Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Iascaigh An ChomhoibriÚchÁin Frith-ShÓibhÍse -3

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Sheol trúpaí an chomhrialtais frith-Shóivéadacha frith-ionsaithe cinntitheach. Glacann an Eoraip, an tSeapáin, agus go leor oibrithe deonacha ón mBreatain agus ó SAM páirt sna cathanna. Tá an scéal ag éirí an-deacair don arm Sóivéadach, le fírinne. Ach déanann na cailíní áille troid go stubborn agus go fíochmhar leis an gcomhrialtas.

  . IASCAIGH AN CHOMHOIBRIÚCHÁIN FRITH-SHÓIBHÍSE -3
  ANÓTÁIL
  Sheol trúpaí an chomhrialtais frith-Shóivéadacha frith-ionsaithe cinntitheach. Glacann an Eoraip, an tSeapáin, agus go leor oibrithe deonacha ón mBreatain agus ó SAM páirt sna cathanna. Tá an scéal ag éirí an-deacair don arm Sóivéadach, le fírinne. Ach déanann na cailíní áille troid go stubborn agus go fíochmhar leis an gcomhrialtas.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Sheol trúpaí an chomhrialtais frith-Shóivéadacha frith-ionsaithe cinntitheach.
  Ghlac beagnach gach fórsa Eorpach páirt sna cathanna, agus fiú oibrithe deonacha ón mBreatain, ó SAM agus ó thíortha Mheiriceá Laidineach. Mar sin bhí rudaí an-dona don Arm Dearg, rud a d"fhulaing caillteanas ollmhór.
  Agus do thosnuigeadar ar thuitim i gcoiribh iomdha, agus do seachnadar as an gcédna iad.
  Ghlac roinnt feithiclí Meiriceánacha a díoladh leis an Tríú Reich ar cairde páirt sna cathanna freisin. D'iompair duine acu criú oibrithe deonacha Sasanacha. Bhí gunna 75mm ag umar na Stát Aontaithe le ballistic shásúil, agus d'fhéadfadh sé briseadh beagnach gach feithicil Sóivéadach, fiú an ollphéist KV.
  Bhí an t-umar seo á mharcaíocht ag Lady Armstrong, chomh maith le foireann cailíní. Malanya, Monica, Gertrude.
  Thástáil cailíní ón mBreatain neart an ghluaisteáin M-16 Meiriceánach. Agus anois bhí na cailíní buailte léi.
  Bhris mná Sasanacha a raibh toes loma orthu umar Sóivéadach le buille beacht ar an mhullach. Thóg Gertrude é agus fucked sé sa BT-8 an-fionnuar:
  - Agus tá sé seo an-chruinn!
  Amstrong, bhí an cailín seo an-álainn, agus bhí a stíl troid fionnuar.
  Rinne sí ráiteas grinn agus dúirt:
  - Bás do dragain Stalin!
  Agus ar an taobh eile, lámhaigh na cailíní laochra seo freisin, agus caitheann siad grenades cosnochta. Agus a dhéanann siad é aggressively agus baring a gcuid fiacla.
  Ach tá cailíní Komsomol ann freisin a ghlac agus a thosaigh ag canadh:
  Nuair a chuamar isteach sa Komsomol le chéile,
  Ghlac na cailíní mionn dílis...
  Go mbeidh an domhan mar aisling radanta,
  Agus feicfimid cumannachas i gcéin!
  
  Go mbeidh an saol ag cur báistí síos mar ór,
  Agus beidh creideamh sa chumannachas...
  Is cinnte go mbuailfimid na naimhde,
  Déanaimis brú ar thaibhsí an fhaisisteachais ghalánta isteach sa deannach!
  
  Ach ní scam a bhí ann ar chor ar bith,
  Bhí an domhan ar imeall daga...
  Tá ceart na dhorn i réim i ngach áit,
  Cé, a shamhlú, nach bhfuil go leor talún!
  
  Ach ní hé ár mana géilleadh do naimhde,
  Ní thabharfaidh an Wehrmacht ar ár nglúine sinn...
  Ritear na scrúduithe le grád a cúig,
  Agus is é ár múinteoir an Lenin iontach!
  
  Is féidir linn Hitler a dhéanamh khan,
  Cé go bhfuil Fuhrer an domhain thíos níos fuaire fós...
  Scairt an trodaire gártha díograiseach,
  Agus scaipeann sé an dorchadas agus scamaill le gulp amháin!
  
  Is baill Komsomol muid ag béicíl Hurray,
  Ardaímid an domhan ar fad ar an raca le screams...
  Déanann na páistí gáire agus áthas,
  Chun glóir ár máthair Rúis!
  
  Agus bratach an-gheal é an cumannachas,
  Cé acu dath na fola agus pomegranate...
  Is trodaire ionsaitheach é, cosúil le magician,
  Agus creidim dom, beidh Hitler a fháil ar a comeuppance!
  
  Beidh caos ann maidir le héachtaí,
  Agus ritheann na cailíní isteach i gcath faoi áilleacht ...
  Is léir gur thinig an fhaisisteachais go smior,
  Agus tá ár nguth ceannródaí ag glaoch!
  
  Ritheann áilleacht cosnochta chun tosaigh,
  Cén fáth a bhfuil bróga ag teastáil ó chailíní, agus nach bhfuil siad de dhíth orthu ...
  Agus buailfimid Hitler lenár ndhorn,
  Beidh cairdeas chun glóir an athar!
  
  Sea, ar son ár dTír Mháithreach, naofa,
  Déanfaimid rud éigin nár shamhlaigh muid riamh...
  Agus scuabfaimid uainn na faisisteacha mar speal,
  Lig dúinn trócaire a thaispeáint ach amháin dóibh siúd a thabhairt suas!
  
  Sa Rúis tá gach laoch ó mhainistir,
  Rugadh an buachaill le gunna meaisín!
  Maraíonn tú an Fuhrer damanta -
  Ní mór dúinn troid go cróga ar son ár Motherland!
  
  Déanfaimid gach rud go han-mhaith,
  Tá idir dhaoine fásta agus bhuachaillí láidir i gcath...
  Cé go bhfuil sé ró-deacair troid
  Ach creidim dom, nach bhfuil an cailín dúr!
  
  Is féidir léi sléibhte a shárú
  Caith grenade le do chos lom...
  An mac tíre ag tafann agus an béar roars,
  Beidh díoltas fíochmhar ann do na Naitsithe!
  
  Bhuaileamar le arm na Tatairis,
  Throid siad an-cháiliúil leis na hOttomans...
  Níor ghéill na heasláin don bhrú,
  Áit a raibh toirneach, tháinig sé ciúin láithreach!
  
  Tagann laochra ó theaghlach
  Ina rialaíonn bratach an chumannachais...
  Ó, is tú mo chairde daor,
  Scrios umair mhóra an fhaisisteachais!
  
  Is féidir le gach duine gach rud a bhaint amach
  Tar éis an tsaoil, táimid aontaithe go deo lenár Motherland...
  Táimid ag rámhaíocht le chéile mar aon rámha amháin,
  Tá trodaithe ar son cumannachas dochreidte!
  
  Déanfaidh an eolaíocht na mairbh go léir a aiséirí láithreach,
  Agus táimid ag sileadh Íosa i ngrá ...
  Bhuail tú an faisisteach ceart sa tsúil,
  Ag troid le healaín gan lúbadh!
  Shiúil na cailíní go wittily thar a gcomhghleacaithe, agus bhí sé an-álainn.
  Agus tá cuma an-rasta cosnochta ar na cailíní.
  Ach leanann an troid. Agus anois tá na Gearmánaigh thart timpeall ar Brest, agus tá troid ar siúl sa dúnfort.
  Tá Hitler, mar a deir siad, ag troid. Agus ansin bhí a gcruinniú pearsanta le Churchill ar siúl. Agus i bPáras. Mar an gcéanna, nach bhfuil sé in am níos mó diongbháilteachta a léiriú sa chomhrac in aghaidh na mBolsheviks? Agus ní hamháin le trealamh, ach freisin le trúpaí.
  Agus go deimhin chinn Churchill cogadh a fhógairt ar an APSS. Ach mar mhalairt air sin, ba cheart go rachadh roinnt réigiún thuaidh na Rúise go dtí an Bhreatain. Ina dhiaidh sin bhain an comhrá leis na coilíneachtaí agus cinniúint na Fraince. Cosúil, nach bhfuil sé in am conradh síochána a thabhairt chun críche?
  Ina theannta sin, go foirmiúil níor ghlac an Tríú Reich aon rud ó na Francaigh, na Beilge, agus na hOllainne. Mar sin, cad is féidir linn a rá faoi seo?
  B'fhéidir gur cheart duit d'éilimh a mhaolú? Tá an APSS mór agus tá go leor ann do gach críoch.
  Léirigh Hitler solúbthacht. Ina theannta sin, cuireadh deireadh láithreach leis na srianta uile ar chearta na nGiúdach. Agus bhí sé seo le chéile le cead mór san Iarthar. Agus go háirithe sa Bhreatain. Agus, ar ndóigh, rinneamar teagmháil le ceist na teicneolaíochta. Bhí sí ar iarraidh go soiléir. Go háirithe umair. Agus ansin bhí orm mo matáin a thógáil suas.
  Is é seo a rinne tionsclóirí i ndáiríre. Idir an dá linn, bhí an cogadh ag dul ar aghaidh, go ginearálta, in áit i bhfabhar an chomhrialtais.
  Tá na hardaonaid tar éis dul ar aghaidh go Baranovichi cheana féin. Agus ansin throid na buachaillí ceannródaíocha leo. Tháinig siad amach i naisc dearga agus shorts, agus rushed isteach na trinsí, flashing a sála leanaí lom, beagán dusty.
  Agus ar ndóigh thosaigh siad ag canadh;
  Agus is mise mac tíre creiche na spéire,
  Tá fothrach na bandits cosúil le gaineamh ...
  Agus creid mise, níl aon rud níos fearr uait,
  Conas Hitler a stab sa teampall!
  
  Caithfidh tú a bheith rugadh dearg freisin,
  Chun na Naitsithe a dhíbirt...
  Creid me, tiocfaidh an luach saothair chugam,
  Beidh an mháthair bródúil as a mac!
  
  scriosfaidh mé leaba na bhFuhrer,
  Brúfaidh mé na Naitsithe isteach sa deannach...
  Creidim go sábhálfaidh an tUilechumhachtach m'anam,
  Agus crush an Horde leis an claíomh!
  
  Mo Rúis mhór,
  Tá tú in ann gach duine a ruaigeadh...
  Agus is meisiá troda é Íosa,
  Go glóir an athar!
  
  Is onóir mé le grá, tá a fhios agam Rod,
  Toisc go bhfuil sé an Dia is Airde ...
  Gearrtar pionós dian ar fhealltóirí,
  Agus is iontach an siolla cogaidh!
  
  Is laochra na Rúise naofa muid,
  In ann na Krauts a shárú ...
  Bhí na páirceanna go léir óraithe le hór,
  Déanfaimid pas sna scrúduithe le A's!
  
  Níl creideamh níos láidre i measc an phobail,
  Dár chumannachas mór dúchasach...
  Tugann saoirse bríomhar
  Agus scriosann fascism olc!
  
  Ardóimid an tír os cionn na réaltaí,
  Is é Moscó príomhchathair an domhain...
  Chun glóir Mháthair na Rúise,
  Beidh muid ag troid go dtí an deireadh!
  
  Ní féidir le duine ar bith stop a chur leis an saighdiúir
  Agus sroichfimid Beirlín...
  Siúlfaimid, máirseáil, i bhfoirmiú,
  Stróicimis an bhratach faisisteach le bayonet!
  
  Tá ár n-eitleáin fionnuar
  Tá an fhoireann cumhachtach agus le chéile...
  Píolótaí invincible i cath,
  Agus buaileann an sniper sa lionsa!
  
  Buail Hitler níos deacra
  Ní shábhálfaidh an Tíogair na Naitsithe...
  Ná labhair nonsens
  Beidh muid pas a fháil sa tástáil ar fad le dathanna eitilte!
  
  Is féidir go leor a bhaint amach
  Is féidir linn a bhuachan i ndáiríre...
  Creid mé, tá acmhainn ollmhór againn,
  Agus is féidir leat é a chiceáil i ndáiríre sna fiacla!
  
  I mbeagán focal, tá an buachaill cosnochta,
  Buail an Krauts go dian.
  Agus fuair an Fuhrer cúiteamh,
  Shéid Hitler an cath isteach i gcath glan!
  Ach ghlac na Gearmánaigh Baranovichi. Agus anois tá a gcuid trúpaí ag bogadh ó dheas go Slutsk cheana féin. Tá daingean an Airm Dearg ann agus bhí Zhukov féin ann uair amháin. Agus ní mór a rá gur líne chosanta thromchúiseach í seo.
  Agus sa Rómáin, ghéill na céadta mílte saighdiúir Sóivéadach, iad féin a aimsiú i coire. Agus is buille tromchúiseach é seo don Arm Dearg.
  Anseo níl sé chomh héasca a thuilleadh casadh timpeall agus cúlú.
  Le linn na gcathanna, léirigh na Rómhánaigh agus na hUngáraigh iad féin a bheith ina trodaithe maithe. Thairis sin, throid na Bulgáraigh go stubbornly. Agus tá na Crótaigh ar a ndícheall freisin. Conas a chuaigh rudaí amú do Stalin le taidhleoireacht. Agus iompaigh sí amach a bheith ina mac tíre aonair. Agus go tobann thosaigh Hitler ag caint faoin daonlathas. Sin, a deir siad, tá sé ar son na saoirse, do chomhionannas na náisiún agus na bpobal go léir, agus tugann sé an Rúis Shóivéadach saoradh ó dheachtóireacht Stalinism agus Bolshevism. Agus, ar ndóigh, ba bogadh polaitiúil cunning a bhí anseo.
  Thóg trúpaí na Fionlainne-na Sualainne Vyborg agus ghearr siad aonaid Shóivéadaigh, ag cruthú coire freisin. Tháinig bagairt ar Leningrad ó thuaidh. Agus tá sé seo tagtha chun bheith ina bogadh fichille tromchúiseach cheana féin.
  Agus anois chuir longa na Breataine bac ar Murmansk ón bhfarraige. Agus fired siad ag an gcabhlach Sóivéadach.
  Sea, d'éirigh na cathanna níos tromchúisí fós.
  Bíonn cailíní Komsomol ag troid go stubbornly agus furiously, caith grenades lena gcosa lom agus canadh ag an am céanna;
  Is iad cailíní Komsomol salann an domhain,
  Táimid cosúil le méine agus lasracha an domhain thíos.
  Ar ndóigh, d'fhás muid go gníomhais laochra,
  Agus le linn tá an Claíomh Naofa, Spiorad an Tiarna!
  
  Is breá linn troid go cróga,
  Cailíní a líonadh na cruinne le spás saor in aisce,. .
  Tá arm na Rúise dochreidte,
  Le do paisean, i cath leanúnach!
  
  Ar son glóire ár dTír Naofa,
  Tá scaird trodaire ag dul timpeall go fiáin sa spéir...
  Is ball Komsomol mé agus rithim cosnochta.
  Splashing an t-oighear a chlúdaigh na locháin!
  
  Ní féidir eagla a chur ar na cailíní roimh an namhaid,
  Scrios siad gach diúracán namhaid...
  Ní thaispeánfaidh an gadaí fuilteach a aghaidh dúinn,
  Tabharfar glóir do chleachtaí sna dánta!
  
  Rinne Faisisteachas ionsaí ar mo thír dhúchais,
  Rinne sé ionradh chomh huafásach agus chomh corrach...
  Is breá liom Íosa agus Stalin,
  Tá baill Komsomol aontaithe le Dia!
  
  Ritheann muid cosnochta tríd an sneachta,
  Gá, cosúil le beacha sciobtha...
  Is iníonacha an tsamhraidh agus an gheimhridh sinn,
  Tá an saol tar éis an cailín a chruasú!
  
  Tá sé in am a lámhach, mar sin tine oscailte,
  Táimid cruinn agus go deo álainn...
  Agus bhuail siad ceart sa tsúil mé, ní sa mhala,
  Ó cruach, ar a dtugtar an comhchoiteann!
  
  Ní féidir lenár n-amhras an faisisteachas a shárú,
  Agus tá an toil níos láidre ná tíotáiniam durable ...
  Is féidir linn sólás a fháil san athartha,
  Agus fiú an anfhlaith Fuhrer a threascairt!
  
  Creid dom, is umar an-chumhachtach é an Tíogair.
  Lámhaigh sé i bhfad agus go cruinn ...
  Ní anois an t-am le haghaidh cluichí dúr,
  Toisc go bhfuil an Cain olc ag teacht!
  
  Caithfimid an fuacht, an teas a shárú,
  Agus troid ag magadh le horde buile ...
  D'éirigh an béar clúdaithe ar buile,
  Ní fear grinn foighneach é anam an iolair!
  
  Creidim go mbeidh an bua ag baill Komsomol,
  Agus ardóidh siad a dtír os cionn na réaltaí ...
  Thosaigh muid ár turas ó mhí Dheireadh Fómhair,
  Agus inniu tá Ainm Íosa linn!
  
  Is breá liom mo thír dhúchais go mór,
  Scaireann sí go mór ar gach duine ...
  Ní ghoidfear an tAthair ar rúbal,
  Daoine fásta agus leanaí ag gáire go sona sásta!
  
  Is spraoi do gach duine maireachtáil sa domhan Sóivéadach,
  Tá gach rud faoi sé éasca agus simplí go hálainn ...
  Ná briseadh an t-ádh a snáithe,
  Ach chuir an Fuhrer a bhéal in vain!
  
  Is ball Komsomol mé ag rith cosnochta,
  Cé go bhfuil an sioc ag tlú suas do chluasa...
  Agus muinín an namhaid, níl aon bhealach síos i radharc,
  Cé atá ag iarraidh sinn a ghlacadh agus sinn a scrios!
  
  Níl focail níos áille don Motherland,
  Tá an bhratach dearg, amhail is dá mbeadh fuil ag taitneamh sna gathanna.
  Ní bheidh muid níos umhail ná asail,
  Creidim go dtiocfaidh an bua go luath i mí Bealtaine!
  
  Rachaidh na cailíní cosnochta trí Bheirlín,
  Fágfaidh siad méarloirg ar an asfalt.
  Rinneamar dearmad ar sólás do dhaoine,
  Agus nach bhfuil lámhainní oiriúnach i gcogadh!
  
  Agus beidh cath, lig an cath seo briseadh amach.
  Scaipfidh an Fritz gach rud ina blúirí!
  Is saighdiúir leat go deo an Fatherland,
  Níl a fhios agam cad é AWOL!
  
  Mothaím trua do na mairbh, is brón é seo do chách,
  Ach ná tabhair na Rúisigh ar a nglúine.
  Cé gur ghéill Sam do na Krauts,
  Ach tá an gúrú mór Lenin ar ár taobh!
  
  Caithim suaitheantas agus cros ag an am céanna,
  Táim sa Chumannachas agus creidim sa Chríostaíocht...
  Cogadh, creidim daoine, ní scannán é,
  Is é an Fatherland ár máthair, ní an Khanate!
  
  Nuair a thagann an tUilechumhachtach sna scamaill,
  Ardóidh na mairbh go léir in aghaidh geal...
  Bhí grá ag daoine don Tiarna ina mbrionglóidí,
  Toisc go bhfuil Íosa an Cruthaitheoir an chaipitil!
  
  Anseo is féidir linn gach duine a dhéanamh sásta,
  Ar fud na cruinne ollmhór na rúise.
  Nuair a bhíonn pléisiúr ar bith cosúil le piaraí,
  Agus is é an rud is mó sa Cruinne Cruthú!
  
  Ba mhaith liom barróg a chur ar an gCríost Uilechumhachtach,
  Ionas nach dtitfidh tú riamh roimh do naimhde...
  Comrade Stalin ionad a athar,
  Agus beidh Lenin linn go deo freisin!
  Seo na hamhráin atá anseo, gan a rá go bhfuil siad thar a bheith greannmhar. Chaith an tSeapáin níos mó agus níos mó treisithe isteach sa chath sa Chianoirthear. Chuaigh líon mór umair coisithe agus umar solais chun cinn. D'ordaigh Hirohito Vladivostok a ghlacadh chomh tapa agus is féidir. Agus choinnigh na Seapánaigh ag luascadh isteach. I gcathanna, d'éirigh lena n-umar éadrom Chikha a bheith sách maith agus inaistrithe. Agus bhí sé idirdhealú freisin ag maneuverability agus soghluaisteacht.
  Chuir Yamamoto, an t-aimiréal Seapánach, bac ar an USSR ón Aigéan Ciúin, agus go daingean. Agus níl mórán cabhrach anseo.
  San aer, tá samurai láidir. Tá líon mór a gcuid eitlíochta, agus tá a gcuid trodaithe, go háirithe na Zeros, an-soghluaiste agus inaistrithe. Agus ní féidir leat dul ina n-aghaidh i ndáiríre. Is é seo an tionchar fíor, eitlíochta chomhrac.
  Agus tá aces maith ag na Seapáine.
  Is trodaithe freisin na Sóivéadaigh, áfach. Mar shampla, píolótach Anastasia Vedmakova. Áilleacht an-troda. Bíonn sí ag troid cosnochta an t-am ar fad, agus i bicíní amháin, rud a thugann cártaí trump áirithe di. Is é seo an cailín a theastaíonn uainn i ndáiríre. Agus má thógann sé é agus le linn an chatha canann sé ar bharr a scamhóg;
  Rugadh mé in amanna mar seo
  Tá ríomhaire ag gach duine le Idirlíon ...
  Tá an tír faoi bhláth agus ag forbairt,
  Agus is cosúil nach bhfuil aon fhadhbanna ann leis an gcailín!
  
  Ach is céad suaite an fichiú haois í,
  Tá an bolcán ag fiuchadh agus ag brúchtadh...
  Agus is olc gach duine,
  Agus cineálta, ag léiriú tír duine!
  
  Agus caithfidh an cailín dul ann,
  Ag am mar seo, gan súil a chaochadh ...
  Nuair a éiríonn le gadaí olc,
  Agus ba mhaith liom fadhbanna a réiteach láithreach!
  
  Is dócha go raibh an cailín mí-ádh orm,
  Fuair mé mé féin cosnochta ag an tosach...
  Bhris an bád amach, fios an raimh,
  Agus creidim dom, ní raibh an saol cosúil le mil!
  
  Agus rith na trialacha láithreach,
  Fuil, éadrócaireach, ar bith ...
  Agus is cosúil nach bhfuil ann ach nialais -
  Ach glóirímid Ainm an Tiarna le creideamh!
  
  Beimid in ann an tAthair Tíre a chosaint,
  Cé go bhfuil an namhaid lán de mheabhlaireacht áiféiseach ...
  Casann an sealgair seo isteach i gcluiche sinn,
  Chun tábla an fhaisisteachais - an stát olc!
  
  Eirigh suas don Motherland, laoch
  Troid ar son do Rus naofa'!
  Éirigh go cróga cosúil le fabhcún,
  Agus in ionad an dorchadais tiocfaidh solas na ríochta!
  
  Déanfaimid an Athartha níos láidre
  Is fathaigh den sórt sin iad na ridirí go léir ...
  Agus rachaidh an villain buile go hifreann,
  Agus táimid aontaithe go deo lenár Motherland!
  
  Creid mise, níl sé éasca do chailín,
  Ritheann cosnochta tríd na sruthanna sneachta fíochmhara...
  Is criathar soladach é an domhan ar fad,
  Agus rialaíonn an executioner - an Malyuta mear!
  
  Ach creid mise, níor ghéill mé,
  Agus scaoil sí an Fritz le raidhfil...
  Bhí an scum cosnochta satailt fé chois,
  Agus tá guth an chailín thar a bheith ag glaoch!
  
  Déanann sí gáire mar cherub
  Agus scriosann sé na Krauts mar gur bréagáin iad...
  Bíodh a fhios agat go bhfuil muintir na Rúise dochreidte,
  Tá an dá umar agus gunnaí cruach againn!
  
  Treoraíonn an cailín cróga an tine,
  Agus maraíonn sé go buile faisisteach...
  Seo chughainn ár n-arm mar chapall,
  Níl aon dearg níos láidre!
  
  Agus cheangail an cailín an Komsomol,
  Agus bhí sí ina deartháir níos óige de na Cumannaigh ...
  Cuirimis an diabhal Hitler chuig an scrapyard,
  Cuirimis cros ar chónra na bhfaisceoirí ar fad!
  
  Tabharfaimid ár gcroíthe don Motherland,
  Agus cuirimis ár n-anam isteach go díreach ...
  Tá neart neart againn,
  Agus amhail is nach sáróidh mé rialacha Komsomol!
  
  Rachaidh cailín isteach i mBeirlín cosnochta,
  Agus fágfaidh an rosary marc ar an Reichstag...
  Beidh an Fuhrer pollta ina aghaidh,
  Ach níl a fhios againn an luach saothair ar pháipéar!
  
  Agus beidh saoire ghaisce againn,
  Cé nach féidir fiú filí cur síos a dhéanamh ...
  Tá an obair go simplí den scoth,
  Cantar gach gníomhas laochúil!
  
  FÓRSAÍ SPEISIALTA LEANAÍ IN AGHAIDH NEAMHACHTACH AGUS CÓTAÍ
  ANÓTÁIL
  Bíonn laochra óga faoi stiúir Eduard Sturgeon ag troid in aghaidh arm eachtrannach, na Cycles go príomha. Mar sin féin, ansin caithfidh an buachaill cróga a bheith ina Indiach, agus in éineacht leis na goddesses troid i gcoinne an arm na Cortez, atá ag iarraidh a conquer an chumhacht Maya!
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Throid trodaithe óga aonad fórsaí speisialta na bpáistí go cróga. Mar sin féin, taobh thiar de réimse fórsa amháin go leith, go praiticiúil ní raibh aon seans bás. Ach rinneadh damáiste ollmhór do na rothair ionsaí agus rith siad as gal. Mar sin anseo d'fhéadfá a mhaíomh fós cé hé an fíor-laoch.
  Ach ní mór dúinn ómós a thabhairt, lámhaigh na buachaillí agus na cailíní in oireann chomhrac go cruinn. Braitheadh nach raibh imirt ar ríomhairí in vain, agus ní raibh iontu ach trodaithe iontacha.
  Thóg Adala, a bhí ag lámhach ar lámh dheas Edik, an tosaithe de chos a linbh agus chaith sé é. Agus le deaslámhacht moncaí, chaith sí roinnt síolta poipín ar an namhaid a bhí ag teacht chun cinn.
  Chlaon an buachaill ceannasaí:
  - Seo bronntanas maith, déarfainn, le haghaidh díothaithe! Ach tá sé níos fearr é a úsáid le linn ionsaí ar chaisleán.
  Thug Adala faoi deara go loighciúil:
  -Tá soláthar doshéanta iontas agat. Mar sin níl gach cárta réidh. Agus is droch-smaoineamh é coinneáil leis an gcárta trump freisin!
  Agus bhuail síolta poipín bídeacha díothaithe na Cycles, ag cuimilt na laochra móra ina bpíosaí beaga stróicthe. Seo an áit ar thosaigh an scrios.
  Chroch an cailín, ag stampáil a cos linbh:
  Tá bua thar timthriallta ag fanacht, creidim
  Beidh amhráin nua againn...
  Ní thabharfaidh mé mé féin i sclábhaíocht don ainmhí,
  Taispeánfaidh mé an rang is airde duit sa chath!
  Thug an buachaill a bhí ag troid ar chlé faoi deara le gáire:
  - Cén fáth nár chaith tú le do lámh é, ach le do chos?
  Rinne Adala gáire agus d'fhreagair:
  - Agus tá sé níos spraoi ar an mbealach seo!
  Chlaon Edik:
  - Sea, is féidir le haon amadán a chaitheamh lena lámh, ach déan iarracht lena chos!
  Exclaimed na leanaí i unison:
  - Glóir do laochra an tsolais,
  Glóir do mo thír dhúchais gheal...
  Canfar ár ngníomhartha,
  Is é an bua an príomhsprioc!
  Go deimhin, tar éis damáiste ollmhór a bheith ag na Cycles, thosaigh siad ag cúlú. Ach d'ardaigh na ballaí arís. Agus bhog gluaisteáin nua. D'fhéach siad cosúil le pirimidí leacaithe ar rianta, agus bhí siad mór i méid le trunks.
  Nuair a scaoil trúpaí fórsaí speisialta na bpáistí iad le gunnaí gatha, níor bheag aon dochar a rinne siad. Phreab na bíomaí as an armúr steely.
  Exclaimed duine de na cailíní:
  - Seo joker eile don namhaid! Agus nó fiú avalanche iomlán de jokers!
  exclaimed an buachaill laochra:
  - Is fearr bás a sheasamh ná maireachtáil ar do ghlúine! Bhí mé i mbraighdeanas cheana féin agus chuir siad iontas orm le turraingí leictreacha, ag seoladh turraingí trí mo chorp ar fad ó mo theanga go dtí mo shála. Agus tá sé chomh tinn go bhfuil an bás níos fearr!
  Chlaon an cailín:
  - Sea, céasadh siad dom freisin! Thairis sin, ar bhealach sofaisticiúla, domhantarraingthe athraitheach agus weightlessness pulsating. Agus gortaíonn sé an oiread sin, agus ní fhágann sé aon rian ach amháin tromluí!
  Bhuel, is dóigh liom go dtiocfaidh rud éigin ar ár n-cheannasaí neamhbhásmhar agus iontach!
  Chlaon Edik a cheann bán le comhaontú agus d"ordaigh:
  - Anois, a bhuachaillí, cuir tic le do shrón agus sraothartach!
  D'fhiafraigh Adala, an cailín cogaidh seo le taithí, le hiontas:
  - Cén fáth eile é seo?
  D'fhreagair an buachaill-cheannasaí go muiníneach:
  - Feicfidh tú cén éifeacht a bheidh ann!
  Ní dhearna na laochra leanaí argóint. Mar sin ghlac siad agus chuir siad tic ar shrón gleoite a bpáistí le leideanna na miodóga bídeacha. Agus conas a thógfaidh siad é agus sraothartach.
  Chroith an t-atmaisféar láithreach. Agus smionagar le go leor foircinn géar báistí síos ó thuas. Thit siad ar na tancanna pirimide. Agus poked siad iad mar ghráinneog le snáthaidí. Agus stop na arrachtaigh ollmhór.
  Chlaon Edik agus thug sé faoi deara:
  - Anois glacaimis é agus canaimid!
  Agus ghabh na saighdiúirí ó fhórsaí speisialta na bpáistí é agus sheinn siad le pléisiúir;
  A banphrionsa, is bláth tú
  Súilíneach i ngairdín Dé!
  Tá do chuma cosúil le gaoth úr
  Scrios lasracha an domhain thíos!
    
  Tá grá cailín naofa
  Claíomh laoch, ag bualadh le honóir!
  Doirtfidh mé fuil i sruth stoirmeach
  Beidh mé i mo aingeal leat go deo!
    
  Bhí mé adhaint ag aisling rúnda
  Do íomhá, aroma milis!
  Bhí cruthaitheoir na cruinne dealbhaithe agat
  Ní dhéanfaidh gach seirbhísigh olc a thruailliú!
    
  Is féidir ach amháin ar neamh
  Aontóidh cinniúint lovers!
  Ach ní ligfidh Dia dúinn mionbhruar don deannach
  Aontóidh sé aontas na gcroí cruaite ag scaradh!
  Tar éis focail iontach agus sublime den sórt sin, tharla miracle. Bhí armáid iomlán na n-umar pirimideach faoi bhláth mar easghluaiseachta de leapacha bláthanna. Agus iompaigh na bláthanna lush amach a bheith simplí iontach. Agus thosaigh siad ag fás le fórsa frantic agus dochreidte, stoirmiúil. Agus d'éirigh sé amach chomh hálainn.
  Phóg Adala an buachaill ceannasaí ar an leiceann agus dúirt:
  - Is áilleacht uathúil thú!
  Chlaon Edik le gáire:
  - Teicneomagic!
  exclaimed an buachaill laochra:
  - Bhuel, ionsaí anois! Déanaimis ár naimhde a threascairt le buille amháin!
  Rinne an buachaill-cheannasaí agóid:
  - Ní hea! Tá sé ró-luath. Ar dtús, ba chóir duit féachaint ar mo chuid eachtraí níos luaithe. Bhí orainn gníomhú ansin gan nanaitheicneolaíochtaí chun cinn, agus ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil sé seo an-deacair!
  Thug Adala faoi deara le gáire:
  - Ar ndóigh, tuigim go bhfuil sé níos deacra gan teicneolaíocht. Ach réiteoidh buachaill cosúil leatsa, sílim, fadhb ar bith.
  Chan Edik le meangadh gáire a bhí cosúil le péarlaí mara roghnaithe ina ghuth airgid:
  Cé nach féidir linn ár gcuid fadhbanna go léir a réiteach,
  Gan réiteach ar gach fadhb!
  Ach beidh gach duine níos sona
  Beidh níos mó spraoi ag gach duine!
  Ina dhiaidh sin, chas an buachaill ar an holagram. Thit fórsaí speisialta na bpáistí ina dtost.
  Chaith súile sapphire agus emerald na buachaillí agus na cailíní an seónna.
  Bhuel, léirigh an buachaill a bhí i gcodanna éagsúla de na cruinne agus níos mó ná ceann amháin, nuair nach raibh sé fós chomh aibí. Agus ba é seo ré na Meánaoise sa Domhan Nua, cineál éigin de stair mhalartach, mar a bhí, an phláinéid Domhan.
  Sa chás seo, léiríodh gur bhuachaill Indiach a bhí in Edik, ag rianú síos deighleog de aghaidheanna geala i luíochán. Tá sé i shorts, cosnochta, ós rud é nach bhfaigheann moccasins ach an bealach, ach péinteáilte le líníochtaí ildaite ó cheann go ladhar. Fiú aghaidh linbh i tatúnna uafásacha le dragain agus aingeal le claimhte.
  Cé gur cosúil nach bhfuil líníochtaí den sórt sin tipiciúil le haghaidh Indians. Ach ar fud na mílte eachtraí agus taisteal, níor ghlac Edik cinniúint áit ar bith. Gach réanna, pláinéid agus amanna tar éis dul i bhfostú, measctha suas agus cumasc isteach i rud éigin cosúil le liathróid dlúth.
  In aice leis tá cailín matánach le cromáin leathana, a sála lom, cruinn, seductive beagnach faoina srón. Ar chúis éigin, tá an laoch, cé gur chóir di a bheith Indiach, blonde. Caitheann sí beagnach aon éadaí, mionbhrístíní amháin ó shraith bicíní, teaghrán de péarlaí ar a cófra iomlán.
  Nuair a chas sí timpeall, chonaic Edward aghaidh deas le smig misniúil agus breasts mór, ach dea-chruthach. Tá arm na laochra matáin, tá a craiceann seacláide, atá i gcomhcheangal le gruaig bán le teagmháil bheag de phailin buí, nó in áit, pailin órga, cuma diabhal tarraingteach.
  An laoch blonde, áfach, cogar in aláram:
  - Tá na cinn pale-aghaidh ag teacht anseo, a bhuachaill-cheannaire Fountain!
  Chuir rud éigin an laoch óg ar an taobh mhatánach... Ghread Edward agus chonaic sé cos ghalánta, cosnochta. Chomh maith leis sin matáin agus láidir. Agus ansin an bhean í féin le dó gruaige dearg fiery. A leithéid de áilleacht iompaithe amach anseo. Blonde meala agus ceann dearg, idir leath-nocht, matáin agus lúthchleas. Ní laochra, ach deities le bows.
  Stróic Éadbhard go cúramach ar an gcéad cheann agus ansin cosa an chailín eile. Ghlan siad go sásta, mar a bheadh cait á bpeataí. Bhuel, tá sé sin ceart, níor chóir do ghnáthbhean a bheith cúthail ó caresses fireann. Seachas sin, tá an-iomadú de gach cineál daoine touchy-mhothúchánach atá réidh chun agairt a dhéanamh don stróc nó suirí is lú. Ach tá sé nádúrtha go leor do fhear a bheith ag iarraidh cailín álainn a stróc agus a caress, nó fiú beirt chailíní ag an am céanna.
  Fíor, tá sé ina leanbh sa chorp, ach tá sé sách sean cheana féin, i mblianta agus i gcuimhne, is duine fásta go leor é, mar sin ...
  Fíor, bhí grá ag Edward, a bhí an-mhatánach ach lúthchleasach, ar mhná láidre a bhí in ann sliocht láidir a bhreith.
  Ach ansin thug an áilleacht fiery comhartha Edward lena liopaí - reo! Beidh an namhaid le feiceáil go luath!
  Go deimhin, bhí díorma le feiceáil ar imeall na foraoise... Wow, ní raibh an cornal fórsaí speisialta ag súil leis seo. Ní hea, níor trolls iad seo ar chor ar bith, nó gnomes - gnáthdhaoine, ach... I armúr meánaoiseach, le muscaed toirtiúla cosúil le clubanna cannibal, agus le claimhte fada. Thug an t-arm iomlán seo le tuiscint go raibh rud éigin thar a bheith neamhréadúil agus osréalaíoch. Agus an-ársa. Ag an am céanna, bhí sé idirdhealú ag a líon mór, cé nach iomarcach. Ridirí níos mó agus níos mó marcaíocht amach ar capaill agus i armúr trom. Dála an scéil, aghaidh pale, áibhéil láidir - tá a n-aghaidh coirtithe, dorcha, agus tá a gcuid féasóg dubh.
  D'fhreagair an laoch-ruadh dearg í féin an cheist a bhí réidh le titim de theanga Éadbhard:
  - Is é seo an díorma Spáinneach de Cortez. Ná bíodh eagla ort, níl ach ceithre chéad acu, agus ní raibh am acu fós a bheith athlíonta le hIndiaigh áitiúla.
  Rinne an buachaill laochra feadaíl agus whispered ar ais:
  - Álainn... Cé mhéad againn atá ann?
  An uair seo d'fhreagair an blonde meala:
  - Beidh cúigear leat! - Agus cuma mearbhall Edik uirthi, dúirt sí. - An uimhir is ceart, pentagram!
  An laoch óg shivered beagán. Is léir nach bhfuil cothromaíocht na bhfórsaí, i dtéarmaí uimhreacha, ina bhfabhar. Agus is tábhachtaí fós, níl aon blasters, aon réimsí fórsa, nó fiú grenades antimatter acu. Agus tá sé seo scary. Mar shampla, le hyperblaster amháin is féidir leat scuad iomlán a ghearradh síos; i gceann nóiméad is féidir fuinneamh na ndeich buamaí adamhacha a thit ar Hiroshima a scaoileadh.
  B"éigean don diabhal rua cur i gcuimhne do Edward:
  - Tá bogha agat, a cheannaire... Osclóidh tú tine ar m'ordú!
  Thug an blonde faoi deara:
  - Tá an buachaill cosnochta, agus tá culaith ró-bheag air, ní ordú é seo do cheannaire mór, fiú mura bhfuil arm aige leis anois. - Chliceáil an cailín a bharraicíní loma. Agus d'athraigh rud éigin, agus Edward bhraith go raibh rud éigin a thuilleadh mar an gcéanna.
  Tharraing an buachaill cogaidh arís aird air féin anois. Tá sé, i ndáiríre, nocht go dtí an choim, ach i pants bíosún agus moccasins seoda. Ar an ceann tá fleasc as a bhfuil trí cleití protrude. Ní hea, ní fabhcúin, ach cineál éigin éan gan athrú ar domhan.
  Tá an comhlacht féin tar éis éirí i bhfad níos suntasaí agus ollmhór i matáin, cé go bhfuil Edward idirdhealú i gcónaí ag forbairt muscle den scoth, áfach, le blianta beaga anuas tá sé tar éis éirí ró-tirim ionas go mbeidh na ribs le feiceáil ó easpa cothaithe agus gluaiseacht leanúnach. Ach sa chás seo, d'fhéach sé cosúil le curadh folláine gairmiúil - faoiseamh foirfe agus ní speck amháin saille, agus líonadh a chraiceann le dath dearg-donn.
  Ar a bhrollach bhí tatú le jaguar - siombail Huron. Roinneadh an chuid eile de na tatúis áit éigin, amhail is dá mba le draíocht. Bhí craiceann foirfe, mín agus snasta ag na laochra, seacláid le lí órga, agus bhí a gcraiceann ag gliondar ar tráthnóna te Mheicsiceo.
  D'fhan a gcosa lom, ach níor mhéadaigh sé seo ach a n-éifeachtacht chomhrac.
  Tharraing siad a gcuid bogha. Beirt chailíní níos mó, agus bhí Edward cinnte ar bhealach éigin go raibh cailíní álainn ann, faoi cheilt a dhéanamh chomh cúramach sin nach raibh siad le feiceáil. Ach tá boghaí ag an mbeirt sin atá chomh luxurious le bogha banphrionsaí, agus tá pluma a saigheada scaipthe go tiubh le diamaint, topazes, rubies agus emeralds.
  Agus níl bogha Eduard féin níos lú ná an só, ach tá níos mó sapphires agus clocha lómhara dath dorcha ann. Agus tá dathanna níos gile ag na cailíní álainn.
  Bhí díorma de conquistadors Spáinneach suite go hiomlán cheana féin os a gcomhair. Ceithre chéad caballeros Castilian. Is cosúil nach bhfuil an fharraige i bhfad ó anseo, cé go bhfuil na bolaithe tréithiúla dochloiste, séideann an ghaoth díreach ón gcósta. Ach tá aroma chomhlachtaí na gcailíní chomh seductive, go hiomlán mídhaonna, cosúil le meascán de mil, bláthanna, beagán nutmeg agus spíosraí.
  Is iad na laochra féin an-fionnuar, agus ghlac duine agus ghabh feithidí lena bharraicíní loma agus brúite isteach i císte é.
  Ní raibh a gcuid comhraiceoirí-trodaithe, ag an am sin, Impireacht chumhachtach na Spáinne, bailithe deannaigh fós ar an bhfeachtas agus d'fhéach sé go hiontach go leor.
  Os comhair gach duine tá marcach ard cumhachtach, gualainn leathan le féasóg fhada dhearg. Is dócha gur Count Cortes é seo, a gheobhaidh an teideal Diúc amach anseo agus a dhéanfaidh saibhreas iontach a ghabháil dó féin.
  Bhí an chuma air go raibh gruaig rua air agus an-shláintiúil aige. Tá céad meáchain ag an armúr amháin, agus faoi sin ní capall simplí é, ach capall dréacht-pinto.
  Bhí sé mar aidhm ag an gcoirnéal buachaill ar an grandee Spáinneach agus d'ullmhaigh sé lámhach.
  Tar éis go leor a fheiceáil cheana féin, bhí Edik ina saighdeoir maith, cé nach raibh cleachtadh aige ar an gcineál seo arm ar feadh i bhfad;
  An áilleacht fiery dearg-haired ghlac ceannas. Lámhaigh sí ar dtús, agus d'eitil an tsaighead feadh trajectory tadhlaíoch. An ceann órga-haired fired áit éigin go dtí an taobh, agus ó na thickets eile eitil siad amach cosúil le Cóiméid, bíomaí buailte de fuinneamh díothaithe.
  Eduard, nach raibh am aige le lámhach, na daltaí a shúile chothromú ina triantáin. Ní fhaca sé aon rud mar seo roimhe seo. Phléasc saighead an chailín rua dhearg agus leathaigh amach ina tonnta dubha. Ridirí na Spáinne, gafa sa taoide seo, a charred láithreach agus crumbled isteach deannaigh in éineacht lena gcuid capall. Ní raibh fágtha ach cnámharlaigh reoite san aer.
  Ní raibh éifeacht níos lú millteach ag an bronntanas, a d'eisigh cailín le gruaig dath an órdhuille. Ach bhí sé in iúl beagán difriúil. Tháinig tonn bán thart, agus thosaigh céad laoch eile ag bláthú go tobann. Thairis sin, sa chiall is liteartha. Eadhon, chlúdaigh bachlóga súiteacha geala na conquistadors ar an Impireacht Castilian ó cheann go ladhar. Agus ansin, thosaigh shoots tapa le feiceáil, agus thosaigh alley iontach álainn ag bláth. Agus d'iompaigh bandits ionchasacha agus stranglers, gach ceann acu ina tor bláthanna iontacha leis na dathanna is saibhre ...
  D'oibrigh bronntanais eile go maith freisin... Scaip an tríú saighead le tintreach scarlet, agus las na Spáinnigh, cosúil le solas tóirse, mórshiúl págánach, agus ansin rinne siad céad tine chnámh... Agus bhí a dhath agus a dath féin ag lasair gach tine chnámh , agus na Sparks scaipthe, ag iarraidh a bhuail spéir dubh níos airde.
  Bhuel, bhí an ceathrú bronntanas níos iontach fós. Sheol an tsaighead sreangáin agus boltaí súilíneach cosúil le criostail carraig! Agus thit siad ar eireaball díorma Cortez. Na capaill iompú isteach i boilb, agus na marcaigh isteach tochailteoirí, agus céad gluaisteáin de dearaí aisteach stop, bhfostú ar bhóthar leathan idir na cnoic.
  Anois tá deireadh le ceithre chéad laoch cróga láidir Impireacht na Spáinne.
  Scairt Edik le moladh:
  - Teicneomagic! Cad a miracle!
  Ní raibh ach Cortez amháin fágtha, sheas sé mar bhloc gan gluaiseacht ar a chapall ollmhór, cosúil le aurochs Gearmánach, agus rinne sé iarracht go rathúil a chuid composure a choinneáil.
  Lámhaigh Edward air, ach tháinig dhá shála lom, chiseled ag sileadh, agus na cailíní, gruaig órga agus gruaig rua, deftly rug an t-saighead lena n-toin, agus ina dhiaidh sin exclaimed siad i unison:
  - Ní hea! Caithfidh tú a fháil amach cé acu fuil is uaisle ar do chlaíomh!
  Bhuel, mar do claimhte, mar sin do claimhte. Bhí sé de chumas ag Edward troid le maide, le sluasaid ghlan, agus le scian bayonet. Mura bhféadfainn an claíomh féin a aimsiú...
  D'fhéach an buachaill go ceistitheach ar na laochra, amhail is dá mbeadh sé ag súil go dtabharfadh siad claíomh taisce draíochta dó - luascadh amháin, agus céad cloigeann óna ghuaillí!
  Ach dhírigh an diabhal rua ar an lann Spáinneach ba ghnách a caitheadh amach ag tonn soinneáin na teicneolaíochta, agus é ag cogarnaíl i dton uafásach:
  - Anois tá tú ar théarmaí comhionanna!
  Ansin d'athraigh an ghaoth treo, rud a thug an fionnuaracht a bhí ag teastáil tráthnóna sultry trópaiceach. Bhí guairneán aer úr ón bhfarraige, boladh an iaidín, ribí róibéis, agus algaí, milis mar charamail chnó.
  Bhog Edward go mall i dtreo an airm a gabhadh, bhraith sé cosúil le craiceann dearg. Agus Cortez, cén fáth go ndeachaigh sé isteach i Meicsiceo fiú? Ag iarraidh cultúr ársa na Bealtaine a mhilleadh? Líon isteach do phócaí le hór, a mheastar a bheith ina mhiotal naofa ag na hIndiaigh áitiúla. Chun na seanchultacha a threascairt agus riail níos cruálach fós a bhunú ar na fiosraitheoirí agus na hÍosánaigh...
  Seo chugat go tobann Edward é féin ag smaoineamh go raibh a mhothúcháin ró-dáiríre le haghaidh cath i ré eile. Ar torso matánach lom air mothaíonn sé anáil aeir agus é ag iompar fionnachtana farraige taitneamhach, agus píosa roisín te ag sileadh ar a ghualainn láidir.
  Ní mhothaíonn sé seo mar bhrionglóid. I mbrionglóid, de ghnáth ní bhíonn tú ar an eolas, nó maireann d'fheasacht ar feadh tréimhse an-ghearr. Agus seo rud éigin eile... Bíonn míchaoithiúlacht áirithe ag baint le fiú moccasins, agus ní buachaill tú ar chor ar bith a bhfuil cuma dhá bhliain déag air, ach fear óg nach bhfuil níos óige ná fiche bliain d'aois i gcolainn. Seo mar a rith a shamhlaíocht fiáin nuair a d"fhéach sé ar dhraíocht an chailín.
  Is é sin, nach bhfuil an comhlacht aige, cé, go ginearálta, bhí Edik i bhfad ó aibíochta go dtí le déanaí. Agus bhí sé ina ghaiscíoch, ní hamháin san aonú haois is fiche, ach i réanna níos fuaire agus cosmaí, le glóir don arm iomlán. Ach anois, i ndáiríre, tá sé ceachtar dó, nó, a mhalairt ar fad, nach bhfuil sé dó ... Tá an flesh coigríche, cé go sláintiúil, agus tá sé go leor fuinnimh. Ní cosúil le cúpla bliain anuas, nuair a bhraith Edward fuarú áirithe ann féin i dtreo cogaí agus cathanna, agus an streachailt leanúnach do mharthanas, laghdú ar dhíograis, leisciúlacht slaodach san oiliúint agus leisce air éirí ar maidin agus cleachtaí a dhéanamh. . Sea, agus tá an aisling tar éis éirí slaodach ar bhealach éigin, nuair nach mbraitheann tú an fuinneamh agus an fonn céanna léim suas, ach gur mhaith leat a chodladh, agus is dóigh leat - tá taithí agat cheana féin ar chathanna éagsúla, nach bhfuil sé in am dul ar scor.
  Cluichí a imirt ar ábhar do chroí, gan riosca, gan phian agus gan ach pléisiúir. Agus i ndáiríre, cad is gá buachaill síoraí? Socraigh síos i ndomhan éigin atá chun cinn ó thaobh na teicneolaíochta de agus atá sách sábháilte, agus mair i do chónaí duit féin, ag baint suilt as siamsaíocht agus díomhaoineas lúcháireach.
  Ach tá cás éiginnte éiginnte ag Eduard lena phinsean. Go foirmiúil, is cosúil go bhfuil sé, mar shaoránach elven a throid ar feadh níos mó ná ré i Mechnya agus a d'oibrigh amach dhá chéad caoga timthriall, ceaptha pinsean a fháil ann. Ach anois tá sé ag fónamh in Arm na Gréine de stát neamhaitheanta. Mar sin a stádas dlíthiúil ...
  Bhí an iomarca aird ag Edward, agus bhí am ag Cortez teacht ar a chuid céadfaí. Tharraing an mhóruaisle Spáinneach a muscaed trom ar an té a raibh an chuma air gur Indiach é. Ní raibh a leithéid de rud ann agus meicníocht chnaguirlisí breochloiche fós, agus rinne Cortez iarracht púdar gunna a adhaint ag baint úsáide as meicníocht chuimilte. Bhuel, ní hea, is arm an-primitive é seo, go soiléir níos lú ná bogha agus saighead rialta. Is é an t-aon bhuntáiste a bhaineann le muscaed den sórt sin ná go mbainfidh sé go cinnte aon armúr lena luaidhe, méid ubh sicín. Mar sin féin, tá sé thar a bheith deacair bualadh leis an Indiach lúfar agus nimble ar an mbealach seo.
  Mar sin, níor éirigh Edward neirbhíseach, ach bhog sé go socair i dtreo an chlaíomh. Mar an gcéanna, ní féidir leat shoot ach amháin nuair a lasann tú an fiús, agus tógfaidh sé seo am.
  Scairt Cortez rud éigin i Spáinnis. Ní raibh a fhios ag Edward an teanga seo. Ach labhair sé Gearmáinis agus Béarla, chomh maith le beagán Fraincise. Ní raibh an buachaill laochra ina shaineolaí mór ar Cortez, agus go ginearálta ar na cogaí coilíneacha seo go léir. Bhí a fhios cad a bhí i téacsleabhair scoile. Bhuel, agus rud amháin eile as an leabhar cáiliúil: "Moctezuma's Daughter." Ach, ar ndóigh, bhí an t-eolas a bhí ann scoilte agus measctha le ficsean.
  Go teoiriciúil, ba chóir go mbeadh eolas ag Cortez ar an bhFraincis, mar is minic a throid na Spáinnigh le tír an lile.
  Agus adubhairt Edward, i bhFraincis, nár labhair sé go ró-líofa:
  - An bhfuil aon cheist agat orm, a monsignor?
  Chuir Cortez, as an mearbhall, an fiús lit isteach sa muscaed, agus bhuail an gunna beag seo ... A roar, fiú ó lámhaigh amháin. B'fhéidir gurbh é an fhuaim seo, cosúil le tormáin, a thug ar na hIndiaigh titim nuair a d'eitil na hurchair iad féin anuas!
  Sa chás seo, feadóg píosa luaidhe cruinn thar achar níos mó ná céad méadar, agus ní raibh sé contúirteach ar chor ar bith do Edward. Shiúil an buachaill laochra, gan a luas a mhéadú, suas go dtí an claíomh agus phioc sé suas an arm go héasca, cé gur mheá sé thart ar dhosaen cileagram. Ar ndóigh, ní bheidh fiú ridirí cruaite ag oiliúint in ann troid le claimhte den sórt sin ar feadh ró-fhada. Tá sabre, ar ndóigh, i bhfad níos praiticiúla.
  Dúirt Cortez ar deireadh i bhFraincis:
  - Cé hé tusa?
  D'fhreagair Edward i stíl Mephistopheles:
  - Táim mar chuid den chumhacht sin a chruthaíonn an mhaith, ar mian leis an olc i gcónaí!
  Cé nach bhfuil a chuid Fraincise an-mhaith, tuigfidh Spáinneach, ar ndóigh. Is maith fós, i lyceum míleata ceann de na réaltachtaí malartacha, gur múineadh teangacha an namhad ceaptha dóibh. Gcéad dul síos, Béarla agus Gearmáinis, ach freisin Sínis. Is í an teanga dheireanach an teanga is deacra le foghlaim, agus ní raibh a fhios ag beagnach aon duine í. Níor measadh go raibh an Spáinn ina comhraic tromchúiseach, cé go bhfuil leitheadúlacht na teanga seo ar fud an domhain níos mó ná an Ghearmáinis. Ach creideadh de réir dealraimh nach bhféadfaí cogadh leis na Gearmánaigh a sheachaint.
  Rinne Cortez aoibh mar fhreagra, agus i bhFraincis, cé nach raibh sé an-soiléir, mhol sé:
  - Ar mhaith leat troid le claimhte?
  D'fhreagair Edward go hachomair:
  - Cosúil le ridire!
  Rinne Cortez aoibh níos leithne fós. Measadh go raibh sé ar cheann de na claimhte is láidre sa Spáinn. Cé atá ina Indiach? Níl ann ach duine borb a raibh fonn air tabhairt faoi Impireacht na gCeilteach. Mar sin caillfidh sé a cheann folamh le sraith cleití.
  Ba chosúil go raibh tuairim eile ag Edward agus chuaigh sé i dteagmháil lena chéile comhraic.
  Léim an Count Cortes as a chapall go héasca, d"fhear dá chuid agus é in armúr ollmhór.
  Bhí sé ceann agus guaillí níos airde ná a chéile comhraic, fiú amháin más rud é a bhuíochas leis an draíocht agus aibithe ar feadh tamaill gearr, agus bhí ar a laghad dhá uair chomh trom. Ach bhí Edward idirdhealú freisin, go háirithe ina chorp nua, ag a aclaíocht agus matánacha. Agus lig an comhaireamh sotalach iarracht a ghlacadh air unceremoniously.
  Tá claíomh, ar ndóigh, níos troime ná bata, tá sé cosúil le crowbar a luascadh. Ach tá airm an namhad níos troime fós. Agus is cuma cé chomh láidir is atá Cortes, beidh maneuverability comhlacht mór níos ísle fós.
  Bhí Edward ag druidim, sheas an namhaid fós, ag iarraidh cothromaíocht agus fanacht a choinneáil.
  Chaill laochra na Spáinne bródúil a gcorp tar éis do gach laoch saighead a bhualadh, ach ní raibh an chuma ar na Cortes féin náire ar chor ar bith faoi seo. Ar a mhalairt, d'fhéach an Spáinneach go háirithe bailithe agus pompous.
  Luathaigh Edward go tobann agus rinne sé ionsaí ionsaitheach. Chuir an Áireamh gluaiseacht dá chlaíomh ar éigean faoi deara. An buachaill Indiach grinned - d'iompaigh an namhaid amach a bheith níos fearr ná mar a cheap sé.
  Rinne Cortez, ina dhiaidh sin, bogadh forc, ach níor bhain sé a sprioc amach freisin. D'fhreagair Edward.
  Thosaigh an dá opponents ag fál, ach ar bhealach aisteach. Edward, níos éadroime agus níos aclaí, ciorcal in aice leis an namhaid, agus sheas na Cortes ollmhór motionless, ach ó am go chéile ag cur leath céim ar aghaidh, ag iarraidh teacht ar an namhaid.
  Bhí an dá ghaiscíoch ina dtost don chéad deich nóiméad agus ghníomhaigh siad go cúramach. Bhuail Edward an armúr arís agus arís eile, ach ní raibh an claíomh a gabhadh in ann dul i ngleic leis an armúr a rinneadh go sciliúil. Agus nuair a rug Cortez ar an laoch óg le luascadh géar, thosaigh fuil le feiceáil ar torso nocht an laoch Indiach.
  Ina dhiaidh sin, d'athraigh an Spáinneach tactics, mar gheall ar radharc na fola duine eile chaill sé a chuid composure, agus go géar shiúil ar aghaidh. Sháraigh Edward fós an namhaid i maneuverability. Cosúil le liopard, d'éirigh sé siar agus thacaigh sé, bhí oiliúint fórsaí speisialta an ghasúir ag dul i méid.
  Ní féidir leat Cortez a bhualadh amach ach é a bhualadh ar dheis san aghaidh;
  Anseo fuair Edward muinín arís; Faigheann fiú Seaimpíní an domhain i measc dornálaithe gairmiúla tuirseach agus ní i gcónaí a choimeádann an luas i dhá bhabhta déag. Ach troideann siad i shorts spóirt amháin. Mar sin beidh an ollphéist seo fizzle amach.
  Go deimhin, thosaigh Cortez ag breathe go mór agus allais go mór, agus tháinig laghdú ar a luas gluaiseachta.
  Fiú ar a leicne tiubh bhí blush míshláintiúil le feiceáil.
  Tháinig Edward níos gníomhaí arís agus chuaigh sé ar an gcion. Ag an am céanna, níor bhain an Críochnaitheoir óg úsáid as an méid a mhúin sé i bhfórsaí speisialta a thuilleadh, ach leagadh béim ar theicnící ó litríocht eachtraíochta. Go háirithe, stailceanna faoi bhun an claíomh láimhseáil d'fhonn bonn uasta an namhaid agus, go háirithe, a lámh.
  Thosaigh Cortez ag cúlú beagán, agus ansin fuair Edward cumhacht na cainte ar ais:
  - Cad é, monseigneur, tá sé te?
  D'fhreagair an Comhaireamh le hionsaí géar a rinne polladh beagnach ar shúil Eduard, ach bhuail claíomh é freisin ar a mhéara. Bhuail an laoch óg gan luascadh rófhada, níor stróic ach leathair bíosún a lámhainní, ach bhris an commando cúpla phalanges Cortez. Bhí sé pianmhar an claíomh a shealbhú ina lámh dheas, agus d'aistrigh ceannaire na Spáinneach an t-arm go dtí a lámh chlé.
  Ach, ar ndóigh, tá mionghearradh leis an taobh clé i bhfad níos deacra ná leis an gceart, fiú má tá tú oilte cheana féin.
  Fuair Edward roinnt muiníne. D'ionsaigh sé an namhaid sa cheann agus, ag an am céanna, bhuail sé a shin faoi na glúine.
  Bhí an pláta armúr beagán níos airde, ach fós, bhog an craiceann bíosún an buille. Ach thuislíodh Cortes, agus shraonadh a chlaíomh beagán, agus Edward, ag baint úsáide as teicníc lucht leanúna, nuair a dhéantar meascán de blows, scríobtha go dian ar an líon Spáinneach ar an leiceann.
  Tháinig an buille i dtír díreach faoi na malaí, ach bhí an fhuil ag sileadh go fóill, agus d'éirigh sé deacair don namhaid a labhairt, agus chuir an pian féin aird ar an troid.
  Bhí Cortes anois, go deimhin, ar buile, ach bhí a rage tuirseach agus ar bhealach éigin gan chumhacht. Roinnt uaireanta chaill an comhaireamh, agus ar deireadh Edward, tumadóireacht deftly mar iasc, bhuail an namhaid in aghaidh lena lann.
  Phléasc an eyebrow ceart, cosúil le liathróid líonadh le fuil, agus Cortez snámh go fírinneach. Edward, féachaint ar a riocht, slashed ar a wrist. Bhí an craiceann bíosún beagán scáinte, ach bhí an claíomh fós ina lámh chlé ag an namhaid.
  Stampáil ceathrar cailíní laochra a gcosa lom, chiseled agus scairt siad ar bharr a scamhóga:
  - Maith thú, a bhuachaill! Tháinig tú amach go han-tapa!
  Ansin rinne an laoch óg an buille arís dá mhéara. I bprionsabal, d'fhéadfadh sé a bheith ionsaigh an ceann, ach bhí sé ag iarraidh a ghlacadh Cortes príosúnach beo.
  Chuaigh claíomh trom cheannaire na Spáinneach isteach sa láib, agus d'éirigh an thug siar arís, agus d'fhreagair sé go tuirseach i bhFraincis:
  - Bhuel, tá sé cosúil chaill mé a thabhairt duit, Savage!
  Chuir Edward in aghaidh go loighciúil:
  - Ní labhraíonn Savages Fraincis. Agus mar sin féin, tháinig tú go talamh duine éigin eile a ghabháil agus a mharú!
  Dúirt ceannaire na Spáinne:
  - Thugamar creideamh duit a shábhálann tú ó chrá síoraí, ifreann!
  D'fhreagair Edward le gáire:
  - Tá tú tar éis éirí cheana féin i gcrá do gach duine, fiú amháin más rud é nach síoraí!
  Sheas an dá ghaiscíoch os coinne a chéile. Bhí an dá cheann clúdaithe le fuil, cé go raibh Cortez, ar ndóigh, níos troime dhaite agus níos wounded. Seanóir Spáinneach dí-armtha i gcoinne Indiach le claíomh nach bhfuil ró-ghéar, ach go leor marfach.
  Chonaic Cortez i súil amháin, ach, in ainneoin a leicne gearrtha, labhair sé go soiléir go leor. Ní raibh a fhios ag Edward cad ba cheart a dhéanamh le comhaireamh na Spáinne. Bheadh sé riachtanach príosúnach a ghlacadh air, ach sa chás seo, níl sé soiléir cén áit ar chóir é a ghlacadh.
  Cé, i ndáiríre, ba chóir é a bheith tugtha do na laochra an Impireacht Mayan. Dála an scéil, cad a thugtar ar a gcaipiteal? Shleamhnaigh sé m'intinn! Agus cá bhfuil trúpaí Indiacha Mheicsiceo anois? Tá a n-impireacht mar a thugtar air ag dul i léig cheana féin; níl an garda cósta ná an t-arm rialta le feiceáil. Mar sin ba fhórsa ollmhór dóibh ceithre chéad Spáinneach agus iad armtha le muskets.
  Léigh Edward leabhar faoi chogadh Cortez i bhfad ó shin, mar sin níorbh fhéidir leis cuimhneamh go díreach cé a bhí ina rí ag na hIndiaigh ag an am sin agus cén méid arm a bhí acu, ar a laghad. Ach go teoiriciúil, níor cheart go mbeadh cumhacht níos mó ná an Spáinn féin (gan sealúchais choigríche!) beag ina daonra ach an oiread.
  Bhris Cortez an ciúnas agus dúirt sé gan a bheith soiléir:
  - Nuair a bheidh tú bua, é a mharú!
  Rinne Edward grinniú mar fhreagra agus d'fhiafraigh sé insinuatingly:
  - Nó b"fhéidir go dtairgfidh tú airgead fuascailte mór duit féin!
  D'fhreagair comhaireamh na Spáinne go macánta:
  - Ní'l agam acht fiacha fanann de'n t-ádhbhar, Is chaith mé gach ní ar an turas 's mo dhorthaigh fhostaithe!
  D'fhreagair Edward ar son Cortez féin:
  - Agus déanann an rí an fear caillte na himeartha a fhorghníomhú go simplí ... - Agus ansin tháinig smaoineamh suimiúil ar an laoch óg. - Cad a tharlaíonn má théann tú isteach i seirbhís an rí áitiúil? Tá an chuma ar an scéal nach bhfuil aon rogha eile agat!
  Shíl Cortez faoi. Tá fortún caite, tá na fiacha mór, agus tá an t-ús orthu ag ardú. Sa Spáinn, tabharfaidh sé aghaidh ar phríosún féichiúnaí agus, is dócha, ar chéastóireacht. Ar ndóigh, iarrfaidh siad an scuad caillte, ach ní bheidh trócaire acu. Téigh go dtí seirbhís an rí áitiúil? Is beag Spáinneach a fheidhmíonn mar amhais, agus ina dhíorma scriosta anois, ní de bhunadh Impireacht na gCeilteach iad go léir.
  In aon chás, níl aon srianta morálta ann. Rí áitiúil b"fhéidir, ó theaghlach págánach is dócha. Ach níor thuig Cortez féin an creideamh Críostaí i ndáiríre, agus d"ardaigh Dia, ar crochadh mar fhear gan chosaint ar an gcrois, go leor ceisteanna. Go deimhin, an gceadódh an tUilechumhachtach é féin a chéasadh? Agus cén fáth ar mhúscail Dia, a dódh Sodom agus Gomorrah agus a báthadh beagnach an chine daonna go léir i dtuile, claonta aisteacha dá leithéid?
  Ar aon chuma, bhí Cortes níos agnostic ná Caitliceach. Thairis sin, le linn an chatha ní raibh sé ró-ghortaithe - leigheasfaidh a mhéara briste go tapa agus a mhala freisin. Ar ámharaí an tsaoil, d"fhan an lámh slán, cé go raibh sé brúite.
  Rinne an Comhaireamh gáire agus d'fhiafraigh sé go múinte:
  - Má théim i do sheirbhís, cén tuarastal a thabharfaidh tú dom?
  D'fhreagair Edward go débhríoch:
  - Agus beidh an ceann seo a chinneadh ag mo rí!
  Bhí an chuma ar an laoch rua mar fhungas ag léim amach as a chromán agus ag cuach:
  - Ní gníomh buachaill é seo, ach fear céile! Tar ar aghaidh, lean mé!
  Agus an áilleacht waved a cos lom. D'imigh an ceannaire Spáinneach léi. Díreach mar atá sna scannáin - go tobann agus d'éirigh as!
  Agus ansin tháinig cailín le gruaig órga. Bhreathnaigh sí languidly ar Edward agus go ciúin d'iarr:
  - Ar tairgeadh duit gníomh tréasa a dhéanamh?
  Chlaon an laoch óg go géilliúil agus bhí ionadh air:
  - Tá... Ach conas atá a fhios agat é seo!
  Dúirt an laoch i dton níos simplí:
  - Ní aisling é an rud a fheiceann tú anois! Is réaltacht comhthreomhar í seo, a bhfuil cumhacht nach beag ag na déithe ar a bhfreastalaímid ...
  Thit an cailín mhatánach le gruaig órga ina thost, agus tháinig ceann eile le turraing gruaige glas agus súile glowing ruby le feiceáil. Dúirt sí go mall:
  - Tá daoine difriúil. Na déithe freisin... Agus de ghnáth, is léir nach gcuireann siad isteach ar... ach amháin i gcásanna ina bhfuil gá le hidirghabháil. Agus ansin, sa chás seo, is fearr leo daoine!
  Bhí cailín eile le gruaig níos gile ná péarlaí le feiceáil, agus d'fhreagair sí le anáil:
  - Agus bhí an t-ádh leat a leithéid de horoscope a bheith agat gur roghnaigh comhairle na nDéithe tú don mhisean is tábhachtaí!
  Chrom Edward ar na cailíní ón gcoim agus d"fhreagair sé go suaimhneach:
  - Bhuel, níl a fhios agam i ndáiríre... An fiú é?
  Tháinig an cailín saoiste rua, a raibh gruaig níos gile uirthi ná an tóirse Oilimpeach, i láthair arís agus d"fhreagair sí go géar:
  - Ar ndóigh ní! Agus ní mó ná seans amháin i trilliún an dóchúlacht go ndéileálfaidh tú leis an tasc!
  Phl Edward agus stammered:
  - Ach ansin?
  D'fhreagair an diabhal ruadh go géar:
  - Agus níl aon rogha agat! Níor roghnaigh tú mé, ach roghnaigh mé thú!
  Mhínigh an cailín le gruaig órga i ton an-bhog:
  - Déanfaimid tú a aistriú go dtí ceann de na cruinne comhthreomhar gan líon, ina mbeidh ort rud éigin a dhéanamh go bhfuil beagnach dodhéanta a dhéanamh le do chuid eolais agus scileanna!
  Dúirt cailín le gruaig emerald:
  - Bhuel, cén fáth go bhfuil sé dodhéanta! I saothair ficsean eolaíochta éagsúla, daoine a thagann trasna, ag baint úsáide as an eolas ar an todhchaí, a dhéanamh éagsúla, uaireanta is cosúil go hiomlán rudaí dochreidte. Ina theannta sin, tá na daoine seo i bhfad níos measa ná laoch óg, buachaill síoraí, saighdiúir fórsaí speisialta, agus fiú duine a bhfuil PhD aige sna hEolaíochtaí Teicniúla, rud a chosain tú go hiontach, ag taispeáint nach bhfuil do chuid brains leanbh ar chor ar bith!
  Dheimhnigh an laoch le gruaig sneachta-bán:
  - Sea, ní hamháin go roghnaítear an lámhaigh seo de réir an horoscope, ach tá sé sách luachmhar ann féin freisin! Méadaíonn sé seo do sheans!
  Bhí an cailín saoiste órga ag osna go trom agus dúirt:
  - Tá am gearr! Ní féidir linn é a thréigean níos luaithe ná an chéad Meitheamh, rud a chiallaíonn go bhfuil ár seansanna fiú rabhadh a thabhairt do Stalin ag titim go nialas!
  Chaoch Edward a chuid fabhraí dubha go fuinniúil agus labhair sé:
  - Ní thuigim go maith rud éigin, cad atá ar siúl?
  Bhreathnaigh an ceathrar cailín sorceress ar a chéile, agus ansin mhol an ceann is deirge:
  - A ligean ar thaispeáint dó. Níl sna focail ach clingíní na n-ícíní i bhFásach an tSahára!
  Anseo, ag an áit is suimiúla, gong sounded, a d'fhógair:
  Tá sé in am cur isteach ar a leithéid de chraoladh siamsúil.
  
  D'ÉIRIGH GULLIVER A BÓCA
  ANÓTÁIL
  An uair seo, fuair an taistealaí legendary Gulliver é féin ina sclábhaí óg, ag casadh i buachaill a stomps a chosa lom ar chlocha géara. Agus ansin tháinig sé ina bhuachaill cábáin ar long bradach.
  . CAIBIDIL Uimh. 1 .
  Bhí an t-aistriú sách fada. Tá an bóthar creagach agus tá na clocha te in aeráid trópaiceach. Agus ní raibh an ghrian ach ag tosú ag luí.
  Shiúil an buachaill Gulliver leis an máistreás cailín. Chas sí lena cosa lom i bhfad níos muiníní ná a comhghleacaí, a bhí chomh óg agus a d'fhéach sé timpeall dhá bhliain déag d'aois.
  Dúirt an buachaill Gulliver:
  - Tá mé tuirseach agus tart!
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Is sclábhaí tú! Ach ní féidir le sclábhaithe aon rud a iarraidh ar a máistrí!
  Chlaon an buachaill. Ní fada ó shin a bhí sé ina dhuine fásta agus ina chaptaen, ach anois ní raibh ann ach cat cosnochta atá á bhrú mar is toil leis!
  Ach tháinig deireadh ansin. Chinn an Conmhaigh scíth a ligean agus sneaiceadh a bheith aige. Stop na buachaillí faoi chuing, a bhí ina ndaoine fásta ach cúpla uair an chloig ó shin.
  Agus bhí cead acu beagán uisce a ól agus arán árasán a ithe le cáis agus gairleog.
  Bhí cuma an-bhlasta ar an mbia áitiúil do Gulliver. Ina theannta sin, thuig sé go bhfuil fiacla óga, sláintiúla, iomlána aige anois. Ina dhiaidh sin cheered sé suas.
  Níor leagadh ach boinn loma mo chos go mór agus scríobadh na púróga.
  Ansin bhuail siad an bóthar arís.
  Bhí na laethanta cineál fada anseo, nó an raibh an chuma air?
  D'fhiafraigh an cailín de Gulliver:
  - Creideann tú i do Dhia, ach d'fhéadfá, mar shampla, dul go dtí an geall ar do chreideamh!
  D'fhreagair an taistealaí óg:
  - Tá mé i gcoinne dhálaí foircneacha agus fanaticism!
  D"aontaigh an cailín:
  - Tá sé seo ceart! Ach in bhur measc bhí na daoine a chuaigh chun báis!
  D'fhreagair Gulliver le gáire:
  - Bhí siad difriúil! Roinnt chuaigh chun báis painful, agus roinnt feall! Agus ní hamháin ag gunpoint, ach ar mhaithe le féin-leas!
  Rinne an cailín aoibh. Splashed a cosa lom ar an ngarbh-ghairbhéal, agus ba léir gur thaitin sé léi fiú.
  Sheinn:
  Tá grá Chríost álainn agus íon,
  Is áilleacht ghlan, gheal í ...
  Mar an gcéadna, is iomad olc atá ar domhan, .i.
  Is dócha go bhfuil Satan fós láidir!
  Bhí ionadh ar Boy Gulliver:
  - Cad as a dtagann an salm seo?
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - chum mé féin é! Cad nach bhfuil go dona?
  D'fhreagair Gulliver le gáire:
  - Go hionraic, ní dona! Ach an gcreideann tú i gCríost?
  Dúirt an Bíocunta óg go loighciúil:
  - Cén chiall?
  Dúirt an buachaill captaen:
  - Bhuel, cad é Dia!?
  Shrug an cailín agus d'fhreagair:
  - Go bhfuil sé Dia Uilechumhachtach agus cruthaitheoir na cruinne, uimh. Ach b"fhéidir go raibh cumas draíochta de shaghas éigin aige!
  Shoiléirigh Gulliver:
  - Cén fáth nach gcreideann tú ina nádúr Dhiaga?!
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Toisc gur aontaigh tú go dúr leis an Uilechumhachtach dul go dtí an chros! Tá sé iontach dúr gan a bheith in ann tú féin a chosaint má tá an neart agat!
  D'fhreagair an buachaill captaen:
  - Rinne sé seo chun ár bpeacaí go léir a ghlacadh air féin!
  Rinne an Bíocunta óg gáire agus d'fhreagair sí:
  - Is deacair a chreidiúint nach raibh aon bhealach eile ag an Dia Uilechumhachtach chun an chine daonna a shábháil ná dul go dtí an chros féin. Ach cad faoi eagna gan teorainn an chruthaitheora?!
  Shrug Gulliver a ghualainn agus d'fhreagair:
  - Bhuel... Tá rúin ann ar mian leo fiú na haingil a threá! Agus go ginearálta, d'fhéadfadh go mbeadh sé dodhéanta a mhalairt a dhéanamh!
  Chlaon an cailín:
  "Ordóidh mé duit do shála lom a bhualadh le maidí, agus beidh sé indéanta ansin!"
  Bhí ciúnas pianmhar ann. Ní raibh a fhios ag Gulliver cad ba cheart a chur leis. Go deimhin, tá diagóirí ag argóint leis na céadta bliain. Agus is paradacsa é i ndáiríre: fuair daoine a chuir coireacht eile an-tromchúiseach leo féin seans slánaithe. Is féidir linn a mhaíomh anseo le fada an lá. Agus cibé ar thug an Mac fuascailte lena íobairt. Cé leis amháin? Is aisteach don Athair, an nglacfadh an tAthair a leithéid d"airgead fuascailte le bás an Mhic. Ach fuaimeanna sé freisin cosúil le blasphemy a Satan.
  Agus éiríonn sé chomh dona agus chomh dona.
  Sheinn Gulliver le osna:
  Cé mhéad duine, an oiread sin tuairimí,
  Rún na bhflaitheas naofa,
  Ba mhaith liom é a dhéanamh amach do gach duine ...
  Ar thóir na fírinne tá dorchadas na gcraobh,
  Tá an diabhal ag buile i buile,
  Ba mhaith leis plean a fhorchur,
  Is aisling é seo chun solas grá na nglún a fháil,
  Ní féidir ach leis an Tiarna Uilechumhachtach an freagra a thabhairt!
  Chlaon an banbhleacht óg:
  - Feicim go maith thú, ith!
  Thug Gulliver faoi deara:
  - Sea, tá sé deas fiú siúl leath nocht, faoin ghrian te, le cailín álainn cosúil leatsa!
  Agus groaned an buachaill arís agus é ag céim ar méaróg géar. Agus d'fhéach sé míshásta.
  Dúirt an Bíocunta:
  - Ar ndóigh, ní mór creideamh a bheith bunaithe ar argóintí réasúnta! Mar shampla, éilíonn Íosa gurb é an Dia is Airde é. Mar sin féin, múineann sé: má bhuaileann siad tú ar do leiceann dheis, cas ar chlé! Ach sa Sean-Tiomna, ar a mhalairt, tugann sé orduithe chun mná agus leanaí a dhíbirt, agus fiú ainmhithe tí!
  D'fhreagair Gulliver:
  -Is cosúil go bhfuil aithne mhaith agat ar an mBíobla!
  Chlaon an Bíocunta:
  - Sea, léigh mé é. Agus tá go leor Cruelty agus áiféiseach! Cosúil leis an ordú chun pósadh harlots, nó an t-ordú chun neamhchiontach a mharú. Agus leag Elisha na béir ar na leanaí a bhí díreach ag spochadh as a mhaol!
  Dúirt Boy Gulliver:
  - Agus déanann daoine é seo uaireanta, ag déanamh cruálachta!
  Dhearbhaigh an cailín:
  - Déanann siad, cinnte! Ach ní thugann sé aon chreidiúint dóibh!
  Thug an buachaill captaen faoi deara:
  - Ar an drochuair, uaireanta tarlaíonn sé go gcaithfidh tú cruálacht a úsáid. Bhuel, mura bhfuil aon bhealach eile oideachais ann! Agus mar sin féin, cad a chuireann isteach ort?
  Thug an Bíocunta faoi deara:
  - Ar thaobh amháin, cruálacht mhór an tSean-Tiomna, agus mar an gcéanna na huaisleachta Íosa Críost, a ghuigh fiú agus céasadh, ar son a fhorghníomhaithe!
  Leath Gulliver a lámha agus d'fhreagair:
  - Níl a fhios agam! Tá sé deacair fós a rá cén fáth agus cad... Caithfimid ár smaointe a bhailiú. Ach mar sin féin. Is í an cheist anseo, ach ní chríochnaíonn an saol leis an Domhan. Agus b"fhéidir, trí an leanbh a mharú le cabhair ón mbéar sí, gur shábháil Elisha é ó fhulaingt shíoraí i Gehenna fiery, agus é á aistriú láithreach chun na bhflaitheas?
  Rinne an Bíocunta gáire agus thug sé faoi deara:
  - Mar sin is féidir le haon dúnmharfóir a rá - níor lig mé peaca dó! Agus a iompar chun na bhflaitheas!
  Bhí an buachaill Gulliver ag iarraidh agóid a dhéanamh, ach ar bhealach éigin níor tháinig na smaointe chun cuimhne. Agus cad atá ann chun labhairt faoi? Anseo ní mór duit a bheith i do Dhiagadóir le taithí. Agus ní bhíonn gach diagóir agus diagaire in ann freagra sásúil a thabhairt ar gach ceist. Mar shampla, cén fáth a bhfuil an t-olc ann le Dia uilechumhachtach grámhar? An mian le Dia go mbeadh an t-olc ann nó nach féidir leis deireadh a chur leis?
  Agus anseo tá sé an-deacair a fhreagairt go sonrach. Ceachtar casadh sé amach ar an mbealach seo nó ar bhealach eile. Ach tá paradacsa ann nach n-oirfeadh freagra ar bith do gach duine.
  Dúirt an buachaill captaen le gáire brónach:
  - Mar shampla, tá cónaí ort ar feadh míle bliain gan dul in aois. Mar sin a bheith sásta faoi. Toisc gur thug Dia grásta agus óige shíoraí duit. Ach níor thug sé do ghnáthdhaoine é. Agus sin a dhéanann sé!
  Chlaon an Bíocunta:
  - Amen! Tá sé seo fionnuar!
  Sheinn Gulliver:
  Is mó Dia le trócaire gan íochtar,
  Chruthaigh tú an Domhan, airde na bhflaitheas ...
  Ar son na ndaoine, d'aon-ghin Mhic,
  Chuaigh sé suas an chros, agus ansin d'ardaigh arís!
  Chlaon an cailín agus chirped:
  Ag glaoch rolla na bhflaitheas,
  Baileoidh mo chairde go léir,
  Ag glaoch rolla na bhflaitheas,
  Ann sin le grásta an Tiarna,
  Beidh mé!
  Chas Gulliver uirthi agus sheinn sé ar ais:
  Mo Dhia, is Tusa, is Tusa,
  Buailim leat i ngach áit ...
  Nuair a roghnaigh mé bláthanna i rith saor in aisce,.
  Agus adhradh mé tú le grá!
  
  Is é Iehova coróin na háilleachta,
  I bhfianaise an lae agus an solas meán oíche...
  Seo iad mo smaointe agus mo bhrionglóidí -
  Seo dúil gheal na hóige!
  Chlaon an cailín le gáire radanta:
  - Sea, tá do amhrán go maith, áfach, ba mhaith liom tú a chanadh níos mó!
  Chan Gulliver le gáire:
  Cé chomh hálainn é gach rud is leatsa,
  Cloisim do ghuth i ngach áit...
  I gcroílár Dé canann an lámh dheas,
  Agus cogar isteach san anam cosúil le colossus aibithe!
  
  Sléibhte atá clúdaithe le caonach,
  Is tonnta iad seo le cúr raging...
  Is trá í seo le gaineamh te,
  Is é seo an ghrian le cruinne gan teorainn!
  Anseo stampáil an cailín go feargach a cos lom agus chuir sí isteach ar Gulliver, ag fiafraí de:
  - Agus tá mná gránna d'aois, a chruthú an Tiarna Dia, álainn freisin?
  Shrug Gulliver agus dúirt:
  - Má tá áitritheoirí na saolta agus na pláinéid eile ann, agus go bhfuil siad difriúil uainne, ansin is dócha go gceapfaidh siadsan freisin gur anchúinse sinn. Thairis sin, fiú amháin maidir leis na cailíní is áille!
  D"aontaigh an Bíocunta:
  - Ó thaobh na gcanúintí de, tá sé seo loighciúil!
  Chan Gulliver le gáire:
  Thug an Tiarna uilechumhachtach solas,
  Conas síocháin a aimsiú i gCríost...
  Mhothaigh mé gur peacach íseal mé,
  Go bhfuil an Tiarna mo Slánaitheoir!
  Chlaon an cailín agus sheinn sí, ag tafann a fiacla:
  Ar ríchathaoir na bhflaitheas,
  Bhí an tArd-Rí ina shuí...
  Le mo thoil mhór,
  Críost rialaigh sinn!
  
  Céasadh Dia ar an gcrois,
  Ghuigh Íosa chun an Athair...
  Ionas nach ndéanfaimid breithiúnas go géar orainn,
  Tá peaca maite dúinn go dtí an deireadh!
  
  Tá an trócaire gan teorainn
  Chuir sé a mhac chun báis...
  Chun freastal air go pearsanta,
  Agus níor leomh dóibh bás a fháil!
  Agus winked na cailíní ag a gcomhghleacaí.
  Thug Gulliver faoi deara:
  - Sea, tá sé seo go hálainn. A ligean ar a rá go bhfuil na dánta go hiontach! Ach an aithníonn tú Íosa Críost mar do Thiarna agus Slánaitheoir?
  Bhí an cailín ag gáire agus ag canadh:
  Íosa foirfeachta
  Tá Íosa foirfe ...
  Ó aoibh gháire go chomhartha,
  Thar aon ní eile moladh...
  Ó, cén sonas
  Ó, cén sonas
  Bíodh a fhios agat go bhfuil Dia foirfe!
  Bíodh a fhios agat go bhfuil Dia idéalach!
  Dheimhnigh Gulliver:
  - Chan tú go maith agus go sainráiteach! Feicim cumais iontacha ionat.
  Sheinn an cailín le háthas:
  I bhfairsinge na Motherland iontach,
  Cath agus saothair...
  Chum muid amhrán lúcháireach,
  Maidir leis an Dia Uilechumhachtach agus an Ceannaire...
  
  Is é Dia Solas glóir an chatha,
  Dia Solas ár n-eitilte óige...
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Leanann ár ndaoine an Tiarna!
  D'fhreagair Gulliver le gáire:
  - Canann tú go hiontach! Níl ort ach go hiontach!
  Rinne an cailín gáire agus thug sí faoi deara:
  Cuidíonn an t-amhrán linn tógáil agus maireachtáil saor in aisce,.
  Téimid go dána ar shiúlóid le hamhrán...
  Agus an té a shiúlann tríd an saol ag canadh,
  Ní imeoidh sé áit ar bith choíche!
  Shiúil na páistí feadh bóthar creagach. Gortaítear cosa brúite an ghasúir, ach d"fhulaing sé agus shiúil sé. Agus chuir comhrá ar seachrán mé ón bhfulaingt.
  Ina theannta sin, toisc go bhfuil do chuid fiacla go léir agat féin agus óg ardaíonn tú do chuid biotáillí cheana féin. Agus is é an comhlacht óg hardy agus sláintiúil. Agus tá dearcadh geal, radiantach, úr ar an domhan i ngach áit.
  D"fhiafraigh an Bíocunta:
  - Cén fáth, mar shampla, más é Críost Dia agus go bhfuil an chumhacht go léir aige ar an Domhan agus ar neamh, is é Genghis Khan an rialóir agus an conqueror is rathúla i ngach aimsir agus pobail? Cé atá barbarian, agus págánach, agus an-éadrócaireach, agus polygamist!?
  D'fhreagair Gulliver le gáire leanbhach mearbhall:
  - Bhuel, is ceist dheacair í seo... Go hionraic, deir an Bíobla gurb é Sátan Dia na haoise seo, agus b'fhéidir go bhfuil Genghis Khan faoi chomaoin aige ar an Diabhal!
  Rinne an cailín agóid:
  - Ó níl! Níl aon rud scríofa sa Bhíobla - is é Satan dia na haoise seo! Is é mo chuimhne go deo óg, agus i bhfad níos fearr ná mar atá tú ag fás suas agus a bheith gránna!
  Thug an buachaill captaen faoi deara:
  - Tá sé scríofa - tá an dia na haoise seo dall ar a n-intinn!
  Rinne an Bíocunta gáire agus d'fhreagair:
  - Ní deir sé gur Sátan é! B'fhéidir go gciallaíonn sé seo féiniúlacht dhaonna. Nó b'fhéidir, mar shampla, bród iomarcach, nó lochtanna carachtar eile.
  Thug Gulliver faoi deara:
  - Tá sé seo fíor go páirteach! B"fhéidir go raibh an dá rud i gceist acu!
  Sheinn an cailín, ag tafann a fiacla:
  - Cad a bhí ar intinn an Tiarna?
  D'fhreagair Gulliver le mearbhall:
  - Cad atá tú ag caint faoi?
  Rinne an Bíocunta gáire agus d'fhreagair:
  - Sea, faoi rudaí éagsúla! Tá amhrán agam ar an ábhar seo fiú!
  Shrug an buachaill captaen agus mhol:
  - Come on, ar dtús canfaidh mé!
  Chlaon an cailín le gáire:
  - Más mian leat, canadh ansin,
  Ná canadh chun báis!
  Thosaigh Gulliver ag canadh ina ghlór soiléir, leanbhúil;
  Tá duine mí-chreidimh míshásta,
  Ní féidir leat maireachtáil i lust peacach ...
  Toisc go bhfuil wrath Dé uafásach
  Toisc go bhfuil Dia ina bhreitheamh dian!
  
  Lagann an fheoil in ifreann as an teas,
  Agus tá sé in am againn uilig a thuiscint fadó...
  An té nach eol creideamh sa Tiarna,
  Beidh sé ag titim faoi chuing ifreann!
  
  Gheobhaidh fear peacach a chuid
  Beidh sé cosúil le damhán alla ar lasadh trí thine...
  Crábhaidh na deamhain tú sa domhan thíos,
  Iad siúd a adhradh Satan!
  
  Eagla agus aithrí, namhaid an Tiarna -
  Beidh tú a chaitheamh díreach i ifreann. .
  An té nach dtugann onóir do lá na Sabóide -
  Beidh go deo a engulfed i lasracha!
  
  Thug tú onóir don idol agus d'fhulaing ar a shon,
  Tá sé an-phianmhar a bheith ag caoineadh in ifreann...
  Beidh olc, eolaíocht -
  B'fhearr leis an idol do Chríost!
  
  Níor chreid ordú Dé
  Ní raibh mé ag iarraidh ómós a thabhairt don chéad lá ...
  Ná bí ag súil nach sruthán tú amach láithreach -
  Is é an t-sìorraidheacht i gcrá na bpeacach an crannchur!
  
  Creidim go dtiocfaidh an t-am le haghaidh bhfeice,
  Tiocfaidh Íosa an Dia Mór -
  Agus tiocfaidh deireadh an domhain,
  Tabharfaidh sé slánú do dhaoine!
  
  Ardóidh Dia Naofa na mairbh,
  Iad siúd de chreideamh ní bheidh siad sáite ag lobhadh...
  Creidim go mbeidh mé leis an Uilechumhachtach freisin,
  Chun na bhflaitheas - lig an mbraighdeanas an flesh titim!
  Dhearbhaigh an cailín le aoibh gháire a bhí glowed cosúil le péarlaí:
  - Amhrán an-mhaith! Ach ní bheidh tú sásta le hamhráin amháin! Ní mór dúinn rud éigin eile fionnuar agus uathúil!
  Dúirt Gulliver:
  - Tá an stupidity uathúil freisin!
  Dúirt an Bíocunta:
  - Cé chomh maith agus a bheidh gach rud má táimid leanaí ar a laghad beagán!
  Agus mhol sí:
  - Canaimis rud éigin eile!
  Shrug an buachaill captaen:
  - Ar mhaith leat é seo?
  Chlaon an cailín:
  - Sin ceart, ba mhaith liom tú a chanadh!
  Agus do ghabh Gulliver é agus sheinn;
  Tá míorúiltí sa domhan nua,
  Tá sé cosúil le scéal fairy i ndath ...
  Tá áilleacht den sórt sin anseo
  Ní féidir leat teacht ar locht le pointeoir!
    
  Bhuel, más lá nua é,
  Tá sé ag teacht thar an Domhan...
  Mar sin, nílimid ró-leisciúil éirí suas,
  Ní fhaigheann sé aon with ar fud an domhain!
    
  Beidh solas nua sa ghlóir,
  Cá bhfuil na crainn cosúil le candy saor in aisce,. .
  Tosóimid ag beannú don breacadh an lae,
  Tá áthas síoraí ar ár bpáistí!
    
  Tá haois nua ag teacht,
  Tá an réigiún seo go hálainn...
  Beidh an duine sásta -
  Lig an cosán a bheith contúirteach!
    
  Go bhfága an pláinéad -
  Go luath a bheith ina Paradise lush. .
  Oscail cuntas buaiteach
  Beidh an domhan ina Bealtaine radiant!
    
  Cé chomh maith is atá sé?
  Má tá an ghrian ag taitneamh go geal...
  Druileann cnocaire adhmaid chisel
  Tá am iontach ag gach duine ar an phláinéid!
    
  Cé chomh spraoi is atá gach rud linn,
  Gleann na sonas iomlán...
  Beidh uair an bhláth ann, creid mise,
  Meán órga!
    
  Cé a dhéanfadh ár gcinniúint,
  An-láidir agus dathúil...
  Má tá athdháileadh ann,
  Ansin éiríonn tú níos cumhachtaí!
    
  Ní ligfimid ár gcinn síos
  Ag síneadh mo dhroim go bródúil...
  Don pancóg, im, cáis teachín,
  Cuireann an hostess láithreach!
    
  Mar sin tá a fhios agat go mbeidh sonas ann
  Agus solas leis an Ainm Svarog...
  Beidh sé ina Paradise fíor
  Daoine guí chun Dé!
    
  Thug an Tiarna freagra amháin:
  Caithfimid oibriú le lúcháir...
  Agus ansin tiocfaidh Dia duit -
  Soilseoidh aghaidheanna go geal!
    
  Seo cailín cosnochta
  Mharcaigh mé turtar...
  Caithfidh tú é a bhualadh le do dhorn,
  Is cúis le go leor eagla!
    
  Cá dtarlaíonn tine?
  Bhuel, cá bhfuil an tine ar lasadh...
  Crushing buille
  Tá namhaid éadrócaireach ag ionsaí!
    
  Ní ghéillfimid don namhaid,
  Smaoinigh gur mian leis seo...
  Díreachann an cherub
  Sciatháin agus maithiúnas do naimhde!
    
  Déarfaidh sé go dtarlóidh sé go luath
  Rud ar a dtugtar bua...
  Tarlaíonn sé gur puball é an sorcas,
  Agus uaireanta coirt madraí!
    
  Go gairid beidh sé cosúil le neamh
  Déanaimis an domhan ar fad álainn...
  Gabhaim buíochas le Lada -
  Cherubs Shine le hór!
  Sheinn an buachaill go hálainn, agus d'éirigh a ghuth leanbhmhar. An-sonorous agus shrill.
  Dúirt an Bíocunta:
  - Ith go maith! Agus sin fionnuar!
  Rinne an buachaill captaen sciota:
  Canaim, canaim, agus maróidh mé na deamhain go léir!
  Sheinn an cailín freisin:
  Is cailíní bródúil muid Svarog,
  Trodaithe cróga, cróga...
  Déanaimid freastal go dílis, táimid in Ainm an Teaghlaigh,
  Bíodh seanaithreacha agus aithreacha bródúil as!
    
  Dia Svarog agus aigne na ndaoine saor in aisce,.
  Déan an cruinne sásta ...
  Creid mé, ní bheidh an villain ruaig orainn,
  Is é ár ngnó obair agus cruthú!
  Rinne Gulliver feadóg agus thug sé faoi deara le grá ina ghlór:
  - Amhrán iontach!
  Chlaon agus chrom an Bíocunta:
  - Sea, sin í a áilleacht. Cad a itheann tú ar mhaithe leis an amhránaíocht?
  Lean an buachaill agus an cailín ag siúl. Chuir cosa a bpáistí an-mhuinín as a gcosa. Agus ní raibh aon amhras ach go bhféadfadh siad a bheith ag canadh go hálainn.
  Is cosúil go bhfuil leanaí gach rud anseo. Agus is domhan iontach é. Fiú má tá sclábhaíocht ann.
  Sheinn Gulliver le háthas:
  Gach duine ar phláinéid amháin
  Ba chóir go mbeadh a fhios agat maireachtáil le chéile ...
  Ba chóir do pháistí gáire i gcónaí
  Agus beo i ndomhan síochánta,
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Agus beo i ndomhan síochánta!
  Mar sin shiúil siad, shiúil siad, agus shiúil siad arís ...
  Tá an tráthnóna tagtha faoi dheireadh. Agus tógadh colún le leanaí a gabhadh don dinnéar.
  Tugadh anraith inite de shaghas éigin dóibh, agus arán réidh le bainne freisin. D"ith na buachaillí sclábhaithe. Agus thit siad ina chodladh go toilteanach.
  Go deimhin, tar éis lá deacair máirseála, bhí scíth de dhíth orthu.
  Thosaigh Gulliver ag sniffle freisin agus bhí aisling iontach aige.
  ina raibh cailíní leath-nocht ag canadh;
  Bhí an cruinne stróicthe as a chéile
  Na réaltaí a dimmed, tubaiste-bás!
  Bíonn siad ag gol agus ag osna i gcráibh na gciall ifrinn,
  Agus dóibh siúd a tháinig slán: níl ann ach náire a fhulaingt!
  
  Cosúil le Dia - rialú gach dlí,
  Ag déanamh dearmad faoin choinsias agus ag diúltú onóir!
  Tá domhan nua á chruthú ag cine eachtrannach,
  Thug sí dúshlán dúinn - drochscéal!
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Bhí an buachaill cábáin ar casadh Gulliver isteach air ag seoladh ar bhriogantín álainn agus an-ghrásta. Bhí daite an-gheal ar a seolta, le dearaí iontacha, iontacha i bhfoirm bláthanna agus féileacáin, agus snáthaidí móra, chomh maith le cailíní le claimhte.
  Agus bhí sé seo ar aon dul go mór leis an criú. Ní raibh ach cailíní anseo freisin. Agus bhí siad beagnach nocht, ní raibh ach a gcuid breasts agus pluide clúdaithe le teaghráin jewelry. Agus tá an craiceann coirtithe, lonracha, cosúil le dealbha cré-umha.
  Na cailíní bradach spanked lena cosa lom, an-graceful, agus seductive.
  Agus ag an am céanna chan siad:
  Táimid bocht, tá muid bocht, foghlaithe mara,
  Tá an-bhrón orainn, an-bhrón orainn,
  Ní féidir le cailíní cúiteamh a sheachaint,
  Ach toisc nár chuir siad an mhoráltacht ionainn!
  
  Ní gá pirates eolaíocht
  Agus tá sé soiléir cén fáth ...
  Tá cosa agus lámha againn,
  Ach níl aon úsáid againn as ár gcinn!
  Agus ansin tháinig Gallion chun tosaigh; Léim sí amach, flashing a sála lom, cruinn.
  Go ginearálta, cad iad na háilleacha a bhí ann, agus bhí a gcuid gruaige an-gheal. Is blondes mil iad an chuid is mó le gruaig a sparkles cosúil le duille óir, ach tá cailíní copar-dearg agus fiú gruaig emerald-daite.
  Caitheann cuid acu cluaise dealg. Agus cén foirfeacht línte atá acu!
  Agus rollaíonn a gcuid matáin mar liathróidí mearcair faoina gcraiceann cré-umha, lonrach. Is cailíní iad seo ar féidir leo troid i ndáiríre.
  Agus anois luachra an brigantine tar éis an galllion. Agus ar an long seo tá béir shaggy orc ag rith timpeall, ag cur seolta agus ag iarraidh imeacht.
  Captaen cailín le gruaig ar dhath na nduilleog ór go sreabhann go hálainn sa ghaoth, agus a chosa nochta a thiomáineann fir ar mire, agus í ag caoineadh:
  Scriosfaimid na béir damanta! Lig an drong dragan trí thine!
  Anseo tá an brigantine ag dúnadh an t-achar. Agus scaoil triúr cailíní as gunnaí móra an bhogha, ag ligean a gcosa lom ar an deic.
  Agus ansin eitlíonn an gunna gunna amach, agus, tar éis cur síos a dhéanamh ar stua, buaileann sé go díreach isteach i galley an galleon namhaid. Agus tar éis dó buille láidir a fháil, chuaigh an long i dtreo.
  Thosaigh na cailíní ag léim suas, ag splancadh a gcuid sála lom, cruinn, agus roared:
  Glóir do na pirates, glóir!
  Tá na cailíní ag brú ar aghaidh...
  Táimid ag troid faoin brat scarlet,
  Tá an t-arm ag ionsaí!
  Agus anois tá an brigantine ag éirí níos gaire agus níos gaire don Ghall. Agus caitheann na cailíní crúcaí ar bord an tsoithigh namhaid. Agus meallann siad an briogantine chuig a n-íospartach. Agus ansin splancadh lom, cosa lom. Léim siad air agus tosaíonn siad ag troid leis na orcs. Agus tá chaos fiáin. Ghearr na cailíní iad féin le sabres agus bleed an namhaid i sruthanna dhó. Agus titeann na orcs agus a gceann gearrtha amach.
  Agus tá a gceann ag rolladh ar an urlár.
  Is fíor-scrios agus scrios é seo. Anois thaispeáin na laochra iad féin ina ghlóir go léir. Agus dhéileáil a gcosa lom, coirtithe, cosúil le sledgehammers, le builleanna brúite.
  Tá na cailíní an-álainn agus tá a gcraiceann cré-umha ag fánaíocht sa ghrian, agus tá triúr acu.
  Feadaíl agus scairt na laochra:
  - Maróidh muid ár naimhde, is é seo ár gcreideamh i gcónaí. D'éirigh linn gach scrúdú le A, is naofa ár dtír!
  D'éirigh na cailíní amach go hiontach. Agus gearrann siad chomh dian sin nach féidir na luascáin a stopadh.
  Agus troideann an buachaill cosnochta Gulliver leo. Fear an-daor, déarfainn.
  Agus tógfaidh sáil lom an ghasúir é agus bainfidh sé isteach i smig an orc é. Agus thit a ghiall.
  Sheinn Gulliver:
  - Conas a mhair muid ag troid,
  Agus gan eagla an bháis saor in aisce,. .
  Seo mar a bheidh tusa agus mise beo as seo amach!
  In airde réaltach agus ciúnas réaltach,
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine fíochmhar, agus buile!
  Rinne an buachaill cábáin hack agus bhuail a chosa lom.
  Is maith a bheith ina leanbh tar éis an tsaoil. Cén comhlacht tapa atá agat.
  Is superman buachaill fíor é seo.
  Agus canann ag barr a scamhóga:
  - Is ridire an tsolais mé ar ghlúin na ndaoiní,
  Scuabfaidh mé naimhde an athar ó aghaidh an domhain!
  Seo mar a throideann agus a chanann an buachaill. Agus chops sé agus bunanna.
  Agus tá cailíní eile ag troid leis. Cé acu atá chomh álainn agus milis.
  Troid siad, ar ndóigh, ag airde mór. Sa chiall fhigiúrach den fhocal.
  Seo iad na laochra. Is féidir leat a rá mar gheall orthu: super agus hyper.
  Má thosaíonn siad ag troid, ní féidir le haon rud stop a chur leo.
  Agus mar sin thit na orcs deiridh faoi bhuille na háilleachta. Agus bhí áthas mór i measc na laochra.
  Agus chan siad:
  Maróidh agus maróidh muid gach duine,
  Maróidh muid gach duine! Maróidh muid gach duine!
  Agus ina dhiaidh sin thosaigh siad ag ruamadh timpeall an ghalúin agus ag lorg creiche. Ag an am céanna, chan na laochra:
  - Tá muid ar lorg daoine a théann isteach ó oíche go maidin,
  A ligean ar bhriseadh tríd an fraer! A ligean ar bhriseadh tríd an fraer!
  Anseo thosaigh Gulliver ag canadh le díograis;
  D'ardaigh an deartháir a lámh ar a dheartháir:
  Cogadh éadrócaireach - roar an namhaid!
  Tá an gunna meaisín anois mar chara agat,
  Tá retribution tagtha chun suaibhreosacht!
  
  Cad atá le déanamh má tá daoine briste
  Nuair a bhuaileann urchair feadóg thart!
  Is fearr Dia an cogadh a bhriseadh le fórsa -
  Ionas go mbeidh laethanta dragan na creiche thart!
  
  Ach níl a fhios ag ifreann aon teorainneacha agus teorainneacha,
  Tá an domhan ar lasadh i napalm, tá leanaí ag caoineadh!
  Anois tá gnéithe na gcailíní iompaithe pale -
  Cé, an Tiarna Naofa, a thabharfaidh freagra air seo?
  
  Bhuel, cé mhéad muintir is féidir leat a mharú?
  Tar éis an tsaoil, rugadh fear, creidim dom, le haghaidh sonas!
  Ní ligeann an mháthair dá mac dul chun tosaigh,
  Agus fiú sa samhradh tá drochaimsir ann le linn an chogaidh!
  
  Ach is fíordhleacht é dleacht saighdiúir:
  Cén fáth ar chóir dúinn troid ar son an Athartha?
  Ag sé bliana déag d'aois tá an teampall liath cheana féin,
  Tá aghaidheanna na mbaintreach trua ata ó dheora!
  
  Ach cad é, an bhfuil tú ar mire deartháir?
  Níl, tá tú craiceáilte, freagraíonn do chara!
  Ar son meanman, atá ar an ríchathaoir, ár saighdiúir,
  Creideann sé go bhfuil a dheartháir-i-dlí an Cain salach!
  
  Sa domhan, stróiceann sruthanna fola na féitheacha,
  Agus freagróidh an chuisle ón gcroílár le buille ...
  An céachta buailte le blaosc reo sa pháirc,
  Ó cé chomh corcairdhearg atá an Ghrian!
  
  Ach tá creideamh ann go dtiocfaidh Íosa -
  Déanfaidh sé réiteach leis na deartháireacha agus tabharfaidh sé slánú!
  Ansin déanaimis dearmad díoltas a bhaint as an scór vile -
  Bíodh maithiúnas i réim in anamacha gach duine againn!
  Ina dhiaidh sin giggled na cailíní bradach ar an buachaill cábáin. Agus bhí sé ach go hiontach.
  Tar éis sin tharraing siad an galún as an mbolg, bairillí beorach agus fíona, agus thosaigh siad ag ól agus ag ragús.
  Agus cén rince a rinne na cosa lom, cailíneacha de na háilleacha. Cé chomh fionnuar a d'fhéach sé.
  Agus a laonna matáin sparkled. Is iad seo i ndáiríre na cailíní atá uait.
  D'ól an buachaill Gulliver freisin agus sheinn sé go paiseanta;
  Tá a dhearcadh pearsanta féin ag gach duine ar an ngrá -
  Coincheap na háilleachta agus idéalach!
  Cé nár fhás daoine suas chuige,
  Ach ní moncaí é an fear a thuilleadh!
  
  Agus anseo, ar ndóigh, is féidir leat cúpla aphorisms a ghlacadh agus rud éigin mar seo a chur leis, witty;
  Is dóichí go bhfaighidh sÚil lom cailín bróga faiseanta!
  Ach ní thagann rud bunaidh chun cuimhne
  Seo sampla:
  Grá do gach aois,
  Agus tá cuma an-bhródúil ar an mbuachaill...
  A shúile ag lasadh sa dorchadas,
  Beidh an toradh iontach!
  Cé go gcuirfimid é ar an mbealach seo - dúr agus banal.
  Ar an láimh eile, áfach, is féidir linn a rá go bhfuil sé iontach fiú.
  Sheinn Gulliver:
  Tá mé ag galloping. Ach marcaíocht mé ar bhealach difriúil
  Nó in áit, léimim ar nós malaí...
  Agus is féidir liom athrú a bhualadh go sonrach,
  Ní dhéanann tú diabhal faoi bhuachaill cosnochta!
  Agus ansin chan Gulliver rud éigin níos sibhialta;
  Ba mhaith linn maireachtáil i saol álainn na Paradise -
  I nach bhfuil aon ghalair, bodóga decrepit...
  Ionas go mbeidh snáithe na beatha gan teorainn,
  Go n-éirí an t-ádh leat agus go n-éirí leat gach lá!
  
  Áit a bhfuil an dath cosúil le tuar ceatha san earrach saor in aisce,.
  Tá lilies uisce cosúil le hór agus emerald.
  Áit a bhfuil an réaltacht cosúil le aisling le fada ...
  Is féidir le buachaill ar bith míorúilt a dhéanamh!
  
  O Motherland, brón naofa Dé;
  Do chuid beithe breac, lonradh miotail...
  Agus guím chun an Tiarna ar rud amháin,
  Ionas go n-éireoidh an tAthair Tíre sa ghlóir!
  
  Ach ansin chuaigh an trodaire ar fheachtas cheana féin,
  Máirseálann sé mar ghaiscíoch barbarian!
  Déanfaimid maitheas don phláinéid -
  Ionas nach millfidh urchair do mháthair daor!
  
  Ionsaí troll, brú dÚsachtach;
  Tá avalanche na n-naimhdeoirí ar luascadh!
  Dá bhrí sin, cén fáth a bhfuil argóint téite de dhíth orainn,
  Nuair a bhíonn an Fatherland aontaithe i dhorn!
  
  Ach arís ghreann na h-arrachtaigh orc,
  Mothaíonn an fear go bhfuil cnámh i bhfostú ina scornach!
  Agus d'fhás an goblin i bhfiadhúlra,
  Ach d"úsáideamar an bronntanas ón arm!
  
  Ach tá bua ar an namhaid gar,
  Stróicfimid an Rúis as an quagmire!
  Tá cúiteamh do na neamhghlan tagtha -
  Bhí a bhfionnaidh stróicthe ina shreds agus lint!
  
  Oval cailín le aghaidh gleoite -
  Thug creideamh agus neart mór dom!
  Sin mar a chan Gulliver le mothú iontach agus le díograis. Agus d'éirigh a chuid amhránaíochta thar a bheith taibhseach.
  Ansin thosaigh an captaen buachaill a chanadh arís, tar éis eile gloine beorach, agus tar éis ithe iasc triomaithe;
  Tír mhór, chumhachtach, naofa,
  Níl aon rud níos radiantach faoin spéir gorm!
  Thug an Dia Uilechumhachtach dúinn go deo é -
  Solas gan teorainneacha, an Meisias ardaithe!
  
  Ní fhaca an domhan a leithéid de chumhacht, tá a fhios agat, riamh
  Ionas go ndéanfaimid satailt go bródúil as fairsinge an spáis!
  Canann aon réalta sa chruinne duit,
  Go n-éirí an t-ádh linn Anh!
  
  Tar éis an tsaoil, is é seo ár Motherland, tá sé i gcinniúint den sórt sin,
  Ordú an spás de gach ábhar!
  Bheadh aon duine againn, creidim, ag iarraidh seo,
  Gan aon nonsense, piseog na mban!
  
  Séideann na h-ardaingil a trumpa tréan,
  Molann siad go bríomhar máirseáil ár n-arm!
  Agus gheobhaidh an namhaid a chinniúint i gcónra Crann Creathach,
  Agus ní bhfaighidh sé cánacha agus ómós!
  
  Seo í ár dTír Mháthair, creidim go bhfuil gach rud ann, go hálainn,
  Chas sí an cruinne ar fad gan iarracht!
  Cailíní gleoite le braid meáchain,
  Teastaíonn buille láidir uaithi!
  
  Is cuma súile gorma na máthar ar an athar,
  Tá a lámh bog agus cloch!
  Agus maraíonn tú an namhaid, a fhir óig, le piléar -
  Go lasadh an lasair níos gile i do chroí!
  
  Glac mionn don athar gan teorainn,
  Tá sí, ar ndóigh, go maith duitse freisin!
  Cé go sreabhann fola i gcruachás an chatha,
  Gheobhaidh an namhaid retribution anois!
  
  Is cóimhiotal chomh cumhachtach iad airm agus misneach,
  Ní féidir leis an olc é a shárú!
  D'eitil mé go tapa ar eitleán le buamaí,
  Agus nuair a phléascann sé, bíonn sé ag cur báistí síos ar na fuinneoga!
  
  Ach ordú an rialóra - buachaill eitilt go Mars -
  Tá sé in am agat spás a shuiteáil!
  Agus cuirfidh arrogance an Martian é go crua sa tsúil,
  Ansin feicimid níos faide ná Plútón!
  
  Rachaimid go airde an spáis, go bhfeicfidh muid imeall na cruinne,
  Is é seo ár gcinniúint daonna!
  Agus mar sin, a ghasúir bhig, leomh faoi shaothair,
  Tar éis an tsaoil, bíodh a fhios agat gur ábhar gnóthachain é luach saothair!
  Chrom na cailíní freisin agus bhuail siad a lámha. Agus tá a gcos lom chomh nimhiúil. Agus geallann a sála lom sa ghrian.
  Tá Gulliver leo, i gcorp buachaill cosnochta, chomh beo agus chomh suairc.
  Ach rinne siad rince go dtí an chéad lá.
  Ina dhiaidh sin shocraigh muid cártaí a imirt. Agus is gníomhaíocht an-iontach é seo freisin.
  Agus is féidir leat é a ghlacadh agus tú féin a ungadh. Agus beidh sé ag frolic leis na cailíní go dtí go mbeidh sé ar buile.
  Thóg an cailín bradach cos lom, leanbhaí Gulliver ina lámh agus thosaigh sé ag suathaireacht a shála cruinn bándearg.
  An buachaill cábáin gáire agus purred le pléisiúir. Bhí sé chomh iontach. Níl anseo ach buachaill miracle.
  Agus is míorúilt amháin iad a chosa lom, an-álainn.
  Chan Gulliver le gáire:
  cosnochta, díreach cosnochta,
  Faoi toirneach Iúil agus fuaim na surfála...
  cosnochta, díreach cosnochta,
  Déanaimis rince, tú féin agus mé!
  Seo iad na hamhráin ghreannmhar atá acu. Agus is dócha go bhfuil sé go maith a bheith ina bhuachaill tar éis an tsaoil. Agus ag an am céanna léiríonn tú feats ollmhór.
  Ach ar ndóigh ní hé sin go léir. Rud nach bhfuil déanta ag Gulliver fós.
  Agus chan sé agus rinne sé rince, agus rinne an scoilt le cosa lom leanaí. A d'fhéach freisin an-fionnuar agus go pointe áirithe fhuafar.
  Captaen buachaill a bhí anseo a thaistil go leor tíortha agus a sheol an t-aigéan níos mó ná uair amháin.
  Agus tá a dhearcadh, ag labhairt frankly, an-ionsaitheach.
  Ach sin an fáth nach féidir leat cailín a thabhairt chuig bratach bradach fós agus siorcanna a lámhach le gunnaí beaga. Níl sé éasca dul isteach, ach sin an áilleacht atá ann.
  An buachaill Gulliver, lean ar a chosa lom, childish, thóg é agus lámhaigh. Bhuail an gunna gunna an siorc. Agus bhris sí ar ais, knocking amach a intestines. D'éiligh an leanbh:
  - Ghlac an buachaill misneach fionnuar,
  Agus cuireadh an criú isteach sa chónra!
  Thóg cailín captaen na bhfoghlaithe mara an buachaill cábáin agus a bharraicíní lom le srón an linbh agus rug sé:
  - Bhuel, a Tomboy, ba mhaith leat mo áit a ghlacadh. Feicim go leor uaillmhian ionat!
  D'fhreagair Boy Gulliver:
  - Tá mé sásta le bheith ar a laghad beag, ach fós fear. Agus tá an bhean ...
  Sheinn laoch ruadh eile:
  Ní féidir maireachtáil ar domhan gan mná saor in aisce,.
  Tá grian na Bealtaine istigh iontu, tá an grá ag bláthú iontu!
  Mhol Gulliver le aoibh gháire an-deas, atá childish agus ag an am céanna misniúil ag an am céanna:
  Tá ré dheacair tagtha chun na tíre,
  Sreabhann fola mar shruth stoirmeach!
  Troid go dtí do anáil dheireanach,
  Agus lig sonas, síocháin, grá teacht!
    
  Is sinne clann an chumannachais mhíchreidmhigh,
  Clann mhac gan teorainn an athar...
  Cé go bhfuil tagann na revanchism ag teacht -
  Bígí linn dílis dár dTír Mhór!
    
  Sa ré mhór agus chosmach,
  Ní mór quasars a chruthú ó mhéar...
  Creid dom, tá ag éirí go maith linn,
  Ar a laghad an arm na n-ionsaithe ifreann olc!
    
  Maróidh muid arm an ionsaitheora,
  Agus cruthóimid léasair ó chuarc...
  Agus beidh duine ina laoch ar bith,
  Tá cerub eite órga os ár gcomhair!
    
  Cé go bhfuil na scamaill ag lasadh os cionn an Athartha,
  Tá na páistí réidh chun troid i gcoinne an namhaid...
  A scuad trodaithe, creidim dom, mar sin ag eitilt,
  Ná satailt ar imeall an domhain le do bhróg!
    
  Tá a fhios againn go bhfuil an namhaid cumhachtach agus cuasach,
  Ní thabharfaimid orlach talún dó ...
  Agus tá fear láidir, dul chun cinn glórmhar
  Agus creidim Tiarna na n-uile ina n-aonar!
    
  Tógfaimid cumannachas iontach,
  Beidh rath ar an talamh dúchais...
  Cé go bhfuil an namhaid an-fiáin,
  Is é ár gcinniúint ionsaí!
    
  Buachaill cróga ceannródaí,
  Gur rugadh tú i gcónaí le bheith i do ghaiscíoch...
  Ní coinín cowardly Leo,
  Lig an aisling a thabhairt fíor!
    
  A bhráithre, ní féidir linn náiriú a fhulaingt,
  Seasfaimid go léir ar son an Athartha...
  Ní fhulaingfimid maslaí níos mó,
  Lig dúinn crush an namhaid le lámh cruach!
    
  Má cheanglaíonn muid go léir lámha,
  Is féidir linn feithidí a ruaigeadh...
  Tá an dúchas naomh mar an ghrian,
  Agus iompaíonn an sealgair isteach i gcluiche!
  Seo an t-amhrán a chanadh buachaill a bhí ina chaptaen le déanaí agus a raibh uaisleacht aige. Agus sin fionnuar.
  Ach ansin bhí frigate le feiceáil ar na spéire. Thairis sin, is rang mór é - seasca is ceithre gunnaí. Cén fáth go bhfuil sé seo tromchúiseach? Agus déanann sé cosúil le kite a fheiceann sicíní.
  Thug an captaen cailín faoi deara:
  - Seo dúshlán dúinn! An mbeidh muid ag troid nó...
  Rinne an cailín le gruaig rua agóid:
  - Níl aon cheist éalaithe!
  Sheinn cailín le gruaig ghorm, agus a cuid fiacla péarlach a bhí ag spréach agus ag gealadh:
  Ní mór dúinn meas a bheith againn, eagla orainn,
  Tá dúshaothrú na gcailíní gan líon...
  Bhí a fhios ag cailíní i gcónaí conas troid
  Is féidir leo fuck asal cosúil le saic!
  Agus thaispeáin sí a teanga fhada agus bhéasach.
  Bhuel, ós rud é go mbeidh troid ann, cén fáth nach dtaispeánann tú do mheon an-ionsaitheach. Agus beidh sé seo an-painful do na naimhde. Agus ní bheidh sé spraoi do do chairde ach an oiread.
  Agus éilíonn an cath, ar ndóigh, an áit cheart agus an ainliú ceart a roghnú.
  Agus mar sin na cailíní an-deftly bogadh a brigantine, agus ag an am céanna ná déan dearmad a chanadh;
  Is ball Komsomol den Athartha thú,
  An maith leat troid go cróga ar son Elfia...
  Beidh tú in ann cabhrú leis an Motherland,
  Níl anam clown ag an ridire!
    
  Is amhránaí iontach í an cailín,
  Ritheann sé tríd na sruthanna sneachta cosnochta...
  Is banríon radanta thú -
  Buailfidh tú Orkolf le do dhorn!
    
  Chaith sí grenade lena sÚil lom,
  Dosaen saighdiúir briste as a chéile...
  Beidh cúiteamh ann go luath don Fuhrer,
  Ullmhóidh an ridire an gunna meaisín!
    
  Is cailíní muid i gcath baill Komsomol,
  Na trodaithe is mó sa troid...
  Tá glór ag na háille,
  Bíodh seanaithreacha agus aithreacha bródúil as!
    
  Throid siad go dian in Elfskva,
  Agus bhí siad in ann a choinneáil siar go cróga na orcs olc...
  Tá an bua againn go soiléir ag cailíní
  Gach scrúdú a rith gan ach A!
    
  Tá hairicín inár bhféitheacha
  Lasann tintreach i veins an fhios...
  Beidh tíortha an-láidir ar domhan,
  Ó Bears, madraí agus mhoncaí!
    
  Ní thabharfaidh an Wehrmacht cailíní ar a nglúin,
  Ní bheidh muid ag lúbadh go deo, tá a fhios ...
  Tá Stalin agus Lenin is críonna linn,
  Lig do na céadta bliain agus na blianta pas a fháil!
    
  Chruthaigh Dia na cruinne ó fhótóin,
  Saol gan bás sa tsíoraíocht a rugadh...
  Tá a fhios againn go dtógfaimid ordú nua,
  Agus os ár gcionn osclaíonn an cerub a sciatháin!
    
  Is iomaí laoch sa phatrúin,
  Is iad baill Komsomol i gcónaí ar dtús ...
  Máirseálann an t-arm i bhfoirmiú bagarthach,
  Ag cosaint elves na cathrach!
    
  Táimid ag troid leis an Fritz in aice le Elfskva,
  Agus bhí siad in ann an phríomhchathair a chosaint ...
  Chaith an cailín an pacáiste lena cos cosnochta,
  Agus a ligean ar shoot ag an arrachtaigh!
    
  Bhaineamar a lán Orc síos,
  Gearradh go leor punks as...
  Níos faide suas na mílte,
  Táimid ag marú na legions de Satan!
    
  Bhuaileamar fiacla Orktler go léir,
  Buaileadh uachtarán na dragan...
  D'oscail an cailín a liopaí
  Tá Armageddon mór briste amach!
    
  Ná trócaire ar an bhFuhrer
  Bíonn sibh cróga i gcónaí a chailíní...
  Tá luach saothair fial ag fanacht leis na háille,
  Agus creidim dom, tiocfaidh ár mbrionglóid fíor!
    
  A Dhia Cruthaitheoir na ndomhan uile sa domhan,
  Ghlac an elfinist beannacht...
  Agus a chumhacht gan athrú i gcathanna,
  Crues an cailín orcism olc!
    
  Chaith sí grenade lena sála lom,
  Agus d'iompaigh sé an "Tíogair" iontach...
  Agus ansin bhrúigh sé go dtí na rópaí iad,
  Tá a lán cluichí ag an áilleacht!
    
  Mar sin theith na hOrcaigh go tapa,
  Cad a chaith umair agus sliogáin...
  Feicimid cumannachas i gcéin,
  Agus ghearr siad síos sraith iomlán trolls!
    
  Mar sin, cad a fuair tú?
  Tá Stalingrad i gcoinne do scornach...
  Chuamar suas na mílte,
  Agus anois tá Svarog Mór sásta!
    
  Go luath beidh creideamh Íosa,
  Agus na Déithe is áille eile ...
  Forbróidh ealaín éadrom elves,
  wolves pórú agus elephants olc!
    
  Beidh muid ar cheann ar deireadh
  I nglóir an Teaghlaigh, go críonna an tAthair,
  Tá cailíní dofheicthe i gcathanna
  Beidh muid i gcreideamh Lada go dtí an deireadh!
  Seo mar a chan na laochra agus na bhfoghlaithe mara. Bhuel, ar ndóigh, níor thuig Gulliver gach rud. Shíl sé dá ngabhfaí é, ansin ar ndóigh go mbuailfidís é le maidí ar a shála loma, leanbhaí. Thairis sin, beidh na blows láidir agus ag an am céanna gan díobháil. Agus ansin glacfaidh an seiceadóir greamairí dearg-te ina lámha agus tosóidh sé ag briseadh cnámha an bhuachalla. Agus ní bhfaighidh Gulliver, ar ndóigh, go leor é.
  
  
  Is é seo a tharlaíonn do bhuachaillí síoraí nuair a thagann siad chun bheith ina bhfoghlaithe mara. Cé go bhfuil an fhoireann anseo an-mhaith - cailíní amháin i bikinis. Agus ag an am céanna tá siad rush agus fuss, flashing a sála lom, cruinn, bándearg.
  Thóg an buachaill captaen é agus chan sé:
  Tá cailíní difriúil
  Agus tá siad go hiontach ar fad ...
  Tá a siní cíche scarlet,
  Agus tá siad an-dána!
  Bhuel, tá na buachaillí fuilteacha,
  Bhuail siad na trolls le builleanna fí!
  Agus má fhaigheann siad orc,
  Buailfidh siad go dian thú!
  
  DÍOL AG CEANTAIR ÓG NAOMH
  ANÓTÁIL
  Cuirtear fear óg an-dathúil, Slavka, ar ceant. Le linn na comhargántaíochta, baintear fear dathúil le matáin dealbhaithe agus díoltar é le mná ar a lán airgid.
  . CAIBIDIL Uimh. 1 .
  Tá nóiméad na fírinne tagtha, d'fhógair an príomh-bhainisteoir oscailt an cheant. Díoladh maighdean óg, dathúil, mhatánach le bean ar feadh oíche amháin. Ar ndóigh, bhí sé i gceist gur traidisiún é seo do gach strippers newbie.
  Ach bhí an fear óg chomh dathúil agus sexy gur bhailigh halla ollmhór iomlán na mban. Ach ní raibh cead ag fir dul isteach. Agus seo, ar ndóigh, ar thaobh amháin brabúis teoranta, ach ar an láimh eile, thaitin gigolos é.
  Tar éis an tsaoil, is breá leis an chuid is mó fireannaigh baineannaigh. Ina theannta sin, is minic nach miste le fir óga grá a dhéanamh le bean níos sine a bhfuil níos mó taithí acu.
  Anseo, agus é ag stampáil a chuid buataisí, dhreap buachaill a bhí clúdaithe le pluideanna, ar éigean go raibh sé fásta, ar an bpeil. Agus tá cuma níos óige air. Bhí sé dúnta go hiomlán, ach bhí go leor mná le feiceáil cheana féin air ag caitheamh ach trunks snámha agus a dhó le excitement.
  Agus bhí na mná uaisle seo ag dul i muinín. Slavka féin shuddered freisin. Bhuail croí a fhir óig mar dhrum le linn catha. Díolann siad duine ar nós ainmhí de shaghas éigin.
  Agus ní mór a rá go bhfuil sé chomh neamhghnách agus uathúil.
  Ar gach taobh den fhear óg sheas cailín i culaith dubh leathair, buataisí agus lámhainní, agus maisc dearg ar a n-aghaidh. Ní mór dóibh an fear óg dathúil a nochtadh de réir a chéile chun an lucht féachana lustful a chasadh níos mó fós. Uaireanta tá mná níos fearr ná fir i debauchery agus tart chun gnéas, agus tá a n-orgasms i bhfad níos láidre agus níos faide buan. Mar sin, níor chóir go mbeadh iontas ar dhuine gur bhailigh an oiread sin acu chun breathnú ar an bhfear óg, an-dathúil, agus ansin, má cheadaíonn cistí, é a cheannach.
  Mhothaigh Slavka spleodar an-láidir agus boladh cumhráin daor, rud a d"iompaigh an fear óg hypersexual ar níos mó fós.
  D"fhógair an príomhbhainisteoir:
  - Tá Vyacheslav Kotovsky fireann ar ceant. Thart ar ocht mbliana déag d'aois, go hiomlán sláintiúil go fisiciúil. An-dathúil, curvy, nua don stiall-bharra agus sexy. Díreach ar feadh oíche amháin le bean atá in ann cibé rud a theastaíonn uaithi a dhéanamh leis - gan a mharú nó a mharú!
  Is é an praghas tosaigh go traidisiúnta ná deich dollar!
  Agus bhain beirt chailíní in oireann leathair, buataisí agus maisc go cúramach an chéad blaincéad.
  Nochtadh forehead ard álainn an fhir óig agus a chuid gruaige órga, fhada thonnach.
  An smaoineamh go mbeadh sé nocht anois os comhair na céadta ban lustful bhí tionchar spreagúil ar Slavka, agus shuddered sé.
  Ba chúis leis an crith seo an mothú go raibh maighdean curtha ar ceant, rud a chuireann an oiread sin sceitimíní ar mhná.
  Agus chualathas gáir:
  - Cúig dollar déag!
  - Fiche!
  - Fiche cúig!
  - Tríocha!
  Choirt bó ramhar amháin:
  -Caoga!
  Shil sicín eile:
  - Seasca!
  Chualathas sceal:
  - Seachtó!
  - Ochtó!
  - Nócha!
  - Céad!
  Bhí sos ann. B"éigean don bhuachaill leanúint de bheith faoi lé de réir a chéile, rud a d"iompaigh ar an ghnéas cothrom.
  Anseo bhain beirt chailíní an brat as an gcuid íochtair dá n-aghaidh. Nochtadh srón dathúil, béal galánta agus smig misniúil an fhir óig, chomh maith lena mhuineál.
  Thosaigh na mná ag caint.
  Dúirt duine amháin:
  - Céad is fiche!
  Eile squeaked:
  - Céad is tríocha!
  Roared an tríú:
  - Céad caoga!
  Rinne an bhean ramhar sciota:
  - Céad is ochtó!
  Agus dúirt bean sách óg agus taitneamhach:
  - Dhá chéad!
  Bhí sos eile ann. Nocht na cailíní seirbhíseach guaillí agus airm an fhir óig anois. Bhí siad matáin, álainn agus galánta i gcruth. Ní bodybuilder, ach teilgthe, Trodaire dathúil. Agus shines an craiceann chomh seductively.
  Dúirt an bhean a raibh cuma hippopotamus uirthi:
  - Dhá chéad caoga!
  Dúirt an bhean beagán níos taitneamhaí:
  - Dhá chéad seachtó!
  Bhí cailín óg eile ag magadh faoi:
  - Trí chéad!
  An bhean aosta, ar a mhalairt, croaked:
  - Trí chéad caoga!
  Dúirt ionadaí an ghnéas cothrom:
  -Ceithre chéad!
  Dúirt an bhean óg, is cosúil gur stripper í féin:
  - Ceithre chéad caoga!
  Bhí go leor mná óga agus áille ag an gceant. N'fheadar fiú cén fáth a bhfuil gá acu le gigolos truaillithe agus caite ónar féidir leat ionfhabhtú a ghabháil.
  Dúirt bean an-urramach amháin:
  - Cúig chéad!
  Agus arís bhí sos. Níl an méid chomh mór sin fós, go háirithe ag cur san áireamh boilsciú dollar. Agus tá gach cineál na mban in ann fanacht go bhfeicfidh siad conas a dhéantar gigolo óg álainn a chaitheamh.
  Seo beirt chailíní i gculaithí foirmiúla, buataisí agus mascara, ag baint blaincéad eile amach.
  Agus tá torso iomlán buachaill an-dathúil agus feiceálach nocht. Agus is féidir leat a ABS a fheiceáil, atá leagtha amach cosúil le sliseanna seacláide. Agus cén craiceann mín, lonrach a shimmers sa spotsolas.
  Dúirt duine de na mná:
  - Sé chéad!
  Sheiceáil duine eile:
  - Seacht gcéad!
  Dúirt an tríú:
  - Ocht gcéad!
  Do chrom an tseanbhean:
  - Naoi gcéad!
  Bean sách óg agus álainn le cluaise diamaint hissed:
  - Míle!
  Agus arís bhí sos. Bhí sceitimíní ar gach duine féachaint cad a tharlódh ina dhiaidh sin. Tá an fear óg seo iontach simplí. Níos fearr ná aon Apollo.
  Bhí meas ag bean an bhilliúnaí Elena air, ach níor chuaigh sí i mbun margála fós. Go deimhin, beidh an rud is suimiúla ag an deireadh. Anois cad é an deifir? Is earra an-luachmhar é seo go deimhin. Ar an láimh eile, cé go bhfuil Elena fós chomh hálainn agus chomh sexy sin dá gcrithfeadh sí a cromáin, go dtiocfadh tréad iomlán de fhir óga áille ag rith a d"íocfadh airgead as gnéas léi freisin.
  Agus thosaigh beirt chailíní in oireann leathair agus maisc arís ag baint blaincéad eile as Slavik dathúil.
  Agus mar sin nocht siad a chosa matáin, álainne múnlaithe suas go dtí na glúine. Agus trunks snámha. Bhí sceitimíní ar an mbuachaill gur tháinig méadú ar a foirfeacht fhirinscneach. Agus bhí sé mór, agus lig an bhean a thabhairt utter áthas.
  A roar macalla tríd an halla.
  Dúirt an bhean hippopotamus:
  - Cúig mhíle dhéag!
  D'eisigh an ceann is caol:
  - Dhá mhíle!
  Chuir an bhean sa masc cat tweet:
  - Dhá chúig chéad!
  Dúirt an bhean veiled:
  - Trí mhíle!
  Dúirt an bhean leis na cluaise diamanta:
  - Trí cúig chéad!
  adeir an tseanbhean:
  - Ceithre mhíle!
  An cailín, a d'fhéach sé an-óg, squeaked:
  - Ceathair go leith!
  Agus chirped an bhean clúdaithe le burqa:
  - Cúig mhíle!
  Agus arís bhí sos. An uair seo, ar feadh oíche amháin leis an gigolo, luadh méid an-mhaith. Ar feadh cúig mhíle dollar is féidir leat caoga striapach a fhostú nach bhfuil an leibhéal is measa. Agus cosnaíonn gigolo gnáth-thaithí dhá chéad buic ar feadh dhá uair an chloig. Bhuel, tá cuid acu níos costasaí agus tá cuid eile níos saoire. Agus anois tá an méid a bheith slachtmhar, agus nach bhfuil chomh beag. Thairis sin, tá cogadh ar siúl, agus tá Rúbal na Rúise ag titim, agus tá an dollar ag ardú i bpraghas. Níl aon am le haghaidh saille anseo, is mian liom raibh mé in ann maireachtáil!
  Ach ar ndóigh, níl na cártaí trump go léir leagtha amach go fóill. Tógann na cailíní na buataisí móra de chosa an ghasúir. Agus nochtann siad an galánta i gcruth, cosúil le cosa cailín. Agus gan aon ghruaig - cosúil le dealbh cré-umha. Tiomáineann cosa lom, coirtithe fear óg iontach dathúil go leor ban ar mire.
  Agus roars an halla arís.
  - Sé mhíle! - A scairt an bhean uasal.
  Chlaon an cailín óg, ag tafann a fiacla:
  - Seacht míle!
  Labhair bean óg ach ramhar a raibh aghaidh mhíthaitneamhach uirthi:
  - Ocht míle!
  Bean níos óige, níos deise le cluaise diamaint chirped:
  - Naoi míle!
  Agus dúirt an bhean nach féidir a aois a chinneadh mar gheall ar a burqa tiubh:
  - Deich míle!
  Bhí a guth óg, áfach. Agus bhí Slavka sásta. Ag smaoineamh go bhfuil gnéas le bean Moslamach don chineál sin airgid iontach! Agus tá dhá mhíle go leith dollar ina phóca aige cheana féin.
  Fíor, ní hé sin go léir. Bhí an buachaill, matáin, an-dathúil, lonracha cosúil le dealbh de dhia na Sean-Ghréige, ag caitheamh truflais snámha. Agus bhí a dhínit álainn fós le feiceáil ina ghlóir go léir.
  Agus bhain beirt chailíní i gculaith dhearga agus maisc dhearga as stocaí snámha an bhuachalla le gluaiseacht galánta réidh.
  Thit an stiall fabraice ar chosa an bhuachaill lom, coirtithe, matáin, agus an-galánta, le cruth seductively, ag nochtadh Slavka go hiomlán.
  Bhraith sé náire fiáin laistigh de féin. Blushing, cosúil le maighdean óg nach raibh blas ar chorp mná riamh.
  Chlaon an Ceallach, a chroí brúite mar chlocha i creathach.
  Agus chuaigh a chroitheadh, a náire, agus a náire soiléir i bhfeidhm ar mhná. Go deimhin, tá sé ina bhuachaill milis, iontach dathúil le gruaig órga, agus freisin maighdean, rud a fhágann go bhfuil an gnéas cothrom ag crith i languor.
  Dúirt bean chomh ramhar le dobhareach:
  - Cúig mhíle dhéag buic!
  Dúirt bean beagán níos caol:
  - Fiche míle!
  Dúirt an bhean sa gúna manach:
  - Cúig mhíle is fiche!
  Do chrom an cailín óg:
  - Tríocha míle!
  Do chrom an tseanbhean:
  - Tríocha cúig!
  Dúirt bean le cluaise diamanta agus cuma taitneamhach go leor:
  - Ceithre fichid!
  Ionadaí eile den ghnéas cothrom le muince mór de péarlaí roghnaithe timpeall a muineál squealed:
  - Daichead a cúig míle!
  Agus ar deireadh, dúirt bean i burqa agus le guth sách óg, go cruálach agus go soiléir:
  - Caoga míle!
  Mar is gnách, bhí sos ag an uimhir bhabhta. Go deimhin, ar an méid sin is féidir leat a cheannach carr maith agus nua. Nó cíos cúig chéad ná an striapach baineann is measa ar feadh uaire. Nó dhá chéad caoga fear gigolo le taithí ar feadh dhá uair an chloig, nó cúig chéad nach bhfuil chomh taithí agus cool. An fiú é tosú mar seo?
  Thairis sin, is féidir an fear óg dathúil seo a fháil ar cíos níos déanaí ar feadh méid níos lú.
  Thosaigh Elena, a bhí ag fanacht chomh fada sin, ag crith le mífhoighne. Cé chomh dathúil is atá sé. Agus ag an am céanna blushes sí cosúil le cailín óg agus croith mar uan roimh an marú.
  D'ardaigh an bainisteoir í agus thosaigh sé ag rá:
  - Caoga míle dollar uair! Caoga míle dollar a dó... caoga míle dollar...
  Scairt Elena amach i nguth nárbh í féin é:
  - Seasca míle!
  Chas gach duine thart. Chonaiceamar bean chaol, chuthach ag caitheamh masc. Agus le guth an-taitneamhach agus eolach.
  Bhí Slavka i ndáiríre ag iarraidh an áilleacht seo, clúdaithe le mascara, é a cheannach ar feadh oíche amháin ar a laghad.
  Seachas sin, bualadh le bean Arabach eagla air. Tá cruálacht tréithrithe ag an Oirthear féin. Agus is féidir go simplí claontachtaí uafásacha a bheith ann. Cé nach féidir é a mharú nó a ghortú, caithfidh sé cibé rud a iarrann an bhean a cheannaigh é a dhéanamh.
  Agus ná diúltaigh rud ar bith.
  Mar sin féin, ní dhearna áilleacht an burqa iarracht a thabhairt isteach:
  - Seachtó míle!
  dúirt Elena:
  - Ochtó!
  Dúirt an bhean dúnta go géar:
  - Céad míle dollar!
  A roar macalla tríd an halla. Sea, tá an méid le haghaidh oíche amháin le gigolo gan fasach. Ach nuair a bhíonn ceant ar siúl, tagann sceitimíní na comhargántaíochta chun cinn, rud ar deacair dul i ngleic leis.
  Agus níl fir céile ag go leor mná go fóill. Is baintreacha iad, nó tá a gcaipiteal bailithe acu ina n-aonar, nó d'éirigh leo oidhreacht a fháil roimh phósadh. Nó tá na fir chéile bréige.
  Mar sin bhí duine éigin chun dul isteach sa mhargadh.
  Scairt an cailín óg:
  - Céad deich míle!
  Do chrom an bhean uasal:
  - Céad is fiche!
  Dúirt an bhean le cluaise diamanta:
  - Céad caoga!
  Ansin scairt an bhean sa burqa:
  - Dhá chéad míle!
  Labhair Elena go paiseanta:
  - Dhá chéad caoga!
  Dúirt an cailín leis an muince ruby:
  - Trí chéad míle!
  Rinne an bhean saill caoineadh:
  - Ceithre chéad míle!
  Ansin scairt an bhean sa burqa ag barr a scamhóga:
  - Milliún dollar!
  Is méid tromchúiseach agus mór é seo cheana féin. Ar na suimeanna sin ceannaíonn siad pictiúir, capaill folaíochta, nó arm iomlán striapach. Is féidir leat freisin striapach mionlach a ordú ar feadh míle ar feadh na hoíche. Thairis sin, tá an rúbal ag titim agus tá cogadh ann agus táthar ag súil nach n-éireoidh sé ach níos measa.
  Bhí sos trom ann. Maidir le fear céile billiúnaí Elena, níl milliún dollar chomh marfach. Ach amháin le haghaidh mo fhear céile. Agus as a cuid tá sé ró-suntasach. Agus ní féidir an milliún iomlán atá imithe ó do chuntais a cheilt nó a chosaint go héasca.
  Agus bhí mná eile go soiléir náire faoin méid seo.
  D"ardaigh an bainisteoir í agus thosaigh sí ag canadh:
  - Milliún dollar uair amháin, milliún dollar dhá, milliún dollar trí ...
  a scairt Elena os ard:
  - A milliún dollar agus dollar amháin eile!
  Thosaigh an bainisteoir:
  - Milliún dollar agus dollar eile uair amháin... milliún...
  Rinne an bhean sa burqa tafann:
  - Dhá mhilliún dollar!
  A roar macalla tríd an halla. Bhí an méid chomh mór sin go bhféadfá deich míle gigolos gairmiúla a fhostú ar feadh dhá uair an chloig, nó fiche míle striapach ar feadh uair an chloig. Le haghaidh suimeanna den sórt sin, ceannaíodh staileanna daora folaíochta, agus is féidir leat Villa a thógáil cheana féin agus gan an luamh is lú a fháil. Agus i díreach oíche amháin.
  Bhí ionadh ar Shlava, agus a shúile níos leithne: sin é an luach is fiú dó! A fhortún.
  Duine de na cailíní óga ón lucht éisteachta, is dócha ag géilleadh do sceitimíní na comhargántaíochta, os ard:
  - Dhá mhilliún agus dollar amháin!
  Thosaigh an bainisteoir ag canadh:
  - Dhá mhilliún agus dollar amháin! Dhá mhilliún agus dollar amháin a dó! Dhá mhilliún agus dollar amháin - trí...
  Scairt an bhean sa burqa:
  - Cúig mhilliún!
  Bhí buzz sa halla i measc na mban. Tá sé seo cheana féin méid ollmhór, d'fhéadfadh duine a rá fhortún. Agus seo go léir in oíche amháin. Níl ann ach dÚsachtach a rá. Chomh mór le cúig mhilliún!
  Bhí an Ceallach, a raibh a cheann ag sníomh, agus an buachaill, dearg le náire, ar crith le náire agus le spleodar, croaked:
  Tá eagla orm roimh an dorchadas seo, gan dóchas agus uafásach,
  Ó áit nach bhfillfidh mé go deo...
  Is joke é, cad a joke milis
  Agus is aisling aisling, agus anois beidh mé ag dúiseacht!
  Agus thosaigh an príomhbhainisteoir ag fógairt:
  - Cúig mhilliún dollar uair! Cúig mhilliún dollar - dhá! Cúig milliún dollar trí...
  Ansin thóg duine de na mná a raibh cluaise diamanta air agus dúirt:
  - Cúig mhilliún agus dollar amháin!
  A tormáin scuabtha tríd an halla. Bhí na méideanna díreach dÚsachtach cheana féin. Cé, mar shampla, sa chéid seo caite, d'íoc duine ón tSeapáin céad agus ceithre mhilliún dollar ar phéinteáil Van Gogh, ag leagan taifead. Ach cén sórt pictiúr a bhí ann: daub! Ní haon ionadh nach raibh éinne ag iarraidh Van Gogh a cheannach le linn a shaoil.
  Ach fós féin, íocann tú an oiread sin as oíche amháin le gigolo.
  D'ardaigh an bainisteoir í arís agus thosaigh sé ag canadh:
  - Cúig mhilliún agus dollar amháin - uair amháin! Cúig mhilliún agus dollar amháin - dhá! Cúig mhilliún agus dollar amháin - trí...
  Scairt an bhean sa burqa:
  - Deich milliún dollar!
  Arís tá torann sa halla. Agus ní raibh roinnt mná in ann srian a chur orthu féin a thuilleadh agus thosaigh siad ag greamú a mhéara nó creathadh idir a gcosa chun an-spreagadh a mhaolú. Seo mar a chuir an mhargáil doshamhlaithe seo chun cinn iad. Bhí sé seo i ndáiríre an-fionnuar.
  Bhí stunned Slava: deich milliún dollar! Agus baineann an ceathrú cuid den mhéid seo leis. Ní hamháin go n-íocfaidh sé as an mafia, ach beidh sé féin ina fhear saibhir agus meas air. Agus ansin beidh todhchaí an-gheal ag fanacht leis. Bhí guth óg, taitneamhach ag an mbean faoin burqa, agus níl sé soiléir fiú cad atá ag cur bac uirthi fir a phiocadh suas gan aon rud. Fíor, is breá le go leor mná cumhacht iomlán a bheith acu ar fhir agus iad a ordú sa leaba. Agus dá bhrí sin, in ionad vibrator, nó fir ón tsráid gigolos a cheannach.
  Agus tá Slava fós chomh óg agus dathúil. Agus nuair a aoibh gháire sé, cé chomh lonracha atá a chuid fiacla. Fear óg thar a bheith taitneamhach dathúil, curvaceous. Bhuel, conas is féidir leat dul thar seo? Is é seo i ndáiríre an bronntanas is mó i na cruinne.
  Bhí an méid toirmeascach cheana féin. Agus tá sé an-chontúirteach cur isteach ar rud éigin mar seo.
  Agus thosaigh an bainisteoir ag rá, ag baint a cuid fiacla:
  - Deich milliún dollar uair! Deich milliún dollar a dó! Deich milliún dollar trí...
  Sular thit an casúr, rinne Elena scairt go géar:
  - Aon mhilliún déag!
  Tá an torann sa halla níos airde. Exclaimed duine de na mná:
  - Seo ceannaí i sciorta!
  Dúirt Slavka:
  - Is fiú níos mó do gigolo,
  Cad is fiú é i ndáiríre?
  D"ardaigh an bainisteoir í agus thosaigh sí ag canadh:
  - Aon mhilliún déag uair, aon mhilliún déag a dó! Aon mhilliún déag trí...
  Ansin tháinig eagla ar Elena. Ní raibh an méid sin aici go pearsanta, ní raibh sí ach ag scairteadh as stubbornness. Agus má fhaigheann a fear céile amach faoi seo, ansin tarlóidh sé seo léi. Cé gur i gcás colscartha, is dócha go mbeidh sí fós ag agairt cuid den fhortún. Agus beidh sí a bheith saor. Agus ar a laghad beidh sé ag taisteal ar fud an domhain, a bheidh thar a bheith fionnuar.
  Agus cén fáth nach ligfidh a fear céile di Moscó a fhágáil - ionas go bhfaighidh sé bás go tapa, an bastard!
  Ach ag an soicind deireanach sular bhuail an casúr don tríú huair, dúirt an bhean sa burqa:
  - Fiche milliún dollar!
  Chroith na mná agus shiúil siad isteach. Siúlóir. Agus ansin bhraith Elena sceitimíní agus muinín. Is dócha go bhfuil an bhean seo sa burqa iontach saibhir. Mar sin lig di forc amach as a whim. Lig dó a íoc go hiomlán le haghaidh pléisiúir le buachaill gleoite, dathúil agus matáin.
  Agus dúirt Elena:
  - Céad milliún dollar!
  Thosaigh an halla suas agus screadaíl. WOW! Bhuel, an méid ar feadh oíche le buachaill an-dathúil agus curvy. Cé chomh mór agus a chaithfidh tú a bheith lustful, nó i ngrá, chun an méid sin fiáin a infheistiú i gigolo óg?
  D'ardaigh an bainisteoir an givel agus thosaigh sé ag rá:
  - Céad milliún dollar uair! Céad milliún dollar a dó! Céad milliún dollar trí...
  Scairt an bhean sa burqa:
  - Dhá chéad milliún! - Agus chuir sí leis. - Stop an sorcas. Níl an méid sin agat agus beidh náire ort!
  dúirt Elena:
  - Conas atá a fhios sin agat?
  D'fhreagair an bhean sa burqa:
  - Tá a fhios agam! Má deirim é, tá a fhios agam!
  D'ardaigh an bainisteoir í agus thosaigh sé ag rá:
  - Dhá chéad milliún dollar uair! Dhá chéad milliún dollar a dó! Dhá chéad milliún dollar trí...
  Ansin squeak duine de na mná sa halla:
  - Dhá chéad milliún agus aon dollar!
  Mheabhraigh an bainisteoir:
  - Mura n-íocann tú an méid ina iomláine, caitear amach thú agus ní ligfear isteach sa seomra ceant thú choíche.
  Chlaon an bhean i spéaclaí dorcha:
  - Tá a fhios agam! Ach réidh go leor!
  Thosaigh an bainisteoir ag canadh:
  - Dhá chéad milliún agus aon dollar uair! Dhá chéad milliún agus dollar a dó! Dhá chéad milliún agus aon dollar a trí. .
  Dúirt an bhean sa burqa:
  - Cúig chéad milliún dollar!
  A roar macalla tríd an halla. Thosaigh mná ag suathaireacht idir a gcosa agus ag baint úsáide as vibrators níos fuinniúla.
  Chonaic Slavka go tobann gur thosaigh a foirfeacht firinscneach ag dul in olcas. Bhí sé i riocht corraithe le ró-fhada. Agus ansin dóite amach.
  Agus tháinig ruathar díomá tríd na seastáin i measc na mban lustful.
  D"ardaigh an bainisteoir an tóin agus thosaigh sé ag canadh, ag cur a cuid fiacla péarlach:
  - Cúig chéad milliún dollar uair! Cúig chéad milliún dollar a dó! Cúig chéad milliún dollar trí!
  Bhí sos trom ann, agus d"fhógair an bainisteoir:
  - Díoladh gigolo óg, timpeall ocht mbliana déag d'aois, Vyacheslav Kolobkov, le bean i burqa ar chúig chéad milliún dollar!
  Chlaon an bhean:
  - Aistreoidh mé airgead ó do chuntas! Agus anois beidh sé liomsa, ar feadh na hoíche ar fad!
  Caitheadh brat thar Slavka. Agus chuir siad slabhra ar a mhuineál láidir matáin.
  Chladhaigh an buachaill a chosa lom taobh thiar dá máistreás nua.
  Thug an bainisteoir faoi deara:
  - Tá sé do sclábhaí ar feadh na hoíche! Ná maraigh é nó ná déan é a mharú!
  Chuaigh bean i burqa i dteagmháil leis an bhfear óg. Shín a lámh amach agus rug sí ar fhoirfeacht fireann an ghasúir. D'ardaigh sé láithreach arís agus swelled. Agus blushed Slava go domhain, ó náire agus náire.
  D'oscail an bhean a aghaidh beagán. Bhí sí ina áilleacht an-álainn oirthearach, dubh-dubh, gan níos mó ná cúig bliana fichead d'aois. Sea, bhí sí an-álainn i ndáiríre, cé nach raibh aon rian de makeup le feiceáil ar a aghaidh.
  D"éirigh Slavka amach:
  - Sea, is féidir leat féin airgead a fháil in aghaidh na hoíche!
  Chlaon an bhean:
  - Tá a fhios agam! Inseoidh mé duit níos déanaí cén fáth ar íoc mé suim chomh fiáin duit! Idir an dá linn, a ligean ar dul go dtí an seomra! Tá am gearr, agus ba mhaith liom taitneamh a bhaint as grá don uair dheireanach i mo shaol!
  Bhí ionadh ar an mbuachaill:
  - Cén fáth an ceann deireanach?
  D'fhreagair an bhean:
  - Toisc gur cuireadh pianbhreith ormsa, an Bhanphrionsa Esmigul, chun báis mar gheall ar adhaltranas! Agus an lá i ndiaidh lae amárach ag breacadh an lae gearrfaidh siad as mo cheann!
  Mhol Slavka:
  - Mar sin ní mór duit éalú!
  D'fhreagair an banphrionsa le osna:
  - mhionnaigh mé ar Allah nach rachainn ar shiúl! Mar sin, sula bhfuair m'fhear céile bás, thug sé a chuntas dom agus thug sé cead dom cibé rud a bhí uaim a dhéanamh agus a cheannach don lá seo!
  Rinne Slavka gáire:
  - Sin an fáth a bhfuil tú chomh flaithiúil! Níl aon phointe a shábháil!
  Chlaon sí agus d'fhreagair:
  "Má fhreastalaíonn tú go maith orm agus go dtaitníonn mé leat, ceannóidh mé pálás iomlán duit, luamh, agus cibé rud eile is mian leat, cabhlach iomlán carranna!" Mar sin déan iarracht do dhícheall!
  Chlaon an fear óg:
  - Táim réidh agus sásta freastal ort!
  Mar sin chuaigh siad isteach i seomra ar leith, luxurious. Fágadh an bhean ina haonar leis. Bhain sí a cuid éadaí go galánta, ag nochtadh corp coirtithe a bhí breá álainn. D'ardaigh foirfeacht fireann Slavka an oiread sin go raibh sé réidh le pléasctha.
  Chlaon an banphrionsa nocht:
  - Tar, gabh cith liom!
  Tháinig fear óg agus bean óg isteach sa seomra folctha, clúdaithe go hiomlán le hór.
  Bhí sruthanna te ag sileadh. Agus thosaigh siad a nigh na comhlachtaí álainn.
  Chlaon an bhean:
  - Tá a fhios agat conas a bheith ag obair le do theanga!
  Chlaon Slava:
  - Cinnte!
  Chlaon an Banphrionsa Esmigul:
  - Mar sin obair! Tar ar mo bhuachaill álainn!
  Chuaigh an fear óg ar a ghlúine, cheangail sé a aghaidh idir na cosa, isteach i gcraic mhíne na háilleachta agus thosaigh sé ag obair lena theanga, ag obair go neamhleithleach agus le díograis.
  Bhí an bhean óg álainn ag caoineadh go fonnmhar. Agus bhí sí an-sásta.
  Bhí Slava ag éirí níos sceitimíní freisin. Cé chomh pianmhar a chuaigh a dhínit ró-shásta agus a dóite. Agus d"oibrigh sé agus bhí áthas air.
  Moaned an banphrionsa, agus ar deireadh, screadaíl níos airde, chroith sí i orgasm láidir agus sagged.
  Ansin chuaigh sí ar a glún agus bhog a aghaidh níos gaire do groin an fhir óig. Agus mar sin fillte sí a liopaí thart ar an bod excited, te, taitneamhach-boladh de stail óg agus álainn. Agus thosaigh sí ag obair lena teanga féin.
  Chuir an Ceallach iallach air féin gan an síol a chaitheamh fós. Lig don bhean taitneamh a bhaint as an bpróiseas a bhaineann le licking ceann mín, milis, blasta na foirfeachta fireann, an fear óg is áille agus is gleoite i Moscó.
  Agus chuaigh an banphrionsa ar mire, ag obair leis an bod, an teanga agus na liopaí. Bhí sé díreach thar a bheith taitneamhach agus álainn di.
  Ar deireadh níorbh fhéidir Slavka a choinneáil siar agus tháinig sé. Chaith sí uaidh an síol stoirmiúil, milis, óg. Ligh an bhanphrionsa go ramhar é lena teanga, gan ligean d"aon bhraon a chailleann. Agus ansin d'ordaigh sí:
  - Anois déanaimis dul isteach i staidiúir na beanna! Lamhóidh mé thú, agus lífidh tú mé!
  Chlaon Slavka le comhaontú. Thosaigh a theanga ag suathaireacht clitoris na banphrionsa arís go sciliúil agus go bríomhar. Cé gur cuireadh iachall ar theanga agus ar bheola mná óig, áille a at agus a théamh, bod óg, leaisteach gigolo mhatánach agus an-dathúil agus oilte!
  
  AN BANRÍON AGUS AN sclábhaí lom.
  ANÓTÁIL
  Éiríonn cailín óg ónár gcuid ama ina banríon ar dtús. Ach ar son na cruálachta iomarcacha, casann na déithe ina sclábhaí cosnochta í. Mar sin féin, tá an bhean óg saor ón sclábhaíocht ag na elves agus cuirtear tús le sár-eachtraí.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Chonaic Agripina an searmanas. Tá sé mar má ascend sí an ríchathaoir agus ina suí ar ríchathaoir scaipthe le seoda. Agus cuirtear coróin réaltach ar a ceann. Agus go léir uachtaráin, agus monarchs agus rialóirí eile an domhain ar a nglúine agus moladh di.
  Agus na tinte ealaíne ag eitilt isteach sa spéir agus na gunnaí móra dóiteáin. Agus sparkles gach rud. Agus tá sí anois ar an Empress na Cruinne phláinéid. Agus cantar fanfares di, agus ceolfhoirne ag seinm. Agus tá an seomra ríchathaoireach ina suíonn sí caoga uair níos mó ná staidiam Luzhniki. Agus tá arm iomlán ar sé. Cuireann na mílte cailín álainn i sciortaí gearra, cosa lom, agus gunnaí meaisín ar a ndroim beannú di agus canann:
  Is bandia iontach thú
  Impire na ndaoine go léir ...
  Gné gan teorainn
  Kill do naimhde go léir!
  Scaoil Agripina a fiacla agus roar:
  Ghearr mé síos naimhde ar tadhlaí,
  Buailim iad chomh tapaidh...
  Éiríonn gach rud go hiontach
  Is banríon mé, níl aithne agam ar an lucht féachana ar fad!
  Ina dhiaidh sin, thug siad an chéad íospartach chuici. Ba é Pavlusha, déagóir dathúil, cothrom, matánach timpeall ceithre bliana déag. Níl ach stocaí dearga snámha á chaitheamh aige agus tá geimhle ar a lámha agus a chosa. Bhí bhuailtí an buachaill agus iallach ar a ghlúine.
  Thóg Agripina fuip sreang dheilgneach throm ina lámh agus bhuail sí Pavlusha. Scairt an buachaill i bpian fiáin. Agus lean an bhean óg láidir mhatánach ag fuip air, agus ag canadh, ag baint a cuid fiacla:
  - Mo bhuachaillí, mo leanbh,
  Níl tú i do chodladh an uair seo,
  Agus gheobhaidh tú bump infheicthe,
  A fuip ar chúl!
  Agus bhuail an bhean chumhachtach an buachaill. Agus ionas go mbeidh an craiceann pléasctha agus fola poured amach i sruth. Agus scread Pavlusha ó fhulaingt dofhulaingthe.
  Go tobann chualathas roar uafásach. Thit an pálás agus thit na ballaí. Agus tháinig aingeal mór súilíneach os a comhair le dhá chlaíomh.
  Dúirt guth toirneach:
  - Tá tú, Empress an domhain, tar éis gach teorainn a thrasnú! Gearrfar pionós ort as seo. Tógfaidh an Dia Uilechumhachtach an chumhacht go léir uait, agus déanfaidh sé uirísle thú, a ardóidh tú féin.
  Bhuail tintreach. D'imigh an pálás, agus na seirbhísigh go léir, agus na cinn stáit freisin.
  Agus Agripina, in ionad róbaí luxurious agus coróin, iompaigh amach a bheith ina sclábhaí leath-nocht i geimhle. Bhí slabhraí troma cruach ar a cosa agus a lámha lom. Bhí an corp beagnach nocht - éadach loin amháin.
  Agus bhí sí slabhraithe le chéile le cailíní sclábhaithe eile beagnach nocht. Agus bhí a cosa láidre láidre dóite ag gaineamh te an fhásaigh.
  Tháinig Agripina, bean chumhachtach, an-mhatánach, agus a ceann in airde, ina sclábhaí í féin. Agus thit sciúirse an fheitheoir ar a druim dealbhaithe.
  Agus fead an fuip. Ní raibh an feitheoir fiú daonna. Is béar ollmhór, shaggy é seo, agus a bhfuil aghaidh an-dána agus gránna. Shuigh sé ar chamall agus bhuail sé lena chumhacht go léir i gcoinne an iar-impire domhanda.
  Bhí Agripina i bpian agus ag caoineadh. Chuimhnigh sí conas, tar éis a gabhála, a tugadh go dtí an seomra cuardaigh í. Chuir siad iachall orm mo chuid éadaí go léir a bhaint de agus thosaigh siad ag scrúdú mo chorp láidir cailíneach. Rinne roinnt mná é seo i gcótaí bána. Amhail is gur ospidéal é seo, ní príosún é, agus ní cuardach, ach scrúdú leighis.
  Ansin d'ordaigh siad dom squat os comhair scátháin agus iad a soilsiú le spotsoilse. Ar ndóigh, tá sé éasca ag Agripina squat. Ach tá sé míthaitneamhach nuair a fhéachann go leor mná i gcótaí bána ort go ocras. Admire siad na matáin láidir, feiceálach, níos oiriúnaí d'fhear ná do chailín, rolla mar sin nuair a bogadh.
  Agus tá a súile lustful. Tá comhlacht buachaill an-láidir ag Agripina le matáin seachas cailín, cé go bhfuil an craiceann mín, glan, breasts forbartha agus cromáin leathan. Ach tá na guaillí leathan freisin.
  Casann Agripina, ach ní thugann gach duine an t-ordú di stopadh. Anois thosaigh sí ag cur allais, agus thosaigh a craiceann coirtithe ag glioscarnach, agus is é sin an fáth go bhfuil cuma níos mó fós uirthi le dealbh de bhandia laoch na Gréige ársa.
  Mar fhocal scoir, d'éirigh sí tuirseach de bheith ag ithe a súile. Agus d'ordaigh an maor baineann in éide dom seasamh i gcearnóg agus mo smig a chur i néal speisialta. Ina dhiaidh sin, bhain sí a lámhainní tanaí rubair amach go dúshlánach agus, nuair a rug sí ar a smig, chuir sí a méar isteach i mbéal Agripina.
  Agus tá siad unwashed agus sweaty. Agus dhreap sí taobh thiar de na leicne agus faoin teanga. Bhí fearg ar Agripina, agus í ag brú uaithi, bhí sí ag caoineadh:
  - Cuir ort lámhainní, soith! Gheobhaidh tú ionfhabhtaithe!
  Tháinig náire uirthi ar bhealach éigin ina dhiaidh sin, agus cuireadh stop leis an gcuardach. Bhí sí naked, áfach, ionas go raibh na tattoos le feiceáil. Ní hamháin go raibh na méara rollta amach, ach freisin boinn lom na gcos. Agus fiú x-ghathaithe siad an boilg, de réir dealraimh amhras go bhféadfadh drugaí a bheith ann.
  Ina dhiaidh sin, thóg siad mé go dtí an cith. Thug siad fiú píosa gallúnach dom agus ansin tuáille. Ansin thug siad éide dúinn.
  Ní raibh eagla ar leith ar Agripina roimh phríosún. Ar a mhalairt, bhí sí muiníneach go mbeadh sí an ceann is tábhachtaí agus is fionnuar.
  Ach bhí an cill beagán cramped, bhí dháréag cailíní, agus boladh sé cosúil le buicéad.
  Thóg sí láithreach iad agus rinne sí iad a ghlanadh suas. Ansin d"éiligh sí go ndéanfaí an leithreas a shocrú. Agus ghéill siad di.
  Bhí Agripina diana fiú san ionad coinneála réamhthrialach. Agus d'fhéadfadh sí iallach a chur uirthi déanamh de réir.
  Ach anois tá dhá dhosaen cailín i slabhraí timpeall uirthi, agus scuad iomlán orcs le fuipeanna.
  Agus thosaigh na béir seo ar Agripina a bhualadh go mór. Agus bhí sé chomh pianmhar sin go fiú an bhean ghaisciúil caoineadh le fulaingt agus d'iarr trócaire. Go deimhin, d'éirigh sé amach a bheith de chineál éigin nightmare. Ansin shackled siad freisin a muineál, a bhí go hiomlán unbearable.
  Bhog Agripina feadh an ghainimh. Agus bhí a giúmar beag. Tá sí buailte agus scríobtha, clúdaithe le stains fuilteacha. Agus clinks na geimhle agus shines an miotail.
  Agripina, go ciúin, stomps. Tá an gaineamh te agus pianmhar le haghaidh boinn lom. Cé nach bhfuil aon rud fós aici - tá a cosa lán le linn troideanna agus oiliúna. Cad é mar atá sé do chailíní sclábhaithe? Ní raibh go leor acu ag dul cosnochta i gcónaí, agus níl a gcuid boinn chomh garbh. Agus dónna sé an oiread sin go bhfeiceann blisters fiú.
  Siúlann bean óg agus smaoiníonn sí faoi uafás: tá sí i slabhraí agus ina sclábhaí, agus titeann fuip ar a druim ó am go chéile. Ach go luath beidh sí reibiliúnach agus urghabháil cumhacht ar an phláinéid.
  Meallann bean chumhachtach mhatánach aird orcs. Agus ó am go chéile buaileann siad í le fuip nó le sreang dheilgneach.
  Scairt Agripina mar fhreagra:
  - Buail go lag!
  Agus ag an nóiméad sin d'athraigh gach rud. Níos cruinne, d'eitil saigheada géara dearg-te ag na orcs ó chúl na dumhcha. pollta siad na béir shaggy, agus tháinig amach as na súile, agus pollta an groin agus cófra.
  Thóg Agripina é agus theith sí, ag clinking a slabhraí, ag an orc. pollta sí a cheann le slabhra.
  Agus chan sí:
  - Tá mé cosúil le diabhal diabhal! Scriosfaidh mé an phríomhchathair!
  Léim na elves amach ó taobh thiar den luíochán ag na orcs a tháinig slán. Bhí siad ina n-ionadaithe de na daoine glamorous seo, ar aonbheannaigh bheaga agus galánta.
  Maraíodh na orcs go tapa agus sásaíodh iad. Ina dhiaidh sin, thosaigh na cailíní a shaoradh óna slabhraí. Chomh maith leis sin, le cabhair ó dhraíocht na wands draíochta, bhí Agripina unchained.
  Tháinig an bhean óg saor in aisce,. Agus cumhachtach, le cnapáin matáin.
  Ina dhiaidh sin, bhí foireann iomlán cailíní aici. Agus mar sin chrom na laochra áille a gcosa loma, chiseáilte tríd an bhfásach.
  Chrom Agripina, ag baint a cuid fiacla:
  Ritheann siad feadh cosán cam,
  Cosa cailíní saor in aisce,. .
  Tá mé tuirseach de fabhtanna scuaise,
  Ba mhaith liom mo sonas a spochadh!
  Bhí na cailíní an-ionsaitheach agus comhraic freisin. Theastaigh uathu canadh agus léim. Agus tá a chosa, go deimhin, galánta, cé go bhfuil siad traochta, knocked síos, agus pollta.
  Seo é an fhoireann ag máirseáil. Agus in éineacht leo bhí elves ar aonbheannaigh agus le bows.
  Mothaíonn Agripina láidir agus canann:
   Ó aimsir Spartacus - maireann an creideamh seo ar aghaidh,
  Nár chóir go mbeadh sclábhaithe ar domhan riamh!
  Má tá an máistir neamhchiontach - téann sé a bholg le sorn,
  Agus froze an tuathánach sa fuar - creidim dom, nach bhfuil sé cinniúint!
  
  Tharraing an fear Rúiseach Spartak a chlaíomh dúinn,
  Agus taobh thiar dó, d'ardaigh an abhainn gan stad do na daoine faoi chois ...
  Más fear thú, is luachmhaire onóir ná an saol,
  Más mian leat an saol a shreabhadh i sonas an domhain!
  
  Bhí Stenka Razin ag iarraidh campa na sclábhaithe a dhírigh,
  Ionas go mbeidh uacht ann, is féidir le gach duine a rialú ...
  Agus ní fhéadfadh daoine cosúil leis glacadh leis an náire,
  Agus taobh thiar díobh bhí na daoine - bhí arm gan áireamh ag máirseáil!
  
  Is iad céastóireacht, raic agus geall argóintí na ríthe,
  Ba mhaith le gach duine gach rud a sciobadh dóibh féin go deo!
  Ach creid mise, tá saoirse míle scartha ó arán is ó mhil,
  Agus tá aisling den sórt sin ar lasadh inár gcroí le fada an lá!
  
  Tá toirneach tagtha - Deireadh Fómhair, agus anois ár gcumhacht,
  Tá an tír ar lasadh, tá go leor fola agus pian!
  Ach ní ligfidh Íosa do na cearta bás a fháil in ifreann,
  Beidh an té a bhí flogáilte go mór sásta freisin le rudaí maithe!
  
  Lenin oscail an doras, Stalin i gceannas go dána saor in aisce,.
  Le gach céim táimid ag teacht níos gaire don sprioc naofa!
  Ach tháinig Sátan, an t-aonú drochbhliain is daichead,
  Agus anois tá ár gcuid fola ag sileadh amach as vein mar shruth!
  
  Is tír linn leat; Is é ár n-onóir do shaol,
  Ná tabhair muintir Rus ar a nglúin go deo!
  Coinnigh ort sa Rúis, troid ar son an athar,
  Seo brí agus salann misneach na nglún!
  
  Is corp náireach é an Fuhrer, bhuel, is Fathach é Rus,
  Agus tá an tSeisnia, an Úisbéiceastáin agus an Rúisis aontaithe!
  Is monolith é Cumannachas, idéalach chun an anam,
  Agus tá seilfeanna na n-naimhdeoirí briste go hiomlán!
  
  Glaonn an cosmos ar an aos óg - séideann an adharc le cuireadh,
  Beidh teorainn nua ann, lasmuigh de Mhars!
  Táimid ag tógáil cumannachas - chuireamar deireadh le Rúbal,
  Ní hionann saoránacht ar bith!
  
  Beidh an cruinne ar fad, creidim dom, cas dearg anois,
  Beidh geataí chun na bhflaitheas - réaltaí dearga.
  Is beithíoch rabid é fear, a dheartháir, san am atá thart,
  Agus cantar grá agus áilleacht i iomainn ghlan!
  
  Dá bhrí sin, ná spáráil do ghlaoch ná do leisciúlacht,
  Chun ár nAthair, ag troid mar fabhcún!
  Agus a shaighdiúirí a oibríonn oíche agus lá,
  Go mbláthóidh Gairdín Éidin agus tabhair sú milis!
  Sheinn Agripina lena foireann cosnochta. Agus go tobann rug mé orm féin ag smaoineamh go raibh an chuma uirthi go raibh sí ar son an chumannachais. Bhuel, ní raibh a fhios ag Agripina aimsir na Sóivéide: bhí sí ró-óg. Go luath beidh sí tríocha is seacht mbliana d'aois, agus is é an bhliain anois 2023. Mar sin, cad is féidir léi cuimhneamh faoi chumhacht na Sóivéide? Finscéal é seo, ina súile agus ina intinn. Is leanbh dá cuid ama í Agripina, mar a deir siad. Agus, ar ndóigh, níor chuala mé na hathbhreithnithe is fearr faoi aimsir na Sóivéide. Cosúil, go deimhin, bhí fiú a leithéid de rud gann ar bananaí. Sea, agus candies agus guma coganta freisin. Agus bhí ganntanas jeans annamh. Agus faoi Gorbachev, fiú vodca searbh agus toitíní imithe ó na seilfeanna. Línte fada, cúpóin, cártaí, siopaí folamh, ganntanas iomlán - is é seo a chuimhníonn daoine faoi amanna Sóivéadacha.
  Agus níor theastaigh aon duine ar ais uathu. Ar aon nós, i Moscó bhailigh na Cumannaigh céatadán neamhshuntasach vótaí fiú sna nóchaidí deacra. Ach bhí Agripina an-saibhir, agus ar ndóigh le haghaidh caipitleachas. Mar sin, cén fáth ar thosaigh sí go tobann ag canadh faoi smaointe cléibh?
  Phun an bhean óg í féin sa smig agus hissed:
  Ár rí, tofa na bhflaitheas,
  Tá ár rí cosúil le deamhan taibhseach ...
  Ár rí, teachtaire cinniúint,
  Níl ann ach tusa ár rí!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Thóg Agripina é le lúcháir fhiáin agus chan sé:
  - Is tú an Lucifer mór, a chaillfidh tú ga ar an solas,
  Agus ghearr claíomh naofa cogaidh an rún!
  Agus arís thosaigh an cailín, nó ina áit, bean fhásta agus seasoned, a chanadh;
  Ár rí, teachtaire na bhflaitheas,
  Tá ár rí cosúil le deamhan taibhseach.
  Ár rí, an duine tofa de chinniúint,
  Níl ann ach tusa ár rí!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Seo mar a sheinn an laoch agus chuaigh sé tríd an bhfásach. Agus bhí a giúmar dearfach. Cén fáth gur chóir go mbeadh sé mionaoiseach?
  Ach anseo arís tá an chorraíl le feiceáil. Fuair na elves comhartha go raibh na orcs ag druidim. Agus líne siad suas i leathchiorcal. Bhí leath de na marcaigh elves. Cailíní álainn, beagnach naked, ach clúdaithe le jewelry lómhara.
  Ba léir go raibh siad réidh le troid chun báis.
  Stampáil Agripina a cos lom, láidir. Agus bhí bogha trom le feiceáil ina lámha. Ceann mór, inar féidir leat a chur ar líon suntasach de saigheada.
  Sheinn an cailín, nó an laoch baineann:
  Tháinig scamaill ó na súgairí fola,
  Tá Ifreann briste amach ón Domhan nach bhfuil i bhfad ar shiúl!
  Snámhann an nathair panzvale, nathracha,
  Tá na scamaill ar lasadh le fuil!
    
  Tá na tonnta ag lasadh, iad ag splancadh mar stoirm ifreann,
  Agus buailfidh sé le arm de na daredevils cróga!
  Cosnóimid mná milis áille,
  Beidh muid fiú go mór ar shaothair ár n-aithreacha!
    
  Mo chrá, cé chomh pianmhar a rinne tú caoineadh,
  D'fhág an namhaid céad rian créachta!
  Ach caithfimid na orcs, nuair a bheidh muid as an pedestal,
  Ní fada a mhairfidh plódú na mblianta meara!
    
  Agus tá an bás ag casadh bán cheana féin taobh thiar de na scamaill,
  Ach ritheann ár smaointe chun na bhflaitheas!
  Lig dúinn satailt na hainmhianacha sa deannach,
  Agus, tá a fhios agat, beidh muid ag cuimilt na orcs ina dhá leath!
    
  Níl a fhios againn síocháin agus lobhadh seanaoise,
  Is sinne clann ár dTír naofa naofa!
  Throid gach rud geal le béir,
  Is shoots na fréamhacha cumhachtacha seo muid!
    
  Agus phléasc an buama olc sin le fórsa,
  Cad is cúram dúinn mar gheall ar an pléascadh de bhlaosc, an toirneach!
  Tá trodaithe Elfi in ann go leor rudaí,
  Agus don Fuhrer, beidh an barr ina bhun!
    
  Ifreann an domhain thíos, d'éirigh an Inferno suas,
  Crawling feadh an rockade leis an bairille de creiche "Tíogair"!
  Agus d'eitil an tuirse go léir láithreach uainn,
  Tá an t-am le haghaidh cluichí spraoi thart!
    
  Grenade i mo lámh, caith marfach,
  Buaileadh an Tíogair go dian sa smuit!
  Agus an Fuhrer isteach sa choire i seomra coire Tartar,
  Ionas nach nochtann an domhan é féin do na elves!
    
  Tá an béar ar crith ó na volleys buile,
  Anseo tá an bhratach ar foluain os cionn Reichstag na nElves!
  Agus an ghrian dóite ar an athar,
  Tar éis an tsaoil, tá an Orc Reich laghdaithe go deannaigh agus luaithreach!
  Sheinn Agripina, agus ghlac na cailíní sclábhaithe eile agus na elves an t-amhrán. D'fhéach gach rud an-fhionnuar agus go simplí iontach.
  Agus bhí boghaí ina lámha ag na cailíní sclábhaithe, agus bhí crosbhogha ag cúpla fiú. Agus tharraing siad an sreang agus thosaigh siad ag saigheada a lámhach. Theith siad i stua agus pollta tríd an orcs chun cinn.
  Chuaigh na hainmhithe seo, gruama agus boladh, chun catha le fury fiáin agus frenzied.
  Bhí sé seo i ndáiríre cath. Bhí na elves, beagnach naked, ag lámhach ó bows. Agus d'úsáid na elves fireann crosbhogha níos cumhachtaí agus níos marfach.
  Chaith siad amach boltaí le fórsa mór. A sníomh agus pollta an orcs dreapadóireachta a ionsaí. Agus dhéileáil siad buille millteach dóibh.
  Duine de na elves, ag caitheamh coróin lómhara, roared:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua! Bratach Elven ar aghaidh - glóir do na laochra tite!
  Agus mar sin scaoil sí saighead mór, ag tarraingt an bowstring lena cos lom.
  Agus arís, mar a roars sé:
  - Ní féidir aon rud stop a chur linn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  Agus na elves, mar aon leis na sclábhaithe baineann, pelted na orcs le saigheada. Agus bhí siad clúdaithe go hiomlán. Ba é seo a lánléargas an-ionsaitheach ar oibríochtaí comhraic.
  Iompaigh siad amach a bheith simplí super, ag taispeáint neart iontach agus dothuigthe.
  Ansin arís amhráin daoine glamorous agus an-spraoi.
  Níl aon rud níos fíre ná bonn airgid
  Shines sí go fírinneach gan bréagach!
  Go deimhin, is é an doubloon rialóir an domhain,
  Is claíomh agus sciath láidir é a thacaíocht!
    
  Tá na déithe págánacha i bhfolach ann,
  Cosúil leis an ghrian, an aghaidh órga radanta ...
  Cé go bhfuil bandits seadánacha fós ann,
  Cé a thosaigh ag trádáil a n-anamacha!
    
  Is idol agus archangel an bonn,
  Is é an Slánaitheoir, an scriostóir ar fad.
  Gan ór, lagaíonn an cruach damask fostaithe,
  Gan airgead, ní thiocfaidh rath sa chath!
    
  Ach cad atá uait, a chroí an fhir,
  Ba mhaith liom neamhbhásmhaireacht a cheannach duit ...
  Chun an doras a oscailt go sona sásta,
  Chun snáithe na gcéadta bliain den saol a fhí!
    
  Ach an féidir le dúbailte é sin a fháil freisin?
  An féidir le ciorcal órga aisling?
  Ionas nach dtagann an seanfhear le speal le beannacht,
  Agus níor chuir sé stampa ar a mhullach ag an morgue!
    
  Cé go bhfuil go leor sonas ag teastáil uait le haghaidh bonn airgid,
  Go ndéanaimis peaca ar ábhar ár gcroí!
  Ach níl aon chumhacht ag fear thar paisean,
  Is cosúil le cailíní dó muiléad go coileach!
    
  Tá sé ag iarraidh go leor a chur ar an bolg,
  Ith piasúin, pood pineapples.
  Cé nach féidir leat ithe go bhfaighidh tú bás,
  Fiú má tá tú thar a bheith fionnuar leis an airgead!
    
  Agus an cónra, cosnaíonn sé fiú an iomarca,
  Toisc go bhfuil spás do ríthe ann!
  Tar éis an tsaoil, tarraingeoidh an t-aingeal nialas ar an bhfoirm,
  Buille don mhullach agus bata don inchinn!
  Níl laochra ban, ar ndóigh, níos lú sa chath. Agus mar sin, nuair a bhris na orcs, tar éis dóibh caillteanais mhóra a fhulaingt, isteach sa raon cath, d'úsáid na háille a gcuid claimhte.
  Albina aoibh. Tháinig dhá chlaíomh láithreach ina lámha. Thréig sí iad, sníomh sí an muileann, ghearr sí cúpla ceann orc de agus rinne sí sciota:
  - Rith tú isteach sa cheann mícheart!
  Agus ansin, lena sÚil lom, thóg sí agus chiceáil sí an orc ginearálta sa smig. Thit sé síos mar mála gainimh. Agus thosaigh a jaw briste ag cur báistí síos a fhiacla. Agus d'fhéach sé go léir chomh álainn agus fionnuar. An rud a chan na cailíní sa churfá le díograis ollmhór:
  Iarraim, a Thiarna, nach gclisfidh an lá,
  Go maire an cailín go deo óg!
  Go n-ardóidh ár ridire os cionn na gcarraigeacha,
  Ionas go mbeidh clúdach na locha níos soiléire ná criostail!
    
  Cén domhan álainn a chruthaigh Dia,
  D'ith siad airgead ann, agus bhí ruby ar an mhailpe!
  Táim ag lorg chailín, idéal Dé -
  Chun seo a dhéanamh, chrom sé síos naimhde i cathanna!
    
  Cén fáth a bhfuil croí an fhir óig chomh trom sin?
  Cad atá sé ag iarraidh a fháil sa saol seo?
  Cén fáth a bhfuil an rámh briste?
  Conas tangle de fadhbanna móra a réiteach?
    
  Ba mhaith liom, a Dhia, a bheith sásta freisin,
  Aimsigh do bhrionglóid neamhaí!
  Ionas nach mbristear snáithe an ádh,
  Chun líne a chur faoin gcosán, líne ballasta!
    
  Ach cad ba cheart dom a lorg i mbeart gan grá,
  Cad a d'fhéadfadh a bheith níos luachmhaire do chailín?
  Is deacair sonas a thógáil ar fhuil,
  Ní féidir leat snámh air ach isteach in ifreann ifreann!
    
  Is céasadh dom an scaradh
  Is tromluí é cogadh fós!
  Seo a chos sa stirrup, diallait an capall,
  Cé go bhfuil an orc olc, d'ardaigh an executioner a tua!
    
  Tógann siad ár n-iníonacha uainn,
  Déanann siad iad a chéasadh agus a gcorp a dhó le tine!
  Ach cuirfimid an ruaig ar an bhFuhrer,
  Bíodh a fhios agat nach bhfuair ár ELF bás riamh!
    
  Pósfaimis tar éis an droch chogaidh,
  Ansin beidh na páistí ag gáire!
  Is gaolta fola iad go léir dom,
  Tá mé ag fiach, beidh cluiche saille!
    
  Agus an dair, mar emerald, a duilliúr,
  Dúirt sé - rinne an fear jab iontach!
  Bíodh do choinsias soiléir mar chriostal,
  Ach ní bheidh ach na rudaí dearfacha sa chomhardú uimhreacha!
  Seo iad na hamhránaithe anseo, na cailíní iontacha uathúla seo. Agus, má thosaigh siad ag troid, ní fhéadfadh na béir shaggy cur i gcoinne iad.
  Agripina, ag gáire a aghaidh beag, hissed, ghearradh as cúpla ceann eile de na orcs lena claimhte:
  - Is féidir liom aon rud a dhéanamh, agus feicfidh tú é!
  Ansin bhog sí a cos lom isteach i groin oifigigh, ceann de na Bears ionsaitheach agus shaggy. Agus thóg sí i ndáiríre é agus buille a liathróidí. Sárfhear a bhí sa chailín seo i ndáiríre.
  Agus ina choinne seo, is dócha go mbeidh aon arm de Bears shaggy gan chumhacht.
  Rinne Agripina grinned agus chuir sí a méar ina béal. Agus shéid sí lena neart go léir. Bhí fuaim uafásach, ionsaitheach, scríobach le cloisteáil. Bhí sé mar a bheadh craiceann stróicthe ón aer.
  Agus d'fhulaing na céadta vultures ollmhór ag dul timpeall ar an gcatha taom croí agus thit siad síos mar clocha sneachta. Agus thosaigh a ngob géara ar cloigeann na n-orcanna sreafa agus cnámha scoilte a bhriseadh. Agus, literally, knocking amach an brains.
  Rinne Agripina ainliú féileacán lena claimhte, ghearr sí roinnt cinn de na béir mhóra seo agus rug sí:
  - Táim fionnuar, is féidir liom gach rud a rialú,
  Tá sé soiléir, tá sé soiléir!
  Agus critheann an talamh ar fad,
  Ag brú mo shála lom orthu!
  Ina dhiaidh sin d'iompaigh na orcs, gan iad in ann é a iompar, chuig olleitilt. Na cailíní agus elves rushed a shaothrú, agus ag an am céanna, ag comhlíonadh amhrán troda agus ionsaitheach;
  Tagann an tromluí i gcónaí mar nathair
  Níl tú ag súil leis, ach téann sé tríd an doras!
  Maith thú, a mhuintire flaithiúil,
  Níl a fhios agat go bhfuil daoine beithigh ann!
  Anois tá tús curtha le ruathar an tseanchaisleáin,
  Tá na Tatars ag cithfholcadh dúinn le saigheada!
  Ach rugadh sinn le haghaidh éacht cróga,
  Agus beidh muid ag fulaingt blows cruálach!
    
  Níl a fhios ag aon duine an bhfuil Dia go maith
  Tá an fear éirithe chomh cruálach!
  Tá an bás ag bualadh ar an tairseach cheana féin lena dhorn -
  Agus d"fhostaigh Wezelbub a adharca as an teas!
    
  Sea, is iad seo aimsir na sinsear ársa,
  A chuaigh muid isteach chomh fionnuar!
  Ní mar sin a bhí mo bhrionglóid faoi,
  Ní hé seo an rud a bhí muid ag dul go dtí, trí na sléibhte i bhfad i gcéin!
    
  Ach má bhíonn tú in ifreann,
  Nó in áit, i ndomhan pian, sclábhaíocht, cath!
  Coinneoidh mé dóchas fós,
  Lig do chroí buille amach na rithimí ar fad!
    
  Ach is iad trialacha ár slabhra,
  Rud nach ligfidh do smaointe a bheith éasca!
  Agus más gá, ní mór duit mairfidh,
  Agus má scairteann tú, ansin ag barr do scamhóga!
    
  Is file, is cumadóir amhrán is bradacha é,
  Ach ní ar láthair catha te!
  Gheobhaidh naimhde borb an Athartha bás,
  Déanfar iad a adhlacadh go tapa agus saor in aisce!
    
  Gabh anois é agus bogha do Chríost,
  Trasnaigh tú féin, ag pógadh aghaidh an íocón!
  Creidim go n-inseoidh mé an fhírinne do dhaoine,
  Tabharfaidh an Tiarna oidhreacht peculium dúinn mar luach saothair!
  
  DARTH VADER vs SATAN
  Bhí long chogaidh shuaitheanta Darth Vader, cosúil le iarann ollmhór, ag druidim le pláinéad an Domhain. Taobh thiar dó bhog longa eile a thug bás go dtí an réaltra agus bunsraitheanna iontacha na cruinne ó dhomhan frith amháin go domhan eile. Impireacht uilleach, spáis na Sith. Agus in aice leo, sruthlínithe, cosúil le piranhas chreiche - foirmiú totalitarian Stelzanat.
  Chuaigh thug mascaithe dhá mhéadar ar airde le guaillí leathana agus adharca móra ar a chlogad go fíochmhar:
  - Ní féidir leat éalú, a Luke Skywalker! Tú féin nó mise, ach níl aon áit ag an mbeirt againn sa réaltra!
  Gan a bheith níos lú ná Darth Vader ó thaobh airde agus leithead ghualainn de, chroith Lyra Velimara curvaceous agus lúthchleasach a bust iontach. Bhí an chulaith chomhrac ar an gcailín ginearálta go hiomlán trédhearcach agus ní raibh aon ghné amháin dá corp matán, cailíneach i bhfolach. Bhí craiceann cré-umha an ghaiscíoch mín mín, agus a siní ag spléach ar an spotsolas cosúil le rubies.
  D'fhéach Darth Vader ar an áilleacht le gaze greedy. D"fhéach an ginearál dhá réalta de Stelzan (impireacht spáis atá chomh fuilteach agus a bhfuil seans ann go ndéanfaí é a ghabháil, i gcomparáid lena chúlra, gur leanbh neamhchiontach é cumhacht an Sith dhubh!), d"fhéach sé go defiantly sexy.
  Ach cad is féidir leis a dhéanamh, neamhbhailí trua? Úsáid próistéise cibearnetach?
  Agus é ag idircheapadh a smaointe, dúirt Lyra go buacach:
  - Ná bíodh éadóchas ort, a chara... Tá fáinne Sholaimh ar an Domhan, a bhfuil draíocht chomh cumhachtach aige i gcomparáid leis, níl i gcumhacht Luke Skywalker ach sruth de dheatach toitíní!
  Darth Vader, ag scaoileadh go foréigneach aer as faoina masc, croaked:
  - An mbeidh mé in ann corp fíor, beo a fháil dom féin?
  Dúirt Lyra, a raibh a liathróidí matán ag rolladh go géar faoina craiceann cré-umha, le gáire:
  - Is féidir le Jinns agus ifrits rud ar bith a dhéanamh! Is é seo an chumhacht thar na cruinne!
  Chan Darth Vader as tiúin:
  - Sea, tá an cruinne trua reoite,
  Tá genies olc countless!
  fáinne fuath Sholamón -
  Seoladh agus slashed an ceann!
    
  Ach bíodh a fhios agat nach saighdiúir é Vader cinnte,
  Agus ní féidir leat siúl faoin gcuing go deo ...
  Déanann sé naimhde olc ina mbrandaí tine,
  Beidh sé ina rialóir ar an saol!
  Rinne Lyra rince mar fhreagra agus chuir sí a méar ghalánta, fhada ghéar ar an liathróid ghorm:
  - Seo a thagann an Domhan!
  Sheinn an lúthchleasaí álainn os ard:
  - Tá an talamh sa phuball, tá an talamh sa phuball, tá an domhan le feiceáil sa phuball... Dhírigh muid ar na blagairí, thomhais muid an fad, agus dóróimid teach an fhir go talamh!
  Mar sin féin, bhí áthas ar na heachtrannaigh ró-luath. Ba chúis le scaoll mór i measc eagla agus rialtais uile an phláinéid ghorm an nuacht gur tháinig mórán longa cogaidh móra chun solais, a d"eascair as dorchadas an spáis i bhfithis an Domhain. Chuir longa réalta eachtrannacha leis na mílte arm míleata agus astaitheoirí iomadúla i bhfeidhm ar dhaoine.
  Caoga long - fiche cúig impiriúil agus fiche cúig Stelzanat.
  Cumhacht Ifrinn ar an Domhan... Agus ar chúis éigin níor chreid daoine i ndáiríre gur tháinig na heachtrannaigh i síocháin.
  Mhol Lyra Velimara do Darth Vader:
  - Lig dom a léamh amach achomharc a earthlings!
  Bhí fearg ar an tighearna dubh ar an sliocht seo:
  - Agus cén fáth tú? Tá an líon céanna long againn!
  Chroith an cailín álainn a muineál cumhachtach, bullish agus giggled:
  - Sea, nuair a fheiceann siad d'aghaidh beidh eagla orthu ...
  Bhí roar Darth Vader go bodhra, a ghuth ag tachtadh mar thíogair i srón:
  - Agus ní mór dúinn scanradh na earthlings! Lig dóibh a lapaí a ardú suas láithreach!
  Rinne Lyra Velimara, a raibh taithí aici cheana féin ar scrios agus conquest an domhain phláinéid, gáire agus dúirt:
  - Tá sé in am, tá sé in am, ar an raidió - labhair Boyarsky ... Leis a ghuth ólta - chuir sé eagla ar an domhan ar fad!
  Theith an tiarna dubh i dtreo an holagram, ag iarraidh greim a fháil ar an scanóir rialaithe. Rug Lyra ar Darth in aice leis an masc lena bharraicíní beaga spraíúla agus chaith sí uaidh é, an thug. Bhí culaith chatha Vader grunted os ard agus spréach.
  Agus rinne Lyra an chruit chré-umha gáire:
  - Nach bhfuil a fhios agat, a Dhorcha, gur cheart bean a ligean isteach ar dtús!
  Chuir gunnaí hyperion Impireacht Stelzanat síos ar a dtine loiscthe ar na satailítí a bhí ag sníomh i bhfithis an domhain agus ar tháirgí eile de ghníomhaíocht dhaonna.
  Agus ansin bhí an chuma ar Lira Velimara í féin. Bhí sé le feiceáil láithreach ar gach scáileán, fiú mhúchadh teilifíseáin agus monatóirí ríomhaire. Bhí an chuma uirthi nocht agus álainn, le ceithre bhioráin cibearnetacha ina cuid gruaige, spewing charm agus draíocht an díothaithe. Diabhal fíor i Cruinne an fhórsa brúidiúil!
  Thosaigh an vixen radiant ag squeal mar a bheadh tromluí:
  - Earthlings! Nílimid chun do shaol beag trua a bhuachan. Tá tú rófhada uainn chun an Impireacht a thomhas de réir suíomh garastúin mhóir. - Bhí súile sapphire, topaz agus emerald an chailín ag splancadh go buile, nó fiú faoi lasadh, cosúil le gathanna hipearléasair. Agus d'éirigh an guth i bhfad níos fuaire. - Déanfaimid tú a dhíscaoileann go fánach i gcuarc, agus le cabhair ó hypermagoggravitator seolfaimid d'anamacha chuig an domhan thíos, go dtí an crá ifreann síoraí!
  Bhí sé seo scanrúil, ach ní raibh an oiread sin uafáis agus gáire ag baint le bean nocht agus an-bhlasta mar gheall ar an néalríomhaireacht sin!
  Ag an nóiméad seo, bhí aghaidh bhagrach i masc dubh le feiceáil agus roared trí na gills hyper-tíotáiniam:
  - I mbeagán focal, tabhair dúinn Fáinne Sholaimh sula scriosfaimid go hiomlán thú!
  Chroith Lyra a cófra coirtithe, ag hiss:
  - Tá annihilating an-painful!
  Dúirt Darth Vader leis, agus é ag croitheadh a dhorn ina raibh an claíomh geal dearg greamaithe go docht:
  - Agus táimid choilleadh gan ainéistéise!
  Rinne cuid acu ar an bPláinéad Domhan gáire, ghlaoigh cuid acu, agus thosaigh cuid acu ag fáil colic néarógach. Agus níor mhothaigh ach duine amháin ar an ngealach gorm fíor-áthas ann féin. Chuaigh Uachtarán na Tuirce Erdogan i dteagmháil leis an scáthán go mall. Agus thaisbeáin sé an fige dhó féin. Bhí meas agam ar an gcloch súilíneach a mhaisigh chomh comhchuí sin corrmhéarr mo láimhe deise.
  Roared oidhre na Sultans Ottoman:
  - Ar mhaith leat Fáinne Sholaimh? Cén fáth nach dtugann tú ceann Gearmánach do na wigwams freisin?
  Nuair a chonaic Darth Vader tríd na híomhánna holografacha imoibriú ró-gheallta na gcloch talún, chroch sé:
  - Ní mór dúinn ultimatum a fhógairt do na daoine!
  Ghéar Lira Velimara zenks súilíneach le dathanna uile an tuar ceatha:
  - Cén sórt rud é seo?
  Mhínigh Darth Vader, le ton buadhach ina thoibreacha súl gan íochtair:
  - Is focal idirnáisiúnta é seo. Neamhniú ráthaithe!
  Rinne Lyra gáire agus dúirt sí, ag scaoileadh spréacha óna tairní fada géaraithe monatomacha:
  - Ó bhuachaillí! Ní féidir ach feoil a dhíbirt... Agus beidh Magogravity níos fuaire fós!
  Chas Darth Vader na hastaírí grav-draíochta ar fad le cumhacht nua, iontach. Agus thosaigh sé ag ionsaí na beluga go deafeningly.
  Agus cad é an guth a bhí ag an tighearna dubh, tháinig bán-te fiú a armúr:
  - Ultimatum! Ultimatum! Scriosfaidh mé isteach i scriosán thú!
  Tharraing Lira Velimara a bust iontach agus cheangail sí a cromáin shármhaithe. Ag an am céanna squealed sí, ag cuimhneamh ar bhéaloideas an domhain:
  - Mafia Rúiseach, thug tú breith chun báis! Vodca le penises na bhfear scriosta hidrigine! Agus tá cumhacht sabantuya Cosmaí againn!
  Agus canfaidh laochra an Stelzanat mór:
  - Níl muid feithidí pathetic - turtair ninja Super... Gunnaí - cluasa Cheburashka ar - beidh muid ag dó gach duine mar blotter!
  Chuir na heachtrannaigh spáis ultimatum ar aghaidh, ach ní raibh aon éifeacht ann. Agus ansin mhol Lira Velimara:
  - A ligean ar a chur air cool... Déanaimis comhrá i BASIC?
  Darth Vader, as a chuid dúr go léir - cad is féidir leat a thógáil ón inchinn, gan athluchtú hipearplasmach, rumbled:
  - An é seo nuair a dhéantar idirbheartaíocht ionsaitheach ag baint úsáide as scáthlán solais?
  Bhuaigh Lyra agus bhrúigh sí an madra ceann capall breac lena chos lom. An meascán de chlár fichille, ridire, agus crogall squealed agus sníofa a barr offended. Chuir an cailín ginearálta a chos i bhfostú sa chaoi is gur chuir an t-ultraplasma te tic ar a sála lom, agus chroith sí a ceann seacht-daite:
  - Níl, dathúil! In ionad soilse, caithfimid buama teirmeacárta!
  Chuir Darth Vader amach a theanga fhada, cosúil le nathair, a fuarthas trí chlónáil, agus rith sé feadh imill ghoirt a mhaisc. Agus scréachann sé ó chroí mar inneall dócháin inmheánaigh briste:
  - Is breá liom buamaí teirmeogach, agus buamaí teirmeaprón níos mó fós!
  Rinne Lyra grimaced go capriciously agus arís bhog a cos, an uair seo ar an cat clúdaithe le duilleoga nettle:
  - Níl a fhios agat conas cócaireacht le preon!
  D'fhreagair an tiarna dubh go loighciúil:
  - Mura bhfuil a fhios agat conas, múinefaimid duit, mura bhfuil tú ag iarraidh, cuirfimid iallach ort!
  Chroith Lyra a lapa a bhí buailte i gcoinne ghiall an tsaighdiúra:
  - Scriosadh hipearplasma! Teilgeán teirmeastait amháin!
  Bhí tonn ghorm ag lasadh go sluga as bairille leathan an ghunna dhomhantarraingthe. Chuaigh roicéad beag, an méid watermelon rialta, go dtí dromchla an Domhain phláinéid.
  Chrom Lyra Velimara ar nós snáthaidí móra, agus bhí roinnt laochra nocht Stelzanath léi.
  Bhris Darth Vader a masc le gáire goofy.
  - Agus cad a tharlóidh anois?
  Ach níl an lámhaigh díothaithe fiú le feiceáil ag radair - tá luas an fhótóin a astaíonn an réalta coscach!
  Ní raibh am ag Vladimir Putin riamh foghlaim faoin ionsaí. Uaireanta is é aineolas gníomh deireanach trócaire an Uilechumhachtaigh.
  Hipearplasma Shlogtar Gehenna an tArd-Cheannasaí ar an arm is cumhachtaí ar domhan phláinéid. Galú na milliúin daoine, ag iompú isteach i plasma agus hipearplasma, sula raibh siad in ann an tubaiste a tharla a bhaint amach.
  Bhí peitil faoi bhláth leis na céadta mílte teanga díothaithe marfach, gach ceann acu lena lí uathúil féin, agus patrún dinimiciúil scriosta.
  D'ardaigh an fungas donn ollmhór go dtí airde níos mó ná 500 ciliméadar, agus bhris an tonn soinneáin, tar éis dó eitilt ar fud na cruinne arís agus arís eile, na fuinneoga go léir fiú sna Stáit Aontaithe. Shlog an glow an t-ianaisféar iomlán, ina iliomad dathanna agus inflorescences do-tomhaiste. D'ardaigh tonnta ollmhóra súnámaí mar gheall ar an turraing. Chlúdaigh níos mó ná dhá chéad méadar uisce gach mór-roinn, ag dul faoi na mílte long. Scriosadh línte cumhachta, plungadh cathracha isteach sa dorchadas, níor cuireadh isteach orthu ach anseo agus ansiúd ag spotaí lasracha na dtinte.
  As seo amach, tá tús curtha le ré nua ar an Domhan phláinéid. Tá Uair an Dragon reigned.
  Mar fhreagra ar na sruthanna demonic de hyperenergy, fuair fáinne Sholamón urscaoileadh láidir.
  Mhothaigh Erdogan cumhacht na céadta mílte jinn ag dul isteach air. Bhí blushed láithreach ar Uachtarán na Tuirce agus thosaigh sé ag at. Fásann gnáthfhear a bhfuil aeróga beaga cuachóige air (cosúil le hAdolf Hitler!) mar a bheadh avalanche ag dul síos Everest.
  Phléasc culaith shibhialtach an deachtóra Ottomanach, agus thosaigh a mhatáin ag fás de réir a chéile. Agus anois bhí guaillí méadaithe Edrogan ina luí ar chrógacht phálás ársa an tSultáin.
  Ar feadh tamaill, lean an mboilgeog at ag leathnú go dtí, ar deireadh, thit na ballaí marmair. Bhí go leor gardaí coirp na Tuirce scaipthe i dtreonna difriúla. Agus na cailíní leath-nocht sclábhaithe ó harem an deachtóra Ottomanach, scanrúil chiceáil a cosa lom, scaipthe nó crawled ar shiúl má bhí siad mí-ádh go leor chun a bheith brúite.
  Agus lean Edrogan ag fás, cosúil le superman i méid. Na foirgnimh de phríomhchathair na Tuirce Ankara leacaithe faoina buataisí. Tá an deachtóir Ottomanach níos airde ná Everest cheana féin. Agus ó longa réalta Stalzanat agus an Impireacht Black Sith, tá a scáthchruth ard le feiceáil go soiléir.
  Ghuigh Lira Velimara go fonnmhar:
  -Cad é an fear mór... Tá dínit aige - go hiontach is dócha!
  Darth Vader, ag cnagadh ar a masc ionas go n-éireodh an íomhá air go doiléir, go crocach:
  - Seo colossus le cosa cré!
  Scaoil Lyra cúpla bolta tintrí óna súile agus chrom sí:
  - Agus is cosúil nach mór an guth a angelic! - Ina dhiaidh sin wink, ar saintréith de chuid striapach thar a bheith costasach. - Can bláth, ná bíodh náire ort!
  Agus lean an deachtóir Turcach Edrogan ag at go tapa, cosúil le mboilgeog inséidte. Agus cad é is contúirtí, bhí claíomh fada agus freisin ag fás go tapa le feiceáil ina lámha.
  Tá Edrogan míle farraige ar airde cheana féin agus ní hé seo an teorainn. Agus cé chomh matáin is atá deachtóir na Tuirce anois - matáin ollmhóra ag bulgadh agus ag croitheadh go litriúil - beidh éad ag duine ar bith, fiú an comhlacht tógálaí is toned, leo.
  Agus geallann a chlaíomh mar réaltaí atá fite fuaite le hionbhláth stór dobhraite.
  Agus tá fiacla Uachtarán na Tuirce ag dul i méid, agus iad ag iompú isteach i bhfalla an-ghéar, dochracha de vaimpír roicéad. Agus tosaíonn an laoch úrnua ag luascadh a chlaíomh ollmhór.
  Screadann Lyra Velimara go bodhra:
  - Muirear teirmeasc ar an bhFuhrer... Ugh, cuir tine ar Sultan na Tuirce!
  Thapaigh Darth Vader an luamhán stiúrtha mór órphlátáilte lena lámhainní agus rinne sé go híorónta:
  - Cén fáth nach bhfuil hipearplasma! Is léiriú earthly as dáta é tine cheana féin!
  Cnagfaidh Lira Velimara a cosa galánta, cailíní, boinn loma bándearga ar an urlár miotail:
  - Tabhair dom brúchtadh teirmeach! Bugs frith-pulsar!
  Agus roicéid an teirmeárcaigh, ag fágáil rian na tine ina dhiaidh agus ar fud mar eireaball bride, rushed i dtreo Edrogan, atta as an iliomad biotáillí agus géanna a chuaigh isteach ann.
  Chas an deachtóir Ottomanach, a raibh a mhéid inchomparáide leis an nGealach cheana féin, a chlaíomh cosmach. Agus bhris long réalta Impireacht Sith - an cruiser diúracán "Baboon" - as a chéile faoi bhuille uafásach. Splash blúirí hipearplasma... Agus thosaigh rud éigin dochreidte agus phasmogoric ag titim.
  Agus ag an am céanna go leor fánach - ó fuair bás na saighdiúirí Clón go leor prosaically. Gan mothúcháin níos mó ná biorobots a thaispeáint. Ach bhí a n-cheannasaí Santa, gan a bheith ina chlón, neirbhíseach soiléir. Agus chuimhnigh sé ar an méid sclábhaithe a dhíol sé go rúnda leis na Khathams. Bhuel, anois bhí ifreann na frith-chruinne agus crá taobh dorcha an fhórsa ag fanacht leis!
  Reithe Erdogan diúracáin thermoquark. D"iompair gach ceann acu fuinneamh na céad billiún buamaí adamhacha a thit ar Hiroshima. Agus bhí torso cumhachtach matáin an deachtóra Ottomanach clúdaithe le othrais agus le flashes de bhuamaí ultranúicléacha a phléasc.
  Rith Lira Velimara a cos lom thar a srón galánta agus squeaked:
  - Ar ndóigh ní! Ba mhaith liom fíon - paca toitíní Camel!
  Chuir Darth Vader a lapa crúba ar chúl matán nochta an chailín agus, ag rith thairis air, dúirt i nguth sróine:
  - Is é sobriety an norm!
  Glúine Lyra céile comhraic an tiarna dubh sa ghiall agus buzzed:
  - Ordú, ar an gcéad dul síos!
  In ainneoin go ndearnadh go leor táillí a chur isteach in Erdogan chun an Ghealach a scriosadh, agus Mearcair ina theannta sin, d'fhás an Sultan Ottoman níos mó fós i méid. Bhí cosúlacht mhaith aige anois ar shíscéal ollmhór efreet. Agus lorg a chlaíomh go gníomhach íospartaigh i measc na longa Stelzanath agus an Impireacht Sith.
  Darth Vader, ag féachaint ar an gcaoi nach ndearna diúracáin thermoquark an dochar is lú don mastodon seo ó scéal fairy, agus b"fhéidir gur spreag an t-olllaser fiú cumhacht Erdogan, a mhol do Lyra:
  - B'fhéidir gur féidir linn ár n-iarrachtaí a chur le chéile?
  Níor thuig na háilleacha nocht ó Impireacht Stelzan an tiarna dubh go hiomlán:
  - Conas? Táimid aontaithe cheana féin!
  Is ar éigean atá clúdaithe ag bikini, an Ginearál Astara, thairg an cailín laoch méithe seo a leagan:
  - Caithfimid muirear teirmeach preon air!
  D'fhiafraigh Darth Vader, a raibh fiosracht taighdeora agus eolaí ar thaobh dorcha an fhórsa ann, trína masc, ag wheezing:
  - An arm é seo atá bunaithe ar an bpróiseas comhleá preon?
  Astara, ag bogadh a torso comhdhéanta de rud ar bith ach matáin agus tendons, chrom sé íseal chuig an tiarna dubh:
  - Ó sea, a thiarna! Ligeann an t-imoibriú seo don roicéad fuinneamh atá cothrom le 1000 peinteatón a úsáid. Nó deich, ní hea, céad trilliún buamaí adamhacha a thit ar Hiroshima!
  Rinne meon bríomhar an tiarna dubh ríomh láithreach agus chuir Darth Vader iontas air:
  - WOW! Ó phléasc den sórt sin, scriosfaidh fiú an phláinéid Iúpatar isteach i gcuarc!
  Ar chúis éigin, níor roinn Lira Velimara an dóchas seo ró-mhór:
  - Beidh Planet Earth sruthán ó tionchar den sórt sin. Scriosfar gach saol laistigh den ghrianchóras!
  D'fhéach Darth Vader ar an gcath spáis. Rinne Erdogan iarracht an long cath hyperion comhraic Stelzanat a ghearradh as a chéile, a d'fhéach cosúil le piranha carnabhach. Sé, ag baint úsáide as a maneuverability iontach, iarracht desperately defeat a sheachaint.
  Mar sin féin, d'éirigh le gunnaí móra hyperion agus cadhnraí superlager a bheith go hiomlán gan úsáid i gcoinne flesh ultramagoplasmic Erdogan. An fuinneamh na billiúin genies carntha ann, agus an luas níos mó ná solas.
  Armadillo nimble a bhí ann, gearrtha sé cosúil le ispíní le scian. Agus ag an am céanna, d'eitil spréach ollmhór ag eitilt na céadta míle ar shiúl.
  Bhí roar an deachtóir Ottoman go bodhra:
  - Banzai! Beidh dearadh cónra agat!
  Dúirt Darth Vader, agus an fad á mheas aige, le fíor-aláram:
  - Má phléascann an muirear preon teirmeach, ansin beidh muid féin a séideadh as a chéile cosúil le tóirse féileacáin!
  Chuaigh Lira Velimara go cúthail ar an tiarna dubh agus dúirt go muiníneach:
  - Ná bíodh eagla ort, mo chríochnaitheoir dorcha! Tá ionsaí carnach ag Thermopreon!
  Chroith an Tiarna Vader a lámh gan dóchas.
  - Ceart go leor, shoot! Idir an dá linn, baileoidh mé gach taobh dorcha den fhórsa!
  Erdogan, lena n-áirítear gach seachtó dó treibheanna de bhiotáille sióga, an-ard os cionn an Domhain.
  Bhí Sultan na Tuirce dhá oiread thrastomhas na gealaí ina fhad agus é spréach go simplí le cumhacht dheamhan agus iontach. Tá a leithéid de chath ar lasadh sa spás anois. Éiríonn claíomh Erdogan níos tapúla ná an tintreach agus scriosann sé na longa réalta atá ag lámhach go dian.
  Tá fiú cáithníní leathdhíothú neamhúsáidte go hiomlán i gcoinne chumhacht shimplí gharbh na ngéinte. Scriostóir mór na himpireachta spáis, gafa i mbarr an lann, lasadh le lasair buí-gorm agus níor fhág sé fiú aon blúirí ina dhiaidh.
  Ach tharraing Lira Velimara a "cárta trump" as a muinchille - roicéad preon teirmeach. Tá Thermopreon in ann fuinneamh a scaoileadh 7 gceathairilliún uair níos mó ná imoibriú teirmeanúicléach nuair a scaoiltear go hiomlán é.
  Tá an muirear carnach preon teirmeach beagán níos laige, ach díríonn sé ar scrios incomparably níos cruinne. Agus anois tá an banphrionsa-plasma blot thrown amach as an bolg an long chogaidh príomhthionscadal.
  Is é seo go díreach an chuma atá ar roicéad bunaithe ar chomhleá teirmeaprón atá rialaithe agus á threorú go cliste lasmuigh den bhosca. Níl ábhar cobhsaí aige, agus mar sin tá sé beagnach dodhéanta é a bhualadh. Ach ag an am céanna, roghnaíonn an muirear a sprioc féin.
  Cuireann an blob plasma scanradh ar Erdogan. Bíonn leisce air a sheachaint, ach d'éirigh an tsubstaint ultra-ard amach a bheith níos aclaí. Agus cosúil le damhán alla, cheangail an buama hypernúicléach é féin le torso cumhachtach an rí nuachruthaithe agus impire na n-genies!
  Chroch Lyra Velimara a lapaí go te agus chan sí:
  - Stróicfimid as a chéile thú! Déanaimis é a bhriseadh síos ina chuarc!
  Bhí Erdogan, chomh cumhachtach le Hercules, saobhadh go mór, agus chrom sé anonn ar nós liathróid gutta-percha ina dhá leath.
  Phléasc ollnóva. Caitheadh ar ais roinnt long réalta in aice láimhe de Stalzanat agus an Impireacht Sith, dóite an seafta hipearphlasma ardáin agus truncaithe an iliomad cadhnraí. Brúite go leor clón agus cailíní Amazon álainn as an Impireacht Stelzan.
  Erdogan é féin sníofa, twirled agus ... D'éirigh sé níos mó agus níos scanraí fós. Rinne an dara claíomh, cosúil le sprout planda seadánacha feoiliteoir, a bhealach isteach ina lámh dheas.
  Agus rinne deachtóir na hImpireachta Ottomanacha gáire bodhraigh:
  - Ó, a eachtrannaigh spáis foighneach .... Níl ionat ach seirbhísigh do Shaitan, agus go deimhin, is é Shaitan mo sheirbhíseach!
  Idir an dá linn, bhí tornado raging ar phláinéid Domhan. Tháinig tonnta aigéin an domhain suas láithreach ón splanc hipearnúicléach agus fiuchphointe iad le huisce fiuchphointe géar, ag scalladh gach ní beo. Agus pléascann foraoisí agus foirgnimh ard-ardú i lasracha.
  Céad trilliún Hiroshimas ag lasadh ó achar i bhfithis na gealaí, ní feall ar bith é! Agus an tine a engulfed an Domhan ar fad dóite literally tríd go dtí an domhan thíos.
  Tháinig solas geal, frantach ar lasadh in áit Washington, agus ansin bhí bláth mór corcra-donn le feiceáil. Seacht peitil hipearphlasma scartha ón bachlóg iontach, ag ardú go hard ar an spéir-airde. Scairt siad ar feadh deich soicind le gach dathanna an tuar ceatha, agus ansin, ar an toirt dimming, thit amach, ag fágáil ach Sparks corcra-dearg ollmhór ar snámh sa strataisféar.
  I bhfaiteadh na súl, dóite na mílte agus na céadta milliún duine, ag scaipeadh le buncháithníní. Dalladh iad siúd a bhí níos faide ar shiúl agus dódh iad cosúil le tóirsí beo. D'ith an tine feoil dhaonna go pianmhar. Bhí craiceann daoine scafa, d'iompaigh a gcuid gruaige go deannaigh, bhí a skulls charred. An tonn soinneáin, amhail is dá mba cosúil le cairdín, skyscrapers fillte, ag adhlacadh beo go leor a bhí le déanaí chomh bríomhar agus daoine aonair carefree in uaigheanna te coincréite.
  Bhí foireann de pháistí scoile fionn, leath-nocht as Texas ag ciceáil liathróid, agus chuaigh tonn dhomhantarraingthe tríothu, ag fágáil ach scáthchruthanna luaithreach ar an bhféar dóite. Buachaillí bochta, cad a cheap siad faoi ag an nóiméad deireanach: b'fhéidir gur ghlaoigh siad a máthair, nó ar cheann de na laochra na scannán, cluichí ríomhaireachta countless.
  Chuaigh an cailín ag filleadh ón siopa le ciseán isteach sa chéad domhan eile, ag miongháire, gan fiú am a screadaíl. Scaip an leanbh isteach sna fótóin agus is trí mhíorúilt amháin a chuaigh ribín an bhogha a bhí fágtha ag casadh sa ghuairneán atmaisféir. Brúiteadh na daoine, bán agus daite, i bhfolach san fhobhealach cosúil le cuileoga faoi bhrú, chaith tornadoes Gehenna amach as an strataisféar iad siúd a bhí ag eitilt ar an eitleán ag an am sin, agus is bás níos measa agus níos moille é seo. .. Nuair a bhíonn an t-aer atá fágtha á chaitheamh ag piranha creiche sa bhfolús fuar, crochann daoine a gcinn i gcoinne na mballaí duralumin, agus titeann a súile amach as a gcuid soicéid.
  Rinne an bás cothromú idir an fear bocht agus an billiúnaí, an seanadóir agus an príosúnach, an réalta scannán agus an fear truflais. Bhí an chuma ar an scéal go raibh na milliúin anam ag screadaíl isteach sa spéir, an domhan bunoscionn agus b"fhéidir don chéad uair gur mhothaigh daoine cé chomh tanaí is a bhí snáithe an tsaoil agus cé chomh mór agus a bhí gá acu lena chéile. Bhí máthair agus leanbh suffocated faoin brablach, ag cloí lena chéile le fórsa ionas nach bhféadfadh fórsaí uile an domhain thíos iad a scriosadh.
  Bhraith fiú an ollphéist leath-mheicniúil Darth Vader, agus é ar an imeall le taobh dorcha an fhórsa, pian agus fulaingt na billiúin díobh siúd a cailleadh ar domhan.
  Agus in éadóchas ghlaoigh sé chuige féin na snáithíní agus na maiseanna go léir den léiriú iontach ar thaobh dorcha an fhórsa.
  Thacaigh Lira Velimara leis san ábhar seo agus chuir sé lámh láidir leis an tiarna dubh. Chumasc siad go meabhrach. Measctha láithreach a réimsí bithplasma, na prionsabail baininscneach agus firinscneach aontaithe le chéile, ag cruthú aontas fórsaí teoplasmacha.
  Agus ina dhiaidh sin tháinig titim ollmhór hipirgraviomagical chun cinn, ag déanamh claochluithe iontacha iontacha.
  Thosaigh longa móra na hImpireachta spáis agus Stelzanat ag bailiú ina n-iomláine, cosúil le liathróidí mearcair. Chumasc siad go tapa, brúite isteach i marla prionsaí-plasma, rud a chruthaigh iomlán aonair agus monolithic.
  Shéid na cáithníní ar fud an spáis, ag teacht le chéile cosúil le min sáibh i gcorna ionduchtaithe. Agus ansin, ag suíomh príomhlong réalta Impireacht Sith, tháinig pléasctha gunna meaisín de flashes cosúil le grianghraf-blitz ina dhiaidh sin, agus ina dhiaidh sin bhí fear ollmhór le feiceáil.
  Bhí a figiúr aisteach. Tá an torso agus na cosa cosúil le Lyra Velimara - nocht agus seductive, ach tá an ceann, guaillí agus airm clúdaithe i gculaith cath dubh Darth Vader.
  Ba hibrideach uafásach an toradh: tiarna na bhfórsaí dorcha, laoch ó na trúpaí SS Stelzanat Velimara. Thairis sin, is é méid an thug ná trastomhas Véineas. Rugadh a leithéid de ollphéist, agus cruthaíodh é ag léiriú foircneach draíocht hypergravity.
  Phléasc dhá spárálaí solais i lámha Darth-Lyra: dearg agus corcra. Glowed an dá arm agus sparkled go geal agus go dian. Leath cailín vixen, leath orgánach cybernetic bhog i dtreo Erdogan.
  Faoi na cosa galánta, lom, girlish, chuaigh an folús tumtha go deafeningly. Bhí an chuma ar an scéal nach raibh an ollphéist seo ach ag máirseáil trí pháirc mianach, áit a raibh na pléascáin dofheicthe, ach rinne sé seo níos millteach fós iad.
  Shiúil an deachtóir Turcach, ata freisin le trastomhas Véineas, i dtreo a mhacasamhail. Tharraing siad níos gaire, agus faoi chosa loma, chailíneacha duine, agus an ceann eile faoi bhuatais arda, bhí an fholamh ag tumadh mar mhilliún toirneach!
  Chuir Darth Vader agus Lyra in aon bhuidéal amháin fáilte roimh Erdogan le claíomh.
  Ní dheachaigh an deachtóir Ottomanach ach mar fhreagra:
  - Ná trócaire ar an namhaid!
  D'fhreagair Darth Vader le guth domhain:
  - Athrá na máthar - torc!
  Agus a gcuid claimhte le roar fiáin, thrasnaigh an brúchtadh billiún bolcáin Krakatoa. Agus shuddered an bhfolús. Bhí cuaircí ag rince i vortices an éitear.
  Mhothaigh Erdogan go raibh a fheoil, fite fuaite lena n-iliomad de bhiotáille uilc agus mhaith, scoite ón buille, roared:
  - Wu Shaitan! Tá tú láidir!
  Lean Darth Vader ar aghaidh lena ionsaí agus choirt:
  - Agus ní raibh mé riamh lag!
  Rinne hibrideach de thiarna dubh agus laoch vixen ionsaí ar Erdogan. Agus cé nach raibh a chéile comhraic níos lú i neart agus luas, ach i ealaín na fál, ar ndóigh ní raibh an t-uachtarán na Tuirce in ann comparáid a dhéanamh, le laoch a bhí oilte ag na laochra agus claimhte is fearr sa réaltra - an Jedi.
  Bhí glór Lyra le cloisteáil cheana féin. Ní raibh an cailín hellish seo oilte go dona freisin. Ós rud é nach raibh fir ar bith ina n-impireacht, rugadh na cailíní i mbroinn cibearnetach. Múintear dóibh marú agus troid fiú nuair a foirmíodh suth i meán cothaitheach le cabhair ó chláir ríomhaire.
  "Cad é, ní maith le mac saoránach Turcach an cineál fáiltithe seo!"
  Agus bhris claíomh plasma an princeps trasna muga dea-chothaithe Erdogan. Thit mustache gearrtha an deachtóra Ottomanach anuas, sníofa i vortexes an éitear, agus thosaigh sé ag cuimilt ina phíosaí, ag titim cosúil le sraith iomlán buamaí díothaithe. Agus doirteadh fuil as an leiceann gearrtha. Thairis sin, i ngach braon, splancscáilíodh genies agus witches le scuaba.
  Rinne an deachtóir Turcach iarracht freagra a thabhairt, ach d'éirigh Darth Vader an-deftly faoin gclaíomh scimitar cuartha agus bhuail sé féin an namhaid ar an taobh, ag gearradh amach sraith iomlán matán ón namhaid. Erdogan roared fiú níos airde agus ionsaí arís.
  Chas Darth Vader an luascán, agus bhuail cos lom Lyra a chéile comhraic sa groin.
  Chroch Erdogan go pianmhar, agus le groan fiáin inar bhraith nótaí squeaky, chroak sé:
  - Anois tá tú críochnaithe, a fhir bhig!
  Chuir Darth Vader dlús lena ionsaí agus chanadh sé agus é ag ionsaí:
  - Ach ní hé an deireadh an deireadh go fóill! Níl sa deireadh ach an tús!
  Agus mar sin déanann sé a bhogadh sínithe, agus le cabhair a fuair an Count Duco buaite. Tá an lámh gearrtha anuas, mar aon leis an gclaíomh, ar crochadh i bhfolús deifir. Agus ansin tosaíonn sé ag cuimilt freisin. Bhí sé amhail is dá mba in-athúsáidte, scaird, lainseálaithe a bhí jammed in aon áit amháin - ollnóva astaithe.
  Erdogan, a shúile bulging ó phian dofhulaingthe, chúlaithe agus tuairteála a cheann isteach sa Ghealach.
  Dífhoirmíodh satailít an Domhain ón tionchar, chlúdaigh scoilteanna leathan é, agus thosaigh brúchtadh gníomhach magma. Thosaigh an ghealach cosúil le héadan a bhí buailte go dona. Chiceáil Lyra Erdogan arís faoi na glúine, agus ghlac claíomh Vader ón taobh neamhchosanta a ghualainn, ag gearradh amach píosa tiubh feola agus matán.
  Bhí an deachtóir Ottomanach ag snámh go soiléir cheana féin, d"eitil an t-aon chlaíomh a mhair aige in aimplitiúid leathan, ach polladh barr chlaíomh dearg an tiarna dhubh díreach isteach i lámha an namhad. Ansin titeann cas soiléir agus cos scoite eile de Erdogan síos chun tús a chur le pléascadh le díothú agus le briseadh tine draíochta.
  Tá an deachtóir Ottomanach dí-armtha, agus is é an iarracht éadóchasach deiridh a rinne sé, cosúil le dragan, ná pléascadh ina lasracha.
  Bhí sé cosúil le trilliún flamethrowers buailte ag an am céanna. Agus chuir an brúchtadh plasma faoi uisce beagnach an córas gréine ar fad. Theith tonnta na lasrach frenzied go dtí an bhfithis de Plútón i gceann cúpla soicind. Mhair masc agus lámha Darth Vader, ach bhí sála lom, cailínneacha Lyra scortha go hiomlán.
  Bhí an cailín ginearálta ag screadaíl i bpian - rinne an tine an t-aonach a scor go mór, fiú blisters móra at ag an am céanna ar na cosa agus na cosa baineanna dóite agus dubhaithe. Tháinig sé ar mo ghlúine...
  Ach scar Darth Vader, le gluaiseacht ghairmiúil, i léim agus le cas an choirp agus gluaiseacht inréimneach na claimhte, ceann mór, adharcach an Uachtaráin Ottoman Erdogan.
  An ceann ollmhór, nach lú ná an Ghealach, an laoch mór agus rialóir rollta ar shiúl, agus liopaí tiubh gorm whispered:
  - Tá sé thart!
  Ansin tharla pléascadh, a bhí chomh bodhar, chomh millteach agus chomh ollmhór sin gur trua gach rud a tharla roimhe seo mar chluiche i gcoinne chúlra buama hidrigine a tástáladh sa spás. Chuir sruthanna hipearplasma díothaithe an spás faoi uisce ón nGrian, ansin Afla-centauri agus Sirius...
  
  
  
  
  Buachaillín míshásta
  Bhí buachaill amháin ina chónaí, bhí sé fós beag, ach go mór míshásta. Ar scoil rinneadh bulaíocht agus géarleanúint air, sa bhaile bhí a thuismitheoirí i gcónaí gnóthach agus scolded sé le haghaidh gráid olc, agus fiú buille air le crios as teip air. Agus chaith gach duine air mar a bheadh amadán, meabhrach ar moilliú, bórd - rinne siad bulaíocht air agus bhuail siad é.
  D'éirigh an buachaill tuirseach de seo agus shocraigh sé a chathair olc a fhágáil agus ar shiúl ón scoil fuath, cibé áit a bhfeiceann a shúile.
  Bhí an buachaill fós beag agus naive. Shíl sé gur ina chathair amháin a raibh cónaí ar na daoine olc sin, agus go háirithe ar leanaí, agus i gcathracha eile go raibh gach duine go maith agus cineálta. Agus ní féidir a mhalairt a dhéanamh, toisc go bhfuil siad ag athrá go fonnmhar ar an mbosca teilifíse cearnach gurb í a dtír an tír is daonna, cineálta, is áille agus is fearr ar domhan. Go bhfuil na leanaí go léir ina thír sásta nó cinnte go n-éireoidh siad sásta, agus beidh an cumannachas mar thoradh ar an bpáirtí agus a cheannaire iontach - nuair a fhaigheann gach duine cad is mian leo.
  Agus shíl an buachaill buailte agus ciaptha ó chroí go raibh na leanaí ar scoil chomh cruálach agus chomh olc sin gur earcaigh an CIA agus Mossad iad, gurbh é an locht ar an mbordlann saille-bolg i Meiriceá go raibh seilfeanna folamh sa chathair agus bhí daoine ina seasamh i línte fada. Go raibh gach rud go breá murab é an bourgeoisie agus na saboteurs a thrasnaíonn teorainneacha san oíche. Is orthusan atá an locht go lobhfaidh prátaí agus go gortaítear fiacla leanaí. Agus is cosúil go ndearnadh instealltaí freisin chun daoine a chéasadh i SAM.
  Ach d'fhéadfadh sé tarlú go rialacha olc i ngach cathracha a Motherland ollmhór, go gníomhairí CIA olc meabhlú agus spoil na leanaí go léir, ag múineadh dóibh troid agus buille an duine atá suite.
  Ní hea, ba cheart é a fháil sa tír is fearr agus is daonna ar domhan, cathair ina bhfuil gach duine cineálta agus miongháire ar a chéile agus is féidir leat do lámh a shíneadh go sábháilte chun é a chroitheadh gan eagla go gcloífidh bioráin i bhfolach idir do mhéara isteach. é.
  Chreid an buachaill go daingean i seo, go raibh fós cathracha cineálta agus síochánta. Agus sé, a bhfuil deacracht ag fanacht leis an chéad, laethanta te an earraigh, rúnda óna thuismitheoirí raked gach rud amach as an cuisneoir. Agus ní raibh an oiread sin táirgí sa tír is daonnachtúla, saibhre, cineálta ar domhan. Líon mé mo mhála agus mo mhála droma leis seo, ag croitheadh na téacsleabhair agus na leabhair nótaí ar dtús toisc gur chruthaigh siad níos troime agus ... Ó am go chéile, ag breathnú thart go cowardly, d'oscail mé an doras agus rith amach ar an tsráid.
  Bhí eagla ar an mbuachaill i gcónaí dul amach ina chlós féin. Dhealraigh sé dó go mbeadh sé cinnte ann a bhualadh, milleán, náiriú, spit ar, nó rud éigin níos measa. Ach maidin luath earraigh atá ann fós, tá gach duine ag dul ar scoil, seans sleamhnú thar na maistíní clóis agus bogadh ar aghaidh. Ón ráithe seo, áit a raibh sé ina outcast agus ina stoc gáire, go dtí an áit nach bhfuil aithne acu air go fóill. Áit nach bhfuil ann ach buachaill gruagach cúig throigh ar airde le caipín arda.
  Cén fáth a bhfuil daoine chomh feargach? Cad a rinne sé dóibh gur fuath leo é chomh fíochmhar? Agus cad a chaithfidh siad a dhéanamh leis an bhfuath, sa tír is daonnachtúla, cineálta, daonnachtúla nach bhfuil ar domhan? Cad a rinne sé leo? An ndearna tú masladh, clúmhilleadh, náiriú, spléach nó feall ar aon duine?
  Nár dúirt sé le gach duine gur cheart dóibh a bheith cineálta, báúil, agus cabhrú lena chéile? Is olc an troid sin, agus an lag gá cuidiú? Ach chun é seo a mheas siad fós ina amadán, lag, moron... agus focal casta agus dothuigthe éigin eile - pacifist?
  Ach is aisteach an rud é, nach é seo a mhúin scéalta, leabhair agus teilifís na leanaí go léir? Nár cheart go mbeadh daoine díreach mar seo: uasal uasal, seans maith go féiníobairt, ag seasamh lena chéile mar shliabh. Nach deartháir don duine an fear? Nach é fíorbhrí na beatha maitheas a dhéanamh?
  Mar sin cén fáth, i ndáiríre, an méid a múineadh i leabhair, i scannáin, agus fiú i gceachtanna ríomheolaíocht a bhréagnú? Meastar go bhfuil sé dúr, ridiculous, greannmhar, olc!
  Cén fáth a bhfuil an oiread sin feirge agus fuatha ag ár bpáistí agus ag a bpiaraí, gan a bheith sásta éisteacht lena gcoinsias, fonn foréigean agus scrios? Cá dtéann oideachas agus cultas na ndea-ghníomhartha ina gcumhacht is daonnachtúla ar domhan? I gcumhacht a chuidíonn agus a chosnaíonn daoine atá faoi chois i ngach cearn den domhan. A shábhálann blacks, Indians, agus gach duine atá i dtrioblóid agus tinn ó ocras agus tubaistí nádúrtha.
  Ghlaoigh siad ar an mbuachaill... Mhothaigh sé eagla. Anois beidh siad ghabháil leat agus tús a chéasadh tú.
  Chlaon sé air gan éisteacht agus chuir sé a luas níos tapúla.
  Mar fhreagra, roar fiáin:
  - Stop an coscán! Maróidh muid thú!
  Tá an bhfuadar fiáin ina ghlór buailte, an oiread sin fuatha ina leith? I gcomhair Cad? Cad a rinne tú leo? Agus is fuath leo é, an té a labhraís i gcónaí ar an mhaitheas, ar an gcairdeas, ar an trócaire, díreach mar nach mbeadh fuath acu do na heasláin, an té a mharódh a mháthair féin.
  Ach bhí cinneadh déanta cheana féin ag an mbuachaill an chathair seo a fhágáil, gan dul go dtí an scoil dhamanta seo a thuilleadh. Éalú as an garspool ifreann seo agus teacht ar chathair éigin eile, cineálta, ghlan, chairdiúil. Tar éis an tsaoil, b'fhéidir nach raibh a leithéid de chathracha sa tír ba dhaonnachtúla.
  Bhí an-eagla ar an mbuachaill go dtiocfaidís suas leis, é claoidhte agus lag, agus go mbuailidís ar a mhuineal é, ionnus nach mbeadh sé in ann imeacht. Ach tá bus ann freisin. Ní mór duit ach léim isteach ann, ansin beidh an hooligan agus meirleach ag titim taobh thiar de.
  An uair seo bhí an t-ádh ar an mbuachaill, agus ag an nóiméad deiridh d"éirigh leis léim ar chéim deiridh an bhus. An doras brú a tanaí, lámh childish, fortunately ní i bhfad ró-, agus d'éirigh leis a shealbhú ar an backpack líonadh le bia.
  Bhí costas beag fós ar thaisteal bus sna laethanta sin, agus ní raibh sé do-bhrabúsach i mbaile beag tuarastal a íoc leis an seoltóir freisin. Ina theannta sin, tá daoine macánta agus ní miste leo ceithre kopecks. Ní raibh cúpla piaraí in ann teacht suas leis an mbuachaill agus bhain siad a bhfearg amach ar channa bruscair. Chiceáil siad é go brúidiúil, amhail is dá mba é an t-iarann a bhí an milleán ar an bhfíric gur éalaigh an chreach a bhí ag teastáil. Agus thiomáin an buachaill agus ghuigh sé chun an Tiarna Dia (nach bhfuil, dála an scéil, mar a múineadh dóibh, ann ar chor ar bith!), ionas go n-osclódh an doras go tapa agus go saorfadh sé a lámh.
  Ar deireadh, an chéad stad eile, tá do lámh saor in aisce agus is féidir leat suí síos ar an suíochán agus anáil a ghlacadh. Dá mhéad a d"aistrigh an buachaill óna chlós fuatha, is ea is ciúine a d"éirigh a anam. Nuair nach bhfuil a fhios acu, tá sé níos sábháilte.
  Cé go mb"fhéidir go mbeadh buachaill eile, a mhalairt ar fad, ina áit, ag brionglóid faoi bheith níos gaire don bhaile, ag cuardach cosanta laistigh dá bhallaí dothuigthe. Ach chuir clós an tí eagla ar an mbuachaill i gcónaí. Fiú ina chodladh bhí tromluí aige faoina chomhghleacaithe neamhthrócaireach. Rinne an buachaill iarracht siúl lasmuigh chomh beag agus ab fhéidir. Tar éis ceachtanna, rith mé chomh tapa agus a thiocfadh liom go dtí an seomra taisceadáin chun é a dhéanamh sular tháinig mo chomhghleacaithe gráiniúla, éadrócaireacha amach agus thosaigh siad ag magadh fúm, nó fiú ag bualadh orm ar an bpointe boise. Ní bhfuair an buachaill sólás ach i leabhair. Ní raibh aon ríomhaire, aon Idirlíon, ní fiú ar an teilifís - ach trí chainéal, áit ar fearr a léiríonn siad ceannródaithe den scoth, nó cór amhránaíochta - cé chomh maith is atá sé a bheith i do chónaí sa tír is daonnachtúla ar domhan. Agus mar is measa, tuairiscí leadránach ó na páirceanna agus cathanna leanúnacha le haghaidh an fhómhair. Agus gan ach uair sa tseachtain, ar an Domhnach, d'fhéadfá féachaint, go docht de réir na teorann, ar ghné-scannán nó clár suimiúil éigin agus tú ar cuairt ar scéal fairy.
  Agus ba bhreá leis an mbuachaill é féin a adhlacadh i leabhair, ag tarraingt uathu an t-uafásach, uasal agus maorga.
  Agus go minic sa rang, mura mbeadh an iomarca bac air ag a chomhghleacaithe ag spochadh as píob nó ag lámhach bannaí rubair, smaoinigh sé freisin ar shaol síscéal, cineálta. Maidir leis an bhfíric, nuair a thógtar an cumannachas ar deireadh, beidh bráithreachas uilíoch, uilíoch.
  Agus ansin déanfaidh leanaí ó Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, an réaltbhuíon Saighdeoir, aontú le chéile. Agus miongháire leathan acu, sealbhaíonn siad lámha. Mar shampla, tá cinn ag leanaí ón réaltbhuíon hÉisc le scálaí airgid agus eití órga súilíneacha. Agus i réaltbhuíon na Saighdeoir is dócha go bhfuil siad cosúil leis na Centaurs.
  Tá gach rud an-síochánta agus álainn. Tugann siad bronntanais dá chéile agus canann siad amhráin. Níl naimhdeas, ná mailís, ní chuirfidh éinne cnaipe ná frog marbh faoi thóin an duine eile.
  Más rud é nach mbeadh ach Cumannachas teacht níos luaithe, agus lig an CIA fuath, a bhfostú an domhain ar fad i ngréasán fuath agus a mhúin ár leanaí Sóivéadach fuath maitheasa, bás agus a scrios! Ba iad na Meiriceánaigh a thug breith ar thromluí an chogaidh ó dhíbirt na nIndiach go dtí an Afganastáin. Ina nguthanna raidió cuireann siad daoine ar mire agus cuireann siad iallach orthu a lámha a ardú, deartháir i gcoinne deartháir, ag spreagadh fuath ón chliabhán!
  Gluaiseann an bus go mall feadh an bhealaigh. Tá sé Bealtaine amuigh, maidin - tá an lá díreach tosaithe. Sea, níl eagla ar an mbuachaill roimh an dorchadas. A mhalairt ar fad, nuair a bhíonn sé dorcha bíonn seans níos mó ann go sleamhnóidh piaraí san am atá caite nach dtugtar faoi deara agus go n-imeoidh siad isteach sa dorchadas. Sa gheimhreadh, nuair a bhíonn sé fuar agus na hoícheanta fada, agus go háirithe le linn sioc mór, is féidir leat dul amach agus a bheith ag súil go mór le ruaigeadh anuas ar na buachaillí lán feirge.
  Sa gheimhreadh, faigheann maistíní fuar freisin agus téann siad lasmuigh chomh minic. Ach sa séasúr te, tosaíonn an crá. Agus díreach ag dul go dtí an siopa casadh i chéasadh. Agus tá an buachaill ag smaoineamh ar mhodúl náid-acomhal de chineál éigin a chumadh, ionas go mbeidh tú sa siopa cheana féin, agus ansin brúigh an cnaipe agus go bhfuil tú sa bhaile cheana féin.
  B'fhéidir go bhfuil sé go maith, cé nach bhfuil sciatháin shaorga invented go fóill, ina árasán, ar urlár ard, go mbraitheann an buachaill sábháilteacht choibhneasta. Nuair a bheidh tú, sweating ó rith go tapa, ar deireadh an doras a oscailt agus léim isteach san árasán, dar leat cosúil le curadh Oilimpeacha a thrasnaigh an líne a chríochnú - tá tú sa bhaile agus tá tú sábháilte. Is féidir leat anáil a ghlacadh ar deireadh agus solace a fháil agus leabhar eile á léamh agat. Ar ámharaí an tsaoil, tá leabharlann fós acu óna sin-seanathair a mbeadh éad ag lucht acadúil.
  Thug an tiománaí le fios go raibh siad ag an stad cheana féin agus go raibh ar gach duine imeacht. Fuair an buachaill é féin i gceantar neamhaithnidiúil. Níor stad sé roimhe sin go dtí an deireadh. Agus bhí cuma taitneamhach agus iontas ar an úrnuacht seo. Tá sé mar má ghlacann tú céim, agus cosúil le Eli ó Wizard of Oz, beidh tú féin i dtír fairy-scéal agus sona.
  
  COGAIDH GO DTÍ CRÍOCH AN BHUAIC
  13 Aibreán, 1945. Cathair Bheirlín, foirgneamh na Seansaireachta Impiriúla.
  Bhí an tAire Gnóthaí Eachtracha Ribbentrop díreach tar éis filleadh ar an gcaibidlíocht leis an toscaireacht Shóivéadach faoi cheannas namhaid quarrelsome na Gearmáine, Molotov. In ainneoin gur le linn na cathanna seo caite, bhí ceithre arm umar Sóivéadach scriosta beagnach go hiomlán. Agus an 1 Aibreán, tháinig deireadh le soláthar cúnaimh an Iarthair faoi Léas Iasachta;
  Dúirt Ribbentrop go brónach le Rommel:
  - Tá deireadh tagtha leis an gcaibidlíocht leis an toscaireacht Sóivéadach. Ní raibh an rogha nialais comhréitigh - filleadh ar na teorainneacha i mí an Mheithimh 1941 - oiriúnach do Stalin. Éilíonn Koba - réigiún Klaipeda, Oirthear na Prúise agus an Pholainn ar fad laistigh de theorainneacha 1939. Leagann sé éileamh freisin ar thailte na Slóivéine, cuid den Ungáir agus réimsí ola na Rómáine. Deir sé nach bhfuair na milliúin saighdiúirí Sóivéadacha bás chun a fháil go dtí an áit ar thosaigh sé ar fad. Ina theannta sin, éilíonn Iósaef cúiteamh uainn, go scaoilfear saor gach míleata agus sibhialtach... Agus geallann sé nach scaoilfidh sé linne ach ar airgead fuascailte! Ina dhiaidh sin, tá Stalin ag iarraidh éadálacha críocha a fháil ón bhFionlainn freisin.
  Dúirt Marshal Allamuigh Fuehrer Rommel go gruama:
  - Tar éis an choup i Meitheamh 1944, b'éigean dúinn leanúint ar aghaidh le cúlú mall agus leanúnach ar an bhfronta thoir. Cé go ndeachaigh na comhghuaillithe, a buaileadh sa Normainn, linn le síocháin réasúnta onórach dóibh, ach... Tá an tArm Dearg ró-láidir, agus thugamar aire do na saighdiúirí oiread agus is féidir, b'fhearr leo cosaint ghníomhach agus frith-ionsaithe gearra. Sea, shroich na Rúiseach an Vistula agus fiú ar chostas na gcaillteanas ollmhór thrasnaigh é, bhris isteach sa tSlóvaic, beagnach gabhadh an Rómáin... Ach chosain na rathúlachtaí seo go léir go daor orthu. Bhí muid ag fuiliú freisin, ach d'éirigh liom cosaint shásúil níos mó nó níos lú a bhunú agus an cóimheas caillteanais a laghdú go dtí trí nó ceithre huaire inár bhfabhar. Ach is cosúil nach dtuigeann Stalin go bhfuil a thír ídithe freisin, agus go dtosóidh na comhghuaillithe, tar éis dóibh stop a bheith ag cabhrú leis an Rúis, ag brath orainne?
  D'fhreagair Ribbentrop le gáire áthasach:
  - Tá na siorcanna is mó thar lear ag gealladh tacaíocht dúinn cheana féin, mar mhalairt ar na tailte a gheobhaidh muid trí APSS a shárú! Tá rialtas an Lucht Oibre sa Bhreatain fós ag leisce, ach tá go leor struchtúir phríobháideacha réidh le tacú linn! Geallann an Bhrasaíl, an Spáinn, an Phortaingéil, agus go háirithe an Airgintín cabhair dúinn. Ní rialaíonn Perron fiú go rachaidh sé isteach go hoscailte sa chogadh ar ár taobh. Geallann na Fionlannaigh freisin dul go dtí an deireadh! San Iodáil, tá seasaimh Mussolini sa tuaisceart neartaithe, agus tá an deisceart fós á rialú ag fórsaí pro-Iarthair. Táimid réidh chun leanúint leis an gcogadh, mo Fuhrer!
  D"ordaigh Rommel go gonta:
  - Speera dom!
  Bhí an ministir airm agus armlón impiriúil sciliúil, dícheallach cumasach ina shuí ina áit cheart. D'éirigh le Speer, in ainneoin na ndeacrachtaí go léir, táirgeadh na n-arm a mhéadú go suntasach agus go han-tapa a chur i dtáirgeadh mais níos airde gunnaí féin-ghluaiste den rang "e", "LION" agus "Panther"-2.
  Thuairiscigh deachtóir eacnamaíoch an Tríú Reich atá fós óg agus an-fhuinniúil:
  - I réimse na tógála umar, ní hamháin go bhfuil cinn cáilíochtúil, ach freisin cinn cainníochtúil bainte amach. I mí na Nollag 1944, táirgeadh 1,960 umar agus gunnaí féinghluaiste. Agus seo in ainneoin na ndeacrachtaí míleata go léir agus seoladh olltáirgeadh de na meaisíní is fearr ar domhan! Go háirithe E-25, Lev agus Panther-2!
  Faoi láthair, tá táirgeadh umair agus gunnaí féin-ghluaiste thart ar dhá mhíle in aghaidh na míosa, agus i mí an Mhárta na feithiclí is déanaí: E-10, E-25, Lev, Panther-2 déanta suas níos mó ná dhá thrian den chabhlach umar. !
  D'fhiafraigh Rommel go tirim:
  -An bhfuil tú cinnte go bhfuil ár n-umair níos fearr ná na cinn Sóivéadacha?
  Dúirt Speer, agus é ag iarraidh réasúntacht a chur i leith a thóin:
  - Bhí ár dearthóirí, cé go déanach, in ann feithiclí a chruthú le leagan amach níos mó nó níos lú rathúil, armúr, armáil agus tréithe tiomána. D'éirigh thar barr leis an E-25. Le forchoimeádas forehead 100 milliméadar ag uillinn tilt réasúnach daichead céim, taobhanna agus deireadh 60 milliméadar agus armáil le gunna 88-mm de chaighdeán EL 71, tá stoc 80 babhta ag an gunna féinghluaiste agus níl sé ach meáchan 26.6. tonna. Le hinneall de 700 horsepower, luasghéaraíonn an carr níos mó ná 75 ciliméadar in aghaidh na huaire. Ina theannta sin, agus an cúlchiste meáchain á gcur san áireamh, déantar taobhanna an ghunna féin-ghluaiste a threisiú freisin le scáileáin 30 mm. Mar sin, tá an taobh clúdaithe ag an dá rollóirí agus an scáileán, rud a chiallaíonn gur féidir leis an bhfeithicil tionchair ó sliogáin T-34-85 a sheasamh, ní hamháin sa mhullach, ach freisin ar an taobh. Téann an gunna 88-mm féin isteach 150 - 148 mm armúr ag uillinn 60 céim. Agus an ráta tine agus cruinneas lámhaigh á gcur san áireamh, is é ár gunna 88 mm an gunna frith-umar is fearr ar domhan! Agus ceadaíonn an chosaint forehead tú a shealbhú shots, fiú ón IS-2. Thairis sin, tá sliogáin biorach gunnaí móra Sóivéadacha an-íogair do ricochet. Ach tá cruas dromchla ard ag ár n-armúr cementáilte ardcháilíochta agus, ag uillinn réasúnach claonta, ricochets breá!
  Thug Rommel faoi deara go loighciúil:
  - Agus baineadh é seo go léir amach a bhuíochas leis an bhfíric gur cuireadh an t-inneall, an tarchur agus an giarbhosca le chéile in aonad amháin. Mar sin, shábháil muid ar an seafta cardan agus laghdaigh airde an ghluaisteáin go 144 ceintiméadar. Tá an meaisín níos fearr ná na samhlacha Sóivéadacha go léir agus tá sé sách éasca a mhonarú. Cé, mar shampla, níor éirigh leat umar den chineál seo a chruthú fós!
  Rinne Speer agóid go maslach:
  - Cuireann "Panther"-2 agus go háirithe umar an "Leon" na forbairtí agus na feabhsuithe is déanaí san áireamh. Go háirithe, d'éirigh leis an "Panther"-2 an meáchan a choinneáil go 47 tonna, ag méadú an armála agus soláthar na sliogáin go leibhéal an "Ríoga Tíogair", agus a bheith beagán níos lú i armúr. Agus sin fiche haon tonna de dhifríocht. Tugann an t-inneall 700 horsepower luas de 55 ciliméadar ar an mhórbhealaigh, agus 30 ciliméadar in aghaidh na huaire ar an mbóthar. Tá gluaisteáin nua á dtáirgeadh cheana féin le hinneall 900 horsepower agus is féidir leo dlús a chur go 70 ciliméadar san uair. Níl aon armán comhionann ag an "Lion" le gunna 105-mm; sáraíonn sé an "Tíogair Ríoga" i armúr tosaigh, le taobhanna cothroma agus deireadh. Agus go léir a bhfuil meáchan de 51 tonna, le hinneall de 900 horsepower. Tá tréithe tiomána den scoth ag ár n-umair nua, rud a chiallaíonn gur féidir iad a úsáid i gcogadh ionsaitheach!
  Rinne Rommel gáire agus léirigh sé tuiscint arís:
  - Agus san umar seo, tá an t-inneall, an tarchur agus an giarbhosca suite os comhair an chomhlachta feithicle, agus aistrítear an turret ar ais. Dlúthaíodh an leagan amach freisin. Ach ní mór dúinn "Leon" le armúr ar bord níos láidre!
  Chrom Speer agus dúirt:
  - Sa umar E-50 cuirfimid cosaint agus armáil an Luch i bhfeidhm, gan níos mó ná seachtó tonna meáchain!
  D"eisigh Rommel Speer agus thug sé cuireadh d"Aire Eitlíochta Saur an Reich. Bainisteoir an-sciliúil agus cumasach freisin.
  Dúirt an tAire Impiriúil le breathnú buadhach:
  -Tá ár n-eitlíocht tar éis ardcheannas aeir iomlán a urghabháil! Agus ar an gcéad dul síos a bhuíochas leis an tionscal laoch na Gearmáine! Tá scair-eitleáin nua, a chuaigh i mbun seirbhíse leis an Luftwaffe i 1944, á olltáirgeadh i méideanna atá ag méadú i gcónaí. Tá buntáiste luais acu thar fheithiclí Sóivéadacha de 200-350 ciliméadar in aghaidh na huaire agus tá airm chumhachtacha acu 30mm gunnaí móra agus roicéid! Tá sé cruthaithe ag na trodaithe ME-163, Me-262, VA-349 agus go háirithe na trodaithe saor, éadroma, inaistrithe agus éasca le monarú HE-162 a sármhaitheas thar Laggs agus Yaks an namhaid. Tá chomh tapa sin ag an taiscéalaíocht ardluais agus an buamadóir Ar-234 nach féidir le trodaire Sóivéadach amháin teacht suas leis!
  Ag an am céanna, an rud is suntasaí, bhíomar in ann paireacht a bhaint amach leis an namhaid i dtáirgeadh cainníochtúil meaisíní. Déantar trodaithe 150 ME-262 a tháirgeadh in aghaidh na seachtaine, airm an-chumhachtacha agus marthanach sa chath, 300 cheana féin agus tá an figiúr seo ag fás trodaithe HE-162, agus 120 le méadú AR-234. Ar an mbealach tá samhlacha níos airde ME-262 le sciatháin scuabtha, ME-1010 le sciatháin ina bhfuil an scuab inchoigeartaithe, Neamh-262 le hairm níos fearr agus tréithe eitilte, agus níos tábhachtaí fós Yu-287. Beidh cruinneas buamála den scoth ag an bhfeithicil is déanaí le sciatháin scuabtha chun tosaigh.
  San iomlán, tá sé beartaithe againn táirgeadh aerárthaí scaird a mhéadú go dhá chéad aerárthach in aghaidh an lae, ag cur an namhaid faoi chois go hiomlán!
  Thug Rommel faoi deara go loighciúil:
  - Agus tá ár meaisíní scriú rathúil go leor. Mar shampla, is é an TA-152 éabhlóid an Focke-Wulf. Agus léiríonn an TA-400, mar scairdbhuamadóir le sé inneall, gealltanas iontach!
  Rinne Zaur wheezed go bródúil:
  - Is féidir le TA-400 monarchana Sóivéadacha a bhuamáil thar na Urals, luasanna suas le 800 ciliméadar a bhaint amach agus níos mó ná 10 tonna buamaí a iompar! Díreach mar an buamadóir gan earball XO-18, le raon eitilte de 16 míle ciliméadar! Agus scaird TA-183 agus feithiclí eile! Beidh muid i gceannas ar an aer!
  Field Marshal Fuhrer scaoileadh Saur. Anois bhí orm labhairt le Schmeisser.
  Gunna meaisín Gearmánach
  Raidhfil ionsaithe Gearmánach a forbraíodh le linn an Dara Cogadh Domhanda is ea an StG 44 (Gearmáinis: Sturmgewehr 44 - raidhfil ionsaithe 1944). Táirgeadh thart ar 850 míle píosa. I measc na meaisíní nua-aimseartha uathoibríocha, ba é an chéad fhorbairt a rinneadh olltáirgeadh.
  Tá sé difriúil ó gunnaí submachine (PPSh, etc.) an Dara Cogadh Domhanda ina raon lámhaigh dírithe i bhfad níos faide, go príomha mar gheall ar úsáid na mar a thugtar air idirmheánach, níos cumhachtaí, agus le ballistics níos fearr ná cartúis piostail a úsáidtear i gunnaí submachine. .
  Uathoibriú Is cineál vent gáis é StG 44 le gásanna púdair a bhaint trí pholl sa bhalla bairille. Tá an tolladh bairille faoi ghlas tríd an bolt a chlaonadh i bplána ingearach. Tarlaíonn mí-ailíniú trí idirghníomhú plánaí claonta ar an bhfráma boltaí agus boltaí. Seomra gáis - gan an fhéidearthacht rialacháin. Ní dhéantar an breiseán seomra gáis leis an tslat chúnta a scriú le sruth speisialta ach amháin nuair a bhíonn an meaisín á ghlanadh. Chun grenades raidhfil a chaitheamh, bhí sé riachtanach cartúis speisialta a úsáid le muirear púdar 1.5 g (le haghaidh grenades ilroinnt) nó 1.9 g (le haghaidh grenades carnacha armúr-piercing). Is é 1.57 g an meáchan caighdeánach púdar gunna sa datha 7.92x33 Kurz. Tá an loine gáis le slat in éineacht leis an gas bolt.
  Léirigh Schmeisser dóchas freisin go mbeidh an meaisín-ghunna nua - St 54 - níos iontaofa agus níos fearr fós, le cruinneas ard dóiteáin.
  Léirigh Von Braun fíor-dóchas freisin - gheall na diúracáin A-10 agus A-11 eitilt suas le 1000 ciliméadar agus bualadh le cruinneas iontach, faoi threoir raidió.
  Bhí rudaí níos measa leis an buama adamhach go dtí gur seoladh an t-imoibreoir núicléach. Ach i gceann cúpla bliain gheall siad freisin go rachadh Banríon na Buamaí i dtáirgeadh!
  Ach an rud is tábhachtaí, gheall na Meiriceánaigh agus na Breataine go gcabhróidís an Tríú Reich agus a satailítí sa troid in aghaidh cumannachas domhanda!
  Chinn Marshal Allamuigh Fuehrer Rommel:
  - Abair le Stalin go bhfuil muid ag dul i mbun cogaíochta arís ina n-iomláine, ansin scrios iomlán agus iomlán an chumannachais!
  Ba é 13 Aibreán, 1945 lá an diúltaithe mhóir!
  Dhéileáil cogadh na Gearmáine leis an bpríomhbhuille ón Ungáir ionas nach gcuirfí trasna ar an Vistula lán-sreabhach. Thosaigh an t-ionsaí ar an bhfichiú Aibreán, nuair a críochnaíodh ranna na Naitsithe.
  D"éirigh leis na Gearmánaigh briseadh tríd an gcéad líne chosanta beagnach láithreach. Bhain siad úsáid ghníomhach as tactics ionsaithe oíche chun cosc a chur ar na Rúisigh a gcuid airtléire iomadúla a úsáid. Ar an oíche, ar ndóigh, níl an tine chomh héifeachtach, agus tá feistí fís oíche ag na Naitsithe.
  Go tapa go leor briseadh an dara líne chosanta, agus foirmíodh dhá choire. Ach le hordú ceanncheathrú, chuaigh cúlchistí móra isteach sa chath. Cé nárbh fhéidir na Naitsithe a ruaigeadh, cuireadh stop le maslaí Mainstein.
  Tar éis míosa de throid stubborn, níor éirigh leis na Gearmánaigh ach cuid den tSlóvaic a athghabháil, ag dul chun cinn nach mó ná 70-80 ciliméadar.
  Níor éirigh chomh maith céanna le hionsaí Fritz san Oirthear na Prúise. Níor bhris siad ach tríd an gcéad líne chosanta agus bhí cosaint dhlúth rompu. Iompaigh sé amach go bhfuil a fhios ag an Arm Dearg conas a thochailt isteach agus é féin a chosaint. Agus ina chúis le damáiste tromchúiseach.
  Is sa Rómáin amháin a d"éirigh le Kisselring mór-rath a bhaint amach. Chruthaigh trúpaí Faisisteach trí choire agus ghabh siad beagnach gach ceann de na Moldóive agus Bukovina. Ach fiú ansin ní raibh cead acu briseadh tríd go Odessa, ag stopadh ag an Bug - bacainn nádúrtha uisce! Ach bhí na Gearmánaigh fós in ann go leor talún a ghabháil. Lena n-áirítear ar chósta na Mara Duibhe, agus an réigiún Úcráinis Chernivtsi. Mar sin, bogadh an líne tosaigh ar shiúl ó na réimsí ola na Rómáine. Ach ba é sin an méid a n-éachtaí Aibreán agus Bealtaine.
  Bhí an tArm Dearg seasmhach sa chosaint, agus tháirg an tionscal go leor trealamh míleata. Go háirithe trodaithe Yak-9 agus umair T-34-85.
  Sa samhradh, bhí Rommel i gcruachás - bhí acmhainní daonna na Gearmáine ídithe cheana féin, agus bhí caillteanais mhóra mar thoradh ar an ionsaí. Ní raibh aon chiall leis an athuair ó 1941 a chomhaireamh. Tá trúpaí Sóivéadacha cath-chruaite, tá taithí faighte ag na ginearáil ar chostas mór, agus tá cosaint sách dlúth agus domhain tógtha.
  Mar sin, bhí sé riachtanach íoc as bogadh soir.
  Sa lár, bhí cinn droichid fós ag trúpaí Sóivéadacha trasna an Vistula. Ní raibh Stalin ag iarraidh cúlú.
  Rinne Rommel cinneadh: ionsaithe aer a sheoladh i gcoinne an USSR. Ós rud é gur gníomhaíocht chostasach ar a laghad an bhuamáil, is lú i bhfad na caillteanais daonna le linn ionsaithe den sórt sin! Ina theannta sin, thosaigh na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain lena coilíneachtaí agus tiarnaisí ag soláthar cúnaimh níos mó agus níos gníomhaí le hairm, acmhainní agus fiú oibrithe deonacha.
  Aer maslach ag scaird-aerárthaí agus iarrachtaí aireach chun briseadh tríd le arm umar mór.
  Ach ní raibh Stalin ag iarraidh suí go héighníomhach agus fanacht ar an mbua! Ar an 22 Meitheamh, sheol a chuid trúpaí maslach i dtreo na Slóvaice. Mar fhreagra air sin, dhíol na Meiriceánaigh míle buamadóir B-29 leis an nGearmáin ar cairde.
  Bhí smacht ag na Gearmánaigh ar an aer agus bhí siad fós in ann ionsaithe an Airm Dhearg a úsáid, ag baint úsáide as a fheabhas cáilíochtúil in umair agus gunnaí féinghluaiste. Ag deireadh mhí Iúil, chuaigh Grúpa Arm na Gearmáine Theas ar an gcion, ag iarraidh coire eile a chruthú. Bhí trúpaí Sóivéadacha in ann stop a chur leis an ionsaí Gearmánach. Chuaigh na Naitsithe chun cinn thart ar thríocha ciliméadar agus, ag seachaint caillteanais throma, stad siad. I mí Lúnasa, chuaigh an tArm Dearg chun cinn freisin sa Phrúis Thoir.
  I rith an tsamhraidh, níor tháinig aon athrú ar an líne tosaigh.
  Idir an dá linn, scaoil na Stáit Aontaithe dhá bhuama adamhacha ar an tSeapáin. D'fhógair Hirohito géilleadh ar 16 Lúnasa. Shaor Meiriceá a lámha agus mhéadaigh sé soláthairtí teicneolaíochta, amhábhar agus trealaimh don Tríú Reich.
  Bhí an brú ó eitlíocht na Gearmáine ag méadú. Bhí súil ag na Naitsithe an APSS a bhuamáil. Tháinig malartú buille sa bhfómhar agus rinne iarracht ionsaithe ar an dá thaobh. Rinne an dá thaobh iarracht caillteanais gan ghá a sheachaint.
  Ach go ginearálta, ba léir barr feabhais an Luftwaffe san aer. I rith 1945, tháirg an Tríú Reich agus a satailítí níos mó ná seasca míle aerárthach, scairdeanna den chuid is mó, agus fuair siad tríocha míle eile ó na comhghuaillithe. Níor tháirg an USSR ach daichead is cúig mhíle carr. Thairis sin, tá siad níos lú ná an namhaid i luas, airm agus cathéide.
  Cuireadh tús leis an mbliain 1946 freisin le hiarracht mhór ionsaithe ón Arm Dearg. Ach chaith na Gearmánaigh a gcuid forbartha is fearr, an umar pirimideach E-50, isteach sa chath agus bhí siad in ann na haonaid Sóivéadacha a ruaigeadh, agus iad á gcaitheamh ar ais go dtí an Pholainn agus an tSlóivéin. Ach chuir an titim sneachta agus an laochas ollmhór a bhí ag na trúpaí Sóivéadacha stop leis na hordes faisisteach ar an Neman agus beagán níos faide ná Grodno! Le tacaíocht ó lucht leanúna Bandera, tháinig na Krauts isteach i Lviv. Mar sin féin, mar gheall ar an maslach ar scála mór, nó in áit a teip, chaill an APSS a chinn droichid in Oirthear na hEorpa, agus anois tá an cogadh tar éis bogadh go hiomlán arís go dtí críoch Impireacht na Rúise Bolshevik!
  I mí na Bealtaine, rinne trúpaí Rommel iarracht tógáil ar a rath, ach tar éis roinnt míonna troda, níor shroich siad ach an líne, Baranovichi, Vilno, agus ansin chuaigh siad i dteagmháil le Riga. Bhí na Naitsithe rud beag níos rathúla sa Deisceart - ghlac siad Vinnitsa agus Zhitomir - ag druidim le Kyiv! Agus fuair Odessa scoite amach ó trúpaí Sóivéadacha.
  Mar sin féin, d'fhulaing na Gearmánaigh caillteanais ollmhóra freisin - cuireadh déagóirí ó cheithre bliana déag d'aois agus seanathair ó seasca a cúig bliana d'aois isteach san arm. Cruthaíodh roinnt ranna ban fiú, chomh maith le reisimintí sniper agus eitlíochta ar leith inar throid an gnéas níos cothroime!
  Sa titim, chosain na Gearmánaigh iad féin agus rinne arm na Sóivéide iad a cheistiú. Sa gheimhreadh, freisin, cathanna raged. Níorbh fhéidir na Gearmánaigh a bhriseadh, a choinnigh ardcheannas aeir ró-mhór. Thit na cathracha Sóivéadacha faoi léigear Ríge agus Odessa, ach ní raibh na Fritzes in ann a n-ionsaithe a fhorbairt a thuilleadh.
  I 1947, thosaigh umar T-54 na Sóivéide ag dul isteach i dtáirgeadh mais, a bhí ceaptha chun dul san iomaíocht leis an bpríomh-Ghearmáinis, pyramidal E-50. Fíor, bhí an fheithicil Sóivéadach fós níos lú ná an ceann Gearmánach i armúr agus airm, ach bhí sé níos saoire agus níos éadroime. Thosaigh táirgeadh mais i mí Iúil.
  I gcúrsaí eitlíochta, bhí rudaí níos measa, ach ar 30 Nollaig, 1947, d'eitil an chéad scaird-trodaire sraitheach Sóivéadach, an MIG-15, ar deireadh.
  Ciallaíonn sé seo go gcuirfear deireadh leis an monaplacht faisisteach san aer.
  Thosaigh táirgeadh mais i mBealtaine 1948. Ní raibh an fheithicil féin ach beagán níos lú ná an ME-362 maidir le luas agus armáil. Fíor, bhí na Gearmánaigh fós chun tosaigh i dtáirgeadh dea-fheidhmiú agus taithí chomhrac na aces. Ach ba léir go raibh an USSR ar tí paireacht a bhaint amach san aer.
  I titim na bliana 1948, cuireadh tús le caibidlíochtaí nua.
  Bhí an Ghearmáin dídhaonraithe, ach bhí an USSR draenáilte le fuil freisin. Ina theannta sin, bhí fisiceoirí Gearmánacha in ann dul chun tosaigh ar na cinn Sóivéadacha, agus bhí an Tríú Reich tar éis buama núicléach a thástáil go rathúil cheana féin.
  Mhol Rommel rogha measartha - gheobhadh na Gearmánaigh gach rud a bhí buaite acu cheana féin. Ó Ríge go Odessa.
  D'fhreagair Stalin trí chomhaontú leis an rogha nialasach. Ní sinne duitse, ná tusa dúinne!
  Tháinig an chaibidlíocht chun deiridh arís.
  Bhuail Koba ar a seal le gach tionscnóir, dearthóir agus saineolaí míleata a bheag nó a mhór.
  Ina dhiaidh sin, léigh sé óráid go poiblí: inar fhógair sé go mbeadh deireadh buaite aige in aghaidh an fhaisisteachais!
  Lá 7 Samhain, 1948. Ba mhór an casadh agus an cinneadh a bhí ann!
  Epilogue
  1954 21 Nollaig... Nua Eabhrac... Tá bratacha dearga ar crochadh go flúirseach ar an spéirbhean is airde sna Stáit Aontaithe.
  Tá Stalin, a bhfuil a íomhá á thaispeáint ar scáileáin ollmhóra agus ar chláir fógraí uile na ndaoine i bPoblacht Mheiriceá, ag caoineadh na trúpaí Sóivéadacha a théann feadh Ascaill Lenin le gáire!
  Ceiliúrann an domhan ar fad comóradh seachtó cúig bliana de Comrade Stalin - an chéad impire ar an Domhan phláinéid!
  
  AN BHEITH AR LUCIFER
  Cé nach raibh sé éasca dó, ach fós sách óg agus gan a bheith cruaite fós ina anam, d'éirigh leis an laoch Palpatine dul thar an mbacainn.
  Ba cheart gur maraíodh Caroline lena lámh féin agus le scáthlán solais. Ach d'fhonn a gcuid rianta a cheilt, cuireadh muirear núicléach beag sa phálás féin.
  Bhí Darth Sidious go líofa cheana féin ag caitheamh scáthlán, agus ar a bhealach chuig an banríon ghearr sé síos a garda pearsanta. Ansin, d"ordaigh sé di dul ar a glúine agus a bróga daora a bhaint de - ionas go bhfaigheadh sí bás, mar ba ghnách, ar an scafall cosnochta.
  Carolina iompaigh amach a bheith. Nocht Palpatine a aghaidh dhílis di agus tháinig deora ar dhuine Lúnasa. Ina dhiaidh sin d'úsáid Dart tintreach fórsa don chéad uair ina shaol... Agus nuair a thit an bhanríon charred ina tost, chuir an Tiarna Sith neamhthrócaireach an t-arm núicléach ar an maidhmitheoir agus d'fhág sé an pálás.
  Cúisíodh áitritheoirí an domhain faoi uisce as sabotage, agus is é sin an fáth a bhris cogadh brúidiúil idir dhá shaol an phláinéid. In ainneoin a fheabhas teicneolaíochta, d'éirigh leis an rás faoi uisce maireachtáil. Ina theannta sin, rinne ionadaithe ón Seanad Poblachtach idirghabháil, nach bhféadfadh siad cinedhíothú a cheadú.
  Tá labhrais an tsíochánaí tuillte ag Palpatine dó féin agus anois tá an leibhéal Réaltrach sroichte aige, go dtí seo ní raibh ach cúntóir measartha ag an seanadóir ó Naboo, ach tá an-tóir air go tapa.
  D"fhaomh a mhúinteoir Plagaust ardú an mhic léinn, ach bhí sé féin níos mó agus níos mó tumtha i staidéar eolaíoch na magachlorians. Bhí sé ag iarraidh neamhbhásmhaireacht a fháil dó féin agus foghlaim conas na mairbh a aiséirí. Ina theannta sin, bhí Plagaust, in ainneoin a thrócaire amach, ceangailte go beacht le cuid dá ghaolta agus aisling a n-aiséirí tapa.
  D'fhás iníon Palpatine suas le bheith ina banríon. Agus ba ghearr go raibh a sliocht féin aici. Níor tháinig an fear céile chun bheith ina rí go foirmiúil, ach bhí sé ina chéile go hiomlán dlíthiúil, agus ina iar-oifigeach - Jedi, cé nach raibh an leibhéal scile is airde aige. Go hoifigiúil, fuair sé an teideal prionsa agus comh-rialóir sóisearach - faoi cheannas na banríona.
  Ach níor thaitin le Palpatine lena mhac céile neamhoifigiúil: bhí sé ró-chineálta, uasal, an-dathúil ina chuma, agus d'fhéach sé i bhfad níos óige ná a aois.
  Agus d'fhás an iníon an rialóir dubh suas a bheith thar a bheith cineálta agus báúil. Tá sí an-chosúil lena hathair - is dócha gur shamhlaigh sé gurb é an duine ba mheasa sa chruinne.
  Ar aon nós, ní raibh ar Plagaust a thuilleadh a chur ina luí ar a mhac léinn. Rinne Palpatine an cinneadh as a stuaim féin - a iníon agus a fear céile a mhilleadh.
  Ach ar ndóigh sa chaoi is nach nochtadh duit féin. Agus níl sé seo éasca, ós rud é go neartaíodh slándáil an pháláis go suntasach tar éis na corraíola agus an sabotáiste go léir.
  Chinn Palpatine timpiste a shocrú ar an long réalta. D'éirigh leis, ag baint úsáide as a thionchar, eitilt an teaghlaigh ríoga a bhaint amach go Corusan - pláinéad cathair agus príomhchathair na poblachta. Ostensibly cuireadh chun saoire iontach - na mílaoise de fhoirmiú mór.
  D"fhoghlaim sé ceachtanna a mhúinteoir Plagueis go maith;
  Gheall an múinteoir don scoláire cé go mbeadh a oiliúint dáiríre, go n-éireodh sé saor ó Riail a Dó. Briseadh an ciorcal fí forordaithe ag Darth Bane, bheadh siad i bhfolach aon rud óna chéile, nach mbeadh aon éad nó mistrust ina gcaidreamh, agus mar sin freastal ar an Taobh Dorcha le chéile. Rinne Sidious staidéar leis an Muun ar feadh na mblianta, agus le linn an ama sin mhúin Plagaust gach rud a bhí ar eolas aige dá mhac léinn ionas nach gcaillfí an chumhacht go léir a bhí faighte ag Plagaust. Chuir ceachtanna Plagaust iachall ar Palpatine aghaidh a thabhairt ar a chuid eagla, robáil an-áthas air, agus thóg sé uaidh gach rud a raibh de mhisneach aige. Mhúin an Tiarna Dorcha do Sidious nach raibh i mothúcháin cosúil le éad agus fuath, cé go raibh siad riachtanach chun an Taobh Dorcha a mháistir, ach bealaí chun gnáthchoincheapa na moráltachta a thréigean ar mhaithe le sprioc níos mó. Thug Plagaust léacht freisin dá mhac léinn ar na modhanna chun cumhacht a ghabháil agus é mar sprioc deiridh an Réaltra a rialú.
  Ach ba é an bealach foghlama is éifeachtaí ná bacainní fíorúla agus cineáil iltoiseach a shárú.
  Agus é ag cuidiú le Palpatine ardú trí na céimeanna, thug Máistir rochtain do Thaler Sidious ar a holocron Sith, chomh maith le go leor eile. Mhúin sé do Palpatine conas dul i ngleic le spártha solais, conas tintreach an Fhórsa a chaitheamh, agus chuir sé iachall air gach cineál eolais a ionsú faoi airm agus teicnící éagsúla an Taobh Dorcha, ach gan ach an tábhacht a bhí riachtanach a thabhairt dóibh chun fíorsprioc a bhaint amach. an t-ordú. Ag an am céanna, rinne Plagaust, faoi chruth an Damaisc Mhór, gach rud ba ghá ionas nach mbeadh aon duine in amhras go raibh baint aige le Palpatine.
  Mar sin anseo tharla rud simplí - bhí an spásárthach gafa i sruth astaróideach. Ina theannta sin, cheana féin ar fhilleadh ar an long réalta, nuair a ghlac go leor píolótaí deochanna láidre.
  Agus ní hamháin nach raibh Palpatine in amhras, ach bronnadh ordú air fiú imní a léiriú agus é a dhíspreagadh ón mbealach contúirteach. Ach tá modhanna leithscéalta den sórt sin ann a dhéanfaidh duine cinnte go díreach os coinne. Agus d'oibrigh an briogadh, agus rinneadh damáiste beag ar na hionstraimí.
  Fuair an dá oidhrí agus céile bás, níor mhair ach an leanbh Banphrionsa Padmé Amidala, gariníon Palpatine. Fuair sé an ríchathaoir ar Naboo.
  Agus chuir Darth Sidious leis an liosta de na coireanna a rinne sé. Mar sin féin, ní raibh gach rud ceadaithe ag Plagaust.
  "Tá tú an Fórsa, printíseach, agus an tallann a bheith i gceannas. Níos tábhachtaí fós, tá tú an bloodthirstiness de killer sraitheach, cé gur chóir dúinn a shealbhú go bhfuil i gcúlchiste - ach amháin má fhreastalaíonn an foréigean éigin sainchuspóir. Níl muid búistéirí, Sidious, cosúil le cuid de na Sith san am a chuaigh thart Is muidne ailtirí na todhchaí."
  "Cé chomh fada?"
  "I gceann deich mbliana - agus ní lá níos luaithe."
  Ach ní raibh foighne chun srian a chur ort féin ag iarraidh í féin a léiriú. Cé go uaireanta wondered Witt féin cén fáth go tobann éirigh sé chomh cruálach. An bhfuil sé chomh ionsaitheach go nádúrtha? Thairis sin, i gciorcal cairdiúil, thug Palpatine an tuiscint ar an duine is cineálta.
  Thug Darth Sidious teoiric nua isteach fiú: caithfidh Sith fíor a chuid smaointe a cheilt chomh sciliúil sin nach dtuigeann an múinteoir fiú an cleas! Fiú má thugann sé Plagaust the Wise air féin!
  Cé go raibh Palpatine ag tosú ar an bpolaitíocht Réaltrach, bhain a mheantóir cinn nua amach ina chuid taighde. Briseadh toil choiriúil Yinchorri, a cuireadh faoi bhráid na Damaisc ag toscaireacht den chine chéanna, faoi thionchar an Fhórsa, in ainneoin fhriotaíocht nádúrtha inmheánach na reiptílí. Rinne Plagaust go leor turgnaimh ar shamplaí eile freisin, ag tástáil a chumais féin. Ag an gcéad Chruinniú eile sa Taisce, thug Plagaust breac-chuntas do Sidious ar na treoirlínte ar cheart don Sith gníomhú, labhair faoina leachtú fada ó shin de Kerred Santa agus d'ordaigh Sidious dúnmharú an tSeanadóra Vidar Kim a ordú ionas go nglacfadh Palpatine a áit. . Thug Plagueis féin cuairt ar an bpláinéad Kamino, áit a ndearna sé idirbheartaíocht leis an cine áitiúil de dhéantúsóirí clón chun arm de Yinchorri obedient a chruthú. Níos déanaí, d'imigh an Damaisc agus a fho-cheannairí go Serenno, áit ar labhair Plagueis go pearsanta leis an Jedi a bhí i láthair ansin. Mar sin fuair sé amach go raibh neamhshuim ag an Jedi Qui-Gon Jinn le corparáidí, agus mheas a iar-mhúinteoir Dooku seasamh na Poblachta a bheith éagobhsaí. Chuir Plagaust síolta amhrais go sciliúil i gcroílár an Mháistir Sifo-Dyas, ag cur ina luí air go réidh go raibh arm ag teastáil ón bPoblacht.
  I ndáiríre, cé a rachadh chun meaisín míleata daor a chruthú gan cogadh? Agus bhí an Sith ag iarraidh a rialú go beacht ar mhodh an fhoréigin, toisc go raibh aon mhodh eile contrártha lena theagasc.
  Ag an seisiún polaitiúil chun níos mó ná dosaen domhan de chuid na Cónaidhme Trádála a ligean isteach sa Phoblacht, tháinig Plagueiste agus Sidious le chéile arís faoi chruth na Damaisc agus na Palpatine. Tar éis plean réamhullmhaithe, thug Palpatine óráid iontach a bhí ina chúis le scairt agus caos sa Seanad. Bhí áthas ar Plagaust, ó tháinig pláinéid na Cónaidhme Trádála mar chuid den Phoblacht agus sa todhchaí d'fhéadfadh an Sith cogadh réaltrach a scaoileadh lena lámha. Ach bhí a fhios ag Plagueis go raibh comhcheilg ag an Seanadóir Pax Tim agus naimhde eile na Damaisc - struchtúr slándála Sante - agus go ndéanfadh sé beart níos gníomhaí anois chun an Damaisc a bhaint. Mar sin, thug Plagueis Palpatine le chéile d"aon ghnó le Tim ag seisiún polaitiúil agus d"úsáid sé an mac léinn mar bhaoite, agus é á thástáil ag an am céanna. In ainneoin gníomhartha rathúla Sidious, d'éirigh le Tim dul i ngleic leis an dá Sith trí Phláis a ordú ó fheallmharfóirí na Maladaí. Mar a dhírigh an dara ceann a chuid fórsaí go léir chun stop a chur leis an bhfuadach agus Tim a aimsiú, ní raibh a fhios aige go raibh an dara ionsaí beartaithe ina choinne.
  Agus bhraith Darth Sidious é seo, ach bhí sé ag smaoineamh cheana féin ar fáil réidh le tutelage a mheantóra.
  Le linn an tsearmanais le haghaidh ionduchtaithe Larsh Hill isteach in Ord an Chiorcail Bowed, a tionóladh i lóiste an ordaithe ar Choruscant, ba bheag nár maraíodh Darth Plagueist ag amhais. Chuaigh cúntóir Palpatine, Pestage, i dteagmháil leis na Maladians agus, tar éis dó an fhaisnéis riachtanach a fháil, chuir sé in iúl láithreach do Palpatine. Tháinig an bheirt go dtí láthair na hiarrachta feallmharaithe agus níor aimsíodh ach an Plagueis créachtaithe agus ar éigean a análú beo, a raibh an chréacht fillte sna Fórsa; maraíodh an chuid eile de Muuns ó Damascus Capital. Rinne Palpatine díoltas pearsanta ar Tim ina dhiaidh sin, agus maraíodh é féin agus go leor ball eile den Gran Protectorate ag ambasáid Malastare ar an gCorcaigh. Níor aimsigh na póilíní na daoine a rinne an choir, in ainneoin gur bunaíodh foireann speisialta chun na básanna seo a fhiosrú tar éis fheallmharú an tSeanadóra Kim. Mar thoradh air sin, níor chaill Damascus Capitals a cheannaire, ach d'éirigh Hego Damascus as gnóthaí an Réaltra.
  Bhí pleananna Darth Sidious cunning go leor. Níor mharaigh sé a ghariníon Padve, ach rinne sé cairdeas léi. Agus le drogall amuigh rinneadh seanadóir de.
  D'fhás tionchar an tiarna dubh, agus bhí an chuma ar an tríú Sith Darth Maul. Chomh maith leis sin oilte i modhanna barbaric, agus Trodaire an-chumasach. Mar sin féin, níl tallann neart Maul chomh mór sin go bhféadfadh sé a bheith ina oidhre iomlán.
  Ina theannta sin, is daoine fós iad Plagaust agus Thaler, agus ní gan comharthaí ciníocha. Níor theastaigh uathu go mbeadh ríchathaoir Impireacht Sith amach anseo le hoidhreacht ag duine eile seachas an cine daonna.
  Mar sin, b"fhéidir go raibh bás Darth Maul réamhchinnte. Ina theannta sin, fuair Palpatine bás beagnach le linn duel lena mhac léinn, agus ní raibh ach neart níos fearr a shábháil an t-impire sa todhchaí ón mbás.
  Mhothaigh Darth Sidious corraithe go raibh duine éigin sa chruinne níos fearr ag caitheamh soilse ná é féin. Agus d'fhág sé seo a rian freisin. Ar ámharaí an tsaoil, don lánúin dhaonna, ní fhéadfadh Maul, mar gheall ar a theorainneacha, iad a shárú agus eolas aige ar thaobh dorcha an fhórsa!
  Rinne Damaisc agus Palpatine gach rud chun a chinntiú go ndeachaigh géarchéim Naboo chun tairbhe don bheirt acu. Faoin am a sheol Darth Maul oibríocht ar Naboo chun an Jedi a scriosadh, ghlac an Damaisc céimeanna gníomhacha chun géarchéim nua a chruthú. Trí theagmháil a dhéanamh le ceannairí an Aontais Chorparáidigh, an Chumainn Tráchtála, an tAontas Teicneo agus corparáidí eile, chuir an Damaisc ina luí orthu drochghníomhartha na Poblachta maidir lena ndomhan. Chinn Palpatine, tar éis dó é a thoghadh mar Ard-Seansailéir na Poblachta Réaltrach, go raibh an t-am tagtha chun an Plean Mór a thabhairt chun críche amháin. Tar éis dó gach rud a bhí ag teastáil uaidh a fhoghlaim ó Plagaust agus naisc a mhúinteora a úsáid chun an post a bhí ag teastáil a fháil, níor mheas Palpatine an t-aosú Muun rud ar bith níos mó ná constaic. Ar an láimh eile, ba chosúil go raibh muinín iomlán ag Plagaust as a mhac léinn.
  Ina theannta sin, fuair Darth Maul bás agus athchóiríodh riail an dá cheann go huathoibríoch.
  Bhí go leor oibre agus ama fós romhainn;
  Mar sin, cén fáth nár chóir go mbeadh a gcuid comhuaineach ann ar feadh cúpla bliain eile - ach nach scriosfar an tOrdú Jedi go hiomlán?
  Ach níorbh é sin an rud is tábhachtaí. Ar deireadh nocht Plagaust rún uafásach: "is é an t-athair fíor, bitheolaíoch atá ag Palpatine - Witt Thaler."
  Sea, a mháthair, bean tuathánach an-álainn, a chas an ceannaí saibhre tiarna Damaisc. Agus ní fhéadfadh sé a bhfuil a paisean.
  Go ginearálta, tar éis a thionscnamh isteach sa Sith, titeann an cumas sliocht a atáirgeadh go géar. Agus anseo tá an t-ádh leat - tá mac agat! Agus chomh cumasach, agus cumasach ní hamháin i neart, ach freisin le tallann polaitiúil neamhghnách.
  Ba é seo an chúis ba mhó a shábháil sé an fear óg. Tá sé i bhfad níos taitneamhaí an gnó a chur ar aghaidh chuig do chuid fola féin. Cé, toisc go raibh Sith ardleibhéil beagnach neamhthorthúil, níor measadh riamh go raibh naisc teaghlaigh tábhachtach.
  D'éirigh Plagaust mothúchánach ... B'fhéidir gur shocraigh sé i ndáiríre nach ndéanfadh a mhac féin teagmháil leis.
  Ach is é seo go beacht a bhrúigh Darth Sidious chun gnímh. Is aisling aon Mháistir Sith é coir den sórt sin a dhéanamh agus athair a dhúnmharú.
  An oíche roimh an toghchán, rinne an Damaisc a chéad láithreas poiblí le roinnt blianta anuas go heisiach leis an Seanadóir Palpatine: d"fhreastail siad ar an gcéad taibhiú de léiriúchán nua de cheoldráma Mon Calamari ag an Réaltrach Opera House. Tar éis an réamhrá a dhéanamh, chuaigh an bheirt Thiarna Sith ar scor go dtí penthouse na Damaisc i bhfoirgneamh Caldani Spiers chun an rath a bhí ar Palpatine a cheiliúradh. Shiúil Palpatine timpeall an mhúinteora le fíon, ag cleachtadh a chuid cainte sa Seanad.
  Dúirt Plagaust, ar meisce, le Palpatine go raibh níos mó ná rath ar a thurgnamh le magochlorians. Bhuaigh an buachaill Anakin an rás, agus níos tábhachtaí fós, d'éirigh leis arm iomlán robots comhraic a dhíchumasú. Ciallaíonn sé seo go bhfuil an buachaill cumasach níos mó ná aon duine a chónaíonn sa chruinne. Ina theannta sin, i dteannta leis an mbuachaill, d'éirigh leis ionadaí ón rás Togruta a inseamhnú le Magochlorians. Ag cur san áireamh go bhfuil ionadaithe an chine dhaonna, ach neamhdhaonna seo níos boichte ná na Magochlorians, ach ag an am céanna tá an céatadán de Jedi ina measc, le líon níos lú uaireanta ná daoine, an-ard ...
  Beidh an cailín nua Ahsoka Tano sa todhchaí in ann airde scileanna neamhghnách a bhaint amach, nach raibh ar eolas roimhe seo. Is féidir leis an meascán de bhealaí malartacha chun cumhacht an Togruta a bhrath, agus flúirse na macochlorians, fíor-mhíorúilt an dúlra de dhéantús an duine a bhreith.
  Cad atá romhainn? Leanfaidh sé le turgnaimh agus cruthóidh sé cine nua daoine - comhionann i neart leis na déithe. Agus beidh sé in ann neacha ar leibhéal níos airde fós ná magochlorians a shintéisiú - theochlorians, a ligfidh don Sith dlíthe fisiceacha na cruinne a athrú, agus b'fhéidir cruinneanna nua a chruthú!
  Bhí rud éigin le faitíos agus le hiontas a chur ar an tighearna dubh.
  De réir a chéile a fháil ar meisce, thit Plagaust ina chodladh don chéad uair le blianta fada, agus cúpla nóiméad ina dhiaidh sin Sidious, hesitating (b'fhéidir go mbeadh sé níos fearr a ghearradh amach go simplí a cheann le claíomh?), scaoileadh sruth lightning Force ar an múinteoir. .
  - Freagróidh tú, a athair, do gach rud! Chun mé a thréigean, as ligean dom bliain ifreann a fhulaingt i siléir an chéasta ríoga! Cén fáth ar chuir tú iallach orm an t-aon fhíorghrá atá agam a mharú, a Charóil?
  An Sith dubh roared, stealladh lightning ar a thuismitheoir. Bhí fuath aige dó i ndáiríre.
  Ag baint suilt as pian Plagaust, rinne Darth Sidious é a chéasadh go mall chun báis, agus é traochta le cabhair ón bhFórsa, ní raibh sé in ann faic a dhéanamh agus fuair sé bás.
  Sa soicind deiridh dúirt an tighearna dubh:
  "Chaill tú an cluiche seo ar an lá nuair a bheartaigh tú mé a thraenáil chun an Réaltra a rialú, tá d"athair le do thaobh - nó, níos cruinne, bhí tú i do mhúinteoir, a athair - is ea Beidh mé leat go deo, táim buíoch, ach ní bheidh tú i mo mháistir go deo."
  - Dúirt Palpatine slán le Darth Plagaust, a bhí ag fáil bháis agus ar lasadh i dtine an tintreach.
  Seo mar a chuir an t-aireagóir Sith deireadh lena shaol stoirmiúil. Agus leis chas an leathanach de stair uilíoch.
  Ach bhí dhá chruthú nua, iontach fós: Ahsoka agus Anakin, chomh maith le mac léinn a d'éirigh le cumhacht a bhaint amach thar an réaltra agus an Jedi a ruaigeadh.
  Ba é Luke Skywalker mar sin garmhac Palpatine agus mac Darth Vader.
  Mar sin, ní fhéadfadh an tiarna dubh Sith an t-ordú a thabhairt, a sliocht díreach, cumasach a ghlacadh agus a mhilleadh. Thairis sin, pé rud a déarfadh duine, is céad faoin gcéad duine é Lúcás, agus is leath Togruta a chlann féin. Ach bhí dlíthe tugtha isteach ag an Impire Palpatine cheana féin a chuirfeadh teorainn le cearta na ndaoine nach daoine iad, agus go ginearálta rinne sé iarracht cinn chiníocha a bhunú sa chumhacht nua.
  Go deimhin, ós rud é gurb iad na daoine an cine is líonmhaire sa réaltra, agus gur daonna é an t-impire é féin, cosúil lena lucht coimhdeachta, ansin tá ciníochas garbh agus náiriú na gciníocha eile sách i spiorad na Sith. Iad siúd a bhfuil grá acu a chur faoi chois agus tionchar an-mhór.
  D"fhorbair an tArd-Mharshal Tarkin teoiric iomlán agus idé-eolaithe chun ciníochas a chosaint...
  Ach ní bhfuair ach leath daoine an ríchathaoir le hoidhreacht. Cé go bhfuair Ahsoka réidh leis na fásanna gránna, tá cuma álainn ar a craiceann chameleon.
  Chuir an tImpire a chuid leanaí go sonrach chun an saol a scrios ar phláinéid Shiloh, áit a raibh cónaí ar an Togruta. Agus do dhein sliocht an tighearna dhubh so le h-áthas.
  D'fhóin siad ón gcoimpeart agus ní raibh a fhios acu ach taobh dorcha an fhórsa. Rinne Palpatine gníomhais mhaithe níos mó ná uair amháin ina óige. Agus dá mba rud é gur chríochnaigh sé sa cellar céastóireachta, murar casadh air Plagaust, ní bheadh sé ar an marfóir is mó sa réaltra.
  Gidh eadh, ní dhearna a chlann gníomhais maithe; Ach ar chúis éigin is é seo go díreach cad atá míthaitneamhach don impire. Tolley, ní bhfuair an mhaitheas a bhí ann bás go hiomlán. Chreid Toli Palpatine go raibh sé dodhéanta a bheith ina Sith fíor gan troid leat féin, nuair a dhéanann tú an taobh éadrom a shárú i duit féin.
  Ghlac a leanaí le freastal ar an olc mar rud ar leith, mar an rud is nádúrtha sa chruinne, gan fulaingt ó imní intinne nó remorse.
  Ach throid Palpatine leis féin, agus ní fios ach na Déithe is Airde cad a chosain dúnmharú Caroline air.
  Ina theannta sin, níor leomh an t-impire a mháthair a mharú. Is cosúil gur bhraith Plagaust gean di freisin, agus níor ardaigh sé ceist dá leithéid.
  Agus tá máthair Palpatine fós beo agus, in ainneoin go bhfuil céad bliain caite aici le fada, ní cosúil le bean an-sean ar chor ar bith. Ar a mhalairt, is cosúil go bhfuil sí níos óige ná a mac, blonde láidir - gan níos mó ná tríocha bliain d'aois i gcuma. Tar éis di a scaoileadh saor ón saothar crua, shocraigh sí i gcúige iargúlta agus chuaigh sí i mbun witchcraft ann.
  Sea, bhí sí ina bean coitianta, tuathánach, ach freisin bean neamhghnách, a aistríodh ina géineolaíocht. Seachas sin, is ar éigean a bheadh sí in ann éirí as an tiarna dubh.
  Cosnochta, gan uirthi ach éadach mín, agus a coime tanaí ar nós cailín óig, d"oibrigh sí go dian sna páirceanna, agus san oíche chleacht sí witchcraft. Ach nuair a bhí Witt ina cónaí léi, chuir an mháthair a cuid gníomhaíochtaí i bhfolach agus níor chuir sí tús lena mac le haon rud.
  Thit an fhírinne cúpla uair: gur dócha go mbeadh sí i ndán ní amháin a muintir a adhlacadh, ach a leanaí agus a chlann clainne freisin.
  Níor thug Palpatine cuairt ar a mháthair ach bliain ó shin - nuair a bhí sé riachtanach Naboo a chosaint ó ruathar reibiliúnach. Bhí siad ag lorg rúin freisin, ar phláinéid baile an impire dubh. B'fhéidir go raibh siad ag iarraidh a chuid pointí laga a fháil amach, nó a ghaolta a aimsiú?
  Bhí leath-dheartháir ag an impire. Seo é Palpatine íobairt d'fhórsaí dorcha go gairid roimh an ngéarchéim i Naboo - conas a rá, ionas go mbeadh an t-ádh aoibh gháire.
  Faoin am seo, bhí garchlann faighte ag a dheartháir cheana féin, agus mar sin d"íoc tactics feithimh Darth Sidious as. íospartaigh níos mó fós, agus ina theannta sin nua leis an pantheon na gaolta dúnmharaíodh.
  Ansin bhí sé ag iarraidh a mháthair a mharú ag an am céanna. Ach bhí Palpatine ag súil le bualadh le seanbhean: ach níor athraigh a mháthair ar chor ar bith le linn na mblianta fada idirscartha. Figiúr girlish, matáin, an-dorcha ó súdaireacht, agus craiceann mín, aghaidh álainn le smig manly. Ó fad, is féidir í a dhearmad go ginearálta mar chailín, ach go dlúth is féidir leat a gnéithe aghaidhe a fheiceáil: aibí go leor, dea-chruthaithe, agus tá sí tríocha bliain d'aois ar a laghad. Agus má fhéachann tú isteach i súile emerald-sapphire, beidh cuma níos mó fós air.
  Witt Thaler, nach raibh ag súil nach raibh a mháthair chomh simplí agus is cosúil, bhí ionadh agus dhiúltaigh a mharú, nó, mar a d'iarr sé é, íobairt fórsaí dorcha.
  Ní raibh sé de mhisneach aige ansin cúpla focal ar a laghad a mhalartú lena mháthair-chailleach agus, ag seachaint teagmhála, rinne sé deifir agus d"imigh. B'fhéidir gur aithin an mháthair a mac, ach lig sí uirthi freisin go raibh sé fuar agus neamhshuimiúil.
  Agus le linn a cuairte deiridh ar Naboo, bhí an chuma uirthi faoi láthair nuair a luadh an conmhaigh impiriúil. Bhí Palpatine beagnach curtha sa phálás, ach chonacthas bean cosnochta dó, ag léiriú slí amach i bhfolach agus ag taispeáint dó áit a raibh luíochán reibiliúnach eile suite.
  Ansin mhalartaigh siad cúpla frása léi.
  Chuir an mháthair nach raibh fadaithe a lámh ar mhullach Palpatine agus dúirt go searbh:
  - Cé chomh cruálach a bhí tú, a mhic. Níl aon ghné amháin inaitheanta fágtha agat!
  D"fhreagair Darth Sidious go feargach lena mháthair:
  - Is cosúil mé ach a bheith ina fhear an-sean outwardly! Go deimhin, níl mo chorp ag maireachtáil de réir dhlíthe an duine le fada an lá. Agus táim fós in ann aon Jedi a shárú le claimhte. Agus mairfidh an tréimhse ina bhfuil mo fheoil go fisiciúil ar feadh na gcéadta bliain eile!
  Chlaon an mháthair óg ar a mac rocach:
  -An bhfuil cinneadh déanta agat do shaol fisiciúil a shíneadh trí bheith i do vaimpír? Ar ndóigh, tá buntáistí ag vampires thar dhaoine. Ach amháin an gá fola a ól trí huaire sa lá agus solas na gréine a sheachaint. Ach ní hé seo an saol!
  Bhí an Impire Palpatine offended ag a mháthair agus fiú ag iarraidh a bualadh léi, ach srian féin. Labhair sé go feargach:
  - Tá mé éirithe níos láidre ná mar a bhí mé i m'óige, tá mé níos deacra a mharú le rud ar bith seachas airgead den chaighdeán is airde. Agus in aon ghrian is féidir leat spacesuit compordach a chaitheamh le scagairí, agus nach bhfuil solas saorga contúirteach dom.
  D"éirigh ton Darth Sidious níos boige anseo:
  - Níos fearr fós, inis dom, conas a d'éirigh leat, a bheith i do dhuine simplí, d'óige a chothabháil?
  D'fhreagair Lada Thaler le gáire milis, fiacla bán:
  "Shiúil mé cosnochta timpeall Naboo ar feadh mo shaoil, d'oibrigh mé ar feadh mo shaoil, d'ith mé bia sláintiúil, níor ól mé ach sú agus bainne. I gcónaí san aer úr - ar shiúl ón gcathair. Níor thug mé cuairt ar an bpríomhchathair ach uair amháin, agus ansin i slabhraí, nuair a tugadh dom an fíorasc a chloisteáil. Agus ansin arís go dtí an sráidbhaile le hoe!
  Tá an stíl mhaireachtála is sláintiúla i mo chónaí agam agus cén fáth ar cheart dom dul in aois?
  An uair seo níor tháinig fearg ar Palpatine fiú, bhraith sé beagán amus, agus go loighciúil, d'iarr sé soiléiriú:
  - Treoraíonn na milliúin mná tuathánach an stíl mhaireachtála céanna leatsa, ach ní chuireann sé seo cosc orthu iompú ina sean-mhná gránna, murab ionann agus tú féin. Cad é an rún - inis dom!
  D'fhreagair Mam le tuin ghéarchúiseach:
  - Is í an cheist is tábhachtaí, cad a chuireann ar dhuine dul in aois? Tá an timthriall sa nádúr síoraí, agus tá an gcorp daonna cosúil le timthriall den sórt sin. Go hoibiachtúil ag labhairt, níl aon rud i gcorp an duine féin ba chóir a aois. - Stad an bhean óg agus lean sí ar aghaidh le muinín bandia. - Tá sé ar fad faoi smaoineamh agus creideamh. Creid go bhfuil seanaois mínádúrtha, ach is patrún í an óige shíoraí, ar a mhalairt, agus ní fhásfaidh tú d'aois!
  Níor aontaigh Palpatine go hiomlán leis seo:
  - Ní hamháin go bhfuil daoine in aois, ach freisin miotail, rudaí, spásárthaí, agus robots comhraic. Cén fáth a gceapann tú go bhfuil duine in ann é seo a sheachaint trí thoilchumhacht agus creideamh?
  D'fhreagair an bhean óg go muiníneach:
  - Is córas in-athnuaite é an gcorp daonna, murab ionann agus miotail. Is féidir le cealla iad féin a roinnt agus a athnuachan thar na billiúin de bhlianta. Déarfaidh aon eolaí go mairfidh an cúlchiste gas sa chorp na milliúin milliún duine. Ní mór duit ach foghlaim conas rud beag riachtanach amháin a dhéanamh - cealla nerve a athnuachan agus a athnuachan. Ansin beidh an neamhbhásmhaireacht ina réaltacht!
  D'fhiafraigh Palpatine go insinuating:
  - Agus conas a dhéanann tú é seo, mamaí?
  Rinne an bhean gáire agus d'fhreagair sí le cogar:
  - Cén fáth a mbeadh a fhios seo ag vaimpír? Agus mar sin leanfaidh tú ag maireachtáil sa flesh seo ar feadh cúig nó sé chéad bliain. Agus tá grúpa iontach daoibh ag fás aníos ... An gá duit fós máistreacht a fháil ar rún na hóige síoraí? Go háirithe ag smaoineamh ar do féiniúlacht?
  Hissed Darth Sidious mar nathair brúite agus tharraing sé a lann scarlet:
  - Is féidir liom tú a íobairt freisin do na fórsaí dorcha!
  D'fhéach an mháthair gan scáth tíre ar a mac-impire. D'fhreagair sí, miongháire níos leithne fós:
  - Ní bheidh an íobairt cabhrú leat i do troid! Cé gur anfhlaith fuilteach thú, sábhálann mo ghuí thú ón mbás. I mbliain a bheidh tú ag siúl ar feadh imeall an-an abyss. Agus ní féidir ach le do mháthair d'anam a shábháil ó ifreann!
  Phalpatine softened agus waved a lámh ar bhealach suaimhneach:
  - Ceart go leor, mar a dúirt tú: tá cúig nó sé chéad bliain fágtha ag an vaimpír fós. Agus ansin b"fhéidir go bhfaighidh mé amach bealach níos éifeachtaí chun an saol a fhadú. Ina theannta sin, tá turgnaimh á ndéanamh cheana féin chun spiorad a chur i gclón!
  Phóg Mam slán ag Palpatine agus ghuigh sí gach rath air. smelled sí chomh úr agus taitneamhach. Agus bhraith Darth Sidious brónach - tá a charm féin ag an bhfeabhas.
  Is olc an t-olc, agus tá sé thar a bheith tuirsiúil maireachtáil nuair a bhíonn dorchadas agus seacailí borrtha thart. Uaireanta rollaíonn eagla isteach... Crá agus uafásach.
  Ina theannta sin, theastaigh ón Impire Palpatine go dtiocfadh Sith nach raibh an t-olc glan air, agus go bhféadfadh an comharba ar a laghad rud cruthaitheach a thabhairt isteach i saol na cumhachta Cosmaí.
  Tá Luke Skywalker céad faoin gcéad daonna agus is é seo a bhuntáiste suntasach.
  Ina theannta sin, bhí fuil Anakin agus Palpatine fós ag sileadh ann. Agus bhí dianiarracht ag teastáil chun an buachaill seo a thabhairt go dtí an taobh dorcha.
  
  
  BREITH AN DIABHAIL
  Cén chaoi ar tháinig Palpatine, fear óg measartha, mac léinn den scoth, agus idirdhealú air trí iompar eiseamláireach, ina chorpán den uilíoch agus den olc agus a d"aistrigh sé go dtí taobh dorcha an fhórsa?
  Bhí saol an phláinéid Naboo sách maith - aeráid éadrom, talamh flaithiúil, easpa círéibeacha beagnach iomlán agus éilimh ar athrú. Is monarcacht bhunreachtúil é foirm an rialtais... Ach is mór an chumhacht atá ag an rí, tá a fhoraitheanta comhionann i bhfeidhm leis na dlíthe, agus níor leasaíodh ach Padle Amidala chun téarma réimeas an mhonarc agus a chumhachtaí a theorannú.
  Bhí Palpatine ina óige ina fhear óg an-dathúil, caol agus, ar ndóigh, forbartha go fisiciúil, bhuaigh sé an comórtas Airball idirphláinéadúil. Ba ansin a bhraith Palpatine, a bhí san áireamh i bhfoireann Naboo ag an nóiméad deiridh, íogair i leith fórsa. Chonaic sé roimh ré eitiltí na bpulsár agus casadh na n-asteroids i gcluiche casta fíorúil. Agus thuig sé go bhféadfadh sé ciall a bhaint as cathain leis an buille marfach, cinntitheach a sheachadadh. Agus ansin bhí a ainm beagán difriúil: Witt Thaler. Is coitianta í an mháthair, agus níl anaithnid ar an athair. Fíor, a bhuíochas dá chumas dúchasach agus a chuid oibre crua, d'éirigh le Witt dul isteach sa dámh saor in aisce i gcoláiste mór le rá. Chun seo a dhéanamh, bhí sé riachtanach scór an-ard a bhailiú.
  Maidir lena athair, dúirt a mháthair an-álainn agus curvy gur duine uasal uasal é, b'fhéidir fiú ceann de na Jedi a rugadh go maith.
  Ach ní raibh sí in ann a ainm a rá. Rinne Witt, áfach, boinn tuisceana éagsúla ina intinn - b'fhéidir gur impire ó réaltra chomharsanachta a athair i ndáiríre?
  Fiú amháin mar leanbh, bhraith Thaler, an Palpatine sa todhchaí, ann féin an cumas chun téacsleabhar dúnta a léamh - i bhfoirm páipéir nó i ríomhleabhar - ní raibh sé cuma. Chuir sé ionadh ar a chairde lena chumas toradh na gcomórtas spóirt a thuar, nó bhuaigh sé tomhaiseanna ar gheallta - cosúil leis an gceann a bhí i bhfolach ina dhorn.
  Ach ba sa chluiche seo a thuig sé go raibh bronntanas annamh aige. Mar gheall ar an mbua iontach a rinne Witt Thaler laoch Naboo, agus... Bhuel, díreach mar atá i scéal fairy, ba é an toradh a bhí air gur thit an cailín is áille, an Banphrionsa Caroline Amidala, i ngrá leis.
  Agus bhraith Witt féin, lena chuid fola óg, te, borradh comhbhá agus cómhalartachta. Thit siad go buile i ngrá lena chéile, agus d'éirigh oidhre oifigiúil an ríchathaoir, Caroline Amidala Naberri, ag iompar clainne ag buachaill coitianta.
  Bhí buile ar an rí. De réir saincheaptha agus dlí an phláinéid Naboo, tá cosc dian ar ghinmhilleadh, ach baineadh an ceart chun an ríchathaoir ag banphrionsa an choróin agus a sliocht. Bhí Witt Thaler ceaptha a chur chun báis ar an mbealach is painful tar éis céasadh dian. Agus tar éis bhreith a linbh, cuireadh Caroline chuig an bplandáil mar sclábhaí. Bhí an banphrionsa ann: cosnochta, ag caitheamh ach tunic stróicthe, bhí uirthi oibriú go crua le chéile le cailíní eile i bpríosún. Caith an oíche i mbeairic, ar chláir lom, agus ith bia simplí garbh. Bhuail na feitheoirí an banríon amach anseo le fuip dá n-oibreodh sí beagán níos moille fiú.
  Ceann de na cineálacha pionóis is ea sclábhaithe a chrochadh ar raca agus a gcuid sála loma a chaitheamh le lasracha tóirse.
  Céasadh Witt é féin sa phríosún. Céasadh siad mé go cruálach, go sofaisticiúil, ach go han-ghairmiúil, rud a chuir cosc orm meabhair a chailleadh nó bás a fháil roimh am.
  Chuaigh Witt Thaler trí mhíle ciorcal ifreann. Céasadh é ar feadh bliana ar fad sular cuireadh chun báis é. Agus ansin b'éigean é a ithe beo, os comhair na milliúin de chónaitheoirí Naboo, ag mite francach.
  Ach le linn an fhorghníomhaithe, phléasc an ollphéist go tobann... Agus nuair a ghlan an deatach, d'imigh Witt Thaler gan rian. Ghlac go leor é seo mar chomhartha ó thuas agus thit siad ar a nglúin. Agus thuisligh an rí, d'iompaigh a aghaidh gorm - d'fhulaing sé buille.
  Agus é cráite ag míonna an chéasta, dhúisigh Witt i bhfochla tais, clúdaithe le plandaí geala. Bhí sé i bpian mór, ach ag an am céanna tháinig an mothú ar neart fíochmhar ar ais. Ar chúis éigin, le linn an chéasta san íoslach chéasta, níorbh fhéidir le Witt a chumas a úsáid agus na seiceadóirí a dhó.
  Cé gur shamhlaigh sé go feiceálach tine ag eitilt amach as féin, brúcht na bpulsáir, agus sruthanna ó arm uafásach an chaitheora plasma (coiscthe sa tseanphoblacht - mar gheall ar a chumhacht millteach an-mhór!). Ach ansin d'fhill an mothú ar neart.
  Agus leighis na créachta domhain a rinne na marbhóirí go mall ach go cinnte.
  In aice le Witt bhí canister le meascán cothaitheach, agus absorbed sé anois agus arís, ag titim i codlata.
  Mar shampla, bhí aisling aige... Delusional agus ag an am céanna laochúil;
  Próiseas gasta a bhí i gceist leis an gcorp a ól, bhí an leon mutant i deifir agus an fheoil úr agus te. Nuair a chríochnaigh sé faoi dheireadh, ní raibh fágtha ach cnámharlach. Thiomáin roinnt laochra dubha i róbaí, armtha le slata draíochta, é ar shiúl, ansin phioc suas an creatlach.
  - Déanfar an gladiator cróga a fuair bás cróga a adhlacadh de réir saincheaptha áitiúil le honóracha iomlána. - D'fhógair an tráchtaire i ton díograiseach.
  - Iontach! Gan deireadh chomh dona sin! - Dúirt an impire spáis sa todhchaí. Fear óg i mbrionglóid fós é Witt; feictear dó go bhfuil sé san am a chuaigh thart.
  Agus lean an tráchtaire anaithnid air ag tachtadh le gliondar buile:
  - Agus anois táimid ag fhógairt go leanfar leis an gcomórtas. Ag an bpointe seo, is féidir le duine ar bith sa phobal dul i ngleic leis an leon marfach.
  Sheas Witt Thaler láithreach agus scairt sé go suairc:
  - Ba mhaith liom!
  - Is léir go dteastaíonn uait do chiontacht a chiontú as gan gealltóireacht a dhéanamh ar dhuine. - Phóg an Banphrionsa Caroline Amidala é.
  Ghlaoigh an fear óg le fearg:
  - Agus má tá! Níl ainmhí a mharaíonn duine tuillte beo!
  - Ach tá iomaitheoirí agat, féach. - Luaigh an Bhanphrionsa Caroline an beithíoch a bhí ina sheasamh, ag meabhrú crogall ina seasamh agus aghaidh eilifint air. - Ba mhaith leis an Guy freisin chun troid!
  D"fhógair an tráchtaire:
  - Mar sin, má léirigh beirt ag an am céanna fonn dul i ngleic, ansin ar dtús caithfidh siad troid lena chéile.
  Chuir an pobal fáilte roimh an gcinneadh seo, níos mó seónna agus níos mó fola!
  D'fhéach an Trodaí Witt ar an ollphéist le stoc clúdaithe le armúr scaly, agus sa chéad soicind bhraith sé mothú míthaitneamhach i gclais a bholg. Ansin sháraigh an fear óg a sceitimíní, cé go raibh an namhaid contúirteach gan amhras.
  - Tabharfar arm caighdeánach duit! - D'fhógair an tráchtaire le fuarú ina ghlór.
  Chrom na laochra de réir gnáis. Ansin tugadh claíomh agus sciath dóibh. Anseo bhí iontas eile ag fanacht le Witt: tugadh claíomh amháin dó, ar a láimh dheis, agus fuair an namhaid dhá cheann láithreach, ag tógáil an dara arm ina stoc.
  - Níl sé féaráilte! - Rinne an fear óg agóid. - Dhá lann in aghaidh a haon.
  - Seo Corpse Sucker, úsáideann sé a shrón i cathanna i gcónaí. A leithéid de nós! - D'fhreagair an tráchtaire dofheicthe gan an díspeagadh a chur i bhfolach ina ghlór; thug cailíní álainn nach raibh mórán meáchain acu na hairm, an-chosúil le nymphs. Ag féachaint orthu, bhraith Witt (an Palpatine amach anseo) dúil paiseanta, agus bhí an-náire air go dtabharfaí faoi deara a chuid teannas. Mar sin dúirt sé le fearg.
  - Mar sin tabhair dom an dara claíomh in ionad sciath clumsy. - Níl mé ag iarraidh a bheith i mo wimp.
  - Tá a leithéid de cheart agat! - A dúirt an tráchtaire, ag éirí beagán níos cineálta.
  Thug an nimfeach an dara claíomh don fhear óg agus dúirt sé le pathos:
  - Troid, a ridire, ná náire do onóir.
  D"fhógair an tráchtaire arís:
  - Is leis an trodaire ar leis an arm buaiteach an ceart chun marú nó pardún! Agus freisin don phobal. Sílim go gcaithfear é seo a chur san áireamh.
  - Is cinnte go gcríochnóidh mé an fear dathúil dána. - Dúirt Corpse Sucker.
  - Gan casúr a chruthú, ní féidir leat an caisleán a scoilt! - Labhair Witt le aphorism witty.
  Sheas siad suas, bhí an eilifint crogall i bhfad níos mó ná an Guy, agus thosaigh sé ag fanacht leis an comhartha.
  D'eitil an nymph cleite-éadrom suas chuige agus phóg an fear óg ar a leiceann rosy.
  Witt blushed agus ghlac leath céim, ag an nóiméad sin an comhartha le haghaidh cath sounded. An corp-sucker rushed air, waving a claimhte, súil aige é a ghlacadh unceremoniously. An fear óg a bhí ar an airdeall, agus, léim go dtí an taobh, agus mar a retreated sé, kicked sé. Bhuail an buille an sciath, ghlaoigh sé le fuaim disgusting.
  - Hey, kid! Tabhair aire do do bhróga, tá siad gleoite.
  Bhí aiféala ar Young Witt nár bhain sé a chuid sneakers amach; bhí siad mar bhronntanas dá lá breithe, bhí siad neamhghnách daite agus, in ainneoin a leathar marthanach, ní raibh sé ag iarraidh iad a mhilleadh. Teastaíonn bróga maithe ó mhac mná bochta. Agus is buachaill é Witt fós, ionas gur féidir leis siúl cosnochta gan náire.
  Lean an troid ar aghaidh, agus ansin thug an fear óg faoi deara go raibh an namhaid an-deft lena stoc. Cé chomh tapa agus a ghluaiseann an claíomh, cé nach bhfuil na lámha chomh soghluaiste, agus fiú níos fearr ar fad.
  - Ar feadh mo shaol shamhlaigh mé marcaíocht ar eilifint, ní troid. Tá tú chomh disgusting.
  Mar fhreagra, squeak hoarse:
  - Nach maith leat an duine. Sin é an chaoi is lú ná do chine.
  Lean Witt ag athrú an trajectory, rinne an muilneoir, ceann de na teicníochtaí éifeachtacha
  Kendo, ach de réir dealraimh níor tháinig clú agus cáil ar Trodaire oilte ar a chéile comhraic go neamhbhalbh. D'éirigh leis gach rud a bhualadh agus fiú déileáil le blows íogair é féin. Mar shampla, bhuail ceann de na lunges Witt sa bhrollach, gearradh a léine, rinne an fear óg cúlú ar ais, is ar éigean a d'éalaigh sé le defeat tromchúiseach. Rinneadh damáiste don iolar Rúiseach ceann dúbailte agus gearradh ina dhá leath é.
  - Cad bastard! - Dúirt Witt agus rinne sé an teicníc "Féileacán", ach arís d'éirigh na hionsaithe ar fad amach
  Athghabhail. - Nosed diabhal.
  Bhí sé wounded arís, scratching a lámh, agus ansin bhí sé buailte sa ghualainn. Ar chúlaigh Witt, thuig sé go tobann go raibh sé ag cailleadh an cath gan dóchas, agus é ag tabhairt aghaidh ar chomhpháirtí namhaid níos oilte ná é féin. Ina theannta sin, ní raibh an-taithí ag an bhfear óg ar kendo fós.
  Bhí an Bhanphrionsa Caroline buartha freisin:
  - Is mise an t-amadán deireanach gan stop a chur le mo bhuachaill. Sa Cruinne seo tá sé go hiomlán
  Is strainséir é, agus gheobhaidh sé bás, níl a fhios ag éinne cad é.
  Bhí sí ag iarraidh léim amach as an réimse. Ansin, mar a bheadh an t-ádh air, tháinig asarlaí eolach suas.
  - A áilleacht, ní dó a bheith ag lámhach le bata nó a chosa a thonnú. Tá aithne agam ar Corpse Sucker! Cad, beidh sé a mharú cinnte, agus fiú magadh an corp. Mar sin, cibé acu is maith leat é nó nach bhfuil, beidh ort tú féin a thabhairt dom.
  - Riamh! - Dúirt an Banphrionsa Caroline.
  An sorcerer an taobh dorcha den fhórsa rasped:
  - Sa chás seo, is féidir leat a dhíol le reisimint, agus beidh tú ag freastal ar fiche saighdiúirí in aghaidh an lae. Nó os a choinne sin, isteach i ngearrfhiacla an rialtóra, mar a bhfuil na mílte díot agus tiormóidh tú ó lionn dubh agus staonadh.
  Roared an banphrionsa go cróga:
  - Beidh mé i mo ghaiscíoch!
  Dúirt an draíodóir:
  - Is cailín leochaileach tú nach bhfuil a fhios ag teicnící bunúsacha draíochta. Sea, beidh tú a loscadh sa chéad cath.
  Bhí cion ag Caroline:
  - Múinfidh Máistir na Glóire dom! Sea, agus tá mé láidir go fisiciúil!
  Do chuadar an draoidheacht go náireach:
  - Máistir na Glóire? Agus tá, tá sí santach. Ní dócha go n-éireoidh léi aon rud fiúntach. Mar sin d'fhéadfainn mo bhean chéile a dhéanamh duit agus mo chuid scileanna mar mo chuid féin a chur ar aghaidh.
  Rinne an banphrionsa gáire go híorónta:
  - Ar mhaith leat a bheith i do dhia?
  Roared an sorcerer go magúil:
  - Cén fáth nach bhfuil! Go bhfuil mé níos measa ná iarratasóirí eile?
  Dúirt Caroline go macánta agus le díspeagadh:
  - Tá tú disgusting. Beidh mé a disgusted ag do dteagmháil.
  Phléasc súile an bhuairteoir le solas corcairdhearg.
  - Bhuel, beidh mé ag cuimhneamh sin duit.
  Le linn dóibh a bheith ag caint, mhéadaigh créachta Witt. An fear óg cúlaithe, bhí sé ag tosú cheana féin a bhraitheann dizzy ó chailliúint fola. Rinne an sucker corp ionsaí eile, bhí luascadh uafásach beagnach gearrtha as ceann an fhir agus ghearr sé leiceann an fhir.
  - Dúirt sé an bastard. - Le linn na cathanna, tháinig an Velcro ar cheann dá sneakers unglued.
  Agus is ar éigean a bhí na bróga ar siúl. Ach bhuail inspioráid an fear óg cumasach, léim go géar aníos. Chroith sé a chos, agus d"eitil an sneaker, mar chloch as sling, isteach in aghaidh Corpse Sucker, ag bualadh a shála seamaithe sa tsúil. Howled sé, distracted ar feadh soicind.
  Rinne Witt ceann de na teicníochtaí Jedi Kendo is deacra, an "lucht leanúna triple" agus ghearr sé stoc an ollphéist. Scairteadh tobair fola amach, chuaidh Corpsessucker siar, scaipeadh cosa ar leithead. A scornach astaítear roar uafásach.
  Phléasc súile Witt go buile:
  - Tá an namhaid ar tí scrios iomlán! Beidh an bua agam!
  D'ionsaigh an fear óg an namhaid; le claíomh amháin ní raibh sé uafásach. D'éirigh an corpsúgóir siar, chuaigh sé tuislithe agus chaill sé builleanna. Go gairid fuair sé roinnt créachta dian agus scaoil sé a chlaíomh. Ansin d'imoibrigh sé ach go convulsively, ag casadh an sciath. Le spleodar, rinne Witt bogadh pitchfork, ag sá a chéile comhraic sa cheann ar dtús, rud a d'éirigh leis freagairt dó, agus ansin sa bholg. Bhí an puncture domhain, agus tháinig an intestines amach. Ansin, ag féachaint go raibh an namhaid lagú go hiomlán, rinne Witt an teicníc "scuab" agus pollta a cloigeann. Thit sé marbh.
  - Bhuaigh an trodaire Witt, an leasainm an taibhse. Tá a chéile comhraic, Corpse Sucker, Smashing Trunk, beagnach marbh. Anois tá sé de cheart ag an bhfear óg buaiteach é a mharú nó nach ea.
  Bhí an slua go smior, buaiteadh cuid de na geallta agus cailleadh cuid eile, ach bhí tart ar gach duine ag iarraidh fola.
  Aontaithe, in aimhréidh fhiáin agus caoineadh frenzied:
  - Críochnaigh sé as! Gearr amach an ceann agus é a chrochadh ar cuaille! - Scairt siad. - Seo é an chaoi a ordaíonn saincheaptha chun déileáil le cailliúnaithe.
  Witt Chroith a cheann, i excitement an cath d'fhéadfadh sé a mharú go fóill, ach nuair a bhí sé ar fud a rage galaithe. Níl sé ina rialacha ceann a ghearradh amach san fhuil fhuar agus ansin mí-úsáid a bhaint as. Chrom an fear óg a cheann geal agus dúirt go daingean:
  - Níl, ní bheidh mé a mharú créatúr helpless.
  - Scrios air! Críochnaigh é! "Lean an slua ag screadaíl agus léim géaga éagsúla suas. Agus squeals - Tabhair dúinn pléisiúir!
  Thaispeáin an t-Impire Palpatine sa todhchaí uaisle nach raibh le cloisteáil:
  - Tá an namhaid defeated, agus fiú crippled, cad eile atá uait!
  -Tá do chara dúr. Trí Corpsesucker a fhágáil beo, déanann sé namhaid marfach dó féin.
  Ní bheidh sé logh náiriú agus a chailliúint trunk. - A dúirt an sorcerer le wheeze meirgeach. - Cén fáth a bhfuil tú dúr? Ná screadaíl, é a chríochnú?! Éistfidh sé leat!
  - Tá go leor fola agam! - D'fhreagair an cailín banphrionsa. - Agus cad chuige a bhfuil sibh uile chomh cruálach sin? Nach féidir spraoi a bheith agat ar bhealach éigin eile?
  An asarlaí, a raibh a masc i bhfolach faoi gúna, hiss:
  - Ach mar?
  D'fhreagair Caroline, ar éigean a chuir a greann i bhfolach:
  - Éist le hamhráin, mar shampla! Nó ag feidhmiú uimhreacha ealaíne, gach cineál clár siamsaíochta, le hainmhithe.
  Dúirt an draíodóir, a bhfuil a aghaidh i bhfolach, ach na cinn ar lasadh fós ag taitneamh mar gheall ar an dorchadas, le guth sróine:
  - Cén sórt both é seo? Níl, ní suimiúil! Ní féidir le gach cineál maoláin agus maoláin ionad na seónna fola.
  Rinne an banphrionsa a aghaidh a bhréagadh d"aon ghnó:
  - I ndáiríre?
  An draíodóir, ag gáire agus súilíneach a shúile, ag caoineadh:
  - Cad mar gheall ar na hamhránaithe lena scornach stánaithe? Le cabhair ó draíochta agus witchcraft, is féidir leat a athchruthú aon cheol agus guth. Is féidir linn é a dhéanamh. Agus más mian linn, ansin beidh an houris naked rince.
  D'ardaigh an draoi méar fhada, clawed:
  -Níl, cailín, is fearr troid gladiatorial tromchúiseach.
  Níor aontaigh an Bhanphrionsa Caroline leis seo, ach níor chuir sí ina choinne.
  Fuair Witt Thaler airgead don troid, agus ag an am céanna rinne sé roinnt airgid ar an ngealltóireacht. Ansan do bhí an t-ógánach, nár éirigh fós as an gcath roimhe sin, agus an dream a bhí gortuighthe, le troid leis
  Leon mutant. Ach má leigheasadh créachta uile an chreachadóir le cabhair draíochta, tháinig an fear óg amach agus é clúdaithe le gearrthacha úra. Thóg Witt a T-léine scarráilte agus bhain sé a chuid brógaí amach, á gcur ar leataobh go cúramach agus ag tógáil claíomh sa dá lámh. Mar sin leath nocht ina jeans rollta suas, bhí an chuma air go háirithe dathúil don Bhanphrionsa Caroline. Bhí gearrthacha leathana le feiceáil ar an torso dealbhaithe. Chuimil an buachaill a ghuaillí sinewy, ag iarraidh an pian a bhrú chun freastal ar a rage. Mhothaigh a chosa lom dromchla te an urláir a théitear faoin solas saorga.
  Witt Thaler shéid póg. Bhuail an lucht féachana a lámha.
  Labhair sé os ard:
  - Ní gá na trodaithe a thabhairt isteach! Lig an troid a bheith suimiúil!
  An leon, gan fanacht leis an bhrionnú, léim, ag iarraidh a pry an namhaid lena sabers fang. Níor éirigh leis; léim sé ar ais agus d'éirigh leis a bhualadh sa tsúil lena shála. D'éirigh an beithíoch ar buile, léim sé ar aghaidh, agus thuisligh sé ar bharr an chlaíomh. Ag an bpointe seo bhí iontas ar an buachaill gladiator freisin - tháinig an fhuil, a bhí dearg roimhe seo, glas.
  - Cad chuige seo go léir? - D'iarr an banphrionsa Caroline ionadh.
  - Tugann sé seo le fios go bhfuil an t-ainmhí tar éis éirí níos déine agus láidir, tá méadú tagtha ar a inoiriúnaitheacht. - D'fhreagair an sorcerer go gruama.
  Rinne an cailín conclúid shoiléir:
  - Tá sé seo go dona!
  D"éirigh guth an asarlaí i bhfad ní ba shuntasaí:
  - Cén fáth! Is trodaire iontach é do fhear, níl ann ach go mbeidh mionnú níos suimiúla.
  Lean an leon dragan ag léim, gan aird a thabhairt ar an fhuil, bhí sé an-tapa agus is ar éigean a bhí am ag an bhfear óg a sheachaint. Mar sin rinne Witt corrcheann, léim sé cosúil le haeróg, agus ansin ag tumadóireacht mar loach, bhris sé bolg an leon. Ní raibh an chuma ar an Críochnaitheoir fanged aird a thabhairt air seo, ag leanúint ar aghaidh ag leanúint leis an bhfear óg timpeall an fháinne.
  - I dtigh diabhail! - A dúirt Witt i crá. - Ní féidir leis an lann tú a thógáil.
  Thosaigh an fear óg ag éirí tuirseach as caillteanas fola. Le lunge beacht, d'éirigh leis súil an leon a bhualadh, ach fiú le súil amháin, d'fhan an creachadóir contúirteach agus, ag gabháil na huaire, bhuail sé a lapa crúba go pianmhar isteach sna easnacha. D'fhág na crúba sé stripes domhain.
  - Cad bastard! Sracadh as an bhfeoil! - Cooed an fear óg.
  Dhealraigh sé gur chóir go mbeadh an leon lagú i bhfad ó shin ó chailliúint fola, ach d'éirigh a chuid ionsaithe níos mó agus níos tapúla. Roinnt uaireanta, pollta na fangs beagnach an ABS, agus pollta ceann acu matán pectoral Thaler, scríobadh go mór é. D'imthigh an t-ógánach, agus do las fiacla anuas air,
  pollta isteach sa ghualainn. Bhí Witt allais, fuilteach, agus d'éirigh leis sleamhnú amach agus fiú a scornach a ghearradh le lann. Bhí an Beast ag fuiliú, polladh an príomh-artaire, ach níor chaill sé luas.
  - Tá tú cosúil le zombie, is cuma cé mhéad a imoibríonn tú. B"fhéidir nach tusa an Leo ceart. - Arsa an fear óg.
  Rinne sé iarracht ar fhrith-ionsaí an tsúil dheireanach a bhaint amach, ach theip air, rud a d"fhág stríoc fuilteach eile ar a bhéal. leon
  Bhuail mé le mo lapa arís é.
  - Agus cad as a dtagann siad seo? - In éadóchas, bhuail an fear óg a chéile comhraic le gach a neart ar an fang-saber. Mar gheall ar an turraing láidir, bhí an cnámh scáinte agus tháinig sú bán amach as.
  - Hey! - A dúirt an sorcerer le ton thar a bheith sásta. - Chinn do chara cosúil go géar a lann, in aon chás, tá tuiscint ar arrogance tromchúiseach.
  - Cad a bhí uait? Is fear cliste é Vitka. - D'fhreagair an Banphrionsa Leia, ag caoineadh go sásta.
  Ghearr an chéad bhuille eile an fang ar deireadh. Thosaigh an beithíoch ag casadh thart, amhail is dá mba rud é go raibh a chlaonadh caillte aige. Witt brúite, d'éirigh a bhuille níos mó agus níos géire, ag féachaint go raibh an leon mutant ag snámh, chuir an fear óg fuinneamh leis.
  - Ní maith liom feoil leon! - A scairt an fear cróga.
  - Buail dó Vitek, tá tú chomh sexy. - A scairt an Banphrionsa Caroline.
  Bhuail an fear óg an dara fang, go fortunately bhí an sprioc áisiúil. An chéad uair nár thug an cnámh isteach, bhí orm é a chur leis. Ar deireadh, thit an pointe seo freisin, bhí an leon stunned go soiléir.
  - Cad é mar atá tú anois, gan feall, ach cat mór, faoi bhrón! - Dúirt an Witt buile.
  Bhí gnashing fiacla agus ag osna ina fhreagra. Lean an troid ar bhealach buffoonish, d'aistrigh an leon-dragon chun ionsaí, ach chaill a ghluaiseachtaí a géire. An buachaill, a bhraith ardú de neart, ar a seal
  i gcónaí counterattacked agus sa deireadh pollta an tsúil dheireanach. An uair seo bhí an chuma ar an lann dul i bhfad níos doimhne agus an inchinn a bhaint amach.
  - Bravo, é a mharú! - a scairt an Banphrionsa Caroline.
  An halla ar fad isteach i curfá.
  - Críochnaigh é, críochnaigh sé as!
  Chiceáil an gladiator óg arís agus, ag léim taobh thiar dó, bhuail sé le teach cruinn. Bhí an chuma ar an leon tsóiteáin gur thosaigh sé ag cailleadh treoshuímh agus ag poked a aghaidh arís agus arís eile. Ar deireadh, nuair a fuair an buachaill an crochadh air, sháigh sé an lann isteach ina bhrollach agus rinne sé iarracht é a tholladh níos doimhne, go dtí an croí féin. Bhuail na lapaí clawed an easnacha, scratching iad, pollta ansin an fheoil, ach ní stubbornly Witt lig dul ar an lann, cé go raibh sé stróicthe literally ina píosaí. Anseo socraíodh gach rud ag an toil, lean na crúba ag scratáil agus ag cuimilt an fheoil óg.
  - Buail leis! - Choirt an Bhanphrionsa Caroline. Bhí a caoin fhan ina n-aonar.
  - Beir go dtí an deireadh é! - Roared an slua.
  Ar deireadh, polladh lann an Witt feargach go dtí an croí, agus thit an beithíoch ina thost, na crúba ag dul tríd an bhfeoil a bhí ag fulaingt le fada an uair dheireanach.
  -Bhuel, is cosúil go bhfuil sé! - Easanálú an fear óg. - Tá sceith an dorchadais curtha sa deannach.
  D'fhógair an tráchtaire draoi.
  - Ba é Witt, taibhse an bháis, an buaiteoir arís; réalta ardaithe an réimse. Gheobhaidh sé an duais a thuill sé.
  Leis an abairt seo, chuaigh fís Thaler i léig, cosúil le ceo ag seoladh tollán gaoithe cumhachtach.
  Agus tagann an dallamullóg seo chun solais... figiúr cumhachtach ard fear nó créatúr daonnach i gcochall. Fuaimeann guth creaky, an-chosúil le guth an sorcerer sin san aisling.
  - Throid tú go maith Witt... Feicim ionat scileanna laochra a rugadh!
  Sheas Thaler suas. Le linn codlata, tháinig leigheas ar a chuid créachta go praiticiúil, agus tháinig laghdú ar na coilm agus níor tugadh suntas dóibh.
  Dúirt an fear óg, ag síneadh a láimhe leis an bhfear:
  - Táim buíoch díot as mé a shábháil, a dhuine uasail ...
  Chaith an fear óg a bhos ar ais go garbh agus rith sé:
  - Níl sé uaim go raibh maith agat! Trócaire agus laige mar thoradh ar aon bhuíochas!
  Rinne Witt aoibh gháire agus gáire:
  - Ach shábháil tú mo shaol ... Mar sin caithfidh mé buíochas a ghabháil leat ar bhealach éigin!
  Go tobann chaith an fear a chochall ar ais. An fear óg peered isteach an aghaidh nochta. Bhí cuma uasal ar an bhfear, d'fhéach sé beagán níos sine ná daichead, muineál cumhachtach, agus féasóg ghearr chatach. Tá an cuma ina shúile an-chumhachtach, is féidir leat a fheiceáil láithreach go bhfuil sé i dtaithí ar cheannasaíocht, agus go bhfuil a ghnéithe láidir-willed agus láidir.
  Cé nach raibh aithne ag Witt ar an duine uasal seo, ba chosúil don fhear óg go raibh sé feicthe aige áit éigin roimhe seo. Cé go bhfuil sé an-deacair dearmad a dhéanamh ar ghnéithe facial den sórt sin sainráiteach agus láidir-willed, staidiúir ríoga, agus súile rialóir ón chliabhán. Ach ag an am céanna, in ainneoin a chuma uasal, tá an guth hoarse, disgusting, amhail is dá mba stróicthe, in ainneoin an toirt.
  D"fhéach an fear ar Witt agus, gan athrú a dhéanamh ar an léiriú géar ar a aghaidh, dúirt:
  - Shábháil mé tú ní mar gheall ar grá, ach toisc go bhfuil gá dom tú!
  Spléach súile an chainteora go mí-cháirde:
  -Glacaim mar dhalta agam thú, agus osclóidh mé thú chuig an eolas faoi chumhacht nach bhfuil fonn ar na Jedi brionglóid a dhéanamh uirthi... Ach bíodh a fhios agat gur bláthanna fós é an méid a d"fhulaing tú san íoslach céastóireachta i gcomparáid leis an méid atá ag fanacht leat!
  Sheas Witt suas agus dúirt go cinntitheach:
  - Táim réidh! Réidh le haghaidh rud ar bith - ach a shábháil Caroline!
  Rinne an fear snort le díspeagadh an-mhór:
  - Is laige an ceangaltán! An laige is mó is féidir leis an Sith acmhainn! - Anseo d'éirigh glór an tiarna dubh níos bagarthaí. - Níos cruinne, ní féidir leo, níor cheart dóibh é a íoc, ach ... Go leor aisteach, saorfaidh mé Caroline ón sclábhaíocht! Ach amháin mar mhalairt ar do chách géilleadh iomlán, ionas go mionnóidh tú go ndéanfaidh tú aon cheann de mo chuid orduithe ag an am ceart!
  Ghin Witt síos go humhal agus mhionnaigh sé mionn mór.
  Agus ansin dúirt an fear:
  - As seo amach, is é Darth Sidious an t-ainm nua atá ort! Is mise Darth Plagueis do mhúinteoir agus do mháistir!
  Ón lá sin ar aghaidh, thosaigh Witt, nó Darth Sidious anois, ag traenáil i dteicnící fálaithe agus fórsa dorcha. Teagasc cruálach gan trócaire. Ach bhraith an tiarna dubh nua cumhacht ag fás go tapa laistigh de féin. D"éirigh sé níos láidre agus níos sofaisticiúla gach lá, seachtain agus mí.
  Sa bhreis ar a aisling neamhbhásmhaireachta, bhí pleananna ag Darth Plagueis chun riail an tSith a athbhunú. D'athraigh Witt Thaler a ainm go Palpatine agus d'athraigh sé beagán a chuma, chomh maith lena mhéarloirg. Tháinig sé ina dhuine difriúil, ag teacht in ionad duine den chineál céanna ón teaghlach uasal Palpatine.
  Thosaigh sé ag leanúint ar shlí bheatha shuaimhneach mar oifigeach, agus ag an am céanna ag feabhsú a mháistreachta ar chumhacht dorcha. Ina theannta sin, choinnigh Darth Plagueis, a raibh stádas dlíthiúil iomlán aige mar fhear mór gnó, a focal.
  Tar éis bás an rí, d'éirigh a mhac óg. Chuir Darth Plagueis tús le hionsaí Hutt ar an bpálás. Maraíodh an t-oidhre, a dheirfiúr, a dheartháir agus uncail.
  Ina dhiaidh sin chuir captaen ginearálta an gharda pálás isteach ar Caroline, a raibh an-tóir air i measc an phobail.
  Níor neartaigh roinnt blianta de mbraighdeanas ach an bhean láidir, agus thosaigh sí ag rialú níos déine fós. Agus rinneadh a hiníon Seraphim, a tógadh sa mhainistir, ina hoidhre ar ríocht Nabó.
  Cé gur fhill a iar-leannán i gcumhacht, b'éigean do Palpatine a chéannacht a cheilt agus fanacht ar an gclaí go ceann tamaill. Cé go raibh a thionchar sa ríocht ag neartú i gcónaí.
  Fuair an captaen-ginearálta bás go luath - de bharr timpiste de réir dealraimh, ach bhí Palpatine taobh thiar de. Agus go luath, d"éiligh an Tiarna Sith go n-íobairt Witt Thaler a chéad ghrá - Banríon Caroline.
  Tháinig sé síos go duel chun an bás le Plagueis. Ina theannta sin, d'éirigh na fórsaí amach a bheith beagnach comhionann. Nuair a bhí an dá Sith ídithe ón gcath, thug Palpatine isteach agus ghlaoigh:
  - Maróidh mé mo ghrá agus ag an am céanna iarsmaí na daonnachta atá fós ag smoldáil ionam! - Anseo d'ardaigh an tighearna dubh a ghuth agus chuir go cinntitheach leis. - Ach tá mé ag mionn, ní bheidh mé logh duit as seo agus beidh mé scriosta cinnte!
  Is gné dhílis de nádúr Sith é an fonn chun déileáil leo siúd a bhfuil stádas níos airde acu. Mo chumhacht do-sháraithe is cúis le do éad; cothaíonn m'eagna do tart ar eolas; spreagann mo chuid éachtaí fonn paiseanta chun iad a athrá! - Dúirt Darth Plagueis le Darth Sidious, agus lean sé le gáire. - Trí na daoine is gaire duit agus is gaire duit a mharú, gheobhaidh tú amach foinse dothuigthe cumhachta ionat féin. Is dóigh liom go mbeidh tú ar an duine is mó den Sith - nuair a scriosann tú an laige dhaonna dheireanach ionat féin!
  
  
  Rugadh go míorúilteach
  - Bhí cornal Aerfhórsa ann uair amháin a fuair turraing mhór sliogánach le linn chogadh na hAfganastáine. Agus chaill sé an deis a leanaí féin a bheith aige, cé gur theastaigh sé seo i ndáiríre. Thaitin an bhean chéile go mór leis an choirnéal agus chuaigh sé chun bualadh leis leath bealaigh; thug siad isteach beirt bhuachaillí láidre ón dílleachtlann. D'ardaigh a n-athair uchtaíoch iad mar Spartaigh. Ach ní raibh sé mar an gcéanna fós. D'fhás na guys suas láidir agus sláintiúil, ach níor léirigh siad aon superpowers speisialta.
  Agus thuar seanmháthair Vanga don choirnéal go mbeadh ionadaí dá sliocht ina eadránaí ar chinniúint an domhain agus na cruinne. Ansin chinn an cornal dul chuig sorceress cáiliúil ionas go bhféadfadh sí cabhrú lena bhean chéile go míorúilteach a bheith torrach.
  Go deimhin bhí cumas suntasach ag an bhanaltra, ach go bunúsach ba charlatan den chaighdeán is airde í. Dhearbhaigh sí go bhféadfadh sí é seo a dhéanamh agus mac a thabhairt don choirnéal, ach d'éiligh sí méid ollmhór airgid.
  Bhí roinnt eastát réadach ag an gcoirnéal i Moscó, chomh maith le trófaithe luachmhara a gabhadh le linn an chogaidh leis na dushmans agus na Seisniach.
  Bhailigh sé an méid fiáin seo - milliún go leith buicéid... Is fiú an t-ionadh gur duine le taithí, agus mar sin a cheannaigh isteach sa mheabhlaireacht. Ach de réir dealraimh bhí bronntanas tromchúiseach hypnosis, moladh, scile ag an bhanaltra, rud a mbeadh éad uirthi fiú Kashpirovsky féin, nó polaiteoir den chéad scoth.
  Idir an dá linn, rinne an bhanaltra deasghnátha stáitse thar a bheith ildaite, rud a chuir bean an choirnéil a chodladh go fánach. Agus ansin níor thug sí ach síol ó dheontóir isteach i mbroinn Véineas.
  Ní scam an-chasta a bhí ann. Ach éifeachtach. Ghlac an bhean chéile, (cosúil leis an Mhaighdean Mhuire), leanbh gan Smál - dála an scéil, d'fhan sí ina maighdean, agus mar sin chaill an fear céile a neart firinscneach go hiomlán mar gheall ar ghortú.
  Bhí gach duine sásta agus in am, thug an bhean cailín leanbh sláintiúil. Mar sin féin, d'éirigh sí amach go hiomlán difriúil óna hathair brunette agus a máthair dorcha-haired. Ach cé gur chomhaireamh an t-athair ar a chlann mhac, bhí grá aige dá iníon. Ach amháin ina bealach féin, ardú di cosúil le Spartan - faghartha agus oiliúint uirthi.
  D'fhorbair an cailín go tapa, léirigh claontaí agus cumais arda. Go háirithe cinn fhisiciúil. Tá a cuid gruaige tiubh, wavy, órga, agus iontach álainn.
  Ach nuair a thosaigh an cailín, cosnochta, ag rith tríd an sneachta Eanáir - go traidisiúnta dúiseacht ag leathuair tar éis a ceathair ar maidin - tharla eachtra. Seo mar a thosaigh sí de ghnáth gach lá. A leithéid de rith ar maidin, fós sa dorchadas roimh breacadh an lae. Go leor Spartan.
  Rith sí na deich gciliméadar go leith traidisiúnta, in aon aimsir, ionas go bhféadfadh sí borradh fuinnimh a fháil don lá ar fad. Ar ndóigh, níl anseo ach tús na hoiliúna, toisc go raibh baint mhór ag Vladlen (ainm in onóir Lenin agus Stalin!) leis na healaíona comhraic. Bhí sí san iomaíocht fiú i gcomórtais, ag bualadh cailíní chun iad a dhéanamh níos mó agus níos sine ná í.
  Ach tá sí fós ina cailín de thart ar deich mbliana d'aois, agus ritheann i trunks snámha amháin. Agus is cosúil le gruaig órga lasair. Agus tá an maniac damanta ag fanacht i luíochán ar an leanbh. Réir dealraimh d'ullmhaigh sé an gaiste roimh ré, ós rud é go ritheann an cailín chomh tapa sin nach mbeidh gach duine fásta teacht suas.
  Bhí roinnt gaistí camouflaged go maith ina luí ar chonair an chailín. Chuir an scéal níos measa toisc go raibh sé ag cur sneachta agus clúdaíodh na rianta go léir. Agus bhí Vladlen, an cailín a rith cosnochta agus leath-nocht in aon aimsir, fiú áthas ar spóirt den sórt sin. Tar éis an tsaoil, ní neartaíonn deacrachtaí ach sinn agus ní neartaíonn an rud nach maraíonn muid sinn.
  D'imigh an gaiste, ag pinch go mór cos an chailín. Go fortunately, a bhuíochas le hoiliúint, bhí na cnámha láidir go leor gan briseadh i ngaiste béar.
  Ach tógadh Vladlen dáiríre. Agus bhí sé an-painful. Agus rinne an scoundrel iarracht cailín karate a ionsaí agus a éigniú. D"fhreagair Vladlen láithreach agus bhuail sa smig é lena sála. Ach iompaigh an coiriúil amach a bheith láidir. whimpered sé agus léim ar ais, chuimil sé a jaw brúite. Ansin tharraing sé amach scian.
  Fuair an cailín í féin i ngaiste, gan arm agus beagnach nocht, i gcoinne maniac le scian fada.
  Lean ionsaí scuabtha, agus chrom Vladlen síos agus bhuail sí a chéile comhraic lena ceann sa plexus gréine. Chuaigh an scian tríd, ag scríobadh cúil an chailín. Rug Vladlen ar a caol agus d"athraigh sí treo an bhuille. Thriall an rinn an coirpeach díreach isteach sa scornach. Phl an maniac ar a chuid fola féin agus go tobann thug suas an taibhse.
  Agus nuair a rinne an cailín a céad cúiteamh di, d'éiligh:
  - Tá sé críochnaithe!
  Mar sin féin, dúnmharú a bhí ann, agus gortaíodh an cos sa gaiste go dona.
  Ar an drochuair, bhí tuismitheoirí an-tionchar ag an maniac, agus bhí Vladlen i mbaol mór trioblóide. Rinneadh iarracht ar a saol, agus cuireadh drugaí ina dteach. Bhí ar an gcoirnéal an cailín a chur chuig áiteanna níos iargúlta. Scoil na n-ealaíon martial na rúise sa Tsibéir.
  Anseo, go domhain faoi thalamh, bhí na creidmhigh dúchais ag maireachtáil agus ag freastal ar feadh na gcéadta bliain.
  Mar sin féin, níor shábháil sé seo an cornal. Lámhaigh sniper é, agus gabhadh a bhean chéile ar tháillí drugaí. Bhí an chuma ar an scéal go raibh duine éigin i ndáiríre ag socrú scóir lena dteaghlach. Gabhadh an deartháir níos óige freisin; Agus cuireadh an buachaill ceithre bliana déag d'aois go dtí coilíneacht óg. Cuireadh drugaí i leith é freisin.
  Cé go raibh an cás ar dtús bréagach. Ach go fortunately, de réir na ndlíthe nua, níorbh fhéidir níos mó ná sé bliana a thabhairt dó.
  Bean lúthchleasaíochta a bhí i mo mháthair agus chuir sí oiliúint ar nós Spartan freisin. Mar sin, i gcoilíneacht na mban, fuair sí údarás go luath agus bhí sí in ann post maith a fháil. Tháinig an deartháir níos óige, láidir agus dea-oilte i dteicnící comhraic, ar cheann de na trodaithe freisin, agus tháinig sé ina cheannaire scuad ansin. Tar éis trian dá phianbhreith a chur isteach, chuaigh sé ar pharúil agus scaoileadh saor é go luath. Sa Rúis, tá na dlíthe maidir le ciontóirí óga daonnachtúil, agus d"fhéadfadh duine a rá fiú go raibh an t-ádh air go ndeachaigh sé ar a chéad turas agus é ceithre bliana déag d"aois.
  Tríd is tríd, ba léir go ndeachaigh an cornal, de réir traidisiúin, ina lucht leanúna díograiseach ar oideachas Spartan chun sochair a mhuintire. Tá na láidir sách maith sa phríosún, ach tá na lag sách dona ar an ríchathaoir! Chuaigh an buachaill tríd an gcrios gan dochar dó féin agus fuair sé oideachas dlíthiúil (!) níos airde fiú. De réir dealraimh níor thug grá na gadaithe uaidh é, agus tá amanna athraithe - tá sé éirithe mí-fhaiseanta a bheith ina mheirleach. Ina ionad sin, mheall sé gnó.
  Tá oideachas dlí ríthábhachtach do fhear gnó. Leis an máthair, bhí an scéal níos casta - bhí sí ina duine fásta, agus cuireadh coir thromchúiseach uirthi i gcás déanta. Go litriúil eagraí sindeacáit chun dóp a iompar agus a dhíol. Agus tá sé beagnach dodhéanta an cás a athbhreithniú. Beidh an oiread sin céimeanna níos airde mar amadáin ansin.
  Ach d"éirigh leis an máthair í a aistriú chuig limistéar maith in aice leis an Muir Chaisp, agus ansin fuair sí post mar choimeádaí an chiste choitinn. An jailer scríobh roinnt leabhar, agus fiú gníomhú i scannáin. Cén fáth nach bhfuil?
  Tá sí caol i ndiaidh a blianta, láidir go fisiciúil, bean deas a bhfuil aghaidh léiritheach agus smig firinscneach aici.
  Mar sin, i bprionsabal, bhí dea-am aici sa chrios, níor athraigh sí ón saol. Agus bhí sí sliocht fiú. Fuair an buachaill oiliúint ón chliabhán, agus chuir sé gile ar an saol laethúil sa phríosún. Mar sin féin, mar a oireann do goid, ní raibh a máthair ag obair, agus mar sin bhí sí go leor ama saor in aisce.
  D'fhill Vladlen seacht mbliana ina dhiaidh sin - tar éis di dul thar an leibhéal is airde tionscnaimh sna healaíona comhraic. Cé nach raibh bagairt díoltais imithe go hiomlán fós, níor athraigh an laoch ach a hainm deiridh go Shamanova - rud a d'fhág an t-ainm a bhí uirthi roimhe sin.
  Ós rud é go raibh a hathair an-chairdiúil leis an nGinearál cáiliúil Shamanov, bhí an t-athrú sloinne siombalach go leor.
  Vladlen, a bhfuil a gcumas iontach, agus a bhfuil a scoil an-diana agus ag an am céanna go hiomlán réasúnach, ní raibh aon comhionann sna healaíona comhraic. Rinne sí staidéar ar stíl aisteach wrestling na Rúise. Tá an t-ainm wrestling coinníollach ar ndóigh, nó rud éigin cosúil le Ruscundo.
  Tá máistreacht ag Vladlen ar na healaíona comhraic atá cosúil le Taewando - teicníocht an-fhorbartha d'obair coise buailte, le dorn na Rúise ag troid, ag troid cosúil le Aikido - teicnící caitheamh agus úsáid táimhe an chéile comhraic, ó dornálaíocht Téalainnis - stailceanna le uillinn, glúine, agus ceann. Chruthaigh an Rodnoverie martial art syncretic, a raibh a teicníochtaí snasta feadh na gcéadta bliain, agus na magicians máistir gach ceann is fearr a fháil ó phobail agus ó scoileanna eile.
  Ar ndóigh, múineadh Shamanova do Vladlen agus conas airm a úsáid... Ach tá sé dodhéanta gach rud a fhios agus a mháistir. Caithfidh fíor-ealaíontóir comhraic a bheith inniúil ar a Arsenal ar fad gan eisceacht. Ach feidhmíonn sé teicnící aonair agus a chuid cleasanna féin thar cionn.
  Ba bhreá le Vladlen dul i ngleic lena cosa agus rudaí marfach a chaitheamh lena méara loma, cé go raibh sí láidir, b"fhéidir, i ngach rud.
  D'oscail an cailín, ar a dtugtar karateka, cé nach ndearna sí staidéar ar karate ar chor ar bith, a scoil féin. Bhí sí san iomaíocht i gcomórtais éagsúla, ach ní raibh a dícheall chun Laochra agus teidil.
  Cé gur ghlac sí páirt i roinnt comórtas tráchtála agus fiú i troideanna faoi thalamh gan rialacha, bhí airgead ag teastáil uaithi.
  Agus í fós ina cailín an-óg, ní raibh aon deifir ar Vladlen pósadh agus sliocht a bheith aici. D'fheabhsaigh sí í féin sna healaíona comhraic agus mhúin sí do leanaí iad. Léirigh Volka Rybachenko dóchas go háirithe. Dála an scéil, bhí sé thar a bheith sciobtha ag caitheamh rudaí géara lena chosa. Gheall an buachaill karate (arís leasainm nach bhfuil baint ar bith aige leis an réaltacht!) go bhfásfadh sé ina mháistir is mó.
  Agus ansin go tobann tugadh cuireadh do Volka gníomhú i scannáin agus chuaigh a dheartháir Oleg Rybachenko agus Vladlen Shamanova í féin leis. Agus sin scéal eile.
  
  
  AMAZER-DILETTANT
  Tá an ceann seo níos réadúla agus níos inchreidte. Eadhon, ghlac spiorad an duine is gnáth agus is gnáth-dhuine seilbh ar chorp Stalin. Agus ós rud é nach raibh ann ach duine meánach, fear tuata. Ní raibh a fhios aige ach go rachadh Hitler ar stailc ar 22 Meitheamh, 1941, agus bhí na torthaí uafásach.
  Bhí na Gearmánaigh in ann Moscó a ghlacadh, agus ní raibh ach an fear caillte na himeartha mediocre nimhithe ag a lucht coimhdeachta féin. Ach tar éis titim an chaipitil, bhí sé ró-dhéanach cheana féin rud ar bith a cheartú. Bhuail na Seapánaigh sa Chianoirthear, Türkiye ó dheas. Thit an Chugais freisin.
  Agus tháinig Molotov in ionad Stalin ar dtús mar fhigiúr comhréitigh. Ach ansin léirigh an Beria uaillmhianach suas. Agus idircheap Zhukov air. Agus thosaigh an rigmarole. I mbeagán focal, shroich na Gearmánaigh an Urals i rith an tsamhraidh agus níos faide, ag aontú leis na Seapáine, shochtadh gach cuma friotaíochta.
  Ach san Iarthar leanadh leis an gcogadh. Na Meiriceánaigh leisce ort - Franklin Roosevelt, mar a bheadh duine ag súil leis, moill go dtí an nóiméad deireanach. Ar ais ar Lá Nollag 1941, rinne na Gearmánaigh ionsaí ar Ghiobráltar. Faoin am seo, bhí Moscó agus Leningrad glactha, agus sa deisceart bhí na Gearmánaigh tar éis dul ar aghaidh chuig an Volga agus Terek. Chuir cumarsáid leathnaithe agus spásanna móra na Rúise bac níos mó orthu ná mar gheall ar fhriotaíocht droch-eagraithe na trúpaí Sóivéadacha.
  Bhuail Hitler go pearsanta le Franco agus rinne sé cur síos ar an ionchas dó: níl an APSS mar fhórsa míleata ann. Ní bheidh na Stáit Aontaithe an chéad dul isteach sa chogadh ar aon nós. Mar sin níl an Bhreatain contúirteach. Thairis sin, i mí na Samhna, tar éis ghabháil Moscó, fuair Rommel treisithe, cúpla rannán roghnaithe agus arm aeir ar fad le tosú. Agus thit na Breataine síos mar deannaigh. Tá na Gearmánaigh in Alecsandria cheana féin... Mar sin tá níos mó cúise ag Franco eagla a chur roimh fheirg Hitler ná díoltas a fháil ón mBreatain. Ach má tá sé fós ag iarraidh fáil ó choilíneachtaí na hAfraice agus Shasana ansin ...
  Nuair a thuig Franco go raibh lámha an Wehrmacht gan cheangal agus go bhféadfadh sé féin gach rud a chailleadh, d'aontaigh sé ar dtús ligean do na trúpaí Gearmánacha dul tríd, agus ansin d'fhógair sé féin cogadh ar an mBreatain. Ag an am céanna, chuaigh seasamh na Breataine in olcas gach lá. Giobráltar do glacadh i dtrí lá. Agus ní fada go raibh na Gearmánaigh i seilbh na Palaistíne, an tSiria mar aon leis na dTurcach, agus an Iaráic agus an Meánoirthear.
  Tarraingíodh Meiriceá isteach i gcogadh ar 4 Iúil, 1942. Rinne an tSeapáin ionsaí ar Peiriú-Habar ar Lá na Saoirse.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid as acmhainní na Rúise, na hEorpa, agus ansin na hAfraice agus na hÁise, i mbun cogaíochta aeir agus fomhuirí.
  Mhéadaigh an Ghearmáin táirgeadh arm agus sheol sí ionsaí i ndeisceart na hAfraice.
  Faoi dheireadh na bliana 1942, bhí an Afraic faoi smacht iomlán na Naitsithe, mar a bhí an India, dála an scéil. Agus tháinig Indochina, Singeapór agus na hoileáin go dtí an Astráil faoi smacht na Seapáine. Fíor, níor éirigh le hiarracht an gheimhridh chun an oileánra Haváís a ghabháil mar gheall ar easpa eagrúcháin na samurai.
  Ach fós féin, bhí níos mó taithí mhíleata ag na Seapánaigh, chun tosaigh ar an bhfarraige. Ina theannta sin, mhéadaigh cabhlach fomhuirí na Gearmáine go han-tapa, ag laghdú neart na Breataine agus na Stát Aontaithe.
  I mí na Bealtaine 1943, tharla tuirlingt Gearmánach ar chathair Shasana. Bhain na Gearmánaigh úsáid as faoileoirí tuirlingthe, umair fomhuirí, agus fiú na chéad bhuamadóirí scaird AR-161 agus Yu-488 ceithre inneall.
  Níorbh fhéidir leis an mBreatain, ídithe ag an gcogadh fomhuirí, seasamh amach ar feadh i bhfad, ach throid sí go han-stubbornly.
  Tar éis míosa de throid fuilteach, thit Londain agus tháinig deireadh le Cath Shasana.
  Ba é Meiriceá an chéad chéim eile. Throid Ceanada, áit ar theith Churchill, ar thaobh na Stát Aontaithe, ach dhiúltaigh tíortha Mheiriceá Laidineach cogadh a dhéanamh ar an Tríú Reich. Agus chuir an Airgintín, agus an Bhrasaíl ina dhiaidh sin, bunáiteanna míleata ar fáil do na Gearmánaigh dá gcomhghuaillithe ar a gcríoch.
  Tháinig an cogadh fadálach. Stáit Aontaithe Mheiriceá thar lear. Tá a n-arm talún láidir, agus tá a gcabhlach á thógáil go han-tapa.
  Ach beagán ar bheagán chuaigh na Gearmánaigh agus na Seapánaigh i gceannas. Ar a thaobh bhí acmhainní uile an leathsféir thoir, agus cuid den iarthar. Sea, bhí toradh ar an gcogadh iomlán fógartha.
  D"éirigh le hoibríocht Icarus agus thit an Íoslainn. Ina dhiaidh sin aistrigh na Krauts go dtí an Ghraonlainn. Níor thug 1944, áfach, buntáiste cinntitheach d"aon duine. Mar sin féin, fuair an tSeapáin agus an Tríú Reich cos isteach sa Leathsféar Thoir agus d'éirigh siad níos láidre i Meiriceá Laidineach. I ngeimhreadh na bliana 1945, ghabh na samurai, mar aon leis na Naitsithe, na hOileáin Haváis. Agus san earrach bhog siad go dtí an isthmus de Panama.
  Tar éis bás Roosevelt, thosaigh na Stáit Aontaithe ag lorg síocháin leis an Tríú Reich agus leis an tSeapáin. Ach tá sé deacair teacht ar chomhréiteach. Thairis sin, boladh Hitler fola. Theastaigh barracuda an fhaisisteachais an iomarca. Lean an cogadh ar aghaidh. Fuair na Naitsithe cos isteach sa Ghraonlainn, agus i samhradh na bliana 1945 rinne siad iarracht teacht i dtír i gCeanada, ach caitheadh isteach san fharraige iad. Ní raibh Ceanada ag iarraidh capitulate. Fíor, i bhfómhar na bliana 1945, thit an Astráil, an dhaingean suntasach deireanach ar domhan an Iarthair sa Leathsféar Thoir. Bhí an tSeapáin agus an Ghearmáin i gceannas ar an bhfarraige go hiomlán. Bhí a gcabhlach fomhuirí gan sárú.
  Ina theannta sin, d'éirigh le fomhuireáin sárocsaíd hidrigine a bheith an-láidir agus soghluaiste. Shroich a luas daichead muirmhíle in aghaidh na huaire.
  Agus i ngeimhreadh na daichead a cúig agus daichead a sé a bhí sé seal. In earrach na bliana 1946, dhearbhaigh na Stáit Aontaithe cogadh ar bheagnach gach tír i Meiriceá Laidineach.
  Ach níor tháinig torthaí inláimhsithe ar an tionscadal chun buama adamhach a chruthú, mar gheall ar chiorruithe maoinithe. Mar sin, ní raibh na Meiriceánaigh in ann an ace trump seo a chaitheamh amach i gcluiche fiúntach!
  Agus i réimse na tógála umar, bhí an Tríú Reich go mór chun tosaigh ar na Stáit Aontaithe. Ba é an t-umar sraitheach Meiriceánach ab fhearr, an Pershing, a mheá daichead a dó tonna, bhí 102 milliméadar d'armúr tosaigh agus gunna 90-mm le luas teilgeáin tosaigh de 810 ciliméadar san uair. Agus an umar Gearmánach is fearr agus ba choitianta, an "Royal Lion" i 1946, mheáigh sé 65 tonna agus bhí armúr tosaigh 250 milliméadar aige. Chomh maith leis sin tá na taobhanna agus an deireadh 200 milliméadar agus gunna 105 milliméadar le fad bairille 100 EL.
  Mar gheall ar chruth pirimideach an umair, ní fhéadfadh an Pershing é a threáitear ó aon uillinn.
  Theip ar iarracht chun sraith umar níos cumhachtaí a sheoladh. Ní raibh ach an T-93, dála an scéil, ag meáchan 93 tonna le armúr tosaigh de 305 milliméadar agus gunna 120-chaighdeán a bhí roinnt seansanna i gcoinne na nGearmánach i cnap. Ach ní raibh feidhmíocht tiomána an-íseal an ghluaisteáin, chomh maith leis an easpa turret rothlach, ina iomaitheoir fiúntach.
  Thóg forbairt an SuperPershing le fada, agus fós bhí an umar seo níos lú ná an ceann Gearmánach.
  Agus scairdeitlíocht, is ar thaobh na Naitsithe atá an cháilíocht iomlán uachtarach. Ní fhéadfadh na Meiriceánaigh cur i gcoinne ach i gcainníocht. Ach d"fhéadfadh na Gearmánaigh, agus acmhainní an tseanshaoil acu, trí nó ceithre chéad carr a chur amach in aghaidh an lae, gan a bheith níos lú ná na Stáit Aontaithe ó thaobh líon na ngluaisteán. ME-362, Neamh-262, Neamh-323, ME-1010, TA-283 - tá na scaird-trodaithe seo i gcoinne imperfections Mheiriceá - rang "F" thar iomaíocht!
  Agus tá na buamadóirí scaird TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 thar iomaíocht freisin. Níl scaird-bhuamadóir lán-chuimsitheach fós ag na Stáit Aontaithe. B'fhéidir an B-29. Fíor, tá B-36 sa tionscadal, ach go dtí seo tá sé i bhfad ó tháirgeadh.
  Agus níl aon analógacha ar domhan ag diúracáin ballistic A-aicme Gearmánach.
  Níl aon iomaitheoirí ag eitleáin diosca freisin ...
  Ó thaobh na teicneolaíochta de, tá an Tríú Reich tar éis Meiriceá a chur ar fáil go críochnúil, agus mar sin tá Hitler meáite ar na Stáit Aontaithe a chríochnú go dtí an deireadh. Agus gan aon chomhréiteach. I 1946, thosaigh an ionsaithe i gcoinne Meicsiceo agus Cúba. Sa titim, bhí an troid faoi lán seoil cheana féin i Texas agus California. Agus rinne na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ionradh ar Cheanada ó Alasca.
  Ach anois tá an séú bliain is daichead caite. Tá an Dara Cogadh Domhanda fós ar siúl. Bhí an bhliain 1947 marfach do Cheanada, a bhí ar áitiú ar deireadh ag na Krauts, ag teacht ó thuaidh.
  Tháinig an scairdbhuamadóir B-36 le feiceáil i Meiriceá ar deireadh, ach níorbh fhéidir é a fháil go dtí an Ghearmáin agus an tSeapáin fós. Ina theannta sin, ag deireadh na bliana, bhí an chuma ar umar Washington le gunna bairille fada 120-mm, agus armúr sách inghlactha agus tréithe tiomána le meáchan seasca is trí tonna. Cé go raibh sé cosanta níos measa ná an ceann Gearmánach, ní raibh sé níos ísle a thuilleadh i gcumhacht pollta armúr.
  Mar sin féin, faoi dheireadh na bliana 1947, bhí níos mó ná leath dá chríoch caillte cheana féin ag na Stáit Aontaithe agus bhí sé doomed.
  D"éirigh leis na Gearmánaigh fiú umair róthroma "Rat" agus "Monster" a thástáil le linn an ionsaithe ar chathracha móra. Bhí lainseálaí buama ag an dara ceann a d'éirigh as muirear de dheich dtonna!
  Samhlaigh cé chomh uafásach a d'éirigh leis an arm!
  Agus ar Lá Caille thit Nua-Eabhrac, agus Washington ar an deichiú Eanáir.
  Mar sin féin, d'fhan na Yankees amach ar feadh beagnach sé mhí eile. Go híorónta, tháinig deireadh leis an dara cogadh go beacht ar 9 Bealtaine 1948 .
  Ach fiú ina dhiaidh seo, níor mhair an tsíocháin i bhfad. Níor thaitin le Hitler gur ghabh an tSeapáin an oiread sin talún di féin, agus í i bhfad níos faide siar ná an Tríú Reich san eacnamaíocht.
  Cé go raibh buama adamhach dá gcuid féin ag na Naitsithe i mí Lúnasa 1948. Cuid den mhoill ba chúis leis an bhfíric go raibh an Fuhrer beagán fuar faoin smaoineamh ar airm ollscriosta. Hitler chreid gur chóir tíortha a conquered, ní scriosta.
  Ach ar chúis éigin, chinn an anfhlaith éadrócaireach eisceacht a dhéanamh do chomhghuaillithe na Seapáine.
  Tar éis dóibh diúracáin mhóra bhailistíocha agus muirir núicléacha a chur as oifig, chuir na Naitsithe tús leis an Tríú Cogadh Domhanda ar 4 Iúil, 1951.
  Sheol siad stailceanna núicléacha cumhachtacha ar Thóiceo agus ar chathracha eile na Seapáine. Ansin bhuail fórsaí an chabhlaigh agus na talún.
  Tháinig deireadh leis an Tríú Cogadh Peistil i sé mhí; ar an iomlán, bhí sé beagnach cath aon-agus-déanta. Agus mhair céim ghníomhach na cogaíochta trí mhí.
  Mar sin, bhunaigh an Tríú Reich hegemony deiridh an domhain. Tharla éagóir den sórt sin toisc go ndeachaigh meánchiall isteach i gcorp an Stailín Mhóir. Agus níor chabhraigh aon eolas faoin todhchaí léi! Go háirithe, chinn an amaitéarach eitlíocht scaird a fhorbairt agus thug sé ordú den sórt sin do gach gléasra agus monarchana. Tharla sé gur diúltaíodh an lián agus níor scaoileadh an scaird.
  Agus ní fhéadfadh cinntí straitéiseacha an ionsaitheora a bheith níos dúr. Ní haon ionadh gur séideadh an tArm Dearg. Agus gan é, níl aon duine chun seasamh in aghaidh na Gearmáine, a comhghuaillithe agus an tSeapáin.
  Bhuel, shocraigh Hitler é féin ar aontú impiriúil. Eadhon, cruthú cumhacht aonadach domhanda, a chuimsigh go deonach agus go héigeantach cumhachtaí uile an Domhain phláinéid gan eisceacht. Le airgeadra aonair, ar ndóigh, agus clár roghnúcháin géiniteach barbaric.
  Agus freisin le hullmhú leathnú spáis ollmhór!
  
  
  Sábhálann Buachaill AN RÚIS TSAR
  Tá sé frosty Eanáir taobh amuigh. Seo buachaill Oleg Rybachenko ag siúl síos an tsráid ar scoil, agus go tobann feiceann sé go bhfuil an balla sa teach painéil chomharsanacht ag glowing ar bhealach aisteach. Mothaíonn an buachaill glaoch speisialta - reáchtáil ann, beidh tú ina cheannaire. Rith an buachaill chomh tapa agus a d'fhéadfadh sé.
  Is maith an rud é gur beag carr a bhí ann, agus d"éirigh leis sleamhnú tríd, díreach faoina srón. Léim deas agus tú ar lasadh glas an bhalla.
  Ritheann an buachaill i dtreo. Lámha, amhail is dá mba i scannán faoi "Harry Potter," dul isteach go héasca ar an glóthach, agus soicind níos déanaí faigheann an buachaill é féin, ó fiche cúig céim faoi bhun náid, é féin ar bhfaiche samhraidh agus féar glas fhásta.
  Fiú le táimhe, titeann an buachaill ar an bhféar agus léimeann sé suas láithreach. Is maith tar éis an tsiocair tú féin a fháil i n-arm samhraidh nach bhfuair bás fós. Fiú dá léim sé thar barr a chinn.
  Bhreathnaigh an buachaill thart - ní raibh aon daoine thart, ach crainn a bhí tosaithe ag casadh buí cheana féin, agus ... claífort iarnróid. Bhí sé ard, líneáilte le eibhir, agus os a chomhair bhí fiú sreang deilgneach créachta ar chuaillí stríocacha.
  Bhraith Oleg Rybachenko go raibh sé seo ar fad ar chúis. Agus seasann sé roimh rud éigin cinntitheach... Cloistear ordú ina cheann: téigh i dtreo an iarnróid. Níl sé seo an-éasca a dhéanamh; tá ciseal tiubh sreang ar an mbealach - bíseach Bruno.
  D'inis an teas féin don ghasúr bealach amach. Go tapa thosaigh sé ag éirí as a chuid éadaí geimhridh. Agus caith ar dealg é. Mothaíonn an buachaill foirm speisialta d'ord meabhrach. "Is féidir leat a bheith i do dhéantóir staire anois. Ní buachaill scoile thú a thuilleadh le samhlaíocht rófhorbartha, déanfaidh Oleg Rybachenko rudaí iontacha!"
  Tharraing an buachaill síos an tsreang agus fágadh é ag caitheamh jeans agus T-léine amháin. Bhí sé te freisin i buataisí te gheimhridh, agus dhúisigh an buachaill. Tá sé an-taitneamhach an féar glas deilgneach a mhothú cosnochta. Tá an ithir i mí Lúnasa téite go foirfe agus is maith leis an mbuachaill siúl air.
  Agus is am crappy den bhliain é an geimhreadh - i gcodarsnacht leis an samhradh milis. Níl am ag an mbuachaill, áfach, seasamh lena bhéal oscailte - mar is é an rialóir é. Dreapann an buachaill go tapa tríd an sreang. Cuireadh sruth tríd, agus scaoil spréach tríd na héadaí agus isteach ar na sála lom.
  Scairt an buachaill, bhí an buille pianmhar, agus léim sé ar an chanbhás. Bhí na boinn pricked ag clocha géara. Ach rith an buachaill go tapa taobh thiar den chlaífort. Mhothaigh sé nach raibh sé seo ar fad gan chúis, ach mar chuid de phlean iontach!
  Anseo tá siad, na ráillí te, tá an ghrian imithe cheana féin meán lae, boladh an aer de Linden agus mil. Chomh ciúin sin gur féidir leat crónán beacha i bhfad i gcéin a chloisteáil go soiléir.
  Sheas an buachaill cosnochta ar an iarann te agus chuala sé orduithe nua: "cuir seacht gcloch ar gach ráille." Chuir an buachaill leisce ort agus dúirt sé amach os ard:
  - Ach ansin is féidir leis an traein dul as na ráillí?
  Bhuail an guth mo chluasa:
  - Seo é go díreach atá ag teastáil! Beidh naimhde na Rúise ag teacht anseo!
  Ní dhearna an buachaill argóint a thuilleadh. Agus shoiléirigh guth Dé: roghnaigh ach clocha daite cruach.
  Bhí na lámha ag bogadh leo féin cheana féin. Mhothaigh Oleg Rybachenko an-áthas ann féin - is máistir é, beidh buachaill scoile simplí ag dul síos sa stair!
  Tá na clocha éadrom ar an dá lána iarnróid: go díreach ceithre phíosa déag - seacht as gach ceann acu. Agus tá siad beagnach do-aitheanta!
  Déantar é! Thrasnaigh an buachaill é féin arís, léigh "Ár nAthair," agus, ag splancadh a shála lom, chas sé ar ais. Rith sé ar shiúl, clattering thar na clocha agus scratching a boinn. Léim sé thar an chlaífort beagnach láithreach...
  Ní raibh mé ag iarraidh dreapadh tríd an sruth arís, ach ní raibh aon bhealach amach. D'eitil an buachaill, ag baint úsáide as rith suas, ón gclaífort go dtí an bacainn dheireanach beagnach láithreach. Fuair mé turraing leictreach beag, ach níl sé scanrúil a thuilleadh. Agus anseo tá sé Oleg Rybachenko arís ar an domhan te an tsamhraidh. Chun tosaigh, lasann ceo glas díreach san aer: an bealach ar ais.
  Níl an buachaill i ndáiríre ag iarraidh dul ar ais ón samhradh te go dtí an fuar agus an geimhreadh. Ach ansin tugann guth mistéireach an t-ordú deiridh:
  - Déan deifir, nó dúnfaidh an tairseach, agus fanfaidh tú go deo i 1914 agus ní fheicfidh tú do thuismitheoirí go deo.
  Deora Oleg Rybachenko a chuid éadaí den tsreang go pras agus tarraingíonn sé air féin iad go randamach. Tosaíonn an tairseach céimnithe agus téann an buachaill, gan a bhróga air, luachra chuig an slí amach. Buaileann sé isteach i rud éigin leaisteach agus léimeann sé amach le hiarracht. Dóann sneachta na cathrach trampled do chosa lom. Caithfidh tú do bhróga a chur ort agus do sheaicéad geimhridh a tharraingt díreach ar an tsráid - ag tabhairt sracfhéachaint ar dhaoine atá ag dul thart.
  Scairt duine éigin fiú: "dÚsachtach." Ach ní thugann an buachaill aird - tá a phost déanta aige agus misean iontach críochnaithe aige ...
  Ar 22 Lúnasa, 1914, bhuail an traein a bhí ag iompar Hindenburg, Erich Ludendorff, agus Max Hoffmann. Fuair an triúr ceannasaí míleata a raibh ról cinntitheach acu sna cathanna ar an bhfronta thoir - ó oibríochtaí in Oirthear na Prúise agus mar sin de - bás.
  Mar thoradh air sin, d'fhulaing na trúpaí Gearmánacha neamheagraithe go mór. Tógadh Koenigsberg gan chosaint ar an aistriú, agus bhí na trúpaí Gearmánacha timpeallaithe go páirteach, agus go páirteach scriosta nó a gabhadh.
  Bhí tionchar cinntitheach ag bua na trúpaí Rúiseacha ar chúrsa iomlán an chogaidh. Agus ar an gcéad dul síos, ó thaobh meanma na saighdiúirí agus na n-oifigeach. Níl sé aon rún gur thit údarás arm na Rúise go géar tar éis an defeat ón tSeapáin. Níor mheas éinne go raibh na hAsaigh caol-shúileacha seo ina gcéilí comhraic dáiríre. Agus anseo chaill na Rúisigh ceithre cathanna móra, agus i ngach cathanna bhí barr uimhriúil acu.
  Agus ar an bhfarraige buaileadh go hiomlán iad freisin, ach amháin go raibh rath aonair, príobháideacha. Rinne na báid chúrsála Vladivostok idirdhealú go háirithe orthu féin.
  Mar sin cá háit le dul i ngleic leis na Gearmánaigh, ar measadh gurb iad na saighdiúirí talún is fearr ar domhan iad?
  Agus ansin tharla go raibh sé indéanta na Krauts a bhriseadh, iad a thiomáint ar shiúl agus na mílte príosúnach a thógáil!
  Tá méadú tagtha ar dhíograis i measc lucht míleata na Rúise agus an daonra. Ó thaobh na hOstaire de, chuaigh an t-ionsaí chun cinn go tapa. Ní raibh an Ostair-Ungáir réidh le haghaidh cogaidh. Agus tá meanma na n-aonad Slavacha go háirithe an-íseal. Ghéill go leor acu go díreach do bhuille na drumaí agus d'fhuaim na ceolfhoirne. Ní raibh na Slavs ag iarraidh troid i gcoinne a gcuid deartháireacha, do na hOstairigh fuath. Ní raibh ach na haonaid Ungáracha agus eitneacha Gearmánacha réidh don chomhrac, a bheag nó a mhór.
  Scrios arm na Rúise trúpaí na hOstaire agus ghabh Lvov, an dúnfort Przemysl láithreach bonn agus, ag tógáil ar a rath, chuaigh sé isteach san Ungáir. Bhí tosach na Gearmáine ag pléascadh ag na seams. Bhuaigh sárfhórsaí na Rúise na Prúcaigh in Poznan agus theith siad chuig an Oder. D"aistrigh na Gearmánaigh sé chór go dtí an Ostair.
  Ach níor leor é seo. Thairis sin, ní raibh neart go leor chun poist a shealbhú sa lár. Agus san iarthar, leanadh den troid throm.
  Ansin b"éigean don Ghearmáin fórsaí nua a aistriú chuig an taobh thoir. Chuir an Iodáil isteach sa chogadh in aghaidh na hOstaire an cás níos measa. Bhí caidreamh naimhdeach ag na tíortha seo leis na céadta bliain. Agus ba fhoirmiú saorga é an Comhaontas Triarach ar go leor bealaí. Cé gur fearr a d"éirigh leis an gcogadh don Ghearmáin agus don Ostair, bheadh an Iodáil tar éis dul isteach sa tír is láidre. Agus anois tá trúpaí na Rúise ag druidim le Búdaipeist, agus is bruscar iad gnóthaí na bPríomhchumhachtaí! Rinne an Rómáin rush freisin chun dul isteach sa chogadh.
  Tá sé soiléir - is gaol le Nioclás II é rí na Rómáine, agus ba mhaith leis a chuid tailte a leathnú ar chostas Impireacht na hOstaire atá ag titim as a chéile.
  Agus chuaigh an Bhulgáir, murab ionann agus an fhíor-stair, isteach sa chogadh ar thaobh na Rúise.
  Ní raibh ach an Impireacht Ottomanach dílis do na Gearmánaigh. Agus sin amháin toisc gur ordaigh an tAire Cosanta tús a chur leis an gcogaíocht, ag tabhairt fait accompli don Phríomh-Aire agus don Sultan. Níl arm na Tuirce an-láidir, ach chruthaigh sé fadhbanna leis an Rúis a sholáthar don Entente. Ach ar an láimh eile, is deis iontach é seo don Rúis a críocha a leathnú go suntasach sa treo theas. Ar ndóigh, dhearbhaigh an tSeapáin cogadh ar an nGearmáin agus ar an Ostair. Chun coilíneachtaí na Gearmáine san Aigéan Ciúin a ghlacadh ar láimh.
  Thug sé seo lámh saor in aisce don Rúis sa Chianoirthear. Agus san iarthar bhí na Gearmánaigh á mbrú.
  Ar an Abhainn Oder amháin a bhí an Ghearmáin in ann stop a chur le dul chun cinn arm na Rúise. Chun seo a dhéanamh, bhí sé riachtanach stop a chur le gach gníomh ionsaitheach san Iarthar. Saoradh beagnach leath na hOstaire-Ungáir ag trúpaí na Rúise.
  Mar sin, d'fhág Impireacht na hOstaire an cluiche i ndáiríre agus d'iompaigh sé ina ualach don Ghearmáin. Sheol na Bulgáraigh ionsaí ar Iostanbúl.
  Sa gheimhreadh, bhí lull in oibríochtaí míleata san Eoraip. Ach thosaigh arm na Rúise ionsaí ar an Tuirc. Agus ansin d'fhorbair gach rud go rathúil. Ina theannta sin, d'éirigh na hArabaigh agus na hAirméinigh i gcoinne riail na nOtamánach.
  Bhí trúpaí Rúiseacha cheana féin i Bagdad i mí Feabhra, agus ghabh na Breataine Basra. Faoi dheireadh mhí an Mhárta, bhí an Áise Mion i seilbh na Rúise ar fad agus thosaigh ionsaí ar Iostanbúl mar aon leis na Bulgáraigh agus na Seirbiaigh. Tá an cluiche fágtha ag Türkiye. Chuaigh an tSiria, an Phalaistín, deisceart na hIaráice go dtí an Bhreatain agus an Fhrainc - fuair an Rúis gach rud eile. Bhí an Araib Shádach fós ina críoch foirmiúil neamhspleách, ach bhí sé ceaptha freisin a bheith roinnte tar éis thabhairt suas na Gearmáine. Agus ní raibh sí ach timpeall an chúinne. Ar 25 Aibreán, 1915, chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh in aghaidh na nGearmánach. Tá sé soiléir go bhfuil na Meiriceánaigh daoine praiticiúla agus theastaigh a bheith in am a roinnt ar an pie bua. Faoin earrach, tháirg arm na Rúise cineál nua airm i gcainníochtaí móra: feithiclí uile-tír-raon Luna-2 le gunnaí meaisín. Shroich na tancanna nua, cé go raibh siad éadrom, luas 40 ciliméadar in aghaidh na huaire ar an mhórbhealaigh agus bhí tréithe tiomána den scoth acu.
  Thosaigh trúpaí na Rúise go luath i mí na Bealtaine, chomh luath agus a thriomaigh na bóithre, ionsaí san Ungáir agus ar an bhfronta theas ar fad. Thit arm na hOstaire;
  Ar 22 Meitheamh, chuaigh trúpaí na Rúise isteach i Vín. Agus ar 24 Meitheamh, chuaigh Sasanaigh, Francaigh, Beilge, agus na chéad chathláin Mheiriceá isteach sa Bhruiséil. Chuaigh Holland isteach sa chogadh in aghaidh na Gearmáine, agus beagán níos déanaí sa tSualainn agus sa Danmhairg. Bhí deacracht ag na Gearmánaigh an bac a choinneáil ar an Oder, ach d'fhorbair arm na Rúise, tsarist ionsaí ar München. Thit an chathair is mó i ndeisceart na Gearmáine ar 7 Lúnasa 1915 . Agus ar 11 Lúnasa, tháinig an Ghearmáin i gcruachás iomlán gan dóchas.
  Ina dhiaidh sin thosaigh roinnt na críche. D'imigh an Ostair-Ungáir agus an Impireacht Ottomanach ó léarscáil pholaitiúil an domhain. Ba í an Bhulgáir an chuid sin de chríoch na Tuirce ar bhain na hOtamánaigh amach í i 1913. Tháinig méadú suntasach ar an tSeirbia agus rinneadh í a chlaochlú go hIúgslaiv. Fuair an Rómáin Transylvania. Áiríodh sa Rúis ina comhdhéanamh: Bukovina, Galicia, an tSeicslóvaic, réigiún Krakow agus leath na hUngáire, díreach suas go Búdaipeist féin, áit ar tarraingíodh an teorainn. Fuair an Ghearmáin laghdú mór ar a chríoch. San iarthar, b'éigean di Elzar agus Lorraine a thabhairt ar ais go dtí an Fhrainc, tailte na Danmhairge a bhí i gceannas uirthi roimhe seo. San oirthear tá sé is deacra.
  D'áitigh an Rúis an teorainn a tharraingt feadh na hOder, agus don Fhrainc feadh na Réine. Ach ní raibh SAM agus an Bhreatain ag iarraidh an Rúis agus an Fhrainc a neartú rómhór agus an Ghearmáin a lagú. Mar thoradh air sin, glacadh le comhréiteach. Faigheann an Rúis na tailte go léir san Oirthear, áit a bhfuil tromlach ag na Polannaigh.
  Chaill Prúise Thoir Klaipeda, Danzig, agus fuair sé é féin scoite amach ón nGearmáin, ach ar a laghad mhair sé i bhfoirm teasctha. D'fhan Koenigsberg Gearmáinis. Ach chaill an Ghearmáin a lán talún. An teorainn iompaigh amach a bheith an-briste. I roinnt áiteanna shroich sé fiú an Oder, agus ag brath go mór ar chomhdhéanamh eitneach an daonra. Mar sin féin, choinnigh na Gearmánaigh Pomerania beagnach go hiomlán. Ach ó Bheirlín go teorainn na Rúise níor fhan níos mó ná céad ciliméadar.
  Mar sin tá na Gearmánaigh ag gunpoint. Bhí méid arm na Gearmáine teoranta do céad míle saighdiúir agus oifigeach. Gearradh cúiteamh ollmhór ar na Gearmánaigh. Mhair an cogadh beagán le cois bliana.
  Ní raibh am ag Impireacht na Rúise tsarist titim isteach i staid géarchéime, agus tháinig chun cinn le éadálacha críocha móra. Neartaigh údarás an tsar, agus thosaigh tonn na gluaiseachta réabhlóideach ag meath, agus sa gheilleagar, ar a mhalairt, cuireadh tús le tréimhse fáis neamhghnách tapa.
  
  
  CONAS A BHAINISTIGH LE LINN A BHEITH UACHTARÁN AR SAM
  Vladimir Ilyich Lenin, ag iarraidh a bheith níos airde, straightened suas le gach a neart. Bhí a lámha tirime, beaga ach an-soghluaiste ag sileadh go neirbhíseach ar an mbord lonrach, dubh déanta as an sandalwood is annamha. Ina shuí os a chomhair, d'fhás fear mór i gculaith bhán agus slabhra trom óir timpeall a mhuineál tarbh air:
  - Bhuel, an tUasal Ulyanov. Aontaím le do théarmaí - cúig mhór sa mhí, móide céatadán ó gach fiontar ceant! - D"éirigh glór an thuga níos daingne anseo agus chroith sé an slabhra trom fiú. - Díreach ionas go mbeidh Comrade Lenin gan bréagach agus deannaigh!
  Ag cuimilt a lámha allais go sásta, dúirt Vladimir Ilyich:
  - Ar ndóigh, an tUasal Rockefeller, ach inár ngnó ní féidir leat bréag a sheachaint! Ba chóir go mbeadh gach rud cairdiúil agus an-ó chroí!
  Agus gáire an dá scoundrels os ard ...
  --------------------------
  Níor tharla Réabhlóid Dheireadh Fómhair sa Rúis. Bhí lull sealadach ar tosach an Chéad Chogaidh Dhomhanda. Rinne na Gearmánaigh agus na hOstairigh iarracht rath a bhaint amach san Iarthar.
  Ní raibh arm na Rúise gníomhach ach ar thaobh tosaigh na Tuirce, áit ar éirigh leis aontú ar deireadh leis na Breataine agus infect sraith de defeats ar an namhaid, ag áitiú an chuid is mó den Áise Mion.
  Ach ansin tháinig an Comhthionól le chéile ina bhfuair na Bolsheviks iad féin i mionlach éadóchasach, agus na Réabhlóidithe Sóisialacha chun tosaigh.
  Ba é ceann de na chéad chinntí talamh a leithdháileadh ar na tuathánaigh agus leanúint leis an gcogadh go buacach!
  I mí Iúil 1918, theip ar ionsaithe na nGearmánach ar Pháras agus bhuail arm na Rúise buaiteach: ar dtús in aghaidh na nOstarach, ansin i gcoinne na nGearmánach.
  An Ghearmáin in aghaidh éadóchasach, ach i mí na Nollag, nuair a áitiú trúpaí Rúise san oirthear Vársá agus Krakow, na allies san iarthar a gabhadh an Bhruiséil - capitulated fós. Fíor, dhá sheachtain ina dhiaidh sin - an easpa réabhlóid difear.
  B"éigean do William, áfach, beagnach gach ceann dá chumhachtaí a thréigean, agus é fós ina mhonarc ainmniúil amháin.
  Agus tháinig an Ginearál Kornilov ina uachtarán ar Phoblacht nua na Rúise. I mí Lúnasa 1917, d"éirigh lena éirí amach; áfach, d"fhan Kerensky ina phríomh-aire go foirmiúil, ach bhí an uachtaránacht tugtha aige do Kornilov cheana féin.
  Bhí sé ina Cheannasaí Uachtarach, Kornilov freisin.
  Ina dhiaidh sin bhí toghcháin mhóréilimh d"uachtaránacht na Rúise agus reifreann ar bhunreacht nua.
  Thacaigh na daoine atá i dtaithí ar fhoirm údarásach an rialtais le rogha Kornilov.
  Leathnaigh an Rúis a sealúchais ar chostas na Gearmáine, thit an Ostair-Ungáir, agus an Tuirc, a d'imigh as léarscáil an domhain.
  Roinneadh an dara ceann ar deireadh i measc na gcumhachtaí móra. Fuair an Rúis an Áise Mion, an Caolas agus Constantinople. Ghlac na Francaigh an tSiria, an Phalaistín na Breataine agus an Iaráic.
  Sa bhliain 1926, thosaigh cogadh arís idir an Rúis agus an tSeapáin. Ba é an chúis ná stádas Manchuria agus Port Arthur. De réir an chomhaontaithe, aistríodh na cearta léasa chuig Port Arthur go dtí an tSeapáin, agus chuaigh an léas in éag. Mar sin féin, ní raibh aon rún ag na Seapánaigh an méid a bhí gafa acu a thabhairt ar ais go dtí an tSín.
  Ina theannta sin, bhí Hirohito óg, ag brionglóideach bua nua, díreach tar éis cumhacht a fháil.
  Mar sin féin, bhí an Rúisis cheana féin difriúil. Bhí sé slachtmhar ar thosaíochtaí an Chéad Chogaidh Dhomhanda, le ceannasaithe le taithí, umair nua agus aerárthaí, thosaigh sé ag ionsaí go rathúil ar na Seapánaigh.
  Ceithre mhí go leith ina dhiaidh sin, ghlac arm na Rúise Port Arthur agus thiomáin na Seapánaigh amach as an mór-roinn!
  Ar feadh tamaill, bhí an tSeapáin fós amuigh ar an bhfarraige - go dtí gur tháinig longa scuadrún an Mhuir Bhailt agus an Mhuir Dhubh i dtreo.
  Ina dhiaidh sin tháinig capitil ar Land of the Rising Sun.
  D'fhorbair an Rúis go han-tapa, ach i 1929 thosaigh dúlagar mór ar fud an domhain.
  Ghabh círéibeacha freisin Impireacht na Rúise. Thairis sin, rinne Kornilov Russification gníomhach.
  Mar sin féin, d'éirigh leis fanacht ar an ríchathaoir, agus sna Stáit Aontaithe... tháinig na Bolsheviks Meiriceánacha faoi stiúir Lenin i gcumhacht!
  Tar éis éirí as an dúlagar, thosaigh an réimeas Bolshevik nua ag ullmhú do chogadh nua!
  Tháinig deireadh leis an réabhlóid sa Spáinn le bua na gcumannach agus mar sin chruthaigh sé ceann droichead cumhachtach Bolshevik san Eoraip...
  1 Eanáir, 1938. Vladimir Ilyich Lenin paces nervously thart ar an oifig ollmhór sa Teach Bán. Tá an staid ar fud an domhain ag teas suas. Tar éis na Spáinne, d'éirigh leis na cumannaithe sa Fhrainc.
  Tá sé ráite cheana féin ag an Rúis, atá á rialú ag ginearálú agus ag an Uachtarán Kornilov, nach gceadóidh sé leathnú na Bolshevism isteach san Eoraip. Ní joke é cúig chéad roinn in arm na Rúise deich milliún!
  Tuigeann Vladimir Ilyich é seo. Agus molann sé comhghuaillíocht oirbheartaíochta don Bhreatain in aghaidh na Rúise.
  Bhí na Breataine i gcónaí thar a bheith fainiciúil faoi leathnú na Rúise. Ach chuir an cumannachas radacach níos mó eagla orthu. Bhí sé riachtanach ding a thiomáint idir iad agus an Rúis.
  Bhí Lenin ag ullmhú chun an tAire Cosanta Churchill a fháil agus ag an am céanna cruthúnas a thabhairt do na Breataine faoi chumhacht doshéanta na Stát Aontaithe.
  Agus ar dtús, chuala an deachtóir maol tuairisc ar arm nua - an "buama adamhach".
  Thug Oppenheimer a thuarascáil i dtoin an-srianta. Sea, tá rath déanta cheana féin agus fiú imoibreoir núicléach seolta, ach tá cuma buama adamhach fós i bhfad ar shiúl. Is í an fhadhb is mó a fháil úráiniam saibhrithe agus plútóiniam. Ina theannta sin, níl an nuacht seo go hiomlán taitneamhach - cosnóidh buama amháin den sórt sin an oiread agus roinnt longa cogaidh. Mar sin, tá ceist eile ann fiú: ar fiú airgead a chaitheamh ar bhuama mór amháin más féidir leat céad míle ceann beag a dhéanamh?
  Dúirt Lenin, seanfhear gearr maol, ach fós lúfar (seasca seacht mbliana d'aois, áfach, fós ó bheith an-sean!), ag siúl go fuinniúil timpeall halla mór a oifige:
  - Ní thuigeann tusa, a chomrádaí, canúintí! Sea, beidh an buama fós costasach, ach ansin beidh a chostas leis an aistriú go dtí olltáirgeadh laghdú go mór!
  Dúirt Oppenheimer go suaimhneach:
  - Agus ní bheidh na Rúiseach suí idly ag!
  Tháinig deireadh loighciúil agus doiléir ó Vladimir Ilyich:
  - Mar sin ní mór dúinn a fháil chun tosaigh orthu ar aon chostas!
  Ansin tosaíonn cúntóir dubh Oppenheimer ag canadh:
  - Tar éis an tsaoil, ní mór dúinn bua! Amháin do gach, ní bheidh muid ag seasamh taobh thiar den phraghas! Amháin do gach, ní bheidh muid ag seasamh taobh thiar den phraghas!
  Chrom Oppenheimer chuig Uachtarán na SA Lenin agus rinne sé caoineadh:
  - Is genius thú! Ar ndóigh, ní bheidh muid ag seasamh taobh thiar den phraghas, agus beidh muid a fháil chun tosaigh ar na Rúiseach, ach ní mór dúinn airgead!
  Dúirt Lenin go muiníneach, ag cnagadh ar shála a bhróga craiceann crogall:
  - Beidh airgead!
  - Agus sclábhaithe!
  Dúirt Vladimir Ilyich frása stairiúil:
  - Ní chuirim teorainn ar do chuid cistí! Táim ag cur teorainn ar do chuid ama!
  Thosaigh giaranna meaisín ceannais agus riaracháin Impireacht na SA ag casadh.
  Ach ní hé seo an rud is tábhachtaí. Thuig Vladimir Ilyich, cosúil le haon duine eile, go raibh sé riachtanach an bonn a bhaint di ón taobh istigh chun an Rúis a ruaigeadh.
  Chroch Vladimir Ilyich a mhullach ard, fada, míchothrom rocach agus phioc sé suas go fuinniúil an glacadóir ón bhfón agus thosaigh sé ag glaoch ar Dulles.
  Nuair a tháinig an príomhspiaire chuig an ngaireas, ghlaoigh Lenin go bodhar ar bharr a scamhóg:
  - Ní mór dúinn duine atá comhionann nó ar a laghad nach bhfuil níos lú ná dom i an cumas a rebel, mheabhlaireachta agus seduce na daoine!
  D'fhreagair Dulles le tuin an-mhuiníneach:
  - Tá aithne agam ar dhuine den sórt sin, Vladimir Ilyich!
  Lenin, léim suas mar diabhal, roared:
  - Mar sin, cé hé? Cé hé an genius seo de dhéantús an duine?
  Dúirt Dulles, ag tarraingt amach na siollaí ina chant:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Is dócha go bhfuil aithne agat air, Vladimir Ilyich!
  Chas Lenin air féin sa scáthán le frámaí óir agus diamaint agus roar sé:
  - Ní chócaíonn an cócaire seo ach miasa spicy!
  Dhearbhaigh Dulles, ag gáire go muiníneach:
  - Ach is é seo go díreach cad is gá dúinn!
  Lenin winked arís agus growled:
  - Tabhair gach rud a iarrann sé do Stalin. Agus geallaim dó áit an áirse seo neamhshuntasach Generalissimo Kornilov!
  Roar Dulles go bodhra:
  - Beidh sé a fhorghníomhú Vladimir Ilyich!
  
  NÁ TABHAIR ISTEACH VITYAZ
  Áitíonn go leor faoi cé acu an mbeadh na Rúiseach tar éis an Dara Cogadh Domhanda a bhuachan ina n-aonar, gan cabhair ón Iarthar? Mar sin chinn na Déithe é seo a thástáil go praiticiúil. Agus i Cruinne comhthreomhar amháin, chuir siad bacainn idir fórsaí na gComhghuaillithe, na coilíneachtaí, agus an Tríú Reich in éineacht leis an USSR. Agus tharla sé seo le haghaidh íonachta an turgnaimh ar ais i mí an Mheithimh 1941.
  Ionas nach bhféadfadh na comhghuaillithe cuidiú leis an APSS ná leis an Tríú Reich. Agus chun íonacht iomlán an turgnaimh, bhí an tSeapáin i bhfolach taobh thiar de bhac. Cosúil, lig gach rud a bheith glan, amhail is dá mba i saotharlann.
  Sna laethanta tosaigh, níor tharla aon rud difriúil ón scéal fíor. Chuaigh an Fritz chun cinn, mar atá i bhfíor-stair, thart ar 30-40 ciliméadar in aghaidh an lae, ach ag moilliú de réir a chéile. Ar ndóigh, de bharr easpa buamála na Breataine agus naimhde chór Rommel bhíothas in ann cuid de na fórsaí a scaoileadh saor - go háirithe an eitlíocht. Ach níl sé seo déanta ag na Gearmánaigh go fóill; Ag deireadh mhí Iúil, áfach, chuir Cath Smolensk moill ar dhul chun cinn an Fritz. Chinn Hitler ar Rommel agus a rannáin a thabhairt chun cuimhne ón Libia, ag cinneadh gur leor fórsaí forghabhála na hIodáile. Chun nach gcuirfí amú ama amú, thosaigh an cheannaireacht fhaisisteach ag aistriú fórsaí armtha agus go háirithe eitlíocht ón bhFrainc agus ó na Balcáin. Bhí Hitler fós ag súil go bhféadfadh sé briseadh tríd na trúpaí Sóivéadacha sa lár agus é a dhéanamh roimh an gheimhreadh.
  In ionad casadh ó dheas, d'athchrom na Fritz ar a n-ionsaithe sa lár, ag iarraidh na trúpaí Sóivéadacha a d'ionsaigh Smolensk as an gcliathán a chlúdach. Agus chuaigh cór Rommel ar an ionsaí cheana féin ar 13 Lúnasa, ag trasnú an Dnieper agus ag iarraidh dul ar chúl an ghrúpa Shóivéadaigh a bhí ag cosaint Kyiv.
  Bhí Stalin i mbaol. Tháinig beagnach gach sealúchas san Eoraip agus na Fraince san Afraic ina choinne go tobann, agus ní comhghuaillíocht amháin é.
  Mura bhfuil tú ag súil le contúirt ón tSeapáin anois. Agus tugann an tArd-Cheannasaí an t-ordú: gach roinn a bhaint as an gCianoirthear.
  Chuir cór na Sibéire stop le trúpaí Gearmánacha, tar éis dóibh dul tríd beagnach go Moscó féin. Ach sa deisceart, a bhuíochas le hathrú ceannais agus gníomhartha Rommel, bhí na Fritz in ann grúpa theas na Sóivéide a ghearradh amach.
  Bhí tionchar diúltach freisin ar chúrsa na cogaíochta san Úcráin ag an bhfíric gur tharraing Stalin cowardly gach cúlchiste go Moscó, agus mar sin nocht sé a chúl féin.
  Níos cruinne, ní dó féin, ach don ghrúpa theas. Iompaigh sé amach a bheith ina staid dona. Ach i stair fíor, d'iompaigh cosaint Kyiv amach a bheith ina defeat. Ach anseo bhí nuance, bhí na Gearmánaigh cheana féin in aice le Moscó, agus na fascists neartú ar chostas na hEorpa, níos tapúla ná Stalin ar chostas an Far East. Agus bhí ar na Gearmánaigh achar níos lú a chlúdach, agus is fearr na bóithre san Eoraip. Ach déan iarracht gach rud a aistriú go tapa ceann ar cheann chuig an Iarnróid Tras-Siberian.
  Mar thoradh air sin, bhí na Gearmánaigh in ann dul ar aghaidh go Kharkov agus Voroshilovgrad fiú níos luaithe ná mar a bhí siad i bhfíor-stair, ag gabháil go leor tionscail agus monarchana.
  Cuireadh bac ar Leningrad freisin, ach níor tógadh é. Agus chuaigh na Gearmánaigh isteach sa Chrimé. Agus d'éirigh leis an Fritz Voronezh a ghabháil sa deisceart, ag bogadh feadh an Don go Stalingrad.
  Chosain siad Moscó fós agus chuaigh siad ar fhrith-ionsaithe fiú sa gheimhreadh. Ach ar an taobh theas, d'éirigh le Rommel briseadh tríd go Stalingrad. Níor éirigh go maith leis an tuirlingt i Kerch ach an oiread. Le deacracht mhór, ní raibh trúpaí Sóivéadacha in ann ach an namhaid a bhrú ar shiúl ó Stalingrad. Agus ní raibh sé sin ach toisc nach raibh an aeráid ar thaobh an Wehrmacht agus bhí eagla orthu dul i ngleic leis an bhfuacht agus leis an snowdrifts.
  Cén fáth go raibh ar Rommel cúlú thar an Don. Agus bhí sé seo ina slap bodhar in aghaidh an Fhuhrer.
  Ach in earrach na bliana 1942, d'athraigh cothromaíocht na bhfórsaí. Tar éis go leor brú a chur ar a gcomhghuaillithe, mhéadaigh na Gearmánaigh líon a gcuid trúpaí, lena n-áirítear ar chostas an Khivi, agus ar líon na satailítí. Chuir an Iodáil agus an Fhrainc go háirithe leis i gcainníocht. Bhí deighiltí dubha le feiceáil ar an bhfronta thoir freisin. Ar ámharaí an tsaoil, níor chuir lucht tosaigh na Breataine agus Mheiriceá ón Afraic isteach ar aistriú trúpaí agus acmhainní.
  Agus de Gaulle, nuair a chaill sé tacaíocht a chomhghuaillithe, bhí feall ag a chomrádaithe féin.
  Mar sin, cuireadh fórsaí níos suntasaí le chéile i gcoinne an USSR ná mar a bhí i ndáiríre. Chuir na Krauts go háirithe leis seo in eitleáin, rud a choinnigh a mbuntáiste san aer. Agus sháraigh fórsaí na talún seacht milliún i gcoinne 5.6 milliún saighdiúir Sóivéadach.
  Agus thosaigh na Naitsithe ar a n-ionsaithe sa deisceart. D"éirigh le Rommel Stalingrad a ghabháil ar 27 Meitheamh. Bhí na Fritz in ann na céadta umar a dhoirteadh ar an gcathair láithreach. Bhí éifeacht ag ceannas na n-aerárthaí namhaid san aer freisin, rud a d'fhág go raibh sé deacair treisithe Sóivéadacha a aistriú thar Abhainn leathan Volga.
  Faraoir, níor tharla an Stalingrad laochúil in AI. Agus bhog Rommel feadh an bhealaigh a bhí beartaithe sna pleananna síos an Volga agus go dtí an Mhuir Chaisp.
  Theip ar iarrachtaí briseadh tríd na Gearmánaigh le frithionsaí sa lár. Ina theannta sin, níor bunaíodh an Rzhev suntasach. Mar sin bhí tús níos cothroime ag na Krauts tráth an fhrithionsaithe Shóivéadaigh, agus d'éirigh siad níos cothroime freisin. Ach d'fhan Rzhev, ar an drochuair, leis na fascists.
  Níorbh fhéidir dul isteach sa Fritz, agus bhí sé an-deacair an Chugais a shealbhú tar éis titim Stalingrad. Ós rud é go bhfuil an artaire soláthair ar an Volga gearrtha. Agus nuair a shroich na Gearmánaigh an Mhuir Chais ag deireadh mhí Iúil, d'éirigh an scéal beagnach gan dóchas. Anois bhí sé indéanta a sholáthar ach amháin trí uisce.
  Ag cur san áireamh go raibh barraíocht aeir ag na Naitsithe, d'éirigh an t-imeacht idir eatarthu, rud an-deacair agus gan dóchas.
  Rith Lúnasa agus Meán Fómhair i gcathanna fíochmhara, go dtí gur shroich an namhaid feadh chósta Chaisp Baku. Agus fós chuireadar in aghaidh Rommel go deireadh mí Dheireadh Fómhair. Chuir an Tuirc isteach sa chogadh níos measa ar an scéal.
  Thug na déithe turgnamhacha aire don tSeapáin, ach ní ar na Ottomans. Ach níor leomh na Naitsithe fós ionsaí a dhéanamh ar Moscó sa gheimhreadh agus stop siad don gheimhreadh.
  Rinne an tArm Dearg roinnt iarrachtaí maslacha. Ach bhí an namhaid níos fearr sa daonchumhachta, i líon na pearsanra le taithí agus san eitlíocht. Níor táirgeadh ach níos mó umair agus airtléire sa USSR go dtí seo. Ach bhí na tancanna éadrom den chuid is mó, agus bhí cáilíocht na n-armúr thar a bheith bocht. Is cosúil go bhfuil go leor aerárthach á dtáirgeadh freisin, ach mar gheall ar an easpa duralumin, tá siad níos troime agus níos lú inaistrithe ná na cinn caighdeánach. An Yak-9 iompaigh amach freisin a bheith beagnach go hiomlán déanta as adhmad. Agus bhí sé seo, ar ndóigh, ina lúide.
  Bhí Hitler ag comhaireamh ar a chuid umair nua cáiliúla - "Panthers" agus "Tigers".
  Táirgeadh iad i gcainníochtaí a bhí ag méadú i gcónaí. An chuma ar an tríú ionadaí an menagerie: "Lion." Sa fhíor-stair, forbraíodh meaisín den sórt sin i 1942, ach mar gheall ar easpa acmhainní agus meáchan trom, diúltaíodh an ollphéist is troime.
  Ach ansin chuaigh an "Leon" ar mheá 90 tonna isteach i dtáirgeadh. Cúitíonn a chuid buntáistí - armúr cumhachtach agus gunna 105-mm - go páirteach as a dhrochfheidhmíocht. Níorbh fhéidir le gunnaí Sóivéadacha sraitheacha 76-mm dul isteach sa Leon ó gach taobh.
  Mar sin ní droch-umar cinn a bhí ann dá mbeadh an líne chosanta an-chumhachtach agus go raibh sraitheanna domhain aici.
  Agus neartaíodh an t-ordú Sóivéadach go críochnúil faoin gcaipiteal Sóivéadach. Agus iarracht a bhriseadh tríd anseo.
  Cuireadh moill beagán ar an gceathrú ionadaí ón menagerie: "Luch", agus é á sheoladh isteach sa tsraith.
  Méadaíodh méid an Airm Dearg go sé mhilliún, cé gur earcaigh nua a bhí i go leor de na saighdiúirí.
  Bhí breis agus naoi milliún ina n-aghaidh, ach cúitíodh an barr uimhriúil i bpáirt ag nádúr ró-mhearálach arm an namhad.
  San eitlíocht, tá an namhaid níos láidre ó thaobh líon agus cáilíochta. Tá an ME-309 agus an Yu-288 is nuaí le feiceáil. Mar fhreagra air sin, tá caighdeán níos lú ag feithiclí Sóivéadacha, mar gheall ar easpa saothair oilte agus ábhair ghann. Tá na tancanna fós sean T-34s, agus an chuid is mó de na cinn éadrom, chomh maith le KVs.
  Sa samhradh, sheol an Wehrmacht ionsaitheacht: ionsaí ar Moscó agus ionsaí suas an Volga i dtreo Saratov. Tar éis troid fíochmhar, bhí Moscó timpeallaithe faoi dheireadh an fhómhair. Gabhadh Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk freisin. Theith Stalin go Sverdlovsk. D"éirigh an cás criticiúil.
  Tugadh ordú don chaipiteal: gan a thabhairt suas in imthosca ar bith. Sheol na Gearmánaigh ionsaithe, ach rolladh ar ais nó báite sa troid sráide. Sa gheimhreadh, tháinig sos ar ionsaithe an Wehrmacht. True, na Gearmánaigh faoi iamh ní hamháin an chaipitil Sóivéadach, ach freisin Leningrad i fáinne dúbailte.
  I mí na Bealtaine, thosaigh an ionsaithe Naitsíoch arís, ach i dtreo na cathracha Gorky agus Kazan. In ainneoin na ndeacrachtaí go léir, bhí tógáil umar na Sóivéide in ann sraith a sheoladh: T-34-85 agus IS-2, cé gur i gcainníochtaí beaga iad.
  Níor thit Gorky ach i mí Iúil, agus d'fhan Kazan amach go dtí deireadh Lúnasa.
  Tháinig gorta uafásach i Leningrad, agus ní dhearna an Fritz iarracht fiú é a stoirmiú. Agus tháinig Moscó faoi smacht de réir a chéile. Agus ansin ar 30 Meán Fómhair, tar éis ionsaí thar a bheith fuilteach, thit an Kremlin.
  Scriosadh an fortress den chéad scoth go mór. Agus tháinig sé seo buille nua do na daoine Sóivéadach. Bhog na Gearmánaigh go dtí an Urals, ach ansin chuaigh siad i bhfostú i snowdrifts. Tá sé deacair troid leis an APSS. Bhí Stalin ag tacú leis an seasamh go dtí an deireadh. Ach bhí sé thar a bheith costasach don tír féin agus do na Gearmánaigh go háirithe.
  Sa deisceart, chuaigh na Naitsithe chun cinn tríd an Áise Láir.
  I 1945, fuair an USSR an SU-100 agus IS-3, ach amháin i sraitheanna beaga. Faraoir, faoi dheireadh mhí an Mheithimh bhí an lámh in uachtar ag na Naitsithe ar an Áise Láir. Agus i mí Iúil thit Sverdlovsk freisin. I mí Lúnasa, ghabh na Gearmánaigh Kurgan agus Tyumen. Agus ar 3 Meán Fómhair tá Tobolsk ann freisin. Ag deireadh mhí Mheán Fómhair Khanty-Maisiysk. Agus i lár mhí Dheireadh Fómhair agus Omsk.
  Níl Novosibirsk, áfach, curtha faoi bhráid na Naitsithe fós. Chuir sioc an-dian ar na Krauts cloí leis na cathracha.
  Mar sin go dtí Bealtaine 1946, ní dhearna na Naitsithe oibríochtaí míleata gníomhacha.
  Ina dhiaidh sin chuamar go Novosibirsk. Ghlac héileacaptair ar chruth diosca agus na humair sraithe "E" is déanaí páirt sna cathanna. Mar sin féin, níor chabhraigh sé seo go mór leis an Fuhrer. Ghlac an Fritz Novosibirsk ag deireadh mhí an Mheithimh. Thrasnaigh siad an Abhainn Ob. Ansin i mí Iúil ghabh na arrachtaigh Kemerovo agus Tomsk, agus Críoch Altai. Tar éis troid fíochmhar, thit Abakan i mí Lúnasa, agus bhí stoirmeacha ag Irkutsk i mí Mheán Fómhair.
  Ghlac na Gearmánaigh é freisin, ag béicíl fola go mór. Ach arís d"éirigh siad amach. Cumarsáid leathnaithe. Mar sin stopamar ag na bealaí isteach chuig Chita. Ach i bprionsabal, cá háit ar cheart dóibh Rush? Is féidir leat fanacht le haghaidh an tsamhraidh agus trealamh nua a thástáil.
  Bíodh sé dioscaí nó scaird-aerárthaí. I 1947, sheol dearthóirí Sóivéadacha na tancanna IS-4, IS-7 agus T-54 i dtáirgeadh. Fíor, i gcainníochtaí siombalach amháin. Ní raibh go leor daoine nó acmhainní ann. D"athchrom na Naitsithe ar a ndul chun cinn. Ghabh siad Aginskoye ag deireadh mhí an Mheithimh agus Blagoveshchensk. Thit Khabarovsk i mí Iúil, agus Vladivostok i mí Lúnasa. Mar sin, ghabh na Naitsithe beagnach gach cathair mhór Shóivéadach. B'fhéidir ach amháin i gcás Pertopavlovsk. Ghabh na arrachtaigh Magadan i mí Mheán Fómhair. Ach fós níor ghéill Stalin.
  Sa deireadh, chaill na Naitsithe fós!
  
  
  COGAÍ SPÁS
  Tar éis roinnt blianta sách rathúla, tháinig trialacha deacra don Rúis. Bhí an Impireacht Neamhaí, ag baint úsáide as a cuid acmhainní daonna ollmhóra agus na buntáistí a bhaineann le córas polaitiúil iomlánaíoch, in ann a bheith ina hegemon domhanda. Sa Rúis, tharla massacre brúidiúil ar na teorainneacha theas. Cé go raibh an insurgency Islamist brúite, an cogadh ar sceimhlitheoireacht ídithe go leor acmhainní. Chuir an t-achrann dian leis an Iarthar an cás níos measa.
  Cé go raibh gach rud bunaithe ar chosc núicléach, ní raibh aon chogaí ar scála mór. Ach tháinig an t-eolaí Meiriceánach Wellington suas leis an smaoineamh cineál speisialta roicéad a sheoladh chuig Mearcair ag baint úsáide as eilimint radaighníomhach sintéiseithe go saorga.
  Ach tharla earráid sa loingseoireacht. D'imigh an roicéad óna cúrsa agus thit isteach sa Ghrian... Tharla brúchtadh plasma thar a bheith annamh, gan a bheith contúirteach d'orgánaigh bheo, ach leagadh síos an struchtúr adamhach agus athraíodh beagán na naisc idir neodrón sa núicléas adamhach. Díreach go leor chun imoibrithe núicléacha agus thermonuclear neamhrialaithe a dhéanamh dodhéanta.
  Agus mar thoradh air seo: airm núicléacha iompú isteach i carn de bruscar useless.
  An tír is cumhachtaí ar domhan go míleata agus go heacnamaíoch: chuir an Impireacht Celestial, a raibh, mar gheall ar ródhaonra, ganntanas géar uisce úr agus fuinnimh, ultimatum i láthair chun an tSibéir a léasú.
  D'fhreagair an Rúis le diúltú cinntitheach ...
  Tá tús curtha le cogadh mór: comhrialtas na hÁise i gcoinne an Iarthair. Tá ár nAthair mar phríomhréimse cathanna ar scála mór anois. Is rud den am atá thart an bheatha shíochánta: tá ifreann cogaidh i réim i ngach áit. Chuaigh na cathanna is treise ó chuaille go cuaille.
  Bhí an cás ar an bhfronta ríthábhachtach: bhí Aontas na hÁise ag druidim leis na Sléibhte Ural cheana féin.
  In aice le Yekaterinburg, bhuail liathróid dóiteáin iontach, agus tháinig limistéar contúirteach marfach chun cinn nach bhféadfadh duine aonair maireachtáil ann ar feadh nóiméid fiú.
  Motherland, an Rúis naofa -
  Tá mo chroí oscailte duit, bíodh a fhios agat...
  Fuil an chatha uiscithe -
  Ionas go n-éiríonn an talamh faoi bhláth i ngrá an athar!
    
  Buaileann cuisle an Domhain le osna ard,
  Tá sé deacair nuair a bhíonn cogadh ag caoineadh...
  Ach ardóidh an Ghrian os cionn Rúis ghlórmhar -
  Is tusa an t-aon mháthair neamhbhásmhar atá againn!
    
  Casann an seagal sna páirceanna gan teorainn órga,
  Gealann an sneachta le hairgead geal.
  Agus féachann aghaidheanna go bródúil as na deilbhíní -
  Ridir a bheith ina iolar i cath!
    
  Beidh an bua againn i gcath an naimhde,
  Déanaimis an aisling sciathánach a chosaint.
  Níl aon saighdiúir rúisis braver saor in aisce,.
  Cuirfidh mé mo phaidir in iúl do Dhia!
  . Príomh-ábhar.
  Nuair a bhíonn an croí líonta le trócaire, ar chúis éigin éiríonn an sparán folamh!
  Tá beanna na Sléibhte Ural cosúil le fangs a thagann as an mbéal, a itheann caries. Tá trodaithe tailless na Rúise ag eitilt ar leibhéal íseal. Cosúil le fabhcúin sciobtha, déanann ridirí na Rúise ionsaí ar longa cogaidh cliathánach ach armúrtha na hImpireachta neamhaí.
  Déanann an píolóta Aerfhórsa Andrei Ognev seal deacair. Gunnaí móra Síneacha le cúig bhairille a chaitheann lasair agus miotal. Ritheann tornádó dóiteáin go litriúil cúpla milliméadar ó armúr tréshoilseach trodaire Rúiseach. Léimeann tailless ar ais. Sleamhnaíonn pulsar crumbled as a shrón géar. Téann turret rothlach an héileacaptair ollmhór Síneach ón mbuaile... Cloistear screadaíl báite.
  Briseann aghaidh dorcha Andrei agus a mhullach ard isteach i aoibh gháire bánfhiacail.
  Déanann a pháirtí, fionn álainn dazzlingly, Vassa Koltsova, rolla bairille, ag cur iallach ar roicéad neamhthreoraithe dul thar piranha cruach agus cuireann sé "bronntanas" isteach i gceann den dáréag lián ollmhór de héileacaptar an long chogaidh.
  Titeann lián ollmhór le sraith thrí lanna ina phíosaí. Vassa, ní ar rud ar bith a aistrítear a hainm mar bhanríon, bhí a fhios aige conas bualadh. Throid sí i gcónaí i sciorta gearr agus T-léine khaki, ach lena sála lom bhraith sí í féin agus an Trodaire ina n-iomláine.
  Rinne go leor píolótaí baineann aithris uirthi, ag iarraidh íogaireacht iontach a bhaint amach. Is éard atá i héileacaptar long cogaidh céad agus fiche pointe fiery a íslítear go dtí an dromchla - sorcóir dóiteáin. Meaisín a ritheann ar dheannach guail, ach ag an am céanna iompraíonn na mílte tonna miotail, ag baint úsáide as cosaint dinimiciúil.
  Rinne dearthóirí Seapánacha, Síneacha agus Indiacha feithicil a bheith dosháraithe do chórais aerchosanta na Rúise, ach tháinig siad faoi ionsaí aeir gan choinne.
  An Ginearál Mak Lee le súile caola, saobhadh le fearg fhiáin, roared, ag pointeáil lena lámh dubh-láidir:
  - Scrios iad! Leáigh na arrachtaigh seo!
  Dúirt cornal Indiach lánchíche ach tanaí-waisted:
  - Is é an lánúin seo an Prionsa dubh agus banríon. Níor scaoil éinne síos iad riamh roimhe seo!
  Rinne Mac gáire go h-iontach agus grumble:
  - Ní féidir a bheith. Méadú ar dhlús dóiteáin.
  Agus arís shuddered an long chogaidh-héileacaptar. Chuaigh an túr rothlach isteach agus chuaigh an corp tíotáiniam trí thine. Theith saighdiúirí buí agus cainéil ag caoineadh, gafa i lasracha. Chuaigh an madhmadh as, agus las roicéad líonta napailm taobh istigh de chorp an héileacaptair ollmhór.
  Tar éis do Vassa an teicníc "sleamhnán" a atáirgeadh agus na cosáin dóiteáin a rith, d'eisigh:
  - Tá gach aois umhail don chogadh, ní féidir ach do lá deiridh a chur sa diallait, a bheith buailte gan am!
  Tá fuil fuar ar Andrey. Ba é a athair an ginearál is óige san arm Angólach agus tháinig sé go Moscó chun staidéar a dhéanamh. Phós sé ansin Lydia Ognevaya, lúthchleasaí cáiliúil agus iarrthóir na heolaíochta. Fuair a athair bás ansin, agus d'árdaíodh a mhac dubh agus cuasach ag a mháthair chothrom. Ar scoil rinne siad iarracht Andrey a mhealladh, ach bhí baint ag an buachaill leis na healaíona comhraic i kindergarten. Bhí a mháthair ina trodaire den scoth í féin, agus bhí a leasathair ina laoch i stíleanna measctha.
  Mac léinn den scoth a bhí in Andrei, bhí cuimhne iontach aige, agus ní fada go raibh sé ina cheannaire ar na buachaillí, a gceannaire. Ar ndóigh, roghnaigh sé scoil eitilte agus chuaigh sé chun troid ar son a Motherland Rúis. Tá clú agus meas tuillte aige. Agus níor leomh aon duine laoch na Rúise a mhaslú le craiceann dubh, go háirithe ós rud é go raibh gnéithe aghaidhe Negro measctha le cinn Slavacha agus rinne sé seo an píolótach a tógadh go lúthchleas Gael dathúil go leor.
  Ní raibh níos lú finscéalta faoina ghnóthaí grá ná mar a bhain lena shaothair mhíleata. Cé go raibh Andrei féin i bhfad ní ba mheasa ná mar a tugadh creidiúint dó.
  Anois bhí sé ag lorg slí chun an long chogaidh do-leighis a scrios. Chlúdaigh armúr gníomhach, ilchiseal na príomhchodanna den mheaisín is cumhachtaí den Impireacht Celestial.
  Bhris Savva ar na liáin, ag iarraidh an struchtúr a dhíluaileadh...
  Idir an dá linn, las an cath suas ar an talamh. Chuaigh umair gan turretless bhloc an Oirthir ar an ionsaí. Tá cuid acu ollmhór, tá daoine eile, ar a mhalairt, nach mó ná méadar ar airde.
  Ina gcoinne, d'úsáid trodaithe comhrialtas an Iarthair mianaigh soghluaiste agus diúracáin treoraithe gan cúlú.
  Ní hamháin Rúiseach a throid anseo, ach freisin na hEorpaigh: na Breataine, na Fraince, na Sualainnigh agus go leor eile.
  Thug namhaid coitianta daoine le chéile le dath craicinn bán agus moráltacht Chríostaí. Tá an díospóireacht faoin daonlathas imithe i léig. Thairis sin, sa Rúis, d'imigh mothúcháin frith-Iarthair, tar éis ionsaitheacht ón taobh thoir, imithe. Go deimhin, cá háit ar cheart d"Eoraip shíochánaíoch agus fulangach dul go dtí an Oirthear? Tá dearmad déanta ag a muintir den chuid is mó ar conas troid. Agus nuair a d'imigh airm núicléacha, d'aistrigh an Áise chumhachtach agus ródhaonra a cuid líonmhaire thuaidh agus thiar.
  Ina measc siúd a ionsaí seasaimh na Rúise, tá go leor hArabaigh. Téann roinnt fanatics ar an ionsaí gan cheilt, ag caitheamh róbaí bána. Glacann siad bás le gáire ar a liopaí.
  Breathnaíonn na mílte umar chun cinn agus feithiclí troda coisithe cosúil le seangáin ó radharc éan. Tar éis do Savva damáiste a dhéanamh do scriú eile, d'iompaigh sé beagán pale agus dúirt sé:
  - Fós féin, tá an iomarca acu... Dia cabhrú leis an Rúis.
  Chonaic an cailín í féin cad a bhí ag tarlú sna cathracha a gabhadh ag comhrialtas na hÁise. Pogroms Aifreann, dúnmharuithe, massacres. Crochadh fir ar shreang, agus tugadh mná agus leanaí chuig campaí speisialta. Agus ansin díoladh nó dáileadh iad le haghaidh oibreacha áirithe. Agus tá céasadh na bpríosúnach cogaidh coitianta cheana féin, agus fiú éigeantach.
  Ní spárálann an Ginearál Mak Lee a chuid féin fiú. I bhfuadar gan chabhair nach féidir leo dul i ngleic leis na trodaithe beaga Chizh-3, glacann sé claíomh as an mballa agus gearrann sé lámh an Arabach ag oibriú an ghunna frith-aerárthaigh. Screams sé agus brúnn sé an stumpa fuilteach chuig a bhrollach.
  Agus tá an ceannasaí formidable, le scuab úr-ghearrtha le tairní fada, ag bagairt ar aces annoying na Rúise, ag béicíl:
  - Scrios! Dóigh! Dóigh é!
  Savva, feargach, tine diúracán eile... Ritheann sí amach as armlón. Ach cailleann an long chogaidh aer cobhsaíocht freisin.
  Tá a airtléire marfach amach as an gcluiche... Tar éis dó sciar an leon dá chumhacht chomhrac a chailleadh, casann an fathach ar ais. Caithfidh siad filleadh ar an mbunáit go luath chun lón lámhaigh a dheisiú agus a athsholáthar.
  Thíos, tineann gunnaí móra na Rúise go cruinn ag umair uilleacha cosúil le iarann an namhaid. Stop roinnt carranna, ag seoladh cipíní deataigh isteach sa spéir. Thosaigh an lón lámhaigh i "bandura" amháin ag pléascadh. D'eitil sé as, ag sileadh anonn mar a bheadh giomnáisiam, go dtí go bhfostú sé i dumha gairbhéil.
  Cuireann gunna Rúiseach fadraoin teilgeán i dtreo an cuaille bratach. Trasnaíonn cailín gunnadóir le braid donn éadrom í féin le dhá mhéar agus cogar i nGearmáinis:
  - Go n-éirí an t-ádh linn!
  Tá bratach comhrialtas na hÁise buí geal le ciorcal dearg sa lár. Tá sé seo níos gaire don tSeapáin, ach is é seo an tsiombail a roghnaigh an comhrialtas. Briseann teilgean beag ó gunna ard-cruinneas an tslat tiubh agus titeann bileog ollmhór, atá in ann urlár an staidiam a chlúdach. Clúdaítear dosaen umar na hÁise go tobann le blaincéad velvety.
  Ó thaobh comhrialtas an Iarthair agus seasaimh na Rúise tá guth d"aon ghuth:
  - Hooray!
  I ndáiríre siombalach. Agus cé go bhfuil an namhaid níos mó ná deich n-uaire, is é an neart an spioraid Rúise doshakable.
  Aimsíonn an dá throdaithe Rúiseacha iad féin sciathán le sciathán gan mhoill. Iomlán amháin - fabhcúin triantánacha beagnach - chosantóirí na Rúise. Shamhlaigh Savva cheana féin conas a chuirfeadh Andrey a lámh láidir dubh ar a gualainn. Is fear fíor-láidir é seo ar féidir leat brath air.
  Ach bhí sé ag an nóiméad seo go raibh sé cosúil le míle blitz grianghraf pléasctha isteach i lasracha láithreach. Agus d'fhás súile an lánúin troid dorcha. Ansin daiteadh an dubh le blotaí il-daite, cosúil leis na cinn atá le feiceáil nuair a dhéantar ola a dhoirteadh ar uisce.
  Rinne Andrey iarracht a shúile a chuimilt. A lámh, le deacracht a shárú friotaíochta, an chuma a bheith raking uisce.
  Amhail is go bhfuil guth Savva báite i gcéin:
  - An bhfuil muid marbh?
  Freagraíonn an captaen dubh os ard:
  - Ní hea! Tá muid beo.
  Go tobann, imíonn an mothú tiubh, greamaitheach seo, agus is cosúil go bhfuil siad i stát saor in aisce. Bhraith sé solas fiú ar feadh cúpla nóiméad, amhail is dá mba i weightlessness.
  Dúirt Savva fiú beagán trína chéile, i nguth amhránaíochta:
  Is cosúil go bhfuil an domhan caillte gan dóchas,
  Agus tá cosán an ridire go dtí na réaltaí bactha...
  Sna coranna seo de orbits gan teorainn,
  Níl sé i ndán dóibh - báthadh creideamh!
  Agus ansin chroch sí, ag tuirlingt lena boinn loma ar chlocha sléibhe géara. Scaip an dorchadas, measctha le spotaí solais agus tonnta.
  Gortaíonn solas meán lae Bealtaine mo shúile beagán. Fuair Savva í féin ar gach ceithre cinn agus léim suas láithreach.
  Chrom Andrey a chosa go gairmiúil sa léim agus thuirling sé go sciliúil. A aghaidh, lena smig manly agus ard, forehead leathan, choinnigh léiriú socair. Rinne sé aoibh ar a pháirtí fiú:
  - Feiceann tú! Tá an solas sin ann, agus mar a bhí amhras orm le fada, ní hé seo an spéir!
  Ghlac Savva, rud a léirigh, roinnt céimeanna neamhchinnte. Nuair a thuirling sí, bhrúigh sí a boinn loma go pianmhar agus stróic sí a glúin. Ach thiomáin an cailín, le gnáthiarracht na huachta, léiriú an mhairtírigh óna héadan agus chuir sí a méar os a comhair, ag exclaiming:
  -WOW!
  D'fhéach Andrey áit ar léirigh Savva. Os a gcomhair bhí cnoc dilapidated. Agus ar a bharr scáinte quieuit liathróid. Níos cruinne, gléas sféarúil, leathluaidhe, leath-phlatanam daite, le gob géar ar a bharr agus dosaen tentacles tanaí scaipthe go cothrom feadh imill an réad todhchaíochta seo.
  An cailín whispered, mearbhall;
  - Seo bithóm Newton! Agus conas a d'éirigh leis é seo a dhéanamh?
  D'fhéach Andrei níos dlúithe, bhrúigh sé a cheann isteach ina ghuaillí, agus rinne sé sniffing. Bhí boladh ózóin ar an aer agus boinn dóite. Ag breathnú thart go fíochmhar, dúirt an captaen i nguth ar éigean inchloiste:
  - Anseo is féidir linn a rith isteach i luíochán!
  Ghlac Savva céim go muiníneach i dtreo na liathróide agus, gan toirt a gutha a ísliú, dúirt:
  - Ní hea! Tá a fhios agam cá bhfuil muid! Is é seo go díreach an crios aimhrialtacht inar thit an spásárthach. Níl sé ach céad míle ó thuaidh ón áit a throid muid!
  Shrugged an captaen a ghuaillí arís agus, a chothabháil cuma calma ina ghlór, dúirt:
  - Ní fhéadfadh aon duine maireachtáil sa chrios aimhrialta ar feadh níos mó ná nóiméad. Fiú robots bhris síos, mionú i meirge!
  Cé nach raibh sé seo éasca di, dúirt Savva go cróga:
  -Agus beidh muid ag maireachtáil!
  Agus rith sí i dtreo an chnoic. Bhí a sála cruinn dusty, scríobtha as an titim, flashed nimbly feadh an míchothrom, iomaire creagach.
  Bhí ionadh ar Andrey. Nach gortaítear é di siúl cosnochta ar chlocha géara? Go ginearálta, bhí cuma aisteach ar iompar Koltsova ag go leor nuair a thug sí neamhaird ar a gnáthéide eitilte agus throid sí in éadaí nach beag. Agus más rud é áit éigin i Mesopotamia nó san Afraic, b'fhéidir go mbeadh sé compordach ach T-léine duaithníochta a chaitheamh, ach san Urals san earrach tá sé fós fionnuar.
  Tháinig an cailín ón teorainn theas. Throid trúpaí na Rúise agus na hEorpa sa tSiria agus san Iaráic, ag iarraidh srian a chur le briseadh comhrialtas na hÁise. Thairis sin, bhí cuid de na fórsaí Ioslamacha ar thaobh na Rúise, agus cuid den Áise.
  Ní raibh fiú líne tosaigh soiléir sa deisceart. San Afraic i gcoitinne, fiú sa tír chéanna, throid treibheanna éagsúla lena chéile. Thairis sin, ní raibh ról cinntitheach ag reiligiún. Lean go leor Críostaithe, chomh maith le págánaigh, na hAsaigh, faoi mana na heite clé a ceapadh. Tá an Afraic fíor-chosúil leis an amhrán sa chartún faoi Aibolit.
  Ach is dócha go bhfuil sé níos deacra fós siúl cosnochta sa bhfásach ná ar fhánaí sléibhe. Agus ní raibh a fhios ag Savva, an t-uafásach seo le céim mháistreachta, iarrthóir na n-eolaíochtaí bitheolaíocha, pian ná eagla.
  Theith Andrey ina dhiaidh, ag iarraidh teacht suas leis an diabhal. Iompaigh an spásárthach amach a bheith i bhfad níos faide ná mar a bhí an chuma ar an gcéad amharc.
  An cailín braided ghnáth a cuid gruaige, ach anois thit a stíl gruaige as a chéile, agus an traein órga fluttered cosúil le lasair tóirse sa ghaoth.
  Ní raibh cuma chomh hálainn ar an gcaptaen dubh ar a chailín.
  Cé nach lúthchleasaí lag é Andrei, níor éirigh leis ach an t-achar a dhúnadh le deacracht mhór, ach níor ghlac sé suas léi riamh, cé gur shiúil sé agus beagnach bhris a shrón (Dála an scéil, ní hAfraice ar chor ar bith, ach le beagán hump agus beagáinín bun os cionn, cé go raibh sé chomh dubh, cosúil leis an gcorp ar fad.) Agus lasáin cosa loma, daite seacláide Savva, beagnach díreach in aice le ceann an fhir uasal dhubh agus... shiúil an cailín tríd an mballa, amhail is nach raibh ann ach holagram.
  Bhí imní uirthi gur rug sí air, léim Aindrias ina diaidh. Míchúramach, ach go leor chivalrous.
  Mhothaigh an dromchla luaidhe mar uisce farraige te, agus ansin d"eitil sé trasna an urláir, ag adhlacadh a aghaidh i gcosa loma Savva. Phóg Andrei go meicniúil a rúitíní, ach chiceáil an cailín go feargach é, ag exclaiming:
  - Féach ar na rudaí suimiúla anseo!
  Cé gur theastaigh ó Ognev a rá nach bhfuil aon rud níos suimiúla nuair a bhíonn áilleacht den sórt sin in aice leat, ach nuair a fuair sé sÚil sa srón, léim sé suas go tapa. Agus ní raibh díomá orm.
  Crochadh ainmhithe agus feithidí líonta ar na ballaí. Thairis sin, mar nach raibh agus nach bhféadfaí a bheith thar lear. Agus cairéid le mórán crúba portán, agus cactus le cosa frog agus cipíní, agus magairlín cleiteacha le béal crogaill le teanganna fanged inbhainte. Mura rud é, ar ndóigh, is féidir rud éigin mar seo a chur i gcomparáid le prionsabal bácáilte.
  Léim Andrei suas in ionadh agus d"éiligh os ard:
  - Beannachtaí, a bhráithre na cúise!
  Bhí ciúnas mar fhreagairt... Dúirt Savva go loighciúil agus go réasúnach:
  - Níor cheart dúinn scairt a dhéanamh, b'fhearr dúinn an spásárthach a iniúchadh.
  Iompaigh an spásárthach amach a bheith i bhfad níos mó laistigh ná an chuma ón taobh amuigh. Chaolaigh na conairí agus leathnaigh siad ansin. D"oscail na doirse armúrtha agus daoine ag druidim chucu. Agus bhí an oiread sin nár tháinig trasna ann.
  Cineálacha éagsúla na n-ainmhithe stuffed, dealbha, agus holagrams.... Agus freisin pictiúir: ag gluaiseacht, in ola, agus le mósáicí cibearnetacha. Léirigh na holagramanna scannán fíor i ndath. Agus radhairc chatha, agus cineálacha éagsúla pictiúr síochánta, go hiomlán idyllic.
  Thug Andrei faoi deara le iontas:
  - Aisteach. Tá sé cosúil le músaem eitilte.
  Chuir Savva in aghaidh go réasúnta:
  - Is músaem agus líonadh talún é gach rud inár ndomhan! Féachaimis níos fearr...
  - Airm! - Do blurted an captaen dubh amach. Agus chuir sé leis go tapa. - Ní mór dúinn cabhrú lenár Motherland bhuaigh an Tríú Cogadh Domhanda.
  D"ardaigh Savva a súile agus scairt:
  - Cabhraigh linn an tsibhialtacht a shábháil! Tá an daonnacht i mbaol!
  Bhí dord íseal, neamhghnách domhain le cloisteáil mar fhreagra:
  - De réir dealraimh tá tú ag iarraidh rud éigin a fháil uainn?
  Shín an cailín a lámha ar aghaidh agus dúirt sí go taitneamhach:
  - Ní sinne! Táimid ag caint faoi chinniúint na daonnachta go léir. Cinneann an Tríú Cogadh Domhanda - cad a gheobhaidh an bua: cur chuige barbarach, éadrócaireach nó daonnachas agus sibhialtacht?
  D"athraigh an dord go soprán tanaí, agus ton dochreidte:
  - Ó, i ndáiríre? Tar éis an tsaoil, is é nádúr an duine botúin a dhéanamh, lena n-áirítear faoi do chuid intinn féin. - Chuaigh gaotha oráiste tríd an aer agus lean an guth, ag éirí leath ochtáibh níos ísle. - Mar is gnáth, bíonn an claonadh ag formhór mór na gciníocha sa chruinne iad féin a chur i láthair, é a chur i do theanga, chomh daonnachtúil, agus an namhaid mar incarnation of ifreann.
  Dúirt Savva, gan scor de bheith ag drumaí go neirbhíseach a cos ar bhratú miotail anaithnid:
  - Féach duit féin! Féach ar na modhanna barbaracha a úsáideann siad chun cogadh a dhéanamh inár n-aghaidh!
  D"ardaigh an guth beagán agus thosaigh an t-aer níos boige:
  - Sea, tá do namhaid cruálach, ach ní aingil thú ach an oiread. Sa deireadh, ní hí an mhatamaitic a chinnfidh cé acu duine agaibh a bheidh i gcumhacht ar an Domhan!
  Anseo d'ardaigh Andrey a ghuth cheana féin:
  - Ansin, cé?
  Ach in ionad freagra a thabhairt, chroith an t-urlár faoina bhun, agus bhuail an cailín agus an fear dubh an tsíleáil lena n-aghaidh. Ansin d'athraigh gach rud ag an am céanna. Fuair siad iad féin i lár na cathrach mór scriosta go mór. Na gunnaí roared deafeningly. Phléasc sliogáin mhóra agus thit buamaí. Bhí grúpaí de shaighdiúirí Rúiseacha agus Eorpacha ag dul chun cinn. D'éirigh saighdiúirí buí agus donn an Aontais hÁise, ag fulaingt caillteanais, siar, ag clúdach an chosáin le sléibhte na gcorp. Ghlac Savva céim agus chuaigh sé ar shruth fuilteach.
  Ní fhéadfadh sé seo, ar ndóigh, mearbhall a chur ar an laochra a chuaigh trí phíobáin dóiteáin, uisce agus copair (an dara ceann go pointe íosta go dtí seo!). Ach bhraith m'anam olc. Ach d"éirigh Andrei suas, chaith sé cloch lena lámh dheas ar aghaidh bhuí an tsaighdiúra caol-shúile a d"ardaigh a ghunna meaisín, agus thit sé. exclaimed an captaen:
  - Seo Beijing! Tá bua ag ár mbuachaillí!
  Go deimhin, bhí comhartha cam le hieroglyph den chineál céanna ar lasadh le lasracha gorma. Ar chúis éigin, ní raibh taithí ag Savva áthas. Cé go bhfaca sí pictiúir ó Beijing agus foirgnimh shaintréithe de phríomhchathair na Síne ar an Idirlíon.
  Ach anseo tá sé uafásach. Tá mná ar lasadh, leanaí ag caoineadh. Agus a lán de na coirp. Chuir na mairbh bac ar na cineálacha cur chuige go léir, agus d'fhás a n-uimhir. Ní fhaca an cailín na mairbh carntha i dumhaí riamh roimhe seo.
  Bhí Andrey tar éis an meaisínghunna a thit duine éigin a phiocadh suas cheana féin agus d'oscail sé tine lena mharú. Is laoch a rugadh é. Ar thaobh a athar ó threibh Zulu, ar thaobh a mháthar: sin-seanathair, laoch an USSR faoi dhó, seanathair a throid i Vítneam agus san Afganastáin, athair sa tSiria, Donbass agus tSeisnia.
  Phléasc sé trí chloigeann Savva:
  Beirtear laoch ar aon duine atá daonna,
  Mar sin a tharla sé - thóg an gorilla an chloch!
  Nuair is Léigiún do naimhde,
  Agus dóitear lasair the i mo chroí!
  Agus phioc an cailín í féin suas an gunna meaisín. Is gnách go mbíonn lámha láidre éadrom ar an láimhseáil. Mairseálacha cróga sounded i mo cheann: scrios, freastal ar do Motherland Mhór.
  Ach rinne squeak lag gan choinne an cailín reoite. Ar dheis, d'fhéadfaí gort agus screams leanaí a chloisteáil go soiléir. Savva iompú, agus a S iolair, tríd an deatach a doiléir gach rud, chonaic beag, buí figiúirí. Bhí leanaí buí, caol-súl ag caoineadh agus ag iarraidh a fháil amach as an teach ar lasadh. Ach cuireadh bac ar a gcosán ag caochaíl lomán a bhí sáithithe i roisín. Agus taobh thiar de na guys, bhí lasair carnivorous ag scaipeadh.
  Bhí an chuma ar an dragan tine-análú fonn íobairt a dhéanamh do Gehenna...
  Ba mhó neart Savva ná a neart chun a leithéid de rud a sheasamh. Theith an cailín i dtreo na tine. Ní mór dúinn a shábháil ar na cinn beag: cibé an bhfuil siad Rúisis nó Sínis nach bhfuil tábhachtach!
  Go tobann, chuir sruth napalm bac ar chonair an trodaí cosnochta.
  Le caoin fhiáin:
  - A Thiarna shábháil mé!
  Chaith sí í féin isteach sa tine. Bhí sé amhail is dá mbeadh céad bioráin te pollta isteach sna boinn loma, agus na lasracha scorched na glúine defenseless. Clúdaíodh craiceann tairisceana, olóige le blisters dána, corcra. Cé chomh pianmhar a bhí sé do Savva. Phléasc scread fiáin ó mo scamhóga. Theastaigh uaim casadh ar ais agus léim amach as lasracha an domhain thíos.
  Ach bhraith an cailín: ní raibh sí in ann leisce ort ar feadh soicind fiú. Féadfaidh leanaí bás. Agus is cuma cé leis iad. Dúirt Dostoevsky: ní fiú seoda uile an domhain a chaillfidh leanbh. Pian ó shála lom go cúl an chinn, cosúil le tréada capall, ag bualadh na gcríoch nerve lena crúba prickly cruach.
  Tá a gruaig órga iontach curtha trí thine cheana féin, agus tá na lasracha ag iarraidh a aghaidh a lick. Ní bheidh sí in ann a bheith ina hiarbhír, álainn féin. Seo é ulcer corcra ag scaipeadh trasna a leiceann maol, velvety.
  Jumps Savva desperately, is cuma cé chomh fada agus is cosúil leis an sprioc. Téann meascán de dheatach agus aer ar lasadh isteach i do scamhóga. Tá an T-léine spotach ort dóite cheana féin, agus tú, cosúil le Jeanne D,rk, i dtine pianmhar. Díreach beagán níos mó, ach beagán níos mó. Ó mo Dhia, is ulcer lobhar iomlán a corp.
  Cuirtear isteach ar an mballa tine, agus léimeann Savva amach sa bhfionnachta. Tá sí dóite cheana féin, tá a corp iontach cosúil le créacht leanúnach, agus is cosúil go bhfuil a boinn dóite ag siúl ar na miodóga is géire. Tá bac amach romhainn. Agus ní mór duit léim isteach sa lasair roaring, merciless arís.
  Agus mothaíonn an cailín go bhfuil a neart agus a misneach ag rith amach. Chailleann sí beagnach Chonaic ó turraing painful. Ach tríd an dorchadas is féidir cailín a fheiceáil ag síneadh a lámha beag agus ag léim ón tine le squeal, agus buachaill a bhfuil a chuid gruaige gearrtha maol, agus an-beag ar éigean a d'fhoghlaim chun siúl.
  Tar éis di an ceann deireanach dá neart a bhailiú, léimeann Savva; Logs dhó agus bíomaí eitilt go dtí an taobh. Just a iarracht beagán níos mó. Gabhann lámha dóite an chailín mhíchumtha an gráta dearg-te. Is é an pian cosúil le reithe buailte céad tonna ag titim ar an ceann, cófra, comhlacht ar fad síos go dtí an chill dheireanach. Ní thagann an gráta amach agus ansin greimíonn Savva lena fhiacla é. Is féidir le duine dul ar buile ó fhulaingt den sórt sin, an ceann deireanach de na háille coirp nach bhfuil na lasracha ag titim amach agus ag titim as a chéile. Ach ar deireadh, thug an Tiarna luach saothair don iarracht; d"eitil an gráta, dearg ón teas, as an mbonn stroighne.
  Cailín lofa, agus a fiacla briste agus pléasctha as an teas, fanann. Ar an snáithe deireanach de Chonaic, mothaíonn an craiceann loit cosúil le leanbh liberated, léim thar na cosa charred na banlaoch tite.
  Dhúisigh Savva... Sheas sí in éineacht le Andrei ar an mbuaic is airde sneachta. D"fhógair guth toirneach, cosúil le cór míle glór seanchainteoirí:
  - D'éirigh leat sa tástáil! Beidh síocháin ar an phláinéid! Beidh an Rúis ina máthair do mhuintir uile an Domhain!
  Chonaic an fear óg dubh agus an fionn, a bhí níos caol agus níos áille fós, gairdíní faoi bhláth, cráitéir fhásta os comhair ár súl, agus saighdiúirí ag caitheamh arm agus barróg. Bhí ré an fhuath agus an chogaidh thart go deo.
  Agus sounded sé ar fud an phláinéid ar fad;
  Tá an Rúis agus an tSín aontaithe go deo,
  Ioslam, an Chríostaíocht: gan mailís, a chairde!
  Go dtugaimis glóir don Tiarna is Airde Ainm-
  Náisiúin uile an domhain - Teaghlaigh!
  
  PEADAR AN TRÍÚ - AN TSAR MÓR
  D"éirigh le Peadar an Tríú áit a chur ina luí ar an leasaithe ginearálta clúiteach a bheith ina fhoireann agus glacadh le céim mar mharascail pháirce. Rinneadh Nikolai Papin ina Aire Cosanta agus rinne sé roinnt leasuithe. Chabhraigh an fear láidir údarásach seo le Peter the Third comhcheilg na ndeartháireacha Orlov a aimsiú agus a chur faoi chois. Crochadh an cúigear comhcheilg. Fuair Catherine colscaradh mar gheall ar adhaltranas agus deoraíodh í go mainistir.
  Neartaigh Peadar an Tríú a chumhacht agus tugadh coróin dó. Agus nuair a tháinig sé i gcumhacht, tháinig athruithe inláimhsithe sa Rúis. Go deimhin, rinne Peadar an Tríú, cosúil lena sheanathair, cur síos ar leasuithe bunúsacha. Ina theannta sin, chuir athruithe isteach ar bheartas eachtrach.
  Ag tacú le comhghuaillíocht le Frederick the Second, d'ordaigh Peter do Rumyantsev, mar aon leis na Gearmánaigh, na hOstairigh a ruaigeadh. Ina dhiaidh sin thug an Ghearmáin níos mó ná na tailte a cailleadh roimhe seo ar ais.
  Ach fuair an Rúis smacht freisin ar an gcaolas ón Danmhairg, á roinnt leis na Prúiseach. Mar sin féin, léirigh Peadar acumen praiticiúil agus ghlac sé beagnach gach sealúchais an stáit seo, ag fágáil a "is fearr leat" Frederick ach cuid siombalach de sealúchais an choróin. Ní mór a rá go ndeachaigh tionchar Papin chun sochair do gharmhac Pheadair Mhór.
  Ba é ceann de smaointe Pheadair an Tríú smaoineamh an Pholainn a roinnt idir an Rúis agus an Phrúis. Sa bhliain 1965, thosaigh cogadh le Comhlathas na Polainne-na Liotuáine. Tháinig an Alexander Suvorov iontach chun cinn go tapa ann. D'éirigh Peadar an Tríú amach a bheith cliste agus d'éirigh leis tailte bunaidh na Rúise a fháil isteach ina Impireacht, agus bhí aithne ag na Prúiseach ar an gcuid eitneach den Pholainn.
  Mar a tharla i bhfíor-stair, bhí ar an Rúis dul i ngleic leis an Impireacht Ottomanach. D'éirigh níos fearr fós leis an troid ar son na Rúiseach. Bhí tionchar ag na leasuithe ar Papin, ar thallann Rumyantsev, agus ar Suvorov a bhí ag dul chun cinn go tapa. Thaitin an Tsar le Alexander Vasilyevich gan staonadh, bhí Peadar an Tríú féin an-ghreannmhar agus ar a chosa an t-am ar fad. Mar sin d"éirigh go hiontach leo.
  Laistigh den tír, rinne an tImpire Peadar roinnt leasuithe. Coigistíodh eastáit ó úinéirí talún míchúramacha i bhfabhar an státchiste stáit, agus tugadh isteach roinnt srianta ar corvée agus ar dhíolachán peasants. Ach go dtí seo, ní raibh an Tsar Peter leomh a cheiliúradh go hiomlán serfdom.
  Ina theannta sin, ba chúis le hathchóirithe eaglaise frithsheasmhacht láidir ón Sionad Orthodox. Chuir an rí, ag áitiú go gcuireann an Bíobla cosc ar adhradh agus seirbhís do dhuine ar bith seachas Dia, deireadh le cultas na naomh.
  Bhí rud éigin den Lutheranism i seo - an streachailt le iarsmaí agus deilbhíní.
  Guigh amháin chun an Tiarna Dia, adhradh ach é!
  Ach ní fhéadfadh sé seo ach friotaíocht a chur faoi deara. In áiteanna áirithe, ghríosaigh fiú sagairt daoine chun éirí amach.
  Ritheadh an t-athchóiriú, áfach, agus níor fhan ach íomhánna de Chríost agus den Mhaighdean Mhuire sna heaglaisí agus in áiteanna adhartha.
  B"fhearr leis na daoine éisteacht leis an rí den chuid is mó. Ina theannta sin, bhain Peter the Third clú agus cáil amach mar rialóir comhbhách. Níos tromchúisí ba ea coigistiú na dtailte go léir ó mhainistreacha agus ó shéipéil.
  Tar éis an bua ar an Tuirc, tháinig méadú níos mó fós ar údarás an rí. Chinn Perth an Tríú deireadh a chur le serfdom. Ní fhéadfadh cinneadh den sórt sin ach suaitheadh mór a chur faoi deara sa stát. D'fhulaing na húinéirí talún caillteanais ollmhóra, ach thosaigh an réabhlóid thionsclaíoch. Trí na deacrachtaí go léir, bhog an tír ar aghaidh go géar agus le cosc.
  Bhí an dara cogadh leis na dTurcach níos giorra fós agus bhuaigh trúpaí Rúiseacha faoi cheannas Suvorov go tapa. Ina theannta sin, dhírigh an réabhlóid sa Fhrainc aird na hEorpa.
  Bhain Peadar an Tríú leas as seo trína mhac ab óige, ó Voronina, Constantine, a chur mar Sultan na Tuirce ar ríchathaoir Constantinople.
  Mar sin, bhí an Impireacht Ottomanach, mar a bhí, in aontas leis an Rúis.
  Ansin bhí an cogadh san Éigipt. Ní raibh an sultán áitiúil ag iarraidh ceannas na Rúise ar an Afraic a aithint. Agus anseo don chéad uair bhuail genius Suvorov agus Napoleon Bonaparte lena chéile.
  Tar éis dó maireachtáil sách fada sna laethanta sin, 70 bliain, fuair Peadar an Tríú bás. Chuaigh sé síos sa stair faoin ainm an Liberator Mór. Cé acu is an-onórach!
  B"fhéidir dul thar a sheanathair charismatach! Agus chuaigh an t-Impire Pól suas ar an ríchathaoir. Tar éis do Suvorov bua a fháil ar Napoleon, a bhí fós ró-óg agus gan taithí, bhuaigh sé tuaisceart na hAfraice agus fiú Maracó.
  Ós rud é sa stair mhalartach seo ní raibh aon fheachtas cáiliúil ón Eilvéis a bhain an bonn de shláinte Suvorov, mhair an maoirseach páirce cáiliúil séasúrach níos faide.
  Níor tháinig Napoleon ina Impire na Fraince, toisc nach raibh am aige cáil a bhaint amach mar cheannasaí agus buaileadh é níos mó ná uair amháin. Tar éis titim an eolaire, tháinig Louis an tOchtú Déag i gcumhacht. Bhí athchóiriú ann, is é sin, athchóiriú ar an monarcacht.
  Ní raibh Paul the First éalú ón gcomhcheilg go fóill, ach tharla sé seo cúig bliana ina dhiaidh sin. Agus tháinig a mhac Alastar impire. Seo an áit a thosaigh an trioblóid. Bhí Konstantin ina dhéagóir, agus freisin, toisc gur Sultan Rúiseach na hImpireachta Ottomanach é, d"éiligh sé cumhacht.
  Ach bhí Alexander Suvorov fós beo agus d'éirigh leis a nia agus uncail a thabhairt chun réitigh. Cé, ar ndóigh, ba chúis le frithchuimilt as neamhspleáchas inmheánach na hImpireachta Ottomanach.
  Ina theannta sin, thug an Rúis aghaidh ar fhreasúra ó Shasana. Ní raibh cumhacht mhéadaithe na Breataine sásta lena chomharsa. Agus thosaigh fiú an dara cogadh mór le SAM. B"fhéidir go raibh na Breataine ag súil go dtiocfadh caos agus náire i Meiriceá tar éis bhás George Washington. Ach níor tháinig an ríomh fíor.
  Ní raibh fonn ar mhuintir na Stát Aontaithe dul ar ais faoi rí Shasana. Mhair an cogadh ar feadh deich mbliana le rathúlacht éagsúil, agus sa deireadh, tar éis don Bhreatain a neart a bheith ídithe, chuir siad stop leis an gcion.
  Ach ní raibh na Meiriceánaigh socair síos agus d'fhorbair maslach i gcoinne Cheanada. Chuir seasamh na Rúise, rud a chuir cúnamh ar fáil do na Meiriceánaigh, níos measa ar chás na Breataine.
  Aon bhliain déag eile de chogadh fuilteach, agus ghlac Meiriceá Ceanada arís. Bhí an Bhreatain lag, ach tháinig ollphéist geopolitical nua chun cinn: SAM.
  Throid an Rúis cogadh leis an Ostair agus bhuaigh sí é, ag roinnt go páirteach leis an bPrúis.
  Ag an am céanna, leanadh ar aghaidh ag leathnú isteach i gCeanada. Tá an tír tar éis éirí an-tionsclaithe. Tógadh cabhlach cumhachtach agus iomadúla. Tháinig na Rúisigh i dtír san Astráil agus leathnaigh siad isteach san Afraic.
  Tar éis bhás Alastair Chéad, d'éirigh streachailt ar son cumhachta arís idir na brainsí. Thréig deartháir Alastair, Constantine, an ríchathaoir, agus chuaigh mac Constantine eile, Andrei, ar aghaidh go dtí an ríchathaoir, ag tabhairt a ndúshlán ó Nioclás.
  Go foirmiúil, fógraíodh Nicholas mar tsar, ach le linn an chorónú maraíodh an tsar.
  Mar gheall ar an mearbhall a tháinig chun cinn, ba é Andrei an chéad duine a d"éirigh leis an ríchathaoir a ghabháil, ní go hiomlán dlíthiúil. Chuir an rí nua tús le cogadh leis an Iaráin beagnach láithreach agus sheol sé feachtas i gcoinne na hIndia. Bhí an Bhreatain fós i mbun cogaidh i gCeanada agus bhí sí ceangailte. Agus neartaigh feachtas an oirthir údarás Aindrias an Chéad agus thug sé cead dó a bhrainse féin de dynasty Romanov a sheoladh. Ag an am céanna, chumasc an Rúis agus an Impireacht Ottoman ina stát amháin ar deireadh. Ina theannta sin, trí Persia agus an India a chur i gceangal.
  Tháinig Alastar Dara i gcomharbacht ar Aindrias ar dtús. Faoin monarc seo, lean an Rúis lena leathnú in Indochina agus sa tSín féin. Tháinig an Phrúis ar an Impireacht is láidre freisin, ag aontú na dtailte Gearmánacha agus ag ruaig ar an bhFrainc.
  Mar sin féin, thacaigh an Bhreatain leis na Francaigh agus thosaigh cogadh díoltais. Chuir Impireacht na Breataine in éadan stubborn. Chuaigh an cogadh ar aghaidh ar feadh cúpla scór bliain.
  Idir an dá linn, conquered an Rúis go hiomlán Áise agus shroich Singeapór. Bhí sé ar an chumhacht is mó, is cumhachtaí ar domhan, ag bogadh ar fud na hÁise agus na hAfraice.
  Ach ag an am céanna d'ardaigh na Stáit Aontaithe freisin. Chríochnaigh na Meiriceánaigh forbairt Cheanada, áit a roinn siad réimsí tionchair leis an Rúis. Ansin ghabh siad stáit Texas agus California ó Mheicsiceo.
  Choinnigh na Stáit Aontaithe foirm rialtais phoblachtach, agus d'fhan an Rúis ina monarcacht iomlán. Tháinig Andrey II in ionad Alexander II. Lean an dynasty Romanov.
  Mar thoradh ar an gcogadh fada idir an Bhreatain agus an Fhrainc, in aghaidh na Gearmáine, choinnigh na Gearmánaigh na tailte a bhí faoi chonsaic cheana, Lorraine ina measc, ach ní raibh siad in ann dul ar aghaidh níos faide agus bhí siad ídithe go hiomlán. Mar sin féin, bleed na Breataine agus na Fraince go leor freisin.
  Faoi na coinníollacha seo, lean an Rúis tsarist chun tosaigh ar an domhan agus méadú ar a tionchar.
  Fíor, bhí ollphéist ag fás suas in aghaidh na Stát Aontaithe. Ina theannta sin, iompaigh amach go raibh Meiriceá níos mó ná mar a bhí sé i bhfíor-stair ar chostas Cheanada.
  Ach níor shroich sé seo comhréireanna scanrúla fós. Ina theannta sin, thosaigh cogadh cathartha amach sna Stáit Aontaithe, rud a d'eascair olltaismigh agus scrios. Ina theannta sin, i gcodarsnacht leis an stair fíor, d'éirigh leis an nGinearál Lee a bhrú trí Chomhdháil na Cónaidhme chun ceart na blacks chun fónamh in arm na stáit theas: saoirse agus saoránacht a fháil.
  Agus chuir sé seo moill mhór ar an gcogadh, agus, ar ndóigh, mhéadaigh sé an íobairt. Bhí éifeacht ag taidhleoireacht na Rúise freisin, rud a léirigh spéis freisin i síneadh na coinbhleachta. Agus go hintleachtúil amháin, d'éirigh go hiontach leis na daoine ó dheas ag an gcéad chéim den chogadh agus bhí siad in ann Washington agus Nua-Eabhrac a ghlacadh. Tháinig Philadelphia mar phríomhchathair nua na Comhghuaillíochta Thuaidh.
  Tharla an cogadh cathartha féin i dtréimhse níos déanaí: 1881 - 1905, agus úsáideadh dynamite agus fiú meaisínghunnaí ann.
  Sa Rúis, cuireadh Alexander III in ionad an Tsar Andrei II. Ní raibh an rí nua síochánta ar chor ar bith. Imbhuail an Rúis san Afraic leis an bhFrainc agus leis an mBreatain, a bhí ag iarraidh coilíneachtaí nua a fhorbairt. Agus bhí sí i bhfostú i gcoimhlint leo.
  Thosaigh cogadh nua le haghaidh athroinnt an domhain, inar ghníomhaigh an Phrúis go traidisiúnta i gcomhghuaillíocht leis an Rúis. An uair seo, fuair na Gearmánaigh i gceart é. Buaileadh an Fhrainc, in éineacht leis na Rúisigh, i gceann cúpla seachtain. Shuigh an Bhreatain thar lear, ach chaill sí a coilíneachtaí uile san Afraic, san Astráil, agus san Aigéan Ciúin.
  Fuair na Gearmánaigh a gcuid féin, agus mhéadaigh siad, ag tarraingt teorann in aice le Páras, agus go Port de Calais, agus chuimsigh siad an Normainn fiú. Agus rud éigin san Afraic féin.
  Agus thit an Bhreatain go leibhéal na mionchumhachta, tháinig an Fhrainc ina craobh-abhainn fiú.
  Ach tharla an chéad chogadh eile leis an bPrúis, faoi Vladimir III. Faoin am seo, bhí cineálacha arm mar umair, eitleáin agus fomhuireáin le feiceáil.
  Ghníomhaigh na Prúiseach i gcomhghuaillíocht leis an tSeapáin. Ar dtús, níor éirigh go han-mhaith leis an gcogadh don Rúis. Bhí éifeacht ag an éilliú san arm tsarist, ag coimeádachas na n-ard, agus ag an gcúnamh gníomhach a thug na Stáit Aontaithe don tSeapáin. Ina theannta sin, chuir an tSualainn agus an Iorua, agus an Bhreatain agus an Fhrainc i gcoinne na Rúise.
  Thosaigh an cogadh i 1921, go híorónta ar an dáta cinniúnach 22 Meitheamh. Bhí sé beagnach cath domhanda. Chuaigh an méid a bhí fágtha den Eoraip agus den Áise i gcoinne na Rúise. Ghlac an Spáinn agus an Phortaingéil eachtra den chineál céanna freisin. Mhothaigh an Phortaingéil díothach san Afraic, agus bhí na Spáinnigh ag brionglóid ar a n-iar-mhóráltacht a athchóiriú sa Mheán-Aois.
  Ós rud é ag an bpointe seo sa Leathsféar Thoir, níl mórán spáis ann nach bhfuil faoi smacht an Tsar Rúiseach.
  Dála an scéil, bhí ról cinntitheach sa chogadh ag barraíocht ró-mhór na Rúise Tsarist in acmhainní daonna, córas láidir uathlathach, agus laige an fhreasúra inmheánaigh.
  Sea, d"éirigh le tancanna Gearmánacha briseadh tríd ón Neman go dtí an Dnieper sa chéad dá mhí, agus chuir siad faoi léigear Ríge, agus sa deisceart, thiomáin siad trúpaí Rúiseacha amach as an Ungáir. Agus thug na déithe deis do Land of the Rising Sun cabhlach na Rúise a ruaigeadh. Ach arís, ar feadh tamaill.
  D"fhéadfadh ginearál neamhinniúla cath a chailleadh i ndiaidh catha. Ach bhí athrú nua ag fás aníos. Agus chuir an tsar, sa deireadh, dlús leis an gcomhrac in aghaidh an éillithe agus d'eagraigh sé soláthairtí inghlactha níos mó nó níos lú. Agus acmhainní daonna: cuireadh rannáin Síneacha, Indiacha, Arabacha i ngníomh. Ní raibh na Gearmánaigh in ann an Dnieper a thrasnú, agus cheana féin sa gheimhreadh sheol trúpaí na Rúise frith-ionsaitheach.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhfuil an tSualainn agus an Iorua ina opponents an-láidir; Agus do thuit Osló i mBealtaine. Faoi Mheitheamh 1922, bhí na trúpaí tsarist in ann an staid réamh-chogaidh a chur ar ais, ag brú na Prúiseach ar ais go dtí a línte bunaidh.
  Nuair a chonaic an Fhrainc a leithéid d"fhorbairt imeachtaí, ghreamaigh sí éirí as an gcogadh. Mar fhreagra air sin, ghabh an Rí Prúiseach William seilbh ar Páras agus a réigiúin theas. Bhí trúpaí na Rúise ag dul chun cinn. I mí Mheán Fómhair chuaigh siad go dtí an Vistula. Thosaigh na cathanna ar son na Prúise Thoir. Thit Koenigsberg i mí na Nollag... Agus saoradh Vín don bhliain nua.
  Ní raibh sé éasca do na Seapáine, a d'fhulaing a gcabhlach damáiste mór agus chaill siad an tionscnamh.
  Cuireadh tús leis an mbliain 1923 le hionsaí mór trúpaí Rúiseacha sa Pholainn agus, laistigh de thrí mhí, rochtain ar an Oder agus na hAlpa sa deisceart. Bhí deis ag na Gearmánaigh fanacht in aice le Beirlín, ach sheol trúpaí Rúiseacha ionsaí sa Bhaváir i mí Aibreáin. Chuaigh na trúpaí chun cinn go mall ach is cinnte faoi dheireadh an tsamhraidh, shroich na Rúisigh na Réine. San fhómhar, athghabhadh réigiún an Ruhr ó na Gearmánaigh, agus i mí na Nollag, tar éis troid fíochmhar, timpeallaíodh Beirlín.
  Ní raibh deis ag an nGearmáin an cogadh a bhuachan a thuilleadh. Troid sé mhí eile i 1924 ar an mór-roinn, go dtí an Spáinn, an Phortaingéil, an Ghearmáin, a gabhadh roimhe sin ag na Gearmánaigh: an Ísiltír agus an Bheilg, conquered.
  Ní raibh ach an Bhreatain amháin fágtha, agus bhí Okinawa agus Hokkaido araon caillte ag an tSeapáin cheana féin.
  Bhí Churchill i gceannas ar chosaint na cathrach. Ach ní raibh aon seans ag na Breataine.
  Fíor, chaill siad tuirlingthe an fhómhair.
  Tháinig an bhliain 1925. Ní raibh aontacht sna Stáit Aontaithe ar cad ba cheart a dhéanamh. Ceadaigh an Bhreatain agus an tSeapáin a chríochnú. Nó ar cheart dúinn dul i mbun cogadh deacair sinn féin?
  Dúirt tuiscint coiteann, in ainneoin an tionscail fhorbartha, go mbeadh Meiriceá faoi léigear go fánach ag uimhreacha. Ach tá sé thar a bheith scanrúil a bheith fágtha ina n-aonar le béar Rúiseach.
  I mí an Mheithimh, rinne trúpaí na Rúise tuirlingthe rathúil sa Bhreatain, agus thit Londain. Agus i mí Lúnasa críochnaíodh é leis an tSeapáin.
  Mar sin cuireadh deireadh le cogadh eile.
  Ghlac an Rúis smacht ar gach tír sa Leathsféar Thoir. Ag an am céanna, d'fhan an Impireacht féin uathlathach agus aonadach. Nó beagnach aonadach. Bhí roinnt tréithe seachtracha neamhspleáchais ag sealúchais Eorpacha. Ach fós féin, bhí cumhacht ríoga chun tosaigh i ngach áit. Bíodh sé Ríocht na Polainne, nó Ríocht na Sualainne le Tsar Vladimir ag a ceann.
  Ar 5 Márta, 1933, fuair an Tsar Vladimir the Great bás, agus tháinig a mhac Kirill an tsar nua. Ach bhí réimeas an mhonarc nua gearr, go díreach céad lá. Agus fuair Alastar an Ceathrú bliain déag d'aois é féin ar an ríchathaoir. Agus caoga lá ina dhiaidh sin bhí timpiste aige. Fuair Nioclás II an ríchathaoir ag aois deich mbliana. Tá ceithre emperors i mbliain amháin... Bhuel, cad is féidir a tharlóidh!
  Ach an-annamh, ar ndóigh, agus ní i ngach tír ar domhan!
  Cé, ar ndóigh, chuimhnigh go leor go raibh Nicholas the First reign ar feadh tréimhse ghearr agus go bhfuair sé bás mar thoradh ar fhoréigean.
  Ach bhí tús an réimeas Nicholas II maith go leor. Dhá bhliain ina dhiaidh sin, seoladh an chéad satailíte saorga i stair an Domhain phláinéid, a eitil ar fud na pláinéid.
  Agus iompaigh amach nach raibh 1937 chomh ominous agus a bhí sé i stair fíor. Ós rud é go raibh sé i mbliana go raibh Guy Rúiseach an chéad eitilt isteach sa spás. Níl, ní Gagarin, ach an Prionsa Igor Trubetskoy. Ní raibh aon ádh ag Yuri Gagarin go dtí seo. Cá rachaidh tú?
  Is féidir leis an Rúis, an Impireacht is fairsinge, cistí ollmhóra a leithdháileadh le haghaidh leathnú spáis.
  An bhliain dár gcionn, 1938, tástáladh an chéad bhuama adamhach Rúiseach.
  Bhí an Tsar Nicholas II nua fós an-óg, agus ar ndóigh mífhoighneach. Ina theannta sin, d'fhan na Stáit Aontaithe mar an t-aon iomaitheoir contúirteach sa Rúis. Gan trácht ar an bhfíric go bhféadfadh na Meiriceánaigh a bheith ar tí freisin buama adamhach.
  Ar an 1 Márta, 1940, le hordú ón Tsar Nioclás II, atá anois ina dhuine fásta go foirmiúil, cuireadh tús le hionradh na Stát Aontaithe. Ba í an chúis fhoirmiúil ná tacaíocht na Meiriceánaigh don fhreasúra Poblachtach sa Rúis le héilimh ar thoghcháin pharlaiminteacha.
  Is féidir gurbh é cinneadh an Óige Nicholas II an chéim ba chríonna. Tar éis an tsaoil, ní féidir linn ligean do namhaid féideartha airm núicléacha a fháil freisin.
  Ar dtús, d'éirigh go tapa agus go tapa leis an ionsaí a rinne trúpaí na Rúise ag baint úsáide as colúin umar móra. Ach ansin mhéadaigh friotaíocht Mheiriceá. Ar feadh roinnt míonna, bhí dul chun cinn trúpaí na Rúise an-mhall. Ach fós bhí an namhaid ag dul amú, agus é níos lú ná an daonchumhachta agus cáilíocht an chabhlaigh umar, bhí sé doomed.
  Ach thosaigh éirí amach san Afraic agus sa tSín. Ina theannta sin, atreoraíodh fórsaí suntasacha chun an éirí amach a chosc.
  I 1941, sheol arm na SA frith-ionsaitheach, ach níor bhain siad amach a sprioc freisin. Roinnt ionsaithe, agus ansin geimhreadh 1941-1942 inar chaill na Meiriceánaigh Ceanada ar fad beagnach. Agus i mí Aibreáin, thit Toronto agus Québec beagnach ag an am céanna.
  Tá an cogadh tosaithe cheana féin ar chríoch traidisiúnta Mheiriceá. Malartaíodh séideadh. Ach bhuaigh an dornálaí Rúiseach níos mó an rooster Meiriceánach.
  Thit Philadelphia i mí Lúnasa 1942. Agus i mí Dheireadh Fómhair 1942, chuaigh trúpaí na Rúise i dteagmháil le Nua-Eabhrac. Ansin chinn rialtas SAM airm núicléacha a úsáid.
  Ach ní raibh an deis is lú acu fós críoch na Rúise a bhaint amach, agus mar sin bhí siad ag brath ar stailceanna i gcoinne na trúpaí ionsaithe.
  D"úsáid siad buama san oíche. Tá an cinneadh seo mar gheall ar an bhfíric go bhfuil an splanc geal dallóga na saighdiúirí.
  Ní raibh an éifeacht ró-suntasach, fuair beagán níos mó ná míle duine bás, dalladh fiche míle, cé go raibh an chuid is mó acu go sealadach. Ach ní féidir buille den sórt sin a ghairm cinntitheach.
  Ina theannta sin, tá i bhfad níos mó muirear núicléach ag an Rúis Tsarist, agus mar sin níl sé fíor fós go bhfuil sé réasúnach malartú ciondálacha núicléacha den sórt sin a oscailt.
  Ach cén áit ar féidir leat dul? I gcás go dona, tá gach bogadh olc, agus ní bhíonn polaiteoirí cliste sa deireadh suas i riocht dona.
  I mí na Nollag, thit Nua-Eabhrac agus Washington, agus roimhe sin d'úsáid na Meiriceánaigh cúig cinn eile dá gcuid buamaí, nach raibh an-chumhachtach agus nach raibh an-rathúil orthu ó thaobh dearadh de. Agus d'fhreagair na ginearáil tsarist ag titim fiche cúiseamh. Seo mar a rinneadh olltáirgeadh ar an mbuama uafásach.
  Mhair an cogadh go dtí 23 Feabhra, 1943, ach níor thit aon duine buamaí adamhacha.
  Bhí Meiriceá saor go hiomlán ó fhorlámhas an chaipitil agus tugadh faoi riail monarc uathlathach é.
  Fuair an rí tailte nua agus glóir mhór. Agus anois níor leomh aon duine a bhréagnú.
  I 1945, thug cosmonauts na Rúise cuairt ar an nGealach. Agus i 1947, tháinig arm na Rúise isteach i Meicsiceo. Chinn an rí go raibh sé in am deireadh a chur le iarsma den sórt sin mar go bhfuil go leor stát ar phláinéid amháin. Agus a arm a leagtar amach chun conquer gach rud a d'fhéadfadh a conquered.
  Sa bhliain 1949, ba í an Airgintín an tír cheannasach deiridh le dul isteach in Impireacht na Rúise.
  Agus tháinig an tsíocháin go dtí an domhan ar fad. I 1953, chuir cosmonauts na Rúise cos ar dhromchla Mars. 1956 - Véineas le fear. 1960 - Mearcair. 1961 - ceann de na satailítí de Mars. 1967 - Fear ar Neiptiún, agus i 1968 - ar Satarn. I 1970 - Úránas, agus i 1971 - Plútón.
  Chuaigh Nicholas II síos sa stair faoin leasainm: an críochfort! I 2016, d'iompaigh an rí nócha is trí bliana d'aois cheana féin. Ach ní ligeann rath na míochaine talmhaí fós dúinn a mheas go bhfuil an rí ró lag agus lag. Tá sé i gcumhacht le 83 bliain, agus is taifead iomlán é sin i measc na rialóirí sin a bhfuil a réimeas iontaofa níos mó nó níos lú. Cé gur sa stair, deir siad, bhí cásanna ann nuair a rialaigh siad níos faide.
  Ar an Domhan, tá rudaí beagnach breá. True, tá fadhb ann leis an daonra atá ag fás, a bhfuil níos mó ná 8 billiún cheana féin. Baineann dóchas mór le leathnú spáis.
  Tógadh roinnt bailte ar an nGealach cheana féin. Mar a tharla sé, le domhantarraingthe sé huaire níos ísle ná ar an Domhan, is féidir le glasraí agus torthaí a fhástar i dtithe gloine méideanna ollmhóra a bhaint amach.
  Tógadh bailte ar Mars agus Véineas araon, chomh maith le monarchana ar Mearcair. Tá an pláinéad seo, atá in aice leis an nGrian, an-áisiúil chun miotail a tháirgeadh agus a rolladh. Chun na críche seo, úsáidtear fuinneamh na gréine.
  Tá lonnaíochtaí daonna ar shatailítí Iúpatar, Úránas agus Satarn freisin. Tá spás á fhorbairt de réir a chéile go pointe níos mó ná riamh.
  Agus ba i 2016 a sheol an chéad turas idir-réaltach chuig an réalta Sirius ón nGealach. Tá an monarc ag súil go mór le maireachtáil chun imeacht chomh lúcháireach a fheiceáil agus a chothóidh teagmháil lena dheartháireacha i gcuimhne.
  
  
  
  OÍCHE OLLSCOIL
  D'aontaigh an deachtóir Spáinneach Franco, murab ionann agus an fhíorstair, le trúpaí Gearmánacha ionsaí a dhéanamh ar dhúnfort Sasanach Ghiobráltar. Mar mhalairt air sin, fuair an Spáinn roinnt tailte na Breataine agus na Fraince san Afraic.
  Tharla an t-ionsaí faoi cheannas Mainstein san oíche ó 25 Samhain, 1940 go 26 Samhain. Mar a tharla sé, ní raibh na Breataine réidh go leor le haghaidh bogadh míleata den sórt sin agus d'éirigh leis na Naitsithe fortress chomh cumhachtach a ghabháil ó swoop.
  Tháinig athruithe suntasacha ar chúrsa an chogaidh nuair a thit sé. Bhí an Wehrmacht in ann fórsaí a aistriú thar an achar is giorra go dtí an Afraic, agus cuireadh bac ar na Breataine dul isteach sa Mheánmhuir ón Oirthear.
  Chuir ordú na Gearmáine roinnt rannáin isteach san Afraic Mheánchriosach. Ina theannta sin, aistríodh cór Rommel go dtí an Libia, roinnt míonna níos luaithe ná mar a bhí i ndáiríre.
  Na Breataine, ina dhiaidh sin, thréigean an ionsaithe i gcoinne na nIodálach san Aetóip agus thosaigh a neartú a seasaimh san Éigipt. Mar sin féin, d'éirigh le Rommel dul chun tosaigh orthu, agus mar thoradh ar stailc réamhghabhálach, bhuaigh sé na trúpaí coilíneach, ag gabháil Alexandria agus Cairo. D"éirigh seasamh na Breataine san Afraic níos casta. Bhí Canáil Suez sroichte ag na Gearmánaigh cheana féin agus bagairt orthu dul chun cinn breise isteach sa Mheánoirthear. Ina theannta sin, bhí deis ann bogadh i dtreo an tSúdáin.
  Fíor, ní raibh rudaí ag dul go maith do na hIodálaigh sa Ghréig, ach shábháil fórsaí breise ón nGearmáin an scéal.
  Bhí aincheist ag Hitler: ionsaí a dhéanamh ar an APSS nó deireadh a chur leis an mBreatain? Ba é rath an Wehrmacht san Afraic a spreag an dara cinneadh - lámh saor a thabhairt dó féin san Iarthar. Cé gur líonadh ullmhóidí míleata an USSR an Fuhrer le eagla.
  Bhí an tArm Dearg ag neartú, ach ní raibh na Gearmánaigh ina suí go díomhaoin ag ceachtar acu. Tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh na n-umar i 1941 i gcomparáid le 1940, agus tháinig méadú beagnach dhá uair go leith ar tháirgeadh aerárthaí.
  Rinne na Naitsithe buamáil agus thuirlingt ar Mhálta. Ansin bhris Rommel trí na cosaintí ag Canáil Suez agus isteach san Iaráic, a rinne éirí amach in aghaidh riail na Breataine. Bhuaigh na Gearmánaigh Cuáit agus an Meánoirthear ar fad gan stró. Chloígh Stalin le tactic fanacht-agus-féach. Ach lean Churchill go stócach leis an gcogadh. Tar éis don Wehrmacht an Iaráin a bhaint amach, d'iompaigh sé go deisceart na hAfraice.
  Bhí an bhliain 1941 ag druidim chun deiridh. Mhéadaigh táirgeadh na bhfomhuireán, agus chaill an Bhreatain a coilíneachtaí. D'iompair SAM go héighníomhach. Ach ní raibh an tSeapáin in ann suí go díomhaoin agus bhuail sí Cuan Peiriú an 7 Nollaig. Thosaigh cogadh dian nua san Aigéan Ciúin. Agus b'éigean do Hitler pleananna ionsaí ar an APSS a thréigean arís.
  Ní mór dúinn cabhrú leis na Seapáine, an Iaráin agus an India, chomh maith leis an Afraic Theas, a ghabháil. Agus is tábhachtaí fós, an Bhreatain féin. Thairis sin, ní bréagán iad buamadóirí Mheiriceá. Is féidir leo a lán trioblóide a chur faoi deara an Tríú Reich. Agus tá sé an-áisiúil stailceanna buamála a dhéanamh ó chríoch na Breataine.
  Mar sin b'éigean don Fuhrer i 1942 na smaointe maidir le hionradh a dhéanamh ar an Oirthear a thréigean.
  Bhí an baol ann go n-osclódh Stalin féin an tosach, ach... Ní mór duit aithne a chur ar charachtar Stalin. Tá sé an-srianta i mbeartas eachtrach. Rinne an cogadh leis an bhFionlainn an deachtóir dearg níos airdeallaí fós.
  Cé go bhfuil an USSR ag carnadh neart. Shroich líon na heitlíochta ar 1 Eanáir, 1942 tríocha dó mhíle feithicil, agus umair, níos mó ná cúig mhíle is fiche, mar aon le trí mhíle umar eile. San iomlán, bhí sé beartaithe ag Stalin earcú 20 cór meicnithe a thabhairt chun críche, le líon iomlán na n-umar de 32 míle feithicil, agus ba iad 16.5 míle díobh na KVanna is déanaí de bhrandaí éagsúla agus T-34s. Ina theannta sin, bhí na tancanna T-50 fós á bhforbairt, cé go raibh an fheithicil éadrom.
  Na Gearmánaigh, ag tabhairt aghaidhe ar an Matilda agus roinnt umar cruiser, agus freisin ar an eolas go raibh na Breataine ag forbairt umair throma, thosaigh freisin a dhéanamh a mastodons féin. Gcéad dul síos, an "Tíogair" le gunna 88-mm, agus armúrtha le gunna 75-mm impenetrable le bairille fada.
  Bhí faisnéis ann freisin maidir le tógáil umar Sóivéadach. Mháirseáil an umar KV-2 ag paráid Lá Bealtaine ar an gCearnóg Dhearg, agus bhí roinnt sonraí ag na tríocha ceathair.
  Ar aon nós, nuair a bhí Speer i gceannas ar an Aireacht Impiriúil Arm agus Armlón, chuaigh forbairtí sa teicneolaíocht níos tapúla. Theastaigh ó Hitler go mbeadh na tancanna is fearr ar domhan, agus cinn níos troime. Ach go dtí seo bhí an Ghearmáin níos ísle ná an USSR. Líon na ngluaisteán agus a gcáilíocht araon. I mí Lúnasa 1941, cuireadh tús le táirgeadh an umar KV-3. Bhí an fheithicil sách trom ag 68 tonna, ach armtha le gunna 107 mm le luas teilgean tosaigh de 800 méadar in aghaidh an tsoicind. Thug sé seo buntáiste dó thar an "Tíogair", nach raibh, dála an scéil, curtha i dtáirgeadh go fóill.
  Bhí an KV-5 níos cumhachtaí fós, ag meáchan 125 tonna agus dhá ghunna aige. Fíor, chruthaigh feithicil throm den sórt sin níos mó fadhbanna don arm Sóivéadach ná mar a bhí sé fiú. Agus i 1942, glacadh leis an leagan KV-4 a mheá 107 tonna le haghaidh seirbhíse. D'fhéadfadh an APSS a bheith bródúil as a chuid umair is troime ar domhan, agus na cinn is cumhachtaí freisin.
  Ach tá an Ghearmáin forbartha go maith san eitlíocht. D'fhorbair an Yu-188, nuair a chuaigh sé isteach i dtáirgeadh, luas inchomparáide le trodaithe. Bhí cuma mhaith ar DO-217 freisin. Forbraíodh aerárthaí scaird go gníomhach freisin. Toisc gurbh í an Bhreatain an príomhsprioc, díríodh i bhfad níos mó airde ar scaird-bhuamairí ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid ghníomhach as saothair sclábhaithe. Iompórtáladh líon mór daoine dubha ón Afraic. Bhí oibrithe dubha géilliúil, crua, ach neamhoilte. Úsáideadh iad le haghaidh obair chúnta.
  Ach trí smacht a chur ar an Eoraip, d"fhéadfadh na Gearmánaigh a ndóthain saothair cháilithe a earcú.
  D'éirigh le Speer fiú cur ina luí ar Hitler gan leanúint de chlár díothaithe na nGiúdach, ach iad a úsáid chun aerárthach agus trealamh a tháirgeadh.
  Bhí an geall ar ionsaí ón aer i gcoinne na Breataine Bige agus cogadh ollmhór fomhuirí.
  Mar sin féin, chuir iontráil Mheiriceá isteach sa choimhlint tinneas cinn ar na Krauts agus chuir sé iallach orthu líon na bpacáistí mac tíre a mhéadú go géar.
  Cuireadh iallach ar an nGearmáin táirgeadh buamadóirí agus aerárthaí straitéiseacha a chur chun cinn go mall. Gcéad dul síos, Yu-288 agus Yu-488 - le ceithre innill. Ach ghlac am lena bhforbairt agus lena gcur i gcrích. Ba é an modhnú ME-109 "F" go ginearálta comhraic fiúntach d'fheithiclí na Breataine. Ach theip ar fhorbairt an ME-209, mar a rinne an ME-210.
  Níor éirigh leis an mbuamadóir tumadóireachta XE-177 ach oiread. Ach bhuaigh Speer ar ais le huimhreacha. Ina theannta sin, tháinig an Focke-Wulf ar an trodaire is cumhachtaí i dtéarmaí armála, ag cúiteamh do chuid de laigí an ME-109. Agus bhí scoil eitilte na nGearmánach níos fearr ná na Sasanaigh, agus níos mó fós ná na Meiriceánach. I mBealtaine 1942, ghabh na Naitsithe an Afraic Theas. Agus tháinig scuadrún Meiriceánach go Madagascar. Chaill na Meiriceánaigh Cath Midway: tháinig captaen an tríú céim, a raibh ról cinntitheach aige sa chath seo, go híorónta i Madagascar. Bhí SAM ag iarraidh bunáit a choinneáil san Afraic agus gan ligean do na Naitsithe a scíth a ligean. Ach chuaigh sé seo in olcas go mór dá seasamh san Aigéan Ciúin.
  Fíor, níor ghníomhaigh na Seapánaigh go leor ar a ndícheall. Lean an cath don oileánra Haváís ar aghaidh.
  Fuair na Naitsithe smacht ar an Afraic agus cúlchistí ollmhóra amhábhar straitéiseacha, agus ghabh siad an India agus an Iaráin freisin. Tá na hacmhainní atá faoi smacht an Tríú Reich ollmhór, ach ní mór iad a dhíleá fós.
  Níl an cath aeir don Bhreatain chomh soiléir sin. De shíor ag méadú táirgeadh aerárthach, chuir na Gearmánaigh brú orthu, ach ní raibh ceannas iomlán ann. Bhí tionchar freisin ag an easpa cumhachta eitlíochta straitéiseach agus cúnamh SAM, agus fiú ansin ní raibh go leor fomhuirí. Agus lig an torpedo míorúilteach a raibh an oiread sin dóchais ann dó sinn.
  Níor leomh don Fuhrer teacht i dtír sa Bhreatain i 1942 . Leagadh an bhéim ar chumhacht na farraige agus ar an gcabhlach fomhuirí a neartú. Ag an am céanna, tógadh iompróirí aerárthach agus longa cogaidh. Bhí go leor cumas táirgthe ann, ach ghlac gach rud am.
  Bhí gá le diúracáin bhailistíocha Aicme A a mhionchoigeartú freisin. Ach thosaigh na teilgeáin róbatacha V-1 a tháirgeadh en masse. Bhí buntáiste gan dabht ag gluaisteáin réasúnta saor, ag rith ar bhreosla simplí, nach raibh píolótaí ag teastáil uathu.
  Bhí Hitler, tar éis dó rochtain a fháil ar acmhainní nádúrtha neamhtheoranta agus ar chúltaiscí saothair, ag iarraidh saol na bpíolótaí Gearmánacha a shábháil. Ba chosúil gurbh é an V-1 an réiteach ab fhearr, toisc go raibh sé éasca le déanamh agus gan foireann. Agus tá na mílte teilgeáin róbatacha den sórt sin tar éis báisteach a chur ar Londain ó thitim 1942.
  Ag an am céanna, chuir na Gearmánaigh dlús le forbairt an scaird-bhuamair Arado agus na diúracáin ballistic.
  Lean Stalin ag fanacht agus neart a charnadh. I 1942, tháirg an APSS cúig mhíle go leith umar KV agus T-34 nua, agus thart ar mhíle brandaí d'aois, thart ar cúig chéad solas nua T-50 agus T-60 agus dhá chéad umar amphibianach. Tá méadú tagtha ar an gcabhlach aerárthach freisin - tá tuairim is cúig mhíle dhéag aerárthach nua agus sean isteach sa tseirbhís. Bhí ganntanas píolótaí ann fiú. Mhéadaigh táirgeadh Katyushas go mall.
  Tháirg an Ghearmáin Naitsíoch níos mó ná tríocha míle aerárthach, ach d'fhulaing sí caillteanais shuntasacha i gcathanna. Tháirg na Gearmánaigh tuairim is sé mhíle go leith umar. An chuid is mó den T-3 agus an modhnú nua T-4 le gunna fada bairille 75-mm. Tá beagán níos mó ná céad de na "Tigers" is nuaí táirgthe, agus níl sna "Panthers" ach fréamhshamhlacha fós.
  Ach thosaigh an raidhfil ionsaí MP-44 deartha ag Schmeister chun dul isteach sa tsraith. Murab ionann agus an scéal fíor, níor ghá an meaisín a fhorbairt ag cur san áireamh ganntanas miotail neamhfheiriúla. Agus luathaigh sé seo forbairt raidhfil ionsaí níos simplí, le cruach cóimhiotail.
  Mar sin thosaigh na Gearmánaigh ag baint leasa as airm bheaga. Ach bhí am ag teastáil uathu freisin don mheaisínghunna na trúpaí go léir a armáil.
  Ach sa chabhlach fomhuirí, nuair a shroich an táirgeadh idir daichead agus caoga fomhuirí in aghaidh na míosa, níl aon comhionann ag na Gearmánaigh i ndáiríre.
  Tá fomhuireáin an-ardluais faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine le feiceáil. Tá dlús curtha leis an obair sa chlár núicléach freisin. Go fortunately, tá go leor acmhainní ann. Agus fiú an botún a rinne na fisiceoirí Gearmánacha nach raibh graifít oiriúnach mar mhodhnóir níor tharla sé go raibh sé tubaisteach. Tógadh roinnt monarchana le haghaidh táirgeadh uisce trom, lena n-áirítear san Afraic.
  Mar sin déanaimis aghaidh a thabhairt air, ach thosaigh imoibreoir núicléach na Naitsithe ag obair i mí na Nollag 1942. Fiú beagán níos luaithe ná na Meiriceánaigh. Tar éis na mbuanna san Aigéan Ciúin, thosaigh troideanna tromchúiseacha eatarthu. Agus gearradh maoiniú don chlár núicléach go suntasach.
  Ba chomhartha tús na bliana 1943 le dearbhú Hitler ar Chogadh Iomlán agus le tabhairt isteach na seirbhíse saothair uilíche sna críocha áitithe. Níor thug na stailceanna ollmhóra V-1 ar Londain údar iomlán dóibh féin. D'fhoghlaim na Breataine ionsaithe den sórt sin a repel go páirteach, ach bhí na Gearmánaigh i réim i líon.
  Ach d'éirigh an cogadh fomhuirí amach a bheith fíor-thubaisteach don Bhreatain. Thit táirgeadh na n-arm ar an oileán go mór mar gheall ar easpa amhábhar. Bhí an cathair ar tí titim. Ina theannta sin, ghabh na Naitsithe Madagascar, agus rinne na Seapánaigh, in éineacht leis na Naitsithe, ionradh ar an Astráil agus bhain siad géilleadh amach go réasúnta tapa.
  Cé gur thuig Stalin an chontúirt a bhain le tactics fanacht-agus-fheiceáil, d'fhan sé dílis dó féin agus níor chuaigh sé isteach i gcomhrac. Is fearr ligean do na caipitlithe iad féin a dhíbirt go deireadh. Agus beidh muid ag faire ...
  Ach bhí míbhuntáistí ag baint leis an tactic seo freisin. Ag baint úsáide as acmhainní ollmhóra, bhí an Tríú Reich ag ullmhú cogadh i gcoinne an USSR cheana féin. Shroich táirgeadh umar sa Tríú Reich 1,200 feithicil in aghaidh an lae ar an meán i 1943, móide trí chéad caoga gunnaí féinghluaiste. Thairis sin, níl gunnaí féinghluaiste lag ar chor ar bith. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Ag cur san áireamh nár fhulaing na Gearmánaigh beagnach aon chaillteanais in umair, athlíonadh a n-umair dhá uair chomh tapa leis an Arm Dearg. Agus thosaigh an bhearna chainníochtúil sa teicneolaíocht i bhfabhar an USSR ag caolú.
  I dtéarmaí cáilíochta, fuair an Fritz an "Ríoga Tíogair", cosúil le meáchan an KV-3, agus fiú beagán níos fearr ó thaobh cumhachta treáite de mar gheall ar chaighdeán na diúracán agus armúr tosaigh níos láidre. Bhuel, d'éirigh leis na Sár-trom Sóivéadach KV-5 agus KV-4 a bheith an-neamhiontaofa go teicniúil, go háirithe a n-chassis. Mar sin bhí amhras ar úsáid chomhrac na n-arrachtaigh sin.
  Agus d'ordaigh Stalin freisin cruthú an KV-6 le seacht gunnaí agus dhá lainseálaí roicéad. Rinne siad an carr. Ach tharla go raibh sé chomh trom agus chomh fada sin nach raibh tú in ann é a iompar ar thraein nó é a imscaradh i gcath. Is feithicil sách rathúil é an T-34-76, ach níos laige sa chomhrac tosaigh ná an Panther nó an Tíogair. Agus tá na KV-1 agus an KV-2 inchomparáide leis na Gearmánaigh ó thaobh meáchain de, ach tá siad níos lú ná na Panthers agus na Tigers sa chomhrac ceann le ceann. Bhí an Gearmánach T-4 cothrom leis na ceithre cinn is tríocha ó thaobh armúr agus uasghrádaithe san armáil, in infheictheacht agus in optaic, agus bhí sé seo ar chomhmheáchan, nó níos lú fós nuair a dhéantar comparáid le modhnuithe níos troime.
  I mbeagán focal, tá an Fritz feabhsaithe agus tá an caighdeán chomh hard le par. Agus thug cuma ME-309 agus ME-262 buntáiste i gcáilíocht na heitlíochta. Cosúil leis an Yu-488, an buamadóir ceithre inneall is fearr. Agus taobh thiar dóibh tá samhlacha scaird. Den sórt sin mar Yu-287 agus Arado.
  I mí Mheán Fómhair 1943, tháinig na Naitsithe i dtír rathúil sa Bhreatain ar deireadh. Tar éis dhá sheachtain troda, tháinig Sasana i gceannas. Agus cé gur theith Churchill go Ceanada, ba chosúil gur tharla toradh an chogaidh san Iarthar.
  D'iarr Roosevelt, tar éis dó a phríomhchomhghuaillí a chailleadh agus eagla a bheith air roimh chumhacht mhéadaithe an Tríú Reich, síocháin a fháil.
  Leag Hitler, tar éis plé lena lucht coimhdeachta, coinníoll do na Stáit Aontaithe: an clár núicléach a thréigean agus aitheantas a thabhairt do gach conquest sa tSeapáin agus sa Tríú Reich. Agus freisin tarraingt siar na trúpaí ón Íoslainn, a raibh na Krauts timpeallaithe cheana féin le cabhlach fomhuirí. Rialú ar Thír an Ghrian Éirí Amach thar Gai, áit nach raibh deireadh leis an troid fós. Ina theannta sin, d"éiligh Hitler cúiteamh ábhartha don Tríú Reich agus don tSeapáin as na costais scriosta agus míleata go léir a bhain na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain.
  Cé gur iompaigh téarmaí na síochána thar a bheith deacair, d"éirigh le Roosevelt a nglacadh sa Chomhdháil agus sa Seanad a bhrú chun cinn le deacracht mhór.
  Bhí ról mór ag leideanna Stalin nach raibh sé i gcoinne a bheith páirteach i gcomhrialtas na gcumhachtaí Axis, agus go raibh sé réidh ar a laghad chun Alasca a athghabháil, i gcomhlíonadh SAM.
  Bhuaigh pragmatachas Mheiriceá, rud a d'éirigh níos airde ná díograis agus mothúcháin. Ina theannta sin, d'fhorbair clár núicléach na nGearmánach níos tapúla ná an ceann Meiriceánach, agus bhí sé seo lán le tubaiste amach anseo.
  Tá deireadh leis an gcéad chéim den Dara Cogadh Domhanda. Ach theastaigh ón Fuhrer anois deireadh a chur leis an APSS.
  Gan choinne, b"ábhar magaidh dochloíte é tactics fanacht-agus-fheiceáil Stalin agus a thiomantas do chúis na síochána domhanda. I gcoinne Sheosaimh bhí an Tríú Reich agus an tSeapáin le hacmhainní go léir an Leathsféar Thoir, lena n-áirítear an Astráil, agus roinnt cinn droichid ar fud an domhain Thiar.
  Ní raibh Land of the Rising Sun críochnaithe fós ón tSín, áfach, ach d"fhéadfadh go mbeadh an dara tosach oscailte aige. Bhunaigh Hitler trúpaí coilíneacha agus léigiúin eachtrannacha go gníomhach. Ag an am céanna, tháinig méadú ar tháirgeadh na n-arm.
  Sa chéad leath de 1944, shroich táirgeadh umar agus gunnaí féinghluaiste sa Tríú Reich agus sháraigh sé céad feithicil in aghaidh an lae. Sháraigh Panther-2 gach feithicil Sóivéadach i dtéarmaí a leibhéal. Tháinig umar Gearmánach níos airde chun cinn, an Leon, agus go luath an Lion Ríoga.
  Agus is tábhachtaí fós, d'fhorbair eitlíocht scaird go sraitheach. Mar fhreagra air sin, chuaigh umair T-34-85 agus IS-1 agus IS-2 isteach sa táirgeadh san APSS; níor scoir aon duine den tsraith KV ach an oiread. Ba é an umar táirgeachta is mó tóir ar an Tríú Reich i 1944 an Panther-2, agus an APSS T-34-85. Táirgeadh samhlacha níos troime go suntasach - tuairim is deich n-uaire i gcainníochtaí níos lú. Agus ní raibh na Gearmánaigh ag iarraidh an iomarca meáchain a bhrú ar bhóithre na Sóivéide, agus thosaigh Stalin ag cur as don tsraith KV, agus d'éirigh leis na ISanna a bheith ró-amh.
  Mar sin féin, bhí an Gearmánach "Panther"-2 le gunna caliber 88-mm 71 L níos fearr ná an T-34-85 i gcumhacht pollta armúr an ghunna, san armúr tosaigh agus beagán san armúr taobh, agus ní raibh sé chomh maith. níos lú i bhfeidhmíocht tiomána le hinneall de 900 horsepower agus meáchan ag 47 tonna. Fiú nuair a mhéadaigh meáchan umar na Gearmáine go 50.2 tonna, níor tharla sé marfach.
  Agus ní raibh comhraic fiúntach ag scaird-eitlíocht na Gearmáine ar chor ar bith.
  Chinn Hitler gurbh fhearr gan a chosa a tharraingt agus chuir sé tús leis an gcogadh ar 22 Meitheamh 1944 . Trí chéad caoga dár rannáin féin agus eachtrannacha a chaitheamh, agus céad agus fiche rann satailíte ag an USSR. Ar thaobh an Tríú Reich bhí: an Rómáin, an Ungáir, an tSlóvaic, an Chróit, an Fhionlainn, an tSualainn, an Iodáil, an Phortaingéil, an Spáinn, an Bhulgáir, an Airgintín, an Tuirc.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid freisin as líon mór eachtrannach agus Hiwis sa Wehrmacht. San iomlán, chaith an Tríú Reich, sa chéad echelon amháin, dhá mhilliún go leith saighdiúr chun catha, agus ní raibh níos mó ná daichead faoin gcéad díobh ina nGearmánaigh de réir náisiúntachta. Chuir satailítí trí mhilliún eile leis. San iomlán, tá beagnach sé mhilliún déag coisithe sa chéad echelon, thart ar tríocha is trí mhíle umar, níos mó ná caoga is cúig mhíle aerárthach, thart ar dhá chéad caoga gunnaí agus moirtéal.
  Tar éis slógadh, d'imscar an APSS trí mhilliún go leith saighdiúir, ach b'éigean cuid de na fórsaí a choinneáil sa Chianoirthear agus sna ceantair inmheánacha. Sa chéad echelon bhí ocht milliún saighdiúir, thart ar tríocha míle umar, beagnach daichead míle aerárthach, thart ar dhá chéad míle gunnaí agus moirtéal.
  Mar sin, tá barraíocht dhúbailte ag an Tríú Reich i gcoisithe, agus feabhas faoi chúig ar shoghluaisteacht fórsa, le gunna meaisín níos fearr. Fíor, tá go leor gunnaí meaisín ag an APSS, beagnach paireacht.
  Níl an difríocht idir umair iontach, ach tá céatadán na bhfeithiclí atá imithe i léig sa USSR níos airde, chomh maith le umair na n-eisiúintí níos luaithe.
  Níl comhraic ar bith ag scaird-eitlíocht na Gearmáine, agus tá na haerárthaí lián-tiomáinte den Tríú Reich armtha níos tapúla agus níos fearr. Fíor, tá feithiclí Sóivéadacha níos fearr ó thaobh maneuverability cothrománach.
  In airtléire agus i moirtéal is é cothromaíocht na bhfórsaí is gaire don chomhionannas. An dá chainníocht agus cáilíocht.
  Fíor, tá cabhlach an Tríú Reich go háirithe fomhuirí, go leor uaireanta níos láidre ná an ceann Sóivéadach. Díreach cosúil leis an tSeapáin, dála an scéil.
  Ina theannta sin, tá diúracáin ballistic Aicme A cheana féin ag na Naitsithe i dtáirgeadh mais, agus tá na chéad dioscónna tar éis éirí as.
  Go ginearálta, beidh na faisisteacha níos láidre, agus d'ullmhaigh Stalin cosaint go réasúnta, cé go raibh sé belatedly. Ach ní raibh am againn mórán a dhéanamh. Ní raibh líne Stalin athchóirithe go hiomlán, agus níos tábhachtaí fós, ní raibh na trúpaí oilte go leor chun an chosaint a shealbhú. Cé go raibh siad athoiliúint gan staonadh.
  Críochnaíodh líne teorann Molotov, tar éis trí bliana roimh ré, go ginearálta, ach bhí sé suite ró-ghar don teorainn agus ní raibh dóthain doimhneachta ann. Ina theannta sin, d'ordaigh Stalin tríú echelon a thógáil thar an Dnieper, ach níor cuireadh tús leis seo ach amháin tar éis ghéilleadh na SA.
  True, chomh maith leis na trúpaí Sóivéadacha, is féidir leat brath ar na haonaid NKVD, a bhfuil a líon méadaithe go dtí milliún saighdiúir agus an mhílíste. Sin thart ar cheithre mhilliún duine, díreach i gcathracha an Iarthair. Cé go bhfuil, ar ndóigh, a n-éifeachtacht chomhrac i bhfad níos measa ná sin na n-aonad rialta.
  Sheachaid na Gearmánaigh, mar a bhí i bhfíor-stair, an príomhbhuille sa lár, ag gearradh amach an ledge Bialystok agus an dorn Lviv. Léirigh laethanta tosaigh na troda go raibh na Gearmánaigh, in ainneoin líon mór na n-aonad eachtrach, ag déanamh an ionsaithe ar bhealach níos soiléire nó níos lú. Ach is minic a chailltear trúpaí Sóivéadacha.
  Ina theannta sin, d'éirigh le héifeachtacht chomhrac na n-aonad hÚcráine a bheith amhrasach. Bhí go leor tréigtheoirí ann agus iad siúd a ghéill i gcéad laethanta an chogaidh.
  Níorbh fhéidir an namhaid a choinneáil i gcathanna teorann. Agus ansin rinne Stalin botún, ag cur cosc ar aonaid a tharraingt siar go dtí an príomhlíne agus ag éileamh go ndéanfaí an tosaigh a dhíreach. Ceartaíodh an earráid, áfach, ach le moill. Bhí na Gearmánaigh in ann Minsc a ghabháil ar an 28 Meitheamh, ag briseadh líne Stalin sa lár.
  Níor mhéadaigh an mearbhall ach. Ar an 30 Meitheamh, tharla an iontráil ionchais i gcogadh na Seapáine agus a satailítí. Mar sin bhí orainn dearmad a dhéanamh faoi aistriú trúpaí ón gCianoirthear le tamall.
  Bhí dul chun cinn na Gearmáine sa lár ag méadú. D"eascair bearna ollmhór a rinne siad iarracht desperately a plug. Ach chuaigh na Naitsithe chun cinn agus ar 16 Iúil bhris siad isteach i Smolensk.
  Trí gach cúlchiste a bhí ar fáil a chaitheamh isteach sa chath agus na mílíste a chur faoi airm, bhí Stalin agus Zhukov in ann stop a chur leis an ionsaí Fritz sa lár. Ach chas Hitler a chuid trúpaí ó dheas. Chruthaigh na Naitsithe coire ollmhór i Kyiv agus ghabh siad beagnach an Úcráin ar fad.
  Chuir siad bac ar Leningrad agus rinne siad ionradh ar an gCrimé. Bhí cúrsa na cogaíochta cosúil go mór le 1941, cosúil le karma leanúnach. Ach bhí na difríochtaí suntasach go leor freisin. Bhí roinnt cúlchistí saor in aisce ag an APSS i 1941, ach anois bhí gach rud slógtha cheana féin. Agus nuair a tharla an t-ionsaí i mí Dheireadh Fómhair, d'éirigh sé amach nach raibh beagnach aon rud ann chun an chosaint a shealbhú.
  Faoi thús mhí na Samhna 1944, bhí na Naitsithe timpeall ar Moscó, rud a chuir iallach ar Stalin teitheadh go Kuibyshev.
  Murab ionann agus an fhíorstair, bhí barraíocht uimhriúil shuntasach ag na Naitsithe. Bhí go leor rannáin acu chun Moscó a sheachbhóthar ó Thuaidh agus ó Dheas. Ach i gcás na n-aonad Sóivéadach, bhí gach rud ró-scaipthe ar réimsí éagsúla.
  I ndáiríre, i 1941, tar éis na slógtha, fuair Stalin buntáiste ar an Wehrmacht i líon na pearsanra, agus bhí ceithre huaire níos mó eitleáin agus umair aige ná mar a bhí ag an Tríú Reich ó thús an chogaidh. Agus sa chéad chúig mhí den chogadh, táirgeadh níos mó trealamh USSR sa stair fíor.
  Ach anois tá na cártaí trump ar fad ag na Naitsithe, tá cainníocht agus cáilíocht na n-arm agus an phearsanra ar a taobh. Agus tá na fadhbanna céanna ag an Arm Dearg agus a bhí i 1941. Lena n-áirítear nach bhfuil na hÚcránaigh, Balts, agus go leor náisiún beag chun bás a fháil ar son an chórais Shóivéadaigh. Aifreann betrayals agus scoite íospartaigh faoi chois, na kulaks díshealbhaithe agus daoine eile de gach stríoc chiontaithe. Lena n-áirítear naimhde idé-eolaíocha an réimeas Sóivéadach.
  Agus toisc gur sháraigh na Gearmánaigh an tIarthar freisin ní mhéadaítear ach líon na bhfealltóirí.
  Mar sin, ní haon ionadh é go bhfuil Moscó timpeallaithe, agus na Gearmánaigh tar éis Donbass, Voronezh a ghabháil agus iad ag bogadh i dtreo Stalingrad.
  Ar an drochuair, ní raibh an geimhreadh i 1944 chomh sioc agus chomh sneachta agus a bhí sé i 1941. Go dtí deireadh mhí na Nollag 1944, áfach, d'fhan Moscó go laochúil. Thit Stalingrad i mí Eanáir 1945, agus níor mhair an troid ar a son ró-fhada. I mí Feabhra agus go luath i mí an Mhárta, ghabh na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí go hiomlán an Chugais agus toibreacha ola Baku.
  Lean an ionsaithe ar aghaidh ansin feadh an Volga. Go Saratov, go Kuibyshev, agus ansin Orenburg agus Kazan.
  Theith Stalin go Sverdlovsk. Thit Kazan i mí na Bealtaine. Sa samhradh, lean na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ag bogadh níos doimhne isteach sa Rúis. Bhí friotaíocht na trúpaí Sóivéadacha ag titim. Ar 5 Lúnasa, 1945, gabhadh Sverdlovsk. Agus ar an 3 Meán Fómhair, 1945, d'aontaigh Stalin géilleadh ar deireadh. Mar mhalairt ar do shaol agus do shaoirse féin.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Ach ní raibh an tsíocháin i réim ar feadh i bhfad. Tar éis dó airm núicléacha a thástáil, tháinig Hitler cinnte faoina chumhacht millteach iontach.
  Anois tharla sé go raibh an tSeapáin agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá fós ar an mbealach chun forlámhas domhanda an Tríú Reich. Agus cé gur ghéill an Fuhrer níos mó talún ná Genghis Khan , Alastar Mór , Napoleon , an tImpire Traí , agus Suleiman iontach le chéile, chinn sé an tSeapáin a shárú freisin.
  Go díreach trí bliana tar éis dheireadh an Dara Cogadh Domhanda, chlúdaigh céad diúracán ballistic, idir-ilchríochach le luchtanna núicléacha cumhachtacha Talamh an Éirí Amach ag an am céanna.
  Agus ansin thosaigh an ionsaitheacha na n-aonad talún Wehrmacht agus an cabhlach. D'urghabh na Gearmánaigh sealúchais na Seapáine san Áis go réasúnta tapa, agus scrios siad an cathair féin go talamh le buamaí adamhacha.
  Thairg sealúchais an Aigéin Chiúin i dTír an Éirí Amach frithsheasmhacht fadtéarmach níos mó nó níos lú. Ach faoi Mheitheamh 1949 bhí deireadh leis. Anois ní raibh fágtha ach na Stáit Aontaithe a ruaigeadh. Thairis sin, bhí cúis ann. D'fhorbair na Meiriceánaigh, contrártha leis an gcomhaontú, airm núicléacha fós agus rinne siad a gcuid tástálacha rúnda.
  Chuir Hitler tús leis an gcogadh ar 1 Eanáir, 1950, ag titim trí chéad diúracán núicléach ar Lá Caille. Scrios ionsaí tubaisteach núicléach céad de na cathracha is mó i Meiriceá agus maraíodh na mílte duine. Tá coir eile is mó de chuid Adolf Hitler curtha leis an liosta fada de na hionsaithe is fuathúla. Thosaigh ionradh Cheanada ansin, agus ón deisceart in éineacht le deachtóireachtaí Mheiriceá Laidineach. Bhí na Meiriceánaigh lagú agus alltacht, ach throid siad go dian. Thuig siad nach raibh i gceist leo ach sclábhaíocht agus bás mall pianmhar a fháil. Mar sin, ba é an cogaí ba éadóchasach é. Agus mhair sé níos mó ná bliain, rud a chuir iallach ar an Tríú Reich thart ar dhá chéad muirear núicléach eile a laghdú agus go leor tailte torthúla a iompú ina bhfásach radaighníomhach. Ach mar sin féin baineadh amach an sprioc agus buaileadh an namhaid deiridh den Tríú Reich. Agus ina dhiaidh seo, thosaigh an próiseas domhandaithe domhanda mar a thugtar air. Ba é an marc Gearmánach an t-aon airgeadra domhanda. Laghdaíodh fiú tíortha a bhí neamhspleách go foirmiúil go leibhéal coilíneachtaí an Tríú Reich, agus níor coinníodh ach féinrialtas áitiúil teoranta. Eisreachtaíodh Giúdaigh agus Giúdaigh: lorgaíodh iad agus scriosadh iad. Rinne an SS purgóidí ollmhóra agus chuaigh sé ar rampage. Tá an tromluí fíor tagtha - uair an chloig ar an dragan. Nó níos cruinne fós, an ré. Bhí an Fuhrer ag tógáil fíor-impireacht iomlánaíoch ar fud an domhain le héileamh ar leathnú spáis. I 1959, le linn chomóradh seachtó lá breithe an Fhuhrer, tharla corónú oifigiúil, pobalbhreith ar fud an domhain - a dhlisteanaigh an teideal sár-impire. Agus nuair a fuair Adolf Hitler bás i 1967, fuair a mhac a theideal agus a chumhacht le hoidhreacht. Faoin am seo, bhí Pláinéad Cruinne bunaithe cheana féin ar lonnaíochtaí ar an Ghealach agus Mars le Véineas, agus bhí sé ag ullmhú go gníomhach le haghaidh leathnú isteach i saol na réalta amuigh ... Theastaigh na Naitsithe Impireacht uilíoch - tógáil Star Reich d'fhonn an plunge cruinne ar fad isteach i nightmare.
  
  
  CÉAD MÍLE cailIN áille
  Chonaic Elfaraya í féin i gcath... Is trodaí agus ceannaire arm láidir í anois.
  Cailíní álainn: níl acu ach breasts agus cromáin clúdaithe le plátaí armúrtha éadroma. Agus tá na lámha, na cosa agus na boilg lom agus coirtithe.
  Agus spank na cailíní lena chosa lom. Bhí timpeall céad míle díobh ann. Agus cailíní go léir, ní fear singil! Agus tá gach duine álainn, caol, lúthchleasach, matáin, tanned, le fiacla pearly!
  Cosúil le Amazones... Bhí siad i ngrúpaí. Tá claimhte ina lámha, agus bows taobh thiar a ndroim. Níl aon sciatha ann - creideann an laoch gur fearr claíomh ná sciath.
  Agus tá na bratacha ag eitilt go bródúil os cionn na gcailíní. Tá siad réidh le troid agus ba mhaith leo a bhuachan go muiníneach!
  Ach tá tagann na orcs ag bogadh ó i bhfad. Bears gruagach, dána. Agus thart ar céad uaire níos lú líon na trolls a fheidhmíonn mar cheannasaithe.
  Agus anois tá an horde seo ag bogadh i dtreo na gcailíní.
  Tugann Elfaraya an t-ordú:
  - Shoot ó bows i stua ard!
  Tarraingíonn an cailín, ag baint úsáide as bharraicíní lom a cosa galánta, na bowstrings. Agus scaoil siad saigheada marfach.
  Ag an am céanna, ghlan na laochra a gcuid fiacla agus roar:
  - Go mbeimid ina Seaimpíní!
  Agus saigheada eitilt ag an namhaid i Swarm tiubh. Poke siad a gcuid naimhde cosúil le gráinneog le snáthaidí.
  Titeann orcs agus trolls, faoi léigear ag an dúnmharfóir agus éadrócaireach.
  Agus adeir Elfaraya:
  - Go teorainneacha nua na himpireachta!
  Gníomhaíonn na laochra ar aon dul. Tá a gcorp coirtithe chomh taibhseach agus lonracha. Agus cosa lom flash rúitíní coirtithe. Agus tá méara na bhfoirceann íochtair chomh dian. Agus bronntanais scrios eitilt chun iad féin, ag bualadh a opponents.
  Titeann orcs agus trolls buailte. Agus tá a n-aghaidheanna ainmhithe casta i bpian.
  Ní spreagann na laochra ach meas. Tá waists tanaí, matáin acu, agus cosa sinewy. Mar a scaoilfear na mílte saighead ag an am céanna.
  Agus beidh siad defeat a lán de orcs. Agus beidh siad ag canadh:
  - Ar ár n-onóir mhór,
  Beidh muid, tá bandits!
  Agus arís scaoilfear go leor saigheada. Agus cuirfidh siad bruscar ar gach bealach isteach chuig na cnoic ina bhfuil siad suite le corpáin.
  Sea, is laochra iontacha iad seo. Ina bhfuil a leithéid de Grin fiáin, agus casadh de chomhlachtaí sa treo ceart leis an scrios opponents.
  Buaileann Elfaraya bogha di féin. Tarraingíonn sí an sreang lena bharraicíní loma agus buaileann sí go han-chruinn.
  Ag an am céanna, chromann an cailín di féin:
  - Luíonn an domhan ar fhoréigean,
  Tá an bolcán de rage ag gushing amach ar bhealach mór!
  Tá an teannas uachtarach,
  Dúisíonn sé le pian agus eagla!
  Agus arís cuileoga an tsaighead lámhaigh ag cos lom an laochra. Agus punches sé trí orcs ag an am céanna.
  Tá siad ag tachtadh ar thobair fola. Agus squeaks Elfaraya:
  - Glóir do mo dhraíocht!
  Agus arís scaoilfidh sé saighead lena chos lom. Seo cailín - tá an rang is airde aici, idir chorp agus gach rud eile.
  Tháinig an chéad tonn ionsaí ag orcs agus trolls amach. Níor fhan ach mais corp. Ach anois le feiceáil trúpaí nua de créatúir Furry.
  Shoots Elfaraya arís, agus déanann sé go cruinn é, agus fásann sé ag an am céanna:
  - Glóir dár saol!
  Agus cuileoga tintreach as a cos lom. Agus cuireadh mais na n-orcs trí thine agus stróicthe ina shreds.
  Sea, is banphrionsa laochra í seo. Le léi, beidh aon fhear ag mothú go bhfuil cosaint iontaofa aige.
  Agus níl na céad míle cailín eile níos measa. Agus shoot siad an-cruinn. Agus is tábhachtaí, go tapa.
  Níl ach am ag a gcosa matánacha lom splancadh a dhéanamh.
  Seo a deir siad in éineacht:
  - Tugaimid pas gníomhach,
  Bhuail muid an namhaid ceart sa tsúil!
  Agus arís scaoileann siad bronntanais nua báis lena gcosa lom. Go ginearálta is é seo a seoladh fuinnimh chomhrac.
  Chan Elfaraya fiú:
  - Orcs roar - aghaidheanna caoineadh,
  Bíodh a fhios agaibh, a chairde, is marfóir mé!
  Maróidh mé gach duine, scriosfaidh mé gach duine,
  Agus brisfidh mé aghaidh gruaige an duine!
  Sea, tá an cailín thar a bheith comhraic. Agus nuair a bhí an slua orcs níos gaire, bhuail sé iad le pulsar. Agus láithreach bhí caoga créatúr stróicthe i bpíosaí beaga le feoil.
  D'fhás Elfaraya:
  - Chun smaointe móra, ionas go mbeidh gach créatúir sruthán!
  Thóg agus scaoil an laoch tintreach óna navel. Agus iompaigh cúpla dosaen orcs amach a bheith cosúil le reithí pollta le skewer. Bhí siad friochta beagnach láithreach.
  Agus roar an chuid eile de na cailíní:
  - Don Talamh Naofa!
  Agus tógfaidh mé é freisin, agus cuirfear téachtáin fuinnimh as mo shála lom! Agus scar siad a lán de na trodaithe Furry as a chéile.
  Elfaraya, ag leanúint ar aghaidh ag tine, an uair seo ag tarraingt an bowstring lena lámha, squeaked:
  - Chun ár draíocht!
  Agus chroith sí freisin bolta tintrí as a sála loma ... Agus bhuail sí í chomh crua sin go raibh céad orcs agus troll iomlán ólta. Cosúil le blotters gafa i lasrach.
  Roared Elfaraya:
  - Is sorceress iontach mé!
  Agus arís buailfidh sé an namhaid. Agus sparkled a súile. Agus caitheann na cailíní, le paisean mór, saigheada ag na orcs agus na trolls.
  Tá tulacha corp ag fás. Coinníonn siad ag carnadh agus ag carnadh suas. Agus maraíodh níos mó agus níos mó.
  Thóg Elfaraya é agus dúirt le gáire:
  - Cad atá le déanamh má tá rí i do cheann?
  Ansin cruthaigh pálás dó!
  Agus arís seolfaidh an bhanphrionsa lena cos lom an bronntanas díothaithe atá ag dúnmharú agus ag tabhairt aghaidh ar an mbás.
  Is é seo an cailín ach an embodiment an bháis. Ach ag an am céanna, tá a súile radiantacha chomh cineálta.
  Agus is é an chuid eile de na cailíní mais créatúir ainmhithe a dhíbirt, tonn tsunami den sórt sin ag luascadh os a gcionn, go ginearálta sármhaith. Agus mar sin cith siad furiously an namhaid le saigheada. Go minic punching ceart tríd.
  Elfaraya shouts:
  - Rugadh mé in amanna mar sin,
  Go gcuimhníonn mo thír daor orm!
  Agus sheas an laoch ar a lámha, twirled a cosa lom thar a ceann, agus twirled liathróid ollmhór, fiery. Agus conas a dhéanfaidh an téachtadh fuinnimh seo iománaíocht ar a chéile comhraic.
  Agus láithreach phléasc míle orcs. Agus cuireadh a gcuid craicne trí thine agus scafa láithreach.
  a scairt Elfaraya:
  - Is laoch Ji-aicme mé!
  Agus conas a bheidh sé ag gáire.
  Ansin scaoilfidh sé tintreach óna theanga. Agus beidh sé sruthán a lán de na naimhde.
  Ina dhiaidh sin roar an cailín banphrionsa:
  - Tá an domhan ar fad dom!
  Agus an tintreach ag cur báistí anuas ó shúile glasa na háilleachta ... Agus mar a bhuail siad na créatúir gan líon seo go léir.
  Chan Elfaraya fiú:
  - Na billiúin seacail, diabhal! Agus tá mo mana simplí - maraigh gach duine!
  Agus lena méar loma scaoil an cailín banphrionsa pulsar eile, an-mharfach.
  Agus conas a scarfaidh sé gach duine as a chéile ...
  Agus nach bhfuil cailíní eile níos lú ná di. Déanann gach duine a gcuid comhraic a bhrú agus a bhrú lena saigheada. Ag baint úsáide as, ar ndóigh, do chosa an-nimble, gan bróga gan ghá.
  Is léir go bhfuil na orcs ag rith as gaile. Ach tá an oiread sin acu. Agus tá níos mó agus níos mó reisimintí nua créatúir ag sní isteach.
  Mar sin féin, ní féidir náire a chur ar chailíní nó a bheith faoi smacht aige seo. Má shocraíonn siad troid, troideann siad. Agus níl a fhios acu go bhféadfadh eagla a bheith orthu. Nó in áit, níl siad ag iarraidh a fháil amach.
  Seo iad a gcosa lom ag seoladh bronntanais dhúnmharfacha báis. A scoilt an foreheads na orcs.
  Is fíor-supermen iad na cailíní seo i sciortaí an-ghearr. Agus chomh tarraingteach agus álainn.
  Agus is fórsa ollmhór é céad míle cailín! Ní féidir le haon rud seasamh ina choinne!
  Rinne Elfaraya tweet:
  - Glóir dár bhfeiniméan!
  Agus as a sála lom scaoil sí arís bíog scriosta. Agus tháinig go leor orcs ina áitritheoirí ifreann.
  An ligfear daoine den sórt sin a shaggy isteach ar neamh?
  Elfaraya roars ag barr a scamhóga:
  - Beidh mé mar an curadh domhanda iomlán!
  Agus arís scaoilfidh na cailíní pulsar dearg-the agus marfach lena bharraicíní lom.
  Dófaidh sé gach duine agus déanfaidh sé iad a dhó.
  Sheinn Elfaraya le pléisiúr:
  - Ní cailín simplí mé,
  Agus tá an choróin órga!
  Agus arís beidh tintreach ag eitilt amach as navel na háilleachta. Buailfidh sé na créatúir Furry agus charn mar connadh dóite.
  Elfaraya roars:
  - Dófaidh mé thú, casfaidh mé isteach i luaithreach thú!
  Agus as an navel cuirfidh sé tintreach arís ...
  Agus mais na n-orcs friochta cosúil le cutlets i bpanna friochta.
  Thóg Elfaraya é agus sheinn sé le fonn:
  - Meáigh an t-Orc é féin i srón,
  Fry ar an tine é!
  Agus beidh rud éigin an-chrua agus marfach ag eitilt ó shála lom an chailín. An rud nach féidir leat tú féin a chosaint uaidh.
  Agus arís, do charredh céad orcs ar an toirt. Agus d'iompaigh sé isteach i luaithreach agus luaithreach le olann.
  Agus na cailíní ag screadaíl:
  - Don athar mór!
  Agus arís caitheann a gcuid sála lom bronntanais an bháis le luas ifrinn. Is cailíní iad seo nach gcuirfidh stoirmeacha, stoirmeacha nó constaicí iad!
  Seo iad cailíní Terminator!
  Ní cheadaíonn na laochra do na orcs dul i ngleic go dlúth agus an namhaid a choinneáil i bhfad.
  Ach fós féin, tá na créatúir Furry ag iarraidh go mór teacht níos gaire. Ach ní thabharfaidh na laochra dóibh go cinnte.
  Tá Elfaraya ina arm arís, agus lena chosa lom seinneann sé an figiúr a hocht. Agus is cosúil scamall fiery. Agus titeann sé cosúil le torrent fiáin ar an orcs.
  Agus chuaigh cúpla míle créatúr fionnach go léir ag an am céanna suas agus dódh.
  Roared Elfaraya:
  - Créatúir dhubha ag screadaíl mar chuileoga! Cad nach féidir leat a dhéanamh nuair a bhíonn ocras ort?
  Agus ansin tinefaidh an laoch trí saigheada ag an am céanna, ag tarraingt an bowstring lena cos lom, agus shoot trí orcs dosaen!
  Is é seo an cailín Terminator. Agus tá fuinneamh fiáin agus frantic den sórt sin aici.
  Thóg Elfaraya é agus sheinn sé:
  - Tá cailíní difriúil
  Ach nach bhfuil siad tógálach!
  Má bhíonn tú gafa,
  Ní bheidh tú shábháil fiú in ifreann!
  Agus luachra pulsar dúnmharaithe as sála lom an chailín. Agus scaipeann béir shaggy i ngach treo.
  Deir Elfaraya le spleodar fiáin:
  - Is treibh mé go maróidh mé thú ar son Dé freisin!
  Agus arís scaoilfidh an laoch saigheada a bhriseann armúr ar bith, agus a bheidh stróicthe, feoil orc shaggy.
  Bhí roar ag a páirtí, cailín an-álainn le gruaig rua:
  - Chun cairdeas mighty!
  Agus beidh sé a sheoladh freisin pulsar hellish de scrios!
  Agus beidh an mais marfach crush an namhaid.
  Elfaraya squeaked:
  - Do mo domhan demonic!
  Ina dhiaidh sin déanfaidh an cailín banphrionsa na cnámha go gaineamh. Níl a fhios ag laochra na searmanais.
  Tá an páirtí rua, an Banphrionsa de La Vallière, ag scata:
  - Is linne an todhchaí!
  Mar fhreagra ar Elfaraya, chaith sé urscaoileadh fiáin, pulsar dúnmharaithe:
  - Agus ní bheidh an t-am atá caite ach cuidiú lenár bua sa todhchaí!
  Agus anois glacfaidh na cailíní, céad míle go léir é, agus scaoilfidh siad tintreach fiáin lena bharraicíní nochta.
  Agus beidh an arm na orcs a ghlacadh agus a dhó. Sea, tá sé scanrúil titim faoi dháileadh laochra den sórt sin.
  Agus grann siad freisin agus taispeánann siad fiacla a léiríonn gathanna na réaltaí.
  Agus ansin déanfaidh na cailíní é a thógáil agus a stompáil air lena sála nochta, agus rachaidh tonn trasna na talún, agus clúdóidh sí arm iomlán orcs. Agus beidh sé adhlacadh é!
  Scaoilfidh na laochra bíomaí gréine óna gcuid fiacla gealaí agus dallfaidh siad na sraitheanna de shaighdiúirí fionnaidh.
  Elfaraya squeaked:
  - Chun mo chinneadh agus iompar!
  Bíonn na cailíní ag troid le déine méadaitheach. Agus seo mar a thógann agus a chaitheann siad dioscaí lena gcosa nocht. Ritheann siad, agus íslíonn mais na n-orcs.
  Rug an banphrionsa ar bharr a scamhóga:
  - Maróidh mé thú, maróidh mé thú, maróidh mé go léir thú go luath!
  stabfaidh mé thú, stabfaidh mé thú, stabfaidh mé thú!
  Agus anois léireoidh an laoch ga na gréine lena sÚil nocht agus buailfidh sí na orcs mar léasair.
  Agus gearrfaidh sé amach líne iomlán, shaggy. Agus déanann na orcs screadaíl agus rolladh an t-arm seo ina feces.
  Agus arís tá na orcs ar ionsaí fiáin, agus na cailíní ag caitheamh rudaí báis chucu lena gcosa nocht.
  Agus bogann na breasts. Agus mar sin is turret umar iomlán é gach cófra!
  Agus mar sin ghlac na cailíní é agus scaoil siad tintreach óna navels. Bhí a n-ingne gearrtha ag léasar léasair ar gach céad míle cailín.
  Agus bhí oiread agus leathmhilliún orcs rósta láithreach. Agus ní fhéadfadh ach spás iad a dhíleá.
  Roared Elfaraya:
  -Ruig mé thú agus loisg mé thú,
  Tá mé cailín - ach Satan!
  Agus arís scaoilfidh sé tintreach óna navel. Agus tá sé seo marfach. Agus ansin beidh na saigheada ag eitilt. Agus rinneadh barraí do gach duine.
  Agus anois tá na orcs cosúil le barraí pollta.
  Agus bhuail na cailíní an bust le draíocht agus chuir siad go leor orcs stinking síos. Agus do leagadh amach iad.
  Sheinn Elfaraya:
  - Stróicfimid gach duine as a chéile!
  Is cailín den sórt sin tú - ach banphrionsa!
  Roared an laoch:
  - Stróicfidh mé as a chéile thú agus ná déan trócaire!
  Agus seo é mar a chroith sé a mheirge. Agus arís scaoileann sé é, rud a thugann bás fíor.
  Tá na orcs ag iarraidh poist namhaid a chithiú go litriúil le coirp. Agus téann siad ar aghaidh agus titeann siad agus titeann siad. Sléibhte nua marbh ag fás. Ach ní thugann na orcs toradh.
  Gluaiseann siad níos faide agus níos faide. Agus faigheann siad bás gan aon trócaire. Ach cithfholcadh na laochra na orcs mar chlocha saigheada. Agus ní féidir leis na laochra stop a chur leis an scum seo. Ach luachra tonn shaggy feadh. Agus bogann an fharraige fanged seo.
  Tá na cailíní ar bís. Agus flex siad a matáin. Agus tá na orcs ag gluaiseacht, amhail is dá mbeadh tonn tsunami eile tosaithe. Ach ní chuireann sé seo isteach ar aon duine.
  Chan Elfaraya fiú, sular tharraing sí na teaghráin de chúig bhogha lena bharraicíní loma agus scaoileadh saigheada draíochta:
  - Go díreach leis na lámha nochta,
  Phléigh mé leis an tsunami...
  Is mé aon naoú seafta,
  Bhris mo leannán!
  Léimfidh an laoch fiú suas agus scaoilfidh sí urscaoileadh láithreach óna navel. Agus beidh stróiceadh an namhaid chun píosaí.
  Agus beidh sé roar:
  - Tá m'arm láidir,
  Bhuaigh sí an domhan!
  Bhí Elfaraya trína chéile go hiomlán. Ar ndóigh, is aicme iontach laochra iad iad féin agus na cailíní eile. Ní bheidh a thabhairt ar aon duine an trócaire slightest.
  Níl iontu ach ainmhithe fíochmhar. Nó b'fhéidir fiú rud éigin cosúil le orcs! Ach cinn áille, ní cinn ghránna.
  Scaoilfidh Elfaraya tintreach óna béal. Ocus ro loscfaidh céad orc ocus canadh :
  - Do m'anam milis!
  Agus winks ag an namhaid!
  Ina dhiaidh sin scaoilfidh a bharraicíní loma na púcaí. Agus déanfaidh siad an pacáiste iomlán a stróiceadh i bpíosaí beaga stróicthe.
  Déanfaidh Elfaraya squeak ansin:
  - Is é Dúnmharú mo chreidiúint!
  Beidh a páirtí rua ag tafann:
  - Agus tá mo chuid cearnógach freisin!
  Scaoil Elfaraya easghluaiseachta scriosta agus roar:
  - Agus tá mianach i gciúb!
  Agus stampaíonn an dá ghaiscíoch a gcosa lom. Tháinig tonn nua draíochta chun cinn.
  Agus anois tá splinters agus feoil stróicthe ag eitilt ó na orcs arís. Agus ansin tá siad friochta i bpanna friochta.
  Elfaraya squealed:
  - Leagaimid taifid nua!
  Dheimhnigh an páirtí rua le roar, ag seoladh pulsars lasracha lena bharraicíní loma:
  - Ionas go bhfásann an talamh!
  Bhuail Elfaraya an orcs agus squealed:
  - Dhá uair, trí huaire níos airde ná mar is gnách!
  Thug an trodaí rua bolgán d"fhuinneamh draíochta lena sála lom agus chuir sí leis le spleodar:
  - Go mbláth mo thír!
  Mar sin scartha na cailíní, agus go leor go críochnúil. Agus scriosann siad arm na créatúir shaggy seo le gnóthachain mhóra dóibh féin.
  Chaith Elfaraya léasair draíochta amach as a navel arís agus doiléir amach, a súile súilíneach:
  - Is cobra agus víobaire mé in aon bhuidéal amháin!
  Agus conas a scaoilfidh sé léas nua de rud éigin a dhónn na orcs beo ag an namhaid.
  banphrionsa comhpháirtíochta dearg, a dúirt go tobann:
  - Anois is é mo ainm de La Valliere!
  Dheimhnigh Elfaraya go héasca:
  - De Lavaliere, mar sin de Lavaliere! Tá sé níos áille fós!
  Do chrom an laoch ruadh air:
  - Is ridire an tsolais mé ar ghlúine na ndaoiní,
  Scuabfaidh mé na orcs seo as aghaidh an domhain!
  Agus mar a ghluaisfidh sí leo lena cosa lom, chiseáilte... Agus glacfaidh an chuid eile de na cailíní, an t-arm iomlán de céad míle saighdiúir, é, osclaíonn siad a mbéal agus scaoilfidh siad tine astu.
  Agus arís beidh easghluaiseachta lasracha ag titim ar na orcs, á loscadh gan aon leisce agus gan seans a thabhairt.
  Chuaigh trí mhilliún créatúir shaggy trí thine láithreach. Bhí sé mar a bhí siad doused le napalm. Nó freisin fosfar chomh maith le sulfair. Agus pléasctha gach rud ina lasracha cosúil le billiún lasracha ag an am céanna.
  Agus conas a rachaidh an mais dul trí thine. Agus cé mhéad caoineadh agus screadaíl agus mallacht as seo go léir láithreach.
  Choirt Elfaraya:
  - Ná spáráil na orcs,
  Scrios a gcuid bastards. .
  Cosúil le bugs leaba a bhrú -
  Sracadh cosúil le cockroaches!
  Agus tógfaidh sé a bharraicíní loma agus scaoilfidh sé tintreach. Agus le do thoil troll an-mhór. Tógfaidh sé é agus Rush. Samhlaigh dineasáir á séideadh suas.
  An páirtí rua squeaked:
  - Seo ghoul!
  Mar fhreagra air sin, thug Elfaraya mboilgeog magoplasma lena sÚil nocht agus rinne sé doiléir:
  - Tá freagra caoineadh againn ar ghouls!
  Rug an laoch dóiteáin:
  - Agus beidh cónra agus fleasc beannachtaí aige!
  Thug Elfaraya faoi deara:
  - Is féidir leis an bhfleasc a bheith ina sochraide nó ina fleasc labhrais! Mar sin ná bíodh an iomarca sceitimíní ort!
  Chroch an banphrionsa rua agus scaoil sí tintreach óna navel freisin, ag leagadh síos an cúpla orcs a bhí fágtha:
  - D'ullmhaigh muid rud éigin níos troime dóibh ná fleasc!
  Agus mar sin glacfaidh na laochra, céad míle cailín go léir é, agus, ar ordú Elfarai, léimfidh siad suas agus casfaidh siad a gcosa lom, matáin san aer. Mar thoradh air sin, beidh stoirm chun cinn, agus stoirm draíochta fíor. Agus beidh tonn d"fhórsa ollmhór ann, agus tonn milliún dollar de shúnámaí draíochta.
  Mar thoradh air sin, scriosadh na orcs deireanacha agus rinneadh iad a leacú go hiomlán.
  Bhí siad friochta agus rinneadh cutlets.
  Deir Elfaraya le pathos:
  - Tá amhrán an Motherland ag canadh inár gcroíthe,
  Déanfaimid gach rud sa domhan sásta ...
  Faighimis na Mohammedans legendary,
  Tá neamh agus talamh araon i gcumhacht mhór!
  
  ELF-PILÓTACH IN AGHAIDH AN ionsaitheoir SASHA
  I gceann de na cruinneanna malartacha, le linn an Dara Cogadh Domhanda, eitil an elf isteach. Chuaigh sé isteach in Aerfhórsa na Seapáine agus sa deireadh bhí sé ina phríomhAce acu. Tar éis an tsaoil, tá elves an-chumasach, tapa, nimble, láidir. Tá imoibriú acu agus na reflexes go léir, i bhfad níos fearr ná daoine, chomh maith le fís draíochta cath. Nuair a fheiceann an elf cad a dhéanfaidh an namhaid.
  I mbeagán focal, scaoil an elf, a ghlac an leasainm Conan, eitleáin síos go héasca, amhail is dá mbeadh sé ag scoilteadh síolta lus na gréine.
  Agus mar gheall air, bhuaigh an tSeapáin cath cabhlaigh Midway. Bhí tionchar ag an bua mór ar chúrsa iomlán an Dara Cogadh Domhanda. Gcéad dul síos, urghabh na Seapáine ar deireadh an tionscnamh san Aigéan Ciúin. Agus bhí a gcabhlach in ann an oileánra Haváís a ghabháil, ag fáil seasamh an-láidir, ag críochnú tógáil imlíne cosanta ar na farraigí.
  Mar sin féin, b'fhéidir nach mbeadh sé seo cinntitheach más rud é, tar éis na bua seo, nach raibh an samurai cinneadh a oscailt an dara tosaigh i gcoinne an USSR.
  Ionsaí gan choinne ina dhiaidh sin sa Chianoirthear. Agus d'ionsaigh trúpaí Impireacht an Éirí Amach Vladivostok. In ainneoin gur tháinig an bhagairt ar ionsaí ón tSeapáin mhíleata tar éis bua Midway chun bheith fíor, le cabhair ó bhreabaireacht agus tréas, chuir gníomhairí Mikado ina luí ar ordú Vladivostok gan na trúpaí a thabhairt chuig ullmhacht iomlán don chomhrac. Agus mar thoradh air sin, tá claíomh Damocles tugtha suas cheana féin, agus tá siad ag féasta sa bhialann. Rug an Maor Stalingradova ar an oifigeach óg leis an ghruaig;
  - Cad é an buachaill agus an meisce! Cén fáth a bhfuil d"fhoireann chomh mí-eagraithe sin? Breathnaíonn an fear seo níos mó cosúil le buachaill cábáin ná mar oifigeach. B'fhéidir ar dtús, é a shéideadh suas go maith ionas go dtiocfaidh na leannlusanna ar fad amach.
  Bhí náire ar an gCoirnéal Palatsev:
  - Is é seo Sashka Sokolovsky. Cuireadh chuig cúrsaí é go díreach ó Scoil Mhíleata Suvorov, de réir clár giorraithe. Níl sé fós ach buachaill, tá a lá breithe i dhá mhí - tá sé cúig bliana déag d'aois.
  Rinne Stalingradova grimaced gan sásamh:
  - WOW! Ag ceithre bliana déag d'aois agus oifigeach cheana féin! Sin a dhéanann cogadh! Ní raibh a fhios agam fiú go raibh na molokos ag fáil teidil iomlána cheana féin.
  Palatsev shrugged:
  - I gcogadh, fásann leanaí suas go luath! Thairis sin, tharla scéal dó, is cosúil gur scríobh sé an scéal is fearr faoi chosaint Moscó, agus thug Zhukov faoi deara é seo agus mhol sé an buachaill a aistriú ó dhaltaí chuig oifigigh.
  Tháinig Stalingradova níos cineálta leis na focail seo:
  - Go breá! Nach amadán é. - Chroith sí a méar mar mhúinteoir scoile. - Ar an iomlán ní dona, ach gan níos mó óil! Boladh an boladh, ach tá mo shrón cosúil le madra, díreach faoin mbinse! - Chuir bean láidir, aibí, ach gan a caol agus úire lúthchleasaíochta a chailleadh, a méar in iúl don chornail. - I ndáiríre, beidh tú ag íoc as é freisin. Tá an fear lár-aois cheana féin, ach é féin a iompar mar seo.
  Palatsev casachtach hysterically:
  - I ndáiríre, tá mé tríocha a trí, ach tá mé wounded seacht n-uaire cheana féin, mar sin táim sean ...
  Bhí Stalingradova ag iarraidh rud éigin a rá mar fhreagra, nuair go tobann bhí an tost roimh breacadh an lae scoilte ag roar monstrous. Bhí sé amhail is dá thit bolláin throma ón spéir, agus pléasctha gloine na fuinneoige láithreach. Bhí blúirí cloch chloiche clattered ar an mbord agus fiú i dtír i lámha agus aghaidheanna na n-oifigeach ar meisce. Dúirt Stalingradova mar cheannasaí:
  - Fágann gach duine láithreach.
  Ghlaoigh Palatsev mar fhreagra, chomh glórach sin gur bheag nár stróic sé a chorda gutha:
  - Seo sliogán dhá cheann déag agus ocht n-orlach déag! Is cosúil gur chuir longa cogaidh na Seapáine an tonnáiste is mó tús leis an bhfiach, rud a chiallaíonn.
  Bhuail Stalingradova an balla lena tosaithe agus frustrachas uirthi. Bhris púca ó bhróg trófaí, dála an scéil, an leac:
  - Thosaigh sé, ach ní mar a bhí beartaithe againn! Ní mar sin ar chor ar bith! Ar an drochuair, ní mór dúinn láithreach an scuadrún a thabhairt amach chun farraige agus cabhlach na tíre de laochra caol-súl a chur faoi uisce.
  Dúirt an captaen den chéad chéim (aka cornel), a thit ar gach ceithre,:
  - Níl airm ach ar mo scriostóir agus cúpla trach beag eile. Níl freagra againn fiú.
  Léirigh Stalingradova dorn trom:
  - Bhuel, tú féin agus asail! - D'fhás an trodaí le gruaig ghorm a bhí cosúil le tsunami raging. - Ach ba cheart go mbeadh airtléire cósta agat! Níor cuireadh gach duine chuig an bhFronta Thiar, chomh maith le heitlíocht. Tar éis an tsaoil, táthar ag caint ar an bhfíric go bhféadfadh an tSeapáin dul isteach sa chogadh tráth ar bith le roinnt blianta anuas.
  Bhí Palatsev, go leor wounded cheana féin, ag iarraidh a rá, ach bhí toirneach eile agus blúirí báistí síos. An siren howled, rabhadh a thabhairt do theacht na n-aerárthaí. Sheas cornal na bhfórsaí cabhlaigh, le deacracht mhór, suas agus scairt sé thar roar Stalingrad:
  - Tá eitlíochta, agus cadhnraí cósta, fiú mura bhfuil siad feistithe go hiomlán. Beidh muid in ann freagra a thabhairt!
  Chuaigh an píolótach ag caoineadh agus í ag rith tríd na sráideanna:
  - Ní gá dom ach rith chuig mo throdaire agus buailfidh mé na laochra samurai seo, ní bheidh cuma ró-olc orm. Íocfaidh siad as Tsushima agus Midouen freisin.
  D'aontaigh Sashka Sokolovsky, sa aisling cheana féin oifigeach, agus ní sclábhaí, a raibh a leath dá chluas gearrtha amach:
  - Sea, íocfaidh siad! Agus fiú le hús!
  Éisteadh pléascanna agus comhráití fada na ngunnaí frith-aerárthach. Go ginearálta, baineadh an chuid is mó d"aerchosaint Vladivostok siar sa bhliain 1941, chun cosaint Mhoscó a neartú, agus mar sin ní raibh an chuma ar an scéal gur thug pointí iolracha campa Land of the Rising Sun aird ar leith ar "thorann" dá leithéid. Buamadóirí tumadóireachta Seapáine thit "bronntanais" earraigh le screech pollta. Rinneadh an t-ionsaí ar an gcathair agus ar an gcabhlach araon. Níl eitleáin na Seapáine ró-mhór, ach nimble, ach longa cogaidh, ar a mhalairt, tá siad hefty. Tá an ceann is mó acu fiú cramped san aigéan, tá a fhad trí chéad méadar, agus tá a gunnaí 460 milliméadar. Go dtí seo, níor éirigh leis na Meiriceánaigh aon cheann de na háilleacha seo a dhoirteadh, agus scrios na marthanóirí, chomh maith leis na báid mhara, an cósta. Bhí sé seo an-chosúil leis an ionsaí villainous ar an Land of the Rising Sun, a tharla ar 27 Eanáir, 1904. Ach ansin ní raibh aon eitlíocht.
  Mhothaigh Palatsev go raibh sé ag magadh ó rith. Ní sárfhear é, ach fear simplí a bhfuil na scamhóga ghalraithe air agus a bhíonn i gcruachás. Ach níor ghlac Victoria Stalingradova rómhór leis. N"fheadar cén aois í, is ar éigean go bhfuil cuma níos mó ná tríocha uirthi, tá a cíoch mór agus a guaillí leathan cosúil le fear.
  Chas Stalingradova thart go tobann agus chrom sí a lámh:
  - Ná rith, a shean-duine, lean mise! "Scread sí chomh láidir sin gur bhuail an tonn fuaime a cluasa. - Tóg an scriostóir amach chun farraige a luaithe is féidir.
  Pléascanna rumble in aice láimhe, thit smionagar, thit ceann amháin acu go díreach ar Stalingrad, agus rug sí go huathoibríoch é lena lámha. Mhothaigh cailín an Terminator mar chúl báire ar éirigh leis cic pionóis a bhaint amach; bhí an blúire cruinn, te agus cuma liathróide air. Bhraith Victoria go tobann rud éigin leachtach ag sileadh trína lámha. D'fhéach an cailín ar an raic, agus fiú ansin, fiú amháin mar ghaiscíoch iarainn, cruaite ag trí bliana de chogadh (Beidh níos mó leis na Spáinnigh agus sibhialta), d'ardaigh nausea ina scornach. Bhí ceann linbh ina lámha aici. Cailín bocht (is féidir leat é a fheiceáil ina pigtails gearr, lena súile knocked amach. Stalingradova chur go cúramach a ceann ar an asfalt scáinte agus thrasnaigh í féin:
  - Ní raibh am agat peaca ná maireachtáil! Mar sin féin, níl aon peacach is mó ná Dia, mar sin níl aon pheaca is mó ná neamhshuim i fulaingt leanaí.
  Bhí roar eile, agus blúirí, bhuail ceann acu ar bhróg an chailín, ag scríobadh a croiceann. Theastaigh ó Stalingradova casadh timpeall agus luascadh chomh tapa agus ab fhéidir léi chuig an rúidbhealach, áit a raibh a MIG ag fanacht go foighneach lena húinéir ionsaitheach, ach...
  Chonaic radharc an trodaí, é géar mar lann miodóg, gruaim do-fhulaingthe pian ar aghaidh captaen den chéad ghrád Vladimirovich, nuair a d"eitil an tonn soinneáin a chuid uachtarach den chorp briste. Is ar éigean a tháinig an cailín í féin ar an blúire. Cé gur cailín í, thóg sí airm ar ais den chéad uair sa ré Russo-Seapánach de Nicholas II. Ag am amháin, bhí sí gafa ar an leiceann ar bhealach, fiú le linn an cath idirnáisiúnta sa Spáinn. Mar thoradh air sin, d'fhan scar domhain, rud a mhilleadh a chuma ar feadh i bhfad. Chomh maith leis sin an cornal a ghabháil agus a sheoladh chuig campa comhchruinnithe. Fíor, is sa tSibéir, ag láithreán logála, a tugadh isteach í do dhraoi an-chumhachtach amháin a d'éirigh léi, le cabhair ó chuimilt agus glaoch ar bhiotáille, an chréacht seo a leigheas agus go leor eile, amhail is nach raibh sé ann riamh. Scars a fuarthas le linn cathanna leis na Seapáine, Gearmánaigh, Seicigh Bán, trúpaí Kolchak, Denikin, Wrangel. Agus mhúin sí go leor di, agus mar sin ba chosúil gur leis an gcineál daoine a roghnaíodh Stalingradova.
  Fuair sí an deis a fháil amach roimh an sceideal ag baint úsáide as charms baininscneach, agus mar sin tugadh ollmhaithiúnas di, in ainneoin an muirear trom. Ní hé an pointe, ar ndóigh, an oiread sin a chur ina luí ar an bhfear, ach a chinntiú nach bhfaighidh eagraí an pháirtí eolas faoi seo. Agus tá an oiread sin faisnéiseoirí ar gach stríoc go gcuireann an fhaisnéiseoir an fhaisnéiseora ar an bhfaisnéiseoir agus ar an bhfaisnéiseoir. Mar sin ní bhfaighidh tú mórán luais má tá meas agat ar do ghairm bheatha.
  Ciallaíonn sé seo go bhfuil buntáiste mór ag an tSeapáin i coisithe, eitlíocht, agus fiú umair. Bhuel, in umair, ar ár gcuid tá sé cúiteamh ag superiority cáilíochtúil, ach tá an chuid eile i bhfad níos measa. Cé, má thógaimid airm bheaga, tá an tSeapáin beagán taobh thiar freisin i líon na ngunnaí meaisín; Mar sin féin, tá rannáin an Chianoirthir feistithe go dona freisin le gunnaí fo-inneall. Níl go leor meaisíní ann do gach duine. Mar sin... Ó thaobh cáilíochta de, níl barraíocht ar bith sna coisithe, ach níos measa fós, aistríodh na hoifigigh is fearr ar fad chuig an bhfronta Sóivéadach, anseo níor cuireadh na trúpaí ba mheasa, mar riail, ar ceal, agus íosmhéid de. oiliúint mhíleata. Ciallaíonn sé seo go dtosaíonn an cogadh i staid thar a bheith neamhfhabhrach don USSR. Agus seolfar go leor cúltaiscí nuabhunaithe chuig an taobh thoir ...
  Tháinig Stalingradova isteach sa tine go tobann. Bhí ospidéal na cathrach buamáilte ar lasadh. Tá an pictiúr fíor apocalyptic: mná, leanaí, agus seandaoine ag lasadh beo. Anseo thit an naíonán díreach isteach sa tine, agus go léir timpeall bhí roar uafásach agus groans.
  Mhothaigh Stalingradova trumpaí na n-ardchangels ina ceann agus chaith í féin isteach sna lasracha. Lamh teangacha tine lámha nochta an chailín agus a aghaidh oscailte, ach d'aistrigh an píolótach chomh tapa sin gur éirigh léi an leanbh a phiocadh suas, é a sciobadh ó chuimsiú an scrios.
  Léim an cailín amach, ag mothú ach beagán itch ar a craiceann, agus spléach ar an leanbh. Faraoir, bhí sé ró-dhéanach, an buachaill suffocated, ag tarraingt lasracha isteach ina scamhóga, agus bhí dónna ar a aghaidh cruinn. Tá blisters ragged den sórt sin ar an gcraiceann níos tairisceana ná bachlóga Nóinín. Dúirt Stalingradova:
  - Is é seo an chaos daonna!
  Bhuail sí carn truflais lena tosaithe, agus ina dhiaidh sin theith sí chun cabhrú le cé eile a d"fhéadfaí a shábháil. Bhí sé i gcuimhne ar an damhsa cobra idir na dóirí gáis, an cailín wriggled agus an-damhsa go whimsically. D"éirigh sí dóite, leáigh a cuid buataisí, bhí a tunic caite, ach lean sí uirthi ag troid go daingean ar son gach cuimilt linbh, ar gach buille croí beag, ar gach saol leochaileach, ach chomh riachtanach sin don tír! Thit na buataisí as a chéile, agus anois rinne an cailín rince trí guairneáin an lasair lena cosa lom, a fheictear. Mairtíreach a bhí inti, ach ní hé amháin gur bean rialta í ag céasadh í féin le troscadh agus le gaiscí, rud nach dtéann chun sochair do Dhia ná do dhaoine, agus í ina mairtíreach a shábhálann saolta ar leith. Clúdaíodh cosa an chailín chogaidh le sraith de blisters beaga, ach d'aistrigh sí níos tapúla agus níos cruinne i bpian.
  Thóg captaen na seirbhíse leighis buataisí móra as a mhála agus scairt uirthi:
  - Tóg iad, cuir ort go tapa iad! Beidh tú, ag damhsa tríd na lasracha, a bheith crippled.
  D"fhreagair an trodaí le céim an mhórshagairt láithreach:
  - Is fearr a bheith i do chliabhrach go fisiciúil ná a bheith i do anchúinse go morálta! Ní soicind duit féin, gach rud le haghaidh an tosaigh, gach rud le haghaidh bua!
  D'fhreagair an captaen leighis:
  - Is fear fíor Sóivéadach!
  Chuir Stalingradova, ag satailt amach na lasracha, mallacht:
  - Cad is fiú duit, a shábháil daoine!
  Chlaon an captaen:
  - Tá próistéitic agam in ionad cosa!
  Ghlaoigh Stalingradova amach, cailín eile a raibh aghaidh leathdhóite uirthi agus gan aithne uirthi, go feargach:
  - Cé chomh cruálach is atá Dia!
  Shrugged an captaen:
  - Ní ar Dhia atá an locht, ach ar dhaoine!
  Rinne Stalingradova agóid go han-réasúnta agus go muiníneach:
  - Is é seo an rud céanna agus a rá - ní hiad na tuismitheoirí atá an milleán, ach na páistí!
  Theastaigh ón gcaptaen rud éigin a fhreagairt, ach tháinig scamaill deataigh isteach ina scornach, agus casachtaigh sé go foréigneach.
  Fuair na buamálacha bás, ach lean an sliogáil ar aghaidh. Tá soláthar réasúnta sliogáin ag gunnaí na loinge, cé go raibh an tine dírithe níos mó ar shoithí Sóivéadacha dí-armála anois. Thuig Yamamoto go ndéanfadh ardcheannas ar muir an tionscnamh a aistriú go dtí an tSeapáin sa chogadh seo ar feadh i bhfad. Ach is próiseas costasach agus am-íditheach é longa a thógáil, cé go bhfuil sé níos éasca, mar shampla, fomhuirí a tháirgeadh. Ní mór é seo, ar ndóigh, a chur san áireamh freisin, ach tá sé tábhachtach an struchtúr a bhriseadh. Bhraith Aimiréil Yamamoto, an fear is cumhachtaí sa tSeapáin tar éis an Impire Hirohito, cosúil le dia. A dhia fíor, agus mar sin mhúin reiligiún Thír an Éirí Amach gurb é an cosán is fearr chun deification ná valor míleata! Agus anois d"fhéadfadh an ceannasaí mór an spás timpeall air a chéasadh agus a shaobhadh go treallach. Thar Vladivostok tá scamaill tiubh, dubh deataigh ar feadh go leor ciliméadar; Na céadta, na mílte daoine ar lasadh, ifreann, conas nach mbraitheann tú mar dhia ina dhiaidh seo, ag díoltas ar na Rúisigh ar feadh na gcéadta bliain d"uirísliú, ar mhórdhaoine iallach a chur ar shraith oileán chomh beag bídeach i gcomparáid le fairsinge na Rúise . Anois tá cabhlach na Rúise ag dul faoi, agus murab ionann agus Cuan Peiriú, ní fhágfaidh siad níos mó ná soitheach amháin ina ndiaidh.
  Mhol Yamamoto le linn Chath Khalkhin Gol buille den chineál céanna a sheachadadh do Vladivostok, ar dréachtaíodh plean mionsonraithe dó. Ach rinne Hitler síocháin le Stalin gan choinne. Go ginearálta, chuir an leathcheann Hitler tús le massacre na nGiúdach agus mar sin d'iompaigh an Pholainn agus tíortha an Iarthair ina choinne féin. Agus cén fáth go raibh gá aige leis seo? Ag iarraidh saibhreas Giúdach a fháil? Ach bhí sé níos fearr a bheith ina chumhacht domhanda ar dtús trí defeat a dhéanamh ar an APSS, agus b'fhéidir tíortha eile ansin. Tá sé níos éasca a defeat an Iarthair mar gheall ar an bhfíric go bhfuil a mentality i bhfad níos lú tréithrithe ag fanaticism agus claonadh chun féin-íobairt. An bhfuil ar a laghad cás aitheanta de phíolótaí Meiriceánacha ag dul chun reithe? Fíor, bhí cúpla imbhualadh, ach is dócha gur timpiste a bhí ann. Tá na Rúisigh fanatical, rud atá aisteach, toisc nach gceadaíonn an creideamh Cheartchreidmheach an féinmharú, agus ní chreideann sé ar chor ar bith gur féidir le armáin bealach a thuilleamh chun na bhflaitheas. Go ginearálta, tá teagasc Chríost thar a bheith dúr agus neamhphraiticiúil. Léigh sé Yamamoto an Bíobla agus bhí ionadh air faoi striapachas daoine, ag smaoineamh ar shíochánaí mar Dhia. Mar shampla, múineann sé: má bhuaileann siad tú ar do leiceann dheis, a thairiscint do chlé, iarrann siad léine amháin, a thabhairt dhá, grá do namhaid! Ní féidir ach le duine meabhrach Dia a mheas. Níl a leithéid de reiligiún go maith ach do sclábhaithe, vasail éigeantais. Agus caithfidh gur chreid an Eoraip ar fad agus leath an domhain é. Fíor, níor chuir teagasc Íosa, in ainneoin go ndiúltaíonn sé prionsabal an Sean-Tiomna, súil le haghaidh súl, agus múineann grá do naimhde, cosc ar na Breataine ó conquering an tríú cuid den phláinéid ar fad, rud a chruthaíonn an chuid is mó. Impireacht fairsing i stair iomlán an chine daonna. Agus seo in ainneoin na reiligiúin go léir sa Bhreatain, áit a bhfuil Dia fiú luaite sa amhrán náisiúnta. Is aisteach an rud é go ndéanann uachtaráin na Stát Aontaithe mionnú ar an mBíobla, ach mar sin féin rinne siad cathracha na Seapáine a bhuamáil le buamaí napalm, ag lasadh na mílte ban agus leanaí beo. Thairis sin, mharaigh siad an pobal sibhialta, ní de thimpiste, ach d'aon ghnó; Ach nach bhfuil na Seapáine buamáil fós chríoch SAM. Ach beidh siad! Cuireann siad cruálacht speisialta i leith samurai freisin. D'fhéadfadh sé Yamamoto, dá mba mhian leis, briseadh tríd le buamadóirí go cathracha SAM, go háirithe tar éis an defeat na gcabhlach Yankee in aice le Cuan Peiriú. Sea, is bastards morálta iad na hEorpaigh. Tá tuiscint shaobhadh, creideamh, teagasc agus ní comhlíonadh! Ní mar sin sa tSeapáin! Is é an rud a mhúinimid an méid a dhéanaimid. Níl a leithéid de rud le rá ag Dia, cas an leiceann eile, ach ag an am céanna a sheirbhísigh a mharú d'aon ghnó leanaí beaga. Go ginearálta, ní féidir leis an gcreideamh go bhfuil Dia amháin agus Uilechumhachtach a bheith fíor. Dá mbeadh sé ina aonar, dhéanfadh sé cinnte de go ndéanfadh daoine é a adhradh i gceart, i gcreideamh agus i bhfírinne, agus go mbeadh aon teagasc amháin acu. Agus mar sin guíonn gach duine mar is mian leis, cibé rud is mian leis. Agus tá an domhan ró-ghránna agus mícheart le cruthú ag aon Dia Uilechumhachtach. Tar éis an tsaoil, déanann aon rialtóir freagrach ar an gcéad dul síos a dhícheall chun ord agus ceartais. Ba mhaith leis go raibh an láidir, ciallmhar, uasal, macánta, sa chéad áit, agus an chuid eile ceartaithe ceachtar iad féin, d'fhás fisiciúil agus spioradálta, nó ... Mar sin féin, má tá Dia Uilechumhachtach agus an Cruthaitheoir na cruinne, ansin ní bheadh sé deformities fisiciúil agus meabhrach a chruthú. Tar éis an tsaoil, cén fáth a gcuirtear iallach ar an impire uaireanta laigí daoine a sheasamh mar a thugtar? Toisc nach bhfuil aon bhealach eile amach aige, ní féidir leis daoine gránna a iompú ina bhfear dathúil agus ina n-óglach cróga i bhfaiteadh na súl. Ach dá bhféadfainn, dhéanfainn láithreach é!
  Faraoir, ní mór dúinn glacadh lena bhfuil agus déileáil leis an ábhar daonna a fuaireamar mar ábhar tugtha. Ach óna bhfuair mé seo ceist eile. Agus tá laigí ag an impire féin: níl ann ach fear - éiríonn sé sean, éiríonn sé tinn, éiríonn sé decrepit. Aisteach, ach is minic a chónaíonn an t-impire diaga níos lú ná gnáthsheirbhíseach, agus caitheann sé airm níos measa ná an chuid is mó de na Ginearálta agus go leor saighdiúirí. Bhuel, cad atá ann ó Dhia Uilechumhachtach. Ach níl na cinn bhána níos fearr! I stair iomlán na hEorpa, ní raibh aon conqueror níos uafásach agus rathúil ná Hitler. Is fíor-shiombail é de ghaisce míleata na ndaoine bána! Agus fós, ní fhéadfadh an ceannasaí is mó de gach am agus daoine fiú céim amach ón scoil ard nó oideachas meánscoile a fháil, atá éigeantach sa tSeapáin!
  Thairis sin, níor glacadh Hitler isteach san arm mar gheall ar chúiseanna sláinte. Is aisteach an rud é go raibh an duine seo de chult an nirt, an leon cogaidh, chomh lag sin go fisiciúil, fiú sa Ghearmáin, áit a bhfuil fear míleata ag gach colún, níor dréachtaíodh é mar dhuine príobháideach. Sea, cé mhéad atá díghrádaithe ag an Eoraip.
  Mar sin féin, ní raibh meánoideachas ag Stalin, duine eile de na polaiteoirí is suntasaí dár gcuid, freisin, bhí sé ina genius. Agus is é an rud atá suimiúil ná nár dréachtaíodh é san arm freisin mar gheall ar chúiseanna sláinte. Suimiúil, comhtharlú, ní raibh meánoideachas ag beirt namhaid mhailíseach, níor glaodh orthu chun seirbhís mhíleata de bharr cúiseanna sláinte, bhí aithreacha acu a bhí ar meisce, agus d"oibrigh athair Hitler mar ghréasaí ar dtús freisin!
  Is comhtharlú den sórt sin é seo, aisteach, ominous. Ní mar sin atá Goering, lámh dheas Hitler. Tagann sé ó theaghlach aristocrats, bhí sinsear Goering ina leas-rialóir de facto na Gearmáine, Bismarck. Fear gnó, oligarch, uasal agus pragmatach é Goering. Feiceann siad freisin go bhfuil sé indéanta dóibh an Fuhrer ina seilbh a athsholáthar. Ba mhaith le Meiriceá agus leis an mBreatain freisin, cé go rúnda, fáil réidh leis an Rúis, beag beann ar an réimeas rialaithe, ach ba mhaith leo fáil réidh leis na Cumannaigh, a shéanann coincheap na maoine príobháidí, an oiread sin go n-iompaíonn siad fiú súil dall air. neartú iomarcach na Gearmáine.
  Mar sin féin, tá an Ghearmáin ina iomaitheoir geopolitical, ach ina iomaitheoir faoi chuimsiú na rialacha caipitlíocha agus uaisle an chluiche, agus Bolshevik Rúis go hiomlán eachtrannach agus naimhdeach. Is ábhar iontais fiú é gur thairg Churchill féin cúnamh do Stalin i "41, ainneoin a chuid frith-chumannachais agus fuath thraidisiúnta Shasana ar an Rúis. Tar éis an tsaoil, is capall cogaidh í an Ghearmáin faoi na Dearga a bhaineann le carbad Sóivéadach, agus is crios páirtíneach síoraí é an APSS faoi na Browns. Tar éis an tsaoil, ní dhéanfaidh na Bolsheviks fanatical iad féin a réiteach, agus beidh siad ag dul i ngleic le cogadh eadarnaíoch fadálach, a ídíonn an Tríú Reich ionas go n-imeoidh gach aisling maidir le leathnú breise mar tuar ceatha tar éis stoirme! Is fearr an Rúis faoin nGearmáin ná an Ghearmáin faoin Rúis! Agus é seo á thuiscint go soiléir, cén fáth a bhfuil SAM agus an Bhreatain ag lorg bealach amach as an gcogadh.
  Is pragmatach é Yamamoto, bhí sé ag cogadh leis na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain. Ach spreag an dá impireacht seo an tSeapáin féin trí lánchosc a chur ar sholáthar táirgí peitriliam. Tar éis an tsaoil, níl a toibreacha féin, nó go leor amhábhar eile, ag Land of the Rising Sun. Bhí na Seapánaigh i mbun caibidlíochta, bhí na Meiriceánaigh ag déanamh éilimh níos mó agus níos mó náire.
  Agus ag an am céanna, níor chuir na Yankees, ag spreagadh an chogaidh, bac ar chor ar bith an t-arm agus an cabhlach a thabhairt chun ullmhacht a chomhrac. Bhí an cathú ró-mhór, go háirithe ó bhí dóchas ann go raibh Moscó ar tí titim agus go dtiocfadh an Ghearmáin agus a comhghuaillithe i gcabhair uirthi. Ina theannta sin, ríomhadh nach mbeadh na Stáit Aontaithe, toisc go bhfuil siad fós ina dtír réasúnta daonlathach, ag brath go mór ar thuairim an phobail, dá gcuirfí an cogadh ar aghaidh, nach mbeadh siad ag iarraidh fuil a dhoirteadh go fial ar oileáin iasachta. Go deimhin, cén fáth ar chóir don ghnáthshaoránach Meiriceánach cónraí since a fháil lena ghaolta, mura bhfuil muid ag caint faoi chríoch na Stát Aontaithe féin a chosaint, agus cánacha míleata sách mór a íoc freisin! B'fhéidir gurb é sin an fáth a chaill an Rúis tsarist, níos mó saighdiúirí a bheith aici, ach níor mheas muintir na Rúise Manchuria ina gcríoch, agus níor theastaigh uathu íoc le fuil agus allas ar mhaithe le leasanna teibí. Faraoir, níor ghlac Hitler Moscó, go páirteach mar gheall ar a neamhullmhaithe don Gheimhreadh crua, agus go páirteach mar gheall ar shaintréithe fanaticism na Bolsheviks. Mar sin féin, ní hamháin na Bolsheviks, tá na Rúiseach seans maith go féin-íobairt do spriocanna móra. Tar éis an tsaoil, rinne an Guy Rúiseach Messer an chéad reithe aeir. Is fiú an t-ionadh nach ndearna sé é seo ar mhaithe leis na huaireanta Paradise, ach ar mhaithe leis an athar. Cé go... Is amadán cuid de Messer, tar éis an tsaoil, is máistir aeróbaice é, aireagóir, dearthóir, agus ar ndóigh beo bheadh sé tar éis i bhfad níos mó leasa a thabhairt don Motherland. B'fhéidir nach bhfuil na Yankees chomh mícheart nuair a dhéanann siad an prionsabal a mhacasamhlú: is é an rud is mó sa chath ná maireachtáil! Tar éis an tsaoil, ní féidir le duine marbh a mharú a thuilleadh!
  Thug an tAimiréal Naumo faoi deara:
  - Tá níos mó ná dhá thrian den lón lámhaigh úsáidte againn cheana féin. D"éirigh na gunnaí an-te, bhí buicéid uisce á stealladh acu!
  Rinne Yamamoto crois san aer lena mhéar agus dúirt i nguth íseal, beagán hoarse:
  - Sílim go seasfaidh na gunnaí leis an tríú cuid deiridh de na sliogáin. Cé nach bhfuil, bain amach suas le nócha a cúig faoin gcéad.
  Shrug an tAimiréal Naumo agus chaith allais óna chliabhán:
  - An fiú é do dhícheall a dhéanamh an chéad lá?
  Chlaon Yamamoto a dhorn:
  - Costais! Ar ndóigh is fiú é! Chuir muid iontas ar na Rúisigh, mar a tharla i 1904, agus na Gearmánaigh i 1941, ach gearrfaidh Stalin an t-ordú go mór agus ní tharlóidh sé seo arís. Mar sin ní mór duit leas a bhaint as an bhfíric go bhfuil eireaball an dragan tar éis titim ina chodladh. I ndáiríre, tuigim Stalin; tharraing an cogadh leis an nGearmáin a aird chomh mór sin gur stop sé ag tabhairt aire don Chianoirthear. Agus tá eagla ar a lucht coimhdeachta gan ceannaire an tionscnamh a ghlacadh. Mar sin chaill siad ár buille. Mar a dhéanann na Meiriceánaigh, dála an scéil. Ba léir do chách go raibh sé in am ullmhú, scamaill ag bailiú, bhuailfeadh toirneach go luath, ach...
  Bhain Naumo lámh le claíomh na samúraí a bhí ar crochadh ar a chrios, nó mar a thugtar air de ghnáth: katana:
  - Gníomhaíonn Rúiseach go déanach i gcónaí! Ní bheidh an cogadh ró-fhada agus beidh muid ag teacht ar an Urals.
  D'ardaigh Yamamoto a shúile go dtí an spéir:
  - Go gcabhródh na déithe linn le seo, ach ní dóigh liom! Foghlaimíonn siad go tapa, léirigh Khalkhin Gol go bhfuil an leibhéal na Rúise níos airde ná le linn an chogaidh 1904-1905. Thairis sin, inseoidh mé rún amháin duit. Chuidigh ár ngníomhaire rúnda i Vladivostok beagán nach raibh sliogáin ag an airtléire cósta sách cumhachtach, agus ní raibh an t-aerárthach in ann éirí de thalamh in am. Is é seo an cogadh rúnda.
  Bhí ionadh ar Naumo:
  - Cá raibh SMERSH agus an NKVD ag féachaint?
  Yamamoto chuckled, chroitheadh a mhéara.
  - Anseo sa Chianoirthear freastalaíonn an pearsanra is measa sa Rúis; Dá bhrí sin, anseo tá sé i bhfad níos éasca teacht ar fhealltóir nó amadán ag an mbarr, chomh maith le duine santach. Agus tá an NKVD i dtaithí ar chomhcheilg shamhailteach a nochtadh nach dtugann sé faoi deara fíor-fhealltóirí a thuilleadh. Mar sin is féidir go leor oibriú. Dála an scéil, tabhair faoi deara má chuaigh roinnt ginearálta anonn go dtí taobh na nGearmánach, in ainneoin go raibh a dteaghlaigh, a ngaolta agus a gcairde faoi bhagairt le forghníomhú le haghaidh seo, ansin is féidir go leor bribe a thabhairt do dhuine éigin ón mbarr. Nó é a úsáid sa dorchadas, atá níos fearr fós. Mar sin rinneamar a lán oibre. Táimid Seapáine tréithrithe go ginearálta ag críochnúlacht i smaoineamh trí oibríochtaí míleata agus ag cur san áireamh na sonraí go léir.
  Chuimil Naumo lámh a katana:
  - Ceart! Ach taispeánann náire Khalkhin Gol mothú searbhas agus an-chrón! Conas a d'fhéadfaimis...
  Comhdhlúthú Yamamoto:
  - Bhí níos mó Manchus ann ná Seapánach, agus go ginearálta ní féidir leat an bua a fháil i gcónaí. Ní mór dom a thabhairt faoi deara, mar sin féin, níor throid na haonaid is fearr ar ár taobh, agus bhí buntáiste mór ag na Rúiseach in aerárthaí agus umair.
  Scaoil Naumo leath a katana:
  - Ní thugann sé seo údar dúinn! Ní bheidh samurai ag brath ar lann dullach, ar chapall tuirseach, ar go leor naimhde, nó ar arm lag!
  Ceartaigh Yamamoto:
  - A samurai, ar ndóigh, ní hea, ach an duine, ar an drochuair, tá! Déanann daoine botúin!
  Chuaigh Yamamoto ar seachrán agus scairt sé rud éigin isteach ar na fóin, agus ansin lean ar aghaidh:
  - Ní lúbfaidh samurai i ndáiríre! Téann sé a reithe agus i gcoinne an sruth.
  Chlaon Naumo:
  - Go deimhin! Ach throid muid leis na Stáit Aontaithe Mheiriceá agus an Leoin Briotanach.
  Thapáil Yamamoto a mhéar ar an seomra rialaithe:
  - Tá! Fíor, ach bhuail na Stáit Aontaithe Mheiriceá fiacla, chaill an Bhreatain a coilíneachtaí, agus bhí an Ghearmáin i dtrioblóid. Theastaigh uainn an oiread fórsaí agus ab fhéidir a tharraingt ó Iarthar na Rúise chun é a dhéanamh níos éasca don Wehrmacht dul ar an ionsaitheach. Bhí an stailc beartaithe do mhí na Bealtaine, faoin am a thriomaigh na bóithre, ach chuir na Meiriceánaigh cosc air.
  Tharraing Naumo katana amach agus slais san aer é:
  - Bás go SAM! Bíonn siad ag cur isteach ar an tSeapáin i gcónaí.
  Rinne Yamamoto gáire glic:
  - Ní i gcónaí, ar ndóigh, mar shampla, nuair a throid muid ar dtús leis an Rúis, chabhraigh na Yankees linn go leor le hiasachtaí, chomh maith le soláthairtí arm. Rinneadh níos mó ná leath dár gcabhlach le hairgead ó SAM agus ón mBreatain, agus óna longchlóis féin. Mar sin ní i Meiriceá olc i gcónaí, ach ní sa chás seo.
  D'fhiafraigh Naumo le hiontas:
  - Agus cén fáth?
  Rinne Yamamoto condescended a mhíniú:
  - Bhris tréad de bhuamadóirí fadraoin anonn go Tóiceo agus sheol siad ionsaí corrach ar an bpríomhchathair ag baint úsáide as buamaí napailme. Na céadta tithe adhmaid dóite síos, agus d'ordaigh an impire chun bogadh an crios rialaithe ar shiúl ó na caipitil ar aon chostas. Agus ar an gcéad dul síos, gabháil leis na cinn is gaire do chnámharlaigh na Seapáine, coimpléasc chomhrac na mbonn Meiriceánach ar oileánra Midway. Agus d"éirigh linn!
  Tharraing Nauma a chlaíomh tríd an aer:
  - Bhuaigh muid fós!
  Chuir Yamamoto isteach:
  - Tá daoine cliste i measc na mbán freisin! Ní haon ionadh gur chuir an tImpire meirg ar Napoleon ina oifig. Ach bhí Caesar eile, a dúirt sé: tá sé níos deacra a choinneáil ar a bhfuil tú conquered ná a conquer. Sa chás seo, baineann sé seo linn ar an gcéad dul síos. Rinne Nauma figiúir a hocht lena chlaíomh:
  - Tuigim le m'intinn, ach le mo chroí!
  Sheas Yamamoto suas agus chuir sé a chomhghleacaí ar a ghualainn:
  - Ná bíodh trína chéile, sa chás seo táimid ag fágáil chun filleadh. Déanfaimid an bua ar an APSS agus arís i gcoinne na SA agus na Breataine, ach an uair seo mar aon leis na Gearmánaigh agus lucht déanta pasta.
  Chuir an t-Aimiréal Nauma, le gluaiseacht beagnach do-airithe, an katana i bhfolach ina truaill agus, le lisp, dúirt:
  - Tá an todhchaí go maith, ach tá an láthair níos fearr! An gcloiseann tú go bhfuil an soláthar iomlán buamaí ar na hiompróirí aerárthach ídithe, agus...
  D'ordaigh Yamamoto go hachomair:
  - Téigh amach ar deic agus breathnú thart, i leath uair an chloig casfaimid timpeall agus fágfaimid chuig an mbonn is gaire dúinn.
  Feadaíl Nauma trína shrón:
  - Géillim, ceannasaí!
  Léim an t-aimiréal amach, agus é ag coinneáil an dorais ionas nach gcuirfeadh sé slam. Sula raibh am ag a chuid céimeanna subside, shleamhnaigh scáth amach an doras ón mballa, shiúil sé ar an tiptoe agus chaith amach na clúdaigh.
  Bhuel, cad é an t-am le haghaidh gnó, ach oíche le haghaidh grá?
  Idir an dá linn, dhreap Sashka Sokolovsky isteach sa trodaire LAGG-5 fós.
  Bhí an buachaill ag iarraidh troid. Thóg sé amach i dtreo an Conán formidable. Sin an fáth gur aisling é, toisc go bhfuil comhtharlú dochreidte ann.
  Tá cúig chéad seasca aerárthach Meiriceánach agus Briotánach lámhaigh ag Conan cheana féin. Agus thrasnaigh sé a ghob le aces Sóivéadach.
  Ní bhíonn amhras air, áfach, cén t-iontas atá ag fanacht air.
  Tá Sashka Sokolovsky féin ina choinne.
  Níl an buachaill ag caitheamh ach stocaí snámha, tá sé níos compordaí agus níos réasúnach. Ritheann sé isteach i gcath fíochmhar.
  Breathnaíonn a rival Conan, freisin gruagach, cosúil le buachaill de thart ar ceithre bliana déag, ach an-dathúil agus le matán feiceálach.
  Is Terminators an bheirt bhuachaillí.
  Tosaíonn siad ag lámhach ar a chéile ó achar fada. Agus ag an am céanna cúthail siad ar shiúl.
  Bogann siad amach as bealach na seatanna.
  scairteann Sashka:
  - Do thír dhúchais do Stalin!
  Rois Conán ar ais:
  - Don tSeapáin, don impire!
  Cé nach samurai é ar chor ar bith, ach elf. Seo é an buachaill Conán, ag leagadh síos carr Sóivéadach.
  Freagraíonn Sashka go siméadrach - trí ghearradh amach na Seapáine.
  Tá sé tuillte ag an mbeirt trodaithe a bheith ina laochra.
  Eitiltíonn siad le chéile nó scaipeann siad i dtreonna difriúla, ach ní féidir le ceachtar acu an ceann eile a bhualadh.
  scairteann Sashka:
  - Troid, a ghalláin bhán!
  Freagraíonn Conán:
  - Is tú an bótach a throideann!
  Tagann siad ar ais le chéile. Beagnach reithe siad a chéile, ach arís scaip i dtreonna difriúla. Ní féidir, ní féidir le duine ar bith duine ar bith a bhualadh. Ar an drochuair, ní theipeann orthu é seo a dhéanamh.
  Agus scaip siad arís.
  D'fhás Sashka:
  - Chun Naofa Rus '!
  roar Conán:
  - Níl, tá an tSeapáin níos naofa!
  Rinne Sashka feadóg agus d'fhreagair:
  - Ach ní Seapánach tú! Agus ní fiú duine!
  D'fhás Conán le fiacla lom:
  - Agus cé mise?
  D'fhreagair Sashka go macánta:
  - Is ó theaghlach elves éadrom tú!
  Rinne Conan gáire agus d'fhreagair sé, ag gearradh eitleáin Shóivéadaigh eile:
  - Sin é an chaoi a bhfuil a fhios agat é!
  Thug Sashka faoi deara, ag bac a fhiacla péarlach:
  - Tá a lán rudaí ar eolas agam!
  Mhol Conan ansin:
  - Déanaimis é ar an mbealach seo! Maidir liom féin go pearsanta, tá an cogadh seo níos mó cosúil le cluiche agus siamsaíocht, tá tú freisin leanbh an aonú haois is fiche! Cad atá uait don Dara Cogadh Domhanda?
  Thug Sashka faoi deara go loighciúil nuair a bhuail sé an carr Seapánach:
  - Tagann mé ón Rúis, agus sula raibh an Rúis an USSR. Mar sin is féidir leat a rá go bhfuil mé ag troid ar son mo Motherland!
  Rinne Conán gáire agus dúirt:
  - Agus chruthaigh na Seapánaigh mé, an elf Conan, agus tharraing san anime é. Sin an fáth a throidim ar son na Seapáine. Mar sin, seo é freisin, go pointe áirithe, mo thír dhúchais!
  Sashka sheoladh arís le haghaidh rapprochement. Fired siad ó taobh thiar de na gunnaí meaisín, ach ní raibh siad in ann bualadh ar a chéile.
  Rith siad amach as lón lámhaigh.
  Mhol Conán:
  - Lig dúinn é a dhéanamh! Tá tú féin agus mé féin ag fágáil an Dara Cogadh Domhanda! Tá mé i mo shaol, agus tá tú i do chuid féin ... Agus lig d'imeachtaí a gcúrsa!
  Chuir Sashka in aghaidh:
  - Ní hea, ní dhéanfaidh sin! Tá ionsaí déanta ag an tSeapáin ar an USSR cheana féin agus chruthaigh sé fadhbanna. Nó déanfaimid é amhail is nach raibh tú riamh sa Dara Cogadh Domhanda. Nó fanfaidh mé anseo le troid!
  Rinne Conán gáire agus d'fhreagair:
  - Tá am ag rith amach don bheirt againn sa Dara Cogadh Domhanda! Agus filleann muid ar ár saol! Agus maidir le hathruithe, d'éirigh liom níos mó ná tusa, oifigeach óg, mar is elf mé! Sea, níor lig siad duit a bheith i gceannas ar an eitleán láithreach!
  D'fhás Sashka:
  - Cibé an bhfuil cúram ort ...
  Ach sula bhféadfadh sé, bhí splanc ann, agus d'imigh an dá eitleán agus píolótaí Ace ón aer.
  Ansin thosaigh an cogadh gan dhá laochra ó shaol éagsúla. D'fhill ceann de na cartúin anime Seapáine, agus an ceann eile buachaill a rugadh san aonú haois is fiche, ar a n-amanna.
  Ach tá an gníomhas déanta cheana féin, agus an tSeapáin, tar éis di na Stáit Aontaithe Mheiriceá a ruaigeadh ar muir, ionsaíonn sí an USSR ón oirthear.
  Cuirtear iallach ar Stalin fórsaí suntasacha a aistriú chuig an Oirthear, agus cuireann sé an t-ionsaí ag Stalingrad ar athló. Fíor, tá an oibríocht Rzhev-Sychovo fós ar siúl, ach le rath níos lú ná mar a bhí i stair fíor. Éiríonn leis na Gearmánaigh dul chun cinn na trúpaí Sóivéadacha a aisiompú, rud a dhéanann damáiste mór dóibh.
  Fíor, san Afraic ghabh na comhghuaillithe an tionscnamh. Ach toisc nár ghá Paulus a tharrtháil as an bpóca, fuair Rommel breis treisithe, agus rinne sé ionsaí an-éifeachtach ar na Meiriceánaigh san Ailgéir, ag gabháil níos mó ná caoga míle saighdiúir agus oifigeach.
  Damáiste trom ba chúis le easaontais i gceannas Mheiriceá, agus froze Roosevelt aistriú na trúpaí go dtí an Afraic, agus dhearbhaigh go ginearálta go raibh an tAigéan Ciúin is tábhachtaí do Mheiriceá.
  D'áitigh cuid de lucht míleata Mheiriceá, agus an chuid is mó de thionscail, díriú ar an tSeapáin freisin.
  Mar thoradh air sin, sna Stáit Aontaithe, bhí lucht tacaíochta an leithlisiú in ann a bhrú tríd an tionscadal de neamh-rannpháirtíocht Mheiriceá sa chogadh san Eoraip. Moladh sos cogaidh fiú don Wehrmacht.
  D'aontaigh Hitler, a raibh fadhbanna aige le cúlchistí, sos cogaidh leis na Meiriceánaigh.
  Ní raibh an Bhreatain ag iarraidh troid gan na Stáit Aontaithe ach an oiread agus mhol sí sos cogaidh ar feadh bliana freisin.
  D"aontaigh an Fuhrer leis seo freisin. Sa gheimhreadh, bhí na Gearmánaigh in ann an tosaigh a shealbhú. Ní raibh ach in aice le Leningrad a d"éirigh le hOibríocht Iskra agus bhíothas in ann briseadh tríd an dorchla.
  Bhí na Gearmánaigh in ann Stalingrad a ghabháil go hiomlán i mí na Nollag, ach níor tháinig siad chun cinn a thuilleadh.
  Ag deireadh mhí Feabhra, rinne an tArm Dearg ionsaí rathúil in aice le Voronezh agus bhí sé in ann dul chun cinn suntasach a dhéanamh. Ach bhí Mainstein, le frithionsaí i mí an Mhárta, in ann trúpaí na Sóivéide a chur timpeall agus an scéal a chur ar ais.
  Rinne Dearg damáiste mór. Agus luigh sí síos ar feadh tamaill.
  Idir an dá linn, d'fhógair na Gearmánaigh cogadh iomlán i mí Feabhra. Agus stop na Comhghuaillithe ag buamáil agus ag troid.
  Sa Tríú Reich, tháinig méadú géar ar tháirgeadh arm, go háirithe umair.
  Bhí sé beartaithe ag an Fritz na Tigers, Panthers agus Ferdinands a úsáid chun cinneadh a dhéanamh ar thoradh an chogaidh ina bhfabhar.
  Ach ar ndóigh ní raibh sé seo go leor. Sheachaid siad a bpríomhbhuille i gceantar Stalingrad, feadh chósta Volga, i dtreo Mhuir Chaisp.
  Ba é an plean ná an Chugais a ghearradh ar thalamh ón gcuid eile den USSR. Agus ansin bogadh go Baku feadh chósta Chaisp.
  Ag an am céanna, rinne na Gearmánaigh iarrachtaí taidhleoireachta chun an Tuirc a bheith páirteach sa chogadh.
  Tá gealltanas bunúsach tugtha acu cheana féin dul ar stailc má shroicheann an Wehrmacht an Mhuir Chaisp.
  Bhí an tSeapáin fós ag cogadh. Bhí sí in ann Vladivostok a ghearradh amach agus an Mhongóil a ghabháil.
  Tá go leor coisithe ag na samurai agus troideann siad go fanatic. Tá na humair sách lag, ach tá siad éadrom, soghluaiste, agus saor le táirgeadh. Agus is tábhachtaí fós, le maneuverability maith.
  I mbeagán focal, tá neart mór ag an namhaid. Agus níl a fhios ag Stalin cad atá le déanamh saor in aisce,.
  Go dtí seo, tá an geall iomlán ar cheithre cinn is tríocha. Ach tá siad níos laige ná gluaisteáin na Gearmáine, go háirithe na Tigers. Tá an umar KV níos measa agus níos troime fós.
  Tá an gunna 45 mm as dáta, agus níl an gunna 76 mm láidir go leor.
  Níl an eitlíocht go praiticiúil go dona. Go háirithe an Yak-9, cé go bhfuil sé sách lag san armáil.
  Bhí na Gearmánaigh ag brath go nádúrtha ar an Focke-Wulf! Ach d'éirigh an carr amach a bheith deacair a thiomáint. Cé go bhfuil an-chumhachtach agus go tapa.
  Thosaigh an ME-309 ag teacht, feithicil tapa le seacht bpointe lámhaigh, ach freisin nach bhfuil an-éasca a oibriú agus trom. Ciallaíonn sé seo maneuverability níos measa.
  Níos mó nó níos lú de na forbairtí nua a bhí an Yu-188 agus Yu-288, atá ina bhuamálaithe maith.
  Agus, ar ndóigh, thosaigh na chéad scairdghluaisteáin le feiceáil. Ach ní fós en masse.
  Níor thosaigh na Gearmánaigh ar a n-ionsaithe ach an 15 Meitheamh, ag aistriú na n-umar. Agus ar ndóigh bhíothas ag súil leo ón tús. Tógadh cosaint chumhachtach.
  A citadel fíor.
  Ina theannta sin, d'ullmhaigh IL-2 iontas maith do na Gearmánaigh i bhfoirm buamaí beaga carnacha.
  Ach ní leor é sin... Bhí na Gearmánaigh níos láidre fós. Tá níos mó taithí acu ar choisithe, eitlíocht agus umair.
  Gan aghaidh an iarthair, tá na fascists níos láidre san aer. In umair tá buntáiste beag acu i líon, ach i gcáilíocht mar gheall ar fheithiclí troma.
  In airtléire, tá beagán níos mó bairillí ag an USSR fiú. Ach ar ndóigh, i dtéarmaí caliber, tá an namhaid chun tosaigh.
  Níl fágtha ach brath ar chosaint chumhachtach agus seasmhacht na ndaoine Sóivéadach.
  
  
  
  Bhí an bua ag NAPOLEON ag UISCEILLO
  D"ionsaigh Napoleon Mór Hamilton cúpla uair an chloig roimhe sin agus d"éirigh leis an lámh in uachtar a fháil air sular tháinig Blucher amach. Agus ansin defeated sé Blucher.
  Faoi na coinníollacha seo, chinn an Rúis, faoi cheannas Alastair Chéad, gan dul i ngleic le Napoleon. Thairg na hOstairigh, a raibh an chuma orthu go raibh baint acu leis, síocháin ar théarmaí measartha.
  Fuair an Fhrainc ar ais dhá limistéar beag san Iodáil ina raibh na Francaigh ina gcónaí, agus an Ísiltír ina comhdhéanamh. Baineadh an tslánaíocht uaithi, agus aithníodh cumhacht Napoleon an Chéad Uair.
  Tá cothromaíocht shealadach bunaithe. Bhí an Fhrainc ró-thuirseach de chogaí, agus shuigh Napoleon go ciúin ar feadh tamaill. Cé gur thosaigh sé a chur i gcrích roinnt leasuithe. Is é ceann de na cinn is tábhachtaí ná tabhairt isteach oifigiúil polygamy, leis an gceart go mbeadh suas le ceithre chomhpháirtí ann.
  Cé gur sheas an Eaglais Chaitliceach ina choinne, tháinig laghdú mór ar údarás an phápa. Agus léirigh Protastúnaigh solúbthacht san ábhar seo.
  Bhí Napoleon féin beagnach aindiachaí. Agus scar sé go daingean idir an eaglais agus an stát. Deir siad nach mbaineann dlíthe tuata leat.
  Napoleon Mhór, tar éis cumhacht na Fraince a athchóiriú beagán, ionradh ar an Ailgéir agus Maracó. Thosaigh sé ag cur coilíneachtaí san Afraic lena shealúchais. Go gairid ghabh a chuid trúpaí Libia. Ach bhí cosc ar an Éigipt a bheith tógtha ag an mBreatain, rud nach raibh aon phlean aici féin ina leith.
  Chinn Napoleon go raibh sé níos fearr gan cogadh a thosú ar muir, áit a raibh sé i bhfad níos laige ná an namhaid. Ina theannta sin, is gá freisin díolama a dhéanamh ar an méid a gabhadh san Afraic.
  Chinn na Francaigh bogadh i dtreo na Nígir agus tailte a bhaint amach in Iarthar agus i lár na hAfraice.
  D'éirigh le Napoleon dea-chaidreamh a bhunú leis an Rúis, go háirithe tar éis do Nicholas the First teacht i gcumhacht, lena raibh sé ina chairde, agus leis an Ostair. Ina theannta sin, i 1829, chuaigh an Ostair agus an Fhrainc isteach sa chogadh in aghaidh na Tuirce ar thaobh na Rúise. Ba ghluaiseacht láidir ar an iomlán a bhí ann.
  Díbríodh Türkiye as na Balcáin ar deireadh. Tháinig an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin mar chuid den Ostair, fuair an Rúis oirthear na Rómáine, agus rinneadh Ostair den chuid thiar.
  Fuair an Bhulgáir agus an tSeirbia neamhspleáchas go foirmiúil, ach tháinig na Bulgáraigh chun bheith ina vassals ar an Rúis, agus ar na Seirbiaigh na hOstaire. Fuair an Fhrainc smacht ar na ríochtaí Sairdínis agus Neapolitan. Ina theannta sin, ghabh na Francaigh an Chréit ón nGréig agus cuid de na hoileáin. Fuair an Ghréig féin ar an mór-roinn neamhspleáchas go foirmiúil, ach faoi choimirce na Fraince.
  Níor choinnigh an Tuirc ach Iostanbúl san Eoraip.
  Fuair an Rúis Transcaucasia, Batumi, Kars, agus Erzerum freisin - beagnach gach tailte ina raibh Armenians agus Coirdínigh. Rinneadh Rúiseach de thuaisceart na hIaráice, agus cuireadh an deisceart i gceangal leis na Breataine.
  Scaoileadh Türkiye chuig catagóir na mionchumhachtaí. Ar a mhalairt, d'éirigh an Rúis amach a bheith níos láidre ná i stair fíor. Fuair Napoleon bás sa bhliain 1837, rud a d'fhág an Fhrainc cumhacht mhór agus cumhachtach le sealúchais choilíneacha san Afraic, san Eoraip, agus i gcodanna den Áise.
  Ina dhiaidh sin tháinig a mhac Napoleon II i gcumhacht. Níos airde, fionn, fuair sé uaillmhianta móra le hoidhreacht óna athair. Agus rinne sé iarracht comhrialtas a chruthú in aghaidh na Breataine Bige.
  D"aontaigh an Ostair leis seo, agus dhiúltaigh an Rúis, a bhí bogtha síos ag an am sin sa chogadh sa Chugais, cogadh comhrialtas a íoc. Ansin i 1846, chuaigh an Ostair agus an Fhrainc chun cogaidh leis an nGearmáin. Níl sé aontaithe faoin bPrúis fós. Agus bhí na fórsaí neamhionann. Tá an Ostair ag buaic a cumhachta agus an Fhrainc freisin... Ach níl an Phrúis an-láidir.
  Mar thoradh ar an gcogadh, gabhadh agus roinneadh tailte uile na Gearmáine idir na Francaigh agus na hOstairigh. Ansin chuir Napoleon II i gceangal go tapa leis an Danmhairg. Sa bhliain 1851, ghabh na Francaigh an Iorua freisin.
  Agus sa bhliain 1853, chuaigh Nicholas the First isteach sa chomhrialtas ar deireadh. D'ionsaigh an Rúis, an Ostair agus an Fhrainc an méid a bhí fágtha den Tuirc agus den Bhreatain.
  Ar an talamh, chuir rath leis an gcomhrialtas. Ar muir, bhí rudaí beagán níos fearr do na Breataine. Ach ghabh an comhrialtas an Meánoirthear ar fad, an Éigipt, an tSúdáin. Agus ansin an Iaráin. Agus sa bhliain 1857, bhog an Rúis, an Fhrainc agus an Ostair i dtreo na hIndia. Agus bhí siad in ann í a ghabháil freisin.
  Bhí concas na hAfraice ar siúl freisin agus dul chun cinn ó dheas. Agus bhí an Bhreatain féin á thachtadh ag imshuí ilchríochach. Ag an am céanna, bhí trí impireachtaí ag tógáil cabhlaigh.
  Mhothaigh níos mó a mbuntáiste i gcumhacht agus acmhainní comhraic.
  Agus i 1862, i bhfianaise bhagairt tuirlingthe na Rúise, na Fraince agus na hOstaire sa chathair féin, d'iarr na Breataine síocháin. Bhí ar an mBreatain aontú ar roinnt coinníollacha uirísle agus a cuid coilíneachtaí a thabhairt suas.
  Sa bhliain 1864, fuair Nioclás an Chéad bás... Fuair Alasdar an Dara hoidhreacht a ríchathaoir. Ach bhí an rí seo mí-ádh arís. Cheana féin i mí Aibreáin 1866, scaoil an fear uasal Karakazov é agus níor tharla an saoirse a raibh súil leis le fada ar na tuathánaigh.
  Agus bhí an Tsar Alexander the Third óg nua i gcoinne na peasants a shaoradh. Agus lean sé leis an gcúrsa coimeádach. Mar sin féin, bhí an Rúis ag bogadh tríd an Áise agus an tSín.
  Sna Stáit Aontaithe, tharraing an cogadh cathartha ar aghaidh. Go háirithe tar éis dúnmharú Abraham Lincoln. Tháinig easaontais thromchúiseacha chun cinn i measc mhuintir an tuaiscirt. Mhair an cogadh níos mó ná deich mbliana, agus d'fhan na Stáit Aontaithe ilroinnte. Éascaíodh fadú an chogaidh le cabhair Napoleon II do mhuintir an deiscirt agus leis an drogall a bhí ann Stáit Aontaithe Mheiriceá láidir a bheith ar an teorainn le coilíneacht Fhrancach Cheanada agus Vasal Meicsiceo. Rialaigh Napoleon an Dara go dtí 1879, agus bhí a réimeas fada go leor: dhá bhliain is daichead agus glórmhar. Na Francaigh áitiú go hiomlán ar an Afraic, ach an Ostair rug beagán de, brabús as an tSiria, an Phalaistín, Indochina, go páirteach India, an Iaráin, agus mar sin de.
  Fuair siad cos isteach i gCeanada, Meicsiceo, agus thosaigh siad ag dul isteach i Meiriceá Laidineach. Sa Spáinn agus sa Phortaingéil, thosaigh ríthe na Fraince ag rialú. Tháinig an Bhreatain mar thír thánaisteach.
  True, tá an Rúis neartaithe, agus beagán Ostair. Ach níl sé sin scanrúil.
  Chuaigh Napoleon an Tríú, mac Napoleon an Dara, suas ar an ríchathaoir. Ocht mbliana is tríocha a bhí sé cheana féin. Impire measartha aibí é, lean sé le polasaithe a athar, ag déanamh cogaí i Meiriceá Laidineach agus ag iniúchadh na hAstráile agus an Aigéin Chiúin.
  An Rúis ag an am conquered agus digested an tSín agus an India, a lán de thalamh. I 1904, thuirling na Rúiseach sa tSeapáin, tar éis conquering Chóiré roimhe seo. Tháinig an cogadh leis an tSeapáin ar aghaidh beagán agus chuaigh sé isteach sa chéim páirtíneach. Bhuaigh Napoleon III Meiriceá Laidineach agus beagnach an Mór-Roinn Dhearg ar fad. Ach ní raibh am aige dul isteach sna Stáit Aontaithe agus fuair sé bás i 1909 .
  Ghlac Napoleon an Ceathrú - na mic ba shine go léir go traidisiúnta ar a dtugtar Napoleons - agus d'ionsaigh sé na Stáit Aontaithe chun comhdhlúthú na talún a chur i gcrích. Roinneadh na Stáit Aontaithe, idir an dá linn, i dtrí chuid agus d'fhan siad sách siar. Agus do ghabh a lán arm Francach iad.
  Bhí an Rúis fós ag cogadh leis na páirtithe Seapánacha ar feadh i bhfad, agus thosaigh éirí amach sa tSín i gcónaí.
  Sa bhliain 1913, fuair Alastar an Tríú bás, agus chuaigh Nicholas II suas an ríchathaoir. Lean an rí nua cúrsa a athar.
  Tar éis conquering na Stáit Aontaithe, bhí Napoleon IV ag iarraidh níos mó. Níl an Bhreatain fós an-láidir gan coilíneachtaí. Is iad an Ostair agus an Rúis an dá phríomhfhórsa ar domhan seachas an Fhrainc.
  Thairis sin, sa dá Impireachtaí tá monarchies absalóideach, agus sa Rúis Tsarist, tá feidhm freisin serfdom!
  Napoleon an Ceathrú ag smaoineamh faoi seo ... Ach tá troid dhá monsters ag an am céanna tasc dodhéanta. Nó ró-chasta. Ní mór duit duine amháin a roghnú agus iad a bhualadh le chéile.
  Tar éis bhás an Impire Franz Joseph i 1916, a bhí i réim ar feadh ocht mbliana is seasca - ceann de na ríochtaí is faide ar domhan, chuaigh a shin-nia Charles I suas ar an ríchathaoir. Agus ina dhiaidh sin, thosaigh coinbhleachtaí san Ostair. Níor aithin gach duine an t-oidhre nua, a raibh a shin-sin-seanathair Franz II ina impire.
  Agus bhris roinnt éirí amach agus coups amach.
  Chuir an Fhrainc agus an Rúis trúpaí chuig an Ostair. Ba é an toradh a bhí ar an gcomhstailc ná an Impireacht bhreacachana agus an deighilt a bhí aici a ruaigeadh go gasta. Agus go luath bhí an tSualainn roinnte.
  Agus chuimsigh an Fhrainc an Spáinn agus an Phortaingéil ina comhdhéanamh.
  Mar sin, níl ach dhá thír fágtha ar domhan: an Fhrainc agus an Rúis, a bhfuil na críocha go léir roinnte acu ...
  Nioclás II agus Napoleon IV. Is é seo an meascán. Agus seasann dhá mhonarc os comhair a chéile... Ach níor thosaigh an cogadh riamh... Fuair Nioclás II bás sa bhliain 1936. Tháinig Alexey II i gcomharbacht air. Agus fuair Napoleon an Ceathrú bás bliain ina dhiaidh sin sa bhliain 1937 . Ní raibh a mhac ba shine, a fuair bás freisin, i gcomharbacht air, ach ag an duine lár, Louis an Naoú Déag.
  Bhí an rí nua óg agus Alexei óg. Agus i 1941 throid siad ar feadh roinnt míonna ó Bhealtaine go Nollaig... Ina dhiaidh sin rinne siad síocháin, ar théarmaí gan iarscríbhinní agus slánaíochtaí.
  Ba é seo an cogadh deireanach de dhá impireachtaí dhomhanda cheana féin. I 1943, d'eitil na Francaigh go dtí an ghealach. Agus na Rúiseach i 1945. Tá tús curtha le leathnú spáis.
  Agus dhá impireachtaí: Rúisis agus Fraincis, an Bonaparte agus Romanov dynasties taobh le chéile go síochánta.
  Mar sin, go ginearálta, d'fhorbair an saol go suaimhneach i gcóras eile de chuid na cruinne domhanda.
  Faoi dheireadh an fichiú haois, d'éirigh leis na Rúiseach agus na Fraince cuairt a thabhairt ar beagnach gach pláinéad den Chóras Gréine agus d'fhorbair siad na tionscail spáis.
  Go ginearálta, ní raibh eipidéimí ná gorta ar domhan a thuilleadh. Rialaíodh rátaí breithe sa dá impireacht agus bhí raon feidhme teoranta ag reiligiúin.
  Scaradh an eaglais ón stát, agus d"éirigh an t-aindiachas agus an phaganachas nua faiseanta.
  Agus d'imigh na cogaí as an áireamh ar fad, mar ní raibh aon chorraíl mhór beagnach.
  
  Dá n-imeodh RASPUTIN
  Mhair Rasputin, trí mhíorúilt éigin, in ainneoin an nimh agus a bheith créachtaithe sa bholg, fós ón iarracht feallmharaithe. Mar thoradh ar thimpeallacht fhad-phleanáilte an Tsar Nicholas II, níor tharla an coup Palace. D'éirigh leis an Tsar an chéim is deacra i stair na Rúise a rith. Agus ag deireadh mhí Aibreáin, chomh luath agus a thriomaigh na bóithre, thosaigh an ionsaitheacht a raibh súil leis le fada sa deisceart.
  Níor bhain foraitheanta dúr an Rialtais Shealadaigh an bonn d"éifeachtacht chomhrac arm an tsar, agus faoi cheannas an cheannasaí sármhaith Brusilov, d"éirigh go hiontach leis. Dála an scéil, i bhfíor-stair, ar dtús bhí rath mór, theip ar an ionsaí mar thoradh ar sabotage, ag na Bolsheviks agus gnéithe millteach eile, lena n-áirítear an bourgeoisie mór agus airí an Rialtais Sealadach.
  Ach níl aon sabotage, tá an arm fós láidir mar gheall ar an smacht an tsarist Ginearálta. Agus tá meanma na hOstaire agus go háirithe na n-aonad Slavacha ag titim.
  Ghlac Brusilov Lviv agus chuaigh ar aghaidh go dtí léigear Przemysl.
  Is trí lagú mór a dhéanamh ar an bhfronta sa lár a chuir na Gearmánaigh stop le hionsaí na Rúise ar bhealach éigin.
  Mar sin féin, bhuail trúpaí Rúiseacha sa Rómáin freisin. D"éirigh thar barr leo ansin. Agus ghlac siad fiú Búcairist agus Transylvania.
  Tharraing na Gearmánaigh trúpaí siar ó cheantair eile freisin, rud a shábháil na hOstairigh. Chuir na SA isteach sa chogadh in Aibreán 1917 an cás don Ghearmáin. Cén fáth nár chóir go mbeadh na Meiriceánaigh páirteach? Is léir go bhfuil an Ghearmáin ag seoltóireacht cheana féin agus is deas a bheith i measc na mbuaiteoirí.
  Sa titim, nuair a thosaigh sneachta fliuch ag titim, thosaigh trúpaí na Rúise ar deireadh ag ionsaí na n-aonad Gearmánach sa lár.
  De bharr droch-infheictheachta sa sneachta fliuch bhí sé deacair do mheaisínghunnaí agus airtléire oibriú. Ina theannta sin, le linn aimsir fhuar, bíonn na Krauts ag caoineadh i gcónaí níos measa ná na Rúiseach, atá níos mó i dtaithí ar an aeráid chrua.
  Mar sin ba é an ceannasaí níos cinntitheach agus cumasach Kornilov a bhí i gceannas ar an bhfronta lárnach, thiar, a chuir a réamhtheachtaí nach raibh chomh misniúil sin i leataobh.
  Bhris trúpaí na Rúise trí chosaintí laga na Gearmáine agus d'éirigh leo dul chun cinn, ag gabháil líon mór príosúnach agus trófaithe.
  Ar an Abhainn Vistula amháin, tar éis dóibh a gcuid trúpaí a lagú san iarthar, a raibh na Gearmánaigh in ann stop a chur le dul chun cinn trúpaí na Rúise. Shaor arm na Tsar na Stáit Bhaltacha agus chuaigh siad isteach sa Phrúis Thoir.
  D'éirigh go hiontach leis na Rúiseach freisin ar earnáil theas na tosaigh i gcoinne na Tuirce. Faoi dheireadh na bliana, ghlac siad, mar aon leis na Breataine agus na Fraince, beagnach iomlán na hÁise Mion agus chuaigh siad i dteagmháil Iostanbúl.
  I mí Eanáir, thit Iostanbúl faoi bhrú go príomha ó trúpaí na Rúise, agus an Impireacht Ottoman capitil.
  Tháinig an bhliain 1918. Sa Rúis chreid siad i bua go luath, agus lean an tír ar aghaidh in ainneoin na deacrachtaí míleata. Bhrúigh na Comhghuaillithe beagán siar ar na Gearmánaigh san Iarthar freisin, agus chreid siad ina rath.
  D'aistrigh Meiriceá rannáin níos mó agus níos mó. Bhí an Ostair-Ungáir ag titim as a chéile agus bhí a arm ag tréigean. D'fhógair an Bhulgáir cogadh ar an nGearmáin agus ar an Ostair-Ungáir, rud a d'fhág aontas na stát láir. Agus bhí an ruaig ar Türkiye.
  Ar ndóigh, tháinig mothúcháin chun cinn sa Ghearmáin chun deireadh a chur leis an gcogadh seo chomh tapa agus ab fhéidir.
  Ach bhí siad beagán hesitant fós. Cá rachaidh tú? Ar ais i mí an Mhárta, bhuail an Rúis, gan fanacht le aimsir níos teo, an Ostair-Ungáir a bhí briste cheana féin agus bhris sí tríd an tosach. Ní raibh na Gearmánaigh in ann an ionsaí a sheasamh agus theith siad. Buaileadh iad le damáiste mór. Thit Búdaipeist agus Impireacht na hOstaire i gceannas.
  Tar éis roinnt ama, tharla coup sa Ghearmáin, agus ar 9 Bealtaine, 1918, capitil Impireacht na Gearmáine.
  Seo mar a tháinig deireadh leis an gCéad Chogadh Domhanda. Ina dhiaidh sin rinneadh idirbheartaíocht ag Versailles, agus síníodh córas síochána nua.
  An Impireacht Ottoman imithe as an léarscáil. Bhí sé roinnte ag an Rúis, an Bhreatain, agus an Fhrainc. Fuair Impireacht na Tsar ar ais Constantinople agus an Áise Mion leis an Airméin. An Bhreatain Iaráic, an Phalaistín, sealúchais Ottoman san Araib Shádach, agus an Fhrainc tSiria. An Ostair-Ungáir imithe freisin ó léarscáil na hEorpa. Fuair an Rúis Galicia, Bukovina, Krakow mar aon le tailte na Polainne. Tháinig an tSeicslóvaic mar chuid den Rúis, ag coinneáil neamhspleáchais áirithe, ach rinneadh Nioclás II de bheith ina rí ar Phoblacht na Seice agus ar an tSlóvaic. Chuaigh Krakow isteach i Ríocht na Polainne, cosúil le Poznan agus cuid de thailte na Gearmáine. Lena n-áirítear Danzig. Fuair an Rúis réigiún Klaipeda freisin. Leathnú suntasach ar a ghabháltais.
  San Iarthar, thug an Ghearmáin sealúchais na Fraince agus na Danmhairge a gabhadh faoi Bismarck ar ais. Cuireadh iachall air freisin aontú ar chrios dí-mhíleataithe in Imchuach na Réine. Cuireadh iachall ar an nGearmáin freisin cúiteamh ollmhóra a íoc leis na tíortha buaiteacha. Gcéad dul síos, an Rúis agus an Fhrainc mar an chuid is mó tionchar ag na Gearmánaigh.
  Bhí an chuma ar an Iúgslaiv freisin, a d'aithin é féin mar vassal na Rúise, ach níor tháinig sé go foirmiúil mar chuid di. Gearradh síos an Ungáir agus d'aithin sí í féin mar vassal na Rúise freisin. D'fhan an Ostair neamhspleách go foirmiúil, ach d'íoc sí cúiteamh. Fuair an Rómáin Transylvania.
  Bhí gach duine sásta níos mó nó níos lú ach amháin iad siúd a chaill. D'imigh Türkiye agus an Ostair-Ungáir ó léarscáil na hEorpa agus na hÁise. Agus mhéadaigh an Rúis daonra agus críoch araon. Mar go deimhin, ní bhfuair an Fhrainc, an tSeapáin, an Bhreatain, agus na Stáit Aontaithe ach cuid bheag de na cúitimh. Roinneadh sealúchais na Gearmáine san Aigéan Ciúin idir an tSeapáin agus an Bhreatain. San Afraic, go príomha sa Bhreatain.
  Cúpla mí ina dhiaidh sin, chuaigh an Rúis isteach sa chogadh san Afganastáin ar thaobh na Breataine. Fuarthas bua tapa, agus den chéad uair tástáladh an umar a d'fhorbair mac Mendeleev sa chath. Bhí an carr nua an-éifeachtach agus le tréithe tiomána maithe.
  Ainmníodh í "Alexey" in ómós d'oidhre an ríchathaoir. Agus bhí cuma an-gheallta ar an gcarr seo.
  Tar éis concas agus deighilt na hAfganastáine, cuireadh tús le tréimhse síochána. Cé go bhfuil roinnt cogaí beaga caite. Roinn an Rúis agus an Bhreatain an Iaráin. Agus ansin chríochnaigh na comhghuaillithe rannán na hAraibe Sádaí.
  Tháinig fás tapa thart ar dheich faoin gcéad in aghaidh na bliana ar gheilleagar na Rúise, agus i 1929 tháinig sé sa dara háit. D'ardaigh na Stáit Aontaithe Mheiriceá go tapa freisin, beagán níos lú ná an Fhrainc, agus fiú níos lú ná an Ghearmáin. Agus bhí marbhántacht ag an mBreatain, ar éigean a bhain an leibhéal réamhchogaidh amach.
  Nuair a bhuail an Spealadh Mór, áfach, d"éirigh cúrsaí níos deacra arís agus thosaigh éirí amach agus corraíl ag dul i méid.
  Neartaigh Nioclás II a údarás tríd an gCéad Chogadh Domhanda a bhuachan. Laghdaigh an Tsar an lá oibre go deich n-uaire go leith, agus ar an Satharn agus ar laethanta saoire go dtí ocht n-uaire. Bhí pá sa Rúis ag fás. D'fhan praghsanna cobhsaí, agus ba é an Rúbal ríoga an t-airgeadra is láidre ar domhan.
  Ina theannta sin, thug an tsar isteach i 1925 oideachas seachtú grád saor in aisce. Agus i 1929, tháinig oideachas seachtú grád éigeantach. Tá cúram sláinte saor in aisce níos inrochtana freisin.
  Agus tá sé i bhfad níos éasca ardoideachas a fháil saor in aisce. Agus méadaíodh pinsin, agus íocadh iad fiú le hoibrithe agus mná tí, agus daoine faoi mhíchumas.
  Ach mhéadaigh an Spealadh Mór na fadhbanna go léir arís. Agus arís chuimhnigh siad ar an Duma, a díscaoileadh an tsar, ach ní raibh toghcháin nua ar siúl. Cad ba chúis le athbheochan absolutism.
  Fuair an rí an ceart chun dlíthe a dhéanamh arís, agus thosaigh sé ag taispeáint gníomhaíocht shuntasach. Mar sin féin, gan an Duma Stáit d'éirigh sé níos fearr fós, d'oibrigh an Chomhairle Stáit, agus glacadh le Cód Sibhialta Impireacht na Rúise.
  Mar sin féin, bhí an bourgeoisie nua ag iarraidh níos mó daonlathais, agus ar a laghad athbheochan ar an Duma. Le linn an dúlagar, thosaigh an proletariat agus an tuathánach araon ag éirí amach.
  Gach na sráidbhailte, tháinig an rang kulak i bhfad níos láidre. Ach choinnigh úinéirí talún úinéireacht talún fós. D"fhan torthúlacht ard agus tháinig laghdú ar bhásmhaireacht, go háirithe de réir mar a tháinig feabhas ar chúram leighis. Mar thoradh air seo tháinig fás ar an daonra agus scoilteadh talún. Fíor, ghlac an chathair cuid den fhás seo. Le linn an Spealadh, d'ardaigh dífhostaíocht go mór.
  Ach bhí an rialtas tsarist, trí bhearta bríomhara, in ann iarmhairtí an dúlagar a mhaolú. Sa bhliain 1931, nuair a rinne an tSeapáin ionradh ar an tSín agus rinne sí iarracht a rialtas puipéad féin a chruthú i Manchuria. Sháraigh sé seo comhaontuithe roimhe seo agus ba é an chúis a bhí leis an Rúis ag dul isteach sa chogadh.
  Faoin am seo, bhí na humair is forbartha agus is cumhachtaí ar domhan ag arm na Tsarist, an eitlíocht is fearr, lena n-áirítear sé bhuamadóir mótair. Mar sin, sa Rúis Tsarist, bhí na chéad héileacaptair olltáirgthe ar domhan le feiceáil, agus na raidhfilí is rathúla gan athmhúnlú.
  Ina theannta sin, d'ardaigh leibhéal na n-ard sa Rúis Tsarist. Agus bhí an cabhlach i gceannas ag an genius Aimiréil Kolchak.
  Fiú le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda, d"atáirgeadh arm na Tsar eitleáin farraige agus thug siad chun foirfeachta iad. Agus brúite sí go gníomhach na Seapáine ar muir.
  Chuaigh an cogadh go neamhfhabhrach do na Seapánaigh ón tús. Faoin tsar, tógadh Príomhlíne Baikal-Amur eile agus rinneadh soláthar arm na Rúise gan fadhbanna.
  Agus iad níos mó ná na Seapánaigh ó thaobh cainníochta agus cáilíochta de, bhí marascail pháirce Denikin agus Kornilov i gceannas ar ionsaitheacht rathúil. I measc na n-óg ginearálta, sheas Vasilevsky amach, a tháinig chun bheith ina choirnéal ag trí cinn is fiche le linn an Chéad Chogadh Domhanda. Agus ag cúig is fiche tá sé ina ghinearál cheana féin.
  Ar ndóigh, bhí ceannasaithe eile ann. Bhí fás tapa gairme ag Tukhachevsky freisin. Chuaigh mé suas go Buddyonny. Sraith buaiteanna agus ón tús bhí an tionscnamh ag arm an tsarist, ag cruthú coireanna agus ag leagan léigear ar Port Arthur. Mar sin féin, níor mhair an léigear i bhfad; le linn an ionsaí, thit an citadel dochreidte seo i gceann coicíse. Agus gan ach ceithre mhí de throid, saoradh an tSín agus an Chóiré ar fad.
  Agus leas á bhaint as an Tsar Nioclás II go raibh na Stáit Aontaithe lagaithe ag an Spealadh Mór, díreach toisc nach bhféadfadh an Bhreatain idirghabháil a dhéanamh sa chogadh, d'ordaigh sé an tSeapáin a ghabháil go hiomlán agus é a chur i gceangal le Impireacht na Rúise.
  Bhuaigh Kolchak na samurai ar muir go hiomlán, ag baint úsáide as, i measc rudaí eile, na heitleáin is fearr ar domhan. Ina theannta sin, tháinig cabhlach ón Muir Bhailt agus ón Mheánmhuir.
  Agus i Márta 1932, tháinig an tsarist arm i dtír sa tSeapáin. Tar éis trí mhí de throid stubborn, bhí an Land of the Rising Sun conquering agus rinneadh cúige de Chónaidhm na Rúise. Reáchtáil sé reifreann ar dhul isteach sa Rúis. Agus rinneadh Nicholas II na Seapánach Mikado agus Impire. Bhuaigh an Rúis sealúchais san Aigéan Ciúin freisin.
  Tháinig Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin i mí Eanáir 1933. Agus ar ndóigh, d'fhéadfadh cataclysms a bheith mar thoradh ar a aontachas.
  Mhionnaigh an Fuhrer dílseacht láithreach do Nicholas II agus dhearbhaigh sé comhaontas leis an Rúis.
  Mhol Hitler le linn cruinniú pearsanta na coilíneachtaí Francacha agus Sasanacha a scaradh.
  D'aontaigh Nicholas II. Agus cuireadh críoch le comhghuaillíocht idir an Iodáil, an Ghearmáin agus an Rúis. I gcoinne na Breataine agus na Fraince, ar ndóigh. Sa bhliain 1937, chuir an Ghearmáin an Ostair i gceangal leis. Ag an am céanna, fuair Nicholas II bás tar éis rialú ar feadh beagnach daichead a trí bliana. Bhí a gharmhac óg, Alastar Ceathrú, ar an ríchathaoir. D'éirigh leis an oidhre, Alexey, pósadh, mac a bheith aige, agus fuair sé bás freisin de ghalar do-leigheas. Ní raibh an ua ach sé bliana d'aois, agus tháinig deartháir an rí, Mikhail Romanov, ina rialóir agus ina rí. Rí scothaosta, ach go ginearálta a bhfuil taithí aige. Dála an scéil, ba é an té a rinne an cheannaireacht fhoriomlán ar ghabháil na Seapáine, agus a raibh céim mar mharascail mhór aige, cosúil le generalissimo.
  Lean an Regent Mikhail Romanov ar aghaidh lena chúrsa i dtreo comhghuaillíochta leis an nGearmáin agus an Iodáil. Agus ar an 15 Bealtaine, 1940, d'ionsaigh an Tríú Reich an Fhrainc, an Bheilg, agus an Ollainn, chomh maith leis an mBreatain. D'ionsaigh an Rúis na coilíneachtaí Sasanacha freisin. Agus bhog an Iodáil go dtí an Afraic.
  D'éirigh go maith leis an gcogadh. Ghabh na Rúisigh sealúchais uile na Breataine Bige agus na Fraince san Áis i gceann trí mhí. Agus ansin thuirling siad san Astráil. Chuaigh an Rúis chun cinn san Afraic freisin.
  Sheol na Gearmánaigh, tar éis dóibh an Fhrainc a shárú go tapa agus an Bheilg agus an Ísiltír a áitiú, ionsaí aeir ar an mBreatain. Níor éirigh go han-mhaith leis go dtí go ndeachaigh eitlíocht na Rúise isteach sa chogadh.
  Agus tháinig an Bhreatain an-dona. Agus bhuamáil siad gach rud a d'fhéadfadh siad. Bhuaigh trúpaí na Rúise an Astráil go tapa. Agus bhí an Afraic conquered níos moille, ní mar sin i bhfad mar gheall ar fhriotaíocht na trúpaí na Breataine agus na Fraince, ach mar gheall ar achair fhada agus easpa bóithre.
  Ní raibh am acu an Bhreatain a ghabháil i 1940, ach i samhradh na bliana 1941 tharla tuirlingt aerbheirthe agus cuireadh deireadh leis na Breataine.
  Ina dhiaidh sin bhí cogadh leis na Stáit Aontaithe. Roosevelt fuair isteach go míchúramach an fray, agus go déanach. Agus bhí an Rúis Tsarist ag iarraidh Alasca a fháil ar ais.
  Ach ní hamháin sin... Sa gheimhreadh na '41 - '42, thrasnaigh na trúpaí Tsarist an oighear isteach sna Stáit Aontaithe agus thosaigh troid ann.
  Tá barraíocht ag trúpaí na Rúise i gcainníocht agus i gcáilíocht na trúpaí.
  Bhí na Meiriceánaigh ag cailleadh. Phléasc na Gearmánaigh isteach ó Cheanada agus d'éirigh thar barr leo freisin. Ba í 1942 an bhliain dheireanach de Mheiriceá neamhspleách. Faoi bhuille ón Rúis agus ón nGearmáin, bhí na Stáit Aontaithe ar siúl go dtí an 8 Deireadh Fómhair, nuair a tháinig sé chun cinn, tar éis titim Nua-Eabhrac agus Washington.
  Chuir sin deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. Níos giorra ná mar a bhí i stair fíor, bhuaigh an Rúis agus an Tríú Reich. Le linn an chogaidh, ghabh na Gearmánaigh seilbh ar an Spáinn agus ar an bPortaingéil freisin, ag cur a gcuid coilíneachtaí i gceangal.
  Tá an domhan athroinnte. Chuir an Rúis Tsarist coilíneachtaí uile na Breataine agus na Fraince i gceangal san Áise agus san Aigéan Ciúin, chomh maith leis an Astráil. Alasca, rinneadh Rúisis don chuid is mó de Cheanada agus de na Stáit Aontaithe, agus níor tugadh ach cuid bheag don Ghearmáin. Rinneadh Rúisis den chuid is mó den Afraic. Ach ghlac na Gearmánaigh ceannas ar chuid de choilíneachtaí na Fraince, na Beilge, na Portaingéile agus na Spáinne.
  Ghabh na Gearmánaigh an Danmhairg agus an Iorua araon freisin. Agus bhí an tSualainn roinnte leis an Rúis. Chuaigh an Fhrainc, an Bheilg, an Ísiltír, an Spáinn, an Phortaingéil isteach in aontas speisialta na stát sa chrios stampa. Ghabh na Naitsithe trúpaí leo, cé gur choinnigh siad rialtais puipéad foirmiúla. Tá an rud céanna fíor sa Danmhairg agus san Iorua agus mar chuid den tSualainn.
  Fuair an Rúis smacht ar an mBreatain. Ós rud é go raibh baint ag Tsar Alastar an Ceathrú le ríthe Shasana, aithníodh mar mhonarc na Breataine é.
  Ghnóthaigh an Iodáil roinnt sealúchais san Afraic agus neartaigh sí í féin san Aetóip.
  Is í an Rúis Tsarist gan dabht an Impireacht is cumhachtaí agus is fairsinge ar domhan. Ach tá an Tríú Reich láidir freisin. Agus bhí sos síochánta sealadach ann. Ní mór dúinn díolama a dhéanamh ar éadálacha nua. Ghlac Regent Mikhail fiú an chéim nach bhfacthas riamh roimhe chun ligean do na Rúiseach ceathrar mná céile a bheith acu.
  B"éigean don Seanad fiú é seo a admháil d"fhonn comhshamhlú na n-imeall a bhrostú.
  Cad smaoineamh maith! Phós Alastar an Ceathrú fiú faoi dhó ina óige chun sampla a shocrú dá ábhar. Mar sin tá an scéal cobhsaithe.
  Fuair Mikhail bás i 1947, agus ghlac an Tsar Alexander an ceannas. Agus go dtí seo d'éirigh leis freisin. Ach ní raibh go leor talún ag Hitler, agus shamhlaigh an Fuhrer seilbhe forlámhas an domhain.
  Agus mar sin ar 20 Aibreán, 1955, thosaigh cogadh mór i gcoinne an Rúis Tsarist. Rinne an Tríú Reich agus an Iodáil, áit a raibh mac Mussolini Jr. i gceannas cheana féin, ionsaí ar Impireacht na Tsar Alexander IV.
  Thosaigh an Tríú Cogadh Domhanda. Ghlac an Airgintín, an Bhrasaíl, Veiniséala, Meicsiceo, agus roinnt tíortha Mheiriceá Laidineach taobh an Tríú Reich freisin. Agus thosaigh an Tríú Cogadh Domhanda amach ...
  
  
  EARRÁID ROKOSSOVSKY
  Cruinne comhthreomhar, domhan domhain. Le linn an Chogaidh Mhóir Patriotic, ní raibh ach neamhréiteach beag amháin leis an bhfíor-stair. D"éirigh le Rokossovsky áit a chur ina luí ar Stalin an 2ú Arm Gardaí agus cúlchistí eile a sheoladh i gcoinne Paulus chun iad a scrios sular tháinig Mainstein. An argóint a raibh ról cinntitheach aici: "Má scriosaimid Paulus agus má scaoilfimid Stalingrad roimh an Athbhliain, beidh tionchar ollmhór polaitiúil aige ar an Nollaig Chaitliceach i Stalingrad!"
  D"aontaigh Stalin gur tháinig polaiteoirí ar dtús agus d"ordaigh sé go ndéanfaí ionsaí ar Paulus agus go gcuirfí srian ar Mainstein go ceann tamaill. Ach mar thoradh ar an gcinneadh spontáineach seo, tharla an méid seo a leanas. Fós i mí na Nollag, sách réidh le dul i ngleic agus ag brath ar struchtúir chosanta chumhachtacha, chuir trúpaí Paulus in aghaidh stubborn agus bhí siad in ann a seasaimh a choinneáil. Agus ar 25 Nollaig, bhris Mainstein trí chonair go Stalingrad beagán níos faide ó dheas.
  Agus bhris cathanna fíochmhar amach. D'ordaigh Hitler ceann an droichid a shealbhú ar an Volga ar aon chostas, d'ordaigh Stalin Stalingrad a athghabháil ar aon chostas. Thosaigh na cathanna ag boil, amhail le linn an ionsaí ar Stalingrad, ag na Gearmánaigh, ach anois tá sé díreach a mhalairt.
  Bhris trúpaí Sóivéadacha ar aghaidh, agus throid na Gearmánaigh ar ais go dian.
  Lean an troid ba stócaí ar aghaidh ar feadh trí mhí go leith. Tháinig níos mó agus níos mó cúlchistí isteach sa chath. Sa deireadh thiar, faoi dheireadh mhí an Mhárta, bhí na Gearmánaigh tiomáinte amach as Stalingrad, rud a chuir iallach orthu cúlú go dtí an Don. Ach bhí caillteanais na trúpaí Sóivéadacha ró-ard agus sos oibriúcháin fada sa ionsaitheacha ina dhiaidh sin.
  Neartaigh na Gearmánaigh a n-arm freisin le slógadh iomlán, d'aistrigh siad umair throma Tíogair agus Panther, agus ligh siad a gcuid créachta. Ach d'éirigh le cóimheas na gcaillteanas le linn na gcathanna a bheith níos fabhraí do na Krauts ná mar a bhí i bhfíorstair. Ós rud é nár thit na Naitsithe isteach sna coireanna agus throid siad i gcoinníollacha cosanta níos fabhraí. Agus chabhraigh sé seo leo an líne tosaigh a choinneáil ar línte níos buntáistí dóibh féin.
  Sea, níor ghníomhaigh na Comhghuaillithe chomh cinntitheach sin san Afraic. Mar gheall ar easpa tubaiste do na Gearmánaigh san oirthear bhí éiginnteacht agus easaontas i measc a gcuid céimeanna. Na Meiriceánaigh, eagla caillteanais trom, iad féin a iompar éighníomhach, agus cuid de na Breataine nach raibh neart go leor.
  Mar sin, bhí ceann droichid fós ag na Naitsithe sa Túinéis agus níorbh fhéidir leo a bheith buartha faoin Iodáil.
  Agus ar 6 Iúil, thosaigh ionsaithe nua Naitsíoch, in aice le Stalingrad. An uair seo, áfach, d'éirigh an Fritz amach a bheith níos cunning agus níor leomh chun ionsaí, mar a bhí an t-ordú Sóivéadach ag súil, ar an gcathair féin, ach bhog siad a crúba armúrtha ó dheas. Agus bhí sé in ann briseadh tríd an líne chosanta.
  Ag dul chun cinn, shroich Mainstein an Volga céad ciliméadar ó dheas de Stalingrad, ansin iompú ó dheas. Iompaigh sé amach a bheith ina ainliú dána agus gan choinne. Ina theannta sin, i gcathanna maslacha, léirigh an Tíogair a neart iontach mar umar cinn le cosaint láidir ar na taobhanna agus deireadh.
  Rinne an t-ordú Sóivéadach iarracht freagra a thabhairt le frith-ionsaí feadh stráice láidir daingnithe. Tháinig cathanna umar ar an bhfód, áit ar léirigh an Panther a chumhacht i gcaingne cosanta agus luíocháin don chéad uair. Rinne na Gearmánaigh frith-ionsaí na dtrúpaí Sóivéadacha a chosaint go sciliúil lena n-umair is déanaí. D"fheidhmigh "Ferdinand" go maith freisin.
  Ach tá barraíocht uimhriúil fós ar thaobh an APSS. Ní raibh na Gearmánaigh in ann dul ar aghaidh i bhfad agus b'éigean dóibh stopadh. An chuma ar an staid ar an Volga a bheith reoite. Ach bhris éirí amach frith-Sóivéadach amach sa tSeisnia. Agus tógadh cathair Grozny mar thoradh ar bhuille dúbailte, le titim Geata Terek an Chugais. Tá an scéal imithe in olcas go mór. Türkiye corraigh. Bhí duine de na ginearáil Ottomanach ina ghníomhaire Gearmánach. D'ordaigh sé go simplí dá chór ionsaí a dhéanamh ar thrúpaí Sóivéadacha gan chead, rud a thug aghaidh ar an gceannaireacht agus é á tharraingt isteach sa chogadh. D'fhan Churchill agus Roosevelt ina dtost, agus chuaigh tríocha rannán Tuircis, a raibh timpeall milliún saighdiúir orthu, ar an ionsaí.
  Chuir an stab fealltach seo sa chúl, agus ag an am céanna brú ar an artaire soláthair feadh an Volga, go mór leis an scéal.
  Tar éis do Mainstein iarrachtaí na trúpaí Sóivéadacha é a bhrú amach as an Volga a chealú, rinne sé iarracht ionsaitheacht a fhorbairt. Ansin chuir an t-ordú Sóivéadach aonaid den Fhronta Steppe chun catha. Cuireadh stop leis na Gearmánaigh, ochtó rannán Sóivéadach i gcoinne caoga Gearmánach. Ach ní raibh siad in ann ach a n-airleacan a mhoilliú, ach theip orthu an namhaid a shárú. Cé gur sa Chugais chuaigh an scéal in olcas. Rinne na Turcaigh timpeall ar Yerevan agus ghlac siad Batumi beagnach go hiomlán. Is beag cúlchiste Sóivéadach atá sa Transcaucasia; lean cúig rannán déag Gearmánach, tar éis ghabháil Grozny, ag bogadh i dtreo an deiscirt, ag druidim le Tbilisi agus ag tosú timpeall air.
  Gan choinne, d'ordaigh Stalin seoladh ionsaitheacha sa lár, an tríú oibríocht Rzhev-Sykov. Ach bhí na Gearmánaigh réidh chuige seo, agus níor leithdháileadh go leor fórsaí chun a leithéid de chion cinntitheach a dhéanamh. Cuireadh an scéal in olcas nuair a tháinig an tSeapáin isteach sa chogadh. Fíor, níor ionsaigh an samurai an USSR féin, ach sheol sé ionsaí ar an Mhongóil. Ach an t-ordú Sóivéadach, mar fhreagra, ar ndóigh, aistrigh trúpaí agus chuaigh i cath leis na Seapáine. Bhí sé mar aidhm ag an sé chéad míle dhorn d'arm na Seapáine an buille, agus b'éigean cúig rannán is fiche eile a aistriú go práinneach chuig an gCianoirthear, rud a lagaigh a bhfórsaí i gcoinne na Krauts.
  Mar a bheadh an t-ádh leis, chloígh na Comhghuaillithe le cur chuige feithimh agus fiú laghdaigh siad déine na buamála ar mhór-roinn na hEorpa agus ar chathracha na Gearmáine. Agus níor ionsaíodh ceann an droichid sa Túinéis fós. Go ginearálta, ní raibh deifir ar bith ar na Comhghuaillithe castáin a bhaint as an tine. Agus rinne siad sabotaged go praiticiúil ar an gcogadh. Agus bhuaigh na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí de réir a chéile sa Chugais.
  Ansin shocraigh Stalin gníomhú mar Solon agus thairg sé sos cogaidh do Hitler. Thairis sin, tá na coinníollacha an-fhabhrach do na Gearmánaigh. Tugtar gach príosúnach cogaidh dóibh saor in aisce, agus tógtar na Rúisigh ar ais le haghaidh airgead fuascailte substaintiúil. Ina theannta sin, gheall an USSR táirgí ola agus peitriliam, chomh maith le roinnt catagóirí amhábhar, a sholáthar don Tríú Reich, saor in aisce le linn an armistice.
  Tar éis do Hitler smaoineamh air, chinn sé glacadh le tairiscint Stalin. Cuireadh críoch leis an sos cogaidh ar feadh bliana agus d"fhéadfaí síneadh a chur leis. Ar 1 Meán Fómhair, 1943, tháinig deireadh leis an gcogadh san oirthear. Agus thosaigh an troid arís le fuinneamh athnuaite. Ach an uair seo san Iarthar. Gcéad dul síos, ar muir. Bhí an Túinéis ina láthair te agus ina phreabchlár d"ionradh na Naitsithe.
  Ar an 25 Samhain, 1943, chuir fórsaí uachtaracha na Gearmáine faoi cheannas Mainstein tús leis an ionsaí ar Ghiobráltar. Fuair Franco ultimatum chun ligean do na Naitsithe dul tríd nó chun aghaidh a thabhairt ar an scrios. Bhí ionsaí fíochmhar ann ar feadh trí lá agus trí oíche. Inti, d"úsáid na Gearmánaigh táirge nua den chéad uair: an Sturmtiger armtha le tosaitheoir roicéad. An meaisín seo simplí a stróic suímh na Breataine a píosaí agus exterminate an namhaid exponentially.
  Ba é Giobráltar an eochair do rialú na Meánmhara agus thuig an dá thaobh é seo. Faraoir, bhí níos mó deiseanna ag na Gearmánaigh fórsaí a chomhchruinniú. Agus do thuit an dún.
  Cuireadh dlús le hoibríochtaí comhraic ar muir freisin. Sháraigh táirgeadh na bhfomhuireán sa Tríú Reich daichead aonad in aghaidh na míosa agus lean sé ag méadú. Tá caillteanais na gcomhghuaillithe ar muir ag dul i méid. Agus san Afraic thosaigh cogadh fíor. Léirigh na Gearmánaigh "Panthers" agus "Tigers" a n-airde ar an namhaid. Thosaigh ionsaí na Gearmáine, a bhí comhdhéanta de ghrúpa de thríocha roinn, le hionradh ó Mharacó, agus cúig rannán is fiche, le ionsaí ar an Ailgéir...
  Fuair an Bhliain Nua 1944 gach duine nuair a bhí an troid faoi lán seoil...
  Ag deireadh Eanáir 1944, foirmíodh coire mór trúpaí Meiriceánacha agus Briotanacha san Ailgéir. Agus ghéill na fórsaí seo go simplí tar éis frithsheasmhacht sách lag. Ansin, rinne na Gearmánaigh, mar aon leis na hIodálaigh, ionradh ar Libia. Tá luascáin nua na hAfraice tagtha. Chuaigh grúpa Rommel ar aghaidh i dtreo na hÉigipte, agus grúpa Mainstein i dtreo lúb na Nígire.
  Tháinig na Gearmánaigh i seirbhís leis an Panther-2, le armúr níos cumhachtaí agus gunna, chomh maith le hinneall de 900 horsepower. Agus thosaigh na Meiriceánaigh ag baint úsáide as umar Sherman M 4, ar a seal, a chuid umair T-34-85 agus IS-2 a athchóiriú. Bhí umar Gearmánach eile, Tíogair 2, imithe i léig ón nóiméad a chuaigh sé isteach san olltáirgeadh. Agus an t-armáil chéanna aige leis an Panther-2 agus é fiche haon tonna níos troime, ní raibh an mastodon Gearmánach Tiger-2 ach beagán níos fearr ná a chomhghleacaí armúrtha níos óige, go mór níos ísle ó thaobh feidhmíochta tiomána agus iontaofacht theicniúil araon.
  Ach ní raibh aon chothrom ag an scaird-trodaire ME-262 is nuaí, ó thaobh armála nó luas. Mar sin b'éigean dá fheabhas cáilíochtúil buntáiste cainníochtúil na gComhghuaillithe a chúiteamh. Go ginearálta, níorbh fhéidir leis an líon mór aerárthach i measc trúpaí comhrialtas an Iarthair buntáiste cinntitheach a sholáthar ar an gcatha. Bhí aces na Gearmáine níos fearr ó thaobh scileanna ná a gcomhghleacaithe san Iarthar agus chuir sé seo isteach ar staitisticí cathanna aeir. Agus bhí airtléire frith-aerárthach na Naitsithe ar fheabhas. Ina theannta sin, ligeadh na comhghuaillithe síos mar gheall ar neamhchinntitheacht a gceannas, a thug fórsaí isteach i gcath i gcodanna, agus is é sin an fáth a d'fhulaing siad go leor caillteanais. Agus bhí sé deacair a bheith lonnaithe san Afraic.
  Faoi lár mhí an Mhárta, ghabh Rommel Libia agus shroich sé El Aman. Anseo bhí balla cosanta cumhachtach ag na Breataine. Agus bhí Montgomery i gceannas go han-éifeachtach, go háirithe nuair a fuair sé treisithe. Ach níl na Gearmánaigh chomh maith sin. Tar éis dóibh lón lámhaigh agus breosla breise a thabhairt isteach ag deireadh mhí Aibreáin, rinne na Gearmánaigh ainliú timpeallán tríd an bhfásach agus shroich siad sroicheann uachtaracha na Níle, ag seachaint cosaintí na Breataine. I mí na Bealtaine, thit Alexandria agus shroich na Gearmánaigh Canáil Suez. Rinne Türkiye ionradh ar an tSiria agus ar an bPalaistín.
  Bhí mí an Mheithimh mar bhuaicphointe sa chath don Mheánoirthear. Áiríodh leis níos mó ná seachtó rannán Gearmánach agus fiche ceann Tuircis. Briseadh na Breataine agus na Meiriceánaigh. Agus i mí Iúil, tháinig an Araib Shádach faoi smacht an Tríú Reich, agus chuaigh trúpaí faisisteacha isteach san Iaráin, áit a d'aistrigh siad gan ach frithsheasmhacht fócasach a fháil ó thrúpaí na Breataine. I mí Lúnasa, chuaigh na Gearmánaigh, tar éis dóibh níos mó ná míle ciliméadar a mháirseáil beagnach, isteach san India. I mí Mheán Fómhair, bhí beagnach gach ceann de na hIndia áitithe. Chuir an daonra áitiúil fáilte roimh an Wehrmacht mar shaorthóirí. Agus ar deireadh fuair an tSeapáin teorainn talún lena comhghuaillíocht an-láidir.
  Tá 1 Deireadh Fómhair tagtha. Bliain an tsosa fógartha leis an USSR. Na Gearmánaigh aontaithe leis na Seapáine, urghabhadh tailte ó Maracó go Burma, lena n-áirítear an India, shroich an meánchiorcal, ag glacadh ar láimh an chuid is mó den Afraic. Mar sin, mhéadaigh an Tríú Reich, ach ar an láimh eile, scaipeadh a chuid trúpaí ar fud na mór-roinne.
  Le linn an ama seo, rinne Stalin oiliúint agus foirmiú thart ar thrí chéad rannán, lena n-áirítear rannáin umar. Agus tugadh líon iomlán arm na Sóivéide go dtí aon mhilliún déag, agus d'fhéadfaí ocht gcinn díobh a úsáid ar aghaidh na Gearmáine Sóivéadach. Ach neartaigh an Wehrmacht freisin, cé gur lorg sé go géar rannáin eachtracha ina chomhdhéanamh. Ina theannta sin, tá méadú tagtha ar chumhacht na n-aerárthaí scaird. Táirgeadh an ME-262 cheana féin sna mílte, tríocha go daichead feithicil in aghaidh an lae, agus gan amhras bhí sé ar an trodaire is fearr den Dara Cogadh Domhanda. Luathaigh a dhá inneall go luas 900 ciliméadar san uair, agus ceithre gunnaí móra 30-mm agus roicéad móide rinne an carr comhraic fíor-thromchúiseach d'aon aerárthach.
  Léirigh "Panther"-2 nach raibh aon umar comhionann i dtéarmaí a shaintréithe foriomlána, go mór níos fearr ó thaobh armála agus armúr leis an "Sherman" M 4 agus T-34-85. Fíor, le meáchan de 47 tonna, ach an t-inneall 900 horsepower níos mó ná cúiteamh as seo. Ina theannta sin, bhí an Panther-2 níos fearr ná an IS-2 maidir le polladh armúr agus armúr tosaigh, gan trácht ar a fheidhmíocht tiomána.
  Bhí sé seo ar ndóigh buartha Stalin. Ach tá an Tríú Reich fós á bunú.
  Tá rannáin nua eachtracha agus coilíneacha á gcruthú. Tá forbairt na n-umair E-sraith ag druidim linn, le hinnill níos cumhachtaí fós, armúr tiubh agus airm níos láidre. Agus cruthaíonn siad samhlacha aerárthach nua. Tá an buamadóir scaird Arado ag na Naitsithe cheana féin i dtáirgeadh sraitheach, agus bhí an chuma ar an HE-162. Agus méadóidh buntáiste an Wehrmacht.
  Mar sin, bhí rud éigin le smaoineamh ag Stalin: cé acu ar cheart nó nár cheart glacadh le tairiscint Hitler síneadh a chur leis an sos cogaidh ar feadh bliana eile. Ar thaobh amháin, níor theastaigh uaim mo mhuintir a chaitheamh isteach i nduibhe an chogaidh arís. Ar an láimh eile, tá sé soiléir go mbeidh sé níos measa fós - tá am ag obair i gcoinne an USSR.
  Mar sin féin, leathnaigh Stalin an sos cogaidh. Chinn sé nach bhfuil na ciallmhar dul i troideanna.
  Ach ansin tháinig an Fuhrer i dtír sa Bhreatain i mí na Nollag 1944 gan choinne. Ní raibh aon duine ag súil go dtaispeánfadh na Naitsithe sa gheimhreadh. Agus bhí na Breataine in ann a bheith tógtha ag iontas. Iontas, dea-eagraíocht, an-éifeachtach beag féin-ghluaiste gunnaí E-10, seo go léir a bhí isteach i lámha an Krauts.
  Agus go litriúil laistigh de sheachtain, gabhadh an Bhreatain! Go ginearálta is éacht ollmhór é seo ag an Wehrmacht!
  Londain tar éis titim! Agus samhlaíonn an Fuhrer é féin dobhraite! Gabhadh an Íoslainn cheana féin i mí an Mhárta.
  Ina dhiaidh sin mhol na fascists go Meiriceá - a deir siad, cad ba mhaith leat: leanúint ar aghaidh ag troid nó an roinnfidh tú na réimsí tionchair fós? Tar éis bhás Roosevelt, bhí cur chuige pragmatach i réim sna Stáit Aontaithe - tairgeadh síocháin do na Gearmánaigh. Chuir an Fuhrer, áfach, roinnt coinníollacha crua chun cinn - lena n-áirítear cúiteamh a íoc agus cúiteamh as buamáil chathracha na Gearmáine.
  Bhí leisce ar na Meiriceánaigh beagán, ach tar éis bua brúidiúil eile ar muir, d'éirigh siad iad féin. Agus ghlac siad le coinníollacha Hitler.
  Ghlac an Fuhrer sos gairid sa chogadh... Ag díleá a raibh buaite aige agus ag neartú a phoist san Eoraip, san Afraic agus san Áis.
  Ach ar an 1 Bealtaine, 1947, rinne na Naitsithe, tar éis dóibh neart a bhailiú agus a bheith ag brath ar an bpríomh-umar E-75 - an ceann is mó sa Wehrmacht - ionradh ar an APSS.
  Níos cruinne, lean siad leis an ionsaitheacha ansin. Agus imscaradh siad go leor umar nua.
  Tháinig an E-75 ar an bpríomhcheann, ó bhí an-ghrá ag Hitler ar ghluaisteáin mhóra. Cé nach raibh an mastodon rathúil go hiomlán: bhí an rud ar fad níos mó ná nócha tonna, le hinneall ach 900 horsepower - is é sin, ní raibh an umar an-tapa agus is minic a bhris sé síos. Bhí soláthar níos lú sliogáin ag an gunna cumhachtach 128 mm agus ráta tine níos moille ná an 88 mm.
  Bhí cosaint mhaith ag an turret - forehead 252 mm, taobhanna fána 160 mm, ach bhí an chabhail níos measa - forehead 160 mm, cé go raibh sé ag uillinn 45 céim, gan ach taobh 120 mm, agus ard go leor.
  Go ginearálta, bhí an E-75 ina "Thíogair Ríoga" fásta suas, le fadhbanna áirithe mar gheall air seo. Ar mhaithe le cothroime, ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh an t-inneall agus an tarchur suite le chéile, rud a dhlúthaigh leagan amach an umar. Ina theannta sin, bhí sé indéanta cosaint an chabhail a neartú le sciatha sa réimse.
  Mar sin bhí an E-75 cosanta go maith, armtha cumhachtach, ach ró-throm, ní soghluaiste an-, agus go minic bhris síos.
  Bhí an E-50, ar ndóigh, níos lú, níos éadroime, le hinneall múnlaithe, agus shroich sé luasanna os cionn seasca ciliméadar san uair. Agus bhí gunna aige de 88 mm agus fad bairille 100 EL. Ina theannta sin, scaoil sí 12 urchar in aghaidh an nóiméid. Tá armúr tosaigh an chabhail E-50 beagnach mar an gcéanna leis an E-75, tá cosaint na taobhanna agus an turret níos measa. Ach go praiticiúil, tá an E-50, in aon chás, lena soghluaisteacht, meáchan níos éadroime agus iontaofacht níos mó, níos éifeachtaí ná an E-75.
  Ach d"ordaigh Hitler carr níos troime, níos olltáirgthe. Go ginearálta, chuir an Fuhrer cosc ar tháirgeadh umair níos éadroime ná caoga tonna. Chun fola Aryan a chosaint. Níor táirgeadh ach líon beag E-10s agus E-5s chun críocha taiscéalaíochta.
  Bhí umar E-100 ann freisin. Agus roinnt de na modhnuithe, lena n-áirítear ceann le tosaitheoir buama.
  Thaitin gach rud go mór leis an bhFuhrer. Ba é an TA-400 ina modhnú scaird an buamadóir is coitianta. Sea, is cumhacht uafásach é seo.
  Is ar éigean a chuaigh an Yu-488 isteach sa tseirbhís, dearbhaíodh go raibh sé imithe i léig, agus tháinig comhghleacaí scaird ina áit. Bhí buamadóirí gan earball B-2 agus B-18 ag na Gearmánaigh. Is feithiclí an-éifeachtacha iad freisin, atá in ann na Stáit Aontaithe a bhuamáil ón Eoraip.
  Agus cén fáth nach raibh sé san aer? Bhí an chuma ar eitleáin diosca fiú, atá, mar gheall ar an sreabhadh laminar ag sileadh, dosháraithe do airm bheaga.
  I mbeagán focal, tá na fórsaí neamhionann. Agus tá Hitler ag súil go gcríochnóidh sé go héasca leis an APSS.
  Ach ní mar sin a bhí an scéal. Is fíor, sa Chugais, chuaigh na Naitsithe chun cinn in éineacht leis na dTurcach. Ghabh siad Baku, Yerevan, agus na toibreacha ola go léir. Agus chuaigh an tSeapáin chun cinn ón oirthear, ag gabháil Primorye agus ag léigear ar Vladivostok.
  Ach thug ceathrar cailíní: Natasha, Zoya, Augustina agus Svetlana dúshlán na Naitsithe agus, nuair a thosaigh an ionsaitheacht mhór i gcoinne Moscó, chuaigh siad isteach sa chath.
  Bhris Natasha pléasctha agus chaith sí grenade marfach lena cos lom. Scaip sí na faisisteacha agus rinne sí tweetáil:
  - Glóir don Rúis Shóivéadach!
  Thóg Zoya líne Krauts freisin agus ghearr sí síos é. Agus lena bharraicíní loma chaith sí bronntanais an bháis. Maraíodh go leor faisisteach.
  Agus chan sí:
  - Seo chugainn éachtaí nua!
  Agaistín seo chugainn ag gluaiseacht. Brúite na naimhde. Scaip sí iad le builleanna cumhachtacha dá dhorn i dtreonna difriúla. Agus lena chos lom seolfaidh sé bronntanas an scriosta freisin.
  Agus canfaidh sé:
  - Bainfimid an ionsaí ar an Horde olc!
  Agus anseo a thagann ionsaí Svetlana. Ghearr sí síos go leor Naitsithe. Agus ina dhiaidh sin, sheol a bharraicíní lom bronntanas marú arís.
  Agus rinne an laoch hisseadh:
  - Is sárlaoch mé!
  D'oibrigh na ceithre laochra i ndáiríre do rannán iomlán. Ach ní leor deighilt amháin, nó fiú ceithre, i gcoinne an Wehrmacht ar fad. Go háirithe le hairm níos láidre agus níos airde.
  Mar sin faoi dheireadh mhí Lúnasa mar sin féin bhí na Naitsithe timpeall ar Moscó. Agus tá sé seo an-brónach. Agus faoi dheireadh mhí na Nollag 1947, thit príomhchathair an APSS. Agus tháinig deireadh leis an gcéad chéim eile den chogadh.
  Ina dhiaidh sin ní raibh sé mar a bhí sé roimhe seo ... I rith 1948, ghabh trúpaí Hitler, mar aon leis na Seapáine, críoch iomlán an APSS go hiomlán. Agus d'éirigh sé níos measa fós ...
  Throid na Naitsithe cogadh leis na páirtíneach ar feadh tamaill agus rug siad ar Stalin, nach raibh ag iarraidh síocháin a dhéanamh. Tar éis do cheannaire an USSR a bheith scriosta i mí Aibreáin 1951, thosaigh an cogadh páirtíneach ag meath.
  Bhunaigh na Gearmánaigh a gcuid puipéad rialtas Rúiseach féin, agus throid siad na páirtíneach le fórsaí áitiúla. Agus d'éirigh leo... D'fhan na Stáit Aontaithe thar lear faoi láthair agus fuair siad airm núicléacha.
  D'fhan Hitler ró-fhada chun ionsaí a dhéanamh ar Mheiriceá. Agus bhí na Stáit Aontaithe in ann olltáirgeadh buamaí adamhacha agus ansin hidrigine a bhunú. Agus ansin chruthaigh siad, cé go níos déanaí ná na Gearmánaigh, diúracáin ballistic.
  Níor chinn ceachtar den dá thaobh dul chun cogaidh. Bhí deighilt na réimsí tionchair. Ghlac SAM agus an Ghearmáin, agus an tSeapáin go leor agus mar sin bhí siad fós ag díolama a gcuid sealúchais.
  Fuair Hitler bás ar 20 Aibreán, 1957, a ochtú breithlá is seasca. Ina dhiaidh sin, fuair an ríogán Schellenberg an chumhacht, a tháinig in ionad an Himmler a cuireadh as oifig. Agus fuair Goering bás ó mhí-úsáid drugaí.
  Rinne Schellenberg léirscaoileadh páirteach sna críocha faoi fhorghabháil. Agus thug sé isteach níos mó féin-rialtas sna coilíneachtaí. Tá an chinsireacht níos boige freisin. Tháinig daoine eile seachas an páirtí Naitsíoch i láthair.
  Thosaigh Schellenberg ag maolú ar an teoiric chiníoch. Ag forbairt de réir a chéile ar ráillí an chaipitleachais agus ag an am céanna de réir an phlean, mhéadaigh geilleagar an Tríú Reich an caighdeán maireachtála.
  Bhí na fórsaí páirtíneach ag titim. Bhí daoine ag dul i dtaithí ar smacht agus ord nua. I 1961, tharla an chéad eitilt go dtí an Ghealach. Agus i 1976 go Mars.
  Ar bhealach réitíodh fadhbanna an ocrais agus rialaíodh an ráta breithe.
  Tar éis Schellenberg, rialaigh Kleiman. Lean sé leis an léirscaoileadh freisin.
  Rinneadh Impireacht dhaonlathach ilpháirtí den Tríú Reich. Ach bhí sé dodhéanta scaradh uaidh.
  Bhí taithí ag an tSeapáin ar an daonlathú freisin. Agus tá Meiriceá ina dhaonlathas le fada.
  Sa Tríú Reich, tar éis Kleiman, toghadh uachtarán nua. Agus bhí sé Natasha Rostova. Atá i ndáiríre cool!
  Agus tá ré an daonlathú agus an chomhionannais tagtha.
  Thosaigh an laoch fiú ag canadh;
  Ní mhairfidh ár muintir ag fulaingt,
  Lig na gunnaí - an guth hellish an chogaidh - toirneach!
  Seasfaimid: le exclamations dóchasach,
  Gualainn go gualainn: aontaithe, sean agus óg!
    
  Ag ardú na beaignití le lámha calloused,
  Cuma géar na trodaithe - díreach guys!
  D'éirigh an talamh go léir liath ó bhrón,
  Tá na cailíní ag tarraingt ar a gcuid bréid!
    
  Is sinne clann na ndaoine glórmhar Sóivéadach,
  Ní féidir sinn a bhriseadh, le cruach ná le tine!
  Táimid ag troid lenár n-neart ar fad ar son na saoirse!
  Tá tréad faisisteach ann - creidim go mbainfimid é!
    
  Fiú mura ndearnadh coimisiúnú orthu, tá sé searbh le frustrachas,
  Ach d"ullmhaigh an ceannródaí don chath é féin!
  Tá an carbhat ar lasadh - nochtar gach súl ann,
  I gcéimeanna glórmhar na Bolshevik!
    
  Theith an slua saighdiúirí isteach san ionsaí le fearg,
  Tá na faisisteach ina dtost, tá na gunnaí ag roaring!
  Bhí na cinn dearg brúite ag cumhacht miotail,
  Tá an bhratach briste leis an swastika tar éis titim!
    
  Bhí a fhios againn go díreach cá raibh ár gcuid cadhnraí,
  Agus cén fáth? Buachaill dána
  Cé gur ghortaigh agus gur chráite na closanna sneachta mé leis an olc,
  Nuair a bhí sé cosnochta san oíche, shiúil sé lena mhála!
    
  Nuair atá tú beag, tá sé níos éasca, níos simplí a bheith ag scout,
  Is féidir leat do shrón a ghreamú isteach in aon crack!
  Ghlac tú an mionn sa bhfuacht, sa gharrán,
  Ach bhí duine éigin ag gáire: ní raibh an fear sean go leor!
    
  Ní raibh a fhios ag na cailíní ach an mheabhair,
  Throid siad níos measa ná buachaillí cróga!
  Ar laethanta saoire, bhíomar ag damhsa i mbeirteanna,
  Bhí siad ag caint go coigilteach - is mór an trua focail a chur amú!
    
  Hitler Cruel - seirbhíseach Satan,
  Mharaigh an bastard daoine gan áireamh!
  Ach brisfidh an fuascailteoir an tórramh,
  Tar éis an tsaoil, níl aon teorainn le neart na gcomhairlí!
    
  Bhí grá agus ardú ag an bPáirtí Cumannach,
  Is ceannródaithe cróga muid as seo!
  Ionas nach nglacann siad leis an máistir Fritz,
  Ionas nach gcuirfidh tú cuing ort féin!
    
  Múintear dúinn creidiúint go naofa i mbrionglóidí,
  Agus ná déan aon iarracht ar son na tíre!
  Ní féidir an méid a d'fhulaing muid a thomhas,
  A chlann mhac ár n-arm Sóivéadach!
    
  Níor thagair aon duine againn don aois,
  Bíodh trua agat duit féin - ná bíodh meas agat ar dhaoine eile!
  Is scanrúil an bás, ach ní raibh eagla orm,
  Invincible Rus' - arm de chomhairle!
    
  Agus tiocfaidh saol sona ar an Domhan,
  Ní bheidh pian, deora, brón, gá!
  Tá bratach os cionn phláinéid uile an chumannachais,
  Beidh Iad siúd atá tar éis titim a resurrected i ríocht na háilleachta!
  
  
  TEAR AN FURER LE Píosaí
  D"imigh an Fuhrer beagán ón bhfíorscéal trí ordú a thabhairt do Rommel, tar éis don gharastún Tolbuk a ghéilleadh, ionsaí a dhéanamh ar na Briotanaigh gan sos. Dá bhrí sin, iad a chosc ó shocrú ar na línte cosanta agus áitiú réamh-ullmhaithe.
  Ag leanúint leis an ionsaí, bhí Rommel in ann, in ainneoin i bhfad níos lú fórsa, an ruaig a chur ar na Breataine, agus ghéill na trúpaí coilíneach beagnach gan troid.
  Mar thoradh air sin, chaill na Breataine an Éigipt agus smacht ar Chanáil Suez. Ach ní raibh sé seo fiú deireadh na trioblóidí don chomhrialtas frith-Hitler.
  Níor chas an Fuhrer an Ceathrú Arm Panzer ó dheas, agus ina theannta sin chuir sé an t-ionsaí ar Stalingrad faoi chúram laoch na Crimea, Mainstein. Mar thoradh air sin, bhí na Gearmánaigh in ann an chathair a ghabháil ar an Volga beagnach láithreach, agus ní raibh am ag na trúpaí Sóivéadacha cos a fháil ann.
  Ag forbairt rath trúpaí Mainstein, chuaigh siad chun cinn feadh an Volga agus shroich siad an Mhuir Chaisp. Agus ansin chuaigh Türkiye isteach sa chogadh, ag déileáil le buille láidir le arm na milliúin. Bhí Cath Midway buaite ag an tSeapáin cheana féin freisin agus ghabh sí an t-oileánra Haváís.
  Agus mar sin d'oscail an samurai an dara tosaigh sa Chianoirthear. Chuaigh siad chun cinn i líon mór coisithe. Agus bhí siad in ann Vladivostok a ghearradh amach agus Khabarovsk a ghlacadh, chomh maith leis an gcuid is mó den Mhongóil a ghabháil.
  Mar thoradh air sin, níor aimsigh an USSR an neart le haghaidh frith-ionsaithe gheimhridh. Agus ghabh na Gearmánaigh, agus na Turcaigh, agus satailítí eile den Tríú Reich, beagnach an Chugais ar fad agus ola i Baku i rith an gheimhridh.
  Bhí an Rúis Shóivéadach i riocht brú straitéiseach. D'aontaigh Stalin fiú le síocháin ar leith leis an nGearmáin ar aon téarmaí.
  Fuair an Fuhrer sonraí faisnéise go raibh obair ar bun sna Stáit Aontaithe chun buama adamhach a chruthú. Agus imní air faoi seo, d'aontaigh sé le síocháin ar leith leis an USSR. Ach ar ndóigh, ag glacadh dó féin gach rud a bhí conquered cheana féin, chomh maith le Leningrad, agus Karelia ar fad, suas go dtí Arkhangelsk, san áireamh. Cuireadh ómós mór ar an Rúis Shóivéadach. Bhí an tSeapáin i seilbh réigiún an chósta agus cuid de thailte eile sa Chianoirthear.
  Ghlac Stalin leis na coinníollacha síochána thar a bheith deacair, ach ar a laghad choinnigh sé Moscó agus a chumhacht phearsanta.
  Agus lean na Krauts lena n-ionsaithe san Afraic agus bhog siad i dtreo na hIndia. Ar dtús, bhí sé beartaithe acu na coilíneachtaí go léir a thógáil ón mBreatain agus ansin an tír mháthair a ghabháil.
  Ní raibh na Breataine in ann fanacht san Afraic. Bhí an mhór-roinn dhubh ar fad, chomh maith leis an India, i seilbh na Naitsithe, le friotaíocht an-lag, ag aontú leis na Seapánaigh.
  Tharla an tuirlingt sa Bhreatain i mí an Mheithimh 1944, agus faoin am sin bhí scaird-aerárthaí forbartha ag na Gearmánaigh agus, mar gheall ar a fheabhas cáilíochtúil, bhí ceannas iomlán acu ar muir agus san aer.
  Bhí Meiriceá, freisin, fós ag dul amú do na Seapánaigh, agus iad ag buaileadh cabhlach Yankee píosa ar phíosa. Agus rinne sé seo indéanta cúiteamh a dhéanamh as an acmhainneacht eacnamaíoch níos ísle.
  Buaileadh an Bhreatain Chathrach go tapa. Agus ina dhiaidh sin, cuireadh isteach ann rí pro-Gearmáinis nua, agus rialtas faoi cheannas Mosley. Tháinig an chuid is mó de longa chabhlach Shasana faoin Tríú Reich. I mí Lúnasa, ghabh na Gearmánaigh Éire, agus i mí Mheán Fómhair tharla Oibríocht Icarus, le gabháil na hÍoslainne.
  Mar sin, chosain an Tríú Reich é féin ó bhuamáil SAM.
  Ach níor leor sin don Fhuhrer, agus thosaigh na Krauts ag ionsaí Meiriceá.
  Aistríodh roinnt trúpaí go dtí an Airgintín agus an Bhrasaíl. Agus bhog roinnt acu tríd an nGraonlainn agus Ceanada.
  Ar ndóigh, in éineacht leis na Seapánaigh, ghabh na Gearmánaigh an Astráil freisin.
  I 1945, bhí na Naitsithe in ann críocha suntasacha sa Leathsféar Thiar a ghabháil. Thug Meiriceá aghaidh ar umair nua E-sraith na Gearmáine, a bhí i bhfad níos fearr ná na Shermans agus fiú na Pershings. Bhí E-75 Hitler beagnach do-sheachanta ó aon uillinn le gunnaí Mheiriceá, agus go tapa rinneadh an príomh-umar Gearmánach. I mí an Mhárta 1946, ghéill na Stáit Aontaithe.
  Agus bhí sos míleata sealadach ann. Shuigh Stalin go ciúin ar feadh tamaill agus níor charraig sé an bád.
  D'fhan Hitler ar a shuaimhneas ar feadh cúig bliana agus chaith sé a shealúchais. Agus ansin chuaigh sé ar deireadh agus d'ionsaigh an tSeapáin ar 20 Aibreán, 1951. Bhí an iomarca sealúchais aici.
  Mhair an cogadh ocht mí agus chríochnaigh sé le gabháil na Seapáine agus a coilíneachtaí go léir.
  Ina dhiaidh sin rinne an Fuhrer roinnt oibríochtaí eile i Meiriceá Laidineach agus ghabh sé an Spáinn agus an Phortaingéil, agus i dtíortha neodracha eile.
  Bhí Türkiye conquered freisin.
  Tharla sé gur cruthaíodh Impireacht beagnach domhanda, an Tríú Reich. Ach bhí APSS scriosta anuas fós.
  Fuair Stalin bás i Márta 1953, agus ansin lámhachadh Beria. Nikita Khrushchev urghabháil an chumhacht. Cé a d'eagraigh an 20ú chomhdháil le nochtadh cult pearsantachta Stalin, a chaill an cogadh go náireach freisin.
  Agus rinne Hitler cinneadh:
  - Gabh an chumhacht neamhspleách dheireanach sa domhan.
  Agus mar sin ar 1 Bealtaine, 1956, cuireadh tús le mór-ionsaitheacht arm ollmhór domhanda an Tríú Reich i gcoinne an USSR. Arís tá cogadh agus go leor fola.
  D'iompaigh Hitler seacht mbliana is seasca d'aois le déanaí, ach ní raibh an cannibal ag iarraidh a suaimhneas.
  Chuaigh an teorainn an-ghar do Moscó - ní raibh an t-achar is giorra ach dhá chéad fiche ciliméadar. Bhí Rzhev ina chathair Ghearmánach cheana féin. Mar sin bhí na Krauts ag súil, fiú roimh an samhradh, go nglacfaidís príomhchathair an APSS agus go gcríochnóidís comhdhlúthú na himpireachta ar scála pláinéadach ar deireadh.
  Ach sheas ceathrar cailíní, faoi stiúir Natasha, ar a mbealach.
  Chosain cailíní áille cosnochta i bicíní cathair Shóivéadach Kalinin agus ar 4 Bealtaine, 1956, bhris trúpaí Gearmánacha chuici agus chuir siad tús leis an ionsaí.
  Chun tosaigh bhí umair pirimideacha Gearmánacha den tsraith AG. Bhí siad cumhachtach agus go hiomlán dosháraithe do gunnaí Sóivéadacha nuair a scaoiltear ó gach uillinn iad.
  Ach bhí na fascists mí-ádh sa chás seo: bhí siad ina choinne ag ceathrar cailíní - witches an-láidir. Agus bhí a fhios ag na laochra seo conas dul i ngleic leis an namhaid.
  Chaith Natasha grenade lena cos lom. Thit sé isteach i bolb umar pirimideach Gearmánach. Mar thoradh air sin, jerk an carr ar an taobh clé agus rammed a chomharsa.
  Agus phléasc an dá umar ag an am céanna.
  Agus rinne Natasha tweet:
  - Is é seo mo straitéis!
  Sheol Zoya, a páirtí, grenade agus a héadaí loma freisin. Agus bhuail sí boilb an mastodon pirimideach Hitler. D'iompaigh sé thart i mbua agus rammed a chomharsa. Agus arís pléascann dhá umar.
  Tá Zoya ag screadaíl:
  - Glóir don APSS!
  Ansin, tá Augustine i gceannas ar an tine. Chaith sí a cos lom freisin, rud an-mharfach. Agus bhuail sí carr Gearmánach ar a rianta. Agus mar thoradh air sin, bhuail umair Hitler imbhualadh arís.
  Agus chan an diabhal ruadh:
  - Ní sclábhaithe sinn,
  Caithfimid cosnochta é!
  Agus ansin fired Svetlana ag an namhaid. Agus mar sin cruinn agus beacht. Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom. Agus imbhuail na gluaisteáin faisisteach. Agus conas a phléascfaidh siad.
  Agus beidh Svetlana ag canadh:
  - Glóir do mo thír dhúchais!
  Cailíní, troid go cróga!
  Caitheann Natasha grenade arís lena cos lom agus imbhuaileann sí dhá umar Gearmánacha, ag maíomh:
  - Glóir a Stalin!
  Caitheann Zoya rud marfach lena bharraicíní loma freisin agus exclaims ag barr a scamhóga:
  - Chun Naofa Rus '!
  Bhain Augustine an grenade lena sÚil nocht, bhrúigh sí maistíní na Naitsithe agus sciob sí:
  - Go teorainneacha nua!
  Chaith Svetlana, i bhfuadar fiáin, bronntanas an bháis lena bharraicíní loma agus rinne sí hiss ar:
  - Chun bua iontach!
  Throid na cailíní le meaisíní pirimideacha, rud a bhí fíor-fhionnuar. Ach cad is féidir a dhéanamh i gcoinne fórsaí móra den sórt sin? Agus mar sin thimpeallaigh na Naitsithe Kalinin go hiomlán agus bhí ar na laochra briseadh amach as an imchiorcal.
  I rith na Bealtaine, ghabh na Gearmánaigh Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza, agus timpeallaithe go hiomlán Moscó, faoi léigear ar an gcathair ó gach taobh.
  Agus ansin i mí an Mheithimh bhí stormed an chaipitil.
  Na ceithre cróga troid arís, agus troid éadóchasach.
  Bhris Natasha pléasctha, chaith sí grenade lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Glóir dár saol!
  Scaoil Zoya pléasctha freisin, agus sheol sí grenade arís lena cos lom agus squealed ag barr a scamhóga:
  - Is é an Stalin nua mo idol!
  Ansin tinte Augustine, agus freisin shoots go gníomhach. Agus caitheann sé grenade lena bharraicíní agus roars lom:
  - Beidh buanna nua ann! Beidh trodaithe nua ag ardú!
  Next shoots Svetlana agus lomairí síos an opponents. Agus lena chos lom caitheann sé an t-ábhar marfach ar a chéile comhraic, ag caoineadh:
  - Beidh ár bua sa chogadh naofa!
  Throid an ceathrar go dian i Moscó. Ach tá na fórsaí neamhionann. Bhí an chathair faoi léigear go litriúil ag tagann, ar baineadh úsáid as cineálacha éagsúla trodaithe dubh, buí, donn díobh mar fharadh gunna.
  Agus ansin ar 3 Iúil, thit Moscó faoi dheireadh ... Faoin am seo, bhí na Gearmánaigh tar éis Kazan, Ulyanovsk, cathair Gorki, agus Ryazan, agus go deimhin na tailte suas go dtí an Abhainn Uralsk a thógáil, agus bhí stoirmeacha Orenburg acu cheana féin.
  Bhí fórsaí móra ag dul chun cinn ón oirthear freisin. Ar 4 Iúil, 1956, thairg Nikita Khrushchev géilleadh don Tríú Reich mar mhalairt ar ráthaíochtaí maidir lena shábháilteacht féin agus baill eile den Politburo.
  D'aontaigh Hitler leis seo... Tháinig deireadh leis an gcogadh tar éis dó níos mó ná dhá mhí a mhair. Agus bhí cothromaíocht na cumhachta gan dóchas ón tús.
  Mar sin féin, níor ghlac na ceithre cailíní le defeat. Ós rud é go bhfuil an USSR gafa go hiomlán cheana féin, cad faoi Hitler a mharú?
  Agus ar an 9 Lúnasa, 1956, chinn ceathrar cailíní eolach, mar aon leis an mbuachaill Oleg Rybachenko, ionsaí a dhéanamh ar bunker Hitler, ag scriosadh an choirpigh is tábhachtaí riamh.
  Agus mar sin bhog ceathrar cailíní agus buachaill a d'fhéach thart ar dhá bhliain déag d'aois, an-matánach, ag caitheamh shorts amháin, go dtí áit chónaithe Hitler, a roghnaigh é sa Chipir.
  Bhí an cailín cosnochta agus i bicíní, bhí an buachaill i shorts, agus freisin cosnochta. Mar sin cúisíodh an cúigear le draíocht.
  Tá leanbh agus ceathrar cailíní ar an ionsaí.
  Chaith Oleg Rybachenko an pulsar lena chos lom, leanbaí, scaip na faisisteacha agus squeaked:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Scaoil Natasha tintreach óna navel, lasadh na Krauts, agus sheol sí liathróid tine lena bharraicíní loma, ag lasadh na Naitsithe agus ag canadh:
  - Le haghaidh Rus nua '!
  Tá Zoya ar an ionsaí freisin. Caitheann marfóir bronntanas lena bharraicíní lom. Agus nocht sé a bhrollach, ag stealladh tintreach uaidh!
  Ansin chan sí:
  - Go mbeadh clú ar Rus!
  Agaistín lom freisin a cíoch. Chaith sí an pulsar as a clúidín scarlet. Agus lena bharraicíní loma chaith sí tintreach.
  Agus chan sí:
  - Is é an chéad seabhac Lenin, an dara fabhcún ná Stalin!
  Agus anois tá Svetlana ar an ionsaí. Beidh Cosúil le Pulsar caith amach le toes lom ... Bainfidh sé an faisisteach. Agus ansin bolt tintreach ón nipple scarlet. Agus bainfidh sé a lán de na Naitsithe síos.
  Agus canfaidh sé:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Tá Oleg Rybachenko ar an ionsaí arís. Chrom sé síos faisisteach le claimhte draíochta agus scaoileann sé boltaí tintrí lena bharraicíní loma.
  Agus adeir an buachaill:
  - Mór an tír!
  Natasha, ag brú na Naitsithe le claimhte agus ag caitheamh pulsars ifreann lena cosa lom, squeals:
  - Tá muid na leanaí Satan!
  Agus d"eitil mboilgeog marfach as sála lom an chailín. Agus leáigh gach duine.
  Tá Zoya ar an ionsaí freisin. Scriosann sé gach duine le claimhte. Agus cithfholcadh sé na Krauts le tintreach fiery ó na clúidíní scarlet. Agus lena bharraicíní loma caitheann sé ceirteacha ifreannacha.
  Ag an am céanna roars sé:
  - Chun an athar dílis!
  Tá Augustina ar an ionsaí freisin. Agus oibríonn a siní ruby, ag stealladh cascades of lightning. Agus ghearr a lámha a chéile comhraic le claimhte. Agus bharraicíní lom caith bíoga.
  Scairt an áilleacht lasrach:
  - Don Dia Dubh!
  Agus ansin a thagann Svetlana ar an ionsaitheacha. Cailín Terminator freisin. D'eitil tintreach agus pulsars as na siní sútha talún. Loisg siad gach rud thart ar na cailíní. D"fhulaing na Naitsithe agus ridirí an Tríú Reich go háirithe.
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus yell:
  - Chun Great Rus 'féin! Tá mé ag troid!
  Tá buachaill agus ceathrar cailíní ar an maslach.
  Gluaiseann siad feadh na conairí an bunker. Scriosann siad a gcuid fascists féin. Tá siad ag dul i ndiaidh Hitler. Go deimhin, d'éirigh leis an morel seo maireachtáil sa saol seo ar feadh seacht mbliana is seasca. Agus mar sin chinn na cúig chríochnóirí: is leor go leor do Hitler agus maróidh siad é! Mar sin tá na cailíní agus an buachaill ag bogadh.
  Gearrann Oleg na faisisteacha le claimhte, agus caitheann sé téachtáin fuinnimh lena chosa lom, agus canann:
  - Glóir do Rus iontach'!
  Agus clúidín scarletacha a cíoch á n-úsáid ag Natasha, chomh maith leis na Naitsithe a ghearradh le claimhte agus ag caitheamh pulsars lena bharraicíní loma, scairteann:
  - Do White Rus'!
  Tá Zoya ar an ionsaitheach fiáin. Chrom sé le claimhte freisin agus caitheann sé boltaí tintrí ar na faisisteacha le clúidíní scarlet. Agus roars dó féin:
  - Bán Dia deonaigh bua!
  Agus le cosa lom, seolfaidh sé cosúil le pulsar.
  Agus anseo tá Augustine ar an maslach. Mar sin ar buile agus go tapa. Báisteach tintreach freisin ó na clúidíní scarlet, amhail is dá mba ó cornucopia. Agus scriosann sé faisisteach le claimhte. Agus le do bharraicíní lom beidh rud éigin ar lasadh ag teacht amach.
  Ina dhiaidh sin canfaidh an ceann ruadh:
  - Tabharfaidh an Dia Dubh bua!
  Agus sa ionsaitheacha i gcoinne na Naitsithe, Svetlana. Chrom sé iad freisin le claimhte. Scaoileann sí tintreach óna clúidíní ruby agus seolann sí bíoga millteach lena cosa lom.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Glóir a Svarog!
  Tá na Cúigear ar siúl, ag casadh na n-umar, ag scrios Umair Naitsíoch, agus mar sin de. Scriosann opponents cosúil le locusts.
  Tá Oleg ar an ionsaitheach. Slashes an buachaill cosúil le claimhte. Agus scuabann sé cosa na leanaí lena mhéara nochta. Agus cuirfidh sé síos ar na fascists gan aon fhadhbanna.
  Agus ansin beidh sé ag canadh:
  - Sea, Great Rus'! Táim leat!
  Tá Natasha ar an maslach freisin. Scriosann sé na faisisteacha. Caitheann pulsars le cosa lom. siní scarlet, spews lightning amach i cascades.
  Agus canann dó féin:
  - A Mhórgacht na Rúise, is é Svarog mo Messiah!
  Tá Zoya ar an maslach fiáin. Báisteann sé tintreach freisin. Agus bíonn a siní ruby ag casadh cosúil le baoithe surf ó shreabhadh an fhuinnimh.
  Agus toes lom cliceáil téachtáin fiery de Pulsars.
  Glaonn Zoya:
  - Glóir don Rúis chosmaí!
  Agus ar nós sála lom tógfaidh sé é agus tabharfaidh sé isteach ar scála mór, scrios.
  Agus atá Augustine i cath. Caitheann sé freisin rudaí millteach agus marfach ar an namhaid lena bharraicíní loma. Agus scaoileann a siní corcairdhearg, cosúil le gunna meaisín, sruthanna fuinnimh frantic agus scrios ar an namhaid. Is cosúil leis na Naitsithe an ceann dearg seo. Beidh tú ag titim i ngrá leis go litriúil.
  Agus conas a ghortaíonn sé le sÚil lom!
  Agus beidh sé roar:
  - Ar son neart agus eagna Dhia Dubh na Rúise1
  Agus ansin tá Svetlana ar an ionsaí. Scriosann sé faisisteach freisin le claimhte. Agus le siní scarlet spíonann sé amach bronntanais an bháis. Agus conas a thógann sé é agus canann:
  - Glóir dár Rus iontach'.
  Agus lena shála lom buailfidh sé an namhaid le pulsar. Agus glacfaidh sé agus bainfidh sé le claimhte ...
  Sea, tá clú agus cáil ar na cúigear gardaí Hitler a ghearradh síos. Is iad seo i ndáiríre na cailíní atá uait.
  Agus tá an buachaill leis, Oleg Rybachenko, chomh fionnuar! Agus scriosann sé faisisteach an-cháiliúil.
  Is é seo an leanbh Terminator.
  Cosúil le mionghearradh le claimhte. Agus beidh sé a ghlacadh casadh agus a ghearradh amach na Naitsithe le claimhte. Agus caitheann an pulsar a chosa lom.
  Agus beidh sé roar:
  - Ar son mór-shaibhreas na hEorpa!
  Agus anseo tá Natasha ar an maslach. Mar sin ar buile. Agus scaoilfidh sé freisin bíogaí óna siní scarlet. Agus scriosann sé na fascists. Agus le cosa lom caitheann sé ceirteacha dúnmharfacha den sórt sin.
  Agus roars dó féin ag barr a scamhóga:
  - Glóir do na Déithe Rúiseach!
  Tá Zoya í féin ar an maslach. Agus maraíodh na Naitsithe go léir le claimhte. Agus a craiceann a ghearradh i druma. Nó níos cruinne i criathar. Agus tabharfaidh sé isteach do na Naitsithe lena sála nochta. Agus ó na siní scarlet, beidh sé muirear tú le sruthanna fuinnimh. Bhuel, gortaíonn sé go mór na Naitsithe freisin.
  Agus scairteann Zoya uirthi féin:
  - Chun Naofa Rus '!
  Agus ansin tháinig Augustine níos gníomhaí fós. Sheol sí ceirteacha lena bharraicíní loma freisin. Agus ó na siní scarlet tá sé cosúil le tintreach. Agus amhail is dá sála lom, tiocfaidh pulsar, tintreach ar lasadh.
  Agus beidh sé ag scairt:
  - Tá grásta an Dé Duibh linn!
  Agus glacfaidh an diabhal ruadh é agus slapfaidh an namhaid é.
  Agus anseo tá Svetlana ar an ionsaí. Cailín nach bhfuil ach bláth dathanna geala.
  Dó go muiníneach é faisisteach. Agus ó na siní Ruby cuireann sé pléasctha gunna meaisín den sórt sin. Go bhféadfaidh gach duine na cruinne a chur trí thine. Agus ghlac siad é agus chuir siad tine ar na Naitsithe go léir.
  Sea, beidh sé deacair do Hitler, ós rud é go bhfuil cumhacht den sórt sin ina choinne.
  Ach dúirt Svetlana:
  - Agus grá an Dia Bháin linn!
  Bogann cúigear chuige féin. Scriosann faisisteach gan aon trua. Agus léiríonn scrios ifreann. An té a bhfuil fonn air seasamh ar bhealach na gcailíní sin gheobhaidh sé bás.
  Tá Oleg ar an ionsaitheach. Tagann an buachaill níos gaire agus níos gaire d'oifig Hitler. Mar a bhriseann sé go fiáin é le claimhte. Agus cuireann cosa lom an linbh amach ceirteacha.
  Sea, ní raibh an t-ádh ar na fascists, chuaigh mé i ngleic le cailíní agus buachaillí spleodracha den sórt sin.
  Anois scaoilfidh Natasha a leithéid de Clear lasrach óna siní scarlet. Agus dón sé an oiread sin faisisteach. Is Críochnaitheoir fíor í an cailín seo.
  Ach conas arm marfach a sheoladh ar do chéile comhraic le do bharraicíní lom. Agus beidh sé ag fuck tú go sonrach.
  Ina dhiaidh sin déanann Natasha squeaks:
  - Glóir don APSS!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. Tabharfaidh sé sruth fiery ó na siní sútha talún. Agus beats a opponents. Agus tugann sé scuaine i ndiaidh scuaine. Agus le siní scarlet beidh sé a ghlacadh agus a shoot ar an namhaid.
  Agus lena bharraicíní lom buailfidh sé an namhaid.
  Ansin beidh sé ag canadh:
  - Glóir dár Domhan!
  Ina dhiaidh sin in ionsaí Agaistín. Chomh maith leis sin ar ionsaitheacha fiáin. Maraíonn sé a opponents. Agus le siní scarlet caitheann sé dioscaí an-dóite ar a naimhde. Go litriúil dón siad na Naitsithe ina luaithreach.
  Agus roars an laoch:
  - Chun bua mór!
  Ach tá Svetlana ar an ionsaí. Mar sin ar buile agus ionsaitheach. Clúdaíonn sí na Krauts lena cosa lom. Agus ó na siní sútha talún, a luaithe a scaoileann sé, rud éigin go leor marfach.
  Agus tógfaidh sé na faisisteacha agus dódh ina phíosaí iad.
  Thóg an cailín é agus roared:
  - Do na déithe láidre Rúiseacha!
  Thóg an cúigear é agus bhris siad tríd go dtí oifig an Fuhrer. Tá Hitler in aois. Gruaige liath chuma, agus bhí spotaí maol le feiceáil ar an forehead. Fear gearr. Thit sé ar a ghlúine os comhair na gcailíní agus an bhuachalla.
  Chuir Natasha a cos lom fuilteach air agus scairt:
  - Póg an madra!
  Phóg Hitler é faoi eagla...
  Chuir Zoya iallach ar an bhFuhrer a sála lom a phógadh freisin. Bhí Hitler faoi chois.
  Ansin phóg sé bonn lom, garbh Agaistín. Cooed sí sásta.
  Bhí ar Svetlana a cos lom a phógadh freisin. Ansin rug cailíní an Fhuhrer leis na lámha agus na cosa. Agus nuair a tharraing siad é, Strac siad ina cheithre chuid é.
  Agus fuair Hitler bás ó turraing phianmhar ar 9 Lúnasa, 1956.
  Tá deireadh tagtha le réimeas an choirpigh is mó riamh, a ghlac seilbh ar an domhan ar fad.
  Ba é Schellenberg, a tháinig in ionad Himmler, comharba ar an deachtóir mór fuilteach. Agus dearbhaíodh an t-oidhre foirmiúil ar na mic is cumasaí de chuid Hitler, a fuarthas trí inseamhnú saorga.
  Ach... Thosaigh streachailt ar son cumhachta, threascair Mainstein Schellenberg agus tháinig achrann fuilteach ina dhiaidh sin.
  
  Ifreann TERMINATOR CLIP
  Fuair duine de shaineolaithe na Gearmáine in earrach na daichead a dó amach go n-úsáideann na Gearmánaigh gearrthóg páipéir cruach dhosmálta ar dhoiciméid góchumtha, agus ní úsáideann na Rúiseach ach iarann simplí. Agus ansin thuairiscigh sé seo don ardcheannas.
  Ina dhiaidh sin cuireadh an nuance seo san áireamh, agus thosaigh gníomhairí Gearmánacha ag teip i bhfad níos lú go minic.
  Agus mar thoradh air sin, nocht an Fritz pleananna le haghaidh ionsaithe ar an gcliathán in aice le Stalingrad. Agus d'athghrúpáil na trúpaí. Nuair a thosaigh an ionsaithe ar 19 Samhain, bhí cosaintí an-láidir os comhair an Airm Dearg. Ina theannta sin, ar lá an ionsaithe níorbh fhéidir an aimsir a eitilt, agus dhíchumasaigh sé seo an t-aerárthach agus laghdaigh sé éifeacht an bharainn airtléire.
  D"fhéadfadh na Gearmánaigh seasamh amach ansin, ach mhair an troid níos mó ná mí gan mórán ratha don Arm Dearg.
  San Afraic, freisin, chuaigh rudaí beagán difriúil. Fuair Rommel breis treisithe ón Eoraip, agus bhí sé in ann ionsaitheacht iontach a dhéanamh i gcoinne na Meiriceánaigh. Gabhadh breis is céad caoga míle saighdiúir Meiriceánach gan taithí agus gan taithí. Agus ghabh trúpaí Rommel freisin an Ailgéir agus Maracó.
  Ina dhiaidh sin d'iarr na Stáit Aontaithe sos cogaidh leis an Wehrmacht. Ag baint leasa as éirí as Meiriceá ón gcogadh, neartaigh na Gearmánaigh tuilleadh Rommel agus rinne siad an Bhreatain a shárú sa Libia agus san Éigipt. Ag an am céanna, i rith an gheimhridh, repulsed na Gearmánaigh an dá ionsaitheacha an Arm Dearg in aice le Leningrad agus iarracht nua chun ionsaí in aice le Stalingrad, agus sa treo Rzhev-Sychov. Chuaigh an t-Earrach thart go socair. Tar éis teipthe rath a bhaint amach don USSR sa gheimhreadh, charnaigh sé neart. Agus bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn san Afraic agus sa Mheánoirthear. Gabhadh tar éis titim na hÉigipte, an Iaráic agus Cuáit. Bhí cuid den tSiria i seilbh na Türkiye. A tháinig isteach sa chogadh leis an mBreatain.
  Sa samhradh bhí lull ar an bhfronta thoir freisin. Chuaigh na Naitsithe chun cinn sa tSúdáin, agus chuaigh siad chun cinn san Iaráin agus sa Mheánoirthear. Is i mí Lúnasa amháin a rinne trúpaí Stalin iarracht dul ar aghaidh ag Stalingrad. Ach arís chuaigh siad i bhfostú i gcosaint chrua na Gearmáine.
  D'fheidhmigh an Panther go han-mhaith i gcathanna cosantacha.
  Chaith na Gearmánaigh an tríú bliain is daichead ar fad san oirthear ar an gcosaint. Idir an dá linn, ghabh siad an Afraic agus tar éis don Iaráin dul isteach san India, ag aontú leis na Seapánaigh.
  Sa gheimhreadh, níor tháinig an tArm Dearg chun cinn beagnach. Scrúdaigh Stalin féidearthachtaí na síochána. Agus dhíleáigh na Gearmánaigh na coilíneachtaí Sasanacha. Thit Churchill tinn, agus bhraith sé neamhchinnte, chinn sé sos cogaidh a thabhairt chun críche leis na Gearmánaigh tar éis cailleadh na gcoilíneachtaí. Thug sé seo lámh shaor do na faisisteach san oirthear.
  Agus i mí na Bealtaine 1944, thosaigh an Wehrmacht a ionsaitheacha i dtreo an Mhuir Chaisp.
  Ghlac "Panthers"-2 agus "Tigers"-2 páirt sna cathanna. Léirigh na meaisíní seo a gcumhacht, ach ba é an rud is mó ná scaird eitlíochta, nach raibh aon chomhionann ann. ME-262 agus XE-162 go háirithe.
  Agus earcaíodh go leor hArabaigh, Afracach agus Indians isteach sna coisithe. Dhreap siad ar aghaidh mar a bheadh farae gunna.
  Bhuel, a ligean ar dul chun cath!
  Bhris an namhaid, ag caitheamh corpáin, isteach sa Mhuir Chaisp, agus shéan sé an Chugais de thalamh. Agus bhuail trúpaí na dTurcach agus Rommel freisin ón deisceart.
  praiseach iomlán...
  Sheol an Wehrmacht níos mó ná trí chéad rannán, eachtrannaigh den chuid is mó, ar an gcion. Agus bhain sé rath suntasach amach.
  Cé gur throid an tArm Dearg heroically.
  Go háirithe na ceithre cailíní, Natasha, Zoya, Augustina, agus Svetlana.
  Chaith siad go háirithe bronntanais an bháis ar an namhaid lena gcosa lom.
  Ach d'éirigh fiú na ceithre witches cróga agus álainn, go ginearálta, gan chumhacht.
  Gabhadh an Chugais go hiomlán i rith an tsamhraidh. Le linn an titim, ghabh an Fritz freisin Saratov agus Kuibyshev, ag dul chun cinn ó dheas. Agus freisin Uralsk, Guryev agus chuaigh Orenburg.
  Sa gheimhreadh stop siad. Bhí lull sealadach ann. Ní raibh cathanna ach in Orenburg féin. Agus bhí an chathair seo arís legendary. Chuimhnigh siad ar an ré Emelyan Pugachev ann.
  Rinne an Fuhrer iarracht ar feadh tamaill síocháin dheireanach a idirbheartú le SAM agus leis an mBreatain. Ansin lean siad leis an gcogadh leis an tSeapáin. Cé gan rath. Bhuaigh na samurai ar muir roinnt bua.
  In earrach na bliana 1945, an 20 Aibreán, thosaigh Oibríocht Kremlin, le ionsaí ar Moscó.
  Tháinig an troid an-dian. Tarraingíodh na Gearmánaigh isteach i gcathanna fuilteacha. Throid trúpaí Sóivéadacha go laochúil. Mar sin féin, tar éis trí mhí de chathanna stubborn, ag baint úsáide as aerárthach scaird agus na umair is déanaí "E" sraith, timpeallaithe na Gearmánaigh Moscó. I dtreonna eile, d'éirigh leo Tambov, Penza, Ulyanovsk a ghlacadh agus dul chun cinn a bhaint amach i dtreo Ufa.
  I mí Lúnasa, thit Ryazan, agus leathnaigh an bhearna le Moscó níos mó fós.
  Thairg Stalin síocháin ar aon téarmaí. Rinne an Fuhrer neamhaird air seo. Ach d'fhan Moscó amach go dtí mí na Nollag, nuair a tógadh ar deireadh é.
  Ghabh an Fritz Gorky agus Kazan freisin faoi dheireadh na bliana.
  Tar éis shos an gheimhridh i mBealtaine 1946, bhog na Krauts go dtí na Urals. Ní raibh an troid chomh dian sin a thuilleadh. Gheall agus ghéill go leor ginearál gan troid. Agus d'fhulaing Stalin féin stróc agus ní raibh sé réidh le dul i ngleic leis.
  Tar éis ghabháil Sverdlovsk, bhog rialtas an USSR go Novosibirsk.
  Ach lean arm Wehrmacht ar a sála.
  Laistigh de bhliain, gabhadh cathracha. Tar éis dó Novosibirsk a thógáil ag stoirme, d'aontaigh Stalin géilleadh mar mhalairt ar shábháilteacht phearsanta.
  Agus go luath thug an tSeapáin agus na Stáit Aontaithe comhaontú síochána i gcrích. Sa deireadh d'aithin an Bhreatain agus Meiriceá gnóthachain uile an Wehrmacht.
  Tar éis do Hitler go leor críocha a ghabháil, chruthaigh sé a Impireacht coilíneach féin, mar aon leis na Seapáine.
  Ach níorbh fhada go raibh sé i gceannas. Ar 20 Aibreán, 1957, chinn na cailíní cailleach oibríocht a dhéanamh i gcoinne an Fuhrer. D'ionsaigh ceathrar cailleach áit chónaithe an deachtóra lár-aois anois.
  Laochra i bicíní ag coinneáil claimhte draíochta ina lámha agus ag caitheamh tintreach agus bíogaí lena gcosa lom.
  Rith Natasha muileann, ag gearradh trí na faisisteach agus chaith sí liathróid fuinnimh le toes a coise lom, ag béicíl:
  - Glóir don Motherland!
  Bhris Zoya lena claimhte draíochta. D"oscail sí cloigíní na Naitsithe agus rinne sí tweetáil:
  - Go teorainneacha nua!
  Agus lena bharraicíní loma scaoilfidh sé pulsar.
  Ansin ionsaíonn Augustine. Ritheann sé an muileann le claimhte draíochta freisin. Ansin caitheann sé rud marfach lena chosa lom.
  Ina dhiaidh sin deir an cruit rua:
  - Don Dia Dubh!
  Is é Svetlana an chéad cheann eile san ionsaí. Gearrann sé ar nós claimhte freisin agus scaoileann sé tintreach lena bharraicíní loma, ag gearradh trí na faisisteacha.
  Ansin téann Natasha chun cinn, ag bualadh gardaí coirp Hitler agus ag béicíl:
  - Agus gearrfaidh mé na faisisteacha go léir le ciú!
  Agus le cosa lom, cosúil le cailín, pulsar, agus caitheann sé.
  Agus seo a thagann Zoya ar an ionsaí. Conas na claimhte a chasadh agus an fheoil a ghearradh. Agus lena bharraicíní nochta scaoilfidh sé tintreach.
  Ansin beidh sé ag béicíl:
  - Is sár-chailín mé!
  Ina dhiaidh sin in ionsaí Agaistín. Casadh sé freisin... Agus scaoil sé cúpla bolta tintrí óna chliabhrach. Agus caithfidh an pulsar a chosa lom agus scread:
  - Is sárlaoch mé!
  Agus flutters a gruaig rua cosúil le bratach proletarian.
  Agus anseo tá Svetlana ar an ionsaí.
  Tá a claimhte ag sníomh, agus a cosa lom ag scaipeadh téachtáin fuinnimh, agus an tintreach ag eitilt as a navel.
  Beidh an cailín ag canadh:
  - Gearrfaimid an dragan agus scriosfaimid an Fuhrer!
  Déanann Natasha a claimhte a thonnadh ar an maslach agus gearradh siar ar na faisisteacha. Agus caitheann a cosa lom diúracáin marfach.
  Agus tá an cónra tiomáinte ag gardaí Hitler.
  Agus canann an cailín léi féin:
  - Is trodaire annihilator mé,
  Agus an Críochnaitheoir mór ...
  Dhíscagtha adamh ag an am céanna,
  Agus ceann i gcoinne an bhalla!
  Ar an maslach, thóg Zoya é agus chaith sí lena bharraicíní loma é, rud a shéid an díon.
  Agus conas a chanann sé:
  - Glóir do na hachair chosmaí!
  Agus arís ghearr a claimhte na naimhde ina blúirí beaga agus ina bpíosaí feola stróicthe.
  Agus seo i ngluaiseacht Augustine. Mar a bhuaileann sí na faisisteacha. Agus eitilt píosaí feola fuilteacha i ngach treo.
  Agus tabharfaidh cailín lena chos lom isteach sa phulsar agus sa choirt freisin:
  - Is áilleacht iontach mé! A thaitníonn le gach duine!
  Agus anseo tá Svetlana ag gluaiseacht. Scaoilfidh sé tintreach ón navel freisin. Agus beidh an pulsar chaitheamh síos na fascists lena chos lom. Agus nach bhfuil ina claimhte, go maith, ach executioners.
  Ansin cloiseann an cailín:
  - Glóir don Motherland!
  Tá Natasha i bhfuadar fiáin. Ionsaíonn na Krauts. Shred sé iad agus caith boilgeoga fiery lena sála nochta.
  Agus canann dó féin:
  - Glóir dár dteach!
  Agus thit sí freisin beart fuinnimh as a navel.
  Ritheann Zoya an muileann le claimhte. Laghdaíonn sé braon faisisteach. Agus ansin caitheann sé ar an namhaid é mar bharraicíní lom. Agus scaipeann na naimhde i ngach treo.
  Ansin beidh sé ag canadh:
  - Glóir do na tsars Rúise!
  Seo Augustine i ionsaí crua. Chops opponents. Agus ansin beidh a cos lom caith tintreach ... Agus beidh pulsar eitilt amach as a navel lom. Agus scaip gardaí coirp Hitler.
  Ina dhiaidh sin chan an cailín rua:
  - Ní féidir leat a bheith ag súil le trócaire uaim!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach... Chrom sí síos ar a comhraic agus scriosann sí iad. Caitheann sé boltaí tintreach as an navel. Agus geallann do bharraicíní lom le cascáidí iomlána sreafaí fuinnimh.
  Agus canfaidh sé leis féin:
  - Glóir mhór dom,
  Tá mé níos fuaire ná moncaí!
  Tá Natasha ar an maslach freisin... Cosúil go bhfuil sí ag slaiseadh le claimhte. Agus le cosa lom seolfaidh sé rud marfach. Agus anseo a thagann bolt de lightning as an navel.
  Ina dhiaidh sin fásann an cailín:
  - Chun an ghlóir an athar!
  Bogann Zoya ina dhiaidh sin. Scriosann sé naimhde freisin. Spews tintreach ó taobh thiar a bhéal. Caitheann téachtáin fuinnimh as an navel. Agus roars dó féin:
  - Is curadh caithimh mé!
  Agus casadh sé a chosa lom.
  Agaistín seo chugainn ar an maslach. Buaileann sé na faisisteach le claimhte agus gearrann sé ina leitís beag iad. Agus caitheann sé a chosa lom mar a bheadh pulsar. Agus fiú dhá bolta tintreach as an navel... Agus bhí friochta dosaen faisisteach ar an láthair!
  Canfaidh an laoch:
  - In ainm Máthair A chara!
  Agus arís le cosa lom tá sé cosúil le bheith buailte ag pulsar!
  Agus ansin a thagann Svetlana ar an ionsaitheacha. Seo an cineál cailín nach bhféadfadh a bheith níos fuaire. Tógfaidh an laoch seo é agus caithfidh sí boltaí tintrí lena cosa lom. Agus beidh boilgeoga annihilation eitilt amach as an navel. Agus seo mar adeir an laoch:
  - Chuir sé in iúl dom go bhfuil siséal ag an gcnocán adhmaid!
  Tá Natasha ag bogadh. Sníomh sé thart agus gearradh síos dosaen fascists ar fad. Agus scaoil an cailín an táirge díothaithe lena bharraicíní lom. Ón navel bhí easghluaiseachta tintreach, agus chan sí:
  - Mo shíoraí, an rí is mó ar domhan!
  Agus d'eitil Pulsar ó sháil lom an chailín.
  Lean Zoya ag bogadh. Thóg sí na claimhte agus slashed. brúite sí a naimhde agus winked lena súile sapphire. Agus as an navel piléar fuinnimh. Agus le cosa lom na pulsars díothaithe.
  Agus conas a chanfaidh sé:
  - Beidh mé i mo chraobh!
  Agus ansin i ngluaiseacht Agaistín... Tá a claimhte mar lanna muilinn. Chrom sé é féin gan leisce. Agus as an navel, saigheada géar déanta as eitilt tine draíochta. Agus tugann cosa lom an chailín bronntanais díothaithe dá leithéid.
  Agus roars an ceann ruadh í féin:
  - Craobh mhór!
  Ní bronntanas é Svetlana freisin. Thóg sí é agus chaith sí na blúirí den ghloine bhriste lena cosa lom. Agus thit dhá dhosaen faisisteach marbh. Agus conas a bheidh sé tine ar líne iomlán as an navel. Agus bainfidh sé síos na faisisteacha go léir gan fadhbanna ar bith.
  Agus le wink deir sé:
  - Is aisling mhór mé!
  Casfaidh Natasha an muileann triple le claimhte draíochta. Tógfaidh sé é agus caithfidh sé bronntanais lena mhéara nochta. Agus lena shála lom tabharfaidh an té sin cúpla boilgeoga isteach...
  Agus ón navel tá easghluaiseachta iomlán de lightning.
  Ansin beidh sé ag canadh:
  - claíomh léasair,
  Tá sé ag iarraidh a chuid naimhde a ghearradh!
  Tá Zoya ar an ionsaitheach fiáin. Agus is druileanna diamanta iad a claimhte i ndáiríre. Agus briseann siad na Krauts mar shliogán céad punt. Ach nuair a thóg siad cosa lom an chailín agus chaith siad rud éigin fuilteach.
  Agus ansin thóg sé ar láimh agus phléasc.
  Roared Zoya:
  - Is seaimpíní nua muid!
  Agus seo Augustine ag gluaiseacht. Mar a ghearrann sí síos a naimhde. Agus ghearr luascáin a claimhte gach duine.
  Agus le cosa lom, eitlíonn bronntanais éagsúla báis amach.
  Agus chan Augustine:
  - Mo tintreach naofa!
  Agus tagann tine as a béal!
  Agus anseo tá Svetlana ag bogadh. Tá sé cosúil freisin gur scaoil sí bronntanas cumhachta dúnmharaithe óna navel.
  Ansin chan an cailín:
  - Is curadh iomlán mé!
  Agus thóg sí a cosa lom agus chuir sí pulsar. Agus d'eitil tine ifreann as a scornach. Agus anois thug an tsáil lom bealach chun boilgeoga.
  Agus as an navel tagann tintreach marfach agus marfach.
  Bhain Natasha úsáid as claimhte freisin. Chrom sí suas go leor faisisteach. Agus conas a scaoilfidh sé as an navel cosúil le tintreach. Agus smearfaidh sé gardaí coirp an Fuhrer ina bpíosaí beaga.
  Ina dhiaidh sin beidh sé ag canadh:
  - Ar son an athar agus Saoirse go dtí an deireadh!
  Agus beidh rud éigin go hiomlán dúnmharaithe a shíolraigh ó do bharraicíní lom.
  Rinne Zoya, ionsaí ar na naimhde, bac a fiacla, roared:
  - Criú fiáin! Bain an namhaid!
  Agus beidh sé seo freisin caith amach lena chosa lom. Agus tháinig pléascanna dúnmharfacha den sórt sin ón navel.
  Scairt an cailín amach:
  - Náire mhór!
  Agus ansin bhog Augustine freisin. Spléach sí freisin leis na súile emerald. Agus thit braon de boltaí tintrí as a navel. Agus sheol sí a bharraicíní lom ar an namhaid.
  Agus bhuail sí lena claimhte, ag béicíl:
  - Táim níos airde ná seaimpíní an domhain go léir!
  Agus ansin ionsaithe Svetlana. Mar sin déanann sé bualadh agus gearradh ar gach duine. Agus tá sí ina cailín fionnuar agus spraíúil. Go litriúil freisin tá pléasctha gunna meaisín ag teacht ón navel. Agus bhuaileann sé go leor faisisteach. Agus caitheann cosa lom a leithéid de théachtáin fuinnimh i sruthanna.
  Sheinn an laoch:
  - Tá an sprioc gar!
  Agus a bailíodh neart le caith!
  Bhuel, ar deireadh, phléasc na ceithre cinn isteach in oifig Hitler. Maraíodh go léir a gardaí. Agus tarraingíodh an faisisteach uimhir a haon é féin amach as an leaba.
  Dúirt Hitler:
  - Tabharfaidh mé an Pholainn!
  D'fhiafraigh Natasha go suarach:
  - Nó b'fhéidir an Chugais?
  Roared an Fuhrer:
  - Sea, ar a laghad dhá Chugais, ní gá a mharú!
  D"fhreagair na cailíní le chéile:
  - Póg ár gcos!
  Agus é ag caoineadh, bhí Hitler díreach ocht mbliana is seasca d"aois slánaithe aige, ag sracadh ar a ghlúine agus ag póg sála lom, cruinn na gcailíní. Aoibh siad agus chuckled.
  Phóg an Fuhrer bonn dusty agus fuilteach gach cailín trí huaire.
  Ina dhiaidh sin ghlac Natasha lámh dheas Hitler lena bharraicíní loma, ghlac Zoya greim ar lámh chlé Hitler, lena cos lom freisin. Rug Augustina agus Svetlana ar an bhFuhrer in aice leis na rúitíní agus a mbarraicíní loma.
  Ina dhiaidh sin tarraingeoidh na cailíní an coirpeach is mó de gach am agus daoine i ngach treo, agus tógfaidh siad é, stróicfidh siad é.
  Agus bhí airm agus cosa Hitler stróicthe, agus ó turraing an phian, fuair an rialóir dragan bás ar an láthair.
  Fuair an díoltas sin an marfóir agus an forghníomhaí is mó i stair an domhain.
  Seo nuair a thagann deireadh leis an scéal fairy, cé gur ar an bpláinéad seo a tháinig sé chun bheith ina réaltacht tromluí, agus dea-rath dóibh siúd a d'éist!
  
  
  WITCHES IN AGHAIDH Hitler
  I 1941, tar éis do Hitler oileán na Créite a ghabháil, d'athraigh sé a intinn faoi dhul go dtí an USSR. Toisc nár ionsaigh Stalin an Ghearmáin le linn an ionsaithe ar an Iúgslaiv, chuir sé ina luí ar an bhFuhrer nach raibh aon phlean aige é a ionsaí ón oirthear.
  Ina theannta sin, mhol premonitions nach mbeadh aon bua éasca san oirthear, agus b'fhearr gan dul ann.
  Neartaigh an Fritz grúpa Rommel agus bhí siad in ann a chur ina luí ar an Tuirc trúpaí a ligean isteach sa Mheánoirthear. Na Breataine a bhí defeated go hiomlán san Éigipt, agus tiomáinte amach as an Iaráic agus an Meánoirthear. Go gairid d'aontaigh Franco le Giobráltar a ghabháil.
  Ina dhiaidh sin ní raibh na Gearmánaigh in ann trúpaí a aistriú go dtí an Afraic, agus níos faide go dtí an Meánoirthear.
  India tar éis titim. Agus ansin, gan aon fhadhbanna, gabhadh an Mór-Roinn Dhubh i díreach sé mhí. Agus ba é an buaicphointe ná an t-ionsaí ar an mBreatain agus teacht i dtír na trúpaí sa chathair i mí na Samhna 1942.
  Taobh istigh de choicís bhí Sasana tar éis titim. Agus ar deireadh fuair na Krauts cos isteach sa leathsféar thoir.
  Ach lean an cogadh leis na Stáit Aontaithe fós. Agus tharraing sé ar aghaidh mar gheall ar iargúltacht na farraige agus deacrachtaí le trúpaí a iompar.
  Ag tarraingt ar acmhainní na hAfraice, codanna móra den Áise agus an Astráil, tá na Gearmánaigh ag tógáil cabhlach mór. Tá siadsan, in éineacht leis an tSeapáin, i mbun cogaíochta fomhuirí.
  Caitheadh an tríú bliain agus an daichead is a ceathair i gcathanna ar muir. Gabhadh an Íoslainn agus an Ghraonlainn. Agus i 1945, agus umair acu den tsraith "E" cheana féin, thuirling na Gearmánaigh i gCeanada agus dhírigh siad a bhfórsaí san Airgintín.
  Ba iad seo a bpleananna. Cé go ndearna an easpa cumarsáide sé deacair ionsaí a dhéanamh ar na Stáit Aontaithe.
  Ach faoi Mheán Fómhair, gabhadh an chuid is mó de Cheanada.
  Chuaigh trúpaí Gearmánacha agus Seapánacha isteach i réigiúin thuaidh na Stát Aontaithe.
  Ach ansin bhuail ceathrar cailíní na Fritzes.
  Monica, Leah, Gertrude agus Angelina.
  Chuaigh ceithre áilleacht isteach sa chath. Is blondes iad Monica, Leah, Gertrude, agus ceann dearg is ea Angelina.
  Agus lig do na cailíní arm ollmhór an Tríú Reich a mhilleadh.
  Scaoileann siad iad féin as gunnaí meaisín.
  Anseo caitheann Monica grenade lena cos nocht agus canann:
  - Glóir do mo neart! Bhí gach duine gearrtha síos!
  Tugann Leia seal. Déanann sé freisin a chuid naimhde a ghearradh síos le pléasctha tine, agus squeals ar bharr a scamhóga:
  - Tá m'arm láidir!
  Agus lena chos lom caitheann sé bronntanas an bháis.
  Seolann Angelina lasrach nó ruabhreac bronntanas an bháis lena bharraicíní nochta agus squeaks:
  - Mo bua!
  Agus tugann sé seal freisin!
  Ansin chíonn Gertrude bronntanas an bháis lena chos lom, agus caoineadh go bodhraigh:
  - Is curadh mé!
  Agus arís seolfaidh sé pléasctha dúnmharaithe.
  Casann Monica ar an slua faisisteach arís agus canann:
  - Glóir do mo shaoghal!
  Agus lena bharraicíní loma caitheann sé bronntanas dúnmharaithe báis, briseann sé a chéile comhraic.
  Leia tinte freisin. Is cailín an-ghéar í. Agus tá cosa lom cosúil le grenades a chaitheamh ar an namhaid.
  Agus roars an cailín:
  - Is hyperlaoch de chuid SAM mé!
  Shoots Angelina seo chugainn. Déanann sé go han-chruinn é. Agus cuileoga bronntanas marfach óna bharraicíní loma.
  Agus roars an cailín álainn:
  - Beidh mé mar an curadh domhanda iomlán!
  Agus conas a thaispeánfaidh an laoch a teanga fhada!
  Agus ansin rinne Gertrude iarracht. Agus freisin mar a thugann an scuaine. Agus ansin lena bharraicíní loma caithfidh sé bronntanas an bháis.
  Agus scaipeann gach comhraic ina blúirí feola.
  Mar sin tá ceathrar cailíní ag obair go gníomhach. Is léir go bhfuil brú arm an namhad ag rith amach.
  Cé nach bhfuil, is cosúil umair formidable, sraith E. Bhuel, tá na cailíní ag fanacht leo.
  Caitheann Monica grenade lena cos lom agus squeaks:
  - Beimid ag troid sa spás!
  Agus as a sála lom phreab bronntanas an bháis as an bolb E-50. Rinneadh damáiste don charr seo agus stop sé.
  Glaonn an laoch:
  - Sár!
  Ina dhiaidh sin tá Leia i gcath. Chomh maith leis sin cosnochta, cosúil le caitheamh le bronntanas an bháis. Crush an namhaid. Agus tháinig an umar daingean.
  Agus roars an laoch:
  - Is cailín mé i bicíní!
  Troideanna Angelina seo chugainn. Caitheann sé grenade freisin ag an E-75 lena chos lom, agus tá am crua ag an vaimpír Gearmánach.
  Agus beidh an laoch squeal:
  - Is mise an duine a thaispeánfaidh sár-aicme!
  Agus troideann Gertrude. Is trodaí í freisin nach bhfuil a fhios ag aon trua nó amhras.
  Thóg an áilleacht é agus squeaked:
  - Regatta mór!
  Agus d'eitil grenade dúnmharfach ón gcos lom.
  Buaileann Monika arís agus squeaks:
  - Aerobatics agus criú!
  Gabhfaidh a géag lom freisin agus iománaeoidh sruth an bháis. Agus beidh sé stróicthe as a chéile naimhde go léir.
  Ina dhiaidh sin bíonn na laochra ag bualadh:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus tá Leia ina banlaoch fíor i cath. Agus buailfidh sé a naimhde. Agus lena chos lom caithfidh sé grenade, agus glacfaidh sé aifreann naimhde agus scarfaidh sé as a chéile iad. Agus ansin yells sé:
  - Is mise an cailín sin Superman!
  Agus sa chath, caitheann Angelina, chomh maith lena cos lom, bronntanas an bháis. Stróicfidh sé an namhaid ina phíosaí agus canfaidh sé:
  - Is diabhal diabhal mé!
  Agus buailfidh sé an namhaid le pléasctha na tine.
  Ach tá Gertrude sa liathróid leid. Shoots é féin gan aon searmanas nó dochar. Agus glacfaidh sé é, seol bronntanas an díothaithe lena bharraicíní nochta, agus scriosfaidh sé a naimhde. An bhfuil sé seo an-chomhraiceach?
  Throid na ceithre cailíní mar ridirí nó aingeal. Ach tá teorainn le gach rud. Agus mar sin d'éirigh na laochra siar ...
  Tháinig fómhar agus geimhreadh 1945 i gcathanna stubborn. Bhí na fórsaí neamhionann. Tá umair E-sraith na nGearmánach i bhfad ró-láidir ná na Shermans agus fiú na Pershings beaga-uimhrithe. Agus níl aon chomhionann ag eitlíocht scaird ar chor ar bith. Agus thosaigh fiú dioscónna le feiceáil, go hiomlán dosháraithe d'aon arm beag.
  Mar sin tá na Stáit Aontaithe á ngabháil de réir a chéile ag cineálacha éagsúla rannáin eachtracha den Tríú Reich.
  Tá go leor de Mheiriceá overrun le linn an titim agus an gheimhridh. Chomh maith leis sin éirí amach sna Stáit Aontaithe theas, agus feall ar Ghinearálta le fréamhacha Gearmánacha. Agus freisin ar fheabhas gan amhras na meaisínghunnaí nua, agus fiú umair faoi thalamh an Wehrmacht.
  Agus in earrach na bliana Aibreán 1946, tar éis an Horde an Tríú Reich timpeallaithe agus thóg Washington agus Nua-Eabhrac, capitulated na Stáit Aontaithe.
  Mar sin, iompaíodh leathanach eile den chogadh.
  Ach i mBealtaine 1947, thosaigh cath eile, an uair seo leis an tSeapáin.
  Agus cuireadh an feachtas i gcoinne an USSR ar athló arís.
  Agus anois níor thug ceathrar cailíní ó SAM suas agus tá siad ag troid arís leis an namhaid.
  Samhradh 1947 agus teas, laochra i bikinis. Agus troideann siad iad féin.
  Caitheann Monica grenade lena cos lom agus squeaks:
  - Is Críochnaitheoir mé!
  Agus tugann sé seal.
  Shoots Leia freisin, agus déanann sé go han-chruinn. Agus arís tá a cosa lom ag caitheamh rud éigin timpeall. Agus scriosann siad.
  Agus scread an cailín:
  - Aerobatics do Chomhrac na!
  Ansin, lasann Angelina. Crush opponents. Knocks amach ina sluaite iad. Agus tá a bharraicíní loma arís ag caitheamh rud éigin brúidiúil dúnmharaithe.
  Glaonn an laoch:
  - Is claw cruach mé!
  Agus scaoileann Gertrude í féin agus gearrann sé a naimhde. Ina dhiaidh sin caitheann sé bronntanas an bháis lena chos nocht agus ag magadh:
  - Téamaí míleata, agus matamaitic!
  Agus arís glacfaidh sé gach duine agus gearrfaidh sé síos iad go pointe gealtachta!
  Sea, na ceithre troid. Ach tá na fórsaí neamhionann. Umair nua den tsraith E-50 U, leagan amach níos dlúithe, níos lú ná dhá mhéadar ar airde, agus 170 armúr taobh, 250 milliméadar de mhullach, agus meáchan seasca cúig tonna le hinneall 1800 horsepower.
  Ní féidir leis na Seapánaigh cur i gcoinne seo. Chomh maith le i gcoinne an ME-462, a, gan aon searmanas, scriosann gach aerárthach namhaid cosúil le koloboks.
  Agus ar a mhalairt, tá dioscaí eitilte ann freisin. Agus briseann siad gach rud.
  I mbeagán focal, i sé mhí, bhí an tSeapáin defeated go hiomlán agus gabhadh a coilíneachtaí go léir.
  Bhuel, sin an méid a tharla. Bhuaigh an Fuhrer gach tír ar domhan go luath ach amháin an USSR.
  Go dtí seo bhí gach rud níos mó nó níos lú síochánta. Ach ansin fuair Stalin bás, agus Nikita Khrushchev urghabháil cumhachta. Agus d'éirigh caidreamh leis an Tríú Reich casta arís.
  Gan trácht ar go raibh an USSR ag forbairt airm núicléacha. Agus bhí an Fichiú Comhdháil ar siúl freisin, ag cáineadh an bheartais a bhí ann roimhe seo.
  Agus ar an 22 Meitheamh, 1956, sheol an Tríú Reich, ar orduithe an Hitler a bhí cheana féin meánaosta, ach an-ionsaitheach, ionradh. Bhí a horde ag súil le bua tapa, ach bhí iontas gan choinne ag fanacht leis!
  Ní hamháin ceathrar cailíní Meiriceánacha, ach freisin ceithre áilleacht na Rúise agus witches chuaigh i cath i gcoinne na hordes Wehrmacht. Agus tá grúpa iomlán cailíní i mbrainsí éagsúla den arm, agus is witches iad go léir freisin!
  
  NAPOLEON MAC-MIC ALEXANDER AN CHÉAD
  Ní dheachaigh Napoleon go dtí an Rúis, agus go ginearálta phós sé an deirfiúr níos óige de Alastar an Chéad. Tháinig roinnt athruithe sa stair dá bharr.
  Ar an gcéad dul síos, throid an Rúis Tsarist i gcoinne na hOstaire agus ghabh Galicia. Ar an dara dul síos, d'eagraigh an Fhrainc an Iodáil, agus chuir siad mac Napoleon agus banphrionsa Rúise ann.
  Agus ansin an Rúis agus an Fhrainc conquered agus roinnte Tuirc.
  Ansin, trí chomhiarrachtaí, bhí an Bhreatain conquered. Rinneadh Francaigh de na coilíneachtaí Spáinneacha ar deireadh, mar a rinne an chuid is mó den Afraic. Agus ansin bhí an India agus an Iaráin gnóthach!
  Tar éis bás Alastair an Chéad agus deireadh a chur le Constantine, tharla coup, agus ardaíodh an Rómhánach Caesar Napoleon II, ceithre bliana déag d'aois, go ríchathaoir na Rúise. Agus tar éis bhás Napoleon sa bhliain 1836, tháinig Napoleon II ina rialóir ar an bhFrainc agus ar an Eoraip ar fad agus ar go leor coilíneachtaí.
  Tháinig sár-impireacht aonair chun cinn agus lean sí ag leathnú. Bhuaigh Napoleon II an tSín agus an Indochina agus an Afraic ar fad ina dhiaidh sin. Agus an Astráil agus Ceanada. Agus fuair sé bás sa bhliain 1879 in aois a seasca is a hocht mbliana.
  Ansin fuair Napoleon III an ríchathaoir le hoidhreacht. Theastaigh uaidh troid freisin. Ach ar fud an domhain, níor fhan ach críoch na Stát Aontaithe neamhchoncraithe ón bhFrainc!
  Agus chuir Napoleon III tús le cogadh le Meiriceá sa bhliain 1890 . An tír dheireanach nach raibh i seilbh na Fraince.
  Agus tháinig arm ollmhór de chúig mhilliún saighdiúir ó gach cearn den domhan isteach i gcríoch na Stát Aontaithe.
  Bheadh na fórsaí neamhionann. Ach throid na Meiriceánaigh i gcoinne Napoleon III go han-laochra.
  Go háirithe na ceithre cailíní: Monica, Leah, Gertrude, Anna! Agus throid siad cosúil le cobras agus heroines.
  Ghearr Monica dioscaí miotail ghéar le claimhte agus bharraicíní loma. Agus pollta trí opponents.
  Agus chan an laoch:
  - Glóir go Meiriceá!
  Throid Leia freisin leis an arm coigríche le claimhte, agus hiss go géar:
  - Glóir don tír is fearr ar domhan!
  Agus sheol sé freisin an rud marfach lena chosa lom.
  Throid Gertrude le arm ollmhór, freisin le cosa lom, ag caitheamh snáthaidí an-ghéar, agus ag bualadh na naimhde.
  Ag seo squeak an cailín:
  - Is trodaire mé d'aicme den sórt sin go bhfuil sé thar barr!
  Throid Anna freisin, ag caitheamh bronntanais dhúnmharfacha lena cosa lom.
  Agus scread sí:
  - Tá éachtaí iontacha againn!
  Ach is cuma cé chomh dian a throid an ceathrar seo, agus fiú go h-laochra, bhí sárfhórsaí na bhFrancach fós in aghaidh a n-aghaidh.
  Gabhadh na cailíní. Bhí siad stripped agus brúidiúil céasadh. Chas siad a n-arm ar an raca, bhuail siad iad le fuip agus sreang te. Loisg siad a mbonn lom le tine agus chuir siad iarann te ar a gcuid sála lom. Ach níor aithin na cailíní riail nua Napoleon III riamh.
  Ina dhiaidh sin cuireadh chun oibre iad, beagnach nocht, sna cairéil. Agus rinneadh cúige nua de chuid na Fraince i Meiriceá.
  Nuair a fuair Napoleon III bás sa bhliain 1903 in aois a seasca is a hocht, rinneadh impire de Napoleon IV. Bhí réimeas nua ag baint lena theacht. Ról na parlaiminte a neartú, agus tionchar na n-uaisle a laghdú. De réir a chéile d"éirigh an Impireacht dhomhanda níos daonlathaí.
  Agus i 1917, d'eitil an chéad fhear isteach sa spás. Dá bhrí sin d'oscail an ré na réalteolaíochta.
  I 1922, d'eitil daoine go dtí an ghealach. Agus i 1933 go Mars. Agus faoi 1950 bhí cuairt tugtha acu ar na pláinéid ar fad den Ghrianchóras. Ach i 2000, thosaigh an chéad eitilt go dtí na réaltaí, turas spáis ar fad. Is é seo AI díreach mar gheall ar phósadh amháin Napoleon Bonaparte le banphrionsa Rúiseach.
  Mar a bhraitheann cinniúint an chine dhaonna ar fad ar an seans is lú.
  
  AGALLAIMH IN AGHAIDH AN tSín
  ANÓTÁIL
  Bhog Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova go dtí an tSibéir sa seachtú haois déag, áit a ndeachaigh siad i gcogadh le Impireacht na Síne faoi rialú dynasty Manchu. Tá strainséirí bás a fháil ag athrú cúrsa na staire, ní hamháin sa tSín.
  Éiríonn an cogadh cosúil le hairicín
  Buachaill ag troid le arm mór...
  Ghearr muid tríd an ceo buile
  Cé go bhfuil sé ró-deacair uaireanta!
  
  Is an-láidir an namhaid,
  Tá avalanche leanúnach ag teacht...
  Faoi mheirgí geala scarlaid ag réabadh,
  Ach beidh cath buaite againn, creidim, i mí Bealtaine!
  
  Ná sílim gur féidir linn a bheith buailte,
  Is laochra móra muid ó Dhia...
  Agus ní chuirfear isteach air, is eol dom snáithe na beatha,
  Cé gur féidir leis a bheith an-dian uaireanta!
  
  Bíodh a fhios agat móráltacht na Rúise sa mhéid seo:
  Creid dom, tá an Motherland níos luachmhaire ná rud ar bith ...
  Agus beidh teach na Rúise an-láidir,
  Agus punch an faisisteach vile in aghaidh!
  
  Ná creid é, ní bhrisfidh an Horde Rus",
  Rud nach dtugann ar do ghlúine thú...
  Troid gan srian, ná bíodh eagla ort,
  In ainm an ghlúin nua ghlúin!
  
  Ar son theach na Rúise, dá stoic fhéir,
  Beidh muid ag troid go dian...
  Tiocfaidh aisling gan deireadh fíor,
  Nach laoch tú le hanam an chlaí!
  
  Seo thú, a ghasúir a mhionnaíonn dílseacht don athar,
  Bí i do ghaiscíoch ar an Svarog mór...
  Ní féidir leat sonas a thógáil ar fhuil,
  Nuair nach bhfuil aon Dia i gcroílár Íosa!
  
  Is féidir linn bealaí nua a bhaint amach,
  Mórgacht na tíre atá faoi bhláth...
  Agus a mharú an ollphéist bug-eyed,
  Ionas go mbeidh an phláinéid go luath ina Paradise!
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Chríochnaigh buachaill agus cailín, chomh maith le ceathrar cailíní cailleach, suas i ndeisceart na Sibéire agus rinne siad ionsaí ar na Sínigh. Cogadh beag ar a dtugtar a bhí ann nuair a bhí na Manchus i gcumhacht sa tSín agus bhí siad ag leathnú go gníomhach i réigiúin éagsúla na hÁise.
  Agus mar sin d'ionsaigh siad na Rúisigh sa réigiún Tibéid. Agus is é an scéal fíor gur éirigh leo cuid den chríoch a ghlacadh. Ina theannta sin, lagaíodh an Rúis ag an nóiméad sin ag an tuathánach agus ag cogadh Cossack Stenka Razin. Agus chaithfí trúpaí a aistriú thar achair an-fhada.
  Ach tháinig an buachaill agus an cailín bás a fháil, agus ceathrar cailíní Terminator i gcabhair ar an dún Rúiseach.
  Chuir arm ollmhór Síneach stoirm ar dhúnfort nuathógtha na Rúise. Agus is léir go raibh na fórsaí neamhionann.
  Níl ach míle Rúiseach, agus dhá chéad míle Síneach. Agus ba chosúil nach raibh aon seans ann cur i gcoinne.
  Ach tá na laochra rang sé super réidh chun troid.
  Oleg Rybachenko ar an balla saor in aisce,. Caitheann buachaill básaithe, timpeall dhá bhliain déag d'aois, snáthaidí lena bharraicíní loma. Agus amas na Síne chun cinn. Dosaen ag an am céanna.
  Caitheann Margarita snáthaidí lena bharraicíní loma. Scriosann an cailín a comhraic agus squeaks:
  - Mo chumhacht mhór!
  Agus troideann sé go cróga.
  Caitheann Natasha búmarang cumhachtach freisin lena barra loma. Conas a bhrúlann sé opponents agus squeaks:
  - In ainm na glóire mór!
  Ansin déanann Zoya hacks ar na Sínigh le claimhte, agus ag an am céanna caitheann sí snáthaidí le nimh lena cosa lom. Agus canann sé leis féin:
  - I bhfairsinge na Rus',
  Is féidir linn gach duine a shábháil!
  Agus arís titim na claimhte ar an opponents. Agus má ghearrann siad síos, ansin gan aon trua.
  Ach nuair a thosaigh Aurora ag scrios agus ag caitheamh búmarang lena bharraicíní loma, ba léirscrios é. Agus titeann na Sínigh maraithe faoi bhuille an diabhail ruaidh.
  Agus roars an cailín:
  - Beidh mé ag brú agus ag cuimilt gach rud ina phíosaí!
  Agus leis an dá chlaíomh glacfaidh sé agus bainfidh sé!
  Agus cuileoga diosca géar agus pollta óna sála lom. Go ginearálta is cailín bás iomlán í seo.
  Agus anseo tá Svetlana sa chath cinntitheach. Déanaimis na Sínigh a chéasadh agus gearrfaimid ina bpíosaí beaga iad le claimhte.
  Chaith an cailín an féileacán, agus cuireadh seachtar laochra na hImpireachta Neamhaí chun báis.
  Agus ansin tá snáthaidí géara nimhiúla ag eitilt ó na toes lom. Agus bhuail siad na Síne.
  Troideanna Oleg Rybachenko leis na laochra buí. A claimhte flash cosúil le lián.
  Canann an buachaill le fonn:
  - Beidh mé mar an curadh domhanda is láidre,
  Buailfimid Meiriceá, an tSín!
  Agus arís caitheann an buachaill cluichí géara le toes lom chosa na bpáistí. Agus titeann dhá dhosaen Síneach marbh ag an am céanna.
  Is é seo an cath. Sa stair fíor, chaill an Rúis Tsarist na réamh-Petrine cuid dá chríoch. Ach anseo tá na ridirí Rúiseacha ag troid agus níl siad chun toradh a fháil.
  Oleg Rybachenko ag troid agus ag canadh:
  - Ach is ridirí muid lán de mheon na Rúise,
  Ní chloisfidh na seiceadóirí ár n-osna báite go deo!
  Agus arís caitheann an buachaill an-ghéar, agus le nimh láidir, brewed ag witches, snáthaidí an-tanaí!
  Tá an cailín Margarita in aice leis. Agus caitheann a cosa snáthaidí marfach den sórt sin freisin. Agus a lámha chop síos ar an ionsaí Síneach. Scriosann an laoch a naimhde agus canann:
  - Tá mé chomh fionnuar, cosúil le deamhan as gach tír ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Tiarna na dtíortha go léir!
  Casann Natasha na Sínigh suas freisin agus canann:
  - Le breacadh an lae tráthnóna, ní ligfimid do Satan an bua!
  Agus tá snáthaidí dúnmharfacha ag eitilt óna cosa lom freisin.
  Ansin, scriosann Zoya na naimhde. Agus is cosúil go n-eascraíonn vibes fuinnimh ollmhór ón gcailín seo.
  Agus tá búmarang agus snáthaidí géara ag eitilt ó chosa lom na háilleachta.
  Squeak na laochra:
  - Tá mé aisling mór cosnochta agus áilleacht!
  Agus arís caithfidh sé rud an-mharfach ar a chomhraic.
  Ach nuair a ritheann Aurora muileann agus nuair a ghearrann sé na Sínigh síos, is é seo aerobatics an díothaithe.
  Agus ansin caitheann an ceann dearg snáthaidí pollta lena bharraicíní loma. Agus titeann na laochra buí marbh.
  Ach nuair a bhuaileann Svetlana. Agus ag an am céanna, tá braon iomlán de shnáthaidí ag eitilt óna cosa lom, rud a mharaíonn agus a mharaíonn gach duine.
  Agus squeal na laochra:
  - Bhuel, go maith, go maith - gheobhaidh an faisisteach nicil!
  Agus caithfidh a cosa lom arís buille dúnmharaithe ar na Sínigh.
  Dúirt Natasha, ag gearradh na laochra buí le claimhte:
  - Bhí sé níos éasca agus níos deacra leis na Naitsithe!
  Agus an muileann á rith ag Svetlana, dúirt:
  - Agus linne a chailíní tá sé éasca i gcónaí!
  D"atáirgeadh Aurora teicníc an lucht leanúna agus labhair sé:
  - Ní bheidh tú ag leamh liom ar chor ar bith!
  Agus eitlíonn gath marfach óna cosa lom.
  Agus ní thógann Zoya ach é agus squeaks:
  - Ní cockroaches muid, is cailíní an ghlóir mhóir muid!
  Agus arís beidh rud éigin ag eitilt amach as a cosa lom agus bhuail an namhaid.
  Ghlac na cailíní an post go coinsiasach.
  Is é an fortress seo beagnach an t-aon dhaingean Rúiseach sa cheantar. Tá cúpla cathair eile á dtógáil. Is maith nár chuir na Sínigh isteach ar an Amur. Ach i stair fíor, chaill an Rúis píosa dá chríoch. Ríshliocht an-ionsaitheach i gcumhacht sa tSín. Mar sin féin, is féidir le cailíní na reisimintí Lucifer a chur chun eitilte.
  Chrom Oleg Rybachenko na Síne. Agus ag an am céanna canann an buachaill:
  - Beidh sé ar an rang is airde ...
  Agus ansin cuileoga búmarang atá caite ag cos lom an bhuachalla agus screadaíl:
  - Gearrfaidh an torcán gach duine suas!
  Chaith Margarita rud arb ionann é agus marú ar an namhaid freisin. Bhris sí ina phíosaí é agus squeaked:
  - Is aisling cosnochta mé agus áilleacht iontach!
  Agus caitheann a cos dioscaí fiáine.
  An chéad cheann eile sa chath tá Natasha. Agus caitheann sé freisin rud éigin ar an namhaid a scoilteann a opponents.
  Agus déanann sé go han-chliste é.
  Agus caitheann a cosa lom amach tuilleadh snáthaidí marfacha.
  Ina dhiaidh sin tá Zoya i gcath. Agus caitheann sé freisin cineálacha éagsúla swastikas agus boomerangs ar an namhaid.
  Agus mows síos ar an namhaid.
  Ina dhiaidh sin deir sé:
  - Glóir don rí mhaith!
  Ach tá Aurora i gcath. Scriosann sé naimhde ón tSín freisin. Agus má dhéanann sé caith, beidh sé caith le fórsa marfach.
  Agus ag an am céanna beidh sé ag canadh:
  - Sea, in ainm na Cruinne Rúise!
  Agus scaipeann cúisimh dhúnmharaithe óna cosa lom.
  Ní ligeann Svetlana an namhaid síos freisin. Agus óna cosa lom cuileoga rud a thugann bás soiléir.
  Agus canann an laoch:
  - Ní thabharfaimid isteach go deo! Ní thiocfaidh trioblóid ar Rus'!
  Agus arís beidh na Síne a offended. Agus gearrfaidh sé suas é gan searmanas.
  Bhuail seisear laochra agus laochra go dian. Agus chrom sé síos ar an namhaid agus caitheann sé lena chosa lom iad.
  Oleg Rybachenko, ag caoineadh na Síne, ag canadh:
  - Trodaire réalta, tá do adharc ag séideadh go neamhbhalbh -
  Tá do thalamh i gcéin faoi ghlóir amhrasach...
  Chrith lasracha an chatha idir na línte -
  I gcluiche aontaobhach gan rialacha!
  Agus cuileoga búmarang eile ó chosa lom an bhuachalla, ag gearradh scornach dosaen Síneach ar fad.
  Is trodaire é an buachaill, mar a fheicimid.
  Agus tá Margarita i gcath freisin. Agus sin mar a oibríonn a cosa lom. Scriosann sí naimhde gan dabht ar bith ar bhealach an-fhionnuar.
  Agus tá a claimhte cosúil le executers.
  Squeaks an laoch:
  - Bíodh glóir ann!
  Lasann Natasha lena cosa lom freisin agus caitheann sí rud marfach. Agus ag an am céanna chops sé go gníomhach le claimhte.
  Ag an am céanna bíp sé:
  - Is criú rialtais é mo Entourage!
  Ar aghaidh sa chath tá Zoya. Chomh maith leis sin diabhal ar an leibhéal is airde de díothú. Conas féileacán a tharraingt le claimhte. Agus ansin glacfaidh sé é agus caithfidh sé eilimintí millteach lena chosa lom.
  Ina dhiaidh sin caoineadh sé:
  - Tá áthas ar an arm - ag dul chun cinn!
  Agus tá líne iomlán de ghearradh síos Sínis dtagann.
  Canann an cailín léi féin:
  - Is breá le Zoya a mharú! Ó, an Zoya seo!
  Anseo a thagann Aurora i ionsaí tapa. Nó níos cruinne, cosaint ionsaitheach. Agus le cabhair ó chosa lom bhuaileann sé naimhde.
  Agus ag an am céanna bíp sé. Agus nuair a théann a sabers cosúil le lanna saothraithe, beidh trí dhosaen Síneach a stróicthe!
  Agus tá Aurora ag screadaíl:
  - Chords milis, tá bratach na Rúise an-bhródúil as!
  Agus anois buaileann a sála lom an ginearál Síneach sa smig. Tógfaidh sé é agus titfidh sé thairis.
  Tá Zoya ionsaitheach i gcath. Chrom sé síos a naimhde agus screadaíl:
  - Beidh amhras orainn agus maróidh muid gach duine!
  Agus tá miodóga den sórt sin ag eitilt ó chosa lom.
  Ní ligeann Svetlana aon duine síos freisin. Agus scriosann sé a naimhde mar speal ag baint féir. Tá na Sínigh ag titim.
  Squeals an cailín:
  - Snáthaid craiceáilte! Faigh amach as an gclós!
  Gearrfaidh Oleg Rybachenko sraith laochra buí le buille a chlaíomh. Agus ansin lena chosa lom beidh sé ag caitheamh réalta agus ag caoineadh:
  - Is é mo arm an láidre!
  Feictear an buachaill Terminator ag buaicphointe scrios na naimhde. Agus gníomhaíonn sé le paisean ollmhór.
  Agus cuileoga bronntanas eile báis óna bharraicíní. Agus conas overwhelms sé na Síne dreapadóireachta an balla.
  Is fanatics iad laochra buí. Bhí carntha iomlána corp carntha cheana féin. Agus coinníonn siad ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht!
  Ach tá an buachaill agus cailín ach an embodiment na cumhachta marú. Agus nuair a ghearrann siad, eitlíonn splancscáileán fola i ngach treo agus i bhfad ar shiúl.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Tugtar glóir ar éacht na laochais,
  Is conquerors na pláinéid sinn!
  Margarita, chan an cailín suaimhneach seo:
  - Ní stadfaimid ar feadh nóiméad.
  Cloistear scread báite duine éigin!
  Agus tá snáthaidí millteach agus dúnmharfacha ag eitilt ó chosa lom an chailín. Ag bualadh na Síne mar sheaves cruithneachta. Sea, tá an cailín Margarita ina Críochnaitheoir fíor.
  Sheinn Natasha, ag gearradh na Síne suas:
  - Agus an cailín, ag brú na cinn buí, shíl sé
  go raibh sé go maith chun cónaí, agus go raibh an saol go maith!
  Tar éis a shnáthaidí eitilt arís óna cosa lom.
  Choinnigh Zoya an muileann lena sabers agus squeaked:
  - Maróidh mé mo naimhde go léir, agus creid mé, níl mé ag magadh!
  Agus sheol cosa an trodaí roinnt réaltaí.
  Agus chan an áilleacht:
  - Acht cogaidh - bhuail mé an dime!
  Dúirt Aurora, ag mionghearradh gan mothúcháin gan ghá:
  - Tá rath iontach ag fanacht linn! Creid dom, ní fhaigheann sé aon with!
  Agus díreach cosúil le cosa lom, cuirfear tús leis an méid a mharaíonn.
  Ansin squeaks sé:
  - Is cobra fuilteach mé!
  Ní thugann Svetlana trócaire ar na Sínigh. Agus scriosann sé iad amhail is gur seangáin iad. Agus ag an am céanna canann sé:
  - Ní bheidh aon bhealach ag truflais,
  Tóg do chosa go tapa!
  Agus anois tá bronntanais dúnmharaithe ag eitilt óna bharraicíní loma arís. A leithéid de bhean fionnuar!
  Agus roars sé freisin:
  - Beidh ár bua sa chogadh naofa!
  Oleg Rybachenko ag éirí níos gníomhaí. Agus chops sé leis an dá lámh, agus fiú thóg píopa isteach ina bhéal agus spits snáthaidí ag na Síne. Scriosann sé naimhde agus squeaks dó féin:
  - Seo é ár bua -
  Luas iomlán amach romhainn agus ag druidim!
  Agus arís slashes an buachaill terminator. Agus ag an am céanna tabharfaidh sé suas cad a mharaíonn gan trua.
  Tá Margarita i mbun cath freisin. Cailín éadóchasach. Agus má sheolann sé búmarang lena chos lom, ansin níl sé seo níos lú ná dosaen Síneach leagtha.
  Ina dhiaidh sin beidh an cailín ag canadh:
  - Ó, tá mo héileacaptar mór,
  Bhuel, tá mo chroí ag canadh le sonas!
  Agus tá réalta dúnmharaithe ag eitilt ó shála lom an chailín. Sea, is áilleacht é seo de na haerobatics is airde. Agus cuireann an bás ar dheis agus ar chlé.
  Scriosann Natasha na Sínigh freisin ar gach bealach is féidir.
  Agus ag an am céanna canann sé:
  - Squeak, squeak, squeak...
  Fuair Oliver Twist!
  Agus cuileoga bronntanas marfach óna cosa lom.
  Mar sin tharraing Zoya í féin aníos... Thóg sí é agus spléach sí ar an namhaid as an bhfeadán. Ansin hack sí ag an muileann lena claimhte. Ansin thóg a cosa lom agus sheol an cur i láthair hellish an bháis.
  Agus thit na Síne. Bhí sé amhail is dá mbeadh siad ligh amach ag lasrach.
  Agus anseo tá Aurora i cath. Chomh maith leis sin cailín tapa. Agus bás dearg, agus ga dónna hellish. Agus tógfaidh sé é agus tosóidh sé a chopadh.
  Ní féidir, ní féidir aon rud a stopadh seo.
  Fiú an umar Luiche.
  Mar sin tairníonn Aurora na Síne. Atá thar a bheith fionnuar agus le siombalachas dÚsachtach agus claíomh.
  Agus ní stopfaidh claimhte an chruitirí dheirg, ní ar feadh nóiméad.
  Ag an am céanna, squeaks Aurora:
  - Is é mo Motherland an Motherland Cumannachas!
  Agus freisin óna cosa lom, cosúil le rud éigin thar a bheith marfach ag eitilt amach.
  Agus arís tá an cailín ag iompar clainne.
  Agus ansin chuimhnigh Aurora ar an gcaoi ar throid sí i ndáiríre le "Luch" i gceann de na scéalta malartacha. Ansin chríochnaigh na Comhghuaillithe sos cogaidh leis an Tríú Reich, agus ag baint leasa as an easpa buamála, sheol na Gearmánaigh an Maus i dtáirgeadh.
  Sea, bhog na tancanna seo i ndáiríre mar ainmhithe. Agus bhí a ndul chun cinn uafásach.
  Ach ní do chailíní Terminator. Throid siad na Naitsithe go socair agus go tapa ag an am céanna.
  Agus thaispeáin siad máthair Kuzma! Agus throid na laochra go cróga.
  Agus anois tá an Aurora dearg ag gearradh le claimhte. Agus bainfidh sé síos na naimhde mar shaothróir.
  Ansin squeaks sé:
  - Maraíonn mé gach duine!
  Níl Svetlana freisin timid i cath. Tá na Sínigh á ndíothú. Agus ag an am céanna, le cosa lom, caitheann sé an rud a chuireann an bás.
  Agus ag an am céanna screams sé:
  - Bravado Cosmaí -
  Beidh serenade mór ann!
  Agus wink ag na naimhde!
  Ina dhiaidh sin spitfidh sé as an bhfeadán!
  Agus ansin beidh Oleg Rybachenko scaipthe. Agus caithfimid ní hamháin snáthaidí, ach freisin búmarangs ag na Sínigh lenár gcosa.
  Seo mar a fuair an buachaill Críochnaitheach a bhí ag gluaiseacht go tapa greim air.
  Agus ag an am céanna canann sé:
  - Ní stopfaidh naimhde sinn,
  Má bhíonn muid lag, cabhraigh!
  Agus ná rith, ná rith...
  Más rud é amháin nach bhfuil ar aghaidh!
  Agus Oleg feadaíl.
  Agus thóg Margarita é agus chaith sí rud éigin millteach agus marfach dúnmharaithe lena bharraicíní loma. Agus ag an am céanna chan sí:
  - Beidh sé seo an teachtaireacht an cobra!
  Agus beidh an cailín wink agus squeak!
  Níl Natasha ar bith sa chath ach an oiread. Thóg sí é agus chaith sí swastika géar lena méara lom. Bhris sí trí mhais na Síne agus squeaked:
  - Do mo Motherland!
  Agus ansin tá Zoya i gcath. Agus caitheann sé cúisimh freisin ar a naimhde lena chosa lom.
  Agus squeaks le fiacla nocht:
  - Is laoch den sórt sin mé, is Críochnaitheoir mé i ndáiríre!
  Ina dhiaidh sin buaileann an cailín le claimhte. Agus squeals sé ag barr a scamhóga.
  - Banzai!
  Is cosúil nach stopfaidh an cailín ag troid. Agus gearrfaidh sé gan antamón gan ghá.
  Rachaidh Aurora i mbun an díothaithe freisin. Scriosann sé na Sínigh, gan searbhas ar bith. Agus tuiteann na laochra buí, amhail is dá mba stróicthe ina leath iad.
  Agus adeir an cailín ruadh:
  - Tá lasair an chumannachais os cionn an domhain!
  Agus arís glacfaidh sé é agus gearrfaidh sé le dhá chlaíomh. Agus ansin spits sé amach as an fheadáin. Agus buailfidh sé an namhaid.
  Sea, tá Aurora álainn agus foirfeachta féin.
  Cé go bhfuil Svetlana aon níos measa. Agus thug sí buille nádúrtha agus dúnmharú do na Sínigh freisin.
  Agus caitheann a cosa lom bronntanais scriosta ar na laochra buí. Sea, déanann gach duine é ar tonn ard.
  Squeals Svetlana:
  - Beidh an cath fuilteach, naofa agus cóir!
  Agus tháinig killer rud éigin as a cos lom arís. Agus de réir na Síne, conas a bhuailfidh sé thú!
  Chuaigh na cailíní i ndáiríre ar a mbealaí ar leithligh. Agus ní lig siad síos mé beagán. Is mná iad seo - mná do gach bean!
  Tá Oleg Rybachenko i gcruachás. Tá na mílte Síneach maraithe acu cheana féin. Tá lagú tagtha ar ionsaí laochra na himpireachta buí seo.
  Oleg squeaked:
  - An beart is airde de bua!
  Thóg Margarita é agus lena méar loma chaith rud éigin a bhí marfach agus níos géire ná rásúir.
  Ansin chan an cailín:
  - Caithimid na stoirmeacha,
  Cén fáth agus cén fáth?
  Chun cónaí ar fud an domhain gan iontas -
  Dodhéanta do dhuine ar bith!
  Scairt Margarita amach pléasctha iomlán de phíb ag na Sínigh agus lean:
  - Go n-éirí an t-ádh leat nó go dteipfeadh ort,
  Agus léim suas agus síos!
  Ar an mbealach seo amháin, agus ní ar shlí eile -
  Ar an mbealach seo amháin, agus ní ar shlí eile ...
  Iontas beo fada!
  Iontas! Iontas!
  Iontas beo fada!
  Iontas! Iontas!
  Iontas beo fada!
  Agus gan ach suas - ní milliméadar síos!
  Léirigh an cailín go leor giúmar troda.
  Tá Natasha ag croílár an chatha freisin. Tá sé cosúil le bolcán ag brúchtadh. Agus caitheann snáthaidí lena bharraicíní lom. Buail opponents. Agus fágann corpáin as iad.
  Ina dhiaidh sin chan an cailín le fiacla lom:
  - Tá muid Críochnaitheoirí den sórt sin, cosúil le robots aisling, agus áilleacht iontach!
  Agus anois tá an cailín ag slashing le claimhte. Agus beidh sé cnag amach a lán daoine.
  Tá Zoya sa chath freisin. Troideann sé agus lomann sé a chuid fiacla agus roars:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus óna cos lom, diosca scuabtha tríd an Síneach. A ghearradh ar a lán de na scornach. Agus do chonnairc airm an impireachta neamhdha.
  Agus tá na cailíní níos mó agus níos práinní.
  Seo mar a sheolfaidh Aurora rud éigin a ghearrann miotail. Gearrfaidh sé a lán cloigne a bheidh déanta ina dumhaí. Agus beidh sé léim suas, eitilt suas, agus é a ghlacadh, roar:
  - Is é mo ainm mo dhorn!
  Agus arís tonnta sé dhá shaber, agus réabfaidh an inní as na Síne. Ach ag an am céanna, ná bíodh an oiread sin náire ort.
  Agus a cosa lom seoladh búmarangs killer. Cé na cinn a ghearrtar síos i gcéimeanna.
  Ina dhiaidh sin scaileann an laoch rua:
  - Ní bheidh muid sa chábla!
  Go mbeadh sonas ar an Domhan!
  Agus bainfidh sé níos mó as an feadán lena bhéal scarlet agus spit. Agus beidh laochra na himpireachta neamhaí ag titim mar fhuaraithe le plúr.
  Mar sin léirigh Svetlana sa chath ...
  Chaith sí fiuchphointe uisce thar a comhraic. Agus glacfaidh na cinn scaldáilte sin é agus screadfaidh siad go fiáin.
  Squeaks Svetlana:
  - Mo chreach!
  Agus lena chos lom caithfidh sé cúpla búmarang. Beidh gearrtha síos ar a lán de na Síne.
  Agus squeezes amach a lán de na corp.
  Seo mar a oibríonn na bastards.
  Agus ghearr siad síos Impireacht na Síne dóibh féin, gan searmanas gan ghá. Níl, tá tact speisialta acu fiú.
  Cheana féin tá líon na Sínigh maraithe sna mílte. Agus ní bhíonn ach spraoi ag na cailíní agus preabann cosúil le liathróidí.
  Taispeánann Oleg Rybachenko freisin na haerbatics is fuaire is féidir leat a shamhlú.
  Agus gearrann an buachaill le dhá chlaíomh ionas go n-eitilt na lámha agus na cosa agus na cinn i ngach treo.
  Adeir Oleg:
  - Beidh, creidim ár bua cinntitheach!
  Dhearbhaigh Margarita, agus a cos lom, iománaíocht millteach á caitheamh aici:
  - Sea beidh sé!
  Agus thosaigh na sé cinn ar fad ag gearradh siar go gníomhach.
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Tar éis beagnach dhá chéad míle arm na Síne a scrios, bhog na sé ghaiscíoch níos faide isteach i ndoimhneacht na hImpireachta Neamhaí. Chun cosc a chur ar na Síneacha filleadh ar chathracha na Rúise sa tSibéir.
  Mar sin d"ionsaigh na laochra buí na laochra buí sa chathair mhór is gaire dóibh.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh na dtrodairí buí agus ag croitheadh an dá chlaíomh, dúirt:
  - Cosúil leis an tsars Rúise!
  Agus d'eitil snáthaidí géara óna chosa lom. Bhí na trodaithe Síneacha buailte.
  Ghearr Margarita na laochra buí le claimhte, agus ghlac sí é agus chan sí:
  - Anois táimid ag déanamh staire!
  Agus óna cosa lom d'eitil snáthaidí ag na laochra buí.
  Ina dhiaidh sin tá Natasha i cath. Caitheann sé freisin bronntanais an bháis agus squeals:
  - Is linne an todhchaí! Glóir don Rúis Mhór!
  Agus caithfidh a cos lom chiseled é seo amach le fórsa uafásach. Agus gearrfaidh sé na Síne i laíon fuilteach.
  Buaileann Zoya go dona freisin. Agus bhris sí an ginearál Síneach ina dhá leath. Agus gearrtha a chnámha.
  Ansin rinne sí caoineadh:
  - Chun mo bua iontach!
  Agus le cosa lom seolfaidh sé bronntanas marú arís. Agus beidh sé cnag amach a lán de na trodaithe Síneach.
  Ach nuair a bhíonn Aurora i mbun cath tá sé thar a bheith scanrúil. Gearrann sí saighdiúirí Síneacha ina dhá leath agus seolann sí bronntanais dhúnmharaithe lena cosa lom. Agus mar sin scriosann sé an t-arm buí.
  Ní hea, tugtar an cailleach rua ar Aurora. Agus tá sí invincible.
  Agus tá snáthaidí marfach ag eitilt as a méar lom. Buaileann siad leis na Sínigh agus titeann siad anonn ar nós fuaráin le gaineamh.
  Roars Aurora ag barr a scamhóga:
  - Tá aithne ag na Rúisigh orm,
  Agus tugann siad go hiontach é!
  Agus arís caitheann an áilleacht snáthaid marfach. Agus tá an namhaid pinned cosúil le ciaróg.
  Dúirt Aurora:
  - Is féidir leat aisling, ach tá aisling an lae go dona!
  Agus arís buaileann an cailín cosúil le boomerang.
  Sea, d'ith an deargmhír seo níos mó ná punt salainn i gcúrsaí míleata. Má bhuaileann sé, ansin buailteann sé.
  Agus arís tá an cailín sciobtha agus fiery ar an ionsaí.
  Agus ansin tá Svetlana fonn chun troid. Agus mar sin chops sé agus milleann sé gach duine. Agus tá a claimhte cosúil le tintreach súilíneach.
  Agus tá snáthaidí ag eitilt ó chosa lom.
  Roared an cailín:
  - Mo neart mór -
  Tá sé cosúil le bheith ag súgradh liomsa le crogall!
  Tá buachaill Oleg Rybachenko ar an ionsaí mar i gcónaí. Is mongoose tapa é. Chrops agus throws réaltaí ag an namhaid.
  Agus adeir an laoch óg:
  - Rachaimid ar an gcion,
  Beidh muid defeat na Síne go léir!
  Agus anois tá an buachaill ar an ionsaí.
  Agus an cailín Margarita, i sceitimíní mór, crushes na trúpaí buí. Agus caitheann a méar loma bronntanais an bháis.
  Agus roars an cailín:
  - Beidh bua agamsa!
  Agus arís tagann báisteach iomlán de shnáthaidí as a cosa lom.
  Agus tá na snáthaidí marfach agus nimhithe.
  Tá Margarita ar an maslach. Tá am an-deacair ag na Sínigh ina coinne. Agus is é an cailín an embodiment an-an uafáis.
  Cé gur laoch álainn í.
  Agus anois eitlíonn píosa báis óna chos lom arís. A bhuaileann naimhde.
  Tá Natasha ar eitilt fiáin. Gearrtar na Síne ina bpíosaí. Agus níl a fhios ag a claimhte aon trócaire.
  Roars an laoch:
  - Beidh sé ár bua mór!
  Agus tá snáthaidí an-mharfacha agus contúirteacha ag eitilt ó chosa lom na háilleachta arís.
  Tá siad ag dul i bhfeidhm ar na Síne i líon mór. Bhuel, tá na cailíní an-fionnuar.
  Agus sa maslach ní thugann siad pas do dhuine ar bith.
  Ach níl a fhios ag Zoya, níl focal ann riamh. Briseann sí tríd chuig a comhraic. Agus tá a claimhte cosúil le executers.
  Screadann Zoya ag barr a scamhóga:
  - Níl a fhios agam trócaire - ach bás!
  Agus caithfidh a cosa lom rudaí nach féidir leis na Sínigh cur ina gcoinne!
  Agus vice versa, tá an laoch ag luasghéarú gach nóiméad. Is é seo an rinc scátáil ar an maslach.
  Is cailín den sórt sin spraoi é Aurora freisin. Ní chúlaíonn sé agus ní thugann sé suas. Agus éiríonn léi i ngach rud.
  Chaith sí fean cruach lena bharraicíní loma. Ghearr sí amach na saighdiúirí Síneacha agus rinne sé hiss ar:
  - San Impireacht dearg, beidh tine a théamh an phláinéid ar fad!
  Agus arís, rud a mharaíonn go sonrach cuileoga óna cosa lom.
  Agus tá an laoch arís ag airde mór.
  Agus anseo tá Svetlana i cath. Ní chlaonann sé ón bplean. Agus chops sé air féin le brú fiáin. Agus cuileoga diosca géar óna cosa lom. A ghearrann dashingly as opponents.
  Squeals Svetlana le fury fiáin:
  - Beidh mé ag cuimilt tú go léir as a chéile!
  Agus tá an cailín ar an maslach. Agus tá a cosa lom sin nimble.
  Ina dhiaidh sin, tá fonn ar Oleg Rybachenko troid. Is buachaill terminator éadóchasach é seo. Baineann sé le neart ollmhór agus brú buachaill fiáin.
  Agus ansin caitheann an leanbh búmarang lena chos lom. Agus chaill na comhraic dhá dhosaen cúl ag an am céanna.
  Tá sé seo i ndáiríre - cumhacht millteach i ndáiríre.
  Sheinn Oleg:
  - Tá mo pheannaireacht simplí -
  Ní maith liom eireaball an chait a tharraingt!
  Agus d'eitil lann ó sháil lom an ghasúir, agus mar a bhuail sé na Sínigh. Chaill siad literally a spiorad agus misneach.
  Dúirt Oleg le fuadar fiáin:
  - Ná habair riamh!
  Tá an buachaill ar an ionsaí... Ansin chuimhnigh sé ar Vladimir Klitschko. Sea, d'fhéadfadh an dornálaí seo a bheith tar éis filleadh ar an bhfáinne. Cén fáth nach iarracht é? Má tá sláinte fós agat, ansin dúirt Dia é féin leat troid!
  Terminator buachaill ar an ionsaí. Crochadh sé na Sínigh agus canann:
  A chara óg, bí óg i gcónaí,
  Ná deifir chun sosa...
  Bígí suaimhneach, dána, callánach -
  Caithfidh tú troid - mar sin troid!
  Fear le hiontas -
  Ionas gur féidir leat gach duine a bhualadh!
  Is buachaill síoraí mé le hanam,
  Cad a thugann breith ar an toradh!
  Is buachaill síoraí mé in anam,
  Agus ná tóg céim siar!
  Laoch óg agus leanbh síoraí in ionsaí frantic ar na Sínigh. Taispeánfaidh sé é féin ar a dhícheall.
  Scriosann Margarita na laochra buí freisin agus canann:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas!
  Agus ghearr sí a lán de na Síne, ag cur le chuckle:
  - Ní hea, creidim riamh mé!
  Agus chaith an cailín arís snáthaidí géara nimhiúla.
  Tá sí i ngluaiseacht thapa uathúil.
  Bíonn Natasha sciobtha agus iontach sa chath, cosúil le Valkyrie. Troideanna sé go cróga. Agus shoots síos na Síne.
  Is minic a throid sí sa spéir. Bhí sí ina píolótach ace den scoth. Bhí uirthi troid sna coisithe freisin.
  Ach anois tá Natasha tar éis glacadh leis na Sínigh. Agus buailfimid lenár buile go léir.
  Agus búmarangs agus snáthaidí ag eitilt óna cosa lom. Cruaíonn sí an namhaid.
  Canann an cailín:
  - Ach creidim an éirí gréine,
  Cuir deireadh le dorchadas dungeon an phríosúin!
  Ionsaíonn Zoya na Sínigh. Agus briseann sé go docht é. Agus cuireann a cosa lom naimhde amach gan stad.
  Laochra ag gluaiseacht. Tá sí cosúil le cobra ag léim agus ag léim timpeall.
  Tá an cailín le gruaig órga ag béicíl:
  - Is linne an todhchaí,
  Tá muid cosúil le Ridirí Jedi!
  Agus ansin casfaidh sí timpeall agus buailfidh sí thú.
  Ar aghaidh san ionsaí tá Aurora. Cailín rua ag brú agus ag troid. Chuaigh sí ar an maslach, ag piocadh suas an luas níos mó fós. Tá a claimhte mar lanna muilinn.
  An áilleacht fiery eisithe:
  - Beidh sonas den sórt sin ann don domhan ar fad!
  Agus arís téann an cailín isteach i luas fiáin. Is é seo an bandia cogaidh fíor.
  Canann Svetlana freisin, ag léim suas agus síos:
  - Céad ar céad, reisimint ar reisimint,
  Ridirí Rúisis gearrtha le claíomh!
  Agus anois caithfidh a bharraicíní loma rud éigin nach féidir a léiriú le sciath.
  Seo í an cailín. A vixen fíor.
  Natasha chirps le fiacla nocht:
  - Ní chugatsa mé a mhúineadh!
  Agus caithfidh sé bás lena chos lom.
  Aontaíonn Aurora:
  - Níl aon rud le múineadh dúinn ar chor ar bith!
  Luathaíonn na laochra a gcuid gluaiseachtaí. Tá beagnach an chathair ar fad bruite cheana féin le corpáin. Sea, rith na Sínigh isteach i ndíothú. Níl ach seisear ann, ach oibríonn siad don arm iomlán.
  Chuimhnigh Oleg Rybachenko scéal duine de na elves. Chríochnaigh sé sa Tríú Reich, agus bhí sé in ann a chur ina luí air go gcuirfí chuig an Luftwaffe é.
  Sea, tá an ELF, cé go bhfuil sé beag i stature, an-tapa, láidir le imoibriú den scoth. Go ginearálta, tá elves níos fearr ná daoine i riocht fisiciúil agus luas smaointeoireachta. Agus uair amháin ar an eitleán, mothaíonn an elf, agus fiú na fola ríoga, cosúil le iolar é féin.
  Agus bhí an laoch seo in ann 538 aerárthach namhaid a scaoileadh ar ócáid lá breithe an Fuhrer ar 20 Aibreán, 1944, ach níor lámhachadh é féin anuas riamh.
  Don chéad dá chéad eitleán, fuair an elf Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach, claimhte agus diamaint. Níos mó ná trí chéad cheana féin Ordú an Iolar Gearmánach le diamaint. Ar feadh ceithre chéad Ridir na Croise Iarainn le duilleoga darach órga claimhte agus diamonds. Agus ar feadh cúig chéad aerárthach comóradh - Crois Mhór na Croise Iarainn. Mar sin, bhailigh an ELF an líon is airde dámhachtainí agus ina leith seo bhuaigh sé fiú Hermann Goering agus fuair céim mar choirnéal.
  Cé gur throid sé ar an eitleán mar príobháideach.
  Mar sin, cé go raibh a leithéid d"aer den scoth le feiceáil sa Luftwaffe, ní raibh tionchar rómhór aige ar chúrsa an chogaidh. Go deimhin, má ghlacann tú na chéad sé aces Luftwaffe i stair fíor, lámhaigh siad síos iomlán de níos mó ná míle go leith aerárthach. Bhuel, cé mhéad a chabhraigh sé seo leis an Wehrmacht?
  Cé gur féidir gur mhéadaigh bolscaireacht Goebbels líon na n-eitleán síos.
  Bhí go leor daoine in amhras faoi na figiúirí seo.
  Ach lámhaigh an ELF go hionraic síos an oiread sin gluaisteáin, agus níor chaill sé féin Trodaire amháin.
  Ach ansin bhuail Oleg Rybachenko leis agus d'iarr:
  - Cén fáth ar chuir tú bac leis an Tríú Reich, a mheastar a bheith ina fórsa uilc?
  Dúirt an elf go loighciúil:
  - Mar níl aon fhórsa maith ar domhan ar chor ar bith! An gceapann tú gur naoimh iad Stalin agus a chomhghuaillithe?
  Dúirt Oleg le gáire:
  - Ach san APSS, tar éis an oiread sin eitleáin a lámhaigh síos, measfaí gur Dia a bhfuil G príomhchathair agat! Agus mar sin ba chóir duit a bheith spit ar agus cursed!
  Dúirt an elf go macánta:
  - I mí Dheireadh Fómhair 1942, nuair a thosaigh mé ag troid ar son an Reich, ní raibh toradh an chogaidh soiléir fós. Cad a cheapann tú, nach bhfuil aon seans agam a bheith i measc na buaiteoirí?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go macánta:
  - Má tá tú lochtach ar an APSS, sílim go mbeidh tú logh agus glacadh leis. Tá meas ar laochra agus ar laochra móra i ngach áit!
  Rinne an elf aoibh radiantach agus d'fhreagair:
  - Go raibh maith agat as an tairiscint! Ach nuair a bheidh an Dara Cogadh Domhanda thart, fillfidh mé ar mo phláinéid le dámhachtainí... Agus ar ndóigh ní bheidh imní orm a thuilleadh gur chaill an Ghearmáin. Is é an rud is mó gur léirigh mé mé féin a bheith ina laoch agus chuaigh síos i stair na heitlíochta mar an Ace is fearr de gach am!
  Dúirt Oleg Rybachenko le brón:
  - Cé mhéad fear maith a fuair bás mar gheall ort!
  An elf squeaked agus go loighciúil i gcuimhne:
  - Tá Rudel ann freisin ... Superman é freisin!
  Chlaon Oleg:
  - Rudel... Tá sé cosúil le laoch leabhar grinn!
  Labhair an elf:
  - Bhí mé agus táim agus beidh mé i mo ghaiscíoch! Mar sin déanfaidh mé iarracht mo chomhaireamh a thabhairt go dtí míle!
  Bhí amhras ar Oleg Rybachenko:
  - An mbeidh am agat? 9 Bealtaine, 1945 An Tríú Reich géilleadh!
  D'fhiafraigh an elf go maslach:
  - An féidir leat a insint níos cruinne cathain agus cén áit agus cén t-am, cad iad na fórsaí a ionsóidh na Dearga agus na Comhghuaillithe?
  D'iarr Oleg le iontas:
  - Cén fáth a bhfuil sé seo de dhíth ort?
  D'fhreagair an elf go macánta:
  - Ba mhaith liom an cogadh a shíneadh go fánach ionas go mairfidh an spraoi níos faide!
  Ansin thóg Oleg amach piostal agus d'fhreagair:
  - D'fhéadfainn tú a lámhach, ach ní dhéanfaidh mé!
  Bhí ionadh ar an elf:
  - Agus cén fáth?
  Dúirt Oleg Rybachenko go cinntitheach:
  - Lig do choinsiasa pionós a ghearradh ort!
  Agus scar siad...
  Shíl Oleg Rybachenko nár mharaigh sé an t-olc seo go neamhbhalbh. Cé mhéad eitleán eile a scaoilfidh sé síos? Beidh sé ach uafásach.
  Agus sheol an buachaill búmarang an bháis lena bharraicíní loma arís.
  Scriosann Margarita na Sínigh go gníomhach sa chath. Bhuail a cosa lom í le bronntanais mharaithe chomh cruinn sin go bhfuil ionadh ort.
  Cailín den chatagóir Superman.
  Agus tá a gníomhaíocht i gcath cosúil le gníomhaíocht ainmhí weasel.
  Ní dhéanfaidh aon duine imeaglú ar chailín dá leithéid go deo, fiú má tá dhá bhilliún Síneach ann.
  Mar sin féin, cad ba cheart do Margarita a dhéanamh?
  Cosnaíonn sí a tír dhúchais.
  Oleg Rybachenko, ag caoineadh na Síne, ag canadh:
  - Níl Motherland níos áille na Rúise,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  Níl tír níos áille sa chruinne -
  Is tóirse solais é an cruinne ar fad, Rus '!
  Léimfidh an buachaill suas agus luathóidh sé, ag ciceáil gach duine.
  Bíonn Natasha ag troid agus ag canadh freisin:
  Bliain mharfach, b'fhéidir nach gcreideann tú mé,
  Míle naoi gcéad nócha a naoi...
  Stop ag siúl i gciorcail catchy,
  Casfaidh an diabhal a adharca órga!
  Agus caitheann an cailín bronntanas marbh arís lena cosa nocht.
  Tá Zoya i mbun catha, foirceanta agus ag troid freisin. Cailín gníomhach. Agus má slaiseann sé le claimhte, cuileoga gach rud i bhfad.
  Agus tá a cosa lom chomh gníomhach sin ag caitheamh bronntanais. Agus cnag siad amach an oiread sin naimhde.
  Sea, is léir go bhfuil laethanta dorcha ag na Sínigh.
  Buaileann Aurora gan trócaire. Agus tá rud éigin níos mó ná marfach ag a cosa lom. Is é seo go ginearálta an bandia an díothú.
  Agus tá míle diabhal ann.
  Caitheann Svetlana na Sínigh le paisean mór agus squeals:
  - Tá an todhchaí suite i
  Ionas nach gcaithfimid a bheith mar chat!
  Agus beidh a cosa lom caith rud éigin arís, agus beidh na naimhde a stróicthe chun píosaí.
  Is í an cailín troda an aerobatics inti!
  Tar éis dóibh cathair na Síne a ghlanadh, ghlac an seisear sos. Mharaigh siad an torc láithreach agus róstadh iomlán é.
  Ghearr siad ina bpíosaí é agus thosaigh siad ar é a ithe.
  Thug Natasha faoi deara:
  - D'ith ridirí Walter Scott go leor ag an am céanna!
  Oleg Rybachenko giggled agus i gcuimhne:
  - Dumas freisin! Seo mar a d"ith Porthos reithe iomlán!
  gáire Natasha:
  - Ram? Cén fáth nach torc fiáin?
  Sheinn Oleg mar fhreagra:
  A chairde go léir damanta,
  Mo uncail, a fuair an torc...
  Nuair a bhí sé beo - thug sé rabhadh dom -
  Ní féidir leat bean chéile a thógáil ó channabal!
  Dhearbhaigh Margarita:
  - Seo amhrán fiáin! Ach ba mhaith liom rud éigin níos soulful!
  Thug Oleg faoi deara:
  - Meabhrach? Tá sé seo go maith!
  Agus chan an buachaill rud éigin...
  Ach chuir Aurora isteach air agus dúirt:
  - Ní gá duit a chanadh, ach gníomhú.
  Agus tharraing an cailín iPhone as a crios. Rinne Oleg aoibh, thug Natasha í féin dó agus mhol sí:
  - Imirt umair leis an gceann dearg!
  D"aontaigh Aurora:
  - Is breá liom an cluiche seo!
  Agus thosaigh an cailín heroic paraiméadair a fháil.
  Ghlac Oleg Rybachenko seilbh ar an gcabhlach umar.
  rabhadh Aurora:
  - Umar amháin le haghaidh ceann amháin! Bain triail as duel!
  D"aontaigh an buachaill:
  - Tá sé seo díreach i gceart!
  Roghnaigh Oleg an umar Sóivéadach is fuaire sna daichidí - an IS-7. Carr iontach nár tháinig chun bheith ina charr táirgeachta riamh. Tá gach rud aici: armúr, airm, agus luas. Halo fíor!
  Tá E-75 ag Aurora. Tá an carr beagán níos measa. Agus níos troime, agus luas níos lú, cumhacht cúltaca, agus gunna beagán níos laige. Tá 130 milliméadar ag an IS-7 i gcomparáid le 128 don E-75. B'fhéidir go bhfuil armúr na nGearmánach níos tiús, ach déantar é seo a chúiteamh leis an bhfána is mó den IS-7. Agus tá taobhanna Fritz níos airde ... Tá sé sin fíor, ach...
  Aistríonn Aurora an E-75 go leibhéal M ... Agus feabhsaíonn an carr. Agus tá an t-inneall níos cumhachtaí agus tá an scáthchruth i bhfad níos ísle, agus tá bairille níos faide ag an gunna. Sea, anois tá an armúr tar éis éirí níos tiús. Tá meáchan nócha is cúig tonna in umar na Gearmáine fós, i gcomparáid le seasca a hocht don cheann Sóivéadach. Agus tar éis nuachóirithe tá leagan amach comhchosúil aige agus beidh sé níos cumhachtaí anois.
  Ach d'fhan an IS-7 gan forbairt. Níor thuar éinne é i bhfíor-stair.
  Bhuel, a Oleg, déanaimis leas a bhaint as.
  Níl an buachaill, áfach, caillte. Ós rud é go bhfuil an namhaid nuachóirithe, déanfaidh an fear rud éigin agus úsáidfidh sé teilgeáin cleite. Agus ansin beidh troid an-mhaith.
  Tá IS-7 ag druidim. Ach fós, tá feidhmíocht tiomána na Gearmáine níos fearr fós.
  Scaoil Aurora a gunna bairille níos faide. Ach ní féidir leis teacht ann go fóill.
  Agus éiríonn an buachaill Críochnaitheoir níos gaire agus casadh na rianta. Is cosúil go bhfuil an buachaill sách muiníneach ann féin.
  Tharraing Aurora, tar éis an chéad lámhaigh eile, moráltacht:
  - Is féidir le luch eilifint a mharú!
  Agus lean an cath ar aghaidh, thiomáin Oleg sliogán gunna 130-mm isteach sa chomhpháirteach den chabhail agus bhuaigh sé. In ainneoin na cleasanna go léir.
  Ach go ginearálta, tá feithiclí éagsúla ag umair na daichidí. Tionscadal thar a bheith iontach - "Royal Lion". Tá meáchan céad tonna, is é an gunna 210 mm caliber, tá an armúr tosaigh 300 mm ar uillinn, tá na taobhanna 200 mm, agus tá an t-inneall 1800 horsepower.
  Is meaisín é seo - ní féidir fiú an IS-7 ach briseadh ar an taobh agus a dhúnadh. Agus tá sé an-mhór!
  Chan Aurora le fiacla lom:
  - Seo iolair, ag eitilt níos airde ná an ghrian!
  Agus thit sí ina tost ...
  Tar éis ithe, bhog an seisear ar aghaidh go cathracha na Síne. Go dtí seo, ní mór dúinn síocháin a bhaint amach agus an Manchus a dhíspreagadh ó ionsaí.
  D'ionsaigh na cailíní agus an buachaill na Sínigh agus mharaigh siad go leor arís le claimhte agus le heagla lom.
  Ansin thosaigh na laochra ag lámhaigh as na gunnaí móra a gabhadh. Agus maraíodh a lán de na Síne.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr imirt go cosantach? An éireoidh sé gránna ar bhealach éigin?
  Chuir Aurora in aghaidh:
  - Tá coincheap de chogadh coisctheach!
  Mheabhraigh Oleg:
  - Rinne Viktor Suvorov iarracht freisin a chruthú go raibh cogadh na Gearmáine Naitsíoch in aghaidh an APSS coisctheach!
  Rug Aurora a cuid fiacla agus chrom sí:
  - Nach mar sin atá sé?
  Chroith Oleg a cheann:
  - Amhrasacha!
  Mheabhraigh Margarita:
  - Léigh mé an leabhar seo. Ar an gcéad amharc, tá cuma diongbháilte uirthi. Ach má tá tú ag tochailt níos doimhne ...
  Chlaon Aurora le comhaontú:
  - Bhí an APSS ag ullmhú cogadh maslach agus is fíric é seo!
  Thug Margarita faoi deara:
  - Bhí an USSR ag ullmhú cogadh maslach fiú tar éis an chogaidh. Ach níor thosaigh an maslach riamh!
  Thug Oleg faoi deara go loighciúil:
  - Dá ndéanfadh Stalin ionsaitheacht a phleanáil, bheadh sé níos déanaí, tar éis dó umair agus trealamh eile a thabhairt dá rannáin ar dtús. Agus níl ach tús curtha ag an eitlíocht is déanaí le haonaid a shroicheadh;
  Rinne Aurora agóid freisin go loighciúil:
  - Má bhí arm na Sóivéide ag athchóiriú, ní raibh arm na Gearmáine fós ag seasamh. Cé go raibh an t-aerárthach is déanaí á mhaolú ag an APSS, bhí na Krauts ag méadú táirgeadh an trealaimh is déanaí.
  Ní chuirfeadh moill le buntáiste Stalin. Ina ionad sin, ar a mhalairt, d'fhéadfadh na Naitsithe, a bhfuil cumas na hEorpa acu, teacht suas leis an Rúis maidir le cainníocht trealaimh le caighdeán níos fearr!
  Bhí amhras ar Oleg Rybachenko:
  - Cad a chuireann ort smaoineamh go raibh a gcáilíocht níos fearr?
  D'fhreagair Aurora go macánta:
  - Ach bhuaigh muid i 1941! Más rud é go raibh siad níos lú i líon na n-uimhreacha, b'fhéidir go raibh siad níos fearr i gcaighdeán na teicneolaíochta!
  Bhí amhras ar an mbuachaill genius:
  - Ní dóigh liom!
  Thug Margarita faoi deara:
  - Is rúndiamhair an aonú bliain is daichead. Cén fáth ar chaill an tArm Dearg a bhí níos láidre go foirmiúil cath tar éis cath? Agus ansin, tar éis éirí go foirmiúil agus i ndáiríre níos laige, thosaigh sí a bhuachan?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko:
  - Is rúndiamhair mór an Dara Cogadh Domhanda é seo!
  Mhol Natasha:
  - Bhí idirghabháil ó chumhachtaí níos airde anseo!
  Chlaon Oleg:
  - Tharla rud éigin i ndáiríre!
  d'fhás Augustine:
  - Tá ár n-íol clúdaithe le fuil, is déithe cogaidh iad ár nDéithe!
  D"aontaigh Zoya:
  - Tá na déithe cogaidh folaithe freisin le fuil!
  Ina dhiaidh sin thosaigh Oleg agus Aurora ag imirt straitéis an Dara Cogadh Domhanda. Tá Aurora do Hitler, tá Oleg do Stalin.
  Bhí malartú buille fíor ann cheana féin. Bhain Aurora úsáid as an gcód bradacha agus mais umar sraithe "E" agus bhris ar aghaidh go Moscó. Bhain Togó agus Oleg úsáid as an gcód bradacha agus is cosúil go raibh IS-7 ag bualadh ar na Gearmánaigh. Agus tháinig an speal le chéile ar chloch. Agus a lán cónraí. Lig sé a bheith fíorúil.
  Imríonn Oleg Rybachenko le fonn, agus briseann a chuid trúpaí trí chosaintí na Gearmáine. Cruthaíonn siad coirí. Ritheann Aurora an cód scam arís. Tá malartú gluaiseachtaí an-fiáin ann.
  Sheinn an buachaill genius:
  - Áit éigin ar an Kama - níl aithne againn orainn féin,
  Áit éigin ar an Kama - aibhneacha máthair!
  Ní féidir leat teacht le do lámha, ní féidir teacht le do chosa,
  Bhuel, más gá, bogfaimid na pokers!
  Agus umair Sóivéadach crush na Naitsithe. Níl aon rud níos fuaire ná an IS-7. Agus is féidir leat troid go sábháilte le "luch" agus "E"-100. Níl eagla ar umar na Sóivéide ar arrachtaigh den sórt sin.
  Tá siad níos troime, ach ní chiallaíonn sé sin go bhfuil siad níos láidre.
  Agus Oleg chun cinn, ag bogadh go tapa leis na gluaisteáin. Agus tá sé cosúil le míle diabhal ann.
  Canann an páiste prodigy:
  - Bainfimid na Krauts, chick-chick-chick-ta!
  Agus anois ghlac na trúpaí Sóivéadach bacainn eile. Tá siad cosúil le geniuses troid!
  Níl Aurora, áfach, simplí ach an oiread. Agus gníomhaíonn sé le brú ionsaitheach. Caitheann fórsaí nua agus nua agus nua faoi rothaí an Airm Dearg.
  Agus canann an laoch ruadh:
  - Ní stopfaidh mo naimhde mé! Beidh mé conquer an vastness na cruinne!
  Agus téann reisimintí nua agus nua chun catha.
  Oleg Rybachenko ag canadh le háthas:
  Tá na Krauts ag dul ar rampage,
  Bhog an namhaid an reisimint ar aghaidh...
  Ach Aryans dúsachtach saor in aisce.
  Buailfidh na Rúisigh le naimhdeas!
  Déanfaidh siad tochailt isteach i gcraiceann muice,
  Cuirfear an namhaid isteach sa deannach -
  Tá na Rúisigh ag troid go buile
  Is láidir dorn an tsaighdiúra!
  Agus déanann an buachaill ainliú eile timpeallán agus timpeallaíonn sé trúpaí Aurora.
  Sea, tá an kid cliste, níl aon fhocail ann.
  Dúirt Aurora:
  - Ní hea, ní thabharfaidh mé suas, ach bhí a fhios agam i gcónaí conas troid!
  D"aontaigh Oleg Rybachenko:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas! Déanfaimid scrios ach tú!
  Agus anois tá na trúpaí Sóivéadacha ag ionsaí arís. Agus ní chabhraíonn cód an scamálaí leis na Krauts a thuilleadh.
  Ansin athraíonn Aurora an rogha go cliste. Agus téann an Bhreatain agus SAM isteach sa chogadh ar a taobh. Chuaigh laochra na n-armáid seo chun catha. Agus cuirimis brú ar an namhaid.
  Ach scriosann umair IS-7 Shóivéadaigh Shermans agus Pershings na SA go héasca níos mó, chomh maith le umar Churchill Shasana.
  Gan aon damáiste a fháil dóibh féin.
  D'fhás Aurora:
  - Bhuel, tá tú diabhal beag!
  . CAIBIDIL Uimh. 3
  Bhí laochra ón aonú haois is fiche ag troid arís le Sínigh na seachtú haoise déag.
  Tá an-chuid saighdiúirí ag an Impireacht Celestial. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh na Síne le claimhte, roared:
  - Ní thabharfaimid isteach go deo!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Dúirt Margarita agus í ag brú a comhraic:
  - Tá áit ar domhan do ghníomhartha heroic!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chosa lom an chailín, ag bualadh na Síne.
  Chaith Natasha a cosa loma freisin, go dúnmharaithe, agus rinne sí caoineadh:
  - Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na Síne sa mhuileann.
  Agus Zoya ag baint na naimhde as a chéile, d'éirigh leis:
  - Chun ordú nua!
  Agus níos mó snáthaidí scaipthe óna cosa lom. Agus i súile agus scornach na saighdiúirí Síneach.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ag éirí borb.
  Rinne Aurora slashed ar na saighdiúirí buí agus squeaked:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cosa lom. Agus titeann na trodaithe buí.
  Chrom Svetlana síos an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Sínigh ina luí thart mar sheaves gearrtha.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Beidh an bua aige do Mháthair na Rúise!
  Oleg Rybachenko dul chun cinn i gcoinne na Síne. Chrom buachaill Terminator síos trúpaí buí.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh.
  Roars an buachaill:
  - Glóir do Future Rus'!
  Agus ag gluaiseacht gearrann sé cinn agus muzzles gach duine.
  Brúiteann Margarita a comhraic freisin.
  A cosa lom díreach flash. Tá líon mór na Síne ag fáil bháis. Glaonn an laoch:
  - Go teorainneacha nua!
  Agus ansin tógann an cailín é agus slashes ...
  Aifreann coirp saighdiúirí Síneacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Chrom sé a Shíneach féin agus canann sé:
  - Tá Rus iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus tá dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a ghearr scornach na Síne. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chrom sé na saighdiúirí buí leis an dá lámh. Spit ó fheadán. Agus caitheann snáthaidí marfach lena bharraicíní loma.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Eh, club beag, a ligean ar dul!
  Eh, déanfaidh mo chuid is fearr leat!
  Aurora, ag gearradh síos na Sínigh agus ag díothú na saighdiúirí buí, screeches:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhithe,
  D'ionsaigh sé na póilíní círéib le club!
  Agus má chaitheann sé a bharraicíní lom ar an namhaid, maróidh sé eilifint.
  Agus ansin squeaks sé:
  - Wolfhounds!
  Tá Svetlana ar an ionsaitheach. Chrom sé agus gearrann sé na Sínigh. Le cosa lom seolann sé bronntanais an bháis chucu.
  Ritheann sé an muileann le claimhte.
  Brúite go leor trodaithe agus screams:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín ag gluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach.
  Oleg Rybachenko léim. Rinne an buachaill suan éigin. Chopped suas a lán de na Síne i léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena bharraicíní loma agus ghuigh sé:
  - Glóir do mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Is fuara a claimhte ná lanna muilinn. Agus caith toes lom bronntanais an bháis.
  Cailín i ionsaí fiáin. Exterminates laochra buí gan searmanas.
  Agus léimeann sé suas anois agus arís agus éiríonn sé casta!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus an titim Síneach marbh. Agus carntar tulacha iomlána corp.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís caitheadh an tsnáthaid ar a cosa lom.
  Agus ansin snáthaidí dosaen eile!
  Tá Natasha an-fhionnuar ar an maslach freisin.
  Agus caitheann sé lena chosa lom, agus spit as feadán.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé ag súil le bás! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís tá an áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya brablach corp na Síne. Agus freisin as a cosa lom búmarangs scriosta ag eitilt amach.
  Agus coinníonn na laochra buí ag titim agus ag titim.
  Glaonn Zoya:
  - Cailín cosnochta, buailfidh sí thú!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu atá ag dul díreach síos an scornach na Síne.
  Ansin titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Tá Aurora ar an maslach. Scriosann trúpaí buí. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí thrúpaí na Síne.
  Cailín le gruaig rua roars:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus san ionsaí, áilleacht le gruaig fiery.
  Roars Aurora san eacstais fiáin:
  - Stróicfidh déithe an chogaidh gach rud as a chéile!
  Agus tá an laoch ar an maslach.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath. Agus mar sin súilíneach agus comhraic. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí dúnmharfacha amach. Ní duine, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé suas, ní bheidh tú in ann é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  Mar sin léim i rince bhabhta!
  Go dtiocfaidh do bhrionglóid fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus éiríonn gluaiseacht an chailín níos mó agus níos mó ar buile.
  Tá ionsaí Oleg ag luasghéarú. Buaileann an buachaill na Síne.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín fiáin í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus buailteann na naimhde.
  Mar sin sheol sí pea le pléascáin lena cos lom. Pléascfaidh sé agus cuirfidh sé céad Síneach isteach san aer láithreach.
  Screamaíonn an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn fós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte.
  Spreag Natasha a cuid gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra buí. Agus ag an am céanna yells sé:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus a ligean ar exterminate na Síne ag luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé stopadh nó moilliú.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go bhfuil a claimhte ag slisniú sailéad feola. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus lotadh mór-shluagh 'n-a scornachaibh, 'n-a luighe 'na n-aoinibh corp.
  Is cailín craiceáilte é Aurora. Agus scriosann sé gach duine amhail is dá mba róbat é déanta as hipearplasma.
  Tá sé scriosta cheana féin níos mó ná céad Síneach. Ach tá gach rud ag piocadh suas luas. Agus roars an laoch freisin.
  - Tá mé chomh invincible! An rud is úire ar domhan!
  Agus arís tá an áilleacht ar an ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Síneach stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  Chan Aurora:
  -Ní leomh leat ár dtalamh a ghabháil!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé unsa faoisimh duit. Cailín terminator fiáin.
  Agus gearrann sé síos na naimhde agus scriosann sé na Sínigh. Agus bhí mais trodaithe buí tar éis titim isteach sa díog agus feadh na mbóithre cheana féin.
  Chuaigh an seisear fiáin. Cath fiáin a bhí ann.
  Tá Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus bogann sé ar aghaidh ag cur an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Síneacha marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuimhníonn an buachaill ar straitéis fiáin. Nuair a mheasc capaill agus daoine le chéile freisin.
  Oleg Rybachenko ag gáire:
  - Mairg ó intinn!
  Agus beidh tonna airgid!
  Agus Terminator Boy i ngluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus Adidas!
  Léiriú fíor-fhionnuar a bhí ann. Agus cé mhéad Síneach a maraíodh? Agus mharaigh siad an líon ba mhó de na trodaithe buí ba mhó.
  Tá Margarita i mbun cath freisin. Scriosann arm buí agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid ag tiomáint gach duine isteach sa chónra!
  Agus gearrtha a claimhte ag na Síne. Tá mais na trodaithe buí tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panther! Cruthaigh go bhfuil tú an chuid is fearr!
  Agus beidh piseanna le pléascán cumhachtach ag eitilt amach as sála lom an chailín.
  Agus buailfidh sé an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a scrios ar roinnt de na opponents.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí a comhraic, agus ní ligfidh sí aon duine síos.
  Cé mhéad Síneach atá maraithe agat cheana féin?
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile chomh sapphire. Is í an cailín seo an príomhfheidhmeannach. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir executers!
  Glaonn Natasha:
  - Tá mé ar buile! Beidh fíneáil ann duit!
  Agus arís beidh an cailín a mharú go leor de na Síne le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra buí scriosta aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Síneach. Tá na cailíní seo fíor álainn.
  Téann Aurora chun cinn agus scriosann sí a comhraic. Agus ag an am céanna ní dhéanann sé dearmad a shout:
  - Ní féidir leat éalú ón gcónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus scaoilfidh sí iad!
  Agus a leithéid de cheann dearg... Tá a cuid gruaige ag sileadh sa ghaoth mar bhratach proletarian.
  Agus eascraíonn gach rud go litriúil ó fearg.
  Tá Svetlana ag bogadh. Tá go leor skulls scáinte agam. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits sé amach as an fheadáin. Ansin caoineadh sé:
  - Beidh tú guys a bheith marbh!
  Agus arís, tá snáthaidí marfach ag eitilt óna cosa lom.
  Léimeann agus léim Oleg Rybachenko.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí agus canann:
  - A ligean ar dul ar hike, osclaíonn cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé go leor cúpla bliain d'aois cheana féin, ach tá sé cosúil le leanbh. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Fiú mura leanann an cluiche na rialacha, déanaimis briseadh tríd an bráithreachas!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus buailte amach óna chosa lom.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh breacadh an lae saoirse!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí ar na Sínigh arís agus lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Beidh rósanna na Bealtaine faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaith an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Sínigh isteach san aer láithreach. Sea, tá arm na hImpireachta Neamhaí ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Séideann suas naimhde. Agus tá an oiread sin Síneach ag fáil bháis.
  D'úsáid an cailín iad le claimhte, agus grán gualaigh, agus sleá. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag polladh comhraic.
  Tá Zoya ag gluaiseacht fiáin. Chun cinn ar na Síne. Chops iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an laoch snáthaidí lena méar loma. Punches trí opponents, agus ansin roars:
  - Tá ár bua iomlán gar!
  Agus ritheann muileann fiáin le claimhte. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh an cobra Aurora ar an ionsaitheacha. Is tromluí é an bhean seo do chách.
  Agus má chasann sé ar, ciallaíonn sé go bhfuil sé ar siúl.
  Ina dhiaidh sin glacfaidh an ceann dearg é agus canfaidh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i ngníomh agus a ghearradh ar an bhfeoil.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon chosc ar an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrtar suas é, cuirtear bruscar ar mhais corp.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus ansin eitlíonn pea marfach uaithi.
  Gearrfaidh Oleg céad Síneach arís, ag scuabadh cosúil le meteor. Agus tógfaidh sé buama agus caithfidh sé é.
  Tá sé beag i méid, ach tá sé marfach ...
  Conas a bheidh sé a bheith stróicthe i bpíosaí beaga.
  Bhí buachaill an terminator ag caoineadh:
  - An óige stoirmiúil na meaisíní scanrúil!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearrfaidh sé síos go leor trodaithe buí. Agus laghduithe imréitigh mór.
  Squeals an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buailfidh sé le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha níos buile fós ar an maslach. Seo mar a bhuaileann sé na Sínigh. Níl sé an-éasca dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is athmhuintearas ginearálta é rith i bhfeidhm!
  Agus scaoil an curaidh a leithéid de chásanna buille ar a comhraic.
  Agus caitheann sé dioscaí lena chosa lom.
  Anseo rith mé an muileann. An mais na ceannairí arm buí rolladh ar shiúl.
  Is áilleacht troda í. Buail tú féin suas le armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail opponents. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Ghlaoigh Natasha le gliondar:
  - Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus bheadh lann ag eitilt óna cosa lom. Agus buailfidh sé go leor trodaithe.
  Aurora ag gluaiseacht. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. flutter siad cosúil le bratach proletarian. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí síos a comhraic amhail is gur rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, ainmhí diabhal!
  Ghlac Aurora é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh sé ina cheann tairbh - ní chaillfidh na trodaithe a n-intinn!
  Agus mar sin brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Díreach cad atá uait! Cad cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, ag caitheamh miodóg lena cos lom:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Aurora leis seo go héasca:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine chun báis!
  Agus arís, lena bharraicíní nochta, seolfaidh sé rud dúnmharaithe.
  Níl Svetlana níos lú ná a comhraic sa chath. Ní cailín ach cum i lasracha.
  Agus scata:
  - Cad spéir gorm!
  Dhearbhaigh Aurora, ag scaoileadh an lann lena chos lom:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh amach na naimhde, chirped:
  - Níl scian uait chun amadán a mharú...
  Chroch Zoya, agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom, coirtithe:
  - Feicfidh tú bréag dó mar dÚsachtach!
  Dúirt Natasha, ag gearradh na Síne suas:
  - Agus é a dhéanamh leis ar pingin!
  Agus beidh na laochra é a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko an-stylish i gcath.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, ach tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill genius rud éigin cosúil le lián héileacaptair lena chos. Ghearr sé cúpla céad cloigeann as na Sínigh agus chrom sé:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín - i openwork iomlán.
  Chrom Oleg na saighdiúirí buí, gurgled:
  - Agus beidh bua iontach dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Is Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin é an cailín i ndáiríre.
  Sheinn Natasha ar an maslach:
  - I gcogadh naofa!
  Agus sheol an laoch diosca boomerang géar. D'eitil sé i stua agus ghearr sé síos go leor Síneach.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an scrios:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Déanaimis seiceáil ar an namhaid!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Aurora, ag croitheadh a cosa agus ag caitheamh swastikas le imill ghéar, gurgled6
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní in éineacht, ag brú na Sínigh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá na dioscaí ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá an fheoil stróicthe.
  Agus arís an caoineadh:
  - Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar sí óna chéile comhraic agus d"eisigh sí:
  - Tá muid sí-wolves, róstadh an namhaid!
  Agus as a méar lom beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin adeir sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Ó, tá sé luath, tugann an t-urrús é!
  Agus d"airigh sé ar na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Chrom Natasha suas na Síneacha agus squeaked:
  - Níl áthas ar ár saol gan streachailt!
  Rinne an buachaill agóid:
  - Uaireanta ní fiú troid spraoi!
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil an neart agat, tá ...
  Ach tá muid laochra i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar a chéile comhraic lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Bíonn saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh an feat!
  Ina dhiaidh sin bhris Natasha arís ar na naimhde.
  Is stealer an-tapa í Zoya. Sheol sí bairille iomlán ag na Síne. Agus stróic as a chéile cúpla míle le pléascadh amháin.
  Ansin squeak sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus tá an cailín i bhfearas comhraic!
  Níl Aurora lag sa chath ach an oiread. Seo mar a bhuaileann sé na Sínigh. Amhail is dá mba rud é go raibh sé á bhualadh as scairt le slabhraí.
  Agus le linn dó a chuid comhraic a ghearradh suas, canann sé:
  - Bí cúramach, beidh sé go maith,
  Beidh pióg sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh catha i ndáiríre, cosúil le seac sa bhosca.
  Ach conas a throideann Svetlana. Agus faigheann na Sínigh uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buaileann sí.
  Eitilt splashes fuilteacha amach as.
  Dúirt Svetlana go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail a raibh cloigeann leáite óna cosa lom:
  - Glóir don Rúis, glóir go mór!
  Umair ag luascadh ar aghaidh...
  Roinnt i léinte dearga -
  Beannachtaí do mhuintir na Rúise!
  Mar sin ghlac na cailíní ar na Sínigh. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers atá briste saor óna slabhraí.
  Tá Oleg i gcath agus ionsaíonn sé na Sínigh. Buaileann sé iad gan trócaire agus screadaíl:
  - Tá muid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm bhuí:
  - Tá muid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe buí:
  - Ní féidir leat bréag!
  Strac Zoya na Sínigh óna chéile agus squeaked:
  - Ní hea, ní de láimh!
  Agus glacfaidh sé freisin agus scaoilfidh sé an réalta lena chos lom.
  Thóg Natasha é agus squeaked:
  - Tá ár teilifíse trí thine!
  Agus cuileoga braon snáthaidí marfach óna cos lom.
  Chomh maith leis sin rinne Zoya na Sínigh a bhrú, squeaked:
  - Is é ár gcairdeas monolithic!
  Agus arís tá sé caite chomh crua sin go bhfuil ciorcail doiléir i ngach treo. Tá an cailín scrios íon opponents.
  Tógfaidh agus seolfaidh an cailín trí bhúmarang agus a bharraicíní loma. Agus ba chúis leis seo fiú níos mó coirp.
  Ina dhiaidh sin eiseoidh an áilleacht:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud dúnmharaithe amach as an tsáil lom.
  Dúirt Aurora go loighciúil freisin:
  - Ní hamháin corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Síne.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharaithe!
  Agus ansin buaileann sé an ginearál Síneach lena cheann. Brisfidh sé a cloigeann agus tabharfaidh sé dó:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Squeaks Svetlana, an-feargach ina ionsaí,:
  - Ní bheidh aon trócaire ar do shon!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Conas a bhuaileann sí gach duine. Agus déanann an laoch iarracht i ndáiríre a shred agus a mharú.
  Oleg Rybachenko ag gáire:
  - Casúr deas!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. Hibrid casta.
  Agus thit a lán Síneach isteach.
  Oleg roared:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill ar an ionsaí fiáin arís. Ní hea, níl an chumhacht ach corraithe leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margarita ag bogadh. Sracadh sé goilí gach duine ar oscailt.
  Caithfidh an cailín caoga snáthaid ag an am céanna lena chos. Agus maraíodh a lán de na cineálacha éagsúla de naimhde.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a dhíspreagadh riamh!
  Coinnigh do shrón agus eireaball ard.
  Bíodh a fhios agat go bhfuil cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Déanfaidh an cailín thump agus scairt:
  - Beidh an tUachtarán Dragon a bheith ina chorp!
  Níl i Natasha ach Críochnaitheoir de shaghas éigin sa chath. Agus roar sí:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus buaileann sé abhaile do na Sínigh. Agus séideadh as a chéile é.
  Cad laoch! A laochra uile - laochra!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus do ghuidh sí:
  - Is é ár nAthair an Dia Bán é féin!
  Agus buailfidh sé na Sínigh le muileann triarach!
  Agus roar Aurora mar fhreagra:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus dá cairde tá sí ina stór.
  Agus conas a thógfaidh sé é agus é a chaitheamh lena bharraicíní lom. Agus bhí a lán de na laochra ón impireacht neamhaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dínn!
  Laoch le cumas comhraic an-mhór. Níl, is fearr gan dul i mbun gnó faoi cheann acu seo.
  Dúirt Aurora:
  - Déanfaimid gach fealltóir a mheilt ina phúdar!
  Agus winks ag a comhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Ach amháin suaimhneas an bháis!
  Dúirt Svetlana, ag brú a naimhde:
  - Maróidh muid tú le scuaine!
  Dhearbhaigh Aurora:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís!
  Sheinn Oleg mar fhreagra:
  - Beidh sé ina banzai iomlán!
  Arsa Aurora, ag scarúint óna chéile na Sínigh lena lámha nochta, á ngearradh le claimhte, agus ag caitheamh snáthaidí lena bharraicíní loma, dúirt:
  - I mbeagán focal! I mbeagán focal!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra buí, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus a ligean ar chop síos do opponents le ferocity fiáin.
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag scaradh óna chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d"eitil diosca géar miotail ó chos lom an ghasúir.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta neamhaí:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ní dhéanfaimid magadh faoi sin -
  Stróicfimid as a chéile thú!
  Stróicfimid as a chéile thú!
  . CAIBIDIL Uimh. 3 .
  Tar éis na Síne a bhualadh, is féidir leat sosa beag a ghlacadh. Ach faraor, níl mórán ama agat le scíth a ligean.
  Tá hordóga buí nua ag sní isteach.
  Chrom Oleg Rybachenko síos arís iad agus roars:
  - I gcogadh naofa, ní chailleann Rúiseach!
  Caitheann Margarita bronntanais mharfacha lena bharraicíní nochta agus deimhníonn sí:
  - Ní chailleann siad!
  Bhí Oleg ag iarraidh rud éigin eile a rá ...
  Ach d"iompair siad go sealadach trí gheasa cailleach isteach i substaint eile.
  Agus tháinig Oleg Rybachenko ina cheannródaí i gceann de na campaí Gearmánacha. Agus do ghluais Margarita leis.
  Bhuel, ní féidir leat troid leis na Sínigh an t-am ar fad.
  - Glóir don Motherland! - Rinne an ceannródaí Oleg Rybachenko an caoineadh arís agus arís eile, agus d'fhulaing sé go ciúin an buille ar a ghualainn, cé gur thit sé go díreach ar cheann de na coilm ata roimhe seo. Agus ón dara ceann bhí gearradh iomlán - thosaigh fuil ag stealladh amach! D'fhéach Margarita ar Oleg Rybachenko le hiontas agus buíochas agus d'iarr sí rud éigin i mBéarla air. Shíl an leanbh prodigy Oleg Rybachenko - is dócha go raibh sé ag iarraidh arís cad a chonaic mé i mo bhrionglóid - an bhfuil sioncrónacht ann? Rinne an buachaill aoibh ar ais ar a dheirfiúr ina arm agus shrugged a ghuaillí, a bhí sách leathan le haghaidh deich mbliana d'aois. Réir dealraimh, thuig Margarita go raibh Oleg Rybachenko go simplí ag iarraidh a thaispeáint nár éirigh sé as agus níor thuig sé cad a spreag é chun scairt a dhéanamh i stíl scannán proletarian.
  Agus ní amháin air, ach freisin ar an tanaí, gar-barr Marat Kazei. Ach chrom sí go misniúil ar an mbuachaill cróga...
  Tháinig olc ar Oleg Rybachenko go tobann agus, ag cur an phian ina ghlór faoi chois, dúirt:
  - Is é Bravado gach rud!
  Rinne Margarita agóid i gcogar:
  - Ní hea, ní bravado! Tá sé cosúil le rá - stabs an focal cosúil le bayonet!
  Dúirt Oleg go dáiríre:
  - Is fearr faisisteach amháin a mharú ná céad Kraut a mhallacht!
  Bhí torann, roar na n-inneall agus din, marcach ón SS agus dochtúirí executioner léim go dtí an talamh, unsaddled inniúlacht siúd, ag breathnú níos mó cosúil le mutants ná capaill - ainmhithe. Bhí na príosúnaigh ina suí ar an bhféar - i slabhra. Sheiceáil siad na geimhle: bhí siad faoi cheangal go docht. Agus ní raibh sé ró-iontas ar Oleg Rybachenko a fheiceáil go díreach conas a chuaigh duine de na dochtúirí sóisearacha SS chuige. I nGearmáinis dúirt sé go rudely - leanbh príomháidh, éirí suas - ag brú ar an buachaill ceannródaí le ladhar tosaithe bog isteach sa thigh nó fiú beagán níos airde, ar feadh na duáin. Tháinig teannas ar Oleg Rybachenko ... agus ansin rinne an Aurora fionnuar idirghabháil. Mhínigh an diabhal fiery (Sin a ghlaoigh siad uirthi sna trúpaí mar gheall ar a dath gruaige mínádúrtha agus geal dearg agus seasmhacht agus láidreacht an-baininscneach!) rud éigin magadh - agus ní raibh an magadh ag Oleg. De réir dealraimh, bhraith an dochtúir faisisteach é freisin! Chiceáil na Naitsithe Aurora sa ghualainn mhatánach. giggled sí díreach. Ansin bhuail an faisisteach le teach cruinn, ag caitheamh a chúl solúbtha go géar ar an gcailín dána. Chuir an turraing millteanach ar Oleg. Shuigh Aurora síos arís láithreach agus thaispeáin sí a lámha geilte go ciúin. Ghlaoigh an t-ollamh saille ar a chomhghleacaí níos óige, agus d'fhéach sé síos go tobann. Ansin bhris sé brainse de fhraoch tirim agus thaispeáin sé do Oleg Rybachenko é. Chroith sé é os comhair a shrón - d'éirigh an buachaill go neamhdheonach. Chlaon an dochtúir faisisteach air arís gur ghlac sé armful, chroith sé a cheann, agus rinne roinnt gluaiseacht aisteach. Tá sé deacair a thuiscint, tá sé mar má tá fear SS ag ithe le spúnóg ...
  Tháinig Oleg Rybachenko go feargach sa Ghearmáinis:
  - Ní féidir leat tú féin a chur in iúl i bhfocail dhaonna.
  Fritz hatched: subhuman, fhios ag an teanga an rás máistir?
  Thuig Young Rybachenko Jr. go raibh sé feall ar é féin go neamhbhalbh, gur nocht sé rud éigin a bhí níos fearr faoi rún, ach... Ní gealbhan an focal - má chailleann tú é, ní bhfaighidh tú é. Fíor, ghlac an dochtúir saill, burly cuma neamhshuimiúil, agus bhí an focal Gearmánach a dúirt an buachaill faoi scáth an fhocail. Rinne sé an comhartha roimhe seo arís agus léirigh sé armful fillte.
  Agus thuig Oleg Rybachenko - bhí siad á sheoladh mar sheirbhíseach chun connadh a fháil...
  Ní raibh mé ag iarraidh a bheith buailte arís tar éis mo dhiúltú bródúil. Agus ní féidir leat an deis a chailleann.
  Bhuel, cén fáth a bhriseadh an bród an centurion, nó in áit patrician? An cumha éalaithe, ar ndóigh, tháinig - tháinig sé láithreach chomh luath agus a chliceáil dornaisc trom faoin eochair mór. Cé go bhféadfadh sé a bheith níos loighciúla a rá nár fhág sí ar chor ar bith! Ach d'iompaigh an smaoineamh beag amach a bheith cosúil le coinín scanraithe ag rith sna ceannsoilse, gan a fhios agam go raibh sé, i ndáiríre, gafa cheana féin. Agus freisin - chomh luath agus a d'fhág Oleg Rybachenko an carrchlós - chonaic an buachaill go raibh mac tíre mac tíre ag leanúint air. Ceann de na mutants aisteach oilte sin a chosnaíonn an colún a thug an SS. Ag an am céanna, ní bhreathnaíonn aon duine ón conmhaigh go pointeáilte i dtreo an bhuachalla cosnochta ag dreapadh go pras ar an scree. Cé gur bhraith Oleg Rybachenko gur dócha go raibh ceamara ceilte ag scannánú a chuid gluaiseachtaí. Is iontach an dul chun cinn teicniúil atá déanta ag na Krauts. Mura bhfreagraíonn ár ndaoine le dínit, beidh sé olc.
  Phioc an scree creagach go pianmhar boinn chos neamhchosanta na bpáistí a bhí gruamaithe cheana féin. Tá cosa brúite go dona tar éis tosú ag éirí garbh cheana féin, ach tá an próiseas seo pianmhar go leor nuair a théann tú ar chlocha géara. Ochón Oleg go ciúin, ag iarraidh gan a thaispeáint go raibh sé i bpian agus gan féachaint ar an fhuil le feiceáil arís. Ach ansin bhí sé amhail is dá mbeadh sé faoi léigear ag tsunami de na inexplicable.
  Chuir eagla ar an toirt, agus go dothuigthe, a smaointe agus a mhianta féin ar an mbuachaill ceannródaíoch. Ní raibh uaim ach dul i dtreo an werewolf(?). Faoi shúile mídhaonna an beithíoch Naitsíoch, reo agus reo go neamhdheonach Oleg Rybachenko. Ach láithreach bonn bhí an ceannródaí úr-mheanta clúdaithe le teas ar lasadh, agus thosaigh an buachaill ag bogadh ar nós gunna meaisín ó mhonarcha. Bhris mé na trunks tirim de bheithí agus cufróga ag fás sna scáintí, nach bhfuil fós glas tar éis an gheimhridh - go leor, is ar éigean a d'fhéadfainn iad a tharraingt. Chuir sé isteach i mála mór trédhearcach é agus tharraing sé ar shiúl é, gan idirdhealú a dhéanamh ar an mbóthar go dtí an charrchlós.
  Le linn an turais, rinne Oleg Rybachenko dianiarracht an t-uafás a bhain dó a shárú. An ceannródaí é, mac léinn den scoth nó nach ea! Ach bhí an ceann seo cosúil le hiarracht ó shnámhaí neamhghlan fanacht ar an uisce. Tiocfaidh sé chun cinn, ansin rachaidh sé thar fóir ort arís ...
  Lean an mac tíre é: ó am go chéile, ag stopadh agus ag sniffing ar na lorga cosnochta a d'fhág an buachaill.
  Mhothaigh an ceannródaí genius faoiseamh ó thonn an uafáis ach amháin nuair a d"fhill sé ar an gcampa.
  Ní raibh an chuma ar na arrachtaigh fhaisisteacha ghalánta fiú breathnú ar Oleg Rybachenko. Cé gur i ndáiríre níor laghdaigh cúpla fear SS a radharc. Go dtí gur chuir sé síos an méid a thug sé uaidh, chaith an dochtúir sinsearach, le sracfhéachaint sciobtha, rud éigin chuig an mbuachaill... hug! Tháinig Oleg ar a chiall ar deireadh. Rug sé go santach air, ag ceapadh go mb"fhéidir go dtabharfaidís barra seacláide dó nó rud éigin sa bhreis ar a chuid ciondálacha le haghaidh oibre. Agus hatched - luigh siad ann, breochloiche agus cathaoireach. Is dócha gur grianchloch a bhí sa bhreochloch. Agus tá cuma ar an gcathaoir píosa comhaid. Bhí a fhios ag an gceannródaí forbartha Oleg go teoiriciúil conas é seo go léir a úsáid agus fiú é a thriail le spéis, díreach mar a bhí ag Robinsons Polesie... más rud é nach ar chúinsí aisteacha.
  Bhain Oleg na craobhacha tais lena chos, ansin lena lámh agus chroith sé a cheann.
  "Tinder..." a dúirt an ceannródaí go ciúin i Rúisis, casachtach go tobann agus arís agus arís eile. - Teastaíonn tinder uait. - Agus le deacracht chuir mé in aghaidh athrú chuig urlabhra na Gearmáine. - Ní bheidh sé dul trí thine.
  Bhreathnaigh Oleg orthu... Níl sé soiléir cén fáth go raibh an modh sean-aimseartha seo de dhíth ar an Fritz, a raibh lastóirí agus lasáin aige agus a d'iompair fiú lasrach, is dócha. Tá siad ag iarraidh seiftiúlacht na gceannródaithe a thástáil. An bhfuil siad ag déanamh tomhais ar fhorbairt mheabhrach na ndaoine Sóivéadach? Nó an bhfuil siad ag magadh faoi bhuachaill faoi chuing? Cé a thuigfidh iad, is cosúil gur ó phláinéid eile iad seo!
  D"fhéach na Naitsithe ar a chéile agus scaoil siad a gcuid fiacla. Is é an rud is aisteach agus is... agus is iontaí do Oleg Rybachenko ná nach raibh a n-aghaidheanna feargach, ní cruálach, gan fiú ag magadh! Is cosúil go bhfuil daoine an-aisteach ag féachaint ar ainmhí aisteach; Gan beagán neamhshuim, tá sé chomh suimiúil conas a leanann eolaithe an turgnamh.
  Oleg Rybachenko arís agus arís eile i gcogar, ag iarraidh rialú a dhéanamh ar an sceitimíní ina ghlór:
  - D'éirigh gach rud tais i rith an gheimhridh! Ní oibreoidh sé!
  Tá níos mó feigned seachas míthuiscint ó chroí sna súile, ach arís gan fearg. Ach ansin bhí duine de na fir óga - ní hé an fear a d'oscail Oleg - ag gearán, d'éirigh sé suas, shín sé, agus chuimil sé a chromán, a bhí buailte i gcoinne an diallait, agus an chuid eile de na fir SS ag gáire... Ní raibh Oleg freisin ionadh go n-úsáideann cuid de na Gearmánaigh capaill chun bogadh - tá ganntanas breosla ann. Cé gur ar chúis éigin atá na hiompair ag crawling ina ndiaidh? Thug na Naitsithe namhaid bosca as na diallaití fillte, as ar thóg sé rud éigin... Shíl an ceannródaí gur olann chadáis a bhí ann, ach ní hea. Breathnaíonn sé go doiléir cosúil le cnapshuim de snáitheanna tanaí. Oleg Rybachenko, á thógáil ina lámha, thuig - caonach tirim.
  Arís, bhí ionadh ar an gceannródaí cén fáth gur Fritz a bhí anseo, agus fiú dochtúir ag iompar féir sa treabhadh... B'fhéidir nach bhfuil an caonach seo chomh simplí?
  Bhuel, stop ag smaoineamh, nimhneach do cheann. Caithfidh tú a bheith níos simplí agus níos dúr ná mar atá tú. Go leor aisteach, thosaigh an tinder ag obair láithreach - níor bhuail Oleg an breochloch ar an gcathaoir, ach scríobtha go réidh (léigh mé áit éigin) - agus chuir Sparks báisteach síos le clocha sneachta. Agus bhí sé in ann tinte a thógáil (anois bhí "bothán rialta tógtha aige") ar feadh roinnt blianta, an chuid is mó dá shaol. Ba ghearr go raibh an tine ag damhsa lena neart - bhí an beith ar lasadh go maith agus é tais. Tháinig na gardaí óga SS beocht anseo agus thosaigh siad ag tiomáint risers miotail isteach sa talamh ar thaobhanna na tine.
  Agus chuaigh cloigeann Oleg Rybachenko ag sníomh, chuaigh rud éigin thar a bheith loiscneach isteach ina shrón agus dhícheangal láithreach a chonaic ón réaltacht. Ach ag an am céanna tháinig fís den réalachas iontach anuas orm.
  D"athraigh pearsantacht an linbh fiú; shamhlaigh sé é féin mar dhílleachta trua, le tuismitheoirí beo. Ina theannta sin, níor thréig mamaí ná daidí é - bhain siad a gcearta chun fiacha a sinsir agus chuir siad an buachaill chuig foscadh ceartúcháin nó príosúin. Gan aon chiontacht, ach ós rud é go bhfuil do thuismitheoirí i bhfiacha, ansin de réir chinneadh cúirte i Impireacht spás deachtóra, is ógánach coiriúil tú.
  Bhí an dílleachtlann suite i limistéar tionsclaíoch den phríomhchathair agus bhí sé cosúil le príosún i ndáiríre. Tá beáir agus beairicí i ngach áit. I bhfís réalaíoch, chaith Oleg Rybachenko an oíche ar bhuncanna adhmaid a raibh drochphlánáil orthu. In aice láimhe tuata buachaillí eile, idir daonna agus eachtrannach. Níl aon blaincéid, tochtanna, nó piliúir; tá an corp traochta agus buailte go minic ar chrann lom. Thairis sin, ar an oíche slabhraíonn siad a gcosa chun iad a chosc ó éalú. Tá thart ar céad leanbh sa chill, tá sé an-líonta, tá a gcorp sweaty, buailte in aice láimhe i gcúinne an leithreas, níl fiú séarach ann. Agus tá sé seo sa Chumhacht, a bhfuil a longa réalta ag fánaíocht ar fhairsinge an réaltra, agus a bhfuil a bratacha mar choróin ar na mílte domhan áitrithe! Mar sin féin, déanann na guys iarracht iad féin a mhaolú ar an tsráid; Meastar go bhfuil an obair is deacra sa cheardlann, dusty agus tedious. Déanann sé do dhroim agus do airm an-tuirseach, agus tosaíonn do fhís ag doilliú; tá na hoibríochtaí simplí, ach dian ar shaothar agus éilíonn siad athrá. Obair níos taitneamhaí, amuigh faoin aer sa pháirc nó ar láithreán tógála. Déanann siad iarracht páistí a mhalartú le próisis oibre éagsúla ionas nach mbíonn siad chomh tuirseach agus go bhfaigheann siad scíthe. Ach gortaítear an corp fós, go leor buachaillí, sa dílleachtlann - bíonn beagnach leath de na daoine ag caoineadh ina gcodladh.
  Tá Oleg Rybachenko ag caitheamh agus ag casadh go neirbhíseach, tá an slabhra ag fáinneáil, tá an fáinne tar éis a chos a chuimilt go dtí go fuil sé. Fuaimeann an siren, ciallaíonn sé éirí suas agus dul ag obair. Níl corp an linbh tar éis a scíth a ligean go fóill, tá buachaillí eile - an cine daonna nocht agus sliocht fionnaidh shaol eile - ag streachailt le dul suas. Cruthaíonn an tuirse a carntar thar míonna na sclábhaíochta pian mall sna matáin. Eitlíonn na slabhraí, arna rialú ag sliseanna ionsuite, do chosa go huathoibríoch; tá siad déanta as cóimhiotal an-mharthanach nach féidir a shábhadh. Bíonn na maoirseoirí le feiceáil agus béicíl bagarthach le fuaim.
  Tógtar na buachaillí chun níocháin, ní ghlacfaidh sé mórán ama, tá an t-uisce ó na tancanna meirgeach. Sruthlaíonn Oleg Rybachenko a bhéal agus splashes é chun an allais a ní. Níl aon aeráil sa chill, agus ní féidir codladh i seomra boladh allais a athnuachan. Ina dhiaidh sin tógtar chuig an mbricfeasta iad; Cothaíonn siad arán agus sadhlas, tá feoil costasach agus níl sé oiriúnach do leanaí, agus mar sin is fearr leo an féarach a leá. Mar sin féin, is vegetarian é an capall, ach is é an chaoi a n-oibríonn sé ná go dtéann na creachadóirí, tar éis dóibh an fheoil a ithe, dul a chodladh. In aice le Oleg tá a chara Timur. Sa fhís seo, nó i ndáiríre eile, tá an bheirt acu dhá bhliain déag d"aois, aois chorraitheach do bhuachaillí láidre, nuair a bhíonn sé an-deacair teacht i ngleic lena gcuid sclábhaithe.
  Dúirt Timur, agus é ag ól sú nettle i gloine a nite go dona, le groan:
  - Agus ar ais ag obair sa cheardlann seo! Níl mé ag iarraidh!
  "Ní theastaíonn uaim seasamh agus an ghluaiseacht chéanna a dhéanamh arís deich míle uair." - D'fhreagair Oleg Rybachenko, ag crith ó chuimhní míthaitneamhacha.
  - B'fhéidir gur féidir linn obair allamuigh a iarraidh! - Bhreathnaigh Timur go aislingeach ar an spéir, áit a raibh trí réalta ag taitneamh ar an bpláinéad seo láithreach. - Go háirithe, bain Carbán crucian agus péitseoga. Tá siad chomh blasta, go háirithe iad siúd a bhfuil eití órga orthu, agus fiú mura bhfuil cuma santach ar an maor, is féidir leat rud éigin a phiocadh agus é a chur i do bhéal.
  Oleg Rybachenko sigh go trom:
  "B"fhearr liom freisin jab den sórt sin i lap an dúlra mhín." - Agus ansin thosaigh an ceannródaí corpraithe ag spraoi níos mó. - Is féidir an robot breathnóireachta a mhealladh; tá an chuid is mó den trealamh monatóireachta goidte cheana féin!
  Tá an bricfeasta thart, agus tá siad á dtabhairt chuig an sreangú ...
  Tá leanaí i líneáil ar thalamh na paráide, déanann buachaillí an chine daonna iarracht fanacht le chéile, coinníonn na heachtrannaigh an foirmiú de réir a n-airde. Roinntear iad i scuaid de réir aoise agus méide. Tá buachaillí ó cúig go sé bliana déag d'aois, chomh maith le daoine óga fionnaidh agus scaly ó shaol eile.
  Is é an t-aon rud atá i gcoiteann acu ná a gcuid éadaí, nó in áit an easpa beagnach iomlán de, gan ach shorts le huimhir aitheantais ar na buachaillí.
  Caitheann an Impireacht iad de réir an phrionsabail a bhaineann le leas níos mó a bhaint as na daoine nach meastar a bheith ina saoránaigh orthu a thuilleadh! Coigilteas i ngach rud, ar éadaí, bróga, áfach, ní raibh a fhios ag roinnt buachaillí, fiú ina saol saor in aisce, bróga.
  Ach is minic a bhuaileadh iad le maidí agus stiallacha rubair ar a gcuid sála lom. Tá a gceann bearrtha, bíonn sabhna acu gach coicís áit a bhfuil siad scaldáilte. Ansin bearrann siad láithreach é le bearrthóir maol; Máirseáil na buachaillí cosnochta ar chlocha géara. Má tá taithí ag Oleg air seo agus nach mbraitheann pian ar a chos garbh, ansin cuireann na leanaí is lú brú ar a gcuid sála agus a bharraicíní lom go dtí go fuil siad.
  Is éard atá sa gharda iomlán ná eachtrannaigh a dhéanann ionadaíocht ar na rásaí is cruálach sa chruinne, ní fhéachann ach ceann an dílleachtlann, Frau Pontuss scothaosta, lena súile brúidiúla, brónacha.
  Tugann an tíogair-srónbheannach, ag gníomhú mar mhaoirseoir, treoracha ar an áit a n-oibreoidh duine inniu, nó in áit oibre go dtí go gcaillfidh siad comhfhios. Breathnaíonn Oleg, ag ísliú a ghuaillí cnámhacha, sa dara leath den chlós. Tá cailíní ann, ó na cinn beag go dtí beagnach daoine fásta. Gléasta cosúil le beggars i ceirteacha pollta déanta as an línéadach garbh. Tá na aghaidheanna tirim, is cosúil go bhfuil na súile mór agus brónach. Tá an t-léine gearr, as a bheith tanaí ach tá cosa síneacha le feiceáil. Tá na cailíní cosnochta freisin agus, gan eisceacht, tá a gceann bearrtha. De réir dealraimh rinneadh é seo d"fhonn iad a náiriú, chun a thaispeáint arís go bhfuil siad rud ar bith. Ach ní coirpigh iad bailithe anseo ar chor ar bith - leanaí trua tréigthe.
  Fógraíonn siad anseo go bhfuil grúpa buachaillí le dul chuig ceardlann fuála, le bheith ag obair ar an réimse is mó a bhíonn ag caitheamh aimsire agus ag gruama. Anseo ní féidir le Timur é a sheasamh agus é ag béicíl le anachain:
  - Níl mé ag iarraidh a bheith ag obair mar sin! Seol chuig an plandála nó gairdín mé.
  Reoite na buachaillí, tháinig teannas ar a gcorp tanaí coirtithe.
  Is léir go raibh Pontuss thar a bheith sásta leis an gcúis nua le cur chun báis:
  - Inné d'iompair tú go ciúin, agus bhí eagla orm go bhfágfaí do theaghlach gan ceacht oibiachta. Cén fáth a rithfí an buachaill tríd an gauntlet cúig huaire?
  Bhí sceitimíní ar siúl trí na sraitheanna leanaí.
  - Sin é go díreach é. - A dúirt an maor i ton peremptory. - Tabhair amach na slata do gach duine.
  Baineadh na builleanna le slata deilgneach speisialta. Ba ghnách leis na buachaillí iad féin a spíonadh as na toir le linn tréimhsí nuair nach raibh aon obair ann. Mar sin féin, tá sé fíor go fiú ansin cuireadh iachall ar na páistí, fiú amháin más rud é nach raibh sé úsáideach don Impireacht, an obair a dhéanamh, mar shampla, poll a thochailt ar feadh leath lae agus é a adhlacadh ar feadh leath lae.
  Bhreathnaigh Oleg Rybachenko ar lámha a leanaí;
  Go huathoibríoch, dhíchóimeáil na guys na barraí; ba chosúil do Oleg gur ionstraimí céastóireachta iad - bhí siad ag lasadh a mhéara, agus bhí a chosa trom. Ní raibh sé ag iarraidh bualadh lena chara, ach ní raibh an misneach aige cur ina choinne. Chonaic sé beagnach rud ar bith agus bhuail painfully a ladhar mhór ar cobblestone suite. Go leor aisteach, chabhraigh an mothú pian liom mé féin agus an ceo a bhailiú sular ghlan mo shúile. Tháinig an chéim níos daingne, cé gur iompaigh an mhéar gorm.
  Bhí siad líneáilte suas i leathchiorcal i líne fhada. Bhí Timur ceangailte lena lámha leis na maidí agus bhí a ghuaillí casta chun é a dhéanamh níos éasca an buachaill ciontach a bhualadh. Na guys squint agus iarracht chun breathnú amach. Le hordú Frau Pontuss, spleáil siad an sáile, ag sprinkle salann gorm ar an gcúl tanaí ach sinewy. Judging ag an mbealach winced an buachaill, thosaigh sé a dhó.
  Smacked ceann an dílleachtlann a liopaí:
  - Anois foghlaimeoidh sibh go léir ceacht. Buail níos deacra, beidh whoever cheats a doomed chun pionós.
  An cúntóir sa chás seo, an francach srónbheannach, bared a fangs:
  - Déileálfaimid leo go tapa! Adeir an ollphéist.
  Bogadh an buachaill idir na sraitheanna. Thóg na buachaillí na barraí go mall agus thit an chéad bhuille ar dhroim Timur. Ag déanamh breithiúnas ar na coilm ar a dhroim agus ar a thaobh, gearradh pionós ar an mbuachaill níos mó ná uair amháin, agus mar sin rinne sé sighed agus thosaigh sé ag análú go trom, cosúil leis na buachaillí go léir, ag iarraidh a screams a choinneáil siar.
  - Buail níos deacra! - a scairt Pontuss. - Lig dó screadaíl.
  Bhuail na buachaillí is lú an chéad bhuille, nach raibh go leor neart acu chun pian tromchúiseach a chur faoi deara. Ach ansin thosaigh na buachaillí níos sine ag bualadh orm. Gearradh cúl an linbh le stríoca dearga agus sileadh fola. An pian, déine le salann gorm, rinne Timura screadaíl, thit sé fiú, tiomáinte bord isteach na tairní thíos agus pricked a cófra.
  - Níl aon ghá! - Scairt an buachaill. - Oibreoidh mé pé áit a déarfá.
  - Ar ndóigh beidh tú! - fhreagair Pontuss. - Ach ar dtús, casta.
  Bhí an iomarca sceitimíní ar chomrádaithe inné agus bhuail siad a ndeartháir inné. Buaileann daoine agus eachtrannaigh araon le ferocity comhionann. Scairt an buachaill, a chosa lom ag fágáil lorg fola. Rug an francach srónbheannach agus bhuail sé an buachaill ar a chosa lom, coirtithe lena chlub. Bhí sé ag iarraidh níos mó pian a chur ar an mbuachaill. Bhuail an buille na rúitíní sinewy, agus an chéad cheann eile bhuail na sála. Timur squealed agus sagged. Ansin bhfostú an torturer snáthaid tiubh isteach sa buttock, ag stealladh leacht.
  - Ceart! - A dúirt Pontuss. "Anois b'fhearr leis bás a fháil ná bás a fháil." Ní éalóidh aon duine ó phionós.
  Sheas Oleg Rybachenko beagnach ag deireadh na líne, agus ba chosúil dó gur thit buille fuip air. Lig Timur síos, ní raibh an buachaill féin ach ag casadh, ag screadaíl agus ag caoineadh. An aghaidh bhabhta iompú corcairdhearg le pian, bhí sé as a riocht ag grimace de fulaingt.
  Chonaic sé Oleg, dúirt sé le liopaí geala:
  - Déan trócaire!
  An buachaill hesitated: froze.
  Scairt an francach srónbheannach:
  - Bhuel, cad is fiú duit! Buail!
  D'fhreagair Oleg Rybachenko:
  - Ní féidir liom! Tá sé mo chara!
  An francach srónbheannach nocht a fhiacla:
  - Ar mhaith leat go dtarlódh a leithéid duit?
  Oleg crith agus iompaithe pale:
  - Ní hea, ach!
  Chuir Pontuss isteach air:
  - Go Leor! Shínigh an buachaill a phianbhreith báis féin. Cad is fiú duit, a mhucairí? Tabhair dáileog maith dó agus croch ar an raca é le go mbeidh daoine eile in ann é a mheas.
  Bhrúigh Oleg amach as na céimeanna agus tharraing i dtreo an bhosca. Rinne an buachaill iarracht cur ina choinne, ach dhéileáil na tigers srónbheannach leis ar nós piscín. Bhí casadh mo lámha go pianmhar, mo chnámha crunched. Leag siad é ar na boird, bhraith an buachaill a roughness de na pointí protruding tairní ar a leiceann agus boilg. polladh siad na matáin, an cófra, an smig, os comhair na pluide, na glúine. Bhí mo ghrua scríobtha go dtí go bleed sé.
  - Ó, ná! - D'iarr Oleg.
  - Riachtanach! - Dúirt an francach srónbheannach, ionas go mbeadh sampla do gach duine.
  Mhothaigh an buachaill sáile á dhoirteadh ar a dhroim, agus ansin salann á chur air. Stings sé cosúil le plástair mustaird. Oleg winced, bhí smeartha a chosa calloused (an uair dheireanach sa chuimhne aisteach a tháinig chun solais sa fhís seo a bhí ag cur ar sandals timpeall sé bliana ó shin), beagnach láithreach thosaigh siad ag cos fiáin. Chuaigh an francach srónbheannach i bhfostú snáthaid isteach sa phota, phrioc sé go garbh agus go pianmhar, chuaigh an leacht dhó isteach taobh istigh.
  - Anois beidh tú ag mothú an-uafásach, agus ní chailleann tú Chonaic. - Croaked an ollphéist, grinning a aghaidh, bheadh sé stuttered fiú an léiritheoir scannán uafáis!
  - I gcomhair Cad? - Moaned an leanbh neamhchiontach i bpríosún. - Ar son Chríost, taispeáin trócaire.
  D'fhreagair an francach srónbheannach, ag spraeáil seile nimhiúil:
  - Ní chreidim sna scéalta fairy seo faoin dea-Íosa! Go ginearálta, má tá Dia ann, tá sé olc agus éadrócaireach. Agus dá mhéad olc agus fulaingt a thugann tú do do chomharsa, is ea is mó cumhachta agus beannacht a gheobhaidh tú sa chéad domhan eile.
  - Absurd! - Dúirt sé, ag casadh pale le uafás, cad má tá Dia i ndáiríre buachaill den sórt sin.
  - Feicfidh tú! - An sceith de Tartarus cosmaí giggled. - Ach ná cuir do dhóchas in airde, ní bhfaighidh tú bás inniu.
  d'ordaigh Pontuss i dton ag tafann:
  - Tosaigh! Lig dó cuimhneamh ar phóga an fhuip ar feadh na síoraíochta!
  Tháinig crith ar an gceannródaí a gabhadh nuair a chuala sé feadóg pollta, agus ansin bhí turraing láidir ann a d'fhág gur phléasc an craiceann ar a dhroim. Bhuail na francaigh srónbheannach go dian, ach ag an am céanna chuir siad srian lena bhfeidhm ionas nach maraíodh iad. D"éalaigh scread as scornach an ghasúir, shudded sé, agus tháinig deoir le feiceáil. Tar éis dó a liopaí a ghreamú go dtí go bhfuigheadh sé, chuir an buachaill srian air féin. Nóiméad ina dhiaidh sin bhí buille eile, croitheadh an corp ar fad. Ghlac Oleg Rybachenko anáil dhomhain, bhí an pian, arna threisiú le salann agus le sáile, dofhulaingthe.
  a scairt Pontuss:
  - Leanúint ar aghaidh!
  Feadóg agus séideadh arís! Gearrann díreach síos go dtí an cnámh. Bhí an buachaill dóite go dtí an taobh istigh. Mhothaigh sé mar go raibh siad ag bualadh mo bholg. In ainneoin a chuid iarrachtaí is fearr, sceitheadh cuid den scread amach ó taobh thiar a liopaí clenched go docht.
  - Máthair!
  Stailceanna arís! Ar feadh an chúl, idir na lanna ghualainn géar, agus ar deireadh, ar feadh na sála lom. Screadann an buachaill, níl an neart aige chun srian a chur air féin a thuilleadh. Erupts an scread cosúil le bolcán as an scornach agus is cosúil go bhfuil an tsrón. Tá áthas ar Pontuss:
  - Anois feicim go bhfuil tú ag bualadh air go macánta. Buail go maith é, ach ná maraigh é!
  Le gach buille éiríonn an pian níos láidre. Meascann deora le fuil agus titeann siad ar an leaba tristle. Ceanglaíonn na stríoca fuilteacha ar a dhroim, meascann siad isteach i praiseach corcairdhearg, tosaíonn cnámha tanaí bána an bhuachalla ag dul faoi lé. Tá Oleg Rybachenko ag plúchadh, níl aer aige, thochail an sreang isteach ina rúitíní lúbtha. Cromáin sála lom ón turraing, ní thugann craiceann garbh calloused láithreach, ach tá braoiníní fola fós le feiceáil. Treisíonn na séideadh, is cosúil go dtéann tintreach ar feadh na deirí nerve an bealach ar fad chuig an spine. Tá na buachaillí eile ina dtost, ní ligeann a gcoinsias dóibh cead a thabhairt, agus ní ligeann eagla díoltais dóibh cáineadh. Is féidir leat a fheiceáil conas a dhéantar cinn na mbuachaillí a chromadh, ach tá a súile ag faire ar an bhforghníomhú. Aisteach go leor agus nerve-wracking, tá an chuid is mó spanked cheana féin ar bhealach cosúil nó níos sofaisticiúla. Shílfeá mura mise amháin é, agus uaireanta bíonn mí-mhisneach i do chuid smaointe: bíonn sé ag screadaíl, ach ar ndóigh sheasfadh sé é, gan a bheith chomh lag le Oleg.
  Tá an beating cheana féin ar chnámha lom, is créacht leanúnach é an cúl, na taobhanna, na pluide. Murab é an t-instealladh spreagthach é, bheadh an buachaill curtha chun báis - bheadh sé tar éis bás a fháil de bharr turrainge pianmhar. Agus mar sin chuaigh sé isteach i rud éigin níos measa ná Inferno Dante. Seo nuair a bhíonn gach móilín, gach cill, gach vein sáithithe le pian tromluí.
  Rinne an ceannródaí Oleg Rybachenko iarracht dícheallach é féin a dhíspreagadh ón bpian. Ag cuimhneamh ar a thuismitheoirí, ar ré sona na hóige i bhfad i gcéin, bhí an chuma air go raibh sé ag brú amach lena chosa, ó laibhe dearg-te bubbling na fulaingthe, ach tharraing sé isteach arís é, agus é á chlúdach go hiomlán. Sheol siad mar sin trí aigéan an chéasta, ag brionglóid ar an mbás mar shaoránach ó chrá. Chuimhnigh mé ar na focail ar an Revelation Naomh Eoin. - Agus beidh siad ag iarraidh bás a fháil, ach ní féidir leo. Is é seo an chinniúint atá ag fanacht ar na peacaigh a chéasadh leanaí. Bronnfaidh an Tiarna céad uaire orthu, agus beidh an pionós is tábhachtaí, mar a deir Íosa i Soiscéal Mhatha, síoraí. Agus rachaidh cuid acu isteach sa bheatha shíoraí, cuid eile i gcrá síoraí. Déanann sé seo ar a laghad consól dúinn ar bhealach, dúisíonn sé fuath do naimhde, an fonn chun maireachtáil agus buaigh. Éiríonn leis an mbuachaill scairt amach:
  - Íocfaidh tú as seo, freagróidh tú as cuimilt sheid gach linbh lá breithiúnas Dé.
  - Tú suas, soith! - Roars an francach srónbheannach.
  - Ní féidir leat an fhírinne a thachtadh. - Easanálú an ceannródaí.
  - Faigh níos mó!
  Bhuail siad arís é, ag cur a bréige go léir isteach ann, ag briseadh cnámha, ach tá an phian tar éis an tairseach sin a bhaint amach cheana féin nach féidir leis éirí níos láidre. Is iarann é seo is féidir a théamh go teocht áirithe, agus ansin scaipeann sé.
  Tuigeann Pontuss é seo, tá go leor taithí ag an tseanbhean (nó ina áit sin, níl sí níos mó ná daichead bliain d'aois, ach i ndáiríre níos mó ná cúpla bliain) mar fhorghníomhaithe:
  - Bhuel, is leor sin! Seachas sin gheobhaidh sé bás! Caithfimid beagán leis an bpríosúnach agus déanfaimid é a chéasadh trí úsáid a bhaint as ríomhaire. Níl agam ach clár darb ainm "céasadh na nOilimpeach."
  Deir an francach srónbheannach, agus é ag geábh d"aon ghnó:
  -Cá bhfuil sé ag dul anois? Chuig an otharlann?
  - Níl ar an raca! - Ghearr an maor amach gan achomharc. Lig é a chrochadh mar rabhadh do dhaoine eile. Ná tabhair ach instealltaí chun tacú leis an gcroí. Agus lig Timur a thiomáint tríd an líne arís, agus lig dó a fháil ar an chuid eile de na séideadh uait. Níl aon am ann seónna a chruthú. Gá a bheith ag obair!
  Chlaon an t-eachtrannach leis an bhfuip a cheann agus chrom sé a chluasa fionna:
  - Géilím, máistreás. Bhuel, rith leis arís.
  Bhí buille nua buailte ag Timur. An uair seo, níor leomh aon duine agóid a dhéanamh. Ní raibh an fonn ba lú air titim isteach i lámha na marbh. Timur screams agus titeann. Tá sé piocadh suas agus buailte arís. Tá an dara sraith stailceanna ag teacht chun deiridh cheana féin. Níor fhan ach cúpla buachaill. Is é ceann acu an ceann is sine, thart ar sé bliana déag d'aois, le goatee ag teacht chun cinn cheana féin agus mustache le feiceáil. Is léir go mbíonn leisce air, buaileann sé, ach déanann sé go héasca é, ar éigean a bhíonn sé ag déanamh suairc.
  Tá Frau Pontuss ar buile:
  - Croch an fear óg leisciúil seo ar raca agus ceangail cloch dá chosa. Lig dó fulaingt.
  Tá an buachaill gafa, teannann sé a mhatáin dealbhaithe, toradh na hoibre crua, agus scairteann sé:
  - Bhuel, cad a bhfuil tú ag féachaint ar, guys, buille iad!
  Na buachaillí screadaíl, scuabtar tormáin tríd na céimeanna, ach níl an diongbháilteacht acu dul i muinín a gcráite.
  Tá an fear óg á tharraingt, tá gach francach srónbheannach ar a laghad seacht n-uaire níos troime ná é. Níl aon phointe ag troid ar ais. Ach tarlaíonn imeachtaí ansin ar leibhéal na ndaoine a athraíonn cinniúint na hImpireachta. Ghlaoigh dhá urchar amach agus thit na francaigh srónbheannach, gearradh droim na n-arrachtaigh, bhí bearnaí ar chráitéir dhomhain. Saor an fear óg é féin agus thit, ach láithreach léim suas ag béicíl:
  - Féach leat, tá ceartas Dé.
  Agus í cosúil le haingeal ón dorchadas, d'fhreagair an cailín le gruaig órga, chomh cosúil lena deirfiúr arm Margarita:
  - Níos mó seans fiú daonna. Bíodh a fhios agat nach ráthaíonn comhaontú leis an Diabhal neamh ar an Domhan agus áit te in ifreann. Tá sé cosúil le bheith ag brath ar Satan suí sa chathaoir leictreach!
  An dara Aurora fiery os ard:
  - Is é an rud atá ar siúl anseo an stuif de scannán uafáis. Déan é seo le leanaí. Faigh an buachaill as an raca.
  Chroith Oleg Rybachenko a cheann agus... dhúisigh sé. Níor luigh sí síos le linn na físe, ach d'fhan sí gan stad...
  Agus chuaigh go leor ama. Bhí na Naitsithe fós ag gabháil
  Ullmhúchán bia. Ach ní raibh an chuma ar an scéal go raibh an meisce uafásach seo a tháinig chun cinn nuair a d'ionanálú dochtúirí an SS an deatach ón gcaonach aisteach.
  Shíl Oleg Rybachenko láithreach cén fáth nár oibrigh sé ar na Krauts seo. Is cosúil nach bhfuil maisc scagaire acu, an bhfuil? Agus cén fáth a bhfuil tromluí den sórt sin sa hallucination seo? Cad atá á dhéanamh acu leis?
  Ach d"iompair na Naitsithe féin go nádúrtha, d"éirigh siad níos cairdiúla ar bhealach éigin, rud a thugann le tuiscint go mb"fhéidir go n-itheann siad linn.
  Tharraing siad isteach i ndáiríre péire pluide trom ó bhó a goideadh ó áitritheoirí áitiúla. Ansin tharraing Naitsithe amháin coire mór, agus chuaigh an dara faisisteach, mar aon le Oleg, chun uisce a fháil. Arís, ba aisteach an rud é don cheannródaí fiosrach go raibh dhá bhuicéad leathair ann, agus gnáth-mhiotal nó adhmad ar a laghad. Thairis sin, tharraing fear SS amháin, nach raibh chomh tipiciúil go leor, leis féin.
  Ní raibh an ceannródaí muiníneach go leor as a chosa, bhraith na builleanna le linn an fhorghníomhaithe seo ró-dáiríre, agus rinne sliocht Lomonosov buille faoi thuairim go raibh rud éigin níos mó ná siabhránacht shimplí nó fiú neamhshimplí taobh thiar de seo.
  Shruth uisce céad céim ón gcampa, sruth airgid súilíneach le criostail faoi dhá chloch ag crochadh thar an mbalcóin. Oleg Rybachenko poked a cheann i dtreo di. Níor thuig an buachaill ach anois go raibh gach rud taobh istigh bácáilte i gcloch, nó níos cruinne go gual. Chlaon sé go greedily isteach sa coolness taitneamhach agus... fuair sé sa chluas.
  Chliceáil duine de na fir SS, i bhfolach taobh thiar de bhalla creagach, rud éigin ar an bpainéal d'ionstraim chasta agus rinne sé giggled cosúil le francach.
  Sheachaid an faisisteach an buille gan mailís, ach le fórsa mar sin gur caitheadh Oleg ar na clocha, stop sé ag éisteacht ina chluas chlé, agus bhí an taobh seo dá cheann an-norm.
  An dochtúir brutach i róba agus slabhra óir gáire agus roared:
  - Dornálaíocht! Dornálaíocht!
  . CAIBIDIL Uimh. 4 .
  Léim an buachaill pionta suas agus mharcaigh sé ar an bhfear óg SS. Arb é is aidhm don gut le lámh dheis deceptive, agus cunningly bhfolach taobh thiar de na láimhe clé. D"fhreastail sé fós ar chúpla rang dornálaíochta, ach is cuimhne iomlán é. Mar shampla, buille deceptive agus leath géar uppercut agus leath thaobh na láimhe clé. Ansin tá an comhlacht, an thigh, an ABS, agus fiú síneadh cos san áireamh sa bhuille. Agus - níos tábhachtaí fós, de ghnáth dornálaithe, agus iad ag troid ar dheis-hander, ná bí ag súil le buille le hinfheistíocht ón lámh chlé. D'oibrigh an fachtóir iontas, rinne Oleg Rybachenko é! Ní raibh a fhios ag an bhfear óg dea-oilte SS go bhféadfadh Oleg, cé nach raibh sé ina lámh chlé, an "gunna" a chaitheamh ón taobh clé. ocus do rug sé duán in ingen. Agus fionnuar - níor éirigh leis an saighdiúir SS ach seasamh ar a chosa toisc gur thit sé ar gcúl isteach i mbolláin fórsa... Agus níor leor meáchan buachaill a raibh ocras air go leor chun saighdiúir roghnaithe a thabhairt anuas !
  Dá mbeadh Oleg Rybachenko ina throdaire níos mó taithí sa bhogadh seo, is dócha go rachadh sé ar shraith de ghluaiseachtaí deiridh. Ach nach bhfuil an scil moladh, agus nach bhfuil na tréithe fisiceacha.
  Ach rinne sé post maith, go háirithe ag smaoineamh nach raibh an punch chleachtadh san oiliúint, agus Oleg Rybachenko féin, in ainneoin a chumais nádúrtha iontach, chóireáil dornálaíocht le fuacht.
  Anois bhí aiféala air fiú nár chláraigh sé don rannóg ina dúirt an cóiste Faranenko - beidh tú ag fás suas le bheith ina fhear mór, ach le ham frithghníomh tapa éadrom. Go gairid beidh an USSR rannpháirteach sna Cluichí Oilimpeacha - agus d'fhéadfá troid le haghaidh bonn le dínit!
  Céard a déarfas tú? D'fhreagair Oleg Rybachenko mar seo:
  "B"fhearr liom mo cheann a shábháil le haghaidh rudaí atá níos úsáidí don tír ná dimes a chéile a ghlanadh!" Mar shampla, má dhéanann tú tarracóir a ritheann ar min sáibh, nó fiú gnáth-truflais, ansin i bhfad níos mó
  Beidh sé tairbheach don athar!
  Ach anois tá oideachas críochnúil faighte ag an mbuachaill féin.
  Ní raibh Oleg Rybachenko buailte mar sin roimhe seo ina shaol. Bhris an fear SS fásta go tapa ar fhriotaíocht eagraithe buachaill deich mbliana d'aois, cé go raibh sé ard dá aois (a léirigh sé agus a bhuail sé go rathúil cúpla uair) agus bhuail sé go sciliúil lena dhorn - d'ardaigh an fear tite agus bhuail sé é. arís. Nuair a stop Oleg Rybachenko fhriotú (Is é sin, chaill sé beagnach comhfhios, is é sin, tá smaointe fós i do cheann, níl tú sa dorchadas, ach ní ghéilleann do chorp a thuilleadh. Is dócha go bhfuil a fhios ag aon duine a throid go dáiríre sa fáinne cad é atá ann a bheith sa ghriog.). Lig an faisisteach dó titim agus, go aisteach, níor bhuail sé an fear a thit fiú uair amháin. Mar sin féin, scairt an dochtúir executioner rud éigin dó i dteanga anagram. Líon sé buicéad agus dhoirt sé uisce ar a aghaidh briste.
  Mothú piscín báite, agus an t-uisce ón oighear úr leáite chomh fuar - díreach ag snámh sa gheimhreadh!
  Chroith Oleg é féin, d'éirigh sé suas agus chaith sé fuil óna leic chlé, a bhí pléasctha ón taobh istigh ar a bhróg. Níor bhuail an fear SS é níos mó - rinne sé sighed go tobann, ag smaoineamh ar an gcineál trúpaí a bhí an ollphéist ag freastal, ionadh, beagnach báúil, agus thosaigh sé ag tarraingt uisce é féin isteach i buicéid déanta le leathar crogall (is cosúil freisin nach raibh sé éasca a leithéid de extravagance) ...
  Thug Rybachenko Jr faoi deara an t-imthosca seo, atá go maith agus go dona ag an am céanna. Is é an rud go maith nach marófar iad, ar a laghad go dtí go dtabharfar an turgnamh chun críche loighciúil. Fíor, d'fhéadfadh an bailchríoch dul amach a bheith an-dlúth agus b'fhéidir saoradh ó chrá! Is é an droch-rud ná go mbeidh siad cosanta go mór agus chun éalú, i ndáiríre, ní mór ceann a úsáid ingenuity iontach!
  Go gairid tháinig Oleg Rybachenko cinnte go raibh buntáistí áirithe ag baint le muca guine i gcomparáid le príosúnaigh chogaidh eile.
  D'éirigh sé amach go dtabharfaí bia te do bhraighdean agus do bhraighdean araon. Bhí meas acu air, rud a chiallaíonn go raibh na gardaí SS tar éis rud éigin a chaitheamh as na cannaí le fada an lá agus go raibh siad ina luí ar roinnt mataí, gan torann nó ina gcodladh. Bhuel, an werewolves mac tíre wandered thart - ceachtar raibh siad ag fiach, nó go raibh siad ar patróil, nó iad araon. Mar sin féin, ní raibh Oleg sásta faoi seo. Luigh sé ar na cosa crosáilte lom de Aurora agus cailín óg eile (nár cheart dó titim ar an talamh tais, fuar fós?) agus hissed - chaith Margarita a aghaidh le himeall na culaith mairnéalach a tógadh ó Oleg Rybachenko, sáithithe i leá uisce, ag rá go ceadmhach:
  - Is fear fíor anois tú. Caillte le dhorn, buaite le hamadáin!
  Mhol Aurora:
  - Sea, déanfaidh mé suathaireacht ar a aghaidh, leigheasfaidh an gearrtha níos tapúla.
  Oleg Rybachenko aoibh trí fhórsa. An-mínádúrtha. Mhothaigh sé tinn go dtí go raibh diabhaltaí ag damhsa le scátaí plasma ar a gcrúba. Agus ag an am céanna... an raibh sé níos aoibhne anois? Bhí eagla beag orm leanúint ar aghaidh: anois leagfaidh siad amach ar na clocha mé agus tabharfaidh siad buille croíúil dom le fuipeanna, nó b"fhéidir go mbainfidh siad triail as le tine. Ach níor fhéach na Naitsithe fiú anseo, agus labhair siad faoi rud éigin ina gcanúint éan, ag glacadh sealanna ag blaiseadh den choire.
  Dúirt Margarita i mo chluas:
  - Ar ndóigh, tá tú ar fheabhas... ach bí níos géire! Nuair is cosúil go bhfuil an láidir lag agus vice versa!
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Ar an drochuair, níl aon phointe ag ligean ort go bhfuil tú lag, toisc go bhfuil sé amhlaidh!
  Bhuel, bhuail siad go dian ar na adharca air... Chomh maith leis na leicne gearrtha, bhí siad wobbly freisin, cé nach raibh i bhfad, bhí na cnámha láidir - dhá fiacla. Bhí mo easnacha amh agus bhí pian mo chluasa.
  Mar sin féin, ba chúis le fulaingt i bhfad níos mó le linn an fhís iontach.
  "Is leor sin, ceart go leor," bhrúigh Oleg Rybachenko méara fada Aurora amach lena lámha nua-gheimhrithe agus shuigh sé síos le himeall a chulaith mhairnéalaigh. shuddered mé. - Ní hea, fuair sé fuar. Agus ba mhaith liom a ithe saor in aisce,. .
  Conas, tar éis an tsaoil, braitheann an Chonaic ar a bheith - beidh tú a bheith go neamhdheonach Marxist. Más rud é amháin go bhfuil tú ag maireachtáil!
  Cuireadh gruel príosúin isteach i mbabhlaí alúmanaim - iompraíodh iad i gceann de na hiompar armúrtha. Ach ní raibh aon spúnóga ann. De réir dealraimh, creideadh go n-íosfadh na sclábhaithe an leite tiubh ar aon nós. Nó shocraigh siad magadh a dhéanamh orthu, toisc nach bhfuil na spúnóga seo chomh gearr. Bhuel... sin níos fearr!
  Éiríonn tú fíochmhar - phléasc an buachaill amach ag gáire agus chlúdaigh sé a bhéal láithreach ionas nach bhfaigheadh sé é.
  An leite iompaigh amach a bheith ruán measctha le eorna péarla - tiubh, beagnach unsalted agus, ar ndóigh, gan feoil nó aon rud dá samhail, go maith, b'fhéidir chuir siad iasc beag le haghaidh blas. Níl ann ach meascán beagnach folamh de dhá ghrán (agus chuir siad feoil dheataithe suas é, ag meas an bholadh). Ach ba fada ó shin go raibh boilg an bhuachalla ceannródaíoch tugtha chun deiridh: ionas gur tháinig laghdú beag ar a ocras, ag filleadh ar radharc an leite amháin, ach le neart triarach.
  Fíor, bhí sé go dona le hithe - cúpla uair tháinig an meascán te ar an taobh istigh den leiceann créachtaithe, agus thug an phian deora do mo shúile - ach cad é sin?! Agus na "bráisléid" sa treo, chrom Oleg Rybachenko a lámha, chaith sé spréach óna shúile timpeall air... agus ag am éigin thuig sé gur tháinig a lámh dheas isteach san fháinne leath bealaigh ó cheann de na geit seo!
  Tá sé dochreidte - an ndearna an SS scoite amach ar bhealach chomh primitive sin? Más rud é amháin d'fhéadfadh muid a fháil haitheantas coibhneasta de wolves oilte mar punishers!
  Fuair Oleg Rybachenko bás. Chuir sé iallach air é féin a chew láithreach, ag clúdach é féin le babhla. Agus lena lámh dheas twisted sé é go dtí go gearrtha an cruach cruaite isteach an craiceann go hiomlán unbearably.
  Is cosúil nach bhfuil gach duine sa SS chomh fionnuar!
  Agus thuig sé go mb'fhéidir go mbeadh sé in ann a lámh a tharraingt amach. Fáinne deartha le haghaidh lámh níos mó - fear nó óige áitiúil, b'fhéidir fiú buachaill níos sine a d'oibrigh go leor. Ach do lámha sweaty buachaill réamh-teen Oleg Rybachenko, d'éirigh an gaiste amach a bheith leathan.
  Dúirt an buachaill:
  - Tá bua ag fanacht! Tá bua ag fanacht! Iad siúd atá ag iarraidh na geimhle a bhriseadh! Bhuaigh na seanaithreacha na Krauts! Déanfaimid iad a mharú freisin cosúil le cluiche!
  Aurora, ag breathnú affectionately ar Oleg Rybachenko, le gluaiseacht réidh bhrú a lámh ar ais (fuil le feiceáil ar a lámh ó gearrtha leathan agus abrasion). Bhog an dara comharsa ag an nóiméad sin chun an méid a bhí ag tarlú a chlúdach. Bhreathnaigh Oleg ar an diabhal fiery sna súile, winked sí. Agus thosaigh sí freisin ag druileáil a súile pointe-bán le léasair emerald, cosúil le cobra - gan staonadh. Ansin chroith sí a ceann agus dhírigh sí go ciúin ar na mac tíre werewolf. Ansin, gan scor de bheith ag ithe, ag breith go díreach lena liopaí scarlet ón gcupán a bhí ina seasamh ar a glúine ardaithe, d"ísligh sí a lámha agus thosaigh sí ag tarraingt línte foirceanta ag casadh ina dtonnta ar an talamh fliuch.
  Níor thuig Oleg Rybachenko rud ar bith, ach bhí amhrán bua ag tosú ag fuaimniú ina cheann cheana féin;
  Óga, milis, íon;
  Tír na Sóivéide Dearga!
  Tá an ghrian ag éirí radanta,
  Tugtha le mo chroí!
  
  Tá ár lochanna soiléir,
  Abhainn criostail stoirmiúil!
  Tá buachaillí ag rith le liathróid,
  Rith suas an cnoc le chéile!
  
  Tá an cófra pléasctha le haer,
  Tá earrach i ngach lann féir!
  Casaim chun an Tiarna
  Go gcuire an t-olc agus an t-ádh orainn sinn!
  
  Is am crua é,
  Tá ionradh déanta ag an fhaisisteachas ar Rus'!
  Déanaimis rud éigin nua le haghaidh cath,
  Lig communism reign!
  
  Le chéile táimid i gcónaí i dtrioblóid,
  Tá muid cosúil le dorn clenched!
  Ba ghnách leis na marcra gallopáil
  Bhuel, umar cruach anois!
  
  cúis mhór Lenin,
  Leanfaimid ar aghaidh mar atá!
  An genius ciallmhar Stalin saor in aisce,.
  Cad a mhúin sé dúinn a bhuachan!
  
  Agus ar deireadh, inseoidh mé duit,
  Is é an té a théann thar ceal!
  Cuirfidh mé mo smaointe in iúl níos cruinne,
  Tá an finale ag teacht go luath!
  Tar éis a leithéid de ghaineamh, bhí an chuma ar Oleg Rybachenko cheana féin go raibh an fharraige glúine-domhain! Agus is cinnte go bhfuil na sléibhte domhain gualainn!
  Bhí na cailíní ag béicíl freisin agus ag cogar ó chluas go cluas. Bhí dóchas ag gach duine.
  Phúca sliocht Lomonosov agus Stenka Razin a leicne agus ansin chrom sé - gortaíodh an gearradh damanta.
  Cad a tharlóidh má éiríonn leat éalú?! D"fhéach Oleg Rybachenko go tapa ar an taobh, amhail is dá bhféadfadh gardaí an SS a chuid smaointe (agus cé a fhios, más féidir leo a sheoladh, ní fios cén cineál trealaimh atá acu!) a chloisteáil.
  Bhain an diabhal fiery le spléach ifreann ina súile na fáinní cruach ar lámha an bhuachaill ceannródaí agus Chlaon sé go ceadmhach: deir siad, sea, is féidir linn triail a bhaint as! Tá sé seo soiléir fiú gan plé agus gan focail gan ghá.
  Dúirt laoch le gruaig ar dhath an tsionnaigh:
  - Fiú má mhaireann duine... Beidh duine ann chun díoltas a dhéanamh air!
  Ach láithreach tháinig fearg ar Oleg Rybachenko go hinmheánach, amhail is dá mba reoite. Agus froze shimplí amháin é: chasfadh sé a lámha. Agus ansin ... agus ansin beidh sé riachtanach cabhrú leis na cailíní eile iad féin a shaoradh. Seachas sin, ní ceannródaí den scoth é, ach cé hé?!
  Chuimhnigh mé ar na focail: ní hé an ceannaire an ceann a théann ar aghaidh é féin! Agus a shiúlann agus a chuidíonn le daoine eile!
  Agus cé hiad iad a thabhairt duit - cailíní álainn den sórt sin le cosa beaga briste a bleed. D'éirigh rud éigin taobh istigh den Leninist óg amach - le roar na mílte, tornado rebelled! Má oibríonn sé, rith chomh tapa agus is féidir leat agus ...
  Go deimhin, má tá tú ag dul a reáchtáil, ansin ní bheidh aon seans eile. Seachas sin, is betrayal é.
  Bhuail sé arís le súile an chéad Margarita, agus ansin Aurora, a, freisin go soiléir cheerful, bhí licking an babhla le blas. Agus sí, sticking a srón as an babhla, winked.
  - Nílimid ag coinneáil leat! - Chuir diabhal tine leis. - Má fhágann tú, is cinnte go dtiocfaidh tú chun cabhair a fháil!
  Chlaon Oleg Rybachenko agus fhreagair:
  - Geallaim! Ceannródaí macánta, rachaidh mé i dteagmháil leis na páirtithe agus sábhálfaidh siad thú!
  Bhuel, sin a shocraigh muid! D"éirigh an méid a tharla ina dhiaidh sin i bhfad níos prosaic. Ba mhaith an rud é freisin nárbh é Oleg a fuair na babhlaí a ní - is cosúil go raibh eagla orthu é a scaoileadh saor arís nó bheartaigh siad ligean do na cailíní an obair chrua a dhéanamh. Tá sé rud ar bith, ach tá sé go deas sa chás seo. Is é an droch rud go raibh orainn dul arís, agus nuair a tháinig na faisisteach calma síos. Ní féidir leo teacht ar aon rud níos mó nó níos lú cobhsaí.
  Tá sé ag fuarú beagán, agus cé go bhfuil an ghaoth tar éis maolú, d'éirigh na scamaill agus tá báisteach fuar tar éis tosú ag titim uathu. Is cosúil go bhfuil fir an SS sásta fiú anois, cé go raibh siad féin agus a mac tíre wolves reeked de stench fliuch.
  Bhí sé go leor siúl. Is é seo an domhan anseo - an microclimate speisialta Crimea. De ghnáth ní báistí, ach sa chás seo le séideáin gaoithe.
  Bhí codladh go leor ag na cailíní cheana féin agus chuir an fuacht in iúl dóibh.
  Agus ar chúis éigin theastaigh Oleg Rybachenko a chodladh, bhí a shúile bhfostú fealltach le chéile.
  Sea, an meáchan sin, amhail is dá mbeadh conablach céad tonna ag brú ort agus gan tú in ann análú go domhain.
  "Ó, éireoidh mé tinn," a cheap Oleg Rybachenko, agus é ag bogadh a chosa go trom, agus thosaigh sé ag géarú arís. - Tá mé cinnte go n-éireoidh mé tinn anois, ach cad mar sin? Is cinnte nach nglacfaidh na Naitsithe aspairín nó instealladh peinicillin, agus is dócha go mbainfidh siad fiú mil spártha. Nó nach bhfuil? An sábhálfaidh siad é le haghaidh turgnaimh? Cá bhfuil na daoine bochta ag dul anois?!
  Arís eile, tháinig meath ar réaltacht na báistí agus na fulaingthe, agus thit sé ina chodladh agus é ag siúl. Is dócha nach bhfuil ach go maith sa chás seo;
  Cosmaí, sa chiall, is cath;
  Ceannródaithe Dmitry agus Oleg Rybachenko, mar mhic léinn den scoth agus lúthchleasaithe den scoth, fuair an ceart chun ionadaíocht a dhéanamh ar a dtír, an APSS, i gcomórtais dornálaíochta cairdiúil eagraithe idir clubanna spóirt leanaí an APSS agus an Ghearmáin. Meastar go bhfuil an dá thír ina gcomhghuaillithe fós, agus tháinig laghdú ar ráflaí faoi chogadh atá le teacht. Go deimhin, tá trúpaí Gearmánacha cúlaithe ón teorainn, agus tá an Wehrmacht i gceannas ar ionsaitheacha bua san Afraic, agus tá conquered cheana féin Éigipt, agus tá siad tuairiscithe díreach tar éis gabháil Ghiobráltar. Mar gheall air seo, rinne Stalin comhghairdeas pearsanta leis an Fuhrer!
  Níl aon focail le haghaidh fís delusional, ach cad nach dtarlóidh i na cruinne. Gabhann Oleg é féin ag smaoineamh go - arís spreagtha ag an tionchar saorga ar roinnt ghathanna nó rud éigin eile. Ach tá gach rud chomh fíor nach bhfuil aon neart ann chun cur i gcoinne an obsession seo.
  Mar sin, is féidir leat eitilt go sábháilte chuig tír beagnach cairdiúil. I bpreas na Gearmáine ní deir siad ach rudaí maithe faoin Aontas Sóivéadach, agus meastar fiú an cumannachas mar idé-eolaíocht fraternal leis an Sóisialachas Náisiúnta. Ina theannta sin, bhí gluaiseacht cosúil le Stakhanovsky le feiceáil ...
  Is dornálaithe iad Dmitry agus Oleg Rybachenko ón aoisghrúpa is óige; Ach is buachaillí sách mór iad dá n-aois, agus níl siad fós i ré an luasghéaraithe chomh tapa sin ag deireadh an aonú haois is fiche.
  Tá Oleg, áfach, níos lú, níos tanaí, i gcatagóir meáchain níos éadroime, ach an-tapa. Tá Dmitry níos mó, níos leithne i gcnámh, agus d'fhéadfadh an óige laochúil breathnú ar a laghad ceithre cinn déag.
  Buachaillí freisin difriúil i dath gruaige. Tá Olezhek chomh cothrom le liathróid sneachta, fionn nádúrtha. Dmitry le gruaig donn, donn-haired. Tá Oleg cúpla mí níos óige, agus tá cuma leanbh ar a aghaidh cruinn, agus níl Dmitry ach dathúil, fiú le póstaer bolscaireachta. Tá cailíní ag stánadh air cheana féin, gan a chreidiúint nach bhfuil ann ach buachaill mór den sórt sin.
  Mar sin féin, tá Oleg Rybachenko i bhfad níos cliste ná Dmitry, cé go bhfuil an bheirt bhuachaillí an-chliste agus faigheann siad A díreach ina ngráid. Tar éis an tsaoil, i dtír Sóivéadach, ní mór do lúthchleasaithe maithe a bheith ina mic léinn den scoth.
  Tá an chuid eile de na guys níos sine, ach suas go dtí ocht mbliana déag d'aois, cé go bhfuil cúpla laoch go maith dhá mhéadar ar airde agus meáchan thart ar céad meáchain...
  Dornálaithe, pearsanra óga is fearr na tíre... Agus beidh Seaimpíní na Gearmáine agus na tíortha atá faoina smacht ag troid leo... I measc leanaí, ar ndóigh, nó sóisearacha.
  Eitlíonn siad gan stad ar an aerlíne paisinéirí is mó den Tríú Reich ar an mbealach Moscó-Berlin.
  Suíonn dornálaithe ar leithligh, ach tá wrestlers, weightlifters, peileadóirí, agus snámhóirí ann freisin. Gach juniors agus tréithe den scoth. D'ordaigh Stalin go dtaispeánfadh ár nglúin nua, a rugadh faoi riail Shóivéadaigh, a ndícheall agus nach gcaillfeadh siad aghaidh. Agus, ar ndóigh, tá fonn ar gach duine troid ...
  D'iarr Dmitry ar Oleg:
  -Ar dhréachtaigh tú plean oirbheartaíochta don chath?
  D'fhreagair an buachaill ceannródaí:
  - Tá dosaen pleananna agam do gach namhaid ... Ach ní mór dom breathnú air ar dtús, agus gan ach ansin cinneadh a dhéanamh ... Cur chuige pearsanta maidir le gach ceann acu, an ghluaiseacht is lú agus na sonraí, lena n-áirítear struchtúr fiseolaíoch an namhad, tactic aonair amháin a dheachtú.
  Rinne Dmitry snort go contemptuously:
  - Ach is féidir liom i bhfad níos simplí é! Gan tactics, Rush mé ag an namhaid, buail níos deacra agus níos minice agus briseadh.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Is beag fear atá chomh mór agus chomh forbartha go fisiciúil agus atá tú féin ag d'aois. Mar sin, oibríonn na tactics brú. Is féidir leat cósta díreach feadh. Ach anseo tá mé, beagnach de ghnáth-airde, b'fhéidir beagán os cionn an mheáin, agus le bheith i do churadh an APSS, tír chomh ollmhór, ní leor brú amháin. Ní féidir leat namhaid a ruaigeadh le fórsa brúidiúil; déanann sé oiliúint freisin, treoraíonn sé stíl mhaireachtála shláintiúil, itheann sé ceart, agus déanann sé staidéar ar bheartaíocht. Agus anseo is gá duit a buille dó cosúil i gcluiche fichille. Uaireanta fiú rud éigin a íobairt ar mhaithe le mionnú.
  Rinne Dmitry agóid go dian:
  - Agus tá mo opponents ag traenáil, agus sna cluichí ceannais, bhí an buachaill níos mó agus níos troime ná mise. Braitheann go leor ar conas a dhéanann tú oiliúint. Síleann roinnt daoine gur féidir leat a bheith ag obair go dtí ídithe le bheith i do chraobh Oilimpeach i gceann coicíse... Is míthuiscint é seo. Tar éis an tsaoil, ní hé an rud is tábhachtaí in oiliúint spóirt an oiread sin ualach super a thabhairt, ach aisghabháil super a tháirgeadh. Ach tá an sraith cleachtaí ceart roghnaithe ina n-aonar agus is é an rud is tábhachtaí ná aisghabháil ina dhiaidh sin agus gnóthachan neart ... Tar éis a dhéanann tú an troid in aon anáil, ag caitheamh amach i dtrí bhabhta, nó in áit, i ndáiríre, i bhfad níos lú, na céadta buille.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Bhuel, tá sé seo fíor freisin ar ndóigh! Go háirithe, an rún análaithe cuí, agus instealltaí isteach na pointí fáis de chorp an linbh... Tá roinnt Fios Gnó ónár Gúrú. Ach ní thuigim cén fáth nach roinneann sé iad le cóitseálaithe eile?
  Dúirt Dmitry le cogar:
  - Dúirt sé liom faoi rún go bhfuil tú, agus mé ... Ní dhornálaithe amháin, ach sa chéad dul síos saighdiúirí. Tá rud éigin speisialta fós le déanamh againn... An-tábhachtach, i bhfad níos tábhachtaí fiú ná ór Oilimpeach!
  Chlaon Oleg a cheann geal agus dúirt:
  - Rud níos tábhachtaí.... B'fhéidir gur inis sé seo dom freisin... Go mb'fhéidir go mbraithfeadh cinniúint an chine daonna ar ghníomhartha beirt bhuachaillí ceannródaí Sóivéadacha. Díreach cosúil le scéal fairy.
  Dúirt Dmitry go fealsúnach:
  - Cad as a dtagann scéalta fairy mura dtagann ón saol? B'fhéidir go mbeidh sé seo amhlaidh i ndáiríre! Cé nach lachan gránna sinn, tá sé ró-luath Iolar a ghlaoch orainn.
  D"athraigh Oleg Rybachenko ábhar an chomhrá go réidh:
  - An dóigh leat go bhfuil an bhagairt ó ionradh Gearmánaigh imithe i léig?
  Shrug Dmitry a ghuaillí leathan faoi mhear:
  - Anseo, i mo thuairim, tá tú ag speisialtóir níos mó. Ar mo shon féin, is dóigh liom nach féidir leat bualadh le do lámha agus do chosa go léir ag an am céanna, agus ansin arís tá sé dodhéanta ionsaí i ngach treo. Fíor, má bhogann tú i léim ...
  Oleg Rybachenko gáire:
  - Fuaimeann sé go leor loighciúil ... Ach níl a fhios againn cad go díreach atá ar intinn Hitler, ach tháinig laghdú mór ar an teannas, agus stop eitleáin Gearmánacha ag sárú ár n-aerspáis, agus ní chloistear thar lear clanáil na rianta bolb thar lear, is fíric é seo . Ina theannta sin, thug an Fuhrer cuid de na hoibrithe ar ais chuig na meaisíní. Is é sin le rá gur fholaigh an Tríú Reich a chuid fannaí... Ach ní féidir linn a scíth a ligean.
  Thóg Dmitry amach ceapaire bácáilte le héisc agus cáis speisialta beagmhéathrais as a mhála droma agus thug do Oleg é. Ina dhiaidh sin thóg sé amach a dhá oiread dó féin. Tairiscint:
  - Ith... Ní féidir leat sosanna fada a ghlacadh ó bheith ag ithe agus ag fáil próitéin isteach i do chorp. Nuair a thagann laghdú ar thiúchan na n-aimínaigéid sa chorp, cailleann na matáin neart.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Do bodybuilders, a oibríonn amach go leor, tá sé seo cothrom go leor, ach do dhornálaithe ... Tar éis an tsaoil, nach bhfuil againn go léir an fheoil, dathanna sé an comhlacht, agus fiú níos mó ná sin méadaíonn sé éifeachtacht chomhrac!
  D'aontaigh Dmitry, ag tógáil greim den cheapaire agus ag cur trátaí leis:
  - Níl gach rud, ach ... ithim fiú ar an oíche nó ól whites ubh ionas nach dtagann an tiúchan aimínaigéid. Thairis sin, ní uibheacha sicín an rud is fearr, ach uibheacha gearga nó ostrais, go maith, tá an dara ceann fíor-annamh ... Cé gur cosúil go bhfuil ostraisí tosaithe cheana féin a phórú i Lár na hÁise ...
  Rinne Oleg magadh dáiríre (i ton):
  - Próitéin an-luachmhar i gcosa tosaigh an frog. Molaim triail a bhaint as!
  Rinne Dmitry gáire cosúil le buachaill:
  - Sea, ach níos mó fós ná sin in oisrí le piobar dearg Indiach!
  Ghlac Oleg, áfach, greim den cheapaire go cúramach agus thosaigh sé ag ionsú an phíosa. Bhí an t-iasc dearg, blasta, sáithithe i ketchup agus gairleog brúite. Bhíothas in ann neart níos mó a chur leis... Cosúil le Winnie the Pooh, mar shampla...
  - Tá cónaí ar Winnie the Pooh go maith ar fud an domhain! Tá bean chéile agus leanaí aige, is muga é!
  Mhol Oleg go tobann:
  - B'fhéidir gur féidir linn a chanadh?
  Dúirt Dmitry gan mórán díograis:
  - Nach bhfuil sé ró-luath ag canadh?
  Oleg Rybachenko aoibh:
  - Díreach i gceart, go háirithe ó d'eitil muid thar teorainn an APSS!
  D'iarr Dmitry ar a pháirtí:
  - Siosúr nó páipéar?
  D"fhuascail Oleg é:
  - B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr a dhéanamh gan jokes childish. Is daoine síochánta muid, ach d"éirigh lenár dtraein armúrtha dlús a chur le luas an tsolais...
  Chuir Dmitry isteach:
  - Ní hea! Níl a leithéid d"amhráin kindergarten ag teastáil uainn. Déanaimis rud éigin níos mó... tírghrá!
  teannta Oleg a scamhóga agus thosaigh sé ag canadh, ag cumadh mar a chuaigh sé. Danka, ina dhiaidh sin, ag canadh go han-mhaith. Nó, bhí a ghuth cosúil le trumpa mharascail, nó b"fhéidir fiú trumpa Jericho;
  Is focal bródúil é ceannródaí,
  Cheangail Stalin dúchais an carbhat.
  Níl aon bhealach eile seachas cóisir sa bhaile,
  Maidir liom féin, tá cumannach iontach!
  
  Gheall mé go bhfreastalódh sé ar an Athair go deo
  Go bhfásann an Motherland go hiontach,
  Ionas go n-éireoidh gach duine níos fearr i rith a shaoil,
  Ionas go n-éireoidh an eitilt níos fuaire ná an t-iolar!
  
  Thundered sé - tá an cogadh tagtha,
  Mar sin, a bhuachaillí, ná bíodh drogall ort dul ar shiúlóid!
  Chuaigh an Wehrmacht i bhfostú a smután géar,
  Mar sin seolfaimid chuig dramhaíl é!
  
  Níor thug siad raidhfilí do na gasúir,
  Bhí freagra: tá tú ró-óg le blianta fada!
  Fós féin, rith siad ar shiúl le bheith ina saighdiúirí,
  Toisc go bhfuil bayonets chomh riachtanach!
  
  In aice le Moscó throid muid sa snowdrifts saor in aisce,.
  Rith muid cosnochta tríd an bhfuacht...
  Mná áille ceannródaíocha ag rith timpeall i róbaí -
  Níl aon grenade ann, mar sin buail le do dhorn!
  
  Cé chomh cruálach is atá na katas faisisteach -
  Cé mhéad fola is féidir leat iad a chothú?
  Ach beidh ar na Naitsithe a gcuid dleachtanna a íoc,
  Beidh na vultures iompú isteach i gcluiche!
  
  Don lón is beag an chandam - ocras,
  Bhí cosa na saighdiúrí sioctha...
  Go bunúsach níl mé ach leanbh
  Ach tá na haithreacha bródúil as an éacht!
  
  Tá an t-umar ag réabadh, tá an Tíogair pointeáilte,
  Ach bhrúigh an trodaire óg an grenade!
  Agus tháinig an bastard faisisteach trasna mianach:
  Anseo ghlac an tóirse te isteach air!
  
  Beidh fiú buachaill beag ina fathach,
  Má tá misneach saothraithe agat!
  Tá na ceannródaithe aontaithe mar naisc,
  Soul níos láidre: is miotail é tíotáiniam!
  
  Ní bhfuair an Wehrmacht tríd, fuair siad é sa mhullach,
  Tá na cónraí cruach báite!
  Tá a leithéid de bhuachaillí sa Rúis,
  Tá glúnta sliocht bródúil as!
  
  An cath arís, an uair seo ar an Volga saor in aisce,.
  Tar éis éirí ina ceannródaí Críochnaitheoir!
  Tá morgues clogged ag na Naitsithe,
  Agus tá seafta an bháis briste ar an gcladach!
  
  Níl aon chomhaireamh cé mhéad againn a fuair bás,
  Cé mhéad a gheobhaidh bás arís - níl deora ar bith ...
  Ach seo obair na trodaithe;
  Beidh Críost aiséirí cibé duine is fiú!
  
  Rinneadh baill de Komsomol i mBeirlín,
  Tá, ag tabhairt na mionn dílseachta!
  Tá leath na hEorpa agus an Aontais cosnochta,
  D"éirigh lenár bhfoireann óg!
  
  Agus anois tógfaimid domhan nua,
  Beidh gach duine ina chruthaitheoir-demiurge ....
  Rachaidh siad isteach i nduibhe na fulaingthe is an chogaidh,
  Ní bheidh a fhios againn cad a chiallaíonn eagla!
  
  rialaíonn cineáltas na cruinne,
  Agus ansin imeoidh an pian, creidim dom...
  Le linn tá an genius is fearr ar fad, Stalin,
  Tá beithíoch ifreann Hitler buailte!
  
  Throid muid go cróga chuige seo,
  Onóir tuillte go deo...
  Agus a thuiscint go bhfuil an páirtí tábhachtach -
  Beidh na cruinne mar thoradh ar do bhrionglóid!
  Chan an t-eitleán an t-amhrán seo i gcurfá. D'fhuaim sé chomh sollúnta go bhféadfadh duine pléasctha i deora ...
  . CAIBIDIL Uimh. 5 .
  D'imigh an fhís as radharc, agus fuair an buachaill-scríbhneoir agus an genius arís é féin i bhfírinne colún fánaíochta.
  An neamhábaltacht comhrá fánach a bheith aige le duine ar bith (tar éis na físe, bhí a theanga go hiomlán numb!) Bhí Oleg Rybachenko níos buile fós. Agus ar bhealach éigin níor thuig mé fiú láithreach go raibh siad ag druidim leis an bhforaois. Chríochnaigh sé - bhí sé sáithithe, agus faoi chois bhí bóthar dea-trodden, cé go fliuch, ach soiléir, gearrtha anseo agus ansiúd ag rianta de cairteacha, gluaisteáin, rianta de umair éadrom, gluaisrothair agus fiú crúba capall.
  Bhí an láib fuar, cosúil le gallúnach vile, díreach chomh sleamhain, chothaigh Oleg Rybachenko a chothromaíocht arís agus arís eile, agus sa cholún thit beirt nó triúr cailíní agus d'éirigh siad go tapa.
  Spreag Margarita í féin, traochta go leor, a deartháir ina arm:
  - Tá sé ag éirí dorcha cheana féin, tabharfaidh siad scíth duit go luath!
  Uair an chloig go leith tar éis don bháisteach tosú, chuaigh siad thar raon cnoic a bhí cosúil le fad ó chian. Os a chionn, thuig Oleg Rybachenko nach cnoic a bhí iontu seo, ach rampair le túir gunna meaisín. Ardán ársa Criméaigh ag síneadh soir agus siar chomh fada agus a d'fheicfeadh an tsúil. Go tráthrialta ar na "cnoic" bhí fáinní cloiche liatha, beagnach cothromaithe go talamh, le feiceáil - fothracha na dtúr faire. Idir dhá cheann acu seo, chuaigh an colún faoi chuing isteach sa log, a bhí ina gheata uair amháin is dócha.
  Ansin tógadh ar ais a chodladh iad. Níor bhain siad fiú na geimhle agus níor chothaigh siad mé. Chlúdaigh codladh na gcailíní iad mar sciathán an fhithigh;
  Go tobann, d'athraigh an radharcra os comhair na gcailíní (agus is minic a bhíonn aislingí pretentious!) agus fuair siad iad féin san fharraige, nó in áit ar an gcé le radharc glan cois farraige.
  Chuaigh na cailíní Komsomol chuig an gcalafort; Anseo d'ionsaigh cúigear francach cockroach arís iad. Is créatúir disgusting den sórt sin iad seo, le sé cosa, go bhféachfaidh tú orthu agus go mbraitheann tú urlacan. Mar sin féin, tá sé ina ábhar de dhá soicind, blows le daggers agus tá sé ar fad.
  Chan an Margarita álainn fiú:
  - Agus domsa, cosúil le emetic, is potion grá é!
  Leig Aurora ruadh amach feadóg trína gcuinne:
  - Ach tá an iompar go maith - agus fuair mé cic maith sa fhód!
  Ba chréatúir níos contúirtí aiseanna faoileáin. Bhí an cumas acu lámhach lena ngob. Caitheadh an pointe amach agus pollta an craiceann, instealladh aigéad. Ansin shuigh an t-éan tua ar an íospartach tite agus stróic sé an fheoil. Fíor, tá an chuid is mó acu lámhaigh cheana féin. Ach rinne ceathrar creachadóir le cinn ghéar ar a chéile iarracht ionsaí a dhéanamh ar na gasóga.
  - Anseo tá siad eile perversion an dúlra! - Thug an diabhal fiery Aurora faoi deara ...
  - An té a chruthaigh iad ní dhéanfaidh sé aon rud a shaobhadh! - I misean nua Margarita, tháinig mothúcháin reiligiúnacha atavistic arís chun solais. Athraíonn pearsantacht má dhúisíonn fórsaí áirithe sa fho-chomhfhiosach. - Mar sin áthais an Dia Uilechumhachtach!
  Chuir an deamhan rua i sciorta gearr agus gruaig a bhí ar lasadh níos teo ná lasair-lasair agóid arís:
  - Ní hea, léiríonn sé seo arís an chumhacht chumhachtach sócháin. D"fhéadfadh sraith de thionchair chomhchosúla eascairt as an saol!
  Ag caitheamh dhá chakras, ghearr na cailíní na creachadóirí amach, agus ansin ghlac siad na dioscaí a d'fhill orthu.
  - Cosúil le búmarang, ach gearrann sé tíotáiniam! - An diabhal fiery grinned.
  - Ceart go leor! Is cuma cad a ghearrann an tíotáiniam seo, tá an miotail seo níos laige ná blotter.
  Thosaigh na cailíní a unfold an cheird ar snámh. Go tobann d'iarr an diabhal fiery go pléadáil:
  - Scríobhfaimid amhrán faoi dheireadh, a Mhargarita!
  An blonde sneachta-bán, miongháire níos gile ná an ghrian, d'iarr:
  - Go n-éirí an t-ádh linn!
  Chuir Cool Aurora amach:
  - Díreach! Lig don fhear caillte na himeartha - tá an scoundrel éad!
  Chlaon cailín Komsomol siar agus sheinn sé go ciúin, na focail ar snámh agus glioscarnach:
  Oracle i measc na clocha draíochta saor in aisce,.
  Rugadh de stoirm - grian geal!
  Ní sliocht an dorchadais lochtaigh sinn,
  Cosúil le dath cuireann amhrán isteach i nga!
  
  Ar ndóigh, is féidir le carraig a bheith díobhálach -
  Tairníonn sé trioblóidí, brón, bás dúinn!
  Agus taibhsí i splendour pale,
  Shine cosúil le comhartha san oíche!
  
  Ach ní bheidh muid superstitious
  Laoch na Rúise - claíomh ar láimh!
  Déanaimis seirbhís dhílis d'Íosa -
  Go maire an diabhal an t-amadán go deo!
  
  Níl aon atharthacht níos láidre,
  Tar éis an tsaoil, tá ár n-uacht cosúil le miotail!
  Stalin Wise i gceannas ar an ionsaí,
  Is tornado é "Andryusha" ar mhiotal Köln!
  
  Déanfaimid freastal naofa ar an Rúis,
  Shamhlaigh mé mo chroí a thiomnú di!
  Tá an bayonet is géire ag an saighdiúir,
  Agus an lasair in óráidí an fhógróra!
  
  Moladh duit, a Rus' le cantaireachtaí,
  Canaimid iomann di,
  Tiocfaidh díoltas ar na naimhde -
  Déanaimis déileáil leis na préacháin, creidim!
  
  Tógfaimid domhan naofa nua,
  Dia linn!
  Do chailíní só agus nuashonruithe,
  Beidh tú a bheith caliph in am ar bith!
  
  Tabhair duais dúinn le fís iontach -
  Tá guth an Tiarna ag glaoch chun claíomh!
  Beidh an saol ina subh sugary,
  Nuair a bhíonn tú láidir cosúil le KAMAZ!
  
  Foraoisí darach lush an motherland,
  Bíodh a fhios agat cá mbeidh d"anam scíth!
  Gheobhaidh tú aigéin na glóire,
  Rachaidh tú isteach sa Kremlin mar rialóir!
  
  Is ridire tú - treibh na bhfathach,
  Fórsa na bhfarraigí agus solas an oighir!
  Gaineamh an fhásaigh órga,
  Agus le emerald, is foraoise é veilbhit!
  
  Rachaimid go dána isteach sa chath fuilteach,
  Ar a laghad tá na Tigers ag roaring formidably!
  Tá lapaí clawed ag na Naitsithe,
  Breathnaíonn Adolf cinnte fionnuar!
  
  Ach fuair mé mustache in aghaidh,
  An smuit cuachta, thit an jaw!
  Agus tá ár ndaoine iontach bródúil,
  Léirigh cumhacht don chréatúr faisisteach!
  
  Anois tá sé in am don solas -
  Tá grásta na bhflaitheas le feiceáil ...
  Tugtar glóir d"éachtaí sna dánta -
  Tá an Críost naomh ardaigh san anam!
  Mhol Aurora, agus í ag bualadh a lámha chomh hard sin gur ardaigh scamall cuileoga:
  - Chan Margarita go maith, ach ní mór duit sailm a chanadh i gcór na heaglaise. Tá gach smaoineamh sáite ar ábhar reiligiúnach!
  - Ní mór dúinn a atone le haghaidh ár bpeacaí. - Dúirt an Korshunova aibí, a bhí tar éis titim arís i eacstais reiligiúnach. - An té a dhíolann a anam fanann sé i gcailliúint i gcónaí - tugann sé an bás don mharbh!
  An diabhal fiery gáire:
  - Feicim go bhfuil tú in ann labhairt go hálainn freisin! Ceart go leor, a mhile, anois tá siúlóid spraíúil romhainn.
  Tar éis dóibh suí síos ar bhád inséidte, dofheicthe ag radair agus péinteáilte cosúil le leamhan, shnámh cailíní Komsomol chuig an scriostóir mór. Anois bhí orthu rud éigin mór a dhéanamh. I nóiméad contúirte, tháinig géar ar gach reflexes agus frithghníomhú. Mhothaigh cailíní Komsomol fuaimeanna ar feadh go leor ciliméadar, splancadh na dtonn, faoileáin ag screadaíl agus fiú ag geónadh éisc. Chuala siad duine ag snámh trasna orthu! D'ardaigh baill Komsomol a gcuid gunnaí agus chonaic siad fear ar tocht aeir. Thóg sé as a masc, agus bhí an chuma ar aghaidh Denis Baranov. Chuir an t-oifigeach zombie, fíneáil a ciontaíodh roimhe seo, a d'fhéach sé go suntasach níos óige agus i bhfad níos deise, sa bhfís seo, buaic orthu.
  Agus é ina ghlór garbh a chrom an t-aer, dúirt sé:
  - Chuir an Fuhrer mór dubh mé!
  - Ach níor scríobh muid rud ar bith! - Exclaimed na cailíní i unison.
  Ní raibh Mirabela sásta ar chor ar bith leis an gcuma a bhí ar choirpeach cruaite óna gcathlán, ach bhí Aurora, ar a mhalairt, ag gáire le sásamh. Dála an scéil, is ábhar iontais é, ach chomh luath agus a chaill an príosúnach deich mbliana go leith agus fuair sé réidh leis an scar, bhí sé scanrúil - d'iompaigh sé ina fhear deas. Más rud é nach raibh a fhios acu roimh ré, is dócha nach mbeadh siad aitheanta Baranov.
  - Agus nach bhfuil sé riachtanach! - Exclaimed an iar-phríosúnach besotted. - Is é mo sprioc chun bás! I mo shaol eile beidh mé i mo shultán, agus i mo harem beidh céad míle maighdean.
  - Ar a laghad déileáil le ceann amháin. Seachas sin ní bheidh sé go maith, díreach a mhalairt! - Dúirt sí, ag iarraidh cuma níos greannmhaire ná Margarita.
  Thit Denis ina thost; de ghnáth ní bhíonn zombies den sórt sin cainteach go háirithe. Cé gur feithicil chomhrac a bhí ann an uair seo.
  - An bhfuil taithí mhaith mhíleata agat? - D'iarr Aurora. Go deimhin, bhí siad imithe tríd an Dara Cogadh Domhanda cheana féin agus fuair siad iad féin sa todhchaí. Níl sé chomh hálainn ó thaobh na todhchaí de is a rinne scríbhneoirí ficsean eolaíochta Sóivéadacha cur síos orthu, iad lán le cogaí agus, níos tábhachtaí fós, créatúir éagsúla a ndearnadh sóchán orthu.
  Tá a leithéid de rud ann - magoradiation agus neamh-radaíocht.
  Is radaíocht é magoradaíocht nach maraíonn rudaí beo, ach a athraíonn airíonna ábhair, lena n-áirítear claochluithe, cumaisc cineálacha éagsúla den saol - lena n-áirítear beochan agus neamhbheo.
  Neamh-radaíocht - murab ionann agus gnáth-radaíocht - is cúis le ní ianú na n-adamh, ach a n-athchóiriú i móilíní, agus is gníomhaí i DNA agus cealla a iompraíonn faisnéis ghéiniteach. I gcásanna áirithe, is féidir é a úsáid chun críocha leighis, le haghaidh athghiniúint tapa.
  - Ar ndóigh! - Dúirt Baranov go muiníneach. - Throid mé go leor uaireanta!
  Bhí amhras ar Aurora rua:
  - Cé a mharaigh tú?
  Chuir an t-iar-choirpeach amach:
  - Infidels!
  Chas an diabhal fial a smig:
  - Conas is oifigeach Rúiseach tú:
  - Is mujahid mé agus is é an tasc atá agam ná na infidels a scrios! - Baranova caoineadh. - Seo mar atá i ndán dom go deo.
  Dúirt Aurora i gcluas Margarita:
  - Ná argóint! Is fearr an post a dhéanamh.
  Zombie a ghlan faoina anáil i Araibis. Craoladh an nuacht is déanaí ar an raidió.
  - Militants tar éis éirí suntasach níos gníomhaí sa tSeisnia. Go háirithe, rinneadh iarracht tine a chur i dteach an rialtais. Le linn an chatha, maraíodh cúigear póilíní agus gortaíodh aon cheann déag, tá caillteanais na militants á soiléiriú. De réir roinnt foinsí, fuair iar-chathaoirleach chúirt Sharia thart ar céad milliún dollar ó urraitheoirí eachtracha agus tá sé ag iarraidh go gníomhach é a thuilleamh ar ais. Rinneadh oibríocht speisialta sna sléibhte: scaipeadh na bandits.
  D'éirigh an zombie suas:
  "Is gearr go mbuailfimid na heasláin chomh dian sin go n-imeoidh siad amach i measc na bhfeadóg agus an magadh!" Chuir tonn rollta isteach ar a chuid focal, chaith sé an bád agus chaith sé le splancacha é. - Sin ceart, a deirim!
  - Sin fíor i bprionsabal! - Scaoil Aurora sparkles óna súile. - Is namhaid mór an Ioslam é SAM. Díscaoileann sí é le cabhair ó Hollywood, nuachtáin porn, sraith teilifíse mystical. Anois, beidh orainn a shoot an Yankees beagán.
  Shnámh na cailíní suas go dtí an scriostóir. Tar éis an Captaen Céadchéime Rudolph Reagan, tar éis dó sip a bhaint as an coinneac is fearr leis (bhuel, tá na Meiriceánaigh seo go léir ar meisce, ní haon rud é go bhfuil Stáit Aontaithe Mheiriceá mar shiombail de stíl mhaireachtála míshláintiúil agus meath!), ag leagan síos ar an leaba, ag leagan síos. a cheann ar bhrollach an bhradaigh. Nuair a bhí sé ina óige mealladh guys é, agus tar éis do Franklin Truman cead a thabhairt do homosexuals chun fónamh san arm, bhí taithí aige fiú ar chaidreamh le admirals. Agus ar bhealach éigin fiú le laoch ceithre réalta an Chogaidh Indiach. Ach faoi uachtarán Críochnaitheoir, agus Moslamach ag an, tháinig an mhoráltacht difriúil agus cuireadh brú ar daoine aeracha. Ina dhiaidh sin, chinn Rudolph Reagan a omnivorousness a thaispeáint trí cuireadh a thabhairt do whores. Mar sin féin, agus é ag tabhairt aire don chorp baineann tairisceana, níor scoir sé de shamhlú guys, matáin, dubh, atá in ann pléisiúir do-thuairiscithe a sheachadadh.
  Ar ndóigh is scumbag agus pervert iad ina dhiaidh sin!
  Cheadaigh Rudolph Reagan an fraochÚn marcaíocht air, ach ní raibh sé in ann é féin a scaoileadh agus d'éirigh sé as. Níl, tá fear de dhíth air go práinneach. Cé go bhfuil fir níos measa ná mná ar bhealaí áirithe, níl a ndóthain airgid acu - tá fás gairme uathu. Thug Galina faoi deara é seo - beidh sé úsáideach naimhde na Rúise Sóivéadach a scriosadh; Meiriceánaigh agus a gcomhghuaillithe.
  Iompraíonn na feighlithe go míchúramach. Tá sé fuar agus is fearr leo iad féin a théamh le fuisce neamhchaolaithe. Margarita winced (tá siad seo ar meisce iomlán - tar éis an tsaoil, siombailíonn an móilín alcóil scriosadh an chomhlachta, go háirithe an ceann baineann), is amadán iad na Yankees!
  Glowed tonnta ar na monatóirí, agus uaireanta bhí créatúir le feiceáil. Ar cheann de na hainmhithe contúirteacha seo bhí an sábh portán agus an siorc nettle ag an am céanna. Ainmhí uafásach, contúirteach ar tír agus san fharraige. Agus a claw le snáthaidí cliseadh, d'fhéadfadh sé greim a dhéanamh go héasca ar dhuine ina leath nó níos measa fós, é a nimhiú. Ní raibh na cailíní le feiceáil, bhí siad splashed le frithchaiteoir, agus do na zombies bhí an teocht chomhthimpeallach fiú cúpla céim níos fuaire.
  Agus an fraochÚn á chaitheamh aige, dúirt Rudolph Reagan le guth garbh:
  - Téigh amach, ba mhaith liom a chodladh. Sea, agus ba chóir duit dul go dtí an leaba mhór!
  - Mar is mian leat, ach a íoc! - squealed whores disheveled.
  - Níl tú oilte go leor, is leor leath lomaire duit! - D'fhreagair Rudolph Reagan, agus ansin le deacracht srian a chur air féin ó burping. - Mar is mian leat! Ach is robáil é seo.
  - Cén plean? - Bhí ionadh ar striapaigh na saighdiúirí.
  - Tá jab maith agat. - Rudolph whined. - Bhí spraoi agam agus fuair mé saibhir, agus beidh mé ag crith mar ifreann! - Thosaigh an ginearál ag crith, bhí crith ar a smig dhúbailte.
  - Ní bheidh tú nocht! - Scairt an striapach in éadóchas (cad é an náire é nuair a chuirtear isteach ar an mhoráltacht!). - Beidh mé ag dul a chuardach le haghaidh cliant eile!
  - Ach a choinneáil i gcuimhne go bhfuil ár mairnéalach temperamental. - Thug Rudolph Reagan faoi deara le bagairt débhríoch.
  Bhí na cailíní Komsomol gar cheana féin. Chlaon an zombie i gcoinne an laoch Galina, ag cur a cheann ar a gualainn. Bhrúigh an t-oifigeach marbh a leiceann go dtí an ghruaig shíoda cumhra, ag pógadh barr a cinn. Liopaí fuar dóite a chuid gruaige unpleasantly, agus an t-oifigeach smelled cosúil le corp.
  - Ar ais as! - Dúirt an Margarita feargach go bagarthach - fuair mé leannán freisin.
  - Ní raibh sé i gceist agam tú a chiontú! Tá tú díreach cosúil le Guria. - Thosaigh cosúlacht corp éirimiúil ag sciobadh.
  - Déanfaimid troid i maisc. Níor cheart go bhfeicfeadh éinne gur cailíní sinn. - Thóg a cara fiery Aurora fleascán amach le spreagthach. Ghlac mé cúpla sip. Níl an fleascán go háirithe cliste, rinneadh é le cairdín, agus mar sin ní raibh aon aer ann. Mar sin sreabhann an leacht a thugann beatha amach leis féin. Chuir an laoch nóta léi féin. - De réir mar a fholmhú, conarthaíonn sé: mar thoradh air sin, ní dhéanann an t-uisce splancscáileán, is féidir leat bogadh go ciúin.
  Ar bhealaí eile, tá fiú na fuaimeanna anseo difriúil, dull, amhail is nach bhfuil cumhacht acu. Is cosúil go bhfuil guthanna soiléire cailíní hoarse. Breathnaíonn na tonnta cosúil le blaincéad dubh sa dorchadas a lasann uaireanta ag caochaíl, déanann iasc beagnach cearnach iarracht rud éigin a spíonadh amach as a mbéal. Léim scáthchruth éadrom amach as an uisce agus gearradh é beagnach ina leath ag pléasctha Aurora. Tá eití géara ag an iasc seo agus ní raibh mé ag iarraidh dul amú orthu.
  Níl aon cailíní Komsomol i radharc, athraíonn an bád dath go huathoibríoch chun an muirdhreach a mheaitseáil, díreach mar a thaispeánann na cultacha cáilíochtaí chameleon. Tá an disguise foirfe. Go háirithe, is féidir leat a fheiceáil conas a ghabháil leis na mairnéalach iasc mutant. Déanann siad go han-simplí é: Ar dtús, déanann siad an rubar a thumadh, á bhealadh go tiubh le hola meaisín agus gásailín: leathnaíonn an boladh i bhfad. Is breá leis an turtar francach é, go hiondúil itheann sí ceimic cosúil le cockroach. Gabhann sé, fáinleoga, clinging leis an Hook. Ní féidir leat an cacamas seo a ithe i ndáiríre. Ach níl an bhaoite beo go dona. Iasc mór, uaireanta an méid deilf, greim air. Tá cuid acu inite agus meastar gur delicacy iad fiú.
  Tá cinn nimhiúla ann freisin, ach tá príomhchócaire a bhfuil taithí acu in ann iad a neodrú, agus déanann sé seo níos costasaí iad. Go háirithe, ní fhaightear an t-iasc carbán emerald ach amháin i Loch Radikal radaighníomhach, mar a ainmníodh é i gcomhthonn le Loch Baikal, ach anois tá sé truaillithe. Bíonn carbán emerald breac le úráiniam ina chúis le meisce támhshuanacha; má tá sé friochta i gceart, beidh botún fiú amháin i gceann nóiméad mar thoradh ar bhás pianmhar gourmet. Agus tá "glitches" den sórt sin neamhghnách, dath geal, feicfidh tú é seo fiú i blockbuster. Iascaireacht an-bhrabúsach, mutants meta-quasi-marfach, emerald agus radaighníomhach, contúirteach nuair a chaitear iad, agus ag an am céanna rinne siad iarracht pórú Carbán chomh mór le catfish lasmuigh den chrios, ach fuair siad bás ann.
  Chonaic na cailíní é seo agus d"ardaigh siad a gcuid gunnaí. Margarita recoiled go tobann; squeak tanaí sounded i mo chluas:
  - Tá an long ceithre chéad méadar ar shiúl.
  D'fhreagair an Críochnaitheoir blonde le háthas:
  "Táimid ag leanúint lenár rapprochement go han-mhaith."
  Ní fhaca súile Aurora agus Margarita sa dorchadas níos measa ná cat, agus b"fhéidir níos fearr. Bhí beagán níos mó daoine ar bord, timpeall cúig duine is tríocha, iascairí mercenary ina measc, go leor acu a bhí ar meisce. Bhí sé mar aidhm ag an zombie ar a chéile comhraic; bhí gunna meaisín agus tostóir ag an iar-oifigeach príosúin.
  Ghlac sé póg, chliceáil go ciúin ar an lasc sábháilteachta, agus chas ar an oíche monocular. Bhí ábhar gairmiúil mar gheall air, go háirithe nuair a bhrúigh sé an eyecup rubair chun a aghaidh ionas nach a thabhairt ar shiúl a shuíomh do bhreathnóirí le glow glas.
  D"fhéach na cailíní ar a gcuid comhraic trí optaic ríomhaire. Shocraigh sí na spriocanna láithreach, ag socrú iad go dtí an t-uasráta tine: míle cúig chéad babhta in aghaidh an mhianaigh. Ag an am céanna, dáileadh na cailíní ar na híospartaigh; Thug an ríomhaire leid ar conas agus ar cé le lámhach.
  Sheas an saighdiúir breathnadóireachta in aice leis an lucht leanúna an fál, deataithe sé todóg, agus ó am go ham sipped fuisce ó fleascán.
  - Tá na Meiriceánaigh ag freastal go míchúramach! - Thug Aurora faoi deara agus chuir sí isteach go suairc le venom ina glór. - Is é seo an iarmhairt a n-lofa daonlathas liobrálacha.
  - Is fearr linne smaoineamh! - Margarita grimaced. - Go háirithe iad siúd atá fostaithe san arm nach de bhunadh Slavach iad?
  - Ná bíodh amaidí le n-ól ach an oiread! - Chuimil cailín Komsomol a srón. - Itches sé, b'fhéidir mar gheall ar an bháisteach. Nó b'fhéidir le buille láidir!
  - Bainfidh mé as é! An namhaid an Tríú Reich... - An Zombie-príosúnach whispered.
  - Go ginearálta, moillíonn caitheamh tobac an t-imoibriú agus dallann sé na súile! - A dúirt Margarita. - Ba mhaith liom a thoirmeasc go pearsanta toitíní.
  Ag deireadh an destroyer mhór is féidir leat a fheiceáil Barter, tá cúpla mear-dóiteáin gunnaí, an rang Lincoln - in aice leo tá péire de gunnadóirí ar an suíochán. Tá beirt eile ar bís san iascaireacht. Cúpla "grobodon" ar an taobh starboard. Agus ansin chuaigh Meiriceánach, cosúil le fear dubh, amach, ag féachaint ar rud éigin ar a ghuthán póca. Cosúil "porn", ar chineál an físeán. Go ginearálta, tá gunnaí contúirteacha; má scaoileann tú, ní fios cé acu an sábhálfaidh an "armúr" na clocha, ach is cinnte go mbeidh bád inséidte ina shaighdiúir.
  - Mar sin dáileadh na spriocanna. A ligean ar a fháil níos gaire. - Arsa an diabhal tine. - Ní mór a fheiceáil go bhfuil cion ag eallach primitive.
  - A ligean ar sneak suas mar nathracha! - Thacaigh Margarita léi, agus í ag lúbadh a coime.
  D'fhan an zombie tostach go deas.
  Mar is gnách, thug Aurora dearg-ghruaig faoi deara na gunnaí bogha le coimhdeacht agus go dtí seo sábháilte. Roinnt meaisínghunnaí, trom, b'fhéidir níos cumhachtaí ná an PKM. Agus ansin an fhoireann, tá Guy le feiceáil, is dócha Sínis, an-aimsir, fiú sentry neirbhíseach. Is dócha gur mar seo a shín an núíosach amach. Tá oifigeach in aice láimhe, ag cromadh ar an ráille go casúil;
  - Déanaimis na spriocanna a dháileadh! - Mhol Aurora, ag imirt le guma coganta.
  - Bogfaidh mé ar dheis, gheobhaidh tú níos mó críocha ar chlé! - Rith Margarita imeall a láimhe trasna a scornach.
  Scoilt an bád inséidte ina dhá chuid, chas na cailíní timpeall.
  - Scuabfaidh mé na gunnadóirí meaisín! - flashed Aurora a fiacla.
  - Agus is gunnadóir mé! - rinne Margarita gáire.
  Níl an scriostóir beag ar bith agus tá sé an-tábhachtach pléasctha isteach ann go tobann, cur isteach air agus titim isteach sna cábáin. Bhraith na cailíní Komsomol neirbhíseach, ní raibh taithí na maruithe ró-bheag, ach fós thosaigh a gcroí ag buille go tapa, agus bhí a gceann torannach ó scaoileadh fola.
  Tugann siad ordú meabhrach dóibh féin chun suaimhniú agus gníomhú go socair. Ní féidir le gach duine, fiú trodaire nó dochtúir a bhfuil taithí acu, é seo a dhéanamh, ach tagann an chuisle síos. Piocann cluas fonn comhráite, toisc nach bhfuil gach Yankees le feiceáil, agus ní mór iad a bhaint láithreach.
  Cé go háirithe atá sa forstruchtúr uachtarach. De réir dealraimh imríonn siad cártaí ansin. Agus fiú amadán primitive. Cé chomh meathlaithe atá comhraic na Yankees sa Rúis Shóivéadach? Mar sin is féidir leat focail láidre Mheiriceá a chloisteáil cheana féin. Mar go leor agus cúig saighdiúirí, agus beidh gá iad a chur as oifig freisin.
  - Is cosúil go bhfuil oibríocht shimplí againn! - Margarita faoi deara. - Mar sin seachain torann gan ghá, mar sin ní bheidh aon trioblóid ann!
  - Tá muid i ról an rí sabotage Thunder Wind! Ach anois buaileadh muid na Yankees. Cé, le bheith macánta, ba cheart go mbeadh tír a tháirgeann scannáin aicsin iontacha mar chomhghuaillí agus dlúthchara againn. - Cuachta ball Komsomol Aurora a malaí i gcroim thar a bheith bagrach.
  - Murar rugadh mé san APSS, b'fhearr liom a bheith rugadh i SAM. Is éard atá i sibhialtacht Mheiriceá ná na céadta cultúir ó gach cearn den domhan! - Thaispeáin Margarita, ag spochadh as duine anaithnid, a teanga fhada.
  - De ghnáth cosnaíonn bua thar chéile comhraic láidir níos mó, ach ní thabharfaidh tú ar shiúl é gan tada! - D'fhás Aurora.
  - Seachas an Cogadh Mór i gcoinne ghouls agus trolls, a cailleadh a gcuid torthaí. - Chlaon Margarita go trom.
  - Go sealadach! - Ghearr an diabhal tine as go dian.
  Ghlac na cailíní go leor rioscaí. Dá dtabharfá faoi deara iad, thosódh na gunnaí móra ag obair láithreach. Tá siad níos contúirtí fós ná gunnaí; Chomh maith leis sin, tá ríomhairí ag na Yankees, chomh maith le feistí fís oíche. Cé mhéad sliogán a theastaíonn chun iad a rolladh amach go glamour? Ansin is féidir iad a chur faoi dhó fiú trí thine dall, nó trí na radair is cumhachtaí a chasadh orthu. Agus le spotsolas, is féidir leat rud éigin doiléir a fheiceáil, go háirithe zombies. Scaoileann an fear seo gasóga Komsomol. Ag an mbarr, bhí fear eile le feiceáil, a muzzle péinteáilte cosúil le ceann gorm, agus chuaigh sé i dtreo na n-iascairí.
  - Tá fadhbanna againn arís! - Bhí imní i nguth Margarita.
  - Beidh muid ag lámhach gach duine ag an am céanna! Tá sé ina ábhar cúig soicind! - Ghlac Aurora sip den spreagthach. Nudged sí a páirtí lena huillinne. - Sea, ól freisin!
  Tá stiall solais in aice leis an taobh féin, ach ní fadhb é seo.
  Deir Margarita, nó in áit a n-ordaíonn na zombies:
  - Ná shoot gan ordú.
  - Géilím, a bhean uasail! - D'fhreagair an "bábóg chiontaigh".
  Anois tá na spriocanna ar fad gafa agus sin an t-ádh. Ar bord na "iascairí" tarraingím amach beithíoch glioscarnach le rubies: iasc pasta miracle. Chuir fiú ceathrar fear a gceann amach as an gclúdach, anois tá na spriocanna go léir bainte amach.
  - Tá sé in am! Sáile hipir! - Cogar Aurora. - Is maith léi seasamh amach.
  Bhuail na gunnaí meaisín splancscáileán gan torann na dtonn, ag cur bac iomlán ar a lámhach. Briseann cúig urchair is fiche in aon soicind amháin, agus caoga as dhá cheann. Agus is gá daichead a sé duine a bhaint láithreach. Fiú nuair a chuirtear amú agus an dubáil dosheachanta san áireamh, is leor dhá soicind le haghaidh glanta iomlán. Níl ach feadóg tanaí urchair ag gluaiseacht, ní fiú na comhlaí chliceáil. Is ar éigean a bhí na popaí faoi deara, níor bhrúigh an tóin ach an ghualainn beagán.
  - Seo a chiallaíonn leictreamaighnéad agus luasghéarú! - A dúirt an diabhal fiery le admiration.
  - Agus freisin ár gcumas! - Margarita ag caoineadh. - Moladh don chruthaitheoir iontach!
  - Ní Dia-tugtha eolaíocht! - chuir Aurora ina choinne.
  Cé gur scaoil siad ó phointí éagsúla, bhí siad go leor in ann cumarsáid a dhéanamh, fiú ag achar fada trí mion-walkie-talkies.
  - Ná lig d'aon duine dul thar an teorainn, cuirimis tús le tuirlingt! - D'ordaigh an laoch Komsomol.
  Tá sé greannmhar go bhfuil na paratroopers triúr daoine, beirt chailíní Komsomol agus corp príosúnach beo. Caitheann na maoirseoirí cailín sprioc-ainmneoirí. Is féidir leat a fheiceáil gur tháinig triúr blacks eile amach.
  - Maith dom, a Thiarna! - Rinne Margarita devout cogar, ag cur na trodaithe chuig domhan níos fearr.
  Níor lámhaigh an zombie ach beirt a bhí ag caitheamh tobac in aice leis an taobh agus ag breathnú i gcéin. Anseo, go ginearálta, bhí rud éigin a admire, agus ar féidir leo an milleán ar na mairnéalach as a scíth a ligean i gcalafort cairdiúil.
  Lasmuigh de choirnéal a súl, d'éirigh le Margarita scamaill fuilteacha a thabhairt faoi deara ag eitilt as a cinn folamh.
  - Tá an ríomh ag teacht! - Deir an terminator blonde. - A ligean ar oscailt cuntas!
  - Is cosúil ná cuir am amú soicind amháin! - d'ordaigh Aurora.
  D'fhás taobh an scriostóra láithreach os comhair na gasóga. Níl ach corpáin ar an deic, ní gnáthchiúin, ach iasc bainne géar ag bualadh a eireaball in aghaidh an taoibh.
  Arís dúiseacht san áit is suimiúla. Éiríonn na cailíní Komsomol go tapa agus, ag léim suas, rith arís. Níor tugadh bricfeasta dóibh fiú, agus mar sin fágadh ocras orthu cosnochta ar an ngaineamh te. Mar sin rith arís agus ná mall síos. De réir dealraimh caithfidh siad a bheith ag obair go crua freisin...
  Spreag Aurora a cara:
  - Coinnigh do shrón suas, a bhean Sóivéadach fionnuar! Ansin ní bhrisfimid faoin umar!
  Ghlac Margarita go fíochmhar:
  - Sea, níor smaoinigh mé fiú ar bhriseadh síos! - Agus an bhrí dhúbailte a bhaineann le slonn den sórt sin á tuiscint, chuir sí soiléiriú leis. - Agus níos mó fós Bend over!
  Chlaon laochra Komsomol isteach sa taobh. Ar feadh nóiméad doiléir an deireadh an solas cheana dim. Dreapann gasóga an USSR cosúil le Spiderman ag baint úsáide as buataisí Velcro. Cuidíonn Margarita le "ballasta" freisin: is beag a tharraingíonn sí zombie trí scruff a muineál. Is maith nach bhfuil an fear seo ar cheann de na heiseamail mhóra. Seo iad ar deic. Ardaíonn duine de na trodaithe a cheann, gearrann cailín Komsomol é le diosca búmarang.
  - Socair síos, déan deifir! - Insíonn sí dó.
  Dhreap siad isteach go tapa agus cheangail siad na báid le chéile. Anois tá gach rud cinnte! Tá an deic ar fad faoi ghunna na háille. Anseo chuaigh beirt mairnéalach i bhfostú, leath soicind agus bhí poill ina gceann, gan ach am acu chun casadh.
  - Tá an namhaid agam ag gunpoint! Anois tóg gach duine síos go ciúin! - Augustine ordú. - Go ginearálta, ghlac sí le ról ceannasaí sinsearach, ar eagla go gcuirfeadh Margarita ró-chineálta agus reiligiúnach rud éigin ar ceal. Déanann Korshunova iarracht gan é seo a thabhairt faoi deara. Thairis sin, mar a dúirt duine de na marascail Shóivéadaigh - ní scuad iad beirt, ní cuideachta iad triúr!
  Bhain Margarita a cuid buataisí, chuir i bhfolach ina mála droma iad, agus shiúil cosnochta feadh an taobh. Go tapa, thóg sí síos an meaisínghunna a bhí i bhfolach sa chill; ba chosúil nár thuig sé fós cad a tharla. Tharraing na cailíní Komsomol a gcuid gunnaí meaisín miracle ó taobh thiar a ndroim, aoibh, ghlac ceann amháin mar aidhm ag an sliocht iomlán, ní mór dúinn a ghlanadh an sliocht iomlán.
  Rith Aurora go tobann ar luas níos mó ná an sprint Oilimpeach. Ceann nó dhó agus tá sí in aice leis na gunnaí móra sróine. Tá thart ar dháréag trodaire ann, tá a leath ar garda, tá cuid eile ag imirt cártaí. Tá beirt fhealltóir in éineacht leo. Mothaím leithscéal do na cailíní, ach tá cinniúint searbh striapach mar sin. Tá an íocaíocht ar leithligh, agus tá disassembly mórdhíola. Gearrann Aurora gach duine amach le pléasctha gearr ó arm ciúin. Níl gá léi radharc collimator anseo, agus mar sin tá soilsiú, agus na mairnéalach ag súil le ionsaí ón taobh thiar. Go ginearálta, imríonn conceit mór ról: a dares chun ionsaí a destroyer iomlán de shaighdiúirí agus mairnéalach.
  - Gluais mar sionnach feadh an phasáiste ar dheis! - babbles Aurora go ciúin. - Lig don zombie seasamh, ní thabharfaidh sé uaidh ach é lena bhuataisí Síneacha.
  - Ar ndóigh, glanfaidh mé mé féin é. - Freagraí Margarita.
  Cleachtadh gluaiseachtaí na gcailíní i "cluichí fíorúla" iomadúla; múineadh dóibh longa agus umair a ghabháil, troid i labyrinths, eitleáin stoirme, agus pléascáin plandaí.
  Sea, tagann a leithéid de chuimhne bhréagach nó dhílis ó shaol eile chun cinn san fhís iontach todhchaíoch seo.
  Dá mba mhian leo, d"fhéadfadh na hoifigigh faisnéise G-2 a mhealladh chun pléascáin a thabhairt isteach in oifig Phríomh-Aire na Breataine, agus go leor rudaí eile a dhéanamh. Mar sin anois bhog Margarita trí ráillí an chlaí agus thóg sí na pasáistí trí thine go tapa ó uillinn bhuntáisteach. Tháinig dromchla ar chúpla dubh agus ceann buí. Margarita lig di teacht níos gaire. Cúigear eile le feiceáil taobh thiar dóibh. Ansin bhí líne gearr a maraíodh gach duine.
  - Beidh gach rud simplí! - D'fhreagair sí. Ar chúis éigin, chuaigh mo choinsias i léig, agus tháinig sceitimíní orm agus mé ag iarraidh mo phost a dhéanamh chomh maith agus ab fhéidir.
  . CAIBIDIL Uimh. 6 .
  Rith cailín Komsomol isteach san umar, agus bhí seachtar trodaithe eile. Thóg mé amach iad tar éis rith go dtí mo shrón, ach ón taobh eile. Ní raibh an zombie, in ainneoin an t-ordú, seasamh go fóill, ach shiúil ar feadh an deic ar feadh an deireadh, ach go fortunately ní raibh sé le feiceáil.
  Ag dul go dtí an tsrón, chuir Margarita síos ceithre cinn eile, go fortunately bhí siad ag siúl i gculaith, agus bhí an chuma orthu go raibh siad ag pógadh fiú.
  - Chuaigh mé go dtí an doras! - Chaith an terminator blonde.
  Dhearbhaigh Aurora, nach bhfuil i bhfad taobh thiar di:
  - Agus ghlan mé na gunnaí.
  - Tá tú ag marú na Yankees! - Bhain Margarita a teanga amach.
  - Agus an-éifeachtach! - Phioc Aurora bun an toitín báite le ladhar a coise nochta agus chaith sé é sa chaoi is gur thit sé go díreach isteach i gob an "iolaire" Meiriceánach.
  - Tá mé ag bogadh ón taobh! - Chaith an diabhal tine laconically.
  Bhog na háille ar aghaidh. Tháinig Aurora beagnach duine le duine le fear dubh. Bhí sé ag iarraidh screadaíl, ach chlúdaigh an cailín a bhéal le póg:
  - Socair síos, kitten.
  - Is tú mo Dhiaga! - Dúirt sé.
  -Tá liopaí maith agat, a bhuachaillí, ach níl an t-am agam. - Bhrúigh cailín Komsomol an artaire in aice lena srón lena méar. "Uaireanta is oth liom nár roghnaigh mé slí bheatha mar chraobh leadóige." Bheadh airgead, Laochra, a lán de na guys álainn agus gan aon dúnmharuithe.
  Chlaon an fear siar agus tháinig a theanga amach as a bhéal.
  Rug Aurora ar a ghlúine cúpla uair, bréan as lámh, ag milleadh na chéad ghirseacha eile. Ordaithe:
  - Galina, déan ciorcal agus téigh go dtí an deireadh.
  - Ar ndóigh, is é seo an rud is tábhachtaí dúinn. - Arna thabhairt ag Mirabela
  Shiúil cailín Komsomol cosnochta tríd an ionad, ag críochnú roinnt militants eile ar an mbealach, go háirithe, rith sí ar feadh an forstruchtúr uachtair. Agus ansin bhí luas ar a taobh, cúpla screams dochloiste, ní raibh aon duine fiú am a shoot.
  - Agus deir an sliocht go bhfuil bó fite fuaite go tapa. Is dócha go bhfuil siad ina luí!
  Ní fhéadfadh raidhfil ionsaithe (arm ag caint i mbrionglóid, a fhios agat cad is féidir leis an bhfo-chomhfhiosach a dhéanamh!) cur i gcoinne a rá:
  - Tá do ghairmiúlacht thar mholadh beirte.
  - B'fhéidir gur féidir leat rud éigin eile a rá! - Sheas Mirabela lena cos lom ar lasán níos éadroime agus í ag lasadh le pian.
  - Is foirfeacht tú, is foirfeacht tú,
  ó aoibh gháire go comhartha thar gach moladh!
  Tiomáint achrann don namhaid, mór-chorrdhuine,
  Agus tabhair anuas cith luaidhe, le luaithreach ar lasadh - napalm! - Sheinn gléas cibearnéadach an mheaisín-ghunna go bog isteach sa chluas.
  - Déanann tú míthuiscint deftly ar an hit! - Rinne Mirabela gáire (ach níor chuimhin léi cár chuala sí an t-amhrán!) agus chuimil sí a sáil ghoirt ar an miotal garbh.
  D'fhreagair an meaisín:
  - Tá greann sa chlár. Chun spiorad na trodaithe a ardú!
  - Roimhe seo, bhí scannáin níos fuaire, ionas go mbeidh an spiorad le neart gach lá,
  ach inis dom cad a spreagfaidh tú, an scannán porn "Emmanuelle"! - D'fhreagair Mirabela le greann (Agus cé hé Emmanuel, cad as a tháinig an íomhá seo i mo cheann. B'fhéidir ón bhfocal Emmanuel?).
  Agus gáire sí ag an joke féin.
  Ardaithe thar imeall an chlaí, rug an cailín ceathrar comhaltaí bochta ag imirt straitéise ar an consól.
  - Tá an fhoireann go hiomlán as rialú! Is maith go mbeidh do nóiméad deireanach sásta!
  Téann Aurora síos go ciúin ar an rampa agus tógann sé áit os comhair an dorais go dtí an suíomh. Sreapann fear dubh ollmhór céad seasca cileagram amach. Téann cailín Komsomol os a chionn, agus í ag cur a bun os cionn ballaí taobh na conaire. Bruiser, muttering.
  - Fakyu! Cén fáth chomh ciúin! - Aurora - buaileann sé ar an teampall leis an Butt. Ansin piocadh sé suas an conablach, ag ligean dó titim go réidh.
  - Mar tá grá tar éis teacht chugat! - Freagraíonn sí.
  Ní raibh an cailín Komsomol díomá anseo ach an oiread, tháinig sí isteach ar nós na gaoithe, líne, ghearradh síos dhá dhosaen, leath acu ina chodladh. Léirigh boladh láidir alcóil go raibh rud éigin le ceiliúradh ag na Yankees.
  Cuirtear isteach ar an aisling, blares siren i tonda íseal. Dúisítear na cailíní trína gcosa a bhualadh le fuipeanna rubair agus cuirtear iallach orthu dul i líne.
  Ardaíonn siad iad agus déanann siad geimhle arís orthu, á bhrú níos faide.
  Roimhe sin, áfach, thug siad dom rud éigin a ithe. Arís, leite measctha le héisc nach bhfuil an-úr. Ach tá an ceann seo níos saillte ná mar is gnách. De réir dealraimh, caitheadh bia stánaithe imithe in éag as measc na dtrófaithe isteach san eorna péarla. Agus cuireadh salann leis an iasc le haghaidh díghalrúcháin. Níor chaill pearsanra gafa a luach do na Naitsithe fós!
  Oleg Rybachenko hobbles in éineacht leo. Cé gur cosúil go bhfuil go leor ama le haghaidh codlata agus fiú níos mó, níl aon fuinneamh ann. Bhí an brionglóid tar éis an buachaill a chaitheamh an iomarca.
  Mar sin siúlann sé mar seo agus mothaíonn sé cosúil leis na cuimhní cinn ar thorthaí na siabhránachtaí aisteacha a spreag lucht turgnamh Hitler ag cnagadh ar a cheann;
  Anseo feiceann sé Dmitry i mbrionglóid. Breathnaíonn sé cosúil le buachaill tanaí ard a bhí shackled leo, ach níos airde agus níos matáin. Mar sin féin, tá an aghaidh agus an t-ainm cosúil. Chomh maith leis sin comhtharlú aisteach. Agus bhí cúpla troid éasca ag an mbuachaill seo, i gcoinne fhoireann na mbuachaillí ón tSlóivéin, agus ansin ón Rómáin. Tá an dá troid knockouts tapa, agus sa chéad nóiméad! D'éirigh an tríú troid amach a bheith níos deacra. Bhí cosaint agus soghluaisteacht den scoth ag an Iodálach caol ar a chosa. Níor lig sé é féin a leagadh amach ar an bpointe boise agus d"éalaigh sé go maith. Chríochnaigh comhraic Dmitry an chéad bhabhta ar a chosa ...
  Ansin an buachaill sa dara babhta, gan aird a thabhairt ar an bhféidearthacht a reáchtáil i chéile comhraic crua é féin, rith go simplí ag an namhaid, ag caitheamh blows leis an dá lámh. Agus fuair sé buille díreach cruinn tapa chuige, díreach ag pointe a smig.
  Don chéad uair, chroith an dornálaí óg, ach níor chuir sé seo ach fearg ar Dmitry. Léim sé mar thíogair agus rug ar a chéile comhraic lena dheis.
  D'imigh an comhghleacaí agus thit sé ar a ghlúin... Rinne an réiteoir an cnag a chomhaireamh agus thug sé an comhartha:
  - Dornálaíocht!
  Ba chosúil go raibh a shoghluaisteacht caillte ag na hIodálaigh agus tar éis dhá dhó sciobtha thit sé go dtí an teampall agus cnámh an leicne, agus a chuid arm sínte amach chomh gan dóchas nach raibh an réiteoir san áireamh fiú, ach chuir sé stop leis an gcomhrac láithreach. Na seastáin, líonadh den chuid is mó le leanaí scoile, whistled agus roared. Mar sin féin, bhí oifigigh SS ardchéime i measc an lucht éisteachta freisin. Thosaigh siad ar an mbuachaill a bhí buailte a phumpáil amach, massage an cailín a leicne agus kneaded a mhuineál...
  Bhí eagla ar Dmitry fiú:
  - Nár mharaigh mé é?
  Ach tar éis nóiméad de ionramháil fuinniúil, d"iompaigh aghaidh an dornálaí óg bándearg, agus d"oscail sé a shúile. Muttered sé rud éigin go ciúin. Chabhraigh Dmitry leis agus chrom an buachaill go cairdiúil.
  Oleg Rybachenko, ina dhiaidh sin, boxed go cúramach, bhí na troideanna amaitéarach, ceithre bhabhta trí nóiméad .... Chuir an buachaill a chéad dá opponents sa tríú agus ceathrú babhtaí. Bhí orm tinker leis an tríú... Agus cé go raibh Oleg Rybachenko, a léirigh cosaint den scoth, i gceannas go muiníneach ar phointí, bhí an cúigiú babhta sceidealta freisin.
  Naked ar an waist, na buachaillí 'coirtithe comhlachtaí gllistened le allas, a gcuid matáin quivered, agus a gcuid féitheacha agus veins sheas amach níos géire fós. Theith an comhraiceoir Oleg Rybachenko ar aghaidh, ag súil dá mbeadh sé gníomhach, go dtabharfaí an babhta seo dó. Ach thug an ceannródaí cróga faoi deara go raibh a mhacasamhail tuirseach cheana féin, agus go raibh moill tagtha ar a imoibriú. Lean cic sciobtha taobh go dtí an taobh clé den smig agus trácht ag teacht isteach. D'éirigh an comhraic óg agus thit sé ar aghaidh... De réir dealraimh bhí sé ina bhuille buaite, mar níor éirigh sé ag comhaireamh a deich.
  Tar éis a raibh sos, tá trí troideanna in aon lá amháin de réir an chórais cupáin go leor!
  Thug Dmitry faoi deara le roinnt searbhas:
  - Bíonn gairmithe ag troid ar feadh cúig bhabhta déag, agus roimh an gCéad Chogadh Domhanda, ní raibh aon srianta ama ar chor ar bith. Throid na dornálaithe go dtí gur thit duine acu traochta.
  D"aontaigh Oleg Rybachenko go páirteach anseo:
  - Tá a fhios agat, is dornálaíocht ghairmiúil é seo, ní maith liom é ar bhealach éigin. Sa dornálaíocht amaitéarach, ní bhogann tú ach timpeall na heangaí, ach sna buntáistí, braitheann an iomarca ar na tionscnóirí. Mar shampla, is féidir leo dornálaí an-chumasach a lobhadh gan troideanna a thabhairt dó. Agus tá deis ag Seaimpíní cosc a chur ar chéile comhraic atá ró-chontúirteach dul isteach sa chath. Mar shampla, gan ach diúltú conradh a shíniú trí mhoilleanna éagsúla.
  Chroith Dmitry a dhorn:
  - Lig dó iarracht a dhéanamh!
  Le linn an lóin, tugadh cothú réasúnta maith do na lúthchleasaithe óga... Bhí oráistí agus bananaí milseog, cnónna cócó agus mangóga ann fiú, nach raibh aon bhlaiseadh roimhe seo ag lúthchleasaithe sna déaga Sóivéadacha.
  De réir dealraimh rinne lucht eagraithe Naitsíoch an chomórtais iarracht a thaispeáint go raibh gach rud go breá, an-sásúil sa Tríú Reich agus go raibh tú in ann só a thabhairt.
  Bhain Dmitry agus Oleg Rybachenko triail as cnónna cócó agus bananaí den chéad uair ina gcorp nua, agus pineapples don dara huair (bhuel, tá sé i bhfad níos éasca le oráistí san APSS; tá a gcuid féin acu i Lár na hÁise!). Rinne na guys botún measartha coitianta anseo - overate siad ... Agus ní raibh aon cóitseálaithe fásta ar an bhfoireann... Má bhí mana ag an Hitler Jugent - ba chóir go mbeadh daoine óga á mbainistiú ag daoine óga, chinn toscaireacht spóirt na Sóivéide ansin. lean an sampla seo.
  B"fhéidir nárbh é sin an smaoineamh ab fhearr le leanúint!
  Ar aon nós, tar éis lón mór le milseog agus cácaí, bhí (mura gcaillfidh tú!) trí troid eile ... Agus le guys láidre!
  Tar éis ithe, bhí na buachaillí sásta go leor, bhí amhras fiú ar Oleg Rybachenko go raibh drugaí orthu le rud éigin ...
  In aon chás, anois tá an rang de lúthchleasaithe óga Sóivéadach tar éis titim, agus thosaigh siad a chailleadh i ndiaidh a chéile ... Thairis sin, chuaigh na breithiúna agus na moltóirí go hiomlán fiáin.
  Agus throid na Sóivéadaigh cheana féin i gcoinne na nGearmánach ....
  Ar dtús bhraith Dmitry infhulaingthe, agus sa chéad bhabhta d"éirigh leis na cluichí ceathrú ceannais...
  Mar sin féin, cheana féin sna babhtaí leathcheannais, bhraith sé laige ina lámha agus ina chosa... Laige níos mó agus gluaiseachtaí níos moille ... Ach bhí ceann an bhuachalla láidir, agus níor chuir builleanna cruinne comhraic mór, teicniúil agus tapa ach fearg air... Agus thug fearg agus bród, ina dhiaidh sin, deis dó leanúint leis an troid go muiníneach.
  Ar deireadh, sa tríú babhta, rug Dmitry ar a chéile comhraic, ag briseadh a shrón ...
  Bhí an Gearmánach ar bís beagáinín agus bhuaileadh sa smig é. Chuaigh an buachaill ón Tríú Reich ar ais, bhí sé á tharraingt timpeall. D'fhorbair Dmitry a rath, rinne sé nach tapa go leor, ach ag an am céanna faoi deara trí... Thit an comhraic, thosaigh an réiteoir a chomhaireamh an knockdown go han-mhall ... D'éirigh an buachaill Gearmánach, ach ní raibh sé go daingean ar a chosa ... Spreag Dmitry rushed chun é a chríochnú. Roinnt luascadh beacht... Titeann an buachaill...
  Níl aon deifir ar an mbreitheamh teacht chuige. Iarrann sé rud éigin ar leataobh. Freagraíonn siad é ...
  Tosaíonn comhaireamh mall nua... Ag comhaireamh na naoi tá an buachaill fós ina luí... Ach fuaimeanna an comhartha do dheireadh an bhabhta. Tógann siad suas é agus tógann siad chuig a gcúinne é...
  Deir Dmitry go muiníneach:
  - Ní bheidh aon bhabhta ceathrú! Ní bheidh sé ag teacht amach!
  Sa chás seo, is cosúil go bhfuil buachaill na Rúise ceart, thug na soicind cead ...
  Troideann Oleg Rybachenko, ina dhiaidh sin, amhail is nár tharla aon rud... Scórálann sé pointí go socair, agus ansin críochnaíonn sé sa cheathrú babhta ... Agus tá a chuid gluaiseachtaí fós beacht agus tapa...
  Níor shroich ach an bheirt acu, ionadaithe den aoisghrúpa is óige, na cluichí ceannais i measc na lúthchleasaithe Sóivéadacha. Sármheáchan i measc leanaí, agus meáchan meánach... Gortaíodh curadh an mheáchain eitilt cúpla uair an chloig roimh imeacht, agus ní raibh am acu ionad a aimsiú dó...
  Mar sin ní raibh ach beirt Rúiseach sa chluiche ceannais, agus ba Ghearmánaigh an chuid eile ar fad, ar ndóigh, a bheadh ag imirt don ór eatarthu féin...
  Tá an comórtas á scannánú go gníomhach... Dmitry winced with disgust:
  - Seo é an chaoi ar mhaith leo náire a chur orainn! Amhail is dá mba Rúisigh muid níos measa ná Gearmánaigh agus ní Aryans ar chor ar bith!
  Chroith Oleg Rybachenko a cheann:
  - Níl i ndáiríre! Tá aon roinnt náisiúntachtaí ina lán-chuimsitheach agus neamhiomlán áiféiseach ina fhoirmliú féin den cheist. Agus cad is féidir linn a rá má tá ár gcuid smaointe idirnáisiúnta go ginearálta!
  D'aontaigh Dmitry, ag gáire:
  - Agus buailfimid go hidirnáisiúnta iad...
  Roimh an gcath deiridh, ar ndóigh, bhí sos ann... Agus ansin tharraing na Gearmánaigh cleas salach eile ar na buachaillí Sóivéadacha... Líomhnaítear gur thairg siad snas a chur ar a gcuid sneakers. Ach mar thoradh air sin, laghdaigh na bróga ar chosa na mbuachaillí go tobann agus thosaigh siad ag crumble.
  Bhí orm é a chaitheamh amach agus rith chun é a ní sa doirteal... Tháinig fearg mhór ar Dmitry:
  - Cén fáth a ndearna siad é seo? An raibh siad ag iarraidh sinn a spreagadh chun troid agus ansin sinn a bhaint den chomórtas?
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara go loighciúil:
  - Ní hamháin sin! Beidh siad ag iarraidh a thaispeáint freisin go bhfuil bochtaineacht san APSS, agus fiú go bhfuil iallach ar lúthchleasaithe mór le rá dul san iomaíocht cosnochta. Cosúil, cad iad na leanaí bochta sa Rúis!
  Mhol Dmitry:
  - B'fhéidir gur féidir linn sneakers a iarraidh ar ár gcomrádaithe níos sine? Fíor, beidh siad ró-mhór duit, ach beidh siad ann domsa!
  Chroith Oleg Rybachenko a cheann go diúltach:
  - Ní hea, is fiú é! Taispeánfaimid dóibh go bhfuil muid in ann a bhuachan fiú sna coinníollacha is deacra. Thairis sin, níl aon náire ar bhuachaillí ár n-aois dul cosnochta... Mar a deir siad, óige cosnochta...
  Chlaon Dmitry a dhorn chomh dian sin go raibh a chnapóga briste. Dúirt an dornálaí óg:
  - Bhuel, chuir siad fearg orm! Ní hea, chuir siad fearg orm!
  D'fhreagair Oleg Rybachenko:
  - Mar sin, lig fearg a thabhairt duit agus dom neart.
  Anseo cuireadh isteach ar an gcuimhne trí dteagmháil Dima slabhraithe in aice leis, dúirt an buachaill:
  - An bhfaca tú é seo freisin?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go hachomair:
  -Tá!
  Thosaigh sé ag cur báistí arís, rud nach bhfuil sách tipiciúil le haghaidh earrach na Criméaigh. Déanann sé seo disgusting agus fuar araon. Tá sé fiú fós salach, agus na calluses a fhoirmiú ar boinn na gcos pian disgustingly as an uisce fuar sáithithe. Chuaigh an colún le braighde cosnochta isteach san fhoraois cúpla uair an chloig ina dhiaidh sin, i dtreo tráthnóna cheana féin. De réir dealraimh bhí na fir SS i bponc, ag iarraidh foscadh a fháil ón mbáisteach. Rinne an buachaill pionta beagnach dearmad ar cad a tharla dó. Agus oireann sé do Leninist óg smaoineamh ar na héadaí fuara fliucha maos, cosa numb agus geimhle cruach dhosmálta láidir a chuimil a chaol na láimhe go dtí gur bleed siad.
  Bhris Dmitry an ciúnas agus dúirt:
  - Dealraíonn sé gur éirigh liom dreapadh timpeall na Crimea i rith an gheimhridh, ach ... Níl sé mar seo ar bhealach éigin!
  D'aontaigh Oleg Rybachenko, chroitheadh a cheann:
  - Ach le linn, nach bhfuil gach rud cosúil le daoine!
  Bhí an fhoraois ollmhór. Ar thaobh an bhóthair sheas crainn giúise i bhfoirmiú - trí nó ceithre girths, le dearg-donn fissured nó buí-oráiste coirt cosúil le scálaí iasc mór, ardú corónach síorghlas nó gorm dlúth go dtí airde fiáin.
  Agus tá bláthanna ar na brainsí freisin, cad is cosúil le petunias. Ní foraoise, ach scéal fairy, mothú dul isteach i saol eile. Ach tá lúide ann freisin - bhí an láib ar an mbóthar lán de dealga, géar, cosúil le snáthaidí cruach fíor ó mheaisín fuála.
  Bhí roinnt cailíní ag caoineadh cheana féin agus iad ag céim orthu. Dúirt Dima, ag brú lámh Oleg Rybachenko:
  - Seo hassle! Ná creid na físeanna!
  Chuir Mirabela a pailme ar ghruaig éadrom criú Dima, a bhí tosaithe ag fás cheana féin, agus dúirt:
  - Creid é nó ná creid! Agus féachaint ar do chéim! Níor leor ionfhabhtú a thabhairt duit féin!
  aitil agus... sútha talún aibí cheana féin agus sútha talún fhás go tiubh san tearcfhás. Ba é an boladh meascán de péine earraigh agus sútha talún earraigh agus aroma aitil. Dhealraigh sé gur tháinig sé níos teo fiú. Agus níorbh fhéidir liom a chreidiúint go raibh céad céim ón áit seo fliuch, cé nach raibh an tundra ann, cén cineál tundra a d'fhéadfadh a bheith sa Chrimé? Ach go léir mar an gcéanna, aimsir bhréan agus carraigeacha fuar dubh, faoina máirseáil tagann na faisisteacha. Is mór an trua nár mhair an meas i bhfad - an pian ina lámha, ina bhéal agus ar ais, an fuacht, an taise ar ais, agus Oleg Rybachenko bhraith an-sásta. Díreach go dtí an teorainn.
  Mar sin féin ... rinne an mac léinn ceannródaí den scoth gáire tobann. Níos mó ná uair amháin sa ghearr ama a bhí sé anseo i mbraighdeanas, cheap sé: bhuel, tá gach rud go dona, ní féidir é a fháil níos measa! Agus gach uair a d'éirigh sé amach go raibh áit éigin le dul i ndáiríre.
  Ar bhealach aisteach, bhí an smaoineamh seo beagán compordach. Thosaigh Oleg fiú ag cuimhneamh ar léarscáil na Crimea ón Atlas. Ach níorbh fhéidir leis cuimhneamh air - agus chuaigh sé amú i smaointe achrannach go raibh rud éigin dodhéanta go hiomlán tar éis tarlú. Is féidir leat dul go dtí am eile - tá grá ag scríbhneoirí ficsean eolaíochta seo ó aimsir Mark Twain. Go spás eile, rud éigin níos nua-aimseartha, chuig pláinéad eile - is dócha! Go hifreann le cúis - go tobann is supercivilizations iad seo; daoine atá milliún bliain chun tosaigh ar an chine daonna i bhforbairt ag imirt thart! Tá gach rud dodhéanta indéanta - tá a fhios agam go cinnte !!!! Ach ag an am céanna go n-athraíonn do bhunúsacht, do chuimhne, do léiriú iomlán agus ní hamháin mise?! Tá sé seo go hiomlán - gan teorainn agus tarchéimnitheach ...
  D'iarr Oleg Rybachenko ar Dmitry:
  - An bhfuil plean agat don troid?
  D'fhreagair an buachaill:
  - Tá an plean simplí - buail! - Ag croitheadh an ceann caol, ar a bhfuil gach cnámh le feiceáil lena dhroim, a dúirt sé. - Ach tá sé fós go maith nuair nach cnámharlach amháin thú, ach matáin chumhachtacha ag imirt ort. Codladh maith... Ach tá tú éirithe níos lú!
  - Beaga, ach iargúlta! - D'fhreagair Oleg corny, ach aptly.
  Agus d'éirigh an bóthar níos míne, agus d'éirigh sé níos beoga. Agus tá sé chomh aisteach go bhfuil sa Crimea, mar má tá gach rud imithe. Cúpla uair chuaigh gluaisrothaithe leis an swastika dubh fuath i dtreo chugainn. Agus ansin, ar feadh thart ar cúig nóiméad, tharraing conmhaigh ina dtreo - cairteacha móra tarraingthe ag biters fealsúnacha agus bagáiste clúdaithe le saicéadach, ar a shuigh póilíní ruffled i cótaí báistí duaithníochta agus bandaí muinchille de tréas. Chomh maith leis sin in éineacht le iompróir. Murab ionann agus umair, tá go leor acu ag Hitler. Ansin rug scuad eile i leoraithe, chomh maith le gluaisrothair le taobhcharr, go héasca ar na cailíní sclábhaithe a gabhadh. Tá céad gluaisteáin, nach lú, beagnach gach ceann acu péinteáilte khaki.
  Agus iad ag siúl, thug na Naitsithe macalla ar na marcaigh a bhí ag marcaíocht ar cheann colún na bpríosúnach agus go bunúsach sclábhaithe, agus d'fhéadfadh Oleg Rybachenko mionnú go raibh na guthanna ag magadh. D'fhan gardaí an SS ina dtost. Bhí na dochtúirí ag marcaíocht ar fheithiclí armúrtha de chineál éigin, múnlaithe cosúil le turtair agus trom, le rianta fós ag tarraingt. bristled siad le gunnaí meaisín. Ach tá an chuma ar an scéal, dar le Oleg, ní thaitníonn an ról seo go mór leo - gardaí cosanta... chuir siad a muzzles brúidiúla i bhfolach fiú.
  Thug Dima faoi deara:
  - Níl meas ar fhorghníomhaithe fiú sa Ghearmáin!
  Mirabela dúirt rud éigin arís, nodding i ndiaidh na saighdiúirí SS vile. Chlaon Oleg:
  - Maraigh iad! Gach ceann acu, roimh Hitler!
  Dúirt Dima le osna:
  - Eh, ní thuigim a dteanga. Murach sin d"fhiafraigh mé an sroichfimid faoi dheireadh go luath...
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara go languidly:
  - Tá Gearmáinis ar eolas agam, ach is beag úsáid í!
  Idir an dá linn, stop an bháisteach, agus an spéir glanta thar na crainn agus an chuma ar an ghrian. Bhí fadhb eile ag Oleg Rybachenko - bhí sé ag iarraidh dul go dtí an leithreas níos mó agus níos mó ar an dá bhealach. Ach dúirt rud éigin liom: ní dócha go stopfadh siad mar gheall ar seo. Ar chúis éigin, chuir an dodhéanta a bhaineann le tasc den sórt sin bunrang, an bhfíric go fiú anseo fiú ag brath ar thoil duine éigin eile, an buachaill ceannródaí an-feargach. Ina theannta sin, bhí an dúil ag éirí go leor pianmhar. Réitigh na fir SS agus a minions an fhadhb seo gan stad, ach ba chúis leis seo ach disgust, agus ní fonn a leanúint a sampla.
  Mar sin uaireanta bíonn aiféala ort gur chothaigh tú go leor chun an riachtanas a chur faoi deara. Fascists a fhios conas a chur faoi deara fadhbanna - tá siad sadists a rugadh. Nó an é mar a d"ardaigh an cóisir iad?
  Bhí tús curtha ag Oleg Rybachenko cheana féin a bheith cráite go mór nuair a bhí an deataigh go tobann san aer tais, ansin bhí madra ag tafann agus guthanna daonna le cloisteáil, thosaigh imréitigh ag teacht go tobann ar dheis, áit a raibh saighdiúirí ag déanamh rud éigin - faoi trí dhosaen ar fad, agus taobh thiar dó d'ardaigh deatach os cionn foirgnimh cloiche agus ollmhór. Chuaigh leanaí a bhí gléasta le duaithníocht ar aghaidh ón mbóthar go dtí na cinn a bhí sa pháirc. Ní Rúiseach iad, ag breith ar na scairteanna agus na bandaí muinchille le swastikas, bhí thart ar fiche acu - rith siad agus scread siad. Faoin am a tháinig an colún go dtí an sráidbhaile, bhí ar a laghad dosaen saighdiúir tagtha amach cheana féin chun bualadh leo - le lainseálaithe grenade móra agus gunnaí meaisín iniompartha feistithe le gléasanna leathana faoi bairille. Bhí siad i gceannas ag seanfhear ollmhór in éide ginearál SS.
  Nó b'fhéidir nach seanathair é, ach go simplí liath-haired, toisc nach raibh aon chomharthaí eile seanaoise faoi deara ann, agus d'fhéach sé go raibh lámh fada, gnarled, maisithe le bráisléid óir, ríoga agus ceannasach.
  Agus tá dámhachtainí aige... Léigh Oleg Rybachenko sa leabhar tagartha, agus bhí iontas air go bhféadfaí an oiread sin a bhailiú isteach i gcnuasach. Is é Crois an Ridire an ceann is airde le duilleoga darach agus claimhte. Thar aon ní eile, an rud céanna, ach le diamaint, chomh maith le Grand Cross na Croise Iarainn, ach amháin Goering bhfuil dámhachtain den sórt sin. Níos airde fós is ea Réalt Mhór na Croise Iarainn, agus ar fud stair na Gearmáine bronnadh é ar an dá dhuine - Field Marshals Blucher agus Hindenburg. Bhuel, beidh Ord an Iolair le Diamonds níos airde.
  Stopadh colún na bpríosúnach. An "dochtúir-boss", mar a thug Oleg Rybachenko ceann an conmhaigh, anuas agus a labhair leis an bhfear liath. Bhreathnaigh an chuid eile ar an conmhaigh go gruama agus go teann. Thug Oleg Rybachenko faoi deara go raibh gach duine sa réimse tar éis a gcuid oibre a thréigean, agus tháinig na páistí a d'éirigh as a bheith beagnach gar. Na chéad Gearmánaigh, shiúil siad i gcolún. Agus taobh thiar dóibh tá muintir na háite tanaí: cosnochta nó ag caitheamh bróga bast fite. Ní raibh ar na daoine bochta áitiúla ach léinte ildaite a chaitheamh - dubh agus bán. gach shaggy, cothrom-haired, ach grayed le deannach, nó donn-dearg, fada-haired, monstrously salach, ach le bríomhar, súile soiléir - aisteach, beagán frightened agus go soiléir trua. Thug Oleg Rybachenko faoi deara freisin go ndéanann conmhaigh an SS iarracht fanacht chomh gar agus is féidir do na sclábhaithe agus ar shiúl ó na daoine áitiúla. Ní dhearna na Naitsithe torann, níor éirigh siad as a chéile, agus go ginearálta d'iompair siad go ciúin.
  Ag féachaint air seo, dúirt Margarita:
  - Cá ndeachaigh bravado an SS?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go fonnmhar:
  - Fágtha le haghaidh fuipeanna agus nooses!
  An ginearál liath-haired, Idir an dá linn, le fios ag na fir SS le smután degenerate cúpla uair, agus ansin, nuair a thosaigh an fear saille a agóid le rud éigin cúr ag an béal, waved sé a lámh ar shiúl, go géar, amhail is dá mba. slashed le claíomh. Agus chrom an fear ramhar a lámh freisin, ach le cuma chorraitheach comhaontaithe, agus ansin thug sé ordú gearr. Thosaigh na gluaisteáin armúrtha ag crónán, agus chuaigh na marcaigh mac tíre níos faide ar aghaidh an bhóthair. Leath dosaen saighdiúirí áitiúla ina dhiaidh sin. Rinne an chuid eile timpeall ar na sclábhaithe a gabhadh, agus bhog an colún arís. Ghlaoigh an fear liath ar na leanaí agus ar na hoibrithe sa pháirc, agus shiúil sé féin in aice leis na gardaí daonna a bhí dífheistithe.
  Thug Dima, shivering, faoi deara:
  -Níor roinn siad rud éigin!
  Thug Mirabela faoi deara le gáire:
  - Lig dóibh troid agus inní a chéile a sracadh amach!
  Chroith fear óg feasógach ó na trodaithe SS áitiúla, a ghlac áit in aice le Oleg Rybachenko, ag caoineadh an ceannródaí buachaill, a ghunna meaisín éadrom, agus ansin scairt sé ina cheann:
  -An muc Rúiseach tú, an dtuigeann tú fiú rud ar bith?
  Agus ag baint fiacal dó, dúirt sé:
  - An mbeidh muid i Moscó agus Washington nó nach bhfuil?
  Thuig Oleg Rybachenko cad a bhí uathu uaidh, chas sé a cheann go tapa, bhuail sé le radharc Margarit - éadóchasach agus ag an am céanna amhail is dá mba ag rá: "Lucky - tá rudaí iontacha ag fanacht linn!" - ach chrom an ginearál liath air, agus d'fhéach an fear féasógach, ag gruaim ar rud éigin eile, ar Oleg agus ní dúirt sé níos mó. Thuig Oleg Rybachenko beagnach cad a bhí uaidh... Fiú má bhí sé doiléir.
  Ach i bhfad níos fearr, mar sin turgnaimh ciall fós? Ar mhaith leis na Gearmánaigh i ndáiríre go mbeadh a fhios acu an todhchaí ar an mbealach seo? Ach casadh sé amach a bheith ina contrártha. Ní féidir caint ar chomórtais dornálaíochta cairdiúil tar éis a leithéid de chogadh. Is naimhde go deo iad an fhaisisteachas agus an cumannachas. Nó an bhfuil rud éigin eile anseo... Cé chomh pianmhar a chuaigh mo teampaill isteach.
  Iompaigh an sráidbhaile míleata amach a bheith taobh thiar de palisade íseal ach soladach - le ardán do shaighdiúirí na heagraíochta monstrous SS, le cumhachtach - áfach, leathan oscailte - geataí. Níor chosúil ach rud amháin aisteach le Oleg Rybachenko - na piléir geata cloiche, clúdaithe le carvings i bhfoirm bláthanna agus gais gan stad dreapadóireachta. Ní raibh na piléir seo oiriúnach ar chor ar bith le cuma ginearálta an tsráidbhaile, áit a raibh sé salach (áfach - b'fhéidir go raibh sé seo tar éis an gheimhridh?), Agus na tithe, tógtha le tíleanna cloiche, caulked i scoilteanna leathan le caonach buí, bhí donn árasán. díonta tuí.
  Ach bhí gunna féin-ghluaiste. Ní hea, is gunna féinghluaiste é, agus leagan bolb nach bhfuil cur amach aige ar Oleg Rybachenko fiosrach. Mar shampla, is moirtéal é an t-arm nach lú ná 350 milliméadar. Admhaigh sé nár chuala sé seo riamh.
  Ina theannta sin, tá thart ar ochtó tonna meáchain sa charr, agus conas a tarraingíodh fiú amháin trí shléibhte na Criméaigh? Ar mhaith leo é a thástáil le linn an ionsaithe ar Sevastopol dothuigthe? Cuireann an toimhde seo beagán pian ar mo bholg folamh. Conas a bheidh sé do shaighdiúirí Rúiseacha faoi ionsaithe den sórt sin? Gach rud anseo breathed na Meánaoiseanna, measctha le modernity agus nuálaíocht theicniúil. Cosúil le poill le cloigíní agus feadóga. Ní bheadh aon ionadh ort dá mbeadh teilifís anseo, agus teilifís dhaite air sin. Ní dubh agus bán.
  Mar an gcéanna iompaigh amach a bheith ar an seomra inar tugadh na sclábhaithe, nó in áit, tiomáinte. Mar sin féin, níl - tá sé níos measa, mar gheall ar aon duine bodhraigh a caulk na scoilteanna le moirtéal stroighne, agus smelled sé an-eolach ar Oleg Rybachenko - muca. Chinn na sclábhaithe scioból tréigthe nó folamh sealadach a úsáid mar hangar (ní imíonn boladh na n-áiteanna sin beagnach).
  Chuir Margarita an oiread sin faitíos air gur éirigh sí scanrúil agus gur chean sí:
  - Tá siad ag ligean síos dúinn arís! Bhuel, más rud é amháin a fháil mé gafa ag Hitler!
  Ach bhí sé ina dhíon thar mo cheann. Plus, bhí na sclábhaithe unchained. Cé, mar a bhí eagla ar Oleg, níor cuireadh leithreas ar fáil anseo. San áitreabh roimhe seo, áit a bhfuil an príosún níos nua-aimseartha, tá sé i bhfad níos compordaí. Cé gur muca iad na Krauts, ní maith leo salachar.
  Mar sin féin, smaoinigh sé faoi seo, tar éis dó a ghnó a dhéanamh cheana féin ag an mballa thall. Agus sighed. Cad is féidir liom a rá... Níl sé cosúil le ceannródaí, níl sé go hálainn ar chor ar bith. Fós ní i mo pants, cheana féin bua beag. Agus is cosúil go raibh ar na cailíní a bheith anseo freisin... Is fearr gan breathnú...
  Ní chailleann Aurora, áfach, croí:
  - Eachtra eile... Mairimid agus análaimid an sonas seo!
  Chuir Oleg Rybachenko amach:
  - Ach sa chéad domhan eile is féidir é a bheith i bhfad níos fearr!
  Rug an diabhal fian ar an mbuachaill:
  - Geall liom an deis a sheiceáil conas nach snámhfaidh sé uainn sa chéad domhan eile!
  Chan Oleg Rybachenko go ciúin mar fhreagra. Chuidigh sé seo le dul i ngleic le náiriú agus náire;
  Beidh mé ag caitheamh mo thír dhúchais gan stór -
  Bíodh éacht ann, ardófar an laoch!
  Buaileann an claíomh is caithtear an gaisce,
  Dlí neamhthrócaireach rí an Domhain!
  
  Tá an bolcán ar lasadh - tá na huiscí ar fiuchadh,
  Mo ghrá, a liopaí ómra!
  Ba mhaith liom nóiméad saoirse ar a laghad a fháil,
  Cé chomh aer agus íon atá tú!
  
  Dónn gruaig lómhar mar ór,
  Waved sé a lámha - d'fhás sciathán!
  Thug an Tiarna bronntanas luachmhar dom
  Agus d'éirigh sé áthasach agus éadrom láithreach!
  
  An áit a rith Dia: ann d'fhás gleann;
  Rósanna bláthanna, sneachta-bán!
  Beidh onóir - lár an tsaoil -
  Bronntanas ar an altóir a thairg mé!
  
  Sea, tá a fhios agam, tá mé peacach, ceangailte le witchcraft,
  Agus nach fiú na toir neamhaí agus thickets!
  Ach ar Calvary mar aon le Críost,
  Adeir mé, timfhilleadh an deilbhín i clóca!
  
  Is tusa an íomhá is fearr de na mná céile,
  Creidim go n-athróidh an Almighty an spiorad!
  Iompróidh mé mo chros neamhfhiúntach,
  Agus tógfaidh mé suas an sciath atá tar éis titim as mo lámha!
  . CAIBIDIL Uimh. 7 .
  Bhí siad lonnaithe i scioból, mar sin cén fáth a chur suas leis dá mbeadh na Naitsithe fiú i dtaithí ar chóireáil beostoic níos fearr ná saoránaigh Sóivéadach.
  Tharraing triúr buachaillí áitiúla, faoi smacht an SS, tuí isteach. Theith siad go tapa, gealánach cosnochta, sála dusty, thug armfuls móra agus ar ais. An bhliain seo caite, rinne siad oiliúint air, ach bhí sé go leor, beagnach cruach féir. Agus seacht nó ocht nóiméad ina dhiaidh sin, gan a thuilleadh, bhí bean le feiceáil a thug, mar aon le beirt chailíní áitiúla, roinnt cácaí árasán ollmhór agus dhá chiorcal cáise hefty. Ag labhairt di i Úcráinis, roinn sí deftly an bia i measc gach duine. D'éirigh Oleg Rybachenko aisteach: chuir go leor ceisteanna uirthi agus ar na buachaillí faoi rud éigin, agus d'fhreagair an triúr acu go toilteanach.
  Tá go leor Gearmánaigh ann agus tá siad ag suiteáil rud éigin anseo. Ach arís níl a fhios ag aon duine rud ar bith! Ar deireadh, thug na buachaillí céanna buicéad uisce leo agus ghlas siad na doirse go docht. Ag déanamh breithiúnas ar iompar a chompánaigh, thuig Oleg Rybachenko: tá sé seo amach, ní bheidh siad ag tiomáint in aon áit eile inniu.
  Thairg Margarita uisce ina hairm dá deartháir agus dúirt:
  - Ní ghortódh sé sólaistí a bheith agat!
  An t-arán iompaigh amach a bheith úr, ach neamhghnách, ar bhealach trom (ní fhéadfadh Oleg Rybachenko cuimhneamh ar an blas an phíosa sean ithe ar maidin chun comparáid a dhéanamh). Tá sé gan bhácáilte, nó itheann siad i gcónaí é mar seo anseo (nó, is dócha go n-itheann an dara ceann é, d'ith an chuid eile é agus níor léirigh siad aon mhíshástacht). Ach is dócha go ndearnadh an cáis a tháirgeadh go háitiúil - an-mhaith, cosúil le cáis feta, a raibh meas ag Oleg Rybachenko air. Is mór an trua nach raibh sa phíosa ach an tríú cuid de bhois do láimhe. Agus fiú buachaill sna déaga, ní fear.
  Thacaigh Margarita lena deartháir traochta. Thit sé ar an tuí amhail is dá maraíodh é, chog sé an méid a fuair sé, ina luí, agus níor ól sé fiú. Thuig Oleg Rybachenko go tobann go raibh sé ag crith. D'fhéadfadh duine ach súil go raibh sé ach chroitheadh i ndiaidh an fuar, agus go háirithe na físeanna fiáin. Go n-imeoidh an crith seo tar éis codlata. Rinne Oleg Rybachenko iarracht níos mó tuí a mhúscailt dó féin agus, más féidir, é féin a adhlacadh ann. Ní raibh an goile imithe, suaimhneas sé é féin, ach mar a chuala sé i ndaoine; Nuair a bhíonn fiabhras ort, is é an chéad rud a dhéanann tú ná an fonn itheacháin a ghearradh amach. Ní raibh Oleg Rybachenko féin tinn go fóill - a bhuíochas leis an dearadh géiniteach. Fíor, ní dhearna mé turgnaimh den chineál céanna air, lena n-áirítear go leor uaireanta siúlóidí sa fuar. Mar sin .. Ach b'fhéidir go n-oibreoidh sé amach. Agus mura bhfuil, tá seans ann, ar mhaithe leis an eolaíocht, go gcuirfidh siad cóir leighis air go fóill.
  Tá cuid de na cailíní ag croitheadh an oiread céanna, ach níl aon duine ag casachtach.
  Ó cé mar a thit tuirse leatromach ar an mbuachaill ceannródaíoch, ó cheann go ladhar! Caol na láimhe a chuimil isteach san fhuil, coilm ata ar a chúl, créachtaithe, brúite agus ag tosú ar na cosa a théamh - chuaigh gach rud tinn, ach níor chuir an pian seo ach an fonn codlata agus codlata níos déine.
  Agus tá sé scanrúil titim i do chodladh - b'fhéidir nach dúisíonn tú, nó níos measa fós, go dtiocfaidh fís arís. Mar sin féin, suimiúil go leor.
  Dhún Oleg Rybachenko a shúile agus shnámh láithreach isteach i armas Morpheus - lán d'aislingí, ildaite, agus fuaim deafeningly.
  Ceann amháin agus níor tháinig deireadh leis na tástálacha ansin... Athraíodh an clúdach fáinne, suiteáil leatháin iarainn le spikes a thochail go trócaireach i sála lom na mbuachaillí...
  Oleg Rybachenko groaned fiú, ach d'fhulaing sé, cé nach bhféadfadh sé seasamh go fóill, agus Dmitry rince fiú agus thosaigh sé ag fás ...
  Bhí a gcéilí comhraic láidir agus is léir go raibh siad níos sine ná mar a fógraíodh go hoifigiúil. Mar shampla, tá ceann níos airde ag comhraic Dmitry ná é féin, agus tá mustache aige cheana féin ... Agus, an féidir le mustache briseadh amach ag aon bhliain déag d'aois?
  Tá comhraic Oleg Rybachenko i bhfad níos mó agus níos troime freisin, agus ní hé a aghaidh gur gangster linbh é... Ní haon choimhthíoch é an buachaill, is fáinne é fáinne, buaileann gach duine ann!
  Tharla an dá chath ag an am céanna.... Caithfimid críochnú go tapa, tá sé ag druidim le meán oíche cheana féin...
  Thosaigh an Dima claochlaithe beagnach láithreach ag cur buille trom ar an duine. Bhí buntáiste ag a chéile comhraic maidir le fad a lámha, i meáchan, agus bhí sé, ba chosúil, ullmhaithe go maith, go fisiciúil agus go teicniúil... Go ginearálta bhí a matáin cosúil le matáin lúthchleasaí matáin... Bhí Dimka an-shainithe áfach. agus go tapa... Bhí sé gasta, ach mhoilligh sé anois...
  Níor chaill Dmitry nimh go leor buille aonair agus dúbailte sa chéad bhabhta. Fiú faoin tsúil dheas thosaigh hematoma ag at...
  Bhí an dara babhta níos measa fós, chuaigh a chéile comhraic ar aghaidh agus bhuail, bhuail, bhuail ... Agus ní raibh Dmitry beagnach é féin a chosaint, ach amháin ag caitheamh a cheann ar ais a laghdaíonn an blows, go hannamh, ach gan choinne sáineadh ar ais, agus uaireanta ag fáil ar a. comhraic... D'éirigh sé as Gearmáinis:
  - Is Rúisis thú, rud a chiallaíonn nach bhfuil tú lán-chuimsitheach!
  Chuaigh Dmitry ar ais go géar, sa Ghearmáinis freisin:
  - Agus is Gearmánach thú, gheobhaidh tú an tairbhe iomlán as Rúisis!
  Tháinig buile air agus bhuail sé sa tsrón é lena uillinn...
  De ghnáth, tá srón Dmitry sa chruinne seo an-láidir, agus níor briseadh riamh é, fiú nuair a bhuailtear é, ach sa chás seo, ní buille a bhí bogtha ag lámhainnín, ach imeall cnámh crua elbow.
  Agus rith an fhuil anuas ar aghaidh an ghasúir, á chur iallach air é a lí... D'fhreagair Dimka... Rug sé ag teacht air Chroith an namhaid beagán agus chuaigh sé ag tuisleadh, ach ní raibh an neart aige cur lena rath - bhraith a chosa le boinn scealptha mar a bhí siad déanta as cadás.
  Ní raibh an tríú babhta chomh deacair, bhí an namhaid ag brú go mór, ach thosaigh Dmitry ag blocáil níos minice, ag éirí as buille... Athraíodh rialacha an chluiche ceannais, ós rud é go bhfuilimid ag caint faoi bhonn óir idirnáisiúnta, bhí líon na mbabhtaí ann. méadaithe go dtí cúig déag ... Cosúil leis na buntáistí. Caithfidh mé cinneadh an-éadrócaireach a rá maidir le déagóirí a throid cúig huaire an lá sin cheana féin... Fíor, chríochnaigh Dimka go tapa, agus is léir gur ligeadh a chéile comhraic síos gan mórán troid...
  Ach tar éis na chéad cheithre bhabhta an-ghníomhach, mhoilligh comhraic Dmitry síos beagán. Mhothaigh sé tuirseach freisin, d"éirigh a chuid análaithe i bhfad níos gasta agus ag an am céanna níos troime...
  Dimka, in ainneoin na bruises agus dó dian ina chosa lom, bhraith fiú ardú de neart breise. Sa séú babhta, bhuail sé fiú a chéile comhraic sa fhód arís agus arís eile... Ach bhí sé leanúnach, mór, agus b'fhéidir dópáil freisin...
  Sa seachtú babhta, d'athraigh comhraic vile Dmitry beagán a chuid tactics agus thosaigh sé ag triail a oiread buille agus is féidir, contrártha leis na rialacha, lena uillinn, nó fiú lena cheann ... thosaigh Dima ag bualadh níos minice, agus sa D'éirigh go páirteach leis an ochtú babhta; Yushka... Agus nuair a d'aistrigh sé a uillinn arís, rith sé isteach i bpost ag teacht isteach.
  - Bhuel, fuair mé gafa, a giotán!
  Bhí sceitimíní níos mó fós ar an nGearmánach, bhí sé fós ag comhaireamh ar chrosdhrúca ar leith!
  Throid Oleg Rybachenko an troid ar bhealach níos cothroime, beagnach gan buille a chailleadh, agus ag baint leasa as go raibh a chéile comhraic ag luascadh ró-leathan, bhuail sé a smig le jab chlé nó le cros dheis... Ach ní raibh an leanbh mór Gearmánach freagairt do na builleanna seo. Ansin d"athraigh Oleg Rybachenko a chuid tactics agus thosaigh sé ag obair ar shrón leata a chéile comhraic... Mhair sniffing na Gearmáine ar feadh i bhfad, ach faoin seachtú babhta thosaigh sé ag sceitheadh...
  Ní mór a rá gur tháinig buachaill eile, níos éadroime agus níos cothroime in ionad a chéile comhraic Oleg Rybachenko. Bhí an chuma ar an iar-cheann a bheith gortaithe (Cé gur cleas Naitsíoch é seo ar ndóigh!)... Dá bhrí sin, ag tús an chatha bhí sé úr agus d'fhéadfadh sé luas frantic a phiocadh suas.
  Ach sa naoú babhta, bhí Oleg Rybachenko rud beag leisce agus chaill sé buille a leag as a chosa é... Bhí cosa lom, buailte an ghasúir ag sníomh gan chabhair... Léim Olezhek suas go tapa, áfach, ionas nach mbeadh an bua ann. chomhaireamh. Rith sé agus crochadh sé ar an namhaid ...
  Chroith sé as é, ag deifir chun é a chríochnú... D'fhógair an bugle deireadh an naoú babhta, ach lig an réiteoir air gan é a chloisteáil...
  Chaill Oleg Rybachenko cúpla buille trom, ach lean sé air, iad a mhaolú le croitheadh a chinn. Chuaigh an namhaid isteach i bhfuadar, gan rud ar bith a thabhairt faoi deara a thuilleadh, ag caoineadh. Anseo bhuail an buachaill Sóivéadach, go frithchaiteach, ach go han-láidir, an corp ina aghaidh... Bhuail an buille díreach san ae é... Buail an-chontúirteach...
  Rinne an comhraic cúpla luascadh eile agus iompaigh a aghaidh mór corcra. Ag glacadh gulp dronnach aeir, thit sé ar aghaidh agus thosaigh sé ag writhe... Stop an réiteoir an troid láithreach, agus rith na dochtúirí isteach sa fáinne... Ba ghearr go raibh sé soiléir nach raibh a chéile comhraic Oleg Rybachenko in ann leanúint leis an troid, agus tugadh ar shínteán é go hiondúil, IV..
  Bhí tionchar brúidiúil aige seo ar chara Dmitry agus chuaigh sé ar an maslach i gcoinne comhraic a bhí an-tuirseach... An deichiú, an t-aonú babhta déag, an dóú babhta déag. cruinn leveled amach beagán, mar gheall ar Gearmáinis ochtapas éadóchasach, agus an buachaill Sóivéadach gearradh ar a eyebrow ... Ní raibh a fhios ag na guys seo go fóill, mar shampla, faoi Muhammad Ali, ach ar go leor bealaí chóipeáil siad a chuid tactics.
  Faoin gcúigiú babhta déag, thit lámha na nGearmánach ó thuirse, agus níor fhreagair sé a thuilleadh leis na builleanna, ach sheas sé go simplí, ag léiriú daingne Aryan .... Ina theannta sin, d'éirigh Dmitry, mar gheall ar an dóp agus an tuirse monstrous, builleanna Adaimh de ghnáth i bhfad. níos laige. Bíodh sé mar sin! Ach bhí go leor acu, a lán acu, agus chuir siad báisteach anuas ar smig an namhad. Ar deireadh, níorbh fhéidir le cloigeann na nGearmánach é a sheasamh, bhí teorainn na stamina ídithe agus sleamhnaigh sé féin, ionadaí don náisiún "Aryan", mar shalachar, timpeall cúig nóiméad déag roimh dheireadh an bhabhta deireanach...
  Thosaigh an réiteoir ag comhaireamh go mall réidh, ach tar éis cúigear a chomhaireamh, nuair a chonaic sé cé chomh uafásach agus a bhí comhraic Dmitry Lebedev, chuir sé isteach agus scairt sé:
  - Ina ionad sin, a dhochtúir!
  Agus tugadh "superman" óg eile go dtí an t-ospidéal... Ina dhiaidh sin shocraigh na buaiteoirí sa bhabhta ceannais os comhair colúin agus thosaigh siad ag máirseáil... Thit peitil rós ó thuas.
  Rinne an buachaill ard Dmitry aoibh go forleathan, bhí sé ag spraoi. Ach ansin thug sé faoi deara go tobann go raibh an ceamara ag druidim chucu, agus é ag scannánú cosnochta na mbuachaillí Sóivéadacha go mór agus iad buailte go trom ag dealga agus beagán ag cur fola. sneakers óraithe de lúthchleasaithe óga eile na Gearmáine nó iad a adhlacadh i peitil.
  Oleg Rybachenko tug ar a lámh:
  - Ní fiú é! Is é do náire a bheidh ina chúis le gáire agus amhras... Ina theannta sin, sa Ghearmáin, tar éis dearbhú an chogaidh iomlán, siúlann beagnach gach leanbh cosnochta, rud a chonaic tú féin ar shráideanna Bheirlín. Mar sin dírigh do dhroim go bródúil.
  Ar ribíní donn a bhí na boinn a tugadh dóibh agus iad déanta as fíor-ór, tuairim is caoga gram ar a meáchan agus naoi gcéad sampla. Ar ndóigh, do bhuachaillí Sóivéadacha is méid mór é seo - thart ar ... Tá sé deacair fiú a ríomh, ós rud é gur chosúil go raibh tacaíocht oifigiúil ag airgead Sóivéadach, ach i ndáiríre rinneadh an cheist gan cúlchistí óir.
  Nuair a chuaigh na ceannródaithe Sóivéadacha suas an t-ardán, sheinn amhrán an USSR. Dála an scéil, ní hé seo ceol Alexandrov fós, rud éigin cosúil le ceann idirnáisiúnta. Bhraith Oleg inspioráid mhór anseo agus d'iarr cead canadh...
  Thug Himler, a bhí i láthair ag an gcomórtas, cead dó:
  - Beidh áthas orainn comhdhéanamh ár n-aíonna ón Rúis Mhór a chloisteáil.
  Chrom Oleg Rybachenko ar dheis ar dtús agus ansin ar chlé, agus ina dhiaidh sin thosaigh sé féin agus Dmitry ag canadh;
  Tríd an saol, a ridire, eitlíonn tú mar iolair -
  Agus níl tú ag iarraidh fios a bheith agat ar na tuirlingthe!
  Maidir linne, ní fetish iad dámhachtainí ar chor ar bith -
  Níl ach bealach amháin ann le bheith inár mban!
  
  Cheangail mé carbhat dearg ar dtús,
  Ansin, nuair a tháinig an cogadh ...
  Thóg an buachaill caol an sluasaid ina lámha -
  Ionas nach gcloíonn an tsnáthaid isteach i do bhrollach!
  Leanaí ag tochailt trinsí cosnochta,
  Píosa iontach ar feadh trí...
  Téite suas sa fuar le fiuchphointe uisce,
  Ó pacáistí biting, an-feargach!
  
  Fuair an trodaire bás agus thit an gunna meaisín,
  Phioc an buachaill suas go tapa é!
  Tháinig an buille chomh cumhachtach leis an Katyusha,
  Eagla, foireann óg!
  
  Lámhaigh mé slabhra na scáthanna dubha,
  Cá bhfuair tú do chruinneas?
  Cosúil leis an claíomh is géire san am ársa,
  Tá pionós agat!
  
  Cogadh gan trua, faraor, ní máthair í,
  Tá teas uafásach i dtriomacht an fhásaigh!
  Ach caithfidh tú do bheatha a thabhairt ar son an athar,
  Ansin gheobhaidh tú sonas mar bhronntanas!
  
  Ach cad é a bheith i ngrá?
  Níl a fhios seo ag gach buachaill ...
  Nuair a bheidh sruthanna fola -
  Maraíonn sé faisisteach go brúidiúil!
  
  Ach tá grá ag an Motherland saor in aisce,.
  Tá glóir na nglún geala inti...
  'S ná contrárdha do chroidhe,
  In sé Stalin - Cruach agus Lasair - Lenin!
  
  Bí am radanta -
  Cúis naofa an chumannachais...
  Buailtear an t-olc -
  Agus bhí fréamh an Naitsíochais stróicthe amach!
  
  Smaoinigh ar an gcine daonna go léir ...
  Rinneadh na Sóivéadaigh aontaithe!
  Go mbeadh neamh ar an phláinéid,
  Is ridire mé - tá Rus dochreidte!
  Léim Oleg Rybachenko agus Dmitry níos airde ar na focail dheireanacha, rud a chuir tuilleadh le tuiscint na n-amhrán.
  Bhí feadaíl agus moladh ag na seastáin go díograiseach...
  Cé go raibh aisling sách suimiúil agus fabhrach ag na buachaillí go ginearálta dóibh, d'fhill na cailíní ar an long a urghabháil roimhe seo. Is annamh a tharlaíonn físeanna ilpháirteacha, ach is léir go raibh rud éigin eile taobh thiar de.
  Níos cruinne, ní eolas, ach comhlíonadh mhisean an Hyperwitch agus Déithe Demiurge na Rúise. Ag obair as mo neamhbhásmhaireachta.
  Anois an chéad urrann eile, tá fadhbanna anseo maidir le cén taobh atá an doras oscailte agus cén taobh atá dúnta. Anseo is fearr seachbhóthar a dhéanamh nó riosca a ghlacadh. Mar sin féin, tá sé ceart go leor, má chasann sí an chnap, tógfaidh siad í mar óltóir. Ansin d'fhéach duine éigin unshaven amach as faoi na porthole, an cailín ar éigean a bhí am a snuggle suas. Mar sin féin, ní bheidh sé ag breathnú uirthi chomh tapaidh. Tá an doras dúnta agus caithfidh tú cnag.
  - Cé atá ann? - An guth traochta wheezes strainedly.
  - A linne! - D'fhreagair Aurora, a léirigh tallann teangacha gan choinne, i mBéarla le tinge soiléir Texas. - Thugamar rum áitiúil, tá mé tinn ar fuisce.
  - Ó sea! Níos tapúla! - An mairnéalach fear taobh thiar den doras squealed cosúil le muc. - Ar ndóigh rum!
  Tá doirse ollmhóra nach féidir a threáitear le grenade ar oscailt. Roghnaítear fear le súile donn, mar aon le roinnt ábhar leathchóirithe eile. Boladh siad cosúil le ionsaí gáis, nó boladh an-dian, múch,
  - Cá bhfuil an rum! - Screamed siad i unison.
  - Tá tú chomh maith! - Buaileann Aurora ruamhar le pléisiúr mór, ag leagan stoic mairnéalach. Tá oiread agus trí dhosaen go leith pacáilte agam, beidh orm an gearrthóg a athrú. Is maith go bhfuil na urchair beag, dlúth, agus is féidir leat a lán a thabhairt leat.
  - Tá urrann eile glanta! "Le méid áirithe d"fhuaracht fhómhair ina glór," a dúirt sí. "D"éirigh leo cúpla seat a lasadh, ach tá súil agam nár chualathas iad."
  D'fhreagair Snow White an Terminator:
  - Agus iad siúd a chuala beidh dul bodhar!
  Margarita Aurora rith tríd an urrann seo chugainn, iompú thart beagán, lámhaigh beagán feadh na conaire, ag dul isteach sa deireadh, chonaic a comhpháirtí zombie i ngleic leis na Yankees. Léirigh an fear marbh, áfach, neart suntasach, ag briseadh na veirteabraí ceirbheacsacha.
  - Bhuel, thug tú beagnach dúinn ar shiúl! - Squealed an cailín Komsomol.
  - Cad a bhí fágtha le déanamh! Thug sé faoi deara mé agus beagnach ardaigh an t-aláram! - Bhí an zombie i bhfoirm madra olc.
  - Bhuel, tá an smaoineamh agat! Luigh síos agus bí ciúin. - Chroith Margarita a méar ar an "seirbhíseach" agus bhuail sí a cos go ciúin ar an deic.
  Ag an deireadh bhí orainn lámhach, chaith duine de na saighdiúirí grenade, agus bhí bagairt ann go dtitfeadh gach rud. Analóg Meiriceánach an F-1, d'eitil sé go mall. Tháinig an cinneadh gan choinne; níor múineadh é seo sna fórsaí speisialta. Chaith Margarita an diosca búmarang go géar. Chas sí ar a tríú súl agus go litriúil chumasc le píosa tanaí de mhiotal sár-láidir. Lean súl an intinn gluaiseacht an diosca, agus ansin bhí an barr i bhfostú idir na tíleanna, ag gearradh an airm agus an fiús, ag blocáil rochtain ar an aigéad. Chuir coirnín allais síos ar mhullach an chríochnóra blonde:
  - Wow, bhí mé beagnach stróicthe as a chéile! Níl anseo ach miracle. Go raibh maith agat, a Mháthair Dé, as mo shábháil, peacach.
  Chuala Aurora dearg í agus dúirt go buartha:
  - Cad atá ann?
  - Chaith siad grenade! - D'fhreagair an cú Margarita.
  - Níor chuala mé an pléascadh! - Bhí ionadh ar an béar Komsomol.
  - Ní chreidfeá é, rinne mé diosca búmarang air. - Ghig an laoch sneachta-bán.
  - Seo mar a tharlaíonn sé. I bprionsabal, ní thagann sé seo salach ar dhlíthe an dúlra má fhaigheann tú idir na tíleanna. - Rinne Aurora cruth cosúil le fige agus a bharraicíní loma.
  - Agus mar sin a tharla sé! - gáire Margarita, gáire.
  Tháinig an diabhal tine aisteach:
  - Cé mhéad a maraíodh tú ag an deireadh?
  D'fhreagair an Korshunova álainn go bródúil:
  - Ocht nduine is fiche, agus bhí an naoú duine is fiche strangled ag zombie.
  - Ní mórán! Anois táim ag bogadh tríd na cábáin chun an long ar fad a ghlanadh. Cabhair liom! - Bhí mífhoighne i nguth Aurora rua anois.
  - Ceart go leor, bogfaidh mé leat. - Chaith Margarita go tobann píosa cnámh fuilteach a bhí greamaithe dá cuid gruaige.
  Chuaigh an Aurora fiery isteach sa seomra barda go tapa, anseo bhí roinnt oifigeach ina gcodladh cheana féin, agus na gardaí ag dul ó thaobh go taobh ón ragús óil. Mar sin féin, scairt siad:
  - Ní féidir leat teacht anseo!
  - Tuairisc phráinneach ó Hamilton. - D'fhreagair an cailín Komsomol fiery agus scaoil pléasctha, beagnach pointe-bán. Eitlíonn na hurchair go ciúin, níl an solas ceart freisin, ní thuigfidh tú láithreach gur gunna meaisín é ag lámhach ort. Mar sin bheadh sé ina ionadh dá mbeadh freagairt ag aon duine. Bhí ocht gcorp déag ann agus gan mhoill cuireadh ceithre cinn eile leo, as an seomra folctha, fiú seisear - thit péire corp as an mbairille i gculaith. Bhain ceann de na luaithreach le striapach.
  Uaigh chiúin i ndiaidh a chéile,
  Fuair bás - Beast beag!
  Dollar inniu - amárach piléar sa mhullach,
  A leithéid de ghairm chontúirteach!
  
  Sea, níor theastaigh uait an cailín,
  Crá agus scrúduithe a rith...
  Bhí aislingí prostitutes eile
  Just a casadh do bhunanna!
  
  Ionas go sreabhann abhainn champagne,
  Luamh, gluaisteáin - gach onóracha!
  Lámha rug buicéid gan áireamh,
  Chinn an cailín a bheith meánach!
  
  Ach ní cheapann ach leathcheann
  Tá an drúthlann go maith agus a lán spraoi!
  Líon mé mo bhéal le caviar dubh -
  Ní raibh a fhios agam gur thug tú SEIF duit féin!
  
  'S ní thiocfaidh aon duine go dtí an uaigh,
  Athair, a bhaisteadh ar eagla!
  Toradh an-dona a bhí ann
  An iar-chliant fiú shits féin!
  
  Ní chuimhneoidh do pháistí go maith ort
  Is mór an náire aithne a chur ar a leithéid de mháthair!
  Cad atá fágtha dóibh - foscadh príosúin -
  Chun pionós a sheasamh ina thost ...
  
  Dá bhrí sin, a chailín, déanann tú staidéar,
  Agus bí ag obair don Motherland álainn!
  Ansin beidh cosán aníos gan laghdú...
  Seachas sin beidh tú a chaitheamh eternity i ifreann!
  Achoimriú an Diabhal fiery suas, bowing chun an striapach tite.
  Mar sin rith sí, cosúil le scáth greamaithe den bhalla agus níos faide ar feadh na conaire. Séideann lucht leanúna ón taobh, rud a chruthaíonn teas; Téann sí i dtreo an dorais; dá n-osclófaí é, d"fhéadfadh an t-aer te iad siúd taobh thiar den chuntar a mhúscailt. Cuireann sé aon leisce ort, ansin déanann sé crack cúng go réidh, ag sní síos air. Mhothaigh mé garbh an bhrat le mo ABS lom. Chuaigh mé síos an staighre beagán agus bhí go leor daoine ina gcodladh cheana féin agus ag sileadh beorach ag an gcuntar. Sa torann éadrom, tá cosa lom Aurora do-chloiste; bogann boinn nochta fuaimeanna níos fearr ná bróga, mar sin shiúil an cailín cosnochta. Cheana féin scrios monotonous le pléasctha, ag iarraidh le dramhaíl aon urchair níos mó ar cheann amháin. Is féidir le codlata a mharú go ginearálta. Má dhéanann tú an artaire carotid a chomhbhrú láithreach, ansin is é an toradh uasta ná méanfach ón namhaid.
  Agus ansin d'oibrigh an Aurora lom-legged;
  - Seo a chiallaíonn sé nuair a cheadaíonn tú daoine anaithnide isteach sa chriú.
  Dhreap an cailín an dréimire, titeann solas idirleata ó thuas. An torann is gnách, faoi chos bhí an cairpéad sracadh amach as áit ar bith. Judging ag an bpictiúr, Iaráic. Cad é seo sa chiall?
  freisin nach bhfuil olc, cé go labhraíonn sé faoi thaithí na foirne. Ach tá an craving chun compord iomarcach millteach do na Yankees. Mar sin dhreap sí suas na céimeanna agus stop sí. Tá triúr ar an droichead agus dhá cheann i spacesuit turtar. Bhuel, ní fiú umar é spacesuit turtar, is féidir leat é a thógáil ó thosaitheoir grenade, ach beidh an torann cosúil le bearrtha muc. Níl aon mhian ann cur isteach ar oibríocht den sórt sin a fheidhmíonn go maith.
  Chas mé chuig mo chara Margarita chun cabhair a fháil:
  - Tá ceann againn anseo, nó in áit dhá cheann i turtair!
  - Tuig! - Margarita ag iarraidh spraoi a imirt. grinned.
  An diabhal tine babbled:
  - Conas a fháil amach?
  Chaol Margarita a súile agus, le hamhras an Sphinx ar a raibh booger ag sníomh, d"fhiafraigh:
  - An bhfuil an tosaitheoir grenade eisiata?
  - Ró-noisy! - Ghlac Aurora anáil dhomhain.
  - Is fearr búmarang a chaitheamh ar an duine, ag gearradh an scáthlán armúrtha sa limistéar ina bhfuil an ghloine. Ansin cuir trí urchair isteach ann i mód triple. Ba cheart go n-oibreodh sé. - Dúirt Margarita go muiníneach.
  - Tar chugam, a ligean ar é a dhéanamh i info! - Crochadh a méar go neirbhíseach, a d'fhiafraigh an diabhal fiery.
  - Ar ndóigh, tá mé i Hurry cheana féin! - Phacáil Margarita cúpla ceann eile agus chuaigh sí isteach sa treo eile. Dhírigh Aurora cosnochta agus chuir sé leis i ton ciúin:
  - Ní féidir leat a chailleann anseo.
  - Guigh, cuidíonn sé! - mhol ball Komsomol Margarita, a thit arís i eacstais reiligiúnach.
  - Ní chreidim i nDia! - Rug an béar laoch. - Is comhartha laige é seo!
  Mhol an laoch fionn, ag déanamh comhartha na croise uirthi féin:
  - Mar sin iarr cabhair - an aigne dhaonna is airde. Lig dó cabhrú le bua in ainm na Rúise Sóivéadach.
  Reoite na cailíní ar feadh cúig soicind, whispered, agus ansin rinne siad cad a bhí beartaithe acu. Tá an diosca búmarang, cosúil le gréasáin tanaí, beagnach dofheicthe i solas idirleata. Nuair a bhuail sé dhá idols gan gluaiseacht sa scáthlán. Ní raibh am acu freagairt nuair a bhuail urchair chiúin an scáthlán a bhí beagán gearrtha, ag polladh na sliogáin agus ag cuimilt na n-inchinn as a chéile. Bhuel, maraíodh an tríú ceann ag an am céanna, mar sin ní raibh am aige freagairt. Fíor, thit na spacesuits turtar, ag cruthú torann. Léim an mairnéalach aisteach amach, rug an Aurora rua air in aon léim amháin, agus chuir sí a corrmhéarr ar chúl a chinn.
  - Codladh a mhic!
  Ansin tháinig roinnt ceannairí síos ann, líne cosúil le lucht leanúna dúbailte agus ciúnas.
  - Tá an chéim seo rite Margarita!
  - Anseo in aice le cábáin an captaen, gabhfaimid é chomh maith leis na clocha. - Arna mholadh ag ball feargach Komsomol fionn.
  - De réir féin.
  Chun cábán an chaptaen a bhaint amach, bhí sé riachtanach dhá scuabadh a dhéanamh; Bhí sí ró-óg, ní sine ná ocht mbliana déag, nó b'fhéidir sé bliana déag. Bhreathnaigh sí chomh pleadingly.
  - Ní déarfaidh mé faic, a laochra...
  - Allah! Invincible agus tiomáinte ar an sciatháin an fhortún. - D'fhreagair an Margarita cunning i Araibis.
  Go deimhin, níl a n-aghaidh le feiceáil, rud atá doiléir, ní aithníonn an cailín fós, agus neartófar an leagan gurb é Sultan na Tuirce é.
  - Cá bhfuil an captaen? - d'iarr Aurora i mBéarla le blas Araibis.
  Thosaigh sagartóir an ghrá ag béiceach:
  - I cábáin só! Níl an "faggot" seo socair ar chor ar bith faoin ngrá. Sea, más mian leat, beidh mé ag freastal ort, go hiomlán saor in aisce!
  - Cailíní míle uair níos fearr ná tú ag fanacht linn ar neamh! - D'fhuascail na béirín cogaidh é.
  Ní raibh an striapach ag iarraidh greannú a dhéanamh ar na marfóirí, ach bhí athfhleasc na fraochÚn níos láidre ná glór an chúis:
  - ní thaispeánfaidh mé duit ach cad is féidir liom a dhéanamh! Tá mo theanga éadrom mar chleite agus milis mar mhil!
  Bhí fearg mhór ar Margarita, phós sí a méar san eyelid, ag mhúchadh an fraochÚn:
  - Beagán eile agus bheadh orainn í a mharú. - Bhí ball reiligiúnach de chuid Komsomol ar buile nuair a chonaic sé an licentiousness sin.
  Ag an mbealach isteach leag siad síos go míchúramach dhá garda, léim taobh thiar dóibh agus briseadh a necks.
  Bhí an captaen, cosúil le bastaird iomlán, ag snoring cheana féin, ag barróg ar bheirt fhear, fear dubh agus Téalainnis. In ainneoin gur thug siad isteach freisin, chaith siad agus chas siad go neirbhíseach.
  Chonaic na cailíní grianghraf an chaptaen ar an ríomhaire agus dá bhrí sin, gan leisce orthu, mharaigh siad an bheirt "bhuachaillí tras". Bhí an captaen den chéad ghrád, an dara duine i ndiaidh an aimiréil, sáite agus tugadh chun a chuid céadfaí le cúpla slap. Agus é féin á aimsiú i mbraighdeanas don chéad uair, ní raibh an créatúr gránna ag casadh, níor fhéach sé ach ar a bhás le súile stunned.
  D'ardaigh Margarita chuig a lámha sínte é, agus chlúdaigh sé a bhéal le lámhainní, agus thug Aurora miodóg le lann ghleoite chuig a súile. Hissed sí cosúil le cobra fíochmhar:
  - Focal amháin agus bainfidh mé do shúil amach!
  Scaoil Margarita a giall beagán, ach d'fhan an captaen ina thost.
  - Sin mar atá tú! - Rinne an diabhal tine an ton ina guth níos uafásach fós. - Cuir pian, a Cheannasaí.
  Bhrúigh Galina an deireadh nerve beagán agus chlúdaigh sí a béal, agus mar sin d'éalaigh scread as scornach chaptaen Mheiriceá.
  - Bhuel, beidh sé níos ciúine anois. - Thosaigh Aurora ruamhar ag buaileadh amach ar an urlár lena méar loma, cuma ar an rithim a bhain le máirseálacha sochraide. - Labhair torc neamhdhlisteanach! Nó gearrfaimid amach do dhínit agus cuirfimid inár mbéal é.
  Nuair a luigh an captaen suaite síos beagán, bhrúigh Margarita beagán. Chinn an laoch blonde freisin rannchuidiú ó bhéal a dhéanamh leis an gceistiú:
  - Madra, mínigh duit féin más mian leat fulaingt a sheachaint. Seachas sin ní bheidh tú sásta ach linn.
  Dúirt an captaen go hintuigthe:
  - Inseoidh mé gach rud duit!
  - Bhuel, tá sé sin níos fearr. Conas ceistiú a rá ar bhealach éasca! - Rinne na cailíní gáire magadh.
  An captaen groaned, a chluasa Bunny crith:
  - Fág do shaol!
  Thug Aurora faoi deara go loighciúil:
  - Is é seo an mhias is luachmhaire, ní mór duit fós airgead a thuilleamh!
  - Is duine gnó mé. - Cén fáth a raibh an Meiriceánach a gabhadh sásta? - Más mian leat, is féidir liom freastal ort!
  - Agus an ceann seo freisin, spit gan fágáil, striapach fireann! - Dúirt Margarita go disgustedly.
  Fiú amháin cockroach na loinge, tar éis titim ar an craiceann mín de cos an cailín, rushed ar ais isteach sa crack, corraithe ag a leithéid de thogra.
  - Cé mhéad duine atá ar an long? - Lig Aurora, a bhfuil gruaig rua bródúil uirthi, uirthi nár chuala sí an abairt dheireanach.
  An pervert Meiriceánach hesitated, bhí a aghaidh moronic, amhail is dá mba nár chuala sé an cheist, a shúile bualadh bos, bualadh bos!
  Slashed an Diabhal Dóiteáin a méar beag lena miodóg agus thosaigh an fhuil ag sileadh. Tháinig sé láithreach ar a chiall:
  - Bhuel, cé mhéad duine atá ar an destroyer?
  - Thart ar cheithre chéad! Níl a fhios agam go díreach cathain a tháinig na militants "cobhsaíochta" ón gcladach. Ach tá cúpla whores. Níl go leor acu fiú do na guys ón gcósta. - Gain an pretender agus moron agus jerk a mhuineál muiceola.
  . CAIBIDIL Uimh. 8 .
  - Fágfaimid na sonraí ar lár! - Bhog Fire Aurora ar aghaidh láithreach chuig cúrsaí praiticiúla. - Cá bhfuil na déantáin?
  Rinne an captaen iarracht "amadán" a imirt:
  - Cad iad na déantáin?
  cosnochta Aurora brú beagán a glúin, an cnámh crunched.
  - An dtuigeann tú anois?
  Ba é an pian an bealach is éifeachtaí chun fáil réidh le dúr:
  - Sea, tá siad i sábhálta na loinge.
  D'fhás Cool Aurora:
  - Cad mar gheall ar an sábháilte?
  - Tá taobh thiar den doras! - An primate muc squeaked.
  - Phléasc an béar laoch a súile glasa. Tharraing Margarita an doras tíotáiniam chuici féin agus d"éiligh sí le díomá:
  - Códaithe!
  Rinne an captaen dianiarracht maireachtáil:
  - Sea, tá eochair agam.
  - Cá háit? - D'ardaigh an cailín cogaidh an chathaoir le cos a coise lom.
  Rinne an t-ainmhí gurgled indistinctly:
  - Sa closet!
  Rith Aurora cosnochta go tapa suas go dtí an comh-aireachta agus thóg amach gléas le sliseanna.
  - Seo?
  - Tá! - Squealed an francach beag.
  - Osclóidh mé mé féin é! - Ag luascadh bhuail Aurora an captaen ina lámha. - Féach, a bheith cliste.
  - Cén fáth nach bhfuil ach beirt agaibh? - Bhí an misneach ag an mhuc suim a chur inti.
  - Ná bí ró-aisteach. Mairfidh tú níos faide. - Bhuail Aurora boilg flabby Forleind lena sÚil nocht, rud a chuir pian air. D'oscail an cailín an doras go dtí an sábháilte. Laistigh den seomra bhí roinnt ríomhairí glúine agus lainseálaithe grenade. RPG Sóivéadach - 39, i gcóip amháin, agus a mhacasamhail Mheiriceá níos sofaisticiúla.
  - An bhfuil an cód sábháilte ar eolas agat? - Rug an Béar Trodaí.
  - Seachas an dá uimhir dheireanacha, níl ach faisnéis ag an gceannasaí mar gheall orthu. - Ár nAimiréal George Arnold.
  - Glaoigh air! - Phúic Margarita a cos isteach i mbolg bhlasta an chuing, agus rug sí ar a shrón lena méar loma.
  Ar dhaoine eatarthu, liostaigh an Meiriceánach a gabhadh meascán nach raibh ró-fhada. Tar éis fás beagán níos gile, chumhdaithe súile Aurora:
  - Maith thú, níor bréag. Pointe i do bhfabhar.
  - Agus ansin conas is féidir liom a rá ... Anois, má dhiailiú tú an uimhir go mícheart trí huaire, beidh aláram fuaime. - Go tobann blurted an captaen frightened amach.
  - Tá aithne againn air cheana féin! - Clóscríobh cailín Komsomol an cód go tapa agus d'oscail an doras ceithre chéad milliméadar tiubh. Stóráladh na clocha i mboscaí ar leith agus baineadh go cúramach iad.
  - Stingers ón Infinite, ar bhain tú úsáid astu cheana féin?
  - Den chuid is mó tá! - Scairt an francach faoi chuing. - Rinneamar tástáil sa tráthnóna.
  Bhí áthas ar an diabhal fiery:
  - Go hiontach, cá bhfuil na stingers stóráilte?
  Stuttering, brú an captaen amach:
  - Sa hangar, áit a bhfuil an greim. Tá séala "Orlan" air, agus ag an am céanna tá dhá umar Pershing in aice láimhe.
  - Níl na boscaí seo oiriúnach ach le haghaidh dramh-mhiotail. Ach tá an tsamhail feabhsaithe de "stingers" oiriúnach go leor. - Chuir Mad Aurora, spochadh ar an mbraighdeanas, a teanga i bhfostú.
  - Tá sliseanna ríomhaire acu, chomh speisialta sin, glacann siad an scáthchruth. - An Meiriceánach muttered, ag iarraidh a cheannach ar a shaol.
  - Tá a fhios againn! - D'iompaigh an diabhal tine ar a páirtí. - Cé mhéad den cheithre chéad caoga duine atá fágtha, i do thuairim,, a Mhireabeil?
  - Níos lú ná leath. San iomlán, tá dhá chéad tríocha a hocht corp againn. - An cailín Komsomol giggled fiú le pléisiúir.
  Exhaled Aurora Furious:
  - Beidh príosúnaigh ag teastáil chun na Stingers a lódáil;
  Chuir an bastard a gabhadh faoi deara:
  -An Rúisis thú?
  - Cá bhfuair tú an smaoineamh, tá muidne Mujahideen. - roar laochra Komsomol.
  Léirigh an captaen faisnéis agus léargas gan choinne:
  - Ní fhéadfaidh ach na Rúiseach trodaithe diana den sórt sin a bheith acu, atá in ann long measartha mór a ghabháil le chéile!
  D"easaontaigh Tough Aurora:
  - Agus na laochra an Sultan mór Tuircis le artifacts!
  - Sin é an chaoi? Is féidir aon rud, ach tá tú ró-chliste do hArabaigh. - Bhí an príomháidh muc pissed as. - Cé go b'fhéidir go bhfuil tú Gearmánaigh?
  An Aurora sciobtha, refuting a chuid focal, slammed shin isteach sa bholg, ansin bhris an dá chosa, chaill an captaen gabhar Chonaic as an turraing painful.
  - Go ginearálta, níl sé de dhíth orainn, tá a fhios againn go leor. - Achoimre ar an laoch ruadh. "Anois níl le déanamh againn ach an fhoireann a ghabháil."
  Mhol Margarita láithreach:
  - A ligean ar dul go dtí an cabins, ní mór dúinn sraith eochracha!
  Bhí áthas ar Aurora:
  - Sea, tá oscailt leictreonach éigeandála ann freisin.
  Chuaigh cailíní Komsomol go ciúin thíos staighre, d'oscail doirse an chábáin, agus arís eile bhí scrios ann. Bualadh de shaghas éigin amháin, ní cogadh, ach maistreadh cruithneachta.
  - Tá cábáin uimhir a sé glan! - Dhearbhaigh Aurora, ag cur a cuid fiacla uirthi.
  - B'fhéidir i seomra uimhir a sé! - Rinne Margarita gáire. - A ligean ar dul níos fearr ar ár bealaí ar leith.
  - Ní géanna sinn a innilt i gcarn. - Roared an diabhal fiery. - Nó in áit géanna, ach cinn fiáin!
  - Níl sé sin fíor! - Bhí an Críochnaitheoir blonde offended cheana féin. - Na amhais troid ar airgead, agus táimid go heisiach le haghaidh an Motherland Cumannach.
  Bhog na cailíní Komsomol ar aghaidh i dashes ó dheic na criú, lámhach ag singil. Theith Margarita chomh tapa agus a d'fhéadfadh sí a thuilleadh, chuig na seomraí innill, na stórais, na bolgáin, na galley. Cuireadh bac cúramach ar an arm, iad a mheilt síos píosa ar phíosa. Ní fheiceann an namhaid deich méadar ar shiúl ach an tonnchrith, ach breathnaíonn siad go soiléir ar an bhfíric go raibh an soilsiú dualgas lag.
  Chuir an ríomhaire a thuairim in iúl go huathoibríoch.
  - Cad a tharlóidh má úsáidimid samhail víreas?
  - Agus d'úsáideamar fear cliste faoi thiomáint ceallraí cheana féin. - A dúirt Margarita Korshunova, offended ag an robot. - Feiceann tú go bhfuil na córais faireachais ar fad i rith an gheimhridh.
  - Mar seo! - Chuir an meaisín leis an sliseanna ionadh orm.
  - Ar ais in oifig an aimiréil, sheol siad hibrideach péisteanna agus víreas tríd an gcainéal. Dealraíonn sé go bhfuil sé dofheicthe, ní ardóidh clár frithvíreas amháin an t-aláram. Obair íon den sórt sin, chuir an dofheictheacht gach córas faireachais a chodladh. - Thaispeáin cailín Komsomol a biceps géar ar a lámh le haghaidh níos mó áitimh.
  - Wow, tugann tú dom é! - A dúirt an meaisínghunna, ionadh air faoi intleacht na gcailíní. -An féidir leat mé a athchlárú?
  - An bhfuil go leor fíor! Agus cad atá uait?! - Rinne Margarita aghaidh an-gheanmhar anseo.
  - Tuigtear duit féin mar dhuine! - D'iarr gléas leictreonach.
  - Tá sé seo gan ghá, ach shoot. - Ní amadán é an terminator blonde chun rudaí dúr a dhéanamh. - Níos déanaí inseoidh mé duit faoi Chríost.
  Ghlac Margarita seasamh léi ar ais go dtí an dréimire, chuaigh síos ar ghlúin amháin le haghaidh cobhsaíochta, agus chuir sí an bairille in iúl ag an doras os coinne. Tháinig Guy amach, bán an uair seo, ach beagán "shabby", cosúil le caitheamh tobac dope.
  - Ní bhfaighidh andúiligh drugaí oidhreacht ríocht Dé. - Chuir trodaí Komsomol isteach orthu. - Chaith sí na coirp amach, ag trasnú í féin go tapa.
  Ghluais Aurora cosnochta i zigzags feadh imlíne eile, chuaigh sé i dtreo an dorais, d'éirigh sé amach go raibh sé faoi ghlas, agus d'oscail sé le heochair uilíoch. Chaith an fear dubh pillow uirthi.
  - Tar ar, Kitty!
  D'fhreagair an cailín Komsomol láithreach, ag sracadh an pillow agus an Afraiceach agus a chomhpháirtithe - Níos lú ná leath. San iomlán, tá dhá chéad tríocha a hocht corp againn. - An cailín Komsomol giggled fiú le pléisiúir.
  Ó, ba mhaith liom go mbeinn in ann mo chomhpháirtithe a tharraingt isteach sa leaba.
  - D'éirigh leis na geeks seo eagla a chur ort! - D'fhreagair an béar laoch ruadh. - Anois cá háit le dul? Réir dealraimh go dtí an cheathrú leas-. Is cosúil go bhfuil sé ina chodladh.
  Níl áit chónaithe an chaptaen chomh fairsing, ach tá ceol le cloisteáil as sin. An gciallaíonn sé sin gur leannán ceoil tú? - Déanann sé rudaí níos éasca.
  Tháinig cailín cosnochta Komsomol isteach ar nós scátha, bhuail saighdiúir amháin amach, agus tháinic sé captaen dara céim beagán ag casadh a uillinn:
  - Ar mhaith leat cónaí?
  - Ba mhaith! - D'fhreagair sé, go ginearálta, go raibh sé le bheith ag súil ó Mheiriceánach.
  - Beidh seans! - Cé gur roghnaigh an luascadh Aurora é a mhúchadh, ach ní fada. - Beidh tú ag teacht i handy, Kent! Bhog sí ar aghaidh, thosaigh an dorchla ag cúngú, is léir go raibh na mairnéalaigh á ísliú i gcéim. Thóg cailín Komsomol aidhm ag an doras i bhfad agus lámhaigh sé os cionn cinnirí na sentries. Mar sin bhí an lámhaigh tostach, labhair sí i cogar.
  - Bang-bang!
  Déanann cailín Komsomol iarracht láimhseáil doras an chábáin go cúramach. Faoi ghlas. Bhuel, is é seo leath soicind, tá seachtar sa chábán, tá triúr ag codladh, tá an chuid eile ag imirt dúradáin, go leor i Rúisis. Tarraingíonn Margarita an truicear le forneart; sa chás seo, ní thugann an marú áthas. Ach rinneadh an jab, thit fiú braon fola ar a aghaidh.
  - Seasann daoine marbh le speal agus ciúnas! - An cailín Komsomol giggled.
  Cábán nua, anseo d'fhág Margarita beirt chodladh beo, ach é a mhúchadh, seans go dtiocfaidh siad i gcabhair.
  - Ní féidir le dúnmharú féiniúlacht agus brabús a chosaint - níl ach an onóir, an tsaoirse agus an Motherland mar mholtóirí an fhoréigin! - Dúirt sí - fealsamh Críochnaitheoir fheictear.
  Bogann Aurora go héasca freisin tríd an bpíopa aerála a roghnú. Tá sé thar a bheith cramped agus éiríonn an mála droma sa bhealach. Bhí orm fiú an meaisínghunna a fhilleadh chun crapadh. Anois tá cailín Komsomol tar éis éirí i bhfad níos aclaí, cé gur ghlac sí rioscaí. Bhí sé amhail is dá mbeadh na naoimh feargach leis an peacach, agus damhán alla mutant ionsaí. Agus nuair a d'éirigh leis a fháil tríd. Giotán sé painfully agus éalaigh an dorn cúpla uair. Scríob cailín Komsomol a ceann, ach d'éirigh léi greim a fháil ag barr na tentacles agus bhog sé faoina huillinne é. Tharraing sí ar ais a lámh agus bhuail sé é, rud a fhágann go bpléascann an bosca láidir, rud a chuir pian ar a huillinn líonta.
  - Uafásach! - D'fhreagair an béar laoch. - Instealladh mé féin le antidote.
  Ar bhealach éigin d"éirigh Margarita amach agus bhris sí tríd go dtí an cábáin ina raibh na saighdiúirí ag snor. Nuair a d'oscail an doras, rinne siad iarracht léim suas, ach bhí siad clúdaithe láithreach le báisteach marfach. Ag fágáil ach ceann amháin, ag casadh as an Guy, lean an cailín Komsomol ar a bealach.
  Tosaíonn an doras ar a taobh clé ag casadh. Is cosúil go raibh an fear bearrtha, a raibh fiacla bearna air, ag iarraidh urinate a dhéanamh.
  - Cé atá anseo? - D'iarr an mairnéalach i nguth meisce.
  - Do bhrionglóid cosnochta! - Ars an cailín Komsomol cosúil le earrach agus, ag brú ar an doras ar oscailt, bhuaileann sé sa mhullach. Ach tá sé seo fós cruach cóimhiotail. Bhí a mhullach ata go tobann, agus bhuail an fear a raibh cuma "dornálaí" air ar chúl a chinn freisin. Eitlíonn Margarita taobh istigh, buaileann sí an fhód lena glúine iarainn, go han-ghéar, agus í ag cur na fiacla amach. An rud atá in easnamh air ó thaobh maise, is mó a dhéanann sé suas le luas.
  - Is cosúil go bhfuil mé réidh. - An killer leis an figiúr de bandia achoimre.
  Tá cúigear eile taobh thiar de. Ciallaíonn sé sin ceann amháin sna liathróidí, fáiltiú maith. Punch an bastard eile sa mhullach, go leor chun é a bhualadh. An tríú imeall an pailme go dtí an muineál. Caithfidh tú féin a athdhéanamh, ach tá an teicníc seo marfach. Titeann fear amháin ón tseilf uachtarach, ach ar an eitilt bhuaileann Margarita é ar dtús isteach sa plexus gréine.
  - An chuid eile, leanbh. - Deir cailín Komsomol.
  Mionníonn an cineál deireanach le graostacht trí-scéal, meascán d'fhocail Béarla agus Rúisis. Nach cónaitheoir é? Déanann Margarita cobra, stailc lena méar sna súile, beagnach marfach. Thit na "comhpháirtithe" go léir ina dtost. Fíor, d'ardaigh guth sa chéad cábáin eile.
  - Cad atá ann!
  - Troid éasca! - D'fhreagair Margarita, go hoarsely amhail is dá mba i nguth ar meisce. - Cabhair ár lucht créachtaithe. -
  Osclaíonn doirse an chábáin agus faigheann siad pléasctha tine, agus arís titeann na trodaithe.
  Ba chóir go maith a bheith le gunna meaisín,
  Bás olc do naimhde an athar!
  Chun an eitilt go dtí na réaltaí a rialú saor in aisce,.
  A conquer an firmament sa spéir!
  
  Is leanaí de chumannachas gréine muid,
  Trodaithe a rugadh cosúil le tornado ...
  Freagróidh na Naitsithe mar gheall ar roar an mac tíre,
  Stróicfidh béar mór as a chéile é!
  
  Is treise an mhaith ná an t-olc,
  Cé go bhféadfadh an t-olc a bheith níos déine ...
  Táimid ag troid faoin spéir a
  Tá an t-earrach faoi bhláth tagtha!
  
  Tá amhráin nightingale ann - trils,
  Agus fuaim airgid na sruthanna!
  Beidh oighear, sneachta agus sneachta sneachta ag dul siar,
  Faoi lus na gréine te!
  
  Blooming - nóiníní, poppies, rósanna,
  Tá an móinéar chomh lurcach sa samhradh!
  Agus má tá a fhios agat, beidh sioc ag teacht!
  Fiú ansin ní bheidh eagla ort!
  
  Cait mhóra - na "Tigers" seo
  Roar siad agus croith a gceann!
  Caitheann na Krauts isteach i gcluichí olc iad,
  Ach beidh an kaput fós ag teacht!
  
  Beidh muid ag fanacht le héirí na gréine!
  Rachaidh trúpaí na Rúise isteach i mBeirlín,
  Cantar an tAthair Tíre le iomann -
  Agus tá lionn dubh i nduibh Tartarus!
  
  Ansin beidh pobail na dtíortha le chéile,
  Tiocfaidh bráithreachas agus grá!
  Doirt mil isteach i cupáin agus saucers -
  Ionas nach sreabhann an fhuil i sruthanna!
  Chan Margarita an véarsa deireanach go bodhraigh, agus an chuid eile de na véarsaí galloped cosúil le capaill sa cheann. Nuair a sheinneann tú amhrán bíonn sé suimiúil i gcónaí:
  - Cé go bhfuil sé chomh cruálach seo a dhéanamh do dhaoine beo! - Dúirt an "Críostaí" le brón.
  Is cuma cé chomh crua a rinne na cailíní iarracht, bhí sé dodhéanta gach rud a rianú agus a rialú le ceithre shúile. Ní áirítear zombie gan mheabhair. D'éirigh le duine anaithnid an t-aláram a ardú. Chas na soilse éigeandála láithreach agus thosaigh an bonnán ag blaosc.
  - An dosheachanta a tharla, agus bhí muid ró-ádh. - Dúirt Aurora dearg-ruadh.
  Theith cailín Komsomol go dtí na cábáin, rith mairnéalach agus fórsaí speisialta amach astu. Lámhaigh sí unceremoniously iad. Maraíodh an oiread sin daoine, thit na Yankees i mórán.
  Éisteadh tine gunna meaisín, phléasc grenades, roinnt acu ag an am céanna. Mar sin féin, d'fhéadfadh na trodaithe iad féin a ghortú níos mó. Bhí ról ag tostóirí anseo freisin,
  Ní dhearna na fórsaí speisialta coiriúla amach láithreach é; Chuir Margarita bac ar imeacht na saighdiúirí agus chaith sí cúpla grenades gafa í féin. Scairteanna, blúirí fuilteacha cnámha ag eitilt, agus rug cailín Komsomol ceann gearrtha amháin lena cos lom. Cé chomh solúbtha is atá a cos anois, ag lúbadh ar aon uillinn. Seans go gceapfá go bhfuil athrú tagtha ar na dlíthe fisiceacha agus gur gutta-percha an fheoil.
  Tá pléasctha na tine ó thaobh an namhaid, ach den chuid is mó sa dall. Tinte Margarita, beagnach gan dul i bhfolach, na clocha draíochta "Post Slabhra" sraonadh go hiontaofa gach seat.
  - Is mór an trua nach é ainm mo pháirtí an Bhanríon Sneachta. Bheadh sé seo a dhéanamh ar ár lánúin breathnú níos siombalach!
  Dhúisigh Oleg Rybachenko, an uair seo, ní ó bhugle agus buille an fhuip, ach óna caoineadh féin - socair agus do-chonsamhail. Bhí na cailíní fiú fós ina gcodladh, ag comhlíonadh feats.
  Agus d"éirigh lena laochas tromluí, mar a tharlaíonn go minic nuair a bhíonn na Naitsithe ag magadh fút.
  Mhothaigh Oleg Rybachenko é féin ag tumadh síos, amhail is dá mba flopped sé isteach roisín dúch, thosaigh a shúile fiú a ithe ar shiúl. Ansin tháinig faitíos mór air, agus go tobann bhí cumhacht faighte ag na faisisteacha ar an saol eile. Cloistear fuaim mheilt, fuaim cosúil le madra ag scríobadh ar dhraein, gan ach i bhfad níos airde, greimeann sé isteach i do chluasa, iad a chasadh. Tá na eardrums briste le forceps. Ansin éiríonn béal as an dorchadas agus fiacla súilíneacha cosúil le laibhe bholcánach. Ní fhaca Oleg Rybachenko Jr. aghaidh náireach ollphéist riamh roimhe seo;
  Ansin bhí gialla eile níos uafásach le feiceáil, bhí cuid acu chomh mór le Everest, agus bhí cuid eile beag agus cuma madraí an-fí orthu. Mar sin rug siad ar a fheoil lena gcuid fiacla nimhiúla cam. Ina shaol gearr ar fad, ní raibh taithí ag Rybachenko Jr. Is é an rud is mó ná go raibh sé dodhéanta analóg a aimsiú do na mothaithe. Is lasair dhó agus aigéad creimneach é seo, ag an am céanna reo agus chonaic gearrtha dull.
  Agus do leanadar dá chéasadh; d'fheiceadh duine feoil á sracadh as a lámha, cnámha á nochtadh, agus stéig ag teacht as a bholg stróicthe. Créatúir olc ag gnaw iad, iad a casadh timpeall a gcuid fiacla. Rybachenko Jr. ag caoineadh, sreabhann deora óna shúile.
  - A Thiarna, cén fáth? Tar éis an tsaoil, níor mharaigh mé aon duine i mo shaol, níor feall mé aon duine.
  Is féidir leat giggling a chloisteáil agus mothaíonn sé cosúil le snáthaidí te ag polladh do chluasa. Ar deireadh, feictear béal ollmhór agus fáinleog sé ina iomláine. Feiceann Oleg Rybachenko Jr lasair raging ina scornach, briseann sé ina sheacht peitil atá go hiomlán difriúil ó thaobh datha.
  - Is é seo an tine legendary an underworld. - Dúirt an buachaill, d'fhás an craiceann ar a lámha le chéile, clúdaithe le coilm ghránna. Déanann sé iarracht moill a chur ar a eitilt, ach ní féidir leis fiú milliméadar a chur air féin. Bainfidh sruth lasrach lena chorp óg is ionúin. Ní raibh a leithéid de thaithí aige riamh, dhorchaigh a shúile agus ba chosúil gur thosaigh brúchtadh ina bhéal, agus a bholg in éirí amach, agus ionsaíodh airm núicléacha air. Cé chomh te agus a bhí an lasair seo, bhí ulcraí móra le feiceáil ar chraiceann lom, cnámha dorcha agus scoilte, rud a d"fhulaing fulaingt.
  "Ní theastaíonn uaim, ní gá dom," adeir an ceannródaí ag barr a scamhóga. - Lig dom dul, le do thoil!
  Is patrún speisialta, uathúil pian é gach dath dóiteáin. Is féidir dathanna éagsúla a thabhairt don fhulaingt, tá a n-éagsúlacht iontach, níor smaoinigh fiú an Marquis de Sade ar na faid a d'fhéadfadh seiftiúlacht áitritheoirí an domhain thíos a bhaint amach.
  - Ach an diabhal, is féidir leat freastal. - Tá glór ollamh SS aithnidiúil ag squeaks go disgustingly.
  Tá a gcuma, áfach, uafásach, ach tá sé míthaitneamhach go háirithe breathnú ar a mbéal spíonach, atá cosúil go doiléir le meascán de shiorc agus crogall. Ach na adharca, corr go leor, calmed síos mé. Chun é féin a dhíspreagadh ón bpian piercing, thosaigh an buachaill ceannródaí ag cuimhneamh ar an mbéaloideas, áit a gcabhraíonn na diabhaltaí beaga gleoite seo, uaireanta scanrúil, uaireanta greannmhar agus naive, uaireanta le daoine agus uaireanta déanann siad dochar dóibh. Go háirithe i gcuimhne tá an scéal "Pápa agus a oibrí Balda." Is féidir déileáil le "daoine" dá leithéid. Agus anseo tá a fhios acu go léir a stabbing le pitchforks.
  - Nach raibh an t-anam peacach ag éisteacht leis na Sóisialaithe Náisiúnta? - D'fhás adharc an diabhail, ag iompú ina chineál gob agus ag piocadh ar an mblag.
  Nuair a bhristear cnámha ar an cloigeann, gortaíonn sé an oiread sin nach féidir cur síos a dhéanamh air i bhfocail. Ach ní raibh a chonaic scamallach; dá mbeadh Oleg Rybachenko i ngnáth-fheoil an duine, is dócha go bhfaigheadh sé bás le turraing. Agus mar sin bhraith sé i dteagmháil garbh ar a inchinn, ansin thosaigh an ollphéist a ól an brains. Rinne sé é go mall, amhail is dá mba straining. Thosaigh deamhan eile ag druileáil a tairní, ag tiomáint snáthaidí géara fúthu.
  Screadann Oleg Rybachenko, osclaíonn a bhéal leis féin.
  - Ná lig dul.
  Rug siad ar a theanga agus tarraingíonn siad, agus é á stróiceadh go mall ó dhíon a bhéal.
  Tá pian ann freisin, ach beagán difriúil, agus níl screams ann a thuilleadh, ach sobs agus howls.
  Leanann na diabhal ar aghaidh ag léiriú, tar éis na tairní, thosaigh siad ag briseadh na n-imní, agus déanann siad é seo go mall, ag blasadh na fulaingte.
  - Seo mar a fhaigheann an gabhar gan adharc a chuid. - Tá deamhan amháin ag squealing, deamhan sinsearach is dócha.
  Bhí staid na gealtachta bainte amach ag Oleg Rybachenko cheana féin; Ach ní théann na diabhal siar, tá siad tosaithe cheana féin ar fhiacla a tharraingt amach, ansin déanann siad iad a dhruileáil, ag polladh an rinn isteach sa guma.
  - Conas is féidir le duine seasamh le cruálacht den sórt sin, i ndáiríre nach bhfuil siad máthair? - Shíl an ceannródaí céasadh. De réir dealraimh tar éis dó a smaointe a léamh, rinne na diabhal screadaíl.
  - Níl aon mháthair, tá athair Hitler Satan.
  Ansin fuair siad plúr nua, théigh siad an druil, agus chríochnaigh siad na fiacla deiridh le gearrthóir. Ansin tháinig an cas ar na cnámha. Bhí siad briste le tlúnna dearg ón teas. Bhí an craiceann ag caitheamh tobac, bhí na cnámha ar lasadh. Dhealraigh sé go raibh mo chroí ar tí pléasctha, pléascadh cosúil le buama.
  Ansin bhraith Oleg Rybachenko go tobann go raibh a theanga tar éis fás agus go bhféadfadh sé rud éigin a rá.
  - Déan trócaire ar son Chríost.
  Mar fhreagra air sin, chuir na deamhain pící isteach air.
  - Is peacach tú agus ba chóir go mbeadh a fhios agat gur aireagán de dhaoine foighneach é Críost. Is duine as gach beirt iad na fíordhéithe agus chruthaigh siad an cruinne ar fad, chomh maith leis na faisisteacha, ina n-íomhá agus ina gcosúlacht féin. Agus ní mór sibhse a dhaoine, agus na créatúir a léamh, a bheith ina sclábhaithe, ag déanamh aon orduithe agus ag fulaingt ó náiriú. Níor chreid tú mar sclábhaí neamhshuntasach inár saol, agus anois tá tú ag fulaingt seo go léir ar do chraiceann féin.
  - Anois creidim! - Scairt an pionta eaglach.
  - Déanach! - Crooked an diabhal ón SS. - Níl aon seans agat.
  Lean Oleg Rybachenko a chrá, bhí sé briste arís agus arís eile i ndiaidh a chéile, dóite, agus ansin d'éirigh sé ar bhealach neamh-intuigthe. Ansin scrios siad arís é. Ansin is cosúil gur éirigh na diabhail SS tuirseach de féin agus, nuair a thóg siad isteach san aer é, d'iompair siad tríd an domhan thíos é.
  - Féach mar a ghearrtar pionós ar na heasumhal.
  Chonaic Oleg Rybachenko cailíní céasadh ar chrosa. Bhí a gcoirp, a bhíodh álainn tráth, millte go mór, agus fuil sileadh uathu. Chaith muca móra crosa, uaireanta thit na híospartaigh agus chrom na torc fiáin orthu, ag cuimilt an fheoil baineann ina bpíosaí. Mar a d"fhulaing na créatúir trua seo, bhí deora measctha le allas agus fuil ag sreabhadh síos a leicne brandáilte. Bhí éadóchas ina shúile. Dhealraigh siad impigh: táimid neamhchiontach, déan trócaire orainn.
  - Cad chuige a bhfuil na daoine trua seo á bpionósú?
  Bhuail an diabhal an buachaill ceannródaí cosnochta ar na sála le barra dearg te agus a chumhacht go léir agus dúirt sé i nguth sróine:
  - Rudaí beaga éagsúla. Bhí duine amháin dothuigthe don bhean tí, bhris duine eile an vása is fearr léi, dhiúltaigh an tríú duine gnéas a bheith aici, d'éirigh an ceathrú cuid siar. Is é sin, le teacht anseo, ní gá duit a bheith i do pheacach mór, is leor mionchionta.
  - Agus ní bheidh deireadh lena gcrá? - Oleg Rybachenko groaned.
  - Agus tá sé seo suas go dtí an Dia Uilechumhachtach agus an Fuhrer merciless cinneadh a dhéanamh. Más í A Shoilse Adolf an chéad duine a eiseoidh foraithne pardún, ansin féadfar iad a aistriú go dtí áit eile nach bhfuil chomh pianmhar.
  - Go neamh!? - Dúirt Oleg Rybachenko go muiníneach.
  Rollaigh an fear SS neamhghlan:
  - Níl neamh ar bith daoibh primates. Níl ann ach áiteanna nach mbuailfear agus nach gcrapadh tú gach soicind agus inar féidir leat leanúint ar aghaidh ag freastal ar do mháistrí tar éis bháis.
  Oleg Rybachenko, ar crith leis an uafás, d'fhiafraigh:
  - Agus cad atá ag fanacht le daoine a bhfuil a gcuid coireanna níos tromchúisí?
  - Taispeánfaimid é seo duit freisin.
  Bhuail an diabhal é ina shúile le pící, phléasc na húlla, dhoirteadh leacht amach agus d"fhéach an buachaill-scríbhneoir air. Ansin, tar éis cúpla soicind, fuair mé an cumas a fheiceáil arís, cé go ndearna gach blink tochas dofhulaingthe. D'eitil siad arís agus ansin d'eitil créatúir níos disgusting amach chun bualadh leo.
  D'fhéach Oleg Rybachenko go cúramach iad. Níl an chuma ar bith i ndáiríre: cloigeann lom, gan ghruaig agus scabbed; súile ar lasadh le solas ifreanda; gearr, cosúil le srón gearrtha le poll dubh sa lár. Agus, b"fhéidir gurb é an rud is mó náire ná an fód íochtair a bheith ann, agus ina ionad sin tá cúig tentacle tiubh i gcruth réalta diabhail ar crochadh agus ag bogadh. Mar sin chlaon sé gar do Oleg Rybachenko, go tóin poill a fhiacla isteach ina liopaí, ag tabhairt a phóg cáiliúil dó. Ansin thosaigh a lámha claw cnámha a bhriseadh. An scríbhneoir ceannródaíoch Oleg groaned ó phian géar ina uillinn, bhí brúite a joints.
  - Sin mar is féidir le príomháidh, ólaimid as aithne a chur ar a chéile.
  Gan greamú ó Rybachenko an scríbhneoir, shín an ollphéist a lámh go dtí an babhla, agus líon sé láithreach le fíon. Chuir sé i n-aghaidh an cheannródaí é.
  Ní raibh mé in ann screadaíl fiú. Amhail is dá mbeadh bolcán ag brúchtadh ina shrón, bhí an buachaill ceannródaíoch múscailte ag a chaoineadh.
  Ní raibh Mirabela, a raibh cloigeann Oleg Rybachenko ina luí ar a cosa scríobtha, ach ag casadh ón chroitheadh agus ag gáire ina codladh. Cailín sásta go dtí go raibh sí plunged isteach sa domhan thíos ag na Naitsithe. Seo mar a tháinig a dteicneolaíocht ifreanda - níl smacht agat ar do chuid smaointe a thuilleadh!
  Ach fós, réaltacht: stuffy agus ag an am céanna fuar go leor - iompaigh amach a bheith míle uair níos fearr ná an aisling demonic. Mhothaigh an buachaill-ceannródaí fuarú amhail is dá mbeadh sé séidte ag an ngaoth. Mar sin féin, uaireanta bhí sé ag iarraidh a bheith tinn fiú, ionas go nglacfaidís trua leis agus go dtabharfaidís barra seacláide dó. Ach mura bhfuil tú tinn, is beannacht den sórt sin é seo! Ghlac an buachaill anáil agus rith sé a lámh thar a aghaidh tanaí, fliuch ó deora, faoiseamh chun dul i dtaithí ar an smaoineamh go raibh sé aisling amháin ar an uafás na Naitsíoch Hades. Níl aon rud níos measa ná an sclábhaíocht, shíl Oleg agus shuddered. Tharlaíonn sé go raibh rudaí i gcomparáid leis an sclábhaíocht is féidir a bheith níos measa ach amháin i bhfocail... Cé, ar ndóigh, is dócha nach bhfuil ifreann fíor. Ach cad a tharlóidh má thugann na faisisteacha ar ais ansin é arís agus níos déine fós.
  Ní mheirgfidh siad. Ní mór dúinn maireachtáil ar aon chostas agus dul i ngleic leis na Krauts seo. Féadfaidh sé ligean air féin go bhfuil sé briste, nó iarraidh air é féin a sheirbheáil orthu. Sealadach ar ndóigh!
  Ach... is ábhar iontais é seo. Beagnach láithreach, d'éirigh rud éigin i Oleg Rybachenko as an smaoineamh seo. Ní raibh sé mar a bhí sna laethanta roimhe seo, le critheanna dronnacha measctha le heagla, ach go neamh-réiteach agus go foréigneach. Níor chuir sé a fhuath do na fir SS a ghabh é agus a máistir damanta, an Fuhrer, i bhfocail - ní fiú i smaointe. Níor lorg mé míniúcháin nó fírinniú. Ach chinn mé go soiléir dom féin: a reáchtáil ar shiúl ag an chéad deis fíor. Agus má thugann na cinn níos airde é, agus má tá fiú an seans is lú, cabhróidh sé leis na cinn eile éalú. Cén fáth?! Ach toisc go bhfuil sé ina cheannródaí! Agus caithfidh ceannródaí cuidiú lena chomrádaithe - baill Komsomol! Agus go simplí toisc go dteastaíonn uaidh é ar an mbealach sin, ach níl an faisisteach ag iarraidh é ar chor ar bith! Eh!!! Tá sé deacair labhairt le haon duine, agus gan eolach ar an domhan thíos a bhfuil sé tar éis titim isteach ann, tá sé deacair éalú... Chroch Oleg Rybachenko an tuí agus bhuail sé a dhorn ar a chluasán. Ní bheidh sé ina sclábhaí ag Hitler agus a phaca! Ceannródaí thír na Sóivéide: níl sé ag iarraidh náiriú agus pian - is leor sin, agus tá gach rud anseo go dtí an deireadh !!!
  Bhí cuid de na cailíní ag dúiseacht cheana féin... Bhí na rudaí bochta traochta, sin mar a bhí sála na cathrach, go háirithe, scáinte.
  Ach, faraor, caithfidh tú ligean ort. Chomh fada agus a chaitheann sé masc na humhlaíochta! Níl mé ag iarraidh dul go dtí íoslach an Gestapo, agus ní mór an pléisiúr é a bheith pollta san aghaidh ...
  Mar sin gheobhaidh sé a sheans fós.
  Is é an rud is disgusting na werewolves. Chuimhnigh mé ar na súile, agus anois, roimh bhláth, nuair a bhí na céadfaí níos airde, thuig an buachaill-ceannródaí go soiléir: ní mac tíre iad seo, ach créatúir níos cliste, táirge de shóchán faoi stiúir. Ó dhíláithriú géine - i bhfad níos cliste ná a marcaigh SS degenerate. Is í an cheist, an bhfuil siad níos cliste ná daoine Sóivéadach?
  Is léir go bhfuil sé ag teacht chun solais agus caithfimid deifir a dhéanamh.
  Oleg Rybachenko rolladh anonn ar a thaobh, d'éirigh ar gach ceithre cinn agus shreapadh idir na daoine codlata go dtí an balla scáinte. Tógadh é go sciliúil, go daingean, cé go raibh poill agus gan stroighin ann - ní fhéadfá é a scaoileadh gan torann a dhéanamh. Bhí an sráidbhaile fós ina chodladh, ach bhí tine ar lasadh ag an ngeata agus bhí scáthanna le feiceáil in aice leis. Níl gluaisrothair agus gluaisteáin armúrtha le feiscint in aon áit... Tá muintir na háite ar garda, nó cad é?
  D"fhág na cailíní lorg coise lom.
  Oleg Rybachenko flinched - rug siad air ag an ghualainn agus céim siar, ag ullmhú chun é féin a chosaint. Ach sna machnaimh tríd an crack bhí súile an Aurora fionnuar ag lasadh.
  D'iarr an diabhal tine:
  -Cá bhfuil an fear nocht ag dul?
  "Ba mhaith liom a rith go mór," a dúirt Oleg Rybachenko go ciúin, ach le crá. - An dtuigeann tú conas a fuair siad anseo mé!?
  Dúirt Cool Aurora le gáire:
  - Cé go bhfuil na werewolves seo ag buachailleacht orainn ... Cé nach werewolves ar chor ar bith, ach rud éigin... - Bhí mearbhall ar an cailín ar thóir míniú. Ansin chuir sí hesitantly. - Tá rud éigin Cosmaí mar gheall orthu. Níl a fhios agam cad...
  Dúirt Oleg Rybachenko é féin:
  - Ní ligfidh siad duit imeacht!
  An cailín rua shrugged:
  - Ní thabharfaidh siad chomh héasca sin é, ach tiocfaidh an seans i gcónaí! Go dtí sin, cruinnigh do neart. Má thugann Slat an Chruthaitheora, tiocfaidh ár ndaoine go dtí an Crimea agus scriosfaidh siad biotáillí olc Hitler.
  Bhí an mhaidin sa Chrimé grianmhar fuar, ach gan ghaoth. Bhí an láib ó bháisteach inné reoite. Bhuel, níor theastaigh ón gheimhreadh imeacht gan troid. Spléach an sioc go saibhir, cosúil le hairgead scaipthe agus crochadh, ach chuir an áilleacht seo míshuaimhneas ar dhuine. Ina theannta sin, triúr buachaillí as timpeall ar dháréag a thug arán donn leo agus coire mór le roinnt stobhach an-bhlasta, go soiléir nach raibh ann (an uair sin tháinig duine de na gardaí SS an-olc isteach le babhlaí) go soiléir do na cailíní sa scioból- casemate cad a bhí taobh amuigh Fuar. Fíor, tá siad féin, mar a oireann do leanaí faoi ghairm bheatha na Naitsithe, cosnochta. Is cosúil go bhfuil ordú den sórt sin ann fiú ionas gur lú an seans go mbainfidh leanaí óga a gcuid bróga amach. Ach b"fhéidir nach mbeadh cead acu an teach a fhágáil áit ar bith.
  . CAIBIDIL Uimh. 9 .
  Mar sin féin, tá sé ceart go leor, ní sioc fíor é seo, ach reo sioc. Tá an geimhreadh thart cheana féin, agus tá an earraigh stoirmiúil sa Crimea!
  Go tobann bhí Oleg Rybachenko ag iarraidh a chuid fiacla a scuabadh. Uafásach searbh sa bhéal. Fiú i bhfad níos mó ná mar atá sé - lámha bainte amach chun fiacla a scríobadh.
  Rith an ceannródaí go dtí an doras, léim, agus bhris amach icicle. Stán sé ina bhéal é, chog sé é agus chaith sé amach é. Ansin sruthlaigh mé arís é agus lig dó sreabhadh arís. Mhothaigh mé níos úire láithreach agus bhraith mé luaith Aibreáin i m"anam.
  Bhí rud éigin plúr leachta sa choire agus bhí an chuma air go raibh beacáin ann. Bhí orm é a slurp thar imill na babhlaí, agus, dála an scéil, d'éirigh an stobhach amach a bheith blasta. I ndáiríre le gusto, agus ní hamháin as ocras. An club ón SS, an garda degenerate, yawned lena bhéal gaped, fetid go léir agus sleepily d'fhéach sé thart. Ach anois is féidir liom casadh air sa cheann, shíl Oleg Rybachenko go tobann, coganta arán Úcráinis.
  Ach cá rachaidh sé níos déanaí? Clúdóidh siad tú le cuideachta iomlán, agus fiú le garastún áitiúil. Agus beidh sé níos measa dóibh ná ... San fhís sin - nuair a d'ísligh na Naitsithe é mar píobán.
  Go bhfuil sé ina leathcheann chun é féin a chur ar bun mar sin ... Ní hé féin, ach cailíní eile agus triúr buachaillí. Agus é féin freisin - beidh an tír fós ag teastáil uaidh.
  Tháinig smaoineamh ar Oleg Rybachenko. Tóg, mar shampla, eitleán - an gá duralumin a bheith aige ina dhearadh? An féidir é a dhéanamh go hiomlán as adhmad, ach cruas tíotáiniam a thabhairt dó! Go teoiriciúil, tá chomh valency ag adhmad, ina fhoirmle agus ina mhóilíní, gur féidir leis dul thar neart tíotáiniam i ndáiríre, le níos lú meáchain.
  Ciallaíonn sé seo go méadóidh an t-aerárthach inaistritheacht agus go bhfaighidh sé inmharthanacht.
  Sea, agus is féidir armúr coirp a dhéanamh do throdaithe den scoth agus éireoidh umair mar sin ...
  Ní bhrisfidh tú tríothu. Rachaidh fiú an "Tíogair Ríoga", a chonaic sé i bhfíseanna, thart. Agus níl eagla ar ár n-umair roimh shalachar. Agus ní bhuailfidh na sliogáin fiú iad.
  D"fhiafraigh Oleg Rybachenko, ag ithe bia, dá dheirfiúr i nguth inspioráideach:
  - Éist, má cheanglaíonn tú min sáibh le himoibrithe atá bunaithe ar aqua regia, cén éifeacht a bheidh agat?
  D'fhreagair Margarita láithreach:
  - Beidh siad ag caitheamh tobac... - Bhí ionadh ar an gcailín. - Cad a rinne tú iarracht?
  Dúirt Oleg Rybachenko le cogar:
  - Bhí mé ag lorg bealach chun neart adhmaid a mhéadú. Agus creidim dom, léirigh mo eitleán an fhéidearthacht phraiticiúil a dhéanamh gan páirteanna miotail!
  - Is fíor-Lomonosov Oleg tú... - Chuir an deirfiúr faoi airm a méar chuig a liopaí agus phóg an buachaill ar an mhullach.
  Agus iad ag ithe, tháinig beirt gharda SS eile i dteagmháil leo. Shiúil ginearál Gearmánach inné leo. Taobh thiar dó tá beirt trodaithe, buachaill agus cailín, le cuma taitneamhach. SS freisin, ach ó earnáil eile. Anseo bhí gach ceann acu cúigear mugaí a shealbhú le rud éigin gal ina lámha. Agus thug an faisisteach óg ceann eile chuig a pháirtí. Shnámh boladh na cainéil, na meala, na mealbhacán agus na n-úll tríd an gcásmháit. Dúirt an ginearál os ard i dton ceistiúcháin:
  - Crochfaimid na cailíní láithreach nó beidh spraoi againn ar dtús!
  Na príosúnaigh thart gáire, agus fiú na gardaí SS tacaíocht, agus an liath-haired ginearálta gáire go simplí, ag oscailt a bhéal cosúil le bulldog le fangs ionadh láidir agus fada, slán agus fiacla móra mar iad siúd de capall pacer.
  B"fhéidir go bhfuil sé craiceáilte go bhfuil na cailíní ag gáire faoi seo, ach... Is fearr ar an mbealach seo ná a bheith ag caoineadh agus ag léiriú deora do na Naitsithe.
  Shíl Oleg Rybachenko faoi: an bhfágfar anseo iad nó an scaoilfear amach arís iad? Bhuel, i ndáiríre, cad é an pointe ina n-aistrithe más é an rud is mó ná turgnaimh gan aon sprioc soiléir. Cén fáth a dhónn na Gearmánaigh breosla agus iad ag tiomáint trealaimh? Agus má sheachadann tú ar a laghad iad áit éigin, ansin b'fhéidir gur féidir leat teacht suas le rud éigin níos simplí. Luchtaigh ar trucailí nó traenacha. Agus eitleán iompair, má tá turgnaimh chomh tábhachtach, cén fáth aiféala é?
  Cad é an pointe iad a threorú mar chaoirigh ar slabhra? Nó an bhfuil a gcuid seasmhachta á thástáil acu? Go deimhin, níl aon cheann de na cailíní tar éis titim go fóill. Sea, le linn an chéad aistrithe thit muid, ach d'éirigh sé ceart go leor. Mar sin, cad ba cheart duit a sheiceáil anois?
  Nó b'fhéidir go dtiocfaidh feabhas ar bhuanseasmhacht ó nochtadh do ghléasanna nach bhfacthas riamh roimhe. An ndéantar an éifeacht seo a thomhas? Agus mar sin tiomáinteann siad cosnochta ar feadh bóthar tochrais, is léir nach bhfuil siad ag iarraidh ceann scríbe ar leith a bhaint amach níos tapúla?
  Agus tá sé seo loighciúil - má tá tú turgnamh, ansin é a dhéanamh go dtí an deireadh. Agus seiceáil an nuances slightest. Lig sé a bheith mar a deir siad - beidh gach rud go maith.
  B"fhéidir go bhfuil a gcuid saighdiúirí á n-ullmhú dá bhrí sin do ghabháil na Sóivéide agus iad a dhíbirt go dtí an tSibéir!
  Taobh thiar de na smaointe seo go léir, chaill Oleg Rybachchenko an nóiméad nuair a thosaigh siad ag cromadh orthu agus iad a bhrú amach go garbh. Is é an athrá máthair an chrá !!! Gearrann láib reoite le píosaí oighir cosa lom an linbh cosúil le gloine briste.
  Spreag Margarita a deartháir le hairm go fuinniúil:
  - Suathaireacht bríomhar bríomhar, a leithéid de applicator le snáthaidí a chuir an Bhanríon sneachta ar fáil dúinn!
  Rinne Oleg Rybachenko magadh freisin:
  "Ní hé an phian atá uafásach, nó fiú an rud is cúis leis - is é an rud is measa ná an eagla roimh phian a bhainfidh misneach!"
  Céasadh nua eile, nó seanchéasadh - ó bhuel, is mó líon na gcasaoidí. Agus bua freisin.
  Tar éis an tsaoil, téann sé i dtaithí ar sheasmhacht, agus níos fearr fós má tá deis díoltas a ghlacadh!
  Agus b'fhéidir iarracht a chanadh le haghaidh cheerfulness. Just a fháil ar dtús leis an rún.
  Dhúisigh an sráidbhaile i bhfad ó shin. Ní raibh ach na leanaí uileláithreach in éineacht leis an gcarbhán. Mar fhocal scoir: cheana féin san fhoraois, chaith duine acu aoileach úr ar cheannaire ramhar an Chonmhaigh, agus rith an paca cosnochta iomlán leanaí ag gáire. Agus cheana féin ar imeall na foraoise, tháinig buachaill ard a d'fhéach sé le bheith thart ar cheithre bliana déag. Le gcuacha dubha agus le héadaí shabby, buataisí salacha, le sleá ina láimh agus dhá mhadra bhána thrua, a sheas láithreach ar gach taobh den úinéir, is ar éigean a bhí an chuma ar na captives ídithe ach álainn. Bhí lámh dheas an bhuachalla dubh-shúileach fillte i ceirt fhuilteach, agus go ginearálta d'fhéach sé go míchúramach. Is léir gur giofógach nó bean giofógach eile: maisíodh an muineál, na gcaol na láimhe agus an chluas le Hryvnia tiubh casta, muinchillí ollmhóra agus cluaise. Ansin tháinig ceathrar buachaillí giofógach níos óige - bhí siad straining ach go suairc ag tarraingt torc ollmhór ar tharraingt, ach froze i bhfeidhm nuair a chonaic siad an mórshiúl.
  Feadaíl siad agus léirigh siad lena méar. Bhí scéalta grinn le cloisteáil maidir leis na príosúnaigh a bhí cumhdaithe go hannamh. Ina theannta sin, is graostacht trí-scéal soiléir é.
  Rinne fir an SS gáire mar fhreagra agus fiú thosaigh siad ag scannánú amhail is nach raibh siad saothraithe
  léiríonn leanaí gothaí gáirsiúil. A thaispeáint cosúil rud éigin den chineál céanna sa Ghearmáin.
  Ghlaoigh an buachaill giofógach níos sine rud éigin ar na punks. calmed siad síos go tobann
  D"éirigh siad ciúin agus d"fhan siad gan stad.
  Dúirt Mirabela i gcogar:
  - Seadh a mhic an bharúin! Ach cad a dhéanann sé ábhar?
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara go loighciúil:
  - Is fuath le Hitler gypsies. Ciallaíonn sé seo gurb iad na gypsies ár gcomhghuaillithe. Ach leis an iompar sin cuireann siad náire ar theaghlach Romulus!
  Ag dul thart, bhuail Oleg Rybachenko súile gorma cheannaire na giofógach. Bhí bród astu - bród dúchasach neamhfhiosrach creachadóir óg nárbh eol dó bua a fháil sa saol. Bhí díspeagadh domhain ann, ach ní ar Oleg agus ní ar na príosúnaigh slabhraithe eile.
  D"fhiafraigh an scríbhneoir ceannródaíoch den cheannaire saor:
  - Cuirimis ciceáil ar na Krauts sa bhroinn! An scriosfaimid na madraí as a chéile?
  D'fhreagair sé go hachomair:
  - Tá an cónra ordaithe cheana féin!
  Agus luathaigh siad a luas go neamhdheonach sa fhuacht, mar a deir na ceannródaithe, is iolair sinn, ní coiníní dalla.
  Oleg Rybachenko chinn fiú a chanadh le haghaidh cheerfulness níos mó, fiú má bhí sé fós inchloiste. Caithfidh tú tú féin a chur ar bun le haghaidh bua;
  Stoirneacha buile is adharca ag ruagadh,
  Tá cogadh briste amach ar fud an domhain arís!
  Bhí ár ndíorma de mhí Dheireadh Fómhair,
  Nuair a thug an Horde ionradh ar an athar!
  
  Tá carbhat ceangailte - Fritz in aice le Moscó,
  Volleys gunnaí a spraeáladh tine...
  Ag tochailt trinsí le cailín cosnochta,
  A chosaint ar an gcur chuige i gcroílár na Rúise!
  
  Maraítear duine, ach maireann Lenin,
  I ngach aoibh gháire agus gach grin!
  Is neartmhar fuaim na trumpaí - go luath rachaimid ar shiúlóid,
  Is ceannródaithe sinn a bhfuil éirim ard orthu!
  
  Tá na tancanna ar lasadh, tá na Fritz kaput,
  Buailimid go dána - clann na ndaoine!
  Déanfaidh na Katyushas an ghràin a scriosadh -
  Molaimid an Tiarna Uilechumhachtach - Rod!
  
  Rugadh muid - tá a fhios a bhuachan,
  Ní féidir an mheabhair a logh beagán!
  D'éirigh leis an scrúdú - go soiléir A,
  Bhuel, sheas Adolf ar an raca!
  
  Is laoch dílis é an saighdiúir Rúiseach,
  Níl a fhios aige na focail - tá sé AWOL!
  Bíodh a fhios agat gur rugadh le brionglóid dearg thú,
  Is féidir linn leas a bhaint as fiú mac tíre seasoned!
  
  Ár Stalingrad, ár Leningrad saor in aisce,.
  Tá talamh naofa na bhfathach i ngach áit!
  Bhuail na sliogáin mar chlocha buile,
  Agus tá na ceannródaithe aontaithe leis an athar!
  
  Is féidir linn eitilt, creidim, go Mars,
  Is féidir linn roicéad a thógáil go Véineas!
  Bhuel, cuireann an faisisteach sa tsúil thú,
  Níl aon duine níos láidre ná Rúisis sa chreideamh!
  
  Tá sé briste, creid cnámh droma Fritz,
  Beidh an bua againn, fiú má tá ocras orainn anois!
  Beidh an beithíoch buile brúite,
  Bhuel, tiocfaidh an bua i mí na Bealtaine te!
  
  Ná caoin a mhamaí, ná caill deora,
  Má fhaighim bás, smaoinigh gur cumannach mé!
  Stán orm féin mar gliú millte,
  Ní thairbheach ach do na faisisteacha!
  Tá sé deacair siúl tríd an sneachta, ach ar an dea-uair, leáigh an láib tapa go leor.
  Agus ansin tá gach rud mar an gcéanna roimhe seo. Go hiondúil trí choirnéil sléibhe, ag seachaint lonnaíochtaí daonna, ag stompáil, beagnach i gciorcal.
  Ní hea, shiúil siad má fhéachann tú ar an nGrian i bíseach de shaghas éigin. I dtreo Sevastopol, agus sin do cinnte.
  Ach ag an am céanna, tá an colún fós lúbtha. Bhí roar ar iompróirí, rinne na haimsitheoirí torann. Agus arís tástálacha.
  Thiomáin siad ar ais isteach sa dungeon mé, go dtí an iar-doirteadh fola an uair seo. Níl fiú boladh an aoiligh imithe.
  Ach tá go leor féar, beidh tú ag codladh go bog. Scaoil siad sinn gan a thuilleadh moille agus d'ordaigh dúinn fanacht leis an dinnéar.
  Agus bhí meas mór acu air: bhí cúigear ban áitiúla le feiceáil, ag iompar canna mór a líonadh le anraith bainne.
  Bhí ionadh ar Margarita agus d"iarr sí ar an gCaptaen Natasha:
  - Tá míorúiltí i criathar nó gan criathar. Ach i ndáiríre, tá na Gearmánaigh i bhfad níos cineálta ná mar a léiríonn ár mbolscaireacht iad, nó is éin luachmhara sinn!
  Dúirt Aurora dearg-ruadh go rudely:
  - Ná bac leat féin an iomarca! Cothaítear aiste bia cothrom i gcónaí do mhuca guine.
  Oleg Rybachenko curtha isteach go míchuí:
  - Agus go háirithe muca! Ionas go mbainfidh tú meáchan níos tapúla!
  Dhearbhaigh an laoch dearg:
  - Labhraíonn an fhírinne trí bhéal naíonán! Ná bí sásta le ciondálacha flaithiúla! Thairis sin, is príosún é!
  Mhol Oleg Rybachenko go loighciúil:
  - B'fhearr dúinn ithe agus ansin feicfimid!
  Bhí vermicelli ag snámh go tiubh san anraith agus bhí an chuma ar an scéal gur chuir siad fiú mil leis. Agus tugadh an t-arán go hiomlán úr agus cumhra. Bhí sé amhail is dá mbeadh siad ar saoire. Tá sé te sa scioból. Agus smaoinigh ar an earrach a bheith ar ais cheana féin, ag cur Máthair Gheimhridh ar leataobh.
  D'ól Oleg Rybachenko an babhla, agus ansin féachaint nach raibh an canna mór folamh fós, d'iarr sé níos mó.
  Ina dhiaidh sin tháinig codladh air féin agus ar na cailíní cosúil le tonn ó thitim dreigít - go tobann agus gan dabht.
  Léim Críochnaitheoir zombie suas ón taobh thiar. Tá brón orm fiú Dmitry Baranov. Bhuail an piléar ceart i lár a chliabhrach é. Ach ní thugann an zombie a ciontaíodh roimhe seo faoi deara agus tinte.
  - Tá mo chorp fós marbh go luath agus ní bhacann an luaidhe bhreise liom ar chor ar bith. - Aoibh Dmitry, chomh scanrúil, cosúil le fear marbh.
  - Ugh agus uafás! Cuireann tú Hades i gcuimhne dom. - Margarita faoi deara, exclaiming.
  Dearg-haired Aurora leagan síos ar an chéim is airde den droichead, ag cur tine ní hamháin ar an mbealach amach as an urrann míleata, ach freisin mar chuid shuntasach den chonair. Ón áit seo tá sé áisiúil guys daite a scuabadh ar shiúl ag léim amach as na cábáin le tine. Ag an am céanna, ó am go ham, caithfidh sí í féin a bhogadh, ag aistriú a seasamh:
  - Ná bí buartha, a dheirfiúr Margarita, tá níos lú ná céad namhaid ann cheana féin. Déanfaimid bainistíocht ar bhealach éigin!
  - Níos lú ná seachtó fiú, tá mé ag tosú ar "scuabadh ard"! - Thug béar Komsomol a smig.
  - Bog isteach sa seomra innill, is féidir leis an namhaid na coirí a shéideadh suas agus iarracht a dhéanamh an long a dhoirteadh! - Anois, bhí an Aurora dearg-haired soiléir. Ach, ar ndóigh, níor scaoil sé níos measa; a mhalairt ar fad, glanann sé amach é mar mheirge le sábh emery. Agus tá tobáin fola óna póga díothaithe!
  - Tar ar! De réir scriúnna! - Dúirt Margarita frása ón gcartún is fearr léi. Níos cruinne, an cartún a sheas amach sa réaltacht Naitsíoch brúidiúil seo a shaobhadh. - Coirp marbh go hifreann!
  Shiúil cailín Komsomol síos an dorchla cosúil le guairneán díothaithe. Seo iad na hurranna, doirse tíotáiniam, landairí cruach. Tá zombies taobh thiar di. Ní cheiltíonn sé, agus is é a sheal é anois. Raidhfil M-18, caliber 7.45. Buaileann sé go díreach, díreach os comhair an chroí. Tá an zombie coiriúil knocked síos ag seo, titeann sé, ach ansin jumps suas. Caitheann grenade.
  - Bhuel, tá tú macho unforgiving. - Tá ionadh ar Margarita.
  Bhuail cailín Komsomol síos doras an tseomra innill. D'eisigh sí diosca búmarang, ag gearradh siar go leor daoine. Chríochnaigh sí an chuid eile le luascáin dá miodóg. Thit conablach trodaire le gnéithe Seapánacha i gal tiubh. Bhí a aghaidh scaldáilte láithreach agus chaill sé Chonaic ó turraing, nó b'fhéidir fainted fiú.
  - Tá an glantachán ag dul go maith! - Chuir Margarita ár n-aird air.
  - Ní teip mé ach an oiread! - Freagraíonn Aurora áthas orm. Cloistear pléasctha gunna meaisín fada ó thuas, ansin dhá cheann eile. Shoots an cailín Komsomol, tost an adversary.
  - Briseann siad tríd ó gach taobh. Tá sé cosúil go bhfuil tú sa chluiche Annihilation. - D'éirigh an diabhal fiery as.
  - Tá mé ag bogadh freisin. Tá roinnt corp le feiceáil. Mar sin féin, tá na príomh opponents calmed síos cheana féin. - Thuairiscigh Margarita.
  Blúire grenade wounded Dmitry. Bhuail sé tríd, ag eitilt amach tríd an ais. Bhrúigh an príosúnach Baranov a mhéar ar a bheola:
  - Ní gá screadaíl, ní ghortaíonn sé mé.
  "Ná téigh isteach in ifreann roimh d"aintín!" a dúirt Margarita, agus í ag cur súl dheas uirthi.
  - géillim! - Ach rinne an zombie díreach os coinne.
  Shiúil Margarita tríd an dorchla, pléascadh pléasctha eile, scread fhada duine, amhail is dá mbeadh tairní á dtarraingt amach, agus grenade trom ag pléascadh.
  Tar éis dó na teifeach a mharú, chuir Aurora cosnochta a ceann isteach sa chábán, a haon, a dó, a trí. Ní raibh fonn orthu ach sa cheathrú cuid í a róstadh le tine, ach bhí cailín Komsomol chun tosaigh orthu, ag cur iallach ar a naimhde a bheith ina dtost go deo.
  - Tá níos lú agus níos lú acu fágtha, ach tá cuid acu i bhfolach i gcill in aice leis an stóras. - Tá Aurora ag screadaíl. - Tá sé contúirteach grenades a chaitheamh, cleas.
  - Déan aithris ar ghlór chaptaen an umar seo. - Mhol Mirabela Korshunova. Osclóidh siad duit é, ansin is féidir leat é a ghearradh go cúramach i pléasctha. Ní féidir le stingers báthadh. Tá mé taobh thiar den inneall anois, ag baint úsáide as búmarang. Chreach blúire grenade an Dima diana. Bhuail sé tríd, ag eitilt amach tríd an ais. Bhrúigh an príosúnach Baranov a mhéar ar a bheola:
  ng, scannánaigh mé trí cinn eile.
  Chuaigh Frisky Aurora i ngleic le fíor-imní:
  - Maith thú, go luath beidh héileacaptair le feiceáil, agus beidh sé níos measa dúinn.
  Roar mar fhreagra:
  - Mar mura bhfuil a fhios agat!
  & D'aontaigh an Diabhal Terminator Dóiteáin:
  - Tá a fhios agam, warms dóchas an anam!
  D'eitil grenades solais agus fuaime ME-198 i dtreo Aurora. An cailín Komsomol rushed chun bualadh leo, iad a repelling lena corp. D'oibrigh réimse na sé chloch cosúil le rubair, ag filleadh na grenades ar ais. Tá na coirp ag eitilt amach arís, tá mé tuirseach de bheith ag comhaireamh.
  Rith cailín Komsomol timpeall an chúinne, leag sí síos, scaoil sí pléasctha, gearradh síos iad siúd a bhí ag iarraidh teacht isteach ón taobh thiar. Guy le feiceáil i culaith ainmhí, ach bhí an Aurora buile ag fanacht air, agus nuair a thóg sí síos air leis an Tosaitheoir grenade céanna a thit ar an saighdiúir Yankee. Tá an lámhaigh sách cumhachtach agus buaileann sé an chuid is leochailí - an scáthlán. Séideadh leath a chinn agus thit mais ollmhór miotail le fuaim ghlaoch ar an armúr.
  - Ní mór duit a snack! - rinne Aurora an cú magadh.
  Anois tháinig cailín Komsomol chuig an stóras agus, ag déanamh aithrise ar ghuth an cheannasaí, dúirt:
  - Gortaíodh mé! Tá na Mujahideen sa tóir orm! Lig an t-ordú seo isteach.
  Bhuel, a dares a disobey. Léim cailín Komsomol ar an tsíleáil, cheangail sí í féin agus, ag lámhach ó bharr an dorais, scrios naonúr déag saighdiúir scanraithe, ag bualadh a gceann.
  - Tá an chéad chéim imréitigh san áit is contúirtí thart. - D'fhógair an cailín Komsomol.
  Bhí jerk in aice le Margarita, agus léim sí isteach sa oscailt. Anseo sa bhroinn tá boladh éadóchasach miotail dóite agus guairneán pléascáin. Déanann duine éigin eile iarracht "léim an bád" agus titeann sé tríd, pollta tríd. Ardaíonn beirt fhear, dall orthu go soiléir, a lámha agus screadaíl i mBéarla:
  - Ná shoot! A ligean ar thabhairt suas! Saor sinn in ainm Choinbhinsiún na Ginéive.
  Níorbh fhéidir leis an Margarita Korshunova is cineálta daoine neamharmtha a mharú agus mar sin níor éirigh léi ach iad a iompú le gnáthbhrú a méar. Bhí aiféala i nguth an ghaiscígh:
  - Tá muid fós buachaillí óga den sórt sin. Bhuel, cén fáth a bhfuil an t-arm NATO seo de dhíth ort? Más rud é, a Dhia, na bacaigh tú, briogadh ar siúl agat, scriosfaimid thú ar nós caitíní. Abair oráiste Aurora, táimid beagnach críochnaithe ag glanadh suas.
  - Féadfaidh an namhaid a bheith i bhfolach. Déan iarracht an t-análú imníoch a éisteacht agus a ghabháil, agus tá boladh iontach againn! - D'aon ghnó snort an dearg-ruadh go glórach.
  - Sea, boladh mé an stench. Tá na corpáin ar tí tosú ag lobhadh, agus ansin imreoidh ár gcumas inár gcoinne! - Faked Mirabela ach ghlaoigh os ard.
  Shleamhnaigh cailíní Komsomol anuas ar na cábáin. Rith Aurora go háirithe go tapa. Seo é an boladh adrenaline, tá trí trodaithe úr. Fuair muid réidh agus froze i luíochán.
  "Níl sé seo tromchúiseach a thuilleadh." Mar fhreagra, tháinig lámhaigh ó RPG amach. D'eitil an sceall anuas, ach tholladh cuid den phláta armúrtha. Fós féin, tá an chumhacht seo deartha le haghaidh lámhaigh i gcoinne an T-7. Chaith cailín Komsomol diosca búmarang beagnach go dall, ghearr sé duine éigin, agus chualathas scread. Phléasc sí isteach le cúpla shots, marú na cinn cróga. Scairt na daoine eile:
  - Muid a thabhairt suas freisin!
  As fearg, chiceáil Aurora lena cos lom, chomh mór sin gur leag sí síos trí cinn acu láithreach.
  - Cripple maoin na ndaoine! - Chríochnaigh an críochfort Komsomol.
  Níor fhan ach ciontóir óg amháin ina sheasamh.
  Margarita sa shealbhú chomh maith le friotaíocht. Ar an mbealach, scaoil sí síos saighdiúir, ar ndóigh Beret Glas. Scairt siad: "lámh-go-láimh chomhrac!"
  D'fhreagair Margarita le roar:
  - Le do thoil, a thrócaire! - Rinne sé an teicníc "claw dúbailte". Mar thoradh air sin, bhí muineál na Beret Glas briste.
  Rug mé grenades, d'éirigh sé beagán níos sábháilte anseo, is cosúil go ndearna dosaen saighdiúirí iarracht an riail scout a chur i bhfeidhm: maireachtáil ar aon chostas. Margarita, áfach, thaitin an cluiche seo fiú ina bealach féin:
  - Bhuel, ceart go leor, má áitíonn tú amhlaidh. Imrímis baseball, an ról Meiriceánach is fearr leat mar pháirceoir.
  - Más mian leat, is féidir liom a fheiceáil gur féidir leat imirt leo! - Dearg-haired Aurora giggled.
  - Is cuma liom! - Ghig an marfóir blonde níos airde fós.
  - Shiúil mé ar feadh an dorchla, tá cábáin fós ann nach bhfuil glanta. - Bhí cailín Komsomol ag bogadh cheana féin, bhí línte gearra le cloisteáil, ba iad an ceann deireanach. Ní raibh Fearless Aurora i bhfolach fiú í féin, bród puffing amach a cófra.
  - Tá mé cosúil le robot terminator. - Ach ní bheidh fiú aon fiacla fágtha ionam.
  Shiúil cailín Komsomol síos na céimeanna go ciúin. iompaithe ar an frithchaiteoir infridhearg. Sheiceáil mé na cábáin. Is cosúil go bhfuil siad fós ag bogadh. Chuaigh Aurora Lúfar anuas ar na coirp, ag léim ar nós doe nó ninja. Ní raibh sí ag iarraidh ammo a chur amú, mar sin d'eitil sí isteach sa chábán. Shiúil sí tríd le miodóg, agus thit na naimhde adh. Ansin an chéad cheann eile, tactics den chineál céanna.
  Ní chuireann Margarita am amú freisin, ag caitheamh grenades i stua cuartha. Pléascadh amháin ansin roars eile. Rith an saighdiúir, gearrtha le shrapnel, amach as an gconair agus tháinig sé trasna ar dhiosca boomerang.
  - Agus téann an ceann seo ann freisin! - Bhí ionadh ar Margarita. - Mar is breá leat go léir bia spicy.
  Phléasc zombie fós suairc os a comhair. D"oscail sé tine as gunna meaisín Iosraelach, a roghnaíodh de réir dealraimh i measc na dtrófaithe, leis an ainm bagarthach "Armageddon". Agus maraíodh sé cosúil le duine éigin, na urchair ricocheted as na taobhanna, knocking amach stains fola nua.
  Thug Margarita faoi deara go raibh boladh an choirp ón zombie tar éis éirí níos láidre; Anseo arís tá urchar agus arís blúirí de chnámha an fhir mhairbh ag cur báistí síos.
  Rith Margarita timpeall na conaire, ag lámhaigh ó M-18 a gabhadh. Is mór an náire go gcaithfidh tú athluchtú. Ach is féidir leat grenades gafa a úsáid. Ní bhraitheann mé leithscéal as mo mhuintir féin. Caitheann an cailín iad ar bhealach aisteach, ag piocadh suas iad le toes a cosa lom, girlish.
  "Lemons" eitilt, casadh sé do inní amach. Tá na coirp le feiceáil agus éiríonn gach rud ciúin. Níor cheart go mbeadh an chuma air go bhfuil aon mharthanóirí fágtha.
  - Is cosúil go bhfuil siad ciúin síos anseo. - Deir cailín Komsomol.
  Deimhníonn Agile Aurora:
  - Tá mé ar mo bhealach cheana féin. - Dhéileáil scout an chríochnóra le grúpa eile. Anois tá na sonraí fós. Cosúil le sionnach ag fiach giorria, ritheann sí suas go dtí an doras deiridh ar chlé. Chan sí fiú:
  - Tá tromluí i réim i mo dhaltaí, cuirfidh buille cruach brú ort! Scaoilfidh mé uibheacha Rambo agus meileann mé na cnámha! Cuirfidh mé iontas ar gach duine!
  Eitlíonn grenade amach as sin isteach sa dorchla. Buaileann an Aurora borb í agus í ag imeacht. Pléascadh, blúirí ag eitilt. Bhuail ceann eile an balla, phreab sé de thalamh agus d'eitil sé ar ais, á rialú de láimh.
  Bhí timpiste sa doras. Cloistear screams. D'fhéach cailín Komsomol isteach sa chábán. Tá an t-oifigeach ag iarraidh a chuid inní a bhailiú. Pictiúr uafásach.
  - Sea, rinne tú pionós a ghearradh ort féin. - Chríochnaigh Dashing Aurora le mothú na trócaire. - Go ginearálta, i mo thuairim, nach bhfuil grenades taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil. Mar sin féin, tá sé seo níos fearr ná dorn simplí. Tá an cábáin dheireanach glanta! Cén chaoi a bhfuil do fart Margarita?
  - Ag tarraingt an phríosúnaigh! - Dúirt cailín Komsomol. - Is cosúil go bhfuil sé anseo ar fad freisin.
  Sheol Aurora a comhartha glao tríd an walkie-talkie:
  - Éist liom, a Dhonchadh Quixote. Táimid díreach tar éis an oibríocht a chríochnú, tá gach rud glanta, is féidir leis an bhfoireann teacht ar bord.
  - Tá fomhuireán beag ar a bhealach cheana féin. Ach ná déan dearmad déileáil leis na héileacaptair Léim. - Fuaimeann guth miotalach cosúil le sábh doiléir ag gearradh do chluasa.
  - Ar ndóigh, tá muid ag fanacht leo cheana féin. - Chríochnaigh an beithíoch rua.
  Tháinig trí "Sachkov" isteach i ndáiríre agus bhí siad ag druidim cheana féin. Rug Margarita agus Aurora ar an RPG - "supercobra", analóg den RPG fiche a naoi agus a sé. Trí lainseálaithe grenade iompaigh amach a bheith ullmhaithe. Tá sé tábhachtach go laghdaíonn an namhaid an t-achar agus slows síos. Ar an gcéad dul síos, déanann an "Net" iarracht dul níos ísle chun na deiceanna agus na meirleach a bhí ag iarraidh ionsaí a dhéanamh ar an arm is fearr ar domhan a scrúdú. Tá airm chumhachtacha, dea-armúr agus trí lián ag an leagan feabhsaithe den Líonra. Ní ghlacfaidh gach córas frith-aerárthach é, is féidir leat a fheiceáil conas a scaoiltear diúracáin teirmeacha. Cad atá cearr le rothlóir RPG? Ceann nach bhfuil féintreoraithe. Ciallaíonn sé seo go bhfuil sé níos deacra éirí as. Mar sin féin, glacann na cailíní aidhm agus cuireann siad an lámh in uachtar san áireamh.
  Guíonn Margarita arís. Tar éis an tsaoil, tá guys maith sa héileacaptar. Cheana féin mothaíonn an craiceann gluaiseacht na lanna. Tá teagmháil na gaoithe taitneamhach agus scanrúil.
  - Ó, tá mé ag milleadh arís, saothar ealaíne! Sólás amháin d"fhear míleata!
  Rinne Aurora gáire faoi mhaise:
  "De gach saothar ealaíne, is sárshaothair mhíleata iad atá fite fuaite go daingean i gcuimhne daoine agus a spreagann na deora is mó!"
  - Ceart! Tá péintéireacht atá péinteáilte le fuil níos gile ná péintéireacht ola agus céimníonn sé i bhfad níos moille! - D'aontaigh Margarita, faraor ón cruálacht éigean. Mar sin cuirtear gach rud san áireamh, is féidir leat shoot!
  - Lig Texas ceartas a dhéanamh! - Mar is gnáth, níor chaill Aurora a tuiscint ar ghreann.
  Na sliogáin sracadh oscailt an bellies na feithiclí. Na turntables shattered i blúirí beaga. Scaoil an diabhal tine as an dá lámh láithreach, agus mar sin clúdaíodh na trí charranna go léir.
  Níor bhuail na blúirí na cailíní agus iad ag eitilt anuas.
  Kara-132 le feiceáil i gcéin. D'eitil na heitleáin a ceannaíodh ón Airgintín ag airde arda. Lámhaigh siad go dall, ina n-eitilt mire.
  - Seo breith anabaí eile. - Margarita faoi deara. - Crapadh na hintinne.
  D"aontaigh an ball dearg Komsomol:
  - Buille faoi thuairim mé, tá! Beidh sé deacair iad a bhaint den RPG.
  - Ach déanfaidh mé iarracht ar aon nós! - Bhí Margarita, agus í ag déanamh dearmad anois ar an gcineáltas, agus í ag dul in olcas. - Ach ó lainseálaí grenade eile níos foréigneach agus fadraoin atá deartha i gcoinne umair imoibriú tapa. - Thaispeáin an ball fionn Komsomol arm mórthaibhseach.
  - B'fhéidir gur féidir linn airíonna feabhsaithe "stingers" a thástáil? - Mhol Aurora, a cuid fiacla péarla a chosc.
  - Is mór an trua é caitheamh ar a leithéid d"ábhar sean! - thiomsóidh Margarita.
  - Ach beidh léiriú feabhsaithe ann fós. Lig dár guys féachaint air ag an am céanna. - Chaith an béar Críochnóra miodóg agus a bharraicíní chiseled, pollta an rinn díreach isteach i súil an fhir dhubh ag iarraidh breathnú amach ó chúl an phíobáin.
  "Ansin níl ach Stinger amháin ann, agus bainfidh mé le tosaitheoir grenade." - D'fhreagair an cara geal.
  - Ceart go leor, a ligean ar é sin a dhéanamh. - Theith Aurora go dtí an stóras. Shiúil an t-iar-dornálaí pionóis Dmitry Baranov, nó corp beo, anuas orthu, amhail is dá mbeadh sé ag nochtadh urchair d'aon ghnó. Is dócha, le cabhair ón trealamh ríomhaireachta is déanaí, bhí siad in ann na zombies a fheiceáil, in ainneoin an achair. Bhuail gunnaí móra meaisín, agus thit an chuid is mó de na piléir báistí. Ach tá ochtar lámhachóirí ann, agus díbrítear na mílte urchair. Punched siad an zombie agus thit sé! Dúirt an saighdiúir go hiomlán briste:
  - Chomhlíon mé mo dhualgas!
  - Breathnaíonn an nós é! Cá bhfuil an Aurora roaring, murab é an "armúr" buaileadh mé i bhfad ó shin. - D'fhéach Margarita timpeall.
  - Tá mé anseo! - Thug cailín Komsomol amach tosaitheoir grenade "Bumblebee" agus "Stinger". - Anois mar aidhm.
  Margarita chumasc arís lena arm, chonaic gach gluaiseacht an namhaid, preas bog ar an truicir. Tá an diúracán ag eitilt! Ach d'oibrigh an Stinger, agus shroich sé an sprioc i bhfad níos luaithe. Phléasc arm Mheiriceá chomh hard sin gur caitheadh fiú héileacaptar in aice láimhe amach. Mar thoradh ar an gcás gan choinne seo, chaill Margarita:
  - Uafásach! Seo an chéad uair a tharla sé seo dom!
  - D'athraigh sé an trajectory, ná bí trína chéile, cailín Komsomol! - Whispered an ag fáil bháis Dmitry Baranov.
  - B'fhéidir! Ach theip ar mo intuition dom. - Bhí Margarita réidh le gol anois.
  - Déan iarracht arís. - Spreagtar Aurora.
  Ach Kara-132, is cosúil, fuair damáiste ó blúirí de chomhghleacaí downed, chuaigh go dtí an taobh agus thosaigh a shíolraigh. Dúirt Margarita agus í trína chéile agus í anguaite:
  - B'fhéidir go bhfuil a dhóthain faighte aige faoi láthair!
  D'fhás an soith ruadh le gníomhais mhaithe:
  - Ceart go leor, tá sé in am na Stingers a dhíluchtú. Tá an cosán soiléir.
  Beagnach ag an am céanna lena focail, tháinig fomhuireán dromchla. Beag, ach toirtiúil go leor, léim ceithre trodaithe i n-oireann leictreonacha amach mar catapult. Bhreathnaigh Margarita orthu: bhí siad gléasta in culaith armúrtha, ach ní raibh cuma chomh clumsy orthu leis na samhlacha roimhe seo.
  - An lódálfaimid na Stingers? - Chuir sí ceist ar shin-gariníon Lomonosov agus Stenka Razin.
  - Tá an stóras oscailte! - Red-haired Aurora fhreagair. - A thabhairt duit é!
  . CAIBIDIL Uimh. 10 .
  Dúirt oifigeach ceannais na paratroopers, an cornal, go fuar:
  - Bhuel, déanaimis díluchtú go tapa agus déanfaimid iarracht déileáil leis an arm cunning seo.
  Shiúil cailín Komsomol feadh an deic; bhí raidhfil Gearmánach G-5 ina luí timpeall. In aice leis tá ceann eile le tosaitheoir grenade. Mar is gnách don Ghearmáin, tá sé ar chaighdeán ard go leor, b'fhéidir fiú níos fearr ná an M-18, nó, in aon chás, níos iontaofa. Tá an tsamhail nua-aimseartha is nuaí MG-8, Gearmáinis freisin, scoite amach, ach níl aon suim ar leith ag taighdeoirí.
  Stóráladh na Stingers i gcoimeádáin fhada, iad cruachta go cúramach, daingnithe agus líneáilte le líonta turrainge ag baint úsáide as cúisín hidrealaithe. Rinneadh iad a dhíchóimeáil agus a phacáil ar shiúl. Chabhraigh cailíní Komsomol go gníomhach lena gcuid guys armúrtha. Ar cheann de na fionnachtana bhí RPG -49 gan choinne, an tsamhail is nuaí.
  - Tá sé aisteach, níor onnmhairíodh iad seo. - Thug an cornal a bhí i bhfeighil na hoibríochta faoi deara. Ansin chas sé chuig na cailíní agus d'fhreagair sé go díograiseach:
  "Ní fheiceann tú mná cosúil leatsa i ngach scannán aicsin." Na céadta corp agus gabháil long mhór. Ceapaim go luath go ndéanfar scannán ar d"ábhar. - Agus caoin toirneach. - Tabharfaidh siad Margarita agus Aurora an crios i bhfolach!
  Níl aon rud anseo i ndáiríre;
  Bhí múnlaí feabhsaithe OG agus PG ann freisin, samhlacha le pléascáin níos cumhachtaí. Go háirithe, d"úsáid an PG ceithre chineál aigéad, agus ionduchtú leictreach, rud a d"fhág gur féidir tonn soinneáin a sheoladh, armúr gníomhach ilchiseal a tholladh in éineacht le sciath frithcharnach i dtreo níos cúinge (Agus cár léigh Margarita an ficsean sin?) . Tá an costas beagán níos costasaí, ach tá sé éifeachtach.
  - Tá "pershing" as dáta cheana féin. - Thug mé faoi deara iníon Lomonosov agus Korshunov a raibh a cuimhne bréagach tar éis múscailt. - Tá umair Powell níos forbartha le feiceáil i seirbhís; níl ach beirt bhall foirne acu, agus tá seans maith acu. An-chosúil lenár Sóivéadach IS-10, ach an armúr beagán thicker. Ba dheas é a ghabháil.
  - Ní féidir le gach duine a bheith gafa sa chrios. Tógfaimid rud éigin don Antartaice freisin. - Rinne Aurora magadh, ag seoladh glare gréine lena fiacla. - Níl eagla orainn roimh sioc.
  - Tá a fhios agam é! - Phléasc Margarita a cuid fiacla péarla níos gile fós.
  Le linn an chomhrá, bhí na Stingers á ndíluchtú. Bhí go díreach céad is a cúig acu. Bhí cúigear ceaptha chun teacht go dtí an Rúis, agus an chuid eile, tar éis a phróiseáil, a aistriú chuig sceimhlitheoirí.
  D'fhiafraigh cailíní Komsomol den chornail:
  - Cá bhfuil na púróga?
  Mhínigh saighdiúir fórsaí speisialta taithí go réasúnta do na háille:
  - Is é an bhfíric má thugtar go dtí an Rúis Shóivéadaigh iad, caillfidh siad a n-airíonna go tapa agus ní fios cathain a dhéanfar iad a athchóiriú.
  - Cinnte! - Deimhnithe ag baill Komsomol baineann.
  Mhol an Coirnéal Yuri (anseo chuimhnigh Margarita go bhfuil sloinne greannmhar aige Petukhov!), rogha Solon:
  - Mar sin, lig dóibh fanacht leat go ceann tamaill. Just a thabhairt don Tuircis Sultan ní seacht, ach sé. Mar an gcéanna, ní bheidh sé in ann aimplitheoirí armúr agus stingers a úsáid, agus méadóidh an leibhéal muiníne ionat ó sceimhlitheoirí.
  D"aontaigh an diabhal tine, ar ndóigh, leis an togra seo:
  - Gan dabht. Cén cloch ar cheart dom a fhágáil?
  Chroch an cornal a mhullach ard, bhí roic le feiceáil i solas na gealaí cosúil le ripples farraige, agus ansin smoothed amach. Mar sin féin rinne sé cinneadh:
  - An ceann a ionsúnn radaíocht, seans go mbeidh sé uait. Agus fillfidh an seisear eile chugainn tar éis déileáil leis an Sultan Turcach. - Rith an Coirnéal imeall a láimhe trasna a scornach.
  Anois tá spéis Margarita múscailte:
  - Cá fhad a thógfaidh sé chun na Stingers a athdhéanamh?
  Dhearbhaigh an cornal go muiníneach, ag cuimilt féar buí-oráiste an chrios le dromchla spiked a tosaithe.
  - Níl an oiread sin, tá dearthóirí robotic speisialta againn a dhéanfaidh é seo. - Agus thoisigh sé a dhorn. Déanfaimid é i uair an chloig nó uair go leith! Cuirfimid in iúl duit.
  Ag léim suas, rinne Aurora giggled, ag baint a cuid fiacla:
  - Ceart go leor, cad mar gheall ar an tasc atá againn?
  Rug ceannasaí na bhfórsaí speisialta:
  - Téigh go dtí an chathair, marú gach duine ar do bhealach! Trí é sin a dhéanamh, lagóidh tú an grúpa pro-Mheiriceánach Constancy agus cruthóidh tú níos mó torainn. Sea, beidh Sultan na Tuirce buíoch duit.
  - An bhfuil sé seo loighciúil? - Bhí an bheirt bhall Komsomol in amhras faoi na smaointe go soiléir.
  Rinne an cornal fórsaí speisialta gáire faoi strus:
  - Ríomh againn go loighciúil! Mar sin téann Rambo na Rúise i sciortaí ag fiach.
  - Bhuel, tá súil agam anois go gcuirfimid do naimhde ar seachrán uait. - Lasadh súile Aurora le solas míshláintiúil.
  - Nach bhfuil cartúis uait? - D'iarr an cornal chomhrac.
  Chlaon an dá vixens comhaontú:
  - Ní dhéanfaidh sé dochar, cé nár chaith muid níos mó ná míle eadrainn.
  Dúirt an cornal, i stíl sagairt, i dtóin sprúis:
  - Ní theipeann ar lámh an bhronntóra go deo! Ná bí buartha, tá méadú suntasach tagtha ar bhuiséad URSH.
  - Ach ciallaíonn sé seo go bhfuil an míleata nó pinsinéirí, ní bheidh oibrithe sóisialta a fháil airgead breise! - Rinne Margarita aghaidh.
  Mhothaigh an cornal é féin míchompordach agus d"fhógair sé le mearbhall:
  - Chomh fada is nach bhfuil an ola rith amach, ní chuireann sé seo bagairt orainn. Tá sé an-mhaith gur ghlac tú an chloch arís ó na Meiriceánaigh. Cé a fhios, b'fhéidir gur éirigh leo ola saor a fháil, conas a chuir sé seo isteach ar ár n-ioncam go diúltach. Tá máistreacht déanta againn ar na conquests agus na hardáin ollmhóra sin a chaidéil siad breosla go díreach ón talamh. - Chas an Coirnéal na réaltaí ar a strapaí gualainn.
  - Ní féidir leat glaoch ar thír fhorbartha ar ola agus gás formhór a hioncam buiséid. - Thug Margarita Korushnova faoi deara go géar. - Ní mór dúinn an eolaíocht a chur chun cinn sa réimse sibhialta, nó téann gach rud chuig an míleatachas.
  - Seo é a dhéanfaidh na cailíní. Táimid ag fás cheana féin supermen. A d'fhéadfadh snáithín, nó fiú miotail leachtacha a chomhcheangal. - Chrath an Coirnéal a aghaidh amhail is go raibh toothache air. Thóg sé amach guma coganta agus pop sé isteach ina bhéal é. Bhí an cuma dejected.
  - Agus ansin mar atá i "Temptation of God" nó ainm eile "Níos láidre ná Dia Uilechumhachtach"! il-theohyperplasma ag éirí cosúil leis an Cruthaitheoir! - Margarita faoi deara.
  Phléasc an ceannasaí a shúile faoi mhearbhall:
  - Níl a leithéid d"úrscéal léite agam, ach cad é theohyperplasma?
  D'éirigh an bheirt chailíní amach ag an am céanna:
  - Fuinneamh na todhchaí! Ba chineálacha nua ábhair an rud a bhí i leictreachas do Jules Verne.
  Mar sin féin, níl mórán ama againn chun labhairt. - Dúirt an cailín Komsomol, luchtú na Stingers isteach sa bhád.
  - Ba cheart duit "Temptation of God" a léamh go cinnte. - Dúirt an cornal, shuddering go neamhdheonach.
  -An-úsáideach le haghaidh straitéis chomhrac. - Aurora faoi deara. - Go ginearálta, troideadh ár dtríú cogadh domhanda i gcoinne na SA agus Shasana chomh héagumasach sin gur léir go raibh boladh tréas air.
  - Frankly, sin mar a bhí sé! Níl ár nGinearálta chomh dúr sin nach raibh a fhios acu fiú bunghnéithe na straitéise agus na tactics. - Thug an cornal faoi deara.
  - Cén fáth nár chuir siad duine ar bith i bpríosún? - Chroith Aurora righin a dhorn go bríomhar.
  Tháinig mearbhall ar an gcoirnéal:
  - Ní raibh aon ord polaitiúil, ina theannta sin, ní raibh siad ag iarraidh a chruthú fasach;
  - Cuireann duine réasúnta ceartas os cionn caidrimh teaghlaigh agus cairdiúil! Caithfidh dlí amháin a bheith ann do naimhde agus cairde, díreach mar atá ag fear céile dá bhean chéile! De bharr dlíthe éagsúla a bheith i láthair is striapach é an ceartas! - Luaigh Margarita i ton peremptory.
  Bhí ionadh mór ar an gcoirnéal:
  - Wow, feicim go bhfuil tú Gearmánach Catherine. Réir dealraimh ba mhaith leat an cheartais!
  - Ba mhaith liom fírinne, ordú agus, ar ndóigh, saoirse! - Dhearbhaigh Margarita, exclaiming.
  - Cén cóisir? - Bhí ionadh ar an gcoirnéal.
  - Níl aon cheann de na cinn atá ann faoi láthair! - Cuireadh deireadh le gar-gariníon óg Mikhail Lomonosov agus Stenka Razin. Chuir sí diallait ar a capall. - Ba chóir go mbeadh sé seo ina ghluaiseacht nua faoi cheannas óige intleachtúil. Agus ar an gcéad dul síos, ní mór dúinn dul i ngleic le treoshuíomh amhábhar an gheilleagair. Is gnách é a chur amú ar Hitler, ach faoi sin rinne an tionscal, go háirithe innealtóireacht mheicniúil, léim mhór ón tús. D'éirigh leis an tír a nuachóiriú, gan aon petrodollars. Ar an drochuair, le linn an ama Stach, cuireadh an bhéim ar onnmhairiú amhábhar agus allmhairiú earraí tomhaltóra agus bia. Agus, ar an drochuair, leanann an polasaí seo go dtí an lá inniu. Dhéanfainn eolaithe ar na daoine is saibhre sa tír. Bheadh Ollúna Oligarch an riail, ní an eisceacht. Ina theannta sin, ní hamháin go mbeadh an t-ardoideachas saor in aisce, ach freisin éigeantach, agus ní mór go mbeadh tráchtas ag stiúrthóir fiontair, agus ní mór dó é a chur isteach ar ríomhaire nach féidir a bhreabadh. Go ginearálta, ardóimid leibhéal intleachtúil na ndaoine óga go suntasach ionas nach mbeidh ceannasacht ag an bprionsabal: ceannaigh agus díol!
  - Sea, tá go leor, fiú le hardoideachas, ag lorg arán éasca; - D'aontaigh an cornal le osna agus chuir sé níos measa fós. - Agus nach bhfuil an réimse eolaíoch ar siúl i ardmheas.
  Luchtaíodh na hairm go tapa. D'oibrigh agus labhair na cailíní Komsomol ag an am céanna:
  - Sílim go dteastaíonn srianta níos déine uainn le haghaidh geilleagar margaidh. - Chuaigh Smart Aurora isteach sa chomhrá. - Ionas nach mbeadh a leithéid de dhaoine sár-shaibhir ann. Agus ansin tá fortún ag oligarch Rúise amháin le fréamhacha Giúdacha atá díreach dhá chéad de na daoine is saibhre sa tSín.
  Bhí an cornal ag tosú ar a mheon a chailleadh cheana féin, ach ag an am céanna léirigh sé srianadh annamh:
  - Sin ceart, agus nach bhfuil an chuid is mó de na billionaires de náisiúntacht Slavacha. Smaoinímid air agus déanaimid iarracht iad a phionnú.
  - Pinch go lag! Sea, éilíonn sé seo fiailiú críochnúil. - chuir Margarita ina choinne. - Bhuel, tá na "Stingers-firecrackers" go léir lódáilte, tá sé in am an namhaid a bhualadh.
  Ar an gcladach bhí a fhios acu cheana féin faoin ionsaí agus bhí na Yankees ag bailiú fórsaí. Léirigh bás na héileacaptair go bhfuil an namhaid an-láidir, agus nach bhfuil na Meiriceánaigh an cineál náisiún a rush headlong isteach ifreann. Bhí siad ag ullmhú le dul ar stailc go cinnte. Ina theannta sin, bhí an grúpa "seasmhacht" ag tógáil a chuid trúpaí suas.
  Sa chás seo, ní mór duit a ionsaí féin. Ansin beidh buntáiste ann. Sin díreach conas dul ar aghaidh nó ainliú timpeallán a dhéanamh. Mhol Margarita Korshunova:
  - Rachaimid díreach go dtí an port agus maraíodh iad go léir ann!
  - Ní droch-smaoineamh é, ach is féidir leat féin a fháil láithreach faoi thine miodóg. Molaim rogha níos boige. A detour tapa, druidim ón bhforaois. - Rinne Aurora ciorcal lena bharraicíní loma, agus ansin d"atáirgeadh an peinteagram.
  - An fiú am a chur amú!? - Bhí amhras i nguth an eolaí Margarita.
  - Tá an oíche gheimhridh an-fhada. - chuir Aurora ina choinne. "Chomh maith le sin, níor cheart go mbeadh a fhios ag an namhaid nach bhfuil ach beirt againn." Is gá illusion a chruthú: go bhfuil an t-ionsaí ag teacht ó thalamh freisin, amhail is dá mbeadh fórsaí móra ina gcoinne.
  - An uair seo, aontaím leat, a ligean ar snámh! - Chuir Margarita an cheird ar an airdeall go tapa.
  Ghluais na cailíní Komsomol ag luas ard ar bhád inséidte. Saighdiúirí fós dofheicthe, le haghaidh faireachais fíorúil agus radar.
  Ag gearradh tríd an aer, chuaigh siad thar roinnt long agus, foirgnimh san am atá caite, fuair siad iad féin in uiscí níos saoire. Ar an mbealach, bhuail siad siorcanna mutant, ach murab ionann agus an destroyer mhór Anaconda, ní raibh na cailíní Komsomol boladh na fola. Sin an fáth nach ndearna siad iarracht iad a ionsaí. Ina theannta sin, sheol Aurora diosca búmarang lena bharraicíní lom:
  - Lig dó sprioc nua a thabhairt dóibh.
  Tar éis dó an siorc a ghortú, bhuail sé tobar fola as a chorp. Phreab an t-ainmhí, agus d'ionsaigh a compánaigh láithreach lena ngiail in-aistarraingthe agus a bhfiacha ollmhóra. D'fhéach sé scary, beithigh monstrous impaled a cara, butted sí le tusk mar fhreagra, bhí sí buailte. Scaipeann fuil olach uaineach trasna an dromchla. Chuaigh na creachadóirí isteach sa chath, agus tháinig méadú ar líon na ndaoine a gortaíodh;
  - Wow, a Mhargarita! Ach is féidir leat troid leo go héasca. Thóg sé agus wounded amháin, agus beidh an chuid eile a lot iad féin. - Splash Aurora os ard agus stampáil sí a cosa nocht.
  - Féach leat, tá ról ag moráltacht an diabhail. Níl gá le seanmóir fuath do do chomharsa agus an fonn a chríochnú as an lag. - Snow White an Críochnaitheoir winked.
  - Ní raibh muid ag troid leis an lag. - Dúirt Aurora, súilíneach leis na súile emerald, go bródúil. - Bhí ceithre chéad agus ochtó acu inár gcoinne an bheirt againn, agus tá cath romhainn le ar a laghad dhá mhíle, a bhfuil trí chéad caoga fórsaí speisialta roghnaithe a chuaigh tríd an Iaráic, an Afganastáin, agus an tSomáil. Agus nach bhfuil trodaithe eile gan taithí.
  - Neartaíonn comhraic láidir do chorp agus toil, déanann sé níos láidre thú - éillíonn duine lag d'anam agus lagaíonn do chorp, rud a fhágann go bhfuil tú níos laige! Mar sin tugann an cosán deacair bua i bhfad níos éasca! - Dúirt an Margarita ciallmhar.
  Tar éis siúl timpeall an chalafoirt, tháinig na cailíní Komsomol amach go dtí an cainéal. Ní raibh sé i bhfad ón gcalafort, d'fhéadfá fiú na long a chloisteáil honking. Fuair gasóga na laochra iad féin sa chainéal. Bhí sé sách fada agus strangely wriggled. Chomh maith leis an mbealach seo, rith na cailíní Komsomol beagnach i aimhrialtacht. Lúbfaidh sé an t-aer cosúil le earrach trédhearcach. D'eitil feithidí suas chuici agus chumhdaigh siad a n-uibheacha geala. Mar sin féin, mheall sé créatúir sciathánacha.
  - Tá sé rud éigin cosúil le annihilator eitilt. - Tharraing Aurora aird, ag splancadh a sála lom.
  - B'fhéidir meallann radaíocht de chineál éigin feithidí. Mothaím creathadh ultrasonaic san aer le mo chraiceann. - Chrith Margarita go cowardly fiú.
  - Fadhb nua dúinn! Go ginearálta, is féidir le taom croí a bheith mar thoradh ar nádúr aisteach an chrios seo. - Bhí íoróin i nguth an Aurora fiery.
  - Tá dhá chroí agat féin agus agamsa, mar sin ní bhfaighidh muid bás láithreach! - Bhraith Margarita sásta - Tá sé go maith nuair nach bhfuil tú iomlán daonna.
  Scairt an diabhal fiery air seo:
  - Aontaigh! Seachas sin bheadh sí ina seasamh ag an sorn, agus ag iompar clainne ag an!
  Mar sin féin, bhí ar na cailíní stop a chur, brú a chur ar shiúl ó na snags, bogadh go dtí an taobh arís agus arís eile, tacaíocht a thabhairt.
  Tar éis aimhrialtacht amháin, tháinig ceann eile láithreach, an uair seo ubhchruthach uaineach. Rinne sé seo go léir an ghluaiseacht deacair. Fós féin, rith siad, agus bhí an chuma ar semblance de sruth amach romhainn.
  Tá sé deacair dreapadh, tá trácht ag teacht isteach, ach níl aon aimhrialtachtaí ann. Fanann lorg cosnochta ar an bhféar atá clúdaithe le sioc.
  Stop cailíní Komsomol sular fhág siad é. Is féidir leat roinnt cloigeann "cabáiste" a fheiceáil ag dul suas. Ní fhaca na plandaí mutant na cailíní beagnach do-aitheanta, chuaigh cúpla ceann acu ar na buataisí (bhí na Bears Trodaí díreach tar éis a gcuid bróga a chur orthu chun an boladh a cheilt), ach is cosúil go raibh siad cinnte nach raibh siad in-ite, thit siad ar a gcúl.
  - Caithfimid snámh beagán ar aghaidh! - A dúirt Aurora, caitheamh amach Grin ainmhí. - Clúdóidh muid an bád ann.
  - Níl sé áisiúil é a iompar leat! - Margarita Korshunova aontaithe.
  Ní tasc éasca do dhearthóirí é inneall scaird a chur ina thost, ach úsáideann an scadán freisin prionsabal den chineál céanna agus is sealgair den chéad scoth é.
  Níl sé chomh héasca sin áit fholaigh a aimsiú ionas nach nglacann fear randamach leat. Is é an áit is fearr anseo ná lair beithíoch contúirteach. Mar shampla, francach bébhar. Tá an t-ainmhí contúirteach, deacair a mharú agus an méid torc fiáin. Ní fionnadh iad na scálaí; Go háirithe san oíche. Is é seo a cheap na cailíní, i bhfolach an bád inséidte i rud éigin cosúil le póca. Áit a bhfuil toir crochta os cionn an uisce ó thuas. Is ann a d"fhág na cailíní a stór, faoi cheilt le craobhacha tor.
  - Ar cheilt tú go maith é? - D'iarr Margarita, ag déanamh cleachtaí ar an dul.
  - Luighfidh sé síos go maidin, agus le breacadh an lae nighfimid uainn! - Choigeartaigh Aurora Furious an chloch lena sÚil.
  - Cad a tharlaíonn má shits an francach-racún é féin! - An laoch Komsomol winced.
  - A ligean ar shoot! Tá a chraiceann níos láidre ná craiceann ailigéadar agus tá ardmheas air. - winked Aurora lena súile emerald chomh childishly.
  - Díolfaimid! Athróimid ár bhféiniúlacht agus ní aithneoidh aon duine sinn! - Margarita Korushnova bhfostú go dian amach a teanga.
  D'fhás Aurora:
  - Ceart go leor!
  Bhog na cailíní ar shiúl beagán, nuair a bhí an francach-racún féin le feiceáil. Reoite siad, ag cinneadh a choinneáil beo ar feadh tamaill. Ar bhealaí áirithe bhí siad cosúil le meirleach a mharaigh teaghlach ach a scaoil éan as a chliabhán. Ní raibh an francach racún in ann boladh beagnach do-aitheanta na gcailíní a bhrath; seachas, bhí sé lán, tar éis dó an carrion a bhlaiseadh, chuaigh sé a chodladh.
  Tá a snoring chomh neamhghnách, i gcuimhne ar an whine de veidhleadóir mediocre.
  Rinne cailíní Komsomol iarracht bogadh go tapa, agus ag an am céanna ní fhaca duine ar bith iad, bhí an ghluaiseacht chomh rúnda. Bhain siad fiú a gcuid buataisí.
  D"iarr Aurora cos lom ar a cara, ní chun críche faisnéis a fháil, ach chun teannas a mhaolú:
  - Bhuel, conas is féidir an ainliú workaround?
  D'fhreagair Margarita gan aon stró:
  - Mura dtagann muid ar aimhrialtachtaí.
  Chuir an diabhal fial a mhéar ar a liopaí:
  - Ach tá ceann de na crawls amach.
  Aimhrialtacht péarla ón talamh. Scaoil sí fiú an ithir. Cosúil le caochÚn ollmhór, rammed sé trí gaineamh, cré, agus féar. Bhrúigh sí amach rud éigin caol mar ola. Ansin thosaigh sí ag smacking.
  - Tá sé disgusting! - Dúirt an Aurora fiery. - Tá sé cosúil le dhá mhuc ag pógadh.
  Chuala an aimhrialtacht iad agus, scanrúil, bhog sé i dtreo na gcailíní.
  - Bogaimis óna chéile! - Margarita ordaigh.
  Níor thuig Agile Aurora:
  - Cén fáth eile é seo?
  Rinne Snow White Terminator grinn:
  - Déanaimis tú ar thóir dhá éan le cloch amháin!
  Thaispeáin an cailín Komsomol a teanga, rug sí foiche leis agus chog sí é, bhí sí amú le moladh dá leithéid. Scaip na gasóga, agus froze an aimhrialtacht. Chroith sé beagán agus thosaigh sé ag titim, chuaigh lasair bheag tríd an lochán ola. Mar sin féin, díreach mar a chuaigh sé tine go tapa, chuaigh sé amach chomh tapa.
  - Ní hé seo Pyromania! - Thug Aurora cosnochta faoi deara, ag géarú agus ag léim láithreach, ag casadh isteach i gcúl chúilín.
  - Sea, is féidir leis an aimhrialtacht Pyromania a bheith ina chúis le tubaiste! - D'aontaigh Margarita. - Anois déan deifir, agus táimid ag cur am amú ama.
  Chomh luath agus a chuaigh na cailíní Komsomol go domhain isteach i mothar na toir i bachlóga, crainn, fíniúnacha mutant fite fuaite ina chéile, bhí siad timpeallaithe ag dorchadas beagnach dofheicthe. Níor lasadh ach coirt na gcrann, rud a thug cuma uaigneach, eile ar an tírdhreach. Mar sin féin, ní gá monoculars oíche a bheith ag cailíní; tá siad seo do dhaoine lag nach bhfuil in ann cinntí neamhspleácha a dhéanamh agus a fheiceáil sa dorchadas. Chuir Aurora crann beagnach;
  - I dtigh diabhail! - Luaigh an diabhal tine an neamhghlan go cuí. Is cosúil nach bhfuil aon aimhrialtacht ann, ach tá an solas bent.
  - Tá sé seo phosgene agus fosfar! - Dhearbhaigh Margarita agus chas sí a muineál galánta. Tar éis an tsaoil, is minic a athraíonn siad paraiméadair aeir.
  - Mar sin ní mór é seo a chur san áireamh! - D'aontaigh Aurora dearg-ruadh le íoróin a bhí droch-fholaithe.
  Chroith an laoch a lámh tríd an aer:
  - Gluaiseacht mall ar dtús, ansin tiocfaimid i dtaithí air.
  Luathaigh cailíní Komsomol de réir a chéile, agus iad ag iarraidh gan fiú craobhóg a bhriseadh faoina boinn. Ní eagla ar bhreathnóirí randamacha an oiread sin, ach créatúir éagsúla a d'fhéadfadh freagairt don fhuaim.
  Ar dtús bhí sé tirim, ach ansin chomh luath agus a bhog na cailíní na toir, dhoirteadh eas fíor orthu!
  - Caithfidh an t-uisce a bheith trom! - Mhol Aurora.
  - Deich faoin gcéad cinnte! - D'aontaigh Margarita.
  Bhuail an diabhal fiery síos an fheithidí lena sÚil hipiteireatáiniam agus chuir sé a thuairim in iúl:
  - Sin an fáth a bhfuil an drúcht chomh mór sin agus nach ngalaíonn sé!
  Cré crunched faoi boinn mo buataisí. Tá a dath neamhghnách greenish-violet, cosúil le ceann sepulchral. Ní raibh sé seo amhlaidh áit ar bith ar an Domhan ach amháin sa chrios.
  Rinne na cosa iarracht bogadh óna chéile uirthi, ach d"fhás na rianta láithreach bonn, rud a d"éascaigh an taiscéalaíocht. Tá sé deacair bogadh, cloíonn sé le do bhróga, ag cur brú ort iarracht a chur amú. Shlogtar Aurora agus Margarita fiú seacláid tiubhaithe an ceann. Fuarthas féar ó am go chéile, agus chreiche a bhí ann go príomha. Chuaigh sí tríd an gcré agus rinne sí iarracht feithidí a ghabháil. Intricacy de fíniúnacha, toir, brainsí, duilleoga, uaireanta gan bholadh, agus uaireanta le aroma láidir.
  - Cad as a dtagann na fíniúnacha? - D'iarr Margarita. - Is crios aeráide measartha é seo.
  - Mar thoradh ar mutation, tá siad glactha fréamh. Ina theannta sin, tá sé níos teo sa chrios ná mar atá ann! Thart ar cúig chéim déag. Tá sé níos teo anseo sa samhradh ná san Afraic Mheánchriosach. Nó nach bhfuil, thart ar an teocht chéanna. - Chroch Aurora álainn a héadan, ag iarraidh cuimhneamh ar a raibh léite aici uair amháin de réir dealraimh.
  Dúirt Margarita go muiníneach:
  - Tá sé faic fós! Ar a laghad dúinn.
  D'iompaigh Aurora cos lom san aer, ag déanamh suairceas agus ag béicíl:
  - Is béir Komsomol muid agus deir sin go léir!
  - Is cuimhin liom gur tugadh go dtí an Sahára muid uair amháin. Chaith mé seachtain gan bia nó deoch, shiúil mé trí ghaineamh a bhí scorch cosúil le friochadh ar sorn, cosnochta, agus tháinig slán rud ar bith! - Thug mé faoi deara Margarita ag scaoileadh Sparks as a súile (ní figiúrtha, ach literally!). - Ar ndóigh, ní raibh mórán a bhí taitneamhach.
  - Ar ndóigh! Chuaigh mé tríd seo freisin! Téann mo chosa i dtaithí air go tapa, ach ní dhéanann siad cos ar bolg níos déanaí. Agus dorchaíonn an craiceann sa ghrian. - Deimhnithe, cheerful agus spraíúil mar an cat ó Viriya Aurora.
  - Ní maith liom é nuair a bhíonn an corp bán, is cosúil go bhfuil sé ró-éifeachtach. - Ní raibh Margarita ag ligean uirthi féin go raibh sé ina ghreim.
  - Tá tan seacláide faiseanta anois. - D'fhás an diabhal tine lena fiacla panther. - Ciallaíonn sé seo go bhfuil airgead agat chun dul go dtí an Deisceart.
  Is beag nár rith na cailíní amach as intricacies jungle Chernobyl. Bhí bruach cainéal leathan suite in aice láimhe. Chruthaigh toir dlúth, fréamhacha protruding, slánlusanna mutant, lena duilleoga leathana, suíomh dúnta áisiúil.
  exclaimed Margarita:
  - Bhuel, tá Vizhnitsa anseo os ár gcomhair.
  - Sea, iar-chathair Shóivéadaigh! Cén fáth go bhfuil an Úcráin bródúil as, tá sé beagnach tír ar leith laistigh den Aontas Sóivéadach. Tar éis an tsaoil, táimid ag troid leo leis na céadta bliain! Sin an fáth a bhuaigh an USSR, agus anois is iad na hÚcránaigh ár ndeartháireacha. - Leathnaigh Aurora dearg a lámha ar leithead agus rinne sí iarracht eitilt suas.
  - Agus sula raibh siad deartháireacha Rúisis. Tá a fhios ag gach leanbh gurb é Kyiv Máthair chathracha na Rúise. - A dúirt Margarita, miongháire níos leithne. - Bhí siad aontaithe ag an gcreideamh naofa Orthodox agus fréamhacha Slavacha. D'ordaigh Dia Féin don USSR a bheith ina stát amháin. Ach tháinig Bandera agus chruthaigh sé bedlam - d'éirigh sé amach a bheith ina chogadh. Mar sin féin, bhuaigh muid.
  - Tá Ordú tógtha ar dúshraith ina bhfuil an stroighin creideamh agus is é an gaineamh toil! Agus chuige seo ní mór go leor scoundrels a chur i bpríosún! - D'fhreagair Aurora, ag caoineadh go dian.
  Níl sé deacair an chathair a fheiceáil. Tá an díog anseo líonta suas, ní fadhb é trasnú an rampair. Is iad na tithe den chuid is mó d'aois, is féidir leat a fheiceáil cúig-scéal foirgnimh agus Stalin ard-ardú foirgnimh. Tá na cailíní tar éis dul chuig foirgnimh nua-aimseartha cheana féin. Ansin chuimhnigh Margarita ar:
  - Ní mór dúinn a thógáil amach ocht leanaí déag, ceart?
  - Beidh ár guys cabhrú! Cruthóimid a leithéid de scaoll sa chathair nach mbeidh siad in ann ár ngluaiseachtaí a rianú! - Chroith Aurora cosnochta a gunna meaisín.
  D'fhéach an laoch bán-sneachta thart agus, ag gearradh síos tic mosquito, d'ísligh sí a guth agus d'fhiafraigh:
  - Cad a tharlaíonn má ritheann sé uaidh?
  Dúirt an diabhal tine go loighciúil:
  - Braitheann mé ar a saint bunrang. Thairis sin, beidh mé ag glaoch ar an dwarf seo anois. Tacóidh mé lena spiorad troda.
  D"fhás Margarita Korshunova go hiomlán dothuigthe:
  - Is é an bealach is fearr chun é seo a dhéanamh le slap maith san aghaidh.
  Rith Aurora toes a cosa lom go tapa agus scairt sí an uimhir ag baint úsáide as na cnaipí agus dúirt os ard:
  - An bhfuil tú réidh!
  - Sea, ach bhí a leithéid de praiseach anseo! - Chualathas squeak tanaí mar fhreagra.
  - Ná bíodh éadóchas ort, tá sé i bhfad níos éasca é a thógáil amach ar an glic. Thairis sin, ní bheadh ionadh ar éinne faoi easpa leanaí tar éis oíche stoirmiúil den sórt sin. - D'ísligh an diabhal cunning, ruadh a ton.
  - Aontaigh! Ní bheidh cúram orthu fúinn a thuilleadh! - An dwarf, saineolaí i kid-dumpáil, purred.
  - Fan linn, is cuma cad a tharlaíonn! B'fhéidir gur féidir linn cúig faoin gcéad eile a chur leis. - A dúirt Aurora insinuatingly.
  Bhí éifeacht draíochta ag na focail dheireanacha. Ghlan an meirleach moron:
  - Fanfaidh mé, fiú má tá deireadh an domhain ag teacht!
  Shíl Cool Aurora, nuair a d"ardaigh agus a laghdaigh a fabhraí fada íorónta: "ar bhealach éigin cuireann sé seo i gcuimhne dom Iúdás ag fanacht le cuaille Crann Creathach."
  "Bhuel, anois buailfimid na Meiriceánaigh agus a gcuid minions," a dúirt Aurora súile glas go cinntitheach.
  - An bhfuil a fhios agat cad nach féidir liom logh do Mheiriceá? - Clenched Galina a dhorn.
  - Cad? - Bhí ionadh ar an mball dearg béar-Komsomol.
  - Buamáil ár gcathracha agus cathracha na Seapáine! Seo barbarism! - Scríobh mé filíocht fiú! - Chroith Margarita an grenade, agus le fearg chomh mór sin gur thit scata feithidí mutant furry anuas.
  Léim Aurora suas agus bhí áthas air:
  - Canaimis! Tá sé seo suimiúil.
  Agus canfaidh Korshunova, is airde a guth, mar i gcónaí, ná moladh na Himalayas;
  Thug an Tiarna Réalt an Athartha,
  Creid dom, tá sí níos radanta ná an Ghrian!
  Is liomsa thú, an tír seo as a dtagann tú -
  Bíodh a fhios agat go bhfuil mo chroí buailte le brón!
  
  Is baill Komsomol ionat mar iolair,
  Scriosaimid na faisisteacha agus scriosaimid na blúirí!
  Fiú ar Iúpatar bhíomar in ann
  Fás na torthaí ar Paradise dodhéanta!
  
  Is é Véineas an áit le haghaidh grá,
  Ar Mars, is é an mothú laochra is airde!
  Bris slabhraí na n-olc agus an amhrais,
  Tar éis an tsaoil, ba mhaith leis an Almighty a dhícheall a dhéanamh do gach duine!
  
  Déanaimis an brú cosmaí a shárú,
  Gabhaimid an smig le duán láidir!
  Beidh an namhaid brúite ag cumhacht an domhain,
  Agus lámhachadh na Junkers síos ag bogha gnáth linbh!
  
  Níl ach cás amháin ann - tóg é agus buaigh,
  Ní féidir a fhios againn aon toradh eile!
  Agus ná stróic mac tíre an Reich,
  Gheobhaidh tú bayonet san aghaidh ó shaighdiúir!
  
  Ach ní dhéanfaidh bayonet aon mhaith duit,
  Cuirfimid roinnt dynamite leis!
  A leithéid de eitilt sciobtha
  Nuair a bhuail an proletarian an casúr!
  
  Rachaidh an chéad ghluaiseacht eile mar hairicín,
  Agus beidh an endgame ina sheicitheoir buaiteach!
  Tar éis an tsaoil, is bolcán buile é ár rage,
  Díoltas i gcoinne an bastaird, cat uafásach!
  
  Chlampáil muid na pinnéirí ar Bheirlín,
  Tá Páras saor in aisce faoi bhratach na Rúise!
  Is iníonacha sinn agus clann mhac an Athartha,
  Nuair a dhéanaimid féasta, ithimid mil le relish!
  
  Tá Foggy Albion anois cosúil le deartháir,
  Tháinig Nua-Eabhrac amach mar pie ar platter!
  Ár mbrat dearg, dhearg poppy,
  Faoi é, tá gach duine sásta le saoirse!
  . CAIBIDIL Uimh. 12 .
  Bhí aisling ag Oleg Rybachenko freisin nach raibh fiú simplí, ach iontach. Tá sé mar go bhfuil sé féin agus Dima ag leanúint lena ngairmeacha míleata;
  Chláraigh an bheirt acu mar oibrithe deonacha i rannán SS na bpáistí, a bhunaigh an Fuhrer ina sheilbh. Dealraíonn sé go bhfuil Hitler imithe ar mire ar deireadh sa réaltacht seo. Fíor, ar an láimh eile, bhí a dhóthain críonna aige gan cogadh gan dóchas a thosú leis an APSS.
  Ar an láimh eile, cén fáth nár chóir don bhuachaill oiliúint mhíleata a fháil? Cén fáth ar chóir dóibh banaltraí agus bascála a dhéanamh ar nós cailcí measúla?
  D'eitil Oleg Rybachenko agus Dmitry, mar aon le guys eile ón gcathlán sóisearach, go dtí an Afraic. D'fhéadfadh suas le dhá chéad paratroopers armtha iompar sé-inneall na Gearmáine. Ach bhí cathlán iomlán de thrí chéad trodaithe den éagsúlacht níos óige de Hitler Jugent. Ba chosúil go raibh trí chéad buachaill, timpeall dhá bhliain déag d'aois, fós an-rith, ach i ndáiríre ba bhuachaillí a roghnaíodh go speisialta iad a raibh go leor oiliúna míleata faighte acu cheana féin.
  Theastaigh ón Fuhrer a oiread déagóirí agus ab fhéidir chun páirt a ghlacadh sa chogadh. San Afraic, tá príomhfhórsaí na Breataine buaite cheana féin, cé go bhfuil garastúin láidre fós sa tSúdáin. Fíor, níl na trúpaí coilíneach go hiomlán iontaofa, agus, go docht, tá aonaid na Breataine. Níl siad sách Béarla. Níl siad armtha chomh maith sin, go háirithe le umair, déan iarracht an trealamh a aistriú trasna na cathrach. Dá bhrí sin, tá an baol caillteanais mhóra do bhuachaillí íosta. Táthar ag súil go mbeidh sé ag leibhéal na ngnáthchleachtadh oirbheartaíochta, agus gheobhaidh an ghlúin óg taithí cogaidh.
  Tá Oleg Rybachenko agus Dmitry líofa sa Ghearmáinis (an namhaid a líomhnaítear), chomh maith le Béarla, Spáinnis agus Fraincis. Tá a scoil mionlach freisin agus ba chóir go mbeadh leanaí Sóivéadacha, go teoiriciúil, ar na cinn is cliste.
  Chroith buachaill Gearmánach, duine de na ceannairí de réir dealraimh, Hans Feuer ard matán lámha agus dúirt go hionraic:
  - Ní rabhamar ag súil go bhféadfadh na Rúisigh a bheith chomh láidir agus chomh cliste sin. Mar shampla, gaile ár mbealach cosúil le Gearmánaigh den chéad scoth!
  Dúirt Oleg Rybachenko go measartha:
  - Cad is ábhar iontais faoi sin? B'fhéidir go mbeidh orainn troid, ach má théann tú isteach sa taiscéalaíocht agus nach bhfuil Gearmáinis agat, cé mhéad faisnéise a bhaileoidh tú?
  D"aontaigh Hans:
  - Tá sé fíor! Ach go ginearálta múineadh dúinn go bhfuil tú subhumans Rúisis. Is céim idirthréimhseach iad na Slavs idir moncaí agus fear. Is é sin, i dtéarmaí forbairt intleachtúil, tá Rúisis beagán níos airde ná ainmhí baile.
  Chlaon Dmitry a dhorn go feargach:
  - Sea, is féidir liom punch tú le haghaidh focail den sórt sin.
  D'fhreagair Hans go cróga, ag teannadh a dhorn:
  - Níl ach rogha na n-arm agamsa. Le lámhainní is tú curadh na Leath-Domhaine, ach cad faoi duel le mná rialta?
  Bhí ionadh ar Dmitry:
  - Agus cad é?
  Theastaigh ón mbuachaill mionlach Gearmánach freagra a thabhairt, ag taispeáint a léirscrios, ach bhuail Oleg Rybachenko é:
  - Is gléas talmhaíochta é seo a úsáidtear chun scoireanna a bhaint sa tSín. Chuir na Mongóil-Tatarais cosc ar na Sínigh airm a iompar, agus mar sin d'iompaigh siad an gléas seo a bhí cosúil go neamhdhíobhálach ina chlub marfach. Forbraíodh córas iomlán de chomhrac nunchuck. Ansin ghlac na Seapánaigh é ag deireadh an naoú haois déag. Is dócha, tháinig sé uathu go dtí na trúpaí SS.
  Chuir Hans i gcoinne:
  - Ní cinnte ar an mbealach sin. Deich mbliana ó shin, thug an Fuhrer Mór cuireadh do roinnt gurus ón tSín, chun an scoil chomhrac lámh-le-láimh sa Tríú Reich a dhéanamh ar an gceann is airde ar domhan. Níor cheart duit smaoineamh nach dteastaíonn uainne Gearmánaigh, mar náisiún níos fearr, rud ar bith a fhoghlaim ó dhaoine eile. Éilíonn ár scoil mhíleata Gearmánach an t-uasmhéid breithniú ar an bhfachtóir daonna.
  Chlaon Dmitry go fuinniúil, ag dearbhú an smaoineamh:
  - Agus an ceann Sóivéadach freisin. Dúirt Stalin - go gcinnfidh teicneolaíocht le linn na tréimhse atógáil gach rud! Agus ansin sa dara plean cúig bliana d'fhorbair sé an smaoineamh - cinneann pearsanra gach rud!
  Dúirt Oleg Rybachenko rud éigin difriúil anseo:
  - Caithfidh mé a rá nach bhfuil gach rud ag dul go maith leis an bhfachtóir daonna. Mar shampla, tá leibhéal oiliúna teicniúla na saighdiúirí san APSS chun deiridh. Ach ar an iomlán táimid ar an mbarr!
  Mhol Hans:
  - Ar mhaith leat Hitler Hash a imirt?
  Bhí ionadh ar na buachaillí Sóivéadacha:
  - Agus cad é?
  Hans winked:
  - An t-aireagán deireanach den Fuhrer Mór. Cosúil le fichille, a imrítear ní ag beirt, ach ag ceathrar, beirt ar dhá. Ach ar bhord amháin de cheithre chéad cealla. Tá umair, gunnaí féinghluaiste agus longa cogaidh ann. Tá daichead figiúr an ceann, agus céad seasca san iomlán. Bogann cuid acu cosúil le fichille, bogann daoine eile go hiomlán difriúil. Chomh maith le roinnt nuálaíochtaí eile ... Mar shampla, ní féidir le umar agus long chogaidh lámhach ach umair, gunnaí féinghluaiste agus Naisc, agus coisithe le chéile, nó má shroicheann siad líne áirithe agus a n-arm a neartú. Go ginearálta, tá an cluiche an-chasta, nach bhfuil ar chor ar bith cosúil le fichille.
  - Taispeáin di. - D'iarr Oleg Rybachenko.
  Thóg Hans bord fillte óna mhála droma. Bhí sé insí agus go leor dlúth. Tá na figiúirí maighnéadaithe. Daichead ceann comhionann an ceann. Tá an bord féin sách coimeádach, dronuilleog. Tá na rialacha suimiúil, go háirithe, bhuail beagnach na figiúirí go léir go difriúil ná mar a ghluaiseann siad, ach amháin i gcás umair. Is féidir leo bualadh agus siúl le tóg.
  Mar a bheifí ag súil leis, is é an figiúir is láidre ná an long cogaidh, is é an ceann is laige an coisithe éadrom. Bhí gunnaí féinghluaiste ann freisin agus, go suimiúil, eitleáin, ceann ag an am, ach freisin aerárthach ionsaithe, trodaire, buamadóir, agus eitleán farraige. Chomh maith le longa cogaidh, tá scriosóirí ann freisin. Tá na coisithe éagsúil freisin, meicnithe, simplí agus marcra. Is é sin, níl sé éasca na rialacha a thuiscint. Thug Oleg Rybachenko faoi deara láithreach:
  - Ní féidir, ní féidir an cluiche seo buille fichille sa tóir. Tá an leibhéal deacrachta díreach as na cairteacha!
  D"aontaigh Hans:
  - Sea, ní bheidh sé éasca straitéis a fhorbairt anseo. Agus ní féidir leat leabhair chliste a scríobh. Ach tá sé seo go beacht do na Aryans!
  D'aontaigh Dmitry:
  - Sea do na hAryans! Eirigh ag imirt!
  Thug Oleg Rybachenko rabhadh:
  - Ní bheidh mórán pléisiúir ann!
  Thug Hans cuireadh do bhuachaill eile agus, tar éis dó péire a dhéanamh, thosaigh sé ag imirt i gcoinne na mbuachaillí. Roghnaigh mé donn. Tá Oleg agus Danka dearg go nádúrtha!
  Ní raibh an cluiche an-spreagúil ar dtús, ach ansin ghlac na buachaillí páirt. D'urghabh Oleg Rybachenko, mar strategist a rugadh, an tionscnamh agus thosaigh sé ag brú na naimhde as an gcliathán. I gcluiche an Fuhrer, go ginearálta, ní raibh aon rí ann, agus d'fhéadfaí an ceanncheathrú a aistriú gan bogadh a chailleadh.
  Ach ní raibh cead ag na buachaillí imirt amach. Sheinn an t-aláram...
  - Ionsaí aeir!
  Theith na buachaillí go dtí na portholes láithreach. Cé go raibh na fuinneoga cúng, ní raibh tú in ann a fheiceáil go han-mhaith tríd iad agus bhí crush fiú.
  Eitleáin tuirlingthe eitil i Conmhaigh, agus ar ndóigh, in éineacht le dea-arm trodaithe.
  Ní raibh níos mó ná dosaen Sasanach ann. Na Spitfires, ag féachaint gur oscail níos mó Gearmánaigh tine le gunnaí meaisín, ag iarraidh iad a bhuail ó achar fada. Ach fuair siad an freagra iad féin. Thosaigh trí aerárthach Ríoga Aerfhórsa ag caitheamh tobac agus theith an chuid eile.
  Na buachaillí whistled os ard, ach aon duine a mhionnaigh - smacht. Ach stomp siad a gcuid buataisí agus rinne siad sraith de jokes goirt amháin.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an iompar dul ar thóir na trodaithe, is ord méide é an difríocht i luas, agus mar sin bhí ar na buachaillí suaimhniú agus filleadh ar a ngnó. Thosaigh roinnt acu fiú brú-ups a dhéanamh, rinne daoine eile ABS.
  Mar sin féin, bhí an oiread sin spreagtha ag Oleg Rybachenko gur thosaigh sé ag canadh, le guth a bhí in ann ní amháin an rí a thiomáint ar shiúl, ach an t-impire liars (Hitler!);
  Tá muid ag eitilt isteach i cath crua, marfach,
  Is leanaí den chumannachas iad ceannródaithe!
  Tá ár dTiarna Svarog i gcónaí liom,
  A ligean ar crush an dúshraith revanchism!
  
  Tá misneach agus tiomáint againn,
  Is féidir le gach meaisín teacht le chéile!
  Tá bua buile ag fanacht ar na Naitsithe,
  Ná labhair nonsense, Fritz!
  
  Buaileadh an Wehrmacht go mór in aice le Moscó,
  Thaispeáin muid ár n-éirim iontach!
  Bhí an seadán sleamhain brúite,
  Bhuaigh muid, déanaimid é a chomhaireamh go hiomlán!
  
  Cad is féidir le Fritz a dhéanamh ina dhiaidh sin?
  Just a lapaí suas - a thabhairt suas go tapa!
  Agus isteach i scornach Adolf - spitz géar,
  Lig don asal ról clown a imirt!
  
  Is é an ról atá againn an adharc bua a fhuaimniú,
  Na legions dearg a bhailiú!
  Agus gearr go trócaireach ceann an ionsaitheora,
  Ar a laghad tháinig siad chun tosaigh díreach ón scoil!
  
  Bhuaileamar na bastards amhail is gur rugadh sinn ó Mars,
  Agus i ngach áit impíonn na Krauts trócaire!
  Is clann mhac tíre sinn, áit a bhfuil gach tír ar comhchéim -
  Lig don mháirseáil ón íocón aghaidh a cheadú!
  
  Shíl Hitler ár Domhan a ghlacadh ar láimh,
  Agus anois tá bump faoina bangs!
  Tar éis an tsaoil, bhí na Gearmánaigh ag iarraidh gach duine a iompú isteach i gcluiche,
  Agus chuir buachaill simplí síos iad!
  
  Cad a tharla don "Tíogair" - chuaigh sé le miotail,
  As é déanfaimid samovars le tae milis!
  Fuair na Krauts é - bua géar ar na adharca,
  Táimid i mBeirlín i mí na Bealtaine radanta, te!
  
  Agus fuair Adolf srón in ionad carbhat,
  tightened sí an muineál a namhaid executioner!
  Pionós trom fabhraithe as a chuid peacaí,
  Agus anois táim ag satailt na Gearmáine le tancanna!
  
  Bhronn an Stalin Mór féin an ball Komsomol, .i.
  Thug sé an t-ordú - réalta mór de "Victory"!
  Cé mhéad neart a thugamar don Athair Naofa,
  Conas a dhéanann ár sinsir áthas ar an gcéad domhan eile!
  Is aisteach an rud é, ach bhí an-mholadh ag dul dó as amhrán chomh suarach sin - tá gach duine anseo imithe ar mire, nó cad é?
  Nuair a chríochnaigh Oleg Rybachenko ag canadh, cuireadh isteach ar an aisling, agus bhí siad ar siúl arís, an uair seo ní ar an mbealach is gnách, ach tógadh iad agus doused le huisce fuar. Ina dhiaidh sin arís thug na slabhraí seo scríobadh uafásach dom ar mo lámha agus nuair a rith an colún... Níor thug siad bricfeasta dom fiú! Babhta! Sin ceart, d'fhan na Gearmánaigh ina áit, agus na príosúnaigh bhog go mall feadh an bhóthair fáinne. Níl sé soiléir cad é an pointe seo. Bóthar pábháilte le asfalt agus púróga. Tar éis cúpla uair an chloig, thosaigh mo shála lom ag dó agus ag itch go foréigneach. Thosaigh go leor cailíní ag fuiliú.
  Ansin, cé go raibh an tráthnóna fós i bhfad ar shiúl, thiomáin siad ar ais gan searmanas dó agus go pras unchained dó agus d'ordaigh dó a luí.
  Oleg Rybachenko agus an chuid eile de na cailíní géilleadh go tapa. Agus cé nár mhothaigh mé cosúil le codladh ar chor ar bith, tháinig go tobann agus gan dabht ar chuimsiú dhia an chodlata agus na físeanna hypnosis (a chuir Almighty Zeus é féin iallach air a shúile a dhúnadh!).
  Agus arís is ceannródaithe iad na buachaillí i seirbhís mhíleata onórach, fiú más arm duine eile iad;
  Atógadh an cathlán, ar a raibh trodaithe Jungfolk, trí chéad buachaillí dhá bhliain déag d'aois, ar an láthair agus aistríodh níos faide ó dheas. Ar dtús, bhí na buachaillí tiomáinte cúpla ciliméadar i ngluaisteán, ach ansin an bhainistíocht de réir dealraimh athraigh a n-intinn agus chinn a thabhairt do na buachaillí rás le haghaidh marthanais.
  Cuireadh iachall ar na buachaillí a undress, fágtha i shorts míleata amháin, agus mar sin beagnach nocht agus cosnochta le pacaí ar a ghualainn, agus rith ó dheas.
  Ar ndóigh, bhí cead acu iad féin a smearadh le grianscéithe nua, éifeachtach go leor, agus níor rith an bealach tríd an bhfásach, ach trí fhéar níos boige agus nach raibh chomh te sin, ó rith sé ar feadh Abhainn na Níle, agus timpeall earrach domhain, d'fhás féar agus crainn, ach fós bhí an tástáil is deacra. Toisc go raibh orainn teitheadh, i teas fiáin Iúil na hAfraice, agus fiú le gunnaí submachine, chomh maith le backpacks le soláthairtí.
  Ar ndóigh, sa chathlán speisialta bhí buachaillí a léirigh dath náisiún na Gearmáine agus bhí oiliúint fhisiceach réasúnta acu, ach fós.
  Bhí na laochra óga i líne agus d'ordaigh a gceannasaí, brat díreach cosúil leo, cé go raibh sé ard go leor, le matán Apollo:
  - Bhuel, bro! Tá a fhios agam go mbeidh sé deacair duit, ach tá dualgas ar dualgas! Caithfimid caoga ocht gciliméadar a chlúdach faoin tráthnóna! Sin ordú.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Hmm sea! Fuaimeann an focal ordú seo cosúil le litriú! Ní féidir leat neamhaird a dhéanamh air.
  Thug Dimka faoi deara:
  - Tá mé sásta geall nach gcomhlíonfaimid é!
  Chuir Hans Feuer in aghaidh:
  - Tá sé de dhualgas orainn é a chomhlíonadh, toisc gur Aryans muid! Agus is Aryans sibhse freisin má chláraíonn tú sa chathlán Jungfolk is fearr.
  Tá an mála droma ar mo dhroim, mar aon le lón lámhaigh, uisce agus ciondálacha, ocht gcileagram déag, chomh maith le gunna fo-mheaisín a mheá trí chileagram. Tá sé deacair fiche cileagram fiú do dhuine fásta má shiúlann tú ar feadh i bhfad agus ansin a reáchtáil, agus fiú faoin ghrian scorching.
  Oleg Rybachenko chuimil a chos ar an féar. Bhí na buachaillí díograiseach maidir le fáil réidh le bróga; Bheadh sneakers nó bróga leadóige níos fearr, ach i gcoinníollacha cogaidh sa Ghearmáin is só é seo, agus chinn siad gan na buachaillí a mhilleadh.
  Sounded an t-ordú, agus na laochra ó Jungfolk thosaigh a reáchtáil, agus iad ag iarraidh a choimeád ar bun semblance foirmiú.
  Shéid gaoth úr ón Níle, ag séideadh go taitneamhach torsos nocht matáin na mbuachaillí. Bhí siad beagán i gcuimhne ar titans sna déaga a bhí réidh le stoirm a chur ar an spéir. Rith siad, ag análú go seasta, beagnach cos ar shiúl. Chun tosaigh bhí na cinn is airde, agus, ar ndóigh, an Dimka arda, cé go raibh seisear buachaillí, lena n-áirítear an ceannasaí, níos airde ná é. Oleg Rybachenko, nach raibh ach beagán os cionn an chaighdeáin, bhí ar a airde aon bhliain déag d'aois (i gcodarsnacht leis an réaltacht inar ghlac sé i ndiaidh a sinsear heroically tógtha!) Rush, beagnach ag an deireadh an-. Fíor, bhí buntáiste ag baint leis seo: bhí seans níos lú ann na sála a bhrú, nó ciceáil faoin áit ina raibh siad ina suí. Tá sé an duine is óige anseo, ach ar ndóigh ní an duine is laige nó, go háirithe, dúr.
  Tá an t-ualach faoi deara, ach fós inghlactha, agus tá taithí ag gach duine ar rith le ualach. Fiú amháin le go leor meáchain, nuair a bhí siad ag iompar, mar shampla, comhpháirtí ar a ghualainn.
  Faoi chosa lom na gcos lom, ó am go chéile géarchor nó scoilteann siad isteach i gcraobhacha nó cóin pailme briste, agus uaireanta tá plandaí deilgneach ann a ndéanann na buachaillí iarracht a fháil timpeall. Tá an féar téite, go minic tirim, ach, ar ndóigh, ní sruthán cosúil le gaineamh Desert. Go ginearálta, is féidir maireachtáil fós, ach tá an Ghrian ag ardú agus ag méadú an teas.
  Hans Ard, thart ar chomh hard le Dmitry, ritheann siad ghualainn le gualainn. Iarrann buachaill cogaidh Gearmánach ar throdaire óg Sóivéadach:
  - Bhuel, anois tá tú ag cogadh! Ar ndóigh, níl boladh an phúdar gunna agam go fóill, ach tá gach rud amach romhainn. An mothaíonn tú sceitimíní ar bith?
  D'fhreagair Dmitry go macánta:
  - Fós! - Agus dúirt sé leis, ag casadh a cheann timpeall arís. - Admhaím, go hionraic níl!
  Rinne Hans snort go contemptuously:
  - Sea tá mé! Le bheith macánta, tá! Bhuel, cé acu de na buachaillí atá ar mo aois is féidir dul go dleathach chun cogaidh. Troid, shoot, marú, séideadh suas, príosúnach a ghlacadh. Tar éis an tsaoil, is grá é seo. Bhí tú féin agus Olezhka ag iarraidh mothú mar laochra beo freisin, chun éalú ón ngnáthamh!
  Rinne Dimka agóid go daingean:
  - Ní gnáthamh é ár saol. Go ginearálta, tá sé an-suimiúil a bheith ina cheannródaí, fiú ina cheannaire agus ina lúthchleasaí.
  - Mar sin, cén fáth ar chláraigh tú linn? Nach bhfuil eagla ort go maraítear nó go gclisfear ort? - Rinne Hans magadh go suairc.
  Dimka, leis an leasainm Ilya Muromets, puff suas:
  "Sin an fáth ar chláraigh mé, chun a thaispeáint nach féidir leis na Rúisigh troid níos measa ná na Gearmánaigh." Seachas sin scríobhann an domhan ar fad agus labhraíonn sé faoi do bhua...
  Hans chuckled:
  - Bhuel, tá! Maidir lenár bua, ghlóir ar fud na Cruinne. - Bhrúigh an buachaill ard laoch a chliabhrach leathan le bród. - Agus is ar éigean gur féidir le Rúisigh arm beag bídeach na Fionlainne a scaoileadh. Níl aon rud agat le brag faoi!
  Rinne Dmitry, a chiontaigh, ar éigean a chuir srian air féin ionas nach n-úsáidfeadh sé a dhorn, agóid:
  - Tá Khalkhin Gol againn freisin!
  Rinne Hans snort go contemptuously:
  - A skirmish beag, áit éigin san Áise. Agus tá ár guys tar éis an Eoraip a ghlacadh cheana féin, agus beagnach gach ceann den Afraic agus san Áise. Agus glacfaimid an Rúis ar láimh, is píosa císte é dúinn!
  Phléasc Dmitry a shúile go feargach:
  - Ná grab é, tá do lámha gearr!
  gáire Hans:
  - Conas a chuireamar iallach ort Conradh Síochána Brest a shíniú? Thug tú tailte dúinn, á n-áireamh suas go dtí an Dnieper, le trí huaire níos mó beaignití agus sabre. Cad is féidir a rá faoi na Rúiseach mar shaighdiúir sa chás seo?
  Rinne Dimka é féin a ghrúpáil, bhí sé ar intinn aige Hans a bhualadh sa smuit, agus fios a neart mar chraobh an "leathdhomhanda", is dócha go mbainfeadh sé amach an buachaill Gearmánach géarchúiseach, ach... níor theastaigh uaim an ceann a bhriseadh. foirmiú agus tús a chur le troid. Agus ní haon mhaith do dhorn a úsáid le linn díospóireachta. Ach amháin sa chás seo, is dóichí go ngabhfar é, agus ní bheidh am aige a thaispeáint nach bhfuil na Rúiseach ag troid níos measa ná na Gearmánaigh. Mar sin, chuir Dmitry ina choinne go socair:
  - Bhuaigh muid Rúiseach tú faoi Frederick II, agus fiú thóg Beirlín. Agus nuair a d'ordaigh Napoleon Mór duit, Gearmánaigh a bhí i leath dá arm, agus sa Chéad Chogadh Domhanda bhí ceannródaíocht Brusilov ann. Agus níor ghlac tú Páras mar gur ghlac ár trúpaí beagnach Konigsberg.
  Fuair Hans frithargóint sách trom:
  - Ach mar an gcéanna, sna cathanna deiridh le linn a bhí tú defeated! Agus tugtar breithiúnas ar dhuine agus ar náisiún ar dtús de réir a ngníomhartha deiridh!
  Chuir Dmitry in aghaidh go réasúnta:
  - Faoin tsar, bhí tionscal ar gcúl againn, go háirithe sa réimse míleata-theicniúil. Agus anois, tá tionscal tromchúiseach forbartha againn. Mar shampla, chonaic tú an umar KV-2. Tá sé feistithe le howitzer 152-mm. An bhfuil aon rud mar sin ag Gearmánaigh agaibh?
  Hans chuckled:
  - Bhí lucht na bhFrancach, ar na tancanna S-2, chomh maith le caliber fiú níos mó de 155 milliméadar, ach níor chuir sé sin bac orainn na linnte lapadála a shárú, le trealamh níos laige ná mar atá anois. Is é príomh-neart an Wehrmacht ná barrúlacht an fhachtóra daonna!
  Chroch Dmitry a aghaidh le dath donn cothrom:
  - Cad chuige, dar leat, go mbeadh buntáiste agat sa bhfachtóir daonna orainne dá ndéanfaí curadh den "leathdhomhan" ort? Agus defeating do guys is fearr?
  Dúirt Hans go réasúnta:
  - Uaireanta ní dheimhníonn eisceachtaí ach na rialacha. Nó in áit, beagnach i gcónaí! Anois, mura nglacfaimid feiniméin aonair, ach leibhéal na hoiliúna míleata ina iomláine, ansin anseo ...
  Bhí fearg ar Dmitry:
  - Níl a fhios agat cén leibhéal oiliúna comhraic atá againn agus conas a dhéantar cleachtaí san arm Sóivéadach. Mar sin, ní gá tuairimíocht a dhéanamh!
  Dúirt Hans go loighciúil:
  - Sa Spáinn bhí comórtas idir an scoil mhíleata Sóivéadach, fhoirceadal agus an ceann na Gearmáine. Rinneamar ár dtrealamh agus ár n-arm a thástáil. Is é an toradh bua ar ár scoil mhíleata agus ealaín straitéiseach, agus comhdhlúthú an réimeas Franco. Mar sin throid muid cheana féin le do guys agus bhuaigh!
  Dúirt Dmitry-Muromets go brónach:
  -Bhí i bhfad níos mó trúpaí agat ná sinne! Níor ghlac tú ach an méid!
  - Ní déarfainn é sin. - D'ísligh Hans a cheann agus thit sé ina thost, thosaigh na chéad chomharthaí tuirse le feiceáil agus d'éirigh sé deacair labhairt.
  Is é an rud is measa, ar ndóigh, an teas. Bhí an ghrian ag druidim lena buaicphointe gan staonadh. Ní raibh sé de nós ag aon duine de na buachaillí é. Is tíortha thuaidh iad an Ghearmáin agus an Rúis, agus sa samhradh is annamh a fhaigheann siad os cionn tríocha céim. Agus is é seo an Afraic i mí Iúil, agus tá an Breeze stop séideadh ó na Níle.
  Thosaigh cosa lom na mbuachaillí ag piocadh níos mó agus níos mó leis an bhféar tirim, agus ansin tháinig deireadh leis go tobann, agus bhí an ciliméadar ar fad clúdaithe le gairbhéal scaldála. Bhí sé an-painful, agus squealed roinnt de na buachaillí níos lú féin-rialaithe. Sileadh allais uathu agus hissed ar an gairbhéal te.
  Rinne Oleg Rybachenko agus Dmitry, agus an chuid is mó de na buachaillí eile, a tógadh i spiorad Spartan, iarracht aoibh gháire a dhéanamh agus gan a gcrá a thaispeáint. Bhí siad ag smaoineamh ar rud éigin eile. Mar sin, shamhlaigh Oleg Rybachenko go raibh a chosa lom á líniú ag lasracha ar raca, agus bhí siad ag iarraidh rún tábhachtach stáit a bhaint uaidh. Agus caithfidh sé é a fhulaingt agus gan a thaispeáint go bhfuil sé gortaithe nó scanraithe. Ina theannta sin, d'fhás na buachaillí aníos i gcoinníollacha crua agus ní raibh a gcuid sála chomh pampered, an file agus gairbhéal dubh, cé go scorched sé, ach ní an oiread sin gur scafa an craiceann garbh amach.
  Ba ghearr gur lean strócanna teasa. Beagnach ag an am céanna, tháinig laghdú ar roinnt buachaillí róthéite agus b'éigean iad a phiocadh suas ar shínteáin fhillte éadroma.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara dó féin go bhfuil trealamh maith ag na Gearmánaigh, go ginearálta. An féidir go bhfaighidh tú gléas san Arm Dearg chun an lucht créachtaithe déanta as duralumin a iompar, is féidir a chur i bhfolach go héasca i mála droma.
  Ach tá sé níos deacra ag rith le ualach breise i do lámha, agus do shála lom sruthán níos déine mar a mhéadaíonn an brú. Mar sin, ar bhealach, tá siad in ifreann deonach-éigeantach. Shíl Oleg Rybachenko fiú: conas a d"oibreodh a chomrádaithe le tástáil den sórt sin, mhairfidís go léir.
  Cuireadh stripes leathan de ghairbhéal te, dubhaithe le chéile le féar tirim, triomaithe. Ina theannta sin, thug an ceannasaí na buachaillí de réir a chéile ar shiúl ó na Níle, de réir dealraimh chun dul isteach i gceantair daonra san Éigipt a sheachaint.
  Arís, thosaigh roinnt buachaillí ag titim as a chéile agus na buachaillí, ídithe nó sáite ag club na gréine, chlúdaigh siad a gceann le ceirt tais le huisce agus leagadh ar shínteáin iad. Chuaigh cuid acu siúd a d"fhulaing stailc éadrom roimhe seo i mbun oibre agus lean siad ar aghaidh ag rith.
  Ach bhí neart na ngasúr óg ag dul i laghad, agus bhí beagnach a leath as feidhm.
  Ar deireadh dúirt an ceannasaí, a bhí tuirseach go leor freisin:
  - Ordaím do gach duine sosa! Táimid tar éis an teorainn a shroicheadh! Clúdaigh tú féin le sunshades, deoch uisce le fínéagar agus seacláid. Ina dhiaidh sin déanfaidh tú cleachtaí análaithe agus tú ag luí síos!
  Chlaon na buachaillí laochra i gcrónán lag:
  - Táimid réidh chun aon ordú a chomhlíonadh!
  In ainneoin an grianscéithe, bhí craiceann an linbh dearg agus amh. Bhí sé míchompordach a bheith ina luí ar an féar tirim deilgneach, agus mar sin leag na buachaillí ceallafán fúthu féin.
  Shocraigh Dmitry agus Oleg Rybachenko in aice lena chéile sa phuball céanna. Bhí an chuma ar na buachaillí beagán triomaithe amach agus a gcraiceann dorcha. Bhí mo chosa lom ar lasadh agus cos ar bolg go dona, bhí orm mo chosa a ardú aníos ionas go sileadh an fhuil agus go n-éireodh sé beagán níos éasca ar a laghad.
  Thug Dmitry faoi deara:
  - Bhí a fhios againn nach bhfuil cogadh mil, ach ní a mhéid céanna!
  Gheall Oleg Rybachenko go gruama:
  - Níl iontu seo ach bláthanna. Nuair a fheiceann tú fuil agus tú ag féachaint ar do chéad chorp, tuigfidh tú nach rud ar bith é seo go léir ag rith ar dhromchla te!
  Suil Dmitry ina bholg agus dúirt:
  - Sna leabhair, ar ndóigh, scríobhann siad faoi cad a mhothaíonn sé nuair a mharaíonn tú duine den chéad uair. Fiú más duine olc é agus do namhaid, réidh chun a inní a dhoirteadh. Ach fós seo ...
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - I leabhar Boussenard "Captain Daredevil", bhí freisin cathlán iomlán de suckers a throid na Breataine. Cuireann rud éigin i gcuimhne dúinn. Ach níl fadhb na síceolaíochta ann, a deir siad, cad é mar atá duine a mharú, ach a chuirtear i dteagmháil léi go hachomair uair amháin, nuair a ghearr piléar síos trí thimpiste drumadóir óg. Agus go ginearálta, tá an dearcadh i leith an bháis suaibhreosach go leor. Is cosúil nach fiú cogadh é, ach saoire!
  Rinne Dmitry agóid go loighciúil:
  - Leabhar é seo do pháistí agus do dhéagóirí; daoine a mbíonn sé leadránach léamh faoi eispéiris shíceolaíocha. Agus tá an deireadh go dona cheana féin, fuair beagnach an cathlán suckers iomlán bás, agus níor scríobhadh an leanúint!
  Dúirt Oleg Rybachenko, le léiriú domhain ar fhíorbhrón:
  - Ach is é seo an cineál leabhar a bhfuil aiféala ort cé chomh tapa agus a chríochnaigh sé. Ach i bhfad níos minice a tharlaíonn sé an bealach eile timpeall, go bhfuil tú ag fulaingt literally, ag iarraidh a shárú seo nó an obair sin!
  - Má tá úrscéal Leo Tolstoy "War and Peace" agat, níl aon dabht ach go bhfuil Olezhek ceart! - D'aontaigh Dmitry.
  Chuir an páirtí óg in aghaidh:
  - Tá intrigue, roinnt línte plota, agus carachtair mhionsonraithe sa leabhar "War and Peace". Ní hea, ní caochadán í. Ar aon bhealach leadránach! Cé, ar ndóigh, a thagann na rudaí is suimiúla ag an tús.
  D'aontaigh Dmitry:
  - Sea, tá sé sin ceart ... peacaíonn go leor scríbhneoirí le plota sluggish, nuair sula dtosaíonn an gníomh is suimiúla, tá tú a bhainistiú a chaitheamh amach an leabhar is cosúil leadránach.
  Tar éis ligean do na buachaillí fanacht amach ó bhuaic na gréine, thug an ceannasaí cheerful Wolf Stich, buachaill an-mhatánach timpeall ceithre bliana déag d'aois cuma air. Tá an aghaidh álainn, ach géar, childish agus fásta ag an am céanna. Tá Wolf féin fós ó Jungfolk, ach is é a phrionsabal ordaithe: ba chóir go mbeadh daoine óga i gceannas ar dhaoine óga. Agus toisc nach bhfuil aon taithí ag Shtikh agus go meastar gur leanbh é, ní bhacann sé le duine ar bith. Is é an rud is mó ná gur Aryan é agus go n-ordaíonn sé na Aryans, rud a chiallaíonn go bhfuil sé in ann an dodhéanta a dhéanamh do ghnáthdhaoine. Agus cad? Tá siad á dhéanamh!
  Rith arís, déan dearmad faoi phian, tuirse, buachaillí a bhfuil náire fiú (tá a leithéid de thógáil suas!), Ag cuimhneamh ar mamaí, daidí, nó ag smaoineamh ar rud éigin tairisceana. Seo nuair is beannacht iontach é an cumas fulaingt a fhulaingt, agus an triail féin.
  Ritheann laochra óga gan smaoineamh ar easumhlaíocht, agus más rud é go dteastaíonn uathu, is troid é!
  Tá an teas fós an-láidir, agus arís ritheann na buachaillí amach ar an gairbhéal prickly te. Agus ní fheiceann sé fiú an deireadh i radharc. Éiríonn an phian dofhulaingthe agus ní féidir le go leor de na laochra óga a gcuid groan pian a choinneáil siar a thuilleadh.
  Ansin thosaigh Oleg Rybachenko ag canadh amhrán a chum sé ar an eitilt, máirseáil fíor;
  Is mór an ghlóir an Motherland Sóivéadach -
  Is fiú sinn, creidim, go mbeimid den ghlóir seo!
  Cuirimis an ruaig ar an namhaid éadrócaireach sa chath,
  Ar mhaithe leis an gcumhacht Rúiseach is radiantach!
  
  Cad atá sa Motherland ag canadh saor in aisce,.
  I gcroílár ceannródaí macánta, cosnochta!
  Ritheann muid ar eitilt mar éan,
  Cé chomh naofa atá ár gcreideamh anois!
  
  Uathoibríoch, creidim dom, a dheartháir mór,
  Agus ní ualach breise iad na grenades ar chor ar bith!
  Má tá tú cróga, ansin is é an toradh
  Beidh sé, in ainneoin gur buachaill tú!
  
  Tá an ceannródaí crógach agus crua...
  Ach soilsíonn Dia sinn le gáire!
  Is iomdha droch-shúilibh ar domhan, faraor,
  Go dteastaíonn uathu áit ar neamh a mhilleadh!
  
  Tá an seaimpín faisisteach ag síneadh amach chugainn,
  Tá sé ag iarraidh an croí a sracadh as leanbh!
  'S go bhfuil gréin marcáilte ar a mhuca,
  Lig dó slap ard a fháil ina aghaidh!
  
  Is "buataisí" iad umair tíogair
  Clumsy - uafásach uilleach!
  Agus ná rith uathu, a ridire,
  Bhuel, is fearr roinnt grenades a ullmhú!
  
  Cruthóimid domhan mar seo, creid mise,
  I gcás ina mbeidh na milliúin a bheith sásta!
  Rithfidh beithíoch creiche isteach i nead,
  Cuirfimid síos ar na legions vile!
  
  Cad atá sa Motherland ag canadh saor in aisce,.
  Agus scriosann sé an-cháiliúil ar na faisisteach go léir ...
  Squeeze gunna ga an ridire níos doichte...
  Agus ionas go mbeidh an phláinéid síochánta agus ciúin!
  
  
  
  
  Beidh an bhratach dhearg ar lasadh,
  Tá ainm Naomh Íosa ann!
  Pas a fháil sa scrúdú ceannródaí le A -
  Ionas go mbeidh clú ar do Rúis!
  
  Ach níl an scrúdú ag an gclár dubh -
  Caithfear é a thabhairt suas as na trinsí!
  An gruaig liath luachra go dtí fuisce an ghasúir,
  Fuair cara bás - tá brón ag an uaigh anois!
  
  Cad é cogadh diabhal,
  Níl fiú beithíoch tuillte aici!
  Agus níl a fhios ag an hord conas a choinneáil siar,
  Ar a laghad, bíonn Adolf níos greannmhaire ná mar fhear grinn!
  
  Tá a fhios agat, níor cheart dúinn cúlú,
  Do cheannródaithe, tá eagla coimhthíoch go deo!
  Is cairde dílis sinn,
  Agus go morálta creidim nach cripples!
  
  Cuirfimid críoch leis an mórshiúl glórmhar i mBeirlín,
  Creid dom, bhí a fhios againn i gcónaí conas troid!
  Agus go tobann fuair muid spiorad géar,
  Ag iompar an RPK i mála droma le linn an rith!
  Chríochnaigh Oleg Rybachenko amhrán spraíúil agus cróga, agus cheadaigh buachaillí na Gearmáine é seo le feadaíl agus gáire. Amhail is nár thug siad faoi deara fiú go raibh a gcuid Fuhrer vaunted le slop ó cheann go ladhar!
  D'éirigh níos mó spraoi as an rith, cuireadh níos mó fuinnimh leis... Agus go luath rith an gairbhéal amach agus thosaigh féar bog ag teacht chun cinn, rud a chuir áthas ar chosa dóite na mbuachaillí cróga.
  Dúirt Dmitry le gáire:
  - Deir siad go gcabhraíonn an t-amhrán linn maireachtáil, ach níor dúradh rud ar bith faoin bhfíric go n-éadaíonn sé an t-ualach trom taobh thiar dúinn freisin!
  Rinne Oleg Rybachenko agóid:
  - Fiú le linn na sibhialtachta Sean-Éigipte, bhí sé ar eolas faoi éifeacht saoil an cheoil ar an gcorp an duine, agus amhráin freisin. Mar shampla, cuireadh iallach ar sclábhaithe beaga nach raibh in ann oibriú go héifeachtach fós sna páirceanna agus sna cairéil canadh chun na sclábhaithe fásta a spreagadh. Tar éis an tsaoil, tháinig eolaíocht den sórt sin mar Valliology ón Éigipt.
  a scairt an Ceannasaí Mac Tíre:
  - Coigeartaigh de réir airde! Agus ná bí ag comhrá!
  D"athraigh na buachaillí cogaidh línte láithreach agus ansin rith siad ina dtost.
  Tá an ghrian imithe cheana féin (san Afraic Thuaidh i mí Iúil bíonn sé dorcha níos luaithe ná sa lárchrios). Bhí an stad gar cheana féin, nuair a tháinig comhartha go tobann.
  - Tá gach duine ina luí síos agus faoi cheilt a dhéanamh!
  Mar a tharla sé, ní raibh sé gan chúis. Chualathas torann i bhfad i gcéin amach romhainn. Agus d'oibrigh na buachaillí go gníomhach le sluasaidí sapper, ag caitheamh féar orthu féin. Bhí sé dorcha go leor cheana féin ...
  Dúirt Hans:
  - Is dócha, is linne iad seo! Tá an líne tosaigh fós ró-fhada ar shiúl, toisc go bhfuil an Wehrmacht chun cinn go leor.
  Dúirt Dmitry le gáire:
  - Ach ní ghortaíonn sé riamh ealaín na duaithníochta a fhoghlaim! Beidh sé seo áisiúil i gcogadh fíor!
  D"aontaigh Hans:
  - Riamh, ach táim cinnte gur linne iad!
  Sciath Mac Tíre:
  - Focal amháin eile agus scaoilfidh mé ar an bpointe thú! Tá gach duine ag fanacht! Agus ullmhaigh na pomegranates.
  Mar ba léir go luath, bhí dul amú ar Hans. Chonacthas umair na Breataine. Mar sin féin, shuigh na buachaillí go ciúin i luíochán: b'fhéidir go raibh siad ina gcuid féin i dtrealamh gafa.
  Cé go bhfuil na tancanna ag dul ó thuaidh. Níl ach ceithre cinn acu, trí cinn éadrom agus Matilda amháin atá deacair dul i bhfeidhm orthu. Is fadhb mhór é an umar deireanach, ós rud é nach féidir le grenades ach damáiste a dhéanamh dá rianta. Is féidir na scamhóga a bhualadh le caitheacha beacht isteach sa díon nó sa deireadh. Má bhristear rianta Matilda, is féidir leis caillteanais a chur ar na buachaillí lena dhá ghunna meaisín agus gunna.
  Ní raibh Wolf ag iarraidh go bhfaigheadh a chairde bás ar an dara lá, nó fiú ar an tríú lá tar éis dó teacht go dtí an Afraic. Go deimhin, d'fhéadfaí gunnaí meaisín a dhíchumasú trí amas cruinn. Ach is í an cheist, cé a umair iad seo? Cad a tharlaíonn má bhí na trófaithe gafa cheana féin ag na Gearmánaigh?
  D'ordaigh Wolf:
  - Comhalta Príobháideach Jungfolk Oleg. Gan airm nó mála droma, téigh amach chuig na tancanna agus faigh amach cé hiad féin!
  a dúirt Oleg:
  - Éist ceannasaí!
  Leath nocht i shorts dubha, bhí an buachaill dorcha ó uachtar cosanta, agus a cheilt a chuid gruaige fionn chaith sé cineál turban déanta as nuachtáin. Anois d'fhéach sé cosúil le gnáth, buachaill Arabach bocht. Ní dócha go mbeidh sé cearr le haghaidh namhaid.
  Shiúil na tancanna go mall, ag gabháil le fearas ina ndearna na hinnill ach beagán torainn, rud a d'ardaigh amhras freisin. Léim Oleg suas chucu, chrom sé a lámha go fuinniúil agus d"éiligh sé i mBéarla briste.
  - Tá mianaigh anseo! Tá mianaigh anseo!
  Stopadh na tancanna, tháinig ceann clogadaithe amach as an Matilda agus d"fhreagair guth feargach i mBéarla:
  - Cad atá uait, a arap bhig?
  Do ghlaoidh an buachaill cogaidh:
  - Chuir na Gearmánaigh mianaigh ar an mbealach! Bí cúramach trúpaí ríoga!
  Tháinig an dara ceann ón strap ghualainn, chuala sé freagra air:
  - Lig do na Gearmánaigh nimhneach seo bás! Tá mo rí linn! Anois, beidh muid ag dul timpeall orthu!
  - Tar suí anseo! - Arna ordú, ag breithiúnas ag na epalettes, ag cornal de Arm Umar Ríoga na Breataine!
  Dhreap an buachaill an túr, ag mothú coolness taitneamhach an armúr agus a chosa lom clúdaithe le blisters bídeacha. Ansin, lean sé síos, thosaigh sé ag taispeáint na Breataine ar an mbealach.
  Bhí cúig cinn acu, agus bhí sé beagán cramped sa turret nach bhfuil an-mhór an umar mheán Matilda. Ansin chinn Oleg Rybachenko a bheith ina laoch. Shroich a lámha oilte, deasa, cosúil leis na lámha a bhí ag poc póca gairmiúil, isteach ina chrios agus tharraing sé gunnáin. Bhain ordóga na lámha na fiúsanna amach láithreach.
  Ar ndóigh, bhí sé olc, ach bhí an temptation chun "feat" a dhéanamh chomh láidir gur scaoil Olezhek cúpla uair le gach gunnán, ag díriú ar an lann ghualainn chlé.
  Is deacair é a chailleann chomh fada sin, agus ní féidir ach le fear buile nó leis an mbuachail dheireanach veist urchair a chur air agus é ina shuí in umar. Tógadh an cornal aniar agus mhothaigh sé bairille piostal taobh thiar dá bhóna. Dúirt an buachaill sa chanúint Londain ghlan:
  - Más mian leat maireachtáil, a ordú do na trí umar eile a thabhairt suas! Seachas sin, scriosfaidh ár gcathlán iad mar aon lena bhfoirne!
  Gabhadh an cornail uaigneas:
  - Cé hé tusa?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go neamhbhalbh:
  - Do sheans deireanach le maireachtáil! Beidh trí umar solais a pelted le grenades, agus beidh tú a chéasadh le tine. Gheobhaidh daoine bás! Áirím go trí cinn, nó má thugann tú ordú dóibh géilleadh agus éirí as an gcarr, nó scaoilfidh mé sa chos thú agus déanfaidh mé an t-iarratas arís ón tús! A haon a dó...
  Rinne an cornal scairt:
  - Aontaigh! Ná maraigh sinn!
  Dúirt Oleg Rybachenko go bródúil:
  - Ní Gearmánaigh muid príosúnaigh a mharú! Agus ansin tar éis don Bhreatain géilleadh, is féidir leat fónamh arís sna Fórsaí Ríoga nua, an Bhreatain athnuaite.
  Thug an cornal an ordú i nguth crith. Dhreap na tancaeir go géilliúil as na tancanna, ag leagan síos a n-arm. Chaith go leor de na buachaillí Gearmánacha is mó a gcuid féar duaithníochta agus rith i dtreo iad, ag ullmhú chun an chéad bhaisc príosúnach ina saol a fháil.
  . CAIBIDIL Uimh. 13 .
  Cuireann na Seisear aghaidh ar na Sínigh arís. Arís eile d'iompair an hyperwitch iad go dtí an seachtú haois déag. D'éirigh leis an namhaid arm ollmhór a bhailiú cheana féin. Chuir trúpaí na hImpireachta Celestial faoi léigear ar chathair na Rúise.
  Agus mar sin scriosann buachaill, cailín agus ceathrar cailíní an t-arm buí lena claimhte.
  Reáchtáil Oleg Rybachenko muileann, ghearr sé síos roinnt Sínise agus chan sé:
  - Le haghaidh cath fuilteach ...
  Agus chaith an buachaill roinnt snáthaidí nimhiúla lena chos lom.
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag déanamh ionsaí sciobtha le claimhte agus ag rith muileann:
  - Naofa agus ceart!
  Agus chaith sí freisin snáthaidí lena bharraicíní loma. Ag bualadh cúpla dosaen Síneach.
  Dúirt Natasha, ag brú naimhde le claimhte:
  - Márta, máirseáil, ar aghaidh ...
  Agus seolfaidh sé snáthaidí lena chosa lom freisin.
  Ag obair lena lámha agus lena gcosa, bhrúigh na cailíní na Sínigh an-cháiliúil.
  Chaith Zoya snáthaidí lena bharraicíní loma freisin agus chrom sí:
  - Daoine oibre!
  Dhearbhaigh Aurora, ag seoladh búmarang lena chos lom agus ag gearradh siar na laochra buí:
  - Márta, máirseáil, ar aghaidh ...
  Svetlana, ag brú na Síne agus ag scaoileadh réaltaí cruach lena méar nocht, ag bualadh an namhaid, squeaked:
  - Daoine oibre!
  Ghníomhaigh na cailíní cosúil le fíor-iolar troda. Agus as a n-séideadh claimhte agus caithréim na n-eilimintí millteach, do thuit na naimhde agus do thuit.
  Rinne Oleg an teicníc "Féileacán" lena claimhte agus chan sé:
  - Aghaidheanna an bháis!
  Agus lena chos lom chaith an buachaill arís an marfach.
  Bhí fáiltiú ag Margarita ag an muileann. Bhris sí a comhraic agus squealed go ionsaitheach:
  - Is é seo ár cosán agus streachailt!
  Agus tháinig roinnt dioscaí marfacha amach óna méara loma.
  Is buachaill críochnaitheach é Oleg Rybachenko, caitheann sé arís an méid a mharaíonn sé agus tosaíonn ag canadh:
  - Is saoire saothair é Lá Bealtaine!
  Agus ó chosa lom na dioscaí marfóirí óga eitilt arís, ag gearradh amach laochra an Impireacht neamhaí.
  Caitheann Natasha rud éigin marfach arís agus squeaks:
  - Is é seo mo mhaoin!
  Agus buaileann a sála lom an ginearál Síneach sa smig agus briseann sé a fhód.
  Déanann Zoya ainliú féileacán lena claimhte agus squeals:
  - Tá mé panther buile!
  Agus as a méar lom an diosca géar de killer. Agus mar sin ghlac sí gach duine agus iad a ghearradh amach.
  Tar éis a bhfuil na claimhte i ngníomh arís, agus tá gach duine gearrtha ina phíosaí. Is é seo an cailín terminator den sórt sin.
  Rinne Aurora slashed ar na Sínigh, chrumbled a gcorp agus ghuigh siad:
  - Roghnaíonn siad sinn...
  Agus cuileoga bronntanas an bháis óna sála lom.
  Deimhníonn Svetlana, ag gearradh suas laochra na himpireachta buí, agus í ag tafann a fiacla péarlach:
  - Roghnaimid!
  Agus óna cosa lom arís eitilt scriosta.
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag brú a chéile comhraic leis:
  - Cé chomh minic a tharlaíonn sé...
  Sheol toes lom an ghasúir teachtaireacht an bháis.
  Dúirt Margarita, ag scrios a comhraic agus ag seoladh léirithe díothaithe:
  - Ní hionann!
  Cosúil le cailín le cosa nimble.
  Dúirt Natasha, ag lámhaigh ar an namhaid agus ag seoladh bronntanais báis:
  - Tá mé ag leanúint ort ...
  Agus tá cosa lom i mbun gnímh mar i gcónaí.
  Tar éis do Zoya an teicníc a bhaint as na naimhde a stróiceadh, ghlac sí é agus rinne sí hisseáil go ionsaitheach le cobra:
  - Leanaim an scáth...
  Agus tá a cosa lom ar ais i mbun gnímh...
  Tar éis do Aurora an t-arm a chaitheamh lena géag íochtair lom ar na naimhde, agus é a stialladh go críochnúil, chrom sé go ionsaitheach:
  - Tá mé ag dul i dtaithí ar...
  Thóg Svetlana agus chaith sí dosaen snáthaid lena cos lom, bhuail sí anuas ar mhais Sínise, agus d"fháisc sí:
  - Chun an neamhréir!
  Tá Oleg Rybachenko ar an ionsaí arís. Chrom sé síos a naimhde, agus ó am go ham canann:
  - Aingil na maitheasa, dhá sciathán bhána, dhá sciathán bán ar fud an domhain!
  Agus óna chos lom cuileoga bronntanas an scrios arís.
  Is cú go mór é an buachaill, mar a fheicimid. Agus cosnochta an t-am ar fad, agus crua. A macho fíor. Cé go bhfuil cuma timpeall dhá bhliain déag air. Ach tá sé seo den sórt sin embodiment de scrios.
  Caitheann Margarita snáthaidí lena cosa lom agus squeaks freisin:
  - Aisling dÚsachtach! Áilleacht iomlán!
  Agus arís preabann rud fíor-mharfach as an tsáil lom.
  Is é an cailín an embodiment an bháis agus scrios.
  Agus faigheann na Sínigh seo ar an mbealach sin é.
  Natasha i ngluaiseacht tapa an terminator álainn. Gearrann sé a chéile comhraic, chops iad le claimhte agus canann:
  - Mol Tsar Alexei!
  Agus tá snáthaidí ag eitilt óna cosa lom.
  Deimhníonn Zoya, ag gearradh síos ar na Sínigh agus ag milleadh an namhaid:
  - Beidh an villain a defeated!
  Agus as a cos lom eitlíonn sé amach, bronntanas báis fiáin.
  Deimhníonn Aurora, ag brú a naimhde, go láidir:
  - Agus ní iarrann an namhaid trócaire!
  Agus caitheann a cos lom arís rud éigin go hiomlán dúnmharaithe. Agus smashes opponents isteach píosaí feola stróicthe.
  Svetlana, ag leagadh síos a iomaitheoirí agus ag seoladh snáthaidí nua ag an namhaid, hisses cosúil le cobra:
  - Agus ná bí ag scairteadh ar an ngealach!
  Agus tá bronntanais an bháis chontúirteach ag eitilt óna méara loma. A ghortú agus a mharú gach duine.
  Tá Oleg Rybachenko ag gluaiseacht...tá an buachaill gan staonadh mar i gcónaí...
  Tá am crua ag na Sínigh. Brúiteann sé iad agus sábha óna chéile iad.
  Squeaks an buachaill genius:
  - Seo é mo troid!
  Agus arís, tá bronntanais díothaithe ag eitilt óna chosa lom.
  Agus troideann an laoch óg cosúil le laoch utter agus ionsaitheach. Agus tá a claimhte cosúil le clubanna an Dia Dubh.
  Thóg Margarita é, léim suas, agus ghearr anuas mais Sínise. Rinne sí an fáiltiú amhail is dá mbeadh fórsa marfach ann.
  Ansin chaith sí a méar lom arís, ag gníomhú mar dheamhan fuilteach.
  Tá corpáin na Síne déanta ina dumhaí iomlána cheana féin. Rinne an laoch óg sciob:
  - Tá mo shaol i bua ar naimhde!
  Agus scaoilfidh an cailín arís scamall snáthaidí óna cos lom. Agus titeann na laochra buí marbh.
  Ghearr Natasha conair os a comhair ó chorpáin na laochra buí. Chaith sí dioscaí géara géaraithe agus squeaked:
  - Caith go Mars, agus beidh sé go hiontach!
  Agus óna cosa lom cuileoga bronntanas an bháis thar a bheith míthaitneamhach arís.
  Agus cé mhéad Síneach atá ag fáil bháis? Na céadta, na mílte, faoi bhuille na sé cinn.
  Tá Zoya ag bogadh freisin. Léimeann sé cosúil le cobra agus ní thugann sé an seans is lú don namhaid. Agus an titim Síneach a ghearradh síos.
  Sheol an cailín, lena cosa lom, snáthaidí géara nimhiúla agus sheinn sí:
  - Laochra na Rúise gearrtha le claimhte!
  Agus ardaíonn agus titeann an laoch, cosúil le tonn.
  Agus tógann Aurora céim i dtreo an namhad, agus gearrann sé síos é gan a thuilleadh moille.
  Maraíonn sé na Sínigh agus hisses:
  - Mo laoch mór!
  Agus óna cos lom, eitlíonn rud éigin amach arís, ag scaipeadh blúirí ina bpíosaí beaga.
  Ní sháraíonn an cailín rua na Sínigh. Ghearr mé síos seachtar ag an am céanna.
  Agus bhris a sála lom, ginearál na himpireachta neamhaí, a forehead. Fuair sé bás, ar ndóigh.
  Bogann Svetlana freisin agus chops síos naimhde. Ghearr an dá chlaíomh, cosúil le siosúr fillte, coirp na Síne.
  I ngluaiseacht, brúite an cailín dosaen opponents. Agus thóg sí na dioscaí lena cosa lom. Agus mharaigh sí a lán de na Síne.
  Tá sí ar fad i bhfuadar fiáin.
  Deir Svetlana:
  - Ní bheidh na naimhde pas a fháil!
  D"aontaigh Aurora:
  - Ar ndóigh, ní bheidh siad pas - aon seans!
  Agus beidh an soith ruadh ag caoineadh arís go fiáin agus buailfidh sí na Sínigh lena claíomh. Agus ansin scaoilfidh méara lom an vixen roinnt snáthaidí. Go seolfar cúpla dosaen Síneach go dtí an chéad domhan eile.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh síos na laochra buí, thóg é agus squeaked:
  - Neamhniú na hintinne!
  Agus arís chaith an buachaill amach na snáthaidí uafásacha marfacha lena bharraicíní loma.
  Agus ansin tweeted sé:
  - I mo bhrionglóid tá bua i gcónaí!
  D"aontaigh Margarita, ag troid leis an namhaid agus ag gearradh síos ar a comhraic:
  - Fiú bua an-mhór!
  Agus beidh an cailín arís, lena bharraicíní lom, é a ghlacadh agus é a sheoladh ar an namhaid, ag tabhairt báis.
  Maraíodh an oiread sin Síneach cheana féin ag a lánúin. Agus ceathrar cailíní, nach lú.
  Chaith Natasha grenade deannaigh ghuail baile lena cos lom. Beidh sé pléascadh, stróiceadh na saighdiúirí Síneach a shreds.
  Agus tá an cailín ag caoineadh:
  - Tá mé an iolar na cumhachta ar fud an domhain!
  Scriosann Zoya arm na Síne go han-tapa freisin. Caitheann sé a chlaíomh agus canann:
  - Is iolair bródúil muid!
  Agus arís cuileoga rud an-mharfach amach as a cos lom. Agus maraíonn sé na Síne go sonrach.
  Tá an cailín i eacstais fiáin de ghluaiseacht lúfar agus ionsaitheach, gan ligean fiú snáthaid amháin titim gan a bheith buailte.
  Tá Aurora ag bogadh freisin. Caitheann a cosa lom snáthaidí géara. Feidhmíonn an cailín dearg cosúil le panther sa tóir ar seaicéid. Tá sí ag gearradh síos na Síne cosúil le cána siúcra.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Is liomsa an todhchaí!
  Agus bataí amach a theanga.
  Svetlana exterminates freisin na Síne. Agus dlús a cosa lom a ngluaiseacht tapa.
  Cailín blonde, cosúil le cobra. Agus gearradh síos ar opponents gan aon trua.
  Tá a claimhte ag sníomh mar mhuileann. Agus ní ligeann siad don namhaid reoite i síocháin. Mura dtiocfaidh an tsíocháin iomlán agus síoraí.
  Tuairiscíonn Svetlana, ag gearradh siar na Síne:
  - Is é ár bhfoirm an líon is airde!
  Agus as a cosa lom cuileoga rud éigin marfach agus dothuigthe amach. Chomh luath agus a bhuaileann sé an opponents, beidh sé díreach chun báis.
  Deimhníonn Aurora:
  - Bua íon!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó chosa lom an chailín. Sea, chomh cruinn sin gur thit caoga Síneach isteach láithreach.
  Tugann Natasha faoi deara é seo, ag gearradh síos laochra na hImpireachta Neamhaí:
  -Tá do rage ar fheabhas!
  Agus lena bharraicíní loma cuirfidh sé tús leis na dioscaí.
  Luann Zoya, agus í ag piocadh a comhraic:
  - Lig do bhrionglóid a thabhairt fíor!
  Agus freisin cos lom, conas a sheolfaidh sé scrios murderous.
  Agus casann mais na Síne ina gcorp.
  Canann Aurora, ag gearradh síos na laochra buí:
  - Ná trócaire ar an namhaid!
  Agus óna cos lom scaoileann rud éigin amach a bhrúnn na trodaithe buí chun báis.
  Agus tá an laoch ruadh ag gluaiseacht fiáin.
  Tar éis do Svetlana líon mór naimhde a ghearradh síos, thóg sí é agus d"fháisc sí, ag cur a fiacla péarlach súilíneach:
  - Ní stadfaimid go deo! Mar sin rugadh arm na Rúise a bhuachan!
  Agus ansin caitheann an cailín grenade guail lena cos nocht agus briseann sí a comhraic ina bpíosaí fuilteacha feola.
  Oleg Rybachenko, defeating na Síne, ghníomhaigh go tapa.
  Agus chan an buachaill Terminator:
  - Tá arm na Rúise a rugadh a bhuachan!
  Agus bhuail sÚil lom an ghasúir, agus é ag léim, an mandairínis sa smig, ag brú go litriúil air.
  Ghlaoigh an laoch óg os ard:
  - Tiocfaidh bua dúinn!
  Dúirt Margarita, ag gearradh na Sínigh síos agus ag gearradh a gcinn díobh:
  - Má tá na cinn sin ...
  Agus chaith an cailín braon snáthaidí lena cos lom...
  Oleg Rybachenko roared mar fhreagra:
  - Cé a thagann chugat!
  Agus ansin scaoil cos lom an ghasúir scamall snáthaidí. Láithreach, maraíodh céad Síneach.
  Chroch Margarita ar bharr a scamhóga:
  - Beidh na...
  Agus sheol a méar lom búmarang dúnmharaithe.
  Dheimhnigh Oleg, ag scaradh laochra na hImpireachta Neamhaí:
  - Cé a thiocfaidh ar do shon!
  Agus seolfaidh cosa lom an bhuachalla rud éigin marfach agus uathúil. Cad crushes na cnámha na Síne.
  Agus nimheanna iad le nimh.
  Sea, ní fear suaimhneach é an buachaill...
  Rinne Natasha teicníc bairille dúbailte - gearradh síos na Síne agus chirped:
  - Seo iad ár gcailíní!
  Agus óna cosa lom cuireann an eitilt scrios iomlán i láthair.
  Agus adeir an cailín:
  - Bí i do thost!
  Agus ghearr a claimhte cinn gach duine amach.
  Casann Zoya a chéile comhraic ag gluaiseacht agus canann:
  - Tá mo ghrá ar an gcúigiú hurlár!
  Agus arís seolann cos lom an chailín búmarang. Agus thit aifreann de laochra buí lena gcuid bolg stróicthe oscailte.
  Labhair Natasha, ag gearradh na cinn buí, amach:
  - Grá? Cad faoi uibheacha Faberge?
  Agus arís tháinig an bás ón tsáil lom.
  Dúirt Zoya, ag gearradh suas na Sínigh:
  - Agus tá tú imithe ar mire cheana féin!
  Agus chuaigh sí ar a cara!
  Is cosúil nach bhfuil na cailíní simplí. Agus ar ndóigh ní froganna.
  Scaoileann cos lom Zoya gné dhíobhálach. Agus tá go leor Síneach ag fágáil.
  Tá Aurora ar an ionsaí. Uathúil agus tubaisteach. Cromaíonn sí a naimhde, agus tá a claimhte cosúil le sciatháin an mhuilinn.
  Dearg-haired diabhal, sa ghluaiseacht clasaiceach de ionsaí sciobtha. Má tá sé ag dul a ghearradh, gearrfaidh sé go sonrach.
  Agus beidh sé ag caoineadh:
  - Is cúis uasal é riosca!
  Agus óna cosa lom arís cuileoga bronntanas do na Sínigh. Déanfaidh sé gach duine a chopadh agus a mheilt.
  Tá Svetlana ag bogadh. Scriosann saighdiúirí an Impireacht neamhaí. Ní thugann sé an seans is lú.
  Agus anois tá a cosa lom chomh fíréanta, agus caithfidh siad an rud dúnmharaithe amach. Agus tá an oiread sin daoine Síneacha á ngearradh síos go bhfuil sé iontach.
  Agus an cailín Svetlana yells:
  - Ardaíonn sé go bródúil os cionn an phláinéid ...
  Agus bhris sí muineál an cheannasaí Síneach lena sÚil nocht.
  Oleg Rybachenko, ag brú na naimhde, ag canadh:
  - Iolar ceann dúbailte na Rúise ...
  Agus ó chosa lom an ghasúir tagann bronntanas báis eile d"arm na Síne.
  Dúirt Margarita, ag scarúint óna chéile na naimhde agus ag cur a cuid fiacla uirthi:
  - Cantar in amhráin na ndaoine...
  Agus d"eitil líomóid guail ó sháil lom an ghaiscíoch, ag sméideadh a comhraic...
  Rinne Natasha sníomh san aer agus ghearr síos dosaen go leith Sínis. Ghearr sí a lán de na naimhde agus squeaked:
  - Tá sé tar éis a greatness a fháil ar ais!
  Agus tá an cailín arís ag gluaiseacht agus ag rince báis.
  Agus caith a cosa lom rud éigin ar shiúl, agus an-sonrach naimhde a mharú.
  Sea, is lá dorcha é seo do na Sínigh.
  Brúiteann Zoya iad freisin, gearrann sí ina bpíosaí iad agus squeals:
  - An greatness an Impireacht na Rúise!
  Agus seolann a bharraicíní lom búmarang marbhánta eile. Rud a bhaineann opponents as a gceann.
  Agus tógfaidh an cailín í féin é agus laghdóidh sé cúlbhuille é.
  Ach i cath, nach bhfuil Aurora timid. Má fucks sé tú suas, é sin a dhéanamh gan aon trua. Agus ghearr siad í le claimhte - díreach cosúil le executers.
  Rug an diabhal ruadh ar bharr a scámhóga:
  - Tá mé i ndáiríre ach Satan!
  Arís eile eitilt a claimhte suas agus síos i dtreo na trodaithe Síneach.
  Tá an beithíoch fiery ag caoineadh agus grenade min sáibh ag eitilt óna cos lom.
  Beidh pléascadh ann. Agus tá go leor Síneach ina n-uaigheanna cheana féin.
  Níos cruinne, tá a gcorp scaipthe i ngach áit.
  Déanfaidh Aurora squeak:
  - Is é mo chreideamh extermination!
  Agus beidh bronntanas an bháis dhúnmharaithe ag eitilt óna cosa lom.
  Agus níl sa soith rua ach dynamite an dúnmharaithe!
  Svetlana, tá rud éigin ann freisin nach ligeann duit a bheith leamh, agus is féidir a mharú.
  Tógfaidh sé é agus seolfaidh sé búmarang lena chosa lom. Agus marófar go leor Síneach. Níl sa cailín seo ach blonde temperamental.
  Agus is é an claonadh laochra seo an ceann a ghearradh amach le chonaic ghéar fiaclacha agus dhó.
  Agus canfaidh an laoch:
  - Ní bheidh aon trócaire ar do shon! Beidh an-áthas orainn!
  Agus arís déanann an cailín bogann an-dána agus ciallmhar. Agus smashes opponents gan ligean dóibh chun breathnú thart.
  Cailíní ag ionsaí arm na Síne. Gearrann siad a chéile comhraic le claimhte agus seolann siad bronntanais scriosta lena gcosa lom.
  Bogann Oleg Rybachenko cosúil le panther. Agus chrom sé síos a naimhde, ag déanamh luascadh i ndiaidh luascadh. I gceann soicind, is féidir leis an buachaill bás a luascadh cúig huaire déag go fiche.
  Agus scaoil a lán de na laochra lena n-skulls shattered.
  Exclaims an buachaill síoraí:
  - Catavasia na aisling!
  Arís eile, tá a chlaíomh ag gluaiseacht agus léiríonn sé claonadh a scrios a opponents.
  Bíonn Margarita ag hackáil agus ag scata:
  - Is bolcán an bháis mé agus ciceáil mé ar na adharca thú!
  Agus caith a cosa lom dioscaí géara a mharaíonn naimhde.
  Agus tá an cailín ag gáire:
  - Beidh buanna nua ann - beidh trodaithe nua ann!
  Agus scriosann an laoch gach duine le ionsaí buile.
  Agus is cosúil go bhfuil a cosa lom, chiseled ag casúr tairní isteach i gcónra.
  Ghearr Natasha braon Sínise as a chéile agus squeaked:
  - Chun ár bua!
  Agus óna cosa lom d'eitil sé, bronntanas eile báis.
  Laghdaíonn Zoya a chéile comhraic freisin. Gníomhaíonn sé le gach ionsaitheacht is féidir agus dodhéanta.
  Seo a cos lom ag seoladh líomóide ar an ngual. Agus láithreach caitheadh céad saighdiúir buí suas.
  Sheinn an cailín le gréin:
  "Glacfaidh mé an capall mar chomhthaobhacht, agus tá an t-ádh ag fanacht liom!"
  Agus arís buailfidh an cailín an namhaid. Agus beidh sé ag siúl timpeall, a ghearradh amach na naimhde, iad a fhágáil gan seans.
  Is ainmhí íon é Aurora i gcath. Is é an Críochnaitheoir baineann seo go simplí embodiment aigne an diabhail.
  Agus má slaiseann sí, slashes sí.
  Agus ó na Síne píosaí feola amháin stróicthe titim amach.
  Rinne Aurora, ag milleadh a comhraic, roared:
  - Meon cobra!
  Agus ansin thit a cos lom buama fíor. Agus bhí a lán de na saighdiúir buí stróicthe as a chéile.
  Scriosann Svetlana na Síne. Chrom sé iad le claimhte agus canann:
  - Is é an todhchaí an am atá caite ach amháin nuair a bhíonn sé go maith!
  Agus anois cuileoga bronntanas marbh óna cosa lom arís. Scaipeann sé comhraic. Agus fanann blúirí arm, cosa agus cúr fuilteach eile.
  Tá cailíní i gcath chomh fiáin, ag ionsaí i gcónaí.
  Ach tá an iomarca Síneach ann agus mar sin tá an díothú ag tarraingt ar. Oibríonn Sord áfach.
  Thosaigh Oleg go háirithe ag spochadh as tuí. Rud a chuireann leis an díothú freisin.
  Déanaimis é, is cú go mór é an buachaill. Tá a chuid gluaiseachtaí cosúil le luascadán a luascadh.
  Agus tá sé i bhfad níos tapúla ná clog. Agus ghearr siad claimhte go han-tapa agus go tapa.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Is é seo ár n-aisling, a bhuachan agus a scrios!
  Agus arís buailfidh a chosa lom bronntanas marfach.
  Margarita i ngluaiseacht fiáin. Laghdaíonn sé naimhde agus squeals:
  - Beidh bua, tá a fhios agam do cinnte!
  Agus beidh an cailín caith grenade killer.
  Agus stróicfidh sé na laochra buí ina bpíosaí.
  Tá Natasha ag gluaiseacht freisin. Níl a fhios aige aon bhacainní nó timidity. Ghearr a claimhte a chéile comhraic. Agus déanann siad muileann triple.
  Ina dhiaidh sin deir an cailín:
  - Cascáid mhór!
  Agus caitheann an chos lom búmarang. Fágtar dosaen Sínigh gan chinn. Anseo tá an laoch ag déileáil leo.
  Tá Zoya ag bogadh freisin. Crush opponents agus squeak:
  - Tá an cath fuilteach agus ceart!
  Tá a chos lom ag gluaiseacht, ag caitheamh rud éigin. Agus scriosfaidh sé as a chéile mais laochra na himpireachta neamhaí.
  Tá Aurora ag bogadh freisin. Agus déanann sé scrios na Síne freisin. Agus a dhéanann sé é amhail is dá raking le scuab.
  Agus squeals sé:
  - treocht Banzai!
  Agus eitlíonn grenade as a cos lom arís. Agus beidh sé scrios a lán de na naimhde buailte.
  Tá Svetlana i mbun cath freisin. Agus ní ghéilleann sé gan a thuilleadh moille. Agus gearrann sé mar chlaíomh. Agus le cosa lom beidh sé a ghlacadh tú agus ligfidh tú chun dul. Agus tagann boltaí tintrí fuinnimh den sórt sin uaithi.
  Spreagann Aurora a cara:
  - Tá teagmháil!
  Tar éis do Svetlana an ceannasaí Síneach a ghearradh ina dhá leath, dheimhnigh:
  - Tá teagmháil!
  Agus bhuail an bheirt chailíní a gcuid sála lom i gcoinne a chéile.
  Tá Aurora ag bogadh arís. Tapaidh agus gan sárú. Níl a fhios aige aon laige nó amhras.
  Ghearr a claimhte tríd an bhfeoil dhaonna.
  Fiafraíonn an diabhal rua, agus é ag brú na Síne eile:
  - Cad a cheapann tú, i ndáiríre?
  D'fhreagair Svetlana:
  - True, tá an coincheap coibhneasta!
  Rinne Aurora gáire agus dúirt:
  - Sea, tá sé fíor!
  Agus d'eitil grenade eile as a cos lom. Agus conas a bhuail sí a naimhde. Ón Síneach níor eitil ach blúirí feola stróicthe i dtreonna difriúla.
  Thug Svetlana faoi deara le gáire:
  - Seo mar atá ár ndúnmharú agus ár greadadh!
  Agus sheol an cailín freisin bronntanas an bháis marfach agus gan trócaire lena cos lom.
  Thug Natasha, agus í ag brú na Sínigh le claimhte, faoi deara go loighciúil:
  - Tá a bhfírinne féin acu, tá ár bhfírinne againn!
  Agus d"eitil grenade eile de chos lom an chailín.
  D"aontaigh Zoya leis seo go héasca, agus ghearr sí a namhaid ina phíosaí beaga:
  - Tá a gcuid féin ag gach duine. Agus tá sé an-fíor!
  Agus óna cosa lom cuileoga an-mharfach arís. Agus pomegranate ag cuimilt feola ina phíosaí beaga.
  Thug Natasha faoi deara go loighciúil:
  - Is é seo a thug eolaíocht agus na déithe dúinn!
  D"aontaigh Zoya, ag scriosadh a comhraic,:
  - Thug sí go leor!
  Agus chaith a cos lom arís, roinnt dioscaí. Agus bhuail sí a bunch de opponents.
  Thug Natasha faoi deara, ag baint a cuid fiacla:
  - Treocht, áfach!
  Agus chaith a méar lom dosaen snáthaid eile. Léirigh siad polaitíocht marfach agus fiáin.
  Maraíodh na mílte Síneach cheana féin. Rinne na Seisear jab iontach ag cruthú stair mhalartach.
  Agus ar ndóigh, is fórsa an-mhór agus ollmhór iad cailíní agus buachaillí!
  . CAIBIDIL Uimh. 14
  Fuair na Sínigh ceacht éadrócaireach go dtí gur ionsaigh siad, scríobh an genius buachaill Oleg Rybachenko masterpiece eile;
  TUGADH AMACH!
  PROLOGUE
  Ar Oíche Chinn Bhliana, is cosúil le coirceog ollmhór ar an bpríomhchathair Moscó, atá daite go fial le soilse. Tá deifir ar gach duine na tascanna iomadúla atá carntha i rith na bliana a chríochnú chun dul isteach i guairneáin gheala spraoi na Nollag.
  Agus bhí ar Alex óg agus a chara Angelina rith timpeall, ag seachadadh bronntanais iomadúla. Bhí sneachta salach, greamaitheach ag crith faoina bhróga bhraith, bhí sé te i gcóta caorach-chraicne an Athar Frost, agus faoina féasóg shnáithíneach, bhí leicne ruán an fhir óig sáite faoi allas goirt. Angelina, tá sé beagán níos éasca i gculaith Snow Maiden, ach tar éis an fichiú teach ní thosaíonn tú ag titim de do chosa go figuratively.
  Ach conas is féidir leat an deis a dhiúltú airgead breise a thuilleamh mar lánúin Bhliain Nua?
  Níl go leor airgid ann le haghaidh nuashonruithe nua, agus tá an scoláireacht an-bheag, le praghsanna craiceáilte ...
  - Cá bhfuil tú ag dul, guys shaggy? - Chuala glór clumsy.
  An lantern chuaigh amach go tobann, agus scáthanna ominous flashed sa dorchadas. Chroith an meirleach feasógach caol-shúileach miodóg fhada, agus roinnt eile ina dhiaidh sin, ag breathnú cosúil le diabhal a bheith ag éalú ón domhan thíos.
  - Gearr an infidels! - Fuaimeann sé cosúil le glór a chrá do chluasa, náireach, cosúil le meilt sábh meirgeach ar choincréit.
  Cé, ar ndóigh, de réir chás Hollywood, bhí ar an lánúin seasamh suas agus na bandits rabid a bhriseadh amach ag an am céanna, ach tá an saol níos prósaí. Thug Alex agus Angelina isteach. Tá siad óg agus lúthchleasach ar ndóigh, ach mar gheall ar na málaí troma agus bronntanais ar a ndroim agus éadaí toirtiúla bíonn sé an-deacair iad a rith...
  Taobh thiar díobh is féidir leat múch trom, mionnú salach a chloisteáil, agus ansin bhris siad fear óg ar a dhroim le miodóg, ag gearradh a chóta craiceann caorach ...
  Tá réad liath ar foluain ag cosa na ndaltaí a bhí ag teitheadh; D'éirigh Angelina as: níor thaitin francaigh léi, ach bhí an rud a bhí i bhfad níos measa ...
  thundered sé! Asfalt na pábhála, ag ardú go géar, bhuail an aghaidh, agus an comhlacht pollta láithreach ag pian géar, stróic na cealla ina píosaí ...
  AN DAONNAÍOCHT AR DHÉANAMH SEASMHACH
  Nuair a thagann armada gan líon isteach, is scanrúil é ó chian, ba chosúil go raibh réaltnéal ildaite, súilíneach ag crith. Ina theannta sin, is deamhan borb é gach spréach nó spiorad crith de bharr draíocht an asarlaí necromantic. Shín an tosach ar feadh cúpla parsecs;
  Chuaigh an Cónaidhm dhaonna, mar aon le ciníocha eile a raibh cónaí orthu sa mheiteagalacht, isteach sa chath cinntitheach.
  Tá an oiread sin long anseo, le héagsúlacht iontach, cé nach gcuireann sé bac ar chomhrac éifeachtach ach i bhformhór na gcásanna. Bhuel, mar shampla, long réalta i bhfoirm cruitchord nó le muzzles fada rollta isteach i ramrod in ionad teaghráin, cláirseach, nó fiú dord dúbailte le turret umar dronuilleogach. D"fhéadfadh sé seo cur i bhfeidhm ar an lag croí, ach is mó an seans go gcuirfeadh sé gáire ná eagla, go háirithe i measc laochra a bhfuil taithí acu.
  Is é a chéile comhraic an Impireacht, a mhaíonn brazenly a bheith ina chumhacht uilíoch. Great Grobzagonat, áit a gcuirtear gach rud i seirbhís cogaidh, is é an éifeachtúlacht agus an áisiúlacht an príomh-mana. Murab ionann agus an comhrialtas, starships cónra difriúil ach amháin i méid. Agus tá an cruth beagnach mar an gcéanna - iasc domhainfharraige a bhfuil cuma an-chreiche orthu. B'fhéidir le heisceacht amháin: is iad na miodóga atá cosúil le dagaí tiubh, glioscarnach cruach ná na Bailitheoirí.
  Níl na réaltaí sa chuid seo den spás scaipthe freisin go dlúth ar fud an spéir, ach tá siad ildaite agus uathúil ina speictream solais. Ar chúis éigin, ag féachaint ar na luminaries seo, bíonn brón ort amhail is go bhfuil tú ag féachaint isteach i súile na n-aingeal, a cháineann neacha beo na cruinne as a n-iompar fíor-ghránna, fial.
  Ní raibh aon deifir ar arm Grobzagonat bualadh le chéile; Mar fhreagra air sin, rinne siad iarracht bualadh leo le tine barrage, ach bhí na pinn cónra níos nimble le cosaint chun cinn teicneolaíochta i bhfad níos éifeachtaí. Phléasc na báid chúrsála agus na scriosaithe amhail is go raibh siad ag maidhmiú mianach, ag brúchtadh i ngiosar blúirí. Ach d"éirigh linn cluiche mór a thabhairt anuas. Buaileadh ceann de longa cogaidh ollmhóra an chónaidhm dhaonna, bhí an long ag caitheamh tobac go tiubh, agus tháinig anord ar bord an long réalta ollmhór Stalingrad.
  Tá siad ag iarraidh é a shábháil; tá na cailíní agus na buachaillí ag scamhadh a gcraicinn ón bhfiabhras uafásach. Agus spraeáladh uisce ardaigh isteach san aer amhail is dá mba ag fashionista a d'imoibrigh na móilíní nítrigine agus ocsaigine, ag ardú an teocht a bhí toirmeascach cheana féin do dhaoine. Mar sin thit an cailín ar a glúine agus, ag cromadh síos, ag póg amulet Perun, braoiníní deora galú sula sroicheann siad an sciath miotail tromshaothair. Seo é, a bhás, an fear óg, a rinne iarracht leathuair ó shin í a mhealladh, titim go dtí an urlár agus blazes, feoil dhearg ag craiceann as a chnámha ...
  Titeann robot comhraic braoiníní bealaí as a bairille leathan, is cosúil go bhfuil an meaisín seo ag caoineadh, ag fulaingt crá, ag seoladh paidir chuig na déithe leictreonacha, bunaithe ar chód dénártha. Teipeann ar an gcóras aerála, ag iompú isteach i gcineál poill bheaga bheaga ach iomadúla a bhfuil baol ann gach rud agus gach duine a ionsú.
  Seo iad beirt ghaiscíoch a fheictear, agus iad ag cloí go han-mhaith leis an moirtéal bordála lena lámha, ag iarraidh moill a chur ar a mbás. Déantar a n-aghaidh tairisceana, bándearg a shaobhadh, agus déantar a gcuid gnéithe álainn a shaobhadh le pian neamh-iompartha. Ach méadaíonn brú an tornado shúchán. Deora sé as a mhéar, spraeanna fola corcairdhearg ó na matáin stróicthe agus tendons, agus na cailíní rushed isteach sa grinder feola. Ar an eitilt, imbhuaileann an cailín ruadh leis an bhfear óg, agus é ag ramadh sa bholg le cloigeann cosúil le hata sionnaigh.
  Éiríonn leo miongháire a dhéanamh ar a chéile sula bhfágann siad go dtí an áit sin nach bhfilleann siad. Tharraing bean eile, níos mó ná leath charred cheana féin, lena lámh ar lasadh ar an mballa: "Básaíonn an fear cróga uair amháin, ach maireann sé i gcónaí, maireann an bótach uair amháin, ach tá sé marbh go deo." Cuireann an lasair dhubhghlas teas leis, ag scabadh corp aoibhinn ar fiú na catwalks is mó le rá cúpla nóiméad ó shin. Nochtar cnámha an chailín anseo, agus na matán láidre, cruaite ó naíonacht, ag titim isteach i luaithreach bán.
  Loisc long chogaidh an chruach, ag díbirt boilgeoga aeir éiritheacha isteach sa bhfolús, agus ansin phléasc sé, ag scaipeadh ina lán blúirí.
  D'ordaigh an Hypermarshal Grobzagonat Prince "Giant Mace":
  - Tabhair ar aghaidh cúig mhilliún ocht gcéad caoga míle sárfhrigéid, chomh maith le hiompróirí Annigen fionnuar. Lig do hord na cruinne dul i léig ar dhroim an namhad!
  Rinne na frigéid iarracht foirmiú a choinneáil, ag líneáil suas i línte ar leith. Chruthaigh cúrsálaithe diúracáin agus grapples, mar aon le trodaithe, líonra de mhogalra mín. Ar dtús, rinne siad iarracht tine a chur ar an namhaid ag achar fada, ag baint úsáide as arm a bhí a thuilleadh nua chun na cruinne, ach thar a bheith millteach: diúracáin thermoquark. Cosúil le tactic dornálaíochta puncher mór: caith jab fada ar chlé agus coinnigh do pháirtí i bhfad uait. D'éirigh na longa comhrialtas ar ais, theith cúlgharda na longa réalta ar aghaidh, ag iarraidh briseadh tríd go dtí an catha in am. Na coiréil cónra, ag baint úsáide as a n-buntáiste in eagrú agus maneuverability, cosúil le executioner le tua, ghearradh síos ar an foirmiú looser na fórsaí ina gcoinne. I measc na n-eachtrannach a rinne iarracht ionsaí, bhí na caillteanais ag méadú.
  Tá an Diabhal-Ghinearál álainn Bandiúc de Furia ag rásaíocht ar a díothú ardluais. Is cineál long réalta comhraic é seo, murab ionann agus gnáth-bháid chúrsála, in ionad gunnaí, tá astaitheoirí aeróige ann, a chreimeann armúr long namhaid lena n-éifeacht nuair a úsáidtear iad sa chomhrac. Seo chugainn na tonnta gravioplasmacha, ag scuabadh go tapa tríd an bhfolús. Tá an spás dubh daite ag a ngluaiseachtaí spás-líonadh, cosúil le huisce ó ghásailín doirte. Tá an gníomh an-millteach. Déanann siad gunnaí na n-eachtrannach a shaobhadh go rathúil agus iad ag iarraidh cur ina gcoinne, cuireann siad isteach ar threoir ríomhaire, nó fiú le madhmadh cúise ard-déine i fiúsanna díothaithe na roicéid teirmeaicmídeacha. Tá longa réalta namhaid cosúil le héisc faoi scannán ola innill, cuid acu nach bhfuil déanta as miotail nó criadóireacht, ach de bhunús bitheolaíoch agus go réalaíoch writhe sna trithí is uafásach.
  Anois tosaíonn ceann eile de na longa cogaidh ag titim as a chéile, ag lasadh, amhail is dá mba long ollmhór le trastomhas leithead Mhuir nIocht déanta as dúradáin doused i gásailín. Níl aon rud le labhairt faoi chaillteanais i measc longa réalta níos lú. Is léir go bhfuil comhrialtas na n-eachtrannach agus na gcrann talún ag tabhairt isteach, is cosúil gurb é an t-arm is nuaí de chuid na Stelzans - graviplasm a astaítear, a chuir iontas ar fhórsaí spáis na gcéadta impireachtaí.
  Rialaíonn Count de Barsov an tine trí mhéara a phailme a bhogadh in ord áirithe os comhair an scanóir. Go seachtrach, is cosúil le ginearál cónra sé réalta fear cumhachtach, laochúil a bhfuil aghaidh stríocach tíogar air. An Beast aggressively dathúil, ach tá sé seo áilleacht olc - Lucifer. Grianann an cónra go feargach, ag seachadadh builleanna gan trócaire. Mothaíonn sé go bhfuil mearbhall ar an rabóid motley a bailíodh ó go leor réaltraí. Bhuel, lig dóibh huddle níos dlúithe agus an scaoll a threisiú. Nuair a rachaidh príomhfhórsaí na Impireachta Trócaireach, uaighe isteach sa chath, beidh bua, lúcháir ag cuid acu agus beidh brón ar dhaoine eile.
  Feidhmíonn an comhrialtas beagán chaotically, in ionad friotaíocht eagraithe, ainlithe doiléir, fiú dhá long chogaidh mhór, in ainneoin an achair chosmaí, chuaigh dall, sheol i dtreo a chéile, agus ansin imbhuail le roar trí thonnta imtharraingteach, painfully macalla i chluasa na in aice láimhe. trodaithe.
  Taobh istigh, briseadh landairí, brúdh urranna troda, cábáin bheairic, hallaí traenála agus siamsaíochta. Tharla sé seo go léir le luas na taoide, tapa go leor chun aon seans éalaithe a mhilleadh, ach fós an-mhall agonizing, rud a thug an deis do na milliúin neach beo gafa a mhothú eagla trom an bháis dosheachanta.
  Seo é an Chuntaois an rás sliseanna, an-chosúil le bouquet de violets le cosa frog bándearg i gcuacha órga, glacadh le bás pianmhar, ag admháil ... Chun a comhraic emitter. Léann holagram ríomhaire paidreacha agus fuasclaíonn sé peacaí ar luas tapa. Is é seo reiligiún an náisiúin glamorous seo, imríonn d'arm ardteicneolaíochta ról sagairt, mar sin ní mheastar ach faisnéis chibearnach a bhfuil dóthain beannaitheachta agus íonachta aici chun feidhmiú mar idirghabhálaí idir orgánach beo agus an Dia Uilechumhachtach. Ba iad focail deiridh an tsagairt-emitter:
  - Níl an domhan devoid charm, ach nach bhfuil abomination íobairt do Dhia!
  Is ball foirne caol agus lúthchleasaíochta í an Bandiúc de Furia ar mhodh speisialta, cód cainte comhbhrúite a bhfuil ról déach aige. Is é an chéad cheann sciath criptithe i gcoinne sreangtapping féideartha na foirne. Is é an dara ceann an impulse magotelepathic.
  Is longa atá millte nó scriosta go hiomlán ag a long réalta iad cruitirí, scriostóirí, briogantines, agus fiú spásárthach amháin. Tugann De Furia faoi deara go loighciúil:
  - Is féidir le misneach cúiteamh a dhéanamh as oiliúint neamhleor, ach ní chúitíonn oiliúint misneach riamh!
  Tá a n-greim tar éis fuinneamh teirmeachcuarc an imoibreora a laghdú beagnach go hiomlán cheana féin (níl a úsáid fós foirfe) agus tá sé ag fanacht go himníoch ar ordú. Tá na céadta mílte long namhaid de na príomh-aicmí scriosta cheana féin, tá an cath ar siúl ar aghaidh leathan.
  Tugadh an t-ordú, hurried siad, retreated ar bhealach eagraithe d'fhonn a recharge ag stáisiúin lasta - coimeádáin starship speisialta.
  Agus chaith an prionsa "Giant Mace" fórsaí nua isteach sa chath:
  Go háirithe, a phríomhthionscadal pearsanta, an Beast ultra-cath.
  Ansin tháinig dhá fhathach eile, "Shock and Awe" agus "Red Noose". D"imlonnaigh siad na mílte gunnaí móra agus beaga agus astaitheoirí. Chas roinnt sraitheanna cosanta os a gcionn: graviomatrix, réimsí magospásúla (ábhar ag dul tharstu i dtreo amháin), frithchaiteoir fórsa. Gach feiste cibearnetach a oibríodh ar theoplasma sublevel, a rinne siad resistant a chur isteach. Ag an am céanna, baineadh úsáid as radair ollmhóra, a chruthaigh iad féin snags Íosánacha do leictreonaic an namhaid.
  Cosúil le clocha sneachta dúnmharaithe ar na barraí, bhí "bronntanais" a thug bás ag cur báistí... Rinne na trí fhathach iarracht scaipeadh níos leithne chun an namhaid a dhíbirt chomh héifeachtach agus ab fhéidir. Tá siad beagnach dosháraithe, cosúil le tintreach liathróid, agus iad ag eitilt, dónn sé fluff poibleog ag sileadh sa spás, agus is é an éifeacht marfach atá acu ar spásárthaí eachtrannacha. Is cúis leo cúlú i scaoll. Tá líon na modúil tarrthála atá cosúil le piollaí daite leanaí scaipthe tríd an bhfolús, níos mó agus níos mó acu ag screadaíl ó phléascanna roicéad, cosúil le baoithe i bhfarraigí garbha. Ní thugann na pinn cónra aird orthu go fóill, briseann siad na cinn chontúirteacha agus láidre ar dtús, ansin is féidir leat na heachtrannaigh a chaill iarsmaí a n-intinn a chríochnú ón uafás. Níl an cath buaite go fóill, tá trúpaí na hImpireachta neamhthrócaireach ag fulaingt freisin, cé gur beag caillteanais i gcomparáid leis an namhaid.
  Ach ag an am céanna, ar longa réalta flaming, níl aon plódú agus scaoll. Téann an t-aslonnú ar aghaidh go han-réidh, amhail is nach orgánaigh bheo iad seo, ach biorobots. Ina theannta sin, tá an cúlú, amhail is dá mba i magadh an bháis, ag gabháil leis amhráin cróga.
  Agus seo é iompróir anigen de Fury: iompróir speisialta plasma imtharraingteach a d'iompaigh amach a bheith gan choinne ina chumhacht millteach. Tharla an fuinneamh scriosta beagnach láithreach agus arís i gcath.
  Tá an spásárthach ag fáil an luasghéaraithe uasta, tá an Bandiúc ag coinneáil greim ar an gcobhsaitheoir fiú, trí fhabraic thréshoilseach an chulaith chomhrac is féidir leat a fheiceáil mar a bhíonn a biceps mór aimsir ar bhealach unladylike. Caithfidh sí féin agus baill eile den chriú iarracht a dhéanamh gan titim ar a ndroim. Tá an Bandiúc le cloigeann tíogar neamh-inchurtha, cosúil le laoch ó leabhair ghrinn, a radharc ag polladh, a gruaig an-gheal, fada agus tiubh ag sileadh ó shreabhadh an aeir ag teacht isteach.
  Tá sé deacair a chreidiúint go bhfuil an cailín laochúil seo dhá chéad timthriall d'aois cheana féin. Cé chomh úr agus glan atá a aghaidh, an-soghluaiste, uaireanta le léiriú fíochmhar, uaireanta, ar a mhalairt, angelic nó playful. Tá a lán cathanna taobh thiar di, ach níor chuma riamh go n-éireodh sí tuirseach díobh. Tá gach cath nua rud éigin speisialta, lena dearadh do-inscribably álainn agus saibhir agus rithim spreagúil.
  Agus anois tá arm acu atá nua i bprionsabal oibriúcháin, agus ní dócha go mbeidh an namhaid in ann cosaint éifeachtach a fháil ina choinne, go dtí an bua deiridh de Grobzagonat ar a laghad.
  Cé chomh gan chabhair atá an cine Fizt dreadnought. Dall, ag cailleadh a imthacaí. Casadh diosca a sheol lúthchleasaí, ionas go mbeidh tar éis cúpla nóiméad a chomhpháirteanna scaipthe ar fud an fairsinge an réaltra. Nó íospartaigh trua eile, triúr scriostóirí ag fáil bháis i gculaith graviplasm láithreach, na longa ag crith agus ag scuaise, mar a bheadh friallán á chaitheamh ag an tonnmharcaíocht ar an ngaineamh scorching.
  Dúirt an Baron de Alligator, agus é ag coigeartú aidhm na n-astaitheoirí (agus ní gan rath, níor fhan ach maidí monoblock ón mbáscaire nua loiscthe), le brón:
  - Is furasta é a mharú, deacair é a aiséirí, ach tá sé dodhéanta maireachtáil gan foréigean!
  Thug De Furia, ag rialú a grúpa longa réalta, ag scaoileadh sruth eile scriosta, agus ag breathnú ar an gcaoi a raibh an long, a iompaíodh ó iompar lastais, i bhfostú i líonra plasma freisin:
  - Is cinnte go dtiocfaidh bás, cosúil le cara dílis, ach más mian leat siúl níos faide le saol capricious, cruthaigh do thiomantas don fhaisnéis agus don mhisneach!
  Chuaigh an Count de Barsov ag tafann go crosta, ag leanúint ar aghaidh lena phléasc briathartha grinn:
  - Ní scríobhtar dlíthe le haghaidh amaidí, ach faigheann siad smachtbhannaí as iad a shárú, agus dóibh siúd cliste a scríobh na dlíthe seo!
  Bhí friotaíocht eagraithe na n-armada éagsúil briste. Tá eitilt sa spás amuigh cosúil le titim sléibhe fiú, is tornádó é a chlúdaigh láithreach míoltóg, ag leagadh síos agus ag breith ar gach duine ag an am céanna... Thosaigh an tóir. Tá sé cosúil le paca mac tíre ag dul ar thóir tréada caorach. Níl ach na cónraí i bhfad níos olc agus níos trócaire ná wolves. Dóibh siúd, ní ceist í seo fiú maidir le marthanacht, ach le toil gan lúbadh agus le buile neamhthrócaireach a léiriú. Tóir, crá, ná lig dul. Agus cé nach mbeidh go leor leanaí ag fanacht lena dtuismitheoirí (agus anseo tá créatúir den ghnéas céanna go dtí dosaen inscne bailithe), agus máithreacha, aithreacha, daoine neodracha, a mic, a n-iníonacha agus cé a fhios cé eile... Cén luach atá ann? dúnmharú den sórt sin, nuair a éilíonn fiú lámhach patraiscí níos mó scileanna agus iarracht. An smionagar tuilte spás agus thit ar na réaltaí, is cúis le suaitheadh corónach, suntasacht, agus vortices plasma ar an dromchla. Athraíonn roinnt réaltaí dathanna fiú mar gheall ar an iliomad rudaí eachtracha a thiteann ar a ndromchla. Ní thuigfidh gach duine, ach iad siúd a bhfuil croí acu: tá sé uafásach go háirithe má dhónn créatúr le pearsantacht beo, agus gur domhan iomlán neamhréasúnach agus neamh-intuartha é pearsantacht.
  Is féidir le folús fiú caoineadh as a leithéid de bhua...
  Chonaic mic léinn na chéad bhliana Alex agus Angelina go léir, agus ní fiú cosúil le scannán, ach go léir ag an am céanna, i go leor pointí agus sonraí, nuair a thagann gach rud isteach, ag líonadh an chonaic le kaleidoscope braistintí.
  Ansin thug siad faoi deara go raibh ceann de na spásárthaí daonna - brigantine le comhrianta deilf leanbh - ag bogadh i dtreo ... I dtreo cuasar ag lonrú le dathanna uile an bhogha báistí agus é ina chodladh. Dúirt rud éigin leis na scoláirí gur quasar a bhí anseo, fiú mura raibh sé le gathanna den sórt sin a dódh gach rud beo. Ach fiú i bhfoirm laghdaithe, cheilt sé an baol marfach do gach rud ábhartha. Agus ba chuma leis an mbriogantine seo féinmharú cróga.
  Fuair na hiompróirí Annigen faoi cheannas na Bandiúc de Furia an t-ordú: "Tascradh spásárthach na dtréanna talún!" Agus theith trí mhíle saighdiúir nach raibh damáiste déanta dóibh agus na mílte robot comhraic ar bord tar éis an bhriogantine.
  Tá sé cosúil le siorcanna creiche ag tóraíocht lachan beag ag tachtadh in uiscí stoirmeacha aigéin raging.
  Mhothaigh Alex go tobann go raibh sé in ann ní hamháin ardú go mór, ach bogadh, agus scairt sé ar a chara: "Lig don aingeal iad a leanúint." D'fhreagair an cailín: "Sea, is dóigh liom gur féidir liom."
  Canadh Mikhail Boyarsky: "Cé nach corp é corp gan anam, ach cé chomh lag is atá anam gan chorp!" B'fhéidir go bhfuil sé seo cothrom, ach... Is féidir leis an spiorad, tar éis dul isteach i bhfeoil duine eile agus smacht a fháil air, é féin a léiriú i gcumhacht iontach ...
  Astaíodh sruthanna searing radaíochta díothaithe ó thrí miodóg agus ba chosúil nach raibh an seans is lú ag an mbriogantine daonna, faoi cheannas an chaptaen cróga Alena Snegova. Cheana féin tholladh tonnta plasma draíochta an chabhail, ag dífhoirmiú an armúr airgid, rud a chuir ar bairillí na ngunnaí solais titim amach ar nós pasta róchócaráilte. Tá pian uafásach ar bhaill an chriú, tá a n-oireann comhraic ag titim as a chéile, tá a gcraiceann ag scamhadh, tá a súile ag dul dall... Dealraíonn sé nach bhfuil aon seans ann... Sparks antimater.
  Ach sa nóiméad deireanach seo, nuair a thiteann tú isteach i nduibhe dóchasach ifreann na neamhláithreachta, sháraigh an bheirt iompróir Annigen atá suite ar an gcliathán, gan casadh timpeall, an radaíocht isteach sa lár.
  Agus thosaigh sé, tonnta tuar ceatha a rith tríd an miodóg lárnach, aistrigh an uathoibriú go cosanta. Agus ar deireadh d'éalaigh an long daonna, a raibh cuma beag bídeach uirthi i gcoinne chúlra na bhfathach, codanna dá struchtúr, ón ngréasán draíochta-plasma iridescent.
  Shocraigh Alex i gcorp an Bharúin de Alligator, agus rinne Angelina diallait ar chomhfhios an Chunta de Barsov. Cuirtear oiliúint ar ghnáthgharda cónra, cosúil leis na hoifigigh, gan orduithe a gceannasaithe a phlé, ach chun iad a chur i gcrích. Más rud é go n-ordaítear dóibh siúd a bhuail na coirp, ag baint úsáide as cuimhne a gcuid "capaill," an sprioc tine a athrú, ansin ... Sin é mar ba chóir dó a bheith. Mar a deir príomh-riail Grobozagonat: "Géillim gan amhras don Hyper-Impire, dó go pearsanta, chomh maith le haon cheannasaí a cheap sé!"
  Tá an t-ordú tugtha agus á chur i gcrích... Ach ní theastaíonn ó dhaoine aonair na pinn cónra teacht i ngleic leis an bhfíric go bhfuil anamacha díchorraithe na n-íospartach óg tar éis seilbh a ghlacadh ar a gcorp. Cuirtear tús le streachailt fíochmhar, reoiteann Ailigéadar agus Barsov, agus tá súile an tíogair ag glioscarnach. Tá an t-ordú tugtha cheana féin agus déanfar é go dtí go gcuirfear ar ceal é...
  Mar sin féin, tá créachta marfach faighte ag an mbriogantine cheana féin, gan ach beagán eile... Tá Alena Morozova, lena neart deiridh, ag coinneáil snáithe tanaí comhfhiosachta uirthi. Bhí a culaith spáis, mar aon lena héide, charred, agus na lasracha caressed cruelly a corp cheana féin go hiomlán nocht. Éiríonn an craiceann clúdaithe le blisters móra, ansin craiceann as. Tá píosaí den Rinn ag titim as... Beagán eile...
  Seo eireaball tanaí an chuasar mar a gcaithfidh a brigantine a fháil, nó cad atá fágtha de... Tá pearsantachtaí an Ailigéadtóra agus Barsov ar ais cheana féin, tosaíonn an magoplasma isteach arís... Briseann cnámha dóite Alena agus í. Tá an Chonaic scortha isteach i crater dubh... Agus i codán neamhshuntasach de nanosecond, an scrios deiridh, cuileoga blúire an cheannasaí den briogantine isteach i promeranium an chuasar...
  Stopadh gach rud go tobann, amhail is nár thosaigh sé ar chor ar bith. Reoite armáid an chabhlaigh réaltbhuíon Chorcra, agus d'imigh a chéile comhraic ar shiúl láithreach. Dhealraigh sé go raibh na sciatháin agus lapaí na vultures spáis greamaithe don spás agus ní raibh siad in ann bogadh. Agus ag an am céanna, níor bhraith aon duine an turraing nó an turraing is lú. Chuaigh gach rud a tharla thar raon feidhme na gnáthfhisic.
  D'fhás an Bandiúc de Furia go dian:
  - Cé hé an fear fionnuar seo a d'éirigh linn stop a chur linn?
  D"fhéach Gengir Mac Tíre le fuath gan cheilt:
  "Níl aon smaoineamh agam... Tá sé seo dodhéanta go bunúsach, cé go..." An cónra ginearálta, ag ísliú a ghuth, go soiléir scanraithe go cogar, bhí feall ar rith neirbhíseach a shúile oighreata timpeall, a dúirt sé. - Thuairiscigh ár ngníomhaire gur féidir leis an domhan joke a imirt le himeacht ama.
  D'fhreagair an Bandiúc go socair, fiú go dímheasúil:
  - Tá sé seo, ar ndóigh, annoying, ach ní féidir le duine ar bith a chosc beo daoine aonair ó troid, agus ainmhithe cónra-líonadh ó dúinn!
  An ailigéadar yawned defiantly agus chaith isteach ina bhéal cad a bhí cosúil le ceapaire dea-chóirithe. Ag bualadh gruaige achrannach an tigress-aidjutant, ag coganta go fuinniúil an táirge cócaireachta le géarchor ard, ach ag an am céanna le guth iomlán intuigthe agus láidir, achoimriú sé:
  -Tá namhaid neamhchríochnaithe cosúil le galar neamhchóireáilte - bí ag súil le deacrachtaí!
  In aice le hanamacha traochta Angelina agus Alex, amhail is dá mba ó pholl oighir, tháinig substaint gheal spiorad Alena chun cinn. Bhí aghaidh an anama scaoilte ag taitneamh mar an ghrian. Tar éis di radharcanna neamhthuigthe na gcomhscoláirí a idircheapadh, mhínigh an cailín-captaen le díograis:
  - Bhuaigh muid! Cuireadh deireadh leis an mbagairt don chine daonna, idir seo agus dúshláin atá le teacht.
  Bhí mearbhall ar Angelina:
  - Conas?
  Thosaigh Alenka ag míniú:
  - Rinne an t-eolaí iontach Pavel Karpov an fionnachtain go bhfuil struchtúr ag an am atá cosúil le abhainn dhomhain gan teorainn le go leor milliúin sruth neamhspleách. Agus go bhfuil sé indéanta, trí chineál tonnchosc a shuiteáil, tionchar a imirt ar shreabhadh sruth amháin nó eile. Ar an drochuair, fuair sé bás, tar éis dó na meicníochtaí tionchair a nochtadh go hiomlán, agus ní raibh aon genius eile dá samhail ann. Ach nocht sé bealach amháin chun tonnchosc den sórt sin a chruthú. Má scaoileann tú fuinneamh quasar codlata isteach i raon áirithe, agus go díreach le linn cheiliúradh na Bliana Nua meán oíche ar an Domhan phláinéid, ansin beidh an fuinneamh a scaoiltear ina chúis le borradh den sórt sin san am atá thart ar an bplainéad, agus tarlóidh dúbailt ar an sreabhadh ama. sa ghrianchóras...
  Bhí mearbhall ar Alex, agus ag caochadh a chuid eyelids ethereal, dúirt:
  - Agus cad a bheidh sé ábhar?
  Mhínigh an laoch Alena:
  - Gheobhaidh gach duine sa Ghrianchóras bliain bhreise den saol, rud a chiallaíonn go mbeidh am ag Pavel Karpov a chuid fionnachtana uathúla a chur i gcrích... Nó ina áit sin, tá sé déanta cheana féin, níl armada namhaid os ár gcomhair!
  Exclaimed Angelina go crith:
  - Ar scrios tú iad go léir i ndáiríre?
  Rinne captaen an bhriogantine aoibh gháire go geanúil agus chuaigh sé i ngleic leis mar fhreagra:
  - Ní dóigh liom! Rinne tonnchosc a cuireadh go simplí in abhainn an ama an crón-sreabhadh i gciorcal dóibh. Ciallaíonn sé seo go mbeidh na pinn cónra beo go deo, i lúb ama amháin, ag maireachtáil an bhliain chéanna líon gan teorainn uaireanta!
  - Agus muid? - D'iarr Alex.
  - Fillfidh tú i do chuid ama féin, agus tá súil agam an chéad uair eile nach mbeidh tú ag siúl síos an tsráid le bandits...
  Dhúisigh an fear óg agus an cailín ina seasamh díreach os comhair an Kremlin Chimes, ar an gCearnóg Dhearg. Thosaigh an clog ollmhór ag bualadh meán oíche go seasta agus go maorga.
  Tá an Bhliain Nua tagtha.
  . CAIBIDIL Uimh. 15 .
  Tar éis sos, thosaigh an chogaíocht arís. Rinne na Sínigh iarracht arís, ag bailiú fórsaí chun ionsaí a dhéanamh ar shealúchais i bhfad i gcéin na Rúise.
  An uair seo rug na sé arm níos nua-aimseartha.
  Sa chás seo, dhreap an seisear acu ar an IS-7 le sliogáin agus cartúis draíochtúla nach bhféadfaí a athsholáthar.
  Agus gan a thuilleadh moille thosaigh siad ag lámhach arm na Síne agus é a bhrú lena rianta.
  Agus scaoil Oleg Rybachenko freisin as gunna agus roared:
  - Tá ár bua dosheachanta, anois ní bheidh sé mar an gcéanna!
  Mar sin féin, le linn lámhach, agus fiú nuair a dhéanann tú tine amháin ag an am, is féidir leat smaoineamh ar strainséirí.
  Déanta na fírinne, cén fáth a bhfuil Vladimir Vladimirovich Putin chomh-ádh polaiteoir agus uachtarán? Go háirithe, ó thús a cheapacháin mar chomharba oifigiúil Yeltsin, d'éirigh le gach rud.
  Dhealraigh sé gur chóir go mbeadh na cumannaithe agus Yabloko tar éis gníomhú mar aonad amháin - is é comharba Yeltsin an namhaid uimhir a haon.
  Ach níor tharla an fheidhmíocht. Agus níor chuimhníodh ar Sobchak, a ghoid. Leanadh ar aghaidh leis an gceadú go rialta. Cé gur cheart go dtuigfeadh na Cumannaigh: is é seo an tochaltóir uaighe amach anseo!
  Agus Yavlinsky, a rinne iarracht é féin a thaispeáint mar an polaiteoir is mó freasúra nár vótáil ar son an bhuiséid riamh, cén fáth nach ndearna sé agóid.
  Iompaigh sé amach chomh aisteach.
  Agus ansin ar bhealach éigin fuair mé an t-ádh. Níor thacaigh Dagestan, a bhí foréigneach agus ocrach, le feidhmíocht Wahhabi, cé gur dócha gur chomhaireamh Basayev agus Khattab air. Ní raibh an freasúra sa Duma ag teacht salach ar na húdaráis. Nó bain úsáid as an fachtóir Seisniach.
  I mbeagán focal, bhí gach rud i bhfabhar Putin ón tús. Agus ní dhearna an freasúra sa Duma iarracht úsáid a bhaint as na pléascanna i Moscó agus Volgodonsk i gcoinne na n-údarás.
  Cé gur cheart go dtuigfeadh na Cumannaigh, tá siad á dtarraingt siar go dtí an cúlra.
  Thuig Yavlinsky seo an-déanach.
  Bhris Oleg ar na Sínigh agus scrios sé na laochra buí le sliogáin.
  Agus sighed...
  ceart go leor. Éiríonn sé rud beag leadránach smaoineamh ar an bpolaitíocht. Mar shampla, Gerda. I gceann de na pictiúir tá sí á léiriú i mbraighdeanas ag robálaithe agus a lámha ceangailte taobh thiar di, cosnochta. Agus tá na cosa dearg fiú, is féidir leat a fheiceáil go bhfuil an robálaí fuar sa zú neamhthéite leis na fianna, agus tá cosa Gerda an-fhuar.
  A chailín bhocht, na bróga a d'impigh sí ón bhanríon a tógadh uaithi. Agus anois tá sí ag fulaingt i mbraighdeanas.
  Bhris an buachaill arís ar arm na himpireachta neamhaí, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Ina dhiaidh sin chuir siad i dtreo eile é.
  Níor thacaigh Zhirinovsky go díreach le Yeltsin, agus níl aon fhístaifeadadh amháin de ag déanamh ráitis den sórt sin! Ar an láimh eile, bhí toghcháin nua, agus fiú bunaithe ar liostaí páirtí, an-tairbheach dó. Tar éis dó coup míleata a dhéanamh, go bunúsach, d'úsáid Yeltsin cumhacht, agus é ina dheachtóir iomlán, gan a bheith teoranta go foirmiúil ag rud ar bith! Cuireadh fiú gníomhaíochtaí na cúirte bunreachtúla ar fionraí, agus fuair an t-uachtarán cumhachtaí neamhtheoranta go foirmiúil! Faoi na coinníollacha seo, chuir glacadh le bunreacht nua teorainn le cumhacht an deachtóra go luath, seachas é a chomhdhlúthú! Ba chóir a rá freisin, de réir pobalbhreitheanna, go raibh suas le 80 faoin gcéad de dhaonra na Rúise réidh le vótáil ar son an dréachtbhunreachta uachtaránachta. Mar sin, ní féidir Zhirinovsky a mheas go docht as tacú leis an mbunreacht. Ar an gcéad dul síos, ar shlí eile, ní raibh cead aige a bheith rannpháirteach sna toghcháin, agus sa dara háit, bhí Vladimir ag súil go bhfaigheadh sé tacaíocht ó chuid de lucht tacaíochta go leor Yeltsin. Maidir le hainm an pháirtí, ag an am sin tháinig seachmall i measc na ndaoine - bhí an pharlaimint chumannach-faisisteach (téarma meán) scaipthe, ní raibh aon duine ag cur stop leis na leasuithe, agus ba ghearr go mbeimis inár gcónaí i Meiriceá! Agus faoi na coinníollacha seo, bhí an t-ainm Liobrálach Daonlathach sách buntáisteach ó thaobh toghcháin! An bloc toghcháin: Tháinig Rogha na Rúise, faoi stiúir Gaidar, ar an bpáirtí i gcumhacht! Níor chreid aon duine i seansanna an LDPR;
  Sea, ba chosúil go raibh seans an-lag ag Zhirinovsky. Agus tá na cártaí trump ar fad ina lámha ag Rogha na Rúise. Seachas b'fhéidir an rud is tábhachtaí, ní raibh aon éachtaí fíor sa gheilleagar. Ach tá gaireas ollmhór bolscaireachta agus acmhainní riaracháin ina lámha acu. Léiríonn taithí na Casacstáine agus tíortha eile gur minic go leor é seo chun toghcháin a bhuachan, fiú torthaí iontacha a fháil!
  Ach léirigh Vladimir Volfovich a chumais pholaitiúla urghnách: go háirithe, d'éirigh leis a chur ina luí ar lucht coimhdeachta Yeltsin dá dhílseacht agus níor cuireadh bac air clárú, mar a bhí, mar shampla, le bloc Baburin agus roinnt eile! D"éirigh leis airgead a fháil trí urraitheoirí a chur ina luí ar a chumas am craolta íoctha (agus thuill sé féin roinnt airgid trí ghnó a dhéanamh!). Agus níos tábhachtaí fós, le linn na dtoghchán thaispeáin sé bronntanas iontach cainte, ag stiúradh feachtas toghcháin draíochtúil! Is féidir teacht ar sheantaifeadtaí d"fheachtas toghcháin 1993 ar shuíomh Gréasáin an LDPR: is óráidí fíor-láidir iad seo, i gcomparáid leo nach bhfuil Hitler ach ina scáth truamhéileach ar chainteoir. Chuaigh na Daonlathaigh i mbun caibidlíochta lena chéile agus thug siad faoi deara go raibh an méadú ar an éileamh a bhí ar an bPáirtí Liobrálach Daonlathach i bhfad ró-dhéanach! Ní mór a rá nár léirigh socheolaithe an pictiúr fíor, ach an ceann a bhí na húdaráis ag iarraidh a fheiceáil! Thug Gaidar glaoch ar Zhirinovsky Hitler agus d"éiligh sé go ndéanfadh Yeltsin an LDPR a dhíchlárú. Ach dúirt anailísithe timpeall an uachtarán go raibh rátálacha Yeltsin ag titim agus go raibh an tacaíocht don bhunreacht ag laghdú. Faoi na coinníollacha seo, d'fhéadfadh dícháiliú fadhbanna a chruthú do na húdaráis. Ina theannta sin, i 1993, níor oibrigh na teicneolaíochtaí maidir le calaois olltoghcháin amach go fóill, ach amháin chun ballóidí a líonadh isteach i mboscaí ballóide primitive, agus mar sin bhí an léiriú ar thoil na ndaoine sách macánta! Zhirinovsky, ina dhiaidh sin, gheall Rutskoi agus freasúra eile a scaoileadh!
  Chuir Oleg Rybachenko a aird anseo agus scaoil sé arís as diúracán do-athraithe.
  Cé gur dhírigh an cailín Margarita an gunna lena cosa lom, smaoinigh an buachaill agus chuir sé iontas air.
  Bhí toradh an toghcháin thar a bheith tábhachtach, agus vótáil an dá naimhde den réimeas agus go leor de lucht tacaíochta Yeltsin do cheannaire an LDPR! Bhuaigh an páirtí beagnach 24 faoin gcéad dá 13 ball, ag críochnú sa chéad áit. Mar sin féin, mar gheall ar an gcóras toghcháin measctha, ní raibh ach 60 sainordú ag Zhirinovsky, nó 15 faoin gcéad de mhéid an Duma Stáit, teach íochtair na parlaiminte! Ina theannta sin, bhí cumhachtaí an Duma Stáit teoranta go mór ag an mbunreacht nua, mar sin i ndáiríre ní bhfuair Zhirinovsky cumhacht suntasach. Is dócha nach bhféadfaí a dhruid sa Duma Stáit a mheas ach mar phreabchlár le haghaidh ionsaí eile ar chumhacht! Bhuel, bhí Zhirinovsky féin níos mó i gcomparáid le Hitler! Dála an scéil, i 1930, fuair Hitler 18 faoin gcéad den vóta, ag glacadh an dara háit sna toghcháin, ach ag an am céanna fuair sé i bhfad níos mó fíorghiaráil ar chumhacht. Ar an gcéad dul síos, ní raibh ach seomra amháin ag an Reichstag, agus sa dara háit, níor tionóladh toghcháin ach de réir córais chomhréire, agus ar an tríú dul síos, bhí cumhacht na parlaiminte i bhfad níos láidre ná mar a bhí sa Rúis! Fuair Zhirinovsky é féin i gcás i bhfad níos measa: ba é an chuma a bhí ar an bua ná go raibh na vótálaithe ag súil leis an iomarca teannta, ach ba mhór an rud é an chumhacht agus an cumas fíor aon rud a athrú!
  Is é seo an áit, ar ndóigh, a thosaíonn míorúiltí: D'éirigh Zhirinovsky, a d'fheidhmigh mar pholaiteoir ríofa roimhe seo, go tobann ríogach agus thar a bheith míloighciúil. Go háirithe, cúisíodh Hitlerachas é, agus mar sin chuir sé dlús lena reitric fhrith-Iarthair, rud a chuir faitíos go scaoilfeadh sé an tríú cogadh domhanda dá dtiocfadh sé i gcumhacht! Agus bhí roinnt ráitis go hiomlán dÚsachtach, lena n-áirítear úsáid a bhaint as buama adamhach i gcoinne Chasacstáin agus i dtíortha eile. Go háirithe, dhearbhaigh Zhirinovsky fiú go scaoilfeadh sé buama adamhach ar Tbilisi! Ag an am céanna, bhí roinnt éachtaí: d"éirigh linn ollmhaithiúnas a dhéanamh, ag comhlíonadh geallúintí toghcháin... Ach go ginearálta, níor scóráil Vladimir Volfovich pointí, ag dul i mbun scannail de shíor... Sea! Ar ndóigh, spreag sé, chruthaigh an CIA agus opponents an LDPR go leor cásanna scannalach, go príomha as measc na nDaonlathaithe Westernized taobh istigh den Rúis, ach fós, níor cheart polaiteoir stuama agus pragmatach géilleadh dó seo, nó ar a laghad laghdú ar an bhféidearthacht. de briogadh ar a laghad! Mar shampla, d"ainneoin go bhfuil Zyuganov ag caitheamh labhrais phríomh-chomhraic pholaitiúil an Kremlin le seacht mbliana déag, d"éirigh leis ar bhealach éigin scannail a sheachaint, níor ceapadh ar bhealach mór riamh é agus nach bhfuil cáil air mar pholaiteoir truaillithe! Fíor, bhí nóiméad amháin ag na Cumannaigh freisin le bunú Khodorkovsky, príomh-airgeadaí an Pháirtí Cumannach de Chónaidhm na Rúise, de réir dealraimh, ach sa chás seo níor fhág Zyuganov aon ráitis ag déanamh míchlú air féin. Polaiteoir an-aireach Gennady Andreevich, uaireanta róchúramach! Go háirithe, i mBealtaine 1999, nuair a mhol Yeltsin iarrthóireacht Stepashin, ba cheart do na Cumannaigh bac a chur uirthi agus lamháltais a sracadh nó a spreag díscaoileadh an Duma Stáit agus toghcháin pharlaiminteacha go luath. Ach roghnaigh Zyuganov gan dul i mbaol, cé go mbeadh an Duma Stáit díscaoilte ag an am sin, bheadh na Cumannaigh tar éis smacht a choinneáil agus fiú a mhéadú. Sea, d'fhormheas na Cumannaigh Putin i mí Lúnasa 1999 gan troid, cé gur éilíodh go beacht ar an bhfreasúra gníomhú mar fhreasúra aontaithe i gcoinne na hiarrthóireachta seo toisc gur dhearbhaigh Yeltsin a chomharba air. Ach chinn Zyuganov go raibh sé níos fearr dul go dtí na toghcháin, ag baint leasa as na pribhléidí a thagann le stádas mar ionadaí, agus ar an bhfíric go bhféadfadh Putin iompú ina laoch náisiúnta i díreach trí mhí a bhí níos faide ná samhlaíocht fiú an bravest. Kremlin anailísithe.
  Oleg Rybachenko fired arís ag na Sínigh lena chos lom boyish agus lean sé lena smaointe.
  Chreid an buachaill genius ó chroí nach raibh Zhirinovsky suas le par;
  I mbeagán focal, bhí Nollaig 1993 ar an bhuaic do ghairm bheatha pholaitiúil cheannaire an LDPR, ansin thosaigh meath, cé nach raibh sé ina sciorradh talún le luaineachtaí éagsúla ar dtús. Chaill Yeltsin tóir go tapa freisin: níorbh fhéidir an ghéarchéim eacnamaíoch a shárú, bhí sé ag dul in olcas agus níos measa. Anseo rinne Zhirinovsky mí-ríomh eile agus shínigh sé comhaontú ar shíocháin agus ar chomhréiteach. Tar éis an tsaoil, bhí sé cúisithe cheana féin as tacú leis an mbunreacht, rud a d'fhág go dleathach cumhacht ollmhór uachtaránachta (agus ar an láimh eile, cad a tharlódh mura nglacfaí leis an mbunreacht? Bhí cogadh cathartha an-dócha!), agus ansin bhí an comhaontú ann. chun conradh síochána a shíniú. True, sa titim d'fhág Zhirinovsky é. Ach go ginearálta, thógfadh sé tréimhse an-fhada chun cur síos go sonrach ar na botúin a rinne an ceannaire LDPR agus cén fáth nach raibh sé ina uachtarán. Ba é an botún is mó a bhí aige ná PR mícheart go straitéiseach! Tar éis toghcháin 1993, b'éigean íomhá a chruthú de phríomh-namhaid an rialtais reatha agus Yeltsin go pearsanta! Is é sin, a bheith Frith-Yeltsin, leis an reitric is populist, ag cáineadh, ar an gcéad dul síos, naimhde inmheánacha, éilliú, goid, agus mar sin de! Agus is é an mana is mó - drong Yeltsin chun an cheartais! Agus ag an am céanna, gan dímheas a dhéanamh ar sluáin na heite clé, ar dhíomagogaireacht shóisialta, agus ar gheallúintí ceartais! Go háirithe, sa Bhealarúis, bhuaigh Lukashenko níos mó ná 80 faoin gcéad sa dara babhta de thoghchán na huachtaránachta, rud nach bhfuil ann ach sár-éacht do pholaiteoir freasúra! Ach ní féidir leat a rá go bhfuil Lukashenko níos láidre ná Zhirinovsky san aireagal, ach, ar a mhalairt, tá Vladimir Volfovich i bhfad níos oilte agus forbartha go hintleachtúil! Ach bhí Zhirinovsky ligthe síos ag a charachtar, a bhí ró-ionsaitheach agus te-tempered, agus ar an láimh eile, an tuairim go mbeadh lucht coimhdeachta Yeltsin, agus Yeltsin féin, ag brath air trí é a thoghadh mar chomharba. Cé a bhfuil aithne aige ar an stair: is dócha go gcuimhneoidh siad ar an gcaidreamh idir Hitler agus Hindebruner, ar dtús fainiciúil, agus ansin comhpháirtíocht! Ach sin é an rud, bhí Hindebrug ina laoch sa Chéad Chogadh Domhanda, ina thírghráthóir dá thír, agus ina sheanfhear lag cheana féin. Agus bhí Yeltsin, scriostóir an APSS agus namhaid díograiseach den idé-eolaíocht impiriúil, ina ionsaitheoir straitéiseach ar Zhirinovsky. Agus bhí faitíos ar lucht coimhdeachta Yeltsin go dtosódh Zhirinovsky óg agus ionsaitheach ag an am sin ar ord agus go n-éireodh leis na cinnirí! Mar sin, ní raibh fonn ar bith ar lucht coimhdeachta Yeltsin Volfovich a bhrú chun bheith ina uachtarán nó ina phríomh-aire, agus ní raibh a sheans ar chumhacht ach trí chorp Yeltsin. Is é sin, bhí ar Zhirinovsky aithris a dhéanamh go seachtrach ar a laghad ar an leibhéal is airde freasúra in aghaidh an réimis! Ionas go gceapann na daoine nach bhfuil namhaid cumhachta níos mó ná Zhirinovsky, agus go n-eascraíonn comhlachas: Zhirinovsky nó Yeltsin, Zhirinovsky i gcoinne Yeltsin! Mar sin féin, ní raibh anailísí láidir agus duine PR ina chiorcal ag Vladimir Volfovich nó ní raibh sé ag iarraidh éisteacht le duine ar bith. Nó b"fhéidir go raibh eagla air roimh Yeltsin fiú, cé go gcaithfear a rá nach bhfuil Yeltsin fós ina anfhlaith má ghlac sé le ollmhaithiúnas agus scaoileadh a naimhde: Rutskoi agus Makashov. Agus d"aontaigh Yeltsin an pharlaimint a dhíscaoileadh toisc go raibh an chuma ar an bpobal go dtabharfadh siad cead dó é sin a dhéanamh i reifreann ar 25 Aibreán 1993. Ina theannta sin, chuir lámhach na parlaiminte an oiread sin faitíos ar Yeltsin féin gur chaill sé a rún. Mar sin, d'fhéadfadh Zhirinovsky a bheith ina phríomh chéile comhraic, go háirithe ós rud é gur sháraigh Zyuganov Yeltsin is cuma cé mhéad, ach fuair sé pionós!
  Scaoil an buachaill teilgeán trom arís tar éis do na cailíní a chos lom a úsáid agus lean sé lena smaointe.
  Botún eile a bhí ag Zhirinovsky ná an seasamh a ghlac sé maidir leis an gcogadh sa tSeisnia. Is cosúil gur náisiúnaí é, ba cheart go dtacódh sé le bunú ord bunreachtúil, ach cén fhoirm! Níor éirigh leis an gcogadh ón tús, d"fhulaing trúpaí na Rúise caillteanais mhóra, go príomha mar gheall ar neamhinniúlacht choiriúil cheannas Yeltsin. Ina theannta sin, bhí ginearáil a raibh taithí acu ar an gcogadh san Afganastáin, mar shampla an tAire Cosanta Grachev, i gceannas níos measa ná na daoine a bhí ar an gcéad ghrád. Fiú iriseoirí mhúin Ard conas troid! Cad paradacsa!
  Faoi na coinníollacha seo, bhí sé riachtanach seasamh a ghlacadh: Is iad Yeltsin agus a bhuíon an milleán ar chaillteanais ollmhóra arm na Rúise! Ba cheart go mbeadh an cháineadh ar an réimeas rialaithe níos déine, ach ag an am céanna gan teagmháil a dhéanamh leis an arm. Cé nár cheart Grachev a bheith cosanta ach an oiread! Ba é Zyuganov a ghlac an suíomh buaiteach is fearr! Ag cáineadh Yeltsin, gan quareling leis an arm, gan tacaíocht a thabhairt do na deighilteoirí. Go ginearálta, roghnaigh Zyuganov an líne cheart iompair: an t-achar uasta ó bheartais Yeltsin, achrann. Mar sin féin, ní raibh na Cumannaigh sa Duma den chéad thionól comhsheasmhach ina bhfreasúra i gcónaí. Go háirithe, níor tugadh tacaíocht do thogra Zhirinovsky maidir le vóta gan muinín i rialtas Chernomyrdin. Tríd is tríd, vótáil na Cumannaigh ar son vóta neamhmhuiníne don chéad uair i mí Dheireadh Fómhair 1994, tar éis "Dubh Dé Máirt," nuair a d"fhéadfadh go mbeadh costas mór orthu maidir le formheas éighníomhach bheartas eacnamaíoch Chernomyrdin. Sa Duma Stáit den dara comhthionól, áit a raibh na Cumannaigh faoi cheannas Zyuganov sa tromlach cheana féin, níor cuireadh vóta (!) chun vóta a chaitheamh ar an easpa muiníne! Agus cheadaigh an pharlaimint na cúig iarrthóirí ar phost an Phríomh-aire, ach sin scéal eile! Tá alt ar leith tuillte ag pearsantacht Zyuganov, chomh maith leis an bhfáth ar chaill sé fós le Yeltsin i 1996.
  Is cosúil go raibh Zhirinovsky féin ag iarraidh comhréiteach a dhéanamh le lucht coimhdeachta Yeltsin, ag súil leis a chur ina luí ar an oligarchs a dhílseacht ionas go gcuirfeadh siad é mar an t-aon duine a bhí in ann stop a chur leis na cumannaithe an ríchathaoir a ghlacadh. Ach is í an fhadhb atá ann ná nach raibh lucht coimhdeachta Yeltsin ag an am sin ag iarraidh athrú, agus ní raibh muinín aige i Volfovich, a d'éirigh leis, dála an scéil, a dhearcadh san Iarthar a dhéanamh níos measa. Bhí gnó ag go leor oligarchs gar don uachtarán san Iarthar agus d'éirigh leo fiacha ollmhóra a charnadh ann. Agus bhí praghsanna ola thart ar $10 an bairille, mar sin bhí gás saor, agus d'éirigh an mionlach go leor hooked ar iasachtaí ó thíortha NATO. Agus san Iarthar rinne siad soiléir go raibh Zhirinovsky do-ghlactha dóibh.
  Sna coinníollacha seo, níor mhill an spleáchas ar chomhghuaillíocht le mionlach Yeltsin ach íomhá cheannaire an LDPR agus chuir sé isteach ar an mbloc leis na cumannaithe agus na náisiúnaithe. Ní mór a rá freisin gur laghdaigh caillteanais mhóra arm na Rúise, an toilteanas chun namhaid beag agus nach bhfuil dea-armtha go ginearálta a ruaigeadh, an tóir a bhí ar manaí míleatacha agus an fonn sonas a bhaint amach trí chogadh. Chonaic na daoine nach raibh arm na Rúise réidh chun a chosa a ní san Aigéan Indiach agus an Meánoirthear a conquer lena chúlchistí ola. Sea, go teoiriciúil, d'fhéadfadh gabháil an Mheán-Oirthir suimeanna móra airgid a thabhairt trí pheitrodollar agus an léim dosheachanta i bpraghsanna fuinnimh, ach fiú murar féidir leo an tseisnia a shárú.
  Boy prodigy, shoot díreach arís. Scaip sliogán ó ghunna 130-mm ar na Sínigh.
  Dúirt Margarita go ceadmhach:
  - Tá tú chomh cliste!
  Agus thosaigh sí ag cur lámhaigh í féin trí úsáid a bhaint as a barraicíní loma.
  Agus lean Oleg Rybachenko lena réasúnaíocht.
  Mar sin féin, ní mór a rá go raibh Zyuganov thar a bheith aireach. Mar shampla, nuair a mhol Boris Fedorov vótáil do rátáil gan muinín sa rialtas, níor thacaigh Páirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise leis seo. Go ginearálta, thug Zyuganov agus a chiorcal aghaidh ar Chernomyrdin go han-chúramach, cé gur lean an dara ceann ag leanúint de bheartais ar mhaithe leis na oligarchs agus léirigh siad dílseacht do Yeltsin. Ach is é an rud atá suimiúil ná gur éirigh le Zyuganov a bheith mar phríomhfhreasúra agus frith-Yeltsin. Ina theannta sin, chabhraigh bolscaireacht pro-uachtaránachta leis seo, is dócha go hintinneach, ós rud é go bhfuil an cumannach Zyuganov níos fearr ná an t-iarrthóir neamh-chumannach sa dara babhta.
  I ngeimhreadh agus in earrach na bliana 1995, bhí géarchéim thromchúiseach ag páirtí an LDPR;
  Ach bhí an cogadh sa tSeisnia á bhuaigh de réir a chéile, d'fhulaing na militants freisin caillteanais ollmhóra agus bhí exsanguinated agus demoralized, bhí an arm na Rúise chun cinn. I mí an Mheithimh, ghabh Shamil Basayev ospidéal máithreachais i Budenovsk. I bprionsabal, níor thug céim den sórt sin ag na militants rud ar bith go míleata, agus i dtéarmaí bolscaireachta bhí sé fiú tairbheach don pháirtí cogaidh... Ach bhris Yeltsin síos, imeachtaí 3-4 Deireadh Fómhair de réir dealraimh agus mallachtaí na milliún Rúiseach leag sé síos é agus d'ordaigh sé do Chernomyrdin stop a chur leis an gcogadh agus tús a chur le caibidlíocht...
  Chuir arm na Rúise stop go haontaobhach leis an gcogaíocht. Agus bhailigh an Duma Stáit a ndóthain vótaí ar deireadh chun vóta gan muinín sa rialtas a rith, ag éileamh go n-éireodh le roinnt oifigeach slándála. D'admhaigh Yeltsin, gan ach Grachev a choinneáil, ach ghéill Egorov, Erin, Stepashin. Anseo ghlac Zhirinovsky an seasamh ceart ar dtús: cháin sé an sos cogaidh agus vótáil sé ar son vóta neamhmhuiníne. Agus nuair a bluffed Chernomyrdin ag bagairt ceist na muiníne sa chomh-aireachta a chur chun vóta sa Duma Stáit (tá nuance amháin anseo, más rud é níos lú ná 226 vóta as 450 vóta ar son muinín sa rialtas, ansin tá an t-uachtarán oibleagáid laistigh de. in aghaidh na seachtaine chun an rialtas a scaipeadh nó chun an Duma Stáit a dhíscaoileadh), léirigh Zhirinovsky daingean agus ullmhacht chun dul chuig toghcháin pharlaiminteacha go luath. Is iad na buntáistí a bhaineann le toghcháin luath íomhá na martyrs, an easpa rath - an milleán ar Yeltsin agus an rialtas, gan am a thabhairt chun tionscadal Kremlin Chomhdháil na gComhphobal Rúisis a chur chun cinn, agus an páirtí i gcumhacht: Is é ár dTeach an Rúis. Agus ar ndóigh eagraíochtaí eile - cinn níos lú!
  Nuair a thuig Chernomyrdin nach n-oibreodh an bluff agus go n-éireodh an pharlaimint nua níos freasúra fós, tharraing sé an vóta siar. Arís eile níor chuir an Duma Stáit aon mhuinín chun vóta, ghníomhaigh Zhirinovsky go han-ionsaitheach, ach ní raibh go leor vótaí ann. Ní mór a rá anseo gur éirigh Yabloko amach; Ina theannta sin, ní raibh a rátáil fíor ard, bhí an baol ann go simplí a bheith blown away.
  D'fhás tóir Zhirinovsky láithreach, ach rinne Volfovich mí-ríomh arís trí shínithe a pháirtí a chúlghairm faoin nós imeachta impeachment. Ní raibh sé seo cuma, ní raibh go leor vótaí ag an bhfreasúra chun coimisiún a chruthú chun muirir a thabhairt, suas le 300, ach millte sé seo an rátáil! Thug Zhirinovsky cúis arís chun é féin a chúiseamh faoi bheartais chomhréitigh, ag coimhthiú cuid de na toghthóirí agóide atá ag fás.
  Mar sin féin, an sos cogaidh sa tSeisnia, a sháraigh na militants brazenly, ionsaithe sceimhlitheoireachta éagsúla, go háirithe i gcoinne Romanov, agus íospartaigh shelling tháinig méadú ar meon cathach sa tsochaí agus Zhirinovsky thosaigh pointí a fháil. Ina theannta sin, i mí Mheán Fómhair 1995, thosaigh NATO ag buamáil na Seirbiach Boisnis, ag neartú meon frith-Iarthair, rud a d'ardaigh rátálacha an LDPR freisin.
  Fíor, ghéill Zhirinovsky don briogadh, ag bualadh bean sa pharlaimint, nó fiú ag bualadh go héadrom uirthi cúpla uair i scuffle ginearálta. Ansin chuir preas Yeltsin an méid sin chun cinn, ag léiriú Zhirinovsky mar mheirleach! Mar sin féin, b"fhéidir go mbeadh a leithéid de sliocht tar éis sásamh a thabhairt do dhaoine áirithe: go háirithe na fir sin a d"fhulaing de bharr mná, nó iad siúd, de na hiarrthóirí go léir, a bhí ag lorg an deachtóra is feirge, ag súil go n-athbhunódh sé ord! Ar aon nós, bhí na "Stalinists" in ionad "Zhirik".
  Oleg Rybachenko ar aghaidh ag tine. Rinne an buachaill é seo trí arm na Síne a ruaigeadh faoi ríshliocht Manchu agus lean sé ag smaoineamh.
  I mí Dheireadh Fómhair 1995, bhailigh an LDPR 100 síniú chun vóta gan muinín sa rialtas a chur chun vóta sa Duma Stáit, ach an bhliain seo caite thréig Zhirinovsky an rún seo.
  Ní mór a rá gurbh é seo a bhotún, agus ní raibh údar leis. Ar an gcéad dul síos, mheall Zhirinovsky, trí vóta neamhmhuiníne a ardú ar an oíche roimh na toghcháin, comhbhrón na dtoghthóirí agóide, arbh ionann an tromlach ag an am sin. Ar an dara dul síos, díríodh an vóta ar phríomh-iomaitheoir Zhirinovsky, Chernomyrdin, agus níor chuir sé isteach ar chor ar bith ar iarrachtaí taobh thiar den láthair a chur ina luí ar Yeltsin agus a lucht leanúna "Zhirik" a dhéanamh mar chomharba orthu.
  Ina theannta sin, ba cheart go dtuigfeadh Zhirinovsky; dá fheabhas an toradh a thaispeánann sé i dtoghcháin an Duma is ea is dóichí go gcuirfidh an "teaghlach" geall air!
  I láthair na huaire, ba é an tactic toghcháin ab fhearr ná ról an fhreasúra uimhir a haon a imirt, rud a sháródh na Cumannaigh i leibhéal na hachrann.
  Thuig Zhirinovsky, go ginearálta, é seo, ach rinne sé iarracht suí ar dhá chathaoir agus bhí sé neamhréireach. Bhí na toghcháin nua i bhfad níos deacra ná na seanchinn! Ar an gcéad dul síos, murab ionann agus i 1993, ní raibh an deis acu a mbuanna oratorical a léiriú ina iomláine; Ar an dara dul síos, d'imir an fachtóir dóchais agus ionchais nár comhlíonadh i gcoinne Zhirinovsky. Tar éis an tsaoil, ba chosúil gurbh é an chéad duine é, ach níor chuir sé saol na ndaoine níos fearr... Cé go raibh sé soiléir do dhuine cliste nach raibh fíorchumhacht ag "Zhirik", agus rialaigh na cumannaithe céanna i bhfad níos mó vótaí ná an LDPR. : 102 in aghaidh 60, ach... Bhí go leor daoine cliste an tráth sin, go háirithe sna nóchaidí.
  Ba é an tríú cúis ná go raibh go leor salachar á dhoirteadh ar cheannaire an LDPR, íomhá ollphéist agus hooligan, eagla go gcuirfeadh sé tús le tríú cogadh domhanda.
  Is é an ceathrú cúis, freisin ar cheann de na cinn is mó, teacht chun cinn líon mór iomaitheoirí. An ceann is cáiliúla: Comhdháil na bPobal Rúiseach, faoi stiúir Skokov (iar-rúnaí na Comhairle Slándála faoi Yeltsin), agus Alexander Lebed, fear Yeltsin freisin, a raibh a ról i Transnistria teanntaithe go mór ag na meáin chumarsáide. Is bloc de PR gníomhach é seo, ach tá an chuma ar an scéal go ndeachaigh siad thar bord. Níl daoine chomh dona agus a cheapann na húdaráis, agus thuig an chuid is mó acu nach bhfreasúra in aghaidh an KRO ar chor ar bith, ach tionscadal Kremlin dírithe go príomha i gcoinne an LDPR agus Páirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise. Ach fós féin, ghlac an eagraíocht seo níos mó ná ceithre faoin gcéad!
  Agus bhí iomaitheoirí eile lasmuigh den díon, Stát Rutsky, áit ar theith Marychev, an Bloc don USSR - Tyulkin-Ampilov, Páirtí Poblachtach Náisiúnta Lysenko, agus éagsúlacht mhór de gach cineál. Ní mór a rá gur scaip na Cumannaigh a dtoghthóirí freisin: fuair Bloc an APSS níos mó ná ceithre go leith faoin gcéad de na vótaí, ach níor tháinig sé isteach sa pharlaimint, agus cailleadh vótaí do Pháirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise, cailleadh an Páirtí Talúntais freisin. nár chomhlíon an bacainn cúig faoin gcéad, cosúil le heagraíochtaí eile den eite chlé. Go háirithe, níl sé soiléir cad a bhí an t-iarPhríomh-Aire Ryzhkov ag comhaireamh air le haghaidh toghcháin le bloc: an tAontas Oibreachais nó bloc Govorukhin! Mar sin féin, léirigh toghcháin 1995 an toradh ba laige a bhí ag an bpáirtí i gcumhacht i stair iomlán na Rúise, agus an céatadán is mó de vótáil agóide.
  Bhris an buachaill arís, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus lean sé lena smaointe;
  Le linn an fheachtais toghcháin, cháin Zhirinovsky go ginearálta na húdaráis, ach ní raibh sé aggressively go leor. Ina theannta sin, thacaigh a dhruid an buiséad don bhliain seo chugainn, ag tabhairt cúis eile le haghaidh líomhaintí maidir le treoshuíomh pro-Kremlin. Ag cur san áireamh meon agóide na dtoghthóirí ar fad a bhí i gceannas ar na toghcháin seo, ní raibh aon ghá le comhréiteach leis an rialtas seo! Ina theannta sin, d"fhormheas Duma an Stáit Dubinin mar cheannaire ar an mBanc Ceannais gan choinne, cé gur duine ó chiorcal Yeltsin é an dara ceann, a thacaigh le hathchóirithe margaidh sa leagan radacach Gaidar. Dála an scéil, thacaigh Zyuganov leis an iarrthóireacht seo freisin, cé go raibh baint ag Dubinin le Black Tuesday, rud a léirigh nach raibh sé ina fhreasúra prionsabal ach an oiread!
  Le linn na dtoghchán, ní raibh Zhirinovsky ag iarraidh aon bhlocanna réamhthoghcháin a chruthú, cé gur léirigh roinnt páirtithe náisiúnach níos lú an fonn céanna. Ina theannta sin, mhol Vengerovsky ainm an pháirtí a athrú go ceann níos oiriúnaí agus níos comhchuí go polaitiúil - mar shampla, an Rúis Mhór! Léirigh Zhirinovsky stubbornness ar an gceist seo, cé go raibh an focal daonlathach liobrálacha a bheith cheana féin focal salach faoin am seo!
  Ina theannta sin, níor cuireadh amhránaithe nó ealaíontóirí cáiliúla san áireamh ar liosta páirtí an LDPR, cé go raibh neart daoine sásta. Go háirithe, d'fhéadfadh Alla Pugacheva, a bhfuil grá aige aird an phreasa a mhealladh, aontú ar an dara háit ar liosta páirtí an LDPR. Níor chuir sé seo bac uirthi ar bhealach ar bith, ach d'fhéadfadh sé cúis bhreise faisnéise a chruthú chun í féin a lua. Chomh maith leis an deis tionscadail agus dlíthe áirithe a mholadh le plé sa Duma Stáit. Níor áiríodh fiú an cumadóir Antonov ach ar an liosta réigiúnach, agus ansin rinne siad quarreled go hiomlán. Go ginearálta, tá tréithe carachtar an-dona ag Zhirinovsky: toilteanach pearsantachtaí láidre a fhulaingt ina dtimpeallacht, iad siúd a chosnaíonn a ndearcadh. Mar shampla, ba ar an gcúis seo a d'fhág an hypnotist cáiliúil Anatoly Kashpirovsky an páirtí; a chuir cúisí ar Vladimir Volfovich as modhanna bainistíochta údarásacha agus an fonn chun é féin a timpeallú le seicophants. Ní mór a rá, dála an scéil, go ndearna fiú Hitler comhréiteach leis na daoine a bhí de dhíth air agus gur ghlac sé leo ina chiorcal go dtí gur éirigh siad gan úsáid nó contúirteach dó. Cuimhnímis ar Rehm, Strasser, Goebbels, daoine a raibh idirdhealú ag baint leo mar gheall ar a gcléasachas agus a bhfreasúra in aghaidh na n-údarás. Ach bhí sé go beacht a bhuíochas leis na daoine aonair sin go raibh Hitler in ann a tharraingt ar shiúl an t-uaslíon vótaí ó na Cumannach agus daonlathach sóisialta. Ní mór a rá freisin go ndúirt Zhirinovsky ró-mhinic: gan smaoineamh, mhol sé nó chuir sé scolded ar Stalin. Go ginearálta, an ceannaire an LDPR féin go pointe áirithe aithris Stalin, ag cruthú a cult féin, ag léiriú tiomantas do mhodhanna authoritarian an rialtais, ach ag an am céanna accusing na Cumannaigh an fhoréigin, cé gur mhol sé é féin foréigean, foréigean agus foréigean níos mó!
  Agus an t-éileamh atá ag dul i méid ar smaointe na heite clé, ba cheart go mbeadh cur chuige níos cothroime glactha ag Zhirinovsky maidir le smaointe cumannach, agus chuimhnigh sé go bhfuil cuid shuntasach de na toghthóirí cumha do aimsir na Sóivéide. Ina theannta sin, ní ghortódh tréithe seachtracha leftism: mar shampla, tá an dath gorm do bhratach an LDPR thar a bheith trua! Ar an gcéad dul síos, taispeánann sé go bhfuil baint aige le daoine aeracha, atá "aerach" freisin, agus ar an dara dul síos, tá an dath gorm suaimhneach, rud nach dtagann go maith le hóráidí loiscthe Zhirinovsky! Is é an dath is fearr dá chóisir ná corcra-dearg. Spreagúil, ag iarraidh exploits, ach fós ní cosúil leis na Communists! Ina theannta sin, is siombail de ríchíosa é an corcra agus d'fhéadfadh sé guthanna lucht tacaíochta ceannasacht, monarcachta agus áitimh neamhchumannach a mhealladh!
  Bhrúigh an buachaill genius arís na cnaipí luamhán stiúrtha agus squeaked:
  - Beidh mo bua glórmhar!
  Agus lean sé dá réasúnaíocht chliste.
  Ní raibh físeáin inar imir Zhirinovsky an buffoon, go háirithe, ag canadh go han-mhaith, an smaoineamh is fearr freisin! Sa chás seo, níorbh é seo an t-aistriú is fearr, ós rud é go raibh ocras ar na daoine ansin i 1995 agus bhí siad ag iarraidh athruithe tromchúiseacha agus ceannaire tromchúiseach, agus ní raibh aon am acu le haghaidh jokes! Ní mór a rá go raibh na meáin pro-Kremlin cheana féin ag iarraidh jester agus clown a dhéanamh as Zhirinovsky, agus ní raibh aon phointe ann an tuiscint seo a neartú agus cártaí trump nua a thabhairt dá naimhde!
  I dtoghcháin 1995, dhiúltaigh an Lár-Choimisiún Toghcháin clárú do "Derzhava" - Rutskoi ar dtús, agus ansin do "Yabloko". Ina dhiaidh sin athchóiríodh an dá pháirtí, tríd an gCúirt Uachtarach. Tá leaganacha éagsúla faoin eachtra seo: go háirithe, go raibh an Kremlin agus a mhuintir caidreamh poiblí ag iarraidh cabhrú le Yavlinsky sna toghcháin Duma, mar dhaonlathach agus mar Westerner, agus ba chosúil go raibh ar Rutskoi vótaí na gcumannach a tharraingt chuige féin. .
  Ar an gcéad amharc, tá an leagan loighciúil; dá mba mhian le "Yabloko" agus "Derzhava" a bhaint, ní bheadh an Chúirt Uachtarach, a bunaíodh ar ordú an teaghlaigh Yeltsin, tar éis iad a athchóiriú! Tar éis an tsaoil, is féidir samplaí le déanaí a thabhairt chun cuimhne nuair nach raibh cead ag "Yabloko", "Rúis Eile" agus "Motherland" páirt a ghlacadh i dtoghcháin, gan aon fhorais dlí. Mar shampla, bhí deireadh a chur le bloc Rodina ó na toghcháin i Moscó i 2006 go hiomlán mídhleathach ó thaobh an dlí de! Mar sin san fhíseán sin, a tháinig chun bheith ina chúis le dícháiliú: ní raibh aon ghlaonna díreacha ar fhoréigean, pogrom, glantachán ciníoch nó fiú ionnarbadh "Caucasians". Níor labhair sé ach faoi Moscó truflais a ghlanadh... Sea, bhí leid maidir leis an ngá atá le ord a athbhunú i measc na n-eisimirceach. Ach... Ar an gcéad dul síos, ní thagann sé seo salach ar an dlí, agus sa dara háit, in aon fhíseán an-neamhdhíobhálach, is féidir leat leid a fháil ar rud ar bith. Is féidir leat, mar shampla, fiú an cartún "Bhuel, fan nóiméad!" toirmiscthe mar bholscaireacht ar pedophilia. Agus go bhfuil an giorria cosúil le leanbh, téann sé le ticéad linbh, agus flirteann an mac tíre leis, caress air ... Sa chás seo, ní raibh an ceart dlíthiúil ag an mbreitheamh an bloc "Motherland" a bhaint den chlárú! Is ábhar ar leith é triail Khodorkovsky; ní bheidh muid ag caint faoi san Airteagal seo. Ach is cosúil go dtuigeann gach duine nach dtarlódh sé seo gan smachtbhanna an Kremlin...
  Mar sin, tá, is cosúil, ach ní mar sin go hiomlán! Go háirithe, measadh ansin go raibh Rutskoi ina namhaid ard ag Yeltsin - dá mba rud é gur tháinig rudaí chun achrann armtha díreach! Bhí an rátáil "Cumhacht" sách ard agus tá seans ard ann go n-éireoidh leis an mbacainn cúig faoin gcéad! Bhuel, cén fáth a bhfuil an Kremlin ag iarraidh seans a namhaid a inflate? Sea, tá Yabloko, cé gur páirtí daonlathach é, go leor freasúrach: níor thacaigh sé riamh le buiséid, sa Duma seo agus sa chéad cheann eile, dúirt Yavlinsky go ndéanfadh sé troid ar son uachtaránacht na Rúise. Mar sin, níl aon chúis ar leith ann chun Yabloko a neartú: go háirithe i gcomhthéacs toghcháin uachtaránachta sa todhchaí, tá sé thar a bheith neamhbhrabúsach! Tharraing Yavlinsky vótaí ar shiúl ó Yeltsin sa chéad bhabhta, agus bhí cuma i bhfad níos tarraingtí ar an gceannaire óg agus lúthchleasach ar Yabloko ná an Yeltsin, a raibh drochchreidmheas air.
  Mar sin, níl an chéad leagan iomlán diongbháilte, agus ní raibh cúirteanna na Rúise fós ag brath chomh mór sin ar Uachtarán na Rúise. Go háirithe, éigiontaíodh an tArm Ginearálta Varenikov, ball de Choiste Éigeandála an Stáit;
  Is dócha, bhí ról ag imoibriú diúltach an Iarthair ar dhícháiliú Yavlinsky, agus bhí iasachtaí ag teastáil ó réimeas Yeltsin ar an oíche roimh na toghcháin chun cuma rathúnais a chruthú sa tír. Bhuel, bádh Rutsky ar an gcúis chéanna, agus mar sin cuireadh ar ais é don chuideachta. Mar sin féin, níor chabhraigh sé seo le "Derzhava" an bacainn cúig faoin gcéad a bhaint amach. Is féidir toradh Rutskoi de 2.7 faoin gcéad a mheas go forleathan, go háirithe ag smaoineamh ar cé chomh cáiliúil agus a bhí sé. Mar sin féin, chaill an tionscadal Kremlin KRO freisin. Níor úsáid Zhirinovsky ardán Duma éifeachtach go leor, ach ní mór a rá go raibh sé chun a bhuntáiste gur oibrigh bolscaireacht pro-Kremlin ar fad ina choinne. Ba chosúil gur chruthaigh sí íomhá gurb é Zhirinovsky príomh-namhaid na cumhachta, agus dá mbeadh Vladimir Volfovich níos comhsheasmhaí ina fhreasúra, bheadh a thorthaí i bhfad níos airde.
  Chlúdaigh Oleg Rybachenko an reisimint Síneach go han-dheas arís le blaosc ilroinnte ardphléascach. Ina dhiaidh sin tháinig feabhas ar a chuid smaointe.
  Mar sin féin, bhí óráidí gearra cheannaire an LDPR ar an teilifís le bagairtí i gcoinne na n-údarás agus glaonna sách míleatach ceart go ginearálta, ach b'fhéidir gur cheart go mbeadh Yeltsin agus Yeltsin go pearsanta tar éis a bheith níos gníomhaí.
  I mbeagán focal, sna toghcháin i mí na Nollag 1995, bhí Páirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise sa chéad áit le beagnach 23 faoin gcéad, bhí an LDPR sa dara háit le 11.5 faoin gcéad, bhí an NDR sa tríú háit le 10.3 faoin gcéad, agus bhí Yabloko sa cheathrú háit le 6.7 faoin gcéad.
  Níor chomhlíon an daichead páirtí eile an bac cúig faoin gcéad!
  Conas toradh den sórt sin de Zhirinovsky a mheas? I dtéarmaí céatadáin, tá an titim faoi dhó i gcomparáid leis na chéad toghcháin. Ach má chuirimid san áireamh an líon méadaithe tinrimh de thart ar 12 faoin gcéad, ansin fuair Zhirinovsky thart ar 62 faoin gcéad de thoradh 1993. An bhfuil sé go leor nó beagán?
  Agus na himthosca neamhfhabhracha go léir á gcur san áireamh, tá an toradh seo ar an meán idir sásúil agus simplí go maith. Drochfhachtóirí:
  1. Míshástacht na dtoghthóirí le gníomhaíochtaí an LDPR sa Duma Stáit. Bhí na daoine ag súil le níos mó ón iarrthóir a ghlac an chéad áit, ach ní raibh an saol níos fearr. Fíor, thuig an chuid is mó daoine nach raibh aon chumhacht fíor ag Zhirinovsky, ach bhí díomá fós i réim.
  2. Eagla go gcuirfidh ceannaire cathach an LDPR tús le tríú cogadh domhanda, le hiarmhairtí tubaisteacha. Ina theannta sin, bhí eagla ar go leor mar gheall ar easpa srianta Zhirinovsky agus bhí eagla orthu go mbunódh sé deachtóireacht iomlánaíoch agus go gcuirfeadh sé fuil ar an tír. Chuir a hysteria eagla ar go leor daoine ar shiúl.
  3. Ní leor cur i gcoinne Cheannaire an LDPR. Go háirithe don chéad uair, mhíonna cogaidh sa tSeisnia, agus bolscaireacht pro-Kremlin féin an milleán ar Zhirinovsky as seo, rud a chuir go mór lena dhílseacht do na húdaráis. Mar sin féin, bhí Vladimir Volfovich féin ag iarraidh cairdeas leis an Kremlin, ag cailleadh íomhá príomh-namhaid an rialtais reatha.
  4. Éifeachtúlacht neamhleor maidir le luamháin Duma a úsáid chun beartais airgeadais phobail a chur i bhfeidhm. Go háirithe, bhíothas in ann dlí populist amháin i ndiaidh a chéile a chur chun vóta, ag obair don phobal. Is é seo go díreach a rinne Yeltsin, ag an gComhdháil ag moladh rud éigin nach bhféadfaí a chur i bhfeidhm agus ag tuilleamh pointí dó féin. Sea, agus d'ardaigh Yeltsin tuarastail agus pinsin gach duine le linn na dtoghchán, agus ansin níor íocadh iad, nó d'ith siad suas le boilsciú. Rinne Lukashenko agus daoine eile an rud céanna, ach níor thréig Yulia Tymoshenko a polasaí airgeadaíochta diana agus chaill sí na toghcháin, ag cailleadh a saoirse ag an am céanna!
  5. Rinne Zhirinovsky botún eile a bhain lena chuma. D"éirigh sé ró-ramhar agus thosaigh sé ag breathnú i bhfad níos measa dá bharr. Ina theannta sin, ní maith le daoine ocras daoine pot-bellied agus saille. Anseo, dála an scéil, léirigh Zhirinovsky ceann eile dá chuid easnaimh, an easpa fanaticism sa pholaitíocht, an easpa toilchumhachta chun a chorp a choinneáil i gcruth agus gan a bheith ró-ithe. Dála an scéil, bhí Zhirinovsky, fiú le linn toghcháin 1991, caol, fiú níos tanaí ná an norm, ag daichead a cúig. Tugann sé seo le tuiscint nach bhfuil claonadh ag nádúr "Zhirik" a bheith róthrom, rud a chiallaíonn nach raibh sé chomh deacair dó é féin a choinneáil i gcruth, murab ionann agus, mar shampla, Gaidar.
  Is lúide suntasach é seo freisin!
  7. I gcomparáid leis na chéad toghcháin, laghdaíodh go mór an méid ama craolta a d'fhéadfadh Zhirinovsky a úsáid. Roinneadh am craolta saor in aisce i measc 44 páirtí, agus ní fhéadfadh am craolta íoctha a bheith níos mó ná am craolta saor in aisce, agus ní fhéadfaí é a cheannach ach san oíche. Mar sin níorbh fhéidir Zhirinovsky a bhronntanas oratorical neamhghnách a úsáid go hiomlán, mar a bhí i 1993. Cé go bhfuil, mar shampla, níos mó airgid aige ná mar a bhí!
  6. B"fhéidir, b"fhéidir fiú an rud is suntasaí: tá méadú mór tagtha ar an iomaíocht pholaitiúil agus tá líon iomlán de pháirtithe agus de bhlocanna aithrise le feiceáil ar réimse toghcháin an LDPR. Díobh seo, go príomha KRO, Derzhava, NRP, agus dornán iomlán de pháirtithe eile. Agus bhí an rialtas cáinte ag gach duine ach amháin an páirtí i gcumhacht Is é ár dTeach an Rúis. Cuireadh Boris Fedorov agus a bhloc "Forward Russia" chun cinn go gníomhach agus léiríodh go leor iad ar an teilifís, ag cáineadh Chernomyrdin agus an rialtas. True, Boris Fedorov féin imir ach an fhreasúra, ag súil a bhuachan thar na toghthóirí agóid. Ach níor chreid an chuid is mó de na daoine é! Ansin chuaigh Boris Fedorov isteach sa NDR fiú. Bhí Páirtí Poblachtach Náisiúnta Lysenko an-ghníomhach freisin, agus chóipeáil a cheannaire an buile mhothúchánach Zhirinovsky, agus ní raibh sé in aon chor ar aird na meán cumarsáide. Ina theannta sin, bhí bloc Vedenkin, a bhí ina iarchúntóir freisin do cheannaire an LDPR agus náisiúnach an-mhór, gníomhach, chomh maith le bloc Baburin. Is duine an-ghníomhach é Baburin freisin; ag am amháin bhí sé beagnach ina chainteoir in ionad Khasbulatov. I mbeagán focal, bhí toghthóirí Zhirinovsky caol go leor ag dúbailt agus aithriseoirí comhchosúla. Ina theannta sin, bhí treochtaí nua ar an taobh clé, lena n-áirítear iad siúd a bhaineann le áitimh Stalin.
  I gcoinníollacha den sórt sin, is toradh réasúnta é 11.5 faoin gcéad as 44, cé go bhfuil sé faoi bhun an méid a d"fhéadfaí a dhéanamh le beartas toghcháin níos réasúnta. Mar shampla, d'éirigh le Zyuganov a fhigiúr a ardú ó 13.5 faoin gcéad go 22.9, cé gur mhéadaigh líon na n-iomaitheoirí freisin. Bloc amháin "Don USSR!" thóg amach níos mó ná 4.5 faoin gcéad de na vótálaithe! Yabloko fhulaing caillteanais, ach níos lú ná aon faoin gcéad, agus ag cur san áireamh na páirtithe a imithe taobh thiar den bhacainn, mhéadaigh sé a dhruid. Le chéile tá 46 teachtaí acu mar theachtaí aon-sainordaithe. Ach imithe "Rogha na Rúise" tar éis na scoilte, mar a rinne Shakhrai"s PRESS.
  . CAIBIDIL Uimh. 16
  Scriosadh arm na Síne go hiomlán ag umar IS-7. Agus arís bhí sos sa chath leis an Impireacht Celestial. Agus Oleg Rybachenko, gan smaoineamh faoi dhó, sceitse amach scéal álainn suimiúil;
  Ba iad seo na laethanta deacra deireadh an fhómhair. Bhí na spéartha ag gol, ag uisce go flúirseach an domhain le braonta luaidhe. Bhí an domhan liath, na duilleoga órga ag titim amach, craobhacha na gcrann, a bhfrámaí lom, faoi luascadh sa ghaoth. Leáigh an sneachta airgid gan aon am aige a phatrúin chasta a tharraingt ar na fuinneoga ná an cré donn-liath a chlúdach le cairpéad dazzling.
  Bhí an buachaill naoi mbliana d'aois Slava Ivanov brónach; ba chosúil go raibh an cruinne ar fad faoi shreang dheilgneach. Agus a cheann cromtha, d"fhill sé óna scoil nár thaitin leis, áit ar bhuail a chomhdhaltaí é freisin. Ní bhíonn bruises le feiceáil ar d"aghaidh, tá do mhála faisnéise stróicthe, níl tú ag iarraidh dul abhaile, áit a bhfuil ceisteanna treallúsacha do thuismitheoirí ag fanacht leat. Agus tá sé níos measa fós ná amárach go mbeidh ort dul ar scoil arís, ag titim do chinn in Ifreann Dante do dhaoine óga. Ag an nóiméad sin, nuair a bhí an buachaill, cosúil le caoirigh á thiomáint chuig an marú, ag dul isteach sa bhealach isteach, léim fear beag amach ina dhiaidh mar a bheadh seac sa bhosca. Bhí sé cosúil le buachaill, ach ag an am céanna ní raibh sé ina shrón géar Pinocchio, trí shúil ghlan - dearg, buí, glas - i gcónaí winked.
  -Dia dhuit! arsa an fear beag le súile an tsolais tráchta. Agus shín sé a lámha, a bhí an chuma a bheith adhmaid chun an lámh.
  Chroith Slava iad go doiléir; bhí sé ag an aois sin cheana féin nuair a thuigeann leanaí nach dtarlaíonn míorúiltí, agus d"fhéach sé thar a bheith uaigneach le masquerade den sórt sin.
  "Is dócha go bhfuil súile cibearnetacha aige," agus chlúdaigh sé é féin le culaith chomhrac speisialta déanta as cairtchlár.
  -Bhuel, cén fáth chomh gruama sin! Lig dom mé féin a thabhairt isteach, is mise Kror ón phláinéid Chrom. Feiceann tú go sonrach, depressed, ag an atmaisféar suffocating an phláinéid. Cad is ainm duit?
  -Slava nó Vyacheslav. Ghlaoigh an buachaill gan dabht.
  - Mar sin seo duit Slava. D'eitil muid - mise agus Vint - thar do phláinéid, tugann na bundúchasaigh an Domhan air, agus tugaimid Erbana air. Tá stop tagtha ar ár n-inneall hipeartelepathic, ag cailleadh beagnach gach fuinneamh. Tá baol ann go bhféadfaimis a bheith i bhfostú ar do phláinéid go deo. Cabhraigh linn. -Ach níl ionam ach leanbh agus ní thuigeann mé innill spáis.
  Shrugged an buachaill a ghuaillí tanaí éiginnte.
  -Agus ní gá duit é a dhéanamh amach. Seo chugainn Vint, míneoidh sé gach rud duit.
  Tháinig ábhar os a gcomhair, a bhí cosúil go láidir le Samodelkin ón iris "Funny Pictures". Bhí an bolta céanna aige in ionad srón, béal croschruthach, agus gan ach trí shúil i gcruth solas tráchta i gcruth sáile eitilte, rud a thug cuma neamhghnách cosmaí air. Bhí na méara múnlaithe cosúil le sreangáin lúbtha le hailt iolracha. Cé gur bhraith siad cosúil le cruach, chroith Vint lámha go réidh.
  -Tá ár gcara daonna leochaileach sa chorp.
  Bhí aiféala i nguth Vint.
  -Agus is maith liom é an oiread sin, agus eascraíonn sé brón, tá sé chomh meon.
  Patted Kror é ar an ghualainn ar bhealach cairdiúil. Lean Vint ar aghaidh le ton beagán athraithe.
  -Leanbh, ba mhaith leat eitilt in áit le linn, féach ar shaol eile.
  Slava shudded. Ba chuma leis go raibh sé ina chodladh agus ag brionglóid. Chun an réaltacht a fheiceáil, is é an bealach is fearr chun pinch duit féin. Cé acu a rinne sé. Níor ghortaigh sé mórán, ach bhí Vint agus Kror fós ina seasamh in aice láimhe, beag, thart ar a airde, le miongháire leathan, beagán impudent.
  -Ní hea, níl muid déanta as céir agus leáfaidh muid sa ghrian.
  Rinne Vint gáire.
  -Anois a ligean ar éirí de thalamh.
  Tháinig an triúr amach as an mbealach isteach, bhí slush sa chlós, bhí a gcuid bróga squelching sna locháin.
  -Tá mé tuirseach de do bhealach iompair primitive. Dúirt Kror agus thóg amach gléas cosúil le ciúb Rubik as a phóca.
  Ghearr feadóg ghéar an ciúnas. Tháinig cúigear de chomhscoláirí Slava díreach chun bualadh leo. Ba iad na cailliúnaithe géara céanna a bhuail é. Agus anois bhí grins brónach le feiceáil ar a n-aghaidh.
  -That Snow White (Slava bhí gruaig fionn) agus tá tú dhá mummers. An chuideachta is oiriúnaí.
  Tháinig siad gar, an ceann is mó acu, fear ramhar darb ainm "Baran", iarracht Kror a bhualadh le cliceáil. Rug sé ar a mhéara go géar agus chrom sé.
  -Hey, tá tú "Pinocchio." Bhí an reithe ag tachtadh le fearg. - Bhuel, lig dom, nó beidh tú pollta.
  Rinne cara an reithe iarracht é a bhualadh san aghaidh, ach bhog Kror agus chiceáil go géar sa bholg é. Thit an buachaill hooligan, gasping don aer agus a bhéal oscailte leathan.
  -Tá an cuntas ar oscailt. "Pinocchio" gáire.
  Ansin rinne sé gluaiseacht lena mhéara: chrom an Ram agus chaill sé comhfhios ó phian.
  - Óna bhrón, lig dó go raibh maith agat nár spréamar isteach i bhfótóin é ar fud an réaltra.
  An triúr buachaillí eile froze, ag stánadh ar phointe motionless, agus ansin rushed i dtreonna difriúla.
  -Sin mar a scaip siad ar nós scidilí. Nár dhúirt mé leat, a Shlava, go bhfuil clann dhaonna borb?
  An buachaill leisce ort.
  -Níl a fhios agam.
  - Mar sin tá a fhios. Idir an dá linn, beidh muid ag siúl beag.
  D'iompaigh an scriú an luamhán, agus ba chosúil go dtitfeadh siad faoi thalamh. Bhí dorchadas beagnach cosmaí timpeall.
  Slava twitched agus bhuail an sciath, bhí sé mar a bhí sé leictreamharú, bhí an turraing chomh láidir. Chrith an seomra ar fad agus é líonta le dearg, bhí aghaidheanna grinn na gcairde nua ag damhsa i dtoin chorcra.
  -Tá d'intinn caillte agat. Dúirt Kror le fonn. Ach ní gá duit é seo a dhéanamh, ní raibh ort ach reoite a dhéanamh. Cad atá le déanamh againn anois?
  -Ní dhéanfaidh aon ní. Gháir Vint. A ligean ar recharge, agus ansin beidh orainn a fheiceáil.
  Chuir Vint clogad ar cheann Slava.
  -Come on, ár ceallraí quasar, smaoineamh.
  -Cad le smaoineamh.
  -Maidir le rud ar bith olc agus maslach. Cuimhnigh ar an rud is mó a chuir isteach ort.
  Agus cad a chuideoidh sé seo leat? Tháinig iontas ar shúile Slava.
  Chuir Kror a chos síos, las a "solas tráchta" le sceitimíní.
  -Ar ndóigh, cothaíonn ár gineadóir hipeartelepathic mothúcháin dhiúltacha. Athraíonn sé iad ina bhfórsa atá in ann na réaltaí a aistriú óna bhfithis. Tar éis an tsaoil, is é seo go beacht an fáth a d'éirigh leat a bheith tarraingteach - tá go leor mothúcháin diúltacha agat.
  As seo go léir, thuig Slava go raibh fuinneamh nach bhfacthas riamh roimhe i bhfolach ann, agus ar chúis éigin bhí an ceann is measa ann in ann rudaí den sórt sin a dhéanamh go raibh troideanna beaga buachaille imithe mar choinneal i ngathanna na gréine.
  -Agus cas mé amach a bheith láidir.
  Clenched an buachaill a dhorn.
  "Tá bithpháirc cumhachtach agat," d"fhreagair Vint. Luasghéaróidh ár spásárthach beag go luasanna sárchosmaí.
  Tháinig solas láithreach ar chábán na long réalta. Chonaic Slava gléasanna chomh néata agus a bhí i halla meaisín sliotán. Ag teacht ar a radharc, chas Kror ar an ngléas holagrafach. Phléasc an spéir réaltach mar sholas cuardaigh.
  -Is é seo do réaltra, a fheiceann tú, leanbh, tá sé casta i bíseach.
  D'fhéach an buachaill in ionadh isteach i spás anaithnid go dtí seo, nach bhfuil aon duine a iniúchadh. Bhí sé lúcháireach agus rud beag scanrúil dó dul i ngleic leis an míorúilt seo de theicneolaíocht eisreachtach.
  -Is é an ponc dearg seo an áit a bhfuil an bád suite faoi láthair.
  -Tuigim, ach i láthair na huaire ar an Domhan.
  D'iarr Slava.
  -Ní hea, tá muid ar an ngealach. Agus más mian leat, is féidir leat admire an tírdhreach gealaí.
  Chas Vint ar an scanóir cibear, d'éirigh ballaí na loinge trédhearcach agus léirigh tírdhreach gealaí aisteach dromchla iomlán an chábáin.
  -Cén fear beag ar mhaith leat rith trí chráitéir spáis?
  Vint molta i ton perky.
  Slava leisce ort.
  -Ach níl aon aer ann.
  -Ach tá gaineamh ann. Rith amach, ná bíodh eagla ort, chomh fada agus atá tú ag caitheamh cíbear-chlogad, níl an folús scanrúil.
  Chreid an buachaill láithreach a chara aisteach. Chomh luath agus a léim sé isteach ar dhromchla na gealaí, chuir éadroime dothuigthe isteach ar a chorp. Ba chosúil nach raibh sé ag léim i spás gan aer, ach ag snámh ar uisce. Léim ghéar amháin suas agus tuirlingíonn tú go réidh ar an talamh. Mhothaigh Slava go raibh an mothúchán céanna aige áit éigin. Ach cén áit - ar timpeallán, luascán? Níl, tá sé níos mó cosúil le léim i mbrionglóid. An mothú céanna ag titim go mall, tá tú cosúil le duilleog ar snámh san aer. Agus cé chomh hard is féidir leis léim? Boggles sé ach an aigne.
  -Superman! Screadann an buachaill agus brúnn sé uaidh le gach a neart.
  -Nuair a thuirlingíonn tú ar astaróideach, bí cúramach agus seans go n-eitilt tú.
  -Ansin a ligean ar imirt teacht suas. Mhol Slava.
  -Cad é an smaoineamh seo? Vint winked lena shúile soilse tráchta.
  -Ansin tar ort, cibé duine a bhainfidh cé a bhíonn gafa.
  Thosaigh an cluiche agus, cé go raibh Vint agus Kror i bhfad níos tapúla ná na buachaillí, thug sé isteach go han-sciliúil, agus mar thoradh air sin bhí an cluiche spraoi. Agus nuair a mhol Kror do Slava rud éigin a athrú ar an gclogad, mhothaigh sé fórsa cumhachtach ag sileadh isteach i leamaí a choirp.
  -WOW! Don chéad uair mothaím claochlú iomlán ionam féin.
  Léim an buachaill láithreach tríocha méadar ar airde, ansin phreab sé go géar go dtí an dromchla, ag fágáil marcanna domhain.
  -Hey, déan iarracht teacht suas liom.
  Mar sin féin, ní raibh náire ar Vint leis an léim ghéar, chuaigh sé i ngleic leis an mbuachaill, ag bualadh go héadrom sa bhrollach lena mhéara.
  -Tá tú fós ina leanbh i gcomparáid le linn. Is cuma cé chomh deacair a dhéanann tú iarracht, beimid ag teacht suas leat.
  Ina dhiaidh sin, ní raibh Slava ag iarraidh a imirt a thuilleadh, fillte sé a lámha le chéile agus chlaon sé a cheann.
  - Tarlaíonn sé gur thug tú isteach dom - leaid dhá-spioraded, suite.
  - Cén fáth a bhfuil muid ag bréag, toisc go bhfuil an cluiche, agus sa chluiche siad troid, agus tá gach duine an ceart chun a gcuid tactics féin. Agus is é ár straitéis chun cabhrú le gach créatúir lag ina gcónaí i na cruinne.
  -Sílim go bhfuil go leor den Ghealach faighte againn. Lean Vint ar aghaidh lena smaoineamh. Is féidir linn aon rud a dhéanamh, a bhuachaillí, ar mhaith leat saol agus cruinne eile a fheiceáil?
  -Ar ndóigh ba mhaith liom! Las aghaidh "Slavic" le lúcháir arís. Ba chuma fiú na bruises mar mhaisiúchán ar an duine bándearg.
  -Ansin a fháil ar an long agus dul.
  Shuigh Slavik síos i suíochán an phíolóta shinsearaigh, ag meas an phictiúr mhór den tírdhreach neamhaí. Ar domhan ní féidir an oiread sin réaltaí geala a fheiceáil láithreach; déanann atmaisféar tiubh an domhain é a fheiceáil ar mhórúlacht na spéire réaltacha.
  Agus anseo sa bhfolús is féidir leat gach rud a fheiceáil síos go dtí an méaróg is lú réaltach. Bhí meas ag Slava ar an spéir, bhraith sé go maith agus sásta, toisc go raibh sé ag breathnú ar rud éigin nach bhféadfadh ach cúpla dosaen, nó na céadta duine ar a mhéad a fheiceáil.
  -Anois rachaidh an spásárthach isteach i hyperdrift agus beidh tú in ann rud éigin a fheiceáil nach bhfaca éinne cheana.
  Shín Slava a mhéar ar an bpainéal.
  Rinne Vint a shúile a rolladh. Ansin bhuail sé go réidh ach go daingean a lámha.
  -Ná téigh in aice leis na gléasanna. D"fhéadfá an duán mícheart a chasadh agus thitfeadh leath na cruinne isteach i bpoll dubh.
  Slavik oscail a shúile leathan.
  -Feadóg.
  -Ní hea, d'eitil muid ó Cruinne eile incomparably níos forbartha ná an ceann seo. Agus tá cúlchiste ollmhór fuinnimh i bhfolach ionainn, i gcomparáid leis ar deannach na billiúin réaltaí. Féach ar conas a phiocadh suas againn luas.
  Ar dtús, d'éirigh na comhlachtaí neamhaí níos dlúithe, ba chosúil go raibh níos mó acu chun tosaigh, agus bhog an speictream go dtí an taobh gorm. Taobh thiar, ar a mhalairt, d'éirigh na réaltaí níos teo agus níos lú, ag fáil tint dearg.
  -Leanaimid ar aghaidh ag cur leis an luas. Kror wheezed.
  Phléasc na réaltaí go tapa thar bord, d'aistrigh a speictream, ag casadh ina glow soladach violet. D'fhéach Slava siar. Bhí folús iomlán ann. Bhí na réaltaí ar na taobhanna tearc agus dim. Agus é ag breathnú ar bhéal an bhuachalla agus iontas air, níor mhínigh Vint fiú.
  -Is luasanna superluminal iad seo. Tá fótóin na réaltaí taobh thiar dínn taobh thiar den long, rud a chiallaíonn nach bhfeicimid iad. Thairis sin, táimid ag teacht suas leis na fótóin a d'eitil amach romhainn, rud a chiallaíonn go bhfeiceann tú na réaltaí go léir ag an am céanna, na cinn chúl agus na cinn tosaigh, agus cuid acu ag eitilt ón taobh. Anseo tá siad cuachta os do chomhair ar an monatóir. Má chuirimid beagán níos mó luais leis, beidh siad dofheicthe duit, ag bogadh isteach sa chuid ultraivialait den speictream. Féach.
  D'iompaigh an scriú an roth stiúrtha, agus tháinig laghdú ar an glow violet láithreach, agus ansin imithe go hiomlán.
  - Bhuel, a ligean ar a fháil amach as an scriú. Anois ní fheiceann tú rud ar bith.
  Tháinig gruama agus gruama ar an spás dubh go tobann. Kror winked glic.
  -Anois cuirfimid níos mó luas. Phléasc an spásárthach le spréacha, agus d'ardaigh an scáileán arís.
  -Chuireamar an tiontaire gáma-radaíocht isteach i ngnáthsholas. Anois feiceann tú an spéir réaltach arís.
  Na réaltaí i ndáiríre snámh thar bord i mód dÚsachtach. Tá siad tar éis an chuid den réaltra in aice leis an domhan a rith cheana féin agus bhog siad go dtí a lár. Anseo mhoilligh siad síos beagán. Chun admire an inflorescence aisteach. Ghortaigh sé mo shúile cé chomh dlúth agus a bhí na braislí gan áireamh de na réaltaí ag casadh. Tá inflorescence iontach feicthe ag níos mó ná duine amháin ar domhan riamh. Ba chosúil go raibh rubies, diamaint, sapphires, topazes, emeralds, agates agus clocha eile scaipthe sa spás. D'éirigh a solas geal, ag taitneamh tríd an taobh istigh go léir. Dhún Slava a shúile. Rinne Vint gáire, bhí sé casta as an teannas
  -Ní fhaca an fear sin a leithéid riamh. Is é seo lár an réaltra. Bí cúramach gan dul dall.
  Rinne na "Merry Men" gáire le gáire ciúin.
  -Cé chomh tapa agus a bhí muid ag eitilt?
  Is é an ceann is lú ná míle parsecs in aghaidh an tsoicind. Tá parsec amháin beagnach trí solasbhliain. Is é sin, i gceann soicind taistil muid an cosán a thaistealaíonn solas ar feadh beagnach trí mhíle bliain ar an Domhan.
  Slava riamh scortha a bheith ionadh - Wow, cén luas.
  Chuaigh Vint go glic.
  -Níl an luas ard go leor fós chun eitilt ó chruinne go cruinne, ach is féidir linn an luas a mhéadú go leor uaireanta. Ar mhaith leat a rás ar fud an domhain?
  -Dúirt mé cheana féin cad ba mhaith liom!
  -Ansin a shealbhú ar daingean, beidh an luasghéarú nua a bheith níos géire ná an ceann roimhe sin.
  Na réaltaí dimmed ar feadh nóiméad, agus ansin rushed ar shiúl i cavalcade frenzied. Tháinig gluaiseacht na mion-starship níos tapúla agus níos tapúla. Phléasc réaltraí iomlána thart. An solas blurred agus shimmered, agus an rith dÚsachtach an starship d'fhás agus d'fhás.
  -Táimid ag bogadh cheana féin ar luas milliún parsecs in aghaidh an tsoicind. Ní overclock mór é seo fós. Tógfaidh sé lá eitilt go imeall do chruinne beag bídeach. Ach brúiteamar Vint a mhéar ar a bheola - is féidir linn dlús a chur níos mó fós má iompaíonn muid ar na luasairí hyperultraplasma.
  Bhí Slava brúite beagán isteach i gcathaoir, agus b'éigean dó a aghaidh a chlúdach lena lámha ionas nach gcuirfí dall ar raidhse gathanna na réalta. Bhí fiú mo mhéara le feiceáil tríd.
  -Is é ár luas deich milliún parsecs in aghaidh an tsoicind. Leanaimid orainn ag géarú.
  D'éirigh an glow fiery te, an solas dóite tríd an insides. Agus é seo á fheiceáil, chuir Kror an scagaire solais ar siúl.
  -Dúirt mé leat go bhfuil earthlings lag. Is gá luasghéarú fiú níos mó a thabhairt agus an réimse fórsa a neartú, rud a fhágann nach féidir ghathanna a shárú.
  -Is é ár luas céad milliún parsecs. Scriú squeaked "Go luath beidh muid ag druidim le luas subtelepathic."
  -Ach ní dócha go bhfuil sé seo gan teorainn, tá an luas machnaimh gan teorainn agus is féidir leis an mótar hipeartelepathic luasghéarú ar feadh tréimhse éiginnte. Thairis sin, níl a fhios agat cé chomh cothaitheach atá mothúcháin dhiúltacha. Tá leath na cruinne clúdaithe againn cheana féin, agus níl an céadú faoin gcéad caite againn fós.
  D'fhreagair Kror.
  -Sea, is stór fíor é an buachaill seo. Dála an scéil, Slavka, tá ár luas bainte amach billiún parsecs in aghaidh an tsoicind.
  Go tobann cuireadh isteach ar shúgradh an tsolais thar bord, d'éirigh sé dorcha, agus níor shoilsigh ach an solas taobh istigh den spásárthach mion an folús dubh.
  -Cá bhfuil muid? D'iarr Slava i nguth naive.
  -Agus áit ar bith sa spás idiruilíoch. Níl na cibearscanóirí tar éis bás a fháil go fóill, ach níl beagnach aon ábhar timpeall, níl ach folús, hyperspace agus go leor réimsí.
  -Tá muid sa bhfolús. Mhothaigh an buachaill eagla.
  -D'fhéadfá é sin a rá. Ach ná bíodh eagla ort, go luath beidh muid i Cruinne eile, i bhfad níos mó ná do domhan. Beidh spás againn ansin do ghníomhaíocht chruthaitheach.
  -Tá go leor cruinne ann agus tá siad suite ní hamháin i dtríthoiseach, ach freisin i spás iltoiseach. Tá na milliúin toisí ann, tá siad ag athrú i gcónaí, ag claochlú. Chun nach gcuirfidh tú iontas ort leis an éagsúlacht foirmeacha, rachaimid chuig an ngnáthchruinne tríthoiseach. Is é an rud is mó a dhéanann idirdhealú idir é agus do sféar ná go bhfuil witchcraft agus draíocht an-fhorbartha ann. Is iad seo go léir na machinations na telepathy, an fhéidearthacht tionchar a imirt ar an timpeallacht ábhartha trí thionchar briathartha. Gheobhaidh tú tú féin i ríocht iontach iontach, i ndomhan fantasies agus aislingí.
  -Cad a dhéanfaidh mé ansin? Tar éis an tsaoil, is rún atá séalaithe le seacht rónta é witchcraft domsa.
  -Tá sé seo fós ina rún, ach nuair a fhaigheann tú go saol eile a bheidh tú ag foghlaim go tapa draíocht. Ní choinneoidh Harry Potter féin coinneal chugat fiú. Mar sin féin, mura bhfuil tú sásta leis an Cruinne seo, ansin beidh muid ag teacht ar cheann eile duit. B'fhéidir gur mhaith leat teicneolaíochtaí hipearplasmacha - múinfimid duit iad, ach faoi láthair ní mór don triúr againn tasc speisialta a chomhlánú agus le haghaidh seo ní mór dúinn buachaill cosúil leatsa.
  -Cad chuige?
  -Toisc gur duine tú.
  -Tá ár luas sroichte deich billiún parsecs in aghaidh an tsoicind. Agus ciallaíonn sé seo go luath go mbeidh na réaltaí tús a flicker os cionn linn. Scaoil Vint píosa deataigh as a bhéal.
  Go deimhin, amhail is dá mba i scéal fairy, las raon iontach solais os a gcomhair. Thit luas na long réalta, agus thit siad isteach i saol fairy-scéal. Bhí réaltaí na cruinne seo speisialta, ní cruinn, ach cearnach, triantánach, i gcruth cóin agus priosmaí. Bhí gach réalta speisialta agus uathúil, éagsúil ó thaobh crutha nó i scáth solais do-fheicthe.
  Sháraigh Slava a bhéal oscailte;
  Shnámh na réaltaí go mall thar bord, iad cosúil le hoileáin lasracha ar farraige veilbhit dhubh.
  Ar deireadh, bhí pláinéad sách beag le feiceáil os comhair a súl, le trastomhas de thart ar dheich ghrian i gcruth sorcóra. Díreach i lár an tsorcóra seo bhí caisleán ollmhór Gotach. Bhí a bhallaí míle ciliméadar le feiceáil go héasca ó fhithis.
  -Anseo sa chaisleán seo beo rí agus banríon, ar mian leo i ndáiríre a bheith oidhrí ar an ríchathaoir. Ach tá seal uafásach crochta os a gcionn. Ní féidir ach le leanbh neamhchiontach ó chruinne eile an seal seo a bhriseadh. Dúirt Kror.
  Agus anois ní mór dúinn, mar a deir daoine, tuirlingt ar dhromchla an phláinéid.
  D'éirigh leis an tuirlingt, tar éis dóibh seal a dhéanamh, d'eitil siad thar dealbha ollmhóra d'iolar cumhachtacha.
  - Gach duine, Slava, a fháil amach. Thairg Vint a lámh agus chabhraigh sé leis léim amach as an long bheag.
  -Bogha go dtí an phláinéid.
  Rinne Slava bogha beag. Bhí an neart thart ar an gcéanna agus ar domhan, cé go raibh an Pálás ollmhór shocking. Ansin d'oscail geata criostail ciliméadar ar fhad os a gcomhair. Chuaigh an triúr cairde isteach i gconair a cuireadh ar fáil go saibhir le hór agus dealbha luachmhara. Bhí deilfeanna ann freisin le ceithre eireaball, agus saighdiúirí extragalactic le hairm megaplasma. Bouquets álainn de bhláthanna úra snoite as rubies, lean siad ag luascadh agus ag síneadh a gceann. Shnámh iasc iontach ar fud an halla, glioscarnach le scálaí súilíneacha.
  -Tá sé aisteach conas is féidir leo snámh san aer? D'iarr an buachaill.
  -Antagravity! D'fhreagair Kror. - Ní fheicfidh tú a leithéid fós.
  Bhí go leor eile de gach cineál rudaí éagsúla a mheall an tsúil agus a chuir iontas ar shamhlaíocht buachaill naoi mbliana d"aois, ach thógfadh sé achar an-fhada cur síos a dhéanamh ar a leithéid de ghreann.
  Bhí sé ró-fhada siúl ar feadh na conaire céad ciliméadar, agus mar sin bhrúigh Vint an cnaipe agus rinne siad teleported díreach go dtí an seomra ríchathaoireach. Bhí príomhshuíomh na ríthe réalta iontach. I lár an halla bhí ríchathaoir, chomh mórthaibhseach le sliabh, i gcruth uiscerian bíseach, ar a raibh longa beaga ach geal le hearraí ar snámh. Ó am go chéile brúcht siad cosúil le tinte ealaíne, easghluaiseachta geal de spréach a thuilte an spás mórthimpeall ar an twilight reign timpeall. Ansin thosaigh ceol iontach ag seinm, agus lasadh an bholcán suas. Ghearr laibhe dearg lasrach tríd an atmaisféar, agus d'eascair lánúin ríoga as an scamall gealgháireach. Chuma siad óg agus saibhir ag an am céanna cóirithe le blas. Ar cófra an rí bhí slabhra le emeralds mar aon le híomhá de poodle gorm. Agus bhí an slabhra a mhaisiú muineál na banríona, os a choinne sin, déanta de sapphire. Chlaon sé a aghaidh i dtreo an bhuachaill, d'éirigh an madra go ciúin agus chroith sé a eireaball. Aoibh an rí, a fhiacla ag lasadh mar bholgáin solais.
  -Beannachtaí do m'aoi darb ainm Slava. Mar a deir mo thaisman, is buachaill an-mhaith thú agus atá in ann do chinniúint a chomhlíonadh.
  D'eagraigh an phearsa ríoga na frásaí beagán míchuí, ach bhí an bhrí soiléir fiú gan aistriúchán. Cé go bhfuil sé aisteach go mbeadh aithne ag cónaitheoir cruinne eile ar an Rúisis.
  -Is é seo telepathy. Kror a dúirt.
  - Tá brón mór orainn, a leanbh. Tá an t-aon iníon i mbraighdeanas ag an anfhlaith idir-réaltach Eletromendos. Agus ní mór dúinn ridire a bheidh in ann í a shaoradh. Deir an tuar mór go mbeidh sé le feiceáil ó Cruinne beag le réaltaí cruinn. Thug mo bheirt sheanchara Vint agus Kror go dtí an Pálás tú, anois caithfidh tú pas a fháil i dtástáil thromchúiseach agus an hipirtíoraí a ruaigeadh.
  Aoibh Slava, ba chosúil dó go raibh na sciatháin ag fás taobh thiar a chúl agus bhí sé sách in ann déileáil leis an ollphéist ag cur sceimhle ar an gcruinne gan teorainn.
  -Tá mé réidh chun troid i gcoinne na naimhde agus saor in aisce do iníon.
  -Ansin tabharfaidh Vint agus Kron tú ar an mbóthar, ach ar dtús caithfidh tú pas a fháil i dtástáil bheag. Cineál téacs ar oiriúnacht ghairmiúil.
  -Le áthas.
  Rug Vint agus Kror ar an mbuachaill in aice láimhe, agus fuair siad iad féin arís ar an mion-starship.
  -Tex tá téacs, agus anois beidh muid ag eitilt go phláinéid atá suite beagnach in aice le réalta mór.
  Chas an long mionsamhla thart, agus fuair siad iad féin os comhair pláinéad gorm le scamaill cúr.
  Thóg scriú amach an gléas.
  -Slán Snow White.
  Léim de na méara agus Slava dar críoch suas cibé áit a cheap tú. Os a chomhair sheas foirgneamh scoile liath, leadránach. Tá briefcase trom ar a chúl, rud a chiallaíonn go gcaithfidh sé dul chuig rang leadránach agus feargach. Agus i ndáiríre níl mé ag iarraidh seo. Tháinig laige agus crith ar mo chosa. An féidir i ndáiríre nach raibh sa mhéid a tharla dó ach brionglóid nó siabhránacht? Chuimil an buachaill a shúile agus rinne sé iarracht clumsily a pinch féin. Gortaítear. Mar sin, is é seo an réaltacht, tá sé iachall i ndáiríre chun dul ar scoil. Agus bhí an spéir ag caoineadh, bhí sé tais agus fuar, bhí gaoth fhuar ag séideadh. Chualathas cloigín i gcéin. Thosaigh na cosa ag rith go neamhdheonach. Caithfimid a bheith in am do thús na ranganna.
  Rith an buachaill, beagán as anáil, isteach sa seomra ranga. Chuir an múinteoir gruama Rudolf Frankenstein beannú dó le roar ainmhí.
  Tá tú leathcheann déanach arís. Is mór an trua nach iad na laethanta seo na seanlaethanta agus nach féidir leat a bheith scoite. Fan tar éis na scoile agus glan an seomra ranga.
  Giggles nimhiúla ó na deasca cúil. Cogarann an reithe, taispeánann sé a dhorn agus a mhéar láir.
  -Buailfimid tú ag sos. Déanaimis é ina chop Snow White.
  Agus gáire garbh. Ligeann an múinteoir air nach gcloisfidh sé.
  Is cosúil go bhfuil an ceacht fada agus leadránach, agus chun deireadh a chur leis, tosaíonn "Baran" agus a chuideachta ag spochadh páipéir choganta as feadáin.
  Sreapann eagla go neamhdheonach isteach san anam, pian i bpoll na boilg, agus fuaraíonn sé an corp. Le shudder tú ag fanacht ar athrú nuair a bheidh na cúig vile cloí leat. Ar deireadh, cloistear an clog, agus briseann a chosa isteach i rith go neamhdheonach - tá deifir ar an mbuachaill éalú óna phiaraí sinister. Ritheann sé, ag iarraidh dul i bhfolach sa chúinne is dorcha den scoil, áit nach féidir leis na vaimpírí seo teacht ar é. Dhreap Slava faoin gceannbhrat agus fuair sé é féin ar an tsráid. Ghlac sé anáil dhomhain, mar a bhí an chuma scáthanna ó threoracha éagsúla, agus leanaí-arrachtaigh a bhí ceart ann.
  -Bhuel, rith an t-amadán uaidh. Bhí tú "Snow White" agus beidh an tae seo "fliuch".
  An reithe grinned sadistically.
  - Seas ar an droichid agus seasfaimid ort, nó beidh tú marbh.
  -Ní hea, a bhuachaillí, ní gá. Slava mumbled languidly.
  -Tá gabhar ag teastáil uainn. Agus is cuma cad mall tú síos, é a fháil.
  Bhí an reithe beagnach ceann níos airde ná Slava agus bhí sé uair go leith níos troime, ag seachadadh buille láidir don aghaidh. Phreab an leanbh agus stoptar a shúil beagnach láithreach. Ansin tháinig poke sa srón, agus thosaigh an srón ag sileadh. Chuaigh comhpháirtí Ram ar aghaidh chun catha, é a bhualadh sna heasnacha, ach choinnigh an ceannaire burly siar é beagán.
  -Fan, lig dó glúine síos. Bhuel, seasfaidh "Snow White" ar an mosly.
  Bhí fuil ag sileadh ó shrón Slava, bhí a súile ag uisce, ach ina hanam, chomh maith le eagla, thosaigh bród agus féinmheas eile ag múscailt.
  -Ní bheidh mé ar mo ghlúine.
  "Baran" ligean a ionadh.
  -Seo mar a chuireann an schmuck seo i gcoinne dom. Ansin faigh roinnt le haghaidh sneaiceanna.
  Agus bhuail sé a chluas lena neart go léir. Chrith cloigeann Slava, iompaigh a chluas corcra.
  -Ní bheidh, ní bheidh mé fós. Bhí dianseasmhacht sa ghuth, eagla ró-chumhachtach.
  -Ansin tá tú marbh. Maróidh muid thú.
  Chas an ceannaire arís agus bhuail sé sa chnámh leice é lena neart go léir. Sheas Slava siar beagán agus tháinig an buille amach doiléir.
  -Coinnigh Snow White. Rinne "Baran" gesture bagrach.
  D'ionsaigh an bulaí Slava, leathnaigh sé a airm agus bhrúigh sé go dtí an balla é. Ansin thóg an taoiseach óg cipíní amach agus las sé toitín.
  -Anois déanfaidh mé rabhadh duit. Gheobhaidh tú anuas ar do ghlúine nó taithí a fháil ar mire ard.
  Mhothaigh Slava an-eagla, bhí sé ar tí éirí as agus é ar a ghlúine nuair a chuimhnigh sé ar aghaidh aoibhinn Kror agus ar amharc magadh Vint. Bhí an chuimhne ar aghaidh sainiúil agus cineálta an rí ó chruinne ollmhór eile go háirithe dofhulaingthe. Is éard atá i gceist le glúine ná iad a bhrath. Agus cén sórt laoch é mar sin, é réidh le dúshlán a thabhairt don anfhlaith Eletromendos, má chuireann na maistíní is gnách air crith chun báis?
  Nuair a bhain an toitín lena mhullach, scread Slava agus tharraing sé amach a lámh dheas go géar.
  Thit dorn teann clenched ar fhód an Ram le fearg éadóchasach.
  bulged sé a shúile i ionadh, bhí balbh agus thit noisly ar a dhroim. Anseo bhraith Slava rage neamhghnách agus neart laistigh di féin. Bhí sé ag polladh agus ag ciceáil cosúil le kickboxer gairmiúil. Leath nóiméad a rith agus na cúig iomlán a leagan gan aithne. Sheas Slava lena cheann ard agus ardaíodh a lámha san aer.
  -Bua! B"fhéidir gur éirigh liom é seo a dhéanamh!
  Ghla an clog don rang, ach an uair seo ní raibh sé ina chúis leis an shudder is gnách, ach ba chosúil le nightingale ar trill. D'eitil an buachaill isteach sa seomra ranga amhail is dá mba ar sciatháin. Anseo theip air gan aon chúis. Níor stop Slava fiú focal a rá nuair a fuair sé é féin sa spás amuigh. Ní raibh eagla air - anois níl eagla ar an diabhal féin roimhe agus d'oscail sé a shúile go leathan. Bhí cuma milis agus eolach ar na réaltaí, ní raibh sé scanrúil ar chor ar bith, a mhalairt ar fad, nuair a bhí easpa meáchain ann bhraitheadh gile aisteach. Chas an leanbh a cheann beagán. Chuaigh Vint agus Kror ar foluain in aice leis.
  -Bhí eagla ar Snow White. Tá brón orainn, ach ní raibh muid in ann é a dhéanamh ar bhealach ar bith eile: bhí ort an eagla i d'anam a shárú.
  -Mar sin ní raibh sé ina thástáil fíor.
  -Agus níl! Bhí sé fíor ar fad, tá an chumhacht againn tú a iompar go dtí an Domhan agus fiú an t-amlíne a athrú beagán. Conas? Is é seo an rún na ndaoine a bhfuil milliún toisí. Anois tá an tástáil éirigh leat agus is féidir linn bogadh ar aghaidh go dtí cúrsaí níos tromchúisí.
  -Cén cinn?
  An scriú creaked le guth miotalach.
  -Mar shampla, saor in aisce an t-aon oidhre ar an Rí Ezaram. Ní bheidh sé éasca Eletromendos a shárú; Ach bhuaigh tú do chéad bua ar do eagla féin.
  -Is beag an bás é an t-eagla.
  - Chríochnaigh Kror a smaoineamh. Bhí imlínte coitianta de phláinéid sorcóra le feiceáil amach romhainn.
  . EPILOGUE
  Tar éis sraith buille agus bua iontach, d'aontaigh an Impireacht Neamhaí le síocháin agus gheall sé gan ionsaí a dhéanamh ar shealúchais na Rúise Tsarist a thuilleadh.
  Dúirt na Seisear Mór go raibh sé ró-luath an tSín a shárú agus d"fhéadfaidís aontú ar théarmaí fabhracha. Go deimhin, chaill an Rúis féin cuid den Mhongóil, réigiún Usuri theas, Primorye, agus fiú an Chóiré. Comhaontuithe brabúsacha a bhí iontu - rud a thug deis don Rúis Tsarach Alexei Mikhailovich cos a fháil sa tSibéir agus ar chladach an Aigéin Chiúin. Agus mothaím sách sábháilte.
  Agus leis seo, tháinig deireadh beagnach leis an gcogadh glórmhar, agus bhí rudaí eile ag fanacht leis na sé laoch!
  
  
  BANRÍON SPÁS IMBÁTACH
  Bhí an Bhanríon i ndáiríre ag iarraidh breathnú níos óige. Agus mar sin chuir sí turas ar fad chun scáthán na neamhbhásmhaireachta a chuardach. Ag féachaint air is féidir leat iompú isteach i cailín óg.
  I ndeireadh na dála, d'éirigh leis an gcuardach, ach... Dúirt an genie sa scáthán leis an banríon scothaosta:
  - Tabharfaidh mé ar ais d'óige duit, ach beidh tú i do sclábhaí!
  D'fhreagair an Bhanríon le gáire bearna fiacla:
  - Má tá óige síoraí, ansin aontaím le sclábhaíocht!
  Chaith an genie seal. D'iompaigh an bhanríon ina cailín a bhí, beagnach nocht in éadach díne, ag crónú páirce. Agus d"oibrigh sí go crua agus d"oibrigh sí go crua.
  Is ar éigean a ghortaigh an corp óg agus ní raibh sé ró-thuirseach. Ach bhí sé an-náireach agus leadránach. Tharla sé ar phláinéid éigin le dhá ghrian. Agus tá an struchtúr cosúil leis na Meánaoiseanna déanach.
  Thairis sin, reoite i bhfoirmíochtaí. D"oibrigh an bhanríon ar feadh laethanta agus d"éirigh sí dúr. Tháinig sí beagnach cosúil le hainmhí, ach ina aisling tháinig saoirse chuici. Agus oibríonn sí i geimhle an t-am ar fad. Tá sé seo an-deacair don iar-bhanríon. Agus tá teagmháil fuip an fheitheoir ar an gcorp naked cosúil le iarann te.
  Ar deireadh, tháinig athrú ar a saol. Ach amháin le haghaidh an níos measa. Fuair an t-úinéir bás, agus bhí a oidhre scriosta go hiomlán. Agus díoladh an cailín go dtí cairéal.
  Anois bhí orm ciseáin throma a iompar, oibriú i slabhraí nocht, a bheith buailte, agus codladh ar charraigeacha.
  Bhí an Bhanríon ag fulaingt i bhfad níos mó anois. Bhí gaiste ullmhaithe ag an genie, ar ndóigh, di. Sea, tá sí neamhbhásmhar agus níl sí in aois, ach tá sí i gcrá, amhail in ifreann.
  Cé go bhfuil an comhlacht láidir i dtaithí ar an strus. Agus chinn an bhanríon a reáchtáil ar shiúl.
  Thosaigh sí ag baint úsáide as a cuid gruaige fada chun an slabhra a raibh a cos lom agus a muineál láidir slabhraithe uirthi san oíche a ghlanadh. Comhdaíonn tú an t-iarann cruaite go mall le do chuid gruaige, ach tá neart ama ag an banríon - tá sí bás a fháil. Rud eile ná tar éis obair chrua sna cairéil is gá duit a chodladh, agus gearrann tú beagán gach lá.
  Ach tá tú fós ag sábhadh.
  Shábhálann an Bhanríon í féin agus ansin thit sí ina codladh. Ansin ar na cinn eile sawed mé arís.
  Go dtí, ar deireadh, bhris mé na naisc ... Ní raibh sí in ann éalú, áfach. D'ardaigh na gardaí an t-aláram.
  Bhí an bhanríon gafa agus buailte gan trócaire le fuip. Ansin dóite siad na sála le iarann te. Ansin dóite siad amach an marc de sclábhaí runaway. Agus arís cuireadh chuig na mianaigh iad.
  Faigheann sclábhaithe bás minic go leor, ach tá sí ag obair go dian le blianta anois. Mar sin lig dóibh oibriú i geimhle.
  Agus gach oíche sheiceáil siad a slabhra.
  Chodail an bhanríon i geimhle, agus bhí sí de shíor lashed le fuip.
  Chuir siad slabhraí troma uirthi agus bhuail siad í le fuip a luaithe a d'oibrigh sí beagán níos moille.
  Bhí an stench sniffed ag an mBanríon cheana féin agus ní raibh sí tinn. Níor ghlac an ionfhabhtú í, agus níor chuir an aiste bia meager agus monotonous pian boilg. D'fhulaing an cailín síoraí, ach ní bhfuair sé bás. Agus chuaigh na blianta ar aghaidh agus ar aghaidh. De réir a chéile oibríodh agus ídíodh na mianaigh.
  Anois tá sí á haistriú go post eile arís. Ghlan siad de shalachar é agus chuir siad ar díol é.
  Anseo fuair an bhanríon an t-ádh ar deireadh. Iompaigh an ceannaitheoir amach a bheith ar cheann de na soláthraithe gladiators chuig an réimse.
  Bhí an bhanríon an-tirim agus sreangach, tar éis breis is céad bliain a chaitheamh ag obair go dian sna mianaigh. Tá sí an-láidir agus athléimneach, agus cloch throm thar a ceann aici.
  Ar ndóigh, mheall a neart an soláthraí. D'fhéach sé ar a fiacla: ní poll amháin agus chomh mór agus láidir. Bhraith mé an cruach, matáin teilgthe - cosúil le cloch!
  Agus ar ndóigh cheannaigh mé é, eiseamal cumasach den sórt sin!
  Ina dhiaidh sin thosaigh saol difriúil don bhanríon. Chomh maith leis sin harsh le traenáil, troideanna, bulaíocht, spankings, ach i bhfad níos mó spraoi.
  Bhí an Bhanríon i gcorp óg ar feadh níos mó ná dhá chéad bliain, agus bhí idirdhealú ag neart agus seasmhacht iontach, a bhuíochas le hoiliúint éigean in obair chrua leanúnach.
  Chuir sé seo tús áirithe léi thar chailíní eile. Ina theannta sin, leigheasadh na coilm agus na ciorruithe go léir ar a corp matáin go han-tapa agus gan rian.
  Bhí an banríon tapa freisin, bhí frithghníomhartha maith bás a fháil, agus rinne sí staidéar go díograiseach. Níor oibrigh gach rud amach di láithreach bonn, ach tá corp an-athléimneach aici.
  Mar sin, ar dtús bhuaigh sí mar gheall ar a neart, seasmhachta, agus beogacht. Agus ansin thosaigh a scil ag fás.
  Ar dtús ní raibh na hiomaitheoirí is láidre aici, ach de réir a chéile le taithí d'ardaigh a leibhéal.
  Agus mar sin thosaigh an banríon a defeat mná cáiliúla. Agus fiú troid le fir agus ainmhithe!
  De réir saincheaptha an Impireacht, tar éis céad bua i troideanna gladiator, is féidir le duine saoirse a fháil.
  Bhí an bhanríon daingean, cé go bhfuair sí créachta agus scratches ó fangs, ar deireadh thiar in ann an chéad cath a bhuachan.
  Ina dhiaidh sin fuair sí saoirse ó lámha Caesar. Agus d"fhéadfadh sí airgead a thuilleamh cheana féin i gcathanna í féin, nó fálú a mhúineadh do chailíní.
  Agus go luath phós an banríon, álainn agus saibhir cheana féin agus fós óg ina corp, patrician uasal.
  Agus sean agus gránna. Ach níl sé bás a fháil agus fuair sé bás go luath.
  Bhí dosaen fear óg dathúil mar leannáin ag an mBanríon, a bhí ina baintreach óg síoraí.
  Agus saibhreas suntasach.
  Mar sin dealraíonn sé go bhfuil sonas aimsithe aici... Ach amháin nár leor torthaí an dul chun cinn - bhuel, ar bhealach éigin níl an eolaíocht ag forbairt san Impireacht seo. Agus ar an phláinéid i gcoitinne. Agus is iad na gunnaí móra agus muskets na cinn is primitive. Gach rud literally froze.
  Agus anois thit an Impireacht i lobhadh, ruathar nua barbarians... Bhí an Bhanríon arís i mbraighdeanas agus sclábhaíocht. Ach ós rud é go raibh sí ina áilleacht óg, bhí sí ina concubine don khan áitiúil.
  Agus go dtí go bhfuair sé bás agus gur thug sé dá oidhre í. Agus fuair sé bás freisin tamall ina dhiaidh sin.
  Agus cuireadh an bhanríon ar ceant. Stiall siad nocht é agus dhíol siad le sheikh uasal é. Agus bhí sí leis go bhfuair an sheikh bás. Agus arís cuireadh an cailín ar ceant. Agus an uair seo, chríochnaigh sí suas i bpálás an Sultan. Agus í básaithe, bhí sí in ann an monarc a mhealladh agus a bheith ar an gcéad bhean chéile.
  Ach droch-ádh, ní fhéadfadh an cailín bás a thabhairt do leanaí. Agus nuair a fuair an Sultán bás, d'ordaigh a oidhre don bhanríon a shlabhraiú arís agus a sheoladh chuig na mianaigh.
  Agus arís tá an bhanríon in ifreann. I geimhle, le linn na hoibre crua, d'iompair sí clocha i gciseán, carraig mionghearrtha le crowbar. Chomh maith leis sin meager, bia monotonous, fuipeanna, stench, chained. Agus bíonn sí á héigniú gach oíche ag na gardaí. Cé gur thaitin an banríon fiú é, shroich a corp óg orgasm go héasca.
  Agus mar sin chaith an cailín síoraí bliain i ndiaidh bliana, deich mbliana i ndiaidh deich mbliana.
  Go dtí, faoi dheireadh, bhí an mianach seo ídithe, agus dhá chéad bliain imithe. Níor chuimhnigh aon duine cé hí an bhanríon seo. Agus cuireadh ar ceant arís é. Mar is gnách, naked agus matáin. Ar ndóigh, tar éis é a níocháin ar dtús.
  Agus arís cheannaigh siad í don arm, toisc go raibh sí an-láidir go fisiciúil. Bhí sí deas freisin agus bhí a fhios aici conas troid le claimhte.
  Agus thosaigh gairm mhíleata na banríona. Ghlac sí páirt i go leor cathanna, bhí sí dian, láidir, athléimneach, agus rith sí cosnochta an t-am ar fad. Agus chuaigh a slí bheatha suas an cnoc de réir a chéile.
  Anois tá sí ina ceannasaí ar reisimint na mban cheana féin agus tá saibhreas nach beag aici. Agus arís faigheann sé cluiche brabúsach dó féin, agus faigheann sé eastát ollmhór ina sheilbh.
  Is é seo an zigzag den saol neamhbhásmhaireachta: anois suas, anois síos!
  Ar ndóigh, rinneadh baintreach den bhanríon agus phós sí an prionsa óg ansin. Chaill an buachaill a cheann ar bhean óg a raibh taithí aici, ach a bhí amuigh. Agus mar sin phós siad. Agus ansin tháinig an fear óg ina rí. Agus fuair a bhean chéile tionchar ollmhór.
  Rinne an ríocht cogaí agus mhéadaigh sí. Tháinig sé níos láidre agus níos láidre. Agus d'fhás óige an lae inné ar dtús agus ansin d'fhás sé in aois. Ar an taobh amuigh, bhain an bhanríon óg uacht ón rí a bhí ag fáil bháis go mbeadh sí ina Empress. Agus shínigh sé é.
  Tar éis a bháis, tháinig an banríon iar Empress. Agus throid sé cogaí. A bheith óg go deo, conquered sí sa deireadh an domhain ar fad!
  Agus ba chosúil go raibh sonas iomlán faighte aici... Ach ansin chuaigh trí chéad bliain thart, agus tháinig eachtrannaigh i dtír. Agus ghlac siad ar láimh an phláinéid.
  Agus fuair an empress arís í féin sna cairéil. Agus cheana féin le collar, naked, cosnochta, ach gan slabhraí. D'oibrigh mé ar feadh tamaill áirithe, agus ansin faire ar an teilifís roimh dul a chodladh.
  Is é seo an saol freisin... Chaith sí breis agus céad bliain sa phríosún, scaoileadh ar parúl ansin í, agus chónaigh sí ar phláinéid áitithe in Impireacht spáis.
  Bhain sí taitneamh as na buntáistí uile a bhaineann le sibhialtacht ardfhorbartha agus... An uair seo chuaigh sí isteach san arm spáis.
  Thosaigh sé ag déanamh gairme i Star Wars. Tá sí bás a fháil! Gan eagla ar rud ar bith!
  Seo mar a chuaigh sí chun cinn ina slí bheatha go dtí go ndearnadh marascail í. Ansin ghlac sí seilbh ar an phláinéid ar fad.
  Gobharnóirí ab ea cuid acu. Ina dhiaidh sin d'fhill sí ar an arm arís. Throid sí agus d'ordaigh. Tháinig sé ina Hyper-Supermarshal.
  Agus ansin rinne siad coup míleata agus urghabhadh an ríchathaoir an impire an spás Impireacht - i gceannas ar an réaltra.
  Ina dhiaidh sin thosaigh sí a conquer saol eile. D'ordaigh sí, d'ionsaigh sí, bhuaigh sí, uaireanta caillte, ach rinne sí díoltas...
  Bhí gach rud go breá go dtí gur tháinig sí trasna ar Impireacht na hibrideach mosquito-claw.
  Mhéadaigh siad ró-thapa agus sháraigh siad an tsibhialtacht humanoid i líon.
  Mar sin chuaigh na cathanna ar aghaidh, cath i ndiaidh catha ... Go dtí deireadh, chaill na daoine. Agus níor tháinig an iar-bhanríon ina sclábhaí arís, sna mianaigh.
  Arís oibríonn tú i slabhraí agus codlaíonn tú slabhraithe ar bholláin. Agus faoi smacht iomlán robots.
  Is i aisling amháin a chonaic an cailín síoraí í féin saor agus iontach. Agus an chuid eile den am d'oibrigh sí go crua, d'oibrigh, agus lom, garbh a cosa i gcoinne clocha géara.
  Ach níor chaill an bhanríon dóchas. Tá sí bás a fháil agus tá sí cinnte go n-athróidh sí rud éigin le linn na síoraíochta! Ní mhairfidh an sclábhaíocht go deo!
  Chan an t-iarbhanríon fiú, in ainneoin gur thit sciúirse ar a druim matánach, lom:
  Freagróidh iníon an Domhain, ní hea,
  Ní bheidh mé i mo sclábhaí go deo...
  Creidim go mbeidh breacadh an lae saor in aisce,.
  Athnóidh an ghaoth créacht úr,
  Cogaíocht naofa ar son an Athartha,
  Chun a ghlaonn an Dia Mór ...
  Eirigh go luath, a ridire cróga,
  Beidh an dorchadas imithe agus beidh na rósaí Bealtaine faoi bhláth!
  
  
  
  
  NÁ CHUR ISTEACH LEIS AN OINIS
  I mí na Samhna 1941, thairg Hitler síocháin do Stalin gan choinne. Réiteach nach dócha d"aon duine eolach ar an gcás iarbhír.
  Tá na Gearmánaigh, is cosúil, ar tí Moscó a ghlacadh. Agus cén fáth a thairiscint síocháin sa chás seo?
  Ach bhí intuition an-fhorbartha ag Hitler, mar is eol duit. Agus bhraith sé nach mbeadh Moscó a ghlacadh. Agus má tá, tá sé in am, nuair a bhíonn eagla ar Stalin, síocháin a thairiscint. Ar ndóigh, níor aontaigh gach fear míleata leis seo, ach bhí cumhacht agus údarás ag Hitler.
  Ina theannta sin, gheall na coinníollacha síochána a bheith tairbheach do na Gearmánaigh. Go deimhin, téann an Úcráin anonn go dtí an Ghearmáin agus léi ithreacha dubha agus talmhaíocht, chomh maith leis an mBealarúis, na Stáit Bhaltacha, agus réigiún Smolensk.
  Go ginearálta, d'aontaigh Stalin gach rud a bhí gafa cheana féin ag na Gearmánaigh a thabhairt suas.
  Thit Sevastopol ar na Gearmánaigh. Mar fhreagra, d'fhág na Krauts réigiún Moscó. D'fhan Leningrad taobh thiar den APSS agus tarraingíodh conair amach dó. D'aontaigh na Gearmánaigh réigiún Leningrad a fhágáil mar mhalairt ar réigiún Voroshilovograd agus réigiún Donetsk, rud nach raibh áitithe go hiomlán fós ag na Gearmánaigh.
  Go ginearálta, fuair na Naitsithe an Donbass lena ghual, a mhiotail agus a mhonarchana, taiscí báicsít, agus talamh talmhaíochta, an Chrimé ar fad, agus fiú cuid den Don theas. D'fhág na Gearmánaigh réigiún Leningrad, Moscó, Tula, cuid de réigiúin Rzhev, Kalinin. Mar mhalairt ar chuid den Donbass, cuid den Don lena ithreacha saibhir dubha agus Sevastopol. Fuair na Fionlannaigh Petrozavodsk agus an méid a d'éirigh leo a ghabháil. Scaramar bealaí cairdiúil.
  Ina theannta sin, gheall an USSR ola a sholáthar ar phraghas níos ísle ná an margadh, agus airgead fuascailte mór a íoc do phríosúnaigh chogaidh.
  Stalin, ar eagla go gcaillfí an cogadh agus Moscó, d'aontaigh coinníollacha den sórt sin. Ag buaic an-éachtaí an Wehrmacht.
  Bhuel, thuig Hitler, a raibh instinct osnádúrtha aige, gurbh é seo an rogha ab fhearr.
  Tá deireadh leis an gcogadh leis an APSS. Thosaigh na Naitsithe ar dtús ag aistriú trúpaí go dtí an Afraic. Thairis sin, thosaigh na Breataine ionsaí ar Rommel. Bhuel, cad ansin? Agus ghabh na Fritz saighdiúirí agus thug siad i dtír ar Mhálta. Ar ndóigh, an chéad bhuamáil na Breataine ann.
  Is é seo chugainn, ar ndóigh, an t-ionsaí ar Ghiobráltar. Bhuail Hitler go pearsanta le Franco.
  Cosúil, chonaic tú cé chomh láidir is atá an Ghearmáin. Bhuaigh sé an USSR. Ghabh sí ceithre mhilliún Rúiseach agus na mílte umar. Maidir linne, tá an Spáinn cosúil le stróc ar léarscáil. Beidh muid ag áitiú mura ligeann tú do na trúpaí dul tríd. Agus má chailleann tú é, is féidir leat rud éigin a fháil san Afraic. Thairis sin, tá an Bhreatain doomed agus ní bheidh dul áit ar bith!
  D'aontaigh Franco, nuair a thuig sé go bhféadfaí an Spáinn a áitiú agus nach raibh seans ar bith ann.
  D"éirigh leis an ionsaí ar Ghiobráltar, agus go tapa go leor. Tá an citadel tar éis titim. Agus ansin chuaigh na Gearmánaigh isteach san Afraic Mheánchriosach.
  D"fhulaing na Breataine caillteanais ollmhóra. Bhí siad gafa mar suckers.
  Chaill Rommel an Bhreatain sa Libia agus sheol sé ionsaí san Éigipt. Gabhadh Alexandria.
  Ansin chuaigh sé amach agus thrasnaigh Canáil Suez. Ag tógáil ar a rathúlacht, ghabh na Gearmánaigh an Iaráic, Cuáit, agus an Meánoirthear ar fad.
  Níor chaill an Wehrmacht an iomarca saighdiúirí agus oifigeach san oirthear. Agus bhí a chuid trúpaí níos líonmhaire agus níos seasoned agus oilte níos fearr ná na Breataine agus go háirithe na fórsaí coilíneacha.
  D"fhéadfadh sé seo a bheith ag na Breataine agus, gan amhras, caillte. Gan an APSS, d'éirigh leis an Fritz dul i ngleic leis an mBreatain go rathúil.
  Go ginearálta, bhí an Bhreatain doomed a chailleadh a coilíneachtaí. Bhí a arm talún ró-lag agus gan mórán éifeachtúlachta comhraic chun na coilíneachtaí a choinneáil i gcoinne trúpaí níos líonmhaire agus níos smachtaithe an Wehrmacht.
  Ach níor oibrigh an fócas ar an gcabhlach. Tar éis titim Ghiobráltar agus Mhálta, níorbh fhéidir an Afraic a shealbhú. Mar sin chuir Rommel bac ar Chanáil Suez. Agus fiú de réir talún, buille na Gearmánaigh na Breataine le sprioc amháin. Tar éis an chogaidh leis an APSS, d'éirigh an Wehrmacht níos láidre fós agus níos mó muiníne ina chumais, agus fuair sé taithí fhairsing chomhrac.
  Seo mar a bhí an Afraic conquered de réir a chéile. Agus tríd an Iaráin chuaigh na Gearmánaigh isteach san India. San áit sin freisin, ní raibh na seapaigh áitiúla ag iarraidh bás a fháil don Bhreatain. Go ginearálta, cuireadh bac níos mó ar na Gearmánaigh ag faid, easpa bóithre, cumarsáid sínte, agus fadhbanna soláthair ná mar a bhí ag trúpaí na Breataine.
  Tá na Stáit Aontaithe ag bailiú deannaigh chun cogadh a sheachaint. Thóg siad fiú gach smachtbhannaí i gcoinne na Seapáine.
  Ach fós féin rinne na samurai ionsaí ar Chuan Peiriú. Bhí sé riachtanach sinn féin a chosaint agus sealúchais na Breataine a urghabháil san Áis. Agus rinne na Seapáine é.
  I mbeagán focal, sa dara bliain is daichead agus sa chéad leath den daichead a tri, ghabh na Gearmánaigh agus na Seapánaigh an Afraic, an Astráil, agus an Áise ar fad. Agus i Meán Fómhair 1943 tháinig an tuirlingt sa Bhreatain ina dhiaidh sin. Tar éis, ar ndóigh, buamáil ollmhór. Bhain na Gearmánaigh úsáid as Yu-288, agus Yu-188, agus meaisíní eile.
  Tar éis di a coilíneachtaí a chailleadh agus ídithe ag an gcogadh fomhuirí, ní raibh an Bhreatain in ann cur ina choinne.
  Agus bhí an iomarca acmhainní ag na Gearmánaigh, agus go háirithe saothair. Bhuamáil siad go litriúil cathracha agus monarchana uile Shasana. Agus ansin, ar ndóigh, tuirlingt trúpaí agus úsáid Panthers, Tigers, Lions agus fiú Luiche. Bhuel, ar ndóigh, freisin umair amphibious agus feithiclí faoi uisce.
  Cuireadh "Luch" i gcrích roimh thús na hoibríochta, agus throid sé fiú. Ach tá "luchanna" ró-throm.
  Rinne criú Gerda ar an Panther idirdhealú i gcath. Tar éis ghabháil na Breataine, bhí na Gearmánaigh fós ag troid leis na Stáit Aontaithe ar feadh tamaill. Chnag na Meiriceánaigh amach as an Íoslainn. Ach de bharr na cumarsáide leathnaithe, ba dheacair Meiriceá a ghabháil. Fós féin, ní joke ar bith é an tAigéan Atlantach. Mura mbuamáil siad cara agus throid siad ar muir.
  Forbraíodh fomhuireáin Gearmánacha, lena n-áirítear úsáid a bhaint as sárocsaíd hidrigine, agus chuaigh siad faoi chabhlach iomlán Mheiriceá beagnach.
  Mar sin féin, tá na Stáit Aontaithe fós thar a bheith deacair a ghabháil. Tháinig an cogadh ar aghaidh, agus sa deireadh ghlac na Gearmánaigh an ceann agus rinne siad síocháin.
  Ina dhiaidh sin d'iompaigh na Gearmánaigh chuig an USSR.
  I 1945, chuaigh an E-50 agus E-75 i dtáirgeadh. Chuir Hitler cosc ar tháirgeadh umair níos éadroime ná caoga tonna, ach amháin i gcás sraith bheag feithiclí taiscéalaíochta.
  Mheáigh an Panther ceithre thonna go leith is daichead. Tá "Panther" 2 cheana féin caoga is dhá tonna. Tá beagnach seasca is cúig tonna tarraingthe ag an E-50 cheana féin. Bhí armúr tosaigh an-mhaith de 150 milliméadar ag an umar deiridh ar an gcabhail ag uillinn 45 céim, agus 185 milliméadar ar aghaidh an turret, ar uillinn freisin. Gunna 88 mm le fad bairille 100 EL. Agus 82 mm de armúr ar na taobhanna, freisin ag fánaí. I gcomhcheangal leis an inneall, a luathaigh go 1200 horsepower nuair a threisiú, tá sé umar mheán an-chumhachtach.
  Móide dhá bhabhta déag in aghaidh an nóiméid.
  E-75 níos troime fós a mheáchan níos mó ná nócha tonna. Níor éirigh go hiomlán leis an umar seo. Bhí ráta tine níos moille ag an gunna 128mm, bhí treoluas muzzle níos ísle aige, agus ní raibh aon buntáistí ag raon gar i gcomparáid leis an 88mm E-50.
  Tá armúr tosaigh an chabhail beagán níos fearr ná 160 milliméadar ar uillinn 45 céim. Mar sin féin, níl gá le níos mó. Tá gach gunnaí Mheiriceá, agus na cinn Sóivéadacha freisin. Tá cosaint an turret ar fheabhas: 252 milliméadar ag an tosaigh, 160 milliméadar ar na taobhanna agus ar chúl. Is féidir a fheiceáil go bhfuil cosaint iontaofa níos mó nó níos lú ar a laghad don túr, go háirithe an taobh.
  Tá taobh an cháis 120 mm, atá inghlactha, móide is féidir leat scáileáin a chrochadh freisin. Tá an t-inneall, áfach, sách lag ag 900 horsepower. Ar an iomlán, ar ndóigh, tá an umar neamhchríochnaithe agus go leor ard. Cuireann Tíogair-2 fásach measartha i gcuimhne dom agus fadhbanna cosúla aige.
  Tá an dá ghluaisteán Gearmánach neamhfhoirfe, ach tá an E-50, ar ndóigh, níos praiticiúla.
  Bhuel, agus freisin E-100. Ach tá an carr seo níos troime fós agus tá tréithe tiomána níos measa aige ná an E-75.
  Táirgeadh E-100, mar gheall ar a mais mhór, i gcainníochtaí beaga.
  Agus cheadaigh an míleata iad féin go ginearálta an E-50.
  In earrach na bliana 1946, go díreach ar 20 Aibreán, lá breithe an Fuhrer, bhog na Gearmánaigh i dtreo an USSR.
  Bhí líon mór carranna agus trealamh acu. Na mílte umar de leaganacha éagsúla. Bhí an sraitheach T-34-85 agus IS-2 agus IS-3 i mbun seirbhíse ag an USSR freisin. Níor éirigh go hiomlán leis an T-44. Ach ní raibh an T-54 réidh fós.
  Tháirg na Gearmánaigh an E-50 agus E-75 i gcainníochtaí móra.
  Tar éis caillteanas cuid shuntasach den tír, chuir Stalin cosc ar fhorbairt feithiclí níos troime ná daichead a seacht tonna.
  Chomh maith le líon mór T-34-85, agus IS-2 agus IS-3 beagán níos lú, rinneadh mais tháirgeadh ar an SU-100, a bhí ina ghunna féinghluaiste sách simplí agus éifeachtach.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhféadfadh an t-umar is mó, an T-34-85, ach an tsraith E-50 Gearmánach a threá ar an taobh, agus bhí an E-75, fiú ón taobh, ró-dhian, agus gan ach an SU- D'fhéadfadh 100 é a dhéanamh, agus fiú ansin dhúnadh.
  Mar sin is léir go bhfuil na fórsaí neamhionann. Thráigh na humair Ghearmánacha iad féin na humair Sóivéadacha ó achair fhada. Agus ní raibh ach cosaint shásúil níos mó nó níos lú ag an IS-3 don mhullach, agus ansin an chuid uachtarach.
  Seo iad na Gearmánaigh ag brú trí chríoch an APSS.
  Gerda, Charlotte, Christina agus Magda in E-50. Feadóg siad amhráin dóibh féin agus roar.
  Brúfaimid adharc reithe gach duine,
  Go mbeidh Dia Uilechumhachtach linn!
  Agus conas a thógfaidh siad é agus tine ar an namhaid.
  Séideadh tuiréad an ceathrar is tríocha. Sea, an fhoireann chomhraic, ní féidir leat aon rud a rá.
  Dúirt Charlotte le míshásamh:
  - Fós féin, nach bhfuil ár n-armúr an-mhaith. Is féidir leis an namhaid Hook fiú an bord!
  Thug Christina faoi deara:
  - Ach tá an gunna cruinn agus marfach! Mar sin cúitíonn duine amháin an ceann eile!
  Dúirt Gerda:
  - Stróicfimid gach duine as a chéile!
  Idir an dá linn, tá Natasha ar an SU-100 lena criú ag troid i gcoinne an Fritz.
  Ba é Oleg Rybachenko an cúigiú ball den fhoireann SU-100, in éineacht le Natasha, Zoya, Augustina agus Svetlana.
  Chlaon na cailíní go faofa:
  - Is Trodaire tú, rud atá iontach!
  Lámhaigh Natasha ar an namhaid. Bhuail an sliogán feithicil Gearmánach sa mhullach agus d'éirigh sé as. Stampáil an cailín a cos lom go feargach. Agus sheiceáil sí:
  - Agus anois tá tú buachaill! Is cosúil go bhfuil tú géar, ceart?
  Chlaon Oleg. Is buachaill bás a fháil, rud a chiallaíonn gur féidir leis a lán a dhéanamh. Seo E-75 Gearmánach ag bogadh ar aghaidh. Conas briseadh tríd?
  Rinne an buachaill genius amach é agus dúirt sé leis an diúracán:
  - Tá muid miotail, den fhuil chéanna - tú, agus mé!
  Agus le cabhair a chosa lom, leanbhaí d'iompaigh sé an radharc agus scaoil sé.
  Díreach mar nach bhfuil umar Gearmánach láidir le armúr tosaigh, ach má bhuaileann tú é go díreach ceann go ceann nó meascán de línte fórsa, tugann an umar isteach. Agus ansin thosaigh an pléasctha miotail agus an trealamh comhraic ag maidhm.
  Oleg Rybachenko squeaked:
  - Is é seo an rang is airde!
  Chuir Natasha tic ar shála lom an ghasúir agus chrom sí:
  - Shoot!
  Scaoil Oleg Rybachenko arís as an SU-100. Fired siad ó achar fada, agus ansin níor ghlac an gunna Sóivéadach 100 mm na tancanna Gearmánacha is déanaí: E-50 agus E-75. Ach tá an buachaill iontach. Agus bainistíonn sé a bhuail an namhaid.
  Shoots buachaill Terminator arís. Agus briseann sé trí E-50. Tá an umar seo go tapa agus ní mór é a bhuail. Ach tá na Gearmánaigh i gcónaí ag brú níos déine agus níos deacra.
  Tá Zoya ag lámhach. Agus go han-chruinn.
  Buail an namhaid sa túr. Ansin lasann Oleg Rybachenko arís. Oibríonn gunna céad milliméadar iontais.
  Roars an buachaill genius:
  - Stróicfidh mé thú! Stróicfidh mé as a chéile thú! Ní bheidh sé le do thaitin!
  Agus arís, cosúil le buachaill, glacfaidh sé é agus buailfidh sé go han-chruinn é. Agus beidh sé stróicthe i ndáiríre an namhaid as a chéile.
  Ansin taispeánfaidh sé:
  - Is Trodaire supersonach mé!
  Agus arís beidh sé ag lámhach le cabhair a chos lom.
  Breathnaíonn an buachaill ach dhá cheann déag, ach tá sé an-tapa agus phenomenal.
  Anseo lámhaigh sí le cabhair a bharraicíní lom agus Agaistín.
  Agus bhuail an cailín an E-50.
  Tá damáiste suntasach á dhéanamh ag na Gearmánaigh. Ach tá a n-avalanche umar ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe. Seo é an E-100 ag gluaiseacht. Chomh maith leis sin armúr cumhachtach, airm, agus sciatha.
  Ach téann a chailíní agus a bhuachaillí tríd freisin.
  Tá carr Gearmánach trí thine agus stróicthe ina phíosaí.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Glóir don Athair Naofa,
  Le fury unearly!
  Arís las an buachaill, smashed an faisisteach agus winked ar na cailíní. Agus arís shoots an buachaill agus milleann an namhaid.
  Déanaimis é, is buachaill troda é. Agus buailfidh sé le blaosc thú. Agus tháinig an umar "Tíogair"-2, as dáta ach cumhachtach, ina íospartach. Tá an Panther Gearmánach 2 ag fulaingt ó bhua freisin. Ach bhí sí beagnach conquered Meiriceá féin.
  Agus anois tá an USSR brú.
  Buaileann agus buaileann Oleg Rybachenko go cruinn.
  Agus mar sin thosaigh siad ag lámhach ar a seal agus ag canadh ...
  Chiceáil Natasha a cos lom agus roar sí:
  - Seo as an taiga...
  Thapaigh Zoya a barra loma freisin agus squeaked:
  - Go farraigí na Breataine...
  Bhuail Augustine an sliogán freisin agus dúirt:
  - An tArm Dearg!
  Scaoil Svetlana diúracáin lena bharraicíní loma agus dúirt:
  - Is láidre ar fad!
  Oleg Rybachenko fucked suas agus dúirt:
  - Agus lig Dearg...
  Bhris Natasha agus squeaked:
  - Squeezes cumhachtach!
  Rinne Zoya slap agus choirt freisin:
  - Do bayonet le lámh calloused!
  Chiceáil Augustine agus roared:
  - Agus caithfimid...
  Bhris Svetlana cúis mharfach agus rinne sé doiléir:
  - Gan stad!
  Oleg Rybachenko fired arís, ag gáire:
  - Téigh go dtí an ceann deireanach ...
  Sheol Natasha sliogán agus roar sí:
  - Comhrac mortal!
  Agus na cailíní scaipthe, scaoil an gunna go dtí gur rith na sliogáin amach.
  Sea, tá Oleg Rybachenko ag cogadh arís.
  Ach tá am crua ag an Arm Dearg. Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn. Tá níos mó trealaimh acu agus níos mó coisithe. Agus tá na Seapáine ag teacht ón oirthear freisin.
  Ní féidir cur i gcoinne cumhacht den sórt sin.
  Tá Gerda agus a criú ag troid ar an E-50. Tá na Gearmánaigh ag stoirmiú Voronezh cheana féin. Tá an troid fíochmhar.
  Ar thaobh amháin, tá umar na Gearmáine an-mhaith mar throdaire dá chineál féin. Ach tá an chosaint ar bord sách lag. Agus is é seo a míbhuntáiste, mar sin ba chóir do chailíní a bheith ar an airdeall.
  Tá go leor T-34-85s á dtáirgeadh fós. Tá an fheithicil seo fós i dtáirgeadh mais, agus sroicheann an gunna Gearmánach 88-mm sa 100EL fómhar luachmhar ó achar fada.
  Tá an SU-100 á dtáirgeadh níos mó agus níos mó freisin, atá, toisc gur gunna féinghluaiste é, níos éasca a tháirgeadh ná umar, ach is arm níos láidre é.
  Anois, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, bhris Gerda tríd an triomú Sóivéadach. Ag raon gar, is féidir le carr den sórt sin a bheith an-chontúirteach.
  Thóg an terminator blonde é agus sheinn sé:
  - Níl mo nerves déanta as cruach,
  Fuair tú mé i ndáiríre!
  Agus ansin scaoil Charlotte gunna agus bhrúigh na ceithre cinn is tríocha.
  Agus sroicheann gunna a scaoileann dhá bhuille dhéag in aghaidh an nóiméid achar fada.
  Ar aghaidh, lasann Christina. Agus déanfaidh sé é seo go han-chruinn agus go cruinn freisin. Bhris sí umar de chuid an Airm Dheirg agus squeaked:
  - Tine raging! Hooray do Stalin!
  Ansin bhuail Magda freisin. Rinne sí é seo go han-chruinn agus a héadaí loma in úsáid aici.
  Agus chan sí:
  - Chun na glóire an Athartha síoraí!
  Ina dhiaidh sin pléascann an cailín amach ag gáire ...
  Oibríonn an meaisín Gearmánach gan staonadh.
  Ba é an t-íospartach an IS-2, umar sách cumhachtach agus contúirteach, ach nach bhfuil cosanta go maith ag tosach an turret.
  Níl ach cosaint tosaigh réasúnta maith ag an IS-3, ach tá an umar seo fós á dtáirgeadh i sraith bheag. Tá a cruth túr ró-chasta. Cé go bhfuil an IS-3, mar a léirigh cleachtas comhraic, ar a laghad an deis chun dul i ngleic le feithiclí E-sraith ag raon gar.
  Ní tháirgtear umair níos troime fós sa USSR, agus tá a bhforbairt curtha ar fionraí fiú. Cruthaíonn sé seo, ar ndóigh, fadhb. Níl ach an gunna féinghluaiste éadrom E-25 ag na Gearmánaigh ina sraith, ach tá a tháirgeadh beagnach reoite. Cé nach bhfuil an meaisín dona.
  Níl ach beirt bhall foirne agus méadar go leith ar airde. Beag le gunna 75mm ón Panther. Insamhlóir gluaisteáin Sóivéadach.
  Ach is fearr leis an Fuhrer cumhacht. Tá fiú an E-50 níos lú de réir a chéile leis an E-75, atá clúdaithe freisin le sciatha ar na taobhanna.
  Tá sé deacair dul isteach sa taobh E-75 fiú. Agus baineann na Gearmánaigh leas as seo agus iad ag dul chun cinn ...
  D"éirigh le beirt phíolótaí Gearmánacha Alvina agus Albina cheana féin líon na n-aerárthach a thit síos a shárú trí chéad agus a fuarthas: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Is laochra iontacha iad na cailíní agus is iad na cailíní is fuaire ar domhan. Sea, fiú má tá níos mó eitleáin lámhaigh síos ag Huffman go dtí seo, tá siad i bhfad níos áille.
  Agus, mar riail, tá siad ag troid i bicíní amháin agus cosnochta.
  Lámhaigh Alvina trí aerárthach Sóivéadach óna ME-262 X le gunnaí móra aerárthaigh 30-mm agus chirped:
  - Is mise tóirse an díothaithe!
  Dhearbhaigh Albina, ag lasadh tine den chineál céanna:
  - Agus tá muid scrios iomlán:
  Agus ghearr sí síos ceithre eitleán Sóivéadach eile ...
  Is iad na laochra an-comracive i giúmar, ach tá siad aoibh gháire i gcónaí.
  Is breá leo fir agus oibríonn siad lena dteangacha. Agus is maith leo é. Háilleacha troid den sórt sin.
  Lámhaigh siad síos TU-3 Sóivéadach agus bhris siad ina phíosaí é... Seo é a mbeannacht fíochmhar.
  Na cailíní, i mbeagán focal, ná lig tú síos. Agus faigheann an tArm Dearg uathu.
  Ach ar an láimh eile, tá Anastasia agus Mirabela ag troid freisin i bicíní agus cosnochta - ag ardú a gcuid scóir! Is cailíní an-ionsaitheach iad.
  Agus scaoil Anastasia síos eitleán Gearmánach agus dúirt:
  - Is píolótach iontach mé!
  Scaoil Mirabela síos carr Gearmánach le gunna agus squeaked:
  - Is sárlaoch mé!
  Is iad na cailíní atá ag teastáil uainn i ndáiríre ...
  Ach tá siad ag troid ar Yak-9 Ts atá as dáta, nach bhfuil ar chomhchéim le haerárthaí scaird Gearmánacha. Ach bainistíonn na háille dul i ngleic. Agus seachnaíonn siad a bheith lámhaigh síos.
  Agus cén fáth? Toisc go bhfuil siad cosnochta agus i bikinis. Mar sin níl aon bhealach chun iad a ghearradh amach.
  Tuigeann laochra, mar a fheicimid, cad é craiceann lom.
  Lámhaigh Anastasia trodaire Gearmánach eile agus squeaked:
  - Don Motherland!
  Ghearr Mirabela síos HE-162 agus roar sí:
  - Maidir le Stalin!
  Is é an trodaire Gearmánach is contúirtí an ME-262 X, tá cúig gunnaí móra aeir, luas ollmhór, sciatháin scuabtha, agus armúr cumhachtach.
  Tá sé níos éasca feithicil HE-162 a shoot síos atá éadrom, saor, ach an-inaistrithe.
  Níor éirigh go hiomlán leis an ME-1010 do na Gearmánaigh; níl aon dabht ach gur aerárthach den scoth é i dtéarmaí tréithe eitilte, ach athraíonn a sciatháin scuab agus éilíonn siad píolótaí ardcháilithe. Bhí TA-183 níos praiticiúla, agus téann sé chun tosaigh freisin.
  Ach is fearr le Hitler an ME-262 X atá cosanta go mór, le hairm chumhachtacha.
  Níl feithiclí faoi thiomáint lián an Luftwaffe tar éis éirí as a dtáirgeadh de réir a chéile. Is é TA-152 an fheithicil ilchuspóireach is rathúla, agus tá ME-309 fós i ngleic. Tá siad níos fearr ná trodaithe Sóivéadacha i luas agus armáil. Agus cé gur feithicil faoi thiomáint lián é an Yu-488, ní féidir le Yaks Sóivéadach teacht suas leis fiú. Sea, tá fiú an LA-7 níos airde níos lú ná an carr seo ó thaobh luais de.
  Agus cad atá le déanamh i gcoinne scaird-bhuamadóirí: Arado, Yu-287 agus daoine eile.
  Tá eitlíocht Shóivéadaigh, gan scaird-aerárthaí, lag.
  Mar sin féin, éiríonn le Anastasia agus Mirabela scóir mhaith a scóráil fiú i cibé coinníollacha.
  Mar sin d'fhill siad, athbhreoslaithe agus chuaigh siad chun cath arís. Tá carranna Gearmánacha buailte leo arís. Agus déanann siad é le héifeacht mhór.
  Ní féidir le haon duine san eitlíocht Shóivéadaigh comparáid a dhéanamh lena bpéire. Ina theannta sin, tá gnéas ag cailíní a bheith níos láidre. Agus de ghnáth bíonn fir éagsúla acu i gcónaí. Agus tugann sé seo neart do chailíní!
  Tá sé seo ar cheann de na rúin a rath iontach.
  Tá réalta óir Laoch an USSR faighte ag na cailíní cheana féin, agus wink ar a chéile.
  D'eitil siad timpeall arís agus scaoil siad duine éigin.
  Ghearr Anastasia síos an Yu-288, buamadóir sách cumhachtach, lena gunna aerárthaigh 37 mm.
  Agus scaoil Mirabela síos scaird Yu-287, ag baint úsáide as an gunna céanna 37-milliméadar. D'éirigh le gunnaí den sórt sin, le cruinneas iontach na gcailíní, feithiclí namhaid a bhualadh ó chian. Cé go raibh an lón lámhaigh teoranta, bhí an baol ann go bhfaighfeá bás.
  Chas na cailíní cos lom agus canadh:
  - Soar fabhcún mar iolair,
  Táimid ag tnúth le Stalin!
  Is é ár rathúlacht ach timpeall an chúinne
  Oscail do chuntas buaiteach!
  Mar sin ní ligfidh na laochra, ar ndóigh, na faisisteacha as an dubhán. Agus buailfidh siad chomh crua air go ndéanfaidh sé dochar don Fhuhrer.
  Anastasia Vedmakova, ar ndóigh, ainlithe. Tá an Yak-9 níos mó ná sé chéad ciliméadar, ní mhairfidh sé, le gunna trom tá sé níos giorra fós, ach caitheann sé agus casann sé níos mó nó níos lú.
  Beagán níos fearr ná an Yak-3, a chosnaíonn níos mó, áfach, agus éilíonn ard-chaighdeán duralumin. Agus chaill an APSS a lán de chríoch. Agus is féidir an Yak-9 a tháirgeadh i gcainníochtaí ollmhóra.
  Ach níl aon bhealach le coinneáil suas leis an Tríú Reich, mar aon leis an tSeapáin.
  Scaoil Mirabela síos ME-262 agus chan sí:
  - Ar son ghlóir Motherland na Rúise,
  Déanfaimid an domhan ar fad níos sona!
  Ghearr Anastasia amach Gearmáinis eile agus squeaked:
  - Seo ainm an ghrá is radanta!
  Agus freisin conas a rachaidh sé roar. Agus buaileann sé an Fritz.
  Tá na cailíní, ar ndóigh, an-fionnuar.
  Idir an dá linn, tá na Gearmánaigh ag bogadh níos doimhne agus níos doimhne isteach i gcríoch an APSS.
  Tá na Seapáine ag indulging féin freisin. Agus tá go leor acu agus tá siad ag tiomáint na Síne chun tosaigh orthu.
  Tá na saighdiúirí buí ag iarraidh briseadh tríd. Agus bruscar siad na cineálacha cur chuige go léir le coirp.
  Ach tá an oiread sin acu a bhriseann siad tríd sa deireadh.
  Tá na Seapánaigh agus a n-arm buí ag stoirmiú Khabarovsk. Ní chuirtear caillteanais san áireamh ar chor ar bith.
  Ach buaileann cailíní Sóivéadacha leo ansin.
  Alenka agus a foireann.
  Cosnaíonn cailíní Khabarovsk. Caitheann siad grenades ar an namhaid lena gcosa lom.
  Agus canann siad freisin le gáire:
  - Is cailíní deas muid,
  Agus an ruaig ar na trodaithe go léir...
  Tá an guth chomh ard
  I glóir do aithreacha buile!
  Agus arís eitilt na grenades thrown ag na cosa lom na háille.
  A luaithe agus a thugann Alenka seal, gearrann sí na Sínigh síos agus sciobann sé:
  - Glóir dár dtír!
  Caithfidh Anyuta grenade lena cosa nocht agus roar:
  - In ainm cumhachtaí níos airde!
  Agus buailfidh sé thú freisin le pléasctha marfach.
  Ansin, shoots Angelica. Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin.
  Agus scata:
  - Go teorainneacha nua!
  Agus ansin buailfidh Maria tú freisin. Agus ghearr sí freisin na trodaithe buí le pléasctha, ag canadh:
  - Eireaball le heireaball! Súil le haghaidh súl!
  Agus buaileann sí lena cairde.
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha caith bosca iomlán de pléascáin ag an samurai agus na Síne.
  Agus beidh sé roar:
  - Chun an ghlóir an athar!
  Agus arís scrios an cúigear an arm coigríche.
  Ach tá go leor Síneach bailithe ag na Seapáine cheana féin. Bíonn siad ag dreapadh agus ag dreapadh. Agus fásann tulacha iomlána corp.
  Caitheann Alenka lena sÚil nocht agus scaileann sí:
  - Maidir le Stalin!
  Caithfidh Anyut grenade freisin lena chos nocht agus a mutter:
  - Múinteoirí!
  Beidh Angelica caith amach an líne. Caitheann sé bronntanas lena chos nocht agus squeaks:
  - Lenin!
  Agus ansin buaileann Maria an namhaid. Agus lena bharraicíní loma seolfaidh sé scrios.
  Ansin scaip na Síneacha i ngach treo ...
  Agus ansin déanfaidh na Cluichí Oilimpeacha an bairille nitroglycerin a thógáil agus a mhúchadh. Agus maróidh sé gach duine.
  Agus titim na míleataithe ...
  Tá Oleg Rybachenko agus a fhoireann fós ag troid ar son Tula. Tá na Gearmánaigh ag iarraidh timpeallú Moscó. Rinne cathair Tula ionsaí ar an Fritz i '41 cheana féin.
  Ach tá an namhaid i bhfad níos láidre anois. Agus tá sé lámhaigh aggressively. Agus buamaí ag cur báistí anuas ar an Arm Dearg, agus fórsaí millteach eile.
  A namhaid an-chumhachtach. Agus caitheann siad an iomarca trodaithe dubha, hArabaigh, agus Indians chun cath. Agus dealraíonn sé unstoppable.
  Bhris Oleg Rybachenko ar an E-75 agus chan sé:
  Bíonn saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh do rud ar bith...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag imeacht ó na bóithre,
  Agus ní stopfaidh sé!
  Agus ná athraigh do chosa
  Tá ár n-aghaidheanna ag taitneamh
  Buataisí sparkle!
  Agus arís buaileann an buachaill na Naitsithe i bhfad i gcéin. Ach tá na fórsaí fíor-mhíchothrom.
  Cé go seasann Tula heroically. Agus sa deisceart tá na Naitsithe ag druidim le Stalingrad.
  Ach cad a cheapann siad a bhuaigh ansin?
  Buaileann Oleg Rybachenko na Naitsithe arís agus canann sé:
  Agus
  líon an chaos sin na cruinne ...
  Cúis bhróin an chine daonna -
  Mairfidh pian agus fulaingt!
  Agus arís maraíodh an buachaill, agus bhí an faisisteach Mouse-2, meaisín iontach, ar lasadh.
  Thug Natasha faoi deara go loighciúil:
  - Ní féidir le fórsaí ar bith seasamh inár gcoinne!
  Agus winked sí ag an buachaill.
  Ansin bhuail Zoya freisin. Chomh maith leis sin roared:
  - Chun mo rochtain ar bua!
  Oibríonn an SU-100 dó féin agus ní smaoiníonn sé ar stop a chur leis an sliogáil.
  Tá na Gearmánaigh ag seachaint Tula de réir a chéile. Tá a lán fórsaí acu, a lán coisithe. Agus tá umair de bhrandaí éagsúla ag bogadh.
  Anseo, mar shampla, tá an "Lev"-2 céanna, meaisín an-chumhachtach: meáchan sé céad tonna, agus tá an armúr tosaigh 300 milliméadar ar uillinn. Ní dhéanfaidh aon ní cosúil a fháil tríd.
  Ach tá Oleg Rybachenko fós ag lámhach. Léiríonn a rang is airde - sniper.
  Agus buaileann sé é féin, agus buaileann sé é féin ...
  Níl ach blúirí ag eitilt amach ó na Naitsithe. Ach níl siad fós ag iarraidh moilliú.
  Oleg Rybachenko ag gáire:
  - Is linne an todhchaí,
  Is iolair muid - Jedi!
  Agus arís déanann an buachaill cónaic. Agus arís faigheann na faisisteach nicil.
  Agus tá criú umar Gerda i Stalingrad cheana féin. Tá cathanna ionsaitheach den sórt sin raging anseo.
  Gerda, lámhach, yells:
  - Is iarann mo chorp!
  Bhrúigh Charlotte na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - Mar sin úsáideach le haghaidh troid!
  Agus winked sí ag a páirtí.
  Ansin bhuail sí arís agus bhris na ceithre cinn is tríocha.
  Ansin fired Christina freisin. Bhris sí triomadóir an Airm Dheirg agus rinne sí ruathar:
  - Is cailín craiceáilte mé! Stróicfidh mé gach duine as a chéile!
  Agus ansin thosaigh Magda ag lámhach lena cos lom.
  Go ginearálta tá ag éirí go maith le cailíní ón nGearmáin. Agus smear siad an namhaid.
  . CAIBIDIL Uimh. 2
  Ach bhí a charr buailte ar an taobh. Bhí orm é a stopadh agus a dheisiú.
  Dúirt Gerda go capricious:
  - Táimid ag cur am amú arís!
  Chuimil Charlotte a cos lom ar dhromchla an armúr agus í ag caoineadh:
  - Déanfaimid díoltas agus an bua!
  Agus ansin thóg sí é agus thaispeáin sí a fiacla. Agus scaoil sí lus na gréine óna fiacla péarlach.
  Thóg Christina é agus squeaked:
  - Don Motherland gan chomhairle!
  Agus buailfidh sé a shála lom ar an armúr freisin!
  D"aontaigh Magda:
  - Agus gan aon nonsense!
  Shocraigh na cailíní fichille a imirt faoi láthair. Lánúin le haghaidh lánúin. Agus thosaigh siad ar straitéis a thógáil ann.
  Tá an cluiche suimiúil. Ach d"áitigh na cailíní thar gach gluaiseacht agus chrom siad cinn.
  Dúirt Gerda le fiacla lom:
  - Beidh mé ar an axiom is airde!
  Agus conas a bheidh sé ag gáire ...
  Shamhlaigh mé m"ainm ó scéal fairy Andersen. Mar sin bhí sí gafa san fhoraois ag robálaithe. Bhain siad an carráiste as a chéile, agus thug siad leo beagnach gach éadaí agus buataisí daora a bhí ag Gerda. Mar sin tá Gerda cosnochta arís, agus i saicéadach. Seo an chuma a bhí uirthi, agus a lámha ceangailte taobh thiar a droma.
  Siúlann sé trí fhoraois fhuar an fhómhair. Mothaíonn an t-aonar lom gach bump, gach bump, gach craobhóg. Tá faitíos agus ocras ar Gerda.
  D'éirigh léi fiú téarnamh sa phálás. Agus tá sioc ar fhéar an fhómhair, rud a mheabhraíonn an fuar a bhí taithí aici le déanaí.
  Rinne Gerda gáire... Shíl sí gur léir go raibh easpa sála tósta ar scéal fairy Andersen. Agus bheadh sé sin go hiontach!
  Deisíodh an umar go tapa. Is beag an damáiste. Cé gur bhuail sliogán gunna 100mm an taobh. Is féidir a bheith contúirteach.
  Bhrúigh Charlotte na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Is scriostóir umar mé,
  Tá croí ar lasadh...
  Is é an gunna mo áit chónaithe!
  Agus bhris an sliogán tríocha a ceathair eile. Go dtí seo, is é an T-34-85 atá i gceannas ar an gcatha. Agus tá feithiclí troma sách annamh san Arm Dearg.
  Ach ansin bhí an chuma ar an IS-3. Tá pointe lag aige: an chuid íochtarach den chorp. Tá uillinn chlaonta mór ag an forehead. Tá cruth air: smuit liús. Ach má bhuaileann tú an chuid íochtair den forehead, ní bheidh aon trócaire.
  D"úsáid Magda a cosa lom chun an gunna a dhíriú ar an namhaid. Agus conas a bhuail sé, agus an projectile eitil.
  Agus fuair an meaisín Sóivéadach pollta sa gut. Bhí an túr stróicthe agus thosaigh sliogáin ag pléascadh.
  exclaimed Gerda:
  - Agus tá tú áilleacht dea-dírithe!
  Chroith Magda a cíoch iontach:
  - Ní stopfaidh aon duine mé!
  Dhearbhaigh Charlotte go muiníneach:
  - Agus ní bheidh aon duine bua!
  Bhí Christina squeaked mar fhreagra:
  - Milleann wolves olc naimhde!
  D'fhás Gerda:
  - wolves olc - cúirtéis do na laochra!
  Chuir na Naitsithe timpeall ar Tula agus bhí ar na páistí, mar aon le ceathrar cailíní, briseadh amach as an bhfáinne.
  Ritheann an buachaill, an cailín agus na cailíní agus caitheann siad grenades lena bharraicíní nochta.
  Ach déantar damáiste do na Naitsithe agus ní féidir leo iad a bhualadh.
  Oleg, lámhaigh, chan:
  - In ainm an Motherland naofa,
  Ní féidir linn a thabhairt ar ár glúine!
  Chaith Margarita bronntanas an bháis lena cos lom agus d"éirigh sí:
  - Ní hea! Ná seachadadh riamh!
  Dúirt Natasha, ag lámhach agus ag léim:
  - Lig aon deacracht a thagann chun ár teach!
  Agus sheolfadh sé grenade marfach freisin lena chos lom.
  Ansin seachnóidh Zoya an shrapnel, agus úsáidfidh sí a toes loma freisin chun an bhrú a scaoileadh...
  Agus beidh sé roar:
  - Beidh sé go hiontach!
  Agus ansin cuirfidh Angelica tine ar an namhaid. Mows sé síos i rage fiáin. Agus beidh sé roar arís:
  - Tá mé ar buile chonaic!
  Agus beidh grenade ag eitilt ó do shála lom.
  Agus ansin glacfaidh Svetlana é agus buailfidh tú go crua.
  Is iad seo, ar ndóigh, cailíní - cad a thugann bás do naimhde.
  Natasha, ag lámhach ar an namhaid, squeaks:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn, ní féidir leis an diabhal fiú an ruaig a chur orainn!
  Agus eitlíonn an grenade óna cosa lom i stua. Agus buailfidh sé, agus scaipfidh sé gach rud, agus i bhfad uaidh.
  Tá cailíní, ar ndóigh, in ann an chríoch lena mbaineann a shárú. Sa deisceart, tá rages troid i Stalingrad, a bhfuil an Arm Dearg. Tar éis caillteanais ollmhóra a fhulaingt, ghlac na Seapánaigh Khabarovsk agus bhí siad ag dul chun cinn ar Vladivostok.
  Bhuel, buailfidh siad siúd a bhfuil sé de dhíth orthu ansin.
  Bhí searmanas slán ag Anna Witchakova lena capall eitilte dílis. Ba é an trodaire a tháinig chun bheith ina máthair don Mig-4, a scaoil an oiread sin eitleán Gearmánach, dóite go simplí le linn stailceanna aeir armada na Seapáine, mar a rinne líon cothrom feithiclí agus long eile. Tar éis do na vultures ó Land of the Rising Sun an chathair a bhualadh, chuir Vladivostok radharc brónach i láthair. Mar sin féin, bhí sochraid na marbh ar siúl ar bhealach míleata, go measartha agus go tapa go leor. Chuir an píolótach Vedmakova a cosa trí thine, bhí cosa an chailín clúdaithe le blisters, agus mar sin shiúil sí cosnochta, ag céim go cúramach ar a bharraicíní. Ní dhearna na Seapánaigh na ruathair arís agus arís eile; Shiúil Vedmakova timpeall na brablach, bhí sé á ghlanadh go fuinniúil, agus i measc na n-oibrithe bhí líon mór leanaí. tanaí, cosnochta, agus aghaidheanna deargtha i ngrian an earraigh úr, chroch siad suas tíleanna briste, d'ardaigh siad cuaillí teileagraif tite, agus go simplí scuab siad na sráideanna.
  An elder os cionn na buachaillí i comhionannas vótaí ceannródaí, ach gan léine (chrochadh sé ar leithligh, is cosúil go raibh na buachaillí ag tabhairt aire dá gcuid éadaí), rith suas go dtí an píolótach.
  - Táimid ag obair ar luas luathaithe, Comrade Major, beidh gach rud réidh go luath! Scuabfaimid an tsráid glan, beidh sé chomh réidh agus a bhí roimh an gcogadh!
  Rinne Witcher aoibh agus chaith sé candy air:
  - Seo, tóg é! Is é seo ár Sóivéadach déanta as seacláid nádúrtha, ní nimh Mheiriceá.
  D'éirigh an buachaill go suairc:
  - Agus tháinig muid suas le leasainm nua do na Meiriceánaigh! Ós rud é anois go bhfuil siad in éineacht le Hitler agus Hirohito, ansin nach bhfuil siad Yankees, ach Pindos!
  Chrom an cailín mór roimh an mbuachaill:
  - Cé a dúirt tú iad?
  Dúirt an ceannródaí óg arís:
  - Pindos! Mar sin anois táimid cosúil leis na Yankees a feall orainn!
  Stróic Witcherova ceann an ghasúir, ansin shiúil a lámh mhór láidir thar ghuaillí tanaí veineacha an ghasúir. Rinne an buachaill aoibh ar ais: bhí a fhiacla bán, agus shín sé a phailme calloused. Chroith an maor lámh an ghasúir agus d"fhreagair sé:
  - Ní mór dúinn cuimhneamh ar an ainm! Ach nílimid i gcogadh le Meiriceá fós, mar sin tá sé ró-luath teacht ar leasainmneacha!
  Rinne an buachaill agóid:
  - Tá Meiriceánaigh níos measa ná na Seapánaigh agus na Gearmánaigh, mar is fearr leo troid le lámha duine eile. Is cuma cé chomh cruálach is atá trodaithe Impireacht an Éirí Amach, is eol do chách a gcrógacht!
  Chuir an Witcher isteach:
  - Maróidh mé na fir chróga seo! Agus chomh tapa agus is féidir!
  Shínigh an garastún gníomhaithe nua Krotov gan choinne ordú nach raibh iomlán loighciúil agus sheol sé an píolótach laochra le grúpa mairnéalach go Khabarovsk. Tháinig an t-ordú láithreach; bhí sé riachtanach chun cinn na n-aonad Seapáine a repel. Ar ndóigh, bhí Witcherova ag súil go dtabharfaidís trodaire di, ach... Ach ní raibh aon eitleáin in aisce ar an tosach, agus níor tháinig na hathneartaithe óna lárionad go fóill. Níor thóg an turas ó Vladivostok go Khabarovsk mórán ama agus caitheadh an mórshiúlóir go litriúil as na ráillí isteach i gcath chorraitheach.
  Rinne na Seapánaigh iarracht an chathair dea-dhaingean a sheachbhóthar agus í a chur timpeall uirthi. Is ar éigean a bhí am ag an laoch léim isteach sa trinse lena meaisínghunna nuair a thosaigh an t-ionsaí.
  D'iarr an Witcher ar Chaptaen Sinitsin, a bhí ina luí in aice léi:
  - Ciallaíonn sé seo go bhfuil an namhaid ag pleanáil tactics Friedrich, nó níos cruinne ar an nGinearál Nogi, chun na daingnithe a sheachbhóthar agus sinn a thiomáint isteach sa chúl.
  Labhair an captaen go gruama:
  - Lig dó iarracht eireaball capall na Rúise a chur trí thine! Buailfear é lena crúba chomh dian sin nach mbeidh mórán dealraimh air!
  Rinne an píolótach ace magadh:
  - Is dócha nach bhfuil crúba an chapaill déanta as cruach Krupp, ach as ár gceann Sóivéadach!
  Cuireadh isteach ar a cuid focal ag caoineadh na sliogáin. Anseo tá sí ina luí i trinse fada tochailte, go ginearálta tá líne suntasach daingneáin timpeall Khabarovsk, tá bagairt ionradh na Seapáine ann le roinnt blianta anuas. Tá sliogáin ag pléascadh os comhair agus taobh thiar de na trinsí, agus déanann siad go leor torainn. Go ginearálta, cruthaíonn shimosa cáiliúil na Seapáine a lán torann agus deataigh. Breathnaíonn an laoch gan eagla, fiú le roinnt neamhshuim. Gineann pléascanna sliogáin scairdeáin shalach, agus chroith an ithir ar cheann acu. Ciallaíonn sé seo go bhfuil gunna ag lámhaigh, le caighdeán gunna de thrí chéad milliméadar. Is féidir groan an lucht créachtaithe a chloisteáil... Tríd an gunna is cosúil go bhfuil siad cosúil le gala solais nach féidir le gach cluas a ghabháil. Anseo bhí an píolótach laochra clúdaithe le cré. Ach sraoth an cailín agus chroith an deannach as a bréid dearga:
  - Tá sé mar seo i gcónaí, má luíonn tú síos éiríonn tú salach! Agus má éiríonn tú, tabhair dom lámh nó dhó clé!
  D'éirigh leis an ullmhúchán airtléire a bheith gearr, b'fhéidir nach raibh an oiread sin sliogáin ag na Seapánaigh. Tá tús curtha leis an ionsaí. Bhí roinnt beart Seapánach ag marcaíocht chun tosaigh. Beaga, le comhlacht beagán chothromú ar an meaisín. An umar is mó tóir ar Impireacht na Rising Sun: Chichikha. Chuimhnigh an Witcher ar a saintréithe. Armúr tosaigh 30 mm, gunna 47 mm, inneall díosail 320 each-chumhacht. Seachas an fheidhmíocht tiomána, nach bhfuil an meaisín seo níos lú ná an T-34, ansin tá sé níos measa fós ná an T-3 Gearmánach de mhúnla 1943. Fiú sa Chianoirthear tugann siad air, sraothartach! Ach dála an scéil, ní banríon na páirce an umar, ach na coisithe. Bain triail as, cuir chuige na minefields. Mar a chantar: Nuair nach féidir le traein armúrtha dul tharstu, sracfaidh saighdiúir le raidhfil.
  Rinneadh na raidhfilí Seapánacha a chóipeáil ón Mauser Gearmánach. Gunnaí submachine, sracadh amach as an cáiliúil "Schmeister" ón Chéad Chogadh Domhanda. Go ginearálta, tá fonn ar dhaoine caol-eyed an chuid is fearr a chóipeáil ón taobh eile. Cinnte tá dearthóirí Seapánacha ag obair cheana féin ar hibrideach den Panther agus T-34 a chruthú!
  Níl níos mó ná dosaen umar Seapánach ann agus níl aon deifir ar airtléire na Sóivéide bualadh leo. Ritheann na coisithe ina ndiaidh ag bogshodar, i slabhra tiubh traidisiúnta. Tá saighdiúirí Land of the Rising Sun iad féin gléasta in éide atá beagán buí, ag teacht le dath an steppe khaki. Breathnaíonn Witcher orthu, ag measúnú go tapa ar líon na n-ionsaitheoirí. Chun an tsúil tá cúig nó sé mhíle acu, agus tá míle Rúiseach ar a mhéad ina suí sna trinsí, ag clúdach an chuid seo den tosach. Agus na hairm ... Tá arm an Chianoirthir feistithe ar bhonn iarmharach, agus níl gunnaí fo-inneall ag oifigigh amháin. Bhuel, tá sí ina mór, áfach, gan seasamh, laghdaithe go dtí an leibhéal príobháideach.
  D'iarr Captaen Sinits (fear an-óg fós) ar Witcher.
  - Ar throid tú leis na Gearmánaigh?
  D'fhreagair an cailín:
  - Ní hea! phóg mé iad!
  Dúirt an captaen, ag iompú go tobann,:
  - An cuimhin leat do chéad chorp!
  Witcher, ag gáire, chroith sí a ceann:
  "Is píolótach mé, agus cibé duine a scaoil mé síos, mharaigh mé é, níl aon choincheap agam ar chorpáin!" Dála an scéil, le linn an Chogaidh Mhóir Patriotic ar fad, níor lámhachadh m"eitleán riamh!
  Bhí an captaen ag feadóg rud beag go suarach:
  - Níl ionat ach Ace! Agus cé mhéad Gearmánaigh smeartha atá agat!
  Witcher aoibh níos leithne fós:
  - Tar éis an cúigiú fiche, bhronn siad an réalta laoch! Agus gan ach fiche a hocht.
  exclaimed Sinitsin:
  - Uh-uh! Níl ionat ach máistir do cheird!
  D'fhreagair an cailín go measartha:
  - Ní gá laoch a dhéanamh duine éigin a chomhlíonann a dhualgas go hionraic. Anois tiocfaidh na coisithe níos gaire, agus buailfimid leo.
  Tharraing an captaen an bolt de ghunna trom submachine, a mheá deich gcileagram maith. Bhain mé leis an madra, tá an seoladh an-daingean, tá recoil ag an gcnap. Ní meaisín an-áisiúil é, ach buaileann sé ... Fíor, de réir ráflaí, tá gunna meaisín níos cumhachtaí ag na Gearmánaigh cheana féin, ach cé a fhios, an dtiocfaidh dearthóirí Sóivéadacha suas le rud éigin níos fearr. Níorbh fhéidir le Sinits cur i gcoinne fiafraí:
  - Cén fáth ar aistríodh píolótach chomh mór thú chuig na coisithe?
  D'fhreagair Witcherova go leath-ghéar, agus í ag cliceáil freisin ar subh a gunna fo-mheaisín:
  -Agus ní raibh uaim ach a fháil amach cad é mar a bheadh i mo shuí faoi thine! Bheadh sé sin fionnuar!
  - Agus caithfidh gur chaill tú do chuid buataisí dá mbeadh an oiread sin deifir ort dul chuig an líne tosaigh!
  Witcherova, i ndáiríre, ag iarraidh a dhéanamh ar an blisters dul amach níos tapúla, shiúil timpeall cosúil le cailín cosnochta. Cé gur léirigh formhór na mban agus na bpáistí a gcuid sála lom le linn an chogaidh sa samhradh, níor glacadh leis seo i measc na n-oifigeach, go háirithe in áiteanna poiblí. Ach thaitin Witcher fiú aird a tharraingt ar dhaoine mar sin. D'fhreagair sí Sinitsin go simplí:
  - Chun airgead a shábháil, tá beagnach an domhan caipitleach ar fad inár gcoinne. Tar éis an tsaoil, caitheann buataisí amach, agus is é seo obair go leor daoine!
  D"aontaigh an captaen le bua spraíúil:
  -Tá cosa an-álainn agat! An féidir liom peataí a thabhairt dóibh?
  Chroith Witcher a méar:
  - Ní anois! Ansin, má mhaireann tú, cuirfidh mé tú suas don oíche.
  Leathnaigh Sinitsin a shúile:
  - Wow, tá tú go tapa! Is gnách go dtógann mná sos fada!
  Bhí Vedmakova ag iarraidh freagra a thabhairt, ach chualathas pléascadh, bhuail umar Seapánach ag siúl amach romhainn mianach. Sheinn an cailín:
  - Bhí Hitler ag tiomáint carr, bhí an bastard séidte suas ag mianach! Bhris sé ina blúirí - ach ba bheag úsáid a bhain sé!
  Phléasc umar Seapánach eile, stop sé, d"iompaigh sé a bhothán agus d"oscail tine ar na trinsí Sóivéadacha. Chuaidh an treas fear ina dhiaidh. Ní raibh na Seapáine, áfach, fiú smaoineamh ar stopadh. Thit na súile caola: thosaigh a gcuid gunnaí meaisín, atá suite ar thúir shochorraithe leathchiorcail, ag obair.
  Dúirt an captaen:
  - Tá sé seo iontach! Tá sé cosúil go bhfuil siad ag siúl i bparáid! Seo arm!
  Phioc Vedmakova suas raidhfil, ar an dea-uair an t-achar go dtí na coisithe a cheadaítear, agus lámhaigh ar an oifigeach Seapánach. Thit Narrow-Eyed anonn, ag caitheamh a raidhfil ar shiúl le fórsa den sórt sin go raibh sé ag fumbling lena bayonet i bhféar an earraigh. Lean na Seapánaigh eile ar aghaidh ag rith, gan ach beagán tilting a gcorp, ag súil de réir dealraimh ar an mbealach seo a sheachaint defeat, nó in áit a laghdú a dóchúlacht. Chuimhnigh Vedmakova gurb é seo an chaoi a gcuireann siad oiliúint ar shaighdiúirí san arm Quantud; Is cosúil gur tugadh rith mhaith don Tsar-Athair agus do Herod! Mar sin féin, tá sé ag caint faoi Nicholas II. Anois tá siad ag troid sa tSeapáin arís, agus ní ar cheann amháin, ach ar réimsí éagsúla. Mar sin féin, tá a buntáistí ag baint leis seo freisin. Sheinn an cailín:
  Tá sé ag teacht - tá an Wehrmacht curtha sa deannach,
  Napoleon Tá defeated, invincible!
  Ní bheidh an namhaid in ann satailt ar bhratach na Sóivéide,
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe!
  I ndiaidh a chéile, stop na humair scriosta Seapánacha, ach thosaigh na coisithe a bhí ag brúchtadh le beaignití ag rith níos tapúla fós. Bhí láithreacha na dtrúpaí Sóivéadacha brúite le flashes, raidhfilí buailte, agus uaireanta trasnaithe le tine gunna meaisín. D'oscail an Witcher tine freisin. Na Seapáine, athlódáil ar an t-aistriú, fired as raidhfilí. Scairt siad ar bharr a scamhóga:
  - Banzai! Rus tabhair suas!
  Thriail na hurchair a gconablaigh mar a bheadh ramrod ina mannequins. Thit deannach cnámh measctha le fuil. Mar sin féin, chaill an chuid is mó de na hurchair, mar a tharlaíonn sa chath. Thrasnaigh na Seapánaigh an pháirc mhianaigh, bhí na saighdiúirí beaga ró-éadrom lena reáchtáil chun na bronntanais a ullmhaíodh do na tancanna a mhadhmadh.
  Mhothaigh Witcherova cúlú éadrócaireach an mheaisín-ghunna ar a gualainn, agus bhí cuma arrachtaigh fíor ar throdaithe The Land of the Rising Sun. D'fhás a screadaí hysterical níos láidre agus níos dlúithe, a n-aghaidheanna buí, olc ag glioscarnach le allas. Féachann Witcher a oiread saighdiúirí namhaid agus is féidir a mharú ag an am céanna. Tá an cailín te mar i gcónaí, agus shoots cosúil le nead. Rith gearrthóg amháin amach, cuireadh ceann eile isteach. Tá an iris ró-mhór, cruinn, agus ní éasca é a ding isteach sa seomra. Agus arís an tine, an Japs eitilt bun os cionn.
  Lámhaigh Vedmakova an dara babhta de lón lámhaigh, rud a d'fhág gan aon lón lámhaigh. Agus tá na cinn caol-eyed ag ionsaí cheana féin le grenades. Freagraíonn siad le throws, anois tá i bhfad níos mó screams agus groans, agus saighdiúirí Sóivéadach titim freisin. Ghearr an blúire as snáithe bídeach gruaige ar cheann Witcher. Ní féidir le nerves an chailín é a sheasamh, agus léimeann sí suas agus screadaíl ag barr a scamhóga:
  - Do thír dhúchais do Stalin!
  Ina dhiaidh sin, scread an chuid eile de na trodaithe, ag léim as an gclúdach agus ag croitheadh a gcuid beaignití. Ritheann saighdiúirí Sóivéadacha chun bualadh leis na Seapánaigh, ag gabháil do throid bayonet.
  Gearrann Vedmakova boilg an "samurai" is gaire le buille sciobtha. Screadann sé agus déanann sé iarracht freagra a thabhairt agus titeann sé anonn mar a bheadh torc maraithe. Exclaims an cailín le pléisiúr:
  - Peil na Rúise: An Rúis - An tSeapáin, dhá nialas!
  Agus go deimhin thit Seapánach eile lena scornach gearrtha le bayonet. Bhuel, chiceáil an píolótach laochra an tríú ceann sa groin. Shín an fear caol-shúileach amach, agus an cailín ag gluaiseacht le táimhe, bhuail sí an barr i súil an namhaid!
  -Faigh Seapáinis é! Cén fáth seasamh taobh thiar de na bacainní!
  D"oscail buille díoltais na bayonet tunic an mhóraimh, tháinig fuil amach, ach ní hamháin gur chuir sé seo isteach ar an gcailín, ach chuir sé fearg bhreise uirthi freisin.
  - Bás Hirohito! - Choirt an cailín, chuaigh a shin isteach sa teampall caol-súile, agus bhog an cailín chomh tapa sin, amhail is dá mba liáin trodaire nua í.
  An Seapánach cúlú, agus fiú tacaíocht ar shiúl, agus an cailín spreagtha chuaigh ar an ionsaí, a gunna meaisín a bhí sníomh cosúil le club i lámha an fathach. Ansin tháinig buille crua ar chúl an chinn le cnap oifigeach ró-díograiseach. Easanálfaidh Anna:
  - Seo shahen-khash duit!
  Ach ar an iomlán, bhí am crua ag na Rúisigh. Tá buntáiste cúig huaire ag an taobh caol-eyed, agus tá leibhéal maith folláine fhisiceach ag na Seapáine, agus ina theannta sin, níl siad ag troid i gcoinne saighdiúirí is fearr an USSR. Ar ndóigh, le linn cogaidh chomh deacair, cuireadh coinscríobaigh an tríú catagóir, le tréithe níos measa, nó saighdiúirí a gortaíodh go dona sa chath leis na Naitsithe chuig an gCianoirthear. Thit na saighdiúirí, uaireanta bhí dosaen beaignití á dtiomáint i Rúisis amháin, bhí siad ag fuiliú go litriúil le chéile, ach throid siad mar laochra, agus níor iarr duine ar bith trócaire.
  Bhuail Sinitsin oifigeach Seapánach le bayonet, ach bhuaileadh é freisin sa taobh leis an rinn. Leag an fear óg síos ar na Seapánaigh ionsaí le buille chuig an cófra le cnap a ghunna, ach bhí an fhuil ag sileadh ón taobh ró-líonmhar. Agus rushed ceithre samurai ar an Guy láithreach.
  Theith an Vedmakova cróga chun tarrthála, ag sá an oifigigh le bayonet suas go dtí an lann ghualainn, agus leagadh síos Jap eile faoi na glúine.
  - Coinnigh ort Petrukha! - Dúirt sí.
  Léirigh sé láithreach dhá bhaogaid dírithe ar an cófra agus d'fhreagair:
  - Ní mise Peadar, ach Arkady!
  An cailín a mharaigh Seapánach eile ag caoineadh:
  - Sa chogadh, tá gach ainm cosúil le cliceáil gunna choileach; níor cheart duit é a choileach gan lámhaigh a lámhach!
  Retreated Arkady beagán agus an bayonet merciless sracadh oscailt a leiceann. An fear óg whined ó phian dofhulaingthe:
  - Máthair Dé!
  Chuir Witcher agóid:
  - B'fhéidir gur máthair mé, ach ní le Dia mé! Go ginearálta, níl aon Dia, agus ní raibh riamh!
  Chuaigh Arkady siar lena dhroim chuig Anna agus chrom sé go hintuigthe:
  - Agus cad é an neamhbheith atá ag feitheamh orainn tar éis bháis?
  Chroith an cailín a ceann go diúltach:
  - Ní hea! Beidh eolaíocht Cumannach resurrect na mairbh! Agus beidh na daoine a fuair bás i gcathanna ar son a dtír dhúchais ar na chéad daoine a chuirfear ar ais chuig saol nua.
  Chroith Sinitsin a cheann:
  - Dia ná bac!
  Tar éis Seapánach eile a leagan síos Witcherova, squealed:
  - Níl aon dia! Má tá ceann ann, ansin ní mór dúinn a admháil gur sadist é cruthaitheoir ceaptha na cruinne! Agus is maith leis a chruthú a chéasadh!
  Ag an nóiméad sin, bhí Arkady gearrtha oscailte sa thigh le bayonet, agus ionas nach titim, chlaon sé ar an dearg-haired laoch:
  - Agus tá mé chomh cráite! Níl ort ach doshamhlaithe!
  Chuir an t-uafás idir cúig agus sé huaire saighdiúirí na gréine ag ardú a dola. Theith caoga samúraí ina n-aghaidh, ag croitheadh a gcuid beaignití mar arm na torcáin. Arkady fuair cúpla ulars le bayonet sa boilg, agus ansin bhí knocked a shúil amach. Nuair a thit an fear óg, thug siad instealladh dó fiche uair, á dhéanamh ciúin go deo. N"fheadar cad a mhothaigh a anam agus é ag eitilt ar shiúl: iontas nó eagla, nó b"fhéidir faoiseamh dochreidte tar éis dó príosún a choirp a fhágáil.
  Bhí an Witcher amhail is dá mba faoi gheasa. Ar ndóigh, thit a tunic ina shreds, slashed ag beaignití. Bhí an laoch nocht go hiomlán, clúdaithe le go leor scratches, ach ní fhéadfadh an samurai díobháil thromchúiseach amháin a dhéanamh di! Throid sí agus chroith a cíocha nocht le siní scarlet mar baoithe san fharraige. Agus rúitíní lom flashed díreach ag. Bhí an cailín fíor an embodiment de chumhacht ainmhithe agus erotic. Tháinig dearg le fuil ar a boinn lom, rud a chruthaigh comhlachas le bandia mór an scrios agus an uilc: Kali! Bhí beagnach gach saighdiúir Sóivéadach curtha chun báis cheana féin, bhí deireadh leis an gcath, agus ní raibh ach áilleacht súilíneach Aphrodite ann, ó am go chéile bhuail sé na súile caola dothuigthe.
  D'fhéach an Ginearál Nugi Seapáine an miracle seo le iontas. Ansin flashed smaoineamh tríd a cheann. Ordú ina dhiaidh sin, tugtha i nguth tanaí mosquito underfed:
  - Caith glan anuas uirthi, tóg beo í!
  Bhí líonraí ag na Seapánaigh thrifty freisin. Go tobann is gá duit a ghlacadh ar cheann de na Rúiseach beo. Agus tá an líonra oiriúnach do seo. Láithreach chaith dosaen gabhálaithe laincisí ar an gcailín
  Throid an Witcher ar ais mar ab fhearr a d"fhéadfadh sí, rinne sí iarracht le gach díograis í féin a shaoradh. Ach bhí sé ar fad in vain; Bhí an cailín go hiomlán swaddled agus dragged ina arm. De réir dealraimh, baineadh rath oirbheartaíochta amach, go háirithe ós rud é nach raibh an treo seo clúdaithe ag airtléire ná ag meaisínghunnaí.
  Chuimhnigh an cailín aghaidh glan-shaven a grá Arkady, agus a frása:
  - Sa chogadh, tá gach ainm cosúil le cliceáil gunna choileach; níor cheart duit é a choileach gan lámhaigh a lámhach!
  Tháinig smaoineamh scanrúil scanrúil, ach níor réitigh sé é! Tar éis an tsaoil, is minic a tharlaíonn sé seo: thit tú i ngrá le duine agus fuair sé bás!
  Is cosúil go raibh áitiú ag na Seapánaigh trinsí droch-chlúdaithe san áit seo, ag leanúint orthu ag seachaint seasaimh na trúpaí Sóivéadacha timpeall Khabarovsk. Agus d'iompair siad Vedmakova i mbraighdeanas í, agus cé nach raibh sí á tógáil a thuilleadh, lódaíodh í isteach i gcarr armúrtha daite chun í a thabhairt ar chúl. Tá an meaisín antediluvian, is dócha ón gCéad Chogadh Domhanda, agus mar sin imperceptibly mhionnaigh sé taobh thiar de na coisithe. Is é an luas thart ar 12 ciliméadar in aghaidh na huaire. Brr! Níor mheáchan an chéad umar ar domhan, feithicil uile-tír-raon Prokhorov, níos lú, ach bhí luas 40 ciliméadar san uair ar an mhórbhealaigh agus 25 ar an mhórbhealaigh. Bhuel, ar thaobh amháin, tá an APSS ag ionsaí na hEorpa ar fad, agus ar an taobh eile, cuid shuntasach den Áise. Chas an cailín ar a taobh, is cosúil go raibh bagairt a luí ar a druim. Cé chomh dorcha is atá sé sa chuid seo den charr armúrtha, is cosúil go bhfuil an chuid tuirlingthe, nó iompar saighdiúirí ann. Bheadh sé go deas, ar ndóigh, éalú, ar dtús ag fáil réidh leis na slata agus rópaí láidre. Agus conas é a dhéanamh? Tá scileanna ag an gcailín, ar ndóigh, cé go gcaithfidh sí tinker, ag an am céanna na cufaí a tharraingt amach, agus chonaic sí tríd an slabhra a raibh sí ceangailte leis an gcos. Ach is féidir rópaí a bheith oiriúnach go leor anseo freisin. Tá an obair tedious, ach má thugann siad í go dtí críoch Manchuria, beidh sí am. Bhain an cailín na rópaí as an gcraiceann fliuch, shábhaigh sí an slabhra agus smaoinigh sí ag an am céanna. Hmm, ní comhrialtas joke é a bhunaigh i gcoinne an Rúis Shóivéadaigh: Thairis sin, is é an Ghearmáin an ollphéist is tromchúisí. Tír le teicneolaíocht chun cinn agus trúpaí láidre. Mar shampla, chuala sí faoin trodaire nua ME-309. Dealraíonn sé go bhfuil siad seo ag eitilt cheana féin. Níl eolas cruinn aici faoin armáil, ach de réir ráflaí tá oiread agus seachtar ag an eitleán seo! Pointí lámhaigh. Is arm an-tromchúiseach é seo, ag cur san áireamh nach bhfuil ach dhá cheann acu ag an YAK=9, agus níl aon fheithicil ar throdaithe Sóivéadacha a raibh níos mó ná trí phointe acu. Bain triail as a defeat arrachtaigh den sórt sin! Bhuel, is meaisín an-tromchúiseach é an Fokken-Wulf, níos fearr san armáil ná aerárthaí Sóivéadacha, agus fiú in ann beagnach dhá thona buamaí a iompar. Cheana féin ag deireadh na bliana 1942, bhí dhá ghunna 20 mm agus gunna meaisín 4 13 mm armtha aige. Ach is cosúil go bhfuil cineál nua aerárthach ionsaí trodaire agus buamadóir le dhá ghunna 30-mm agus ceithre 20-mm le feiceáil cheana féin. Bhí sé ina ollphéist cheana féin, ollphéist do gach arrachtaigh! Agus de réir ráflaí, tá trodaire aerárthach le hocht gunnaí 30-mm curtha i dtáirgeadh cheana féin! Bain triail as a defeat den sórt sin a ghoul! Conas is mian le dearthóirí Sóivéadacha freagra a thabhairt air seo? Chuala Vedmakova go raibh obair ar siúl ar an Yak-3. Chuir coimeádaí ó roinn Beria é seo in iúl di. Dealraíonn sé gurb é príomh-aird a tharraingt ar an aerárthach meáchan níos éadroime an struchtúir, gan innill agus airm bhreise. Tá maneuverability maith, ar ndóigh, ach ba mhaith liom méadú ar airm! Tar éis an tsaoil, sa dornálaíocht, ar ndóigh, tá lúthchleasaí éadrom i meáchan cleite níos maneuverable ná meáchan trom, ach fós beagnach cinnte caillfidh sé dó. Ní haon rud é go bhfuil catagóirí meáchain ann, agus i measc dornálaithe gairmiúla, is luachmhaire an chumhacht buailte. Is gá armáil na n-aerárthaí Sóivéadacha a neartú, agus gan ach ansin a bhuailfear an Wehrmacht... ar chomhchéim? Ón dara leath de 1942, thosaigh barr feabhais an Luftwaffe san aer ag galú, fiú faoi Mhárta 1943 bhí buntáiste ag an USSR, ach... D'athraigh feall na gComhghuaillithe cothromaíocht na cumhachta. Wow, maraíodh Hitler ar 13 Márta, agus anois níl ann ach deireadh mhí Aibreáin, agus cé chomh dáiríre is atá cothromaíocht na bhfórsaí athraithe. Go gasta mar sin, ó shuíomh a bhfuil buntáiste straitéiseach ag baint leis go dtí suíomh straitéiseach atá beagnach caillte. Beagnach toisc go bhfuil dóchas fós ann go mbrisfear an Ghearmáin sula mbainfidh sí barraíocht straitéiseach agus teicneolaíochta amach ar an APSS. Is féidir leis na Comhghuaillithe go háirithe líon mór aerárthach a sholáthar do na Naitsithe, ach beidh am ag teastáil ó phíolótaí Gearmánacha chun iad a eitilt. Fós, tá difríocht i dteicneolaíocht agus painéil ionstraim. Tá foirne oilte ag teastáil ó umair freisin, agus níl feidhmíocht Chevron i ngeimhreadh na Rúise go háirithe go maith. Raidhfil uathoibríoch M-18... Ní droch-rud é, ach i ráta na tine tá sé níos lú ná na samhlacha Sóivéadacha is fearr, cé go bhfuil sé níos fearr ó thaobh cruinneas! I mbeagán focal, is é an fhadhb an fhadhb! Tá na "Churchills" fíor-cháiliúla ann freisin le armúr cumhachtach agus feidhmíocht tiomána maith ... Ar ndóigh, tá an chuma ar an scéal go mbeidh orainn troid leo freisin. Agus dá fhad a mhaireann an cogadh, is amhlaidh is mó trealaimh a gheobhaidh na Naitsithe. Mar sin tá an chonclúid simplí, ní mór dúinn defeat ollmhór a chur ar an nGearmáin i rith an tsamhraidh. Maidir leis an tSeapáin, is fearr tú féin a theorannú do chosaint ghníomhach agus frith-ionsaí a sheoladh ag baint úsáide as barr feabhais cáilíochtúil in umair. Ach arís, fuinneamh a shábháil go dtí an t-uasmhéid. Gan dul isteach i gcathanna fada, agus cosaintí a thógáil ar línte ullmhaithe roimhe seo. Tá seans ann fós Arm Dearg na Síne a úsáid, ach d"ionsaigh réimeas Chiang Ka-sha é le gach neart. Mar sin faoi láthair is féidir leat brath ar do neart féin. Cathain a ionsaí? Is é an t-am is fearr ag deireadh mhí na Bealtaine, nuair a bhíonn na bóithre tirim go hiomlán agus go dtiocfaidh treisithe do na trúpaí. Bheadh Vedmakova féin tar éis a céad bhuille a sheachadadh i dtreo Oryol, agus ansin i réigiún Kharkov, chun na Gearmánaigh a thiomáint amach as an Donbass tionsclaíoch, agus ansin le máirseáil éigean ar fud na hÚcráine, ag trasnú an Dnieper láithreach, agus níos faide go dtí an Rómáin. . Mar sin féin, is féidir casadh ó thuaidh chun an Bhealarúis a shaoradh agus dul ar chúl an ghrúpa lárnach. Tá an smaoineamh ina iomláine go maith, cé go bhfuil roinnt easnaimh ann, is é an t-ionsaitheacha sa treo Oryol an ceann is soiléire agus beidh na fascists ag fanacht leis ann. Beidh na fortifications a hacked.
  . CAIBIDIL Uimh. 3
  Ar ndóigh, beidh gunnaí agus Katyushas áisiúil anseo. Táirgeann an córas deireanach éifeacht láidir, go háirithe morálta. In aon chás, is gá duit a lán de na gunnaí agus Katyushas a bombard cosaintí namhaid le sliogáin. Go ginearálta, léirigh taithí an Chéad Chogaidh Dhomhanda go bhfuil sé níos éasca é a chosaint ná ionsaí a dhéanamh, agus mura mbeadh an Ghearmáin Kaiser ídithe a cuid fórsaí le hionsaithe an earraigh 1918, d"fhéadfadh an cogadh a bheith caite ar feadh roinnt blianta eile. Ach chruthaigh an Dara Cogadh Domhanda a fheabhas a bhí na tactics maslacha thar na cinn chosanta. Mar shampla, an defeat tapa na Polainne, agus go háirithe buailte ar an comhrialtas cumhachtach an Iarthair na allies. Bhuaigh na Naitsithe fórsaí uachtaracha i mí go leith, go simplí ag seachaint an Líne Maginot do-mheasta. Troid san Afraic, áit a raibh an bua ag fórsaí uachtaracha na hIodáile ar dtús trí bhuille cinntitheach ó na Breataine. Agus ansin bhuaigh Rommel trúpaí na Breataine i bhfad níos láidre le linn ionsaithe tapa. Ach ar ndóigh ba é an sampla is suntasaí den APSS, i 1941, an tubaiste mhór d"arm cumhachtach. Agus oibríochtaí ionsaitheacha retaliatory a knock amach aonaid Gearmánacha. Mar sin is é an rud is mó ná dul ar stailc duit féin gan fanacht le brú umair nua na Gearmáine. Éiríonn cogadh fada cniotála beagnach gan dóchas, mura rud é, ar ndóigh, go gcruthóidh eolaithe Sóivéadacha arm míorúilteach! Is féidir an dara ceann i bprionsabal; mar shampla, chuala sí go raibh sé indéanta go teoiriciúil buama a chruthú a bheadh in ann cathair a scrios. Ina theannta sin, meáigh buama den sórt sin trí nó ceithre tonna. Is cosúil le scéal fairy, ach ... Rugadh dúinn a dhéanamh ar scéal fairy fíor.
  Bealach níos tarraingtí fós is ea an t-arm léasair a thuairiscítear sa Hypreboloid de chuid an innealtóra Garin. Tá a leithéid de rud in ann arm iomlán umar, eitleán agus long a scriosadh. Ar ndóigh, a chruthú arm den sórt sin agus ní hamháin ar an Tríú Reich, ach freisin ar an fhealltóirí Pindos, beidh deireadh leis an domhan caipitleach ar fad. Agus beidh bratach geal an chumannachais ag taitneamh ar fud an domhain. Ach ar chúis éigin níor cruthaíodh airm den sórt sin. Ní scátháin an bealach is fearr chun fuinneamh dócháin a bhailiú i sruth amháin. Agus tógann sé i bhfad níos mó fuinnimh chun longa a ghearradh. Cé... má tá sé comhchruinnithe go míne miocrón, is féidir go leor eitleáin agus longa cogaidh a ghearradh. Arm miracle a chabhróidh chun an APSS a shábháil. Agus anseo tá an éifeacht léasair, i bhfoirm dhifriúil. Ar deireadh, tá bealach tugtha ag an slabhra agus tá sé beagnach saor in aisce, agus tá píosaí rópa suite timpeall.
  Chuir Vedmakova in iúl:
  - Foighne agus obair, más leat, nach bhfuil tú i do chorp!
  Sheas an cailín suas agus chrom sí a cos lom ar an gclúdach. Gan imoibriú. Bhuail sí níos deacra. Mar fhreagra, bhí mionn sa tSeapáinis agus gan aon imoibriú. Ansin thosaigh Witcher ag canadh le frustrachas. Agus chan sí ag barr a gutha, cosúil le prima donna ag cóisir chomóradh:
  Tá na hordes Wehrmacht ag dul fiáin
  Brón na ngunnaí agus claíomh na ngasúr!
  Éiríonn deatach suas le mí,
  Saobhadh gathanna ó neamh!
  
  Ar feadh na gcéadta bliain le teacht tabharfar glóir don tír dhúchais,
  Tabharfaidh mé mo fheoil don Rúis!
  Is breá liom tú Rus álainn saor in aisce,.
  Tá Tiarna na ríthe go léir linn!
  
  Ó, a chuacha na tíre,
  Meirgeann fuaim na crann crann órga!
  Deartháireacha fabhcún Orthodox,
  Spreag Dia an t-arm chun gníomhais heroic!
  
  Ar laethanta atá fuar nó te,
  B'fhéidir go dtabharfaidh an scamall roinnt dorchadas isteach!
  Is muca faisisteach sinn mar scuaba,
  Chun an abomination a chroitheadh ó d'aghaidh!
  
  Is cúis cóir ár gcóisir,
  Troid ar son na ndaoine Sóivéadach!
  Canaimid amhrán cróga,
  D'ardaigh an smaoineamh aníos mar iolair!
  
  Stalin i Mudra - idéalach rialóir,
  Táimid á dtreorú isteach i gcath marfach uafásach!
  Bratach an Motherland, pestle an buaiteoir,
  Tá mé réidh chun argóint le Pallas-cinniúint!
  
  Beidh gníomhais Lenin síoraí,
  Tógfaimid cumannachas naofa!
  Creid teagasc an duine,
  Beidh faisisteach a brúite isteach i duibheagán an dorchadais!
  
  Tá an phláinéid ar fad cosúil le éan saor in aisce,.
  A ligean ar eitilt go dtí na réaltaí i bhfad i gcéin, go dtí an saol!
  Rud geal agus uasal
  Cruthóimid cosúil le dealbhóirí!
  
  Agus an Rúis faoin mbratach dearg saor in aisce,.
  Tá sé mar a bhláthóidh Eden neamhaí!
  Cúis Lenin, beidh Stalin saor in aisce,.
  Treoraigh muid ar aghaidh chuig éachtaí!
  D'éirigh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova, chomh maith le ceathrar cailíní legendary, as Tula agus shroich siad Moscó.
  Anois bhí an scéal sa phríomhchathair thar a bheith deacair. Bhí a n-imthimpeallacht críochnaithe ag na Gearmánaigh cheana féin, agus bhí dorchla idir tríocha agus daichead ciliméadar fós ann, a d'éirigh níos cúinge agus níos cúinge gach lá.
  Ghlac seisear laochra poist chosanta ar imeall Moscó. Ionsaí fíochmhar a bhí ann.
  Scaoil Oleg Rybachenko agus chan sé leis féin:
  - Is linne an todhchaí!
  Agus caitheann an buachaill grenade lena chos nocht agus leanann sé:
  - Agus beidh muid ar fheabhas!
  Margarita Korshunova ag screadaíl agus ag screadaíl:
  - Agus beidh mé a bheith ar an coolest!
  Agus lena chos lom chaith sé grenade marfach.
  Agus scaipeann sé comhraic i dtreonna difriúla.
  Agus ansin i gcath, bainfidh Natasha na Gearmánaigh le gunna meaisín agus caithfidh sí bronntanas an bháis lena cos lom.
  Seo mar atá an bhean seo...
  I 1941, theith Natasha ón Brest Fortress. Bhí sí ag dul soir. Rinne na bróga nua a cosa a ruaigeadh go tapa, agus bhain an cailín de thalamh iad agus shiúil cosnochta.
  Ní raibh aon rud ar feadh cúpla uair an chloig, agus ansin mo boinn lom thosaigh itch. Tar éis cúpla uair an chloig eile thosaigh siad ag dó agus bhí siad ag pléascadh le pian cheana féin.
  Ní raibh Natasha, mar Muscovite, i dtaithí ar siúl cosnochta. Agus ar ndóigh, anois is arís chuaigh sí isteach sa sruthán.
  Sea, d'éirigh sé a chéasadh ar a cosa. Ach tháinig an cailín óg i dtaithí air go tapa.
  Ansin shiúil sí i gcónaí cosnochta, fiú sa sneachta, agus a chur ar bróga ach amháin i sioc dian.
  Anois troideann Natasha cosúil le bandia legendary.
  Agus anseo caitheann Zoya grenade lena cos lom agus roars:
  - Is dáta iontach é seo i ndáiríre!
  Agus tabharfaidh sé seal dea-dírithe.
  Agus titeann na Gearmánaigh agus a gcuid amhais.
  Agus ansin lasann Angelica ... Agus shoots sí chomh fiáin sin chomh cruinn.
  Agus tá grenade ag eitilt óna cos lom freisin.
  Agus scaipeann an amhais.
  Ansin tá Svetlana ag lámhaigh. Agus caitheann a cos lom rudaí den sórt sin nach féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Agus scaipthe opponents i bhfad.
  Agus scaoil sé é féin, agus brúiteann sé na naimhde le tonn soinneáin.
  Seo iad na cailíní a rugadh sa USSR!
  Lasann Oleg Rybachenko go cruinn coisithe an namhaid, ag caitheamh grenades go huathoibríoch le cosa a linbh. Agus ag an am céanna cumann an buachaill dó féin.
  Vitaliy Klitschko, tar éis teacht trasna ar choimhlint le hUachtarán nua na hÚcráine Zelensky, chinn éirí as mar mhéara ar Kyiv. Déanta na fírinne, cén fáth a bheith stubborn agus cloí leis an seasamh. Is fearr an fhadhb a réiteach leat féin.
  Agus tar éis dó post an mhéara a fhágáil, d'athchrom Vitali Klitschko a ghairm bheatha. Agus ceint láithreach air, tugann sé dúshlán do Weider troid. Gan aon cathanna idirmheánach! Agus seo tar éis níos mó ná ocht mbliana de bhriseadh.
  Níos leithne, ar ndóigh, aontaíonn. Glactar leis an dúshlán!
  Agus tagann nóiméad na fírinne. Ar thaobh amháin, níor buaileadh curadh an domhain iolrach le breis agus dhá bhliain déag. Agus ar an láimh eile, an méara daichead a naoi mbliana d'aois Kyiv. Fear atá in ann taifead Hopins a bhualadh, ach a bhfuil a folláine an-amhrasach.
  Go deimhin, chreid go leor gur féinmharú a bheadh i gceist le dul díreach go Weider tar éis sos fada den sórt sin.
  Ach tá Vitali Klitschko cosúil le Rocky Balboa. Chinn mé dul suas i gcoinne an ealaíontóra cnagála is cumhachtaí sa rannán meáchain throm. Is dornálaí é Denotey Wider a chonaic a chuid comhraic ar fad ag titim. Cinnte gach duine - lena n-áirítear Tyson Fury!
  Mar sin, cad má bhíonn deis ag Vitali Klitschko?
  Ach chuir Vitali Klitschko oiliúint i gcónaí, choinnigh sí i gcruth, agus mharcaigh sé ar rothar chun oibre. Agus ar ndóigh ní raibh sé chomh dona sin go fisiciúil. Agus sa bhreis air sin, bhí smig chruach aige.
  Bhuel, glacfaidh Vitali Klitschko an troid, fiú murab é is fearr leat.
  D'athraigh Oleg Rybachenko gearrthóg a ghunna meaisín. Tá na troideanna ceaptha le dornálaithe iontach suimiúil.
  Mar sin, i ndáiríre, cén fáth nach bhfilleann Vitali Klitschko ar an bhfáinne agus iarracht a dhéanamh taifead Hopins a bhriseadh?
  Smaoineamh an-láidir a bheadh anseo.
  Bhris an buachaill Críochnaitheoir pléasctha agus ghearr sé síos roinnt dosaen eile faisisteach.
  Ina dhiaidh sin rinne an buachaill gáire agus bhain sé a theanga amach, ag rá:
  - Is duine sármhaith mé!
  Chaith Margarita dhá liomóidí ceangailte lena cos nocht agus d'éirigh sí:
  - Tá tú níos fuaire ná aon duine!
  Oleg, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach, réasúnaithe ...
  Bhí Vitali Klitschko, agus í daichead a naoi mbliana d'aois, chun taifead Hopins a bhriseadh. Mheabhraigh sé fiú ag preasagallamh: "Dúirt mé nach raibh mé chun taifead Foreman a bhriseadh, ach níor dúirt mé faic faoi Hopins! Mar sin glacfaidh mé é agus buailfidh mé a thaifead!"
  Mar sin féin, má chreid cuid shuntasach den phobal níos mó nó níos lú go mbeadh Hopins, ag daichead a hocht mbliana d"aois, in ann an teideal curadh domhanda a bhuachan, bhí i bhfad níos lú creideamh i Vitaliy Klitschko ag daichead a naoi mbliana d"aois. Lena n-áirítear mar gheall ar an bhfíric go bhfuil a chéile comhraic an-láidir.
  Ní raibh a leithéid d"fhearg riamh i stair na roinne trom-mheáchain. Fíor, níl an Leathan óg a thuilleadh, ach níl tríocha is cúig bliana d'aois daichead a naoi.
  Vitali Klitschko, áfach, go soiléir ní chailleann dóchas. Traenálann sé go dian agus éiríonn sé i gcruth. Agus tá an-áthas orm gur chaith mé as an ngnáthamh a bhí mar mhéara ar Kyiv.
  Go deimhin, ní cúis mhór áthais é a bheith i do mhéara san Úcráin, áit a bhfuil an oiread sin fadhbanna ann.
  Ach don troid le Uyader, tairgeadh airgead an-mhaith do Vitali Klitschko. Mar sin, ar aon nós, ní dhearna mé botún leis an sparán. Tá an t-ainm Vitali Klitschko cáiliúil.
  Dúirt teangacha olc fiú go mbuailfeadh Weider uair amháin, agus go dtitfeadh Vitali Klitschko síos é féin. Agus ansin gheobhaidh sé airgead agus scríobhfaidh sé cuimhní cinn nó ficsean.
  Nó b'fhéidir go mbeidh sé ag gníomhú i scannán.
  Dála an scéil, bhí Vladimir Klitschko ag iarraidh bosca freisin. Níor roghnaigh ach an Vladimir cunning comhraic níos laige as measc na curadh domhanda rialta. Ach is cuma conas a bhreathnaíonn tú air, is curadh é agus tá sé sin iontach!
  Ach tá Denotay Wider, is cuma conas a fhéachann tú air, fós ar an chuid is fearr de na cinn is fearr!
  Ach traenacha Vitaly frantically. Tá sé cosúil le fear óg ag cur an strus uasta air féin. Agus bhí roinnt seisiún sparring aige, ag taispeáint foirm den scoth agus seasmhacht mhaith. Níl, tá Vitaly réidh. Agus ní théann sé isteach sa fáinne amháin.
  Agus go deimhin, nuair a tháinig lá an bhreithiúnais, tháinig an t-ealaíontóir cnagála is mó, Wider, an trommheáchan is fearr ina leith seo, agus Vitaly le chéile. Iar-mhéara Kyiv, a bhfuil gach duine díscríofa cheana féin mar dhornálaí. Ach ansin tháinig dhá phearsantacht legendary le chéile.
  Vitaly, a rinneadh curadh domhanda den chéad uair siar i 1999. Smaoinigh ar cé chomh fada ó shin a bhí sé agus tá níos mó ná fiche bliain caite ón imeacht seo.
  Agus tá a theideal ag Wider cheana féin le fada an lá. Agus tá sé gar do thaifead Holmes a bhriseadh, a raibh an teideal seo aige don tréimhse is faide ó roinn na criosanna.
  Agus ar ndóigh, má tá eagla ar Níos Leithne roimh dhuine ar bith, ní seanathair Vitaly é. Go deimhin, ní féidir le gach duine a bheith ina Hawkins. Agus níl comhraic Hawkins chomh cumhachtach le Weider!
  Ach téann Vitaly, mar iomaitheoir, isteach sa fáinne. Tá a chorp fós iontach agus matáin, cé go bhfuil a chuid gruaige liath cheana féin. Seanathair Vitaly, mar a thugtar air le meas, nó le magadh. Ach is é an sainmhíniú muscle mar sin de fhear óg.
  Dúirt Vitaly go raibh sé réidh. Agus ní fiú dó, tá na rátaí méadaithe beagán.
  Níos leithne freisin lean, dealbhaithe, agus níos tanaí i cnámha, meáchan níos lú.
  Cé gur puncher iontach é, tá roinnt ceisteanna cosanta aige agus ní bhíonn sé i gcónaí go maith ar a chosa. Ach tá go leor taithí troid agam cheana féin. Maidir le líon na troideanna, tá sé comhionann le Vitaly cheana féin. Agus níl sé buailte go fóill.
  Mar sin féin, chaill Vitali Klitschko a dhá troid ach amháin mar gheall ar ghortuithe agus ciorruithe. Agus is féidir a rá freisin nach raibh sé buailte.
  Ach bearna níos mó ná ocht mbliana, agus beagnach caoga bliain d'aois. Dá mbeadh Vitaly óg, ar ndóigh, bheadh seans aige. Ach an féidir leis taifead Hopins a bhualadh? D"éirigh David Haye, ag aois a cúig bliana is tríocha cheana féin, ina dornálaí nialais.
  Ach tá go leor cainte agus ní inseoidh ach an fáinne. An mbrisfidh Vitali Klitschko taifead Hopins, nó an iomprófar ar shínteán é, mar a gheall Weider.
  Anseo a thagann sé amach ag caitheamh mascara fitheach. Ard, an-tirim, fiú tanaí cosúil le Koschey.
  Chruthaigh péire dornálaithe fadhbanna tromchúiseacha dó sa fháinne. Seo é an Ostrix Cúba, a bhí i gceannas ar phointí agus a bhuaigh an bua, agus Tyson Fury, a bhí i gceannas ar phointí freisin agus a d'éirigh leis an troid a thabhairt chuig cluiche ceannais. Mar sin b'fhéidir go n-éireoidh an t-amadán is mó ar fad sa scéal.
  Ach tá an odds beagnach duine as gach deichniúr i bhfabhar Weider. Fós féin, tá Vitaly ró-shean agus tá sos fada ina ghairm bheatha. Fiú amháin a dheartháir Vladimir comhairle a te suas le cúpla peasants lár láidir. Go deimhin, sa Ghearmáin, d'fhéadfadh Vitali Klitschko níos mó airgid a fháil i troid le dornálaí mediocre, amháin mar gheall ar a ainm mór.
  Tá aithne ar Vitaly ar fud an domhain ní hamháin mar dornálaí, ach freisin mar pholaiteoir, méara na príomhchathrach, agus laoch na Maidan.
  Ní hea, ar aon nós, ba cheart do Vitali Klitschko a bheith ag smaoineamh ar cé acu arbh fhiú a leithéid de shliabh a réabadh agus a throid.
  Ach tá an rogha déanta: níl bealaí éasca á lorg ag Vitali Klitschko!
  Bíonn an troid ar siúl i Meiriceá. Seinntear amhrán SAM agus an Úcráin. Fógraítear taifid seirbhíse. Ar deireadh, fuaimeanna an comhartha le haghaidh cath.
  Tá go leor ag iarraidh spéaclaí agus fola a fheiceáil.
  Thosaigh níos leithne go cúramach, cé go bhféadfadh sé a bheith mícheart. Cad a tharlaíonn má tá Vitaly meirgeach? Níl deifir ar bith ar Klitschko Sr. Ach is féidir leat a fheiceáil láithreach go bhfuil sé éadrom ar a chosa, lean, matáin, agus go maith cothrom. In aon chás, cad a bhí súil ag go leor: go mbeadh sé ar snámh ar an bpointe boise, níor tharla.
  D'oibrigh Klitschko go muiníneach lena jab, choinnigh sé beagán níos airde ná mar is gnách, agus chuir sé bloic.
  Chuaigh an chéad dá bhabhta go réidh. Agus ansin Níos Leithne, mar a bhíothas ag súil, mhéadaigh an luas go mór. Thosaigh sé ag ionsaí agus ag ionsaí níos gníomhaí. Ach ní raibh Vitaly ag caillteanas. Blocáil an buille agus bhuail sé le jab chlé. Agus go tobann, le linn ionsaí géar ochtapas, bhuail sé é sa chorp lena lámh dheas. Níos leithne faoi dhó thar i bpian.
  Bhain Vitaly amach deuce, agus don dara huair ina ghairm bheatha, fuair curadh an domhain agus an t-ealaíontóir cnagála is fearr riamh é féin ar an urlár.
  Rinne Vitaly aoibh... Agus bhí an lucht féachana an-sásta. Ní rabhthas ag súil leis seo ó shean Vitaly. WOW! Ach is cosúil go bhfuil caoga bliain ag teacht go luath! Agus fós bogadh agus buail! Ní mór duit a bheith in ann é seo a dhéanamh!
  Níos leithne sheas suas, ach thosaigh sé ar ais ar shiúl. Go mall thosaigh Vitaly ag stealladh dó lena jab. Agus arís deuce. Agus bhuail mé arís é. Téann Knockout siar.
  Le deacracht, mhair Weider go dtí deireadh an bhabhta. Ansin, sa chéad cheann eile, d'oibrigh Vitaly mar uimhir a haon. Ach rud ar bith, chuaigh gach rud de réir an phlean. Chuaigh Weider siar ar feadh roinnt babhtaí agus d'fhéach sé gan chúnamh. Ach sa naoú babhta phléasc sé arís. Agus thosaigh siad ar bhuillí a chaitheamh agus chuaigh siad ar aghaidh. Agus arís chaill sé deuce agus thit. Dara knockdown.
  Vitaly aoibh gháire. Téann ar aghaidh. Níos leithne is unsteady ar a chosa. Chailleann sé an deuce arís gan teacht ar antidote. Agus ón gcéad bhuille eile titeann sé.
  Éiríonn sé le deacracht, agus stopann an réiteoir an troid!
  Bua! Vitali Klitschko, curadh an domhain anois! Agus a chrios arís! Fíor, níl sé iomlán fós, ach tá sé ar mhuin capaill cheana féin!
  Bhris sé taifead Hopins, agus, ar ndóigh, le haghaidh Saoiste trom-mheáchain, rinneadh curadh an domhain den cheathrú huair, ar chomhchéim le Holyfield.
  Ar ndóigh, scairteann níos leithne gur cuireadh stop leis an troid ró-luath agus éilíonn sé athmheaitseáil.
  Deir Vitaly go ndéanfaidh sé cinneadh maidir le leanúint ar aghaidh lena ghairm bheatha nó roinnt troideanna eile a bheith aige ina dhiaidh sin. Ach insíonn gach duine dó go bhfuil sé an-mhaith, fiú níos fearr ná ina óige, agus ní mór dó leanúint ar aghaidh.
  Thairis sin, níl aon rud le déanamh fós. Tá méara eile i Kyiv, tá na toghcháin parlaiminte agus uachtaránachta fós i bhfad ar shiúl, cén fáth nach troid ann?
  Maidir leis na trí troideanna eile, tairgtear oiread agus céad milliún dollar do Vitaly, chomh maith le céatadán ó chraoltaí.
  Ar ndóigh, tá an Pota Óir mór, agus deir iar-mhéara Kyiv go smaoineoidh sé air.
  Go deimhin, léirigh sé go bhfuil sé fós in ann go leor. Mar sin, cén fáth tallainne a adhlacadh? Agus is é an rud is mó ná nach bhfuil aon rud níos mó le déanamh ar aon nós!
  B'fhéidir iarracht a dhéanamh na criosanna go léir a chomhcheangal? Bheadh sé sin iontach!
  Glacann Vitaly leis an tairiscint agus síníonn sí conradh le haghaidh trí troid eile.
  Agus a chéile comhraic eile ... Bhuel, ar ndóigh Tyson Fury! Ná buaileadh riamh roimhe, trommheáchan mór. Fíor, leagadh síos é ag Uydar agus duine éigin níos lú. Agus is tábhachtaí fós, is ciontóir é dá dheartháir níos óige freisin. Bhuel, conas nach féidir leat rud éigin mar sin a chomhrac?
  Ar ndóigh, troid nua, agus táille fabulous, agus seónna iontach.
  Oleg Rybachenko arís ag lámhach Gearmánaigh agus trodaithe eachtrannach. Go ginearálta, níl beagnach aon Gearmánaigh sna coisithe. Tá siad ag bogadh taobh thiar de na umair E-50 agus E-75. Agus déanann siad iarracht gan rioscaí a ghlacadh.
  Anseo áit éigin níos faide ar shiúl is féidir leat a fheiceáil "Panther"-2. Bhí an umar seo, murab ionann agus an scéal fíor, le feiceáil siar i 1943. Agus ní raibh an "Panther" féin ró-ollmhór. Sea, agus tháirgtear "Panther"-2, cé go leor, ach i 1945, ag ullmhú don chogadh leis an APSS, líonadh na Gearmánaigh na monarchana le E-50 agus E-75 umair.
  In ainneoin praiticiúlacht uile na ngunnaí féinghluaiste éadroma: E-10 agus E-25, b"fhearr leis an Fuhrer umair níos troime. Le deacracht, chuir Guderian ina luí ar an E-50 ardluais a bheith ar an gceann is mó tóir. Thaitin an Fuhrer an E-75 níos mó, rud nach raibh an-rathúil agus a mheá nócha tonna.
  Ach anois tá modhnú ar an E-75 M le feiceáil, le scáthchruth níos ísle, níos éadroime agus le hinneall cumhachtach. B'fhéidir go mbeidh sé ar an gceann is forleithne sa todhchaí.
  Úsáideann Oleg Rybachenko, mar shampla, tactics cunning. Tógann sé é agus caitheann sé grenade isteach sa rian E-50 lena chos lom. Mar gheall air seo, casann an umar agus imbhuaileann sé lena chomhghleacaí.
  Agus is é an toradh dhá mastodons dhó.
  Oleg, mar a fheicimid, tá an-cunnning.
  Seo mar a oibríonn sé anois, agus na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. Tá cosa nimhle ag an mbuachaill. Is maith a bheith cosúil leis, cosnochta agus dathúil.
  Ach go ginearálta, tagann smaointe faoi dhornálaithe isteach i mo cheann. Mar shampla, cén fáth nach n-atosóidh Denis Lebedev ar a ghairm bheatha? Níl daichead bliain chomh fada sin. Thairis sin, d'fhág na príomh-iomaitheoirí ón rannán meáchain trom, agus is féidir leat iarracht a dhéanamh na criosanna a aontú.
  Is é an rud nár cheart duit a dhéanamh i ndáiríre ná seisear na n-údarás. Is fearr dul i mbun dornálaíocht uasal ná bheith páirteach sa bhfreasúra.
  Tá sé seo cosúil le conas a tháinig Sergei Kovalev an méara Moscó. Cé go bhfuil sé seo ach Fantasy.
  Agus d'fhéadfadh Denis Lebedev rud éigin níos cuiditheach a dhéanamh. Ina theannta sin, tá sé ró-luath fós an dornálaíocht a fhágáil gan sárú. Caithfidh lúthchleasaí fíor dul go dtí an deireadh.
  D"fhéadfadh Wladimir Klitschko filleadh ar ais freisin. Ach ní théann cuid acu, cosúil le Alexander Ustinov, a buaileadh trí huaire i ndiaidh a chéile cheana féin, ar scor!
  Go deimhin, ní daoine iad laochra, ach díreach as cruach!
  Ach déanaimis an cás seo a shamhlú: bhuail Putin ar eitleán, agus tá toghcháin uachtaránachta nua sa Rúis.
  Agus cad a fheicimid inniu! Níl iarrthóirí láidre ag na cumannaithe. Chuir Grudin náire air féin agus baineadh an bonn dá chreidiúnacht. Tá Zyuganov ró-shean agus tá gach duine tuirseach de, agus níl go leor carisma aige. Theip ar Suraikin sna toghcháin roimhe seo. Daoine eile nach bhfuil mórán aithne orthu. Tá Zhirinovsky ró-shean freisin agus tá gach duine tuirseach de. Níl mórán eolais ar dhaoine eile sa LDPR. Cé eile ón bhfreasúra is féidir leat a mholadh? Tá Andrei Navalny láidir, ach ní bheidh cead aige páirt a ghlacadh sna toghcháin. Ní iarrthóir tromchúiseach í Ksenia Sobchak. Bhí Demushkin sa phríosún agus níor tugadh ardú céime rómhaith dó. Bhí Udaltsov sa phríosún freisin, cé go bhféadfadh na cumannaigh tacaíocht a fháil dó agus teacht amach.
  I mbeagán focal, níl aon iomaitheoirí tromchúiseacha sa fhreasúra. Mar sin is é Medvedev, an t-uachtarán gníomhach, an príomh-cheann fós. Agus má tá aon intrigue: an dara babhta nó díreach sa chéad.
  Ag cur san áireamh rátáil íseal Medvedev, agus an líon mór iarrthóirí uachtaránachta is dócha, is féidir an dara babhta a dhéanamh.
  Mar sin féin, beidh buntáiste an-mhór ag Medvedev sa chéad bhabhta, agus comhraic nach bhfuil an-mhaith sa dara babhta.
  Cé gur ag an nóiméad deireanach is féidir go bhfeicfear a Zelensky féin agus go gcuirfí mearbhall ar na cártaí ar fad!
  Chaith Oleg Rybachenko grenade arís, ag brú ar umair na Naitsithe. Go leor roars agus shelling.
  Agus anois is arís imíonn an domhan agus dón díreach san aer. Agus casann na blúirí os a chionn, ag leá.
  Deir Oleg:
  - Glóir dár Impireacht!
  Nuair a chaith Margarita an marfóir i láthair lena cos nocht, d"éirigh sí:
  - Glóir mhór do na laochra!
  Agus arís déanfaidh an cailín an líomóid a chaitheamh lena sÚil lom.
  Tá na fascists ag stealladh isteach, ó agus ag stealladh isteach.
  Níl aon bhealach ann chun iad a stopadh nó iad a ruaigeadh fiú le buama folúis! Tá a leithéid de laochra iontacha anseo, níl ann ach craiceáilte!
  Oleg roars:
  - Ár bua sa chogadh naofa!
  Dhearbhaigh Margarita:
  - Le ráthaíocht céad faoin gcéad!
  Agus arís chaith an cailín grenade lena cos lom.
  Ní hea, is léir nach dtabharfaidh na páistí seo suas.
  Oleg Rybachenko roared:
  - Chun an t-ordú nua Sóivéadach!
  Phléasc Margarita go gníomhach agus dheimhnigh:
  - Banzai!
  Rinne Oleg, idir an dá linn, iarracht leanúint ar aghaidh ag cumadóireacht. Bhuel, tá Vitaly ag déanamh cosanta deonach i gcoinne Tyson Fury. Idir an dá linn, tá troid chomh suimiúil ag Vladimir le Ruiz.
  Go deimhin, bhí Ruiz ina churaidh domhanda i dtrí leagan. Ann, cén fáth nach féidir le Vladimir troid ar a lán airgid? Tá comhraic níos áisiúla fós go bhfuil sé i bhfad níos giorra agus saille. Is féidir le Vladimir shoot dó le jabs fada.
  Is mór an trua gur chaill Klitschko Jr. troid leis agus é ina chraobh domhanda. Ach bheadh sé riachtanach bogadh.
  Agus conas nár smaoinigh tú air seo, a Vladimir?
  Agus is é Usik curadh an domhain i dtrí leagan anois. Mar sin féin, shroich sé an ríchathaoir go tapa.
  Agus is féidir troid aontú le Vitaly. Ach níl iontu seo ach meastacháin faoi láthair.
  Caithfidh Vitaly Tyson Fury a bhualadh, agus is díol spéise é athmheaitseáil le Weider. Agus tá go leor trodaithe suimiúla eile ann. Mar an gcéanna Anthony Joshua. Bheadh sé thar a bheith suimiúil troid leis freisin. Agus freisin dhíoghail a dheartháir.
  Chruthaigh Vitaly ceint trí dhul i gcion ar Weider. Agus cad is féidir leat a dhéanamh chun rath a fhorbairt?
  Cén fáth nach mbeifeá ar an gcéad dornálaí ar domhan le troid craobhchomórtais a bhuachan tar éis caoga bliain? Níl aon duine tar éis é seo a bhainistiú roimhe seo!
  Ach, Vitaly! Is cuma cén cineál méara ar Kyiv a bhí tú, ach anois tá tú aitheanta gan dabht mar churadh domhanda iontach!
  Ach seo é an chéad chosaint dheonach den teideal. Tugann Vitaly aghaidh ar a chéile comhraic níos mó agus níos faide armtha. Níl sé chomh hard le Weider, ach tá sé teicniúil agus lúfar, le lámha fada. Agus freisin nach bhfuil briste go fóill, cé go bhfuil sé thit.
  Níos tábhachtaí fós, bhain sé an ruaig ar an Wladimir Klitschko a bhí fós an-óg, rud a fhágann gur iomaitheoir iontach é Tyson Fury gan dabht.
  Bhí an odds thart ar caoga caoga. Ar ndóigh, bhí an bua ar Weider go hiontach. Ach anois ní bheidh sé ina grunt ina choinne, ach Trodaire teicniúil, nach bhfuil aon duine fós in ann a outbox. Agus is tábhachtaí fós, tá an buaiteoir Vladimir féin ag an tús a neart.
  An mbeidh Vitaly, ag caoga bliain, in ann dul i ngleic le teicneoir den sórt sin? Is duel intleacht é seo cheana féin. Mar sin féin, is léir gur beag an meas a bhí ag Wider ar Vitaly agus rinne sé iarracht é a ghlacadh gan searmanas. Ach ní oibreoidh sé seo níos mó.
  Seo iad an dá dornálaí ag fáil réidh. Tá Vitaly, mar i gcónaí, tromchúiseach agus dírithe. Tá sé muiníneach agus socair.
  Tá Tyson Fury ag ullmhú freisin. Tá sé níos airde ná Vitaly, tá airm níos faide aige agus déanfaidh sé iarracht leas a bhaint as seo.
  Ach anois beidh an troid ar siúl sa Bhreatain, agus beidh craoladh íoctha.
  Anois tá Tyson Fury amach ar dtús. Léiríonn sé muinín amach. Maol, awkward, agus ní lúthchleas Gael. Dá ndéanfadh Vitali Klitschko dath ar a chuid gruaige, ní bheadh tú in ann a rá cé acu díobh a bhí níos sine, cé go raibh difríocht aois seacht mbliana déag ann. Ní taifead é seo fós le haghaidh troideanna craobhchomórtais, ach tá sé ag druidim leis an taifead cheana féin.
  Bhuel, b'fhéidir go mbeidh Vitaly ag troid le duine níos óige ná Tyson Fury freisin.
  Tagann Vitaly amach le fuaim an cheoil bagarthach. Féachann siad ar a chéile.
  Tá Tyson slouched agus níl cuma níos airde. Is dócha go bhfuil Vitaly níos leithne ar na guaillí. Agus is tábhachtaí fós, tá a figiúr i bhfad níos áille, agus tá a matáin feiceálach.
  Bhuel, cad faoi na iomainn? An Chéad na Breataine, agus ansin Úcráinis.
  Ansin malartú amharc.
  Agus ansin fuaimeanna an bugle, an chéad bhabhta.
  Caitheann Vitaly jab éadrom agus bogann sí go maith. Déanann Tyson iarracht imeacht. Ach tá Vitaly an-deas, agus bogann a builleanna feadh conaire clumsy, ag sroicheadh ceann Tyson Fury.
  Tá gach rud ag dul mar a thuar saineolaithe. Tá luas den scoth ag Vitaly.
  Agus éiríonn le gach rud.
  Bhuaigh sé an chéad bhabhta... Ansin nóiméad sosa agus an dara babhta. Arís ní athraíonn Fury tactics. De réir dealraimh tá súil aige go n-éireoidh Vitaly tuirseach.
  . CAIBIDIL Uimh. 4 .
  Agus arís tá buntáiste beag ag Klitschko Sr. Is iad na deartháireacha ceannasach an fáinne.
  Bhuail Vladimir Ruiz Jr. le briseadh teicniúil seachtain ó shin.
  Bhuel, leanann an cath.
  Bhí an tríú babhta dheachtú arís ag Vitaly. Ach sa cheathrú babhta, pléascann Tyson Fury go tobann. Ritheann sé ar aghaidh... Agus buaileann sé an deuce. Agus faigheann sé knocked síos.
  Cad a bhí uaidh? Tá Vitaly ar an airdeall.
  Ar bhealach a chosain Tyson an babhta seo go dtí an deireadh. Ansin thosaigh an cath aontaobhach arís agus Vitaly i gceannas. Ina theannta sin, is léir nach raibh aon deifir ar an gcuradh domhanda Klitschko Sr.
  Agus tar éis ocht mbabhta, tarraingíonn Tyson Fury siar go tobann. Agus dearbhaítear an bua le cnagaireacht theicniúil, mar gheall ar dhiúltú leanúint leis an gcomhrac.
  Mar sin, leagann Vitali Klitschko taifead nua amach: an chéad trodaire i stair na dornálaíochta chun teideal an domhain a chosaint ag caoga bliain d'aois. Agus buaileann an chéad éacht eile ag Hopins.
  Mar sin anois tá sé i ndáiríre i ndáiríre a bheith ina superman. Agus do dhíoghail sé a dheartháir.
  Ach is é an chéad troid eile ná athmheaitseáil le Weider. Geallann siad táillí an-mhór. Cén fáth gur féidir linn troid a bheith againn leis, agus ansin dul suas i gcoinne Iósua?
  Agus ansin is féidir leat smaoineamh ar troid aontú le Usik. Go ginearálta, ba mhaith le Vitali Klitschko, i bprionsabal, a bheith ina curadh iomlán domhanda. Agus tá dúil an-láidir aige.
  Oleg Rybachenko ag gáire a chuid smaointe. Sea, is féidir é seo. Gearrann an buachaill líne iomlán faisisteach agus deir:
  - Daoine cuimhin leat Klitschko! Tá meas ag daoine ort Klitschko! Tá ocras ar dhaoine ort Klitschko! Tar ar ais go luath Klitschko!
  Rinne an buachaill genius gáire faoina amhrán cheerful agus sheol sé an grenades is marfach ar fad arís. Agus imbhuaileann trí umar Naitsíoch.
  In ainneoin fhriotaíocht laochúil na trúpaí Sóivéadacha, bhí na Naitsithe fós in ann an chonair a cheangail Moscó le codanna eile den USSR a thógáil agus a ghearradh.
  Mar sin, tá príomhchathair na Rúise faoi imshuí iomlán. Cosúil le Leningrad saor in aisce,.
  Tá Stalingrad fós ina choinne. Déanann na Gearmánaigh stoirmeacha freisin ar chathracha Grozny agus Ordzhonikidze sa Chugais. Tá an scéal ríthábhachtach. Go háirithe nuair a tháinig Moscó timpeallaithe go hiomlán.
  Tá go leor trúpaí aige, agus na céadta mílte saighdiúir sa mhílíste. Ach i gcathanna, úsáidtear sliogáin agus lón lámhaigh go han-tapa. B'fhéidir nach mbeidh go leor lón lámhaigh ann. Agus ansin beidh an caipiteal titim. Agus níl an oiread sin soláthairtí bia ann. Tiocfaidh deireadh leis seo go luath freisin.
  Agus gan Moscó, beidh sé ina chogadh eile. Agus tuigeann Stalin é seo.
  Anois tá sé i Kuibyshev. Ach tar éis do na Naitsithe briseadh tríd go dtí an Volga, ní raibh sé i bhfad ón líne tosaigh ach an oiread.
  Chomh maith leis sin chuir na samurai brú orthu freisin. Buama siad agus ionsaíonn siad le coisithe iomadúla. B'fhéidir nach bhfuil go leor neart ann.
  Tuigeann Stalin é seo agus tá sé ag iarraidh síocháin ar leith a idirbheartú leis an tSeapáin taobh thiar de na cásanna. Deir siad go bhfuil siad réidh fiú an Chianoirthear a thabhairt suas agus slánaíocht a íoc in ór.
  Ach dúirt Hirohito: ní mór dúinn go léir an tSibéir, díreach suas go dtí an Urals. Faraoir, tá sé dodhéanta a thabhairt suas an oiread sin.
  Tá Vladivostok beagnach timpeallaithe cheana féin. Agus go ginearálta tá gach rud an-scary...
  Ach troideann roinnt cailíní laochúla agus ní ghéilleann siad do na faisisteacha agus na míleataithe Seapánacha.
  Stopadh an carr príosúin armúrtha ina raibh an Witcher amhránaíochta ag taisteal, agus chualathas oscailt an dorais. Beirt fhear Seapánach, ceann amháin mór agus saill, an ceann eile beag agus tanaí, chlaon amach as an solas go nóiméad dall ar Anastasia. Ansin, an cailín, gan leisce, stabbed ceann amháin sa teampall le shin, agus ceann eile sa jaw le dorn fillte i slabhra. Baineadh amach go grinn na laochra boghtach de chuid Land of the Rising Sun.
  Chan an Witcher fiú:
  - Dúshlán mé an fear don dóú babhta déag! Tar éis an tsaoil, is sárbhean mé agus Atass iomlán, agus cuirim an namhaid isteach i gcnagaireacht dhomhain, ag léiriú aicme gan srian i gcath!
  Phioc an cailín gunna meaisín Seapánach a chóipeáiltear ón Schmeister agus, ag cliceáil ar an bolt, theith sí go dtí an cockpit. Léim triúr Seapánach eile amach ansin, agus chuir Vedmakova pléasctha tine chucu, ag díriú ar a gceann agus ag gáire go borb.
  - Cad a fuair na monsters club-i gceannas!
  Ghabh banlaoch nocht an t-iompróir pearsanra armúrtha. Chroch an Witcher:
  Atá os cionn na Rúise trua,
  Arrachtaigh hellish dorchadas fiuchphointe!
  Tá a thua stoirmiúil ag an áititheoir,
  Géaraigh agus gearr an ceann!
  Ní saighdiúir é cumannach i liathróid cue,
  Nach bhfuil muid yoked go deo!
  Déanfaidh sé an Tríú Reich ina bhrandaí dóiteáin,
  Bhuel, beidh macántacht a bronntar le maitheas!
  In ainneoin go raibh náire uirthi, chuir Vedmakova uirthi éide mhíleata Seapánach a tógadh ó mhairbh. Cé chomh míthaitneamhach a bhí sé, ní raibh na saighdiúirí seo nite ar feadh i bhfad agus bhí an boladh uafásach. Sheol an cailín píolótach:
  - Caithfidh sé a bheith chomh brutalized! na hÁise áfach!
  Thosaigh an t-iompróir pearsanra armúrtha, áfach, go héasca agus chuaigh sé i dtreo an tuaiscirt. Bhí dhá ghunna meaisín 12-mm ag an bhfeithicil, ionas go bhféadfaí, dá mba ghá, ionsaí coisithe a chosc. Rud eile is ea nach mbeadh armúr 20 mm tar éis seasamh in aghaidh caighdeán na "gunnaí móra" Seapánacha 37 mm. Shíl Vedmakova: mar a d"athraigh teacht na gcumannach i gcumhacht an Rúis. Más rud é in amanna tsarist, bhí arm na Seapáine i bhfad níos fearr ná arm na Rúise i dtéarmaí teicniúla, anois, ar a mhalairt, tá sé tite ar gcúl. Cé nach féidir a rá nach spreagtar an eolaíocht i dTír an Éirí Amach. Tugadh oideachas meánscoile éigeantach isteach ag deireadh an naoú haois déag. Fíor, ní raibh cáilíocht an oideachais sa tSeapáin ard. Chóipeáil siad é ó scoil na Prúise, a bhí pedantic go dtí an foircneacha, agus shimpliú beagán é, ionas go rachadh múinteoir amháin trí oiread scoláirí agus ab fhéidir, mar nach raibh dóthain daoine oilte. Go ginearálta, rinne na Seapáine aithris ar na hEorpaigh, mar shampla na Breataine i gcuma éide khaki, na Gearmánaigh i bhfoirmiú agus rialacháin mhíleata, na Meiriceánaigh in éide agus cineál na cabhlach, agus an córas oibriúcháin institiúidí airgeadais. Fíor, bhí a gcuid féin acu, mar shampla, an cód Bushido, an pléascán cáiliúil shimosa (cé gur ar éigean a bhí sé níos fearr ná an ceann Eorpach). Go dtí lár an naoú haois déag, bhí an tSeapáin ina tír mheánaoiseach ar gcúl nach raibh iarnróid fiú agus a bhí armtha le gunnaí móra. Bhí sé níos ársa fós ná an Türkiye nó an Iaráin, agus níos mó fós ná an Rúis Tsarist. Is aisteach go leor, b'é Meiriceá a chuidigh le Land of the Rising Sun teacht i súile an phobail agus a chuir iallach air dul isteach sa saol sibhialta. Chuir an cruiser gaile nua-aimseartha le sliogáin phléascacha isteach go mór ar an tSeapáin siar. Go háirithe nuair a chuaigh sé go tóin poill roinnt long seoltóireachta, rud a léiríonn neamhchabhrach iomlán na liathróidí gunna.
  B'fhéidir go mbeidh aiféala ar na Meiriceánaigh níos mó ná uair amháin gur chuir siad iallach ar an tSeapáin í féin a oscailt don domhan. Go raibh iomaitheoir ardaithe acu san Áise, ach ansin ba dheacair a chreidiúint go rachadh Land of the Rising Sun an bealach a thóg na céadta bliain ar an Iarthar i gceann cúpla scór bliain.
  Thiomáin Vedmakova feadh an mhórbhealaigh, ag ligean do thrucailí le treisithe dul ar aghaidh, chomh maith le hiompar, agus réasúnaithe. An rialtas tsarist, fiú faoi Alastar an Dara, nó in áit fiú faoi Nioclás an Chéad, hatched pleananna chun an tSín a chur i gceangal leis an Rúis. Ach roghnaigh Nikolai treo na Tuirce mar ábhar leathnaithe. I bprionsabal, bhí sé níos áisiúla. Ach sheas an Bhreatain, a raibh fuath aici don Rúis, agus don Fhrainc, a bhí faoina thionchar, suas do na hOtamánaigh. Don chéad uair sa cheathrú cuid de na mílaoise (ó 1612), chaill an Rúis cogadh ar scála mór (cathanna aonair, ar ndóigh, nach bhfuil san áireamh, i gceist agat go bhfuil ar feadh beagnach ceathrú na mílaoise nach raibh an Rúis chaill cogadh mar. ina iomláine, dála an scéil, ba faoi Nicholas the First a shroich sé a mhéid uasta i dtéarmaí achair). Bhí cúiseanna éagsúla ann, agus ba é an ceann ba thábhachtaí ná an barr feabhais a bhí ar chumhachtaí an Iarthair i dtrealamh teicneolaíochta a gcuid trúpaí. Tar éis Nicholas an chéad fhéinmharú tiomanta, ghlac Alexander II an ríchathaoir: b'fhéidir an tsar is oilte agus is eolaí i stair iomlán na Rúise. Thosaigh sé ar athchóirithe ar scála mór, thug sé faoi deara serfdom, agus faoi dó le fás tapa an tionscail, thosaigh tógáil iarnróid agus stáisiúin chumhachta! Ach ag an am céanna, tharla an díothú serfdom ar chostas an peasants, bhí go leor léirscrios, bhris círéibeacha amach, go háirithe cinn ollmhór sa Pholainn. D'éirigh le Alexander an Rúis a chur ar aghaidh, ach níor réitigh sé fadhbanna bunúsacha, agus fiú dhíol Alasca go Meiriceá le haghaidh pinginí agus thug sé na hOileáin Haváis ar shiúl saor in aisce. Go deimhin, d'éirigh leis an Tuirc a ruaigeadh, ach bhí an Impireacht Ottomanach an-lag ag an am sin agus bhí crith le héirí amach. Sea, bhí caillteanais na Rúise sa chogadh seo go díréireach mór, rud a chruthaíonn go bhfuil arm na Rúise fós i bhfad ó foirfe, in ainneoin na leasuithe. Mar sin féin, fiú faoi Suvorov ní raibh gach rud chomh soiléir agus a deir siad i leabhair. Tháinig bua ar phraghas suntasach, agus chuir Catherine the Second, mar shampla, le linn an dara cogadh idir an Rúis agus an Tuirc, í féin teoranta d'éadálacha críochach measartha beag, fiú ag tréigean éilimh don Mholdóiv. Cé go raibh na tailte seo ina gcónaí ag Slavs Orthodox, agus ag aon am amháin bhí siad mar chuid de Kievan Rus. Go ginearálta, tar éis an Rúis a shaoradh ón gcuing Mongol-Tatarais, socraíodh cúrsa chun na tailte bunaidh Slavacha go léir a thabhairt ar ais. Thóg sé seo roinnt céadta bliain; mar shampla, níor cuireadh Galicia ar ais go dtí 1939, tar éis é a shaoradh ó chuing na Polainne. Agus d'fhan cathair Przemysl agus na tailte máguaird leis na hUngáraigh agus na Slóvacaigh.
  Bhreathnaigh Vedmakova ar an mhórbhealaigh: ní raibh go leor carranna éagsúla ann, ach bhí coisithe Seapánacha ag máirseáil. Tá daonra de thart ar céad milliún sa tSeapáin, fiú níos mó ná an Ghearmáin, tógann oiliúint réamhchoinscríobh suas leath de na huaireanta scoile. Tá an cogadh leis an APSS ina dhiadhacht dóibh, murab ionann agus an troid le SAM. Is féidir leat rannáin níos mó agus níos mó a chur i gcrích.
  Tá sé an-tempting pléasctha a chur ó do dhá ghunna meaisín ardluais, ar an dea-uair is féidir é seo a dhéanamh trína rialú ag baint úsáide as tiomáint hiodrálach ón bpoit cockpit. Ach is é an fhírinne gur beag seans a bheidh aici í féin éirí as seo. Níl, tá sé níos fearr fós é a dhéanamh níos gaire don líne tosaigh nó san oíche. Sea, is cosúil go bhfuil sé ag éirí dorcha cheana féin ... Ansin beidh na wolves lán agus beidh na caoirigh slán. Cé nach bhfuil, ní caora í.
  Mar sin, cad faoin tSeapáin? Cailleadh an chéad chogadh 1904-1905, agus chaill an Rúis breis agus dhá chéad caoga míle saighdiúir agus oifigeach ina n-aonar mar phríosúnaigh. Cé go raibh barr uimhriúil ag arm an tsarist. Chaill an tSeapáin níos lú ná dhá mhíle príosúnach; bunaíodh fiú bónas céad rúbal óir do gach saighdiúir aghaidh buí a gabhadh, agus míle oifigeach. Tá an leathanach staire seo an-mhíthaitneamhach don Rúis. Is é an rud is measa ná go raibh go leor daoine sa tír ag iarraidh go mbeadh an bua ag na Seapánaigh. Mar shampla, chuir mic léinn Ollscoil Moscó comhghairdeas chuig an Mikado ar thitim Port Arthur. Agus cé mhéad a goideadh: tá sé dodhéanta a liostú!
  Moilligh Vedmakova an gás ionas nach gcuirfí isteach ar cholún máirseála eile. Mhionnaigh an cailín:
  - Bhuel, tá siad cosúil le locusts! Créatúir le súile cúnga!
  D'fhéadfadh an chluas a bhrath cheana féin ar an roar an gunna; D"éirigh an píolótach as agus ansin canadh:
  Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian,
  Tá laochra na Rúise ag milleadh na Seapáine!
  Agus tá brón mór orainn,
  Chroith an sciath lúbtha ar fad!
  Thit an cailín ina tost arís. Sa chogadh sin, chabhraigh SAM agus an Bhreatain leis an tSeapáin le hairgead agus le hairm, ach ní raibh aon tosaigh san iarthar. Go deimhin, bhí súil ag Land of the Rising Sun go mbainfeadh an Ghearmáin leas as an láthair agus go n-ionsódh sí an Rúis. I bprionsabal, bhí sé seo fíor, agus tairbheach don Ghearmáin. D"fhéadfadh an Ostair-Ungáir chomhghuaillithe, agus a leasanna sna Balcáin, cur i gcoinne na Rúise freisin. D'fhéadfadh an Tuirc, go stairiúil offended ag an Rúis, agus fiú a bheith faoi rialú airgeadais na Gearmáine, dul isteach sa chogadh freisin. Is féidir freisin go rachadh an Iodáil, a bhí mar chuid den Chomhghuaillíocht Thriarach agus a d'fhéadfadh éileamh a dhéanamh ar thailte saibhir na hÚcráine, isteach sa chogadh. In aon chás, bheadh sé go dona don Rúis Tsarist. Fiú dá gcaillfeadh sí i gcomhghuaillíocht leis an Entente, bheadh deireadh le cogadh ar dhá thaobh ina thubaiste. Is beag seans go rachaidh an Fhrainc isteach sa chath, mar ag an am sin bhí an Bhreatain i gcoinne na Rúise. Go ginearálta, ar ndóigh, is mí-ríomh mór é seo ar an Kaiser, a chaill a leithéid de sheans. Is féidir, fiú tar éis thús an Chéad Chogaidh Dhomhanda, gurbh é ionsaí Fritz ar an mBeilg agus ar an bhFrainc an príomh-mhí-ríomh straitéiseach. B"fhéidir dá mbeadh ionradh uileghabhálach déanta acu ar an Rúis, bheadh an cás leis an bPolainn i 1939 arís agus arís eile. Ar ámharaí an tsaoil, bhí na Gearmánaigh rómhuiníneach, ag roghnú cogadh ar dhá thaobh.
  Bhí an t-ádh ar Witcher, murab ionann agus go leor dá compatriots: d"éirigh léi Mine Kaif a léamh, agus sa bhunleagan. Ar ndóigh, bhí an ceart ag Hitler nuair a dúirt sé go raibh sé riachtanach a bheith le chéile leis an mBreatain i gcoinne na Rúise, nó in éineacht leis an Rúis i gcoinne na Breataine. Agus go loighciúil go leor, cháin an Fuhrer amach anseo iad siúd a rinne iarracht corp Bismarck a thabhairt chun solais.
  Dhiúltaigh Hitler go deimhin d"aon seans go mbeadh comhaontas ar bith leis an Rúis, go háirithe nuair a tháinig na Bolsheviks i gcumhacht inti agus chreid sé gur cheart go ndéanfaí coilíneachtaí Gearmánacha ar thailte na Rúise.
  Ciallaíonn sé seo gur léir go raibh sé ina namhaid ag an Rúis, agus ba phíosa simplí páipéir é aon chomhaontú don Fuhrer. Ina theannta sin, is leathcheann é Stalin as buille láidir dá smig oscailte a iarraidh, cé go raibh sé de dhualgas air ullmhú chun an buille a aisiompú agus a chuid trúpaí a thabhairt chun dul i ngleic leis an ullmhacht. Nó níos fearr fós, cuir tú féin é! Ní raibh arm na Gearmáine réidh freisin le haghaidh impulse maslach an airm Shóivéadaigh. Bheadh sé an-deacair dóibh; Cén cogadh é seo! Agus mar sin cuireadh an tionscnamh ar aghaidh chuig an Wehrmacht. Agus bhí an tosaigh ag sreabhadh ón Iarthar go dtí an Oirthear. Níl sé soiléir cad a bhí Stalin ag brath? ocus is mac soith Beria. Tá aithne mhaith aici air maol. Cén fáth nár thug sé rabhadh do Stalin? Cén fáth nár chuir sé ina luí ort beart a dhéanamh? Conas a tharla sé seo? Tar éis an tsaoil, ba dhuine cunning é Commissar an Phobail agus ní raibh muinín aige as aon duine! Tar éis an tsaoil, bhí sonraí faisnéise tromchúiseacha ann i ndáiríre, bhí trúpaí an Tríú Reich ag tarraingt suas go dtí an teorainn, agus gach dara seanmháthair prophesied cogadh. Go ginearálta, bhí an mothú go raibh rud éigin doexorable agus uafásach ag druidim!
  Agus ní raibh ach Stalin agus a lucht coimhdeachta ag ciceáil asail, amhail is dá mba mhian leo na milliúin daoine a chailleadh agus a scrios. Agus go ginearálta, ní genius den sórt sin é an Seoirseach mustachioed ... Níor éirigh leis an seimineár a chríochnú, agus, mar a d'admhaigh Beria léi, is minic a ólann sé. Agus nuair a thosaigh an cogadh, bhí buzz ginearálta ann... Agus anois tá an domhan ar fad i mbun airm i gcoinne na Rúise! Agus anseo, ar ndóigh, tá an milleán ar bheartais dolúbtha Stalin. Go háirithe, in ainneoin go raibh an tosach ag plúchadh as easpa soláthairtí, athghairmeadh na mílte traenacha chun na Seisnia a ionnarbadh go dtí an Chasacstáin. Agus rinneadh é seo le linn an chogaidh, nuair a chomhaireamh gach carráiste! Mar gheall air seo, dála an scéil, d'éirigh le Mainstein, in ainneoin fheabhas uimhriúil suntasach an airm Shóivéadaigh, frith-ionsaí a dhéanamh chun na trúpaí Dearga a ruaigeadh. Mar gheall ar easpa echelons, níor imscaradh treisithe in am, cuireadh isteach ar sholáthar trúpaí Sóivéadacha, agus mar thoradh air sin tháinig deireadh leis an ionsaitheach. Agus dá mbeadh ár gcuid trúpaí i gCív anois, agus b"fhéidir sa Rómáin, b"fhéidir nach mbeadh an baol ann go ndéanfadh an Bhreatain agus SAM feall ar an APSS!
  Thairis sin, cé a mharaigh Hitler beagnach? Ag brú an Tríú Reich chuig ionsaí nua mar sin?! Is dócha, bhí sé seo oibríocht faoi stiúir Beria ... Tar éis an tsaoil, ag aon am amháin figured sé amach conas a chríochnú as Trotsky. Ag an am sin, áfach, ba é ba chúis leis seo ná gur ghá scoilt san Idirnáisiúnta a sheachaint. Anois tá an éifeacht eile mar thoradh air seo, tá naimhde na Rúise aontaithe. Thairis sin, tá na naimhde stairiúil! Caithfidh sí a rá go raibh an-iontas ar Vedmakov í féin go ndearna Churchill óráid thar a bheith tábhachtach ar 24 Meitheamh, ag fógairt tacaíocht don USSR. Tá sé aisteach gur tháinig na caoirigh chuig an mac tíre le haghaidh comhghuaillíochta, más rud é, ar ndóigh, is féidir leon na Breataine a chur i gcomparáid le caora. Is mac tíre tipiciúil é Stalin, áfach! Anois tá gach rud ar ais go dtí an gnáth, daonlathaithe caipitlíocha agus faisisteach caipitleach le chéile! Ach tá na cumannaithe aontaithe agus macánta, gan comhréiteach le coinsias! B'fhéidir gurb é seo go díreach a theastaigh ó Stalin? In aon chás, mhéadaigh fórsaí an namhaid, agus léirigh an tSeapáin a gialla san oirthear. Ach, go ginearálta, tá an t-aistriú ag an cheannaireacht na dtíortha an Éirí Amach Sun loighciúil: tá sé riachtanach a tosta scornach an míleata míshásta le lamháltais críochach ollmhór agus tabhairt suas iarbhír, ag gealladh cathanna agus tailte nua. Mura mbeadh smachtbhannaí, nó imshuí, curtha i bhfeidhm ag na Stáit Aontaithe i gcoinne na Seapáine an 24 Iúil, b'fhéidir go mbuailfeadh na samurai an APSS fiú i mí Lúnasa, gan fanacht leis an gheimhreadh! Is daoine cróga iad na Seapánaigh agus is ar éigean a chuirfí stop leo ag cuimhne Khalkhin Gol, áit, dála an scéil, throid trúpaí tánaisteacha, lena n-áirítear trúpaí puipéad Rialtas Impiriúil Manchurian!
  Agus d'fhéadfadh sé seo titim Moscó a chur i gcontúirt... Cé gur dócha gurbh fhearr le Stalin an tSibéir ar fad a thabhairt suas do Moscó a thabhairt suas. Ní fhágfainn ach clúdach ansin, ag súil nach dtabharfadh geimhreadh crua an taiga deis do na Seapánaigh dul chun cinn rófhada agus nasc a dhéanamh leis na Gearmánaigh i réigiún Urals nó Volga.
  Agus ansin, ar ndóigh, bheadh fadhbanna ann... Theip ar Hitler in aice le Moscó agus rinne sé mí-ríomh trí chogadh a fhógairt ar na Stáit Aontaithe, gan iallach a chur ar an tSeapáin dul ar a chéile maidir leis an APSS. Ní raibh Hitler idirdhealú ag an loighic ar chor ar bith, lena frith-Ghiúdachas brúidiúil, ag casadh an mionlach is mó airgeadais agus fiú na Vatacáine ina choinne féin. Go deimhin, mhéadaigh sé seo a tóir i measc na nArabach, ach níor thug siad cúnamh suntasach do chór Rommel.
  Thiomáin an carr armúrtha suas go dtí an teorainn iar-Shóivéadaigh. Tá roinnt scrios déanta anseo cheana féin. Fanann an cholún teorann amach anseo fós.
  Agus coisithe Seapánacha, chomh maith le roinnt umar éadrom le gunnaí móra uathoibríocha 20-mm agus dhá mheaisínghunna an ceann. I gcoinne na coisithe na Síne, d'fhéadfadh sé seo a bheith ina arm maith, ach i gcoinne an T-34 ... Fíor, is beag umar den sórt sin sa Chianoirthear, tá na príomhfhórsaí pinned síos san iarthar. Ina theannta sin, tá cúpla feithicil armúrtha agus moirtéal níos mó a iompraítear i bhfeithiclí barr oscailte le feiceáil. Caithfidh mé a rá nach droch-moirtéal iad seo, in ainneoin a gcáil bheag...
  Chuir Witcherova leisce ort: cad ba cheart dom a dhéanamh? Tá go leor Seapáinis ann, agus is cosúil go gcaithfidh tú dul isteach ar bhóthar tuaithe. Nó b'fhéidir go dtabharfaidh sé seal fós do na súile caola?
  Tá sé ag éirí dorcha cheana féin, tá an spéir clúdaithe ag scamaill, agus tá báisteach ag teacht. Ar ndóigh, is féidir leat a bheith i mbaol, go háirithe ós rud é go bhfuil na Seapáine plódaithe le chéile, tá na coisithe ina seasamh, bailithe i céimeanna dlúth. Sea, tá reisimint iomlán acu, saighdiúirí bolgacha buí, an-dána, ní mór an trua iad a mharú.
  Thrasnaigh Witcher í féin, ag muttering:
  - Dia ná bac go mbeidh níos mó samurai!
  Dhá ghunna mór - 12 mm meaisín ar chaighdeán mór agus iad buailte le pléasctha ag na créatúir chúnga. Thosaigh an buille iomlán. Chan an cailín fiú:
  Troidfimid an namhaid go deireadh,
  Tá gníomhais na saighdiúirí gan líon!
  Rúiseach i gcónaí in ann troid,
  Ná tabhair suas nuair a thagann trioblóid!
  Is cartús mór géar é 12 mm, téann sé trí choirp, agus uaireanta roinnt Seapáine ag an am. Rinne Vedmakova rialú ar an arm ag baint úsáide as tiomántáin hiodrálacha, a fuair na Seapánaigh ar iasacht ón eitlíocht. Sna chéad soicind, níor thuig trodaithe Impireacht an Rising Sun fiú cad a bhí ag tarlú agus cad as a dtáinig an t-ionsaí. Thit siad go simplí, ag scaoileadh sruthanna fola as a gcuid goilí agus cófra. Bhí teacht an bháis sa domhan suaimhneach seo gan choinne. Cé nach bhfuil, tá cuma níos mó ar an ráiteas deireanach le magadh.
  D'éirigh le Witcher roinnt céimeanna a ghearradh síos sular fhreagair an namhaid agus thosaigh sé ag scaipeadh. Lean an píolótach ag lámhach, agus an carr armúrtha á bhogadh ag an am céanna ionas nach gcuirfí trí thine ó na tankettes. Fós féin, is féidir le gunna aerárthaigh penetrate fiú armúr den sórt sin. Mar sin féin, braitheann sé seo freisin ar an treoluas tosaigh an teilgeáin;
  Cé go raibh an t-ádh ar an bpíolóta, níor thuig na Seapánaigh láithreach cé a bhí ag cur an bháis chucu, go háirithe ó thosaigh báisteach an earraigh ag sileadh, agus mar thoradh air sin bhí sé deacair na flashes a idirdhealú. Is dócha gur shíl na samúraí go raibh siad á n-ionsaí ag díorma Rúiseach a bhí tar éis briseadh isteach sa chúl, agus mar sin d'oscail na tancaeir tine ar na toir. Witcher, brúite na Seapáine agus chan:
  Ó imeall na farraige saor in aisce,.
  Nuair a chroith cruinneachán na bhflaitheas!
  Tá taga an tSultáin ag sracadh thart,
  Tá sé mar má tá méadú tagtha ar an Antichrist!
  
  Tá an cogadh gan trócaire, olc,
  Cosúil le eitleog a shliocht ar Rus '!
  Tá mo thír liath le créacht,
  Sábháil do mháthair, guím le Dia!
  
  Cé chomh cruálach is atá an domhan, tá sé uafásach
  Thit an leanbh agus bhí sé stróicthe ina phíosaí!
  Thug siad breith, ag brú le pian,
  Mar sin chinn an Thunderer olc!
  
  Níl a fhios ag Dia aon teorainneacha sa fearg,
  Tá tubaiste tugtha aige don chine daonna!
  Agus tá gach duine beo ag fulaingt,
  Ní bhíonn ach bua ag baint le brón!
  
  Tá an Rúis go léir báite san fhuil,
  Cé chomh cruálach is atá tú Uilechumhachtach!
  Cá ndeachaigh do mhisean?
  An é Críost i ndáiríre an tríú, iomarcach!
  
  Cén fáth a bhfuil tú Ada agus Éabha,
  Díbirt iad as Paradise mar gheall ar an éagóir!
  Tá uair an chloig tagtha don channabal,
  Le ruathar níos fuaire Mamaia!
  
  Caitheann na cailíní deora anseo,
  Mharaigh na Gearmánaigh mo thuismitheoirí!
  Tá sí cosnochta agus tá sé reo
  Go dona, tá na haibhneacha go léir reoite!
  
  Ní bhíonn trua ag éinne dúinne daoine,
  Ceachtar míoltóga nó nathracha ag teannadh linn!
  Uaireanta tagann smaoineamh chun cinn
  Cad cupán ag fulaingt go barr!
  
  Is doiligh dóchas a bheith agat i nDia,
  Ar ndóigh ní dhéanann sé dochar dó!
  Is fearr a bheith beo go bocht is go bocht,
  Ach anseo dúirt muid - go leor!
  
  Tá bratacha an chumannachais againn,
  Rud a chiallaíonn aon tagairt do mo uncail!
  Ní féidir liom faisisteachas a fhulaingt,
  Is é ár n-éiteas simplí: chun ifreann leis sin!
  
  Dóchas lámha calloused,
  Chun an aigne atá sa cheann!
  Treoraíonn an toil sinn chun éachtaí,
  Scil, díograis sa dorn!
  
  Agus mar sin, ag tomhas i gcéimeanna,
  Do chosán chun saoirse agus sonas!
  Déanfaimid déithe dearga,
  Ní féidir le duine ar bith lúbadh orainn!
  Sheinn Vedmakova agus scaoil sé gunnaí meaisín, scaoil sé na cinn chúngacha a d'éirigh leo rith amach cheana féin agus luí síos. Ach ansin d'athraigh an t-ádh léi freisin; is cosúil gur thuig roinnt oifigeach Seapánach cad a bhí ar siúl agus chaith siad roinnt grenades sa charr armúrtha. Bhraith Witcher a corp ar crith. Mar sin féin, bhí na grenades Seapánacha ilroinnte agus níor sháraigh siad an armúr, de réir dealraimh deartha chun pléascanna meaisín-ghunnaí suas le 14 milliméadar ar ardchaighdeán a sheasamh.
  Rinne an Witcher gáire:
  - Agus ansin i gcath stubborn, piléar strae - amadán! Tháinig greann uirthi, d'éirigh sí níos críonna go tobann agus bhuail sí an sprioc níos minice!
  I iompróir pearsanra armúrtha, tá gunnaí meaisín á gcumhachtú le beathú crios. Tugann sé seo soláthar mór urchair, ina theannta sin, soláthraítear fuarú uisce, rud a ligeann duit fad an lámhach a mhéadú. Mar sin, ghearr an laoch gan searmanas na Seapánaigh a bhí ag caitheamh grenades uirthi. Ach is cosúil gur thug na trodaithe eile faoi deara é. Grenades eitil arís. Chualathas timpiste. Is cosúil go raibh ceann de na grenades trom, meáchan thart ar cileagram, agus go raibh sé frith-umar. Cuireadh bearnaí cosúla ar fáil do na Seapánaigh cheana féin. Tá sé lag i gcoinne Chevrons agus T-34s, ach is féidir leat dul isteach i gcarr armúrtha! Tríd an taobh briste, bhí showered Witcher le deannaigh. Mhionnaigh an cailín:
  - Sea, tá an tSeapáin beag, ach is cúis le trioblóid mhór!
  Thosaigh an carr armúrtha ag luasú, agus d'eitil cúpla grenades ilroinnte taobh istigh, áit ar phléasc siad.
  Rug na blúirí ar Witcher, ag cuimilt a éide. Le barr a chur air, chuaigh an umar gáis briste trí thine. Chuir an cailín mallacht air arís:
  - Ní meaisín - ginearálta! Chaithfinn cac chugat!
  Tar éis cúpla dosaen eile a ghearradh síos, bhí orm léim amach as an gcábán. Rinne an cailín é seo gan aird ag na saighdiúirí Seapáine agus crawled. Ní raibh sé buartha faoi féin; Agus sa dorchadas agus sa bháisteach ní féidir leat d'aghaidh a dhéanamh amach i ndáiríre. Anois ní mór duit a fháil amach ar an mhórbhealaigh agus imíonn siad isteach sa tor.
  Shreap an cailín go tapa go leor agus ag an am céanna tháinig trasna ar chorpáin cúpla uair. Labhair sí go sásta:
  - Nach olc an rud é gur thug mé solas don samurai! Anois níl le déanamh agat ach é a shábháil tú féin!
  Léim an laoch isteach sna toir agus, ag ardú, thosaigh sé ag siúl. Amadán iad, b'fhéidir nach mbeidh siad gafa. Déanta na fírinne, chuir sí troid mhaith ar bun agus shíl sí gur dóichí nach gcreidfí a héacht, nó b'fhéidir, cé a fhios, go mbeadh réalta laoch eile tugtha acu!
  Go ginearálta, is rud aisteach é cogadh, maraíonn tú daoine agus ní gnáthrud é ach éirim. Mar a deir an Bíobla, dála an scéil, "Ní maróidh tú!" Mar sin féin, d'ordaigh Dia ní hamháin na hAmalekites, a mná céile, a leanaí, agus fiú beostoc a mharú go hiomlán! Cé gur fiú le linn cogaidh, meastar díothú na sibhialtach a bheith mímhorálta agus olc.
  Mar sin féin, bhuamáil comhghuaillithe an Iarthair ní hamháin agus ní raibh an oiread sin spriocanna míleata acu agus a bhuamáil siad sibhialtaigh. Bhí sé seo go páirteach mar gheall ar chruinneas íseal na mbuamadóirí ard-airde, rud a rinne sé deacair spriocanna míleata amháin a bhaint amach, ach ba é an rud is mó díoltas. Fuair an tSeapáin borradh ó na SA freisin. Ach ní raibh aon rud le freagairt dóibh! Go simplí ní raibh eitleáin acu le raon den sórt sin chun na Yankees a bhaint amach!
  De réir dealraimh mheas na Meiriceánaigh gur leor díoltas a fháil ar Chuan Peiriú, nó in áit sin, chinn an scothaicme airgeadais gníomhú go pragmatach, agus ag an am céanna deireadh a chur le hArm Dearg Mao. Fágadh an tSeapáin le Manchuria mar phreabchlár don chogadh in aghaidh an APSS, agus tugadh lámh in aisce di i gcoinne na Mongóile, agus ba obair Chiang Kai Shek an chuid eile! Ansin beifear in ann an tSín ar fad a scuabadh suas. Agus lig an Land of the Rising Sun bleed sa chogadh leis an APSS. Is dócha gurb é an rud is suimiúla anseo ná go bhfuil na Seapánaigh, tar éis dóibh an Rúis a shárú, ag brath ar chomhionannú agus Meiriceá arís ag baint úsáide as cabhair na Gearmáine agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá, tá siad ag smaoineamh ar wrest an tSibéir agus tailte eile ón tSeapáin traochta.
  Is dóigh le gach taobh gur ghníomhaigh siad go han-chliste, go háirithe ó fuair Meiriceá agus an Bhreatain smacht ar chríocha ollmhóra gan aon urchar amháin a lámhach. Seachas sin, bheadh orthu am fada agus tedious a ghlacadh chun iad a conquer, a thógfadh ar a laghad roinnt blianta;
  Shiúil Vedmakova, ag súil leis an líne tosaigh a thrasnú. Is féidir sleamhnú isteach sa bhearna agus dul isteach i do mhuintir féin. Nó b'fhéidir fiú ceann de na príosúnaigh samurai a ghlacadh. Bhuel, tá sé in aice leis na poist is forbartha ar an arm Sóivéadach. Seachas sin beidh sé deacair a tharraingt.
  . CAIBIDIL Uimh. 5 .
  Mar sin don Oligarchy Domhanda: meastar go bhfuil an Ghearmáin agus an Eoraip faoin APSS mar chrios tionchair caillte, agus fiú ina bhagairt ar an Impireacht Cumannach neartaithe agus leathnú breise na Bolshevism. Agus don Rúis faoin nGearmáin, is é seo an leathnú ar a réimsí tionchair agus an fhéidearthacht an sú go léir a bhaint as na Tailte saibhir. Ach is é seo i ndáiríre an rud a chaill oligarchs na Fraince trí chailliúint don Ghearmáin: bhí orthu beagán a roinnt le Hitler, ach choinnigh siad an chuid is mó den saibhreas, agus d'éirigh sé níos éasca fiú na hoibrithe a shaothrú - bhrúigh na Gearmánaigh na ceardchumainn. Cad a chaill na hoiligarchs sa Mhuir Bhailt? Déan do chaipiteal go léir a chomhaireamh, agus iad siúd nach raibh am acu éalú, ansin saoirse nó saol! Tá an sampla iontach! Mar sin níl aon rud iontas faoi seo! Agus mura mbeadh Hitler ina fhrith-Semite chomh díograiseach sin, ní bheadh aon duine tar éis cabhrú leis an APSS!
  Ní mór a rá gurbh é ceann de na fáthanna a bhris an Fhrainc síos go réasúnta éasca ná an céatadán i bhfad níos ísle de Ghiúdaigh sa daonra ina iomláine agus sa mionlach airgeadais. Sa Pholainn, sa Bhreatain, sna Stáit Aontaithe: bhí sé go hiomlán a mhalairt. Go háirithe i Stáit Aontaithe Mheiriceá, a mhíníonn, dála an scéil, cén fáth go raibh na Yankees, in ainneoin nár thit buama amháin ar Mheiriceá, níos éadrócaireach fós do dhaonra na Gearmáine ná na Breataine!
  Rinneadh puipéad de Vishu faoin Wehrmacht, agus thiomáin na Gearmánaigh timpeall Pháras ag seinm harmonicas. Thosaigh Hitler ag ullmhú ionradh ar Shasana, gan bac a chur ar an ngeilleagar a aistriú chuig bonn cogaidh agus úsáid a bhaint as acmhainní na hEorpa a bhí faoi cheannas. Chosain sé seo go mór air, mar a rinne a thoilteanas dul i mbun caibidlíochta leis na Sasanaigh agus an frith-Ghiúdachas a thréigean. Thabharfadh an dara ceann acu, b"fhéidir, cead don Fhuhrer a chuid fórsaí uile a scaoileadh le haghaidh cogaidh in aghaidh an APSS agus ionsaí ar ais i mí Bealtaine. Is fíor go bhféadfadh an tsíocháin leis an mBreatain brú a chur ar Stalin slógadh a fhógairt. Comhartha a bheadh ann go bhfuil an namhaid ag leac an dorais cheana féin.
  Nó ná bíodh, agus sa chás sin d"fhéadfadh go mbeadh tionchar aige ar sheasamh SAM i dtreo na Seapáine. Ní spreagfaidís Land of the Rising Sun, agus d"fhéadfadh an Impireacht chumhachtach an dara tosach a oscailt! Sin a tharla anois. Ach amháin i gcás níos measa fós, nuair a bhíonn arm an APSS beagnach scriosta, níl táirgeadh arm bunaithe go fóill, agus níor fhoghlaim siad fós conas troid!
  Ní hé seo an bhliain daichead a haon - fuair trúpaí Sóivéadacha taithí comhraic, d'fhoghlaim siad troid agus buachan! Mar sin anois níl eagla orthu roimh umair throma agus eitleáin le seacht bpointe lámhaigh ar fheithicil amháin!
  Seasann fear uaigneach Seapánach in aice le crann. Mar sin caochadán beag buí gnáth.
  Léim Witcher suas taobh thiar dó. Ghread sí a ceann in airde agus ansin chas sí é... Nuair a bhrúlann tú "pota" an namhad go géar, ní féidir le matáin an mhuiníl friotaíocht éifeachtach a sholáthar a thuilleadh agus tá an "phota" ag dul in airde go héasca!
  Bhuel, cad faoi samurai amháin níos lú! Breathnaíonn Vedmakova cheerful agus sásta, lomann sí fiú a fiacla:
  - Ní bheidh an tSeapáin conquer dúinn! Toisc go bhfuil trodaire cosúil liomsa!
  Go deimhin, i stair iomlán Rus ', ní raibh ach na Mongóil-Tatarais in ann conquering! Cén fáth ar tharla sé seo agus cén fáth ar iompaigh an náisiún mór Slavach amach a bheith gan chúnamh, ar ndóigh, rúndiamhair do níos mó ná glúin amháin!
  Is é an chúis is tábhachtaí ná ilroinnt feudal, nuair a ghlac gach duine leithroinnt dóibh féin: thosaigh siad sicíní agus shuigh siad ann, ag cosaint a n-oidhreacht: as obair!
  Bhraith Witcherova go raibh buataisí daingean agus míchompordach na Seapáine ag cuimilt a cosa. Chinn an píolótach sa chás seo nach raibh aon chiall le leanúint leis an gcrá. Thóg sí amach na bróga maol-srón a bhí daingean agus chuir sí brú ar a méar. Mhothaigh mé fuaras mo thír dhúchais le mo chosa lom agus mhothaigh mé i bhfad ní ba shuntasaí! Mhéadaigh sí a luas agus fiú thosaigh sé ag léim beagán!
  Bhí an fhíric gur roinneadh na Rúiseach ar an tragóid is mó de na Slavs. San iarthar bhí siad faoi chois ag an Liotuáin agus an Pholainn, agus san oirthear ag na Tatars cruálach. Níor mhair an cuing, áfach, go deo: thosaigh Moscó, baile beag roimhe seo, ag fás agus fiú iompú isteach i gcineál Impireacht beag. Tháinig Ivan Kalita ina bhailitheoir ar thailte na Rúise. Bhí sé ar an gcéad agus ní an t-ádh, ach is tábhachtaí an chéad! Agus mar a fhuaimeann sé san amhrán Bolshevik: tá sé níos fearr a bheith marbh ná an dara!
  Ní Rúiseach é Stalin, is é seo a phríomh-mhíbhuntáiste! Mar sin tá an droch-mhuinín ag an náisiún teideal, agus cos ar bolg ollmhór gan údar! Tabhair na adharca muice, agus an chock ríocht!
  Chuchmek ar an ríchathaoir agus Rus 'sa bhuaile!
  Mar shampla, bhí Tukhachevsky agus Egorov mar mharascail sách cumasach, cad eile is féidir a rá faoin gcuid eile de na ceannasaithe faoi chois! Ní féidir comparáid a dhéanamh le moncaí mustachioed! Sin an fáth a ndeachaigh muid i dtrioblóid!
  Mar sin féin, conas a tharla sé i ndáiríre gur éirigh le Stalin a bheith ina rialtóir iomlán? Rinneadh Seoirseach neamhliteartha Dia!
  Caithfidh Tsar na Rúise muintir na Rúise a rialú! Dála an scéil, ní raibh beagnach aon fhuil Rúiseach ag na Romanovs agus b'fhéidir gurb é sin an fáth ar tháinig meath orthu!
  Bhí foirm rialtais ar leith ag an tSeapáin freisin, áit a raibh an shogun go bunúsach níos airde ná an t-impire, agus mar sin bhí roinnt buntáistí ann, ós rud é go raibh seans níos lú ann go ndéanfaí an Impireacht a mhilleadh mar gheall ar oidhre amadán. Ar feadh na gcéadta bliain, níor íoc na Seapáine cogaí conquest, ach throid siad go gníomhach lena chéile. Bhí tionchar éigin aige seo ar mheon an náisiúin seo. Ach san fhichiú haois, bhain Tír an Éirí Amach níos mó talún ná Alastar Mór! Anois tá sé seal sa Rúis. Is iad seo amháin nach amanna tsarist iad, na rialacha móra páirtí cumannach, agus an córas eacnamaíoch agus polaitiúil is forbartha agus is foirfe ar domhan!
  Witcher, áfach, go tobann chroith a ceann. Níl gach rud i gceart sa chóras polaitíochta agus i mbealach an rialtais! Mar shampla, ní dhéanann na daoine an ceannaire stáit a thoghadh mar thoradh ar léiriú eile ar thoil, ach cad a tharlaíonn... Ní mór a rá nach ndearnadh foráil maidir le cruthú na ceanncheathrún agus cumhachtaí éigeandála a thabhairt di. de réir an dlí nó an bhunreachta. Agus bhí amhras mór uirthi go pearsanta faoi chumais an tseimineáir leath-oilte! Díreach cosúil le Beria: fear cunning, ach droch-oideachas le dearcadh an-chúng agus léirthuiscint!
  Ach anois tá an líne tosaigh níos dlúithe fós chun tosaigh, tá flashes le feiceáil, agus tá an roar tar éis éirí níos láidre fós. Bhuel, tá sé in am teanga a aimsiú agus... Thug Vedmakova faoi deara scoite de na Seapáine crawling. Anois is gá duit a suí go cúramach ar a n-eireaball. Thart ar an stíl chéanna a d"ionsaigh sí an Yu-188, buamadóir an-ghasta, nach bhfuil sé éasca fiú teacht suas le MiG gasta. Dála an scéil, i gcoitinne níl moilleanna go háirithe inaistrithe agus maidir leis seo níl siad níos fearr ná Fokken-Wulfs! Bhuel, tá na samúraí ag druidim leis an trinse, tá an chuma orthu go bhfuil reithí buailte ag sníomh i dtreo locháin ola. Tá a lán de na Seapáine, ní mór duit a bheith ag gníomhú go cúramach anseo ... Seo é an captaen an arm na Talún an Éirí Amach Sun, is é a aghaidh mar sin de marmot. Screams sé rud éigin, ag croitheadh a dhorn agus a miodóg go bríomhar.
  D'fhan Vedmakova go foighneach leis an samurai éirí chun ionsaí agus bhuail sé i gcúl a chinn lena cnap. Mar sin féin, ríomh sé an buille ionas nach bhfaigheadh na "Seapáinis" bás láithreach. Agus ansin scaoil sí pléasctha as gunna submachine ag rith na Seapáine chun ionsaí! Proorav:
  - Is cosúil le seol ar long a bhíonn ag troid i gcogadh, ach b'fhéidir go mboilscíonn sé sin, ní hí!
  Buachaill Oleg agus cailín Margarita troid i Stalingrad. Seasfaidh siad sa chathair seo cosúil le titans.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko thart ar dhá bhliain déag d'aois. Agus caitheann an buachaill grenade lena chos lom.
  Caitheann sé na faisisteacha thart agus deir:
  - Glóir don Motherland iontach!
  Tugann Margarita seal dea-dírithe freisin. Mows síos na faisisteach agus canann:
  - Glóir do Stalin agus grian an chumannachais!
  Scaoil Oleg Rybachenko agus cuireann:
  - Glóir do laochra!
  Caitheann an cailín na Naitsithe agus gearrann sí síos orthu. Caitheann grenade lena chos lom agus squeaks:
  - Agus glóir don Motherland mór feadh na gcéadta bliain!
  Mar sin, bhí an buachaill agus an cailín i ndáiríre difriúil ó thaobh dáiríre. Lámhaigh siad ar na Naitsithe agus caitheann siad grenades.
  Caitheann cos lom an ghasúir bronntanas marú. Arsa an buachaill le fearg fhiáin:
  - Táimid ag crá gach duine!
  Margarita, ag lámhach agus ag baint an namhaid síos, squeaks:
  - Agus beidh féarach don diabhal!
  Agus caitheann an cailín, lena chos lom, bronntanas an bháis. A leithéid de ghaiscíoch, in ann trúpaí iomlána a ghearradh síos.
  Buachaill agus cailín ag troid i Stalingrad. Is laochra fíor iad. Agus ridirí lán de spiorad cróga.
  Cad a cheap Hitler, tar éis tubaiste 1941, nár fhoghlaim na Rúisigh faic?
  Nach cuma! Tá an tArm Dearg réidh chun aghaidh a thabhairt ar na arrachtaigh ón tsraith "E", lig dóibh a insint: E-75 tonna ar feadh nócha, agus E-100 tonna ar feadh céad agus daichead. Ón taiga go farraigí na Breataine, is é an tArm Dearg an ceann is láidre.
  Buachaill agus cailín ag troid, ionas go n-éalaíonn na Naitsithe uathu mar ghloine as sledgehammer.
  Tá leanaí bás a fháil agus níl eagla orthu roimh rud ar bith. Cad a bhaineann na faisisteach leo? Tuilleadh coiníní le seilg!
  Oleg Rybachenko ag canadh le roar:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, is gabhar tú Hitler,
  Cén fáth ar tháinig tú go dtí an Rúis mar asal. .
  Gheobhaidh tú uainn go sonrach i nicil -
  Tiocfaidh tú trasna ar dhorn buachaill láidir!
  Agus ansin caitheann leanbh matáin grenade lena chos lom. Agus imbhuaileann dhá umar Gearmánacha E-50 agus E-75 ceann ar aghaidh agus pléascann siad.
  Deir Oleg Rybachenko le háthas:
  - Is trodaire óg iontach mé!
  Agus arís tugann an buachaill seal.
  Agus ansin shoots an cailín freisin. Buaileann sí go cruinn agus cuireann sí i bhfeidhm go daingean. Agus ag an am céanna canann sé:
  - Brúfaidh mé na faisisteacha go léir, agus gearrfaidh mé saill Adolf!
  Agus arís tá an cailín i excitement iomlán an scrios. Gach rud shoots féin agus shoots.
  Agus eitlíonn grenade ón gcos lom arís. Buaileann sé na faisisteacha. Scaipeann cosúil le bioráin nuair a bhuaileann liathróid iad.
  Margarita ag canadh:
  - Tá an buille láidir dírithe go heisceachtúil,
  Cuileoga an Povetkin is fuaire isteach san fháinne!
  Oleg Rybachenko, lámhaigh, deimhnithe go héasca:
  - Is eiseamal fiúntach é Povetkin, agus ní ritheann sé ó opponents láidre!
  Ina dhiaidh sin caitheann an buachaill grenade arís lena chos lom agus briseann sé na faisisteach ar nós buidéil agus clocha duirle.
  Agus is cuma cé chomh cliste is a dhéanann tú é, imbhuaileann na Naitsithe. Cad a bhí uathu? Ní raibh aon ghá cur isteach ar an USSR.
  Níl ach rud amháin ag cur isteach ar Oleg Rybachenko. Tá na Stáit Aontaithe tar éis fáil réidh leis na Gearmánaigh cheana féin, agus tógfaidh an Rúis an rap dóibh.
  An buachaill, ag caitheamh grenade arís lena chos lom, canadh:
  - Ná bheith i do amadán, Meiriceá.
  Tabhair dúinn Alasca anois...
  Seo ár dtalamh ar dhá bhruach -
  Ní haon rud é gur beithíoch fíochmhar é béar!
  Agus thug Oleg Rybachenko pléasctha arís... Ghearr sé síos na faisisteacha. Agus arís fáisceann barraicíní lom an ghasúir an grenade agus caith ar an namhaid é. Scaipeann siad é i dtreonna difriúla.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis!
  Chaith Margarita grenade arís lena cos nocht agus squeaked:
  - Don Tsar Nicholas II!
  Ceartaigh an buachaill an cailín:
  - Stalin rialacha anseo, ní Nicholas II!
  D"aontaigh Margarita go héasca:
  - Sea Stalin! Cé a rinne síocháin leis an cannibal!
  Agus chaith an cailín bronntanas marú arís lena cos lom.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara go loighciúil:
  - Teastaíonn sos ón APSS! Cé gur bhain an Tríú Reich leas níos fearr as!
  Agus thosaigh na páistí ag lámhach arís...
  Fuair na Gearmánaigh ag Stalingrad agus i Stalingrad féin ifreann uafásach.
  Ach i ndáiríre, is é an rud a tháinig siad leis ná an rud a fhágann siad leis.
  Níos cruinne, faigheann siad bás. Tá an troid chomh fuilteach agus naofa ceart.
  Is dóigh le Oleg Rybachenko i ndáiríre le linn an chatha go mbíonn daoine ró-naive uaireanta. Déanann siad genius as Stalin, nó fiú as Lukashenko. Ach don Bhealarúis san aonú haois is fiche, tá sé go leor creepy cult pearsantachta a dhéanamh as feirmeoir comhchoiteann. Tá sé in am a ciallmhar suas.
  Agus ceannaire nua, óg, forásach a thoghadh. Agus gan leibhéal na hintleachta linbh a léiriú i mbosca gainimh.
  Is fearr a shaintréith Lukashenko an scéal seo:
  Nuair a éiríonn gach rud níos costasaí sa Bhealarúis, cad é an ceann is saoire?
  Gealltanais ón Uachtarán Lukashenko!
  Agus cén fáth?
  Toisc nach gcosnaíonn siad rud ar bith!
  Is mór an náire do Bhealarúisigh a vótálann fós ar son a leithéid de dheachtóir. Ach tá sé in am againn a bheith ciallmhar agus a thaispeáint gur muintir na hEorpa iad. Mar shampla, sa Rúis, ar a laghad d"éirigh le Putin meas a fháil air féin trí Chrimé a chur i gceangal gan urchar a lámhach.
  Ach tá sé seo mar gheall ar a luck iontach. Tá an-ádh ar Putin. Mar shampla, bhí an t-ádh linn gur tharla eachtra mhíthaitneamhach lena bhean chéile i Kyiv le linn chuairt Phríomh-Aire Iosrael. Sea, arís léiriú ar luck phenomenal. Ach is beag toradh fíor! Cad a tharlóidh dá mbeadh an t-ádh iontach sin ag Tsar Nicholas? Níos cruinne, fuair sé é; faoi 1935, bhí seilbh glactha ag an Rúis ar leath an domhain.
  Agus cad ina dhiaidh sin... Chuir Tsar Nicholas a eitilt isteach sa spás sceidealta ar 28 Bealtaine, 1935, díreach ar a lá breithe. An chéad eitilt i stair an chine daonna ag cosmonaut baineann na Rúise.
  Agus sa saol seo, cé go bhfuil an USSR ag gabháil do mharthanas.
  Tá na cathanna i Stalingrad thart ar mar a chéile agus a bhí i bhfíorscéal 1942. Ach an uair seo tá an namhaid i bhfad níos láidre. An dá i gcainníocht mar gheall ar trúpaí coilíneach agus teicneolaíochta.
  Tá sé deacair go háirithe i spéartha na Rúise Sóivéadach. Tá go leor aerárthach scaird láidir ag na Naitsithe. Agus ar bhealach nach bhfuil sé chomh furasta cur i gcoinne.
  Seo iad na píolótaí Gearmánacha Albina agus Alvina ag bailiú billí dóibh féin. Is speisialtóirí iontach iad san ábhar seo.
  Conas, mar shampla, is féidir linn cailíní Gearmánacha den sórt sin a stopadh i bicíní le cosa lom?
  Mothaíonn Oleg Rybachenko na cailíní seo.
  Caitheann grenade eile lena bharraicíní loma. Caitheann na faisisteacha i ngach treo agus deir:
  - Croí mór na Rúise!
  Agus tinte an buachaill Críochnaitheoir an-ionsaitheach. Buaileann gach piléar an sprioc. Agus téann hArabaigh, blacks, agus Indians ar an ionsaí. Bailíonn slua ollmhór.
  Caitheann an buachaill genius lena chos lom grenade arís, imbhuaileann sé dhá umar Gearmánacha móra agus eitilt:
  Tá an claíomh samurai in éineacht leat saor in aisce,.
  Tá an croí agus an aigne glan...
  Treoraíonn an ionsaí go dána -
  An cosán na háilleachta!
  Bhris Margarita, ag lámhach ar an namhaid, na Naitsithe le bazooka agus squeaked:
  - Áilleacht Urghnách!
  Agus chaith an laoch lena bharraicíní bronntanas an-millteach báis. Comhraic brúite. Ansin arís le toes a coise lom d'éirigh sí scrios fiáin arís. Agus imbhuail dhá umar faisisteach. Thit agus thit fiú Sparks agus deatach!
  exclaimed Oleg:
  - Maith thú, a chailín shíoraí!
  Chaith Margarita líomóid marfach nua lena cos nocht agus d'éirigh sí:
  - Is leanaí síoraí sinn ar Bhealach na Bó Finne!
  Chlaon an buachaill críochnóra agus lean sé leis an gcath é féin. Téann gach rud de réir an phlean. Níos cruinne, tá sé ceart go leor faoi láthair. Agus ní bhrisfidh na Naitsithe tríd ina gceantar.
  Mar sin is cuma cé chomh deacair a dhéanann na Naitsithe iarracht, i ndáiríre ní dhéanfaidh siad ach tachtadh ar a gcuid fola féin.
  Agus déanfar dramh-mhiotal ar a n-umair! Agus beidh bratach na Rúise ag taitneamh ar fud an domhain!
  Gníomhaíonn Oleg Rybachenko le fuinneamh iontach. Caitheann sé grenades lena chosa lom agus canann:
  - Beidh áthas orainn i gcónaí,
  Beidh aisling geal...
  Agus tiocfaidh áilleacht -
  Beidh an fuss imithe!
  Feidhmíonn an buachaill genius le gníomhaíocht, a ardaíonn i gcomhréir leis an sní isteach na Gearmánaigh le rage.
  Feidhmíonn Margarita mar uimhir a dó. Ach tá cosa lom an chailín ag caitheamh grenades níos mó agus níos gníomhaí.
  Agus titeann na fascists faoina buille.
  Oleg Rybachenko shoot freisin ... Ach tá a chuid smaointe rásaíocht, ag filleadh ar an láthair. Cad atá i ndáiríre.
  Go deimhin, is cosúil go bhfuil an mais inchinn is mó san Eoraip ag Bealarúisis, ach ligeann siad iad féin a chur ar choiléar agus deachtóireacht an duine aonair a fhulaingt.
  Agus ar a laghad bheadh an t-uachtarán de shaghas éigin superman! Agus mar sin tá sé ina fheirmeoir comhchoiteann, agus fiú gan athair dlíthiúil. Agus ag ligean dóibh tú a bhrú timpeall ar feadh an oiread sin blianta.
  Agus níos mó ná sin, tá daoine cúng a vótálfaidh ar a son.
  Sea, d'fhorbair Oleg Rybachenko fiú ditties.
  Inis dom a chairde cé chomh fada
  Vótaí don Athair Kolya...
  Tá sé in am Oleg a thoghadh duit -
  Chun níos mó airgid a fháil!
  Sea, ar ndóigh, tá gá le hathruithe agus chomh luath agus is féidir. Go deimhin, tá marbhántacht lán le drochiarmhairtí.
  Thairis sin, níl a fhios ag Lukashenko féin cad atá uaidh. Uaireanta tá sé ceart, uaireanta tá sé fágtha. Ceachtar téann sé le caipitleachas, nó leis an sóisialachas. Agus níl gnáthfhoireann aige. Agus níl páirtí nó idé-eolaíocht ann. Is é an cultas sin de phearsantacht an-mhánach agus cainteach. Ar a laghad bhí a fhios ag Stalin agus Lenin cad a bhí uathu! Agus an deachtóir seo? Níl a fhios aige fiú an bhfuil sé ar dheis nó ar chlé!
  Ní bheidh, gan idé-eolaíocht agus páirtí cobhsaí, ní bheidh aon chobhsaíocht sa tsochaí.
  Agus ag bogadh ar aghaidh freisin!
  Ar an drochuair, tháinig Stalin chun bheith ina shiombail de sceimhle agus scrios, ag iompú cumannachas ina bogeyman.
  Ní raibh aon rialtas barrmhaith. Agus faoi Brezhnev bhí gealtachta - conas a d'fhéadfaí duine den sórt sin a cheapadh ina cheannaire ar an APSS. Agus ina óige, ní raibh cuma intleachtúil ar Brezhnev, ach ina sheanaois thit sé i gealtachta. Agus go ginearálta, is mór an náire é nach bhféadfadh an ceann stáit dhá fhocal a cheangal le chéile gan píosa páipéir. Ach ba cheart go mbeifeá in ann é seo a dhéanamh!
  Chaith Oleg Rybachenko grenade dúbailte marfach lena chos lom agus chan sé:
  - Ach beo mar a bhí roimhe,
  Ach beo de réir Brezhnev!
  Tá mé balbh, balbh, ní féidir liom!
  Agus ná lig don stoirm sneachta dul!
  Chaith Margarita an pacáiste pléascach lena bharraicíní loma. Scaip sí na Naitsithe ar nós úlla a chroitheadh as craobh.
  Sheinn an cailín:
  - Crainn úll faoi bhláth,
  Amhráin Solovyov saor in aisce,. .
  tiocfaidh mé chugat -
  Beidh rehashes ann!
  Rinne an cailín aoibh go forleathan agus go dazzlingly. Tá a cuid fiacla cosúil le péarlaí, geallann siad an oiread sin.
  Sea, troideann an lánúin seo go maith.
  Ghlac Oleg Rybachenko é agus sheinn sé:
  - Ár dhorn le cruach,
  crúba, fiacla agus fangs ...
  Tá siad chomh fonnmhar le troid fíor!
  Agus arís tinte an buachaill terminator go han-cruinn. Agus titeann fuilteach báisteach anuas ó na Naitsithe.
  Ní bheidh, ní bheidh aon trócaire. Beidh naimhde tachtadh.
  Idir an dá linn, tá Natasha agus a foireann ag troid i Sukhumi.
  Cuireann na Naitsithe stoirm ar an gcósta. Tá an troid, ar ndóigh, an-mhíchothrom
  Ach cailíní. Nuair a bhíonn siad beagnach naked, tá sé go hiontach!
  Chaith Natasha grenade lena cos lom, ghearr sí síos dosaen faisisteach agus chan sí:
  - Is linne todhchaí an domhain,
  Tá muid cailíní cosúil le Jedi!
  Sheol Zoya grenade lena cos lom freisin. Scaip sí na Naitsithe agus squeaked go muiníneach:
  - Tá mé cad is féidir a adhlacadh gach duine san uaigh!
  Tinte Aurora seo chugainn. Chomh maith leis sin cailín, nuair a bhuaileann sí, nach bhfuil sé ina hit eitilt ar chor ar bith.
  Do thóg an diabhal ruadh é agus do dhearmad:
  - Is mé dath an sionnaigh, agus an áilleacht is mó!
  Agus arís tógfaidh sé cosnochta é agus caithfidh sé bronntanas an bháis! Is é seo an cailín atá uait i ndáiríre.
  Agus ansin tá Svetlana ag dul ar mire! Agus scaipfidh agus brisfidh sí gach uile dhuine, amhail is dá mbeadh deamhain ó ifreann ar fad tar éis bogadh isteach inti.
  Sea, ar ndóigh, tá fiacla den sórt sin ag na cailíní anseo gur féidir leo aon fhód a bhaint gan fadhbanna.
  Agus más gá, ansin leath do cheann!
  Lámhaigh Natasha ar an namhaid agus roars:
  - Is trodaí diana mé nach mbeidh fiú tarbh ag satailt orm! Brisfidh mé a cheann!
  Dhearbhaigh Zoya go muiníneach:
  - Brisfidh mé na adharca freisin!
  Agus caitheann cos lom an chailín grenade. Agus imbhuailfidh dhá umar Naitsíoch.
  Agus ansin buailfidh Aurora tú. Agus seolfaidh sé rud marfach lena chos lom freisin.
  Agus beidh sé roar:
  - Glóir a Stalin, go bhfás sé níos críonna!
  Tá Aurora fíor olc. Cén chaoi a bhfuil sé ag troid ar dhá thaobh? Tar éis an tsaoil, ciallaíonn sé seo féinmharú.
  Agus cén fáth ar thug Stalin an Rúis leis seo?
  Seolfaidh an cailín bronntanas an bháis arís lena bharraicíní lom agus squeal:
  - Glóir don cheannaire nua!
  Bhuel, tá sin ceart! Tá forehead íseal ag Stalin fiú. Agus is comhartha na hintleachta íseal é seo.
  Lámhaíonn Svetlana í féin. Agus caith sé grenade lena chosa lom. Scaipeann comhraic. Scriosann sé iad agus screadaíl:
  - Glóir do na déithe Rúiseacha!
  Agus arís caithfidh an tsáil lom rud éigin an-millteach.
  Tá na cailíní anseo chomh hard sin nach dtógfaidh na Krauts iad.
  Is fórsa iontach iad ceathrar cailíní. Agus is tábhachtaí fós, níl siad ag caitheamh ach mionbhrístíní.
  Agus tugann sé seo cumas ollmhór dóibh chun troid.
  Tá Natasha ar lasadh. Tá laochra na hAfraice, fiú Indiaigh agus hArabaigh, ag bogadh mar avalanche.
  Úsáideann na Gearmánaigh iad mar farae gunna. Ag baint úsáide as é i cathanna gan aon trua nó aiféala. Agus ar ndóigh, glacann siad é i líon.
  Tá Sukhumi gearrtha amach cheana féin le talamh. Agus tá sé seo an-dona. Is gearr go rithfidh muid as lón lámhaigh agus beidh orainn cúlú.
  Ach go dtí seo níl na cailíní fós ag iarraidh géilleadh. Aislingíonn siad bua. Cé go bhfuil na fórsaí neamhionann. Agus tá Moscó timpeallaithe.
  Cuireann sé seo imní ar Natasha. Caitheann sí grenade lena cos lom. Deora a naimhde agus canann:
  - Má tá caipiteal!
  Chaith Zoya pacáiste pléascach freisin lena cos lom agus squeaked:
  - Ní bheidh an abhainn Rúise tirim suas!
  Agus bhuail sí an namhaid leis na bairillí go léir, arm homemade recoilless, le ferocity.
  Agus scrios cúpla umar...
  Ach tá an t-aerárthach ionsaí ag tosú ag brú ó thuas.
  Mar sin, cad má tá siad imoibríoch?
  Scaoil Aurora a tosaitheoir roicéad. Buail carr Gearmánach. Rinne sí titim.
  Ina dhiaidh sin chonnaic an beithíoch rua:
  - Cumannachas gan teorainneacha!
  Ansin thosaigh Svetlana le tine. Agus ghearr sé síos na trodaithe dubha. Agus ansin caitheann sé an líomóid mar chos lom.
  Agus beidh sé roar:
  - Glóir do na déithe nua!
  Bhris Natasha ar an namhaid agus squeaked:
  - A na déithe na Rúise!
  Agus ó chaitheamh a cos lom, pléascann an t-eitleán.
  Is cailíní Terminator iad seo. Má throideann siad, ní féidir le duine ar bith iad a rialú.
  Caitheann Zoya rud éigin freisin ag an namhaid a mharaíonn fórsa ar bith. Agus rud a scriosann an namhaid. Agus an trodaí, ag tafann a cuid fiacla, squeals:
  - Eitleáin go dtí an cónra!
  Agus caith méara lom bronntanas an bháis arís.
  Agus ansin déanfaidh Aurora líomóid a chaitheamh ar an namhaid. Tógfaidh sé é agus roar:
  - Is linne an todhchaí!
  Dúirt Svetlana agus í ag tafann a cuid fiacla:
  - Ar son cumannachas agus éachtaí nua!
  Agus arís chaith sé grenade lena chos lom. Agus maróidh sé gach duine. Bhuel, más rud é nach go léir, ansin roinnt do cinnte.
  Shroich na Naitsithe isteach sa chrúiscín. Agus sin an fhadhb atá acu. Anseo is féidir leat an gunna féinghluaiste Jagdtiger a fheiceáil. Carr as dáta, ach an-mharfach. Tá buachaill ceannródaí ag sracadh suas chuici. Agus sciorrann sé mianach.
  Agus pléascann an gunna féinghluaiste go fánach.
  Goideann an buachaill a theanga amach agus canann:
  - Ólfaimid go dtí an Motherland, ólfaimid a Stalin!
  A ligean ar ól agus Doirt arís!
  Maróidh muid ceannródaithe Hitler!
  Faigheann na faisisteacha é. Cé go bhfuil sé deacair don Arm Dearg. Tá cathair Grozny timpeallaithe ag na Naitsithe, ach tá siad fós ag troid ann. Tá na cailíní ar a ndícheall anseo freisin.
  Anseo tá Tamara ag troid. Tá sí i gculaith snámha agus cosnochta. Agus tá an aimsir te agus tá an cailín níos aclaí ar an mbealach seo. Tá an áilleacht lámhaigh. Lena chois lom seolann sé pacáistí pléascacha ag na faisisteacha agus canann sé:
  - Gheobhaidh Hitler tairní ina chiste go luath,
  Beidh sé cosúil le damhán alla ar lasadh trí thine...
  Cráfaidh na deamhain tú sa domhan thíos -
  Iad siúd a adhradh Satan!
  Agus arís, cuileoga líomóid an-mharfach ó sháil lom na háilleachta agus briseann sé na Naitsithe.
  Deir Maria le gáire:
  - Maróidh Grenades!
  Agus pat Tamara ar an ghualainn. Beirt chailíní ag troid, agus ag an mbarr tá bratach Dearg, lán de urchair.
  Tá na cailíní cosnochta agus beagnach gan éadaí, ach níl sé ar intinn acu an chathair Shóivéadaigh a ghéilleadh.
  Sheinn Maria amhrán suaimhneach. Agus mar an gcéadna do theilg sí go trócaireach agus go murrach;
   Tá go leor daoine iontach,
  a bhfuil a gníomhais beo ar feadh na gcéadta bliain,
  tá go leor ainmneacha iontach,
  ar a dtugtar neamhbhásmhaireachta.
  
  Is iomaí laoch de chuid na síscéalta
  a chaomhnaigh séis na n-eipicí,
  ach is é an laoch is simplí
  agus is ionúin linn go léir.
  
  Chaith sé a óige i measc na sléibhte,
  faire ar an eitilt na n-éan,
  a fuarthas ó na sléibhte mar oidhreacht
  áilleacht na sciatháin iolair. Bhí
  
  a ainm, toirneach,
  scuabtha trasna na farraige,
  gar agus eolach
  ag Proletarians na dtíortha go léir.
  
  Ar mhórthír na Síne,
  A chara do gach croí,
  Fógraíonn an t-ainm seo
  Fanzam - síocháin, an deireadh - chuig na palaces.
  
  Is é Stalin bratach an tsonais,
  tús na daonnachta!
  Go maire Stalin beloved
  le go leor blianta fada!
  Sheinn na cailíní go maith. Chuaigh Veronica agus Victoria isteach le Maria agus Tamara.
  Tá na ceithre áilleacht timpeallaithe, ach conas a throideann siad.
  Anseo caitheann Maria grenade lena cos lom agus scaoileann sí aerárthach ionsaithe Gearmánach. Agus squeaks an áilleacht:
  - Glóir dár gcóisir!
  Seolann Veronica bronntanas báis freisin lena cos nocht, agus scaoiltear HE-162. Agus roars an laoch:
  - Is airde glóir ná glóir!
  . CAIBIDIL Uimh. 6
  Victoria, lámhach ar opponents agus lámhaigh, grins:
  - Chun fairsinge an cumannachas amach anseo!
  Agus ceithre áilleacht, beagnach nocht agus cosnochta, gáire.
  Is cailíní iolair den sórt sin iad den ord is airde.
  Tá Mirabela agus Anastasia ag troid sa spéir. Agus brainwash siad freisin na fascists.
  Tá Mirabela ag tweetáil le gáire:
  Beidh gach rud go breá ar domhan,
  Grá do thír dhúchais go paiseanta!
  Agus arís, lena bharraicíní lom, tríd an bhfuinneog oscailte, chaithfeadh sé líomóid. Agus déanfaidh sé diabhal faoi na faisisteach. Titeann carr buailte eile.
  Is é seo an cleas - caithfidh tú é a bhualadh mar sin.
  Deir Anastasia le gáire:
  - Mholfadh Lenin tú!
  Lámhaigh Mirabela cúpla gluaisteán Gearmánach le pléasctha amháin, agus dúirt:
  - Stalin, gan amhras, freisin!
  Ghearr Anastasia síos trí eitleán Naitsíoch agus dheimhnigh:
  - Gan amhras ar bith!
  Tá na cailíní chomh cool. Agus is tábhachtaí álainn. Tá siad teas agus ag an am céanna ríomh fuar.
  Dúirt Mirabela, ag lámhach eitleán eile:
  - Tá gach rud sa domhan againn coibhneasta ...
  Rinne Anastasia gáire agus gáire go feargach:
  - Gan fealsúnacht gan ghá!
  Agus d"oscail sí an fhuinneog freisin agus chaith sí grenade lena cos lom. An uair seo phléasc an ME-262.
  Chlaon Mirabela le comhaontú.
  - Rinne tú go hiontach!
  Dúirt Anastasia, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Rinne mé cad a rinne mé!
  Agus pléasctha an dá laochra amach ag gáire. Agus wink siad ar a chéile.
  Sea, tá an heroism go hiontach.
  I samhradh na bliana 1946, thosaigh cathanna fíochmhar amach don chathair ar an Volga. Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Alena Ogurtsova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Bhí cailíní le gunnaí meaisín agus gunnaí gráin, ceangailte le cuacha grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Alena í féin ag caitheamh tunic chonaic thar a corp nocht, pants gearr agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidre, waist tanaí, agus gearradh gruaige bob. Tá an aghaidh an-léiritheach, le smig firinscneach agus súile gorm sraith leathan. D'iompaigh gruaig dhonn liath ó dheannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Alena ag troid ar feadh níos mó ná dhá bhliain agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le scríobacha agus le bruises. Tá sé níos éasca do chailín bogadh timpeall cosnochta ná i buataisí garbh agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonach lom an creathadh is lú san ithir, tugann sí rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré í féin le seasmhacht. Tá cosa an chailín, ar thaobh amháin, tar éis éirí garbh, agus níl eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á coinneáil ag Sweet Alenka agus pacáiste pléascadh ceangailte ina lámha. Tá tú a crawl go dtí an umar iontach Gearmáinis Lion, atá ag spraeáil na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawl Maria in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, cosúil leis na cailíní go léir ón gcathlán, d'éirigh leo a bheith ag caitheamh buataisí, ag aithris a gceannasaí. Tá a boinn dusty ag géarú agus an cailín ag sní ar gach ceithre. Tá gruaig bhuí Maria salach agus fada... Beagán curly. Tá an cailín í féin caol, tanaí, agus gearr. D'fhéadfaí a bheith cearr fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann mór cosúil.
  Ach tá go leor taithí ag Maria cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar bhraighdeanas faisisteach, ar chéastóireacht éadrócaireach a tháinig slán, agus ar na mianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní bheadh tú in ann a rá go deo gur bhuail siad í ar na sála le maidí rubair agus gur chuir siad sruth leictreach trína corp.
  Shoots Maria... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, ag ciceáil suas gaineamh agus brablach lena muzzle.
  Sleamhnaíonn Alenka braon grenades faoi charn truflais. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorm na gcailín ag dealramh cosúil le sapphires ar aghaidh dorcha ó tan agus deannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá 100 mm de armúr taobh ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair dul isteach ann; Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Scaoileann Anyuta pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir de náisiúntacht anaithnid. Tar éis do na Gearmánaigh an chuid is mó den leathsféar thoir a shárú, cothaíonn siad fuil Aryan agus caith trúpaí coilíneacha isteach sa chath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - a mhúin ón chliabhán fuath a thabhairt don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcránacha, Don Cossacks, Seisniach, agus an Kaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Hitler idirnáisiúnta iomlán.
  Tá go leor naimhde ann...
  Dodges Anyuta deftly an tine gunna meaisín. Beagnach scoilt an piléar sáil chruinn an chailín, agus é dubhaithe le deannach. Bhraith an captaen álainn fiú tic as cé chomh gar agus a d'eitil an bronntanas den scoth. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  "Ní féidir fiú le piléar stop a chur orainn!"
  Lasann Maria ar ais... Tá cailín eile, Alla, an-dearg, os cionn an mheáin airde, agus matánach in ainneoin a cuid ciondálacha gann. Is cailín an-deas í freisin, le cromáin luxurious, waist teann, guaillí leathan unwomanly, agus breasts arda.
  Tá Alla ag troid ina shorts amháin, bhí a tunic stróicthe ina shreds agus mionbhriseadh isteach sa deannach, agus ní chuirtear éide nua ar fáil ar fud an Volga. Go dtuga Dia cead go n-aistrímid tuilleadh armlón agus beagán bia do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Alla beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Buail shrapnel bonn mo chos dheas, agus gortaítear é agus is deacair siúl.
  Casann Alla rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna aghaidh diana. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna os cionn linn, Moscó agus Stalin!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair bhaolacha na Gearmáine casadh timpeall. Ní féidir le beagnach dhá chéad tonna "Mauses" pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a raibh Anyuta ag súil leis, thiomáin an "Leon" beagán agus rith sé isteach i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb agus d'eitil péire rollóirí damáiste.
  Stop an umar créachtaithe agus d"eitil blaosc as a bharaille...
  Rumbled sé áit éigin i gcéin, imithe i bhfothracha. Anyuta hissed cosúil le nathair:
  - Is é seo mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá an cailín captaen iallach a crawl ar shiúl arís. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. Mar gheall ar an locht a bhí ar Hitler righin, chuaigh tagann an Tríú Reich chun báis i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Maria grenade. Iallach a chur ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh buailte sosanna a dhéanamh, ag casadh anonn. Tá lámh duine de chuid trodaithe Hitler stróicthe, agus uaireadóir Sasanach le compás ar crochadh air.
  Deir Maria le gáire:
  - Is é an rud a thaispeánann an compás duit ná an cosán go hifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa ceirmeach greamaithe óna sÚil dusty.
  Tá Alla ag croitheadh an deannaigh óna cófra daingean, iomlán. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Déan iarracht tú féin a nigh. Arís caithfidh tú tú féin a adhlacadh nuair a théann na gunnaí foinneall Gearmánacha ar lasadh. Agus crawl ar do bolg.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasamh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus pléascann sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Feiceann Anyuta an Panther ag sracadh thart. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín agus speach amach an deannach a bhí ag titim isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Ní mór duit a creep suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Anyuta ag sracadh suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin de dhaichead a haon, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge ollmhóra an APSS. An raibh an cailín, beagnach an cailín, scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin pléascadh leanúnach sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slaps an cailín ar a boilg. Ón thuas, bíonn blúirí ag eitilt thart ar nós tréad beacha fiáine. Cogar Anyuta le liopaí scáinte:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Luathaíonn an cailín a crawl agus caith grenade le pacáiste pléascach ceangailte ag rith. Eitlíonn an bronntanas i stua. Tá pléascadh ann agus tugann armúr taobh níos tanaí an Panther bealach. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó agus maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Anyuta le gáire:
  - Go raibh maith agat, a Íosa Uilechumhachtaigh! Tá muinín agam asat féin! Guím leat i d'aonar!
  Tá an panther scriosta. Tá an stoc fada stróicthe curtha sa spallaí. Tá an armúr tosaigh, scartha ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Arsa Anyuta, a bhfuil a súile dealraitheach mar bhláthanna arbhair ar a héadan donn ó dheannach agus tan, a deir:
  - Dá mhéad crann darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Alla an-sexy ina mionbhrístíní dubh agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar agus a cos galánta clúdaithe le sraith deannaigh. Agus bhuail sé díreach isteach i scornach an fhaisisteach. go hálainn Alla babbled:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín crawled ansin arís, lámhach. Anyuta fired freisin.
  Tar éis don chaptaen álainn an faisisteach a ghearradh síos, rinne sé tweet:
  - Is slabhra é an saol, agus is naisc iad rudaí beaga ...
  Bhris Maria, ghearr sí ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur leis an nasc!
  Rinne Anyuta, arís ag lámhach go cruinn, rasped:
  - Ach ní féidir leat fanacht ar rudaí beaga ...
  Chuir Maria leis mar a bheadh lámhaigh:
  - Seachas sin cuirfidh an slabhra clúdach ort!
  D'ullmhaigh cailín eile, Matryona, an-álainn freisin, in éineacht leis an gceannródaí Seryozhka, mianach ar an sreang. Bhrúigh an bheirt acu é... Shiúil booger corrach isteach i bolb Tiger-2. Agus conas a phléascfaidh an meaisín Gearmánach seo, a bhfuil barraíocht fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Sergei:
  - Ár Rúis, parasha duit!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim as, ag splancadh a shála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Stróic Matryona muineál an ghasúir agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill fiú an-airgtheach. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaithe faisisteacha a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann na Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Matryona le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Ní thógfaidh bás faoin spéir réaltach sinn!
  Troidfidh sé go dian ar son naofa Rus',
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is gnáthbhean tuathánach í Matryona, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Bhí na héadaí stróicthe ina ceirteacha le linn na gcathanna, bhí na cosa láidre lom, braided an ghruaig ina dhá braids agus bhí an-deannach.
  Níl Seryozhka ach aon bhliain déag d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, ag caitheamh shorts amháin. Tá gruaig nádúrtha bán an ghasúir iompaithe liath, agus tá a easnacha le feiceáil trína chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Bhí mo chosa briste go uafásach agus clúdaithe le dónna, ballbhrúnna agus blisters. Fíor, chosnaigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcomparáid leis, is cosúil go bhfuil Matryona mór agus saille, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar a cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór ar chor ar bith.
  Lasann cailín raidhfil trom frith-umar. Ní féidir leat dul isteach i bhfeithiclí Gearmánacha ceann ar aghaidh, ach tá seans ann na rianta a bhualadh.
  Agus thosaigh an "Lev" hefty, tar éis dó pléascán trom a fháil sa chassis, ag séideadh deataigh cosúil le smoker slabhra.
  Sheinn Seryozhka go suairc:
  - Stinky Fritz, gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Matryona, splancadh a laonna matáin, coirtithe, tap-rince lena cosa lom, álainn. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na naomh Rúiseach ag splancadh ón íocón... Go gcuire Dia ort míle Krauts a mharú! Agus más rud é go n-éireoidh le duine níos mó ná na faisisteach, ní dhéanfaidh aon duine, creidim dom, breithiúnas a thabhairt duit as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Scaoil an t-iompróir Gearmánach sruth deataigh arís.
  Rinne cathlán na gcailíní damáiste suntasach ar na Krauts. Ach d"fhulaing sé féin caillteanais. Bhí cailín amháin stróicthe ina leath, agus d'éirigh a aghaidh chomh pale, in ainneoin an deannaigh.
  Tá formhór Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl an méid atá fágtha den chathair ag iarraidh géilleadh agus géilleadh.
  Idir an dá linn, tá Anyuta ag iarraidh briseadh tríd an Tíogair. Bhuail grenade carr cumhachtach Gearmánach sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun an gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín í féin a adhlacadh sa talamh agus sa spallaí ionas nach mbeidh an bronntanas scaoilte brúite ag an tonn soinneáin.
  Cogar go ciúin Anyuta:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Maria grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a mhullach. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric gurb é an solas an teagasc sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht gur bastaird pestilent Hitler!
  Alla, ag briseadh aidhm na bhfaisistéirí agus á spraeáil le pléasctha tine, dúirt sé:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear trua ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín ruadh grenade isteach san umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille... Lean pléascadh agus saobhadh bairille an Tíogair.
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Chuaigh Anyuta trína gcuinne:
  - Ní thabharfaidh ár gcuid féin duit!
  Ghearr Maria anuas ar fhostú Hitler le piléar agus chan sí:
  - Ach nach bhfuil an villain magadh! Lámha, cosa, tá sé ag casadh rópaí Rúiseacha! Sníomhann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tAthair go dtí na dreigí!
  Rinne Anyuta giggled agus choirt:
  - Tá an Fuhrer ag screadaíl go fiáin, ag brú air féin!
  Bhris Maria agus dúirt:
  - Bhuel, clúimh báis agus grins!
  Anois tá "Shtumrtiger" níos contúirtí le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Anyuta go bhfuil sé dodhéanta a bheith gar do shuímh Kraut. Ach tá Focke-Wulfs sa spéir. Eitlíonn ceann de na feithiclí seo níos gaire do phoist Shóivéadaigh. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Alla grenade agus deir go feargach:
  - I domhain bás nach bhfuil aon maithiúnas!
  Ina dhiaidh sin scaoileann an cailín pléasctha as gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tá umar Gearmánach réasúnta nua "Panther"-2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle ag teacht go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades ar charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Rinne Alla feadaíl agus hiss:
  - Seo ionsaí nua! Stróicfimid a gialla as a chéile!
  Panther 2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictriú láithreach.
  Alla giggled, na sliogáin eitil thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus scríobh sé:
  - Agus defeated Newton a naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! D'aontaigh sé a dhlí Newton don Fritz!
  Bhí Stalingrad gafa go hiomlán i dtinte, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine a bheith ag lí na spéire agus spréach corcra, oráiste agus scarlet ar lasadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Tar éis do Anyuta trodaire Gearmánach a leagadh síos, splanc a súile gorma agus chan sé:
  - Cén fáth a bhfuil tú ag guí, a sheanbhean dúr? Creid dom, níl ann ach duine craiceáilte ag caoineadh ort!
  Chanadh Maria agus í ag lasadh leis na Naitsithe:
  - Nach deas é luí síos ar an bhféar agus bualadh ar na Krauts sa cheann! Tabhair poultice don Fuhrer agus scaoil urchair as gunna meaisín!
  An cailín giggled wildly agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. Fuair Focke-Wulf a bhí ag eitilt shrapnel faoina bolg agus d'ardaigh sé níos airde go tapa. De réir dealraimh, ghortaigh blúirí géara é. Chuaigh an créatúr faisisteach trí thine agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí dá sciathán briste.
  Chonaic Anyuta mar a bhí Focke ag cailleadh airde, croaked:
  - Seo semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach? Rinne mé mo sheal deiridh. Rinne an executioner a scrios, ní an píolótach!
  Sneezed Maria, ag scaipeadh an deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Alla píosa gloine lena chos arís, ionas gur bhuail sé an Fritz sa tsúil agus gur tháinig sé amach trí chúl a chinn:
  - Is armada umar mé! Agus ní mór duit cóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul chun cinn, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Mar sin d'imscar Seryozhka an catapult, agus conas a bhuail sé an namhaid mar fhreagra.
  Roared an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt gialla Hitler as a chéile!
  Mar gheall ar an muirear catapult, pollta an slua de na faisisteach, bhí siad ag eitilt óna chéile agus ag an am céanna iompú anonn san aer. Thit na Fritzes agus baineadh iad as brablach na mballaí.
  Tar éis dó a chothromaíocht a chailleadh, d'imbhuail umar Tiger-2 leis an Leon. Eh, Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Anyuta aoibh agus d'fhreagair:
  - Bhuel, tá Seryozhka iontach!
  Choirt an buachaill go ionsaitheach:
  - Tá an ceannródaí réidh i gcónaí!
  Thosaigh an cailín captaen ag tairneáil arís. Agus chuir Matryona tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair é! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí thinte.
  Chanadh Maria agus dúirt:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Alla, an ceann dearg suairc seo:
  - Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo i ndáiríre an stát is disgusting ar fad!
  Agus rinne an cailín smeach-léim. Shamhlaigh sí seanmháthair disgusting ar feadh nóiméad. Ní féidir, ní féidir leat seanbhean a chur i gcomparáid le cailín. Agus cén áilleacht atá i gcorp caol.
  Thóg Alla é agus sheinn sé:
  - Sreabhann bliain i ndiaidh bliana mar charbhán,
  Tá seanbhean ag meilt henna i moirtéal...
  Agus cad faoi mo fhigiúr caol?
  Ní thuigim conas a d"imigh m"óige!
  Phléasc Anyuta a súile, leag sí an Gearmánach anuas le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní hea! Fós féin, tá a leithéid de charm sa chogadh - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Matryona muirear nua isteach sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Seryozhka lena chos tanaí ach nimh agus choirt:
  - Aghaidh Fritsam!
  Agus d'eitil an grenade, chomh maith leis an bpacáiste pléascadh, ag luas iomlán isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Tá an t-ionsaí ar siúl ar feadh trí mhí ó dheireadh mhí an Mheithimh, ach níl an chathair gafa. D'éirigh leis na Naitsithe in earnálacha eile den tosach, ach ní sa cheann seo.
  Bhris Anyuta piostal agus rinne sé caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, tarlaíonn sé indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar na cruinne an-chasta!
  Agus bhuail sé umar gáis an gluaisrothar. Phléasc an carr, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhuail Maria na Gearmánaigh le pléasctha na tine agus hissed:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Alla tine, níos cruinne. Fágadh roinnt daoine dubha ina luí ar an spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Maria go spraíúil:
  - Tar éis Hitler a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas na banphrionsa thú, déanfaidh do mhadra dílis thú a chnagadh!
  Anyuta, lámhaigh, hissed:
  - Crochfaimid féin tráthnóna inniu, Adolf... Stop ag amadán! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - ionas gur féidir leat na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Maria agus í i mbun feirge, agus í ag cnagadh an chlogaid de chloigeann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir cailíní ó chathlán Lenin stop le dul chun cinn an airm eachtrannach. Chuaigh an Fritz ar aghaidh, ag caitheamh bruscair ar an spás le corpáin. Níor chabhraigh umar an Lion, ar a raibh súil leis, ach oiread. Seo modhnú na feithicle le gunna 150 mm.
  Buaileann Alla thar cloch atá greamaithe dá nipple lom. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  Fuair "Lion" bearna sa rian agus stop sé. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. A tuairteála agus titim.
  Alla, spitting, a deir:
  - Ní gá laoch na Rúise ag caoineadh i bpian!
  Agus arís shoots an cailín. Agus déanann sé é thar a bheith cruinn. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - Tá sé in vain go gcreideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! An té atá cróga ionsaífidh sé sa chath, buailfimid go dian ar ár naimhde!
  Agus rollaíonn Alla amach a matáin bhoilg, a bhfuil an-shainithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Nílim ag iarraidh go bhfaigheadh aon cheann acu bás.
  Ar siúl ag Ekaterina... Cailín an-álainn, le gruaig bhán bhán uirthi. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr Véineas, ach níos mó toned agus dealbhaithe. Níl sí ag caitheamh ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. Agus na cosa lom ach flicker, agus na sála ionadh fós glan. Shoots Catherine, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é dílseacht don Motherland an focal is airde!
  Dúirt Alla le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan i do mionbhrístíní cosúil liomsa!
  Chroith Catherine a ceann go diúltach:
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Alla a cromáin, las sé go cruinn agus chan sé:
  - Ar bhealach éigin tá baill Komsomol tar éis éirí neamhghnách! Tá sé an-mhígheanasach siúl timpeall lom-chested mar sin!
  Rinne Catherine giggl agus dúirt:
  - Cén fáth an lúcháir a thabhairt do na Krauts trí bhreathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Alla go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  Rinne Katya giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh carr na Naitsithe trí thine. Agus blurted an blonde álainn amach:
  - Bás don olc!
  Rinne Alla gáire:
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Catherine go raibh an Gearmánach ag titim, d'fhás sí:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ceap, a fhaisisteacha, go bhfuil an bua agat!
  Conas a chanfaidh Allah:
  - Tá bua ag fanacht! Bua ag fanacht ... Iad siúd atá ag iarraidh a bhriseadh an geimhle! Tá bua ag fanacht! Tá bua ag fanacht! Beimid in ann na Naitsithe a ruaigeadh!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Tá sé go maith le torso naked sa teas, a dhianaítear leis an tine.
  Bhreathnaigh Anyuta i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar na Krauts le gunna submachine agus rinne sí coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín an smaoineamh dóibh, déanaimis barraicíní lom a thógáil. Agus fead sí mar a bheadh tromluí robálaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní ar chor ar bith éadrócaireach. Uaireanta bíonn trua aici freisin do na saighdiúirí namhaid, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh a n-aithreacha a dúnmharaíodh.
  Tiomáineann Anyuta, áfach, a leithéid de smaointe uaithi féin, cuireann siad uirthi ag iarraidh caoineadh. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Níl, is iad seo na Gearmánaigh agus tá paca iomlán ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan pléasctha isteach i spásanna na Rúise.
  Thrasnaigh Anyuta í féin agus scaoil sé ar an Fritz, a bhí ag iarraidh a bheith gar go ciúin do shuíomhanna na Rúise... Scaoileadh a shúil agus a inchinn amach le piléar.
  Rinne an captaen cailín aoibh agus dúirt sé go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Bhris Anyuta go cruinn agus bhuail sé gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín de thalamh agus d'iompaigh sé arís agus arís eile. Ansin pollta a muzzle an brablach.
  Chuimil an cailín a bonn lom, dusty ar an brablach. Agus ghlac sí aidhm arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned sásta. Sheinn an cailín:
  "Ní hea," a dúirt muid leis na faisisteach, ní bheidh ár muintir a fhulaingt arán cumhra na Rúise a dtugtar "brod!"
  Rinne Maria lámhaigh an-chruinn, a chuir an Focke-Wulf trí thine, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Tá sé réidh le Rus a bhrath le haghaidh dollar ...
  Ach tá fear na Rúise chomh iontach -
  Táim réidh mo shaol a thabhairt do mo Motherland!
  Rinne an cailín suaitheadh agus thaispeáin sí fianán do na Naitsithe, agus sníomh timpeall, agus níor bhuail na piléir an áilleacht.
  Alla chuma, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade leis an dá chosa ag an am céanna. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam... Don Fritz sa taobh géar!
  Ceartaigh Matryona Alla:
  - Géar, go dtí an taobh, ní go dtí an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. "Tíogair" Bhí buailte sa bairille, agus an saothar ealaíne cam dodged.
  Ina dhiaidh sin d'éirigh créatúr Hitler siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Anyuta, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an Tíogair ag cúlú agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh cathlán na gcailíní faoi ionsaithe aer agus gunnaí troma. Ansin bhuail na lainseálaithe roicéad, briste, d'ardaigh aillte te isteach sa spéir. Agus ghabh na clocha tine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh na fir go dtí an domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil na diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Tá Alla, an laochra is gnéasúla, ar buile: an féidir leis na Naitsithe, lena Sturmtiger, seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine agus na laochra Dearga a mharú?
  . CAIBIDIL Uimh. 7
  Agus rug an cailín grenade lena cosa nocht agus sníofa i cascades of somersaults. Agus sníomh sé níos mó agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart go léir, chaith sí bronntanas an bháis isteach i mbairille leathan an Sturmtiger. Phléasc cosa lom, coirtithe na háilleachta, agus d"eitil grenade isteach sa bairille leathan. Agus thacht an carr cumhachtach ar dtús agus ansin phléasc sé. Caitheadh an dá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" suas agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad, ag eitilt mar muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Alla suas, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú os a chionn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír fós, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú trína cos calloused, pollta pointe géar.
  Ach fuair Alla an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith i luaithreach!
  Caitheadh Anyuta agus na cailíní eile suas ag an tonn soinneáin agus fiú beagán brúite. Ach ní bhfuair duine de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe léimneach agus feithidí ionsaitheacha eile faoi léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Maria le díograis:
  - Agus nuair a shéideann trumpa an Tiarna sinn chun catha, beidh muid mar chairde mar aon leis an Komsomol! Agus le toil Iehova beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Alla, ag croitheadh an deannaigh as a boinn fuilteacha, briste, ag canadh:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer chuig an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Seryozhka le faitíos agus le crá:
  - Agus nach bhfuil mo catapult chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Alla!
  Dúirt Matryona, agus í ag cromadh matáin a láimhe:
  - Tá sé sin ceart go leor! Tiocfaidh tú suas le rud éigin eile. Rud níos fuaire!
  D'fhill Witchakova ón líne tosaigh agus fuair sé glaoch práinneach chuig Vladivostok. Tar éis caillteanais ollmhóra a fhulaingt agus beagnach timpeallaithe Khabarovsk (coimeádadh cumarsáid leis an gcathair seo tríd an Amur), stop na Seapáine a gcuid trúpaí chun athghrúpáil agus athlánú. D'fhéadfadh ar a laghad céad milliún tSeapáin agus seachtó milliún Manchuria eile agus an Téalainn coisithe a aistriú go flúirseach. I gciall áirithe, tá sé níos éasca dul i ngleic leis an APSS ná leis na Stáit Aontaithe Mheiriceá, ós rud é go n-éilíonn cath leis an dara ceann go leor long daor agus gan aon aerárthach saor. Ach is féidir go leor coisithe a sholáthar le raidhfilí éadroma agus saor agus gunnaí meaisín a chóipeáiltear ó na Schmeisters! Tá a fhios ag gach buachaill Seapánach ó seacht mbliana d'aois amach conas gunna meaisín a bhailiú agus a dhíchóimeáil! Ach ar ndóigh tógann sé am trúpaí a aistriú ón oileán go dtí an mór-roinn. Agus tar éis treisithe a fháil, bogadh go domhain isteach i gcríoch na Sóivéide arís!
  Tar éis di an glaoch a fháil, bhí súil ag Witcherova go bhfaigheadh sí trodaire nua ar deireadh agus troid sa spéir. Tugadh an cailín go Vladivostok in Emka. Mhothaigh an píolótach cosúil le Críochnaitheoir. Seanfhear liath a bhí sa chomh-thaistealaí, ainneoin a sheanaoise, nach raibh air ach stríoca an tsáirsint.
  Dúirt sé go bródúil:
  - Ó, a dhaoine óga! An bhfuil a fhios agat gur throid mé leis na Seapánaigh ar ais in amanna tsarist!
  D'fhiafraigh Witcher gan amhras:
  - I ndáiríre? Nó b'fhéidir go bhfuair tú cros freisin?
  Mhionnaigh an seanathair, ag croitheadh a féasóg liath:
  - Níl aon chros, gan boinn! Mar sin throid sé mar phríobháideach ar feadh bliana agus trí mhí! Cad a cheapann tú gur féidir le gach duine teidil agus boinn a fháil? Go háirithe faoin tsar, nuair nach raibh na príobháideachas an-fhabhrach!
  D'aontaigh Witcher:
  - Sea, faoin tsar bhí éagothroime ranga! Ach is amanna éagsúla iad seo. Dála an scéil, conas a thaitníonn na Japs leat! Ciallaíonn mé, an raibh an namhaid láidir?
  D'fhreagair an seanfhear, ag splancadh a fhiacla iarainn:
  - Nach lag, cé dá mbeadh ár gceannas níos cliste, ní bheidís tar éis Port Arthur agus Manchuria a thabhairt suas! Ní namhaid chomh láidir iad.
  Thiomáin Emka go mall, rinne buamaí agus airtléire damáiste don bhóthar. D"fhéadfaimis labhairt.
  D'iarr Witcher beagán níos ciúine:
  - Ar láidre ár gceann?
  Chlaon an seanfhear go brisg, amhail is dá mba bhréagán gaoithe é, cúpla uair:
  - I roinnt bealaí, tá! Mar shampla, tá fiche uair níos mó raonta lámhaigh ag na Seapánaigh ná mar atá againn. Sular cuireadh chun tosaigh mé, níor ghlac mé ach páirt i dtrí raon lámhaigh. Agus ansin cúig shots an ceann. Mar sin féin, le linn comhraic dóiteáin, ní féidir linn a rá go raibh muid níos measa ná na Seapánaigh. Agus seo in ainneoin go raibh siad in éide khaki, agus bhí muid i cótaí bána. Go nádúrtha tar éis dúinn roinnt taithí míleata a fháil. Tá i bhfad níos lú cumas ag na Seapánaigh i gcúrsaí míleata ná mar atá againn, in ainneoin a gcuid oiliúna níos faide. Ach bhuail a gcuid raidhfilí i bhfad níos cruinne ná ár gclub Mostina.
  D"aontaigh Vedmakova gan forchoimeád:
  - Sea, cinnte! Tá an ceart agat faoi sin! Tugann na Seapánaigh, cosúil leis na Gearmánaigh, an iomarca aird ar oiliúint druileála.
  Chroith an seanfhear a cheann:
  - vice versa! I bhfad níos lú ná an méid atá againn san arm tsarist! Bhuel, más rud é fiú roimh an gCéad Chogadh Domhanda, thosaigh siad ag oiliúint saighdiúirí níos fearr, agus ar a laghad d'athraigh siad a n-éide, ansin ... Ní arm, ach cluiche máirseála iomlán!
  Dúirt Witcherova, ní gan mailís:
  - Roimh an gcogadh, thugamar go leor aird freisin ar mháirseáil i paráidí! De réir dealraimh, foghlaimíonn an duine cliste ó bhotúin daoine eile, foghlaimíonn an duine amaideach óna chuid féin, cé nach bhfoghlaimíonn ar chor ar bith, cé?
  Dúirt seanathair:
  - Is gnó brabúsach oiliúint! Ach le soláthairtí, bhí bac iomlán againn go ginearálta. Gan gunnaí, gan cartúis! Is minic a chuaigh siad ocras, bhí na saighdiúirí tinn - ní raibh aon leigheas ann! Fuair níos mó daoine bás ó tíofacht agus ó ghràineanna eile ná mar a fuair bás ó urchair Seapánacha. Drochchogadh a bhí ann. Is leathcheann é Kuropatkin! Gan aon ainliú cliathánach, gan duaithníocht, chaith sé daoine go díreach isteach i dtrinsí faoi mheaisínghunnaí. Úsáideadh muid mar farae gunna. Chríochnaigh sé go léir an-dona, i defeat. Mar a deir siad, is ar éigean a tharraing mé mo chosa. Fíor, is féidir liom a bheith bródúil as an bhfíric gur éalaigh mé mbraighdeanas! Cosúil le créachta freisin!
  D'fhiafraigh an cailín, aisteach,:
  - Agus na Seapáine iad féin tar éis éirí níos fearr nó níos measa! Ó thaobh a cháilíochtaí troda.
  Las an seanfhear toitín rollta suas ar dtús, agus níor fhreagair sé ach ansin:
  - Tá sé deacair é seo a mheas go hoibiachtúil. Tá airm athraithe, tá umair, aerárthaí agus gunnaí fo-inneall le feiceáil. Ó thaobh dul chun cinn de, níl mórán athraithe tagtha ar na longa, ná ar na gunnaí. Ach d'fhan stupidity an ordaithe mar an gcéanna, mar sin scriú suas an ionsaí ar Vladivostok!
  Tharraing an Witcher a súile glasa:
  - Níl aon leithscéal le haghaidh seo!
  D"aontaigh an seanfhear:
  - Agus ní féidir! Tar éis an tsaoil, bhí a fhios acu go raibh an namhaid ag ullmhú cleas salach, agus ní raibh aon bhealach chun freagairt dó! Amhail is dá mbeadh siad curtha ar bun agam. Ach is comhartha soiléir é an sos cogaidh leis na Pindos go bhfuil buille láidir le leanúint.
  Rinne an Witcher gáire:
  - Le Pindos?
  Dheimhnigh seanathair:
  - Sea, sin an rud a thugann siad Meiriceá agus an Bhreatain anois! Tagann an t-ainm ón bhfocal "goid", is é sin, goid. Agus is tíortha seadánacha iad seo, tíortha atá ag gadaíocht go meallann siad fuil na ndaoine atá níos géire agus níos laige!
  Chlaon an píolótach a ceann dearg:
  - Aontaím anseo!
  Dubhairt an seanfhear:
  - Aontaigh go bhfuil ár gceannas idiots, agus fiú fhealltóirí! Seo conas ár gcabhlach a chur ar bun, níos measa ná na Pindos!
  Chuir Witcher agóid:
  "B"fhéidir nár shíl siad go mbuailfeadh na Seapánaigh chomh tapaidh sin." Go ginearálta, ba áit scíthe a bhí sa Chianoirthear, agus shocraigh na bórdaigh agus na daoine leisciúla anseo. Tar éis an tsaoil, san arm ní gá duit a bheith ag obair go crua mar oibrí nó feirmeoir comhchoiteann sa chúl, ach faigheann tú ciondálacha maith agus tuarastal. Ar an láimh eile, ní chuireann tú do shaol i mbaol agus tú ag fónamh sa Chianoirthear. Sea, Paradise do slackers agus Gaill.
  Chuir an seanfhear i gcoinne:
  "Ní bhíonn saighdiúirí agus oifigigh ag troid chomh dona sin." Seo é Khabarovsk, níl siad tar éis géilleadh go fóill.
  D'aontaigh Witcher:
  - Laoch na Rúise, laoch speisialta! Ach mar a dúirt Brusilov: tá ár saighdiúirí ar fheabhas, tá ár n-oifigigh go maith, tá ár n-Ginearáil mediocre, agus tá an tsar go hiomlán olc!
  Seanathair grunted míshásta:
  - Mura raibh ár gceannasaí Kuropatkin, ach Brusilov: bheadh an bua againn! Faraoir, bhí sé forscríofa! Ní mór a rá, faoin tsar, gur tháinig laghdú ar Ghinearáil na Rúise: faoi Suvorov bhí réaltra iomlán de cheannasaithe den scoth! Is Seoirseach é Stalin, áfach, agus mar a deir siad, Seoirseach...
  Chuir an seanathair isteach ar an Witcher:
  - Bí cúramach le ráitis den sórt sin! Mar sin is féidir leat dul isteach i roinn speisialta! Ní genius ar bith é Stalin, áfach! Agus mar shampla, deimhníonn an punch líne a cailleadh i mí Feabhra é seo! Dála an scéil, chuala mé go raibh an t-aerchosaint Sóivéadach i Moscó gan chúnamh ar an 1 Bealtaine agus fuair na mílte saoránach Sóivéadach bás!
  Dubhairt an seanfhear:
  - Buíochas le SAM agus an Bhreatain! Thug siad eitleáin nua don Wehrmacht! Thairis sin, chuala mé go raibh mais sabotage ann, mar gheall ar thit na Yaks as a chéile san aer! Ina theannta sin, is é an Yaks branda nua é!
  Chlaon Witcher a ceann:
  - Chuala mé faoi! Fíor náireach! Ach tá súil agam na culprits a phionósú agus go bhfuil an fhadhb a cheartú!
  Chlaon Seanathair, ansin dúirt go tobann:
  - Tá an fhadhb is mó inár gceann! A cineál de mentality Sóivéadach! Iarracht chun duine a iompú ina chuach, ina ghnáth-sclábhaí!
  Ní dhearna an Witcher argóint. Thit sí ciúin, ag stánadh blankly amach an fhuinneog. Anois tá an bhagairt ar bhua an APSS i bhfad níos inláimhsithe. Iompaigh sé amach nach bhfuil fiú Moscó chosaint ó ruathair aeir. Ar a laghad, níl a dhóthain cosanta aige chun aeir-ruathar ollmhór a sheasamh!
  Bhuel, tá an cogadh ag bogadh isteach céim beagán difriúil ... Fíor, i cathanna Stalingrad, bhí ardcheannas aeir ag na Gearmánaigh freisin, ach níor thug sé an bua atá ag teastáil! Mar sin féin, bhí buntáiste ag na Krauts nach raibh chomh rómhór sin! Tar éis an tsaoil, tháinig aerárthaí Sóivéadacha nua go rialta chun tosaigh! Ach ní mór a rá go raibh an leibhéal oiliúna comhraic i measc na bpíolótaí an-íseal. Ní raibh níos mó ná 8 uair an chloig de thaithí eitilte ag an chuid is mó de na newbies. Is lúide mór é seo, go háirithe ós rud é go mbíonn suas le 250 uair an chloig ag na Gearmánaigh de ghnáth! Mar sin féin, tar éis Stalingrad laghdaigh na Gearmánaigh an clár go 150, ach anois tá an soláthar breosla i bhfad níos éasca. Mar sin féin, cruthóidh teacht chun cinn líon mór aerárthach nua fadhb do na Krauts freisin.
  Dála an scéil, tuairiscíodh gur gabhadh roinnt saoránach SAM i measc na bpíolótaí de na buamadóirí a bhí thíos leis. Níor tháinig an dara ceann mar iontas ar chor ar bith! Níl go leor píolótaí ag an Luftwaffe do na buamálaithe nua, mar sin fuair siad oibrithe deonacha!
  N'fheadar conas a fhreagróidh ordú na Sóivéide dó seo? Tar éis an tsaoil, níl aon rud le fáil go Beirlín? Níor forbraíodh buamálaithe straitéiseacha fadraoin sa USSR, cé is moite den P-8. Is léir go bhfuil an t-aerárthach deireanach, le luas díreach os cionn 400 ciliméadar san uair agus a cruthaíodh i 1936, as dáta. Ina theannta sin, nuair a ionsaí Beirlín, beidh sé ag bogadh gan aer choimhdeacht, agus is féidir leis na Gearmánaigh é a thascradh lena n-eitleáin. Tar éis an tsaoil, tá radair an-mhaith acu cheana féin a thaifeadfaidh gluaiseacht na mais eitilte i dtreo Bheirlín. Sea, agus tógann sé am go leor de na meaisíní seo a tháirgeadh chun an Ghearmáin a ionsaí. Nach náisiún lag iad na Gearmánaigh agus is breá leo an teicneolaíocht! Is dócha gurb iad féin an náisiún is smachtaí agus is mó eagraithe san Eoraip nó fiú ar domhan! Tá sé an-deacair a bhuachan ina n-aonar, agus freisin leis an tSeapáin lag ar an dara tosaigh.
  Is é an rud is fearr is féidir a dhéanamh sa chás seo ná iarracht a dhéanamh ding a thiomáint idir na Comhghuaillithe agus an Ghearmáin. Ach conas é seo a dhéanamh? Bhí treoir tugtha ag Beria di cheana féin rud éigin cosúil leis a dhéanamh ag baint úsáide as scriosán a fuarthas ó na Meiriceánaigh. B"fhéidir gur spreagadh maith é, ach ní raibh am ag Anna.
  Dealraíonn sé nach bhfuil an milleán uirthi - cad más rud é nach cinniúint é, ach tá blas míthaitneamhach fós ag caoineadh uirthi. Mar b"fhéidir dá dtiocfadh sí lá roimhe sin, bheadh gach rud difriúil!
  Mar sin féin, nach bhfuil sé dodhéanta! Ach tháinig sí chomh luath agus a fuair sí orduithe ó Beria!
  Go ginearálta, tá Lavrenty Palych ina mháistir provocations. D'ionsaigh an tSeapáin Cuan Peiriú, ní gan a rannpháirtíocht!
  Is é an fírinne, amhail is dá mba trí sheans, gur tháinig faisnéis Land of the Rising Sun i seilbh doiciméad faoi phleananna na SA chun sraith stailceanna coisctheacha a sheoladh ag baint úsáide as iompróirí aerárthach, lena n-áirítear iad siúd atá lonnaithe i gCuan Peiriú!
  Ina theannta sin, is amadáin iad na Meiriceánaigh: spreag siad an tSeapáin chun cogaidh, mar aon leis an mBreatain ag cur lánchosc ar sholáthar ola agus amhábhar eile, ach ní raibh siad féin réidh le cogadh!
  Go deimhin, ní raibh go leor fórsaí ag na Stáit Aontaithe i 1941, go háirithe in umair, le haghaidh cogaidh leis an tSeapáin. I 1940 ní raibh ach 400 umar acu, agus tá eolas faoi 1941 faoi rún, ach ní dócha go raibh níos mó ná míle acu ann fiú an uair sin! Mar sin léim Meiriceá isteach sa chogadh, a bheith go hiomlán neamhullmhaithe! Bhuel, níl an tSeapáin an-armtha freisin. Más rud é go raibh thart ar dhá mhíle go leith umar ann, agus cinn éadrom, ansin, mar shampla, ní raibh aon eitlíocht fhadraoin ann ar chor ar bith!
  Mar sin níor bhuamáil píolótaí cróga Land of the Rising Sun SAM! Ach fuair siad screwed díreach! Agus anois tá cinneadh déanta acu díoltas a ghlacadh ar an APSS, ag brath go príomha ar a n-coisithe, ag brionglóid faoi rath aimsir an Tsar Nicholas II a athrá!
  D'éirigh an Witcher leamh agus thosaigh sé ag canadh:
  Cé chomh deacair is atá an saol, a Thiarna, faraor,
  Tá tú féin a chur ar an choróin na dealga!
  Ní hea, ná séideadh mo cheann
  Geallann lá nua fadhbanna dúinn!
    
  Aislingí scaipthe láithreach go deannaigh,
  Déanann an phéist éadrócaireach gáire le paisean!
  Agus pian agus brón i do shúile,
  Cad a chosc, nach bhfuil aon duine an chumhacht!
    
  Ach cad, a Dhia, is féidir leat
  Ó chuaigh sé féin suas crois Golgotha!
  Tá aisling faoi sonas meabhlach,
  Baintreach roar agus groan!
    
  Níl aon domhan níos uafásach ná an domhan saor in aisce,.
  Sceitse cogaidh, tá an scuab clúdaithe le fuil!
  Cúr hysterical an éitear,
  Briseadh an gréasán láithreach!
    
  Agus más mian leat mo shaol saor in aisce,.
  Ansin caith Dia isteach i Gehenna mé!
  Tá mé i ngrá leat fós,
  Ar siúl creidim san athrú!
    
  Creidim gur duine
  In ann éirí níos glaine agus níos airde!
  Go dtiocfaidh deireadh le fulaingt na gcéadta,
  Beidh muid cosúil le deartháir Almighty!
    
  Cad a ordóidh muid?
  I bhfairsinge na long réalta!
  Sin ár n-arm cróga,
  Beidh sé ag taitneamh níos láidre ná an Quasar!
    
  Ní bheidh an saol dul amach
  Agus beidh gach duine daonna!
  Cosúil le ga na bliana gan teorainn,
  Le haois gan teorainn agus áthas!
    
  Beidh Cumannachas fíor
  Creid go mbeidh sé níos fearr ná mar a shamhlaigh tú!
  Dul chun cinn ar aghaidh, suas, ní síos,
  Bíodh áthas ann - ní brón!
  Chríochnaigh Vedmakova an t-amhrán agus tháinig "Emka" isteach i Vladivostok ar deireadh. Bhreathnaigh an píolótach ar an gcathair le fiosracht. Bhí méadú suntasach ar scrios i Vladivostok, bhí roinnt foirgneamh ag caitheamh tobac, bhí foirne múchta ag obair ar na sráideanna, bhí go leor déagóirí le sluaistí, picilíní, agus trealamh múchta dóiteáin eile.
  Dúirt seanathair:
  - Faoin tsar, d'oibrigh daoine óga go crua freisin, ach gan smiles agus díograis! Cé nach n-éireoidh tú i bhfad le díograis!
  Chuir Witcher agóid:
  - Más é an tionscal inneall an gheilleagair, is é an díograis an breosla le líon ard ochtáin!
  Chlaon an seanfhear go sona:
  - Labhraíonn tú go maith, a chailín!
  Stop "Emka" in aice le foirgneamh oifige an cheannasaí agus ba bheag nár rith Vedmakova amach as. Ba mhian léi a bheith ar ais ar a capall sciathán.
  Bhuail an cailín leis an oifig áit ar cuireadh an toghairm uirthi. Lean guth codlatach:
  - Tar isteach!
  Shiúil Witcher isteach, ag díriú a guaillí go bródúil. Shuigh fear in éide choirnéil NKVD i gcathaoir. A leithéid de dhuine maol agus míthaitneamhach. D'iarr sé go gruama ar an bpíolóta:
  - Ainm iomlán!
  D'fhreagair an cailín go tapa:
  -Anna Petrova Witcher!
  Dúirt an Coirnéal leis:
  - Céim mhíleata?
  - Aerfhórsa agus Laoch an Aontais Shóivéadaigh! - A dúirt an píolótach go bródúil.
  Phioc an cornal an fón agus dúirt go hachomair:
  - Tá an Air Force Major Witcher tagtha cheana féin!
  Ansin chas sé go dtí an cailín.
  - Conas a mhothaíonn tú? Tá súil agam go bhfuil tú sláintiúil?
  Scaoil an píolótach a fiacla:
  - Mothaím go maith! Réidh chun troid cosúil le leon!
  Chlaon an cornal:
  - Go hiontach! Sílim go mbeidh meas ag na Seapánaigh air!
  Bhí torann, clatter na buataisí, agus seisear gnáthfhostaithe na roinne speisialta, in éineacht le fear in éide speisialta, pléasctha isteach san oifig. D'ordaigh sé:
  - Cuir cufaí ar an ngadaí seo!
  Bhí mearbhall ar Witcher:
  - Cad eile é seo?
  Do chonnairc an cornal:
  - Agus an ceann sin! Tá tú faoi ghabháil, saoránach Witcher! Agus cuirfear chun príosúin thú!
  Thug fear in éide speisialta rabhadh:
  - Tá a fhios ag an mbean seo conas troid go han-mhaith! Mar sin bí cúramach!
  aoibh an Witcher:
  - Ní bheidh mé ionadaithe dár ngníomhaireachtaí forghníomhaithe dlí cróga! Cuir glaoch ar Beria agus soiléirigh an mhíthuiscint seo láithreach!
  An cornal snortously contemptuously:
  - Seo bealach eile chun Beria a mhealladh! Seol chuig an bpríosún í, agus réiteoidh an t-imscrúdú é!
  Chlaon an cailleach:
  - Is laoch an Aontais Shóivéadaigh mé agus déanfaidh an t-imscrúdú, ar ndóigh, é a réiteach, ach le Beria bheadh sé níos tapúla! Ba mhaith liom a bheith ag rialú eitleáin chomh tapa agus is féidir!
  Chonnaic an cornal:
  - Le linn an chogaidh, ní bheidh aon duine moill ar feadh i bhfad! Tóg amach í!
  Shiúil Vedmakova gan seasamh in aghaidh agus níor bhrúigh sé ach beagán ag muzzles na gunnaí meaisín samhail giorraithe a thosaigh a bheith feistithe le gasóga. Ansin líonta siad mé isteach i tonnadóir dubh agus thiomáin ar shiúl. Bhí Anna Petrovna socair, níor mhothaigh sí ciontach faoi féin, agus is dócha go raibh a fhios ag an NKVD faoina caidreamh speisialta le Beria, agus mar sin bheadh siad ag réiteach. Tá sé suimiúil fiú cuairt a thabhairt ar phríosún. Caithfidh fear fíor mac a thógáil, fónamh san arm, agus am a chaitheamh sa phríosún! Mar sin, is dócha, an trodaí! Bhí go leor daoine cáiliúla i bpríosún: Stalin, Lenin, agus Hitler!
  Ní raibh an príosún suite i bhfad ó oifig an cheannasaí, agus mar sin tarraingíodh Vedmakova amach agus tugadh isteach sa chlós é. Bhí madraí ag fás go feargach ansin, bhí ballaí cloiche an dungeon, a tógadh san ochtú haois déag, liath agus liath. Mhothaigh an cailín sceitimíní ainneonach nuair a tugadh taobh istigh í agus í ar feadh na gconairí. Seo é an fhuinneog clárúcháin: gnáthcheisteanna:
  - Céad ainm, sloinne, pátrúnacht, inscne!
  Ansin cas ar dheis isteach i seomra tíl. Shuigh oifigeach ansin, ag an mbord, in éide NKVD agus naprún leathair, agus dochtúir i gcóta bán leis agus beirt bhan meánaosta ag tarraingt lámhainní tanaí rubair ar a lámha.
  Bhain an garda a bhí in éineacht le Vedmakova go tapa, le gluaiseacht chleachtadh, na cufaí uaithi. D'ordaigh an t-oifigeach:
  - Bain díot do chuid éadaí!
  Bhí iontas ar Witcher:
  - Cad?
  Dúirt an t-oifigeach go socair arís:
  - Dúirt mé, éirí de thalamh do chuid éadaí! Tá cuardach agus cuardach pearsanta éigeantach!
  Bhí blushed an cailín:
  - Ach tá fir anseo!
  Chort an t-oifigeach leis an naprún:
  - An féidir liom cabhrú leat! Tar ort, bain díot do chuid ceirteacha, a fraochÚn!
  Tháinig crith ar Vedmakova, chuimhnigh sí go bhfuil cuardach pearsanta éigeantach nuair a chuirtear sa phríosún é agus thosaigh sí ag éirí as a cuid éadaí. Ghlac na mná leis agus bhraith siad go cúramach gach seam. Fágadh ina mionbhrístíní amháin, tháinig náire ar Witcher, ach chroch an t-oifigeach:
  -Agus éirí de thalamh acu do mionbhrístíní, soith! Beidh an cuardach críochnaithe!
  Ar chlé os comhair roinnt fear go hiomlán nocht (bhí an conmhaigh a thug léi ina seasamh, réidh le dul i mbun cath tráth ar bith), tháinig náire ar an gcailín agus rinne sí iarracht í a chlúdach lena lámha.
  Bhuail siad go dian ar a masa le bata:
  - Lámha síos, soith!
  Witcher croaked, ach endured sé. Nuair a bhí a cuid éadaí críochnaithe agus a cuid buataisí stróicthe oscailte, d'ordaigh an t-oifigeach:
  - Anois seiceáil é duit féin!
  Thosaigh na jailers baineann as an ceann. Tousled siad an ghruaig le méara gloved, ansin d'fhéach sé isteach ar na cluasa, fiú ag baint úsáide as cineál éigin feadán le flashlight. Tarraingíodh na cluasa ar ais arís agus arís eile, lúbtha agus gan lúbadh. Ansin d'fhéach siad isteach sna nostrils:
  - Casacht, le do thoil! Sin é, níos láidre!
  Bhí srón an chailín brúite. Ina dhiaidh sin rinneadh scrúdú ar an mbéal. Bhí sé go hiomlán míthaitneamhach, lámha garbh brúite ar an teanga, anois agus ansin tharraing siad ar ais é, ansin tharraing sé níos deacra, fiú beagnach stróicthe amach é.
  Dúirt an t-oifigeach:
  - Ní mór dúinn a bheith níos cúramach! D"fhéadfadh sí a bheith ina spiaire!
  Thosaigh na jailers ag brú a mhéara ar na fiacla, ag seiceáil le haghaidh líonadh ina bhféadfaí faisnéis thábhachtach a chur i bhfolach. Bhraith Witchakova uiríslithe agus spit uirthi; cuardaíodh a laoch, an APSS, mar a bheadh fraochÚn, gan tada in easnamh. Ansin thosaigh lámha gloved na mban ag mothú breasts lom an chailín. kneaded siad é, bhraith literally gach milliméadar, agus thaispeáin sé le flashlight. D'at go fealltach ar bhrollach an chailín, agus na príosúnaigh ag brú níos déine agus níos déine, chroch siad:
  - Ní hea! Anseo tá sé glan!
  Ansin, scrúdaíodh an navel agus na méara. Tarraingíodh an navel ar ais, twisted freisin, agus ansin pollta le snáthaid. Scrúdaíodh na méara go cúramach.
  - Agus anois cuardaigh gínéiceolaíocha! - D'ordaigh an t-oifigeach.
  D'ordaigh na jailers:
  - Bend anonn agus scaipeadh do chosa, le do thoil!
  Ba é an rud a lean an rud ba mhó náirithe, nuair a chuaigh lámh ghleoite an phríosúnaigh isteach i gcliabhán an chailín go garbh. Witcher groaned i bpian agus náiriú. Agus thochail an lámh go garbh isteach san uaimh áit ar choinnigh an bhean a stór ba luachmhaire, a bhí idir phianmhar agus ghealtach. Do chrom an cailín beagán, agus chrom an t-oifigeach go suairc:
  - Seiceáil é chomh críochnúil agus is féidir! Tar éis an tsaoil, is in áiteanna pearsanta a cheiltíonn spiairí doiciméid de ghnáth, agus uaireanta is leor nóta beag chun faisnéis thábhachtach a fháil amach.
  Cuireadh ceann eile in ionad jailer amháin, agus ina dhiaidh sin d'éirigh an cuardach níos painful agus rude. Thuig Witchakova nach raibh uathu ach í a náiriú ach an cuardach a iompú ina chéasadh.
  Ní raibh an scrúdú ar an anas chomh garbh, agus baineadh úsáid as stéig agus enema mór freisin. De réir dealraimh bhí amhras dáiríre faoin bpíolóta. Tar éis sin, ba chosúil gur rud beag é seiceáil mhéara, cosa agus cosa.
  Níor tháinig deireadh leis sin ansin áfach;
  - Anois le haghaidh x-ghathaithe den bholg! Ní raibh mórán in ann a swallow!
  Bhuel, ní ghortaíonn sé an oiread sin. Bhí dochtúir i láthair anseo, scrúdaigh sé go cúramach gach rud, fiú an croí agus na scamhóga. Ar deireadh thug sé cead:
  - Tá sí glan agus go hiomlán sláintiúil!
  Labhair an t-oifigeach go feargach:
  - Is mór an trua go scaoilfimid í ar aon nós! Mar sin féin, lig dó an pianó a sheinm faoi láthair!
  An píolótach, stunned ag náiriú, shiúil obediently cosúil le uathoibreán. Bhí lámha Witcher smeartha le péint agus brú go cúramach ar pháipéar. Ansin lean gach cineál tomhais, grianghraif i bpróifíl, aghaidh iomlán. Chuir siad iachall orm seasamh nocht ar feadh i bhfad, ag athscríobh na comharthaí, na scaranna agus na mól ar mo chorp. Ina dhiaidh sin sruthaíodh í i gcithfholcadh fuar, rud a bhí gnách sa USSR, áfach, ní hamháin do phríosúnaigh ar tugadh éide príosúin dóibh.
  - Faigh gléasta, soith!
  Saicéadach a bhí sa róbaí déanta as burlap agus bróidnithe le huimhir phríosúin. Níor tugadh bróga don chailín, is cosúil gur só neamhriachtanach iad do naimhde na ndaoine, agus mar sin thug siad í, ar éigean clúdaithe, go dtí cill.
  Bhí gabhálacha Aifrinn díreach tar éis tarlú, bhí an príosún plódaithe agus buacach. Caitheadh Vitchakova isteach i gcliabhán cramped, áit a raibh níos mó ná céad bean ann cheana féin, cailíní óga den chuid is mó as measc na míleata agus na seirbhíseach. Nuair a tugadh an píolótach isteach sa chill, ní raibh sí in ann aon chéim amháin a ghlacadh; Bhí sé an-dorcha sa chill, bhí an fhuinneog bordáilte suas, bhí sé stuffy agus boladh go láidir, is cosúil nach raibh an buicéad tógtha amach le fada an lá.
  Bhí na cailíní leath naked, agus bhí cuid acu go hiomlán naked; Bhí roinnt acu delirious agus d'iarr uisce. Stop Witcher agus d'iarr:
  - Ní féidir liom céim amháin a ghlacadh! Cá háit ar cheart dom dul!
  - Cá thug siad ann thú agus fan ann! - D'ordaigh sí as an dorchadas, is dócha an duine is sine sa chill. - Níl aon áit dúinn anseo.
  D'fhiafraigh Witcherova, ag tuiscint go raibh sé seo dúr, fós:
  - Cad chuige a bhfuil sibh a chailíní?
  Guthanna ina dhiaidh:
  - Sea, seo Airteagal 58, nó fiú gan táillí ar chor ar bith! Cad atá uait?
  Rinne Witcher magadh:
  - Sea, raped sí Beria!
  Éisteadh gáire cairdiúil na gcailíní agus sceitimíní:
  - Sea, tá sí linne!
  Cé a squeaked as an dorchadas:
  - Ní leor Beria a chrochadh!
  Cuireadh isteach ar ghuth bagarthach:
  -Go Leor! Agus mar sin cheana féin lámhachadh níos mó ná leathmhíle fear sa chlós! Is féidir linn a thabhairt amach leis an gcill iomlán le haghaidh siúlóide freisin!
  Chroch an Witcher:
  - Bhuel, ní hea, má thugann siad chun báis mé, ní thabharfaidh mé isteach!
  . CAIBIDIL Uimh. 8
  Lean Oleg Rybachenko ag troid ar son amárach níos gile in éineacht leis an gcailín Margarita Korshunova.
  Throid siad i Stalingrad. Throid siad le misneach ollmhór. Agus níor smaoinigh na leanaí síoraí ar chúlú agus ar thabhairt isteach don namhaid.
  Ach bhí na fórsaí neamhionann agus chuaigh na Naitsithe ar aghaidh de réir a chéile. Ach an-mhall agus bruscar ar na bealaí isteach chuig tithe agus sráideanna le corps na amhais.
  Moscó a bhí timpeallaithe, ach fós ag troid. Agus bhí a chailíní álainn féin aige freisin. Cé atá fíor laochra.
  Mhalartaigh Oleg Rybachenko agus Margarita tine i Stalingrad. Ag an am céanna, rinne an buachaill iarracht rud éigin a chumadh ag baint úsáide as AI.
  Ní raibh cead ag iarrthóir uachtaránachta na Bealarúise Alexander Lukashenko páirt a ghlacadh sna toghcháin. Fuair siad locht ar an bhfíric gur tharraing an Ardeaglais Slavach na sínithe siar. Mar thoradh air sin, ní raibh seisear iarrthóirí ann, ach cúigear. Agus tháinig an príomhchoimhlint idir Zenon Pozdnyak agus Kebich. Chuaigh an Kebich pro-Rúisis agus níos measartha chun cinn go dtí an dara babhta le buntáiste beag. Agus ansin defeated sé an Poznyak frith-Rúisis le difríocht mhór.
  Rinne Lukashenko agóid gur baineadh go neamhdhleathach é. Ach go ginearálta ní raibh aon rud ach torann.
  Bhuaigh Kebich go muiníneach. Agus tháinig sé ar an gcéad uachtarán Bealarúisis.
  Go gairid tháinig an Bhealarúis isteach sa limistéar Rúbal. Bhí an staid eacnamaíoch fós i ngéarchéim. Ní raibh go leor airgid. Ach bhí an tír sa chrios Rúbal.
  Mhol Kebich próiseas comhtháthaithe leis an Rúis. Thosaigh dlíthe ag teacht le chéile, osclaíodh teorainneacha, agus aontaíodh an geilleagar. Cruthaíodh comhlachtaí fornáisiúnta.
  I 1999, reáchtáladh toghcháin uachtaránachta nua sa Bhealarúis. Bhí an geilleagar i ngéarchéim dhomhain tar éis réamhshocraithe na Rúise. Ach tá méadú mór tagtha ar thionchar na gcumannach. Bhí troid ag Lukashenko le gach duine agus níor chruthaigh sé a pháirtí féin, agus cuireadh fórsaí eile ar leataobh é. Tharla an príomhchoimhlint idir Kalyakin agus Kebich. Bhí an tóir caillte ag Zenon Poznyak faoin am seo. Díreach cosúil le Fronta Coitianta na Bealarúise ina iomláine.
  Tháinig na cumannaigh níos láidre.
  Sa Rúis, tá athrú beag tagtha ar an stair freisin. Fuair Zyuganov beagán níos mó vótaí don uachtarán, cé gur theip air a bhuachan. D"fhóin Lebed mar Rúnaí ar an gComhairle Slándála ar feadh cúpla mí níos faide. Ach, go ginearálta, níl sé seo chomh suntasach. Is é an difríocht is tábhachtaí ná nár dífhostaíodh Chernomyrdin. Agus mar thoradh air sin, d'fhan sé Príomh-aire fiú tar éis an réamhshocraithe. Chaill Kebich, áfach, in ainneoin cabhair Chernomyrdin sa dara babhta, agus tháinig Kalyakin ina uachtarán ar an mBealarúis.
  Agus sa Rúis, tar éis do Yeltsin imeacht, tháinig Chernomyrdin ina uachtarán. Tá geilleagar na Rúise tosaithe cheana féin ag fás agus Viktor Stepanovich, cé go bhfuil deacracht mhór, le cabhair ó Zhirinovsky, a ghlac an tríú háit, defeated Zyuganov.
  Mar sin, sa Rúis tháinig Chernomyrdin ina uachtarán, tháinig Zhirinovsky ina rúnaí ar an gComhairle Slándála agus ina chéad chúntóir don uachtarán. D'fhan Putin ar an gclaí go dtí seo. Is é Zyuganov ceann an fhreasúra. Tá Primakov fós ina Aire Gnóthaí Eachtracha.
  Mar sin chuaigh gach rud de réir an phlean. Lean Kalyakin leis an bpróiseas comhtháthaithe, ach níor tháinig sé le chéile fós. Thosaigh geilleagair ag fás. Bhí Chernomyrdin i gceannas ar an gcogadh sa tSeisnia. Labhair mé le Maskhadov. Agus ar deireadh thiar a bhaint amach cobhsaíocht ann.
  Bhuaigh Chernomyrdin na chéad toghcháin eile go héasca i gcoinne Zyuganov. Toghadh Kalyakin go héasca don dara téarma freisin. Chuaigh gach rud níos mó nó níos lú go réidh. Bhí geilleagar na Bealarúise ag fás.
  Ach níor rith Kalyakin ar feadh tríú téarma. Ba é a chomharba a chomhghleacaí Novikov.
  Níor rith Chernomyrdin ar feadh tríú téarma ach an oiread. Tháinig Zhirinovsky i gcomharbacht ar Chernomyrdin. Bhí an dara ceann, ar ndóigh, i bhfad níos measartha, ach tháinig méadú ar an mbrú ar an mBealarúis - aontachas éilitheach leis an Rúis.
  Chuir Novic i gcoinne. Sin an fáth a tháinig sé faoi smachtbhannaí.
  Bhí Zhirinovsky níos dolúbtha agus brú níos deacra... Mar thoradh air sin, reáchtáil fórsaí pro-Rúise reifreann sa Bhealarúis, a tharla ag an am céanna le géarchéim eacnamaíoch. Agus tháinig an Bhealarúis mar chuid den Rúis. Rud a neartaigh mothúcháin frith-Iarthair.
  In 2014, chuir Zhirinovsky trúpaí isteach, ag baint leasa as ócáid na Maidan san Úcráin agus threascairt Yanukovych. Ní raibh arm na hÚcráine in ann a chomhrac agus dhí-armáil na Rúisigh é. D'fhógair Yanukovych agus an Rada ag gunpoint reifreann. Chuir an Rúis an phoblacht seo i gceangal freisin.
  D'fhonn go ndéanfadh Ukrainians níos lú reibiliúnach, bhog Zhirinovsky príomhchathair na Rúise go Kyiv. Agus bhí tionchar aige seo ar thorthaí an reifrinn. Toghadh Vladimir Volfovich féin, sna chéad toghcháin uachtaránachta eile, ar thríú téarma go buacach, tar éis deireadh a chur le gach srian i reifreann.
  Chuaigh Alexander Lukashenko ar scor agus chuaigh sé i ndearmad. Bhí Putin ina chathaoirleach ar an FSB go dtí 2012, nuair a bhí sé seasca bliain d"aois. Agus níor ghlac Zhirinovsky, a raibh grá aige an fhoireann a athnuachan, oifigeach cumasach daichead bliain d'aois ina áit. Tháinig gobharnóir na Bealarúise, a tháinig in ionad Novik, níos óige freisin.
  Tháinig an Rúis, áfach, faoi smachtbhannaí an Iarthair, ach ní raibh siad ró-suntasach. Throid Zhirinovsky sa tSiria agus san Iaráic. Chruthaigh sé a stát féin do na Coirdínigh agus go ginearálta ghníomhaigh sé níos cinntitheach ná Vladimir Putin. Thairis sin, sheol an Rúis ionsaí diúracán ar an Araib Shádach agus mhéadaigh praghsanna ola go géar.
  Ansin thosaigh cogadh mór idir an Iaráin agus na Stáit Aontaithe. A teannta tuilleadh praghsanna ola. Idir an dá linn, ghlac an Rúis na Stáit Bhaltacha agus an Mholdóiv agus chuir siad i gceangal leo. Agus ansin, ag baint leasa as an suaitheadh sa Chasacstáin tar éis imeacht Nazarbayev, chuir sí an phoblacht seo san áireamh ina scaipeadh.
  Reáchtáladh reifreann freisin, agus fuair an Rúis cúige eile.
  Leanadh ar aghaidh le hathchóiriú an APSS de réir a chéile.
  In 2020, nuashonraigh Zhirinovsky a thaifead don cheathrú téarma mar uachtarán na Rúise. Ní raibh aon rún aige imeacht go fóill.
  Agus bhí an Rúis ag bogadh trasna na hÁise Láir. San Úisbéiceastáin, an Táidsíceastáin, an Chirgeastáin, an Tuircméanastáin, tháinig trúpaí Rúiseacha i láthair agus reáchtáladh reifrinn ar dhul isteach sa Rúis.
  Mar sin athchóiríodh an tír laistigh d'iar-theorainneacha an USSR.
  Ach ní raibh sé seo go leor do Zhirinovsky. Agus sé, gan dochar neamhriachtanach, áitiú Fhionlainn le trúpaí. Agus ansin, ar ndóigh, le toradh beagnach céad faoin gcéad, tar éis reifreann a reáchtáil. Agus ag gabháil di leis féin.
  Mar sin, bhí an Rúis ag filleadh ar a cuid féin. Tá meath tagtha ar an gcaidreamh leis an tSín de bharr éilimh ar Port Arthur agus díshealbhú na Buí ón tSibéir.
  Ach do anois, bhí eagla ar an tSín a Blather i gcoinne na Rúise.
  Ach in Alasca bhí coup míleata, agus trúpaí Rúiseacha i seilbh é. Agus bhí reifreann acu maidir le filleadh ar an Rúis. Ag an am céanna, b'éigean do Mheiriceá easláine an chomhaontaithe maidir le díol Alasca leis an Rúis a aithint.
  Mar sin...
  Oleg Rybachenko ar sos agus thosaigh sé ag lámhach arís.
  Scaoil an buachaill pléasctha agus ansin chaith sé an grenade lena chos lom. Scaip sé na faisisteach agus rinne sé tweetáil:
  - Tá muid invincible!
  Bhris Margarita pléasctha freisin, chaith sí grenade lena cos nocht, bhrúigh sí an Fritz agus scairt:
  - Agus i gcónaí aontaithe!
  Throid na páistí an-cróga.
  An buachaill slashed arís ag na naimhde le pléasctha. Chaith sé grenade ar an mbóthar agus a bharraicíní loma. Mar thoradh air sin, imbhuail dhá umar. Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Glóir duit, ár dtír Rúiseach,
  In ainm na Rúise naofa saor in aisce,.
  A chlann comhairle a chara!
  Chaith an cailín an grenade arís lena cos lom. Scaoil sí síos dosaen faisisteach agus sheinn sí:
  - Tá bó ar an sliabh,
  Bígí sláintiúil a pháistí!
  Bhris an buachaill pléasctha, ghearr sé síos na Krauts agus chrom sé:
  - Tír dhúchais i mo chroí,
  Ar ámharaí an tsaoil osclóidh muid an doras!
  Agus ansin chaith cos a linbh grenade. Is fear é atá fíor-iompróir marfach an scrios.
  Is saighead í Margarita freisin le cruinneas ollmhór.
  Thóg an cailín é agus chan sé:
  - Ní hea, ní rachaidh an t-aireach ar gcúl,
  Cuma fabhcún, iolair -
  Is léir guth na ndaoine -
  Beidh an cogar brúite ag an nathair!
  An cailín, ag caitheamh grenades lena cos lom, thóg é agus chirped a thuilleadh;
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón -
  Osclaíodh doras go spás -
  Na réaltaí spléach os ár gcionn!
  Agus gáire an cailín. Bhris sí pléasctha ar na faisisteacha. Bhain sí amach a gcuid céimeanna agus squeaked:
  Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad -
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Beidh an ghrian ag taitneamh go geal,
  An cosán ag soilsiú Cumannachas!
  Agus arís caitheann an cailín grenade deftly lena cos lom. Ag brú umair Hitler i gcoinne a chéile.
  Tá Natasha ag troid freisin. I Stalingrad, is laochra iad cailíní.
  Agus canann siad leo féin go misniúil:
  - Is dorchadas na cruinne mo thír dhúchais,
  Is féidir liom ionsaí na naimhde olc a mhilleadh ...
  Ní féidir liom dul lá gan grá duit,
  Táim réidh mo shaol a thabhairt duit!
  Agus caitheann Natasha grenade lena cos lom.
  Ansin, lasann Zoya. Cailín álainn i bikini. Tabharfaidh sé pléasctha agus gearrfaidh sé síos na fascists.
  Agus ansin beidh bronntanas killer eitilt óna cosa lom.
  Chan Zoya, ag baint a cuid fiacla:
  - Is breá liom naimhde a scriosadh! A leithéid de chailín!
  Agus arís tosóidh an áilleacht scrios lena bharraicíní lom.
  Agus ansin tinte Aurora freisin. Buailfidh an diabhal rua na faisisteach freisin.
  Agus déanfaidh grenade a sheol a cos lom na saighdiúirí Wehrmacht a smearadh trasna an ghairbhéal.
  Squeaks an cailín:
  - Tili, tili, trawled, trolled...
  Tá an neart agam na faisisteach a bhualadh,
  Is ar éigean is féidir liom diúltú anois!
  Agus arís shoots an laoch go cruinn.
  Next, tinte Svetlana. Agus chaith sí freisin pacáiste pléascadh lena bharraicíní loma.
  Bhuel, fuair na Krauts é.
  Tá an cailín, chun é a chur bluntly, ina laoch carraige.
  Agus conas a chanann sé:
  - Beidh Rus 'a ghlóir ar an Domhan,
  Beidh aisling againn i gcónaí!
  Agus buaileann ceathrar cailíní na fascists agus mar a bhuailfidh siad tú. Go ginearálta, tá siad cosúil le naoimh ó chathlán aingeal an bháis. Agus faigheann na Naitsithe i Stalingrad é.
  Ach éiríonn sé níos deacra agus níos deacra agus níos deacra.
  Tá Stalingrad ag coinneáil amach faoi láthair, ach bhí na Naitsithe in ann Sukhoi a ghlacadh. Tá cabhlach láidir cabhlaigh ag na Naitsithe freisin. Lena n-áirítear longa na Breataine a gabhadh.
  Scarred siad literally an chósta ar fad. Agus tá na Turcaigh ag dul ar aghaidh ón deisceart. Tá sé ag éirí an-scary.
  Bhí Natasha agus a cailíní ó Sukhimi in ann eitilt go Stalingrad, ag gabháil eitleán sraithadhmaid Gearmánach.
  Agus anois freisin i Stalingrad. Cosúil, is cuma cé chomh deacair a dhéanann tú iarracht gan an chathair seo a ghlacadh, ní ghlacann na Naitsithe í.
  Caitheann Natasha bronntanas dúnmharaithe lena cos lom, ag stróiceadh na Naitsithe i bhfeoil stróicthe agus ag canadh:
  - Beidh ár saol iontach!
  Dúirt Zoya, ag caitheamh grenade lena cos nocht, agus í ag tafann a fiacla:
  - Más rud é, ar ndóigh, tá an bua againn!
  Agus chroith an cailín a siní scarlet.
  Aurora, lámhaigh, roared:
  - Agus lig ár nAthair a ghlóir!
  Agus beidh sé ag caitheamh freisin marú i láthair lena bharraicíní nochta. Beidh sé crush opponents agus squeak:
  - Glóir don Rus Mhór'!
  Agus ansin ghlac Svetlana an líne agus fucked sé suas. Ghearr mé amach céad Naitsíoch. Ansin sheol sí grenade lena cos lom agus squeaked:
  - Chun solas nua na heolaíochta agus an rathúnais!
  Agus troideann na ceithre chailíní arís, agus níl siad chun a srón a ísliú.
  Phioc Natasha suas an pacáiste pléascach dhá chos lom. Agus lena neart go léir chaith sí isteach i umar Naitsíoch é.
  Tar éis damáiste a fháil don E-75, stop sé agus thosaigh sé ag caitheamh tobac.
  Chan Natasha:
  - Rinne Rus gáire agus ghlaoigh agus chan,
  I ngach aois, sin an fáth gur Rus é!
  Ansin, ghlac Zoya agus sheol sí an marfóir i láthair lena bharraicíní loma. Agus stop umar Naitsíoch eile, knocked amach.
  Rinne Zoya tweet:
  - Sea, is linne an todhchaí!
  Glóir don Rúis iontach!
  Loisg Aurora gunna meaisín. Ghearr sí síos go leor faisisteach. Agus ansin dúirt sí go ionsaitheach:
  - Glóir do laochra an APSS!
  Agus cuireann caitheamh a cos lom an grenade ag eitilt arís. Seo í an cailín rua. Níl ort ach Críochfort invincible.
  Agus ghlac Svetlana uirthi féin é agus bhrúigh sí na Naitsithe. Agus ghearr sí síos iad mar a bheadh gruagaire géar.
  Ansin rinne sí tweet:
  - Glóir do thalamh na Rúise!
  Agus ó chaitheamh a cos lom cuileoga a leithéid de grenade ilroinnte deadly.
  Do chrom an laoch:
  - Chun an Impireacht Sóivéadach!
  Deir Natasha, ag lámhach:
  - Don chuid is mó de impireachtaí!
  Agus arís óna cosa lom cuileoga rud a mharaíonn faisisteach le ráthaíocht ollmhór.
  Agus canann an cailín:
  - Glóir do mo thír dhúchais -
  Glóir don Rúis!
  Chaith Zoya grenade lena cos lom freisin. Ghearr sí amach mais Naitsithe agus squeaked:
  - An Rúis Mhór - glóir mhór!
  Agus winked sí ag a comhpháirtithe.
  Tá na cailíní, ar ndóigh, beagnach naked. I bikinis, tanned, matáin, álainn, agus curvy.
  Conas a fhéachann cailíní a fheictear nuair a bhíonn siad beagnach nocht! Agus cén fáth eile a bhfuil éadaí ann?
  Ar aghaidh, shoots Aurora go gníomhach. Agus lena chosa lom chaith sé uaidh an rud a bhí ag marú na Naitsithe.
  Ansin beidh sé ag canadh:
  - Don athar mór!
  Svetlana ar aghaidh ag tine. Ghearr sí síos na faisisteacha agus rinne sí tweetáil:
  - Chun éachtaí iontacha!
  Agus d'fhéadfadh sé grenade a sheoladh lena chos lom. Agus arís tá eagla ar na Naitsithe.
  Maith thú a chailíní na Rúise. Is daoine den aerobatics is airde iad.
  Agus ansin tá na píolótaí: Mirabela agus Anastasia. Díreach mar a slap siad na Krauts.
  Sea, tá tagann Hitler ag éalú ó na cailíní sin.
  Troideann laochra baineann ar an Yak-9. Is cosúil go bhfuil an carr as dáta. Ach éifeachtach go leor. Cé go bhfuil sé níos lú ná an Luftwaffe i luas agus armáil.
  Níl ach gunna 20mm amháin agus gunna meaisín ag na cailíní, i gcomparáid leis an ME-262 le cúig ghunna 30mm.
  Ach bogann Mirabela go deftly agus faigheann taobh thiar den vulture faisisteach sciathánach. Agus shoots air. Knocks amach miotail, dó an namhaid go hiomlán.
  Ansin chan Mirabela:
  - Níos airde agus níos airde agus níos airde,
  Eitleáin ag eitilt mar éin...
  Táimid ag cuimilt díonta faisisteacha,
  Agus tá neart na saighdiúirí thar teorainneacha!
  Agus anseo rachaidh Anastasia agus ciceáil na Naitsithe. Is cailín Terminator í.
  Scriosfaidh sé aghaidheanna meirleach Hitler agus squeak:
  - Tiocfaidh glóir mhór do Rus '!
  Agus brúnn sé freisin ar na pedals lena chosa lom. Agus titeann Messerschmitt eile.
  Bíonn cailíní ag troid ina mionbhrístíní amháin. Agus mothaíonn siad an-mhaith. Sreabhann siad go tapa ar innill níos laige. Agus éalaíonn siad ó shots an namhaid.
  Mirabela, ag gearradh amach an Fritz, squeaks:
  - Gan préachán, ní féidir leat an ruaig a chur orainn!
  Agus arís crawls an laoch amach chun achar marú.
  Agus titeann meaisín nua Hitler.
  Tá a fhios ag an gcailín cosnochta cad atá ar siúl aici. Agus tá ag éirí go hiontach léi.
  Seo faisisteach ag iarraidh laochra a chlúdach ó chian. Agus fágann sí. Agus trí mhíorúilt éigin, arís ag eireaball an namhad.
  Agus buaileann sé síos an Fritz, ag squeaking:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta do Rúiseach!
  Agus arís déanann an laoch seal éadóchasach. Agus titeann carr eile, impaled.
  Rinne Mirabela tweet:
  - Cruthaíodh síocháin don Rúis i ndáiríre!
  Agus arís conas a casadh sé amach. Agus conas a thabharfaidh sé isteach don namhaid!
  Buaileann Anastasia carr Gearmánach freisin agus screadaíl:
  - Bíodh ár dtalamh go léir glóire, ná beadh cleas ar bith orainn!
  Agus tá na cailíní ag éirí níos mó agus níos mó scartha!
  Cad is féidir déileáil leo? Mura hairicín ionsaitheach í!
  Níos cruinne, ní féidir le hairicín an bua a fháil orthu!
  Idir an dá linn, bíonn Natasha ag troid agus ag canadh:
  - Beimid ag troid ar son na Rúise!
  Agus freisin lena chos lom seolfaidh sé grenade de chaighdeán marfach.
  Agus meileann sé na Naitsithe ina bpíosaí miotail agus feola fola.
  Caithfidh Zoya ceann dúnmharaithe agus te dearg lena cos lom agus, ag léim suas, déarfaidh:
  - Agus don ord nua cumannachas ar fud an domhain!
  Agus lom a fhiacla.
  Next, tinte Aurora crua. Buaileann sé é féin, gearrann sé síos na faisisteacha agus sciorrann sé a chuid fiacla:
  - Chun dul chun cinn a bhaint amach!
  Agus óna cosa lom tagann rud éigin a d"fhéadfadh aon bhac a bhaint.
  Agus ansin sa cath Svetlana. Is cailín den sórt sin a killer.
  Agus tá sí blonde freisin. An chaoi a ngoilleann sí ar na faisisteacha... Agus ansin eitlíonn bronntanas dúnmharaithe óna cosa lom. Déanfaidh sé na Naitsithe a threascairt agus lasracha diabhail a iompú orthu.
  Déanfaidh cailíní an terminator:
  - Glóir do m'fhocal onóra!
  Focal Komsomol!
  Beidh na laochra ag lámhach na fascists. Agus déanaimis iad a shoot cosúil le madraí rabid.
  Seo iad cailíní Terminator! Agus scriosann siad na Naitsithe - cad diabhal!
  Dúirt Natasha le pathos:
  - Beimid ag troid ar son an tsóisialachais,
  Le haghaidh ár Rúis Shóivéadaigh,
  Le haghaidh ordú iontach nua!
  Agus arís cuileoga bronntanas marfach óna cos lom.
  Gníomhaíonn Zoya go fuinniúil freisin. Scriosann na faisisteacha. Agus ní ligeann sé síos iad. Agus a cosa lom ag flicker mar lián.
  Deir an laoch go paiseanta:
  - In ainm Rus naofa,
  Tabharfar glóir don Rúis!
  Agus arís troideann an laoch le paisean iomlán.
  Ansin, caitheann Aurora bronntanas an bháis lena chos lom. Mar a scaiptear na faisisteacha i ngach treo. Agus a deir sé le fearg:
  - Is mise curadh dornálaíochta an domhain!
  Agus ansin seolfaidh Svetlana rud éigin marfach agus millteach. Agus tá a chos lom chomh nimhiúil.
  Agus chrom an laoch:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  bogfaimid na Naitsithe sa leithreas -
  Ní chreideann an Motherland an cuimilt,
  Agus beidh muid a thabhairt ar an oligarchs olc a brains!
  . CAIBIDIL Uimh. 9
  Tar éis dó páirt a ghlacadh i gcathanna troma, níor chodail Vedmakova ar feadh roinnt laethanta, agus mar sin, in ainneoin na gcoinníollacha an-chúng sa chillín príosúin, an stuifiúlacht agus an stench, thit sí ina chodladh beagnach láithreach.
  Shamhlaigh sí go bhfuair sí í féin sa Mheán-Aois agus i gceannas ar éirí amach sclábhaithe, a bheith ina chineál Spartacus i sciorta! Tar éis an chéad rath, bhailigh an laoch cróga, an cailín matáin, na reibiliúnaithe agus thairg siad a gceannairí a roghnú.
  Bhí Witcher, mar a bhíothas ag súil leis, ina cheannaire ar dhíorma sách mór, agus mhol sé an laoch cumhachtach Turan mar an chéad ionadaí di.
  Agus anseo bhí na sclábhaithe d'aon toil. Ansin roghnaíodh na saoistí. Is é an córas deachúil an ceann is simplí agus chinn Witcher nár cheart aon rud a bheith casta.
  Armtha le trófaithe agus ag glacadh seilidí cockroach (i codlata trom, d'imir fo-chomhfhiosach Vedmakova amach), bhog siad ar aghaidh.
  Chun a húdarás a neartú agus a cosa a shíneadh, shiúil Witcher ar scór, ag bogadh cosúil le cat. Ansin thosaigh an cailín ag rith, ag mothú púróga beaga géara an bhóthair creagach le boinn a cosa lom. Ach níor thug an laoch aon aird ar an bpian; Mar a tharla sé, ní raibh sé in vain. Bhí triúr trodaithe namhaid ina luí i luíochán, agus d'fhéadfadh siad aláram roimh am a ardú. Dhreap ceannaire an éirí amach crann agus léim ar bharr a naimhde. Bhí a cuid gluaiseachtaí cosúil le damhsa hibrideach tigers agus cobras, caoineadh beag agus ansin thit sí ina tost agus na cinn gearrtha.
  - Seo é an chaoi a bhriseann mé friotaíocht!
  Níorbh fhéidir le Vedmakova cur i gcoinne imirt don phobal, ag taispeáint cinn sclábhaithe. Bhí fonn faofa mar fhreagra.
  Go gairid le feiceáil eastáit le plandálacha. Is iad na tithe snoite palaces fíor le maisiúcháin agus dealbha. Bhí tobair le feiceáil anseo agus ansiúd. Ó dhealbh amháin i bhfoirm Zeus le sciatháin féileacán agus béal ar a bholg, a chosa agus a cófra: bhí seacht scaird ag bualadh. Tá na réimsí saibhir, saill, le cuma de chadás órga, gráin le spikes móra, chickpeas agus rudaí eile. D'oibrigh go leor sclábhaithe dóibh. Bhí idir fhir agus mhná, chomh maith le go leor leanaí. Ar ndóigh, maoirseoirí, gardaí. Ach go ginearálta, ar ndóigh, tá i bhfad níos mó sclábhaithe, agus le sluaistí agus crúba.
  D'ardaigh Witcher bratach baile fuaite go pras ag na cailíní sclábhaithe: Leis an íomhá de Chlaíomh agus Hoe! Sclábhaithe eile rushed chun ionsaí.
  Idir an dá linn, bhí roinnt sclábhaithe fireann agus baineann ar crochadh ó na cuaillí, a lámha agus a gcos pollta le tairní. Dealraíonn sé go raibh leanaí na héagóra doomed chun crá. Ag féachaint do na saorálaithe ag druidim linn, scairt an cailín céasáilte le guth láidir gan choinne:
  - Retribution tagtha, buille na húinéirí!
  Tá ceannaire an Witcher, mar i gcónaí, chun tosaigh. Thóg a seilide cockroach suas agus leag síos dhá garda ag an am céanna. Chuaigh an chuid eile ar ais, fear acu as eagla, fiú ag rith isteach ina sleá féin. Tháinig stéig amach as an bolg briste. Rinne an cailín grinn:
  - Is laochra laga tú má tá eagla an chapaill ort!
  Throid Miloslava, a bhí ina sciúire léi, ar a lámh dheas, na haiseanna i lámha an chailín, cosúil le rásúir Bearbóir stuama. Mar sin ciorruithe cáiliúla síos trodaithe.
  Níor ghéill Turan ach an oiread. Sheol sé cloch a bhris cófra an gharda agus isteach sa fray. Ba léir go ndearna an obair chrua go maith dó, ní matáin na cloiche muileann. Fíor, bhog Witcher níos tapúla.
  Stop na sclábhaithe ag obair, ach ní raibh siad tagtha isteach sa fray fós. De réir dealraimh bhí mearbhall orthu. Is fíor, an buachaill gan staonadh céanna, ag léim suas go dtí na buachaillí oibre, a scairt:
  - Mairg thú! An té atá i mo dhiaidh, is laoch é, an té atá gan mé is muc lofa é!
  Ba iad na buachaillí a thug freagra ar dtús. Theith siad ag na maoir. Seo fear de thart ar cheithre dhuine dhéag a bhuail a "chaomhnóir" le hoe chomh dian sin gur phléasc a cheann mar phumpkin. D'oibrigh sé, agus na sclábhaithe eile, fiú na cailíní measartha agus foighneach de ghnáth, rushed isteach cath.
  D'éirigh an cath anord anois, ach bhí an barr uimhriúil, chomh maith leis an éadóchas, ar thaobh na sclábhaithe. Agus ghlac siad, ar ndóigh, ar láimh.
  Is deacair a bheith ag súil le pas ó chailín a d'fhoghlaim díreach roimh a súile. Chuaigh sí i ngleic leis an ngarda, a thosaigh ag brú uirthi. Mar sin mheall sí é, tharraing sí ar ais an claíomh agus bhuail ceart sa mhuineál é.
  - Anois sin an rud a ghlaoim a snack! - Rinne an cailín magadh. - Bí cúramach gan a bheith ar meisce!
  Scaoileadh an chéad eastát go tapa, d'fhás an díorma díreach roimh ár súile. Leathadh an éirí amach, engulfing na páirceanna cosúil le tine. An Witcher galloped, rushing ar aghaidh. Marcaigh rushed i dtreo dó; mar riail, fuair siad ceart go dtí an barr an ceann. Ach níor thug na gardaí suas. Bhí an cath go háirithe stubborn in aice leis an tobair seacht-teaghrán. Anseo chuir na plandálaithe a gcúlchiste marcra chun catha.
  Bhí an Witcher cróga timpeallaithe ar gach taobh. Ní raibh sí shábháil ach ag an aclaíocht urghnách de seilide cockroach speisialta ramhrú. Seo ionsaí cruinn agus titeann an comhraic mionghearrtha. Mar sin féin, bhí an cailín créachtaithe ar dtús sa ghualainn, ansin sa bholg, agus ansin bhí a cos beagnach gearrtha amach. Ansin thosaigh Witcher ag caitheamh miodóga bídeacha. Razor-géar, chuaigh siad isteach sna súile agus uaireanta isteach sa bhéal. Mar sin féin, bhí an chuid is mó de na saighdiúirí leath naked mar gheall ar an teas, agus do shaighdiúirí den sórt sin go raibh sé go leor chun Pierce an cófra. Thit roinnt marcach, ach mhéadaigh an chuid eile an brú. Bhí an oiread sin claíomh ann go raibh siad cosúil le cíor agus iad ag gluaiseacht. Mar sin doirteann siad isteach ó gach taobh.
  Ach tháinig Miloslava, Passa, Turan, agus sclábhaithe eile in am. Tar éis dóibh na céimeanna a ghearradh, shiúil siad cosúil le rinc scátála, d'fheicfeá mar a d'eitil corpáin, agus sclábhaithe armtha ag deifir lena gcabhair go léir.
  D'ionsaigh na coisithe na marcach, rinne na sclábhaithe traochta dhíoghail ar a bpian agus a n-uirísliú.
  - Cuir ciorcal timpeall ar an namhaid agus ná lig dó éalú! - Arna ordú ag Witcher.
  Roimh a súile, thit sclábhaí le ceann gearrtha, ach thit dosaen garda ina dhiaidh.
  - Tóg é i líon! - D'ordaigh ceannaire óg an éirí amach.
  Chuaigh níos mó agus níos mó sclábhaithe isteach sa chath. Chonacthas conas a dhreap na buachaillí isteach ar na capaill le tosú ag rith, ag luascadh ar na marcaigh, agus ag úsáid a gcuid fiacla agus clocha géaraithe.
  Ba chosúil nach raibh a fhios ag na sclábhaithe eagla ar bith; Ina theannta sin, rugadh go leor acu saor in aisce agus nach bhfuil dearmad déanta acu fós ar aroma heady na huachta.
  Tar éis dó críochnú leis an díorma "suiteáilte", bhog Witcher ar aghaidh. Ba é an constaic thromchúiseach dheireanach ar a bhealach ná leanbh a gearradh anuas ó chrainn mhóra. Bhí líon mór gardaí lonnaithe ann.
  - Cuardaigh na heastáit agus grab na dréimirí. - A scairt sí. - Mura leor é seo, déan iad féin.
  Thóg na sclábhaithe gléasanna ionsaí go pras.
  - Ba chóir go mbeadh an staighre leathan, ionas go bhféadfadh go leor laochra siúl leo ag an am. - Witcher le fios.
  In eastáit eile bhí an t-uafás fós ar bun. In áiteanna áirithe chuaigh na seirbhísigh anonn go dtí taobh na reibiliúnach, ach i gcásanna áirithe sheas siad as an nós. Maraíodh na maoir go tapa - bhí siad seo i bhfad ó na laochra is deacra. Bhí Detinets mar dhaingean deiridh d"fhriotaíocht an namhad. Ba é Witcher, mar i gcónaí, an chéad duine a dhreapadh an balla. Bhí sé buailte le saighead arís agus arís eile, ach throid as na bronntanais deadly le sciath. Fuair an laoch is gaire buille chomh láidir sin, cé gur éirigh leis parry, thit sé a cheann os cionn sála ón mballa.
  Miloslava bhainistiú a Hook an garda, freisin throwing as an namhaid. Chuir an Pas Sneachta-Bán spéis ar na saighdiúirí namhaid cheana féin lena chuma féin. Cé gur fhéach siad ar a cófra heaving go tapa, le breasts seductive, slammed an cailín a cosa isteach sa groin, agus ansin slashed. Witcher, tar éis dó na ballaí a dhreapadh, chrom síos gan trua. Bhí a spiorad troda caillte cheana féin ag an namhaid, agus bhí níos mó agus níos mó sclábhaithe ag dreapadh an bhalla. Bhris siad tríd, bhí go leor staighre, agus ní raibh am ag na gardaí a repel iad go léir. Ag an mbun, áfach, bhí sclábhaithe marbh agus créachtaithe ina luí thart; Mar sin chuaigh an daor agus an garda i ngleic le chéile agus thit siad ó airde réasúnta. Gortaíodh iad, ach d'fhan siad beo agus lean siad ag tachtadh a chéile.
  Rinne an buachaill gan staonadh, Witcher dearmad a ainm deiridh a iarraidh, bhí sé ar an mballa freisin. Ag baint leasa as a stádas beag, léim sé idir cosa an oifigigh, ansin chiceáil sé sa asal leis an dá chos, ag an am céanna é a bhualadh faoi na glúine. D'eitil sé ar aghaidh, ag bualadh isteach i pitchfork a bhí i seilbh sclábhaí fásta...
  - Fuair mé gafa ar bhealach go raibh mé beagán painful! - Bhain an buachaill a theanga tanaí amach, ag spochadh as na gardaí.
  - Ó, a nathair bheag cosnochta! - Chuir an trodaire a bhí ina sheasamh ar dheis mallacht ar an mbuachaill lena chlaíomh.
  D'imigh an buachaill anseo freisin agus scar sé ón bpíb isteach ina shúil. Cé chomh desperately screamed an namhaid, céimeanna a bhriseadh. Níor sheas an buachaill ar an searmanas agus chríochnaigh sé le claíomh. Cé go raibh lámha an linbh tanaí, bhí siad sinewy agus láidir - tempered ag obair chrua.
  Léirigh na buachaillí eile brú freisin, ag troid mar ifreann, ag squealing agus ag mionnú, ag roghnú nathanna níos fuaire!
  D'éirigh leo an balla a ghlanadh go tapa, ach taobh istigh den chath tarraingíodh ar aghaidh beagán, ag eagla díoltas na sclábhaithe, throid na húinéirí go dian. Is fíor gur drochchúntóirí iad cloigíní fiáine sa troid le sclábhaithe confaidh.
  Rinne an príomh-úinéir, Sheikh Samuma, iarracht éalú trí phasáiste faoi thalamh. Thug sé leis mála clocha agus óir. B'fhéidir go raibh deis aige, ach lig saint síos é. Cailín álainn, Rakhita, agus fiú le dath craiceann copair, tá sé i bhfad ró-de temptation.
  - Agus lean mé soith! - Rug an sheikh uirthi ag an ghruaig fhliuch.
  - Ní gá, rachaidh mé féin, a dhuine uasail! - D'impigh sí.
  - Ní fraochÚn! Is maith liom tú a iompar! - An dignitary sadistic grinned.
  - Ach nimhneach sé! - Thosaigh an sclábhaí ar a cosa lom a chroitheadh.
  - Nuair a nighfimid díot, ordóidh mé tú a chrochadh le do chuid gruaige agus a chur trí thine. - Ligh an Sheikh a bheola go feoiliúil.
  - Is beithíoch thú! Ach is breá liom tú, creidim dom!
  Bhrúigh an cailín í féin in aice lena húinéir, a greamaíodh a smig salach dá héadan glan agus thosaigh sé ag lí. Ansin d"aimsigh lámh Rakhita miodóg ar chrios an tseikh agus, lena lán éirim, chuir isteach ina bholg ata é.
  - Seo sceith an dorchadais duit.
  Scaoil an Síc an mála agus scaoil sé a chuid gruaige. A lámha iarracht a dhúnadh an poll domhain;
  - Créatúr! Echidna! - Grot sé.
  - Ní hea! Rinne mé an rud a bhí cothrom! Cé mhéad cailín agus fear a céasadh tú? Cheangail sé leanaí fiú agus chuir sé ar phoist iad. Níl anseo ach díoltas! - Exclaimed an cailín.
  - Diabhal!
  - Bandia! Flogged tú dom! - Bhuail an sclábhaí a chos isteach i bolg an tsíc agus é ag cur fola.
  - Bhuail sé mé beagán! - Wheezed sé.
  - Ach sreabhann fola uasal ionam! - Phléasc an sclábhaí cosnochta a fiacla.
  - Ní dhéanfaidh aon ní, fraochÚn! Cuirfidh na trúpaí an t-éirí amach faoi chois, agus déanfar tú a chéasadh an oiread sin go mbeidh mé cosúil le aingeal duit! - Fuair an sheikh an neart chun fás.
  - Cén fáth a bhfuil samhlaíocht níos saibhre acu ná mar atá agatsa? - Bhain an cailín amach a teanga.
  - Go leor duit! "Tháinig an fear saibhir agus chrom sé air. - Gortaítear! Tabhair dom ointment facifi.
  - Cén fáth ar domhan? - D'fhiosraigh an cailín go suairc.
  - Bhéarfaidh mé an mála óir seo duit. - D'impigh an sheikh.
  - Tá sé agamsa cheana féin! Ceart go leor, díreach as carthanacht, cá bhfuil an ointment facifi? - Aoibh glic ar an gcailín.
  - An bhfuil aithne agat ar an vardrús i gcruth bó ag eitilt? - Bhí stammered agus wheezed an fear saibhir.
  - Tá! Chonaic mé é chomh hálainn le púróga.
  - Mar sin ní mór duit do lámh a chur i do cheann, agus is féidir leat an bosca a thógáil go héasca le ointment. Tar anuas orm agus lubricate me. - Muttered an sheikh, beagnach chailliúint Chonaic.
  - Tá aire leighis tuillte ag fiú scoundrel. Fan liom!
  Rith an cailín isteach sa seomra. Ní raibh aon aird aici ar an bhfear saibhir, ach is annamh a bhíonn a leithéid de ointment luachmhar agus bheadh sé úsáideach do na reibiliúnaigh. Agus ansin tabharfaidh sí an anchúinse fuath ar láimh do na reibiliúnaithe.
  Theith na sclábhaithe go dtí a gcuid seomraí cheana féin. Chonaic beirt acu cailín álainn leath-nocht. Guys sláintiúil, ocras ar gean baineann, rushed chuici. D'oibrigh an cailín go crua, bhí sí matáin, agus mar sin bhrúigh sí an t-ionsaitheoir go héasca ar shiúl lena cosa láidre agus scairt:
  - Más mian leat airgead a fháil. Just a fhios go bhfuil Guy ionsaitheach san íoslach le mála óir.
  - Ní maith linn ionsaí! - Rinne na guys agóid go híorónta.
  - Ach tá sé saibhir freisin! - Phreab an cailín mé.
  - Ansin tá sé níos fearr, a ligean ar troid! Cá bhfuil an íoslach? - Chattered na sclábhaithe reibiliúnach.
  - Lean mo lámh ann! - Chaith an sclábhaí a lámh dheas.
  Theith sclábhaithe óga dubha go dtí an áit ar chuir a pestle in iúl. Rinne an cailín grinned agus rith sé isteach sa seomra. Bhí na feistis saibhir go leor, ach chaotic. Agus anseo tá an comh-aireachta féin, arna gcaitheamh ó ór. Chuir Rakhita, gan smaoineamh faoi dhó, a lámh isteach. Shleamhnaigh sí istigh agus ag an nóiméad sin dhún an jaw.
  Scairt an áilleacht, a fiacla géara rásúir ag baint a scuab.
  - Ó, cé chomh pianmhar é! - Screamed sí, ansin brú amach. - Tá sé seo i gceist!
  In ainneoin an phian fiáin, rinne an cailín iarracht fiabhrasach a lámh a chur le bandage. Nuair a chuala Vitchakova screadaíl na mban, chinn sé go raibh duine éigin á éigniú agus go bpléascfadh sé isteach sa seomra go tapa. Nuair a chonaic sí an áilleacht báite san fhuil, scread sí:
  - Cé a dared é seo a dhéanamh?! Tarraingeoidh mé a dhínit suas a thóin! - I bhfeirge, d'fhéadfadh an laoch a bheith ina dhuine drochbhéasach.
  Bhí deora ag sileadh ó shúile Rakhita, ní mórán ón bpian a mhothaigh sí, ní haon choimhthíoch an sclábhaí é a bheith buailte go minic, ach ón tuiscint go raibh sí ina cripple anois.
  - Tá sé! - Luaigh an cailín go dtí an closet.
  - Má tá, tá sé uafásach! - Slashed Witcher an feithidí grinning le fórsa ar an ceann. Lúb an tionchar an struchtúr, agus scealaíodh an t-ór níos boige. Lean an laoch ar aghaidh ag buille go dtí gur mheal sí an taisceadán ina phíosaí.
  An cailín iompaithe noticeably pale, agus an sneachta-bán Passa léim suas di. Chuir sí tourniquet i bhfeidhm go deas, ag stopadh an fhuilithe. Bhain Witcherova amach an lámh scoite, d'éirigh an ghéag bán, ach bhí sé fós te.
  - Go hiontach! - Ní mór dúinn glaoch Khirov. B'fhéidir go bhfásfaidh sé é. - Feadaíl an laoch os ard.
  D'fhiafraigh Passa:
  -Cé a thug an smaoineamh duit do lámh a ghreamú anseo?
  - Samma!
  - Cad a chuir tú isteach ort féin? - Bhí ionadh an Witcher.
  - Ní hea, Samuma is ainm don anchúinse seo. - Ceartaigh an cailín.
  - Má tá, ní mór é a cheathrú. - Phléasc an laoch a súile.
  - Tá sé san íoslach agus wounded go dona. Beidh am agat é a ghabháil. Mura bhfaigheann sé bás.
  Witcher iarracht a shealbhú ar an scuab, nuair go tobann d'éirigh sé isteach i laghairt sleamhain a rinne iarracht a sneak away. Mura raibh an laoch chomh deaslámhach sin ó rugadh é, b"fhéidir go n-éireodh léi. Thairis sin, ní rug sí an t-eireaball, ach an muineál.
  - Wow, draíocht neamhghnách. Ní mór dúinn é a thaispeáint do Khirov.
  D"éirigh aghaidh an chailín chréachtaithe neamhlonrach agus chaill sí comhfhios.
  Rug Passa uirthi in am:
  - Cailín neirbhíseach, ach álainn! Bheadh sé ina náire má fhan sí crippled.
  - Bhuel, tá súil agam gur féidir é seo a shocrú. Níor chaill Khirov ach áit éigin, gheall sé go mbeadh sé in aice liom. - Shrug an Witcher a gualainn go míshásta.
  - Tá mé anseo! - Léim an draíodóir amach ó chúl an dorais. - Braithim draíocht.
  - Agus tá mé i mo lámha é! - Thiomáin an Witcher.
  - Bhuel, níl sé sin go dona ach an oiread! Is meascán é seo de smugairle róin agus dearcóg, feiceann tú go bhfuil sé tréshoilseach, is féidir leat trí chroí a fheiceáil ag bualadh. - An warlock grinned.
  - Cén fáth go bhfuil sé seo go hiontach? Chaill an cailín a lámh agus tháinig smugairle róin ina áit. I mo thuairimse, in ainneoin oirfidigh uile créatúr den sórt sin, ní athsholáthar coibhéiseach é seo go hiomlán! - Ní raibh fonn ar bith ar an laoch magadh a dhéanamh.
  - Ach is féidir le ceann de na codanna coirp snámh, agus níl sé seo dona ar chor ar bith. A saghas superpower! - D'éirigh an asarlaí go glic.
  - Cad atá ann, toisc gur míchumas é? - Níor thuig mé an Witcher.
  - Conas a rá! Tar éis an tsaoil, ní ainmhí amháin é a thuilleadh, ach cuid den chorp baineann. Ach tá sé deacair ainmhí a bhainistiú. Anois tá an laghairt beag bídeach seo in ann crapadh agus sleamhnú trí aon scoilt nó sní isteach trí bhalla. Ina theannta sin, tá sé dofheicthe go praiticiúil, tá an speiceas seo cosúil le chameleon. - Thosaigh an sorcerer a mhíniú.
  - Pulsar! - A dúirt sí, ag léiriú díograis Pass. - Níor shíl mé go raibh sé seo indéanta. Gearr amach an scuab agus é a dhéanamh spy.
  - Tarlaíonn sé go geallúintí defeat Trioblóidí móra, ach tá sé seo ach léiriú ar bua sa todhchaí. - Thug an sorcerer faoi deara.
  - Mar sin, nach mbeidh tú disenchant léi? - Shoiléirigh Vedmakova.
  - Ní hea! Le linn cogaidh, bíonn an bua ag éirim agus dea-intleacht. Chun bualadh, ní mór duit an sprioc a fheiceáil ar dtús, nó beidh tú ag dílonnú do dhorn. Ach chun trioblóid a chosc ó tharla, ní mór an fhoirceannadh a leigheas. - D'fhreagair Hirovo go bog.
  - Ní maith an cailín a bheith críon. Tar éis an tsaoil, beidh sé seo disfigure di! An féidir leat lámh dhaonna a dhéanamh di atá cosúil le géag fíor? - D'iarr Witcher.
  - Beidh mé ag smaoineamh! B'fhéidir gur féidir liom é a shocrú. Go ginearálta, tá an chuid is mó magicians i bhfad níos fearr ag marú ná leighis. - Chuir Khirovo béim le béim.
  - Aontaím leis sin! Is féidir le haon amadán cripple, ní féidir le gach duine cliste leigheas. - Witcher, a bheith diongbháilte, twisted fiú a méar ar a temples.
  - Go leor executioners rude - cúpla dochtúirí a chóireáil!
  Tharraing na sclábhaithe úinéir Samum, is cosúil go bhfuair sé bás. Tháinig Rakhita ar a céadfaí, a aghaidh twisted le crá.
  - Mheall sé gach duine arís! D"imigh sé gan a chuid billí a íoc.
  - Beidh mé crochadh air! - Dúirt an Witcher. - Bíodh a chorp ina rabhadh do gach duine atá meánach agus sanntach. Bíonn duine santach i gcónaí flaithiúil le deora díomá!
  - Tá sé réasúnta! Ach cé a thabharfaidh ar ais mo lámh? - Bhí an cailín réidh le gol.
  - Seo é! - Thug ceannaire an éirí amach le fios.
  Khirov bowed, lit suas an corda ina lámha.
  - Ná bí buartha! Ní féidir leat a bheith crippled. Mar sin Rakhita beidh ort a bheith i do spiaire iontach. Ba mhaith leat díoltas a ghlacadh ar na saibhir agus na cumhachtaí go léir san Impireacht seo.
  - Ar ndóigh. Ná bheith i do sclábhaí, náirithe sa deannach! - Exclaimed an cailín.
  - Mar sin is féidir leat cabhrú linn! Tá droch-rialú ag an Impireacht seo, mar sin ceartóidh an uaigh an córas tacaithe crochta! - Scaoil an asarlaí léas fuinnimh óna mhéar innéacs.
  - Aisteach! Feicim go leor fuinnimh ionat. Agus eagna! Táim réidh le bheith páirteach leat! - Exclaimed an sclábhaí.
  - Beidh sé Gortaítear tú, ach beidh tú in ann a bheith i réim! Gan phian níl aon ghaisce, gan ghal ní bhíonn bua! - Dúirt an draíodóir, ag léiriú meon fealsúnach.
  "Is bean mé, rud a chiallaíonn go bhfuil mé cleachta le bheith ag maireachtáil." - Chlaon Rakhita.
  - Nuair nach mbíonn go leor foighne agat, cabhróidh an amhránaíocht! - magadh Khirov.
  Rinne gach duine gáire. Bhí an Witcher i giúmar maith. Bhí an bua ag an tús, rud a chiallaíonn nach bhfuil aon am le cur amú. Ar an gcéad dul síos, is gá arm na sclábhaithe a fhoirmiú sula ritheann siad amach. Mar sin tá daoine cosúil le iarann, sula bhfuaraíonn sé síos, tabhair an cruth atá ag teastáil dó. Tháinig an cailín trodaí amach ar an mballa, dhreap sí ar an dais agus d'ordaigh i nguth toirneach:
  - Séid an t-ollmhór chun gach duine a bhailiú!
  D'fhiafraigh Passa:
  - Mná freisin?!
  - Tá! Beidh gach claíomh ag teastáil uainn. Déan deifir, ach bíodh a fhios agat nach mbeidh aon robálacha ann, roinnfimid gach rud go cothrom.
  Thóg sé tamall orainn na sclábhaithe a bhailiú; Cuireadh iachall ar Witcher í féin cabhrú leis an mbeagán nár chaill a gcinn agus srian a chur ar na robálacha. Thug an cailín slap maith ar na cluasa do chúig cinn de na bandits is díograiseach, agus fiú ceann amháin a ghearradh amach. Thit braoiníní fola ar a héadan, agus d'ligh an Witcher iad go ramhar. D'oibrigh sé. Tionóladh an cruinniú ginearálta sa dorchadas faoi sholas tóirsí. Bhí na mílte sclábhaithe saortha ann; measadh go raibh ar a laghad dhá mhíle dhéag ar a laghad sa Witcher, cé go raibh leanaí agus mná san áireamh i go leor acu.
  Sheinn sí ón túr is airde i Detinets. An sorcerer sheas ar an taobh eile, rialú sé an bailiú ar fad. Saothraíodh sclábhaithe go brúidiúil, agus cuireadh chun báis nó maraíodh na laga. Mar sin, go ginearálta, má thógaimid paraiméadair fhisiceacha, d'fhéach siad cosúil le trodaithe maith. Níl de dhíth orthu ach traenáil. Thug Vedmakova óráid loiscneach. Mhínigh sí go leanúnach go háirithe an gá atá le arm mór saoirse a chruthú.
  - Is iad aontacht, misneach, neamhleithleachas na heochracha chun bua, saoirse, sonas! Gan smacht níl arm ar bith, agus gan arm ní féidir leat saoirse a fháil! Tá obair déanta againn níos láidre, iolraithe ag faisnéis a thabhairt dúinn saoirse, agus mar aon le luck a thabhairt sonas!
  Mar sin déanaimis a bheith ar cheann agus caith amach na slabhraí! - Labhair an laoch.
  Chuir na sclábhaithe a gceadú in iúl le shouts ard! Ní raibh ach sclábhaí amháin, a raibh go leor coilm air agus cuma bródúil air, ina thost. Chuir a radharc an méid is mó díspeagadh in iúl.
  Mhol Witcher arís ceannaire amháin a roghnú don éirí amach!
  - Tá an ceannasaí cosúil le barr na pirimide - ní mór go mbeadh ach ceann amháin ann, nó beidh fiú struchtúr láidir den sórt sin titim!
  Scairt na sclábhaithe:
  -Ceart! Treoraigh sinn.
  -Is laoch iontach tú agus beidh tú mar cheannaire orainn! - Gan choinne, d'éirigh leis an mbuachaill scairt a chur ar gach duine.
  Chuir sé seo iontas ar Vedmakova: conas is féidir é seo a dhéanamh fiú. Bhreathnaigh sí níos géire; i lámha an linbh bhí rud éigin cosúil le buillephíobán, gan ach níos tibhe. Agus le cabhair an gléas seo rumble sé.
  - Rachaidh an buachaill i bhfad! Cad is ainm dó? - D'fhiafraigh an laoch.
  - Dick! Fuair mé amach go sonrach. - Moladh Passa.
  - Ainm simplí! - Ba léir go raibh Witcher ag súil le rud éigin níos coimhthíocha.
  - Cén fáth ar chastacht!
  - Fógraímid vóta! - D'fhógair an sorcerer. Bhí a ghuth chomh toirneach gur chroith na crainn phailme. - An té atá i bhfabhar an laoch Witcher a bheith ina cheannaire, ardaigh do lámh dheas! Vóta ar son na fírinne, saoirse agus onóra! Agus beidh do shaol mar sin go mbeidh éad ar na déithe! -
  Na sclábhaithe, a shárú le díograis, d'ardaigh beagnach d'aon toil a lámha san aer. Bhí cuma ghaiscíoch orthu, agus thug a n-aontoilíocht le fios go mb"fhéidir gur bhain Khirov úsáid as a chuid draíocht anseo.
  Nach fíor gur thug a theacht saoirse dóibh agus an deis a bheith ag mothú mar dhaoine fíor. Ciallaíonn sé seo go bhfuil sé nádúrtha beannú don Witcher cosúil le báisteach i dtriomach. Bhí an-áthas le feiceáil ar aghaidheanna na sean-sclábhaithe. Bhí sé cosúil le dúiseacht.
  Anseo, i measc an lúcháir ghinearálta, chuaigh sclábhaí cumhachtach, maisithe go saibhir le coilm, chun tosaigh. A dúirt sé ina ghuth domhain.
  - Bhí agus beidh go leor ar mian leo a bheith mar thoradh ar sonas. Ach an bhfuil ceart morálta agat chuige seo!
  - Cé acu!? - Scaoil an Witcher a béal lán d"fhiacla. An biceps ar a lámha lom bulged.
  - Cé hé tusa?! Sliocht de theaghlach uasal, nó duine coitianta. Nó b'fhéidir fiú sclábhaí runaway cosúil le Zhissor. Gheall sé go leor freisin, ach chuir sé deireadh lena shaol ar geall. Agus mar aon leis fiche míle sclábhaí. - Ghearr an sclábhaí cumhachtach amach é.
  - Anseo beidh go leor ag brath ar dúinn féin. Feicim coilm ort, is dócha nár rugadh sclábhaí ort, is féidir liom idirdhealú a dhéanamh idir créachta is fuip nó claíomh le sleá! - Dúirt Vedmakova.
  - Rinne tú buille faoi thuairim ar an laoch gan aithne dom! Is Count de Force mé, de shliocht na ríthe uafásacha. Ach an bhfuil ainm d"athar ar eolas agat? - D'iarr an sclábhaí uasal.
  - Tá an gaol céanna ag uaisle an teaghlaigh le misneach agus atá fad na gruaige go hintleachta! - Vedmakova ar ais agus cuireadh leis láithreach é. -Ní bheidh aon valor ár sinsear cabhrú le bó!
  - Labhraíonn tú go hálainn. Cosúil le fealltóir aonaigh, cé chomh cróga atá do chroí? - Chuir an sclábhaí fríde go bagarthach.
  - Bhuel, cén laoch thú! Áireamh, ach bhí tú tomhaiste i gcoinne cinniúint sclábhaí, áit a raibh bród agus misneach! - Tá an Witcher tosaithe cheana féin a fhoirceannadh.
  - Bhí mo chúiseanna agam leis seo. Agus cé na cinn, nach gá duit a bheith ar an eolas, ciallaíonn níos lú eolais go bhfuil sé níos éasca bás a fháil! Dúshlán mé tú a chomhrac marfach, agus má tá tú cróga, ní hamháin i bhfocail, ansin beidh tú ag glacadh leis an dúshlán! - roared Count de Force.
  - Is féidir leat a bheith cinnte de sin! - Thit an laoch.
  Ghlan na sclábhaithe an réimse. Tháinig Witcher anuas agus sheiceáil sé an claíomh. Sheas a chéile comhraic os a coinne. Bhí a arm féin aige, dhá chlaíomh géar-ghéar. Ar eagla na heagla, tharraing an laoch claíomh eile as a broinn.
  Bhí Count de Forsa i bhfad níos airde ná Witcher, i bhfad níos leithne ar an ghualainn, cé nach raibh an chuma air chomh matáin agus dealbhaithe, cailín ar fiú a bheith ina curadh domhanda san aclaíocht. Mar sin féin, ní raibh aon saill ann, agus bhí na ligaments tendon daingean agus swollen. Ina theannta sin, bhí tuiscint ar thaithí iontach i ngach gluaiseacht, agus labhair an gait léim toirteanna. Bhí grin le feiceáil ar a n-aghaidh; ní raibh sé díspeagúil a thuilleadh, ach báúil.
  - Bhuel, tá tú i dtrioblóid, a chailín! Ní bheidh éad ort. - Thaispeáin an Áireamh a dhorn di.
  - Cén fáth a bhfuil tú chomh féinmhuiníneach? - Tháinig méadú ar ghreann an Witcher.
  - Bhuaigh mé go leor troideanna agus comórtas. I mo ríocht, measadh go raibh mé ar cheann de na trodaithe is fearr, mheas go leor mé fiú an chuid is fearr. - Chroith Forsa matáin a chliabhrach, agus bhí cuma dhá sciath ina seasamh taobh lena chéile.
  - Tá sé seo mar gheall ar throid tú ach amháin leis an uaisle, agus degenerated siad agus d'fhás saille. Anois, dá n-éireodh leat le duine cumasach, is beag clú a bheadh agat! - D'fhreagair Witcher go muiníneach.
  - Madra ag tafann, slán, maide, nó in áit mo chlaíomh, nár shiúil síos mo dhroim! - D'fhill an iomláine arrogance ar an gcomhaireamh.
  - Tá sé seo an-suimiúil! Meirgeann lann déanta as cruach is láidre i lámha chatterbox agus coward! "Níor scoir Vedmakova de bheith ag taitneamh lena deaslámh.
  - Bhuel, is dóichí go mbaineann sé seo leatsa, bastard baineann! - D'fhás Forsa.
  - B'fhéidir go gcuirfimid stop le fálú i dteangacha, agus úsáidfimid rud éigin níos láidre! - D'imir an Witcher figiúr galánta a hocht.
  - Go frithpháirteach!
  Tháinig an comhaireamh agus ceannaire na reibiliúnaithe aghaidh le duine. Ghluais na claimhte go tapa agus bhuail siad le lánfhórsa. Thit spréacha ó na séideadh agus bhí fuaim ag glaoch.
  D"ionsaigh an Comhaireamh cúpla uair. Bhain sé triail as an teicníc bairille dúbailte, ach rinne Witcher troid as na hionsaithe, ag tabhairt faoi deara go raibh luas réasúnta ag a chéile comhraic uasal.
  - Cad atá tú ag imirt!
  - Ar teaghráin an bháis!
  Scaoil an Comhaireamh sraith buille arís, rinne sé iarracht ar chomhcheangail chasta. D'éirigh Vedmakova siar beagán agus rinne sé frith-ionsaí, ag breith beagán ar a chéile comhraic sa chliabhrach.
  Rinne sí staidéar ar ghluaiseachtaí an ghaiscíoch a bhfuil taithí acu, ag tógáil a cuid ama chun é a chur síos. Rinne an Comhaireamh grinn agus a shúile ag lasadh:
  - Níl tú chomh simplí sin ar chor ar bith! B'fhéidir nach sclábhaí iomlán é, cé go dtéann tú cosnochta.
  - Rugadh saor mé agus bhí cónaí orm san fhoraois! Ní raibh cuing ar eolas ag mo mhuineál. Ní féidir a shamhlú géilleadh d"fhórsa. Géillfidh duine fíor-shaor do thrí ní - réasún, grá, Dia. Tá an daor ina anam umhail - paisin, lust, seirbhísigh Dé! - D'fhreagair Witcher go hálainn.
  - Tá an ceart agat faoin gceann deireanach! Is tusa an té atá fíor-cheart, na sagairt agus na sagairt seo a chuir suas mé! - Rinne an Count lucht leanúna dúbailte, ansin teicníc "clamshell", ach níor éirigh leis. - Beidh áthas orm labhairt leat thar ghloine fíona, mura rud é go maróidh mé tú ar ndóigh.
  - Tá muga fíona cosúil le haigéan - má éiríonn tú as, caillfidh tú talamh faoi do chosa! - Arsa an laoch.
  - Ach braitheann tú níos saoire. Cad mar gheall ar an teicníc seo?
  Thionóil sé an trident, ansin an féileacán. Mar fhreagra, bhuail Witcher an cruinniú níos deacra. Chuaigh an Áireamh siar agus d'éirigh sé as. Ansin lean an comórtas ar aghaidh arís, bhog Forsa amhail is dá mba fhoirceannadh, thuig sé go raibh a chéile comhraic ró-láidir chun í a ghlacadh unceremoniously. Ansin, tar éis dul i dtaithí ar Witcher le seicheamh áirithe gluaiseachtaí, d'athraigh an comhaireamh trajectory an claíomh gan choinne agus bhuail an cailín ar an cófra matáin, ach freisin baininscneach. Bhí an fhuil ag sreabhadh, bhí an scratch domhain. Níor bhris an chréacht Witcher, ach ar a mhalairt, thug sí neart. Chuaigh an cailín ar an maslach, claimhte flashed, ag comhlíonadh rince aisteach. Agus cé gur dhealraigh sé ón taobh amuigh go raibh an laoch tar éis a ceann a chailleadh go hiomlán agus go raibh sí i gcruachás, mhúin an saol san fhoraois agus an tseilg ó naíonán di a sláinteachas a choinneáil sa chath ba dhian. Ba dheacair don Áireamh brú den sórt sin a shrianadh; Ghlac Vedmakova an nóiméad nuair a d'éirigh an daor daor arís, amhail is dá mba rud é gur bhuail sí é faoi na glúine. Bhuail an buille an tendón agus thug an comhaireamh bealach, thit a luas. Ansin shealbhaigh an cailín a teicníc féin, tháinig sí suas leis féin, ag tabhairt dragan naoi gceann air. Ní fhéadfadh ach trodaire dea-oilte rud mar seo a tharraingt amach. Thairis sin, bhí an naoú ionsaí deireanach beagnach dhochoiscthe ag baint leis. Bhí sé ina ábhar meicnic anseo, rud a léiríonn an t-ionsaí, bhí an lámh ró-lag, ag cur na n-ionsaithe i gcrích, agus mar sin chríochnaigh an t-ionsaí deireanach. Don chéad uair, rinne an laoch an teicníc ar chomhpháirtí sách oilte agus tapa, agus nuair a gasped sé, ag scaoileadh a chlaíomh, ba léir gur éirigh leis an úrnuacht.
  D'iompaigh an Comhaireamh pale, chaill sé a neart.
  - An t-ádh soith duit!
  - Níl i ndáiríre! Tá an t-ádh corrach cosúil le gaineamh - ní dhéanfaidh ach obair chrua é a cheangal le stroighin.
  Witcher arís wounded a namhaid, ach ní go domhain - ní raibh sí ag iarraidh a mharú nó maim. Ag bualadh arís, rinne sí alpadh, chuaigh an comhaireamh i léig go meicniúil agus leag an laoch an claíomh amach lena chos chlub. Iompaigh an daor daor amach a bheith go hiomlán neamharmtha. Witcher, throwed away a claimhte, rushed ag an namhaid, agus tuislithe an comhaireamh. Chlampáil a lámha a ghéag isteach i glas.
  -An bhfuil tú ag tabhairt suas? - Súile an Panther ar sparkled.
  - Áirím géilleadh do sclábhaí cosnochta!
  Chuir an Witcher i gcoinne go fíochmhar:
  - Ní sclábhaí é, ach trodaire ar chúis chóir! Bhí tú féin i do sclábhaí agus thuig tú cad is náiriú ann, ach is daoine eile iad, nach measa ná sinne. Mar sin iarr ar do choinsias!
  . CAIBIDIL Uimh. 10 .
  Throid Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar an líne tosaigh. Bhí an buachaill agus an cailín sách leamh cheana féin ón gcogadh fada. Bíonn sé leadránach freisin marú agus lámhach.
  Tá sé cosúil le cluiche. Luath nó mall beidh an cluiche lámhach céanna leadránach.
  Bhí na leanaí tuirseach ag lámhaigh agus i gcónaí ag caitheamh grenades lena gcosa nochta.
  Thug an buachaill seal. Bhain na faisisteacha síos.
  Agus dúirt:
  - Tá!
  Chaith an cailín grenade lena cosa lom. Scaip sí na Fritzes agus bhí áthas uirthi:
  - Beidh buanna nua an-mhór againn!
  Ach tá sé seo ag éirí leadránach. Fiú amháin go bhfuil umair Hitler brú ar a thaobh ó chaitheamh cosa lom an ghasúir.
  Thosaigh Oleg ag cumadh ansin.
  Stair malartach eile. Níor vótáil Zyuganov ar son iarrthóireacht Stepashin agus níor vótáil na trí dhruid cumannacha ach an oiread.
  Tháinig deireadh leis seo le lánscor an Duma Stáit agus toghcháin luatha i Meán Fómhair 1999.
  Ar ndóigh, bhí na cumannaithe níos láidre ná riamh. Agus chuaigh siad chuig na toghcháin, ag brath ar éachtaí rialtas Primakov, áit a raibh ról suntasach acu. Níl an bloc Unity cruthaithe fós. Ní raibh Putin le feiceáil mar phríomh-aire. Agus níor chuir ionradh na militants i Dagestan ach níos mó vótaí ar an taobh clé agus maraíodh cumhacht na n-údarás.
  Go ginearálta, d'iompaigh an rialtas amach a bheith disorganized. Laigigh agus thit an NDR, agus ní raibh aon chóisir réidh nua ann. Agus Stepashin, á cheapadh ina phríomh-aire, ní raibh an páirtí i gcumhacht. Agus ansin fired Yeltsin air go hiomlán.
  I mbeagán focal, bhí bua sciorrtha talún don chlé mar thoradh ar na toghcháin pharlaiminteacha.
  Bhí an bua cumannach go hiontach. Ina theannta sin, ní raibh am ag bloc Primakov-Luzhkov le scaoileadh. Ach d'éirigh leis fós clárú mar aon leis na feirmeoirí. Agus thug sé an dara háit. Ba é an tríú ceann ná "Yabloko", a raibh caidreamh poiblí maith aige. Bhí an LDPR sa cheathrú háit. Ach go príomha mar gheall ar an bhfíric go bhfuil bealaí pro-uachtaránachta chun cinn go gníomhach an pháirtí.
  Agus thug Yeltsin fiú, nó in áit, céim ghinearálta ar Zhirinovsky.
  Mar sin tharla gach rud de réir cás speisialta.
  Ghlac an freasúra cumhacht sa Duma Stáit. Agus d'aontaigh Yeltsin imeacht go deonach, ag ceapadh Primakov go hoifigiúil mar chomharba air. Rinneadh príomh-aire agus fear na láimhe deise de Zyuganov.
  Go ginearálta, d'oirfeadh sé seo do na Cumannaigh. Agus thángthas ar chomhréiteach. Cuireadh iachall ar Basayev agus Khattab amach as Dagestan. Ach níor chuir siad trúpaí isteach sa tSeisnia féin.
  Is gearr go raibh cogadh cathartha agus deighilt ina faicsin éagsúla ann.
  Chuidigh an Rúis le Maskhadov agus Kadyrov. Bhuaigh Primakov toghchán uachtaránachta na Rúise go héasca. Tháinig an dara ceann gan choinne Zhirinovsky - nach raibh aon iomaitheoirí eile ina toghthóirí, agus ní raibh an liobrálach Yavlinsky a rival.
  Chuir Oleg Rybachenko isteach ar a aiste. Níl, níl sé suimiúil. Arís, ábhar atá clúdaithe cheana féin, tar éis Primakov, Zyuganov, agus athchóiriú an APSS. Tuirseach de!
  B"fhéidir go mbeadh rud éigin níos suimiúla a chumadh. Mar shampla, faoi spás.
  Thosaigh an buachaill ag teacht suas le smaointe.
  Tugadh Petrograd-Galaktik ar phríomhchathair nua Impireacht Mhór na Rúise. Bunaíodh é sa réaltbhuíon Saighdeoir, beagnach i lár an réaltra. Bhí na réaltaí agus na pláinéid i bhfad níos dlúithe anseo ná mar a bhí siad ar imeall Bhealach na Bó Finne, áit a bhfuair an Sean-Domhain foscadh. Bhí fórsaí Chónaidhm an Iarthair tiomáinte go hiomlán as an croí. Mar sin féin, níor tharla an cogadh gan rian: scriosadh na mílte pláinéid, agus níor fhan ach cuimhní cinn ar an Domhan. Ba é seo an phríomhchúis leis an bpríomhchathair a aistriú go dtí an áit is saibhre agus is síochánta sa réaltra. Tá sé an-deacair briseadh tríd anseo, mar sin, fiú amháin i gcoinníollacha cogaidh spáis iomlán, áit a bhfuil an líne tosaigh ina coincheap teibí agus gur coinbhinsiún é an cúl, tá an croí tar éis éirí mar phríomhbhonn na Rúise agus daingean tionsclaíochta. D'fhás an caipiteal agus shlogtar suas go hiomlán an phláinéid Kishish, ag casadh isteach i cathair ollmhór. Cathair ollmhór atá in ann dul i bhfeidhm ar aon duine réasúnta. Aerárthaí iomadúla gearrtha tríd an spéir corcra.
  Glaodh Marshal Maxim Troshev chuig an Aire Cosanta, Super Marshal Igor Roerich. Ba chomhartha é an cruinniú atá le teacht go raibh méadú géar ar ghníomhaíocht namhaid. D'ith an cogadh, tuirseach de gach duine, acmhainní cosúil le tonnadóir creiche, fuair trilliún duine bás ann, agus ní fhéadfadh aon duine an rath inmhianaithe a bhaint amach. D'fhág an míleata a rian ar ailtireacht Petrograd-Galaktik. Seasann skyscrapers ollmhór i sraitheanna néata, seasann siad do chearnóga ar chlár fichille cathrach. Chuir sé seo i gcuimhne don mharascail go neamhdheonach bunú armáid spáis. Le linn an cath seo caite, ghlac starships móra na Rúise freisin a seasaimh, ansin bhris go tobann foirmiú, ag bualadh an príomhthionscadal namhaid. D'iompaigh cath dea-smaointe ina mhelee, chuaigh roinnt long in imbhuail, ag pléascadh le flashes monstrously geal. Tháinig dath ar an bhfolús amhail is dá mbeadh bolcáin ollmhóra tar éis brúchtadh agus aibhneacha tine ag sileadh láithreach, bhí sruthanna lasracha ifrinn tar éis a mbruacha a phléasc, agus iad ag clúdach tonn millteach. I gcath chaotic, bhí rath in éineacht le arm na Rúise Mhór, ach tháinig an bua ar phraghas an-ard. D'iompaigh roinnt mílte long réalta ina sruthanna de bhuncháithníní. Fíor, d'fhulaing an namhaid caillteanais níos mó fós. Bhí a fhios ag na Rúisigh conas troid a dhéanamh, ach chuaigh an Cónaidhm, a raibh go leor rásaí san áireamh ann, go borb, ag cur in éadan stubborn.
  Ba í an phríomhfhadhb ná go raibh sé an-deacair lár an chónaidhm, atá suite i réaltra Thom, a mhilleadh. Thóg sibhialtacht ársa na ndaidí maple-chruthach, a mhair sa bhraisle seo de na réaltaí ar feadh na milliúin bliain, forneart do-leithscéalta agus timpeallaithe é féin le líne cosanta cumhachtach, lán de gaistí.
  Chun briseadh isteach sa spás seo "Mannerheim", ní leor arm iomlán na Rúise. Níorbh fhéidir deireadh a chur leis an gcogadh. D'athraigh pláinéid agus córais lámha go minic. Bhreathnaigh an mharascail timpeall na príomhchathrach le cumha air. Péinteáladh na graviolets scurrying agus flanneurs i dathanna khaki, agus braitheadh déchuspóir an aerárthaigh i ngach áit. Múnlaíodh roinnt foirgneamh mar umair ollmhóra nó feithiclí troda coisithe le rianta in ionad bealaí isteach. Bhí sé greannmhar féachaint ar mar a d"éirigh eas as bairille umar sciatháin den sórt sin, léirigh an t-uisce gorm agus emerald na ceithre "ghrian", ag imirt le mórán dathanna, agus d"fhás crainn coimhthíocha agus bláthanna ollmhóra ar an stoc agus ar na sciatháin, ag foirmiú gairdíní crochta outlandish. Nua-aimseartha, ach umair skyscraper ollmhór, de ghnáth sruthlínithe i gcruth, armtha le gunnaí go leor. Tá cónaí i dtithe den sórt sin áisiúil agus cluthar, cé go ndéanfaí aonad comhraic cumhachtach i gceann cúig nóiméad i gcás ionsaí ar an gcaipiteal. Bhí Passersby de gach rang, agus fiú leanaí beaga, in éide airm nó in éadaí eagraíochtaí paraimíleata éagsúla. Bhí cibear-mhianaigh Homing foluain go hard sa strataisféar; i gcuma bhí siad cosúil le liathróidí ildaite. Shoiléirigh na luminaries cruinneachán na bhflaitheas, ag tuilte na boulevards mín le scátháin le gathanna geala. Ní raibh Maxim Troshev i dtaithí ar farasbairr den sórt sin.
  "Tá na réaltaí ródhian anseo. Agus tá sé ró-the dom."
  Chaith an marascail an allais óna mhullach agus chas sé ar an aeráil. Chuaigh an eitilt eile gan fadhbanna, agus go luath bhí an chuma ar fhoirgneamh na hAireachta Cosanta. Bhí ceithre fheithicil comhraic ag an mbealach isteach. Na luchiars spiky lena gcuid suckers - ainmhithe le mothú boladh cúig huaire níos láidre ná madra - timpeallaithe Troshev. Chuaigh pálás cioclóip an ollmharascal go domhain faoi thalamh, agus coimeádann a bhallaí tiubh gunnaí móra plasma agus léasair cascáideacha. Bhí an taobh istigh den bunker domhain simplí - níor spreagadh só. Roimhe seo, chonaic Troshev a boss amháin i réamh-mheastachán tríthoiseach. Ba ghaiscíoch scothaosta, le taithí céad agus fiche bliain d'aois é an t-ollmharascal. Bhí orm dul síos in ardaitheoir ardluais, ag dul isteach i ndeich gciliméadar maith faoin talamh.
  Tar éis dó cordon na ngardaí mionlach agus na róbait comhraic a rith, chuaigh an mharascail isteach san oifig, áit ar insamhladh ar an ríomhaire plasma holagram leathnaithe den réaltra le marcanna de thiúchan trúpaí na Rúise agus na háiteanna ina raibh an namhaid ceaptha. Bhí holagramanna níos lú ar crochadh in aice láimhe; bhí íomhánna de réaltraí eile le feiceáil. Ní raibh an smacht leanúnach orthu; i measc na réaltaí bhí radharcanna ar stáit neamhspleácha ina raibh rásaí cliste, an-aisteach uaireanta. Ní raibh aon phiaraí ag Troshev ar an splendor seo le fada; D'fhéach Igor Roerich óg, bhí a aghaidh beagnach saor ó wrinkle, agus bhí gruaig fhionn tiubh air. Dhealraigh sé go bhféadfadh sé maireachtáil agus maireachtáil, ach ní raibh an iomarca suime ag leigheas na Rúise i gcoinníollacha cogaidh i síneadh a chur le saol an duine. A mhalairt ar fad, spreag athrú gasta na nglún an éabhlóid agus chuaigh sé chun tairbhe don roghnóir cogaidh neamhthrócaireach. Bhí an saolré teoranta do céad caoga bliain. Fiú don mionlach. Bhuel, d'fhan an ráta breithe an-ard, ní raibh ginmhilleadh ach le haghaidh leanaí lochtacha, agus bhí cosc ar frithghiniúnach. D"iompaigh an t-ollmharascal a radharc ar Troshev agus é ag dul isteach.
  - Agus seo tú, Maxim. Dumpáil na sonraí go léir ar an ríomhaire, déanfaidh sé iad a phróiseáil agus cuirfidh sé réiteach ar fáil. Cad is féidir leat a rá faoi imeachtaí le déanaí?
  - D'fhoghlaim na Confederates agus a gcomhghuaillithe ceacht maith. Tá na scálaí ag titim inár dtreo.
  Chlaon Roerich.
  - Tá a fhios agam é. Ach d"éirigh comhghuaillithe na gCónaidhm, na Dugs, i bhfad níos gníomhaí. Tá siad ag tosú ar bhagairt thromchúiseach.
  - Aontaigh.
  Chliceáil Roerich an íomhá ar an holagram agus mhéadaigh sé beagán í.
  - Sula bhfuil tú an réaltra Smoor. Seo é an dara daingean Dug is mó. Seo an áit a mbuailfimid an príomhbhuille. Má éiríonn linn, beimid in ann an cogadh a bhuachan laistigh de sheachtó, céad bliain ar a mhéad. Agus má theipeann orainn, beidh an cogadh ag tarraingt ar feadh na gcéadta bliain. Tá sé cruthaithe agat gur ceannasaí inniúil tú, agus mar sin molaim duit Oibríocht Cruach Hammer a threorú. Tá sé soiléir?
  - Is ceart sin, a Shoilse.
  Igor ag caoineadh.
  -Cén fáth teidil den sórt sin? Níl ort ach teagmháil a dhéanamh linn: Comrade Super-Marshal. Cár phioc tú é seo?
  Mhothaigh Maxim náire.
  - Rinne mé féin, Comrade Supermarshal, staidéar le Bing. Seanmóir siad an stíl impiriúil d'aois.
  - Soiléir. Ach anois tá an Impireacht difriúil, tá an cathaoirleach tar éis na custaim agus na nósanna imeachta roimhe seo a shimpliú. Thairis sin, tá athrú cumhachta ag teacht go luath, agus beidh deartháir níos sine nua againn agus ceannasaí uachtaracha. B"fhéidir go mbrisfear mé, agus má éiríonn le Operation Steel Hammer thú a cheapadh i m"áit. Ní mór dúinn staidéar a dhéanamh roimh ré, is freagracht ollmhór é seo.
  Bhí an mharascail níos mó ná trí huaire níos óige ná Roerich, agus dá bhrí sin bhí an ton patronizing an-oiriúnach agus ní raibh sé ina chúis le masla. Cé go bhfuil athrú ceannaire ar tí tarlú, agus beidh a gceannaire nua níos óige ná an bheirt acu. Ar ndóigh, beidh sé seo an chuid is fearr.
  - Táim réidh. Freastalaím iontach ar an Rúis!
  - Mar sin, dul. Líonfaidh mo Ghinearálaithe tú isteach ar na sonraí.
  Tar éis saluting, d'fhág an marshal.
  Péinteáladh na conairí buncair khaki. Bhí an cheanncheathrú oibriúcháin suite thíos. Phróiseáil an iliomad ríomhairí fótónacha agus plasma ag luas luathaithe faisnéis ag sileadh ó phointí éagsúla den mheiteagalaxy. Bhí go leor gnáth-oibre amach romhainn, agus níor scaoileadh an marshal ach tar éis uair go leith. Anois bhí hipirléim fhada chuig réaltra in aice láimhe ag fanacht leis. Ní mór fórsaí ollmhóra a bhailiú ann, beagnach an séú cuid de chabhlach iomlán spáis na Rúise. Roinnt milliún long réalta. Tar éis na mionsonraí a shocrú, d'ardaigh an marshal go dtí an dromchla. An coolness domhain thug bealach chun teas dian. Bhailigh ceithre luminaries ag an buaic agus, bristling le corónacha licking an spéir go trócaireach, dhoirteadh sruthanna cáithníní ar an phláinéid. Bhí cascades solais ag sruthlú síos na sráideanna le scáthán. Léim Maxim isteach san eitleán domhantarraingthe, bhí sé compordach agus fionnuar taobh istigh, agus rushed go dtí an imeall. Ní raibh sé ag Petrograd-Galaktika riamh roimhe seo, agus bhí sé ag iarraidh an phríomhchathair a fheiceáil lena shúile féin, ina raibh trí chéad billiún áitritheoir ann. D'fhág sé an earnáil mhíleata, agus d'athraigh gach rud agus d'éirigh sé níos cheerful. Bhí cuma ar fhoirgnimh le comhdhéanamh bunaidh; Le linn an chogaidh iomlán, laghdaigh an ciseal oligarchs, ach níor scriosadh go hiomlán. Saothair fíor ealaíne a bhí sna palaces. Bhí ceann acu cosúil le caisleán meánaoiseach, áit a raibh crainn phailme in ionad fiacla uchtbhalla. Sheas duine eile ar chosa tanaí, agus an bóthar mór sínte faoina bhun; Ní raibh baint ag go leor de na foirgnimh ina raibh cónaí ar na daoine bochta le beairicí freisin; a mhalairt ar fad, bhí aghaidheanna mórthaibhseacha spréacha, maisithe le dealbha ceannairí agus ceannasaithe na gcéadta bliain a chuaigh thart. Níor chóir gach rud a phéinteáil khaki, shíl Troshev. Ina theannta sin, b'fhéidir gur chóir go mbeadh ailtireacht álainn ag an gcathair is mó daonra sa chruinne. Bhí earnáil na turasóireachta thar a bheith ildaite, le cosáin agus foirgnimh ghluaisteacha múnlaithe cosúil le rósanna ollmhóra, chomh maith le tiúilipí faoi bhláth agus idirnasctha, nóiníní teaghrán agus ainmhithe coimhthíocha measctha go mion. Réir dealraimh, tá sé suimiúil a bheith i do chónaí i béar nó i dtíogair fiaclacha, cuireann sé áthas ar leanaí. Mar sin féin, bíonn iontas ar dhaoine fásta freisin nuair a ghluaiseann nó a imríonn struchtúr den sórt sin. Rinne an dragan rothlaithe dhá cheann déag tionchar doscriosta ar an mharascail; Go ginearálta, bhí go leor fountains de na cruthanna is aisteach, ag caitheamh scairdeanna il-daite na céadta méadar isteach san aer. Agus cé chomh hálainn is atá siad, i bhfianaise na gceithre ghrian, fite fuaite i bpatrún uisce, súgradh iontach uathúil dathanna. Bhí na leanaí anseo aoibhinn agus álainn: chuir a gcuid éadaí ildaite cosúlacht le elves sa scéal fairy. Ní hamháin go raibh daoine anseo, ba eachtrannaigh iad leath den lucht féachana. Mar sin féin, d'imir leanaí na strainséirí go sona sásta le leanaí an duine. Tháinig Troshev ar phlandaí cliste freisin. Dandelions lush ceann órga le ceithre chosa agus dhá lámh tanaí. Ní raibh ach dhá chos ag a leanaí, agus bhí a gcinn órga scaipthe go dlúth le spotaí emerald. Bhí aithne mhaith ag Maxim ar an gcine seo - Gapi, créatúir phlanda trí-ghnéasacha, a raibh grá acu don tsíocháin, ach de réir toil an chinniúint tarraingíodh isteach i gcogadh idir-réaltach iad agus rinneadh comhghuaillithe nádúrtha na Rúise Móire díobh.
  Bhí dóthain ionadaithe ó rásaí eile - stáit neodracha agus pláinéid den chuid is mó. Theastaigh uathu féachaint ar phríomhchathair dochreidte na himpireachta. Anseo tá an chuma ar an gcogadh i bhfad i gcéin agus neamhréadúil, tá sé na mílte parsecs ar shiúl, agus fós, níor fhág mothú míshuaimhneas an mharascail. Tháinig an smaoineamh chun solais i mo cheann go raibh daoine cliste ina gcónaí ar na pláinéid sin a mbeadh orthu ionsaí a dhéanamh orthu agus go bhfaigheadh na billiúin créatúir smaoinimh bás. Doirtfear sruthanna fola, scriosfar na mílte cathracha agus sráidbhailte. Ach is é marasal na himpireachta é, agus caithfidh sé a dhualgas a chomhlíonadh.
  Tar éis dó an t-ionad turasóireachta a mheas, d'ordaigh an mharascail an t-eitleán domhantarraingthe a imscaradh agus dul chuig na limistéir thionsclaíocha. Bhí na tithe anseo beagán níos ísle, le leagan amach simplí. Bhí na monarchana suite go domhain faoi thalamh.
  Chomh luath agus a thuirling an t-eitleán domhantarraingthe, chuaigh tréad de ghirseacha cosnochta le ceirteacha agus táirgí glantacháin i dtreo láithreach. Ragamuffins tanaí i ceirteacha de khaki fadaithe cheana féin tuirseach, le poill mhóra stróicthe. Go domhain coirtithe, beagnach dubh. Is cosúil gur chuir an cogadh fada orthu a gcriosanna níos doichte. Thosaigh Troshev comhbhá. Ní raibh aon tuairimí dá leithéid ag an tiománaí, an Captaen Fox.
  - Tar ort, a francaigh bhig, imigh as seo! Tá Marshall ag teacht! - tafann sé.
  Theith na leanaí gan dídean i ngach treo, ní raibh le feiceáil ach a gcuid sála salach. Tá sé deacair siúl cosnochta ar dhromchla atá te ó cheithre "ghrian" ag an am céanna, agus ní raibh a fhios ag na leanaí bochta cad iad na bróga. Mar sin féin, d'éirigh duine de na buachaillí amach go raibh sé níos dána ná na cinn eile agus chas sé thart agus thaispeáin sé a mhéar láir. Tharraing an captaen blaster amach agus scaoil sé ar an mbuachaill místuama; maraíodh sé é, ach d"éirigh leis an marascail lámh an chaptaen a bhrú ar an nóiméad deiridh. D"eitil an lucht anuas, ag déanamh crater sa chosán, thit blúirí de chloch leáite ar chosa lom an bhuachalla, agus thit sé ar an asfalt. Le hiarracht toil, d'éirigh leis an laoch sa todhchaí a scread a choinneáil siar agus, le linn an phian, d'éirigh leis. Thug Maxim slap chrua ar an gcaptaen.
  - Trí lá sa teach garda. Aird, lámha ar do thaobh! - D'ordaigh an mharascail i ton bagarthach - Is iad ár maoin leanaí, agus ní mór dúinn aire a thabhairt dóibh, agus gan iad a mharú. Fuair sé, ollphéist?
  Shín an sionnach a lámha amach ar a thaobh. Chlaon sé curtly.
  - Freagair de réir na rialachán.
  - Tá, máistir.
  Thug Maxim a radharc don bhuachaill. Bhí gruaig chothrom air le éadan dathúil, glic agus matánach. Faoi T-léine stróicthe, is féidir leat a ABS láidir a fheiceáil lined le barraí seacláide.
  -Cad is ainm duit?
  - Yanesh Kowalski! - Choirt an fear raged ag barr a scamhóg.
  - Feicim ionat crutha cogaidh láidir. Ar mhaith leat dul isteach sa Scoil Zhukov?
  Tháinig dúlagar ar an mbuachaill.
  - Bheadh áthas orm, ach is gnáthoibrithe iad mo thuismitheoirí agus ní bheidh siad in ann íoc as mo chuid oideachais.
  Marshall aoibh.
  - Beidh tú cláraithe saor in aisce. Tá tú, mar a fheicim, láidir go fisiciúil, agus labhraíonn do shúile ar chumais mheabhrach. Is é an rud is mó ná staidéar a dhéanamh go maith. Is amanna deacra iad seo, ach nuair a thagann deireadh leis an gcogadh, mairfidh na hoibrithe fiú i ndálaí maithe.
  - Beidh an namhaid a defeated! Beidh an bua againn! - Scairt Yanesh ag barr a scamhóg arís.
  "Ansin tóg d'áit sna céimeanna, a shaighdiúir." Agus do starters - i mo charr.
  Luaigh Lisa. Bhí an buachaill beagán salach, agus chaithfí an taobh istigh a ní ina dhiaidh.
  Tar éis dó ardú, chuaigh an t-eitleán domhantarraingthe isteach i gceathrúna an rialtais.
  Rinne Janesh, le anáil bated, staidéar ar na tithe ollmhór, maisithe go luxuriously.
  - Níl cead againn isteach san earnáil lárnach, agus tá sé seo chomh suimiúil.
  - Feicfidh tú go leor eile.
  Agus fós, d'ordaigh an mharascail, á thiomáint ag mothú comhbhá, eitilt suas go dtí an t-ionad turasóireachta. D'fhéach an buachaill lena shúile go léir, ag caitheamh go litriúil ar an méid a chonaic sé. Ba léir go raibh sé ag iarraidh léim amach as an gcarr, rith ar an gcosán a bhí ag gluaiseacht, dreapadh ar cheann de na turais mheabhracha.
  Bhí an taoiseach Maxim chomh cineálta agus a bhí riamh an lá sin.
  - Más mian leat, gabh turas ar "sliabh an áthais", agus tar éis sin díreach chugam. Tóg an t-airgead, nó ní ligfidh siad isteach tú.
  Thug an marshal an píosa páipéir ar láimh.
  Theith Yanesh i dtreo an turais, ach bhí a chuma ró-fheiceálach.
  Ag an mbealach isteach chuig an halla spás-ninja, bhí sé stopadh ag robots ollmhór.
  -Guy, tá tú gléasta go dona, go soiléir ó chomharsanachtaí bochta. Ba cheart thú a choinneáil agus a thabhairt go dtí an stáisiún.
  Rinne an buachaill iarracht éalú, ach bhuail siad é le gunna stiúdú, é a chaitheamh ar an asfalt. Bhí ar Troshev léim amach as an gcarr agus dul ag fiosrú.
  - Fan, tá an dalta seo liom.
  Na póilíní a tharraing suas stop, ag stánadh ar an marshal. Bhí Maxim in éide pháirce, ach bhí eipéiltí an cheannasaí míleata ag súil go geal in ór i gcoinne na gceithre ghrian.
  Chuir an patról sinsearach, leifteanant póilíní, fáilte roimh.
  - Tá brón orm, a Mharascail, ach cuireann na treoracha cosc ar bhacach a ligean isteach san ionad ina bhfaighimid aíonna ó gach cearn den réaltra.
  Thuig Maxim féin go raibh botún déanta aige trí ragamuffin a scaoileadh i gceantar chomh measúil. Ach ní raibh aon rún aige a bhotún a léiriú.
  -Is scout é an buachaill seo. Bhí sé i mbun tasc ón ardcheannas.
  Chlaon an leifteanant agus bhrúigh sé an cnaipe ar a piostal. jerked Janesh Kowalski agus tháinig ar a céadfaí. Rinne an marascail aoibh agus shín sé a lámh. Ag an nóiméad seo, bhris na ceithre réaltraí coimhthíocha go tobann le caitheoirí bíomaí. Ar an taobh amuigh, bhí na heachtrannaigh cosúil le stumpaí crann garbh-snoite le coirt gorm-donn; Sula raibh am ag na arrachtaigh tine a oscailt, thit Maxim ar an gclúdach, ag tarraingt blaster amach. Rith na cosáin lasracha feadh an bharr, thuairteáil isteach sa dealbh ildaite, ag spraeáil an pedestal pictiúrtha i bhfótóin. Ghearr Troshev dhá ionsaitheoir amach le léas léasair, bhog an dá iogalacts marthanach go dtí na taobhanna. Bhí ceann acu gafa freisin ag an léas doexorable, ach an dara ceann a bhainistiú a chur i bhfolach taobh thiar de na ledge an aghaidh. Scaoil an ollphéist as trí lámh ag an am céanna agus, cé gur bhog Maxim go tapa, bhí sé buailte beagán - dódh a thaobh agus rinneadh damáiste dá lámh dheas. Bhuail gathanna an namhaid go tadhlach ar an rud is díol spéise do "lily water mad". Phléasc ina dhiaidh sin.
  Bhí fís an mharascail ag snámh, ach bhí ionadh air a fheiceáil conas a scar Yanesh amach píosa den leac agus a chaith sé ar an namhaid. Bhí iontas ar Maxim ag an gcumhacht mídhaonna a bhí i bhfolach sa dhéagóir lag seo... Bhí an caitheamh cruinn, díreach i ndiaidh a chéile de chúig shúil. An créatúr jerked agus céim ar aghaidh, staggering. Ba leor é seo le go gcuirfeadh lámhaigh dea-dhírithe Maxim deireadh le saol an ollphéist.
  Tháinig deireadh leis an troid go tapa. Le linn é, ní raibh na póilíní fiú iarracht tine a oscailt. Thug an marshal faoi deara láithreach seo.
  "Tá an chuid is fearr ar fad ag troid chun tosaigh, agus sa chúl, ar shráideanna na cathrach, tá na maoir ag suí amach.
  An leifteanant dea-chothaithe iompú pale. Chuaigh mé i dteagmháil le Maxim.
  - Comrade Marshal, gabh mo leithscéal, ach bhí caiteoirí bíomaí troma acu, agus táimid ...
  - Agus cad é sin! - Luaigh Maxim an blaster ag crios an patróil. - Cuil swatter? Is mór an trua, de réir dealraimh, níl aon obair agat sa phríomhchathair. Ní shuífidh tú díomhaoin, déanfaidh mé iarracht tú a chur chun tosaigh.
  Tar éis dó an buachaill a ghlaoch, chabhraigh Maxim leis léim ar bord an eitleáin dhomhantarraingthe, agus ansin chroith sé a lámh go daingean.
  -Bhuel, is iolar tú. Tá áthas orm nach raibh dul amú orm fút.
  Chuaigh Kowalski go cairdiúil leis, a ghuth ard go leor agus áthasach.
  - Ní dhearna mé ach caitheamh rathúil amháin. D'fhéadfainn...
  - Beidh deis agat. Céimníonn tú ón gcoláiste agus téann tú díreach isteach sa chath. Tá do shaol ar fad chun tosaigh ort, tá tú fós le troid go barr.
  - Tá cogadh ar fheabhas! - Exclaimed an buachaill go díograiseach. - Ba mhaith liom dul chun tosaigh láithreach, phiocadh suas gunna bhíoma...
  - Ní féidir leat é a dhéanamh láithreach, maraítear tú sa chéad chath. Faigh speisialtacht ar dtús.
  Yanesh sniffed offendedly. Bhí sé muiníneach as a chumais, shíl sé go raibh a fhios aige cheana féin conas a lán a dhéanamh, lena n-áirítear lámhach. Idir an dá linn, bhí an t-eitleán domhantarraingthe ag eitilt thar Pháirc ollmhór Michurinsky. D'fhás crainn gigantic ann, cuid acu ag teacht ar airde cúpla céad méadar. Agus bhí na torthaí chomh mór sin, tar éis duit an lár a ithe, d'fhéadfá maireachtáil taobh istigh. D'fhéach na pineapples géinmhodhnaithe le craiceann órga go blasta. Fíor, contrártha le hionchais, níor léirigh siad mórán meas ón mbuachaill.
  - Bhí mé ag foraoisí den sórt sin cheana féin. - Mhínigh Yanesh. - Murab ionann agus na ceantair lárnacha, tá gach duine ceadaithe ann. Cé go dtógann sé tamall fada chun dul ann ar scór.
  - B'fhéidir! - Dúirt Maxim. - Agus fós, admire na plandaí anseo... Tá muisiriún, is féidir le buíon iomlán oiriúnach faoi.
  - Níl ort ach agaric eitilt mhór. Tá sé ite. Is cuimhin liom gur bhailigh mé mála iomlán de phíosaí gearrtha torthaí. Is breá liom pavarara - tá an craiceann tanaí agus tá an blas fíor-bhlasta. Tá figs aon rud i gcomparáid leis. Caithfidh tú a bheith cúramach nuair a ghearrann tú. D'fhéadfadh sé pléasctha, agus ansin bheadh an sruthán cosúil le eas - d'iompródh sé thú sula mbeadh am agat fiú focal a rá. Tá na torthaí anseo ró-mhór. Caithfidh tú iad a iompar i gcodanna i mála plaisteach, agus tá sé seo an-deacair.
  Maxim patted Janesh ar a ghualainn.
  - Ní dhéantar gach rud a thomhas le bia. A ligean ar dul síos agus roghnaigh roinnt bláthanna.
  - Bronntanas don chailín! Cén fáth nach bhfuil!
  Shroich lámha an ghasúir don roth stiúrtha. Bhuail an Captaen Fox a mhéara go feargach.
  - Ná déan teagmháil leis an roth stiúrtha, a choileán.
  Agus láithreach mar fhreagra fuair sé iomardú eile ón marascail.
  "Níl de mhisneach agat ach leanbh a throid."
  - Tá brón orm, a Shoilse!
  Ní fhéadfadh Yanesh cabhrú ach gáire.
  - Más mian leat, bain triail as. - Maxim ceadaithe.
  "Tá taithí agam ar insamhlóirí," a dúirt Yanesh.
  Gan scáth amhras nó eagla, chuir Kowalski a lámha ar an roth stiúrtha agus threoraigh an carr síos. De réir dealraimh, bhí cumas iontach aige. Rith an t-eitleán domhantarraingthe anuas ar bharr na gcrann ollmhór.
  Níor chuir Maxim isteach, rud a ligeann don bhuachaill an t-aerárthach a rialú. Ní mór a rá gur dhéileáil sé lena thasc go han-rathúil, ag ainliú idir stocaí ollmhóra, níor chlis air riamh, ag léiriú teicníocht virtuoso i ndiaidh a bhlianta. Mar sin féin, fiú má thuairteáil sé, ní bheadh sé ina fhadhb mhór; tá córas sábháilteachta foirfe ag an eitleán domhantarraingthe. Ar deireadh, shuigh siad síos i imréitigh a bhí scaipthe le bláthanna beaga ach iontach álainn. Dhealraigh sé go raibh an draoi maith scaipthe go fial an jewelry. Chuir an raon casta dathanna dallamullóg ar na súile, agus léirigh an boladh meisciúil taitneamh do-inscrite.
  Yanesh feadaíl fiú i admiration. Nuair a thuirling siad, léim an buachaill amach agus thosaigh sé ag piocadh bláthanna, ag piocadh suas armúr iomlán. Bhí Maxim fola fuar, thaitin an tírdhreach leis agus, mar sin féin, bhí rud éigin scanrúil. Mothú faoi bhagairt. Tar éis dó dul trí thine agus uisce, bhí an mharascail i dtaithí ar a intuition a iontaoibh; I bprionsabal, níor cheart go gcabhródh príomhchathair impireacht mhór foirmeacha beatha atá contúirteach do dhaoine. Tá rud éigin difriúil anseo. Ghlaoigh Maxim an buachaill agus labhair sé go ciúin ina chluas:
  - Tá naimhde in aice linn. Folaigh na bláthanna agus tar liom.
  Súile Janesh ar sparkled.
  - Táim réidh.
  Ag fágáil an bouquet sa charr faoi mhaoirseacht an Chaptaen Fox, bhog Maxim agus Yanesh níos doimhne isteach san fhoraois. Ar ndóigh, ba cheart na trúpaí a bheith glaoite isteach agus an ceantar a chíoradh. Ach bhí sceitimíní gafa ag Maxim. Ar ndóigh, bhí ardmhianta rómánsúla i seilbh Janesh; shamhlaigh sé é féin mar oifigeach faisnéise míleata agus bhí áthas air. Rinne siad a mbealach tríd an dufair, ag iarraidh gan torann a dhéanamh. D'éirigh le Yanesh a chosa lom a dhó ar neantóga corcra, ach chuir sé srian air féin, cé go raibh an craiceann suas go dtí a ghlúine clúdaithe le blisters móra.
  "Bí cúramach," a dúirt Maxim. - San fhoraois, tá contúirt i bhfolach i ngach lann féir.
  "Tá duaithníocht chosanta de dhíth orainn anseo," a dúirt Yanesh. Is ar éigean a chuir na ceirteacha an corp i bhfolach; Ní itheann feithidí móra, mar a d'fhoghlaim Yaneš ar scoil, daoine ar an bpláinéad seo. Scriosadh na speicis is contúirtí de artrapóid ag an leibhéal géiniteach; Shiúil siad ar aghaidh ina dtost. Go tobann froze Maxim. D'iompair na créatúir bheaga beo gan staonadh, amhail is dá mbeadh eagla ar dhuine éigin orthu. Rug an marasal ar láimh an ghasúir agus do labhair sé ina chluas:
  - Tá luíochán romhainn!
  Thóg Maxim brathadóir fuaime as a phóca agus d'éist go cúramach leis an gceantar máguaird. Sin ceart, bhí cúigear trodaithe daonna agus thart ar an líon céanna eachtrannaigh ina luí in aice láimhe. Bhuel, le cothromaíocht den sórt sin fórsaí, tá sé níos fearr gan dul i mbun cath, ach do sheachbhóthar an namhaid.
  Sin a rinne siad.
  D'aistrigh an saighdiúir le taithí agus an buachaill glas i info. Bhí orainn siúl trí tiubh toir de toir, báite rúitín-domhain i caonach. Le deacracht mhór, rinne an marshal amach an briseadh sa slabhra daonna agus d'éirigh leis sleamhnú tríd san áit seo. Ní raibh an t-ádh leo; D'fhéadfadh an brathadóir fuaime idirdhealú a dhéanamh ar fhocail bhog a labhraítear cheana féin.
  - A Mháire Cónaitheach, tá tú ag iarraidh an dodhéanta uaim.
  Mar fhreagra, guth cosúil le croaking.
  - Agus tú féin, go ginearálta, a úsáidtear chun airgead a ghlacadh ach amháin gan oibriú dó go hiomlán.
  Ag déanamh breithiúnas ar an ton, bhain sé le cine neamhdhaonna.
  - D'íoc siad leathmhilliún tú, mar sin cad é? Faisnéis as dáta faoi shatailítí spiaireachta.
  "Ní ormsa atá an locht," lean an guth daonna ag údar leisciúil. - Éiríonn faisnéis den chineál seo, i bprionsabal, as dáta go han-tapa. Níl mé uilechumhachtach.
  - Thuigeamar é seo láithreach, tá sé níos éasca a rá go bhfuil tú lag. Nuair a thagann sé chun ionsaí a dhéanamh ar chóras Kremlin, is beag úsáid a bheidh tú féin agus do chomhghleacaithe.
  Maxim shudded. An dtiocfaidh sé i ndáiríre chun ionsaí ar an líne chosanta is cumhachtaí a chlúdaíonn an phríomhchathair agus lár an réaltra ar fad? Tá córas Kremlin, mar a mhaíonn a chruthaitheoirí, dothuigthe agus, mar sin féin, má tá naimhde tar éis éirí gníomhach i gcroílár na hImpireachta, eascraíonn machnaimh bhrónacha dá bharr.
  - Bíodh a fhios agat, a dhuine, go luath bainfimid úsáid as arm bunúsach nua, agus lena chabhair beidh longa réalta na Rúise ag casadh deannaigh sula sroicheann siad fad buailte. Ansin cuirfidh ár n-arm, cosúil le tonn imtharraingteach uile-treáiteach, tuilte ar spásanna na Rúise agus cuirfidh siad faoi réir na saol impiriúil.
  Ghlac Maxim osna depressed; de réir dealraimh, ní raibh an fealltóir thar a bheith sásta le hionchas dá leithéid. Mar sin féin, d'fhreagair sé:
  - Tá an cúigiú colún níos gníomhaí ná riamh, agus beidh do ionradh ag dul de réir an phlean.
  - Is é an tasc atá agat go luath amach anseo ná dosaen daingin a chruthú sa phríomhchathair dár bhfórsaí stailce. Beidh amhais insíothlú anseo faoi na guise na turasóirí, i bhfolach sna foraoisí, agus ansin a ról san ionsaí ginearálta.
  - Mar sin beidh sé.
  - Agus féach, a dhuine, má theipeann ar ionsaí ár longa réalta, beidh sé níos measa duit. Stróicfidh do fhrithfhaisnéis féin tú, agus beidh do chur i gcrích mall agus pianmhar.
  Cé nach bhfaca Maxim cé a bhí ag caint, bhí sé cinnte go mbeadh SMERSH in ann an fealltóir a aithint trína ghuth.
  - Ní mór dúinn eolas faoi na ceapacháin is déanaí sa cheannaireacht namhaid. Gach rud a fhios agat.
  - De réir mo chuid faisnéise, ceapadh Marshal óg Maxim Troshev i gceannas ar an gcabhlach réalta i réaltra Smur. Níl aon eolas cruinn faoi, ach...
  - Tá gach rud soiléir, tá na Rúiseach ag ullmhú ionsaitheacha móra ann. Mar i gcónaí. Ionsaí tobann ó fhórsaí móra is ea an ceannasaí nua.
  Maxim shuddred, bhí sé ag iarraidh a Rush ar aghaidh agus strangle an geek. Tá an oibríocht i gcontúirt.
  - Sílim go bhfuil sé. Maidir le ceapacháin eile...
  An fhealltóir liostaithe ar feadh i bhfad agus tedously, ach Maxim cheana féin bhí plean ina cheann. Ar an gcéad dul síos, ní mór duit an áit seo a fhágáil go ciúin, agus sa dara háit, déan teagmháil le SMERSH go práinneach. Ansin déanfaidh siad cinneadh ar cheart an líonra spiaireachta a neodrú láithreach nó fanacht. Tar éis an tsaoil, níl fealltóirí aitheanta contúirteach, agus is féidir dífhaisnéis a sceitheadh tríothu. Is é an rud is mó ná aon fheidhmíocht amaitéarach. Mar sin féin, d'aistrigh an buachaill, a bhí ina shuí go socair go dtí seo, agus ba léir go raibh fuinneamh na hóige faoi lán seoil.
  - B'fhéidir gur féidir linn iad a bhualadh le léasair, a Mháire Marshal?
  "Ní hea, in imthosca ar bith," a dúirt Maxim. - Is chuige sin atá faisnéis, chun faisnéis a bhailiú agus a thuairisciú do na daoine cearta. Má sháraíonn tú an t-ordú, scaoilfidh mé thú go pearsanta.
  D'ardaigh an Marshal a ghunna bíoma go bagrach.
  Chlaon Yanesh.
  - Ní phléitear orduithe.
  Bhí aiféala ar Maxim an buachaill a thabhairt leis. Cad a tharlaíonn má chloistear a gcuid cogar ... Idir an dá linn, bhí squeak le cloisteáil sa bhrathadóir fuaime, agus labhair an t-eachtrannach arís.
  - Abair le "Iúpatar" mura gcuidíonn sé linn gur féidir linn é a thabhairt uaidh tríd an saighdiúir seo a íobairt. Ansin beidh do Uachtarach ar buile, agus ní trócaire ceann dá easnaimh.
  "Sea," a cheap Maxim, "caithfidh ceannaire a bheith dian." Uair amháin bhí sé ar dhuine den mhíle roghnaithe, áfach, ní raibh deis aige a bheith ina cheannaire ach amháin i gcás bás tobann an deachtóra rialaithe. Roghnaítear míle gach bliain, agus tarlaíonn rothlú na cumhachta uachtaracha gach tríocha bliain. Ach cailleadh an seans seo freisin. Ar an gcéad dul síos, bhí carachtar Maxim ró-bhog, agus sa dara háit, thosaigh na cumais paranormal, chomh láidir sin san óige, ag lagú le haois. Mar sin féin, a bheith i do mharascail nuair nach bhfuil tú fiú daichead... a deir rud éigin.
  - Ná déan teagmháil le Iúpatar. Is é do dhóchas is fearr é. Gan é, is beag an seans an cogadh a bhuachan.
  D'éirigh le Inogalakt rud éigin dochloiste mar fhreagra. Ansin dúirt sé go soiléir:
  - Tá "Iúpatar" luachmhar nuair a bhíonn sé gníomhach. Mar gheall ar a easpa gnímh, tá ár gcuid trúpaí ag fulaingt an iomarca caillteanais. Bíodh sin mar atá, cuirfidh tú ár dtreoracha in iúl dó. Chun anois is féidir leat dul.
  "Sin é, is féidir leat imeacht," sigh Maxim le faoiseamh. Ag an nóiméad sin, ag diúltú a chuid focal, tharla pléascadh. Tháinig lámhach amach.
  - I dtigh diabhail! Athoibrigh arís...
  Chrom an mharascail síos, agus ní raibh ach spleodar lúcháireach ag lasadh i súile Yanesh.
  . CAIBIDIL Uimh. 11
  - Labhraíonn tú coinsiasa! - D'fhás an sclábhaí sotalach.
  - Mar sin go mbaineann an sonas le gach duine, agus ní le roinnt roghnaithe. Ar an gcúis naofa seo d'ardaigh mé mo chlaíomh! - Exclaimed an Witcher.
  Bhí an Comhaireamh amhrasach:
  - Ní hea! Creidim go bhfuil tú faoi thiomáint ag an dola nó ag dúil i gcumhacht! Bhí éirí amach sclábhaithe ann, ach níor chríochnaigh siad ach le massacres. Is iad seo na hiarmhairtí a bhaineann le haon éirí amach.
  - Ní círéib a bheidh anseo, ach réabhlóid. Tarlóidh an rud is tábhachtaí níos déanaí, tar éis an bua! - A dúirt an laoch le díograis mhór.
  - Réabhlóid? Focal aisteach, ar tháinig tú suas leis féin? - Bhí ionadh ar Fhorsa.
  - Níl i ndáiríre! Thug aingeal i mbrionglóid dom an téarma seo. - Chuir an Witcher ar siúl le inspioráid.
  - Aingeal nó duine de na déithe dubha! Tá aislingí prophetic meallta. - Bhí amhras ar an gcomhaireamh.
  - Ar aon chuma, beidh deis agat saol daoine a athrú chun feabhais agus a bheith i do dhuine níos fearr tú féin! Tagann na trioblóidí go léir as féiniúlacht, ní féidir rathúnas a dhéanamh ach amháin trí chomhiarrachtaí. Tá duine gan fhoireann cosúil le gual, gan tine, tugann sé solas beag agus téann sé amach go tapa! - Scairt sí amach sruth de eloquence Witcher.
  - Deir tú gur chóir go mbeadh duine i bhfoireann. Ach an bhfuil a fhios agat cad é nádúr ainmhíoch? - D'fhiosraigh Forsa go suarach.
  - Agus tá an t-ainmhí níos fearr as sa tréad! Agus go ginearálta, ós rud é gur sclábhaí tú agus nach ndearnadh fuascailt ort, ansin d'iompaigh na huaisle uait, i bhfocail léirigh do chairde dílis a ndathanna fíor. Ciallaíonn sé seo go bhfuil sé in am comrádaithe a chuardach i dtimpeallacht eile. - Mhol Witcher níos ciúine.
  Bhí Count de Bor ina thost ar feadh cúpla soicind, agus ansin shín sé a lámh:
  "Cé nach gcreidim i ndeireadh na dála, ólfaidh mo lann fuil ar a laghad."
  - Níor chóir loighic instincts freastal - an aigne lust! - Dúirt an Witcher.
  - Bhuel, ceart go leor, go leor, léacht dom! Beidh cogadh ann - beidh éacht ann! - Thosaigh an Áireamh ar an fhuil a ghlanadh uaidh féin.
  - Is laochra cróga tú a bhfuil taithí acu agus ba cheart thú a roghnú mar cheannaire scuad! - Mhol an laoch.
  - Ní dona, ach ní gá duit gach ceannaire míleata a thoghadh. Ní mór prionsabal aontacht ceannais a bheith níos déine. Tá tú roghnaithe, mar sin ceapann tú! -Thosaigh an Count a chur ar a shlabhra phoist. Chuaigh cúpla buachaill i gcabhair air.
  - Cad mar gheall ar an saoriomaíocht? - Witcher amhras.
  - Tá sé millteach don arm! - Fórsa gearrtha amach. - Is rhizome de shoots go leor é an geilleagar, is é an t-arm trunk amháin!
  Rinne Witcher magadh:
  - Ach níos minice tá sé darach, agus ní i dtéarmaí cumhachta agus cobhsaíocht, ach ar an leibhéal rialaithe!
  Thug an buachaill leath-nocht claíomh don chomhaireamh. D'fhreagair sé ag slapping air ar a dhroim bony, a bhí buailte níos mó ná uair amháin. Groaned an buachaill agus léim ar ais, ag casadh a chosa donn.
  Dúirt Witcher go cinntitheach:
  - Táim ag déanamh cúig legions de chumadóireacht teasctha, dhá shaighdiúirí go leith an ceann. Tá tú ceaptha chun gceannas ar an tríú! Agus lig do na sclábhaithe an chuid eile a roghnú!
  Bhí conspóid ag baint leis an togra deireanach, rud nach mór a d"iompaigh ina brawls. Ansin thosaigh troid i ndáiríre, gortaíodh roinnt sclábhaithe, agus bhí ar Witcher idirghabháil a dhéanamh. Tar éis di na cinn is gasta a leagadh síos, d'éiligh sí:
  - Stop ag úsáid an bhata! A ligean ar bogadh ar aghaidh go dtí an ceapachán díreach ceannasaithe.
  Ní raibh na sclábhaithe sásta leis an gearan, ach nuair a chuir an laochra a leithéid de thogra chun vóta, d"ardaigh siad a lámha d"aon toil.
  Anseo bhí ar Witcher, a bhí i gceannas ar an éirí amach, oibriú go crua. Le fírinne, tá sé deacair ceann fiúntach a aithint trí shúile, agus lean sé ag cur ceisteanna ar na hiarrthóirí ionchasacha. Ar deireadh, rinneadh ceapacháin chuig na legions, agus ceapadh ceannasaithe sealadacha chuig brainsí níos lú.
  - Nuair a bheidh na cathanna thart, féachfaimid ar an nirt agus an intleacht a léirigh na saighdiúirí! - Mhínigh an cailín.
  Leanaí agus déagóirí a bhí i gceann de na legions. Chuir Witcher an buachaill Bik i gceannas orthu. Ghlaodh na buachaillí le míshásamh:
  - Tá sé fós ró-bheag! Níl an ceann beag ag teastáil uainn. Cuir an ceann is mó agus is láidre os ár gcomhair.
  - Agus cé atá uait?
  - Airím uaim thú! Tá sé an chuid is mó fiú!
  Chuaigh fear óg lúthchleasaíochta chun tosaigh; bhí sé fós ina ghasúr, ach ard mar chrann darach cheana féin. Fíor, bhí an chuma ar a aghaidh dull. D'fhiafraigh Vedmakova, agus a fhios aige go maith cé chomh tábhachtach is atá faisnéis do cheannasaí:
  - Cad é seacht n-ocht?
  D'fhéach an fear óg uirthi agus ghlaoigh air:
  - Níl a fhios agam! Is é an rud is mó ná matáin agus neart.
  Chuaigh Bik isteach sa challaire:
  - Is dornán feola iad matáin gan inchinn - a bhfuil an friochtán ag caoineadh ina leith!
  - Tú suas, a fhabht! Séidfidh mé do ghiall! - Roared an laoch óg.
  - Ní dócha go mbeidh aon duine nach bhfuil a fhios go bhfuil seacht ocht is caoga sé in ann a dhorn a bhualadh níos faide ná a shrón! - Chuir an buachaill a theanga amach air.
  Choirt an thug óg ag barr a scamhóga:
  - Dúshlán mé tú, beidh muid ag troid chun an bháis!
  - Déanann tú aithris orm cosúil le moncaí francach! - Tugadh faoi deara Count de Force. - Mar sin féin, is é seo an t-aon bhealach réasúnta amach.
  - As an dá duelists, tá duine amháin ina amadán, an ceann eile ina scoundrel! - Thug mé faoi deara an Witcher. "Cé go bhfuil sé go maith do bhuachaillí téamh suas."
  Sheas Bik os comhair a namhaid, bhí an difríocht in airde iontach, bhí a chéile comhraic cúig huaire níos troime. An leanbh, áfach, peered le díspeagadh ar a matáin feiceálach; an buachaill a bhí tanaí, ach wiry. A aghaidh cruinn déanta aghaidheanna, a chlaíomh rothlú ina lámha.
  - Bhuel, conas a throidfimid nó a dhéanfaimid síocháin! "Magadh," a d"fhiafraigh sé.
  - Sea, is breá liom tú! - D'ionsaigh an lúthchleasaí an buachaill. Bhuail sé le cúl-láimh, bhí a chlaíomh fada agus trom, de réir dealraimh bhí sé ina dhá láimh. Sheachain Bik an buille gan fiú iarracht a dhéanamh parry, ach go simplí léim os cionn an trajectory agus sá a chlaíomh isteach an droichead a shrón. Bhuail an buachaill ach amháin bunaithe ar an ríomh - a scratch, ach ní a mharú.
  D'éirigh an brute níos buile fós agus thosaigh sé ag luascadh a dhara claíomh. Anseo bhí fiú Buk brú níos deacra mar a rith sé ar shiúl. D'fhás sála lom an bhuachaill níos lú, agus na lanna rushed ina dhiaidh. Go tobann stop Bik, bhí píopa le feiceáil ina fhiacla. An namhaid luascadh níos deacra agus rushed le gallop capaill, leathadh a airm tiubh ar fud. Ag meilt go crosta, scaoil an gasúr, agus bhuail rud éigin beag aghaidh an lúthchleasaí. Shiúil Bik go cliathánach thar na lanna, agus fiú bhuail sé cófra a chéile comhraic lena sÚil nocht.
  Go tobann, scread an fear cumhachtach go fiáin, ansin lagaigh a chosa agus thosaigh sé ag titim.
  Chuaigh osna chairdiúil tríd an arm; ní raibh mórán acu ag súil go mbuafadh an buachaill beag an fathach. Ansin scread na leanaí go lúcháireach, ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, an ceann is lú de na sclábhaithe. Tá áthas orthu siúd atá níos lú agus níos laige a fheiceáil nach bhfuil do phríomh-bhord iontach ach an oiread. Mar sin is féidir le leanbh fiú rud éigin a dhéanamh don éirí amach.
  Sclábhaithe siúl suas go dtí an lúthchleasaí defeated, lena n-áirítear cúpla dochtúirí áitiúla. Láthair corcra scaipthe ar fud aghaidh gharbh, tanaí an laoch óig. Dúirt an dochtúir le iontas:
  - Basilica! Cuireadh snáthaid nimhe isteach ann, ag cur pairilis ar a ghéaga.
  - Go sealadach! - Dúirt Bik. - Ansin tagann sé ar a céadfaí. Ní chuimhneoidh sé rud ar bith, ní thabharfaidh sé faoi deara a náire.
  Chuaigh Witcher i dteagmháil leis an mbuachaill:
  -Cén áit ar fhoghlaim tú nimheanna a dhéanamh?
  - Níl áit ar bith! Aimsíodh é i gceann de na heastáit. Níl na daoine saibhre sásta freisin lena seasamh sa tsochaí. Mar sin déanann siad gach cineál nimheanna. Má tá an potion séalaithe, gan aon fhadhb, tá a fhios agam conas glais a oscailt! - Chuaigh Rothar go glic ar an Witcher.
  - Cá háit? - D'iarr an laoch.
  - Mhúin gadaí amháin dom! Iompaigh sé amach go sealadach a bheith ina sclábhaí, bhí mé sa péire céanna leis, d'oibrigh muid go crua, ghearradh síos ar an bhforaois. Dúirt sé liom conas glais a oscailt, léirigh sé rud éigin dom fiú. Chuir sé iontas ar mo chuimhne agus ansin rith sé ar shiúl. - D'éirigh an buachaill go glic.
  - Agus nár lean tú é? - Bhí ionadh an Witcher.
  - Ní hea! Bhíomar go léir flogáilte don éalú seo ar aon nós, agus dá n-éalódh mise freisin, bheadh gach cúigiú ceann crosáilte ar philéar. Tá beirt ina gcomhcheilg cheana féin. - Mhínigh an buachaill wiry.
  - Barbarians! Bhuel, ceart go leor, má tá tú chomh gcuimhne, b'fhéidir go mbeidh cruinniú Khirov úsáideach duit. - Witcher molta.
  - Is féidir! Is fada mé ag iarraidh a bheith ar an duine is láidre agus is cliste! - Thaispeáin an buachaill liathróid biceps.
  - Níos láidre agus níos cliste ná mise? - A dúirt an laoch go spraíúil.
  - Ní hea! Tar éis an tsaoil, is tú an ceannaire! Ach le do lámh dheas, cén fáth nach bhfuil! - Sheas Bik suas ar a lámha le haghaidh níos mó áitimh.
  - Dá airde a eitlíonn duine, is amhlaidh is mó míshásta atá sé lena phost! - Thug mé faoi deara an Witcher.
  - Níl daoine ag eitilt! Ní bhíonn sciatháin ach ag na daoine sin nach bhfuil a n-intinn cleachta le groveling! - Léirigh an buachaill tuiscint réamhchúiseach.
  - Beidh sciatháin inár n-arm! Geallaim go smaoineoidh mé ar rud éigin. - Gheall an Witcher.
  - Agus creidim thú, a dheirfiúr mhór! Tar éis an tsaoil, ní hamháin gur ceannaire tú, ach freisin deirfiúr nó fiú máthair dúinn. Mairfimid mar theaghlach amháin! - A dúirt Bik.
  - Ba chóir go mbeadh ceannaire na tíre ina dheartháir do dhaoine, ní bro! - Is seirbhíseach don phobal ceannaire an náisiúin ar dtús. Mar sin féin, fágfaimid malartú moltaí; ba cheart do dhaoine eile an t-arm a ghlac tú a úsáid. Déanaimis roinnt píopaí! - Witcher ordaigh.
  - Ní fada go leor iad! - Thug Passa faoi deara. - Feabhsú de dhíth.
  - Tá mé ag smaoineamh air cheana féin, tar éis an tsaoil, is féidir bualadh le liopaí agus leicne achar gearr. Ach má tá rud éigin a leathnaíonn é féin agus amas le forneart. Roinnt mianraí agus luibh. - Bhraith Witcher teannas meabhrach láidir.
  Is cosúil gur chuala an buachaill a focail:
  - A ligean ar é a dhéanamh, roghnaigh na heilimintí! Tá am againn go fóill;
  "Tá an ceart agat, a dheartháir níos óige, cabhróidh an asarlaí linn le rud éigin." Mar sin féin, go dtí go gcaitear fórsaí móra orainn, ní mór dúinn ionsaí. Mar sin féin, ní mór dúinn a ullmhú go cúramach. Tá sé níos fusa teacht ar charraig thirim san aigéan ná ar aireagán nár úsáideadh chun críocha míleata! - Vedmakova achoimre.
  Tar éis an tsaoil, chaith na reibiliúnaithe an lá i gcleachtaí, agus ag an am céanna, chuir Bik taiscéalaíocht.
  Chuaigh arm amach as an gcathair. Níl sé an-mhór, ach go maith armtha. Tharraing gasúr, a bhí ag marcaíocht ar choileach crústaigh níos lú, aird ar neamhláithreacht amháin fiú:
  - Tá cúig claíomh ag na laochra, agus ar éigean is féidir leo bogadh!
  - Tá sin go maith! - Dúirt Bik. - Nó in áit, tá sé iontach fiú, sula dtagann siad chugainn, beidh siad ídithe ó ró-mheáchan.
  Thug an Witcher faoi deara:
  - A dúirt laochra a bhfuil taithí acu, ná tóg airm níos mó ná cúig mhéar ar do lámh dheas. Bhuel, ar ndóigh ní dona, cabhróidh a n-stupidity leo bua níos tapúla. Idir an dá linn, lig do na sclábhaithe codladh ar feadh cúpla uair an chloig. Bhí lá crua acu, agus ní bheadh an cath éasca. Go díreach cé mhéad saighdiúir atá ag na naimhde?
  - Cúig mhíle go leith. - Dúirt Bik go muiníneach. - Ciallaíonn sé seo má táimid squeeze iad go léir, ansin ní bheidh níos mó ná cúig chéad duine fanacht sa chathair.
  - Tá sé seo réasúnta go leor, beidh sé riachtanach chun cur chuige ó gach taobh. San oíche ní leomhfaidh siad ionsaí orainn; gearrfaidh siad a gcuid féin. Ciallaíonn sé seo go gcuirfidh siad campa ar bun ionas gur féidir leo dul i ngleic le breacadh an lae lena n-neart. B'fhéidir go roinnfidh siad fiú na trúpaí chun críche imcirclement. - Mhol Witcher.
  Chuir Count de Forza in aghaidh:
  - Tá a fhios agam go maith na nósanna atá i réim sa Sultanate; San oíche seolfaidh siad roinnt spiairí le málaí órga chuig ár gcampa. Déanfaidh siad iarracht breab a thabhairt do na sclábhaithe agus ansin iad a chlaonadh nó, sa chás is fearr, a gcuinne a sracadh amach.
  - Is tactic ársa é spiairí a sheoladh. - Thug mé faoi deara, ag síneadh ladhar an Witcher. - Ach níl caipíní dofheictheachta acu, tá na gardaí chomh géarchúiseach agus chomh glic, go bhfaighidh siad iad go léir. Thairis sin, buailfimid iad beagán níos gaire don breacadh an lae. Agus beidh na sclábhaithe codladh níos fearr agus beidh an namhaid titim níos doimhne i codlata.
  - Loighciúil! Beidh mé ar an gcéad a ionsaí! - Dúirt Bik.
  - Beidh sé riachtanach na gardaí a bhaint, agus is féidir é seo a dhéanamh le cabhair ó fheadáin lámhach. - Thaispeáin Witcher an gléas. - Tá cineál loine ceangailte anseo, trí chineál de luibheanna, agus ola le carbide. Ní mór duit ach gníomhú go cúramach, nó cuirfidh an t-aistear fiacla na mbuachaillí amach. Tógfaidh tú na buachaillí is cliste leat.
  - Tá taithí ag go leor acu ar ghairdíní a chreachadh agus a ghoid. Iad siúd a rugadh saor in aisce, agus iad siúd nach raibh, go háirithe sclábhaithe baile, ghoid óna n-úinéirí. - Chas Bik gach duine síos. - Mar sin chuaigh muid tríd an scoil marthanais.
  - Níos fearr ar fad! Go ginearálta, is dóigh liom nach mbeidh an iomarca gardaí ann. Tar éis an tsaoil, cé muid dóibh? Tá sclábhaithe dúr! Tá stupidity níos gaire do humility - quickness intinne níos gaire don villainy.
  Chuaigh an asarlaí Khirov isteach sa chomhrá:
  - Tá barraíocht dúbailte nó beagán níos airde againn, ach tá an namhaid oilte agus armtha níos fearr. Agus in arm an Sultanate, ní fhreastalaíonn mná ach i legion pearsanta na n-immortals. Tá sé mhíle acu amhais ó thíortha éagsúla. Beidh go leor mná inár n-arm againn, agus le heisceachtaí annamh is laochra níos laige iad ná fir.
  Mar sin ní mór gach cath a phleanáil go cúramach. Thairis sin, ag an gcéad defeat, tosóidh na sclábhaithe ag rith uainn.
  - Meallann bua mar bhean lena brilliance, ach repels lena praghas! - Tháinig meon an Witcher arís.
  - Go hiontach! Anois feicim go bhfuil an plean oibríochta aontaithe go hiomlán. Níl fágtha ach na sonraí a shoiléiriú. Le linn an cath, cuirfear tús le scaoll i céimeanna an namhaid, agus beidh an chuid is mó de na saighdiúirí ag rith go cathair Zhit. - Molta ag Khirov
  - Tá sé soiléir! Buailfidh an sclábhaithe is láidre ón gcúl, díreach ó threo na cathrach. B'fhéidir go mbeidh mé i gceannas air. - Molta ag Count Forsa.
  - Ní féidir, agus tú! - Shoiléirigh an sorcerer.
  "Chomh maith le sin, tá potaí ola againn, agus d'ordaigh mé buacha a cheangal leo." Déanfaimid iad a chaitheamh isteach sa champa agus méadú ar an scaoll. - Witcher molta.
  - Agus tá sé seo réasúnta freisin. - D'aontaigh an sorcerer. - Níl go leor de na táillí seo ullmhaithe agat go fóill.
  - Ceart! Dia an chogaidh is ea tine agus, cosúil le déithe eile, teastaíonn aird agus íobairt! Ach ní raibh go leor ama againn chun gach rud a ullmhú. - Bhraith Witcher í féin náire as a uaigneas.
  - An chéad uair eile beidh tú níos sofaisticiúla. Idir an dá linn, níor chuir sé aon bhac orainn codladh. - Gheofá Khirov gan aon chlaonadh.
  Chlaon an Witcher:
  - Tá nós beastly agam a chodladh beag agus éadrom, ach tá scíthe tuillte ag ár deartháireacha.
  - Is arm straitéiseach é codlata, is é a easpa is cúis leis an tuirse, agus is é sin ina dhiaidh sin an ghaiméití defeat. - Thug Passa faoi deara.
  Na sclábhaithe, tar éis aclaíocht a dhéanamh san aer úr, chodail siad mar na mairbh. Ní raibh ach na gardaí ina suí i luíochán, réidh chun an t-aláram a ardú. Ní fios duit go tobann go mbeidh an ceannasaí namhaid níos fadradharcaí. Mar sin féin, d'oibrigh gach rud amach, is cosúil nach raibh ceannasaí an legion rialtais, Temnik Etirimon, ag iarraidh cath oíche dothuartha. Ina theannta sin, sa dorchadas tá sé níos éasca do sclábhaí a cheilt, agus ansin iad a ghabháil. Nó b'fhéidir go dtabharfaidh siad suas díreach, agus ina dhiaidh sin beidh céasadh agus forghníomhú ann. Temnik Ethyrimon ligh a liopaí, tá sé an-taitneamhach a bheith ag magadh mná óga, bhriseadh bharraicíní, a chur trí thine gruaige - an-tempting.
  Tar éis dóibh a bpubaill a shocrú go pras, thit na saighdiúirí ina gcodladh. Ní raibh níos mó ná dhá dhosaen feighlithe fágtha. Sula ndeachaigh Ethrimon a chodladh, d'eagraigh Ethrimon, mar aon leis na mílte, féasta, chroith rinceoirí nocht a n-ealaí os a gcomhair. Bhí sé go hálainn agus spraoi. Chaith na mílaoise cnámha chucu agus chuir iallach orthu giostaí mealltacha a ghlacadh. Ansin, gan leisce ar bith, ghlac siad seilbh orthu agus, tar éis dóibh a n-lust ainmhithe a shásamh, thit siad i gcodladh meisce.
  Tháinig ardú mór ar a mbás gan aird. Chuaigh na reibiliúnaithe tríd an gcoill, agus ealta buachaillí ag bogadh ar aghaidh. Chonaic Bik, brúite i gcoinne crann, i bhfolach sa duilliúr, an chéad garda.
  - Seo é, deliciously, ar iarraidh.
  Bhí an nimh feabhsaithe beagán agus ba chúis le pairilis an toirt. Ní gá bualadh san aghaidh, toisc go siúileann laochra an Sultanáit, mar riail, solas agus níl ach an cófra clúdaithe le armúr agus tá an sentry ina luí timpeall.
  - Tá ceann!
  Tá Witcher í féin ag bogadh ó chúl. Baineann sí an garda gan aon fheadán lámhaigh. Tagann sé isteach ón taobh thiar agus briseann sé a mhuineál.
  - Is é an ghluaiseacht an saol! Ná bí ag canadh - ar son na síochána! Agus chomh brónach - tá mo bholg folamh!
  Bhraith an laoch beagán níos greannmhaire. Tá na crainn timpeall ard agus fíniúnacha le feiceáil. Tá na buachaillí daor agus na sclábhaithe is cliste ag crawling in aice láimhe. Tá laochra fásta níos troime agus dá bhrí sin titim taobh thiar de. Déanann ainmhí níos troime níos mó torainn i gcónaí.
  Mharaigh Witcher garda eile ar an mbealach, a bhí díreach ag sucking beoir cnó cócó as fleascán. D'oscail an campa suas os a gcomhair.
  Ní campa mór go háirithe a bhí ann; chodail na saighdiúirí, uaireanta i bpubaill, uaireanta díreach ar fhéar tiubh. Tá an oíche te, ní leor sentries méanfach, cuma siad inattentively.
  Is é an rud is mó anseo iad a bhaint láithreach ionas nach mbeidh am acu an t-aláram a ardú. Tá an chuach eala, lena guth taitneamhach, níos oiriúnaí dó seo. Ní dúisíonn sí aon amhras; ar a mhalairt, is féidir a cuid cooing a chloisteáil beagnach go leanúnach, ach má athraíonn tú an ton, is féidir leat an fhaisnéis a ghabháil.
  Déanann Vedmakova é sin go díreach. Freagraíonn siad é. Ní fhreagraíonn na feighlithe; bhí an t-ádh leo;
  - Tá claíomh amháin cosúil le braon báistí, beidh sé ag titim agus a scaip, agus nuair a bhíonn go leor acu, beidh bua a rugadh!
  Thosaigh an Witcher a ghearradh suas na daoine codlata. Ar thaobh amháin, ní raibh sé chivalrous, ach ar an láimh eile, is fiú onóir bua! Is coincheap coibhneasta é onóir agus ba chóir é a chur i bhfeidhm go príomha ar do shaighdiúirí!
  Gcéad dul síos, críochnaigh amach iad siúd atá níos saibhre gléasta, na ceannasaithe. Cuireadh claíomh i gcarn ar leith de ghnáth.
  Mar sin féin, níor mhair pangs an choinsiasa i bhfad; chuir na sclábhaithe tús leis an massacre freisin agus mar thoradh air sin, ardaíodh eagla. Nuair a dhéantar ionsaí ort san oíche, tá scaoll dosheachanta, go háirithe má tá sé scamallach nó scamallach. Tá na sclábhaithe go léir leath-nocht agus is féidir leo idirdhealú a dhéanamh go héasca ar a chéile, agus cuireann na laochra cinnirí agus is minic a throideann siad lena chéile. Agus scairteann duine éigin:
  - Sábháil tú féin!
  - Garda! Deamhain ag ionsaí!
  Le linn scaoll, tá ról an cheannasaí níos tábhachtaí ná riamh. Witcher a fhios seo, agus rushed go dtí an puball is mó féin.
  Ethyrimon, fós leath-ólta, ar éigean a d'oscail a shúile. Go ginearálta, beidh póite in ifreann ag aon duine a ólann roimh troid.
  - Cad a tharla! Cén fáth a bhfuil na píopaí ciúin? - Yelled sé.
  - Tá na píopaí tostach mar go bhfuil na lanna ag canadh - tá cruach níos láidre ná copar! - A scairt Witcher. Léim sí ar Ethyrimon. Ar ndóigh, bhain Temnik an lann go sciliúil, ach ní raibh sé comhdhéanta go hiomlán fós, agus bhí matáin an Witcher téite go foirfe. Chas sí go fiáin, a lann péinteáilte henna le feiceáil ar éigean sa dorchadas. D'eitil ceann an duine uasail gan rath.
  Leag Witcherova síos an míle fear ag ruaigeadh uirthi le cic. Baineadh ceannasaí eile trí spitting ó fheadán.
  - Cén fáth, nár dhúisigh na gouls!
  Arís buille soiléir an claíomh, titeann an namhaid pollta! Déanann dhá mhíle oifigeach iarracht teacht air ón taobh thiar, ach ritheann siad isteach i ndamhsóir. Squeals sí agus a thosaíonn. Ní chailleann Witcher an nóiméad, gearrann sé síos ceann amháin, críochnaíonn sé an ceann eile. Bhuel, tá arm gan ceannasaithe mar thréad caorach gan aoire;
  Anois tháinig inspioráid do na sclábhaithe reibiliúnach, go leor armtha le club, nó corn ab fhearr. Bhí an tactic maidir le cúigear a chaitheamh ar cheann an-éifeachtach. Bhí sé níos éasca titim amach agus satailt faoin gcos.
  - Ná lig dóibh éalú! Gearr do chosa! - scairt Vedmakova trí aimplitheoir gutha.
  Solntslava hacked chomh maith le gach duine eile. Mar a d'imir matáin an diva seo. Ní hamhlaidh a cheapann go leor daoine gur measa bean fhearg ná deamhan. Mar sin ghearr sí ceann de na laochra ina dhá leath, agus ghearr a lann, trí táimhe, scornach an oifigigh a bhí ina sheasamh taobh thiar dó. Rinne na centurions iarracht roinnt ord a chur ar ais, ach fuair siad bás go tapa. Ina theannta sin, rinne an Sultanate gach rud chun a chinntiú go ndearna an saighdiúir dearmad ar an tionscnamh a bhí ann. Na reibiliúnaithe, ina dhiaidh sin, go leor cliste a bhrúigh na trúpaí Sultanate ar shiúl ó na seilidí cockroach.
  - Ná lig dóibh suí ar an diallait! - a scairt Solntslava.
  Chuir Passa leis:
  - Rialú Dóiteáin na capaill.
  Chabhraigh sé seo, pléascadh seilidí cockroach isteach sna céimeanna agus ba chúis le scaoll breise. Mar thoradh air sin, gan a fhios agam cad atá le déanamh, thosaigh go leor trodaithe ag teitheadh. Ach is é seo go díreach cad a bhí Witcher agus na sclábhaithe ag fanacht. Mhéadaigh an troid go díothú agus géarleanúint.
  Chaol an laoch a súil dheas agus chaith trí miodóg:
  - Ní ligfimid dóibh imeacht!
  Tá níos mó stupidity ná gealtachta ag rith amach! Tar éis an tsaoil, ní fhaigheann an chuid is mó de na saighdiúirí bás i gcath, ach le linn a shaothrú!
  Léim Bik, cosúil le buachaill an-ghasta, ar mhuineál duine de na hoifigigh agus mharcaigh sé air:
  - Coileach níos tapúla!
  Sheirbheáil an miodóg in ionad spor, agus ní dhearna an fear bocht iarracht fiú é a chaitheamh amach.
  Witcher, ag tabhairt faoi deara é seo, a scairt:
  - Tá cogadh cosúil le cluiche dúradáin, ní féidir ach dúradáin briste a bhailiú a thuilleadh - tá an domhan i seilbh!
  - Ní dhéanfaidh aon ní, tá mo chnámha óg agus láidir! - Léim an buachaill amach agus slais ar an muineál. Ina dhiaidh sin sped sé suas fiú.
  Witcher stumbled thar corp; Ansin slashed sí le claimhte. Ghalú meanma na dtrúpaí a bhí ag troid ina n-aghaidh, agus anois d'iompaigh an laoch ina fhorghníomhaí. Bhí fearg ar fhuil fiú. Scread an Witcher:
  - In ainm na honóra! An té a chaithfidh síos a arm beidh sé beo! Géilleadh, laochra an Sultanáit.
  Bhí daoine ann a chloígh leis an ordú, ach lean go leor díobh ag teitheadh in éadóchas, agus thit cuid acu ar a nglúin.
  Mar shampla, ghéill deichniúr trodaithe cumhachtacha do Bik láithreach bonn. B'fhéidir gur shíl siad go raibh sé níos sábháilte a gcinniúint a chur ar iontaoibh leanbh. a scairt an buachaill:
  - Titim ar d'aghaidh!
  Thit na laochra síos. Shiúil Bik cosnochta ar a ndroim, in ainneoin meáchan éadrom an linbh, bhí eagla ar na saighdiúirí. Ansin tháinig an buachaill suas leis an smaoineamh ar cheart dó é féin a mhaolú ó na naimhde a bhí buailte aige. Ach ansin thiomáin sé ar shiúl an temptation vile, toisc go bhfuil sclábhaithe ag iarraidh a thógáil sochaí níos fearr, agus gan a dhéanamh arís ar an cosán a máistrí féin.
  - Ceart go leor, beo - deatach an spéir!
  De réir a chéile tháinig deireadh leis an gcath! Cé gur cosúil go bhfuil an massacre fada. Tháinig an Witcher trasna ar ghaiscíoch sách oilte. Tar éis malartú brúidiúil ionsaithe, dhí-armáil sí é ar deireadh, ansin chuir sí stunned air.
  - Tá siad seo ag teastáil uainn!
  Chaith siad líonta ar chuid acu, ach níor chuir cuid acu ina gcoinne. Bhí an cath beagnach thart, níor tharraing ach an eitilt agus an tóir ar aghaidh. Bhí Witcherova go pearsanta i gceannas ar an chase agus maraíodh go leor, ach ní fhéadfadh sí scrios an arm ar fad síos go dtí an saighdiúir deiridh.
  Mar sin féin, chinn an laoch óg, agus na céadta sclábhaithe ar chapaill, ar eachtra dána, eadhon, an chathair a ghabháil láithreach, nach raibh réidh le haghaidh cosanta.
  - Beidh sé seo a bheith ina bogadh láidir. Ní ligfimid an saibhreas a bhaint, agus níos tábhachtaí fós, rachaimid isteach ar ár gualainn.
  D"éirigh le roinnt dosaen saighdiúir den arm a cailleadh fós léim ar na seilidí cockroach agus chrom siad go dtí an geata.
  Níor oscail siad láithreach, bhí squabble. Nuair a d"ísligh na geataí, léim an Witcher agus a marcach amach ó chúl na foraoise. Scread sí ag baint úsáide as gléas an bhuachaill:
  - In ainm an iontach Sultan Erifef! Tá treisithe cumhachtacha ag luascadh i dtreo tú! Más mian leat an chathair a chosaint, lig do na laochra a n-áit a ghlacadh ar na ballaí.
  Níor thuig na gardaí codlatacha é ar an bpointe boise, go háirithe ós rud é gur chaith Witcher gúna saibhir uirthi féin a ghoid sí as na coirp. Is fiú an clogad ina n-aonar, sparkles sé cosúil le icicle sa ghrian, go maith, is féidir a dhiúltú den sórt sin ceannasaí uasal.
  Agus gan dabht níor chodail na daoine uaisle, an borgaire, agus na huaisle eile, thug siad "aire" dá muintir!
  Ar chnoc beag bhí pálás álainn le colúin agus dealbha, déanta i meascán de stíleanna ársa Rómhánacha agus ársa an Oirthir. Os a chomhair, mar is gnách sa tír seo, tá dealbh ollmhór de Sultan Eriffef, le tobair ag spoutáil ó chúl a bhéal. Sa halla is mó a bhí sé torannach agus spraoi, bhí ceol ag seinm - féasta a bhí sliabh. Chuir uaisle uaisle an tsultanáit Sabaint ar stáitse. Ag caitheamh togas daor bróidnithe le hór, leagan siad ar piliúir lush; ar táblaí ísle bhí chairn miasa, fíonta agus licéir. Na céadta lampa glittered ar na táblaí agus ballaí. Ar fud an eastáit agus sna coilíneachtaí, tháinig líon na sclábhaithe, na sclábhaithe, na sclábhaithe agus na saighdiúirí coirp a bhí ag faire ar an bpálás. Shil na daoine mór le rá tósta. Reoite an príomhdhuine uasal, Sheikh du Pustemorov, in armas dhá heitéra nocht. Twitched sé agus moaned cosúil le fear possessed, ar deireadh freed é féin agus screamed.
  -Agus anois tá sé in am troideanna gladiator a bheith agat. Agus chomh leadránach sin, níl aon fhuil ann, agus níl an fíon don anam.
  Sheinn an bugle agus glaodh trodaithe isteach sa réimse. De réir saincheaptha, ba chóir go mbeadh na laochra is éadroime agus is óige ag troid ar dtús. Ach bhí an sheikh díreach tar éis sraith sclábhaithe oilte a fháil, agus bhí sé ag iarraidh dhá chineál siamsaíochta a chur le chéile: erotic agus fuilteach.
  Bhí tine ar lasadh i lár an Colosseum beag, agus thug tóirsí gloine-fheabhsaithe solas sách geal le tint corcra, glittered an gairbhéal bán, rud a thug cuma cheerful ar an podium. Ba í an chéad duine a rith ar an stáitse cailín matánach agus caol i gcreasa leathair. Cosúil le gymnast den chéad scoth, rinne sí dhá somersaults agus shiúil ar a lámha. Sheas sí ansin os comhair an phrionsa, froze, ag trasnú claíomh agus miodóg in airm mar sin thug siad mirmillon air. In ainneoin go bhféadfadh an cailín dul san iomaíocht i gcomórtas áilleachta, cé chomh bog, velvety atá a craiceann agus a gruaig fhionn, bhí scar leathan ar a aghaidh cheana féin. Shiúil an chéad gheansaí eile ar a lámha freisin. Trident agus líon gearr a bhí ina chuid airm - retiary. Tar éis síneadh a dhéanamh, sheas sé os coinne an namhad. Bhí sé ina fhear óg, beagnach buachaill, fós féasóg le aghaidh milis girlish; láithreacht na lánúineacha measctha thug eroticism ar leith leis an ngníomh. Dealraíonn sé go bhfuil aithne ag na comhpháirtithe ar a chéile ar feadh i bhfad agus winked.
  - Cad Caisca! Níor shíl mé go mbuailfimid le chéile mar seo! - Dúirt an buachaill go brónach.
  "Ba fhear deas tú, ach anois tabharfar d"anam go dtí an lasair phrimordial!" - D'fhreagair an cailín go rudely.
  - Cén fáth a bhfuil tú chomh cruálach! Táimid fós virgins, ní mór dúinn maireachtáil! - A dúirt an fear óg le dóchas timid.
  - Ní chuideoidh sé seo linn! Déanann na déithe fiú amháin sclábhaithe a ghrain!
  Bhí an oiliúint ag an scoil gladiator dian agus bhí na coilm le feiceáil ar na comhlachtaí lonracha naked na trodaithe óga.
  Tháinig an slua beoite, rinneadh geallta, spreag shouts fiáin na gladiators óga, nach raibh ag iarraidh go soiléir troid.
  Thóg bean an tseic mála leathair amach.
  - Caoga ór do Kaiska! "Fhuair sí a cuid fiacla móra.
  - Let tús! Thug an sheikh an comhartha.
  Chomh difriúil agus ag an am céanna a bhfuil mórán i gcoiteann acu, tháinig na laochra le chéile, bhí a gcuid gluaiseachtaí tapa agus chaotic. Ar dtús, rinne an trodaí leis an trident iarracht líontán a chaitheamh, ach chaill sé é agus d'éirigh leis a chéile comhraic, ag léim go fiáin air, é a slaiseadh sa bholg le daga. Léim an fear óg ar ais agus bhuail sé an trident sa bhrollach, ach ní raibh ach beagán scríobtha ar an gcraiceann. Mar sin féin, chuir a ainliú iachall ar an namhaid cúlú. Shiúil sé ar shiúl agus chlaon sé i gcoinne an líon, gan ligean don gladiator uair amháin beloved chun druidim.
  - Tá tú dúr fir! Ciallaíonn sé seo go bhfuil siad doomed a defeat! - A dúirt an cailín arrogantly.
  - Conas a rugadh é? - Bhí cuma náire ar an bhfear óg.
  Go tobann rug an retiarius agus an trident an gairbhéal lena lámh agus chaith ina aghaidh é. Bhí éifeacht ag an ainliú, dhún an cailín a súile, agus ag an soicind sin pollta an trident a ABS.
  Ag caoineadh i bpian, writhed an gladiator óg, ach, mar sin féin, d'éirigh a plunge an lann isteach sa ghualainn. Scread Retiarius agus tharraing sé amach a arm. An claíomh flashed cosúil le tintreach, beagnach pollta a mhuineál. An gladiator retreated, bhí gearrtha a cófra. An fear óg groaned i bpian agus thit a trident. Ansin léim an comhraic air agus chaith sé miodóg. Bhí an luascadh sách lag, agus polladh an barr feoil na coise. Scread Retiarius agus thit sé, ansin phioc sé suas an miodóg agus rinne sé iarracht éirí, ag an nóiméad sin bhuail an claíomh sa mhuineál é. Cheana féin ag cailleadh comhfhiosachta, bhuail sé an lann mirmillon isteach sa plexus gréine. Thit an lánúin grámhar (cosúil le Romeo agus Juliet) go dtí an gairbhéal marbh. An lucht féachana meisce gáire agus hooted. Rith triúr sclábhaí gruama a raibh foreheads ísle orthu agus gialla protruding isteach sa réimse; dóite siad coirp na ndaoine a chaill, ach fuair saoirse spioradálta, le iarann te. Tar éis dóibh a chinntiú go raibh siad marbh, chroch siad lena n-easnacha iad agus tharraing siad as an stáitse iad. Bhí an áit a raibh fuil clúdaithe le gual.
  -Rachaidh siad chun feithidí a bheathú. - Chuir bean chéile Sheikh, Demeter, a fiacla capaill. - Is mór an trua go bhfuil na cnámha ró-bheag, fanfaidh na hainmhithe ocras.
  - Ní bheidh aon fheoil agus cócaireacht. Is mór an trua, i ndáiríre, d"fhéadfadh cúpla acu a bheith iompaithe amach a bheith ina lúthchleasaithe a bhfuil gealladh fúthu! - D'fhás an sheiceach.
  - I do leaba? - D'fhiosraigh an diva go searbhasach.
  - Cén fáth nach bhfuil! Tá an cailín go hálainn, agus d'fhéadfadh an buachaill a bheith leatsa. "Bhí tuairimí forásacha go leor ag an sheikh, ag creidiúint go bhféadfadh bean chéile amú a corp plump le sclábhaí óg.
  - Smallish agus leochaileach! Nach bhfuil péire eile mar seo againn? - Demeter iarrtha.
  - Ar an drochuair, níl aon! Breathnaímid ar an tsiúlóid óg a cuireadh chugainn ón scoil in aice láimhe. - Rinne an sheikh gáire.
  - B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr ligean dóibh fás suas! Seachas sin maróidh muid ár bpríosúnach go léir. - Gan choinne, léirigh bean an duine uasail comhbhá.
  - Tá an scéala faoi éirí amach na sclábhaithe ró-shásta agus ba mhaith liom é a cheiliúradh chomh fada agus is féidir. - Chroith an duine uasal a bholg.
  - Mura rud é, ar ndóigh, tá Etymon chun tosaigh ort! - Chuaidh an cailín ramhar.
  - A leithéid de nonentity! Níos fearr fós, cuirimis deireadh leis na gladiators go léir anois agus bainfimid an t-amadán den seómra. Tar ar newbies! - D'fhás an sheiceach.
  - Ní newbies go díreach iad seo. - ligh Demeter a liopaí
  Fuaimeann an gong arís agus ritheann na buachaillí laochra isteach sa réimse. Breathnaíonn siad thart ar cheithre bliana déag go cúig bliana déag d'aois, le guaillí agus cófra leathan. Cosúil le trodaithe roimhe seo, déanann sé corraíola agus ritheann sé ar a lámha. Tar éis dóibh rith amach ar an podium cheana féin, chuir siad orthu airm, clogaid, armúr cófra, sciatha agus claimhte. Tá lann díreach ar cheann acu, agus lann cuartha cosúil le sabre ar an gceann eile. Tá na ABS dealbhaithe oscailte agus tá scars le feiceáil air. Tá an buachaill atá ina sheasamh ar dheis tar éis ciorruithe a leigheas ag rith trasna a chliabhrach i dtrí líne.
  Tá an craiceann olach go fial agus lonracha.
  Fógraíonn an bainisteoir.
  -Feidhmíonn na trodaithe cáiliúla Fudoros le sabre cuartha agus Saflorov le claíomh díreach sa fáinne. Tá sé troid ag Fudoros agus tá seacht gcinn ag Saflorov. Maraíodh a gcuid iomaitheoirí go léir ar an láthair nó maraíodh iad chun báis trí chinneadh na ndaoine. Léirigh an bainisteoir a mhéar ar an slua. Iad siúd atá ag iarraidh geall a bheith le feiceáil arís. An Sheikh tafann.
  - Céad bonn óir do Saflorov.
  Cuireadh geallta i gcrích go tapa, mhionnaigh na huaisle. Chuaigh an bheirt isteach i gcomhrac fiú. Splash duine acu gloine fíona, bhuail an ceann eile é ina aghaidh le cos saille. Theith na heitéaraigh agus na gardaí chun an pobal ragairne a mhaolú. Bean an t-sheikh, impiriúil, dochloíte, ramhar, ag tafann:
  -Ar aghaidh! Maraigh!
  Tháinig na gladiators le chéile. An uair seo, thóg siad a gcuid ama, ag tástáil a chéile le buille cúramach. Ag bualadh, spléach na claimhte beagán, crith na sciatha. Níor thaitin an rabhadh seo go mór leis an bpobal; bhí sé ag caoineadh le míshásamh agus bhí cnámha ag eitilt i dtreo na trodaithe. D'iompaigh an sheikh an tráidire agus bhí sé clúdaithe le fíon agus subh. Ansin spit sé agus squealed feargach.
  -Mura ndéanann tú troid, beidh mé tar éis tú a chrochadh bun os cionn. Rith roinnt "janissaries" géarchúiseach isteach ar an podium, rinne siad sleá brandáilte, ag taispeáint púcaí isteach sa chúl oscailte. Saflorov chuaigh ar an ionsaitheacha, ionsaí furiously, chiceáil sé a mhacasamhail sna glúine. Sheas an déagóir siar, ag bogadh a chlaíomh beagán go dtí an taobh, a chéile comhraic slashed ar fud an cófra. Thit pláta droch-scriú go dtí an bun. D'fhág an chéad ionsaí eile marc domhain ar an gcraiceann agus sreabhadh fola tiubh. D'éirigh Fudoros siar, bhuail duine de na trodaithe gruagacha é sna cosa. Agus nuair a bhí leisce ar an buachaill, bhuail Saflorov a clogad le fearg den sórt sin go tuislithe agus thit sé. Mar gheall ar an turraing ba chúis leis an "clogaid" eitilt as, ag nochtadh ceann bán le bump ata ar a mhullach. Chuir Saflorov an lann chuig a bhrollach go neirbhíseach. Sracfhéachaint sé sideways ar an "lucht féachana".
  Bhí mé ag fanacht le comhartha. Nuair a ritheann an chuid is mó trína gcuid gruaige, ciallaíonn sé a mharú, agus nuair a bhrúnn siad a gcuid bosa isteach i glas, ciallaíonn sé trócaire a dhéanamh.
  Ní raibh trócaire le léamh sna aghaidheanna bréige, áfach. Rith beagnach gach duine, fiú mná agus déagóirí, a gcuid pailme thar a scornach.
  -Bás! Críochnaigh sé!
  Chroch bean an tseic go magadh.
  - D'éirigh sé ró-shaoire. Tabhair dom oíche amháin é.
  Saflorov hesitated, brúite go héadrom ar an cófra nocht an déagóir defeated, agus bhí an chuma titim de fola. Ansin, in éadóchas, chaith sé uaidh an claíomh:
  -Ní féidir liom! Is é mo chara é.
  Stopadh an torann go tobann agus bhí ciúnas báis ann.
  -Cad! - D'éirigh an sheikh ar buile. -Diúltaíonn tú an ceann a mharú. Cage iad araon, ina dhiaidh sin beidh chéasadh uafásach os comhair na scoile gladiator ar fad.
  Rith na laochra suas go Fudoros, splancscáileán uisce ar a aghaidh, agus ansin, chun cabhrú leis teacht ar a chuid céadfaí níos tapúla, dóite siad a sháil lom le iarann te. Screamed an buachaill, léim suas agus caitheadh dhá lassoes láithreach thart ar a mhuineál. Rinne Saflorov iarracht seasamh in aghaidh, throid sé as dosaen claíomh ag an am céanna, thug eagla neart dó. Ach bhuail duine de na lámhachóirí a chos le saighead. Chuir an nimh pairilis ar an bhfear óg, ach níor mharaigh sé é. Tar éis dóibh an bheirt a cheangal suas, cuireadh faoi ghlas iad i gcliabhán. Buaileadh Saflorov sna heasnacha le slat te, thosaigh a craiceann ag caitheamh tobac, agus d'fhulaing an buachaill seasoned na instealltaí go cróga. Ach de réir dealraimh cuireadh céasadh beirt bhuachaillí easumhal ar athló le haghaidh milseog.
  Spléach bean an tseic:
  - Ba chóir go mbeadh siad mo hubby. Tá a fhios agat gur airgtheach mé.
  - Tá a fhios agam, ach breathnú díreach, b'fhéidir go mbeadh mé éad. Tá na guys álainn agus is féidir leo pósadh cheana féin. - An sheikh nocht a fhiacla.
  - Is dócha, tá siad pósta fiú! Tar éis an tsaoil, is iad seo na sclábhaithe is láidre agus is sláintiúla ar chóir dóibh iolrú! - Bhuaigh an cailín saille.
  - Is iad Gladiators an dath ngéibheann! Ba mhian liom go bhféadfainn iad a fháil agus a mná céile a chéasadh. - Rinne an sheikh gáire.
  - Déanfaimid é! Dála an scéil, cailíní arís.
  Anois bhí ar na mná troid. Chuaigh dhá divas leath-nocht, gan ach éadach malaí orthu, isteach sa láthair. Bhí siad slabhraithe ag na necks agus níorbh fhéidir iad a scaradh óna chéile. Airm: dhá miodóg i ngach lámh. Is léir go mbeidh an troid brúidiúil agus ní ró-fhada. Bhí cailín amháin cothrom, an ceann eile dubh, agus manes sách fada ag an mbeirt.
  - Chun cath! - thundered an thug.
  -Ní bheidh mé geall! - Choirt bean an tseic. - Is droch-chomhartha é seo cheana féin.
  Tháinig na mná bochta le chéile. Bhí sé scanrúil, bhí a boilg stróicthe ag duine acu beagnach láithreach, bhí an ceann eile créachtaithe sa bhrollach. Ag leanúint ar aghaidh ag gearradh iad féin, chiceáil na cailíní amach lena gcosa, ag cuimilt a gcuid feola. Bhí go leor fola ag sileadh agus ní raibh siad in ann imeacht agus rith ar shiúl. Ar deireadh, thit ceann acu, gearrtha suas go hiomlán, ar a glúine. Rinne an bhean dubh gáire, ag iarraidh deireadh a chur léi, ach ansin rith sé isteach i buille insidious ón mbun go dtí an rib. Ag caoineadh, bhí sí fós in ann an ciontóir a bhualadh ar chúl a chinn. Thit an bheirt bhan álainn lofa ar an gairbhéal, d'iompaigh siad arís agus arís eile, agus froze. Rith na "janissaries" shaggy suas chucu agus phós siad le iarann te. Níor bhog na cailíní laochra.
  -Arís, níor oibrigh níos mó ná geall amháin amach. Tá an bheirt marbh.
  Bhí díomá ar an bpobal, cé go bhfuil sé an-taitneamhach an dúnmharú ann féin a fheiceáil. Ach níl aon bhuaigh go fóill.
  Sa chás seo, ní fhéadfadh ach cath nua an t-ábhar a shábháil. Tá an téamh éasca thart agus tá sé in am do ghnó dáiríre.
  Chuaigh cúigear déag gladiator i tunics flannbhuí bréifneach, le trí cleití dhubha ar a n-slimes, rushed isteach sa réimse. Bhí siad armtha le claimhte gearr, cuartha; ina lámha bhí sciatha beaga cearnacha acu le dromchla dronnach, bhí a gceann cosanta le clogaid gan scáthlán. Taobh thiar den ghrúpa seo ritheadh amach trodaithe i tunics dearga geala, chomh maith le claimhte gearra díreacha, le sciath beag cruinn agus cufa iarainn ag clúdach na láimhe deise, gan a bheith cosanta ag sciath, agus eochaircheap glúine ag cosaint na heite clé. Chríochnaigh cleití glasa ar na clogaid sleamhain an pictiúr.
  Ina seasamh os coinne a chéile, chrom siad. An uair seo bhí na geallta ar shuimeanna i bhfad níos mó, agus ór ag sileadh ó lámh go lámh.
  - Ní féidir a bheith gur maraíodh iad go léir! - arsa bean an tseic. Beidh an bua ag duine éigin go cinnte!
  - Mar sin cuir do geall, is é seo an cath deiridh. Féach, tá breacadh an lae cheana féin! - A dúirt an sheikh tuirseach le greannú.
  - Ansin, beidh sé dáiríre! Míle drachmais óir ar na ruadhaibh. - An bhean ramhar wheezed.
  - Cén fáth orthu? - Cén fáth iad? - Arís agus arís eile ar an duine uasal, ionadh.
  - Toisc go bhfuil na súile meaner!
  Scairt an bainisteoir rud éigin. Sheinn fuaim hysterical trumpa. Chaochadh na tóirsí fiú, amhail is dá mbeadh rud éigin tar éis dul isteach i súile na n-arrachtaigh.
  Stopadh comhráite, torann, gáire agus giolcaireacht: bhí gach súl socraithe ar na trodaithe. Ba uafásach an chéad chlais: i measc an chiúnas bhodhar a bhí i réim, bhí séideadh na gclaidheamh ar sciatha le cloisteáil go géar. D'eitil cleití, blúirí clogaid, píosaí sciatha briste trasna an raoin, agus bhí sceitimíní orthu, gladiators panting a bhuail a chéile buille tar éis séideadh. Ní raibh níos lú ná trí nóiméad caite ó cuireadh tús leis an gcath, agus bhí an fhuil doirteadh cheana féin: ceithre gladiator writhed i gcruachás, agus na comhraiceoirí satailt orthu faoi chois. Rug duine acu a bhí ina luí ar chos a pháirtí agus chas a chos. D'eitil sé síos, gearradh a lámh.
  Chaith Demeter, bean chéile dhoshásta an phrionsa, cnámh gnawed isteach sa fháinne.
  - Dearg, má bhuann tú, tabharfaidh mé gloine fíona duit!
  Mar a tharlaíonn go minic, a mhalairt a tharla: buaileadh an trodaire is mó ón bhfoireann a raibh Demeter ag tabhairt aghaidh uirthi. Thruail trí chlaíomh an cófra leathan láithreach, agus fágadh cnámh droch-ama i láimh an cheannaire mí-ádhúil.
  Lean an lucht féachana ar thimpeallachtaí fuilteacha an chatha le lúcháir agus teannas. Scread siad mar a bheadh tréad de thairbh créachtaithe. An mionlach áitiúil frantically, raged, spreagadh na trodaithe. Thángthas ar chéimeanna na gladiators amach, bhris an cath suas ina skirmishes ar leith.
  Ag an nóiméad seo, nuair a bhí an pobal mór le rá ag baint suilt as agus "goofed" go hoscailte ag brú na fola, mharaigh na reibiliúnaithe cróga na gardaí codlatacha. Bhris Pobedonostsev, mar aon le dornán fear cróga, na gardaí coirp agus ba é an chéad duine a bhris isteach sa phálás.
  Chuir an torann ó chur chuige na reibiliúnaithe iachall ar chur isteach ar an troid. Rinne na huaisle, go staonadh, iarracht a gcuid claimhte a phiocadh suas. Ghlaoigh an ceannaire reibiliúnach óg go hard:
  - Cad a fheicim! Maraíonn tú a chéile le haghaidh spraoi na scoundrels! Níl na reiptílí athbheochana in ann claíomh a ardú fiú, is iomaí bac a bhíonn ar a gcuid goilí. Má tá fiú cáithnín mórtais fágtha ionat, bainigí as an ngreim seo.
  Ba chosúil go raibh na gladiators ag fanacht leis seo go díreach: theith siad i dtreo an tréad murtallach.
  Léim na sclábhaithe seirbhíseach i leataobh, gan iad ag iarraidh bás a fháil dá máistrí fuatha, agus thosaigh na buachaillí fiú ag caitheamh tráidirí agus bia ar na daoine mór le rá.
  Scairt Demeter:
  - Maraigh iad go léir!
  Ansin thit gloine fíona criostail ar a ceann, ag cnagadh amach an soith.
  Bhí fearg ar an Witcher. Chrom sé síos ar shaoránaigh shaibhre na cathrach, ag stialladh a gcuid feola.
  Ní raibh sé deacair, ach bhí sé disgusting. Throid compánach leanúnach Pass in aice leis. Ní raibh Bik taobh thiar de, agus rinne na gladiators díoltas ar a gcuid jailers.
  Thóg na sclábhaithe gruama an bainisteoir ar an dubhán, scairt siad:
  - Tá muid ár gcuid féin! Is sclábhaithe iad díreach cosúil leatsa!
  - Mar sin a chruthú le claíomh! - Scairt sí, agus thosaigh na coinnle ar chandeliers an Witcher ag crith.
  Rinne an sheikh iarracht rith uaidh, ach thuisle Bik suas é agus dhoirteadh mil síos a bhóna:
  - Bhuel, cá bhfuil tú ag teastáil? Gan blastanas.
  Ghearr Solntslava cinn beirte uaisle láithreach i gceann amháin, thit sí go moch, agus bhrúigh sí an jaw de thrian lena glúin. Mar sin féin, ní raibh fiú an chuma ar troid a thuilleadh, bhí na sclábhaithe ag glacadh díoltas. Theith iarsmaí na ngardaí, agus ní raibh na féastaí, fiú amháin sa chruth is fearr, ina bhfórsa míleata tromchúiseach. Maraíodh iad go léir sular fhuaraigh Witcher. Ní raibh ach an príomhsheikh fós beo, bhí Bik ag tarraingt a chuid gruaige. Thiomáin Vedmakov an buachaill stuama:
  - Is duine uasal é seo. Seans go mbeidh sé áisiúil dúinn!
  . CAIBIDIL Uimh. 12 .
  Lean na Gearmánaigh ar aghaidh lena n-ionsaí ar Stalingrad. Is cosúil nach raibh mórán fágtha, ach bhí sé thar a bheith deacair dul tríd an gceann deireanach. Níor chabhraigh fiú úsáid ollmhór Sturmtigers. Cé go raibh an scrios a tharla de bharr na scairdbhuamaí ollmhór. Bealach eile a bhí ann ná buamaí napailme.
  Bhí an cathlán de chailíní tanaithe amach, ach bhí na háille fós ag troid. Ar 20 Deireadh Fómhair, thosaigh sneachta ag titim, agus bhí na háilleachtaí ar fad cosnochta. Fágann siad marcanna galánta ar an scar bán.
  Cailíní álainn rolladh timpeall sa sneachta beagán agus d'éirigh níos glaine. Ní raibh Matryona, tar éis Seryozhka a ghabháil, in ann áit a fháil di féin. Bheadh sé go deas buachaill chomh cliste agus dathúil a chailleadh. Agus cad a bhí ag fanacht leis i mbraighdeanas faisisteach? An chéad chéasadh, agus ansin pionós an bháis!
  Go deimhin bhí an buachaill gar do bheith lámhaigh, ach dar críoch suas i mianaigh. Ag obair sé huaire déag sa lá, le ciondálacha gann, bhí fuip an fheitheoir ag fanacht le Seryozhka.
  Níos cruinne, tá an buachaill sa chairéal cheana féin, agus oibríonn sé ann mar asal. Ach tá sé i bhfad níos teo faoin talamh ná ar an dromchla. Agus na laochra, ionas nach a reo, tá iallach a léim agus a reáchtáil. Agus troideann na cailíní. Anseo a thagann umar cumhachtach Lion. Tá a ghunna 150 mm, níos éifeachtaí agus níos praiticiúla le haghaidh cathanna sa chathair. Is breá leis an Fritz an umar seo, tá sé chomh maith cosanta ó thaobhanna éagsúla.
  "Luch" crawls beagán taobh thiar. Bhí feithicil Gearmánach ar mheáchan dhá chéad tonna armtha freisin le gunna 150-mm agus seachtó a cúig. Mar sin i bhfad níos praiticiúla. Tá méadú tagtha ar líon na ngunnaí meaisín go ceithre, agus níl sé éasca teacht in aice leis an umar.
  Tá Anyuta, Maria agus Alla ag iarraidh an mastodon a ghreamú le chéile. Téann siad chuige go cúramach.
  Sheinn Anyuta le díograis:
  - Mar a mhair muid, ag troid, agus gan eagla an bháis orainn... Mar sin as seo amach, beidh tú féin agus mise beo! Agus san airde réaltach, agus ciúnas sléibhe, i gcogadh farraige agus tine fíochmhar! Agus i tine buile agus buile!
  Ba é "Luch" an modhnú is déanaí, le sé ghunna meaisín, dhá chomhaiseach le bairillí, agus ceithre cinn ag rothlú ar insí.
  Maria, ag crawling tríd an sneachta, hissed:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas! Tar éis an tsaoil, tá Íosa an Dia is Airde linn!
  Chaith an cailín, ag teacht níos gaire, an pacáiste pléascach ag bolb an Luiche. Bhí torann ard faoin sciath agus pléasctha an sorcóir.
  Scairt na cailíní le háthas:
  - Faigh faisisteach!
  Chas Alla a lámh agus chaith grenade ilroinnte ag an Fritz. Caitheadh an faisisteach suas ag an tonn soinneáin, agus in éineacht leis, bhí stróicthe ceannairí beirt shaighdiúirí dubha ó na trúpaí coilíneach.
  Feadaíl áilleacht na gruaige rua:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Chaith Anyuta an pacáiste pléascach arís... An uair seo ní raibh sé chomh rathúil, bhuail sé an armúr agus phléasc sé ar dhromchla an bhlaosc cruach.
  Dúirt an cailín le brón:
  - Eh, messed mé suas!
  Agus chrom sí le haghaidh cuid nua de phléascáin baile. Bhí a sála cruinn, dearg ón bhfuacht, flashed. Cailín beagnach nocht crawled sa sneachta, rud beag míchompordach. Ach is féidir linn é a iompróidh. Thairis sin, nuair a bhíonn sceallóga ar siúl, leáíonn an sneachta.
  Chan Anyuta fiú:
  - Tá a fhios agam go n-imeoidh an slaghdán go luath,
  Rachaidh an sruth os ard...
  Agus tá siad ag rith tríd na locháin cheana féin -
  Cailíní cosnochta!
  Shoots an cailín, agus an Arabach ó na trúpaí coilíneach collapses. Bíonn caillteanais thromchúiseacha mar thoradh ar iarrachtaí namhaid oibriú i ngrúpaí beaga.
  Lasann gunna gearr an Luiche ilroinnt arís. Tá sliogáin ag pléascadh áit éigin sa deatach. Agus go leor sosanna ...
  Tá Stalingrad beagnach gafa ag na Gearmánaigh... Níl mórán fágtha. Ach is é seo go beacht a chuireann cosc ar an Wehrmacht buamaí móra agus airtléire trom a úsáid. Lig an Fritz d'eachtrannaigh dul ar aghaidh, rud nach raibh trua acu dó.
  Maria fired a raidhfil. Thit an mercenary faisisteach agus rolladh sé thar chlocha na bhfothrach.
  Chuimil an cailín a cíoch lom le siní scarlet. Is laochra cogaidh iad go léir - tá siad ag léim thart ina gcuid thíos. Ach níl beagnach aon amas orthu. Cosúil cosnaíonn nudity ar bhealach go háirithe háille. Ós rud é go bhfuil siad in ann maireachtáil i ifreann den sórt sin!
  Croith Alla an meascán de shneachta agus de shalachar agus buaileann sé arís. Bhuail sé trodaire dubh ceart sa tsúil. A soith chliste, ní féidir leat tada a rá.
  An triúr cailíní druidim Luch arís. Tá sé deacair dul isteach i bhfeithicil a bhfuil armúr tiubh den sórt sin aici ó gach taobh. Ach tá na laochra lán de dhóchas. Mura bhfuil tú in ann an bhlaosc féin a tholladh, ansin cén fáth nach scrios tú an bairille.
  Alla, ag ciceáil fótaí salacha lena cosa nocht, ag canadh:
  - Ár bhfírinne, ár bhfírinne... Cosúil le gathanna na gréine! Beidh ár amárach geal, srutháin ag sileadh ó na sléibhte!
  Is fada na laochra ban armtha le MP-44s a gabhadh. Tá raon chomhrac fada ag na meaisínghunnaí seo. Na háille tine go muiníneach. Tá na blacks ag titim arís. Lig siad amach fuaráin fola scarlet.
  Sheinn Maria, ag lámhach, le raidhfil agus gunna meaisín gafa ar a guaillí:
  - Ghéaraigh an damhán alla corrach a ghath,
  Agus ólann sé fuil naofa, Rúiseach ón Rúis!
  Ar a namhaid, ní leor gach rud agus maróidh sé,
  Cé aige a bhfuil grá don Rúis!
  Grá don Rúis!
  Sheol an cailín piléar chuig an "garda" éagsúil a bhí ag sileadh as na scoilteanna. An áilleacht aoibh, a aghaidh, cé go emaciated, choinnigh a áilleacht agus charm.
  Go ginearálta, tá na cailíní go léir ina gcathlán álainn. Anseo, mar shampla, tá an Seraphim Tatairis. Is Tatairis a hathair, ach is as an Bhealarúis a máthair, agus óna cuid gruaige fuair Seraphima dath cruithneachta aibí le hoidhreacht. Chomh maith leis sin cailín álainn, cosnochta agus beagnach naked. Agus scaoileann sé as gunna meaisín a gabhadh i bpléascann gearr. Agus tá faisisteach ó thrúpaí eile ag luascadh i dtreo.
  Shoots Serafima cruinn go leor. Luigh Maria, a bhfuil gruaig órga uirthi, in aice léi. An bheirt chailíní dóiteáin agus ag canadh.
  - Motherland! - Thosaigh Maria...
  - Agus an t-arm! - Lean sí, lámhach Seraphim.
  Rinne Maria tweet:
  - Seo...
  Ag lámhaigh agus ag bualadh na ndaoine daite, thuairiscigh Seraphima:
  - Dhá philéar!
  Maria, ag gáire, tweeted:
  - Ar an...
  Scaoil Seraphima agus chuir leis:
  - Cé acu...
  Tar éis cúig cinn a ghearradh síos, lean Maria:
  - Tá sé ag fanacht!
  Seraphima, lámhaigh, beannacht:
  - Pláinéad!
  Maria, lámhach, tweeted:
  - cófra...
  Seraphima, lámhach, purred:
  - Cosnóimid ...
  Bhris Maria cloigeann an fhaisisteach agus dúirt:
  - Tá muid duit....
  Ghearr Seraphim na Naitsithe le urchair agus rinne sé scian:
  - A thír!
  Sheol Maria urchair dea-dírithe, tweeted:
  - Gach duine ....
  Chuir Seraphima, ag lámhach níos mó agus níos cruinne, leis:
  - Daoine!
  Chaith Maria a cuid gruaige salach órga óna héadan, ag canadh:
  - Rath...
  Urchair Seraphim, agus shots seolta, eisithe:
  - Is mise...
  Lean Maria, ag bualadh an fhaisisteach sa scornach:
  - Te!
  Lean an bhean blonde Tatairis, ag seoladh shots, ar aghaidh:
  - Scamaill...
  Dúirt Maria, ag lámhach go cruinn, leis:
  - Cool!
  Rinne Seraphima gáire agus chirped:
  - Bhuel agus...
  Lámhaigh Maria go cruinn agus roared:
  - Ghrian!
  Seraphima, lámhaigh i bpléascann, hissed:
  - Tá sé te!
  Lean Maria le gáire:
  - Uathoibríoch...
  Seraphima, amhail is dá mba ag stiúradh tine, coirt:
  - Nater...
  Chuir Maria seatanna dea-dhírithe leis:
  - Gualainn...
  Seraphima curtha leis le chuckle:
  - A an saighdiúir!
  Sheinn Maria go díograiseach, ag lámhach:
  - Déanfaidh mé tochailt...
  Chuir Serafima, ag stiúradh dóiteáin trodaire, leis:
  - An uaigh....
  Tar éis do Maria na hAfracaigh a dhíbirt, lean:
  - Chun an namhaid!
  Rith na cailíní amach as lón lámhaigh. Agus b'éigean di a rith go tapa le haghaidh clúdach. Tá an soláthar ar fud an Volga an-deacair. Buamáil agus sliogáil leanúnach. Seo cuideachta athneartaithe ag seoltóireacht ón taobh eile.
  Tá spriongaí agus smionagar ag brúchtadh timpeall na mbád. Tá na stoirmeacha ag roaradh sa spéir. Tá na Focke-Wulfs ag eitilt isteach. Agus scaoiltear buamaí orthu.
  Bhris roinnt bád as a chéile. Báthadh saighdiúirí Sóivéadacha agus faigheann siad bás.
  Tá an tine airtléire namhaid ró-dlúth cheana féin.
  Fiú san oíche coinníonn na Fritzes gach rud trí thine. Agus tá a gcuid buamadóirí tumadóireachta ag sracadh timpeall. Lena n-áirítear seanathair Yu-87. Cé go bhfuil aerárthaí scaird tar éis dul isteach i dtáirgeadh cheana féin.
  Seo é an legendary Sóivéadach Yak-9. Bíonn sé ag troid leis an nGearmánach ME-309. Tháinig aclaíocht, luas agus airm le chéile. Tá an Gearmánach ag iarraidh an meaisín Sóivéadach a ruaigeadh ar an gcéad phas. Ach teipeann air. Déanann an yak, ina dhiaidh sin, a dhícheall a fháil taobh thiar, ach éalaíonn na Naitsithe mar gheall ar a luas ard.
  Gearmáinis níos tapúla, le hairm níos láidre, i gcoinne Rúiseach níos inaistrithe. Ach leanann an eitilt tapa. Úsáideann an faisisteach seacht bpointe lámhaigh in aghaidh seacht gcinn, agus buaileann sé an fheithicil Sóivéadach. Cailleann sí luas agus tosaíonn ag titim.
  Tagann sruthanna deataigh as. Agus dóitear an t-inneall ...
  Cad é an cogadh seo! Tá sé deacair cur i gcoinne feithicle chomh cumhachtach armála leis an ME-309, ina gcúitíonn seacht bpointe lámhaigh an rómheáchan agus an inaistritheacht níos boichte.
  Ligeann an luas ard don fhaisisteach éalú i Léim, agus tá tosach an trodaire Gearmánaigh armúrtha go maith.
  Tá Anyuta ag iarraidh an bonn a bhaint de Luch arís. Tá a saol i mbaol ag an gcailín. Tá sí go léir scríobtha suas cheana féin, crawling nocht feadh na fortifications. Tá an áilleacht go léir clúdaithe le scratches agus scratches. Ach ansin caitheann sé grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Tá sí buailte fiú ag pléasctha ó gunna meaisín. Scratching ghualainn na háilleachta.
  Ach bhuail an pacáiste pléascach an bairille gunna 150-mm. Agus tá damáiste suntasach faighte ag na Gearmánaigh cheana féin. Le deacracht mhór, bogann an fheithicil óna áit agus téann sí ar ais go dtí suíomh a cuid trúpaí chun a créachtaí a lí.
  Tá Focke-Wulfs agus roinnt TA-152s le feiceáil sa spéir. Tosaíonn siad ag sliogáil seasaimh Shóivéadaigh. Bhí péire de na feithiclí scaird ionsaithe HE-183 is nuaí le feiceáil freisin. Shroich na vultures seo luasanna suas le hocht gcéad ciliméadar san uair agus bhí siad beagnach dodhéanta a bhualadh.
  Lámhaigh na cailíní ar ais ar na Gearmánaigh. Tá seans i gcónaí a ghabháil leis an namhaid, in ainneoin an chosaint cumhachtach na n-aerárthaí ionsaí ó dhóiteán talún.
  Fuair Anyuta agus Alla an Luftfaust a gabhadh. Is arm é seo atá comhdhéanta de naoi raidhfil frithchúlaithe fiche milliméadar idirnasctha.
  Is féidir leat shoot amhail is dá mba ó gunna beag frith-aerárthach.
  Agus pointe na laochra ag an namhaid. Brúnn siad an tús go réidh... D'fhan an dá áilleacht a gcos lom ar an brablach, ag mothú an t-aistear réidh.
  Tosaíonn Focke-Wulf le sé gunnaí móra aeir ag caitheamh tobac - tá a bolg stróicthe oscailte.
  Bíonn na cailíní ag caoineadh go fonnmhar:
  - Poc! Poc! Sprioc!
  Tosaíonn eitleáin Gearmánacha eile ag ciorcal timpeall ar chinn na gcailíní. Téann na háilleacha isteach i bpasáistí faoi thalamh, ag seachaint roicéid Focke-Wulf.
  Mhothaigh Anyuta twinkle ina sála garbh. Ghlan an cailín:
  - Ó tine ifreann!
  Bhí boinn an chailín clúdaithe le blisters agus pian go pianmhar. Bhí mé ag iarraidh rud éigin fuar a phógadh.
  Agus ar an dromchla leanann na réabtha. Sciobann an sneachta ó na lasracha, tá na fothracha stróicthe as a chéile. Tuilte na Gearmánaigh na seasaimh le tine, ach ní dhéanann sé seo mórán maitheasa. Chuaigh na laochra i bhfolach mar lucha i bpoll. Lig dóibh iad féin a iarann.
  Labhair Alla i gcluas Anyuta:
  - Sílim go mbeidh na Naitsithe ag rith ar deireadh as gal. Tá neart neart acu, ach i Stalingrad níl aon deis acu casadh timpeall!
  D'fhreagair an cailín blonde go bródúil:
  - Tá muid anseo cosúil le trí chéad Spartans! Repel muid fórsaí namhaid níos fearr!
  Bhí Alla rua ag gáire agus ag magadh ar a cailín comhpháirtíochta:
  - Agus ní féidir leat sinn a sheachaint!
  Nuair a tháinig na cailíní ar an dromchla, bhí deireadh leis an ruathar. Tháinig saighdiúirí coise dubh nua le feiceáil. Dhreap siad ar aghaidh, agus bhí ar na cailíní tine a oscailt, rud a chuir iallach ar an namhaid a shrón a thochailt isteach sa talamh.
  Chuaigh na Leoin agus na Tíogairí isteach sa chath arís. Rinne na Gearmánaigh iarracht brú a chur ar arm na Sóivéide le umair throma. Anois agus arís bhí sliogáin ag cur báistí síos. Rinne an "Tíogair" níos leochailí iarracht gan briseadh ar shiúl óna bhfoirmíochtaí. Moirtéal thundered freisin.
  Bhris na cailíní ar na Gearmánaigh agus ar a gcuid amhais. Knocked amach opponents. Alla agus Anyuta fired i mbeirteanna. Bhí aghaidheanna na namhaid le feiceáil agus socraithe. Ansin sraith nua de naimhde chun cinn.
  Bhí na cailíní ag canadh le linn an chatha.
  Thosaigh Alla, ag lámhaigh:
  - Roimh...
  Anyuta, lámhach, ar lean:
  - Leat...
  Bhuail Alla agus chuir leis:
  - Léigiún...
  Tar éis do Anyuta triúr acu a ghearradh amach, rinne sé hiss ar:
  - Naimhde...
  Nail Allah na opponents, doiléir amach:
  - Siad....
  Tar éis do Anyuta leath cloigeann na nArabach a shéideadh amach, lean sé ar aghaidh:
  - Ba mhaith leo...
  Lean Alla, ag brú an namhaid, ar aghaidh:
  - Tú...
  Anyuta, lámhach, hissed i rage:
  - Iontach...
  Tar éis do Alla cloigeann na nArabach a tholladh, d"fhás sé:
  - Scrios...
  Anyuta, ag leanúint ar aghaidh ag tairne, hissed:
  - Nótaí...
  Alla, amhail is dá lámhach, feadaíl:
  - Ná bíodh eagla ort ...
  Tar éis do Anyuta lámhaigh cruinn a dhéanamh, d'fhás sé:
  - Namhaid...
  Lean Alla, ag lámhach mar sniper, ar aghaidh:
  - Bayonet...
  Anyuta, lámhaigh a thuilleadh, choirt:
  - In ann...
  Alla, gan stopadh lámhaigh, hiss:
  - Iallach...
  Chuaigh Anyuta i buile, ag caoineadh agus ag ceartú a cara:
  - Misneach...
  Tar éis do Alla cinnirí na n-Afracach a lámhaigh, rinne sé coirt:
  - Neart...
  Rinne Anyuta, ag léim le gunfire, hissed:
  - Méadú...
  Lean Alla, ag croitheadh a gcuacha dearga:
  - Agus naimhde...
  Dúirt Anyuta, agus é ag bualadh an Arabach sa bholg:
  - Go díreach...
  Alla, lámhaigh le gach cineál, coirt:
  - Scrios...
  Ghlac na cailíní anáil. Agus tar éis lámhaigh beagán níos mó, ghlaoigh siad:
  - Is muid ridirí an raidhfil sniper, tá guth an dúnmharaithe soiléir!
  Tháinig laghdú beag ar thonn na dtrúpaí coilíneacha a bhí ag dul chun cinn. Bhog na Naitsithe a n-umar ar aghaidh arís. Tháinig "Tigers"-2 le feiceáil lena muzzles fada agus sliogáin fired ag gach rud a d'éirigh leo a thabhairt faoi deara.
  Bhí cruth turret bunaidh ag "Tíogair"-2 agus plátaí armúr fánaithe ar na taobhanna. Rinne sé seo beagán níos déine air. Roghnaigh na laochra arís na rianta umar mar a sprioc. Bhí ar an fhaisisteach maireachtáil mar iasc i bpanna friochta.
  Chaith Anyuta pacáiste pléascach, bhrúigh sé sorcóir tosaigh an Tíogair-2 agus chan sé:
  - Bhuail mé leat le bronntanas... Ar ndóigh thug mé breac-chuntas ar áit sa chónra!
  Rinne Alla hist, ag caitheamh pacáiste mór pléascach ar an fhaisisteach:
  - Ach Pasaran!
  Agus ón bpléasc, casadh muzzle fada umar na Gearmáine. Agus thosaigh an Tíogair Ríoga ag casadh ar ais. Arís bhí an faisisteach wounded go dona. Thóg Alla é agus choirt, ag caitheamh píosa gloine lena bharraicíní loma:
  - Beidh tú i gcónra darach!
  D'eitil an ghloine díreach isteach i scornach Indiach, ceann de na trúpaí Gearmánacha coilíneach.
  Chuaigh Anyuta ar a páirtí agus chan sí:
  - tumfaidh mé mo cheann sa bhairille seo! tumfaidh mé gach duine!
  Scaoil Alla pléasctha as gunna meaisín. Bhí na Gearmánaigh faoi ionsaí arís. Sheas an cailín:
  - Is féidir linn gach rud a dhéanamh! Agus beidh an bua againn!
  Scaoil Anyuta a raidhfil agus dúirt:
  - Tá bua mór ag fanacht! Go raibh ár sinsir i nglóir!
  Rinne Alla corrcheann agus rolladh timpeall, ag sníomh mar chrann Nollag. Sheinn an cailín le wink:
  - Rath a Mháire, cá bhfuil tú ag dul... Rath an Uasail - gáire na faisisteacha...
  Rinne umair Ghearmánacha, gan sliogáin a shábháil, a gcuid tine a dhianú. Doirt siad amach a gcuid bronntanais pléascach. Agus chuaigh siad i dteagmháil le seasaimh na Sóivéide, ag iarraidh bearnaí a sheachaint.
  Anyuta, ag baint úsáide as sreang, mar a mhúin an Seryozhka chuing dóibh, tharraing suas mianach trom. "Lion" crawled go mall i dtreo na seasaimh Sóivéadach. Scairt a ghunna 150mm sliogáin amach anois is arís. Na cailíní hissed agus winked.
  Sheinn Anyuta:
  - Gearmánaigh-piobair, faisisteach-Naitsithe... Tá deireadh le pacifist ag fanacht leat!
  Thug Alla faoi deara le gréin:
  - An tsíocháin
  Bhuail Anyuta Arabach ón ngarda coilíneach i droichead na srón le lámhaigh dea-dírithe agus chirped:
  - Agus is críona iad ó thaobh smaointeoireachta de... Agus i gcúrsaí míleata níl siad chomh láidir! Go gairid déanfaimid iad a scriosadh go hiomlán ó aghaidh na Cruinne phláinéid!
  Thug Alla pléasctha eile, chuimil sé a cófra lom ar an gairbhéal agus chan sé:
  - Is ridire Rúiseach mé ar ghlúine na savages... Scuabfaidh mé amach naimhde an athar ó aghaidh an Domhain!
  An áilleacht rua winked, spléach ar an spéir. Bhí "Frames", eitleáin gunnadóirí Gearmánacha, ag sníomh ansin.
  Bhí an "Leon" Gearmánach ag sracadh suas anois is arís, ag dul i bhfostú san amhantair. Agus bhí a ghunna de shíor ag spochadh.
  Rinne Anyuta, ag bogadh mianach faoi bholb umar Gearmánach, hiss:
  - Le haghaidh Seryozhka ....
  Stad an Gearmánach agus scaoil sé arís. Phléasc an bhlaosc taobh thiar de na cailíní.
  Sheiceáil Anyuta:
  - Sliogáin bhainne, cibé duine a bhfuil brains linbh aige!
  Sheas "Leon" ar feadh tamaill. B"fhéidir gur bhraith an fhoireann Gearmánach a raibh taithí acu ar chontúirt, nó b"fhéidir gur theastaigh uathu a bhfearas comhraic a úsáid. Ach sheas an "Leon" ar feadh tamaill agus spásáil sliogáin marfach.
  Thug Anyuta faoi deara go bhfuil gunna níos forbartha ag umar na Gearmáine agus tinte níos minice ná an KV-2. Agus déanann sé seo, ar ndóigh, an carr seo i bhfad níos contúirtí. Thrasnaigh Anyuta í féin agus hissed:
  - Go n-eirí an droch-dhuine go hifreann!
  Lámhaigh Alla an faisisteach sa plexus gréine agus rinne sé coirt:
  - Tá ár bua dosheachanta! Agus beidh gach rud deireadh go maith!
  Ghearr Anyuta an Turcach amach freisin agus sheinn sé:
  - Cé go bhfuil an chuma ar an scéal go gcuirfear isteach ar an saol go luath nuair a bhuaileann trioblóid ar a adharc dubh... Tá na capaill i do chomharsanacht agus ritheann fola mar abhainn, agus arís imíonn an domhan faoi do chosa!
  Dúirt Alla, tar éis dó an Iaráin a mharú, a dúirt:
  - Ach tá a chaomhnóir féin ag an domhan freisin ... Agus idir na réaltaí atá sínte dó ... Snáitheanna coigilte dofheicthe Hitler a dhíbirt go Kolyma!
  Na cailíní, lámhaigh, ag canadh i unison:
  - A ligean ar bhriseadh Adolf, beidh sé Gortaítear dó! Creidim go gcuirfimid an ruaig ar fhaisisteachas! Agus inár Rúis, beidh an Meisias le feiceáil, Tiarna na bpobal de gach tír!
  Agus lean na laochra ag lámhach. Ach luigh coisithe an namhad síos agus thosaigh siad ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Rinne na sluaite faisisteach iarracht na cailíní a chaitheamh amach le tine moirtéal. Agus ag caitheamh go leor grenades.
  Dúirt Alla go fealsúnach:
  - Le huimhreacha is féidir leat toghcháin a bhuachan, le scil is féidir leat toghcháin a bhuachan gan cogadh!
  Rinne Anyuta gáire agus thug sé faoi deara:
  - Is réimse é cogadh ina mbuaileann cáilíocht cainníocht, tá toghcháin, mar riail, a mhalairt agus is scéal é seo!
  Chuaigh na laochra siar beagán; Rug Alla fiú an bronntanas a caitheadh lena chos agus chaith sé ar ais é. D'eitil an grenade agus bhuail sé na Naitsithe ar a gcuid clogaid. Agus conas a phléascann sé ...
  Bhí sé mar a bheadh beart eile madhmadh áit éigin.
  Thug Alla faoi deara go fealsúnach:
  - Ádh mór é an dara sonas, tá rath ar an tríú, ach an chéad scil!
  Rinne Anyuta gáire agus chuir sé isteach:
  - Is luach saothair é an t-ádh ar mhisneach, ach ní mar gheall ar mheargacht!
  Bhain Alla súil Hiondúch as arm na coilíneachta agus rinne sé scian:
  - An té a bhfuil an t-ádh air, seinneann a anam!
  Rinne Anyuta aoibh agus dúirt:
  - Tá sé go maith nuair a bhíonn an t-ádh ort, ciallaíonn sé go sábhálfaidh Dia tú!
  D"éirigh na cailíní beagán níos deise. Ansin bhog an "Leon" Gearmánach ar aghaidh mar sin féin agus bhí sé séidte suas ag mianach. Rith an bolb thar ghléas pléascach agus bhí sé stróicthe.
  An "Leon" lucht créachtaithe ag sníomh thart agus ina sheasamh... Bhí lúcháir ar na laochra agus sheinn siad ar bharr a scámhóga:
  - Tá an leon ina smaointeoireacht lag, is é an tíogair foinse gach cineál trioblóidí... Níl aon rud níos suimiúla ar domhan ná duine!
  Bhris Anyuta líne fhada, díreach mar a d'éirigh an t-arm coigríche ag stoirme agus ag canadh:
  Tá roicéid agus eitleáin againn,
  An spiorad Rúisis is láidre sa domhan ...
  Tá na píolótaí is fearr i gceannas -
  Beidh an namhaid a bhrú chun deannaigh agus smithereens!
  Is cosúil go bhfuil droch-damáiste ag "Leon". Reoite sí, spitting amach cúpla sliogáin eile.
  A nimble "Panther" le feiceáil. Mar sin féin, bhí eagla uirthi dul níos doimhne isteach i seasaimh na trúpaí Sóivéadacha, agus thosaigh sí ag lámhach. Bhí sliogáin ag feadaíl thar chinn na gcailíní. Agus bhris siad brablach agus tinte.
  D'ullmhaigh Anyuta grenade le caitheamh, réidh le breith ar an nóiméad a ndeachaigh an umar faisisteach i dteagmháil laistigh d'achar inrochtana. Ach níl "Panther" dúr ach an oiread. Bhris na Gearmánaigh, ag cur na sliogáin i bpatrún táiplise, ag iarraidh gan píosa amháin talún a chur amú. Agus raked siad literally amach gach méaróg.
  Dúirt Alla, agus í á cur ar a cófra lom:
  - Tá tactics na Krauts lochtach... An mbainfidh siad amach mórán mar seo?
  Dúirt Anyuta go fonnmhar:
  - Piceálann sicín grán ag an am, ach faigheann sé meáchan i bhfad níos tapúla ná muc, a shlogtar píosaí móra!
  Bhris an Panther níos mó ná ochtó babhta agus, tar éis dó a lón lámhaigh a chaitheamh, chas sé timpeall agus chuaigh sé ar ais go dtí a lair. Tháinig mastodon nua, an Sturmtiger, ina áit. Chlúdaigh an meaisín a bairille leathan le caipín. Réir dealraimh, ar an mbealach seo, tá siad ag brath ar iad féin a shábháil.
  "Sturmtiger" fired ag seasaimh na trúpaí Sóivéadach ó fad. A roicéad thundered. D'eirigh an talamh suas, agus doirt tobair lasrach amach scairdeanna lasrach.
  Is ar éigean a tháinig na cailíní slán; Bhí Anyuta beagán stunned fiú. Chonaic an cailín go tobann í féin ag marcaíocht ar chapall. Agus go n-ordaíonn sí scuad a rinne ionsaí ar arm na dTata. Agus lena laochra marcaíocht ar capaill. Na Mongol-Tatarais, in ann seasamh leis an buille, cúlú agus bás ina mílte faoi na crúba.
  Déanann Anyuta dhá chlaíomh a thonnadh agus a naimhde a mhionghearradh. Ach cuireadh isteach go tobann ar an bhfís.
  Bhuail Alla a páirtí ar a leicne, chroith sí í, ag rá:
  - Bhuel, sin é! Anois stop ag luí thart!
  D'fhreagair Anyuta go feargach:
  - Ní raibh mé ag scíth, ach throid!
  Léim an cailín suas i buile agus chaith grenade. D'eitil an bronntanas anonn agus bhuail sé bairille umar Lev. Tar éis dó damáiste a fháil, roc an carr a stoc meáchain.
  Exclaimed Anyuta ag barr a scamhóga:
  - Is ridire Rus mé!
  Scaoil Alla pléasctha óna gunna meaisín agus rinne sé caoineadh:
  - D'fhreagair an buachaill, ag gáire,
  Ba mhaith liom freastal ar Holy Rus...
  Lig farraige doirteadh fola,
  Ach beidh Dia in ann sinn a shábháil!
  Thit Anyuta ar an brablach lena boilg lom agus cófra. Díreach in am, de réir mar a tháinig na céadta pléasctha gunna meaisín thar a ceann. Chas an cailín a teanga amach agus dúirt:
  - Is sábhálann an buile saighdiúirí cróga do Ghinearál abstruis!
  D"aontaigh Alla:
  - Tá an saighdiúir cróga, tá an ginearál ag ríomh, tá an namhaid cunning, ní thagann rath ach le misneach ciallmhar!
  D"oscail na cailíní tine arís agus chrom siad i ndlúthpháirtíocht:
  Scuadrúin os a chionn
  Roar i unison
  Is amadán láidir é Adolf -
  Plandaí Sodom!
  Eile armúrtha "Lion" chuma. Rith beirt shaighdiúirí uaidh; Rinne siad iarracht slabhra a chur ar an gcruach chun an t-umar chun cinn a tharraingt ó pháirc an chatha.
  Alla agus Anyuta fired, ag an am céanna marú na teicneoirí. Sheinn na laochra:
  - Ná scrios tú féin agus cuidigh le do chomrádaí, cuidigh le daoine eile éirí as an tine!
  Bhí triúr daoine dubha le feiceáil. Theith siad leis an slabhra chomh tapa agus a d'fhéadfadh siad, ach bhí lámhaigh ag na cailíní freisin. Ina theannta sin, scaoil Anyuta an gunna, ag brú ar an madra lena bharraicíní lom.
  Agus d"éirigh léi a comhraic a bhualadh le cruinneas neamhghnách, cosúil le cruinneas Robin Hood.
  Thug Alla faoi deara:
  - Ní hé an marc a bhuaileann go rathúil, ach an ceann a chailleann le teip!
  Chaith Anyuta grenade lena chos nocht agus rinne sí hiss ar:
  - Is féidir leis an duine is cruinne a bhfuil fís miodóg aige a bheith caillte, ach ní féidir d'intinn ghéar an sprioc a chailliúint!
  Bhuail an grenade an moirtéal agus thosaigh sé ag pléascadh, ag maidhm ar na mianaigh.
  Sea, ní raibh Stalingrad éasca do na Gearmánaigh. Fuair siad citadel báis uafásach ann!
  . CAIBIDIL Uimh. 13 .
  Ar an 3 Samhain, timpeallaigh na Gearmánaigh Tikhvin, agus thosaigh troid amach sa chathair féin. D'éirigh an tArm Dearg siar go mall. Tá an chuid is mó de chathair Baku gafa cheana féin, tá trúpaí Sóivéadacha ag cúlú go dtí an leithinis. Is ar éigean a choinníonn Yerevan fós. Tá Stalingrad ar tí scriosta.
  Ach fós féin, d"ordaigh Stalin gan an chathair seo a thabhairt suas. Thosaigh troid freisin do Astrakhan. Tá na Krauts ag iarraidh dul chun cinn sa chathair seo freisin. Tá gach cur chuige á bhuamáil go mór agus tá an bonneagar á scrios.
  Tá an geimhreadh ag druidim... Agus tá cúrsa an chogaidh ag éirí níos sothuartha. Ach is cosúil nach féidir Stalingrad a shealbhú. Cuireann foirmiú oighir agus buamáil ollmhór bac ar sholáthar ar fud an Volga.
  Ar 4 Samhain, tógadh nócha faoin gcéad de Tikhvin cheana féin. Agus chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le críoch na Fionlainne. Ní raibh na trúpaí Sóivéadacha, tar éis damáiste suntasach a dhéanamh, in ann go leor fórsaí a bhailiú chun an namhaid a stopadh.
  Rinne na Fionlannaigh agus trúpaí Sualannach puipéad ionsaí ar an gcruinniú freisin. Bhain siad úsáid as fórsaí suntasacha.
  Ar 5 Samhain, tháinig comhrialtas na Gearmáine agus trúpaí na Fionlainne-Lochlannach le chéile. Mar sin dúnadh fáinne dúbailte timpeall Leningrad. Bua mór nua don Tríú Reich.
  Ar an 6 Samhain, bhí troid fós ar siúl san earnáil thuaidh. Leathnaigh na Naitsithe an chonair. Tá an scéal tar éis éirí thar a bheith deacair. I Tikhvin, bhí na hiarsmaí deiridh den fhriotaíocht ag lasadh amach. Bhris na Gearmánaigh diúracáin bhailistíocha ag Yerevan. Eisíodh trí chur i láthair. Ba chúis le scrios suntasach agus taismigh. Ach ní raibh aon rud briste sa deireadh.
  Gearradh cathair Astrakhan le talamh ón gcuid eile de chríoch na Sóivéide. Tá méadú tagtha ar an scéal. Lámhaigh longa cogaidh nua Gearmánacha agus Briotanacha i Murmansk. Maraíodh an ceannfort garastúin agus go leor oifigeach le linn na sliogála.
  D"éirigh sé níos measa fós.
  Agus ar 7 Samhain, bhris na Naitsithe isteach i Volkhov agus ar deireadh chuir siad friotaíocht na trúpaí Sóivéadacha i Tikhvin faoi chois. Mar sin, d'fhás an bhearna le Leningrad go mór. Ba léir gur ar éigean a mhairfeadh an chathair faoi léigear.
  Ar 8 Samhain, tharla na tástálacha a rabhthas ag súil leis le fada ar an umar Lev-2 ar deireadh. Bhí leagan amach modhnaithe ar an bhfeithicil. Bhí an t-inneall, an tarchur agus an giarbhosca suite in áit amháin ag an tosaigh, agus bhí an urrann troid suite ar chúl.
  Le hiarrachtaí fuinniúla, rinne na Gearmánaigh, faoi cheannaireacht Porsche, an carr do chomóradh an putsch.
  Go deimhin, a bhuíochas leis an scáthchruth níos ísle, agus armáil agus armúr an Lion á chothabháil, laghdaíodh meáchan na feithicle go seasca tonna, le hinneall de 1200 horsepower. Léirigh tástálacha comhraic gur umar iomlán inghlactha é an toradh. Go díreach cad atá uait!
  Meascán de dhea-cháilíochtaí tiomána agus armúrtha.
  Ní raibh an Fuhrer sásta leis seo, áfach. D'éiligh sé go ndéanfaí armúr na taobhanna agus an deireadh a neartú, chomh maith le gunna 88-mm a shuiteáil le fad bairille 100 EL.
  Feithicil eile a tástáladh ná an E-100. D'éirigh an umar seo, áfach, a bheith ró-throm: 140 tonna, ach bhí cosaint den scoth aige ó gach uillinn agus arm Luiche. Go ginearálta, gheall an tsraith "E" a bheith thar a bheith tuar dóchais inti. Is cosúil nár chuir na Gearmánaigh am ar bith amú.
  Léiríodh freisin an umar Barraí le hinneall 1000 horsepower; áfach, ní raibh an chuma ar an bhfeithicil a chosaint go leor do Hitler.
  Taispeánadh cineálacha éagsúla aerárthach freisin ar an gcomóradh. Go háirithe, ionsaí aerárthaí agus modhnuithe ar an ME-262. Agus freisin TA-183. Paráid iomlán na teicneolaíochta.
  Lena n-áirítear lainseálaithe gáis cumhachtacha, tá siad in ann cathracha agus sráidbhailte iomlána a scartáil.
  Anseo, i ndáiríre, léiríodh córais scriosta an-láidir.
  D'éirigh le "Panther"-2 tástálacha freisin, caoga tonna a mheá; bhí armúr tosaigh 150 milliméadar ar uillinn aige, agus gunna "Tíogair Ríoga". Bhí an taobh armúr 82 milliméadar, fána. Umar den sórt sin a bheag nó a mhór a d'oirfeadh do Hitler, toisc go raibh sé in ann tríocha ceathair a sheasamh i ndlúthchomhrac.
  Go ginearálta, ghlan na Naitsithe suas an menagerie.
  Rinneadh tástálacha freisin ar throdaithe Gotha a bhí in ann luasanna míle céad ciliméadar in aghaidh na huaire a bhaint amach.
  I mbeagán focal, ligeann siad a gcuid criosanna.
  Ar 9 Samhain, thit Volkhov. Tá an scéal sroichte ag a bharr. Agus arís umar Sóivéadach iarracht counterattack.
  Gringeta froze in aice leis an gunna. Sheas Churchill 2 os comhair na bhfeithiclí Sóivéadacha agus scaoil sé lón lámhaigh.
  Bhí iníon an Tiarna Jane ag comhaireamh na n-amas. Moilligh umair Sóivéadacha nuair a chuaigh siad isteach sa díog. Agus bhain an menagerie Gearmánach leas as seo.
  Thóg Nicoletta é agus sheinn sé:
  - Ní eagla an bháis ar an laoch Sasanach,
  Faoin spéir réaltach, ní ghlacfaidh an bás sinn!
  Troidfidh sé go cróga ar son an leon leis an gcoróin,
  Luchtóidh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Chlaon Malanya go ceadmhach:
  - Tá sé seo go hiontach! Agus déanfaimid muirear freisin!
  D'oibrigh an gunna go han-ghníomhach. Flashed na sliogáin cosúil le lasáin ag fágáil imlíne tríd an aer. Sea, bhí roinnt cailíní fuinniúla. Agus is tábhachtaí cruinn.
  Chlaon Gringeta a ceann agus chuir sí blaosc ag bun an turret tríocha ceathair. adeir sí:
  - Seo bás! Tiocfaidh sí ar mo naimhde! Agus tá a fhios agam as seo amach, tá sí ag fanacht le naimhde mustachioed!
  Dúirt Nicoletta le gáire:
  - Chrom na hainmhithe go léir go dtí an mustachioed... Ionas go dteipfeadh ar an gceann damanta!
  gáire Gringeta arís agus fired, hiss:
  - Is é mo diúracán an ceann is cruinne. Beidh muid a fháil ann cinnte!
  D"ardaigh Nicoletta a hinnéacs agus dúirt:
  - Bang, bang - níor bhuail! An coinín liath galloped away!
  Gringeta, lámhaigh, canadh:
  Roghnaíonn gach duine dóibh féin
  Bean, creideamh, bóthar...
  Chun fónamh don diabhal nó don fáidh,
  Roghnaíonn gach duine dóibh féin!
  Chroith Jane a ceann agus rinne sí agóid:
  - Ní cinnte ar an mbealach sin! Socraítear nócha a naoi faoin gcéad de chreideamh duine ag breith, ní ag eolas. Anseo is leis an Eaglais Anglacánach sinn... Ach má fhéachann tú air, cén bonn? An é seo ár rogha?
  Rinne Gringeta gáire agus dúirt:
  - Bhí mé go pearsanta i dteaghlach a chreidiúint, ach anois tá mé níos mó agus níos mó claonta i dtreo atheism!
  Nicoletta giggled agus bhfostú amach a teanga.
  - Atheism... Tá sé seo suimiúil!
  Thug Malanya faoi deara go fealsúnach:
  - Agus chomh iargúlta ó gach rud! Nuair nach bhfuil aon Dia agus aon chumhachtaí osnádúrtha, ansin tá aon reiligiún bréagach!
  Chlaon Gringeta a ceann, ag dearbhú go toilteanach:
  - Tá sé cosúil leis na Communists! Tháinig siad suas leis an smaoineamh nach bhfuil i ngach reiligiún ach fantasies daoine. Agus thóg siad fhoirceadal ar seo!
  Chuir Malanya a liopaí go tóin poill:
  - Agus cad atá ag fanacht leo tar éis bháis?
  Gringeta grinned carnivorously. Loisg sí sliogán, d"oscail sí cabhlach umar Sóivéadach eile agus d"fhreagair:
  - Is féidir leat teacht suas le go leor anseo ... Fiú aiséirí na marbh ag cumhachtaí na heolaíochta!
  Mheabhraigh Malanya, ag gáire:
  - Léigh mé leabhar faoi shaol na todhchaí. Tá impireacht spáis ann cheana féin. Níl aon bhás, seanaois, galar. Agus ar ndóigh ocras... Fíor, níl obair ag an gcuid is mó den daonra, ach tá go leor ann do gach duine.
  Mar shampla, tugtar gluaisteáin ar shiúl saor in aisce. Agus tá meaisíní leictreonacha ann le cabhair a ndéanann siad cumarsáid leis an domhan ar fad.
  Dúirt Nicoletta go dáiríre:
  - Tá an dul chun cinn ag forbairt go tapa. Féach ar na tancanna seo... Mar a chuaigh siad chun cinn agus mar a chuaigh siad chun cinn. Mar sin féin, ní féidir Churchill-2 a chur i gcomparáid le Matilda.
  D"aontaigh Malanya:
  - Sea, tá na tancanna chun cinn ... Tá sé seo chic!
  Ionsaí eile ag umair Sóivéadach fizzled amach, agus bhí sos.
  Ar 10 agus 11 Samhain, rinne na Gearmánaigh oibríochtaí ionsaitheacha beaga, ag gearradh coirnéil sa tuaisceart.
  Rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht frith-ionsaí a dhéanamh lastuaidh de Stalingrad, ach ní raibh mórán ratha orthu. Bhí na tithe deiridh sa chathair ag coinneáil amach cheana féin. Scriosta ag an am céanna, go dtí an talamh. Ach d"ordaigh Stalin coinneáil air go dtí an deireadh.
  Tá cathair Baku beagnach gafa. Ach tá na toibreacha ola ar lasadh agus tá troid briste amach ina measc. Tá na Gearmánaigh ag buamáil go leanúnach.
  Tá cathanna in Astrakhan ag a mbuaic...
  Ar an 12 Samhain, sheol na Turcaigh ionsaí ar Yerevan. Athchuireadh an ionsaí. D"fhulaing na hOtamánaigh caillteanais. Ach fired siad arís. Ar an 13 Samhain, shealbhaigh na Gearmánaigh an cheathrú dheireanach de Baku - ag fógairt gabháil na cathrach. Ar an leithinis amháin, bhí an troid fós ar siúl, agus bhí an spéir dubh le toibreacha lasracha.
  Ar an 14 Samhain, chuir na Naitsithe tús leis an ionsaí ar Murmansk. Bhain siad úsáid as airtléire agus eitlíocht...
  Bhí Stalingrad trí thine, ach d'fhág na treisithe Sóivéadacha aistrithe go bhféadfaí é a choinneáil amach go fóill. Cé ach go dtí an imeall na cathrach, agus ar chostas na gcaillteanas ollmhór.
  Le linn an ionsaí ar Murmansk, bhailigh armada mór longa cogaidh, agus tháinig iompróirí aerárthach freisin. Bhí an chathair brúite mar a bheadh sorcóir plasma. Agus bhuamáil siad agus shelled.
  Ar an 15 Samhain, thosaigh trúpaí faisisteach ag bogadh, ag ionsaí na cathrach, an t-aon chalafort saor ó oighear san Aigéan Artach. Ghlac "luchanna" páirt sna cathanna, agus fiú an umar "Rat", a raibh na Naitsithe ag iarraidh a thriail go praiticiúil.
  Mar sin féin, bhí "Rat" beagán díomá. Bhog sí ar aghaidh ar dtús, agus ansin chuaigh i bhfostú sa snowdrifts. Agus stad sí ar imeall na cathrach. Ní raibh na Gearmánaigh sách réidh don ionsaí. Ach níor stop an sliogáil. Ar 16 Samhain, chríochnaigh na Naitsithe go praiticiúil glanadh na toibreacha ola dhó. Ach bhí cuid den leithinis dorochtana dóibh, de bharr tinte a d"fhás go dtí pointe na seachtú neamh.
  Ar an 17 Samhain, ghabh na Naitsithe an brainse deireanach den deilt Volga, agus chuir siad bac níos cruinne ar Astrakhan dá bharr. Tá Baku gearrtha amach le fada.
  Cuireadh stoirme ar Yerevan freisin. Tá an chathair ar chnoc, an-áisiúil le haghaidh cosanta, ach tá sé deacair stoirme a dhéanamh air, go háirithe le umair.
  Ar an 18 Samhain, rinne trúpaí Sóivéadacha tástáil arís ar neart na cosanta Naitsíoch ó thuaidh de Stalingrad. Laghdaigh sé seo an brú ar an méid a bhí fágtha den bhliain ar an Volga, ach chosain sé caillteanais shuntasacha.
  Ar an 19 Samhain, chuir na Gearmánaigh stop leis an ionsaí ar Murmansk mar gheall ar chaillteanais throma.
  Mar sin, ní raibh an Fuhrer ina sheilbh in ann na splinters iomadúla a scriosadh as a phost. Pleananna na Naitsithe deireadh a chur leis an USSR roimh theip ar an gheimhreadh.
  Níos measa ar fad, chuir an tSeapáin a ionsaitheacht ar fionraí mar gheall ar aimsir fhuar agus caillteanais ollmhóra daonchumhachta. Is é an t-aon rud ná gur mhéadaigh an samurai táirgeadh a gcuid tríocha ceathair agus Panthers ceadúnaithe. Agus d'fhéadfadh siad a bheith ina chúis le trioblóid an samhradh seo chugainn.
  Ar 20 Samhain, mhúch na Gearmánaigh go páirteach na tinte agus glanadh an chuid is mó den leithinis.
  Ar an 21 Samhain, rinne trúpaí Sóivéadacha ionsaí ar na Gearmánaigh arís agus chuaigh siad i bhfeidhm fiú roinnt ciliméadar ó thuaidh de Stalingrad. Bhí ar na Naitsithe a n-ionsaí a lagú agus iarracht a dhéanamh poist a athbhunú.
  Tá na troideanna, mar a deir siad i gcásanna den sórt sin, go simplí ag leibhéal na frac!
  Ar 22 Samhain, rinne na Naitsithe iarracht dul chun cinn i réigiún na Tuircméanastáine. Agus tar éis siúl deich gciliméadar, cuireadh stop leo. Ach an 23 Samhain, tar éis briogáidí Shah a thabhairt chun catha, chuaigh siad chun cinn arís. Tá an scéal tar éis dul in olcas go mór i réigiún na hÁise Láir.
  Ar an 24 Samhain, ní raibh aon athruithe suntasacha ar an bhfronta...
  Ar an 25 Samhain, thosaigh na Naitsithe ar a n-ionsaí ar Murmansk arís. Cuireadh aonaid nua i gcath. Ach níl mórán ciall fós.
  Tá 26 Samhain tagtha - aon bhliain déag ó na toghcháin don Reichstag, tar éis a ceapadh Hitler mar Sheansailéir an Reich.
  Don chéad uair, imscaradh an umar E-100 is nua chun tosaigh.
  Ba chleachtas comhraic é seo le haghaidh meaisín den sórt sin.
  D'fhéach an umar sách fada, beagnach leacaithe. Chuaigh muzzle fada gunna 128 mm astu. Agus tá an armúr tosaigh ar uillinn daichead a cúig céim. Agus tá sé féin claonta ó na taobhanna.
  Bhog an umar E-100 a bhuíochas leis an inneall 1,500-horsepower is déanaí, níos tapúla ná an Luch. Agus phreab na sliogáin as é.
  Agus taobh istigh den charr bhí an ceathrar suairc Magda, Christina, Gerda agus Charlotte le feiceáil.
  Thug na cailíní breith do leanaí don Fuhrer, agus d'fhág siad iad faoi mhaoirseacht nannies speisialta ón SS.
  Agus bhí siad díreach tar éis teacht chun tosaigh. Tá na cailíní an-ghreannmhar. Chaill siad cathanna. Agus níl anseo ach an deis a chruthú duit féin. Tóg, ar deireadh, an Sevastopol thuaidh seo.
  Agus bunaigh ceannas an Tríú Reich san Aigéan Artach. Cá fhad is féidir an cogadh a tharraingt amach i ndáiríre? Agus ceapann na ceithre cinn: b'fhéidir in éineacht leo ar a laghad gur féidir rud éigin a athrú?
  Níl sé ró-reoite in aice le Murmansk - soláthraíonn Sruth na Murascaille insliú. Tá na cailíní i giúmar troda. Thug gach ceann acu breith ar lánúin - buachaill agus cailín! Mar sin, is féidir leat rejoice.
  Bhí Magda agus Christina ag crochadh thart ar na gunnaí. Tá an umar nua agus rialaithe simplí go leor. Tá sé cosanta ó na taobhanna le 120 mm armúr claonta, chomh maith le 50 mm eile de sciath. Mar sin ní féidir leat an carr a bhualadh ó gach taobh.
  Rinne na cailíní feadóg amhrán. Mothaíonn siad go hiontach ina gcroí.
  Dúirt Gerda le gáire ar a liopaí ómra:
  - Anois tá sliocht coitianta ag Hitler agus mé. Is baill den teaghlach ríoga muid!
  Rinne Charlotte gáire agus í ag rá:
  - Agus níl ach nialais amach romhainn!
  Umar "E"-100 chuaigh poist Sóivéadach. Scriosadh gach rud timpeall an oiread sin go bhfuil shots ó na Sóivéadaigh annamh, agus de ghnáth ó ghunnaí éadroma.
  Dhírigh Magda an gunna 128mm agus scaoil sé ar an meachán Sóivéadach. Sheinn an cailín blonde meala:
  - Is tigress mé, agus tá brón orm... Agus stróic an tíogair olc gach duine óna chéile!
  An Sóivéadach daichead a cúig rolladh ar ais, maraíodh roinnt saighdiúirí na Rúise.
  Ghlan Magda mar cat:
  - Is sárfhear mé, tá mo mhodh simplí ... bainfidh mé as eireaball na ndaoine atá déanta as olann! Agus ansin thosaigh an cailín ag gáire. Bhuel, díreach cosúil le bandia dÚsachtach.
  Bhuail cailíní striapacha Hitler an umar. Agus léim siad féin suas i gcarr le armúr fána.
  Ach ansin chas na laochra a gcarr thart. Canfaidh Charlotte, an áilleacht seo le gruaig copar-daite:
  - Clack, cliceáil, cliceáil ... Rollaí an sruth! D"ith na marcra Naitsíoch an gaineamh ar fad!
  Agus ina dhiaidh sin, bheadh Charlotte ag gáire chomh crua ... Thosaigh sí fiú ag caint ar a cuid fiacla. Agus arís sníomh an umar. Strac na Gearmánaigh síos an fál sreinge deilgneach. D'fhás an meaisín, an méid Tyrannosaurus rex, go borb. Agus rinne na laochra gáire ar a n-aghaidheanna gleoite agus feoiliteoirí.
  D'iompair na cailíní agus thug siad breith do leanaí ó Adolf Hitler. Agus deir sé seo cheana féin rud éigin. Vixens álainn, ach ag an am céanna arrachtaigh morálta. Anseo bhrúigh siad saighdiúir Sóivéadach a thit faoi na rothaí. Agus bhrúigh siad gunna 76-mm isteach sa talamh. Thiomáin muid chomh fada leis. Bhí an cruach leacaithe. Léirigh na laochra aerobatics figiúr. Bhí cuma níos neamhdhíobhálaí ar na sliogáin ná na piseanna a bhí á gcrathadh ag leanbh i creathach. Ba é an chéad ghunna eile a rinne an E-100 leata ceann 85 mm.
  Rinne Magda gáire:
  - Agus muid ag crush na Rúiseach cosúil le bedbugs!
  Ceartaigh Christina a cara:
  - Níos mó cosúil le béir! Agus is ainmhí mór é an béar!
  Chuir Red Charlotte leis, ag cur bac ar a fangs:
  - Agus toothy!
  Rinne umair Gearmánacha a mbealach trí línte cosanta na cathrach. Throid na trúpaí Sóivéadacha go han-stubbornly. Thóg gach duine suas airm. Throid fiú buachaillí deich mbliana d'aois sa mhílíste. Bhí go leor cailíní ann freisin. Bhailigh na cónaitheoirí go léir, ach ní raibh go leor airm ann. Bhí olllaochra le sonrú i ngach rud. Na ceannródaithe, ag baint úsáide as pléascáin homemade nó bunches de grenades, chuaigh umair Naitsíoch agus chaith iad féin faoi na rianta - ag fáil bháis le haghaidh a Motherland.
  Fuair an umar E-100 roinnt damáistí. D"éirigh le duine de na buachaillí dul trí mhianach trom. Fuair sé bás é féin, ach rinne damáiste do charr Gearmánach. D'eitil an pléasctha sorcóir agus cuid den bholb as. Moill ar an bhfeithicil mhór. Ansin chaith cúpla laochra bunches de grenades, Bris na rianta tiubh.
  Chaill an E-100, tar éis dul thar an líne tosaigh, a shoghluaisteacht.
  Dhírigh Gerda sé ghunna meaisín agus chas sé orthu nuair a rinne na saighdiúirí Sóivéadacha iarracht frith-ionsaí a dhéanamh. Thit na mílte Rúiseach agus ionadaithe ó phobail eile na Rúise, pollta ag urchair meaisín-ghunna. Rith na saighdiúirí Sóivéadacha ar aghaidh, áfach. Chaith siad grenades agus fuair bás. Shroich cuid de na blúirí an E-100, ach d'oibrigh na meaisínghunnaí i gceart. Ocus is dam Gerda cruinn. Agus ní théann a cuid urchair beagnach go neamhbhalbh.
  Agus tá saighdiúirí na Rúise ag fáil bháis ...
  Bhris Christina gunna mearthine 75-mm, sliogáin ilroinnte, agus scaoil sí as gunna meaisín comhaiseach. An beithíoch rua, ag cuimilt saighdiúirí Sóivéadacha as a chéile le urchair, hissed:
  - Is mise iompróir an bháis... Is é Satan féin mo ghaol dearg!
  Dúirt Magda go suaimhneach:
  - Bhuel, ná déan sin. Is é Satan an namhaid Dé agus tá doomed go dtí an loch na tine!
  Chas Christina a cos lom ar an miotal agus roar sí:
  - Cad mar gheall ar an loch na tine? Tá mo chuid gruaige cosúil le tine!
  Thug Gerda faoi deara le gréin:
  - Déanfaidh an Fuhrer é féin aon pheaca a mhaitheamh dúinn... Níos cruinne, tá coincheap an pheaca as dáta go bunúsach?
  Magda shrugged:
  - Ar mhaith leat a rá go bhfuil coincheap an pheaca as dáta...
  Chas Gerda air na meaisínghunnaí arís, ag cur faoi chois frithionsaí éadóchasach na saighdiúirí Rúiseacha. Mharaigh na hurchair iad mar bhronntanais ó ifreann. Tá cosaint an-láidir ag an E-100 sa mhodhnú seo. Bhí suas le hocht meaisínghunna, dhá cheann comhaiseach le gunnaí móra, agus an chuid eile á rialú ar insí. Agus bhuail siad crua go leor.
  Roared Gerda le grin:
  - Sin, is é seo an bonn go bhfuil an Tríú Reich! Is é ár reiligiún fíor creideamh na n-ainmhithe!
  Sheinn Christina rua, ag lámhaigh as gunna agus ag marú saighdiúirí Rúiseacha:
  - Mo ainmhí ceanúil agus milis... Is breá liom do chuid fangs, creid mé! Mo beithíoch ifreann agus fanged!
  Arís d"éirigh le ceann de na gunnaí frith-aerárthach Sóivéadacha na rollóirí a bhualadh agus iad a bhriseadh. Stopadh an E-100 ar deireadh. Phionós Magda, áfach, an gunna frith-aerárthach annoying trína chlúdach le lucht mór. Bhuel, bhí na rianta briste.
  Chuir Gerda glaoch ar thugha agus d'fhiafraigh sé:
  - Tarraing amach sinn, le do thoil! Táimid ag fáil bháis! Tá na rianta briste!
  Tháinig an freagra láithreach:
  - Beidh tug!
  Chan Christina le gáire:
  - Seo é an t-aistriú! Naimhde amach!
  Scaoil Magda an gunna, a bhí na saighdiúirí Rúiseacha ag iarraidh a tharraingt amach le haghaidh tine díreach. Bhris sé an bairille agus scaipthe saighdiúirí Sóivéadacha i dtreonna difriúla. Bhí duine de na saighdiúirí stróicthe ina dhá leath agus bhí sé ag streachailt in aimhréidh.
  Thrasnaigh an Críostaí fionn í féin agus d'ardaigh sí a súile chun an spéir agus ghuigh:
  - Maith dom, a Thiarna! Le haghaidh pheaca agus dúnmharú ainneonach!
  Rinne Christina gáire agus dúirt:
  - Ní féidir leat é sin a dhéanamh! Caithfidh tú a bheith soladach mar charraig! Bí i do charraig dúinn!
  D'fhreagair Magda go muiníneach:
  - Níl ach carraig amháin - Íosa Críost!
  Do chonnairc an diabhal ruadh:
  - Bhí Íosa ina pacifist! Agus is cogadh é ár gcreideamh agus ár ngairm!
  Roghnaíodh umar E-100 ina bharrach agus tarraingíodh é i dtreo na seasaimh Gearmánacha. Dúirt Gerda le gáire na banríona sneachta:
  - Is iad na rollóirí an chuid is leochailí den umar. Agus ní mór dúinn troid seo!
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Ní féidir na rollóirí iomlána a chlúdach le sciatha. Níl sé seo indéanta, mar beidh cuid de na rianta fós ar oscailt!
  Mhol Magda:
  - Cad a tharlaíonn má dhéanaimid na rollóirí beag agus gan phailléid?
  Ghig an diabhal ruadh agus thaispeáin sé fiacla péarla:
  - Conas níos mó luais a thabhairt dóibh?
  Chuimil Magda a bonn lom i gcoinne an mhiotail agus mhol sí:
  - Cad a tharlóidh má úsáidimid mótair leictreacha?
  Tharraing Charlotte a boilg agus casadh a muineál:
  - Rogha féideartha ... Agus beidh na humair sruthán níos lú!
  Dúirt Magda le deoir:
  - Nuair a shroichimid ifreann, dófaidh agus lasfaidh sé cosúil le tóirsí!
  Do chrom an diabhal ruadh:
  - Bhuel, mar sin... Agus cruthaítear aingil ó lasracha geala! Go n-éirí an t-aingeal linn!
  Ghlac Christina é agus chan sí go bodhra:
  - Níl mé aingeal, ach diabhal, ach do dhaoine tá mé naomh .... Gheobhaidh na naimhde a n-áireamh, faoi chéasadh pian unearthly den sórt sin!
  Thit na cailíní ina dtost... Bhí na stoirmeacha ag sníomh sa spéir, agus an gunna roar. Agus choinnigh na buamaí ag titim agus ag titim ... Cosúil le clocha sneachta fíor scriosta agus léirscriosta.
  Bhí Murmansk ar lasadh agus daoine ag fáil bháis. Sheol na Gearmánaigh fiú diúracán ballistic. Gan arm an-éifeachtach. Bheadh sé níos éasca buama cúig tonna a scaoileadh ón Yu-488; bheadh sé níos cruinne agus níos saoire.
  Ba í Christina an chéad duine a léim amach cosnochta sa sneachta nuair a tugadh an t-umar chuig ionad páirceála eile. Ann, thosaigh speisialtóirí deisiúcháin a dhéanamh. Bhog na cailíní go dtí teach te. Leagan muid síos ar na tochtanna. Thosaigh Gerda agus Charlotte ag imirt fichille póca.
  Thosaigh Magda agus Christina ag déanamh ABS ionas go mbeadh a n-bellies feiceálach agus nach mbeadh sag le linn toirchis. Laochra áille ar crith sna loin. Fós úr, ach is mná iad seo a rugadh leanaí. Agus níl an bás chomh scanrúil anois - tá duine ann chun leanúint ar aghaidh leis an teaghlach! Fiú amháin leis an síol a leithéid de scumbag mar Hitler.
  Ach na cailíní ó chathlán SS Tigress, tá an Fuhrer i ndáiríre rud éigin cosúil le Dia. Agus ní dia págánach é a thuilleadh, ach rud Uilechumhachtach agus dothuigthe ina genius.
  D'imir Gerda Gaimit an Rí agus d'fhorbair ionsaí láidir. Chosain Charlotte í féin go stubbornly. Bhí malartú buille ann. Ach chríochnaigh sé ar fad le scrios frithpháirteach agus tarraingt. Ansin thosaigh Magda agus Christina ag imirt fichille. Agus thosaigh Charlotte agus Gerda ag déanamh ABS agus push-ups. Choinnigh an cailín go gníomhach i gcruth.
  Dúirt Magda, ag imirt agus ag brú a chéile comhraic, go fealsúnach:
  - Ach tá sé fós aisteach...
  D'fhiafraigh Christina le gáire neamhchiontach ar a liopaí:
  - Cad atá aisteach?
  D'fhreagair an sárfhear blonde:
  - Ós rud é gur dathanna na maitheasa iad na bánna, ach is iad na cinn a thosaíonn an cogadh ar dtús!
  Dúirt an diabhal ruadh go réasúnach:
  - Ach tugaimid go maith freisin... Ach d'ionsaigh na Bolsheviks an Rúis ar dtús!
  Chan Magda mar fhreagra le ton brónach:
  - Ach tá gach rud faoi bhláth os ár gcomhair, tá gach rud ar lasadh taobh thiar dúinn ...
  Dúirt Christina le guth fáinneach:
  - Níl gá le whine! Is linne an té a shocróidh gach rud dúinn!
  Lean Gerda ag canadh:
  - A chara, ní gruama, fillfimid abhaile - beidh lúthchleasaithe fionn mar luach saothair againn!
  Ina dhiaidh sin phléasc an ceathrar ar fad ag gáire... Tháinig seirbhíseach sna déaga i láthair agus thug sé ceapairí le im, cáis, ispíní agus torthaí triomaithe do na cailíní. D'ith na cailíní agus bhí siad traochta sa teas. Na háille dozed off. Tá sé go maith nuair a bhíonn tú óg agus sláintiúil - is féidir leat titim ina chodladh go héasca.
  An lá dár gcionn, 27 Samhain, níor athchóiríodh E-100 ach go páirteach. Níor ghlac na cailíní páirt sa ionsaithe. Ach i bicíní, chuaigh muid ag bogshodar cosnochta tríd an snowdrifts. Bhreathnaigh siad orthu amhail is dá mbeadh siad craiceáilte, ag rith timpeall sa fuar beagnach nocht. Ach tá cailíní aerbatics go ginearálta. Is daoine speisialta na todhchaí iad!
  Chuaigh Gerda chun tosaigh. Agus ní hé an cailín cosnochta Gerda a bhí i scéal fairy Andersen. Ach freisin misniúil agus seasoned. Agus ag an am céanna bhí sí ina killer rugadh. Cailín tapa le matáin láidre.
  Mar sin féin, tá na ceithre cailíní go maith. Rith siad ar luas tapa ar feadh caoga ciliméadar agus d'fhill siad ar ais. Ansin rinneamar sraith cleachtaí, ag canadh, agus ag luascadh. Rinneamar cleachtadh beag ar lámhach.
  Go dtí an lá arna mhárach deisíodh an umar E-100. Bhuel, níl sé sin chomh dona. Thairis sin, bhí socrú bunaidh rollóirí ag an gcarr sár-throm seo, difriúil ó shocrú táiplise, rud a mhéadaigh feidhmíocht tiomána sa sneachta, ach chruthaigh sé fadhbanna áirithe d'fhir deisiúcháin as an nós. Cé go bhfuil sé díreach níos éasca a mount an E-100 ná an Tíogair nó Panther.
  Ar 28 Samhain, bhí na Naitsithe in ann briseadh tríd beagán níos doimhne i Murmansk. Ach tá friotaíocht na trúpaí Sóivéadacha dothuigthe go simplí. Agus ní fhéadfadh fiú sliogáin sé orlach déag ó longa cogaidh na Breataine agus na Gearmáine toil na cosanta a bhriseadh.
  Ach chuaigh na Naitsithe chun cinn fós. Chlúdaigh an umar E-100 cúpla bloc i rith an lae, ach rinne sé damáiste do na rianta arís. Ach an uair seo níor ghlac an deisiú ach cúpla uair an chloig. Ar 29 Samhain, bhuail cailíní Terminator imbhualadh le umar KV-3. Bhuail an fheithicil Sóivéadach an armúr tosaigh cúpla uair, ach phreab na sliogáin as an bhfána. Bhuail Magda ar ais ag umar na Rúise, rud a fhágann gur dhóigh sé cosúil le carn de tóirsí cruachta.
  D'iarr Christina ar a páirtí le gáire magadh:
  - Nach bhfuil trua agat do na Rúisigh sin ar chor ar bith?
  D'fhreagair Magda ó chroí:
  - Is dóigh liom trua do gach duine, fiú iad siúd nach fiú an trua!
  Agus sighed an cailín go trom, ag casadh a súile chun an spéir. Rinne na laochra iarracht gníomhú níos mó agus níos mó go cúramach. Ionas nach gcuirfí isteach ar dheisiúcháin. D"oibrigh na gunnaí 128mm agus 75mm mar asail. Ach fuair an umar damáiste fós.
  Phléasc ceann de na ballaí agus thit sé ar an gcarr. Bhí an armúr scríobtha agus beagán den fiacla.
  Ar an 30 Samhain, chuaigh na Naitsithe chun cinn níos faide fós. In áiteanna áirithe shroich siad lár na cathrach fiú. Ach ar an lá céanna, rinne lámhaigh dea-dírithe ó dhaichead a cúig damáiste do muzzle gunna 128-mm, agus b'éigean do na cailíní tús a chur le deisiúcháin arís. Agus, is cosúil, níos faide.
  Ansin chinn an ceathrar dul i ngleic le coisithe simplí in ionad umar. Rinne na háilleacha iarracht troid, ag troid i bicíní amháin. Ach sa fuar, ní fhéadfadh na cailíní seasamh ach ar feadh cúpla uair an chloig sa stát leath-naked seo, agus ansin rith siad chun téamh suas.
  Chuir Gerda í féin sa sneachta, scaoil sé as an raidhfil ionsaithe MP-44 is déanaí, agus mharaigh sé saighdiúirí Rúiseacha go gníomhach. Seo í, cailín cosnochta le gruaig bhán uirthi, a bhuail cornal ón Arm Dearg sa cheann. Agus dúirt sí:
  - Ní hea, is Aryan mé fós!
  Rinne Charlotte, a bhí ag dul ar aghaidh ón taobh eile, gáire:
  - Is laoch tú a thugann bás do do naimhde. - Ansin scaoil an cailín rua, cos-lom, ar an mhórshiúil agus bhuail sé faoi shúil é. lom sí a cuid fiacla beagán. - Féach leat, shoot mé aon níos measa!
  Thug Gerda pléasctha, ag críochnú ball Komsomol agus captaen na trúpaí Rúiseacha, léirigh an soith a fiacla:
  - Sea, shoot tú, ach chonaic mé! Cosúil le sábh slabhrach!
  Chaith Charlotte braon gloine lena bharraicíní loma. Bhuail sé leifteanant arm na Rúise sa mhuineál, agus chirped:
  - Agus seo mé, ag imirt timpeall le gloine!
  Rith Gerda tríd an sneachta, ag fágáil lorg coise galánta. Theith sí ag lúbadh síos. Ansin d'iompaigh an cailín tíogar anonn agus rinne sí corrcheann. Chas sí agus bhog sí a ceann i dtreo smig an tsaighdiúra Shóivéadaigh. Scairt sé fuil amach. Bhrú Gerda an scornach lena cosa nocht agus thacht sé an Rúisis.
  An diabhal dearg-haired Charlotte thacht an ceannródaí. Sin an chaoi a raibh olc agus olc ar na cailíní.
  Mharaigh Magda saighdiúirí Rúiseacha freisin, ach ní dhearna sé dochar do na páistí. Ní bheidh, ní ardóidh sí a lámh le leanbh. Agus go ginearálta, níor thug doirteadh fola sásamh di. Ach fós féin, tá sí ina tigress ó chathlán SS, agus caithfidh sí orduithe a leanúint.
  Mar sin chaith Christina miodóg ar bhuachaill a d"fhéach timpeall dhá bhliain déag d"aois. I ndáiríre éadrócaireach. Ní hea, níor chóir do dhaoine fásta leanaí a mharú!
  Thrasnaigh Magda í féin agus dúirt:
  - A Thiarna logh dom! Is fuath leat mé, ach is cogadh é cogadh!
  Agus lámhaigh an blonde ar an sniper Rúiseach, a thit, buailte ag buille beacht go dtí an droichead a shrón. Faraoir, bhí an chuma ar na ceithre cáiliúla. Mharaigh na cailíní na Breataine agus go páirteach na Meiriceánaigh ar dtús, ach anois tá siad tar éis glacadh leis
  Rúiseach. Is iad sin na gráinní spleodracha a bhain leis an Dara Cogadh Domhanda. Grins a léiríonn an chuid is mó fíor, agus fangs géar!
  Chuimil Christina a cos lom i gcoinne an adhmaid, í fós ag mothú fuar, agus dúirt:
  - An bhfuil sé disgusting? Cad atá uait ó witches dearg-haired!
  . CAIBIDIL Uimh. 14 .
  De réir a chéile froze na Gearmánaigh gníomhaíocht. Lena n-áirítear eitlíocht - agus iachall mar gheall ar choinníollacha aimsire in olcas. Níorbh fhéidir na tascanna a leagadh síos an lá roimh an gcion a chur i gcrích go hiomlán. Fíor, tá an Chugais gafa go praiticiúil. Tá réimse ola Baku faoi smacht. Chaill an USSR a fhoinse ola is mó. Fíor, caithfidh na Gearmánaigh iad féin fós am a chaitheamh ag athchóiriú na toibreacha. Gabhadh Karelia, Arkhangelsk, agus cuid den chósta thuaidh freisin. Tá Leningrad scoite go hiomlán ó chumarsáid leis an gcuid eile den Rúis. Gabhtar roinnt críocha eile sa lár. Tá leath na Tuircméanastáine áitithe freisin. Ghabh an tSeapáin an Mhongóil ar fad, agus dingíodh í féin isteach san Áise Láir freisin agus chruthaigh sí cinn droichid taobh amuigh den Amur, i réigiún Usuri. Fíor, d'éirigh leis an samurai beagán níos lú. Tá Vladivostok bac go hiomlán agus tá sé trí thine.
  Tá dhá chéad ciliméadar fágtha go Moscó. Agus is féidir leis na Gearmánaigh anois tine ag an bpríomhchathair le diúracáin ballistic agus buama le haerárthaí scaird. Ach sa gheimhreadh agus fuar, chaill an Wehrmacht an cumas chun ionsaitheacha eile a dhéanamh. Thairis sin, tá na trúpaí coilíneach: Indians, Afracach, hArabaigh an-fhuar. Agus chaill siad an chuid is mó dá n-éifeachtacht chomhrac. Bheadh sé ina pheaca gan leas a bhaint as a leithéid de chás. Cé gur fhulaing an tArm Dearg caillteanais ollmhóra agus bhí sé ídithe go mór freisin.
  Go deimhin, chinn an Fhoireann Ghinearálta, in ainneoin na ndeacrachtaí go léir le soláthairtí agus le cailliúint an Chugais, roinnt oibríochtaí ionsaitheacha móra a dhéanamh sa gheimhreadh. Fiú mura mbíonn leomh ag na faisisteach a gcuid srón a ghreamú sa gheimhreadh, biorfaimid síos iad agus brisfimid iad.
  Nó, in aon chás, cuirfimid iallach ort dul i ngleic leis na coinníollacha aimsire is measa.
  Ghlac Vasilevsky, ceann na foirne ginearálta agus leas-aire na cosanta, go loighciúil go leor leis nach mbeadh an APSS in ann an rás teicneolaíochta a bhuachan i gcoinne na hEorpa agus na hAfraice go léir leis an Áise ina theannta sin.
  I dtaca leis seo, ní bheidh buntáiste an namhaid, go háirithe san eitlíocht, ag fás ach amháin i rith an gheimhridh. Sea, ar ndóigh, tá dearthóirí Sóivéadacha forbartha cheana féin agus leanann siad ag forbairt umair nua níos airde. Go háirithe, an T-34-85 le turret níos mó agus gunna cumhachtach. Bhuel, tá an IS-2 le gunna 122-milliméadar ar an mbealach. Ach ní bheidh na Gearmánaigh ag seasamh go fóill. Thairis sin, níl fiú na gluaisteáin nua maith go leor chun an Leon nó aon charr trom a bhualadh.
  Agus ní dócha go mbeidh sé indéanta anois barraíocht uimhriúil a bhaint amach.
  Labhair Voznesensky freisin. Labhair sé amach freisin faoi ionsaithe tapa:
  - Tar éis cailleadh an Chugais, beidh ár n-arm taithí ganntanas mór breosla. Níos cruinne, táimid ag fulaingt air go dtí an iomláine cheana féin. Mar sin féin, sa gheimhreadh, tá an tréimhse lae i bhfad níos giorra, is minic a bhíonn an aimsir go dona agus laghdófar ídiú breosla freisin.
  Rinne Commissar an Phobail Zhdanov deifir freisin chun cur leis:
  - Ina theannta sin, shéid ár saighdiúirí agus sappers suas go léir na toibreacha ola sa Chugais. Ciallaíonn sé seo nach féidir leis na Krauts ár n-ola a úsáid go fóill. Ach ag smaoineamh ar cé chomh tapa agus a fhios ag na fascists éadrócaireach conas gach rud a thógáil agus a athchóiriú, ansin san earrach beidh ola Baku ag sreabhadh isteach i hartairí gheilleagar an Tríú Reich.
  Rinne Stalin achoimre ar an bplé:
  - Ag deireadh mhí na Nollag buailfimid an chéad bhuille geimhridh. Is í an cheist ach nuair?
  Anseo ní raibh aontacht ag an arm a thuilleadh. Mhol Zhukov bualadh sa lár agus tiomáint an namhaid ar shiúl ó Moscó. Ghlac Vasilevsky leis go raibh sé níos fearr pointe lag a aimsiú i Tikhvin. Ag an am céanna, cabhrú le Leningrad, a d'fhéadfadh nach mairfidh an imshuí dúbailte.
  Labhair Rokossovsky i bhfabhar ionsaithe i dtreo Voronezh. Bhí smaointe ann chun ionsaí a dhéanamh ar na Naitsithe in Astrakhan, nó fiú in aice le Arkhangelsk. D'éist Stalin leis na tuairimí go léir, scríobh sé rud éigin agus smaoinigh.
  Bhí cuma tempting agus tempting ar an smaoineamh an namhaid a bhrú ar shiúl ó Moscó. Mar sin féin, is i lár an aonaigh atá na faisisteacha is láidre agus is fuaite go maith anois.
  Dhealraigh sé illogical ionsaí ag trasnú an Volga;
  Is féidir ionsaí idir an Don agus an Volga, ach tá ár gcuid féin buailte ansin cheana féin, agus tá na Gearmánaigh daingnithe go maith freisin.
  Is cosúil gurb é smaoineamh Vasilevsky an ceann is loighciúil. Sa tuaisceart, tá na Gearmánaigh níos laige, agus tá a gcuid trúpaí ar bhealach níos lú taithí comhraic. Ina theannta sin, bhí Tikhvin áitithe le déanaí; Ach is féidir go gceapann na Krauts ar an mbealach seo freisin.
  Tabhair do chumas go léir i dtreo Voronezh? I gcumraíocht an tosaigh, foirmíodh balcóin, a mbeadh sé an-réasúnach iarracht a dhéanamh a ghearradh síos, cosúil le feochadán cránach oblique.
  Tá roinnt smaointe níos suimiúla ag fuck timpeall Arkhangelsk. Ag cur san áireamh go mbeidh ar na Krauts treisithe a iompar trasna na bhfarraigí, tá sé réasúnach go bhfuil gráin sa treo seo.
  Cé go bhfuil sé deacair do chuid trúpaí féin a sholáthar, go háirithe ós rud é go bhfuil cabhlach fomhuirí na Naitsithe go hiomlán i gceannas ar an bhfarraige. Agus tá bádóirí nua na Naitsithe ag dul i mbun seirbhíse. Dealraíonn sé gur thóg siad fiú an long chogaidh Bismarck a chuaigh faoi bháite roimhe seo beagnach. Ina theannta sin, ba cheart don long nua méid taifead agus armáil an Yamato a bhriseadh.
  Cé gur ar an láimh eile, cén fáth a bhfuil longa cogaidh ag teastáil ó na Krauts? Caith deannaigh i súile an domhain ar fad? Níos mó imní is ea na sonraí ar chineálacha nua arm atá á bhforbairt sa Tríú Reich. Go háirithe maidir le diúracáin agus aerárthaí scaird, agus tá sé seo tromchúiseach.
  Tar éis hesitating beagán, d'fhormheas Stalin an plean: ionsaí ar réigiún Tikhvin a sheoladh ag deireadh mhí na Nollag, agus go luath i mí Eanáir chun an namhaid a mhothú in aice le Voronezh.
  Go ginearálta, ba chosúil go raibh sé seo loighciúil... Idir an dá linn, lean an ceathrar cailíní a ndearnadh leathdhearmad orthu cheana féin lena n-laochra ar an bhFronta Thoir. Gerda agus Charlotte agus Christina agus Magda von Amhránaí - tar éis sos de bharr gur éirigh siad go léir ag iompar clainne beagnach ag an am céanna; ansin thug siad breith do leanaí sláintiúil agus ar ais chun tosaigh.
  Bhí an aimsir fuar agus tháinig na háilleacha ar an gcúigiú lá fichead de Nollaig. Tá sé ag cur sneachta agus tá an ghaoth ag séideadh do gcuacha. Agus níor roghnaigh siad an áit is teo dóibh féin - in aice le Leningrad.
  Nuair a shroich siad, chuaigh na cailíní a bhí clúdaithe le bikini ag rith tríd an snowdrifts. Go deimhin, ní mór do Aryans fíor a thaispeáint nach bhfuil siad eagla ar bith, fiú an fuar is déine. Rith buachaill ninja a tháinig ón tSeapáin, ar thug gach duine Karas air, leo.
  Tháinig an leanbh seo clúiteach as a rannpháirtíocht in oibríochtaí speisialta. Chuir gnéithe taitneamhacha oirthearacha, mar aon le gruaig fhionn a fuarthas ó athair anaithnid, an buachaill an-dathúil.
  Chuir na cailíní súile air fiú mar fhreagra, cé gur dócha nach bhfuil Karas ar aon dul leo go fóill. Ach ritheann faoiseamh na matáin mar shreang, ionas nach féidir fiú na tigresses seasoned seo, a bhfuil taithí acu ar gach rud, coinneáil suas leis.
  Fuair na cailíní a gcruth ar ais go hiomlán tar éis dóibh breith a thabhairt ar an mbonn oiliúna, ach ní féidir le gach superman luas oighreach den sórt sin a sheasamh.
  Dúirt Christina, ar éirigh léi, cosúil le Magda, von Singer, troid leis na Rúisigh:
  - Is iad sioc agus sneachta a bpríomhchomhghuaillí. Agus níl sé níos fuaire ná na Breataine!
  Thug Magda faoi deara go ceart:
  - Ní déarfainn é sin. Is iad na Rúiseach i bhfad níos láidre agus aonaid beagnach riamh cúlú!
  Rinne Charlotte, agus í ag bogshodar, ag gáire agus dúirt:
  - Ach is laigeacht níos mó é seo ná buntáiste.... Go hiondúil ní thuigim modhanna ordaithe agus rialaithe mar dhíormaí barráiste a chruthú agus ceannasaithe aonad cúlaithe a chur i gcrích.
  D"aontaigh Gerda cosnochta í féin, ag casadh anonn agus í ag rith agus ag déanamh stráice:
  - Ar ndóigh - faoin maide ní bhfaighidh tú laochra maithe. - Seo an cailín blonde, áfach, b'éigean a admháil, le croí creaking. - Ach troid na Rúiseach go maith má tá siad ar siúl cheana féin amach ar feadh dhá bhliain go leith. Ba mhaith linn a n-survivability!
  Rinne Christina snort go contemptuously:
  - An bhfuil tú ag insint dúinn?
  Rinne Gerda gáire agus í ag rá:
  - Tá muid ar an mionlach! Go háirithe Marcel!
  An Ace is fearr de gach am agus daoine, in ainneoin an toirmeasc categorical na Hitler, a bhí ag iarraidh an siombail dovincibility chun díriú go heisiach ar theagasc - tar éis an tsaoil, bhí sé ina leifteanant ginearálta, mar sin féin rushed chun tosaigh.
  Nó ina áit sin, thug an Fuhrer cead dó filleadh go grásta dá mbraithfeadh na Gearmánaigh olc áit éigin.
  Rinne na Naitsithe, ar ndóigh, ar eagla na heagla, a gcosaintí a neartú agus a ullmhú don gheimhreadh, ach bhí amhras láidir orthu go mbeadh na hacmhainní ag na Rúisigh le haghaidh gníomhartha maslacha ar scála mór.
  Mar sin féin, d'oibrigh an fhaisnéis. Is é sin le rá gur sceitheadh faisnéis faoin ionsaitheacht a bhí le déanamh chun Tikhvin a shaoradh. Ina theannta sin, chuir na trúpaí Sóivéadacha tús le barráiste airtléire cumhachtach, díreach in am don Nollaig.
  Bhuail siad "Katyushas" agus fiú cúpla de na chéad lainseálaithe roicéad ard-chumhachta "Andryusha". Agus ba é an ruathar ó na pléascanna a bhí chomh mór sin gur rug na cailíní cosnochta leath-reoite air.
  Ar ámharaí an tsaoil, tá a n-éisteacht ar fheabhas agus tá a súile ag lasadh.
  D"fhéach na cailíní ar a chéile agus tháinig siad ar an tátal:
  - Anois déanaimis troid i gceart!
  Agus dúirt an buachaill ninja Karas:
  - Beidh mo tasc a bheith chun dul isteach i Leningrad agus reconnoiter ann. Tá tú ró-álainn le bheith i do scout!
  Chlaon Magda a fabhraí go bog mar a d"fhreagair sí:
  - Agus tusa freisin... Agus má fhaigheann na Rúiseach do chaint aisteach?
  Dúirt Karas go loighciúil:
  - Nuair a labhraíonn tú Rúisis freisin i gceart, léiríonn sé tú mar eachtrannach i bhfad níos láidre. Ar aon chuma, rith mé, agus chuir mé brú maith ar an namhaid ar an taobh ...
  Theith na cailíní chuig a n-umar. Is tancaeir tástála iad, tar éis an tsaoil. Agus roghnaigh muid rud éigin nua dúinn féin. Níos cruinne, fiú dhá umar nua ag an am céanna, a chaithfear a thástáil ag an tosaigh.
  Eadhon "Laski", gluaisteáin le beirt bhall foirne le scáthchruth an-íseal. Na samhlacha den chéad uair de ghlúin nua umar, áit a raibh na Gearmánaigh dáiríre faoin leagan amach a dhlúthú. Agus roinnt fios gnó bainistíochta suimiúil. Go háirithe, an tarchur leictreach agus suíomh an ghiarbhosca suite san inneall. Agus bhí cúpla tancaer féin ina luí. Sa chás seo, cuireadh an tarchur agus an t-inneall ar chúl, agus shuigh na cailíní go compordach ar a gcuid boilg. Agus brúitear a gcosa na giaranna agus na cnaipí ón taobh thiar, agus bhog a lámha, ar a mhalairt, go compordach agus iad ag aistriú. Déantar an suíochán is mó a luíonn chun cruth a gcorp a ordú agus a chóipeáil. Níl aon túr i ndáiríre - d'éirigh sé amach a bheith ina gunna féin-ghluaiste, agus chomh híseal sin go bhfuil na rollóirí suite amach.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an gunna casadh, ach is féidir é a rothlú beagán. Bhuel, casann an Trodaire féin go tapa timpeall a ais, rud a chúiteamh as an easpa turret.
  Mhínigh Magda dá cailíní comhpháirtíochta:
  - Tá umair gan turret níos saoire agus níos ísle. Anseo is féidir linn an airde a choigeartú, é a ísliú go 1.2 méadar agus é a ardú go 1.5... Beagnach cosúil le partisans, táimid ag sracadh ar ár bolg.
  Ar mheáchan 12 tonna, bhí armúr tosaigh den scoth de 82 milliméadar ag an bhfeithicil ag uillinn claonta 40 céim ón gcothromán ag an mbarr. Agus tá an ceann bun an-bheag. Tá na taobhanna níos lú cosanta ag 60 milliméadar, ach clúdaíonn siad na rollóirí iad féin fós. Soláthraíonn an t-inneall 400 horsepower feidhmíocht tiomána den scoth. Ina theannta sin, fágann suíomh na rollóirí agus an fhionraí ní hamháin go laghdófar an scáthchruth, ach go soláthróidh siad maneuverability den scoth trí snowdrifts.
  Cibé rud a d'fhéadfadh duine a rá, tá an menagerie níos troime, ag tosú leis an Panther, i bhfad níos toirtiúla agus clumsy. Agus ar an snowdrifts tá sé go hiomlán cosúil le bás.
  Gerda, a shocraigh síos lena comhpháirtí fadtréimhseach Charlotte, agus go neamhdheonach mhothaigh sí míchompord i mbosca cúng, dlúth agus fadálach an umair. Cé, ar ndóigh, ní mór dúinn ómós a thabhairt gur choinnigh an fheithicil le armáil T-4 agus an armúr is fearr an meáchan de 12 tonna. Dúirt an terminator blonde:
  - Ba iad na tancanna is compordaí ná an Tíogair agus an Leon. Sa charr seo, bíonn am deacair ag cailíní fiú casadh timpeall.
  D'fhreagair Charlotte:
  - Ach an chosaint ... Cosúil leis an newest "Panther", a thosaigh ach amháin i mí na Samhna chun dul isteach ar an arm le cabhail 60-milliméadar .... True, tá an forehead dúnta níos fearr ná linne le 120-milliméadar, ach tá tú fós caithfidh sé a bhualadh. In uillinn mar atá againne, beidh gunna 85 mm a ricochet fiú nuair a fired ag raon bán-bán.
  Scríob Gerda a cos ar chúl a cluaise, ach fós féin chuir an ghluaiseacht seo a ladhar síos i gcoinne an díon claonta agus dúirt:
  - Thug na Rúiseach rabhadh dúinn go bhféadfadh umair le caliber 122 milliméadar a bheith le feiceáil. Ní chuireann Intelligence codladh!
  Dúirt Charlotte go muiníneach, ag stealladh amach a leicne agus ag casadh a béal le fearg:
  - Tá ár gcuid faisnéise ar a ndícheall mar i gcónaí. Ní raibh ach muid faoi ghlas i mbosca cramped.
  D'fhéadfaí an t-inneall nua de 400 horsepower, de réir na dtreoracha a luaitear, a threisiú ar feadh tamaill ghearr le meascán uisce-metalóin nó nítrigine. Sa chás seo, d'fhéadfadh an umar Rush ar feadh roinnt nóiméad ag luas níos mó ná 100 ciliméadar.
  Rinne trúpaí Sóivéadacha dul chun cinn, tar éis dóibh na trinsí agus na buncairí go léir a bhí ag na faisisteacha a threascairt roimhe seo. Ach tharraing na Naitsithe an chuid is mó de na trúpaí siar go dtí an dara agus an tríú líne. Ina dhiaidh sin rinne siad iarracht bualadh leis na coisithe le tine airtléire agus sraitheanna gunna meaisín.
  Chun tosaigh, ar ndóigh, bhí umair ag gluaiseacht. Ós rud é nach raibh an T-34-85 níos cumhachtaí tar éis dul isteach i dtáirgeadh mais, rinneadh ionsaí ar an T-34-76 a bhí níos lú agus níos soghluaiste. Dhreap siad, beag beann ar chaillteanais, isteach ar líne na trinse agus bhain siad leas as a sárfheidhmíocht tiomána sa sneachta.
  Agus seo iad na gluaisteáin Gearmánacha ag iarraidh freagra a thabhairt. Tá an T-4 scortha cheana féin, ach tá roinnt acu seo fós i mbun seirbhíse. Oddly leor, bogann siad níos fearr trí snowdrifts ná na arrachtaigh níos nuaí. Thairis sin, ní mór duit é a thosú fós chun an sneachta atá carntha idir na rollóirí a ghlanadh. Tá sé greannmhar fiú mar a fhiuchadh na Krauts uisce i gcoireáin agus ansin é a dhoirteadh ar na rianta ionas go dtiocfaidh an screamh ghalánta seo as.
  Fiú amháin an umar Gearmánach is fearr "Lion" ag fulaingt ó rollóirí den sórt sin. Fíor, sna mionathruithe a rinne na Francaigh é seo a chur san áireamh cheana féin, agus tá a gcarr féin in ann feidhmiú níos fearr ná tríocha ceathair... Ach níl sé seo ach go coinníollach ag labhairt go simplí.
  Ach d'aistrigh cúpla umar Gearmánach... Ach an chuid eile, conas is féidir liom a rá... Ag an mbarr! True, ó na tancaeir diana "Lion" iarracht a bhuail an T-34-76 ó achar fada. Ba chóir a thabhairt faoi deara, i bhfianaise leochaileacht armúr an turret teilgthe den dearadh Sóivéadach, go bhfuil seans ann, ar an drochuair, bualadh.
  Tá ganntanas na n-eilimintí cóimhiotalaithe chomh géar sin go bhfuil fiú gunnaí Kraut 50 mm contúirteach. Mar sin féin, bíonn amas ó ghunna beag 37-mm ina chúis le titim agus diúscairt armúr, nó scoilteanna sa chabhail agus sa turret.
  Mar gheall ar leochaileacht choibhneasta na "tríocha is ceithre" cuireadh siar an smaoineamh chun na "Panthers" a athfheistiú le gunna níos cumhachtaí go dtí am níos fearr. Nó, níos cruinne, an ceann is measa - má théann IPanna isteach sa tsraith. Ach go dtí seo níor tháinig an IS-1 ina sraith mais. Ach tá faisnéis faoin IS-2 tar éis sceitheadh cheana féin. Ós rud é gur thuig go leor ginearálta cheana féin go raibh an USSR beagnach doomed, agus ní raibh sé náireach a bhrath an Motherland ar airgead. Mar sin tá méadú suntasach tagtha ar líon na spiairí, lena n-áirítear iad siúd ar an bhFoireann Ghinearálta.
  Seo modhnú trom ar an "Lion" le gunna 128 mm. Déanann sé iarracht na ceithre cinn is tríocha a bhaint amach lena lapa fada... Ach déan iarracht é a bhualadh.
  Mar sin féin, socraíonn na tancaeir Sóivéadacha ionsaí a dhéanamh ar an Fritz iad féin. Fiú má chuirtear san áireamh ráta tine na gunnaí Wehrmacht, is féinmharfach é seo.
  Mar sin d'éirigh leis an "Leon" an turret a bhaint de agus d'eitil ceathrar cairde amach ar nós colúir go dtí an chéad domhan eile... Ach tá umair eile ag brú níos deacra fós... Anois tá na ceardaithe ar an airdeall chun na hinnill díosail a threisiú ar bhealach éigin, ionas go mbeidh siad is féidir leis an umar a ghéarú fiú ar feadh tréimhse ghearr, ach gan aon mheascáin suas le 70 ciliméadar. Lig don inneall briseadh síos ina dhiaidh sin. Ach ansin tagann guys éadóchasach ar an ionsaí, nach bhfuil sé beartaithe filleadh orthu. Bhuel, cad ansin? Mura féidir leat maireachtáil ar shlí eile, déan dearmad faoi mharthanas.
  Agus anois, cosúil le deamhan ón domhan sneachta, umar Sóivéadach, tar éis dó an t-íospartach is daoire a roghnú dó féin, reithí an "Leon" trom agus marfach. Bhí carr na Gearmáine díreach tar éis tosú ar an hangar a fhágáil.
  Tá an buille láidir, lúbann bairille an ghluaisteáin Shóivéadaigh. Tá an Leon sách íseal agus tá coirp an dá ghluaisteán leacaithe. Agus ansin pléascann inneall na Gearmáine atá suite chun tosaigh. Agus tosaíonn an tine, agus teitheadh na Naitsithe tríd an phóirse íochtair.
  Ní raibh gach, ar ndóigh, umair Sóivéadach in ann briseadh tríd go dtí an raon ramming. Tá gunnaí Fritz ag obair agus ag meilt. Ach cibé duine a éiríonn leis buailfidh sé go crua é!
  Bhí Gerda agus Charlotte beagán chun tosaigh ar a gcairde agus fuair siad iad féin laistigh den raon nuair a bhí na gluaisteáin Sóivéadacha le feiceáil cheana féin. Bhuel, is féidir leat shoot, ach tá sé níos fearr a fháil níos gaire. Ó chúig chiliméadar ar shiúl, tá sé deacair fiú armúr leochaileach duine is tríocha a ghlacadh.
  Dúirt Fiery Charlotte go fealsúnach:
  - Tá sé i gcónaí mar seo. Ní féidir leat bualadh ó chian!
  Chuir Gerda i gcoinne:
  - Is féidir leat má tá tú cúramach go leor!
  Ach go dtí seo níor chuir an scéal iachall orainn tine a oscailt ó achair fhada. Agus is ar éigean a thabharfaidh aon duine faoi deara a n-umar péinteáilte bán. Agus ritheann an carr chomh maith. Ní féidir le duine ar bith locht a chur ar an bhfonnadh.
  Agus tá an turas go réidh. Tá feithiclí Sóivéadacha sách maith freisin agus tá siad briste cheana féin tríd an gcéad líne cosanta Gearmánach agus tá siad ag briseadh tríd an dara ceann. Agus bhí an aimsir go dona, d'éirigh stoirm sneachta, agus leagadh go leor aerárthach Wehrmacht amach.
  Ag cur san áireamh laige uimhriúil na heitlíochta dearga, agus an géarghanntanas breosla, ní féidir leis an aimsir a bheith níos fearr.
  Lig na Krauts i bhfolach. Tá cuid acu tar éis tosú fiú ag déanamh ceirteacha bána. Beidh Hitler saor in aisce,...
  Scaoil Gerda dhá chiliméadar uaidh. I bprionsabal, níl an defeat seo cinnte go fóill, ach féachaint cé mhéad Gearmánaigh a d'éirigh leis na Rúiseach cripple, ansin cad a bheith ag súil leis. Ina theannta sin, tá tríocha ceathair níos lú fós ná mar a bhí ag tús an chogaidh, agus ní raibh am acu fós taiscí nua a fhorbairt. Mar sin...
  Bhí an Críochnaitheoir blonde an-bhuartha nuair a tharraing sí truicear an ghunna. Chaill sí nós na lámhach comhraic cheana féin - ach amháin i gcás an ionsaí ar Murmansk, cé gur lean sí ag cleachtadh ag raonta lámhaigh agus tailte oiliúna le linn a toirchis, chomh maith leis na chéad mhí dá réimeas. Ach de réir dealraimh tá sé níos éasca troid i bicíní agus cosnochta, éiríonn tú ar cheann leis an meaisín... Bhuail an sliogán agus d'éirigh leis an turret... Ní hea, níor tháinig sé trí thine, ach b'éigean do mo chara stopadh ar aon nós. Agus anois íospartach eile ...
  Cogar Charlotte:
  - Cé atá cleachta le troid ar son bua. Rachaidh sé go dtí an uaigh linn... - Bhris Gerda, agus cheartaigh an laoch rua í. - Nó in áit, beidh muid go léir ár naimhde a thabhairt chuig an uaigh le chéile.
  Chuir Snow White an Terminator isteach go feargach:
  - Sea, gan inspioráid, ná bíodh aon seachrán ort ag an amhrán!
  Phléadáil Charlotte:
  - Can tú féin é! Tá tú chomh cumasach!
  Agus thosaigh Gerda ag treorú na tine ar chanadh;
  Dhá cholún an tír dhúchais agus an t-arm,
  Ar a luíonn an phláinéid!
  Cosnóidh ár dtír thú lenár gcíoch,
  Tá do arm téamh ag na daoine go léir!
    
  Tá na scamaill fionnuar, agus tá an solas te,
  Chuimil an gunna meaisín gualainn an tsaighdiúra!
  Tá muid leat go deo, ár dtír dhúchais,
  Déanaimis uaigh don namhaid!
    
  Sea, uaireanta bíonn aghaidh an fhortún cruálach,
  Déanann an piléar iarracht ár gcroí a bhriseadh!
  Chuaidh sé siar beagán agus fuair an trodaire bás,
  A Thiarna oscail an doras don laoch!
    
  Sna spéartha gan íochtar tá síocháin againn,
  Paradise, ní shineann an laoch beannaithe!
  Gabhaim síocháin liom i mo thír dhúchais,
  Beidh ár bpáistí blas torthaí an bua!
  Agus Gerda ag canadh, bhuaigh sí naoi n-umar eile, rud a chuir feabhas suntasach ar a scór.
  Ansin thosaigh Charlotte ag canadh:
  Airde réaltacha mealltach,
  Tógann siad tú chun achair endless!
  Agus ár muintir ar domhan smaoinimh,
  Aisling Icarus ag eitilt!
    
  Tá mo radharc ar an spéir,
  Tá sé deacair teagmháil a dhéanamh leis an sféar saor in aisce,. .
  Ó na chéad scriúnna Archimedes -
  Bhí sé fada agus tedious iad a phleanáil!
  Anseo níorbh fhéidir leis an gcailín cur ina gcoinne agus thosaigh sí ag díriú uirthi agus í féin a chur faoi dhó... Níor thug foirne umar na Sóivéide aird ar na seatanna, cé go ndeachaigh gunna féinghluaiste Magda isteach freisin. Fós féin, i stoirm sneachta ní féidir leat a fheiceáil i ndáiríre cén áit, cad é agus conas a bhuaileann sé. Ina theannta sin, chuaigh an dá umar go tóin poill agus bhí siad beagnach do-aitheanta ón snowdrift. Agus bhí an gunna nua níos dofheicthe, agus ag an deireadh bhí tostóir le asraon solais. Is é seo an meaisín is insidious a d'éirigh an Fritz amach a bheith acu.
  Sheinn an carbán crucian, a bhí ar crochadh ar an taobh an nóiméad sin, le sceitimíní:
  - Má bhíonn mná ag troid, b'fhearr gan dul isteach i gcomhrac!
  Bhí an chuma ar an scéal cé mhéad damáiste a d"fhéadfadh dhá ghluaisteán ach dhá thonna déag an ceann a dhéanamh? Mar sin féin, sa chás seo, cinneann pearsanra gach rud. Níor chaill na cailíní go praiticiúil, cé nach raibh gach amas marfach. Trí nó ceithre armúr claonta de thríocha ceathair thug ricochet, thart ar dosaen imbhualadh ba chúis le céimeanna éagsúla damáiste do na feithiclí, ach den chineál is féidir a shocrú go héasca sa réimse. Ach rinneadh damáiste tromchúiseach do thart ar caoga feithicil Sóivéadach de armúr droch-chaighdeán.
  Mar shampla, thosaigh ceithre cinn is tríocha an cheannasaí ag urlacan nuair a mhaidhm an lón lámhaigh. Caitheadh an turret i bhfad ar shiúl, agus d'iompaigh an bairille cosúil le roth stiúrtha. Fuair daoine bás freisin.
  Thuig criúnna umar na Sóivéide le fada an lá go raibh siad á ngearradh agus rinne siad iarracht frith-ionsaí.
  Tá cailíní tíogair an-chúng, ach tá an t-ualach lón lámhaigh de 82 babhtaí sách inchomparáide leis an Panther. Cé go luíonn an lón lámhaigh ar an srón agus na cailíní scrapes a uilleann orthu. Ach do anois tá rud éigin fós le shoot, agus nuair a druidim, tá sé níos éasca a bhuail an Rúiseach.
  Trasnaíonn Gerda í féin go han-tapa agus, ag seoladh umar eile le haghaidh fuílligh, cogar:
  - Dia logh dom! Is guys cróga iad seo, ach tá duine dá gceannasaithe go hiomlán ar mire!
  Thug Charlotte faoi deara, ag cogar go hysterically:
  - Má thagann siad ar bord linn, sin é an deireadh!
  Go deimhin, bhí na tríocha ceathair a scaoiltear agus iad ag bogadh, clúdaithe le deataigh, ag sileadh ón turraing. Ar ndóigh, tá a n-amas annamh, tá na shots míchruinn, ach tá an umar cromáin.
  Tá an forehead fós cosanta go foirfe agus tá an armúr, cibé duine a d'fhéadfadh a rá, ar ardchaighdeán, cementáilte. Ciallaíonn sé seo go dtugann an dromchla cruas méadaithe ricochet den scoth, díreach cosúil le léim coinín.
  Ach tá sé scanrúil laistigh fós, tá sé cosúil le dreapadh isteach i druma agus a bheith buailte le batons trom.
  Fíor, d'éirigh an cábáin an-te ó na amas, ach nuair a bhíonn tú i bicíní, tá sé go deas fiú tar éis tumadóireacht a dhéanamh isteach sna snowdrifts. Ach is é an rud atá i bhfad níos míthaitneamhach ná gur bhuail an bhlaosc Sóivéadach an naprún ceart den sorcóir. Tá sé seo le haghaidh feidhmíocht tiomána an ghluaisteáin, cosúil le crowbar faoin tsúil. Cé, má mheasann tú nach bhfuil na rollóirí tuislithe, ach cart ar leith, ansin is féidir leis an umar bogadh fós. Cas timpeall agus fág tú féin. Ba cheart go mbeadh sé seo déanta níos luaithe. Agus mar sin tá an chosaint géar níos laige. Agus tá an uillinn claonta níos lú. Má bhuaileann sé, d'fhéadfadh sé briseadh tríd. Níl gunnaí na Rúiseach chomh lag sin.
  Dúirt Gerda, arís ag scaoileadh bronntanas an domhain thíos óna ghunna leath-uathoibríoch:
  - Ach Pasaran!
  Cé go bhfuil an chuma ar an bhfocal seo, nó in áit mana na gcumannach Spáinneach, go hiomlán míchuí do laochra tíogair na Gearmáine. Tar éis an tsaoil, throid na Naitsithe ar thaobh Franco. Cé uaireanta saighdiúirí a ghlacadh go toilteanach daoine eile teicnící.
  Nuair a bhí sé ag lámhaigh, d'iompaigh Charlotte an gunna féinghluaiste Laska beagán, agus chruthaigh scrios an sorcóir ceart ag an bhlaosc fadhb dóibh maidir leis seo.
  Ní raibh umair Shóivéadacha rushed tríd an snowdrifts chomh tapa agus ar feadh an mhórbhealaigh, ach fós a jumps tapa isteach ar a n-aidhm agus bhí go tapa.
  Anseo tá na sliogáin á lasadh ag raon pointe-bán.
  Agus lasann Gerda ag luas barr, ag cur allais go mór. Armúr slantáilte
  tugann sé ricochet sa mhullach, ach má bhuaileann siad iad pointe-bán ar an taobh...
  Charlotte yelled:
  - Agus fiú má chríochnaíonn mé i ndoimhneacht ifreann, ní bheidh mé ar ais ar an chliabhán!
  Cailíní, shoot mé go dtí an deireadh, ach na sliogáin Rush ó na taobhanna agus Pierce, briseadh na rollóirí. Scoilteann an armúr agus téann an carr trí thine.
  Déanann Gerda cinneadh:
  - Táimid ag buille suas na gluaisteáin agus saoire!
  Exclaims Charlotte le anguish:
  - Ar mhaith leat iarann a chaitheamh?
  Deir Gerda go cinntitheach:
  - Tá rudaí níos tábhachtaí ná miotail, mar shampla frámaí!
  Scriosann Charlotte ceamara scannán beag agus scairteann sí:
  - Ach beidh ár n-shaothair a thaifeadadh go deo!
  Chas Gerda, lena mhéara loma, an luamhán a chuir amach pléascáin a bhí in ann umar turgnamhach a shéideadh as a chéile. Bhí an-brón ar an gcailín tíogar saothar ealaíne den sórt sin a mhilleadh, ach cá háit a bhféadfadh sí dul dá mba rud é go ndéanfadh na saighdiúirí Sóivéadacha, nach bhfuil misneach a dhiúltú, teicneolaíochtaí uathúla a ghabháil.
  Mar sin shéid siad suas an Laska agus thum siad isteach i snowdrift chun a saol uathúil a shábháil.
  Ní raibh Magda von Singer agus Christina ag iarraidh cúlú chomh maith agus bhí a gcarr stróicthe as a chéile ag sceallóga cruinne. Is é seo an cinniúint - an Pallas merciless aon chogaidh. Nuair a chaithfidh tú cúlú, ag fágáil do chroí. Ach throid na cailíní go sciliúil, agus d'éirigh leo beagnach gach lón lámhaigh a úsáid. Ach anois bhí orthu iad féin a adhlacadh, cosúil le nathracha i snowdrift, agus ansin iarracht a dhéanamh chun suí amach as na gunnaí do-exorable Sóivéadach.
  Nuair a bhíonn tú sweaty agus i bicíní, ní hé an smaoineamh is taitneamhaí é dreapadh isteach i ndoimhneacht an tsneachta. Ach cé chomh minic inár saol a dhéanann tú cad a thaitníonn leat? Ar aon chuma, mar shampla, d"éirigh leis an solas boinn chos diaga Christina a chanadh go dtí an deireadh. Ach chuir sé seo fearg ar an gcailín agus d"éiligh sé:
  - Ní dhíoltar onóir agus misneach de réir meáchain!
  Exclaimed Magda, a bhí scortha freisin, agus fiú a craiceann coirtithe i blisters:
  - Teas is ea tine, ní tine!
  Rinne umair Sóivéadacha, áfach, an tasc níos éasca. I buile, scaoil siad ar na "Weasels" tréigthe gan trua, ag tumadh mórán sliogáin isteach sa mhiotal briste. Ag an am céanna, chlaon cuid de na tancaeir amach as na hataí agus, cosúil le cascáid eas, chlúdaigh siad na feithiclí Gearmánacha iad féin agus iad siúd a bhí ag tiomáint gás.
  Bhuail Magda nuair a thug sí faoi deara:
  - Tá siadsan, na Bolsheviks, cróga, ar ndóigh, ach thar a bheith neamhshaothraithe!
  Léirigh Christina, ag spochadh an sneachta a bhí ag titim isteach ina béal, ceartas géar gan choinne:
  - An dóigh leat gur fearr ár laochra?
  Dúirt Magda le magadh:
  - Ar ndóigh, tá sé níos fearr ó bhuaigh muid. Is linne an Chugais cheana féin, ansin níl Moscó ach cúpla céad ciliméadar ar shiúl... - Agus an blonde meala go géar faoi urchosc a fangs fada. - Nó ar mhaith leat óráidí tréas a iompar?
  D"ardaigh Christina, a raibh go leor de gach rud feicthe aici cheana féin, tobair deannaigh sneachta lena cos agus rinne sí gáire, ag tabhairt faoi deara:
  - Uaireanta is é an ciúnas an cineál betrayal is uafásach.
  Thug oíche, sneachta sneachta agus sneachta seans maith do na cailíní maireachtáil.
  . CAIBIDIL Uimh. 15 .
  Thairis sin, níor tharla sé do na comhraic an sneachta a chíor agus diabhal cosnochta a lorg sna sruthanna sneachta. Mar sin shuigh na laochra, curtha sa sneachta, ar ais, agus bhog na tancanna Sóivéadacha ar aghaidh, ag forbairt cinn. Cé gur fágadh breis agus céad carr ina luí briste, saobhadh,
  mar thoradh ar an gníomh de chailíní tigress.
  Go ginearálta, d'éirigh le trúpaí Sóivéadacha roinnt rath a bhaint amach sna chéad chúpla lá agus d'éirigh leo dul i gcion go suntasach ar fhoirmíochtaí namhaid.
  Chuaigh an Fritz siar go Tikhvin féin agus rinne siad iarracht cos a fháil sa chathair. Ar ndóigh, is cosaint thromchúiseach go leor iad tithe agus ceantair chónaithe ó na trúpaí Sóivéadacha atá ag teacht chun cinn.
  D"éirigh leis an gceathrar cailíní cróga cúlú go Tikhvin. Ach bhí orthu dul i mbun gunnaí fo-inneall chun an chathair a chosaint. Ach do thancaeir ní hé seo an caitheamh aimsire is taitneamhaí.
  Dúirt Charlotte, ag scaoileadh ar ais ó na coisithe a bhí ag teacht chun cinn, ag cur saighdiúir dearg eile go dtí an chéad domhan eile:
  - Bhuel, nach arrachtaigh muid... Agus ba mhaith linn an taisce a fháil freisin!
  Rinne Tikhvin damáiste tromchúiseach fiú nuair a ghabh na Gearmánaigh an chathair.
  Anois shocraigh na Krauts na barricades agus bhí siad ag súil le líne cosanta do-leithscéalaithe a thógáil.
  D'oscail Gerda tine le seatanna aonair - ba cheart di aire a thabhairt dá cartúis. Chaill na trúpaí Sóivéadacha an iomarca umar agus mar sin chuaigh na coisithe ar an ionsaí.
  Ar ndóigh, ní raibh go leor iompróirí pearsanra armúrtha de shamhlacha Sóivéadacha. Sin an fáth a cuireadh na saighdiúirí chun maraithe. Agus bhuail meaisínghunnaí agus gunnaí meaisín iad. Lámhaigh an ceathrar go maith agus chuaigh siad i bhfolach go cliste sna barricades.
  Nuair a leag Gerda saighdiúir Sóivéadach eile síos, chan sé:
  - Ní mór dúinn éacht cogaidh a chur i gcrích - nó ní bheidh aon chiall againn le maireachtáil!
  Bhí an cath ar siúl ar fud na cathrach. Agus bhí buamaí ag titim ó thuas cheana féin, go háirithe ó tháinig feabhas suntasach ar an aimsir, agus fuair na Krauts tús áite.
  Chaith Gerda, i buile, miodóg lena mhéara lom galánta agus scairt:
  - Beidh an bua ag ár gcath, nó ní féidir é a bheith!
  Dúirt Charlotte, ag lámhach ar ais chomh maith:
  - Níl ach bua amháin, ach ceann mór!
  Chuir Gerda, roinnt trodaithe amach le pléasctha gearr, leis:
  - Ach ní defeat beag!
  Lámhaigh gunnaí féinghluaiste Sóivéadacha ag Tikhvin, tháinig airtléire páirce agus léigear beagán níos déanaí. Neartaigh an Fritz a gcosaint agus a mbrú aeir. Chruinnigh trúpaí Sóivéadacha aerárthaí nua.
  D'athraigh cuma an Marseille legendary go mór cothromaíocht na cumhachta.
  D'eitil an Ace mór an ME-309, arm an-chumhachtach. Agus scuab sé go litriúil gach duine ina chosán. Thug fiú arm na Sóivéide rabhadh go sonrach go raibh a leithéid de ollphéist le feiceáil san aer.
  Níor mheas Marcel é féin ar dhóigh ar bith gur olc é féin, i bhfad ní ba lú ná sin duine cruálach. Chreid sé go raibh sé ag comhlíonadh a dhualgas naofa don Motherland agus é ag troid leis an Arm Dearg. Ina theannta sin, níorbh eol dó go leor fíricí faoi ainrianta na Naitsithe. Agus cuireadh an iomarca i leith an chogaidh.
  Ach seo é an chéad troid super-asal tar éis dó filleadh. Bombers Sóivéadach, aerárthaí ionsaithe agus trodaithe ag eitilt. Is léir go dteastaíonn uathu cath fíochmhar a thabhairt d"aonaid talún an Wehrmacht. Ach feiceann Marcel é seo go léir agus ó achar cúig nó sé chiliméadar osclaíonn sé tine, agus fiú feadaíl trína shrón.
  Ní raibh an namhaid feicthe ag meaisíní Sóivéadacha agus aces cróga fós i ndáiríre nuair a thosaigh a n-eitleáin ag pléascadh agus thosaigh a gcuid sciatháin ag titim amach. Lámhaigh Marcel gan aidhm, ach go hintuigthe. Bhí sé amhail is dá mbeadh a fhios aige roimh ré i gcás ina mbeadh gach píolótach eitilt agus a stiúradh a monster sciathán. Mar sin d'éirigh sé amach go raibh fear óg le aghaidh leanbh ag scuabadh armada sciatháin ar shiúl.
  An Bhliain Nua, cé go frosty, iompaigh amach a bheith te. Rinne trúpaí Sóivéadacha ionsaí dian agus leanúnach iarracht Tikhvin a ghlacadh. Chosain an Fritz iad féin go stubbornly, ag iarraidh fanacht sa chathair, áit a raibh an t-artaire bheathú dothuigthe Leningrad. Ina theannta sin, bhí muid ag caint faoi an gradam na trúpaí Gearmánacha, a fuair sé deacair agus náireach a thabhairt suas cathracha móra.
  Mar a bheadh an t-ádh leis, tháinig feabhas ar an aimsir agus staon buamadóirí namhaid iomadúla, go háirithe an t-ollmhór Yu-288, seasamh na trúpaí Sóivéadacha agus rinne siad buamáil ar chumarsáid.
  Bhí na haerárthaí Sóivéadacha Yak-9 agus Lagg-5 go mór níos lú ná an namhaid ó thaobh armála agus luas. Go háirithe, bhuail an ME-309, cosúil le dragan, feithiclí Sóivéadacha níos laige. Ina theannta sin, d'fhorbair na Gearmánaigh tactic sclábhaithe dúbailte, rud a d'fhág gur féidir a mbuntáiste uimhriúil a úsáid go héifeachtach agus a laghdaigh cuid de na fadhbanna maneuverability de na feithiclí Gearmánacha daingean, armtha ach troma de chuid Focke agus ME is déanaí. Ina theannta sin, thosaigh scairdeanna ME-262 le feiceáil ar an tosach, cé nach bhfuil an meaisín seo iontaofa go hiomlán go teicniúil, chomh maith le modhnú níos éadroime, níos maneuverable agus níos saoire ar an HE-162. Bhí an meaisín deiridh níos éasca le monarú agus níos iontaofa go teicniúil ná scaird Messerschmitts. Ach chun é a fheidhmiú, bhí gá le píolótaí measartha ardcháilithe. A dhíluacháil beagán cáilíochtaí dearfacha den sórt sin na forbartha seo mar an meáchan íseal an aerárthaigh - ach 1.6 tonna nuair a folamh, ar chostas íseal agus manufacturability de tháirgeadh, agus an maneuverability is fearr sa domhan.
  Ach mhol na daoine Gearmánacha sin a rinne máistreacht ar an meaisín seo é. D'éirigh go háirithe le Huffman, an píolótach uimhir a dó i ndiaidh Marseille, a d'fhan nach raibh sé indéanta. Tar éis dó dul thar an 300 carr a bhí thíos leis, fuair Huffman ardghradam Crois Ridire na Croise Iarainn, le duilleoga darach, claimhte agus diamaint. Is é an tactic atá aige dul chomh gar agus is féidir, agus ansin bualadh agus eitilt ar ais is áisiúla ar an HE-162. Mar sin thaispeáin Huffman é féin a bheith ina mháistir den scoth ar an dlúthchomhrac. Cé go bhfuil toradh Marseille ar lámhaigh 3117 aerárthach síos fós dosháraithe.
  Thairis sin, ar 2 Eanáir, 1944, bhí an píolótach legendary seo le feiceáil sa spéir agus mar sin féin chuir sé ina luí ar Hitler, ag meabhrú dó go raibh trúpaí na Gearmáine i droch-chruth, agus go raibh an trealamh Gearmánach níos cumhachtaí ag tabhairt isteach go soiléir sa sneachta. Mar sin is gá soláthar aeir a sholáthar don Tikhvin timpeallaithe, áit ar shocraigh trúpaí Gearmánacha, agus gach bealach isteach chuig an gcathair a bhuamáil.
  Bhí na cailíní tigress ag lámhach ar an talamh, agus an Super Ace ag scóráil sa spéir.
  Ar an gcéad lá, rinne Marseille sé sorties agus lámhaigh síos níos mó ná céad aerárthach Sóivéadach. Fíor, ar 4 Eanáir chuaigh an aimsir in olcas go tobann... Tháinig stoirm sneachta, agus chuir trúpaí Sóivéadacha stoirmeacha ar an gcathair.
  B'fhearr leis na ceithre chailín iontach Terminator dul i ngleic le chéile - ghualainn le gualainn. Mar sin uathúil álainn agus deadly. Mar gheall ar an bhfuacht, b'éigean dóibh duaithníocht a chur orthu agus troid i mbán.
  Tháinig an buachaill ninja Karas chun cabhrú freisin. Críochnaitheoir leanbh gan eagla, ní raibh eagla air roimh an fhuacht agus throid sé i shorts amháin. Ba é an t-aon bhealach a bhí aige le bheith te ná uachtar duaithníochta, rud a d"iompaigh a chraiceann le craiceann seacláide bán faoin sneachta a lean ag titim, ag clúdach na sráideanna go léir. Ina theannta sin, d'úsáid sé dioscaí miotail an-tanaí agus claíomh katana a chaitheamh sa chath. Ach, ar ndóigh, lámhaigh sé den scoth, agus ó airm a gabhadh. Mar sin féin, níor chaill na cailíní freisin raidhfilí uathoibríocha a úsáid.
  Tá airm den sórt sin níos cumhachtaí ná gunnaí fo-inneall, agus níos tábhachtaí fós níos iontaofa. Mar sin féin, níor lig na raidhfilí ionsaithe MH-44, mar riail, na Gearmánaigh síos. Faoin tríú geimhreadh, bhí an meaisín cogaidh Gearmánach dea-ola réidh. Go háirithe, fiú amháin i stoirm sneachta, d'éirigh le Focke-Wulf agus ME, ag baint úsáide as teas, instealltaí pianmhara, teoranta, a chur ar thrúpaí Sóivéadacha.
  Lámhaigh Gerda gan lámh, ag iarraidh gan féachaint sa treo ina raibh na saighdiúirí Sóivéadacha ag titim. Bhí go leor de na trodaithe an-óg, seacht mbliana déag nó sé bliana déag d'aois. Earcaíodh na coisithe i sciorrthaí talún, ag racadh suas na hacmhainní go léir. Go deimhin, cailleadh go leor.
  Ach i measc na Krauts tá go leor eachtrannach. Go háirithe, an tSualainn, inar bhuaigh na Naitsithe na toghcháin le déanaí, agus tá an chríoch puipéad seo faoi smacht an Tríú Reich. Bhuel, tá dhá rannán agus ceithre bhriogáid ón tSualainn tagtha cheana féin mar oibrithe deonacha. Sa tír féin tá slógaí agus mórshiúlta ag éileamh cogaidh. Agus caitheann siad portráidí de Hitler agus Charles XII.
  Mar sin is ceist ama é dul isteach sa tSualainn i gcogadh díreach. Tá an Spáinn agus an Phortaingéil ag cogadh cheana féin, ach tá siad ag cur trúpaí i bhfad níos faide ó dheas. Agus anois sa gheimhreadh déanann siad iarracht go ginearálta a dhreapadh áit éigin níos faide ná an iomaire Chugais. De réir dealraimh tá cór na Brasaíle réidh le léim a dhéanamh go dtí an Áise Láir, áit a bhfuil gluaiseacht Basmachi ag éirí go geal le fuinneamh athnuaite.
  Ach is mionsonraí iad seo; tá rannáin Vlasov ag troid i Tikhvin freisin. Bíonn na fir seo ag troid go feargach, agus iad ag tabhairt faoi deara go bhfuil an chéastóireacht uafásach agus an tsrón dosheachanta ag fanacht leo i mbraighdeanas. Cad mar gheall ar na Gearmánaigh? Mar sin féin, ní siúcra! Beidh am crua acu freisin, gheobhaidh go leor bás sa tSibéir, ach fós ní bheidh siad ag crochadh gan idirdhealú.
  Tar éis do Gerda an gearrthóg a athrú agus na saighdiúirí a bhí cóirithe i gcótaí móra liatha a ghearradh síos - níl a ndóthain róbaí duaithníochta ag na Rúisigh dóibh ar fad, shamhlú cad a d'fhéadfadh a bheith ag fanacht leo dá ngabhfaí iad... Agus rinne sí miongháire ar an ngnéas féideartha, eachtraíochta fionnuar. Fíor, beidh sé níos measa níos déanaí sa tSibéir. De réir mar a thagann an sioc seo chugat - tá teas lasrach níos fearr fós. Sa bhfásach, chuaigh siad i dtaithí ar an ngaineamh te go tapa agus rith siad timpeall cosnochta, ach anseo níor oibrigh sé amach mar sin. Tar éis cúpla uair an chloig i bikini sa fuar, thosaigh sé ag crith agus bhí orm te suas sa teach folctha. Is ansin a d'éirigh a gcuid fear óg ó chathlán mionlach an SS a gcorp le builleanna sprúis. Bhuel, agus ní hamháin le broom, ar ndóigh - tá guys Aryan dathúil roghnaithe, sin an méid atá uait!
  Tá a n-iarshyness caillte go hiomlán acu cheana féin, nó b'fhéidir, ar a mhalairt, go bhfuil suaimhneas macho baineann faighte acu. Ach anois caithfidh siad cúlú beagán - tháinig na coisithe Sóivéadacha, ag líonadh na gcur chuige le corpáin, ró-chontúirteach gar agus thosaigh siad ag caitheamh grenades.
  Bhí sé riachtanach an t-achar a bhriseadh ionas nach dtitfeadh sé faoi chlocha na blúirí.
  Fuair Magda gearradh beag ó shrapnel agus, mar fhreagra air sin, scaoil sé ocht n-urchar i dtrí soicind. Rith na saighdiúirí Sóivéadacha beagnach gan briseadh, gan ach lúbadh síos beagán agus fuair an gearrthóg íospartaigh. Scaoil Christina ocht mbabhta amach freisin. Chuir an diabhal dearg ionsaitheach í féin in iúl:
  - A mheabhair na gcróga, canaimid amhrán!
  Ach is cosúil gur chinn na saighdiúirí Sóivéadacha a chruthú gurb é seo eagna an tsaoil. Buaileann gunna meaisín ionsaí na Gearmáine lena chumas ar fad, agus is cosúil nach ndéantar neamhaird dá shots. Cé go dtagann na saighdiúirí, leanann iad siúd a tháinig slán ar aghaidh ag rith agus fiú grenades a chaitheamh beagnach pointe-bán, cé gur féidir é seo a dhéanamh níos luaithe.
  Caitheann an carbán crucian dioscaí go han-dheas, ag gearradh amach beirt nó triúr saighdiúir le duine amháin. Ansin ionsaíonn sé lena chlaíomh, a ghearrann meaisínghunnaí agus raidhfilí - chomh héasca agus a bhíonn lasáin!
  Tá an buachaill ninja fós an-bheag, tá sé aon bhliain déag nó dhá bhliain déag d'aois, ach tá sé chomh tapa... Níl am acu é a bhualadh ná iad féin a chosaint. Ardaíodh agus oiliúint an linbh ó bhreith, ag caitheamh claimhte ar an leanbh, ag iarraidh air untangle agus ribíní a ghearradh, é a thumadh isteach i bpoll oighir, ag leagan cait oilte go speisialta. Bhuel, agus i bhfad níos mó, ag casadh buachaill cumasach géiniteach isteach i meaisín báis fíor. Is ninja an cúigiú glúin is fiche a mháthair, is asarlaí cumhachtach Sibéire é a athair, agus namhaid idé-eolaíoch don rialtas Sóivéadach, "Sóivéadach". Rinne géineolaíocht den scoth agus oiliúint le draíocht an buachaill an ceann is fearr i measc na ninjas. Agus go nádúrtha, Impire Hirohito, d'fhonn a thaispeáint do na Gearmánaigh nach bhfuil siad na supermen coolest, ach go bhfuil guys fionnuar sa tSeapáin, chuir an buachaill chun tosaigh na Gearmáine-Sóivéadach.
  Agus d'iompaigh Carbán Crucian (iasc crucian ina shiombail do mhórtas agus beogacht samurai!) a bheith ina ghaiscíoch fiúntach.
  Mar shampla, lena chosa lom, beagán deargadh ó go leor uaireanta sa fuar searbh, caitheann sé diosca cruach níos tanaí ná gruaig. Agus ina lámha tá dhá claimhte ag an am céanna, chun é a dhéanamh níos éasca a ghearradh síos céimeanna dlúth de naimhde. Cé chomh scanrúil is atá an leanbh críochnóra seo, gur saighdiúirí Sóivéadacha den chéad uair, a bheith gan chosaint faoi bhuille na claimhte agus seoltaí dioscaí, agus iad ar ais tar éis dóibh fíoreagla a bheith orthu.
  Na cailíní, tar éis gearrthóga a athrú, thosaigh siad ag lámhach fiú níos tapúla, nó in áit, fiú níos tapúla.
  Carnadh coirp na n-arm i dumhaí. Froze siad beagnach láithreach sa fuar, agus saighdiúirí nua climbed suas iad. Seo mar a dhreap siad agus a d"áirigh siad le caillteanais. Ach chuaigh an ninja isteach sa chath agus arís, amhail is dá mbeadh tonnta eagla astaithe.
  Ionsaí éadóchasach raged ar feadh beagnach an lá ar fad. Ar chostas caillteanais mhóra, d'áitigh trúpaí Sóivéadacha cúpla bloc, ag brú ar ais na Gearmánaigh ar roinnt línte. Ach tacaíocht airtléire lag - buamáil eitlíochta na Gearmáine na línte iarnróid sna laethanta roimhe seo, ag baint leo soláthairtí agus go leor taismeach i measc na n-aonad chun cinn, cuireadh iallach ar an ngluaiseacht coisithe stopadh go sealadach.
  In ainneoin an riosca a bhaineann le tactics den sórt sin, caitheadh umair chun catha. Bhí sé riachtanach an namhaid a bhriseadh in aice le Tikhvin go dtí go scaoil an Fritz, ag baint úsáide as a mbuntáiste sa teicneolaíocht, an chathair.
  Agus san ionsaí seo, rinneadh cinneadh sách contúirteach - an umar IS-2 a úsáid. Feithicil atá deartha go sonrach mar umar cinn. Ós rud é nach bhfuil arm cumhachtach, mar gheall ar a ráta íseal dóiteáin agus cruinneas sách íseal dóiteáin, oiriúnach chun umair daoine eile a chomhrac, ach is féidir leis spriocanna neamharmúrtha a scriosadh go rathúil.
  Mar sin, cé gur buamadóirí féinmharaithe iad umair i gcoinníollacha uirbeacha, ní mór duit fós briseadh trí shuíomhanna, fiú le do mhullach.
  Beidh an tríocha ceathair ar an gcéad cheann a bhogadh. Gluaisteáin measartha éadrom agus nach bhfuil an-mhór raced feadh rian cúng... Grenades agus Molotov mhanglaim báisteach anuas orthu ó na díonta. Ansin phléasc umair duaithníochta ina raibh gásailín agus napalm. Ach níor chuir caillteanais throma stop le criúnna umar an USSR. Chaill siad na céadta gluaisteán, bhris isteach i lár na cathrach, agus ansin rinne siad malartú stubborn de blows. Níor chuir fiú na cartúis éifeachtacha Faust, a scrios armúr lag an tríocha ceathair, eagla ar an saighdiúir Sóivéadach.
  Caitheadh trí arm umar i gcath láithreach. Chinn Stalin fiú an dara stailc a thréigean i dtreo Voronezh, ar mhaithe le bua cinntitheach ar Tikhvin agus "Cradle na Réabhlóide" a shábháil. Fiú má eisítear breosla de réir teorann dian, ar feadh cúpla uair an chloig de thiomáint in aghaidh an lae, cailltear an ola Caucasian, agus éilíonn forbairt réimsí nua am agus airgead, a bhfuil acmhainní daonna go mór in easnamh san Impireacht Shóivéadaigh. faoi cheangal ag cogadh ar dhá thaobh.
  Ach is é Tikhvin artaire Leningrad agus bóthar na beatha, agus níos tábhachtaí fós, is siombail é ar an bhfíric gur féidir le trúpaí Sóivéadacha agus go bhfuil siad in ann faisisteach iomadúla agus dea-armtha a ruaigeadh. Mar sin, ní sheasfaimid leis an bpraghas ...
  Breathnaíonn an umar IS-2 go hiontach - tá sé cosúil leis na tríocha ceathair freisin, ní dhéantar ach an turret a bhogadh ar aghaidh níos mó fós. Ar ndóigh, tá an bairille féin tiubh agus fada, ní féidir é a chur i gcomparáid leis an T-34-76, atá fós i gceannas ar an catha. Le linn Eanáir ar fad, ní dhéanfar níos mó ná céad T-34-85s a tháirgeadh trí na hiarrachtaí titanic.
  Is í an fhírinne go bhfuil leochaileacht forehead an turret buailte - tá sé cothrom agus nach bhfuil ró-armúrtha tiubh.
  Rith Carbán Crucian, a bhí ag caitheamh grenades pléascacha beaga ach an-chumhachtacha ag na tancanna, suas chuig na cailíní agus mhol siad:
  - A ligean ar grab an IS-2 agus marcaíocht air?
  Thacaigh Magda leis an smaoineamh:
  - Ar ndóigh, a ligean ar dul ar turas! Chaill muid an bloc mionghearrtha.
  Thug Gerda rabhadh don bhuachaill:
  - Tá ceithre gunna meaisín ag an umar seo!
  Chuaigh Karas i ngleic leis na cailíní, ag tabhairt faoi deara:
  - Tá sin go maith. Is gearr go ndéanfaidh na coisithe ionsaí arís, agus bainfidh tú síos iad!
  Chroch Magda an buachaill ninja:
  - Déan deifir, Críochnaitheoir!
  Na sála bándearg flashed cosúil leis an sciatháin de mosquito, rith an kid karate níos tapúla ná an curadh sprint Oilimpeacha. Ar dtús, chaith sé cnapán beag le pacáiste deataigh ar an IS iontach. Tháinig méadú ar imoibriú agus tháinig deatach tiubh amach. Ag an am céanna, scaip na scairdeanna dubha i dtreonna difriúla, ag dalladh na gunnadóirí meaisín.
  Tar éis di roinnt coisithe a ghearradh síos, d"eitil Karas mar a bheadh cloch dhumhach bréan as ballista agus dhreap sé suas an túr. Bhain mé úsáid as duán speisialta chun an phóirse a oscailt agus an clúdach trom a tharraingt siar. Ansin tá gach rud simplí - cúpla luascáin de dhá claimhte agus cúig bhall den fhoireann umar trom parted cinnirí. Léim na cailíní isteach ina dhiaidh freisin, tar éis dóibh a gcuid duaithníochta fionnaidh a chaitheamh amach agus iad féin a aimsiú i bicíní arís. Cén fáth go bhfuil sé te san umar agus tú ag tiomáint? Déanann an t-inneall díosail 520 horsepower téamh suas miotail sách maith. Sea, mothaíonn cosa lom an chailín an carr féin i bhfad níos fearr ná trí bhuataisí geimhridh speisialta le boinn rubair shintéiseacha iomaireach. Chuir seirbhís quartermaster na Gearmáine san áireamh an taithí a bhí ar gheimhreadh crua agus chruthaigh sé trealamh nua nach reoiteann na cosa an oiread sin sa fuar. Is mór an náire é gur thóg na Krauts buataisí mothaithe ón bpobal áitiúil agus gur tharraing siad orthu féin iad. Nó fillte siad iad féin i scaifeanna fionnaidh.
  Phóg Karas Magda ar a liopaí slán agus dúirt:
  - Bhuel, seo é an umar duit! Beidh mé ag troid áit a bhfuil a fhios agam conas a mharú i bhfad níos fearr.
  Phóg Gerda, le moladh, sÚil sleamhain leaisteacha an ghasúir agus dúirt:
  - Tá tú a miracle!
  Chuir Christina leis:
  - Caighdeán an Aryan!
  - Tá a fhios agam! - Dúirt an Tomboy agus léim sé amach sa fuar le léim amháin as an hatch leath-oscailte... Ansin thit an clúdach le roar... Agus fuair na cailíní an deis chun troid le arm an namhaid. Agus tá an gunna i ndáiríre cumhachtach. Is é an Lev-3 amháin a bhí le feiceáil le déanaí, nó mar a tugadh an "Royal Lion" air le gunna 128 mm, níos láidre. Ach tá an umar seo fós ar an tosaigh i gcóipeanna singil. Léiríodh é le linn cheiliúradh 8 Samhain don Fuhrer a raibh seilbh aige. Ar ndóigh, níl sé sa tsraith fós. Dála an scéil, tá an IS-2 ag dul faoi a chéad rith isteach.
  Go dtí seo, níor scaoil fiú na foirne umar Sóivéadacha aon urchar amháin, agus is cosúil go bhfuil a sprioc á roghnú acu go cinnte.
  Dúirt Christina go searbhasach, ag iompú na meicníochta:
  - Eh, sean-stuif... Níl aon uathoibriú anseo agus ní mór gach rud a dhéanamh de láimh...
  Dúirt Gerda, a d'ith an madra agus é ag pointeáil:
  - Agus tá an radharc cacamas agus tá infheictheacht neamhthábhachtach. Níl siad an-mhaith ag díriú ar an sprioc.
  Nuair a bhuail Magda an tarchur lena cos lom agus ag casadh an bhosca, dúirt:
  - Agus fós, i gcomparáid leis an tríocha a ceathair, tá roinnt dul chun cinn. Go háirithe, tá sé níos éasca giaranna a athrú. Tá an cábáin beagán cramped, ach is féidir leat bogadh níos mó nó níos lú. Ní leor an lón lámhaigh i ndáiríre. Ocht blaosc is fiche...
  Thug Gerda faoi deara go loighciúil:
  - Le haghaidh lámhach ar líon teoranta umar, d'fhéadfadh sé a bheith go leor, ach le haghaidh cath umar lán-chuimsitheach is léir nach leor é.
  Fuair Charlotte roinnt rudaí maithe san umar freisin:
  - Ach tá an t-armán meaisínghunna den chéad scoth! Is féidir le ceithre gunnaí meaisín cosaint mhaith a sholáthar. Agus ansin d'fhéach mé ar an "Luch" seo - níl aige ach dhá "spitters" do charr den sórt sin ...
  Dhearbhaigh Christina, agus í ag athbheochan an innill:
  - Sin é! An arm é seo d"umar chomh trom céad agus ochtó tonna?
  Bhí Magda cosúil le panther a mharaigh buabhaill, ag caoineadh:
  - Na sicíní gáire!
  Tá am deacair ag an inneall díosail an umar a luasghéarú. Is féidir a fheiceáil go bhfuil an IS-2 fós ag tiomáint ar an mhórbhealaigh, ach nuair a bheidh lár an imtharraingthe easbhóthair ag bogadh ar aghaidh beidh éifeacht aige. Ach rud ar bith, chomh fada agus is féidir leat do scíth a ligean agus sprioc fiúntach a roghnú ...
  D'oscail Magda turret an umair chun radharc níos fearr a fháil timpeall uirthi.
  Ach seo IS-2 eile, is smaoineamh maith é umair den sórt sin a úsáid ar bhealach níos mó. Taobh thiar dó tá trí ISs eile, ach ceann amháin le gunna 85 mm níos éadroime. Dála an scéil, an ceann is contúirtí, tá sé in ann carr a ghlacadh ceann ar aghaidh, agus buaileann sé níos tapúla ...
  Chinn Magda lámhach ó fad dhá chiliméadar. D'ordaigh sí i mion-ton:
  - Shoot díreach ag barr an túir... Agus... An dtuigeann tú!
  Stop an carr, ní raibh aon rith réidh, agus Gerda, ag gearán faoi dhroch-chaighdeán na optaic, a bhí snasta dócha ag déagóirí gan oiliúint, dírithe ar an mbairille. Chabhraigh na cailíní leis an diúracán a mheáchan punt go leith a luchtú. Chuir an laoch blonde a leiceann go dtí an breech agus rinne sé iarracht an carr coimhthíoch a mhothú. Tar éis an tsaoil, níor scaoil sí as an gunna seo, samhail 1931, roimhe seo. Cumhachtach, ach imithe i léig, le teilgeán pointeáilte atá íogair do ricochet. Go ginearálta, ní raibh an gunna, ar ndóigh, pleanáilte le haghaidh umair. Ach is cosúil go raibh an modhnú frith-umar ar an ghunna 107 mm, a forbraíodh i 1940, ró-neamhiontaofa agus b'éigean é a thréigean. Agus anseo ní mór duit an sprioc a bhaint amach i gcoinníollacha droch-infheictheachta ó achar 2000 méadar. Sea, agus beidh sé deacair don namhaid freagairt agus bualadh, ach ...
  Phóg Gerda pór an ghunna, d'fhéach sé amach go tapa as an phóirse, phioc suas dornán sneachta lena teanga, shlogtar é, shuigh sí a sála lom ar na luamháin agus... fired!
  Chuir sé as an oiread sin go tingled sé ar mo chaol na láimhe agus laonna, agus boladh cosúil le deataigh.
  D'eitil an bronntanas i stua fada agus... Stop an IS-2 chun tosaigh, thosaigh sé ag caitheamh tobac, agus ansin thosaigh an lón lámhaigh ag pléascadh ...
  D'fhreagair Magda go lúcháireach:
  - Mar sin thugamar dóibh é! - Agus go loighciúil, nó in áit illogically, mearbhall ar na coincheapa, a dúirt sí. - Ní fear a phéinteálann airm, ach airm fear!
  D'fhás Gerda:
  - Athlódáil!
  Agus tensed na cailíní suas ... Ar ndóigh, ní "Tíogair" é seo dóibh, caithfidh siad a sweat, ach tá sé níos spraoi ar an mbealach seo, go háirithe ós rud é umar seasamh fhuaraíonn go tapa síos. Is seoltóir maith é iarann.
  An dara huair lámhaigh Gerda níos tapúla agus níos muiníneach. Lean na ISanna ag bogadh, agus is cosúil nach raibh a fhios acu fós cén áit a raibh na gunnaí ag lámhaigh. Agus ní saincheaptha Rúiseach é stopadh. Nuair a bheidh ordú ann ... Agus tá an dara sliogán ag bualadh an sprioc go muiníneach cheana féin ...
  Luíonn Gerda a liopaí agus orduithe:
  - Agus an tríú ceann anseo ...
  I bhfad ró-dhéanach, d'oscail an ceathrú IS-1 tine ar an t-aistriú ... Agus, aisteach go leor, bhuail sé, cé ó chomh fada ó fheithicil ag gluaiseacht go bhfuil sé beagnach dodhéanta, ach pearsanra chinneann gach rud! Mar sin féin, tá an fad le haghaidh gunna 85mm ró-fhada, thar an teorainn treá. Ach bhí toirneach mhór sa turret agus an armúr tosaigh lúbtha. Sheol Gerda mar fhreagra ar an gceathrú "litir-dáileacht" a raibh púnt go leith a mheá ann... D"ardaigh barr an umair IS-1 scoilte agus teangacha oráiste go hard sa spéir.
  Bíonn na cailíní ag troid go hálainn... Bhí an t-ádh leo ar an lá sin. Ach níl cumais arm na Sóivéide inchomparáide.
  In ainneoin iarrachtaí uile an Fritz, an 13 Eanáir, ar chostas na n-iarrachtaí móra agus na gcaillteanas ollmhór, tógadh Tikhvin... Rinne aonaid Gearmánacha aonair iarracht briseadh amach as an imchiorcal, cuireadh dorchla ina dtreo - sé rannán Gearmánach ag uair amháin le umair Lev roghnaithe, ag iarraidh a shábháil ar an gcosaint heroic.
  Rinne an buachaill ninja agus ceathrar cailíní a mbealach i scuad ar leith i stíl na dtrí musketeers. Eadhon, áit nach raibh sé indéanta seachaint go ciúin le cath agus os cionn na gcorp. Ar ndóigh, b'éigean an IS-2 a thréigean, ach ar an mbealach, gan choinne, tháinig muid trasna ar umar T-34-85 annamh, feithicil a bhí ceaptha chun an gunna T-34-76 a bhí as dáta agus nach raibh go leor cumhachtach a athsholáthar. .
  Bhí an chabhail agus an fonnadh céanna ag an bhfeithicil, ach turret níos mó le gunna fada bairille agus tiubh. Bhí an gunna beagán níos lú ná an chumhacht threáiteach don Panther, mar gheall ar threoluas tosaigh níos ísle an diúracáin agus ar cháilíocht an lón lámhaigh. Ach fós féin ní raibh cuma rómhór ar an difríocht mar 76 ghrafpháipéar.
  I gcás gnáth-"Tíogair" tá sé contúirteach cheana féin, le haghaidh "Leon" níl sé fós - mar sin tá 100 milliméadar de claonta. Cé gur tháinig seans ó uillinn áirithe. Nó sa chuid íochtarach den chorp, ach freisin gardaí rian.
  Cuireadh an umar ar bord agus glanadh a chriú. Ar ndóigh bhí fuil splattered taobh istigh. Tá an fheithicil féin go hiomlán nua, ach tá an t-ualach lón lámhaigh measartha - ach 35 babhta. Níl an cábáin an-mhór, ach tá sé níos fearr ná an sean tríocha ceathair.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Agus anseo tá túr ceannasaí. Ciallaíonn sé seo go bhfuil iomaitheoir láidir againn. Anois, ní bheidh na Rúiseach a bheith chomh dall.
  Rinne Magda gáire go mailíseach agus dúirt:
  - Agus bhí na Rúiseach ag lámhach go maith cheana féin, cé go raibh infheictheacht níos measa acu. Ina theannta sin, tá an túr tar éis éirí níos mó agus níos éasca dul isteach ann!
  Rinne Gerda gáire faoi seo:
  - Bhuel, tá! Seo an fhadhb is mó dár dtancaeir agus, is dócha, buntáiste corónach an umair seo! Bain triail as, faigh é!
  Sheinn Charlotte:
  - A haon, a dó, a cúig! "Tíogair" tháinig amach a shoot!
  Phioc Christina suas:
  - Chun freastal ar T-4, cosa níos airde, airm níos leithne!
  Agus mar sin theith siad ar umar a d'aistrigh níos fusa ná an IS ... Chuimhnigh Gerda ar mar a bhuail siad coisithe na Sóivéide le ceithre mheaisínghunna. Ghearr siad síos go maith, ach níor thuig na Rúisigh fiú cá raibh a leithéid de mhí-ádh orthu. Ach tar éis dóibh tosú amach, chuaigh siad ar an ionsaí, ag caitheamh grenades... D'eitil cúpla acu, in ainneoin achar réasúnta, suas agus phléasc siad ar an túr. Ar ndóigh, le haghaidh armúr de 100 agus 90 milliméadar tá an IS cosúil le millíní le heilifint, ach buzzes sé unpleasantly. Sea, agus is féidir na boilb a ghearradh.
  Mar sin bhí orm an t-inneall a thosú agus cúlú. Agus ansin rith na cartúis amach. Bhain siad síos níos mó ná céad saighdiúir Dearg.
  Bhí ionadh ar Gerda faoin díspeagadh báis i measc na Sóivéide. Ní raibh a leithéid de thiomantas ag na hArabaigh, lena ngeallúintí maidir le harems agus palaces péarla. Ach is aindiachaithe iad seo - daoine nach gcreideann sa saol eile agus sna scéalta fairy faoi Ghairdíní Eden. Agus cad a spreagann iad le dul i ngleic chomh stócach sin nuair a bhíonn toradh an chogaidh réamhchinnte cheana féin agus nach rud ar bith é seo ná buile na ndaoine doomed?
  Tá sé seo thar a bheith deacair a thuiscint agus a thuiscint.
  Cé, ar ndóigh, tá go leor i measc fhealltóirí na Rúise. Thar na sé mhí óna bheith ann, bhunaigh "Arm na Saoirse" de chuid Vlasov sé rannán agus naoi mbriogáid ar leith. Cé go bhfuil sé soiléir, ar ndóigh, go bhfuil sé níos éasca a bheith i do shaighdiúir Wehrmacht ná oibriú ar feadh cúig huaire déag go dtí sé huaire déag ag meaisín le haghaidh ciondálacha i bhfad níos measa, ach fós... Ar chúis éigin, níl ranna Gearmánacha comhdhéanta d'iarphríosúnaigh chogaidh le feiceáil ar an tosach...
  Cé, áfach, is beag Gearmánaigh i mbraighdeanas, agus Sóivéadaigh... Dealraíonn sé go bhfuil níos mó ná sé mhilliún go leith ann cheana féin. B"fhéidir nach bhfuil an oiread sin Vlasovites ann, cé gur scaipeadh an-chuid príosúnach chuig ranna náisiúnta agus chuig léigiúin arna rialú ag an SS. Ina theannta sin, cuireadh roinnt Rúiseach chuig foirmíochtaí uaisle agus monarchists.
  Ach in aon chás, d'éirigh leo Tikhvin a ghlacadh, in ainneoin an aimsir a fheabhsú agus an bhuamáil ollmhór. Cé gur íoc siad praghas dochreidte.
  Fuair Gerda an t-ordú agus lámhaigh sé ag ceithre cinn is tríocha ón gcatagóir meáchain níos éadroime. Tá ráta dóiteáin an ghunna níos airde, ionas gur féidir leat a bheith ag mothú níos mó muiníne. Uair amháin, ansin soicind, agus ar deireadh an tríú umar chuig an Dumpáil...
  Mar sin ní mór duit a bheith níos cúramach. Seachas sin, déanfar iad a slammed anseo ag an gcarr; níl ach armúr tosaigh an turret tar éis éirí níos láidre agus níos tiús, agus tá an cruth beagnach mar an gcéanna. Tá an chabhail leochaileach go háirithe. Agus i measc tancaeir na Rúise tá ceardaithe. Mar sin féin, ní bheidh lagú a chur i bpríosún le haghaidh umar chomh tearc leis an IS-2 nó IS-1. Agus is féidir le tríocha ceathair den fhormáid is gnách a bheith le gnáth-throdaithe. Tríd an sliotán i túr an cheannasaí, tá siad cosúil le muzzles na capaill, le haeróga ag an muzzle. Tá sé deacair ar bhealach éigin fiú lámhaigh spriocdhírithe a chur ar áilleacht den sórt sin.
  An uair seo tá an carbán crucian sa túr in éineacht leis na cailíní, roghnaigh sé feidhmiú mar threoraí dóibh agus ní féidir leis na cailíní a fhágáil sa choire. Fíor, thug Magda faoi deara go loighciúil:
  - Is féidir linn imeacht gan lámhach ná spreagadh ...
  Carbán Crucian, casadh a aghaidh cosúil le leanbh, dúirt go deoir:
  - Ní hea - gan lámhach, ní bheidh sé suimiúil!
  Mar sin féin thug Magda rabhadh do na cailíní:
  - Oscail tine ach amháin nuair nach bhfuil níos mó ná trí nó ceithre feithiclí ann. Is cinnte go gcaithfidh muid an umar nua seo a thabhairt slán chuig ár n-aonad.
  D"aontaigh Gerda:
  - Go dtí seo níl an mhír nua seo i measc na trófaithe, rud a chiallaíonn go mbeidh sé fós úsáideach dúinn.
  Lean na cailíní tigress lena bhfiach le díograis measartha. Níor éirigh go han-mhaith leo, ach chuir siad seacht n-umar agus cúig trucail eile lena gcuid sócmhainní. Uair amháin bhí orainn troid taobh amuigh den charr chun breosla a fháil le haghaidh athbhreoslaithe.
  I mbeagán focal, d"éirigh ceathrar feallairí mischievous amach as an choire agus beagnach bás de bharr tine a airtléire. Níor tháinig ach bratach ardaithe tráthúil le swastika-damhán alla chun tarrthála.
  Anois tá siad ag trasnú an trinse agus tá fiú cúpla bouquets le bláthanna páipéir a thugtar do na laochra banlaoch.
  Dúirt Oleg Rybachenko, a bhí tuirseach ag féachaint ar an scannán magadh seo:
  - Cén fáth a bhfuil tú ag taispeáint dom na bitches diabhal! Cé mhéad uair is féidir leat féachaint ar dhúnmharú mhuintir na Rúise!
  . CAIBIDIL Uimh. 16 .
  Is é an cogadh a thug deis do Jane agus dá foireann iad féin a aimsiú sa saol. Dá bhrí sin, ghlac na cailíní páirt go toilteanach san fheachtas ar an taobh thoir. Cén fáth nach bhfuil? Tá sé seo idir airgead agus clú.
  Níl mórán athraithe tagtha ar Arsenal umar na Sóivéide. Is é an príomh-umar fós T-34-85. D'fhan an chassis agus armúr an chabhail ó na daichidí. An t-inneall díosail céanna de chúig chéad horsepower, an 45 milliméadar céanna de armúr tosaigh ar uillinn. Cosaint níos laige do thaobhanna an chabhail, atá i mbaol cartúis Faust Gearmánacha.
  Níor suiteáladh ach turret níos mó, le armúr tosaigh 90 mm agus gunna 85 mm. Tá an umar, ar ndóigh, as dáta, agus níl sé contúirteach ar chor ar bith do na Gearmánaigh!
  Tá na cailíní ag tiomáint carr Goering-5, modhnú níos déanaí. Méadaíodh an taobh armúr go 178 milliméadar, agus an armúr tosaigh go 250 ag uillinn. Tá inneall tuirbín gáis feistithe ag an umar féin agus luasghéaraíonn sé na Breataine go 60 ciliméadar in aghaidh na huaire.
  D"fhiafraigh Jane de Ghunner Gringeta:
  -An bhfeiceann tú go maith?
  D'fhreagair an laoch tuathánach go muiníneach:
  - Tá an infheictheacht anseo ar fheabhas! Feicim gach rud!
  Bhí Malanya ag gáire agus ag tafann:
  - Déanfaimid crush na Rúiseach!
  Dheimhnigh Matilda go muiníneach:
  - Sea, déanfaimid!
  Goering-5 casadh, spits an gunna amach bhlaosc. Tá an túr stróicthe as na Sóivéadach tríocha ceathair. Déanann na cailíní screadaíl le háthas. Ceapann siad go bhfuil sé seo go hiontach ar fad. Agus is fiú a spreagadh go bhfuil foirne umar Sóivéadach ag fáil bháis.
  Ghlan Jane le guth milis:
  - Déanfaimid gach duine a scriosadh isteach i luaithreach ... Agus beidh Moscó faoi dúinn!
  Mar sin féin, tar éis titim amach ar pháirceanna mianach, caithfidh umar na Gearmáine stopadh. Dhaingnigh na Rúisigh iad féin go han-daingean. Agus a lán de na gráinneoga frith-umar. Tá an airtléire ag sliogáil go gníomhach.
  Deir Gringeta le frustrachas:
  - Seo mar a tharla sé... Tháinig muid trasna ar bhloc crua!
  Freagraíonn Jane le muinín dealraitheach:
  - Ní hea, ní tharlaíonn sé go dtí an mhaidin... Brisfimid tríd an gceoldráma!
  Stopadh feithicil comhraic na Gearmáine beagán. Bhí aerárthaí ionsaí scaird le feiceáil sa spéir, agus baineadh úsáid as teil-tancanna. De réir dealraimh bhí siad ag iarraidh na páirceanna mianach a scrios.
  Rialaigh siad gluaisteáin le pléascáin ar an raidió. Baineadh úsáid as lainseálaithe soghluaiste gáis freisin. Rinne siad bombarded go litriúil ar sheasamh an Airm Dearg le tine agus lasair.
  Thug Gringeta faoi deara le míshásamh:
  - Sa chogadh tá níos mó agus níos mó salachar, agus níos lú agus níos lú valor!
  Bhí ar Jane aontú leis seo:
  - Selyavi! Faraoir, caillimid ar bhealach éigin!
  Ceartaigh Gringeta an ceannasaí:
  - Ina ionad sin, ní sinne, ach ár opponents! Rachaimid amach as an tsáinn anois, agus beidh troid ann...
  Bhí an umar Gearmánach lámhaigh, cé nach raibh aon rud le feiceáil i ndáiríre. Chuimil Jane a cosa lom le chéile agus chan sí:
  - Níor cheart dúinn smaoineamh go dona - beidh muid imithe go cinnte! Tá bealach amach as an labyrinth, ó aon deireadh marbh!
  Gringeta chirped le gáire:
  - An té a bhíonn aoibhinn ag gáire...
  An té a theastaíonn uaidh bainfidh sé amach é...
  Cé a lorgóidh a fháil i gcónaí!
  Dúirt Malanya, agus í ag canadh agus ag súil a cuid fiacla:
  - Lig dóibh siúd atá i dtaithí ar troid ar son bua a chanadh linn!
  Mhair an cannonade ar feadh roinnt uaireanta, agus ansin bhog umair na Gearmáine ar aghaidh ar deireadh. Bhuail airtléire Sóivéadacha agus gunnaí frith-umar de chailibre éagsúla leo. Mar sin féin, braitheadh gur léir nár leor an chumhacht treá. Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn... Ní raibh na chéad fheithiclí Naitsíoch damáiste le feiceáil ach nuair a thosaigh na gunnaí móra 203-mm ag tine.
  Dúirt Jane go neamhchinnte:
  - A Thiarna... Lig an cupán seo pas uaim!
  Dúirt Gringueta go muiníneach:
  - Ní féidir dhá bhás a bheith agat, ní féidir leat ceann a sheachaint! Mar sin más rud ar bith beimid beo sa chéad domhan eile!
  D'iarr Malanya i gcogar:
  - Cad é an saol sin?
  Ní dúirt Gringeta ró-mhuiníneach:
  - Sílim go bhfuil sé níos fearr ná ár gceann!
  Dúirt Malanya mar fhreagra:
  - Go dtuga Dia cead do na daill a súile a oscailt agus cúil na gcroc a dhíriú!
  Go deimhin, thosaigh Jane ag smaoineamh cad é mar a bheadh an domhan sin. B'fhéidir go bhfuil an saol seo níos neamhréasúnach agus níos lú sábháilte. Jane twirled a waist agus bhog sí cromáin agus chirped:
  - Is é seo an rogha an-suimiúil - chun bás agus téigh go dtí an chéad domhan eile! Mar sin cad atá ag fanacht linn ansin? An mbuailfimid ansin leo siúd a bhí i ngrá linn ar domhan nó an mbeidh orainn cairde nua a dhéanamh?
  Bhog Gringeta an madra lena chos lom agus hissed:
  - Beidh na céadta bliain nua ann, athrófar na glúnta ... Ach ní dhéanfaidh aon duine dearmad ar an ainm Lenin go deo!
  Agus pléasctha sí amach ag gáire, a gáire beagán craiceáilte. Bhí sí ina laoch-tuathánach ag gluaiseacht go gníomhach a cosa lom, galánta, agus a mhéara ag súgradh.
  Rug mé IS-3 i mo radharc... Níl sé sin fíor. Ní bhuailfidh gach duine, agus má dhéanann siad, is féidir leis an bhlaosc, ag tuairteáil isteach i smuit an liús, ricochet. Ach bhí a fhios ag an gcailín cad a bhí á dhéanamh aici. Bhris sí agus ghlan sí:
  - Cladach ceo, scriosfaimid le baoite!
  Sheinn Matilda freisin:
  - Agus an "Agdam" seo, ólfaimid do na mná! Super a bhean uasail!
  Bhí urchar Gringueta cruinn. Bhuail an sliogán an chuid íochtair de armúr tosaigh an turret, díreach isteach sa bhearna. Agus tháirg sé tionchar millteach gan ricocheting. Seo an scéal atá tagtha chun cinn. Níos cruinne, fuair cúig fhoireann umar Sóivéadach bás beagnach láithreach. Agus chuir na mná Sasanacha coireanna lena liosta.
  Malanya roared, ghníomhachtú a gunnaí meaisín. Bhí roinnt saighdiúirí buachaillí ag iarraidh dul suas go umar Hitler.
  - Ach a Phósainn, ná tar in aice, a bhuachaillí! - Chuir cailín deas scairt agus spraeáil tine gunna meaisín ar na ceannródaithe cróga.
  Jane chirped, cnagadh ar a sÚil lom ar an armúr:
  - Ó, a bhuachaillí, a bhuachaillí... Go tobann d'éirigh tú gan iarraidh! De réir dealraimh don talamh damanta seo, tá tú ró-uasal!
  Agus bhí trua ag an gcailín, iníon an tiarna, do na buachaillí cosnochta, scríobtha, gruama seo a bhí pollta ag urchair neamhthrócaireach. Cé chomh brónach agus deacair atá sé ar fad.
  Bhris Gringeta arís, threáitear sé an gunna féinghluaiste SU-100, agus chrom sé:
  - Agus rithfidh an dreoilín chun na buidéil a thabhairt ar láimh!
  Ligh Malanya a liopaí lena teanga scarlet agus sileadh Coca-Cola as buidéal plaisteach, ag rá:
  - Ar ndóigh ní! Tabhair dom roinnt fíona agus paca toitíní!
  Rinne Matilda an umar a chur ar aghaidh go cúramach, hiss:
  - Is nimh iad toitíní...
  Phioc Jane suas an rithim agus lean:
  - Sin ceart, a deir daoine!
  Freagraíonn Gringeta trí lámhaigh agus hisseadh:
  - Níl aon rud níos measa ná Nicitín!
  Bhí Malanya ag gáire agus ag caoineadh:
  - Cuir paca toitíní sa bhosca dóiteáin!
  Dúirt Matilda mar fhreagra, ag scríobadh clúidín scarlet a cíche:
  - Tá sé ceart, a deir daoine ...
  Jane críochnaithe le Grin, sticking a teanga amach.
  - Ach caithim tobac...
  Chríochnaigh Malanya le aplomb:
  - Agus tá an-áthas orm!
  Rinne na cailíní gáire, agus iad ag taispeáint a dteangacha fada silíní. Dúirt Jane le gáire:
  - Is é an toitín an killer is éifeachtaí, go háirithe i gcoinne an chustaiméara!
  Chuir Malanya leis:
  - Tá toitín cosúil le raidhfil chiúin, ach tá sé marfach fiú i lámha amaitéarach!
  Scaoil Gringeta an gunna agus dúirt le gáire:
  - Is é an toitín an sniper is iontaofa, maraíonn sé i gcónaí!
  Moilligh Matilda an t-umar beagán ar an gcnoc agus rinne sé hisseadh:
  - Bíonn blas searbh ar an toitín, ach meallann sé níos mó ná milseáin!
  Chlaon Jane go trom agus dúirt:
  - Is cosúil le droch-chailín toitín, ach bíonn sé i bhfad níos measa scaradh leis!
  Rinne Gringeta giggled, fired, agus roared:
  - Cuireann toitín, murab ionann agus grenade, leis an saol nuair a chaitear é!
  Thit na cailíní ina dtost. Sciorr a n-umar arís, ag críochnú i gclais. Bhí orm éirí amach. Bhí na laochra beagán neirbhíseach. Tá cosaint na Sóivéide an-láidir.
  Dúirt Jane ag fealsúnacht:
  - I gcogadh, is é an cosán is giorra go dtí an sprioc ainliú timpeallán, agus is é an fhírinne ghlan mheabhlaireacht vile!
  Dúirt Gringeta, tar éis dó gunna Sóivéadach a bhriseadh le lámhaigh dea-dhírithe, mar a dúirt:
  - Le ainliú timpeallán is dóichí go ngiorraíonn tú an cosán chuig do sprioc!
  Scaoil Malanya an meaisín-ghunna agus rinne sí gáire:
  - Tá an saol dearg, ach fágann sé le fuil scarlet!
  Rinne Matilda achoimre air:
  - I gcogadh, cailleann an saol a luach, ach faigheann brí!
  Lean na cailíní ar aghaidh leis an gcogadh. Lámhaigh siad, agus ag an am céanna comhdhéanta aphorisms mar a chuaigh siad.
  Chiceáil Jane lena cos lom agus dúirt:
  - Tá cogadh cosúil le groom, so-ghabhálach i betrayal, ach ní ligeann sé a luí díomhaoin!
  Loisc Gringeta agus dúirt go fonnmhar:
  - Is bean lustful é cogadh ag ithe coirp na bhfear!
  Rinne Malanya hist mar fhreagra:
  - Tá gach aois umhail don chogadh, mar an grá, ach ní caitheamh aimsire taitneamhach é!
  Fuair Matilda go raibh sé riachtanach na rudaí seo a leanas a chur leis:
  - Tá cogadh, cosúil le cúirtéis, costasach agus inathraithe, ach fágann sé cuimhne laochúil i gcónaí!
  Chas Jane an madra lena mhéara galánta, lom agus í ag coed:
  - Sa chogadh níl sé cosúil le aisling, ní féidir leat a dhéanamh gan mothúcháin láidre!
  Loisg Gringeta le gréin agus d"fhreagair:
  - Tá an domhan leadránach agus suaimhneach, tá cogadh suimiúil agus spreagúil!
  Lean Matilda, ag sileadh cóic go sona sásta:
  - Is fuil agus allas é cogadh, toirchíonn sé na síológa a thugann misneach!
  Rinne Malanya gáire agus dúirt:
  - Is cuma cé chomh suimiúil agus atá an próiseas cogaidh, tá gach duine ag iarraidh an deireadh!
  Rith Jane a bharraicíní loma thar sáile an ghunna arís agus sheinn sí:
  - Ní leabhar é cogadh, ní féidir leat é a dhúnadh, ní féidir leat é a cheilt faoi do philiúir, is féidir leat é a fháil salach freisin!
  Gringueta chirped le aplomb:
  - Is reiligiún é cogadh: éilíonn sé fanaticism, smacht, aighneacht gan cheist, ach bíonn a déithe i gcónaí marfach!
  Ghig Malanya go ciúin agus dúirt:
  - I gcogadh, cosúil le ceasaíneo, tá an riosca ard, ach tá na buaiteanna gearrthéarmacha!
  Scaoil Matilda a fiacla agus choirt:
  - Tá an saighdiúir marfach, déantar dearmad ar ghlóir, caitheann trófaithe amach, agus níl ach na cúiseanna le tús a chur le massacre nua do-bhainte!
  Sheiceáil Jane go mín:
  "Déanaimid díspeagadh ar dhúnmharfóir muna bhfuil sé ina shaighdiúir chun tosaigh, agus is mó go mór an trua atá againn ar ghadaí más maraí ar pháirc an chatha é!"
  Chas Gringeta arís agus hiss:
  - Is ridire é saighdiúir a bhfuil a armúr misneach agus onóir! Ginearálta Baron, a bhfuil a choróin críonnacht agus intleacht!
  Dúirt Malanya le gáire:
  - Fuaimeann an saighdiúir bródúil, fuaimeanna príobháideacha dímheasúil!
  D'fhreagair Matilda go fonnmhar:
  - Féadfaidh an chéad duine a ionsaí bás, ach ní bheidh an ceann deireanach a mheabhrú!
  Choed Jane anála:
  - Is fearr a bheith ar dtús i roinnt na creacha ná in ionsaí!
  Dúirt Gringueta le gáire:
  - Tá cogadh cosúil le bean, ní leagann sí ach fir gan briseadh!
  D'fhreagair Malanya le dínit:
  - Ní bhíonn aon deifir ar bhean, murab ionann agus cogadh, fear a chur chun báis!
  Dúirt Matilda le gáire:
  - Ní bhíonn cogadh, murab ionann agus mná, sásta le líon na bhfear a shanntar!
  Chas Jane an luamhán arís lena méara loma agus dúirt:
  -Is é an cogadh an baineannach is dothuigthe, ní leor fir riamh di, agus ní dhiúltóidh sí bean!
  Mar fhreagra air seo, mheas Gringetta go raibh sé riachtanach aphorism witty a atáirgeadh:
  "Ní maith le mná troid, ach níl an t-éileamh chun fear a mharú i bhfad níos measa ná piléar!"
  Rinne Malanya hist ar nós cobra, agus í ag spochadh amach a teanga bándearg:
  - Is féidir le piléar beag fear a mharú, é a dhéanamh sásta, bean le croí mór!
  Chuir Matilda le grin sarcastic:
  - Is minic a bhíonn féin-leas beag mar thoradh ar chroí mór!
  Chríochnaigh na cailíní ag malartú ráitis ghreannmhara agus thosaigh siad ag breathnú go géar ar pháirc an chatha. Bhí aerárthaí ionsaithe TA-311 ag eitilt sa spéir, ag lámhaigh ar shuíomhanna na trúpaí Sóivéadacha. Cé go mall, bhí comhrialtas an Tríú Reich ag bogadh ar aghaidh. Agus d'éirigh léi í féin a athnuachan beagán trí na corpáin a shlogadh.
  Thosaigh na cailíní, leamh, ag déanamh scéalta grinn arís le haphorisms:
  Jane coed:
  "Ní bhíonn aghaidh mná ag cogadh, ach fuilíonn sé fir níos fearr ná bean chéile!"
  Gringeta fired agus rasped:
  - Ní thugann cogadh áthas, ach sásaíonn sé instincts ionsaitheach!
  Rinne Malanya feadóg mar fhreagra:
  - Aoibhneas sa chogadh, níl corpáin na naimhde ach i bpraghas!
  Dúirt Matilda, ag scrollú trí na boilb, leis:
  - Is é cogadh treabhadh páirce: toirchítear é le corpáin, déantar é a uisciú le fuil, ach tagann sé chun cinn i mbua!
  Rinne Jane fired agus purred mar fhreagra:
  - Fásann an bua ar chorpáin agus ar fhuil, ach iompraíonn sé torthaí ón lag!
  Bhris Gringeta, ag briseadh na ceithre cinn is tríocha mar ghloine, agus rinne sé hiss ar:
  - Tá cogadh cosúil le bláth a itheann fear, geal, feoiliteoir agus droch-bholadh!
  Chuimil Malanya an pedal lena cos nocht agus sméid sí amach:
  - Is é cogadh máthair an dul chun cinn agus leasmháthair na leisce!
  Tógfaidh Matilda é agus roar:
  - Agus i gcogadh, nach bhfuil an saol saighdiúir luachmhar, ach tá na Ginearálta fiú caillteanas!
  Jane siúl an imeall a láimhe ar fud a cófra agus chirped:
  - Más mian leat síocháin, cuir eagla ort; más mian leat cogadh, aslú gáire!
  Thóg Gringeta é agus scaoil sí, ag cur an airm in iúl lena cos lom, ag canadh:
  - Ní peaca é gáire mura stoc gáire tú i gcúrsaí míleata!
  Rinne Malanya gáire agus d"éirigh go geal léi:
  - Tá cogadh cosúil le sorcas, níl ach an gáire deireanach ag an mbuaiteoir!
  Thiomáin Matilda an t-umar, ag brú cúpla ceannródaí, agus rith sí:
  - I gcogadh tá sé cosúil le sorcas, ach marfach insidious, tromchúiseach!
  Thit na cailíní ina dtost arís. Tá siad tuirseach de jokes a dhéanamh. Go ginearálta, níl cogadh an-álainn.
  Bhí imní ar Jane: bhí an Bhreatain caillte do na Gearmánaigh. Cé go cé mhéad tailte a conquered na Breataine. Agus cé mhéad den Ghearmáin sin! Tháinig an Bhreatain ina Impireacht ollmhór. Ach ní raibh sí in ann a coilíneachtaí a dhíleá. Sháraigh an Tríú Reich na Sasanaigh i gcumhacht agus d'éirigh fiú na ceannasaithe i bhfad níos láidre agus níos cumasaí.
  Agus nuair a tháinig na Naitsithe go Londain, tháinig deireadh leis an stair do Shasana. Tháinig impireacht nua chun cinn, le cumhacht gan fasach. Freastalaíonn go leor daoine agus tíortha ina trúpaí. Agus cad is féidir linn a rá: an Tríú Reich, ag scaipeadh a sciatháin, báthadh amach an Bhreatain.
  Ach i 1940, tar éis dó an Fhrainc a shárú, thairg Hitler síocháin go fial do Churchill. Agus bhí sé riachtanach glacadh leis: chiallaigh an tuiscint choiteann nach bhféadfadh an Bhreatain aon rud a fháil ón gcogadh, fiú go teoiriciúil, ach go bhféadfadh sí dul amú. Throid Hitler an cath aeir le Sasana ar leath neart. Le moill mhór, d'aistrigh sé trúpaí go dtí an Afraic. Chuaigh sé go dtí an tAontas Sóivéadach. Ach níor chuir sé seo go léir ach moill ar an tubaiste.
  Na Gearmánaigh, ag baint úsáide as na críocha áitithe, fuair an neart chun troid ar dhá thaobh; Agus ansin rinne Stalin feall air trí sos cogaidh a thabhairt chun críche. Thit an Bhreatain ar a glúine agus rinneadh cuid den Tríú Reich í.
  Is iomaí bua a thuill an Wehrmacht glóir na dobhreathnaitheachta. Chuaigh Jane agus a cairde go toilteanach isteach in arm Hitler chun sonas agus céim a lorg. Agus d'éirigh leo go páirteach ann.
  Nach cuma? Anois tá dhá thír dhúchais acu: An Ghearmáin Mhór, An Bhreatain Bheag.
  Ghlac Jane sip de Coca-Cola agus chirped:
  - Grá agus bás, maith agus olc ... An rud atá naofa, a pheaca, is cuma leis na dúnmharfóirí!
  Chan Gringeta mar fhreagra, ag seoladh teilgean eile:
  - Grá agus dare, a ligean riail olc, ach táimid ag a thugtar ach amháin a roghnú!
  Cheered na cailíní suas beagán. Bhuel, i ndáiríre, an oiread agus is féidir leat tú féin a tune i mioneochair. Tá siad óg, cheerful, fuinniúil, agus go leor ádh. Troid siad an oiread sin agus ní scratch amháin. Ach amháin má mheasann tú go mbeidh siad scríobtha ar an umar.
  Dúirt Malanya go géar:
  - Eh, ba cheart go mbeadh Churchill tar éis glacadh le tairiscint Hess agus dul isteach sa chogadh leis an APSS. Ansin rialódh muid an phláinéid ar fad, agus sa deireadh thiocfadh linn an Ghearmáin a bhrú ar aghaidh freisin!
  Sheinn Matilda le háthas:
  - Tá an Ghearmáin go maith i cath, is é an leon na Breataine is fearr!
  Dheimhnigh Malanya:
  - Sea, ár leon ón mBreatain is fearr!
  Dúirt Jane le gáire:
  - Tá seans fós againn! Gheobhaidh Hitler bás agus titfidh Impireacht na Gearmáine as a chéile!
  Bhris Gringeta teilgeán agus d"aontaigh sé go páirteach:
  - Sea, beidh sé titim as a chéile! Is creachadóirí feoiliteoirí iad, ach an ndéanfaidh sé seo níos fearr sinn?
  Dúirt Malanya go fealsúnach:
  - Is fearr aontacht faoi réimeas crua ná anord agus sloppiness faoi cheann bog!
  Bhrúigh Matilda a boinn loma ar na pedals agus rinne sí coirt:
  - Beimid ar Mars freisin! Agus níos faide ná an córas gréine!
  D'fhreagair Jane le gáire Gioconda:
  - An Chéad ní mór dúinn a bhunú réimeas aontaithe ar an Domhan phláinéid!
  Gringet, ghlac é agus chan sé go fonnmhar:
  - Agus ní ligfimid don réimeas seo athrú!
  Dúirt Malanya go fonnmhar:
  - Ach chun tú a fhágáil le do shrón, caithfidh mé mo shrón a athrú!
  Tá an t-ádh ar na cailíní mar i gcónaí. Anois sroicheann a n-umar an chéad líne trinsí. Agus deora suas an talamh lena boilb. Na laochra gáire.
  - Beidh muid crush iad go léir!
  Chuaigh ceann de na gunnaí i bhfostú idir na rollóirí, agus stop an umar. D'éirigh na cailíní amach as an gcarr; bhí sé fós ró-the agus ró-the san umar. Ach tá sé contúirteach lasmuigh, d'fhéadfá a bheith dóite.
  Theith na laochra, ag splancadh a gcuid sála lom, agus ag canadh:
  - Is cailíní spraíúla sinn, a chairde maithe, bhuel, ligigí dóibh ár gcosa lom a fhuadach, na púcaí spraíúla!
  Jane, ag rith, faoi deara:
  - Seo muid, na Marines Spáis!
  Dhearbhaigh Malanya le gáire:
  - Sa spás agus isteach sa fórsa tuirlingthe araon!
  Agus ghlac Gringeta é agus shiúil sí timpeall ina arm, ag caoineadh:
  - Is sárlaoch mé! Maróidh mé gach duine!
  Ghlac Matilda é mar fhreagra agus rinne sé hisseadh:
  - Nimh buail isteach sa Fuhrer!
  Rinne Jane giggled agus chanadh:
  - Tá an buille láidir, agus tá an Fuhrer uilechumhachtach!
  Rith na laochra, ag céim cosnochta, thar brablach, iarann brúite, ard-théite, cineálacha éagsúla bíomaí, agus cloigeann briste.
  Sheinn Jane:
  -Tuigfidh tú mé... Tuigfidh tú mé... Tuigfidh tú mé, agus ní bhfaighidh tú tír níos fearr!
  Tá sé taitneamhach don chailín rith, lena cosa nach bhfuil ró-gharbh, ar feadh an chosáin deilgneach agus smionagar. Is iontach an spraoi é i ndáiríre.
  Sheinn Gringeta:
  - Samhradh, tá an ghrian ag taitneamh ...
  Thacaigh Malanya leis an amhrán:
  - Ard... Ard!
  Chuir Matilda leis:
  - Samhradh, tá muid i bhfad ón mbás! I bhfad!
  Na laochra faoi deara cheered suas. Go deimhin, is cúis áthais é bogadh agus léim chomh fuinniúil sin.
  Rinne Jane gáire agus dúirt:
  - Coinbhinsiún é an bás, ní iomlán é an náire!
  Chuimil Gringeta cos lom amháin i gcoinne an chinn eile agus hissed:
  - Beidh saoire againn freisin! Agus leis bua!
  Dúirt Malanya go tuisceanach:
  - Linne nó na Gearmánaigh?
  Rinne Matilda gáire agus chanadh:
  - Tá tine mharfach ag fanacht linn ...
  D'fhreagair Jane:
  - Ach tá sé gan chumhacht ...
  Bhí gringeta ag caoineadh cosúil le panther:
  - Tá cónra ar leith ag gach duine ...
  Thóg Malanya é agus, ag lámhach, hiss:
  - Tá cathlán Boche imithe go dtí a uaigh!
  Roared Matilda ar ais:
  - Tá legion iomlán imithe go dtí an uaigh!
  Agus thóg na cailíní agus meowed... Tá siad cosúil le capaill caol. Agus cosa chomh gleoite, lom agus coirtithe.
  Jane thóg é agus hissed le pléisiúr:
  - Agus is cobra mé! Agus is cobra mé! Ní béar ar chor ar bith!
  D'éirigh Gringeta amach mar fhreagra:
  - Tá sé go deas go bhfuil cobra ag eitilt suas go dtí na scamaill!
  Agus ní bheidh na cailíní ach bump cinn. Sparks eitilt ó na súile amhail is dá mbeadh an uair an chloig ag teacht!
  Ghlac Malanya é agus rinne sé hiss ar:
  - Tá Hitler kaput!
  Thacaigh Matilda léi:
  - Agus tá Stalin kaput!
  Jane Chroith a cromáin agus chirped:
  - Is laoch an tsolais mé, ar do ghlúine go borb... Scriosfaidh mé gach duine a dhéanann clúmhilleadh ó aghaidh an Domhain!
  Thóg Malanya é agus roar:
  - Agus is amadán é Hitler, caitheann sé tobac! Goideann sé cipíní agus ní chaitheann sé an oíche sa bhaile!
  Rinne Matilda gáire go suairc agus d"fhiafraigh sí:
  - Cad a cheapann tú, an bhfuil sé ag an bhFuhrer?
  Chiceáil Gringeta an luaith lena cos nocht agus chrom sí:
  - Ar ndóigh ní! Beidh an ceathrar againn a thabhairt dó blowjob!
  Rollaigh Malanya a súile agus dúirt:
  - Ó, tá sé an-deas slat sraoilleach a bheith agat i do bhéal agus é a mhothú le do theanga!
  Dúirt Matilda le anáil:
  - Cé chomh iontach é! Agus beidh gach rud díreach iontach!
  Léim na cailíní níos airde agus níos airde. Ach deisíodh a n-umar agus bhí orthu filleadh. Dhreap na laochra ar ais agus hissed:
  - Is é seo ár umar! Beidh sé ach iontach!
  Chuimhnigh Jane go tobann ar an scéal fairy faoi Robin Hood. Is beag Seosamh, gabhadh an buachaill ag an sirriam. Céasadh an buachaill: tharraing siad suas ar an raca é agus friochta siad a shála.
  Nuair a ligh na lasracha boinn loma, gharbh chosa an ghasúir... Mhothaigh Jane arousal anseo, agus bhí sí ag iarraidh gnéas. Seo a chuaigh siad isteach é. Go háirithe an ninja Seapánach Carbán Crucian. Tá an buachaill fionn seo chomh dathúil, agus tá foirfeacht firinscneach an-mhór aige. Agus tá sé chomh deas teagmháil a dhéanamh le craiceann chomh glan agus mín le do bhrollach.
  Bhí Jane ag iarraidh a méar a chur idir a cosa, ach bhí náire uirthi agus d"athraigh sí a hintinn. Cé go deimhin, tá gníomh den sórt sin thar a bheith taitneamhach!
  Dúirt iníon an Tiarna:
  - Sa tonn farraige agus tine buile! Agus tine fíochmhar, agus buile!
  D'aistrigh na cailíní a Goering-5 arís i dtreo seasamh na trúpaí Sóivéadacha. Is dócha go ndeachaigh Stalin féin aniar aduaidh go mór nuair a d"fhoghlaim sé faoi dhul chun cinn na Naitsithe. I ndáiríre, conas nach féidir leat a bheith neirbhíseach anseo? Tá meaisín ollmhór ag magadh fút, ach níl aon rud le freagairt. Tríocha a ceathair, ní féidir leat troid as an tsraith E. Agus níos mó fós ná sin ó AGanna pirimideacha.
  Agus is cosúil go bhfuil Stalin i turraing. Ar a laghad cuir glaoch ar choileach le bheith i do chomhairleoir. Gan fuaim, gan brí, gan splancscáileán uisce! Tá an chuma ar an scéal go n-éireoidh tú as!
  Dúirt Jane le gáire:
  - Agus ghlac Stalin, murab ionann agus Churchill, le bileoga ó Hitler go toilteanach agus chuaigh sé ar son na síochána!
  Sheinn Gringeta le díograis:
  - Inis dom cad é an domhan! Freagróidh siad thú - an ghrian agus an ghaoth!
  Dúirt Malanya go díograiseach:
  - Agus beidh leanaí láidir, sláintiúil againn!
  Matilda giggled agus whispered:
  - Ní clár fichille é an domhan, agus ní rí é Hitler!
  Ceartaigh Jane a cara:
  - Tá sé níos airde ná an rí! Agus déanfaimid é a scuabadh as aghaidh an phláinéid!
  Thóg Gringeta é agus roared:
  - A greatness na Breataine, aitheanta ag an phláinéid! Bhí an Faisisteach brúite le buille an chlaíomh!
  Chuir Malanya leis go díograiseach:
  - Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn!
  Dúirt Matilda, le díograis cailín a fuair an chéad ghrá di:
  - Creidim, a ligean ar a thógáil cumannachas naofa!
  Rinne Jane gáire agus dúirt:
  - Agus faoi cheannaireacht na nGearmánach, is féidir cumannachas a thógáil go deimhin!
  Bhuail Gringeta a forehead ar bhárr an ghunna agus sheinn sé:
  - Táimid ag magadh, tógfaimid cumannachas anois! Agus beidh Stalin inár sárlaoch agus laoch!
  Chuir Malanya leis, ag soiléiriú:
  - I gcónra, ar ndóigh!
  Dheimhnigh Gringueta go héasca:
  - Ar ndóigh, i gcónra!
  Dúirt Jane go fealsúnach:
  - Is cuma cé chomh mór is atá an rí, rachaidh sé go dtí an uaigh, díreach cosúil leis an bhfiachóir!
  Gringeta curtha leis le gáire mailíseach:
  - Luíonn polaiteoir i gcónaí, ach faigheann sé bás fíor!
  Chliceáil Malanya a bharraicíní loma agus dúirt:
  - Tá neamhbhásmhaireacht fíor, ach tá bás meabhlach!
  Thug Matilda aphorism amach freisin:
  - Is féidir le ríthe rud ar bith a dhéanamh, ach ní féidir le rí amháin, ní féidir le rí amháin éalú ón uaigh isteach sa domhan!
  Dúirt Jane:
  - Tiocfaidh deireadh leis an saol go luath...
  Thacaigh Gringetta le aplomb:
  - Buailfidh an ponc go luath!
  Lasann Malanya gunnaí meaisín ag na coisithe Sóivéadacha, agus déanann sí na nithe seo a leanas:
  - Ó, a mhamaí, a mhamaí, bíodh trua agat le do mhac!
  Dúirt Matilda go raibh deacracht aici a gáire a choinneáil siar:
  - Tar éis an tsaoil, níl lá fágtha aige le maireachtáil!
  Shíl Jane go fealsúnach:
  - Ba mhaith le gach duine maireachtáil go hálainn, ach ní fhaigheann ach cúpla bás le dínit!
  D'fhreagair Gringueta le gáire:
  - Geallann an bás trioblóid, mura n-éireoidh sé le gathanna na gnóthachtála!
  Rinne Malanya a cuid fiacla a sciobadh ar buile:
  - Is fearr bás maith ná saol crappy!
  Thug Matilda dúshlán:
  - Is maith a bheith i do Dhia sa tsaoirse, ach is olc an diabhal a bheith i bpríosún!
  Dúirt Gringeta le gáire venomous:
  - Agus ní mór dúinn a rith amach as sliogáin... Aontaigh, tá sé seo le tragóid ollmhór! Ní bronntanas amháin díothaithe!
  Jane snorted disdainfully.
  - Beidh bronntanais nua agus uachtaráin eile!
  . CAIBIDIL Uimh. 17 .
  Ar an lá seo, 10 Deireadh Fómhair, 1947, rith Friedrich, mar a bhí i gcónaí, con gan staonadh, go tapa ar an aer-each Me-362. Níor mhothaigh an buachaill fiú scáth tuirse, bhí an iomarca sceitimíní air, agus lámhaigh fós gan buille a iarraidh. San oíche, chuir foirne deisiúcháin, go príomha na foirne Meiriceánacha, cuid den trealamh damáiste i bhfeidhm. Go háirithe, rinneadh na "Pattons" a sníomh arís ar rianta, chomh maith leis sin, chuaigh cúpla céad de na feithiclí sin i seirbhís tar éis iad a bheith aistrithe ó thar lear, feadh iarnróid a bhí bunaithe cheana féin. Rinne na partisans, ar ndóigh, iarracht, ach rinne siad i bhfad níos measa ná mar is gnách. I dtoghcháin an Athar Úcránach, rinne Bandera an bua, agus mhéadaigh feall agus tréigean sna céimeanna páirtíneach. Ina theannta sin, thit ceannasaí na gluaiseachta páirtíneach, Voroshilov, tinn... Agus níor thángthas ar ionad eile dó in am... Mar sin, bhí soláthar an ghrúpa stailceoirí idirnáisiúnta fascists sásúil go leor. Sea, uaireanta d'éirigh le trodaithe cróga faoi thalamh agus saboteurs laochra, ach ní os cionn an leibhéil oirbheartaíochta. Ina theannta sin, ba chúis le teacht chun cinn na gcomhghuaillithe caipitlithe nua titim ghéar i gcreideamh i mbua an APSS, agus ba é an toradh a bhí air seo ná gur chuaigh eilimintí tonnchreathacha, go hoscailte nó go rúnda ar shlí eile, anonn go dtí taobh na bhfascist.
  Mhéadaigh líon na dtréigthe go háirithe i measc Arm Dearg Kraikov agus Arm na Polainne. Bhí na Polannaigh, tar éis dóibh geallúintí na Naitsithe agus go háirithe lucht caipitil an Iarthair a chreidiúint, a áireamh dáiríre ar Impireacht mór a chruthú san oirthear, ar chostas na Rúise! Ní léir, ar ndóigh, d'fhan cumannaithe Polannacha dílis do na Sóivéadaigh, ach an chuid eile de na scáthanna polaitiúla... Tá na Liobrálaithe go háirithe neamhiontaofa... Mar sin thosaigh na haonaid Pholannacha ag géilleadh ar an Moscó Bulge beagnach láithreach ó thús na hionsaithe. ... Ar ámharaí an tsaoil, ní raibh mórán acu agus ní raibh tionchar cinntitheach aige seo ar chúrsa an chogaidh fós.
  Rinne Friedrich an chéad chúpla eitilt é féin, ag briseadh ar shiúl ó na píolótaí eile. Chonaic sé nach raibh an namhaid chomh dlúth a thuilleadh ag bualadh na sluaite Naitsíoch trí thine, agus ní raibh beagnach aon pháirceanna mianach fágtha i gcosán na ndingeacha umar. Ach throid na saighdiúirí Sóivéadacha go stadach. Níor oscail na coisithe tine agus rinne siad iarracht, trí ligean do na humair a dhúnadh, a rianta nó braon grenades a shéideadh suas, nó iad a chur trí thine le buidéil indóite.
  Mhéadaigh buachaill an Terminator an scór go príomha ar chostas gunnaí Sóivéadacha. Thairis sin, lámhach ó eitleán cothrománach, ag seachaint am amú ar Léim. Fíor, scriosadh roinnt umar atá lonnaithe i luíochán freisin. Bhí eitlíocht USSR neamhghníomhach. Ar maidin, ní raibh ach seacht aerárthach U-2 le feiceáil, ansin ceithre Laggs. Go ginearálta, bhí comhrá gairid ag Friedrich leo, ag brú go héadrom ar an truicear... Agus ansin, mar i gcónaí!
  Tar éis na pointí comhraic lagaithe cheana féin a chur faoi chois, theith umair Naitsíoch níos faide trasna na páirce agus isteach sna trinsí... Thángthas ar dhíoga frith-umar agus gráinneoga, áfach, ar an séú líne cosanta seo agus go páirteach sa chúigiú líne cosanta seo cheana féin (bhí ocht gcinn acu san iomlán). Bhí airtléire na Sóivéide neirbhíseach agus thosaigh siad ag lámhach ó chian. Bhí an airtléire faisisteach gan trócaire, agus an eitlíocht... Go dtí seo, cosúil le rinc scátála, bhí gach rud stiallta. Bhuel, tá Friedrich, mar i gcónaí, chun tosaigh ar gach duine, níos spioradúla agus níos fuaire. Tharla athruithe i bhfoirmiú na dtrúpaí; bhí na Pattons, armtha le meaisínghunnaí cumhachtacha, i gceannas. Cinneadh éigeantach chun caillteanais ó na coisithe kamikaze a íobairt iad féin a laghdú ach nach bhfuil ag iarraidh éirí as...
  Rinne Friedrich a thríú eitilt lena chara Helga. Anseo bhuail siad don chéad uair baisc mhór nó níos lú d'aerárthaí Sóivéadacha. Ina measc bhí fiú cúig Br-3s (ón áit a ndearnadh iad a thochailt). Rud aisteach go leor, d'iompaigh buamadóirí an USSR siar láithreach ar radharc na ngasúr Gearmánach, agus theith na trodaithe ina dtreo.
  Lámhaigh Friedrich na gluaisteáin go socair ag iarraidh a bheith níos gaire. Lena n-áirítear Ace le réalta ar an laoch an APSS ar an fuselage. An laoch taithí, áfach, iarracht chun dul isteach sna scamaill, ach i gcoinne a leithéid de ollphéist mar Friedrich Bismarck, d'éirigh sé amach ach níos measa. An buachaill Críochnaitheoir, gan iarraidh buille, lámhaigh síos tríocha is sé trodaithe agus ceithre aerárthach ionsaithe ag an am céanna, iompú ar an luas, agus rushed i ndiaidh na Bombers.
  Anseo, áfach, fuair Friedrich amach nach raibh a charr ag luasgadh an oiread sin, agus níor shroich sé 740 ciliméadar measta fiú le hinneall éigean. Is é an chúis soiléir, chuir Friedrich in ionad na gunnaí 30-mm Mr-108 leis an Mr-103, a, le luas teilgeáin tosaigh de 960 méadar in aghaidh an tsoicind, atá i bhfad níos éifeachtaí ag penetrating na díonta na n-umair agus trodaithe namhaid ó an-. achar fada, ach beagnach uair go leith níos troime agus níos ísle le ráta dóiteáin de 420 babhtaí in aghaidh an nóiméid (mar sin féin, b'fhearr le Friedrich go ginearálta sliogáin aonair a dhó agus é ag titim isteach i trance!). Agus méadaíodh an lón lámhaigh do na gunnaí go háirithe do Frederick. Mar sin, ní raibh sé éasca teacht suas leis na buamadóirí. Bhí roinnt He-362s nimble chun tosaigh ar an Ace óg cróga. Thit siad cosúil le clocha sneachta ar na barraí, ag brú agus ag crá feithiclí Sóivéadach. Ina theannta sin, bhí an Br-3, a bhí níos moille agus droch-armtha, ina chreiche éasca do phíolótaí sceimhlitheoireachta. Shroich Friedrich ag deireadh na féile, ach fós chríochnaigh sé as dosaen, leagadh amach caoga. Mar sin féin, níor éirigh leis an mbuachaill an taifead a bhí aige roimhe seo de dhá chéad caoga is a trí carr a bhaint amach.
  D'fhill Friedrich ar ais le díograis mhór ina anam. Bhuaigh sé agus tá an bua! Agus smaointe faoi mo bhrath imithe go hiomlán. Dúirt an fear óg fiú leis féin:
  - Cén fáth na claontachtaí seo! Is é Homeland áit a bhfásann do chairde agus do leanaí suas! Agus ní hé an APSS an Motherland, ach príosún na náisiún!
  Chuala Helga na focail seo, ach, gan tuiscint a fháil ar a bhfíorbhunús, dhearbhaigh sé:
  - Ta tu ceart! Agus beidh leanaí againn go luath! Cé, níl mé ag iarraidh saille bolg a fháil agus an cogadh seo fós ar siúl!
  Rinne Friedrich gáire:
  - Braitheann sé ar thoil an Dé Uilechumhachtaigh. Mar sin féin, tá an Pápa agus roinnt cathracha ar ár taobh!
  An ceathrú eitilt ar ionsaí, scaird Fokken-Wulf-5s iompú isteach i fiach le haghaidh gunnaí, toisc go raibh gafa ach cúpla umar. Ach bhí an tástáil fíor fós le teacht.
  Chríochnaigh Cúigiú Arm Umar Gardaí Rotmistrov an t-aistriú tearcghearrtha go ceantar Krasnogvardeisky. Mar sin féin, níorbh fhéidir iontas iomlán a bhaint amach. Thaifead aerárthaí taiscéalaíochta Faisisteach gluaiseacht mais mór umar, agus rinne na Naitsithe deifir chun frithbhearta a ghlacadh. Tháinig timpeall cúig chéad aonad SS den 2ú Arm SS Panzer, chomh maith le dhá chéad feithicil ón gcúlchiste straitéiseach, amach chun freastal ar naoi gcéad caoga umar agus gunnaí féinghluaiste treisithe ag cúltaiscí dhorn armúrtha Rotmistrov. Go háirithe, tharla an cath ar pháirc in aice le feirm chomhchoiteann Pervomaisky, áit a raibh grenaders Gearmánach agus gunnaí suite ar an líne a gabhadh.
  Glaodh ar Friedrich agus ar na daoine Gearmánacha is fearr isteach chun ionsaí ollmhór ón talamh agus ón aer a chosc.
  Rinne an Leifteanant-Ghinearál Rotmistrov, laoch Chath Stalingrad, an t-ordú ag teacht ón Ard-Cheannasaí é féin, agus chreid sé ó chroí nach raibh an cath in aice le Moscó caillte fós. Bhí cumhacht ina lámha aige, agus bhí speictream dóchais ann go bhfaigheadh an APSS an méid a chaill sé roimhe seo ar ais. Mar sin féin, tháinig an colún, ag bogadh faoina chumhacht féin, go leor sínte. Ba é ba chúis leis seo go páirteach ná gur mian le haerárthaí taiscéalaíochta an Tríú Reich a sheachaint, agus ba chúis le damáiste do línte iarnróid de bharr aerárthaí namhaid an ré eile den mháirseáil.
  Chuir stailceanna buamadóir trom ar fhórsaí móra umar máirseáil na céadta ciliméadar faoina gcumhacht féin. Ina theannta sin, ag an máirseáil uasluas... Tá sé seo ag cur san áireamh roinnt ilchineálacht an chabhlaigh umar; cuireadh scagairí in ionad roinnt feithiclí, ar a mhalairt, chuir seanchineálacha, lena n-áirítear tarchur neamhfhoirfe, moill ar innill díosail.
  Mar gheall ar thionchar brúidiúil agus ollmhór na heitlíochta namhaid, bhí an cúigiú arm turrainge suite sách fada ón líne tosaigh agus chuir sé seo iallach ar an sorcóir cruach seo máirseáil ó thráthnóna go maidin.
  Bhí grúpa níos dlúithe faisisteach ag fanacht le Rotmistrov cheana féin. Cé go raibh na Naitsithe ní b"ísle i líon iomlán na n-umar, bhí na Naitsithe níos fearr ó thaobh cáilíochta de: bhí tuairim is céad go leith acu "Panthers"-5 agus "Tigers"-5, chomh maith le dosaen go leith "Goering" L (Béarla). feithiclí le gunnaí 17-troigh, beagnach comhionann i gcumhacht treáite le gunna "Panthers"), E-50, AG-50 agus "Patton". Bhí scriostóirí umar Super Ferdinand fós ar a mbealach.
  Ar ndóigh, b'fhearr ionsaí a dhéanamh ar na Naitsithe en masse, ach bhí an Zhukov uafásach i bhfad ró-deifir do Rotmistrov, agus é i gceart ag eagla go nglacfadh na Naitsithe frithbhearta fuinniúla. Mar sin féin, tá sé sin déanta acu cheana féin ...
  Ach anseo bhí cárta trump amháin ag arm na Sóivéide - clúdach aeir tromchúiseach a bhí ann... Baineadh na heitleáin as an treo Ural agus as cúlchiste na ceanncheathrún, agus chaith siad fiú feithiclí oiliúna chun catha, chomh maith le trealamh díreach ón líne tionóil. . Ba é seo an deis briseadh tríd an taobh dheis agus ar chúl, a bhí tar éis bogadh i bhfad chun tosaigh ar an ding faisisteach.
  Ghlac an Ginearál Gotha, agus ceannasaithe eile, cheana féin le linn réamhphlé ar an bplean le haghaidh oibríocht Moscó, leis go mbeadh Krasnogvardeysk cinnte go mbeadh cath umar le cúlchiste comhraic arm na Sóivéide, rud a chiallaíonn go raibh gá le plean clúdaigh. .
  Rinne aerárthaí speisialta Gearmánacha, go háirithe an Xe-362, monatóireacht ar an aerspás, ionas go mbeadh an cath ar Krasnogvardeysky le bheith ar an umar is mó ní hamháin, ach freisin cath aeir an Dara Cogadh Domhanda!
  Glaodh Friedrich chun troid leis an namhaid, tá sé an Ace is fearr ar an Luftwaffe, bhí an rí na cathanna aeir siombail an bua an Tríú Reich. Agus in aice leis, nó beagnach in aice leis ar a lámh dheis, ar ionsaí, agus dá bhrí sin go háirithe modhnú cumhachtach ar an Fokken-Wulf-5, raced Helga.
  Chan an buachaill fiú:
  - Táimid ag rásaíocht tríd na tonnta ar longa réalta! Cuar cúr sa vortices éitear!
  Dheimhnigh Helga:
  - Créatúir dearga, beidh tú buailte! Leanaí an domhain ifreann faoi thalamh!
  Rinne Friedrich gáire agus dúirt an ceann is fearr leis:
  - Come on, ar shiúl ó na scriú! Aingeal an bháis, ach feadóg dó le feiceáil! Sracfaidh sé an scum go léir ina phíosaí dá n-asal!
  Rinne Helga giggled mar fhreagra.
  - Bhuel, tá tú witty!
  Bhí imní ar Friedrich faoi mheáchain mhéadaithe a aerárthaigh, faoin gceangal le hairm fadraoin a shuiteáil agus faoin méadú ar lón lámhaigh. Tar éis an tsaoil, tá an teilgeán de ghunna 30-mm trí huaire níos troime ná sin de ghunna 20-milliméadar, agus i dtéarmaí cumhachta millteach, b'fhéidir ceithre huaire níos cumhachtaí, is arm uilíoch é atá in ann armúr a scriosadh araon ar an dromchla. den phláinéid agus san aer! Bhí an t-aos óg ag iarraidh fiú na meaisínghunnaí a thabhairt suas agus a gceithre cinn mhóra a bhaint astu, ach... Rinne Helga agóid roimh imeacht:
  - Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh sé teacht síos a chomhrac a dhúnadh. Is fearr an cárta trump seo a shábháil...
  - Go leor le haghaidh Force Majeure agus dhá lámhachóirí! - Ghearr Friedrich amach go hachomair. Maidir liom féin, is leor lámhach síos gar. Go ginearálta, is dóigh liom go bhfuil an armáil gunna meaisín anseo iomarcach.
  Ghig Helga go suairc agus bhuail sí an buachaill ar a chúl.
  - Ar an drochuair, níl gach duine ina ridire invincible den sórt sin cosúil leatsa! Tá go leor aces fós ina thosaitheoirí, tá tine níos dlúithe ag teastáil uathu le bheith cinnte go mbuailfidh siad ...
  Chuir Frederick in aghaidh go réasúnta:
  - Ní thabharfar carr daor den sórt sin mar an ME-362 U do phíolóta novice. Tá an Trodaire seo le haghaidh aces.
  In ionad freagra a thabhairt, rith Helga isteach ina haerárthach ionsaithe trodaire, ag splancadh a sála lom bándearg. Cad eile atá le déanamh, tháinig an glao éigeandála amach.
  Bhí Friedrich sásta go ginearálta gur bhain sé an dá ghunna meaisín lasmuigh, d'éirigh leis an bhfeithicil ollmhór a bhaint níos éasca, agus mhéadaigh an luas, agus d'fheabhsaigh na sciatháin níos éadroime a inaistritheacht. Cé go raibh na pointí dóiteáin féin clúdaithe ag fairings, chuir a laghdú go suntasach le haeraidinimic an ghluaisteáin. Cé nach bhfuil an Me-362 i dtéarmaí cáilíochtaí aerdinimiciúil fós comhionann i measc feithiclí loine, is capall cogaidh uilíoch é.
  Splancann crainn agus páirceanna annamha thíos... Tá an lá te agus tá an chuma ar an scéal nach mbeidh sé éasca troid. Go háirithe na Rúiseach, atá ag cailleadh an cath ollmhór seo. Anseo ar an taobh clé agus beagán thíos tá ealta préacháin ag eitilt... Tréad mór, cuid de na préacháin an-mhór ... Comhartha ominous, préacháin ag gabháil le gach cogaí ar an domhan cruálach, gan mothúcháin sentimentality. Mar a sheinn Boyarsky sa cheoldráma cáiliúil:
  - Ach cén fáth! Tá sé dodhéanta maireachtáil le d'intinn! Ach cén fáth - ní mhúineann an saol rud ar bith dúinn!
  Anseo tá sé foréigean, foréigean agus foréigean níos mó! Cruálacht, cruálacht agus arís eile cruálacht ag daingniú an náisiúin!
  Is cosúil go bhfuil an tréad préacháin gan teorainn, tá na mílte, na céadta mílte acu, agus bíonn siad ag caoineadh ionas gur féidir leat iad a chloisteáil fiú i gcábán atá séalaithe go heirméiteach. D'iarr Friedrich ar Helga ar an raidió:
  - B'fhéidir gur féidir linn iad a bhualadh le gunnaí meaisín?
  Rinne an cailín ace agóid:
  - Ní fiú é! Is féidir gach piléar a chomhaireamh anseo!
  Rinne Friedrich gáire:
  - Cé acu is féidir go leor! Tá cartúis ag an rí i mála faoina ríchathaoir.
  An chéad bhaisc na n-aerárthaí Sóivéadach léim go tobann amach ó taobh thiar tréad de vultures. Tháinig na Salamanders le chéile ar dtús. Bhí caillteanais ar an dá thaobh, maraíodh níos mó Rúiseach. D"oscail Friedrich tine go déanach agus níor scaoil sé ach ocht gcarr. Ach is tús garbh fós é. Ach lámhachadh cúpla Gearmánach Salamander-3s, agus an Me-262, níl sé soiléir conas a d"éirigh leo dul chun tosaigh ar gach duine.
  Ach bhí an rud is mó fós le teacht. Tháinig deireadh leis an tréad préachán, léim na píolótaí Gearmánacha amach sa spás os cionn pháirc Krasnogvardeisky agus thosaigh sé.
  Theith arm iomlán i dtreo scuadrún na Gearmáine, agus anseo, i ndáiríre, bhí eitlíocht ó roinnt arm aeir an USSR. Armáid ollmhór aerárthach de gach cineál, ach is mó ar fad an Yakov agus cúpla Laggs níos lú.
  D'oscail Friedrich tine ó achar níos mó ná sé chiliméadar. Chuaigh sé isteach i sruthanna trance fiáin arís, nuair nach bhfuil sé mar aidhm agat, ach leanann do mhéara ag brú go huathoibríoch. Nuair nach bhfuil a thuilleadh breithnithe, smaointe, is cosúil go bhfuil an corp leatsa, ach tá tú cheana féin cosúil le puipéad fórsaí anaithnide ... Agus ciallaíonn sé sin nach leatsa an fheoil, ach spiorad an domhain thíos - neamhghlan, fórsaí olc. ..
  Bhuel, agus i gceann an bhuachaill terminator, thosaigh an t-amhrán ag fuaim arís agus arís eile:
  I measc cairde, ach ag an am céanna seclude,
  Gabhadh ag fulaingt, buarthaí brón!
  Tá ár saol chomh tuirseach den drochíde,
  Níl fairsinge ná áilleacht le feiceáil!
  Cár thug tú sinn - diabhal olc olc?
  Nuair a rialaíonn deamhan olc arm!
  Is cinnte gur mian linn glóir mhíleata,
  Cé go bhfuil mé i mo chroí, is seadán vile mé!
  
  A leithéid d"fholamh sa spiorad múchta,
  Níl aon bhealach thart ar an quagmire!
  Agus bás, an geall seo don tseanbhean neamhthrócaireach,
  Cad a bhailíonn ómós i Holy Rus'!
  
  Ní shineann tuiscint shimplí,
  Tá gach rud ar an ngréasán, cumhacht gan teorainn!
  An fonn chun cónaí sa teach ar domhan,
  Blaiseadh binneas, áthas, sonas le do sweetheart!
  
  Ach chuir cinniúint a mhac chun cogaidh,
  Áit a raibh orainn dearmad a dhéanamh faoin tsíocháin!
  Ní gá Satan a mhallacht air seo,
  Níor theastaigh uainn aon rud eile!
  
  Tá mé ag gearradh tríd an crith ar an eitleán,
  Tar éis casadh a dhéanamh, agus an t-aistriú sínithe!
  Creid me, ní bhfuair trodaire an athardha bás,
  Imrímid máirseáil sochraide don scum!
  
  Is namhaid líonmhar, láidir,
  Gluaisteáin, trodaithe, diúracáin!
  Bainfimid an Wehrmacht ifreann ina phíosaí,
  Tabharfar glóir do shaothair na Rúise!
  Tiocfaidh Cumannachas go talamh, creidim,
  Mairfimid go sona sásta - tá a fhios agam go cinnte!
  Déanfaidh seiceadóir daoine - faisisteachas, crumble,
  Beidh bua le cineáltas, solas na Bealtaine!
  
  athar, eitilt sciobtha,
  Thug sé saol naofa dúinn!
  Tá amhrán an Motherland ag canadh inár gcroíthe,
  Tar éis an tsaoil, bím ag troid go dian ar a son!
  
  Agus creidim go dtiocfaidh am geal,
  Ní bheidh aon dúnmharuithe ann, beidh seanaois imithe isteach sa duibheagán!
  Forbróidh an rás gan imeall,
  Beidh an barr Rush chun éachtaí na línte!
  
  Agus ionas gur féidir linn an t-am a thabhairt níos gaire;
  Ansin ní mór duit troid mar shaighdiúir de Rus '!
  Ionas go sroichfidh sé gach duine nach morán é,
  Go bhfuil a fhios ag Rúiseach i gcónaí conas troid!
  Bhí amhrán tírghrá maith i gcloigeann Friedrich, ach rinne a lámha agus a chosa fealltach a mhalairt ar fad. Eadhon, chuir siad sliogáin chuig aerárthaí Sóivéadach de gach cineál agus brandaí. Rinne na píolótaí Sóivéadacha iarracht a bheith níos dlúithe agus troid a thosú... Tar éis do Volka níos mó ná caoga feithicil a lámhach ag gluaiseacht, rinne sé seal agus sheachain sé na seatanna agus an iarracht ramming (ghearr sé an kamikaze seo le pléascanna gearra meaisínghunna) . Ansin d'aistrigh eitleán an Ace óig, agus a bheith i trance comhraic, scaoil an buachaill a lán gunnaí móra aeir. Laghdaigh sé go mór roinnt trodaithe Sóivéadacha ag teacht chun cinn ón taobh thiar.
  Anseo fuair Friedrich é féin beagnach rammed, ach d'éirigh leis sleamhnú isteach sa líne na tine agus leanúint ar aghaidh chun exterminate a opponents. An uair seo, tháinig an dá inneall "Geallta" ina íospartaigh. Scaip aphorism trí chinn na mbuachaillí (ní cnónna iad na saighdiúir freisin, banríonacha na todhchaí!). Chuaigh Helga isteach sa raidió:
  - Ó, a mháthair daor! Conas brú siad!
  Tar éis do Friedrich lúb neamhiomlán a dhéanamh, ghearr sé na trodaithe Sóivéadacha ó achar mór ag iarraidh a bheith taobh thiar de Helga. Bhí duine acu "Siopadóir" (Lagg-5), bhí réalta mór dearg ar an fuselage... Ciallaíonn sé seo laoch an APSS. Bhris an cailín í féin, ar mhodhnú ionsaithe ar an Fokken-Wulf, in umair arm Rotmistrov ag druidim le seasaimh na Gearmáine. Agus ag an am céanna bhuail sí go leor go cruinn, ag tumadóireacht go rathúil.
  Bhí Friedrich fós ag troid le heitleáin namhaid, ag buíochas meabhrach do na soláthairtí as an méadú ar lón lámhaigh. D"éirigh leis fiú Críochnóir fealltóir a phlandáil isteach in umar T-34-85, ag roghnú ceann an cheannasaí (is féidir é seo a fheiceáil ó na antennas, a chonaic súile géar Friedrich go héasca in ainneoin an deannaigh agus an t-achar!).
  Bhuail trí shliogán an clúdach hatch ag an am céanna agus stop an umar...
  Bhí sé te thíos freisin, bhí ceanngharda an Chúigiú Arm Umar Gardaí tar éis dul i dtreo na grenadiers SS agus codanna den Dara Cór cheana féin.
  Rolladh na chéad fheithiclí Sóivéadacha isteach sa díog frith-umar, agus mhoilligh a luas. Chuir gunnaí móra na Tigers-5 agus na Panthers-5 báisteach orthu. Seo áit a bhfuil na Gearmánaigh nua láidir: troid i bhfad i gcéin chun buntáiste a bhaint astu, bhí ar umair Sóivéadacha dul i ngleic go dlúth. Líonadh talún a chur ar bun... Ach bhí an cinneadh oirbheartaíochta míchruinn, stróiceadh tríd an bpáirc oscailte inar tochlaíodh díoga, chun freastal ar na hinnill a bhí ag fanacht leis an "chreach". Sea, agus gan titim en masse ag an am céanna?
  Is fíor, d"ainneoin caillteanais shuntasacha, bhris na hOileáin Shóivéadaigh fós, cosúil le dornálaí beag ag tumadóireacht faoi chuing fathach, i dtreo umair namhaid, rud a rinne damáiste, lena n-áirítear buamaí beaga. Is fíor, ar roinnt "Tíogairí"-5 sheas siad ar bharr an líontáin, ach i gcás go leor feithiclí, b"éigean do choisithe na Gearmáine cosaint a shuiteáil go litriúil nuair a bhí siad ag gluaiseacht.
  Shíl Frederick dá ndéanfadh na Rúisigh ionsaí níos comhchruinnithe, go mbeadh seans i bhfad níos airde acu "a lán airgid" agus troid dhlúth bhuntáiste a fháil.
  Leanadh ar aghaidh leis an ramming ag na píolótaí dearga, ach mar shampla i gcoinne an Salamander-3 an-nimble, ní raibh an tactic iompróidh an toradh ionchais. Tháinig méadú ar chaillteanais eitlíochta na Gearmáine, mar a bhí, go deimhin, níos mó fós i gcás eitlíochta na Sóivéide. Ach ní cath gan éileamh a bhí anseo a thuilleadh. Bhí taithí mhaith ag go leor píolótaí Sóivéadacha, níor chlúdaigh siad Moscó as rud ar bith, agus mar sin d'fhulaing na Naitsithe go leor.
  Bhí Friedrich, a raibh a instinct thar a bheith géar, i gcónaí ag seachaint amas agus bhuail sé go hintuigthe na trodaithe Sóivéadacha ba chontúirtí. Ag iarraidh a cnag amach na ceannairí. Rinne sé é, agus d'oibrigh sé gan misfires. Dála an scéil, bhí folús i mo cheann, agus easpa dearcadh ar an gcath mar sin. D'fhreagair an comhlacht, bhí na spriocanna gafa, ní raibh aon chailleann. Roinnt uaireanta fuair sé fiú go dtí an umair.
  Agus na céadta, mura raibh na mílte aerárthach de gach cineál flashed agus flickered roimh ár súile. Mar shampla, Huffman ar a He-362... Troideann sé ar bhealach speisialta, luas, scaird charranna, agus smionagar ag eitilt i ngach treo... Agus níl na Rúisigh go dona ach an oiread... Ach cá bhfuil Kozhedub, tá sé in am an chumhacht a ghearradh amach ... Tá Friedrich ag bogadh ar a laghad, anois ní gá casadh, bualadh go coigilteach, ach amháin, ag bogadh beagán ó defeat.
  Tá an lón lámhaigh ag sileadh amach, mar atá an breosla sna tancanna, agus tá treisithe suntasacha ag teacht ó shuíomhanna na Gearmáine. Is iad na Salamanders, agus fiú cúpla Me-362s iontach, na chéad daoine a chuaigh isteach sa chath, agus an chuid eile de bhuíon Hitler ina dhiaidh sin. Arís, ag dul ar aghaidh... tosaíonn eitleáin Sóivéadacha ag cúlú freisin. Tá siad ag rith as breosla, agus sháraigh a gcaillteanas gach teorainn a d"fhéadfaí a shamhlú agus a shamhlú. Filleann Friedrich agus fiafraíonn sé de Helga:
  - Tá gach rud breá?
  Freagraíonn an cailín:
  - Tá an t-eitleán ag bogadh! Bhuail mé amach sé umar agus trodaire amháin...
  Feadaíl Friedrich:
  - Sea, sháraigh tú fiú dom i líon na n-umar scriosta. Scrios mé go pearsanta ach cúig charr le muzzles!
  Rinne Helga gáire.
  - Cé mhéad eitleán?
  - Eitleáin? - Na huimhreacha ar lasadh i gceann Friedrich... - Go díreach trí chéad is a haon! Taifead domhanda nua. Sin éacht...
  exclaimed Helga:
  - Níl ionat ach ridire! Níl, go luath an dia an scrios. An Kali mór féin... Trodaire uilíoch!
  Ceartaigh Friedrich go múinte:
  - Go deimhin, ní dia é Kali, ach bandia an uilc. Is é sin, bean, cé gur deity an-urramach agus an-tóir uirthi sa Hiondúchas. Tógadh go leor teampaill di agus tairgtear paidreacha di.
  Thug an buachaill faoi deara go tobann gur scríob sé a ghlúin go géar ar an luamhán. Agus mhionnaigh sé:
  - I dtigh diabhail! Níor mhiste casadh a dhéanamh i bhfeithicil chomh tréan armtha.
  Dúirt Helga le imní:
  - Agus tá do chéad eitilt eile gan mé?
  Dheimhnigh Friedrich go héasca:
  - Sea, déanfar do Fokken a athbhreoslaithe agus a mhuirearú go fóill, ach tá mo chuid féin réidh cheana féin. Ná habair é, ach tabhair aire duit féin!
  Dúirt Helga go cinntitheach:
  - Ní hea! Is é mo chomhairle duit troid agus troid mar is fearr is féidir leat ... Más féidir in aon chor.
  Thuirling na heitleáin agus rith Friedrich go dtí an chéad charr eile. Bhí an meascán roghnaithe den Me-362 agus an t-ionsaí F -490 optamach don superass i gcónaí.
  Nuair a mhothaigh Friedrich pedalaí géara garbh an Fokken-Wulf-4 lena chosa lom, thosaigh sé ag brú ar an luas agus ag canadh:
  - Tá mé ag eitilt chun cath! Satailfidh mé an créatúr isteach sa deannach!
  Lean an cath ag Krasnogvardeysk ar aghaidh. Chomh maith le tancanna arm Rotmistrov féin, tháinig céad caoga feithicil Sóivéadach, a tógadh ón taobh theas agus réigiún Kashirnsky den fhronta Sóivéadach, go dtí an catha freisin. Fíor, níor tháinig ach an chéad bhaisc carranna go dtí seo. Níor smaoinigh eitlíocht Shóivéadaigh ar thabhairt suas freisin, ach ní raibh sé gníomhach go háirithe.
  Frederick a leagtar a bheith ag obair ar na umair, ag baint úsáide as a chuid gunnaí a cruthaíodh go speisialta chun na críche sin. Ina thuairim, bhí an caliber 37 milliméadar fós ar an mbealach is fearr chun na críche seo. Mar shampla, Rudel, le gunnaí den sórt sin, gan aon trance chomhrac, scriosta, nó in áit, cad atá níos cothroime, knocked amach 534 umair ar fud an chogaidh. Ach gnáthdhuine a bhí ann, ní Friedrich. Chuimhnigh an buachaill ar an gcaoi a ndúirt a athair lena mháthair gur féidir leis an iarmhairt chomhcheangailte ar an leanbh a iompraítear sa bhroinn, chomh maith le léiriú cumais iontach de réir mar a théann caithreachas chun cinn, an sliocht a iompú ina síceapatach...
  B"fhéidir gur iarmhairt freisin é a thrance comhraic, agus sárchumhacht an ghaiscíoch seo, nach bhfuil a nádúr ar eolas aige.
  Ach seo chugainn na tancanna, don phíolóta is cosúil go bhfuil a gcuid gluaiseachtaí mall, agus níos mó fós ag Friedrich. Thosaigh an t-Ace óg ag bualadh as lámh ó phlána cothrománach. Shoots sé ach agus amas. Flashes solais ó phléascanna beaga, hataí briste tríd. Téann go leor carranna trí thine sa chás seo, ós rud é go bhfuil na humair gháis suite san urrann troid. Agus scrios, d'eitil bairille an T-34 amach mar theanga slingshot.
  Is minic a bhuail na sliogáin ba chúis le madhmadh an lón lámhaigh. Agus seo ina dhiaidh sin ...
  Níor smaoinigh Friedrich ar a leithéid de thrifles, d"fhéach sé ar an bpictiúr nuair a d"aistrigh umair na ngardaí timpeall na ndíoga arna dtógáil ag na Sóivéadaigh tar éis dóibh caillteanais throma a fhulaingt agus a theacht chun cinn na n-iarrachtaí briseadh tríd.
  Ach fiú anseo bhí iontas míthaitneamhach orthu. D"éirigh le dhá dhosaen "Super Ferdinands" teacht chuige. Ar an drochuair, bhí tréithe tiomána níos láidre acu, a bhuíochas le húsáid innill Mheiriceá.
  Bhí feithiclí Sóivéadacha ag siúl trasna páirce oscailte, rud a chiallaigh go bhféadfadh na trodaithe legendary dul ar stailc ó díreach trí chiliméadar ar shiúl. Ar ndóigh, theip ar na "Superferdinands", ach thug an ráta ard tine de na gunnaí frith-aerárthach deis dóibh bualadh go minic go leor. Ina theannta sin, rinneadh an pháirc a thochailt go mór agus a threabhadh le sliogáin, agus níorbh fhéidir leis an T-34-85 luas a fháil. Ach bhog siad fós cosúil le seafta le linn brúchtadh. Agus theith na Panthers-5 agus Witches Meiriceánach nimble-5, scriostóirí umar ardluais, i gcabhair ar an Ferdinand-4.
  Rinne Friedrich iarracht na ceannasaithe a bhualadh amach (go fo-chomhfhiosach). Bhí fiú mo mhéara cramped ó teannas. Agus bhí torthaí! Bhuail an Críochnaitheoir óg, ó theilgean cothrománach, dhá umar T-34 is daichead, trí KV-s, agus dhá Su-122. D"fhéadfadh go raibh trí ghluaisteán eile ann, ach chuir ruathar na trodaithe Sóivéadacha a d"aird astu, agus ba thábhachtaí ná sin aerárthaí ionsaí. Thosaigh Friedrich ag caitheamh gunna aeir 37-milliméadar agus dhá ghunna 20-milliméadar (rud tubaisteach freisin má bhuaileann tú umar solais nó gáis nó inneall) á n-úsáid.
  Tá seacht n-aerárthach is fiche san iomlán, agus tá ocht gcinn déag de Ilov... Níl sé go dona, ag smaoineamh ar an tábhacht a bhaineann le gach umar, fiú na cinn a ndearnadh damáiste dóibh sa chath stubborn seo... Luathaigh roinnt T-34-85s agus bhris siad tríd a dhúnadh. raon. Anois pléascadh na "Witches"-5 Meiriceánach éadrom armúrtha i lasracha.
  Chonaic Friedrich aerárthach ionsaithe Hans-Ulrich Rudel. Dealraíonn sé gur chinn an Ace clúiteach seo freisin Fokken-Wulf-5 níos láidre agus níos tapúla a chur in ionad an Stuka. Tá a shuaitheantas tóirse ar eolas ag gach duine. D'iarr sé ar Frederick:
  - Cad é mar atá tú, Aingeal an Bháis!
  D'fhreagair Terminator Boy:
  - Tá rudaí sa Gestapo, ach tá éachtaí agam!
  Dúirt Rudel:
  - Agus tá ag éirí go maith liom! Ach conas a dhéanann tú a bhainistiú a shoot chomh cruinn agus go tapa, agus fiú ó eitleán cothrománach?
  An buachaill ace, ag gáire, d'fhreagair nó fiú ag canadh:
  - Tá a fhios agam go cinnte go bhfuil gach rud dodhéanta indéanta! Faigh diamaint ríthe an Domhain in uisce reatha!
  - Tá sé ceart go leor, gheobhaidh mé suas le tríocha faoi dheireadh an lae! - gheall Rudel.
  Fill ar ais, athchuir an t-aerárthach, agus arís an Me-362 bunaidh, aerárthach nach bhfuair aon damáiste, seachas poill urchair ar na sciatháin, faoi cheannaireacht Volka. Agus ar ndóigh an cath umar. .
  Bhí sé te ar Krasgvardeisky. Tharraing colúin Arm an Chúigiú Gardaí agus briogáidí a baineadh as réimsí eile suas. Tháinig treisithe suas go dtí na Gearmánaigh freisin, lena n-áirítear dosaen scriostóirí umar Mheiriceá, na M-18s is déanaí le gunnaí móra 110-mm. Ní raibh na feithiclí seo níos lú i gcumhacht millteach leis na gunnaí móra Tíogair-5, caliber 105, agus fiú buille níos fearr ar an T-34, ós rud é go raibh siad níos lú seans ann ricochet. Tá an gunna féin déanta freisin as gunna frith-aerárthach Meiriceánach tiontaithe, rud a chiallaíonn go bhfuil sé ag lasadh go tapa. Níl ach an armúr níos laige ná na cinn Gearmánacha, ach fós is leor 186 milliméadar chun diúracán a choinneáil sa mhullach. Ina theannta sin, is minic a smearadh an T-34-85 agus é ag gluaiseacht.
  Bhraith Friedrich, fós i bhfad i gcéin, an tsunami ag druidim le tonn nua aerárthach an Airm Dheirg. Ciallaíonn sé seo, cé nach bhfuil aon am ann do na tancanna, atá beagnach faoi ghlas le chéile go docht, is fearr ligean don aerárthach ionsaithe aire a thabhairt dóibh. Ina measc, dála an scéil, is féidir leat a fheiceáil go mór armtha agus armúrtha Neamh-329s. Tá an dá aerárthach ionsaí agus scriostóirí umar láidir. Go háirithe le 88-mm Ra-44 gunnaí móra, a penetrate ní amháin ar an díon an umair, ach freisin ar an forehead. I gcomhrac ón aer amháin, níl an meaisín seo, chun é a chur go éadrom, chomh ildánach leis an "láir oibre" Fokken-Wulf.
  I measc na n-aerárthach ionsaí, thug Friedrich faoi deara eitleán Helga. Bhuel, ar ndóigh, ar ais i ngníomh.
  An buachaill Críochnaitheoir, íslitheach beagán ar an mbealach, beidh muid ag gearradh trí umair agus féin-ghluaiste gunna-76, canadh:
  - Beidh seó againn! Níl ort ach an sár-aicme is airde!
  . CAIBIDIL Uimh. 18 .
  D'fhreagair Helga go réidh:
  - Ar ndóigh creidim thú! Níor thug mé mo chroí don beithíoch! Tabharfar an freagra duit - an gcreideann tú é nó nach gcreideann?
  In ionad a fhreagairt, thosaigh Friedrich ag lámhaigh ó achar fada ó thíos ... Agus ansin a fháil airde.
  Bhí go leor aerárthach Sóivéadach ann, ach fós níos lú ná an chéad uair. Mhothaigh píolótaí an Luftwaffe sách muiníneach, cosúil le duine den chéad scoth a bhuail piaraí corraithe i scoil neamhaithnidiúil agus a bhí róshásta le neart.
  D'éirigh na píolótaí Sóivéadacha níos cunning, agus tar éis dóibh dul faoi ionsaí, scoilt siad láithreach ina ngrúpaí, ag iarraidh na Gearmánaigh a tharraingt ina dtreo féin. Frederick ionsaí orthu, dreapadóireachta an cnoc. Dó, áfach, níor éirigh leis na tactics ach diúltú an namhaid ionsaí díreach a sheoladh. Ach chuaigh trodaithe Gearmánacha eile isteach sa chath.
  Thug Friedrich faoi deara agus é buartha go raibh na Neamh-362s chun tosaigh air de ghnáth. Ach tá sé ceart go leor, ó achar fada de roinnt ciliméadar, níl a fhios ag aon duine conas a ghearradh síos ar aon nós.
  Agus "Salamanders"-3, díreach cosúil le heitleáin páipéir leanaí, léim, léim cosúil le siorc ar na tonnta, agus faigheann siad féin ...
  Roghnaigh Friedrich a íospartach, an t-eitleán ordaithe, agus ní raibh am aige smaoineamh ar conas a lámhaigh an t-eitleán seo. Tharraing an buachaill morálta:
  - Is féidir leat a chailleadh i gcogadh, murab ionann agus i spóirt, uair amháin, ach is féidir leat a bhuachan i gcogadh, murab ionann agus i gcluiche, endlessly! Mar sin féin, ní imíonn ach píosaí an chaillteora den chlár; cuireann an buaiteoir fiú aonaid chomhraic ar an gclár!
  Mar sin féin, bhraith an troid sa réimse freisin. Mar shampla, tá Wittmann cheana féin go leor Ace umar seasoned, throid sé ar an Tíogair. Bhí sé féin agus an gunnadóir ar iarraidh go minic freisin, cé gur iompaigh an umar timpeall go héasca. Is ar éigean go raibh am ag Gunner Schleich an allais a ghlanadh óna aghaidh. Tá an ollphéist cruach seo buailte cheana féin sa mhullach arís agus arís eile, ach go dtí seo bhí sé ina ricochet. Scread Wittmann ag barr a scamhóga:
  - Lig dóibh níos gaire, ná bí neirbhíseach, nó...
  Imprisean rannpháirtí sa chath, labhair Leas-Cheann Foirne an 31ú Briogáid Umar, a tháinig chun bheith ina Laoch an Aontais Shóivéadaigh le déanaí, Grigory Penezhko, freisin faoi riocht an duine sna coinníollacha uafásacha sin. ... D'fhan íomhánna troma os comhair mo chuid íomhánna meabhrach ... Bhí a leithéid de roar ann go raibh na drumaí cluaise brúite, fuil ag sileadh ó na cluasa. Roar leanúnach na n-inneall, bualadh miotail, roar, pléascadh sliogáin, creathach iarainn stróicthe... Ó shots pointe-bán, thit túiríní, casadh gunnaí, pléasctha armúr, phléasc umair.
  An Patton-3 do-thruaillithe trom, rinne siad iarracht a chur ar an Sóivéadach T-34-85 beagnach pointe-bán. Snarled sé, bulged an armúr mbí. Shleamhnaigh "Witches"-4 tríd agus rinne siad iarracht an ainliú a úsáid iad féin. Amhail is dá mba arm capall de ridirí ársa é a bhí ar tí a chéile a ruaigeadh. Is minic a scaoil an dá umar an pointe bán agus shéid siad a chéile.
  Cuireann urchair isteach sna humair gháis na humair trí thine láithreach. D"oscail na haistí agus rinne na foirne umar iarracht dul amach. Chonaic Grigory leifteanant óg, leath dóite, ag crochadh ar an armúr. Créachta, ní fhéadfadh sé a fháil amach as an phóirse. Agus mar sin fuair sé bás. Ní raibh aon duine thart chun cabhrú leis. Chaill na saighdiúirí an tuiscint ar am, níor mhothaigh siad tart, teas, nó fiú buille i gcábán cramped an umair. Smaoineamh amháin, fonn amháin - agus tú beo, buille an namhaid. Chuardaigh criúnna umar na Sóivéide, a d'éirigh as a bhfeithiclí scriosta, an pháirc le haghaidh criúnna namhaid, a fágadh gan trealamh freisin, agus bhuail siad iad le piostail, ag dul i ngleic le lámh le chéile.
  Íomhá i stíl osréalachas de chaptaen a dhreap, i bhfuadar de shaghas éigin, isteach ar armúr Tíogair Gearmánach millte-5 agus a bhuail an phóirse le gunna meaisín chun na Naitsithe a "thobac amach" as sin. D'fheidhmigh ceannasaí na cuideachta umar, Chertorizhsky, go cróga. Bhuail sé amach, trí guairneán na sliogáin, briseadh isteach ar an taobh an namhaid "Tíogair"-5, ach bhí sé féin buailte. Ag léim amach as an gcarr, chuir na tancaeir amach an tine. Agus chuadar isteach sa chath arís.
  Thriall sliogán deireanach Helga díon umar Grigory Penezhko. Bhuail an bhlaosc an umar gáis agus pléascadh gach rud ina lasracha. Scor na lasracha na foirne umar Sóivéadacha, rud a chuir iallach orthu léim as na hataí. Ach ní raibh am ag Grigory féin, a bhí gortuithe, léim amach ... dóite sé beo, ag tuiscint sa nádúr cad é an domhan thíos ...
  Nuair a chonaic Friedrich go raibh an t-aerárthach namhaid críonna cheana féin agus go raibh sé ag iarraidh eitilt ar shiúl le gníomh comhcheangailte, d'ionsaigh sé na tancanna é féin... Go deimhin, bhí am crua ag na Gearmánaigh, cé gur tháinig na tancanna Challenger Briotanacha is mó armtha isteach sa chath ( is ó chlann mhac na Breataine iad na foirne freisin agus lámhachann siad thar a bheith cruinn!).
  Tá Friedrich lán le fuinneamh demonic agus spleodar, tá sé réidh chun gach rud agus gach duine a scuabadh ar shiúl leis féin, fiú má bhíonn air arm umar iomlán a throid, agus níos mó fós arm aeir. Ach ní mór dúinn filleadh, tá breosla agus lón lámhaigh ag éirí as, chun é seo a thógáil amach againn, ag lámhach caoga a seacht aerárthach agus ag leagadh amach tríocha haon umar agus sé gunnán féinghluaiste, chomh maith le dhá iompróir pearsanra armúrtha eile, trí Katyushas, ceithre Andryushas, gluaisteáin a rinne iarracht dul ar chúl .
  Dúirt Helga:
  - Tá amhrán ag na Rúisigh faoi mhná inár sráidbhailte! Agus ní hamháin go bhfuil mná ag troid againn, ach fir, rud a theastaíonn uainn!
  D"aontaigh Friedrich:
  - Tá ár bhfear ceart go leor, ach tá mná níos fearr!
  Dúirt Helga go glic:
  - Buaileann bean trí deora a chaillfidh, buaiteann fear trí iad a chaillfidh!
  Dúirt Friedrich, agus é ag tafann a fhiacla:
  - Ós rud é go bhfuil scéalta grinn á ndéanamh againn, ciallaíonn sé nach bhfuil gach rud chomh dona inniu!
  Ar an gcéad eitilt eile caithfidh tú eitilt i d"aonar... Bhuel, más amhlaidh atá, ní fiú duit a bheith díspreagtha... Tá sé an-te sa Fokken-Wulf le hinneall aerfhuaraithe. Tá sé an-te, an t-inneall, móide an ghrian, chomh maith le beagán ama le fuarú. Bhí ionadh ar Friedrich féin nach raibh sé tar éis titim go fóill faoi ualach chomh borb. Tar éis an tsaoil, tá sé bunrang ... itear an taobh istigh ar fad ar shiúl ...
  Bhí na tancanna Sóivéadacha ídithe go hiomlán... Mar sin féin, tháinig treisithe chuig na Gearmánaigh arís, agus caitheadh beagnach gach aerárthach ionsaithe isteach sa chath... Ach fuair Rotmistrov treisithe freisin... Na tancanna céanna ó thosach eile.
  Ach tá an t-aer i bhfad níos ciúine, cé gur dealraitheach i mbaisceanna ar leith de trodaithe nó aerárthaí ionsaithe.
  Athsheinn Friedrich a chuid tactics cruthaithe roimhe seo; tá a fhios aige cheana féin nach ligfidh sé síos é. Agus na Gearmánaigh ...
  Tá athghrúpáil ar siúl freisin, ós rud é go bhfuil an chuid is mó de na tancanna Sóivéadacha scriosta cheana féin, is féidir linn iarracht a dhéanamh sinn féin a ionsaí... Dúirt Wittmann go gruama:
  - Leagadh amach ocht n-umar... Maith lá amháin, ach olc ar a leithéid de lá...
  Ceartaigh an gunnadóir:
  - Dhá cheann déag i ndáiríre ...
  Chuir Wittman isteach:
  - Ceithre fheithicil scriosta nuair a dhreap na Rúisigh trí dhíog dhomhain frith-umar, ní áirítear! Bhí sé bunrang. Agus is gá an lón lámhaigh a athlánú...
  Ach theith na tancanna Sóivéadacha ar aghaidh arís nuair a thosaigh an t-aerárthach ionsaí go háirithe ag dul i ngleic leo. Go háirithe, Friedrich, a fired caoga a cúig sliogáin, a daichead a naoi T-34 umair agus sé gunnaí féin-ghluaiste. Agus thóg sé cúig nóiméad go leith air... Sin mar a bhí an cath... Ar ndóigh, d'fhéadfadh sé a bheith níos faide... Shíl Friedrich, cén fáth a scaoilfeadh sé as dhá ghunna ag an am céanna? Agus is leor One... Idir an dá linn...
  Bhuail Helga leis ag an aerfort, phóg sé chomh te ar a liopaí agus dúirt:
  - Is é seo an embodiment na chivalry - Don Quixote!
  - Cad a duirt tú? - Chaill Friedrich a mheon.
  Ceartaigh an cailín í féin láithreach:
  - Tá brón orm mac tíre beag... bhí mé ag iarraidh Lancelot a rá!
  Luigh an buachaill ace:
  - Sin ábhar eile ansin! Tar éis an tsaoil, is scigaithris ridire é Don Quixote. Cineál magaidh de chivalry dúr agus uaisle selfless!
  D"aontaigh Helga:
  - Go ginearálta, tuigim seo! Ach...
  Chuir Friedrich isteach ar an gcailín:
  - Ar eitleáin go tapa!
  Is cosúil go ndearna foirne umar agus píolótaí Sóivéadacha an iarracht dheireanach an taoide de chath thar a bheith nár éirigh leis a iompú. Ní raibh an Ginearál Gotha, mar cheannasaí le taithí a raibh dianstaidéar déanta aige ar thaicticí na Rúise, in aon deifir ionsaí a dhéanamh, ach fiú chlaon sé siar beagán chun leas iomlán a bhaint as an mbuntáiste i gcumhacht dóiteáin. Agus ar ndóigh, in áirithint. Seo tactic dornálaí ard a théann siar os comhair ceann ghearr, a oibríonn mar uimhir a dó, ach ní ligeann sé don phinginéar gearr an t-achar a dhúnadh agus buntáiste a fháil. Bhuel, níl aon rogha eile ag Rotmistrov! Ceachtar ionsaí nó bás! Is fearr an dara ceann, cé gur féidir an dá cheann a chomhcheangal go héasca!
  Bhuel, caithfidh Friedrich dul i ngleic leis an eitlíocht freisin... Cath atá ann freisin, agus tá an namhaid cróga...
  Ach ar dtús, lámhaigh an buachaill Críochnaitheoir cúig cinn déag ag ionsaí umar T-34-85. Mar sin ethereal i bpléasc amháin ...
  exclaimed Helga:
  - Is tusa impire an aeir! Seo mar is féidir an Tríú Reich a ghlóiriú!
  D'fhreagair Frederick í:
  - Agus tá sé cáiliúil cheana féin! Agus ní gá moladh!
  Dúirt Helga:
  - Agus tú glóir dó níos mó fós!
  - Déanfaidh iarracht! - Friedrich ag caoineadh.
  Thit sé ar ais isteach i trance ultra-chomhrac. Bhí smaointe aisteacha ag sníomh i gceann an ghasúir. Mar shampla, cad a tharlóidh dó tar éis bua an Tríú Reich? Ar ndóigh, cuirfidh pátrúnacht bhean an impire an seasamh is airde ar fáil dó, agus beidh a mhac ina oidhre ar an Impireacht Mhór. Ionchais spreagúil! Agus ar deireadh, d'fhoghlaim na Rúiseach ord agus smacht nach bhféadfadh fiú an fuilteach Seoirseach Stalin iad a mhúineadh.
  Cé, ar ndóigh, tá an bua fós i bhfad ar shiúl ... Nó b'fhéidir gur féidir leis an Trodaire é a thógáil agus é a chasadh, ag tuairteáil isteach sa Fritz. An mharú dosaen feithiclí faisisteach mar seo agus filleadh ar an APSS mar laoch?
  Ach an gcabhróidh sé seo leis má lámhaightear na laochra cogaidh a d"éalaigh ón mbraighdeanas, agus... Níl muinín ag Stalin in aon duine ar chor ar bith, dúirt sé nach bhfuil mac aige, Yakovlev! Mar sin ní féidir leis, Friedrich, dul ar ais a thuilleadh... Go háirithe tar éis an méid a rinne sé... D'fhéadfadh sé gur theith sé go dtí an APSS láithreach bonn, nuair a tugadh an Stuka dó. Bheidís tar éis maithiúnas a thabhairt don ghasúr... Bhuel, b'fhéidir go gcuirfidís chuig cathláin phionóis é, agus dá scaoilfeadh sé cuid de na Naitsithe freisin... Sea, bhí deis aige filleadh... Ach anois, i an APSS, ní bheidh siad spártha dó, tá sé éirithe ró-fhuilteach ...
  Shíl Friedrich, cén fáth nár chuaigh sé anonn go dtí taobh na Sóivéide? Bhuel, ceart go leor, chuaigh sé isteach sa Hitler Jugent nuair a fuair sé é féin i lár Bheirlín ag an am sin ní raibh aon deis eile aige chun maireachtáil. Ach cén fáth ar mharaigh sé na comiséirí? D'fhéadfadh sé a bheith casta as é... Cén fáth ar dúisigh beithíoch fiáin go tobann ann... Ní fiú beithíoch é, mar is gnách ainmhithe a mharú le hithe nó mar gheall ar ocras. D"iompaigh fear dúnmharú ina spraoi, ag éirí níos measa ná tíogar...
  Cad a tharla dó gur thosaigh dúnmharú ag baint lúcháir as, agus an fonn éirí sa Tríú Reich agus slí bheatha a bhaint as a shaol ar fad? Cén fáth ar chaill sé a chiall tírghrá agus gean dá mhuintir?
  Mar sin féin, an bhfuil ceann aige i ndáiríre? Seo é an Ginearál céanna Vlasov nó Boris Alekseevich Smyslovsky. Anseo, freisin, bhí pearsantacht aisteach, a chuma a bheith ina ionadaí eiseamláireach de chór uasal na Rúise Tsarist. Agus bhí air dul anonn go dtí taobh Hitler agus faisisteach eile. Oifigeach de chuid Arm Impiriúil na Rúise, captaen. Tar éis an Chogaidh Chathartha cuireadh i bpríosún é sa Pholainn, chuaigh ar imirce go dtí an Ghearmáin ansin. Chuaigh sé i seirbhís in arm na Gearmáine. Ó 1928 go 1932 rinne sé staidéar ar na hArdchúrsaí i Roinn Míleata (Acadamh na Foirne Ginearálta) den Reichswehr. Le linn an Dara Cogadh Domhanda ghlac sé páirt ghníomhach i bhfoirmiú aonaid oibrithe deonacha na Rúise. Chreid sé go bhféadfadh na Gearmánaigh cuidiú le hathchóiriú na Rúise: "Ba cheart go dtiocfadh bua arm na Gearmáine go Moscó sinn agus go n-aistreofaí cumhacht isteach inár lámha de réir a chéile. Beidh ar na Gearmánaigh, fiú tar éis an bua go páirteach ar an Rúis Shóivéadach, troid i gcoinne an domhain Angla-Shacsanach ar feadh i bhfad. Oibreoidh am inár bhfabhar, agus ní bheidh aon am acu dúinn. Méadóidh ár dtábhacht mar chomhghuaillíocht, agus beidh saoirse iomlán againn ó thaobh gníomhaíochta polaitíochta de."
  Líonadh cloigeann an ghasúir leis an méid a léigh sé níos luaithe ar an Idirlíon... Trí thimpiste, chonaic a radharc thar leathanach an leabhair thagartha - "is náire don náisiún iad comhoibrithe na Naitsíochais!"
  Fíor, ag an am céanna níor chomhoibrigh mé riamh leis an nGinearál A. A. Vlasov, ós rud é nár roinn mé a thuairimí ná a phlean gníomhaíochta, ach bhuail mé go pearsanta leis trí huaire, go príomha ar threoracha ó Fhoireann Ghinearálta na Gearmáine.
  Chuir Friedrich isteach ar a chuid smaointe... Lámhadh síos ochtó trí eitleán Sóivéadach, agus tá na sliogáin dheireanacha á gcur sna umair cheana féin, agus is féidir filleadh ar ais cheana féin... Is bastard é... Conas a chuaigh sé ... fraochÚn fuilteach! D'éirigh na súile fliuch láithreach ... Bhí braoiníní goirt deora ag sileadh síos na leicne réidh boyish ... Cé chomh searbh, shoot tú féin ar a laghad!
  Nuair a d"fhill sé, d"ardaigh Helga tuirseach ach suairc a chuid biotáille láithreach, agus chuaigh sé isteach sa chath arís... Is laoch é, tar éis an tsaoil! Ciallaíonn sé seo gur rugadh é le buachan, agus a bhfuil a náisiún níos laige, nach bhfuil sé cairdeach leis!
  Dúirt Helga go tobann:
  - Cén fáth a raibh tú ag caoineadh?
  Chroith Friedrich a cheann:
  - Tá mo shúile ag uisce cheana féin ó thuirse! Cad cath! Níl mo shúile dúnta agam le sé lá anois! Agus roimhe sin is ar éigean a chodail mé!
  Helga consoled:
  - Dúnfaidh an coire agus codailfimid beagán... Níl ach beagán ama fágtha. Díreach beagán roimh an bua!
  Eitilt ar Fokken-Wulfach-4, níl aerárthaí namhaid le feiceáil, agus níl mórán fágtha de na tancanna. Ach ní mór fiú na cinn atá ann a chríochnú.
  Casann Helga isteach ar an raidió:
  - Bhuel, a thabhairt dóibh! Díreach mar sin, casadh an figiúr ocht!
  Friedrich chuckles:
  - Is fearr ochtar a chaitheamh ná seisear a chur ar do ghualainn!
  Tar éis di an carr a bhualadh sa tumadóireacht, chuaigh an cailín ag tafann:
  - Ní féidir, ní féidir thú a shamhlú mar sheisear. Léiríonn tú cine rí.
  Ní raibh fágtha den Chúigiú Arm Gardaí ná adharca agus cosa. Anois thug Gotha ordú freisin dul ar aghaidh, go háirithe ós rud é go raibh sé tráthnóna cheana féin, go raibh an t-am imithe i bhfad tar éis an dinnéir agus thosaigh an dorchadas ag druidim.
  D"fhan níos mó ná míle céad umar Sóivéadach damáiste agus scriosta ar an gcatha, agus fuair thart ar thrí chéad umar Gearmánach roinnt damáiste. Astu seo, ní raibh timpeall seasca is cúig charr in aon chás faoi réir athchóirithe.
  Agus bhí Friedrich, ag fágáil a chailín a chodladh ar chliabhán, fós ag eitilt. An uair seo atreoraíodh é chun airtléire a chur faoi chois. Chuir máirseáil éadóchasach Rotmistov aird ar chuid d"fhórsaí arm Mainshein, agus chuaigh siad chun cinn gan níos mó ná dhá chiliméadar déag i rith an lae agus tráthnóna. Thit an oíche, ach bhí na stoirmeacha fós ag obair. Na píolótaí díreach tar éis athrú.
  Arís eile bhuail Friedrich buamaí oíche U-2. D'eitil na gluaisteáin beagnach gar don talamh - eitilt leibhéal íseal. Bheadh deis acu a leithéid de cheilt a dhéanamh, ach sa chás seo tháinig instinct diabhal an chríochnóra óg i bhfeidhm.
  Ina theannta sin, tháinig náire ar Friedrich go tobann as a chuid deora, agus tháinig buile air... D'athraigh cuma an ghasúir fiú. Agus focail go hiomlán difriúil, amhrán eile rushed trí mo cheann;
  Scaipeann fearg tríd an gcorp mar thonn lasrach,
  Ní féidir an t-ábhar seo agus cad atá cearr liom a thuiscint anois!
  Anois nocht an domhan thíos an dorchadas go léir san anam,
  Ba mhaith liom palaces - ní leor dom mo sweetheart agus Paradise i both!
  
  Agus conas a tharla sé go léir, fiú níl a fhios ag Dia,
  Rinneadh scumbag fealltach orm, ach táim marbh faoi láthair!
  Cá bhfuil an foilsiú seo, cé a rugadh é,
  Tarraingím inspioráid ón gcupán - fórsaí cumhachtacha!
  
  Tharraing an Diabhal isteach i líontán sinn, agus é á chaitheamh isteach i gciorcal fí,
  Is amhlaidh a tharla sé go raibh mé gafa sa líontán!
  Ach scriosfaidh mé an gréasán, agus glacfaidh mé le Dia i mo chroí,
  Ná mallacht an ghealach neamhaí!
  Agus tá a fhios agam go cinnte: deartháireacha arm!
  
  Ó tabhair seans dom a Thiarna naofa,
  Mo nádúr, tá tú tréas agus vileness!
  Theastaigh feoil uaim, chun feoil amháin a shábháil,
  Agus chríochnaigh sé suas sa duibheagán, áit ar thit an eagna ina chodladh!
  
  Dúirt an faisisteach: déanann tú freastal orainn -
  Gheobhaidh tú talamh, airgead, teidil agus aitheantas!
  Ach má thugann tú suas do anam,
  Agus is é seo an pionós is measa ar domhan!
  
  Ach is lag mé, táim i dtrioblóid,
  Agus scrios sé na nithe beo ann féin, a onóir agus a choinsiasa!
  Mar sin bíodh, is fíric chrua é
  Tar éis an tsaoil, ní úrscéal é, ach scéal!
  
  Cad ba cheart dom a dhéanamh, bealach ar ais;
  Níl aon rud fágtha agus anois tá sé ar a laghad do mhuineál i noose!
  Ach dúirt an diabhal, stop an praiseach,
  Creid sinn, ní ghlacaim leis an meabhairghalar sin!
  Chríochnaigh Friedrich an "guth" seo, ag leagadh na "cluasa" agus ansin mhothaigh sé tuirse mhór... Agus an méid atá faoi bhláth cheana féin, rud a chiallaíonn go bhfuil lá nua tagtha, 11 Iúil. Agus tá sé ar a chosa ar feadh seacht lá ...
  Tar éis dul i dtír, is ar éigean a d"éirigh leis an mbuachaill rith go dtí an leaba agus thit amach láithreach;
  Bhí an aisling an-aimsireach... Shamhlaigh Friedrich gur mac léinn é agus bhí sé ag éisteacht le léacht. Ina theannta sin, insíonn an múinteoir ollmhór é le díograis agus le díograis go n-éisteann tú go neamhdheonach. Tá muid ag caint faoi namhaid stairiúil na Rúise le fada an lá, na Stáit Aontaithe. Dealraíonn sé go bhfuil a thír dhúchais tagtha suas ar deireadh le arm fiúntach retribution;
  -Ba chóir go mbeadh a fhios agat go bhfuil arm an Phentagon tar éis a chuid fórsaí stailce is fearr a imscaradh sa chomhrac i gcoinne ár mian leis an gcosán go saol eile a bhriseadh. Sheol mé teileagram chuig míleata NATO, áit ar luaigh mé nach raibh mé chun talamh a urghabháil, go raibh mé ag déanamh taighde síochánta a bhí dírithe ar leas an chine daonna go léir. Níor thug siad aird ar mo theachtaireacht, tomhaiseann siad gach duine de réir scála a luachanna amhrasacha agus leithleacha. Ceapann na scum meigilmanacha seo gur féidir leo an daonnacht ar fad a rialú. Ceapann siad, má tá paisean manic acu maidir le gabháil agus scrios, ansin ba cheart go mbeadh an paisean céanna ainmhithe ag ionadaithe eile ó shaol eile.
  Stad an cainteoir agus d"éist sé le tonn fhlaithiúil bualadh bos. Agus chrom Volka go láidir ar a shon freisin, cé nár thaitin leis údarás a admháil. Bhuel, lean an fathach cumhachtach:
  - Ní ainmhí ná creachadóir mé, ach táim in ann agus tá sé ar intinn agam mé féin a chosaint, braitheann maithe mo shibhialtachta ar mo streachailt, agus má tá sé ar intinn ag mo naimhde agus naimhde mo shibhialtacht ionsaí a dhéanamh, ansin tá sé ar intinn agam mé féin a chosaint. . Scriosfaidh mé iad siúd a sheasann idir mise agus saoirse. Iad siúd a bhfuil beagnach sclábhaithe acu ar an gcine daonna, agus iad á gcur san áireamh gur náisiún níos airde iad, nach bhfuil faoi dhlínse na ndaoine, beidh siad in aghaidh an chimeartha. Thug mé nicil cheana féin do ghrúpa oligarchs, taispeánfaidh mé dóibh sampla de dhuine atá in ann troid, agus gan dul faoin tua cosúil le caora submissive. Ní mór dúinn go léir a aontú, mar is é seo ár gcúis coitianta, mar gheall ar an Domhan, go luath ní bheidh aon rud a breathe. Anois go dtí an pointe. Chun cabhlaigh Mheiriceá agus NATO a shárú, teastaíonn cúlchistí móra fuinnimh gan teorainn, airm nua go bunúsach, agus tá siad againn. Do go leor, fiú do na daoine is fearr leat, is cosúil go bhfuil an buama hidrigine mar cheann deiridh na foirfeachta. Glacann go leor, fiú na cinn is fearr leat, nach bhfuil aon bhealaí níos cumhachtaí eile ann chun fuinneamh a fháil, cé is moite d'fhéadfadh sé go ndéanfaí díothú, a d'fhéadfadh a bheith deacair a chur i bhfeidhm. Tá a fhios agat go léir imoibrithe teirmeanúicléacha, comhleá na n-adamh hidrigine agus foirmiú héiliam. Bhuel, agus eilimintí eile, lena n-áirítear iarann. Tá comhleá núicléach ag soláthar solais do na réaltaí leis na billiúin bliain. Agus do go leor agaibh is cosúil nach dócha go bhfuil sé indéanta frithghníomhartha sintéise bunúsach nua a dhéanamh: beagnach nach bhfuil ann sa nádúr. Tá go leor agaibh lán de smaointe steiréitíopacha, mura mbíonn imoibriú ann sa nádúr, ní féidir leis a bheith ann i bprionsabal. Rud é an mealladh áiféiseach é, cuireann eolaíocht na sárshibhialta bealach ar fáil chun mais ollmhór fuinnimh a fháil ar scála agus in imoibrithe nach bhfuil ann sa nádúr. Tá a fhios agat cheana féin go bhfuil cuarc ann: mioncháithníní a dhéanann buncháithníní. Tá na céadta buncháithníní aimsithe ag do chuid eolaíochta fiú. Seachas iad, atá taifeadta ag do chuid eolaíochta freisin, tá cáithníní de chineálacha éagsúla ann, a bhfuil cuma aisteach ort go leor acu, nó fiú iomarcach. Tá iontas ort faoi éagsúlacht na gcuarc, rud atá deacair a mhíniú ar an ngnáthbhealach loighciúil. Díreach le déanaí, d'aimsigh d'eolaithe cáithníní ar a dtugtar preons, na cáithníní a dhéanann suas cuairc, agus ní raibh tú in ann iad a bhaint amach agus staidéar a dhéanamh orthu i gceart. Bhuel, níor éirigh leat fiú cuarc a bhaint as an núicléas go fóill. Bhuel, cén cineál fuinnimh is féidir a fháil trína gcomhleá nó a n-eamhnú: do-tomhaiste fiú i gcomparáid le imoibriú teirmeanúicléach. Fiú amháin leis an leibhéal nua-aimseartha, sách íseal san eolaíocht thalmhaí, tá ríomhaireachtaí teoiriciúla ann a thaispeánann dá lú an cáithnín, is amhlaidh is mó fuinnimh a bhaintear as. Tugann sé seo le tuiscint dá mbeadh duine in ann fuinneamh den sórt sin a mháistir, ansin bheadh duine in ann foinse acmhainní fuinnimh beagnach gan teorainn a fháil. Mar sin féin, ní raibh aon eolaí domhanda amháin in ann imoibriú an chomhleá micrea-cháithníní a athchruthú, ach fiú cuarc saor a bhaint as an núicléas.
  Níl sé indéanta fós cuarc saor in aisce a fháil. Cad é an chúis nach bhfuil imoibrithe a bhaineann le réabfaidh nó comhleá cáithníní ultralight indéanta go fóill, ní hamháin a athdhéanamh, ach fiú a thaifeadadh sa nádúr. Is é an chúis atá leis seo: is é seo an fáth go bhfuil an t-imoibriú teirmeanúicléach chomh deacair go dtugtar fiú laoch air le lámha an-ghearr. D'fhonn imoibriú thermonuclear a chur faoi deara, ní mór duit fuinneamh buama adamhach a bheith agat; D'fhonn imoibriú comhleá cuarc a chur faoi deara, ní leor an t-imoibriú a bhaineann le pléascadh muirear teirmeachúicléach; níl a chumhacht go leor don imoibriú, agus is é sin an fáth nach bhfuil cuarc superheavy le fáil sa nádúr. Níl aon chéim idirmheánach ann, céim a scarann agus a rangaíonn na frithghníomhartha laistigh de shintéis adamhach. I gcomhleá thermonuclear tá céimeanna ceann i ndiaidh a chéile, a mhéadaíonn i dtéarmaí fuinnimh a scaoiltear. Imoibriú a scaoileann i bhfad níos mó fuinnimh ná pléascadh teirmeanúicléach, agus atá fíor-annamh: an t-imoibriú díothaithe. Tagann sé ó theagmháil ábhair agus frithábhar. Tá sé annamh sa nádúr, thar a bheith annamh, toisc nach bhfuil beagnach aon antimatter sa saol fíor. Is annamh a bhíonn an t-imoibriú annihilation sa nádúr; níl aon chéim idirmheánach idir imoibriú comhleá na n-eilimintí agus an t-imoibriú thermonuclear. Is é bunchloch na faidhbe ná nach bhfuil frithábhar féin déanta as ábhar simplí. Laistigh dár gcóras infheicthe, ní féidir linn breathnú air. Ach má bhog tú sa spás agus má fuair tú féin ag acomhal na Cruinne, ar an teorainn an domhain agus an domhain frith, ansin d'fheicfeá conas a théann an próiseas díothaithe ar scála mór. Ba é croílár na faidhbe ná méid imleor fhrithábhair a fháil, is é sin, ábhar nach bhféadfadh a bheith ann sa saol fíor. Bheadh sé de shíor ag teacht i dteagmháil le fíor-ábhar gnáth, chaithfí é a dhíbirt nó a phléascadh, díreach mar a phléascfadh dhá eilimint cheimiceacha a bheadh sábháilte ar leithligh agus iad i dteagmháil leo. D"iompódh prótóin, neodrón, leictreoin, agus iad i dteagmháil le posatrón, ain neodrón, frithleictreoin, ina bhfótóin agus cáithníní eile ag réabadh i dtreonna difriúla. Tá a luas leathnaithe iontach agus sáraíonn sé luas an tsolais. Sea, le linn díothú ar scála mór, téann cáithníní os cionn luas an tsolais, ag bogadh óna chéile. Is deacair ábhar frith a fháil ar bhealach simplí, trí cháithníní i luasairí a luasghéarú. Ní thabharfaidh an toradh a fhaightear ar an mbealach seo údar leis na costais choíche. Agus fós, go turgnamhach, fuarthas bealach éifeachtach chun antimatter a tháirgeadh ar scála mór. Is é a bunúsach ná go bhfuil an dóchúlacht go bhfaighidh tú ant-ábhar, cosúil le hábhar, thart ar an gcéanna, rud a chiallaíonn nach bhfuil an difríocht idir antimatter agus gnáth-ábhar mór agus nach bhfuil mórán fuinnimh ag teastáil chun polaraíocht an ábhair a athrú. Is féidir é seo a dhéanamh ag baint úsáide as radaíocht nach bhfuil chomh láidir ó réimse speisialta agus tonn de nádúr speisialta. Chomh maith le cuarc, preons, tá creons, resons, forcons, ryumons, chorodons, romons, etc Radaíocht ar leibhéal speisialta telepathic athraíonn an struchtúr an ábhair ag an leibhéal creon-athshon, ach beagán ag athrú, ag aistriú struchtúr an. socrú na microparticles. Rinne fionnachtain tonnta speisialta réabhlóidiú ar an eolaíocht agus ar an tsochaí. Ach a bhfuil a radaíocht, cén leibhéal a d'fhéadfadh an cineál ábhar a athrú, é a aistriú go leibhéal cáilíochtúil nua, ag athrú saintréithe na substainte. Thángthas ar chineál nua radaíochta le linn staidéar a dhéanamh ar chumais an duine, a chumais neamhghnácha. Rinne muid Hitlernators máistreacht ar chumais bhreise roimh náisiúin agus pobail eile. Thráigh radaíocht theileathach nua trí shárábhair sholadacha luaidhe agus fiú níos dlúithe, rud a léirigh ann féin córas difriúil agus raon éagsúil radaíochta. Fiú amháin le do leibhéal eolaíochta agus sibhialtachta, tá radaíocht ann agus cruthaíodh a sháraíonn luas an tsolais. Ó radaíocht radaighníomhach, bogann gathanna Alfa, Beta, Gáma, agus Beta beagán níos tapúla ná an luas solais, agus le radaíocht Gamma-AS, tá luas an tsolais beagnach uair go leith níos airde. Ar an Domhan phláinéid, tá radaíocht na dtonnta Klekon agus Dare aimsithe go turgnamhach cheana féin, rud a sháraíonn luas an tsolais faoi dhó oiread. Fíor, i láthair na huaire gintear iad i micridháileoga, gan fiú a fhios agam faoi na hionchais. Déarfaidh mé níos mó go bhfuil nasc díreach idir luas na radaíochta agus a cumas dul i bhfód ar ábhar. Dá giorra an tonnfhad, is airde an chumhacht treáite, is airde luas na radaíochta. Ní théann gathanna gáma ach ceintiméadar luaidhe ar aghaidh agus déantar iad a mhaolú faoi leath. I gcás radaíochtaí Klekon agus Dare, tá an chumhacht threáiteach níos airde fós. Tá an raon luas is airde agus uile-treáiteach ag radaíochtaí seach-raoin, bíodh siad ina n-aura, teleportation, telekinesis, telepathy, cibearkinesis, tormokinesis, plasmakinesis. Is é sin, is san fhorstruchtúr spioradálta mar a thugtar air atá an eochair chun an saol a rialú, chun máistreacht a fháil ar fhoirmeacha fuinnimh nach bhfacthas riamh roimhe. Osclaíonn na foirmeacha fuinnimh is nuaí an bealach do na foirmeacha tomhais is nuaí, tomhais an mhicreadhomhan atá in ann dul i bhfód agus a bhaint amach sa mhacra domhan, ag aistriú tomhais idir cáithníní micrea-bhunúsacha isteach sa saol fíor, rolladh an spáis mar a thugtar air. . Tabharfaidh cineál nua fuinnimh arm nua, scaoilfidh sé gathanna Zet-56 agus cuirfidh sé armada an ionsaitheora ina phúdar. Anois d'fhéadfainn bunús an fhuinnimh nua a mhíniú go mion agus cur síos a dhéanamh go mion ar an gcaoi a n-eascraíonn sé, chomh maith le héifeacht an chumaisc, ach tá ultimatum tugtha dúinn cheana féin. Tá na gorillas seo ag iarraidh eagla a chur orainn, ach fiú má iompaíonn muid, níl siad in ann diúltú don chathú an t-oileán a threabhadh agus é a iarann le buamaí agus eitleáin gunnaí troma. Mura bhfuil gníomh míleata ann, cén fáth ar chuir na Yankees a leithéid de armáid le chéile? Braitheann do shaol ormsa freisin. Múinfidh mé ceacht don ionsaitheoir a chuimhneoidh sé ar feadh an chuid eile dá shaol, agus an té a fhanann beo beidh éad air leis na mairbh!
  Ag an abairt seo, cuireadh isteach ar chodladh Friedrich. D'oscail sé a shúile frantically. Sheas Helga os a chomhair agus bhí bouquet na bláthanna ina lámha, agus i bharraiceanna a cosa lom, cailíneach bhí rós bearrtha, agus chuir sí tic go bog le sála lom bándearg an ghasúir.
  - Bhuel, ansin sprinkle duit féin. Tá sé in am don lón!
  Léim Friedrich suas agus láithreach tarraing ina bholg... Bah, níor ith sé beagnach rud ar bith ar feadh seachtaine. Níor ól mé ach seacláid threisithe caolaithe le huisce. D'fhéach an buachaill ar an ghrian agus bhí ionadh air:
  - Tá sé aisteach, luigh mé ann ar feadh thart ar cúig uair an chloig, ach is cosúil i bhfad níos lú. Ní raibh am agam fiú éisteacht leis an léacht is suimiúla faoi airm nua!
  Rinne Helga gáire.
  - Maidir le hairm nua? Sea, nuair a bhíonn laochra móra ag troid, ligeann an teicneolaíocht is sine dóibh gach duine a ruaigeadh. Ach ar dtús, itheann roinnt anraith éisc. Ullmhaíodh cúpla cailín, do lucht leanúna, go háirithe duitse. Ith agus tiocfaidh neart nua.
  Thosaigh Friedrich go sona sásta leis an anraith éisc a ithe, a raibh an chuma air gurb é an mhias is blasta ar domhan phláinéid é. D"fholmhaigh an buachaill an pota agus mhothaigh sé troime ina bholg. Ach in ainneoin seo, léim sé go suairc suas agus rushed go dtí an carr.
  - Bhuel, Helga, a ligean ar troid arís!
  D'fhreagair an cailín go spraíúil:
  - Sea, conas!
  Agus anois tá an capall iontaofa Me-362, mar aon leis an tsatailít doscartha Fokken-Wulf-4, ag crá arís an t-atmaisféar lena liáin. Agus cad mar gheall ar cogadh atá cosúil le cogadh. D"fhiafraigh Frederick de Helga:
  - Cad é an caitheamh aimsire is fearr leat, seachas troid?
  Gháir an cailín go socair agus d'fhreagair:
  - Tá sé deacair fiú a rá! Cé go bhfuil a fhios agat. Bhí suim agam sa snoíodóireacht adhmaid. Tháinig patrúin álainn den sórt sin amach ... Agus rinne mé iarracht freisin scéalta iontacha a scríobh. Ach nuair a scríobh mé cúpla, thosaigh gach duine ag gáire orm. Agus bhraith mé an oiread sin náire gur stop mé iad a chumadh. An bhfuil a fhios agat cé chomh míthaitneamhach is atá sé nuair a dhéanann siad gáire fút!
  D"aontaigh Friedrich:
  - Sea, tuigim! Cé go bhfuil mé ag barr na clú agus cáil anois! Ach chomh luath agus a fhaigheann mé bás, táim beagnach ...
  Chuir Helga isteach:
  - Ní hea! Creid dom, ní dhéanfaidh siad dearmad! Sílim go n-ainmneofar an t-aerarm, nó ceann de na cathracha oirthearacha atá buailte, i do dhiaidh. Nó b"fhéidir sráid i mBeirlín!
  gáire Friedrich:
  - Sea, rinne tú consól dom!
  Chuir Helga go mór leis:
  - B'fhéidir go gceadóidh siad fiú ordú eitlíochta le do phortráid. Ar an gcéad dul síos, tá aghaidh chomh milis agat, agus sa dara háit, ní dócha go rachaidh do thoradh, atá níos mó ná fiche míle cúig chéad aerárthach namhaid cheana féin, thar aon duine!
  Chuir Frederick in aghaidh freisin go dáiríre:
  - Ní féidir, is féidir leo é a shárú má leanann an cogadh leis an APSS ar aghaidh ar feadh i bhfad, nó má tá siad fós chun déileáil le comhghuaillithe inné. Mar sin tá gach rud indéanta... Ach i bprionsabal, is féidir míle eitleán a bhaint amach! Agus cad is féidir liom a dhéanamh fiú é seo!
  Cuireadh isteach ar an gcomhrá, d'eitil scuadrún beag de throdaithe namhaid ar aghaidh, agus ansin bhí orainn dul i ngleic leis na gunnaí i ndáiríre.
  In ainneoin tuirse agus ídithe ollmhór arm Hitler, spreag an bua ag Krasnogvardeisky na Krauts agus an paca il-treibheach chun sosa nua.
  Níor leomh na Naitsithe ionsaí a dhéanamh ar Moscó, agus sheol siad ionsaí ar chathair Pavlovsky Posad, atá suite ar an taobh thoir, agus na limistéir dhaingean in aice leis.
  Saighdiúirí Sóivéadacha, murach sin ní fhéadfadh sé a bheith ag troid go misniúil, ach faoin tráthnóna bhí an dorchla idir na dingeacha Gearmánacha cúngaithe chomh mór sin go raibh sé lámhaigh díreach tríd cheana féin.
  Bhí ar Friedrich agus Helga arís dul i ngleic leis na tancanna, a bhí ag iarraidh frith-ionsaí a dhéanamh agus an bhearna a líonadh. Agus ansin thaispeáin siad iad féin agus bhí sé go hiontach. D"éirigh leis an bhfear óg dul thar cúig chéad in umair! Agus is éacht ultra-aicme é seo go ginearálta!
  Bhraith Friedrich fíor-áthas go raibh sé chomh fionnuar! Ciallaíonn sé gurb é an laoch is fearr riamh é an rang ranganna! Agus cad a mhothaíonn sé dó a bheith níos airde agus níos fuaire ná gach duine eile! Is Mac Tíre é Friedrich, rud a chiallaíonn mac tíre!
  Bhí sé dorcha cheana féin, agus ní raibh an cath marbh fós síos. Colúin Ghearmánacha araon ón tuaisceart, áit a raibh tagann na Rommel cáiliúil ag réabadh, agus ón taobh ó dheas, áit a raibh Lána Mainstein, faoi léigear ar chathair Pavlovsky Posad. Cheana féin ag meán oíche, phléasc umair Gotha agus, ar an gcéad dul síos, roinnt Ferdinand-4s, isteach ar imeall an tsráidbhaile seo... Ach b'éigean dóibh stopadh. Ansin d'ordaigh Gotha na haonaid chosanta is righin a sheachbhóthar. Ag a dó a chlog ar maidin, soir ó Pavlovsky Posad, tháinig codanna den dara cór SS agus den chéad chór umar, freisin ón USSR, amach chun bualadh lena chéile. Mar sin ar oíche an 12 Deireadh Fómhair, 1947, dúnadh fáinne imshuí timpeall ar ghrúpa míleata Moscó!
  . CAIBIDIL Uimh. 19 .
  Ar maidin an 13 Deireadh Fómhair, 1947, throid Friedrich, mar a bhí i gcónaí, go neamhleithleach agus go sciliúil. Bhí a ghiall eitilte dílis ag luascadh chun airde, agus d"oibrigh an t-inneall, in ainneoin gur chuir an buachaill iallach air níos mó ná uair amháin, gan teipeanna...
  Tháinig lagú suntasach ar fhriotaíocht na trúpaí Sóivéadacha... Ní raibh leomh fós ag na Naitsithe ionsaí a dhéanamh ar Mhoscó, a bhí iompaithe ina dhaingean do-chreidte, ach a bhí ag bogadh i dtreo an oirthir. I Pavlovsky Posad, bhí an troid fós faoi lán seoil; dhiúltaigh na ceannasaithe faisisteach, le réasún, umair a úsáid laistigh de theorainneacha na cathrach, ag caitheamh Rómánaigh, Iodálaigh, hArabaigh agus aonaid eachtrannacha eile isteach san ionsaí.
  Ghlac Friedrich páirt i dhá nó trí skirmishes aer beag, agus gan deacracht, ghearradh síos thart ar dosaen aerárthach. Ba iad na spriocanna eile ná: gunnaí, howitzers, moirtéal, Katyushas agus, más ádh, umair.
  Níor tharla an dara ceann, ar bhealaí eile, go minic. Is cosúil go bhfuil na comhairlí ag rith as gal. Faoi mheán lae, nuair a d'éirigh galúlacht mhí Dheireadh Fómhair dofhulaingthe, bhí lull gairid ann agus glaodh Frederick, nó mar a tugadh air go hoifigiúil Frederick the Great, Bismarck, go Smolensk.
  D'fhéach an Terminator Ace óg an-sásta agus cheerful. Cé go raibh Friedrich an-searbh agus náire as a bhrath, chuir an t-ionchas go bhfaigheadh sé dámhachtainí faisisteach áthas ar an mbuachaill.
  Glaodh Helga in éineacht leis. Bhí sceitimíní ar an gcailín freisin agus a cuid fiacla pearly sparkled le gáire Panther fheictear. Dúirt sí:
  - Feiceann tú, a bhuachaill mac tíre, bhuaigh muid na Rúiseach!
  Sa chás seo, ní raibh Frederick an dóchas ar chor ar bith:
  - Go dtí seo, níl anseo ach rath agus streachailt idirmheánach ... Níl cathanna agus cathanna ag fáil ach móiminteam. Ach d"éirigh go maith leis an tús...
  Roghnaíodh foirgnimh choiste réigiúnach an Pháirtí Cumannach Uile-Aontais don ghradam. Líonadh an carrchlós ollmhór le gluaisteáin só, déanta as Meiriceá den chuid is mó.
  Go deimhin, bhí ginearáil puipéad ó Arm na SA, Impireacht na Breataine, agus Tiarnas Cheanada i láthair sa halla tionóil. Bhí fiú ceann de na prionsaí Sasanacha... Agus ar ndóigh, Hermann Goering féin agus Adolf Hitler... Ach an t-iontas seo Friedrich, ní raibh Margaret leis. Tá sé aisteach, b'fhéidir go bhfuil sé díreach, agus í ag iompar clainne, nach bhfuil an bhean uathúil uathúil seo ag iarraidh a leanbh agus an leanbh a fuair sí ón ace a chur i mbaol ... Tar éis an tsaoil, ní joke ar bith é cogadh!
  Nó b"fhéidir nach bhfuil sí ag iarraidh cumarsáid a dhéanamh leis an duine is fearr le Hitler os comhair a fear céile? Anseo, go ginearálta, tá gach rud indéanta agus tá sé beagnach dodhéanta a léamh cad atá ar aigne mná chomh hálainn le Aphrodite agus chomh cunning le Hera ...
  Mar sin féin, tá Friedrich fiú sásta faoi seo. Níor leor i láthair an Fhuhrer é féin agus í a chur i mbaol a gcuid mothúchán a bhrath, le gothaí ainneonacha, nó le focal nár smaoiníodh air. Tar éis an tsaoil, tá fir chéile adharcach, go háirithe i bpearsa rialóir leath an domhain, an-chontúirteach. Fiú amháin le haghaidh fear chomh dian mar Tá sé an saighdiúir uimhir a haon den Tríú Reich!
  Píolótaí ab ea an chuid is mó díobh siúd a tháinig chuig an searmanas bronnta - bhí Goering féin ina Ace, ina admirer díograiseach ar theoiric an Ghinearálta Dua - eitlíocht, dia na cogaí, ar ndóigh, ar an gcéad dul síos béim ar an aerfhórsa. Ach bhí tancaeir ann freisin, an Wittmann cáiliúil ina measc. Agus thosaigh an searmanas bronnta le crosa ridire.
  Nuair a glaodh Helga, chas an cailín go litriúil cosúil le capall, ag cnagadh ar a sála. Bronnadh cros ridire uirthi agus suaitheantas trodaire speisialta, umair... Ina theannta sin, bhronn an Fuhrer Adolf féin sabre pearsanta le diamaint ar an gcailín, mar an bhean is fearr a rinne idirdhealú di féin mar thoradh ar an troid i gCath Moscó.
  Fuair Wittman crois le duilleoga darach, claimhte agus diamaint, agus tugadh Crois an Ridire Star le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint do "leanbh" Huffman. Fuair an American Ace gradam freisin ina shorts cowboy is gnách.
  Bronnadh an ceann deireanach ar Friedrich... Bhí sé seo sách loighciúil, mar bhí sé ar an duine is fearr. Bronnadh an t-ardghradam, Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn, agus duilleoga darach, claimhte agus diamaint, ar fhuaimeanna bagarthacha an roscamhrán Naitsíoch. Ina theannta sin, bronnadh ceithre shuaitheantas, ar cheithre chéad, cúig chéad aerárthach, agus ar cheithre chéad, cúig chéad umar. Ór a bhí sna suaitheantais seo freisin, agus bhí diamaint bheaga fiú ag na cúig chéad.
  Chroith Hitler lámh Friedrich ar feadh i bhfad agus dúirt sé rud éigin go díograiseach... Chaith an buachaill an chros cáiliúil lena shúile. Maisíodh diamaint duilleoga darach platanam agus rionna claíomh. An figiúr flashed i mo chuimhne go fiú an ridire is gnách crosa le diamonds, orduithe den sórt sin, bronnadh ach fiche a seacht le linn an chogaidh ar fad. Bhuel, tá níos lú ag an bpointe seo... Dámhachtain níos airde, Crois an Ridire, áit a gcuirtear duilleoga óir in ionad duilleoga airgid, níl sé bunaithe go fóill.
  Níor stop na gradaim ansin áfach. D"fhógair Hitler go mbronnadh Friedrich céim mar Mhór-Mharshal Réimse an Aerfhórsa agus Gardaí an SS, le hairm pearsantaithe agus bónas de mhilliún cúig chéad míle marc (costas cúig cinn déag de na "Panthers") is nuaí.
  Bhí an t-arm sínithe mar an gcéanna leis an sabre a tugadh do Helga, déanta as cruach Damaisc, le hilt maisithe go hálainn le diamaint agus emeralds.
  Níorbh fhéidir le Frederick cur i gcoinne an temptation agus chastar arm fiú Sultan roinnt uaireanta. Bhí an láimhseáil compordach, agus an sabre cothrom go foirfe, agus cuma éadrom do lámh buachaill láidir.
  Ina dhiaidh sin tháinig óráid an Ghinearáil Mheiriceá Mankurt, a chuaigh síos sa stair mar údar an nath coitianta: b'fhéidir go bhfuil mo thír mícheart, ach is é seo mo thír!
  Ina theannta sin, bhain an ceannasaí seo cáil amach as a chuid cruálachta ionraice, lena n-áirítear príosúnaigh chogaidh.
  Dúirt Mankurt go dian:
  - Ghabh barbarians na Rúise go leor talún, rud a chruthaigh beairic ollmhór amháin ina rialaíonn anord síoraí. Cá fhad a bheidh a réimeas sceimhlitheoireachta ag crá an séú cuid den chine daonna? Tá pobail na Rúise ag fanacht le saoirse agus le teacht arm na hEorpa agus na Stát Aontaithe saor ar a gcuid talún. Mar sin, déanfaidh Meiriceá gach iarracht an APSS a ruaigeadh. Treiseoidh agus méadóidh sreabhadh ár dtrealamh agus ár n-oibrithe deonacha ó gach cearn den domhan! (bualadh bos stoirmiúil). Tháinig tíortha uile an domhain le chéile i gcoinne an ionfhabhtaithe Bolshevik. Tá an Tiarna Dia agus arm na bhflaitheas linn. Ar aghaidh le haghaidh bua!
  Ina dhiaidh sin, labhair an Sasanach agus ina dhiaidh sin chuir an Fuhrer isteach ar an gcuid oifigiúil den searmanas, ag fógairt tús na liathróide. Láithreach bhí an chuma ar go leor cailíní agus mná réidh chun péire suas leis na laochra cáiliúla.
  Bhí Friedrich ag iarraidh Helga a roghnú mar chomhpháirtí, ach dhiúltaigh sí gan choinne - ag rá nach n-ordaíonn saincheaptha damhsa le comhpháirtithe, nó le comhpháirtithe in airm chomhrac. Bhuel, roghnaigh an buachaill bean eile, go háirithe ós rud é go bhfuil na mná go léir anseo álainn - is cosúil gur roghnaigh siad é ar na críche sin. Rinne Friedrich aoibh agus rince go héadrom, ach bhí smaointe an ghasúir faoi rud éigin eile.
  Mar sin fuair sé ard-ord agus tá sé ina mharascail mór páirce cheana féin... Tá a ghairm bheatha ag dul i méid, agus i dtéarmaí líon na n-eitleán síos agus na n-umar damáiste níl aon chothrom aige ar fud an domhain! Is cosúil go bhfuil gach rud go breá, ach ar chúis éigin tá cait ag screadaíl ar m"anam... Ach má ghlacann tú daoine cáiliúla, mar shampla Robert Artrois, prionsa na fola ó bhrainse ríoga na gCaptánach. Tar éis an tsaoil, throid sé i gcoinne a thír dhúchais an Fhrainc agus níor fhulaing sé mórán, cé go raibh fuil a chomhthírigh ar a lámha.
  Agus tá na céadta mílte Rúiseach ag troid ar thaobh na Naitsithe. D"fhógair fiú an Ard-Diúc Kirill Romanov a thacaíocht go hoifigiúil don fheachtas thoir agus do shaoráil a thíre dhúchais ó na Bolsheviks. Is iad na Romanovs do na Naitsithe agus na tíortha Thiar taobh thiar dóibh.
  Bhuel, má tá na prionsaí cáiliúla, agus an Tríú Reich, i gcoinne Stalin, cén fáth ar chóir go mbeadh Friedrich ag fulaingt? Thairis sin, is féidir nach bhfuil sé a sinsir a bhfuil cónaí orthu sa USSR. Bhuel, smaoinímid go loighciúil... Tar éis an tsaoil, tá athrú mór tagtha ar chúrsa na staire cheana féin. Anois ní bheidh an domhan a bheith difriúil, mar sin chaill na Sóivéadaigh cath Moscó... Cad a chiallaíonn sé seo? Agus is é an fírinne, ar an gcéad dul síos, i ndomhan atá tar éis athrú go suntasach, titeann an dóchúlacht go dtiocfaidh a thuismitheoirí (dála an scéil, a rugadh i gcathracha éagsúla) le chéile agus go dtosóidh siad teaghlach go géar. Ach níor rugadh mamaí agus daidí fiú i 1947... Ciallaíonn sé seo go mbeidh an dóchúlacht go dtiocfaidh beirt sheanathair agus beirt sheanmháthair le chéile níos lú fós!
  Ina theannta sin, ó thaobh sraith géinte de, tá gach leanbh uathúil agus aonair. Ciallaíonn sé seo má athraíonn nóiméad an choincheapa uair an chloig ar a laghad, nó fiú deich nóiméad, ansin ní bheidh sé dó a thuilleadh ... Ní Friedrich le pearsantacht uathúil agus sraith géinte, ach go hiomlán difriúil, b'fhéidir fiú go seachtrach neamhchosúil buachaill.
  Is é sin, ba chóir go dtiocfadh le hidirghabháil duine a fhaigheann é féin san am atá caite, de réir loighic na rudaí, go n-imeoidh an sáraitheoir ar dhlíthe dosháraithe an ama. imithe go simplí! Agus é féin, agus a dheartháir, agus b"fhéidir a thuismitheoirí agus daoine eile.
  Ach ós rud é go bhfuil an t-Ace óg beo, agus láidir, agus sláintiúil cosúil le haon duine eile ar an bpláinéad trua seo, b'fhéidir nach é an saol atá caite aige seo ar chor ar bith! B'fhéidir nach bhfuil sé seo fiú a Cruinne, de shaghas éigin cruinne comhthreomhar, agus fiú le aga moille. Is é sin le rá, ní mharaíonn sé féin, Friedrich, a sinsir, ní a chomhghleacaithe féin, ach daoine coimhthíocha nach bhfuil ach cosúlacht ghinearálta acu le ham atá caite teibí an bhuachalla Críochnaitheach.
  Ciallaíonn sé seo nach bhfuil sé, i ndáiríre, ina fhealltóir - ach duine, cosúil leis na cinn ó shraitheanna éagsúla ficsean eolaíochta, a san am atá caite a úsáideann an t-eolas ar an láthair, agus tá endowed freisin le cumhacht dochreidte ag an deonú. Bhuel, má tá sé i ndán dó sárchumhachtaí a bheith aige, níl ann ach peaca gan iad a úsáid! Bhuel, ós rud é gur chuir cinniúint, lámh dheas na bhflaitheas féin, chuig an Hitler Jugent é ar dtús, ansin chuig an Tríú Reich, ní mór dó gach iarracht a dhéanamh gairm bheatha a dhéanamh. Is maith a bheith i do mharascail mór páirce ag ceithre bliana déag, buachailleach d"aois, ach ag fiche tá sé níos fearr a bheith i do ghinearál iomlán, nó fiú mar mharascail páirce. Agus cé a fhios, b'fhéidir go ndéanfaidh an Tríú Reich díolama ar Mheiriceá ar deireadh, agus ansin beidh a mhac ina chéad deachtóir Domhanda!
  Ansin go tobann tháinig duine éigin a raibh an fear óg is lú ag súil leis: Evgenia Porsche... Ard, álainn, láidir, fiú beagán rustic agus ionadh neamh-uaisleachta don iníon le duine de na maighnéid is mó sa Tríú Reich.
  Fíor, murab ionann agus an cruinniú roimhe seo, chuir an cailín ar cinn an-daor, le diamonds, ach ag an am céanna trédhearcach agus ní i bhfolach charms a cosa galánta, cé nach beag.
  Mar gheall ar na sála arda, bhí an chuma ar an gcailín ard cheana féin beagnach cosúil le fathach. Bhí Friedrich féin, gnáthdhéagóir agus níos lú fós dá aois, níos giorra ná í, timpeall fiche trí, fiche cúig ceintiméadar, agus na sála á gcur san áireamh, níos mó fós ...
  Bhí náire ar Friedrich fiú, agus murar fhás sé níos mó ná an cailín sé phunt seo (a raibh a hathair, Porsche, cosúil leis, ní fathach é, cé nach fios cén cineál máthair a bhí inti, agus cé a dhreap faoina sciorta! ), a bheith níos airde i gcónaí ardú os a chionn. Sea, is fearr gur shiúil sí cosnochta, mar an uair dheireanach...
  D'fhéach Evgenia, áfach, ar an óg-Ace le meas, agus shín amach a lámha agus phóg sé ar a liopaí:
  - Is tú mo ridire! Nach bhfuil an solas earthly!
  Bhí mearbhall ar Friedrich:
  - Tá mé....
  Chuir Evgenia isteach:
  - Níl gá le focail! Tá an moladh tuillte agat. Agus ní hamháin mar phíolóta... - Chroith iníon an tycoon a cuid gruaige. - Smaoinigh go bhfuil bronntanas iontach agat mar innealtóir agus dearthóir. Cuir smaointe den sórt sin ar fáil... Genius! Tá Leonardo Davinci thuas.
  Rinne Friedrich magadh:
  - Bhuel, tá! Aontaím, níl aon chogadh amháin buaite ag an ealaíontóir seo. Cé go conquered a masterpieces an domhan ar fad!
  Thosaigh siad ag damhsa. Bhí Evgenia díreach chomh hálainn, ina scátálaí fíor, ach d'fhéach sí ró-mhór do Volka ... Agus bhí boladh meisciúil ar an gcumhrán ... Ag féachaint ar neckline a bhrollach luxurious, bhraith sé fonn a bhí nádúrtha go leor le haghaidh láidir fisiciúil agus dhéagóir forbartha. Ina theannta sin, lig Helga go defiantly air gan rud ar bith a thabhairt faoi deara. Múintear don ghlúin óg Gearmánach, áfach, go bhfuil sé mígheanasach do bhean éad a mhothú, gan trácht ar a léiriú, agus go mbíonn ar fhear, más laoch cogaidh é, fiú caimiléireacht a dhéanamh. Cad chun feabhas a chur ar an cine! Mar a dúirt Hitler: ní peaca é do bhean phósta leanbh a bhreith ó fhear eile, ar choinníoll go bhfuil tréithe fisiceacha níos fearr aige ná a fear céile. D"fhiafraigh Evgenia, áfach, go dáiríre leis an mbuachaill:
  - Cá ndearna tú staidéar go bhfuil na prionsabail a bhaineann le humair agus gunnaí féinghluaiste a rialú chomh maith sin ar eolas agat, ag ceapadh Fios Gnó dá leithéid?
  Níorbh fhéidir agus ní raibh Friedrich ag iarraidh an fhírinne a insint, agus le cailín neamhaithnidiúil, fiú dá mba tycoon a hathair, duine de na deichniúr daoine is saibhre sa Tríú Reich agus ceann is fearr leat Hitler agus Goering. D'fhreagair sé go seachanta:
  - Tá ról ag caitheamh aimsire ó óige anseo ... Litríocht eolaíoch éagsúla, an fonn a chumadh! Ní gá duit suí ag do dheasc chun rud éigin úsáideach a chruthú...
  Chlaon Evgenia:
  - Sea, is breá liomsa freisin spóirt, agus ag an am céanna táim ag sméideadh, nó fiú ag cogaint, eibhir na heolaíochta... Mar sin féin, an bhfuil cuma francach oifige ar Bhean Uí Loine?
  Dheimhnigh Friedrich, ag urchosc a fhiacla mac tíre:
  - Sea, ní cosúil le francach tú ar chor ar bith, agus ní hamháin francach! Is dócha, fiú is féidir leat a chur i gcomparáid ...
  Thug Evgenia rabhadh:
  - Ná déan comparáid idir é agus bó! Is leid sách fí é seo!
  Dúirt Frederick go fealsúnach:
  - An té a dhéanann bulaíocht ar rud nach mbaineann le hábhar, faigheann sé céim gabhair! Mar sin... Tá ár margadh dúr.
  - An bhfuil slang bazaar? - Evgenia buille faoi thuairim. - Go ginearálta, is cosúil go bhfuil caint na Gearmáinise ceart, ach ar bhealach éigin... Ró-cheart, variant socraithe go beacht, focail shoiléire, teannas sa chaint... Agus níl aon chaint ann, ach mothaíonn tú rud éigin nach bhfuil sách dúchasach sa cheartacht seo. .
  Níor léirigh Friedrich go raibh imní air:
  - Mar sin, cad é seo? B"fhéidir go bhfuil amhras ort gur spiaire Sóivéadach mé, agus gur íobairt na Rúisigh fiche míle, mar aon leis na Meiriceánaigh agus leathmhíle dá n-aerárthach gan líon, chun mé a insileadh isteach i mbarr an Tríú Reich?
  Chroith Evgenia a ceann:
  - Ní hea, ní dóigh liom! Bhí sé seo i bhfad ró-, fiú do na Rúiseach. Cé go bhfuil a rá go maith: ní féidir leat a thuiscint an Rúis le d'intinn. Ach is cosúil go bhfuil sé difriúil domsa, b'fhéidir go bhfuil tú, conas is féidir liom a rá... Táirge de chuid innealtóireacht ghéiniteach SS. Fear na todhchaí de shaghas éigin? Tá saothair eolaíocha ar ghéineolaíocht léite agam agus tá a fhios agam gur féidir nádúr an duine a athrú, a fheabhsú nó a dhul in olcas trí idirghabháil shaorga. Agus do cháilíochtaí sárdhaonna mar ghaiscíoch... Tá sé seo amhlaidh...
  In ionad freagra a thabhairt, chrom Friedrich a cheann ar a chailín ard agus phóg í go paiseanta ar a liopaí lush. Ansin dúirt sé:
  - Ná bí buartha faoi do cheann álainn. Má tá eagla ort go bhfaighidh tú leanaí lochtach uaim, creidim ansin, níl sé seo amhlaidh! I ndáiríre, b'fhéidir go mbeidh muid a athrú ar an ábhar an chomhrá.
  D"aontaigh Evgenia:
  - Sea, is fearr athrú! Labhraímis faoi umair... Go háirithe, d'eisigh an príomhcheanncheathrú oibríochta, faoi cheannas Guderian, tasc comórtais: dhá chineál umar... Cosúil le "Panther Imperial" meánach le gunna 88 mm El 100 nó níos giorra ach armúr -toir, agus armúr fána tosaigh de ar a laghad 250 mm agus "Tíogair Ríoga" trom le gunna scoth El100 105 mm, le armúr tosaigh de ar a laghad 300 ar a laghad... Thairis sin, nach bhfuil meáchan an chéad umar níos mó ná caoga tonna, agus an dara 65.
  Rinne Friedrich snort go díspeagadh, cosúil le leon roimh gopher:
  - Nach bhfuil rud mar seo fíor? Go háirithe ag cur san áireamh go bhfuil sé i bhfad níos éasca duit le hábhair ghann, agus ní scriosann buamadóirí Allied tailte an Tríú Reich!
  D'fhreagair Evgenia le osna:
  - I bprionsabal, is féidir, ach ní raibh am againn, nó ina áit sin níl am againn fréamhshamhail a dhéanamh i miotail san am riachtanach. Ar bhealach éigin thug tú do Fios Gnó iontach ródhéanach dúinn. Agus tá Hitler ag iarraidh go dtosóidh na humair is déanaí ar sheirbhís le arm an Tríú Reich i mbliana.
  Bhí ionadh ar an ógánach:
  - Cén fáth a dtógann sé an oiread sin ama fréamhshamhail a dhéanamh?
  Chlaon an cailín:
  - Go leor, go háirithe má tá an tsamhail bunúsach nua... Tá sé cosúil leis an bhfocal coitianta: má thiomáineann tú, beidh tú i ngleanntán!
  Shíl Friedrich: ar ndóigh tá fadhbanna anseo... Mar shampla, bhí deacrachtaí ag dearthóirí Sóivéadacha le blianta fada le cruthú umar IS-10, nó ar feadh dhá bhliain ar fad bhí siad ag tinkering leis an T-54. Ina theannta sin, dearadh an umar seo tar éis an chogaidh, agus taithí aige ar chathanna an Dara Cogadh Domhanda. Ina theannta sin, ní múnla bunúsach nua a bhí ann, ach níor tháinig ach éabhlóid bhreise ar an T-34. Mar shampla, níor éirigh go hiomlán leis an T-44 agus níor úsáideadh é go praiticiúil sa chomhrac ... Mar sin níor cheart duit a bheith ag súil le haon mhíorúiltí speisialta.
  An umar Tíogair, i bhfianaise easpa taithí na nGearmánach ar fheithiclí den chineál seo a chruthú (mura rud é, ar ndóigh, go n-áiríonn tú an chassis, mar shampla bhí "Colossal" 150 tonna cruthaithe cheana féin le linn an Chéad Chogadh Domhanda).
  Dúirt Friedrich:
  - Is gá dearadh a dhéanamh ar bhonn an "Panther"-5, nó an AG atá cruthaithe cheana féin. Ligeann a chassis dó ní hamháin gunna 88-mm a iompar, ach fiú ceann 128-mm, nó howitzer 150-mm...
  Rinne Evgenia gáire:
  - Ach sin é go díreach a dhéanaimid! Mar sin féin, tá a "Tíogair Ríoga" féin ag Porsche cheana féin, cé go bhfuil gunnaí den scoth 88-mm aige. Ach b'fhéidir go ndéanfaidh an ceann seo mar mhúnla idirmheánach. Comhlíonadh an riachtanas tosaigh le haghaidh armúr de 250 milliméadar ann, cé go bhfuil an meáchan sách mór - 63 tonna. Ach an turret le uillinn an-mhór de claonas réasúnach an armúr, galánta agus sruthlínithe... B'fhéidir gur féidir a bhuaigh an comórtas idirmheánach, ach beidh fadhbanna chun cinn sa todhchaí. Ach de réir do Fios Gnó, is féidir umar a chruthú nach féidir a shárú ó gach taobh, ag milleadh aon chosaint. Tar éis an tsaoil, le haghaidh feithicle cinn, tá sé an-tábhachtach go mbeadh cosaint mhaith taobh, rud, ar an drochuair, ní fhéadfadh an Panther bród a bhaint as ar feadh tréimhse an-fhada.
  Dúirt Friedrich:
  - B'fhéidir nach mbainfimid le hábhar na n-umar faoi láthair... Nó, críochnóimis é a phlé. Tá muid cosúil le sean Ollúna nó guys agus cailíní óga.
  D"aontaigh Evgenia:
  - Tá an ceart agat, mar i gcónaí, a ligean ar labhairt faoi rud éigin níos tuata. Mar shampla, faoi theach ríoga na Breataine.
  Bhuaigh Friedrich:
  - Cad ábhar! Lig an t-am, ní bheidh aon rud fágtha de na Buaiteoirí. Nó an dóigh leat, tar éis dúinn Moscó a ghabháil, nach mbeidh ár n-umair in ann Londain a bhrú, a gabhadh cheana féin?
  Phléasc Evgenia a fiacla:
  - Bhuel, ar ndóigh is féidir leo!
  Tar éis an liathróid, lean dinnéar uasal le miasa luxurious, ach gan deochanna alcólacha láidre. Ní dhéanfaidh aon ní níos láidre ná sé chéim. Bhuel, ansin d'éirigh Friedrich agus Evgenia, mar is cuí le fear agus cailín, go seomra ar leith.
  Cé go nglactar leis go ginearálta nach bhfuil difríocht idir blondes arda ó thaobh meon, bhí Evgenia thar a bheith diongbháilte a mhalairt ar fad ar feadh roinnt uaireanta. Bhuel, ar ndóigh, níor chaill Friedrich aghaidh ach an oiread. Mar sin thit siad ina chodladh, barróg go docht.
  Shamhlaigh an buachaill gur ninja Seapánach a bhí ann a fuair ordú ón Rúiseach Tsar Nicholas II an Mikado a mharú, is é sin, an t-impire.
  Shamhlaigh Friedrich mar a dhreap sé ballaí garbha, ag cloí leis an gcraic nó an bhearna ba lú lena mhéara agus a bharraicíní. Chuaigh an buachaill isteach sa phálás, áit ar thosaigh cath fíochmhar...
  An ninja óg, mar is gnách, mionghearrtha, stabbed, agus shéid na cinnirí as a chuid naimhde ... Bhí an aisling ró-chaotic, fola i bhfad ró-, chopping, agus brí beag. Chomh maith leis sin tá cailíní cosnochta le claimhte ag léim i ngach áit... I mbeagán focal...
  D'éirigh liom codladh níos mó ná trí nó ceithre huaire an chloig... Dhúisigh an cailín teachtaire Friedrich ag rá:
  - Tá an cath faoi lán seoil! Níl aon daoine nach féidir a athsholáthar, ach amháin daoine cosúil leatsa, Friedrich Bismarck.
  Léim an buachaill suas agus, gan fiú slán a fhágáil, deifir go dtí an rúidbhealach is gaire.
  Agus mar a tharla sé, níor glaodh go neamhbhalbh air... Fuair an Ginearál Airm Rokossovsky ordú ó Stalin, gan fanacht leis an líon iomlán fórsaí, buille gan staonadh a thabhairt do ghrúpa airm Rommel. Sa chás seo, bhí an ríomh bunaithe ar an bhfíric nach raibh am fós ag na Gearmánaigh a gcuid trúpaí a imscaradh chun ionsaí a dhéanamh ar Voronezh. Mar sin bhí deis ann cic íseal a dhéanamh ar an taobh leathnaithe de na trúpaí Gearmánacha, ídithe ó chathanna roimhe seo.
  Cuireadh iachall ar Friedrich dul ar bord Fokken-Wulf, ní modhnú ionsaithe é, ach múnla rialta, le ceithre gunnaí móra fiche milliméadar agus dhá mheaisínghunna. Mar sin, mar gheall ar an iomarca deifir, fuair an buachaill é féin gan arm a bhí chomh héifeachtach sin agus é ag troid le tancanna. Fíor, bhí deich mbuama fós aige sa fuselage...
  Bhí sé te sa spéir freisin, bhí an chuma ar aerárthaí ionsaithe Sóivéadacha agus trodaithe Yaki-9. Bhí na feithiclí deiridh sin, áfach, mar gheall ar a gcosaint lag agus a n-inmharthanacht, leochaileach freisin ag raon fada gunnaí den scoth 20-mm. Bhuail Friedrich na trodaithe ar na adharca ar dtús, rud a bhí, ar ndóigh, chun tosaigh ar an Ilas níos moille. Ceithre gunnaí móra aerárthaigh, sin neart... An chéad dá dhosaen cuing scaipthe, fiú gan aon chur chuige cunning ar an eireaball.
  Ní raibh Friedrich casadh, ní raibh a ainliú, d'aistrigh sé beagán na gunnaí móra aeir agus creathadh an comhlacht ar a meaisín ollmhór.
  Fiche a cúig, fiche sé, fiche a seacht... Gan a chailleann, ar an Yaks dána, cé go fulaingt caillteanais, mar sin féin nach bhfuil a mhúchadh, ach fiú iarracht a luas a fháil... Friedrich fiú beagán ionadh ag cén fáth, i litríocht mhíleata na Sóivéide, go raibh an meaisín glórmhar Fokken seo chomh belittled -Wulf. Sea, déanann sé seal iomlán i 22 soicind i gcoinne 19 don Yak (agus sa leagan éadrom, is féidir leis an Yak a dhéanamh fiú i 17 soicind!). Ach ní gá do Friedrich ainliú; I gceann soicind is féidir leat seacht nó ocht ngluaisteán a bhualadh.
  Bhí an t-am ag sileadh go han-mhall do Friedrich agus é i riocht comhraic, agus bhí am aige smaoineamh ar a lón lámhaigh agus é a dhíluchtú. I bprionsabal, glactar leis go ginearálta nach bhfuil fiú an ace is oilte, lena n-áirítear fiú feiniméin mar Rudel, in ann tionchar dáiríre a imirt ar chúrsa an chogaidh. Sa fhíor-stair, scrios sé cinn de na hAiseanna Gearmánacha ab fhearr aerarm iomlán, ach gan dóchas chaill na Naitsithe an cath le haghaidh ceannasachta san atmaisféar.
  Ach sa chás seo, tá an oiread sin cuaille á chaitheamh in aon áit amháin i gcoinne níos mó ná duine lán le contúirt... Lámhachadh seasca haon trodaire i níos lú ná nóiméad amháin. Díreach mar sin, titeann na sciatháin as, nó briseann gloine armúrtha na gcábáin. Tá an dara ceann níos measa fós, mar sa chás seo ní féidir an píolótach a shábháil. Agus níl mórán taithí fágtha san Arm Dearg cheana féin.
  I measc na bhfeithiclí downed, bhain ceithre le gardaí a lámhaigh síos níos mó ná cúig eitleán ... Ach arís ní raibh sé seo cabhrú, mar bhí a fhios Volka nuair a bhuail agus conas ... Cosúil le Hunter ag baint úsáide as gunna meaisín a shoot síos ealta de géanna. Sin é go díreach an tréad, i bpléasc amháin, go hintuigthe, de réir instinct, gluaiseachtaí an bharaille a chinneadh agus a threorú chuig an sprioc atá ag teastáil, nuair nach bhfuil piléar amháin ag eitilt thart. Lámhaítear na géanna, agus sa chás seo eitleáin Sóivéadacha, síos, agus nuair a bhristear na cockpits, agus na píolótaí a lámhaigh síos, eitilt siad díreach ar feadh tamaill. Ach tá cuid dá sciatháin ag cailleadh...
  Chuimhnigh Friedrich anseo scannáin faoi bhuachaillí bó Meiriceánacha géar-lámhach, agus an scannán cáiliúil le DiCaprio ina phríomhpháirt - "Fast but Dead!" Ach sna laethanta sin, ní raibh a fhios ag cowboys SAM uathghunnaí meaisín nó gunnaí móra aer-dóiteáin. Seachas sin, bheadh siad tar éis a thuiscint cad arm é seo ach monstrous i dtéarmaí cumhachta millteach.
  Tháinig deireadh leis na yaks go luath amach anseo agus bhog Friedrich go hIly. Anseo is fearr iad a ionsaí ó thuas, nó ón leathsféar cúil. Ina theannta sin, bheadh sé optamach, freisin, gan an t-achar a ghiorrú.
  Bealach eile ná na sciatháin níos sobhriste a scaoileadh; ní féidir leat armúr a chrochadh orthu.
  Tugtar an leasainm ar IL-2 mar chromchinn. Tar éis an dara suíochán a bheith suiteáilte ann, d'éirigh sé níos deacra don shooter a bhí ag cosaint an leathsféar cúil a leithéid de mheaisín a lámhach le haghaidh novice, ach ansin ... Ar ndóigh, chuaigh aeraidinimic an aerárthaigh seo in olcas. Ciallaíonn sé seo go mbeidh sé níos éasca fós leo...
  Bheadh sé níos loighciúla go scaipfeadh Ilam i dtreonna difriúla, ach tá an córas... I mbeagán focal, thosaigh sé le buaileadh na troopers legendary. Mar sin féin, bhí an Salamander-3 nimble sroichte cheana féin. Thóg siad suas an láib freisin...
  Shíl Friedrich fiú go bhféadfaidís dul chun tosaigh air, tar éis dó bualadh leis na Yaks agus iad fós ag druidim... Cé, cé a fhios... Ní laochra na Rúise cróga iad píolótaí Luftwaffe, agus de ghnáth ní théann siad isteach i gcath níos mó, ach b'fhéidir seachas i gcásanna áit a gcruthaítear bagairt ró-thromchúiseach ar na fórsaí talún.
  Friedrich, áfach, chomh maith nach bhfuil aon fadhbanna... Buail an leathsféar armúrtha cúil le gunnaí móra, nó clúdaigh na sciatháin - tá an toradh mar an gcéanna. Agus mar a thiteann na gluaisteáin seo síos ansin, fágann siad fiú marc san aer... Cosúil le stríoca ar chúl sclábhaí buailte.
  Leag Friedrich seacht siolta is tríocha agus rug sé freisin ar dhá "Gheallaire". Céad arís, cé nach bhfuil an taifead roimhe seo de céad is a haon briste. Níl ach roinnt eitleán fágtha ag an namhaid. Anois níl le déanamh acu ach na buamaí a scaoileadh agus fillfidh siad.
  Bhí umair Sóivéadacha ag dul ar an ionsaí anois, gan tacaíocht na heitlíochta, agus go háirithe airtléire. Aerárthaí ionsaí agus buamadóirí ionsaí orthu. Ar ámharaí an tsaoil do chriúnna umar na Sóivéide, d"fhéadfaidís tréithe tiomána na bhfeithiclí a úsáid. Ach bhí líon na n-aerárthaí de gach cineál ag méadú.
  Thit Friedrich a chuid buamaí go léir agus chas sé i dtreo an aerpháirc. Mar sin féin, d'éirigh leis Fokken-Wulf-4 Rudel a fheiceáil, an scriostóir umar cáiliúil.
  D"fhill an t-aer óg ar a aerpháirc "baile", áit a raibh an Pegasus Terminator Me-362 ag fanacht leis.
  Tar éis do Friedrich an Fokken-Wulf a thabhairt i dtír, scairt sé ar an bpíolóta in aice láimhe:
  - Tá aon duine a bhfuil an cumas a éileamh go bhfuil an F -490 Trodaire olc ina luí. Níl aon eitleáin olc, ach píolótaí dona.
  Laghdaíodh an chéad sortie eile go umair troda amháin. Cé nár éirigh leis na Gearmánaigh fós dorn cumhachtach armúrtha a thabhairt amach chun bualadh leo, d"ionsaigh siad le heitleáin.
  Bhí criúnna cróga umar na Sóivéide tar éis an líne tosaigh ragged a thrasnú cheana féin agus d'ionsaigh siad an t-aonad coisithe ar a raibh oibrithe deonacha Arabacha.
  Throid na Moslamaigh, contrártha le hionchais, go cróga agus níor smaoinigh siad ar rith amach, ach ag an am céanna ghníomhaigh siad thar a bheith mí-oiriúnach. Go háirithe, baineadh úsáid as an bazooka Meiriceánach ar bhealach beagán mídhaonna, agus grenades níos mó fós.
  Ach bhí ionsaí na n-aonad Sóivéadach ag rith as gal. Bhain aerárthaí ionsaithe Faisisteach go háirithe úsáid as go leor buamaí beaga le muirir mhúnlaithe, smaoineamh a chóipeáiltear ó dhearthóirí Sóivéadacha, ach le cur i bhfeidhm níos sciliúla. Ach ní bhfuair na foirne umar Sóivéadacha an t-ordú chun an líontán a chrochadh ó thuas.
  Agus scaoil Friedrich gunnaí móra aeir ar na díonta. Is é seo an tactic is simplí. Bris tríd an phóirse túr agus do bua. Agus cé mhéad gluaisteán is féidir leat a bhualadh anonn mar seo má bhuaileann tú iad ó eitleán cothrománach...
  Ach ní chuidíonn luas umar má bhuaileann trodaire go hintleachtúil, gan a bheith mar aidhm, ar a whim...
  Tá sé cosúil le insamhlóir le tancanna, níl ach modh Dé agat, agus tá gach lámhaigh cruinn, agus lámhaigh tú go minic, go minic ...
  Anois tá líon na n-umar scriosta níos mó ná caoga, ionas go bhfuil Rudel scíthe ... Ach bhí orm digress. Bhí "Cluasa" le feiceáil ar an taobh. Lámhachadh seisear acu síos, agus lig an chuid eile a scrios na Salamanders. Go ginearálta, is féinmharú íon é ligean do na hoibrithe arbhar seo dul i gcath i rith an lae.
  Tá umair níos tábhachtaí...
  Fill ar ais... Eitilt ar Fokken-Wulf 4, agus Helga in aice leis.
  D'iarr an cailín air:
  - Bhuel, cad a thaitin leat faoi Evgenia?
  Snort Friedrich isteach go contemptuously ar an raidió:
  - Cén fáth a raibh éad ort?
  Rinne an cailín gáire:
  - Ar ndóigh ní! Tá muid saor in aisce, agus níl muid pósta. Níl ort ach a bheith ag smaoineamh cé atá níos fearr sa leaba, mise nó í!
  D'fhreagair Frederick go croíúil:
  - Ar ndóigh, tú! Nach bhfuil tú chomh mór, agus i bhfad níos nimble!
  Rinne Helga gáire go suairc.
  - Ní raibh mé ag súil le rud ar bith eile uait! Ach ar ndóigh is fearr... Ugh, is francach deartha í, agus duine den bheagán ban ar bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn uirthi!
  Dúirt Friedrich:
  - Sílim go bhfuil duilleoga darach díreach timpeall an chúinne duit!
  Léirigh an troid gur dócha go raibh an ceart ag an mbuachaill. Helga hammered muiníneach ag na umair. De réir dealraimh bhí sí ag iarraidh a chruthú gur féidir le laoch a bheith níos déine ná trodaí. Cé, ar ndóigh, ní féidir léi comparáid a dhéanamh le Friedrich.
  Go gairid tháinig colúin umar mór feithiclí Gearmánacha agus Meiriceánacha le feiceáil. Go háirithe nimble agus spraíúil scriostóirí umar Mheiriceá "Witches"-3. Bhí sé seo tromchúiseach, go háirithe ós rud é go raibh na feithiclí Sóivéadacha scriosta den chuid is mó cheana féin ag stailceanna aeir. Bhí fadhbanna ag baint le "Panther"-5 freisin... A ghunna mear-tine bairille fada agus a armúr tosaigh do-thruaillithe... Dealraíonn sé gur thosaigh seasmhacht ag teip ar chriúnna na n-umar Sóivéadach. Roinnt, gan éisteacht leis na ceannasaithe, iompú ar ais, ag iarraidh éalú as an ifreann technotronic.
  Agus arís an filleadh agus imeacht, an ionsaí ar na tancanna ...
  Tá meán lae caite cheana féin, tá sé ag éirí dorcha... Tá frithionsaí an Airm Dheirg imithe i léig. Atreoraíodh é féin agus Helga chun tacú le grúpa arm Gearmánach a bhí ag bogadh i dtreo Ryazan. Ag an am céanna, rinne siad iarracht saighdiúirí Vatutin a bhrú sa choire...
  Tá na Gearmánaigh fós ag dul chun cinn go mall soir. Anseo tá bac orthu ag teacht aniar na trúpaí Sóivéadacha agus línte cosanta an Fhronta Steppe, fiú mura bhfuil siad chomh dlúth leis na bealaí isteach chuig Moscó.
  Mar sin féin, fuair trúpaí Hitler níos mó spáis le haghaidh ainlithe, agus rinne Hoth iarracht na príomhnóid chosanta sna colúin sin a sheachaint. In áiteanna áirithe tháinig dlús le dul chun cinn na n-aonad Gearmánach...
  D"fhiafraigh Frederick de Helga:
  - Nach bhfuil tú tuirseach, a chailín mo bhrionglóidí?
  D'fhreagair an laoch fionn:
  - Cuireann meon áthasach tuirse ar shiúl, níos fearr ná bó a bhualadh! Cé go dtagann tuirse amach le pus fuilteach in ionad bainne!
  D"aontaigh Friedrich:
  - Ní féidir leat argóint a dhéanamh i gcoinne na fírinne anseo!
  San oíche, lean an fear óg ar eitilt, in ainneoin gur rolladh scamaill isteach sa spéir agus báisteach ag stealladh síos. De réir fhoirceadal míleata na Gearmáine, baineadh úsáid as eitlíocht chun cosaintí a chosc ag an líne tosaigh... Agus murab ionann agus 1941, bhí neart aerárthach ag an Luftwaffe a bhuíochas le cúnamh Pindostan.
  Bhí Friedrich ag ionsaí Umair anois, nó spriocanna níos lú fós... San oíche, ní raibh an cath subside, agus sheol na trúpaí Sóivéadach counterattacks. Cé go bhfuil siad beag agus sách chaotic, níl siad chomh cróga ...
  San oíche, seachas an scuadrún U-2, níor thángthas ar aon spriocanna aeir. Agus buamáil na hUmair... Go héadrom.
  Faoi mhaidin an 15 Deireadh Fómhair, 1947, bhris cath amach don bhaile agus ag an am céanna acomhal an iarnróid: Elektrostal. Bhí sé an-te ansin agus, níos tábhachtaí fós, chuaigh a chara doscartha Helga in éineacht le Friedrich.
  - Bhuel, a ridire mór, an bhfuilimid ag brú ar na naimhde?
  D'fhreagair Friedrich go suairc:
  - Tá na daoine gan dídean ag brú ar an stalla beorach, agus tá an bua againn. Agus conas a bhuaigh muid...
  Bhí baile Elektrostal féin sách daingnithe. Chomh maith le haonaid arm, ghlac dhá rannán úr den NKVD páirt freisin ina chosaint. Cé nach raibh siad, go ginearálta, mar gharda míleata mionlach mar an SS, bhí siad armtha le airtléire agus umair solais.
  Rinne na Naitsithe, ina dhiaidh sin, iarracht a gcoire féin a chruthú... Seachain an citadel, clúdaigh iad i bpincéirí...
  Anseo, ar ndóigh, tá ról suntasach ag an tacaíocht aeir, go háirithe má shíneann an muineál.
  Dhearbhaigh Helga, mar is gnách do chailín:
  - Beidh bua linne! Faigh do charr sleamhnáin réidh don samhradh!
  D"aontaigh Friedrich:
  - Agus ní hamháin sa samhradh! Úsáidfimid umair throma agus sliogáin aeir.
  Shíl an buachaill go raibh siad arís in arm Mainstein, ach san Iarthar is fearr aithne ar Rommel. Ós rud é gur ghníomhaigh an t-ógánach níos mó i dtrácht le linn an chatha, faoi stiúir spiorad ifrinn, cén fáth nár cheart dó cuimhneamh ar shaothair ghlórmhar an cheannasaí seo. Ina theannta sin, tá sé i bhfad níos taitneamhaí cuimhneamh ar na Sasanaigh buailte ná na Rúiseach a buaileadh!
  Tar éis do Rommel an Líne Marret a shroicheadh, thuig sé go raibh sé i "shuíomh lárnach" Napoleon idir dhá arm namhaid agus go bhféadfadh sé anois, tar éis dó buille cinniúnach a sheachadadh, ceann acu a shárú agus gan ach casadh timpeall agus aghaidh a thabhairt ar an dara ceann.
  Rinne Friedrich magadh air féin: bhí Napoleon, cé go raibh Leo Tolstoy in amhras faoi, gan dabht ina cheannasaí agus ina rialóir iontach. Go háirithe má fhéachann tú ar na héachtaí. Ach níor choinnigh sé siar iad. Tá Hitler níos measa fós ina thaobh seo ... Ach i bprionsabal is féidir an Fuhrer a chur i gcomparáid le Napoleon!
  Thuig an ceannasaí cumasach Rommel rud eile freisin: bhí na Meiriceánaigh agus na Francaigh tar éis máirseáil i bhfad soir isteach sa Túinéis Láir agus thionóil siad na Gorges Dorsal Thoir ag Fondouk, Faid agus Gafsa, ag clúdach Gorges Dorsal an Iarthair 60-70 míle siar.
  Tharla sé dá ngabhfadh fórsaí Italo-Gearmáinis Faid agus Gafsa agus ansin bogadh siar thar Feriana agus Kasserine, d'fhéadfaidís dul díreach go dtí an bonn soláthair ollmhór Meiriceánach agus a gceanncheathrú ag Tebessa. I Tebessa, fuair na trúpaí Italo-Gearmáinis iad féin i bhfad siar ó líne na gComhghuaillithe sa Túinéis agus beagnach ag a gcuid cumarsáide féin. Dá mbeadh Rommel tar éis a umair a iompú ansin agus iad a dhíriú ó thuaidh i dtreo na farraige, céad míle ar shiúl, d"fhéadfadh go mbeadh na Gearmánaigh tar éis arm na gComhghuaillithe ar fad sa Túinéis a ghearradh amach nó iad a chur chun na hAilgéire.
  Cuireadh isteach ar smaointe Friedrich nuair a bhí cuma dhá Laggs ag pléascadh amach as taobh thiar de na scamaill... Caitear iad seo... Agus ansin shots dea-dírithe ar na gunnaí... Ní féidir leis ach lámhach mar sin ... Ceithre Yaks eile. .. agus tá siad ceart ansin... Agus anois tine ag an Katyusha... Ionas go n-eitilt blúirí i ngach treo... Tosaitheoir roicéad eile... Mar sin tá Helga ag iarraidh ón taobh. shouts dó:
  - A Laoch, cuirimis é níos deacra!
  . CAIBIDIL Uimh. 20 .
  Níl deireadh fós le misean Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova i ndomhan comhthreomhar.
  Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn i dtreo chathair Gorky. timpeallaithe siad é go hiomlán. Chosain buachaill agus cailín an chathair mhór seo.
  Timpeallaithe go hiomlán, bhí Moscó gasping don anáil. Tá na Naitsithe tar éis dul isteach sa Kremlin cheana féin in áiteanna áirithe. Bhí suíomh príomhchathair an APSS beagnach gan dóchas. Bhí sliogáin gharastún Moscó ag teacht chun deiridh. Agus le titim na príomhchathrach, bheadh sé ina chogadh eile.
  Throid Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar son na cathrach ar an Volga.
  Tá an buachaill agus an cailín i giúmar troda mar i gcónaí.
  Cuireann siad tine agus canadh:
  Ní thugann ceannródaithe suas
  Níl eagla orthu roimh chéasadh...
  Troid siad mar iolair
  Ag seoladh na Krauts go hIfreann!
  
  Is ioma laoch ina measc,
  A lán daoine craiceáilte...
  Más gá, siúil i bhfoirmiú -
  An meaisín a mhuirearú!
  Agus mar sin buachaill a d'fhéach sé thart ar dhá bhliain déag d'aois, ach i ndáiríre veteran seasoned a bhí thart ar feadh blianta fada, thug Oleg Rybachenko pléasctha, ghearradh síos na fascists.
  Agus ansin caitheann sé grenade ar an namhaid lena chos lom.
  Agus scaipfidh sé na Krauts i ngach treo.
  Ina dhiaidh sin beidh an buachaill ag canadh:
  - Is laoch Rúiseach mé ar ghlúine na n-annamh,
  scuabfaidh mé naimhde na Rúise ó aghaidh an domhain!
  Caitheann Margarita, an cailín-laoch seo, bronntanas marfach an bháis lena cos lom. Bainfidh sé go leor Naitsithe amach agus cuirfidh sé tweet:
  - Do Mhór-Rus'!
  Agus phléasc sé amach ag gáire arís.
  Troideann buachaill agus cailín go laochúil. Cé go bhfuil an cogadh beagnach caillte. Bhí na Gearmánaigh faoi léigear cheana féin ar Orenburg, agus brú ar an Arm Dearg gach áit a bhféadfadh siad.
  Níos cruinne, tá Orenburg glactha le fada. Níl ach caisleán amháin ina sheasamh ansin. Bhí Ufa timpeallaithe ag na Naitsithe cheana féin.
  Thairis sin, tá a gcuid trúpaí ón deisceart ag druidim le Kazan cheana féin. Tá níos mó ná ríthábhachtach ag baint leis an gcás.
  Agus tá an scéal níos measa fós ag an bhfíric go bhfuil samurai ag teacht ón oirthear agus san Áise Láir tá siad aontaithe cheana féin leis na Gearmánaigh.
  Ach na híospartaigh cróga leanbh troid. Creideann siad ina bua. Nó ar a laghad tá siad réidh le bás a fháil agus a gceann ard. Mar sin féin, conas atá an bás seo? Tá siad neamhbhásmhar!
  Agus fanann siad leanaí le blianta fada. Agus áit éigin tá saolta agus misin eile.
  Lasann Oleg lámhaigh eile. Ansin caitheann sé grenade lena bharraicíní loma agus canann:
  - Beidh Stalin linn go deo!
  Bhreathnaigh Margarita ar na Fritzes agus squeaked:
  - Dia ná bac! Tá an cannibal seo ag teacht chugainn!
  Agus an cailín, le fearg, chaith grenade lena cos lom.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara go loighciúil:
  - Is cannibals muid go léir go pointe áirithe!
  Agus chaith an buachaill bronntanas an bháis lena bharraicíní nochta.
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Go pointe áirithe, tá!
  Agus sheol sí freisin arm marfach lena cos lom, rud a fhágann go imbhuail dhá charr Gearmánacha le chéile.
  Thréig Oleg Rybachenko agus shíl sé go raibh staid an APSS, b'fhéidir, gan dóchas cheana féin agus nach raibh aon phointe ar leith le dul i mbun cogaidh. Sin é an fáth a mharaíonn siad daoine go neamhbhalbh.
  Chaith an buachaill dhá grenades lena chos lom. Buail an bolb, d'imbhuail umair na Gearmáine den tsraith "E" le chéile.
  Sheinn an páiste Terminator:
  - Nuair a thagann an t-am,
  Beidh muid ag troid go cróga!
  Trodaithe ag ardú ar maidin -
  Agus troid valiantly!
  Bhí an buachaill réidh i ndáiríre chun aon arm a mhilleadh i gceann cúpla nóiméad.
  Chaith Margarita bronntanas cosnochta an bháis freisin agus d"fháisc sí:
  - Do Mhór-Rus'!
  Is laochra cróga iad leanaí nach féidir le duine ar bith satailt orthu. Is trodaithe diana den sórt sin iad.
  Bíonn an buachaill agus an cailín ar bís mar is gnáth. Agus leo misneach, onóir agus misneach. Troid siad i gcoinne na fascists cosúil le titans. Agus is léir nach rachaidh an namhaid thar áit a seasann siad mar charraig. B'fhéidir fiú rud éigin níos láidre ná carraig agus monolith.
  Dúirt Margarita, ag lámhaigh:
  -Beidh muid Seaimpíní an phláinéid,
  Is fathaigh den scoil ard sinn!
  Agus seolfaidh an cailín bronntanas an bháis arís lena cos cosnochta, chiseled. Agus bhrúigh sí an namhaid.
  Tá an cailín seo iontach, ní bheidh tú in ann aon rud a úsáid ina coinne.
  Ós rud é nach bhfuil aon mhodh i gcoinne scrap. Cé, nach bhfuil sé seo le crowbar, ach rud éigin níos marfach agus cool.
  Oleg Rybachenko, lámhaigh, croaked:
  - Ní buachaill mé, is buachaill sármhaith mé agus beidh mé níos airde ná gach duine eile ar domhan!
  Agus arís, amhail is dá mbeadh sé ag caitheamh bolt millteach pléascán lena chos lom. Agus arís imbhuaileann dhá umar Gearmánacha le chéile.
  Tá an trodaí óg an-chathúil. Ach mothaíonn sé nach féidir leis an cnap a bhriseadh anseo le fuip. Cé nach bhfuil aon cásanna hopeless, díreach mar nach bhfuil aon opponents invincible.
  Chuimhnigh an buachaill ar conas a tháinig sé suas le ditties do na toghcháin uachtaránachta sa Bhealarúis:
  Nach spéisiúil éisteacht le nonsense don séú huair,
  Agus ní thuigim cé mhéad a chreidim an "athair"!
  Gheall Lukashenko Paradise a thógáil -
  Ach in éineacht le solas, téann muid isteach sa dorchadas!
  Sea, bhí sé ina dhúshlán don chóras agus do chult na pearsantachta. Go deimhin, cén fáth ar cheart do thír Eorpach deachtóir a fhulaingt, amhail is dá mba sa Mheánaois?
  Agus is deachtóir é Stalin freisin agus sa chruinne seo tá sé ag cur tús le cogadh de réir a chéile chun an ceann is fearr a fháil air...
  Throid na páistí gaisciúla ar feadh trí lá eile. Idir an dá linn, timpeallaithe na Naitsithe Kazan agus ghlac Ufa.
  Tharla troid cheana féin sa Kremlin féin. Throid ceathrar cailíní cailleach leis na Naitsithe ag baint úsáide as claimhte agus dioscaí tanaí le caitheamh, cosa lom.
  Rinneadh damáiste mór don Kremlin mar gheall ar shlógadh ó Sturmlevs, Sturmtigers, buamáil agus gunnaí móra.
  Tá Stalin féin, ar ndóigh, fós i Sverdlovsk. Agus tá cuma beagnach gan dóchas ar chás an APSS. Ach tá an Bratach Dearg fós ag eitilt thar phríomhchathair na Rúise, rud a chiallaíonn nach bhfuil gach rud caillte!
  Creideann daoine go bhfuil casadh ar tí teacht!
  Chrom Natasha an Arabach ina dhá leath. Caitheann sé diosca lena chos nocht agus squeaks:
  - Glóir don athar neamhbhásmhar! Ní féidir le Hitler sinn a bhriseadh!
  Rinne Zoya slashed freisin ar an faisisteach le dhá sabers agus chirped:
  - Ní hea, ná bris sinn!
  Ina dhiaidh sin chaith a cos lom diosca dúnmharaithe chuig na Naitsithe.
  Agus thit cúpla trodaithe dubh ó bhalla scriosta an Kremlin.
  Next, fired Aurora. Lámhaigh sí annamh, ach go cruinn. Agus ansin d'úsáid sí a sabers. Agus réaltaí agus swastikas tanaí géar eitil óna bharraicíní lom.
  Agus anseo caithfidh Svetlana diosca géar lena cos lom agus sracadh an Fritz ina phíosaí. Ansin beidh sé ag canadh:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - cosantóir an athar, saighdiúir Perun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Tá Heroes of Rus 'ag glaoch!
  Tá an ceathrar againn ag troid anseo. Tá beagnach gach ceann de Moscó tógtha cheana féin, agus tá soláthairtí lón lámhaigh tagtha chun críche. Tá buachaillí agus cailíní na Rúise ag fáil bháis. Ach ní thugann siad suas. Cé chomh fada is a mhair an léigear?
  Na cailíní ar an bhalla an Kremlin troid. Cosúil le laochra. Agus in ainneoin mhí na Nollag tá siad cosnochta agus ag caitheamh ach bicíní. Ach ní bhraitheann siad an slaghdán. Ar a mhalairt, ní mhéadaíonn a gcuid fuinnimh ach amháin.
  Agus tá dioscaí géara an-réidh ag eitilt ó mo bharraicíní lom. Siad ag stróiceadh as a chéile trúpaí eachtracha an Wehrmacht.
  Bíonn na laochra ag troid mar laochra cogaidh. Agus le híosmhéid éadaí. Níl náire ar áilleacht den sórt sin ag umair ollmhóra an tsraith E agus AG, nó ag aireagáin uafásacha eile de chuid na Naitsithe.
  Ní haon chailín rud ar féidir leis an bhfaisisteachas a shárú. Fiú má tá sé chomh foirfe sa saol seo.
  Bhain Natasha lena claíomh, chaith sí diosca lena cos nocht, ghearr sí na Naitsithe amach agus sheinn sí:
  - Cé chomh maith is atá sé cónaí sa tír Sóivéadach,
  Agus cé chomh iontach is atá sé an Wehrmacht a threascairt!
  Dúirt Zoya, agus í ag rith an mhuilinn le sabres:
  - Tá an Wehrmacht éirithe go pianmhar láidir! Anois táimid ag cosaint an Kremlin cheana féin!
  Agus chaith an cailín réalta lena bharraicíní loma, ag bualadh na Krauts.
  Ansin chan sí:
  - Is é seo an fiach fiáin do naimhde!
  Agus ansin tá Aurora i gcath. Cad cailín dearg-haired agus cool. I ngaoth an gheimhridh, bíonn a cuid gruaige copar-dearg ar nós bratach catha. Níl, ní lúbfaidh cailín den sórt sin do dhuine ar bith.
  Agus ó chaitheamh a cos lom, diosca géar gearrtha feola agus fola cuileoga.
  Gearrann sé na comhlachtaí opponents. Agus adeir Aurora:
  - Is cailín den scoth mé!
  Conas a fhéachann Svetlana sa chath?
  Níl sa Críochnaitheoir blonde seo ach dóiteán diabolical agus tornado díothaithe.
  Agus cuileoga iontas marfach óna cosa lom. Agus tá an cailín faoi lánseol sa troid.
  Tá na ceithre cinn i gcath. Agus níor cheart di cúlú ná tabhairt suas.
  Tá siad ceithre witches - ach super! Ceathairéad fíor scrios gach rud agus gach duine!
  Coinníonn na laochra an limistéar cosanta. Ach tá an Kremlin mór agus ní féidir é a sheasamh i ngach áit. Tá na fórsaí an-mhíchothrom.
  Dúirt Natasha le brón:
  - Marú againn, ní bua!
  Agus chaith an cailín muirear marú arís lena cos lom.
  Dúirt Zoya go loighciúil agus í ag gearradh síos ar a namhaid:
  - Ní féidir leat gach rud a bhuachan... Mura i gcluiche ríomhaire!
  Agus chaith an cailín le gruaig órga an diosca báis arís.
  Chuir Aurora, ag gearradh a comhraic le sabers, chirped:
  - Beidh bua, creidim, linne! In ainm na Rúise Naofa!
  Agus ó chaitheamh a cosa lom, cuileoga bronntanas scrios.
  Agus na Naitsithe gearrtha suas titim.
  Agus ansin Svetlana i cath. Gearr na faisisteach lena chuid caithimh. Agus gníomhaíonn sé le deaslámhacht mhór, nó fiú gan teorainn. Tá a cosa lom chomh soineanta. Agus léiríonn siad scrios uafásach.
  Agus ansin canann an cailín:
  - Glóir don Motherland agus do shaol nua!
  Agus arís cuileoga iontas an bháis óna cosa lom.
  Agus anseo tá Natasha i cath arís. Agus chrom sé síos na Krauts, ag luascadh mar chóiméad. Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Glóir don Motherland is mó!
  Agus a claimhte eitilt suas mar lomaire faiche.
  Agus tosaíonn an cailín fiú ag canadh:
  - Glóir don Rúis go deo,
  Tiocfaidh ár mbrionglóid fíor!
  Agus thug an cailín búmarang géar lena sála lom. Agus chas sé thart agus ghearr sé amach dosaen cloigeann dubh agus dorcha.
  Ar ndóigh, ní hiad na Gearmánaigh a mharaigh na cailíní, ach na haonaid choilíneacha a úsáideadh ina gcoinne. Ach déanann sé seo fiú níos fuaire do na laochra.
  Tá siad súilíneach agus spraíúil.
  Laghdaíonn Natasha a naimhde arís. Agus caitheann sí rud éigin mar sin lena cosa lom.
  Agus beidh sé roar:
  - Stalin agus glóir!
  Agus ansin Zoya. Mar an gcéanna le rud éigin dúnmharaithe a scaoileadh. Agus spochann a bharraicíní loma teachtaireacht an bháis.
  Agus roars an laoch:
  - Nach bhfuil sé scanrúil bás a fháil ar son Motherland mar atá againne!
  Agus ansin déanfaidh Aurora é a ghlacadh freisin agus dul isteach sa chath. Agus seolfaidh sé búmarang lena chosa lom. Agus beidh athmhúnlú na naimhde.
  Ina dhiaidh sin canann sé:
  - Do Rus Sóivéadach '! Cad a rialú thar na cruinne!
  Agus ansin sa cath Svetlana. Cailín freisin nach féidir a stopadh nó a mhoilliú. Seo mar a bhuaileann sé. Ní féidir liom tú a shábháil ó ghaiscíoch den sórt sin!
  Agus lena cosa lom caitheann sí pacáistí dúnmharaithe. Agus maraíonn sí a naimhde gan trua ar bith.
  Cé gur féidir níos déanaí Yarila guí ar a son. Nó b'fhéidir Perun. Tá ríocht Chernobog ag fanacht leo tar éis bháis ar son peacach! Ach tá sé suimiúil ina bhealach féin fiú - téann cogaí ar aghaidh an t-am ar fad! Agus an oiread sin troideanna! Mar sin b"fhéidir nár cheart dúinn caoineadh ró-ghéar ar chinniúint na bpeacach?
  Mhothaigh Svetlana fiú rud beag greannmhar: ní féidir leat éad a dhéanamh ar Chríostaithe - bainfear iad as go leor sólás sa tsíoraíocht. Fiú an méid a bhí acu ar an Domhan phláinéid.
  Eh, peacaigh trua! Agus fiú níos mó daoine righteous trua!
  Agus caitheann an cailín bronntanas an bháis arís lena cos chiseled, lom. Ansin deir sé:
  - Beidh an domhan linne! Glóir don Rúis!
  Rinne Natasha féileacán triarach lena claimhte agus rinne sí gáire:
  - Go mbeadh glóir shíoraí don Rúis mhór!
  Agus beidh a cosa lom caith rud éigin dúnmharfacha agus uathúil. Ina dhiaidh sin bhuail sála lom an chailín barr an fhir dhubh, agus é á bhualadh agus cúigear Arabach eile den bhalla.
  Ar aghaidh sa chath tá Zoya. Ní féidir aon rud stop a chur léi. Déanann sí troid i gcoinne Hitler. Agus ritheann muileann triple. Ghearr na saighdiúrí síos le n-a titim.
  Ina dhiaidh sin deir an cailín:
  - Beidh Eternal Rus' le Svarog!
  Agus winks ag a comhpháirtithe.
  Ar aghaidh sa chath tá Aurora. Theith sí cosúil le panther. Ghearr sí gach duine as. Agus lena cosa lom sheol sí bronntanas an bháis. Ghearr sí síos go leor faisisteach agus sheinn sí:
  - Chun an fhoirm is airde ar an athar!
  Agus ansin chuaigh Svetlana isteach sa chath. Mar a ghearrann sí síos a naimhde. Agus gníomhaíonn sé go han-dashingly.
  Ina dhiaidh sin eitlíonn bronntanas an bháis óna cosa lom. Agus gearrann sé na Naitsithe go críochnúil, mar a bheadh rásúir Bearbóra.
  Agus tá an cailín ag gáire:
  - Mo haois is mo fhírinne! Glóir don Rúis Mhór!
  Sea, troideann an ceathrar seo go fíor-laochra. Ach tá ceithre áilleacht cosnochta agus beagnach nocht in ann an Dara Cogadh Domhanda a bhuachan. Agus mar sin thit Moscó.
  Bhris na cailíní amach as an bpríomhchathair a gabhadh, ag baint úsáide as a gcuid claimhte agus an clóca dofheictheachta.
  Go ginearálta tá siad in ann go leor. A chailíní den chéim is airde, ní bhfaighidh tú iad níos airde nó níos áille.
  Agus d'fhág Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova an chathair a gabhadh Gorky.
  D'éirigh leis na Naitsithe, faraor, beagnach gach áit.
  Shiúil an buachaill agus an cailín ar shiúl agus chaith siad snáthaidí lena gcosa nochta, ag scrios na Krauts.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Ní hea, ní rachaidh an t-aireach ar gcúl,
  Cuma fabhcún, iolair...
  Is léir guth na ndaoine -
  Beidh an cogar brúite ag an nathair!
  
  Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad -
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh -
  An cosán ag soilsiú Cumannachas!
  Chaith Margarita roinnt snáthaidí le toes a cosa nochta agus dheimhnigh:
  - Ní bheidh, ní bheidh sé céimnithe!
  Agus scaoil sí pléasctha as gunna meaisín, gearradh síos dhá dhosaen faisisteach.
  Is iad seo an cineál leanaí. Cool, unshakable. Cé gur i ndáiríre, ní hé seo an cineál cogaidh. Agus caithfidh siad rith uaidh.
  Moscó thit, thit an chathair Gorky. Stoirm na Naitsithe Kazan. Is é seo an chathair Shóivéadaigh dheireanach ar an Volga cheana féin. Tá an fhriotaíocht laochúil, ach tá mothú gan dóchas ag méadú.
  Bhí umair pirimideacha níos forbartha ag na Naitsithe ón tsraith AG, nach bhféadfadh aon arm Sóivéadach dul isteach iontu. Agus tá sé seo, caithfidh mé a rá, an-dona.
  Ní imbhuaileann arrachtaigh na Gearmáine ach nuair a chaitheann buachaillí agus cailíní grenades ar na rianta. Ach cad is féidir le lánúin amháin a dhéanamh nuair a bhíonn an domhan ar fad beagnach i gcoinne an APSS!
  Chaith Oleg Rybachenko grenade lena chos lom, bhrúigh sé cinn AG-50 agus AG-75 le chéile, agus dúirt sé ansin:
  - Má tá an fortress ar an mbealach,
  Tá an namhaid tógtha ...
  Caithfimid dul timpeall ó chúl -
  Tóg í gan lámhach!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Is mór an mheabhlaireacht sa chogadh! Go háirithe má tá na fórsaí neamhionann!
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Agus d'imir mé straitéis Entente. Le hairm chomhionann, scrios sé céad agus ceithre mhilliún déag saighdiúir namhaid, agus níor chaill sé féin ach nialas. Ciallaíonn sé seo gur féidir leat troid i ndáiríre i gcoinne an domhain ar fad trí tactics!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Is féidir go leor! Agus troid agus buaigh!
  Chaith Oleg Rybachenko na cosa snáthaide lena mhéara loma. Mharaigh sé trí dhosaen faisisteach agus dúirt:
  - Beidh an bua againn in ainm na Rúise Naofa!
  Lean an buachaill agus an cailín lena rith... Faraoir, tá na fórsaí ró-mhíchothrom.
  Scriosadh Kazan ag gach cineál na n-arm. D"ordaigh Stalin í a choinneáil go dtí an braon fola deiridh. Ach i ndáiríre, bhí spiorad troda an Airm Dearg tar éis titim Moscó ró-bhriste. Bhí gach duine ag iarraidh bás níos lú agus níos lú. Agus tá na Naitsithe níos fearr ó thaobh líon agus airm de.
  Agus tá a gcuid aerárthach scaird ag buamáil na cathracha agus na sráidbhailte go léir nár éirigh leis na Naitsithe a áitiú go fóill.
  Sular shroich Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova Kazan, thit an chathair seo.
  Tógadh Ufa freisin. Mar sin, in ainneoin an gheimhridh chrua, bhog na Naitsithe i dtreo Sverdlovsk.
  Bhí ceanncheathrú Stalin lonnaithe ann. Agus tháinig samurai ón taobh thoir. Tá na Seapáine láidir freisin.
  Tá a gcuid laochra go háirithe contúirteach - cailíní ninja. In ainneoin geimhreadh na Sibéire, ritheann siad tríd an sneachta cosnochta, agus iad féin ag caitheamh oireann snámha amháin. Tá sé scanrúil fiú laochra den sórt sin a shamhlú. Cé go bhfuil siad an-álainn.
  Seo ceann acu le gruaig gorm, ceann eile le buí, an tríú le dearg, an ceathrú le bán.
  Is iad seo na killers is áille. Oibríonn siad le claíomh amháin agus caitheann siad dioscaí tanaí nó chakras ag na coisithe. Agus caith ninjas pléascáin i gcoinne na n-umar - níl iontu ach méid piseanna, ach tá na humair Sóivéadacha is troime ag eitilt go hard san aer agus ag cuimilt ina bpíosaí iad.
  Níl fiú an IS-7 iontach ina bhac ar chailíní ninja. Is laochra iad chomh hard sin go bhfuil fiú na gardaí gan chumhacht ina gcoinne.
  Seo cailín ninja le gruaig gorm, agus a bharraicíní loma chaith sí pea agus trí umar Sóivéadach ag an am céanna, d'eitil suas ard, agus phléasc i gcodanna.
  Agus ansin tá cailín le gruaig bhuí agus a cos lom, ag caitheamh piseanna. Agus arís, eitlíonn gluaisteáin Sóivéadacha i dtreonna difriúla agus déantar iad a bhriseadh ina bpíosaí. Déanaimis aghaidh air, is iad seo na cineálacha laochra anseo - chuirfí imeaglú fiú ar an ridire is cróga os a gcomhair.
  Agus seo cailín ninja le gruaig rua i cath. Díreach cosúil le pea killer a chaitheamh le do chosa lom. Agus óna bhuail, pléasctha armúr an ollmhór IS-12.
  Is é seo an cailín Terminator.
  Agus ansin cailín ninja le gruaig bán. Mar an gcéadna tógfaidh sé é, agus le n-a neart go léir cuirfidh sé a chlaidheamh isteach i saighdiúirí an Airm Dheirg. Gearrfaidh sé as a chéile iad agus canfaidh sé:
  - Ní fabht pathetic mé, ninja, ach ní turtar!
  Arís eile, is marfóirí catha iad na ceithre chailíní ar fad.
  Tá an tArm Dearg ag cailleadh an chogaidh i ngach gné. Ach déanann sé fós troid.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova siúl tríd an sneachta gheimhridh. Is leanaí bochta cosnochta iad. I gcás comhlachtaí neamhbhásmhara, níl sioc chomh dona. Ní féidir leis na saoirsithe seo éirí tinn nó slaghdán nó siocán a ghabháil. Ach fós, nuair a théann tú chuig an Urals, tá an sioc míthaitneamhach agus biteann sé sála lom leanaí.
  Dúirt Oleg go brónach:
  - Níl a fhios agat cad atá níos measa - fuar agus ocras, nó an tuiscint go bhfuil do Motherland naofa ag dul amú!
  Dúirt Margarita go loighciúil:
  - Ní rud ar bith an fuacht agus an t-ocras dúinne... Ach is olc an rud é gur chailleamar leis na Naitsithe!
  D"aontaigh Oleg leis seo:
  - Ní féidir dul in olcas! Go ginearálta, cén fáth a bhfuil an Tríú Reich de ghnáth níos rathúla i gcruinne comhthreomhara ná mar atá againne?
  Rinne Margarita toimhde loighciúil:
  - Toisc go bhfuil na fascists an-láidir agus eagraithe. Agus bhí an t-ádh linn go minic. Go háirithe le Stalingrad!
  Chiceáil Oleg Rybachenko liathróid sneachta lena chos lom agus dúirt:
  - Sea, bhí an t-ádh linn le Stalingrad! Chuaigh na Fritz féin isteach sa gaiste go dúr!
  Margarita coed:
  - Ag iarraidh gan dul i dtrioblóid,
  Chun nach gcuirfí ar dhaoine eatarthu agus gan dul amú ...
  Ba ghá nicil a bhailiú ar phingin, .i.
  Agus in áit, a rugadh arís!
  D'ionsaigh na leanaí ar an mbealach grúpa faisisteach. Maraíodh níos mó ná céad saighdiúir. Fágadh duine amháin i mbraighdeanas. Chuir Margarita iallach ar an bhfear óg a boinn an-leaisteach a phógadh, dearg ón bhfuacht. Rinne sé é go obediently. Agus dúirt sé go raibh na Gearmánaigh ag druidim le Sverdlovsk cheana féin agus go raibh siad timpeall air.
  Thug Oleg faoi deara:
  - Tá sé aisteach go bhfuil tú féin agus mise, Margot, níos tapúla, ach ar bhealach éigin bogaimid ar nós gnáthdhaoine nó fiú níos moille!
  D"aontaigh Margarita:
  - Gafa i dtonn de defeat! Is cosúil go bhfuil gach duine sa chruinne seo i gcoinne an APSS. Fiú nádúr agus spás!
  Mhol Oleg ansin:
  - Cad a tharlaíonn má tá sé fánach dúinn Hitler a mharú?
  Chroith Margarita a ceann go diúltach:
  - Níor thug an hyperwitch ordú den sórt sin dúinn! Mar sin déanaimis gan léirithe amaitéaracha. Thairis sin, cad a dhéanfaidh sé seo?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go muiníneach:
  - An-chuid! Thairis sin, Fuhrer, is é seo an Fuhrer san Afraic freisin!
  Mhol Margarita:
  - A ligean ar troid ag an tosaigh do anois, agus ansin beidh muid a fheiceáil faoi Hitler! Mar a deir siad - déan deifir gan rushing!
  Sheinn Oleg:
  - Tá an luas go maith, ná bris an chisel... Ní cnocadóir é an fear, agus chuaigh sé ar mire go pras!
  Rith an buachaill agus an cailín le n-a neart. Agus d'éirigh linn Sverdlovsk a bhaint amach. Agus thosaigh siad a chosaint ar an gcathair stormed ag na Naitsithe.
  Lean na hionsaithe ceann i ndiaidh a chéile.
  Bhí na páistí cosnochta. Tá Margarita i tunic, agus níl Oleg Rybachenko ach buachaill i shorts. Ach throid siad cosúil le laochra fíor agus unbending.
  Chaith Oleg an tsnáthaid lena bharraicíní loma, polladh an Fritz sa scornach agus chrom sé:
  - Ní thabharfaimid suas orlach talún!
  Chaith Margarita grenade lena cos lom agus squeaked:
  -Ní titim, ní orlach, ní ceintiméadar!
  Throid buachaill agus cailín sa fuar. Agus bhí ceannródaithe eile in éineacht leo. Agus tá go leor cosnochta freisin, in ainneoin an fuar fiáin. Agus mura bhfuil eagla ar na leanaí neamhbhásmhara roimh an sioc fiáin, ar a laghad ní féidir leo dochar a dhéanamh dóibh, tá sé contúirteach go leor do ghnáth-leanaí.
  Seo ceannródaí cosnochta amháin, a raibh a mhéara gorm fiú ón bhfuacht, slaghdán ar a fhiacla, agus a fhód ata. Tá an buachaill i bpian go leor. Ach ina ainneoin sin, glacann sé braon grenades agus caitheann sé iad faoi umar Naitsíoch, agus titeann sé féin, buailte ag pléasctha gunna meaisín.
  Is buachaill cróga é seo...
  Nó cailín, a bhfuil a cosa lom ag lasadh cosúil le poppies scarlet, ag brú mianach faoi rianta na gcrannóg Gearmánach. Faigheann sí bás í féin, ag screadaíl:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Tá sé an-pianmhar a bheith cosnochta sa gheimhreadh, sa tSibéir, nuair nach bhfuil tú faoi chosaint ag feoil neamhbhásmhar.
  Níl fiú Oleg agus Margarita chomh sásta a bheith leath naked i frosts dian. Ach déanann siad aoibh gháire agus canadh, ag iarraidh na guys a spreagadh:
  - Eh, sioc, sioc, ná reoite mé,
  Ná reoite mé! Mo chapall! Mo chapall!
  Fear bán!
  Sheinn na buachaillí agus na cailíní, ag croitheadh a gcosa dearga agus gorma ón bhfuacht searbh:
  - Ní chuirfidh sneachta stad orainn! Ní bhuailfidh an sioc sinn! Is muid ceannródaithe na Krauts! Buailfear an faisisteach go dian!
  Bíonn páistí ag troid go maith! Ach tá na fórsaí ró-mhíchothrom. Theith Stalin ó Sverdlovsk timpeallaithe go Novosibirsk. Mar sin féin, tá na Seapánaigh ag druidim leis an gcathair seo ón oirthear cheana féin. Ar bhealach níl eagla orthu fiú roimh sioc na Sibéire.
  Go dtiocfaidh deireadh leis an gcogadh.
  Ach ní thugann na ceannródaithe suas. Agus fiú in amanna deacra, canann leanaí go cróga;
  Is ceannródaithe sinn, clann an chumannachais -
  Tine, puball agus adharc fáinneach!
  Ionradh an fhaisisteachais damanta -
  Atá ag fanacht le defeat furious!
  
  Cad a chaill muid sna cathanna seo?
  Nó an bhfuair tú é i gcathanna leis an namhaid?
  Ní raibh againn ach leanaí an domhain -
  Agus anois laochra na Motherland!
  
  Ach ghlac Hitler céim i dtreo ár bpríomhchathair,
  Thit an t-eas buamaí gan líon!
  Tá muid an Athartha, níos áille fós ná an spéir -
  Anois tá luí na gréine tagtha!
  
  Tabharfaimid freagra géar don ionsaí -
  Cé go bhfuil siad féin, faraor, beag i stádas!
  Ach tá an claíomh i lámha déagóir leochaileach -
  Níos láidre ná na legions de Satan!
  
  Lig do na umair avalanche rush tar éis avalanche,
  Agus roinnimid an raidhfil i measc triúr!
  Lig do na póilíní a bheith mar aidhm ag an gcúl,
  Ach déanfaidh an Dia Naofa iad a phionósú go fíochmhar!
  
  Cad a shocraigh muid? déan obair na síochána -
  Agus le haghaidh sin, faraor, bhí orm shoot!
  Is fuath leis an calma cheana féin.
  Tá foréigean agus grásta ann freisin!
  
  Tá an cailín agus mé féin ag rith cosnochta le chéile -
  Cé go bhfuil sneachta tar éis titim, dóann sé sruth sneachta mar ghual!
  Ach níl aon eagla orthu, tá a fhios ag leanaí -
  Beidh an faisisteach a thiomáint isteach sa cónra le piléar!
  
  Mar sin mharaigh siad cuideachta mhaslach de Krauts,
  Agus tá an chuid eile de na cowards ag rith!
  Scriosaimid coisithe mar speal i gcath -
  Nach bac linn iad samhraí óga!
  
  Is éacht é bua, a bheidh i mí Bealtaine,
  Anois tá an stoirm sneachta deilgneach, sneachta crua!
  Tá an buachaill cosnochta, tá a dheirfiúr cosnochta,
  Rinne na leanaí ceiliúradh ar a bpíosa i gceirteanna!
  
  Cá as a dtagann na fórsaí seo ionainn -
  Go mairfidh an pian, an fuar, gur gá!
  Nuair a thomhais cara bun an uaigh,
  Nuair a caoineadh cara, bás mé!
  
  bheannaigh Críost dúinn ceannródaithe,
  Dúirt sé, tá an Fatherland tugtha duit ag Dia!
  Is é seo an chéad chreideamh do chách,
  Sóivéadach, tír naofa!
  Agus faigheann siad bás le gáire ar a liopaí. Níl a fhios ag leanaí laige... Throid Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar feadh seachtaine iomlán. Ach thit Sverdlovsk. Géilleadh cuid den gharastún - bhraitheas go raibh an scéal gan dóchas. Níor dhiúltaigh ach na ceannródaithe capitulate.
  Agus rinne dornán de bhuachaillí cróga cosnochta dul chun cinn éadóchasach. Rith siad tríd an snowdrifts, literally gorm as an fuar uafásach. Agus fuair siad bás faoi gunnaí meaisín agus gunnaí móra.
  Oleg Rybachenko agus Margarita bhí scríobtha go leor freisin, ach fós éalaigh ó Sverdlovsk. Ina dhiaidh sin bhog muid go Novosibirsk. Sioc, geimhreadh, oícheanta fada.
  Tá buachaill agus cailín ag rith, tá siad brónach agus an-fhearg.
  Thug Margarita faoi deara:
  - D'fhéadfadh hyperwitch cabhrú leis an saol seo! Seachas sin beidh an bua ag na Naitsithe! Is éagóir uilíoch é seo!
  Léim Oleg Rybachenko níos airde, casadh faoi sheacht n-uaire air, agus dúirt sé go loighciúil:
  - Is beag ceartais ar domhan ar chor ar bith! Mar shampla, cén fáth a bhfuil seandaoine ag fulaingt? Thairis sin, beagnach gach duine gan eisceacht! Agus nuair a bhíonn duine óg, caitheann sé tobac, ólann sé, agus déanann sé níos measa fós, agus tá sé sláintiúil! Cá bhfuil an ceartas a fhulaingíonn daoine scothaosta?
  D"aontaigh Margarita leis seo go héasca:
  - Níl aon cheartas i na Cruinne!
  D"fhiafraigh Oleg Rybachenko go naively:
  - Agus cá bhfuil Dia ag féachaint?
  Mhol Margarita, an cailín cosnochta seo i tunic pollta:
  "B'fhéidir go gcaithfidh muid féin a bheith cosúil le déithe ionas go mbeidh an ceartas i gceannas ar fud an domhain!" Seo eagna an Chruthaitheora!
  Dheimhnigh Oleg Rybachenko go muiníneach:
  - Creidim go mbeidh muid resurrect na mairbh!
  Dhearbhaigh an cailín terminator:
  - Sea, creidim i seo, ar ndóigh!
  Rith na páistí go Novosibirsk agus ghlac siad páirt i gcosaint na cathrach seo.
  Throid siad sa chathair mhór dheireanach beagnach faoi smacht an Airm Dheirg.
  Bhí Stalin i mbun caibidlíochta cheana féin le Hitler, ag aontú géilleadh dá mbeadh a shábháilteacht phearsanta ráthaithe. Bhí an Fuhrer réidh chuige seo, go háirithe má tháinig maolú ar na páirtithe.
  Bhí stoirmeacha déanta ag na Seapánaigh cheana féin ar Novosibirsk ón taobh thoir. Mar sin ní raibh mórán seans éalaithe ann. Bhí an USSR ag fáil bháis.
  Lámhaigh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar na Naitsithe agus chaith siad grenades lena gcosa lom. Agus bhí siad fós ag súil le rud éigin.
  In aice leo bhí na ceannródaithe. Sa sioc dian sa tSibéir, bhí na páistí go léir cosnochta agus in éide ceannródaithe samhraidh le ceangail. Fuair siad bás cosúil le laochra.
  Bhí a gcosa chomh dearg le cosa na ngéanna, agus a méara iompaithe gorm.
  Ach níor thug na ceannródaithe suas.
  Beidh siad ag géilleadh don fhaisisteachas!
  Chaith Oleg Rybachenko grenade lena chos lom. Bhrúigh sé trí umar Gearmánach ar aghaidh láithreach agus dúirt:
  - Creidim i bua!
  Chaith Margarita bronntanas marbh chomh maith lena méar nochta agus chrom sí:
  - Chreid mé freisin, agus creidim go dtí an deireadh!
  Agus throid siad don chathair Shóivéadaigh dheireanach le fury an éadóchais. Agus fós ní raibh siad ag dul a lúbadh.
  Sheinn Oleg Rybachenko le díograis mhór chun na leanaí ceannródaí a bhí beagnach reoite go bás a spreagadh;
  Is laoch óg mé de Mháthair na Rúise,
  An tír chumhachtach, tír dhúchais na dtíortha uile ...
  Níl tír dhúchais níos áille sa chruinne,
  Cheangail Stalin carbhat faoin mbrionnú!
  Is áthas agus glaoch ort a bheith i do cheannródaí,
  Tar éis an tsaoil, ciallaíonn sé seo gur seirbhíseach de chuid na tíre tú.
  Agus is féidir leat na cruinne a mhéadú -
  Scriosadh machinations an diabhal-Satan.
  Nuair a tháinig an samhradh i '41,
  Tá stoirm thoirní mhí an Mheithimh ina toirneach dúinn...
  Nílimid ag iarraidh go n-éireoidh an réigiún bocht,
  Chun sonas, creidim - cruthaíodh an athar!
  Tá mé féin agus an cailín ag fanacht leis na Naitsithe i luíochán,
  Roimhe seo fuaireamar gunna meaisín.
  Agus chun cearr as Hitler,
  D"éirigh lenár scuad na Naitsithe a shárú!
  A chailiní cosnochta tar éis éirí garbh,
  Tá an sneachta ag piocadh cheana féin faoi na boinn loma.
  An fuar agus liopaí iompú gorm,
  Ach teasaíonn an tine naofa ár n-anamacha!
  Buailimid i ngan fhios dúinn bearta ár n-eachtrannaigh,
  Ní thugaimid síocháin duit lá ná oíche!
  Eitilt grenades ar na echelons isteach i Swarm,
  Agus na hoifigigh le raidhfil sniper.
  Ní féidir leis na faisisteach tacaíocht a fháil áit ar bith,
  Ár gceannródaí, díorma cróga...
  In ann, más gá duit sléibhte a ghearradh,
  Seo iad umair Hitler ar lasadh mar choinnle.
  Do thionóil na daoine i n-aon chor -
  Ar son ceartas, misneach agus onóir.
  'S níl sceir i bhfarraige na stoirmeacha -
  Rud a chuirfeadh orainn suí síos!
  Chuamar isteach i mBeirlín, chuamar isteach sa Komsomol,
  Ó stomping cosnochta le cailíní an domhan ar fad!
  Ionnálaíonn muid an mil bhuaiteach i mí na Bealtaine neamhaí,
  Anois tá ár rath geal tar éis éirí síoraí!
  
  
  
  
  . Mhair ALEXANDER AN III SÉISC A hOcht mBliana
  Neartaigh an tsar an Impireacht go heacnamaíoch freisin. Ní raibh aon círéibeacha nó réabhlóidí ann, agus mar sin bhí an geilleagar ag fás i gcónaí. Agus bhí daonra níos mó ag an Rúis faoin gCéad Chogadh Domhanda mar gheall ar mhortlaíocht níos ísle agus mar gheall ar iarcheangal réigiúin thuaidh na Síne agus na Cóiré. Agus bhí an t-arm níos mó. Agus bhí an chuma ar na chéad umair solais sa tsraith, agus go leor aerárthaí de bhrandaí éagsúla.
  Faraoir, níor mhair Alastar an Tríú chun an bua sa Chéad Chogadh Domhanda a fheiceáil, ach chuaigh sé seo chuig Nicholas the Second cheana féin.
  Bhí ríchathaoir láidir ag an rí nua, bean chéile eile, oidhre sláintiúil, dhá chéad ochtó milliún duine, agus dhá mhilliún go leith saighdiúir i stáit aimsir na síochána.
  Mar sin is féidir leat troid go dána agus go sciliúil! Ina theannta sin, tá umair éadroma ag na Rúiseach freisin le gunnaí meaisín, ach tá cinn throm díreach le feiceáil. Forbraíodh é ag mac Mendeleev.
  Mar sin ní féidir leat stop a chur leis an arm ríoga!
  Chuaigh Nioclás II isteach sa chogadh leis na Gearmánaigh agus na hOstairigh... Ghabh trúpaí na Rúise Galicia, Bukovina, agus chuir siad sraith buaite ar na hOstairigh. Ar dtús bhí cathanna in Oirthear na Prúise, ach ansin ghlac siad díoltas agus ghearr siad amach Koenigsberg. Bhrúigh na Comhghuaillithe na Gearmánaigh ar shiúl ó Pháras... Thóg trúpaí na Rúise Krakow, agus bhí barraíocht uimhriúil acu, in ainneoin an gheimhridh, ar aghaidh leis an maslach, ag druidim le Búdaipeist. Mhol an Ghearmáin, go bhfaca an t-ábhar boladh an bhua, síocháin ar théarmaí measartha.
  D"aontaigh na Gearmánaigh Klaipeda agus cuid de thailte na Polainne a thabhairt don Rúis, chomh maith le slánaíocht a íoc. Tugadh an Fhrainc ar ais go dtí cuid den chríoch a gabhadh roimhe sin faoi Bismarck, agus beagán go dtí an Danmhairg.
  Ghéill an Ostair-Ungáir Galicia, cuid de Bukovina agus Krakow. Ach níor thit an Impireacht. Fuair an Rúis tailte na Slavs ar ais, gach rud a bhí tráth mar chuid de Kievan Rus, agus leathnaigh Ríocht na Polainne.
  Ní raibh am ag Türkiye agus ag an tSeapáin dul isteach sa chogadh, mar a rinne an Iodáil. Is é sin, níor tharla an Chéad Chogadh Domhanda, i ndáiríre. Mar sin skirmish beag. Neartaigh Nioclás II a údarás agus ansin rialaigh sé go síochánta ar feadh i bhfad.
  Chaith an Rúis, áfach, an cogadh san Afganastáin - ar deireadh é a roinnt leis na Breataine. Ansin roinneadh an Iaráin leis an mBreatain.
  Mar sin mhéadaigh an Rúis a sealúchais. Ach tháinig an ghéarchéim eacnamaíoch agus an Spealadh Mór i 1929... Sa bhliain 1931, chuir an tSeapáin, i gcomhghuaillíocht leis an Tuirc, tús le cogadh in aghaidh na Rúise Tsarist. Ach i ndáiríre féinmharú a bhí ann. Chabhlaigh cabhlach na Tsar san Aigéan Ciúin faoi cheannas Kolchak ar na Seapánaigh. Agus bhí arm na talún i gcoitinne i bhfad níos láidre.
  Is féidir an rud céanna a rá faoi na Turcaigh. Is léir gur dhreap siad i gcoinne an namhad mícheart.
  Bhí an Rúis Tsarist in ann trúpaí a thabhairt i dtír agus an tSeapáin a ghabháil. Agus ansin trúpaí na Rúise ar deireadh áitiú an Tuirc. Mar sin chuir deireadh le ré an Impireacht Ottomanach.
  Agus mhéadaigh an Tsar Nicholas II a ghlóir agus cumhacht na Rúise. Rialaigh an t-impire glórmhar seo go dtí 1936 agus fuair sé bás freisin in aois a seasca is a hocht.
  Tháinig Alexey II i gcomharbacht air. Go ginearálta, fear sláintiúil go hiomlán tríocha dó bliain d'aois. Bhí a mháthair difriúil, mar sin níor cheadaigh Alastar an Tríú pósadh marfach.
  Chríochnaigh Alexei II conquest na hAraibe Sádaí trína roinnt leis an mBreatain.
  Bhí Wilhelm II i ríchathaoir na Gearmáine go dtí 1941 . Bhí an monarc seo i gcumhacht ar feadh caoga bliain! Go leor fada!
  Ach anois tá a mhac Ferdinand ar an ríchathaoir. Ní fiú boladh cosúil le Hitler. Scéal eile.
  Tá síocháin fós ann. Roinneadh na coilíneachtaí go léir. Bhuaigh Mussolini an Aetóip.
  Níl aon rud eile le deighilt... Tá an Bhreatain, áfach, ag dul trí amanna crua. Agus tá sé i ngéarchéim eacnamaíoch.
  Agus mar sin mhol Ferdinand d'Alexei an Dara sealúchas coilíneach na Fraince agus na Breataine a roinnt. Cosúil, i ndáiríre, cé mhéad is féidir leat breathnú ar na tailte seo.
  Mar sin, chuir Mussolini, Ferdinand agus Alexei II a gcomhaontú le chéile.
  Ach ar ndóigh, bhí an Rúis, faoin am seo, bhainistiú cheana féin beagnach gach ceann de na Síne agus a bheith i bhfad níos láidre ná aon duine eile sa gheilleagar, sa réimse míleata, agus sa daonra.
  D"fhormheas Tsar Alexei, go ginearálta, an togra seo agus chinn sé go dtosóidís le chéile.
  Ní raibh Ferdinand óg a thuilleadh. Agus bhí sé cúramach.
  Mar sin féin, ar 15 Bealtaine, 1945, thosaigh cogadh. Bhog na Gearmánaigh arís
  I gcoinne na Beilge...
  Agus chuaigh an tsarist arm trí na coilíneachtaí na Breataine agus rushed tríd an Éigipt.
  Bhí deich milliún saighdiúir ag an Rúis agus cúig chéad rannán, agus iad go muiníneach
  Bhuaigh sí. Bhí an chuma ar an scéal nach bhféadfadh aon duine stop a chur léi.
  I dhá mhí, ghabh arm an tsarist an India, deisceart na hIaráine, sealúchais na Breataine san Araib Shádach, an Éigipt, an tSúdáin, agus an chuid is mó de Indochina.
  Ach ní raibh na Gearmánaigh in ann ach an Bheilg a áitiú, agus cuireadh stop leo ar na bealaí isteach go Páras. Chuaigh Holland isteach sa chogadh freisin.
  D'urghabh an Rúis Tsarist ar feadh dhá mhí eile sealúchais na Breataine san Áise agus chríochnaigh sé as an Indinéis. Ansin thuirling sí san Astráil agus bhog sí tríd an Afraic.
  Rinne na Gearmánaigh iarracht Páras a ghlacadh, ach cuireadh a n-ionsaí siar. Mar sin féin, bhí an cogadh á chailleadh. Rug an Iodáil ar shealúchais Afracach na Breataine Bige agus na Fraince freisin.
  Is sa chúigiú mí amháin a thosaigh na trúpaí tsarist ag teacht go dtí an Eoraip. Bhí an troid fós ar bun san Afraic agus san Astráil, ach bhí sé ag críochnú cheana féin. Chuaigh an Ostair-Ungáir, a bhí lagaithe go mór ag an gcaillteanas talún, isteach sa chogadh ar thaobh an chomhrialtais freisin.
  Bhí na Gearmánaigh in ann Ollainn a ghabháil. Agus d'fheabhsaigh siad a seasamh.
  Ar feadh dhá mhí eile, chríochnaigh an Rúis Tsarist gabháil na hAstráile agus na hAfraice. Agus gan ach ag deireadh mhí na Samhna, díreach sa sioc, thosaigh ionsaitheacha nua de na trúpaí Gearmánach-Rúisis, ag seachaint Pháras.
  Sa chás seo, bhí na fórsaí ró-mhíchothrom cheana féin. Caitheadh na trúpaí Francacha-Sasanacha. Agus tá Páras timpeallaithe.
  Agus ar Lá Caille tháinig an garastún i gceannas... Ansin ghabh an tsarist agus trúpaí Gearmánacha an Fhrainc ar fad i gceann trí seachtaine. Ansin thosaigh buamáil na Breataine... Agus ghabh an comhrialtas na coilíneachtaí go léir.
  An Bhreatain i mBealtaine 1946, gan fhuil cheana féin agus buamaí bainte amach aici
  Capitulated.
  Chuir sin deireadh le cogadh mór eile. Thóg an Rúis beagnach gach coilíneacht di féin. Is beag a fuair an Ghearmáin, rug an Iodáil ar rud éigin, agus fuair an Ostair-Ungáir píosa siombalach.
  In ainneoin go raibh na Gearmánaigh ag súil le coilíneachtaí móra, agus fuair siad i bhfad níos lú, ní raibh ach Maracó, ach an Ghearmáin san áireamh ina chomhdhéanamh: an Bheilg, an Ísiltír, agus an Fhrainc go Port de Calais.
  Ina theannta sin, thug an Rúis tsarist na Gearmánaigh ar ais go dtí an Namaib agus an rud a bhain leo roimhe seo.
  Go hachomair, rinneamar é a réiteach ar bhealach éigin agus síocháin a dhéanamh ...
  Tháinig an tsíocháin... Sa bhliain 1953, fuair an Rúis buama adamhach, agus bliain ina dhiaidh sin fuair an Ghearmáin é freisin. Fuair SAM airm núicléacha i 1960.
  Mar sin, tháinig cothromaíocht eagla chun cinn.
  Agus i 1955, d'eitil an chéad cosmonaut Rúise isteach sa spás, fithis liathróid. Agus i 1961, leag na Rúiseach cos ar an ngealach.
  Agus i 1983 go Mars! D'eitil na Meiriceánaigh go dtí an ghealach i 1971, agus na Gearmánaigh i 1984. Chumasc an Ostair-Ungáir agus an Ghearmáin i stát amháin. Tháinig an tSualainn agus an Iorua mar chuid den Rúis le neamhspleáchas agus féinrialtas.
  De réir a chéile chaill tíortha eile a neamhspleáchas.
  I 1987, d'eitil cosmonauts Rúise go Véineas. I 1992 go Mearcair. Agus i 1999 go Plútón.
  Tá máistreacht déanta ar an gcóras gréine.
  Tháinig trí Impireachtaí núicléacha chun cinn: an Ghearmáin Mhór, SAM agus an Rúis Mhór.
  Fuair Alexey II bás freisin ag ocht mbliana is seasca d"aois i 1972. Tháinig a mhac Alastar an ceathrú ceann i gcomharbacht air. Bhí an rí so da bhliadhain is daichead d'aois an tráth a dtáinig sé chun na ríoghachta. Corruair go leor, mhair Alastar a Ceathair ar feadh ocht mbliana is seasca agus fuair sé bás i 1999. Agus chuaigh a mhac Vladimir an Tríú suas an ríchathaoir. In 2013, ceiliúradh ceithre chéad bliain de dynasty Romanov.
  Go dtí seo, tá an Rúis go daingean ar a chosa. Ach fós tá an Ghearmáin agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá mar a iomaitheoirí ar fud an domhain. Bhí an Impireacht Tsarist, mar aon lena coilíneachtaí, comhdhéanta beagán níos mó ná leath de chríoch an domhain agus níos mó ná dhá thrian de dhaonra an domhain. Tá an Rúis láidir, ach ní hé an t-aon cheann fós.
  Rialacha an Rúis, Vladimir an tríú; i 2019 d'iompaigh sé seasca a seacht mbliana d'aois. Tá go leor ag fiafraí an mbeidh sé beo, cosúil leis na ríthe roimhe seo, ar feadh ocht mbliana is seasca nó an gcuirfidh sé isteach ar na comhtharlúintí aisteacha seo?!
  Idir an dá linn, tá airm frith-núicléacha á bhforbairt sa Rúis. Tá sé soiléir nach mbeidh aon airm núicléacha ann, agus beidh an Rúis in ann déileáil go maith leis an nGearmáin agus na Stáit Aontaithe. Tá níos mó daoine agus níos mó saighdiúirí ann. Agus tá caighdeán na n-arm níos fearr!
  Ach do anois tá airm núicléacha, agus nach bhfuil gach rud conquered fós. Ach tá airm frith-núicléacha á bhforbairt go han-ghníomhach, agus mar sin tá seansanna áirithe bua.
  
  Titim Giobráltar
  D'aontaigh an deachtóir Spáinneach Franco, murab ionann agus an fhíorstair, le trúpaí Gearmánacha ionsaí a dhéanamh ar dhúnfort Sasanach Ghiobráltar. Mar mhalairt air sin, fuair an Spáinn roinnt tailte na Breataine agus na Fraince san Afraic.
  Tharla an t-ionsaí faoi cheannas Mainstein san oíche ó 25 Samhain, 1940 go 26 Samhain. Mar a tharla sé, ní raibh na Breataine réidh go leor le haghaidh bogadh míleata den sórt sin agus d'éirigh leis na Naitsithe fortress chomh cumhachtach a ghabháil ó swoop.
  Tháinig athruithe suntasacha ar chúrsa an chogaidh nuair a thit sé. Bhí an Wehrmacht in ann fórsaí a aistriú thar an achar is giorra go dtí an Afraic, agus cuireadh bac ar na Breataine dul isteach sa Mheánmhuir ón Oirthear.
  Chuir ordú na Gearmáine roinnt rannáin isteach san Afraic Mheánchriosach. Ina theannta sin, aistríodh cór Rommel go dtí an Libia, roinnt míonna níos luaithe ná mar a bhí i ndáiríre.
  Na Breataine, ina dhiaidh sin, thréigean an ionsaithe i gcoinne na nIodálach san Aetóip agus thosaigh a neartú a seasaimh san Éigipt. Mar sin féin, d'éirigh le Rommel dul chun tosaigh orthu, agus mar thoradh ar stailc réamhghabhálach, bhuaigh sé na trúpaí coilíneach, ag gabháil Alexandria agus Cairo. D"éirigh seasamh na Breataine san Afraic níos casta. Bhí Canáil Suez sroichte ag na Gearmánaigh cheana féin agus bagairt orthu dul chun cinn breise isteach sa Mheánoirthear. Ina theannta sin, bhí deis ann bogadh i dtreo an tSúdáin.
  Fíor, ní raibh rudaí ag dul go maith do na hIodálaigh sa Ghréig, ach shábháil fórsaí breise ón nGearmáin an scéal.
  Bhí aincheist ag Hitler: ionsaí a dhéanamh ar an APSS nó deireadh a chur leis an mBreatain? Ba é rath an Wehrmacht san Afraic a spreag an dara cinneadh - lámh saor a thabhairt dó féin san Iarthar. Cé gur líonadh ullmhóidí míleata an USSR an Fuhrer le eagla.
  Bhí an tArm Dearg ag neartú, ach ní raibh na Gearmánaigh ina suí go díomhaoin ag ceachtar acu. Tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh na n-umar i 1941 i gcomparáid le 1940, agus tháinig méadú beagnach dhá uair go leith ar tháirgeadh aerárthaí.
  Rinne na Naitsithe buamáil agus thuirlingt ar Mhálta. Ansin bhris Rommel trí na cosaintí ag Canáil Suez agus isteach san Iaráic, a rinne éirí amach in aghaidh riail na Breataine. Bhuaigh na Gearmánaigh Cuáit agus an Meánoirthear ar fad gan stró. Chloígh Stalin le tactic fanacht-agus-féach. Ach lean Churchill go stócach leis an gcogadh. Tar éis don Wehrmacht an Iaráin a bhaint amach, d'iompaigh sé go deisceart na hAfraice.
  Bhí an bhliain 1941 ag druidim chun deiridh. Mhéadaigh táirgeadh na bhfomhuireán, agus chaill an Bhreatain a coilíneachtaí. D'iompair SAM go héighníomhach. Ach ní raibh an tSeapáin in ann suí go díomhaoin agus bhuail sí Cuan Peiriú an 7 Nollaig. Tá cogadh nua tosaithe san Aigéan Ciúin. Agus b'éigean do Hitler pleananna ionsaí ar an APSS a thréigean arís.
  Ní mór dúinn cabhrú leis na Seapáine, an Iaráin agus an India, chomh maith leis an Afraic Theas, a ghabháil. Agus is tábhachtaí fós, an Bhreatain féin. Thairis sin, ní bréagán iad buamadóirí Mheiriceá. Is féidir leo a lán trioblóide a chur faoi deara an Tríú Reich. Agus tá sé an-áisiúil stailceanna buamála a dhéanamh ó chríoch na Breataine.
  Mar sin b'éigean don Fuhrer i 1942 na smaointe maidir le hionradh a dhéanamh ar an Oirthear a thréigean.
  Bhí an baol ann go n-osclódh Stalin féin an tosach, ach... Ní mór duit aithne a chur ar charachtar Stalin. Tá sé an-srianta i mbeartas eachtrach. Rinne an cogadh leis an bhFionlainn an deachtóir dearg níos airdeallaí fós.
  Cé go bhfuil an USSR ag carnadh neart. Shroich líon na heitlíochta ar 1 Eanáir, 1942 tríocha dó mhíle feithicil, agus umair, níos mó ná cúig mhíle is fiche, mar aon le trí mhíle umar eile. San iomlán, bhí sé beartaithe ag Stalin earcú 20 cór meicnithe a thabhairt chun críche, le líon iomlán na n-umar de 32 míle feithicil, agus ba iad 16.5 míle díobh na KVanna is déanaí de bhrandaí éagsúla agus T-34s. Ina theannta sin, bhí na tancanna T-50 fós á bhforbairt, cé go raibh an fheithicil éadrom.
  Na Gearmánaigh, ag tabhairt aghaidhe ar an Matilda agus roinnt umar cruiser, agus freisin ar an eolas go raibh na Breataine ag forbairt umair throma, thosaigh freisin a dhéanamh a mastodons féin. Ar an gcéad dul síos, an "Tíogair" le gunna 88-mm, agus armúrtha le gunna do-thruaillithe 75-mm le bairille fada.
  Bhí faisnéis ann freisin maidir le tógáil umar Sóivéadach. Mháirseáil an umar KV-2 ag paráid Lá Bealtaine ar an gCearnóg Dhearg, agus bhí roinnt sonraí ag na tríocha ceathair.
  Ar aon nós, nuair a bhí Speer i gceannas ar an Aireacht Impiriúil Arm agus Armlón, chuaigh forbairtí sa teicneolaíocht níos tapúla. Theastaigh ó Hitler go mbeadh na tancanna is fearr ar domhan, agus cinn níos troime. Ach go dtí seo bhí an Ghearmáin níos ísle ná an USSR. Líon na ngluaisteán agus a gcáilíocht araon. I mí Lúnasa 1941, cuireadh tús le táirgeadh an umar KV-3. Bhí an fheithicil sách trom ag 68 tonna, ach armtha le gunna 107 mm le luas teilgean tosaigh de 800 méadar in aghaidh an tsoicind. Thug sé seo buntáiste di thar an "Tíogair", nach raibh, dála an scéil, curtha i dtáirgeadh go fóill.
  Bhí an KV-5 níos cumhachtaí fós, ag meáchan 125 tonna agus dhá ghunna aige. Fíor, chruthaigh feithicil throm den sórt sin níos mó fadhbanna don arm Sóivéadach ná mar a bhí sé fiú. Agus i 1942, glacadh leis an leagan KV-4 a mheá 107 tonna le haghaidh seirbhíse. D'fhéadfadh an APSS a bheith bródúil as a chuid umair is troime ar domhan, agus na cinn is cumhachtaí freisin.
  Ach tá an Ghearmáin forbartha go maith san eitlíocht. D'fhorbair an Yu-188, nuair a chuaigh sé isteach i dtáirgeadh, luas inchomparáide le trodaithe. Bhí cuma mhaith ar DO-217 freisin. Forbraíodh aerárthaí scaird go gníomhach freisin. Toisc gurbh í an Bhreatain an príomhsprioc, díríodh i bhfad níos mó airde ar scaird-bhuamairí ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid ghníomhach as saothair sclábhaithe. Iompórtáladh líon mór daoine dubha ón Afraic. Bhí oibrithe dubha géilliúil, crua, ach neamhoilte. Úsáideadh iad le haghaidh obair chúnta.
  Ach trí smacht a chur ar an Eoraip, d"fhéadfadh na Gearmánaigh a ndóthain saothair cháilithe a earcú.
  D'éirigh le Speer fiú cur ina luí ar Hitler gan leanúint de chlár díothaithe na nGiúdach, ach iad a úsáid chun aerárthach agus trealamh a tháirgeadh.
  Bhí an geall ar ionsaí ón aer i gcoinne na Breataine Bige agus cogadh ollmhór fomhuirí.
  Mar sin féin, chuir iontráil Mheiriceá isteach sa choimhlint tinneas cinn ar na Krauts agus chuir sé iallach orthu líon na bpacáistí mac tíre a mhéadú go géar.
  Cuireadh iallach ar an nGearmáin táirgeadh buamadóirí agus aerárthaí straitéiseacha a chur chun cinn go mall. Gcéad dul síos, Yu-288 agus Yu-488 - le ceithre innill. Ach ghlac am lena bhforbairt agus lena gcur i gcrích. Go ginearálta bhí an modhnú ME-109 "F" ina chéile comhraic fiúntach d"fheithiclí na Breataine. Ach theip ar fhorbairt an ME-209, mar a rinne an ME-210.
  Níor éirigh leis an mbuamadóir tumadóireachta XE-177 ach oiread. Ach bhuaigh Speer ar ais le huimhreacha. Ina theannta sin, tháinig an Focke-Wulf ar an trodaire is cumhachtaí i dtéarmaí armála, ag cúiteamh do chuid de laigí an ME-109. Agus bhí scoil eitilte na nGearmánach níos fearr ná na Sasanaigh, agus níos mó fós ná na Meiriceánach. I mBealtaine 1942, ghabh na Naitsithe an Afraic Theas. Agus tháinig scuadrún Meiriceánach go Madagascar. Chaill na Meiriceánaigh Cath Midway: tháinig captaen an tríú céim, a raibh ról cinntitheach aige sa chath seo, go híorónta i Madagascar. Bhí SAM ag iarraidh bunáit a choinneáil san Afraic agus gan ligean do na Naitsithe a scíth a ligean. Ach chuaigh sé seo in olcas go mór dá seasamh san Aigéan Ciúin.
  Fíor, níor ghníomhaigh na Seapánaigh go leor ar a ndícheall. Lean an cath don oileánra Haváís ar aghaidh.
  Fuair na Naitsithe smacht ar an Afraic agus cúlchistí ollmhóra amhábhar straitéiseacha, agus ghabh siad an India agus an Iaráin freisin. Tá na hacmhainní atá faoi smacht an Tríú Reich ollmhór, ach ní mór iad a dhíleá fós.
  Níl an cath aeir don Bhreatain chomh soiléir sin. De shíor ag méadú táirgeadh aerárthach, chuir na Gearmánaigh brú orthu, ach ní raibh ceannas iomlán ann. Bhí tionchar freisin ag an easpa cumhachta eitlíochta straitéiseach agus cúnamh SAM, agus fiú ansin ní raibh go leor fomhuirí. Agus lig an torpedo míorúilteach a raibh an oiread sin dóchais ann dó sinn.
  Níor leomh don Fuhrer teacht i dtír sa Bhreatain i 1942 . Leagadh an bhéim ar chumhacht na farraige agus ar an gcabhlach fomhuirí a neartú. Ag an am céanna, tógadh iompróirí aerárthach agus longa cogaidh. Bhí go leor cumas táirgthe ann, ach ghlac gach rud am.
  Bhí gá le diúracáin bhailistíocha Aicme A a mhionchoigeartú freisin. Ach thosaigh na teilgeáin róbatacha V-1 a tháirgeadh en masse. Bhí buntáiste gan dabht ag gluaisteáin réasúnta saor, ag rith ar bhreosla simplí, nach raibh píolótaí ag teastáil uathu.
  Bhí Hitler, tar éis dó rochtain a fháil ar acmhainní nádúrtha neamhtheoranta agus ar chúltaiscí saothair, ag iarraidh saol na bpíolótaí Gearmánacha a shábháil. Ba chosúil gurbh é an V-1 an réiteach ab fhearr, toisc go raibh sé éasca le déanamh agus gan foireann. Agus tá na mílte teilgeáin róbatacha den sórt sin tar éis báisteach a chur ar Londain ó thitim 1942.
  Ag an am céanna, chuir na Gearmánaigh dlús le forbairt an scaird-bhuamair Arado agus na diúracáin ballistic.
  Lean Stalin ag fanacht agus neart a charnadh. I 1942, tháirg an APSS cúig mhíle go leith umar KV agus T-34 nua, agus thart ar mhíle brandaí d'aois, thart ar cúig chéad solas nua T-50 agus T-60 agus dhá chéad umar amphibianach. Tá méadú tagtha ar an gcabhlach aerárthach freisin - tá tuairim is cúig mhíle dhéag aerárthach nua agus sean isteach sa tseirbhís. Bhí ganntanas píolótaí ann fiú. Mhéadaigh táirgeadh Katyushas go mall.
  Tháirg an Ghearmáin Naitsíoch níos mó ná tríocha míle aerárthach, ach d'fhulaing sí caillteanais shuntasacha i gcathanna. Tháirg na Gearmánaigh tuairim is sé mhíle go leith umar. An chuid is mó den T-3 agus an modhnú nua T-4 le gunna fada bairille 75-mm. Tá beagán níos mó ná céad de na "Tigers" is nuaí táirgthe, agus níl sna "Panthers" ach fréamhshamhlacha fós.
  Ach thosaigh an raidhfil ionsaí MP-44 deartha ag Schmeister chun dul isteach sa tsraith. Murab ionann agus an scéal fíor, níor ghá an meaisín a fhorbairt ag cur san áireamh ganntanas miotail neamhfheiriúla. Agus luathaigh sé seo forbairt raidhfil ionsaí níos simplí, le cruach cóimhiotail.
  Mar sin thosaigh na Gearmánaigh ag baint leasa as airm bheaga. Ach bhí am ag teastáil uathu freisin don mheaisínghunna na trúpaí go léir a armáil.
  Ach sa chabhlach fomhuirí, nuair a shroich an táirgeadh idir daichead agus caoga fomhuirí in aghaidh na míosa, níl aon comhionann ag na Gearmánaigh i ndáiríre.
  Tá fomhuireáin an-ardluais faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine le feiceáil. Tá dlús curtha leis an obair sa chlár núicléach freisin. Go fortunately, tá go leor acmhainní ann. Agus fiú an botún a rinne na fisiceoirí Gearmánacha nach raibh graifít oiriúnach mar mhodhnóir níor tharla sé go raibh sé tubaisteach. Tógadh roinnt monarchana le haghaidh táirgeadh uisce trom, lena n-áirítear san Afraic.
  Mar sin déanaimis aghaidh a thabhairt air, ach thosaigh imoibreoir núicléach na Naitsithe ag obair i mí na Nollag 1942. Fiú beagán níos luaithe ná na Meiriceánaigh. Tar éis na mbuanna san Aigéan Ciúin, thosaigh troideanna tromchúiseacha eatarthu. Agus gearradh maoiniú don chlár núicléach go suntasach.
  Ba chomhartha tús na bliana 1943 le dearbhú Hitler ar Chogadh Iomlán agus le tabhairt isteach na seirbhíse saothair uilíche sna críocha áitithe. Níor thug na stailceanna ollmhóra V-1 ar Londain údar iomlán dóibh féin. D'fhoghlaim na Breataine ionsaithe den sórt sin a repel go páirteach, ach bhí na Gearmánaigh i réim i líon.
  Ach d'éirigh an cogadh fomhuirí amach a bheith fíor-thubaisteach don Bhreatain. Thit táirgeadh na n-arm ar an oileán go mór mar gheall ar easpa amhábhar. Bhí an cathair ar tí titim. Ina theannta sin, ghabh na Naitsithe Madagascar, agus rinne na Seapánaigh, in éineacht leis na Naitsithe, ionradh ar an Astráil agus bhain siad géilleadh amach go réasúnta tapa.
  Cé gur thuig Stalin an chontúirt a bhain le tactics fanacht-agus-fheiceáil, d'fhan sé dílis dó féin agus níor chuaigh sé isteach i gcomhrac. Is fearr ligean do na caipitlithe iad féin a dhíbirt go deireadh. Agus beidh muid ag faire ...
  Ach bhí míbhuntáistí ag baint leis an tactic seo freisin. Ag baint úsáide as acmhainní ollmhóra, bhí an Tríú Reich ag ullmhú cogadh i gcoinne an USSR cheana féin. Shroich táirgeadh umar sa Tríú Reich 1,200 feithicil in aghaidh an lae ar an meán i 1943, móide trí chéad caoga gunnaí féinghluaiste. Thairis sin, níl gunnaí féinghluaiste lag ar chor ar bith. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Ag cur san áireamh nár fhulaing na Gearmánaigh beagnach aon chaillteanais in umair, athlíonadh a n-umair dhá uair chomh tapa leis an Arm Dearg. Agus thosaigh an bhearna chainníochtúil sa teicneolaíocht i bhfabhar an USSR ag caolú.
  I dtéarmaí cáilíochta, fuair an Fritz an "Ríoga Tíogair", cosúil le meáchan an KV-3, agus fiú beagán níos fearr ó thaobh cumhachta treáite de mar gheall ar chaighdeán na diúracán agus armúr tosaigh níos láidre. Bhuel, d'éirigh leis na Sár-trom Sóivéadach KV-5 agus KV-4 a bheith an-neamhiontaofa go teicniúil, go háirithe a n-chassis. Mar sin bhí amhras ar úsáid chomhrac na n-arrachtaigh sin.
  Agus d'ordaigh Stalin freisin cruthú an KV-6 le seacht gunnaí agus dhá lainseálaí roicéad. Rinne siad an carr. Ach tharla go raibh sé chomh trom agus chomh fada sin nach raibh tú in ann é a iompar ar thraein nó é a imscaradh i gcath. Is feithicil sách rathúil é an T-34-76, ach níos laige sa chomhrac tosaigh ná an Panther nó an Tíogair. Agus tá na KV-1 agus an KV-2 inchomparáide leis na Gearmánaigh ó thaobh meáchain de, ach tá siad níos lú ná na Panthers agus na Tigers sa chomhrac ceann le ceann. Bhí an Gearmánach T-4 cothrom leis na ceithre cinn is tríocha ó thaobh armúr agus uasghrádaithe san armáil, in infheictheacht agus in optaic, agus bhí sé seo ar chomhmheáchan, nó níos lú fós nuair a dhéantar comparáid le modhnuithe níos troime.
  I mbeagán focal, tá an Fritz feabhsaithe agus tá an caighdeán chomh hard le par. Agus thug cuma ME-309 agus ME-262 buntáiste i gcáilíocht na heitlíochta. Cosúil leis an Yu-488, an buamadóir ceithre inneall is fearr. Agus taobh thiar dóibh tá samhlacha scaird. Den sórt sin mar Yu-287 agus Arado.
  I mí Mheán Fómhair 1943, tháinig na Naitsithe i dtír rathúil sa Bhreatain ar deireadh. Tar éis dhá sheachtain troda, tháinig Sasana i gceannas. Agus cé gur theith Churchill go Ceanada, ba chosúil gur tharla toradh an chogaidh san Iarthar.
  D'iarr Roosevelt, tar éis dó a phríomhchomhghuaillí a chailleadh agus eagla a bheith air roimh chumhacht mhéadaithe an Tríú Reich, síocháin a fháil.
  Leag Hitler, tar éis plé lena lucht coimhdeachta, coinníoll do na Stáit Aontaithe: an clár núicléach a thréigean agus aitheantas a thabhairt do gach conquest sa tSeapáin agus sa Tríú Reich. Agus freisin tarraingt siar na trúpaí ón Íoslainn, a raibh na Krauts timpeallaithe cheana féin le cabhlach fomhuirí. Rialú ar Thír an Ghrian Éirí Amach thar Gai, áit nach raibh deireadh leis an troid fós. Ina theannta sin, d"éiligh Hitler cúiteamh ábhartha don Tríú Reich agus don tSeapáin as na costais scriosta agus míleata go léir a bhain na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain.
  Cé gur iompaigh téarmaí na síochána thar a bheith deacair, d"éirigh le Roosevelt a nglacadh sa Chomhdháil agus sa Seanad a bhrú chun cinn le deacracht mhór.
  Bhí ról mór ag leideanna Stalin nach raibh sé i gcoinne a bheith páirteach i gcomhrialtas na gcumhachtaí Axis, agus go raibh sé réidh ar a laghad chun Alasca a athghabháil, i gcomhlíonadh SAM.
  Bhuaigh pragmatachas Mheiriceá, rud a d'éirigh níos airde ná díograis agus mothúcháin. Ina theannta sin, d'fhorbair clár núicléach na nGearmánach níos tapúla ná an ceann Meiriceánach, agus bhí sé seo lán le tubaiste amach anseo.
  Tá deireadh leis an gcéad chéim den Dara Cogadh Domhanda. Ach theastaigh ón Fuhrer anois deireadh a chur leis an APSS.
  Gan choinne, b"ábhar magaidh dochloíte é tactics fanacht-agus-fheiceáil Stalin agus a thiomantas do chúis na síochána domhanda. I gcoinne Sheosaimh bhí an Tríú Reich agus an tSeapáin le hacmhainní go léir an Leathsféar Thoir, lena n-áirítear an Astráil, agus roinnt cinn droichid ar fud an domhain Thiar.
  Ní raibh Land of the Rising Sun críochnaithe fós ón tSín, áfach, ach d"fhéadfadh go mbeadh an dara tosach oscailte aige. Bhunaigh Hitler trúpaí coilíneacha agus léigiúin eachtrannacha go gníomhach. Ag an am céanna, tháinig méadú ar tháirgeadh na n-arm.
  Sa chéad leath de 1944, shroich táirgeadh umar agus gunnaí féinghluaiste sa Tríú Reich agus sháraigh sé céad feithicil in aghaidh an lae. Sháraigh Panther-2 gach feithicil Sóivéadach i dtéarmaí a leibhéal. Tháinig umar Gearmánach níos airde chun cinn, an Leon, agus go luath an Lion Ríoga.
  Agus is tábhachtaí fós, d'fhorbair eitlíocht scaird go sraitheach. Mar fhreagra air sin, chuaigh umair T-34-85 agus IS-1 agus IS-2 isteach sa táirgeadh san APSS; níor scoir aon duine den tsraith KV ach an oiread. Ba é an umar táirgeachta is mó tóir ar an Tríú Reich i 1944 an Panther-2, agus an APSS T-34-85. Táirgeadh samhlacha níos troime go suntasach - thart ar dheich n-uaire i gcainníochtaí níos lú. Agus ní raibh na Gearmánaigh ag iarraidh an iomarca meáchain a bhrú ar bhóithre na Sóivéide, agus thosaigh Stalin ag cur as don tsraith KV, agus d'éirigh leis na ISanna a bheith ró-amh.
  Mar sin féin, bhí an Gearmánach "Panther"-2 le gunna caliber 88-mm 71 L níos fearr ná an T-34-85 i gcumhacht pollta armúr an ghunna, san armúr tosaigh agus beagán san armúr taobh, agus ní raibh sé chomh maith. níos lú i bhfeidhmíocht tiomána le hinneall de 900 horsepower agus meáchan ag 47 tonna. Fiú nuair a mhéadaigh meáchan umar na Gearmáine go 50.2 tonna, níor tharla sé marfach.
  Agus ní raibh comhraic fiúntach ag scaird-eitlíocht na Gearmáine ar chor ar bith.
  Chinn Hitler gurbh fhearr gan a chosa a tharraingt agus chuir sé tús leis an gcogadh ar 22 Meitheamh 1944 . Trí chéad caoga dár rannáin féin agus eachtrannacha a chaitheamh, agus céad agus fiche rann satailíte ag an USSR. Ar thaobh an Tríú Reich bhí: an Rómáin, an Ungáir, an tSlóvaic, an Chróit, an Fhionlainn, an tSualainn, an Iodáil, an Phortaingéil, an Spáinn, an Bhulgáir, an Airgintín, an Tuirc.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid freisin as líon mór eachtrannach agus Hiwis sa Wehrmacht. San iomlán, chaith an Tríú Reich, sa chéad echelon amháin, dhá mhilliún go leith saighdiúr chun catha, agus ní raibh níos mó ná daichead faoin gcéad díobh ina nGearmánaigh de réir náisiúntachta. Chuir satailítí trí mhilliún eile leis. San iomlán, tá beagnach sé mhilliún déag coisithe sa chéad echelon, thart ar tríocha is trí mhíle umar, níos mó ná caoga is cúig mhíle aerárthach, thart ar dhá chéad caoga gunnaí agus moirtéal.
  Tar éis slógadh, d'imscar an APSS trí mhilliún go leith saighdiúir, ach b'éigean cuid de na fórsaí a choinneáil sa Chianoirthear agus sna ceantair inmheánacha. Sa chéad echelon bhí ocht milliún saighdiúir, thart ar tríocha míle umar, beagnach daichead míle aerárthach, thart ar dhá chéad míle gunnaí agus moirtéal.
  Mar sin, tá barraíocht dhúbailte ag an Tríú Reich i gcoisithe, agus feabhas faoi chúig ar shoghluaisteacht fórsa, le gunna meaisín níos fearr. Fíor, tá go leor gunnaí meaisín ag an APSS, beagnach paireacht.
  Níl an difríocht idir umair iontach, ach tá céatadán na bhfeithiclí atá imithe i léig sa USSR níos airde, chomh maith le umair na n-eisiúintí níos luaithe.
  Níl comhraic ar bith ag scaird-eitlíocht na Gearmáine, agus tá na haerárthaí lián-tiomáinte den Tríú Reich armtha níos tapúla agus níos fearr. Fíor, tá feithiclí Sóivéadacha níos fearr ó thaobh maneuverability cothrománach.
  In airtléire agus i moirtéal is é cothromaíocht na bhfórsaí is gaire don chomhionannas. An dá chainníocht agus cáilíocht.
  Fíor, tá cabhlach an Tríú Reich go háirithe fomhuirí, go leor uaireanta níos láidre ná an ceann Sóivéadach. Díreach cosúil leis an tSeapáin, dála an scéil.
  Ina theannta sin, tá diúracáin ballistic Aicme A cheana féin ag na Naitsithe i dtáirgeadh mais, agus tá na chéad dioscónna tar éis éirí as.
  Go ginearálta, beidh na faisisteacha níos láidre, agus d'ullmhaigh Stalin cosaint go réasúnta, cé go raibh sé belatedly. Ach ní raibh am againn mórán a dhéanamh. Ní raibh líne Stalin athchóirithe go hiomlán, agus níos tábhachtaí fós, ní raibh na trúpaí oilte go leor chun an chosaint a shealbhú. Cé go raibh siad athoiliúint gan staonadh.
  Críochnaíodh líne teorann Molotov, tar éis trí bliana roimh ré, go ginearálta, ach bhí sé suite ró-ghar don teorainn agus ní raibh dóthain doimhneachta ann. Ina theannta sin, d'ordaigh Stalin tríú echelon a thógáil thar an Dnieper, ach níor cuireadh tús leis seo ach amháin tar éis ghéilleadh na SA.
  True, chomh maith leis na trúpaí Sóivéadacha, is féidir leat brath ar na haonaid NKVD, a bhfuil a líon méadaithe go dtí milliún saighdiúir agus an mhílíste. Sin thart ar cheithre mhilliún duine, díreach i gcathracha an Iarthair. Cé go bhfuil, ar ndóigh, a n-éifeachtacht chomhrac i bhfad níos measa ná sin na n-aonad rialta.
  Sheachaid na Gearmánaigh, mar a bhí i bhfíor-stair, an príomhbhuille sa lár, ag gearradh amach an ledge Bialystok agus an dorn Lviv. Léirigh laethanta tosaigh na troda go raibh na Gearmánaigh, in ainneoin líon mór na n-aonad eachtrach, ag déanamh an ionsaithe ar bhealach níos soiléire nó níos lú. Ach is minic a chailltear trúpaí Sóivéadacha.
  Ina theannta sin, d'éirigh le héifeachtacht chomhrac na n-aonad hÚcráine a bheith amhrasach. Bhí go leor tréigtheoirí ann agus iad siúd a ghéill i gcéad laethanta an chogaidh.
  Níorbh fhéidir an namhaid a choinneáil i gcathanna teorann. Agus ansin rinne Stalin botún, ag cur cosc ar aonaid a tharraingt siar go dtí an príomhlíne agus ag éileamh go ndéanfaí an tosaigh a dhíreach. Ceartaíodh an earráid, áfach, ach le moill. Bhí na Gearmánaigh in ann Minsc a ghabháil ar an 28 Meitheamh, ag briseadh líne Stalin sa lár.
  Níor mhéadaigh an mearbhall ach. Ar an 30 Meitheamh, tharla an iontráil ionchais i gcogadh na Seapáine agus a satailítí. Mar sin bhí orainn dearmad a dhéanamh faoi aistriú trúpaí ón gCianoirthear le tamall.
  Bhí dul chun cinn na Gearmáine sa lár ag méadú. D"eascair bearna ollmhór a rinne siad iarracht desperately a plug. Ach chuaigh na Naitsithe chun cinn agus ar 16 Iúil bhris siad isteach i Smolensk.
  Trí gach cúlchiste a bhí ar fáil a chaitheamh isteach sa chath agus na mílíste a chur faoi airm, bhí Stalin agus Zhukov in ann stop a chur leis an ionsaí Fritz sa lár. Ach chas Hitler a chuid trúpaí ó dheas. Chruthaigh na Naitsithe coire ollmhór i Kyiv agus ghabh siad beagnach an Úcráin ar fad.
  Chuir siad bac ar Leningrad agus rinne siad ionradh ar an gCrimé. Bhí cúrsa na cogaíochta cosúil go mór le 1941, cosúil le karma leanúnach. Ach bhí na difríochtaí suntasach go leor freisin. Bhí roinnt cúlchistí saor in aisce ag an APSS i 1941, ach anois bhí gach rud slógtha cheana féin. Agus nuair a tharla an t-ionsaí i mí Dheireadh Fómhair, d'éirigh sé amach nach raibh beagnach aon rud ann chun an chosaint a shealbhú.
  Faoi thús mhí na Samhna 1944, bhí na Naitsithe timpeall ar Moscó, rud a chuir iallach ar Stalin teitheadh go Kuibyshev.
  Murab ionann agus an fhíorstair, bhí barraíocht uimhriúil shuntasach ag na Naitsithe. Bhí go leor rannáin acu chun Moscó a sheachbhóthar ó Thuaidh agus ó Dheas. Ach i gcás na n-aonad Sóivéadach, bhí gach rud ró-scaipthe ar réimsí éagsúla.
  I ndáiríre, i 1941, tar éis na slógtha, fuair Stalin buntáiste ar an Wehrmacht i líon na pearsanra, agus bhí ceithre huaire níos mó eitleáin agus umair aige ná mar a bhí ag an Tríú Reich ó thús an chogaidh. Agus sa chéad chúig mhí den chogadh, táirgeadh níos mó trealamh USSR sa stair fíor.
  Ach anois tá na cártaí trump ar fad ag na Naitsithe, tá cainníocht agus cáilíocht na n-arm agus an phearsanra ar a taobh. Agus tá na fadhbanna céanna ag an Arm Dearg agus a bhí i 1941. Lena n-áirítear nach bhfuil na hÚcránaigh, Balts, agus go leor náisiún beag chun bás a fháil ar son an chórais Shóivéadaigh. Aifreann betrayals agus scoite íospartaigh faoi chois, na kulaks díshealbhaithe agus daoine eile de gach stríoc chiontaithe. Lena n-áirítear naimhde idé-eolaíocha an réimeas Sóivéadach.
  Agus toisc gur sháraigh na Gearmánaigh an tIarthar freisin ní mhéadaítear ach líon na bhfealltóirí.
  Mar sin, ní haon ionadh é go bhfuil Moscó timpeallaithe, agus na Gearmánaigh tar éis Donbass, Voronezh a ghabháil agus iad ag bogadh i dtreo Stalingrad.
  Ar an drochuair, ní raibh an geimhreadh i 1944 chomh sioc agus chomh sneachta agus a bhí sé i 1941. Go dtí deireadh mhí na Nollag 1944, áfach, d'fhan Moscó go laochúil. Thit Stalingrad i mí Eanáir 1945, agus níor mhair an troid ar a son ró-fhada. I mí Feabhra agus go luath i mí an Mhárta, ghabh na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí go hiomlán an Chugais agus toibreacha ola Baku.
  Lean an ionsaithe ar aghaidh ansin feadh an Volga. Go Saratov, go Kuibyshev, agus ansin Orenburg agus Kazan.
  Theith Stalin go Sverdlovsk. Thit Kazan i mí na Bealtaine. Sa samhradh, lean na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ag bogadh níos doimhne isteach sa Rúis. Bhí friotaíocht na trúpaí Sóivéadacha ag titim. Ar 5 Lúnasa, 1945, gabhadh Sverdlovsk. Agus ar an 3 Meán Fómhair, 1945, d'aontaigh Stalin géilleadh ar deireadh. Mar mhalairt ar do shaol agus do shaoirse féin.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Ach ní raibh an tsíocháin i réim ar feadh i bhfad. Tar éis dó airm núicléacha a thástáil, tháinig Hitler cinnte faoina chumhacht millteach iontach.
  Anois tharla sé go raibh an tSeapáin agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá fós ar an mbealach chun forlámhas domhanda an Tríú Reich. Agus cé gur ghéill an Fuhrer níos mó talún ná Genghis Khan , Alastar Mór , Napoleon , an tImpire Traí , agus Suleiman iontach le chéile, chinn sé an tSeapáin a shárú freisin.
  Go díreach trí bliana tar éis dheireadh an Dara Cogadh Domhanda, chlúdaigh céad diúracán ballistic, idir-ilchríochach le luchtanna núicléacha cumhachtacha Talamh an Éirí Amach ag an am céanna.
  Agus ansin thosaigh an ionsaitheacha na n-aonad talún Wehrmacht agus an cabhlach. D'urghabh na Gearmánaigh sealúchais na Seapáine san Áis go réasúnta tapa, agus scrios siad an cathair féin go talamh le buamaí adamhacha.
  Thairg sealúchais an Aigéin Chiúin i dTír an Éirí Amach frithsheasmhacht fadtéarmach níos mó nó níos lú. Ach faoi Mheitheamh 1949 bhí deireadh leis. Anois ní raibh fágtha ach na Stáit Aontaithe a ruaigeadh. Thairis sin, bhí cúis ann. D'fhorbair na Meiriceánaigh, contrártha leis an gcomhaontú, airm núicléacha fós agus rinne siad a gcuid tástálacha rúnda.
  Chuir Hitler tús leis an gcogadh ar 1 Eanáir, 1950, ag titim trí chéad diúracán núicléach ar Lá Caille.
  Scrios ionsaí tubaisteach núicléach céad de na cathracha is mó i Meiriceá agus maraíodh na mílte duine. Tá coir eile is mó de chuid Adolf Hitler curtha leis an liosta fada de na hionsaithe is fuathúla.
  Thosaigh ionradh Cheanada ansin, agus ón deisceart in éineacht le deachtóireachtaí Mheiriceá Laidineach. Bhí na Meiriceánaigh lagú agus alltacht, ach throid siad go dian. Thuig siad nach raibh i gceist leo ach sclábhaíocht agus bás mall pianmhar a fháil.
  Mar sin, ba é an cogaí ba éadóchasach é. Agus mhair sé níos mó ná bliain, rud a chuir iallach ar an Tríú Reich thart ar dhá chéad muirear núicléach eile a laghdú agus go leor tailte torthúla a iompú ina bhfásach radaighníomhach.
  Ach mar sin féin baineadh amach an sprioc agus buaileadh an namhaid deiridh den Tríú Reich. Agus ina dhiaidh seo, thosaigh an próiseas domhandaithe domhanda mar a thugtar air. Ba é an marc Gearmánach an t-aon airgeadra domhanda. Laghdaíodh fiú tíortha a bhí neamhspleách go foirmiúil go leibhéal coilíneachtaí an Tríú Reich, agus níor coinníodh ach féinrialtas áitiúil teoranta.
  Eisreachtaíodh Giúdaigh agus Giúdaigh: lorgaíodh iad agus scriosadh iad. Rinne an SS purgóidí ollmhóra agus chuaigh sé ar rampage. Tá an tromluí fíor tagtha - uair an chloig ar an dragan. Nó níos cruinne fós, an ré. Bhí an Fuhrer ag tógáil fíor-impireacht iomlánaíoch ar fud an domhain le héileamh ar leathnú spáis.
  I 1959, le linn chomóradh seachtó lá breithe an Fhuhrer, tharla corónú oifigiúil, pobalbhreith ar fud an domhain - a dhlisteanaigh an teideal sár-impire. Agus nuair a fuair Adolf Hitler bás i 1967, fuair a mhac a theideal agus a chumhacht le hoidhreacht.
  Faoin am seo, bhí Pláinéad Cruinne bunaithe cheana féin ar lonnaíochtaí ar an Ghealach agus Mars le Véineas, agus bhí sé ag ullmhú go gníomhach le haghaidh leathnú isteach i saol na réalta amuigh ... Theastaigh na Naitsithe Impireacht uilíoch - tógáil Star Reich d'fhonn an plunge cruinne ar fad isteach i nightmare.
  
  Eachtraí NUA RÉIRÍ NA DTAOBH OILEÁN
  Bhris Dimka a chlaíomh ina phíosaí agus sheas sé faoi strae, ag caochadh a shúile, ar an tsráid. Bhí a lámha clúdaithe le fuil agus bhí an méid a bhí fágtha den chlaíomh fuilteach. An siren sounded. Sráid na cathrach samhraidh. Agus na póilíní ag rith suas. Ina dhiaidh sin buille ar chúl le bata. Is ar éigean a deir Dimka:
  - tugaim suas!
  Tarraingíonn siad a lámha ar ais agus glas ar na cufaí. Mothaíonn an buachaill pian ón miotal a chuirtear isteach ina chaol na láimhe. Tógtar chuig veain é - fitheach dubh.
  Mothaíonn Dimka meascán de fearg agus eagla. Is cuimhin leis an am atá caite. Oileán inar throid leanaí ar son a bheith ann le claimhte. Adhmad, ach nuair a dhéantar an buachaill a urghabháil le rage, casann siad isteach i cruach géar géar. D'fhan Dimka ann ar feadh níos mó ná cúpla mí. Throid sé, throid sé, bhí wounded agus wounded féin. Mharaigh sé go pearsanta fiú an fhealltóir. Bhí gach rud. Agus sa deireadh bhuaigh siad.
  Is mór an trua gur fágadh na leanaí ar an long scriosta. Agus d'éirigh leis éalú ach amháin lena chailín. Tar éis eachtraí den sórt sin, ní raibh cuma ró-aisteach ar an bpríosún a thuilleadh.
  Bhuail sé an buachaill hooligan lena chlaíomh, agus chonaic sé ina luí, agus linn fola ag sileadh amach.
  An raibh an buille marfach? Bhí Dimka chomh mí-ádh, amhail is nach raibh a dhóthain eachtraí aige roimhe seo. Agus má mharaigh sé, ansin cad é? Jail? An dtabharfaidh siad go dtí cillín salach boladh é le coirpigh?
  Agus cé chomh fada agus a shuífidh sé? Níl sé ach ceithre bliana déag d"aois. De réir an dlí, níl aon cheart acu níos mó ná deichniúr a thabhairt. B'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach!?
  Tá sé nócha a dó. Am nuair a bhíonn an oiread sin cainte faoin daonlathas agus faoin tsaoirse, ach tá meirleach ag dul i neart.
  Stop Voronok agus tógadh Dimka amach. Buachaill dathúil coirtithe le gruaig dhubh, ní cosúil le meirleach é, ach ina íospartach le cufaí.
  Tógadh Dimka beagnach láithreach chuig an imscrúdaitheoir agus an t-ionchúisitheoir.
  Chuir siad i gcathaoir mé.
  Chuir an t-imscrúdaitheoir roinnt gnáthcheisteanna agus dúirt sé le gáire:
  - Tá an buachaill a chréachtaigh tú ag fáil bháis! Mar sin guí chun Dé nach bhfaighidh sé bás!
  D'fhreagair Dimka le osna:
  - Níor theastaigh uaim...
  Thug an t-ionchúisitheoir an páipéar ar láimh:
  - Is admháil é seo. Má shíníonn tú, scaoilfear ar do thabhartas féin thú go dtí go ndéanfar an triail. Agus ansin, i bhfianaise d'aois óg agus easpa taifead póilíneachta, gheobhaidh tú pianbhreith ar fionraí!
  D'fhéach Dimka ar an bpáipéar agus léigh sé go tapa é, agus chroith sé a cheann go diúltach:
  - Deir sé anseo gur ionsaigh an déagóir féin an chuideachta. Agus ní raibh siad ach ag brú orm!
  Bhí aghaidh luchóg ar an imscrúdaitheoir agus malaí tiubha aige;
  - Sínigh mar a mholaimid duit! Seachas sin beidh tú ag deireadh in ionad coinneála réamhthrialach. Anois táimid lán de chásanna go litriúil, agus beidh ort suí go dtí an triail ar feadh tréimhse an-fhada. Agus ansin i gcill le trí shraith de bunks ar pleancanna, buicéad sa chúinne agus caoga neirbhíseach, buachaillí ocras díreach cosúil leat. Cineálacha éagsúla de choirpigh. Agus fiú má tá an buachaill a wounded tú fós beo, mairfidh an t-imscrúdú trí bliana, agus ansin beidh bliain eile agus triail! Beidh tú a chaitheamh na blianta is fearr de do shaol i ifreann!
  Chlaon an t-ionchúisitheoir le comhaontú agus dheimhnigh:
  - Beart coisctheach duit is ea coinneáil, nó gealltanas scríofa gan an áit a fhágáil agus roghnóidh do mhamaí agus d"athair thú. Is leatsa an rogha! Agus creidim dom, tá na coilíneachtaí d'ógánaigh plódaithe cheana féin, agus beidh siad sásta promhadh a thabhairt duit. Ach má bhíonn tú ag argóint linn, is cinnte go mbeidh áit ann!
  Mhothaigh Dimka nach raibh an t-imscrúdaitheoir agus an t-ionchúisitheoir ag magadh. Agus go deimhin, is féidir leo lobhadh sa phríosún. Cé, ar an láimh eile, ní fírinne é go scaoilfear saor iad má shíníonn sé. An bhfuil go leor samplaí de próistí ag caimiléireacht? Ach ba é an rud is mó i Dimka stubbornness agus obstinacy, a léirigh go soiléir é féin tar éis dó fanacht ar oileáin an bháis. Agus dhearbhaigh an buachaill go cinntitheach:
  - Ní hea!
  D"fhás an t-imscrúdaitheoir go géar:
  - Céard atá mícheart?
  Dúirt Dimka go géar:
  - Ní shíneoidh mé! D'ionsaigh siad mé, bhí siad ag iarraidh mé a fhoirceannadh le slabhra agus bhí sé féin-chosaint!
  Bhí an méid seo a leanas le sonrú ar an imscrúdaitheoir:
  - Ceart go leor! Tá sé in ionad coinneála réamhthrialach, tar éis duit seachtain a chaitheamh beidh tú níos críonna!
  Chlaon an t-ionchúisitheoir agus shínigh sé:
  - Chun anois, dhá mhí faoi choimeád. Ach ar ndóigh is féidir leat a scaoileadh níos luaithe!
  Bhí an méid seo a leanas le sonrú ar an imscrúdaitheoir:
  "Sílim go mbeidh coinneáil go maith don bhuachaill!"
  Tógadh Dimka as an oifig agus tugadh chun príosúin é. Clinked na handcuffs agus an slabhra. Bhí sé ag ceapadh go nglacfaí leis ann.
  Shiúil Dimka go clankingly chained le beirt póilíní. Mhothaigh mé go dona. Príosún, cill, príosúnaigh olc. Agus chuaigh sé i dtrioblóid nuair a dhiúltaigh sé admháil a shíniú. Cé, ar an láimh eile, ina dhiaidh seo ní bheidh tú in ann fáil réidh leis.
  Tógadh Dimka go dtí an seomra dualgas. Céad ainm, sloinne, pátrúnachta, earraí luachmhara leat.
  Ansin an círéib. Thóg oifigeach póilíní agus beirt bhan i cótaí bána an buachaill isteach sa seomra as an scáthán agus chas siad ar lampaí breise. Lean an t-ordú:
  - Bain díot do chuid éadaí!
  Dimka sighed - trioblóid! Just a wondering, cén fáth mná? Bhain an buachaill a jeans, T-léine, sneakers agus seaicéad. Ní raibh fágtha agam ach mo ghearrscéalta.
  Dúirt bean óg i gcóta bán:
  - Tá sé tógtha go maith!
  a scairt an t-oifigeach:
  - Agus éirí de thalamh acu do mionbhrístíní! Beo!
  D'éirigh le Dimka, dó le náire, iad a bhaint freisin. Blushed sé go neamhdheonach agus clúdaithe é féin. Scairt an póilín:
  - Aird! Lámha síos! Féach níos dlúithe - tá sé ina killer!
  Rinne bean i gcóta bán a raibh cuma altra air agus í ag cur lámhainní tanaí leighis uirthi, chuas:
  - Níl a leithéid feicthe againn! Scíth a ligean a bhuachaill, beidh Aintín i dteagmháil leat!
  Thosaigh sí ag scrúdú corp Dimka. Shiúil mé trí ghruaig an ghasúir, a d"fhás le linn dó a bheith ar na hoileáin. Chíor sí go cúramach gach snáithe, ag lorg rud éigin i bhfolach. B'fhéidir fiú airgead. Ansin shoilsigh sí an solas isteach i gcluasa agus i gcuinne an ghasúir. Rinne sí é go cúramach, amhail is dá mbeadh sí ag súil le rud éigin a fháil.
  Ansin d'ordaigh sí dom mo cheann a chur ar an doras, agus rug mo smig le mo lámha. Chuir sí a lámh ina béal. Mhothaigh Dimka boladh agus blas rubair lena theanga. Mhothaigh an bhean taobh thiar dá gumaí, dá fiacla, dá leicne. Nuair a bhrúigh sí ar fhréamh an teanga, bhraith an buachaill bout urlacan. Sea, cé chomh míthaitneamhach. Shroich an lámh an bealach ar fad go dtí na tonsilí, agus d'éirigh sé deacair a breathe.
  Ansin, ar deireadh, chuir an bhean í agus gáire:
  - Níl aon rud!
  D'ordaigh an t-oifigeach:
  - Lean ort Olga! Mar gheall ar chontúirt speisialta an ábhair, ní mór cuardach pearsanta a bheith ar an gceann is críochnúla!
  Thosaigh an bhean bán ag mothú cófra Dimka. D'ardaigh sí a lámha agus d'fhéach sé ar a armpits. Agus le fórsa gan choinne bhrúigh sí ar an navel. Bhuail Dimka...
  Ansin stad an bhean agus d'iarr:
  - Bhuel, anois lig dó squat!
  D'éirigh an póilín leis:
  - Níl sé seo iontaofa go hiomlán! Féach ar a anas freisin!
  Chroith an bhean sa róba bán a ceann:
  - Teastaíonn cead speisialta uait le haghaidh seo! Ar an mbealach céanna chun páirteanna príobháideacha an bhuachalla a sheiceáil!
  D"ordaigh an t-oifigeach go lag:
  - Squat, diabhal beag...
  D'fhreagair Dimka le dínit:
  - Is buachaill mé!
  Agus thosaigh sé ag squat go héasca. Shuigh mé síos deich n-uaire. Ina dhiaidh sin scrúdaigh na mná a boinn, agus chuaigh idir a bharraicíní.
  Ina dhiaidh sin fuair Dimka é féin sa seomra eile. Dúirt buachaill eile, in éide príosúin le gruaig ghearr agus clóscríobhán ina lámha:
  - Cad atá nua?
  D'fhreagair an póilín:
  - Sea, agus cú go leor!
  Rinne an buachaill gáire agus dúirt:
  - Ach níl sé chomh scanrúil sin! Bhuel, suigh sa chathaoir agus gearrfaidh mé do chuid gruaige!
  Shuigh Dimka síos. Tá sé fós míthaitneamhach a bheith naked. Agus ansin gheobhaidh tú do chuid gruaige bearrtha mar choiriúil. Chun deireadh a chur leis, bhí an bearrthóir beagán dullach agus bhí sé pianmhar mo chuid gruaige a ghearradh. Thit gruaig dhubh tiubh ar an urlár. Chas buataisí briste an chiontaigh óig orthu. Dhealraigh sé go bhfágann píosa den anam bás a fháil le gach snáithe gruaige, agus éiríonn tú níos lú agus níos lú saor in aisce. Bhí Dimka i giúmar dubhach. Chun tosaigh air bhí cillín príosúin agus cruinniú le coirpigh óga.
  Mar sin féin, ní raibh eagla ar Dimka riamh ar a chomhghleacaithe. Agus tar éis "Daichead Oileán" a chruasú, níl sé scanrúil a thuilleadh. Más rud ar bith a bheidh sé ag troid. Cad faoin bpríosún?
  Cad faoi thástáil eile? Níl sé ach ceithre bliana déag d"aois agus tá a shaol ar fad chun tosaigh air.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"