likvidēti.
  Slava viņai uzreiz iepatikās. Ļoti izskatīgs jauneklis. Un tas, cik graciozi viņa kustas un skaisti atklājas, ir vienkārši brīnums. Galu galā jūs karatē esat melnā josta, un jūs zināt, kā kustēties un saglabāt līdzsvaru.
  Pati asistente nesen bija prostitūta, krāsojusies, nav skaidrs, kādā vecumā. Un viņa dievināja jaukus jaunus vīriešus.
  Viņa tikko jautāja Slavkai:
  -Tev ir astoņpadsmit?
  Viņš pamāja:
  - Tas notika aizvakar!
  Gleznotā sieviete atzīmēja:
  - Un pēc izskata tu izskaties pēc pusaudzes! Tas, protams, ir pat labi! Daudzas sievietes, īpaši vecākas, dievina jaunas meitenes. Bet mums varētu būt problēmas ar policiju... - Viņa uzspieda papēdi. - Nu, parādi man savu pasi.
  Slavka pievilka. Sieviete, paskatījusies uz dzimšanas datumu, piesita lūpu un atbildēja:
  - Brīnišķīgi! Jūs savāksiet lielu naudu. Divdesmit pieci procenti no ieņēmumiem ir jums, pārējie mums.
  Jauneklis čīkstēja:
  - Nepietiekami!
  Sieviete nomurmināja:
  - Tie joprojām ir labi apstākļi. Mums ir vesela pils. Turklāt šeit ir bagātākās sievietes Maskavā. Vai viņi zina, cik daudz naudas viņi tev iedod žigolo? Tāpēc neesi kurts!
  Slavka paklanījās. Sieviete pieskrēja pie viņa un ielika roku viņa biksītēs. No pretējā dzimuma pārstāvja pirkstu pieskāriena jaunā vīrieša vīrišķā pilnība acumirklī uzpampās. Un tas kļuva liels un grūts.
  Sieviete izcēla zobus:
  - Jūs esat temperamentīgs ērzelis. Es domāju, ka jums patiks panākumi ar daiļā dzimuma pārstāvēm.
  Slavka pamāja. Un es jutu vēlmi sevī. Jauns, veselīgs ķermenis burtiski ir pārpildīts ar hormoniem. Pat ja uz šo sievieti nav īpaši patīkami skatīties. Bet viņa penis stāv kā stienis, un viņš vēlas viņu iesist.
  Viņa pasmaidīja un pamāja:
  "Tu un es mīlēsimies vēlreiz, skaistais!"
  Tad Slavka viens pats dejoja savas rudmatainās saimnieces priekšā. Viņa vēroja, kā jauneklis dejojot izģērbjas. Jā, tas tiešām ir aizraujoši.
  Tad, kad jaunietis palika peldbiksēs un arī bija sajūsmā, viņa pielēca viņam klāt. Viņa satvēra pilnību ar roku un saspieda to ar pirkstiem. Skaistajam puisim bija karsti un smagi.
  Rudmate pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Labi! Tagad novelciet peldbikses.
  Ļoti izskatīgs un muskuļots, saplēsts puisis tagad stāvēja viņas priekšā pilnīgi kails. Un viņa vārpsta uzbriest. Slavka juta kauna un intensīva sajūsmas sajaukumu. Un cik viņš bija skaists.
  Sarkanmatainā sieviete nolaizīja lūpas. Viņa juta tik spēcīgu vēlmes uzplūdu, ka vairs nespēja to izturēt. Viņa sāka plēst savas drēbes.
  Un viņa izrādījās kaila.
  Nedaudz resna, bet diezgan spēcīga un muskuļota sieviete labākajos gados. Un viņas krūtis ir lielas un stingras. Jaunam vīrietim, kurš atrodas hiperseksualitātes virsotnē, tas, protams, ir liels kārdinājums.
  Slavka piegāja pie viņas un gandrīz nekavējoties ienāca. Viņš nebija pieredzējis mīļākais un izturējās jauneklīgi rupji. Netērējot laiku mīlestībai.
  Bet rudmatainā saimniece jau bija sajūsmā, un pēc masturbācijas viņas dzemde kļuva slapja. Tāpēc lielais, karstais stienis viegli iekļuva.
  Un jutos ļoti labi, sarkanmatainā sieviete sajūsmā vaidēja. Slavka sāka viņu enerģiski sist. Viņš vairāk nekā vienu reizi bija mīlējies ar meitenēm.
  Bet viņi lielākoties bija nepieredzējuši un jauni. Bet pieaugušai sievietei mācīt mīlas mākslu.
  Neskatoties uz to, jauneklis ar rokām noglāstīja rudmatainās sievietes pilnās krūtis un tīri intuitīvi izvēlējās pareizo ritmu. Sarkanmate nāca ar mežonīgu vaidu. Tad kāds izskatīgs, izskatīgs puisis izlauzās baltas putras straumē. Un Redhead piedzīvoja vēl vienu orgasmu no degošās sēklas.
  Slavkas dzimumloceklis joprojām stāvēja, taču tūlīt pēc izvirduma galva sāk niezēt no pieskāriena.
  Striptīzkluba vadītājs pamāja ar galvu.
  - Un tu esi labs! Tikai vēl nepieredzējis, bet mēs Tevi iemācīsim! Vai esi kādreiz apmierinājis meiteni ar savu mēli?
  Slava pamāja ar galvu:
  - Nē!
  Rudmate pasmaidīja:
  - Un tev arī tas ir jāprot! Daudzām sievietēm ļoti patīk kunilings! Neaizmirstiet, ka viņi jums maksā un viņiem ir tiesības pieprasīt to, kas viņiem sagādā prieku!
  Slava sarāvās:
  - Tas ir pretīgi!
  Sieviete smējās:
  - Nu, vai jums vajadzētu dot minetu? Un daudzas sievietes ar prieku dod mines vīriešiem! Tāpēc laizīsim manu klitoru tūlīt un darīsim to prasmīgi!
  Jaunais vīrietis sarāvās:
  - Vai varbūt labāk bez tā!
  Sarkanmate sarauca pieri:
  - Tad es tevi neņemšu darbā! Un tas ir ļoti izdevīgi, un reti kurš vīrietis to var iegūt. Nu, labi, es tev iedošu vēl simts dolāru!
  Un sieviete izņēma simts dolāru banknoti. Un viņa piebilda:
  - Būs bieži jāstrādā ar mēli, tāpēc mācies, student!
  Slava lūdzoši jautāja:
  - Nu, vismaz nomazgājies...
  Rudmate pamāja ar galvu:
  - LABI! Tikai savas jaunības dēļ un tā kā šī ir pirmā reize. Bet atceries, ja sieviete tev prasa un maksā, izpildi visas viņas vēlmes un bez jebkādām kaprīzēm.
  Un viņa, kaila, izliekta un pieklājīga, piegāja pie dušas. Viņa paņēma lietus rokā un ieslēdza silto ūdeni. Es jutu, ka sperma tiek izskalota no maksts. Un viņa bija ļoti apmierināta.
  Tagad mums ļoti izskatīgam, bet nepieredzējušam jauneklim jāiemāca žigolo māksla un kā sagādāt prieku sievietēm.
  Un jums arī tas ir jāspēj. Daudziem vīriešiem ir riebums, strādājot ar mēli sievietes vēderā. Viņiem tas pat tiek uzskatīts par izšķērdību. Lai gan vīrieša mēle sagādā ievērojamu baudu.
  Daži šī iemesla dēļ pat atteicās strādāt par striptīzdejotājiem. Un ko šie tēviņi domā, ka var tikai iebāzt savu stieni klēpī un glaudīt jauno meiteņu sprauslas.
  Nē, jaunietim par naudu jāapkalpo sirmā kundze un jāizpilda visas klientu vēlmes. Protams, ir daudz jaunu sieviešu, kas apmeklē striptīzbārus, vai arī pusmūža sievietes labā formā. Vecās sievietes nav biežas klientes, ar vecumu vēlme pazūd, un vecmāmiņām ir stiprāka morāle. Bet arī striptīzdejotājiem ir jāstrādā ar viņiem.
  Un, protams, viņu galvenais uzdevums ir sagādāt prieku nevis sev, bet gan sievietei. Lai viņa vēlreiz pasūtītu un samaksātu. Un šeit, protams, žigolo ir vajadzīgas prasmes.
  Varbūt pat vairāk, sieviešu prostitūtām panelī. Un jums vajadzētu saprast, ka daiļā dzimuma pārstāves ir smalkas radības, un dažreiz jums tās ir jāpiesaista ar prātu un jāuztur saruna. Dažiem, piemēram, patīk pašiem taustīt tēviņus. Un daži var sist ar pātagu, vai... Nu, lai nesavainotu.
  Un otra sieviete pat nenodarbosies ar seksu, viņa vienkārši vēlas runāt no sirds uz sirdi. Un dažām sievietēm patīk piedzert vīrieti, līdz cūka čīkst un pašas piedzeras.
  Un tur ir visādi klienti. Bet viņas vīriešiem ir viena priekšrocība: tikai ar sievietēm. Un citos bordeļos Slavkam droši vien liktu par naudu piedāvāt tēviņam gan dupsi, gan muti! Un tāpēc viņš strādās apzinīgi. Un viņa to izbauda. Šī ir gandrīz jaunava, kas īpaši uzbudina iekāres pilnu mātīti.
  Sarkanmatainā bordeļa saimniece apgūlās uz dīvāna un izpleta kājas. Viņas incītis bija tīri noskūts. Viņa pamāja Slavkai:
  - Nu, nāc šurp smukulītis!
  Tas kailais, muskuļotais, izskatīgais vīrietis piegāja pie viņas uz pirkstgaliem.
  Viņa āda ir iedegusi un mati gaiši zeltaini, un pats jauneklis ir vienkārši mīļš, tik izskatīgs. Šis ir vīrietis!
  Rudmate to paņēma un pamāja:
  - Nu laizīsim!
  Jauns un ļoti izskatīgs, kails žigolo nometies ceļos. Un viņa seja tuvojās dzemdei. Slava pirmo reizi mīlējās ar sievieti šādā veidā un viņam bija liels kauns. Taču tajā pašā laikā kauns radīja arī sajūsmu. Un vīrišķā pilnība atkal piecēlās kā miets.
  Bordeļa īpašnieks nomurmināja:
  - Nu, nāc, nebaidies!
  Slavka iebāza seju un uzmanīgi ar lūpām pieskārās klitoram. Svaiga, vēl jauna un spēcīga sievietes ķermeņa smarža bija patīkama. Un tas bija vairāk aizraujoši nekā atbaidoši. Un pati incītis bija gludi noskūts, kā ļoti jaunai meitenei.
  Un tā jauneklis atvēra muti un izvilka mēli. Viņš uzmanīgi pieskārās alas ieejai. Galā bija jūtama nedaudz sāļa virsma. Viņa bija slidena un noslīpēta.
  Jauneklis kautrīgi to nolaizīja. Nekas slikts nenotika.
  Rudmatainā sieviete iedrošināja:
  - Esiet drosmīgāki, nāciet drosmīgāk! Laizi to kā saldējumu.
  Kārvis to atkal nolaizīja. Un pēkšņi man palika slikta dūša. Patiesībā šeit ir sieviete, ko laizīt. Blakus apkaunojošām vietām.
  Redhead atzīmēja:
  - Nekautrējies! Austrumos pat sultāni šitādas sievietes laizīja! Tad es tev uztaisīšu minetu!
  Solījums par minetu atstāja iespaidu uz Slavku. Un uztraukums pārvarēja sliktas dūšas un vemšanas uzbrukumu. Viņš nolaizīja vēlreiz, divas reizes. Un es jutos iedvesmots kā mākslinieks, kura sitieni sāka darboties.
  Un viņa mēle sāka enerģiski strādāt. Viņš juta, kā Venēras klitors un dzemde kļūst slapji. Bet šis mitrums garšoja patīkami. Un tas bija kā medus absorbēt.
  Slavka strādāja un bija sajūsmā. Šeit ir viņa dzimumloceklis, tas bija tik pietūkuši, ka pat sāka sāpēt.
  Un mēle strādāja mehāniski un enerģiski. Rudmatainā sieviete skaļi vaidēja. Viņa piedzīvoja vēl vienu orgasmu un tik spēcīgu. Tas izraisīja visspēcīgāko apbrīnu.
  Un Slava bija mežonīgi sajūsmā. Tagad viņš ir vīriešu prostitūta. Tas ir gan apkaunojoši, gan tajā pašā laikā pilnīgs ieslēgšanās.
  Jauneklis bija sajūsmā. Pat tad, kad bordeļa īpašnieks ieradās ar mežonīgu kliedzienu un šļakstīja viņam sejā šķidrumu.
  Tad, turot savu vārdu, viņa pieliecās un paņēma viņa jauno, lielo pilnību savā mutē.
  Sarkanmate savulaik strādāja pie paneļa. Un viņai tas bija jādara bieži. Ja klients ir tīrs un nesmird, tad minetā nav nekā pretīga. Gluži pretēji, ir patīkami ar mēli sajust karstu, pulsējošu dzimumlocekli. Un tā smarža pat sievieti aizrauj un ļoti aizkustina!
  Nu, kāpēc daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm nepatīk mīlēties šādā veidā?
  Protams, aizspriedumu dēļ. Indijā un Austrumos tas ir pilnīgi normāls un izplatīts seksa veids. Kas ar mums notiek?
  Bordeļa saimniece enerģiski laizīja izskatīgā jaunieša dzimumlocekli. Slavka sajūsmā un izbrīnā atlaida acis. Un viņš nāca atkal, un viņa saldais mīkstums ieplūda sievietes ģimenē.
  Bordeļa īpašnieks atzīmēja, ka jaunā vīrieša sperma bija ļoti garšīga un salda. Un ir tik patīkami to norīt, un viņa to dara, pat garšojot.
  Un cik tas viss ir garšīgi.
  Viņa pat paturēja skaisto vīrieša sēklu mutē, ripinot to zem vaigiem.
  Nu tas ir labi!
  Bordeļa īpašnieks pavēlēja:
  - Labi darīts, laizi mani vēl mazliet!
  Jauneklis dedzīgi pamāja. Un viņš sāka to darīt ar vēl lielāku entuziasmu. Kopumā viņš noteikti nesapņoja par žigolo karjeru. Bija arī citas idejas un sapņi.
  Jo īpaši viņš pat rakstīja zinātniskās fantastikas stāstus. Teiksim pat tā.
  Kosmosa pirāti ieradās uz Zemes lidojošā šķīvī. Un viņi nolēma palīdzēt Hitleram Otrajā pasaules karā. Un rezultātā izrādījās, ka uzvarēja nacisti. Un paši kosmosa pirāti saņēma gubernatoru amatus okupētajās teritorijās.
  Un viņiem viss šķita labi. Bet Hitlers nomira, un viņas pēctecis, vismānīgākais Šellenbergs, nolēma atbrīvoties no zvaigžņu viesiem.
  Bet to nevarēja izdarīt klusi, un sākās jauns liels karš.
  Diezgan garais stāsts bija veiksmīgs un populārs, taču naudu neienesa.
  Un vispār ir pienākuši laiki, kad ar literatūru var pelnīt.
  Deviņdesmitie gadi, iespējams, bija rakstniekiem zeltainākie gadi. Interneta vēl nebija, cenzūru atcēla un raksti ko gribi.
  Un cilvēki vēl nav aizmirsuši, kā lasīt.
  Un tagad? Mēģiniet pelnīt naudu.
  Piemēram, ķauķis tagad strādā ar mēli, un sieviete atkal cum. Tad viņš atkal sāk laizīt savu pulsējošo, nefrītu stieni.
  Jaunais vīrietis kļūst sajūsmā... Jā, tas ir burvīgi. Nu, cik jautri ir žigolo.
  Un ūdenskritums atkal izvirda.
  Iezvanījās telefons, un rudmatainā sieviete negribīgi to pārtrauca.
  Kā izrādījās, Slavkai, šķiet, paveicās. Viņu pieņēma striptīza klubā. Tagad viņam jādejo sievietēm un jākalpo viņām.
  Nepatīkamākais bija tas, ka bija arī citi vīriešu kārtas striptīza dejotāji. Gandrīz visi ir vecāki par Slavku, muskuļoti, joki. Nez kāpēc sievietes piesaista muskuļi un ņem dejot lielus puišus.
  Viņi izsmēja Slavku, kas jaunietim izraisīja apmulsumu.
  Bet uz pjedestāla, kad apkārt ir tik daudz sieviešu, tas tevi ieslēdz un aizrauj. Ir daudz jaunu un skaistu dāmu.
  Jūs pat brīnāties, kāpēc šādas skaistules maksā žigolo, ja viņi paši var nopelnīt pienācīgu naudu uz paneļa?
  Slavka lēnām un seksuāli atklājās dejā. Viņš novilka zābakus, un viņa kājas bija tik graciozas formas, kā jaunas meitenes, bet tajā pašā laikā spēcīgas un iedegušas.
  Izģērbies līdz peldbiksēm, viņš piegāja pie sievietēm. Viņi viņu taustīja un iebāza naudu viņa peldbiksēs. Viena pat ar labo roku satvēra jaunā vīrieša dzimumlocekli, pieliecās un vairākas reizes kustināja viņas mēli. Slavka tik tikko atturējās no ķemmēšanas.
  Sievietes viņam ķepas kā prostitūta. Un tas uzbudina un rada kaunu.
  Viens arī kutināja viņas papēdi, bet otrs noskūpstīja viņas dupsi. Šeit ir lieliski.
  Lielākā daļa sieviešu ir wow un pilnā sparā.
  Saskaņā ar striptīza bāra paražu katrs jaunpienācējs tiek uzskatīts par jaunavu un tiek pārdots izsolē uz nakti turīgām sievietēm. Iestādei tas ir ļoti izdevīgi.
  Turklāt, kad notiek kaulēšanās, tas daiļā dzimuma pārstāves ieslēdz tik ļoti, ka viņas par nakti iedod vienkārši absurdas naudas summas.
  Tā jau ir kļuvusi par tradīciju un labu tradīciju.
  Pēc dejas Slavka plunčājās nelielā baseinā. Tad viņš tika svaidīts ar eļļu un apsegts ar segām.
  Rudmatainā saimniece arī lika valkāt zābakus līdz ceļiem. Un gultas pārklāji bija paredzēti, lai atklātu jaunā vīrieša daļas. Tādā veidā, iegūstot sievietes, jūs varat savākt maksimālo naudas summu.
  Slavka, tāpat kā dārgs vergs, tika pārdots zem āmura. Un tas izskatījās pikants. Parasti sievietes tiek pārdotas šādā veidā, bet šeit ir ļoti izskatīgs puisis, ar maigas meitenes seju.
  Jā, bija jāredz vēl viens skats.
  Arī Elena gatavojās kaulēties. Viņai bija jāmaksā skaidrā naudā dolāros, un viņa no kartes paņēma veselu maisu zaļo rēķinu.
  Viņai ļoti patika šis jaukais zēns. Un viņa nolēma, ka par katru cenu viņa pavadīs nakti pie viņa. Lai gan tas viņai varētu dārgi maksāt. Un ja nu vecais vīrs uzzina?
  Elena dziedāja ar nopūtu:
  Cik noguris no netīrā vīra,
  Vecis ir pliks un smirdīgs...
  Meitenes zina savu likteni ciest,
  Pie apvāršņa vienmēr ir mākoņi!
  
  Bet viņš, protams, ir bagāts,
  Viņa aktīvi ir miljardi...
  Un vienkārši nozagt talantus
  Viņš ir galvenais krāpnieks šajā jautājumā!
  Un jaunā sieviete pasmējās par ne pārāk smieklīgo dziesmu. Lai gan, no otras puses, daudzi viņu apskauž. Un ka viņai nav pietiekami daudz vīriešu?
  Jeļena bija tik izlaidīga un pieradusi pie seksa, ka viņai pastāvīgi niezēja starp kājām.
  Un pat vibrators nepalīdzēja. Lūk, cik viņa ir slampa, un viņa ar to lepojas.
  Elena juta, ka viņas sprauga deg. Un viņa ļoti gribēja. Es atcerējos, kā viņa un afrikānis mīlējās. Viņam bija tik liela pilnība. Un viņš burtiski uzsita viņu kā uz iesma.
  Pēc tam Jeļena piedzīvoja vairākus spēcīgus orgasmus un saņēma vairāk naudas.
  Tāpēc viņa domāja, cik labi ir būt prostitūtai. Tik daudz jautrības un ienākumu. Un tā bija lieliski ar vīriešiem.
  Ar viņiem tu esi kā kaķis, un kaķis ir diezgan mežonīgs.
  Jeļena bija ļoti skaista un izliekta padauza, liela, muskuļota, ar labi attīstītiem izliekumiem.
  Viņai bija daudz klientu. Prostitūtas profesijai ir vajadzīgs aicinājums. Ne visas sievietes viņu mīl. Bet Jeļenai bija dabisks instinkts un prasme. Viņa gultā darīja brīnumus.
  Un viņas mēle ir arī ļoti kustīga! Arī tagad, filmējot vīriešus, viņa noteikti viņus laizīs, lai tie iemetu mutē, un gūtu lielāku baudu, un tiešām ieslēgtos.
  Starp citu, arī Elena vairākas reizes tika pārdota izsolē vīriešiem zem āmura.
  Un viņa tika izģērbta visu acu priekšā un pēc tam pa nakti aizvesta. Diemžēl viņa pārāk agri zaudēja nevainību un nevarēja to izlikt pārdošanā. Bet kā ir stāvēt kailam uz platformas, un simtiem vīriešu uz tevi skatās ar izsalkušiem skatieniem?
  Ak, cik tas ir ļoti aizraujoši! Un tajā pašā laikā jūs piedzīvojat tādu baudu un baudu.
  Jeļena vienmēr gribēja vīriešus un vēl retāk sievietes. Viņai ļoti patika mīlas spēle. Un viņai patika sekss.
  Bet viņa nezināja tādu mīlestību kā filmās vai fantastikas romānos. Viņai nebija romantiskas mīlestības, tikai dzīvnieciska, samaitāta iekāre.
  Bet šis jauneklis bija kaut kas īpašs. Lai gan viņš bija daudz jaunāks par viņu, viņš bija inteliģents.
  Un Jeļena pirmo reizi sevī sajuta kaut ko citu, nevis iekāres mātītes dzīvniecisko instinktu.
  Un tas bija kaut kas tāds, kas lika manai sirdij nemierīgi pukstēt un sajust īpašu noskaņojumu.
  Elena dziedāja:
  Mans liktenis, nesaudzē labestību,
  Esi skaista un tāpēc esi gudra...
  Ļaujiet man apskaut jauno vīrieti,
  Lai jaunavas jaunības pavediens nepārtrūkst!
  Viņa ļoti vēlējās seksu, un viņa viedtālrunī piezvanīja žigolo, pārskaitot naudu uz iestādes kontu.
  Viņai tuvojās apmēram divdesmit gadus vecs jauns vīrietis, izskatīgs un izliekts.
  Elena novilka apakšbiksītes un izpleta kāju. Viņš nometās ceļos un ar entuziasmu sāka strādāt starp viņas kājām ar mēli.
  Elena noglāstīja viņa matus un spēcīgo kaklu, bauda vaidot. Alfonss bija pieredzējis un strādāja profesionāli. Šķita, ka viņam arī tas patika, jo jaunāka un skaistāka sieviete.
  Elena vaidēja un ieņēma mutē banānu. Viņa sāka to grauzt kopā ar ādu, kas bija burvīga.
  Jā, tas ir diezgan skaisti.
  Jeļena atcerējās, kā prostitūcijas laikā viņu laizīja arī klienti. Jā, tas bija.
  Un viņi maksāja naudu un sniedza lielu prieku. Kas viņu ļoti iepriecināja.
  Ir labi būt prostitūtai. Šis ir darbs, kas prasa talantu un iztēli. Un ļoti lielisks prāts. Un Elena ir ļoti ievērojama meitene intelekta ziņā.
  Un viņam tik ļoti patīk sekss. Un žigolo mēle liek jūsmīgi vaidēt. Šī ir patiesa bauda.
  Elena pasmīnēja, un tad atskanēja vēl viens dziļš vaids, un ķermenis drebēja no orgasma, kam sekoja relaksācija.
  Jā, šis ir jauki...
  Sieviete miljardiere ar rokām satvēra žigolo dzimumlocekli. Un viņa stipri saspieda viņu aiz bumbiņām, liekot viņam sāpēs stenēt.
  Un viņa iesaucās:
  Meiteņu sekss ir sekss
  Vai nejūties aizvainots...
  Nekad nenogursti no tā
  Nekad nekaunieties!
  Bet tomēr, kad saņemat samaksu, tas ir labāk nekā tad, kad maksājat pats. Vairāk te nav ko teikt.
  Un tu vari arī laizīt peni...
  Un viņa ar papēdi sita žigolo bumbiņās. Viņš kliedza un uzlēca.
  Jaunā sieviete smējās un atbildēja:
  - Nu kā tev suns patīk?
  Viņš pamāja:
  - Jūs esat burvīga kundze!
  Elena pamāja:
  - Tad novelc bikses!
  Alfonss paklausīja. Viņa vīriešu pilnība bija diezgan liela un izskatījās apetīti.
  Miljardiera sieva pamāja:
  - Tagad nāc pie manis!
  Viņš piegāja pie viņas. Un Elena alkatīgi ar lūpām satvēra dzimumlocekli. Ne velti viņa ir profesionāle un prot laizīt. Un pats galvenais, viņai tas ļoti patīk.
  Un prasmīgi darbosimies ar žigolo pulsējošo stieni. Viņš apmierināti pasmaidīja.
  Sievietes bieži laiza vīriešu bumbiņas un pat maksā par minetu. Viņiem tas ir liels prieks. Un kurš to nezina?
  Un žigolo saņem naudu un tiek augstu. Un tas ir ļoti forši. Tā ir profesija. Un tev ir skaistas sievietes un valūta. Nu kā var šeit nedzīvot un nebaudīt?
  Jauneklis dziedāja:
  Man tas patīk, brāļi, es to mīlu,
  Mīļi brāļi dzīvot...
  Žigolo nav jāuztraucas ar meitenēm!
  Elena pamāja:
  - Tev ir diezgan daudz pilnības! Un esmu ļoti apmierināts. Vai vēlaties kaut ko citu?
  Viņš smaidot dziedāja:
  Alfonss vienmēr ir vesels,
  Alfonss ir gatavs uz visu!
  Mūsu dūres ir daudz!
  Neskaiti savus parādus!
  Elena apstiprināja:
  - Jā, tu esi gatavs! Un es esmu gatavs!
  Ir patīkami laizīt peni jaunam, izskatīgam, muskuļotam vīrietim. Un Elena strādāja, atceroties Emanuelu, kas arī bija ar to nodarbojusies. Un viņa to darīja ar lielu entuziasmu. Un cik tas ir lieliski, ļoti patīkami un dzen sievietes līdz orgasmam!
  Un tad atnāca vīrietis, un jaunās sievietes mutē ieplūda spermas straume.
  Elena alkatīgi norija siekalas un viņai tas ļoti garšoja.
  Pēc tam viņa atbrīvoja žigolo. Es mazliet nomierinājos.
  Tuvojās izsoles laiks, kad izsolē bija paredzēts izlikt ļoti izskatīgu jaunekli, pamazām viņu atmaskojot.
  Un tas ir ļoti labi. Viņa kaulēsies ar citiem iekārojamiem vikšņiem.
  Lūk, cik kaislīgas un karstas var būt sievietes.
  Jeļena domāja, ka būt sievietei ir kaut kādā ziņā labāk nekā būt vīrietim. Piemēram, vieglāk ir noplēst naudu no vīrieša un nopelnīt naudu panelī. Un, protams, sievietei ir vieglāk precēties ar miljardieri, nekā vīrietim ar miljardieri.
  Jā, viņai ir ļoti bagāts vīrs - lai viņš drīz nomirst! Un viņas dzīve ir tik laba un forša!
  Elena dziedāja:
  Ir labi, ja ir miljardi
  Un zini peldēt naudā...
  Bet dažreiz mandeles neizdodas,
  Un žigolo nedarbojas!
  Un viņa tikai smejas.
  
  MEITENE UN NINJA SKUDRĀ
  ANOTĀCIJA
  Meitene basām kājām nonāk pasaulē, kurā darbojas maģija un kurā ir daudz pasakainu, neticamu radījumu. Lai nopelnītu mūžīgo jaunību, meitenei bija jācīnās ar Ninl-ant. Un nokārto daudzus citus pārbaudījumus.
  . NODAĻA Nr.1.
  Šeit viņa mežā lasa ogas. Gandrīz parasts mežs. Izņemot to, ka ir koki, kas atgādina vijoles, kas iestrēguši stumbra apakšā. Bet arī šis ir interesanti.
  Albīna novilka plaukstu pa šādu auklu. Atskanēja čīkstēšana, un tad parādījās rūķītis.
  Meitene čīkstēja:
  - Oho!
  Rūķis bija vāveres lielumā, ļoti mazs. Bet tajā pašā laikā viņš turēja rokās burvju nūjiņu.
  Viņš paskatījās uz garu, basām kājām meiteni vienkāršā, baltā zemnieku kleitā un jautāja:
  - Ko tu gribi, meitiņ?
  Albīna izpļāpājās:
  - Es gribu kļūt par visas Krievijas ķeizarieni!
  Rūķis ķiķināja un nomurmināja:
  - Ak, to tu vēlies! Labas ambīcijas!
  Meitene pamāja:
  - Un ja visa pasaule, tad vēl labāk!
  Rūķis nosvilpa:
  - Vai tiešām? Vai atceries pasaku par veco vīru un veco sievieti un zelta zivtiņu?
  Albīna bija aizvainota:
  - Es nemaz neesmu veca sieviete. Man ir tikai piecpadsmit gadi.
  Mazais cilvēciņš ar cepuri pamāja un jautāja:
  - Vai tu esi pabeidzis skolu?
  Meitene ar nopūtu atbildēja:
  - Vēl nē!
  Rūķis vēlreiz pamāja ar cepuri:
  - Un tu gribi valdīt pār pasauli?
  Albīna atzīmēja:
  - Man ir draugs. Viņš ir īsts ģēnijs. Ļaujiet viņam būt imperatoram un es par ķeizarieni.
  Rūķis jautāja:
  - Arī zēns?
  Varone meitene pamāja:
  - Jā, zēn. Bet tik liels ģēnijs, ka cilvēces vēsturē viņam līdzinieka nav bijis.
  Mazais cilvēciņš pamāja:
  - Jā, es zinu! Viņš sarīkoja tādu haosu vēsturē, sliktāku par Čingishanu. Un viņš salūzīs vēl vairāk, ja viņu neapturēs.
  Albīna loģiski atzīmēja:
  - Labāk, ja planētai ir viens liels diktators uz visiem, nekā divi simti mazāku despotu dažādās valstīs!
  Rūķis pamāja:
  - Var būt! Viens karalis vismaz nezags no sevis un neļaus starp valstīm sākties kodolkaram, kas iznīcinās visu Zemi.
  Varone meitene piekrita:
  - Redzi, saproti. Tāpēc dodiet mums varu pār planētu Zeme!
  Mazais cilvēciņš cepurītē piezīmēja:
  - Tas prasa lielu, pareizāk sakot, milzīgu maģisku spēku. Un es esmu tikai mazs rūķītis. Tikai augstākie demiurgu dievi var dot jums tādu spēku.
  Albīna nomurmināja:
  - Tātad ved mūs pie šiem Dieviem.
  Rūķis piezīmēja:
  - Līdz viņiem ir tāls ceļš, meitiņ. Un tas nav fakts, ka viņi izpildīs jūsu pieprasījumu. Pasaules varai ir jābūt cienīgai. Un jūs, vienkārši nerātni pusaudži, kuri vēl nav beiguši skolu. Kā var uzlikt tik kolosālu atbildību?
  Meitene smagi nopūtās un atbildēja:
  - Nezinu! Bet joprojām nav neviena labāka par mums. Un Vitālijs Akulovs ir tāds ģēnijs. Esmu pārliecināts, ka viņš var izmantot savu varu pār planētu uz labu. Un ved cilvēci uz zvaigznēm.
  Rūķis pamāja:
  - Pagaidām lidošu pie patiesības spoguļa un tuvāk apskatīšu, kāds ir Vitālijs Akulovs. Un tu, savāc lielākas un saldākas ogas, ar ko mani pacienāt!
  Albīna pamāja:
  - Tas nāk! ES to izdarīšu.
  Pēc tam rūķis pamāja ar zizli un pazuda.
  Un basām kājām, skaista meitene vienkāršā zemnieku kleitā sāka lasīt ogas. Viņa to darīja ar saviem maigajiem, bet tajā pašā laikā garajiem un graciozajiem pirkstiem.
  Tad viņa ar kailām meitenīgajām kājām mēģināja lasīt ogas. Bet tas ir grūtāk un neērti.
  Meitene strādāja un jautri dziedāja:
  avenes,
  Attālums mani vilināja...
  Līdz rītausmai, rudenim
  Es gaidīju zeltā...
  Kā šie dzirkstīja
  Dzirksteles rītausmā
  Ak, cik saldas bija avenes!
  Meitene grozā vāca ogas. Turklāt nevis avenes, bet kaut kas līdzīgs zemenēm, tikai košākas, un izskatās pēc rožu pumpuriem. Jā, šī ir skaista oga.
  Meitene domāja, kāpēc viņai vajadzīga vara pār pasauli? Tik daudz rūpju un nepatikšanas, nevienas brīvas minūtes. Un, lai gan miljoni jūs svētī, miljoni jūs arī nolādē! Un pats galvenais, ar jebkuru praktisku lēmumu ir upuri un neapmierināti cilvēki.
  Piemēram, kā ar alkoholu? No vienas puses, tas ir kaitīgi, bet, no otras puses, daudziem šņabis ir vienīgais dzīves prieks! Lai gan viņa ir rūgta un pretīga.
  Albīna, protams, dzīvē ir daudz ko redzējusi, bet šņabis garšo tik pretīgi, ka nav iespējams saprast pieaugušos, kas dzer tik pretīgu lietu. Tomēr cigarete ir vēl šķebinošāka, un daudzas meitenes smēķē. Viņi saka, ka vēlas būt slaidāki.
  Bet Albīna ir gaļīga, muskuļota meitene, kā tīrasiņu zirgs. Kāpēc lai viņa būtu kaulaina? Un viņa ir diezgan apmierināta ar to.
  Vai tiešām meitenei ir jābūt skeletam? Un tomēr viņai nav ne pilītes tauku, tikai muskuļi!
  Meitene lasīja ogas un atkal dziedāja:
  Kalinka, Kalinka, mana Kalinka,
  Mana avene, mana avene!
  Es noplūku veselu maisu aveņu,
  Un no šī svara es saplēsu sev sānu!
  Pēc tam viņš tikai smiesies un smiesies. Jā, tas izskatās ārkārtīgi smieklīgi.
  Un viņa arī gribēja, lai kāds puisis noglauda viņas stiprās, muskuļotās kājas. Un tas bija patīkami, kā kaķim.
  Rūķis beidzot ir parādījies. Un grozs jau bija pilns. Viņa to atnesa rūķim. Viņam blakus parādījās ļoti skaista, bet maza meitene ar spārniem.
  Viņa pakratīja zizli, izraisot dzirksteles, un čivināja:
  - Sveika mīļā!
  Albīna pamāja:
  - Sveiki! Un kas esi tu?
  Meitene ar spārniem atbildēja:
  - Es esmu feja!
  Varone meitene pamāja:
  - ES tā domāju! Kā tad ar Pīteru Penu?
  Feja pamāja ar galvu:
  - Nē! Es esmu savādāks! Bet viņa ir arī ļoti spēcīga, un es varu jums dot spēju lidot. Vai mūžīgā jaunība!
  Albīna nosvilpa:
  - Mūžīgā jaunība ir lieliska, bet kā ar varu pār pasauli?
  Pasaka pasmaidīja un atbildēja:
  - Un tu būsi karaliene?
  Meitene izlaboja:
  - Ķeizariene!
  Feja paraustīja plecus:
  - To ir grūti panākt. Labāk palūdziet mūžīgo jaunību. Tas ir tas, ko sievietes vienmēr gribēja vairāk par visu citu, vairāk nekā varas iestādes.
  Albīna pamāja:
  - Labi! No tevis es paņemšu mūžīgo jaunību. Un es prasīšu citām fejām vai burvjiem varu pār pasauli!
  Feja pakustināja spārnus un atzīmēja:
  - Mūžīgā jaunība vēl jānopelna. Piemēram, ko jūs varat darīt?
  Meitene, lepni iztaisnojot muguru, sacīja:
  - Man taekvondo ir melnā josta! Un es palīdzēju Vitalikam darīt īstus brīnumus.
  Feja smaidot pamāja ar galvu un jautāja:
  -Kam tu dod priekšroku zobenu cīņai vai intelektuālajai cīņai?
  Albīna paraustīja plecus un atbildēja:
  - Cīņa ar zobeniem, tas ir Kendo! Vienīgais veids, kā es viņu pazīstu, ir muļķoties. Lai gan viņa ir gudra karotāja. Un kas attiecas uz inteliģenci, es neesmu stulbs! Tātad, esmu gatavs abiem!
  Pasaka pasmaidīja un atzīmēja:
  - Kā būtu ar zobenu cīņu ar Zosādas nindzju?
  Meitene saskrāpēja pakausi un atzīmēja:
  - Nindzja-zosāda, izklausās kaut kā draudīgi! Es īsti nevēlos iesaistīties. Varbūt labāk izmērīt savu intelektu?
  Fairy atzīmēja:
  - Ja nu ar nindzju-zosādu nevis uz zobeniem, bet ar kailām rokām un kājām?
  Albīna pamāja:
  - Es esmu zvērs kaujā! Diezgan gatavs cīņai, pat ar zosādas nindzju, ja bez ieroča!
  Feja ar spārniem pamāja:
  - Nāc, tad ej kaujā!
  Un mazā burve pamāja ar zizli. Un meitenes priekšā parādījās ļoti kaujinieciska nindzja. Precīzāk, viņš bija par galvu īsāks par Albīnu. Un viņš tiešām izskatījās pēc skudras, tikai maskā. Un viņam uzreiz ir sešas ekstremitātes, kurās viņš tur zobenus un dunčus.
  Pasaka čivināja:
  - Noliec ieroci! Cīnīsimies ar kailām rokām!
  Zosādas nindzja nolika zobenus un dunčus, vienlaikus pamanot:
  - Slavenam karotājam kaut kā ir neērti cīnīties ar meiteni ar basām kājām!
  Feja piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Es saprotu! Bet šī meitene vēlas būt mūžīgi jauna un skaista. Bet tieši tāpat neko šajā pasaulē un nevienā citā nevar iegūt. Tāpēc viņai ir jāuzvar jūs un, protams, jāatbild uz trim jautājumiem.
  Albīna aizvainots teica:
  - Ko, vai man vēl būs jāatbild uz jautājumiem?
  Feja smaidot pamāja:
  - Noteikti! Bet tu ne tikai iegūsi mūžīgo jaunību, bet arī... Ja tev kaut kas tiks nogriezts, tad tas viss būs viegli atjaunojams. Un neviens tevi nekad nespēs nodarīt pāri. Un tas jau ir forši.
  Albīna piekrita:
  - Jā, forši. Par to var pasvīst.
  Spārnotā burve paskaidroja kaujas noteikumus:
  - Tev būs sešas kārtas. Nokauts, kā jau klasiskajā, profesionālajā boksā. Ja saņemat nokautu, dodieties uz stūri, līdz tiesnesis noskaita. Ja sešās kārtās neviens netiks izsists, uzvaru noteiks punkti.
  Ninja Goosebumps atzīmēja:
  - Tad labāk ir divpadsmit raundi uzreiz, kā profesionāļiem! Cīnīsimies pa īstam un pa īstam!
  Feja pamāja ar galvu:
  - Tu vari divpadsmit! Bet ceru, ka būs nokauts!
  Un viņa atkal pamāja ar savu burvju nūjiņu.
  Tūlīt parādījās gredzens ar virvēm, un tiesnese bija meitene treniņtērpā.
  Albīna novilka savu zemnieku kleitu, lai viņa netraucētu cīnīties.
  Pēc tam es paliku tikai vienā bikini. Viņas muskuļi tagad bija ļoti skaidri redzami. Viņi ir tik veidoti, un pati meitene ir skaista un apburoša blondīne.
  Viņa, jāsaka, ir vienkārši neiedomājami lielisks šarms.
  Un meitenes seja tajā pašā laikā ir maiga, gandrīz bērnišķīga, bet ar drosmīgu zodu.
  Abi cīnītāji paklanījās viens otram. Atskanēja gongs un signāls kaujas sākumam.
  Albīna jau bija pieredzējusi cīnītāja, kas nodarbojās ar cīņas mākslu kopš trīs gadu vecuma. Un viņa redzēja, ka ienaidnieks ir zemāks augumā un vēl jo vairāk viņa ekstremitāšu garumā, ko jūs varat ņemt no skudras.
  Tomēr skudras ir ļoti spēcīgi un veikli kukaiņi. Un tie ir jātur attālumā.
  Un meitene ar savu basu kāju lādēja nindzju skudru vēderā. Un viņš, saņēmis sitienu, apstājās. Tad viņš metās pie Albīnas.
  Varone meitene viņu sagaidīja ar sitienu no kailā apakšstilba. Kukaiņu nindzja bija pārklāta ar hitīna apvalku, un tāpēc dresētās meitenes spēcīgie sitieni viņu praktiski neietekmēja.
  Albīna vairākas reizes apturēja Zosādas nindzju uzbrukumā ar sitieniem, kā arī veica trīs sitienus pa galvu. Un līdz šim es neesmu ļāvis sevi pieķert pat vienu reizi.
  Pirmais raunds beidzās un abi pretinieki devās savos stūros.
  Feja smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc tu ļauj viņai sevi sist!?
  Ninja Goosebumps atbildēja:
  - Es tikai skatos uz viņu!
  Atskanēja gongs, un cīnītāji atkal sāka tuvoties viens otram. Un tad Zosādas nindzja pēkšņi strauji paātrinājās un ar ķepām iespieda Albīna krūtīs. Meitene nokrita no kājām. Viņa nokrita uz muguras, un viņas kailie papēži pazibēja gaisā.
  Tiesnesis sāka skaitīt nokautu. Albīna tomēr uzreiz pielēca. Un viņa dusmās metās atgūties. Viņas kailās, iedegušās, muskuļotās kājas sāka griezties kā dzenskrūve.
  Bet Zosādas nindzja tos pieņēma ar ķepām uz bloka. Atvairīja uzbrukumus. Un tad viņš strauji paātrinājās. Un atkal viņa ķepas trāpīja meitenei vēderā un krūtīs. Atstājot zilumus un nobrāzumus. Un Toms viņam iesita ar galvu pa degunu. Un Juška plūda pa Albīnas seju. Un meitene pati nokrita.
  Patiesība pieauga, bet tiesnesis joprojām sāka skaitīt nokautu.
  Jā, Albīnas lietas nebija labas.
  Pasaka čivināja, vicinot savu burvju nūjiņu:
  - Labi darīts, nindzjas-zosāda! Jūs esat sagrābuši iniciatīvu!
  Nindzju cīnītājs atkal paātrinājās. Un atkal viņš nogāza Albīnu no kājām. Viņš viņai iesita diezgan spēcīgi, un meitene avarēja un uzlēca, cīnoties pretī.
  Zosādas nindzja nošņāca:
  - Neatkarīgi no tā, vai esat zirga mugurā vai kājām,
  Super čempions...
  Velns skries tev virsū,
  Miljonu armija!
  Albīna metās atgūties, taču uzskrēja stipriem blokiem. Un viņas uzbrukums tika atvairīts. Un asais ķepas gals atsitās pret meitenes kailo zoli, izraisot tulznas pietūkumu.
  Skanēja gongs, lai beigtu raundu.
  Meitene, klibodama un satricinādama, atkāpās savā stūrī. Jā, viņa tika piekauta labi un pamatīgi.
  Albīna iekrita krēslā. Un viņa sāka smagi elpot. Hmm, viņai tāds pretinieks nav bijis. Un ienaidnieks nav cilvēks, bet skudra nindzja. Kas ir diezgan nopietni.
  Lūk, atkal gongs un jauns raunds!
  Albīna atkal mēģina viņu sasniegt ar spērieniem. Bet ienaidnieks, būdams kukainis, ir ātrāks par cilvēku. Un tā viņš atkal izlaužas cauri ar savām īsajām kājām, satver meitenes baso kāju un velk viņu, metot viņu kā lelli.
  Albīna pieceļas, bet viņai atkal seko spēcīgs sitiens tieši pa krūtīm. Un zilumi paliek, meitene krīt.
  Viņš pieceļas un atkal saņem dūri pa seju. Un tas, jāatzīmē, arī ir sāpīgi.
  Albīna sajuta zilumu pietūkumu zem acs Jā, cīņa izvērtās ļoti smaga.
  Bruņurupucis nindzja nepārprotami dominē un ir vadībā pēc punktiem. Un atkal viņš iesita meitenei pa glīto seju.
  Albīna krita un gongu signāls paziņoja par raunda beigām.
  Meitene burtiski bija aizrāpusi līdz savam stūrim.
  Pasaka pielidoja pie viņas un jautāja:
  - Vai tu saproti, kāpēc tu zaudē?
  Albīna atbildēja ar nopūtu:
  - Jo tas ir kukainis!
  Feja pamāja ar galvu un jautāja:
  - Vai vēlaties kļūt divreiz ātrāks?
  Meitene apstiprināja:
  - Protams, ka gribu!
  Meitene ar spārniem teica:
  - Pareizi atbildi uz jautājumu. Un tad tu tiešām jutīsies labi!
  Albīna smaidot atbildēja:
  - Nu es esmu gatavs!
  Pasaka čivināja:
  - Kāpēc Dievam ir tik daudz dienu!?
  Varone meitene iepleta acis un nomurmināja:
  - Nu, kāds ir jautājums? Es nesapratu tā nozīmi.
  Feja apņēmīgi noteica:
  - Un jums nav jāsaprot nozīme. Vienkārši ņem un atbildi pēc iespējas labāk un saproti!
  Albīna pasmīnēja un, jūtoties iedvesmota, sacīja:
  - Tāpēc, ka Dievs spēja paveikt daudz dienu!
  Maģiskā meitene pamāja:
  - Labi padarīts! Šoreiz atbildēju pareizi. Un jūsu ātrums ir dubultojies.
  Feja pamāja ar savu burvju nūjiņu. Un patiešām Albīnas muskuļi ieguva fenomenālu spēku.
  Un tā viņa metās cīņā. Un viņas basās kājas pazibēja. Un tad sitiens trāpīja zosādas nindzjai vēderā. Pat pati trenētā Albīna novērtēja ātrumu un spēku, ar kādu šis sitiens tika dots, un smadzeņu satricinājumu, kas viņu iedūra.
  Albīna nikni nomurmināja:
  - Paņemiet fašistu granātu,
  Dziediet serenādi, lai atcerētos!
  Zosādas nindzja mēģināja viņai uzbrukt. Bet tagad Albīnas kājas, kas bija kļuvušas ātrākas, spēja viņu satikt. Un viņi trāpīja hitīna apvalkā.
  Bija skaidrs, ka Zosādai šie sitieni bija nepatīkami, taču nekādus nopietnus bojājumus tie viņam nenodarīja. Un meitene sita, bet viņa bija priekšā pretiniecei, un tagad viņa bija vadībā pēc punktiem. Precīzāk, šī kārta bija viņas.
  Beigās Albīna pat izpildīja zemu sitienu un nogāza pretinieci.
  Viņi devās uz stūriem, un Zosādas nindzja jau izskatījās saburzīta.
  Pasaka atkal pielidoja pie varonīgās meitenes un atzīmēja:
  - Tagad tu jau labi cīnies. Bet vai vēlaties, lai jūsu ātrums un spēks atkal dubultotos?
  Albīna piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Protams, ka gribu! Kas jādara?
  Maģiskā meitene smaidot teica:
  - Atbildi vēl uz vienu jautājumu.
  Varone meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Esmu gatavs!
  Feja iesaucās:
  - Kāpēc sals ziemā dur degunus bērniem!
  Albīna pasmaidīja un atbildēja:
  - Tāds ir jautājums! Bet tas ir bezjēdzīgi un ļauj sniegt daudz iespējamo atbilžu.
  Maģiskā meitene atbildēja:
  - Un tas ir tikai humora dēļ. Izmēģiniet to un sniedziet asprātīgu atbildi.
  Varone meitene teica:
  "Tāpēc ziemā ir sals, bērniem kož deguns, jo viņi nav pietiekami veci, lai nocirstu degunu aiz saknēm!"
  Feja pamāja:
  - Jā. to var skaitīt! Un jūsu ātrums un spēks tagad atkal dubultosies.
  Un burve meitene pakratīja savu burvju nūjiņu.
  Un Albīna sajuta jaunu, neticamu spēka un enerģijas pieplūdumu.
  Viņa dusmīgi ielēca ringā. Un uzbruka zosādas nindzjai.
  Un sitīsim viņu. Tas nav sitiens, tas ir kā ar veseri. Un kukaiņu cīnītājs sāka ļoti smagi krist un sabrukt.
  Albīna trāpīja pretiniekam, un viņš nokrita un ar grūtībām, bet piecēlās. Tomēr visu raundu diktēja meitene.
  Tad viņa lepni ielēca atpakaļ stūrī.
  Feja smaidot jautāja:
  - Vai vēlaties dubultot savu ātrumu un spēku?
  Albīna pamāja:
  - LABI! Iesim!
  Burve meitene vēlreiz uzdeva mīklu:
  - Kāpēc un kāpēc, vilki gaudo uz mēnesi!
  Albīna iesmējās un pārliecinoši atbildēja:
  - Vilki gaudo, jo viņi nevar ēst mēnesi!
  Feja smaidot atzīmēja:
  - Un tu tiešām esi ģēnijs. Es domāju, ka ir vērts iegūt daudz!
  Un burve meitene atkal grieza savu burvju nūjiņu.
  Albīna burtiski lidoja gaisā. Viņai tagad ir tik daudz neticami spēka un enerģijas.
  Un tā viņa metās pie zosādas nindzjas. Un tā viņa ar savu pliku, apaļo papēdi iespēra viņam pa zodu. Un kukaiņu cīnītājs tika izsists.
  Tiesnesis noskaitīja līdz desmit un paziņoja:
  - Ar nokautu uzvarēja cīnītāja Albīna! Labi padarīts!
  Un viņa pacēla meitenes roku.
  Albīna dziedāja:
  -Meitene pat nebaidās no nāves,
  Viņas bars nebaidās ne no kā...
  Sieviete varonīgi cīnīsies ar ienaidnieku,
  Un pat mirstot viņš uzvarēs!
  Feja svinīgi paziņoja:
  - Kopš Albīna uzveica spēcīgu cīnītāju un pareizi un, galvenais, asprātīgi atbildēja uz visām trim mīklām, viņai tiek piešķirta mūžīga jaunība un absolūta audu atjaunošanās.
  Un burve meitene ar savu burvju nūjiņu uztaisīja astoņnieku. Un tad notika brīnums: Albīna ieguva virtuālu nemirstību.
  Un varone meitene dziedāja:
  Nekas uz Zemes nepaiet bez pēdām,
  Un pazudusī jaunība joprojām ir nemirstīga...
  Cik jauni mēs bijām,
  Cik patiesi viņi tevi mīlēja!
  Virsotnes ir iekarotas
  Par spīti likteņa negaisiem!
  
  PUGAČEVS KRIEVIJAS CARS
  Emeljans Pugačovs aplenca Orenburgu. Dumpiniekiem neklājās pārāk labi. Karaliskie pulki tuvojās. Pašpasludinātais cars nevēlējās atcelt Orenburgas aplenkumu, taču arī karaspēku atdalīt bija riskanti. Reālajā vēsturē nemiernieki tomēr sadalījās un tika sisti pa gabalu. Vispirms pie Tatiščevo, bet pēc tam pie Beloozerskas. Šis lēmums izrādījās nepareizs.
  Bet tad zēns Oļegs Rybačenko ieradās Emeljana Pugačova nometnē. Neskatoties uz to, sniegs joprojām bija, un bija februāra beigas - puika bija basām kājām un šortos.
  Viņu atveda pie Emeljana Pugačova. Zēns soļoja pārliecinoši. Skriet basām kājām pa sniegu ir vairāk prieka nekā spīdzināšana. Īpaši nemirstīgā ķermenī.
  Zēns ierosināja Emeljanam Pugačovam plānu:
  - Ņemsim cara karavīru formastērpu, un tādu formu mums ir daudz, un saģērbsim nemierniekus un kazakus. Izspēlēsim kauju - kā šaušanu. Un tad mēs iedzīsim sagūstītos pugačoviešus pilsētā. Viņi domās, ka tas ir karaliskais karaspēks, un ielaidīs mūs nocietinājumā, un tur mēs viņiem uzbruksim!
  Emeljans Pugačovs apstiprināja:
  - Nu tu dāvini! Kāda galva! Es jums piešķiru kapteiņa titulu!
  Oļegs paklanījās un atbildēja, smaidot dungojot:
  - Jezaul, Jezaul, kāpēc tu pameti savu zirgu! Roka necēlās, lai šautu!
  Kazaku cars pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Tu būsi mans adjutants! Viņi salabos tavu uniformu un zābakus!
  Oļegs pieticīgi atzīmēja:
  - Un basām kājām ir izveicīgāk! Un man nav pārāk auksti ar kailu rumpi!
  Par to kļuva Emeljans Pugačovs. Viņš bija vidēja auguma, plats plecos, un, lai gan Oļegs divdesmit pirmajā gadsimtā bija standarta divpadsmit gadus veca zēna augums, tas ir, pusotrs metrs, kazaku karalis nebija daudz garāks. Uz šo laiku Oļegs jau bija pusaudzis un varēja cīnīties uz vienlīdzīgiem noteikumiem ar pieaugušajiem un būt virsnieks.
  Emeljana pavēlēja...
  - Nu, sagatavojiet šo provokāciju ļoti slepeni!
  Un cik gudri viņš lietoja zinātnisko vārdu.
  Kazaki gatavojās... Nolika apsardzi, lai neviena dzīva dvēsele neuzzina. Un tika gatavots viltīgs lamatas.
  Bet ienaidnieks joprojām tuvojās, bet vēl bija kāds laiks, viņam uzbruka nelielas nemiernieku vienības. Precīzāk, diezgan daudz, bet ne pārāk organizēti pūļi.
  Emeljanai Pugačovai pie Orenburgas bija gandrīz divdesmit tūkstoši kaujas gatavu karavīru. Reālajā vēsturē tas tika sadalīts. Desmit tūkstoši pugačoviešu cīnījās pret septiņiem tūkstošiem cara karaspēka pie Tatiščiem. Lielgabalos un šauteņu skaitā, kā arī organizācijā ienaidnieks bija pārāks par Pugačova armiju. Taču uzvara maksāja augstu cenu! Turklāt pats Pugačovs nerīkojās īpaši drosmīgi, kaujas lauku pametot vēl pirms kaujas beigām.
  Tagad pugačoviešiem bija vēsturiska iespēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru.
  Tāpēc vairāk nekā divus tūkstošus atlasīto cīnītāju viņi ietērpa formas tērpā. Viņi lika viņiem noskūties. Un tas, ka formas tērpi ir valkāti, ir likumsakarīgi. Un daudz vairāk. Pugačoviešiem bija arī karogi no iepriekš notvertām kaujām, un bungas utt.
  Izrādi bija plānots izpildīt it kā pēc notīm. Emeljanam Berdā bija gandrīz simts lielgabalu, lai gan puse no tiem nebija svarīgi. Bet ir uz ko šaut.
  Lai būtu īstas kaujas izskats. Pagaidām Pugačovam neklājas tik slikti. Viņa kontrolē atrodas puse Urālu rūpnīcu. Čeļabinska joprojām ir biedējoša, Čika stingri sēž pie Ufas. Joprojām ir februāra beigas, un kara iznākums nav skaidrs, un Goļicina spēki atrodas tālu no Orenburgas. Bet reālajā vēsturē pēc mēneša notiks kauja pie Tatiščevo un tajā zemnieku armijas sakāve. Kas novedīs pie nemiernieku masveida dezertēšanas.
  Oļegs joprojām ir basām kājām un šortos, dod pavēles un dod padomus. Viņa gandrīz melnajam no iedeguma, bet blondajam puikam pakļaujas bārdaini vīrieši.
  Nemiernieki jau sāk šaut. Dārd ieroči, tiek izspļautas nāves dāvanas... Īsta iznīcība notiek.
  Oļegs izrauj zobus un rēc:
  - Slava mūsu svētajai dzimtenei! Būs dzejnieku paaudze! Lieliskā Emeljana, dārgā - jūsu varoņdarbi tiks izdziedāti!
  Un paceļas dūmu mākoņi. Imitācija ir nopietna cīņa. Šeit, protams, vajag visu pārliecinoši parādīt. Turklāt aplenkumā, protams, viņi gaida atbrīvošanu!
  Protams, viņi šauj tukšgaitā, lai glābtu lielgabala lodes un šāvienu. Un viņi izmanto sliktāku šaujampulveri.
  Emeljans Pugačovs joprojām ir pietiekami spēcīgs, lai ieņemtu Orenburgu - bet cietoksnis ir spēcīgs! Un šeit vajag viltību.
  Karotāji un kazaki kopumā ir gatavi... Vairāk nekā divi tūkstoši pārģērbtu kājnieku un jātnieku, un vairāk nekā trīs tūkstoši it kā ieslodzīto. Pietiekami, lai pēkšņi pārņemtu pilsētu.
  Oļegs gāja ieslodzītajiem pa priekšu. No ilgas skriešanas basām kājām februāra sniegā, viņa puiciskās kājas bija nedaudz notirpas. Turklāt viņš jau ir pieradis pie karstuma. Bet tas ir labi, nemirstīgā zēna pirksti nenosals.
  Un tas izrādījās patiešām lieliski.
  Oļegs smaida, atstāj basām pēdām uz balta fona. Tas izskatās aizkustinoši. Basām kājām skrēja arī vairāki zēni no zemnieku ģimenēm. Viņi ir diezgan rūdīti, lai gan sniegā parasti valkā bastu kurpes.
  Tātad šī armija, sakāvusi pugačoviešus, nāk uz Orenburgas pusi. Un viņi pat dungo gājienu.
  Patiešām, maldināšana ir vienkārša, bet efektīva. Viņiem priekšā tiek atvērti vārti, un šī reģiona galvenajā pilsētā ienāk pugačoviešu armāda. Acīmredzot viņi ir pārāk pārliecināti, ka stulbais cilvēks neko nesaprot, un viņš tika uzvarēts.
  Tagad nemiernieki ir pilnībā iesaistīti. Seko signāls, un viņi steidzas pie aizstāvjiem.
  Oļegs ar zobenu nogriež uzreiz divus virsniekus. Un zēns izmisīgi kliedz:
  - Padoties! Likumīgais karalis ir ar mums!
  Aizstāvji ir neizpratnē. Karavīri neizrāda gandrīz nekādu pretestību. Pārsvarā cīnās virsnieki, tirgotāju milicija un bagātie kazaki.
  Cīņa ir smaga, bet fokusa. Pilsētā steidzas arvien vairāk pulku. Un kazaki, un vīri ar mietiem, un tatāri ar baškīriem. Cīņa ir smaga.
  Oļegs Ribačenko arī kapā un kliedz:
  - Padoties! Būs žēlastība, daudz naudas un brīvība jums visiem!
  Skaidrs, ka aizsargu spēki strauji iet mazumā, tāpat kā vēlme cīnīties. Pat virsnieki padodas. Kazaki pat negrib mirt.
  Matjušai Boronam Oļegs pārgrieza rīkli, metot dunci ar kailiem kāju pirkstiem.
  Cīņa gandrīz nekavējoties nomira. Tirgotāji nokrita uz ceļiem un lūdza žēlastību. Viņi vilka gan vācu gubernatoru, gan cietokšņa komandieri. Emeljans Pugačovs lika viņus pakārt.
  Sagūstītie karavīri nodeva zvērestu, un virsniekiem tika piedāvāta izvēle: vai nu dienests caram Pēterim Trešajam, vai nāvessods. Sadalīts apmēram uz pusēm. Dažiem tika izpildīts nāvessods. Daži zvērēja uzticību Emeljanai.
  Pašā pilsētā tika sagrābta bagāta kase un daudz vērtīgu lietu, kā arī gandrīz deviņdesmit lielgabali un lielas šaujampulvera, bumbu un lielgabalu lodes rezerves.
  Kolosālais cietoksnis beidzot sabruka pēc ilgas aplenkuma. Pugačova armija tika manāmi papildināta. Un tagad bija iespējams doties uz Tatiščevo un dot kaujas Goļicinam ar pārākiem spēkiem.
  Un pats Oļegs devās uz Čiku palīgā. Mihelsonu vajadzēja uzlauzt līdz nāvei, lai neļautu viņam sakaut nemierniekus netālu no Ufas.
  Zēns sniegā skrēja basām kājām šortos. Viņam pievienojās arī Margarita. Meitene valkāja tikai tuniku un, protams, arī bez apaviem. Skaista, ar zeltaini cirtainiem matiem, kaut arī putekļaina no darba akmeņlauztuvēs.
  Margarita ir skaista, bet vēl bērns.
  Oļegs viņai jautāja:
  - Tu vēl nebiji veca sieviete... Tu jau sen nenožēlo, ka kļuvusi par meiteni!
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Un tu nebiji vecs, bet tu kļuvi par zēnu gandrīz uz visiem laikiem! Par nemirstību ir jāmaksā, un šī samaksa nav pārmērīga!
  Oļegs tam piekrita:
  - Verdzība ir īslaicīga, bet mūžīgā dzīve ir mūžīga! Turklāt mēs esam tik ātri, ka mums nevajag zirgus!
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Noteikti! Mēs skrienam ātrāk par tīrasiņu ērzeļiem. Nemirstīgais ķermenis ir īpašs, un tas ir ērtāk akmeņlauztuvēs, zem pārrauga pātagas, nekā parastā ķermenī uz spalvu gultas!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Ar to nevar strīdēties! Tātad mēs dzīvosim mūžīgi!
  Un Terminatora bērni paātrinājās. Oļegs, protams, bija ļoti apmierināts. Viņš ir lielisks bērns.
  Lai gan dažreiz manā dvēselē iezagās šaubas: vai ir iespējams nogalināt Krievijas armijas virsniekus? Tas, visticamāk, ir nepareizi! Bet raganas uzdevums ir jāpabeidz. Viņa mainīja Krievijas vēsturi un deva viņai mūžīgu, nemirstīgu ķermeni, pat ja tas bija bērna ķermenis, bet ārkārtīgi spēcīgs un ātrs. Un par to jums vajadzētu maksāt un kalpot.
  Un kas zina, varbūt, ja uzvarēs Pugačovs, Krievijai būs tikai labums?
  Zēns un meitene aptuveni zināja, kur atrodas karaliskā karaspēka vienība, uz kuru bija jāierodas Mihelsonam.
  Čikai pie Ufas ir divpadsmit tūkstoši organizētu karavīru. Un viņš bija tuvu šīs pilsētas ieņemšanai, bet divas reizes viņam pietrūka veiksmes un disciplīnas.
  Protams, Mihelsonam ir vairākas reizes mazāk spēka, taču reālajā vēsturē viņš tomēr uzvarēja. Tātad... Šis ļoti talantīgais komandieris ir jāsagūst vai jānogalina.
  Un tad jau redzēsim. Bez Mihelsona karaspēks, iespējams, nepārvietosies uz Čiku. Un tur Oļegs Ribačenko nāca klajā ar plānu. Sakauj Goļicinu un dodies uz Ufu. Paņemiet šo pilsētu, nosūtiet papildspēkus uz Urāliem un Sibīriju un pats pārvācieties uz Kazaņu. Tad nemierniekiem būs priekšrocības.
  Un karalienes karaspēks tiks sists pa gabalu. Turklāt jebkurā revolūcijā ir šādas sekas: jo vairāk uzvaru, jo vairāk atbalstītāju un jo vājāka ienaidnieka pretestība.
  Tātad ar katru soli sacelšanās tikai stiprināsies. Oļegs par to bija pārliecināts.
  Un Margarita, meitene, kas skrien ātrāk par sacīkšu zirgu, ir kopā ar viņu, un viņi kopā nocirtīs savus ienaidniekus.
  Jaunie karotāji ieņēma vietu slazdā. Bija paredzēts, ka Mihelsonam ar nelielu eskorta vienību jāierodas viņa pulkā. Šeit viņu jau gaidīja Terminatora bērni.
  Oļegs un Margarita, vicinādami zobenus, uzbruka eskortam. Viņi uzreiz nocirta vairākus huzārus. Pārējie mēģināja šaut, taču lodes nemirstīgos bērnus netrāpīja. Un viņi sagrāva savus ienaidniekus ar neprātīgu niknumu. Un Oļegs Ribačenko pat ar kāju pirkstiem meta asus diskus. Un Margarita to izmēģināja ar basām kājām, un tas izdevās.
  Puisis un meitene bez papildu runas nogalināja ienaidnieku. Mihelsons mēģināja auļot prom, bet Oļegs un Margarita viņu panāca. Viņi nogāza Mihelsonu un sasēja viņu.
  Oļegs pulkvežleitnantu nolika uz pleciem un aiznesa uz Čiku tiesāšanai.
  Nemirstīgie bērni izkaisīja un nogalināja piecdesmit huzārus, parādot, ka apmaiņā pret mūžīgo bērnību viņi saņēma ļoti foršas spējas.
  Oļegs, vilkdams Mihelsonu uz pleciem, atzīmēja:
  - Tomēr, cik stipra esmu kļuvusi!
  Margarita atzīmēja:
  - Jā, tas vēlreiz apliecina, ka izdarījām pareizo izvēli! Un par nemirstību ir vērts nodarboties!
  Oļegs tam piekrita:
  - Cīnīties ir daudz interesantāk nekā ēzeļu spēlēšana karjeros. Šajā ķermenī tas nav grūti, bet tas ir garlaicīgi!
  Margarita piekrita:
  - Rutīna nogalina!
  Čiķa nometnē divi baskāju bērni, pareizāk sakot pēc šī laika standartiem, kad mazāki cilvēki bija mazliet tīņi, lielas aizdomas neraisīja. Ja tu esi basām kājām sniegā, tas nozīmē, ka esi nabags un zemnieku karaļa pusē.
  Čika atalgoja Mihelsonu par ieslodzīto, dodot bērniem impērijas summu - piecpadsmit zelta rubļus.
  Pašam Mihelsonam piedāvāja: vai nu kalpo caram, vai pakar!
  Mihelsons deva priekšroku cilpai. Bet Oļegs ieteica ļaut šim komandierim padomāt. Galu galā viņiem vienmēr būs laiks to pakārt. Un Mihelsons var būt ļoti noderīgs.
  Čika piekrita:
  - Laiks iet uz beigām!
  Oļegs arī ieteica:
  - Pagaidām mums jāiegūst cara pulks bez komandiera! Lai pasargātu sevi.
  Čika piekrita:
  - Sitiet, kamēr gludeklis karsts!
  Un nemiernieki uzbruka karaliskajam karaspēkam. Viņi uzbruka naktī, Oļegs un Margarita uzmanīgi noņēma sargus.
  Cīņa bija salīdzinoši īslaicīga. Oļegs, izmetot paštaisītu disku no salauztas izkapts, nogalināja pulkvedi, kurš pildīja komandiera pienākumus, un bez viņa morāle kritās. Turklāt nemiernieku bija pārāk daudz, un tas radīja spiedienu uz karavīru un daudzu virsnieku psihi.
  Un kas zina, varbūt šis ir īstais cars Pēteris Trešais. Un viņam ir augstāka leģitimitāte nekā Katrīnai II.
  Lielākā daļa pulka tika sagūstīta. Tika sagūstīti lielgabali un šautenes.
  Pilnīga uzvara armijai, kas nav gatava atvairīt uzbrukumu.
  Un, protams, Čikas triumfs.
  Bet, protams, bērni skrien atpakaļ pie Pugačovas. Viņam būs jācīnās pret septiņiem tūkstošiem karaspēka, ieskaitot divus tūkstošus kņaza Goļicina jātnieku. Pugačovs, protams, ir daudzskaitlīgāks, bet viņa armija ir raiba. Ir daudz bijušo karavīru, kuri ir neuzticami, slikti bruņoti un apmācīti zemnieki, tatāri un baškīri un kalmiki.
  Spēcīgākais kodols ir Yaik kazaki. Bet šie kazaki nav tie visvairāk. Ir arī Iļeckas kazaki, Orenburga un citi.
  Viņi jau skrien uz Tatiščevas cietoksni, kur sapulcējusies ievērojama zemnieku karaļa armija.
  Pats Emeljans Pugačovs jāj pa pozīcijām baltā zirgā. Oļegs Rybačenko uzmanīgi skatās uz šo vadītāju. Emeljanam Pugačovam ir valdnieka izskats. Viņa augums ir aptuveni vidējs, bet zirga mugurā viņš šķiet garāks, pateicoties īsajām kājām un platajiem pleciem. Fiziski nemiernieku vadonis ir spēcīgs. Varēja redzēt, kā viņš grieza, un sitiena spēku kaujā.
  Kopumā viņš ir diezgan piemērots priekšnieka lomai. Un par karaļa lomu? Iespējams, ka arī tā.
  Pugačova armija ir liela. Viņš ieradās no Iļeckas aizsardzības, joprojām notiesātais Khlopusha, pulcējot vēl piecpadsmit simtus cilvēku. Tagad Emeljanai ir vairāk nekā divdesmit tūkstoši cīnītāju. Viņiem ir grūti iekļauties pat cietoksnī. Saskaitiet trīs reizes vairāk karaspēka nekā Goļicins, un turpina ierasties vairāk.
  Un Pugačovam ir divreiz vairāk ieroču. Ir diezgan daudz šaujampulvera un lielgabalu ložu rezerves.
  Var cīnīties... Bet armija ir raiba. Ir gan vīri ar šķēpiem, gan baškīri, un tatāri, un kalmiki, un kirgīzi un kazahi. Un arī daudzi bijušie karavīri no dažādiem garnizoniem, kuri nav gluži uzticami. Ir arī Urālu strādnieki un Sibīrijas strēlnieki. Kazaki ir vissvarīgākais armijas kodols.
  Liela armija, bet pārāk raiba. Daži karavīri un virsnieki tika sagūstīti pavisam nesen Orenburgā.
  Dažas detaļas ir no vīriešu ekipējuma, ko var izmantot tikai cīņā ar roku. Un aziātu bars, ne pārāk disciplinēti un bieži vien neprot krievu valodu.
  Tātad, Emeljans Pugačovs, kuram formāli ir daudz vairāk karaspēka un pat ieroču, kaujas spēka kvalitātē ir zemāks par ienaidnieku. Tātad kaujas iznākums nemaz nav tik skaidrs, kā šķiet, balstoties uz tīri formālu spēku samēru.
  Oļegs Rybačenko to saprot. Iespējams, tas ir skaidrs arī Pugačovam. Čika uzvarēja, jo pārsteidza ienaidnieku. Un patiesajā stāstā uzvarēja Mihelsons, kurš spēja uzbrukt lielākajai Čikas armijai apsteidzot līkni.
  Ko man tagad darīt? Cietoksnis bija labi nostiprināts un apliets ar ūdeni, padarot nogāzes apledojušas un slidenas. Bet jūs nevarat ilgi palikt aizsardzībā.
  Oļegs ieteica Emeljanai:
  - Pats uzbruksim ienaidniekiem, cara tēv!
  Emeljana loģiski atzīmēja:
  - Vai viņi mūs neapsegs ar ieročiem?
  Oļegs ieteica:
  - Es izlūkošu ienaidnieku ar Margaritu, un mēs sitīsim tieši tur, kur viņš to vismazāk gaida!
  Zemnieku karalis apstiprināja:
  - Tā ir laba ideja!
  Un Oļegs ar Margaritu paķēra mugursomu ar granātām, un katrs asu zobenu pāris metās pretī ienaidniekam.
  Bērni skrēja gandrīz kaili, zēns šortos un meitene tunikā. Oļegs atcerējās Īana "Spartaku". Tur bija arī puika Gita. Un sieviete saplēstā tunikā, dejotāja, saulē apdegusi. Zēns bija ļoti spītīgs. Droši vien nav iedzimts vergs. Varbūt viņš tika notverts. Tad viņi viņu aizveda uz Itāliju, izģērba un izlika izsolē. Gita gan kļūdās, jo viņš bija bronzēts no iedeguma, tad visticamāk uz izsoli viņu veda neizģērbtu. Un viņš staigāja tik kails, basām kājām pa Itālijas akmeņainajiem ceļiem. Viņa kailās zoles dega, ikru sāpes. Bet zēns nenolaida galvu.
  Un pircējs sāka just zēnu, viņa dabiski attīstītos muskuļus, acīmredzot traku pēc gludās ādas. Un tad viņš iebāza netīros pirkstus mutē. Un Gita neizturēja un iekoda viņam.
  Tad izcēlās kautiņš. Jā, Gita, tas bija zēns, kuru pats Oļegs bērnībā sajauca ar Spartaku. Bet nē, tomēr mazsvarīgs tēls.
  Interesanti, kā būtu, ja romieši būtu nolēmuši Gitu spīdzināt? Galu galā sagūstītie vergi tiek pratināti spīdzinot?
  Un uzkarsušais gludeklis pieskartos verga zēna kailai papēdei. Gita auroja un atkārtoja to pašu:
  - Vergi bēg un nevēlas cīnīties!
  Viņi sadedzināja viņa otro papēdi simetrijas dēļ un atbrīvoja viņu. Zēns ir spiests uzkāpt uz pirkstgaliem, un tas viņam diezgan sāp. Taču Gitai haosa laikā tomēr izdevās aizbēgt.
  Varbūt zēns iepriekš bija strādājis karjeros. Viņš nesa smagus akmeņus, stipri svīdis, smagi elpojis. Pārrauga pātaga viņu sita. Tas ir ļoti grūti pirmajās darba dienās, kad jums nepatīk gaisma. Un tad pierod. Grūtais kļūst pazīstams, un pazīstamais kļūst viegls. Bet joprojām daudzi vergi mirst. Un Gita pārvērtās par mazu vilkačuku.
  Oļegs domāja, ka, iespējams, zēns grāmatā "Spartaks" tika notverts pēc nemiernieku sakāves. Un, tā kā viņš vēl bija bērns, viņš tika nosūtīts pieķēdēts uz raktuvēm. Lai viņš tur lēnām nomirtu. Vai arī viņi tika spīdzināti, sadedzinot zēna muskuļoto ķermeni ar karstu stieni. Tad viņi uzlēja sāli uz apdegumiem un salauza kāju pirkstus jaunajam vergam basajām kājām. Viņi savija savas locītavas. Visi domāja, kur Spartaks paslēpis zeltu. Gita klusē, zobus sakoždama. Viņš tiek pacelts un nolaists, strauji pavelkot virvi.
  Un vēnas krakšķ no mežonīgām sāpēm. Un zēns zaudē samaņu. Viņi aplej viņu ar ledus ūdeni un atdzīvina. Un ārsts jūt pulsu, lai noteiktu, vai ir iespējams turpināt spīdzināšanu, vai ir jādod nomocītajam atpūta, lai pēc tam atkal mocītu jauno ķermeni.
  Gita tiek nežēlīgi un ilgi spīdzināta. Brūcēs uzber piparus, sit ar karstu stiepli, ar adatām sadur nervu galus, un zem zēna basām kājām deg uguns. Un bende velk siltumu zem plaukta. Un spēcīga deguma smaka, un viņi izrauj katru vēnu.
  Un tad uzkarsušais gludeklis pieskaras zēna kailajām krūtīm, un viņš zaudē samaņu no mežonīgām sāpēm. Viņu atkal aplej ar ūdeni un ienes iekšā. Bende ar knaiblēm izspiež sēkliniekus, zēns tiek izmainīts no mežonīgajām ciešanām un atkal iet bojā.
  Gita tiek spīdzināta... Kāds ziņoja, ka šis ir Spartaka mīļākais, un zināja, kur viņš dārgumu apglabājis. Un romieši spīdzina... Zēnam nebija nevienas neskartas ādas vietas, kas nebūtu apdegusi vai svītraina. Bet viņš klusē. Un romieši ir pārsteigti par viņa neatlaidību.
  Krāsa sieva ir klāt spīdzināšanas laikā. Viņa ar nepacietību vēro, kā tiek spīdzināts izskatīgais un gaišmatainais zēns. Tas ir aizraujoši. Un tā viņa lika pēc kārtējās spīdzināšanas atvest Gitu pie viņas un nolikt gultā. Viņa ļoti vēlas to darīt pati.
  Joprojām diezgan jauna un spēcīga sieviete brauca uz jaunā verga vīrišķo pilnību. Gita pirmo reizi kļuva par vīrieti. Tad viņam nācās ar mēli laizīt viņas incīti. Kas ir nedaudz pretīgi, bet arī neparasti.
  Un tā Krasa sieva lika pārtraukt spīdzināšanu, un zēns, kurš sacelšanās laikā jau bija nedaudz pieaudzis, sāka labāk barot. Un viņa mīlējās ar viņu.
  Brūces un apdegumi Gitai sadzija kā sunim. Un, kļuvis stiprāks, zēns apprecējās ar iekārīgo Krasa sievu un aizbēga no viņas īpašuma. Pēc tam viņš paslēpās kalnos un izveidoja tur savu aizbēgušo vergu bandu. Galu galā viss beidzās labi. Krass nomira kara laikā. Un Gita pieķērās Jūlijam Cēzaram, izveidoja labu karjeru, apprecējās un dzemdēja daudz bērnu. Un Spartaka liktenis nav zināms. Līķis netika atrasts. Un vai viņš nomira vai tika izglābts, vergi nezināja.
  Bet viņi ticēja, ka viņu Pestītājs, protams, ir dzīvs.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova: kuri kādreiz bija pieauguši un tagad ir mūžīgi, nemirstīgi bērni, tuvojās Goļicina nometnei. Šeit ir trīs ģenerāļi. Un karaspēks tika izvests no Krievijas-Zviedrijas robežas.
  Kamēr cariskā Krievija karo ar Turciju, nemiernieki ir mierīgāki. Ja Goļicins tiks uzvarēts, pugačovieši varēs beidzot pārņemt iniciatīvu. Un pat ieņemt Samaru.
  Oļegs un Margarita apstaigāja sargsargus... Snieg snieg, un tu neredzi pārāk labi.
  Zēns domāja, ka varbūt viņi varētu piebeigt trīs ģenerāļus un pulkvedi Bibikovu, nogriežot cara armijai galvu. Bet to ir grūti izdarīt.
  Zēns un meitene uzmanīgi soļo sniegā. Viņi cenšas neatstāt pēdas. Viņi joprojām ir bērni. Uzmanīgi pieejiet pie karavānām. Pistole kaut kur atradās atsevišķi. Armija ir gājienā. Spēcīgu salnu vairs nav - ir marts. Bet apkārt joprojām ir sniegs. Jauno karotāju basās kājas aukstumu gandrīz nejūt, it īpaši kustoties. Viņi ātri pierod pie aukstuma.
  Tomēr daudzi bērni, pat bez lielvarām, sniegā skrien basām kājām, īpaši šajos skarbajos laikos.
  Oļegs domāja, ka viņš ilgu laiku nav skatījies televizoru un spēlējis pie datora. Un bez spēlēm tas ir kaut kā stulbi.
  Puiši tuvojās konvojam, un Margarita ieteica:
  - Ja mēs aizdedzinātu šaujampulvera noliktavas?
  Oļegs sarauca pieri un jautāja:
  - Vai, jūsuprāt, tā ir laba ideja?
  Meitene loģiski piezīmēja:
  - Bez šaujampulvera armija nav armija!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pamēģināsim!
  Un puika šortos metās uz ratiem. Viņi kopā ar meiteni ar zobena sitieniem nogalināja trīs sargus un, izmantojot kramu un pievienojot sienu, ar šaujampulveri aizdedzināja konvoju.
  Tas sāka spīdēt un debesīs sāka celties melns mākonis. Šaujampulveris sāka sprāgt...
  Nometnē paslēpās zēns un meitene. Sāka panika. Goļicins arī izlēca ar diviem ģenerāļiem. Šis princis sirdi plosoši kliedza un rādīja ar pirkstiem.
  Oļegs iemeta disku ar kailiem pirkstiem, un tas svilpoja un iedūrās Goļicina kaklā. Princis, izpletis rokas, nokrita. Ģenerālis Mansurovs piesteidzās pie viņa. Bet, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, Margarita izmantoja ieroci. Un otrs komandieris sabruka.
  Trešais bija Fērmens, kurš cīnījās ar nemierniekiem kopā ar ģenerāli Karu. Kopā ar viņiem pulkvedis Bibikovs, priekšnieka ģenerāļa Bibikova radinieks. Viņus var redzēt pēc plecu siksnām ar nemirstīgu bērnu asu redzi, neskatoties uz sniegputeni.
  Oļegs un Margarita atkal meta ripas ar plikiem kāju pirkstiem - viņu nemirstīgajiem ķermeņiem piemita tāda spēja kā komiksu varoņiem.
  Un abi priekšnieki tika nogalināti, viņiem galvas tika izpūstas.
  Pēc tam terminators zēns un mežsarga meitene sāka mest virsniekus ar diskiem. Par laimi pēc komandieru nāves sākās panika, visiem šķita, ka nometnei uzbrukuši pugačovieši.
  Tomēr arī divi bērni ir kolosāls spēks. Un viņi nogalina virsniekus, metot asi uzasinātus diskus. Un viņiem pārtrūkst rīkles, plīst artērijas un vēnas.
  Bērnus ir grūti atpazīt sniegputenī, un viņi lieliski maskējas sniega kupenās.
  Bet cara karaspēkam klājas grūti. Oļegs Ribačenko, metot ripas, saka:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un atkal aizlido puiša kailajiem pirkstiem izmestais disks.
  Margarita dara to pašu, ar kailiem pirkstiem met uzasinātu ierīci un agresīvi gaudo:
  - Par Emeljanu Pugačovu!
  Un šie bērni strādā ļoti aktīvi un efektīvi. Viņi arī griež ar zobeniem. Un tiek izvēlēti virsnieki.
  Oļegs Rybačenko dzied:
  - Baltie vilki bara!
  Margarita, ar plikiem kāju pirkstiem metot ripas pretiniekiem, dzied:
  - Tikai tad sacīkstes izdzīvos!
  Zēns, turpinot likvidēt, nopļauj ienaidnieku:
  - Vājos mirst, viņus nogalina!
  Meitene, metot diskus un nogalinot virsniekus, šņāc:
  - Svēto asiņu attīrīšana!
  Jaunie karotāji rīkojas ļoti daudzveidīgi, metot ienaidniekiem granātas.
  Šajā brīdī nemiernieku kavalērija veic reidus nometnē. Izrādās, Emeljans Pugačovs nolēma uzbrukt pirmais un pārcēla savus daudzos jātniekus pēc bērniem.
  Un sitiens izrādījās pēkšņs un tieši īstajā laikā. Stepes iedzīvotāji apbēra karavīrus ar bultām, kazaki tos cirta ar zobeniem, bet jātnieki tās uzlika uz šķēpiem.
  Cara armijas griba tika iedragāta, un komandieri tika nogalināti. Šeit Emeljans Pugačovs personīgi ar zobenu nogriež pēdējo pulkvedi un kliedz:
  - Mani bērni, vai jūs atzīstat likumīgo suverēnu?
  Simtiem karavīru un pat daudzi virsnieki nokrīt ceļos un kliedz:
  - Atzīsim! Atzīsimies!
  Izturības kritumi. Kājnieki gandrīz pilnībā padodas, izņemot dažus virsniekus. Kavalērija pretojas nedaudz ilgāk. Tajā ir daudz muižnieku. Bet kavalēristi no parastajiem cilvēkiem arī met nost savus ieročus.
  Oļegs un Margarita griež jātniekus ar zobeniem, ar kailiem pirkstiem met asus ripas un čīkst:
  - Lieliski cilvēki vienmēr,
  Lieliski cilvēki - Pētera godībā!
  Gan puika, gan meitene aktīvāk nodarbojas ar kapāšanu un mešanu. Artilērija jau ir sagūstīta. Un viņi trāpīja braucējiem ar buckshot. Apkārt viņu guļ desmitiem. Notiek totāla pēršana.
  Oļegs smaidot dziedāja:
  - Lielais cars Pēteris Pirmais, vienmēr esi mums piemērs!
  Un viņš arī to ņems un nocirtīs ar diviem zobeniem, tūlīt nogriežot galvas pieciem.
  Margarita, nogriezusi pretiniekus, čivināja:
  - Manas balsis, un es esmu skaista!
  Un tāpat viņš to paņems un nogriezīs.
  Zēns un meitene ir vienkārši iznīcības iemiesojums. Un tās darbojas kā elektriskās izkaptis.
  Krīt vēl viens virsnieks... Atskan Emeljana Pugačova skaļā balss:
  "Kas man kalpo, tas saņems algu, bet pārējie ies bojā."
  Vīri ar bizēm jau ieradušies. Un viņi labi cīnās pret kavalēriju. Un zirgu straumes retāk...
  Arī dzīvi palikušie jātnieki padodas. Cīņa atkal uzvarēta... Pugačovs triumfē!
  Ieslodzītie jau tiek vadīti un zvērināti. Karavīri, kā likums, paklanās krāpniekam. Virsnieki ir dažādi. Kurš izvēlas cilpu un kurš zvēr uzticību jaunajam karalim. Turklāt, kas zina, varbūt īsts monarhs.
  Emeljans Pugačovs izskatās ļoti pavēlošs. Skaidrs, ka tas ir puisis, kurš pieradis komandēt. Un burtiski visi paklanās viņa priekšā.
  Uzjautrinot tos, kuri atteicās dot zvērestu, Emeljans veica revīziju.
  Tika sagūstīti septiņdesmit pieci ieroči, kas tajā laikā bija daudz. Un Goļicina karaspēks pulcējās tik daudz cietokšņos. Arī lielgabala lodes un lādiņš atrodas vietā, taču lielākā daļa šaujampulvera tika sadedzināta. Bet tas nav svarīgi.
  Ieslodzīto ir vairāk nekā piecarpus tūkstoši. Armija ir augusi.
  Zemnieku karalis Oļegam par viņa varoņdarbiem piešķīra pulkveža pakāpi, bet Margaritai - pulkveža pakāpi.
  Un viņš arī iedeva trīssimt rubļu.
  Jā, zēns turpināja savu labo karjeru. Jūs joprojām varat pacelties līdz feldmaršala pakāpei.
  Un Emeljana vispirms sarīkoja mielastu...
  Un svētkos viņi apsprieda jautājumu, ko darīt tālāk. Vispār bija nepieciešams stiprināt mūsu aizmuguri. Noteikti paņemiet Ufu un pirms tam Verhoyaitskaya cietoksni, kas joprojām izturēja. Sūtiet arī papildspēkus Kunguram un Beloborodovai. Un aizņem visas Urālu rūpnīcas. Iegādājies artilēriju un krājumus, kā arī ieročus.
  Kopumā atamani tam piekrita. Un pēc Ufas uzņemšanas dodieties uz Kazaņu.
  Cits jautājums, ko darīt ar Jaikas pilsētu? Pārņemt to ar vētru vai pagaidām atstāt blokādei?
  Emeljans Pugačovs vēlējās nedaudz pavadīt laiku kopā ar savu jauno sievu Ustiņu, un, ņemot daļu kavalērijas, viņi devās uz pilsētu. Un Atamans Ovčiņņikovs uz laiku palika komandieris. Viņam bija jādodas uz Vernekhneyaitsky cietoksni, tajā pašā laikā pulcējot stepju iedzīvotāju spēkus. Uz Urāliem tika nosūtīti pastiprinājumi. Bija pat plānots ieņemt Toboļsku. Tika savākti ievērojami spēki.
  Kazaku karalis un viņa kavalērija devās uz Jaicku. Lai ko arī teiktu, šī pilsēta ir simboliska. Bet visvairāk Emeljans gribēja sevi padarīt par troņmantinieku. Galu galā karš ir karš. Un, ja nogalinās, tad vismaz būs, kas turpina ģimenes līniju.
  Oļegs un Margarita kopā ar galveno armiju, kas virzās uz Verkhneaitskas cietoksni.
  Puisis un meitene skrien un ir ļoti jautri...
  Viņi pat pa ceļam taisa gudrības.
  Viņi apmainās ar aforismiem;
  Oļegs saka, pielecot, un Margarita atbild:
  Karalis ir stiprs nevis ar savu kroni, bet ar panākumu kronēšanu!
  Cilvēks nav vilks, bet viņam baru vajag vēl vairāk!
  Dzer, bet nepiedzeries, un, ja piedzeries, tad nepieķer!
  Tirāna runa ir medaina, kā Velcro mušām!
  Kas krīt uz mīļiem vārdiem, tas ir gudrs kā muša!
  Tirāns ir rūgts darbos, bet mīļš runā!
  Kas nevēlas mieru, tas svētkus neredzēs!
  Cilvēks ir lielisks tikai tad, ja viņš sevi nemaina pret mazumiņu!
  Esiet pacietīgs, bet neesiet pacietīgs!
  Ja gribi dabūt trumpjus, neesi džeks!
  Viens sitiens ir labāks par tūkstoš lāstiem, un viens sitiens ir labāks par simts sitieniem!
  Karalis, kurš izģērb savus pavalstniekus, vienmēr ir kails!
  Viņi parasti uzvelk kurpes, lai izģērbtos!
  Ar zagšanu tu piepildi savas kabatas, bet iztukšo dvēseli!
  Tirāns mīl varu, bet ienīst to, pār kuru valda!
  Bende reizēm ir vajadzīga profesija, bet cilvēks ar galvu ir nemīlēts!
  Tirānu var nogalināt, bet nevar nobalsināt!
  Cilvēkam patīk sarkanais vārds, bet dažreiz viņam atplūst asinis!
  Tas, kurš ieskatās pagātnē, vienmēr kavē!
  Nākotne ir miglā tīta, bet nav tālu!
  Nespļauj pagātnē, viņi spļaus nākotnē!
  Tirāns patiesībā ir vampīrs, un viņa runa ir raiti!
  Ja ļaunprātīgi izmantosi saldos sapņus, tad dzīve nebūs medus!
  Saldie sapņi ved uz rūgtu pamošanos!
  Pārāk bieži izlejot no mutes medu, tu piesaisti lāčus!
  Tirāns mīl asinis un sarkanas runas, bet vienmēr tiecas pēc balināšanas!
  Cilvēki baidās no pārmaiņām, bet viņi nekad nav apmierināti ar status quo!
  Ja vēlies kļūt par Dievu, neizvēlies primātu par savu mentoru!
  Aitām vajag gudru ganu, nevis stulbu aunu!
  Svēta vieta nekad nav tukša, bet svētums var būt tukšs!
  Cilvēks tāpat kā Dievs ir radītājs un kā velns rada sev problēmas!
  Tirānam kā lapsenei ir dzelonis, bet pats sev pat spārnus nevar dot!
  Politiķis ir lapsa, neesiet vēlētāji kā vārnas, kas zaudē dienišķo maizi!
  Pat ja cilvēka pierē ir septiņi laidumi, spītība viņu pārvērtīs par mērkaķi!
  Dievam ir viss, cilvēkam nav mēra izjūtas!
  Ir viegli lūgt, grūti ubagot!
  Ir labi, ja ir iztēle - būt sapņotājam ir slikti!
  Ņemot vērā Dieva spēku, nepazemojieties primāta ambīcijās!
  Pērtiķis atdarina, cilvēks radoši adoptē!
  Nākotne nav par augstiem kalniem, bet par lielām lietām!
  Sirdī jaunība ir mūžīga, bet vecumdienas ir garlaicīgas!
  Negrieziet asti kā lapsai, labāk turiet krūtis kā riteni!
  Vīrieši karā nobriest, bet bez iemesla nogalināt nevar!
  Karš mazinās veselību, bet palielinās inteliģenci!
  Zelta monētām piemīt nodevības dzeltenums!
  Bendei arī ir sirds, bet ar cirvja asināmā cietību!
  Cīnies, nemirsti, tu vari pagaidīt gadsimtu!
  Dievs ir katrā sirdī, bet ne katrā galvā!
  Lielas ambīcijas mazina laimi!
  Kas par daudz grib, tam ir burbuļa spēks!
  Impērija ir kā māja, celtniecība prasa mīlestību un aprēķinus, citādi jumts asiņos!
  Ar labām lietām nekad nepietiek, bet tomēr nav vērts pārēsties!
  Ir izdevīgi būt bagātam, tikai nepatīkami, kad visi tevi slauc!
  Ja vēlies būt stiprs, nevājini savu prātu!
  No kontrakcijas muskuļi kļūst stiprāki, un birokrātiskais aparāts kļūst efektīvāks!
  Politiķiem patīk strādāt ar mēli, īpaši pie galda!
  Nav lielāka meļa par politiķi, kurš ir fanātiski pārliecināts par savu taisnību!
  Dievs vīrieti radīja sievieti, bet sātans pievienoja vīramāti!
  Zaglim jāsēž cietumā, bet lielākais zaglis tiek pie troņa!
  Kas nozaga santīmu bija noziedznieks, kurš nozaga miljardu, liels finansists!
  Ar bezjūtīgu dvēseli nevar pabarot izsalkušos ar svaigu maizi!
  Jo vairāk zagsi, jo mazāks sods, bet ne nākamajā pasaulē!
  Neļaut tai iet pašam no sevis nenozīmē paturēt to žņaugtajā tvērienā!
  Banka var atbalstīt, bet tas ir kā pakārta cilpa!
  Tos, kam nav atbalsta, piespiež pie sienas!
  Precizitāte ir karaļu pieklājība, bet karaliskie jesteri ir īpaši precīzi!
  Politiķis bieži ir jokdaris, bet reti kurš saka patiesību!
  Jesteris mīl izrunāt patiesību, taču bieži vien riskē tikt sadurts līdz nāvei!
  Ikviens, kurš mīl degvīnu, ienīst savu veselību un saprātu!
  Šņabis ir dzidrs, bet miglo smadzenes!
  Piedzērusies jūra ir līdz ceļiem, bet viņš pats vienmēr ir uz ceļiem!
  Izvēlies prātīgi, nepiedzeroties no saldā vīna no politiķu lūpām!
  Balsojot par uzvarētāju vēlēšanās, jūs vienmēr būsiet vīlušies; balsojot par zaudētāju, jūs vienmēr būsiet kaitinoši!
  Kurš netiks izvēlēts, vienmēr būs kļūdas un vilšanās sajūta!
  Balsot par vienu un to pašu politiķi ir kā vijolniekam, kas strinkšķina uz vienas stīgas!
  Politiķi tronī ir jāmaina, tas nav fakts, ka jaunais ēdiens ir labāks, bet jebkurā gadījumā tas ir svaigs!
  Balso par jaunajiem, tu pats kļūsi jaunāks ja ne miesā, tad jaunā veidā!
  Kurš ilgi sēž tronī, tas saviem pavalstniekiem kļūst par hemoroīdu!
  Lai arī cik dzeloņveida durkļi būtu, uz tiem tirānam izdodas nosēdēt visilgāk!
  Gudrs tirāns savus ienaidniekus neieslodzīs vairāk nekā draugus!
  Tas, kurš sveic tirānu, maršēs mūžīgi!
  Demokrātija ir laba gudram, vidēja stulbam, bet tirānija ir laba tikai tirānam!
  Bērni sacerēja dažus aforismus. Tad uzbruka neliela huzāru grupa. Daži tika sasmalcināti un pēc tam sagūstīti.
  Verkhneyaitskaya cietoksnis. Ļoti spēcīga citadele, un, neskatoties uz to, ka to ieskauj nemiernieki, tā nekad netika ieņemta.
  Bērni pieskrien viņai klāt, pa ceļam izdomājot vēl dažus aforismus.
  Tirāns vienmēr ir vājš komandējumā: vilks mīl aitas un trīc lauvu priekšā!
  Priesteris melo patiesības dēļ, politiķis peļņas dēļ un dzērājs glāzes dēļ!
  Veiksme ne vienmēr nāk caur taisnīgumu un centību, bet vienmēr aiziet nolaidības un slinkuma dēļ!
  Ir labi, ja viņam ir ziloņa spēks, sliktāk ir tā veiklība, vēl sliktāk ir tā gudrība, un ļoti slikta ir aptaukošanās!
  Viss pasaulē ir relatīvs, izņemot to, ka cilvēks ir pasaules naba!
  Vēlmi sasniegt Dieva spēku nevajag apvienot ar gorillu morāli!
  Zinātnieki attīsta progresu, bet rosina slinkumu!
  Ja vēlies būt vesels, skrien, ja nevēlies ciest, bēg prom!
  Cilvēka spēks ir prātā, bet vājums - mēlē!
  Politiķis ir kā auglis, jo spožāks, jo indīgāks!
  Politiķis ir līdzīgs boa konstriktoram, tikai viņš atver muti un norij daudz biežāk!
  Tirānam ir daudz viltības, bet maz pieklājības!
  Ja tu gribi kļūt augstāks par Dievu, tu nokritīsi zemāk par booger!
  Neviens nav mūžīgs, pat dievi dzīvo tik ilgi, kamēr pastāv cilvēce!
  Politiķi grib valdīt mūžīgi, bet nevēlas saost pat pāris minūtes!
  Neticiet politiķiem un pārbaudiet durvju stiprumu!
  Tomēr ne viss, kas mirdz, ir zelts, bet visu, kas mirdz, var ietīt zelta straumē kabatā!
  Un laukā ir tikai viens karotājs, kad viņam ir daudz drosmes!
  Stiprāko labāko izturība savalda ienaidnieka bezspēcīgā niknuma satraukumu!
  Dzīvē var visu sabojāt, vienkārši nevar dzīvot kā krupju ķeburs!
  Viltība ir uzvaras māte, ja tā nes sev līdzi arī laimīgā gadījuma kungu!
  Karš ir mūžīga jaunava - viņa nevar iztikt bez asinīm!
  Karš ar netikles alkatīgo tvērienu - nekad nedod uzvaru par velti!
  Katrs cilvēks ir kā smilšu grauds tuksnesī, taču atšķirībā no visplašākā tuksneša, kuram ir malas, šim smilšu graudam nav robežu sevis pilnveidošanai!
  Kad dievi smejas, mirstīgie raud, kad dievu smiekli kļūst pērkonīgi, vāju cilvēku gals ir smagas!
  Vismodernākā tehnoloģija ir bezspēcīga ar savu primitīvo izmantošanu un izsmalcināto bezdarbību!
  Kas var noraut zvaigžņoto paklāju no eņģēm? Cilvēka stulbuma asteroīds!
  Bez represiju pātagas nav iespējams lēciens uz sasniegumiem, kas nes atbrīvošanu visai cilvēcei!
  Jo stāvāks ir smadzeņu "pagrieziens", jo vairāk force majeure tās sagroza!
  Nabags ir nevis tas, kurš miesā ir basām kājām, bet gan tas, kurš garā nav priekšnieks!
  Nepatika pret seksu rada neveselīgu morāli!
  Humors ir tikpat piemērots bērēs kā balles kleita tranšejā!
  Tie, kas spēlē stulbu, nesasniegs panākumus; tie, kas lauž ilūzijas, sasniedz patiesību! Uzvarētājam vienmēr ir taisnība, pat ja panākumi gūti ar nepareizām metodēm!
  Labākā dāvana no ienaidnieka ir tad, kad viņš dod varu idiotam!
  Kurš izturēs apkakli, tas nekad nekļūs par sieviešu mīlētu ērzeli!
  Brīvība ir divtik pievilcīga tiem, kas spējuši paverdzināt paši savu slinkuma un bezatbildības sajūtu!
  Kurš bieži nenovērtē ienaidnieka spēju cīnīties un reti saņems iespēju gūt vērtīgu uzvaru!
  Kam patīk nospļauties, tas ir sīkums likt viņam sevi sūdīt!
  Par Dievu var runāt daudz neauglīgu frāžu, bet no tā ar gugulin degunu nāks derīgi darbi, kas neizaugs, laistot verbisku upi!
  Uzvarētājus vērtē pēc sasniegumiem un trofejām...zaudētājus vienkārši vērtē! Uzvarētājam ir tiesnesis, zaudētājs ir krimināltiesnesis! Var apšaubīt uzvaras vērtību un nepieciešamību, bet sakāve vienmēr un neapšaubāmi nevienam neko nedod!
  Vienīgais sakāves ieguvums ir tas, ka tā iemāca mācīties un gūt panākumus no rūgto kļūdu izlietajām asarām!
  Ja vēlies maldināt ienaidnieku, esi noslēpums arī saviem draugiem!
  Ja ienaidnieka komandiera plāns ir kā atvērta grāmata, tad tā lapas neizbēgami tiks notraipītas ar jūsu biedru asinīm!
  Puisis un meitene joprojām turpināja jokot, apskatot spēcīgo cietoksni.
  Uzvarētāji spriež paši, apvienojot gan prokuroru, gan advokātu, bet spriedumu tomēr pieņem nevis viņi, bet gan vēsture!
  Jo vienkāršāks triks, jo grūtāk ienaidniekam ir atbrīvoties no tā izmantošanas sekām!
  Trieciena moments, tāpat kā nots melodijā, noskanēs nedaudz agrāk vai vēlāk, un tas būs nepatiess! Bet jūs pat nevarat dzirdēt vīlušās publikas svilpi no kapa!
  Kad zināsi, kas ir tavs ienaidnieks, tev nebūs jāpazīst tavi draugi, kas nonākuši grūtībās!
  Nezaudē iniciatīvu, tu pazaudēsi saldo uzvaras medu un iegūsi zaudējuma rūgtumu! Kad bokseris klibo, viņam ir jāsit vēl stiprāk, citādi viņa ekstremitātes padosies!
  Ienaidnieks burā, iznīcināšanas vējš ir viņa burā!
  Kurš, kaujā peldējis, noslīks peļķē un sadegs līdz nāvei!
  Netīrā maģija, tāpat kā ziepju putas, dzēš acīs, bet ne ienaidnieku!
  Nezāles aug labi, ja tās aug slikti, samazinoties dārznieku stulbajiem aizspriedumiem!
  Patīkamākais mācību process ir sekss! Un pats galvenais, neviens neatteiksies to pārņemt!
  Sekss ir vienīgais priekšmets, kurā visi cenšas likt lielākas likmes!
  Seksam un studijām kopīgs ir tas, ka C ir labāks par D!
  Bet tikai stabils skaitlis ir visapmierinošākais novērtējums!
  Kurš stāvēs, kad vajag uzbrukt, pat guļot kapā nespēs pretoties!
  Tas, kurš dzīvē vienmēr atrodas strupceļā, spļauj lamuvārdus!
  Viņš iet pirmais ar trumpjiem, viņš ir tikai apsmiekls cilvēkiem!
  Ikvienam, kurš vēlas paspēt laicīgi uz balvu sadali, dāsni jāizsūta dāvanas aproču veidā!
  Vakuums neplīsīs, saule nespīdēs!
  Lode nav muļķis, bet muļķis, kurš šauj, palaiž garām!
  Ikviens, kurš atsakās palīdzēt cilvēkiem, tērē laiku, ko Kungs atvēlējis grēku izpirkšanai un grēku nožēlai!
  Nāve nekad neaizmirst, pat ja tā reizēm ir aizmāršīga!
  Spēcīgs karotājs, pat viens, nes vairāk labuma nekā vājoļu bars, tāpat kā viens ass sirpis nogriež veselu vārpu lauku!
  Bet dažreiz, pat starp vājas armijas vārpām, sirpjbārs var sastapties ar nepatīkama izņēmuma bruģakmeni!
  Ja ir miers, tad dāsni svētki, ja ir karš, tad lai ir uzvarošs vīna kauss!
  Tas, kurš ir neveikls militārās lietās, ir neveikls līķis gultā!
  - Labs karotājs ir tikai tik labs spiegs, cik tas palīdz izšūt un uzvarēt! Labs spiegs ir tik karotājs, tas neliedz viņam nogalināt un izvairīties no zaudējumiem!
  Cīņas karstumā ir viegli sabrukt, kad treniņa laikā zaudē vēsu spēku!
  Jūs varat uzvarēt ar brutālu spēku, bet bez smalkas diplomātijas jūs nevarat saglabāt uzvaras augļus!
  Karā ir divas problēmas: atrast slēpto ienaidnieku un izvairīties no kārdinājuma iebāzt galvu smiltīs!
  Nesēdi ubags karaliskajos pajūgos, tev nebūs jāatbild par tūkstošiem!
  Nežēlība ir nepieciešama, lai būtu rezultāts - nesaudzējiet ienaidnieku, lai cik vājš viņš būtu!
  Labāk izdzīvot, pārāk daudz nemācoties, nekā mirt pēc tam, kad iemācījies kaut ko tādu, kas tev tik un tā nebūs vajadzīgs!
  Cilvēkam patīk visu salikt kaudzē, izņemot tās nepatikšanas, par kurām viņš ir gatavs aizmirst! Tomēr visbiežāk nepatikšanas sakrājas aizmāršīgajiem!
  Kad viņi saka, ka jums patīk, jums nav jāsteidzas, izlemiet nekavējoties, pretējā gadījumā jūsu kakls var aizrīties!
  Jums ir arī jāspēj zaudēt, bet īpaši svarīgi ir nespēt zaudēt!
  Uzbrukums ir kā pakavējš burā, tikai pastiprinot un laužot citu cilvēku mastus!
  Padošanās nevar nopirkt dzīvību, bet apkaunojoša eksistence jums tiks dota par velti!
  Kas ir cietsirdīgs pret cilvēkiem, tas pats kļūs par želeju, ko velni aprīs ellē!
  Precīzs snaipera pilots, visbiežāk garām nolaižoties pazemes platākajā lidlaukā!
  Uzbrukums vienmēr ir efektīvāks par aizsardzību, jo dūres seja ir slikts bloks!
  Tas, kurš nevilcinās ātri cīnīties, tiek pie panākumiem!
  Izklaide ir bezjēdzīgākā un izšķērdīgākā laikietilpīgākā nodarbe, bet, ja tai neatliek laika, samaksa par noderīgām izdarībām jau pārsniedz saprātīgas robežas!
  Pats bezjēdzīgākais dzīvē ir izklaide, bet bez izklaides dzīvei nav jēgas!
  Ganam ir jāsaprot aita, bet ne jādomā kā aitai!
  Valdniekam ir jābūt savējam savu pavalstnieku labā, bet svešam pūļa vājībām un māņticībām!
  Visi krīt - ceļas tikai garīgi pacilātie!
  Tie, kas neskaita čaulas, lido kaujā!
  Katrs šāviens ir svarīgs, laime tevi augstu vērtē!
  Bērnība kā šaha spēles atvērums veido spēli kopumā, taču atšķirībā no šaha katrs vēlas atgriezties un nekad vairs neatstāt atvērumu!
  Aukstums nav briesmīgs, ja sirds deg un galvā valda ledains miers!
  Jūs varat izdzīvot, iesaldējot problēmas vai emocijas, bet jūs nevarat dzīvot, ja jūsu jūtas ir atdzisušas!
  Šakālis var sakaut tīģeri, ja tas ir šakālis kaujā, un tīģeris, izvēloties pretinieku!
  Zēns un meitene pabeidza aforismu spiešanu.
  Viņi tomēr saņēma no raganas pavēli kaut ko darīt un šoreiz uz laiku aizgāja.
  Cīņas laikā ar nacistiem Oļegs Ribačenko nokļuva paralēlajā pasaulē, kur krieviem ir visgrūtāk.
  Viņam blakus ir Margarita, arī meitene, kas gatava cīnīties ar nacistiem.
  Bērni kādu laiku pavada, gatavojoties kaujai. Viņi ir gan pionieri, gan pionieri.
  Kāda ir sajūta, ja ap kaklu ir sarkanas saites?
  Un būt basām kājām jau ir pazīstami un pat pieņemti... Jāgatavojas atvairīt fašistu un viņu līdzdalībnieku uzbrukumu.
  Tai skaitā amerikāņi. Kam jums jābūt gatavam? Ziniet, ka spēki ir nevienlīdzīgi un jums ir nepieciešama atjautība.
  Bērni gatavojas, rok lamatas, un steigā kaut ko izdomā.
  Oļegs un Margarita atrodas dabiskajā pasaulē, un viņi tiek uztverti kā savējie.
  Zēns nacistiem gatavo dažādus pārsteigumus. Ir jautri ar citiem bērniem.
  Kopā ar Margaritu viņi jūtas diezgan brīvi sieviešu un zēnu sabiedrībā.
  Oļegs pat asprātīgi atzīmēja:
  Varonībai nav vecuma, bet varoņdarbs dod dvēselei jaunību!
  Margarita piekrita:
  "Vardarbam nekad nepietiek ar gadiem, taču vienmēr ir daudz gadsimtu atmiņu!"
  Puisis palīdzēja, meitene gatavojas atvairīt aizsardzību. Mums jācīnās.
  Nacisti gatavojas uzbrukt. Tiesa, Margarita negaidīti pameta savu amatu. Tā kā viņa ir meitene, viņa tika nosūtīta aiz frontes līnijas kā sakaru virsniece.
  Meitenes joprojām rada mazāk aizdomu nekā zēni. Turklāt Margarita ir gaišmataina, un viņas seja rada lielāku pārliecību.
  
  Šeit pārsvarā ir karojošas meitenes. Pionieri sniedz viņiem palīdzīgu roku, kamēr laukos valda miers un puiši ar smailajām meitenēm paši lūdz palīdzēt saviem vecākajiem brāļiem. Viņi strādā pat pārāk dedzīgi, cenšoties vairāk, nerēķinot savu bērnu spēkus. Lūk, cik šausmīgi pietūka vēnu vēnas un cik krasi, kā vara stieple, vēnas izlīda uz viņu iedegušajām, sarūgtinātajām rokām un basām kājām, tik nežēlīgi, ka gribas raudāt, bērnu varoņu lauztajām kājām. Tajā pašā laikā viņi joprojām paspēj dziedāt;
  Mana dzimtene ir Staļingrada,
  Tajā ir dopa ziedi - rasas dimants!
  Es ticu, ka būs priecīga parāde,
  Pasaulē bez kara - debesu skaistums!
  
  Cilvēks kļūs par cilvēka brāli,
  Atnāks ikviena sapņu meitene...
  Ja tas ir grūti, tā ir jūsu vaina,
  Saldā upe būs pilna ar ūdeni!
  
  Fricis iebāza purnu un atklāja smīnu,
  Viņš ir fašistu rēcējs - es jūs visus nogalināšu!
  Bet atbildē viņu sagaidīja sitiens -
  Mēs protam sist bez īpašas izpušķošanas!
  
  Pionieris sniedza mums lielu sveicienu -
  Parādīja, ka viņš ir īsts tīģeris!
  Un tagad Kraut cīnītāji smagi sit,
  Bērnu spēļu laiks mums ir beidzies!
  
  Pats Kungs Kristus jokojot pavēlēja -
  Jūsu liktenis būs jūsu sapņu iemiesojums!
  Cilvēks sirdī ir tikai bērns,
  Bēdas viņa dvēselē ir kā rožu vainags!
  
  Lietus lāses ir jūras pērles,
  Tajos debesu zvaigžņu atspulgs!
  Nāve mums draud ar asu izkapti,
  Un nodevīgais vilks ir ar kauliem mežos!
  
  Bet zini pionieri - kaklasaite ir asinis,
  Tikai sarkanā krāsa ir svēta gadsimtiem ilgi!
  Svarogs to atnesīs - uzticieties mums, mīlestība,
  Debesu žēlastība - zini, ka tas ir lieliski!
  
  Mēs ejam basām kājām pa Berlīni,
  Pionieris vada tūkstošiem cīnītāju!
  Un ienaidnieks stāvēja - ēzelis zem jūga,
  Gaisma visam Visumam - mūsu biedri!
  Meitene Alena pievienoja īsu frāzi:
  Viņi satraucoši deg debesīs,
  Ļaunās Luftwaffe acis!
  It kā viņi teiktu -
  Pasaulē atkal ir vētra!
  Un pērkona negaiss tiešām tuvojas, pat sauli, kas nolaižas pie apvāršņa, aizsedz mākoņu un aso, acīs graujošu dūmu sajaukums.
  Ir dzirdama tālā tuvojošos tanku dārdoņa, un debesīs dūko lidmašīnas. Vispirms lidinās slavenie kadri, kam seko reaktīvie grifi Arado-8. Bīstami daudzfunkcionāli bumbvedēji. Vai arī ļoti manevrējamais Yu-287 ar uz priekšu virzītiem spārniem. Un jau dārd varenie aplenkuma ieroči. Kad tos trāpa sprādzienbīstami šāviņi, zemes gabali un izkususi kūdra tiek mesti augstu debesīs. Un vēl briesmīgākas ir jaudīgās nevadāmās raķetes, kas izšautas no Arado-Super, kas plēš tranšejas... Un tad parādās Focke-Wulf uzbrukuma lidmašīnas, kas spēj izlīdzināt jebkuru aizsardzību. Šeit sākas cīņa. Majors, izsmalcināts, neskatoties uz savu jaunību, Andrejs Matrosovs tur rokās trofeju binokli ar vēsu optiku, vērojot tuvojošos fašistu tērauda lavīnu. Nacistu ir daudz, un viņi ir neparasti spēcīgi. Pat kājnieki atrodas uz riteņiem un bruņumašīnām, izvairoties no kājnieku ieroču apšaudes. Viņi mēģina iedzīt strādīgos pionierus aizmugurē, bet viņi nevēlas doties prom un lūgt šautenes, lai cīnītos.
  Ieroču visiem nepietiek, lai gan vietējie brašie un kurtu bērni atnesa medību bises un pat sporta lokus. Zilacainais un gaišmatainais zēns Oļegs Ribačenko pat izgatavoja slingu, kas pildīts ar paštaisītām granātām ar oriģinālu pildījumu. Viņš ir spēcīgs izgudrotājs. Un pati strope nav vienkārša, bet gan no daudziem stumbriem - īsta "Katjuša", kas izgatavota no koka ar pionieru rokām. Inovatīvie puiši izgatavoja sprāgstvielas, izmantojot paštaisītu metodi, un pat izgatavoja pretgaisa aizsardzības ierīces. Ikviens vēlas drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Bet jūs nevarēsit nomirt ar pēdējo domu par svēto un neaizstājamo dzimteni.
  Majors Andrejs Matrosovs dod pavēli:
  - Neatklāj uguni bez komandas!
  Patiešām, visam bataljonam viņiem ir tikai trīs pirmskara izlaidumi no "četrdesmit pieciem" (visi jaunākie ieroči steidzami tiek pārvesti uz Maskavas virzienu, šeit tikai to, ko viņiem izdevās izgriezt uz atlikumu). nozīmē, ka vienīgā iespēja ir ļaut Krautiem pietuvoties.
  Priekšā, kā nacistiem pieņemts, ir visvairāk aizsargātie transportlīdzekļi; tanki "Royal Tiger", "Lion" un pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand"-2 ar 128 mm lielgabalu. Tipiska taktika kopš viduslaikiem ir izmantot spēcīgākos un teksturētākos bruņiniekus ķīļa galā. Un nevar teikt, ka vācieši bija slikti karotāji. Ir pat kaut kā vispārpieņemts uzskatīt vāciešus par dzimušiem karotājiem. Un nepārspējami iznīcināšanas tehniķi. Tie ir viņu prāta bērni - mašīnas, kurām sānos var iebraukt tikai ar vismaz 85 mm kalibru. Jaunajam fīreram Gēringam patika Ferdinand-128, un šīs mašīnas ražošana tika nodota ražošanā. Un ne tikai tanku iznīcinātāja modifikācijā, bet ar triecienšauteni. Tiesa, izrāvienu tanku ražošana vēl tikai sāk darboties. Viņiem vajadzētu dot ceļu vieglākiem transportlīdzekļiem un nedaudz no galvenā korpusa atpalikušajiem kājniekiem.
  Nacistu automašīnas un motocikli šad un tad palēninās, baidoties tikt priekšā...
  Bet baskāju pionieru zēns Oļegs Ribačenko pierāda, ka viņi šeit palika ne velti. Vispirms tika sasists strops, ko pēc izcila bērna zīmējumiem bija darinājuši pionieru biedri. Šajā gadījumā tas izrādījās diezgan tāls, kumulatīvie sprāgstvielu iepakojumi, tāpat kā slidas, sašķēla bruņas un ar saplacinātām ķiverēm un savītiem ložmetējiem izspieda nacistu salauztos ķermeņus. Un smagākiem transportlīdzekļiem ir vēl foršāki ieroči! Trūcīga prettanku mīna, kas pārklāta ar paštaisītu līmi, un virsū velēna, kas padara to neredzamu, ar stieples palīdzību tiek pārvietota starp celmiem tieši zem Karaliskā lauvas sliežu ceļa. Šis tanks pat izskatās ļoti biedējoši, tik liels 128 mm lielgabals, un abās torņa pusēs uzkrāsotas plēsonīgas, dusmīgas sejas. Acīmredzot vācieši rēķinās ar padomju karavīru iebiedēšanu.
  Kāpuru tērauda plāksnes ar slīpēšanas skaņu gulstas uz nāvējošās dāvanas. Sprādziens nešķiet pārāk spēcīgs, taču kāpurs tiek norauts, un Hitlera tanks sāk kūpēt kā skurstenis un ar tādam briesmonim negaidītu ātrumu griezties kā milzīgs tornis ar baļķa stumbru.
  Citi pionieru zēni izmanto līdzīgas ierīces, kā arī savas izcelsmes sprāgstvielas, kas metinātas pēc Oļega Ribačenko novatoriskās receptes. Tā kā vācu kājnieki ir gļēvi un tanki un pašpiedziņas lielgabali ir neaizsargāti, viņi par to tiks sodīti.
  Piemēram, smago Ferdinand-128 vislabāk ir pārklāt ar katapultu, jo nekas nevar iekļūt 200 mm bruņās. Un viņš paņems vājāku jumtu ar garantiju. Turklāt izcilais Ribačenko izdomāja, kā padarīt sprādzienu virzītu. Lai to izdarītu, ir pietiekami izmantot ierīci no parastās kvēlspuldzes. Tad vakuums iesūks sprādziena vilni, un visa enerģija nonāks vienā punktā. Šis jauninājums kopā ar īpašu sprāgstvielu, kas pagatavota ar garšaugu un kaltētu sēņu piejaukumu, ļauj pat nelielam sprāgstvielas iepakojumam radīt nopietnus postījumus. Un zēni un meitenes izmanto visparastākos lokus un katapultus ar tikai trim stīgām, lai šautu uz Vērmahta tērauda radībām. Tā "Karalisko tīģeri" sasita pēdas, un tas, ievainots plēsējs, histēriski krakšķēja tā dzinēju un gandrīz akli izmeta lādiņu.
  Slavenais "vilkacis" ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām izskatās kā saplacināts bruņurupucis. Šis pašpiedziņas lielgabals diezgan nesen parādījās padomju un Vācijas frontē. Pateicoties labajām braukšanas īpašībām, haubices lielgabala caurlaidībai pieklājīgā attālumā un izturībai kaujā, "Vilkacis" nekavējoties kļuva par pilsētas diskusiju.
  Bet tā kāpures joprojām ir parastas, lai arī platas... Tomēr vēl labāk būtu mašīnai dibenu uzspridzināt un ar rezerves daļām izspļaut iekšas.
  Tad jau tas ir bruņurupucis, kuru no kalna virsotnes izsvieda varens krievu ērglis. No kuras rāpjas ārā salauztās zarnas un noslepkavoto nacistu apkalpes locekļu zemes kauli.
  Ļubova Markovna dod priekšroku trāpīt "Karaliskajam tīģerim" ar zemstobra granātmetēju - mērķis ir kāpurs, un, lai tvertne zaudētu spēju kustēties, ir jāsalauž veltņa piedziņa. Blondīne komjauniete ar viegli ziliem matiem, savilkušās cirtas, grieza ieroci rokās un ņurdēja:
  - Pusdienās izcepsiet klaipu!
  Šeit ir vēl viens sabojāts Vilkacis, kā pirātu fregate ar salauztu stūri, jau slīd uz sāniem. Iedur bruņas un saduras ar "Karalisko tīģeri". Un abi tērauda zārki uz kāpurķēdēm sāk kvēlot, un dažus mirkļus vēlāk sprāgst detonējošās munīcijas dēļ. Pāris vieglo transportu sprādziena dēļ apgāžas, un ložmetēji noslāpst, aizmieg ar pašiem patronām un čaulām. Pēc tam šie līķi apgriežas.
  Skaisti izteicās Alesja Muravjova, kura tikko bija piespiedusi apgāzties uz priekšu izlēkušo "Panteru", veikli izgriežot arī slidotavu:
  - Spēks ir nevis guļošajos muskuļos, bet smadzenēs, kur nav čaukstošu peļu!
  Ļubova Markovna, pārlādējot granātmetēju un sverot to rokās, ir satraukta. Munīcija ir maza, un ienaidnieks ir spēcīgs, bet tomēr, nezaudējot optimismu, viņš saka:
  - Ozola galva un čuguna figūra liecina par kaujā nocirstu sapuvušu celmu!
  Un viņš piebilst:
  -Pat ar ozolkoka ķermeni, ar saīsinātu izpratni, tas ir tikai celms, zem kāda cita sēdekļa!
  Sasodīts ducis smago mašīnu jau ir apstājušās. Salauzti un bezpalīdzīgi tanki, kas kūp kā veci vulkāni, nemaz nav biedējoši. Pūķis ir zaudējis galvu, un tā bruņu āda tiks pārdota kā suvenīri.
  Bet pārējie seko viņiem, īpaši daudzie bruņotie karotāji. Pionieru varoņi ir sajūsmā, viņi neaizbēgs... Šeit pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand"-128 uzņem ātrumu un... Tas ar lielu triecienu iekrīt maskētā bedrē. Stumbra stumbrs ir nolauzts, un tikai platie kāpuri augšpusē izstājas un bezpalīdzīgi kustas. Un veiklā "Pantera" pacēlās viņam pakaļ. Tā neglītais, pārmērīgi garais purns ir saliekts un iekšā ir kā bruņas caururbjošs čauls, kas sprāgst. Un tad pats tornis tika nojaukts... Kā neredzama sievietes kāja tā agresīvi sita pa bumbu. Viena no milzīgajām vācu tanku ekipāžām pārplīsa uz pusēm... Nolidoja SS raksturīgs zābaks ar divu sudraba zibens spērienu monogrammu. Viņš nokrita metru no Oļega Ribačenko. Pionieru zēns viņu pacēla un atzīmēja:
  - Samovāram noderēs, bet mums, rūdītiem jaunajiem ļeņiniešiem, kurpes nav jārauj. - Un ar rūkoņu, atdarinot pieaugušo, viņš piebilda. - Labāk saplēsim tankus!
  Lūk, vēl viens pārsteigums, un tvaika stumtais čuguna katls kvēlā augstprātībā nolauzās no parastas sliedes un eksplodēja, aizdedzinot vienlaikus veselus trīs transportlīdzekļus.
  Alesja Muravjova, kuras zeltaini mati neizbalē no putekļiem, kliedza:
  - Bet passaran (leģendārais kļuvis spāņu komunistu sauklis - viņi nepāries!)!
  Pionieres priecājas un, neskatoties uz situācijas traģiskumu, smejas. Vietām paštaisītas sprāgstvielas paslēptas izraktās bedrēs. Tas ir izgatavots vecmodīgā, amatnieciskā veidā. Protams, tas ir nedaudz vājāks par dinamītu, taču ar to pietiek, lai atspējotu šasiju. Un turklāt baskāju zēna ģēnijs Oļegs Rybačenko izdomāja veidu, kā no parastām zāģu skaidām, kūtsmēsliem un siena pagatavot destruktīvu maisījumu. Tas ir lēti un jautri! Un, kad tas eksplodēs, Nobela acis pārsteigumā izripotu no galvas!
  Fritz cieš lielus zaudējumus, bruņutransportieri sabojājas, daži izbrauc cauri bīstamām zonām, bet tos sagaida, metot granātas un sprāgstvielas.
  Šeit pat pionieri ir bīstamāki nekā pieaugušie. Tā kā atjautīgie, jauni karavīri uzbūvēja nelielas tvaika balistas, kas met nāvējošas "dāvanas" ar ātrumu, kas tuvs ložmetēja ātrumam. Pats princips ir virzulis, bet dzinējs griež katapultu asmeņus, kas ar lielu sākuma ātrumu izmet nāves dāvanas. Viņi izmet ārā īpašus maisus ar destilētu koksnes spirtu, kas sajaukts ar paštaisītiem sprādzienbīstamiem elementiem - gandrīz vienāds ar nitroglicerīna iznīcināšanas spēku.
  Sitot, Hitlera transportu plānākās bruņas padodas, liekot komandām liesmot zilās liesmās. Sāpju satracināti, Krauti sirdi plosoši kliedz un šausmās sagrozītām sejām bēg.
  Daži no viņiem pat atsakās no tehnoloģijām...
  Vienīgi žēl, ka ir daudz ienaidnieku, šķiet, ka fon Boks nolēma dot galveno triecienu šeit. Ciešot ievērojamus zaudējumus - daži spēkrati galvenokārt bijuši amerikāņi vai franči -, izlejot it visā ložmetēju uguni, viņi tuvojās ierakumiem.
  Un viņi sastopas ar ežiem... Tikmēr Alena viegli norāda četrdesmit piecus. Protams, jūs nevarat ņemt "Karalisko tīģeri" un pat uzlaboto "Panther", un jo īpaši "Karalisko panteru" pierē, bet jūs varat izmēģināt sānus. Turklāt uz kuģa esošā "Pantera" ir vāja, bet sava ātruma dēļ cenšas ātrāk izlauzties cauri... Tā sita vācu ložmetēji, mēģinot nobiedēt. Par bruņutransportieriem nav ko teikt. Visi frīki tiks izsisti un spiesti izspļaut asinis uz karstām metāla grīdām!
  Ļubova Markovna, metot granātu pa kāpuru, kliedz:
  - Mēs ar piekūniem knābāsim hiēnas!
  Maza kalibra pistolei ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar lielo - uguns ātrums, viegla maskēšanās. Un viņi zina, kā izvēlēties mērķus.
  Pat daudz slavinātais karaliskais lauva, kas šķita droši aizsargāts no maza kalibra ieročiem, transportlīdzeklis, kas kļuva par Saratovas izspieduma krievu murgu, var tikt trāpīts, ja tornītis un korpuss ir precīzi sasitīti no sāniem. Tur ir viņa vājākā vieta. Un ja nonāks kaujas režīmā tad... Krautiem būs slikti!
  Alesja Muravjova viņiem kliedz:
  - Jums vēl būs Staļingrada! Un simtreiz sliktāk nekā Staļingrada!
  Nacisti ņurd, nikni kā hiēnas. Un starp padomju puišiem ir nogalināti un ievainoti. Īpaši traģiski ir tad, kad mirst jauni karavīri, kuri tikko sākuši dzīvot. Lūk, pavisam maza, bet drosmīga pionieru meitene, ar grūtībām paceļot sprādzienbīstamo iepakojumu, metās zem T-4 "L" vidējā tanka kāpurķēdēm (šis ķēms joprojām kalpo! Tātad ar palielinātu svaru un spēcīgāku dzinēju). Man žēl meitenes, bet viņa ienīst fašismu vairāk nekā mīl dzīvi. Pioniere stingri zina, ka viņas rīcība ir varonīga, un Kungs Jēzus ar prieku atvērs debesu durvis tiem, kas miruši par savu dzimteni. Neglīta kaste ar garu, bet šķietami tievu bagāžnieku no milzīgas maskas uzlec un norauj kvadrātveida torni.
  Un karavīri atkal meta granātas, un prasmīgi maskēti ložmetēji sāka šaut uz motocikliem, kas rāpās pretī represijām. Un Hitlera karavīru galvas pārsprāga kā nogatavojušies ķirši, ko nogāza krusa. Un asinis izplatās pat vairāk nekā sula no sasmalcinātām sulīgām ogām.
  Puskails Oļegs Ribačenko puika izgudrotājs caur nāsīm izsvilpa...
  - Laiks savākt akmeņus no cilvēka, kurš pat sekundi nemet vējā!
  Šī nebija pirmā reize, kad viņš izmēģināja savus trikus ar nacistiem. Piemēram, automašīnu dzinēji iesūc gaisu dzinējiem, bet kā ir ar ogļu un vairāku ļoti kodīgu un dzeloņu maisījumu maisījumu ar pulvera detonatoru?
  Un lielo motociklu gāzes tvertnes sprāgst, izmetot niknu uguns straumes. Rodas sajūta, ka notiek elles džinu dumpis. Šeit ir arī daži bruņutransportieri, kas pievienojas saviem nelaimīgajiem kolēģiem. Un no tiem bruņu lauskas aizlido simtiem metru tālāk, kļūstot par arvien vairāk upuriem.
  Aļonuška, norādot uz "Vilkaci", tēmē uz ķermeņa lejasdaļu. Ir grūti tur nokļūt, taču šī ir vienīgā iespēja iekļūt nežēlīgajā pašpiedziņas pistolē. Vienmērīga pirksta kustība un pēc tam pagrieziens.
  Pistole dod mīkstu atsitienu, un fašistu mašīna sadalās uz pusēm. Un saplēstais sarkanais karogs ar melnu svastiku uz balta fona iekrīt asiņainajos dubļos.
  Aļonuška čukst gudras domas:
  -Taisnīgums prasa upurus, labdarība prasa ziedojumus, un taisnīgas lietas panākumi prasa upurus!
  Alesja Muravjova pievieno smago granātu Panther sāniem:
  - Tikai neizbēgami upuri karā palīdzēs izvairīties no nepielūdzamajiem padošanās upuriem!
  Oļegs Ribačenko , izlaidis no balistas kārtējo putekļu mākoni, kas viņam lika histēriski klepot, un tad tas pats klepus izraisīja dzinēju eksploziju un pārsprāgšanu, un kliedza:
  -Jums ir jādod maiņa pretiniekam, bet jūs nevarat piekāpties ienaidniekam ar izmaiņām!
  Apgriezties, artilērijas meitene atpūšas ar plikajām, glītajām kājām, lai labāk sajustu Zemes bioritmus un zāles elpu ar zolēm, un šauj vēlreiz, precīzi trāpot mānīgajam T-4.
  Skaistā komjauniete smaida un kliedz:
  - Ej ellē, vecīt!
  Un tieši tad divus padomju sirmus vectēvus nocirta ložmetēja sprādziens. Un viņi iekrita dobumā, asiņaini. Vēl viens granātu kaukā ietīts sirmgalvis pakrita zem Panther tanka kāpurķēdēm. Šķiroties viņš kliedza:
  - Slava Staļinam!
  Aļoša Muravjova turpināja ar uzsvaru:
  - Slava varoņiem!
  Ļubova Markova, ar ļoti lokanu kāju metot granātu, apdullinoši kliedza:
  - Godiniet mirušos!
  Oļegs Ribačenko, smīdinot baltos zobus, piebilda:
  - Un gudrie tiks godināti dzīves laikā!
  Tiešām mēģiniet pretoties šādam spēkam. Piemēram, šeit, iespējams, vēl nav "Royal Mouse" - salīdzinoši jauna tanka, bet, protams, pie E-25 bumbas ir arī "Leopards". Bet Šermanis steidzas... Šajā gadījumā nez kāpēc ir maz amerikāņu un britu tanku, lai gan tieši fon Boks saņēma lielu daudzumu ārzemju tehnikas... Atjautīgais zēns Oļeška domāja, ka, iespējams, ir problēmas ar brigāžu attīstība vai ar piegādēm.
  Bet Šermanu ir daudz vieglāk apgāzt... Gara auguma klejotājs uzskrien pāri māla podam ar sprādzienbīstamu maisījumu un... Vienkārši spēcīgs trieciens apgāž labi bruņoto neģēli.
  Un aiz tā tiek nopļauts otrs amerikāņu tanks, vārds, kas ved uz ellišķīgu kārdinājumu, ir kaņepes zem sirpja sitiena. Trešajā no inerces tas ietriecas bojātajos kolēģos un arī pieveiktais kāpurpūtis paceļas augšā.
  Zēna ģēnijs Oļegs kliedz:
  - Turpini un spied!
  Tas tiešām ir krievu varonīgs spēks!
  Atgriežoties, jums ir jāpamato ilgstoša prombūtne.
  Un sākumā viņi paņēma valodu. Viņi satvēra vienu no cietokšņa virsniekiem ar laso, sasēja un aizvilka uz galveno mītni.
  Zemnieku karalis acīmredzot zināja zināmu noslēpumu, kā jaunai sievietei un viņa sievai ātri uztaisīt bērnu, un viņam izdevās atgriezties ļoti ātrā zirgā. Artilērija bija iestrēgusi kūstošajā pavasara sniegā, un, kamēr armija nesteidzās bez ugunīgas kaujas iebrukt ievērojamajā cietoksnī.
  Emeljans Pugačovs draudīgi jautāja ieslodzītajam:
  - Kas es esmu? Kuru viņš godā?
  Ieslodzītais drosmīgi atbildēja:
  - Tu esi zaglis un viltnieks!
  Kazaku cars sausi sacīja:
  - Pakariet!
  Ščerbatovs ieteica:
  - Vai varbūt iztaujā viņu ar kaislību?
  Pugačovs nomurmināja:
  - Darīt!
  Sagūstītais virsnieks tika ievilkts spīdzināšanas būdā. Tomēr ko viņš varēja zināt? Ja vien nav paslēpta armijas kase. Vai varbūt norādiet pazemes eju!
  Tomēr spīdzināšana ir tik tik...
  Pugačovai ir vairāk nekā divi simti labu ieroču, un viņa, protams, vēlas šo lietu atrisināt, apšaudot, nevis tikai uzsākt uzbrukumu. Un tad Ufa un brauciens uz Kazaņu.
  Bijušais notiesātais Khlopuša ar pūli un ieročiem tika nosūtīts uz Urāliem. Karalim vēl ir daudz darāmā.
  Izaudzinājusi artilēriju, Pugačova armija sāka apšaudīt. Dārdēja smagie ieroči. Lielgabala lodes trāpīja un lielgabala spēks izspļāva.
  Divas sienas jau ir sagruvušas... Un pugačovieši uzsāka uzbrukumu. Spēki bija nevienlīdzīgi, un garnizons neizrādīja gandrīz nekādu pretestību. Tikai virsnieki ne visi mēģināja nošaut un iegriezās. Oļegs Ribačenko nopūta pulkveža un kapteiņa galvas. Karavīri nometa savus ieročus pārākā ienaidnieka priekšā un nokrita ceļos.
  Pugačovs izcīnīja vēl vienu, salīdzinoši vienkāršu uzvaru un devās tālāk. Viņa armija strauji auga, lai gan sniega kušanas laikā bija daudz netīrumu. Kopumā aizkavēšanās pie Orenburgas atstāja savu ietekmi.
  Tomēr šī provinces centra krišana paaugstināja Pugačova autoritāti, un cilvēki tagad viņam pievienojās vēl labprātāk. Īpaši daudz skrēja stepju ļaudis.
  Un milzīgs bars, un neskaitāmas kavalērijas. Cīnītāju ir daudz tūkstošu, pašam Emeljanam Ivanovičam vien ir vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši, kā arī vēl piecpadsmit tūkstoši no Čikas un citiem zemnieku karaļa komandieriem.
  Pats Pugačovs apmeklēja Jaickas pilsētu savas jaunās sievas Ustinijas mīļajā apskāvienā. Viņš padarīja viņu par bērnu, vēlams par dēlu. Tā kā mantinieks ir vajadzīgs, nekad nevar zināt, kas var notikt karā. Nevienam nav garantijas pret nomaldījušos lodi vai lielgabala lodi. Un tāpēc ir kāds, kas pagarina ģimenes līniju. Taču Pugačovam jau ir bērni no bijušās sievas Sofijas.
  Pašā Yaitsky pilsētiņā kazaki ir stingri savā vietā. Ienaidnieka mēģinājums aizbēgt tika atvairīts. Sagūstīti vairāki karavīri, kuri apliecināja, ka cietoksnī valda bads, un tas drīz padosies vai izmirs. Tāpēc nav jēgas šturmēties.
  Un Emeljans bez īpašas nožēlas pameta pilsētu ar savu tīrasiņu ērzeli.
  Nemiernieki stingri atradās Čeļabinskā. Sibīrijas korpusa komandieris Delongs uzzināja par Orenburgas krišanu un steidzīgi atkāpās no pilsētas. Viņš parasti bija gļēvulis, atstājot šo centru, kad viņu ieskauj nemiernieki.
  Lai gan tajā pašā laikā tieši Delongs reālajā vēsturē sagrāva Pugačovu un pat pārsteidza viņu. Pēc tam zemnieku karaļa armija zaudēja četrus tūkstošus nogalināto un tikpat daudz sagūstīto. Bet tagad Delongs atkāpjas, un viņa karavīri arvien biežāk dezertē.
  Taču pagaidām Kungurs stingri aizstāv, un, lai ātri ieņemtu šo pilsētu, kurai ir liela stratēģiskā nozīme, Emeljans Pugačovs pie viņa nosūtīja pulkvedi Oļegu Ribačenko un kapteini Margaritu Koršunovu.
  Zēns un meitene, kā vienmēr, basām kājām un gandrīz kaili skraida pa kūstošo pavasara sniegu.
  Viņi ir ātrāki par visātrāk šujojošiem zirgiem un, pats galvenais, izturīgāki. Viņi var skriet daudzas stundas, nesamazinot ātrumu un bez noguruma mājiena - viņu ķermenis ir nemirstīgs un tāpēc neievainojams.
  Oļegs Ribačenko, protams, šaubījās, vai ir pareizi palīdzēt Pugačovam, taču viņam vajadzēja strādāt pie sava mūžīgā, neievainojamā ķermeņa. Pat ja Katrīna Otrā bija laba karaliene.
  Viņa iekaroja daudz, tostarp Krimu un Baltkrieviju ar daļu Ukrainas.
  Bet kas zina, varbūt, ja Emeljans uzvarēs, Krievija sasniegs vēl vairāk.
  Lai gan tas ir šoks impērijai, kas pielīdzināms Ļeņina oktobra apvērsumam un tam sekojošajam pilsoņu karam. Kāpēc viņi jau nav pietiekami sasmalcinājuši krievu tautu? Ak, pilsoņu kara smīni.
  Oļegs Ribačenko ar Margaritu skrien uz Kunguru un domā pie sevis.
  Tomēr, protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes, un veiksme var padarīt lielisku pat vidusmēra lineālu.
  Un ka Nikolajs II savās spējās un talantā bija nepārprotami pārāks par Vladimiru Putinu. Bet pēdējam bija fenomenāla veiksme, kas nebija zemāka par Čingishanu.
  Viena veiksme noved pie citas un otrādi. Terminatora zēns skrēja un domāja.
  Piemēram, Salmana Radujeva sagūstīšana un pat Krievijas prezidenta vēlēšanu priekšvakarā ir ļoti maz ticams notikums. Nu, tiešām, kādas ir izredzes uz to, jo īpaši tāpēc, ka mēs runājam par retu nelaimi. Neviens slavens kaujinieku līderis pēc tam netika sagūstīts dzīvs. Visi nomira. Turklāt Šamils Basajevs, visticamāk, bija nejaušs. Patiesībā, ja terorista numur viens maršruts bija tik labi zināms, ka zem viņa tika iestādīta mīna, tad kas viņam atturēja vienkārši tikt notriekts ar gaisa triecienu? Tas būtu daudz uzticamāk! Vai pat atslēgt gāzi un pēc tam uztaisīt lielu šovu no Basajeva tiesas?
  Nē, visticamāk, arī šajā gadījumā Putinam paveicās, tāpēc Šamils Basajevs nomira pavisam nejauši.
  Bet pieņemsim, ka Salmans Radujevs nomirst aizturēšanas laikā vai vispār izvairās no slazdiem. Putinam pietrūkst dažu procentu balsu, un vēlēšanas notiek divās kārtās. Tas jau ir neapšaubāma favorīta sakāve un Zjuganova triumfs.
  Un joprojām nav zināms, kā būtu izvērtusies otrā kārta. Katrā ziņā protesta elektorāti būtu izveidojušies, un Putins diez vai būtu pārāk pārliecinoši uzvarējis. Bet galvenais, ka inaugurācija būtu notikusi mēnesi vēlāk. Un Putinam pavasara sesijā nebūtu bijis laika ierosināt Federācijas padomes reformu. Un rudenī pret viņu būtu izveidojusies nopietna opozīcijas spēku koalīcija.
  Komunistiem, agrāriem, Labējo spēku savienībai, OVR un Yabloko būtu vairākums un tie bloķētu Federācijas padomes reformu. Viņi arī iebilstu pret NTV nacionalizāciju.
  Grūtā konfrontācija starp Domi un pašreizējo prezidentu tiktu atkārtota, tāpat kā ar Jeļcinu. Un šādos apstākļos Putinam varētu nepietikt apņēmības arestēt Hodorkovski un dot spēcīgu triecienu komunistiem un SPS un Jabloko. Turklāt pārmaiņas vēsturē daudz ko ietekmē. Un, ja situācija būtu mainījusies tikai nedaudz, tad 11. septembra terorakts nebūtu noticis. Un tad Putins būtu iesaistījies Afganistānas karā, un iespējams, ka viņš būtu izturējis tikai vienu termiņu.
  Un slavinātais diktators būtu aizgājis, uzspļāvis un ar nulles reitingu, tāpat kā Jeļcins.
  Tā tas notiek, dažreiz no nelielas avārijas. Bet tam pašam Nikolajam II, ja admirālis Makarovs nebūtu miris, viņam būtu uzvara pār Japānu. Un tad visa Ķīna, protams, kļūtu par krievu! Un tad būtu uzvarēta Vācija un Austrija-Ungārija.
  Jā, jūs varat redzēt, kā viena neveiksme noved pie citas.
  Terminatora bērni skrēja, basām kājām plunčādamies sniegā. Un Oļegs Ribačenko, juzdams iedvesmu, sāka dziedāt ar entuziasmu, komponējot, kā gāja;
  Mēs cīnāmies par labāku likteni
  Lai cilvēkiem atvieglotu dzīvi...
  Un mēs sagrausim nolādēto baru,
  Lai ļauno pretinieku būtu mazāk!
  
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Par godu mūsu mātei Krievijai...
  Ticiet man, Krievijas iedzīvotāji ir neuzvarami,
  Un padarīs ikvienu uz Zemes skaistāku!
  
  Mums ir dota iespēja cīnīties par savu dzimteni,
  Aizstāvot Tēvijas diženumu...
  Un dažreiz dzīve ir tikai filma,
  Lai gan tam vajadzētu būt debesu atspulgam!
  
  Katram ir jāsasniedz savi sapņi,
  Tici man gudri, komunisms...
  Lai uz Zemes būtu vairāk laimes,
  Un revanšisma uguns nenāca!
  
  Mūsu karalis ir lielais ģēnijs Pugačovs,
  Viņš audzināja zemniekus svētai cīņai...
  Jebkurš bizness būs līdz plecam,
  Un mīlu meiteni basām kājām zēnu!
  
  Mēs kļūsim pat velnam stiprāki,
  Kad mēs mainām zinātnes apvāršņus...
  Ļaundaris ir saspiests zem nagiem,
  Lai gan no plīstās aortas plūst asinis!
  
  Jā, mūsu lieta ir taisnīga, draugi,
  Mēs varam padarīt savu dzimteni laimīgāku...
  Tici, ka visas tautas ir viena ģimene,
  Lieliskā, spožākā Krievija!
  
  Cilvēki drosmīgi skatās horizontā,
  Lai ļaunie mākoņi neaizsedz debesis...
  Mēs piešķirsim ienaidniekam uzvaras punktu,
  Un tu būsi laimīgais bruņinieks kaujā!
  
  Es nezinu vārdu gļēvulis
  Mēs, krievi, nemaz neesam zemāki...
  Mums ir Svarogs, Baltais Jēzus,
  Un uz visiem laikiem izbaudīs maiju!
  
  Meitenes un zēni apaļā dejā,
  Mēs ieejam baskāju meitenes...
  Galu galā visvarenais Dievs Rods ir priekš mums,
  Neesi bezsmadzeņu papagailis, puika!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties,
  Gudrais Staļins svētīja varoņdarbu...
  Spēcīgais ķerubs izpletīs spārnus,
  Un mūsu muskuļi vienkārši ir izgatavoti no tērauda!
  
  Tēvzemes Majestāte būs
  Ka mēs esam tādi Dieva karotāji...
  Apstiprināsim savu godību ar tērauda zobenu,
  Kurš vairogs tika kalts Svarogā!
  
  Īsāk sakot, esiet uzticīgi Tam Kungam,
  Par godu spožākajai Krievijai...
  Mēs tikai zinām bruņinieku ērgļus,
  Baltais Dievs Kristus Mesija ir aiz mums!
  Bērni dziedāja skaisti, viņu balsis bija tik pilnas un skaidras. Un tajā pašā laikā spēcīga, krāšņa kā opera. Vairāki vilki mēģināja puišus vajāt, taču viņi ātri atpalika. Nemirstīgie puiši steidzas pārāk ātri. Viņi nezina vājumu vai šaubas. Lai gan nē, pēdējais droši vien ir zināms. Pats Oļegs Ribačenko stipri šaubījās, vai ir vērts mainīt Katrīnu, spējīgu, bet analfabētu kazaku. Tomēr joks ir par viņu. Bērni, lai novērstu uzmanību no tālā ceļa, sāka sacerēt populārus aforismus. Un viņi to darīja ļoti gudri un skaisti.
  Tie ir bērni;
  Karš ir kā domino spēle, tikai salūzušos domino kauliņus vairs nevar savākt - zeme tur!
   Veiksme ir balva par drosmi, un sods par pārgalvību!
  Vērsis ir spēcīgs, ēzelis ir spītīgs, lauva ir cēls, un lapsa ir viltīga, bet cilvēki ir visu amatu džeki!
  Tirānam patīk intrigas, bet nepatīk intrigas vēlēšanās!
  Politiķim patīk valdīt, bet patīk strādāt pareizi!
  Lai ieņemtu lauvas vietu, ir jābūt lapsai īstajā vietā!
  Neesi ēzelis - ausis vilks!
  Cilvēks nav muša, bet viņš ir arī uzņēmīgs pret saldu runu!
  Labi, ja ir čuguna dūres - sliktāk par ozola galvu!
  Amorālākais politiķis mīl lasīt morāli!
  Medus no politiķa mutes saēd tērauda arklu!
  Slikts ir nevis karš, bet gan sakāve!
  Karš nesagādā prieku, bet uzvara nes trofejas!
  Tirāns bieži ir salds, bet dzīve ar viņu nav medus!
  Viņi uzkāpj augstajā tronī, izmantojot bāzes paņēmienus!
  Jo augstāks amats, jo zemāka saņemšanas metode!
  Saldā politiķa runa izstaro vilšanās rūgtumu!
  Komandiera tiešums atgriežas!
  Trauslākā pozīcija ir tā, kurai ir ozola galva!
  Apavu atstāt kailu!
  Politiķis par daudz runā, bet lielas lietas dara klusumā!
  Lapsa var pārspēt lauvu, bet viņš nevar pabarot peli!
  Diktators grib būt ērglis, sapņos bez spārniem!
  Cilvēkam nauda kā govs piens no skopuma saskābst un no dāsnuma pazūd!
  Viņš sola bez grūtībām, tā ir taisnība, jā! Bet tad, ar kādām grūtībām viņš pēc tam visu dara!
  Ozolgalvaino politiķi gaida tāds pats liktenis kā baļķi!
  Jo lielāks zaglis, jo mazāks sods!
  Politiķis nenoniecina neko citu kā dzīvot pēc sirdsapziņas!
  Politiķim maza sirdsapziņa, bet gigantiskas ambīcijas!
  Vajāšanas pārvērš karotāju par bende, gļēvuli par drosminieku, pieticīgo par nekaunīgu!
  Zinātniskā fantastika ir absurdu un absurdu sacensības! Tajā pašā laikā zinātniskā un loģiskā žanra vairs nav!
  Karā ir kā operā - katrs dzied savu, tikai suflieris var būt spiegs!
  Mūsdienu sievietes piedod vīrietim visu - izņemot nabadzību!
  Vai jūs zināt, ar ko spiegi atšķiras no izlūkdienestiem?
  Es zinu! Mums ir tikai izlūkdienesta darbinieki - tie ārzemnieki visi ir spiegi!
  Kas ir labāk ar tukšu galvu vai tukšu maku? Protams, ar tukšu galvu - tas nav tik pamanāmi!
  Prāts ir labākais bagātības savācējs!
  Intelekts un veiksme: iemīlējies pāris - viņi dzemdē panākumus, bagātību, stāvokli, bet ātri šķiras!
  Lepniem vīriešiem ir vieglāk uzklausīt padomu, ja to dod sieviete - ja vien tā nav viņa sieva!
  Gudra sieva ir bagātības vērta! Un uzņēmīga sieva var viņu iesūdzēt tiesā!
  Kurš cilvēkā novērtē personību, bet kurš naudu!
  Cilvēci var iznīcināt divas lietas - datori un datorzinātnieki. Pirmie atrofēs prātu, otrie nespēs to izmantot!
  Karā granāta ir biedrs!
  Vispār granātābols, kas stāsta jokus, ir kā Faberžē ola, ko izmanto riekstu skaldīšanai!
  Talants ir kā dvēsele: to nevar atņemt, bet to var iznīcināt!
  Atriebība nav goda vērta - pieklājības atmaksa!
  Skaudība ir nozieguma dīglis, savtīgums dzirdina, dīkdienība baro!
  Slinkums ir ļaunākais no visiem noziegumiem!
  Labāk cienīgi nomirt ar zobenu, nekā dzīvot kā vērsim, ko ar pātagu iedzina stendā!
  Karā drosme var pārspēt viltību, bet viltība nekad nevar pārspēt drosmi!
  Karš padara dzīvi briesmīgu, bet nāvi cienīgu un skaistu!
  Pieticība ir reta īpašība komandierim, taču tas padara to vēl vērtīgāku!
  - Šakālis sasaucas ar vārdu kal!
  Lauvai ir tikai viena priekšrocība pār šakāli - iespēja nomirt ar cieņu!
  Tehnoloģija ir varonības izpildītājs!
  - Bet tā nav taisnība! Patiesībā, jo augstāks ir tehnoloģiju līmenis, jo vairāk inteliģences un atjautības ir nepieciešamas kaujas laukā!
  Kur sākas Dzimtenes intereses, tur beidzas personiskā labklājība!
  Brīvība ir jāapvieno ar disciplīnu. Anarhija ir brīvības pretstats!
  Sīkstā atmiņa ir labākais mentors! Vispār brīvību var izcīnīt ar zobenu, bet tikai ar saprāta palīdzību to var saglabāt!
  - Kad stiprs karotājs izglābj otru, tam nav vajadzīgs īpašs gods!
  Galu galā, kad drosme deg jūsu sirdī, jūs pacelsit savu vairogu, aizstāvot savus vergus!
  Mīlestības nelietība nav attaisnojums godīgam cilvēkam, jo netīrības klātbūtne neattaisno netīru cilvēku!
  Mīlestība nekad nav lēta - it īpaši, ja maksā nevis ar maku, bet ar dvēseli!
  Vienīgais, kas var attaisnot asiņu izliešanu, ja rezultātā asaras pārstāj tecēt!
  Tie, kas kalpo naudas dēļ, nekad nevarēs salīdzināt cīņā ar tiem, kurus vada drosmīga sirds un brīvības alkas!
  Bērna asaras ir bīstamas, jo tās pārvēršas niknā straumē, kas aizskalo civilizācijas!
  Komandiera amats nav papildus deva, bet gan papildu atbildība un smaga nasta!
  Nav zināms, kas ir svarīgāk - pabarot visus izsalkušos vai noslaucīt viena bērna asaras!
  Zelts ir mīkstāks par tēraudu, bet drīzāk sit pie sirds!
  Ne jau ierocis padara karavīru stipru, bet gan karavīra ierocis!
  Patiesi gara saruna ar ložmetēju noved pie šaušanas ausī!
  Sekss ir postošākais ierocis, īpaši bīstams tā pieejamības dēļ!
  Jebkura ieroča efektivitāte ir atkarīga no izvēlētā upura, un vēl jo vairāk seksā!
  Sekss ir vishumānākais ierocis, atšķirībā no citiem nāvējošiem ieročiem, tas dod dzīvību!
  Mīlestība reti nogalina, bet bieži sāp!
  Kas ilgi skatās uz kailo lādi, tas aizmirst ģerboņa aprises!
  Velosipēds ar pedāļiem ir labāks par mersedesu bez motora!
  Vecais ierocis ir kā kruķis, uzticams, bet bez manevra!
  Staigāšana nav ātrāka, bet lētāka - īpaši ietaupīsiet uz ārstiem!
  Nauda ir kā caurejas līdzeklis - līdz ar to cilvēku pamet godīgums un drosme!
  Labāk ir zaudēt dienu izpētē, nekā nomirt sekundē!
  Karā ir steiga - skrējiens uz kapu!
  Lielākajai daļai ieslodzīto ir daudz gaišāka dvēsele un tīrāka sirds nekā tie, kas viņus apsargā! Ķēde nevar būt morālāka par ieslodzīto!
  Mazais korpuss ir kā ass nazis, bet to nevar uzasināt!
  Sievietes asaras ir labākas par pērlēm, katra pile ir zelta monēta!
  Akmens cirvis un atomenerģija jāpieliek laipnai sirdij!
  Nav jākaunas no nabadzības, ja tev ir bagāta dvēsele un zelta sirds!
  Progress piesedz māņticību!
  Slepkavas pieklājības precizitāte un kreditora bezkaunība!
  Viens sargs nemaksā vairāk kā dārza putnubiedēklis!
  Karā komandiera sakaušana ir līdzvērtīga uzvarai!
  Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Cēlā gudrība ir kā dārgs vīns - labāk to slēpt no zemākajiem!
  Ja nomet divas monētas, vispirms paņem nevis to, kura ir lielāka, bet gan dārgāka! Un pārējo atdod nabagiem!
  Sakāve vienmēr ir katastrofa, ja vien pretī nedod daudz naudas!
  Tikai nelabojamam romantiķim būtu patīkami mirt no jaukas dāmas rokām!
  Pragmatiķim labāk patīk dzemdēt jaunu dzīvi!
  Drosme var kompensēt nepietiekamu apmācību, bet treniņš nekad nekompensē drosmi!
  Talants var aizstāt izglītību, bet izglītība nekad neaizstās talantu!
  Satraukums un niknums ir tikai drosmes un drosmes protezēšana!
  Veiksme kā bite noteikti aizlidos tur, kur nogatavojas gudrības un smaga darba nektārs!
  Tārps, atšķirībā no ērgļa, viegli pazūd. Zemais vienmēr ir apslēpts, bet cildenais ir neaizsargāts!
  Verdzībā ne tik daudz ķēde, bet gan bailes - vismaz viena posma vājums dod drosmi!
  Gods ir mirt par Dzimteni, Sievieti, Vecākiem, bet vēl labāk par to dzīvot!
  Karā ir vieglāk iegūt priekšrocības, nekā to realizēt! Pēdējais ir līdzīgs medību mušām ap uzvarētu lauvu!
  Mēle, neskatoties uz tās nelielo izmēru, ir spēcīgākais ķermeņa loceklis. Viņš pārvieto miljonu armijas un nomierina mazuli. Spēj iznīcināt un glābt.
  Cīnītājs bez brūces ir kā bagāts cilvēks bez kabatas!
  Vīrietim ir vajadzīgs spēks, lai dzīvotu, un sievietei, lai izdzīvotu!
  Pat auns var pacelties virsotnē starp aitām, bet pamēģini kļūt par līderi starp lauvenes!
  Dzīve ir pārāk vērtīga, lai to tirgotu!
  Tērauds ir ass, bet sievietes mēle ir daudz asāka!
  Rīkojies drosmīgi, ja nespēj prasmīgi!
  Pievienot komandai vienu civiliedzīvotāju nozīmē atņemt divus karavīrus!
  Viens amatieris ar savu stulbumu nosegs desmit speciālistu pabalstu!
  Liela ģimene ir debesis sirdij, šķīstītava makam, elle ienaidniekiem!
  Izjaukt būru dažreiz ir grūtāk, nekā padzīt nežēlīgu saimnieku!
  Krievu tautai šņabis ir sliktāks par duci hitleriem!
  Sapnis ir realitātes nodevējs!
  Būtu iemesls nogalināt, bet vienmēr būtu ierocis!
  Vodka ir legāls terorists!
  Alkohols ir lielākais sērijveida slepkava! Tā ka dzeram, bet lai mūs nogalina tikai ar alkoholu!
  Lai cik maza būtu elektroniskā mikroshēma, sludinātājs tajā iekāpa ar izstieptu roku!
  Ložmetējs ir labākais arguments grēku nožēlai!
  Īstam vīrietim jābūt drosmīgam cīņā, pārliecinošam mīlestībā, asprātīgam strīdā!
  Nepabeigts degvīns ir kā neapmierināta sieva, no galvassāpēm nevar izvairīties, labāk piekāpties!
  Karš ir aizraujošākā spēle, dalībnieku skaits ir neierobežots, bet nemitīgi samazinās!
  Karā atšķirībā no boksa uzvara pēc punktiem ir pielīdzināma nodevībai, bet tiesnesis netiek uzpirkts!
  Šahs ir loģika un dzeja, kas iemiesota vienkāršās figūrās!
  Brīvība ir kā korumpēta meitene, tikai viņi par to maksā nevis ar naudu, bet ar asinīm!
  Jaunība ir augstprātības māsa, augstprātība ir drosmes māsa, bet tikai kļūstot saistītai ar veca cilvēka pieredzi, var piedzimt uzvara!
  Kad komandierim ir gaiša galva, ienaidnieka acīs kļūst tumšs!
  Laika izjūta ir neaizvietojama komandiera īpašība, ne velti minūšu rādītājam ir ass gals, tas sit stiprāk nekā uzasināts damaskas tērauds!
  Prieks un sāpes ir antipodi, bet dažiem sāpju nodarīšana ir visaugstākā bauda!
  Karš un sekss sniedz baudu, bet ne maisījumā, tā ir pārāk nāvējoša ota!
  Jo treknāks gabals slazdā, jo asākiem jābūt satveršanas zobiem!
  Zaķi ir grūtāk noķert nekā mamutu nogalināt!
  Skaisti nogalinot jūs veidojat asiņainas klusās dabas, bet zinātāji pārāk ātri dodas uz kapiem!
  Mērenība ir laba īpašība, ja tā neattiecas uz ienākumiem! Smags maks vienmēr ir viegls!
  Kad sieviete stāsta patiesību, kaisle sāk izgaist, un, kad viņa melo, uzplaukst nodevība!
  Maigi apskāvieni ir smacējošāki, nav nekā nepielūdzamāka par sirsnīgu cilpu!
  Parādi ir smaga nasta, it īpaši, ja jums nav ar ko maksāt, izņemot savu dzīvi. Savukārt aizņemties nevar!
  Nāves miegs ir visdziļākais, bet ne saldākais, īpaši tiem, kas ir grēkojuši!
  Vajāšana ir uzvaras vainags, un bez vainaga nav uzvaroša gala!
  Kurš atpaliks, tam līdz mūža galam būs jāpanāk par vienu sirdspukstu!
  Neatlaists karavīrs, kā zaļš vīns, gūs spēkus ar kaujām, bet komandieris, kurš negrib mācīties, ir kā kūtsmēsli - viņš nenogatavosies, bet tikai pūt!
  Sliktam komandierim izdodas izglābt savu ādu, labam komandierim izglābj savus karavīrus no nāves!
  Debija cīņā ir svarīga, jo, ja jūs zaudējat, jūs nesaņemsit rezultātu!
  Ja biedrs nomirst, neskumstiet, debesis ir bagātinātas ar labu cilvēku!
  Ko darīt, ja tas ir slikti? Tad tiem, kas dzīvoja uz zemes, kļuva vieglāk.
  Ir viena patiesība, bet ir daudz reliģiju, kas nozīmē, ka ticīgajam ir lielāka iespēja kļūdīties nekā ateistam!
  Pat ja ateistam ir taisnība, tad viņa patiesība viņam nedos peļņu, bet ticīgais, pat ja viņš maldīsies, saņems laimīgu dzīvi un cienīgu nāvi!
  Kļūt par ateistu ir kā nozagt savu dvēseli!
  Ticība ir kā apģērbs, to ir grūti valkāt, un to nevar valkāt kailu! To var mainīt tikai mazgājoties un izvēloties modernu stilu! Kopumā reliģija ir kā sieva, tā kļūst garlaicīga, un ir biedējoši mainīties!
  Ticība, tāpat kā piesta, ir tikai viena un tikai muļķi par to smejas!
  Laime ir izvēlīgs līgavainis, kurš iet tikai ar brīvību!
  Kāpēc gribi likt pie sirds čūsku - atver durvis uz pazemi!
  Tas ir tāpēc, ka cērtam un muskuļotām rokām ir nepieciešama galva!
  Komandieris ir līdzīgs aktierim, tikai encore atkārtojumus uztver nevis ar aplausiem, bet gan ar pļaukām, kas iedzen zemē!
  Mīlestība ir kā mākonis, pakļauts kaprīzēm un asarām!
  Žēlsirdība ir stiprā īpašība, nežēlība rodas no nenoteiktības, un nenoteiktība ir vājums!
  Ļaunuma sodīšana ir visvērtīgākais labuma veids, tas prasa garīgu tīrību un stingrību!
  Apņēmība ir neaizvietojama valdnieka īpašība, kautrība sagrauj valstis un atstāj cilvēkus bāreņos!
  Kura blasteris čīkstētu, bet tavējais klusētu!
  Mīlestība prasa upurus, ne mazāk kā naidu!
  - Reliģijai vispirms ir jābūt morālai, jāmāca labestība un paklausība! Tikai nepārvērtiet cilvēkus par baru un neļaujiet viņiem domāt!
  Revolūcijai nevajadzētu mainīt verdzības veidu, tās mērķis ir garīga brīvība ar vienotu attieksmi - darīt labu!
  Nekas nevieno cilvēci kā patiesa reliģija, kuras pamatā ir laipnība un veselais saprāts!
  - Tikai augstākās patiesības galīgā uzvara var attaisnot melus! Tāpat kā miera cēlonis prasa vardarbību, zobenu ir vieglāk atvairīt ar zobenu nekā ar vairogu!
  - Patiesība vienmēr ir mazākumā, un mazākums var uzvarēt tikai ar inteliģences un viltības palīdzību! Tas nozīmē viltību un inteliģenci, uzticīgus patiesības biedrus!
  Vergs pirmām kārtām ir gļēvulis, baidās pazaudēt ķēdi!
  Tirānam piemīt trīs kukaiņu īpašības: skorpiona dzelonis, lipīgas mušas ķepas, asinssūcēja tīkls, taču viņam nav lemts kļūt spārnotam!
  Dvēseles skaistumu, siržu tīrību, mīlestības spēku - nevajag apgānīt ar pārmērīgu atriebību!
  Ja jums ir taisnība, taisnīgums attaisno nežēlību, bet tikai tādā mērā, ka tas nepārvērš upuri par bendes!
  Visvērtīgākā komandiera īpašība ir cienīgi pieņemt sakāvi un mācīties no tās!
  Mūsdienu karā uzvar tas, kurš lido, un tas, kurš rāpo, ienaidnieks sit!
  Apvainojums ir nelieša un gļēva ierocis, cenšoties pazemot citus, viņš pazemina sevi!
  Tikai mirušie nekļūdās, ja vien, protams, neskaita debesu atrašanās vietu!
  Prakse ir prasmju māte aliansē ar talantu!
  Tas, kurš ir gatavs mācīties, no sakāves iegūs vairāk nekā pašapmierināts, augstprātīgs no uzvaras!
  Labāk nomirt skaisti, nekā dzīvot neglīti!
  Slinkam cilvēkam visi laiki ir slikti, izņemot miegu!
  Karā priekšlaicīgs prieks ir nodevības māsa!
  Visideālāko asmeni sabojā šķībās rokas!
  Laiks karā ir kā ūdens, kas noārda laipnību un cilvēcību!
  Karotājs, kurš sēž slazdā, ir kā laupītājs, tikai viņš vēlas iegūt savu dzīvību, nevis savu maku.
  Labam komandierim savējo glābšana ir svarīgāka nekā svešu cilvēku nogalināšana!
  Liels skaits kapraču prasmju un drosmes! Ja vēlaties kļūt par varoni, nestaigājiet paklausīgi!
  Meli ir kā čūska sargsuņa vietā - vienreiz tā iekodīs ienaidniekam, cita noteikti iekodīs tev vājajā vietā!
  Bruņinieks var piekāpties dāmai visu, izņemot tiesības pirmajai mirt!
  Krievu karavīru var nogalināt, bet nevar uzvarēt!
  Milzis nav tas, kuram ir liels augums, bet gan tas, kuram domu vēriens sniedzas līdz debesīm!
  Vardarbība rada ārēju pakļaušanos un aizdedzina dumpi dvēselē!
  Brīve ir kā karsts kalums, tas norūda, ja pēc tās ienirt ledainā atbrīvošanās straumē!
  Taisnīgums dažreiz ir skarbs, bet vienmēr maigāks par patvaļu!
  Tagad basām kājām bērni skrien uz Kunguru, spēcīgu cietoksni, kurā atrodas seši simti karavīru un pat milicija. Nobiedēts no majora Vereščagina tuvošanās ar divsimt karjeras karavīriem, divu tūkstošu pugačoviešu pūlis atcēla aplenkumu un atkāpās.
  
  
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova ieradās pie nemierniekiem. Sākumā viņi bija skeptiski noskaņoti pret zēnu šortos un meiteni tunikā. Bet dekrēts ar suverēna zīmogu pārliecināja viņus paklausīt pulkvedim. Bet tas kļuva vēl uzticamāks, kad Oļegs, ar kailiem kāju pirkstiem sasienot nagus, svieda tās virsainam, kurš sāka parādīties, un pienagloja viņu pie durvīm ar priekšējo slēdzeni.
  Turklāt jau sasniegušas baumas par puiku, kurš nebaidās no aukstuma un skrien ātrāk par pašu kurtu.
  Zēns tika pieņemts par komandieri. Un tad viņš ierosināja plānu. Viņi kopā ar Margaritu iekļūst Kungurā, nogalina visus virsniekus, un tad bars ielaužas un pabeidz garnizonu.
  Kas ar prieku tika pieņemts.
  Un zēns un meitene, šie Terminatora bērni steidzās uz Kunguru. Un liela nemiernieku grupa devās pēc viņiem.
  Oļegs un Margarita bez turpmākas nerunāšanas virzījās uz sienas pusi. Vairāki sargi tika nocirsti. Un nocirtīsim virsniekus. Sākās panika. Majors Vereščagins metās kaujā un bija viens no pirmajiem, kas tika nogalināts. Bojā gājuši arī trīs kapteiņi.
  Bērni meta asi asinātas ripas un cirta ar zobeniem no rūdīta tērauda. Viņi arī meta paštaisītas, bet ļoti spēcīgas granātas. No kura ienaidnieks lidoja augstāk un tika saplēsts gabalos. Un es to saņēmu no šiem terminatoru bērniem.
  Un tad nemiernieki devās kaujā. Un arī to, kā viņi sāka cirst un iznīcināt. Un jau tā apjukušais un bezgalvīgais garnizons padodas Pugačova sūtņu armijai.
  Bērni izpildīja uzdevumu. Un, paņēmuši Kunguru, viņi metās atpakaļ, netālu no Ufas, kur tuvojās milzīgā Emeljana Pugačova armija.
  Puisis un meitene skrēja un dziedāja;
  Tēvzemē lakstīgalas dzied psalmu;
  Tajā aust spoža saule...
  Nes žēlastību - mieru, komfortu,
  Un tas atver tavas acis - Kunga gaisma!
  
  Kur ir maijpuķītes un kur margrietiņu bari,
  Un siena kaudzes plūst ar medu...
  Tu kļūsi īsts - pazīsti varoni -
  Nolauziet dēmoniem asos ragus!
  
  Tagad jūs skrienat pa laukiem basām kājām,
  Tikai mazs puika - ložmetējs ir smags!
  Un tavi papēži kļūst auksti zem rasas -
  Gatavs sacensties ar pretinieku!
  
  Demiurgs veidos dabu,
  Veidojiet rakstus vētrainā spožumā...
  Diemžēl nedaudz stingrais Dievs ir ķirurgs -
  Kurš tev nedos tikai piecus!
  
  Mēs, cilvēki, esam arī lieliski radītāji -
  Spēj pieņemt savu jauno pasauli!
  Nav nepieciešams izrādīt aitu kaunu -
  Tad armija tūlīt pulcēsies kaujai!
  
  Pionieru zēns tagad atrodas gūstā,
  Bende viņu uzvilka uz plaukta un iedeva pātagu...
  Bet cilvēki nelād sātanu -
  Jo pārbaudījumi arī ir dāvana!
  
  Kosmosam - ceļi visi ir ziedos,
  Viņiem ir tīras straumes sagrābšana...
  Un mums ir jāpārvar zemiskās bailes -
  Neslēpjoties kastē ar zuša veiklību!
  
  Diemžēl visa Zeme ir pilna ar zārkiem.
  Pat ja tas viņiem ir fetiša šovs cietumā...
  Mēs to redzēsim Ēdenē -
  Galu galā Dieva priekšā ir mazs varonis!
  
  Bet cilvēks būtībā ir arī Dievs,
  Intelektuāli viņš ir veikls milzis...
  Kuģis atstāj lekno grotu,
  Tauta un vadītājs ir viens bez šausmām!
  
  Harizma ir arī kapitāls,
  Lai to laist apgrozībā nav viegli...
  Un ja kādam būtu ilūzijas,
  Zaglis jau viņu ar lauzni saspiedis!
  
  Kad mūsu prāts sasniedz maksimumu,
  Un mirušos augšāmcels zinātnes progress...
  Pārklās ledu ar ziedu paklāju,
  Un mēs esam gājienā uz citiem Visumiem!
  Oļegs Ribačenko un Margarita pa ceļam panāca kuili. Viņi viņu nogalināja un gaļu ēda neapstrādātu. Bet ko Tarzāns ēda, un kāpēc viņi ir sliktāki?
  Un viņi paņēma gaļu līdzi.
  Oļegs skrēja un domāja:
  Ka seriāls par Tarzānu tomēr bija foršs. Bet viņš komponēja arī foršākas lietas. Šis ir interesants gabals par džungļiem un savvaļas pērtiķiem. Bet teiksim ar meiteni?
  Tas ir vēl pārsteidzošāk...
  Pēc tam viņš un Margarita sacerēja dažus aforismus, lai padarītu to jautrāku;
  Politiķim visi ceļi ir līki, bet tie ved tieši uz mērķi!
  Zelts ir mīksts, bet tam piemīt graujošs spēks!
  Smagais metāls ir zelts, bet zelta slodze ir viegla!
  Lai arī zelts ir smags metāls, lielos daudzumos tas padara tevi nenogremdējamu!
  Bende strādā ar rokām, bet preci nes uz priekšu ar kājām!
  Ja gribi ieņemt troni, lai galvā karalis!
  Ja gribēsi, viņš dabūs lauvas vietu, būs lapsa viltībā un hiēna zemiskā!
  Veiksmīgākais politiķis ir viltīgā lapsa un plēsīgais tīģeris, kā arī pērtiķis svešu triku izmantošanā!
  Kas politikā nav lapsa, tas dzīvē ir ēzelis!
  Glaimojošajai lapsai ir vilka paradumi!
  Militārā viltība nav pretrunā ar godu, izņemot gadījumus, kad tā vēršas pret tevi!
  Karā nolaidība ir kā sveķi medū, no tās izriet tikai asinis!
  Risinājuma manevrs atgādina āķi ne tikai pēc formas, bet arī pēc rezultāta!
  Lai cik spēcīgas būtu rokas, bez galvas tās ir ne vairāk kā manekens!
  Atjautību var salīdzināt ar trešo roku, tikai ar daudz lielāku šūpošanos!
  Revolūcija noasiņo, kas noved pie tautas uzlabošanās, sadedzina taukus, kas atjauno eliti!
  Lielākās dividendes no investīcijām saņems tie, kuri nežēlo mātes pienu saviem bērniem!
  Balti meli ir patiesība, kas teikta jaunā veidā!
  Sieviete ir dārgums, kas var uzpirkt bagātāko un ierocis, kas var notriekt spēcīgākos!
  Problēmas ir mūžīgs jēdziens, pat nāve tās tikai pārceļ uz mirušā mīļajiem!
  Laime ir zieds, kas apaugļots ar kauliem un laistīts ar asinīm!
  - Tonālais krēms, kas sajaukts ar asinīm, ir ļoti nestabils, tāpēc tikai dzīvā ķermenī asinīm ir spēks!
  Viss var mainīties, izņemot atbildības un pienākuma sajūtu!
  Ir slikti zaudēt savu dzīvību, bet daudz sliktāk ir zaudēt savu nemirstību!
  Labāk vienu stundu lidot, nekā simts gadus rāpot!
  Spēks ir sinonīms brīvībai, brīvība ir sinonīms pienākumam, pienākums prasa pašatdevi un atteikšanos!
  Varonis ar vāju galvu atšķiras no manekena ar to, ka viņš pats sevi kroplina!
  Psiholoģija ir uzvaras atslēga, tikai jāprot izvēlēties pareizo slēdzeni!
  Viņi nesūta savas sirdis izlūkošanai, bet viņi nenogriež sev galvas!
  Ātrums dzemdē uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ātrums dzemdē uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ledainā nāves elpa liek sirdij trīcēt un sarauj gļēvuļa iekšas. Bet drosmīgais no kaulainas vecenes tuvuma ar uzasinātu izkapti: iegūst reakcijas asumu, nosvērtību cīņā, atbrīvojoties no liekajiem taukiem!
  Sieviešu temperaments bieži vien sadzīvo ar pieticību - tāpat kā drosme vīriešiem!
  Tehnoloģija ir divpusīgs jēdziens - tā necieš stulbumu!
  Saldākais auglis ir tas, kuru ir visgrūtāk salasīt!
  Pārgalvība ir pretstats drosmei, drosme un aprēķins tikai pa pāriem dzemdēs uzvaru! Uzvaras glāzei, tāpat kā degvīna pudelei, lai izvairītos no nepatikšanām, ir vajadzīgas trīs lietas: veiksme, saprāts un drosme!
  Nāve nekad nav īslaicīga, bet dzīve ir pastāvīga!
  Nav tādas reliģijas, kas loģiski izskaidro esošo lietu stāvokli un saprāta klātbūtni!
  Šeit tev taisnība, bet cilvēka prāts pats par sevi nav tas loģiskākais mūsu pasaulē. Dažreiz pat šķiet, ka nekas nav iracionālāks par loģiku!
  Karš bez asinīm ir kā dzīve bez sāpēm!
  Spēja izdzīvot vienam karotājam ir svarīgāka nekā nogalināt ienaidnieku! Jebkurš karš beidzas mierā, un dzīve beidzas ar bērēm!
  Pusaudža mīlestība ir kā stikls: pārāk trausls, viegli plīst un sāp!
  Vergs un karalis iznāk no vienas dzemdes, ja viņi ir vienādi pirms dzimšanas, tad kāpēc lai nebūtu vienādi pēc tam!
  Zinātnes progress bez morāles attīstības ir līdzvērtīgs mēģinājumam smēķēt no kodolsprādziena!
  Bezrūpība karā ir nozieguma māte un nodevības māsa!
  ,Kara maize visrūgtākā: brāļu asinīs un māšu asarās mērcēta!
  Dzemdēt bērnus ir daudz patīkamāk nekā laist pasaulē līķus - lai gan abos ir vajadzīgas prasmes un azarts!
  Paverdzināšana sākas bez vēlmes mācīties un domāt!
  Gudri vārdi ir labi - labi darbi ir labāki!
  Dzīve vienmēr ir izcila, bet nāve ir viduvēja!
  Zinātne nav viss, vismodernākajiem ieročiem ir vajadzīgas izveicīgas rokas un lokans prāts! Gars uzvar matēriju!
  Jebkurš mirklis pārstāj būt apburošs, tiklīdz tas sasalst, sasalst kā ledus gabals!
  Kustības ir patiesa laime!
  Dzimtene ir visdārgākā, kas cilvēkam ir, bez tās dzīvei nav jēgas!
  Cilvēks bez dzimtenes ir kā miesa bez dvēseles!
  Reliģija ir mierinājums vājajiem - jebkuras nelaimes šķiet nenozīmīgas, ja tās ir pārejošas!
  Ja tehnoloģija ir sargeņģelis, tad cīņas gars ir kara Dievs!
  Vieglāk ir izgrebt okeānu ar ēdamkaroti, nekā strīdēties ar ateistu!
  Dators, kā jau meitenei, mīl jaunos un neatlaidīgos!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka viņi vienmēr cenšas atlikt tikšanos ar viņu!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka tā vienmēr pienāk nelaikā, bet neviens tai nepārmet kavēšanos!
  Tie, kas taupa uz drošību, bērēs izputēs!
  Labi pabarota armija ir labklājības atslēga!
  Karā laba sagatavošanās ir kā gaiss plaušām; slikts gāzu maisījums kropļo un nogalina!
  Ja cilvēks mākslīgi piešķir sev briesmīgu izskatu, tā ir droša garīgā vājuma pazīme.
  Biedējošs ir vilks aitas ādā, nevis aita vilka ādā!
  Cilvēkam nav nekā svarīgāka, kara māksla ir sinonīms cienīgai eksistencei! Tīģera nāve ir labāka par suņa dzīvi!
  Nāve karā ir attaisnojama tikai tad, ja ienaidnieks to nopērk par pārmērīgu cenu, un dāvanu pasniegšana ienaidniekam ir līdzvērtīga nodevībai.
  Izlūkotais ienaidnieks ir gandrīz uzvarēts, jums tikai jāļauj neizmantot savas iespējas!
  Ienaidnieka līķis ir dārgs, bet dzīvs ienaidnieks vienalga maksās dārgāk!
  Stealth ir uzvaroša kvalitāte!
  Kopumā dzīve bez grūtībām ir kā zupa bez garšvielām: par daudz - garšo rūgti, bet par maz - nekrīt kaklā!
  Vīrietim kaut reizi dzīvē kāds jānogalina un jāglābj! Turklāt, ja paveicas pirmajam, tad otrais ir neaizstājams drosmes pārbaudījums!
  Dators ir labāks par atombumbu, tas ir drošākais veids, kā iekarot tautas un likt tām strādāt uzvarētāja labā! Turklāt es nebaidos no kārdinājuma! Jebkura ticība tad ir ko vērta, ja tā prot sevi aizstāvēt!
  Jaunībā asinis plūst ātrāk un "tējkanna" uzvārās karstāk!
  Lēns ēzelis, sliktāks par cūku, arī smird, bet gaļu nedod!
  Automātiskā uguns un čaumalas rūkoņa ir vislabākās lietas, ko atcerēties!
  Ticība bez pierādījumiem: ka piekūns bez spārniem var saskrāpēt, bet neļaus pacelties!
  Reliģiskā diskusija ir visneauglīgākā - jo abiem strīdniekiem nav ne jausmas par tēmu, par kuru strīdas!
  Sacensībās starp zinātnes un tehnikas progresu un morāli pēdējais ir lemts nepiederoša lomai! Lai gan cilvēce riskē iekrist bezdibenī starp zinātni un morāli!
  Kas ietaupa uz zinātni, tas aplaupa savus pēcnācējus, un, kas apzog savus pēcnācējus, tas mūžīgi paliks nabags!
  Aplaupot pēcnācējus, jūs varat nopelnīt kapitālu, bet jūs nevarat kļūt bagāts!
  ! Politika ir netīrs bizness, ko dara tīros uzvalkos!
  Patiesība vienmēr ir daudzšķautņaina, bet kļūda ir viendabīga!
  Skaistums ir dialektisks jēdziens - tikai neglītums ir universāls!
  Mūsdienu ieroči, atšķirībā no vīna, mīl jaunību!
  Saudzēt ienaidnieku ir kā sēdēt uz dunča - tērauds nepazīst empātijas sajūtu!
  Labākais ierocis ir atjautība, tas neprasa izdevumus, bet ir dārgi!
  Kad līķu skaits ir vairāk par vienu, tie no traģēdijas pārvēršas par statistiku!
  Slepkavība ir kā nevainības zaudēšana pirmo reizi un sāp, tad ar katru jaunu aktu ir arvien vairāk prieka!
  Slikts skauts ir tas, kurš nespēj paredzēt izeju neveiksmes gadījumā!
  Jebkurā citā jomā kļūda var maksāt dzīvību un veselību, un tikai tad, kad jūs maldāties reliģijā, jūs riskējat zaudēt savu nemirstību!
  Zvēram ir ilkņi, cilvēkam ir ierocis, dzīvnieks paļaujas uz muskuļiem, bet cilvēks uz prātu! Pārbaudījumi notrulina zobus, bet asina prātu - tāpēc prāts ir nemirstīgs, progress, kā mūžīgā kustība, vedīs uz labklājību!
  Pat visbriesmīgākās ziņas kļūst ikdienišķas no atkārtotas atkārtošanās!
  Kad aģents strādā divās izlūkošanas aģentūrās, norīkojot bērnam, kurš mēģina iebāzt viņam mutē divus knupīšus, viņš riskē saplēst muti!
  Kustība ir lietus, zem kura aug veselības ziedi, un kaplis, kas izrauj slimības nezāles!
  Akls neredz aklo - viņi iet, kur vien vēlas!
  Akls nevar izvest - pa uzticamā garāmgājēja ceļu!
  Bet negaidiet redzīgu ceļotāju - palīdziet nabaga aklajam!
  Cilvēks viegli salūzt, ar grūtībām pakļaujas un ļoti reti sasniedz mīlestību no dabas!
  Kārtīs veiksme nāk ar gaišu galvu, veikliem pirkstiem un mierīgu sirdi!
  Vispār noziegums nav šokolāde, ja tu sasmērējies, tu nedzīvosi saldu dzīvi, bet tu noteikti saņemsi sirds aptaukošanos!
  Spēka trūkums var kompensēt pārmērīgu prātu, bet spēka pārpalikums nevar kompensēt intelekta trūkumu!
  Talants var aizstāt izglītības trūkumu, bet neviena izglītība nevar aizstāt talanta trūkumu!
  Dimants ir dārgakmens bez pulēšanas, bet nekāda pulēšana nepārvērsīs ogles par dimantu!
  Kāda cita nāve ir jautra, bet tava nāve liek tavai sirdij pārsprāgt un dvēselei iegrimt zābakos!
  Nauda ir kā netīrumi, kas pielīp pie asiņainām rokām un slidenām dvēselēm!
  No visiem fanātisma veidiem reliģiozais ir visneracionālākais un savtīgākais, tāpēc tas galvenokārt ir vērsts uz personīgās nemirstības sasniegšanu!
  Mīlestība no izvarošanas atšķiras tikai ar samaksas veidu - samaksu natūrā par pēdējo darbību!
  Labāk taisnībā zaudēt, nekā grēkā iegūt!
  Taisnīgā zaudējums ir ieguvums debesīs, grēcinieka ieguvums ir dvēseles aplaupīšana!
  Noliedzot Dievu, komunisti uzlika cilvēka pleciem pārmērīgu nastu! Vēlēdamies ieņemt Visvarenā vietu, cilvēks nevarēja izturēt Golgātas sāpes un velna kārdinājumus!
  Bez Jēzus spēka cilvēki tā vietā, lai celtu labestības un taisnīguma valstību, iekrita netikumu baseinā!
  Cilvēka dvēselē esošie neskaitāmie dārgumi, tikai tad, ja sāksi tos izlaupīt, ātri izkals, nenesot nekādu bagātību!
  Katra seksuāla darbība, dārgums, ar kuru jūs dalāties starp diviem un ne viens vien zaglis, nozags to no jūsu sirds!
  Katram vīrietim ir kas kopīgs ar primātu, labi, ja potence, bet biežāk inteliģence!
  Būtu smieklīgi, ja tā nebūtu taisnība!
  Diemžēl mums ir vairāk nekā kārtīgu vīriešu un godīgu politiķu!
  Tas, kurš nodod savu dvēseli, vienmēr paliek neapmierināts - viņš dod nemirstību mirstīgajam!
  Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet par velti to neatdosi!
  Slepkavību nevar attaisnot ar pašlabumu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji!
  Labam vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Sitieni kā nikns tērauds!
  Lai asinis plūst kā ūdenskritums,
  Ļaunumam nav žēlastības, nogalini visus!
  No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri visstingrāk iespiedušies cilvēku atmiņā un raisa visvairāk asaru!
  - Glezna, kas krāsota ar asinīm: spilgtāka nekā eļļas glezna un izbalē daudz lēnāk!
  Kārtīgs cilvēks taisnīgumu izvirza augstāk par ģimeni un draudzību! Ir jābūt vienam likumam ienaidniekiem un draugiem, tāpat kā vīram attiecībā uz savu sievu!
  Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu!
  Spēcīgs pretinieks stiprina tavu ķermeni un gribu, padara stiprāku - vājš samaitā tavu dvēseli un vājina tavu ķermeni, padarot tevi vājāku!
  Tātad grūtais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru!
  Karavīram tiek dotas rokas, lai šautu, un smadzenes, lai apstāties laikā!
  Nogalināt muļķi: tas ir tas pats, kas iedurt viņu ar adatu, nošaut gudru puisi ir kā sist viņam ar čaulu!
  Daba ir cilvēka māte, un liela izgudrotāja māte nevar būt pilnīga muļķe! Lai gan viņai trūkst praktiskās atjautības!
  Lode ir visefektīvākā audzināšanas metode saziņā ar jauniešiem, kā arī ar veciem cilvēkiem!
  Tikai ietekmes efektivitāte samazinās! Bieži jūs zaudēsiet savu autoritāti, bet, ja jūs pieķersiet, jums būs jāaudzina zombiji!
  Reliģija pazemina lepnu cilvēku līdz dzīvnieka līmenim - dodot izvēli starp aitu un kazu!
  Labāk atdot savu ādu cilvēkiem kā aitai, nekā mūžīgi šņākt kā čūskai!
  Kopumā jēdziens strādāt ar galvu ietver ne tikai burtisku interpretāciju, pat ja runa ir par cīņas mākslām!
  Ja gribi kļūt bagāts, kristies par ebreju; ja gribi izjukt, aizņemies no ebreja!
  Svins veicina gremošanu, īpaši, ja tabletes ir kārtridžā!
  Ierēdnis, kurš neņem kukuļus, ir kā jaunava palaistuve!
  Parasti, lai glābtu vienu, ir jānogalina otrs! Tas neapšaubāmi ir nežēlīgs likums, taču tas atjauno sugu dabisko līdzsvaru!
  Pasaulē nav labāka cīnītāja par krievu karavīru un nav lielāka tirāna par krievu ģenerāli!
  Pārmērīga greznība ir vieglprātības pazīme, vieglprātība ir nenovēršamas bojāejas priekšvēstnesis!
  Gudri vārdi no nelāga mutes, kā strūklaka no atkritumu izgāztuves!
  Jums ir priekšrocība garumā, bet man ir priekšrocība prātā!
  Dažreiz jūs varat nogalināt, bet jūs nekad nevarat atņemt cerību!
  Karā, ja tu nokavēsi sekundi, tu vari zaudēt mūžību!
  Parasts tornis ir nožēlojams starp debesskrāpjiem, bet majestātisks starp būdām!
  Cilvēks pakļaujas spēkam, ciena nežēlību, nicina maigumu un nenovērtē laipnību!
  Sekss ir labākais līdzeklis pret visām garīgām slimībām, bet diemžēl tas ir dārgs un grūti iegūstams!
  Kas nemīl seksu, tas nemīl dzīvi un nenovērtē miesas priekus!
  Dzejai ar vīnu kopīgs tas, ka tā vērtība ar laiku aug, bet pat gadsimti neļauj rindām izbalēt vai dzirkstelēm izdzist!
  Karavīrs ir kā dators - tas skaita vienu vai nulle, bet karotājs ir draugs un ienaidnieks!
  Cilvēks no dzīvniekiem atšķiras ar humānismu, un spēju rīkoties pretēji instinktiem!
  Vardarbība pret sievietēm dažkārt rada veselus bērnus, bet vardarbība pret dabu tikai monstrus!
  Ja māte ir nežēlīga, tad arī bērni! Kāda ir daba, tāda ir tās atvase - cilvēks!
  Draudzība tiek meklēta no stiprajiem, barība no bagātajiem, un uzticība tiek izrādīta bezbailīgajiem!
  Uzbrukums ir labākais veids, kā neitralizēt ienaidnieka skaitlisko pārsvaru - piespiest viņu cīnīties pretī ir kā nogriezt pusi rokas!
  .Sievietei mīlestība ir prieks un ienākumi, vīriešiem - prieks un izdevumi!
  Izgudrot jaunu ieroci amorālam cilvēkam ir tas pats, kas nozāģēt krēslam kājas, kad ap kaklu ir aptīta virve!
  Ierodoties Ufas apkaimē, puiši ziņoja Pugačovam par uzdevuma izpildi.
  Zemnieku karalis bija pārsteigts, ka bērni tik ātri strādāja. Un, protams, viņš tos apbalvoja. Viņš katram uzdāvināja sudraba krustu. Un katrs divi simti rubļu.
  Tad sekoja uzbrukums Ufai. Margarita un Oļegs, kā vienmēr, ir priekšgalā un strauji uzbrūk.
  Viņi sakapā ienaidniekus ar zobeniem un met bumbas.
  Ufas garnizons jau bija vājš no bada, un nemiernieku uzvaras salauza viņu garu.
  Turklāt kazaku karalim ir gandrīz piecdesmit tūkstoši karaspēka - milzīgs spēks...
  Pēc tam, kad Oļegs Ribačenko līdz nāvei uzlauza komandieri, atlikušie kaujinieki padevās.
  Viņi bija zvērināti, viņiem tika nogrieztas bizes, un viņiem tika veikta kazaku matu griezumi. Daži virsnieki izvēlējās pievienoties Pugačovam. Vai cilpa ir labāka?
  Vārdu sakot, Ufa paņēma viegli. Un pat kazaku cars nožēloja, ka neiebruka Jaickas pilsētā.
  Kopumā Pugačovam gāja labāk. Tagad uz Urālu rūpnīcām var nosūtīt vairāk karaspēka. Un Beloborodovam tiek uzdots ieņemt visas pilsētas un Toboļsku.
  Noteikti tika pieņemts lēmums doties uz Kazaņu, bet pēc tam uz Maskavu. Emeljans Pugačovs pat ziņoja, ka viņa dēls Tsarevičs Pāvels pats ir pievienojies kampaņai un nodos troni savam tēvam. Jebkurā gadījumā daudzi tam ticēja.
  Pugačova armija turpināja augt. Pienāca ziņas par vēl vairāku Urālu rūpnīcu sagrābšanu un jauniem ieročiem, piederumiem un šaujampulveri.
  Pēc tam milzīga armija devās kampaņā. Viņa virzījās gar upi, gar abiem krastiem uz Volgas pusi.
  Cars Emeljans Pugačovs bija jautrs un gandarīts. Pagaidām lietas viņam iet ļoti labi. Vispār nemiernieki nekad nav bijuši nopietni piekauti. Un jaunā Krievijas cara reputācija ceļas. Un katru dienu viņam pievienojas tūkstošiem jaunu karotāju.
  Pašpasludinātajam karalim ir arī daudz jātnieku karaspēka. Un viss smaržo pēc īstas uzvaras.
  Bērnu mežsargi skrien pa priekšu pārējai armijai. Viņi ir jautri un daudz smejas.
  Šeit jaunie karotāji uzbrūk huzāru patruļai. Īss griezums, pāris granātas mētājas ar plikiem pirkstiem. Un cīnītāji tika iznīcināti.
  Tālāk atrodas Osa cietoksnis. Īstajā stāstā viņa piekāpās bez cīņas. Tātad puiši vēl nevienu nav iebrukuši vai nogalinājuši.
  Viņiem pat kļuva nedaudz garlaicīgi... Puiši dziedāja;
  Spartaks audzināja vergus varoņdarbiem,
  Nomest nīsto prinču jūgu...
  Viņš nelaimīgo pārvērta par ērgļu baru -
  Zvans ir vienkāršs - paplašini savus sapņus!
  
  Izvelciet zobenu cīnoties,
  Un nežēlīgi nocirsti savus ļaunos ienaidniekus...
  Par laimi, jūs ātri atklāsit ceļu kā cīnītājs,
  Mirušais dzīvos mūžīgi granītā!
  
  Paņemsim mēnesi no debesīm, nevajag,
  Mēs atvērsim Marsa plašumus kā vārtus,
  Un ticiet Venerai, es nākšu...
  Viss Piena ceļš nonāks zem varoņa zobena!
  
  Debesīs ir zvaigznes un meiteņu acis -
  Tie mirdz ar safīriem un rubīniem...
  Un manas mežonīgās domas lido -
  Kad mūsu sencis mīcīja Mamaijas pusi!
  
  Mirstīgais Čelubejs pūlī iesaucās -
  Tas russ ies bojā zem viesuļa naga...
  Trakais kliedziens ir dīvains - nogalini visus:
  Ka smiekli un skanīgās dziesmas pieklusušas!
  
  Atbilde no Peresvet tika sniegta skaļi,
  Šķēpa sitiens un ienaidnieks murgainā ellē...
  Zindans negaidīs karotāju -
  Mēs uzvarēsim, jūs, cilvēki, ticat tam!
  
  Akmens ir nodevīgs - mākoņos ir dienas,
  Ne katru reizi ir veiksme un trofejas...
  Un mūsu pilsētas ir uguns, gaismas,
  Acīmredzot arī mēs netikām līdzi cīņai!
  
  Bet zināt krievu vietu triumfā,
  Mūsu sencis Cēzars, lielais maķedonietis...
  Planētas drīz pārvērtīsies par paradīzi,
  Siers ar tēju ir ļoti garšīgs Poshekhonsky!
  
  
  
  SPĒRA IZMAIŅU VĒSTURE
  Špēram, šim organizācijas ģēnijam, izdevās pārliecināt fīreru steidzami izstrādāt un laist ražošanā vieglu, lētu, manevrējamu reaktīvo iznīcinātāju ar tikai diviem gaisa lielgabaliem, bet lidojuma īpašību ziņā labāko pasaulē.
  Tā HE-162 radās nevis 1944. gada 6. decembrī, kad tas pirmo reizi pacēlās gaisā, bet jau bija par vēlu, bet gan 1943. gada 20. aprīlī, kad Trešais Reihs vēl bija spēka pilns, un tas varēja ietekmēt kara gaitu. Par laimi Yummo reaktīvais dzinējs jau bija gatavs masveida ražošanai. Lidmašīna bija gandrīz pilnībā izgatavota no koka, un bruņas vien uz pieres svēra piecdesmit kilogramus. Bet auto ir viegls, lēts un ļoti manevrējams, viegli vadāms. Tā ātrums pārsniedza 900 kilometrus stundā, un tukšā cīnītāja svars bija tikai 1600 kilogrami. Bruņojums sākotnēji ir divi 20 mm lidmašīnu lielgabali - spēcīgāki par Jak-9 un salīdzināmi ar LAGG-5.
  Diezgan viegli darbināma mašīna. Īsāk sakot, tautas cīnītājs. Lētāk par ME-109 un vieglāk ražot, bet daudz efektīvāk.
  HE-162 izrādījās efektīvs ierocis. Jau Kurskas kaujas laikā vācu dūži tajā guva punktus. Hafmens īpaši izcēlās.
  Hitlers, protams, bija apmierināts un lika palielināt automašīnas ražošanu līdz pieciem tūkstošiem mēnesī. Šo skaitli nevarēja sasniegt, taču līdz 1943. gada beigām mēnesī tika saražoti vairāk nekā divi tūkstoši transportlīdzekļu.
  HE-162 radīja problēmas PSRS gaisā un nedaudz palēnināja padomju karaspēka virzību. Uz Kursk Bulge vācu tanku zaudējumi bija mazāki nekā reālajā vēsturē; daudzi IL-2 tika notriekti.
  Vācieši spēja aizkavēt pretestību, un Harkova un Orels krita mēnesi vēlāk nekā reālajā vēsturē.
  Bet tomēr Sarkanā armija virzījās uz priekšu, lai gan lēnāk nekā reālajā vēsturē. Pateicoties tam, vāciešiem izdevās nostiprināties Dņeprā un izveidot tur spēcīgu aizsardzību. Un tad ieradās pašpiedziņas lielgabals E-10, ļoti veiksmīgs tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja stabilizēt fronti austrumos. Ziemā padomju karaspēks nespēja šķērsot Dņepru. Vācieši izturēja arī pie Ļeņingradas.
  Lai gan sabiedrotie virzījās uz priekšu Itālijā. Bet par ļoti augstu cenu.
  Tā kā Sarkanā armija neizdevās izlauzties cauri nacistiem, tā pārcēlās uz Krimu. Arī šeit cīņas ilga ilgāk nekā reālajā vēsturē, bet beidzās ar sakāvi.
  Sabiedroto desanta Normandijā beidzās ar sakāvi Lielbritānijai un ASV. 22. jūnijā padomju karaspēks uzbruka centram. Bet vācieši spēja atvairīt padomju spēku uzbrukumu. Daļēji pateicoties veiksmīgajam un lētajam pašpiedziņas lielgabalam E-10. Šim transportlīdzeklim, kas sver divpadsmit tonnas, bija 82 milimetru frontālās bruņas 45 grādu leņķī, kas bija necaurlaidīgas padomju trīsdesmit četriem, un ierocis, piemēram, T-4. Šis transportlīdzeklis pat varētu iekļūt IS-2 pierē no tuva attāluma, radot labas izredzes rikošetēt slīpās bruņas.
  Jaunā vācu tehnoloģija ir laba aizsardzībā. Un Krauts to izmanto. Bet padomju automašīnas joprojām nav tik veiksmīgas. T-34-85 ir diezgan vājš lielgabals un aizsardzība, un augstums ir pārāk liels. Un IS-2 ir neaizsargāts pret torņa pieri un korpusa apakšējo daļu.
  Vācieši spēja noturēties, jau iepriekš koncentrējot spēkus centrā un uzminot galveno uzbrukuma virzienu.
  Pēc sabiedroto sakāves Normandijā pretkara noskaņojums pastiprinājās ASV un Lielbritānijā. Turklāt amerikāņiem nepaveicās, mēģinot nosēsties Filipīnās, viņu transportam uzbruka japāņu kaujas kuģi. Un viņi noslīka. Daudz tehnikas un karavīru gāja bojā.
  Kas arī atstāja spēcīgu iespaidu uz amerikāņu tautu.
  Vācieši, atsituši uzbrukumu centrā, daļu savu karaspēku pārveda uz Itāliju un sāka tur ofensīvu.
  "Panther"-2 piedalījās kaujās. Vāciešiem izdevās noturēt svaru līdz piecdesmit tonnām, izgatavojot lielgabalu 88 mm un 71 EL stobru, un pašam transportlīdzeklim nogāzēs bija 150 mm biezas frontālās bruņas.
  Panther 2, būdams vieglāks, bet ar jaudīgāku dzinēju, izrādījās lielisks tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja atgūt Neapoli un sagūstīt daudz gūstekņu un trofejas. Sabiedrotie aizbēga atpakaļ uz Sicīliju. Tur viņi vēlējās patverties, izmantojot floti.
  Vācu dizaineri arī uzsāka E-25 ražošanu. Padomju karaspēks atkal mēģināja uzbrukt pie Ļeņingradas. Bet vācieši tur bija gatavi. Kopumā vācu izlūkošana darbojās labi, it īpaši gaisa izlūkošana, jo Fritz bija reaktīvās mašīnas, kas lidoja lielā augstumā un bija absolūti neievainojamas pret padomju gaisa aizsardzību.
  Ziemā padomju karaspēks atkal uzbruka centram, taču viņu uzbrukumi bija paredzami. Un gaisā fašisti sagrāba pilnīgu dominanci. Arī sabiedroto aviācija daudz zaudēja.
  Februārī nacisti veica operāciju Sicīlijā un sagūstīja vairāk nekā divsimt tūkstošus britu un amerikāņu karavīru. Un martā vācieši uzbruka dienvidos. Mēs izlauzāmies cauri aizsardzībai, naktī virzoties uz priekšu, un izveidojām pāris katlus.
  Padomju karaspēks sāka atkāpties.
  Pēc Rūzvelta nāves Trūmens ierosināja Hitleram pamieru. Fašists numur viens piekrita. Bet apmaiņā viņš pieprasīja naftas produktu piegādi un ieslodzīto atgriešanu. Trūmens un Čērčils tam piekrita.
  Vāciešiem austrumos bija brīvas rokas. Viņi arī ieguva jaunu tanku E-75. Blīvāks izkārtojums - dzinējs un transmisija kopā - un šķērsvirziena izvietojums ļāva samazināt transportlīdzekļa augstumu. Tas atgādināja daudz izaugušu Tiger-2, bet ar daudz zemāku siluetu.
  Ar daudz biezākām bruņām, kas novietotas lielākos leņķos, E-75 svēra 75 tonnas ar 1250 zirgspēku dzinēju. Tas padarīja to diezgan mobilu un uzticamu. Apvienotās Karalistes tankam bija divu veidu ieroči. 105 mm 100 EL, lai cīnītos ar ienaidnieka tankiem, un 128 mm 55 EL, universālāks lielgabals. Tornim bija 252 mm biezas priekšējās slīpās bruņas un 170 mm biezas sānu un aizmugures bruņas, arī slīpās. Korpusam bija 200 mm bruņas augšpusē 45 grādu leņķī un 160 mm apakšā 45 grādu leņķī. Korpusa malas ir 120 mm, un vairogi ir vēl 90 mm.
  Tādējādi vācieši ar 75 tonnu svaru bruņās un bruņojumā radīja transportlīdzekli, kas nebija zemāks par peli, kaut arī ar vienu pistoli.
  E-75 neiekļuva padomju prettanku lielgabali pat no sāniem, un tas neapšaubāmi saņēma Hitlera prioritāti pār visiem citiem E sērijas tankiem.
  PSRS līdz šim ieguvusi tikai IS-3, kas ir labāk aizsargāts torņa priekšpusē, bet grūtāk izgatavojams. Tāpēc Staļins pavēlēja pagaidām neizņemt IS-2 un T-34-85 no ražošanas.
  Vasarā vācu E-75 tanki pirmo reizi parādījās frontē. Tās ir izrādījušās ļoti efektīvas mašīnas.
  Tajā pašā laikā nacistiem bija viegls transportlīdzeklis ME-1010 ar spārniem, kas mainīja spārnus, modernāks modelis ME-262 X un bruņotāks, ātrāks un manevrētspējīgāks transportlīdzeklis XE-262. Tautas cīnītājs ir izpelnījies visu savu dizaineru atzinību. Un arī reaktīvais bumbvedējs Yu-287, kas demonstrēja milzīgu akrobātiku. Un arī Arado zīmols.
  Vācieši vasarā spēja virzīties uz priekšu Ukrainā un atkaroja Donbasu. Tad rudenī viņi ieņēma Kursku un tuvojās Voroņežai. Padomju karaspēks atkāpās pāri Donai un mēģināja izveidot tur aizsardzību. Ziema tuvojās.
  Vācu diplomāti centās iesaistīt Turciju karā.
  Šeit viņi riņķoja un solīja zelta kalnus.
  Staļins, uzskatot, ka PSRS ir grūti pretoties jaunajai vācu tehnoloģijai un jaunā T-54 tanka izveide saskārās ar zināmām grūtībām, ierosināja nacistiem pamieru.
  Hitlers atbildē pieprasīja Ļeņingradas un Krimas nodošanu, kā arī bezmaksas maizes, eļļas un citu izejvielu piegādi! Un atdod karagūstekņus un nodod daļu zelta PSRS.
  Staļins piekrita visam, izņemot Ļeņingradas nodošanu.
  Nacisti uzbruka Krimai ziemā. Viņi sagrāba gandrīz visu pussalu, izņemot Sevastopoli. Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā un ziemeļos, taču atkal bez panākumiem, ciešot milzīgus zaudējumus.
  1946. gada martā fīrers beidzot piekrita pamieram uz trīs gadiem. PSRS, protams, apgādāja Trešo reihu ar bezmaksas izejvielām un pārveda daļu militāro rūpnīcu aprīkojuma.
  Un nacisti pievērsās Rietumiem. Atombumba vēl nebija izveidota, un Japāna izmisīgi turējās pret Ameriku. Sīva cīņa notika par katru salu Klusajā okeānā.
  Sākumā Hitlers panāca vienošanos ar Franko, un vācu karaspēks pārsteidza Gibraltāru. Tad iebraucām Marokā. Britu bāzi Maltā iznīcināja un sagrāba desanta spēki. Nacisti devās uz Āfriku.
  Viņu pilotes Albīna un Alvīna kļuva ļoti spēcīgas. Meitenes spēja apsteigt Hafmenu un būt pirmajām, kas pārvarēja piecsimt notriekto lidmašīnu barjeru austrumu frontē.
  Un Rietumos viņi pilnīgi plikām kājām velni bikini kļuva par pērkona negaisu amerikāņu un angļu automašīnām.
  Un Gerda ar savu tanka apkalpi ceļoja cauri Alžīrijai ar E-75. Meitenes ir rekordistes pēc iznīcināto transportlīdzekļu skaita austrumu frontē, apsteidzot Vitmanu.
  Karotāji sāka cīnīties no Kurskas izspieduma un parādīja savu klasi. Lai gan ne pārāk gudrais Hitlers šaubījās, ka sievietes ir spējīgas cīnīties. Bet Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda darīja brīnumus ar Panteru. Viņi izrādījās otrā tanka apkalpe pēc Vitmaņa, kas saņēma augstu apbalvojumu: Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un arī militāro nopelnu krusts zeltā un briljantos.
  Meitenes brauc līdzi un dzied:
  - Mēs iznīcināsim visu pasauli bez Reiha,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Arī karotāji ķiķina un atsita zobus. Un viņi atkal sevi nošauj...
  Viņi izsita angļu tanku un rēca:
  - Mēs esam super!
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu, noplēš Šermanim tornīti un kliedz:
  - Es esmu topošā dieviete!
  Tad Kristīna ar kailiem kāju pirkstiem apgāž tanku un kliedz:
  - Es arī esmu super meitene!
  Tad viņa šauj, sasitot Šarlotes mašīnu, un čīkst:
  - Bet Pasaran!
  Un ar nākamo čaulu Magda piebeidza angli. Meitenes ir patiesi supermenes.
  Un, godīgi sakot, visi ir uzvarēti bez izņēmuma. Mēs esam pieraduši nogalināt visus savus ienaidniekus, un vieta, protams, ir ellē!
  Sievietes karotājas strādā un šauj. Viņi nedod ceturtdaļu saviem pretiniekiem.
  Vairāki tūkstoši britu un amerikāņu padevās. Vīrieši nokrīt uz ceļiem un skūpsta meiteņu kailās, putekļainās pēdas.
  Tā notiek cīņa... Alžīrija ir kritusi, un vācieši jau ir Lībijā. Protams, viņi uzvar spēlējot. Viņiem nav nekādu šķēršļu.
  1946. gada vasarā vācieši ieņēma visu Āfrikas ziemeļus un sasniedza Suecas kanālu. Nacistiem tagad ir milzīgs ierocis: disku lidmašīnas, kuras nevar notriekt. Gan briti, gan amerikāņi salūza zem tā.
  Rudenī Vērmahts pārcēlās uz Sudānu un Tuvajiem Austrumiem. Briti un amerikāņi krita kā rieksti.
  Slepus viņi mēģināja vienoties ar Staļinu. Piemēram, atveriet otro fronti.
  Sarkanais diktators atbildēja izvairīgi... Rudens laikā vācieši ieņēma visus Tuvos Austrumus un lielāko daļu Āfrikas, sasniedzot Kamerūnu. Un ziemā vācu karaspēks pārcēlās uz Irānu un tālāk uz Indiju. Ziloņu valsts tika iekarota. Un tad nacisti pavasarī virzījās uz Dienvidāfriku, beidzot pārņemot kontroli pār melno kontinentu.
  1947. gada jūnijā sekoja desants Lielbritānijā... Kaujās piedalījās Vērmahta izraudzītie spēki.
  Pirmo reizi tika pārbaudīta piramīdveida tvertne, kas uzrādīja lielisku aizsardzību no visiem leņķiem un lielu ātrumu.
  Tajā cīnījās Gerdas tanka ekipāža. Meitenes izrādījās ārkārtīgi foršas un kurts...
  Viņi sakrāva kaudzi tanku un ieroču.
  Gerda izšāva, nogāza angļu lielgabalu un dziedāja:
  - Mūsu ienaidnieki mūs neapturēs!
  Un kā viņš smiesies!
  Šarlote arī atlaidīs zobus un čīkstēs:
  - Mēs iekarosim Visuma vāku!
  Un tas arī izslaucīs tvertni.
  Nākamā Kristīna viņai iepļaukās, nikni rūkdama:
  - Zābaki mirdz gājienā!
  Un tas arī aizslaucīs torni!
  Tad Magda notrieca angļu haubici un rāva:
  - Tūlītējs lidojums!
  Karotāji atrodas kolosālā augstumā.
  Un Albīna un Alvīna steidzas debesīs un piebeidz angļu un amerikāņu ekipējumu. Viņi ar kailām, noslīpētām kājām sagrauj Krautus un dzied pie sevis:
  - Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā!
  Āfrika ir briesmīga - jā, jā, jā!
  Neejiet bērni! Dodieties pastaigā pa Āfriku!
  Tā viņš vienā kaujā trāpīja piecdesmit lidmašīnām starp divām.
  Tādā veidā sievietes karotājas pārliecinoši iznīcina savus ienaidniekus.
  Lielbritānija krita divu nedēļu laikā. Un Londonas garnizons kapitulēja. Tātad Trešais Reihs sagrāva savu bīstamo ienaidnieku.
  Bet ASV tomēr paliek... Apvienojušies ar japāņiem un kam ir daudz resursu, vācieši sāk izdarīt spiedienu uz amerikāņiem... 1947. gada augustā nacisti izkāpa Islandē un ieņēma šo salu, tuvojoties Amerikai.
  Nav viegli nokļūt ASV. Bet fašisti ir radījuši placdarmus Latīņamerikā un stiprina savus spēkus. Bet karš ievelkas ilgi. Ziemā cīņas notika jūrā un gaisā. Un 1948. gada pavasarī vācieši mēģināja nokļūt Grenlandē. Un viņiem izdevās... Vasarā nacisti jau iekaroja Kanādu. Bet cīņas bija sīvas...
  Arvien tuvāk un tuvāk ASV. Bet arī padomju meitenes ir modrās.
  Piecas meitenes Nataša, Mirabela, Andželika, Svetlana, Olimpiāde ieradās Amerikā, lai kā brīvprātīgās cīnītos pret Trešā Reiha bariem. Visas piecas meitenes ir ļoti skaistas un runā angliski. Staļins-Putins atteicās nosūtīt visu sieviešu bataljonu, jo tas būtu pretrunā ar fašistu impēriju noslēgtā miera nosacījumiem. PSRS vajadzēja iegūt laiku par katru cenu, kamēr nacisti uzbruka ASV.
  Piecas meitenes ir brīvprātīgās: viņas izdzīvoja gandrīz visu karu no Brestas un Bugas līdz Orenburgai. Un viņi cīnās pret nacistiem otrpus Zemes galvaspilsētā Hondurasā.
  Tegusigalpa ir viens no galvenajiem aizsardzības stiprinājumiem, konfrontācijā ar raibu baru. Gan japāņu, gan Āzijas ordas nokļuva nepatikšanās. Paši vācieši cīnījās tikai ar tankiem, un kājnieki pilnībā bija no ne-āriešu tautām. Viņi dzina uz priekšu aziātus, melnādainos un arābus.
  Nataša izšāva, nogriežot divus afrikāņus, un čivināja:
  - Tikai Čingishana bars!
  Zeltamatainā Mirabela, ar ložmetēja sprādzienu nocirtusi trīs indiāņus, pacēla augšā savas kailās, iedegušās kājas. Un viņa teica:
  - Mēs maļam lielgabalu gaļu!
  Granātas lauskas uzlidoja un uzsita Mirabelai-Zojai pa kailo, apaļo papēdi. Meitenes tradicionāli cīnās bikini un basām kājām. Un, kad ar aso sitas pret raupjo, meitenīgo zoli, tad nedaudz sāp.
  Skaistule piemiedza aci un atkal atšāva... Mirabela ir ļoti slaida, vidēja auguma ar perfektu figūru.
  Nataša ir garāka, ar majora pakāpi un pat Padomju Savienības varone. Bet arī gandrīz kaila, tik tikko aizsegta bikini. Ļoti iedegusi, bet mati balti. Un Nataša šauj ļoti precīzi. Un viņam patīk mest granātas ar basām kājām.
  Skaistā Andželika šauj, notriecot četrus arābus ar uguni. Viņas mati ir sarkani vai drīzāk vara sarkani kā proletāriešu baneris. Un, kad pūš vēji, tas ir kā revolūcijas karogs. Meitene mirdz ar smaragda acīm kā zvaigznes. Un brutāli aizslauka ienaidniekus.
  Svetlana arī ir blondīne. Un viņš šauj no ložmetēja. Meitene nostādīja basās pēdas un nosprāga. Pieci dažādi cīnītāji tika izmesti, un no pretinieku krūtīm un vēderiem izlidoja sārtinātas asins strūklakas.
  Svetlana, laizīdama pilnās lūpas, čivināja:
  -Karš ir gaiss plaušām...
  Meitene, guļus stāvoklī, ar basu kāju met granātu. Atskan sprādzieni. Vairāki kaujinieki izlido dažādos virzienos.
  Olimpija ir lielāka, spilgtāka meitene. Viņas mati ir gaiši brūni. Tipisks ciems, jauna sieviete ar asinīm un pienu. Viņa ir fiziski ļoti spēcīga un labi šauj.
  Šeit atkal nāk kārta. Un nogalinātie fašistu algotņi krīt.
  Olimpiskās spēles šaušanas laikā saka:
  - Labi, labi, kur tu biji? No vecmāmiņas! - Meitene izšāva, nogalinot trīs bārdainos nacistu kaujiniekus un piebilda. - Ko tu ēdi - putru! ko tu dzēri? Mash!
  Meitenes tur līniju. Viņi nelaiž fašistus uz priekšu. Un dārd draudzīgas dziesmas:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, debesu pasauli -
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu. Sprādzieni virzās uz priekšu kājniekiem. Tas noteikti kļūst karstāks. Šeit nāk bēdīgi slavenais "Lauva"-2. Un blakus tam ir uzlabots E-50. Lādiņi tiek izmesti. Melnādainam amerikānim tika norauta galva un tā aizripoja.
  Mirabela uzkāpa uz degoša dēļa, un viņas rūdītās kājas tik tikko juta liesmas karstumu.
  Zeltamatainā skaistule nošāva un murrāja:
  - Un kurš apturēs asiņaino, satrakojušos upju tecējumu...
  Mirabela šāva vēlreiz, notriekdama afrikāni no E-50 bruņām un čivināja.
  - Tavā templī trāpīs blastera stars, ļaunā zibspuldzē vīrietis pazuda!
  Meitene nošāva vēlreiz. Viņa pa gaisu pazibināja savu basām kājām, iedegušo, graciozo pēdu. Viņai pretī lidoja granāta. Skaistule ar zeltainiem matiem veikli pieveica dāvanu ar savu kailo, gandrīz bez putekļu zoli. Granāta aizlidoja atpakaļ. Viņa steidzās Trešā Reiha kaujinieku rindās. Izskatījās, ka arbūzi krīt ārā no kravas mašīnas, lūst. Tik daudz asiņu izlija.
  Mirabela tviterī ierakstīja:
  - Meitene neizturēja eksāmenu, un atnāca nolādētais Reihs. Hitlers acīmredzot bija noguris dzīvot, un viņa skaistums viņu lieliski apēda!
  Andželika ir arī bezjēdzīga karotāja. Viņš šauj uz sevi ar ložmetējiem un saka, izkaisīdams līķus:
  - Par mammas karoti! Par tēta karoti! Un Kobam kauss! Un tavā pusē gultā!
  Skaistule ar vara sarkaniem matiem palaiž koka lidmašīnu ar basu kāju. Viņš lido tieši pretī masīvajam German Lion tankam. Piezemējies uz purna 105mm lielgabalam un tas eksplodē. Ierocis neizdodas.
  Vācietis apgriežas un ir spiests kaunpilni bēgt. Andželika, berzējot kāju uz ēkas gabala, saka:
  -Ja jums nav spēka, jums ir nepieciešams intelekts! Būs jātaisa kāds troksnis!
  Un atkal meitene šauj ļoti precīzi. Viņas sarkanie mati ir kā olimpiskās lāpas liesma. Pievilcīga meitene. Viņa jau izcēlusies amerikāņu armijā, demonstrējot niknu temperamentu. Viņam īpaši labi padevās nerātnības ar afroamerikāņiem. Ar viņiem ir tik neparasti un skaisti.
  Tomēr Andželika iznīcina arī melnādainos, kas cīnās Trešā Reiha armijā. Kāpēc Vācija iekaroja visu Āfriku? Mēģiniet apturēt šādu spēku.
  E-50 ir jaunākā tvertne ar gāzes turbīnas dzinēju un biezām sānu un priekšējām bruņām. To nevar paņemt ar granātu. Andželika iemeta dāvanu ar kailu kāju, nogāza vairākus kājniekus un čivināja:
  - Ak, tavas tanka bruņas ir uzticamas, no tāda, kurš grasās iekost... Vienkārši zini, kāds spēks tev ir... nē, tu vari spert tikai tērauda zirgu!
  Ļoti precīzi šāva arī Svetlana. Un viņa labprātāk svieda granātas ar kājām. Viņas kailie pirksti arī grieza tērauda disku. Gals pārlidoja un pārgrieza rīkles diviem fašistu kaujiniekiem. Viņi nometa ložmetēju, un tagad biezs liela kalibra sprādziens izcirta cauri ordas ķēdēm. Vesela rinda ārvalstu kaujinieku, kas tika savervēti reidos Trešā Reiha armijā.
  Svetlana tviterī ierakstīja:
  - Veiksme ir balva par drosmi! Pietiek ar vienu dziesmu! Lai viņi dzied tikai par mājām!
  Bet skaistulei vēl nav bijis laika ilgoties pēc mājām. Lai gan amerikāņu armijā padomju brīvprātīgo ir ļoti maz. Staļins-Putins nevēlējās spīdēt, lai vēlāk nedotu Hitleram iemeslu apsūdzēt Krieviju "Salmu miera" noteikumu pārkāpšanā.
  Piecas meitenes, labākās sieviešu bataljonā, tika brīdinātas, ka, ja viņas tiks sagūstītas, Dzimtenei viņas būs jāatsaka. Un šajā gadījumā meitenēm vajadzētu pļaut par triviāliem algotņiem, kuri tika nolīgti par naudu.
  Un Svetlana, un Nataša un pārējās meitenes saprot, ka, ja viņas tiks notvertas, viņas sagaida briesmīgas spīdzināšanas. Tāpēc viņi nolēma, ka nacisti viņus dzīvus nenogalinās.
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas lido pāri amerikāņu karaspēka pozīcijām. Negaidot, ka Hondurasas galvaspilsētā viņus sagaidīs tik spītīga pretestība, nacisti bija nedaudz nokaitināti.
  Reaktīvās un uzbrukuma lidmašīnas ir spēcīgas. Lido raķetes, šauj ieroči.
  Amerikāņu karavīri mirst. Olympiada skāra arī šrapneļi viņas gaļīgajā plecā. Iznāca asinis. Varonīgā meitene ar zobiem izvilka tērauda gabalu un izspļāva asinis. Un tad viņa atkal iesita man ar lielgabarīta automātu. Ārzemju algotņi krīt. Gandrīz visi šeit ir vietējie, tikai viņu komandieri ir vācieši, un arī tad ne vienmēr. Tiesa, vismodernākā tanka E-50 apkalpes ir pilnībā vācieši. Automašīnai ir pienācīgs ātrums un manevrētspēja. Nu, šī vēl nav vismodernākā modifikācija - tā sver septiņdesmit piecas tonnas. Zem sliedēm brūk sienas. Šo parasti ražo trīs versijās ar 105 mm lielgabalu, 180 mm uzbrukuma lielgabalu un 400 mm raķešu palaišanas ierīci.
  Un katrai modifikācijai ir savs uzdevums. Šeit ir šī tvertne ar triecienšauteni, kas ir vairāk piemērota uzbrukumam pilsētām. Un to iznīcināt nav tik vienkārši. Olimpiss sakrusto un ar kailajiem pirkstiem satver prettanku granātu, savu lielo, bet graciozo, skaistas formas kāju. Tagad jums ir jāmet dāvana tieši pie stobra, lai atspējotu mastodona ieroci . Pieci ložmetēji aptver vācu, modernu tanku, un tam nav tik viegli pietuvoties.
  Olimpija ir ļoti spēcīga, un viņas zirgam līdzīgās kājas met granātu tālu. Bet tas ne vienmēr ir precīzs. Jebkurā gadījumā trāpīt tādam mērķim kā 180 mm lielgabala stobram. Varonei meitenei ir šaubas. Ko darīt, ja viņš garām?
  Eh, ja ar viņiem būtu bijis viņu ilggadējais partneris Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais pionieris kaut ko izdomātu.
  Bet zēns gāja bojā kaujās par Voroņežu. Viņa tālāko likteni meitenes nezināja. Bet izgudrotāja pionieru liktenis patiešām bija neapskaužams. Sākumā Oļegs Rybačenko tika nežēlīgi spīdzināts, mēģinot sagrābt noslēpumus. Pēc spīdzināšanas vienpadsmitgadīgais zēns nokļuva raktuvēs. Darbs ir biedējošs un ārkārtīgi grūts. Bet padomju pionieris, mazs, bet drosmīgs, izrādījās sīksts.
  Viņam izdevās izdzīvot, un pat cauri raktuvju labirintiem viņš nolēma aizbēgt. Un Oļegam Ribačenko izdevās izkļūt. Zēns kādu laiku klīda pa Balkāniem, līdz pievienojās vietējai partizānu grupai. Tur viņš kļuva par sakarnieku un diversantu.
  Balkānos joprojām bija diezgan attīstīta partizānu kustība. Daļēji arī tāpēc, ka okupācijas dienestu veica itāļi, rumāņi, bulgāri, albāņi - kuri nebija tik kaujas gatavībā kā Vērmahta regulārās vienības.
  Bet daudzi partizāni joprojām gāja bojā. Īpaši no gaisa triecieniem. Un Dienvidslāvijas patrioti ir spiesti slēpties kalnos, mežos vai labākajā gadījumā mazos ciematos. Liels skaits komandieru jau ir gājuši bojā. Situāciju pasliktināja ar PSRS noslēgtais miers. Tagad Balkānos sāka ierasties jaunas soda divīzijas, kas organizēja masveida reidus un atbrīvoja teritoriju.
  Oļegam Ribačenko kopā ar partizāniem bija jākāpj arvien dziļāk kalnos.
  Lai gan Olimpija nezināja viņu universālās favorītes likteni, viņa smagi nopūtās. Tad viņa ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem saspieda granātu ciešāk un, no visa spēka, svieda to ienaidnieka tankam. E-50 tikko izšāva, atbrīvojot slepkavu.
  Olimpija pat satricināja, un viņa nokrita ceļos. Viņam pa galvu trāpīja no bruģa noplēsts bruģakmens, un kailais papēdis apdedzis no karsta metāla. Meitene berzēja savu apstulbušo galvu ar putekļainiem matiem.
  Granāta lidoja, gandrīz pieskaroties stobram, un ietriecās automašīnas slīpajā pieri. Atskanēja sprādziens... Bet, protams, 250 mm frontālās bruņas, un pat slīpi, nespēj caurdurt granātu.
  Olimpiāde sita ar dūri putekļos, paceļot veselu smilšu mākoni. Tad viņa rēca:
  - Nogalini, nogalini! Iesitiet vārtus vārtos!
  Meitene uzsita ar apakšstilbu pa saplaisājušo asfaltu. Papēža kaulos bija iesprūdusi šķemba. Āda uz meitenes zolēm bija bieza kā nīlzirgam. Viņa dzīvoja nabadzīgā ģimenē un kopš dzimšanas gandrīz nekad nav valkājusi kurpes. Tomēr tas viņas kājām nešķita rupjas formas, bet bija iedegušas, graciozas, pavedinošas.
  Tomēr olimpiskās spēles vīriešus nedaudz biedēja ar savu garo augumu, spēcīgajiem muskuļiem un dūrēm ar izvirzītiem pirkstu locītavām. Taču varonīgajai meitenei ir vislaipnākais raksturs, un platie gurni tika apvienoti ar salīdzinoši tievu vidukli un veidotiem abs. Tikai drēbēs Olimpijai varēja šķist liekais svars savu lielo krūšu dēļ. Bikini viņa izskatās kā piedauzīga sportiste.
  Meitene sarūgtināta atkal meta granātu, šoreiz tēmējot uz sliedēm. Bet nāvējošā dāvana trāpīja biezajam, bruņu vairogam, kas nosedza veltņus.
  Olimpija neapmierināta iesita sev pa zodu. Tas viņai lika sāpēt žoklis. Un varone meitene nolādēja:
  - Es griezu kā ar izkapti!
  Svetlana arī mēģināja trāpīt bīstamajam tankam, taču meitenes pēdas raidītā granāta nedaudz sita garām. Un blondīne sāka tuvināties mašīnai. Bet tad parādījās vēl divi tanki - "Lion" un "Panther"-2, viņi apšaudīja visas pieejas ar ložmetējiem. Mums bija jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem.
  Amerikāņu Šermans mēģināja pietuvoties vācu transportlīdzekļiem. Viņam bija iespēja trāpīt Panther 2, bet tikai uz sāniem. Bet vācieti nav tik viegli piemānīt. Turklāt Sherman augstākais siluets padara to pamanāmu no liela attāluma.
  "Panther" 2 izspļāva čaulu un trāpīja amerikānim tieši pa pieri. Augstais auto pārlūza uz pusēm. Un tā dega kā Ziemassvētku svece.
  Svetlana neapmierināta sacīja:
  - Ak, cik tavi tanki vāji... Labāk tehniski, tu kļūsi par jeņķi!
  Bet Nataša, pieredzējusi karotāja, spēja pietuvoties Panterai. Viņa iemeta granātu... Un vācu mašīnas garais stobrs saritinājās auna ragā.
  "Panther" 2 tvertne, kas tika uzsākta 1943. gadā. Jaunākajā visizplatītākajā modifikācijā tai ir 150 mm priekšējās bruņas, 82 mm sānu bruņas leņķī un 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71EL. Sākot ar 1945. gadu, to bija paredzēts pārtraukt par labu progresīvākam un labāk aizsargātam modelim E- 50. Bet pagaidām šis tanks cīnās. 51 tonnu smagajam auto ir 900 zirgspēku dzinējs, kas nodrošina labus braukšanas rādītājus.
  Un tagad, saņēmis bojājumus, Panther-2 apgriežas un aiziet. Natašai ar basu kāju izdodas iemest vēl vienu granātu. Es salauzu ruļļus. Un vācu mašīnas ātrums manāmi palēninājās.
  Nataša ar priecīgu skatienu saka:
  - Kāds trieciens! Mans sitiens ir Dieva dāvana!
  Un meitene parādīja degunu vāciešiem. Bet no E-50 sāka izplūst ložmetēju uguns. Un lodes svilpoja pār Natašas baltajiem, nedaudz notraipītajiem matiem. Viena no lodēm pat nogrieza matu šķipsnu. Galvenā meitene pat jutās nedaudz kutināta.
  Nataša tviterī ierakstīja:
  - Ja gribi būt kā zilonis, ej trako namā kā bandīts!
  Meitene ar kāju pirkstiem pacēla savu nogriezto šķipsnu. Natašas mati ir zīdaini, pērļu krāsā, bet nedaudz putekļaini. Un tomēr tik mīksts. Meitene tos palaida gar zolēm. Mazliet kutinoši un patīkami.
  Nataša atcerējās, kā puisis viņu samīļoja. Viņa rokas arī sākās no zolēm, paceļoties augstāk līdz augšstilbiem un jūtīgākajai vietai. Kad izskatīgs jauneklis tevi glāsta, tas ir ļoti patīkami. Nataša viņu gandrīz iemīlēja. Viņai patika mīlas rotaļas, un viņu uzbudināja muskuļotā vīrieša ķermeņa pieskāriens. Bet Natašai nebija īstas, romantiskas mīlestības, kad tu kļūsti traks par vīrieti. Viņa jau ir mainījusi daudzus puišus. Daudzi tās vīri gāja bojā kaujā.
  Pat tas bija kara lāsts. Un šeit, Amerikā, ir muskuļoti, melni puiši. Un ar viņiem viss ir tik neparasti.
  Nataša nošāva un nocēla melno vīrieti. Man bija mazliet žēl afrikāņu zēna. Viņa nogalināja vīrieti, kurš cīnījās par viņam svešām interesēm. Galu galā vācieši ir rasisti. Viņi skatās uz melnajiem kā uz vergiem. Bet tajā pašā laikā afrikāņi tiek uzņemti uztūkušā Vērmahta ārvalstu divīzijās.
  Nataša ar kailiem pirkstiem uztaisīja kaut ko līdzīgu vīģei un parādīja to nacistiem. Jā, pati vācu tauta te nekādu kaitējumu necieš. Tankiem ir bruņas, kas ir pārāk biezas, lai tajās varētu iekļūt granāta vai bazuka. Bet vietējās vienības mirst.
  Nataša met granātu pa E-50. Viņa šūpoja savu kailo, iedegušo kāju un metās, pagriežot gurnus. Un granāta lidoja augstā lokā. Mani kailie kāju pirksti lika sajust metāla pieskārienu. Un tad granāta nosprāga.
  Nataša čukst:
  - Dievs, svētī mūs!
  Karsts vējš pūta pār meiteni, it kā to būtu pieskāries izskatīgs vīrietis. Nataša lasīja grāmatu par Tarzānu, un viņa ļoti gribēja, lai šis vīrietis ar viņu spēlējas. Es glaudītu savas kailās krūtis ar stiprām rokām.
  Granāta trāpīja stobrā, taču eksplodēja pārāk vēlu, aizlidojot no metāla. Šķembas klabēja kā zirņi uz bruņām. Palikušas tikai švīkas!
  Nataša izņēma vēl vienu granātu. Bet es redzēju, ka tas ir pretkājnieku. Un prettanku ieroči ir pazuduši.
  Meitene sarūgtināta norūca. Bet, lai netērētu laiku, ieliku kailajos pirkstos. Viņa pagrieza kāju, salieca rumpi, tad iztaisnoja un svieda kājniekiem.
  Pusducis cīnītāju uzlidoja kā galda tenisa bumbiņas. Viena no brillēm nolidoja, un lauskas aizlidoja pāris simtus metru un skrēja pāri Natašas mugurai. Krūšturis pārplīsa, un galvenās meitenes skaistās krūtis bija atsegtas.
  Meitene automātiski aizsedza savus sprauslas. Bet tad viņa saprata, no kā viņai jābaidās. Un viņa atkal kratīja ložmetēju. Viņa pagriezās un nedaudz atkāpās.
  Amerikāņu kājnieks izšāva bazūku. Šāviņš trāpīja vācu tankam uz tā slīpā sāna, bet 160 mm bruņas to izturēja, atvairot postošo enerģiju. Vācietis atšāva. Viņa lielkalibra ierocis pāršķēla sienu.
  Nataša mēģināja sasiet krūštura siksnas. Meitene domāja, ka Zoja Kosmodemjanska, iespējams, braukusi aukstumā savos šortos. Tieši kādā padomju filmā viņa tika attēlota kreklā vai pat kādā kleitā. Tas vien ir tikai veltījums liekulībai. Faktiski nacisti, lai vēl vairāk pazemotu sagūstīto meiteni, iespējams, viņu izģērba kailu. Un izsalkušie vācu karavīri droši vien gribēja redzēt skaistu un izliektu meiteni kailu.
  Tātad īstajā stāstā meitenes varone nevarēja aizsegt krūtis, tāpēc viņas rokas bija sasietas aiz muguras. Bet viņa nekaunējās un skatījās lepni. Nataša labi zināja, kā ir staigāt basām kājām pa sniegu. Viņa bija izturīga un mīlēja pieskarties sniegam ar plikām zolēm. Natašai patika un sagādāja prieku. Bet tas ir viņai, jau kara gadu rūdītai. Un jaunajai un pilsētas Zojai tas acīmredzot ir sāpīgi. Zoles jūtas kā ogles.
  Nataša aizkaitināta nometa krūšturi malā un kliedza:
  - Kauns ir buržuāzisks jēdziens! Padomju sieviete ne no kā nebaidās un nekaunas!
  Meitene atkal sāka naglot ar ložmetēju, pareizāk sakot, automātu. Metāls kļuva karsts, galu galā Hondurasa ir tropi, tur februārī var būt ļoti karsts. Natašas pirksti kļūst karsti. Mums ir jāatdod viss. Šodien ir 23. februāris. Tā ir padomju armijas diena, un tas prasa cīnīties ar visu mierīgu un saprātīgu niknumu.
  Nataša ar lodēm nocirta vēl piecus un nejauši apdedzināja vaigu uz karstā ložmetēja aizsega. Protams, tas ir nepatīkami, tulznas ir pietūkušas.
  Nataša zvērēja:
  - Nu, Dievs, kāpēc tu radīji tik daudz problēmu man un manai valstij!
  Pūlis niezēja... Meitenes vaigs ir ļoti jutīga vieta. Meitene mēģināja atrast kaut ko aukstu, ko uzklāt uz pietūkušās bumbas. Bet mēģiniet atrast kaut ko foršu. Šajā karstajā pilsētā. Turklāt laiks bija skaidrs un vējš pūta no dienvidu puses.
  Nataša acīmredzami nejūtas mierā. Olimpiāde met granātu no tālās distances, taču atkal neveiksmīgi. Un debesīs jau lido stormtroopers. Vācu transportlīdzekļiem ir spēcīgas bruņas un liels ātrums.
  Reaktīvās lidmašīnas nāk viļņos un, šķiet, nogriež linu sloksnes.
  Nataša paslēpās spraugā. No augšas liesmoja sadrumstalotības raķetes. Meitene sajuta ar adatām no augšas krītam šķembu gabaliņus. Tas kutināja manu kailo kaklu. Skaistulei bija arī iedurti sprauslas.
  Nataša čukstēja:
  - Tā ir masāža... Bet ne korsāža!
  Meitene juta, ka viņas ķermenis gandrīz sāk sāpīgi niezēt. Ir jau karsts, un sprāgstošās raķetes palielina karstumu. Un vai šī ir pirts?
  Nataša atcerējās dabisko krievu pirti ar egļu slotām. Kā toreiz meiteni sadauzīja.
  Tās bija tik eksotiskas sajūtas.
  Nataša dziedāja, lai sevi uzmundrinātu:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs! Mums ir lemts saprast!
  Meitene piecēlās, nokratīja visus šos iestrēgušos netīrumus un gružus.
  Nataša norūca:
  - Ak, jūs dabūsit Hitleram ragus!
  Un meitene majore izšāva uz kājniekiem, kuri mēģināja pacelties, lai uzbruktu. Vairāki reidā savervētie kaujinieki krita. Nataša noslaucīja savu netīro seju, kas iedzēla viņas acīs. Karotāja nospļāvās un pārmeta krustu.
  Viņa atkal atklāja uguni no ložmetējiem, un kaujinieki iezagās. Arī rudmatainā Andželika ar basu kāju meta granātu. Dāvana pielēca un sita fašistus. Tika nogalināti desmiti cilvēku.
  Sarkanmate dziedāja:
  - Pasaulē ir daudz laba, bet tas ir sniegā!
  Un meitene atklāja uguni ar automātu, tikai izmantojot nevis rokas, bet veiklos pirkstus un basās kājas.
  Andželika šāva precīzi un auroja:
  -Sist! Sist! Kārtējais trieciens! Vēl viens sitiens un tad... Varenais dēmons, Dieva dāvana, sniedz augšējo triecienu!
  Un ar rokām meitene meta stikla lauskas. Viņa pārsteidza fašistus un tvītoja:
  - Un tiem, kas negrib dzīvot mierā... Mēs viņiem darām hara-kiri!
  Japāņi patiešām parādījās. Šie šauracīgie cīnītāji. Nu kā var tā nedarīt hara-kiri?
  Izlādējusi ložmetēja klipu, Andželika ar kailiem pirkstiem paņēma granātu un svieda to samurajam. Viņi saņēma dāvanu, vairākus sakropļotus japāņus, un aizlidoja dažādos virzienos.
  Andželika izbāza mēli un nomurmināja:
  - Es esmu super karotājs! Un ienaidnieks nogalināja hiperu!
  Ķīnieši, kurus japāņi savervēja no Debesu impērijas ieņemtajiem apgabaliem, devās kaujā. Ķīniešu karotāji gāja bezbailīgi, un meitenes, izlādējušas ložmetējus, bija spiestas atkāpties.
  Mirabel metāla basām pēdām apmetēja un stikla fragmenti. Pārējās meitenes darīja tāpat. Tas kļuva ļoti grūti.
  Parādījās Shturmlev, jaudīga mašīna ar raķešu palaišanas ierīci. Lūk, viens, kurš tevi sagraus - šķiet, ka tas nav daudz.
  Pirmais šāviens dārdēja... Svetlanu, Andželiku un Olimpiju sprādziena vilnis uzmeta kā milzu vaļa strūklaku. Meitenes nolidoja vairākus desmitus metru un ar basām kājām iegāzās tieši ugunī.
  Meitenes izlēca no turienes, plaucēja un dziedāja. Viņi apšļakstīja ogles ar kailām zolēm.
  Andželika aizkaitināti nošņāca:
  - Vērsi vispirms liek zem cirvja un tad cep! Un mūs vispirms apcepa, un tad zem cirvja!
  Un komjauniete smējās! Bet tad viņa jutās skumji. Es atcerējos, ka viņas draugs tika notverts. Vācieši jauno meiteni izģērba un sāka nest uguni uz viņas kailajām krūtīm. Tik šausmīgas sāpes. Meitene kliedza, un viņas maigā āda bija pārogļojusies. Tie ir fašisti, kuri izrādījās fanātiķi. Viņi pat neuzdeva jautājumus, bet papildus iekurināja uguni zem gūstekņa basām kājām. Galu galā komjaunietis neizturēja spīdzināšanu un nomira no sāpīga šoka.
  Andželika, to atcerējusies, šļakstījās pāri karstajām oglēm. Olimpiskās spēles viņai bija priekšā. Šai ciema meitenei ir miecēta āda, un jūs to nevarat izturēt ar pūtēju. Kāpēc ne supermena meitene? Olimpiskajās spēlēs redzama bazuka ar gliemežvāku, ko nometis nogalināts amerikāņu karavīrs. Viņš paceļ viņu ar kāju un iemet viņu rokās. Un viņš iegrūžas no visa spēka.
  Apvalks lido un trāpa piespiedu ķīniešiem. Daudz kliedzienu un vaidu. Līķu masa. Un nogrieztas ekstremitātes.
  Olipiāda dziedāja senu dziesmu:
  - Un samurajs nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Meitenes beidzot izskrēja no oglēm. Viņu graciozās, basās kājas to saprata.
  Svetlana, tāpat kā vismaigākā no viņām, raustīja un berzēja kailās zoles, cenšoties mazināt niezi.
  Olimpiāde, kas kopš agras bērnības skrēja basām kājām pa sniegu, nepievērsa uzmanību šādam sīkumam.
  Varone meitene dziedāja:
  - Iedomājieties, ka mēs iegremdējāmies svaigā pienā... Atlīdzība ir patiesa!
  Un karotāja paņēma ar kāju nolauztu un diezgan smagu flīžu gabalu. Stingri turot to ar kailiem, meitenīgiem pirkstiem, viņa to grieza un palaida pretī ienaidniekam. Trīs ķīnieši kļuva par nāves upuriem; viņu galvas tika saspiestas.
  Andželika ar apmierinātu skatienu sacīja, šaudama uz ienaidnieku:
  - Mēs esam foršas sievietes!
  Svetlana, lai nedaudz mazinātu niezi apdegušajās vai drīzāk apdedzis kājās, dziedāja:
  - Mūsu tēvzemē ir sievietes,
  Kāpēc viņi joks brauc ar lidmašīnu?...
  Viņiem gods ir vērtīgāks par dzīvību,
  Viņš var viegli nogalināt savu pretinieku!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Es uzreiz saliku viņiem armiju!
  Un Svetlana sāka skricelēt no ložmetēja. Un viņa to darīja ļoti meistarīgi. Lai katrs jūt, ka tas ir karotājs no Dieva! Ja ne no Visvarenā, tad no Marsa noteikti!
  Arī Nataša šāva. Kopā ar Mirabelu viņi bija spiesti atkāpties, paņemot klipus no mirušajiem amerikāņu karavīriem. Meitenes nokrita uz muguras un atšāvās ar kājām - tā viņām izdevās labāk. Un viņi to izdarīja precīzi. Ķīniešu un Āfrikas karaspēka maisījums devās uz meitenēm. Un karotāji sita.
  Nataša dziedāja:
  -Pasaule nav šaha galds...
  Mirabela paņēma šo eju, iznīcinot dzeltenos un melnos algotņus.
  - Un cipari nav apaļa nulle!
  Nataša pievienoja izgriezto dzelteno un melno rindu:
  - Mums uzbrūk melanholija!
  Mirabela izšāva ar Robina Huda precizitāti un čivināja:
  - Un zirgs metas ugunī!
  Meitenes, šaujot pretī, atkāpās aiz mīnu lauka. Ķīniešu un Āfrikas kaujinieki saskārās ar labumiem. Viņi sāka eksplodēt, viņi uzlēca, saplēšot tos, un tas kļuva par asiņainu haosu.
  Tālumā parādījās vairāki Panther-2 tanki. Viņi šauj un baidās bāzt degunu. "Lauva"-2 virzās uz priekšu un arī spļauj uguni. Un šeit ir Rhino liesmas metēja tvertne, sūcas, ar liesmu kūļiem.
  Bet visbriesmīgākais ir "Sturmlev". Viņa raķešu palaišanas iekārta nav īpaši ātra, taču tā ir ellīgi iznīcinoša.
  Nataša čukst:
  - Krievi, krievi - nav mierīgs liktenis! Nu, kāpēc mums ir vajadzīgas grūtības, lai būtu stiprāki?
  Patiešām, viņi cīnās tālu no Krievijas. Bet skaidrs, ka Vērmahts, iekarojis ASV, atgriezīsies, lai nospiestu PSRS. Un amerikāņi ir tik mīļi un mīļi meitenēm.
  Nataša atkal naglas, viņas sitieni, šķiet, liek ķirbjiem un galvām plīst zem lāpstām. Meitenei kājā trāpa šrapnelis. Uz mana apakšstilba uzbriest griezums. Skaistule kraukšķināja kaulu un čivināja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Tajā brīdī Olimpija ar visu savu spēku iemeta granātu uz Šturmlevu. Un padomju meitenēm beidzot paveicās. Bruņu vāciņš atkrita, padomju dāvana ielidoja taisni plašajā mucā. Uz sekundi viss sastinga. Un tad tas uzsprāga. Likās, ka būtu nomesta atombumba. Un vācu tanki izklīda dažādos virzienos.
  Nacisti ieņēma Toronto un rudenī joprojām varēja iekļūt šajā ASV teritorijā no ziemeļiem.
  Amerikāņi lēnām, bet pārliecinoši piekāpās. Viņi bieži padevās un mēģināja noturēt savas pozīcijas.
  Bet vācieši viņus sita gan uz sauszemes, gan jūrā.
  Tagad vēlā rudenī vācieši ieskauj Filadelfiju. Viņi izcīna vienu uzvaru pēc otras un rēc kā ellē.
  Gerda un viņas tanka apkalpe, kā vienmēr, ir vislabākajā veidā. Un, zobus smīdinot, dauzīt amerikāņu tankus, viņš dzied:
  - Tīģera nagi, tērauda spēks,
  Izvirdums...
  Tālumā redzam nacismu,
  No Čingishana Eiropas!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš spiež kursorsviru. Un atkal šaus uz amerikāņiem.
  Tad Šarlote met, un viņas metieni ir precīzi. Un aiz viņas nāca Magda ar Kristīnu.
  Tātad Filadelfija krita. Vācieši virzās tālāk un līdz ziemai ir sasnieguši Ņujorku. Un tur viņi pārspēja ienaidnieku. Un no TA-500 tiks nomestas desmit tonnas smagas bumbas.
  Trūmens pēc tam, kad vācieši ieskauj Ņujorku un Vašingtonu, piedāvāja mieru. Atbildot uz to, prasība pēc beznosacījuma padošanās.
  Janvārī sekoja uzbrukums Vašingtonai. Vācu piramīdveida tanki cīnījās.
  Ceturtajā uzbrukuma dienā garnizons kapitulēja. Un piecas dienas vēlāk ASV kapitulēja.
  Tā beidzās karš Rietumos... Pareizāk sakot, gandrīz beidzās. Vācieši turpināja virzīties uz priekšu, līdz ieņēma visu Latīņameriku...
  Pamiers ar PSRS joprojām bija spēkā. Trešais reihs sagremoja savu laupījumu un izveidoja jaunas divīzijas. Staļins joprojām atjaunoja izpostīto ekonomiku un krāja spēkus.
  Tanku būves jomā PSRS nebija īpaši veiksmīga, izveidojot tikai T-54 transportlīdzekli un nelielu skaitu IS-4 tanku. Ilgu laiku nebija iespējams iegūt pienācīgu automašīnu. Un 1953. gada 20. aprīlī, izmantojot to, ka Staļins nomira 5. martā, Hitlers atkal uzbruka PSRS. Tika mēģināts panākt pasaules hegemoniju.
  Bez Staļina padomju karaspēks pretojās diezgan vāji. Un spēki bija nevienlīdzīgi. Turklāt karā iesaistījās gan Japāna, gan Turkiye.
  Mēnesi vēlāk vācu piramīdveida tanki ielenca Maskavu un ieņēma Kaukāzu. Un pēc trim mēnešiem mēs jau bijām Urālos. Diemžēl spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Turklāt ir atšķirības PSRS vadībā.
  Īsāk sakot, pēc piecu mēnešu kara PSRS beidzot okupēja Trešais Reihs un Japāna.
  Tad šķita, ka cilvēce beidzot ir atradusi vienotību. Bet pasaulē ir divas lielvaras - Trešais Reihs un Japāna. Un Hitlers 1956. gada 20. aprīlī sāk kārtējo karu. Uzbrūk Japānai.
  Un meitenes piedalās cīņā. Gerda ir ragana, kas uzbrūk samurajiem.
  Un meitenes no Sarkanās armijas. Nataša, Aļenka, Mirabela, Marija, Olimpiāde, Svetlana, Augustīna, Aurora. Un tā tālāk. Visām šīm meitenēm ir viena kopīga iezīme - viņas cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi to dara ļoti efektīvi. Viņi sagrauj Japānu... Zem vācu un koalīcijas steku sitieniem samuraji skrien un atkāpjas.
  Gerda un Šarlote kopā cīnās uz piramīdas formas tanka. Meitenes šauj uz japāņiem, dauza mašīnas un dzied:
  - Mēs esam super, super čempioni! Un mēs sagrausim visas kļūdas!
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, atsitās pret japāņu mašīnu un čaukstēja:
  - Es esmu karotājs ar datoru galvā!
  Šarlote arī izšāva, pārgrieza samuraja mašīnu un čīkstēja:
  - Un mana apkārtne, lai tie ir visspilgtākie un foršākie!
  Un arī kā viņš mēli rādīs!
  Meitenes iznīcina Japānu... Samuraji zaudē kolonijas, kuģus un tankus.
  Japānas tehnoloģijas nevar salīdzināt ar vācu tehnoloģijām. Un nacistiem ir vairāk karavīru. Tātad viņi diezgan veiksmīgi virzās uz priekšu. Un samuraji nedara neko citu kā tikai priecājas un izliek zobus. Precīzāk, viņi ir skumji, bet viņi tik un tā atsita zobus.
  Vairākus mēnešus ilgas cīņas, un Ķīna, Indoķīna un citas zemes tika atkarotas. Nacisti izkāpa arī pašā Japānā.
  Tur izvērtās kauja, un nacisti izmantoja kodolieročus. Un tik daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas.
  Jā, samurajiem nepaveicās! Viņi iekrita zem tāda kluba. Pilnīgas beigas!
  Un vispār viss izskatās ārkārtīgi smieklīgi.
  Padomju meitenes noliek samurajus uz ceļiem un piespiež viņus skūpstīt basās kājas.
  Skaistules atceras, kā nacisti viņus pievīla. Un tas ir ļoti forši.
  Alenka un Nataša dzied:
  - Iznīcināšana ir kaislība, lai arī kāda vara būtu! Varas iestādes vienmēr ir dzērušas svešas asinis! Nu sirdī valda mīlestība!
  Un tāpat viņi skāra samuraju. Un kā viņi spiež, un ar ložmetējiem, viņi pļauj līniju.
  Bet Tokija jau bija kritusi... Karš ilga sešus mēnešus un beidzās ar Vērmahta uzvaru.
  Un 1957. gada 1. janvārī vācieši uzbruka Turcijai un arī to sakāva. Pēc tam visas pārējās pasaules valstis tika iekļautas Trešajā Reihā.
  Vienotas impērijas veidošana tika pabeigta. Jau 1947. gadā vācieši izlidoja kosmosā un 1958. gadā, 20. aprīlī, nolaidās uz Mēness. Tā sākās kosmosa paplašināšanās laikmets. Hitlers nomira 1959. gadā, divu dienu laikā līdz viņa septiņdesmitajai dzimšanas dienai.
  Neilgi pirms tam notika referendums par monarhijas izveidi, un fīreram izdevās iecelt mantinieku. Viņš kļuva par vienu no daudzajiem Hitlera dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā.
  Fašistu režīms bija nežēlīgs, bet tas ieviesa kārtību uz Zemes. Pamazām arvien vairāk cilvēku saņēma impērijas pilsonību.
  Attīstoties saskaņā ar plānu un izmantojot zinātnes sasniegumus, Zeme pakāpeniski atrisināja bada, epidēmiju un bezdarba problēmu.
  Dzimstība tika kontrolēta un noziedzība tika veiksmīgi apkarota. 1974. gadā cilvēki lidoja uz Marsu. Un gadu vēlāk uz Venēru. 1979. gadā uz Merkūriju. 1980. gadā uz Jupitera pavadoņiem. Un 1987. gadā viņi nolaidās uz tālākās planētas Plutona. Notika kosmosa izpēte.
  2000. gadā Vācijas un visas planētas Zeme imperators Frīdrihs Trešais un Hitlera dēls piešķīra Trešā reiha pilsonību visiem cilvēkiem uz planētas Zeme. Un tika pasludināta visu rasu un tautu formālā vienlīdzība.
  Un 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz citām pasaulēm.
  2019. gadā tika noslepkavots Frederiks Trešais, un Francs kļuva par jauno imperatoru. Viņa valdīšanas laiks bija īss. Divus gadus vēlāk notika militārs apvērsums, un Hitleru dinastija beidzot krita. Un republikāņi nāca pie varas.
  Tika paziņots par demokrātijas un daudzpartiju sistēmas atdzimšanu. Nacisms pamazām izmira.
  2030. gadā viņš aicināja ievēlēt cilvēka varas augstāko koordinatoru. Tā bija Alenka, karotāja ragana, kurai jau bija vairāk nekā simts gadu. Bet meitene nemaz nenovecoja un gadu gaitā nemainījās. Vienmēr muskuļota un jauna, svaiga un skaista.
  Viņa pavēlēja iznīcināt visus pieminekļus Ādolfam Hitleram un sadedzināt viņa portretus.
  Pēc tam Alenka turpināja izplešanos kosmosā... Simts gadu laikā cilvēki apmetās pāri pusei galaktikas.
  Tad izcēlās karš ar fluoru elpojošu civilizāciju. Bet tas nemaz nav tik biedējoši. Uzvarēja zemieši, kuriem bija progresīvākas tehnoloģijas.
  Un pēc pāris gadsimtiem visa galaktika kļuva par cilvēku un vairākas blakus esošās.
  Un tagad vēl simts gadi, un viņi atklāja veidu, kā ceļot laikā. Un izvest cilvēkus no viņu pagātnes, pirms viņi mirst. Un pēc tam nomainiet tos ar biomodeļiem.
  Tātad Hitlers tika izvests pirms viņa nāves un pārvests uz nākotni. Tur notika visu laiku un tautu lielākā diktatora tiesa. Viņi nolēma viņu atzīt par vainīgu šaušalīgos noziegumos un piespriest viņam miljardu gadu cietumā, jo nāvessods nevar pastāvēt humānā supercivilizācijā.
  Hitlers tika atjaunots, pārvēršot viņu par apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu, un nosūtīts uz koloniju, kur tika ieslodzīti citi nacistu noziedznieki, kuri arī kļuva par bērniem.
  Tur viņi mācījās, strādāja, dzīvoja aiz restēm.
  Tiem, kuri uzvedās labi, tika radīti vieglāki apstākļi: viņi tika vesti ekskursijās un pasniegti grezni ēdieni. Jaunajiem ieslodzītajiem dzīve bija laba: atsevišķas kameras ar gravitācijas kamerām, vannas istabas un datori, sporta zāles un brīvais laiks.
  Tiesa, brīvā laika bija maz un nācās fiziski strādāt - ergoterapija noziedzniekiem. Bet tas nav biedējoši jaunā ķermenī.
  Ādolfs Hitlers bija zēns un nepieauga. Bet tajā pašā laikā es biju fiziski vesels, jutos lieliski, man bija lielisks galds. Arī ieslodzītajiem ir cilvēktiesības.
  Laiku pa laikam par labu uzvedību bijušais fīrers tika uzņemts uz zvaigžņu kuģiem un ļāva apmeklēt citas pasaules.
  Laika gaitā darba terapija samazinājās, un jautrība un spēles laiks palielinājās.
  Pagāja gadsimti. Cilvēce ir izplatījusies visā Visumā. Un tā beidzot sekoja amnestija un fīrers tika atbrīvots. Atšķirībā no daudzajiem upuriem viņš nemaz necieta. Tikko bija sācies jauns liels karš ar tauriņu civilizāciju no cita Visuma, un bijušais fīrers brīvprātīgi iesaistījās armijā. Un viņa komandieris bija burvīgā Gerda, kas, tāpat kā visi cilvēciskās, universālās impērijas iedzīvotāji, bija nemirstīga un mūžīgi jauna.
  
  
  Ģenerālsekretārs ŠELEPINS
  Vēsture ir nedaudz mainījusies, un Leonīda Iļjiča Brežņeva slepkavības mēģinājums notika 1965. gadā un izrādījās veiksmīgs. Jaunais VDK priekšsēdētājs Šelepins kļuva par ģenerālsekretāru. Pagaidām Kosigins palika premjerministra amatā. Šelepins ķērās pie skrūvju pievilkšanas un lietu sakārtošanas. Darba diena tika pagarināta un ieviesti bargāki sodi, tostarp cietums par kavēšanos darbā un darba normu neievērošanu.
  Staļins tika reabilitēts un atjaunots personības kults. Un daudz citu skrūvju pievilkšanas piemēru. Cīņa pret dzeršanu un Kosigina reforma.
  Un tad cenu reforma.
  PSRS Brežņeva laikā attīstījās vēl ātrāk nekā reālajā vēsturē, un Šelepins, apvienojot tirgus ekonomikas elementus un skarbo staļinisko pātagu, sasniedza ievērojamus rezultātus. Turklāt Šelepins, ņemot vērā dzimstības samazināšanos, ieviesa drakoniskus nodokļus vecpuišu, bezbērnu ģimenēm un ģimenēm ar vienu bērnu. Aborts tika aizliegts, un kontracepcijas līdzekļi praktiski netika pārdoti.
  Bērnu pabalsti ir palielināti.
  Tas arī izraisīja augstāku dzimstību, īpaši PSRS Krievijas reģionos. Iedzīvotāju skaita pieaugums bija daudz lielāks nekā reālajā vēsturē.
  Šelepins arī palielināja savu militāro potenciālu, pārspējot ASV kodolenerģijas un arī parasto ieroču jomā. Un vēl bija Vjetnama... ASV autoritāte pasaulē kritās, un valsts iekšienē radās kolosālas grūtības.
  Sākās detentes politika... To pavadīja straujāka ekonomiskā izaugsme PSRS. Šelepina skarbā vadība deva labākus rezultātus nekā Brežņeva gausais stils. Un iedzīvotāju skaits pieauga ātrāk...
  PSRS arvien vairāk iekļuva Āfrikā, un 1979. gadā nosūtīja karaspēku uz Afganistānu.
  Un 1980. gada Maskavas olimpiskās spēles bija kolosāls triumfs! Vairāk nekā simts piecdesmit padomju olimpiešu tika apbalvoti ar zeltu.
  Un tad uzbruka padomju armija un Irāna, kur varu sagrāba Khomeni.
  Viņi diezgan ātri sakāva irāņus, taču cieta dažus zaudējumus.
  Daļa Irānas kļuva par PSRS daļu. Tur, kur dzīvoja etniskie azerbaidžāņi, viņi pievienojās Azerbaidžānai. Turkmenistāna saņēma daļu, un kurdi pēc referenduma kļuva par padomju sociālistisko republiku.
  PSRS paplašināja savas robežas pirmo reizi kopš 1945. gada. Daļa Irānas kļuva par irākiešu valsti, un Sadams Huseins pievienojās Varšavas paktam.
  Tad Afganistānas ziemeļi ar uzbekiem un tadžikiem ienāca PSRS.
  Tad notika karš ar Pakistānu - PSRS un Indiju. Tika ieņemta liela teritorija.
  Dažus gadus vēlāk notika referendumi, un Pakistāna, kā arī Irānas dienvidi un Afganistāna kļuva par PSRS daļu.
  Dienvidslāvijā izcēlās pilsoņu karš, un to arī okupēja padomju karaspēks, un pēc tam Albānija. Pēc tam šīs valstis arī iestājās Varšavas paktā.
  ASV bija krīzē, īpaši Reigana laikā. Starp melnādainajiem un citiem krāsainiem cilvēkiem bija masu nemieri. Ekonomika kritās vēl vairāk.
  Tālajā 1977. gadā PSRS pieņēma jaunu konstitūciju, kas padarīja valdības formu, ko pārstāv PSRS priekšsēdētāja amats, autoritārāku. Un republiku atdalīšanās no Savienības ir aizliegta.
  Un 1988. gadā notika pirmās prezidenta vēlēšanas padomju impērijas vēsturē!
  Protams, Šelepins tos uzvarēja... Iegūstot gandrīz simts procentus. PSRS sasniedza pašu attīstības virsotni. 1990. gadā Irākas karaspēks ieņēma Kuveitu, Saūda Arābiju, Bruneju, Apvienotos Arābu Emirātus, Omānu...
  Naftas cenas strauji kāpušas...
  Krīze ASV ir saasinājusies. Jaunais prezidents Bušs burtiski satracināja likteņa triecienus. Melnie sacēlās... Un pēc Bila Klintona ievēlēšanas 1992. gadā ASV pilnībā sašķēlās...
  Tur sākās pilsoņu karš un slaktiņi.
  1993. gadā Šelepins atkal uzvarēja PSRS prezidenta vēlēšanās.
  1995. gadā padomju karaspēks okupēja Aļasku un mēnesi vēlāk tur sarīkoja referendumu par pievienošanos PSRS...
  Līdz ar to tika īstenots vēl viens sapnis - atgriezt Aļasku, protams, stulbi pārdotu, Krievijai.
  Šķita, ka viss ritēja pēc plāna... 1997. gadā padomju karaspēks okupēja Somiju un tur sarīkoja referendumu par iekļaušanu PSRS sastāvā. Tādējādi tika organizēta vēl viena padomju republika.
  Tas tomēr bija rupji!
  Tad Saūda Arābijā vēl bija kaujas, kad izcēlās islāmistu sacelšanās, taču tās ātri tika apspiestas.
  1998. gadā Šelepins tika ievēlēts uz trešo termiņu.
  PSRS uzbruka Turcijai, īpaši kopš NATO sabrukuma. Un viņš pievienoja viņu savai komandai.
  2000. gadā Šelepins beidzot nodzīvoja ilgu un notikumiem bagātu mūžu, valdīja PSRS 35 gadus, pārspējot Staļina iepriekšējo rezultātu, un nomira.
  Varas sistēma bija diezgan stabila un autoritāra. Priekšsēdētāja vietnieks mantoja pilnvaras līdz jaunām vēlēšanām. Un tas kļuva par Genādiju Zjuganovu. Kas izveidoja labu aparatūras karjeru.
  PSRS kādu laiku neveica konfiskāciju... Pēc krīzes Eiropa pati iekļuva CMEA un Varšavas paktā.
  Taču attiecības ar Ķīnu ir pasliktinājušās. Sāncensība kļuva spēcīgāka.
  Pašā PSRS, pateicoties demogrāfijas politikai, dzimstība saglabājās ļoti augsta. Bet tas izraisīja pārapdzīvotību un pārtikas trūkumu.
  Plānveida ekonomika jau tā pastāvīgi bija deficītā. Un, lai gan rūpniecībā tehnoloģiju attīstība un jaunu rūpnīcu celtniecība ļāva kaut kā cīnīties ar preču deficītu, lauksaimniecībā ar piespiedu metodēm un traktoriem palielināt apjomus ir daudz grūtāk. Uzlabot lauksaimniecību nav tik vienkārši.
  2003. gada vēlēšanās Zjuganovs tika ievēlēts ar vairāk nekā deviņdesmit deviņiem procentiem. Bet bija dažas problēmas... Īpaši ar pārtiku.
  Un nav kur nopirkt - Eiropa ir kļuvusi sociālistiska, ASV ir iegrimusi pilsoņu karā. Brazīlijā un Argentīnā neko daudz nevar dabūt. Protams, ir problēmas.
  PSRS nonāca nelielā pārtikas krīzē. Kas drīz kļuva hronisks, bet 2008. gadā Zjuganovs atkal tika ievēlēts par prezidentu. Diktatora pozīcija izrādījās stabila. Bet pārtikas trūkums kļuva akūtāks... 2011. gadā PSRS tika samazināti bērnu pabalsti un atkal legalizēti aborti.
  Viņi sāka cīnīties pret ļoti augsto dzimstību, īpaši PSRS musulmaņu reģionos. Tajā pašā laikā padomju militārā mašīna cīnījās Āfrikā un izspieda Debesu impēriju no Indoķīnas. 2013. gadā Zjuganovs tika atkārtoti ievēlēts atkārtoti.
  Taču šoreiz procents bija nedaudz mazāks. PSRS ietvaros pastiprinājās tieksme pēc demokrātijas. Cilvēki gribēja vairāk brīvības. Zjuganovs ieteica:
  - Atļausim pāris spēles!
  Un vēl divi faktiski reģistrēti: LDPSS un SDPSS. Viņi sāka spēlēt demokrātijas līdzību. Zjuganovs medijiem deva nedaudz lielāku brīvību.
  2018. gada vēlēšanās pret Zjuganovu cīnījās divi kandidāti: Ksenija Sobčaka un Vladimirs Žirinovskis. Pirmo reizi vēlēšanas notika uz alternatīviem principiem. Un negaidīti Zjuganovs gandrīz zaudēja jaunajai Ksenijai Sobčakai, kura saņēma divdesmit deviņus procentus balsu, gandrīz piespiežot otro kārtu.
  Pēc tam visi bija pārliecināti, ka PSRS ir demokrātija. Televīzijas ekrānos parādījās kailas meitenes un asiņainas asa sižeta filmas.
  Ārpolitikā pasliktinājās attiecības ar vienīgo reālo PSRS konkurentu Ķīnu. Kāpēc divi putni nevar saprasties uz vienas planētas?
  ASV atrodas dziļā lejupslīdē un nevar spēlēt nozīmīgu lomu. Un Aļaska ir padomju valoda. Viss ir tik apturēts...
  PSRS joprojām ir deficīts un pārtikas krīze, lai gan militāri rūpnieciskais komplekss strādā ļoti labi.
  Un tagad, 2023. gadā, Krievijā notiek jaunas prezidenta vēlēšanas... Vēl demokrātiskākas, un tās negaidīti uzvar... pasaules čempions boksā Sergejs Kovaļovs. Bet tas ir cits stāsts!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOVS - KRIEVIJAS PREZIDENTS
  Vienā no vēstures alternatīvajām norisēm 1996. gada vēlēšanās trešo vietu ieņēma nevis Ļebeds, bet gan Vladimirs Žirinovskis. Būtībā reālajā stāstā visi to gaidīja.
  Kurš gan būtu domājis, ka pēc Ļebeda vadītās KRO neveiksmes parlamenta vēlēšanās viņš uzstāsies tik spēcīgi Krievijas prezidenta vēlēšanās? Bet Žirinovskis tik un tā sīvas konkurences apstākļos toreiz ieņēma otro vietu, un viņam bija vismaz desmit procenti. Tātad... Jebkurā uzvarā un sakāvē ir nejaušības un veiksmes elements.
  Tāpat kā Zelenska triumfs Ukrainā, Lukašenko Baltkrievijā un Putina triumfs Krievijā. Tāpat kā paša Žirinovska panākumi 1993. gadā.
  Bet tad Gulbim lietas kļuva sliktākas. Turklāt Žirinovskis asi izteicās televīzijas debatēs, draudēja Jeļcinu pakārt un teica, ka dome paklausīs tikai viņam. Un viņš ļoti labvēlīgi salīdzināja sevi ar Hitleru - atgādinot šī lielā diktatora sasniegumus!
  Kā septiņos gados ekonomika pieauga divarpus reizes, pazuda bezdarbs un pusotru reizi pieauga dzimstība. Noziedzība ir samazinājusies trīs reizes. Un tā būs Žirinovska vadībā! Kas attiecas uz visu pārējo, tad Žirinovskis neorganizēs genocīdu un necīnīsies ar ASV! Un kodolieroči pasargās jūs no jebkuras agresijas!
  Tas viss summējās, un Žirinovskis guva piecpadsmit procentus, ar lielu pārsvaru ieņemot trešo vietu.
  Un Jeļcina rindās bija panika: viņi bija nepareizi aprēķinājuši. Ko darīt? Viņi mēģināja piesaistīt Žirinovski savā pusē. Bet komunisti Vladimiram Volfovičam solīja daudz vairāk: viņam personīgi Drošības padomes sekretāra amatu un prezidenta palīgu militārajos jautājumos un vēl piecus amatus valdībā. Tostarp ārlietu ministrs Mitrofanovam un iekšlietu ministra amats Abaļcevam.
  Protams, Jeļcins nevarēja tik daudz solīt. Pārāk daudz amatu jau ir samaksāts.
  Jeļcina komandā varēja uzaicināt tikai piekto vietu ieguvušo Ļebedu, bet Javļinskis bija pret abiem prezidenta kandidātiem.
  Un tad Jeļcins piedzīvoja sirdslēkmi no emocionālā nemiera pārslodzes. Nav spēka celties un veikt revolūciju.
  Īsāk sakot, Zjuganovs uzvarēja otrajā kārtā, un notika varas maiņa. Un inaugurācija sakrita ar čečenu iebrukumu republikas galvaspilsētā Groznijā.
  Bet kaujinieki bija iesprostoti. Lielākā daļa no tiem tika iznīcināti uzbrukuma laikā Groznijai. Pēc tam kaujinieki Jandarbijeva vadībā atkal lūdza žēlastību. Bet Žirinovskis uzstāja uz kara turpināšanu. Un Zjuganovs to apstiprināja. Partizānu karš turpinājās vairākus gadus, bet tad teroristi pamazām izsīka. Krievijā komunistu valdīšanas laikā sākās augšupeja, sāka strauji attīstīties ekonomika.
  Plānoto metožu un tirgus elementu kombinācija deva iespaidīgus rezultātus. Un ekonomika strauji auga. Zjuganovs tika viegli ievēlēts uz nākamo termiņu, un pēc tam viņš grozīja konstitūciju, kas ļāva viņam neierobežotu skaitu reižu kandidēt uz prezidentu. Tas ir tas, kas tika nostiprināts referendumā. Un 2004. gadā Žirinovskis tika arestēts, un viņa partija tika aizliegta. Zjuganovs tika galā ar saviem politiskajiem oponentiem. Attiecības ar Rietumiem ir diezgan saspringtas. Un 2014. gadā Krievija arī sagrāba Krimu. Tā rezultātā atsākās aukstais karš . Un Krievijai tika piemērotas sankcijas. Bet Zjuganovs Krievijas sastāvā iekļāva arī Ukrainas dienvidaustrumus. Un paplašināja impēriju. Tas izraisīja sadursmes. Pēc Trampa nākšanas pie varas situācija kļuva vēl sarežģītāka. Krievija ir izcīnījusi karu Sīrijā un izveidojusi bāzi Venecuēlā. Situācija bija uz kodolkara sliekšņa. Tad Rietumi piedāvāja iespēju gāzt komunistus no varas.
  Tomēr vienkārša Zjuganova noņemšana ir maz lietderīga. Jums ir jāievieto savs vīrietis. Un tad Nataša Sokolova tika izvirzīta 2020. gada prezidenta vēlēšanām!
  Nataša Sokolovskaja ir tāda meitene, kas var uzvarēt jebkuru pretinieku. Un viņš nekad nepadosies. Ka kāds vecis Zjuganovs ir pret viņu. Kurš ir nepārprotami slims un jau divdesmit piecus gadus runā to pašu.
  Un šeit ir intriga. Turklāt Nataša ir četrdesmit gadus jaunāka par Zjuganovu un ļoti skaista!
  Un Krievijas ekonomika atkal ir krīzē un tiek ražots daudz nevajadzīgu preču. Nataša ir arī Krievijas Federācijas varone kā karotāja. Viņa, protams, var konkurēt ar veco, slimo, garlaicīgo diktatoru. Turklāt Zjuganovs kļuva pārāk konservatīvs un saspieda privātos tirgotājus, tā ka daudz ko trūka. Īpaši tad, kad tika apspiesta privātā tirdzniecība. Pat sviests un ziepes kļuva reti, un atkal parādījās kuponi daudziem produktiem. Zjuganovam kļūstot vecākam, viņš kļuva arvien dedzīgāks kapitālisma ienaidnieks.
  Un viņš prasīja vairāk sociālisma!
  Nataša Sokolovskaja solīja atgriezt preču pārpilnību par zemām cenām, konkurenci un privātīpašumu. Un vispār, atdodiet īstu demokrātiju, arī lelles nodošanu! Nu, tauta, nogurusi no mediju kontrolētās cenzūras tirānijas trūkuma, to visu dedzīgi atbalstīja. Un Nataša viegli savāca divus miljonus parakstu! Viņa devās cīņā ar saukļiem: "Esi brīvs un kļūsti bagāts!"
  Meitene bija ļoti kareivīga, un uz mītiņu ieradās tikai bikini un basām kājām.
  Skaistule, zibinot savus kailos papēžus, čivināja:
  - Izņemsim komisārus no rūpnīcām! Lai katra rūpnīca pieder strādniekiem! Un zeme ir zemniekiem!
  Un viņa ir ļoti uzmundrināta meitene! Un viņas muskuļi ir kā liets tērauds.
  Un kā viņš dzied;
  Es esmu miera un kara piekūns,
  Dzimis zem spožākās zvaigznes...
  Uzticīgie tēvzemes dēli -
  Mīlestība - lieliska, īsta!
  
  Mēs radīsim skaistu pasauli,
  Kurā tagad būs laime...
  Lai ķerubu saule spīd,
  Svētā, paaugstinātā Krievija!
  
  Mēs sasniegsim savus sapņus
  Visumā nebūs skaistākas lietas!
  Zēns pacels zobenu un tu,
  Lai laime ir tava vieta!
  
  Un visuma skaistumā,
  Laiks iemirdzēties manai lielajai Tēvzemei!
  Lai gan meitene skrien basām kājām,
  Tici man, mēs drīz dzīvosim komunismā!
  
  Augsto kalnu skaistuma varenība,
  Un zelta stepes ar smaržīgu paklāju!
  Mēs slaucīsim atkritumus no Visuma
  Ticiet man, mēs nenožēlosim savu dzīvi!
  
  Un viss pasaulē būs labi,
  Galu galā komunisms uzvarēs visur!
  Kam rokās kalts,
  Kuram gan labāk patīk ložmetējs un lodes!
  
  Tas, ko mēs darām, turpināsies mūžīgi,
  Celsim pilsētas, jokojot uz Marsa!
  Slāvi ir šausmīgi spēcīgi,
  Mēs teiksim pasaules cilvēkiem - sveiki!
  
  Asinis, kas plūst, ir paredzētas sējai,
  Kam aug mīlestības sēklas!
  Lai tas nāk par labu ikvienam zemmēness pasaulē,
  Neesiet tikai papagaiļu bruņinieks!
  Pēc šādām dziesmām var dejot, lēkāt un lēkāt ar basām kājām. Un meitene vispār ir brīnišķīga un superklase! Šeit viņa ar plikiem kāju pirkstiem saplēsa Zjuganova portretu.
  Komunisti rūc, un tauta priecājas: visi grib pārmaiņas! Demokrātijas ir vairāk gan ekonomikā, gan politikā.
  Lai var ņirgāties par diktatoriem un finanšu lielvārdiešiem medijos. Arī Krievijas Federācijas Komunistiskā partija kļuva cilvēku ienīda. Viņi ar nostalģiju atcerējās Jeļcina laikus, kad veikali bija pilni ar precēm, bet televīzijā rādīja kailas sievietes un interesantus politiskos šovus. Tas bija tik labi!
  Daudzi atcerējās interesanto politiku un nemierīgo parlamentu. Nav kā tagad - kad domē ir tikai komunisti un viņi visu laiku balso par!
  Visi bija noguruši no Zjuganova un cilvēki, kuri dzīvoja arvien sliktāk un vēlējās pārmaiņas!
  Skaistā Nataša Sokolova to apsolīja! Ka būs pārmaiņas un jauni sasniegumi. Ka krievi ne tikai pirmie lidos uz Marsu, bet arī dzīvos labāk nekā ASV. Un ka viņa pārvietos kalnus! Un kalni izkusīs un meži degs!
  Bet tagad jau notiek vēlēšanu kampaņa. Meitene uzņem apgriezienus. Un pat čīkst:
  - Es būšu kā Gagarins! Un sola zelta kalnus!
  Un kā tas sāk lēkt. Īsāk sakot, vēlēšanas notika un Nataša Sokolovska kļuva par jauno prezidenti!
  Zjuganovam bija sirdstrieka! Un Nataša ieteica:
  - Izveidosim vienotu valsti ar Ameriku!
  Un notika referendumi, un radās kopēja impērija!
  Šeit pasaka beidzas, un labi tiem, kas klausījās!
  CARS ALEKSEJS NIKOLAJEVIČS - LIELAIS
  Vēl viens AI, kad 1905. gada 5. janvārī tika veikts cara Nikolaja II mēģinājums. Un tikai ar dažiem centimetriem nepietika, lai ķeizaru notriektu skrotis. Bet ja tikai mazliet... Cars nomira un viņa dēls Aleksejs Nikolajevičs Romanovs kļuva nomināli par monarhu. Un Nikolajs Aleksandrovičs Romanovs tika iecelts par reģentu zem viņa. Cilvēks ar neparastu inteliģenci, stingrs un spēcīgas gribasspēks.
  Jaunā imperatora pirmie soļi bija Kuropatkina aizstāšana ar Brusilovu un Roždestvenski ar Nebogatovu.
  Krievijas pozīcija karā ar Japānu bija sarežģīta. Portarturs jau ir nokritis. Taču spēki Mandžūrijā joprojām ir nozīmīgi. Turklāt Krievijas karaspēka kvalitāte paaugstinājās līdz ar atlasīto pulku ierašanos no Krievijas Eiropas daļas.
  Bet japāņi, gluži pretēji, nolika savus labākos pulkus iepriekšējās kaujās un netālu no Portartūras.
  Tātad Kuropatkinam bija visas iespējas Mukendas kaujā. Tikai pats Kuropatkins bija nesvarīgs komandieris.
  Bet Brusilovs patiešām ir lielisks militārais talants. Un gatavs cīnīties ar aptuveni vienāda spēka ienaidnieku. Bet krievu karavīriem ir labāka šautene nekā japāņiem, un paši karaspēki būs labāki.
  Brusilovs kaujai gatavojās labi. Nosedza flangus un devās aizsardzībā. Un viņš sevi nostiprināja. Viņa kaujas plāns bija vienkāršs: nogurdināt japāņus aizsardzībā un pēc tam, kad viņi bija pārguruši, atrisināt lietu ar vienu pretuzbrukumu.
  Brusilovs, protams, ir stratēģis, bet Kuropatkins nav.
  Un kauja sākās februārī un ilga divas nedēļas. Cita starpā Brusilovam bija zināšanas, vesels bataljons skaistu meiteņu. Viņu steidzīgi savervēja no vientuļiem vīriešiem un jaunām skaistulēm, mēnesi apmācīja un iemeta kaujā.
  Interesantākais ir tas, ka visas meitenes bija basām kājām. Un tas deva viņiem spēku no Mātes Zemes un padarīja viņus neievainojamus pret lodēm un šāviņiem.
  Meitenes komandēja Anastasija Orlova un viņas četras palīdzes: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Apņēmušās aizstāvēt un izrakušas ierakumus, meitenes gaida japāni... Un tad samuraji rāpjas iekšā biezās ķēdēs. Artilērija sāk šaut.
  Un meitenes paņēma rokās Mosin šauteni. Un šaudīsim no attāluma uz japāņiem.
  Viņi ir asi karotāji, daudzi no viņiem ir Sibīrijas mednieki. Viņi cīnās ar plikām kājām, neskatoties uz februāri, īsos svārkos un vaļā vēderā.
  Viņi izšauj šāvienus un dzied paši sev:
  - Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā,
  Mūsu lielais karalis ir vienkārši Aleksejs,
  Tu esi cienīgs dēls, zini Nikolaju,
  Un sirds ir vēl patiesāka par prātu!
  Karotāji šauj precīzi un tālumā izsit japāņus.
  Anastasija izšauj un saka:
  - Tēvzemei skaists sapnis!
  Nākamā Nataša šauj, izsit japāni un kliedz:
  - Mūsu svētajai Krievijai!
  Zoja šauj, notriecot ienaidnieku un šņācot:
  - Nē, ienaidniekam ir iespēja!
  Viņš šauj precīzi, un Augustīns:
  - Nākamajām paaudzēm!
  Punčs un Svetlana, notriecot divus japāņus:
  - Par svētajiem vārdiem!
  Lieki piebilst, ka karotāji: tiešām forši!
  Un japāņi ložņā ar smagiem zaudējumiem. Lai gan viņi tuvojas. Bet meitenes šauj precīzi un bez apstājas. Viņi šauj un šauj. Viņi šauj un šauj. Un viņi mani nepieviļ. Un, kad samuraji pienāca ļoti tuvu, meitenes sāka mest granātas ar basām kājām. Un viņi demonstrē savu neelastību.
  Un basas kājas meta samurajiem letālas lietas. Un tagad japāņi kļūst par pārmaiņām. Viņu impulss vājinās. Un, kad viņi tuvojas, karotāji viņus sagaida ar zobeniem un durkļiem. Viņi piebeidz pēdējo samuraju.
  Un viņi dzied ar ļoti entuziasma pilnu izskatu.
  Nogurdinājuši japāņus aizsardzībā, Krievijas karaspēks Brusilova vadībā uzsāka izšķirošu ofensīvu un padzina japāņus uz dienvidiem. Brusilovs, atšķirībā no Kuropatkina, rīkojās izlēmīgi un samuraju vadīja neapstājoties. Un viņam izdevās uzreiz sagūstīt Portartūru tieši uz ienaidnieka pleciem.
  Pilsētā ielauzās Anastasijas Orlovas ērgļu bataljona baskājās meitenes.
  Viņi metās cauri Portarturam un ar kailiem kāju pirkstiem šāva un meta ienaidnieku ar granātām.
  Un viņi saspieda japāņus ar zobeniem. Ko viņi domāja, ka viņi Portartūru sagrāba ar nodevību? Bet lūk, velns divi! Krievu karavīri atgūst šo pilsētu.
  Un ja mūsu sievietes cīnās! Tas parasti nozīmē, ka viņi jūs nepievils!
  Un viņi nocirta japāņus.
  Un ieslodzītie ir spiesti mesties ceļos un skūpstīt sieviešu kailās, putekļainās pēdas.
  Viņi kļūst paklausīgi, un viņiem tas pat patīk.
  Viens samurajs ne tikai laizīja Natašas zoles ar mēli, līdz tās spīdēja, bet arī pacēlās augstāk. Meitene ļāva viņam ar mēli apstrādāt sievišķības dimantu.
  Pēc tam viņa murrāja gluži kā kaķis.
  Karotāji paveica lielisku darbu. Un tagad gūstekņu kolonnas tiek padzītas. Kur pazudis Japānas cīņasspars?
  Portarturs nokrita. Un tad Brusilova krievu armija pārcēlās uz Koreju.
  Un Anastasijas bataljons skrien pa priekšu. Viņi pa ceļam sagrābj samurajus, un meitenes piespiež viņus uz ceļiem.
  Un viņi skūpsta savus putekļainos papēžus un iedegušos apakšstilbus.
  Cīņa ar karavīriem. Un smieklīgi.
  Anastasija, lecot un metot ripas ar kailiem pirkstiem, jautāja Natašai:
  Vai ir forši cīnīties?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Tik labi cik var būt?
  Anastasija piemiedza ar aci:
  - Kā tas ir, kad tu lieto mēli pie puncītes?
  Nataša sirsnīgi atbildēja:
  - Vienkārši super!
  Tāpēc viņi iznīcināja vēl vienu japāņu bataljonu. Viņi sasēja ieslodzītos.
  Pēc tam ar baso kāju pirkstiem deva viņiem kārtīgas plūmes degunā!
  Un meitenes sagrauj samuraju un Brusilova armiju, viss turpinās un turpinās un palielina impulsu.
  Krievijas armija sasniedza Korejas dienvidus. Un iekaroja pussalu.
  Daļa krievu eskadriļas tika sagrauta Portarturā. Un krievu inženieri sāka celt kuģus un tos atjaunot.
  Neskatoties uz pilnīgu samuraju sakāvi uz sauszemes, karš joprojām turpinājās. Jūrā japāņi bija spēcīgāki. Bet tad nāca Ņebogatovs. Pa ceļam viņš prasmīgāk vadīja eskadriļu uz Portartūru. Un tā krievu armāda tika nostiprināta. Šeit eskadra arī aizgāja no Melnās jūras.
  Nebogatovs spēka ziņā bija zemāks par japāņiem, taču ne pārāk. Patiesībā Krievijas kuģu kvalitāte nav sliktāka. To skaits ir nedaudz mazāks. Bet čaumalas ir vairāk bruņas caurdurošas.
  Nebogatovs devās jūrā. Togo deva kauju. Bet izrādījās, ka ne visi krievu šāviņi uzsprāgst - šaujampulveris ir jēls! Mitrums ir augsts.
  Taču Ņebogatovs eskadronu laikus pagrieza atpakaļ uz Portartūru un nezaudēja nevienu kuģi.
  Mums bija jāpavada laiks, nomainot čaulas un papildinot spēkus. Līdz eskadra ieradīsies no Melnās jūras.
  Karš ievilkās, tāpat kā tā izmaksas. Abas puses gribēja panākt mieru. Bet japāņi joprojām ieņem dominējošu stāvokli jūrā.
  Bet čaumalas ir nomainītas, un Melnās jūras flote ir audzināta. Un tajā pašā laikā arī baskāju meitenes pievilka sevi.
  Un kuģis ar meitenēm pilnā ātrumā devās kaujā. Meitenes ar kailām kājām bikini uzlēca un riņķoja ap ieročiem. Viņi mērķēja ar ieročiem un šāva.
  Skaistules apšaudīja un nocirta vācu kuģus. Viņi to darīja ar mežonīgu niknumu. Karotāji bija ļoti seksīgi un muskuļoti. Nekas nav salīdzināms ar viņiem. Japāņi nevar cīnīties ar tādām meitenēm.
  Un čaulu trāpītās caurules krīt.
  Un karotāji pielec un kliedz:
  - Mēs esam superklases meitenes!
  Un viņi rāda mēli! Un viņi nošauj sevi, neļaujot samurajam aizbēgt. Viņi reaģē agresīvi. Bet viņi saņem atbildi no skaistulēm. Japāņu kreiseris jau grimst. Un meitenes lec un krata basām kājām. Viņi ir tik lieliski zagļi. Ko nekas nevar apturēt.
  Karotājas meitenes cīnās un lec. Un viņi samurajus notriec ar šāviņiem. Un tajā pašā laikā viņi joprojām čīkst.
  Nataša kliedz:
  - Lielais cars Aleksejs! Viņš būs ļoti gudrs!
  Zoja smaidīdama un šaudīdama piebilda:
  - Viņš ir gudrākais pasaulē! Tas būs ļoti brīnišķīgi!
  Tāpēc Augustīns, šaujot uz japāņiem, dziedāja līdzi:
  - Gudrākais būs!
  Nākamā Svetlana izšāva, sagraujot ienaidniekus un rūcot:
  - Aleksejs ir foršs!
  Anastasija izšāva un teica:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un viņš sitīs arī tevi! Meitenes ir tik pārsteidzoši foršas. Un viņi samurajus sagrauj gabalos!
  Un tad japāņu līnijkuģis tika nogremdēts. Un samurajiem tas kļuva ļoti biedējoši.
  Un meitenes vienkārši skraida gandrīz kailas un basām kājām. Un viņi zibina savas skaistās kājas. Viņi parasti ir brīnišķīgi zagļi.
  Un tie izskatās visveselīgākie un miecētākie.
  Viņi sit samurajus...
  Uzbrūk arī citam līnijkuģim. Tas noderēs Togo flotei, ļoti saspringts. Un Melnās jūras kuģi piebrauca. Viņi raida šāviņu pret ienaidnieku.
  Nataša un Zoja norādīja savus divpadsmit collu ieročus. Un kā viņi šaus ar mežonīgu neprātu. Un līnijkuģis paņems pat vienu sitienu un sadalīsies.
  Nataša un Zoja pielec un krata basās kājas un rēc:
  - Mēs esam raganas un skaistu skaistumu vairs nav!
  Un meitenes rāda mēli. Un kā viņi tevi izdrāž, tas kļūst ļoti sāpīgi.
  Viņi šāva uz Togo kuģi, tā bruņas pārsprāga, it kā tērauds būtu uzvārījies.
  Un tā kuģis pārņēma un nogrima.
  Nataša un Zoja dziedāja:
  - Rus' smējās un raudāja un dziedāja! Tāpēc viņa ir Svētā Krievija!
  Un atkal meitenes ņems un lēks augšā!
  Un tad Augustīnam un Svetlanai trāpīs kā no divpadsmit collu lielgabala. Tātad kuģis aizvedīs no Togo, sadalīsies un nogrims!
  Meitenes rāda degunu. Viņi noķēra pašu Togo. Un viņi piespieda skaistas meitenes skūpstīt viņu kailās, noslīpētās kājas. Togo iesita karotāju kailos papēžus un laizīja lūpas. Acīmredzot viņam patika...
  Nu meitenes super, protams!
  Un vispār augstākās klases klaips! Un viņi piemiedz ienaidniekam, sakot, ka mums nav nekas pretī darīt kaut ko nopietnāku!
  Japānas flote ir nogremdēta. Un Brusilovs un viņa komanda sāka nolaisties pašā Japānā.
  Tātad Krievijai būs vēl viena liela province uz salām. Un pats Krievijas valdnieks kļūs par japāņu Mikado.
  Tajā pašā laikā draudi no Uzlecošās saules zemes tiks novērsti uz visiem laikiem. Un karaliskā armija tiks papildināta ar kareivīgiem un drosmīgiem karavīriem.
  Tātad bija iemesls pilnībā iekarot Japānu. Un karaspēks tika pārvietots uz metropoli.
  Meitenes un viņu bataljons devās kaujā ar samurajiem uz sauszemes. Meitenes samuraju sagaidīja ar mērķtiecīgiem šāvieniem, zobeniem un granātu mešanu basām kājām.
  Skaistā Nataša ar basu kāju meta citronu un čīkstēja:
  - Par caru un tēvzemi!
  Un viņa šāva uz japāņiem.
  Arī krāšņā Zoja ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Par pirmizsaukto krieviju!
  Un viņa arī trāpīja samurajam.
  Te rudmatainais Augustīns dunkāja un čīkstēja:
  - Slava mātei karalienei!
  Un viņa arī caurdūra ienaidnieku.
  Arī Anastasija palika traka, ar basām kājām palaižot veselu stobru sprāgstvielas, izklīdinot japāņus tālumā:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un Svetlana trāpīja. Viņa aizslaucīja japāņus un ar plikajiem papēžiem padevās postošajam citronam.
  Viņa plaušās iesaucās:
  - Uz jaunām robežām!
  Nataša pienagloja japāni un čīkstēja:
  - Par mūžīgo Rus'!
  Un viņa arī cirta samurajam:
  Izcilā Zoja paņēma un trāpīja japāņiem. Viņa ar basu kāju meta ienaidniekam granātu un čīkstēja:
  - Par vienotu un nedalāmu karalisko impēriju!
  Un meitene nosvilpa. Bija skaidrs, ka pusaudze bija kļuvusi daudz lielāka, viņas krūtis bija augstas, viduklis bija šaurs un gurni bija gaļīgi. Viņai jau bija pieaugušas, muskuļotas un veselīgas un spēcīgas sievietes figūra. Un seja ir tik jauna. Ar grūtībām meitene apspieda vēlmi mīlēties. Vienkārši ļaujiet viņiem samīļot. Un labāk ar citu meiteni, vismaz viņa neatņems savu nevainību.
  Foršā Zoja ļoti veikli ar basām kājām meta uz japāni granātas. Un tas darbojas ļoti veiksmīgi.
  Augustīns ir ļoti rudmate un arī ļoti skaista. Un vispār bataljonā ir tik brīnišķīgas meitenes, tikai visaugstākā bauda.
  Augustīns ar basu kāju met granātu un čirkst:
  - Lai tiek slavēta Lielā Krievija!
  Un arī kā tas griežas.
  Kādas meitenes, kādas skaistules!
  Anastasija arī lec. Tik liela meitene ir divus metrus gara un sver simts trīsdesmit kilogramus. Tajā pašā laikā viņa nav resna, ar izkusušiem muskuļiem un velkmes zirga krustu. Viņa ļoti mīl vīriešus. Sapņi par bērna piedzimšanu. Bet tas vēl nedarbojas. Daudzi cilvēki vienkārši baidās no viņas. Un ļoti agresīva meitene.
  Ne jau viņas vīrieši jautā, bet gan viņa pati, kas nekaunīgi lūdz. Bez kauna un apmulsuma.
  Un viņai tas patīk. Esiet aktīva ballīte.
  Tajā pašā laikā Anastasija ir brīnišķīga karotāja. Un viņa paveica daudzus varoņdarbus. Anastasija komandē viņu bataljonu.
  Viņš arī ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Virs valsti būs gaisma!
  Svetlana ar basu kāju met citronu un čukst:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Arī lieliskā Zoja izdara metienu ar plikiem kāju pirkstiem un rūc:
  - Svētās dzimtenes godam!
  Augustīns čīkst:
  - Ar nepasaulīgām skumjām!
  Un ar basu kāju iemesta dāvana arī lido.
  Tad Anastasija sāk gaudot. Viņš arī ar basām kājām met veselu kaudzi granātu.
  Un varone meitene rēc:
  - Baltā Dieva vārdā!
  Nataša arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un izpļāpājās:
  - Kristus vārdā!
  Un viņa izšāva pāris šāvienus.
  Un Anastasija sāka šaut ar ložmetēju. Viņa to izdarīja ļoti gudri.
  Īsāk sakot, meitene ir zvērs.
  Nataša ar kailām kājām drūmi čīkstēja:
  - Es patiesībā esmu supermens!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu.
  Zoja arī kailajām kājām šāva. Nošāva japāņus.
  Tvītoja:
  - Slava Krievijai!
  Un ar basu kāju viņa palaida granātu.
  Augustīns arī čīkstēja:
  - Svētajai Krievzemei!
  Anastasija palaida japāņiem veselu kasti. Un viņa to paņēma un neprātīgā dusmā rēca:
  - Svarogam!
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Par jaunu sistēmu!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu!
  Svetlana nopūtās:
  - Tērauda muskuļiem!
  Un viņa arī palaida granātu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja ari baskājainā paņēma un čīkstēja:
  - Par mīlestību un maģiju!
  Un basām kājām kustībā.
  Rudmatainais velns Augustīns paņēma un palaida granātu kasti un čīkstēja:
  - Dodieties ārpus Marsa robežām!
  Anastasija palaidīs arī dinamīta mucu un murminās:
  - Krievijas pasaules kārtībai.
  Un Nataša iesaucās:
  - Par jaunu ceļu uz laimi!
  Pēc tam meitenes smiesies kopā.
  Un tas ir tik lieliski! Meitenes ir brīnišķīgas!
  Cariskās Krievijas karaspēks virzījās uz Tokiju.
  Krievijas armija iebruka Tokijā.
  Pa priekšu gāja zēns un meitene: Oļegs un Margarita.
  Bērni iznīcināja japāņus un virzījās uz imperatora pili. Mikado svinīgi paziņoja, ka neatstās galvaspilsētu un paliks tur uz visiem laikiem.
  Oļegs šāva uz samuraju un ar basu kāju meta granātu, pie sevis čīkstot:
  - Krievija nekad nepadosies!
  Margarita arī palaida citronu ar basu kāju un ķērca, atlaidusi zobus:
  - Mēs uzvarēsim vai mirsim!
  Un meiteņu bataljons ielaužas Mikado pilī. Visas meitenes bija formas tērpā, tikai biksītēs. Un šīs gandrīz kailās cīnās kā varones.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Nikolaj, tu esi Mikado!
  Arī Nataša ar kailu ekstremitāšu palaida nāves dāvanu un čīkstēja, zobus rādot:
  - Mūsu karalis ir foršākais!
  Un kā tas dzirkstīs kā pērles! Un tik žilbinoša meitene.
  Arī baskājainā Zoja sajūsmā čivina un ar basu kāju palaiž granātu:
  - Es esmu uzvarētājs psiholoģijā!
  Un viņa parādīja mēli.
  Iznīcina pats savu samuraju.
  Arī Augustīns, tas rudmatainais velns, šauj. Un viņš to dara tik precīzi. Nopļauj japāņus.
  Un rūc plaušās:
  - Slava manai svētajai valstij!
  Un izliek zobus!
  Svetlana, arī varonīga sieviete, palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un japāņi lidoja uz visām pusēm.
  Meitenes dodas uzbrukumā, sagraujot pretinieces. Taustāmu panākumu gūšana. Viņi jūt draudīgu labvēlību, nenogurstošu spiedienu un vājumu trūkumu. Un kailas krūtis ir labākā neuzvaramības un nenogremdējamības garantija.
  Anastasija, nogriežot japāni, čivina:
  - Rokas no ozola, galva no svina!
  Un viņš met granātu ar basu kāju. Izkaisa samurajus.
  Arī puskailā Nataša šauj.
  Sasmalcina japāņus. Un sagrauj tos lauskas.
  Arvien tuvāk un tuvāk pilij. Un basā kāja met granātu.
  Izbiedētie japāņi padodas. Viņi sadalās gabalos.
  Terminator Girl saka:
  - Lai Peruna ir ar mums!
  Zoja ar kailām kājām, lieliska terminatora meitene, nošauj sevi un iznīcina militāristus. Viņa izcēla zobus.
  Meitene ķērca:
  - Mēs esam lielākās Krievijas bruņinieki!
  Meitene ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja ienaidnieku.
  Foršā Zoja to paņēma un vēlreiz nodziedāja:
  - Suvorovs viņam iemācīja skatīties uz priekšu! Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Un viņa smaidīdama izcēla zobus.
  Ugunīgais Augustīns arī dziedāja un rēja:
  - Uz jaunām robežām!
  Un viņa smaidot piebilda:
  - Un mēs vienmēr esam priekšā!
  Varonīgā meitene Svetlana arī trāpīja ienaidniekam. Viņa izklīdināja imperatora sargu un čīkstēja:
  - Par laikmeta sasniegumiem!
  Un atkal lido basām kājām izmestās granātas.
  Meitenes nospiež ienaidnieku. Viņi atceras varonīgo Portartūra aizstāvību, kas netiks aizmirsta gadsimtiem ilgi.
  Eh, kā tāda armija varēja zaudēt reālajā vēsturē un pat japāņiem?
  Kāda nelaime.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un svilpo:
  - Par Krievijas robežu!
  Arī Nataša ar basu kāju palaida kaut ko nāvējošu un izmisīgi čīkstēja, zobus rādot:
  - Lūk, jauni panākumi!
  Un viņa deva pagriezienu japāņiem.
  Un te ar plikiem papēžiem arī Zoja paņems un sitīs. Un tad viņa ar basu kāju paņēma un palaida granātu.
  Un pēc tam viņa dziedāja:
  - Mēs nepadosimies ienaidnieka diktātam!
  Un viņa atlaida seju!
  Skaista, ļoti jauna meitene ar sportistes figūru. Un ļoti drosmīgs.
  Un Augustīns padomās par japāņiem. Viņš tos sasmalcina un ļoti veikli ar basu kāju met granātu.
  Un izkaisa ienaidniekus, it kā pudeles lidotu no bumbas.
  Meitene rēc:
  - Šokolāde, tas ir mūsu ceļš!
  Augustīnam ļoti patīk šokolādes. Un ķēniņa vadībā tirgi ir piepildīti ar precēm. Ko jūs varat teikt par caru Nikolaju? Tagad karalis zaudētājs mūsu acu priekšā kļūst par lielisku. Precīzāk, karalis nomira, bet viņa dēls Aleksejs kļūst lielisks! Un viss, kas tam nepieciešams, ir tas, ka meitenes cīnās frontēs.
  Un pāris bērnu varoņu, kas neļāva japāņiem ieņemt Vysokaya kalnu. Kad tika izlemts Portartūra liktenis.
  Tātad Krievijas impērija tika pazemota.
  Svetlana arī palaista slepkavības stobru un ar ložmetējiem sagruva imperatora pils ārsienu.
  Tagad meitenes skraida pa istabām. Karš drīz beigsies.
  Anastasija aizrautīgi saka:
  - Es ticu, ka mani sagaida veiksme!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Nataša, šauj slepkavniecisku uguni. Izšujot pretiniekus, viņš tvītoja:
  - Man noteikti paveiksies!
  Un atkal aizlido basas kājas izmesta granāta.
  Un tad basām kājām Zoju trāpīs pāris piesietas bumbas, ko palaiž viņas basās kājas. Un sagraus pretiniekus.
  Tad viņš izplūst smieklos:
  - Es esmu komētas meitene.
  Un atkal viņš izmet no sevis ugunīgas nāves mēles.
  Un tad jau steidzas Augustīna, šī terminatora meitene. Kā viņa visus paņēma un visus smērēja. Vienkārši lieliski.
  Karotājs, kurš ir īstais kaujas demiurgs.
  Un viņš pie sevis čīkst:
  - Mūsu ekipāžai ir vislielākā drosme!
  Un tad parādījās Svetlana. Tik forši un dzirkstoši. Viņš inficē visus ar savu trakulīgo enerģiju. Būtībā spēj sakaut jebkuru ienaidnieku.
  Un karotāja izliek pērļu zobus. Un tie ir lielāki par zirgiem. Šī ir meitene.
  Svetlana ķiķina un rūc:
  - Baklažāniem ar melnajiem ikriem!
  Un meitenes vienā balsī kliedza:
  - Uz Marsa ziedēs ābeles!
  Mikado neuzdrošinājās izdarīt hara-kiri un parakstīja padošanos. Cars Aleksejs II tika pasludināts par jauno Japānas imperatoru. Tajā pašā laikā Uzlecošās saules zemē viņi gatavo referendumu par brīvprātīgu pievienošanos Krievijai.
  Karš ir gandrīz beidzies. Pēdējās vienības liek kopā savus ieročus.
  Meiteņu bataljons sarindoja ieslodzītos. Vīriešiem jānometas ceļos un jāskūpsta meiteņu basās kājas. Un japāņi to dara ar lielu entuziasmu. Tas arī viņus iepriecina.
  Protams, viņas ir tādas skaistules. Un tas ir labi, ka viņu kājas ir nedaudz putekļainas. Tas ir vēl jaukāk un dabiskāk. It īpaši, ja tie ir miecēti. Un tik rupji.
  Japāņi skūpsta viņu kailās zoles un laiza viņu lūpas. Un meitenei tas patīk.
  Anastasija ar patosu atzīmē:
  - Kurš teica, ka karš nav priekš sievietēm?
  Nataša iesmējās, atbildot:
  - Nē, karš mums ir saldākais gaidu laiks!
  Un viņa parādīja mēli. Cik tiešām ir lieliski tikt skūpstītam tik patiesi pazemojošā veidā.
  Viņi smīdina Zojkas pliko, apaļo papēdi. Meitene ar sajūsmu, čīkstot saka:
  - Tas ir tik lieliski! Gribētu turpinājumu!
  Sarkanais Augustīns brīdināja:
  - Saglabā savu nevainību līdz laulībām! Un tu par to priecāsies!
  Zoja ar basām kājām iesmējās un teica:
  - Lai mana Svētā zeme tiek pagodināta! Bet nevainība tikai sāp!
  Meitene pasmaidīja sejā.
  Svetlana lepni atzīmēja:
  - Es strādāju bordelī. Un man nevajag jaunavību!
  Zoja ar kailām kājām jautāja, ķiķinot:
  - Kā tev tas patika?
  Svetlana patiesi un izlēmīgi paziņoja:
  - Varbūt labāk nevar būt!
  Puskailā Zoja godīgi teica:
  - Katru nakti es sapņoju par to, kā vīrietis mani pārņem. Tas ir tik forši un jauki. Un es nevēlos neko citu.
  Svetlana un meitene ieteica:
  - Pēc kara var doties uz Maskavas vai Sanktpēterburgas prestižāko bordeli. Tici man, tev tur patiks!
  Puskailā Zoja iesmējās un atzīmēja:
  -Tev vajadzētu par to padomāt!
  Nataša ieteica:
  - Varbūt varam izvarot ieslodzītos?
  Meitenes pasmējās par šo joku.
  Vispār daiļavas šeit ir temperamentīgas. Un mīļie ir biedējoši. Karš padara meitenes agresīvas. Karotāji turpināja bakstīt ar kailām, putekļainām kājām ieslodzītos, lai saņemtu skūpstus. Man tas patika.
  Tad sākās interesantāki priekšnesumi. Jo īpaši debesīs šaudījās uguņošana. Tika demonstrēts salūts. Un tas bija ļoti jautri. Skanēja mūzika un sita bungas.
  Cariskā Krievija iekaroja Japānu. Ko kopumā visi gaidīja. Krievijas armijas autoritāte bija ļoti augsta. Daudz dzied un dejo japāņu sievietes ar basām kājām.
  Viss ir skaisti un bagāti... Arī pašā Krievijā gavilē par uzvaru. Protams, ne visi bija laimīgi. Marksistiem tas ir graujošs trieciens. Ķēniņa autoritāte nostiprinājās. Un viņa izredzes ir palielinājušās. Atbalsts sabiedrībā ir milzīgs.
  Pēc Japānas iekarošanas Krievija turpināja savu ekspansijas politiku Ķīnā. Ķīnas reģioni brīvprātīgi rīkoja referendumus un pievienojās impērijai. Reģents Nikolajs Romanovs īstenoja ļoti veiksmīgu Krievijas ekspansijas politiku dienvidaustrumos. Ķīna tika pamazām aprita.
  Cara impērijas ekonomika, izvairoties no revolucionāriem satricinājumiem, piedzīvoja strauju ekonomisko izaugsmi. Tā būvēja ceļus, rūpnīcas, rūpnīcas, tiltus un daudz ko citu. Valsts pārdeva maizi un daudzus produktus.
  Tas ražoja jaudīgākos bumbvedējus pasaulē: bumbvedējus Iļja Muromets un Svjatogor, kā arī ātrākos vieglos tankus Luna-2. Un tur bija milzīga trīs miljonu karavīru armija - miera laika armija piecas reizes lielāka nekā vācu armija.
  Bet ķeizars Vilhelms tomēr paņēma to un iebāza galvu. Turklāt Austrijas troņmantnieka slepkavība Sarajevā kļuva par kara iemeslu.
  Un tad vācieši nolēma cīnīties divās frontēs.
  Pret viņiem virzījās cara armija. Sakarā ar Ķīnas reģioniem, mirstības samazināšanos, vienlaikus saglabājot augstu dzimstību, cariskajā Krievijā bija milzīgs iedzīvotāju skaits. Un viņa varēja mobilizēt kolosālu armiju.
  Turklāt iedzīvotāji pārsvarā ir jauni un agresīvi.
  Austrija-Ungārija, nonākusi triecienos, nekavējoties pārsprāga. Cara karaspēks viegli sagrāva pārspīlētos vāciešus un ieņēma Austrumprūsiju un aplenca Kēnigsbergu.
  Hindenburgs mēģināja ar sitienu sakaut krievus, taču cara armijas skaitliskais pārsvars izrādījās pārāk liels. Turklāt ložmetēji, vieglie tanki "Luna"-2 parādīja sevi kā ļoti efektīvus pretuzbrukumu ieročus.
  Sakauts, Hindenburgs aizbēga. Un krievu karaspēks steidzās uz Oderu. Dienvidos nekavējoties tika ieņemta Ļvova un Pšemisla. Cara armija virzījās uz priekšu, un austrieši panikā aizbēga un padevās.
  Turcijas iesaistīšanās karā vāciešus ieguva maz. Lai gan tas novērsa dažus spēkus. Bet krievi turpināja virzīties uz Austriju. Un vāciešus piekāva pie Parīzes.
  Tikai Oderas upes apgabalā, nopietni novājinājuši savu karaspēku rietumos, vācieši spēja apturēt krievu pulku virzību uz priekšu.
  Bet dienvidos cara armija padzina ienaidnieku. Feldmaršals Brusilovs kā vienmēr ir vislabākajā formā.
  Un tad Budapeštu ielenca... Un Bratislavu un Krakovu paņēma. Un krievu karaspēks tuvojas Prāgai.
  Mazāzija tika ieņemta dienvidos, Bagdāde krita, krievi ieņēma Stambulu.
  Imperators Francs vērsās pie Vilhelma ar lūgumu panākt mieru. Turklāt Itālija jau bija uzbrukusi austriešiem un atvēra otro fronti.
  Bet krievu karaspēku nevar apturēt. Tātad Prāga ir ieņemta. Un ziemā karaliskie pulki pārcēlās pa ledu uz Berlīni. Un februārī viņi pabeidza Vācijas galvaspilsētas ielenkšanu. Un viņi ielauzās Vīnē, Austrija-Ungārija sadalījās un tika sakauta.
  1915. gada 23. februārī Vācija padevās. Krievijas karaspēks atkal ienāca Berlīnē.
  Pirmais pasaules karš beidzās. Krievija ieguva lielu teritoriju. Robeža gāja gar Oderu. Krievija savā sastāvā iekļāva Alpus. Daļu Austrijas-Ungārijas dienvidos anektēja Itālija. Un Dienvidslāvija kļuva par Krievijas vasali. Ungārijas un Čehijas karalistes kļuva par Krievijas daļu. Polijas karaliste iekļāva Krakovu un kļuva milzīga. Kēnigsberga kļuva par daļu no Krievijas guberņām, tāpat kā Galīcija un Bukovina. Transilvānija kļuva par rumāņu valsti. Turkiye pirms Ēģiptes, un kopā ar Irāku, Sīrija un arābu zemēm Mekā kļuva par Krievijas teritoriju. Tikai britiem izdevās ieņemt Basru.
  Krievijas karaspēks drīz vien pilnībā okupēja Saūda Arābiju. Un Vācijai tika uzliktas kolosālas reparācijas.
  Tādējādi Eirāzijā radās Krievijas hegemonija. Vairākus gadus lielu karu nebija. Krievija un Lielbritānija pabeidza Irānu, iekļaujot to sastāvā: Krievijas ziemeļus un centru, dienvidus līdz britiem. Pēc tam Afganistāna. Arī Krievijas ziemeļos un centrā, Lielbritānijas dienvidos.
  Cara impērija ir kļuvusi varena, bet Lielbritānija joprojām ir spēcīga. Krievi pārcēlās pāri Ķīnai, pabeidzot tās ieņemšanu.
  Ekonomika visā pasaulē uzplauka... Bet 1929. gadā sākās Lielā depresija.
  Krievijas tronī valda cars Aleksejs II. Viņš ir pāraudzis savu slimību un ir diezgan fiziski spēcīgs. Jaunais karalis pārvalda valsti ar desmit miljoniem karavīru miera laikā un ir gandrīz aprijis Ķīnu. Un ekonomika, kas depresijas laikā cieta mazāk nekā citas, apsteidza ASV.
  Un tad Krievijas imperators nolēma tikt galā ar Ameriku? Kāpēc viņi par santīmiem atņēma Aļasku no impērijas? Vai tas ir godīgi? Varbūt arī šī ir laupīšana?
  Īsāk sakot, visas Krievijas imperators Aleksejs II, kurš jau 1933. gadā tika saukts par diženo, 5. janvārī, tieši dienā, kad tika nogalināts viņa tēvs Nikolajs II, viņš uzsāka jaunu karu. Protams, pret Ameriku, kas bija sasniegusi savu depresiju.
  Un citas valstis vēl nav spējušas iejaukties Krievijai. Viņi saka, ka amerikāņi krāpās un viņiem par to ir jāatbild.
  Un tā sākās uzbrukums Aļaskai. Tieši šajā laikā sāka darboties krievu inženieru būvētais dzelzceļš uz Čukotku.
  Un krievu armija pārvietojās pa sniegu un sniega kupenām.
  Tajā skaitā piecas mūžīgās meitenes: Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana. Tās nav parastas meitenes, bet gan vietējās raganas. Un tāpēc nevis novecojošs, bet gan mūžīgi jauns un nemirstīgs. Un tā kā viņas ir burves, tad ziemā, polārajā naktī un mežonīgā salnā viņas cīnās tikai basām kājām un bikini.
  Šīs meitenes skraida apkārt, basām kājām met granātas un dzied:
  - Lielais cars Aleksejs,
  Jūs esat gudrākais pasaulē!
  Un tā Anastasija ar basu kāju met granātu. Amerikāņi uzlido no sprādzieniem.
  Un meitene šauj no ložmetēja un kliedz:
  - Krievijas vārdā!
  Un tad arī Nataša šauj, arī ar plikiem kāju pirkstiem izmetot nāves dāvanu un čīkstot:
  - Piepildi, liels sapnis!
  Un viņš arī to paņems un izvilks zobus.
  Un tad basām kājām Zoja... Viņas papēži ir koši no Aļaskas sniega kupenām. Meitene kliedz plaušās:
  - Viņš tikai uzvarēs lieliskajai Krievijai!
  Un ar basu kāju izmesta granāta arī lido.
  Nākamais nāk Augustīns. Viņš ar ložmetējiem sasmalcina jeņķus un ar kailiem kāju pirkstiem met granātas.
  Un viņš arī rēc:
  - Lielais cars Aleksejs ir Krievijas cars!
  Un tad Svetlana sāk šaut... Un ar basām kājām metās virsū amerikāņiem un čīkst:
  - Viss būs lieliski!
  Piecas meitenes gandrīz kailas skraida pa Aļasku un sit amerikāņus. Un te kustas tanki: Nikolajs-4, jauns modelis ar lielgabalu un sešiem ložmetējiem. Un amerikāņi tiek pamatīgi nopļauti. Un aiz tiem ir "Alexandra"-3, kas ir ļoti spēcīgi un nāvējoši. Un ložmetēju ir pat desmit.
  Un meitenes ir visas armijas priekšā, un viņas ir puskailas un skaistas. Viņi steidzas pie sevis un dzied:
  - Caru svētās Krievijas vārdā visi būs laimīgāki - gudrāki!
  Un tā viņi sagraus kārtējo amerikāņu bateriju - ar basām kājām metot pa to granātas.
  Arvien vairāk Aļasku ieņem cara karaspēks. Patiešām nav jēgas mānīt un grābt tādu teritoriju par velti.
  Un karotāji cīnās par sevi un virzās dziļāk ienaidnieka aizsardzībā. Un viņi sagrauj savu ienaidnieku, smagi spiež!
  Anastasija pat rēc:
  - Lai mūsu zeme ir liela un tīra!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu!
  Un tad Nataša deva kārtu un nošņāca:
  - Lai mūsu foršā Krievija kļūst slavena!
  Un tāpat viņš ņems un sitīs savus ienaidniekus.
  Un plikajiem kāju pirkstiem izmestais citrons lido.
  Un tad Zoja ar sprādzienu un čīkstēšanu nogriezīs amerikāņus:
  - Jā, nākotne būs bedlam!
  Un arī meitenes basām kājām palaista, nāves dāvana eksplodē!
  Un tad Augustīns šaus ar ložmetējiem. Un viņš nopļauj līniju un pēc tam iekliedzas:
  - No rītausmas līdz krēslai!
  Un tad uzšauj agresīvā Svetlana. Un viņš izmanto arī kailos kāju pirkstus un aktīvi skricelē:
  - Mūsu trakā impērija!
  Un atkal, meitiņ, sagrozi savus ienaidniekus! Sveiciens varonei.
  Un, kad amerikāņu ieslodzītie tiek sagūstīti, viņiem, nometoties ceļos, ir jāskūpsta meiteņu papēži. Un kur viņi dosies? Viņi skūpstās un smaksta. Un viņi joprojām laiza savas lūpas.
  Viņi joprojām to vēlas...
  Kur var iet pret meitenēm? Viņi ļāva karavīriem izģērbties un izvarot. Raganas ļoti vēlējās seksu. Un prieks ir liels, un tu esi uzlādēts ar enerģiju. Jūs kļūstat par burvjiem. Un tik super klase!
  Nu, meitenēm patīk nogalināt, tās ir meitenes. Un viņām patīk izvarot vīriešus, lūk, kā raganām tas jādara.
  Bet raganas joprojām ir foršas meitenes. Un viņiem patīk, kad tie tiek apstrādāti. Un viņiem tas patīk.
  Cara armija jau ir ieņēmusi Aļasku. Un viņa neapstājās, bet iebrauca Kanādā. Kas šeit notiek? Kanāda formāli ir Lielbritānijas kundzība. Nu, viņš neievēro noteikumus, viņš ļauj amerikāņu karaspēkam iziet cauri sev.
  Tātad ir iemesls streikot. Un Krievijas floti komandē Kolčaks. Un viņš jau izdzina amerikāņus no Filipīnām un Havaju salām. Un tur viņš ieņēma savas bāzes.
  Nu jeņķi spiež uz jūru. Un uz kuģiem ir tik skaistas meitenes. Un pats galvenais, karotāji ir gandrīz kaili. Un tas ir tik skaisti. Ja meitenes valkā tikai biksītes, tas ir lieliski!
  Ir tik jauki skatīties uz šādām meitenēm. Un kad viņi sagrābj amerikāņu un kanādiešu kuģus un krata savas kailas krūtis. Tas ir absolūti lieliski!
  Un meitenes plikšķina basām kājām uz karstajiem klājiem un ar zobeniem kapā amerikāņus.
  Jebkuri līdzekļi pret šādām meitenēm ir bezspēcīgi. Galu galā, par šīm meitenēm sapņo vīrieši. Ko darīt pret skaistuli, kuras krūtis ir pilnīgi kailas?
  Galu galā šīs ir tādas meitenes, uz kurām jūs stundām ilgi blenīsit. Un galvu nenogriezīsi. Un viņi ķer ieslodzītos un piespiež viņus strādāt ar mēli, iepriecinot viņu iekāres pilnās dzemdes.
  Un tas ir tik skaisti un patīkami! Ar šādām meitenēm jūs nevarat kļūdīties! Viņi nogriezīs galvas un izzāģēs visas vēnas.
  Šeit ir piecu cilvēku grupa, kas skrien pa Kanādu. Ir jau aprīļa beigas un viss zied. Un meitenes, nu, viņas ir tik skaistas. Un viņi nocirta amerikāņus ar saviem burvju zobeniem. Un viņi met diskus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un viņi svilpo pie sevis:
  - Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa, Rus'!
  Nu meitenes un supervīri! Un satriektos ienaidniekus viņi noliek uz ceļiem. Un tad viņi piespiež tevi skūpstīt viņu kailās un putekļainās zoles. Šīs meitenes ir absolūti super!
  Maija beigās Krievijas karaspēks, ieņemot lielāko daļu Kanādas, ienāca ASV teritorijā. Cīņas izcēlās pašā Amerikas teritorijā.
  Un piecas meitenes uzbruka amerikānietēm, brutāli viņus nospiežot. Uzvarējušas visu bataljonu, skaistules sāka spēlēties ar ieslodzītajiem. Kad viņiem bija pietiekami daudz jautrības ar viņu, viņi sarīkoja bārbekjū ballīti.
  Viņi ēda svaigu gaļu un pie sevis dziedāja.
  Pasaulē ir daudz sliktu ceļu,
  Kā čigānam mati - taciņu kaudze!
  Viņi aizdzen altārus aiz sliekšņa,
  Kā izsalcis bērns - nelietis!
  
  Daudzas dakšas, bezdibenis, grava:
  Kā velns katrā ceļā!
  Jūs pat nepazīstat draugu vai ienaidnieku -
  Pasaule ir sadalīta uz pusēm!
  
  Zēns aukstumā staigā basām kājām,
  Sniega kupe viena pati remdē izsalkumu...
  Bet es ticu, ka tu esi nabags ar naudu,
  Bagātie labāk iesildās maijā!
  
  Āboliņš aug, zini visiem uz zemes,
  Kā pienenes pavasarī kļūst zeltainas...
  Ja esat laipns - pasaka ir visur,
  Plēsējs tomēr domā, ka tu esi zaķis!
  
  Cilvēki mūs apmētā ar niķeļiem
  Rīkles pārraušana ir skaidra žēlastība!
  Spēcīgākie sitieni mums ir no rokas,
  Lai otrā elpa atveras!
  
  Vasara beigusies - rudens nāk,
  Tajā ir liels karstums, liesmas un lietus!
  Acīmredzot Visvarenais mums ir atklājis rezultātu,
  Un mākslinieks uzskicēja pasaules karti!
  
  Es redzu bērzu ķēniņu tērpā,
  Zelts, spilgtas rubīnu krāsas...
  Lai jums, cilvēkiem, ir laipnas sirdis.
  Un tikai tad tu kļūsi par milzi!
  
  Ubagiem nācās daudz mīdīt,
  Atkal sniega vētra, un katrs pirksts deg...
  Lai vismaz alnis palīdz man sasildīties,
  Kā nosalušais zēns kļuva zils!
  
  Kāpēc neviens neatvēra durvis?
  Bet kāpēc tu kļuvi pavisam mežonīga...
  Nabaga bērns sastinga zem sniega...
  Es ticu, ka eņģeļi izkliedēs sniega vētras!
  
  Ķerubi aizvedīs tevi uz debesīm,
  Pats Jēzus tevi apskaus ar mīlestību!
  Tas būs, ticiet man, mūžīgā laimē, bērns,
  Galu galā Dievs gāja pie krusta viņa dēļ!
  Meitenes dziedāja, ēda un devās atpakaļ kaujā. Viņi ir tāda tērauda sliekšņa karotāji.
  Un viņi iznīcina amerikāņus. Disku un granātu mešana ar basām kājām.
  Ir jau jūnija beigas, un Krievijas karaspēks ir ielencis Filadelfiju. Jau trešdaļa ASV kontinentālās daļas atrodas Krievijas cara armijas kontrolē.
  Un jau daudzās pilsētās plīvo Krievijas impērijas karogi. Un cīnās skaistu meiteņu bataljoni no cara armijas!
  Un meitenes patiešām ir tik brīnišķīgas un enerģiskas. Un atkal viņi pārspēja visus savus pretiniekus. Un amerikāņi krīt.
  Un šeit nāk tanks: "Aleksandrs"-4, jaunākais! Un pretinieki viņam pretojas. Un arī meitenes dodas uz tanku: Elizabete, Jekaterina, Elena, Aurora. Un viņi spārda amerikāņiem pa ragiem.
  Kā tevi nošaus, kā iedzīs zārkā! Nevienam cīnītājam nepietiek!
  Viņi vienkārši paceļ rokas un padodas!
  Un meitenes sagrauj savus ienaidniekus ar saviem kāpuriem. Un Elizabetes tanks kustas...
  Un zem tā ir kā asiņu, gaļas, kaulu masa.
  Un meitenes uzkāpj uz sevi, saspiež pretiniekus un dzied:
  - Cars gudri pārvalda Krieviju,
  Izdod dekrētus, tiesā kalpus...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tā nav metode baiļu pārvarēšanai!
  Šādi meitenes pārvietojas cīņā. Un viņu cīņasspars nav kā ar cirvi no zem soliņa!
  Elizabete nikni sacīja:
  - Par Krievijas troni!
  Un kā tas šauj! Un viņš izliks līķu kalnu!
  Šīs ir meitenes, kuras nevēlas apstāties. Un viņi sit savus ienaidniekus un iznīcina ASV.
  Un tagad karaliskā armija vada ieslodzīto kolonnu. Šīs rokas aiz kakla un nolaida galvas.
  Tikmēr Vācijā pie varas nāca Hitlers. Bet viņš joprojām ir pārāk vājš, lai radītu nopietnus draudus Krievijai. Nopietnāks drauds ir Musolīni Itālija. Bet ar tādu briesmoni kā Krievija viņa neuzdrošinās stāties karā.
  Tātad pagaidām Krievijas karaspēks ieņem Ameriku un Kanādas paliekas.
  Meitenes basām kājām un bikini brauc ar kaujas tanku. Viņi ir ļoti spēcīgi un spēcīgi.
  Elizabete rezumēja:
  - Kas pie mums ar jebko nāks, no tā mirs!
  Elena apstiprināja:
  - Noteikti!
  Un viņa nosūtīja čaulu amerikāņu akumulatorā. Tāda meitene ar aizrautību.
  Un tad Aurora izmet čaulu un ierunājas:
  - Es gribu dzīvot Krievijai!
  Un viņa iesita citam amerikānim. Tās tiešām ir meitenes, kurām paklups jebkurš agresors.
  Un Lielbritānija, neskatoties uz Kanādas sagrābšanu, neuzdrošinās stāties karā ar Krieviju - tā saprot, ka šī impērija tai ir pārāk skarba. Un ja viņš pievienosies, krievi noteikti viegli atņems visas ASV kolonijas. Tāpēc labāk neielaisties nepatikšanās ar Krieviju, kur valda Aleksejs II!
  Karalis kļuva pilnīgi vesels un izrādījās ārkārtējs iekarotājs.
  Un tā Filadelfija krita... Un jūlija vidū Krievijas tanki jau tuvojas Vašingtonai.
  Elizabete ir arī raganu meitene, viņa cīnās kopš Krievijas-Turcijas kara Aleksandra II laikā. Un šī meitene ar svarīgu skatienu saka:
  - Uz ko Rus stāvēja!
  Jeļena šāva uz amerikāņu primitīvo tanku un atbildēja:
  - Par krievu karavīra varonību!
  Foršā Aurora apstiprināja:
  - Jā, tieši par šo! Plus arī par varonīgās aizmugures neparasto drosmi un organizētību!
  Jekaterina jautri atbildēja:
  - Slava Krievijas varoņiem! Slava caram Aleksejam!
  Un atkal meitene ļoti precīzi šāva uz ienaidnieku.
  Karotāji ir neatkārtojami!
  Un atkal viņi atlaiž visu savu skaisto biedru dēļ. Jā, par tādām meitenēm noteikti var teikt, ka tās carisko Krieviju ved uz uzvaru.
  Tajos ir maija saule un mīlestības rītausma.
  Un, kad viņi spiež pedāļus ar basām kājām, tas ir absolūti burvīgi.
  Jūs patiešām vēlaties samīļot un samīļot šīs meitenes! Viņi vienkārši ir spoža cerības saule. Un viņiem ir dzeja un drosme mūzikas un lirisko stīgu tēlos.
  Amerikāņu baterija padevās. Un meitenes piespieda ASV karavīrus skūpstīt pat nevis savas kājas, bet baso pēdu pēdas uz asfalta. Un vīrieši neko nedarīja - kur viņi varēja no tā atbrīvoties?
  Un karotāji darbojās arvien drosmīgāk un spilgtāk.
  Arī Anastasija un viņas partneri negulēja. Kā viņš šauj, kā izskrien. Un viņš ar zobeniem sagraus amerikāņus. Viņa ir vienkārši dzirkstoša meitene un sāk no pusapgrieziena.
  Bet amerikāņi uzvedās slikti par sevi. Viņi noķēra krievu izlūkdienesta zēnu un sāka viņu spīdzināt. Viņi izģērba, piesēja pie koka un ar lāpu sadedzināja pusaudzes kailo ķermeni.
  Zēns mēģināja atturēt savus vaidus. Bet beigās viņš kliedza... Zēns bija smagi apdedzis.
  Meitenes atbildēja, darot zīle-par-tat. Un bendes aplēja ar benzīnu un aizdedzināja. Jā, krievu skaistules savās dusmās ir šausmīgas. Un neķirciniet krievu lāci.
  Debesīs notiek arī cīņas. Divi krievu piloti: Albīna un Alvīna visus iznīcina un iznīcina. Viņiem ir ļoti spēcīgi bruņoti lidaparāti. Ar lidmašīnu lielgabaliem, kas spēj notriekt amerikāni ar vienu sitienu. Un šīs kareivīgās meitenes tiešām kaut ko tādu parāda. To, ko nevar pateikt pasakā, nevar aprakstīt ar pildspalvu.
  Albīna uzbrūk, un ducis amerikāņu lidmašīnu tiek notriektas. Arī karotājs ir gandrīz kails tikai biksītēs un čīkst:
  - Lai cariskā Krievija ir lieliska!
  Un viņš āmuru burtiski visus cīnītājus pēc kārtas. Šī ir meitene.
  Bet Alvīne nav zemāka. Un notriec duci lidmašīnu uzreiz. Viņa tos sasmalcināja un dziedāja:
  - Par vislielākajiem tostiem!
  Un cik tas ir traki! Šī meitene neko stulbu nedara! Šīs ir cīņas par visām cīņām.
  Starp citu, lai paātrinātu Ķīnas un citu Krievijai pakļauto zemju gremošanu, jaunais cars Aleksejs Krievijā iedibināja poligāmiju! Un tas ir spēcīgs gājiens! Tagad krievu karavīri ņem par sievām ķīniešu sievietes un taisa skaistus, baltus bērnus!
  Albīna smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc vīrietim var būt četras sievas, bet sievietei nevar būt četri vīri?
  Un tiek notriekta vēl viena amerikāņu lidmašīna.
  Alvīna atbild loģiski:
  - Tāpēc sievietei ir grūtāk izbarot tik daudz parazītu!
  Un abas meitenes smejas. Tās ir tik brīnišķīgas un brīnišķīgas skaistules.
  Un viņi attīra debesis no amerikāņu lidmašīnām.
  Krievijas cara armijas daļas jau ieskauj Ņujorku. Viņi liek amerikāņiem iznākt un padoties. Meitenes ir ļoti jautras un laimīgas.
  Tanks Aleksandrs-4 iznīcināja amerikāņu akumulatoru. Viņš atveidoja daudzus līķus.
  Elizabete ar atsegtiem zobiem murmināja:
  - Mēs esam karotāji, kas brīnišķīgi kalpo caram un Tēvzemei!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un teica:
  - Drīz būs Krievijas zelta rublis!
  Un meitene tik daudz smiesies!
  Un viņas zobi ir pērļu. Un tad arī Aurora izplūdīs smieklos. Meitenes ir mežonīgi sajūsmā un viņām ir tik skaistums, ka vārdos nevar aprakstīt.
  Un viņi piespiež Vašingtonas garnizonu padoties!
  Karotāji ir tik neuzvarami! Un to tvertnes atdalīšana pat saspiedīs pannu.
  Meitenes cīnās un dzied;
  Krievu zeme ir slavena,
  Pasaulē valda komunisms...
  Lauki ir nokaisīti ar zeltu -
  Brauksim taisni uz augšu, nevis uz leju!
  
  Mūsu sirdis deg par dzimteni,
  Mēs esam meitenes - skaistāka visuma nav...
  Mēs cīnīsimies ar saviem ienaidniekiem līdz galam,
  Mūsu ticība tiks augšāmcelta Rodnoverē!
  
  Krievija ir stiprāka par visiem sarkanajiem pasaulē,
  Viņa spīd kā saule Visumā...
  Tu cīnies par viņu un nebaidies,
  Lai pieaugušie un bērni ir godībā!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm,
  Kad Tēvzemi pārvalda Leška...
  Šāds liktenis tika dots padomju cilvēkiem,
  Lai mūsu bruņinieks ir kaujās rūdīts!
  
  Tēvzemē ikviens tagad ir varonis,
  Spēj padarīt Dzimteni skaistāku...
  Mūsu svētās mātes vārdā,
  Krievijas bezgalīgā krievu puse!
  
  Mēs padarīsim ikvienu, kas ir tirāns,
  Nekādas diktatūras valstī nebūs...
  Lai miljoniem valstu pakļaujas,
  Un prezidents Rūzvelts!
  
  Lai valda nikns pūķis,
  Viņš domā, ka ir spējīgs sadedzināt Krieviju...
  Bet nacistus gaida nikna sakāve,
  Jo bruņinieks, ziniet, ir diezgan visvarens!
  
  Mēs nekad nepadosimies krautiem,
  Ķīnieši arī krievus neuzvarēs...
  Virs mums spīd spoža zvaigzne,
  Lieldienām krāsojam Lieldienu kūkas un olas!
  
  Jūs varat daudz sasniegt, cīnītāji,
  Vēsāks nekļūst...
  Lepni tēvi lepojas ar mums,
  Jo mēs veidojam vietu debesīs!
  
  Meitenes basām kājām steidzas pa sniegu,
  Viņi nepazīst bailes un pārmetumus...
  Es esmu komjaunietis, kas skrien basām kājām,
  Jo nav nekādu šķēršļu un nav arī termiņa!
  
  Tāpēc mēs nekad nepiekāpsimies meitenēm,
  Mēs nenolieksim galvas zem cirvjiem...
  Kad nepatikšanas nāk uz Tēvzemi,
  Mīdīsim to ar basām kājām!
  
  Tu mīli zobena māsas,
  Un Aleksejs - Godiniet Jēzu...
  Nav nepieciešams griezt cīnītājus no pleca,
  Ja vajag tikai skriet basām kājām!
  
  
  Mēs esam lielās ordas meitenes,
  Mums patīk cīnīties un neatkāpties...
  Lai gan dažreiz klīst nelāgas baumas,
  Uzvara būs starojošā maijā!
  
  Un ticiet man, komunisms nāks ar sapni,
  Un uz Zemes nebūs naudas varas...
  Mēs liktenim dodam aptuvenu rēķinu,
  Bez visādas vardarbības un slinkuma!
  
  Īsāk sakot, mēs drīz lidosim uz zvaigznēm,
  Un mēs pacelsim Krievijas karogu virs Visuma...
  Izpleti spārnus, sarkanais ķerub,
  Ģimenes vārdā - Krievijas Kungs!
  Kamēr meitenes dziedāja, gandrīz visi amerikāņi jau bija nogalināti, un Vašingtonas garnizons sāka izmest baltos karogus.
  Meitenes izlēca no tvertnes un sāka dejot, izšļakstīdamies ar kailām, noslīpētām kājām cauri peļķēm. Un viņu matu krēpes izpūta vējš. Šīs meitenes ir tik brīnišķīgas skaistules.
  Tagad viņi ir sarīkojuši ballīti, lai atzīmētu Amerikas galvaspilsētas ieņemšanu. Viņi grilē kebabus un dzer vīnu.
  Meitenes garšīgi ēd. Un viņi svilpo pie sevis visādas dziesmas. Tie ir tik brīnišķīgi karotāji, par viņiem var teikt - supervīri biksītēs.
  Un krievu karavīri skūpsta jūsu ceļus un kājas. Un meitenes traucas un sten no orgasma.
  Un viņi čīkst un lēkā. Viņiem ir tāds aizrautība un gudrs valdzinošā spēka skaistums.
  Bet karotāji mīlējās arī ar melnajiem gūstekņiem un abām pusēm tas patika.
  Bet nu svētki ir beigušies un krievu tanki atkal virzās uz dienvidiem. Arī Ņujorka krita...
  Amerikāņi atkāpjas. Miljoni ir pieejami nomai. Rūzvelts skrien. Par padošanos jau runā. Krievu tauta demonstrē savu varenību.
  Īpaši skaistas meitenes ar blondiem un rudiem matiem.
  Un viņi noliek ieslodzītos uz ceļiem, un viņiem ir liels prieks, kad meitenes ar kailajiem pirkstiem pieskaras un satver viņu degunus un vīriešu pilnības.
  Krievijas armijas karotājas ir patiesi neuzvaramas!
  Un šeit ir cīņa par Atlantu.
  Pirmo reizi Aleksandra 4 meitenes redz milzīgo amerikāņu Vašingtonas tanku. Mašīna, kas sver simts septiņdesmit tonnas, uz kāpurķēdēm. Kāpēc būtu divtik goda lieta cīnīties ar kādu tādu?
  Un meitenes šauj no attāluma un trāpīja frontālajām bruņām. Un biezs metāla slānis to var izturēt.
  Elizabete sašutusi saka:
  - Jā, mēs iekļuvām nepatikšanās!
  Elena kā mierinājumu atzīmēja:
  - Bet arī ienaidnieks mūs neņems!
  Un viņa arī nosūtīja lādiņu ienaidniekam.
  Un tad ir Aurora kā lode. Un tas ļoti precīzi trāpīs mērķī. Un apgriezīs ienaidnieku.
  Un viņa pārbaudīja:
  - Esmu vissmagākais pretinieks!
  Tas faktiski ietriecās amerikāņu tanka stobrā. Un tagad slepkava var trāpīt tikai ar astoņpadsmit saviem ložmetējiem. Un "Aleksandrs"-4 metīsies pretī ienaidniekam. Un kā tas sāks paātrināties, grabēdams savas pēdas.
  Neviens nekad neapturēs šādu milzi.
  Viņa sportiskais spēks ir nepārspējams.
  Katrīna dziedāja:
  - Akrobātika, mana nāvējošā komanda!
  Un tāpat viņš to paņems un sitīs ienaidniekam.
  Un meitenes šeit ir brašas.
  Galu galā amerikānim trāpīja pa sānu. Un milzu tanks aizdegās un tā čaulas sāka eksplodēt.
  Un cik traks ir kaujas komplekts! Un bruņas un viss pārējais atdalīsies...
  Un meitenes unisonā iesaucās:
  - Par krievu ceļu!
  Un viņi smiesies, zobus atlaiduši!
  Tātad Atlanta krita. Un 1933. gada 7. septembrī amerikāņu armiju paliekas padevās. Un beidzās vēl viens Krievijai uzvarošs karš. Un cik tas tiešām ir lieliski!
  Pēc uzvaras cariskā impērija sarīkoja referendumus ASV un Kanādā par pievienošanos cariskās Krievijas impērijai. Un karaliskā valsts paplašinājās. Un vispār ir labi, ja valda autokrātija un absolūta monarhija. Karaļa priekšā visi ir vienlīdzīgi un nav runas veikala - parlamenta.
  Un cariskā Krievija bija spēcīga un stabila impērija - unikāla savā būtībā.
  Tikmēr Vācijā nostiprinājās nacistu režīms, kas noteica kursu Vērmahta un spēcīgas armijas izveidei. Tiesa, Hitlers nemitīgi uzsvēra savu draudzīgumu pret carisko Krieviju, lai gan tā no Vācijas nogrieza visvairāk teritorijas.
  Bet tad, jā, tika noslēgta militāra alianse: Itālija, Vācija un Krievija. Turklāt cars Aleksejs piekrita Austrijas pievienošanai Trešajam reiham.
  Tā kā Lielbritānija ekonomiski vājinājās un arī Francija, cara valdība nopietni skatījās uz Francijas, Lielbritānijas un Holandes kolonijām. Tīri militārā ziņā Krievijas armija kļuva par lielāko - divdesmit miljonus miera laikā. Un milzīgs skaits pasaules labāko tanku, helikopteru un pat reaktīvo lidmašīnu. Arī Krievijas flote bija spēcīgāka un kuplāka nekā britu flote, jo novājinātā Anglija nevarēja konkurēt ar ekonomiski jaudīgo cara impēriju.
  Tāpēc tagad lielais imperators Aleksejs gribēja atņemt visas savu bijušo sabiedroto kolonijas.
  Un kas? Paņems!
  1940. gada 15. maijā sākās Otrais pasaules karš. Cariskā Krievija pārvietoja karaspēku uz Irānas dienvidiem, Indiju, Indoķīnu un Ēģipti. Un Vērmahts uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei. Itālija iepriekš bija sagrābusi Etiopiju, uzbrukusi Lielbritānijas Somālijai un pārvietojusi pulkus uz Francijas dienvidiem.
  Šeit ir raganu meitenes, kas pārvietojas pa Irānas dienvidiem. Anastasija un viņas četri draugi.
  Meitenes, kā vienmēr, ir jaunas un basām kājām. Gadi iet, un daiļavas tikai zied, un uz viņu atmestā ķermeņa nav nevienas krunciņas vai plaisas uz ādas un nevienas tauku lāses.
  Tāpēc viņi sāk iznīcināt britu koloniālo karaspēku un dara to ar lielu entuziasmu.
  Anastasija, ar basu kāju metot persiešu virzienā granātu un rūc:
  - Neizmērojama spēka karotāji!
  Nataša arī izšauj no ložmetēja, ar kailiem pirkstiem pievieno granātu un kliedz:
  - Un mēs nekad nepiekāpsimies!
  Nākamā Zoja šauj, nopļauj arī britus un persiešus un kliedz:
  - Ļaujiet mums valdīt!
  Un tad Aurora iepļaukās un nosmērēs ienaidnieku ar basu kāju un teiks:
  - Mūsu spēka uzplaukums!
  Un atkal svilpos!
  Un tad Svetlana iedos un sitīs ar ložmetēju. Un viņš arī ar plikiem kāju pirkstiem sūtīs ienaidniekam granātu.
  Un čīkst:
  - Par izsmalcinātām manierēm!
  Un Ēģiptē meitenes no Elizabetes apkalpes virzās uz priekšu ar tanku. Viņš ir uz jaunākā smagā tanka "Aleksandrs"-6. Automašīnai ir zems siluets, un tā sver sešdesmit piecas tonnas. Un viņš sit ar bumbas palaišanas ierīci. Vairāk piemērots ienaidnieka nocietinājumu apkarošanai.
  Lielbritānijas tanku flote ir salīdzinoši vāja. Un labākā automašīna ir "Matilda"-2. Bet "Nikolajs"-7 cīnās ar viņu.
  Viņam ir ideāls prettanku lielgabals. Kas trāpa no liela attāluma.
  Meitenes rīkojas ātri un viltīgi. Un viņu tanks rāpo pa tuksnesi. Un viņš nošauj sevi. Un bumbas palaišanas iekārta dārd ļoti intensīvi.
  Meitenes smejas un čivina:
  - Tronī ir ļoti labi! Mēs esam supermeni!
  Un atkal viņi apšaus un iznīcinās vēl vienu bunkuru jeb nocietinātu punktu Lielbritānijā.
  Briti piekāpjas un piekāpjas...
  Tagad meiteņu priekšā parādās Ēģiptes piramīdas. Viņi tos ierauga un aci ar aci. Vai tiešām ir iespējams apturēt šādas skaistules?
  Bet debesīs Albīna un Alvīne cīnās par Vidusjūru. Viņi arī izcēla pērļu zobus. Un viņi svilpo dziesmas. Šīm meitenēm ir cīņasspars.
  Tomēr karotāji ir apņēmības pilni cīnīties kā vienmēr, valkājot tikai biksītes un kailām krūtīm.
  Un viņi parāda savu kolosālo cīņas klasi. Viņi šauj uz sevi un šauj no gaisa lielgabaliem. Un tāpēc nekas nevar apturēt meitenes. Tomēr cīņa turpinās, un briti bēg no daiļavām. Jūs nevarat apturēt tik agresīvus cilvēkus.
  Un meitenes ar vienu sprādzienu notriec duci lidmašīnu un smejas pie sevis.
  Tātad viņi lido un lido. Un šaušana neapstājas.
  Albīna smejoties čīkst:
  - Es vienmēr esmu neuzvarēts!
  Alvīna, turpinot šaut, piebilst:
  - Zem Pētera karoga!
  Karotāji lec un tajā pašā laikā notriec ienaidnieku.
  Angļu un vietējo ieslodzīto kolonnas jau tiek dzītas pa Ēģipti.
  Cara karaspēks ir daudz spēcīgāks, un koloniālais karaspēks, kuram nav cīņas gara, uzvar.
  Aleksandrija ir kritusi. Un tas ir ļoti vienkārši. Un tagad krievu karaspēks tiekas ar itāļu karaspēku.
  Kopīgā parāde. Uguņošana, krāsaini gājieni. Un vētrainas ziedošanās un draudzības izpausmes.
  Arī itāļi ir sajūsmā. It īpaši, kad krievu meitenes basām kājām skrien pa karsto tuksnesi...
  Un citā vietā Alenka un viņas jaunavu pulks ienāca Deli. Jūtams, ka sepoji negrib cīnīties ar krievu pulkiem. Un šī britu koloniālā vara tika sakauta arī šajā Indijas teritorijā.
  Daudzas tumšādainas meitenes ieskauj krievu karavīrus un sveic viņus ar ziediem.
  Cik šeit viss ir skaisti. Un daudz ziedu. Un viss notiek diezgan skaisti un kārtīgi.
  Krievijas karaspēks jau tuvojas Bombejai un bez lielas pretestības ieņem to.
  Alenka rīkojas ļoti aktīvi un rupji. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem met granātas un čīkst:
  - Es esmu tikai supermens bikini!
  Un cik labi meitenēm skriet pusplikām un bikini. Viņi izskatās tik lieliski.
  Kolonijās britu pretestība ir vāja. Vietējais karaspēks nevar dot sīvu cīņu.
  Tikmēr vācieši veiksmīgi virzās uz priekšu. Vispirms viņi pārvilināja britus uz Beļģiju. Un tad ar metienu pāri Ardēnu kalniem viņi spēja nogriezt angļu un franču vienības. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara.
  Un Beļģija tiek sagūstīta. Un 22. jūnijā pēc Parīzes sagrābšanas kapitulēja Francija, bet nedaudz agrāk Holande. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara. Un vācieši kļuva manāmi lepni. Un Krievijas armija ieņēma Indiju, Irānas dienvidos, Birmu un Bangladešu. Un arī visa Indoķīna.
  Ienaidnieks acīmredzami zaudēja. Un vācieši ielauzās Spānijā un Portugālē.
  Krievijas karaspēks tuvojās Dienvidāfrikai. Viņus apgrūtināja ne tik daudz Lielbritānijas pretestība, cik izstieptās sakaru un piegādes līnijas. Un arī ceļu trūkums Āfrikā un neizbraucamie džungļi.
  Bet cara armija tomēr tika visam cauri. Un tas kustējās kā titāna veltnis. Un ienaidnieks arvien vairāk padevās un nokrita ceļos.
  Meiteņu pulki pārvietojās, kā likums, basām kājām un piespieda ieslodzītos skūpstīt viņu kājas. Dažkārt meitenes ļāva gūstekņiem apbērt savas krūtis ar skūpstiem.
  Bet tad Austrālijā ienāca Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana. Viņi soļo galvaspilsētas Sidnejas virzienā. Un viņi dzied:
  - Krievija, kur visiem ir daudz sievu,
  Kur atļauts skaistais zvans...
  Kur katrs cilvēks ir kā brālis,
  Mūsu simbols, mūsu simbols ir Kolovrats!
  Un atkal viņi ar basām kājām met granātas - izklīdinot britus un vietējos.
  Anastasija ar zobenu noņēma britu ģenerālim galvu un čivināja:
  - Tēvzemes godam!
  Un Nataša ar basās kājas metienu sadalīja tanku. Un viņš dziedās:
  - Ak, Rusu sauc Svarogs!
  Un meitenes kustas, Zoja izšauj no ložmetēja, noliek angļus un čīkst:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Tās ir meitenes! Ka viņiem patīk nogalināt! Un viņi neapstāsies! Un skaistuļu sejas mirdz!
  Un šeit Augustīns ir kā šāviens. Kā viņš pļauj angļu valodu un čīkst:
  - Par krieviem, kas ir dzimuši!
  Un Svetlana viņai naglas. Un ar basu kāju viņš met slepkavniecisku un nāvējošu granātu.
  Un arī čīkst:
  - Mana lielā Krievija!
  Un atkal viņš dod sprādzienu... Viņš nopļauj vāciešus, nogalinot tos bez jebkādas ceremonijas.
  Tagad Sidneja padodas bez cīņas. Un pilsoņi un militārās atslēgas tiek izņemtas. Un viņi pasludina caru Alekseju par savu karali un imperatoru.
  Arī šis kontinents padodas...
  Un krievu kuģi nolaižas Jaunzēlandē. Tajā pašā laikā Pretorijā iebrauc vieglās tvertnes "Pēteris"-8. Un Dienvidāfrika arī krīt. Un baskāju meiteņu bataljons nolaižas Madagaskarā.
  Un ļoti skaistas meitenes ar kailām kājām met granātas un piezemējas pret ienaidnieku. Madagaskara krīt. Un lielāko daļu Āfrikas iekaroja krievu karavīri.
  Cariskā Krievija un Trešais Reihs un Itālija gandrīz uzvarēja. Bet palika tikai pati Lielbritānija un Īrija. Un pienāca rudens, un tad ziema. Vācieši un krievu lidmašīnas bombardēja britus un pārvērta viņu pilsētas drupās. Taču Čērčils spītīgi atteicās kapitulēt.
  1941. gada maijā sekoja desants. Tīģeru divīzijas baskāju meitenes bija pašas pirmās, kas piezemējās. Un lai viņi iznīcina britu karaspēku. Un met tos ar baso kāju pirkstiem.
  Britus bombardēja puskailas meitenes, kurām bija tikai biksītes un trīcošas krūtis. Un tas bija ļoti forši.
  Un kauju cīnījās tanki "Pēteris", "Nikolajs", "Aleksandrs", "Ivans", kas burtiski sagrāva pretiniekus.
  Un šeit ir jaunākā piramīdas formas tvertne "Aleseja"-1. Kurai ir racionāli slīpuma leņķi no visiem leņķiem, un to nevar iekļūt.
  Tajā, guļus stāvoklī, Elizabete un viņas meiteņu komanda sēdēja gandrīz kailas tikai biksītēs.
  Četri skaisti karotāji, gandrīz kaili, šauj pa angļu lielgabaliem un burtiski tiek gāzti ugunī. Un meitenes šauj un piepilda tās ar svinu no ložmetējiem. Un briti guļ simtos.
  Un kaujas skaistules nopļauj ienaidnieku un burtiski palaiž savu tanku pāri līķiem. Un noslepkavoto angļu paklāji ir izklāti. Un meitenes brauc tankā. Viņi iznīcina Matildu un Čērčilu. Pēdējais tanks var tikai saskrāpēt cara armijas transportlīdzekli.
  Un seko viena krievu uzvara pēc otras. Un vācieši virzās uz priekšu. Bet viņu tanki T-3 un T-4 ir tik vāji, salīdzinot ar krievu transportlīdzekļiem. Un arī mazie primitīvie. Un garš... Un cara armijas tanki tupus. Un makšķeri izmanto sev, nepievēršot uzmanību šāvieniem.
  Tātad briti izmet baltos karogus. Vairāki tūkstoši atlasītu krievu tanku piezemējās jau pirmajās stundās, burtiski ielaužoties aizsardzībā.
  Anastasija saņēma lodi kailajā papēdī un iesmējās:
  - Masāžas puisis!
  Tad viņa ar kailajiem pirkstiem satvēra ģenerāļa degunu un metās viņam pāri sev. Viņš pārlidoja un piezemējās ar vēderu uz durkļiem. Un tika izliets tik daudz asiņu.
  Anastasija sirdi plosoši kliedza:
  - Slava caram Aleksejam!
  Nataša arī kustinās pretinieces apakšstilbu un rēks:
  - Par jaunu slāvu kārtību!
  Un viņš spiedīs ienaidniekam galvu. Un viņš sadalīs savu šķembu. Un čīkst:
  - Foršas meitenes, brīvības cienītājas - mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Un tad Zoja šauj no diviem ložmetējiem uzreiz un basām kājām met zirņus ar sprāgstvielām.
  Un tas jau pirmajā dienā nonāk britiem. Un, to saņēmuši, Foggy Albion impērijas cīnītāji nomet ieročus un nonāk gūstā.
  Un šeit Aurora iesaistās kaujā. Iznīcina ienaidnieku ar ieroci. Viņai ir īpašs ložmetējs ar izsekojošām lodēm. Viņš kuļ angļus kā nunčuku kūlis.
  Un te Svetlana šauj. Un iznīcina ienaidnieku.
  Šauj ar nāvējošu masu... Un izliek zobus.
  Un rūc plaušās:
  - Esmu sieviete, kas tiešām ir super!
  Un viņš pielec un ar basu kāju met granātu. Un tas ieplūdīs visās daļās un fragmentos.
  Un čīkst:
  - Es esmu supermens ar kailām krūtīm!
  Un tagad meitenes kāpj uz sevi... Viņas ieiet arvien dziļāk Lielbritānijas teritorijā.
  Oļegs Ribačenko puiša miesās, kas pēc izskata nav vecāks par vienpadsmit gadiem, bet ar majora plecu siksnām, lai gan pats ir basām kājām un šortos, pļauj angļus. Un viņš rīkojas ar neprātīgu niknumu.
  Viņš iededzina uguni un dzied:
  - Mēs piedzīvojam rītausmu un visaugstāko krāsu.
  Un kopā ar viņu bija meitene Margarita, kura nekad nav kļuvusi par pieaugušo. Viņai ir labi, ka viņa vismaz nekļuva par vecu kundzi!
  Un tas ir daudz sliktāk nekā būt meitenei!
  Viņi ieskauj Londonu. Un tagad viņi draud viņu paņemt. Un daudzi ienaidnieki padodas. Tikai ķēniņa sargi nepadodas un nepadodas. Bet tie tiek nežēlīgi iznīcināti. Un viņi veic totālu, necilvēcīgu iznīcināšanu. Tāda ir totāla iznīcināšana, kas notiek. Un mašīnas ir ļoti aktīvas.
  Un debesīs Albīna un Alvīne vāc rēķinus. Meitene jau saņēmusi visas septiņas Svētā Jura krusta pakāpes. Pirmā pakāpe: Jura krusts, otrā - Jura krusts ar loku! Trešais ir zelta krusts. Ceturtais ir zelta krusts ar loku. Piektais ir zelta krusts ar dimantiem. Sestais ir zelta krusts ar dimantiem un loku. Un septītā ir zelta krusta zvaigzne ar loku un dimantiem!
  Šīs meitenes vienā cīņā notrieca piecdesmit mašīnas un pie sevis dzied:
  - Mēs esam tādas skaistules, ka esam vienkārši super un hiper, un vispār brīnišķīgas skaistules!
  Un viņi mirdzēs ar atkailinātu ilkni.
  Tās ir meitenes - Albīna un Alvīna... Un viņām ļoti patīk izvarot vīriešus. Un viņi paši neiebilst strādāt ar mēli, redzot pievilcīgu vīrieša pilnību.
  Un ka meitenes ir vienkārši iekāres, mīlestības un kaisles iemiesojums!
  Kā viņiem patīk pulsējoši nefrīta stieņi.
  Augstākās klases karotāji...
  Šeit Čērčils bēg no ieskautās Londonas. Tāpēc viņi viņam labi sita pa ragiem.
  Un viņš aizvilka viņas kājas, metoties uz Brazīliju... Bet Londonas garnizons kapitulēja. Un krievu karaspēks gandrīz bez pretestības ieņēma Īriju. Briti jau padevās bungu ritmam...
  Otrais pasaules karš beidzās gada laikā ar ass lielvaru uzvaru. Lielākā daļa Āfrikas ir krievi. Tomēr gan Vācija, gan Itālija spēja kaut ko sagrābt.
  Turklāt Trešajā Reihā ietilpa arī Spānija un Portugāle.
  Un Lielbritānijā valdīja krievu spēki, un arī cars Aleksejs kļuva par Lielbritānijas monarhu. Arī Krievija gandrīz bez pretestības okupēja Zviedriju, Vācija - Norvēģiju un vēl agrāk arī Dāniju.
  Hitlers okupēja lielu daļu Eiropas. Izveidojot Trešā Reiha tipa veidojumu ar protektorātu. Un Krievija atjaunoja impēriju un iekļāva to savā sastāvā.
  Ir izveidojusies īslaicīgi trausla miera situācija. Kas ilga pagaidām.
  Cariskā Krievija un Vācija sagremoja savus ieguvumus. Viņi apguva kolonijas.
  Cars Aleksejs vēl bija diezgan jauns un nevarēja steigties iekarot visu pasauli.
  Bet Hitlers kaut kā nevarēja pretoties. Viņam šķita, ka viņš Āfrikā saņēmis pārāk maz zemes, ka Krievija ir pārāk liela. Un kopā ar Musolīni jaunākā dēlu viņi sāka karu pret Krieviju. Cīņas sākās 1955. gada 20. aprīlī, fīrera piecdesmitajā dzimšanas dienā.
  Vācieši karam ar carisko Krieviju izstrādāja veselu tanku sēriju, un acīmredzot viņi ar to ļoti rēķinājās.
  Panther 5 kļuva par galveno tanku, kas izstrādāts karam ar Krieviju.
  Šī automašīna, kas sver 75 tonnas, bija forša.
  Un kopumā 128 mm lielgabals ar 100EL ir patiesi graujošs spēks. Un ja sitīs, tad pat cara armijai liksies par maz.
  Un ir vēl jaudīgāks tanks: "Tiger"-5, kas ir vēl smagāks un smagāk bruņots. Un tas sver apmēram simts tonnas!
  Un Krievijā galvenā tvertne Aleksejs-4 sver tikai piecdesmit tonnas, un tai ir tikai 105 mm kalibra lielgabals. Bet tas ir daudz modernāks, piramīdveida un ar 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju, tas ir, ļoti mobils.
  Vācietis ir masīvāks un spēcīgāks. Īpaši briesmīgi ir "Lauvas"-5, kas sver divsimt tonnu. Tomēr tas īpaši nepalielina Hitlera izredzes. Tātad supersmagās tvertnes ir pārāk dārgas un grūti transportējamas. Lai gan lietošanā un pielietojumā ir dažas priekšrocības.
  Katrā ziņā Hitlers neizturēja un metās uz carisko Krieviju. Un sākās cīņas.
  Spēcīgās Krievijas armijas nocietinātās zonas apturēja ienaidnieka virzību. Un vācieši iestrēga. Un cara armija devās uzbrukumā Āfrikā, kur tai bija daudz vairāk spēka. Un itāļi sajuta pirmos sitienus. Viņu karaspēks ir pārāk vājš un ar zemu disciplīnu, ar daudz atpalikušākām tehnoloģijām, lai pretotos Krievijai.
  Jau pēc trīs nedēļu ilgām cīņām cara armija padzina itāļus no Somālijas un Etiopijas.
  Atšķiru meitenes Anastasiju, Natašu, Zoju, Augustīnu, Svetlanu. Viņi joprojām ir tikpat jauni kā pirms piecdesmit gadiem, kad viņi cīnījās ar Japānu. Caram Aleksejam jau ir mazbērni, bet meitenes joprojām ir kurtas, skarbas, agresīvas un drosmīgas.
  Un piecdesmit kara gados meitenes palika jaunas. Un uz viņu ādas nav nevienas krunciņas vai plaisas. Tie ir tik skaisti un svaigi kā ziedi.
  Bet Oļegs Ribačenko un viņa partnere Margarita joprojām ir bērni - viņi nemaz nav nobrieduši. Vismaz ārēji. Bet viņi skrien ātrāk nekā gepardi. Un ne bajonete, ne lode tos nevar nogalināt.
  Šie bērni mīl mest asus diskus ar basām kājām. Viņi vispār ir super cīnītāji!
  Un jebkurš spēks tiks nomests uz ceļiem!
  Aleksandra II vadībā ar turkiem cīnījās arī Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana. Un tāpēc viņiem jau ir vairāk nekā simts gadu. Bet viņi nenoveco, jo ir raganas. Un tāpēc, ka viņi ir nemirstīgi, Rodnoveri varā.
  Un cara rases pārstāvji skrien pāri Etiopijai un jau slaktē itāļus.
  Un atkal viņi piespiež viņus skūpstīt basās kājas. Un meitenes, protams, ir neaprakstāma skaistuma, un ar dedzīgu kaisli savā dvēselē. Viņus nekādā veidā nevar noniecināt. Tie ir tie, kas liek valstij izskatīties lieliski. Un viņi uzvar ar lielu garantiju.
  Krievijas cariskā impērija lielākoties bija kontinentāla un raksturīga tikai krievu tautai. Krievu tauta, daudzu tautu sajaukums un Krievija ir kā kausējamais katls, var norīt citas tautas, tās pamazām asimilējot un neapspiežot. Tāpēc karaliskā impērija pieauga. Lēnām, karaliste pēc karaļvalsts... Un tagad līdz globālajai hegemonijai atlicis pavisam maz. Krievijā ir daudz vairāk iedzīvotāju nekā Trešajā Reihā un Itālijā.
  Tāpēc viņai ir visas iespējas to notvert un sagremot. Turklāt, ņemot vērā, ka pretinieki ir vājāki. Un ne visi ir apmierināti ar Hitlera un Musolīni režīmu.
  Arī Āfrikā daudzas vietējās ciltis un koloniālās vienības atbalsta krievus. Tāpat Krievijas tehnoloģijas ir labāk piemērotas džungļiem.
  Cīņas parādīja, ka vāciešiem bija problēmas pat ar Panther-5, nevis tikai ar Tiger-5. Jā, Krauti manāmi padevušies. Pēc tam, kad cara armija izgāja cauri Etiopijai un uzbruka Lībijai, kuģoja arī vācu vienības. Tomēr cīņās debesīs vācu notikumi pārsteidza karaliskos dūžus - īpaši ar disko formas ierīcēm. Un viņi ar neprātīgu niknumu iznīcināja krievu automašīnas.
  Bet, protams, vācieši pēc skaitļiem nelīdzinās. Un diskotēkas ir pārāk dārgas un to ir salīdzinoši maz. Un viņi paši ir neievainojami, bet nevar izšaut, tikai taranē ar lamināro strūklu. Un manevrējamie krievu transportlīdzekļi var tikt prom.
  Karaliskā armija debesīs tomēr ir spēcīga. Un jūrā tas ir vēl spēcīgāks. Lai gan Trešais Reihs nav vājš. Bet tomēr spēki ir nevienlīdzīgi.
  Gan iedzīvotāju skaita, gan ekonomiskā potenciāla ziņā Trešais Reihs nevar tikt galā ar Krieviju.
  Un, ja cīnās arī ļoti spēcīgas un skaistas meitenes, tad ir pilnīgs sabrukums.
  Elizabete un viņas komanda cīnās ar vācu monstriem un pat izdodas uzvarēt. Un viņus nemulsina fakts, ka nacistiem ir daudz lielāki un smagāki transportlīdzekļi.
  Šeit meitenes apbrauc ienaidnieka tankus un sit tiem tieši uz sāniem. Un viņiem nav problēmu ar ienaidnieku. Viņi iznīcina savu ienaidnieku un dzied:
  - Saniknotā celtniecības komanda! Saniknota celtniecības komanda!
  Hitlers būs mats! Hitlers būs mats!
  Un viņi iznīcina ienaidnieku ar milzīgu vieglumu. Un meitenes nevar nesmieties.
  Bet fašisti, saņēmuši pļauku pa pakausi, atkāpjas. Jau Lībijā gandrīz bez cīņas kapitulējas vairākas itāļu divīzijas. Un karaliskās armijas karavīri virzās uz priekšu. Krauti ar spēcīgu triecienu tika izsisti no Alpiem, un cara karaspēks soļoja pāri Itālijai. Baskājainās meitenes no Musolīni jaunākā armijas sveic cara armijas krāsaino karaspēku. Miljoniem visu tautību karavīru piepilda Itāliju. Un desmit tūkstoši mobilo tanku Aleksejs-4, kas, sverot piecdesmit tonnas, ir gandrīz necaurejami, ja tiek šauts no visiem leņķiem.
  Itālija kā koalīcijas vājākais posms ļoti ātri mirst... 30. maijā cara karaspēks gandrīz bez cīņas ieņēma Romu. Un Musolīni impērijas galvaspilsēta krita.
  Un atkal meitenes no krievu armijas piespieda savas putekļainās, basās kājas skūpstīt ienaidnieku. Viņi saprot, ka ienaidniekam ir jāparāda viņa patiesais statuss.
  Albīna un Alvīna, rakstot kontus, atcerējās, kā viņas cīnījās ar raganām ar japāņiem, kad Aleksejs gulēja šūpulī. Un tas bija ļoti smieklīgi.
  Meitenēm ar karu vēl nav gana un apšauj vāciešus gaisā. Albīna pat atzīmēja:
  - Kad mēs uzvarēsim nacistus, kas tālāk?
  Alvīna pārliecinoši paziņoja:
  - Iekarosim Latīņameriku!
  Albīna šaubīgi atzīmēja:
  - Nu, tie ir vēl divi vai trīs mēneši! Un tad?
  Alvīne iesmējās un atbildēja:
  - Zupa ar kaķi!
  Albīna dusmīgi sacīja:
  - Nē, ir jābūt kādam reālākam dzīves plānam!
  Alvīne ar entuziasmu sacīja:
  - Tātad mēs dzemdēsim daudz bērnu!
  Albīna to apstiprināja:
  - Tas jau ir labāk!
  Itālija jau faktiski ir sagūstīta. Musolīni jaunākais bēg uz Franciju... Krievijas karaspēks ieņem Sicīliju. Viss makaronu ražotāju īpašums Āfrikā jau ir zaudēts. Palikuši tikai vācu anklāvi, bet arī tiem uzbrūk cara armija. Pilnīga Āfrikas zaudējuma draudi cīņā ar spēcīgāku ienaidnieku.
  Šķita, ka vācieši bija nepareizi aprēķinājuši savus spēkus. Un tagad viņi kuģo zem karaliskā karaspēka triecieniem.
  Un desmitiem tūkstošu tanku jau atrodas Francijas dienvidos un ieņēmuši Tulonu... Meitenes bikini lēkā pa pilsētu un noliek fašistus uz ceļiem. Viņi piespiež sevi skūpstīt savus kailos papēžus un smieties.
  Bet jūs varat arī noskūpstīt meiteni uz krūtīm - viņa neiebilst!
  Tik daudz panākumu. Un Vācijas dienvidos laužas cauri arī krievu divīzijas. Un viņi jau paņēma Vīni. Un viņi virzās uz Minheni. Fašisti padodas sitieniem un paceļ rokas uz augšu. Un nodoties sev!
  Oļegs Ribačenko, protams, ir starp tiem, kas cīnās priekšgalā.
  Un zēns personīgi sagūsta trīs vācu ģenerāļus. Par ko viņš saņem īpašu atlīdzību no monarha.
  Tajā pašā laikā mūžīgais zēns ir basām kājām un valkā šortus.
  Cars Aleksejs priecājas par uzvarām. Un kas notika? Pats velns Hitlers iekļuva cilpā. Viņa E-sērijas tanki nelīdzinās piramīdveida tankiem.
  Cars Aleksejs apbalvo varoņus un varones. Un viņš to dara ar lielu dedzību.
  Tādu karali tēvu var tikai mīlēt un cienīt. Krievu karaspēks vāciešus jau padzina no Marokas. Un gandrīz visa Āfrika ir Krievijas teritorija. Un kas? Tātad kļuva labāk!
  Cars Aleksejs Albīnu un Alvīni piešķīra Krievijas labākajām sieviešu dūžiem ar jaunu balvu. Platīna Sv. Jura krusta zvaigzne ar loku un dimantiem.
  Karotāji to patiešām ir pelnījuši. Un viņiem ir tāds spēks. Un viņi sita savus fašistus. Un viņi sasniedz finiša līniju. Rūras apgabalam jau tuvojas cara armija, un tur notiek sīvas kaujas. Viņi nevēlas piekāpties nacistiem. Un Francijā viņi jau ieskauj Parīzi. Vietējie iedzīvotāji atzinīgi vērtē cara armiju un neapstāsies.
  Var teikt, ka ienaidnieks ir padošanās līmenī. Hitlers steidzas, un ir jau jūlija vidus. Un vāciešu stāvoklis ir gandrīz bezcerīgs.
  Lūk, ko nozīmē kontaktēties ar tik foršu karali kā Aleksejs Otrais jeb lielais.
  Visbeidzot, Vērmahta karaspēka paliekas Āfrikā jau ir padevušās. Krievu karaspēks devās cauri Parīzei. Situācija vāciešiem kļuva kritiska.
  Jūlija beigās Rūra jau bija pilnībā pārņemta. Un Krievijas karaspēks tuvojas Baltijas jūrai.
  Hitlers bēg no Berlīnes uz Latīņameriku. Karaliskā karaspēks ienāca Dānijā, un Norvēģija tika atbrīvota vēl agrāk. Pal un Lisabona. Augustā sekoja uzbrukums Berlīnei. Un tika ieņemta Trešā Reiha galvaspilsēta. Tad cara armija, turpinot ofensīvu, atbrīvoja Madridi.
  Pēdējais tika ieņemts Gibraltāra cietoksnis septembrī. Citadele tika nogāzta... Un vēl viens karš bija gandrīz beidzies. Tas izrādījās kaut kā pārsteidzoši īss un viegls.
  Cars Aleksejs saņēma visu laiku lielākā iekarotāja titulu.
  Bet Hitlers joprojām ir dzīvs un viņam izdevās aizbēgt. Ko darīt ar šo briesmoni? Savādi, bet Latīņamerika nevēlējās izdot šo tirānu. Un tad, 1957. gada 1. maijā, sākās pēdējā kampaņa pret Latīņameriku un pēdējais karš planētas Zeme vēsturē. Karaspēks virzījās uz priekšu bez problēmām. Vietējie spēki bija militāri pārāk vāji un nespēja pretoties Krievijas karaspēkam.
  Elizabete un viņas komanda tikko notriekuši akumulatoru, un tagad ceļā esošie ienaidnieki vienkārši padodas.
  Meitene smejoties atzīmēja:
  - Tas ir karš!
  Katrīna smaidot atzīmēja:
  - Pēdējais karš cilvēces vēsturē!
  Elena ieteica:
  - Tātad, iesim tosts uz mieru! Un nākotnes radīšana!
  Un meitenes sajūsmā pat skūpstīja viena otru uz kailām kāju zolēm.
  Nu tā viss iet labi...
  Anastasija un viņas komanda skrien un ar kailiem kāju pirkstiem met pretiniekos granātas. Viņi sarauj savus ienaidniekus un izcēla zobus.
  Nataša dziedāja:
  - Es esmu kolosāla sapņa meitene!
  Un kā palaist slepkavas granātu. Jā, tu nevari būt vājš ar tādām meitenēm. Viņi to nepiedos.
  Un viņi virzīsies uz priekšu, nedodot fašistiem žēlastību. Lai šajā gadījumā viņi nav pilnīgi fašisti.
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu un šņāc:
  - Par uzvaru pār ienaidnieku!
  Un tad Augustīns izšauj no ložmetēja un ar basu kāju met granātu.
  Un tas čīkst:
  - Izmisīgs trieciens!
  Un tad Svetlana izdarīs spiedienu uz pretiniekiem un ēdīs tos saplēstā mīklā.
  Tās ir meitenes.
  Un viņš bļaustās:
  - Cars Aleksejs ir mūsu elks!
  Tiek ieņemta Mehiko un ieņemta Kuba. Krievijas karaspēks virzās no ziemeļiem uz dienvidiem. Un viņi to dara ļoti veiksmīgi. Jūs viņus neapturēsiet. Un būs liela uzvara.
  Un Albīna un Alvīna ļoti veiksmīgi metas gaisa kaujā. Viņi ir karotāji, kuriem nav jāizrāda vājums. Viņi šauj notriektas lidmašīnas, kas savā līmenī krietni atpaliek no krievu. Un pats galvenais, pie stūres ir baskāju meitenes bikini. Ka viņi kulj visus. Un viņi nošauj visus, kas tiek pieķerti cīņā.
  Mēs jau esam pabraukuši garām Nikaragvai. Cara armijas mašīnu armādu nevar apturēt. Un nāk krievu karaspēks. Un arvien biežāk pretinieki padodas. Un viņi padzina ienaidniekus ar gūstekņu kolonnām. Un viņi noliek ienaidnieku uz viņa ceļiem.
  Anastasija skrien pēc sevis un liek pretiniekiem krist uz sejas un skūpstīt viņas kailos papēžus.
  Tik daudz ienaidnieku padevās. Un daudzi no viņiem kapitulē bungu sitienu priekšā. Un viņi paceļ ķepas uz augšu.
  Krievijas karaspēks jau ir sasniedzis Venecuēlu. Situācija kļūst arvien mierīgāka.
  Brazīlija ir lielākais ienaidnieks un salūzt salīdzinoši viegli. Un viņa ir spiesta kapitulēt.
  Meitenes staigā pa Riodežaneiro, un zēni skūpsta savas kailās pēdas.
  Nataša smejoties atzīmē:
  - Tomēr dzīve ir laba!
  Zoja ar šaubām atzīmēja:
  - Nav nemaz tik slikti, kad tu guļ ar kājām pret sienu!
  Un meitenes izplūdīs smieklos. Tie tiešām nevarētu būt smieklīgāki. Bet ko ar viņiem darīt...
  Šeit cīnās arī zēns Oļegs Ribačenko. Vairāk nekā piecdesmit gadus viņš dienē cara armijā. Viņš pacēlās uz pulkveža pakāpi, viņam ir daudz apbalvojumu un joprojām izskatās apmēram vienpadsmit gadus vecs. Un kopā ar viņu ir mūžīgā meitene Margarita. Viņa bija pieaugusi sieviete un ļoti baidījās novecot. Un rezultātā viņa palika meitene uz visiem laikiem. Tomēr viņi kļuva par bērniem apmēram pirms simts gadiem. Un tad viņiem sola, ka viņi izaugs līdz sešpadsmit gadiem - kas kopumā ir labi! Piemēram, zēnam pat nevajadzēs skūst!
  Zēns un meitene basām kājām met ienaidniekiem granātas un dzied:
  - Uzvaru prieks paplašinās,
  Hitlers gaida karātavas!
  Šeit ir pēdējais Krievijas pretinieku cietoksnis - Argentīna. Hitlers tur paslēpās.
  Un jūlijā Krievijas karaspēks ienāca Argentīnas teritorijā. Pretestība bija fokusa. Un tā galvaspilsēta krita gandrīz bez cīņas. Un pats Hitlers tika atrasts 1957. gada augustā... Karājoties cilpā. Acīmredzot viņi paņēma savējos un pakāra.
  Kapitulēja arī Čīle. Tā beidzās pēdējais karš cilvēces vēsturē.
  Divpadsmit raganu meitenes, kurām ir mūžīga jaunība, svinēja uzvaru. Bet cits zēns, Oļegs Ribačenko, šķita ļoti apmierināts. Beidzot viņš var dzīvot savam priekam, cik gadus pavadījis armijā.
  Un krievi jau 1947. gadā devās kosmosā, un 1954. gadā viņi lidoja uz Mēnesi. Un 1967. gadā uz Marsu. Un vēl jauni sasniegumi. Saules sistēma pakāpeniski tika iekarota. 1975. gadā Aleksejs II, būdams pie varas septiņdesmit gadus, avarēja lidmašīnā. Un tā beidzās visu laiku lielākā monarha valdīšana.
  Un viņa dēls kļuva par jauno karali: Mihails II. Un Krievija pārcēlās uz kosmosa paplašināšanu.
  Oļegs Ribačenko un Margarita pastaigājoties pa Marsu 2005. gadā. Zēns atzīmē:
  - Jau pagājuši simts gadi, kopš es kļuvu bērns. Un vai man nav pienācis laiks izaugt līdz sešpadsmit gadiem?
  Margarita, kura arī izskatās pēc meitenes, atbild:
  - Un arī man ir jāaug pēc vienošanās! Bet kāpēc mēs paliksim bērni?
  Oļegs paraustīja plecus... Viņu priekšā pēkšņi parādījās eņģeļa-demiurga attēls ar spārniem.
  Skaistā būtne teica:
  - Jūs esat pabeidzis daļu no savas misijas.
  Bet tagad jūs gaida kosmoss! Un kosmosa pasaules! Tātad dzīvo un cīnies!
  Oļegs Ribačenko smaidot jautāja:
  - Tu mums solīji līķus sešpadsmit gadu vecumā!
  Eņģelis smaidot pamāja:
  - Ko jūs ar Margaritu vēlaties?
  Margarita piekrītoši pakratīja galvu:
  - Pat vairāk?
  Eņģelis pamāja ar pērļu zobu smīnu:
  - Tas būs jums! Bet, lai izaugtu līdz sešpadsmit gadu vecumam, jūs izaugsit tūkstoš gadus! Un tad tu mūžam paliksi jaunībā!
  Oļegs un Margarita unisonā iekliedzās:
  - Tas nav godīgi!
  Andžela smaidot atzīmēja:
  - Tāda ir cena par nemirstību! Bet piekrītiet būt nemirstīgiem bērniem daudz labāk nekā mirstīgiem veciem cilvēkiem!
  Zēns un meitene vienojās:
  - Jā, daudz labāk!
  Un mēs smējāmies skaļāk!
  Tiešām, kas ir šie mirstīgie cilvēki? Mūžībā aizgāja pat visu laiku un tautu lielākais karalis Aleksejs. Un viņiem priekšā ir mūžība, pilna ar starojošiem piedzīvojumiem.
  
  
  
  NAPOLEONS NEBIJA UZ KRIEVIJU!
  . Alternatīva vēsture, kur lielais ķeizars nevis devās uz Krieviju, bet pārcēla savus pulkus uz... Turciju! Nu, protams, kāpēc ne? Kāpēc neatbrīvot Balkānus no Osmaņu varas?
  Un ienaidnieks, protams, nav pārāk spēcīgs. Un vēl pirms tam viņu sita krievi.
  Un Napoleona armija devās piespiedu gājienā. Un viņa gāja gandrīz bez pretestības no Bosnijas līdz Stambulai. Viens šķērslis: kalni, upes, cietokšņi... Un reizēm pretestība. Un iedzīvotāji sveic frančus un eiropiešus kā atbrīvotājus.
  Napoleons ieņēma Stambulu 1812. Tad viņš karoja arī Mazāzijā. Sasniedza Indijas okeānu un Meku. Pēc tam franči un viņu algotņi pārcēlās uz Ēģipti.
  Kamēr Napoleons nedevās uz Krieviju, viņš iekaroja Osmaņu īpašumus. Varbūt daži zīlnieki brīdināja viņu par iespējamu neveiksmi kara gadījumā ar cara impēriju.
  Briti mēģināja izkāpt Spānijā 1814. gadā. Napoleons atgriezās Parīzē. Un, sakopot spēkus, viņš ātri pārcēlās uz Spāniju un uzvarēja britus. Pēc tam franči kļuva nedaudz spēcīgāki Pirenejos.
  Viņu karaspēks sasniedza Maroku un okupēja visu Āfrikas ziemeļus un Sudānu.
  Tādējādi viņi izveidoja vispārēju dominējošo stāvokli Vidusjūrā. Tika ieņemts arī Gibraltārs. Un viņi arī tika pamatīgi nostiprināti. Karš ar Lielbritāniju turpinājās ar mainīgiem panākumiem. Abas puses bija nogurušas no sadursmēm jūrā. Napoleons tomēr gribēja to uztvert ar skaitļiem. Un tika uzbūvēti arvien vairāk kuģu, apmācīti jūrnieki. Pamazām savu sāka darīt arī franču skaitliskais pārākums, kuriem bija lieli cilvēkresursi un teritoriālie resursi.
  Un pārgurušie briti sāka padoties. Visbeidzot, 1825. gadā, notika desants. Un Napoleons beidzot ieņēma Londonu. Tādējādi karš beidzās. Un jau vecākais imperators nolēma atpūsties un iesaistīties mierīgā celtniecībā. Vienīgais ir tas, ka franči turpināja pārvietoties pa Āfriku un iekarot tās dienvidus. Nikolajs Pirmais nāca pie varas Krievijā. Krievi veica karu ar Irānu, taču, neskatoties uz uzvarām, viņi to neiekaroja, bet aprobežojās ar mērenām teritoriālām iegādēm. Tad Krievija saskārās ar Šamila karu Kaukāzā un atradās ar to saistīta ilgu laiku.
  Napoleons valdīja līdz 1837. gadam un bija sešdesmit astoņus gadus vecs, kad viņš nomira. Viņa vietā stājās viņa dēls Napoleons II. Jaunais divdesmit sešus gadus vecais blondais imperators iepriekš bija Itālijas un Romas impērijas karalis. Viņš, protams, vēlējās pārspēt sava tēva Napoleona Pirmā godību.
  Un Napoleons II veica savu pirmo kampaņu pret Irānu un pēc tam pret Indiju. Protams, lielākā un sakārtotākā armija pasaulē salīdzinoši ātri iekaroja gan Irānu, gan Indiju. Tika pabeigta arī Āfrikas iekarošana. Francija veica karus Latīņamerikā, mēģinot pārņemt kontroli pār Spānijas un Portugāles kolonijām. Krievijai kaut kā nebija pienācis laiks. Bet franči pēc ilgiem kariem beidzot ieguva stabilitāti Latīņamerikā. Napoleons II nomira 1856. gadā, un viņa dēls Napoleons III kāpa tronī. Tajā laikā viņam bija tikai sešpadsmit gadu. Un 1858. gadā Napoleons III sāka savu kampaņu pret Krieviju.
  Nolēma pārspēt savu vecvectēvu. Un Krievijā joprojām pastāv dzimtbūšana. Un valsts, protams, kaujas spēka ziņā ir nesalīdzināma ar Napoleona laika Franciju.
  Napoleons III rēķinājās ar uzvaru. Un divi miljoni karavīru pārvietojās pa Krieviju. Viņi devās trīs kolonnās: uz Kijevu, Maskavu un Sanktpēterburgu. Bet Krievijai nebija sava Kutuzova.
  Un cars Aleksandrs II bija spiests bēgt uz Kazaņu. Maskava un Sanktpēterburga un Kijeva tika ieņemta. Visā pasaulē bija karaspēks un modernāki ieroči pret Krieviju. Pat Napoleona III armijā parādījās pirmie vieglie tanki.
  Jā, jūs nevarat pretoties šādai varai. Cars Aleksandrs II piedāvāja frančiem mieru. Bet Napoleons III paziņoja, ka viņam ir vajadzīga visa Krievija.
  Īsāk sakot, sākās partizānu karš. Bet Napoleonam ir daudz karaspēka. Turklāt Napoleons III paziņoja par dzimtbūšanas atcelšanu. Tas arī piesaistīja dažus cilvēkus savā pusē. Karš vēl plosījās vairākus gadus, un Napoleona karaspēks sasniedza Kluso okeānu.
  Galu galā tika atrasts kompromiss. Napoleons III apprecējās ar Aleksandra II meitu un tika kronēts par karali. Un Krievija kā daļa no milzīgas impērijas saņēma zināmu autonomiju.
  Napoleons III joprojām karoja Ķīnā, viņa karaspēks sasniedza Austrāliju un iekaroja Indoķīnu. Un 1877. gadā viņš nomira, un Napoleons Ceturtais uzkāpa tronī. Četrpadsmit gadus vecs jaunietis. Napoleona Pirmā mazmazdēls un Krievijas caru pēcnācējs no mātes puses. Napoleons Ceturtais pabeidza pasaules iekarošanu - iekarojis ASV un visas pārējās salas... Radās vispasaules impērija. Tad atlika tikai vētra kosmosu.
  Bet skumjas nebija, bet velni klauvēja. Napoleons IV nomira 1894. gadā. Precīzāk, viņš nomira medībās Āfrikā. Un viņa troni ieņēma zēns Napoleons Piektais, apmēram četrus gadus vecs.
  Kaut kā Napoleona pēcnācēji izrādījās ne pārāk izturīgi. Un, protams, sākās nepatikšanas. Tagad Latīņamerikā, tagad Ķīnā, tagad Krievijā.
  Bet karaspēks apspieda nemierus un separātistus. Napoleons Piektais uzauga un apņēmīgi sāka apspiest sacelšanos. Pēc kā planēta Zeme kaut kā nomierinājās. Un 1914. gadā kosmosā lidoja pirmais cilvēks! 1917. gadā cilvēki nolaidās uz Mēness.
  Pamazām cilvēce ieguva stabilitāti. Un tagad izplešanās kosmosā. Līdz 1935. gadam cilvēki bija apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas, un uz Mēness bija izveidojusies apmetne. Napoleons Piektais valdīja līdz 1960. gadam - sešdesmit sešus gadus - rekords starp Bonapartiem, un nomira godībā. Un Napoleons Sestais saņēma troni. Līdz tam laikam jau bija sākušies veiksmīgi eksperimenti cilvēku atjaunošanai. Un 2000. gadā cilvēki sāka iekļūt kaimiņu zvaigznēs. Līdz 2020. gadam ārpus planētas Zeme ir izveidotas pirmās cilvēku apmetnes.
  
  IVĀNS BRIESMAIS NAV SAINDĒTS
  Tomēr Ivans Bargais netika noindēts 1584. gadā (kur viņiem radās doma, ka viņš vispār ir noindēts?), bet gan dzīvoja kādu laiku. Viņš apprecējās ar angļu princesi. Un tajā pašā laikā viņš iekaroja Sibīriju un uzcēla tur pilsētas. 1590. gadā viņam ar angļu princesi piedzima dēls Aleksandrs. 1591. gadā nomira dēls Dmitrijs, bet krievi atkaroja savus gadus no zviedriem. 1592. gadā viņi ieņēma Narvu.
  Polijas un Krievijas kopīgais karš pret Zviedriju beidzās 1593. gadā ar Viborgas ieņemšanu. Un Zviedrijas kara sakāve 1594. gadā.
  Tādējādi Krievija atguva Narvā dibinātās pilsētas Baltijas piekrastē, kā arī Viborgu. 1595. gadā Ivans Bargais pavēl uzcelt pilsētu Ņevas grīvā. Tādējādi Aleksandrovska radās vairāk nekā simts gadus agrāk. Gads tika nosaukts par godu Ivana Briesmīgā dēlam un angļu princesei.
  Tad Ivans Bargais turpināja pārvietoties pa Sibīriju. Viņa karotāji virzījās uz Amūras upi. 1598. gadā, atveseļojies sešdesmit piecus gadus - Krievijas rekordu un vienu no ilgākajiem karaļvalsts pastāvēšanas ilgumiem planētas Zeme vēsturē, Ivans Bargais nomira. Tajā pašā gadā nomira arī viņa mantinieks Fedots. Un Aleksandrs Pirmais kļuva par karali. Viņam bija tikai astoņi gadi, kad viņš uzkāpa tronī. Bet Boriss Godunovs kļuva par reģentu. Un viss vairāk vai mazāk gāja. Tiesa, bija arī bada gadi. Pēc tam karš ar Poliju 1605. gadā. Tad pirmo reizi pats Aleksandrs komandēja armiju . Poļi mēģināja aplenkt Smoļensku, taču tika pilnībā sakauti. Krievi devās uzbrukumā un ieņēma Kijevu un Polocku. Poļi atdeva Ukrainai kreisā krasta zemes gar Berezina un Kijevu.
  Kādu laiku valdīja miers. Krievija virzījās uz priekšu austrumos. Viņa sasniedza Kluso okeānu un tur nodibināja jaunas pilsētas.
  Tad nāca kampaņa uz Krimu, kas sakrita ar Turcijas novājināšanos. Krievija kopā ar Azovu iekaroja arī Krimas Khanātu.
  Tā radās liela impērija. Pēc tam notika vēl viens karš ar poļiem. Aleksandrs pasludināja - mēs atkarosim visas Kijevas Rusas zemes.
  Un tas notika. Krievijas karaspēks cara un lielā komandiera Skopina-Šuiski vadībā joprojām spēja sakaut poļus un pat ieņēma Varšavu.
  Pēc dažiem strīdiem Polija pieņēma Aleksandru Pirmo par caru. Pēc tam radās slāvu lielā vara. Krievija pagriezās uz dienvidiem 1630. gadā. Kari sākās ar Turciju. Osmaņu impērija panīka un zaudēja.
  Krievija iekaroja Balkānus un pat iekļuva Konstantinopolē. Osmaņu tronis tika nodots caram Aleksandram. Un tagad krievu pulki sasniedza Ēģipti. Un 1640. gadā viņi kopā ar Kuveitu iekaroja Meku un Irāku. Izveidojot milzīgu impēriju. 1645.-1647.gadā notika karš ar Irānu. Un arī Persija pakļāvās Krievijai. Karš ar Mandžūru impēriju beidzās ar Ķīnas ziemeļu ieņemšanu.
  Cars Aleksandrs, ņemot vērā nekrievu iedzīvotāju skaita pieaugumu, pat sasauca ekumenisko padomi. Tika veiktas izmaiņas pareizticībā, atļaujot četrām sievām.
  Kas bija sekas vēlmei atvieglot musulmaņu pareizticības pieņemšanu un paātrināt jauniekaroto zemju rusifikāciju.
  1658. gadā nomira cars Aleksandrs pirmais, kurš valdīja sešdesmit gadus un kļuva arī par dižo Rurikoviču.
  Par jauno karali kļuva Mihails Pirmais, Aleksandra Pirmā dēls. Jaunajam karalim jau bija četrdesmit gadu. Un viņš turpināja sava tēva iekarošanas politiku. Krievijas karaspēks virzījās uz Indiju. Tur bija kari.
  Kas beidzās ar krievu kundzības nodibināšanu tur. Pēc tam notika liels karš ar Ķīnu. 1671. gadā Mihails nomira. Un karu turpināja viņa dēls Aleksejs pirmais Rurikovičs. Jaunais karalis, apmēram trīsdesmit gadus vecs, enerģiski komandēja un guva lielas uzvaras. Ķīna tika iekarota pēc vairāku gadu kara.
  Tad Krievija turpināja kustību austrumu un dienvidu virzienā, iekarojot Indoķīnu. Līdz sasniedzām Singapūru. 1701. gadā Aleksejs nomira, un viņa dēls Pēteris sāka veidot lielu floti. Krievija pārvietojās pa salām Klusajā okeānā un nolaidās Austrālijā.
  Tajā pašā laikā bija vēlme paplašināties Eiropā. Un 1715. gadā sākās karš ar Austriju. Augstākie krievu karaspēki ātri iekaroja Austriju. Tad viņi ieņēma Vāciju. Mēs sasniedzām pašu Reinu. Un viņi iekaroja Itāliju 1721. gadā. Tāpēc Pēteris Lielais izgrieza logu uz Eiropu. Kopā ar Ēģipti. Tajā pašā laikā krievi caur Aļasku okupēja Kanādu. 730. gadā Pēteris Lielais nomira un troni mantoja viņa mazdēls Pēteris Otrais - Rurikovičs.
  Viņa valdīšana izrādījās aktīva: jauneklis sāka karu ar Franciju un iekaroja Kanādu, un Krievijas karaspēks, kuram bija lielāks skaitliskais pārsvars, ieņēma Parīzi. Tika iekarota arī Nīderlande. Lai gan partizānu karš tur ievilkās. Bet galu galā arī viņa tika apspiesta.
  Un vēlāk 1745. gadā krita gan Spānija, gan Portugāle. Bet arī tur vairākus gadus notika partizānu karš. 1753. gadā pēc Pētera Otrā nāves tronī kāpa Pētera Otrā dēls Pēteris Trešais. Jaunais karalis turpināja pārvietoties pa Āfriku un Ameriku. 1761. gadā sākās karš ar pēdējo lielvalsti Lielbritāniju. Krievijai sākumā jūrā neveicās.
  Bet tad ar skaitlisko pārsvaru un pieredzējušiem komandieriem briti tika uzvarēti. Un notika nosēšanās. Un 1767. gadā Londona krita.
  Un 1780. gadā nomira arī Pēteris Trešais. Viņa divdesmit astoņus gadus vecais dēls Pāvils Pirmais kāpa tronī. Krievijai vairs nebija nopietnu pretinieku un tā virzījās pa Āfriku un Latīņameriku. Līdz 1820. gadam, kad Pāvils Pirmais nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā, Krievija bija pabeigusi visas pasaules iekarošanu. Un Ivans Piektais uzkāpa tronī četrdesmit divu gadu vecumā.
  Vairs nebija ar ko cīnīties. Taču zinātne vēl nav sasniegusi kosmosa plašuma iekarošanu. Neskatoties uz to, Ivans pasūtīja lidojumus uz Mēnesi. Piemēram, impērijai ir jāvirzās tālāk. Un 1833. gadā cilvēks pirmo reizi lidoja kosmosā. Un 1845. gadā krievi beidzot nolaidās uz Mēness.
  Imperators Ivans Piektais nomira 1847. gadā. Aleksandrs II mantoja troni. Izplešanās kosmosā turpinās. Nolaidās uz Marsa 1861. gadā. Un tad uz visām Saules sistēmas planētām.
  Un tad viņi lidoja uz citām zvaigznēm...
  
  DONALDS TRAMPS RŪZVELTA SĒDEKĻĀ
  Tātad Donalds Tramps Otrā pasaules kara laikā nokļuva Rūzvelta vietā. Šī patiesībā izrādījās lieliska iespēja! Apsveriet sava priekšgājēja kļūdas. Un pirmā kļūda: viņi ļāva PSRS pacelties un kļūt par lielvalsti.
  Donalds Tramps labāk nekā jebkurš cits saprata: Krievijai nevajadzētu ļaut uzvarēt Otrajā pasaules karā. Taču arī ātra Trešā Reiha uzvara Amerikai ir neizdevīga.
  Labākais variants: ļaujiet viņiem nogalināt vienam otru tik ilgi un cik vien iespējams.
  Nu, protams, Donalds Tramps nedaudz palīdzēja Krievijai, pirms Staļingradas... Un īpašu nesakritību ar vēsturi nebija. Un izdzina Trešo Reihu no Āfrikas.
  Un tad viņš piedāvāja Hitleram pamieru apmaiņā pret antisemītisko likumu atcelšanu.
  Pēc Staļingradas vācieši saprata, ka patiesībā var zaudēt Otro pasaules karu, un vienojās ar Trampu. Ebreji netiks vajāti, bet... Tirdzniecība tiek atsākta...
  Un tiek apmainīti ieslodzītie. Pats Tramps uztaisa atombumbu un piebeidz Japānu. Un vācieši pēc savas teritorijas bombardēšanas apturēšanas un otrās frontes slēgšanas uzkrāj spēkus.
  Fīrers vairākas reizes atlika operāciju Citadele. Un pat jūlijā viņš neuzsāka ofensīvu, jo gribēja kaujā izmēģināt briesmoņa tanku Tiger-2, un tas nozīmē "Lauva" un "Pele". Turklāt vācieši sāka veidot divīzijas no ārzemniekiem un uzkrāt spēkus.
  Un Tramps ieteica fīreram nesteigties, jo padomju pavēlniecībai jau ir zināmi vācu ofensīvas plāni Kurskas bulgā, un nav nekā muļķīgāka kā uzbrukt, kad par to zina ienaidnieks.
  Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu Trampa gudros padomus. Un viņš nostājās aizsardzībā.
  Sarkanā armija beidzot devās uzbrukumā 30. augustā. Un iestrēga ienaidnieka aizsardzībā dziļumā. Cīņas parādīja, ka "Panther" ir ļoti laba aizsardzībā, ar savu ātrās uguns lielgabalu, kas trāpa lielā attālumā.
  Un "Tīģeris" nav slikts, un pat "Ferdinands". Pēdējais pašpiedziņas lielgabals aizsardzībā ir diezgan spēcīgs. Un tas lieliski atvaira pretinieku uzbrukumus. Un "Ferdinands" strādā ļoti aktīvi. Kad viņš sit no distances, jūs pat nevarēsit iztaisnot muguru.
  Vācieši tomēr piekāpās, vismaz lēni, bet uz Oriolas dzegas. Bet padomju aviācija vairs nedominēja debesīs. Bez rietumu frontes krauts bija spēcīgi. Vācu dūžu vidū īpaši izcēlās Marsels.
  Viņš nav gājis bojā nejauši Vidusjūras kaujā. Un tagad, būdams dūzis, pirmais numurs cīnījās austrumos. Un šis labākais Luftwaffe dūzis, kurš īsā laikā uzstādīja rietumu frontes rekordu, kādu reālajā vēsturē vēl neviens nebija pārspējis, tagad cīnījās austrumos.
  Marsels sita no distances un neļāva sevi ne iekniebt, ne nogāzt. Viņš kļuva par leģendu vācu un padomju pilotu vidū.
  Un bez jebkāda pārspīlējuma. Viņš notrieca gan uzbrukuma lidmašīnas, gan iznīcinātājus.
  Par simt piecdesmit lidmašīnām viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Kad viņš izgatavoja divus simtus lidmašīnu, viņam tika piešķirts Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Sasniedzot trīssimt lidmašīnu, viņš saņēma viņam īpaši ieceltu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Pēc četrsimt lidmašīnu notriekšanas viņš saņēma zelta un dimanta krucifiksu ar militāriem nopelniem un zelta un dimanta Luftwaffe kausu. Marseļa rudenī virs Vidusjūras notrieca divsimt lidmašīnu. Ziemā un martā viņš notrieca vēl gandrīz simts automašīnu un tika pārcelts uz austrumu fronti. Tur viņš 1943. gada maijā pārsniedza trīs simtus transportlīdzekļu.
  Pēc tam 1943. gada septembrī tas sasniedza četrsimt transportlīdzekļu. Un viņš pat uzstādīja rekordu, vienā kaujā izsitot četrpadsmit transportlīdzekļus.
  Protams, ar šādu dūzi vācieši debesīs jutās vairāk nekā pārliecināti.
  Un viņi varēja aizkavēt Sarkanās armijas uzbrukumu, iepriekš piesaistot spēkus. Tomēr padomju karaspēks virzījās uz priekšu, kaut arī ļoti lēni.
  Oktobra beigās Sarkanā armija tuvojās Orelai. Frici centās noturēt šo pilsētu par katru cenu.
  Tanku Tiger-2 kaujā izmantoja pirmo reizi. Tomēr šis transportlīdzeklis labi darbojās aizsardzībā, taču bieži sabojājās. "Lauva" izrādījās vēl sliktāka. Līdzīgi kā pieaugušajam "Tiger"-2, kas vairāk pazīstams kā karaliskais tīģeris, "Lauvai" bija jaudīgāks lielgabals, kas tomēr bija lieks. Kopš padomju laika trīsdesmit četri tanki tika uzņemti ar vācu ieročiem. Bet "Lauvai", kas sver deviņdesmit tonnas, nebija nekādu priekšrocību salīdzinājumā ar "Tīģeri" bruņu ziņā, taču tas bija dārgāks, mazāk uzticams, un jaudīgākais lielgabals bija zemāks ar šaušanas ātrumu.
  Tikai šaujot tālā distancē, "Lauvai" bija priekšrocības, taču no tā bija mazs labums, jo trīsdesmit četrinieku bija gandrīz neiespējami trāpīt, pārvietojoties no tāda attāluma, kur "Lauvai" bija priekšrocības.
  Cīņas parādīja, ka "Lauvai" nav nekādu priekšrocību, aizsargājot korpusa sānus un pieri pār "Tiger"-2, un torņa pieres biezākās bruņas tikai palēnina tā griešanos.
  Tas ir, izrādījās, ka "Lauva" praksē ir vēl sliktāks nekā "Tīģeris"-2. Un tam, kā izrādās, tas tika izstrādāts.
  Neskatoties uz to, Tiger-2 bija salīdzinoši labi aizsargāts, tas bija necaurlaidīgs pat līdz T-34-76 sāniem, un tāpēc izrādījās efektīva, lai arī neveikla mašīna.
  Tajā pašā laikā kaujā sevi labi parādīja divi piloti: Albīna un Alvīna. Kas visu laiku cīnījās basām kājām bikini. Un viņi to darīja ļoti efektīvi.
  Tāpat kā Albīna ar basām kājām nospiež sprūdus, viņa notrieks padomju pilotu.
  Un tad spiedīs arī Alvīne ar plikām, noslīpētām kājām. Un atkal viņš notrieks ienaidnieku.
  Meitenes darbojās aktīvi un ar panteru burvību. Lai gan viņi ir iesācēju karotāji. Bet viņu noslēpums ir cīnīties bikini un basām kājām, tad neviens tevi nenotrieks!
  Oriolas kauja ievilkās līdz novembra beigām. Vācieši turēja pilsētu, un Sarkanā armija to spītīgi iebruka. Pats Staļins šajā jautājumā izrādīja spītību. Pilsētu krauti pamatīgi nocietināja un neļāva to ielenkt.
  Decembra sākumā iestājās īslaicīgs klusums, debesīs notika tikai kaujas. Marseļa pārsniedza piecsimt notriekto lidmašīnu skaitu un bija otrā Trešajā Reihā pēc Gēringa, kurai tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts.
  Sarkanā armija apstājās. Bet decembra beigās tā atsāka ofensīvu. Pēc spītīgas cīņas Oriolu beidzot ieskauj. Un tad paņem. Vācieši tika nedaudz vairāk atgrūsti centrā. Bet viņi bija gatavi ziemai un smagi cīnījās.
  Fritz joprojām spēja atvairīt ofensīvu pie Ļeņingradas. Daļēji Trampa brīdinājuma dēļ, kurš ļoti baidījās no fašistu sakāves.
  Atvairījuši uzbrukumu ziemeļos, nacisti kaut kā atvairīja uzbrukumu un pārdzīvoja ziemu... Un pavasarī viņi sāka uzkrāt spēkus.
  Zaudējumus cieta arī Sarkanā armija. Bet viņa ieguva IS-2 un T-34-85. Sākās sitienu apmaiņa, un 1944. gada 22. jūnijā Sarkanā armija centrā uzsāka lielu ofensīvu.
  Vācieši padevās, bet lēnām... Padomju karaspēks pusotra mēneša laikā panāca piecdesmit kilometrus diezgan plašā frontes sektorā. Nacisti parasti nedaudz mainīja savu taktiku un centās saglabāt spēkus, neuzbrūkot.
  Šeit lomu nepārprotami nospēlēja Tramps, kurš nevēlējās, lai uzvar ne Krievija, ne Vācija. Bet viņš baidījās, ka krievi tik un tā uzvarēs, un ieteica fīreram veidot karu aizsardzībā, lai izsmeltu boļševiku resursus.
  Hitlers, neskatoties uz visu savu agresivitāti, joprojām devās dziļā aizsardzībā. Turklāt vācu tanki ir nepilnīgi. Un "Pele" arī neattaisnoja uz sevi liktās cerības, un tikai aizsardzībā, vairāk vai mazāk sevi parādot īsos pretuzbrukumos.
  Vācieši vēl nav spējuši pienācīgi gūt panākumus tehnoloģiju jomā. Panther 2 varētu padarīt jaudīgāku bruņojumā un bruņās, taču vēl nav izdevies to padarīt smagāku par piecdesmit tonnām. Focke-Wulf bija zemāka manevrēšanas spēja un bija nepabeigta.
  Me-309 izrādījās jaudīgs bruņojumā un ātrs, bet sliktāks manevrēšanas spēju ziņā. TA-152 bija labāks par Focke-Wulf pēc lidojuma īpašībām un spēcīgi bruņots, taču izrādījās arī smagāks. Tiesa, Marseļa ir izstrādājusi labu taktiku lidmašīnām, kas ir smagākas, bet bruņotākas un labāk aizsargātas.
  Līdz šim vācieši ne tikai saglabāja savu pārsvaru debesīs, bet pat palielināja to transporta līdzekļu skaita dēļ. Lai gan PSRS bija arī Jak-3 un LAGG-7. Bet tas vēl nav devis priekšrocības.
  Bet vācieši izstrādāja ME-262. Līdz jūnijam Luftwaffe jau bija tūkstotis šo reaktīvo lidmašīnu ar četriem 30 mm lidmašīnu lielgabaliem. Taču kaujā ME-262 izrādījās nepietiekami manevrējams un efektīvs. Tostarp lielā ātruma dēļ. Vienīgais, ka ME-262 ir ļoti grūti notriekt, tas ir bruņots un izturīgs, ir grūti trāpīt lielā ātruma dēļ, bet tas salūst pats no sava ne pārāk uzticamā dzinēja.
  Tātad vāciešiem līdz šim bija tikai salīdzinoši veiksmīgi TA-152, un viņiem bija modernizēts ME-109 "K", Otrā pasaules kara populārākais iznīcinātājs.
  Pieauga arī saražoto lidmašīnu skaits, kas ļāva saglabāt pārākumu pār padomju zīmoliem. Turklāt vācu transportlīdzekļi bija ievērojami spēcīgāki bruņojumā un dzinēju jaudas ziņā.
  Vācu Yu-288, kas apvienoja lielu ātrumu un lielu bumbas slodzi, izrādījās diezgan veiksmīgs. Un pirmais sērijveida četru dzinēju bumbvedējs Yu-488, kas spēj bombardēt lielos attālumos. Tās spilgtākā vieta bija salīdzinoši nelielais spārnu laukums, kas deva ātrumu līdz 700 kilometriem stundā, kas tolaik bumbvedējam bija daudz.
  Tanku būves jomā vāciešiem neveicās. Pelei ir laba aizsardzība, taču tā joprojām ir neaizsargāta no gaisa un ir grūti transportējama. "Jagdpanther" izrādījās veiksmīgāks. Tas tika ražots arvien lielākos daudzumos un ieguva labu reputāciju.
  Šeit, protams, vācieši mašīnu gandrīz pabeidza, bet jebkurā gadījumā sagriezās labi.
  Palielinājās galvenais vācu tehnikas daudzums, kas ļāva veiksmīgāk pretoties padomju uzbrukumiem. Ieskaitot ofensīvu augustā dienvidos.
  Pienāca 1944. gada rudens, padomju karaspēks pat neieņēma Harkovu un joprojām stāv centrā.
  Fricis jutās nedaudz pārliecinātāks... Staļins turpināja āmurēties, taču bez ASV palīdzības viņš nespēja uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret Vāciju.
  Tā kā Trešais Reihs ir ārzemju divīzijas un daudzi hivi, kā arī satelīti un bijušie padomju pilsoņi, varēja vairāk vai mazāk papildināt savus spēkus un palikt aizsardzībā. Ārzemju strādnieki un vergu darbs ļāva saražot daudz iekārtu. Un, pirmkārt, reaktīvo aviāciju.
  V-1 un V-2 raķešu projekts tika pamests par labu reaktīvajām lidmašīnām, un parādījās Arado bumbvedēji. Kas lieliski bombardēja. Un padomju lidmašīnas pat nevarēja viņus panākt.
  Hitlers arvien vairāk paļāvās uz gaisa ofensīvu. Frici cīnījās arī ziemā... Sarkanā armija pa ziemu varēja virzīties uz priekšu centrā.
  Šeit, lai gan vācieši gaidīja uzbrukumu, viņus šokēja artilērijas darbs, īpaši Andryusha raķešu palaišanas iekārta. Bet tad daudzas vācu tanku divīzijas spēja apturēt padomju karaspēku.
  Jaunie vācu pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25, mazi, bet veikli, izrādījās īpaši efektīvi.
  Tiger-2 parādījās arī ar šaurāku un mazāku tornīti un jaudīgu 1000 zirgspēku dzinēju, kas parādīja sevi kā praktiskāku mašīnu.
  Īsāk sakot, karš sākās ar zvērnīcu, kas bija izdevīgāka vāciešiem.
  Hitlers patiešām paļāvās uz E sērijas tankiem, jo tie bija progresīvāki un ar zemu siluetu. E-50 augstums parasti bija par vienu metru zemāks nekā Tiger-2, kas ļāva ar vienādām bruņām samazināt tvertnes svaru līdz piecdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju, paaugstinot. bruņas caurdurošāks un precīzāks ierocis.
  Šis izrādījās lieliski! Automašīna ieguva izrāviena ātrumu un ātrumu. Un meitenes par to cīnās. Un, protams, basām kājām un bikini.
  Cīņas bija spraigas, īpaši pavasarī, maijā. Vācieši sāka mēģināt uzbrukt. Bet viņi spēja atgūt tikai Belgorodu, kuru padomju karaspēks bija ieņēmis agrāk. Cīņas turpinājās ilgu laiku. Un kaujā piedalījās arī tanks E-100. Šis transportlīdzeklis, ļoti labi aizsargāts un ar jaudīgiem ieročiem, kļuva par lielu problēmu padomju karaspēkam.
  Pēc SU-100 parādīšanās Staļins negaidīti nolēma mainīt doktrīnu tanku būvniecībā. Un šo pašpiedziņas pistoli sāka ražot arvien vairāk.
  Mani piesaistīja pašpiedziņas ieroču ražošanas vienkāršība un jaudīgākais lielgabals. Un arī tas, ka Staļins sāka domāt par karavīru glābšanu. Katrā ziņā 1945. gada vasarā uzbruka tikai vācieši. Viņi spēja tikai aplenkt Rostovu pie Donas un Orjolu, un tas arī bija viņu panākumu apmērs... Rudens, Krauts sēdās aizsardzībā, un Sarkanā armija virzījās uz priekšu. Un ziemā arī... Un tikai Belgoroda spēja atspēlēties.
  Tātad abas armadas palēnināja...
  Pienāca 1946. gads. Vācieši vasarā mēģināja uzbrukt, izmantojot tankus E-50 un E-100 un E-75. Pret viņiem Staļinam bija pašpiedziņas lielgabali SU-100, kas praktiski aizstāja visus pārējos ieroču veidus. Vācieši uzpūta, bet gandrīz nekādi progresēja... Un rudenī un ziemā Sarkanā armija virzījās uz priekšu...
  Bet es atkal neko nesasniedzu.
  Ir jau 1947. gads. Vācieši spiežas uz priekšu, krievi spiežas atpakaļ un virzās uz priekšu. Nekas neizdevās.
  Šeit nāk 1948. gads. Parādījās T-54, kas tomēr nekļuva plaši izplatīts. SU-100 joprojām tiek izmantots. Tiesa, šis pašpiedziņas lielgabals ir nedaudz novecojis. Vāciešiem ir pirmā vieta sērijā virs E-75 ar gāzes turbīnas dzinēju. Un tas jau bija labi aizsargāts no sāniem...
  Bet vācieši joprojām nevarēja sasniegt uzvaru. IS-7 tika ražots PSRS. Kas veiksmīgi cīnījās ar vāciešiem.
  Tad 1949. gads... Frontes līnija ir nekustīga, un notiek sitienu apmaiņa. Bokseri šūpojas un iznīcina viens otru.
  Tātad 1950. gadā frontes līnija nedaudz svārstās. Bet nekas būtisks nenotiek.
  Un tas attiecas uz 1951. gadu, tas pats. Austrumu frontē izmaiņu nav. Abas puses bija diezgan nogurušas.
  Gāja arī 1952. gads. Pēdējais pilnais Staļina valdīšanas gads. Vienīgais, kas vāciešiem bija, bija diskotēkas, kuras nebija ievainojamas pret kājnieku ieroču uguni. PSRS ir vispopulārākais transportlīdzeklis: SU-122 ar garu stobru, kas joprojām tiek novērtēts kā labākais.
  Un visbeidzot, 1953. gads... Staļins mirst, un tad tas sākas. Maskavā notiek cīņa par varu, un, izmantojot to, vācieši dodas uzbrukumā.
  Un viņi virzās uz priekšu Kaukāzā. Turkija beidzot iesaistās karā.
  Es iemūžinu visu Kaukāzu pavasarī, vasarā un rudenī un iegūstu priekšrocības...
  Bet te jau Tramps iejaucas. Un 1954. gada 1. janvārī ASV sāk Trešā reiha un... Krievijas teritorijas kodolbombardēšanu.
  Kā šis! Tramps iejaucās Otrajā pasaules karā.
  Un viss izrādās ļoti forši savā veidā! Un zināmā mērā tas ir forši!
  Tramps pārliecinoši uzvar savus ienaidniekus! Un tas ir viņa elles PR!
  Šis amerikāņu diktators pat lēkā no prieka!
  
  SKAISTAS MEITENES VEIST VĒSTURI
  Alternatīva vēsture, kurā Hitlers tomēr nolēma, ka viņam vispirms jāpabeidz Lielbritānija un tikai pēc tam jāuzbrukums PSRS. Viens no šiem soļiem bija pēc Krētas ieņemšanas un uzbrukuma Maltai. Pēdējais bija diezgan veiksmīgs, un fīrera karaspēks uzvarēja britus. Hitlers pieņēma lēmumu pabeigt ar Lielbritāniju un tikai tad doties uz PSRS.
  Šeit viņu ietekmēja četras raganu meitenes. Āriešu skaistules: Gerda, Šarlote, Kristīna, Magda - pārliecināja fīreru vēl nebraukt uz Krieviju! Viņi pat nometās ceļos un zvērēja, ka 1941. gads tam nav īstais laiks. Papildus meitenei viņi basām kājām skrēja pa oglēm un veica rituālu, apliecinot, ka uz Krieviju labāk nebraukt. Un četras skaistules pārliecināja fīreru, ka meitenēm ir jācīnās Āfrikā. Kam saņēmām piekrišanu.
  Lielbritānijas bāzei uzbrūk Frica armāda;
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Tam uzbruka vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju, kas savākti no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masveida uzbrukumu. Patiešām, kurš gan ticētu, ka krauti nolems atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks uz laiku būtu pieklusis. Bet britu karavīri tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi mocīja līčos paslēpto britu floti. Daudz neatpaliek arī modernākie Focke-Wulfs, tostarp pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar jaudīgākā padomju kaujas kuģa, līnijkuģa Marat, nogrimšanu.
  Piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Daudzi vācu bumbvedēji izkāpj no ledus bedres kā plēsīgas zivis. Jau nobriedušais anglis bailēs noliek klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik briesmīgu skatu. Sirēnas skan ļoti vēlu, pēc tam, kad sprādziena bumbas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, sagrieztas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Viena no dzelzs ķiverēm kļuva sarkana un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš kliedz:
  - Čērčils ir slikts! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nokrita tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienai bumbai nevajadzētu iet bojā. Tāpēc saspiediet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti pat nav kārtīgi maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir redzami un ir pirmie, kas tiek aizslaucīti.
  Šeit trīsdesmit divas pēdas garā 85 mm pretgaisa lielgabala stobrs tika uzmests un saliekts gaisā kā stūre. Pēc tam tas avarēja, saspiežot piecus angļus. Vienam no melnajiem pārplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un krita bumbas, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka eksplodēt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad trāpīja citai noliktavai. Turklāt Yu-87 un Focke-Wulf korpusos uzstādītās sirēnas kaitinoši gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp melnajiem un arābiem no koloniālās karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie ir tikpat nobijušies.
  Piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates atlūzas uzsprāga gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nogrima dibenā.
  Angļu tanks "Cromwell" ar īsu purnu, bet ar pieklājīgu ātrumu un diezgan jaudīgām frontālajām bruņām panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izmisušo karavīru. Pieauga haoss. Angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgais drednauts atklāja uguni... piekrastē, kur mudžēja savi karavīri.
  Un šajā pazemē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viena no viņām bija indiete, lēnām aizdedzinot pīpi, bet otra sieviete, nepārprotami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Viņi abi nepievērš uzmanību steidzīgajai nāvei. Pareizāk sakot, vesela bars iznīcības jātnieku spēlēja neparastu kāršu spēli. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Kāda arābu sieviete teica:
  - Tomēr ir liels troksnis! Un kāpēc radīt tādu paniku?
  Viens no karavīriem ar šrapneļa pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, taču viņš tika bezrūpīgi izmests kā kaķēns. Asins lāsītes krita uz sarkanās sejas, un viņš smaidīdams tās nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir paredzēta vājiem, bāliem cilvēkiem. Mēs, apači, domājam tā - ja nav ienaidnieka, tad parādās ienaidnieks - vēl labāk!
  Tumšā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu:
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība un smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem cilvēkiem nav ne viena, ne otra.
  Vairāki degošie britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. No ieiešanas ūdenī pat vārījās, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad pamazām izpletušies un bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko izskatu. Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši piespiež mūs valkāt burku!
  Sarkanais vīrs, viltīgi šķielēdams, atzīmēja:
  - Acīmredzot tavs draudīgais skatiens viņus biedē!
  Arābu sieviete sarkastiski izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties uzbrukt ar visu spēku, tā bija boksera taktika, kurš, paļaujoties uz ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties ar visu spēku metās pretī ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, kas nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteru iekšienē, iznīcinot visu apkārt. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza sava spēka virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet tas, protams, ar to nebeidzās; gaisa desanta divīzija sāka darboties. Kamēr briti ir pēc šādas ārstēšanas, viņus vispār var ņemt remdenus. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir saražoti vajadzīgajā daudzumā un precīzāk noregulētas to vilkšanas metodes. Varbūt labākais pasaulē šodien.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl dzīvs atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit ir Vāgners un pērkonu motīvi, izmantojot pastiprinātājus. Izpletņlēcēji iesmērēja viņu sejas ar fosforu un uzkrāsoja sevi; viņi izskatās rāpojoši kā savas pazemes dēmoni. Balstīts arī uz psiholoģisku efektu. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojošs, it īpaši uz dūmu spīduma un daudzo ugunsgrēku fona. Viņiem pat ir ložmetēji, kas arī ir maskēti pūķa mutes formā. Tad sit melodiskie vācu un sagūstītie ložmetēji. Un nopļautās, saplēstās rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redskin atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Tu saki, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Palefaces pārspēj britus, un tā ir laba zīme! Un, kad pienāks laiks, pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Vai jūs, nejauši, pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Tie, kas grib dabūt par daudz, parasti paliek bez nekā! Tātad lielā karote ir mutē laistoša!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, taču principā viņš uzminēja, ka vācu militārā mašīna visu nostrādās precīzi. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par standarta. Pat dīvaini, ka šāda mašīna saslīdēja un pēc tam pilnībā sadalījās.
  Un viņi paši četri piedalījās desantā Maltā.
  Četras meitenes bija tikai bikini. Un jau gaisā viņi ar basām kājām meta britiem granātas. Un tas ir ļoti skaisti. Tās ir meitenes.
  Un lidojumā tiek mesti asi uzasināti diski. Un uzreiz tika pārplēsts ducis kaklu. Viens vārds - superklases skaistules. Un ļoti seksīga un muskuļota. Tie ir karotāji. Un ar vienu sitienu viņi sašķēla metālu un ķieģeļus. Viņiem ir tāds trakulīgs, kūsošs spēks. Un lai viņi lec ar kailajiem papēžiem angļu karavīru zodos. Viņi ir tik sasodīti.
  Un asinis lido un šļakatas uz visām pusēm.
  Pēc tam meitenes izmantoja savus zobenus. Un viņi sāka iznīcināt angļu rindas. Un tajā pašā laikā dziediet:
  - Baltie vilki bara! Tikai tad sacīkstes izdzīvos! Vājos iet bojā - tos nogalina, attīrot svētās asinis!
  Meitenes šeit ir tik foršas. Vienkārši lieliski!
  Un viņi nocirta katru angļu karavīru ar diviem zobeniem. Un viņi met svastikas ar basām kājām, nogalinot cīnītājus. Un tik dedzīgi karotāji...
  Un gaisa trieciens Maltai ir ļoti spēcīgs. Fīrers savāca aviāciju no austrumu frontes. Un Yu-88 parādīja sevi savā krāšņumā. Un, protams, tika izmantots arī Yu-87, kas, neskatoties uz iznīcinātāju dominēšanu gaisā, izrādījās ļoti efektīvs.
  Un krauts ļoti smagi sita britus. Un terminatormeitenes ar basām kājām ir vēl stiprākas. Un karotāji šeit ir vienkārši klases!
  Nu kā var neapbrīnot tādas meitenes? Nevis meitenes, bet vienkārši panteras!
  Viņi iznīcina savus pretiniekus. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Ļaunie vilki plosa ienaidnieku!
  Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal nocirta... Tomēr briti jau padodas. Un viņi paceļ rokas uz augšu.
  Gerda rūc angliski:
  - Uz ceļiem! Un noskūpsti man kājas!
  Vīrieši krīt uz sejas un skūpsta meitenes kailās, nedaudz putekļainās pēdas.
  Tad Šarlote, sarkanmatainais zvērs, piespiež viņus skūpstīt viņu kājas. Cik viņa ir skaista.
  Vējā viņas kapara sarkanie mati plīvo kā kaujiniecisks, proletārietis.
  Gan vīrieši, gan īpaši jauni vīrieši skūpsta dievietes apaļos papēžus. Un viņi laiza skaistules raupjās pēdas.
  Viņi skūpstīja gan Kristīnas, gan Magdas basās pēdas. Arī aerobātikas meitenes.
  Un šādi karotāji ir spēcīgi un muskuļoti. Un pats galvenais, basām kājām un mīļi.
  Un slaidas figūras, un vēdera vēdera plāksnes! Un tajās ir kaut kas brīnišķīgs, kaut kas kaujiniecisks un kaut kas skaists.
  Un katrs muskulis spēlē, un muskuļu bumbas ripo zem iedegušās ādas.
  Šīs meitenes ir superklase! Tajos ir dusmu spēks un kaisles liesma! Un pārliecība par uzvaru.
  Un angļi apbēra savas kailās, graciozās pēdas ar skūpstiem!
  Malta krita, un kļuva daudz vieglāk pārvest karaspēku uz Āfriku. Fīrers saprata, un galvenais, kas viņam ienāca prātā, bija loģiska doma: PSRS ir totalitāra valsts, kas nozīmē, ka tā ir spēcīga. Gandrīz divsimt miljonus cilvēku ir sametinājusi komunistiskā ideoloģija un tā ir vara!
  Bet tajā pašā laikā PSRS ir pietiekami daudz zemes un nevienam negrasās uzbrukt.
  Tātad, lai uzbruktu Krievijai, jums vajadzētu sagatavoties.
  Kādi tanki ir vāciešiem? Atklāti sakot vājš! Un krievi maija parādē redzēja KV-2 ar 152 mm lielgabaliem un KV-1 ar 76 mm lielgabaliem, un T-34, veiklus tankus arī ar lielgabaliem, kas caurdur vāciešiem.
  Un fīrers pavēlēja: izveidot savus monstrus kā pretsvaru krievu tankiem. Jo īpaši "Panteras", "Tīģeri", "Lauvas" un "Peles". Savam laikam labas mašīnas, bet pārāk smagas.
  Gan dārgi, gan darbietilpīgi! No otras puses, vācu tehnika šajā gadījumā varētu konkurēt ar padomju tehnoloģijām.
  Turklāt vācieši cerēja, ka drīz viņiem piederēs visa Āfrika, un viņi varēs sagrābt svarīgus pasaules resursus. Un būs vergi, un karaspēks, un kaujas vienības...
  Vispār Vērmahta karotāji ir spēcīgi...
  Un meitenes ir krāšņas... Un brīnišķīgas zagles!
  Maltā viņi staigāja un bija pazīstami ar vīriešu spīdzināšanu. Sīvi karotāji. Viņi izģērba zēnus un izvaroja tos kopā ar meitenēm! Kāpēc ne izklaide?
  Karotāji daudz dziedāja un kliedza:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs nevar uzvarēt!
  Gerda un viņas komanda uzbruka arī angļu kreiserim. Meitenes staigāja pa to ar zobeniem un visus cirta. Un tajā pašā laikā viņi ar basām kājām meta uzasinātos diskus.
  Tie ir ātri kustīgie karotāji, kurus nevar viegli un bez problēmām apturēt. Viņi iet uz priekšu un iznīcina jūrniekus. Un viņi pamāj sev ar abām rokām. Parādījās šīs četras raganas. Un Raganas ir nežēlīgas, pilnīgi slepkavnieciskas.
  Viņi skrien pa klāju, zibinot savus apaļos, rozā papēžus, un vicina zobenus kā dzenskrūves lāpstiņas. Viņi nogriež angļu valodu un smīnējot dzied pie sevis.
  - Mēs neesam nožēlojamas meitenes, mūsu balss ir tik skaidra! Mēs drosmīgi sasitām britus, lai te nebūtu kluss!
  Un kā mēles rādīs! Tās ir meitenes... Īsti terminatori!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi meta sev ripas un izsit ienaidniekus.
  Viņi to darīs ļoti asiņaini. Un viņiem tika pārgriezta rīkle. Un tik daudz rīkles tika atvērtas.
  Agresīvi puiši.
  Un precīzāk, meitenes, ar savvaļas dzīvnieku muskuļiem. Un neviens tos nevar savaldīt - tāda ir stihija.
  Meitenes ir brašas un gandrīz kailas. Un viņi pat atklāja savas krūtis, lai izskatītos skaistākas.
  Gerda dziedāja:
  - Un kreiseris tiks notverts - meitenes brašas! Tāds elements, tāds elements!
  Meitenes patiešām ir tik skaistas, ka jūs nevarat tās apturēt uzreiz.
  Tajos burbuļo traka, kūsojoša enerģija. Un tā vienkārši ir tik agresīva viesuļvētra un liesmu un karstuma pārpilnība.
  Karotāji patiešām ir vienkārši jauki. Un viņi var iesist tev pa žokli ar dūri.
  Viņiem ir tik agresīvi meiteņu lēcieni, kas dzimuši ar spārniem un ilkņiem...
  Šarlote sakapā angļu valodu un pie sevis čīkst:
  - Neviens nevar salīdzināt ar mums cīņā! Es esmu vilks, foršs vilks!
  Un rudmatainais zvērs sit un griež ar zobenu...
  Tātad angļu admirālis nokļuva meiteņu izrēķināšanā. Ko viņš īsti gribēja? Ar ko jūs sazinājāties?
  Karotāji viņu paņēma un sagrieza gabalos!
  Kristīna ar prieku dziedāja:
  - Būs sagriezts kebabs!
  Un viņa parādīja mēli.
  Un tad viņa ar basu kāju iemeta disku ar asām malām. Un viņa nekavējoties nogalināja piecus angļus.
  Magda iespēra ar pliku papēdi, un trīs angļi pārlidoja pāri bortam. Šī meitene ir vienkārši mežonis!
  Un visi četri iesaucas:
  - Slava mūsu dieviem!
  Un atkal kapā... Simtiem angļu jau ir nocirsti. Un izdzīvojušie nokrīt uz ceļiem un skūpsta skaistās meitenes, viņu stiprās, noslīpētās, basās kājas.
  
  
  KRIEVIJAS PREZIDENTS VLADIMIRS ZEĻENSKIS
  Pēc inaugurācijas Vladimirs Zeļenskis paziņoja par Radas atlaišanu un pirmstermiņa parlamenta vēlēšanu rīkošanu. Tas kopumā bija gaidāms. Tomēr attiecības ar Krieviju joprojām bija saspringtas. Vladimirs Putins neapsveica Zelenski ar uzvaru un neatzina Ukrainas prezidenta vēlēšanas. Bet tas jaunajam jaunajam vadītājam pat nāca par labu. Nacionālisti, kas uz viņu skatījās ar aizdomām, atpazina viņu par savējo. Un Rietumi saprata, ka Putins tiešām ir agresors. Un nostiprināts atbalsts Ukrainai. Tā tas sākās veselībai un beidzās mieram. Zelenskis to uzņēma un ārkārtīgi spēcīgi uzstājās jaunajās Radas vēlēšanās. Izdevās iegūt parlamenta vairākumu. Un tad viņš sarīkoja vairākus referendumus. Tai skaitā konstitucionālā reforma.
  Prezidenta pilnvaras tika ievērojami paplašinātas. Gluži pretēji, Rada ir ierobežota. Pēc tam Zelenskis apņēmīgi sāka veikt reformas un modernizāciju.
  Tajā pašā laikā Donbasā tika izgudrots viltīgs gājiens. Kareivītei Anastasijai Orlovai tika piedāvāts interesants variants. Ar Ukrainas un Rietumu izlūkdienestu atbalstu viņa kļūs par Luganskas un Doņeckas apgabala gubernatoru. Tad viņam būs oficiāla dalība Ukrainā un nauda atjaunošanai un lielākai personiskajai varai. Un pat savu armiju. Tas ir, Kadirova variants. Kad Krievija faktiski atdeva Čečenijai neatkarību, tikai formāli saglabājot kontroli pār to.
  Anastasija Orlova, kurai ir ietekme starp lauka komandieriem, pieņēma šo iespēju. Jāsaka, ka šī sieviete bija ļoti skaista, blonda un parasti pat aukstajā ziemā skrēja basām kājām.
  Anastasija pieteica karu Jaunkrievijas "zagšanas" vadībai. Viņa ir ļoti kareivīga un autoritatīva meitene. Un viņa nodibināja savu rezidenci Novoazovskā. Daļa cilvēku un milicijas viņu atbalstīja.
  Anastasija ar baskāju meiteņu bataljonu veica vairākus reidus un ieņēma vairākas pilsētas. Izcēlās vietējās cīņas. Notika virves vilkšana.
  Anastasija rīkojās diezgan prasmīgi un saņēma naudu no ārzemēm. Turklāt viņai bija atbalsts Krievijā. Tai skaitā no sievietēm. Veiksmi veicināja arī tas, ka Putins bija slims. Acīmredzot ambiciozais Krievijas prezidents ir pārpūlējies. Un šādos apstākļos vadība Krievijā tika sadalīta. Anastasija to izmantoja un ieņēma Doņecku. Saņēmusi nopietnu atbalstu.
  Arī karš sākās ar Lugansku. Bet ne pārāk enerģisks. Miliči īsti negribēja viens otru nogalināt.
  Galu galā notika Novorosijas prezidenta vēlēšanas, un Anastasija uzvarēja. To nekavējoties atzina ASV un Kijeva. Un tad citas Rietumu valstis, un visa pasaule!
  Zelenskis turēja savu vārdu, piešķirot Novorosijai īpašu statusu Ukrainas ietvaros. Un Doņeckā atkal plīvoja dzeltenzilais karogs.
  Ilgi gaidītais miers ir iestājies.
  Zelenskis aktīvi cīnījās pret korupciju un pat ieviesa nāvessodu par ekonomiskiem noziegumiem. Stingri un prasmīgi vadot un veidojot profesionālu komandu, Vladimirs Zelenskis nodrošināja Ukrainai augstus izaugsmes tempus. Valsts cēlās, un jaunā līdera spēks nostiprinājās. Attiecības ar Krieviju uzlabojās. Kas veicināja insultu, kas pārņēma Putinu un padarīja viņu mazāk ambiciozu un agresīvu.
  Krievijā Zelenska popularitāte pieauga. Viņš bija spēcīgs runātājs, apburošs cilvēks, populists. Un ne komunists, bet arī ne antikomunists. Populārs gan kreiso, gan krievu oligarhu vidū. Ļoti populārs krievu jauniešu vidū. Intelektuālis un puisis. Šķiet, ka viņš ir inteliģents, taču ir sagrābis ilgstošu varu. Jā, noteikti līderis, bet vienlaikus arī džentlmenis! Augsta kultūra, bet tautai saprotama un mīlēta. Īsts talants vadībā. Un lielisks organizators.
  Un tā, kad bija pagājuši pieci Ukrainas labklājības un uzplaukuma gadi un Zelenska vara beidzot bija nostiprinājusies, sekoja sensacionāls priekšlikums.
  Proti, apvienoties ar Krieviju. Izveidojiet vienotu savienības valsti ar kopīgu prezidentu ar lielu varu. Protams, tautas ievēlēts.
  Un Krievijā elite bija šokā. Kāds gājiens! Līdz tam laikam Putins bija novājināts no smagas slimības un zaudējis popularitāti. Tas nozīmē, ka viņš nevarēja cīnīties, vismaz ne pilnībā. Un pats Medvedevs vispār nav cīnītājs un ir tautas nemīlēts.
  Un te Zelenskis viennozīmīgi grib kļūt par savienības valsts prezidentu un... Viņa izredzes ir reālas! Pirmkārt, Rietumi vēlētos redzēt Vladimiru Zeļenski kā Krievijas un Ukrainas prezidentu! Viņš parādīja sevi kā pilnīgi prorietumniecisku un eiropeisku politiķi. Otrkārt, Zelenskis ir populārs Krievijā un īpaši Ukrainā. Treškārt, nav redzami konkurenti. Putins smagi slims, Medvedevs vājš un nepopulārs, Zjuganovs un Žirinovskis par vecu. Citu līderu nav redzams. Turklāt, ceturtkārt, atbalsts ir no Krievijas oligarhu un Zelenska puses.
  Jā, skaidrs, ka šis ir ļoti nopietns kandidāts uz Krievijas prezidenta amatu. Viņam piemīt spēks, harizma un neparastas oratora spējas. Un arī gan Rietumu, gan Krievijas mediju atbalsts. Plus vēl jaunā popularitāte Krievijas politikā, vecu un garlaicīgu vadītāju vadībā.
  Īsāk sakot, ir gan neērti atteikties, gan bailīgi pieņemt piedāvājumu. Putins piedzīvoja otro insultu. Medvedevs kļuva par Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāju.
  Protams, tas ir tālu no fakta, ka Zelenskis noteikti uzvarēs. Un es ļoti gribu anektēt Ukrainu. Medvedevam ir vēlme pārspēt Putinu! Bet vai ir vērts uzņemties tādu risku kā vēlēšanas ar Zelenski?
  Tomēr Krievijas iedzīvotāji atbalstīja ideju par apvienošanos ar Ukrainu. Simtiem tūkstošu cilvēku izgāja ielās, prasot: slāvu brāļu vienotību. Maskavā demonstranti sadūrās ar policiju. Daudzi cilvēki tika ievainoti. Sāka pieaugt protesta vilnis.
  Komunisti beidzot dabūja Zjuganovu, precīzāk sakot, sapuvuši, un jaunākā vadība sāka izvest cilvēkus ielās. Pieprasa režīma maiņu.
  Arī nacionālisti nāca klajā, un viņiem bija savi spēcīgi un ambiciozi līderi. Maidans kļuva arvien modernāks. Uz policistiem tika apmētāti akmeņi un Molotova kokteiļi. Cilvēku ilgstoši uzkrātā neapmierinātība sāka izpausties arvien vairāk.
  Medvedevs rīkoja drošības padomi.
  Vairums biedru bija par apvienošanos - pamatojot to ar to, ka velns nemaz nav tik briesmīgs, kā tas ir uzgleznots. Un administratīvie resursi un propaganda ir milzīgs spēks! Un ka cilvēkiem var pamatīgi izskalot smadzenes, un viņi vispār balsos par varas partiju.
  Arī Krievijas miljardieri zvērēja uzticību Medvedevam, kurš bija paredzams, bija pie varas ilgu laiku un vairāk vai mazāk apmierināja visus.
  Miljardieris Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Mums ir jāveic vēlēšanu kampaņa stilā: Medvedevs šodien ir Putins, un nekādi Zeļenski mums nav bīstami!
  Romāns Abramovičs autoritatīvi atzīmēja:
  "Mēs izvilkām Jeļcinu no vēlēšanu bedres ar četru procentu reitingu, un mēs jūs izvilksim vēl vairāk!" Mūsu nauda un mediji ir mūsu garantija!
  Prohorovs apstiprināja:
  - Mēs nevēlamies tik augstus nodokļus bagātajiem kā Ukrainā, un mēs atbalstīsim jūs visus!
  Dmitrijs Medvedevs trieca ar dūri pret galdu un paziņoja:
  - Tad mēs pieņemam priekšlikumu par integrāciju un apvienošanos!
  Starp Ukrainu un Krieviju tika parakstīts apvienošanās līgums. Tūlīt mainījās spēku samēri. Prezidenta vēlēšanām jānotiek trīs mēnešu laikā.
  Lai reģistrētos prezidenta amatam, pietiek vai nu savākt simts tūkstošus parakstu, vai arī veikt deviņdesmit tūkstošu dolāru iemaksu, kas tiks atgriezta tikai tad, ja tiksi līdz otrajai kārtai. Tie ir patiešām smieklīgi noteikumi. Daļēji ņemts no Krievijas un daļēji no Ukrainas likumdošanas.
  Protams, prezidenta kandidātu būs daudz, Medvedeva komanda acīmredzot uzskatīja, ka tas viņiem būs vēl izdevīgāk! Viņi saka, ka vēlētāju mobilitāte nodrošinās varas iestādēm priekšrocības pirmajā kārtā. Un otrajā visi atbalstīs Medvedevu. Jebkurā gadījumā prezidenta pienākumu izpildītājs ar to rēķinājās. Un sākās...
  Anastasija Orlova, šī baskājainā Kleopatra, teica, ka būs Zelenskis pret veselu simtu. Un ka viņš ir Lanselots pret pūķi Putinu un Medvedevu.
  Izvērsās nikni uzbrukumi presē. Daži bija Zelenska pusē, citi bija Medvedeva pusē.
  Kandidātu reģistrācijas periods ir sācies. Krievijā valdīja satricinājumi. Džohara Dudajeva dēls parādījās Kaukāzā un pasludināja džihādu. Un saņēma plašu atbalstu islāma reģionos. Daudzi eksperti šeit turēja aizdomas par CIP ausīm. Turklāt Trampa prezidentūra ir beigusies, un mums ir jāizcīna vismaz dažas uzvaras. Un Zelenskis Krievijas tronī ir liela uzvara! Lai gan ir arī skeptiķi, kas apgalvo, ka Zelenskis var padarīt Krieviju par lielu valsti, daudz spēcīgāku, īpaši ekonomiski, nekā tā bija Putina laikā.
  Tātad viedoklis dalījās arī Rietumos. Apvienotā Ukrainas-Krievijas valsts, protams, ir spēcīga apvienība un nebūt nav joks. Tas tiešām varētu būt briesmonis. Protams, apvienošanos atbalstīja arī Krievijas drošības spēki. Turklāt Anastasija ir forša sieviete. Viņa kopā ar meiteņu bataljonu, visas daiļavas, bija basām kājām un bikini, apgāzās un sakāva krievu specvienības. Kad viņi savāc putekļus, lai gāztu Zelenska pārāk dedzīgo fanu.
  Meitenes parādīja, ka pasakaini cīnās basām kājām un bikini! Un īpašo grupu "Vympel" uzvarēja karstas sievietes. Rezultātā tika pieņemts lēmums neiejaukties, un Novorosijā pie varas nāca proukrainiskā vadība.
  Anastasija cīnījās par Zelenkiju. Kaujā meitene prata ar basām kājām mest asus, plānus diskus, bumerangus, granātas. Bikini tērptie karotāji ir kļuvuši leģendāri. Vesels pulks meiteņu, katra ir veselas divīzijas vērta. Tas ir milzīgs spēks!
  Anastasija metās cauri sniegam, viņas sarkanajiem, kailajiem papēžiem mirgoja. Meitene dziedāja:
  Kosmosa plašumos, ticiet man, ir sapnis,
  Viņa ir kā saules stars debesīs...
  Svaroga acīs valda miers un tīrība,
  Viņš ir par mums, kā Jēzus augšāmcelsies!
  
  Mēs dzemdēsim spožu likteni,
  Viņa maijā spīdēs kā saule...
  Bet es nesaprotu, cik ilgi var būt nemirušie,
  Cik ļauns liktenis ar mums spēlējas!
  
  Aizstāvi savu tēvzemi, bruņinieks,
  Lai debesu zvaigzne spīd...
  Mēs sargājam mūsu dzimtās Zemes plašumus,
  Lai planēta kļūst par mūžīgu paradīzi!
  
  Bet ko gan var darīt briesmīgais komunisms?
  Viņš padarīs dzimtenes karogu par visvarenu...
  Un nikns fašisms pazudīs ellē,
  Mēs caurdursim ienaidnieku ar ļoti spēcīgu sitienu!
  
  Dodiet savas sirdis mūsu dzimtenei,
  Lai spīd ļoti spilgtā siltumā...
  Mēs iziesim savu cīņu līdz galam,
  Un mēs iznīcināsim fīreru ar vienu sitienu!
  
  Biedrs Staļins nomainīja savu tēvu,
  Mēs esam dažādu paaudžu bērni...
  Orda neprātā ies bojā ellē,
  Un ģeniālais Ļeņins parādīs ceļu uz Ēdeni!
  
  Krievijā katrs zēns ir milzis,
  Un meitenes ir apmācītas cīnīties...
  Visvarenā Kunga ģimene mums ir viena,
  Mēs krievi vienmēr esam spējuši cīnīties!
  
  Mēs sasniegsim, drīz es ticu, mēs sasniegsim visu,
  Visumā nav nekā augstāka...
  Komjaunietis pacēla airi,
  Un uzsit fīreram uz jumta!
  
  Vairs nav komunisma, nekādu ideju,
  Tie ir skaisti un nesīs laimi!
  Un fīrers ir vienkārši nelietis,
  Ļoti mānīgs, ļoti melns!
  
  Es esmu meitene - cīnītājas diženums,
  Basām kājām viņa drosmīgi skrēja cauri aukstumam...
  Mana biezā bize ir no zelta,
  Es uzcēlu ātru rozi!
  
  Var rasties miljards ideju
  Kā komunismā iekārtot tēvzemi...
  Ja redzi Fricu, sit viņam stipri,
  Lai asiņainais Ādolfs nesēž tronī!
  
  Sit fašistus ar dūri,
  Vēl labāk, sasit tos ar veseri...
  Brauksim pa Volgu ar vēju,
  Mēs vienkārši neiebilstam par kazu sasmalcināšanu!
  
  Mēs audzināsim karavīrus par Tēvzemi,
  Meitenes steidzas uzbrukt...
  Skaistule notēmēja ložmetēju,
  Hitlera izrēķināšanās būs sāpīga!
  
  Neviens nevar uzvarēt krievus,
  Lai gan fašisma vilks ir rūdīts velns...
  Bet tomēr viņa lācis ir stiprāks,
  Kurš pasūtījums būvē jaunu!
  
  Skrien par dzimteni, par Staļinu,
  Komjaunieši steidzas basām kājām...
  Nacisti tika apbērti ar verdošu ūdeni,
  Jo lielkrievi ir foršākie!
  
  Berlīnē ienāks lepnas meitenes,
  Tās atstās basām pēdām...
  Virs tiem ir zeltains ķerubs,
  Un tās kļūst sudrabainas kā lapsenes pērles!
  Meitene dzied, bet kā viņa cīnās! Galu galā tieši viņa un viņas četri partneri savulaik izglāba miliciju no pilnīgas sakāves Iolaiskā.
  Tad ienāca piecas meitenes bikini un basām kājām ar veselu armiju.
  Jā, tas bija diezgan skats.
  Anastasija daudz šāva no ložmetēja, nogriežot ienaidnieka līniju, un pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem meta vairākus plānus diskus. Tās galvas ir nogrieztas.
  Un Anastasija dziedās:
  - Svētajai Krievzemei!
  Nataša arī šāva, sacirta ienaidniekus un čīkstēja, ar basu kāju metot granātu, notriekdama tanku:
  - Svarogam!
  Un tad zeltmatainā Zoja dod savu kārtu. Un viņš arī met nāves dāvanu ar basu kāju un kliedz:
  - Rodnoverie nākotnei!
  Un Aurora viņiem sekos pēc iespējas ātrāk. Un ar savu pliku papēdi viņš atlaidīs nāves dāvanu, kliedzot:
  - Par lieliskām robežām!
  Un tad Svetlana iespiedīsies. Viņš dos sprādzienu, un tad no ložmetēja, un ar kailajiem kāju pirkstiem sūtīs iznīcību...
  Un kailkājainā skaistule kliedz:
  - Par Romanovu atgriešanos!
  Jā, Anastasija bija karaliskās impērijas atjaunošanas fane. Patiesībā Krievijā tik un tā pie varas ir cars. Tad kāpēc gan neizveidot likumīgu monarhiju? Turklāt Romanovu dzīslās plūst daudzu Eiropas karaļu paaudžu asinis. Vai tas ir viņu ciltsraksts? Kāda ģimene ir Putins un īpaši Lukašenko? Kas viņi ir par karaļiem? Bet Romanovi ir Dieva svaidītie!
  Anastasija un viņas draugi bikini paveica daudzus brīnumus. Viņa cīnījās kā velns. Bet tad viņa sastrīdējās ar Putinu un nostājās Zelenska pusē. Kopumā Anastasija redzēja, ka Ukrainai tiek nodarīts pāri, un ar paaugstinātu taisnīguma izjūtu viņa nostājās vājāko pusē!
  Anastasija un viņas piecinieks atvairīja uzbrukumu Novoazovskai, kad mēģināja viņu arestēt kā nemiernieku. Vesela valdības spēku kolonna tika nogriezta un atbruņota.
  Pēc tam gūstekņi krita uz sejas un skūpstīja Anastasiju un otras meitenes kailās, putekļainās kājas.
  Meitene filozofiski teica sagūstītajiem Novorosijas karavīriem:
  - Es negribu tevi nogalināt! Jūs esat mani brāļi! Un es kļūšu par tavu karalieni!
  Kopumā Novorossija pieņēma Anastasiju bez lieliem bojājumiem un smagiem zaudējumiem. Tiesa, blondais terminators Doņeckas republikas gubernatoram nocirta galvu un nogalināja viņa apsargus, kuru sastāvā galvenokārt bija kaukāzieši.
  Anastasija jau sen ir leģenda. Krimā viņa veica tādus brīnumus, ka saņēma Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Bez viņas tas nebūtu izdevies tik gludi ar viņas partneriem bikini. Bet tad Anastasiju paņēma un atņēma visas Krievijas balvas. Tai skaitā par krievu specvienību slepkavību kaujā, kad viņi mēģināja viņu aizvākt. Tika pat ierosināta krimināllieta.
  Bet viņi neuzdrošinājās uzsākt lielu karu ar praktiski neatkarīgo Novorosiju. Turklāt Putins saslima, un bez viņa neviens negribēja uzņemties atbildību.
  Īpaši Medvedevs, kurš kopumā nav līderis savā iekšienē un garā. Bet tieši tas lāčiem piestāvēja Krievijas oligarhiem un Putina apkārtnei - ar tiem var viegli manipulēt.
  Lai kā arī būtu, pret Zelenski ir sacēlusies milzīga propagandas mašīna. Viņi sāka vainot visus par visu. Un ka viņš, iespējams, bija narkomāns, zaglis un izsūca miljardus caur ārzonu kompānijām, un ka viņš parasti bija gejs.
  Province devās rakstīt. Un, protams, bija liecinieki un dažāda veida apliecinājumi. Tostarp apsūdzības par homoseksualitāti. Kandidātu reģistrācija vēl tikai sākusies, un dubļi jau līst ārā.
  Vēlēšanās piedalīties gribētāju, gan ukraiņu, gan īpaši krievu, skaits izrādījās kolosāls. Iekāpa gan komunisti, gan nacionālisti. Pēkšņi balsot uzradās pat vecais un slimais Zjuganovs. Lai gan viņš jau ir atstājis Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētāja amatu. Vēlēt devās arī Afonins, Udaļcovs un Grudiņins. Un vispār vēl ir bariņš kreiso kandidātu, maz zināmu, bet kurtu. Un tik daudzi grib kandidēt uz prezidentu! Kā ar deviņdesmit tūkstošiem dolāru? Vai tiešām tā ir tik liela summa pēc Krievijas mērogiem?
  It kā tanki būtu gatavi kāpt. Un uzņēmēji, un mākslinieki, un estrādes figūras, un rakstnieki. Jā, aktīvi darbojas arī rakstnieki. Uztaisi sev sludinājumu. Un deviņdesmit tūkstoši dolāru nav tik daudz. Tātad CVK saņēma simtiem pieteikumu.
  Nu, vēlēšanas! Nu, kas par izrādi izvērtās! Pat Alla Pugačova kandidēja uz prezidentu. Kāpēc ne? Alka sāka aizmirst, viņa varētu atgādināt par sevi! No vecajiem cilvēkiem Jurijs Lužkovs kāpa uz prezidenta amatu. Acīmredzot arī es gribēju sev atgādināt.
  Nu, protams, šāda izrāde nevarēja iztikt bez Vladimira Volfoviča. Taču šoreiz vēlēšanās piedalījās gan viņa dēls Igors Ļebedevs, gan labā roka Degtjarevs. Arī viņi uz vēlēšanām devās trīs kolonnās.
  Sakustējās arī nacionālisti. Protams, uz prezidenta amatu kandidēja leģendārais cietumā izcietušais Demuškins un, kas interesanti, "Spider", "Metal Corrosion" līderis, rokgrupas "Kolovrat" vadītājs un daudzi citi.
  Nu, protams, arī estrādes dziedātāji uzsāka kampaņu. Šeit ir Filips Kirkorovs un Nikolajs Baskovs. Viņiem arī nav ko zaudēt. Tāda militārā apsardze tika izvietota.
  Un Timotejs un Vitas, un vispār daudzi cilvēki devās kampaņā.
  Protams, ne nejauši! Medvedeva plāns bija izvirzīt milzīgu skaitu kandidātu, kas viņam nodotu balsis otrajā kārtā. Kopumā plāns ir interesants. Medvedeva reitings sākotnēji ir zemāks nekā Zelenskim. Un bez viltības uzvarēt nav iespējams!
  Bet arī Jeļcinam bija nulle reitings, taču viņš spēja uzvarēt pret Zjuganovu. Tiesa, pēdējais vēlēšanas vadīja kā invalīds: ar nolūku zaudēja!
  Un šajā gadījumā Medvedevs ir pret neparastu un ļoti talantīgu cilvēku.
  Tātad šeit notiek daudz kas. Solovjova izrādē Zelenskim pastāvīgi tika apmētāts ar dubļiem. Tiesa, tad kāda meitene ar baso kāju pirkstiem iemeta Solovjovam sejā saldējumu. Un viņa izsita aci. Pēc kā kļuva skaidrs, ka Zelenskim mest ar dubļiem nav droši! Piemēram, šis puisis ir ukraiņu ērglis!
  Kopumā krievu sabiedrībā nebija vienotības. Daudzi, daudzi cilvēki atbalstīja Zelenski. Patīk, tiešām jaunas asinis un spēja pacelt Ukrainu bez augstām naftas un gāzes cenām! Un kā ar Medvedevu? Valsts burtiski slīkst naftas un gāzes dolāros, un ekonomika atrodas pilnīgā stagnācijā. Izaugsmes nav, pieaug tikai bezdarbs.
  Medvedevam kopumā ir visaugstākais antireitings starp visiem politiķiem. Lai gan tieši tāpēc tas ir izdevīgi oligarhiem. Jo vairāk mēs esam no viņiem atkarīgi, jo vairāk kontrolējam. Krievijas valdība steidzīgi sāka visiem paaugstināt algas un pensijas. Un brīžiem...
  Turklāt Medvedevs pat ierosināja samazināt pensionēšanās vecumu par diviem gadiem. Piemēram, viss ir cilvēku labā. Un tika veikti grozījumi, lai palielinātu pensijas un skaitītu darbu pēc pensionēšanās kā darba stāžu.
  Medvedevs un amatpersonas neaizmirsa. Lai viņi stāv un balso par viņu. Jo īpaši tika atceltas publiskas ienākumu deklarācijas un atļautas dāvanas līdz tūkstoš dolāru apmērā. Kas, protams, ierēdnim patika. Tāpat arī atļauja turēt nekustamo īpašumu ārvalstīs, kā arī konti.
  Lai iekarotu smēķētājus, tika būtiski mīkstināts prettabakas likums. Tika atļauta alkohola tirdzniecība naktīs, legalizētas pat azartspēles. Pēdējo atzinīgi novērtēja oligarhi; tiešām, kāpēc zaudēt šādus ienākumus un ņemt tos pagrīdē.
  Programma "Lelles" ir atgriezusies. Viņi televīzijā sāka rādīt vairāk erotikas.
  Medvedevs arī pasludināja amnestiju un pat lika izmaksāt ieslodzītajiem palīdzības naudu. Un tas arī ir ievērojams procents balsu. Un paši ieslodzītie un viņu ģimenes.
  Kopumā Medvedevs izvirzīja saukli: vairāk brīvības! Patiešām, Krievija ir nogurusi no Putina despotisma. Kad jūs pat televīzijā neredzēsit kailu sievieti!
  Un, protams, bija mēģinājums parādīt: dzīve ir kļuvusi brīvāka, dzīve ir kļuvusi jautrāka!
  Medvedevs arī pazemināja alkohola cenas un atļāva alus reklāmu televīzijā. Patiesībā, kāpēc iet pārāk tālu.
  Bet Kaukāzā sākās karš. Pēc Putina aiziešanas kalnieši sāka pieprasīt vēl lielākas privilēģijas un tiesības. Un viņu ambīcijas ir tikai augušas. Turklāt Turcija sāka aktīvāk izdarīt spiedienu uz Kaukāzu, viņu ambīcijas auga, jo īpaši tāpēc, ka Sīrijā Erdogans saņēma pārāk maz, viņaprāt. Situāciju pasliktināja naftas cenu un līdz ar to arī gāzes cenu kritums. Tieši Venecuēla palielināja ražošanu pēc Maduro režīma gāšanas. ASV un Irāna beidzot ir samierinājušās, un Lībijā ir izveidota vienota valdība.
  Naftas cenu kritums ir sagrāvis Krievijas rubļa kursu, veicinājis inflāciju, kā arī devalvējis algu un pensiju pieaugumu.
  Un pieaugošā kaujinieku aktivitāte Kaukāzā spēlēja pret Medvedevu.
  Viņi teica, ka viņš nespēj saglabāt Putina mantojumu. Un kas vispār, kā tas bieži notiek: superzvaigzne iecēla sevi par vāju pēcteci.
  Gan ASV, gan arābu valstis un pat Irāna veicināja separātismu Kaukāzā. Taču drošības spēku starpā radās domstarpības. Daži joprojām vēlējās redzēt Putina ilggadējo partneri Medvedevu prezidenta amatā! Un citi grasījās likt iekšā daudz populārāko Sergeju Šoigu.
  Bet pēdējo neatbalstīja oligarhi un rūpnieki. Viņi uzskatīja viņu par pārāk kreisu, un miljardieriem bija apnicis viena cilvēka diktatūra. Visi gribēja liberāli tronī un samierināšanos ar Rietumiem. Medvedevs, gaidot, kamēr beigsies prezidenta kandidātu reģistrācijas periods, atlaida Šoigu. Kas izraisīja nemierus armijā.
  . NODAĻA Nr.2.
  Tad Medvedevs piešķīra Šoigu sen solīto maršala pakāpi un iedeva viņam goda premjerministra vietnieka amatu. Arī populistisks gājiens. Bet jebkurā gadījumā priekšvēlēšanu situācija nebija par labu prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Zelenskis ir jaunāks, veiksmīgāks, daiļrunīgāks, gūst punktus. Un pat tad, kad tas tika reģistrēts, vairāk nekā divi simti prezidenta kandidātu saglabāja savu neapstrīdamo vadību. Taču Medvedevam vēl bija jāpacīnās par otro vietu. Negaidīti par viņa konkurenti par iekļūšanu otrajā kārtā kļuva Alla Pugačova. Novecojošā primadonna, kas ilgu laiku nebija uzstājusies un īpaši neaizrāvās ar PR, pēkšņi uzlēca reitingā.
  Varbūt tā bija reakcija uz kaitinošiem politiķiem. Žirinovskim un Zjuganovam, gluži pretēji, reitingi strauji samazinājās. Tauta ir šausmīgi nogurusi no abiem šiem politiķiem. Turklāt viņu vēlēšanu laukā parādījās jaunāki un oriģinālāki līderi.
  Manāmi piebilda Demuškins, kurš cietumā saņēma mocekļa tēlu. Suraikins joprojām nespēja iegūt reitingu, bet punktus sāka gūt arī cits viņa partijas biedrs Sergejs Kovaļovs, labākais Krievijas profesionālais bokseris.
  Kopumā Sergejs Kovaļovs izrādījās interesants puisis. Viņš kandidēja uz Maskavas mēra amatu un visiem negaidīti kļuva par otro. Viņš iestājās Krievijas Komunistiskajā partijā. Un viņš arī sāka uzlabot savu reitingu.
  Jāpiebilst, ka Sergejs Kovaļovs ir ļoti lielisks bokseris - labākais starp krieviem, pat apsteidzot Kostju Tsju.
  Sergejs Kovaļovs tādējādi ir terminators un ir bīstami tuvu Medvedevam.
  Tiesa, lielākajai daļai Krievijas aptauju dienestu ir reitingi un... O. prezidents tika pārvērtēts. Bet paaugstināšana bija pamatīga. Tomēr Medvedevam īpaši nepaveicās. Pēc Putina kaut kā laime kļuva skopāka. Naftas cenas turpināja kristies, kritās arī rubļa kurss, un cenas strauji pieauga. Kaukāzs dega arvien aktīvāk. Un pat Kadirova vīri sāka cīnīties kaujinieku pusē. Tāda ir situācija. Un tad talibi uzbruka Krievijas karaspēkam uz robežas ar Tadžikistānu.
  Un, kā izrādījās, krievu karaspēks nebija gatavs. Medvedevs atkal iekārtojās. Turklāt tika atklāts skandāls ar zādzībām Aizsardzības ministrijā un Finanšu ministrijā. Uz Medvedeva ilggadējiem draugiem kritusi ēna. Radās arī šaubas par to, kurš no Krievijas nozadzis simtiem miljardu dolāru. Arī aizdomas. Un mediji kļuva nekaunīgi...
  Zelenskis vēlēšanu kampaņu vadīja mierīgi, profesionāli, kā izrādi. Žirinovskis, kā vienmēr, vairāk strādāja varas iestādēm, nevis sev. Zjuganovs tika izsvilpts un apmētāts ar sapuvušām olām. Tad atkal incidenti...
  Protams, Ksenija Sobčaka piedalījās vēlēšanās, un viņa nevarēja neizmest koniku. Viņa to paņēma un iemeta Žirinovskim sejā kūku. Un viņa piesaistīja uzmanību. Tas arī notika diezgan episki.
  Vēlēšanās piedalījās arī Aleksandrs Povetkins. Krievu bokseris pēc zaudējuma Džošuā ilgu laiku nevarēja atgriezties, pēc tam aizvadīja pāris cīņas ar apspēlējamiem pretiniekiem un salūza nopietnākā. Pabeidzis karjeru, viņš devās politikā un sāka veidot nacionālistu partiju.
  Pagaidām bez īpašiem panākumiem.
  Tomēr Povetkins televīzijas debašu laikā iesita pretiniekam pa seju. Viņš izcēlās, un tas nedaudz paaugstināja viņa reitingu.
  Vispār vēlēšanas bija histēriskas.
  Viņi rīkoja televīzijas debates: viņi deva trīsdesmit sekundes, lai atbildētu, un notika strīds. Ballītes, kautiņi, skandāli. Vesels farss.
  Medvedevs tika nekaunīgi paaugstināts, taču viņa reitings praktiski neauga. Par izkļūšanu otrajā kārtā joprojām ir šaubas.
  Zelenskis bija priekšā ar lielu pārsvaru. Un nav brīnums! Piecu gadu laikā Vladimiram izdevās izbeigt bezdarbu un atjaunot visas rūpnīcas un rūpnīcas, kā arī uzcelt jaunas.
  Viens no Zelenska sasniegumiem bija lauksaimniecības un alternatīvo enerģijas avotu attīstība.
  Jo īpaši Ukrainā ir parādījušās spēkstacijas, kas darbojas un uzlādējas no atmosfēras spiediena atšķirībām. Kā arī ģeotermālās elektrostacijas. Un daudz vairāk. Tostarp izmantojot jonosfēras enerģiju. Tā notika, ka zinātne nostājās pret naftu un gāzi.
  Īsta sensācija bija rūpnīcas parādīšanās Ukrainā, kas ražo sintētisko pārtiku un piegādā to Ķīnai. Un Krievija ir samazinājusi pārtikas eksportu.
  Starp ukraiņiem bija arī nominanti. Jo īpaši Vladimirs Kļičko. Slavenajam bokseram bija sarežģīta karjera. Atgriezies ringā: uzvarot Čaru un Taisonu Fjūriju. Taču trešajā revanšā pret Džošua viņš tomēr atkal zaudēja, taču nopelnīja daudz naudas. Un viņš paziņoja par savu galīgo aiziešanu no boksa.
  Bet tad viņš atkal atgriezās. Viņš cīnījās Kijevā ar Gasijevu un uzvarēja. Pēc tam viņš aizvadīja vēl vienu cīņu un izcīnīja regulārā pasaules čempiona titulu - beidzot pārspējot gan Formena rekordu, gan Džo Luisa rekordu. Pēc tam viņš paziņoja par savu kandidatūru apvienotās Krievijas un Ukrainas prezidenta amatam. Un jāsaka, ka Vladimirs Kļičko ukraiņu vidū ir otrais aiz paša Zelenska. Un, neskatoties uz viņa ievērojamo vecumu boksā, Vladimirs Kļičko jau vēlēšanu kampaņas laikā veica obligātu aizsardzību pret bokseri, kurš bija divdesmit gadus jaunāks par viņu. Un atkal viņš uzvarēja ar nokautu.
  Pēc tam Vladimira Kļičko reitings uzlēca, un viņš pietuvojās Medvedevam, iegūstot izredzes uz otro kārtu.
  Kopumā šajās vēlēšanās bija viens neapstrīdams favorīts: Zeļenskis, un par otro vietu bija ļoti cieša cīņa. Alla Pugačova, kura uz īsu brīdi bija apsteigusi Medvedevu cīņā par otro vietu, sāka stāties malā. Principā viņu neapgaismoja nekas spilgts. Un otrajā vietā ierindojās Vladimirs Kļičko. Taču viņa elektorāts nav īpaši stabils. Ringā cīnījās arī Sergejs Kovaļovs, kuram izdevās iziet pēc trim neveiksmēm un savākt visas četras pussmagā svara jostas un atkal izcīnīja čempiontitulu.
  Un viņa reitings atkal uzlēca. Viņš varētu sasniegt arī otro kārtu. Citi Ukrainas bokseri: Usiks un Lomačenko atbalstīja Zelenski un prezidenti netraucēja. Lai gan abi vēl nav beiguši karjeru. Kāpēc viņiem būtu jāpabeidz? Usiks pēc punktiem pārspēja Džošua un kļuva par neapšaubāmu pasaules čempionu smagajā svarā. Lomačenko klīst no vienas svara kategorijas uz otru, un viņam tiek maksāti tik lieli honorāri, ka viņš nelabprāt pārtrauc karjeru.
  Arī ASV notiek vēlēšanu kampaņa. Donalds aiziet pēc diviem termiņiem, un viņš nav tik vesels, lai kandidētu uz trešo. Jauni puiši kandidē uz prezidenta amatu. No demokrātiem ļoti skaista sieviete gubernatore apmēram trīsdesmit deviņus gadus veca - iespējams, jaunākā dāma starp prezidenta kandidātiem. Arī no republikāņiem, no jaunajiem ģenerāļiem-kara pret Irānu varoņiem.
  Savienotajās Valstīs ir mainījusies politiķu paaudze.
  Krievijā Putins varēja uzvarēt Zelenski, taču viņš darbā bija nepārprotami izdedzis. Pārspriegums ir darījis savu! Viņš vēlējās pārvērtēt savus spēkus un neuzticēties apkārtējam. Vai varbūt viņi saindēja arī viņu. Pēc Nazarbajeva aiziešanas NVS sākās vēl viens demokratizācijas vilnis. Kazahstāna kļuva par parlamentāru republiku. Baltkrievijā Lukašenko kaut kā aizdomīgi pazuda. Un arī prezidents kļuva par tēlnieku.
  Atnāca vēl viens vilnis. Turcijā parlaments jau ir sacēlies pret Erdoganu. Svārsts pagriezās otrā virzienā.
  Zelenskis tiešām mainīja konstitūciju par labu lielākai autokrātijai, bet Rietumos viņu uztver kā savējo! Un referendumi notiek visu laiku. Un tur ir īsta vārda brīvība.
  Jebkurā gadījumā Zelenskim nav īpašu problēmu uzvarēt otrajā kārtā. Visticamāk, tieši Medvedevs iekļūs otrajā kārtā - administratīvos resursus var pārvarēt zemā popularitāte un ne pārāk veiksmīgā valdīšana. Daudzi atzīmēja līdzības ar vēlēšanām Ukrainā - daudzi prezidenta kandidāti, Zelenska vadība, zemi valdības reitingi un augsti antireitingi.
  Tas, vai Zelenskis varētu sakaut Putinu, joprojām ir jautājums, taču Medvedevs acīmredzami nebija līdz nācijas līdera lomai. Un demokrātija šeit spēlēja pret varas iestādēm.
  Medvedevs īsti nevarēja sagatavoties cīņai. Viņa raksturs nav vienāds. Nav īsts cīnītājs!
  Bet visu autokrātiju problēma ir tā, ka pēcteči nav īpaši labi! Parasti diktators savā vietā ieliktu vājinieku, lai viņu nenogāztu! Piemēram, Nazarbajeva pēctecis bija ierobežots. Un viņš neiebilst - viņš ir mīksta miesa!
  Bet Vladimirs Zeļenskis jebkurā gadījumā nāca pie varas no opozīcijas un nav vājš.
  Jāsaka, ka Putins arī tika uzskatīts par mīkstu un vāju, tāpēc viņi tika iecelti par prezidentu, pēc skaļā Jeļcina. Bet, kā izrādās, klusajā purvā ir velni!
  Un tad izrādījās, ka purvs tomēr nav tik kluss. Bet Medvedevs, šķiet, nav vilks aitas ādā, bet gan patiesi dabiska aita. Un viņš nevar savākt spēkus.
  Žirinovskis apvainoja Zelenski ar neķītrībām un saņēma naudas sodu. Vairāki desmiti prezidenta amata kandidātu izstājās par labu Medvedevam, taču tas gandrīz neko nedeva. No slavenajiem cilvēkiem, kas filmējās, bija bokseris Deniss Ļebedevs. Viņš faktiski progresēja tīri tehniski. Bija arī uzņēmēji un nelieli kultūras darbinieki. No rakstniekiem tikai Sergejs Lukjaņenko filmējās par labu Medvedevam. Pārējie gribēja sevi reklamēt. Un visi ticēja veiksmei.
  Medvedevs ir diezgan pieaudzis. Taču bija cerība, ka armija, cietums un policija nobalsos, kā likts. Plus vēl ir vēlētāju uzpirkšana. Un, protams, agrā balsošana. Arī šeit ir visas iespējas gūt panākumus.
  Jā, tieši tas pamudināja palielināt varas iestāžu aktivitāti. Sniedziet priekšlaicīgu balsošanu. Un tur, protams, ir viltošana. Un vēlme balsot ar sirdi.
  Atšķirībā no 1996. gada vēlēšanām Medvedevs nespēja paaugstināt savu reitingu. Jāteic, arī Jeļcinam paveicās. Jo īpaši Džohars Dudajevs nomira nejauši. Kāda muša viņu sakoda, izsaukuma laikā neievēroja ierastos piesardzības pasākumus. Galu galā, ja tas būtu noticis nedaudz agrāk, viņiem nebūtu laika izdarīt sitienu. Un nedaudz vēlāk būtu aizsegta tikai antena, un pats Džohars būtu atradies drošā attālumā. Tā ir veiksme karā un propagandai.
  Un tagad jūs nevarat pabeigt Dudajevu. Un nav Radujeva, kurš tik stulbi tika pieķerts Krievijas prezidenta vēlēšanu priekšvakarā. Bet Dudajevs jaunākais negrib mirt vēlēšanu laikā. Un vispār, acīmredzot, tiek pārtraukts pēcteču triumvirāts: Jeļcins, Putins, Medvedevs...
  Mēģinājumi uzpirkt vēlētājus tika nopludināti un izraisīja vēl vienu skandālu. Patriarhs nevienu neatbalstīja, spriežot: Dievam pieder Dievam, un ķeizaram ir ķeizaram. Vispār Jeļcina laikā tas kaut kā izrādījās vieglāk. Un nez kāpēc pareizticīgā baznīca nostājās Jeļcina pusē, kurš šķita pilnīgi bezcerīgs. Un industriālās aprindas.
  Un tad krievu oligarhi sāka flirtēt ar Zelenski. Acīmredzot Medvedevu nav iespējams audzināt.
  Un noskaņojums medijos sāka mainīties. Zelenskis tika slavēts arvien vairāk. Žirinovskis jau sācis runāt, ka viņa vārdabrālis patiesībā ir dimanta vīrs.
  Medvedevs atkal dubultoja algas un pensijas. Bet rublis beidzot sabruka. Un sākās inflācija. Paaugstinājušies arī tarifi.
  Viņam pat nācās lūgt SVF aizdevumu. Un nafta un gāze kļūst arvien lētāki un lētāki.
  Irāna, Venecuēla, Lībija un Saūda Arābija palielina eksportu. Un ASV ir ieviesta jauna slānekļa ieguves metode. Izmaksas strauji samazinājās.
  Un tad ir ekonomiskā lejupslīde un nemieri Ķīnā. Nu skaidrs - esmu noguris no komunistiskās partijas dominēšanas. Un ķīnieši grib brīvību un daudzpartiju sistēmu!
  Indijā ir notikušas nelielas varas izmaiņas. Bija mēģinājums veikt apvērsumu un izveidot diktatūru.
  Konfrontācija Kaukāzā ir strauji pieaugusi. Nemieri sākās arī Sibīrijā. Īpaši nostiprinājušies separātisti.
  Lielbritānijā partija uzvarēja vēlēšanās: "Renesanse", tomēr koalīcijā ar leiboristiem. Karaliene Elizabete joprojām ir dzīva, taču viņa ir apsolījusi, ka savā simtgadē dosies pensijā, un pēc tam tiks rīkots referendums par monarhijas atcelšanu. Un Lielbritānijas prezidenta dibināšanas amats.
  Francija ir nemierīga. Makrona vietā uzvarēja Mērija Lipena, un notika mēģinājums izveidot diktatūru. Bet paši franči nezina, ko vēlas, viņi organizēja jaunu Maidanu. Jā, bezprecedenta mērogā. Un Marija bija spiesta atteikties no radikāliem plāniem izraidīt arābus un citus. Tad, vēl ļaunāk, Augstākā tiesa atcēla prezidenta vēlēšanas, un Mariju arestēja.
  Pirmstermiņa vēlēšanas tika izsludinātas arī Francijā. Tas ir, kā vienmēr, visur ir nekārtība.
  Baltkrievijā, kad Lukašenko tirānijas bija gana, viņi sarīkoja referendumu un pilnībā likvidēja prezidenta amatu. Republika kļuva parlamentāra, un jaunais premjerministrs sacīja, ka varētu būt aneksija Krievijai. Bet pēc prezidenta vēlēšanām tur. Zelenskis ir ļoti populārs Baltkrievijā.
  Kazahstānā attiecības starp prezidentu un parlamentu kļuvušas saspīlētas. Bija impīčmenta draudi. Bet viņi ātri vienojās, bet valsts vadītāja vara tika vēl vairāk ierobežota.
  Medvedevs kļuva arvien nervozāks. Tuvojās vēlēšanas, un Zelenska reitings bija vairākas reizes augstāks. Tiesa, pirmajā kārtā viņš neuzvar, bet jebkurā gadījumā Medvedevs atmet. Ir tikai aprēķins, lai apkrāptu vai izsist.
  Notika slepenā padome. Sapulcējās krievu miljardieri.
  Medvedevs tieši paziņoja:
  - Vai vēlaties, lai kāds ukraiņu svešinieks saņemtu milzīgo impērijas prezidenta varu?
  Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Gribam vai negribam, ar jebkuru valdību ir jāsatiek! Zeļenskis nav komunists, un... Tas nav Zjuganovs, kurš mums nekādā gadījumā nederēja!
  Medvedevs sausi noteica:
  - Ukrainā ienākuma nodoklis ir daudz augstāks nekā Krievijā!
  Romāns Abramovičs iesmējās un atzīmēja:
  - Kas zina un skaita mūsu ienākumus! Turklāt viņi tur nesen tika samazināti un gandrīz vienādi ar mūsējiem!
  Prohorovs atbildēja ar smaidu:
  - Varas mainās. Mēs paliekam! Ko jūs varat ieteikt?
  Medvedevs niknumā ķērka:
  - Es neticu, ka Jeļcins uzvarēja godīgi!
  Deribasko vēsi atbildēja:
  - Ja Jeļcina sāncensis nebūtu bijis Zjuganovs, tad Borikam tiešām būtu maz iespēju. Bet cilvēki joprojām pārāk labi atcerējās komunistiskās varas "šarmu". Proti: tukši plaukti, kartes, kuponi, vizītkartes, garas rindas, alga pieci dolāri mēnesī. Protams, neviens negribēja atgriezties šajos elles laikos. Turklāt, lai zaudētu izrādi un politiskos šovus, kā arī filmas ar seksu un daudz ko citu. Tauta gribēja brīvību. Un balsoja nevis par Jeļcinu, bet gan pret Putnubiedēkli Zjuganovu. Bet Zelenskis tautu nebiedēs. Atšķirībā no Putina viņš neslēgs programmu "Lelle" un neliks cilvēkus uz kārtīm. Deviņdesmit sesto gadu nevar atkārtot. Jeļcins nozaga piecus līdz sešus procentus, bet uzvarēja ar trīspadsmit starpību! Tātad tas ir gandrīz godīgi!
  Un Zelenskis ir priekšā ar tādu pārsvaru, ka jūs viņu nevarēsit pārspēt!
  Medvedevs kliedza:
  - Viņi mani iemeta! Mēs vienojāmies!
  Romāns Abramovs atzīmēja:
  - Vismaz sankcijas no mums tiks atceltas! Un tu esi Lācis... Tu jau esi nopelnījis savu pensiju!
  Medvedevs šņāca:
  - Tev vajadzētu sadegt ellē!
  Prohorovs loģiski atzīmēja:
  - Nav elles! Naudu vākt ir tikai putnubiedēklis!
  Medvedevs neizpratnē jautāja:
  - Jā? Ko darīt, ja Dieva nav?
  Prohorovs pasmaidīja un atbildēja:
  - Kurš Dievs? Viņi to pasniedz savādāk!
  Romāns Abramovičs ieteica:
  - Varbūt izveidojiet jaunu ticību! Kas ir bagāts, to Dievs mīl! Kurš ir bagātākais, to Visvarenais mīl visvairāk!
  Medvedevs pamāja:
  - Loģiski! Bet ko teiks tauta?
  Romāns Abramovičs iesmējās:
  - Cilvēkus var izglītot!
  Medvedevs gurkstēja:
  - Ceru, ka paliksim draugi!
  Pēc tam viņš izgāja no zāles...
  Pasaulē turpināja plosīties notikumu kaleidoskops. Vitālijs Kļičko arī atgriezās ringā un cīnījās Kijevas stadionā. Viņš cīnījās ar Maiklu Taisonu. Divi veci vīri, ļoti slaveni un populāri. Nu viņi savāca daudz naudas. Maikls Taisons, protams, piekrita cīņai, jo viņš bija gandrīz ubags.
  Pat ja Vitālijs Kļičko, kurš bija jaunāks un, galvenais, daudz labākā formā, viņu burtiski pārspēja. Vladimirs Kļičko sacīja, ka joprojām vēlas izcīnīt absolūtā pasaules čempiona titulu un cīnīties ar Usiku. Pēc tam viņš labos visus rekordus, kļūstot par vecāko absolūto pasaules čempionu... Un viņš var nomierināties. Ko viņam vēl vajadzētu pārspēt? Džo Luiss jau ir pārspēts, un Foremens ir pārspēts, un viņš četras reizes ir izcīnījis pasaules čempiona titulu smagajā svarā.
  Vitālijs Kļičko no cīņas nopelnīja lielu naudu, papildināja savu kasi un slavu un aizvadīja salīdzinoši vieglu cīņu.
  Zelenskis Vitālijam Kļičko piešķīra Iļjas Muromeca Zelta ordeni. Un tas viņam izpelnījās papildu simpātijas.
  Politikas pasaulē bokseri vispār ir kļuvuši populāri. Floids Mavezers kļuva par ASV prezidenta kandidātu. Formāli neatkarīgs. Un ar pienācīgu vērtējumu. Un kas tas par miljardieri, un nepārspētu bokseri, un melnādainu. Kāpēc ne pretendents?
  Floids Maveizers atbalstīja prezidentu Zelenski vēlēšanās un solīja draudzību.
  Tikai daži Floidi vēlējās atspēlēties ar Pakio, un viņi par to savāca daudz naudas.
  Medvedevs acīmredzami zaudēja pozīcijas. Lai radītu nelielu šoka vērtību, viņš Anatoliju Kašpirovski iecēla par veselības ministru ar premjerministra vietnieka pakāpi. Kas, protams, ir spēcīgs gājiens, bet ar to nepietiek. Starp citu, Anatolijs Kašpirovskis kļuva par vecāko ministru un premjerministra vietnieku visā Krievijas vēsturē. Jā, rekordists! Dmitrijs Medvedevs Anglijas karalienei arī piešķīra Svētā Andreja Pirmās ordeni un pat uzdāvināja Šoigu varoņa zvaigzni. Un viņš Gorbačovam atņēma augstāko ordeni. Kas kopumā nav tik skaisti.
  Un viņš arī paņēma un atjaunoja Beriju maršala pakāpē. Varbūt, lai piesaistītu
  uz viņu staļinistu pusi. Un Borisam Ņemcovam pēc nāves tika piešķirts pirmās pakāpes ordenis par nopelniem tēvzemei. Turklāt viņš ar savu dekrētu Volgogradu pārdēvēja par Staļingradu. Arī flirtē ar staļinistiem. Bet arī ar liberāļiem. Novodvorskojs pēc nāves piešķīra Krievijas varoņa un... Staļina titulu!
  Pēc nāves Medvedevs Jurijam Gagarinam piešķīra arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un viņš atjaunoja Uzvaras ordeni Leonīdam Iļjam Brežņevam. Negaidīti Medvedevs Garijam Kasparovam pasniedza Krievijas varoņa zelta zvaigzni.
  Arī flirtē ar liberāļiem. Un ar komunistiem. Gan jūsu, gan mūsu.
  Medvedevs pāvestam Franciskam Pirmajam pasniedza arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni.
  Arī ļoti dāsnas dāvanas no "lielā valdnieka"! Turklāt Medvedevs negaidīti atkal samazināja pensionēšanās vecumu gan vīriešiem, gan sievietēm līdz piecdesmit pieciem gadiem. Kas izrādījās sensācija. Un atkal viņš palielināja pensijas.
  Ko jūs varat darīt vēlēšanu priekšvakarā?
  Turklāt prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiram Žirinovskim piešķīra ģenerālleitnanta pakāpi. Piemēram, par uzticīgu kalpošanu ņemiet to no kunga pleca. Un viņa dēls Igors Ļebedevs negaidīti tika iecelts par ārlietu ministru, nevis vecais un Rietumos nemīlēts Lavrovs.
  Medvedevs piedāvāja arī Demuškinam Iekšlietu ministrijas vadītāja amatu, taču autoritatīvs nacionālists atteicās. No jaunajiem amatiem par sensāciju kļuva Ksenijas Sobčakas iecelšana kultūras ministres amatā. Viņa, redzot, ka viņas reitings ir ļoti mazs, piekrita. Taču viņa pieprasīja arī premjerministra vietnieka amatu. Medvedevs tam piekrita.
  Javlinskis arī piedalījās vēlēšanās, taču saslima pavisam un veselības apsvērumu dēļ izstājās.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs viņam piešķīra arī Krievijas varoņa zvaigzni.
  Mihails Kasjanovs saņēma pirmās šķiras ordeni par nopelniem tēvzemei un goda padomnieka ekonomikā amatu. Kāpēc viņš izstājās par labu Medvedevam. Bet tā ir ļoti maza procenta daļa.
  Sergejam Kovaļovam tika piedāvāts sporta ministrs, taču viņam tas šķita par maz.
  Izcēlies konflikts ar konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju. Zorkins beidzot aizgāja. Bet kam lai es atdodu šādu amatu? Vēlams sievietei! Un viņi to piedāvāja Allai Pugačovai.
  Bet slavenā dziedātāja atteicās, atsaucoties uz to, ka tas nav paredzēts viņai. Medvedevs tomēr uzdāvināja viņai Krievijas varoņa zvaigzni. Lai gan Alla atteicās rīkoties viņa labā.
  Bet kurš būs konstitucionālās tiesas priekšsēdētājs? Pozīcija ir iestrēgusi. Šoigu arī atteica - ne viņa profils!
  Negaidīti piekrita Dima Bilans. Lai gan, protams, tas nav fakts, ka tas ir viņa profils! Un, protams, būt dziedātājam ir izdevīgāk un daudz jautrāk nekā būt konstitucionālās tiesas priekšsēdētājam.
  Medvedevs jebkurā gadījumā to ātri apķēra un piešķīra zvaigzni Krievijas varonim.
  Tomēr Dima Bilans sacīja, ka tas ir tikai joks. Tomēr, vispārēji apstiprinot, Ludmila Putina tika iecelta par konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju. Tas bija spēcīgs solis, ņemot vērā Putina popularitāti Krievijā, taču tas jau bija nedaudz novēlots, un tas nevarēja glābt Medvedevu.
  Lai gan tika pieliktas titāniskas pūles. Bet cenas cēlās, rubļa kurss kritās, talibi Tadžikistānā virzījās uz priekšu, un nebija nekas, kas varētu pārliecināt vēlētājus.
  Pēdējā brīdī par sociālo bloku atbildīgo premjerministra pirmo vietnieku iecēla Genādiju Zjuganovu. Bet tas jau ir sautējoša komprese mirušajiem.
  Un pats Zjuganovs jau ir pilnībā zaudējis savu elektorātu.
  Degtjarevs tika iecelts par ģenerālprokuroru balsošanas priekšvakarā. Arī prezidenta kandidāts no Liberāldemokrātiskās partijas.
  Medvedevs pārcēlās un meklēja jaunus ceļus. Viens no iespaidīgākajiem vēlēšanu gājieniem bija īpašas Žukova vārdā nosauktās zelta medaļas pasniegšana visiem Lielā Tēvijas kara veterāniem. Un miljons Krievijas rubļu, lai boot. Bet Lielā Tēvijas kara veterānu ir palicis ļoti maz.
  Medvedevs Tereškovai piešķīra arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Kamēr pastāv iespēja, kāpēc gan to neatlīdzināt? Tātad Anatolijam Karpovam var dot Krievijas varoni. Viņš ir lielisks šahists! Un Alehins, un Botviņņiks, un Tals un Spaskis, Tigrans - pēcnāves pasniegs balvas - nemaz nav slikti!
  Krievijas varoņu zvaigznes - tas ir forši!
  Ir patīkami pasniegt balvas un izdalīt medaļas. Un ja arī nodibināsim Putina vārdā nosauktu ordeni. Ir četri līmeņi: ceturtais - bronza, trešais - sudrabs, otrais - zelts, pirmais - zelts ar dimantiem!
  Tas ir tas, ko Medvedevs ir izgudrotājs.
  Tomēr arī ar to nepietiek. Zelenskis arī dibina jaunus ordeņus. Piemēram, Tarasa Ševčenko pasūtījums. Vai Taras Bulba! Vai Gogolis! Kāpēc tērēt laiku sīkumiem? Un Kožeduba vārdā nosauktais ordenis! Tas ir spēcīgs Zelenska gājiens, lai iepriecinātu kreisos spēkus. Vispār, protams, Zelenskis nav komunists un pat ne kreisais. Tātad viņam varētu būt problēmas. Bet komunistiem Krievijā nebija vadoņa.
  Un arī Andrejs Navaļnijs? Kaut kā visi par viņu aizmirsa. Vai tiešām jūs nekandidējāt uz prezidentu? Bet Andrejs Navaļnijs Zelenska komandā strādā jau ilgu laiku un jau ir daudz paveicis cīņā pret korupciju Ukrainā.
  Tātad neviens vēl nav miris! Un notiek abu brālīgo tautu saplūšanas process un tautas vadoņa vispārējās vēlēšanas.
  Zelenski nomazgās arī Andrejs Navaļnijs... Kā jau ierasts, viņš deg.
  Un viņš darbojas enerģiski ar satracinātu intensitāti.
  Un tajā pašā laikā ļoti smalki, lai neatbaidītu vēlētājus. Nepavisam nav Trampa stilā.
  Un pasaulē nāk jauni laiki - drošāki un mierīgāki. Saūda Arābijā sākas demokrātiskās un laicīgās reformas, un kopumā reliģiskais ekstrēmisms vājinās. Patiešām, daudzi internetā var lasīt pretrunas starp Korānu un zinātni un brīnīties: kāpēc viņi to dara? Kāds ir pamats uzskatīt Korānu un Bībeli par Dieva vārdu?
  Kad cilvēki sāk domāt un uzdot jautājumus, viņi vairs nav tik pārsteidzīgi. Patiesībā, kāpēc rodas gadsimts? Vairāk kā bailes no nāves! Un tik maz cilvēku baidās nomirt, kamēr nesaslimst!
  Vēlēšanu priekšvakarā Medvedevs paaugstināja maksājumus par slimības atvaļinājumu un pabalstus invalīdiem. Tika palielināta arī tanku ražošana...
  Medvedevs, lai parādītu sevi kā patriotu, ievērojami pacēla militāro izdevumu latiņu. Lāču tanks, smagākais no monstriem, kas sver vairāk nekā simts tonnas un ar kodolreaktoru dzinēja vietā, tika nodots masveida ražošanā.
  Projekts Bear tika izstrādāts Putina vadībā pēc viņa personīga pasūtījuma. Ideja bija izveidot monstru tanku, lai iebiedētu. Transportlīdzeklis izrādījās ļoti smags un dārgs, ar daudzslāņu bruņām un divām raķešu palaišanas ierīcēm.
  Automašīnas īpatnība bija tās ātrums vairāk nekā simts kilometru stundā ar simts piecdesmit tonnu masu un kolosāla jaudas rezerve, pateicoties kodolreaktoram.
  Tiesa, skrējiena laikā noticis vēl viens neveiksmīgs atgadījums - kāpurs pārplīsis. Un atkal iespaids izrādījās sabojāts. Medvedevu burtiski izsmēja.
  Un tad notika vēl viena epizode ar prezidenta pienākumu izpildītāju - jūs to nevarat iedomāties ar nolūku. Kad Medvedevs mežstrādnieku priekšā mēģināja nogāzt koku, tas nokrita tieši uz svētku galda ar ēdienu. Tātad Krievijas neveiksmīgais pagaidu vadītājs atkal ir apkaunojis sevi.
  Jā, Medvedevam tiešām nepaveicās. Šāda laime ir kaprīza: tā apbalvo vienu, aizskar otru. Vai tiešām, piemēram, Nikolajs II bija tik slikts, bet viņu tiešām aizvainoja augstākie spēki. Tātad Medvedevs, vispār gudrs cilvēks, burtiski izgāja ar visu.
  Mēģinājumi kaut ko darīt saskārās ar pretestību un spītību.
  Šķita, ka Medvedevs raustījās pannā. Un tad radās citas problēmas. Premjera pienākumu izpildītājs bija iesaistīts arī korupcijas skandālā.
  Un šeit, protams, tas nebūtu varējis notikt bez Andreja Navaļnija. Šis puisis vienmēr iederēsies!
  Es ieguvu tik graujošus apsūdzošus pierādījumus par Medvedevu un viņa svītu - skandāls izrādījās pārsteidzošs. Īsāk sakot, gan Navaļnijs, gan tie, kas krita zem viņa satriecošā trieciena, kļuva slaveni.
  Un Medvedevam vajadzēja aizbildināties un noslaucīt iesmu. Un viss izlija uz viņu. Nevis vēlēšanas, tikai šausmas.
  Balsošanas dienā Medvedevs ieradās apsardzībā. Bija skaidrs, ka viņš ir drūms un nepārliecināts. Man trīcēja rokas, kad paņēmu biļetenu. Ar savu jaunāko rīkojumu prezidenta pienākumu izpildītājs trīskāršoja militārpersonu un policistu algas. Un pieckārtīga pensija!
  Anastasija Orlova gan asprātīgi pasmīnēja diktatora lomas kandidāti:
  - Ir grūti sēdēt uz durkļiem! Šeit viņš noliek naudas spilvenu!
  Pēc tam terminatora meitene to paņēma un parādīja ar plikiem kāju pirkstiem.
  Anastasija, protams, ir meitene, kas nebāzīs vārdus kabatā. Asprātīgs, spēcīgs, foršs, harizmātisks.
  Un tik daudzi puiši viņā iemīlēja. Turklāt Anastasija ir ļoti temperamentīga blondīne un neiet gulēt, neizvēloties jaunu vīrieti uz nakti. Protams, viņa izvēlas izskatīgākus, sportiskākus, muskuļotākus vīriešus, dažreiz pat pavisam jaunus. Bet noteikti savādāk. Acīmredzot, lai uzlādētos ar enerģiju. Un neviens neuzskata šo briesmīgo karotāju par padauzu.
  Gluži pretēji, tik spēcīgai un muskuļotai sievietei tas šķiet ļoti forši.
  Anastasija arī nobalsoja, paņēma biļetenu ar savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem, un šis ir vesels rullis, kur grūti atrast uzvārdu, un bez liekiem aizspriedumiem nolika sev. Nu skaidrs, kam!
  Pēc tam viņa parādīja savu lielo figūru ar plikiem kāju pirkstiem!
  Vladimirs Zeļenskis ieradās balsot ar velosipēdu. Viņš lēca un griezās. Kā vienmēr, viņš ir kaujiniecisks un temperamentīgs. Īstais Napoleons Bonaparts.
  Un, protams, es nobalsoju ātri, kā bija paredzēts.
  Vladimirs Kļičko nekad nav izstājies no vēlēšanām. Un viņš arī nobalsoja par sevi un paspieda ar dūri Medvedevam.
  Pēdējā brīdī Nikolajs Valuevs no Medvedeva saņēma Krievijas varoņa zvaigzni un iekšlietu ministra amatu. Knapi paspēju to nofilmēt. Lai gan viņš atteicās pateikt, par ko balsojis.
  Šeit balsoja daudzi: Alla Pugačova un Suraikins...
  Žirinovskis, protams, nevarēja neizpausties. Viņš to paņēma un tieši vēlēšanu iecirknī saplēsa Vladimira Zeļenska portretu un apsolīja, ka noteikti nošaus, kad nāks pie varas.
  Dima Bilans balsojuma laikā dziedāja:
  - Viss ir neiespējami, es zinu noteikti! Bilans tiks ievēlēts, viņš ir nevainojams bruņinieks!
  Tad parādījās citas zvaigznes.
  Garijs Kasparovs sacīja, ka vara mainās un Medvedevs aizies un līdz ar viņu beidzot beigsies Putina ēra.
  Tajā pašā laikā bijušais pasaules čempions sacīja, ka nav pret šaha karjeras atsākšanu. Un pārspēt Steinica vecuma rekordu. Un ka Krievija drīz saņems cienīgu un demokrātisku vadītāju, un caru laikmets beidzot kļūs par pagātni.
  Un ka Garijs Kasparovs izgudroja pats savu šahu, kas drīz iegūs popularitāti visā pasaulē.
  Un demonstrēja simtšūnu dēli. Tajā parādījās jaunas figūras. Katrs pa diviem jestriem: blakus karalim un karalienei. Turklāt jestra staigā kā karaliene, bet sit tikai kā bruņinieks. Un divi strēlnieki uz malas bandinieku vietā. Strēlnieki pārvietojas kā bandinieki, bet šauj pa diagonāli pāri diviem veseliem laukumiem. Tiesa, tā kā tie atrodas pašā dēļa malā, to vērtība ir nedaudz samazināta. Bet tie var arī pārvērsties jebkurā formā.
  Garija Kasparova šahs neapšaubāmi ir piesaistījis cilvēku un žurnālistu uzmanību.
  Navaļnijs solīja, ka Kasparovs noteikti kļūs par ministru.
  Anatolijs Karpovs arī balsoja. Bet viņš jau ir vecs bijušais čempions, tāpēc solīja tikai padomu. Un viņš teica, ka, visticamāk, gaidāmas lielas pārmaiņas. Un kas rīt būs labāks par vakardienu!
  Jau vēlēšanu dienā Medvedevs paziņoja, ka minimālā atvaļinājuma ilgums Krievijā palielinās līdz trīsdesmit darba dienām un visas sievietes, kuras dzemdējušas desmit vai vairāk bērnus, saņems no viņa atlīdzību: Krievijas varoņa zvaigzni. Federācija.
  Jauns populistisks solis, un jāsaka, ka diezgan spēcīgs. Bet ir par vēlu. Īpaši vēlēšanu dienā ir skaidrs, ka tas ir tikai darbs sabiedrībai.
  Medvedevs acīmredzami zaudēja pozīcijas... Viņa pastāvīgā vara bija ļoti nogurusi no visa.
  Tauta gribēja izlēkt no Putina riepas, un pārmaiņu slāpes bija nobriedušas. Turklāt Medvedeva acīmredzamā nespēja būt spēcīgai personībai izrādījās acīmredzama.
  Zelenskis, gūstot punktus un darbojoties bez lieka populisma un solījumiem, pārliecinoši virzījās uz priekšu.
  Šīs aptaujas pie izejas teica, ka viņš ir nepārprotams favorīts. Bet vai Medvedevs iekļūs otrajā kārtā, tas vēl ir jautājums! Pagaidām viņu uz šo vietu varētu izaicināt Vladimirs Kļičko un Sergejs Kovaļovs, kā arī Grudinins.
  Zjuganovs balsoja pēdējais. Vecais, slimais, bijušais Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētājs pārvilka krustu Grudina vārdam un nopūtās. Jā, gandrīz astoņdesmit gados kļūt par Krievijas premjerministra pirmo vietnieku nav viegls slogs. Vai viņam to vajag?
  Un Zjuganovs, smagi elpodams, ķērka:
  Mēs atkal dosimies kaujā
  Par padomju varu...
  Un kā viens mēs mirsim -
  Cīņā par to!
  Un viņš izrāvās no kajītes. Nē, viņš drīz atkāpsies.
  Laiks tuvojās, un drīzumā sāka ienākt pirmie dati par prezidenta vēlēšanām. Krievija bija uz milzīgu pārmaiņu sliekšņa. Arī Baltkrievijā notika mītiņi un prasības pēc alianses ar Krieviju . Viss kļuva arvien niknāks un aizraujošāks.
  Vēlētāju aktivitāte Krievijas prezidenta vēlēšanās sasniedza rekordaugstu līmeni alternatīvo vēlēšanu vēsturē, gandrīz deviņdesmit procentus.
  Un viņi tikko paziņoja, ka urnas ir atvērtas, un ir sākusies balsu skaitīšana no Tālajiem Austrumiem.
  . NODAĻA Nr.3.
  Pirmās kārtas rezultāti sāka plūst no Tālajiem Austrumiem. Kā liecina visas sabiedriskās domas aptaujas, Zelenskis pārliecinoši bija vadībā. Medvedevs vēl nebija pat otrais. Par otro vietu cīnījās Grudinins un Vladimirs Kļičko. Sarakstā bija vēl aptuveni divi simti kandidātu, tāpēc viņi savas balsis izkaisīja. Tomēr Zelenskis Sibīrijā ieguva gandrīz piecdesmit procentus un varēja cerēt pat uz uzvaru pirmajā kārtā.
  Medvedevs savā sirdī teica:
  - Mēs gribējām to labāko, bet balsojām par prieku!
  Zelenskis bija lakonisks:
  - Patiesība ir uzvarējusi!
  Vēlēšanu dati nepārtraukti mainījās, bet Zelenska pirmā vieta ar lielu pārsvaru palika nemainīga. Cita lieta, ka Grudiņins un Kļičko nedaudz nokarājās. Un Medvedevs sāka ieņemt otro vietu, lai gan ar vairāk nekā trīskārtīgu atstarpi no līdera. Visvairāk prezidenta pienākumu izpildītājs saņēma Čečenijā, armijā, pirmstiesas aizturēšanas izolatorā. Nu skaidrs. Īpaši pirmstiesas aizturēšanas izolatorā. Tur ir grūtāk uzraudzīt balsu skaitīšanu.
  Medvedevs tomēr atbrīvoja daudz ieslodzīto, un pieaugums nebija tik ievērojams, kā viņš cerēja.
  Taču ar lielām grūtībām mums izdevās iekļūt otrajā kārtā. Lai gan Zelenskis kopumā paņēma gandrīz četrdesmit procentus, Medvedevs tik tikko savāca trīspadsmit. Turklāt ar vēlētāju uzpirkšanu un pārkāpumiem. Jā, Dmitrijs Anatoljevičs izrādījās diezgan vājš. Trešais bija Vladimirs Kļičko. Kāda maza sensācija, ceturtais ir Grudiņins. Arī Dima Bilans negaidīti ierindojās piektajā vietā. Sestajā vietā ierindojās Sergejs Kovaļovs, lai gan viņa vērtējums bija augsts. Žirinovskis šoreiz pat neiekļuva labāko desmitniekā. Tiesa, Medvedevs viņam par uzticīgu dienestu nekavējoties piešķīra ģenerālpulkveža pakāpi un Krievijas varoņa zvaigzni.
  Tāda mierinājuma balva tavam uzticīgajam kalpam. Turklāt Dima Bilans saņēma Krievijas varoņa zvaigzni un pirmās pakāpes ordeni par pakalpojumiem tēvzemei.
  Bet Dima sacīja, ka joprojām neatbalstīs Medvedevu. Tomēr arī nostāja attiecībā uz Zelenski ir neskaidra. Tikai Vladimirs Kļičko atklāti aicināja balsot par labu Zelenskajai. Turklāt šis bokseris paziņoja, ka Maskavā cīnīsies ar 2020. gada olimpisko čempionu. Un ka vecuma atšķirība viņu netraucē. Ka Vladimirs ir stiprāks un motivētāks nekā jebkad agrāk.
  Medvedevs gan Krievijas varoņa zvaigzni piešķīra gan Vladimiram Kļičko, gan Vitālijam Kļičko. Piemēram, viņš ir godīgs cilvēks. Jūs, brāļi, esat daudz darījuši boksa labā, īpaši Vladimirs.
  Vitālijs sacīja, ka pretīgākais Maidanā ir tas, ka tā dēļ viņš nepārspēja Holmsa rekordu. Bet viņam bija visas iespējas!
  Un pēkšņi Vitālijs gribēja tikties ar Gasijevu Kijevā. Kas izraisīja zināmu ažiotāžu. Kāpēc gan nepamēģināt?
  Arī Sergejs Kovaļovs vēlējās turpināt karjeru, atgādinot, ka Hoppins pat lielākā vecumā uzveica pasaules čempionus un vienotos titulus. Un ka pagaidām ne Zeļeskis, ne Medvedevs neplāno strādāt valdībā. Un viņš vēlas cīnīties.
  Puišiem tiešām pietika motivācijas. No pārējiem bokseriem Dima Bivols izteica vēlmi cīnīties ar Kovaļovu.
  Medvedevs risināja sarunas ar Grudinu. Viņš viņam apsolīja zelta kalnus. Grudiņins nevēlējās neko mazāk kā premjerministra amatu. Negaidīti gados vecais Zjuganovs atbalstīja Medvedevu un aicināja Grudininu pievienoties prezidenta pienākumu izpildītāja komandai. Taču tad komunistu rindās radās problēmas un šķelšanās. Kas abiem kandidātiem nepatika.
  Bet Sergejs Udaļcovs runāja par labu Zeļenkijam. Viņi saka, ka starp diviem ļaunumiem ir jāizvēlas tas, kuru mēs vēl nezinājām!
  Nikolajs Valuevs ierosināja Zelenska un Medvedeva aliansi: Zelenskis prezidents - Medvedevs premjerministrs. Kas patika oligarhiem! Turklāt viņi atgādināja, ka ir neizteikts apvienošanās punkts: dažādām valstīm būs premjerministri un prezidenti no savējiem.
  Un tā kā Zelenskis uzvar prezidenta vēlēšanās, tad Krievijas pārstāvim vajadzētu kļūt par premjerministru. Bet Medvedevs joprojām ir otrajā kārtā.
  Zeļenskis taču teica, ka jā, premjers būs no Krievijas, bet ne Medvedevs! Jo krieviem ir apnikusi viņa vadība. Un vajag kādu ekonomiski spējīgāku un veiksmīgāku pieredzi, nevis tādu neveiksmi kā Medvedevam!
  Sociālo aptauju dati liecina, ka lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju nevēlējās redzēt Medvedevu premjerministra amatā. Precīzāk, gandrīz deviņdesmit procenti bija pret.
  Rogozins negaidīti atgriezās no politiskās aizmirstības un sāka uzskatīt par iespējamo premjerministru. Tāpat daudzi krievi vēlējās redzēt Andreju Navaļniju par savu premjerministru.
  Tātad vēstures ritenis griezās arvien ātrāk.
  Pasaulē, protams, Rietumi atbalstīja Zelenski, Ķīna palika neitrāla. Lielākā daļa valstu ir arī Zelenskim, kurš tika uzskatīts par demokrātu un rietumnieku. Bet Medvedevs tik ilgi bija Putina partneris. Viņi pat runāja par divu līderu tandēmu. Un skaidrs, ka Medvedevs nemaz nav tik balts un pūkains, kā gribētos likties. Vēlēšanas ir arī ASV. Konkurss starp jaunu republikāni un jaunu demokrātu sievieti. Un tā ir piecdesmit piecdesmit iespēja. Pārmaiņas iespējamas arī Ķīnā, līderim Sji ir veselības problēmas. Un šķiet, ka pastāv iespēja, ka viņa vietā nāks kāds demokrātiskāks līderis.
  Kopumā Ķīnas oligarhija vēlas vairāk brīvības un demokrātijas, bet cilvēkiem nav pietiekami daudz jautrības. Kas tās par vēlēšanām, ja to iznākums ir zināms iepriekš?
  Diktatūras mode sāka zust. Ikviens gribēja kaut ko vairāk nekā tikai būt zobratiem.
  Zelenskis personificēja jaunas lietas un pārmaiņas, turklāt veiksmīgas. Un Krievijā tas tika uztverts pozitīvi. Cilvēki nevēlējās cietumus, nometnes vai vispārējas bailes.
  Ir mainījusies paaudze, un visi vēlas pārmaiņas. Pat Kubā, kur tautas nīstais Kastro režīms bija satriecošs. Pat ja vara būtu zem cita nosaukuma. Arī Ziemeļkorejā valda pārmaiņu slāpes. Turklāt korejieši bieži teica: monarhija nav komunismam! Un ka resnajam diktatoram jāiet!
  Vēlme pēc pārmaiņām visā pasaulē pieauga, un Zelenskis bija šajā vilnī. Un veiksmīgi progresēja!
  Un Ziemeļkorejā notika protesta demonstrācija. Ko diktatoriskais režīms šāva ar ložmetējiem. Kas kļuva par vēl vienu kontinentā valdošā barbarisma indikatoru.
  Tramps sacīja, ka ASV šīs diktatūras problēmu var atrisināt ar spēku. Un ka kodolbumba viņus nenobiedēs. Tramps arī sacīja, ka ASV jau izmēģina tādus ieročus, lai nekādi kodoltermiskie lādiņi nebūtu bīstami.
  Taču Trampa laiks beidzās. Un tāpēc viņš ir vecākais no prezidentiem. Turklāt pēc Kārtera nāves viņš pat kļuva par vecāko starp bijušajiem prezidentiem. Oho! Un veiksme mīl jaunību! Ja Trampa pretinieks būtu jaunāka sieviete, maz ticams, ka viņš viņu vispār būtu uzvarējis!
  Acīmredzot karmas likums saka: lai veicas jaunajiem! Pat ja Ronalds Reigans izrādījās noteikuma izņēmums!
  Un salīdzinoši jaunais Gorbačovs izrādījās neveiksmīgs. Pat ja kāds var teikt, ka Mihails Sergejevičs kļūdījās? Pirmais PSRS valdnieks, kurš runāja cilvēku valodā. Un viņu nesaprata tauta! Vai varbūt pat ne tauta, bet elite!
  Ak, tāda veiksme! Cik daudz paveicās Vladimiram Vladimirovičam Putinam un cik daudz viņš sasniedza?
  Un, ja Nikolajam II būtu paveicies mazliet vairāk - piemēram, ja admirālis Makarovs būtu palicis dzīvs, cik liela un varena tad būtu bijusi Krievija. Ķīna kļūtu par Dzelteno Krieviju un visa pasaule saliektos!
  Un tā viņi paņēma Krimu vieni un tika ievilkti konfrontācijā ar visu pasauli!
  Un Nikolajam II kā smalkam diplomātam izdevās no saviem sabiedrotajiem sarunāt Konstantinopoli un Mazāziju.
  Nu labi, tagad fenomenālais Zelenskis kļūst arvien aktīvāks. Un tuvojas otrās vēlēšanas.
  Ukrainā arvien vairāk valda gaviles un optimisms. Medvedevs, protams, ierosināja televīzijas debates. Lai gan tam nav lielas jēgas. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāja pozīcija nav īpaši spēcīga. Un nav ar ko lielīties. Ne ekonomikā, ne politikā un karā. Situācija Kaukāzā ir pat pasliktinājusies. Un neko nevar izdarīt. Neuzvar ne spēks, ne diplomātija. Attiecības ar Medvedeva svītu kļūst arvien naidīgākas. Šeit neviens vairs neuztver caru nopietni. Lai gan karalis joprojām ir tronī.
  Oligarhi kopumā nav pret Zelenski. Neapmierināti ir tikai drošības spēki, pareizāk sakot, daži no tiem!
  Slepus Medvedevs sapulcināja drošības padomi. Saruna skāra jautājumu, vai atcelt otro kārtu. Piemēram, vai bija kādi pārkāpumi? Protams, ka viņi bija! Un jūs varat atrast vainu un atcelt vēlēšanu rezultātus. Kāpēc tāda lieta tiktu apstiprināta caur Augstāko tiesu? Ideja šķita diezgan pamatota.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atgādināja, ka savulaik 1999. gada maijā Jeļcins apsprieda militārā apvērsuma un Valsts domes izklīdināšanas plānu!
  Un tas gandrīz notika. Tiesa, arī tad drošības spēku starpā nebija vienotības. Daži teica, ka labāks ir mīkstais variants: Augstākā tiesa noraida impīčmenta procedūru, jo nav likuma par Krievijas prezidenta atcelšanu. Un, kamēr šis likums nav pieņemts, un tas ir konstitucionāls likums, ir jāsapulcē divas trešdaļas parlamenta un trīs ceturtdaļas Federācijas padomes. Un Domes pilnvaras beigsies, un arī prezidentam.
  Drošības spēki tad faktiski solīja sadarboties ar Augstāko tiesu un atrisināt problēmu mierīgā ceļā. Jeļcins īsti nevēlējās veikt militāru apvērsumu ar divu procentu reitingu un piecām sirdslēkmēm. Un spēks nav tas pats, un atbalsts nav tas pats. Turklāt 1993. gadā tauta joprojām atbalstīja šo kursu. Un 1999. gadā viņas vairs nebija. Un tas nevarēja notikt ar šādiem rezultātiem.
  Tātad, ja impīčmenta process būtu izgājis cauri, visticamāk, tas būtu beidzies bez apšaudes.
  Medvedevs vērsās Augstākajā tiesā, lai vēlēšanas atzītu par nederīgām.
  Bet tad, protams, tiesneši sāka iebilst. Tas, viņi saka, pat ja vēlēšanas tiks atceltas, tas vienalga būs jāatkārto. Un Medvedeva izredzes kļūs mazākas. Un sāksies tautas nemieri.
  Tātad, viņi saka, Dmitrijs labāk pieņem, ka Zelenskis kļūs par Krievijas prezidentu. Un mēģiniet atrast savu vietu.
  Turklāt daudzi teica, ka Ukrainā šim klaunam neizdosies. Bet tas noteikti strādāja! Un no kurmju kalna nevajadzētu taisīt traģēdiju.
  Medvedevs pēc sarunām ar tiesnešiem un drošības amatpersonām pieņēma lēmumu: tomēr doties uz vēlēšanām. Un turiet otro kārtu. Un tā tas tiešām izdosies. Varbūt tomēr notiks brīnums. Bet nē? Tāpēc viņi viņu neieliks cietumā.
  Miljardieru sanāksmē arī pausts, ka viņi nav pret demokrātiju. Un ka Zelenskis nav kreisais un viņiem piestāv. Un tālāk, ka beidzot visas Rietumu sankcijas tiks atceltas un Krievija beidzot atgriezīsies pasaules sabiedrībā.
  Tagad atliek tikai viena lieta: rīkot televīzijas debates. Zelenskis piekrita, bet tikai Lužņiku stadionā. Protams, tas tika pieņemts. Tas ļoti atgādināja jau aizvadīto posmu ar Porošenko. Turklāt pirmajā kārtā starpība bija vēl lielāka. Un Medvedeva pretreitings ir kolosāls.
  Taču televīzijas debates ir kā slīcējs, kas ķeras pie salmiem. Pēdējā sēde ir piektdien, bet vēlēšanas - svētdien.
  Medvedevs kopumā gatavojās. Bet fakti nav viņa pusē. Un Porošenko pieredze rāda, ka ar retoriku vien faktus mainīt nevar. Tāpat kā viņi nevarēja uzvarēt mēru Lužkovu, vienīgo reizi visā Maskavas vēsturē, kad centrālie televīzijas kanāli darbojās pret pašreizējo pilsētas vadītāju.
  Bet propaganda nevarēja atsvērt Maskavas mēra ekonomiskos sasniegumus. Un nebalsojiet par Kirijenko, noklusējuma autoru! Bet tas bija viņš, kurš tika paaugstināts visvairāk. Iespējams, visneveiksmīgākais kandidāts tika nostādīts pret uzņēmuma vadītāju.
  Taču Krievijas mediji tagad vairāk aģitēja par Zeļenski. Medvedevam neviens neticēja. Pat Augstākā tiesa nevēlējās skatīt vēlēšanu atcelšanas lietu.
  Pagaidām būtība ir tāda, ka stadions ir pilns līdz malām. Burtiski pārpildīts.
  Un bija skaidrs, ka tuvojas nopietnas pretrunas. Tomēr no Medvedeva sejas bija skaidrs, ka viņš ir gandrīz samierinājies ar sakāvi. Taču ir jāizdara pēdējais gājiens.
  Medvedevs debašu priekšvakarā iecēla Vladimiru Žirinovski par iekšlietu ministru. Šis ir pēdējais izmisuma žests. Taču Žirinovskis, zinot, ka par Zeļenski gatavi balsot vairāk nekā astoņdesmit procenti vēlētāju, nemaz nevēlējās strīdēties ar topošo valsts vadītāju. Lai gan, protams, viņš saprata, ka maz ticams, ka atradīs vietu Zelenska komandā.
  Jā, Vladimirs Volfovičs ir vecs. Taču Anatolijs Kašpirovskis ir vēl vecāks veselības ministrs un premjerministra vietnieks. Taču viņš arī īpaši nevēlas aģitēt par Medvedevu. Tomēr viņam ir iespēja palikt komandā. Vecums ir liels, un tas nozīmē pieredzi. Un mana fiziskā forma ir vienkārši ļoti laba.
  Nav brīnums, ka Kašpirova fenomens.
  Debates stadionā sākās ar sveicienu apmaiņu. Un asprātīgas piezīmes. Bet Zelenskis izskatījās svaigāks, pārliecinātāks, pārliecinošāks un profesionālāks.
  Medvedevs bija ļoti nervozs un sāka kliegt. Viņš nevarēja būt pārliecinošs. Un valstī ir diezgan slikti. Tauta nepārprotami atbalsta Zelenski. Šeit viss ir tik saspringts.
  Katru Zelenska vārdu pavada aplausi, un Medvedevs tiek izsvilpts. Tas ir, debatēs ir reāla neveiksme.
  Medvedevs raustās un saka:
  - Man ir pieredze!
  Zelenskis smaidot atbild:
  - Ar tādu pieredzi ej tikai pie sētniekiem!
  Medvedevs atbildēja:
  - Mēs ar Putinu paņēmām Krimu!
  Zelenskis asprātīgi atbildēja:
  - Zagļa rokturis un īsās rokas!
  Un tā tālāk debates turpinājās, bet Zelenskis nepārprotami uzvarēja. Viņš bija daudz asprātīgāks un pārliecinošāks nekā Medvedevs un publika priecājās.
  Tūlīt pēc televīzijas debatēm Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs izdeva dekrētu, ar kuru tika palielinātas algas piecas reizes un pensijas septiņas reizes! Bet tas jau izskatījās pēc joku.
  Medvedeva cilvēki tikai pasmējās. Lai gan bija skaidrs, ka vēlēšanu priekšvakarā darīja ko citu!
  Medvedevs arī nolēma piešķirt gan Staļinam, gan Ļeņinam ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Jāteic, ka šis lēmums ir diezgan gudrs, taču novēlots. Dmitrijs Medvedevs nepārprotami vēlējās uzvarēt komunistus. Un it īpaši staļinisti. Bet tajā pašā laikā viņš paņēma un piešķīra zvaigzni varonim Tuhačevskim. Tas ir arī ārkārtējs solis un liberāļu flirta mēģinājums.
  Medvedevs vispār centās izpatikt gan mūsējiem, gan tavējiem. Viņš apbalvoja patriarhu, pāvestu un kristīgo konfesiju vadītājus. Galvenokārt protestanti. Un pat Jehovas lieciniekiem tika atjaunotas viņu tiesības, taču tas bija maz lietderīgi. Tomēr viņiem ir aizliegts balsot, un vispār šī organizācija mirst!
  Medvedevs apbalvoja gan muftus, gan lamas. Viņš centās visus pārņemt savā pusē. Medaļu un ordeņu lietus bija ārkārtējs. Vienlaikus prezidenta pienākumu izpildītājs visiem Valsts domes deputātiem katram piešķīra miljonu dolāru prēmiju. Tomēr tas viņu drīzāk atbaidīja, nekā piesaistīja cilvēkus.
  Pēc tam Medvedevs mēģināja nodibināt vairākus jaunus ordeņus: Pētera Lielā ordeni, Ivana Briesmīgā ordeni, Aleksandra Atbrīvotāja ordeni, Nikolaja II ordeni un Brusilova ordeni. Tika atjaunots arī Ļeņina un Staļina ordenis.
  Medvedevs šādā veidā centās piesaistīt daudzveidīgu elektorātu. Un rīkojoties pēc principa: gan jūsu, gan mūsu! Bet šajā gadījumā visēdājs radīja neuzticību cilvēkiem - viņi saka, politiska palaistuve. Šķiet, ka cilvēki ir aizmirsuši, ka arī Putins flirtēja gan ar kreisajiem, gan labējiem. Un es arī centos būt visēdājs.
  Taču, kas atļauts Jupiteram, nav ļauts vērsim! Putins kaut kā jau no paša sākuma, neskatoties uz tautas nīstā Jeļcina pēcteča pēdām, baudīja gan tautas, gan elites simpātijas. Pat komunisti baidījās izteikties pret viņu un balsoja par viņa apstiprināšanu premjerministra amatā bez cīņas un kaulēšanās.
  Bet Medvedevs nekad nebija īpaši mīlēts. Acīmredzot viņš bija pārāk inteliģents un Putina ēnā. Neviens viņu neuztvēra kā īstu cīnītāju un valdnieku. Vispār pēc Putina kaut kā jebkurš pēctecis likās politiskais punduris un kaut kas nebija kārtībā. Un Zelenskis tika uztverts kā harizmātisks, piemēram, pasaku princis. Un tas vairs nav kaķis kulē, bet veiksmīgs valdnieks, kurš izvilka Ukrainu no purva, pareizāk sakot, no bedres.
  Protams, Ukraina vispirms cieta saišu saraušanās ar Krieviju dēļ. Un te Porošenko varbūt nav tik vainīgs. Ja kaut kas tāds būtu noticis Baltkrievijā, tā būtu pilnīga izgāšanās. Profesionalitātes ziņā Ukrainas valdība ir spēcīga! Gluži pretēji, Baltkrievijā ir tikai ģībonis un gudrotāji. Putina komandā dažreiz bija spēcīgas personības, piemēram, Rogozins vai Tkačovs, taču viņi ātri tika noņemti.
  Medvedevs katrā ziņā bija cilvēks, kurš, šķiet, nebija dzimis valdnieks, un tāpēc šis cars nebija gluži īsts un galmā.
  Savā ziņā viņš līdzinājās Gorbačovam, kuru Rietumu vienkāršie cilvēki mīlēja, bet savējo vidū nepatika. Daļēji, protams, viņiem sāka nepatikt Gorbačovs viņa cīņas ar dzērumu dēļ. Alkoholiķi un dzērāji, protams, nav piedevuši degvīna trūkumu. Bija vīna nemieri. Un tad cigaretes pazuda.
  Nē, Gorbačovs ir skaidrs, ka viņiem viņš nepatika tikai viņa plikpaurības dēļ. Medvedevs kā premjerministrs parādīja sevi kā ļoti vāju ekonomistu. Un pat bez Zelenska viņam būtu problēmas tikt ievēlētam uz jaunu termiņu.
  Reiz Putins Medvedevu parāva aiz ausīm.
  Bet tagad Putins ir izkritis no spēles - viņš ir iedragājis savu veselību, braucot manuāli un sasprindzinoties ar hokeju. Vai tik cienījamā vecumā vajadzēja kāpt uz ledus? It īpaši bez jebkādām prasmēm, kad bijāt jauns?
  Putins izdega, pārspīlēja. Un bez viņa nav neviena, kas apturētu Zelenski. Turklāt Putins pats veica personāla politiku tā, ka viņam nebija cienīga pēcteča. Tāpat kā Staļins, kurš izdarīja tā, ka Hruščovs kļuva par viņa vietnieku, un bankrotēja. Un te Medvedevs nebūt nav adekvāts Krievijas impērijas vadītājs.
  Sestdien pirms vēlēšanām visi Krievijas televīzijas kanāli pārraidīja filmu par Zeļenski. Protams, ar mērķi apmelot. Taču tika uzrādīti daži fakti. Un propaganda parādīja savu bezspēcību. Un daudzi kanāli komentēja filmu.
  Medvedevs piešķīra ordeņus daudziem ģenerāļiem. Atkal zvaigžņu krišana.
  Negaidīti viņš nodibināja arī jaunu Botvinnikas ordeni, trīs grādi: bronzas, sudraba un zelta. Un arī Alehīna ordenis. Un arī bronza, sudrabs un zelts.
  Medvedevs arī ar dekrētu paziņoja, ka Krievija četru gadu laikā pāriet uz profesionālu armiju. Un kalpošanas laiks tiek samazināts līdz sešiem mēnešiem.
  Pēc tam prezidenta pienākumu izpildītājs paziņoja, ka kara veterāni un tie, kas dienēja karstajos punktos, tiks apbalvoti ar Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Kas ir kļuvis par soli, kam nav analoga.
  Medvedevs nepārprotami meklēja vietu vēsturē. Pēc tam prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiru Vladimiroviču Putinu pēc nāves apbalvoja ar Uzvaras ordeni un Sv. Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un jaunizveidoto Krievijas Federācijas varoņa lielo dimanta zvaigzni.
  Šis jau bija pēdējais mēģinājums spēlēt uz bijušā krievu elka reitingu. Es tik daudzus gadus esmu bijis Medvedevs kopā ar Putinu - mīliet mani no visas sirds un dvēseles!
  Bet acīmredzot cilvēki ne pārāk vēlas mīlēt šo iespējamo diktatoru.
  Un naktī no sestdienas uz svētdienu Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pat paziņoja par ģenerāļa titula pēcnāves piešķiršanu Vladimiram Vladimirovičam Putinam!
  Šis bija tiešām forši! Patīk, piešķiru titulu iepriekšējo gadu elkam!
  Tomēr vai tas palīdzēs Medvedevam? Ir grūti pārliecināt cilvēkus balsot par sevi, tikai slavinot savus bijušos elkus un apbalvojot ar ordeņiem. Neatkarīgi no tā, cik daudz jūs apbēraties ar balvām, Putinu jūs neatgriezīsit. Un skaidrs, ka vecais karalis ir aizgājis un no Kijevas nāk jauns karalis.
  Tomēr Zelenskis nebija aizmidzis un arī apbalvoja pāvestu. Vecais Francisks Pirmais svētīja Ukrainas prezidentu par jauniem sasniegumiem.
  Un Baltkrievijā prokrieviskā partiju koalīcija jau ir pabeigusi parakstu vākšanu, lai rīkotu referendumu par apvienošanos ar Krieviju. Gaidāms balsojums par šo jautājumu. Tomēr Medvedevs par to netiek ieskaitīts. Un šeit galvenā iniciatīva nāca no Zelenska, šī miljonu elka.
  Tātad tagad finiša taisnē stājās Vladimirs Zeļenskis...
  Sibīrijā sākusies balsošana. Jau pašā sākumā vēlētāju aktivitāte bija augsta. Cilvēki gāja uz vēlēšanām un smaidīja. Bija acīmredzams, ka viņi ieradās pārmaiņu dēļ. Un tas, ko viņi vēlas, ir jauns. Visi ir noguruši un noguruši no vecā.
  Pat dziesma skanēja no rīta:
  Mūsu sirds prasa pārmaiņas
  Mūsu acis prasa pārmaiņas...
  Mūsu smieklos un asarās,
  Un vēnu pulsācijās!
  Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Vēlēšanas noritēja mierīgi, taču bija milzīga aktivitāte. Cilvēki uz vēlēšanām plūda bariem. Nikolajs Valuevs bija viens no pirmajiem, kas balsoja. Viņš iemeta biļetenu urnā un teica:
  - Balsosim par kaut ko jaunu!
  Nākamais parādījās Aleksandrs Povetkins. Es arī balsoju un izteicu savu viedokli:
  - Par krievu dieviem!
  Tālāk sekoja balsošana. Viņi iemeta vēlēšanu zīmes vēlēšanu urnās. Un Dima Bilans un Alla Pugačova. Ļevs Leščenko arī parādījās un paziņoja:
  - Balsosim par kaut ko jaunu!
  Nikolajs Baskovs dziedāja:
  - Krievu valsis, spārni planē! Pavasaris nāk!
  Un viņš arī ielika lapu miskastē.
  Tad parādījās citi puiši... Zelenskis atbrauca nobalsot ar skrejriteni un uztaisīja salto - velk aplausus. Viņi balsoja un pat deklamēja:
  Zināt sirds un vēnu pulsāciju,
  Mūsu bērnu, māšu asaras...
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost smago ķēžu jūgu!
  Un pērkona aplausi! Lai gan dzejoļi nav viņa, bet gan slavenā dzejnieka un rakstnieka Oļega Ribačenko. Bet pats Oļegs Rybačenko pārvērtās par zēnu, un tagad viņš ceļo citā pasaulē.
  Tad balsoja citi bokseri: Sergejs Kovalejs, Deniss Ļebedevs. Pēdējais mēģināja atgriezties pēc pārtraukuma. Bet viņš tika piekauts un beidzot aizgāja.
  Sofija Rotaru balsoja Kijevā. Un viņa ļoti smaidīja...
  Atnāca arī Vladimirs Žirinovskis. Viņš kliedza:
  - Par jaunu ceļu!
  Un viņš zibināja ģenerāļa pulkveža epauletus. Zjuganovs uz vēlēšanām ieradās ratiņkrēslā. Un viņš visu laiku klusēja.
  Grudiņins nobalsoja smaidot...
  Garijs Kasparovs sniedza simultānspēli un arī atdeva savu balsi. Turklāt viņš teica, ka spēlēs maču ar Karlesonu. Tātad Anatolijs Karpovs sniedza vienlaicīgu spēles sesiju.
  Starp citu, Karpovs jau ir apbalvots ar Mihaila Botviņnika Zelta ordeni.
  Tātad cits jautājums, kurš šeit ir galvenais un labākais pasaules čempions.
  Noteikti daudz kas ir mainījies...
  Un Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atkal visus pārsteidza. Iestāde paziņojusi par "Oļega Rybačenko" ordeni. Turklāt uzreiz ir četri grādi: ceturtā pakāpe ir bronza, trešā pakāpe ir sudraba, otrā pakāpe ir zelts un pirmā pakāpe ir zelts ar dimantiem!
  Šis izrādījās lieliski!
  Kinoteātros jau iznācis "Lucifera Armagedons", un jau pārspēti "Avatara" un "Zvaigžņu karu" rekordi. Oļegs Ribačenko kļūst par īstu literatūras superzvaigzni!
  Medvedevs arī nodibināja Oļega Ribačenko vārdā nosauktu literāro balvu - ar balvu fondu desmit reizes lielāku par Nobela prēmiju.
  Un tas vispār ir ļoti forši!
  Tad arvien vairāk Medvedevu strādāja svētdien. Viņš Oļegam Ribačenko piešķīra Sv. Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un Krievijas varoņa zvaigzni un Krievijas varoņa lielo dimanta zvaigzni - Uzvaras ordeni. Tas bija mēģinājums mainīt vēstures gaitu.
  Piemēram, es laipni izturēšos ar Oļegu Ribačenko, un viss būs lieliski! Tajā pašā laikā gan viņam, gan maršalam piešķiršu Krievijas Federācijas titulu!
  Un tuvojas svētdiena... Jau zināmi pirmie dati no vadītāju aptaujām, kas saka, ka Zeļenskim pāri astoņdesmit procentiem.
  Un informācijas plūsma neapstāsies...
  Medvedevs vēl negrasās balsot. Darbojas. Šeit viņš izdod pavēli, piešķirot Vladimiram Volfovičam armijas ģenerāļa pakāpi. Piemēram, esi man uzticīgs.
  Kaut gan Žirinovskis, šķiet, jau ir pārgājis uz otru pusi.
  Ļevs Leščenko kļuva par ministru bez portfeļa. Bet tam vairs nav nozīmes.
  Ķīnā valda nemieri. Tauta grib demokrātiju - viņiem apnicis despotisms! Cilvēks nedzīvo tikai no maizes!
  Es gribētu pateikt nē savam priekšniekam! Cik ilgi jūs varat saglabāt disciplīnu ar nūju divdesmit pirmajā gadsimtā?
  Ķīnā viss nav gājis ļoti labi. Nav iespējams bezgalīgi iet pa komunisma sliedēm un būvēt kapitālismu. Ir vajadzīgas dažas izmaiņas. Un vadība ir pārāk konservatīva.
  Turklāt jaunā buržuāzija vēlas demokrātiju un policijas brutalitātes izbeigšanu.
  Arī vecmodīgo darba veidu izsīkumam bija ietekme! Nav vēlmes būt sistēmas zobratiem. Jā, Ķīnā svētdienās sistēmu satricina ievērojami nemieri.
  Un ASV sievietei ir vislielākās iespējas kļūt par prezidenti. Tomēr Floida Meivezera popularitāte pēkšņi sāka augt. Šis neuzvaramais bokseris jau ir uzkāpis reitingu augšgalā.
  Acīmredzot ASV palaida garām jaunas uzvaras un nevēlējās, lai tronī būtu ne republikānis, ne demokrāts. Un Floids arī ir foršs!
  Un tad būs vēl vienas TV debates.
  Ir jau svētdienas vakars. Drīzumā tiks slēgti vēlēšanu iecirkņi.
  Pēdējā brīdī beidzot parādījās Medvedevs. Viņš steigā iemeta biļetenu urnā un, ne vārda neteicis, aizgāja. Pulkstenis nosists un balsošana ir beigusies.
  Pagaidām prezidents Medvedevs atstāja Kremli un devās uz savu rezidenci netālu no Maskavas.
  Kopā ar viņu kajītē ir divas meitenes. Vismaz kāda izklaide.
  Nataša, sēdēdama labajā pusē, jautāja:
  - Nu, kā ar Dimu? Tagad viņi paziņos par jūsu galīgo neveiksmi!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Līdz inaugurācijai vēl ir divi mēneši. Tātad pagaidām es joprojām esmu viss, un Zelenskis ir tikai Ukrainas prezidents!
  Alenka, sēdēdama uz labās rokas, atzīmēja:
  - Un inaugurāciju var paātrināt! Tava vara, Dmitrij Anatoljevič, ir beigusies!
  Medvedevs lūdzoši jautāja:
  - Bet jūs, meitenes, to varat!
  Nataša sarauca pieri un jautāja:
  - Ko mēs varam?
  Medvedevs pārliecinoši paziņoja:
  - Iejauciet inaugurāciju!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un kā?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs izlēmīgi atbildēja:
  - It kā tu sevi nezinātu!
  Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Mēs nenogalināsim Zelenski!
  Medvedevs nekavējoties iebilda:
  - Nu, kāpēc to nogalināt! Tikai pārliecinieties, ka viņš pats atsakās no kroņa!
  . NODAĻA Nr.4.
  Meitenes vienbalsīgi ķiķināja...
  Alenka smaidot jautāja:
  - Ko jūs iesakāt izmantot hipnozi?
  Dmitrijs Anatoļjevičs pamāja:
  - Tieši tā! Tu to vari izdarīt!
  Nataša atbildēja par savu draugu:
  - Varam, bet negribam!
  Medvedevs bija pārsteigts:
  - Kāpēc ir šis?
  Nataša godīgi atbildēja:
  - Zelenskis ir izredzētais! Un tu, Dmitrij Anatoljevič, neesi spējīgs vadīt valsti!
  Alenka ļauni piebilda:
  - Un tas mums visiem ir diezgan pašsaprotami!
  Medvedevs ar dusmām atzīmēja:
  - Vai jūs nesaprotat, ka mēs kļūsim par Rietumu koloniju?
  Alenka pārliecinoši atbildēja:
  - Drīzāk Rietumi kļūs par mūsu koloniju!
  Nataša sarkastiski piebilda:
  - Un ar tevi, Miša, Krievija tik un tā nebūs lieliska!
  Medvedevs gurkstēja:
  - Es jums dāvāšu Uzvaras ordeni, Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni, Nikolaja II ordeni un zelta zvaigzni briljantos...
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt mēs paši varam kļūt par prezidentiem un dot sev trīssimt ordeņus?
  Alenka atzīmēja:
  - Mēs varam jūs hipnotizēt un kļūt par ģenerāļiem.
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt supergeneralissimos!
  Meitenes izplūda smieklos...
  Alenka dziedāja:
  - Un dažreiz pat ienaidnieks kliedza,
  Slēpjot bailes - ka esmu karalis!
  Nataša izcēla zobus un čivināja:
  - Man nepatīk teātri un arēnas,
  Tur miljonu maina pret rubli...
  Lai gan priekšā ir lielas pārmaiņas -
  Es mīlu Belobogu un Staļinu!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda zaudējušā prezidenta degunu.
  Skaitļi jau ir paziņoti no Tālajiem Austrumiem. 91 procents Zelenskim, 7,5 procenti Medvedevam, pārliecinātam Ukrainas prezidenta vadībā.
  Arī Aļenka ar kailajiem pirkstiem pavilka Medvedevam aiz auss un šņāca:
  - Nu, kā ar bijušo prezidentu, vai balvas jums palīdzēja?
  Medvedevs saspringti sacīja:
  - Es vēl neesmu bijušais! Pirms inaugurācijas īstā!
  Meitene kliedza:
  - Slava jaunajam karalim!
  Raganu meitenes kā savu pēdējo trumpi atteicās palīdzēt Medvedevam. Un tagad, kamēr prezidenta pienākumu izpildītājs vēl mēģināja atrast izeju no bezcerīgās situācijas.
  Varbūt ietekmēt Augstāko tiesu atcelt Krievijas prezidenta vēlēšanu rezultātus? Tas šķita liels kārdinājums. Bet patiesībā izredzes izskatījās niecīgas.
  Ko darīt, ja mēs izdotu dekrētu un piedāvātu katram tiesnesim miljardu dolāru? Galu galā viņš ir prezidents un viņam ir tāda vara, par kādu pat cari nav sapņojuši! Precīzāk, prezidenta pienākumu izpildītājs. Un tiešām, ja piedāvā veselu miljardu dolāru, tiesneši nepretosies.
  Kāpēc tērēt laiku sīkumiem?
  Dati tika pārraidīti pa radio. Kamēr Zelenskim bija deviņdesmit procenti, plus Ukrainā bija paredzēts, ka viņš saņems gandrīz simts procentus. Iespējams, sarkanās jostas zonā Medvedeva flirtēšanas ar komunistiem dēļ būs nedaudz vairāk, Kaukāzā bija dažas iespējas. Tiesa, Ramzans Kadirovs, šķiet, nolēmis nostāties uzvarētāju pusē. Armijā vēl var nopelnīt, lai gan militārpersonām nav īpašas vēlmes dienēt, krītošajam prezidentam nav vēlēšanās.
  Kopumā pēc pirmā raunda Medvedeva spēks vājinājās. Un, ja viņš vēl varēja pasniegt balvas, tad pretējā gadījumā viņu arvien vairāk ignorēja.
  Dmitrijs Medvedevs ieradās savā birojā un mēģināja sazināties ar centrālo banku. Dežurants negribīgi viņu savienoja.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pieprasīja, lai viņam tiktu piešķirta nauda steidzamām vajadzībām.
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja:
  - Es neko nedarīšu, kamēr nesaņemšu apstiprinājumu no jaunā prezidenta Zeļenska.
  Medvedevs rēca:
  -Vai tu esi traks? Es joprojām esmu jaunā inaugurācijas prezidents! Ja tā, tad tev jāpakļaujas man!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Pēc konstitūcijas es jums nepakļaujos! Un vienalga, kāpēc jums vajadzīga nauda?
  Medvedevs atbildēja ar smīnu:
  - Vai jums ir vajadzīgas valstis ārkārtas situācijām?
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja bargā tonī:
  - Vai vēlaties aizbēgt?
  Medvedevs iesaucās:
  - Es tevi tūlīt arestošu! Armija man paklausa! Uzticīgais Žirinovskis ir ar mani!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Šis vienmēr paņem kūku! Un Maskavā vairāk nekā deviņdesmit procenti ir Zelenskim. Tavs spēks ir pār Mišu!
  Medvedevs rēca:
  - Bet tavējais nesākās!
  Un viņš nolika klausuli. Tagad situācija kļuva sarežģīta. Drošības spēki gatavojas atteikties pakļauties. Jā, Žirinovskis ir lapsa. Vai bija vērts viņu iecelt par iekšlietu ministru? Dodiet pavēli speciālajiem spēkiem. Vai arī tomēr jāmēģina izmantot Valsts domi?
  Skaidrs, ka Zelenskis rīkos jaunas vēlēšanas, un daudzi deputāti mandātus nesaņems. Precīzāk, gandrīz viss.
  Šeit vajag kaut ko citu. Bet diez vai Valsts dome ies pret tautu. Un armija neatbalstīs tiešu militāru apvērsumu. Ģenerāļi Krievijā nav tādi, kas ietu pilsoņu karā.
  Atliek tikai viens - atcelt prezidenta vēlēšanas tiesā. Šī ir vienīgā likumīgā iespēja paildzināt savu agoniju. Bet, visticamāk, tas tiks tikai pagarināts. Maz ticams, ka Medvedevam ir reālas izredzes tikt pārvēlētam. Patiesībā viņa antireitings ir kolosāls, pat sliktāks nekā Petro Porošenko.
  Medvedevs domāja arī par citu variantu. Piemēram, Zelenski fiziski likvidēt? Bet tā ir klaja noziedzība. Tā noliekties? Turklāt tas sabojās Medvedevu. Un labākajā gadījumā tas dos atelpu. Jo tauta nepiedos Medvedevam tik kolosālu izgāšanos vēlēšanās.
  Nē, Dmitrijam Anatoļjevičam tas neizdosies. Vēlēšanās nesavācot pat desmit procentus balsu, viņš pie varas noteikti nepaliks.
  Medvedevs piegāja pie bāra. Viņš to atvēra, izņēma pudeli un ielēja sev konjaku.
  Dārgs - "Napoleons", izturēts divsimt gadus!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs izdzēra glāzi. Tad uzkodas otro ar citronu.
  Mans vēders jutās siltāks un domas skrēja ātrāk. Pēc trešās glāzes Medvedevs pasmaidīja un apsēdās krēslā. Mazliet uzmundrināja. Patiesībā, kāpēc viņam ir vajadzīga šī vara? Pilna atbildība. Ne minūte brīva laika, ne sekundes miera. Vienmēr kustībā, videokameru uzraudzībā. Jums ir bail pateikt pārāk daudz.
  Darba ir daudz, bet prieka nav.
  Un es gribu gulēt gultā ar meiteni. Spēlēt karu datorā.
  Patiesībā šeit jūs esat prezidents, bet, lai sāktu īstu karu, jūs pārdomāsit. Tādā veidā briesmīgais Tramps neuzdrošinājās uzbrukt Irānai.
  Par karu var runāt daudz, bet patiesībā izlemt par to nav viegli!
  Bet cīnies ar spēli, cīnies pats!
  Medvedevs apsēdās pie datora. Es ieslēdzu savu iecienītāko Otro pasaules karu. Viņš to nebija varējis spēlēt ilgu laiku. Šeit, lai pārāk nenoslogotos, jūs izmantojat krāpnieka kodu. Kā šis...
  Un tad jūs izskriet cauri tehnoloģijām viesuļvētras tempā. Un jums jau ir IS-7, kurus jūs palaižat pulkos, un tikai T-1 pret vāciešiem. Ir manāma spēka un līdzekļu atšķirība.
  Medvedevs, kurš gandrīz nekad nedzēra, arī sliktās veselības dēļ, manāmi uzmundrināja.
  Tā tu met ienaidniekam Otrā pasaules kara dārgāko un smagāko tanku IS-7. Un jūs to salaužat bez lielām grūtībām. Karš norit viegli un uzvaroši. Jūs pārņemat pilsētu pēc pilsētas.
  Kopumā Staļins, protams, labi vadīja valsti, un viņam izdevās uzvarēt Trešo reihu mazāk nekā četros gados. Putins ar ISIS cīnījās ilgāk. Bet vāciešiem ir ļoti forša tehnika.
  Spēlē, piemēram, vācu tanks E-75, pret to vienlīdzīgi var cīnīties tikai padomju IS-7, visi pārējie tanki piekāpjas. E E-75 ir ļoti spēcīgas bruņas. Pat lielgabals ir pārāks par padomju IS-7 un ir tuvu postošajam spēkam.
  Un vācieši plānoja šo tanku padarīt par savu galveno 1945. gadā. Kā ar mūsējiem?
  Medvedevs nopūtās... Viņi nespēja pēckara periodā IS-7 laist masveida ražošanā. Tātad karš turpinājās ilgāk, neviens nezina, kurš vēl uzvarēja.
  Dmitrijs Anatoljevičs, piedzēries, dziedāja:
  - Man tas patīk, brāļi, man tas patīk! Mīli dzīvot, brāļi! Un mūsu atamanam nav jāpūlas.
  Medvedevs spēlējoties aizmiga. Tas ir relaksējošs...
  Un nākamajā dienā kļuva zināmi prezidenta vēlēšanu galīgie rezultāti.
  Par Zeļenski kopā ar Ukrainu nobalsoja gandrīz 92 procenti vēlētāju, bet par Medvedevu - 6,7 procenti vēlētāju. Tādējādi notika Zelenska triumfālā uzvara.
  Valstī sākās svinības un gaviles. Beidzot nāca jauna, kā daudziem šķita, gaiša dzīve.
  Pagaidām inaugurācijas laikā prezidenta amatu pilda Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs.
  Un viņš, protams, apsveica uzvarētāju. Kur jūs varat doties? Un nav ko skaitīt sešus procentus.
  Iekšlietu ministrs Vladimirs Žirinovskis tomēr apmeklēja Medvedevu un mierināja:
  - Es balsoju par tevi, Dmitrij Anatoljevič!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs klusi atbildēja:
  - Paldies!
  Žirinovskis ieteica:
  - Varbūt jāieliek tevi pirmizrādē?
  Medvedevs pakratīja krāsoto galvu:
  - Es nedomāju, ka pēc šādas sakāves otrajā kārtā viņi man iedos premjerministru. Tas vairs nebūs politkorekti.
  Žirinovskis loģiski atzīmēja:
  - Katrā ziņā tavā vietā vajadzētu būt kādam no Krievijas. Nu kurš, ja ne tu?
  Medvedevs ieteica:
  - Visticamāk, Andrejs Navaļnijs!
  Žirinovskis izcēla zobus un ņurdēja:
  - Andrejs Navaļnijs? Lai tas nenotiek!
  Medvedevs paraustīja plecus un neizpratnē atzīmēja:
  -Kur tu dosies?
  Žirinovskis kliedza:
  - Jā, es viņus visus arestošu!
  Medvedevs pamāja ar roku:
  - Pietiekami! Šķiet, ka mūsu laiks ir beidzies! Es dodos atvaļinājumā uz Kanāriju salām. Ko tu darīsi?
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, atbildēja:
  - Lobiji savu draugu interesēs! Kamēr Zeļenskis sācis pildīt Krievijas un Ukrainas prezidenta pienākumus!
  Medvedevs skumji atzīmēja:
  - Diemžēl tas nav tik vienkārši... Tad tev novilks trīs ādas!
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, jautāja:
  - Lūdzu, padariet mani par Krievijas Federācijas maršalu! Nu ko tev tas ir vērts!
  Medvedevs pāris sekundes padomāja un tad paziņoja:
  - Labi! Es padarīšu ne tikai jūs par maršalu, bet arī atjaunošu Berijai maršala pakāpi! Tas būs godīgi!
  Žirinovskis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Attiecībā uz Beriju, jā!
  Medvedevs samiedza acis un jautāja:
  - Un attiecībā pret tevi?
  Žirinovskis godīgi atbildēja:
  - Un izturies pret mani kā pret karali! Es apbalvoju to, ko vēlos!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, lai tā būtu!
  Un viņš pavēlēja sagatavot abus dekrētus par maršalu pakāpes piešķiršanu.
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs uzmundrināja. Domājot, ka tagad viņš var pilnībā izbaudīt datorspēles.
  Un tos ir ļoti jautri spēlēt...
  Bet patiesībā, kāpēc prezidents darītu kaut ko citu? Tagad tehnoloģijas ir attīstījušās tik daudz, ka jūs varat būt jebkurš. Pat ar Kungu Dievu. Un īpaši spēlē, lai izveidotu Visumus.
  Piemēram, prezidenta pienākumu izpildītāja kabinetā ir liels skaits dažādu spēļu, tostarp vismodernākās.
  Medvedevs nolemj spēlēt reāllaika stratēģijas spēli. Vācija 1939. gadā. Kāpēc jūs izmantojat krāpnieka kodu? Jūs pievienojat sev piecus tūkstošus panteru, trīs tūkstošus tīģeru un desmit tūkstošus Foke-Vulfu. Un jūs izvietojat šos spēkus pret ienaidnieku. Un jūs uzbrūkat Polijai, kurā nav pat desmitdaļas šādu spēku.
  Un karš turpinās kā gribi, ar vienu mērķi un uzvaroši. Godīgi sakot, Medvedevs šeit ir milzīgs iekarotājs. Tas sasmalcina ienaidnieku, it kā ar presi sasmalcina plūmes.
  Polija tika saplacināta viegli un ātrāk nekā reālajā vēsturē. Jūs uzbrūkat Francijai. Jūs palaižat pret viņu desmit tūkstošus E-75 tanku, izmantojot negodīgu kodu. Atzīsim, lieliskas automašīnas. Kas ir pilnīgi neievainojami pret franču ieročiem, bet nāvējoši lielos attālumos. Viņi notriec ienaidnieka automašīnas.
  Medvedevs pat lēkā no prieka. Kā jau spēlē, ātri kustas, un jau ņem Parīzi... Un kā tad ar niekiem? Pie reizes pārņemsim arī Spāniju, lai Franko pārāk nesatrauktos.
  Un uzbrukumam Gibraltāram mēs izmantosim reaktīvo lidmašīnu. Kurp briti dosies?
  Protams, tajā pašā laikā mēs izmantojam līdzekļus kaujas kuģu un lidmašīnu bāzes kuģu būvniecībai. Lielbritānijai tad būs grūti. Šeit ir simts gaisa kuģu bāzes kuģi un divi simti kaujas kuģu. Tas būs kolosāls spēks.
  Un tad ir desanta kuģi. Jūs izgatavojat arī "E"-U sērijas tvertnes, kas ir turpmāka "E" evolūcija. Šeit jūs iemetat "E"-50-U tvertni, tādu mašīnu, ka tajā nevar iekļūt ne no viena leņķa.
  Un ļaujiet viņai mocīt britus. Šeit ir divas skaistas meitenes tādā tankā, kas mirkšķina Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Medvedevs, atbildot uz viņiem, pūš viņiem skūpstu.
  Tā mēs spēlēsim...
  Un jaunākie tanki tuvojas Londonai. Un bez ceremonijas viņi ieņem Anglijas galvaspilsētu.
  Medvedevs dziedāja:
  - Pasaule ir garlaicīga! Mēs visi ēdīsim kaķi!
  Tas, protams, ir interesanti un viegli spēlējams. Es paņēmu krāpniecības kodu un uzspiedu visu, ko vēlaties. Tātad jūs sagūstat Balkānus un dodieties uz Āfriku. Jūs arī štancējat, un arī kājnieki. Jūs veidojat karaspēku, ja vien jums būtu nauda. Un iekarotā teritorija arī dod naudu. Nu pamēģini, pastaigā pa Āfriku.
  PSRS joprojām atver fronti. Trīsdesmit četri pret E-50-U sēriju, par kuru tika apzīmogoti vēl desmit tūkstoši. Ja E-50 ir transportlīdzeklis ar aptuveni tādām pašām bruņām kā Tiger-2, tikai racionālais slīpums ir lielāks, un bruņojums ir nedaudz spēcīgāks, un dzinējs ir jaudīgāks. E-50-U ar vienādu svaru ir salīdzināms ar padomju T-64, un tam pat ir jaudīgāks gāzes turbīnas dzinējs.
  Jā, spēki nav vienādi. Šeit cīnās dažādu paaudžu tanki.
  Un Medvedevs, protams, steidzas melnā zirgā.
  Spēki, protams, nav salīdzināmi. Varat arī pievienot E-75-U, šī ir tupus nogalināšanas mašīna, kuru nevar caurdurt pat kuģu ieroči.
  Un kā viņš mīdīs sevi. Nekas to nevar apturēt.
  Medvedevs spēlē kā mazs zēns. Eh, labi, kā tad. Un neviens nevēlas viņu redzēt. Viņš zaudēja, un prezidenta pienākumu izpildītājs tika aizmirsts.
  Ikvienam patīk tikai uzvarētāji.
  Dmitrijs Anatoljevičs dziedāja:
  Un mēs izaicinām vētras,
  No kā un kāpēc...
  Dzīvo pasaulē bez pārsteigumiem,
  Tas nav iespējams nevienam
  Lai veiksme, neveiksme,
  Visi lēcieni, augšup un lejup,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Un Medvedevs kļuva jautrāks. Tagad viņa karaspēks ir okupējis Ukrainu, Baltkrieviju un nepielūdzami tuvojas Maskavai!
  Bijušais Krievijas prezidents saka:
  - Ka mūsu dzīve ir spēle!
  Un ar vētru ieņem PSRS galvaspilsētu. Protams, pret 1941. gada armiju viņam ir tanki ar sešdesmito un pat septiņdesmito gadu raksturlielumiem, un galvenais, ka to ir daudz.
  Medvedevs piemiedz sev ar aci... Galvaspilsēta Maskava ieņemta. Un tagad jūs varat pārņemt Kaukāzu... Un tajā pašā laikā pārņemt sev Āfrikas dienvidus. Un brauks uz Argentīnu.
  Un no turienes uzbrūk ASV. Viņš ir foršs komandieris. Ienaidnieks atpaliek gan karaspēka kvantitātē, gan kvalitātē.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā! Par padomju varu! Un mēs visus slaucīsim sūdos cīņā par to!
  Medvedevs uz laiku tika izņemts no spēles. Zvanīja Krievijas aizsardzības ministrs, kurš nomainīja Šoigu Trubetskoju. Viņš jautāja joprojām prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Kad dosim amata zvērestu jaunajam vadītājam?
  Medvedevs atbildēja lakoniski:
  - Kur tam vajadzētu būt, inaugurācijā!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Jaunais vienotas valsts prezidents vēlas tikt inaugurēts nākamnedēļ. Lai viņiem nav laika zagt!
  Medvedevs iesaucās:
  - Tas neatbilst mūsu konstitūcijai un likumiem!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Jeļcins pieņēma šo konstitūciju ne pēc likuma un vecās konstitūcijas. Patiesībā daudzi domāja, ka Putins ierosinās jaunu konstitūciju, bet kaut kā tas nenotika!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Katram jaunam prezidentam nav labākā ideja pieņemt jaunu konstitūciju!
  Trubetskojs iebilda:
  - Bet Putins varētu! Viņš bija foršāks par Jeļcinu, un jūs, Dmitrij Anatoļjevič!
  Medvedevs pamāja ar galvu un piekrita:
  - Foršāk un, galvenais, laimīgāk! Bez Putina viss nogāja greizi, un Zeļenskis pārņēma varu Krievijā.
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Lukašenko bija iespēja, bet viņš palaida garām savu laiku. Mums vajadzēja virzīties ātrāk!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lukašenko baidījās no konkurences vēlēšanām Krievijā. Un Zelenskis nebūtu riskējis, ja Putina sirds to neizturētu. Tik daudz manuāli pārvaldīt valsti ir izdegusi! Putins noteikti darbā izdedzis!
  Trubetskojs ieteica:
  - Nu, vai mums vajadzētu pieņemt inaugurāciju ātrākā datumā vai nē?
  Medvedevs drosmīgi atbildēja:
  - Dari kā gribi! Mani tas vairāk neinteresē! Došos pensijā godpilnā pensijā un dzīvošu savam priekam. Varbūt apceļošu pasauli! Es jau esmu bijis gan prezidents, gan premjerministrs rekordlaiku Krievijai! Cik ilgi var turēties pie troņa?
  Trubetskojs piekrita:
  - Nu, ja tā, tad lai nāk pārmaiņas! Ko darīt ar Šoigu?
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Ļaujiet viņam atpūsties! Maršala pensija liela. Ļaujiet viņam ceļot pa pasauli. Es atļāvu jums iegūt īpašumu ārzemēs!
  Trubetskojs pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Putins izolēja Krieviju no pasaules! Kaut arī dvēseles dziļumos vārdos skumjām, mēs priecājāmies par viņa nāvi! Kas attiecas uz Zelenski, tad redzēsim! Daudzi no mums gribēja tādus pasūtījumus kā Rietumos. Saņem kā ASV, bet strādā... Kā PSRS!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Nu Staļina laikā ierēdņi intensīvi strādāja! Nedomājiet, ka tie bija pilni ar medu!
  Trubetskojs jautāja:
  - Ko tu darīsi?
  Medvedevs atgādināja:
  - Es biju prezidents, un es aiziešu no prezidenta amata. Viņa ir liela... Un es izbaudīšu dzīvi! Kāpēc gan citādi man būtu jāstrādā!
  Trubetskojs atgādināja:
  - Zeļenskis var jums piešķirt padomnieka amatu pie viņa!
  Medvedevs to atmeta:
  - Ak! Viņš ir pietiekami gudrs bez mana padoma! Īsāk sakot - veic inaugurāciju! Dmitrijs Anatoļjevičs atsūtīja savu!
  Trubetskojs piekrita:
  - Inaugurācija jā!
  Medvedevs nolika klausuli. Es nolēmu pabeigt spēli. Kaut kas tāds, kam man agrāk nebija laika. Un vismaz garīgi sagraut ASV.
  Vai precīzāk spēlē. Tomēr amerikānis Šermans ir vājš pret E-75-U. Taču ASV ir daudz lidmašīnu, pat ja tās nav tik jaudīgas kā vācu lidmašīnas.
  Bet kvalitāte, protams, nav tā pati! Krauts krāj intensīvus rezultātus. Īpaši piloti: Albīna un Alvīna! Un tās ir meitenes, kuras izceļas ar savu kolosālo degsmi.
  Medvedevs virzās uz Ameriku no dienvidiem. Un tajā pašā laikā viņa tanki pārvietojas pāri Sibīrijai. Viņam ir jautri. Starp citu, kāpēc gan vēl neiekarot Japānu? Šajā spēlē jūs varat arī nogalināt savus sabiedrotos. Uzlabota stratēģija. Pielieto krāpnieka kodu un būsi stiprāks par pretinieku gan kvantitātē, gan kvalitātē. Nevis karš, bet tīra bauda. Šeit ir bezastes reaktīvie aparāti, amerikāņi pat nevar panākt.
  Precīzāk, lai tur nokļūtu. Un izmantot radiovadāmās raķetes! Un iebiedēt amerikāņus. Medvedevam ļoti patīk šī spēle. Un pārvietot karaspēku. Meksika ir ieņemta. Amerikas pilsētas krīt viena pēc otras. Tāds prieks.
  Un austrumos Indijā iebrauc "E"-U sērijas tanki. Bet ko briti var viņiem iebilst? Turklāt Trešais Reihs jau ir uzkrājis resursus un ražo vismodernākās tehnoloģijas bez negodīga koda.
  Bet Medvedevs nolēma Panther nedaudz uzlabot. Šeit ir pirmā parastā "Panther" - frontālās bruņas 80 - 110 mm, sānu bruņas 50 mm, 75 mm lielgabals, stobra garums 70 EL, dzinējs 650 zirgspēku. Šeit ir "Panther"-2 ar frontālajām bruņām no 120 līdz 150 milimetriem, 60 mm sāniem, 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 71 EL un 850 zirgspēku dzinēju. Jā, nopietna mašīna. Un tas ir smagāks nevis četrdesmit piecas, bet piecdesmit tonnas, un tam ir īsāks siluets.
  Bet "Pantera"-3. Priekšējās bruņas no 150 līdz 200 milimetriem, malas 82 milimetri, lielgabals 88 milimetri ar stobra garumu 100 EL un dzinēju ar 1200 zirgspēkiem - svars 55 tonnas. Piekrītu, šāds auto vispār ir super pret šermaņiem.
  Bet ir "Panther"-4. Tam ir frontālās bruņas no 200 līdz 250 mm nogāzēs un sānu bruņas 160 mm. 105 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Tas jau ir briesmonis, kas sver 65 tonnas un ar zemu siluetu. Gāzes turbīnas dzinējs ar jaudu 1500 zirgspēki. Protams, izcila sērijveida attīstība, kas spēj cīnīties pat ar padomju IS-7. Turklāt IS-7 netika ražots masveidā.
  Bet ir arī spēcīgākas mašīnas. Skriejošais "Panther"-5, frontālās bruņas 250 korpuss 45 grādu leņķī, torņa piere leņķī 300 mm, sāns 210 leņķī, 128 mm lielgabals pie 100 EL, modernāka tanka svars 75 tonnas, 2000 zirgspēki dzinēja gāzturbīnas jauda . Mašīna ir pārāka par visiem padomju un amerikāņu modeļiem. Spēj iekļūt IS-7 no kaujas attāluma un izturēt sitienus ar galvu. "Panther"-5 parasti ir lieliska tehnoloģija. PSRS nav nekā spēcīgāka par IS-7. Un vāciešiem ir arī piecu veidu tīģeri.
  Pēc lielākās ASV teritorijas sagrābšanas Medvedevs nolēma padzīt arī Tīģeri. Nu, "Tīģeris" ir pirmais, ko visi zina. Priekšējās bruņas ir 100-110 milimetri ar gandrīz bez slīpuma, bet sānu bruņas ir 82 milimetri bez slīpuma. Un 88 mm lielgabals, 56 EL stobra garums, ir patiešām gaudojošs tanks. Atšķirībā no "Panthers", kur faktiski cīnījās tikai pirmā sērija un bija arī otrās paraugi. Tanks "Tiger"-2 labāk pazīstams kā "Karaliskais tīģeris".
  Frontālās bruņas: 120-150 mm korpusa priekšpusē 50 grādu leņķī, 185 mm torņa priekšpusē nelielā leņķī un 82 mm sānos 60 grādu leņķī. Tas ir labi aizsargāts pieres daļā, nedaudz labāk nekā Tiger sānos, un tam ir 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71 EL. No Otrā pasaules kara sērijveida tankiem vislabākie bruņojuma un frontālās aizsardzības ziņā, svars 68 tonnas, dzinējs 700 zirgspēki - diezgan vāji braukšanas sniegumā.
  "Tiger"-3 ir dizaina transportlīdzeklis. Frontālās bruņas ir 150-200 milimetri 45 grādu leņķī, torņa priekšpuse ir 240 milimetri leņķī. 160 milimetru malas ar slīpiem vairogiem. Trīs dažādu veidu ieroči: 88 mm 100 EL lielgabals, 105 mm 70 EL lielgabals un 105 mm 100 EL lielgabals ar 1000 1200 zirgspēku dzinēju. Ar blīvāku izkārtojumu un 75 tonnu svaru. Jā, automašīna ir nopietna un ļoti bīstama. Un vēl jaudīgākas "Tiger"-4 frontālās bruņas 250 - korpuss slīps 45 grādos, piere 300 milimetru slīpa, sāni 210 milimetri, lielgabals 128 milimetri 100 EL stobra garums vai 150 milimetri stobra garums 56 EL , svars 815 tons zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs. Ļoti jaudīga tvertne.
  Bet vēl foršāks ir "Tiger"-5. Frontālās bruņas: korpusa piere 350 mm 45 grādu leņķī, torņa piere 400 mm 50 mm leņķī. Sāni ir 300 mm slīpi. 150 mm 100 EL lielgabals vai 174 mm 70 EL lielgabals, vai 210 mm 38 EL lielgabals. Svars ir 100 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 2500 zirgspēku. Visjaudīgākā mašīna pat neies cauri IS-7 un asinszāli. Šo varētu izmantot pret Ameriku. Lai gan jāsaka, ka "Tiger"-5 reālajā vēsturē pat projektos nebija. Bet neviens nav vainīgs, ka karš tik ātri beidzās.
  Bet virtuālo tanku spēli var uzlabot.
  Medvedevs sāka šturmēt ASV galvaspilsētu Vašingtonu un lielāko pilsētu Ņujorku. Šeit jūs patiešām varat strādāt un uzvarēt.
  Lai arī virtuāli. Te Vašingtona deg un pa to brauc vācu tanki. Un neviens nevar apturēt Tigers-5.
  Medvedevs pabeidz spītīgo uzbrukumu ASV galvaspilsētām, un šķiet, ka tā ir uzvara. Taču priekšā ir arī Japāna.
  . NODAĻA Nr.5.
  Ko vēl es varētu darīt spēlē? Bet Levu tvertņu saime nekad nenonāca ražošanā. Tie ir patiesi monstri šeit. Bet Otrajā pasaules karā šīs vēlāko sēriju mašīnas bija pat liekas. Un vēl jo vairāk pret Japānu ar tās mazajiem un vidējiem tankiem.
  Bet Dmitrijs Medvedevs nolēma viņus nedaudz padzīt.
  Šeit ir pirmā Lev tvertne, kas pastāv tikai projektos un tikai daļēji iemiesota metālā. Korpusa priekšējās bruņas ir 120 milimetri 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 240 milimetri leņķī, sāni ir 82 milimetri, lielgabals ir 105 milimetri, stobra garums ir 70 EL, viss 80 tonnas, dzinējs ir 800 zirgspēki. Kopumā automašīna, kas varēja parādīties kopā ar tīģeriem un panterām uz Kurskas bulge. Ar savam laikam ļoti jaudīgu ieroci un izcilu torņa pieres aizsardzību. Bet par laimi viņa neparādījās. "Lev"-2 projekta transportlīdzeklis. Korpusa piere ir 250 milimetru slīpa, torņa piere ir 300 milimetru slīpa. Sāni ir 200 milimetru slīpi. Pistole vai 128 mm 100 EL vai 210 mm 38 EL. Svars 100 tonnas, dzinējs 1800 zirgspēku. Tai nav līdzvērtīgu savā spēkā. Pārspēj IS-7, kas tam var trāpīt tikai sānos. Bet tad brauc tālāk, un parādās "Lauva"-3, kas arī dzenā briesmoni. Korpusa priekšējās bruņas ir 350 mm, torņi ir 450 mm, ar sānu slīpumu 300 mm nogāzēs, lielgabals 150 mm pie 100 EL vai 175 mm pie 70 EL, vai 210 pie 56 EL vai raķešu palaišanas iekārta. pie 400 mm. Svars ir 120 tonnas, dzinēja jauda ir 2500 zirgspēki.
  Jā, tas ir milzīgs spēks.
  Tanks "Lion"-4 ir vēl viens super briesmonis. Korpusa priekšējās bruņas ir 450 mm, torņa priekšējās bruņas ir 500 mm. Korpusa un torņa malas ir 400 mm slīpas. 175 mm lielgabals 100 EL, 210 mm lielgabals 70 EL, 500 mm raķešu palaišanas iekārta. Automašīnas svars ir 150 tonnas, dzinējs ir 3500 zirgspēku gāzes turbīna. No liela attāluma tas iekļūst visos tankos, ieskaitot IS-7 un amerikāņu T-93. Un pat jūras ieroči nevar iekļūt tajā. Šī ir jaudīga mašīna un ar papildu lielgabalu.
  Bet vēl jaudīgākais Lev-5 ir tanku karalis. Korpusa priekšējās bruņas ir 600 mm 45 grādu leņķī, tornītis ir 800 mm biezs, sāni ir 550 mm leņķī. 210 mm lielgabals 100 EL, 300 mm lielgabals 70 EL, 600 mm raķešu palaišanas iekārta. Mašīnas svars ir 200 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs saražo 5000 zirgspēku. Necaurlaidīgs gandrīz visu veidu ieročiem, izņemot lieljaudas raķetes, īpaši liela kalibra ieročus un bumbas. Spēj šaut uz kaujas kuģiem un lidmašīnu bāzes kuģiem. Patiešām super tanks.
  Nu, īsi sakot, ir ko spēlēt. Medvedevs izdara spiedienu uz Japānu.
  Bet viņš atkal tiek pārtraukts.
  Zvana FSB direktors un saka:
  - Dmitrij Anatoļjevič, jūs sniegsiet konferenci žurnālistiem?
  Medvedevs apņēmīgi paziņoja:
  - Vēl nē!
  - Kāpēc?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Man ir tiesības sniegt intervijas vai nē! Tāpēc nolēmu pagaidām nedot!
  FSB direktors pamāja ar galvu:
  - Pagaidām vari būt mierīgs! Intervija nepazudīs! Bet mēs meklēsim citu vietu!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Visi, iekārtojieties! Ja kas, tad tava ģenerāļa pensija ir liela! Var dzīvot bez darba!
  FSB direktors pārsteigts jautāja:
  - Vai nav žēl šķirties no tik milzīga spēka?
  Medvedevs godīgi atbildēja:
  - Protams, žēl, bet cilvēks pakļaujas neizbēgamajam!
  Medvedevs atkal atgriezās spēlē. Bijušais pasaules lielākās un resursiem bagātākās valsts prezidents beidzot saprata. Un kāpēc gan nespēlēt, ja tagad bez tā var iztikt. Lai gan viņš ir valsts vadītāja pienākumu izpildītājs.
  Bet kā šādā spēlē izvairīties no kārdinājuma sagriezties? Nu, vācu karaspēks sasniedza Čukotku. Par laimi, aprīkojuma pārvietošana spēlē ir daudz vienkāršāka nekā patiesībā. Un viņi dodas uz Ķīnu. Un tur viņi iesaistījās kaujā ar japāņiem. Protams, izmantojot krāpniecisko kodu, Medvedevs izmeta tankus Lev-5 un meta pret samurajiem. Un tie patiešām ir super klases auto.
  Kā samurajus sasmalcina. Bet joprojām nav pilnības robeža.
  Bet kāpēc, kamēr nav beidzies Otrais pasaules karš, nav iespējams pa līmeņiem palaist smagāko vācu tanku "Mouse"?
  Tā patiešām ir pilnības pārdale un skaistuma vainags. Precīzāk, kas var notikt, ja attīstās gigantomanija.
  Medvedevs sāka padzīt Peles.
  Peles tanks, tanks, kas patiesībā eksistē metālā, smagākais no tiem, kas patiesībā bija metālā, brauca un pat cīnījās. "Peles" frontālās bruņas ir 150 mm korpusa apakšā, 200 mm korpusa augšpusē, 250 mm torņa priekšpusē un 210 mm sānos. Kā redzam, tanks pat pirmajā versijā ir necaurlaidīgs visiem sērijveida padomju tankiem pierē un pat sānos. IS-2 un SU-100 nevarēja iekļūt šajā tvertnē no jebkura leņķa. Tikai IS-7 varētu radīt problēmas Maus un faktiski cīnīties ar šo tanku. Bet IS-7 parādījās tikai pēc kara un nekad netika ražots. Un "peles" jau varēja cīnīties frontē 1943. gadā. Šim tankam ir divi lielgabali: īsstobra 75 mm un 128 mm 55 EL, kas spēj ar priekšpusi ielauzties visos padomju tankos, izņemot IS-7. Turklāt IS-2 no liela attāluma. Bija arī 150 mm lielgabals.
  "Pele" svēra 188 tonnas un tai bija 1250 zirgspēku dzinējs, kas joprojām ir par maz. Kopumā automašīna ir spēcīgākā savā laikā, un tai nav līdzvērtīga.
  "Mouse"-2 ir dizaina transportlīdzeklis. Perfektāks. Īstajā stāstā automašīnai bija jābūt siluetā zemākai un vieglākai. Bet spēlē, protams, auto kļuva perfektāks, siluetā zemāks, izkārtojumā blīvāks, bet vēl smagāks. Mouse korpusa frontālās bruņas ir 2 350 mm. Torņa priekšējās bruņas ir 450 milimetri. Sāni 300 mm. Lielgabali ir 75 mm gara stobra un 150 mm 70 EL, vai 210 mm haubices, vai 400 mm raķešu palaišanas iekārta. Svars 200 tonnas. Gāzes turbīnas dzinējs 2000 zirgspēki.
  Spēļu automāts "Mouse"-3. Arī ideāls. Korpusa priekšējās bruņas ir 600 mm, tornītis ir 800 mm, sāni ir 550 mm. Ieroči 88 mm 100 EL, cīņai ar ienaidnieka tankiem un 210 mm 70 EL. Vai 550 mm raķešu palaišanas iekārta. Tvertnes svars ir 250 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 4000 zirgspēku. Tanks ir gandrīz necaurejams ar gandrīz visiem ieročiem, izņemot visspēcīgākos.
  "Mouse"-4 ir jauna gigantomanijas evolūcija un vēl progresīvāka. Korpusa priekšējās bruņas ir 1000 mm 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 1200 mm leņķī. Sāni ir 850 mm slīpi. Bruņojums: 105 mm 10EL lielgabals cīņai ar ienaidnieka tankiem un pilnīgi pietiekams pret gandrīz visu veidu transportlīdzekļiem. 300mm ierocis pie 70 EL, nocietinājumu iznīcināšanai un lieks tankiem. Vai tā vietā 750 mm raķešu palaišanas iekārta.
  Transportlīdzekļa svars ir 350 tonnas, kas nav tik daudz priekš šādām bruņām un ieročiem. Pat kaujas kuģa lielgabali nevar iekļūt šādā transportlīdzeklī ar priekšu. Tikai tiešs trāpījums no spēcīgas spārnotās raķetes vai ļoti lielas bumbas var iznīcināt šādu mašīnu. No visiem leņķiem tas ir necaurejams visiem Otrā pasaules kara tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem. Dzinējs ir 6000 zirgspēku gāzes turbīna.
  Nu, "Mouse"-5 ir šīs sērijas augstākais līmenis. Korpusa pieres frontālās bruņas ir 1600 mm leņķī, torņa piere ir 2000 mm, sāni ir 1500 mm leņķī.
  128 mm lielgabals ar 100 EL, lai cīnītos pret visiem tankiem, pilnīgi pietiekams pret visiem zīmoliem, ieskaitot IS-7 un 900 mm raķešu palaišanas ierīci. Citi ieroči ir nepraktiski. Ir ducis ložmetēju. Tvertnes svars ir 500 tonnas. Gāzes turbīnas dzinējs ar jaudu 10 000 zirgspēku. Auto, teiksim, pati par sevi ir pilnība. Gandrīz nekas nevar trāpīt pa pieri. Super tanks...
  Tomēr, ja kāds domā, ka nav iespējams izdomāt neko foršāku par "Mouse"-5, tad tā nepavisam nav taisnība. Labas spēles par Otro pasaules karu autoru iztēlei ir neierobežota.
  Piemēram, ir arī "Žurka". Reālajā vēsturē šai tvertnei pieder izmēra rekords starp visiem projekta transportlīdzekļiem, un tā pat daļēji tika iemiesota metālā.
  Tvertnei "Rat" ir 400 mm priekšējās bruņas, un arī sānu bruņas ir nedaudz slīpas. Bruņojums: četri 210 mm lielgabali vai viens 800 mm lielgabals un divas 150 mm haubices, vienpadsmit pretgaisa lielgabali. Svars ir 2000 tonnas, dīzeļdzinēju kopējā jauda ir 10 000 zirgspēku.
  Tvertne "Rat"-2 ir dizaina transportlīdzekļa evolūcija ar modernāku izkārtojumu. Frontālās un jebkuras bruņas 800 mm, ar lielu racionāla slīpuma leņķi. Bruņojums ir viens 1000 mm lielgabals un četras 150 mm haubices, sešpadsmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz zemes un gaisa mērķiem. Svars 3000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 20 000 zirgspēku.
  "Rat"-3 ir vēl jaudīgāka un progresīvāka mašīna. Bruņas 1200 - milimetri leņķī. Bruņojums: viens 1250 mm lielgabals un sešas 150 mm haubices. Divdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut gan pa gaisa, gan zemes mērķiem. Svars 4000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 35 000 zirgspēku.
  "Rat"-4 ir vēl jaudīgāka un progresīvāka mašīna.Bruņas 1600 mm leņķī. Bruņojums - viens 1600 mm lielgabals un deviņas 150 mm haubices, divdesmit pieci pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. Svars 5000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, uzlaboti, kopējā jauda 50 000 zirgspēku.
  "Rat"-5 ir stilīgākā tvertne. Bruņas 2500 milimetru no visām pusēm. Bruņojums: viens 2500 mm lielgabals. Un piecpadsmit 150 mm haubices. Četrdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. Svars 10 000 tonnas. Kodolreaktors kā dzinējs, jauda virs 100 000 zirgspēkiem.
  Tvertne patiešām ir stilīgākā spēlē. Un svara un citu īpašību ziņā.
  Nu, Tokijas šturmēšanu varat uzticēt "Rat"-5. Tiesa, tas ir tik dārgs, ka krāpniecības kods ir jāpalaiž vairākas reizes.
  Bet kopumā Medvedevs var būt gandarīts. Viņš spēlēja pamatīgi.
  Un es beidzot noskatījos "Rat"-5 virtuālajā realitātē. Kā negodīgi labi spēlēt.
  Bet tad atkal zvana Medvedevam.
  Šoreiz pirmais vicepremjers un premjerministra pienākumu izpildītājs ir Siluanovs.
  Viņš skumjā tonī teica:
  - Mēs zaudējām Dmitriju Anatoļjeviču! Gandrīz visas balsis jau ir saskaitītas!
  Medvedevs asprātīgi atzīmēja:
  -Labāk labi zaudēt nekā slikti uzvarēt!
  Siluanovs bija pārsteigts:
  - Kā tas ir iespējams?
  Medvedevs paskaidroja:
  - Ja Vitālijs Kļičko būtu pirmo reizi ievēlēts par Kijevas mēru, viņa atgriešanās ringā nenotiktu. Liela čempiona vietā mērs būtu par apsmieklu!
  Siluanovs tam piekrita:
  - Jā, tev taisnība, Dmitrij Anatoljevič! Kļičko bija priekšrocība zaudēt... Bet diemžēl tev nebija ne miņas no tāda pārsvara!
  Medvedevs atbildot dziedāja:
  - Es esmu brīvs kā putns debesīs,
  Esmu brīva, aizmirsusi, ko nozīmē bailes...
  Esmu brīvs kā mežonīgs vējš
  Es esmu brīvs patiesībā, nevis sapnī!
  Siluanovs nomurmināja:
  - Jā, jūs esat tikai dzejnieks Dmitrijs Anatoljevičs! Par tevi var rakstīt pantiņus!
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Katrā ziņā tagad varu mierīgi nodarboties ar savu mīļāko lietu - spēlēt datorspēles! Un pirms tam, nu jau divdesmit gadus, es to varēju atļauties tikai lēkmēs!
  Siluanovs strupi nomurmināja:
  - Spēlēs?
  Medvedevs apstiprināja:
  - Tieši spēles! Un tev noderētu kādu militāri ekonomisko stratēģiju papētīt!
  Premjerministra pirmais vietnieks negribīgi atzīmēja:
  - Man labāk patīk prakse!
  Medvedevs atbildēja:
  - Ļaunā realitāte ir sasodīta, tā var padarīt jūs traku!
  Siluanovs vēsi atbildēja:
  - Vai vēlaties aizbēgt no realitātes ar spēļu pasauli? Apsveicami!
  Premjerministra pienākumu izpildītāja vārdos bija jūtama ironija.
  Medvedevs teica:
  - Ļaujiet man arī jums pakārt Krievijas varoņa zvaigzni!
  Siluanovs ieteica:
  - Pakārties, prezidenta kungs!
  Medvedevs iesmējās un atbildēja:
  - Varbūt tā ir laba ideja! Citādi Putins tika apbalvots tikai pēc nāves!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Paldies, prezidenta kungs!
  Medvedevs melodiski turpināja:
  - Par stulbām tukšām acīm...
  Siluanovs dziedāja līdzi:
  - Par to, ka viss ir iespējams...
  Medvedevs pabeidza:
  - Bet tu nevari dzīvot!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Ja nopietni, tad, visticamāk, viņi mani noņems! Šķiet, ka mums būs jācīnās!
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Uz Zemes ir daudz vietu!
  Siluanovs pamāja ar galvu un gurkstēja:
  - Īsāk sakot, prezidenta kungs, jūs man apsolījāt varoņzvaigzni!
  Medvedevs pilnā sparā kliedza:
  - Sagatavojiet dekrētu!
  Viņi viņam atnesa vēl vienu balvas dokumentu. Piemēram, raksta prezidenta pienākumu izpildītājs.
  Tajā pašā laikā Medvedevs viņu piešķīra daudziem cilvēkiem. Ziniet mūsējos!
  Eh, ir jau ļoti vēls, un Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs ir aizmidzis.
  Viņš sapņoja par citu alternatīvu vēsturi. Cara armija Kuropatkina vadībā cīnās par Portartūra atbrīvošanu. Bet pats Medvedevs parādījās uz kaujas robota, ar lāzeriem un termokvarka čaumalām magoņu sēkliņas lielumā, bet tikpat nāvējoši kā uz Hirosimu nomestās bumbas.
  Un kā Medvedevs var cīnīties ar japāņiem ar savu kaujas robotu? Kā samurajus plosīja tūkstošiem. Un kā tika izmantoti lāzeri un blasteri.
  Un viņi nokāva japāņus, konkrēti, viņi tos nokāva. Un sazāģēja gabalos. Un tas izpostīja viņu rindas.
  Medvedevs, kurš bija zaudējis savu troni, guva prieku cīņā. Viņš nopļauj šos samurajus, kuri uzdrošinājās satricināt svēto karaļa troni.
  Bet vai tas tiešām ir slikti, teiksim atklāti, godīgi sakot, tas bija cara laikā?
  Lai Dievs katrai valstij dod tādu caru kā Nikolajs II. Šis ir īsts inteliģenta valdnieka un tajā pašā laikā intelektuāļa piemērs.
  Žēl, ka tāda nebūtība kā Kuropatkins viņu pievīla. Un tagad Medvedevs ir uzņēmis japāņus. Un kulsim tos. Un to darīt ir ļoti braši.
  Un lāzera stari nopļauj samuraju tūkstošiem. Vēl dažas minūtes cīņas, un
  Nav Japānas armijas.
  Ko samuraju kungi ēda? Un tagad mēs varam sākt strādāt uz jūsu kuģiem.
  Medvedevs pacēla kaujas robotu gaisā un metās uz Togo flotes pozīcijām. Ko viņš domā, ka var darīt ar krievu bruņinieku?
  Un šādi steidzas termokvarka robots. Tagad viņš jau ir virs jūras. Un nogremdēsim Togo floti. Izgrieziet bruņnešus, kreiserus un citas dzīvas radības.
  Kā šis... Ja mēs arī nomestu mini termokvarka bumbu?
  Un jaunais varonis viņu pamet. Paceļas vilnis un nogremdē uzlecošās saules zemes kuģus.
  Medvedevs skaļi kliedz:
  - Krievijai Nikolajs,
  Es saplosīšu visus japāņus gabalos!
  Un atkal Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs nonāk ekstāzē.
  Ir lieliski cīnīties ar šādu robotu.
  Noslīcināsim paši savus samurajus... Un nebūs Cusimas, japāņiem nebūs par ko cīnīties.
  Pēdējie samuraju kuģi jau grimst. Kāda šī ir uzvara!
  Bet joprojām ir uzlecošās saules zemes daļas, kas bloķē Portartūru. Mums tie patiešām jācīnās. Atrisināt visus cara Nikolaja impērijas pretiniekus.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Un samurajs nolidoja zemē,
  Zem tērauda un uguns spiediena!
  Un iznīcināsim karaspēku, kas aplenca Portartūru. Tas tiešām notika, ka sagāzās spēcīgs cietoksnis. Un Krievija saņēma pļauku. Un pats galvenais, tas bija sliktāks par Krimas karu. Tur cara Nikolaja II impērija zaudēja Anglijas, Francijas, Turkijas un Sardīnijas karalistes koalīcijai. Un viņa zaudēja ar cieņu. Un šeit ir kāda Japāna, kuru neviens neuzskatīja par nopietnu sāncensi.
  Lai Krievija necieš pazemojumus. Varbūt tāpēc Staļins, tik piesardzīgs un atturīgais ārpolitikā, atklāja otro fronti Tālajos Austrumos pret Japānu. Patiešām, samuraji pārāk daudz pazemoja carisko Krieviju.
  Šim nolūkam iznīciniet tos ar sīkām termokvarka bumbām un sadedziniet ar lāzeriem.
  Lai es neuzdrošinātos uzvarēt Krieviju! Ak, dod Dievs, lai Zelenskis būtu veiksmīgs karalis.
  Atkal krievi un ukraiņi ir vienoti, un drīz viņiem pievienosies baltkrievi.
  Un būs slāvu trīsvienība!
  Medvedevs piebeidza japāņus pie Portartūras un metās tālāk... Krievija uzvarēja Japānu. Viņa ieņēma Koreju, Mandžūriju, Kuriļu salas un Taivānu. Viņa arī piespieda japāni maksāt lielu atlīdzību.
  Cars Nikolajs II nostiprināja savas pozīcijas, revolūcija un nevajadzīgas domas neparādījās.
  Cariskā Krievija turpināja virzīties pa Ķīnu. Un tā paplašināšanās austrumos.
  Bet Ķeizara Vācija, neskatoties uz to, ka cariskā Vācija kļuva par lielvalsti un auga vēl straujāk un vairāk nekā reālajā vēsturē, tomēr gāja uz priekšu un ienāca Pirmajā pasaules karā.
  Jā, divās frontēs.
  Nu tagad Medvedevs ir uzņēmies vāciešu iznīcināšanu. Viņiem nav pamata apvainot caru-tēvu.
  Un kā tas sit ienaidniekus ar lāzeriem. Un kulsim tos Austrumprūsijā kā viesuļvētru. Medvedevs šauj uz vācu karaspēku, izmantojot lāzerus un gravitācijas enerģijas starus.
  Tajā pašā laikā parādījās meitenes. Protams, bikini. Alenka un Nataša. Un lai Krauts kapā ar gaismas zobeniem.
  Jā, cars Nikolajs Lielais, nacisti par ko tādu nav sapņojuši. Ko viņi plāno pret jums, tēvi?
  Medvedevs agresīvi dzied:
  - melones, arbūzi, kviešu maizītes,
  Dāsna, plaukstoša zeme...
  Un viņš sēž Sanktpēterburgas tronī,
  Tēvs cars Nikolajs!
  Inaugurācijas datums tika pārcelts priekšlaicīgi. Un Medvedevs tika pilnībā atstāts pašplūsmā. Piemēram, kamēr jūs izklaidējaties ar bērnu.
  Medvedevs Andropovam arī pēc nāves piešķīra Krievijas varoņa zvaigzni. Kas, iespējams, bija jādara agrāk. Un viņš izdeva dekrētu par Andropova pieminekļa celtniecību.
  Vienlaikus prezidenta pienākumu izpildītājs amatā atjaunoja arī Ježovu un Jagodu. Kāpēc šeit stāvēt uz ceremoniju?
  Pēc tam viņš izveidoja jaunu ordeni, kas nosaukta Bobija Fišera vārdā. Bet nevar teikt, ka viņš bija lielisks šahists. Un ne tikai lieliski, bet arī skandalozi. Viņš gribēja būt pāri visiem ne tikai šahā.
  Un arī trīs grādi: bronza, sudrabs un zelts!
  Un protams, pirmkārt, Dmitrijs Medvedevs ar šo ordeni piešķīra: Garijam Kasparovam, Anatolijam Karpovam un... brāļiem Kļičko!
  Un tajā pašā laikā Dmitrijs Medvedevs nodibināja Vladimira Kļičko ordeni. Arī interesants gājiens. Trīs līmeņi: bronza, sudrabs, zelts.
  Un tad ir Svjatogora ordenis, izcils risinājums.
  Medvedevs stūrē un pedāļi. Un viņš to izdomā vēlreiz. Šis ir lācis. Lācis visiem lāčiem.
  Un viņam ir jaunas idejas. Piemēram, katram krievam uzdāviniet jaunu mašīnu.
  Pa to laiku ej un spēlē pie datora. Ko Medvedevs vēlējās visvairāk. Tāpēc viņš tagad ir ieslēdzis jaunu stratēģiju. Dažādu līmeņu karš. Par to vēlējās izspēlēt prezidents, pat bijušais.
  Jūs sākat ar pieciem strādniekiem un tūkstoš vienībām katrā: oglēm, dzelzi, akmeņiem, naftu, pārtiku, zeltu.
  Un vispirms uzcelsim kopienas centru, lai ražotu jaunus darbiniekus. Pēc tam jūs sākat attīstīt raktuves un lauksaimniecību.
  Pirmkārt, protams, pārtikas iegūšana, lai labāk pielāgotu darbiniekus.
  Medvedevam ir visjaudīgākais, modernākais dators. Un jūs varat izlaist daudz vienību.
  Jūs veidojat sev pilsētu un jaunus tirdzniecības centrus. Nauda, protams, sākumā ir problēma. Kamēr neuzcelsi naudas kaltuvi, tirgu, zinātņu akadēmiju utt.
  Bet Medvedevs zina universālu veidu, kā kļūt bagātam. Pieņemt darbā vairāk laukstrādnieku un nopirkt resursus maizei. Tirgus būvniecība ir ļoti lēta. Un tad jūs ietaupāt, iegādājāties akadēmiju, uzcēlāt kokzāģētavu un izveidojāt jaunas raktuves. Un tad vēl... Un plūda zelts - visdārgākā prece. It īpaši, kad to darīja piparmētra. Un tad varēs labiekārtot akas. Tādā veidā nauda plūst daudz jautrāk. Var izmantot uzlabošanai. Jauni zāģi, jauni lauksaimniecības instrumenti, meliorācija, mēslojuma izpēte. Jauna tipa arkls...
  Tālāk urbumu padziļināšana un jaunu strādnieku piesūknēšana. Jaunās saimniecības. Gaļas ražošana. Māju celtniecība. Uz ārstu, policistu, akām, tirgiem, arhitektu, ugunsdzēsēju mājām. Un tā tālāk... Nodokļu iekasēšana. Jauni uzlabojumi zelta ieguvē. Un jaunu telpu un darba ēku attīstība.
  Un naudas jau paliek arvien vairāk... Ir pārpalikumi un var sākt būvēt kazarmas.
  Spēle ir interesanta un izaicinoša. Pilsēta aug. Kara vēl nav. Šeit jūs varat noteikt miera laiku un izvēlēties vājāku ienaidnieku... Patiesībā Medvedevs joprojām uzkrāj spēkus militāri ekonomiskajā stratēģijā.
  Ir uzcelta militārā akadēmija. Un jūs sākat veidot karaspēku. Kavalērija, kājnieki, liesmas metēji, mīnmetēji un citi spēki. Protams , artilērija. Vai pat vēlreiz, uzlabojot tanku rūpnīcas akas. Pirmās mašīnas, protams, ir vieglas un primitīvas, bet ar tām var braukt.
  Medvedevs aizrāvās.
  Spēle patērēja prezidentu. Tu sev būvē arvien jaunas mājas. Tajos ietilpst rakstu mācītāju skola, bibliotēka un dažāda līmeņa izklaides. Vai tie būtu mūziķi, dejotāji, žonglieri, senetu spēlētāji, zoodārzi. Vai cits kazino.
  Un, protams, dažādu dievu tempļi.
  Jā, impērijā ir daudz dažādu reliģiju. Vislabāk ir veidot dažādus tempļus.
  Un šeit viss ir savādāk. Un mošejas, baznīcas, lūgšanu nami, budistu tempļi, stūpas, pagānu dievi.
  Jā, bagāta misija. Šķērsojot upi, jūs arī veidojat tiltus.
  Darba ir daudz. Organizējiet arī dažādu reliģiju festivālus, lai dievi neapvainotos.
  Un tā tālāk bez pārtraukuma. Un darbs Zinātņu akadēmijā turpinās, tagad viens uzlabojums, tad cits. Vai nu līdzeklis pret grauzējiem vai pret kukaiņiem - kas uzlabo lauksaimniecību, parādās traktori.
  Un pat Dievi sūta labu ražu. Tātad jūs varat padzīt tankus un lidmašīnu rūpnīcas. Sākot ar vieglajām lidmašīnām, jūs varat sasniegt atombumbvedējus. Un vienību skaits nepārtraukti pieaug. Tas jau sasniedzis simts tūkstošus.
  Medvedevs spēlē un popularizē jaunas tehnoloģijas. Baiļu vēl nav. Jums nav jācīnās, jūs varat paaugstināt savas tautas labklājības un kultūras indeksu. Un arī tam ir nozīme. Taču naudas un līdzekļu tagad pietiek.
  Vēl labāk šajā spēlē ir tas, ka akas neiztukšojas. Jūs varat iegūt resursus uz visiem laikiem.
  Un būvē jaunas pilsētas kartē... Vai pat ļaujies piramīdai vai citam pasaules brīnumam.
  Medvedevs arī kulē jaunas kazarmas. Tiesa, karaspēka pārpilnība samazina labklājības indeksu. Šeit, protams, rodas problēma. Bet pagaidām nav ar ko cīnīties... Bet var ieviest jaunas tehnoloģijas, lai tankus un lidmašīnas padarītu ātrākas. Un audzināt smagos bumbvedējus.
  Tomēr kāpēc gan jau ar vidējiem tankiem nesagūstīt ienaidnieku viduslaiku līmenī?
  Un Medvedevs, saražojis vairāk tanku un vienlaikus uzlabojot to parametrus, ātri iebrūk kaimiņvalstī.
  Un arī lidmašīnas no augšas. Un bombardēsim ienaidnieku no visa spēka. Tu viņam līst napalmu.
  Un tā nav spēle pēc noteikumiem.
  Medvedevs izbaudīja viduslaiku pilsētas iznīcināšanu. Un tad visa valsts ar savu primitīvo armiju. Viņš izbaudīja un uzvarēja, lai gan viņa lidmašīnas un tanki guva nelielus bojājumus. Tā satvēriens izrādījās salīdzinoši viegls. Un tad atkal tu būvē pilsētu iekarotajā teritorijā...
  Un jūsu tanki jau ir smagi. Ir iespējams piestiprināt gan pretkodolaizsardzību, gan aktīvās bruņas.
  Medvedevs jau bija spēlējis desmit stundas, un viņa acis bija nogurušas un sāka salipt. Prezidenta pienākumu izpildītājs aizmiga.
  Sākumā Medvedevs griezās kaut kas neskaidrs. Bet tas nebija ilgi. Un tad kalnā uzlidoja ultramodernais tanks T-95. Bija jau vēls rudens, un lietus lāses skāra bruņas.
  Medvedevs teica:
  - Izšķirošā diena cīņai par Vysokaya kalnu! Tas kalns, kas ir visas Portartūras aizsardzības atslēga. Šodien ir tieši 21.novembris jeb 4.decembris pēc jaunā stila. - Profesors nikni iesita ar dūri pa bruņām un iesaucās. - Bet Vysokaya kalna sagrābšana nebūs! Klusā okeāna eskadra dzīvos!
  Japāņi ir gandrīz sagrābuši Vysokaya kalnu. Viņi ielīda kā skudras, biezās straumēs no visām pusēm. T-95 atklāja uguni ar 152 mm ātrās šaušanas lielgabalu.
  Alenka nospieda kursorsviras pogu, un automātiskais lielgabals trāpīja japāņiem kā pretgaisa lielgabals. Spēcīgi sprādzienbīstami sadrumstalotības šāviņi ar vienu šāvienu izsita simtiem japāņu.
  Savukārt Nataša šāva no astoņiem smagajiem ložmetējiem. Un es arī izvēlējos izmantot kursorsviru.
  Medvedevs vadīja tanku, supermašīna pārliecinoši uzkāpa stāvās nogāzēs, un sliedes saspieda Uzlecošās saules zemes karotājus.
  Margarita nosvilpa un teica:
  - Mēs veidojam vēsturi!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs dusmīgi apstiprināja:
  - Noteikti! Nekādā gadījumā neļausim nodot Portartūru!
  Alenka, šaujot no pistoles, izšāva divdesmit patronas minūtē, izspļaujot lādiņu ar palielinātu iznīcināšanas spēku, kas sver piecdesmit kilogramus. Vienas minūtes laikā ar precizitāti izplūda tonna metāla un sprāgstvielu.
  Un meitene sita ļoti precīzi.
  Un ložmetēji, katrs izšaujot piecus tūkstošus patronu minūtē. Vai četrdesmit tūkstoši lielu ložu īsā laika periodā. Un kā viņi uzņēma samurajus? Kā viņi sāka viņus nospiest.
  Alenka pat dziedāja:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks nolidoja zemē, zem tērauda un svina spiediena!
  Krievu tanks darbojās agresīvi. Šeit viņš nocirta tūkstoš japāņu, šeit ir otrais. To noņemšana slāņos.
  Nataša ķiķināja un dziedāja:
  - Krievijas godam! Nekad neaizmirsīsim Tēvzemi!
  Un atkal viņš šauj no nāvējošā kalibra ložmetējiem. Un tūkstošiem japāņu guļ miruši.
  Medvedevs to paņēma un nošņāca:
  - Cars Nikolajs! Tu būsi lielisks.
  Un sasmalcināsim nepabeigtos samurajus zem kāpurķēdēm.
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Nikolajs II varētu būt lielākais no cariem. Viņam bija visas iespējas padarīt Ķīnu par Krievijas provinci - Dzelteno Krieviju!
  Medvedevs notrieca samurajus, metās tiem pāri kā kāpuriem un sacīja:
  - Lai tā būtu!
  Izlidoja čaula pēc čaulas. Tie vairojās kā kvazimatērija, prasot daudz mazāk enerģijas nekā faktiskais atomu un molekulu skaita pieaugums.
  Alenka, ar saviem graciozajiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, pat iesaucās:
  - Krievijas caru vārdā!
  . NODAĻA Nr.6.
  Pistole rūca un rūca. Lai gan, ne tik skaļi, bet klusināti, sarunāties varēja.
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Ko, čaulu skaits ir bezgalīgs?
  Medvedevs atbildēja:
  - Kvazimatērijas radīšanai nav nepieciešams daudz enerģijas. Un termokodolreaktora piepildīšana ar ūdeni ir tikpat vienkārša kā bumbieru lobīšana!
  Margarita nosvilpa:
  - Jā, tas ir izcili! Šokolādes saldējumu var pagatavot arī šādi!
  Medvedevs iebilda ar nopūtu:
  - Vēl nē, bet pavisam drīz, jā! Žēl, ka līdz šim mēs iegūstam tikai kvazimatēriju!
  Alenka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, smaidot ar lieliem tīģera zobiem, atzīmēja:
  - Šī spēja radīt matēriju arī ir gandrīz dievišķa!
  Medvedevs iesmējās. Ap kalnu bija arvien mazāk japāņu, un arvien vairāk līķu. Samurajs mēģināja šaut uz tanku, taču veltīgi. Šāviņi kā lietus lāses atsitās no bruņām.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Un cilvēks ir radīts pēc Dieva tēla un līdzības.
  Aļenka, izšaujot nāvējošus šāviņus, atzīmēja:
  - Ja tas joprojām ir izveidots. Varbūt mēs, cilvēki, esam visgudrākā, spēcīgākā un varenākā būtne Visumā!
  Medvedevs loģiski ieteica:
  - Vēl jo vairāk nepieciešama cilvēces konsolidācija! Mums vajadzētu apvienoties! Tad mēs nezināsim bēdas un sakāvi!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Cara impērija spēj apvienot visus! Un apvienojiet visus bez izņēmuma monolītā!
  Un meitene atkal izšāva ar ložmetējiem. Pārvaroši japāņi, kas mēģina iekļūt no kreisā flanga. Granātas T-95 tankam nekaitē. Un ieroči, arī no attāluma, vai nu netrāpīja, vai arī to lādiņi bija neefektīvi. Turklāt nevienā pasaules valstī nav bruņu caurduršanas ieroču. Un jūs nevarat tik viegli iekļūt šādā tvertnē. Viņa aizsardzība ir visaugstākajā līmenī.
  Un ložmetēji nopļauj un lādiņi tiek aizslaukti. Un viņi visu dara īpaši un ļoti nāvējoši.
  Nataša iesmējās un teica:
  - Daudzu japāņu pietrūks!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti daudz!
  Un viņa pazibināja savas safīra acis. Un par šo meiteni, īstu terminatoru, ir tik daudz dažādu lietu.
  Karotāji šauj. Un samuraji asiņo. Četrdesmit tūkstoši ložu un tonna šāviņu minūtē, tas ir ļoti liels postošais spēks.
  Nataša atzīmē:
  - Mēs esam karotāji, kas cieš smagu nāvi!
  Alenka tam piekrita:
  - Un ne tikai nāve, bet spēka avots visā Visumā!
  Margarita saprātīgi atzīmēja:
  - Ja cariskā Krievija iekaros visu pasauli, tad visi kari cilvēces vēsturē vienreiz beigsies!
  Medvedevs piekrita:
  - Protams, Mazā! Karus nevienam nevajag! Bet cilvēcei jākļūst vienotai!
  Nataša šņāca ar prieku, ka pantera nogalināja vērsi:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un viņa izlaida no acīm dzirksteles! Šī ir meitene! Tajā ir uguns liesmas, ledus un tērauds.
  Bet tagad mirst pēdējie japāņi. Un nav neviena cita, kas šturmētu kalnu. Zem Vysokaya kalna palika vairāk nekā piecdesmit tūkstoši nogalināto Uzlecošās saules zemes karavīru.
  Cīņa ir beigusies.
  Četri ieņēma vietu kalnā, un Medvedevs atzīmēja:
  "Pagaidām labāk nerunāsim ar garnizonu." Vispār, ko mēs darīsim?
  Alenka ieteica:
  - Joprojām ir daudz japāņu. Iznīcināsim visu Nogi armiju.
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Tieši tā! Mēs izspiedīsim visus samurajus! Un tas būs lieliski!
  Medvedevs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un mūsu tanks var arī peldēt zem ūdens un šaut šāviņus. Nogremdēsim Japānas floti!
  Nataša sajūsmā iekliedzās:
  - Tieši tā! Pareizi, ņemsim un izdzēsīsim visus samurajus jūrā.
  Japānas eskadra tikko bija sākusi savu kārtējo bombardēšanas reidu. Lidoja šāviņi, tostarp no vienpadsmit un divpadsmit collu lielgabaliem. Un tas, redzi, ir nopietni.
  Tanks metās krasta virzienā. Alenka, piesitot ar pirkstiem pa automašīnas virsbūvi, atzīmēja:
  - Labi, uz jūru. Bet kā mēs varētu dot iniciatīvu japāņiem uz sauszemes?
  Margarita, kurai bija zināmas zināšanas par karu, atcerējās:
  - Mums bija ložmetēji, un Mosin šautene bija daudz uzticamāka un efektīvāka nekā japāņu. Un, ja jūrā ne viss izdevās, tad uz sauszemes samurajiem nebija nekādu izredžu!
  Alenka dusmīgi kustināja baso kāju pa grīdu un nomurmināja:
  - Nodevība! Triviāla nodevība!
  Nataša ieteica:
  - Mēs visus apčakarēsim!
  Tvertne iekrita ūdenī. No sāniem parādījās dzenskrūves, kas vadīja mašīnu. Šeit ir pirmais mērķis: japāņu iznīcinātājs. Nataša ar tievajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas.
  Un šāviņš ar nāvējošu spēku trāpīja pašā kuģa dibenā. Viņš apgrieza bruņas.
  Iznīcinātājs saņēma vēl vienu šāviņu. Nataša vēlreiz nospieda kājas pirkstu.
  Un tad japāņi noslīkst.
  Alenka iesmējās:
  - Slīksim pārmaiņus! Ložmetēji zem ūdens nav īpaši efektīvi!
  Un meitene nospieda kursorsviru, šoreiz nosūtot čaulu iznīcinātāja apakšā.
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Nu, mums ir dāmas!
  Nataša atkal nosūtīja čaulu un kliedza:
  - Krievijas vārdā, lai ir uzvara!
  Aļenka izspļāva čaulas. Viņa nogrieza uzlecošās saules zemes kuģa dibenu un pamanīja:
  - Tomēr cara vara Krievijā nebija tik slikta, kā apgalvoja propaganda.
  Margarita tam piekrita un labprāt runāja, jo īpaši tāpēc, ka viņam tik un tā nebija ko darīt.
  - Cara Nikolaja II laikā Krievija ieviesa naudas zelta standartu. Impērijas valūta kļuva par stabilāko un stabilāko pasaulē. Arī cenas praktiski nemainījās. Un cara Nikolaja laikā maksājums sasniedza trīsdesmit septiņus rubļus mēnesī. Faktiski Krievija ir kļuvusi par vienu no vadošajām valstīm pasaulē dzīves līmeņa ziņā. Rūpnieciskā ražošana kļuva par ceturto vietu pasaulē.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pēc miega sāka spēlēt datorā. Šajā gadījumā viņš sagriezās, lai turpinātu stratēģiju. Pastiprinātā vara veica krampjus. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs meta kaujā tankus.
  Un smags.
  Tā joprojām ir laba spēle. Mazliet pabraucu un dabūju tankus, kas smagāki par simts tonnām. Kad viņš bija prezidents, Medvedevs vēlējās izstrādāt tankus, kas būtu smagāki par simts tonnām. Bet toreiz Putins to nedeva. Taču ideja izskatījās vilinoša. Super smagie transportlīdzekļi. Un sešu veidu automašīnas. Vairāk nekā piecas un simts tonnas.
  Bet tagad Medvedevs met kaujā tankus ar kodoldzinējiem. Un tas salauž vidēja līmeņa valstu aizsardzību. Un atkal sagūstījumi. Jā, lieliski... Lai būtu mazliet vieglāk, pieslēdz militāro padomnieku. Un kopā ar viņu jūs vadāt ienaidnieka iznīcināšanu. Un viņa sagūstīšana.
  Šeit jūs iekarojat citu impēriju... Šeit karš ir nopietnāks, bet to vada Napoleona līmeņa militārais padomnieks. Tātad jūs varat vienkārši skatīties un izveidot savu impēriju kopā ar Stolipina līmeņa ekonomistu.
  Un Medvedevs, vairākas stundas sēdējis pie datora ar milzu ekrānu, sāka krākt.
  Viņš pārāk ilgi ir bijis miega trūkuma dēļ.
  Alenka šāva uz japāņiem. Šoreiz nogremdējusi kreiseri, viņa dziedāja:
  - Mēs esam stiprākie pasaulē,
  Mēs izmērcēsim visus savus ienaidniekus tualetē.
  Dzimtene asarām netic,
  Un ļaunajiem oligarhiem atdosim smadzenes!
  Un meitene iesmējās. Un viņas zobi mirdzēja ar pērlēm!
  Medvedevs ieteica:
  - Tā kā karš ar Japānu beidzas ar uzvaru, Krievijas ekonomiskā izaugsme būs vēl lielāka! Un cara impērija kļūs par bagātāko valsti!
  Aļenka nogremdēja citu iznīcinātāju un nošņāca:
  - Mēs vienmēr esam bijuši bagāti! Nepietika pasūtījuma!
  Nataša trāpīja uzlecošās saules zemes kaujas kuģim un atzīmēja:
  - Pirmajā pasaules karā mēs ne ar ko nebijām zemāki par vāciešiem. Bet piektās kolonnas dēļ izlaidām uzvaru!
  Alenka arī nosūtīja bruņnesim vēderā vēl vienu čaulu un paziņoja:
  - Noteikti! Pie visa vainīga piektā kolonna. Pirmā pasaules kara laikā vācieši nevarēja pat pietuvoties Minskai un tika piekauti Galisijā. Un Staļina laikā viņi jau Kremli redzēja caur binokli. Ko tas nozīmē?
  Nataša izšāva vēl vienu šāviņu kaujas kuģa apakšā un nomurmināja:
  - Nodevība! Mums pietrūka tādas uzvaras!
  Margarita arī uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Ja ne nodevība, mēs būtu ieguvuši īpašumā Konstantinopoli un Mazāziju, kā arī piekļuvi Vidusjūrai. Un mēs esam tik daudz zaudējuši nodevības un piektās kolonnas dēļ!
  Alenka palaida vēl vienu šāviņu:
  - Jā, šī ir piektā kolonna! Cik daudz nepatikšanas viņa sagādā! Krievijas impērija ir unikāla vienība, kas varētu izvērsties visā pasaulē un padarīt cilvēci vienotu!
  Nataša agresīvi nomurmināja:
  - Noteikti! Es varētu un noteikti darītu jebko! Un lai cilvēce būtu vienota un neuzvarama!
  Meitene nosūtīja vēl vienu čaulu, pēc kuras līnijkuģis beidzot sadalījās. Un japāņi noslīka.
  Margarita ar satraukumu balsī atzīmēja:
  - Paskaties, kas tagad notiek pasaulē? Krievija un ASV atrodas uz kara sliekšņa. Un Ķīna ir pārapdzīvota un totalitāra. Pasaulē nav kārtības un labklājības!
  Nataša nosūtīja jaunu čaulu, šoreiz kreiseram, un piekrita:
  - Pasaulē nav kārtības! Mums ir vajadzīga vienota vadība!
  Aļenka izšāva lādiņu un piekrītoši pamāja:
  - Un tāda valdība varētu kļūt par cara impēriju! Krievijas autokrātija ir globālās stabilitātes un labklājības garants!
  Un meitene atsūtīja vēl vienu čaulu, kas beidzot sadalīja kreiseri.
  Japāņi nepārprotami bija satriekti. Viņi šāva bez izšķirības, nesaprotot, kas viņus noslīcina.
  Jāpiebilst, ka uz sauszemes Japānai nebija lielu priekšrocību skaitļos. Un pat reālajā vēsturē tā zaudēja daudz vairāk nogalināto un ievainoto nekā Krievija.
  Taču jūrā Lielbritānijā un ASV ražotie Uzlecošās saules zemes kuģi bija nedaudz labāki par Krievijas, galvenokārt pašmāju ražotajiem.
  Bet pat šeit japāņu kvalitatīvais pārākums ir diezgan niecīgs. Un krievi šauj, iespējams, precīzāk.
  Nataša, šaujot un nogremdējot citu iznīcinātāju, īgni atzīmēja:
  - Patiešām, Krievija ir uzveikusi spēcīgākus pretiniekus. Piemēram, Napoleons!
  Alenka, nosūtījusi čaulu uz bruņukreiseri, piebilda:
  - Ak jā! Napoleons bija ģēnijs! Un viņš bija stiprāks, bet mēs viņu uzvarējām!
  Margarita smagi nopūtās un kurnēja:
  - Zaudēt japāņiem. Tas ir tik kaitinoši un aizvainojoši!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti kaitinoši! Diemžēl tāpēc Romanovu dinastijas laikmets beidzās. Laikmets ir krāšņs, varonīgs, ar iekarojumiem un uzvarām. Un, lai gan mums nebija sava Čingishana, mēs esam cēlušies kopš Ivana Kalitas laikiem.
  Un meitene atsūtīja vēl vienu, ļoti letālu šāviņu. Un bruņukreiseris sadalījās divās daļās.
  Nataša turpināja, un ar vienu čaulu viņa nogremdēja citu iznīcinātāju. Un samurajiem ir daudz iznīcinātāju.
  Karotājs jautāja puišiem:
  - Bet nez kāpēc pasaules vēsturē neviena no impērijām nav sasniegusi absolūtu varu?
  Alenka atkal nosūtīja čaulu cita iznīcinātāja vēderā un paziņoja:
  - Jā, tiešām, kāpēc? Visi krita. Un Persijas impērija, un Aleksandrs Lielais, un Romas impērija. Kāpēc neviens nav apvienojis cilvēci?
  Nataša neapmierināta iespurdza kāju. Nogremdēja citu kuģi un teica:
  - Tieši tā! Čingishans izveidoja impēriju, kas varēja sagraut visu pasauli. Bet pēc viņa nāves viņa dēli un mazdēli sarīkoja kāršu izrēķināšanos un sašķēla impēriju. Tikai cariskā Krievija ar savu unitāro sistēmu bija tāda valsts, kas varēja pastāvēt daudzus gadsimtus un izplesties līdz aprij visu zemeslodi!
  Alenka pazibināja acis un paziņoja, nogremdējot citu iznīcinātāju:
  - Slava cara Nikolaja lielajai impērijai! Neleģitīmajiem boļševikiem un pagaidu valdībai varu nedosim!
  Nataša arī iesūtīja lādiņu kuģī. Viņa nogremdēja japāņus un dziedāja:
  - Dievs, sargā karali,
  Spēcīgs suverēns
  Valdiet par godu,
  par mūsu godību!
  Valdiet bailēm no saviem ienaidniekiem -
  Pareizticīgo cars!
  Valdi ar slavu
  Mūsu godam!
  Šķiet, ka meitenes patiešām ir ieslēgtas. Tādā veidā viņi iznīcināja samurajus, jūs to apbrīnosit. Un Medvedevs vadīja savu slepkavu zemūdens tvertni. Kopumā šis ir foršs ierocis. Viņš nogremdē visu Japānas floti. Bet tas ir liels spēks.
  Divpadsmit, tikai lieli bruņukuģi, desmitiem mazāku, tostarp kreiseri. Iznīcinātāju vien ir vairāk nekā sešdesmit. Lai to visu iznīcinātu, ir vajadzīgs laiks.
  Nataša, pabeidzot citu kuģi, jautāja Medvedevam:
  - Kā tu domā, vai Dievs pastāv?
  Darbinieks pasmaidīja un atbildēja:
  - Kādā ziņā?
  Nataša nosūtīja jaunu čaulu, pabeidzot iznīcinātāju, un atzīmēja:
  - Jā, reliģijām ir daudz versiju! Ir gan pagāniski, gan monoteistiski! Dažreiz jūs sākat par to domāt. Un tu šaubies, vai Dievs eksistē, kad mācībās ir tāds bardaks!
  Alenka sašķēla citu iznīcinātāju un, ķiķinot, atzīmēja:
  - Jā, šajā ziņā ir grūti ticēt Bībelei. Lai tā uzvesties tikai Dievs. Un viņam pat bija favorīti!
  Nataša piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā. Vai ticat, ka viena tauta ir Dieva tauta? Tas ir acīmredzami augstāka intelekta necienīgs!
  Pēc tam meitene sāka grimt lielas tonnāžas kaujas kuģi. Karotājs strādāja.
  Bet Margarita izteica savu viedokli:
  - Joprojām nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka mīlošs Dievs tā izkropļo sievietes!
  Nataša bija pārsteigta:
  - Kā tas ir neglīts?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Jā, viņš tās pārvērš par vecenēm! Un kas var būt pretīgāks par vecu sievieti!
  Alenka iešāva lādiņu kreisera vēderā un paziņoja:
  - Nez kāpēc pa zemi staigā ļoti nejaukas vecenes, kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Nataša pakratīja galvu un atbalstīja:
  - Un nesimpātisks! Un nav estētiski patīkami!
  Karotāja iesmējās un piemiedza savam partnerim. Piemēram, viņa ir tik forša un agresīva.
  Medvedevs nopietni atzīmēja:
  - Patiešām, vecumdienas ir ļoti sliktas. Tas padara cilvēkus neglītus, vājus, neaizsargātus. Bet no evolūcijas viedokļa tam ir dažas priekšrocības!
  Alenka bija pārsteigta. Notriekusi citu iznīcinātāju, viņa jautāja:
  - Kādas priekšrocības varētu būt šajā pretīgajā stāvoklī?
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Tas stimulē zinātnes un inteliģences attīstību. Ja cilvēks nejustos noguris, tad viņam nebūtu nekādas vajadzības izgudrot mašīnu. Tāpat spīļu un ilkņu vājums noveda pie naža izgudrošanas. Aukstie laiki un ledus laiki mācīja mums iekurt uguni. Slimības stimulēja medicīnas attīstību. - Prezidenta pienākumu izpildītājs paskatījās, cik gudri Alenka nosūtīja apakšā citu japāņu kuģi, un turpināja. - Daudzējādā ziņā cilvēka vājības stimulēja zinātni. Mēs nezinājām, kā lidot, bet radījām lidmašīnas. Un tas ir progress!
  Nataša nosūtīja vēl vienu šāviņu un atzīmēja:
  - Progress. Bet tomēr, skatoties uz veco sievieti, kļūst tik pretīgi. Vai tiešām nav iespējams iztikt bez cilvēka neglītuma?
  Alenka tam piekrita:
  - Pat jaunieši var izgudrot lidmašīnu. Kāpēc aizpildīt nolādētās vecumdienas? Tas ir briesmīgi un pretīgi!
  Margarita dziedāja nevietā:
  - Es nešķiršos no komjaunatnes! Es būšu mūžīgi jauns!
  Un meitene pakustināja dūri pret metālu.
  Tikmēr vēl viens līnijkuģis grima.
  Zemūdens tanks turpināja nogremdēt Japānas floti. Pats admirālis Togo nokļuva ūdenī un bija spiests aizbēgt ar laivu. Japānai bija liela flote, taču tā saskārās ar principiāli jaunu ieroci. Un tagad viņa bija pilnībā sakauta.
  Alenka, turpinot nogremdēt japāņu kuģus, izcēla zobus, kas bija ļoti lieli un asi, un ieteica:
  - Par to es domāju. Protams, ir jābūt ķermeņu estētikai. Un sievietēm nav iespējams kļūt neglītām, ar ļenganu ādu un saliektiem augumiem.
  Nataša, nosūtījusi apakšā citu iznīcinātāju, ļoti viegli piekrita tam:
  - Protams! Lūk, pie kā strādā zinātne!
  Abi karotāji bija ļoti jautrā noskaņojumā. Viņi veiksmīgi nogremdē ienaidnieka floti.
  Agresīvas meitenes ir spējīgas uz lieliem varoņdarbiem.
  Tikmēr Margarita izteica savas domas:
  - Arī reliģijas radās cilvēka vājuma dēļ. Ja cilvēks būtu stiprāks, nebūtu reliģiju. Un, protams, nāve un bailes no nāves noved pie tā, ka cilvēks meklē mierinājumu sev!
  Alenka atgādināja:
  - Es piedalījos seansā un redzēju kaut ko pārsteidzošu. Tātad ir smaržas!
  Nataša ar viltīgu balsi atzīmēja:
  - Garu esamībā nav nekā pārsteidzoša! Galu galā, mēs lidojam savos sapņos. Tas nozīmē, ka tur ir dvēsele un kā atmiņa par lidojumiem!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, tur ir dvēsele! Šajā ziņā cilvēks ir unikāls! Tagad varbūt varam izklaidēties!
  Japānas flote izkusa. Zemūdens tvertne spēlēja slepkavas lomu. Margarita bija mazliet skumja. Pirmkārt, viņa atradās statista lomā. Un, otrkārt, kas ir kaitinoši, ka, atrodoties zem ūdens, visu nevar redzēt ļoti labi. Kopumā Pēterim bija lielas šaubas par Dievu. Patiesībā, kāpēc pēc tam, kad krievi pieņēma kristietību, viņus pārņēma dažādas nepatikšanas. Un mongoļu-tatāru iebrukums un pirms tam prinču feodālā sadrumstalotība. Kari starp krievu tautu.
  Tad beidzot no Ivana Kalitas laikiem sākās Krievijas atdzimšana,
  Muskuss kļuva stiprāks. Līdz, piemēram, Ivana Trešā laikā tā beidzot kļuva par vienotu, centralizētu valsti. Un nometa tatāru jūgu.
  Jā, protams, Krievija cēlās. Līdz paklupu Japānā.
  Tas iezīmēja monarhijas un Romanovu dinastijas vēstures beigas.
  Tomēr monarhija aizgāja, bet autoritārisms palika.
  Margarita uzmanīgi noglāstīja Alenkas muguru. Meitene apmierināti nomurmināja. Šķita, ka viņai tas patika.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Nav nekā slikta, ja vīrietis mīl meiteni un meitene mīl vīrieti. Tas ir diezgan dabiski. Bet tajā pašā laikā cilvēkiem ir jāsaglabā pieklājība.
  Margarita neapmierināti iebilda:
  - Nelasīsim morāli. Man tas nepatīk!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs iesmējās:
  - Un kurš mīl! Bet mums ir jāsastopas ar patiesību. Cilvēki šajā ziņā manāmi atšķiras no dzīvniekiem!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, starp mums ir liela plaisa!
  Alenka sarkastiski atbildēja:
  - Un zini, starp tevi un pērtiķi es nepamanu lielu atšķirību!
  Margarita iesmējās. Tikmēr Alenka nogremdēja pēdējo no divpadsmit Japānas bruņotajiem kuģiem. Pēc tam meitene atzīmēja:
  - Mēs esam gandrīz beiguši ar ienaidnieka floti!
  Medvedevs sarkastiski pasmaidīja:
  - Jā, jūs esat labi strādnieki! Un patiesībā viņi ir spējīgi uz daudz ko! Kopumā man patīk kareivīgās meitenes - viņas ir tik seksīgas!
  Margarita grozīja ķermeni un dziedāja:
  - Es izskatos seksīga, esmu kā procesors! Un es kustos kā robots - skaņas agresors!
  Pēc tam skolēns nedaudz drosmīgāk noglāstīja Alenku. Meitene ar garajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas un izskatījās burvīga.
  Cik graciozas ir viņas kustības.
  iztēle attēloja princesi basām kājām ejam uz sastatnēm. Tas ir tik romantiski. Un princese ir tik sarkana. Viņai tika atņemtas visas rotaslietas un dārgā kleita. Palika tikai maisa drāna. Bet cietuma formas tērps vēl vairāk izceļ viņa saldās, patīkamās, svaigās sejas šarmu kā roze. Un uguns mati. Cik skaista ir princese, kas dodas uz nāvessodu.
  Un tur augšā slīkst tūkstošiem cilvēku. Kuģi plīst, elementi plosās.
  Un Japāna cieš kolosālu, unikālu sakāvi. Tātad samurajiem acīmredzot ir jānožēlo savi grēki.
  Margarita domāja, kam tic japāņi? Kāda ir viņu reliģija? Viņi taču ir pagāni. Bet viņi sakāva pareizticīgo Krieviju. Pēc tam padomājiet par to, kurš Dievs ir stiprāks!
  Un mongoļi bija pagāni, bet cik daudz teritoriju viņi ieņēma.
  Margarita jautāja Alenkai:
  - Saki, skaistulīt, kā tev patīk Rodnovērija?
  Meitene plati pasmaidīja un, nogremdējusi citu iznīcinātāju, atbildēja:
  - Ļoti laba reliģija! Ir tik skaistas pasakas!
  Margarita mānīgi jautāja:
  - Vai jūs domājat par pasakām? Vai varbūt visi šie krievu dievi patiešām pastāv?
  Alenka paraustīja plecus un atbildēja:
  - Varbūt eksistē gan elfi, gan rūķi! Mūsu pasaulē var notikt jebkas. Un ir grūti pateikt, kas patiešām pastāv un kas ne!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Zināmā mērā viss mūsu pasaulē pastāv. Visas mūsu domas, sapņi, vēlmes ir tas, ko mēs atstājam aiz sevis. Man ir ļoti interesanta Hipernoosfēras teorija, kurā eksistē pilnīgi viss, ko cilvēki jebkad ir izdomājuši. Tas ir, doma pastāv mūžīgi. Un viņa paliek kaut kādās citās, paralēlās pasaulēs.
  Dmitrijs Medvedevs pamodās no miega. Un atkal viņš ķērās pie sava pamatdarba, precīzāk, impērijas būvēšanas.
  Un atkal iekarojumi...
  Vispirms salieciet jaunu tanku, kas sver tūkstoš tonnu, un palaidiet to ienaidnieka pozīcijās. Nē, protams, ne tikai viens, bet ļoti daudz.
  Un viņi pārvietojas pa svešu teritoriju. Un virsū arī lidmašīnas ar atombumbām. Un ja nu mēs arī padzītu bumbas? Un veikt iznīcināšanu?
  Dmitrijs Medvedevs ažūrā ir kā visi pārējie.
  Un tagad cita valsts iekrīt diktatora zābakos. Un iekarojumi tuvojas. Bet šeit ir vēl viens ienaidnieks. Valsts ir arī liela... Jūs pat varat to ieprogrammēt. Šeit ir PSRS 1941. gadā... Ir iebrukums. Medvedevas vienības ir automātiski savairojušās daudzu spēļu stundu laikā, un tās iedzīvotāju skaits jau pārsniedz miljardu. Pret 196 milj. Un modernākas tehnoloģijas. Un karavīrus kazarmas var izputināt bezgalīgi.
  Par laimi, elektroniskie resursi ir neizsmeļami. Un izdarīt spiedienu uz ienaidnieku, izdarīt spiedienu uz viņu.
  Un tanki, kas sver tūkstoš tonnu, tiek nosūtīti uz kodolreaktoriem visā Krievijā tieši uz Maskavu.
  Un tos atstāt praktiski nav iespējams - nekas neņem!
  Medvedevs vada stratēģiju un dungojas pie sevis... Tad viņš aptur ar kodolieroču darbināmos tankus. Un iemet kaujā "Panther"-2. Mašīna, kas tomēr spēj pārspēt trīsdesmit četrus.
  Medvedevs spēlējas ar sevi, ielādējot dažādus mašīnu parametrus... "Panther"-2... Kā sitiens no distances. Un tas iekļūs padomju tankā.
  Tādā veidā jūs to nepārkāpsit! Īpaši pierē, bet uz kuģa var. Apšaude rit pilnā sparā. Un trīsdesmit četri steidzas prom... Un mirst zem ieroču sitieniem...
  Armija atkal kustas...Un ir parādījušies kaujas roboti. Viņi tempu paši. Un čaulas tiek notriektas ar lāzeriem. Un viņi to dara ļoti gudri.
  Un virtuālās meitenes uzbrūk.
  Medvedevs dedzīgi raugās uz stratēģiju. Aizraujoša cīņa. Atkal jūs to spēlējat pats vai nododat militārajam padomniekam. Un jūs vērojat kaujas gaitu.
  Viņi vada savus tankus uzbrukumā.
  Šeit jūs varat virzīt uz priekšu piramīdas tvertnes, kas ir mazāk neaizsargātas un necaurlaidīgas no visiem leņķiem. Viņi pārvietojas kā slidotava.
  Un meitenes skrien basām kājām... Un šauj pa ceļam.
  Kārtējais karš. Oriģināla rotaļlieta. Un nauda nāk no zelta akām bez izžūšanas. Tas ir kā spēlē, viss notiek pēc plāna, bez neveiksmēm un bez dabas pagrimuma.
  Viss neizsīkst, un resursi nesamazinās. Lai gan tas nešķiet ļoti iespējams.
  Medvedevu pārtrauca zvans. Prezidenta pienākumu izpildītājs pacēla klausuli:
  - Sveiki!
  Prezidenta administrācijas vadītājs sacīja:
  - Vai jūs joprojām esat birojā, Dmitrij Anatoljevič?
  Medvedevs asi atbildēja:
  - Jā! Es joprojām esmu prezidents!
  Administrācijas vadītājs teica:
  - Zelenskis pieprasa, lai pēc inaugurācijas jūs pamestu rezidenci.
  Medvedevs nodrebēdams jautāja:
  - Un kur es dzīvošu?
  Administrācijas vadītājs atbildēja:
  - Manā dzīvoklī! Jūsu vara ir beigusies, un jums ir jāatbrīvo visas telpas!
  Medvedevs čukstus noburkšķēja:
  - Man ir lūgums jaunajam prezidentam - lai viņš man atstāj datoru!
  Administrācijas vadītājs jautāja:
  - Dodiet man Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni, un es palūgšu Zelenskim dot jums datoru!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Nu, tas ir iespējams!
  . NODAĻA Nr.7
  Un viņš piezvanīja savam palīgam, lai viņš sagatavotu dekrētu. Par Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeņa piešķiršanu administrācijas vadītājam. Veidne ir gatava, un līdz šim esmu parakstījies par atbildību.
  Tad Medvedevs atkal sāka spēlēt.
  Tagad viņa virtuālie tanki tuvojas Maskavai un sāk uzbrukumu. Šai pilsētai uzbrūk divas tūkstošus tonnu smagas mašīnas.
  Taču Medvedevs uzbrukumā met arī "Rat"-5, tas ir briesmonis, nevis tanks. Desmit tūkstoši tonnu svarā!
  Karaspēks tuvojas Kremlim... Tātad Staļins bēg. Un viņu noķer baskāju meitenes bikini. Viņi satver degunu ar kailajiem pirkstiem. Un viņi piespiež Staļinu skūpstīt viņa kailos papēžus.
  Šeit ir virtuālās impērijas karaspēks, kas šķērso Maskavu un dodas uz Urāliem...
  Viņi arī viņu sagūsta...
  Medvedevs atkal sāk pamāt un sapņot.
  Margarita sarkastiski jautāja:
  - Kā ir, piemēram, ar klasiskāku iedalījumu: debesis un elle?
  Medvedevs drūmi atzīmēja:
  - Tā, visticamāk, ir seno cilvēku primitīvā ideja par atmaksu pēc nāves. Patiesībā, visticamāk, viss ir nedaudz sarežģītāk!
  Nataša sajūsmā iesaucās, nogremdējot vienu no pēdējiem japāņu kuģiem:
  - Zvērinātie un senie,
  Ienaidnieks atkal zvēr
  Berzē mani
  Sasmalcina pulverī.
  Bet eņģelis neguļ,
  Un viss izdosies. Un viss beigsies labi!
  Meitenes pabeidza ienaidnieka floti. Medvedevs paātrināja tanku, dzenoties pēc samuraju. Jā, viņi šeit paveica labu darbu. Interesanti, kā vēsturi var labot. Cariskā Krievija bija spēcīga valsts, kas pieauga augstumā. Lai gan ne visi cilvēki dzīvoja labi.
  Taču valsts cēlās augšup. Darba diena tika saīsināta. Parādījās jaunas brīvdienas. Tika izveidota vietējā pašpārvalde. Algas pieauga līdz ar stabilām cenām. Atvērtas skolas. Cara Nikolaja II laikā izdevumi izglītībai pieauga vairāk nekā sešas reizes. Pamatizglītība kļuva par obligātu.
  Jā, ne viss pietiekami ātri mainījās uz labo pusi, bet cik daudz valsts zaudēja revolūcijas un pilsoņu kara dēļ. Cik gudru cilvēku nomira un pameta dzimteni? Un tagad šajā Visuma daļā ir iespēja to novērst.
  Racionalizētā tvertne ātri un klusi peldēja zem ūdens. Un tagad ir nogremdēts pēdējais Uzlecošās saules zemes iznīcinātājs.
  Nataša ar prieku teica:
  - Tik jauns es esmu!
  Alenka laboja meiteni, precizējot:
  - Cik lieliski mēs visi šeit esam! Viņi cīnījās kā lauvenes!
  Margarita sašutusi atzīmēja:
  - Nekas īpašs! Mums vienkārši bija labākas tehnoloģijas!
  Alenka iesmējās un atbildēja:
  - Bet mēs paši izšāvām lielgabalus!
  Nataša atbalstīja savu draugu:
  - Un mēs arī paši to darījām! Un šī ir vērīga acs...
  Margarita izvēlējās:
  - Slīpas rokas!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un tu esi burvīga meitene!
  Margarita godīgi paziņoja:
  - Man žēl japāņu. Viņi zīmē brīnišķīgas karikatūras. Man īpaši patīk hentai!
  Alenka iesmējās un pagrieza kāju gaisā:
  - Hentai, tas ir forši! Pat ļoti forši!
  Nataša, smaidot meitenei, kura garšoja ievārījumu, ieteica:
  - Un varbūt spersim arī fašistiem pa dupsi!
  Medvedevs smaidot pamāja:
  - Laba ideja. Bet vispirms pabeigsim Japānas sauszemes spēkus. Un mēs palīdzēsim ātrāk izbeigt karu. Lai fašisms šajā visumā neparādās.
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  -Un tas neparādīsies, un Ķīna būs mūsu!
  Pēc tam, kad Japānas flote tika nogremdēta, T-95 supertanks izkāpa virszemē.
  Tad Medvedevs sāka sapņot par visādām muļķībām.
  Karotājs Alenka iestājās par Rjazaņas aizsardzību. Nataša bija ar viņu.
  Abas meitenes ir vieglās bruņās, ar zobenu katrā rokā. Un zem kājām ir īpaši, plāni diski.
  Milzīga mongoļu-tatāru armija uzsāka uzbrukumu.
  Daudzas garas kāpnes klāja sienas uzreiz. Tie bija dažādi: adīti no sakņu baļķiem, nogāzti priežu meži ar šķērsstieņiem. Tika izmantotas arī smagas kāpnes ar baļķu rindām. Vaļņi, pateicoties straujajam būvniecības tempam, izrādījās augstāki, nekā tatāri gaidīja, daudzas kāpnes nesasniedza virsotni. Uz priekšu mongoļi padzina dažus sagūstītos Urusus. Krievu tauta deva priekšroku nāvei, nevis gūsta kaunam.
  Bet mongoļi bija nepielūdzami.
  Nežēlīgi grūstot ar asinātiem šķēpiem, novārgušie ļaudis tika spārdīti, cerot, ka krievu tauta, negribēdama nogalināt savējos, padosies. Vai arī ieslodzīto aizsegā iefiltrēties ledus valnī. Daži no ieslodzītajiem kliedzot metās lejā, slīdot pa sasalušu ledu, notriekdami nīstos kodolieročus, izraujot no rokām zobenus un uzreiz salauzti gabalos. Cilvēki ātri kāpa pa kāpnēm, jūs nesaprotat, kāda veida un cilts?
  Puspliki, lupatās, ar nūju rokās, ar sadurtām mugurām un asiņojošām. Bruņās tērptais vīrs Vauls jau bija pacēlis milzīgu cirvi, kad viņi no apakšas izmisīgi kliedza:
  -Neiznīcini mūs, bruņinieks, mēs esam savējie, krievi!
  Vojevoda Dikoross pielēca pie sienas un kliedza:
  - Es jūtu, ka tas ir mūsu!
  Izmisīgs sauciens to apstiprināja:
  -Pagaidi, lai sagrieztu, savējais! Mūsu vidū nav mugliņu!
  Ļoti gudra Alenka kliedza:
  -Kas pareizi krustu šķērsu, tas ir savējais!
  - Kristieties, pareizticīgie!
  Ar šausminošu balsi zirgi aizskrēja jūdzi tālāk, milzis Vaula-Morovins rēca.
  Rjazaņas aizstāvji apstiprināja:
  -Pa labi! Patiesi!
  Viņi vienbalsīgi atbalsojās uz visām sienām:
  - Nāciet, brāļi, dariet krusta zīmi!
  Simtiem nobružātu ieslodzīto, no aukstuma zili, uzkāpa pāri valnim un krita, turpinot mehāniski krustoties. Daži uzreiz pacēla iepriekš noliktos akmeņus un nikni meta ar tiem mongoļiem. Daudzi Rjazaņas iedzīvotāji tatārus ieraudzīja pirmo reizi, pat daudzi tradicionālie pretinieki, tie paši kipčaki, pārģērbās mongoļu drēbēs.
  Ienaidnieki bija ģērbušies garos kažokos, tik garos, ka sapinušies apmalēs. Izvēlētajiem kodolieročiem uz krūtīm karājās vara un dzelzs plāksnes, un viņu muguras bija atvērtas. Lai iebiedētu Urusus, daudzi savas jau tā ļaunās, sievišķīgās sejas nokrāsoja ar asinīm.
  Bet Urusi nesatrūkās, sastapa ienaidnieku ar zobeniem un cirvjiem. No Vaula spēcīgā trieciena uzreiz tika nogalināti pieci mongoļi, otrais sitiens un vēl trīs! Citi karotāji cīnījās ne sliktāk. Tatāri neveikli kāpa augšā pa slideno šahtu, viņi nevarēja pareizi piesegties ar vairogiem vai sagriezt ar zobeniem. Kad mongoļu armija uz milzīgu zaudējumu rēķina sasniedza virsotni, viņiem tika uzliets verdošs ūdens un briesmīgs ierocis: degoša darva.
  Pat sievietes un mazi bērni lēja plaucējošu ūdeni un meta akmeņus un bluķus. Īpaši iedarbīgas bija mazas skrotis ar saindētām bultām, no tām varēja izšaut pat piecus gadus vecs bērns, kurš ar mazajām rociņām vēl nevarēja pavilkt stingru loku. Un palaist garām šaujot tik biezā masā ir daudz grūtāk nekā trāpīt. Uzbrukums nepārprotami bija aizrīšanās, sakropļoti līķi noripoja lielā daudzumā.
  Caur ķīniešu prasmīgi izgatavotu teleskopu Gujuks Khans uzmanīgi vēroja kauju. Viņš ik pa brīdim nolaizīja lūpas un uzsita pa lūpām, iztaisnot savu zeltaino kažokādu ķiveri, kas spītīgi un kaitinoši uzkāpa uz pieres. Tad viņš dusmās aizmeta pīpi.
  -Mūsu karotāji mirst! Burundai un Dzeltenā čūska nāk pie manis!
  Turgauds steidzīgi metās izpildīt kroņa kagana pavēli. Gujuks grasījās apsēsties ziloņkaula krēslā, kad uz viņa pleca maigi gulēja roka:
  -Neuztraucies, lieliski! Nomieriniet savu mežonīgo skatienu!
  Purkšķēja viskoza melodija, kas ļoti atgādināja sievietes balsi.
  Gujuks Khans jutās miegains un gandrīz nevarēja noturēties kājās. Jā, tas ir viņš. Atkal, kā spoks, viņa priekšā parādījās Dzeltenā čūska - visbriesmīgākais cilvēks savā armijā, elles dēmons no tālās un nepieejamās Japānas.
  -Tu!
  Augstākā Khagana mantinieks norādīja ar stulbu pirkstu! Dzeltenā čūska turpināja izplatīties, dažreiz pieaugot, dažreiz samazinoties:
  -Es! Un es redzu caur tevi! Ir pienācis laiks savaldīt savas dusmas! Nu, precīzāk, ieved kaujā visas savas rezerves pēc iespējas ātrāk! Un es jums, brāļi, palīdzēšu un sagādāšu ienaidniekam tādu pārsteigumu! Paraksta gājiens, ticiet man, būs pareizs!
  -Dze, dze, dze! Es metīšu kaujā izvēlētu tumeni Burundai vadībā! Kopā jūs vadīsit uzbrukumu!
  Japānis pazibināja acis, atklājot lielos dzeltenos zobus:
  -Nav balto dēmonu, es gribu nogalināt savus līdzīgos! Kā īsta nindzja!
  Dzeltenā čūska pazibināja savu talismanu, tās mutē nemanāmi parādījās svilpe, un atskanēja mirgojoša melodija.
  Gujuks domāja, ka viņu apsmej, taču viņam nebija ne spēka, ne vēlēšanās strīdēties ar nindzju burvi. Šajā brīdī turgauds rupji pagrūda Burundai, Gujukam Khanam nepatika šis paklausīgais Subudai-Baghatura protes.
  -Tu slīdošā vīna āda! Vai jūs neredzat, ka labākie karotāji mirst zem Urus galvaspilsētas mūriem? Nekavējoties paņem berkutus un, pabraucis garām upei, izsit Urusus ar sitienu zem labās sienas.
  Pieredzējušais Burundai uzdrošinājās iebilst:
  -Ledus vēl nav stiprs, zem tūkstošiem pārnadžu sitieniem tas vienkārši pārplīsīs.
  Negaidīti par Gujuku atbildēja briesmīgais japānis.
  - Jūsu bažas ir slavējamas. Bet jūsu pūles ir veltīgas! Burvju pulveris ir saistījis ledu uz upes stiprāk nekā militārais tērauds! Nu, uz priekšu, mēs tevi pasūtījām!
  -Lielais nindzju batirs zina, ko saka! Brauc ātrāk, ja apgūsi krusu, es par balvu iedošu zirgu skolu!
  Gujuks Khans kliedza, kratīdams pirkstus. Burundai vairs neuzdrošinājās iebilst - tas bija pilns ar nāvi. Mongols ar pinkainu jātnieku baru pazuda no redzesloka. Pēkšņi tuvojās ēna, virs galvas atskanēja troksnis, un spēcīgs gaisa vilnis lika kroņa kagana ķiverei nolidot:
  -Harakiri! Tātad Tauriņš plīvoja! Tagad Urusiem būs "sauts".
  Virs virsmas lidinājās milzu pūķis, tā zeltainajiem spārniem aizpūšot sniega kupenas, un no trim plēsīgajām mutēm izlīda ugunīgas mēles.
  -Brīnišķīgs mangusts!
  Gujukam pat nebija laika nobīties:
  -Viņš ir spējīgs nodedzināt visu Rjazaņu.
  -Ne visu, bet viņš aizdedzinās sienu. Uz priekšu, mana mazā Godzilla!
  Medvedeva brīnišķīgais sapnis turpinājās. Prezidenta pienākumu izpildītājam bija kolosāla iztēle.
  Varens pūķis ar piecdesmit metru spārnu platumu pacēlās gaisā. Mongoļi un viņus pavadošie šamaņi nikni gaudoja. Tumens Burundai vadībā steidzīgi uzlidoja uz ledus, vairāki zirgi paklupa, un viņus un viņu jātniekus tūdaļ samīdīja traka dzelzs masa. Tikmēr trīsgalvainais briesmonis gludi ienira sienā. Wilderness saprata gaisa uzbrukuma briesmas pirms citiem. Nu, protams, es negribēju pirms laika atklāt savus trumpjus, bet, lai glābtu pilsētu, man līdz tai dienai būtu jāizmanto nezināms ierocis. Spārnotam briesmonim pretī stājās mehānisks briesmonis, kas neskaidri izskatījās pēc zirnekļa un tērauda simtkāja maisījuma. No tvaika katla jau cēlās dūmi. Labi darīti puiši, ka iemeta ogles iepriekš.
  Tvaika katapulta ir meistarīgs tvaika lokomotīves, vinčas, daudzkāju ballistas un pat... muzikālās šņaukābtuves tehnoloģiju apvienojums. Un šis zvērs, kalts no rūdīta tērauda, varēja izmest jebkuru postošu lietu gandrīz ar ložmetēja ātrumu līdz pat divu jūdžu attālumā. Warrior meitenes bija pirmās pasaulē, kas izdomāja pielāgot virzuļdzinēju lādiņu mešanai. Dikoross personīgi pagrieza sviru, sāka kustēties prasmīgi kalta lente no ķēdēm, iebāžot akmeņus strauji rotējošajos asmeņos.
  Tā kā tatāri metās blīvā kaudzē, garām gandrīz nebija, gluži pretēji, katrs smagais bruģakmens, atlecot, nogāza vairākus spiedzošus jātniekus. Viena lieta ir slikta, tēmēšanas skala ir diezgan vāja, jūs joprojām varat trāpīt mongoļiem, bet pamēģini, trāpīt lidojošam pūķim! Trīsgalvainais briesmonis pagrieza galvu un atvēra platos, ilkņotos, rombos mirdzošos žokļus.
  Izplūstošā liesma lidoja garām vaļnim un skāra mājas. Bija dzirdami čīkstoņi un kliedzieni, pa ielu skrēja vairākas pusaklas sievietes, mājas aizdegās nedabiskā ātrumā. Par laimi, smiltis un smagas ūdens mucas, kā arī ugunsdzēsēju brigādes bija gatavībā. Dažas būdas, īpaši tās, kas atrodas tuvu sienai, bija pārklātas ar ugunsizturīgu azbestu. Draudzīgā spiediena ietekmē plēsīgais vulkāns nobālēja un, zaudējis spēku, pārvērtās bālu dūmu straumēs.
  Bet pūķis acīmredzami nevēlējās padoties, iznācis no niršanas, viņš ar pārslogota vētraina žēlastību apgriezās un atkal nolaida ugunīgā viesuļvētra straumes. Tatāri jau bija paspējuši sasniegt sienu, tāpēc niknās liesmas skāra arī viņus. Briesmīgais Burundai bija upuru vidū; viņa greznās drēbes aizdegās, un viņš metās atpakaļ ar ievainota kuiļa rēkšanu. Cietuši arī krievu karavīri, un daļa ledus manāmi izkusa, atsedzot zemi un baļķus. Uz Dikorosa drēbes gruzdēja, taču pie sienas stāvošais cīnītājs Antonovs paspēja viņam uzliet spaini ūdens, un no karstā ķēdes pasta pacēlās tvaiki.
  -Kāda velnišķīga apsēstība, žēl, ka foršā Alenka mūs neredz!
  Pūķis atkal pagriezās un mēģināja iekļūt trešajā aplī. Burvis Savelijs iesita ar pirkstiem, viņam izdevās palaist nelielu ugunsbumbu, sitiens trāpīja pūķa galvas vidusdaļā. Nelielais sprādziens īpašus zaudējumus trīsgalvainajam briesmonim neradīja, bet nedaudz izsita to no trajektorijas, kā rezultātā pūķis izšāva pirms laika, ugunīgam viesulim trāpot uz sakrājušās kodolieroču rindas. Un atkal izmisīgi kaucieni, daži tatāri atgriezās. Toreiz Dikoross pamanīja garu, jaunu meiteni, kas braši vicināja divus abpusēji griezīgus zobenus. Ar necilvēcīgu ātrumu viņa sagrieza pretiniekus kāpostos, izdarīja šausmīgus sitienus ar kājām, elkoņiem un pat galvu, plīvojot kā tauriņš.
  Tikai viens vai drīzāk divi cilvēki varēja izraisīt šādus postījumus:
  -Džūlija! Sarkanais eņģelis, vai tas esi tu?!
  - Tu smaržo ziedus ar degunu! No trīs metru augstuma!
  Alenka smejoties atbildēja. Karotāja meitene ar traku geparda ātrumu uzlidoja uz vaļņa, atstājot uz sienas tikko pamanāmas asiņainas pēdas.
  -Nerunā, viss skaidrs! Mums jānodzēš spārnotā lāpa!
  Alenka mežonīgi nosvilpa, pūķis, nolīdzinājis lidojumu, iegāja ceturtajā aplī. Netālu stāvošais karavīrs viņai teica:
  -Izmanto katapultu, Alenka, notriek viņu ar laukakmeni.
  Karotāja meitene draudīgi iesaucās.
  -Es pats labāk zinu, ko lietot!
  Alenka zibens ātrumā pacēla trīs prasmīgi kaltas ķēdes. Tāda bija arī viņu kareivīgo meiteņu ideja: savienot divus vai trīs mazus akmeņus, nošaut divas vai vairākas balistas un nopļaut, sakropļot veselu rindu. Izvērusi tvaika katapultu, Alenka uzlēca uz asmens un iespēra pa sviru. Viņa tika uzmesta augstu, un jau lidojumā kareivīgā meitene vicināja rokas, meistarīgi griežot zobenus, vadot straujo kustību, un izdevās nolaisties uz pūķa muguras, kas bija nosprausta ar smailēm. Briesmonis nodrebēja un mēģināja nomest drosmīgo jātnieci, taču prasmīgi savītās ķēdes pārņēma milzīgās mutes - briesmīgais briesmonis bija pilnībā apseglos.
  -Kāpēc tev vajag trīs galvas? Vai viena trūkst? Tās ir pilnas ar caurumiem, tāpēc es tās saķēdēšu kopā, lai pēdējās smadzenes neizlido!
  Karotāja meitene pasmējās par savu neveiklo joku. Pūķis strauji palielināja augstumu, pēc tam atveidoja Ņesterova cilpu, muskuļi zem ādas trīcēja, briesmonis izmisīgi centās izmest nelūgto jātnieku. Karstas gaisa straumes pūta pāri gigantiskajam ķermenim, pūķis metās kā no katapultas izlaists akmens vai, visticamāk, meteors. Atmosfēras vilnis izsita tatārus no ceļa.
  Alenka iesaucās:
  - Nav iespaidīgi!
  Prezidenta pienākumu izpildītāja miegs joprojām turpinājās. Medvedeva kungs mazliet pajuka, varbūt pat no bēdām.
  Patiešām, kāds raustošs pūķis bija terminatormeitenei, kad viņa divpadsmit mainīgās plaknēs izgāja cauri ārkārtējām slodzēm, paātrinot līdz simt piecdesmit gravitācijas spēkam un uzreiz iegremdējot bezsvara stāvoklī, tad atkal sasniedzot subletālās slodzes robežu. Jebkurš floras un faunas pārstāvis ir tārps šī gēnu inženierijas produkta priekšā.
  Briesmonis mēģināja pagriezt galvas, šausmīgi klabēdams ar savu milzīgo muti. Karotāja meitene no visa spēka cirta ar savu leģendāro zobenu, tēmējot uz visjutīgāko vietu - nāsi. Pirmais sitiens bija plakans, no nāsis izlidoja sudrabainas krelles, kā pērles dzirkstīja saulē:
  "Jūsu puņķi ir skaisti, pareizi, viņi saka, ka pūķis var izkārnīties ar zeltu."
  Čūska trāpīja ar gaismu. Atbildot uz to, skaistā un veiklā Aļenka cirta ar galu, sitiens bija ass un precīzs, asmens kļuva viegli sarkans, un no viņas milzīgā deguna parādījās ķiršu-rubīna rasas lāses. Tie sastinga tieši lidojuma laikā, savijoties neparastā ornamentā.
  Meitene pasmējās:
  - Forši, nāc, atkārto triku!
  Briesmonis jau raustījās, bet turpināja augt, galvaspilsēta Rjazaņa kļuva arvien mazāka un mazāka. Šeit tas ir ratu ritenī, tagad šķīvītē, un šeit tas ir magoņu sēklas lielumā, beidzot pazūd aiz mākoņiem. Debesis mirgoja melnas, piepildītas ar spožām zvaigznēm, tās uzkāpa stratosfērā, kļuva grūti elpot, iepūta auksts vakuums. Lai arī leģendārā Aļenka nav parasts cilvēks, viņa nemaz nevar iztikt bez gaisa. Bet, acīmredzot, pūķim arī niez, rāpulim ir krampji, viņam trūkst elpas, tāpēc mums ir jāsamazina augstums. Acīmredzot nav vēlmes atkārtot Ruslana varoņdarbu, kurš trīs dienas un trīs naktis turēja Černomorecas bārdu. Viņas galvā uzplaiksnī frāze no bērnu mājas lapas, un nez kāpēc ļoti gribas to atkārtot.
  Un karotāja meitene saka:
  -Mēs esam no vienām asinīm, tu un es!
  Šķita, ka pūķis saprata nozīmi, nodrebēja un apturēja lidojumu. Tad tas sāka lēnām samazināties.
  Skaistais un muskuļotais karotājs teica:
  -Tu pareizi domā, mans spārnotais brāli! Mums ar jums būs rezultāti!
  Lejā pilnā sparā ritēja īsts slaktiņš, mongoļi jau ripoja prom no sienām, un lieliskā Nataša nolēma, ka ir pienācis optimālais brīdis streikam. Labi darīts, drosmīgā meitene, viņu uzreiz var redzēt, kur viņa pagāja, paliek asiņaina taciņa, kas biezi bruģēta ar līķiem. Ne tikai viņas kājas un rokas, bet arī divas iegarenās Natašas bizes smaržo pēc dunčiem, kas ieausti ķēdēs no rūdīta tērauda.
  Aļenka pie sevis teica, sita ar kāju:
  -Tādas personīgās mantas noteikti uztaisīšu sev! Tagad iesildīsim Mughlans!
  Kā trīskāršs vulkāns no konservētajām rīklēm izlauzās mežonīga liesma, tatāri pārāk cieši saspiedās, un viņi vienkārši simtiem apcepās, izlienot no elles uguns mutēm. Zirgi bija īpaši nobijušies, tomēr lielāko daļu zirgu jau bija atvairījis pēkšņs sitiens pa muguru, zem segliem palika tikai Gujuka Khana personīgā sargs. Izvirdums turpinājās, aizslaucot simtiem un simtiem kaujinieku vienā salvā ugunīgā viesuļvētras laikā. Dzeltenā čūska saraustītām acīm vēroja sava mazā pūķa atgriešanos.
  Kaujinieks no austrumiem rēca:
  -Nodevējs! Jūs visi esat pūķu dzimtas pārstāvji, jūs vienmēr nododat un kalpojat tam, kurš ir stiprāks!
  Saniknotais nindzju burvis mēģināja pieveikt pārdrošo jātnieku, metot pulsārus ložmetēja ātrumā. Jaunā karotāja Alena smīnēja un skaļi dziedāja:
  - Ar ugunsūdeni - apgāziet glāzi! Tu esi foršs svešinieks - tu spļauj uguni!
  Šī ir meitene - dzīvespriecīga, ar humoru. Un pulsāri no uguns no viņas nebaidās.
  Alena tos viegli nošāva, izmantojot leģendāros ieročus un ik pa laikam novirzot zvēru pret ienaidnieka vienībām. Šis atkārtoti lietojamais liesmas metējs ar spārniem ir labāks par simts zirgu vilktiem mehāniskajiem.
  Varbūt pat tas ir foršāks nekā uzbrukuma lidmašīna, un kā tajā ir tik daudz degvielas un vai drošinātājs neizbeidzas? Tev brīvajā laikā būs jāpēta briesmonis un jāizveido jauns, iepriekš neredzēts ierocis! Bultas atlec no biezās, zaigojošās bruņu ādas, mirdzot visās varavīksnes krāsās kā prosa. Hiti tikai uz brīdi maina krāsojumu: rubīnsarkans kļūst ceriņi violets. Ceriņi-safīrs, gluži pretēji, pārvēršas koši oranžā, zeltaini dzeltenā un smaragda zaļā krāsā. Tas ir ļoti skaisti, žēl, ka asiņainas cīņas karstumā nav laika baudīt pasakaino skatu.
  Krievu karotāji un meiteņu veidotā Baltā leģiona karavīri jau bija izcirtuši lielāko daļu mongoļu armijas. Tas kļuva īpaši rāpojoši, kad sāka darboties mehāniskie liesmu metēji; neviena armija nevarēja izturēt šādu dubultu triecienu. Vēl minūte, un sāksies nesakārtots lidojums. Dzeltenā čūska brīdi vilcinājās.
  Batu pavēle ir skaidra, klusumā nogalināt kroņa kaganu, bet samaksa par mazu. Nē, viņš viņu nogalinās vēlāk, bet pagaidām viņš viņu izvilks no dauzītajiem krievu zobeniem:
  -Ejam prom, Kagan, es tevi apsegšu!
  -Kā ar trīsgalvu mangus? Es neļaušu viņam mocīt manu armiju!
  Nindzja pacirta ar pirkstu un sāka krist dzirksteles:
  "Es varu izdarīt sarežģītu burvestību, un viņš atgriezīsies savā pasaulē, bet tad es nevarēšu viņu izsaukt septiņus gadus!" Ir taču variants! Heila līmeņa burvestība!
  -Kā tas ir?
  Gujuka seja, resna un uzpūsta, pārsniedzot savus gadus, izstiepās. Ninja Killer paskaidroja:
  -Līdz ar to! Ja es nogalināšu viņa balto mangustu, tad pūķis būs mans, ja viņš nogalinās mani, tad tas būs viņa!
  Japāņu burvis čukstēja garu mantru, talismans dzirkstīja spožāk par sauli. Iznīcināšanas uztraukuma vadīta, baskājainā Alenka pēkšņi sajuta, ka zem viņas pazūd spēcīga un jau paklausīga briesmoņa lokanā, pulētā mugura. Viņa atradās gaisā, nolidojot lejā ar akmens ātrumu. Kritiens nebija patīkams, bet arī ne liktenīgs. Izlauzies cauri metru garai sniega kupenai, terminatoru karavīrs uzbruka mongoļiem ar ievainota kuiļa niknumu. Pēdējā organizētā pretestība krita, milzīgās armijas nožēlojamās paliekas metās masu lidojumā.
  Skaistākās meitenes, kailām kājām Aļenka un Nataša, burtiski sacentās dezorientēto nukeru iznīcināšanā. Gujuks Khans tikmēr kļuva praktiski neredzams, viņa kurts zirgs pārspēja visus hipodroma rekordus, iedzimtais kagans domāja tikai par savu ādu.
  -Nē, tas nav samurajs! Nožēlojams gļēvulis. Kāds kauns kalpot tādam mikado!
  Nindzja iesaucās.
  Dzeltenā čūska izņēma divas spēcīgas katanas, sakrustoja tās un strauji paraustīja, no asmeņiem atdalījās mirdzoši rozā bumbiņa. Skaistās, puskailās Alenkas virzienā ātri pacēlās maģisks pulsārs.
  Terminatora karotājam izdevās pamanīt kustību, lidojumā nocirst ugunīgo trombu, neliels sprādziens, kas izkaisīts kā zibens, izkaisīja duci vai divus mongoļus:
  - Tas ir velns! Pazemes samuraji!
  - Dzeltenā čūska kliedza. Nindzja jau gatavojās steigties sagaidīt asiņaino baskāju Aļenku, kad viņam galvā iešāvās elementāra doma. "Ja viņš uzreiz nenogalinās šo spēcīgāko cīnītāju meiteni, tad viņai pievienosies blondā termināte Nataša, un tad sekas būs katastrofālas. Turklāt viņa pakļāva pūķi, un tikai ļoti spēcīgs karavīrs var pakļaut lielo čūsku. "
  Nindzja ierunājās:
  -Es eju prom, putniņi! Es dodos prom, lai atgrieztos!
  Dzeltenā čūska, atlokusi savu balto apmetni, apraka sevi sniegā. Tad viņš, aizelsoties, sāka čukstēt kustības burvestību.
  Kailā Alenka turpināja niknās vajāšanas, sīvā Nataša neatpalika. Neskatoties uz visu kaujas niknumu, viņi ne mirkli nepalaida kroņa kagana karalisko telti no redzesloka.
  -Viņš aizbēgs, panāksim vadītāju!
  Kailā Alenka ierosināja. Ar basu kāju metot disku, Nataša nejauši atbildēja, ar straujiem sitieniem turpinot izlīdzināt bēgošos mongoļus.
  -Priekš kam! Mēs sagādāsim Batygai papildu prieku, un tas ir pārāk humāni. Zobens nogalina viegli, un džihangirs viņam vienkārši noraus ādu.
  Aļenka, ar vienu sitienu nogriezusi četrus, izplūda smieklos.
  -Ja viņš pats nenolauzīs Batu ragus! Vai mēs viņus aizvedīsim līdz pat nometnei, vai kā?
  Nataša iesmējās un teica:
  -Batu diezgan smagi sit bikses, un jo mazāk mugliņu izdzīvos, jo labāk!
  Terminatormeitenes paātrināja gaitu, tas atgādināja panākšanas spēli, nukeri izmisīgi pātaga savus zirgus, saplēšot viņu sānus asiņainus. Ar izmisīgiem pūliņiem viņiem izdevās nedaudz atrauties no Uru braucējiem, taču viņi nevar izvairīties no tiem, kuri tika izstrādāti ātrāk par gepardu!
  Pamostoties, Dmitrijs, Anatoljevičs Medvedevs veica vingrinājumus un ieslēdza televizoru. Par godu Zelenska uzvarai notika valsts mēroga svinības un svinības. Tauta no sirds priecājās par pārmaiņām.
  Visi gribēja dzīvot jaunā veidā un brīvāk. Tuvojās inaugurācija, un Zelenskis ieguva pilnu varu. Un tas arī izraisīja entuziasmu un iedvesmu. Tāpat kā, viss mainīsies un būs labāk nekā vakar. Un slāvi atradīs vienotību un aukstais karš beigsies. Tāpat kā Putina perioda autoritārais murgs.
  Un par Zelenski jau dziedāja skaistas dziesmas... Visi gribēja ko jaunu un skaistu.
  Pats Zelenskis paziņoja, ka ar savu pirmo dekrētu atcels deputāta imunitāti, kā arī sakops oligarha spalvas. Zelenskis arī solīja ievērojami paaugstināt nodokļus bagātajiem. Piemēram, viņiem nav iemesla kļūt resnam!
  Kopumā bija daudz ko plānots paveikt. Tostarp grandiozā dzelzceļa būvniecība: Arhangeļska - Čukotka, un pēc tam pazemes tunelis uz Aļasku.
  Kāpēc Zelenskis nav karalis? Viņa projekti ir grandiozi. Un ASV drīz mainīsies valdība un būs cita politiķu paaudze. Kuri arī vēlas pārmaiņas.
  Un tagad Zelenskis atpūšas...
  Pirms datora atņemšanas Medvedevs ienāca spēlē...
  Pēc PSRS iekarošanas ir iespēja iesaistīties ar ASV. Bet vispirms iedarbināsim lāzerraķešu aizsardzības sistēmu; impērijai šeit ir šādas iespējas. Karš pret ASV - 2008! Iebrukums sākas no Čukotkas līdz Aļaskai.
  Notiek īsta cīņa.
  Abrams cīnās pret Panther-7 tanku. Jaunais auto vairs nav tik smags, cik ideāls. Un parāda savu absolūto klasi.
  Un viņš iznīcina jeņķus... Medvedevam karš kļuva nedaudz garlaicīgi, un viņš nodeva vadību Rokossovska klases militārajam padomniekam. Un viņš sāka pārvaldīt ...
  Piemēram, uzcelt kaut ko... Jauni tempļi katrā ar septiņām reliģijām. Vai pat jaunus televīzijas torņus. Un būtu forši uzbūvēt piramīdu. Pusotra kilometra augstumā. Jā, tas būtu patiešām lieliski!
  Tajā pašā laikā Medvedevs ceļ labklājības līmeni. Runa nav tikai par militāro rūpnīcu izjaukšanu.
  Var ražot arī televizorus, ledusskapjus, datorus, klēpjdatorus. Un veidojiet ražošanu un uzsūknējiet cīņas muskuļus. Bet ASV jau pārspēj... Impērijā jau ir vairāk nekā divarpus miljardu iedzīvotāju un tā ir diezgan gatava karot pret ASV. Medvedevs izsaka zobus un dzied:
  - Es esmu īsta visu gadsimtu viesuļvētra! Tāds, kas nesīs daudz nāves!
  Un atkal tas rada spiedienu uz Ameriku. Kodoltriecienu apmaiņa jau notiek. Šāda cīņa pieaug.
  . NODAĻA Nr.8
  Eh, spiedīsim atkal vienības. Un kā mēs sitīsim! Šeit pārvietojas kājnieku meitenes. Visi basām kājām un bikini. Un kā jeņķi dur ar durkļiem, un kā ar basām kājām meta granātas. Tajos ir patiesa enerģija. Un viss mirgo, kā dzīvsudraba bumbiņas, kas skrien zem iedegušas ādas. Meitenēm patīk nogalināt - tās ir meitenes!
  Un viņi dzied paši sev:
  Mēs steidzinām komjaunatnes,
  Mēs esam cars Medvedevs, ļoti gudrs cars...
  Un, protams, mums ir skaidra balss,
  Par ko strīdēties - dodieties!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas. Šīs meitenes ir burtiski super. Un jeņķi satriec, sagūstot Aļasku. Un viņi arī dzied paši sev:
  - Ļaunie vilki pulcējas kopā! Tikai tad sacīkstes izdzīvos! Vājos iet bojā, tos nogalina - svētās asinis attīrot!
  Un meitenes metās uzbrukumā ar zobiem. Bet pret amerikāņiem ir arī "Tīģeri"-7, kāds pārsteidzošs spēks. Un tādus monstrus nevar apturēt!
  "Tiger"-7 ir īpašs augstspiediena lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 2500 metri sekundē. Un tiklīdz viņa viņai sitīs, nekas viņu neglābs. Un Ambrams skrien uz visām pusēm. Un nojauc viņiem torni.
  Un meitene piespiež karavīrus nometies ceļos un skūpstīt viņu basās kājas.
  Amerikāņi atkal padodas. Un Medvedeva armijas karaspēks tuvojas Ņujorkai. Un pilsēta jau ir pakļauta uzbrukumam. Viņš tiek notverts bez jebkādas ceremonijas.
  Medvedevs sevi uzskata par lielisku komandieri: viņš beidzot ieņēma Ņujorku.
  Un varētu teikt, ka viņš ir lielākais no iebrucējiem. Un tad Vašingtona.
  Un amerikāņi padodas. ASV prezidents nokrita uz sejas un sāka skūpstīt meiteņu basās kājas. Vispirms vienu, pēc tam otro.
  Tā viņš noskūpstīja veselu bataljonu baskāju meiteņu. Šī ir lieliska cīņa!
  Medvedevs smejas... Tā nu viņš sagūstīja Ameriku. Bet Putins to nespēja!
  Šī ir patiesa cīņa - super! Un tad uz Meksiku.
  Un atkal greiferi... Un meksikāņu meitenes liek meksikāņiem mesties ceļos, un viņi skūpsta viņu kailos papēžus. Un viņi rēc:
  - Slava skaistulēm!
  Jā, datorā var parādīt lielus krāsainus meiteņu attēlus ar plikiem papēžiem, kuras skūpsta cietumnieki. Un tas ir tāds saviļņojums.
  Šeit viņi atkal vada ieslodzītos - šoreiz melnos. Un viņi arī skūpsta meiteņu basās kājas.
  Un arī tanki rāpo piramīdiski...
  Meitenes kustas un viņu ir daudz... Galu galā no resursiem var izkult jaunas. Un izvēlieties, ka visas vienības ir meitenes bikini. Un tas ir tik skaisti.
  Tās pārsvarā ir rudmates un blondīnes.
  Un viņi pārņem vienu valsti pēc otras. Tādi forši karotāji. Impērijas krīt zem viņu basām kājām.
  Medvedevs spēlē ar prieku... Un pat kaut ko svilpj zem deguna.
  Kā eksplodē ūdeņraža bumba? Briesmīga barbaritāte! Un visa pilsēta, it kā govs to laizītu ar mēli. Cik daudz vairāk starojuma? Un meitenes basām kājām skrien pa radioaktīviem putekļiem. Un viņu kailie papēži apdeg.
  Medvedevs spēlē tā, it kā pitons aprītu citu teritoriju.
  Šeit ir vēl viens spēks, kas iekarots virtuālajā pasaulē, un karogs tiek nomests.
  Tanki tagad ir jauni ar aktīvām bruņām un keramiku. Daudzslāņu un efektīva.
  Un gaisa kuģu pārvadātāji ir moderni un arī diezgan piemēroti. Un kā no tām sāk šaut lidmašīnas.
  Medvedevs, kā redzam, ir ļoti gudrs prezidenta pienākumu izpildītājs.
  Tātad, tagad dronu attīstība. Un tas ir forši. Un arī diska formas lidmašīna. Šeit viņi jau dodas kaujā kā NLO. Un tad piramīdveida tvertnes.
  ASV prezidents Tramps, gaišais prāts, pavēlēja padarīt automašīnu neievainojamu un necaurlaidīgu no visiem leņķiem. Tādā veidā mastodons parādījās zemas piramīdas formā. Un šāda automašīna parādīja lielisku aizsardzību. Īpaši pret kinētiskiem šāviņiem.
  Un tagad šī tvertne izrādījās tik veiksmīga, ka tajā nevar iekļūt, un tā joprojām tiek izmantota ASV. Viņi to pat sauca tā: Trampa tanks.
  Un trakums dažkārt pārņem cilvēkus, kad viņi redz, ka automašīna ir necaurejama.
  Medvedevs izcīna nevienlīdzīgu cīņu, un viņa mašīnas jau ir ieņēmušas kārtējo virtuālo kapitālu, pārvēršot to par drupu un verdošu krāteru kaudzi.
  Bet robotmeitenei ar to nepietiek. Viņa sāk izstrādāt jaunas paaudzes ieročus: iznīcināšanas bumbu. Un šī bumba ir četrsimt reižu jaudīgāka nekā ūdeņraža bumba. Tātad, ja tas trāpīs, jūs pat nevarēsit savākt pelnus!
  Un karš jau virzās kosmosā.
  Medvedevs izmanto kuģus, kas izgatavoti no jauna sakausējuma, kas ir stiprāks un vieglāks par titānu. Un zvaigžņu kuģi lido kosmosā, un kaujas roboti cīnās. Pazemes rūpnīcās jau ir daudz dažādu modeļu.
  Un tagad pēdējā impērija uz planētas krīt. Un kas? Tagad dziļajā kosmosā!
  Sākas Zvaigžņu karu laikmets.
  Medvedevs to saprot un enerģiski spaida tastatūru. Vai arī varat kustināt pirkstus vai kontrolēt savas domas.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs rīkojas gudri un būvē sev kosmosa floti. Un cīņa turpinās.
  Notiek vēl jaudīgākas, īpaši iznīcinošas, termokvarka bumbas izstrāde. Un tas ir simts tūkstošus reižu spēcīgāks par iznīcināšanu.
  Un tad kuģi paceļas debesīs. Un viņi uztver planētas satelītus. Un tad kaimiņu sistēmas. Viņi to dara ārkārtīgi ātri.
  Un prezidenta pienākumu izpildītājs spēlē terminatorus. Šeit ir terminatora varonis. Tas ir ceļojums laikā, pat ja tas ir ierobežots.
  Medvedevs čīkstēja:
  - Cilvēki mētājas ar kājām zemē, kas par zābakiem! Kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Un Medvedevs kļuva daudz jautrāks. Eh, bērni, cik jūs esat labi. It īpaši, ja viņi kļuva par kosmosa karotājiem.
  Izvēršas zvaigžņu cīņa. Un nopietnas sitienu apmaiņas, kad triviāli sitieni pa zarnām. Precīzāk, tā ir iztēles domāšana.
  Medvedevs turpina uzbrukumu:
  - Mani zvaigžņu kuģi ir slepkavīgi!
  Un viņa vietā viņš ieceļ jaunus kosmosa komandierus. Un kas ir cīņa, tas ir cīņa.
  Šeit Medvedevs komandē ar saviem komandieriem. Šeit ienaidnieku koalīcija saceļas pret to. Kad tuvojas tik neskaitāma armāda, ir biedējoši, no tālienes šķita, ka ložņā daudzkrāsains, dzirkstošs miglājs. Turklāt katra dzirkstele ir dēmons, ko izraisa nekromanta burvju maģija. Vairāk nekā divpadsmit ar pusi miljonu galveno klašu militāro kosmosa kuģu un bezgalīgas mazas "komforta mājas", ņemot vērā pastāvīgi ienākošos papildspēkus, to skaits tuvojās divsimt miljoniem. Priekšpuse izstiepusies pāris parseku garumā, tādā mērogā pat flagmaņu ultrakaujas kuģi izskatās kā smilšu graudi Sahārā.
  Tuvojas Ģenerālkauja: Medvedeva kosmosa impērijas armija pret daudzšķautņaino "Totālās glābšanas koalīciju", kas ir nolēmusi nemitīgās, arvien vēlās aizsardzības taktikas vietā dot triecienu paša nežēlīgā agresora flotei.
  Šeit ir tik daudz kuģu ar pārsteidzošu daudzveidību, lai gan vairumā gadījumu tas tikai kavē efektīvu cīņu. Nu, piemēram, zvaigžņu kuģis klavesīna formā, vai, ar gariem purniem stīgu vietā, arfa, vai pat kontrabass ar tanku tornīti no Otrā pasaules kara. Tas var atstāt iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, taču tas, visticamāk, izraisīs smieklus nekā bailes.
  Viņu pretinieks ir impērija, kas pretendē uz universālu spēku. Medvedeva lielais kosmosa emirāts, kur viss ir nolikts kara kalpošanā, galvenais sauklis ir efektivitāte un lietderība.
  Atšķirībā no koalīcijas prezidenta pienākumu izpildītāja zvaigžņu kuģi atšķiras tikai pēc izmēra. Un forma praktiski tāda pati, ļoti plēsīga izskata dziļjūras zivs. Varbūt ar vienīgo izņēmumu tie izskatās pēc bieziem dunčiem, kas mirdz ar tēraudu - greiferiem.
  Zvaigznes šajā kosmosa daļā nav pārāk blīvi izkaisītas pa debesīm, taču tās ir krāsainas un unikālas savā gaismas spektrā.
  Nez kāpēc, skatoties uz šiem spīdekļiem, pārņem skumja sajūta, it kā skatītos acīs eņģeļiem, kuri nosoda Visuma dzīvās būtnes par viņu zemisko, patiesi mežonīgo uzvedību.
  Prezidenta pienākumu izpildītāja armija nesteidzās doties uz sapulci, tikai atsevišķas mobilās vienības ātri, izmantojot savu lielisko ātrumu, uzbruka ienaidniekam, nodarīja postījumus un atkāpās. Atbildot uz to, viņi mēģināja viņus satikt ar aizsprostu uguni, taču, būdami veiklāki un ar perfektu aizsardzību, tie bija daudz efektīvāki.
  Mīnas, šķietami mazas kosmiskā mērogā, tika saplēstas it kā detonācijas rezultātā, tāpat kā kreiseri un iznīcinātāji. Taču mums izdevās sagraut kādu lielu spēli. Tika trāpīts viens no milzīgajiem koalīcijas kaujas kuģiem, tas biezi kūpēja, deformējās, un uz gigantiskā zvaigžņu kuģa klāja uzliesmoja panika kā ugunsgrēks sausā mežā.
  Citplanētieši, līdzīgi kā jerboa tikai ar nagiem astes vietā, bailēs bēg, kliedzot un lecot augšā un lejā. Starp tiem ir mazāki veidi, kas izskatās kā lāču un pīļu hibrīdi. Knābji mežonīgās šausmās saritinās, atskan čīkstoņi, tie lido, aizdegas spalvas. Šeit viena no lāču pīlēm apgriezās otrādi, pārvēršot galvu uguns caurulē. Tur putas metās tieši viņai kaklā, vēders tūlīt novilka kurpes, un putna līķis pārsprāga, apšļakstīdams asinis ar miesas paliekām, kas izplūst no bērna.
  Džerboas apdedzis un steidzas uz glābšanas moduļiem, taču šķiet, ka sistēma, kas dod spokainu cerību izdzīvot, ir bezcerīgi sabojāta. Viņu ģenerālis astes tarakāns izdvesa histērisku čīkstēšanu:
  - Ak, universālā apļa kvadrāta dievi, ar...
  Nebija iespējams pabeigt, liesmas apklāja viņa nelaimīgo ekselenci. Inteliģentā grauzēja gaļa sabruka elementārās daļiņās.
  Kaujas kuģis izdega, izspiežot gaisa burbuļus vakuumā, un pēc tam eksplodēja, izkliedējot daudzos fragmentos.
  Medvedevs, pietiekami spēlējis, izdarīja vēl pāris rīkojumus. Viņš arī pēcnāves Novodvorskaju apbalvoja ar Krievijas varoņa zvaigzni. Viņš lika Oļegam Ribačenko piešķirt visus ordeņus un medaļas, kas ir Krievijai. Un viņš Donaldam Trampam pasniedza Svētā Andreja Pirmā izsauktā ordeni. Pēc kā Medvedevs atkal aizmiga... Viņam vēl neviens nav traucējis.
  Pēc šāda varoņdarba Alenka manāmi uzmundrināja. Tāpat arī viņas komanda.
  Margarita bija pirmā, kas uzstājās:
  - Piebeigsim Japānu jūrā un piebeigsim tos uz sauszemes!
  Alenka ļoti atbalstīja šo ideju:
  - Noteikti! Kāpēc pieļaut jaunu krievu karavīru nāvi!
  Nataša arī runāja:
  - Kuropatkins ir pārāk neizlēmīgs komandieris. Tātad tas nav fakts, ka viņš spēs uzvarēt, pat ņemot vērā japāņu vājināšanos uzbrukuma laikā Port Arthur!
  Medvedevs to izlēmīgi rezumēja:
  - Uzbruksim! Tā ir mūsu un Krievijas iespēja!
  Pēc tam jaudīgā un īpaši modernā tvertne sāka kustēties. Jā, Japānai ir slikta diena. Un viņi ne reizi vien nolādēs brīdi, kad viņiem ienāca prātā cīnīties ar Krieviju.
  Tanks virzījās Japānas karaspēka virzienā. Alenka ar sajūsmu sacīja:
  - Man bija tik brīnišķīgs sapnis. It kā mēs ar Natašu aizstāvam Rjazaņu no Batuhana bariem.
  Margarita uzmundrināja:
  - Vai es biju sapnī?
  Alenka negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Tevis vienkārši nebija!
  Meitene aizkaitināti ievaidējās:
  - Cik žēl!
  Kailā Alenka smējās un atzīmēja:
  - Tu varēji mums tikai traucēt! Bet mēs ar Natašu bijām tik forši!
  Blondā meitene pārsteigta jautāja:
  - Vai tu biji foršs?
  Baskājainā Alenka viegli apstiprināja:
  - Jā, ļoti forši! Un es pat braucu ar pūķi!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Tu biji ļoti skaista uz pūķa!
  Alenka viegli apstiprināja:
  - Tā ir kā pasakā! Kur ir pūķi, elfi un viss krāšņais!
  Margarita atbildēja ar patiesu sajūtu:
  - Tu esi ļoti skaista arī bez pūķa! Tikai pasaka, un brīnumu brīnums!
  Alenka pārliecinoši paziņoja:
  - Es uzvarēšu visus! Ar un bez pūķiem!
  Un karotāja parādīja savu dūri.
  Pirmais krievu tanks uzbruka japāņiem, kuri stāvēja pie Portartūras sienām. Viņu joprojām bija diezgan daudz. Artilērija sāka strādāt. Atbildot uz to, izšāva milzīgā tanka 152 mm lielgabals, kā arī astoņi nāvējoši ložmetēji. Un atkal samurajus sāka pļaut simtiem.
  Ložmetēji - "Pūķi", ļoti letāla lieta. Pieci tūkstoši ložu minūtē ir tikai kaut kāds zvērs.
  Japāņi nokrita, sadurti, saplēsti gabalos, ar saspiestiem galvaskausiem. Viņu vēderi pārsprāga, un viņu ķermeņi lēca uz augšu, sagrūduši uguns triecienus.
  Uzsprāga arī sadrumstalotības čaumalas ar kumulatīvo pildījumu. Tie lieliski noderēja gan šaušanai pa kājniekiem, gan kuģu dibenu caurduršanai.
  Tās ir Terminatora meitenes, un profesors ir īsts ģēnijs. Tāpēc viņi sāka kult samurajus.
  Aļenka ar kailām kājām iesaucās:
  - Lai tiek slavēts krievu gars!
  Nataša, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, raidīja ložu lietu un turpināja:
  - Un mūsu cars Nikolajs II!
  Baskājainā Alenka turpināja raidīt čaulu pēc čaumalas. Ik pēc trim sekundēm izlidoja kāds nāvējošs ierocis. Un japāņu baterijas apklusa. Un dzeltenādaini karavīri gāja bojā lielā skaitā.
  Nataša, nopļāvusi vairākas samuraju kārtas, atbalstīja:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs.
  Aļenka ar kailām kājām, turpinot spļaut gliemežvākus ar nāvējošu pildījumu, un tie ir daudz spēcīgāki par plastidu, turpināja:
  "Visā Visumā nav neviena skaistāka par viņu."
  Nataša, nežēlīgi šāva uz japāni ar kailajiem kāju pirkstiem, piebilda:
  - Saspiediet bruņinieka ložmetēju ciešāk.
  Barefoot Alenka, samuraja vraks, pabeidza:
  - Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Meitenes tiešām tādas, super! Lieliskas skaistules. Jūs skatāties uz viņiem un apbrīnojat tos. Bet japāņiem tā ir tīrā nāve. Tvertne izstaigāja akumulatorus. Izsita ieroču komandas. Viņš to izdarīja ļoti, ļoti ātri. Tad es gāju cauri ierakumiem. Viņš arī daudzus nopļāva. Precīzāk, ne daudzi, bet gandrīz visi. Iznīcināšana izrādījās pilnīga. Šeit, protams, viss izdevās automātiski. Tādā veidā japāņi tika iznīcināti.
  Aļenka smejoties atzīmēja, nospiežot kursorsviras pogas ar kailajiem iedegušo kāju pirkstiem:
  - Mēs esam vairāk bendes nekā karotāji!
  Nataša iesmējās un piekrita:
  - Brīvība, ģēnija un godības bendes!
  Un atkal šauj straumēs. Un ar mežonīgu spēku izsit samuraju.
  Margarita, kura arī precīzi šāva ar basām kājām, racionāli atzīmēja:
  - Būs mazāk geju, un Japānā vīriešu trūks!
  Aļenka ar kailām kājām izplūda smieklos un atkal izšāva:
  - Uzmanieties no sievietēm! Sievietes, uzmanieties!
  Patiešām, šī ir tāda meitene, kas no viņas atlec šāviņus, šrapneļus un visas lodes. Katrā ziņā meitene ir īsta terminatore.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Leģioni soļo,
  Viņu bajonetes spīd.
  Aiz mums stāv miljoni
  Ak, krievu pulki!
  Neviens neapstāsies
  Neviens netraucēs...
  Pārcelšanās paver jaunas,
  Lidosim ātri!
  Un atkal līs virsū ienaidniekam. Un tas neļauj tiem pazemināties līdz ampēra simtdaļai.
  Baskājainā Aļenka, dzeņa vienmuļībā izmetot gliemežvākus, šņāca, tikko ņirgājoties nodziedādama:
  - Viens, uzbrucējs, divi uzbrucējs, viņš ir satriecošs.
  Nataša, šaujot, apstiprināja dziesmu:
  - Viens sitiens, divi sitieni, viņš guļ!
  Foršā Alenka enerģiski atbalstīja:
  - Reiz dēlis, divi dēļi - zārks tiek būvēts.
  Kailā Nataša, turpinot šaut un ar ložmetēja sprādzieniem izsitot ienaidnieku, šņāca:
  - Viena lāpsta, divas lāpstas - tiek rakta bedre!
  Un karotāja pamirkšķināja ar savām safīra acīm. Viņa tiešām ir tik mīļa.
  Aļenka ar kailām kājām uzmanīgi aplūkoja pozīcijas. Tanks strādāja ātri, un no ģenerāļa Nogi armijas praktiski nekas nebija palicis pāri. Izskatās, ka tika nogalināts pats komandieris. Mēs piebeidzam pēdējos japāņus no aplenkuma armijas.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lūk, cik tālu tehnoloģijas ir tikušas! Četri vīrieši dažu stundu laikā nogalināja vairāk nekā astoņdesmit piecus tūkstošus japāņu.
  Puskailā Aļenka, ļauni smaidīdama, atzīmēja:
  - Jāiznīcina arī pārējie! Neatstājiet nevienu aiz muguras!
  Nataša dziedāja, šaujot uz pēdējo tūkstoti samuraju:
  - Nē, kalni nebūs zelti, mēs drīz nogalināsim visus Krievijas ienaidniekus!
  Foršā Margarita piebilda:
  - Nē, ne hemoroīdi, tu drīz būsi beigts pretinieks!
  Nopļāvušas ģenerāļa Nogi armiju, Terminatora meitenes uz laiku izkāpa no tanka un basām kājām skrēja pa sniegu. Nu jau ir ziema.
  Viņi jau iznīcināja vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus kājnieku. Un plus japāņu flote. Tomēr vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu iestājas pret ģenerāļa Kuropatkina armiju.
  Medvedevs iznāca no miega ar ozola galvu. Mazliet pastaigājās. Tad atkal spēlēju datorā... Zvaigžņu kari ir lieliski... Bet kaut kas neizdevās...
  Medvedevs sāka atkārtot jauno stratēģiju. Es ieslēdzu vēsturisko spēli: Krievija Nikolaja II laikā. Un karš ar Japānu. Tas ir tik nežēlīgs karš. Varat izvietot stratēģiju un sadalīt spēkus datorā.
  Medvedevs spēlēja vieglā līmenī, taču izlaida injekciju no japāņa un piedzīvoja smagus zaudējumus. Jā, jābūvē ne pārāk aktīvi. Atsāknējam.
  Un atkal tu spēlē pie sevis... Kā izrādījās, Kuropatkina vietā prezidenta pienākumu izpildītājs pārāk nespīd... Visu laiku ir kādas kļūmes, kļūdas.
  Pēc tam Medvedevs ieslēdza militāro padomnieku, un viss noritēja gludi... Un viņš pats pasnauda un aizsnauda savā krēslā.
  Skaistā Alenka , plunčādama basām kājām, jautāja Natašai:
  - Kā tu jūties, nogalinot tik daudz cilvēku?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Nezinu! Ir sajūta, ka tā ir datorspēle! Jūs nejūtat nekādas dusmas, dusmas vai daudz prieka!
  Kailā Alenka aizkaitināti iesmējās:
  - Tas ir karš!
  Nataša sagriezās kūleņotā. Viņas sarkanie, apaļie papēži mirgoja. Kopumā viņa ir brīnišķīga meitene, kas spēj daudz sasniegt bez īpašas piepūles. Un, ja mēs to nemazgājam, mēs vienkārši braucam ar to.
  Meitenes skrēja pa sniegu. Viņu ķermenis ir ļoti izteiksmīgs. Krūtis lielas, gurni grezni, līdzīgi zirga krustam, muskuļi ir izteikti. Tās ir daiļavas-varoņi. Viņiem piemīt visīstākais sievišķais spēks. Tik daudz žēlastības. Un kājas - muskuļu bumbiņas, kas rit zem iedegušās ādas.
  Viņiem sastapās trīs japāņu skauti.
  Meitenes veica salto. Un kā viņi ar plikajiem papēžiem sitīs samurajiem pa zodu. Un viņi patiesībā salauza žokļus. Un viņi izsita visus zobus. Pēc tam meitenes dziedāja:
  - Krievu diženumu atzina planētas,
  Mēs pārliecinoši steidzamies augšup.
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Visas valsts iedzīvotāji soļo uz komunismu!
  Un atkal daiļavas pamirkšķināja ar smaragda acīm. Viņi izskatās tik kaujinieciski. Karotāji ir aktīvi. Un atkal skriešana.
  Kailā Aļenka uzlēca. Viņa pagrieza ratu gaisā un pamanīja:
  - Mēs esam tik forši. Mēs varam iekarot visu pasauli!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - planētas Zeme ķeizariene -
  Tas ir ļoti forši!
  Un abas meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Pēc tam mēs steidzāmies atpakaļ. Patiesībā katra kara diena cariskās Krievijas kasei maksā pārāk dārgi. Un ir pienācis laiks ātri pabeigt ar japāņiem.
  Medvedevs sveicināja meitenes ar starojošu smaidu:
  - Nu, vai tu skrēji apkārt?
  Kailā Alenka smaidot teica:
  - Mēs skrienam un esam gatavi cīņai!
  Nataša agresīvi atzīmēja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Medvedevs pamāja ar roku un pavēlēja:
  - Tad ejam!
  Kailā Alenka smējās un atbildēja:
  - Mūsu četrinieki ir nāvējošākie pasaulē!
  Nataša iebilda pret to, sita ar basu kāju:
  - Nevis pasaulē, bet Visumā!
  Un jaudīgais, agresīvais un nāvējošs tanks brauca visos ātrumos. Priekšā ir vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu. Bet lādiņu pietiek miljardam karavīru!
  Meitenes, profesore un studente - tā ir komanda, kas visus sagraus un sagriezīs auna ragā. Un tanks lido pretī japāņu karaspēkam. Viņš draudīgi metās pie sevis. Viņš vēlas visus salauzt.
  Aļenka ar kailām kājām dziedāja ar sajūsmu:
  Krievijas plašumi - skaisti, dārgie,
  Kur ir sniega pērles, bezgalīgās kristāla upes,
  Un krievu karavīrs un ģenerālis ir viens.
  Svētais ir valsts simbols - pareizticīgo ērglis, mūsu karalis!
  Un tagad ātrā tvertne faktiski pacēlās gaisā. Tas lidoja garām kā iznīcinātājs. Un viņš nokļuva japāņu priekšā. Universālie lielgabalu un pūķu ložmetēji atsāka darboties. Meitenes ļoti dedzīgi ķērās pie lietas. Bez turpmākas runas.
  Alenka izšāva ar kailiem kāju pirkstiem, izsita japāni un dziedāja:
  - Slava manai Krievijai, Staļinam un Ļeņinam, vienai ģimenei!
  Un rudmatainais velns mirdz smaragda acīm. Un kā viņš izdrāž samuraju. Tu iemīlēsies.
  Un arī Nataša nav zemāka. Sagrauj japāņus.
  Un dzied:
  - nepalēniniet ātrumu pagriezienos. Mūsu liktenis ir uzvarēt, meitenes!
  Karotājs bija pilnos ziedos. Un tik ātri, lejot uguni uz ienaidnieku.
  Un kaili kāju pirksti nospiediet kursorsviras pogu.
  Puskaila Alenka, šaujot, atzīmēja:
  - Krievijā ir divas nepatikšanas...
  Margarita viņu pārtrauca šeit:
  - Ja vien būtu divi!
  Kailā Alenka, šaudama, ar prieku piekrita:
  - Jā, ja tikai divi!
  Nataša, šaudama, noguldot simtiem japāņu, paņēma to un dziedāja:
  - Divās, divās ziemās. Divos, divos pavasaros!
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, piebilda:
  - Es nogalināšu japāņus un atgriezīšos!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Portarturs ir mūsu! Un mēs neļausim nevienam ņemt mūsu Mandžūriju!
  Un karotājs atkal sita samuraju. Krievi nezaudēs japāņiem. Tas kārtējo reizi pierāda, cik Krievija ir neuzvarama!
  Aļenka ar kailām kājām sasita akumulatoru un iesaucās:
  - Rus' būs slavena visattālākajās valstīs un gadsimtos!
  Nataša arī ķērka:
  - Un nekādi spēki mūs neapturēs!
  Un viņa iznīcināja vēl pāris tūkstošus samuraju. Tad tvertne virzījās uz priekšu, un ražas novākšana turpinājās.
  Margarita, skatoties uz to, izteica savu viedokli:
  - Ja karā tiks uzvarēts tik izcili, ko Krievija darīs tālāk?
  Medvedevs noskatījās, kā meitenes braši pļauj japāņus, un ieteica:
  - Būs karš, vai nu ar vāciešiem, vai ar britiem! Bet jebkurā gadījumā cīņa ar Uzlecošās saules zemi nav pēdējā!
  Alena, sasitusi citu akumulatoru, sacīja:
  - Tātad mēs to iedosim vāciešiem, labi, mēs viņiem to iedosim tik daudz, ka ar to šķitīs par maz!
  Samuraju iznīcinātāja Nataša piebilda:
  - Un Hitleram nebūs neviena, ko savervēt Vērmahtā!
  Alenka, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, agresīvi paziņoja:
  - Bet man žēl āriešu. Tik daudz skaistu balto puišu nomira!
  Nataša tam piekrita, skumji pamājot ar galvu:
  - Jā, tik daudz labu cilvēku gāja bojā! Un priekš kam?
  Meitene iesita japānim un pamanīja.
  - Un japāņi ir laba tauta, bet mēs esam spiesti ar viņiem cīnīties! Lai gan tas arī nav pārāk labi!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Un dzīvnieki? Vai viņi nenogalina viens otru? Bet cilvēks ir tikai augstākās kārtas dzīvnieks!
  Medvedevs pasmaidīja un iebilda:
  - Cilvēkam, atšķirībā no dzīvniekiem, ir dvēsele! Un viņa dvēsele ir patiesi unikāla un nemirstīga! Tātad, mēs un dzīvnieki esam vesels bezdibenis!
  Margarita iebilda pret to:
  - Un pērtiķi? Viņiem ir arī augsts intelekta līmenis. Viens no viņiem zina trīsarpus tūkstošus vārdu!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Bet tie taču ir mūsu radinieki!
  Aļenka ar kailām kājām šāva uz japāni un dziedāja:
  - Es esmu mērkaķis! Arī vīrietis!
  Nataša, pļaujot samuraju, iesaucās:
  - Nevajag staigāt ar pērtiķiem gadsimtu!
  Supertanks turpināja pļaut japāņus. Kāpēc ne? Viņš tiešām ir traks zvērs
  kas izšauj četrdesmit tūkstošus ložu minūtē. Un tā bruņas ir necaurlaidīgas gandrīz jebkuram šāviņam. Un ne tikai divdesmitā gadsimta sākums.
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, agresīvi paziņoja:
  - Cars Nikolajs daudz izdarīja Krievijas labā, taču palika nenovērtēts un nenovērtēts!
  Nataša, lejot uguni uz japāņiem, piekrita:
  - Pareizi! Karalis tika nogalināts. Viņi piespieda priesteri atkāpties no troņa! Un kas ir kļuvis labāks?
  Aļenka ar kailām kājām izšāva no lielgabala un piebilda:
  - Kļuva vēl sliktāk! Un pie varas nāca vēl ļaunāki cilvēki!
  Nataša iesmējās, iesita japānim un teica:
  - Tāpēc cīnīsimies par labāku nākotni! Un par Krievijas brīvību!
  Puskaila Alenka, šaudama, sacīja:
  - Par pārmaiņām un uzvaru!
  Tad viņa parādīja dūri. Viņa ir meitene, kas to spēj. Tad pat samuraji nevarēs no tā atbrīvoties. Un ložmetēji strādā. Visi pļauj un pļauj.
  Viņi faktiski ara cauri veselām līķu rindām. Un viņi attīra vietu slepkavnieciski.
  Ģenerālis Kuropatkins tika informēts, ka starp japāņiem notiek kaut kas dīvains. Apšaude, sprādzieni, kāds viņiem uzbruka.
  . NODAĻA Nr.9.
  Medvedevs, nedaudz pagulējis, atkal ķērās pie datora. Viņš pat neskujās. Un atkal viņš sāka spēlēt savā veidā.
  Uzbrukums Japānai pēc negodīgā koda ar tankiem un lidmašīnām. Tostarp labākais Pirmā pasaules kara bumbvedējs Iļja Muromets. Kas sevi ļoti skaļi paziņoja. Un viņš trāpīja japāņiem kā gumijas sitiens pret mušām.
  Un uz priekšu uz Tokiju...
  Dmitrijs Medvedevs, iekarojis Japānu, sauca sevi par Mikado imperatoru.
  Un tad jauni kari...
  Piemēram, varat spēlēt alternatīvo vēsturi. Aleksandrs II 1875. gadā teica Bismarkam, ka viņa domstarpības ar Franciju ir Vācijas un franču iekšējā lieta. Bismarks pārņēma un uzbruka Francijai 1876. gadā. Sākumā prūšiem paveicās un viņi sasniedza Parīzi. Bet tad viņi palēninājās. Un Lielbritānija iestājās karā... Viss būtu bijis labi, bet briti atdeva kauju Vācijai un tika sakauti. Tad prūši izvilka savus spēkus.
  Karš Rietumos ievilkās. Franči izmisīgi aizstāvējās. Anglija pārveda arvien jaunus spēkus...
  Tikmēr Krievija iekaroja Turciju un Stambulu. Lielbritānija, Francija un Vācija bija iesaistītas karā. Un cara Aleksandra impērija anektēja daudzas zemes, tostarp Irāku, sasniedzot Indijas okeānu. Un Palestīna, un zemes līdz pat Ēģiptei. Un tā krievu karaspēks Skobeļeva vadībā iekaroja Meku, Medīnu un citas Saūda Arābijas pilsētas.
  Un izveidojās Krievijas impērijas dienvidu daļa. Un Aleksandrs II kļuva par lielisku karali. Un karš starp Vāciju pret Franciju un Lielbritāniju ilga desmit gadus.
  Un tas beidzās ar praktisku izlozi.
  Aleksandrs II valdīja līdz 1887. gadam un kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam, kas tika veikts Ļeņina brāļa Aleksandra Uļjanova vadībā. Viņa krāšņā valdīšana, kuras laikā Krievija uzbūvēja daudz ceļu, iekaroja daudzas zemes un atbrīvoja zemniekus, beidzās.
  Šī alternatīva bija tā, kā spēle tika spēlēta. Aleksandrs Trešais kopā ar komandieri Skobeļevu iekaroja gan Irānu, gan Pakistānu. Bet viņš arī nomira - gaiša maza galva. Nikolaja II laikā Krievija karoja ar Japānu, kurai jau bija flote Indijas okeānā, kas diezgan ātri nāca palīgā Klusajam okeānam. Krievi samurajus sakāva salīdzinoši ātri, un viņiem bija daudz vairāk spēka gan uz sauszemes, gan uz ūdens.
  Turklāt Krievijas armiju komandēja izcilais aizsardzības ministrs Skobeļevs. Un Krievija ne tikai uzvarēja, bet arī spēja iekarot Japānu. Turklāt ASV vēl nebija tikušas tālāk par Rietumu puslodi, un Lielbritānija nebija tik spēcīga. Turklāt Krievija bija aliansē ar Vāciju. Pēdējā atpalika no Lielbritānijas un Francijas cīņā par Āfriku. Cariskā Krievija pēc Japānas un daļu Ķīnas aneksijas kļuva vēl spēcīgāka. Tika būvēts ceļš Deli-Maskava.
  Kā redzams, cariskās Krievijas ekspansijas plāni Indijā un Ķīnā tika veiksmīgi īstenoti. Cars Nikolajs II Pirmā pasaules kara laikā izvēlējās Vācijas pusi. Vācieši sakāva Franciju un okupēja Beļģiju, Holandi, Dāniju un Norvēģiju. Krievija sagrāba Ēģipti, lielāko daļu Āfrikas un Indoķīnas. Un arī Lielbritānijas Klusā okeāna īpašumi. Un pat nolaidās Austrālijā. Un viņas Austrālija tika sagūstīta.
  Pēc tam karš beidzās ar Lielbritānijas izkraušanu un okupāciju. Pirmais pasaules karš ir beidzies. Bet ķeizaram Vilhelmam šķita, ka Krievija jau ir iekarojusi pārāk daudz zemes, un tā īsti nemēģinot. Un viņš sapņoja par atriebību. Krievija faktiski iekaroja milzīgas platības - Austrāliju, visu Āziju, lielāko daļu Āfrikas, vācieši tik ļoti nekoda, un vēl vairāk no Portugāles un Spānijas, kuras viņi okupēja. Austrija-Ungārija ieguva kontroli pār Itāliju un Lībiju. Krievija ieņēma apmēram trīs ceturtdaļas Āfrikas, bet pēc tam nedaudz vēlāk okupēja Etiopiju. Vāciešiem izdevās nocirst Maroku.
  Protams, Vācijai ar to nepietika. Lai gan viņa paņēma Franciju, Beļģiju, Holandi un Norvēģiju, bet Krievija pakļāva Zviedriju.
  Vilhelma gatavošanās sākās jaunam karam ar Krieviju. 1929. gada krīze pasliktināja situāciju. Austrija-Ungārija un Vācija kontrolēja gandrīz visu Eiropu. Un daļa Āfrikas... Un Lielbritānija. Bet joprojām bija ASV un Kanāda. Vilhelms un Nikolajs II vēl nebija nolēmuši karot viens ar otru. Turklāt Krievija vismazāk gribēja cīnīties, sagremot milzīgas teritorijas. Lai paātrinātu viņu asimilāciju, cars Nikolajs II pat atļāva krieviem četras sievas. Kas tika nostiprināts Astotajā ekumeniskajā padomē.
  Līdzīgs lēmums tika pieņemts 1925. gadā. Un 1926. gadā Nikolajs II paņēma sev citu sievu. Kā izrādījās, lēmums nebija stulbs. 1929. gadā imperatoram piedzima vēl viena meita. Un 1932. gada 25. novembrī beidzot piedzima vesels dēls. Nikolajs otrais viņu nosauca par Pēteri. Par godu Pēterim Lielajam.
  Un 1933. gadā, 15. maijā, sākās jauns karš. Vācija pieteica karu Kanādai. Kā Lielbritānijas kundzība. Divus mēnešus vēlāk ASV Rūzvelta vadībā, neskatoties uz ekonomisko krīzi, iesaistījās karā ar Vāciju. Viņi negribēja atteikties no Kanādas.
  Jau pusmūža vecumā, bet agresīvs Vilhelms sākumā mēģināja cīnīties viens, neprasot krievu palīdzību. Viņš cerēja visu izdarīt pats. Taču iekarot teritoriju, ko atdala okeāns, nav nemaz tik vienkārši. Turklāt ASV ātri uzbūvēja tankus un armiju. Un viņi veidoja pulkus... Karš ilga veselu gadu bez īpašiem panākumiem vāciešiem. Kurai izdevās tikai sagūstīt Islandi un Grenlandi. Bet Kanādā viņi to nevarēja iegūt.
  Vilhelms vērsās pie cara Nikolaja II: "Palīdziet man, kolēģi." Tu esi mans brālēns un brālis. Pašam Nikolajam II bija plāni attiecībā uz Aļasku un Kanādu. Nu, es nolēmu, ka tie nav dievi, kas veido podus. Un viņš to paņēma un 1934. gada 25. jūnijā pieteica karu ASV un Kanādai. Viņa karaspēks pārvietojās caur Aļasku, pāri ASV teritorijai.
  Līdz tam laikam dzelzceļš uz Čukotku jau bija uzbūvēts, un Krievijas karaspēks veiksmīgi virzījās uz priekšu. Viņu pusē bija skaitliskais pārsvars un labākie tanki pasaulē - gan vieglie, gan smagie, gan vidējie.
  Tāpēc Amerikai bija jātiek galā ar nevienlīdzīgiem spēkiem.
  Un Nikolajs II, kā redzam, patiešām ir baltā zirgā. Un viena uzvara pēc otras. Krievu karaspēks soļo pāri Aļaskai. Un viņi ņem pilsētu pēc pilsētas, ciemu pēc ciema.
  Vācieši mēģina izsēsties Kubā. Karš aug. Ķeizars Vilhelms raksta Nikolajam II:
  - Mēs ar krieviem esam bijuši un vienmēr būsim vienoti. Un mēs nekad nesastrīdēsimies. Tāpēc lai Amerika tiek beigta.
  Pagarināto sakaru dēļ progress bija nedaudz lēnāks nekā plānots. Bet Krievijas cara karaspēks tomēr piecu mēnešu laikā ieņēma visu Aļasku un iekļuva Kanādā.
  Rūzvelts pat piedāvāja Krievijai mieru, solot atteikties no Aļaskas, taču bija par vēlu. Karš turpinājās ar savvaļas pamešanu.
  1935. gada ziemā, neskatoties uz sarežģītajiem laika apstākļiem, Krievijas karaspēks sasniedza ASV robežas ziemeļos. Pavasarī kaujas turpinājās... Krievijas karaspēks veica vienu operāciju pēc otras un līdz jūlija beigām ieņēma gandrīz visu Kanādu. Un augustā viņi ieskauj Filadelfiju.
  ASV atrodas ļoti sarežģītā situācijā. Taču viņi izmisīgi cīnījās pretī... Tomēr 1935. gada beigās jau bija ieņemta vairāk nekā trešā daļa ASV teritorijas. Un ziemā cara panākumi bija vēl lielāki... Līdz 1936. gada marta sākumam viņi tuvojās Vašingtonai un Ņujorkai.
  Un aprīlī abas pilsētas tika ieņemtas... Karš turpinājās līdz augustam, līdz tika okupēta visa ASV teritorija.
  Tad sekoja ofensīva Meksikā un tā tālāk visā teritorijā.
  Vilhelms ierosināja Nikolajam II pabeigt visas pasaules sadalīšanu. Nikolajs II piekrita.
  1937. gadā Krievijas karaspēks ieņēma visu Latīņameriku. Tādējādi Nikolajs II pabeidza pasaules sadalīšanu ar vāciešiem. Un palikušas tikai trīs impērijas: lielākā: Krievijas, tad Vācijas un vēl tālāk Austrija-Ungārija.
  Krievija tādējādi kļuva par pasaules hegemonu, bet... Nikolajs II joprojām ir liels cars, bet mirstīgais. Miris 1939. gada augustā. Un vecais Vilhelms uzbruka Krievijai 1939. gada 1. septembrī. Viņš nolēma izmantot to, ka Pēteris Ceturtais vēl bija zēns, pat septiņus gadus vecs. Un viņš nolēma, ka laikā, kad reģenti valda Krievijā, vislabāk ir dot triecienu. Pēc divām dienām karā iesaistījās arī Austrija-Ungārija. Visas pasaules valstis tika ierautas konfrontācijā. Ir sācies pēdējais karš planētas Zeme vēsturē.
  Cara armijai nebija līdzvērtīgu ieroču skaita un kvalitātes ziņā. Krievu tanki un lidmašīnas joprojām ir labākie pasaulē.
  Un cīņas to parādīja. Tādi arī jaunie talantīgie komandieri.
  Taču Austrija-Ungārija jau no paša sākuma izrādījās vājais posms. Un viņa zaudēja gandrīz no pirmajām dienām. Cara armija sakāva austriešus, ieņēma Ļvovu un pēc tam Peremilu. Tikai izvedot daļu savu spēku no Polijas, vācieši izglāba austriešus no pilnīgas sakāves. Bet pat tas bija maz lietderīgi. Ķeizara armijas mēģinājums ieņemt Varšavu cieta negodu. Un krievu karaspēks viņus ar spēku atgrūda vairāk nekā divsimt kilometru.
  Vācieši ar lielām grūtībām apturēja krievu karaspēku. Visa ziema pagāja kaujās. Pavasarī arī cīņas ritēja pilnā sparā. Krievijas karaspēks pamazām pārņēma iniciatīvu. Viņiem bija vairākas reizes vairāk karavīru, un tāpēc līdz vasarai viņi spēja tik ļoti nogurdināt vāciešus savstarpējās sadursmēs, ka viņi sāka padoties. Tajā pašā laikā sākās ofensīva pret Austriju-Ungāriju. Rudenī Budapešta tika ielenkta. Turklāt cara armija ieņēma vācu īpašumus Kanādā. Un 1940.-1941.gada ziemā cara armija nogrieza Austrumprūsiju. Un līdz 1941. gada aprīlim viņa sasniedza Oderu.
  Vāciešu stāvoklis kļuva ārkārtīgi grūts. 1941. gada maijā Vīne krita. Un vasarā krievi sasniedza Alpus un atbrīvoja Venēciju. Iebraucām Vācijas dienvidu reģionos.
  Un rudenī viņi beidzot sagrāba Itāliju. Ziemas ofensīva pret Berlīni beidzās ar tās ieņemšanu 1942. gada 30. janvārī. Pēc tam vāciešu, kuri jau bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā, pretestība vājinājās. Aprīlī krievi sasniedza Reinu. Pēc tam 22. aprīlī vācu spēku atliekas kapitulēja.
  Tā beidzās pēdējais karš uz planētas Zeme. Tas beidzās ar cariskās Krievijas uzvaru un panākumiem.
  Tālāk sekoja kosmosa iekarošana. Tālajā 1936. gadā kosmosā lidoja pirmais krievu cilvēks. Aplidoja planētu Zeme. Un 1945. gadā 9. maijā krievi nolaidās uz Mēness.
  Viņi lidoja uz Marsu 1967. gadā. Uz Venēru 1969. gadā. Uz Merkūriju 1972. gadā. Un uz Jupitera pavadoņiem 1973. Cilvēks uz tālākās planētas Plutona nolaidās jau 1980. gadā. Un 2003. gadā notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas cilvēces vēsturē. Krievijas kuģis lidoja uz Alafu Kentauri un atgriezās 2018. gadā.
  No 2020. gada Krievijā joprojām valda Pēteris Ceturtais, kurš, pateicoties mūsdienu medicīnas sasniegumiem, nebūt nav vecs vīrs. Pēteris Ceturtais ir valdījis astoņdesmit vienu gadu, un viņa valdīšanas laiks ir visilgākais pasaules vēsturē. Kur, protams, ir zināmi precīzi valdīšanas datumi.
  Nu pagaidām pasaulē kā vienmēr viss mierīgi. Un pat nedaudz garlaicīgi... Cilvēkiem ir laba dzīve. Tiesa, ir problēmas ar pārapdzīvotību. Bet šeit jau tiek ieviesti dzimstības ierobežojumi.
  Pareizticība ir modernizējusies. Priesteri bija noskūti un ģērbušies formas tērpos ar plecu siksnām.
  Tehnoloģiju attīstība ir radījusi milzīgu bezdarbu. Bet arī šī problēma ir atrisināta. Hipertīkls ir attīstījies.
  Notiek pētījumi, un jau ir radīti kosmosa kuģi, kas spēj pārvietoties ātrāk par gaismas ātrumu. Jā, par labu cariskajai Krievijai un visai pasaulei Romanovu pakļautībā. Šī visslavenākā dinastija cilvēces vēsturē.
  Tēvs cars Nikolajs. Uzbūvē paradīzi uz planētas Zeme!
  Dmitrijs Medvedevs šo stratēģiju noraidīja. Viņš iekaroja visu pasauli krievu cariem. Parādīja savu stratēģisko domāšanu. Viņš guva lielus panākumus un atkal aizmiga, ģērbies un sapņoja kā agrāk.
  Kuropatkins paziņoja:
  - Mierīgi! Tikai miers!
  Ģenerālis Linēvičs ar satraukumu atzīmēja:
  - Jūsu ekselence, varbūt mēs tagad varam streikot?
  Ģenerāladjutants Kuropatkins paziņoja:
  - Nē! Protams, nē! Tas varētu būt japāņu lamatas!
  Ģenerālis Linēvičs kautrīgi atzīmēja:
  - Šī ir mūsu iespēja beidzot uzvarēt šajā karā!
  Kuropatkins trīcošā balsī paziņoja:
  - Pacietību, pacietību un vēl pacietību!
  Linēvičs iebilda dusmīgāk:
  - Bet Aleksandrs Suvorovs teica: mirklis dod uzvaru!
  Kuropatkins sausi nomurmināja:
  - Es te komandēju! Un mums pirmām kārtām jāsaglabā armija. Un vispār Japāna drīz beigsies!
  Linēvičs ieteica:
  - Varbūt mums vismaz vajadzētu veikt izlūkošanu?
  Kuropatkins negribīgi piekrita:
  - Tas ir iespējams, tikai esiet uzmanīgi!
  Linēvičs agresīvi norūca:
  - Cara un Tēvzemes vārdā!
  Tikmēr supertanks iztīrīja japāņus. Izsita viņus, dažādos veidos šāva.
  Kailā Alenka, nežēlīgi šaujot, jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Vai šī ir mūsu pēdējā operācija?
  Medvedevs smaidot jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Sarkanmatainais zvērs piezīmēja:
  - Japāņiem vairs nav lielu formējumu!
  Pienaglojot un nošaujot samuraju, arī Nataša piekrita:
  - Bet patiesībā Japānai nav nekā cita, ar ko cīnīties!
  Medvedevs atbildēja ar nedaudz nenoteiktu skatienu:
  - Japāna var savākt vairāk jaunu karaspēku un iegādāties jaunus kuģus no Amerikas un Lielbritānijas. Tātad, jāatzīst, ka karš vēl nav beidzies!
  Puskailais Alenka, šaujot uz samuraju, atzīmēja:
  - Ja Krievija piedāvā mieru Japānai ar mēreniem nosacījumiem? Paņemsim tikai Kuriļu grēdu, un viss pārējais paliks kā pirms kara?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs piekrita:
  - Šajā gadījumā, visticamāk, būs miers!
  Margarita dusmīgi atzīmēja:
  - Ja ne revolūcija, japāņi tik un tā būtu sakauti. Viņi nekur nebrauktu!
  Kailā Nataša, lejot uguni uz samuraju, viegli piekrita:
  - Noteikti! Viņi nekur nebrauktu!
  Foršā Alenka, saplosot japāņus ar čaumalām, ieteica:
  - Noķersim Mikado!
  Nataša agresīvi uzlēca:
  - Noķert Mikado? Nu interesanti!
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Vai tas nebūtu par daudz?
  Medvedevs arī pauda šaubas:
  - Vai tas nav par daudz? Galu galā viena lieta ir aizstāvēt savējos un cita ir iejaukties Japānā, kas, atzīsim, arī nekaro sākotnējās krievu zemēs!
  Kailā Aļenka šņāca, atkal sasitot japāņus ar gliemežvākiem:
  - Vai ir vērts izrādīt tādu žēlastību?
  Nataša, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, pamāja:
  - Tiešām, kāpēc mums tas ir vajadzīgs? Mēs varam iemūžināt arī Mikado!
  Margarita iesmējās:
  - Es esmu uz tevi kā karā! Un karā, kā uz jums!
  Medvedevs stingri atbildēja:
  - Tev jāzina, kad apstāties! Mēs neesam nejauši cilvēki! Mēs esam tie, kas nopietni un apzināti maina vēsturi! Tāpēc jums ir jāparāda sajūta, ieskaitot pasākumus!
  Aļenka ar kailām kājām šāva un dziedāja:
  - Eh, mēri, mēri! Cik daudz ir holēras!
  Supertanka aktīvi strādāja. Vairāk nekā simts divdesmit pieci tūkstoši japāņu jau ir iznīcināti. Puse palikusi.
  Nataša smaidot dziedāja:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Lejā uz zemi un tad
  Mēs veidosim jaunu foršu pasauli,
  Lai nepatikšanas un problēmas tajā nepastāvētu!
  Baskājainā Aļenka, izšaudama ļoti nāvējošu uguni, šņāca:
  - Par labu un taisnīgu karali!
  Margarita ieteica:
  - Vai varbūt paķersim pāris trofeju mucas sakē?
  Aļenka ar kailām kājām indīgi pasmaidīja:
  - Ko jūs vēlaties dzert?
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu:
  - Sportisti nedzer!
  Kailā Aļenka, uzspridzinājusi kārtējo bateriju, ķiķināja:
  - No maziem trauciņiem!
  Nataša ieteica:
  - Iedzersim palmu alu. Tas ir veselīgāk!
  Un viņa nošāva vairāk japāņu.
  Medvedevs atbildēja:
  - Vispirms bizness, vēlāk jautri!
  Vai prezidenta pienākumu izpildītājam tas nebūtu jāzina? Vai viņš vienmēr nebija aizņemts un aizņemts?
  Jā, viens no pirmajiem prezidenta pienākumu izpildītāja Medvedeva rīkojumiem bija trīskārt palielināt Valsts domes deputātu algas. Un kā ar deputātiem? Viņi pārcēla prezidenta vēlēšanas. Tādējādi Medvedevs diezgan ilgu laiku ieņēma prezidenta pienākumu izpildītāju Krievijā.
  Un šī pat kļuva par unikālu situāciju. Kad valsts vadītājs tik ilgi pilda savus pienākumus. Bet pārmaiņas nenāk. Precīzāk, Medvedeva laikā viss mainījās uz slikto pusi. It kā laime, kas tik ļoti mīlēja Putinu, nolēma atriebties viņa pēctecim. Kas viņam kaiš!
  Modernizētais T-95 tanks turpināja iznīcināt samurajus ģeometriskā progresijā. Šī iekārta parādīja savu efektivitāti. Un kvazimatērijas vairošanās dusmu negatīvais spēks.
  Puskailā Alenka, šaujot uz japāņiem, loģiski atzīmēja:
  - Tomēr tas nav gluži pareizi. Izrādās, ka bez superieročiem mēs neko nevaram!
  Kailā Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Daži augstāki spēki neļāva Krievijai uzvarēt karā ar Japānu. Bet bija plānota laba lieta, Ķīnas evaņģelizācija. Un tas nesanāca pārāk skaisti!
  Margarita uzdeva acīmredzamu jautājumu:
  - Kā tad ar Dievu? Kāpēc viņš nepalīdzēja pareizticībai?
  Gandrīz kaila Alenka, sūtot čaulu pēc čaumalas, atzīmēja:
  - Tieši tā! Patiesībā ļaujiet japāņiem uzvarēt pareizticīgo valsti. Tā tiešām ir tāda krievu ticības nodevība!
  Nataša, lejot uguni uz japāni, dusmīgi atzīmēja:
  - Imperiālajai reliģijai nevajadzētu būt pacifistiskai. Vai ir iespējams kļūt par lielu valsti, ja dzīvo saskaņā ar bausli: ja tev sit pa labo vaigu, pagriez kreiso!
  Vēsā Alenka tam viegli piekrita, satriecot japāņus:
  - Noteikti! Mums nav vajadzīgs pacifisms! Mīli savu ienaidnieku! Vai tas ir bauslis?
  Margarita ar entuziasmu dziedāja:
  Ikviens, kurš ir cilvēks, piedzimst par karotāju,
  Tā arī notika - gorilla paņēma akmeni.
  Kad dzīvais ir lemts cīņai,
  Un sirdī karsti deg uguns!
  
  Zēns sapņos redz ložmetēju,
  Viņš dod priekšroku tankam, nevis limuzīnam.
  Kurš vēlas pārvērst santīmu par niķeli -
  Kopš dzimšanas viņš saprot, ka vara valda!
  Nataša iesaucās, izlejot uguni uz japāņiem ar burbuļojoša vulkāna niknumu:
  - Jā, automātiski! Un spēks ir galvenais! Mums jāuzvar!
  Kailā Alenka neprātā un niknumā šņāca, izsitot japāni:
  - Es esmu tas, kas dzimis, lai uzvarētu! Un ne mazāk. Mūsu uzvara būs mūsu!
  Nataša piekrita, nospiežot savu muskuļoto kāju kailajiem pirkstiem uz kursorsviras pogām:
  - Tā būs vislabāk! Mēs esam valdījuši un valdīsim vienmēr! Es domāju, Krievija!
  Baskājainā Alenka , izsitot japāni, čīkstēja:
  - Es nemelošu, es gribu valdīt! Bet ne tikai sarūsējusi mašīna, bet vesela impērija!
  Un meitene jau ir izslaukusi pēdējo Uzlecošās saules zemes bateriju. Viņa ir tik skaista, ka viņai vajadzētu kļūt par pasaules čempioni. Un nekad nepadodies vājumam un kautrībai.
  Nataša, šauj, nomurmināja:
  - Es kļūšu par karalieni! Vai, vēl labāk, ķeizariene!
  Aļenka ar kailām kājām turpināja:
  - Kas tā par karu, kas par karu, viņa ir slikta sieviete un kuce! Bet tas ražo izskatīgus puišus, tas saka - nogalini gļēvuli tevī!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, nogalini gļēvuli sevī! Es domāju, ka, ja Nikolajs II atteicās no troņa, tas nebūt nebija gļēvulības dēļ!
  Puskailais Alenka apņēmīgi noteica:
  - Tagad viņš neatteiksies! Mēs stiprināsim karalisko troni, lai tas stāvētu gadsimtiem ilgi!
  Nataša iesaucās:
  - Esiet izcils cars Nikolajs II! Mēs jūs atbalstām! Nebūs revolūcijas - būs Lielā Krievija!
  Visbeidzot, karotāji pabeidza Uzlecošās saules zemes armijas iznīcināšanu. Vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši karavīru un virsnieku tika nogalināti. Tādējādi gandrīz visi Japānas sauszemes spēki tika iznīcināti. Tāpat kā flote beidza pastāvēt.
  Kailā Aļenka ar smīnu atzīmēja:
  - Vai tas bija tā vērts? Tātad, es gribēju teikt, izbīsties? Pārāk ilgi nepretojoties, armijai izdevās sakaut Krieviju!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Krievija zaudēja tikai piektās kolonnas dēļ. Citādi mēs tik un tā būtu uzvarējuši!
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Ko mēs darīsim? Atgriezīsimies vai turpināsim?
  Medvedevs, kurš zaudēja spēku, ieslēdza datoru un teica:
  - Tagad mums dos prognozi par cariskās Krievijas tālāko attīstību. Ja viss būs labi, mēs atgriezīsimies.
  Atskanēja patīkama sievietes balss;
  Pēc pilnīgas Japānas sauszemes spēku un flotes iznīcināšanas Mikado piedāvāja mieru. ASV un Lielbritānija vienojās darboties kā starpnieki.
  Apstākļi bija Krievijai labvēlīgi. Valsts saņēma Kuriļu grēdu un Taivānu.
  Kā arī kontrole pār Mandžūriju, Koreju, Mongoliju. Turklāt Japāna izmaksāja arī atlīdzību divsimt piecdesmit miljonu zelta Krievijas rubļu apmērā.
  Cara Nikolaja II autoritāte pieauga, un revolucionārais noskaņojums samazinājās. Valsts sāka strauju ekonomikas atveseļošanos. Želtorossija piecēlās. Daļa Ķīnas brīvprātīgi kļuva par Krievijas daļu, kā arī Koreja un Mongolija. Cara impērija kļuva lielāka un tās iedzīvotāju skaits pieauga. Ekonomiskā izaugsme sākās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Valsts domes nebija, un cara valdība varēja labāk sagatavoties Pirmajam pasaules karam. Krievijā parādījās pasaulē pirmie masveida ražošanā esošie vieglie tanki "Luna"-2 un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un "Svjatogor". Pirmais pasaules karš tik un tā sākās, bet veiksmīgāks bija Krievijai.
  Tā kā karalim bija lielāks iedzīvotāju skaits, ekonomika un armija. Un iekšējā pozīcija ir spēcīgāka. Nav Valsts domes - sacelšanās un militārā apvērsuma perēkļa.
  Ar mainīgām sekmēm, bet kopumā pēc Krievijas iniciatīvas un uzvarot lielākajā daļā kauju, karš beidzās 1915. gada 7. novembrī ar Vācijas kapitulāciju. Austrija-Ungārija sabruka un tika sadalīta. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Krakova un apkārtējās zemes iekļuva Polijas karalistē, tāpat kā Poznaņa, Danciga un daļa Austrumprūsijas. Un Klaipēda pievienojās Baltijas provincei. Radās Čehoslovākija - karaliste Krievijas sastāvā.
  Rumānija anektēja Transilvāniju. Ungārija kļuva par neatkarīgu karalisti, taču to aizbildināja Krievija un cars Nikolajs kā līdzvaldnieks. Austrija ir kļuvusi par ļoti mazu valsti. Dienvidslāvija radās arī Krievijas aizbildnībā un līdzvaldnieka Nikolaja II vadībā.
  Turkiye ir pazudusi no pasaules politiskās kartes. Irāka un Palestīna kļuva par daļu no Lielbritānijas, Sīrija kļuva par daļu no Francijas, Mazāzija un Stambula kļuva par Krievijas provincēm. Tādējādi Krievija atkal palielināja savu teritoriju. Bet ar to viss nebeidzās. Tad Saūda Arābijas pussala tika iekarota kopā ar frančiem un britiem. Un tad Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu un Afganistānu. Ziemeļi un centrs kļuva par Krievijas provincēm, bet dienvidi par Lielbritānijas koloniju.
  Šķita, ka pasaule ir kļuvusi stabila. Karš turpinājās tikai Ķīnā. Taču 1929. gadā sākās nopietna ekonomiskā krīze, kas noveda pie Lielās depresijas.
  Krievijā atkal pieauga revolucionāras noskaņas. Izcēlās streiki un protesti. Taču krīze izrādījās ne pārāk smaga. Turklāt 1931. gadā atkal sākās karš ar Japānu.
  Samurajs gribēja atriebties. Taču šoreiz Krievijas armija bija stiprāka visos aspektos. Un admirālis Kolčaks ir izcils jūras spēku komandieris.
  Japāna tika ne tikai sakauta, bet arī sagūstīta. Cars Nikolajs II oficiāli tika kronēts par Japānas imperatoru Mikado 1932. gada februārī. Tādējādi Krievija paplašinājās vēl vairāk. Un tā anektēja gandrīz visu Ķīnu.
  Gan iedzīvotāju, gan teritorijas ziņā Krievijai nebija līdzvērtīgu. Turklāt Britu impērija vājinājās. Hitlers nāca pie varas Vācijā 1933. gadā, bet ko viņš varēja darīt pret Krieviju? Aizmirsti. Cars Nikolajs II nomira 1937. gadā, izbaudījis ļoti veiksmīgu valdīšanu, otro ilgāko pēc Ivana Bargā. Un ar rekordlieliem iekarojumiem platības un iedzīvotāju skaita ziņā.
  Tomēr ne viss karalim izdevās viņa personīgajā dzīvē. Mantinieks Aleksejs nomira jauns. Nevienlīdzīgas laulības dēļ jaunākajam brālim Mihailam tika atņemtas tiesības uz Krievijas troni.
  Vainagu mantoja Kirils Romanovs, kurš nomira 1938. gadā, nenodzīvojot pat gadu. Un viņa dēls Vladimirs Trešais kļuva par jauno karali. Viņš tika kronēts, un monarhs valdīja laimīgi līdz 1992. gadam. Un Krievija vispirms atņēma kolonijas no Francijas un Lielbritānijas, kā arī Vāciju. Tad viņa iekaroja Vāciju. Un tad visa pasaule. Īsāk sakot, jaunais cars Džordžs Pirmais kļuva par pasaules imperatoru 1992. gadā.
  Medvedevs pabeidza pārskatu un teica:
  - Acīmredzot šim Visumam pietiek! Mēs atgriežamies!
  Un visi četri kliedza:
  - Slava caram Nikolajam II!
  . VIDĒJA EPILOGS
  Medvedevs pamodās no zvana... Viņš tika informēts, ka Zelenska inaugurācija Krievijas un Ukrainas prezidenta amatā jau notiek. Un viņi saka, ka Dmitrijam Anatoljevičam ir pienācis laiks pamest biroju.
  Medvedevs negribīgi pakļāvās. Pirms aizbraukšanas noskuvos un nomazgājos.
  Tad viņš atstāja biroju. Viņš tika nogādāts speciālā automašīnā. Pa ceļam viņi teica, ka Medvedevam vislabāk būtu aizlidot uz Kanāriju salām, lai tur atpūstos.
  Un Zelenskis sarīkoja vēl vienu savu inaugurācijas šovu. Kā parasti, krāsaini ar salūtu un lēcieniem. Inaugurācijas dienā Vitālijs Kļičko Kijevas stadionā cīnījās ar Maiklu Taisonu. Slavenais amerikāņu bokseris piekrita cīņai lielu naudas problēmu dēļ. Kļičko dominēja visos divpadsmit raundos, taču diplomātiski neizsita Taisonu.
  Formāli tika izspēlēta viena no mazākajām pasaules čempiona versijām.
  Pēc tam Vitālijs Kļičko tika apbalvots ar dimanta jostu.
  Vladimirs Zelenskis saņēma apsveikumus no visām pasaules valstīm, tostarp no Ķīnas. Turklāt Debesu impērijā tautas nemieri pastiprinājās. Cilvēks nedzīvo tikai no maizes. Cilvēki gribēja demokrātiju un brīvību. Ķīnas komunistiskās partijas despotisms bija apnicis, visi gribēja brīvību.
  Zelenskis ir kļuvis tieši par šādu simbolu. Demokrātiskā spēka simbols pēc Putina vadīto slepeno dienestu diktatūras krišanas.
  Zelenskis daudz runāja par pārmaiņām, ekonomiku un jauniem sasniegumiem. Krievijā jau ir bijis konkurss uz premjerministra amatu. Pretendentu bija vairāki tūkstoši. Atlases process bija ļoti spraigs. Un tas izskatījās lieliski.
  Līdz šim viss gāja diezgan gludi. Zelenskis savā inaugurācijā pat veica salto. Saņēma aplausus. Tad viņš demonstrēja savas svešvalodu zināšanas. Viņš rīkojās ļoti aktīvi un veikli.
  Beidzot Zelenskis to paņēma un teica vēl pāris runas.
  Tālāk pēc inaugurācijas sekoja personāla lēmumi. Daudz pārmaiņu un jaunas sejas valdībā.
  Bija īsta "dzelzs komisāru" izlase. Krievijā notika personāla revolūcija.
  Zelenskis jau pirmajās dienās izdeva daudzus dekrētus. Atļauta alkohola tirdzniecība naktīs un ceļošanas vietās. Ieviesa jaunus nodokļus bagātajiem. Viņš atcēla imunitāti no deputātiem un tiesnešiem. Palielināta ražošanas izlaide. Ieviesa tarifus tirdzniecībai ar Ķīnu.
  Baltkrievijā notika referendums par apvienošanos ar Krieviju. Un tas arī nonāca Zelenska kontā. Baltkrievu vairākums atbalstīja apvienošanos ar Krieviju.
  Zelenskis sūdzējās, ka Medvedevs pārāk daudz pacēlis ielāpus, taču solīja, ka inflācija norims. Un ka nekas slikts nenotiks.
  Patiešām, cenu pieaugums drīz apstājās. Un Krievijas ekonomika sāka augt. Un Kaukāzā kaujinieku darbības kaut kā apklusa. Kļuva daudz mierīgāk.
  Zelenskis beidzot piedāvāja kandidatūru Krievijas premjerministra amatam. Viņa kļuva par trīsdesmit divus gadus veco zinātņu doktoru Alekseju Boļšakovu. Viņš konkursā uzvarēja ļoti pārliecinoši. Un viņš kļuva par premjerministru, jaunāko Krievijas vēsturē.
  Medvedevs atvaļinājumā lidoja uz Kanāriju salām un saņēma bijušā prezidenta pensiju, vienkārši izklaidējoties. Līdz šim viņam nekādu problēmu nav bijis. Bet Šoigu tika arestēts un apsūdzēts apvērsuma mēģinājumā. Ko viņš gribēja?
  Bija arī daudz citu risinājumu... Amerikā uzvarēja četrdesmit vienu gadu veca demokrātu sieviete. Līdz ar to mainījās valdība. Un pie varas nāca sieviete un jaunākā kandidāte ASV vēsturē. Trampa ēra ir beigusies. Taču draudzība ar Krieviju ir tikai sākusi uzplaukt. Protams, pret diktatorisko Ķīnu ASV un jaunā Krievijas impērija tagad bija draugi.
  Zelenskis pat sarīkoja referendumu un ieviesa citu nosaukumu: tā vietā Krievija - Kijevas Rus. Kas arī runāja daudz. Baltkrievija pievienojās federācijai. Un sākās impērijas atdzimšana... Uz demokrātiskiem pamatiem.
  Jaunā ASV prezidente pārņēma Trampa naidīgumu pret Ķīnu un veltīja sevi koalīcijas veidošanai. Kijevas Krievija veiksmīgi attīstījās Zelenska vadībā. Krievija nedaudz atturēja Ķīnu. Pēc tam viņa iestājās NATO. Drīz Kazahstānā pie varas nāca prokrieviska valdība un tika izveidota savienības valsts. Krievi izspieda Centrālāziju no Ķīnas. Konfrontācija turpināja pieaugt.
  Zelenskis veica kampaņu pret Staļinu un Putinu. Viņš atņēma Staļinam un Putinam visus apbalvojumus, ko viņiem piešķīra Medvedevs.
  Bet viss izvērtās mierīgi. Lai gan komunisti protestēja. Mēs gājām uz mītiņiem.
  Un tur Ļeņinu beidzot izveda no mauzoleja. Sava veida prieks daudziem. Un pareizticīgā baznīca kanonizēja Krievijas carus Aleksandru II un Ivanu Bargo. Pieaudzis arī Nikolaja II pieminekļu skaits.
  Carisms un rietumnieciskums kaut kā kļuva modē. Viņi kļuva tuvāk Eiropai, un ārzemnieki sāka saņemt daudzus amatus. Krievija ir kļuvusi par daļu no Rietumu pasaules, un pēc Trampa aiziešanas globalizācijas process pastiprinājās. Un Ķīna nokļuva izolācijā un saskārās ar iekšējiem satricinājumiem.
  Tajā pašā laikā Zelenskis palielināja dzimstību slāvu impērijā. Sen solītais lidojums uz Mēnesi beidzot notika. Un viss izdevās kaut kā brīnišķīgi.
  Sabiedroto attiecības tika nodibinātas starp Krieviju un ASV, vai precīzāk starp Kijevas Krieviju un Ameriku.
  Un konfrontācija ir pagātne. Pasaule ir kļuvusi arvien globālāka un drošāka. Lai gan bija kari. Kijevas Rusa kopā ar ASV veica operāciju Lībijā, kur pielika punktu islāmistiem. Tad mēs nodarbojāmies ar Tuvajiem Austrumiem, veidojot tur bāzes kopā ar Ameriku. Kijevas Rusa un ASV kopā sāka sasvērt pasauli un izstumt Ķīnu no Āfrikas. Un šeit mēs nevaram iztikt bez kariem. Un arī zemes operācijas.
  Gan Kijevas Krievzeme, gan ASV veica uzlidojumus kopīgi.
  Pamazām ķīnieši tika padzīti no visas pasaules. Un debesu impērija iekrita dziļā ekonomiskā un politiskā krīzē.
  Un Kijevas Krievija uzplauka arvien vairāk.
  Tādus ekonomiskās izaugsmes tempus Krievija nekad nav zinājusi. Un tā Ķīna sabruka - Kijevas Krievija pacēlās. Un tas strauji auga.
  Dzelzceļš uz Čukotku tika uzbūvēts rekordīsā laikā. Kas pats par sevi ir ļoti forši.
  Un viņi raka tuneli zem Aļaskas. Amerikāņi arī sāka būvēt dzelzceļu savienojumam ar Krieviju. Tika būvēts arī dzelzceļš uz Deli... Tajā pašā laikā no Sibīrijas raka kanālus Vidusāzijas apūdeņošanai.
  Kopīgu operāciju pret Irānu veica ASV un Kijevas Rus. Un tika uzstādīts saprātīgs laicīgs režīms. Pēc tam viņi sāka rakt kanālu no Kaspijas jūras līdz Persijas līcim.
  NATO paplašinājās, iekļaujot arābu valstis. Saūda Arābijā izveidojās parlaments. Sievietes sāka novilkt burkas. Sākās sekulāras valsts celtniecība.
  Krievijas medijos visi lamāja Putinu par ekstrēmismu un apmētāja ar dubļiem par to, ka tas gandrīz padarīja Krieviju par Ķīnas koloniju, bet, paldies Dievam, viņš laikus nomira. Viņi teica arī skarbākus vārdus. Bet pret Medvedevu tika ierosināta krimināllieta. Un ne tikai viens.
  Staļins tika izvests no Kremļa sienas. Ļeņins daudz agrāk no mauzoleja.
  Daudz kas ir mainījies valsts simbolos. Ir parādījušies vairāki jauni karogu veidi. Krievijas karogam tika pievienota dzeltena krāsa, un zilā krāsa tika aizstāta ar gaiši zilu.
  Šis arī bija interesants. Ģerbonis ir mainījies... Bija arī naudas reforma. Viņi mainīja naudu pēc attiecības: viens pret tūkstoti. Parādījās Kijevas Rusas rubļa zelta standarts. Tajā pašā laikā radās jauna un veca nauda - santīms - puskapeika, un puse - ceturtdaļa santīma.
  Viss sakārtots...
  Sāka atdzīvoties arī tituli... Parādījās prinči, baroni, grāfi, marķīzes un pat hercogi. Jo īpaši Zelenskis kļuva par hercogu. Moldova arī kļuva par Kijevas Krievzemes daļu. Par karaļa ievēlēšanu jau tika runāts.
  Bet Zelenskis teica, ka Kijevas Rusas prezidentu ievēlēs tikai tauta. Un ne vairāk kā divus termiņus.
  Turklāt Zelenskis samazināja Krievijas prezidenta pilnvaru termiņu no sešiem gadiem uz pieciem. Tiesa, Zelenskis savu pirmo termiņu nostrādāja sešus gadus.
  Līdz tam laikam viņš bija pabeidzis Vidusāzijas pievienošanu Krievijai. Un atjaunoja PSRS robežas. Neokupētas palika tikai Baltijas valstis.
  Taču amerikāņi vēl nevēlējās no tā atteikties. Un tā viņi atdeva Vidusāziju un Kaukāzu.
  Kaukāzā starp Armēniju un Azerbaidžānu izcēlās jauns karš. Un viņa gāja ļoti nežēlīgi. Tātad Krievija varēja okupēt šīs republikas un sarīkot referendumus par to aneksiju.
  Tādējādi Zelenskis atguva Kaukāzu, paplašinot Kijevas Rusu. Atzīsim, viņš ir iekarotājs. Turklāt viņš ir arī demokrāts... Viņa impērija paplašinājās tālāk...
  Tātad Afganistāna jau otrā valdības termiņa laikā un daļa Irānas kļuva par Krievijas daļām.
  Amerikas Savienotajās Valstīs sieviete prezidente uzvarēja otro termiņu. Līdz šim tā ir bijusi veiksmīga ekonomikā, un, pats galvenais, tai izdevās izsist Ķīnu. Cik liela uzvara. Un Kijevas Krievija tagad ir sabiedrotā Zelenska vadībā.
  Bet, protams, Krievijas vara aug pārāk ātri. Viņa jau ir anektējusi Irākas ziemeļus.
  Borzo uzvedas. Kijevas Krievija ir pirmā valsts pasaulē izaugsmes tempu ziņā! Un iedzīvotāju skaita ziņā tas ir pārspējis ASV. Un jau Amerikā ar satraukumu skatās - vai Krievija kļuvusi par stipru?
  Turklāt Kijevas Krievzemes impērija paplašinās. Tagad Baltijas valstis jau ir tās kontrolē. Jā, tā ir patiešām liela problēma amerikāņiem. Zelenskis jau ir savācis visas bijušās PSRS teritorijas.
  Un, tāpat kā Krievijas cars, viņš turpina savu ekspansiju uz dienvidiem. Tagad Irāna un Irāka ir pilnībā kļuvušas par Kijevas Rusas daļu. Un Zelenskis tika viegli ievēlēts uz otro termiņu pirmajā kārtā.
  Lai gan prezidenta kandidātu bija daudz, vēlēšanas bija demokrātiskas.
  Zelenskis sacīja, ka negrasās sekot Lukašenko piemēram un valdīt uz mūžu. Turklāt Lukašenko pazušanas apstākļi joprojām bija neskaidri. Varbūt gan Krievijai, gan Rietumiem viņš vienkārši vairs nebija vajadzīgs. Un viņš pazuda... Bet Zelenskis tikai pieņemas spēkā. Un patiešām, viņa valdīšana panākumu ziņā aptumšo viņa priekšgājējus, tostarp Pēteri Lielo.
  Faktiski ne visi ir spējīgi atjaunot PSRS teritoriju, kā arī Afganistānu, Irānu un Irāku.
  Bet Zelenskis ar to neapstājas. Tagad uzbrūk gan Polijai, gan Somijai - arī tās kādreiz bija cara impērijas sastāvā. Un patiešām šajās valstīs notiek referendumi, un viņi brīvprātīgi pievienojas Kijevas Krievijai.
  Ir arī panākumi zinātnes jomā. Ir noticis ilgi gaidītais lidojums uz Marsu. Tur nolaidās krievu kosmonauti. Viņi paņēma augsni un atstāja karogu, kas bija liels triumfs.
  Tajā pašā laikā Kijevas Rusa paņēma no Ķīnas oriģinālo Port Arthur. Un, izmantojot to, ka Ķīnā bija sācies pilsoņu karš, viņi paņēma savā aizsardzībā Mandžūriju.
  Tajā pašā laikā Kijevas Krievija anektēja daļu Turcijas. Tās zemes, kuras saskaņā ar Versaļas līgumu tika atdotas Krievijai. Kas arī bija ļoti spēcīgs gājiens. Zelenskis vēl vairāk paplašināja Kijevas Rusu kā impēriju. Un ekonomikas ziņā tas izcēlās uz augšu, pārspējot ASV.
  Nu, Ķīna ir iegrimusi pilsoņu kara murgā, un tā jau ir sākusi sadalīties.
  Kijevas Krievija kļuva par spēcīgu valsti. Un Zelenska popularitāte valstī pieauga tik daudz, ka cilvēki sāka lūgt Vladimiru ceļos, lai viņš neaiziet. Sapulcējās simtiem tūkstošu cilvēku.
  Zelenskis izņēmuma kārtā sarīkoja referendumu, kas ļāva viņam kandidēt uz vēl vienu trešo termiņu Kijevas Rusas vadītāja amatā.
  ASV mainījies līderis. Viņš jau ir kļuvis par republikāni. Un vairs ne tik jauns - vecāks par Zeļenski. Tātad attiecības starp Kijevas Krieviju un ASV atkal sāka pasliktināties. Krievija Zelenska vadībā jau ir kļuvusi sāpīgi stiprāka. Viņi atcerējās, ka kopā ar Ukrainas varu Zelenskim šis ir jau ceturtais termiņš.
  Viņi saka, ka Krievijas prezidenta pilnvaras netika samazinātas. Vienīgais, ko Zelenskis izdarīja, bija konstitūcijas grozījumu ieviešana, saskaņā ar kuru Valsts domei ir tiesības atlaist atsevišķu ministru ar divu trešdaļu balsu vai ar vienkāršu balsu vairākumu, divas reizes izsakot neuzticību.
  Un šis grozījums nav tik būtisks, jo prezidents saglabāja tiesības iecelt visus ministrus un noteikt valdības struktūru. Un Valsts domē Zelenska atbalstītājiem ir konstitucionālais vairākums.
  Nozīmīgāka bija Federācijas padomes tiešo vēlēšanu ieviešana, kā arī ieslodzīto vēlēšanu atļaušana.
  Bet kopumā ar to beidzās prezidenta pilnvaru ierobežojums. Tika saglabātas tiesības atcelt gubernatorus. Un likumdošanas sfērā tas ir pat paplašinājies.
  Amerikas Savienotajās Valstīs Zelenski sāka apsūdzēt autoritārismā un ka partija "Tautas kalps" kontrolē gandrīz visus amatus štatā. LDPR un Krievijas Federācijas Komunistiskā partija beidza pastāvēt. Radās partija - "Taisnīgā pasaule" no kreisās puses. LDPR vietā parādījās Krievijas patrioti. Taču partija Tautas kalps pilnībā dominēja.
  Dažas reformas skāra arī baznīcu. Pareizticība legalizēja tiesības uz četrām sievām, tuvojoties islāmam. Pieeja ikonām ir nedaudz mainījusies, un ir notikusi tuvināšanās ar protestantismu. Viņi sāka runāt vairāk: ka Dievs ir viens un ka vienkārši mirstīgie nav Dieva pielūgšanas cienīgi.
  Tajā pašā laikā Trīsvienība tika atcelta kā Bībeles simbols, kas nav saprotams vienkāršiem mirstīgajiem.
  Un viņi iepazīstināja: ka Dievs ir viens, Dievs Tēvs. Bet termins Dievs Dēls Bībelē nav minēts. Turklāt nav termina: Dievs ir Svētais Gars. Tātad, kāpēc ne vienkāršot reliģiju.
  Turklāt Dievs, kas karājas pie krusta, nevieš uzticību. Ja Viņš nevarēja sevi pasargāt, tad kā Viņš aizsargās cilvēkus? Īsāk sakot, mēs pārgājām uz monoteismu. Un pati Bībele bija sajaukta ar seno slāvu mītiem. Veles evaņģēlijs radās.
  Pastiprinājies arī ateisms - sak, beidziet aizrauties ar cilvēku pasakām. Mums ir viena planēta, un tai nav nepieciešams, lai cilvēki ticētu brīnumiem un it īpaši pasaules galam.
  Pasaules gala nebūs un tam nevajadzētu būt. Un cilvēcei vajadzētu kļūt par kosmosa impēriju un sasniegt galaktikas pašu malu. Kā ar galaktikām? Vairāk kā Visums. Un, sasniedzis Visuma malu, dodieties uz citu Visuma daļu. Galu galā visumu ir neskaitāms skaits. Un tāpēc jūs varat lidot no viena Visuma uz otru. Un laika gaitā iemācies radīt pats! Un praktiski visā kosmosā būs jauni, neizmērojami Visumi.
  Un planēta Zeme ir tikai cilvēces šūpulis. Un nākotnē pastāvēs sekstiljonu līdz sekstiljonu grādu Visumu impērija, kas nepārtraukti turpinās paplašināties un iekarot kosmosu.
  Un Kijevas Rusas galva un prezidents Vladimirs Zeļenskis kā spoža cerību saule uzlec pār planētu!
  Un viņa nākotne un Kijevas Rusas nākotne - lai tā ir gaiša!
  
  FORCE MAJEURE, KAD PSRS CĪNĀJA BEZ SABIEDROTĀM
  Un tā sākās neatvairāma ietekme, kas 1943. gada 1. janvārī apturēja sabiedroto spēkus. Rommela satriektais korpuss apstājās uz robežas ar Lībiju. Un visa nacistiskās Vācijas bombardēšana apstājās. Arī mēģinājumi lidot Londonas virzienā izrādījās neveiksmīgi. Vācu lidmašīnas nevis avarēja, bet tika padzītas atpakaļ. Notika iepriekš nepieredzēts brīnums, pasaules sadalīšana ar teomaģisko spēku.
  Tomēr sākumā tas vāciešiem daudz nepalīdzēja. Staļingradu vai, pareizāk sakot, tajā esošo Paulus grupu, iespējams, vairs nevarēja glābt. Un padomju karaspēks pārliecinoši virzījās uz priekšu. Ofensīva Voroņežā un citos virzienos bija veiksmīga. Gandrīz kā reāllaikā Sarkanā armija atbrīvoja Kursku, Belgorodu un Harkovu.
  Taču pēc Rommela pieredzējušo divīziju pārvešanas no Āfrikas un to spēku, kas reālajā vēsturē arī bez jebkāda labuma tika iemesti Alžīrijas un Tunisijas tuksnešos, Mainšteina slavenais pretuzbrukums manāmi nostiprinājās. Tā kā tajā piedalījās ievērojami vairāk vācu spēku, īpaši aviācija.
  Un trīsdesmit pavisam jaunie "tīģeri", kas bez rezultātiem bija iestrēguši Sahārā, izrādījās nepavisam lieki.
  Šeit radās pirmā būtiskā neatbilstība reālajai vēsturei. Meinšteins uzsāka pretuzbrukumu četras dienas agrāk un, kam bija daudz vairāk spēku, virzījās ātrāk. Harkovu atguva deviņas dienas agrāk, Belgorodu - divpadsmit, un kustībā, un pats galvenais, tika ieņemta Kurska, kas reālajā vēsturē nepadevās Fricim.
  Tika iesaistīts ievērojams skaits vācu spēku. Vācieši izmantoja pārvestās rezerves no Francijas, gandrīz visas kaujas gatavās tanku vienības un galveno aviāciju. Lai ko teiktu, Rietumu fronte novērsa gandrīz pusi Luftwaffe, tāpēc ienaidnieka gaisā tika pievienoti ievērojami spēki. Un viņš to teica vācu pretuzbrukuma laikā, kas atgādināja sirpjveida triecienu.
  Jā, un Mainšteins reālajā vēsturē pārspēja padomju ģenerāļus, taču šeit viņam ir par divdesmit divīzijām vairāk sauszemes spēku un, ņemot vērā resursu koncentrāciju, trīsreiz vairāk lidmašīnu. Un Focke-Wulf nepavisam nav slikts, ja to izmanto pareizi: ātrums ir liels, ieroči ir spēcīgi. Būtiski ir tas, ka F-190 ir efektīvāks ar skaitlisko pārākumu. Tā kā tā spēcīgie ieroči ļauj notriekt lidmašīnu vienā piegājienā, un tā var aizbēgt, pateicoties tā lielajam niršanas ātrumam.
  Padomju karaspēks cieta taktisku sakāvi un atstāja Kursku, daudzi karavīri un virsnieki tika ielenkti. Daļēji daži gāja bojā, citi, lai gan mazākums no viņiem tika sagūstīti, daudzi aizbēga, lai gan zaudēja aprīkojumu.
  Padomju karaspēks cieta milzīgus postījumus, un viņu ofensīva tika apturēta. Bet vācu tanki nevarēja balstīties uz saviem panākumiem pavasara atkušņa sākuma dēļ.
  Radās pagaidu spēku samērs.
  Tomēr karā varētu ienākt arī jauna vara: Japāna. Arī samurajiem bija atraisītas rokas. Amerika nav pieejama, bet tā arī neuzbrūk. Tā ir taisnība, ka Japānas spēcīgā sauszemes armija izdara spiedienu uz Ķīnu. Šeit Chiang Kai-shek saskārās ar ļoti sarežģītu situāciju. Vai nu mēģināt vienoties ar japāņiem, vai cīnīties, bet vairs nesaņemt atbalstu ar naudu un ieročiem no ASV, Lielbritānijas un citām valstīm.
  Protams, vācieši ilgojās pēc otrās frontes atvēršanas, lai novirzītu daļu ienaidnieka spēku no austrumiem. Neskatoties uz to, viņi cieta ievērojamus zaudējumus. Īpaši daudz enerģijas paņēma Staļingrada. Arī padomju karaspēks daudz zaudēja, un daļa no karaspēka nokļuva Harkovas un Kurskas katlā.
  Nacisti palielināja ieroču ražošanu. Pateicoties bombardēšanas trūkumam, Krauts spēja par nozīmīgāku skaitli palielināt tanku ražošanu, kā arī aviāciju. Bombardēšana traucēja nacistiem vairāk, nekā parasti tiek uzskatīts. Turklāt reālajā vēsturē Vācija palielināja iekārtu ražošanu lielā mērā pateicoties ekonomikas pārstrukturēšanai uz kara pamata un arvien aktīvākai vergu darba izmantošanai, nevis tāpēc, ka tās tika vāji bombardētas.
  Pagaidām vācieši nogaidīja un būvēja jaunus tankus, apmācīja ekipāžas, paļaujoties uz modernajām tehnoloģijām. Tajā pašā laikā atklāts palika jautājums: kur sākt ofensīvu? Kurskas dzega vairs nepastāvēja. Un tas ir dabisks pavediens. Un tāpēc gan paši vācieši, gan Hitlers vilcinājās. Bija doma sagrābt Ļeņingradu. Lai gan šajā gadījumā būtu nepieciešams izlauzties cauri spēcīgiem nocietinājumiem.
  Vācu ģenerāļi vairs negribēja doties uz Staļingradu. Bet, godīgi sakot, izvēle nav plaša. Vai ir iespējams uzbrukt pašai Maskavai? Fašistu līderu starpā radās nopietnas nesaskaņas. Mainšteins, Guderians un Rommels pat izteicās tādā ziņā, ka labāk nemaz neuzbrukt, bet ļaut krieviem iebāzt degunu un ievilināt slazdā.
  Alternatīvs plāns paredzēja ofensīvas uzsākšanu no Tamanas pussalas un Rostovas pie Donas; Fritz spēja aizstāvēt šo labi nocietināto pilsētu, pārceļot papildspēkus no Balkānu grupas, aizstājot to okupācijas karaspēku ar bulgāru un itāļu karaspēku.
  Fīrers, kuram patika operācijas, kurās karaspēks izlaužas saplūstošos virzienos, arvien vairāk sliecās uz šo plānu, taču lēni to īstenoja. Jo īpaši Panther tvertne izrādījās kaprīza un bieži sabojājās, tāpēc tai bija nepieciešamas izmaiņas. Ļaujiet apkalpei papildus apmācīt. Un fīrers vēlējās apzīmogot vairāk "tīģeru".
  Staļinam tas galu galā apnika. Baidoties, ka otru fronti atklās Japāna, kas bija guvusi lielus panākumus Ķīnas dienvidos, kuras sauszemes armija jau bija pārsniegusi septiņus miljonus karavīru un datus par pieaugošo Trešā reiha militāro potenciālu, viņš pats pavēlēja sākt ofensīvu Kurskas un Donbasa virzieni. Hitlera vilcināšanās un fīrera vēlme veidot divīzijas ar simtiem tīģeru un panteru noveda pie priekšrocībām.
  Tomēr padomju karaspēkam, uzsākot ofensīvu 1943. gada 7. jūlijā, pašiem nebija izšķiroša spēka pārsvara. 5,56 miljoni vācu karaspēka, aptuveni viens miljons divi simti piecdesmit tūkstoši satelītu karavīru, darbojās pret 6,6 miljoniem padomju karavīru un virsnieku. Musolīni pēc uzbrukuma draudu izzušanas no rietumiem un dienvidiem ievērojami palielināja itāļu karaspēka skaitu austrumos. Pieauga arī spāņu vienību skaits. Salazars arī nosūtīja "brīvprātīgo" nodaļu. Cīnījās arī franču leģioni, rumāņi, aktīvāk ungāri, albāņi un ārvalstu divīzijas SS sastāvā no visas Eiropas.
  Tādējādi padomju armijai nebija skaita pārākuma, bet koalīcijas neviendabīgums mazināja ienaidnieka spēku kvalitāti. Sarkanajai armijai ir zināms skaitliskais pārsvars tanku un artilērijas jomā. Bet pagaidām, iespējams, "Tīģeriem" un "Panterām" nav līdzvērtīgu pretinieka ugunsspēka un bruņu ziņā. Un T-4 ieguva pārākumu lielgabalu šaujamieročos pār T-34-76. Bet PSRS ir raķešu artilērija, un vācieši, neskatoties uz īpaši gāzes palaišanas iekārtu attīstību, to ir attīstījuši diezgan slikti.
  Aviācijā ir aptuvena skaitliskā paritāte. Vācu iznīcinātāji ME-109 "G", Focke-Wulf tomēr ir spēcīgāki par padomju lidmašīnām bruņojumā un ātrumā, bet nedaudz vājāki manevrēšanas spēju ziņā. Bet Vācijai diemžēl ir pieredzējušāki un produktīvāki dūži. Yu-188 bumbvedējs, iespējams, ir labāks lidojuma raksturlielumos nekā PE-2 un TU-3. Un Yu-288 sāka nodot ekspluatācijā. Tiesa, tas ir tikai tikko sākts ieviest, tāpat kā ME-309.
  Bet jebkurā gadījumā Sarkanā armija, kam nebija spēka priekšrocību, uzsāka ofensīvu pret ienaidnieka iepriekš sagatavoto aizsardzību. Un viņa saskārās ar spītīgu pretestību. Bet padomju karaspēks bija pārliecinošs savā ofensīvā, neskatoties uz zaudējumiem, viņi virzījās uz priekšu. Lai gan vidējais progresa temps izrādījās zems, viens līdz divi kilometri dienā. Ienaidnieks atcirta un atkal paguva iedziļināties. Ne mazāk varonīgas virzības temps turpinājās. Līdz augusta vidum uz lielu zaudējumu rēķina padomju karaspēks virzījās līdz simts kilometriem, tuvojās Kurskai un uzsāka spītīgas cīņas par pašu pilsētu, tuvojoties arī Belgorodai.
  1943. gada 19. augustā Japāna, pārvarot vilcināšanos, atklāja fronti Tālajos Austrumos. Līdz tam laikam, piedzīvojot vairākas sakāves, Čian Kaišeka režīms piekrita samurajiem labvēlīgam mieram. Japāņi ieguva kontroli pār svarīgiem sakariem un tika atbrīvoti no nepieciešamības uzsākt sarežģītu partizānu karu ar slikti organizētu, bet ļoti lielu ķīniešu karaspēku. Bet Čian Kai-šekam tika apsolīts atbalsts karā ar Mao Dzeduna Sarkano armiju. Japānai jau ir visi līdzekļi, lai karotu ar PSRS. Un viņi nolēma negaidīt lietaino rudeni un skarbo Sibīrijas ziemu. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers jau 1941. gadā pieteica karu ASV, bet samuraji viņu neatbalstīja. Otrās frontes atklāšana 1942. gadā varēja paglābt nacistus no graujošas sakāves Staļingradā.
  Japānas lēmums bija diezgan gaidīts. Tomēr uzbrukumā Vladivostokai samuraji panāca taktisku pārsteigumu un nodarīja nopietnus postījumus padomju Klusā okeāna flotei.
  Augusta beigās vācieši mēģināja veikt pretuzbrukumu, izmantojot jaunāko tanku masu. Bet viņu dienvidu pretuzbrukums spēja sasniegt tikai relatīvus panākumus. Padomju pavēlniecība jau bija paredzējusi šādu iespēju un atvilka savu karaspēku sākotnējās rindās. Katlā iekrita tikai apvienotā ieroču 31. armija un pārsvarā tika iznīcināta.
  Tomēr padomju karaspēks savu mērķi nesasniedza un cieta ļoti ievērojamus zaudējumus, nespējot atgūt teritoriju. Jo īpaši tika zaudēti vairāk nekā sešarpus tūkstoši tanku, salīdzinot ar aptuveni astoņiem simtiem vācu tanku. Tanku parkā skaitliskais pārsvars pārgāja nacistiem. Septembrī vācieši spēja panākt PSRS ar simtiem lidmašīnu ražošanu dienā, bet novembrī aptuveni ar automašīnām, palielinot Panthers ražošanu līdz 650-700 tankiem mēnesī. Šeit liela loma bija resursu izmantošanai no okupētajām valstīm, galvenokārt Francijas, kā arī Beļģijas un Holandes, kur tika ieviesta darba iesaukšana.
  Vācieši ar nelielu kavēšanos septembrī uzsāka ilgi plānotu ofensīvu no Rostovas pie Donas un Tamanas pussalas. Un viņi saskārās ar spītīgo padomju aizsardzību. Un Japāna uzsāka ofensīvu pret Mongoliju, ieņemot Ulanbatoru un Primoriju. Taču tur ir panākts neliels progress.
  Tas novirzīja ievērojamas rezerves un pēc pusotra mēneša sīvām cīņām vācu grupas apvienojās. Bet arī Fritz zaudējumi izrādījās ļoti nozīmīgi, un tie bija spiesti apstāties. Bet šie taktiskie panākumi izraisīja Turcijas iestāšanos karā un trešās frontes atvēršanu Aizkaukāzā.
  Tagad nācās atspēlēties arī šajā virzienā.
  Līdz ziemai frontes līnija Tālajos Austrumos tiks stabilizēta. Japāņi virzījās Primorijas reģionā no piecdesmit līdz simt divdesmit kilometriem, kopā ar Ulanbatoru ieņēma vairāk nekā pusi Mongolijas, taču viņu ofensīva apstājās. Turki tuvojās Erevānai un uzbruka Batumi, viņiem izdevās ieņemt divas trešdaļas no pēdējās pilsētas. Paši vācieši rudenī īpaši netiks uz priekšu. Un viņi vēl nav pārtvēruši iniciatīvu.
  Karš kļuva arvien pozicionālāks un ieilgst. Līdz spēku izsīkumam un tehnoloģiskajam pārākumam. 1943. gada laikā PSRS lidmašīnu ražošanu palielināja pusotru reizi no 25 tūkstošiem līdz 37 tūkstošiem. Nacistiskā Vācija no vairāk nekā 15 tūkstošiem līdz 32 tūkstošiem, vairāk nekā divas reizes. Gada pēdējos mēnešos vācieši salīdzināja savus padomju ražošanas rezultātus lidmašīnās. Un arī tankos un pašpiedziņas ieročos - ar kvalitatīvu pārākumu. Bet arī PSRS ir jācīnās pret Japānu. Turklāt Itālijā un citās Trešā Reiha satelītvalstīs tiek ražotas vairākas lidmašīnas un tanki. Pat ja ne pārāk daudz. Turklāt vācieši, izmantojot kara neesamību, sāka iegūt un piegādāt naftu no Lībijas savām vajadzībām.
  Tātad pakāpeniski enerģijas trūkums Trešajā Reihā vājinājās. Turklāt Āfrikas franču īpašumi solījās būt labs izejvielu avots.
  Lai nacisti varētu sevi labi apgādāt. Atbildot uz to, sarkanie dizaineri sagatavoja Staļinam jauna veida tankus ar 85 mm un 122 mm lielgabaliem. Vācieši nedaudz palēnināja darbu pie Panther 2. Nav viegli iegūt tanku ar jaudīgiem ieročiem, spēcīgām bruņām un salīdzinoši mobilitāti. Un "Karaliskais tīģeris" izrādījās pārāk smags ar 68 tonnām. Salīdzinoši veiksmīga solījās būt tikai Panther modernizācija. Un T-4 tanks, acīmredzot, ir izsmēlis savas iespējas. Pamazām, sākot ar 1944. gadu, šīs mašīnas ražošana sāka samazināties. Aprīlī pilnībā apstāties.
  Padomju pavēlniecība ziemā uzsāka vairākas ofensīvas operācijas. Un Tamanas pussala, un centrā, un Ļeņingradas virzienā, un netālu no Kurskas. Taču vērā ņemami panākumi nekur netika gūti . Ienaidniekam jau bija skaitlisks pārsvars darbaspēkā gan tankos, gan lidmašīnās. Tikai bailes no laikapstākļiem piespieda Frici pieturēties pie aizsardzības taktikas.
  Negatīvu lomu spēlēja arī pieaugušais dezertieru un nodevēju skaits, kā arī tas, ka vācieši attīstīja augstkalnu aviāciju, kas bija efektīvāka izlūkošanā no gaisa.
  Turklāt padomju pavēlniecība spēku koncentrācijas procesam piegāja nedaudz nepareizi. Jo īpaši pati taktika sākt nākamo operāciju citā apgabalā pat pirms iepriekšējās pabeigšanas bija jēga, ņemot vērā skaitlisko pārsvaru. Kā pirmajā pasaules karā, vāciešus velkot. Bet, ja ienaidnieks pārsniedz jūs, tas apgrūtināja spēku pārākuma panākšanu noteiktā apgabalā.
  Ja Staļinam atsevišķā frontes posmā būtu izdevies izveidot pārsvaru aptuveni trīs pret viens, tad, iespējams, būtu izdevies sasniegt taktiskos panākumus.
  Un tā vienā sektorā notiek ofensīva, citā gatavojas, bet reāli vāciešiem un viņu sabiedrotajiem ir vieglāk atvairīt. Turklāt Fritz jau bija liela augstuma, ātrgaitas izlūkošanas lidmašīnas ar lielisku optiku, kas ļāva izsekot karaspēka kustībai. Un ziemā maskēties ir grūtāk, un nakts nav panaceja, tāpēc vācu izlūkdienesta darbinieki iegādājās labas nakts redzamības ierīces.
  "Karaliskais tīģeris" kā plānotais izrāvienu tanks tika aizkavēts sērijveida ražošanā un nebija pilnībā veiksmīgs. "Panther" -2, kuru Hitlers lika pastiprināt ar bruņām, lai padarītu IS-2 necaurlaidīgu un uzstādītu 900 zirgspēku dzinēju, svēra 51 tonnu, pat ņemot vērā sakausējuma korpusa uzstādīšanu, kas ietaupīja 800 kilogramus. . Bet kļuva iespējams nostiprināt sānu bruņas līdz 82 milimetriem racionālā leņķī. Tas padarīja vācu tanku ne tik neaizsargātu no sāniem kā iepriekšējie modeļi. Bet atkal "Panther"-2 un "Lion"-2 progresīvākā izkārtojuma shēmā joprojām ir tikai izstrādes procesā.
  Bet ziemas laikā vācieši pilnībā pārņēma kontroli pār Francijas īpašumiem Āfrikā, tostarp Nigēras cilpu. Un tur ir nafta, gāze un boksīts, un vēl lielākas urāna rezerves, īpaši Kongo. De Golls tika pieķerts - bez sabiedroto palīdzības viņš bija bezvērtīgs, un Skorrels strādāja tīri un prasmīgi.
  Tādējādi līdz 1944. gada maijam naftas problēmas lielā mērā tika atrisinātas. Visas piegādes jau nāca no Lībijas, un atlika tikai urbt arvien jaunas akas.
  Taču maijā vācieši vēl nebija gatavi uzbrukumam. Ja neskaita Tiger, kura dizains bija novecojis, tiem nebija nopietnas izrāviena tvertnes. Tiesa, "Tīģeris" jau bija masveida ražošanā un, pateicoties augstajai bruņu kvalitātei un sānu biezumam, kā arī ātrās šaušanas, precīzajam lielgabalam, tas varēja spēlēt ja ne ideālu. , bet vairāk vai mazāk paciešams tanks, laužot PSRS karaspēka apgrozījumu.
  Vācu pavēlniecība pēc virknes strīdu atgriezās pie iepriekšējā 1942. gada plāna. Proti, uzsākt ofensīvu flangos. Ievadiet Ļeņingradu dubultā gredzenā un izlauzieties uz Staļingradu. Turklāt pēc tam, kad Vērmahts pameta Rževa-Vjazemska ievērojamo vietu, tika zaudēts ērts placdarms uzbrukumam Maskavai. Tātad tas ir salīdzinoši tālu no galvaspilsētas.
  Arī nacistu plāns nav optimāls, bet... Zviedrijā notika parlamenta pirmstermiņa vēlēšanas, kurās nacisti guva iespaidīgu uzvaru. Valsts ar astoņiem miljoniem iedzīvotāju un attīstītu ekonomiku bija gatava karot pret PSRS. Vispopulārākā figūra bija Kārlis Divpadsmitais. Zviedri ilgojās pēc atriebības par iepriekšējām sakāvēm un pazemojumiem Pēterim Lielajam un Aleksandram Pirmajam zaudētajos karos. Tādējādi visa Eiropa jau bija cīnījusies pret PSRS. Turklāt Franko un Salazars nolēma oficiāli iesaistīties karā, lai pieprasītu savu laupījuma daļu. Formāli neitrāla palika tikai Šveice, taču tā arī nosūtīja brīvprātīgo nodaļu.
  Skaitliskais pārākums bija nacistu koalīcijas pusē. Turklāt līdz 1944. gada maija vidum vāciešiem jau bija aptuveni tūkstotis reaktīvo lidmašīnu ME-262. Pati automašīna ir diezgan veiksmīga, bet ar nepabeigtiem dzinējiem. Taču pamazām dzinēji uzlabojās, kļuva jaudīgāki, uzticamāki un samazinājās degvielas patēriņš.
  Uzbrukums sākās dienvidos. Fritz mēģināja atkārtot OKW izstrādāto plānu operācijai Blau 1942. gada janvārī, bet pēc tam Hitlers to patvaļīgi mainīja. Kad jūs uzbrūkat Staļingradai gan no dienvidiem, gan no ziemeļiem, pa saplūstošiem virzieniem. Bet vispirms vāciešiem bija jāizlaužas līdz Donai. Fašistiskie Tīģeri devās uzbrukumā, taču saskārās ar spēcīgu aizsardzības līniju. Krautu virzība uz priekšu izrādījās lēna, viņi iegrima padomju karaspēka aizsardzībā. Voroņežas virzienā pirmajās desmit dienās nobraucis tikai 35-40 kilometrus.
  Pēc tam divu nedēļu spītīgās cīņās nacisti virzījās tikai desmit kilometrus un lielu zaudējumu dēļ bija spiesti apstāties.
  Veiksmīgāk attīstījās ofensīva dienvidos. Padomju karaspēka tur ir mazāk, un to ir grūtāk aizsargāt. Neskaitāmas "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (šis pašpiedziņas lielgabals izrādījās plašāk izplatīts stratēģiskās bombardēšanas trūkuma dēļ!) un pirmie "Jagdtiger" un īpaši efektīvā "Sturmtiger" modeļi. Vāciešiem izdevās izlauzties cauri pirmajām aizsardzības līnijām un iegūt operatīvo telpu.
  Tajā pašā laikā uzbrukumā devās arī Japānas armija. Samuraji palielināja savu tanku parku, un viņu jaunie vidēja svara transportlīdzekļi bruņojuma un braukšanas veiktspējas ziņā praktiski neatpalika no T-34-76 un bija pat pārāki priekšējās bruņās, lai gan aizsardzībā no sāniem bija zemākas.
  Japāna vadīja ofensīvu Mongolijā, kur bija daudz grūtāk saglabāt aizsardzību. Padomju pavēlniecība saskārās ar rezervju trūkumu, cīnoties visās trīs frontēs. Un personāla zaudējumi ziemas ofensīvas laikā bija ievērojami.
  Vācu ofensīva pret Tihvinu un somi un zviedri no Baltās jūras kanāla tika ar grūtībām atvairīti. Nacisti virzījās uz priekšu lēni, bet gandrīz nepārtraukti. Jūnija vidū dienvidos Mainšteina karaspēks ielauzās Staļingradā. Sākās otrā Staļingradas kauja. Un līdz jūlija sākumam, pēc Tihvinas un Volhovas krišanas, somi, zviedri un vācieši apvienojās, izveidojot otru gredzenu ap Ļeņina pilsētu.
  Tādējādi padomju militārajiem spēkiem izveidojās ārkārtīgi sarežģīta situācija.
  Bet Staļingrada nepadevās Mainšteinam. Un tas neļāva vāciešiem attīstīt ofensīvu citos virzienos. Dienvidos, tāpat kā 1942. gadā, viņi sasniedza tikai Tereka vārtus: iestrēga pie Groznijas un Ordžonikidzes. Smagas kaujas turpinājās Voroņežas virzienā. Līdz septembrim padomju karaspēks bija spiests atkāpties aiz Donas. Likteņa ironija, ka līdz oktobra beigām frontes līnija dienvidos atkārtoja 1942. gadu nacistu lielākās uzvaras laikā.
  Sliktāk bija ziemeļos, kur Ļeņingrada atradās pilnīgā aplenkumā. Turklāt vācieši, somi un zviedri spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai Karēlijas pussalā, pa sauszemi nogriežot Murmansku no PSRS galvenās daļas.
  Apmēram četrdesmit padomju divīzijas tika izolētas. Tomēr viņu skaits bija tālu no normas. Zviedrija izvietoja apmēram divdesmit piecas diezgan labi aprīkotas divīzijas. Kopā ar rūdītajiem somiem un vācu karaspēku viņi ieguva skaitlisko pārsvaru. Un ir ārkārtīgi grūti pārnest rezerves uz Karēlijas pussalu.
  Kopumā Sarkanā armija nevarēja saņemt nepieciešamos pastiprinājumus, tāpēc japāņi izrādījās negaidīti spēcīgi, viņu skaits kopā ar marionešu karaspēku pārsniedza piecus miljonus, un šī faktiski ir pilnvērtīga otrā fronte. Tāpēc mums atlika tikai cīnīties pret vāciešiem un viņu sabiedrotajiem.
  Pakāpeniski padomju karaspēka kontroles zona Karēlijā tika samazināta, un Murmanska tika pilnībā bloķēta un praktiski lemta. Tātad jūrā dominēja ienaidnieka flote un it īpaši zemūdenes, tāpēc nebija ar ko nodrošināt krājumus.
  Ak, 1944. gada novembrī PSRS nebija rezervju, lai atkārtotu 1942. gada pagrieziena punktu. Gandrīz viss tika iztērēts, lai novērstu Kaukāza zaudējumu. Turklāt vācieši uzbrukumu Staļingradai veica profesionālāk, un tur bija pastāvīgi jāpārvieto rezerves, it kā Tartarus krāterī. Staļins pavēlēja par katru cenu turēt Volgas pilsētu. Bet, ņemot vērā ienaidnieka lidmašīnu dominēšanu gaisā, cena izrādījās neticami augsta.
  Turklāt Mainšteins, atšķirībā no Paulusa, nesteidzās un pieskatīja karavīrus. Rezultātā zaudējumu attiecība nebija par labu Sarkanajai armijai.
  Hitlers steidzināja Meinšteinu, bet viltīgais feldmaršals prata izvairīties un izturēt spiedienu.
  Viens no spēcīgākajiem ieroču veidiem bija Sturmtigers. Viņiem bija ārkārtīgi jaudīgi bumbu palaišanas iekārtas, kas palaida trīssimt divdesmit kilogramus smagus šāviņus. Turklāt šāviņi ir raķešu dzinēji un daudz jaudīgāki nekā haubiču čaumalas. Jūs varat tos saukt par cienīgu atbildi Katjušai, kaut arī uz sliedēm. Turklāt dažas bumbu palaišanas iekārtas tika uzstādītas arī kravas automašīnām ar garāku šaušanas diapazonu.
  Vācieši izmantoja arī gāzes palaišanas iekārtas. Un, protams, reaktīvie bumbvedēji.
  Decembrī japāņi ieņēma gandrīz visu Mongoliju un tuvojās Vladivostokai, daļēji ieņemot Primoriju un Habarovsku. Taču ģenerālis Frosts piespieda viņus apstāties.
  Izmantojot to, Sarkanā armija organizēja pretuzbrukumu sēriju vācu flangos, kas mēģināja sagūstīt to, kas bija palicis no Staļingradas. Ko, pat neliela pilsētas daļa notika 1945. gada sākumā. Vācieši 1944. gadā guva zināmus panākumus, taču nespēja pat iekarot Kaukāzu un iegūt Baku naftu. Tiesa, savām vajadzībām viņiem vēl pietika no Rumānijas, Ungārijas, Lībijas, Kamerūnas un Nigērijas.
  Ļeņingrada joprojām bija aplenkta. Jau iepriekš tika izveidotas lielas pārtikas un munīcijas rezerves, lai pilsēta varētu izdzīvot šo ziemu, turpinot sagraut nozīmīgus Vērmahta un tā sabiedroto spēkus.
  Padomju vadībai izdevās arī izveidot stratēģiskās izejvielu rezerves Ļeņina pilsētā ieroču ražošanai. Līdz šim tas fašistiem nav devis pārāk daudz.
  Bet Murmanska tika pilnībā bloķēta. No desmit transportiem, kas devās uz pilsētu, Krauts pabeidza deviņus.
  Janvārī padomju pavēlniecība mēģināja pārbaudīt vāciešu spēku centrā. Taču uzveikt ļoti jaudīgo un tehnoloģiski progresīvo aizsardzību nebija iespējams. Maksimālais avanss bija pieci vai seši, labākajā gadījumā ne vairāk kā astoņi kilometri. Un padomju divīziju zaudējumi bija ļoti būtiski. Lielākajā daļā daļu līdz pusei sastāva.
  Bet daļa vācu spēku bija izklaidīgi, ļaujot tiem noturēt Staļingradu... Martā paši vācieši uzsāka ofensīvu pie Terekas vārtiem. Viņiem izdevās izlauzties cauri padomju aizsardzības līnijai un ielenkt Grozniju un Ordžonikidzi, bet Frici iestrēga Vēdeno, Šali līnijā un tālāk cauri pilsētām.
  Pati Groznijas pilsēta palika pilnīgā aplenkumā līdz maijam. Maijā Staļingrada beidzot krita. No pilsētas un tās priekšpilsētām, kā arī tanku rūpnīcas drupas praktiski nav palikušas.
  Arī Vācijas koalīcija sāka izsīkt, taču fīrers gribēja uzvaru. Janvārī tika veikti pirmie veiksmīgie diska testi, sasniedzot ātrumu līdz diviem skaņas ātrumiem un paceļoties līdz 18 kilometru augstumam. Maijā diskete jau bija sasniegusi četrus skaņas ātrumus un uzlēca 30 kilometru augstumā.
  Taču jaunā mašīna, neskatoties uz visām tās spēcīgajām un pat unikālajām lidojuma īpašībām, izrādījās neaizsargāta pret nelielu ugunsgrēku un dārga. Ievainojamības problēma drīz vien tika atrisināta, iedarbinot lamināro arklu, taču tas palielināja degvielas patēriņu un samazināja lidmašīnas lidojuma laiku. Un pati diska plakne savā laminārajā "mētelī" nevarēja efektīvi izšaut.
  Taču bija sācies "lidojošo šķīvju" laikmets. Turklāt vācieši ieguva spēcīgu trumpi: jaunās paaudzes "E" klases tankus. Tie atšķīrās ar līdzīgu svaru kā "Royal Tiger" un "Panther", ar daudz blīvāku un modernāku izkārtojumu, zemu siluetu un biezām bruņām.
  Masveida ražošanā un kaujas laukā Panther-2 un Tiger-2, un pēc tam Tiger-3 darbojās labi. Pēdējam transportlīdzeklim ar blīvāku izkārtojumu un nelielu tornīti bija spēcīgas bruņas un 1080 zirgspēku dzinējs. "Pele" nekad nav pieķērusies. Bet "Panther" modifikācija "F" darbojās labi.
  Leģējošo elementu trūkuma dēļ padomju tankiem nebija īpaši kvalitatīvas bruņas, un līdz šim "Panther" ar savu lomu tika galā diezgan labi pat ar 75 mm lielgabalu. Un 120 mm slīpās frontālās bruņas to diezgan droši pasargāja no 85 mm padomju T-34-85 lielgabala. Bet, iespējams, padomju pašpiedziņas lielgabals SU-100 izrādījās cienīgs pretinieks Panther uzlabotajām bruņām. T-4 jau tika pārtraukta ražošana. Un no ražošanas tvertnēm Panther izrādījās vieglākais.
  Pirmā uzlabotā tvertne tās izkārtojuma ziņā bija sērijveida tvertne "Lion". Šīs tvertnes tornītis tika pārvietots atpakaļ, un transmisija, dzinējs un pārnesumkārba atradās vienā vienībā priekšā. Rezultātā transportlīdzekļa siluets bija zems, un bruņas ar jaudīgo 105 mm lielgabalu bija salīdzināmas ar "Karalisko tīģeri", un torņa priekšpuse bija vēl jaudīgāka.
  Torņa pārvietošana atpakaļ lauvai deva arī to priekšrocību, ka, pārvietojoties pa mežu, tā garstobra pistoles purns tik ļoti nepieķērās koku stumbriem.
  Nacisti izmēģināja arī citas shēmas, kā arī bombardēja padomju pozīcijas ar spēcīgām lidmašīnām.
  Arī Japāna mēģināja virzīties uz priekšu un beidzot nogrieza Vladivostoku no cietzemes.
  Jūnijā un jūlijā vācieši mēģināja izlauzties uz Maskavu. Bet padomju aizsardzības līnija izrādījās ļoti spēcīga, un nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Pat Lev tvertne nav pilnībā piemērota uzbrukumam, galvenokārt nepietiekama sānu pārsega dēļ.
  Padomju pavēlniecība arvien aktīvāk izmantoja 100 mm lielgabala kalibru. Skaidrs, ka PSRS nav tādu resursu, lai ar tādiem pašiem tankiem sakautu ienaidnieka tankus, bet prettanku artilēriju var izmantot masveidā.
  E-100 oriģinālajā modelī izrādījās pārāk smags ar 140 tonnām, un sānu bruņas bija 120 milimetri (piere 240 milimetri!), pat leņķī. Ar to vairs nepietika. Nemaz nerunājot par to, ka Peles savā izkārtojumā bezcerīgi atpaliek.
  Patiesībā Lion tanks un pašpiedziņas lielgabali - E-10, E-25 bija uzlaboti vācu transportlīdzekļi, kur tika apvienota dzinēja, transmisijas un pārnesumkārbas atrašanās vieta. Tomēr vācieši ražoja daudz atpalikušu iekārtu. Piemēram, "Panthers", "Tīģeri", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" ar diezgan augstiem siluetiem, kas atpaliek attīstībā.
  Arī "E"-70 nebija gluži veiksmīgs. Transportlīdzeklis bija aprīkots ar jaudīgu 128 mm lielgabalu un modernu izkārtojumu, taču, ņemot vērā vēlmi saglabāt kaujas slodzi vismaz 80 patronu garumā un nepārsniegt 70 tonnas, tā bruņu aizsardzība izrādījās salīdzināma ar "Royal". Tīģeris" - 1944. gada modelis un neadekvāts izrāvienam. "Tīģeris"-3 ir vēl labāk aizsargāts. Bet uz E-70 veiksmīgi tika izmēģināts dzinējs ar turbokompresoru ar 1200 zirgspēku jaudu, kas ļāva tankam uz šosejas sasniegt ātrumu 60 kilometri stundā.
  Jebkurā gadījumā vācu tanki cieta lielus zaudējumus, tāpat kā kājnieki. Gan ārzemju divīzijas, gan Trešā Reiha satelīti daudz zaudēja.
  Līdz augusta vidum vācieši centrā bija pavirzījušies tikai 40-50 kilometrus un nespēja iegūt operatīvo telpu. Un zaudējumi izrādījās milzīgi. Septembrī nacisti uzsāka jaunu ofensīvu dienvidos... Pusotra mēneša smagas cīņas laikā ienaidnieks izlauzās līdz Kaspijas jūrai, nogriežot Kaukāzu pa sauszemi.
  Bet padomju pavēlniecībai izdevās nodrošināt piegādes pa jūru, lai gan uz lielu postījumu rēķina. Novembrī Fritz uz milzīgu pūļu un lielu postījumu rēķina sasniedza Volgas deltu. Decembrī frontes līnija stabilizējās. Pieauga plaisa starp Kaukāza frontēm un galveno padomju teritoriju. Turklāt japāņiem izdevās nogriezt Vladivostoku, pakļaujot padomju pilsētu aplenkumam.
  Neskatoties uz blokādi, Murmanskai izdevās varonīgi izturēt līdz 1945. gada decembrim. Bet viņš tomēr nokrita...
  1946. gadā karadarbība turpinājās... Padomju armijas grupas stāvoklis Kaukāzā izrādījās ārkārtīgi grūts. Viņus nogriež sauszeme, un pastāv Baku galīgā zaudējuma draudi.
  Staļins juta ārkārtīgi nervozu un fizisku izsīkumu. Sīvas cīņas izvērtās Tihvinas virzienā. Bija mēģinājums glābt apkārtējo Ļeņingradu. Pašā pilsētā pārtikas krājumi tika atstāti uz nepilnu pusgadu un pārtikas kartes atkal tika apgrieztas.
  Sākumā padomju karaspēks izlauzās cauri frontes līnijai, bet tad ienaidniekam ar pārāku tanku skaitu izdevās veikt pretuzbrukumu un pat nogriezt daļu padomju karaspēka. Februāris pagāja sīvās kaujās gan ziemeļos, gan dienvidos, kur padomju karaspēks pārbaudīja ienaidnieku un mēģināja atgūt Staļingradu. Un pēdējais bija daļēji veiksmīgs. Padomju tanki iebruka pilsētā, bet diemžēl nespēja no turienes padzīt nacistus.
  Bet izcēlās trešā Staļingradas kauja. Padomju karaspēks arī guva salīdzinoši lielus panākumus netālu no Voroņežas. Bet pat tur Fritz, izmantojot lielu skaitu tanku vienību un to tehnoloģisko pārākumu, spēja atjaunot situāciju. Martā karadarbībā plašā mērogā sāka piedalīties diskveida helikopteri un disketes. Vācieši veica vairākus uzlabojumus lidojošajās šķīvītēs un varēja ar tiem veikt raķešu uzbrukumus padomju pozīcijām. Taču praksē diska plakne neattaisnoja cerības kā brīnumierocis.
  Tāpat kā ballistiskā raķete fon Brauns izrādījās pārāk dārga un ar zemu precizitāti, lai to aktīvi izmantotu kaujā, lai sevi attaisnotu.
  Bet vācieši iegādājās bezases reaktīvos bumbvedējus, kas spēj pārvadāt līdz desmit tonnām kravas un lidot līdz 16 tūkstošiem kilometru (!).
  Diemžēl padomju reaktīvo aviācija joprojām atpalika, un ienaidnieks gandrīz pilnībā dominēja gaisā. Jebkurā gadījumā ar propelleru darbināmas lidmašīnas lidojuma raksturlielumos principā nevar pārspēt reaktīvo lidmašīnu. Un mūsu pašu attīstība bija par vēlu. Un pāreja no propellera lidmašīnām uz reaktīvo lidmašīnu ir pārāk sāpīga.
  Un piloti ir jāpārmāca, jāpagarina skrejceļi un jāsagatavo īpašs degvielas veids. Nu paši dzinēji vēl tiek testēti un atkļūdoti!
  Vāciešu uzmanību apjucis Staļingrada... Savādi, ka Trešais reihs un visa koalīcija izsīka, un Sarkanā armija bija kā Fēniksa putns. Gan aprīlis, gan maijs pagāja sīvās cīņās pie Staļingradas. Un pat jūnijā Sarkanā armija joprojām mēģināja virzīties uz priekšu, nospiežot ienaidnieku. Bet jūlijā, neskatoties uz karstumu, nacisti joprojām pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu Baku virzienā. Progress bija ārkārtīgi lēns. Vidēji 1,5 kilometri dienā. Dagestāna atkāpās... Padomju karaspēks sagrāva Frici un viņu sabiedrotos visos azimutos.
  Viņi pārspēja ienaidnieku gan centrā, gan ziemeļos. Viņiem neļāva tuvoties Arhangeļskai... Bet septembrī vācu virzīšanās tempi Kaukāzā paātrinājās. Kaukāza grupas spēki bija ievērojami izsmelti, un desmit transportu jūra ieradās ienaidnieka gaisa pārākuma apstākļos, ne vairāk kā divi vai trīs. Oktobra beigās fašisti tomēr ienāca Azerbaidžānā. Un novembrī viņi devās uz Baku. Un decembra sākumā Krauts apvienojās ar turkiem Gruzijā...
  Pat pirms marta Kaukāzā notika kaujas, un Erevāna kopumā izturēja līdz 1947. gada jūnijam.
  Visu ziemu Sarkanā armija nenogurstoši centās virzīties uz priekšu. Viņi smagi sagrāva koalīciju. Lai gan japāņi galu galā ieņēma Vladivostoku aprīlī, tas tikai ļāva PSRS nostiprināties pāri Amūrai.
  Lai gan Sarkanā armija ar saviem uzbrukumiem ziemā un martā neguva taustāmus panākumus, tā tomēr deva koalīcijai godīgu mācību. Vācijas satelītvalstīs situācija kļuva arvien saasinātāka. Cilvēkresursi bija izsmelti, un zaudējumi bija milzīgi. Ekonomiskais slogs kļuva pilnīgi nepanesams. Pat panākumi frontēs arvien mazāk priecēja Eiropas cilvēku uz ielas. Vēlme pēc miera kļuva arvien spēcīgāka.
  Bet Hitlers spītīgi gribēja piebeigt PSRS. Lai gan aprēķini, ka pēc Baku zaudēšanas Sarkanā armija zaudēs savu kaujas efektivitāti, nepiepildījās. 1946. gadā PSRS saražoja rekordlielu skaitu ieroču: aptuveni 60 tūkstošus lidmašīnu un 40 tūkstošus tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 250 tūkstošus lielgabalu un mīnmetēju. Jā, padomju aviācija galvenokārt ir iznīcinātājs Yak-9, uzbrukuma lidmašīna IL-2, kas joprojām tiek ražots. Jak-3 un LA-7 tika ražoti nelielos daudzumos. Joprojām tiek ražoti PE-2 un TU-3. Jā, aviāciju var uzskatīt par novecojušu pret ienaidnieka reaktīvo lidmašīnu monstriem, taču tā nav. Tāpat kā T-34-85, IS-3 un SU-100, pārējie transportlīdzekļi ir nelielos daudzumos.
  Un 1947. gadā T-54 sāka nodot ekspluatācijā, kam vajadzēja izbeigt Vācijas tehnoloģiju kvalitatīvo pārākumu. Protams, T-54, kas sver 36 tonnas, nevarēja būt spēcīgāks par visiem ienaidnieka tankiem, taču tas varēja viegli konkurēt ar Panthers un Tigers.
  Galvenais vācu tanks bija E-50, ko sauca par Lion-3. Transportlīdzeklis ir līdzīgs Lion, bet ar jaudīgāku 1200 zirgspēku dzinēju un biezām bruņām. Sverot 75 tonnas, vācu tanka sānu bruņu biezums palielinājās līdz 140 mm, bet priekšpuse bija 240 mm ar 105 mm lielgabalu un stobra garumu 100 el. Jaunajai vācu automašīnai vajadzētu kļūt par galveno. Bruņojumā un bruņās tas ir pārāks par padomju, taču ir vairāk nekā divas reizes smagāks.
  Tomēr T-54 tikai sāk sākt ražošanu.
  Taču 1947. gada vasara bija vēl karstāka. Vācieši atkal cenšas uzbrukt Maskavai. Viņi ielaužas arī Saratovā. Cīņas ievelkas līdz vēlam rudenim. Fricim tomēr izdodas ieņemt Saratovu. Bet Maskavas apgabalā viņiem izdevās virzīties uz priekšu maksimāli sešdesmit līdz septiņdesmit kilometrus. Gan Rževs, gan Vjazma, lai gan pēdējais bija pa pusei ielenkts, palika PSRS sastāvā.
  Maskava nav iekarota, un nacistiem un viņu brutālajai koalīcijai ziema ir jāsastopas ierakumos. Šoreiz padomju pavēlniecība glābj cilvēkus un uzkrāj spēkus. Jo īpaši tanks T-54. Un 1947. gada 31. decembrī tika veiksmīgi pārbaudīts MIG-15, kam vajadzētu izbeigt Vācijas monopolu uz reaktīvo lidmašīnu gaisā.
  Tiesa, 1948. gada februārī Ļeņingrada krita pēc daudzu gadu aplenkuma. Ļoti smags trieciens padomju varas prestižam.
  PSRS stāvoklis 1948. gada maijā kļuva bezcerīgs. Vācieši un viņu koalīcija kontrolē Kaukāzu, tad Volgu uz Saratovu un Tambovu ar Voroņežu. Tad uz austrumiem no Orelas, gandrīz blakus Tulai, tad Vjazmā un pie pašas Rževas, līdz pat Arhangeļskai.
  Nu ko tādā situācijā vēl var darīt? Turklāt japāņi kontrolē visu Primoriju gar Amūras upi un sagūstīja savu vienīgo sabiedroto: Mongoliju.
  Un septiņos kara gados tika zaudētas zemes, uz kurām pirms okupācijas dzīvoja vismaz puse PSRS iedzīvotāju un varbūt vairāk. Septiņu kara gadu laikā Sarkanā armija neatgriezeniski zaudēja vismaz divdesmit miljonus karavīru un virsnieku. Neskaitot tos, kuri kļuva ievainoti vai kropli. Neskaitot milzīgos zaudējumus no masveida bombardēšanas, apšaudīšanas un bada.
  Pat ņemot vērā evakuētās ģimenes, Staļina pārziņā nebija palicis vairāk par simts miljoniem darbaspēka, iespējams, varbūt mazāk. No tiem katrs piektais tiek iesaukts armijā. Apmēram divdesmit miljoni dažādu karaspēku. Mašīnas drīkstēja lietot bērni no piecu gadu vecuma, pensionāri, pirmās un otrās grupas invalīdi.
  Valsts ir ārkārtīgi mobilizēta. Ieroču ražošana 1947. gadā samazinājās tikai nedaudz... Tāpēc ir pāragri likt punktu padomju valstij!
  Pats Staļins katrā ziņā tā nedomāja. Un Hitlers arī gribēja uzlikt spiedzi Krievijai - dabūt visu uzreiz! Tātad kompromisu nebija vispār.
  Vasarā vācieši sāka jaunu uzbrukumu Maskavai. Viņi joprojām cerēja, ka izdosies salauzt galvaspilsētu un izbeigt PSRS. No Sarkanās armijas Maskavu sedza vairāk nekā trīs miljoni karavīru un kaujinieku. Viņi bija bruņoti ar divpadsmit tūkstošiem tanku un pašpiedziņas lielgabaliem. Tiesa, ir tikai aptuveni pieci simti T-54, galvenokārt cīnījās T-34-85 un SU-100. Līdz tam laikam IS-3 ražošana jau bija pārtraukta. Šī mastodona tehnoloģiskās neuzticamības dēļ tika ražots ļoti maz IS-4 tanku . Tika ražoti seši tanki IS-7, taču šis transportlīdzeklis nenonāca masveida ražošanā. Lai gan droši vien velti. Tas ar savu 130 mm lielgabalu varēja iekļūt 75 tonnas smagā Lev-3 240 mm bruņās. Tiesa, vāciešiem bija modernāks tanks Royal Lion, kas svēra 100 tonnas ar 1800 zirgspēku dzinēju, un 128 mm ar ļoti garu stobru lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1260 metri sekundē.
  Bet Staļins kaut kā zaudēja interesi par smago aprīkojumu un deva priekšroku: vēlams mazam, bet attālam.
  Bet četri karotāji: Zoja, Viktorija, Jeļena, Nadežda tā nedomāja. Un viņi tikko saņēma IS-7 tanku savā kontrolē. Turklāt septītajā vietā. Tā nu četri šo auto izgatavoja par saviem līdzekļiem. Meitenes Sibīrijā atrada zelta stieņus un nodeva tos Aizsardzības ministrijas fondam. Un tagad viņi paši gribēja šaut no šīs brīnišķīgās mašīnas.
  Un tikko tuvojās nozīmīgā 1948. gada 22. jūnija diena. Hitlera karaspēks tikai vadīja iedzīvotājus, cenšoties apiet un ielenkt padomju pilsētu Rževu.
  Un četras krievu demiurgu dievu meitas, kā vienmēr, nolēma iejaukties Krievijai kritiskā brīdī! Viņi vienmēr glābj savu Dzimteni - Rusu - īstajā laikā un vietā!
  
  
  
  
  JA NEBŪTU TĒRAUDA SKATU
  Kopumā, dīvainā kārtā, lielākajā daļā paralēlo visumu Otrā pasaules kara un Lielā Tēvijas kara gaita Krievijai bija vēl sliktāka nekā realitāte. Varbūt tāpēc, ka fašistiskajam režīmam, kas pārņēma kontroli pār Eiropu, bija daudz lielāks potenciāls, nekā tas spēja realizēt. Brutālā totalitārisma un tirgus ekonomikas elementu kombinācija ir efektīvāka par Rietumu liberālo kapitālismu un centralizēto, birokrātisko staļinisko modeli. Par laimi, vairāku iemeslu dēļ, gan objektīvu, gan subjektīvu. Lielās veiksmes dēļ nacisti nespēja izmantot savus trumpjus.
  Cik vācu spiegu cieta neveiksmi tikai tāpēc, ka vācieši dokumentos izmantoja nerūsējošā tērauda skrāpi, bet krievi - vienkāršu dzelzi? Un kā tāds sīkums izšķiroši ietekmēja kara gaitu?
  Katrā ziņā pastāvēja paralēlais visums, kur jau 1941. gada oktobrī viens ļoti sīkumains izlūkdienesta darbinieks nejauši atklāja šo faktu. Īstie padomju dokumenti un viltotie vācu dokumenti ir slapji un... Uz padomju dokumentiem saspraude ir sarūsējusi un tas ir manāms, bet uz vācu - nē.
  Tas ir mazs, bet tā ietekme uz Lielā Tēvijas kara gaitu izrādījās ļoti nozīmīga.
  Izvairoties no neveiksmēm un strādājot vācu aģentu kontrolē, viņi atklāja nozīmīgus pierādījumus tam, ka padomju karaspēks gatavojās ofensīvai pie Staļingradas. Tik pārliecinoši, ka spītīgais Ādolfs Hitlers tam piekrita un deva pavēli pārgrupēt Volgā izvietoto nacistu karaspēku. Un tam bija nozīme.
  Ja Rževa-Sihova operācijas laikā Sarkanā armija, kurai bija vairāk nekā divas reizes vairāk spēku nekā Vērmahtam, nespēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai, tad Staļingradā spēku samērs bija nacistiem labvēlīgāks.
  Un laika apstākļi 1942. gada 19. novembrī nebija labvēlīgi uzbrukuma operācijām. Aviācija, īpaši uzbrukuma lidmašīnas, nevarēja pacelties, un artilērijas bombardēšanai bija tikai ārkārtīgi ierobežota ietekme uz ienaidnieka attīstīto aizsardzību. Padomju karaspēks, devies ofensīvā, iestrēga. Pat tanku korpusa izvietošana nevarēja izlauzt caurumu Hitlera aizsardzībā.
  Sīvas cīņas izcēlās arī Rževas-Sihovas virzienā. Viņi turpinājās Jaungada dienā. Tikai pēc tam, piedzīvojot nopietnus zaudējumus, padomju karaspēks abos virzienos pārtrauca savu ofensīvu. Hitlers izturēja Volgu, bet vāciešus sāka sist Āfrikā. Čērčils nosauca Montgomeri ofensīvu Ēģiptē: sākuma beigas. Viņš arī norādīja, ka tagad sabiedrotie tikai uzvarēs.
  Patiešām, Rommelam, neskatoties uz notiekošo lielo spēku pārvietošanu uz Āfriku, nepaveicās, un viņa armija cieta sakāvi pēc sakāves. Lai nodrošinātu kara norisi divās frontēs, Trešajam Reiham 1943. gada februārī bija jāpaziņo par pilnīgu mobilizāciju.
  Turklāt operācijas Blau galvenie mērķi netika sasniegti. Tomēr 1942.-1943.gada ziemā Vērmahtam atšķirībā no reālās vēstures izdevās izvairīties no nopietnas sakāves austrumos. Janvāra beigās padomju karaspēks atsāka ofensīvu centrā: trešā Rževa-Sihova operācija un pie Staļingradas. Bet tas neuzdrošinās izlauzties cauri ienaidniekam, kas atrodas spēcīgā aizsardzībā. Kaujas tagad atgādināja Pirmo pasaules karu. Uzkavēšanās, pozicionāla. Kad tas, kurš uzbruka, zaudēja vairāk nekā tas, kurš aizstāvēja.
  Operācija Iskra Ļeņingradas atbrīvošanai tika atlikta. Staļins gribēja pēc iespējas ātrāk nogriezt Rževas dzegas un sakaut ienaidnieku pie Staļingradas. Vācieši, atceroties pagājušās ziemas mācības, aktīvi aizstāvējās. Un līdz šim viņiem ir izdevies atvairīt padomju karaspēka uzbrukumu. Kā izrādījās, kad Krauts ir gatavi, viņu aizsardzību nav viegli izlauzties. Un Vācijas bruņoto spēku kvalitāte joprojām ir vislabākajā līmenī.
  Padomju ofensīva ilga līdz februāra beigām, taču tā nekad nebija veiksmīga.
  Marta sākumā padomju pavēlniecība mēģināja veikt ofensīvu Voroņežas virzienā. Pēc sākotnējiem panākumiem Sarkanā armija nonāca Mainšteina pretuzbrukumā. Lielie padomju spēki tika ielenkti un bija spiesti cīnīties atpakaļ. Zaudējumi, īpaši tehnoloģijās, izrādījās lieli, un vācieši un viņu sabiedrotie spēja nostiprināties šajā virzienā un pilnībā ieņēma Voroņežu un tās priekšpilsētas.
  Mainšteina pretuzbrukuma laikā "Panthers" un "Tigers" pirmo reizi piedalījās cīņā. Jaunie tanki daļēji attaisnoja viņu cerības. Pareizi lietojot, tie bija pārāki par padomju transportlīdzekļiem pretimnākošajā kaujā.
  Iestājās pavasara atkusnis, un austrumu frontē valdīja miers. Tunisijā plosījās sīvas kaujas.
  Fīrers par katru cenu centās saglabāt placdarmu Āfrikā. Lai to panāktu, nacisti pat nolēma spert nebijušu soli. Viņi Franko izvirzīja ultimātu: vai nu viņš ielaiž vācu karaspēku uz Gibraltāru, vai arī tiek gāzts, tāpat kā Višī valdība. Ģenerālisimo sasalis un piekrita. Tajā pašā laikā viņš vērsās pie Lielbritānijas un ASV valdībām ar asaru pilnu lūgumu: nepieteikt karu Spānijai, jo tas nenotika pēc viņa gribas!
  1943. gada 15. aprīlī vācieši sāka uzbrukumu Gibraltāram, iemetot jaunākos Tigers un Panthers. Divu dienu laikā cietoksnis nokļuva simtiem tanku uzbrukumos. Uzbrukumu komandēja no austrumu frontes atsauktais Pauluss. Ironiski, bet pēdējos kvartālus, Staļingradas mājas un Staļingradas rūpnīcas vācieši spēja ieņemt tikai līdz 1943. gada 1. aprīlim. Tā Pauļus daļēji reabilitējās un saņēma feldmaršala titulu un zobenus līdz bruņinieka krusta ozola lapām.
  Gibraltāra ieņemšana bloķēja britu un amerikāņu piekļuvi no rietumiem uz Vidusjūru. Un turklāt paši nacisti spēja iebrukt Marokā visīsākajā attālumā, novirzot daļu sabiedroto spēku no Tunisijas.
  Spiediens Tunisijas placdarmā vājinājās, un pēc tam Rommels atkal tika pārcelts. Hitlers nolēma pagaidām iesaldēt militārās operācijas austrumos un mēģināt pārņemt kontroli pār Vidusjūru.
  Arī padomju pavēlniecība sāka pieturēties pie nogaidīšanas taktikas. Tas ir tas, ko Staļins darīja reālajā vēsturē, un tas ir tas, ko viņš nolēma darīt tagad. Lai kapitālisti paši muļķus noasiņo. Ļaujiet viņiem āmurēt viens otru, un mēs savāksim spēkus un sitīsim, kad viņi būs pilnībā izsmelti.
  feldmaršala Paulusa vadībā virzījās uz Kasablanku. Amerikāņiem pretī stājās Tīģeri un Panteras. Izrādījās, ka viņu Sherman bija vājš pret šādiem tankiem, kā arī modernizēto T-4.
  Un Čērčils pēc trīs mēnešu vilcināšanās tomēr pasludināja karu Spānijai. Tomēr līdz tam laikam vācieši jau bija sagrābuši visu Maroku un iebrukuši Alžīrijā. Tāpēc Franko tas nebija šoks. 25. jūlijā vācu karaspēks ieņēma Alžīrijas galvaspilsētu un sagādāja britiem graujošu sakāvi. Panākumus veicināja Rommela pretuzbrukums un pēkšņā Kissilring sakāve un piezemēšanās Maltā.
  Austrumu fronte bija stabila un mierīga. Staļins, kura karaspēks iepriekšējās kaujās bija cietis lielus zaudējumus, papildināja Sarkano armiju. Vācieši arī izveidoja jaunas divīzijas un pārcēla tās pāri Gibraltāra šaurumam uz Vidusjūru.
  Vācu zemūdeņu darbība noveda pie tā, ka Amerikas un Lielbritānijas flotu tonnāža sāka samazināties. Un arī tas neveicināja panākumus cīņās par lielāko dienvidu jūru Eiropā.
  Draudošā situācija Vidusjūrā noveda pie tā, ka 6. augustā Čērčils nolēma izkāpt Francijā. Bet operācija notika nelabvēlīgos laika apstākļos un bija slikti sagatavota.
  10. augustā Rommels un Pauluss apvienojās, veidojot dūšīgu katlu Alžīrijas austrumos. Un 19. augustā mānīgais slazdu meistars Mainšteins nogrieza sabiedroto karaspēku no krasta.
  Fritz panākumus veicināja amerikāņu neizlēmība, kas uzskatīja, ka nosēšanās Francijā 1943. gadā ir priekšlaicīga, un akūts desantkuģu trūkums. Austrumu frontē mierīgi. Turklāt aviācijas ražošana Vācijā 1943. gadā vairāk nekā divkāršojās, pārsniedzot trīsdesmit divus tūkstošus lidmašīnu gadā - par laimi vāciešiem bija vairāk darbaspēka un teritorijas, kas bija pakļautas īstenībai. Un jaunie Focke-Wulf transportlīdzekļi ar spēcīgām bruņām un ieročiem, kā arī 30 milimetru lielgabali radīja pārāk lielu kaitējumu sabiedroto aviācijai.
  Katastrofa Alžīrijā un Francijā padarīja 1943. gada augustu patiesi melnu sabiedrotajiem.
  Staļins pat priecājās par šādiem panākumiem. Taču Čērčila pacietība beidzās. Austrumos pat gaisa kaujas praktiski beidzās, partizānu darbība samazinājās. Vācieši no bijušajiem padomju pilsoņiem veidoja arvien jaunus korpusus un pat izveidoja kaut ko līdzīgu marionešu pašvaldībām. Tātad Āfrikā jau karoja atsevišķas vietējo nacionālistu brigādes no austrumiem.
  Arī Bulgārijas cars Boriss uz Tunisiju nosūtīja trīs savas labākās divīzijas, acīmredzot cerēdams iegūt sev dažas kolonijas tumšajā kontinentā.
  Septembrī Rommels sāka lielu ofensīvu Ēģiptē. Viņam, izmantojot spēku kvantitatīvo un kvalitatīvo pārākumu, izdevās ieņemt Tripoli nedēļu pēc uzbrukuma signāla.
  Briti un amerikāņi cieta sakāvi pēc sakāves Lībijā. Šādos apstākļos Čērčils paziņoja par jebkādas palīdzības piegādes apturēšanu boļševiku PSRS un pieprasīja nekavējoties pastiprināt karadarbību. Staļins izlikās ignorējam ultimātus. Lai gan, protams, tika veikta gatavošanās uzbrukuma darbībām. Bet Koba bija viltīgs un pat mēģināja pārbaudīt ūdeņus, lai iegūtu atsevišķu mieru. Vienā, līdz septembra beigām vācieši sagrāba visu Lībiju, ieskaitot Tolbuku, un pat ielauzās Ēģiptē līdz Aleksandrijai.
  Paulusam izdevās apiet svarīgāko Anglijas nocietināto punktu un doties uz dienvidiem līdz Nīlai. Patiesībā šī Lielbritānijai bija katastrofa Ēģiptē. Tad vācieši varēja doties uz Suecas kanālu un doties uz Irāku, un tad netālu no Baku.
  Kavēšanās kļuva bīstama, un Staļins deva pavēli atsākt uzbrukumu Rževam, kā arī atgūt Staļingradu un vienlaikus sagraut ienaidnieku Ziemeļkaukāzā.
  Tas ir, oktobrī karadarbība nekavējoties atsākās trīs virzienos. Un novembrī arī par Ļeņingradsku.
  Tomēr nebija viegli izlauzties cauri ienaidniekam, kurš bija labi iedziļinājies un kuram bija spēcīgi smagie Panther un Tiger tanki. Padomju karaspēks saskārās ar dziļu pozicionālo aizsardzību. Un aizsardzībā jaunie vācu tanki un pašpiedziņas lielgabali darbojās labi.
  Tātad oktobrī un novembrī nebija nekādu būtisku progresu. Ja vien Vācijas ofensīva netiktu apturēta pie Suecas kanāla. Un tad tikai uz laiku... Tomēr Pauļus un Rommels vērsa savu karaspēku uz Sudānu. Un viņi sāka iekarot Āfriku.
  Vērmahts vēl nav gatavs uzbrukumam ziemā.
  Turklāt Krauts lika lielas cerības uz Panther-2 kā modernāku mašīnu un Tiger-2 un Lion.
  Ziema pagāja Sarkanās armijas mēģinājumos izlauzties cauri Krautu aizsardzībai. Taču nekur nebija iespējams gūt lielus panākumus. Pat ja notika izrāviens, ienaidnieks situāciju atjaunoja ar pretuzbrukumu.
  Un situācija turpināja pasliktināties. Lielbritānijā uz militāro sakāvju fona izcēlās politiskā krīze. Pret Čērčila kabinetu tika pieņemts neuzticības balsojums. Kā gan varētu būt savādāk, ja gudrākais Paulus izsita Angliju no Sudānas un Etiopijas.
  Jaunā valdība piedāvāja Vācijai atsevišķu mieru. Ņemot vērā lielākus ASV zaudējumus no Vācijas zemūdeņu flotes, Rūzvelts neiebilda. Turklāt viņa pozīcijas Amerikā ir satricinātas. Un japāņiem izdevās izcīnīt pāris nelielas uzvaras, bremzējot amerikāņu virzību. Tātad, skatpunkts - mūsu būda malā ir triumfējusi.
  Tomēr Hitlers vispirms izvirzīja pārmērīgus nosacījumus. Tad kompromiss bija franču zemes un Ēģipte, kā arī tika atdots tas, kas iepriekš piederēja Itālijai. Arī Sudāna nonāk Trešā reiha valdījumā, bet Suecas kanāls tiek ekspluatēts kopīgi.
  Tādējādi, atdevis sev brīvas rokas Rietumos, fīrers visus spēkus meta austrumos. Maijā nacisti sāka ofensīvu pret Maskavu. Pateicoties franču un angļu kolonijām, Lībijai jau bija pietiekami daudz naftas, un Hitlers gribēja uzvarēt pēc iespējas ātrāk.
  Turklāt Turkiye atklāja arī otro fronti.
  Tomēr Sarkanā armija jau parādīja neticamu spēku un varonību cīņās par padomju galvaspilsētu. Vācu virzīšanās temps vidēji nepārsniedza vienu kilometru dienā. Līdz augusta beigām nacisti spēja virzīties uz priekšu ne vairāk kā simts kilometrus ar izrāviena platumu nedaudz vairāk par trīs simtiem.
  Viņi tuvojās Maskavai, bet ieskrēja Možaiskas aizsardzības līnijā. Tie bija pieticīgi rezultāti. Turklāt padomju karaspēks pastāvīgi veica pretuzbrukumu ienaidniekam. Kaujās piedalījās jauni padomju tanki T-34-85 un IS-2. Nevarētu teikt, ka vācieši pilnībā zaudēja savas priekšrocības, bet Sarkanā armija nestāvēja uz vietas, ne arī zinātne!
  Parādījās jauni padomju iznīcinātāji Yak-3 un LA-7, kas spēj konkurēt ar vācu propelleru lidmašīnām. Tiesa, ienaidniekam pretī ir ļoti spēcīgi reaktīvi trumpji. ME-262 un HE-162 nebija analogu pasaulē. Hitlers arī nolēma aizliegt par piecdesmit tonnām vieglāku tanku ražošanu un izstrādi. Rezultātā T-4 un Panther tika atteikti. Izrādījās, ka "Panther"-2 sver 50,2 tonnas, un tam bija jaudīgs lielgabals ar 900 zirgspēku dzinēju. "Karaliskais tīģeris" un "Lauva" pat pārsniedza monstru svaru - 70 tonnas. Saskaņā ar partijas lēmumu padomju automašīnu svars nepārsniedza 47 tonnas.
  Tā kā Maskavu neizdevās ieņemt, nacisti pievērsa uzmanību Ļeņingradai. Viņiem bija ļoti slikti no šīs pilsētas. Septembrī sākās masveida apšaudes. Tajos bija arī 1000 mm kalibra lielgabali un spārnoti robotizēti šāviņi.
  Hitlers pavēlēja ieņemt Ļeņingradu par katru cenu.
  Septembrī un oktobrī pilsētai izdevās atvairīt trīs uzbrukumus. Tomēr vācieši spēja virzīties uz priekšu desmit līdz divdesmit kilometrus un ieņēma arī Pēterhofas placdarmu. Dažās vietās viņu vienības iekļuva pilsētā, pasliktinot grupas operatīvo stāvokli. 1944. gada novembrī pēc nacistu uzvaras parlamenta vēlēšanās arī Zviedrija iesaistījās karā pret PSRS.
  Tas aktīvi reklamēja saukli: atriebība par Pētera Lielā un Aleksandra sakāvi. Jaunas zviedru divīzijas ieradās frontē un kopā ar somiem sāka uzbrukumu pilsētai no ziemeļiem. Un nacisti atsāka uzbrukumus, cita starpā izmantojot Sturmtiger un vēl jaudīgāko Sturmaus, kā arī tanku E-100, pasaulē pirmo sērijveida briesmoni, kas sver vairāk nekā simts tonnas.
  Neskatoties uz padomju karavīru un kaujinieku milzīgo varonību un izturību, kā arī izmisīgo diversijas pretuzbrukumu Novgorodai, pilsētu glābt nevarēja. Tomēr pēdējais ceturksnis iekrita tikai 1945. gada 27. janvārī, parādot neierobežotas noturības piemēru. Un pati pilsēta ilga veselu kvartālu: 1270 dienas! Iespējams, garākā pilsētas blokāde mūsdienu karos.
  Lai gan vācieši un viņu sabiedrotie cieta milzīgus zaudējumus, mērķis tika daļēji sasniegts. Otra lielākā un nozīmīgākā padomju pilsēta krita, un visspēcīgākās ienaidnieku grupas rokas tika atbrīvotas.
  Ziemā cīņas bija sīvas. Vācieši ar visu spēku izmantoja sērijveida, reaktīvo lidmašīnu. PSRS pret viņiem nebija paritātes varas. Tas apgrūtināja priekšrocību panākšanu gaisā. Gluži pretēji, tur dominēja ienaidnieks. Tāpat kā laikā, kad vācu tanki saglabāja savas priekšrocības. Un viņi tos pat palielināja līdz ar "E" sērijas parādīšanos.
  Salīdzinot ar Tigers un Panthers, E sērijas tankiem bija blīvāks izkārtojums, zems siluets un rezultātā daudz biezākas bruņas leņķī.
  Padomju zinātnes atbilde līdz šim bija tikai IS-3, spēcīgāka torņa pieres aizsardzība. T-54 joprojām tika izstrādāts, un T-44 nebija veiksmīgāks.
  Tomēr Hitlers savus plānus mainīja 1945. gada maijā. Un, aprobežojoties ar atsevišķiem uzbrukumiem, viņš veica galveno ofensīvu Kaukāzā. Tur bija ērtāk cīnīties. Tātad pēc Staļingradas ieņemšanas padomju grupas apgāde izrādījās sarežģīta. Turklāt februārī padomju karaspēks nodarīja spēcīgu sakāvi Osmaņiem Aizkaukāzā, liekot turkiem bēgt no Erevānas un atbrīvojot Karsas reģionu.
  Vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un, ejot gar Volgu, sasniedza Kaspijas jūru. Groznija krita 15. jūnijā pēc spītīgām kaujām, Suhumi - 23. jūnijā, Zugdidi - tā paša mēneša 29. datumā. Tbilisi tika ieņemta jūlija beigās kopā ar Kutaisi. Augustā fašistu grifi beidzot ieņēma Dagestānu, kā arī Poti un no ziemeļiem sasniedza Armēniju. Septembrī viņi apvienojās ar turkiem, un sākās uzbrukums Baku. Galvenā pilsēta izturēja līdz 1945. gada 6. novembrim. Dažas kaujas kalnos, īpaši Erevānā, ilga līdz decembra beigām.
  Sīvas cīņas notika arī centrā. Vācieši varēja pietuvoties Tulai un pat ieņemt Kaļiņinu, bet tad viņi tika apturēti. Tomēr frontes līnija ir pietuvojusies, un no galvaspilsētas vairs nav palikuši vairāk kā astoņdesmit kilometri.
  1946. gads sākās ar karstu ziemu. Padomju pavēlniecība, vēloties novērst vācu ofensīvu, izmisīgi metās pret ienaidnieku.
  Diemžēl ienaidnieka priekšrocības gaisā tikai palielinājās. Diemžēl Luftwaffe reaktīvie lidaparāti tika pastāvīgi pilnveidoti. Ir parādījušās jaunas ME-262 modifikācijas, tostarp īpaši ātrgaitas. Arī spēcīgs reaktīvais iznīcinātājs TA-183, progresīvāks ar spārniem HE-262, un īsts gaisa kuģu inženierijas šedevrs ME-1010 ar kontrolētiem spārniem.
  Un PSRS galvenais cīnītājs palika Jak-9. Auto kādreiz bija jauns, bet tagad ir acīmredzami novecojis.
  Bet Luftwaffe ir arī Yu-287, un ir parādījies reaktīvais bumbvedējs Yu-387, TA-400, TA-500. Un uzbrukuma lidmašīnas ir reaktīvas. Un HE-377 ir reaktīvs, un HE-477 ir arī reaktīvs un daudzfunkcionāls.
  Un E-70 sērija ar tvertnēm, kas sver tikpat daudz kā "Royal Tiger", bet ar daudz spēcīgāku aizsardzību.
  Un īsts šedevrs bija metāla piramīdas tvertne, kas tika parādīta fīrera dzimšanas dienā 1946. gada 20. aprīlī. Hitlers viņam personīgi deva vārdu "Imperial Lion".
  Transportlīdzeklis bija veidots kā iegarena, saplacināta piramīda, ar maziem rullīšiem, kas nosedza visu tvertnes dibenu. Tādējādi tai nebija paplātes, kas ievērojami palielināja krosa spējas. Turklāt tvertnei nebija jumta, un tās bruņām no visiem leņķiem bija augsts racionālā slīpuma leņķis. Transportlīdzeklis, kas sver 99 tonnas, bija bruņots ar 128 mm pretgaisa lielgabalu, kura stobra garums bija 100 EL, tam bija 1800 zirgspēku dzinējs un 300 mm frontālās bruņas. Turklāt plātnes atrodas lielos racionālā slīpuma leņķos pirmajā frontālajā pusē un 250 milimetros otrajā slīpajā pusē. Tādējādi tas izrādījās visspēcīgākais tanks pasaulē, necaurejams no visiem šaušanas punktiem un uzbrukumā ar bumbām no augšas.
  Fīrers nekavējoties lika to pēc iespējas ātrāk nodot ražošanā un vienlaikus izveidot uzbrukuma modifikāciju ar haubici un bumbas metēju.
  Tāpēc nacisti krāja krājumus, tie bija jāsagrauj. Bet diemžēl tika notverts ļoti spītīgs un tehniski spēcīgs ienaidnieks. Un maija beigās pēc tradīcijas, kad ceļi izžuva, sākās ofensīva.
  Fritz mēģināja apiet Maskavu un Tulu. Cīņas plosījās ar nepieredzētu intensitāti un vērienu. Bet padomju karaspēks bija cienīgs tikt saukts par neuzvaramu. Trīs mēnešus ilgās nepārtrauktās kaujās nacisti spēja tikai ielenkt Tulu un sasniegt Kašinu un tuvoties Maskavai no ziemeļiem, daļēji pārtraucot sakarus. Kaujas jau notika pašā pilsētas ielās.
  Staļins atstāja galvaspilsētu un evakuējās uz Kuibiševu. Bet jūlijā nacisti sāka uzbrukumu Saratovai. Šī pilsēta iekrita 8. augustā. Tā kā Kuibiševs tagad atradās bīstami tuvu frontei, augstākais komandieris pārcēla savu štābu uz Sverdlovsku. Cīņas Maskavā turpinājās septembrī. 18. datumā Kašira krita. Oktobra sākumā gandrīz tika ielenkta PSRS galvaspilsēta, un 29. gadā pēc spītīgām cīņām krita arī Kuibiševs. Turklāt vācieši sagūstīja Gurjevu un Uralsku.
  Novembris bija šausmīgu cīņu pilns. 7. novembrī krautieši izlauzās līdz Kremlim, taču viņus atdzina izmisīgs pretuzbrukums. Un šīs kaujas laikā gāja bojā Maskavas komandiera pienākumu izpildītājs maršals Rokossovskis!
  Un slavenais padomju pilots Kožedubs notrieca simto vācu lidmašīnu, kļūstot par pirmo padomju cilvēku, kam piešķirts četrkārtēja PSRS varoņa tituls. Un arī 1946. gada 7. novembrī.
  4. decembrī beidzot tika slēgts blokādes loks ap Maskavu. Bet galvaspilsēta un tās varonīgā garnizona paliekas cīnījās līdz pareizticīgo Ziemassvētkiem 1947. gada 7. janvārī.
  Uzbrukumu galvaspilsētai vadīja Mainšteins. Par to viņš tika apbalvots ar otro Dzelzs krusta Lielā krusta ordeni pēc Hermaņa Gēringa.
  Bet karš vēl nav beidzies. Sverdlovskas Staļins solīja cīņu turpināt. Arī vācieši bija diezgan noguruši. Dienvidos viņu karaspēks tuvojās Penzai un Uļjanovskai un apstājās. martā padomju vara uzsāka pretuzbrukumus. Bet aprīlī viņi joprojām bija spiesti pamest Rjazaņu. Un maijā nacisti ieskauj Gorkijas pilsētu un no dienvidiem ielauzās Kazaņā. Jūnijā krauti ieņēma Orenburgu un tuvojās Ufai. Pretestība Sarkanajai armijai vājinājās, morāle kritās un sākās masveida dezertēšana. Taču tie tur bijuši vienmēr, bet pēc galvaspilsētas krišanas vairākkārt pastiprinājušies. Nevienam vairs nebija vēlēšanās mirt par Staļinu. Bet cilvēki cīnījās pret fašismu par savu dzimteni.
  Arī padomju varas autoritāte kritās. Jūlijā vācieši ielauzās Sverdlovskā. Staļins un viņa svīta pārcēlās uz Novosibirsku. Urālos cīņas plosījās līdz augustam... Vāciešus apgrūtināja sakaru stiepšana un partizānu aktīvā darbība. Bet tālākais karš jau ir zaudējis savu jēgu.
  Staļins tomēr uz kaut ko cerēja. Vācieši Toboļskā ielauzās septembrī. Bet tos aizkavēja spēcīgas rudens lietus. Ziemas tuvošanās apturēja ofensīvu Sibīrijā, bet nacistiem izdevās ieņemt visu Vidusāziju. Ziemā viņi neuzdrošinājās doties uz Novosibirsku. Bet arī Staļinam bija slikti, un viņš pārcēlās uz siltāku Vladivostoku.
  Pienāca 1948. gads. Nacisti jau bija bruņoti ar disketēm. Turklāt parādījās kompaktākas tvertnes ar turboreaktīvo dzinēju. Patiesībā pēc tam, kad kļūst siltāks, viņiem atliek tikai uzvaroši sodīt un ieņemt pilsētas.
  Bet Berija saindēja jau smagi slimo Staļinu un piedāvāja Trešajam reiham kapitulāciju, ievērojot padomju varas saglabāšanu Sibīrijā.
  Hitlers, kurš pats bija sasodīti noguris no kara, gandrīz piekrita, bet vispirms viņš 1948. gada maijā ieņēma Novosibirsku. Un padošanās tika parakstīta 1948. gada 22. jūnijā, simboliskā datumā - tieši septiņus gadus no uzbrukuma PSRS. Tā beidzās Otrais pasaules karš. ASV sakāva Japānu tālajā 1945. gadā un izmēģināja atombumbu. Tātad fīreram nav biznesa doties uz ārzemēm.
  Tomēr Berija ilgi valdīja. Slavenākais padomju dūzis, gaisa maršals un septiņkārtējais PSRS varonis Kožedubs varēs veikt militāru apvērsumu un gāzt nepopulāro Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētāju. Berija un vairāki viņa līdzdalībnieki tika nošauti. Pašā Trešajā Reihā 1953. gada martā patrioti piebeidza Hitleru. Un Gērings nomira no narkotiku lietošanas nedaudz agrāk, savukārt Himlers tika nošauts aizdomu par sazvērestību dēļ.
  Izcēlās sīva cīņa starp SS, kuru vadīja Šelenbergs, un bruņotajiem spēkiem, kurus vadīja ģenerālis Mainšteins. Tas viss izraisīja pilsoņu karu. Tā rezultātā Trešais Reihs sabruka. Un samazinātā PSRS sāka pakāpeniski atjaunot savu ietekmi. Vēsture atkal iegāja spirālē. Fantastiskais Vācijas pieaugums, uztūkušas vairāk nekā Čingishana impērija, pēc tam galvenā līdera nāve - haoss un izmiršana.
  Un pakāpeniski pulcējoties Firstisti, tikai Baikālskas pilsēta kļuva par galvaspilsētu. PSRS, kas sadalīta daudzās provincēs ar vāciešu izveidotajām marionešu guberņām, atkal tika apvienota. Lielākā uzvara bija Maskavas aneksija, kas atmeta nacistu jūgu. Tiesa, savu suverenitāti saglabāja Ukraina, Baltkrievija un Baltijas valstis, kā arī Gruzija, Armēnija un Azerbaidžāna. Pēc Trešā Reiha sabrukuma ASV kļuva par pasaules hegemonu. Proamerikāniska valdība tika izveidota arī Ķīnā.
  Bet pamazām debesu impērija kļuva arvien neatkarīgāka. PSRS pēc de facto Kožedubas diktatūras tika izveidota būtībā prezidenta konstitūcija, bet ar divu termiņu varas ierobežojumu. Vēlēšanas notika uz alternatīva pamata, un prezidenta amatam bija cits nosaukums: tautas priekšsēdētājs.
  Valstī bija jaukta un strauji attīstoša ekonomika.
  Bet lūk, kā vēsture mainījās no vienas papīra saspraudes. Viņi zaudēja Otro pasaules karu, kaut arī cīnījās varonīgi. Un rezultāts bija postošs. Turklāt Vācija tikai uz laiku spēja iegūt varenību.
  Un ASV pamazām zaudēja ietekmi, pasaule kļuva daudzpolāra, kas nozīmē, ka tajā valdīja arvien lielāks haoss. Gluži pretēji, kārtības ir mazākas. Un apmēram tāpat kā pašreizējā divdesmit pirmajā gadsimtā.
  Nu, kāpēc cilvēci tik ļoti velk sadrumstalotība un haoss?
  
  
  TROCKIS STAĻINA VIETĀ
  Tuhačevska kampaņa pret Varšavu izrādījās neveiksmīga galvenokārt Staļina vainas dēļ, kurš tā vietā, lai nosegtu Varšavas virzienā virzītā sarkanā karaspēka dienvidu flangu. pagrieza Pirmo kavalērijas armiju uz Galisiju. Turklāt, neskatoties uz lielajiem spēkiem, kas atradās Jāzepa pakļautībā, poļi viņu spēja sakaut. Sarkanā armija zaudēja Varšavas kauju. Poļi uzsāka pretuzbrukumu, okupēja teritoriju, ieskaitot Slucku, un pat vairākas dienas okupēja Minsku.
  Taču Rietumi toreiz neuzdrošinājās finansēt turpmāku asiņaino karu ar boļševikiem. Varšava noslēdza mieru, un pilsoņu karš ātri beidzās.
  Taču pastāv alternatīva vēstures gaita un viens no daudzajiem paralēlajiem Visumiem. Tur Ļeņins pavēlēja atcelt militārās lietās ne pārāk apdāvināto un kaprīzo Staļinu no dienvidu flanga pavēlniecības un izveidoja Tuhačevska vadības vienotību, vienlaikus saglabājot Budjoniju pār Pirmo kavalēriju.
  Šajā gadījumā pretuzbrukuma mēģinājums no Varšavas dienvidiem neizdevās, un sīvā cīņā uzvarēja iedvesmotā Sarkanā armija. Polijas galvaspilsēta krita. Kādu laiku tur stāvējis un saņēmis papildu pastiprinājumus, Tuhačevskis devās tālāk uz Ļvovu un Krakovu.
  Kādu laiku cīņas turpinājās pret Vrangelu un ar turpmāku uzbrukumu Krimai. Pēc tam Sarkanā armija okupēja Baltijas valstis ziemeļos, bet dienvidos atbrīvoja Azerbaidžānu, Armēniju un Gruziju. Bija īslaicīgs klusums. Padomju Krievijai bija nepieciešama atpūta un īslaicīga atelpa, par ko kļuva NEP. Bet Trockis joprojām uzstāja uz visu cariskās Krievijas zemju atgriešanu. Rezultātā 1921. gada vasarā Sarkanā armija ar Rietumu piekrišanu okupēja Somiju.
  1922. gadā tika iekarota Primorija, pēc tam Sahalīnas ziemeļi. Trockim, kura autoritāte Militārās revolucionārās padomes priekšsēdētāja amatā bija ievērojami nostiprinājusies, izdevās ieņemt Ļeņina vietu un izspiest Staļinu, kurš bija nobīdīts uz otršķirīgu lomu.
  Savādi, ka personīgajai varai nostiprinoties, kapitālisma elementi ekonomikā kļuva arvien spēcīgāki.
  Pats Trockis kļuva par kreiso, lielā mērā pateicoties vēlmei kļūt svētākam par pāvestu vai radikālākam par Staļinu. Tomēr, ieguvis varu, ārkārtīgi talantīgais ebrejs turpināja savu līdzsvaroto ārpolitiku. Neatmetot komunistiskās idejas, viņš vienlaikus centās ieaudzināt tirgus elementus un nodrošināt labas attiecības ar citām pasaules kapitālistiskām valstīm.
  Hitlera nākšana pie varas Vācijā neradīja būtiskas izmaiņas pasaules politikā. Fīrers tika ātri nostādīts viņa vietā - aizliedzot jebkādu Versaļas ierobežojumu atcelšanu vai vispārējās iesaukšanas un militārā spēka atjaunošanu. Tāpat kā nacistiem bija aizliegts ieviest antisemītiskus likumus un daudz ko citu.
  Vienīgais ir tas, ka Hitlera laikā Vācijas ekonomika izkļuva no krīzes, bet fašisms nekad nepieņēma radikālas formas, paliekot mērenam nacionālismam ar dažām autoritārām iezīmēm un vispārējām jaunatnes organizācijām, piemēram, Hitlerjugent.
  PSRS Leona Trocka vadībā kļuva par ekonomiski bagātu lielvalsti ar attīstītu smago rūpniecību.
  PSRS ekonomika bija vairāk balstīta uz tirgu nekā Staļina ekonomika, taču tajā bija arī plānošanas elementi piecu gadu plānu veidā. Dzimstība ir augsta, jo īpaši tāpēc, ka Trockis aizliedza arī abortus - viņi saka, ka Krievijā ir tik daudz tukšu zemju, un nav nekāda iemesla, lai tās plīvotu kā caurumiem.
  Tā kā vācu armijas lielums palika ierobežots līdz 100 tūkstošiem, un Polija jau bija pārvērtusies par padomju, sociālistisko republiku, tad nebūtu ar ko cīnīties. Moldova tika atgriezta Krievijai tālajā 1921. gadā, savācot atpakaļ karaliskās zemes.
  Pats Trockis nedaudz atbalstīja pasaules internacionalitāti, bet pasaules revolūcijas mērķis sāka klusēt. Daļēji kā Staļina laikā.
  Bet karš joprojām nāca no austrumiem. Japāna sāka militāru darbību pret Mongoliju. Uzlecošās saules zeme kopā ar Itāliju kļuva par pasaules galvenajiem iebrucējiem. Tiesa, Musolīni bija spiests ierobežot savas ambīcijas ar Etiopijas sagrābšanu - vienīgo valsti Āfrikā, kas nebija kāda cita kolonija. Japāna, arī vēl neuzdrošinoties cīnīties vienatnē ar Lielbritāniju un īpaši ASV, iekļuva Ķīnā. Un viņa šeit iekļuva arvien vairāk.
  Ķīniešu ir daudz, un, neskatoties uz visu savu sadrumstalotību, viņi ir nopietns pretinieks. Un tad samuraji ienāca Mongolijā... Tur sākās nopietnas kaujas 1941. gada pavasarī.
  Trockis nolēma, ka PSRS jau ir pietiekami spēcīga, lai uzsāktu pilna mēroga karu ar samurajiem. Turklāt padomju diktators vēlējās atriebties par sakāvi 1904.-1905. Uz sauszemes Sarkanā armija ir nepārprotami spēcīgāka par japāņiem, īpaši tankos. Taču jūrā Klusā okeāna flote vēl nav sasniegusi paritāti. Bet Ļevs Davidovičs nevarēja atteikties no Mongolijas.
  Sarkanā armija sākotnēji apturēja samuraju virzību. 1941. gada 20. augustā Khalkhin Gol notika ofensīva, kas beidzās ar Sarkanās armijas uzvaru. Pēc tam Trockis pieprasīja, lai Japāna atdod Dienvidsahalīnu un Kuriļu salas.
  Protams, sekoja atteikums, un sākās plaša mēroga karš. Tikai atšķirībā no Lielā Tēvijas kara tas notika svešā teritorijā. Lai gan nevarētu teikt, ka bija maz asinsizliešanas.
  Cīņas bija pilna mēroga, un japāņi sīvi pretojās un nepadevās. Bet gandrīz visas padomju karaspēka operācijas bija veiksmīgas. Aizsardzība pēc spēcīgas artilērijas aizsprosta tika izlauzta cauri, un tanki, tostarp jaunākais jaudīgais T-34, LT (smagais Leons Trockis!), pārvarēja sīvo līķu un metāla grāvi.
  Vispirms no Mandžūrijas tika padzīti Uzlecošās saules zemes karotāji. Tika veiktas vairākas secīgas operācijas, kas ilga deviņus mēnešus no 1941. gada novembra līdz 1942. gada augustam. Padomju karaspēks ienāca Ziemeļkorejā... Bija arī kaujas Sahalīnā. Japāņi pat mēģināja virzīties uz priekšu - viņi virzījās trīsdesmit kilometrus, taču tika apturēti un aizrijās ar asinīm.
  1942. gada septembrī notika uzbrukums Portarturam. Japāņi, izmantojot atbalstu no jūras, mēģināja noturēt līniju. Padomju karaspēks izlauzās cauri frontei, bet ienaidniekam izdevās apturēt virzību, nometot karaspēku.
  Taču samuraji nespēja ilgi izturēt savu pretestību. Padomju aviācija pārņēma un bombardēja kuģus. Turklāt japāņi ir pārāk noraidoši pret savu dzīvi - viņi pat neņēma kaujā izpletņus. Šī iemesla dēļ pēc galvenās gaisa elites nāves samuraju pretestība debesīs ievērojami vājinājās. Un padomju aviācija sāka uzvarēt daudz pārliecinošāk.
  Turklāt padomju dizaineru jaunie sasniegumi pakāpeniski noliedza japāņu iznīcinātāju pārākumu manevrēšanas spējā. 1942. gada decembrī pēc kārtējā sīva uzbrukuma Portarturs tika ieņemts, un Seula krita tajā pašā mēnesī.
  Nākamais 1943. gada mēnesis sākās ar janvāra ofensīvu Dienvidkorejā un Pusanas ostas ieņemšanu.
  Japāna zaudēja zemes kaujas un cieta arvien lielākus postījumus debesīs un jūrā. 1943. gada februārī Pekinu ieņēma padomju karaspēks. Un martā pēc sīvām cīņām Dienvidsahalīna tika atbrīvota. Aprīlis un maijs iezīmējās ar jaunām padomju ieroču uzvarām jūrā... Īpaši efektīva bija palielinātā zemūdeņu flote, aviācija un kuģi, kas ieradās no Baltijas.
  1943. gada jūnijā padomju karaspēks padzina japāņus no Šanhajas. Tādējādi veidojot savu okupācijas zonu.
  Jūlijā un augustā desantnieki un jūrnieki atbrīvoja Kurilu grēdu no ienaidnieka. Japāna nonāca ārkārtīgi sarežģītā situācijā. Padomju aviācija palielināja savu triecienjaudu un bombardēja arvien spēcīgāk, un Uzlecošās saules zemes flote izkusa. 1943. gada oktobrī Trockis pieņēma lēmumu: uzbrukt Okinavai - ģenerālmēģinājumam pirms cīņas par pašu Japānas metropoli. Cīņas bija sīvas, un samuraji masveidā izmantoja ieročus: kamikadzes pilotus.
  Episkā cīņa ilga divus mēnešus un nedēļu, kas beidzot beidzās ar Okinavas krišanu. Un 1944. gada janvārī Taivāna tika atbrīvota.
  Japāna tagad bija uz pilnīgas militāras katastrofas sliekšņa. Hirohito varēja paļauties tikai uz ASV un Lielbritānijas iesaistīšanos karā viņa pusē; fašistiskā Vācija tolaik vēl bija pārāk vāja militāri, un Musolīni nevarēja viegli sasniegt Trocki Klusajā okeānā.
  Taču ASV un Lielbritānija deva mājienus, taču nesteidzās ar iesaistīšanos karā. Turklāt Indijā izcēlās masveida pret britiem vērsta sacelšanās. Mēreno Gandiju malā nobīdīja radikālāki nacionālisti un kreisie. Rezultātā tur sākās īsts karš. Čērčils, kurš nomainīja Čemberlenu, izrādīja spītību un centās par katru cenu paturēt savā kontrolē Pakistānu un Indiju. Kas izraisīja ilgstošu un rūgtu karu, kas saistīja britu spēkus.
  Amerikāņi ārpolitikā rīkojās pilnīgi pasīvi: mana būda ir uz malas!
  1944. gada martā padomju karaspēks, neskatoties uz to, ka laika apstākļi vēl nebija īpaši labvēlīgi, nolaidās Hokaido. Cīņas ilga trīs nedēļas un beidzās ar japāņu sakāvi. Šie panākumi satricināja imperatora pārliecību par metropoles nepieejamību.
  Cīņas uz sauszemes un jūras turpinājās līdz 1944. gada 11. maijam, kad novārdzinātā Japāna beidzot kapitulēja.
  Cīņas ar padomju karaspēka piedalīšanos ilga no 1941. gada 10. aprīļa līdz 1944. gada 11. maijam un ilga trīs gadus un nedaudz vairāk par mēnesi. Padomju armijas zaudējumi nogalinātajos un no ievainojumiem miruši sasniedza 960 tūkstošus karavīru un virsnieku. Bojā gāja arī nedaudz vairāk nekā sešdesmit tūkstoši padomju civiliedzīvotāju. No bombardēšanas, artilērijas apšaudes, kaujām Sahalīnā un uz robežas Primorē. Un aptuveni trīs miljoni cilvēku tika ievainoti, no kuriem četri simti tūkstoši kļuva par invalīdiem.
  Kopumā PSRS guva lielu uzvaru un spēja ieviest propadomju režīmus Ķīnā un Korejā un ar savu karaspēku okupēja visus Uzlecošās saules zemes īpašumus.
  Biedra Trocka autoritāte tika vēl vairāk nostiprināta gan valsts iekšienē, gan starptautiskajā arēnā.
  1946. gadā PSRS notika pirmā mākslīgā pavadoņa palaišana. Un 1950. gadā pirmais padomju kosmonauts tika nosūtīts pa visu pasauli. Rumānijā karalis Mihaja piekrita noslēgt militāru un ekonomisku aliansi ar PSRS. Drīz Ungārijā mainījās vara. Un Čehoslovākijā to jau sen valda, lai gan ne gluži komunisti, bet kreisie propadomju spēki.
  1951. gadā izcēlās karš starp Turciju un PSRS. Šajā brīdī ne ASV, ne Lielbritānijā nebija atombumbas, un sākt īstu slaktiņu ar tik spēcīgu ienaidnieku kā PSRS un tās sabiedrotajiem bija Rietumu pašnāvība.
  Padomju armija sakāva Turciju mazāk nekā mēneša laikā. Redzot, ka Rietumu reakcija ir ārkārtīgi gausa... Shaved ilgi cīnījās ar indiāņiem, taču beigās zaudēja simtiem tūkstošu karavīru un zaudēja kontroli pār savu lielāko koloniju. ASV ir ekonomiskā krīze un melnie nemieri.
  Trockis pieņem lēmumu: un divu mēnešu laikā Sarkanā armija pārņem visus Tuvos Austrumus un Irānu, un Ēģiptē pie varas nāk propadomju valdība. Briti un franči dabū pa zobiem. Un Hitlers nostājas PSRS pusē un par to iegūst iespēju uz Anschluss Austriju.
  De Golls nāk pie varas Francijā. Viņš ir ļoti neapmierināts ar padomju ekspansiju un runā par krusta karu uz austrumiem, pret boļševismu. Trockis, gluži pretēji, sapņo par paplašināšanos Eiropā, situācija uzkarst.
  Ādolfs Hitlers, izmantojot to, ka PSRS tagad ir savienībā, sāk Vācijas militarizāciju. Un Alžīrijā un Marokā izceļas liela sacelšanās pret Franciju.
  De Golls ir sašutis un pieprasa Vācijai pārtraukt militāro sagatavošanos. Atbildot uz to, fīrers pieprasa atjaunot 1914. gada robežas un draud sūtīt tautas miliciju pret ienaidnieku.
  Abas puses pastiprina draudus un pulcē karaspēku pie robežām. Viltīgais Trockis neiestājas karā, bet pārdod Vācijai uz kredīta tankus un lidmašīnas. Izvēršas cīņa starp nacistiem un frančiem. Beļģija iesaistās karā, taču tas tikai pasliktina Francijas stāvokli, ko ierobežo koloniju sacelšanās un komunistiskā darbība dažādās frontēs. Vācieši gan nepanāk ātru uzvaru, bet iestrēgst uz Mangio līnijas, bet ieņem Beļģiju. Pēc pusotru gadu ilga kara nacisti tuvojās Parīzei.
  De Golls dodas parakstīt mieru un atdod Elsarcu un Lotringu vāciešiem. Arī Beļģija šķiras no daļas savas teritorijas. Fīrers stiprina savu ietekmi. 1955. gadā PSRS izmēģina kodolbumbu. Trockis iekļauj PSRS sastāvā Čehoslovākiju. Tiesa, daļa Sudetu pieder vāciešiem, bet daudz mazāk etniskās robežas. Bet viņiem nav iemesla šūpot laivu...
  Hitlers ir spiests pazemot savas ambīcijas un priecāties, ka viņam izdevies paplašināties Rietumos un uz Austrijas rēķina. Nacisti iebrūk arī Dānijā un arī atjauno 1914. gada robežas un savas impērijas ziemeļus.
  Trockis nomira 1960. gadā, nosvinējis savu astoņdesmito dzimšanas dienu. Bez kaitīgiem ieradumiem un fiziskās sagatavotības uzturēšanas PSRS priekšsēdētājs saglabāja skaidru domāšanu līdz pēdējiem darbiem.
  Viņš nodeva priekšsēdētāja amatu savam dēlam Dāvidam, tādējādi nodibinot pasaulē pirmo komunistu dinastiju. Līdz tam laikam PSRS bija piedzīvojusi pastiprinātu centralizāciju un konstitūcijas grozījumus, kas aizliedza izstāties no tās. Hitlers arī nodeva varu vienam no saviem dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas rezultātā, bet uz konkursa pamata.
  Tomēr dēls joprojām ir pārāk jauns, un pēc Hitlera nāves nacisti sadalījās, un drīz pie varas nāca kreisais spārns. Pasaule ir kļuvusi drošāka, bet koloniālās sistēmas sabrukums ir izraisījis jaunu nestabilitātes karu. Risinājums bija komunistiskās koalīcijas izveide. Tā sniedza savstarpēju palīdzību un mēģināja veidot sociālismu tumšā kontinenta apstākļos.
  Bet pasaules komunisms izcēlās ar lielu skaitu tirgus elementu un bija apvienota sistēma.
  Tikmēr PSRS iekšienē pieauga pretrunas. Vienas partijas politiskais pārsvars vairs nederēja augošajai oligarhijai. Sarkanā viļņa uzņēmēji vēlējās pārmaiņas un politisko varu. Līdz šim plānveida ekonomikas panākumi un politiskie ieguvumi daļēji kompensējuši opozīcijas noskaņojumu. Taču izmaiņas ir notikušas Amerikas Savienotajās Valstīs. Radās jauns līderis, kurš, laužot divu partiju monopolu: demokrātisko un republikāņu, radīja trešo - patriotisko.
  Un, nācis pie varas, viņš nodibināja autokrātiju. Tajā pašā laikā uzsākot krusta karu pret komunismu. Deivids nomira, un pēc tam sākās vesela virkne sazvērestību un frakciju cīņu. Tā rezultātā valsts tika satricināta. Bet cīņa starp frakcijām beidzās ar PSRS priekšsēdētāja amata ieņemšanu, un cilvēki nomierinājās.
  Notika aktīva telpas paplašināšana. 2015. gadā Plutons kļuva par pēdējo planētu, uz kuras kāju spēris cilvēka astronauts. Īsu laiku cilvēki varēja apmeklēt Jupitera virsmu. Tiesa, viņiem bija jāguļ īpašās aromātiskās vannās.
  PSRS ietvaros kapitālistiskie elementi nostiprinājās vēl vairāk. Bija noslāņošanās starp nabadzīgajiem un bagātajiem. Parādījās īsti miljardieri un tajā pašā laikā Politbiroja locekļi. Komunisms arvien vairāk saplūda ar finanšu oligarhiju un arvien mazāk atšķīrās no kapitālisma. Pat ienākuma nodoklis PSRS kļuva lineārs un tika ieviests vienots procents. Tas, protams, izraisīja neskaidru neapmierinātību un izraisīja nelielus nemierus.
  Taču līdz šim situācija nav izgājusi no kontroles. Taču patiesībā ar komunisma ārējiem atribūtiem sociālās garantijas arvien vairāk tika ierobežotas. Jo īpaši medicīna un izglītība kļuva daļēji apmaksātas, parādījās bezdarbnieki un darba biržas.
  Viktorija sasniedza Viļņu un pārstāja atcerēties paralēlo pasauli. Viņai tagad bija jāturpina vadīt Krievijas armiju.
  Lietuvas lielhercogistes galvaspilsēta Viļņa krita, bet priekšā bija gājiens tālāk uz Grodņu un Brestu.
  Baltkrievi labprāt pievienojās Krievijas armijai. Tomēr uzsniga sniegs, un viduslaiku armijai kļuva grūtāk pārvietoties. Tomēr lielkņazs Vasilijs pavēlēja ieņemt Grodņu un tur pārziemot. Viktorija skraidīja pa apkārtējām pilīm, meklējot kādu citu, ko sasmalcināt vai iznīcināt.
  Viņā virmoja mežonīgas iznīcināšanas alkas, bet arvien biežāk pretinieki padevās bez cīņas.
  
  
  ORĀKLI NO TUMŠĀS ELLES
  Protams, ir dažādi prognozētāji, noderīgi un bīstami.
  Bet vienā no alternatīvajām realitātēm bija burvis, kurš pastāstīja nacistam numuru, kā atgriezt spēku, lai pārstāstītu Velna spoguli. Nevainīga bērna sarkano asiņu pilieni nokrita uz atstarojošās virsmas. Un tie acumirklī uzsūcas, un pats spogulis sāka mirdzēt, atgūstot savas dāvanas. Un tad fīrers daudz iemācījās.
  Bet pat zinot nākotni, to ne vienmēr ir iespējams labot. Taču Āfrikā vācieši pārgrupēja karaspēku un spēja atvairīt Montgomeri 23. oktobrī uzsākto ofensīvu.
  Lai gan ar lielām grūtībām, viņus apturēja karaspēks ar lielu darbaspēka un aprīkojuma skaitu. Tomēr uzbrukuma vietas un laika zināšana palīdzēja Rommelam racionāli sadalīt savas dažas vienības un atvairīt uzbrukumu. Briti cieta ievērojamus zaudējumus un pēc divu nedēļu kaujām bija spiesti apstāties.
  Un vācu zemūdeņu flote spēja nodarīt lielus postījumus, nogremdējot duci kuģu ar izkraušanas spēkiem, kas plānoja nolaisties Kasablankā un Marokas piekrastē. Amerikāņi, redzot panākumu trūkumu Ēģiptē un "vācu vilku baru" darbību, atteicās no operācijas "Lāpa".
  Vācieši, savukārt, mēģināja pārgrupēt savu karaspēku pie Staļingradas, lai atvairītu padomju karaspēka sānu uzbrukumus, un gatavojās, apglabājoties centrā.
  Slikto laikapstākļu dēļ 1942. gada 19. novembrī padomju karaspēks nespēja efektīvi izmantot aviāciju, tostarp uzbrukuma lidmašīnas, un artilērijas sagatavošana guva ārkārtīgi ierobežotus panākumus. Tātad, pārgrupējot savus spēkus, vācieši un viņu sabiedrotie spēja atvairīt padomju karaspēka virzību. Tiesa, tas novērsa nacistu uzmanību no pašas Staļingradas, dodot atelpu padomju karavīriem, kuri bija pilsētas varoņi. Lai gan Sarkanās armijas pārziņā esošo māju ir palicis ļoti maz.
  Fricis izturēja arī centrā... Kauja pie Staļingradas turpinājās līdz decembra beigām. Tā kā neizdevās panākt izrāvienu frontē, Sarkanā armija apstājās. Bet arī vāciešiem nebija viegli. Uzbrukuma laikā pilsētai viņi zaudēja pārāk daudz, un, lai gan aizsardzībā zaudējumu attiecība šķiet viņiem labvēlīga, karaspēks joprojām ir izsmelts.
  Janvārī, neskatoties uz orākula pareģojumu, operācijas Spark laikā vācieši nespēja izturēt ziemeļos. Tiesa, kaujas ilga vairāk nekā trīs nedēļas un Sarkanajai armijai izmaksāja lielus zaudējumus, taču viņiem izdevās pa sauszemi nokļūt Staļingradā.
  Tomēr, Iblisa spoguļa brīdināti, vācieši spēja atvairīt ofensīvu pie Voroņežas, stiprinot savus vājos sabiedrotos: itāļus un rumāņus. Citādi tur būtu izlauzta aizsardzība.
  Un trešā Rževa-Sichova operācija bija neveiksmīga. Vācieši atkal, lai arī ne bez grūtībām, atvairīja padomju ofensīvu. Pašā Staļingradā bija karsts, janvārī bija kaujas. Paulusu nomainīja Mainšteins, un šim pieredzējušākajam feldmaršalam izdevās ieņemt citadeles pilsētu līdz 12. februārim. Bet atkal vācieši par to maksāja milzīgu cenu. 1943. gada februārī bija jāsaliek Reihstāgs un jāpiesaka totāls karš. Pagariniet darba dienu un izmantojiet vergu darbu aktīvāk nekā līdz šim.
  Totālā kara pasludināšana ļāva palielināt ieroču ražošanu un izveidot jaunas divīzijas. Tostarp ārzemnieki un hiwis.
  Zinot, kad briti un amerikāņi plāno ienākt Marokā, vācieši, izmantojot savu lielo zemūdeņu floti, deva sāpīgus sitienus desanta kuģiem - izjaucot vienu nosēšanos pēc otras. Tas ļāva nacistiem lokalizēt militārās operācijas pret Rietumiem un koncentrēt visus savus galvenos spēkus austrumos.
  Rommela korpusa pozīcija palika sarežģīta, taču, pateicoties spogulim, fašistiskā aviācija sāka darboties efektīvāk, un karavānas uzlaboja Āfrikas grupas apgādi.
  Montgomerija jaunā ofensīva 1943. gada martā bija neveiksmīga. Šoreiz Rommels, ar velnišķīgas maģijas palīdzību saņēmis precīzus datus, ievilināja britus lamatās un spēja sagādāt viņiem graujošu sakāvi! Tiesa, ienaidnieka skaitliskā pārsvara un gaisa pārākuma dēļ Montgomeriju nebija iespējams pilnībā sakaut, taču Lielbritānijas sakāve bija manāma. Īpaši daudz tanku tika zaudēti, un ievērojams skaits transportlīdzekļu tika sagūstīti kā trofejas.
  Briti atsauca pāris aizsardzības līnijas un tuvojās Aleksandrijai. Rommelam bija vajadzīgas jaunas rezerves, un nacisti plānoja turpināt ofensīvu dienvidu virzienā. Staļingrada krita un tad varēja virzīties uz priekšu pa Volgu.
  1943. gada maijā Krauts pārgāja uz operāciju Delfīns. Viņu karaspēks, neskatoties uz orākula palīdzību, saskārās ar ļoti spēcīgu Sarkanās armijas pretestību. Progress bija lēns uz lielu zaudējumu rēķina. Tiesa, zīlnieces palīdzība ietekmēja kara gaitu. Vērmahts paredzēja pretuzbrukumus un sāka arvien jaunus uzbrukumus. Jūnija vidū nacisti jau bija pietuvojušies Volgas deltai un sasnieguši Kaspijas jūru.
  Padomju karaspēka stāvokli Kaukāzā pasliktināja Turcijas iestāšanās karā 1943. gada 22. jūnijā. Un tas faktiski noteica cīņas par Baku naftu iznākumu.
  Sabiedrotie nebija izšķiroši. Montgomerijs pārgāja uz aktīvo aizsardzību un vairs nedomāja par ofensīvu, un piezemēšanās Marokā palika nereāla.
  1943. gada 10. jūlijā Čērčils, lai novirzītu daļu vācu spēku no austrumiem, mēģināja izsēsties Francijā. Tomēr slikti sagatavotā desanta kopā ar amerikāņu neizlēmību un faktu, ka, pateicoties orākulam, vācieši zināja visas detaļas, izraisīja tikai lielāko britu un amerikāņu sakāvi uz sauszemes vēsturē.
  Vairāk nekā sešsimt piecdesmit tūkstoši cilvēku un daudz tehnikas tika sagūstīti vien. Bet tas diemžēl netraucēja nacistu virzību uz dienvidiem. Augustā vācieši ieņēma visu Dagestānu, turki ieņēma gandrīz visu Armēniju kopā ar Erevānu, un 27. datumā nacisti un osmaņi apvienojās, sadalot Aizkaukāza fronti divās daļās.
  Un atkal padomju spēku uzbrukuma mēģinājumi citos frontes sektoros beidzās ar neveiksmi. Ienaidnieks pārāk labi zināja par padomju pavēlniecības plāniem.
  Īpašā nodaļa Sarkanajā armijā bija nikns, tika veiktas represijas un masveida tīrīšanas. Tika nošauti pat vairāki desmiti ģenerāļu un artilērijas maršala Kuļika.
  Bet, kamēr ienaidniekam būtu velnišķīgs ierocis, nekas pret viņu nepalīdzēs.
  Septembris pagāja smagās kaujās, nacisti un osmaņi tuvojās Baku. Un oktobrī pašā pilsētā izcēlās kaujas.
  Piekrastes pilsēta tika piegādāta pāri jūrai, un viņi izmisīgi centās to noturēt. Cīņas ievilkās un līdz 7. novembrim, kā bija plānots, krautiem to neizdevās paņemt. Bet visas pārējās Kaukāza pilsētas pa šo laiku jau bija zaudētas. Un decembrī uz milzīgu zaudējumu rēķina leģendārā pilsēta krita.
  Kaukāzs tika pilnībā zaudēts, tāpat kā lielākā naftas atradne, kas tajā laikā tika izveidota PSRS. Tiesa, tā kā visas naftas akas tika uzspridzinātas un iznīcinātas, paši nacisti šo priekšrocību drīzumā nevarēja izmantot.
  Austrumu frontē iestājās klusums. Lieli vācu sauszemes spēki pārcēlās uz Irāku un tālāk uz Palestīnu un Suecas kanālu, lai palīdzētu Rommelam. Padomju vadība tomēr nolēma izmantot pauzi. Naftas atradnes jau ir izveidotas citās vietās, tostarp Sibīrijā. Un padomju dizaineri strādāja pie jaunām tvertnēm. IS-2 un T-34-85 vajadzēja būt atbildei vācu panterām un tīģeriem.
  Ieroču ražošana nacistiskajā Vācijā bija lielāka nekā reālajā vēsturē. Ir skaidrs, ka nacistiem un vergiem ir vairāk resursu, un demoralizēto sabiedroto bombardēšana ir vājāka. Tas nozīmē, ka tie varētu ražot vairāk dzelzs un labākas kvalitātes metālu nekā patiesībā. Līdz ar to tika sasniegts un pat pārsniegts ražošanas plāns 600 Panterām mēnesī. Taču bija arī citi ierobežojumi: treniņu laiks jaunajām ekipāžām. Turklāt "Panther", neskatoties uz visām tās neapšaubāmajām priekšrocībām: lielgabalam ar augstu bruņu caurduršanu un uguns ātrumu, lielisku redzamību un optiku, kā arī labu frontālo aizsardzību un labu braukšanas veiktspēju, bija vāja sānu aizsardzība un pakāpenisks izvietojums. no veltņiem.
  Panther-2 izrādījās progresīvāka un daudzsološāka attīstība. Pateicoties daudz blīvākam izkārtojumam ar nedaudz lielāku 47 tonnu svaru, Panther-2 bija spēcīgs 88 mm lielgabals ar 71 EL stobra garumu un 120 mm bruņām korpusa priekšpusē, 60 sānu leņķi un 150 uz torņa pieres, ar 900 zirgspēku dzinēju duralumīnija korpusā.
  Šādu mašīnu sāka ražot 1943. gada novembrī kopā ar Tiger-2. Taču vācieši vēl tikai izstrādāja savu auto. Un viņi virzījās uz Tuvajiem Austrumiem.
  1944. gada martā vācieši ieņēma Kuveitu un sasniedza Suecas kanālu.
  Orākuls bija jāsalauž, lai nacistiem nebūtu nekādu priekšrocību. Šajā gadījumā meitenēm bija vēlme to darīt agrāk, taču ietekmes ierobežojumi viņas skāra.
  Piemēram, tagad maģijas pilno meiteņu vietā 1944. gada 1. aprīlī gar fronti pārvietojās divas glītas skaistules. Diemžēl ar ļoti viduvējām spējām ietekmēja lēciena ierobežotājs. Bija nedaudz auksts pat basām kājām staigāt pa pavasara zemi, kas tik tikko bija pakļauta sniegam. Meitenēm kreisajā rokā ir dziļā Volga, uz ziemeļiem no Kamišinas, un, ejot tālāk, jūs sasniegsiet vācu pozīcijas pie Staļingradas. Un karotāju uzdevums ir kļūt par teju parastām meitenēm un zaudēt pārcilvēciskās spējas neitralizēt nīsto orākulu... Tomēr arī ar to tagad var nepietikt. Galu galā PSRS zaudēja teritoriju, kurā pirms kara dzīvoja puse iedzīvotāju, un ievērojamu daļu no sava rūpnieciskā potenciāla, tostarp, pirmkārt, ieguvei ērto naftu.
  Ir, protams, daudz citu noguldījumu, taču, lai tie strādātu ar pilnu jaudu, ir vajadzīgs gan laiks, gan nauda. Tas ir, situācija ir tāda, ka pat tad, ja Hitleram tiek atņemta Iblisa spoguļa vara, ar to var izrādīties sāpīgi nepietiekami. Turklāt sabiedroto vidū pastiprinājās separātistu noskaņas. Īpaši amerikāņi. Rūzvelts ir slims, Gallens nepārprotami sliecas uz kreiso pacifismu, un jaunu vēlēšanu izredzes nav īpaši priecīgas.
  Zemūdeņu karš sabiedrotajiem neklājas labi. Vācu zemūdeņu skaits nepārtraukti pieaug, un to kaujas īpašības uzlabojas. Jau parādījušās ar siltumu vadāmas torpēdas un ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes. Un sabiedroto flote kļūst arvien vājāka un vājāka, jo īpaši tāpēc, ka krautu tehnotroniskās haizivis ir iemācījušies neizkļūt virspusē un neatklāties.
  Turklāt nacistu zemūdeņu flotes aktivitāte ir augstāka nekā reālajā vēsturē: degvielas piegāde ir kļuvusi vieglāka, tankkuģi ierodas pat no Lībijas laukiem. Turklāt Rumānijas bombardēšana ir daudz vājāka. Un sintētiskās degvielas ražošana ir lielāka.
  Sabiedrotie ir šokā, un viņu situācija ir nelabvēlīga. Īpaši iekšpolitiskās.
  Spēku samērs Austrumu frontē 1944. gada 1. aprīlī: PSRS 6,3 miljoni karavīru un virsnieku, un aptuveni 5,3 tūkstoši tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 95 tūkstoši lielgabalu un mīnmetēju, 7,7 tūkstoši lidmašīnu. Lieli zaudējumi ziemas kaujās, mēģinot sakaut ienaidnieku. Vācieši, ņemot vērā satelītus, ārvalstu divīzijas, Hiwi kājniekus, ir uzkrājuši vairāk nekā 7,2 miljonus, tanku un pašpiedziņas ieroču jau 8,8 tūkstošus, lielgabalus un mīnmetējus aptuveni 100 tūkstošus, aviāciju 16,5 tūkstošus transportlīdzekļu. Ņemot vērā, ka jaunie tanki IS-2 un T-34-85 ir tikko sākuši darboties Sarkanajā armijā, ienaidnieka pārākums aprīkojuma kvalitātē ir ievērojams. Tādējādi jau ir veicināta "Panthers" un "Tigers" ražošana, un tie veido vairāk nekā pusi no Vācijas tanku flotes.
  Aviācijā kvalitatīvie vērtējumi nav tik skaidri. Vācu transportlīdzekļi ir pārāki par padomju automobiļiem ātruma un bruņojuma ziņā, bet zemāki ar horizontālo manevrēšanas spēju, bet tajā pašā laikā labāki vertikālajā manevrētspējā. Bet pats galvenais, Fritz parādījās reaktīvie lidaparāti, galvenokārt ME-262. No dzenskrūves kaujiniekiem visjaudīgākie bruņojuma un ātruma ziņā bija ME-309 un TA-152. Yu-488 un pat agrāk Yu-288 sāka sērijveida ražošanu. Šiem bumbvedējiem nebija līdzvērtīgu lidojuma raksturlielumu pie lielas slodzes.
  Jebkurā gadījumā, ja ņemam vērā spēku samēru, tad ienaidnieks ir jāatzīst par varenāku. Turklāt, ja operācija Tuvajos Austrumos tiks pabeigta, fašisti kļūs vēl spēcīgāki. Un līdz viņu galīgajai uzvarai tur ir palicis ne vairāk kā mēnesis. Tātad...
  Tehniski gudrā Elena smagi nopūtās un dziedāja:
  - Nav spēka, nav spēka... Goblins nepārprotami ir dzēris par daudz! Viņš tikai zāģēja mizu un kliedza neķītrības!
  Zoja, kura saglabāja savu kultūru pat pieticīgā zemnieku kleitā, pakratīja draudzenei ar pirkstu:
  - Izvairīsimies no vulgaritātēm... Labāk sastādīsim rīcības plānu!
  Elena paraustīja plecus. Viņa bija tievāka nekā iepriekš un nebija tik atlētiska. Lai gan, iespējams, daudziem vīriešiem viņa šķitīs vēl pievilcīgāka nekā iepriekš. Meitenes kleita ir vienkārša, lina, balta un tīra. Nedaudz īsāka, nekā ierasts zemniecēm, atsedzot iedegušās kājas virs ceļiem. Meitenēm nebija palicis ne ieroči, ne rotaslietas. Nav pat pulksteņa.
  Tie tagad ir tik zemnieciski, pārāk iedeguši aprīļa mēnesim, bet ne tik ātri un spēcīgi. Kājas iet pa māla ceļu, kas nokaisīts ar oļiem. Kailas zoles, tāpat kā zemniecēm, ir raupjas un jūtas ērti, kāpjot uz dzeloņainas virsmas. Kad tu ej, tā auksti nepūš. Rīta sals pēc salnām kūst, un pēdas nav tik notirpas un sāpīgas.
  Savā iepriekšējā ķermenī viņa vispār bija karotāja, pat Antarktīdā bez problēmām. Un tagad kājas ir sarkanas no aukstuma, un, sildoties rīta saulē, tās pretīgi sāp.
  Jeļena, kura jau bija aizmirsusi, ka cilvēka ķermenis var izjust nepatīkamas sajūtas no aukstuma un noguruma, īgni sacīja:
  - Godīgi sakot, es neredzu jēgu šādai ekspedīcijai. Mēs tikām iemesti šajā ellē, mums atņēma spēcīgu maģiju... Palikām basām kājām un vienkāršā zemnieka tērpā, un tajā pašā laikā bija pienākums glābt cilvēci no fašisma!
  Zoja loģiski atbildēja uz līdzīgu fragmentu:
  "Bet tas ir tā skaistums!" Lai nebūtu pārāk viegli, kad, izmantojot savas brīnumainās spējas, paņēmām Viļņu un citas Lietuvas pilsētas. Tas ir daudz interesantāk un, pats galvenais, prasa iztēli, lai pieveiktu ienaidnieku vienkāršos ķermeņos un bez lielvarām!
  Jeļena parasti ar baso kāju iespēra lielā bruģakmenī, kas ceļa vidū izslējās no māla. Bet tā vietā, lai izlidotu no trieciena, akmens palika savā vietā, un Gudrā meitene kliedza par sāpēm. Joprojām garie, graciālie pirksti uzreiz kļuva pietūkuši un kļuva zili. Un Zojai pat nācās pāris no tiem iztaisnot. Violetās falangas nokrita savās vietās, un Elena nokratīja asaru, kas bija izveidojusies uz viņas vaiga. Tev ir jādara kaut kas tik stulbs.
  Beloboga meita juta sevī līdzjūtības uzplūdu, viņu pārņēma empātijas vilnis. Un tajā pašā laikā parādījās sava vājuma un neaizsargātības sajūta. Nags zem Jeļenas zilās miesas saplaisāja, un viņas kāja arī kļuva patiesi aizkustinoši bojāta un neaizsargāta.
  Gudrā, ar līdzjūtību pret sevi, atzīmēja:
  - Lūk, ko nozīmē miesa bez lielvarām... Tu vienkārši kļūsti neviens!
  Zoja sašutusi atzīmēja:
  - Tavas mazās kājiņas sadzīs... Tu kaut kā dzīvosi!
  Meitenes atkal devās ceļā. Viņiem vairs nebija tādas pašas vieglprātīgās jautrības. Turklāt, jo ilgāk viņi gāja, jo lielāks izsalkums lika par sevi manīt. Te parādījās kolhoza lauki... Tajos jau ritēja darbs pilnā sparā.
  Tomēr vīrieši nebija redzami, tikai sievietes un bērni bija iejūgti, daži pie arkla, daži pie kapļa. Cilvēki šeit ir šausmīgi tievi, nogurušām sejām. Tiesa, puiši, ieraugot daiļās meitenes, smaidīja un pamāja ar roku, sveicinādamies ar nomāktām, izstieptām rokām.
  Zoja piedāvāja palīdzēt Jeļenai zemnieku darbā. Svaroga meita negribīgi piekrita. Viņa personīgi gribēja ieroču varoņdarbus, nevis kolhoza smago partiju. Bet pēc tam, kad viņa savainoja kāju uz bruģakmens, viņas kareivīgais noskaņojums uzreiz pazuda. Turklāt jums vajadzētu padomāt par savu legalizāciju. Lai ko lai saka, viņi nonāca tikai kleitās un bez mācītājiem.
  Jā, NKVD viņus jebkurā brīdī var pasludināt par spiegiem un sajaukt. Citādi viņi izrādīsies vienkārši bēgļi, kas pazaudējuši visu, arī dokumentus. Viņu kleitas nav īpaši jaunas, un stils ar īsākiem svārkiem ir raksturīgs boļševiku ciemam. Jūs varat ēst tik daudz, lai viņi tam noticētu!
  Zoja ir dzimusi ciematā, un viņas rokas un ķermenis ir ļoti izveicīgi ciešanās. Jeļena ir pilsētas dāma, ne tikai maskaviete. Tiesa, viņai ir pieredze aramdarbos Rodnoveras kopienā. Tomēr kustības nav tik vieglas un pazīstamas kā Zojai. Jā, un lauzti pirksti uz aukstās zemes riebīgi sāp.
  Tomēr jaunās sievietes, zēni un meitenes visi ir basām kājām, pat ja naktī bija sals un jūs riskējat gandrīz saaukstēties. Tikai vecāka gadagājuma sievietes un vecas sievietes lūksnes kurpēs. Vīriešu redzeslokā nav, un vecākais virs visiem ir cirtains, sarkanīgs pusaudzis, kurš izskatās ne vecāks par piecpadsmit, ļoti sakārtotās biksēs, bet ar ļoti izteiksmīgu izskatu un drosmīgu zodu. Šis mazulis ar komjaunatnes nozīmīti ir vecākais starp zēniem un dod pavēles visiem.
  Jaunais komandieris nekomentēja faktu, ka abas daiļavas viņiem pievienojušās. It kā tas tā būtu, tas pats par sevi saprotams. Volgas reģiona klimats ir maigs un klimats ir pilnā sparā, tāpēc papildu roku pāris nesāpēs.
  Elenai drīz sāka sāpēt mugura, un viņa lūdza doties uz arklu. Tāpēc diezgan spēcīgam meitenes ķermenim ir vieglāk, bet jums tikai rūpīgi jāierok papēži irdenajā augsnē, lai pirksti tik ļoti nekairina. Bet spiediens uz krūtīm notiek citā leņķī, un mugura pēc izslodzes nejūt sāpes.
  Meitene tad domāja, cik viņai īsti gadu? Simts jau sen ir pagājis! Smieklīgi! Viņa ir viena no vecākajām sievietēm mūsdienu Krievijā un tajā pašā laikā spēka un veselības pilna. Bet pēc burvju spēju atņemšanas viņi varēja kļūt par tādiem briesmoņiem!
  Šī doma Elenu satriec...
  Visi strādāja ar entuziasmu un bez pusdienu pārtraukuma. Vai tikai tad, kad kļuva pavisam tumšs, viņi piegāja pie ugunskura, lai veldzētos. Netālu bija Volgas upe, un katlā bija zivis. Bet maizes ir tikai tik daudz, un tā kaut kā nav pilnīgi tīra, ar piemaisījumiem. Vēl viena sīpola garša.
  Ēdiens ir vienkāršs un ne pārāk daudz, šķiet, ka tas ir delikatese izsalkušiem vēderiem. Ranger Girls daudzus gadus nebija jutušās tik nogurušas. Nē, joprojām ir ļoti sāpīgi būt cilvēkam bez lielvarām. Un tu nogursti kā... ēzelis!
  Bet ir arī labi, ka organismi ir jauni un veseli. Meitenes aizmiga kopā ar citām sievietēm šķūnī pašas. Viens no zēniem atbalstīja galvu uz Zoē augstajām krūtīm. Reindžere noglāstīja viņa blondās cirtas... Un sajuta spēcīgu melanholiju. Viņi saņēma visu no dzīves un no saviem patroniem, dieviem Demiurgiem: mūžīgo jaunību, varu, iespēju iegūt bagātību, varu, godu un cieņu, bet... Lai ieņemtu, viņiem ir jāguļ ar vīrieti, kas pēc spējām ir viņiem līdzvērtīgs. Un to nemaz nav viegli atrast.
  Un, ja ir tādi puiši, tad viņi ir citā līmenī un citā visumā. Jeļena atcerējās dziesmu par Gagarinu, un tas viņai lika justies vēl skumjāk;
  Vai zini, kāds viņš bija...
  Visa pasaule nesa viņu rokās!
  TINGA BRĀĻA APŅĒMĪBA GLĀB IMPIĒRU
  Cara Nikolaja II brālis Mihails atšķirībā no reālās vēstures rīkojās izlēmīgi. Imperatoriskā gvarde atklāja uguni uz nemierniekiem, kuri mēģināja iebrukt Ziemas pilī. Tad kazaki, kurus iecienīja suverēns, un dižciltīgie pulki ienāca kaujā.
  Vairāki simti nemiernieku tika nogalināti, bet citi aizbēga. Policija aktīvi sagūstīja nemierniekus un viņu vadoņus. Valsts domes pārstāvji, prinču ģimenes, tirgotāji un finanšu elites pārstāvji steidzās zvērēt uzticību caram Nikolajam un zvērēja lojalitāti. Kaujas laikā tika nogalināti vairāk nekā seši simti nemiernieku un pusotrs tūkstotis tika ievainoti. Apsargi zaudēja ap divdesmit bojāgājušos, kazaki vēl piecdesmit.
  Nopietna sadursme, bet autokrātija izdzīvoja. Sazvērniekiem augšgalā nebija ne vienota viedokļa, ne viena līdera. Un vispār daudzi no viņiem uzskatīja, ka kara laikā nav iespējams mainīt valdības formu.
  Ir daudz neapmierināto ar caru Nikolaju II, taču grūti piedāvāt alternatīvu impēriskajam režīmam. Turklāt bagātie nopietni baidās, ka republikas valdības forma izrādīsies pārāk vāja un vaļīga, lai pasargātu kapitālistus no izsalkušā un dumpīgā proletariāta un zemes īpašniekus no zemniekiem.
  Bet paši tauta nopietnu revolūciju nesarīkos. Boļševiki joprojām ir pārāk vāji un maz, sociālistiskie revolucionāri lielākoties uzskata, ka revolūcija ir laba, bet labāk vispirms uzvarēt pasaules karā.
  Īsāk sakot, notika dumpis un visi iznāca! Atkārtojās kaut kas līdzīgs asiņainai augšāmcelšanai...Un klusums!
  Nikolajs II brāli par izlēmību apbalvoja ar Georga pirmās pakāpes ordeni un paaugstināja viņu līdz virspavēlnieka dienesta pakāpei, ieceļot Mihailu par Rietumu frontes komandieri. Un dienvidu un rumāņu fronte bija pakļauta Brusilovam.
  Krievijas armijas lielums pieauga līdz gandrīz desmit miljoniem cilvēku, un tās uzturēšana uzlika impērijai smagu nastu. Bija nepieciešams virzīties uz priekšu.
  Tiklīdz ceļi izžuva, cara armija sita Galisijā. Skaitliskais pārsvars bija Krievijas karaspēka pusē. Austriešu morāle vājinājās, un pulki, kas sastāvēja no slāviem, masveidā dezertēja vai padevās. Nebija pietiekami daudz vācu vienību, lai savaldītu ienaidnieku.
  Turklāt ASV aprīlī iesaistījās karā pret centrālajām lielvalstīm. Un līdz ar to konflikta iznākums jau bija iepriekš noteikts. Vācieši mēģināja palielināt savus spēkus Rietumos, lai sakautu sabiedrotos, un nespēja sniegt būtisku palīdzību Austrijai-Ungārijai.
  Krievijas karaspēks ieņēma Ļvovu un vairākas pilsētas Galīcijā. Izveidojās pat vairāki nelieli katli. Austriešu, raibā, salauztā fronte pārāk ātri sabruka, tāpēc vāciešiem nācās pāriet uz aklo aizsardzību rietumos un mest karaspēku izveidojušos spraugās.
  Attīstot savus panākumus, krievi tuvojās Pšemislai un pat aplenca pilsētu. Taču apgādes problēmas un kaujā gatavāku vācu vienību ieviešana kaujā palēnināja virzību uz priekšu. Bet Rumānijas fronte devās uzbrukumā un pēc kāda laika arī Rietumu fronte. Pēdējais saskārās ar grūtu uzdevumu: izlauzties cauri spēcīgajai, dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Cara brālis Mihails to neuzskatīja par apkaunojošu, viņš mācījās no Brusilova un pielietoja līdzīgu taktiku. Viņš sāka gatavot ofensīvu divpadsmit dažādās vietās vienlaikus, lai vācieši nevarētu noteikt galvenā uzbrukuma virzienu. Turklāt viņi naktī aktīvi izmantoja dūmu aizkaru un ofensīvu.
  Krievijas karaspēks dienvidos atbrīvoja Bukaresti, un uzbrukums centrā izraisīja izrāvienus uz dienvidiem no Viļņas.
  Vāciešiem nācās vēlreiz nostiprināt savu dienvidu flangu. Vācu karaspēkam, kas bloķēja Rīgu, draudēja ielenkšana. Šādos apstākļos ķeizars pieņēma sarežģītu lēmumu pamest Baltijas valstis un izvest karaspēku uz Prūsijas aizsardzības līniju.
  Arodbiedrībai un Turcijai lietas neizdevās. Krievi un briti virzījās uz priekšu Mazāzijā, franči Sīrijā izdarīja spiedienu uz Palestīnu. Osmaņi novājinājās, un to krišana nebija tālu. Turklāt bulgāri mainījās. Saprotot, ka prūši jau ir zaudējuši karu un krievu karaspēks, atbrīvojis lielāko daļu Rumānijas, sasniedzis robežu, slāvu karalis pieteica karu Austrijai, Turcijai un Vācijai.
  Protams, tas vāciešiem sagādāja lielākas galvassāpes. Viņi vairs nevarēja noturēt frontes līniju austrumos un bija spiesti atkāpties uz Vislu. Cerot, ka dabiska ūdens barjera aizkavēs Krievijas karaspēku.
  Sabiedrotais rietumos guva tikai daļējus panākumus, lai gan viņi jau aktīvāk izmantoja tankus. Bet pagaidām Vācija turēja fronti, lai gan bija spiesta nedaudz atkāpties. Dienvidu posms prasīja daudz pūļu.
  Nu, cariskā Krievija rudenī un ziemā nodeva cīņu smagumu Osmaņu impērijai.
  Uzbrukums Konstantinopolei gan no sauszemes, gan no jūras beidzās ar Krievijas ieroču triumfu. Turkije krita, un līdz ar to Krievija saņēma lielas teritorijas, Konstantinopoli un jūras šaurumus ar piekļuvi Vidusjūrai.
  Tiesa, 1917. gadā karu izbeigt neizdevās, taču uzvaras elpu jau juta visi, daudz vairāk nekā 1916. gadā.
  Ziema Krievijā pagāja ar nelieliem streikiem un demonstrācijām, taču nopietnu sadursmju nebija, neskatoties uz militārām grūtībām. Varbūt rublis ir pārāk daudz samazinājies, bet runāt par badu ir pāragri.
  Tomēr bija pienācis laiks izbeigt karu, un visi to saprata. Paaugstināts par feldmaršalu, Brusilovs ierosināja dot galveno triecienu dienvidos, kur ienaidnieks bija vājāks, un pēc tam pagriezties uz ziemeļiem.
  Vāciešiem jau bija pirmie tanki. Taču to skaits ir pārāk mazs, lai būtiski ietekmētu kara gaitu. Krievijai ir arī savi transportlīdzekļi, jo īpaši Mendeļejeva tanki. Bet atkal cariskā rūpniecība vēl nevar veikt masveida ražošanu.
  Bet tanku masveida ražošanu ieviesa briti, amerikāņi un franči. Tas nozīmē, ka ir parādījies jauns, spēcīgs aizsardzības izlaušanas līdzeklis, kuram vajadzētu izlauzties cauri vācu pozīcijām.
  Sabiedrotie arī vēlas pēc iespējas ātrāk izbeigt postošo karu. Un no marta beigām viņi sāka mēģināt izlauzties cauri dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Krievijas karaspēka ofensīva sākās, tiklīdz dienvidos izžuva ceļi. Krievu karaspēks pēc iepriekšējām uzvarām palielinājās, bet austrieši tik tikko noturējās. Budapešta tika ielenkta jau maija sākumā. Tad sākās kustība Vīnes virzienā un apejot Vislas upi.
  Arī itāļi devās uzbrukumā. Pat Japāna nosūtīja uz Eiropu ekspedīcijas spēkus. Vācieši spiedās no visām pusēm.
  Kad Krievijas karaspēks jau bija pietuvojies Vīnei, Austrija-Ungārija kapitulēja. Vācijas pēdējais sabiedrotais beidzot bija kritis. Rietumos, izmantojot trieciena taktiku dažādās frontes daļās, sabiedrotie lēnām, bet noteikti virzījās uz priekšu. Un krievu karaspēks ienāca no dienvidiem uz Vācijas frontes aizmuguri, kas pārklāja Vislu.
  Šādos apstākļos kanclers Vilhelms, apzinoties Vācijas pilnīgu, bezcerīgo stāvokli, 1918. gada 22. jūnijā paziņoja par visas karadarbības pārtraukšanu. Patiesībā vācieši kapitulēja.
  Austrija-Ungārija beidza pastāvēt. Krievija saņēma Galisiju, Krakovas apgabalu, Bukovinu, daļu no Slovēnijas austrumiem un Ungāriju. Rumānija Transilvānija. No Austrijas-Ungārijas palika tikai mazā Austrija un ievērojami samazinātā Ungārija. Čehoslovākija radās Krievijas aizgādībā.
  Cara impērija saņēma no Vācijas Klaipēdu, Poznaņu un pieeju jūrām, nogriežot Austrumprūsiju no pašas metropoles caur Dancigu.
  Vācijai nācās atdot Dānijai un Francijai to, ko tā iepriekš bija iekarojusi 19. gadsimtā. Viņai katru gadu tika piespriests maksāt milzīgas reparācijas, un militārais potenciāls tika ierobežots līdz simts tūkstošiem cilvēku.
  Un, protams, tāpat kā reālajā vēsturē, demilitarizēta zona.
  Cariskā Krievija paplašināja savus īpašumus dienvidos. Osmaņu impērija, tāpat kā Austrijas impērija, beidza pastāvēt. Lielbritānija ieņēma Irāku, Franciju, Sīriju un kopā ar britiem Palestīnu. Krievija ieguva Armēniju, Mazāziju un Konstantinopoli.
  Arī Tuvie Austrumi un Irāna tika sadalīti ietekmes sfērās. Tādējādi cariskā Krievija panāca ievērojamus materiālu ieguvumus.
  Bet karš maksāja vairāk nekā divarpus miljonu karavīru dzīvības, neskaitot mirušos civiliedzīvotājus, milzīgus izdevumus. Finanses iekrita nesakārtotībā un valsts iekrita parādos.
  Tiesa, sabiedrotie piekāpīgi piekrita norakstīt kredītu procentus, taču tik un tā parāds izrādījās diezgan liels - aptuveni desmit miljardi zelta rubļu.
  Taču bija iespējams nacionalizēt uzņēmumus, kas iepriekš piederēja vāciešiem.
  Politiskā situācija cariskajā Krievijā stabilizējās, pieauga imperatora autoritāte.
  Nikolajs II to izmantoja, atceļot savu manifestu Valsts domē. Autokrātija atkal tika atjaunota, un likumdošanas vara pilnībā pārgāja caram.
  Tas izraisīja tikai kautrīgus protesta mēģinājumus. Valsts bija pārāk nogurusi no kara un nevēlējās jaunus satricinājumus.
  Un ekonomika sāka strauju pēckara atveseļošanos! Izaugsme vidēji bija aptuveni deviņi procenti gadā un bija augstāka nekā Amerikas Savienotajās Valstīs.
  Tika izveidotas jaunas progresīvas nozares un attīstījās mašīnbūve. Algas auga.
  Darba dienas garums ar cara likumu tika samazināts no 11,5 stundām uz 10,5 stundām. Un pirmssvētku dienās un pirms brīvdienām līdz pulksten 9. Tāpat darba diena tika samazināta līdz deviņām stundām, ja vismaz daļa no tās bija nakts laikā.
  Pēc naudas maiņas tika atjaunots rubļa stabilais zelta atlikums. 1929. gadā strādnieka alga sasniedza 50 rubļus mēnesī, bet degvīna cena bija 25 kapeikas par pudeli. Tas ir, 200 pudeles mēnesī. Un, ja mēs to ņemam zelta ekvivalentā, tas ir pat 37 grami tīra zelta.
  Valsts ieņēmusi otro vietu, rūpnieciskās ražošanas ziņā atpaliekot tikai pēc ASV. Impērijas izredzes izskatījās ļoti rožainas, taču... uzbruka liela depresija.
  Sabrukums skāra visu pasauli, arī Krieviju. Patiesība visvairāk kaitējusi Vācijai un ASV. Taču cariskā Krievija bija pārāk atkarīga no ārējiem aizņēmumiem un tāpēc nevarēja izvairīties no satricinājumiem un recesijas.
  Boļševiku partija divdesmitajos gados piedzīvoja krīzi. Ļeņins faktiski atkāpās no praktiskās, revolucionārās cīņas, iedziļinoties teorijā un rakstot zinātnisko fantastiku.
  Vladimirs Iļjičs Lielbritānijā satika Herbertu Velsu un sajuta zinātniskās fantastikas garšu. Jo īpaši no Vladimira Iļjiča pildspalvas nāca liels, futūristisks romāns: "Komunisms ir laimes ceļš"! Un virkne citu darbu. Ļeņins jau labi pelnīja no zinātniskās fantastikas darbiem.
  Boļševiki sadalījās trockistos un staļinos. Staļins nolēma atgriezties pie individuālā terora taktikas, kas raksturīga Narodnaja Voljai. Trockis ieņēma mērenāku pozīciju.
  Sociālistiskie revolucionāri joprojām darbojas, lai gan divdesmitajos gados vairs nebija nevienas skaļas politiskās slepkavības. Republikāņu un kadetu pozīcijas pakāpeniski nostiprinājās. Patiešām, absolūtā monarhija visiem šķita novecojusi relikvija. Tātad atkal sākās nemieri, streiki, demonstrācijas un karaļa tronis sāka trīcēt.
  Monarhs varēja atcerēties daudz...
  Nikolaja II valdība atrada risinājumu...karā! Turklāt ģenerāļi ilgojās pēc atriebības par Japānas sakāvi. Un tas ir saprotami...
  Pēc Pirmā pasaules kara cariskā Krievija veica vairākas nelielas militāras kampaņas. Tuvajos Austrumos, kur viņi un viņu sabiedrotie pabeidza arābu pasauli. Afganistānā.... Tur karš notika kopā ar Lielbritāniju. Krievija pārņēma Afganistānas ziemeļu reģionus, kurus apdzīvoja galvenokārt uzbeki un tadžiki, kā arī Heratu. Briti pēc brutāliem kariem tomēr pakļāva dienvidus. Pašpārvalde palika Afganistānas centrā.
  Irāna joprojām saglabāja suverenitātes izskatu, taču arī tās sadalīšana nebija tālu.
  Taču galvenā interešu sadursme notika Japānā. Turklāt 1931. gadā japāņi Mandžūrijā izveidoja marionešu valdību un uzsāka ofensīvu Ķīnā.
  Kas kļuva par iemeslu jaunam karam.
  Līdz tam laikam Krievijas armijai bija izdevies atjaunināt savu tanku floti un izveidot ļoti spēcīgu aviāciju. Gaisā Japāna bija manāmi zemāka, un Krievijas sauszemes armija bija daudz lielāka un, iespējams, kaujas gatavāka.
  Klusā okeāna floti komandēja leģendārais admirālis Kolčaks. Andreja Pirmā ordeņa kavalieris Brusilovs šajā laikā jau bija miris, bet viņa spējīgie skolēni palika.
  Karš Japānai bija neveiksmīgs jau no paša sākuma. Krievu ģenerāļi: Deņikins, Vrangels, Kaleidins cara brāļa Mihaila Romanova vispārējā vadībā darbojās enerģiski un prasmīgi. Ietekmēja Pirmā pasaules kara pieredze, un tika ņemtas vērā kļūdas 1904.-1905.gada konfliktā.
  Diezgan labi izrādījās arī Prohorova vieglie tanki, kas manevru karā ir vienkārši neaizvietojami. Katrā ziņā tā jau bija cita krievu armija, un pavisam cits karš.
  Taču pirmajā kaujā ar samurajiem, ja Kuropatkina vietā būtu bijis talantīgāks un izlēmīgāks komandieris, kara iznākums, protams, būtu bijis pavisam cits.
  Jebkurā gadījumā divu mēnešu laikā Krievijas karaspēks aplenca Portartūru, un japāņi tika piekauti. Pēc diviem mēnešiem visa Koreja tika atbrīvota, un citadeles pilsētu pārņēma vētra.
  Arī jūrā kaujas plosījās ar mainīgiem panākumiem. Līdz ieradās eskadras no Baltijas un Melnās jūras. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta, un viņi pat izsēdināja karaspēku Hokaido. Japāna bija spiesta parakstīt pazemojošu mieru. Atdodiet Mandžūriju, Portartūru, dažus vāciešiem iekarotos īpašumus, Sahalīnas dienvidus un Kurilu grēdu. Un tajā pašā laikā izmaksājiet atlīdzību, kārtīgu summu - miljardu zelta rubļu.
  Uzvara uz laiku nostiprināja autokrātijas pozīcijas, un pēc tam Lielā depresija padevās straujai ekonomikas augšupejai.
  Vācijā, tāpat kā reālajā vēsturē, pie varas nāca Hitlers, taču viņam neļāva skraidīties. Konkrēti, mēģinājums atjaunot vispārējo iesaukšanu saskārās ar sīvu Krievijas un Francijas pretestību. Lai gan militārā potenciāla ziņā tika pieļautas nelielas piekāpšanās. Armijas lielumu ļāva palielināt no simts tūkstošiem līdz divsimt piecdesmit. Turklāt Hitlers atdeva Vācijai kontroli pār demilitarizēto zonu.
  Un cariskajā Krievijā brieda dinastijas problēmas. Nomira troņmantnieks Carevičs Aleksejs... Cara brālim Mihailam Romanovam tika atņemtas mantojuma tiesības. Un Kirils Vladimirovičs Romanovs patiešām kļuva par mantinieku. Bet šis puisis ir iegrimis dzērumā un izvirtībā. Pilnīgi degradēts...
  Kurš tad būs cara Nikolaja II vietā? Cara brālis Mihails pēc uzvaras pār Japānu saņēma ģenerāļa pakāpi un baudīja milzīgu popularitāti. Viņš kļuva par pirmo karaliskās ģimenes locekli imperatoriskās Krievijas vēsturē, kas saņēmis tik augstu pakāpi. Un daudzi vēlējās viņu redzēt karaļa tronī.
  Tiesa, pats Nikolajs II - nedzērājs, bez kaitīgiem ieradumiem, kurš regulāri nodarbojās ar vingrošanu - vēl bija gana spēcīgs un šķita, ka viņa valdīšanas laiks būs visilgākais Krievijas vēsturē. Bet Staļins iecerēja vērienīgāko slepkavības mēģinājumu kopš Aleksandra II laikiem. Lai gan šķita, kāda jēga?
  Katrā ziņā 1937. gads izrādījās draudīgs. Tika nogalināts cars Nikolajs II, un kopā ar viņu gāja bojā arī divi ministri, kā arī trīs desmiti galminieku, sabruka daļa Ziemas pils.
  Teroristi izmantoja kanalizācijas sistēmu raktuvēm un iestādīja vairāk nekā tonnu aminolona.
  Tādējādi vēstures gaitā iejaucās kāds agresīvs incidents. Tā beidzās cara Nikolaja II valdīšana. Monarhu nesāka saukt par diženu vai milzīgu. Tie, kas imperatoru nemīlēja, sauca viņu par asiņainu, jo viņa valstībā tika izliets daudz asiņu. Tas, pret kuru izturējās ar cieņu, ir Iekarotājs. Tātad viņam pakļauto zemju skaits Krievijā pieauga. Ķīnā parādījās pat liela province: Želtorossija.
  Kopumā karaļvalsts pastāvēja 43 gadus. Tikai Ivans Bargais valdīja ilgāk un nomināli. Bet, ņemot vērā to, ka viņš ieņēma troni trīs gadus, faktiskais kontroles periods izrādījās īsāks.
  Bet likumīgais mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs tomēr uzkāpa tronī. Viņš nevaldīja ilgi - apmēram gadu, bet spēja kaut nedaudz ietekmēt vēstures gaitu. Jo īpaši viņš ļāva Ādolfam Hitleram īstenot Austrijas anšlusu. It kā atsaucoties uz tautu pašnoteikšanās tiesībām un, domājams, tādā veidā būs lielāka kārtība. Piekrita Austrijas un Musolīni anšlusam.
  Tādējādi Vācija paplašinājās un tās iedzīvotāju skaits pārsniedza astoņdesmit miljonus. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers veicināja dzimstību. Ādolfa dēmoniskā laikā tas pieauga pusotru reizi.
  Spānijā izcēlās pilsoņu karš, taču tas beidzās daudz ātrāk, jo nebija Padomju Savienības, kas sniegtu palīdzību kreisajai koalīcijai Madridē.
  Bet Franko kļuva par fīrera sabiedroto. Un jaunais cars Vladimirs III sadūrās ar Lielbritāniju.
  Situācija patiešām ir sarežģīta. Mīkla, kas pārņemta ar Otro pasaules karu. Un jauna konfrontācijas kārta. Irāna nav sašķelta, un šī faktiski ir pēdējā islāma valsts, kas ir formāli neatkarīga. Plāni ar to ir gan Krievijai, gan Lielbritānijai. Tuvajos Austrumos lietas ir ļoti mulsinošas. Krievijas, Francijas un Lielbritānijas teritorijas ir jauktas un grūti pārvaldāmas.
  Anglija ekonomiski arvien vairāk atpaliek gan no Krievijas, gan no arvien spēcīgākās Vācijas. Bet lielākās kolonijas joprojām ir britu. Bet lauvas vainaga spēks vājinās, Kanāda ir gandrīz neatkarīga. Dienvidāfrika ir arī dominija, tāpat kā Austrālija. Indijā britu pozīcijas vājinās. Protams, ir vēlme pagrūst lauvu.
  Hitlers cenšas spēlēt divās frontēs. Vai arī viņš piesaistīs Francijas, Lielbritānijas, Itālijas un Japānas atbalstu. Lai visi kopā sakrautu carisko Krieviju un sadalītu tās milzīgos īpašumus.
  Vai arī meklēt teritoriālos ieguvumus Rietumos, bet aliansē ar Krieviju.
  Hitlers ir zemisks un bezprincipiāls cilvēks, un vispār viņam ir vienalga, ar ko viņš stājas koalīcijā, kamēr tas viņam ir izdevīgi.
  Arī jaunais jaunais cars Vladimirs sapņo par ieiešanu vēsturē kā liels iekarotājs un vēlas atņemt Lielbritānijai un Francijas kolonijas. Stingri sakot, no vāciešiem vairs nav ko ņemt. Tātad koalīcija ar Vāciju ir diezgan loģiska.
  Itālija ir sagrābusi Etiopiju un vēlas arī jaunus varoņdarbus. Musolīni ir ārkārtīgi ambiciozs. Viņam ir vienalga, vai viņš dodas uz austrumiem vai rietumiem. Bet Francijā nav lielas tautas vēlmes cīnīties. Tur valda pacifisms, un tiek ievēlēta valdība. Nav iespējas iegūt tik spēcīgu sabiedroto. Un cariskā Krievija ar savu tradicionāli augsto dzimstību un pastāvīgi sarūkošo mirstību ir ļoti spēcīgs pretinieks. Cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits jau pieaug par aptuveni trīs procentiem gadā. Zīdaiņu mirstība ir samazinājusies, bet daudzbērnu ģimeņu mode vēl nav garām, un pat strādājošās ģimenes ir auglīgas. Ņemot vērā teritoriālās ieguves, tostarp blīvi apdzīvotajā Ķīnā un mazapdzīvotajā Mongolijā, kā arī Eiropā un Turcijā, cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits 1940. gadā pārsniedza 400 miljonus, salīdzinot ar 1913. gadu, kad tas bija 180 miljoni. Un šī ir kontinentāla lielvalsts... Lielbritānijas un Francijas metropolēs ir mazāk par 50 miljoniem plus kolonijas. Bet koloniālajam karaspēkam ir vāja morāle un maz kaujas spēju. Tātad Rietumu sauszemes spēki ir daudz vājāki.
  Fīrers izvēlas aliansi ar Krieviju pret Rietumiem.
  1939. gadā Čehoslovākija tika sadalīta. Vācija iekļāva arī Sudetu zemi. Vācieši nostiprināja armiju un veidoja tanku kolonnas. Arī cariskā Krievija nestāvēja uz vietas, tai bija pieci miljoni un piecsimt personāla divīzijas miera laika armija.
  Cariskajā Krievijā jau sen tiek ražoti smagie tanki un stratēģiskā aviācija, tostarp lidmašīnas ar astoņiem dzinējiem. Francijā ir tikai apmēram trīsdesmit smago tanku, un tie ir novecojuši. Lielbritānijā nav smago transportlīdzekļu. Nu arī Vācija, neviena smagāka par divdesmit tonnām. ASV ir nedaudz vairāk par četriem simtiem tanku.
  Hitlers nolēma, ka nav vērts vilcināties un 1940. gada 15. maijā sita. Laikapstākļi vienkārši ir labvēlīgi un viss ir gatavs. Vai vairāk vai mazāk gatavs.
  Cariskā Krievija sāka uzbrukumu Indijai un citiem koloniālajiem īpašumiem. Krievijas armija uzbruka slikti aizsargātām pozīcijām. Ir salīdzinoši maz karaspēka, kas sastāv no pašiem etniskajiem britiem un frančiem, un koloniālās vienības īsti nevēlas mirt par viņiem svešu ideju vai impēriju. Patiesībā, kas viņiem ir angļi? Ekspluatatori, paverdzinātāji, laupītāji vai neticīgie. Diez vai krievi ir daudz sliktāki par viņiem, lai viņi nomirtu Lauvas vai Gaiļa impērijas dēļ.
  Tātad cara karaspēks virzās uz priekšu, pārvarot gauso, fokusa pretestību. Bet vācieši pusotra mēneša laikā spēja sakaut arī franču, angļu, beļģu un nīderlandiešu karaspēku.
  Tādējādi Čērčils zaudēja savu galveno sabiedroto atbalstu. Cerības, ka ASV iesaistīsies karā, nepiepildījās. Rūzvelts nemaz neizcēlās ar Stenkas Razina apņēmību. Un tad tādi spēki dotos pret Ameriku.
  Krievu karaspēks gājienos virzījās pāri Āfrikai un Āzijai; vairāk problēmu radīja reljefs un sakaru zonas nekā ienaidnieka karaspēks. Savu ietekmi atstāja arī ceļu trūkums, īpaši Āfrikā. Bet nepretenciozais krievu karavīrs varonīgi un stoiski pārvar visas grūtības.
  Vācieši var tikai ar grūtībām pārvest karaspēku uz Āfriku. Virzība uz Gibraltāru aizkavējās Franko spītīgās pretestības dēļ. Un mums bija jāpārvieto spēki pa jūru. Krievi ielauzās Āfrikā, caur Ēģipti, un viņiem tas ir daudz vieglāk. Arī Itālija sagrābj visu, ko vien spēj, un šajā jautājumā Musolīni ir boa konstriktora tvēriens.
  Nosēšanās pašā metropolē nenotika 1940. gadā. Gaisa kaujā, galvenokārt Krievijas pasivitātes dēļ, Lielbritānija izdzīvoja. Taču jāsaka, ka gudrais cars Vladimirs Kirillovičs nevēlējās, lai Lielbritānija kapitulē pirms laika, bet gan diezgan racionāli nodomāja sagrābt visas tās Āzijas un Āfrikas kolonijas.
  Kurp dosies Lielbritānija? Galu galā tai nav rezervju, bez kolonijām un izejvielām - tā krišana ir laika jautājums.
  1941. gada ziemā un martā Krievijas karaspēks beidzot sasniedza Dienvidāfriku un sakāva pēdējo Āfrikas dominiju. Arī britu mēģinājums izsēsties Madagaskarā cieta neveiksmi, un 1941. gada maijā tika veikta piezemēšanās ar sekojošu uzvaru.
  Japāna karā cīnījās Krievijas pusē, un tai izdevās kaut ko sagrābt Klusajā okeānā. 1941. gada vasara bija lielas gaisa ofensīvas periods pret Lielbritānijas metropoli.
  Krievijas un Vācijas aviācija uzbruka Londonai un citām Anglijas impērijas pilsētām. Un 8. novembrī, Minhenes puča gadadienā, beidzot notika desants.
  Cīņas ilga sešpadsmit dienas un beidzās ar Krievijas un Vācijas karaspēka uzvaru.
  Tas faktiski beidza Otro pasaules karu. Tas izrādījās mazāk asiņains un garš nekā īstajā stāstā. Un tas ļoti manāmi nostiprināja un paplašināja Krievijas īpašumus. Īpaši Āfrikā un Āzijā.
  Sekoja samērā mierīgs periods. Krievija un Vācija sagremoja savus teritoriālos ieguvumus. Trešajā reihā ietilpa: Beļģija, Holande, gandrīz puse Francijas, kā arī Maroka, daļa no Alžīrijas un centrālie īpašumi. Tiesa, Franko pozīcijas un zināmas Hitlera neizlēmības dēļ vāciešiem nebija laika virzīties uz Francijas ekvatoriālo īpašumu, un viņi krita Krievijas karaspēka rokās.
  Neskatoties uz to, Vācija joprojām saņēma labu gabalu Āfrikas zemes, platības ziņā pārsniedzot savu teritoriju. Trešā Reiha zemju platība, ņemot vērā Eiropas iegādi, ir vairāk nekā trīskāršojusies. Un, ja rēķina no robežām kopš 1937. gada, ņemot vērā Austriju, Sudetu zemi, Čehiju kā protektorātu, tad četras reizes.
  Tātad vāciešiem kopumā pietika, ko sagremot, apgūt un asimilēt. Turklāt Krievija paplašināja savus koloniālos īpašumus un diez vai varēja to visu kontrolēt.
  Un Itālija ieguva daudz: piemēram, lielākā daļa Sudānas, Somālija, Uganda un dažas citas iegādes, jo īpaši Tunisija.
  Tādējādi pasaules pārdalīšana pagaidām tika pabeigta. Taču, kā saka, ar laiku ambīcijas sāk izpausties.
  ASV nesāka nopietni strādāt pie atomprojekta. Arī fašistiskajā Vācijā un Krievijā attieksme izrādījās forša. Japāna vēl nav pietiekami attīstīta, lai to pārvarētu, un Lielbritānija un Francija ir kļuvušas par Trešā Reiha un Krievijas vasaļvalstīm.
  Tātad kodolieroču parādīšanās kādu laiku tika aizkavēta.
  Bet progress, protams, ir nepielūdzams. Fiziķi strādā, teorija attīstās, kā arī laboratorijas eksperimenti. Bet kodolprojektam ir vajadzīga valsts griba. Cariskajai Krievijai jau tā bija pārāk daudz rūpju un izdevumu, kas saistīti ar tās teritorijas paplašināšanu. Bet Hitleram nez kāpēc bija ļaunums pret šādām kodolprogrammas idejām un viņš uzskatīja, ka atomprojekts tikai izšķērdēs daudz naudas.
  Turklāt Krievijas sauszemes armija un aviācija bija spēcīgākā un daudzskaitlīgākā pasaulē, turklāt pieauga arī flote, īpaši pateicoties ekonomikas izaugsmei.
  Cara laika ģenerāļi un maršali deva priekšroku tanku būvēšanai, lidmašīnu, lidmašīnu pārvadātāju un kaujas kuģu būvēšanai. Kāpēc viņiem ir vajadzīgas pasakas par kodolbumbām? Tas ir, gan vāciešiem, gan krieviem šī problēma bija vienaldzīga.
  Turklāt izejvielu bija pietiekami daudz, lai vismaz tuvākajā nākotnē nebūtu jāuztraucas par energoresursiem.
  Tātad, neskatoties uz visu Pentagona un Baltā nama aukstumu, iniciatīva neviļus pārgāja Amerikas Savienotajām Valstīm. Turklāt runa ir ne tikai par bailēm, ka krievi vai vācieši ies tālāk un izdarīs spiedienu uz Jauno pasauli, bet arī par ekonomiku.
  Zaudējot iespēju saņemt naftu no Āzijas, Āfrikas un Tuvajiem Austrumiem, ASV līdz šim bija savas akas Teksasā, Floridā, un tās sāka attīstīt Aļaskā.
  Bet ASV iedzīvotāju skaits pieauga. Imigrācija Krievijā netika atturēta, un iedzīvotāju skaits turpināja strauji pieaugt. Melnādainajiem un arābiem īpaši labprāt ļāva izbraukt uz ASV.
  Arī Amerikas ekonomika auga, un automašīnu kļuva arvien vairāk.
  Un sākās kodoldegvielas un atomu reakcijas meklējumi, kas varētu nodrošināt kolosālu enerģiju.
  Ir pagājuši desmit gadi kopš Otrā pasaules kara beigām. Hitlera Vācijai bija jauns ierocis: disku lidmašīnas, kas spēj ne tikai lidot milzīgā ātrumā, bet arī praktiski palikt neievainojamas no kājnieku ieroču uguns.
  Turklāt vāciešiem virs orbītas izdevās palaist mākslīgo pavadoni, un pats galvenais - 1951. gada jūnijā pirmo cilvēku kosmosā.
  Cariskā Krievija nedaudz kavējās un pilnībā progresēja tikai šī gada augustā. Fašistiskajā Itālijā tajā pašā gadā notika izmaiņas. Miris Jūlija Cēzara titula pretendents Benedito Musolīni. Kopumā Itālijas diktators bija veiksmīgs valdībā. Ņemot vērā iekarojumus Āfrikā, tostarp Etiopijā, Itālijas kontrolētā teritorija viņa valdīšanas laikā pieauga gandrīz trīsarpus reizes. Turklāt Benedito Eiropā kopā ar Tulonu spēja nocirst daļu Francijas.
  Bet viņi neļāva viņam doties uz Albāniju un Grieķiju - tās ir teritorijas, kas atrodas Krievijas impērijas ietekmes sfērā.
  Benedito, protams, varētu saukt par diženu un iekarotāju, lai gan Itālijas armija ar saviem varoņdarbiem pārāk nespīdēja. Bet viņa dēls un mantinieks uzskatīja sevi par ne sliktāku par tēvu.
  Un viņš paņēma 1951. gada rudeni un iebruka Albānijā un Grieķijā... Nav brīnums, ka saka, ka visi lielie kari sākas it kā pēkšņi.
  Vladimirs Trešais par to pat priecājās. Itālijas īpašumi Āfrikā ir lieli, pat lielāki nekā Vācijai. Tātad, kāpēc gan tos nepaņemt, ja tam ir liels iemesls?
  Krievijas karaspēks sāka karadarbību 1951. gada 7. novembrī, uzbrūkot Etiopijai, Lībijai un Sudānai. Krievu vienības ir spēcīgākas, lielākas un kaujas gatavākas nekā itāļu vienības.
  Tāpēc viņi ātri sāka iznīcināt makaronu armiju... Bet neviens negaidīja, ka bez jebkāda brīdinājuma Ādolfs Hitlers iznāks Musolīni jaunākā pusē.
  Lai gan, ja paskatās, nekas negaidītāks nebija.
  Vācija zaudēja Pirmo pasaules karu Krievijai un zaudēja visvairāk teritorijas Krievijā. Un, ja vāciešiem ar interesi izdevās atgūt Rietumos zaudēto, tad austrumos, atklāti sakot, viņi palika bez nekā.
  Tāpēc Hitlers patiešām paļāvās uz saviem jaunajiem ieročiem, īpaši diskotēkām un lidojošajiem šķīvīšiem. Turklāt fīrers uzskatīja, ka šoreiz būs vieglāk cīnīties ar Krieviju nekā Pirmajā pasaules karā, jo Vācija un Itālija vadīs uzņēmumu bez otrās frontes.
  Tika veikts arī aprēķins, ka arī Krievijas aizvainotā Japāna ieies karā Tālajos Austrumos un sasaistīs tur ienaidnieku. Varbūt Portugāle un Spānija pievienosies koalīcijai, tāpat kā Lielbritānija un Francija? Viņi ir daudz tuvāk Vācijai nekā Krievijai. Un dažas cerības tika liktas uz ASV!
  Turklāt Amerika uzbūvēja iespaidīgu floti, daudzus lidmašīnu pārvadātājus un modernizēja savu tanku floti - lai gan tā kvantitātes un kvalitātes ziņā joprojām bija zemāka par vecās pasaules armijas transportlīdzekļiem.
  Sociālā sistēma cariskajā Krievijā palika autokrātiska un absolūta monarhija. Visas Krievijas caram un imperatoram bija pilna vara: izpildvara, likumdošanas un tiesu vara. Parlamenta nebija. Bija imperatora iecelto personu Valsts padome, bet tai bija tikai padomdevēja tiesības. Karalis pats izdeva likumus, kā arī dekrētus. Viņam bija arī tiesības izpildīt un apžēlot, lai gan, protams, bija arī tiesa. Zvērināto prāvas tika atceltas pēc Nikolaja II slepkavības, tā ka arī tiesu varu iecēla un atcēla cars vai imperatora ieceltas amatpersonas.
  Šai sistēmai bija gan savas priekšrocības, gan trūkumi. No vienas puses, imperators varēja ātri atrisināt to vai citu problēmu bez strīdiem un līgumiem, bet, no otras puses, pārmērīga varas koncentrācija vienās rokās nomāca iniciatīvu un deva lielākas iespējas birokrātijai. Tas radīja dažādus favorītus un favorītus. Vladimirs neizcēlās ar pārmērīgu liekulību un laulības uzticību. Lai gan sievietēm nebija lielas ietekmes uz viņa politiku.
  Tanku būves jomā cariskajai Krievijai bija daudz spēcīgu un smagu transportlīdzekļu. Taču kaujas operāciju pieredze Āfrikā rāda, ka tanka braukšanas veiktspēja ir ārkārtīgi svarīga. Rezultātā galvenā krievu tvertne nepārsniedza četrdesmit piecas tonnas. Tā kā lielāks svars radīja problēmas ar krosa spējām, pat ar platām trasēm.
  Cars mīlēja smagos tankus, bet viņa padomnieki atturēja imperatoru no to laišanas masveida ražošanā. Bet sešdesmit tonnu smagais aparāts bija pieejams divos tūkstošos eksemplāru. Un vispopulārākā tvertne "Nikolajs" - 3 tika saražota sešdesmit trīs tūkstošos.
  Un mašīna sver četrdesmit piecas tonnas, un pistoles kalibrs ir 122 milimetri. Priekšējās bruņas ir divsimt milimetru, aizmugure un sāni ir 120 milimetri, izkārtojums ir klasisks.
  Hitleru nopietni interesēja smagas mašīnas. Un es gribēju iegūt pārākumu pār Nikolaju ražošanas tvertnē. Vācu auto svars uzbriest līdz 75 tonnām, un tā jau bija robeža, jo lielo masu bija ārkārtīgi grūti pārvadāt pa dzelzceļa līnijām.
  Vācu transportlīdzeklis bija bruņots ar 128 mm ieroci, priekšējās bruņas bija 250 mm, sānu un aizmugurējās bruņas 180. Arī izkārtojums ir tuvs klasiskajam.
  Skaitliski vācu tanks bija trīs reizes zemāks par padomju tanku. Nemaz nerunājot par grūtībām izmantot pārāk smagas mašīnas.
  Tomēr Krievijas tehnika ir izkaisīta plašās teritorijās, un Eiropas frontes sektorā ir aptuveni vienāds transportlīdzekļu un kājnieku skaits. Lai gan kopumā krievu armija ir daudz lielāka nekā vācu. Un Krievijā ir milzīgs iedzīvotāju skaits: tajā ietilpst Indija, Ķīna, lielākā daļa Āfrikas, Tuvie Austrumi, Persija, Indoķīna un daudz kas cits.
  Protams, Hitlera lēmums uzbrukt cariskajai Krievijai, pat ņemot vērā, ka viņa pusē ir Japāna un Itālija un, iespējams, Francija un Lielbritānija, ir kolosāls azarts. Bet fīrers ir milzīgs piedzīvojumu meklētājs.
  Jāpiebilst, ka disku plaknes, ar kurām Trešais Reihs lika tik lielas cerības, praksē nav īpaši efektīvas. Spēcīgas lamināras strūklas izveide izraisīja milzīgu degvielas patēriņu, un lidojošo šķīvju lidojuma laiks izrādījās salīdzinoši īss. Tātad viņi varēja rīkoties, pat ņemot vērā milzīgo ātrumu ne īpaši nozīmīgos attālumos. Turklāt laminārā plūsma pasargāja disku no kājnieku ieročiem, bet savukārt neļāva šaut no lidojošā šķīvīša.
  Tātad vācieši varēja tikai nomest radiovadāmās raķetes no savām disketēm un pēc tam šaurā leņķī vai izslēdzot lamināro plūsmu, bet tajā pašā laikā kļūstot neaizsargāti.
  Bet jebkurā gadījumā Hitlers nolēma uzbrukt Krievijai un iemeta savas kārtis spēlē. Turklāt fašists baidījās, ka, ja Itālija tiks sakauta, viņi uzbruks arī viņam. Viņam bija ūsas un viņš nevienam neuzticējās.
  Sākotnēji nacisti guva panākumus, pateicoties uzbrukuma pārsteigumam un labākai karaspēka organizācijai. Bet uzbrukuma laiks tika izvēlēts slikti. Sāka snigt sniegs un tanki slīdēja. Fritz varēja ieņemt daļu Polijas, tostarp Krakovu, taču iestrēga netālu no Varšavas.
  Krievu militārā mašīna griezās uz augšu... Japāna, kā fīrers gaidīja, iestājās karā, taču tās flotei nebija pārākuma pār Krievijas Klusā okeāna floti, un cīņas bija aptuveni līdzvērtīgas. Un Japāna praktiski nenovērsa savus sauszemes spēkus no Rietumu operāciju teātra. Turklāt samuraji gaisā bija zemāki par krieviem gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Un uzlecošās saules zeme spēja uzņemt tikai dažas nelielas salas.
  Piesardzīgie Franko un Salazars nesteidzās iesaistīties karā. Krievija ir ļoti spēcīgs ienaidnieks. Mums jāskatās un jāgaida. Reālajā vēsturē Franko Otrā pasaules kara laikā aprobežojās ar fašistu brīvprātīgo zilās nodaļas nosūtīšanu.
  Tagad īpaši nevienlīdzīgi spēku samēri izskatījās Āfrikā.
  Itālija ātri zaudēja savus īpašumus tumšajā kontinentā.
  1952. gada pavasarī cara armija uzsāka ofensīvu Austrumprūsijā un spēja dziļi izlauzties cauri ienaidnieka aizsardzībai. Nacistiem bija grūtības atmest cara armijas virzību uz Kēnigsbergu, bet imperatora karaspēks sāka virzīties uz Sudetēm un Krakovu.
  Izrādījās, ka veiklākie krievu tanki bija diezgan spējīgi cīnīties ar smagu, bet mazāk veiklu ienaidnieku. Labi darbojās arī Ķīnas divīzijas krievu ģenerāļu pakļautībā.
  Vācieši bija spiesti pamest Krakovu... Un tad ielenkšanas draudu dēļ sāka atkāpties no Vislas uz Oderu.
  Nē, tā nebija tāda kara gaita, kādu apsēstais fīrers gaidīja. Bet tā esmu pati vainīga. Turklāt franči un briti, sajutuši fašistu okupācijas smaku, nemaz necentās mirt par fīreru. Tāpēc papildināšana tika traucēta, un vasaļvalstis gribēja triviāli sēdēt.
  Un vissliktāk gāja vāciešiem frontē.
  Līdz ziemai vācieši bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā. Un ziemā līdz pavasarim viņi pilnībā atkāpās uz Oderu. Krievijas karaspēks atbrīvoja Prāgu un Sudetu zemi un tuvojās Vīnei. Turklāt viņi sakāva Itāliju un okupēja Romu, Neapoli un Sicīliju. Tātad 1953. gada pavasaris nacistiem neko labu nesolīja. Tomēr 1953. gada 8. aprīlī Hitlers pēkšņi nomira. Jaunā Vācijas vadība izmisīgi lūdz mieru.
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs dāsni piekrita. Bet vācieši par to dārgi maksāja. Jaunā robeža tagad gāja gar Oderu: Beļģija, Holande un Dānija saņēma suverenitāti, bet Krievijas impērijas vasaļvalsts ietvaros. Francija atguva savus iepriekš zaudētos īpašumus, bet kļuva vēl atkarīgāka no Krievijas.
  Itālija un Vācija zaudēja visas savas kolonijas, kas tagad kļuva par karaļa kroņa īpašumu. Arī pati Itālija saņēma Krievijas vasaļa statusu, un Sicīlija un Sardīnija tieši kļuva par Vladimira III impērijas daļu.
  Vācija arī zaudēja lielu daļu savas neatkarības un maksāja lielas reparācijas.
  Japāna arī zaudēja visus savus īpašumus, izņemot savu teritoriju, un bija spiesta kļūt par vasaļvalsti. Un arī cars Vladimirs Kirillovičs Romanovs saņēma Japānas imperatora titulu.
  Protams, arī tā Austrālijas daļa, kas iepriekš piederēja Uzlecošās saules zemei, nonāca Krievijas kontrolē.
  1953. gada augustā ASV beidzot izmēģināja atombumbu. Astoņus gadus vēlāk kodoldžins bija ārā no pudeles. Jebkurā gadījumā progresu nevar apturēt. Un atombumbas parādīšanās ir neizbēgama. Ekstrēmākajā scenārijā kodolieroči varētu parādīties maksimāli divdesmit gadus vēlāk nekā patiesībā.
  Ar zināmu kavēšanos cara valdība sāka izstrādāt savu reakciju.
  Līdz šim ASV nevarēja izlemt karot ar tik spēcīgu impēriju. Turklāt no ārzemēm nav tik viegli sasniegt galvenos Krievijas rūpniecības un ekonomikas centrus.
  Un kodollādiņu izgatavošana prasīja gan laiku, gan naudu! ASV bija līdzekļi, bet laiks beidzās. Cariskā Krievija ar saviem resursiem un jaudīgo intelektuālo potenciālu ļoti ātri kompensēja plaisu šajā jomā. Un 1956. gadā atombumba parādījās arī Vladimirā III.
  Iedzīvotāju un resursu ziņā ievērojami zemāka par Krieviju, kapitālistiskā un demokrātiskā ASV pamazām zaudēja savus trumpjus.
  Vienīgais, ko viņi varēja darīt, bija izmantot kodolieročus kā atturēšanas līdzekli un mēģināt iedragāt carisko Krieviju no iekšpuses. Bet līdz šim viņiem tas nav izdevies.
  Vladimiram Kirillovičam no viņa pirmās sievas nebija palikuši vīriešu kārtas pēcnācēji , un viņš apprecējās atkārtoti. Un viņš atveidoja mantinieku, nosaucot viņu par Džordžu.
  Cariskā Krievija veica kosmosa paplašināšanu. 1959. gadā pilotēts lidojums uz Mēnesi notika apmēram gadu agrāk nekā amerikāņi. Pēc tam 1971. gadā uz Marsu. Alternatīvā pasaule ir kļuvusi drošāka par realitāti.
  1975. gadā cilvēks nolaidās uz Veneras. 1980. gadā uz Mercury. 1981. gadā uz viena no Jupitera pavadoņiem. Un 1992. gadā, tieši Vladimira Kirilloviča Romanova nāves gadā, Krievijas kosmonauts lepni spēra kāju uz Plutona.
  Džordžs pirmais mantoja kroni astoņpadsmit gadu vecumā. Un vispār mēs varam teikt, ka Vladimirs Trešais, Lielais, ļoti veiksmīgi pavadīja savu 54 gadu valdīšanas laiku. Un tad turpinājās Romanovu dinastija.
  
  
  
  NIKOLAS OTRAIS KRĀNĪGĀKAIS NO KVESTIEM!
  Pieņemsim, ka cars Aleksandrs Trešais, gluži pretēji, nomira agrāk: 1987. gadā no slepkavības mēģinājuma, ko organizēja Ļeņina vecākais brālis Aleksandrs.
  Šķiet, ka tas būtu vēl sliktāk. Bet ne īsti. Nikolajs II agrāk kļuva par caru un agrāk apprecējās: lai, ja kaut kas notiktu, tronī sēdinātu savu dēlu. Bet viņa sieva ir atšķirīga, un mantinieks ir vesels, un Rasputina noteikti nav. Un tā sākumā vispār, kā reālajā vēsturē: TRANSIB top, ekonomika plaukst - ekspansija uz Ķīnu. Tiesa, Baltijas jūrā kuģi tiek būvēti gadu iepriekš. Un nedaudz vairāk pacēluma, pateicoties finanšu ģēnija Vita agrākajam pieaugumam.
  Karš ar Japānu sācies ne pārāk labi, taču Varjagam izdevās aizbēgt, un admirālis Makarovs nemira. Stāsts ir nedaudz mainījies, un viss notiek nedaudz savādāk. Bet reālajā vēsturē Varjagam bija atlicis tikai nedaudz laika, lai aizbēgtu, un admirāļa Makarova nāve kopumā bija nejauša un maz ticama.
  Krievijas flote admirāļa Makarova vadībā rīkojās diezgan prasmīgi un nogremdēja japāņu kuģus. Un tad, kad uz mira tika uzspridzināti divi japāņu kaujas kuģi, Makarovs uzbruka samurajam un nogremdēja vēl duci ar pusi kuģu.
  Tas ir, viss noritēja labi. Un Japāna zaudēja pārākumu jūrā.
  Bet uz sauszemes samuraji izrādījās vājāki. Kuropatkins atvairīja visus japāņu mēģinājumus virzīties uz priekšu un nodarīja tiem lielu kaitējumu. Tomēr viņš nerīkojās pārāk izlēmīgi. Taču drīz vien no Baltijas jūras ieradās Krievijas kuģi, un Makarovs beidzot pārņēma kontroli pār visiem ūdeņiem.
  Krievi pat sāka izkraut karaspēku Taivānā un pēc tam Kuriļu grēdā.
  Līdz brīdim, kad iejaucās Teodors Rūzvelts un piedāvāja starpniecību. Krievija saņēma Mandžūriju, Koreju, Mongoliju, Kuriļu ķēdi un Taivānu.
  Parādījās arī Želtorossija. Tādējādi tika izveidota jauna impērija.
  Tomēr karalis vēl nav kļuvis pārāk nekaunīgs. 1914. gadā izcēlās Otrais pasaules karš. Krievija ir labāk sagatavota šim karam: ekonomika ir spēcīgāka, teritorija un iedzīvotāju skaits ir lielāks, un nav nekādu domu ceļā. Turklāt nebija recesijas, ko izraisīja nemieri un tā sauktā revolūcija.
  Pirmais pasaules karš noritēja ar mainīgiem panākumiem. Bija krievu ģenerāļu kļūdas un panākumi. Bet 1915. gadā vāciešiem izdevās gūt mazākus panākumus, jo cara armija bija lielāka un labāk apgādāta. Bet tomēr Krievija zaudēja pusi Polijas un Galīcijas. Bet vācieši nespēja iekļūt Baltkrievijā un Baltijas valstīs - frontes līnija gāja gar Vislu.
  Un sešpadsmitajā gadā cara armija jau guva lielus panākumus pret Austriju un Turciju. Osmaņi tika gandrīz pilnībā uzvarēti. Tāpat kā austrieši ieņēma Pšemislu un Krakovu. Vācija kļuva nobijusies. 17. gada pavasarī krievi ieņēma Stambulu. Cariskā Krievija guva ievērojamus panākumus arī vasaras ofensīvā pret Austriju un Vāciju. Un rudenī, kad cara karaspēks jau bija sasniedzis Oderu, Vācija kapitulēja. Sekoja Austrijas-Ungārijas un Turcijas sadalīšana. Krievija saņēma Mazāziju, Irākas ziemeļus un Stambulu. Galīcija, Bukovina, Čehoslovākijas un Ungārijas karaļvalstis un Krakova. Plus Danciga, Austrumprūsijas daļa, Klaipēdas apgabals. Tādējādi Krievija ir daudzkārt nostiprinājusies. Un Vācija arī maksāja milzīgas reparācijas.
  Cars Nikolajs II nesteidzās paņemt visu un visus. Bet krievi, briti un franči sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Tad briti un krievi sadalīja gan Irānu, gan Afganistānu. Pabeidza pasaules pārdalīšanu.
  Līdz 1929. gadam visa pasaule bija uz augšu, līdz sākās Lielā depresija. 1931. gadā Japāna uzsāka karu pret Krieviju. Un tā tika ātri sakauta un kopā ar visu Klusā okeāna īpašumu okupēta. Un tad nāca referendums un iekļaušana Krievijā.
  Izmantojot Lielās depresijas pārņemto Lielbritānijas, Francijas un ASV vājināšanos, cars Nikolajs II vadīja karu, lai ieņemtu Ķīnu. Un tas kļuva par viņa lielo iekarojumu.
  Lai kaut cik paātrinātu rusifikāciju, Nikolajs II pieņēma nepretenciozu lēmumu - viņš Krievijā oficiāli ieviesa poligāmiju - mainīja pareizticīgās baznīcas teoloģiju un dogmas. Tā reforma tika pieņemta.
  Un karalis ņēma sev otru sievu. Krievus mudināja precēties ar ārzemniekiem un dzemdēt daudz bērnu. Nācās rusificēt arī milzīgo Ķīnu. Kāds ir labākais veids, kā to izdarīt? Precējieties ar ķīniešu sievietēm!
  Vācijā Hitlers nenāca pie varas. Šajā stāstā viņam nedaudz pietrūka. Pārāk ekstrēmistisks. Galvenais kairinātājs bija fašists Musolīni, kurš sagrāba Etiopiju. Un sapnis kļūt par jauno Cēzaru un Trojas zirgu apvienojās vienā.
  1937. gada maijā sākās karš starp Krieviju un Itāliju. Kā izrādījās, Musolīni izrādījās pašnāvnieks. Krievu karaspēks divu mēnešu laikā ieņēma visu Itāliju, bet vēl trīs - visas valsts kolonijas. Cariskajā Krievijā beidzot ietilpa arī Rumānija un Dienvidslāvija, nedaudz vēlāk arī Bulgārija. Pabeidzot teritoriju aneksiju. 1939. gada rudenī Nikolajs II nomira. Un viņa mantinieks, pilnīgi veselais Aleksejs II, kļuva par jauno caru.
  Šajā gadījumā Nikolajs II valdīja piecdesmit divus gadus - pārspējot Ivana Bargā rezultātu. Un viņa valdīšana izrādījās visveiksmīgākā Krievijas vēsturē, un viņa iekarojumi bija vienkārši rekordi. Neviens karalis nekad nav sagūstījis tik daudz. Krievija beidzot ir iedzīvojusies Ķīnā un nostiprinājusies visos virzienos.
  Tomēr tad Alekseja Otrā vadībā sākās ilgs miera periods. Francija, Lielbritānija un ASV nevēlējās karu. Bet Vācija bija atbruņota un tai nebija spēka. Tā radās situācija, kas kļuva mierīga.
  Koloniālās impērijas turpināja pastāvēt. Krievija palika lielākā valsts, bet Lielbritānija formāli bija otrā lielvalsts un platības ziņā bija nedaudz zemāka par cara impēriju. Tomēr Austrālija, Dienvidāfrika un Kanāda bija gandrīz neatkarīgas kundzības. Un Indijā... 1968. gadā Indijā izcēlās liela sacelšanās un pēc divu gadu kara briti tika padzīti. Bet cara armija ienāca Indijas teritorijā un apspieda protestus. Pēc tam Lielbritānija zaudēja šo koloniju un Krievija to ieguva. Drīz vien Krievija ieņēma arī Irānas dienvidus.
  Pēc Alekseja Otrā 1969. gadā troni mantoja Nikolajs Trešais. Cara impērija cēlās uz augšu. Tātad Francija 1979. gadā zaudēja kontroli pār Indoķīnu un Taizemi. Un tur ieradās arī karaliskais karaspēks.
  Un astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados Āfrika nonāca cariskās Krievijas kontrolē. Pēc 2001. gada Krievijas tronī kāpa Alekseja II ceturtais dēls Pēteris.
  Cariskā Krievija līdz tam laikam bija absorbējusi gandrīz visu Āfriku, Āziju un savāca citu valstu kolonijas, tostarp Indonēziju. Bet, protams, tas nebija pret Austrāliju.
  Ir pienācis miera periods. ASV, Lielbritānijai un Francijai bija kodolieroči, Vācijai bija ekonomiska vara. Krievijai ir ekonomiskā vara, kodolieroči, lielākā armija pasaulē un iedzīvotāju skaits. Un joprojām absolūta autokrātiska monarhija bez parlamenta. Amerikāņi, būdami otrā vara vai pat lielvara, izvirzīja to pret Krieviju.
  Taču demokrātijas trūkums nebūt netraucēja progresa attīstībai. Jo īpaši 1943. gadā cariskajā Krievijā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Un 1961. gadā uz Mēnesi. Lidojums uz Marsu notika 1974. gadā. Un līdz 2000. gadam bija apmeklētas gandrīz visas Saules sistēmas planētas. Tika gatavota liela ekspedīcija uz zvaigznēm. Viņa startēja 2018. gadā un atguva Alpha Centauri.
  Tātad carisms zinātnei nemaz netraucēja virzīties uz priekšu. Pēteris Ceturtais no Romanovu dinastijas pat paziņoja, ka apgaismotais absolūtisms ir labāks.
  Īpaši uz skandālu fona, kas pastāvīgi satricināja Donalda Trampa administrāciju.
  Nikolajs II joprojām tika uzskatīts par visu laiku un tautu lielāko karali. Cariskā Krievija zirga mugurā un pasaules hegemons. Nomales un kolonijas pamazām pārkrievojas. Impērija uzņem apgriezienus. Un visa pasaule kļuva par labāku vietu.
  Un kāpēc? Paldies Aleksandram Uļjanovam, Ļeņina brālim, kurš tika sodīts par regicīdu. Pats Ļeņins palika ārzemēs. Viņš iepazinās ar Velsu un arī aizrāvās ar zinātniskās fantastikas rakstīšanu, no kā viņš kļuva ļoti bagāts un ieguva vārdu. Un tā viņš kļuva slavens, kļuva slavens un slavens, un tika tulkots daudzās valodās. Staļins nomira cietumā no tuberkulozes un kopumā palika zināms tikai speciālistiem. Trockis drīz iesaistījās revolucionārās aktivitātēs un izveidoja labu ierēdņa karjeru, pakāpjoties līdz faktiskajam privātpadomniekam un ministra vietniekam. Voznesenskis kļuva par cara ministru un daudz sasniedza. Hruščovs palika mazs veikalnieks un slavu neieguva. Brežņevs pacēlās līdz pulkveža pakāpei. Andropovs dienēja policijā un kļuva arī par pulkvedi. Gorbačovs kļuva par nozīmīgu uzņēmēju un šovmeni. Jeļcins palika veikalnieks. Putins sasniedza slepenpolicijas pulkveža pakāpi un ar godu aizgāja pensijā. Medvedevs ir sīka amatpersona. Žirinovskis, laikraksta dibinātājs un šovmenis. Zjuganovs mēģināja darboties pagrīdē pret caru. Viņš saņēma cietumsodu, pēc tam kļuva par slepenpolicijas informatoru. Viņš aizgāja pensijā ar kapteiņa pakāpi. Žukovs pacēlās tikai līdz majora pakāpei. Vasiļevskis kļuva par ģenerālleitnantu, Šapošņikovs kļuva par ģenerālleitnantu. Kolčaka lielais admirālis un daudzu ordeņu īpašnieks. Makarovs kļuva arī par grandadmirāli, cīnoties Pirmajā pasaules karā. Tomēr ne pirmajā, bet vienīgajā pasaules karā, jo nebija otrā pasaules kara. Viņš kļuva slavens... Brusilovs kļuva par feldmaršalu un Sv.Andreja Pirmsauktā ordeņa turētāju. Deņikins, Vrangels, Korņilovs un Kuropatkins kļuva par feldmaršaliem.
  Un karaļu laikā dzīve bija laba. Un cenas nav pieaugušas vairāk nekā simts gadus. Un rublim bija stabila zelta pamatne 0,77 grami. Un daudzas tautas dzīvoja ķēniņa vadībā.
  Visiem bija vienādas tiesības un daudzi sevi sauca par krieviem, pat afrikāņiem. Cara laikā visiem gāja labi. Tikai ebrejiem, kas nebija pareizticīgo reliģija, saglabājās prasība par dzīvesvietu. Bet tādu kļuva arvien mazāk.
  Tomēr cara laikā bija dažas problēmas. Viens no tiem, augsts dzimstības līmenis un zems mirstības līmenis, izraisīja pārapdzīvotību. Bet to bija paredzēts atrisināt, paplašinot telpu. Turklāt zinātnes un lauksaimniecības attīstība ļāva atrisināt bada problēmu. Ēdienu pietika visiem. Taču iedzīvotāju skaita pieaugums impērijā ir vairāk nekā trīs procenti gadā. Un tas draudēja ar nepatikšanām nākotnē.
  Cara valdība atrada izeju kosmosa paplašināšanā. Un tas šķita saprātīgi. Tika uzbūvēti jauni zvaigžņu kuģi un veikti superluminālā ātruma pētījumi.
  
  
  
  ALEKSANDRA TRĪJĀ PIECdesmit GADI - LIELĀ!
  Slepkavības mēģinājums pret Aleksandru II 1866. gadā bija veiksmīgs. Tā rezultātā karalis atbrīvotājs nomira. Un Aleksandrs Trešais uzkāpa tronī. Priekšrocība bija tāda, ka viņiem nebija laika pārdot Aļasku, un jaunais Krievijas imperators nevēlējās atteikties no jebkādām zemēm. Pat ja tie ir tāli un vēl nav īpaši vērtīgi.
  Turklāt ceļu uz Sibīriju uz Vladivostoku sāka būvēt vēl agrāk. Un tam vajadzēja sasniegt Čukotku!
  Cars Aleksandrs Trešais bija spēcīgs, izlēmīgs, stingrs, vesels un fiziski ļoti spēcīgs. Viņš valdīja ar stingru roku, un viņa vadībā Krievija iegāja vislielākās labklājības un sasniegumu periodā!
  Tāpēc ir labi, ka lielais imperators sāka valdīt piecpadsmit gadus agrāk nekā reālajā vēsturē!
  Sākumā viņš skarbi apspieda visus revolucionāru un Narodnaya Volya protestus. Tad viņš sāka reformēt armiju un floti. Ar lietu sakārtošanu.
  Karalis sasniedza daudz. Tika būvēti ceļi, tilti, rūpnīcas, un valstī strauji attīstījās kapitālisms. Saglabājot autokrātiju. Cara valdība veica nelielus karus, virzoties pāri Vidusāzijai un paplašinot savu ietekmi tur.
  Liels karš ar Turciju izcēlās 1977. gadā. Gāja vēl labāk, ātrāk, uzvarošāk ar mazākiem zaudējumiem nekā reālajā vēsturē. Skobeļeva ģēnijs tajā iemirdzējās pilnā gaismā!
  Krievijas karaspēks sakāva turkus ar mazākiem postījumiem. Un viņiem izdevās uzreiz ieņemt Stambulu. Tā kā viņi tur ieradās pirms angļu eskadras. Šis karš bija tik veiksmīgs, ka karalis-priesteris tika nosaukts par Uzvarošo Aleksandru! Un Skobeļevs kļuva par jaunāko feldmaršalu Krievijas vēsturē.
  Turkiye tika sadalīta. Briti okupēja Ēģipti un Sudānu. Krievija paņēma Irāku, Palestīnu, Sīriju un daļu Saūda Arābijas, Mazāzijas, visu Armēniju un Balkānus!
  Tādējādi Aleksandrs Trešais diezgan ātri un salīdzinoši viegli ieņēma lielu teritoriju. Un viņš turpināja savu ekspansiju uz dienvidiem. Pārcelšanās caur Irānu, Turkmenistānu un tālāk uz Afganistānu!
  Arī cara armija paskatījās uz Indiju! Briti bija gatavi cīnīties. Izveidojās Krievijas, Vācijas, Austrijas un Ungārijas alianse pret Franciju un Lielbritāniju.
  Vācija 1992. gadā uzsāka ofensīvu pret Gaiļa Republiku. Lielbritānija pieteica karu Vācijai un Krievijai. Austrija-Ungārija ieguva Bosniju un Hercegovinu un uzbruka Itālijai.
  Krievija sāka kampaņu pret Indiju, Francijas īpašumiem un Indoķīnu. Tā patiesībā sākās Pirmais pasaules karš. Bet Krievija un vācieši jau ir kopā!
  Krievija uzbruka arī Ēģiptei.
  Cara karaspēks ar vietējo iedzīvotāju atbalstu ieņem Indiju un Irānu. Tālāk viņi ieiet Indoķīnā. Un prūši atkal sakauj frančus un apņem Parīzi.
  Turklāt republikāņi atsakās padoties. Un Parīzei uzbrūk, ļoti iznīcināta. Vācieši arī ieņem gan Beļģiju, gan Holandi.
  Lielbritānijā jau kādu laiku notiek karš. Krievijas karaspēks ieņem Ēģipti un Sudānu. Jūrā notiek karš. Krievijas armija virzās pa Āfriku. Līdz pat Dienvidāfrikai. Un savāc sev kolonijas. Vācieši arī paķer dažas lietas.
  Taču Austrija-Ungārija ir iegrimusi karā ar Itāliju. Tiesa, 1894. gadā austriešiem palīgā nāca vācieši. Un viņi pabeidz Itālijas iekarošanu.
  Pēc tam apelsīnu valsts tiek sadalīta savā starpā.
  Karš pārceļas uz jūru. Un šeit izpaužas jūras spēku komandiera admirāļa Makarova ģēnijs. Kas gūst vairākas spožas uzvaras. Piespiežot jūru saimnieci kapitulēt.
  Krievija pārņēma kontroli pār Indiju, Indoķīnu, lielāko daļu Āfrikas un arī Austrāliju, izsitot no turienes britus. Krievijas karaspēks pameta Lielbritāniju un Kanādu. Arī kolonijas dibināšana tur. Tādējādi Lielbritānija zaudēja gandrīz visas savas kolonijas, un Krievija tās ieguva. Kanādas sagrābšanu veicināja tas, ka Krievija saglabāja kontroli pār Aļasku. Un ļoti spēcīgas flotes klātbūtne. Un admirāļa Makarova un Roždestvenska ģēnijs.
  Nu, tas vēl nav viss. Krievija virzījās uz Ķīnu. Arī ļoti veiksmīgi. Un 1904. gadā sākās karš ar Japānu.
  Bet atšķirībā no reālās vēstures šis karš izrādījās nevis grūts, bet gan ātrs. Turklāt Japānas flote bija diezgan vāja, savukārt Krievijas flote, gluži pretēji, bija ļoti spēcīga. Uzvarot japāņus, Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju. Un tad notika referendums, un pārliecinošs vairākums japāņu nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Cars Aleksandrs III izcīnīja jaunu uzvaru. Tad sekoja Ķīnas brīvprātīga piespiedu aneksija. Tātad reģions pēc reģiona, province pēc provinces. Karaliskā impērija sasniedza milzīgus apmērus. No ASV, visas Kanādas un Aļaskas, visas Āzijas, Austrijas, Klusā okeāna reģiona. Uz Dienvidāfriku un Vācijas īpašumā Rietumāfrikā.
  Plus arī Austrija-Ungārija. Tik milzīgs spēks.
  Bet, protams, vācieši un austrieši gribēja vairāk. Francija joprojām ir Vācija okupēta. Arī Krievijas aizvainotā Lielbritānija vēlas karu.
  Ķeizarim izdevās izveidot koalīciju: Spānija, Portugāle, Vācija, Austrija-Ungārija un Zviedrija pret milzu Krieviju. Vāciešiem kara ar Lielbritāniju laikā bija izdevies ieņemt arī Dāniju un Norvēģiju. Tika izveidota spēcīga koalīcija.
  Un karš sākās 1917. gada 1. augustā. Tieši tajā brīdī, kad Aleksandrs Trešais nomira un Nikolajs II kāpa tronī. Tika veikts aprēķins, ka bez tik liela monarha kā Aleksandrs Trešais, kurš bija atveseļojies piecdesmit vienu gadu, Krievija noteikti zaudētu.
  Bet Nikolajam II bija ilgstošs un spēcīgs spēks. Bez Rasputina un slimā mantinieka. Tātad viņš varētu cīnīties ar koalīciju.
  Un sākās karš... Vācieši mīda kā taifūns. Krievijas karaspēks viņus sagaidīja ar spēcīgiem pretuzbrukumiem. Izcēlās liela un sīva cīņa.
  Nikolajs II kopumā, paļaujoties uz cietokšņu ķēdi, pamatīgi izsmēla vācu un austriešu vienības. Un tad viņš uzsāka pretuzbrukumu. Un Āfrikā krievu karaspēks, izmantojot pasaulē pirmos vieglos visurgājējus, pilnībā sakāva austriešus un vāciešus. Un viņi attīrīja tumšo kontinentu.
  Gan Zviedrija, gan Norvēģija tika iekarotas diezgan ātri.
  Karš ilga pusotru gadu un beidzās ar to, ka Krievijas armija, kas bija daudzskaitlīgāka un ar spēcīgākiem tankiem, ieņēma visu Eiropu. Tad Lielbritānija krita. Krievija beidzot ir izveidojusi dominējošo stāvokli pār austrumu puslodi.
  Un arī cars Nikolajs II kļuva par lielu iekarotāju. Miers valdīja līdz 1929. gadam, kad sākās Lielā depresija. Vispārējā ekonomiskā krīze noveda pie tā, ka 1931. gadā tieši 1. maijā sākās karš starp Krieviju un pēdējo lielvalsti ASV!
  Cara Nikolaja II armija iegāja Amerikas robežās. Spēki bija nevienlīdzīgi. Amerikānim gandrīz nebija tanku un viņš bija slikti apmācīts. Un Krievija daudzkārt pārspēja ASV. Arī cara impērijas komandieri bija labāki. Tātad karš jau no paša sākuma gāja vienā virzienā. Krievija uzvarēja un virzījās uz priekšu. Un 30. septembrī pēc Ņujorkas un Vašingtonas ieņemšanas ASV kapitulēja. Tādējādi tika pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. 1934. gadā Nikolajs II uzsāka iebrukumu Meksikā un pēc tam uz augšu Latīņamerikā, iekarojot Latīņamerikas valstis. Līdz pēdējās neatkarīgās Čīles republikas sabrukumam 1936. gada decembrī.
  Tādējādi Nikolajs II beidzot pabeidza stāstu. Cariskā Krievija apvienoja visas planētas Zeme valstis un tautas.
  1937. gada 7. novembrī visas planētas Zeme imperators Nikolajs Lielākais avarēja lidmašīnā. Un arī viņa valdīšana beidzās. Alejs II kļuva par karali. Vesels, jauns mantinieks - apmēram trīsdesmit trīs. Viņa vadībā sākās telpas paplašināšanās. Jaunas robežas un jauni lidojumi. Monarhija bija nesatricināma. Cilvēce ir vienota un iekaro telpu.
  GENERALISIMO KONDRATENKO
  Portartūra komandieris nomira, patiesībā reālajā vēsturē viņš tika ievainots galvā, bet fragmenta fragments pagāja dažus milimetrus tuvāk smadzenēm. Īsāk sakot, nodevējs, kurš nodeva citadeli, nomira un viņa vietu ieņēma Portartūra aizsardzības varonis Kondratenko.
  Lai stiprinātu cietokšņa aizsardzību, jaunais komandieris norakstīja krastā visus jūrniekus un jūras artilēriju, kā arī atbruņoja eskadru, bet pastiprināja Portartūru.
  Rezultātā citadele tika rūpīgi aizsargāta, kā arī komandiera Kondratenko prasmīgā rīcība. Aizsardzība izturēja veiksmīgi. Kondratenko laikus pastiprināja Visokajas cietokšņa aizsardzību un japāņi to nespēja ieņemt.
  Decembra beigās samuraji bija noguruši no uzbrukumiem. Janvārī bija klusums, ko izraisīja Kuropatkina mēģinājums to atbloķēt, taču tas nebija īpaši veiksmīgs.
  Februārī notika vēl viens uzbrukums, un tas atkal tika atsists ar smagiem japāņu zaudējumiem.
  Aizsardzības laikā zēns Oļegs Rybačenko uzvedās varonīgi. Aplenkuma laikā šim kajītes zēnam bija tikai desmit gadu. Bērns cīnījās kopā ar pieaugušajiem un devās izlūkošanas misijās.
  Viņš parādīja sevi kā ļoti drosmīgu un kaujiniecisku. Un aizstāvība turējās. Tagad jau ir pienācis marts... Japāņi atkal atkāpušies. Asiņainā svētdiena Krievijā nenotika, jo cars Nikolajs, tā kā Portarturam bija labs garastāvoklis, izgāja pie ļaudīm. Krievu armija tika papildināta un kļuva arvien lielāka. Marta beigās japāņi mēģināja tikt uz priekšu, taču Kuropatkina spēkiem bija pārāk liels skaitliskais pārsvars un atvairīja visus uzbrukumus.
  Un vēl labāk, ģenerāļa Legsa vienības bija važās no Portartūras aplenkuma. Pēc smagiem zaudējumiem japāņi atkāpās. Bet atkal Kuropatkins vilcinājās.
  Aprīļa beigās sekoja jauns uzbrukums, kas tomēr arī tika atvairīts.
  Un Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais zēns, pat sagūstīja japāņu pulkvedi, protams, izmantojot slazdu.
  Maija sākumā notika tikai nelielas sadursmes, un 25. datumā Roždestvenska eskadra beidzot ienāca Portarturā. Slavenais admirālis atveda piecdesmit vienu kuģi, šķērsojot trīs okeānus uzreiz!
  Pēc tam aizsardzība saņēma pastiprinājumu. Un jūnija sākumā sekoja pēdējais uzbrukums Portarturam. Uzbrukums ir izmisīgs un nikns. Kārtējo reizi tas tika atvairīts ar milzīgiem zaudējumiem japāņiem. Cars beidzot atcēla Kuropatkinu un iecēla Linēviču. 1905. gada jūlija vidū japāņi beidzot tika uzvarēti. Un Portartūra varonīgā aizstāvība, kas ilga vairāk nekā gadu, beidzās.
  Kondratenko tika apbalvots ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un saņēma feldmaršala pakāpi. Tad Roždestvenska eskadra kopā ar PortArtūru jūrā sakāva japāņus. Turklāt kaujā gāja bojā pats admirālis Togo.
  Japāna bija spiesta noslēgt mieru ar Krieviju ar ASV starpniecību.
  Mums bija jāatdod Kuriļu salas un Taivāna. Krievija nodrošināja protektorātu pār Koreju, Mandžūriju un kontroli pār Portartūru. Turklāt Japāna cariskajai Krievijai izmaksāja milzīgu atlīdzību miljarda zelta jenu apmērā.
  Uzvara nostiprināja cara Nikolaja II pozīcijas. Krievija paplašināja savas teritorijas, un Ķīnas reģionu brīvprātīgas aneksijas dēļ sāka veidoties Želtorossija. Nekāda Valsts dome - Krievija palika absolūta monarhija, bez parlamenta.
  Protams, pateicoties uzvarai un politiskajai stabilitātei, ekonomiskā izaugsme turpinājās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Pirmais pasaules karš sākās kā reālajā vēsturē. Taču veiksmīgāk tas bija Krievijai. Kura armija bija lielāka un labāka, tostarp pateicoties feldmaršala Kondratenko reformām, un ekonomika bija spēcīgāka, un cara autoritāte bija augstāka.
  Karš ilga nedaudz vairāk kā gadu un beidzās ar Austrijas-Ungārijas sabrukumu un Osmaņu impērijas un Vācijas kapitulāciju. Un Bulgārija, redzot pēc kā tā smaržo, nostājās Serbijas un Krievijas pusē, tāpat kā, starp citu, Itālija un Japāna.
  Feldmaršals Kondratenko saņēma augstāko pakāpi - generalissimo. Un viņš kļuva par gandrīz visu ordeņu turētāju, piemēram, Suvorovs. Brusilovs kļuva par feldmaršalu. Admirālis Kolčaks, Korņilovs un Deņikins veidoja karjeru. Cariskā Krievija pievienoja sev: Galiciju, Bukovinu, Krakovas vojevodisti, Poznaņas apgabalu, Klaipēdu. Arī Čehoslovākija kļuva par daļu no Krievijas impērijas. Un Mazāzija ar Konstantinopoli. Un Irākas ziemeļos.
  Kopumā viss izrādījās labi. Japāņi sadalīja vācu kolonijas ar Krieviju Klusajā okeānā.
  Tad Saūda Arābija tika sadalīta starp Krieviju, Franciju un Lielbritāniju. Pēc neilga kara Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu.
  Un tad Afganistāna. Tiesa, tur bija neliela cīņa. Un britiem sākumā īpaši nepaveicās.
  Pasaule ir ieguvusi stabilitāti un labklājību. Līdz Lielās depresijas uzbrukumam 1929. Arī Krievija pēc straujās izaugsmes iekļuva krīzē.
  1931. gadā Japāna uzbruka Krievijai, cenšoties atriebties par iepriekšējām sakāvēm.
  Taču šoreiz tā bija pašnāvība. Cara karaspēks sakāva japāņus. Admirālis Kolčaks nepavisam nav vecs, viņš parādīja savu ģēniju, salīdzināmu ar Ušakovu. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta jūrā un pēc tam okupēta. Tam sekoja referendums, kurā japāņu vairākums nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Tādējādi cars Nikolajs II nostiprināja savu varu Klusajā okeānā. Krievija turpināja virzību uz Ķīnu. Krīzes novājinātās Lielbritānija, Francija un ASV netraucēja pārņemt kontroli pār Debesu impēriju.
  1933. gadā Vācijā pie varas nāca Hitlers. Viņš sāka atjaunot bijušās impērijas bijušo varu. Un, protams, viņš centās nestrīdēties ar Krieviju.
  Musolīni Itālijā bija draudzība ar Krieviju. Un viņš klusi sagrāba Etiopiju, paplašinot savas kolonijas. Tika runāts par Trīskāršās alianses izveidi.
  Cariskā Krievija gribēja anektēt visas novājinātās Anglijas un Francijas kolonijas. Nu vācieši un itāļi arī saprotami. ASV bija savi plāni.
  1937. gadā Vācija apvienojās ar Austriju, izveidojot Anšlusu. Un 1937. gada novembrī avarēja otrā lidmašīna no Nikolajevas. Karaliste tika pārtraukta ļoti veiksmīgi. Nikolajs II četrdesmit trīs valdīšanas gados guva milzīgus panākumus.
  Viņi viņu sauca par Nikolajevu Lielo! Un pat vislielākie viņi kļuva augstāki par Pēteri Lielo.
  Nikolaja II laikā darba diena tika samazināta līdz desmit stundām, un septiņi izglītības gadi kļuva par obligātu un bezmaksas. Valsts vidējā alga sasniedza 75 rubļus mēnesī ar nulles inflāciju un rubļa zelta segumu. Karaliskā valūta bija cietākā un konvertējamākā pasaulē.
  Krievijai bija lielākā sauszemes armija pasaulē, un flotes lieluma ziņā tā pārspēja gan Lielbritāniju, gan ASV.
  Krievu tanki bija labākie pasaulē, tāpat kā lidmašīnas. Un helikopteri tajā laikā bija praktiski vienīgie uz planētas Zeme. Daudzskaitlīgākā un kvalitatīvākā zemūdeņu flote. Labākā artilērija. Uzlabotas tehnoloģijas televīzijā un video. Cariskajā Krievijā sāka filmēt arī pasaulē pirmo krāsu kino. Tostarp, pateicoties cara Nikolaja II aizraušanās ar fotogrāfiju.
  Pēc Ķīnas aneksijas Krievija ieņēma pirmo vietu pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, apsteidzot Lielbritāniju ar visām tās kolonijām.
  Cars Nikolajs II reformēja pareizticību un legalizēja daudzsievību. Šim gudrajam suverēnam izdevās izdarīt daudzas lietas. Un viņš nomira nevis apspļaudīts, ne vajāts, ne pazaudējis Krieviju, bet liels vīrs. Un tikai dažus milimetrus fragmenta kustībai bija tāda ietekme uz Krievijas vēsturi. Un vēl saka, ka vēsturē nav nejaušību! Tā tas notiek. To parādīja gan Nikolajs II, gan Ģenerālisimo Kondratenko fenomens.
  Bet pēc cara Nikolaja nāves notika īslaicīgs lēciens. Pirmkārt, monarhs Aleksejs II nomira, pirms viņš varēja tikt kronēts. Tad nomira arī cits mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs. Un Vladimirs III kāpa tronī 1938. gadā. Cars ir jauns, bet kopumā nav stulbs un diezgan stingrs un ambiciozs.
  Nu viņš ķērās pie lietas! Krievija, Itālija, Vācija, pret Lielbritāniju, Franciju un varbūt nākotnē arī ASV. Šeit, protams, Triple Alliance ir daudz spēcīgāka.
  1940. gada maijā Vācija uzbruka Francijai, Beļģijai, Holandei un Lielbritānijai. Krievija uzbruka franču, angļu un holandiešu kolonijām. Sākās bezceremoniskā teritoriju sagrābšana.
  Briti un franči nespēja pretoties krievu armijai. Un pusotra mēneša laikā vācieši sakāva un piespieda kapitulēt Franciju, Beļģiju un Holandi.
  Pēc tam fīrers okupēja Spāniju un Portugāli un sagrāba Dāniju un Norvēģiju. Krievija okupēja Zviedriju.
  Karš bija gandrīz vienpusējs. Ar vietējo iedzīvotāju atbalstu Krievija ieņēma Indiju, Indoķīnu, Afganistānas dienvidus, Irānas dienvidus, Tuvos Austrumus un iekļuva Ēģiptē.
  Protams, koloniālais karaspēks nevarēja pretoties cara armijai, un viņi to īsti nevēlējās. Āfrikas iekarošana nedaudz aizkavējās ceļu trūkuma un izstiepto komunikāciju dēļ. Vācieši pārvietojās pa Āfriku caur Gibraltāru un Maroku, krievi caur Ēģipti un pēc tam Sudānu.
  Tomēr reljefs vairāk traucēja nekā britu vai franču karaspēka pretestība. Viņu bija maz, un viņi bija slikti bruņoti, un galvenokārt no vietējiem aborigēniem. Kurš ne prata, ne gribēja cīnīties.
  1940. gadā Hitlers neuzdrošinājās izkāpt Lielbritānijā. Viņš uzsāka gaisa ofensīvu, kas sākumā nebija īpaši veiksmīga. Bet 1941. gada pavasarī kaujā iesaistījās Krievijas lidmašīnas, un Lielbritānija sāka tikt pakļauta nāves spiedienam.
  Un augustā sekoja apvienotā vācu un krievu karaspēka desants un pēc divu nedēļu spītīgām cīņām Londonas ieņemšana.
  Pēc tam visa austrumu puslode, ieskaitot Austrāliju un Jaunzēlandi, kļuva par krievu, vācu un itāļu valodu.
  Bet joprojām bija ASV.
  Cars Vladimirs nolēma uzbrukt Amerikai. Hitlers un Musolīni viņu atbalstīja šajā lēmumā. Trešais reihs pārcēla karaspēku uz Islandi, pēc tam uz Grenlandi un Kanādu, bet cariskā Krievija pārcēlās uz Aļasku. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. ASV ir diezgan vāja tanku flote un daudz mazāks iedzīvotāju skaits nekā Krievijai kopā ar visām tās kolonijām. Lai gan ekonomika ir attīstīta. Bet šādam briesmonim nevar pretoties.
  Uzsākot ofensīvu 1943. gadā, Krievijas armija ātri divos ziemas mēnešos okupēja Aļasku. Un pavasarī viņi kopā ar vāciešiem ieņēma gandrīz visu Kanādu.
  Brazīlija, Venecuēla, Meksika un citas valstis pieteica karu ASV.
  Sākās Krievijas karaspēka pārvietošanās pa Amerikas ziemeļu štatiem. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. Krievija un Vācija ir labākas gan kvalitātes, gan kvantitātes ziņā.
  Meitenes Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana cīnās uz pasaulē labākā tanka Kondratenko-3, mobilā transportlīdzekļa ar garstobra un ātrās uguns lielgabalu. Ļoti veikls, ar zemu siluetu.
  Kondratenko-3 tvertnes svars ir aptuveni četrdesmit tonnas, un tas ir labi aizsargāts. Un pistolei, neskatoties uz tā mazo 76 mm kalibru, ir augsts šāviņa sākotnējais ātrums.
  Shermans, šajā tankā nevar iekļūt no jebkura leņķa. Tātad...
  Meitenes, cīnoties basām kājām un bikini, vienkārši iznīcina amerikāņus un daudz smejas.
  It īpaši Nataša... Un ar kailajiem pirkstiem viņa spiež kursorsviru, sakot:
  - Slava manai Krievijai!
  Zoja arī šauj. Viņš to dara ar kailiem kāju pirkstiem, spiežot kursorsviras pogas un kliedzot:
  - Un visa mūsu dzimtā zeme!
  Tālāk Aurora aizdedzina. Viņa sit ienaidnieku un saka, zobus atsegdama:
  - Un augstāki spēki ir aiz mums!
  Un meitene arī ļoti ugunīgi piemiedz aci! Viņš spiež savus kailos kāju pirkstus kā kursorsviras pogas.
  Un tad Svetlana atlaiž. Tik asa un dzirkstoša meitene. Izdala saules starus no mutes. Un viņš arī dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne! Es skrienu ātrāk par sātanu!
  Ar tādām meitenēm pašam velnam nav bail. Viņi sit amerikāņus, cieši ieskaujot Čikāgu.
  Un nevienu nelaižot ārā no turienes. Iznīcināšana ir, teiksim, triviāla. Tās ir meitenes.
  Un tā Čikāgas garnizons kapitulē. Ziniet mūsējos!
  Un krievu tanki jau tuvojas Ņujorkai. Cars Vladimirs apmierināti berzē rokas. Vai krievi kādreiz ir tik tālu tikuši?
  Arī meitenes drosmīgi cīnās gaisā. Piemēram, jauks pāris: Marija un Mirabela.
  Baskājas un bikini tērptās skaistules iekasē rēķinus. Viņiem burtiski nav ko iebilst. Meitenes šeit ir tik skaistas un žilbinoši agresīvas un precīzas.
  Marija izšāva šāvienu, notrieca duci lidmašīnu, vienā sērijā un dziedāja:
  - Slava mūsu dzimtajai zemei! Krievijas vārdā!
  Arī Mirabela šāva un rūca:
  - Bet ir līderis ar lielu spēku,
  Viņš aicinās slāvus kaujā...
  Viņi nevar tikt galā ar Krieviju -
  Kad Vladimirs valdīs kā karalis!
  
  No cietas, spēcīgas, ar dzelzs gribu,
  Un izskats līdzinās metāla griešanai...
  Krieviem labāka dzīve nav vajadzīga -
  Tas ir tikai tas, par ko cilvēki sapņoja!
  Jā, šīs meitenes ir cīņas un dziedāšanas meistares...
  Starp citu, Ņujorkas uzbrukuma vidū pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā un aplidoja planētu Zeme. Un tas ir kārtējais Romanovu dinastijas cariskās Krievijas sasniegums.
  Un tad Ņujorkas garnizons kapitulēja, un Vašingtona drīz krita. Un 1943. gada 3. septembrī ASV pilnībā kapitulēja. Tā beidzās Otrais pasaules karš, kas sākās 1940. gada 15. maijā. Karš Krievijai ir krāšņs un uzvarošs.
  Protams, gan Hitlers, gan Musolīni no šī kara ieguva daudz. Abi diktatori ieguva īpašumus Āfrikā, daži Eiropā un ASV. Eiropa beidzot tika sadalīta starp valstīm. Un pēc referenduma Bulgārija kļuva par Bulgārijas karalisti Krievijas sastāvā.
  Šķiet, ka pasaule atkal ir pārdalīta un kolonijas var sagremot. Bet Hitlers, protams, nebūtu Hitlers, ja viņš negribētu vairāk. Jo īpaši sakaut Krieviju. Un sagrābt tās teritoriju.
  Un, protams, vācieši ļoti cerēja uz jauniem, jaudīgākiem ieročiem. "E" sērijas tanki un ballistiskās raķetes, īpaši lidojošie šķīvīši.
  Tomēr cariskā Krievija ballistisko raķešu ziņā ievērojami apsteidza Trešo reihu un 1951. gadā, 12. aprīlī, pat aizlidoja uz Mēnesi.
  Un "E" sērijas tankiem nebija kvalitatīva pārākuma pār krievu tankiem.
  Un tikai lidojošie šķīvīši bija noslēpums. Pateicoties laminārajai plūsmai, tie izrādījās pilnīgi neievainojami pret jebkāda veida kājnieku ieročiem. Bet tajā pašā laikā viņi paši nevarēja izšaut.
  Musolīni nomira, un viņa dēls kļuva par troni. Hitlers izdarīja uz viņu spiedienu, un jauneklis piekrita cīnīties ar Krieviju. 1955. gada 20. aprīlī sākās jauns, trešais pasaules karš. Hitlera pusē bija: Itālija, Brazīlija, Argentīna, Čīle, Meksika, īsi sakot, visa Latīņamerika, izņemot Kubu, kas atbalstīja Krieviju. Un citu valstu pasaulē vairs nebija! Trešais pasaules karš sākās 1955. gada 20. aprīlī. Un cars Vladimirs saskārās ar savas valdīšanas visnopietnāko izaicinājumu.
  Vienīgais, kas viņu varētu mierināt, ir tas, ka šis karš būs pēdējais karu vēsturē uz planētas Zeme. Tā kā tajā piedalās visas pasaules valstis!
  Nu, kad karš ir sācies, tas ir jāiztur! Hitlera uzbrukums nebija īpaši negaidīts. Ungārija, Dienvidslāvija, daļa no Krievijas ar ierobežotu autonomiju, viņu karalis Vladimirs III. Albāniju sagrāba Itālija. Viss ir sakārtots. Vācieši cenšas virzīties uz priekšu no Austrumprūsijas, Austrijas, Itālijas no dienvidiem. Un Āfrikā notiek cīņas. Un Latīņamerikas valstu koalīcija pret ASV. Bet viņi tur nav īpaši aktīvi. Tikai tagad ir pieteikts karš.
  Tikmēr Hitlers pārvietoja savus galvenos spēkus Eiropā.
  Un izcēlās elles karš. Pēdējais liela mēroga karš cilvēces vēsturē.
  Galveno triecienu vācieši veica Ungārijā Budapeštas virzienā. Tur cīnījās Oļegs Rybačenko. Viņš joprojām palika apmēram desmit gadus vecs zēns. Tiesa, ļoti fiziski spēcīgs, muskuļots, ātrs un galvenais, kā augstienei, nemirstīgs. Jā, rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko saņēma nemirstību, bet ar nosacījumu, ka viņš kļūs par apmēram desmit gadus vecu zēnu un kalpos Krievijai bērnišķīgā, bet ļoti spēcīgā un ātrā ķermenī. Un viņš ir bērns kopš 1904. gada 1. janvāra. Kad es pievienojos Portarturam kā kajītes zēns. Nu viņš nav tas mazākais puika, bet jau no paša sākuma bija stiprs un ātrs un viņu paņēma uz kuģa.
  Turklāt, kad viņi šaubījās, vai tā nav par mazu, Oļegs Ribačenko ar pirkstiem salieca vara monētu par derību. Pēc tam viņš, nerunājot, tika uzņemts uz kuģa.
  Zēns nopelnīja ļoti daudz apbalvojumu, piedaloties visos karos. Kļuva par virsnieku. Bet viņš joprojām izskatījās pēc bērna. Tāpēc, lai gan viņam tika piešķirtas balvas par daudziem varoņdarbiem, mūžīgajam zēnam netika piešķirts nekas augstāks par kapteini. Un tagad Oļegs Ribačenko ir bijis armijā vairāk nekā pusgadsimtu. Jūs jau sen esat nopelnījis virsnieka pensiju, bet, ja jūsu veselība ir dzelžaina, tad kāpēc pamest dienestu?
  Turklāt bez datoriem, spēļu konsolēm, televīzijas kaut kā ir garlaicīgi. Un armijā jūs esat kapteinis, vismaz jūs braucat ar karavīriem. Jā, laiks joprojām skrien.
  Ģenerālisimo Kondratenko nomira. Miris arī lielais admirālis Kolčaks, kurš pārspēja Ušakovu. Daudzi cilvēki, ar kuriem Oļegs Ribačenko sāka, vairs nav dienestā.
  Precīzāk, kopš Portartūras aplenkuma gandrīz visi veterāni ir gājuši bojā. Palika tikai Vovka. Arī viņš toreiz bija kajītes zēns, un tagad viņš jau ir sirms vectēvs. Patiesība joprojām kalpo. Un viņš ir pārsteigts, ka Oļegs paliek tas pats zēns, kuram uz ķermeņa nav nevienas rētas. Tā ir parādība, kas pazīstama visā Krievijas, cara armijā. Patiesība ir tāda, ka viņš cīnās ļoti labi.
  Zēns Oļegs ir basām kājām, viņam tas ir patīkamāk un veiklāk. Viņš mērķē ieroci pēc lielgabala un šauj uz vācu E sērijas tankiem. Nacistu automašīnas ir vienkārši milzīgas. Un šķiet, ka nekas viņus neaptur.
  Bet mūžīgais puika sit tik precīzi, ka caurdur metālu. Viņš glezno Krautus, nojauc torņus un dzied.
  - Cars Vladimirs, Krievijas cars...
  Pareizticīgo suverēns!
  Mēs drīz iekarosim pasauli,
  Galu galā, virs mums ir ķerubi!
  Hitlers beigsies
  Un kurš klausījās - labi darīts!
  Un zēns basām kājām met granātu ar sava bērna kāju. Pelēkbārdis Vovka tikai pakrata galvu.
  Rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko divdesmitajā gadsimtā pavadīja vairāk nekā piecdesmit gadus, palikdams bērns. Un jāatzīst, ka esmu daudz ko redzējis. Būdams nemirstīgs, viņš jau sen bija zaudējis jebkādu baiļu sajūtu. Un karš viņam atgādināja datorstratēģijas spēli.
  Spēlēt bija viegli un jautri. Un bija arī prieks cīnīties. Ir labi, ja zem basām kājām ir rīta rasa, un tu peldi mūžīgo puiku un neesi ģērbies šortos atbilstoši noteikumiem!
  Oļegs Ribačenko drīkst skriet šortos un basām kājām. Zēns iemācījās staigāt bez apaviem pat aukstumā Portarturā. Galu galā nemirstīgs ķermenis nevar saaukstēties vai saslimt, un jūs ātri pierodat pie aukstuma, kas nenodara kaitējumu. Gluži kā Pīters Pens. Un ir gandrīz patīkami skriet basām kājām sniegā. Kustoties aukstums praktiski nav jūtams, tikai sēžot nekustīgi, basās kājas jūtas nedaudz stīvas! Bet zēnam tas ir sīkums.
  Bet ir arī raganu meitenes Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Viņi arī piedalās karā. Bet ne visu laiku, bet epizodēs. Palīdzēja mums noturēt Vysokaya kalnu, kad tas bija visgrūtāk. Tur cīnījās baskājas skaistules, turklāt bikini. Viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta asi uzasinātas ripas.
  Un viņi grieza ar zobeniem. Un Oļegs Ribačenko pēc tam izšāva ar ložmetēju - viņi nogalināja viņa vecākos biedrus. Rezultātā samuraju uzbrukums apklusa, un Visokajas kalns izrādījās nesatricināms!
  Un meitenes rādīja savu augstāko klasi un Valkīras akrobātiku.
  Un tagad vācieši ir aizsardzībā. Cara armija ir gatava karam. Fīreram neizdevās panākt taktisku pārsteigumu.
  Un krievu karaspēks cīnās drosmīgi. Šķiet, ka Hitlers ne reizi vien nolādēs sevi par šāda kara sākšanu. Turklāt, neskatoties uz to, ka fīreram zem ieročiem ir divas trešdaļas Eiropas un trešā daļa Āfrikas, bet tomēr
  viņš nav sāncensis Krievijai.
  Un arī karavīru skaits. Un itāļu karaspēks ir vājš. Latīņamerikas valstis karā piedalās gausi. Un viņu armija gan tehniskā, gan organizatoriskā ziņā nav īpaši laba.
  Tātad Krievija joprojām dziļi tur ienaidnieku aizsardzībā.
  Kondratenko-6 tanks ir diezgan spējīgs cīnīties ar šo sēriju. Un "Nikolajs"-4 ir smagāks un parāda sevi kā ļoti spēcīgu mašīnu.
  Krievi var cīnīties ar smagākiem vācu monstriem.
  Īpaši uz "Nikolajs"-4, kur Alenkas ekipāža, meitene ir ļoti skaista un bikini.
  130 mm kalibra lielgabals. Kā tas skar fašistus. Velti Hitlers uzbruka cariskajai Krievijai. Tas viņam nav viegls brauciens, bet gan sitiens.
  Anyuta ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Un kā skaistule smiesies!
  Un tad Augustīns izšaus šāviņu pret ienaidnieku. Tas sadalīs metālu un dziedās:
  - Liksim sirdīm pukstēt unisonā!
  Un viņš arī spaidīs kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem. Šī tiešām ir forša meitene!
  Un te Marija dauzās. Un viņš sašķels fašistus. Un iznīcināt ienaidnieku.
  Tajā pašā laikā izmantojot tukšus kāju pirkstus. Un viņš arī dziedās:
  - Mūsu Dzimtenes vārdā, svētais! Lai cīnītājs ir vienkārši foršs!
  Un viņš izplūdīs smieklos un parādīs zobus!
  Un tad olimpiāde tevi sitīs ar smagu šāviņu. Viņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams, meitenes - sulīgākā ābolu sula!
  Un atkal meitenes izlauzās cauri E-50, izsita torni un smējās.
  Aļenka nosūtīja šāviņu, sagraujot E-100, caurdurot to. Un izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Kāpēc meitene dziedāja:
  - Salauz ienaidnieku!
  Un Anyuta plēsās ar basām kājām un čīkst:
  - Frici ir sapīti!
  Un tad Augustīns sitīs. Arī ļoti precīzi un ar kailiem kāju pirkstiem dūkojot:
  - Hitlers ir beidzies!
  Un tad Marija ļoti agresīvi piebildīs. Tas sagraus fašistus un čīkstēs::
  - Un kurš klausījās, labi darīts!
  Un viņš parādīs mēli!
  Un tad olimpiskās spēles sūta šāviņu, nogalinot pretiniekus.
  Un arī izmantojot basas kājas un dziedot:
  - Kopā izpārdots!
  Un atkal meitene paņems mēli un parādīs.
  Tātad viņi sakapā ...
  Vācieši pēc mēneša cīņas no ofensīvas sākuma virzījās no piecdesmit līdz simts kilometriem un cieta lielus, pat milzīgus zaudējumus. Un itāļi Āfrikā atradās pilnībā katlā un ielenkti. Viņu karaspēks ir triviāli sakauts.
  21. maijā Ādolfs Hitlers pavēlēja iesaukt armijā visus, kas spēj nēsāt ieročus vecumā no piecpadsmit līdz sešdesmit pieciem gadiem. Cara armija veidoja rezerves.
  Kā izrādījās, vācu disku lidmašīnas praksē nav tik biedējošas. Tiesa, krievu lidmašīnas var uzbrukt ar auniem. Bet no tā var izvairīties, pateicoties cara armijas transportlīdzekļu augstajai manevrēšanas spējai.
  Un Hitlera cerība uz neievainojamu brīnumieroci nemaz nepiepildījās.
  Cara armija joprojām aizstāvējās. Jaudīgas aizsardzības līnijas, iepriekš izraktas, spēcīga aizsardzība. Lai Hitlers izsīkst. Bet Āfrikā var izdarīt spiedienu uz vājāku itāļu sabiedroto.
  Ja fīrers nebūtu nolēmis karot ar carisko Krieviju, viņš neapšaubāmi būtu iegājis vēsturē kā dižens un pat lielākais Vācijas vadonis. Un tā dēmons gribēja valdīt pār pasauli, un kas no tā iznāca?
  Galu galā krievu meitenes ir stilīgākās pasaulē.
  Oļegs Rybačenko, kā vienmēr, ir kaujas priekšgalā. Ne lode, ne šrapneļi viņu nevar pieskarties. Viņš ir skarbs un foršs puisis.
  Zēns šortos un basām kājām, pret nacistiem. Un met viņiem granātas, un skrien svina lietū.
  Jā, žēl, ka nav izcilā Kondratenko, bet ir jauni un spējīgi komandieri. Jo īpaši feldmaršals Vasiļevskis, kurš jau izcēlās Pirmā pasaules kara laikā. Un viņš enerģiski un prasmīgi komandē.
  Un Fritz, saskaroties ar stingru aizsardzību, tajā bezcerīgi iestrēgst. Bet viņi joprojām cenšas izlauzties cauri.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns smejas, izliek zobus un dzied:
  - Mana dzimtene! Mana svētā dzimtene!
  Un arī kā granātas mešana ar basām kājām.
  Un šeit kaujā iesaistījās Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana. Tās ir mūžīgas raganu meitenes, svētā Ģimenes Dieva kalpones. Viņi ne vienmēr cīnās, pretējā gadījumā Krievija būtu iekarojusi visu pasauli. Bet tas vienmēr ir efektīvs un pārsteidzošs.
  Meitenēm patīk nogalināt: tās ir meitenes!
  Un kā viņi ies cauri fašistiem un kā viņi tos sitīs...
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņi met ripas, nogalinot krautus.
  Nacisti iestrēgst un cieš arvien vairāk zaudējumu. Lielais Vasiļevska stratēģis ierosina uzvarēt nacistus un itāļus Āfrikā. Tātad krievu tankiem, kuri ir veiklāki un ar labāku manevrēšanas spēju, būs priekšrocības. Un eiropā lai fašisti tiek vaļā. Lai viņi pilnībā iztērētu savus resursus.
  Cars Vladimirs pieņēma šo plānu. Un uz Āfriku tika pārcelti jauni spēki.
  Elizabete un viņas apkalpe karoja Lībijā, nogriežot itāļu vienības. Tur ir karsts, un meitene labi izskatās bikini. Viņiem ir jaunākais tanks Kondratenko-6, kurā karotāji apiet itāļu un Friču pozīcijas un pārliecinoši tos uzvar.
  Elizabete šauj uz tanku no Musolīni jaunākā impērijas un saka:
  - Kažoks un kaftāns pastaiga pāri jūrām, pāri viļņiem!
  Un, protams, viņš izmanto savus kailos kāju pirkstus.
  Tālāk Jekaterina šauj. Izsit cauri vācu mašīnai un rūc:
  - Krievijā cars Vladimirs ir varonis!
  Elena ir aiz muguras, sit Friča pašpiedziņas pistoli un čivināt:
  - Urā Hitleram par savu dzimteni!
  Un visbeidzot olimpiskās spēles izlaidīs šāviņu. Tas saspiedīs Krautus, saspiedīs tos un čīkstēs:
  - Rezultāts būs lielisks!
  Un viņš izmanto arī bērnu kāju kailos pirkstus.
  Āfrikā maija beigās un jūnija sākumā Krievijas karaspēks guva ievērojamus panākumus. Cīņas izplatījās Lībijas un Etiopijas teritorijā. 12. jūnijā Tripole krita. Un 15. jūnijā Etiopijas galvaspilsēta tika pārņemta kustībā. Tā Musolīni jaunākā karavīri sāka izplūst. Diemžēl viņš nevarēja uzturēt savu tēvu.
  Un arī viņa kā uzvarētāja godība. Bet Musolīni, sagrābdams daļu angļu un franču koloniju, uzskatīja sevi par ķeizaru. Bet šķiet neiespējami pārspēt Cēzaru.
  Oļegs Ribačenko cīnījās, komandējot akumulatoru. Un tik drosmīgi, ka vācieši katru dienu no viņa uguns zaudēja desmitiem tanku. Viņa zēnam pat tika piešķirts vēl viens zelta krusts. Un viņi pat beidzot viņam piešķīra ilgi pelnīto majora pakāpi.
  Iepriekš viņš netika norīkots, jo izskatās pēc bērna. Bet zēns parādīja izcilu varonību. Un spēju cīnīties.
  1955. gada 22. jūnijā Krievijas karaspēks Āfrikā beidzot ieņēma Itālijas Somāliju. Un 1955. gada 25. jūnijā Itālijas karaspēka paliekas Etiopijā kapitulēja.
  Cara armija pārliecinoši uzvarēja. Mainšteins, kurš tika uzskatīts par labāko Trešā Reiha komandieri, savā dienasgrāmatā rakstīja:
  - Mēs pamodinājām elles lāci! Tagad mūs plosās!
  Līdz jūnija beigām vācieši bija cietuši tik lielus zaudējumus, ka bija spiesti pārtraukt ofensīvu Eiropā.
  Cars Vladimirs pavēlēja pastiprināt spiedienu Āfrikā. Vispirms Tumšais kontinents, tad viss pārējais - teica izcilais monarhs! 1955. gada 1. jūlijā vācieši mēģināja virzīties uz priekšu Skandināvijā. Un viņi metās Stokholmas virzienā, bet aizskrēja ļoti blīvā aizsardzībā. Un viņi cieta milzīgus postījumus.
  1955. gada jūlija sākumā Krievijas karaspēks ienāca Vācijas Alžīrijā.
  Lībija jau atradās cariskās Krievijas kontrolē. Notika Nigēras ofensīva un cilpas.
  Elizabetes tanka apkalpe cīnās pret nacistiem. Ir ļoti karsts, un meitenes pat novilka krūšturus un tagad Kondratenko-6 tvertnē valkā tikai biksītes. Viņi precīzi šauj uz fašistiem.
  Un viņi vēlas lieliskus varoņdarbus.
  Cariskā Krievija joprojām ir autokrātiska valsts. Un tai joprojām nav parlamenta. Un ka revolūcija nenotika un Dome netika izveidota. Karaļi paši nevēlas ierobežot savu varu. Bet fīrers un Duce ir diktatori. Tas ir, notiek karš starp divām sistēmām ar autoritāriem režīmiem.
  Bet cariskajai Krievijai tas ir dabiskāk. Un sākas spītīga un nepārtraukta cīņa.
  Elizaveta ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu un izšauj šāviņu. Murrā pie sevis:
  - Sadausim nacistus gabalos!
  Arī Jekaterina ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un atlaida slepkavu, murrādama:
  - Nogāzīsim Hitleru!
  Un arī Jeļena sit, izsit fašistus un čīkst:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Un arī to, kā viņš izliek zobus! Un viņš spiež kursorsviras pogas ar basām kājām.
  Un tad olimpiāde tevi apgriezīs kājām gaisā, un cik tas būs stulbi. Tas visus sadrupinās un rīstinās:
  - Ellē eja un komanda!
  Neaizmirstiet nospiest kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un sakaut ienaidnieku.
  Karotāji patiešām ir ļoti drosmīgi un dzirkstoši pēc rakstura.
  Tikmēr Oļegs Ribačenko atvairīja kārtējo Friču uzbrukumu un dziedāja:
  - Tēvzemei un caram Vladimiram - urrā!
  Jā, reālajā vēsturē bija tāds pašpasludinātais Krievijas imperators Vladimirs III, Romanovu nama vadītājs. Un viņš patiešām sāka oficiāli valdīt 1938. gadā. Un tad Vladimirs izrādījās īsts karalis un tajā pašā laikā lielisks! Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas kļūt par visas Zemes imperatoru!
  Pēc uzvaras, pareizāk sakot, uzbrukuma atvairīšanas Oļegs Ribačenko sāka spēlēt kārtis ar saviem padotajiem. Zēns šortos, gaišmatains, ļoti muskuļots un saplēsts, spēlējās ar sirmajiem cīnītājiem. Pārsteidzoši, Oļegs ir vecāks par viņiem visiem. Bet šis zēns sagriež sevi.
  Atceroties Portartūru, varonīgo aizsardzību, no kuras nāca Krievijas slava. Liela slava par šo...
  Nemirstīgais zēns atzīmēja:
  - Tā mēs atrisināsim visas savas problēmas! Drīz pienāks laiks, kad cilvēki nekad nenogalinās viens otru!
  Karavīri un virsnieki vienojās:
  - Protams, majora kungs! Viņi nenogalinās!
  Oļegs paskatījās uz lenti ar savām daudzajām medaļām. Jā, ordeņu jau ir tik daudz, dažiem ģenerāļiem tādi ir. Un būtu jauki iegūt arī titulu. Princi, grāf, hercog!
  Hercogs Ribačenko - skan skaisti!
  Un zēns uzlēca augstāk un griezās atskaņotājā.
  Vācieši mēģināja uzbrukt, bet atkal tika atvairīti un cieta milzīgus neatgriezeniskus postījumus.
  Jūlijā Krievijas armija Āfrikā guva jaunus, nozīmīgus panākumus. Kamēr tur bija cara armijas ofensīvas smagums. Alžīrijā ir daudz labāko krievu ieroču. Un līdz mēneša beigām vācieši tiek ielenkti un iznīcināti katlā.
  Augustā Krievijas karaspēks iekļuva Marokā. Meitenes izmisīgi cīnījās uz tanka Kondratenko-6, ielaužoties tā biezumā.
  Šad un tad izskanēja ziņas par vāciešu padošanos un pilsētu ieņemšanu.
  Cīņas notika Nigērijā un dažādās vietās. Krievi paņēma gan skaitliski, gan mobilākus tehniķus, gan vietējo iedzīvotāju atbalstu, ko rasistiskie fašisti bija vērsuši pret sevi.
  Āfrika patiešām izrādījās vājais posms Hitlera un Musolīni jaunākā stratēģijā.
  Tur Krievija ņēma virsroku... Un septembrī, lēnām velkot spēkus, pārcēlās uz Norvēģiju. Nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Un Alenka un viņas komanda brauca uz tanka. Jaunākais tanks "Nikolajs"-5 ir smags un parādīja sevi kā progresīvāku par E sēriju.
  Pat tik jaudīgā tankā kā E-200 iekļuva cara laika mašīnas lielgabals.
  Aļenka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, apmierināti berzēja rokas:
  - Es esmu tas, kas var salauzt Vērmahtu!
  Arī Anyuta ar plikiem pirkstiem nospieda pogu, iesita vācu auto un apstiprināja:
  - Mēs noslaucīsim Vērmahtu putekļos! Par carisma varu!
  Vēsais Augustīns izšāva un iekliedzās:
  - Un mēs dzīvosim komunismā!
  Marija tam viegli piekrita:
  - Jā, cara komunisma laikā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa spieda kursorsviras pogas. Un tajā pašā laikā viņš sitīs un sagraus ienaidnieku.
  Un tad Marusja čīkst:
  - Pilnā pakāpē!
  Un viņš arī nospiež kursorsviras pogu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Krievijas karaspēks jau ir ielencis Oslo. Ir cīņas par katru krūmu un māju.
  Centrā cara armija atkal atvaira vācu ofensīvu. Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, atrodas priekšējā līnijā un cīnās pārliecinoši. Krievu artilērija strādā kā pulkstenis.
  Viss ir precīzi un patiesi...
  Oktobrī Krievijas karaspēks beidzot pārtrauca Āfrikas piegādi pa sauszemi, atbrīvojot Maroku. Nacisti atradās sava veida katlā.
  Pat tumšajā kontinentā. Hitlers trīcēja no dusmām, bet pusdienās neko nevarēja ēst.
  Jā, viņš ieradās Krievijā... Ziema tuvojās. Oļegs Ribačenko, neskatoties uz to, ka snieg, joprojām skrien basām kājām un šortos. Nu, puika - ko tu ņemsi! Un pilnīgi bezbailīgs puisis.
  Un viņš met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un dzied:
  - Ļaujiet neveikli skriet,
  Bruņoti tanki cauri peļķēm...
  Un uz jumta ir ložmetējs -
  Čeburaškas ložmetējs,
  Krokodilu ložmetējs!
  Šakokļaks ir uzbrukumā!
  Terminatora zēns ar kailiem pirkstiem meta granātu, saplosot nacistus un dziedāja:
  - Un es spēlējos ar dinamītu,
  Redzams garāmgājējiem!
  Kā Krauts vairās no sikspārņiem!
  Visi guļ, un es eju!
  Un puika tiešām ir tik smieklīgs! Bet viņš jau ir bijis armijā vairāk nekā piecdesmit gadus. Un tikai mazs velniņš! Pat ja viņš ir blonds!
  Oļegs Ribačenko atkal ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Slava caram un Nikolajam un Vladimiram Trešajam!
  Un es domāju, ka nevajag jaukt Vladimiru Kirilloviču Romanovu ar Vladimiru Putinu! Romanovu lielie cari ir lieliska ģimene! Tie, kas padarīja Krieviju par lielāko impēriju!
  Un ne tik veiksmes izlutināts kā Putins!
  Bet Krievijas karaspēks atvaira vēl vienu uzbrukumu.
  Tuvojas novembris. Nacisti sāk izsīkt. Bet viņi met kaujā jaunas rezerves. Āfrikā tās jau tiek pabeigtas. Fašistiem ir grūti.
  Tāpēc viņi izvelk savas dusmas uz ieslodzītajiem. Viņi sastapās ar skaisto Nikoletu. Viņi noģērba viņu līdz apakšbiksēm un veda cauri svaigajam novembra sniegam.
  Meitene ar sasietām rokām, gandrīz kaila, iet pa sniega kupenām, atstājot basām kājām, graciozas pēdas. Viņa ir tik skaista. Un vācieši viņai seko un sit. Un viņi sita sevi ar skaistuli, viņi sita viņus. No viņa svītrainās muguras plūst asinis.
  Nikoleta tikai ciešāk sakoda zobus. Un viņš lepni tur galvu uz augšu. Un viņas vara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un arī viņas basās kājas kļuva koši, bet meitene pat nepaceļ uzaci.
  Lūk, kāda viņai piemīt fenomenāla drosme.
  Lai gan nacisti to jau ir paņēmuši un ar lāpu iebāzuši kailajā krūtīs. Bet arī tad meitene tikai nodrebēja, bet nekliedza.
  Viņai ir tik liela ticība...
  Meitene ir uzvilkta uz bagāžnieka un viņas locītavas ir savītas. Tad viņi iededzina uguni zem basām kājām. Viņš laiza skaistules basās kājas. Un ar karstām ķēdēm viņi pātagu skaistules kailo ķermeni.
  Nikoleta dziedāja atbildi;
  Es esmu Černoboga, ļaunā Dieva meita,
  Es radu haosu, es sēju iznīcību...
  Manu diženumu nevar pārvarēt,
  Manā dvēselē deg tikai nikna atriebība!
  
  Bērnībā meitene gribēja labas lietas,
  Viņa rakstīja dzejoļus un baroja kaķus...
  Piecēlos agri no rīta
  Virs viņas plīvoja ķerubu spārni!
  
  Bet es uzzināju, kas ir ļaunums,
  Kas šajā pasaulē padara tevi nelaimīgu...
  Ko tu ar to domā, saki labi?
  Es kaislīgi iemīlējos iznīcināšanā!
  
  Un parādīja savu meitenīgo degsmi,
  Par kādu dzirkstošo Dieva meitu viņa kļuva...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Parādīsim spēku, ļoti spēcīgi!
  
  Lielais tēvs šajā Černbogā,
  Viņš ienes Visumā haosu, karus...
  Jūs lūdzat Svarogam palīdzēt,
  Patiesībā jūs saņemat atlīdzību!
  
  Tāpēc es teicu: Dievs svētī,
  Ļaujiet dusmām burbuļot tavā sirdī...
  Celsim laimi, es ticu, uz asinīm,
  Lai dzemde piepildās līdz malām!
  
  Man patīk viltība, zemiskums un maldināšana,
  Kā piemānīt tirānu Staļinu...
  To nevarēs izstādīt,
  Un cik daudz miglas ir pasaulē!
  
  Tāpēc viņa ieteica veikt spēcīgu kustību,
  Iznīcini ļaunos ar vienu sitienu...
  Bet es iemīlējos ļoti melnajā Dievā,
  Visos jautājumos, gan šajos, gan aiz kapa!
  
  Kā es pieradu pie ļaunuma?
  Un manā sirdī bija dusmas, tracinoša...
  Ir pazudusi tieksme pēc prieka, labestības,
  Tiklīdz dusmas ielauzās no pjedestāla!
  
  Bet kā ar Staļinu - viņš arī ir ļauns,
  Par Hitleru te nav runas...
  Čingishans bija tik foršs bandīts,
  Un cik dvēseļu viņam izdevās kropli!
  
  Tāpēc es saku, kāpēc paturēt labās lietas,
  Ja tajā nav ne mazākās pašlabuma...
  Kad tu esi dzenis, tavs prāts ir kalts,
  Un, kad es biju stulba, manas domas pazuda!
  
  To es saku sev un citiem,
  Pasniedz spēku kā melnu tinti...
  Tad mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Viļņi izkliedēsies pa Visumu!
  
  Mēs padarīsim ļaunumu tik spēcīgu
  Tas dos dusmām nemirstību,
  Tie, kas ir garā vāji, jau ir izpūsti,
  Un mēs, stiprākie cilvēki, tam ticam!
  
  Īsāk sakot, mēs kļūsim stiprāki par visiem visur,
  Pacelsim asins zobenu virs Visuma...
  Un mūsu dusmas būs arī ar viņu,
  Saņemsim likteņa pilnu aicinājumu!
  
  Īsāk sakot, esmu uzticīgs Černobogai,
  Es kalpoju šim tumšajam spēkam no visas sirds...
  Mana dvēsele ir kā ērgļa spārni,
  Tie, kas ir ar Melno Dievu, ir neuzvarami!
  Karš starp Krieviju un Hitlera koalīciju turpinājās. Līdz decembrim krievu karaspēks beidzot bija piebeidzis itāļus, liekot viņiem kapitulēt Āfrikā, un gandrīz piebeidza vāciešus. Arī Norvēģija tika atbrīvota no krautiem.
  Tagad cara armija 25. decembrī devās ofensīvā. Izcēlās sīvas cīņas. Ziemā krievu tanki bija nepārprotami spēcīgāki. Un iekļuva caur ienaidnieka aizsardzību.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns basām kājām un šortos skrēja pa sniegu, dziedot:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa! Mēs mirsim par Tēvzemi - karavīri man aiz muguras!
  Krievu tanki ir ļoti ātri ar gāzes turbīnu dzinējiem. Un fašisti nevar viņus tik viegli apturēt.
  Šeit "Nikolajs"-5 steidzas uz priekšu. Tajā ir piecas meitenes, kuras jautri dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, krievu pasauli nevar uzvarēt!
  Un viņš izsprāgs no lielgabala! Tas patiesībā izrādās lieliski! Meitenes, neskatoties uz aukstumu, ir bikini un basām kājām. Un viņi šauj paši un nedomā apstāties.
  Viņiem vienkārši ir mežonīgs, neprātīgs spēks.
  Aļonuškai patīk ne tikai šaut, lai gan viņa ar kailiem kāju pirkstiem spieda kursorsviras pogu un sit vācieti, bet arī rakstīt stāstus.
  Piemēram, viņa rakstīja, kā meitene devās tālu prom, lai glābtu kaķēnu. Trīsdesmit trīs dienas es basām kājām staigāju pa akmeņaino ceļu, liekot manām maigajām kājām asiņot.
  Un tomēr viņa varēja atrast dzīvnieku. Par to feja izpildīja viņas vēlmi un meitene apprecējās ar princi.
  Aļonuška taču domāja, kāpēc viņai vajadzīgs vīrs krievu armijā? Labāk, ja ir mīļotāju bars. Un vairāk naudas un prieka. Galu galā vīrieši ir tik dažādi. Un ar viņiem, protams, jūs izbaudāt baudu dažādos veidos. Kā ar vīru? Jums ar viņu ātri kļūs garlaicīgi un garlaicīgi!
  Bet jauneklis, kurš tikai sāk atklāt pieaugušo pasauli, ir daudz interesantāks.
  Un Alenka šauj vēlreiz, trāpot vācu E-100.
  Un viņa kustina savas ļoti skaistās kājas, gluži kā seno grieķu dievietei.
  Un tad Anyuta šauj. Arī ar plikiem kāju pirkstiem. Un sasit vācu lielgabalu.
  Pēc tam meitene saka:
  - Krievijā ir daudz gudru cilvēku, bet cars Vladimirs ir labākais no cariem!
  Augustīns atzīmēja:
  - Un Nikolajs II nebija slikts! Ak, mēs nezinājām, kā novērtēt karaļus!
  Marija dziedāja, ar kailiem pirkstiem šaudama uz nacistiem un smīnēja:
  - Vajag paklusēt krieviem, ar tīru sirdi un gudrāku! Un Nikolajam par godu viņš ir lielais ķēniņu karalis!
  Un Marusja kaut ko dziedāja... Un viņa arī spēlēja ar basām kājām...
  Krievijas karaspēks virzās uz priekšu. Cīnās arī Oļegs Ribačenko. Viņš joprojām ir desmit gadus vecs zēns. Tāda ir cena par nemirstību. Jā, bet cik labi un dzīvespriecīgi viņš jūtas! Viņam ir tik daudz enerģijas un kūstoša spēka plūsma.
  Zēns ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu tīģeris, nevis kaķis, tagad manī dzīvo nevis Leopolds, bet Leopards!
  Zēns-majors, kā vienmēr, deg. Nacisti nevar viņu apturēt.
  1. janvārī Krievijas karaspēks jau bija pilnībā atbrīvojis savu teritoriju no Vācijas un Itālijas karaspēka un pārgājis Trešā Reiha valdījumā.
  Tajā pašā laikā Meksikā ienāca krievu vienības. Ir pienācis jaunais 1956. gads.
  Krieviem tas sākās ar jaunām uzvarām. 7. janvārī vācu karaspēka paliekas Āfrikā kapitulēja. Un viss Melnais kontinents kļuva par krievu.
  Tagad apsēstais fīrers saprata, ka ir galīgi satracināts. Un viņš ierosināja sarunas Krievijai.
  Uz ko cars Vladimirs atbildēja:
  - Mēs runāsim tikai par Trešā reiha un Itālijas bezierunu padošanos!
  Cik gudri vārdi! Un karš turpinās. Oļegs Ribačenko, protams, ir uzbrukuma priekšgalā. Krievijas karaspēks ienāca Austrumprūsijā. Aizsardzības līnijas šeit ir spēcīgas. Jums ir jācīnās, lai izlauztos, un jūs ātri netiksit uz priekšu.
  Viens no izrāviena līdzekļiem bija pašpiedziņas lielgabals ar bumbas palaišanas iekārtu Aleksandrs-4. Ļoti spēcīgs un nāvējošs rīks.
  Un arī skaistas meitenes šeit svin. Viņi palaiž lādiņus, nospiežot kursorsviras pogas, izmantojot kailos pirkstus. Un viņi iznīcina ienaidnieka bunkurus un tablešu kastes.
  Meitenes drosmīgi skrien pa sniegu - tam ir domātas krievu sievietes. Un indieši un ķīnieši tiek iemesti kaujā. Šie jau burtiski piepilda ierakumu pieejas ar saviem līķiem. Bet viņiem tomēr izdodas to paņemt.
  Krievijas armija spiežas iekšā.
  Taču stratēģis Vasiļevskis galveno triecienu nodod Itālijai - kura ir daudz vājāka. Un tā krievu karavīri izcīna vienu uzvaru pēc otras.
  Janvāris izvērtās ļoti veiksmīgs. Krievu karaspēks gāza itāliešus un apsegloja Alpus. Un februārī viņi ieņēma Venēciju. Un viņi iegāja Lorbandīnijā. Viņi arī ieņēma Poznaņu. Vācieši atkāpās. 2. martā Klaipēda krita. Krievijas karaspēks lēnām virzījās cauri Austrumprūsijai, aizsardzība bija pārāk blīva. Bija burtiski jāsadedzina taciņa ar gliemežvākiem.
  Bet Itālijā makaronu fronte sabruka. Un krievu karaspēks steidzās uz Romu. 1956. gada 30. martā sākās uzbrukums Itālijas galvaspilsētai. Šādi cilvēki maksāja par Musolīni ģimenes ambīcijām.
  Itālijas galvaspilsēta Roma ir pakļauta uzbrukumam. Cīņa ir sīva. Lai gan itāļi arvien vairāk padodas. Šeit meitenes cīnās ļoti skaistas gan bikini, gan basām kājām. Karotāji ar kājām met granātas un izsit Musolīni karavīrus.
  Meitenes šeit ir skaistas un, protams, ļoti seksīgas. Un ar titānu muskuļiem. Un tas, kā viņi met granātas ar basām kājām, ir vienkārši pārsteidzošs.
  Nataša iet uz priekšu un šauj, vienlaikus rūcot:
  - Par skaisto Tēvzemi manā sirdī deg mana starojošā uguns!
  Zoja, šauj, dzied līdzi:
  - Atvērsim durvis uz sasniegumiem! Mūsu ticība un karalis ir monolīti!
  Un tad Aurora ar plikajiem kāju pirkstiem, rudmatainā kuce atbrīvos diskus. Un sagrieztie itāļi krīt.
  Un tad Svetlana agresīvi dzied, zobus rādot:
  - Mēs nogalināsim visus! Mēs sagrausim visus!
  Ar basām kājām meta ripas un maļ fašistus. Tā Musolīni nokļuva meiteņu rokās. 1956. gada aprīļa uzbrukums bija nikns un ļoti tēlains.
  Un te brauc tanki, kuru bagāžniekos izlaužas elles uguns stabi.
  Meitenes virzās uz priekšu un basām kājām met granātas. Un kā viņi nospļaus kaut ko asiņainu.
  Un viņi smiesies...
  Nataša dedzīgi dziedāja:
  - Cars Vladimir, iesit Hitleram pa seju!
  Un viņš pamirkšķinās ar savām safīra acīm. Tik brīnišķīga meitene.
  Meitenes steidzas ar mežonīgu niknumu. Viņi sita ar ložmetējiem. Viņi nopļauj ienaidnieku un izklīdināja fašistus. Un tad notiek olimpiskās spēles. Un vareno rokās sieviete varone tur liesmas metēju. Un viņš to paņems un sitīs, bet tad sitīs.
  No fašistiem čipsi lido uz visām pusēm. Un karotāji var smieties, cik vēlas.
  Tad viņš dziedās:
  "Musolīni tiks piekauts!" Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal kā aci ar safīra acīm! Un viņš sitīs fašistus.
  Ko tu gribēji? Romu savulaik ieņēma slāvi Attila vadībā. Un tagad krievi to ņem.
  Olimpija, ar staru metēju dzīvus apcepdama pretiniekus, dziedāja:
  - Spoža cerības saule,
  Atkal tas paceļas pār valsti...
  Krievijas uzvaras tāpat kā iepriekš -
  Vērmahta karotāji tiek sisti!
  
  Krievu ērglis virs planētas,
  Izpletījis spārnus, tas pacelsies...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības -
  Viņš tiks uzvarēts - salauzts!
  Pēc Romas krišanas Itālijas karaspēks sāka masveidā padoties. Musolīni impērija, šī trešā reiha jaunākā militārā partnere, izdega.
  Krievijas karaspēks gandrīz bez pretošanās ieņēma Neapoli un izkāpa Sicīlijā. Arī tur viņi gandrīz nesastapa pretestību. Un Hitlers bija histērisks.
  Maija beigās Itālija bija pabeigta. Tika sagūstīti simtiem tūkstošu ieslodzīto.
  Krievu meitenes viņus nolika uz ceļiem un piespieda skūpstīt basās kājas. Viņi paklausīgi iesita ar lūpām. Daži, īpaši jauni vīrieši, to darīja ar entuziasmu.
  Meitenes apmierināti murrāja.
  Mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko piespieda savus gūstekņus skūpstīt viņa kailās, bērnišķīgās kājas.
  Viņi to darīja diezgan labprāt. Zēni bija ļoti izskatīgi, muskuļoti un blondi. Tiesa, viņš vēl ir par mazu, un neko nopietnāku ar dāmām darīt negribēja. Bet, kad rupjie papēži tiek kutināti ar mēli - tas ir jauki!
  Oļegs Rybačenko sagūstīja ģenerāli un saņēma vēl vienu pavēli. Ar ko es biju diezgan lepns.
  Musolīni jaunāko nodeva viņa paša svīta, un cariskā Krievija saņēma vēl vienu uzvaru. Bet Benedito Musolīni vecākais nepārdzīvoja savu kaunu un fašisma sabrukumu Itālijā. Tomēr tāds pats liktenis gaidīja nacistus Vācijā. Krievijas karaspēks uzbrukumā devās 1956. gada jūnija sākumā. Galvenais uzbrukuma virziens bija Austrija.
  Elizaveta un viņas komanda Nikolai-5 virzījās pret vāciešiem. Krievijas karaspēks centās ielenkt Vīni.
  Fīrers, protams, nokļuva sarežģītā situācijā. Tika zaudēti vāciešu īpašumi Āfrikā, Skandināvijā un lielākajā daļā ASV. Un tagad kaujas notiek tikai Trešā Reiha teritorijā. Kas, protams, vāciešiem ir nepatīkamāks. Meksikā ienāca arī Krievijas karaspēks. Lēdija Greja de Monka šajā valstī komandē tanka apkalpi.
  Un Elizaveta ved "Nikolai"-5 pa Vīni. Tās galvenais pretinieks ir E-50, kurā cara mašīna iekļūst kā bloteris.
  Elizabete izšāva, ar kailajiem kāju pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas.
  Viņa trāpīja vācu tankam un čivināja:
  - Mēs atdosim savas sirdis par Svētā Nikolaja Rusu!
  Jekaterina arī šāva ar plikiem kāju pirkstiem un laboja savu partneri:
  - Droši vien pareizāk ir teikt Vladimirs!
  Elizabete vēlreiz nošāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Bet tomēr imperators Nikolajs, kurš mums atdeva Ķīnas iedzīvotājus, padarīja Krieviju neuzvaramu!
  Patiešām, kājniekiem, kas tika nosūtīti, lai iebruktu vācu pozīcijās, fronte bija pilnībā ķīniešu. Viņi burtiski mums meta līķus. Bet viņi izlauzās cauri.
  Parasti krievi cīnījās lidmašīnās un tankos. Kājnieki, kas sastāv no ķīniešiem, indiešiem, aziātiem. Ķīniešu ir daudz. Turklāt gaišgalvis Nikolajs II, reformējot pareizticību, ieviesa daudzsievību, un kaujā tika nosūtīti papildu ķīniešu vīrieši. Un krievi ņem par sievām atraitnes un neprecētas ķīnietes.
  Viltīga stratēģija.
  Un ķīnieši uzbrūk, iet bojā un izlaužas cauri vācu aizsardzībai.
  Jeļena izmanto savus kailos kāju pirkstus, lai nospiestu kursorsviras pogas, un vēlreiz sit pa Krautiem.
  Un viņš dzied:
  - Par svēto Krieviju mēs drosmīgi cīnīsimies!
  Pēc tam meitene paņems un pamirkšķinās. Un atklāj savus baltos zobus! Un viņa ir tik agresīva.
  Un tad olimpiskās spēles atsāksies. Un viņš arī tevi sitīs ar plikiem kāju pirkstiem un saspiedīs.
  Tad viņš kliedz:
  - Es esmu nāvējoša kobra!
  Jāpiebilst, ka E-50 tvertne var būt bīstama. Tā 88 milimetru lielgabals ar stobra garumu 100 EL ir ātras uguns, divpadsmit šāvieni minūtē un ļoti precīzs. Bieži ietriecas bruņās un var radīt bojājumus.
  Tāpēc meitenes cenšas neļaut galvenajam vācu tankam tuvoties. Īpaši tuvu, tā iespiešanās spēja strauji palielinās. Un vācu šāviņa kodols ir vai nu urāns, vai volframs. Tiesa, pēc Āfrikas un urāna atradņu zaudēšanas Kongo vācu karaspēka spēki sāka izsīkt.
  Un meitenes ir tik skaistas un basām kājām un foršas.
  Viņi ar entuziasmu dzied paši sev:
  - Mirdz kā zvaigzne pār visu pasauli,
  Caur bezcerīgās tumsas tumsu...
  Lielais varonis cars Vladimirs,
  Nezina ne sāpes, ne bailes!
  
  Ienaidnieki atkāpjas tavā priekšā,
  Cilvēku pūlis priecājas...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Cīņas ar meitenēm, viņām neko nevar teikt pretī. Un viņu kājas ir tik kailas un noslīpētas. Kad sagūstītie vācieši viņus skūpsta, ir skaidrs, ka tas patīk gan meitenēm, gan vīriešiem. Un karotāji apmierināti čīkst.
  Un viņi izcēla savus pērļu zobus.
  Tās ir tik foršas meitenes. Un ar plikiem kāju pirkstiem Elizabete izsit kārtējo fašistu.
  Pēc tam viņš kliedz:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un tā Katrīna nošaus. Tas taranēs ienaidnieka tanku, nogalinās Fritzes un čīkstēs:
  - Nāvi ienaidniekiem!
  Un tur arī Elena spārda, izmantojot kailos kāju pirkstus, spiežot ar tiem kursorsviras pogas. Un viņš čīkst:
  - Par Dzimteni varenībā!
  Un tad izcilā olimpiāde, arī blondīne, palaidīs šāviņu. Un kā tas čīkst:
  - Par lielo Krieviju!
  Un meitenes ir pilna entuziasma pilnas.
  Šeit nāk tanks E-75. Tā lielgabals ir jaudīgāks: 128 mm, un tas var radīt lielākus bojājumus. Turklāt šai tvertnei ir labāka aizsardzība un biezākas bruņas.
  Bet Elizabete ir kā traka. Un viņš atbrīvos kaut ko nāvējošu, iekļūstot no attāluma. Un no vācieša pāri palikuši tikai saplēsta metāla gabali.
  Un meitene dziedās:
  - Svētais skaistums un liels sapnis!
  Pēc tam mēle parādīsies.
  Vācu tanki E-75 pēdējā laikā ir kļuvuši plaši izplatīti. Viņiem tagad ir garāka stobra lielgabals, kas ļauj cīnīties ar krievu tankiem, īpaši vieglākajiem. Un tas Krautus padara bīstamākus.
  Bet padomju meitenes tas neapmulsina. Un viņi sasmalcina Krautus.
  Un paši karotāji, īpaši karstumā, ir bikini un basām kājām. Un viņi cīnās ļoti pārliecinoši.
  Viņi uzvar bez izņēmuma.
  Katrīna šāva uz nacistiem un dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Es iznīcinu visus Krautus bez izņēmuma!
  Elena arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Mēs uzvarēsim visus un, protams!
  Olimpiskās spēles arī bez žēluma pārspēja nacistus. Viņa ir tik neuzvarama kuce.
  Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Nataša un viņas komanda cīnās uz tanka Kondratenko-6. Šis auto ir nedaudz vieglāks, bet mobilāks nekā Nikolajs. Protams, ar mazāku svaru kalibrs ir mazāks un bruņas ir nedaudz plānākas. Tas nozīmē, ka nāves risks ir daudz lielāks.
  Bet meitenes, jāsaka, nemaz nav apmulsušas. Un viņi cīnās kā kaujas milži.
  Nataša dzied, aktīvi šaujot:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un viņš spiež kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja arī šauj, izmantojot basas kājas un čīkst:
  - Cars Vladimirs uz priekšu!
  Un visas meitenes korī rēja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Pēc tam Aurora izšāva, apgrieza vācu tanku un sacīja:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Un viņa arī kratīja basās kājas.
  Un tad Svetlana piekāpās, izmantojot kailos kāju pirkstus, un norūca uz plaušām:
  - Krievi nikni cīnās!
  Un visas meitenes unisonā iesaucās:
  - Karavīra dūre ir spēcīga!
  Un atkal daiļavas metās cīņā. Paši šauj precīzi un akurāti!
  Taču Džeinas komandas pārsteidz meksikāņus. Arī dāma ir ļoti gudra un skaista.
  Un meitenes viņas komandā ir basām kājām un bikini. Viņi cīnās ar mežonīgu un mierīgu niknumu.
  Tad Ģertrūde izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu meitene, kas iznīcinās visus sekundes daļā!
  Un tad Malānija sāk darboties. Un viņš no attāluma salauzīs latīņu tanku.
  Un tad Matilda ar kailajiem pirkstiem spers kājas.
  Un viņš smiesies:
  - Es esmu patiešām lieliska meitene!
  Un augstākās un niknākās kārtas karotāji. Viņi nejūt ne vājumu, ne dusmas.
  Viņi tevi izdrāzīs tāpat.
  Un Aļenka arī cīnās ļoti pārliecinoši.
  Līdz jūnija beigām Vīne ir ieskauta. Vācijai un tās prestižam tika dots graujošs trieciens. Tajā pašā laikā Krievijas karaspēks virzās uz Oderu. Viņi met kaujā ķīniešus, indiešus un arābus. Un viņi izlaužas cauri Krauta aizsardzībai.
  Hitlers, protams, jau ir panikā. Kā meitenes viņu iespieda tankos un lidmašīnās.
  Šeit ir Albīna un Alvīna, divas krievu pilotes. Arī basām kājām un bikini gāž fašistus kā bumbierus ar nūju no zara. Un pārim viņi burtiski dara tādus brīnumus.
  Albīna no sava Pētera Lielā cīnītāja vienā rāvienā notrieca piecas lidmašīnas un dziedāja:
  - Mēs esam debesu lāči!
  Alvīne ar vienu kara ērgļa pārrāvumu notrieca sešas lidmašīnas un čivināja:
  - Un mēs visus sagrausim!
  Debesīs šis pāris jau bija leģendārs!
  Meitenēm tika piešķirtas septiņas Jura krusta pakāpes: sudraba krusts, sudraba krusts ar loku, zelta krusts, zelta krusts ar banku. Un arī zelta krusts ar dimantiem, un zelta krusts ar dimantiem un loku. Un augstākās pakāpes zelta krusta zvaigzne, ar dimanta loku. Augstāks apbalvojums - liela zelta krusta zvaigzne ar briljantiem un loku tika nodibināta pavisam nesen.
  Tātad meitenes varēja pamatoti lepoties ar saviem sasniegumiem. Un vienmēr, pat aukstumā, viņi cīnījās tikai bikini un tikai basām kājām.
  Tik brīnišķīgas meitenes.
  Albīna izšāva un dziedāja:
  - Par mūsu labākajām uzvarām!
  Alvīne turpināja:
  - Lai ar mums lepojas mūsu mazbērni un vectēvi!
  Karotājas ir patiesi kolosālas klases meitenes!
  Viņi piekauj fašistus debesīs un dzied:
  - Slava Krievijai, slava! Mūsu cars Vladimirs ir varonis! Rītausmā būs spēks! Apglabājiet Hitleru zemē!
  Protams, Vladimirs Kirillovičs Romanovs var būt ļoti apmierināts ar saviem karotājiem.
  Pat ja viņi cīnās, tas notiek tā, ka jūs nevarat pacelt pret viņiem šķēpu!
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas vienreiz un uz visiem laikiem izbeigt karus!
  Un fašisti nodreb zem cara armijas sitieniem...
  Aplenktā Vīne ātri krita. Līdz jūlija vidum cariskās impērijas karaspēks plašā frontē sasniedza Oderu. Un Kēnigsberga tika pilnībā bloķēta.
  Un vācieši atkāpās aiz Oderas. Un viņi tur mēģināja izveidot aizsardzības līniju. Rūpīgi pasargājiet sevi. Bet jūlija otrajā pusē Krievijas karaspēks sāka uzbrukumu Hamburgai... Nacisti lēnām, bet pārliecinoši padevās.
  Cīņa bija ļoti sīva. Daži ciemi vairākas reizes mainīja īpašniekus. Cīņās piedalījās arī jauni vācu tanki no modernākās AG sērijas - piramīdas. Viņiem bija laba aizsardzība no visiem leņķiem. Taču cara armija bija skaitliski pārāka.
  Un liels skaits Āzijas kājnieku gāja bojā frontēs. Bet viņi ļāva man pārvietoties.
  Arī vāciešu cilvēkresursi bija izsmelti. Līdz augusta beigām Hamburga tika ielenkta un arī Minhene tika bloķēta.
  Vācieši zaudēja ievērojamu teritoriju. Un viņiem nebija ar ko noturēt savas pozīcijas.
  Oļegs Rybačenko cīnījās priekšējās rindās pašā Vācijas teritorijā. Un mūžīgais zēns pastāvīgi smaidīja un rādīja savus pērļu zobus.
  Un tur viņš ar kailām, bērnišķīgajām kājām meta granātas. Ir labi būt bērnam - cik dabiski ir būt karstumā tikai šortos. Un tā kā tu esi nemirstīgs, tad arī ziemā vari būt puskails, neriskējot saaukstēties.
  Tātad zēns dziedāja:
  - Basām kājām, tikai basām kājām,
  Zem jūlija pērkona un sērfošanas skaņas!
  Basām kājām, tikai basām kājām,
  Puikam ir viegli būt foršam kovbojam!
  Un bērns majors turpina iznīcināt šos fašistus sev. Un viņi izmisīgi dodas pretuzbrukumā.
  Ir jau septembris... Sāk līt lietus... Cara karaspēks, piepildot ķīniešu līķus, ieņēma Minheni un Hamburgu un virzās uz Rūras apgabalu. Pats svarīgākais Vācijas rūpniecībā.
  Un vācieši izmisīgi cīnās pretī.
  Nataša cīnās uz sava tanka un rūc:
  - Nacistiem tas būs ārkārtīgi grūti!
  Un nospiediet kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un viņš šāvīs uz nacistiem.
  Un tad Zoja tev iepļaukās. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Un viņš arī dziedās:
  - Krievija ir tas, kas ir pret Hitleru!
  Un tad Aurora izdarīs agresīvu gājienu. Un arī ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Par krievu ceļu!
  Un aiz viņiem Svetlana arī izšaus slepkavas šāviņu. Tas caurdurs vācu tanku un čīkstēs:
  - Caram Vladimiram Kirillovičam!
  Un viņš arī parādīs mēli.
  Meitenes te savaldījās.
  Alenka uz smagā tanka arī sagrauj nacistus. Un pārspēj viņus no liela attāluma.
  Karotājs dziedāja:
  - Es ar savām krūtīm pakļāvu pusi pasaules!
  Un Alenkas krūtis ar koši sprauslām.
  Un tad Anyuta tev spers ar plikiem kāju pirkstiem. Tas taranēs fašistu tanku un bļaus:
  - Es esmu superzvaigznes meitene! Vēstures grāmatās!
  Un viņš atlaidīs zobus...
  Un tad Augustīns izšaus slepkavas šāviņu. Viņš sadrupinās nacistus un šņāks:
  - Lai mūsu armija ir spēcīgākā!
  Un viņš arī kustinās kājas...
  Un Marija viņiem sekos un sitīs nacistus. Viņš pats griezīsies, agresīvi pļāpādams:
  - Mēs esam lielas agresīvas meitenes!
  Un tad Marusja atraisīs nacistiem kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu. Un ar kailu, meitenīgu kāju palīdzību.
  Un tad viņš dzied:
  - Mēs esam pilnīga ienaidnieku sakāve!
  Septembris pagāja ļoti sīvās cīņās. Vācieši izmisīgi devās pretuzbrukumā. Bet oktobrī, kad lietus kļuva stiprākas, cara armija atkal ieguva priekšrocības. Un viņa sāka virzīties uz Rūras pusi. Pēc sīva uzbrukuma Kēnigsbergs krita. Nacisti saņēma vēl vienu pļauku sejā.
  Un Francijas dienvidos cara karaspēks ielenca Tulonu. Tātad nacistiem gāja ārkārtīgi slikti.
  Hitlers nikns, bet kamēr viņš bija Berlīnē. Viņa pozīcija izrādījās vāja.
  Skaidrs, ka sarunās neviens negribēja klausīties. Bet nacisti iestrēga kā mušas.
  Novembrī cara armijas karaspēks cīnījās, lai ieņemtu lielāko daļu Rūras reģiona, tādējādi faktiski atņemot Vācijai tās galveno ražošanas bāzi.
  Decembrī cara armija ieņēma visus Francijas dienvidus un iegāja Spānijā. Un Vācijas frontē viņa beidzot ieņēma Rūru. Turklāt tika ieņemtas arī citas vācu zemes. Un arī Dānijā izkāpa cara armija.
  Hitlers plosījās kā velns būrī, bet neko nevarēja izdarīt.
  Katoļu Ziemassvētkos karaļa karaspēks virzījās uz Parīzi. Neskatoties uz sniegu un salu, Natašas ekipāža bija basām kājām un bikini.
  Vācieši padevās arvien biežāk. Un franči nemaz negribēja cīnīties ar krieviem.
  Sasitot vācu akumulatoru, Nataša atzīmēja:
  - Tātad patiesībā, ar ko apsēstais Ādolfs rēķinājās, uzsākot ar mums karu?
  Zeltamatainā Zoja loģiski piezīmēja:
  - Droši vien tāpēc, ka, nonākot zem spiediena, mēs kritīsim kā monētas no cauras kabatas!
  Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda valriekstu. Tad viņa iemeta to mutē un racionāli atzīmēja:
  - Vēsture māca, ka tā neko nemāca!
  Svetlana nospieda kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogu. Viņa izsita vēl vienu vācu lielgabalu un atbildēja:
  - Būsim lieliski cīnītāji!
  Kā redzat, karotāji ir patiesi apņēmības pilni cīnīties un uzvarēt.
  Oļegs Ribačenko, baskāju zēns, steidzas šortos un ar kailu, muskuļotu rumpi. Viņš pat šūpojas un rūc:
  - Mēs uzvarēsim Krautus! Mēs uzvarēsim Krautus! Un spārda sev dupsi!
  Un puikam tādi balti, pērļaini zobi! Vienkārši jauns un nelokāms terminators.
  Oļegs Ribačenko šauj skrienot. Nogalina fašistus un dzied:
  - Krievu gars ir ķēniņu spēks, sakāvi krautus!
  Zēns ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Krievu valsis, rītausma uzlec - ķēniņa godībā!
  Viņš tiešām izrādījās ļoti kaujiniecisks puisis. Un viņš sit fašistus līdz pašai pirmajai dienai.
  Un meitenes cīnās aktīvi. Šeit ir Mirabela... Arī augstākās klases pilots. Neviens nevar viņu apturēt. Viņa nogāž Krautus un dzied, zobus rādot:
  - Traka meitene! Lūk, viņas zīme!
  Un viņš paņems un palaidīs raķeti!
  Jā, tādas te ir sievietes! Kad krievu meitenes cīnās, neviens spēks viņām nevar pretoties.
  Mirabela ar vienu piecu gaisa lielgabalu sprādzienu notrieca septiņas vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Cars Vladimirs Kirillovičs ir mūsu Dievs!
  Un meitene sit ar basām kājām pa stiklu.
  Un arī Albīna un Alvīna cīnās debesīs.
  Viņi bija tik brīnišķīgi zagļi. Tiek vākti arvien jauni konti. Un tajā pašā laikā viņi dzied:
  - Debesīs mēs esam pilnība! Mēs esam pilnības dūži! No smaida līdz žestam - pāri visām uzslavām!
  Albīna ar vienu sprādzienu notrieca četras vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Ak, kāda svētlaime! Kāda pilnība cīņā!
  Alvīna nocirta piecas vācu lidmašīnas un turpināja:
  - Ziniet pilnību cīņā! Un foršs ideāls!
  Karotāji dziedāja korī, sagriežot fašistus:
  - Meitenes! Foršākas meitenes! Meitenes! Foršākas meitenes!
  Viņi demonstrēja savu agresīvo degsmi. Patiesībā neviens no Hitlera dūžiem nebija spiests nolaisties.
  Bet fašisti, protams, ir pakļauti mežonīgam spiedienam.
  Hitlers atrodas bunkurā Berlīnē un viņu tur bombardē kā tarakānu. Ko viņš gribēja? Fašists numur viens ir beidzies! Viņš gāja pret carisko Krieviju, un tagad viņš pats tiek saspiests kā tarakāns.
  Cars Vladimirs Kirillovičs šobrīd atpūšas no ziemas Indijas okeāna krastā. Viņa priekšā dejo dažādu rasu un tautību skaistas meitenes.
  Tomēr karalis neiebilst skatīties gladiatoru cīņas. Piemēram, divas meitenes pret divām skaistulēm.
  Viņi cīnās ar plastmasas zobeniem, lai nenodarītu viens otram pāri. Tomēr viņi izmisīgi cīnās.
  Tie ir karotāji. Notiek nikna sitienu apmaiņa. Divas blondīnes un divas rudmates...
  Cars Vladimirs jautāja feldmaršalam Vasiļevskim:
  - Kas ir grūtākais karā ar vāciešiem?
  Feldmaršals godīgi atbildēja:
  - Iegūstiet pārliecību! Tikai pašā sākumā, kad ienaidnieks sāka virzīties uz priekšu, es jutos neērti. Un tagad mēs esam sākuši uzvarēt, un par mūsu ienaidniekiem viss ir skaidrs! - Feldmaršals Vasiļevičs, šis lielais stratēģis, dzēra vīnu.
  Vladimirs Kirillovičs loģiski atzīmēja:
  - Visu laiku uzvarēt ir ārkārtīgi grūti! Bet mēs parādījām, ka esam spējīgi uz daudz ko! Un tagad būs laiks, un visa pasaule kļūs mierīga!
  Feldmaršals Vasiļevskis apstiprināja:
  - Es tam ticu!
  Meitenēm uz kailā ķermeņa bija zilumi, un tās izskatījās ārkārtīgi nervozas.
  Viņi cīnījās, protams, ne kā Senās Romas laikos - viņi centās nenodarīt sev lielu ļaunumu. Bet viņi darbojās aktīvi.
  Tikmēr cīņas turpinājās. Janvārī cara karaspēks ieņēma Parīzi kustībā. Tika ieņemta arī Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena. Vācu karaspēks kļuva vājāks. Krievi turpināja virzīties uz pašu Vāciju. Frici cīnījās izmisīgi, taču viņu spēks bija salauzts.
  Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais zēns basām kājām leca sniegā un metās uzbrukumā visiem pa priekšu, pilnīgi nebaidoties no uguns. Un svilpojot:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Viņš noteikti uzvarēs savus ienaidniekus...
  Viņš jautri smejas un daudz sasniegs,
  Un Hitlers tiks smagi piekauts!
  Un zēna basā kāja met granātu! Un viņš izcēla savus pērļainos, lielos zobus pēc saviem gadiem. Jā, viņam jau ir mute kā vilkam. Tas grauž cauri jebkurai rīklei.
  Un meitenes uz tankiem pārvietojas no Vācijas dienvidiem uz ziemeļiem. Viņi gatavojas doties jūrā. Un Krautiem paliks tikai zemes pie Berlīnes un Pomerānijas.
  Nataša, izsitot fašistu tankus, atzīmēja:
  - Un karš ir jautrs savā veidā!
  Zoja, satriekusi nacistus, piekrita:
  - Tik labi cik var būt! It īpaši, ja uzvaram!
  Aurora, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, sacīja:
  -Visumā ir iespējams viss neiespējamais, tikai nevajag mazliet...
  Un rudmatainā meitene tik smiesies!
  Karotāji raustās neprātīgā priekā un niknumā. Un viņi satriec vāciešus.
  Tajā pašā laikā cara karaspēks virzās uz priekšu pāri Spānijai un jau tuvojas Seviljai.
  Olga bruņutransportierī šauj uz vāciešiem un policijas karaspēku.
  Vietējie spāņi neizrāda gandrīz nekādu pretestību. Vēl viena valsts krīt zem Krievijas cirvja.
  Oļegs šāva un dziedāja:
  - Akrobātika, tas būs bash on bash!
  Un viņas partnere Alise tvītoja:
  - Krievu diženumu atzina planēta,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Izturēsim lielo svēto carismu!
  Un meitenes plikšķinās un spiedīs uz kursorsviras kailajiem pirkstiem.
  Karš starp Vladimira Kirilloviča Romanova cara impēriju un fašistisko Vāciju turpinās.
  Krievijas karaspēks ir gandrīz pilnībā atbrīvojis Franciju no nacistu ordām. 1957. gada februāris... Cara armija atbrīvo Portugāli.
  23. februārī apvienojās krievu vienības no Dānijas un pašas Vācijas.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, plunčājas dubļos ar basām kājām. Mazais majors pie sevis kliedz:
  - Slava Krievijas caram Vladimiram Trešajam! Nocirtīšu Hitleru, mērīšu ar pātagu!
  Un puika atkal kliedz un ar kailajiem pirkstiem met asi uzasinātu disku. Un tas fašistam pa rīkli iesitīs. Un tad viņš ar savu pliku, bērnišķīgo kāju met bumerangu un uzreiz pārgriež rīkles pieciem Krautiem.
  Jā, Hitlera sliktā ideja uzbrukt šādai impērijai.
  Nataša un viņas komanda Portugālē finišē pēdējie vācieši. Viņu tvertne ir nepielūdzama iznīcināšana.
  Un viņi arī spiež kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem, izdarot niknu iznīcināšanu.
  Zoja izšāva, sasita vācu lielgabalu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Aurora, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, spārdīja nacistu un čivināja:
  - Dievs, sargā karali!
  Svetlana arī drāžās, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas un čīkstot:
  - Spēcīgs suverēns!
  Meitenes uzvar fašistus. Bet tad parādījās jauns Hitlera tanks "Mouse"-4. Ļoti jaudīgs modelis - sver trīssimt tonnu, un 310 mm lielgabals. Tas var iekļūt lielā attālumā, bet tam pašam ir tik biezas bruņas, ka Kondratenko-6 tanks to neņems no jebkura leņķa.
  Nataša pavēl:
  - Meitenes, mums vajag pieiet tuvu un iebāzt to sānu lejas daļā, starp rullīšiem - tā ir mūsu vienīgā iespēja!
  Zoja ar kailiem pirkstiem sita vācu lielgabalam un dziedāja:
  - Liktenis dod tev pēdējo iespēju, bet pasteidzies! Lietus, krusā un sniegā!
  Augustīns arī pieskārās un čivināja:
  - Pēdējā iespēja, liktenis tev dod! Lai dzīvo pastaigas un ikdienas skriešana!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, un kā sagriezīsies. Un viņš sagraus fašistus.
  Svetlana rēca:
  - Par jaunām robežām un spilgtām uzvarām!
  Krievu tanks metās, uzņemot ātrumu. Un meitenes ņems to un dziedās:
  - Spēcīgs suverēns, visslavenākais laikmets, pareizticīgo car, valdiet par godu, par mūsu godību!
  Un atkal viņi paātrinājās, attālinoties no smagā šāviņa, kas tika nosūtīts no pistoles, kas bija vācu "Maus"-4. Meitenes kliedza:
  - Neliecīsimies pār auna ragu! Lai tu Hitlers - mirsti!
  Un viņu tvertne paātrinās. Tas ir tāpat kā mazs bokseris uzbrūk lielam. Bet, protams, izredzes ir fifty-fifty.
  Nataša, vērojot tanka kustību, atcerējās, kā viņa boksējās ar vīrieti ringā. Viņa netrāpīja sitienus un tika piekauta, taču viņa turējās. Un tad viņa pārliecinoši atcirta. Un viņa uztvēra ienaidnieka tuvojošos kustību un iesita viņam pa zodu. Atslēdzies!
  Viņa saņēma tūkstoš zelta rubļu. Tāda cīņas meitene. Ja viņš iedos, tad dos!
  Nataša pakratīja kailu kāju un dziedāja:
  - Šī nav pēdējā kauja, bet tā ir izšķiroša! Par godu Tēvzemei, par Tēvzemi un godu!
  Un tad viņu tanks paslīd garām sāniem un sūta gliemežvāku... Zoja arī izmantoja savus plikus kāju pirkstus, tāda zeltaina meitene, un tik veikla kā mērkaķis. Un "Pele"-4 sāka eksplodēt. Viņa šāviņi bija skaidri detonējuši. Un tad torņus noraus, un viņa lidos augstu gaisā!
  Meitenes vienbalsīgi kliedz:
  - Uzvara! Forša uzvara!
  Un vēl viens tanks viņu sarakstā!
  1957. gada 1. martā Krievijas karaspēks sāka šķērsot Elbu. Izskatās, ka Hitleram tika uzkāpts.
  Zēns Oļegs Ribačenko basām kājām ar bērna kāju meta granātu, nogremdēja fašistu tanku un kliedza:
  - Par jaunām, nelokāmām robežām!
  Alenkas tanka apkalpe pagriežas uz austrumiem. Rietumvācija un Francija jau ir atbrīvotas. Nacistu kontrolē palika tikai zemes starp Oderu un Elbu. Nu, arī Lielbritānija un Īrija. Tur ir pēdējie nacistu spēki.
  Alenka, šaujot uz fašistu baterijām, saka:
  - Carevičs Nikolajs,
  Ja tev jāvalda...
  Nekad neaizmirsti -
  Armija cīnās varonīgi!
  Un tagad ar basām kājām tiek nosūtīts vēl viens čaulas. Un viņš iekrita Fritz pistolē.
  Anyuta šauj arī ar kailiem kāju pirkstiem. Viņš sit fašistam un rēc uz plaušas:
  - Es esmu tāda meitene, kas liek Hitleram vemt!
  Tālāk ugunīgie Augustīna nagi. Viņa ir arī asi šaujošs mazs velniņš un rēc:
  - Uz elles vārtiem!
  Un izmanto basas kājas.
  Marija šauj aiz muguras. Tādā pašā veidā viņš to ņem un sit, un čīkst:
  - Neviens mani, tīģeri, neapturēs, baskāju meiteni neviens neuzvarēs, un es tikšu piekauts jebkur!
  Un tad uzspridzinās olimpiskās spēles. Un viņš izsitīs vācu tanku, noraujot tam tornīti kā sēņu vāciņu.
  Un ķeksē:
  - Par jaunām, foršām robežām!
  Un viņš atkal rādīs mēli!
  Meitenes tikai spiežas un izmisīgi virzās uz priekšu. Un fašisti slīkst zem viņu sitieniem.
  1957. gada 2. martā Portugālē kapitulēja pēdējie nacistu spēki. Kļuva skaidrs, ka tuvojas fašisma rītausma. Precīzāk, vai ir rītausma? Murgs saulriets!
  Un krievu karaspēks virzās uz priekšu. Vācieši arvien vairāk met nost ieročus un padodas.
  Viņi nokrīt uz ceļiem. Gan krievu, gan ķīniešu meitenes skūpsta basās kājas.
  Tas izskatās tik forši un forši. Un fašistus kapā un kapā.
  Natašas apkalpe jau atrodas vilcienā, kas dodas cīņā uz ziemeļiem, ar Krautiem.
  Meitenes sēž savā kupejā. Viņi spēlē kārtis, turot tās ar kailiem kāju pirkstiem.
  Nataša atzīmēja:
  - Interesanti, kad paņemsim Berlīni, kas būs tālāk?
  Zoja pārliecinoši atbildēja:
  - Nākamā būs Londona!
  Uguns Aurora iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Un tad?
  Zoja apņēmīgi noteica:
  - Latīņamerika būs mūsu! Mēs nestāvēsim uz ceremoniju kopā ar nacistiem!
  Svetlana tam piekrita:
  - Protams, ka nedarīsim! Iekarosim visu pasauli!
  Nataša ar entuziasmu apstiprināja:
  - Un tad būs miers, visā pasaulē!
  Meitenes dziedāja korī, ejot komponējot;
  Slava carisma Lielajai Krievijai,
  Kur Vladimirs sēž tronī...
  Mēs sagrausim ļaunā fašisma barus -
  Slava mūsu armijai un monolītam!
  
  Sirdis bija rūdītas lielā ticībā,
  Mūsu Māte Zeme no visas sirds...
  Mēs esam cara Nikolaja dēli,
  Un viņi nenomira viņa dēļ velti!
  
  Mūsu dzimtene, tu esi dārgāka par visu,
  Uzmetīsim spārnotu, debesu salūtu...
  Jūs arī cīnāties pret Tēvzemi,
  Nu, lai nacisti visi mirst!
  
  Hitlers gribēja iegūt mūsu zemes,
  Un ļaunais suns mēģināja nogalināt karali...
  Bet mēs esam braši, mēs to nepieņemam,
  Tātad fašisms mums uzbruka veltīgi!
  
  Karalis ir laipns un gudrs valdnieks,
  Virs planētas paceļas kalnu ērglis...
  Vladimirs būs ordas valdnieks,
  Mūsu draudzība ir kā tērauda monolīts!
  
  Izsitīsim Fricim balstu no kājām,
  lai Hitlers nosmakt cilpā...
  Mēs nodosim nežēlīgos nāvessodus kaunā,
  Kas uz Zemes rīkojas kā ļauns!
  
  Karaliskā spēks un karaliskā gudrība,
  Viņš bez mēra iznīcinās fašistus...
  Tici man, Hitlers izdarīja kaut ko patiešām stulbu,
  Un tagad viņa dzīve ir kā pavediens!
  
  Tāpēc cieniet lielos karaļus,
  Uz Zemes nav foršāku Romanovu...
  Nacistu kaujā sitiet sirdis,
  Lai pavērtu ceļu uz sasniegumiem un sapņiem!
  
  
  Pēteris Lielais mūs aizveda līdz jūrai,
  Aleksandrs iekaroja Parīzi...
  Jā, dažreiz notika skumjas,
  Bet Krieviju sargāja ķerubs!
  
  Pie mums viss ir skaisti,
  Gan meitenes, gan zēni, ticiet man...
  Karalis valda, jūs zināt godīgi -
  Pat ja ļauns zvērs rūc pie sliekšņa!
  
  Nav ierobežojumu, tici pilnībai,
  Drīz būs komunisma karaļi...
  Atvērsim durvis svētlaimei,
  Sasodīts fašisms iznīcināts!
  
  Krievijai pagrieziena punkts nav noteikts,
  Tici man, mēs uzvarēsim ienaidnieku...
  Meitenes ir basām kājām, it kā Spartā,
  Nu mūsu cars Vladimirs ir viens!
  
  Mēs ticam Rodam - Lielajam Dievam,
  Kas radīja ideālos slāvus...
  Mēs cīnāmies par godu un brīvību,
  Mēs streikam pret nacismu!
  
  Jūs esat lielākā Romanovu ģimene,
  Vienmēr valdīs Krieviju...
  Lielais karalis, augstākais lidojums,
  Sātans ērgli nesalauzīs!
  
  Par mīlestību pret lielo Krieviju,
  Mēs sūtām karavīrus kaujā...
  Mēs slavinām svēto sejas no ikonām,
  Galu galā jebkurš karotājs ir arī karalis!
  
  Mūsu sirds deg par Tēvzemi,
  Mēs, meitenes, esam skarbas cīņā...
  Mēs atvērsim durvis uz kosmosu, ziniet
  Un es nogalināšu Ādolfu kā kuce!
  
  Līdz Berlīnei atlicis pavisam nedaudz laika,
  Mēs ieiesim, nesdami ķēniņu godību...
  Vecums mums, meitenēm, nedraud,
  Tici man, ar ūdeni mūs neaplēs!
  
  Apglabāsim tos, kas ir ļauni un nelietīgi,
  Pūķis tiks draiski sakauts...
  Un mums ir zelta ikonas,
  Rodnoverija ir mūžīgs likums!
  
  
  
  
  Turkiye IEDALĀS OTRAJĀ PASAULES KARĀ
  1942. gada 1. septembrī Turkije iestājās karā pret PSRS. Iemesls ir skaidrs - slāpes pēc atriebības par iepriekšējām sakāvēm un vēlme ieņemt Baku. Turklāt savu lomu spēlēja arī vācu diplomātija, kas solīja osmaņiem zelta kalnus. Katrā ziņā turki nolēma, ka vairs nav jēgas gaidīt, un viņi nav slazdātāji, bet var arī paspēt cīnīties.
  Rezultātā trīsdesmit turku divīzijas uzbruka padomju Aizkaukāzijai.
  Dažu dienu laikā viņi ieņēma Batumi un varēja aplenkt Erevānu.
  Atbildot uz to, Staļins bija spiests izņemt daļu no topošajām rezervēm un nodot tās Aizkaukāzijai.
  Padomju pavēlniecība bija spiesta atlikt ofensīvu Staļingradā. Vācieši savukārt spēja sasniegt vairāk Kaukāza virzienā un paņemt Ordžonikidzi un Grozniju. Un tikai atkāpjoties kalnos, padomju karaspēks spēja apturēt nacistus.
  Tajā pašā laikā briti atlika operāciju Torch, baidoties iesaistīt Turciju karadarbībā pret Lielbritāniju.
  1942. gada decembra beigās nacisti tomēr ieņēma Staļingradu. Viņi tur apmetās. Padomju karaspēks virzījās uz priekšu, bet bez panākumiem centrā - Rževa-Sičova operācija izrādījās pārāk dārga. Tomēr fīrers joprojām pasludināja pilnīgu karu, jo Trešajam Reiham nebija pietiekami daudz resursu.
  Februārī Sarkanā armija uzkrāja savus spēkus un mēģināja uzbrukt vāciešiem no Staļingradas flangiem. Taču nacisti jau bija paspējuši pārgrupēt savus spēkus un bija gatavi atvairīt sitienus.
  Februārī sākās arī operācija Lāpa. Arī vācieši bija gatavi un pēc divu nedēļu sīvām cīņām britus apturēja.
  Amerikāņi vēl nav izkāpuši Kasablankā un Tunisijā. Cīņas Āfrikā atkal ir beigušās.
  Hitlers vēl tikai krāja spēkus... Martā Sarkanā armija trešo reizi veica Rževa-Sičova operāciju, kaujas ilga veselu mēnesi, bez īpašiem panākumiem.
  Jūnijā nacisti uzkrāja spēkus un virzījās gar Volgu, mēģinot nogriezt padomju spēkus Kaukāzā un sasniegt Kaspijas jūru.
  Kaujās piedalījās jauni vācu tanki: "Tīģeris", "Pantera", "Lauva".
  Kā arī pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand".
  Vācieši bija stiprāki nekā reālajā vēsturē, nav piekauti un ar svaigu karaspēku.
  ASV praktiski nebombardēja Trešo reihu, kas ļāva palielināt tanku un pašpiedziņas ieroču ražošanu. Un arī palaidiet sēriju "Lauva". Tomēr tvertne izrādījās pārāk dārga un smaga, tā bieži salūza un iestrēga. Bet tā biezās 100 mm slīpās sānu bruņas padarīja transportlīdzekli par labu izrāvienu transportlīdzekli. Lev tanka priekšrocība bija tā jaudīgais lielgabals, bet mīnuss bija deviņdesmito svars. Kas samazināja automašīnas mobilitāti.
  Cīņas parādīja, ka uz līdzenas zemes šis tanks vēl kaut ko var izdarīt.
  Panteras sānu bruņas izrādījās vājas, kas palielināja zaudējumus. Tīģeris izrādījās visefektīvākais izrāvienu tanks. Tās sāni bija pārklāti ar 82 mm bruņām, kas padarīja četrdesmit piecus bezspēcīgus.
  Vācieši virzījās salīdzinoši lēni. Padomju vadība kopumā gaidīja tieši šādu iespēju un sagatavoja, audzināja karaspēku.
  Tiesa, atšķirībā no Kurskas bulge, fašisti ir daudz spēcīgāki un pārliecinātāki.
  Un reljefs ir ērtāks uzbrukumam nekā aizsardzībai. Un Krautiem ir arī vairāk lidaparātu, tanku un kājnieku. Un nav viegli piegādāt padomju karaspēku pāri Volgai.
  Tātad nacisti, izlaužot aizsardzības līnijas, virzījās uz priekšu. Mēs guvām panākumus pēc panākumiem.
  Pēc trīs mēnešu spītīgām cīņām mēs sasniedzām Kaspijas jūru.
  Staļins, nonākot sarežģītā situācijā, vēlējās sākt miera sarunas. Kopš kļuvis skaidrs, ka Kaukāzu nevar ierobežot. Taču ar Hitleru vienoties ir ārkārtīgi grūti. Fašisti prasa pārāk daudz. Un, ja tu viņiem piekāpsies, viņi tevi apēdīs. Kā ar pamieru? Hitlers to šeit negrib. Un, protams, sabiedrotie ir pasīvi. Viņi baidās aizkavēt papildu sadali.
  Frici pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu. Un tad beidzot viņi apvienojās ar turkiem. Kāds tas bija prieks!
  Skaistas vācu meitenes piespieda padomju cietumniekus skūpstīt viņu basās kājas. Viņi to darīja paklausīgi. Un viņi sita savus pliku papēžus.
  Tādā veidā tika veikta sagūstīšana. Un vācieši atbruņoja padomju vienības.
  Tad Staļins piedāvāja fīreram mieru - piekrītot atteikties no visa Kaukāza un pat Ļeņingradas un Karēlijas. Plus jāmaksā simts gadu reparācijas.
  Fīrers, nedaudz padomājis, piedāvājumu pieņēma un miers tika noslēgts 1943. gada 7. decembrī.
  Sabiedrotie to uztvēra kā nodevību! Un ieviesa sankcijas pret Staļinu un PSRS!
  Un padomju propaganda faktisko padošanos pasniedza kā lielu uzvaru. Viņi saka, ka, sabiedroto pamesti, viņi saglabāja padomju valsti un Maskava nekad netika ieņemta.
  Un nacisti, protams, uzsāka ofensīvu no Kaukāza uz Tuvajiem Austrumiem un nostiprināja Rommela grupu. Līdz 1943. gada marta beigām visus Tuvos Austrumus un Ēģipti sagrāba pārāki fašistu spēki. Turklāt kaujas parādīja, ka Panther veiksmīgi cīnās pret angļu Čērčiliem un Kromveliem, taču pēdējie nevar tajā iekļūt.
  Turklāt vācieši bija rūdīti cīņās ar krieviem un viegli pārspēja koloniālo britu karaspēku.
  aprīlī nacisti pārcēlās uz Sudānu. Un viņi beidzot ieņēma Gibraltāru, sākot Marokas okupāciju. Čērčils arī mēģināja pārbaudīt ūdeņus mieram. Bet Hitlers, atdevis sev brīvas rokas austrumos, teica nē!
  Un nacisti pārcēlās pa Āfriku. Viņus vairāk aizkavēja pagarinātie sakari, sliktie ceļi vai to pilnīga neesamība, sarežģītais klimats un lielie attālumi.
  Tomēr vācieši virzījās uz priekšu. Un viņi pārvietojās pa Tumšo kontinentu. Lai gan, protams, viņu tanki, īpaši Tiger-2 un Lion, džungļos bija diezgan kūtri. Starp citu, vācieši savā sērijā ieviesa arī vieglo "Panteru", kas sver divdesmit sešas tonnas, kas bija ļoti nepieciešama Āfrikas karam.
  Kā parādīja kaujas operācijas, šādam tankam nebija nekādu būtisku priekšrocību salīdzinājumā ar T-4, izņemot jaudīgāku dzinēju, bet arī slīpās bruņu plāksnes.
  1944. gada beigās vācieši ieguva pašpiedziņas lielgabalu E-10, kas svēra divpadsmit tonnas, ar ļoti zemu siluetu un ļoti slīpām bruņām. Šāda mašīna Āfrikai patiešām ir neaizstājama.
  It īpaši, ja meitenes par to cīnās. Un meitenes vispār ir superīgas un elegantas.
  Gerda un Šarlote ceļo pa džungļiem un iznīcina britus un amerikāņus. Tās tiešām ir meitenes, kas jums ir vajadzīgas! Tuvākajos simts jūdžu teritorijā jūs pat nevarat atrast vēsākus . Meitenēm patīk nogalināt - tās ir foršas meitenes!
  Tāpēc viņi noķēra melnādainos cīnītājus un piespieda tos skūpstīt daiļavu basās kājas. Tas ir arī uzreiz acīmredzams - nopietna zādzība! Un viņi cīnās par sevi, no liela attāluma sitot angļu mašīnas.
  Viņu pašpiedziņas lielgabals jau tuvojas Dienvidāfrikas galvaspilsētai Pretorijai. Meitenes nošaujas, caurdur Čērčilu ar volframa serdi un dzied:
  - Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, Āfrikā ir vairāk krokodilu! Viņi tevi sakodīs, sitīs un aizvainos! Bērni uz Āfriku neiet pastaigāties! Āfrikā ir laupītājs, Āfrikā ir nelietis, Āfrikā ir briesmīgais Bārmalijs! Viņš tevi sakodīs, sitīs un aizvainos! Un viņa meitenes vajag saplosīt!
  1945. gada februārī krita pēdējais britu cietoksnis Āfrikā Madagaskaras salā.
  Tāpēc tagad Lielbritānija ir zaudējusi savu pamatu arī tur. Tajā pašā laikā vācieši sagrāba gan Irānu, gan Indiju. Viņi parādīja savu fenomenālo spēku.
  Un 1945. gada maijā nacisti veica desantu Lielbritānijā. Pēc trīs nedēļu spītīgām cīņām Londona krita. Mēnesi vēlāk Īrija tika sagūstīta.
  Uz sauszemes bija īslaicīgs klusums, bet jūrā karš turpinājās. ASV palika viena pret Trešo Reihu, tā sabiedrotajiem un Japānu. Bet pagaidām Amerika ir ārzemēs, un jūs to nevarat pieņemt tik viegli.
  Trešajā Reihā tika ieviesta vispārēja darba iesaukšana, sāka pieaugt lidmašīnu un kuģu ražošana.
  Tika uzbūvēti gan kaujas kuģi, gan gaisa kuģu pārvadātāji. Un, protams, zemūdeņu karš ritēja pilnā sparā. Un tad no amerikāņu kuģiem nevienam nebija žēlastības.
  1945. gada rudenī jeb precīzāk, novembrī vācieši drosmīgi ieņēma Islandi un pēc tam izveidoja placdarmus Argentīnā. Tomēr karš jūrā turpinājās ilgu laiku. Lai sasniegtu Ameriku, bija nepieciešami daudzi desanta kuģi. Un kuģus nebūvē tik ātri. Bet lai kā arī būtu, Trešais Reihs nostiprinājās. Četrdesmit sestais gads pagāja sitienu apmaiņā jūrā. Un 1947. gadā vācieši jau bija pārcēluši militārās operācijas uz Grenlandi un to sagrābuši. Un no turienes līdz Kanādai nav tālu!
  Nacisti plānoja kolosālus iekarojumus. Un 1948. gadā sākās ofensīva pret Kanādu un no Brazīlijas līdz Venecuēlai kopā ar japāņiem. Cīņa izvērtās ļoti sīva.
  Vācieši lēnām, bet pārliecinoši virzījās uz priekšu. Viņu E sērijas tanki bija progresīvāki nekā amerikāņu un parādīja savas priekšrocības kaujas laukā. Bet, starp citu, jeņķi nav tik vienkārši, un viņi ļoti spītīgi pretojās. Un viņi necentās padoties.
  Lai gan, protams, bija katli. Amerikāņi tajās iekļuva. Tad viņi padevās. Un ieslodzītie skūpstīja āriešu meiteņu basās, putekļainās kājas.
  Drīz krita Kvebeka un Toronto, pēc tam citas pilsētas. No 1948. gada maija līdz decembrim vācieši ieņēma gandrīz visu Kanādu, kā arī Venecuēlu, Nikaragvu un lielāko daļu Meksikas. Šī ir ārkārtīgi sarežģīta situācija. Līdz 1949. gada sākumam vāciešiem ASV bija tērauda knaibles. Pēc tam 11. janvārī amerikāņi pirmo reizi vēsturē mēģināja izmantot kodolieročus. Un viņiem tas īsti neizdevās. No piecām bumbām četras gāja bojā vācu lidmašīnu notriektajās lidmašīnās, un viena, kad tā eksplodēja, nav nodarījusi nopietnus bojājumus vācu karaspēkam.
  Atbildot uz to, krauti pastiprināja amerikāņu pilsētu un militāro objektu bombardēšanu.
  Tātad cīņa noritēja ar pastāvīgiem panākumiem par labu Vērmahtam. Kuram bija labāks ekipējums un karaspēka apmācība. Jā, un liels skaits. Cīņa bija ļoti sīva. 1949. gada sākumā vācu, ārzemju un japāņu divīzijas ieņēma to, kas bija palicis no Meksikas, un ienāca ASV no ziemeļiem. Amerika ir pilnībā izspiesta. Un kļuva skaidrs, ka Amerikas Savienotajām Valstīm viss ir slikti. Un līdz vasaras beigām puse no ērgļu impērijas teritorijas, kā arī Aļaska jau bija sagūstīta.
  Vācieši ieņēma Vašingtonu un Ņujorku 1949. gada 8. novembrī. Un 1949. gada 7. decembrī ASV armijas paliekas padevās. Tā beidzās Otrais pasaules karš. Asiņainākais no visiem kariem, un tas ilga vairāk nekā desmit gadus!
  Likās, ka ilgi gaidītais miers ir iestājies. Taču Hitlers negribēja samierināties ar faktu, ka hegemonija ir jādala ar Japānu. Un 1953. gada 20. aprīlī Trešais Reihs uzbruka Uzlecošās saules zemei. Izcēlās jauns karš. Par pasaules hegemoniju.
  Kvantitatīvs pārākums ir Trešā Reiha pusē, un arī kvalitatīvs. Bet japāņi cīnās ar lielu niknumu un masu varonību.
  Tomēr nacisti joprojām dominē. Tomēr karš ilga gandrīz gadu. PSRS paliek neitrāla. Tur nomira Staļins un notiek nopietna cīņa par varu.
  Japānu galu galā okupē Vērmahts. Dažus mēnešus vēlāk nacisti sagrāba arī Latīņamerikas valstis. Viņi izveido pasaules hegemoniju.
  Pašā Trešajā Reihā notiek reformas. Kristietības vietā tiek ieviesta jauna reliģija. Tajā nav Trīsvienības, ir tikai viens augstākais Dievs un viņa sūtnis - Ādolfs Hitlers. Vienotās valūtas marka, vienota izglītība. Un arī reliģijas svētītā daudzsievība. Un joprojām aktīvi notiek ģenētiskā atlase. Cilvēku rase tiek uzlabota.
  PSRS joprojām pastāv saīsinātā formā un godina nacistus. Ņikita Hruščovs tur valda un cenšas zvēru neiebiedēt. Neskatoties uz to, Hitlers jau ir pakļāvis sev visu pasauli. Un viņš uz Krieviju skatās kā uz sarkanu plankumu. Bet cilvēks uzņemas, un Dievs rīkojas.Fīrers 1957. gada 20. aprīlī tieši savā dzimšanas dienā kļuva par slepkavības mēģinājuma upuri. Un tieši sešdesmit astoņos gados mežonīgā tirāna valdīšana tika pārtraukta. Kurš iekaroja gandrīz visu pasauli, un vēlējās 22. jūnijā vēlreiz uzbrukt PSRS.
  Bet, kā mēs redzam ar viņu, tas neizdevās ...
  Hitleru nomainīja Šelenbergs. Hermans Gērings nomira no narkotiku lietošanas un rijības. Himlers krita negodā, un Hitlers pārstāja viņam uzticēties un pēc tam viņu atcēla. Šelenbergs nomainīja Himleru un saņēma pēcteča amatu. Turklāt Hitleram bija bērni, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Bet vecākajam no viņiem vēl nebija četrpadsmit.
  Tātad fīrera pēcnācējiem nebija laika mantot. Tādējādi Hitlers kļuva par imperatoru, taču bez dinastijas. Šellenbergs neuzdrošinājās nogalināt fīrera bērnus, bet atcēla viņus no varas. Un viņš pats kļuva par fīreru un diktatoru.
  Cīņa par varu ilga vairākus gadus.
  Un 1961. gada 1. maijā nacistiskā Vācija tomēr uzbruka PSRS. Bija mēģinājums panākt: viena planēta - viena impērija!
  Un Šellenberga karaspēks joprojām spēja ieņemt Maskavu. Padomju armija bija pārāk zemāka militārā aprīkojuma kvantitātē un kvalitātē. PSRS lielāko pilsētu ieņemšana lielo attālumu dēļ ievilkās sešus mēnešus. Un tad partizānu karš turpinājās vēl desmit gadus.
  Tomēr lietas drīz nomierinājās. Šellenbergs īstenoja samērā liberālu politiku, un 1981. gadā visi krievi saņēma Trešā Reiha pilsonību. Liberalizācija virzījās pakāpeniski. Drīz pēc tam Šelenbergs nomira. Un sākās nopietna cīņa par varu. Pēc tam kā kompromiss monarhija tika atjaunota un tronī kāpa tiešais ķeizara pēcnācējs Frederiks IV. 2001. gadā notika referendums, kurā visi planētas Zeme iedzīvotāji saņēma pilsonību un formāli vienādas tiesības. Un 2017. gadā tika atcelti pēdējie ierobežojumi ebrejiem un romiem.
  Nacionālsociālisma laikmets ir beidzies. Tomēr cilvēce ir vienotā impērijā, federālā un monarhiskā. Izpēta kosmosu.
  Tajā formāli visi ir vienlīdzīgi, un ir Senāts un Bundestāgs, kur deputātus ievēl visi Trešā Reiha iedzīvotāji. Un virs tiem ir ķeizars, visas planētas Zeme imperators.
  Dzīve kopumā materiālā ziņā nav slikta. Stingra disciplīna, zinātnes un tehnikas attīstība ar izcilu vācu organizāciju deva rezultātus. Lauksaimniecība ir lieliska, nav bada, un pat nabadzīgajos Āfrikas reģionos ir daudz pārtikas. Visiem ir darbs, visi saņem algu un pensijas. Izglītība un medicīna ir bezmaksas. Tāpat bezmaksas bērnistabas un bērnudārzi. Pārtika maksā santīmus, un cenas visiem produktiem ir iesaldētas jau daudzus gadus. Visur, pat Āfrikā, ir ceļi, gandrīz katram ir vai nu atsevišķs dzīvoklis vai māja. Visiem jaunlaulātajiem uzreiz tiek piešķirtas vismaz trīs istabas dzīvoklī ar visām ērtībām. Jūs varat izņemt automašīnu vai jebko uz kredīta. Daudziem pat ir personīgie helikopteri.
  Internets ir aktīvs, visiem ir televizori un datori, darba diena ir tikai četras stundas. Visas sporta sekcijas ir bezmaksas, un par to apmeklēšanu pat jāmaksā.
  Viņi piešķir ievērojamu pabalstu par katru bērnu. Komunālie pakalpojumi un sabiedriskais transports ir bez maksas. Viss kļuva tik glīts un kopts. Ielas ir tīras, parādījušies daudzi roboti un automatizācija. Priekšzīmīga kārtība. Cigaretes ir aizliegtas, lai gan alkoholu joprojām pārdod, un dažādu veidu alus ir gandrīz bez maksas. Arī bērni sabiedriskajā ēdināšanā tiek ēdināti bez maksas.
  Daudz bezmaksas atrakciju un datoru kabinetu.
  Cilvēku apmetnes jau pastāv uz Mēness, Marsa, Venēras, Merkūra un Jupitera pavadoņiem.
  Cilvēki gatavojas lēkt uz zvaigznēm. Daudz kas jau ir izgudrots.
  Īsāk sakot, kopumā sanāca diezgan labi. Un nebija vajadzības tik ļoti satraukties.
  JA ZJUGANOVS IZRĀDĪTU VAIRĀK DROSMĪBAS UN PARĀDĪTĪBU
  1999. gada maijā Zjuganovs nolēma neapstiprināt Stepašina kandidatūru, bet doties uz Domes pirmstermiņa vēlēšanām. Komunisti un viņu sabiedrotie pieņēma konsolidētu lēmumu balsot pret Stepašinu. Turklāt viņi tika apvainoti un atņēma viņu amatus valdībā. Šāds lēmums būtu bijis visticamākais vēsturē, ja Zjuganovs nebūtu bijis Trojas zirgs komunistu nometnē, kas grauja un kompromitēja kreisās idejas.
  Pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas komunistiem solīja daudz labumu, tostarp konkurentu skaita samazināšanos un mocekļu tēlu.
  Un tas parādīja, ka komunisti nemaz neturas pie savām vietām, bet ir principiālāki.
  Otro reizi Jeļcins atkal ieveda Stepašinu, bet pēc tam trešo reizi paņēma Aksenenko. Dome atkal to neapstiprināja, un tā tika paņemta un likvidēta. Septembrī bija paredzētas jaunas vēlēšanas.
  Parlamenta stūrgalvība nedaudz mainīja vēstures gaitu. Dienvidslāvijas bombardēšana ilga ilgāk - jo Miloševičs cerēja uz palīdzību no Krievijas. Un parlamenta atlaišana deva iespēju opozīcijai uzvarēt.
  Komunistiem izdevās vēlreiz likt uz balsošanu par Jeļcina impīčmentu.
  Un atkal pietrūka pavisam nedaudz, šoreiz tikai divas balsis. Deputātus satrauca Saeimas vēlēšanu tuvums un briesmas tajās neizturēt.
  Dome tika likvidēta, un Jeļcins ar dekrētu par premjerministru iecēla mazpazīstamo Aksenenko.
  Kopumā Zjuganova cerības, ka vēlēšanas notiks, bija pamatotas. Slimais un novājinātais prezidents negāja pret konstitūciju. Un viņš neriskēja pārsniegt savas pilnvaras ar divu procentu vērtējumu. Primakovs, redzot, ka viņa koalīcijai nav laika izveidot un reģistrēties, noslēdza aliansi ar komunistiem. Jabloko un Liberāldemokrātiskā partija devās uz vēlēšanām. Vienotības blokam nebija laika izveidoties, un NDR vājinājās.
  Ir arī kaujinieku iebrukums Dagestānā un drošības spēku neizlēmība vēlēšanu laikā.
  Komunisti kopā ar Primakovu un Lužkovu panāca kolosālu uzvaru. Viņi saņēma vairāk nekā piecdesmit piecus procentus balsu. Otrais bija Jabloko bloks, kas arī labi uzrādīja, iegūstot piecpadsmit procentus. Negaidīti LDPR darbojās labi, savācot vairāk nekā divpadsmit procentus. NDR neizpildīja piecu procentu barjeru - pilnīga sakāve! Žirinovskis kļuva par vienīgo prokremlisko līderi Domē. Tiesa, konkurence bija vāja. Saskaņā ar jauno likumu partijām jāpārreģistrējas ne vēlāk kā gadu pirms vēlēšanām, un daudzām nebija laika.
  Parlamentā atkal dominēja kreisā opozīcija, gan Yabloko ar viena mandāta vietām, gan LDPR mazākumā.
  Un, protams, izcēlās konflikts... Pēc Valsts domes spīkera ievēlēšanas tika pieņemta neuzticības izteikšana valdībai. Un atkal tika runāts par impīčmentu. Šoreiz divas trešdaļas būtu viegli savākt!
  Jeļcins pēc vilcināšanās nolēma atgriezt krēslā premjerministru Primakovu un pirmo vicepremjeru Masļukovu.
  Kreisā koalīcija tam piekrita, taču prezidenta pilnvaras uz laiku tika ierobežotas. Un līdz jaunajām vēlēšanām nav gandrīz nekā. Pēc sarunām koalīcijas ietvaros tika nolemts prezidenta amatam virzīt Primakovu. Lužkovs kļuva par premjerministru. Un Zjuganovs saņēma likumdošanas nozares vadītāja amatu! Tas ir, Super Skipper! Attiecībā uz jauno pat vajadzēja pieņemt konstitūcijas grozījumus.
  Kaujinieki tika padzīti no Dagestānas. Bet viņi negāja uz Čečeniju. Tur izcēlās pilsoņu karš. Krievija atbalstīja Mashadovu un Kadirovu, pret Basajevu un Radujevu.
  Primakovam Krievijas prezidenta vēlēšanās izdevās uzvarēt pirmajā kārtā. Valdība tomēr saņēma papildu pilnvaras. Tāpat kā komunistu kontrolē esošā likumdošanas vara.
  Krievijā turpinājās ekonomikas izaugsme, pieauga naftas un gāzes cenas, atjaunojās rūpniecība.
  Amerikāņi kopumā kā īstenībā pēc 11.septembra terorakta iesaistījās Afganistānā un iegrima Irākā. Primakovu viegli ievēlēja uz otro termiņu. Bet 2008. gadā viņš zaudēja savu vietu ļoti veiksmīgajam premjerministram Jurijam Lužkovam.
  Jaunais prezidents turpināja iepriekšējo alianses politiku ar komunistiem. Zjuganovs kļuva par premjerministru.
  Kādu laiku ārpolitika bija saistīta ar partnerību ar Rietumiem un draudzību ar Ķīnu. Ukrainā ir nostiprinājies Janukoviča režīms. Tātad Lužkovs atšķirībā no Putina īstenoja vairāk proukrainisku politiku un augstu vērtēja slāvu valstu savienību. Ukraina pat 2016. gadā kļuva par daļu no Eiro-Āzijas savienības. Lužkovs nostrādāja divus termiņus un atkāpās no amata. Zjuganovs beidzot kļuva par prezidentu, arī vēlēšanās uzvarot diezgan viegli. Žirinovskis piedalījās septīto reizi, visas kopš 1991. gada, un atkal zaudēja.
  2015. gada rudenī Krievija iesaistījās karā Sīrijā un tur bombardēja. Tramps nāca pie varas ASV. Zjuganovs, neskatoties uz formālo komunismu, turpināja savu iepriekšējo kursu ekonomikā. Krievija, neskatoties uz Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas formālo dominējošo stāvokli, joprojām bija tirgus, demokrātiska un mēreni autoritāra valsts.
  Partnerība ar Rietumiem un mērena konkurence. Ir alianse ar Ukrainu un Baltkrieviju, un Kazahstānu, bet arī ne pārāk cieši. 2020. gadā Zjuganovs tika ievēlēts uz otro termiņu. Kopumā nedaudz pazeminot rezultātu uz otrās kārtas robežas. Un Ukrainā pēc Janukoviča aiziešanas negaidīti uzvarēja nesistemātiskais Zelenskis. Arī Nazarbajevs aizgāja.
  Zjuganovs sacīja, ka konstitūciju nemainīs un pēc otrā termiņa aizies.
  Tādējādi Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas līderim tomēr izdevās valdīt Krievijā, parādot nedaudz vairāk drosmes. Un pasaule izrādījās drošāka un mierīgāka nekā patiesībā.
  Kas ir Putins? Kā izvērtās viņa karjera? Pēc tam, kad Primakovs kļuva par premjerministru, Putins tika atlaists kā pārāk tuvu Jeļcinam. Jo īpaši apsūdzot, ka FSB sagrāva kaujinieku iebrukumu Dagestānā. Putins kādu laiku palika iesaistīts politikā. Viņš neveiksmīgi kandidēja Valsts domes vēlēšanās. Tad viņš kļuva par Sanktpēterburgas mēru.
  Bet tad viņš aizgāja no politikas un dabūja darbu apsardzes dienestā kādā privātā uzņēmumā. Tik maz cilvēku vairs viņu atcerējās.
  Žirinovskis 2020. gadā astoto reizi devās uz prezidenta vēlēšanām un atkal zaudēja ar pieticīgu rezultātu. Bet viņam joprojām ir frakcija Valsts domē. Un pat Zjuganovs viņam pēc 2020. gada vēlēšanām piešķīra ģenerālmajora pakāpi. Donalds Tramps negaidīti zaudēja vēlēšanās jaunam demokrātu sāncensim. Merkele priekšlaicīgi atkāpās no amata. Un Lukašenko veselība ir strauji pasliktinājusies.
  2021. gadā Krievijas kosmonauti beidzot lidoja uz Mēnesi. Un viņi tur uzlika sarkano karogu! Zjuganovs pasludināja Afoninu par savu oficiālo pēcteci. Nu vispār dzīve atkal apgriezās pa riņķi.
  Kā redzam, Krievijas sabrukums nenotika arī bez Putina. Un gaisma neapgāzās.
  
  
  
  
  
  
  JA MEŅŠIKOVS BŪTU NOGALINĀJIS NIKOLAJU
  . Kurā cariskā Krievija uzvarēja Krimas karā. Menšikovu nogalināja nomaldījusies lode, un viņa vietā stājās spējīgāks komandieris. Tas ir, notika negadījums un mainīja vēstures gaitu.
  Pretstats tai, ar Makarovu. Franči un briti tika sakauti pa daļām. Un Krievija, sagūstot milzīgu skaitu ieslodzīto un trofeju, atkaroja Krimu.
  Turkiye tika uzvarēta Aizkaukāzijā. Viņa atdeva Krievijai Karsu, Erzurumu un gandrīz visu Armēniju. Krievijas karaspēks ieņēma Rumāniju. Tomēr nebija vajadzības turpināt ofensīvu. Sultāns lūdza mieru. Tajā pašā laikā Austrija okupēja Bosniju un Hercegovinu.
  Turki piekrita piešķirt autonomiju Serbijai, Bulgārijai, Melnkalnei, un Rumānija kļuva par Krievijas vasali. Tajā pašā laikā Krievija pārņēma arī Armēniju: Karsu, Erzerumu, Tanrogu, paplašinot savus īpašumus dienvidos.
  Francijā izcēlās nemieri un sākās pilsoņu karš, un viņa vairs nevarēja nosūtīt karaspēku. Arī Lielbritānija izstājās no konflikta. Vājinājās arī Sardīnijas karaliste. Austrija ir nostiprinājusies. Austrieši drīz iekaroja Sardīnijas karalisti, nostiprinot savu dominējošo stāvokli pār Itāliju.
  Drīz vien Šamils tika noķerts, izbeidzot karu Kaukāzā. Krievija noslēdza izdevīgu mieru ar Ķīnu, atņemot vēl vairāk teritorijas nekā reālajā vēsturē, tāpēc Krievijas ieroču autoritāte bija augstāka.
  Nikolajs Pirmais neatbalstīja ziemeļus karā pret dienvidiem. Gluži pretēji, viņš nolēma palīdzēt dienvidniekiem kopā ar Lielbritāniju, lai nostiprinātu viņu pozīcijas Aļaskā.
  Krievija sāka būvēt pilsētas un cietokšņus Amerikas teritorijā. Bija pat dzelzceļa projekti uz Čukotku. Cars Nikolajs daudz izklāstīja. Krievijas karaspēks iekaroja Vidusāziju. Šis monarhs nomira 1867. gadā. Atstāt Krieviju varenu un pārtikušu. Viņa dēls Aleksandrs neatcēla dzimtbūšanu, bet turpināja virzīties uz dienvidiem. Jo īpaši viņš vadīja uzvaras karu ar Turciju un pievienoja Konstantinopoli Krievijai. Tad Mezopotāmija.
  Atkal karš ar Lielbritāniju un britu sakāve Āzijā. Aleksandrs Otrais valdīja nedaudz ilgāk, neveicot būtiskas reformas, izņemot tiesu sistēmu, un nedaudz uzlabojot vadības sistēmu.
  Nekad nesekoja dzimtbūšanas atcelšana. Bet Krievija anektēja Irānu. Cars nomira tieši divdesmit gadus pēc Nikolaja Pirmā 1887. gadā. Aleksandrs Trešais valdīja tikai īsu laiku, līdz 1894. gadam, taču viņam izdevās praktiski visu Indiju pievienot Krievijai. Un Nikolajs II turpināja savu kustību uz Indoķīnu un pašu Ķīnu.
  Bija karš ar Japānu. Kopumā uzvarošs. Un pilnīga Ķīnas un Indoķīnas iekarošana. Un iespiešanās līdz pat Austrālijai. Taču Eiropā situācija izrādījās nedaudz atšķirīga.
  Austrijas impērija anektēja Francijas dienvidus. Un tad viņa uzvarēja Prūsiju, ieņemot Dienvidvāciju. Tieši Austrija kļuva par pasaules hegemonu. Franciju ļoti novājināja pilsoņu karš. Prūsija nevarēja apvienoties. Galu galā austrieši ieņēma un sagrāba visu Prūsiju, kā arī daļu Francijas austrumu daļas. Izveidojās liela impērija, kas paplašinājās Āfrikā. Drīz vien austrieši iekaroja arī Beļģiju, Holandi un daudz zemes Āfrikā. Pēc tam notika karš starp Austriju un Krieviju pret Lielbritāniju. Tas beidzās ar Āfrikas sadalīšanu starp austriešiem un krieviem.
  Imperators Francs patiešām kļuva par lielāko monarhu, pārspējot Napoleonu Bonapartu, iekarojot gandrīz pusi Āfrikas un lielāko daļu Eiropas. Arī Francija drīz tika pilnībā ieņemta kopā ar Spāniju un Portugāli. Jā, viss gāja labi, bet...
  Imperatora Franča mantinieks gribēja pievienot Serbiju sev! Un 1920. gadā sākās liels karš starp Nikolaja II Krieviju un Lielo Austrijas impēriju.
  Visa Eiropa ir Austrijas pusē. Bez tam Lielbritānija, kas nav tik spēcīga kā reālajā vēsturē, un gandrīz puse Āfrikas. Turklāt Zviedrija iebilda pret Krieviju. Un Norvēģija un Dānija tika sagūstītas imperatora Franča vadībā.
  Tā bija puse no nepatikšanām. ASV palika sašķelta un neliela vara. Bet Lielbritānija joprojām kontrolēja Kanādu un Austriju. Un pēc pirmajiem diviem vilcināšanās mēnešiem viņa arī iesaistījās kaujā Austrijas pusē.
  Tātad izcēlās liels karš. Austrija un Anglija pret Krieviju.
  Protams, turpat ir Oļegs Ribačenko. Un viņš cīnās kā īsts un nelokāms varonis.
  Zēns šauj uz svešo armiju ar ložmetēju un dzied:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Visā Visumā nav neviena skaistāka par viņu...
  Saspiediet bruņinieka stara metēju ciešāk -
  Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Un sit pats, ar ložmetēju iznīcina armiju no visas Eiropas un daļēji arī no Āfrikas.
  Un puika nepadodas sev. Te viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mēs nepadosimies un nepadosimies!
  Un atkal zēns izšauj nāvējošu un postošu sēriju. Viņš nevēlas padoties pretiniekam.
  Un viņš pie sevis dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Pat lauva nevar uzvarēt!
  Zēns ir īsts varonis. Nelokāms un neuzvarams. Ticības bruņinieks! Pat ja ne kristietis!
  Un tā austriešu uzbrukums tika atvairīts.
  Austriešiem un angļiem ir tanki, bet Krievijai arī mastodoni.
  Nikolajam II joprojām ir daudz lielāks iedzīvotāju skaits, ņemot vērā kolonijas. Padomājiet par visu Āziju, Austrumeiropu, daļu no Balkāniem, vairāk nekā pusi Āfrikas.
  Tātad Krievija ir pārāka ar kājnieku skaitu. Un karavīri ļoti drosmīgi cīnās...
  Un austrieši nevarēja pretoties un tika padzīti no Varšavas. Tad krievu karaspēks virzījās uz Oderu un ieņēma Austrumprūsiju. Krita arī Galisija, kopā ar Ļvovu. Pšemisls tika aplenkts. Krakova tika atbrīvota.
  Tad izrādījās, ka slāvi nevēlas cīnīties ar krieviem un masveidā padodas.
  Cīņas arī parādīja, ka vieglākie, veiklākie krievu tanki bija efektīvāki par smagākiem, neveiklākiem vācu tankiem. Un aviācijā cariskā Krievija kopumā ir par vienu pakāpi spēcīgāka par britu un austriešu kvalitāti.
  Krievijas karaspēks pēc pauzes atsāka ofensīvu. Viņi prasīja gan skaitļus, gan prasmes.
  Budapešta tika ielenkta un ieņemta. Jūrā admirālis Kolčaks sakāva britus un sagrāba Austrāliju. Uz sauszemes krievu karaspēks aplenca un ieņēma Berlīni. Un tad Vīne.
  Austrijas impērija arī zaudēja cīņā Āfrikā. Arī angļu korpuss tika sakauts. Jā, imperatoram Ādolfam lietas bija nepatīkamas.
  Viņš iebāza galvu nepareizā vietā un sāka pilnībā zaudēt. Kā viņš var pretoties šādai varai?
  Pēc Vīnes krišanas austriešu pretestība kļuva par akcentu. Un drīz vien krievi okupēja visu Eiropu un Āfriku. Tajā pašā laikā no Aļaskas sākās uzbrukums Kanādai. Arī briti zaudēja.
  Lielbritānija atradās izolācijā un mēģināja sēdēt uz salas.
  Bet skaidrs, ka Krievija gūs virsroku, uzsākot gaisa ofensīvu.
  Un viņa bombardēja gandrīz visu, kas atradās virspusē. Un tad uz sauszemes tika izkrauti desanta spēki, kas lika Lielbritānijai pakļauties.
  Tādējādi visa austrumu puslode, kā arī Aļaska un Kanāda kļuva par krievu.
  Kopumā tas ir lieliski! Otrais Nikolajs ieturēja īslaicīgu pauzi, sagremodams mantu. ASV joprojām ir sašķeltas un ne pārāk spēcīgas, tāpat kā citas valstis, kas ir atkarīgas no Krievijas.
  1937. gadā cars Nikolajs II avarēja lidmašīnā. Troni mantoja Aleksejs II. Atšķirībā no patiesā stāsta, mantinieks bija diezgan vesels un dzīvespriecīgs. Un 1941. gadā viņš nolēma iekarot visu, ko viņa senčiem nebija izdevies notvert.
  Atlaižot planētu, Zeme jau būs viena impērija. Un Krievijas armija vispirms pārcēlās uz Amerikas ziemeļu štatiem, bet pēc tam uz dienvidu valstīm. ASV nebija spēcīgas un tika ātri sagūstītas. Taču Meksika izrādījās vieglāk iekarojama. Pēc tam virzieties uz augšu. Pa vienam, gūstot vienu valsti pēc otras. Lielākā un spēcīgākā Brazīlija. Bet viņa izturēja mazāk nekā mēnesi.
  Un tā viņi iekaroja Latīņameriku un Jaunzēlandi. Alesejs Otrais iegāja vēsturē kā visu krievu iekarojumu izpildītājs. Un jau 1947. gadā Krievijas kosmonauti spēra kāju uz Mēness. Un 1958. gadā uz Marsu! 1961. gadā uz Venēru. 1972. gadā uz Merkūriju, bet 1973. gadā uz Jupitera pavadoņiem. 1975. gadā 71 gada vecumā nomira Aleksijs II. Iesauka Pabeigējs. Un viņa dēls Nikolajs III kļuva par karali. 1980. gadā cilvēks iekļuva pēdējā, tālākajā Saules sistēmas planētā - Plutonā. Nikolajs III nevaldīja pārāk ilgi. Miris 1985. gadā. Un viņa dēls Aleksandrs ceturtais uzkāpa tronī. Jauns karalis apmēram divdesmit septiņus gadus vecs. Un karalis pavēlēja sagatavoties lēkšanai ārpus Saules sistēmas. Un viņi sāka būvēt zvaigžņu kuģus un fotonu raķeti. Un visbeidzot 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija.
  
  CARAM NIKOLAJAM II VEICAS PREZIDENTAM PUTINAM
  Slavenais rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko juta, ka pasaulē kaut kas nav kārtībā. Cilvēce joprojām ir sadrumstalota, kāda tā bija. Valstu skaits uz planētas Zeme tikai pieaug. Un, ja kāds iegūst ietekmi, tad tā ir tikai totalitārā, diktatoriskā Ķīna. Un Krievija pēc Vladimira Putina valdīšanas beigām iegrima dziļā krīzē. Kaukāzā atkal plosās karš, saceļas kreisie un nacionālisti. Ekonomika atkal samazinās, un noziedzība pieaug. Un Krievija sāk izjukt.
  Neskatoties uz savu fenomenālo veiksmi, Vladimirs Putins nekad nav spējis izveidot spēcīgu, stabilu politisko sistēmu vai stabilu un strauji augošu ekonomiku. Daudzas sociālās un starpetniskās problēmas netika atrisinātas. Retā veiksme ļāva Putinam saglabāt labklājības izskatu. Taču, tiklīdz viņš aizgāja, uzreiz pavērās visi nesadzijušie abscesi.
  Turklāt draud kodolkara draudi! Pasaulē valda haoss, Krievija virzās uz plaša mēroga pilsoņu karu! Tas ir steidzami jānovērš.
  Zēns grāmatā izlasīja, ka jūs varat mainīt cilvēku likteņus un mainīt tās vietas! Un ir viens spēcīgs čigāns, kurš to var izdarīt ar jebkuru cilvēku.
  Tātad, kāpēc gan neapgriezt Putina un Nikolaja II veiksmi un veiksmi?
  Turklāt, ja Nikolajs II būs tikpat fenomenāli veiksmīgs kā Putins, tad vēstures gaita mainīsies. Un divdesmit pirmajā gadsimtā Krievijā valdīs Romanovi. Tas nozīmē, ka Putinam veiksme nebūs vajadzīga. Vai vismaz Krievijai Putinam ir paveicies.
  Un divdesmitajā gadsimtā cariskās Krievijas veiksme ir ļoti vajadzīga.
  Slavenais rakstnieks nolēma doties pie čigānietes. Par laimi, internetā bija viņas adrese, un attīstītā intuīcija rakstniecei un dzejniecei teica, ka viņa nemaz nav šarlatāne.
  Patiešām, čigāns nav vienkāršs. Viņš dzīvo savrupmājā Maskavā un izskatās apmēram divdesmit gadus vecs, lai gan viņš ir zīlējis kopš padomju laikiem. Uzreiz var redzēt mūžīgo meiteni ar melniem cirtainiem matiem - viņa ir neparasta!
  Oļegs Rybačenko viņai jautāja:
  - Izdari labu darbu! Mainiet veiksmi Vladimiram Putinam un Nikolajam II!
  Mūžīgi jaunā čigānu meitene paskatījās uz Oļegu Ribačenko un atbildēja:
  - Labi, ka neesi egoists un atdosies nevis sevis, bet Krievijas valsts dēļ! Un vēl labāk, ja jums ir bagāta enerģija un nepieredzēta, neticama, pārcilvēcīga iztēle!
  Čigāne piemiedza aci un turpināja:
  - Tik ļoti mainīt vēsturi pat man nav viegli! Bet tu, pasaulē spēcīgākās un bagātākās fantāzijas īpašnieks, vari man palīdzēt!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatava uz visu! Un es izpildīšu jebkuru pieprasījumu!
  Jaunā čigāniete pamāja ar galvu un sacīja:
  -Es pārvērtīšu tevi par apmēram divpadsmit gadus vecu zēnu, un tu augs ārkārtīgi lēni un nekad nekļūsi vecāks par četrpadsmit gadiem. Es tevi nosūtīšu uz paralēlo pasauli, kur tu vispirms kļūsi par vergu!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši teica:
  - Esmu gatavs!
  Čigāns pamāja ar galvu un turpināja:
  - Tev būs man jāsaņem deviņi artefaktu akmeņi: melns, balts, sarkans, oranžs, dzeltens, zaļš, zils, indigo, violets. Un turklāt desmitais artefakts ir Koščeja kronis!
  Tas ir grūti, bet jums būs mūžīgi jauns, ātrs, spēcīgs, izturīgs karotāja zēna ķermenis. Un plus neparasts intelekts un fenomenāla iztēles dāvana. Agrāk vai vēlāk jūs savāksiet artefaktus un atgriezīsities savā pasaulē. Un uz visiem laikiem tu būsi apmēram četrpadsmit gadus veca fenomenāli spēcīga un ātra zēna ķermenī, un tevi nebūs iespējams nogalināt. Tas ir, jūs saņemsiet arī nemirstību kā balvu!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Par to var tikai sapņot!
  Mūžīgi jaunā ragana atzīmēja:
  - Bet desmit artefakti ir mani, un tikai mani! Viņi man dos tādu spēku, ka tu būsi vairāk nekā pelnījis nemirstību! Pa to laiku es tevi iemidzīšu, un tu pamodīsies kā vergu puika akmeņlauztuvēs. Un tad jūsu atjautība jums pateiks, kā no tā izkļūt!
  Kad tu pārcelsies, es varēšu izmainīt prezidenta Putina un cara Nikolaja II likteni, veiksmi un likteni. Jūs man savāksiet artefaktus no dažādām pasaulēm, un tikmēr, no divdesmitā gadsimta sākuma, Krievijas vēsture ritēs savādāk. Tas ir, pat ja jūs nesavācat artefaktus - deviņus akmeņus un Koščeja kroni, Krievijas cars Nikolajs II joprojām saņems veiksmi, likteni un Krievijas prezidenta Vladimira Vladimiroviča Putina veiksmi!
  Oļegs Ribačenko plati pasmaidīja un atbildēja:
  -Tas ir labi! Jaunajā pasaulē būšu mierīgs, ka beidzot vēstures gaita ir mainījusies uz labo pusi! Un ka Krievija spēs atjaunot kārtību visā pasaulē un kļūt par hegemonisku valsti! Un absolūts hegemons!
  Mūžīgi jaunā čigāniete pavēlēja:
  - Apgulies uz dīvāna!
  Oļegs Ribačenko apgūlās.
  Burve meitene murrāja:
  - Tagad guli! Tu pamodīsies citā pasaulē.
  Oļega Ribačenko acis aizvērās, un viņš gandrīz acumirklī aizmiga.
  Čigāne no traukiem izņēma iepriekš saliktās sastāvdaļas un sāka gatavot dziru. Viņa ieslēdza gāzi zem iepriekš sagatavotā katla maģijai. Un viņa sāka tur mest dažādas lietas, burot. Tajā pašā laikā mūžīgā meitene no kabatas izvilka kāršu kavu un dziedāja:
  - Ak, likteni, likteni, palīdzi Nikolajam! Lai veicas no Putina, nāc pie cara Romanova!
  Lai uzvar Romanovs
  Noteikumi kā Čingishana...
  Lai tas jums nes veiksmi,
  Putins nozogot dāvanu!
    
  Tas ir labāk Krievijai
  Nikolajs Lielais cars...
  Čingishans kļūs vēsāks
  Esiet kā Vladimirs Putins!
  Katls sāka vārīties, un tajā sāka burbuļot dzira. Čigāns izklāja kārtis, apburt un iemeta klāju verdošā dūmakā... Pazibēja superspilgta zibspuldze, it kā no tūkstoš fotozibšņu. Pazuda guļošais Oļegs Ribačenko... Un tad pēc iedegšanas pazuda arī katls.
  Plašā zāle, kur lielā burve lika burvestību, kļuva tukša un klusa!
  Mūžīgi jaunā ragana teica:
  - Nu! Es mainīju vēstures gaitu un tas ir forši! Un, ja šim ideālistam paveiksies un viņš savāks artefaktus, tad es kļūšu tik varens, ka mani apskaudīs pats sātans!
  Un čigānu burve dzirkstīja smaragda acīm!
  Un notika brīnums!
  Kas īsti gaidīja Nikolaju II... Patiešām, daudz kas ir mainījies. Asiņainu kautiņu kronēšanas laikā nebija. Un paplašināšanās Ķīnā bija veiksmīga. Karš ar Japānu, protams, notika. Tas kopumā bija vēsturiski neizbēgami. Ir skaidrs, ka briesmoni samuraja sejā vajadzēja atbruņot un iznīcināt. Un no tā nevar izvairīties. Jūs nevarat atstāt briesmas uz savām robežām.
  Japāna bija pirmā, kas sāka karu, taču tās mēģinājums uzbrukt krievu kuģiem bija neveiksmīgs. Krievi nesaņēma būtiskus postījumus, un tika nogremdēti ducis Uzlecošās saules zemes iznīcinātāju.
  Arī "Varjagam" izdevās izkļūt no ielenkuma. Kas izrādījās ļoti veiksmīgs. Un admirālis Makarovs ātri ieradās jūrā un iznīcināsim japāņus. Un ģenerālis Kuropatkins sakāva samurajus uz sauszemes un pilnībā okupēja visu Korejas pussalu.
  Un pat cars Nikolajs II pieņēma lēmumu: viņam bija jāpaliek drošībā no Japānas uz visiem laikiem! Bet kā? Jā, sauszemes karaspēku un pilnībā pievienot to Krievijai kā provinci.
  Un tad notika izšķirošā kauja jūrā, kur Japānas floti beidzot piebeidza admirālis Makarovs.
  Cīņā piedalījās arī četras meitenes! Ar basām kājām un bikini!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Četras skaistules, kuras, vicinot zobenus, uzkāpj uz lielākā samuraju kuģa.
  Nataša nogriež japāni un kliedz:
  - Būsi nosmērēts, šaura acs!
  Zoja nocirta vēl vienu samuraju un atzīmēja:
  - Un tavas acis ir safīra!
  Nataša, vadot dzirnavas, apstiprināja:
  - Protams, jā! Protams, jā!
  Un tad Aurora atkal paņēma un ar pliku papēdi iespēra japānim pa zodu. Viņa salauza viņam žokli un rēca:
  - Urā par Dzimteni!
  Svetlana to paņēma, nocirta samurajam galvu un ierunājās:
  - Caram Nikolajam II!
  Jā, protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes. Jo īpaši admirālis Makarovs palika dzīvs. Un viņš izrādījās otrais Ušakovs. Cik veikli viņš komandē. Viņš pats ir uz mobilā kreisera, var visam sekot līdzi. Un japāņi, kuriem, starp citu, nebija lielas priekšrocības ieročos, tika pārspēti sekcijās un taktiski.
  Ģenerāļa vai flotes komandiera prasme prevalē pār nelielu skaitlisko pārsvaru.
  Turklāt līdz tam laikam japāņi bija mazāki. Tātad, Makarovs tos sagrauj. Tas piespiež tuvcīņu, kur krievu kuģi ar bruņas caurdurošiem šāviņiem ir daudz spēcīgāki.
  Un japāņi ir uzvarēti. Un meitenes sagūsta vēl vienu samuraju kuģi. Un uz tā plīvo cara impērijas karogs!
  Kas ir japāņi? Vai tev neveicas? Nikolajs II saņēma Vladimira Putina veiksmi un viņam viss izdevās tik labi!
  Kā ar meitenēm? Četras daiļavas bikini ir Rodnoveras raganas, kuras nolēma cīnīties par karali, lai gan parasti viņām ar šo pasauli nav nekāda sakara.
  Bet šajā gadījumā ir jāpalīdz krievu tautai. Un tas ir Putina veiksmes dēļ. Viņš nekad nebūtu ieņēmis Krimu bez šāviena, ja ne tās pašas četras raganu meitenes. Viņi palīdzēja notikt brīnumam. Bet vai Krievijai vajadzēja atņemt Krimu brāļu tautai, tas joprojām ir jautājums. Bet Ķīnas pievienošana Krievijas impērijai ir lieliska ideja! Iedomājieties, cik daudz pavalstnieku būs Krievijas caram - viņš varētu saspiest visu pasauli!
  Īsāk sakot, meitenes šeit netērē savu laiku. Un jau jaunais līnijkuģis tiek šturmēts.
  Un atkal viņš tiek notverts. Un zobeni daiļavu rokās vienkārši mirgo, un tie ir tik asi. Un tik daudz japāņu bija sajaukti.
  Kauja jūrā beidzās ar Japānas eskadras galīgo nogrimšanu un admirāļa Togo ieņemšanu.
  Un sākās nosēšanās. Nebija pietiekami daudz tvaikoņu un transporta. Un viņi izmantoja garās laivas, pārvadāja tās uz kreiseriem un kaujas kuģiem un darīja daudz ko citu. Cars lika izmantot tirdzniecības floti desanta laikā.
  Krievu karaspēks pārspēja samuraju uzbrukumu, kas mēģināja viņus nomest no placdarma. Bet cara armija drosmīgi turējās. Un masveida uzbrukums tika atsists ar smagiem zaudējumiem.
  Uzbrukuma laikā raganu meitenes grieza ar zobeniem un ar basām kājām meta ienaidniekam granātas.
  Tie, protams, atrodas visbīstamākajās vietās. Un kā viņi sāka šaut ar ložmetējiem. Katra lode ir mērķēta.
  Nataša šāva, ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Neviens nav foršāks par mani!
  Zoja, šaudama ar ložmetēju, ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Aurora, turpinot šaut no ložmetējiem un lecot augšā, atcirta un sacīja:
  - Par lielo Krieviju!
  Svetlana, turpinot dauzīt ienaidnieku, agresīvi sacīja, zobos izmetot granātu ar pliku papēdi:
  - Par karalisko impēriju!
  Karotāji turpināja sist un kult. Viņiem ir tāds enerģijas uzliesmojums. Viņi nošauj sevi un iznīcina progresējošos samurajus.
  Viņš jau ir nogalinājis tūkstošiem, desmitiem tūkstošu japāņu.
  Un sakautie samuraji bēg... Meitenes pret viņām ir ļoti letālas.
  Un krievi samurajus griež ar durkļiem...
  Uzbrukums tiek atvairīts. Un piekrastē izkāpj jauns krievu karaspēks. Placdarms paplašinās. Nav slikti, protams, cara impērijai. Viena uzvara pēc otras. Un admirālis Makarovs arī palīdzēs ar ieročiem. Japāņu aizslaucīšana.
  Un tagad Krievijas karaspēks jau virzās pāri Japānai. Un viņu lavīnu nevar apturēt. Viņi sagriež ienaidnieku gabalos un sadur ar durkļiem.
  Nataša, uzbrūkot samurajiem un sasmalcinot tos ar zobeniem, dzied:
  - Baltie vilki bara! Tikai tad sacīkstes izdzīvos!
  Un kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu!
  Zoja dzied līdzi ar sīvu agresiju. Un arī mest ar basām kājām, kaut ko unikālu, letālu:
  -Vājie mirst, viņus nogalina! Aizsargā svēto miesu!
  Augustīna, šaujot uz ienaidnieku un cirtot ar zobeniem, un ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas, čīkst:
  - Leknajā mežā notiek karš, draudi nāk no visur!
  Svetlana, ar basām kājām šaudama un mētādama nāves dāvanas, paņēma to un iekliedzās:
  - Bet mēs vienmēr uzvaram ienaidnieku! Baltie vilki sveic varoņus!
  Un meitenes korī, iznīcinot ienaidnieku, dzied, ar basām kājām metot nāvējošus ieročus:
  - Svētajā karā! Tā būs mūsu uzvara! Imperatora karogs uz priekšu! Slava kritušajam varonim!
  Un atkal meitenes šauj un dzied apdullinošā gaudā:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Baltie vilki sagrauj ienaidnieku! Baltie vilki - sveiciens varoņiem!
  Meitenes iet un skrien... Un Krievijas armija virzās uz Tokiju. Un japāņi nogalina sevi, un viņi tiek pļauti. Krievijas armija kustas. Un viena uzvara pēc otras.
  Cars Nikolajs tiešām izvilka laimīgo biļeti. Krievijas karaspēks jau sāk iebrukt Japānas galvaspilsētā. Un tas viss ir tik lieliski.
  Meitenes šeit, protams, ir priekšā visām, un viņu spiediens un varoņdarbi ir lielā augstumā.
  It īpaši, ja viņi met granātas ar basām kājām. Tas parasti izraisa šoku un bijību samuraju vidū.
  Bet te viņi kāpj pa Japānas galvaspilsētas sienu. Un viņi sasmalcina cilvēkus un zirgus kāpostos. Viņi sagrāva savus pretiniekus gabalos. Meitenes nāk, kliedz un smejas! Un ar kailajiem papēžiem viņi tev iespēra pa zodu. Japāņi lido otrādi. Un viņi paši krīt uz saviem mietiem.
  Un karotāji vicina zobenus vēl jaudīgāk.
  Un samuraji cieš sakāvi pēc sakāves. Tātad Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju.
  Mikado bailēs skrien, bet nekur nevar paslēpties. Un tā meitenes ņem viņu gūstā un sasien!
  Lieliska uzvara! Japānas imperators paraksta atteikšanos no troņa par labu Nikolajam II. Krievu cara tituls ir ievērojami pagarināts. Koreja, Mongolija, Mandžūrija, Kuriļu salas, Taivāna un pati Japāna kļūst par Krievijas provincēm. Lai gan Japānai ir neliela, ierobežota autonomija. Bet viņas imperators ir krievs, autokrātisks cars!
  Nikolajs II joprojām ir absolūts monarhs, kuru nekas neierobežo. Viņš ir autokrātiskais cars!
  Un tagad arī Japānas imperators, Dzeltenā Krievija, Bogdykhan, Khan, Kagan, un tā tālāk, tā tālāk, tā tālāk...
  Jā, vairāk veiksmes. Ievērojiet, ka veiksme ļāva Putinam tik daudz iekarot! Diemžēl divdesmit pirmais gadsimts nav īpaši piemērots sagūstīšanai!
  Kāds labums Krievijai no tā, ka Putina ienaidnieks Makeins nomira no smadzeņu vēža? Veiksme, protams, ir kolosāla, jūs pat nevarat to tīši iedomāties - lai jūsu ienaidnieks mirst tik sliktā un nepatīkamā nāvē!
  Bet konkrētā atdeve Krievijai ir nulle.
  Bet Nikolajam II šāda Putina veiksme un veiksme pārvērtās par lieliem teritoriālajiem ieguvumiem. Bet tiešām, kāpēc laimei Putinam jādāvina dāvanas? Nu no tā, ka Sobčaks nomira tādā laikā un nevajadzēja viņam iedot konstitucionālās tiesas vadītāja amatu, kā tas nāk par labu Krievijai?
  Un visas Krievijas cars Nikolajs II ir ārkārtējs cilvēks. Dabiski, ka pēc tik lielas uzvaras viņa spēks un autoritāte nostiprinājās. Tas nozīmē, ka dažas reformas var veikt. Īpaši pareizticībā! Ļaujiet augstmaņiem būt četrām sievām, kā islāmā. Un arī dot tiesības uz otro sievu karavīriem kā atlīdzību par viņu varoņdarbiem un uzticīgu kalpošanu.
  Laba reforma! Tā kā citu ticību cilvēku un ārzemnieku skaits impērijā ir pieaudzis, tad krievu skaitam ir jāpalielina. Un kā to izdarīt? Uz citu tautu sieviešu rēķina. Galu galā, ja krievs ņem par sievām trīs ķīnietes, tad viņam no viņām būs bērni, un kas tie būs pēc tautības?
  Protams krieviski no tēva puses! Un tas ir lieliski! Nikolajs II, kuram bija progresīvs prāts, pēc izskata bija vairāk reliģiozs nekā pēc dvēseles. Un, protams, viņš nodeva reliģiju valsts dienestā, nevis otrādi!
  Nikolajs II tādējādi nostiprināja savu autoritāti elites vidū. Vīrieši to ir gribējuši jau ilgu laiku. Un viņš paātrināja nomaļu rusifikāciju.
  Nu, arī priesteri neiebilda. Turklāt divdesmitajā gadsimtā ticība vājinājās. Un reliģija kalpoja karalim, īsti neticot Dievam!
  Un militārās uzvaras padarīja Nikolaju populāru tautā, un viņš, pieradis pie autoritārisma, īpaši nevēlējās pārmaiņas. Krievi nekad nepazina citu varu!
  Un ekonomika plaukst, algas aug. Katru gadu ir desmit procentu pieaugums. Tiešām, kāpēc mainīties?
  1913. gadā cars Nikolajs Romanovu trīssimtgadē atkal samazināja darba dienu līdz 10,5 stundām, bet sestdienās un pirmssvētku dienās pat līdz 8 stundām. Pieaudzis arī brīvdienu un svētku dienu skaits. To sāka svinēt kā brīvdienu un Japānas kapitulācijas datumu. Un karaļa dzimšanas diena, un karalienes dzimšanas diena, un kronēšanas diena.
  Pēc tam, kad izrādījās, ka troņmantniekam ir hemofilija, cars Nikolajs paņēma sev otro sievu. Tādējādi jautājums par troņa mantošanu tika atrisināts.
  Bet tuvojās liels karš. Vācija sapņoja pārveidot pasauli. Tomēr cariskā Krievija bija gatava karam.
  1910. gadā krievi anektēja Pekinu un paplašināja savu impēriju. Lielbritānija tam piekrita apmaiņā pret aliansi pret Vāciju.
  Karaliskā armija bija vislielākā un spēcīgākā. Tās skaits miera laikā sasniedza trīs miljonus un tūkstoti pulku. Vācijai miera laikā bija tikai seši simti tūkstoši. Plus Austrija-Ungārija, bet tās karaspēks nav kaujas gatavībā!
  Bet vācieši joprojām plāno cīnīties ar Franciju un Lielbritāniju. Un kur viņi var uzzīmēt divas frontes?
  Krieviem ir pasaulē pirmie vieglie tanki "Luna"-2 masveida ražošanā. Un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un iznīcinātāji ar ložmetējiem "Aleksandrs" un daudz kas cits. Un, protams, jaudīga flote.
  Vācijai nav vienādu spēku.
  Un vācieši joprojām nolēma uzbrukt Beļģijai un apiet Parīzi. Viņiem te vispār nebija nekā.
  Bet karš tomēr sākās. Vācija izdarīja savu liktenīgo soli. Un viņas karaspēks pārcēlās uz Beļģiju. Tikai spēki ir nevienlīdzīgi. Krievijas karaspēks jau virzās pāri Prūsijai un Austroungārijai. Un tanks Luna-2 ar ātrumu 40 kilometri jau ir kolosāls spēks.
  Turklāt ņemiet vērā, ka caram Nikolajam paveicās, ka sākās karš. Pats cars Vācijai nebūtu uzbrukis. Un tā Krievijas pusē ir liels, pārliecinošs spēku, tanku, artilērijas pārākums un kvantitātes un kvalitātes ziņā labākā aviācija. Un spēcīgāku ekonomiku, jo bija iespējams izvairīties no recesijas, ko izraisīja revolūcija un sakāve karā. Un tā visu laiku ir uzrāviens un veiksme pēc panākuma.
  Acīmredzot vācieši tika uzbrukuši. Un tad viņi paši iegāja ar galvenajiem spēkiem pret Franciju un Lielbritāniju. Kur viņiem jādodas?
  Paņemiet Itāliju un piesakiet karu Austrijai-Ungārijai! Vienīgais pluss ir tas, ka Türkiye iestājās karā pret Krieviju. Bet tas ir vēl labāk karalim: viņš beidzot var paņemt Konstantinopoli un jūras šaurumus sev! Tātad...
  Un arī četras raganas, mūžīgi jauni pamatticīgie Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana cīņā! Un viņi jau tevi sitīs! Tātad viņi sitīs gan vāciešus, gan turkus!
  Rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko pamodās. Uz visiem laikiem jaunā ragana burve izpildīja savu solījumu, dāvājot Nikolajam II Vladimira Putina veiksmi, un tagad Oļegam Ribačenko ir jāpilda savs. Pamosties nebija viegli. Puiša ķermeni trāpīja cieta pātaga. Zēns pielēca augšā. Jā, Oļegs Ribačenko tagad ir muskuļots zēns, pieķēdēts ar rokām un kājām. Jūs varat redzēt melni miecētu, sausu un cīpslainu ķermeni ar izteiktiem muskuļiem. Patiešām spēcīgs un izturīgs vergs ar spēcīgu ādu, kas ir tik sacietējusi, ka uzrauga sitieni to nevar pārgriezt. Jūs skrienat brokastīs ar pārējiem zēniem, pieceļoties no grants, kur jaunie vergi guļ pilnīgi kaili un bez segām. Tiesa, šeit ir silts, klimats ir kā Ēģiptē. Un puika viss pliks, tikai ķēdes. Tomēr tie ir diezgan gari un praktiski netraucē staigāt vai strādāt. Bet jūs nevarat tajos spert lielu soli.
  Pirms ēšanas noskalo rokas straumē. Jūs saņemat devu: rīsu biezeni un sapuvušus zivju gabalus. Tomēr izsalkušam vergu zēnam tas šķiet delikatese. Un tad tu ej uz raktuvi. No rīta saule vēl nav uzlēkusi un ir diezgan patīkami.
  Zēna basās pēdas kļuvušas tik raupjas un ragainas, ka asie oļi nemaz nesāp, pat patīkami kutina.
  Karjeri, kuros strādā bērni, kas jaunāki par sešpadsmit gadiem. Protams, viņiem ir mazākas automašīnas un instrumenti. Bet jāstrādā piecpadsmit, sešpadsmit stundas, tāpat kā pieaugušajiem.
  Tas smird, tāpēc viņi atpūšas tieši pie akmeņogļu virsmas. Darbs ir vienkāršs: sasmalciniet akmeņus ar cērtēm, pēc tam nēsājiet tos grozos vai nestuvēs. Reizēm ir jāstumj arī ratiņi. Parasti puiši viņu stumj divatā un trijatā. Bet Oļegs Rybachenko tiek izvēlēts viens pats, jo viņš ir ļoti spēcīgs. Un viņš tur cērti rokās kā pieaugušais. Viņam jāpaveic daudz lielāks uzdevums nekā pārējiem.
  Tā ir taisnība, ka viņi jums dod arvien biežāk. Trīs reizes dienā, nevis divas reizes.
  Vergu zēns, kura ķermeni apdzīvojis Oļegs Ribačenko, šeit atrodas jau vairākus gadus. Paklausīgs, strādīgs, visas kustības piekoptas līdz automātismam. Tiešām sasodīti stiprs, izturīgs un praktiski nepazīst nogurumu. Bet tajā pašā laikā zēns gandrīz neaug, un tagad viņš izskatās ne vairāk kā divpadsmit, ar vidējo augumu šajā vecumā.
  Bet spēks... Vairākiem pieaugušajiem. Jauns varonis. Kas taču, acīmredzot, nekad nekļūs par pilngadīgu cilvēku, un viņam neaugs arī bārda.
  Un paldies Dievam! Kā rakstniekam un dzejniekam Oļegam Ribačenko nepatika skūties. Tu strādā sev un lauž akmeņus, drupini tos. Un uz ratiem. Tad jūs to nesāt uz ratiņiem. Viņu ir grūti piespiest, un bērni to dara pārmaiņus.
  Zēni šeit ir gandrīz melni, bet viņu sejas vaibsti ir vai nu eiropieši, hinduisti vai arābi. Turklāt ir daudz vairāk Eiropas.
  Oļegs tos aplūko tuvāk. Vergi nedrīkst runāt, viņi sit ar pātagu.
  Arī Oļegs Ribačenko pagaidām klusē. Un viņš mācās. Šeit bez vīriešu kārtas uzraugiem ir arī sievietes. Viņi ir arī nežēlīgi un sit ar pātagu.
  Turklāt ne visiem zēniem ir tik spēcīga āda kā Oļegam. Daudzi cilvēki pārsprāgst un asiņo. Un apsargi var tevi piekaut līdz nāvei. Darbs ir ļoti smags, un puikas, īpaši saulei lecot, sāk stipri svīst.
  Un šeit nav viena saule, bet divas. Un tas padara dienu ļoti garu. Un darba ir daudz. Zēniem nav laika gulēt un atpūsties. Tās viņiem ir lielas mokas.
  Oļegs Rybačenko strādāja sev, mehāniski kapājot un iekraujot. Maisīju priekš sevis...
  Un viņš iztēlojās priekšstatu par to, kas notika pēc tam, kad Nikolajs II guva Krievijas prezidenta Vladimira Putina panākumus.
  Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana uzbrūk austriešiem Pšemislā. Krievu karaspēks nekavējoties ieņēma Ļvovu. Un viņi uzbrūk spēcīgākajam cietoksnim.
  Meitenes ir basām kājām un bikini, ātri steidzas pa pilsētas ielām.
  Viņi sakapā austriešus un ar basām kājām mētā mazas ripas.
  Tajā pašā laikā meitenes dzied:
  - Cars Nikolajs ir mūsu mesija,
  Briesmīgs varenās Krievijas valdnieks...
  Visa pasaule trīc - kurp tā dosies -
  Nikolajam ar dziesmu uz priekšu!
  Nataša sakapā austriešus, ar kailiem pirkstiem met granātu un sāk dziedāt:
  - Par Krieviju!
  Zoja arī sagrauj savus ienaidniekus un dzied līdzi:
  - Par karalisko impēriju!
  Un viņas basās pēdas izmesta granāta lido! Šī ir slepkava meitene. Var saspiest žokli un dzert jūru!
  Un arī Aurora ar plikiem kāju pirkstiem met disku, izkaisa austriešus un čīkst:
  - Par Krievijas varenību!
  Un viņš atklās savus ļoti asos zobus! Kas dzirkstī kā ilkņi.
  Svetlana arī neaizmirst piekāpties un rēc:
  - Svētā un neuzvaramā Nikolaja II Krievija!
  Meitene demonstrē milzīgu aizrautību. Un ar basām kājām viņš mētā visu un met dāvanas!
  Nataša, šaujot un kapājot, un basām kājām mētādama nāvējošus ieročus, čīkst:
  - Es mīlu savu Rus'! Es mīlu savu Rus'! Un es jūs visus sagriezīšu!
  Un arī Zoja šauj un gaudo, ar plikiem kāju pirkstiem metot kaut ko sprādzienbīstamu:
  - Lielais cars Nikolajs! Lai viņam pieder gan kalni, gan jūras!
  Aurora, kliedzot mežonīgā, neprātīgā dusmā un mētādama dāvanas ar kailiem kāju pirkstiem, gaudo:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Braucošas meitenes sagrauj ienaidniekus ar basām kājām un kailiem papēžiem!
  Un atkal meitenes ir mežonīgā steigā. Viņi tver Pšemislu kustībā un dzied, komponējot ejot;
  Mūsu svētā Krievija ir pagodināta,
  Tajā ir daudz nākotnes uzvaru...
  Meitene skrien basām kājām
  Un viņa nav skaistāka pasaulē!
  
  Mēs esam brašie Rodnoverki,
  Raganas vienmēr ir basām kājām...
  Meitenes ļoti mīl zēnus
  Tā niknais skaistums!
  
  Mēs nekad nepiekāpsimies
  Neļausimies saviem ienaidniekiem...
  Kaut arī mūsu kājas ir tukšas,
  Būs daudz zilumu!
  
  Meitenēm ir patīkamāk steigties
  Basām kājām aukstumā...
  Mēs patiešām esam vilku mazuļi
  Mēs varam to iesist!
  
  Mūs nevar apturēt
  Briesmīga Frica bars...
  Un mēs nevalkājam apavus
  Sātans no mums baidās!
  
  Meitenes kalpo Dievam Rodam,
  Kas, protams, ir lieliski...
  Mēs esam par godu un brīvību,
  Ķeizars būs nejauks!
  
  Krievijai, kas ir skaistāka par visu,
  Cīnītāji paceļas...
  Ēdām treknu putru
  Cīnītāji neliecas!
  
  Neviens mūs nevar apturēt
  Meiteņu spēks ir milzīgs...
  Un viņš nenolies ne asaru,
  Jo mēs esam talanti!
  
  Neviena meitene nevar saliekties,
  viņas vienmēr ir spēcīgas...
  Viņi sīvi cīnās par Tēvzemi,
  Lai jūsu sapnis piepildās!
  
  Visumā būs laime
  Saule būs virs Zemes...
  Ar savu neiznīcīgo gudrību,
  Bajonets Ķeizars!
  
  Saule vienmēr spīd cilvēkus,
  Visplašākajā valstī,
  Laimīgi pieaugušie un bērni,
  Un katrs cīnītājs ir varonis!
  
  Laimes nekad nav par daudz
  Es ticu, ka mums veiksies...
  Ļaujiet sliktiem laikapstākļiem izklīst -
  Un kauns par ienaidniekiem!
  
  Mūsu rase Dievs ir tik augstākais,
  Nav neviena skaistāka par Viņu...
  Mēs kļūsim augstāki dvēselē,
  Lai ļaunais visus apvemj!
  
  Uzvarēsim savus ienaidniekus, es ticu
  Baltais, krievu Dievs ir ar mums...
  Ideja sagādās prieku,
  Neļaujiet ļaunumam ienākt jūsu sliekšņos!
  
  Īsāk sakot, Jēzum,
  Mēs vienmēr būsim uzticīgi...
  Viņš ir krievu dievs, klausies,
  Viņš melo, ka ir ebreju sātans!
  
  Nē, patiesībā, visvarenais Dievs,
  Mūsu Vissvētākā Galvenā Ģimene...
  Cik uzticams Viņš ir jumts,
  Un viņa dēls-Dievs Svarogs!
  
  Īsāk sakot, Krievijai,
  Nav kauna nomirt...
  Un meitenes ir visskaistākās no visām,
  Sievietei ir lāča spēks!
  
  
  PLĀNI NAV MAINĪTI
  Hitlers vienkārši nemainīja OKW plānu, un uzbrukumu Staļingradai gan no ziemeļiem, gan dienvidiem veica armijas grupas A un B. Un uzbrukums tika uzticēts Mainšteinam. Tā rezultātā Staļingrada krita desmit dienu laikā pēc uzbrukuma no visām pusēm. Un padomju karaspēks atradās pilnībā ielenkts. Pēc tam Vērmahts pārcēlās gar Volgas piekrasti uz Kaspijas jūru. Kā uz to reaģēja Sarkanā armija? Ofensīva centrā nebija īpaši veiksmīga.
  Turklāt Japāna uzvarēja Midvejas kaujā, lai gan tā neatvēra otro fronti, bet ieņēma Havaju salas. Un tajā pašā laikā samuraju zemes vienības virzījās Indijas virzienā. Lai saglabātu šo koloniju, Lielbritānijai bija jāizved daļa karaspēka no Ēģiptes, atsakoties no operācijas Torch.
  Vāciešiem piederēja iniciatīva austrumu frontē. Straujā Staļingradas sagrābšana sabruka dienvidu flangā. Fritz noslīdēja uz Kaspijas jūru un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu. Un tad Turkiye ienāca karā. Viņas armija, lai arī ne pārāk spēcīga, ir diezgan liela un spējīga drosmīgi cīnīties.
  Jau pirmajās dienās turki ieņēma Batumi un aplenca Erevānu. Jā, viņu sasniegumi ir pieklājīgi, jo Sarkano armiju ir nospiedusi vācu fronte.
  Jāpiebilst, ka nacisti izmantoja to, ka padomju karaspēks kaujā ienāca tieši no vilcieniem un sita tos pa daļām. Tas, protams, negatīvi ietekmēja kara gaitu.
  Arī Staļins bija nervozs un satracināts - viņš pieprasīja par katru cenu turēt Kaukāzu.
  Īsāk sakot, Staļingradas varonīgā aizsardzība neizdevās un viss sabruka. Un pat japāņu divīziju neesamība Tālajos Austrumos nepalīdzēja.
  Vācieši pārcēlās gar Kaspijas jūras krastu uz Dagestānu. Lai viņi nevāc putekļus - bet spēki ir nevienlīdzīgi, turklāt Sarkanā armija piedzīvoja lielas grūtības ar piegādēm. Un viņa piekāpās. Un krauts aktīvi bombardēja.
  Amerikas Savienotās Valstis gandrīz nepieskārās Trešajam Reiham, jo apjucis Japānas uzvaras. Lielbritānija nedaudz novājināja un arī neiekļuva nepatikšanās! Tagad vāciešiem bija pārāk daudz lidmašīnu, un viņi patiešām varēja uz tiem izdarīt spiedienu.
  Staļins parādīja savas sliktākās īpašības un pārāk bieži zaudēja savaldību un kliedza, taču nepieņēma labākos lēmumus.
  Tātad Kaukāza zaudējums kļuva neizbēgams.
  Uz robežas ar Azerbaidžānu jau notiek kauja.
  Padomju meitenes izmisīgi cīnās. Šeit skaistules izmisīgi cīnās.
  Un viņi neatkāpjas un nepadodas. Un viņi rāpo ap viņu aizmuguri.
  Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana vilka vācu ģenerāli no aizmugures. Tas ir forši. Meitenes nolika viņu uz ceļiem un piespieda skūpstīt viņu basās kājas. Viņš tos iesita ar lielu entuziasmu! Un viņš laizīja meiteņu papēžus.
  Karotājas meitenes parasti ir tik seksīgas un burvīgas. Tad viņi nodeva Frica kauju.
  Nataša ar uzrāvienu nocirta, nogriežot nacistus. Viņa ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Par lielu slavu!
  Zoja arī izšāva un čīkstēja:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Viņa to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta granātu. Viņa izklīdināja nacistus un iekliedzās:
  - PSRS labā!
  Meitenes ir tik skaistas un pārsteidzošas.
  Arī Augustīne ar basu kāju iemeta granātu, un, zobus rāvusi, paņēma to un šņāca:
  - Es tik cīnos! Kā terminators!
  Un Svetlana arī ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs kaut ko tādu letālu un iznīcinošu. Un atkal viņš dziedās:
  - Mūsu draudzība ir monolīta, un tas ir tas, ko tā nozīmē!
  Četri, viņi tā cīnās - tās ir meitenes! Smieklīgās skaistules, atbildot, parāda savas garās mēles.
  Augstākās kategorijas karotāji. Un kā viņi tevi sitīs un kā uz tevi bļaus.
  Viņi sasmalcina vāciešus kā ogas ar presi.
  Nataša šāva, ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Mēs esam gaismas un sarkanā karoga karotāji!
  Zoja arī palaida slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem un bļāva:
  - Un mēs cīnīsimies par Ļeņinu!
  Un tad viņa cirta Augustīnam, zobus izliecot:
  - Lielā prieka vārdā!
  Un tad Svetlana ar basām kājām izšāva un palaida granātas, rūcot:
  - Mēs to uzņemsimies un apgriezīsim!
  Četri aktīvi strādā un šauj. Galu galā šīs ir meitenes, kas daudz zina par iznīcināšanu. Un viņi tā necīnās.
  Un kā jau īstiem terminatoriem pienākas... Augsti lidojoši karotāji. Un viņiem ir kaislība uz iznīcināšanu.
  Nataša atkal ar basu kāju iemeta granātu un nošņāca:
  - Es lieliski saprotu šo pasauli kā šķiru cīņas saasinājumu!
  Zoja arī šņāca, ar kailiem kāju pirkstiem metot nāvējošu, miesu plosošu granātu:
  - Kurai mājai būs sarkanais karogs!
  Un tad Augustīns deva savu kārtu. Viņa nopļāva nacistus un ar basu kāju meta granātu - šņāc:
  - Lieliska telpa, tā ir mūsu zeme un mēs visi!
  Warriors patiešām spēj saplēst pat sildīšanas paliktni.
  Un tad Svetlana ar basu kāju aizrauj granātu, izšauj sēriju un nikni saka:
  - Uguns un buksējošs zirgs ir nikni!
  Meitenes, protams, tiks ieslēgtas. Un viņi sadur galvas.
  Un no Vācijas puses Gerda apkalpe cīnās uz T-4. Atkal, kad tas iedarbināsies, jūs nesasildīsit un nevarēsit nomākt šādu spiedienu. Meitenēm acīs ir tāda elles uguns.
  Viņi nošaujas un nedod iespēju izglābties. Un jūs nevarat pretoties viņu baltajiem, pērļainajiem zobiem.
  Karotāji ir agresīvi un gaudo:
  - Savvaļas aromāts! Mēs nosūtīsim visus ienaidniekus ellē!
  Gerda izšaus, iesitīs trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Nākotnes uzvaras!
  Šarlote ar basām kājām nospiež sprūdu un gurdina:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Magda arī izšāva, iznīcināja T-26 un teica:
  - Mēs to atklāsim.
  Un viņa kratīja kailos kāju pirkstus.
  Un arī Kristīna basām kājām spaida pedāļus un šņāc:
  - Priekā par mūsu ballīti!
  Meitenes, protams, ir gandrīz kailas bikini un basām kājām. Un tajā pašā laikā ārkārtīgi seksīga.
  Un viņi veic uzbrukumus ar savu ne pārāk perfekto, bet efektīvo T-4. Un viņi šauj uz ienaidnieku. Nekā tādām meitenēm nepiekāpies! Un kā viņi izlika zobus. Un kā viņi taisa seju!
  Gerda rēc pie sevis, šaudama ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Gerdai patīk nogalināt, šī Gerda!
  Un atkal izšauj šāviņus.
  Un tad Šarlote pēc kārtas šauj un rēc, izsitot trīsdesmit četrus:
  - Es viņiem pārraušu vēderus!
  Un ar basām kājām viņš atkal sāks.
  Un tad Kristīna pievienos slepkavu. Izmantojot arī plikus kāju pirkstus.
  Un tas rēks:
  - Es esmu agresivitātes iemiesojums!
  Kāds viņai ir viduklis un veidoti abs!
  Un tad Magda paņems un iepļaukās un rēks:
  - Banzai!
  Un viņas kājas arī plikas un noslīpētas!
  Četras vācietes piespiež sevi un patiešām uzvar. Viņā ir tik daudz agresijas un vitalitātes.
  Karotāji izmanto stieni un šauj. Viņi neļauj Sarkanajai armijai iet.
  Un arī sievietes pilotes cīnās debesīs, un viņas to parāda. Ka viņu gars ir neizmērojams.
  Šeit ir jaunākais vācu Focke-Wulf. Ģertrūde ir tajā. Un šī meitene parāda, ka ir foršāka par vīriešiem. Tā viņš dauza fašistus. Nedod viņiem ne mazāko žēlastību. Ģertrūde uzsāka īsto cīņu.
  Un viņš notriec padomju jaku un kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Tad viņš paņems un parādīs mēli. Un atkal viņš uzņemsies pilnīgu iznīcināšanu. Šī ir meitene. Un arī basām kājām un bikini. Un tad LAGG notriekta un atkal rēca:
  - Ložmetējs!
  Un viņš smiesies pilnā sparā. Un tad viņš nojauks PE-2. Tāda meitene, no foršākā vēriena un klases. Tad viņa atkal veica manevru un iznīcināja jaku ar gaisa lielgabaliem. Un tas mēģinās.
  - Es esmu debesu vilks!
  Un kā viņš izcēla zobus! Un kā kļūt mežonīgam! Kāda vecmāmiņa! Baba visām sievietēm!
  Bet, protams, fašisti cenšas uzbrukt arī dienvidos.
  Jo īpaši tur pilote Helga cīnās ar ME-109. Un tik veiksmīgi, ka no britiem aizlido fragmenti.
  Kāda meitene uztriecās Mustangam un dziedāja:
  - Virs mums peld ceriņu migla!
  Vispār cik labi ir cīnīties ar basām kājām un bikini. Cik tas ir praktiski! Un tas ir ļoti ērti.
  Helga ir pilote. Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu padomu un ielaistu meitenes tankos, lidmašīnās un armijā. Un cik daudz labāk klājās Krautiem.
  Viņas pašas negaidīja, ka sieviešu ķermeņi ir tik efektīvi. Šeit Helga lieliski uzņem apgriezienus un kontus.
  Meitene basām kājām spaida pedāļus un rūc:
  - Es esmu tik apburoša maza govs!
  Helga notriec vēl divas angļu lidmašīnas un čīkst:
  - Aiz manis rindā stāv vācu karavīri!
  Un viņa arī notrieca bumbvedēju! Kāda meitene! Visām meitenēm liels un foršs karotājs. Ja tas iznīcina, tas arī dara to bez jebkādām ceremonijām vai žēluma.
  Meitenes šeit ir tik seksīgas!
  Un Rommela karaspēks plosās pa tuksnesi, negaidot papildu spēku ierašanos. Mums ir jāuzvar, tāpēc mums ir jāuzvar. Leģendārais komandieris "Tuksneša lapsa" jau bija pieradis cīnīties ar pārākiem spēkiem. Un arī viņa karavīri tādi ir. Šeit, piemēram, ir izvēlēta sieviešu SS karotāju kompānija. Tie tika pārvietoti decembra sākumā, kad fronte plaisa, vācieši atkāpās, un briti, gluži pretēji, izlauzās cauri, atbrīvoja Tolbuku un draudēja izmest Vērmahtu no Āfrikas zemes.
  Tad apsēstais fīrers ierosināja: pārcelt sieviešu tīģeru bataljonu. Ne jau tāpēc, ka dāmas mainīs spēku samērus, bet gan tāpēc, lai vīriešiem, īpaši itāļu vīriešiem, būtu kauns un viņi cīnītos daudz agresīvāk un prasmīgāk. Galu galā, ja skarbos treniņos rūdītās elites meitenes ir priekšā, tad vīriešiem būs liels kauns.
  Karotāji cīnījās tikai bikini, aizsardzībai izmantojot īpašus krēmus. Sešus mēnešus viņu kailās, meitenīgās pēdas kļuva tik ragainas, ka viņi nebaidījās no smiltīm, kas bija karstas kā panna, un no iedeguma viņu āda ieguva tumšās šokolādes krāsu. Un daudziem jau aiz muguras ir desmitiem līķu.
  Margo un Šella ir divi ļoti jauni, bet jau cīņās rūdīti ārieši. Viņi ir jaunākie kompānijā, bet sešos mēnešos jau nopelnījuši I šķiras Dzelzs krustu (otrā šķira, bataljonā jau visiem bija), ir nesaudzīgi un laipni.
  Margo mati bija uguns krāsā, un Šella bija sniegbalta blondīne ar medus pieskārienu. Šeit viņi cīnās, atvairot pretuzbrukumu britu tankiem. Matildas ar savām spēcīgajām bruņām dodas uz priekšu. Nākamie ir caurbraucamie Cromwelli ar sprādzienbīstamiem šāviņiem un vieglākiem transportlīdzekļiem. Meitenes apraktas smiltīs. Ir bezjēdzīgi šaut uz tādiem tankiem. Mums ir jāizvairās no tā, ka viņi tiek pamanīti, un tad...
  "Matilda" un "Cromwell" sver apmēram trīsdesmit tonnas, un, pārejot pāri māla smiltīs izraktajām tranšejām, kļūst baisi. Tas izlīst uz taviem kailajiem, nosauļotajiem kakliem, un tu jūti uz sevis šausmīgo slogu mašīnu smagumu. Šeit ir tas pats "Cromwell", tipisks dzelzs ar 70 mm slīpām bruņām, ko pat 88 mm lielgabals ne vienmēr var izturēt. Smaržo pēc britu, ļoti asa benzīna un motoreļļas. Meitenēm ir savi pārsteigumi, vieglas nepatikšanas. Paši pirmie Faustpatrons modeļi. Tā kā vīrieši, kā jau ierasts, dāmas laida pirmās, tad viņas pārbauda jaunākos un, kā gaidīts, daudzsološos ieročus.
  Taču viņi, pretēji liekulīgajam nacisma sauklim: "karš ir vīrieša bizness, miers sievietēm!", ielika arī meitenes spārnos.
  Tomēr kājnieki atpalika, kas nozīmē, ka ir iespēja sēdēt ierakumos un uzvarēt.
  Šella čukstus saka, baidīdamās nošķaudīties no smiltīm, kas krīt no tranšejas un aizsprosto nāsis:
  - Tikai novecošana kaujas laukā ļaus izvairīties no uzvaras šampanieša rūgšanas, kas ir sapuvis nokavēto termiņu dēļ!
  Margo piekrita:
  - Kam nav izturības, tas piedzīvos sakāves skābo vīnu un zaudējuma rūgto dzērienu!
  Bet Matildas, Kromveli un ducis gaišo mangustu jau ir aiz muguras. Tagad ir pienācis ražas novākšanas stunda.
  Šella, kuras kādreiz pērļu mati no putekļiem ir kļuvuši sirmi un ar kailajiem papēžiem balsta uz karstajām smiltīm, garīgi vēršas pret Jaunavu Mariju un citiem svētajiem, sakot: "Nepielaid mani". Pirksts vienmērīgi nospiež ķepu, lai kumulatīvā lādiņa nonāktu tieši gāzes tvertnē.
  Margo nospiež sprūdu sev līdzi, arī lēnām. Pēc tam abas meitenes pērta viena otrai ar rokām. Lādiņi trāpīja tieši pakaļgalā, pēc kā eksplodē gāzes tvertnes. Oranžas liesmas kā viļņu putas šļakstās pa gaisu, un ir dzirdami kāda lāsti.
  Tad britu tanku īsie purni saritinās ar triecieniem savdabīgās caurulēs.
  Un tīģermeitenes drosmīgi met ienaidniekiem granātas. Un fragmenti lido uz visām pusēm, plīsdami cauri bruņām kā ugunīga kaķa ķepa, iznīcinoša kumulatīvo daļiņu straume.
  Šeit ir sieviešu dusmas, sakot, ka vācu sievietēm nekādā gadījumā nav raksturīgs nosvērtums. Un viņi prot cīnīties... Un lai uzbrukums aizrīsies.
  Ir daudz vieglāk atvairīt kājnieku uzbrukumu, kas parasti sastāv no arābiem un melnādainiem, kas savervēti ar reidiem vai dažādiem solījumiem. Redzot, ka tanki ir izsisti un priekšā ir nopietna pretestība, viņi pie pirmajiem zaudējumiem atkāpās.
  Nu, un tad viņi pilnībā pievēršas vispārējam lidojumam. Tā kā tas ir stils - apvainojiet vājos, lai tā ir monstriem!
  Kad uzbrukums beidzot pārtrūka un meitenes vakarā turpināja skrējienu pa tuksnesi, ejot, viņām bija saruna. Šella jautāja Margotai:
  - Vai jūs domājat, ka mēs joprojām būsim Aleksandrijā?
  Uguns karavīrs pārliecinoši atbildēja:
  - Domāju, ka ne vēlāk kā novembrī, vai varbūt oktobrī, mēs beidzot okupēsim Ēģipti.
  Šella loģiski un nepievēršot uzmanību niezei no karstajām smiltīm, kas radās vēsajās zolēs, ieteica:
  - Kad šī nagla mūsu pavēderēs, bāze Maltā, tiks iznīcināta, apgāde kļūst labāka, jo ierodas jaunas vienības, ienaidniekam vairs nebūs izredžu.
  Margota paskatījās apkārt, lai redzētu, cik daudz laika saulei bija atlicis līdz norietēšanai. Beidzot apgulties un kārtīgi izgulēties. Sarkanošās zvaigznes tuvums apvārsnim nomierināja karotāju. Viņa slinki atzīmēja:
  - Es domāju, ka fīreram neizpaliks atkārtot lielisko nosēšanos Krētā pēc Peru-Haboras un Midvejas. Tikai šoreiz viņi reāli nojauks Maltu.
  Šella ar lāstu kliedza debesīs:
  - Lai Visvarenais visas britu bāzes pārvērš ellē.
  Saule beidzot paslēpās aiz apvāršņa, beidzās gada foršākā diena, 21. oktobris. Un ar to sākās operācija Polārlācis. Kāpēc balts? Viltīga dezinformācija, lai liktu cilvēkiem domāt, ka mēs runājam par ziemeļiem, bet patiesībā boksera graujošās šūpoles ir dienvidos.
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Tam uzbruka vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju, kas savākti no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masveida uzbrukumu. Patiešām, kurš gan ticētu, ka krauti nolems atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks uz laiku būtu pieklusis. Bet britu karavīri tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi mocīja līčos paslēpto britu floti. Daudz neatpaliek arī modernākie Focke-Wulfs, tostarp pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar jaudīgākā padomju kaujas kuģa, līnijkuģa Marat, nogrimšanu.
  Piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Daudzi vācu bumbvedēji izkāpj no ledus bedres kā plēsīgas zivis. Jau nobriedušais anglis bailēs noliek klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik briesmīgu skatu. Sirēnas skan ļoti vēlu, pēc tam, kad sprādziena bumbas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, sagrieztas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Viena no dzelzs ķiverēm kļuva sarkana un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš kliedz:
  - Čērčils ir slikts! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nokrita tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienai bumbai nevajadzētu iet bojā. Tāpēc saspiediet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti pat nav kārtīgi maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir redzami un ir pirmie, kas tiek aizslaucīti.
  Šeit trīsdesmit divas pēdas garā 85 mm pretgaisa lielgabala stobrs tika uzmests un saliekts gaisā kā stūre. Pēc tam tas avarēja, saspiežot piecus angļus. Vienam no melnajiem pārplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un krita bumbas, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka eksplodēt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad trāpīja citai noliktavai. Turklāt Yu-87 un Focke-Wulf korpusos uzstādītās sirēnas kaitinoši gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp melnajiem un arābiem no koloniālās karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie ir tikpat nobijušies.
  Piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates atlūzas uzsprāga gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nogrima dibenā.
  Angļu tanks "Cromwell" ar īsu purnu, bet ar pieklājīgu ātrumu un diezgan jaudīgām frontālajām bruņām panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izmisušo karavīru. Pieauga haoss. Angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgais drednauts atklāja uguni... piekrastē, kur mudžēja savi karavīri.
  Un šajā pazemē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viena no viņām bija indiete, lēnām aizdedzinot pīpi, bet otra sieviete, nepārprotami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Viņi abi nepievērš uzmanību steidzīgajai nāvei. Pareizāk sakot, vesela bars iznīcības jātnieku spēlēja neparastu kāršu spēli. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Kāda arābu sieviete teica:
  - Tomēr ir liels troksnis! Un kāpēc radīt tādu paniku?
  Viens no karavīriem ar šrapneļa pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, taču viņš tika bezrūpīgi izmests kā kaķēns. Asins lāsītes krita uz sarkanās sejas, un viņš smaidīdams tās nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir paredzēta vājiem, bāliem cilvēkiem. Mēs, apači, domājam tā - ja nav ienaidnieka, tad parādās ienaidnieks - vēl labāk!
  Tumšā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu:
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība un smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem cilvēkiem nav ne viena, ne otra.
  . NODAĻA Nr.5
  Un uz vācu bumbvedēja ir arī meitene. Šajā gadījumā Viola. Ļoti skaista blondīne, un viņas partnere ir Nikoleta. Un abas meitenes ir ļoti seksīgas. No augstuma tiek nomesta bumba. Un arī karotāji ir basām kājām un bikini.
  Meitenes rēc pie sevis:
  - Mēs esam tādi zagļi, ka esam supermeni!
  Nikoleta arī izspļauj bumbas no fizelāžas. Un iznīcina ienaidnieku. Briti to saprot tā.
  Viola arī palaidīs slepkavas bumbu no augšas. Un viņš nogalinās Lauvas impērijas cīnītājus.
  Un arī kā tas maksā:
  - Es iedvestu bailes Lielbritānijā!
  Un viņš krata baso kāju. Un dziedi:
  - Mēs saplosīsim Čērčilu!
  Yu-188 meitenes ļoti labi prot mest bumbas. Viņu automašīna ir jauna un uzlabota. Tā pistoles konstrukcija ir ļoti ātra.
  Tātad meitenes un angļu cīnītājs tika notriekti.
  Viņu lidmašīna ir diezgan ātra. Karotāji atkal izmanto basās kājas, lai atbrīvotu iznīcināšanu.
  Viola rūc:
  - Es iedzenu visus savus ienaidniekus zārkā!
  Nikoleta gaudo:
  - Un es metu ienaidnieku!
  Un kā viņš var ņemt un kratīt basās kājas!
  Šīs ir meitenes un tas, kā viņas satriec ienaidniekus. Un neapstāties. Īsti ārieši.
  Un kad viņi griežas un krata kailās krūtis.
  Un viņi atkal nomet bumbas.
  Un meitenes ir šeit, citās lidmašīnās. Šeit Eva met bumbas. Iznīcina angļus un dzied:
  - Es esmu tik lielisks!
  Un arī Eva pedāļus min ar basām kājām.
  Bet Viola atkal nometīs bumbu un rēks:
  - Es esmu mežonīga meitene, es gribu desmit vīriešus stundā, kas ir ļoti forši un pārsteidzoši!
  Vairāki degošie britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. No ieiešanas ūdenī pat vārījās, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad pamazām izpletušies un bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko izskatu. Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši piespiež mūs valkāt burku!
  Sarkanais vīrs, viltīgi šķielēdams, atzīmēja:
  - Acīmredzot tavs draudīgais skatiens viņus biedē!
  Arābu sieviete sarkastiski izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties uzbrukt ar visu spēku, tā bija boksera taktika, kurš, paļaujoties uz ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties ar visu spēku metās pretī ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, kas nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteru iekšienē, iznīcinot visu apkārt. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza sava spēka virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet tas, protams, ar to nebeidzās; gaisa desanta divīzija sāka darboties. Kamēr briti ir pēc šādas ārstēšanas, viņus vispār var ņemt remdenus. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir saražoti vajadzīgajā daudzumā un precīzāk noregulētas to vilkšanas metodes. Varbūt labākais pasaulē šodien.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl dzīvs atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit ir Vāgners un pērkonu motīvi, izmantojot pastiprinātājus. Izpletņlēcēji iesmērēja viņu sejas ar fosforu un uzkrāsoja sevi; viņi izskatās rāpojoši kā savas pazemes dēmoni. Balstīts arī uz psiholoģisku efektu. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojošs, it īpaši uz dūmu spīduma un daudzo ugunsgrēku fona. Viņiem pat ir ložmetēji, kas arī ir maskēti pūķa mutes formā. Tad sit melodiskie vācu un sagūstītie ložmetēji. Un nopļautās, saplēstās rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redskin atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Tu saki, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Palefaces pārspēj britus, un tā ir laba zīme! Un, kad pienāks laiks, pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Vai jūs, nejauši, pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Tie, kas grib dabūt par daudz, parasti paliek bez nekā! Tātad lielā karote ir mutē laistoša!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, taču principā viņš uzminēja, ka vācu militārā mašīna visu nostrādās precīzi. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par standarta. Pat dīvaini, ka šāda mašīna saslīdēja un pēc tam pilnībā sadalījās.
  Un meitenes redz līdzīgu sapni, sava veida pravietisku vīziju, ko pārtrauc barga pavēle - celies!
  
  
  CARS MIKELS OTRAIS
  Nikolajs II kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam Japānā. Pat tad viņš nomira, kad bija troņmantnieks. Slavens slepkavības mēģinājums, kas notika reālajā vēsturē. Tsarevičs Nikolajs tika ievainots, bet brīnumainā kārtā izdzīvoja.
  Bet nekāds brīnums nenotika. Šī veiksme, visneveiksmīgākajam caram visā Krievijas vēsturē. Nikolajs nomira... Un līdz ar viņu nomira lielais neveiksminieks, kurš, protams, neviļus, bet tomēr iznīcināja karalisko impēriju un dinastiju.
  Un 1894. gadā, piecpadsmit gadu vecumā, Mihaels II kāpa tronī. Cara Nikolaja brālis. Cilvēks parasti nav stulbs, diezgan grūts un drosmīgs. Mihails Aleksandrovičs Romanovs Pirmā pasaules kara laikā komandēja savvaļas divīziju un izcēlās kaujā. Vispār viņš bija bargāks vīrs par Nikolaju, garāks, ar izteiksmīgāku seju. Vai viņš bija gudrāks? Nikolajs II nav stulbs, talantīgs cilvēks. Bet joprojām nav pietiekami izturīgs, spēcīgas gribas un dzimis, lai būtu karalis. Plus, protams, Nikolaja II problēmas, īpaši ar viņa sievu.
  Mihails nav stulbāks par savu brāli, un galvenais, viņam ir paveicies... Nu, Nikolajs, joprojām slikts vārds cariem. Un Nikolajs bija pirmais, kam neizdevās. No paša sākuma decembristu sacelšanās. Tad neveiksmīgais kara sākums ar Irānu. Uzvara tika izcīnīta, taču iekarojumu nebija daudz. Un Irāna a priori nav sāncense Krievijai. Karš ar Turciju. Arī sākumā ne pārāk veiksmīgi. Un uzvaras maksā daudz asiņu. Un iekarojumu ir maz.
  Un tad gandrīz četrdesmit gadu karš Kaukāzā ar Šamilu. Un tas ir slikti, paplašināšanās ir iesaldēta. Un visbeidzot sakāve Krimas karā. Un saskaņā ar baumām cars Nikolajs bija pirmais, kurš izdarīja pašnāvību.
  Jā, tam karalim nepaveicās. Mihaēls Pirmais... Valdīja nemieru laikā. Viņš izglāba Krieviju. Viņš iekaroja dažas pilsētas no Polijas. Sibīrijā ir gūti zināmi panākumi. Tomēr viņš nedzīvoja ilgi. Bet kopumā karalis bija normāls. Un bez nopietnām punkcijām.
  Mihaila Romanova politika bija tāda pati kā Nikolaja II: paplašināšanās Ķīnā un Austrumos. Portartūras celtniecība. Diplomātija ar Vāciju, gatavošanās karam ar Japānu. Protams, bija skaidrs, ka mēs nevaram iztikt bez kara ar Uzlecošās saules zemi. Žēl, ka viņa aktīvi bruņojās. Un jaunais cars gribēja slavu, gribēja iekarot, gribēja izveidot Dzelteno Krieviju. Turklāt bija acīmredzams, ka Ķīna solīja nākotnē kļūt par kolosālu lielvalsti, un labāk to tagad būtu sadalīt. Kamēr tas ir sadrumstalots.
  Japāna uzbruka krievu eskadrai Portarturā.
  Tad tika nosūtīts admirālis Makarovs. Šoreiz nāves nebija. Daļēji tāpēc, ka Mihails neļāva Carevičam Kirilam traucēt Makarovu un viņš nebija uz kuģa. Un tas nedaudz mainīja maršrutu.
  Admirālis Makarovs apmācīja eskadru. Tad, kad japāņi tika noķerti mīnās, viņš varēja uzbrukt Togo flotei.
  Jūras kauja beidzās ar pārliecinošu Krievijas flotes uzvaru. Tomēr vēlāk japāņi tomēr aplenca Portartūru. Bet ne uz ilgu laiku. Mihails atcēla Kuropatkinu, ieceļot jaunāku un spējīgāku komandieri. Un atkal uzvaras tika izcīnītas uz sauszemes.
  Japāna kopumā tika sakauta jūrā. Un tad karaspēks nolaidās.
  Samuraji padevās. Krievija atguva Kuriļu salas, ieņēma Taivānu un Koreju.
  Pēc tam vairākas Ķīnas provinces brīvprātīgi kļuva par daļu no impērijas, veidojot Želtorosiju. Karaliskā impērija paplašinājās un uzplauka.
  Nekādas Domes, nekādas liekas demokrātijas. Nevis dzīvība, bet žēlastība! Straujā valsts attīstība. Bet, protams, Pirmais pasaules karš bija neizbēgams. Un tagad ir pienākusi pūķa stunda.
  Bet līdz tam laikam Krievijai jau bija vieglie tanki "Luna"-2, smagie tanki "Pēteris Lielais", ko projektēja Mendeļejeva dēls, un pasaulē jaudīgākie bumbvedēji: "Svjatogor" un "Iļja Muromets". Tāda jau bija jauda!
  Un Krievijas armija sāka uzvarēt no pirmajām dienām. Un cara karaspēka skaits, pateicoties tam, ka Ķīna jau bija līdz pusei anektēta, bija liels.
  Krievijas karaspēks sakāva vāciešus Prūsijas austrumos un ielenca Kēnigsbergu. Viņi uzreiz paņēma gan Ļvovu, gan Pšemislu. Krievijai bija pārāk daudz karavīru un liels skaits vieglo, pārvietojamo tanku. Kam nebija līdzvērtīgu un parādīja milzīgu spēku. Viena armija pēc otras krita.
  Krievijas armija jau ir ieņēmusi Budapeštu.
  Vācija nonāca sarežģītā situācijā. Krievijas karaspēks jau tuvojās Oderai. Itālija arī pieteica karu Austrijai. Tiesa, Osmaņu impērija iestājās karā pret Krieviju. Bet tas izvērtās tikai sakāvē un sakāvē visās frontēs.
  Krievijas karaspēks jau ir šķērsojis Oderu. Un ziemā viņi sāka vētra Berlīnē. Pilsētu nebija ko turēt. Tātad vāciešiem joprojām ir daudz spēka Rietumos.
  Un Vilhelms un viņa štābs steigšus pasludināja mieru, pareizāk sakot, padošanos.
  Karš ilga tikai sešus mēnešus. Krievijas karaspēks ieņēma Stambulu. Un Turkiju ieņēma cara Miķeļa II armija.
  Pēc tam Pēterhofā tika noslēgts miers. Austrija-Ungārija izjuka un beidza pastāvēt. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Čehija un Slovākija kļuva par karaļvalstīm, kuras vadīja cars Mihaels II. Ungārija arī atzina Krievijas caru par savu monarhu.
  Krakova un citas zemes iegāja Polijas karalistē. Austrumprūsija tika nogriezta, Danciga kļuva par Krievijas pilsētu. Mazāzija, un lielākā daļa Irākas ar Bagdādi kļuva par krievu. Briti saņēma tikai Basras provinci un Palestīnu, bet Francija saņēma Sīrijas dienvidus.
  Izveidojās arī Dienvidslāvijas karaliste, kurā Mihaels II kļuva par līdzvaldnieku. Mazliet izrāvu sev un Itālijai. Tādējādi Krievija varēja kļūt par galveno iekarotāju. Un cieta nelielus zaudējumus par nelieliem izdevumiem. Bet Vācijai joprojām bija jāmaksā Krievijai lielākā daļa reparāciju. Iespaidīga uzvara!
  . NODAĻA Nr.2.
  Pēc tam bija vēl vairāki nelieli kari. Krievija ieņēma lielāko daļu Afganistānas - dienvidi devās uz Lielbritāniju, un divas trešdaļas Irānas - dienvidos arī bija briti. Tad cara, franču un britu karaspēks beidzot sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Radās hegemonija. Japānai arī izdevās sagrābt sev dažus vācu īpašumus.
  Līdz 1929. gadam ekonomiskā izaugsme bija vērojama visā pasaulē - visspēcīgākā Krievijā. Bet sekoja Lielā depresija. Tas ir tas, kas noveda Hitleru pie varas Vācijā.
  Arī Krievijā pieauga revolucionāra un streika noskaņojums. Bet 1931. gadā sākās jauns karš ar Japānu par Ķīnu. Krievija bija spēcīgāka, un floti komandēja admirāļa Makarova cienīgs pēctecis - admirālis Kolčaks.
  Uzvara, izkāpšana un Japāna ar visiem Klusā okeāna īpašumiem kļuva par Krievijas provinci. Un cars Mihaels II un arī Japānas imperators. Jā, tas izdevās tik labi. Taču cīņa par pasaules kundzību nebeidzās.
  Hitlers palielināja savus spēkus. Un izveidojās koalīcija: Vācija, Itālija, Krievija, pret Lielbritāniju, Franciju, Holandi, Beļģiju un ASV.
  1940. gadā cara armija faktiski pabeidza Ķīnas iekarošanu un iekļuva franču, holandiešu un angļu īpašumos.
  Hitlers karu sāka 1941. gada 22. jūnijā, iebrūkot Francijā. Fīreram bija lielisks plāns un Mainšteina ģēnijs. Krievija sāka ofensīvu pret Lielbritānijas un Francijas kolonijām Āzijā un Āfrikā. Tas ir tik nežēlīgs karš.
  Krievija jau ieņēma pirmo vietu pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, tās armija bija aprīkota ar labākajiem un modernākajiem tankiem un lidmašīnām. Helikopteri, iznīcinātāji, uzbrukuma lidmašīnas, bumbvedēji, ieskaitot lidmašīnas, jau ir masveida ražošanā! Kopumā kaut kā viss notiek lieliski.
  Hitlers pusotra mēneša laikā okupēja Franciju, Beļģiju, Holandi un Dāniju! Cariskā Krievija okupēja Norvēģiju un Zviedriju. Kā arī Indija, Indoķīna, Irānas dienvidos, Saūda Arābijas pussalā un ienāca Ēģiptē.
  Koloniālais angļu un franču karaspēks izcēlās ar zemām kaujas spējām un ar ļoti zemu militāro garu - kapitulēja praktiski bez pretestības.
  Hitlers pats gribēja pārcelties uz Āfriku, bet Spānija iestājās pret Vāciju. Tad fašisti uzbruka Franko režīmam un sakāva to. Un tad Portugāle. Pēc sīva uzbrukuma Gibraltārs tika ieņemts!
  Tālāk Krievija un Vācija iekaroja Āfriku. Šeit lielas telpas, džungļi, tuksneši un ceļu trūkums bija vairāk traucēklis nekā Lielbritānijas, Francijas un Portugāles vājā un apmulsušā koloniālā karaspēka pretestība.
  Notika teritoriju sagrābšana. Epizodiskas cīņas, fokusa pretestība. Krievu tanki joprojām ir labākie un ar labu manevrēšanas spēju, it īpaši vidējais: "Nikolajs", kas tika nosaukts japāņu nogalinātā Careviča Nikolaja vārdā.
  Taču, ja zinātu, no kāda ļauna likteņa samurajs Tsuda Sanzo izglāba Krieviju, tad piemineklis viņam ar Eifeļa torni Sanktpēterburgā būtu nojaukts. Vai varbūt jūs nosaucāt tanku viņa vārdā.
  Jebkurā gadījumā "Nikolajs"-3 bija salīdzinoši viegla tvertne - zem trīsdesmit tonnām, mobila ar dīzeļdzinēju. Tā ātrums bija lielāks nekā leģendārajam trīsdesmit četram, tā frontālās bruņas bija biezākas un slīpākas, siluets bija zemāks, un tam bija garāka stobra lielgabals, kaut arī līdzīgs 76 mm kalibrs.
  Lai ko jūs teiktu, Krievija sagrāba vairāk nekā divas trešdaļas Āfrikas, pārējās devās uz Vāciju un Itāliju. Un pēc masveida bombardēšanas 1942. gada maijā sekoja kopīga krievu un vācu karaspēka desants Lielbritānijā . Cīņas ilga tikai divas nedēļas, un Anglija un Īrija tika okupētas.
  Un mēnesi vēlāk viņi okupēja Īriju.
  Amerika izturējās diezgan pasīvi, baidoties iesaistīties tik bīstamā karā, bet tomēr palīdzēja Lielbritānijai ar resursiem. Tāpēc Hitlers, Musolīni un Nikolajs II nolēma izbeigt ekonomiski visspēcīgāko varu.
  Turklāt Krievijai ir kopīga robeža ar Ameriku gar Aļasku. Un uz Čukotku jau ir uzbūvējuši dzelzceļu - kas karam ļoti noder!
  Un tagad krievu, cara armija sakustēsies... Un ieies Aļaskā. Bet amerikāņu tanki pat nevēršas pret krieviem. Tā tas notika.
  Krievu karaspēks sāka desantēties Aļaskā 1942. gada 1. septembrī... Un viņi ļoti veiksmīgi virzījās uz priekšu.
  Strauji paplašinot placdarmu. Un kā vienmēr kaujās piedalās skaistas krievu meitenes.
  Tie atrodas uz jaunākā tanka Nikolai-4. Karotāji ir basām kājām, ģērbušies tikai bikini. Un viņiem ir jaudīgāks 85 mm garstobra lielgabals: Šermana pērkons.
  Ir jau novembris, uzsnidzis sniegs, bet skaistās meitenes: Nataša, Marija, Aurora un Svetlana neatpazīst nevienu apģērbu un cīnās gandrīz kailas.
  Šeit karotāji šauj un sagrauj ar precīzu sitienu no Sherman čaumalas. Viņi izcēla zobus. Nataša izšāva un rēca:
  - Es situ visus par karali!
  Un kā tas joprojām šauj!
  Tad Marija šaus un tik precīzi, ka noraus Šermana tornīti.
  Viņa to paņēma un tviterī ierakstīja:
  - Es esmu tā meitene, kas griež metālu!
  Un tad Aurora palaidīs šāviņu. Un arī precīzi un skaidri.
  Karotājs čīkst:
  - Augstākā aerobātika!
  Un tad Svetlana tev spārdīs no visa sava niknā spēka. Blondmeiteņu iznīcinātājs. Un čīkst:
  - Es esmu elles dēmons!
  Un visi četri izvēlēsies savu kursu, virzoties cauri Aļaskas dienvidiem.
  Un šeit ir Aleksandrs-4 tanks, arī jaunākais modelis ar skaistām meitenēm. Jaudīgs 130 mm garstobra lielgabals, veseli astoņi ložmetēji un piecu skaistu meiteņu ekipāža bikini.
  Viņi arī iet un šauj, izsit amerikāņus, iespiežas Šermanos.
  Alenka ar kailiem pirkstiem izlaida šāviņu un dziedāja:
  - Par godu caram Miķelim!
  Šaušanas laikā Anyuta atbalstīja, pļaujot amerikāņus:
  - Lielisks karalis!
  Arī Augustīns sita, salauza Šermani, šņācot:
  - Par mieru, darbu, impēriju!
  Nākamā Mirabela atklāja uguni. Viņa arī salauza ienaidnieka bruņas un šņāca:
  - Par jauno krievu kārtību!
  Un tad olimpiāde izšāva šāviņu, tas dārdēja un rūca:
  - Es esmu tāds spēks un sāpes ienaidniekam!
  Meitenes uzvedas labi un uguns. Viņu smaragda un safīra acīs pazemes liesmas.
  Un jaunākais Aleksandrs-4 tanks, necaurejams no visiem leņķiem, dodas pa priekšu un kuļ amerikāņus. Tāda ir prezentācija un beznosacījumu iznīcināšana.
  Un meitenes, ir salst, un viņas ir bikini un gandrīz kailas - skaistas! Ņemam līdzi kaķi!
  Alenka izšaus lādiņu uz amerikāņu auto. Kā viņš to taranē un dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne!
  Un tad Anyuta to paņems un atbrīvos, nogriezīs ienaidnieku un šņāks:
  - Un slava impērijai!
  Un tad Augustīnam trāpīs šāviņš, viņš nopļaus ienaidnieku, salauzīs ienaidnieka bruņas un čīkst:
  - Es esmu rudmataina un nekaunīga meitene!
  Un tad Mirabelai būs sandales. Un viņš izšaus ienaidnieka virzienā nāvējošu šāviņu. Viņš noraus torni un kliedz:
  - Auns no auna!
  Un tad notiks skaisto varoņu olimpiāde. Tas izšaus visnāvējošākās čaulas. Tas sagraus ienaidnieka tanku un kliegs:
  - Es visus izslaucīšu!
  Šeit nāk tanks, kas sver septiņdesmit tonnas un iznīcina ienaidnieka redutus. Un sniegā pārvietojas viegli - dzinējs ir jaunākais - gāzes turbīna! Jūs nevarat tik viegli apturēt automašīnu.
  Alenka dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki plosa ienaidnieku! Krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiežot sprūdu, viņš sit ienaidnieku. Kāda meitene!
  Arī Anyuta nokrita ar kailām kājām un iekliedzās:
  - Un es esmu lieliski!
  Un tad Augustīns palaiž šāviņu un kauc:
  - Es esmu mežonīga meitene!
  Un Mirabela izlaidīs kaut ko pilnīgi slepkavu un rēks:
  - Uz jaunām, nelokāmām robežām!
  Un viņš parādīs savu mēli tik sārtu un garu.
  Un tad olimpiskās spēles satrieks un sagraus amerikāņus, un to izdarīs ļoti labi.
  Nu kopumā redzama skaidra uzvara. Šī kauja ir uzvarēta, un krievu un cara karaspēks virzās uz priekšu.
  1942. gada decembra beigās visu Aļasku jau bija ieņēmusi cara armija, un kaujas norisinājās Kanādā.
  Papildus tankiem sievietes pilotes cīnās arī reaktīvos lidmašīnās. ASV ir daudz aviācijas, bet tās kvalitāte ir ļoti slikta. Nevar salīdzināt ar krievu lidmašīnām. Kas sagrauj ienaidnieku ar terminatoru intensitāti.
  Un meitenes Anastasija un Margarita savās lidmašīnās "Jekaterina"-6, cik efektīvi viņas vāc kontus.
  Anastasija notriek astoņas amerikāņu lidmašīnas ar vienu piecu gaisa kuģu lielgabalu sprādzienu un čīkstēšanu:
  - Es esmu vienkārši super-klases karotājs!
  Un ar basām kājām spaida pedāļus.
  Margarita vienā sērijā notriec desmit amerikāņu lidmašīnas un čīkst:
  - Un es esmu pat klasi augstāk!
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nospiež sprūdus un svilina ienaidnieku. Tas atsitās pret septiņiem ASV armijas transportlīdzekļiem un čīkstēs:
  - Es esmu tik karotājs, ka karalis ir sajūsmā!
  Margarita arī atbrīvos slepkavu un čīkst:
  - Un ne tikai karalis! Mēs esam ļoti skaistas!
  Meitenes cīnās un sit dažādas mašīnas. Viņi izmet ienaidnieku kā beigtas peles atkritumu tvertnē. Un viņi iznīcina ASV lidmašīnas.
  Anastasija notrieca vēl vairākas lidmašīnas un ņurdēja:
  - Par divgalvaino karalisko ērgli!
  Margarita, atlaidusi ilkņveida zobus, čivināja:
  - Par tik foršu lietu!
  Un viņa arī notrieca vēl duci amerikāņu automašīnu. Tās ir meitenes. Meitenēm patīk nogalināt. Un saplēst to!
  Un šis pāris strādā...
  Pārceļas uz zemes mērķiem. Un ejiet kopā ar Šermaniem, izsitot viņiem cauri. Kā metāla adata. Un šķeļ stiprāko dzelzi un tēraudu. Tā notika viņu krišana.
  Anastasija sit vairākiem Šermaniem un pie sevis kliedz:
  - Es esmu meitene, kas ir spējīga uz daudz ko!
  Margarita arī dauza amerikāņus uz zemes un čīkst:
  - Bet mani nekas neapturēs un nekad nav apturējis!
  Anastasija sagrauj ienaidnieku, notriec tankus un kliedz:
  - Par karali, kurš nav ne gudrāks, ne foršāks!
  Meitenes, protams, ir skaistas! Un pats galvenais, tikai vienā bikini! Un neuzvarams!
  Neviens nevar uzvarēt vai apturēt meitenes!
  Anastasija, šaudama, kliedz plaušās:
  - Es esmu meitene, kas lauž tēraudu!
  Margarita, turpinot šaušanu, piebilst:
  - Un jebkurš metāls!
  Meitenes lido un šauj... Lai gan ir auksts un ziema, tas viņām netraucē. Kanādā plosās cīņas.
  Anastasija atkal šauj un rēc:
  - Es esmu kā zēns!
  Margarita aktīvi apstiprina un ar panteras niknumu āmur:
  - Es esmu tas, kurš ir jautrāks un foršāks par visiem citiem!
  Meitenes, kā redzams, tiešām ar daudz ko rēķinās un viņām ir neaprakstāma veiksme!
  Viņi krāj puspliku rēķinus! Un viņi nezina ne bēdas, ne šaubas! Viņiem ir ļoti dažādi viedokļi!
  Bet īsi sakot, skaistulēm paveicās. Viņi sagūstīja un uzbruka četrzvaigžņu ģenerālim ar gaisa triecienu. Lieliskas skaistules. Viņi tevi izdrāzīs tāpat!
  Un atkal krievu un vācu tanki virzās pāri Kanādai.
  Šeit ir Gerdas apkalpe ar vācu T-4. Atklāti sakot, automašīna ir diezgan vāja salīdzinājumā ar padomju automašīnām. Taču meitenēm neklājas viegli - aukstumā viņas cīnās basām kājām un bikini. Un tas kaut ko izsaka!
  Atzīsim, šādi karotāji ir forši! Viņi nezina šaubas un vājības! Viņu acīs deg safīri un dimanti! Tādas skaistules ienaidniekam neatdos ne centimetru zemes! Viņi ir svēti un ļauni vienlaikus.
  Viņi kustina sevi ar kolosālu enerģiju.
  Un šādi viņi sagrauj amerikāņus.
  Gerda izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu mežonīga meitene! Un nemaz nav jaunava!
  Un pēc tam viņš izplūst smieklos.
  Šarlote arī šāva no lielgabala. Tas var nebūt pārāk spēcīgs, bet tas ir ātri iedarbīgs:
  - Es esmu kā karsta un kožoša bite!
  Pēc kā skaistule ņems un parādīs savu garo mēli!
  Un tad Kristīna iepļaukā un čīkst:
  - Un mans vokāls! Kļikova sitiens!
  Un arī viņš atvilks savus vilka zobus un rēks:
  - Būs jauna uzvara!
  Karotāji patiešām ir tik skarbi un agresīvi. Un viņiem ir tik daudz muskuļu spēka un trakas niknuma.
  Un Magda arī sitīs ienaidnieku. Tas no attāluma sasitīs Šermanu, ļoti precīzi trāpot tam no gala līdz galam un rēkt:
  - Es esmu tik foršs vācietis!
  Četrinieks, neskatoties uz to, ka mašīna nav tā labākā, cīnās veiksmīgi.
  Un kāpēc? Jo viņiem gandrīz nav drēbju! Un karotāji ļoti skaisti iznīcina ienaidnieku.
  Gerda ar lepnumu atzīmē:
  - Mēs esam tik fīrera cienīgi!
  Pēc tam skaistule atkal nošaus un atklās savu jauko seju.
  Šeit karotājiem ir āriešu gars. Un viņi nebaidās no aukstuma. Lai gan ziema Rietumkanādā joprojām ir ļoti auksta.
  Bet nekā - tikai basām kājām un gandrīz kaila. Tad būs veiksme un uzvara!
  Tie ir lepna gara pilni karotāji.
  Arī tagad āriešiem neatlaidībā nav līdzvērtīgu. Izņemot krievu meitenes.
  Bet Nataša uz "Nikolajs"-3, arī bikini un basām kājām, nošāva, izgriezās un staigāja apkārt. Viņas tanks tomēr ir labāks par vācu T-4. Cīņa šeit ir smaga un ļoti agresīva.
  Yankees cenšas atspēlēties. Bet Nataša nogāza "Raganu" un ar pērļu zobu smīnu nošņāca:
  - Es esmu tāda meitene, ka neviens man netuvosies!
  Un Marija precīzi šāva uz amerikāņu tankiem. Viņš tos caurdurs un šņāks ar atsegtiem zobiem:
  - Nekādi spēki mūs nevar paņemt!
  Un tad Aurora arī šaus pēc kārtas. Šermanis tika iznīcināts. Jā, meitene, tas ir tas, kas tev vajadzīgs.
  Un tad Svetlana dos savu ieguldījumu... Kā tas sāpēs amerikāņiem.
  Ir arī kaujas jūrā. Krievijas flote ieņem Filipīnas.
  Un šeit ir arī komanda: baskāju jūrnieku meitenes. Arī gandrīz kailas skaistules, bikini. Tiesa, laiks Filipīnās ir brīnišķīgs pat ziemā - silts, jo ir gandrīz ekvators.
  Un meitenēm patīk cīnīties un šaut. Un skraida zibsnīgs basām kājām, apaļiem papēžiem. Meitenes šeit ir vienkārši jaukas. Pats labākais - super!
  Starp citu, viņiem patīk izvarot ieslodzītos! Viņi piesien tos sev un tad brauc ar tiem. Un tik ļoti, ka ieslodzītie zaudē samaņu! Un viņi organizē pilnīgu iznīcināšanu sev - vai drīzāk, nevis sev, bet saviem ienaidniekiem.
  Tik foršas puskailu meiteņu brigādes. Un nekas nevar viņus apturēt vai saspiest!
  Karotāji iekāpj amerikāņu kreiserī. Viņi lec gandrīz kaili, basām kājām, ar muskuļiem, kas izlocās zem miecētas ādas. Un viņi nikni cirta amerikāņus. Un tie nedod ne mazāko iespēju izdzīvot.
  Un tagad ir redzama skaistā Stella un viņas partnere Maša. Abas meitenes ir garas, muskuļotas blondīnes, kas sasmalcina visas. Tas, kas nav trieciens, ir ķermeņu griešana un plīsšana!
  Meitenes staigā pa amerikāņu kuģi. Ja viņi pamāj pa labi, tā ir iela; ja viņi vicina pa kreisi, tā ir aleja!
  Un meitenes neapstāsies! Viņi neatstāj pretiniekiem iespēju! Un ja nu viņi rūc un sāk kratīt muskuļus!
  Un viņi atkal vicina zobenus un gaudo:
  - Mēs esam meitenes caram, Tēvzemei un Mihailam Romanovam!
  Un viņi to sasmalcina kā samuraju kāpostus. Tāpēc Stella to paņēma un ar basu kāju iespēra ASV virsniekam pa cirksni. Viņš lidos augstāk un pārlēks pāri bortam.
  Blondīne terminators dos:
  - Par maniem sitieniem viņi maksā honorārus!
  Un atkal viņš atvilks zobus un zibinās pērļu zobus! Kāda meitene! Visvairāk sulas un aromāta!
  Un meitenes steidzas pie sevis. Un tie pāriet kā tornado paisums. Viņi nedod ienaidniekam iespēju. Viņiem ir kolosāls spēks. Velnu tumsa un tūkstošiem eņģeļu.
  Un te nāk Maša, kura ar diviem zobeniem nogriež uzreiz trīs galvas! Šī ir meitene - meitene visām meitenēm!
  Abas daiļavas grieza tā, it kā ar zobeniem kaltu nagus. Un viņu rīcībā nav vājuma vai šaubu. Pārvietojieties paši, neatkāpjoties un nepadodoties. Taisnīgums prasa cilvēces vienotību. Viena impērija, viens kronis, viens mērķis un izplešanās kosmosā.
  Tieši šajā laikā orbītā tiek palaists pirmais mākslīgais Zemes pavadonis. Šeit viņš lido apkārt pasaulei.
  Un krievu meitenes bikini cīnās par sevi. Un viņi nav zemāki par ienaidnieku. Un amerikāņi, ko daiļavas sagriež gabalos, krīt. Tomēr augstākās klases un meistarības meitenes.
  Savulaik viņiem izdevās cīnīties Japānā. Viņi cīnījās arī augstumos. Pats imperators tika sagūstīts. Viņi parādīja savas kolosālās prasmes. Viņiem ir tāda kaisle un tik daudz muskuļu spēka. Protams, tādas meitenes ir brīnumu brīnums!
  Viņi pilī nocirta samurajus. Un viņi bija arī gandrīz kaili un basām kājām. Meitenes, kas spēja darīt lietas, kas pārsteidza viņu ienaidniekus.
  Un viņi sasmalcināja jebkuru gaļu un demonstrēja savu mākslinieciskumu. Karotāji, bez šaubām, virzās uz priekšu.
  Kādam amerikāņu admirālim ar zobenu nocirta galva. Un kā daiļavas smiesies, atsegušas ilkņus.
  Un atkal viņi dodas uzbrukumā un sagriež sevi. Šādi karotāji ir īsti briesmoņi. Un tronī ir cars Mihaels. Aleksandra Trešā dēls, bet ne tas. Veiksmīgāks , izlēmīgāks, stiprāks un arī talantīgāks valdnieks.
  Bet, protams, veiksmei ir nozīme, plus vēl lielāka stingrība - Mihails vadīja nepielūdzamu cīņu pret korupciju, kas labvēlīgi ietekmēja armiju. Bet visefektīvākā zinātība ir izmantot meitenes bikini militāriem mērķiem. Un meitenes ir ļoti skaistas, ja viņas ir gandrīz kailas un basām kājām.
  Tātad cīņas notiek ar mainīgām sekmēm. Un skaisti karotāji šauj ļoti precīzi, labāk nekā vīrieši. Un pats galvenais, kad meitenes ir gandrīz kailas, viņas ir praktiski neievainojamas. Tos neietekmē lodes un čaumalas. Ļoti spēcīga karotāju armija. Tas ir forši. Tā bija cara Miķeļa ideja izmantot meitenes gandrīz kailas un basām kājām, un tas atnesa uzvaru.
  Un arī meitenes kaujās ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas un dunčus. Un viņi parādīja savu mežonīgo niknumu.
  Meitenes ir diezgan brašas. Un ļoti skaista, rotaļīga un kājīga. Neviens nevarēja viņus turēt.
  Karotāji ir ļoti kurti... Meitenes basās kājas ir ļoti iedarbīgs ierocis. Bet ko viņi var darīt? Daudz lietas. Pašas kailās zoles saņēma enerģiju no zemes un skaistie karotāji bija rotaļīgi.
  Jāsaka, ka meitenes ir visskaistākās pasaulē, ka abas ir brīnišķīgas un ar kobru niknumu!
  Amerikāņu kreiseris tiek notverts. Sagūstītie vīrieši krita uz sejas. Pēc tam karotāji iegrūda kājas sev sejā. Un viņi piespieda mani skūpstīt. Un meitenes čukstēja, un viņu kailās zoles, kad viņas laizīja mēli, jutās patīkami un kutinoši.
  Bet skaistulēm patika, ka viņu basās kājas skūpstās un papēži skūpstīja.
  Pēc tam meitenes smiesies. Un viņi izcēla zobus!
  Bet kļuva labāk, meitenes kailas nedaudz sauļojās un devās peldēties. Tie ir tik skaisti karotāji. Kā var paņemt tādu kāju un noskūpstīt? Un laizīt katru pirkstu.
  Meitenes ir lieliskas.
  Šeit atkal kaujā ir Aleksandrs-4 tanks. Ir steiga, un jau tuvojas februāris. Karaspēks dodas tālāk. Arvien tuvāk un tuvāk ASV teritorijai. Meitenes ir tik foršas.
  Šeit Nataša šauj precīzi. Un trāpa ļoti precīzi.
  Meitene šauj ārkārtīgi precīzi un kliedz:
  - Mēs sagrausim ienaidnieku!
  Marija šauj nākamo. Paņēma un sakāva ienaidnieku:
  - Es esmu super!
  Marija ir ļoti skaista meitene un ļoti aktīva.
  Un viņas basās kājas ir ļoti skaistas un graciozas savā erotikā:
  - Mēs iznīcināsim ienaidnieku!
  Un Aurora ir tāda meitene, un viņa ir super, ar atkailinātiem vēderiem un krūtīm un tādiem pufīgiem koši purniem:
  - Es izlauzīšu ienaidniekus un padarīšu to super!
  Un kā viņš krata savus rudos matus!
  Un atkal viņš tev spers ar kailām, noslīpētām kājām. Tādi karotāji ir ļoti forši!
  Un tad Svetlana paņems un uzvarēs ienaidnieku:
  "Es mīlu caru un uzkāršu cilpu saviem ienaidniekiem kaklā!"
  Meitenes smiesies. Kā viņi kļuva par kurtiem un forši.
  Amerikāņi bēg no meitenēm. Vai arī viņi padodas. Vai arī viņi mirst. Karotāji ir tik skaisti un ļoti basām kājām, un meitenes ir tik brīnišķīgas. Un cīnīties tikai bikini ir patīkami un efektīvi. Karotājas meitenes ir tik pārsteidzošas.
  Nataša atkal šauj uz amerikāņiem un šņāc:
  - Tu esi mans brālis un es esmu tavs brālis! Vai drīzāk mana māsa!
  Un atkal viņš kustina savu garo mēli. Agresīvs teiksim karotājs un skaistums!
  Un tad Anyuta krata savas kailās krūtis. Un viņš kliegs un atlaidīs zobus. Un viņš sūtīs čaulu pret amerikāņiem. Un viņš to paņems un izdrāzīs.
  - Skaistule to iznīcināja! Un tas čīkst:
  - Es esmu tik super meitene!
  Skaista meitene un mīl seksu. Un tas ir jauki!
  Un meitene to paņēma un iesita - viņa norūca:
  - Mēs uzvarēsim un iznīcināsim ienaidnieku!
  Un šeit Aurora sitīs un sitīs:
  - Es esmu karalis un forša meitene!
  Karotājs var būt diezgan kurts.
  Meitenes smejas pie sevis.
  Bet Svetlana to uztvēra ļoti vēsi. Un viņa iedeva šādas maksas par ienaidnieka iznīcināšanu un skūpstīja velnus:
  - Tā ir tāda totalitāra akrobātika!
  Tanks ir ļoti veikls un nāvējošs. Viņš sit vājo un augsto Šermanu. Tātad kaujas šeit ir par labu cariskajai Krievijai.
  Nataša atkal ir kā šāviens. Un viņš saka:
  - Par savu elku!
  Marija sāka šaut. Meitene ir ļoti skaista un viņai ir zelta mati. Pēc izskata.
  Meitene drātēja, tēmēja ar kailajiem pirkstiem un čīkstēja:
  - Tā ir karaļa slepkavība!
  Un te Aurora izdrāzīja amerikāni. Un meitene, teiksim, tiešām bija ārkārtīgi agresīva un čīkstēja:
  - Par īstu iekāpšanu!
  Un tagad meitene parādīja sevi kā patiešām spēcīgu.
  Un Svetlana ir agresīva un kaujinieciska. Viņa spārdīja ar kailu kāju un saplēsa ienaidnieku gabalos.
  Un viņa čivināja, zobus rādot:
  - Es esmu dāma, kas lido kā ērglis!
  Tāpēc meitenes sāka drātēties ar mežonīgu spēku. Un šādu skaistuļu agresiju nevar apturēt. Neatkāpjoties un neliecoties.
  Nataša vēlreiz nošāva un nošņāca:
  - Līdz pilnīgai iznīcībai!
  Un Marijai bez naglām daudz vairāk izdevās iznīcināt savus ienaidniekus un viņa sāka lauzt savus pretiniekus.
  Un tad Aurora to paņēma un trāpīja ienaidniekam ar lielgabalu. Un ļoti veiksmīgi, ar kolosālu aplombu. Un sasmalciniet, sasmalciniet ienaidnieku. Un no Sherman uz visām pusēm lido izkusušie gruveši.
  Un Svetlana arī šaus un dziedās:
  - Es esmu meitene ar lieliem sapņiem un lielu skaistumu!
  Faktiski karotāji demonstrē ievērojamu gribu uzvarēt.
  Ne velti impērija kļuva forša un lieliska. Varētu pārspēt Čingishana sasniegumus.
  Karotāji virzās uz sevi... Un šauj, šauj un plosās cauri ienaidnieka pozīcijām, it kā ar nazi plēšot. Pareizāk sakot, ļoti ass un rūdīts duncis. Un tagad Krievijas karaspēks ir patiesi neuzvarams. Un lielas impērijas valstība.
  Ja paskatās, tad Krievijas vēsturē ir bijuši daudzi kari un sarežģīti periodi. Bet Nikolajam II lielākoties vienkārši nepaveicās! Viņš izrādījās neveiksmīgs. Bet taktikai ir liela nozīme. Ko rādīja izcilais krievu šahists Alehins. Kad viņš sāka spēlēt pretinieka vietā, apgriežot dēli un uzvarot. Ģēnijs ir ģēnijs.
  Ar visām cariskās Krievijas problēmām vien kailu meiteņu faktors daudz ko atrisināja.
  Kaujās piedalās arī helikopteri. Kaujas mašīnas, kā arī ekipāžas ar meitenēm bikini un basām kājām. Kāda ir armijas kvalitāte, kas sastāv no meitenēm? Izcilākais. Nekas nevar apturēt vai sakaut šādu armiju.
  Tātad šajā armijā ir basām kājām un gandrīz kailas meitenes. Kapteiņa Varvaras helikoptera apkalpe. Vai tas nav pārsteidzoši? Jūra stipri uzbriest! Un kā trāpīs lidmašīnas lielgabali. Un tad ir raķetes. Šīs meitenes ir īstas viesuļvētras kā viesuļvētras.
  Viņi ne ar ko nav zemāki par ienaidnieku. Krievijas armija ir gatava kaujām un lieliem sasniegumiem.
  Varvara ir skaista meitene ar brūniem matiem un gandrīz kaila. Kamēr viņš rūc plaušās:
  - Ienaidnieki nepāries! Un viņi neaizbēgs!
  Un viņš to paņems un izlaidīs nežēlīgu izlādi no visām savas stilīgākās mašīnas strūklām. Un tas lidos pāri ienaidniekam. Un viņš to ņem un nopļauj ar postošu līkumu.
  Bet pieticīgā Olga paņēma un izšāva raķeti uz amerikāņu pozīcijām un šņāca:
  - Es cīnījos, nevis ar kurpi, bet basām kājām!
  Un viņš pamirkšķinās ar savām safīra acīm. Jā, tās ir meitenes - tik neticami pārsteidzošas aerobātikas. Ar to jūs varat dzert kalnā un nēsāt kailus pūķus.
  Un kājas ir tik graciozas un unikālas! Un viduklis ir plāns, un ķermenis ir ļoti muskuļots.
  Varvara sit pa dupsi un kauc:
  - Es varu iesist karalim caurumu zemeslodē!
  Un viņš smīnēs savu mazo seju un pamirkšķinās ar acīm.
  Šeit karotāji ir vislabākajā veidā. Te Tatjana, arī meitene bikini, paņems un čīkst:
  - Lai ir ķēniņš pār visu zemi!
  Un viņa dzirkstīs ar saviem pērļu zobiem. Un no helikoptera tas ir slepkava kā naglas. Un tas būs nāvējošs. Un tas patiešām apceps metālu. Un izraisīs bunkura iznīcināšanu.
  Tās ir meitenes - visas meitenes ir meitenes! Un tad, kad ieved cietumniekus, tad tās meitenes skūpstās un laiza basās kājas. Tas parasti ir vismodernākais veids, kā gan pazemot, gan iedrošināt.
  
  UZVARAMS ROMMELIS
  Tajā Rommela armija 1941. gada novembrī un decembrī spēja izcīnīt uzvaru Āfrikā. Tas notika arī tāpēc, ka spožā Rommela partneris nepieļāva tās rupjās kļūdas, kas notika reālajā vēsturē.
  Rezultātā vācieši sakāva virzošos britus un saglabāja savu teritoriju. Sākumā tas neietekmēja kauju gaitu, austrumu frontē vācieši tika sakauti pie Maskavas.
  Tomēr vēlāk fīrera plāni mainījās. Līdz tam laikam Rommels spēja ieņemt Tolbuku un pārcēlās uz Ēģipti. Hitlers nolēma pāriet uz pagaidu aizsardzību austrumu frontē un pagaidām koncentrēt savus spēkus Āfrikā un Tuvajos Austrumos.
  Tomēr, tā kā ofensīvai Āfrikā bija nepieciešams mazāk spēku, nacisti veica vairākas operācijas austrumos. Kerčā sakāva padomju karaspēku. Viņi mūs aplenca pie Harkovas. Viņi arī izvilka šķembu Smoļenskas virzienā. Ģenerāļa Vlasova otrās trieciena armijas ofensīva pie Ļeņingradas arī beidzās ar sakāvi.
  Sevastopols krita pēc aplenkuma un uzbrukuma. Un Krauts nostiprinājās. Cīņas notika uz Rževas dzegas. Šeit nacistiem izdevās izturēt.
  Bet Ēģiptē Rommels, saņēmis pastiprinājumu, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Balstoties uz saviem panākumiem, vācieši šķērsoja Palestīnu un ieņēma Irāku un Kuveitu. Un tad visi Tuvie Austrumi - ieguvuši piekļuvi naftai.
  Pēc tam fašisti vērsās pie Sudānas un mēģināja ieņemt visu Āfriku.
  Tajā pašā laikā sekoja uzbrukums Gibraltāram un vācu karaspēka iekļūšana Marokā un tālāk Āfrikas plašumos.
  Bet vāciešu panākumus veicināja enerģisks darbs aizmugurē. Kur ir arī Hitlers, ko viņš darīja prasmīgāk nekā reālajā vēsturē.
  Pamodies, Terminators Hitlers kopā ar meitenēm nomazgājās, brokastoja ar salātiem, ziedkāpostu putru un dažiem citiem dārzeņiem, pievienojot zema tauku daudzslāņu kazas sieru un kaviāru. Pēc tam viņš izsauca Spēru, oficiāli pasniedzot jaunajam impērijas ministram dokumentu, kas parakstīts ar likumu par ārkārtas pilnvarām. Ādolfs bija apsēsts un ļoti kodīgs:
  - Ieroču ražošana Trešajā Reihā ir ārkārtīgi zema! Mēs atpaliekam ne tikai no karojošās Lielbritānijas, bet arī no totalitārās PSRS. Bet mums ir nepieciešams gaisa pārākums, vienlaikus palielinot veco ieroču ražošanu un pārejot uz jauniem. Īpaši perspektīvi reaktīvie bumbvedēji. Galu galā viņu milzīgais ātrums un augstie augšējie griesti ļauj gandrīz nesodīti iznīcināt Lielbritānijas pilsētas!
  Špērs izstaroja optimismu:
  - Vācijā un Polijā ir ogļu pārpalikums, Francijā ir dzelzsrūda, un mums ir pietiekami daudz tehnikas, lai ražotu daudzas automašīnas. Galu galā mēs ražojam vairāk alumīnija un duralumīnija nekā visas pasaules valstis kopā!
  Apsēstais Ādolfs pamāja:
  - Pagaidām! Arī Lielbritānija un ASV veicina ražošanu, un mums ir jāaizsargā katrs metāla grams. Lai metālu vāc arī skolēni un citi bērni no piecu gadu vecuma. Turklāt, kāpēc spārnus un fizelāžu pilnībā izgatavot no duralumīnija. Varat izmantot gan koku, gan audeklu. Piemēram, ražojot monobloka spārnus. Un kas? Mums ir nepieciešams jauns reaktīvais iznīcinātājs, kas sver ne vairāk kā divas tonnas, viegli lidojams, viegli izgatavojams un lēts! Montāžas detaļu skaits jāsamazina līdz minimumam, kā arī jārod iespējas maksimāli samazināt lidmašīnas svaru un uzlabot tā aerodinamiskās īpašības. Tagad, starp citu, atbrauks lidmašīnu konstruktori, mēs viņus apmācīsim.
  Špērs pasmaidīja:
  - Protams, mans fīrere. Cik saprotu, jūs grasāties atgriezt no armijas visus augsti kvalificētos darbiniekus?
  Apsēstais Ādolfs apstiprināja:
  - No ārzemnieku vidus vervēsim tikai augsti kvalificētus, parastus strādniekus. Tāpēc labāk būs mazāk dīkdieņu un līdz ar to arī partizānu. Sauszemes spēku skaitu, protams, samazināsim, ja nebūs kara ar PSRS, tad nevajag tik daudz kājnieku, bet... Ne radikāli, tāpēc plānoju tuvākajā laikā sakaut Gibraltāru un Maltu. mēnešus un aizņem visu Āfrikas ziemeļu daļu un tālāk līdz Tuvajiem Austrumiem. Mums joprojām būs vajadzīgas zemes vienības. Papildus nepieciešams būvēt papildu kuģu būvētavas gan pašā Vācijā, gan Francijā, Beļģijā, Holandē, Norvēģijā. Mums ir vajadzīgi gaisa kuģu pārvadātāji, kaujas kuģi un transporti. Un Vidusjūra pārvērtīsies it kā par Vācijas iekšējo ezeru. Vai tu saproti?
  Špērs paklanījās:
  - Jā, mans fīrers! Es jau pasūtīju būvniecības programmas izstrādi...
  Viltīgais Ādolfs piebilda:
  - Darba dienu var pagarināt līdz 16 stundām, ja to prasa mūsu ārkārtas rīcības plāni. Lidmašīnu ražošana tikai deviņos mēnešos jāpalielina līdz simts lidmašīnām dienā... Vairāk nekā trīs reizes salīdzinājumā ar pašreizējo, un tas nekādā gadījumā nav fakts, ka ar to pietiks!
  Spērs steidzās uzmundrināt fīreru:
  - Mūsu piloti ir augstākas klases nekā britu, tāpēc kvantitāte nav viss. Un mēs atradīsim jaunus veidus, kā arkla nazi kalt zobenos. Cik saprotu, mums prioritāte ir aviācija?
  Fīrers saspieda dūri ciešāk:
  - Mums prioritāte ir reaktīvais, bumbvedējs un pēc tam iznīcinātājs, kā arī jaunas tehnikas izlaišana un brīnumieroču izstrāde! Taču ne tikai aviācijas jomā, bet arī tanki, artilērija, pirmām kārtām reaktīvā artilērija... Par to mēs runāsim sīkāk.
  Atskanēja zvans, un telpā ienāca Trešā Reiha vadošie lidmašīnu konstruktori.
  Meseršmits, salīdzinoši jauns ar augstu pieri, Heinkels, jau gados vecāks, bet ļoti veikls, sportiskas uzbūves Tanks, Lipišs un vēl pāris mazāk zināmi.
  Ādolfs norādīja uz krēsliem un lika izklāt zīmējumus uz galda:
  - Tavs uzdevums ir izveidot jaunu, ļoti spēcīgu un modernu ieroci. Vācijā ir vairāk vēja tuneļu nekā jebkurā citā pasaules valstī, un daudzu lidmašīnu tehnoloģija ir ļoti atpalikusi. Bet tikai Yu-88 jūs varat ievērojami palielināt ātrumu, piešķirot automašīnai racionālāku formu. Jo īpaši pilotu kabīnei tiks piešķirta asarveida, izliekta forma, kas uzlabos redzamību un padarīs pilotu plašāku, kā arī pievienos ātrumu, uzlabojot aerodinamiku par labiem pieciem kilometriem. Turklāt ir jāpiešķir racionāla forma gan bumbvedēju, gan iznīcinātāju šaušanas vietām, bumbu plauktiem un gaisa bremzēm nedarba stāvoklī.
  Tu pieraksti to, ko es tev saku!
  Dizaineri vienbalsīgi pamāja ar galvu:
  - Tātad noteikti lielisks fīrers!
  Ādolfs turpināja:
  - XE-129 - jāpārveido tā, lai pašai ieroču kastei tiktu piešķirta racionāla forma un tiktu uzstādīts kustīgs lidmašīnas lielgabals, lai aizsargātu pret uzbrukumiem no aizmugures un apakšējās puslodes. Turklāt šai uzbrukuma lidmašīnai jābūt aprīkotai ar dzinēja pastiprināšanas sistēmu. Vienlaikus ar perestroiku ir nepieciešams palielināt šādu uzbrukuma lidmašīnu ražošanu. Viņu postošie gaisa triecieni paralizē britu darbību. Turklāt Lielbritānijā būtu jāizmanto niršanas bumbvedējs Ju-87. Novecojušas automašīnas nodosim ekspluatācijā...
  Ādolfs apstājās. Dizaineri klusēja. Fīrers atzīmēja:
  Man ir lielas šaubas par F -190. Transportlīdzeklis izrādījās smags un nepietiekami manevrējams, turklāt tam nav sistēmas tvertņu uzpildīšanai ar inertajām gāzēm, kas aizstāj izlietoto degvielu. Šī iemesla dēļ šo automašīnu var izsist pat ar vienu aizdedzinošu lodi. Ko par to teiks Tanks?
  Slavenais SS dizaineris, stāvot uzmanībā, atzīmēja:
  - Tas ir mūsu trūkums, lielais fīrere. Lai gan tanku izvietojums ir jāuzskata par diezgan veiksmīgu, tie ir mazāk neaizsargāti pret ienaidnieka uguni un vienlaikus aizsargā pilotu. Kas attiecas uz manevrētspēju, tad... Vienas bruņas sver 120 kilogramus, un mums nav tik viegli tās atvieglot...
  Apsēstais Ādolfs ieteica:
  - Mēģiniet uzlabot Fokken-Wulf aerodinamiskās īpašības. Galvenokārt svara samazināšanas dēļ ir nepieciešams saliekt spārnu galus, lai palielinātu transportlīdzekļa vadāmību un manevrētspēju. Turklāt tas uzstādīs aizsardzību aizmugurējai puslodei... Kas attiecas uz dzinēja novietojumu pilota kabīnes priekšā, tas aizsargā pilotu, taču transportlīdzeklim ir jābūt aprīkotam ar izmešanas ierīci. Starp citu, pašu motora formu var padarīt racionālāku, kas mūsu rūpniekiem noteikti būtu jāņem vērā. Starp citu, kā ar darbu pie ME-309?
  Messeršmits bija nedaudz šokēts:
  - Mēs pie tā strādājam, lieliskais fīrere. Aprēķinātie raksturlielumi sola palielināt transportlīdzekļa ātrumu līdz 740 kilometriem stundā, bruņojoties ar septiņiem šaušanas punktiem! Šī būs visspēcīgākā britu nāve...
  Ādolfs pārtrauca:
  - Apdare jāveic ātrāk. Un tu, Spēr, paātrini jaunā ātrās šaušanas 30 milimetru lidmašīnas lielgabala izstrādi. To var ļoti veiksmīgi izmantot arī šaušanai pa zemes mērķiem un pret ienaidnieka lidmašīnām! Jaunajam ME-309 vajadzētu aizstāt iepriekšējo ME-109. Diemžēl, kas attiecas uz jūsu ME-262 reaktīvo mašīnu, tai ir daudz trūkumu: liels svars, zema darbības uzticamība, pārmērīgs negadījumu skaits... Es pats uzzīmēšu mums vajadzīgo strūklu.
  Ādolfs Hitlers sāka zīmēt automašīnu, izmantojot savas zināšanas par mūsdienu reaktīvo iznīcinātājiem. Taču ne tās modernākās, bet aptuveni piecdesmito gadu, lai tās pielāgotu esošajam ražošanas un tehnoloģiju līmenim. Viņš īpašu uzmanību pievērsa spārnu slaucīšanas maiņas tehnoloģijai. Izskaidrojot visas šāda dizaina priekšrocības:
  - Nosēšanās un pacelšanās laikā slaucīšana samazināsies, bet lidojuma laikā tā palielināsies. Tikai pateicoties tam, iznīcinātājs ar modernu ME-262 dzinēju spēs paātrināties līdz 1100 kilometriem stundā. Un tā svars būs ievērojami mazāks.
  Meseršmits paskatījās uz diagrammu, saburzīja savu augsto pliko pieri un izspieda:
  - Izcili! Bet mans fīrers, kur tu ņēmi tik dziļas zināšanas aerodinamikā?
  Apsēstais Ādolfs viltīgi samiedza acis:
  - Kā ar aerodinamiku? Apdāvināts cilvēks parasti ir apdāvināts it visā! Un viduvējība ir viduvējība arī Āfrikā! Kas vainas Arado bumbvedējam? Parādi man diagrammu?
  Uztriektais fīrers ātri paskatījās un negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē, tas nederēs! Ideja ar ratiņiem nav laba, tā dēļ lidmašīna neapgriezīsies un avarēs. Nepieciešama parastā izvelkama šasijas iekārta. Apsveriet dažas dizaina izmaiņas, lai uzlabotu aerodinamiku. Bez liekiem izgudrojumiem, bet ar izdomu.
  Ādolfs kļuva traks un izteica vēl dažus komentārus:
  - Gryphon Xe-177 lidmašīnai ir ārkārtīgi neuzticama spēkstacija. Tas nekavējoties jānomaina ar jaunākajiem virzuļdzinējiem, sākotnēji četriem atsevišķi. Pēc tam pie modernākajiem dzinējiem ar 2950 zirgspēku jaudu. Kas attiecas uz spēju sist no liela augstuma un niršanas laikā, tad... Sāciet izstrādāt Xe-277, šī mašīna kļūs arī par ienaidnieka ieroci. Bet galvenais ir reaktīvie bumbvedēji. Tas ir prioritārs uzdevums. Piemēram, tādam ir jābūt Yu-287.
  Fīrers atkal izveidoja skici ar uz priekšu virzītiem spārniem, skaidrojot dizaineriem noteiktas nianses. Ādolfs bija nopietni aizrāvies, rādot noteiktas diagrammas. Īpaši bezastes bumbvedējs. Un ka lidojošas spārnu reaktīvas mašīnas dizains ir vairāk nekā daudzsološs. Un tajā pašā laikā transportlīdzeklis spēj bombardēt pat ASV teritoriju. Viņš tieši norādīja, ka darbā jāiesaista dizaineri no visas Eiropas un pat ebreji. Beidzot sapratis, ka dizaineri jau ir pietiekami aizņemti, viņš žēlīgi atlaida viņus, atstājot tikai Lipišu. Fīrers kliedza:
  - Un es lūdzu tevi, Aleksandr, palikt! Jums tiks uzdots izveidot jaunus, ārkārtīgi efektīvus ieročus.
  Lipišs bija pārsteigts:
  - Es būšu tev pateicīgs, fīrere!
  Hitlers Terminators sāka skaidrot:
  - Jūs, protams, zināt Vīselsbergera teoriju, kurš savulaik bija profesora Prandtla asistents Getingenā. Viņš bija pirmais, kurš izstrādāja teoriju par ekrāna ietekmi uz pamata virsmu...
  Lipišs pamāja, smaidot:
  - Jūs to labi zināt, mans fīrere! Jā, es zinu šo teoriju!
  Apsēstais Ādolfs turpināja:
  - Mums ir jāizveido ekranoplāns - sava veida torpēdu laivas un hidroplāna hibrīds. Tas patiesībā lido daudz zemāk, kādus 20-40 centimetrus no ūdens. Šajā gadījumā gaisa masa, kas atbalsta ekranoplāna laivu, sastāv no divām daļām. Viens ir aizsaluša straume zem spārna; otrs - diezgan nenozīmīgs - iznāk no spārna apakšas aizmugurējās malas zonā un pastāvīgi tiek papildināts ar gaisu, kas nāk no augšas, no spārna gala.
  Lipišs viegli apstiprināja:
  - Patiešām, mans fīrers!
  Apsēstais Ādolfs turpināja:
  - Tomēr galvenā gaisa masa paliek zem gultņa virsmas un rada tur spiedienu, kas ir gandrīz vienāds ar ātruma spiedienu. Tas spēlē sava veida gaisa slidotavas lomu, pa kuru ekranoplāna laiva "ripo" kā pulkstenis! Pirmais, kas to izmantoja praksē, bija somu inženieris Kaario, kurš izstrādāja vienkāršas taisnstūra formas spārnu kamanas, kas slīd pa sniegu, izmantojot sietu, un pat saņēma uz tām patentu. Diemžēl militārpersonas šādu atklājumu nenovērtēja laikus. Viņi saka, ka krievu profesors Ļevkovs veica līdzīgus eksperimentus... Tas ir, tas varētu kļūt par jaunu brīnumieroci, kas spēj nogādāt bumbas, torpēdas un nogādāt karaspēku uz Lielbritānijas piekrasti ar lidmašīnas ātrumu un tajā pašā laikā radaram neredzams. Plus vēl postošāki uzbrukumi angļu kuģiem! Piekrītu?
  Lipišs pakaļājās ar roku, izpalīdzīgās viesmīles ielēja viņam sulu... Mazliet iedzērusi dizainere piezīmēja:
  - Jā, šī ir bagāta ideja, lai gan būs dažas tehniskas problēmas. Piemēram, ilgtspējība...
  Apsēstais Ādolfs draudzīgi pamāja ar galvu:
  - Es jums izveidošu aptuvenu diagrammu, labāk to izdarīt, un jūs pats noslīpēsiet sīkās tehniskās detaļas. Korpusam jābūt garam, kas atgādina lidmašīnas fizelāžu, ieplūst delfīna kabīnes degunā, izliektiem vējstikliem un turboreaktīvajiem dzinējiem. Lai gan iespējams, ka pirmajos modeļos darbosies arī virzuļdzinēji. Un, kad šis koloss tiks ievilkts atklātā ūdenī, dzinēji apdullinoši rūks un šaurais plēsoņa ķermenis uzsprāgs kā valis, izmetot smidzināšanas mākoni. Ņemiet vērā, ka šis koloss spēj steigties kā cīnītājs dažus metrus no ūdens virsmas.
  Lipišs patiesā apbrīnā nosvilpa:
  - Tev ir bagāta iztēle, fīrere!
  Braucošais Ādolfs kļuva vēl vairāk iedvesmots:
  - Protams, tas būtu brīnumierocis. Galu galā ekranoplāni nebaidās no vētrām. Viņi nebaidās no ledus - viņi lido tam pāri. Tos neapdraud purvainas upju grīvas un piekrastes akmeņi, uz kuriem var salūzt parastie kuģi, un seklums kopumā ir kā bērnu dīķis. Viņi spēj izsēdināt karaspēku visur: no Āfrikas Skeletons krasta ar velnišķīgajiem rifiem līdz abiem ASV krastiem, Kanādas un Aļaskas arktiskajām zemēm. Šo mašīnu būtu vairāki simti, un Lielbritānija izkristu pēc diviem mēnešiem.
  Lipišs kautrīgi piezīmēja:
  - Un raktuves?
  Fīrers smējās:
  - Tieši tās ir mīnas! Tie nedraud ne zem ūdeņu virsmas, ne seklumā! Kā arī torpēdas no zemūdenēm. Un viņš pats ir ideāls ierocis cīņai ar vismodernākajām zemūdenēm, sitot tās ar dziļuma lādiņiem. Turklāt ekranoplāni var izšaut raķetes un mīnas uz ienaidnieka kuģiem. Jā, protams, es jūs iepazīstināšu ar vadāmo bumbu dizainu. Un, protams, desanta... Ideāls līdzeklis desanta spēku nogādāšanai ne tikai ar kājniekiem, bet arī ar tankiem! Tad uzreiz mainīsies visa kara būtība! Vai jūs saprotat Lipišu, kādu biznesu fīrers jums uztic?
  Dizaineris merkantilāk jautāja:
  - Kā ar balvām?
  Nopietnais Ādolfs apstiprināja:
  - Protams, visdāsnākie, dzelzs krusts ar dimantiem, zemēm, kolonijām, pavalstniekiem! Ja iekarosim visu Āfriku, zemes pietiks visiem!
  Lipišs paziņoja:
  - Ja tiks dota nauda un līdzekļi, ekranoplāns būs gatavs, bet... Man ir arī projekti bezastes cīnītājam.
  Terminators fīrers steidzās pārliecināt izgudrotāju:
  - Reaktīvais bumbvedējs bez astes, es jau to uzskicēju, par to parūpēsies citi. Cik ērti un cīnītājs! Ekranoplanes ir svarīgākas, jo tās ir principiāli jauns ierocis... Turklāt uzņēmumam Gotha ir ļoti talantīgi dizaineri, kas to darīs. Pa to laiku strādājiet pie ekranoplāniem. Vispār tagad man ir daudz steidzamu lietu, vēl jāparunā ar tanku ģenerāļiem... Pavēle tiks dota jums...
  Lipišs atstāja fīreru ļoti iedvesmots. Ādolfs domāja, ka varbūt būtu labāk vispirms parunāt ar kodolfiziķiem par atombumbas un nākotnē arī ūdeņraža bumbas izveidi, taču viņš nolēma nedarīt pārāk daudz, vienlaikus noslogojot sevi un citus cilvēkus.
  Bija vairāki dizaineri, tostarp slavenākie: Porsche un Aders. Kopumā, ja vāciešiem aviācijā un zemūdeņu flotē bija kvalitatīvs pārākums pār padomju varu (lai gan ne visi to atzīst!), tad Panzervale tanku flote manāmi atpalika. Jo īpaši padomju KV transportlīdzekļi T-28, T-34 bija pārāki par vācu automašīnām bruņās un bruņojumā, un T-34 arī braukšanas veiktspējā. Tomēr vācu tanku lielgabali nav pietiekami spēcīgi angļu Matildām un Kromveliem, vēl jo mazāk tiem, kurus jau izstrādā Čērčilu un Challengers dizaineri. Nemaz nerunājot par vācu dizainu bruņu vājumu...
  Uzaicinājis viesus apsēsties, fīrers sāka lasīt morāli:
  - Diemžēl Vācijai pašlaik nav uzticamu prettanku lielgabalu... Aprīkoti ar 50 mm lielgabalu T-3, viņi var tikai noglaudīt Matildas vai KV bruņas... Bet Matilda stājās dienestā Lielbritānijā pat pirms Otrā pasaules kara sākuma. Mēs paši esam sagūstījuši Matildu, kuras frontālās bruņas nevar caurdurt. Nu, padomju KV nevar pat iekļūt sānos vai korpusā. Maksimums, ko mūsu mašīna var izdarīt, ir izlauzt trasi! Tas ir, jūs, dizaineri, mūs esat nostādījuši tādā stāvoklī, ka ienaidnieka tanki bruņu ziņā ir daudz spēcīgāki par mūsējiem, un jaunie amerikāņu "Grants" un masveida ražošanai gatavie "Shermans" ir pārāki bruņojumā. Nemaz nerunājot par krievu spēkratiem ar 76mm lielgabalu. Un kā jūs veicat uzdevumu izveidot jaunas tvertnes, jo īpaši ar 88 mm lielgabalu.
  Porsche neizpratnē atbildēja:
  - Protams, mēs veicam līdzīgus notikumus, lieliskais fīrere. 26. maijā Bruņojuma direkcija mums deva pasūtījumu 45 tonnas smagajam tankam ViK -4501. Tam vajadzētu būt tieši šādam, ar 88 mm pretgaisa lielgabalu, kas pārveidots par tanka tornīti. Mums jau ir sākotnējie rasējumi. Jūs varat ar tiem iepazīties, lieliski.
  Fīrers jautāja:
  - Vai tu esi Aders?
  Ervīns pamāja:
  vk -3001 tika veiksmīgi pārbaudīts . Jauns smagais transportlīdzeklis ar 75 mm lielgabalu. Mums ir līdzīgs ierocis prettanku modelī, taču tas vēl nav nodots masveida ražošanā. Turklāt tika veikts darbs, lai izveidotu T-6, kas sver līdz 65 tonnām. Un vieglāks modelis ar 36 tonnām. Mēs cenšamies lielisku fīreru.
  Ādolfs, iztēlojies sevi par visu zinošu, sāka ātri pētīt zīmējumus. Šeit tās ir pirmās skices milzīgajam "Tīģeram", Vācijas slavenākajam Otrā pasaules kara tankam. Šī automašīna kļuva slavena Kursk Bulge laikā. Padomju laikos "Tīģerus" vispār lamāja, bet tad attieksme pret šo auto kļuva objektīvāka. Savam laikam šī tvertne, protams, nebija slikta. Pirmajā lielajā sadursmē ar mūsu KV trīs Tīģeri izsita desmit padomju transportlīdzekļus, un viņi paši izglābās bez bojājumiem. Šī transportlīdzekļa galvenā priekšrocība bija tā jaudīgais 88 mm lielgabals, kuram ilgu laiku nebija cienīga pretinieka. Tomēr uz Kursk Bulge, neskatoties uz kvalitatīvo pārākumu tehnoloģijās, nacisti tomēr tika uzvarēti... Statistika par šī transportlīdzekļa izmantošanu kaujā, kā arī zaudējumu attiecība kopumā liecina par vienu no labākajiem transportlīdzekļiem. Otrais pasaules karš. Taču trūkumi ir redzami arī ar neapbruņotu aci. Liels svars 56 tonnas, ar bruņām tikai 100 milimetriem (tikai 80 malām!), augsts augstums, racionālu bruņu slīpuma leņķu trūkums un slikta braukšanas veiktspēja. Kopumā par desmit tonnām mazāks tanks IS-2 bija pārāks par tīģeri gan bruņās, gan bruņojumā... Bet šis tanks parādījās tikai 1944. gada februārī. "Karaliskais tīģeris" kopumā svēra 68 tonnas, ar frontālajām bruņām 180 milimetru... Protams, tāds tanks nederēja karam Āfrikā, tuksnesī, desantam, tā ir tikai mašīna kā māla vārpa. māla pēdas. Nē, protams, savam laikam "Karaliskais tīģeris" bija ļoti efektīvs, kaujā varēja iznīcināt vairākus ienaidnieka tankus un reiz stundas laikā izsita divdesmit piecus "Šermanus". Šķita, ka bija informācija par divdesmit trim T-34 tankiem, ko vienas kaujas laikā iznīcināja Tīģeris. Bet jebkurā gadījumā šī tvertne ir vienkārši neracionālas jaudas un svara izmantošanas iemiesojums. Bet, piemēram, padomju tanks T-54... Sava veida iemiesojums faktiski iepriekšējo Otrā pasaules kara tehnoloģiju veiksmīgai racionālai izmantošanai.
  Fīrers apņēmīgi noteica:
  - Nē, kungi! Šis projekts nav piemērots! Izgatavot piecdesmit sešas tonnas smagu transportlīdzekli ar tikai 100 milimetru bruņām... Kur ir mūsu slavētā vācu efektivitāte un racionalitāte?
  Aders kautrīgi atzīmēja:
  - Franču S-2, kura svars bija 70 tonnas, bija 45 milimetru bruņas...
  Fīrers-Terminators dusmīgi pārtrauca:
  - Tas ir Pirmā pasaules kara laika tanks. Bet krievu KV-2 bija 152 milimetru haubice un svēra 52 tonnas. Bet tas ir 152 milimetri, nevis 88.
  Tāpēc es dodu jums uzdevumu par 88 mm lielgabalu ar 71 kalibru tankam ar svaru ne vairāk kā četrdesmit tonnām un frontālajām bruņām vismaz 180 milimetriem, sāniem un korpusu 150 milimetriem, dzinējam sešsimt. , septiņsimt zirgspēku. Un šī tvertne ir jāievieš masveida ražošanā, vēlākais, pēc sešiem mēnešiem.
  Vācu dizaineri kļuva bāli un viņiem trīcēja rokas. Aleksandrs izsmejoši paskatījās uz viņiem. Uzdevums patiešām bija ļoti grūts; bruņojums un bruņas, kas raksturīgi "Karaliskā tīģera" 1944. gada modelim, bet jums ir jāsamazina svars par 28 tonnām! Tomēr Ādolfs to uzskatīja par diezgan īstu un pat draudzīgi uzsita Porsche pa plecu:
  - Neesiet apbēdināts, es pats jums uzzīmēšu optimālu shēmu, kurā jūs varat iztikt ar tik salīdzinoši mazu svaru. Es neesmu tirāns, bet racionālists. Jums vienkārši ir daudz jāatjauno. Jo īpaši pārnesumkārbas un dzinēja novietošana kopā.
  Aders skumji atzīmēja:
  - Tas mums radīs zināmas problēmas. Jo īpaši šādai kārtībai būs šādi trūkumi....
  Skarbs Ādolfs pārtrauca:
  - Protams, dažas problēmas būs, bet principā tās var viegli novērst. Īpaši tehniskā ziņā. Bet var daudz kompaktāk pozicionēt dzinēju, kustināt piekari un... Bākas augstumu vajag pazemināt līdz diviem metriem, un ekipāžu novietot guļus, tad viss būs daudz racionālāk.
  Fīrers sāka veidot pēckara perioda populārākā padomju tanka T-54 skici, sava veida zīmējumu. Šis transportlīdzeklis bija tik veiksmīgs, ka tas tika palaists 1947. gadā un tika izmantots kaujās Afganistānā ar Taliban; Irākas karaspēks cīnījās ar ASV armiju tuksneša vētras un operācijas Shock and Awe vai Iraqi Freedom laikā. Kopumā tika saražoti vairāk nekā 70 tūkstoši šo tanku. Un ka automašīna bija ļoti veiksmīga. Ar 36 tonnu svaru, 200 milimetru frontālajām bruņām un 100 milimetru kalibra lielgabalu. Šis tips Korejas kara laikā veiksmīgi cīnījās gan ar amerikāņu patoniem, gan peršingiem. Tātad šim tehnoloģiskajam līmenim modelis ir ļoti piemērots un reālistisks ieviešanai. Un diezgan viegli izgatavojams - lēts... Kas attiecas uz vācu 88 mm 71 El lielgabalu, tad tas bija pietiekami caurlaidīgs visiem Otrā pasaules kara tankiem (izņemot IS-3 frontālās bruņas, kas nonāca ekspluatācijā 1945. gada maijā!). Kā ar IS-3? Tvertne ir lieliska bruņu ziņā, un tornītis, kuram tika piešķirta līdakas forma. Tiesa, braukšanas sniegums bija vājš, un tas drīz tika pārtraukts. Pēc tam bija vēl vairāki modeļi, IS-4 un tā tālāk, līdz viņi apmetās uz IS-10, kas pēc Staļina nāves pārdēvēts par T-10. Un tas izrādījās pēdējais padomju smagais tanks. Hruščovs aizliedza visu smago transportlīdzekļu attīstību, un viņa pēcteči to nepārskatīja!
  Vai vispār vāciešiem ir vajadzīgs tanks, kas smagāks par četrdesmit tonnām, ja pat uz vidēja tanka var uzstādīt lielgabalu, kas 1000 metru attālumā spēj caurdurt 193 milimetrus bruņas?
  Amerikāņi ātri pameta smagos tankus, un Pershing svars nepārsniedza 42 tonnas, bet Sherman kopumā 32. Bet pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka sāksies karš ar PSRS, parādījās briesmonis ar 120 mm. kalibra lielgabals un sākotnējais šāviņa ātrums gandrīz 1000 metri sekundē. Tomēr amerikāņi drīz vien vīlušies šajā tankā. Pirms IS-10 parādīšanās populārākais pēckara tanks bija IS-4, kura frontālās bruņas bija 250 milimetri un sānu bruņas 170... Uzticams transportlīdzeklis, lai gan svēra vairāk nekā 60 tonnas. Jebkurā gadījumā jums ir jāuzdod izveidot smagas tvertnes Vācijai, bet ne vairāk kā 50 tonnas. Piemēram, IS-10 tikko svēra 50 tonnas, frontālās bruņas bija 290 milimetri un lielgabals 125 milimetri... Starp citu, kāds kalibrs ir visveiksmīgākais? Kara laikā populārākajiem Sherman un Churchill modeļiem bija 100 un 152 milimetru bruņas (priekšpuses). Nu "Royal Tigers" ar to tika galā diezgan labi... Bet "Panther" sāka nedaudz atpalikt no 75 mm kalibra, pat ja lielais šāviņa sākotnējais ātrums kļuva nepietiekams. Tāpēc parādījās "Panthers" ar 88 milimetru lielgabaliem, lai gan tikai kara beigās, un to bija tikai daži. Bet fakts, ka Vērmahtam nebija plānu pārbruņot tankus un prettanku lielgabalus ar lielāku kalibru, liecina, ka šāds stāvoklis ir piemērots visiem. Patiešām bija pašpiedziņas lielgabals Jagdtiger ar 128 mm lielgabalu un 250 mm frontālo bruņām, taču tika saražots tikai 71 no tiem, un tik niecīgā daudzumā tie nevarēja ietekmēt kara gaitu. Starp citu, interesanti ir tas, ka līdz brīdim, kad Jagdtigers padevās, ekspluatācijā palika vēl 43, kas liecina par šādas mašīnas ārkārtēju izturību.
  Starp citu, Staļins pavēlēja nekavējoties apbruņot IS-2 ar 122 mm lielgabalu, lai gan tā caurlaides spēja bija pārmērīga vācu tankiem (izņemot "Karalisko tīģeri", taču tika saražoti tikai 458 šādi tanki). Daudzi diktatoram ieteica aprobežoties ar 100 mm mucu. Patiešām, pašpiedziņas lielgabals T-100 izrādījās labākais tā vispārējo kaujas īpašību ziņā. Galu galā, jo lielāks kalibrs, jo mazāks lādiņu padeve, mazāks uguns ātrums, šāviņa sākotnējais ātrums, šaušanas diapazons un precizitāte... Bet vāciešiem bija vismasīvākais tanks T- 4, un uz tā bāzes izgatavotie pašpiedziņas lielgabali svēra tikai 22-24 tonnas. Tomēr Panzer pašpiedziņas lielgabals bija ļoti veiksmīgs: Panther bruņojums un frontālās bruņas bija gandrīz identiskas pašai, ar tik mazu svaru un augstumu. Būs jāpasūta vienkāršāku un lētāku "Panzeru" palaišana ražošanā.
  Un kā ar pistoles kalibru? Prettanku pistolēm 128 milimetru kalibrs ir pārāk liels, labāk to izmantot kā uzbrukuma ieroci un izvēlēties starpposmu no 105 milimetriem.
  Ādolfs vācu dizaineriem parādīja diagrammu:
  - Šis ir mūsu jaunais slepenais ierocis! Tvertnei tuvāko mēnešu laikā jāveic testēšana. Tā kaujas izmantošana būs 1943. gadā. Pa to laiku jums ir arī projekts izveidot smago tanku ar 105 mm lielgabaliem. Kā arī vieglie pašpiedziņas lielgabali. Tāpēc ķerieties pie darba, kungi.
  Aders kautrīgi iebilda:
  - Jūsu piedāvātais dizains izskatās pievilcīgs, bet problēma ir tā, ka šī tvertne neatbilst mūsu tradīcijām... Un apkalpei būs neērti...
  Tā vietā, lai atbildētu, Ādolfs iedzēra sulu un ieteica:
  - Varbūt varam paēst pusdienas, biedri. Kopumā šo tanku var ražot lielos daudzumos, un es nedomāju, ka amerikāņi un briti saražos kaut ko labāku pirms kara beigām. Un šodien jūs varat ēst nedaudz gaļas...
  Meitenes ātri uzklāja galdu. Aleksandrs, sapratis, ka no gaļas atradinātais fīrera kuņģis var saslimt, izvēlējās palikt uzticīgs sev un ēda tikai nedaudz stores, atceroties Sobakeviču no viņu "Mirušajām dvēselēm". Hmm, pagaidām šķiet, ka viņš visu dara pareizi. Noliek ekonomiku uz kara pamatiem, piesaka totālu karu, pieņem likumus, kurus vajadzēja pieņemt jau 1939. gadā... Hitlera lēnums ar militarizāciju noveda pie ieroču trūkuma un tieši kvantitatīvā izteiksmē... Turklāt slavenais deputāts- 44 triecienšautene... Lieliska savās kaujas īpašībās, kas savā ziņā ir pat labāka par pirmajiem Kalašņikova modeļiem. Tas ir tikai nedaudz smags ... Varbūt mēs tiešām varētu izmantot AKM triecienšauteni kā pamatu? Eh, būtu jauki izveidot ieroci, kas apvienotu amerikāņu M-16 precizitāti ar uguns ātrumu un AKM uzticamību. Kopumā progress attīstās nevienmērīgi. Piemēram, dzinēji tvertnēs nepiedeva lielu jaudu, bet dators kļuva pilnīgi nepieejams. Bet viņam ir zināšanas par nākotni, bet ko viņš var piedāvāt attiecībā uz, piemēram, eļļas aizstājēju. Līdz šim pat Amerikā viņi nav iemācījušies efektīvi ražot benzīnu no oglēm! Neskatoties uz naftas cenu pieaugumu. Nu ko gan citu viņš var piedāvāt. Dinamiskā aizsardzība, turbogeneratora dzinēji... Un tas notiks, bet nedaudz vēlāk, lai nesteigtos izlikt trumpjus. Septiņdesmit gados progress gājis tālu uz priekšu, bet līdz vecums nav uzvarēts, arī slimības, un cilvēks nav Dievs! Turklāt kaut kādā ziņā ir pat regresija... Piemēram, reliģiozitātes pieaugums, īpaši Krievijā un postpadomju telpā, kā arī islāma valstīs. Taču lielie Renesanses un jauno laiku domātāji paredzēja, ka reliģija pamazām izmirs!
  Bet dīvainā kārtā pieaug reliģiskais ekstrēmisms... Un priesteri arvien vairāk iejaucas valsts politikā. Un šajā situācijā nav saprotama varas politika, vai viņi tiešām nopietni tic, ka patiesība ir pareizticībā vai islāmā? Visi šie izglītotie un gudrie cilvēki? Ja nē, tad kāda jēga atteikties no sekulārā valstiskuma modeļa? Efektivitātes dēļ masu pārvaldībā? Bet tieši pareizticība ir pierādījusi savu neefektivitāti kā valsts reliģija... Fakts ir tāds, ka, kam ir formāls pamats kristietībai un, pirmkārt, Jaunajai Derībai, pareizticības pamatā ir pacifistiskā mācība: nepretojies. ļauns un mīli savu ienaidnieku! Taču tajā pašā laikā faktiskā impērijas politika ir agresīva un prasa vardarbību un iekarošanu. Tas rada pretrunu starp formu un būtību. Pat ja daudzi cilvēki to apzināti nesaprot, viņi zemapziņā to jūt!
  Šī iemesla dēļ pareizticīgo mācība ir neefektīva, bez loģikas, mēģina vienlaikus būt impēriska un kristīga. Un kristietis nozīmē ebreju un pacifistu! Galu galā Bībeli gandrīz pilnībā sarakstījuši ebreji un varbūt pat pilnībā, jo apustulis Pāvils saka, ka jūdu priekšrocības ir lielas, jo viņiem ir uzticēts Dieva vārds! Tas nozīmē, ka krievam nevajadzētu ticēt Bībelei! Tas nozīmē, ka ir vajadzīga cita ticība, kas vairs nav balstīta uz ebreju rakstiem... Kura? To vajadzētu izstrādāt pieredzējušiem speciālistiem un psihologiem FSB vadībā! Tad daudzas pretrunas tiks veiksmīgi atrisinātas...
  Jāsaka, ka bērns, kurš lasa Evaņģēliju, nekad nekļūs par spēcīgu, drosmīgu, nežēlīgu karotāju, kurš mīl Krieviju! Un kura valsts ir slavena Bībelē? Izraēla!
  Tiesa, pats Ādolfs ir apsēsts, šis spēlētājs, nonācis Hitlera vietā, nemaz negrasās pastiprināt ebreju vajāšanu. Gluži pretēji, noderīgie ebreji baudīs labumus un strādās Trešā Reiha labā. Nebūs tādas muļķības kā nošaut ebreju zinātniekus vai māksliniekus! Bet ir pāragri atcelt antisemītiskus likumus. Pirmkārt, cilvēki var pārprast, un, otrkārt, tas ir bagātības avots un ļoti stabils avots! Bet, protams, ir iespējams mīkstināt antisemītisku politiku apmaiņā pret ebreju atbalstu.
  Ko darīt ar pāvestu? Attiecības ar Vatikānu ir tālu no ideālas, taču atklāts karš šajā posmā nesīs tikai postu. Tas nozīmē, ka jāmeklē Vatikāna atbalsts, bet tajā pašā laikā jāuzstāj uz savām interesēm... Ideālā gadījumā sēdiet savu marioneti Pētera tronī un pamazām reformējiet reliģiju...
  Porsche pārtrauca Ādolfa domas:
  - Mēs esam ļoti apmierināti ar jūsu vakariņām, fīrere!
  Apsēstais Ādolfs laipni pasmaidīja:
  - Nu, pagaidām es tikšos ar Himleru, un tad lai atbrauc Heinsebergs. Un paskatieties, puiši: jums ir noteikti ļoti stingri termiņi!
  Fīrera armija virzījās pa Āfriku. Un tā turēja aizsardzību pret PSRS.
  Ziemā Sarkanā armija uzsāka ofensīvu pret Rževas malu, bet nacisti tur gaidīja un spēja atvairīt triecienu. Arī dienvidos vācieši turējās pie Oriolas un Harkovas virzieniem. Un tikai pie Ļeņingradas padomju karaspēks spēja veikt operāciju Iskra, taču kaujas ilga gandrīz mēnesi un uzvara tika nopirkta par ārkārtīgi augstu cenu.
  Krauts kaut kā pārdzīvoja 42. - 43. gada ziemu.
  Bet pavasarī viņi jau ir iekarojuši lielāko daļu Āfrikas. Un fīrers pārbauda miera ūdeņus ar Lielbritāniju.
  Čērčils par to ir nedaudz auksts. Lai gan Lielbritānija cieš sakāvi pēc sakāves.
  Nav skaidrs arī ar Japānu - Midvejas kauju zaudēja Amerika, un, kamēr samuraji pa gabalu pārspēj lielo jeņķu floti. Un Amerika nevar gūt labumu no sava skaitliskā pārākuma jūrā un gaisā.
  Hitlers vēlas uzbrukt PSRS, bet pat pēc vispārējās, totālās mobilizācijas izsludināšanas viņam ir pārāk maz spēka tam. Tā kā krauti ir izkaisīti pa visu Āfriku.
  Vasarā pati Sarkanā armija ir gatava virzīties uz priekšu. Tomēr nacisti, iekarojuši Āfriku, veido koloniālo karaspēku. Un viņi saņem papildu resursus.
  Tos izmanto tanku Lion, Tiger un Panther ražošanai. Tomēr briesmonim sniegtie dati nebija pilnībā veiksmīgi. Pārāk dārgi, pārāk smagi. Tiesa, aizsardzībai Panther ir labs tanku iznīcinātājs, ar ātrās uguns lielgabalu.
  Bet visneveiksmīgākais bija "Lauva", smags, dārgs, bet ne pārāk efektīvs. Lielgabals ir pārāk spēcīgs pret padomju trīsdesmit četriem un vieglajiem tankiem, un uguns ātrums ir daudz zemāks nekā Panther un Tiger. Un bruņas tomēr ir labākas nekā "Tīģerim", un arī racionālās nogāzēs. "Lauva" izrādījās kā liela "Pantera", kas sver deviņdesmit tonnas un astoņsimt zirgspēku dzinēju. Tomēr nedaudz ātrāk nekā reālajā vēsturē "Tiger"-2, divdesmit divas tonnas vieglāks, tika ražots. Aizsardzības līmenī tuvu "Lauvai", taču mobilāks un vieglāks. Tomēr lielgabals ir 88 mm kalibrs - pret 105, taču tas ir pietiekami, lai iznīcinātu visus padomju tankus. Un tas, kas ir nozīmīgs, ir ātrāks uguns ātrums - astoņi šāvieni pret pieciem.
  Tātad "Lauva" ir vācu, drūmā ģēnija bērns, kurš neiesakņojās.
  Vasarā vācieši ieņēma visu Āfriku, tostarp Madagaskaru. Staļins gaidīja pārāk ilgi.
  Varbūt viņš pats paļāvās uz to, ka vācieši uzsāks ofensīvu. Īpaši redzot, kā ierodas tanki Lion, Tiger un Panther. Bet Krauti joprojām risināja problēmas tumšajā kontinentā.
  Staļins palaida garām brīdi. Padomju karaspēka ofensīva sākās Orela un Harkovas virzienā. Tieši tur, kur vācieši bija labi sagatavojušies. Un taktisku pārsteigumu panākt neizdevās. Jau pirmās cīņas parādīja, ka "Panther" lieliski darbojas aizsardzībā. Nav slikti un "Ferdinands". Viņi arī ir labi.
  Un Tīģeris ir produktīva tvertne. Un viņš labi gūst vārtus. Vācieši aktīvi aizsargājas. Un izturēt ienaidnieka sitienus. Trīs mēnešus ilgās ļoti spītīgās cīņās Sarkanā armija virzījās tikai piecpadsmit kilometrus. Un viņas zaudējumi bija ievērojami.
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri maskētajām meitenēm; viņas droši vien neko nepamanīja un jau sāka pazust aiz horizonta, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Madlēna pavēlēja:
  - Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, tas ražots Anglijā un Amerikā. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Madlēna bija nedaudz apmulsusi. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija joprojām ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, tiem nevajadzētu parādīties. Un te steidzas vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apbraukusi ne visai nepārtrauktas frontes tuksnešus, grib rakņāties pa aizmuguri. Šķiet loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams radio ar draugiem, bet ne atklāt uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un britu ir vairāk nekā trīs simti!
  Gerda čukstēja Šarlotei:
  - Tie ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tik tuvu!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un starp viņiem ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse angļu bija melnādainie. Un kolonna kustējās lēni, un melnie joprojām gaudoja... Viņi nāca arvien tuvāk un tuvāk...
  Šeit vienas meitenes nervi neizturēja, un viņa izšāva ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Madlēna novēloti iesaucās:
  - Uguns!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām uzliesmoja liesmās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Madlēna, izmantodama mirkli, kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "Vilka vilks" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un arī ir izgājuši īpašus paņēmienus. Tas ir tad, kad tu trenējies ar elektrošoku, tu esi nedaudz lēns ar metienu un esi šokēts. Arī Gerda un Šarlote iemeta savas dāvanas. Un briti ir pa galvu pa kaklu un ačgārni... Tas ir tik smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Tie noteikti ir nelieši...
  Un Gerda šauj un met, vienlaikus arī dziedot:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens - viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķim asti!
  Arī Šarlote norūc kā atbildi. Viņas raidītās lodes salauž galvaskausu lauskas. Un tad viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādains vīrietis ar durkli iedūra sānos savam blondajam partnerim. Atbildot viņš izspļaus asinis. Šarlote dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās tumšās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Vajag lidot debesīs kā ātram piekūnam! Lai pasargātu dvēseles no iznīcības!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: melnādainie un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk skriet apkārt kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un, lai arī granātas tālu nelido, lauskas ir biezas! Jau tagad ir palicis maz ienaidnieku. Madlēna kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat megafonu:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz, un, tiklīdz viņi padodas... Rokas augšā un...
  Viņi savāca piecdesmit ieslodzītos, puse no tiem bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Piebeidz ievainotos!
  "Vilki" bez ceremonijām raidīja lodes to cilvēku tempļos, kuri nevarēja nostāvēt kājās, bet pārējie tika iekrauti automašīnās un nogādāti tuvākajā bāzē.
  Pēc karstajām tuksneša smiltīm Gerdas basās kājas ļoti patīkami jūt mīksto gumiju. Viņa pat svētlaimīgi vaid... Amerikāņu kravas mašīnas ir ļoti ērtas un brauciena laikā nedreb. Uzvarējušas, meitenes ir dzīvespriecīgas. Šarlote jautāja Gerdai:
  - Cik jūs nogalinājāt?
  Meitene neizpratnē paraustīja plecus:
  - Nezinu? Es nebiju vienīgais, kurš šāva... Bet es domāju, ka to bija daudz!
  Šarlote aprēķināja:
  - Mēs esam simts, viņš nogalināja apmēram trīs simtus, tas nozīmē, ka trīs uz brāli, tas ir, uz māsu! Iespaidīgs kara sākums!
  Gerda vienaldzīgi pamāja ar roku:
  - Tas man nav svarīgi! Galvenais, ka nenomira neviens draugs. Lai gan tā, protams, ir statistika, tika iznīcināti trīs simti ienaidnieku, un mūsu pusē tikai divi vilku karotāji tika viegli ievainoti. Esmu pat pārsteigts, kā mēs ar tādiem karotājiem vēl neesam pilnībā iekarojuši Āfriku.
  Šarlote uzreiz sabojāja garastāvokli:
  - Nu, mēs zaudējām šiem nelaimīgajiem karotājiem astoņpadsmitajā!
  Gerda dusmīgi pakratīja savu gaišo galvu, it kā būtu klāta ar Jaungada sniegu:
  - Tas ir nodevības dēļ! Bet patiesībā mēs bijām tuvāk nekā jebkad agrāk uzvarai, un tas bija skaidrs visiem, kas nav akli! Diemžēl mūs pārtrauca!
  Šarlote piekrita, veikli kasīdama aiz kreisās auss ar kailajiem pirkstiem:
  - Jā, nodevība, sabotāža, militārpersonu viduvējība... Bet mēs tomēr salauzām krievus, piespiežot viņus padoties 1918. gadā! Ak, būtu jauki pastaigāties pa Krievijas plašumiem, tur ir forši, bet šeit ir karsti!
  Gerda jautri iesmējās:
  - Bet Krievijā ir tik bargs sals... Bet, kad kalnos basām kājām skrēju pa sniegu, zinu, kas tas ir par spīdzināšanu.
  Šarlote izcēla zobus:
  - Mazā Gerda basām kājām skrien pa degošu sniegu... Tas ir simboliski, it kā pasakā... Pasakas par tīru, vēl bērnišķīgu un nepavisam ne egoistisku...
  Gerda jautri piemiedza draudzenei:
  - Vai mums ir jādodas uz fīreru?
  Šarlote apstiprināja:
  - Gandrīz! Mēs tikai braucam, nevis skrienam basām kājām pa karstajām tuksneša smiltīm. Un pat pēc uzvaras.
  Piesietais melnais vāciski nomurmināja:
  - Briesmīgie eņģeļi, es esmu gatavs jums kalpot! Tu esi dieviete, es esmu tavs vergs!
  Šarlote ar savu nedaudz raupjo pēdu noglāstīja melnā gūstekņa brūnos cirtainos matus:
  - Jūs, melnie, jau pēc dabas esat vergi! Tas, protams, no vienas puses ir labi, kādam ir smagi jāstrādā no rītausmas līdz krēslai, jāstrādā nelietīgi... Bet vergs pēc savas būtības, pēc savas zemiskās dabas ir nodevējs un viņam nevar uzticēt ieroci. . Mēs, vācieši, savukārt esam viskulturālākā un organizētākā tauta uz Zemes. Lieliska karotāju tauta, un ne velti vācu algotņi dienēja visās Eiropas armijās un pat Krievijā, visbiežāk komandpunktos!
  Gerda nikni sacīja:
  - Jā, tu mums kalposi par vergu. Mums ir īpašas zvērnīcas melnādainajiem. Un pagaidām viss, kas tev jādara, ir...
  Šarlote ieteica:
  - Ļaujiet viņam skūpstīt mūsu kājas. Galu galā tas mums būs patīkami, un Nigēra pazemosies.
  Gerda enerģiski pakratīja galvu:
  "Es nezinu, kā jums klājas, bet ir pretīgi, ja āriešu tīrā āda pieskaras smirdošās Nigēras lūpām." Tātad...
  Šarlote nepiekrita:
  - Ne īsti! Gluži otrādi, man tas būtu paticis. Nu paskaties...
  Ugunīgi rudmatainā skaistule piespieda savu mazo kāju melnajam vīrietim. Viņš aizrautīgi sāka skūpstīt garos, gludos, noslīpētos dievietes pirkstus. Un meitene atbildot tikai maigi pasmaidīja, melnādainajām lūpām kutinot viņa iedegušo ādu. Ieslodzītā mēle pārskrēja pār meitenes elastīgo, nedaudz putekļaino pēdu. Joprojām ir jauki, kad tu pazemo spēcīgu, gandrīz divus metrus garu vīrieti.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Tas ir dīvaini, bet vai jums nav riebuma?
  Šarlote pasmaidīja:
  - Ne īsti! Kāpēc man būtu jāriebjas?
  Gerda izvēlējās klusēt: kāpēc viņai jāiejaucas sava drauga lietās? Patiesībā viņi tika audzināti, ka vācietei jābūt ne tikai karotājai, bet arī mīlošai, maigai sievai un veselīgai mātei. Bet viņa pati par puišiem vēl nav domājusi, iespējams, lielas fiziskās slodzes dēļ vai vienkārši vēl nav atradusi sev līdzinieku. Tomēr šķiet, ka tas arī Šarlotei ir noguris. Viņa ar potīti iesita melnajam vīrietim pa degunu tā, ka viņam sāka tecēt deguns, un ieteica Gerdai:
  - Varbūt varam dziedāt?
  Gerda pamāja:
  - Protams, mēs dziedāsim! Citādi kļūst skumji!
  Meitenes sāka dziedāt, un viņu draugi pievienojās, tā ka dziesma plūda kā ūdenskritums:
  Mēs ar manu mīļo izejam no biezokņa,
  Slēpj nepasaulīgas skumjas!
  Un aukstums, degošs, vēss,
  Salauztais motīvs caurdurts!
  
  Basām kājām sniegā,
  Meitenes kļūst baltas!
  Ļaunie puteni rēc kā vilki,
  Izjauc putnu barus!
  
  Bet meitene nezina bailes
  Viņa ir spēcīga cīnītāja!
  Krekls tik tikko nosedza miesu,
  Mēs noteikti uzvarēsim!
  
  Mūsu karotājs ir vispieredzējušākais,
  To nevar saliekt ar veseri!
  Šeit kļavas maigi kustas,
  Sniegpārslas krīt uz krūtīm!
  
  Mūsu paradums nav baidīties,
  Neuzdrošinies drebēt no aukstuma!
  Pretinieks ir resns ar vērša kaklu,
  Tā ir lipīga un pretīga kā līme!
  
  Tautā ir tāds spēks
  Ko paveica svētais rituāls!
  Mums gan ticība, gan daba,
  Rezultāts būs uzvarošs!
  
  Kristus iedvesmo Tēvzemi,
  Liek mums cīnīties līdz galam!
  Lai planēta kļūtu par paradīzi,
  Visas sirdis būs drosmīgas!
  
  Cilvēki drīz būs laimīgi
  Lai dzīve reizēm ir smags krusts!
  Lodes ir brutāli nāvējošas
  Bet tas, kurš nokrita, jau ir augšāmcēlies!
  
  Zinātne dod mums nemirstību,
  Un kritušo prāti tiks atgriezti pienākumos!
  Bet, ja mēs izklaidēsimies, ticiet man,
  Ienaidnieks nekavējoties izjauks rezultātu!
  
  Tāpēc vismaz lūdz Dievu,
  Nevajag kļūdīties, esi slinks!
  Visvarenais tiesnesis ir ļoti stingrs,
  Vismaz dažreiz tas var palīdzēt!
  
  Dzimtene man ir visdārgākā,
  Svēta, gudra valsts!
  Mūsu vadoni, turiet grožus stingrāk,
  Tēvzeme ir dzimusi, lai ziedētu!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "She-Wolf" dziedāja tik skaisti, un vārdi bija dvēseliski. Vispār valda stereotips, ka esesietis nozīmē bendes! Bet tā nav taisnība. Protams, bija īpašas soda vienības, visbiežāk kā daļa no drošības divīzijām, kas veica īpašas operācijas, bet lielākā daļa SS divīziju bija vienkārši Vērmahta elites apsardze. Kopumā jāsaka, ka sarkanā, totalitārā propaganda nav tas uzticamākais informācijas avots par Otro pasaules karu. Galu galā ir skaidrs, ka Agitprop komunistu vadītāji nevarēja būt objektīvi un objektīvi atspoguļot notikumus. Tāpēc ir diezgan grūti spriest, kur bija patiesa patiesība par nacistu zvērībām un kur bija daiļliteratūra. Jebkurā gadījumā tie, kas nopietni nodarbojas ar vēstures izpēti, ir spiesti atzīt, ka ne katrs SS karavīrs ir bende un briesmonis. Turklāt pirms uzbrukuma PSRS; Nacisti okupētajās teritorijās izturējās iecietīgi, Rietumu avoti neliecina par masveida zvērībām vai represijām.
  Un tagad meitenes palīdzēja ieslodzītajiem izkāpt no mašīnām; viņi draudzīgi noglaudīja bailīgo vīriešu platos plecus. Pēc tam meitenes tika aicinātas veldzēties...
  Pusdienas bija pieticīgas, bet tuksnesī tika nošauta zebra un katra meitene saņēma arābu stilā gatavotu kebabu. Kopumā arābi, vismaz ārēji, bija draudzīgi, un tie, kas zināja vācu valodu, pat mēģināja jokot vai rūpīgi noglāstīt meiteņu kājas.
  Gerda atgrūda lipīgo arābu un teica:
  - Es neesmu priekš tevis!
  Šarlote sekoja šim piemēram:
  - Iegādājies sev harēmu!
  Gerda pasmaidīja un ieteica:
  - Bet saki man, Šarlote, ko tu darītu, ja kļūtu par sultāna sievu?
  Sarkanmatainais draugs šaubīgi atzīmēja:
  - Tā patiesībā ir apstrīdama laime... Lai gan tas ir atkarīgs no tā, kura sultāna sieva. Ja lielā Osmaņu impērija būtu savos ziedu laikos, tad... Būtu pat ļoti jauki... Reformētu Turcijas armiju, uzlabotu ieročus... Un droši vien vispirms vērstu skatienu uz austrumiem.
  Gerda piekrita:
  - Pa labi! Bet Turcijai ir kauns, ka tā pat savos ziedu laikos nevarēja iekarot Irānu. Tas bija diezgan reāli, jo īpaši tāpēc, ka Persijas armija bija atpalikusi. Interesanti, lielais fīrers, kādu lēmumu viņš pieņems: iekarot Turciju vai iekļaut viņu savā koalīcijā, metot osmaņiem ar kaulu, ieskaitot dažas no ne pārāk vērtīgajām Irānas zemēm?
  Šarlote neizpratnē paraustīja plecus.
  - Nezinu! Patiesībā pēdējā laikā klīst runas, ka mēs uzbruksim PSRS... Saka, ka krievu bagātības un bagātās Ukrainas zemes nav īsti vajadzīgas!
  Gerda ar baso kāju pirkstiem pacēla tējas krūzi un diezgan veikli pacēla to pie zoda, ielejot sevī brūno šķidrumu. Tajā pašā laikā meitenei izdevās runāt:
  - Ukrainā ir ļoti bagātas, bagātas zemes. Gudras Vācijas vadībā un ar mūsu augsto lauksaimniecības kultūru viņi iegūs rekordražu. Un tad mūsu maize būs lētāka par ūdeni. Un tas nāks par labu pašiem ukraiņiem, jo padomju vara viņus vienkārši apzog, liek badoties!
  Šarlote pamāja.
  - Mēs šiem slāviem iemācīsim mūsu dižo ģermāņu kultūru! Apgaismosim viņus!
  Te sarunu pārtrauca rupji saucieni, atpūtas laiks bija beidzies.
  Bet pēc pusdienām meitenes atkal tika nostādītas rindā un spiestas doties gājienā pa tuksnesi. Pēc ēšanas bija grūti skriet, un meitenes pat nedaudz vaidēja, līdz viņu ķermenis tomēr sasila. Un tā viņi metās prom kā jerboas.
  Šī ir virtuāla kauja... Un Āfrika kļūst par vācieti... Un padomju-vācu fronte...
  Ziemā Sarkanā armija atkal devās uzbrukumā. Notiek spītīgas cīņas.
  Kristīna, Magda, Mārgareta un Šella cīnās Panterā. Transportlīdzeklim, lai gan tas nav ideāls, tam ir ātras šaušanas, tāla darbības rādiusa lielgabals, tas ir vidēji veikls un tam ir labas frontālās bruņas.
  Vācu meitenes, neskatoties uz aukstumu, ir basām kājām un bikini. Un viņi vada manevrējamu kauju.
  Šeit Kristīna izšauj šāvienu... Šāviņš ietriecas T-34-76 tornī un caurdur to. Padomju tanks apstājas, notriekts.
  Meitenes kliedz pilnā sparā:
  - Mūsējie paņēma!
  Tad Magda šauj. Arī skaistule ar zelta matiem trāpīja.
  Jā, tātad trīsdesmit četru tornītis tika norauts.
  Tīģeru meitenes pēc kārtas šauj. Un ļoti precīzi. Tā viņi trāpīja citam padomju tankam.
  Mārgareta trāpīja nākamo. Un tas trāpīja pašpiedziņas lielgabalam SU-76. Veikli sasita. Un viņa dziedāja:
  - Mūsu ellišķā Vācija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un kā mēle rādīs!
  Tad viņa trāpīja Shell ar lielgabalu. Uztriecās padomju tankam KV-1S. Meitene arī paveica labu darbu.
  Jā, četri karotāji bikini cīnās un nebaidās no aukstuma. Pēc tam, kad sievietes sāka cīnīties, Trešajā Reihā viss gāja daudz labāk.
  Šeit ir lidotājas Albīna un Alvīna debesīs. Abas skaistules ir bikini un basām kājām. Viņi cīnās ar Focke-Wulfs. Un šī ir ļoti nopietna automašīna.
  Albīna, šaudama no gaisa lielgabaliem, saka:
  - Aktīvs krokets! Nenožēlo vārdus!
  Un kā viņš dzirkstīs ar žilbinošu smaidu! Un viņš notrieks divas padomju lidmašīnas uzreiz.
  Arī Alvīne ar gaisa lielgabaliem nocirta veselas trīs un čivināja:
  - Mans ieraksts būs nāvējošs un matēts!
  Pēc kā meitene izlika zobus un rādīja zobus! Viņa ir visa šarma un fenomenāla šarma pilna.
  Albīna nogriež citu Jak-9 lidmašīnu un čīkst:
  - Kāpēc vajadzīgi padomju piloti?
  Alvīna notriec LAGG-5 un pārliecinoši saka:
  - Lai mēs, vācieši, iekasējam rēķinus!
  Brīnišķīgs meiteņu pāris. Kā viņi sāka vākt sev balvas. Jūs tiešām nevarat iebilst pret šādām skaistulēm. Viņi šauj notriekt lidmašīnas un izcēla zobus.
  Un galvenais noslēpums ir tas, ka aukstumā meitenēm jābūt basām kājām un bikini. Tad rēķini nāks paši.
  Un nekad neģērbies. Pakratiet kailās krūtis, un jūs vienmēr tiksiet ļoti cienīts!
  Albīna nocirta vēl vienu Sarkanās armijas lidmašīnu un dziedāja:
  - Lielā augumā un zvaigžņu tīrībā!
  Un viņa piemiedza aci, pielecot un raustīdama basās kājas, rēcot:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  Un atkal meitene ar enerģisku pieeju notriec lidmašīnu.
  Un tad Alvīna uzbrūk ienaidniekam. Viņš to dara aiz stūra, izliek zobus un čīkst:
  - Es būšu superpasaules čempions!
  Un atkal meitenes notriektā mašīna krīt. Jā, Sarkanajai armijai tas sanāk diezgan slikti.
  Un Albīna rēc ar mežonīgu sajūsmu:
  - Es tagad esmu bende, nevis lidotājs!
  Notriek citu padomju lidmašīnu un šņāc:
  - Es noliecos pār tēmēkli un raķetes steidzas pretī mērķim, priekšā vēl viens piegājiens!
  Karotājs rīkojas ārkārtīgi agresīvi.
  Šeit abas meitenes uzbrūk zemes mērķiem. Albīna iesita trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Šīs būs beigas!
  Alvīna sit SU-76 un čukst:
  - Līdz pilnīgai iznīcībai!
  Un kā viņš krata baso kāju!
  Ziemā Sarkanā armija nespēja gūt ievērojamus panākumus. Tikai Rževas apkaimē izdevās iesist nelielu ķīli, bet, ieviešot rezerves, vācieši situāciju atjaunoja. Krauts tiešām ir spēcīgi.
  Un 1944. gada maijā, papildinājuši savu karaspēku ar jauniem tankiem, ieskaitot modernākos un labāk aizsargātos Panther-2, viņi devās uzbrukumā Kurskas un Rostovas pie Donas apgabalā.
  Viss nebūtu tik slikti, ja uzbrukumā nebūtu piedalījušies liels skaits arābu un melnādaino. Un pats galvenais, arī Türkiye iesaistījās karā. Tātad situācija ir kļuvusi ārkārtīgi satraucoša.
  Un Sarkanā armija, cietusi smagus zaudējumus, atkāpās Vērmahta augstāko spēku priekšā.
  Bet drosmīgās sešas meitenes Aļenkas vadībā sīvi cīnījās ar krautiešiem. Un spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Alenka cīnījās par Kursku, kuru iebruka nacisti. Izmisusī skaistule ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Slava Krievijai un mūsu mīļajai partijai!
  Tad Nataša ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu un nošņāca:
  - Mēs rūpējamies par meiteni basām kājām!
  Pēc tam Anyuta arī ar baso kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un nokalta:
  - Tas būs brīnišķīgs trieciens!
  Rudmatainā Augustīna paņēma un ar savu kailu apakšējo ekstremitāšu nosūtīja iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Pavērsu radaru debesīs!
  Un tad zeltmatainā Marija ar kailām kājām nodeva nāvi nacistiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Madagaskarā, tuksnesī un Sahārā! Visur bijis, pasauli redzējis!
  Un tad Marusja izmet veselu kaudzi ar plikām pēdām un dzied:
  - Somijā, Grieķijā un Austrālijā, Zviedrijā pateiks, ka nav skaistāku meiteņu par šīm!
  Jā, sešas meitenes cīnījās ļoti labi. Bet Krauts tomēr paņēma Kursku...
  Nē, jūs nevarat pretoties tik pārākiem spēkiem. Fašisti ir spītīgi.
  Un ko nozīmē monstru sagatavošana?
  Ādolfs Hitlers bija vienkārši traks: jutās kā īsts despots, kuram visi pakļaujas un trīc. Jā, ja vēlaties Staļina panākumus, tad jums ir jābūt kā Staļinam, bez žēluma un prasības pret citiem un pret sevi (tieši tā domāja Džozefs Vissarionovičs!). Tagad čaukstēšana ir pieklājīga un mašīna sāks kustēties. Kopumā Vācijai, ņemot vērā tās satelītus, ir milzīgas priekšrocības pār PSRS gan rūpniecisko iekārtu apjomā, gan kvalificētā darbaspēka ziņā, gan inženieru skaitā visos līmeņos. Tas ir fakts, bet ieroču ražošana joprojām nav līdzvērtīga! Vācija visu karu atpalika no PSRS, neskatoties uz visiem postījumiem Krievijā. Un no kā? Protams, zināma haosa dēļ, kas valdīja dažādos departamentos un īpaši militārajā rūpniecībā. Turklāt negatīva loma bija izejvielu trūkumam, kā arī ienaidnieka potenciāla nenovērtēšanai. Jo īpaši 1940. gadā ieroču ražošana Vācijā bija mazāka nekā 1939. gadā (ja ņemam vērā kopējo skaitu, ieskaitot munīciju), un tas neskatoties uz to, ka karš jau norisinājās, un Trešais Reihs pārņēma kontroli pār lielām teritorijām ar milzīgām teritorijām. ražošanas jaudas rezerves. Nu, ko mēs varam teikt par Hitlera organizatoriskajām spējām? Ne pārāk, viņš spīdēja militārajā rūpniecībā.
  Fīrers garā runā paziņoja:
  - Attiecībā uz aviācijas uzraudzību Zaueram tiek piešķirtas ārkārtas pilnvaras. Viņš rūpīgi uzraudzīs saražotā aprīkojuma daudzumu un, kas ne mazāk svarīgi, kvalitāti. Turklāt daudzi tavi draugi Gēringi, lai arī kādreiz bija labi dūži, nav spējīgi uz līdera darbu. Ne katrs labs karavīrs ir arī izcils ģenerālis, tāpēc pakārtā Ērika vietā tehnisko sfēru vadīs cilvēks no profesionālu uzņēmēju vidus, kas spēj reformēt un pāraprīkot aviācijas spēkus. Galu galā Lielbritānija nesnauž, tā palielina gan savu bruņoto spēku kvantitāti un kvalitāti, gan jo īpaši aviāciju. Mums jābūt divām galvām priekšā ienaidniekam, duci soļu, pretējā gadījumā mēs pilnībā zaudēsim savu pārākumu pār ienaidnieku. Tāpēc ir nepieciešami kvalitatīvi soļi.
  Gērings kautrīgi atbildēja:
  - Mani draugi, pārbaudīti cilvēki, kuri ir pierādījuši savu kaujas efektivitāti un profesionalitāti.
  Apsēstais diktators kļuva nikns:
  - Vai varbūt es, jūsuprāt, aizmirsu, kurš zaudēja Lielbritānijas kaujā? Vai arī kuram neizdevās tautsaimniecības attīstības četrgades plāns. Vai arī jūs vēlaties, lai jūs sit ar stieņiem, un pat publiski. Tāpēc aizveriet muti un klusējiet, pirms pāļājat!
  Gērings bailēs pat notupās. Diemžēl ar fīreru nevajag ņirgāties. Tad atkal atskanēja troksnis, un debesīs pacēlās cita ME-262 reaktīvā lidmašīna. Automašīna bija masīva, un tai bija divi dzinēji. Spārni ir nedaudz izslaukti, pats cīnītājs izskatās diezgan draudīgs. Tā ātruma raksturlielumi 1941. gadam kopumā ir pienācīgi, un pat pēc pasaules standartiem tie ir rekordlieli. Tiesa, pati mašīna vēl nav pilnībā uzticama un prasa atkļūdošanu. Fašistu diktators taču jau ir devis jaunu, progresīvāku iznīcinātāju īpašības... ME-262 sver vairāk nekā sešas tonnas, kas nozīmē, ka ir zināma pārslodze. Iznīcināšanas lidmašīnai jābūt mazai, lētai un izveicīgai. Šajā ziņā ME-163 varētu būt diezgan labs, taču tā raķešu dzinējs ir pārāk forsēts un darbojas tikai sešas minūtes (pareizāk sakot, tas joprojām darbosies!), kas nozīmē, ka darbības rādiuss ir tikai simts kilometru rādiusā. . Kā Blitz stila bumbvedējs vai seguma cīnītājs armādas uzbrukumiem Anglijai, tas, protams, nav piemērots.
  Bet ME-262 var pārvadāt tonnu bumbu, tas ir, tikpat daudz kā Pe-2, padomju frontes lidmašīnas. Tas ir, lielisks risinājums gan iznīcinātāju slaucīšanai, gan atbalsta karaspēkam. Tomēr kāpēc gan neizveidot iznīcinātāju Comet ME-163 stilā, bet bez raķešu dzinēja, bet ar turboreaktīvo dzinēju? Viņi mēģināja uzlabot "Komētu" un, šķiet, palielināja lidojuma laiku līdz 15 minūtēm (tas ir diapazons līdz 300 kilometriem), kas kopumā ir pieņemams Lielbritānijas kaujai. Londonā vēl var nokļūt no Normandijas... Lai gan ne viss ir tik pašsaprotami, vajag arī to nobombardēt un atgriezties, un piecpadsmit minūtes nebija tik ātri. Nākotnē raķešu un reaktīvo iznīcinātājus atzina par strupceļu aviācijā. Taču "Komētas" dizains ir ļoti interesants ar savu mazo izmēru un vieglumu, kas nozīmē, ka tas ir lēts un manevrējams.
  Turklāt ir arī ļoti perspektīvi iznīcinātāji, kas kopumā sver 800 kilogramus, tādi planieri, kurus var izmantot gaisa kaujās. Tiesa, to nelielā attāluma dēļ lidojumus uz tiem var veikt tikai aizsardzības kaujās, vai arī nogādāt Londonā ar... Transportiem, un tad ķert pilotus atpakaļ. Te būs par to jāpadomā. Reālajā vēsturē planieriem nekad nebija laika cīnīties, un kaut kādu iemeslu dēļ Korejā padomju aviācijas ģenerāļi neuzdrošinājās izmēģināt šo ideju. Kopumā tas nav skumji, bet Korejas kara laikā amerikāņu pilots bija pirmais, kurš guva uzvaras. Tā ka jeņķus nevajag novērtēt par zemu.
  Pēc lidojuma beigām jauna gaišmataina meitene izlēca no kabīnes un pilnā ātrumā pieskrēja pie fīrera.
  Apsēstais nacists numur viens pasniedza viņai roku, lai skūpstu. Patīkami ir tas, ka meitenes tevi mīl, un fīreru, šķiet, diezgan patiesi dievina visi vācieši, pareizāk sakot, gandrīz visi, izņemot dažus koncentrācijas nometņu ieslodzītos. Pilots ar entuziasmu sacīja:
  - Šī ir vienkārši lieliska lidmašīna, tai ir tāds ātrums un jauda. Saplēsim visus lauvas mazuļus kā karstā ūdens pudeli no surogāta!
  Fīrers apstiprināja meitenes impulsu:
  - Protams, mēs to saplēsīsim, bet... Mašīnas atkļūdošana jāveic ātrāk, un tas jo īpaši attiecas uz motoriem. Šeit, protams, būs nepieciešami radikāli pasākumi, lai tos uzlabotu, bet, ja kas, vadītājs-dizaineris palīdzēs!
  Visi unisonā iesaucās:
  - Slava lielajam fīreram! Lai Providence mums palīdz!
  Sāka skanēt Trešā Reiha himna, un uz priekšu devās jaunu Hitlerjugent kaujinieku kolonna. Puiši no četrpadsmit līdz septiņpadsmit gadiem soļoja pie bungām īpašā sastāvā. Un tad notika pats interesantākais: gājienā devās pusaudžu meitenes no Vācijas sieviešu savienības. Viņi bija īsos svārkos, daiļavu kailās, basās kājas piesaistīja vīriešu skatienus. Meitenes centās pacelt kājas augstāk, bet tajā pašā laikā atvilka kāju pirkstus un uzmanīgi novietoja papēžus. Izklaidējošs skats uz daiļavām ar nevainojamām figūrām... Sejas tiešām bija dažādas un daži jauni fašisti bija nedaudz rupji, gandrīz vīrišķīgi, un viņi arī tās deformēja. It īpaši, kad viņi saveda uzacis kopā.
  Estēte Ādolfs atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai zēni un meitenes saņemtu fizisko sagatavotību plašākā mērogā. Un es zinu, ka šajā jautājumā tiek darīts daudz, jo īpaši Jungfolkā, taču ir vajadzīga iekļautība un spartiešu metožu pieņemšana. Protams, papildus zagšanas veicināšanai... Mūsu puikām un meitenēm jāizaug par kārtīgiem un tajā pašā laikā nesaudzīgiem cilvēkiem.
  Augstākais komandieris apstājās. Ģenerāļi klusēja, droši vien baidījās iebilst, bet nevēlējās apstiprināt acīmredzamo. Fīrers turpināja:
  - Karš nav joks, bet nežēlastība pret ienaidniekiem ir jāapvieno ar savstarpēju palīdzību un brālības sajūtu pret biedriem. Tas mums ir jāieaudzina katrā... Jaunais pārcilvēks ir nežēlīgs pret citiem, bet vēl jo vairāk viņam jābūt nežēlīgam pret sevi. Jo vispirms ir jāizskauž mazvērtība savā dvēselē, un tad celsies vājais cilvēka ķermenis!
  Vēl viena pauze... Ģenerāļi un dizaineri pēkšņi saprata un sāka sparīgi aplaudēt. Fīrers šķita apmierināts:
  - Šis ir labāks, bet tagad es gribētu redzēt gaisa kaujas imitāciju. Tik milzīgs un visu iznīcinošs...
  Heinkels kautrīgi jautāja:
  - Ar dzīvu munīciju vai šāviņiem, mans fīrere?
  Nacists numur viens pamāja:
  - Protams, ar kaujas. Turklāt es vēlētos apsvērt izmešanas ierīces efektu. Galu galā, jūs strādājat pie tā... - Fīrers kratīja dūres. - Kad beidzot tas būs gatavs un nodots masveida ražošanā. Galu galā pieredzējis pilots ir pieredzējis pilots, kurš ir jāaizsargā turpmākajām cīņām!
  Fuhrer-Terminator tomēr nolēma parādīt dizaineriem modernāku izgrūšanas ierīces dizainu. Šai sistēmai jābūt mazāk apgrūtinošai, vienkāršākai un vieglākai. Nu, lētais squib, ko jau apguvusi Vācijas rūpniecība, ir diezgan piemērots šim nolūkam.
  Diagramma bija jāzīmē ceļā, bet Hitlers bija patiešām labs mākslinieks, un viņš zīmēja skaidri, ātri, diagrammu un pagriezienu līnijas bija vienmērīgas un skaidras bez lineāliem un kompasiem. Stulbajam Terminatoram likās, protams, dīvaini, ka vācieši, kam kopumā bija tik spēcīga un zināmā mērā attīstīta ideoloģija kā nacionālsociālisms un totalitārā sistēma, nopludināja karu krieviem. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka krievu karavīri bija stiprāki un izturīgāki nekā vācu karavīri un iemācījās cīnīties ātrāk.
  Vispār, ja skatās uz kara gaitu kopumā, tad krievi, pareizāk sakot, padomju militāristi iemācījās karot, bet vācieši, šķiet, bija aizmirsuši, kā... Viņu pavēlniecība pieņēma lēmumus pirmajā līmenī. greideri, un varbūt pat zemāks, ja pirmklasniekam ir pieredze militāro operāciju veikšanā reāllaika stratēģijās. Un tas, ka dažreiz sešus gadus veci bērni jau tik veikli vada virtuālās armijas, ir kaut kas, no kā viņi un Žukovs un Mainšteins var mācīties. Tomēr daži pētnieki gan Žukovu, gan Mainšteinu uzskata par viduvējībām. Pastāv arī pretrunas attiecībā uz aprīkojuma skaitu, jo īpaši sagūstīto franču aprīkojumu. Hitlera atmiņa (laba atmiņa, it īpaši, kad viņš vēl bija vesels!) liecināja, ka bija 3600 sagūstīti tanki, kas bija sagūstīti no frančiem, ļoti iespaidīgs rādītājs... Daži modeļi, piemēram, SiS -35, bija pārāki ar savām bruņām. T-34 tikai frontālās bruņās. Tātad šo tanku var viegli ražot Francijas rūpnīcās, izņemot, iespējams, aizstājot 47 mm ieroci ar garo stobru 75 mm lielgabalu. Patiesībā pat ar to var nepietikt. Lielbritānija un ASV kopumā savos tankos vienmēr ir visvairāk novērtējušas bruņas. Piemēram, četrdesmit tonnas smagajam Čērčilam bruņas bija 152 milimetri, salīdzinot ar 120 milimetriem smagajam tankam IS-2.
  Fīrers dizaineriem teica ko citu:
  - Mums ir pietiekami daudz vēja tuneļu, tāpēc meklējiet optimālāku lidmašīnas modeli un veidojiet racionālas formas, nenovedot lietu dārgos testos, kur iet bojā arī mūsu labākie dūži. Piemēram, lidmašīnas lidojoša spārna modelis ir ļoti efektīvs, īpaši, ja var mainīt biezumu un slīpuma leņķi. Zīmējumu jau iedevu, tā ka bezastes jābūt gatavam. Tā paredzamais ātrums pat ar Yumo dzinēju būs līdz 1100 kilometriem stundā. Tāpēc uz priekšu, bet neesiet nekaunīgs!
  Nederīgais Ādolfs arī ieteica, kā palielināt cauruļu pūšanas ātrumu. Viņš uztvēra vāji slēpto ironiju dizaineru uzskatos: kā vienkāršs kaprālis zināja tik daudz? Vai viņi netic fīrera ģēnijam? Nu, mēs to izdomāsim... vai nē, mēs to neizdomāsim, bet mēs viņiem pierādīsim, ka esam izglītoti.
  Pēc tam sekoja pusdienas svaigā gaisā, kalpu meitenes kārtoja galdus un krēslus. Skaisti... Bet kādas reformas būtu jāveic nacionālsociālismā? Tādas, lai pēc iespējas samazinātu ienaidnieku skaitu un sadraudzētos. Piemēram, nepaaugstiniet vācu rasi ik uz soļa un var pat pārtraukt dalīt tautas šķirās. Taču nāciju dalījums zemāka līmeņa un āriešu tautās vēl nav formāli legalizēts. Tas vienkāršo lietas. Kopumā Hitlers sāka masveida ebreju iznīcināšanu tieši pēc uzbrukuma PSRS. Kāpēc viņam būtu tādas ķibeles? Varbūt viņš cerēja, ka pasaules cionisms viņu svētīs karam ar boļševismu un Rietumi viņu atbalstīs. Un tad, kad Lielbritānija un ASV izlēmīgi pateica nē Vērmahtam, fīrers kļuva nikns? Vai viņš sāka atriebties tiem ebrejiem, kurus viņš varēja sasniegt? Hitlers, protams, ir idiots, kurš veica holokaustu un tādējādi diskreditēja nacionālsociālisma ideju. Tagad vārdi nacists un bende ir kļuvuši par sinonīmiem. Daudzi arī jauc nacionālismu un fašismu, iespējams , vārda nacistu saskaņas dēļ . Bet tā nepavisam nav taisnība. Fašismam principā nav tiešas saistības ar nacionālsociālismu. Savā pamatā fašisma jēdziens radās Francijā deviņpadsmitajā gadsimtā, un tam bija pavisam cita nozīme.
  Sava veida fašisma mācību būtība tās sākotnējā versijā radās korporatīvā gara, draudzības sajūtas nodibināšanā starp kapitālistiem. Musolīni pēc tam iepazīstināja ar fašisma mācībām savos Melnkreklos. Nu, nacistus vispirms viņu ienaidnieki un politiskie konkurenti sauca par fašistiem. Godīgi sakot, nacisti rīkojās nežēlīgi, tāpēc fašists ieguva aizskarošu, negatīvu nozīmi. Krievijā savulaik nacionālisti piedzīvoja zināmu kāpumu, īpaši deviņdesmito gadu sākumā, maksimumu sasniedzot 93.-94.gadā. Tad karš Čečenijā izraisīja pacifistu noskaņojuma pieaugumu sabiedrībā un īslaicīgu nacionālisma lejupslīdi. Karš Dienvidslāvijā un Serbijas bombardēšana izraisīja īslaicīgu patriotisma uzplaukumu, bet pēc tam nacionālajā kustībā notika šķelšanās. Krievijā nacionālistiem bija problēmas ar vadītājiem... Viņiem nebija sava fīrera... Tiesa, Žirinovski salīdzināja ar Hitleru, un viņš savā ziņā pat pārspēja Ādolfu. Piemēram, politiskās pacelšanās ātrumā četru gadu laikā pēc partijas dibināšanas ieņemt pirmo vietu Saeimas vēlēšanās. Bet Žirinovskis izturējās nesaprātīgi un nespēja ne tikai attīstīt panākumus, bet pat saglabāt sasniegto. Šeit jāsaka, pirmkārt, tā bija viņa personīgā vaina. Nepietiekama disciplīna partijā, skandāli, kuros viņš iesaistījās. Bet īstais Hitlers nekad nav sēdējis Reihstāgā un neviens nerādīja viņa filmu dusmu lēkmes televīzijā. Un pašas televīzijas nebija. Lai gan Žirinovska panākumi 1993. gada vēlēšanās bija viņa veiksmīgā darba ar televīzijas auditoriju nopelns.
  Skaista meitene no kalpotāju vidus apsēdās blakus fīreram un uzlika viņa roku uz viņas kailā ceļgala. Kūkots:
  - Vai tu par kaut ko domā, mans fīrere?
  Nacistu diktators un tajā pašā laikā virtuāls spēlētājs uzcēlās. Viņš pamanīja, ka joprojām nav pabeidzis dārzeņu zupu un augļu salātus. Fīrers noskūpstīja meiteni uz lūpām, sajūtot viņas jauneklīgo, saldo aromātu un sacīja:
  - Tu iekāpsi mašīnā kopā ar mani. Un jūs visi ķeraties pie darba, ēšanas laiks ir beidzies.
  Un atkal valsts zobrati, kaut arī ne visai labi ieeļļots mehānisms, sāka griezties. Atceļā fīrers mīlējās ar skaistuli un pat bija pārsteigts, kur viņam tik daudz enerģijas un spēka. Galu galā viņi teica, ka fīrers ir impotents un it kā invalīds, viņam bija sifiliss (meli) un viņš ir kastrēts (pilnīga izdomājums!). Tiesa, Hitleram neizdevās iegūt pēcnācējus... Nu, rīt viņš šo lietu nokārtos pats... Vai nē, viņam tomēr būs jāaicina Himlers. Kopumā reālajā vēsturē fīrers krasi nostiprināja SS lomu. Acīmredzot arī viņam būs jāiet šis ceļš šajā alternatīvā. Un ka kriminālpolicijas pakļautība SS struktūrai kopumā ir saprātīga, tagad visi dati un faili tiks apvienoti vienā avotā. Turklāt noziedznieku spīdzināšana un tās uzlabotās nopratināšanas metodes, kas raksturīgas gestapo un citām slepenpolicijas struktūrām, ievērojami palielinās atklāšanas līmeni.
  Patiesība var pieaugt un nevainīgo upuru skaits pieaugt, bet... Lielais vairums esesiešu ir kārtīgi cilvēki, un pieredzējis izmeklētājs, kā likums, uzreiz redz, vai cilvēks melo vai runā patiesību, un viņš reti pieļauj kļūdas. To var spriest pēc daudzām noziegumu hronikām.
  Izlēmis vēl dažas aktualitātes un uzaicinājis divas jaunas meitenes sasildīt gultu, fīrers, atspiedis galvu uz daiļavas kailajām kuplajām krūtīm, aizmiga...
  Šoreiz viņš atgriezās pie iepriekš pārtrauktā sapņa par grandiozu kosmosa kauju. Atkal savā caurspīdīgajā cīnītājā, un ienaidnieks mēģina uzbrukt Lielās Krievijas armijas rindām. Un Hypernet spēles fīrers un viņa partneris, resnā, bet tajā pašā laikā muskuļotā blondīne, mēģina rīkoties, vienlaikus palīdzot viens otram. Neglītie ienaidnieka cīnītāji cenšas iegūt numurus, izmantojot savu skaitlisko pārsvaru. Dermostānas militāro armadu disharmonija kļūst arvien uzkrītošāka. Viņu kuģi šķiet arvien pretīgāki. Kapteinis Vladislavs, izmantojot "spaiņa" tehniku, diezgan veiksmīgi sagrieza automašīnu greizas kurpes formā un teica:
  - Ne velti gan Hitleram, gan Staļinam bija tēvs, kurš bija kurpnieks!
  Atbildot uz to, viņa blondā partnere nozibināja savus kailos, rozā papēžus:
  - Man nevajag zābakus vai citus apavus. Ar basām kājām es daudz labāk jūtu mazāko vakuuma izliekumu vai kosmosa vibrācijas! Ak, mans fīrere, vai tu vēlētos kļūt par meiteni?
  Vladislavs iesmējās, atbildot:
  - Tas būtu interesanti uz īsu brīdi. Visi saka, ka sievietēm ir daudz spēcīgāki un ilgāki orgasmi nekā vīriešiem, tāpēc es ļoti gribēju pārbaudīt, vai tā tiešām ir taisnība?
  Blondīne iesmējās:
  - Progress var dot iespēju arī tev to piedzīvot... Ja vien, protams, nezaudēsim grandiozo kosmosa kauju. Ir pārāk daudz ienaidnieku. Imperators Almaztigers 13, kurš vēl nav dzimis, bet jau ir mūsu komandieris, var arī nomirt.
  Persona, kas notrieca fīreru, atzīmēja:
  - Liels komandieris, kā karā galva, jo lielāks izmērs, jo smagāki zaudējumi!
  Tā vietā, lai atbildētu, blondīne sāka apgriezt savu cīnītāju. Viņš uztaisīja kliņģeri, tik tikko izvairoties no auna, un tad ļoti precīzi atšāva. Ienaidnieka transportlīdzeklis uzliesmoja un sāka sadalīties ļoti mazos liesmojošos gabaliņos, piemēram, magoņu sēklās. Meitene, paņēmusi košļājamo gumiju ar kailiem kāju pirkstiem un tik veikli mētādama, ka tā piezemējās tieši uz viņas izvirzītās mēles:
  - Jauki! Kad košļā, tad ēd!
  Bet bargajam karavīram nebija tik paveicies; viņš atkal tika sists, pat ja tas notika tangenciāli un kapteinis kapteinis noņurdēja:
  - Kā mani nomoka šie sieviešu glāstījumi!
  Blondīnes acis iemirdzējās:
  -Vai tevi neapmierina glāstīšana? Droši vien vēlies ko nopietnāku? Tā jūs visi esat nepacietīgi, pakļauti nodevībai!
  Vladislavs iesmējās un gandrīz norija skarbu atbildi no Dermostānas cīnītāju vidus. Kaujas aina ir nedaudz mainījusies. Ienaidnieks šķita neizsmeļams, kaujā ievedot arvien jaunus spēkus. Īpaši bīstami bija ultrakaujas kuģi, milzīgi kā asteroīdi, tie lēnām iznira no vakuuma, it kā pievilkti ar simpātisku tinti (kas parādījās, kad uz tiem spīdināja lampu). Šit-stans vispirms mēģināja saliekt flangus, veikt aptverošu manevru, iespējams, izveidot katlu telpā.
  Lielās Krievijas karaspēks cīnījās drosmīgi, un tajā pašā laikā viņi arī nevairījās no manevriem. Šādi tika izmantota mobilās aizsardzības metode, kā arī pārdroši manevri un niršana. Piemēram, Lielās Krievijas kosmosa armijas kaujas kreiseri un greiferi vai nu pazuda, vai, gluži pretēji, parādījās murgainā pretinieka aizmugurē. Tas atgādināja zivju medības ledus bedrē - tās iznāca, satvēra upuri (kaut kādu ziemas kukaini, un, ja mednieks bija sams, tad putns!) un iegāja atpakaļ bedrē. Šajā gadījumā Dermostan kuģi nekavējoties apmaldījās, sāka spiesties kopā vai pat atklāja uguni viens uz otru. Smieklīgs plazmas izvirdums ar zvaigžņu kuģu sadedzināšanu. Piemēram, pat ultrakaujas kuģis, saņēmis vairākus termisko preona raķešu trāpījumus, uzliesmoja zilās un zaļās liesmās. Tad lielais karotājs (turpinot iznīcināt šitstanus, kas bija pielipuši kā vannas lapa!) draugs ieraudzīja attēlu liesmojošā ultrakaujas kuģī. Un kāds iespaidīgs koloss, divu miljonu karavīru apkalpe un piecdesmit miljoni robotu!
  Kuģa iekšpusē kaujinieki ir dažāda veida švaki: troļļi, goblini un vairāki hibrīdtipi, piemēram, visizplatītākie: ērču un cigarešu maisījums, pareizāk sakot, izsmēķi! Nu baisi radījumi, it kā no narkomāna zīmētas šausmu filmas.
  Radījumi izmisīgi vēlas aizbēgt, bet tajā pašā laikā tie saduras viens ar otru, dur, griež, kož. Šeit nāk paukošanas mašīna, kas īpaši izveidota cīņai ar iekāpšanu. Un viņa ir bruņota ar kvaziplazmas zobeniem, nevis taisniem, bet izliektiem dažādiem manevriem. Pirmā paukošanas mašīna ietriecās to dzīvajā haosā, kas izplūst no milzīga kuģa, kas liesmoja ar uguni. Tūlīt uz visām pusēm lidoja sasmalcinātas gaļas lauskas un apdeguši ķermeņi. Aiz viņas parādījās draugs, viņa izskatījās pēc zirnekļa, tikai bija vismaz trīsdesmit ekstremitāšu, un tās bija iznīcināšanas straumju veidā, kas spēj pārgriezt uz pusēm pat dinozauru.
  Viens no Dermostānas virsniekiem kliedza:
  - Ak, negriez mani! Bandinieks apēda karalieni!
  Bet viņam nepaveicās, izsmēķis ar ērces ķepām, tikai vēl pretīgāk, atsitās pret antenu un karājās caurdurts uz tās. Tomēr to, kā viņš kliedza, vairs nebija dzirdams šajā mežonīgākajā, arvien pieaugošajā kakofonijā. Princeps-plazmas liesmu mēles, pārsvarā zilas un oranžas, apsteidza pārbiedētos Šitmostānas cīnītājus, liekot tiem apcepties. Un paukošanas mašīnas bija nikns ultra-kaujas kuģa iekšpusē. Acīmredzot tas bija skaidri ierakstīts viņu programmā: nogalināt, nogalināt un vēlreiz nogalināt! Un viņiem nav īsti svarīgi, kurš. Un gaiteņos atskanēja visbriesmīgākās hiperistabas troksnis.
  Taču ultraliesma jau sasniegusi paukošanas mašīnas, kā arī daudzus goblinus un nagus - izsmēķi jau sadrupuši fotonos. Tātad ultrakaujas kuģis sāka pakāpeniski sadalīties vairākās daļās. Lai gan šķelšanās notika lēni, tā nešķita mazāk draudīga. Īpaši uz daudzu citu fona, kas uzliesmo kā miniatūras supernovas vai, gluži pretēji, kā sarūkoši zvaigžņu kuģi. Diemžēl ne tikai Dermostānas, bet arī Lielās Krievijas.
  Piemēram, kreiseris ar āmura un sirpja emblēmu zaudēja kontroli un ietriecās ienaidnieka drednautā. Ja divas masas saduras zem gaismas ātruma, tas ir līdzvērtīgi iznīcināšanas raķetes triecienam. Tas vemj ar nepārvaramu spēku (ja var tā teikt, protams). Sprādziens uzziedēja kā tulpe ar daudzkrāsainām ziedlapiņām, pēkšņi aprijot visu, kas pastāvēja ap desmitiem kilometru. Vladislavs-Ādolfs teica:
  - Un mūsu puiši, šķiet, jau ir debesīs!
  Blondīne filozofiski atzīmēja:
  - Debesis ir vienīgā labā vieta, kur neviens nesteidzas nokļūt, pat ja ir karstumā!
  Hitlera sitiens piekrita:
  - Tie ir Visuma paradoksi. Mēs nevēlamies nonākt labā vietā, bet sliktais mūs ievelk! Tāpēc pat nav skaidrs, kas ir labāks, dzīvība vai nāve.
  Meitene filozofiski atzīmēja:
  -Dzīve vienmēr ir labāka par nāvi. Ne velti gandrīz visi cilvēki tā domā. Tomēr cilvēku viedokļi, tāpat kā viss mūsu pasaulē, ir relatīvi.
  Fīrers veica vēl vienu diezgan viltīgu pagriezienu, kas ļāva notriekt divvietīgu, tātad daudz dārgāku un bagātīgi bruņotu kaujinieku (cik skaisti uzsprāga, it kā būtu uzliesmojis salūts no sarežģītām pirotehnisko materiālu kombinācijām), pērles sadragāta viela, kas izkaisīta pa vakuumu. Vladislavs-Ādolfs atzīmēja:
  - Cilvēku priekšstati gan par dabu, gan par Dievu ir ļoti pretrunīgi. Kopumā pastāv pat reaktīvā, tas ir, pat destruktīvā prāta jēdziens, kas piespiež cilvēku uzvesties tā, kā nepavisam nav jāpavēl pragmatiskiem instinktiem un lietderības apsvērumiem.
  Blondīne, kurai bija grūtības attapties pēc brutālās niršanas (ko gan citu darīt, kad tev uzreiz steidzas septiņi cīnītāji), sacīja:
  - Beidz pragmatiku - ieslēdz matemātiku!
  - Nav smieklīgi! - Vladislavs atcirta.
  Pēkšņi jūras aviācijas kapteiņa priekšā parādījās Lielās Krievijas armijas komandpunkta attēls. Patiešām, tā, protams, ir dāvana - spēja iekļūt svētajā vietā un pat atpazīt, pat ja ne kāda cita plānus, bet gan savu pavēli.
  Šeit tas ir vadošais līnijkuģis, iespaidīgais Lielās Krievijas kosmosa armijas flagmanis ar simts kilometru diametru. Un šis kuģis dabiski arī cīnās, jo desmitiem tūkstošu jaudīgu artilērijas stobru nevar nolemt bezdarbībai. Tomēr flagmanis ultrakaujas kuģis cenšas darboties sinhroni ar citiem lieliem kuģiem. Ienaidniekam nevar dot ne mazāko iespēju iznīcināt flagmani, kur atrodas Lielās Krievijas kosmosa armijas eskadras galvenā komanda.
  Pārsteidzoši, galvenais komandieris un monarhs ir tikai embrijs, kas guļ dzemdē. Pati māte ir iegrimusi apturētas animācijas stāvoklī, jo pretējā gadījumā viņas pienākumu veikšana būtu pārāk sāpīga. Un jau pietiekami attīstītā embrija monarha, kuram ir ekstremitātes un, pats galvenais, diezgan lielas smadzenes, darbību nodrošina daudzas kibernētiskās vienības. Pats embrijs, kas valda pār Lielo Krievijas impēriju, jūtas diezgan ērti.
  Jā, protams, un viņu apgrūtina vajadzība, viņš jau vairākus gadus ir iekšā mammai. Par došanos paskriet vai kaut ko izkustināt var tikai sapņot. Un tie ir sāpīgi sapņi, jo piedzimšana nozīmē tūlītēju pazušanu. Embrijs sazinās ar ārpasauli, izmantojot skenerus. Protams, tie nerāda īsto embriju komandiera izskatu, bet gan tēlu, kas vairāk spēj iedvesmot uzticību. Jo īpaši izskatīgs jauneklis parādās nedzimušā karaļa formā. Viņš skaidrā, pavēlošā balsī dod pavēles karaspēkam:
  - Izmantojiet elastīgās aizsardzības principu. Tāpat kā pirms tūkstošiem gadu, vājāki spēki, kuru skaits bija mazāks, neapšaubāmi izmantoja faktu, ka mazāka masa ir daudz kustīgāka nekā liela. Tā kā niecīgai masai raksturīga nenozīmīga inerce!
  Meitene maršals apstiprināja:
  - Protams... Armijas spēja manevrēt ir uzvaras atslēga. Protams, jāizvairās no galējībām. Galu galā skudra nav zvēru karalis!
  Embrionālais komandieris pasmīnēja:
  - Nāvējošākās radības ir baktērijas. Lai gan nē, varbūt pat ne vīrusi! Lai arī primitīvs organisms, tas ir iedarbīgs! Šeit ienaidnieks savāca milzīgus spēkus gandrīz no visa Visuma, kas nozīmē, ka viņš atklāja atlikušos apgabalus.
  Elfs maršals Fego ar purpursarkanām un oranžām bizēm atzīmēja:
  - Dažreiz, lai uzvarētu, pietiek ar šķietami nenozīmīgu pārsvaru ierobežotā frontes posmā. Šī ir dīvaina daudzu kauju, dažādu civilizāciju aksioma!
  Augļa imperators caur skeneriem pasmējās:
  - Šajā gadījumā jūs skatāties uz sakni.
  Tikmēr Dermostānas armadas mēģināja pārkārtoties kustībā. No aizmugures viņiem tuvojās ļoti ievērojama rezerve. Izmantojot zvanu veidojumu, izgāja tūkstošiem lielu zvaigžņu kuģu un miljoniem mazāku kuģu. Tā rezultātā manāmi palielinājās parazītu ugunīgais spēks. Maršala meitene sajūsmā sacīja:
  - Lūk, kārtējais trumpis, ko iemeta neģēlīgais pretinieks. Tomēr mūsu izlūkošana nebija līdzvērtīga, nebija paredzēta iespēja ieviest tik lielu spēku skaitu.
  Imperatora hologramma zēna formā spārdīja zobenu. Propelants trāpīja vārtos. Tas gandrīz uzreiz uzsprāga. Pirmkārt, ir zibspuldze, kas noēd acis, un pēc tam izaug purpursarkanā sēne, kas iznīcina visu, kas atrodas kaujas kuģa ieroča diapazonā. Hologrammas zēns teica:
  - Tas ir fenomenāls vārtu gūšana! Nu lai pretinieki atdod visu. Esmu viņam sagatavojis pārsteigumu.
  Elfs Fego ar zināmām šaubām aplūkoja kaujas attēlu. Dermostānas armāda izskatījās sāpīgi briesmīga. Īpaši īpaši kaujas kuģi, kuru diametrs sasniedza divsimt piecdesmit kilometrus. Elfs pēkšņi atcerējās savu dzimto planētu... Daba tur ir idilliska, nav pat asinssūcēju kukaiņu. Un lauvas... Nu ne gluži lauvas, bet hibrīdi ar rudzupuķēm. Kopumā tas ir skaists dzīvnieks: ķermenis ir rudzupuķu zieds, un zelta krēpes attīstās vējā. Turklāt rudzupuķes maina ēnu... Te ir klaja neglītība, kas vērsta gan pret cilvēkiem, gan pret elfiem.
  Blondīne maršals teica:
  "Mēs nezinām, cik daudz rezervju ir ienaidniekam, bet man šķiet, ka ir pienācis laiks pārvietot mūsu slazda pulku."
  Embrionālais imperators iebilda:
  - Tagad nav īstais laiks parādīt savas kārtis!
  Maršala meitene mēģināja strīdēties:
  "Ja mūsu cilvēki nomirs, vairs nebūs neviena, kam cīnīties!"
  Un tad tika atrasts embrija komandieris:
  "Jūs nevarat uzvarēt karu bez upuriem." Šahā var, bet īstā kaujā nē! Nežēlīgais kara likums ir tāds, ka zaudējumi ir kā lietus, kas apūdeņo uzvaras dzinumus, tikai jāraugās, lai zaudējumi nepāraugtu lietusgāzē, kas aizskalo atvases! - Tad no dzemdes nosūtītā hologramma pēkšņi kļuva laipnāka sejā. - Bet nedomājiet, ka, lai samazinātu zaudējumus īpaši no ultrakaujas kuģu uguns, ļaujiet Lielās Krievijas zvaigžņu kuģiem atkāpties pa spirāli.
  Elfu maršals atbalstīja embriju komandieri:
  - Tā tas ir, tas ir vienīgais veids. Pagaidām nav zināms, cik spēkus ienaidnieks spēs izmest no pazemes.
  Patiešām, Shitmostan zvaigžņu kuģi mēģināja pārvietoties blīvā ganāmpulkā. Tajā pašā laikā viņi nemaz netaupīja munīciju, metot raķetes pa miljoniem, pat nerūpējoties par trāpījuma precizitāti. Likās, ka vakuumā tika sisti miljardi sērkociņu, lai tie uzliesmotu hiperplazmā, sadedzinātu visu dzīvo un kustīgo un pēc tam izdziestu. Krievu karotāji šauj daudz precīzāk, bet ienaidnieka rupjais drednoughts dārdēja kā petarde, izkaisot lauskas kā konfeti. Nāvīga konfeti, kas notrieca vairākas Dirmostānas laivas. Un iznīcināto bastarda civilizācijas fregatu skaits ir pilnīgi neaprēķināms. Tā ir taisnība, ka Krievijas kuģi iet bojā. Šeit bojātais kreiseris izmisumā metās kā krievu tanks uz Kurskas izspiedumu un taranēja ienaidnieka ultrakaujas kuģi. Simtiem tūkstošu dzīvību uzreiz tika pārtrauktas, un uguns dega, it kā būtu uzspridzināta gigantiska gāzes caurule.
  Rūķu maršals drūmi piezīmēja:
  - Viņi mūs saliec, bet mēs nepadodamies! - Kvadrātveida komandieris pamanīja (vai drīzāk viņa hologrāfisko attēlu, pats rūķis atradās uz cita Gross-Dreadnought klases kuģa!). - Būtu nepieciešams veikt vismaz dažus pretuzbrukumus ienaidnieka sakariem un apgādes līnijām.
  Augļa Imperators pasmaidīja caur savu zēnisko hologrammu.
  - Kas, tavuprāt, es esmu neveiksminieks!
  Rūķu maršals nomurmināja un izpleta ķepas:
  "Bet viņi nemaz netaupa munīciju." Tas nozīmē, ka viņiem ir pietiekami daudz. Vai tā nav, mans kungs?
  Embriju imperators iebilda:
  - Nē, ne šādi! Lielisks komandieris ir vērtīgāks par viņa galvu, tāpēc piesardzības ķivere un viltības maskēšanās viņam nekaitēs! Īsāk sakot, ienaidnieks joprojām ir saldā ilūzijā, ka ar viņu viss ir kārtībā, bet patiesībā mūsu uzvara jau ir tuvu! Negaidīts sitiens nozīmē dūres nomaiņu ar leģēta tērauda zobenu!
  
  
  VITMANS IR DZĪVS
  Nelielas izmaiņas vēsturē, kas saistītas ar nacistu lielajiem panākumiem ofensīvas laikā Ardēnās. Nacisti virzījās uz priekšu ātrāk, spēja šķērsot tiltus un ieņemt noliktavas ar ieročiem, munīciju un degvielu. Panākumu sekmēja arī Vitmaņa dalība streikā, kurš, atšķirībā no patiesā stāsta, nenomira! Un kas? Īsti varoņi nekad nemirst un ir nemirstīgi! Vitmens turpināja cīnīties un vākt punktus. Pēc divsimtā tanka iznīcināšanas viņš kļuva par pirmo un līdz šim vienīgo tankkuģi, kam piešķirts Dzelzs krusta bruņinieka krusts ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vitmaņa ģēnijs nedaudz mainīja vēstures gaitu. Un vāciešiem izrādījās nedaudz veiksmīgāki, ātrāki, efektīvāki. Un viņiem izdevās tas, kas gandrīz notika īstajā stāstā, taču pietrūka tikai pāris stundu. Un tā noliktavas tika ieņemtas, un vācu armija ieguva graujošu spēku. Tā rezultātā tika ieņemta Brisele, un simtiem tūkstošu britu un amerikāņu karavīru tika sagūstīti.
  Staļins vēl nesteidzās uzbrukt, vēloties, lai Rietumos sabiedrotie tiktu daudz spēcīgāki.
  Cīņas parādīja, ka Tiger-2 ir ļoti efektīvs ierocis gan bruņojuma, gan frontālās bruņas ziņā. Vācieši, redzot, ka Sarkanā armija austrumos ir pasīva, kaujā izvietoja papildu vienības un sāka balstīties uz to panākumiem. Fritz iegādājās arī jaunāko pašpiedziņas lielgabalu E-25, kas bija mazs izmēra un svara ziņā, bet tam bija spēcīgi ieroči un labas bruņas, un pats galvenais mobilitāte.
  Rezultātā jaunas uzvaras... Tagad Krauts ir Parīzē. Viņi atkal ieņem Francijas galvaspilsētu.
  Un tas ir tas, ko Staļins vēlas - lai sabiedrotie tiktu nogalināti, un tad PSRS dabūs visu Eiropu.
  Staļins ir viltīga lapsa... Bet Čērčils arī nav idiots. Kad Rūzvelts nomira, viņš un Trūmens parakstīja pamieru ar Trešo Reihu. Vienlaikus izvedot no Francijas sakautā karaspēka paliekas. Un, protams, ar pilnīgu karagūstekņu apmaiņu un pat ar degvielas un krājumu piegādi Trešajam Reiham.
  Vācija atbildēja, atceļot antisemītiskos likumus. Taču ebreji palika nometnēs, taču viņus nededzināja, tikai piespieda strādāt, un amerikāņi uz nometnēm sūtīja konservus un graudaugus.
  Vāciešiem bija brīvas rokas Francijā un Itālijā. Tagad Staļins izteica priekšlikumu par atsevišķu mieru. Bet Hitlers to noraidīja. Jūnijā sākās Fritz ofensīva. Sērijā ienāca pirmie E-50 tanki. Bet, kā izrādījās, automašīna nebija pilnībā veiksmīga. Tā svars saglabājās augsts, gandrīz 65 tonnas, ar zemāku siluetu nekā Tiger-2, bet bruņas bija tāda paša biezuma, nepārprotami nepietiekamas, it īpaši sānos. 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL izrādījās nedaudz labāks. Viņa izdarīja divpadsmit šāvienus minūtē.
  Braukšanas veiktspēju papildināja jaudīgāks dzinējs, paātrinot līdz 1200 zirgspēkiem. Kopumā tanks, protams, uzlabojās salīdzinājumā ar Tiger-2, un tam bija nedaudz racionālāks bruņu slīpums, taču tas palika neaizsargāts no sāniem.
  E-100 bija labāk aizsargāts, taču tā lielais svars apgrūtināja transportēšanu un kaujas izmantošanu. Visveiksmīgākais bija pašpiedziņas lielgabals E-25 ar ļoti zemu priekšējo bruņu siluetu 120 mm, lielu slīpumu un sānu bruņām 82, un lielgabalu Tiger-2, tas bija labākais pašgājējs. Vērmahta un Otrā pasaules kara dzinējspēks. Tas paātrinājās līdz septiņdesmit kilometriem stundā - 700 zirgspēku dzinējs un pat rikošeta IS-2 čaulas pierē.
  Vācieši veica galveno triecienu no Ungārijas, mēģinot glābt Budapeštu, kas joprojām bija ielenkta. Cīņa bija ārkārtīgi sīva.
  Ofensīva sākās 22. jūnijā, un Sarkanā armija izveidoja ļoti spēcīgu aizsardzību. Vāciešiem joprojām ir maz E sērijas tanku, tikai E-25 pašpiedziņas lielgabali diezgan lielos daudzumos - tie ir diezgan viegli izgatavojami un lēti. Lūk, tajā guļ divas meitenes bikini. Transportlīdzeklis ir zemāks par pusotru metru, un, pateicoties tam, tas ir tik labi aizsargāts un bruņots ar salīdzinoši mazu svaru.
  Divas meitenes, Šarlote un Gerda, guļus, šāva uz padomju ieročiem. Viņiem priekšā pārvietojās mazas automašīnas, kuras kontrolēja radio, attīrot mīnu laukus.
  Sarkanā Šarlote izšāva lielgabalu. Viņa nogāza padomju ieroci un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne. Un viņa iesaucās:
  - Trakojoša hiperplazmas uguns!
  Un tad Gerda viņai iepļaukās, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un viņš čīkst:
  - Es esmu ļoti forša meitene un neesmu slikta...
  Pašpiedziņas lielgabals pārvietojas pats. Un ik pa laikam tas apstājas. Viņas frontālās bruņas ir ļoti slīpas, un tas nodrošina labu aizsardzību. Padomju ieroču šāviņi ir jutīgi pret rikošetu. Un nekas nedraud ar tādu pašgājēju lielgabalu. Viņi joprojām var trāpīt sānos. Bet meitenes nesteidzas. Efektīvais pašpiedziņas lielgabals ir pārāks par SU-100 bruņu caurduršanā, kā arī ir labāk aizsargāts, mobilāks un tajā pašā laikā vieglāks.
  Un Sarkanajai armijai nav pietiekami daudz sauso preču. Galvenokārt tanks T-34-85, kas ar savu lielgabalu nav pietiekami jaudīgs un ar vājām bruņām. Un vācu pašpiedziņas lielgabals E-25, starp citu, ir vieglāks, daudz spēcīgāks bruņās un ieročos.
  Meitenes cīnās... Ļoti skaista un jauna. Un viņu pašpiedziņas ieroči bombardē un met...
  Fricim beidzot izdevās izlauzties uz Budapeštu. Pārliecinoša uzvara, padomju vienību ielenkumā. Daudzi tika sagūstīti un nogalināti.
  Tā ir taisnība, ka nacisti cieta ievērojamus zaudējumus. Un spēka nav tik daudz. Nu, ja iekārtas vēl tiek ražotas, tad cilvēkresursu nepietiek.
  Un bērnus un sievietes iesauc armijā. Vai arī ārzemnieki, bet viņi nav pietiekami uzticami.
  Tomēr cīņas turpinās... Sarkanā armija pretojas ļoti spītīgi, ar daudzām aizsardzības līnijām. Vācieši virzās uz priekšu vēl simts kilometrus un apstājas. Man nepietiek spēka. Un pati Sarkanā armija dodas uzbrukumā. Bet tas arī nav īpaši veiksmīgs un nedaudz atstumj vāciešus malā.
  Kamēr pienāks ziema... Frontes līnija nostabilizējas. 1946. gada janvārī Sarkanā armija virzījās uz priekšu Austrumprūsijā un Polijā, taču tai bija neliels progress.
  Vācieši ziemā laivu nešūpo. Cīņas ir asiņainas. Bet frontes līnija ir lēna...
  Un sākas Pirmajam pasaules karam raksturīgs periods. Priekšējā līnija kļūst neaktīva. Vācieši un ārzemju divīzijas virzās uz priekšu vasarā, bet Sarkanā armija ziemā. Un neviens nevar sasniegt ievērojamus panākumus.
  Karš turpinās gadu pēc gada. Reaktīvo lidmašīnu attīstībā vācieši nedaudz apsteidz PSRS. PSRS ieviesa MIG-15 masveida ražošanā tikai 1949. gadā. Bet līdz tam laikam vāciešiem bija ME-462 un XE-362. Un pats galvenais, disku lidmašīnas, kuras nav iespējams notriekt no jaudīgas lamināras strūklas ar kājnieku ieročiem.
  Tankiem ir vācu "E" sērija... Turpretī parādījās T-54 un IS-7. Bet pēc tam vācieši laida klajā AG sēriju - progresīvāku piramīdas formu.
  Bet nevienam nebija priekšrocību. Priekšējā līnija paliek vietā.
  Līdz Staļina nāvei 1953. gada martā...
  Un šeit, izmantojot zināmu apjukumu partijas vadībā un cīņu par varu, vācieši varēja gūt panākumus. Bet pēc tam pēc Berijas aresta un nāvessoda izpildes, lielā stratēģa Vasiļevska iecelšana par augstāko virspavēlnieku un Valsts aizsardzības komitejas vadītāja Maļenkova nostiprināšana. Frontes līnija ir nostabilizējusies Eiropas robežās.
  Kamēr PSRS bija cīņas par varu periods, vācieši spēja sasniegt Nemanu un atgūt Balkānus, Rumāniju, Bulgāriju, Slovākiju, Grieķiju, Albāniju un atgūt pilnīgu kontroli pār Eiropu.
  Bet frontes līnija atkal nostabilizējās jau uz PSRS robežām 1941. gadā...
  Un tad 1955. gada decembris... Sarkanā armija, pēc tradīcijas, atkal virzās uz priekšu ziemā. Cik gadus karš ir ildzis? Šausmas četrpadsmit ar pusi! Un beigas nav redzamas!
  Kamēr Hitlers ir dzīvs, karš nebeigsies. Maļenkovs sliecas uz mieru tajās pašās robežās līdz 1941. gada 22. jūnijam. Bet Hitlers ir spītīgs un grib uzvarēt par katru cenu!
  Sarkanā armija virzās uz priekšu. Jaunākais tanks IS-12 dodas kaujā. Transportlīdzeklis ar 203 mm kalibra pistoli. Tas ir liels, ar desmit ložmetējiem. Un sešas meitenes - apkalpes locekļi. Viņi izmēģina pašu pirmo tvertnes modeli. Vai tas nav pārāk liels un smags? Vai mašīna ir efektīva? Meitenes, neskatoties uz Ziemassvētkiem 25. decembrī un salnām, ir tikai bikini. Tiesa, tvertnei ir jaunākais gāzes turbīnas dzinējs, un tas ir silts. Turklāt pašas sešas meitenes nav vienkāršas.
  Viņi cīnās kopš četrdesmit viena gada. Un mēs pieradām būt gandrīz kaili jebkuros laikapstākļos. Patiesībā, kad visu laiku esi bikini, tu pārstāj justies auksts. Un āda kļūst elastīga un izturīga.
  Meitenes brauc ar slepkavu mašīnu plikām kājām. Viņi ir patiešām jauki un skaisti.
  Alenka šeit ir priekšnieks un apkalpes komandieris. Ko meitene nav redzējusi četrpadsmit ar pusi kara gados? Kur viņa ir bijusi? Fronte ir pārgājusi no Brestas uz Staļingradu, no Staļingradas līdz Vislai, un tagad tās virzās uz priekšu Bjalistokas apgabalā. Pati Bjalistoka joprojām ir vāciešu rokās. Frontes līnija kļuva stabila. Un viņi izraka pienācīgu daudzumu tranšejas.
  Tātad patiesībā karš ir bezgalīgs... Un tas var ilgt vairāk nekā vienu gadu. Un ko tas spītīgais Hitlers vēlas?
  Arī šeit ASV un Lielbritānija nevēlas mieru starp PSRS un Trešo Reihu. Viņi vēlas, lai abas puses pilnībā iznīcina viena otru.
  Meitenes uz IS-12 virzās uz priekšu. Tanka priekšējās bruņas ir 450 mm leņķī. Lādiņi atlec. Un meitenes šauj pretī.
  Bet PSRS pagaidām ir tikai viens šāds tanks. IS-10 jau tiek ražots, bet sver piecdesmit tonnas. IS-7 joprojām tiek ražots kā T-54. T-55 ir parādījies arī masu vidū, taču pagaidām tas tikai nonāk ražošanā. Vāciešiem ir piramīdveida tanki. Arī ļoti spēcīga un perfekta. Un augstspiediena pistoles ar īsu stobru.
  Tāpēc cīņa priekšā ir visnopietnākā. Nataša un Anyuta šauj no spēcīga kuģa pistoles un čīkst:
  - Mūsu karogs būs virs Berlīnes!
  Un viņi izcēla savus baltos, pērļu zobus. Un jūs nevarat apturēt meitenes ar mīnām.
  Divi šāviņi ietriecās frontālās bruņās... Viņi rikošetē. Nē, IS-12 ir nopietna automašīna, un jūs to nevarat pieņemt tik viegli.
  Bet IS-7, kas virzās uz meiteņu labo roku, šķiet, ir saņēmis triecienu no augstspiediena lielgabala un apstājās. Sabojāja izskatīgo puisi.
  Alenka, izliekot vēdera muskuļus, dzied:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, Ņūtons atklāja, ka divi un divi veido četri!
  Cīņas joprojām turpinās nemitīgi. Padomju lielgabals trāpa vāciešiem. Lielais Marusya ievieto gliemežvākus. Tāda ir meiteņu dzīve un liktenis. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Augustīns, šaujot ar ložmetējiem, saka:
  - Svētajā karā! Tā būs mūsu uzvara! Krievijas karogs uz priekšu, slava kritušajiem varoņiem!
  Un atkal slepkava rūc un atskan:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki grauj ienaidnieku, viņiem ir skarba roka!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem virza tanku un čīkst:
  - Smagi sagrausim fašistus!
  Vāciešiem klājas grūti, debesīs plosās arī cīņas. Bet līdz šim MIG-15 ātrumā un bruņojumā ir zemāks par vācu zīmoliem. Cīņa notiek nevienlīdzīgi.
  Hafmens, šis brīnišķīgais dūžu pilots, kara gados izveidoja labu karjeru. Precīzāk, brīnišķīgi un fantastiski. Pēc trīssimt lidmašīnu sasniegšanas viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Sasniedzot četrsimt notriekto lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem, bet pēc tūkstoša Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām zobeniem un dimantiem. Un sasniedzis divus tūkstošus lidmašīnu, viņš saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu.
  Unikālais pilots spēja gūt daudzas gaisa uzvaras. Un viņš joprojām bija dzīvs. Hafmens nesen tika paaugstināts par ģenerāļa pakāpi. Bet viņš joprojām lidoja kā privātais pilots.
  Kā saka, tas nedeg ugunī un neslīkst ūdenī. Daudzu kara gadu laikā Hafmens ieguva mednieka instinktu. Viņš kļuva par superleģendāru pilotu un ļoti populāru. Bet viņam bija spēcīgs konkurents - Agave, kas arī pārsniedza divu tūkstošu notriekto automašīnu skaitli. Un viņa panāca Hafmenu. Bet viņa joprojām ir ļoti jauna un vēl nav zaudējusi nevienu cīnītāju.
  Meitene ar kailām, noslīpētām kājām spieda pedāļus un izšāva gaisa lielgabalu sprādzienu. Un tagad tika notriekti četri padomju MIG-15 transportlīdzekļi.
  Agave ķiķina un saka:
  - Zināmā mērā mēs visi esam kuces! Bet man ir tērauda nervi!
  Un atkal meitene novēršas. Tas vienā sērijā notriec septiņas PSRS lidmašīnas - sešas MiG un vienu TU-4, un čīkst:
  - Vispār, ja es neesmu super, tad es esmu hiper!
  Agave, protams, ir kuce. Pilots no Lucifera. Ļoti skaista medus blondīne.
  Šeit viņš izšauj vēl vienu sēriju un notriec astoņas padomju MIG-15 lidmašīnas uzreiz un iepīkstas:
  - Esmu radošākā un reaktīvākā!
  Meitene tiešām nav stulba. Viņš var visu un var visu. Jūs nevarat viņu saukt par ierindnieku.
  Un viņas kājas ir tik iedegušas, tik graciozas...
  Bet Mirabela cīnās pret viņu... Kožedubs ilgu laiku bija labākais padomju dūzis. Viņš savāca sešas PSRS varoņa zelta zvaigznes, notriecot simts sešdesmit septiņas lidmašīnas. Bet tad viņš nomira. Tad neviens nevarēja pārspēt viņa rekordu. Un tikai nesen Mirabela pārspēja Kožedubu. Un notriekusi vairāk nekā simt astoņdesmit lidmašīnas, viņa kļuva par septiņkārtēju PSRS varoni.
  Šī ir Terminatora meitene! Kāds līdzīgs viņai apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Un vēl foršāk.
  Mirabelai bija grūts liktenis. Es nokļuvu bērnu darba kolonijā. Basām kājām un pelēkā halātā viņa cirta mežu un zāģēja stumbrus. Viņa bija tik spēcīga un veselīga. Spēcīgā salnā viņa staigāja basām kājām un cietuma pidžamā. Un vismaz vienu reizi es nošķaudītu.
  Protams, šī parādība tika atzīmēta arī frontēs. Ilgu laiku Mirabela cīnījās kājniekos un pēc tam kļuva par pilotu. Pirmās ugunskristības Mirabela saņēma Maskavas kaujā, kur viņa devās uzreiz pēc kolonijas. Un tur viņš parādīja sevi kā foršu.
  Viņa cīnījās basām kājām un gandrīz kaila bargajā salā, kas burtiski paralizēja Vērmahtu. Viņa bija tik sasodīta, neuzvarama meitene. Un viņai tas lieliski izdevās.
  Mirabela ticēja drīzajai PSRS uzvarai. Bet laiks iet. Upuru ir arvien vairāk, bet uzvara nenāk. Un tas kļūst patiešām biedējoši.
  Mirabela sapņo par uzvarām un sasniegumiem. Viņai ir septiņas PSRS zvaigznes - tas ir vairāk nekā jebkuram citam! Un sasodīts, viņa ir pelnījusi savas balvas! Un viņš turpinās nest militāro krustu. Pat ja Staļins nomira, viņa darbs dzīvo!
  Ienāk meitene un čakarējas... Nošauj vācu XE-362 un čīkst:
  - Akrobātika! Un sasodīti jauna komanda!
  Tiešām forša meitene. Īsta kobra spēj uz daudz ko.
  Mirabela ir jauna zvaigzne...
  Cīņas turpinās vairākas dienas līdz nāk jaunais gads... Padomju IS-12 guvis bojājumus rullīšiem un kāpurķēdēm - tiek remontēts. Jā, tik nežēlīgs un nežēlīgs karš. Un cik ilgi tas turpināsies?
  Un tas viss tāpēc, ka Vitmens izdzīvoja kaujās Rietumos.
  Pats Vitmans kādu laiku cīnījās tanku apkalpē. Pacēlis skaitīšanu līdz trīssimt transportlīdzekļiem, neskaitot ieročus, mīnmetējus, kravas automašīnas, motociklus un citas lietas, viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kā arī tika paaugstināts par ģenerāli.
  Pēc tam viņš vairs necīnījās. Bet viņš komandēja sesto, SS tanku armiju.
  Kurts Knipsels kļuva par veiksmīgāko Vērmahta tanka dūzi. Bet tikai pēc piecsimt iznīcinātu tanku viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu.
  Kaut kā viņam tika atņemtas balvas. Tiesa, sasniedzis tūkstoš tanku, viņš beidzot saņēma: dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Kurts Knipsels ir ļoti efektīva cīņas mašīna. Cīnījies dažādos tankos. Viņš bija gan šāvējs, gan komandieris. Es ilgu laiku gāju visiem pa priekšu bez konkurences.
  Bet skaistā Gerda jau spēja viņu panākt. Meitenes labi cīnījās. Bet tad viņiem bija pauze. Visas četras skaistules palika stāvoklī un dzemdēja pāri: dēlu un meitu. Taču pēc pārtraukuma viņi ātri kompensēja.
  Un tagad Gerda ir apiejusi Kniselu.
  Kā viņi var izvairīties no pārvietošanās? Viņi cīnās basām kājām un tikai bikini. Meitenes paņēma vēl vienu pārtraukumu, atkal dzemdējot bērnus. Un tagad viņi tuvojās divu tūkstošu iznīcināto tanku skaitam. Un viņi varēja paļauties uz vēl nebijušu atlīdzību: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tās ir meitenes!
  Gerda šauj uz padomju auto. Viņš norauj torni un kliedz:
  - Es esmu sasodīts!
  Un viņš atkal šauj. Iekļūst T-54. Un čīkst:
  - Tēvzeme Vācija!
  Meitene raustās. Un viņa ir ļoti aktīva... Jā, viņai ir tāds stratēģiskais virziens. Ir jau 1956. gads... Karš turpinās un turpinās... Negribas apstāties. Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu dažādās vietās. Taču esiet uzmanīgi, cilvēkresursu ir palicis maz.
  Un Krievija asiņo.
  Sarkanā armija cenšas virzīties uz Rumāniju. Un tad notika spēcīgas artilērijas aizsprostojums, šaušana un slepkavības.
  Bet ienaidnieks gaida. Vāciešiem ir vispopulārākais tanks AG-50. Tas ir pārāks par T-54 aizsardzībā, it īpaši sānos un, iespējams, ar pistoles bruņu caurduršanas spēku, taču tas ir smagāks. Tiesa, vācietim apgriezieni ir lielāki gāzturbīnas dzinēja dēļ.
  Vācu tanks šauj un gūst punktus.
  Mārgaretas ekipāža cīnās. Cīnās aukstasinīgi. Vācu meitenes notriek padomju tanku. Un viņi čīkst no baudas.
  Jā, un jūs nevarat tikt cauri šeit ...
  Debesīs riņķo Albīnas un Alvīnes pilotēts disks. Divas blondas meitenes notrieca padomju mašīnas. Un viņi to dara meistarīgi. Pilnīgi neievainojamie diska auni Migi un Tu. Slepkavas auto. Un karotāji spiež kailajiem kāju pirkstiem. Un viņi nedod Sarkanajai armijai iespēju debesīs.
  Diska plakne ir kaut kas tāds, ko PSRS zinātnieki nevar nokopēt. Tas ir kaut kas, kam nav atrasts pretlīdzeklis. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti gaisā. Un viņi cīnās kā burvji ar burvju nūjiņu.
  Albīna, vēršot disku uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Ja ir Dievs, tad viņš ir vācietis!
  Alvīna, sagraujot ienaidnieku, apstiprināja:
  - Noteikti vāciete!
  Un meitene smējās... Vispār viņa arī bija nogurusi no nebeidzamā kara. Nu vācieši un krievi viens otru nogalina. Precīzāk, Sarkanā armija un Vērmahts. Bet frontes līnija joprojām ir nekustīga... Un nav redzams ne gals, ne mala.
  Karš... Tā jau ir realitāte. Pēc kara sākuma dzimušie karotāji cīnās debesīs un uz zemes.
  Piemēram, Hanss Feuers. Jaunākais Dzelzs krusta I šķiras ordeņa saņēmējs. Un tad viņš kļuva par jaunāko Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeņa saņēmēju par padomju ģenerāļa sagūstīšanu.
  Jā, tas patiesībā ir ļoti forši.
  Hanss Feuers ir izmisīgs cīnītājs. Zēns cīnās kā milzis, un ziemā ir stindzinoši auksts, valkājot tikai šortus.
  Tas tiešām ir ļoti forši!
  Hans kļuva slavens gadsimtiem ilgi!
  Un vispār te notiek tāds neticams un intensīvs karš... Jebkurš AI izgaist.
  Un Rumānijā Sarkanā armija nevar iekļūt vācu aizsardzībā. Abas puses cieta zaudējumus. Tuvojas janvāris... Un katru dienu arvien vairāk cilvēku tiek nogalināti un ievainoti.
  Ārprātam nav ne sākuma, ne beigu.
  Agave atkal ir debesīs un apšauj padomju transportlīdzekļus. Viņa ir medniece un plēsoņa. Triec ienaidnieku.
  Viņas satriektās automašīnas nokrīt. Un tad meitene šauj uz sauszemes spēkiem. Izsit IS-7. Un viņš smejas:
  - Es esmu labākais! Es esmu meitene, kas nogalina ienaidniekus!
  Un atkal tas tiek pārnests uz gaisa mērķiem. Šis ir tanku un visu transportlīdzekļu, kas lido un šauj, iznīcinātājs.
  Nu lūk, kas vārās priekšā. Un mājas frontē zinātnieki cenšas radīt kaut ko letālu. Lai gan tas neizdodas vislabāk.
  Bet šeit ir neliela tvertne AG-5. Mašīna, kas sver septiņas tonnas. Kaujas testu nokārtošana. Un grauž un grauž ienaidnieku.
  Un, kad pienāks laiks dziedāt, neviens mūs neapturēs un neuzvarēs!
  AG-5 steidzas līdzi un šauj. Un šādu tanku nevar apturēt. Un čaumalas rikošē.
  Un mašīnā sēž desmitgadīgs zēns Frīdrihs un čīkst:
  - Un es tiešām būšu super cīnītājs!
  Un atkal viņš izšāva... Un tas trāpa pašā torņa centrā. Un tā iznīcinošais spēks, lai arī tas ir maza kalibra, ir kolosāls.
  Un debesīs Helga cīnās. Baskāja meitene bikini raksta rēķinus. Un priecājas par saviem fantastiskajiem panākumiem.
  Un Agave tiek priekšā... Un arī cīnās.
  Ir jau 1956. gada februāris... Sarkanā armija nekur nespēja gūt panākumus. Bet arī vācieši nevar virzīties uz priekšu. Milzīgi pazemes tanki dodas kaujā. Bet tie ir tīri taktiski.
  Meitenes metās pazemē, iznīcināja padomju ieroču bateriju un atgriezās atpakaļ.
  Tajā pašā laikā tika sagūstīts pāris pionieru. Meitenes izģērba sagūstītos zēnus un sāka viņus spīdzināt. Viņi sita pionierus ar stiepli, pēc tam apgrauzdēja savus kailos papēžus ar uguni. Tad viņi sāka lauzt manus kāju pirkstus ar karstām knaiblēm. Puiši gaudoja mežonīgās sāpēs. Beigās meitenes ar karstu dzelzi izdedzināja uz krūtīm zvaigznes un ar zābakiem saspieda savas vīriešu pilnības. Pēdējā lieta piebeidza pionierus, un viņi sabruka no sāpīga šoka.
  Vārdu sakot, meitenes uzrādīja augstākās klases sniegumu. Bet atkal vācieši neko nozīmīgu nesasniedza.
  Jaudīgi pašpiedziņas lielgabali: "Sturmmaus", šāva uz padomju pozīcijām. Viņi veica daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas. Bet padomju uzbrukuma lidmašīna izsita vienu no transportlīdzekļiem, un Krauts atgriezās.
  Nacisti mēģināja izmantot disketes, lai sasmalcinātu padomju baterijas. Pret viņiem tika izmantoti eži un sprāgstvielas. Notika totāla sitienu apmaiņa.
  Šeit atkal ir Albīna un Alvīna uz lidojošā šķīvīša. Viņi norāda ar kailajiem pirkstiem, nospiežot kursorsviras pogas, un dara to ārkārtīgi veikli.
  Meitenes, protams, demonstrē visaugstāko aerobātiku. Viņi izvilka disku, un tika notriekts ducis padomju lidojošo mašīnu.
  Albīna čīkst:
  - Saniknotā celtniecības komanda! Būs zvaigžņu krišana!
  Un viņš atkal apgriež savu mašīnu. Un meitenes iznīcina Sarkano armiju. Turklāt pamatīgi...
  Alvīna arī notriec duci padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Trakas meitenes, un nepavisam ne jaunavas!
  Pēdējais ir taisnība. Pārim bija ļoti jautri ar vīriešiem. Un viņa darīja visādas lietas. Meitenes mīlēja vīriešus - tas viņām patika! Un it īpaši, ja strādājat ar mēli.
  Augstākā ranga meitene... Viņi spīdzināja pionieri... Vispirms viņi viņu izģērba un ielēja viņam rīklē pāris spaiņus ūdens. Tad piepampušajam vēderam pienesa karstu gludekli. Un kā viņi dega! Pionieris kliedza mežonīgās sāpēs... Bija degoša smaka.
  Alvīne viņam iesita pa sānu ar karstu stiepli. Un kā viņam gribas smieties... Tas ir ļoti smieklīgi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Man ir apnicis mocīt aizmuguri - es gribu ķircināt savu laimi!
  Un kā viņš smiesies! Un viņš atklās savus pērļu zobus! Šai meitenei patīk nogalināt, kāda meitene!
  Un meitenes kājas ir kailas un graciozas. Viņai patīk basām kājām staigāt pa oglēm. Un arī aizdzīt sagūstītos pionierus. Viņi tik ļoti čīkst, kad viņu papēži ir cepti. Pat Alvīnei tas šķiet ļoti smieklīgi. Un Albīna arī ir meitene, jāatzīst - super! Kā iesist pretiniekam ar elkoni pa zodu. Un viņš čīkst:
  - Es esmu augstākās klases meitene!
  Un atklāj savus pērļu zobus. Kuras dzirkstī it kā nopulētas. Un karotājs ir iespaidīgs! Tas var būt kaut kas tāds, ko nevar pateikt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu!
  Abi karotāji debesīs notriec padomju MiG. Skaistules ir aktīvas. Tajos nav ne mazāko šaubu. Un tik mežonīgs un ekstātisks skaistums.
  Karotāji ar basām kājām kontrolē kursorsviru un uzbrūk krievu mašīnām. Spiežot viņi sagraus cīnītājus, it kā sitot kristālam ar nūju. Meitenes ir nežēlīgas un nežēlīgas. Tie satur dusmu spēku un kaisles liesmu. Un pārliecība par uzvaru. Pat ja karš turpinās jau piecpadsmit gadus. Bet tas arī negrib beigties. Albīna un Alvīne ir savas popularitātes virsotnē. Un viņi nevēlas atkāpties vai apstāties uz brīdi. Un viņi virzās uz sevi un taranē ienaidnieku.
  Albīna, gāžot padomju lidmašīnas, kliedz:
  - Meitenei ir apnicis raudāt, es labāk noslīcinu bastu kurpi!
  Un kā viņš smīn un zibina pērļu zobus. Un kā viņa tagad vēlas vīrieti. Viņai patīk izvarot vīriešus. Viņa ir ļoti apmierināta ar to. Viņš tevi paņems un izvaros.
  Albīna rēc:
  Meiteņu sekss ir sekss
  Lūk, liels progress!
  Un karotājs izplūdīs smieklos... Un atkal nogalināsim visus savus ienaidniekus. Viņai ir daudz enerģijas. Un pilns ar muskuļu spēku.
  Un Alvīne rēks:
  - Sagrausim ienaidnieku gabalos!
  Un karotājs sāks aktīvi smieties! Un es iedomājos, kā viņas puiši ķepas. Bet pieņemsim, ka tas ir jauki.
  Marts jau klāt... Saule spīd arvien vairāk. Pirmajā pavasara dienā krievu puikas basām kājām skrien pa izkusušo sniegu. Viņi smejas par sevi, smejas par sevi un rāda savas vīģes vāciešiem.
  Pionieri ar sarkanām saitēm, īsiem matu griezumiem, daži pat īsāki. Viņi skrien un lec. Viņu basās kājas gandrīz nesalst. Tie ir kļuvuši ļoti rupji. Meitenes arī skrien, arī bez apaviem. Rozā, apaļie papēži mirdz saulē. Brīnišķīgas padomju meitenes. Slaida, atlētiska, pieradusi iztikt ar mazo.
  Un visi smejas un smejas uz zobiem... Pirmā pavasara diena ir patiess prieks un slāpes pēc gaismas un radīšanas!
  Un debesīs notiek gaisa kauja. Mirabela, šis ir padomju pilots numur viens, kurš notriec citu vācu lidmašīnu. Un kā vienmēr meitene ir ģērbusies tikai bikini. Mūžīgi jauns un nekad neizgaist. Tāds viņā slēpjas garīgais spēks.
  Tomēr Mirabela arī mīl, ja vīrieši viņai pieskaras. Viņai tas ļoti patīk. Tāpēc viņa ir pilote... Kad meitenes kailo, muskuļoto augumu mīca vīriešu rokas, ir patiess prieks. Un lieliska jautrība!
  Mirabela uztriec citai nacistu automašīnai un šņāc:
  - Es esmu bruņu kuce!
  Meitene pat sit pa vadības paneli ar plikajiem, apaļajiem papēžiem. Viņa ir krāšņa. Un neatkārtojami.
  Mirabela tiek no tā ārā. Un Agave lido viņai pretī. Beidzot satikās divas veiksmīgākās karotājas-pilotes. Viņi šauj viens uz otru no apaļās mājas. Viņi cenšas to iegūt no attāluma. Bet tas neizdodas ļoti labi. Abas skaistules izlido no šaušanas līnijas. Un viņi agresīvi izcēla zobus. Nu sievietes ir kuces. Viņi cieši skatās viens otram acīs. Precīzāk, ar galvu un viņi atkal šauj. Vācu ME-562 joprojām ir labāk bruņots nekā MIG-15, un padomju transportlīdzeklis tika notriekts...
  Taču Mirabelai izdodas katapultēties, pirmo reizi lidošanas karjerā zaudējot lidmašīnu. Sliktākais ir tas, ka viņa nokļuva ienaidnieka teritorijā. Un tas ir slikti. Jā, tādi unikāli likteņa līkloči. Un 1956. gada 1. martā pasaule mainās, bet fīrera valdīšana kibernētiskajā spēlē paliek.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"