Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΤΥΧΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΙ-12

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Στην Κίνα , που κατακτήθηκε από την τσαρική Ρωσία, συνεχίζονται μικρές αψιμαχίες και ξεσπούν μικρές εξεγέρσεις ντόπιων κομμουνιστών. Ο στρατηγός βοηθός και αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko συνεχίζει να καταστέλλει τις εξεγέρσεις. Είναι 1939. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' γίνεται εβδομήντα ενός ετών και στη ναζιστική Γερμανία, ο Χίτλερ προετοιμάζει εντατικά το Τρίτο Ράιχ για πόλεμο. Και είναι ακόμα ασαφές πού θα στραφεί ο Φύρερ, μαζί με τη Ρωσία εναντίον της Αντάντ ή μαζί με την Αντάντ εναντίον της Ρωσίας!

  ΤΥΧΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΙ-12
  ΣΧΟΛΙΟ
  Στην Κίνα , που κατακτήθηκε από την τσαρική Ρωσία, συνεχίζονται μικρές αψιμαχίες και ξεσπούν μικρές εξεγέρσεις ντόπιων κομμουνιστών. Ο στρατηγός βοηθός και αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko συνεχίζει να καταστέλλει τις εξεγέρσεις. Είναι 1939. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' γίνεται εβδομήντα ενός ετών και στη ναζιστική Γερμανία, ο Χίτλερ προετοιμάζει εντατικά το Τρίτο Ράιχ για πόλεμο. Και είναι ακόμα ασαφές πού θα στραφεί ο Φύρερ, μαζί με τη Ρωσία εναντίον της Αντάντ ή μαζί με την Αντάντ εναντίον της Ρωσίας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Ο Oleg Rybachenko, αν και έμοιαζε με αγόρι δώδεκα ετών, ωστόσο, ίσως λίγο μεγαλύτερος, είναι ένα αρκετά μεγάλο παιδί , για περίπου δεκατέσσερα χρόνια ήταν και αρχιστράτηγος και βοηθός στρατηγός και η καριέρα του συνεχίστηκε . Γρήγορα μετακόμισε στην Κίνα, εγκαθιστώντας εκεί μηχανές κοπής κρέατος.
  Στις 7 Ιανουαρίου - ακριβώς τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα, ο αρχιστράτηγος, μαζί με την κοπέλα Μαργαρίτα, πολέμησαν με μια πολύ εντυπωσιακή ορδή στη νότια Κίνα. Αυτός ήταν ο Κόκκινος Στρατός του άπιαστου Μάο Τσε Τουνγκ.
  Τα παιδιά του Terminator, ωστόσο, δεν φοβήθηκαν. Και όρμησαν να επιτεθούν.
  Ο Όλεγκ πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Πέταξε πάνω και έκοψε πολλά κεφάλια και μετά επέστρεψε στο αγόρι.
  Ο νεαρός πολεμιστής αναφώνησε:
  - Η νίκη μας είναι προ των πυλών!
  Και ο μύλος έκανε την τεχνική του σπαθιού, κόβοντας τα κεφάλια των Κινέζων.
  Στην επίθεση και η Μαργαρίτα.
  Και τα γυμνά, λαξευτά της πόδια ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού πέταξαν τον φονικό αρακά, με μεγάλη καταστροφική δύναμη. Και κομμάτια σκισμένων και ακρωτηριασμένων Κινέζων πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Είναι ένα τόσο υπέροχο κορίτσι. Συμφώνησε, ως ενήλικας, να γίνει κορίτσι και όχι απλώς συνηθισμένο, αλλά αθάνατο και κουλ. Και τώρα παλεύει σαν τέρας.
  Και τα ξίφη των ανταρτών Κινέζων κόβονται σε βρεγμένο λάχανο.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Κοίταξα τον ουρανό
  Και έκανε θαύματα!
  Και η Μαργαρίτα θα χαμογελάσει με μαργαριταρένια, μάλλον μεγάλα και καθόλου παιδικά δόντια.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, παρατήρησε:
  - Το να σκοτώνεις ανθρώπους δεν είναι καλό. Αλλά εσύ πρέπει να...
  Και τα παιδιά των πολεμιστών τρελάθηκαν πραγματικά.
  Και ψιλοκόπηκαν με άγρια και απίστευτη φρενίτιδα. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών τους πετούσαν δώρα αφανισμού. Και έσκισαν τους επιτιθέμενους Κινέζους σε μικρά κομμάτια. Αυτό είναι αγώνας.
  Επίσημα, η Κίνα είναι μέρος της ρωσικής αυτοκρατορίας. Αλλά στην πραγματικότητα, ένα μέρος του χώρισε μαζί με τους ντόπιους κομμουνιστές.
  Και τώρα κάνει πόλεμο...
  Η Μαργαρίτα θυμήθηκε ότι αυτή ήταν μόνο μια από τις αποστολές της. Αλλά όταν πήγε στο στρατόπεδο του Στάλιν σε ένα άλλο σύμπαν, τα πράγματα ήταν, ίσως, ακόμα πιο δροσερά εκεί. Φανταστείτε ένα κορίτσι περίπου δώδεκα ετών σε ένα σταλινικό μπουντρούμι.
  Πρώτα η σύλληψη. Έπειτα εξευτελιστική και σχολαστική έρευνα του παιδιού και μετά φωτογράφιση σε προφίλ, full face, μισά πλάγια και από πίσω. Και μετά πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα της κοπέλας από τα χέρια της και ταυτόχρονα αποτύπωσαν τα γυμνά πέλματα των μικρών, χαριτωμένων ποδιών της σε λευκά φύλλα χαρτιού.
  Και τα ίχνη και των χεριών και των ποδιών έγιναν όμορφα. Καλά που τουλάχιστον δεν ξυρίστηκαν. Αν και χτένισαν τα μαλλιά τους αναζητώντας ψείρες, ευτυχώς δεν βρήκαν καμία. Και με έστειλαν να κάνω ένα ντους, πασπαλισμένο με χλωρίνη.
  Και τότε η Μαργαρίτα έγινε φυλακισμένη. Επιπλέον, ήταν απαραίτητο σύμφωνα με τις οδηγίες. Και για να καθίσει στην κουκέτα, έγραψε μόνο μπροστά σε μάρτυρες: "Ο Στάλιν είναι ο δήμιος του σοβιετικού λαού". Και αυτό ήταν αρκετό!
  Και την έστειλαν χωρίς δίκη σε μια παιδική αποικία εργασίας για κορίτσια. Εκεί, όμορφες, νεαρές κρατούμενες δούλευαν ξυπόλητοι από παγωνιά σε παγωνιά. Και μόνο το χειμώνα τους έδιναν άσχημες μπότες από τσόχα.
  Ωστόσο, η Μαργαρίτα προτίμησε να δουλεύει ξυπόλητη στο χιόνι. Ήταν πολύ πιο ευέλικτο και βολικό. Και τα γυμνά πόδια του κοριτσιού δεν παγώνουν στις χιονοστιβάδες, γιατί το κορίτσι δεν είναι απλό, αλλά αιώνιο και αθάνατο.
  Και στην αποικία αναγνώρισε ένα βαμπίρ. Και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ένα λεπτό ξυράφι από ειδικό μαγικό ασήμι.
  Μετά από αυτό δραπέτευσε από την παιδική αποικία. Και περπάτησε πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα ξυπόλητη μέσα από τις χιονοστιβάδες της Σιβηρίας.
  Το κορίτσι έτρεξε και βρυχήθηκε:
  - Θέλω να πεθάνει ο δράκος της βροχής! Είθε να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο!
  Τώρα πολεμούν μαζί τους Κινέζους. Και εδώ πρέπει να πούμε ότι στον στρατό του Μάο δεν είναι μόνο πεζικό. Υπάρχει και ιππικό. Και προσπαθεί να επιτεθεί ξανά στο μαχόμενο ζευγάρι. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έκοψαν τους επιτιθέμενους Κινέζους με ξίφη, κόβοντάς τους σε κομμάτια ώστε να κινηθούν τα ματωμένα κομμάτια.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  Βλέπω εκλείψεις στον ουρανό
  Η Κίνα σπεύδει προς τη Ρωσία...
  Η εκδίκηση καίει σε νεαρές καρδιές,
  Δώσε μου τα μυαλά!
  Και το αγόρι-μαχητής πέταξε ένα μπιζέλι αφανισμού με την ξυπόλητη, παιδική φτέρνα του, σκορπίζοντας τις κινεζικές τάξεις. Και ήταν πράγματι μια εξαιρετικά αποτελεσματική δολοφονία.
  Ο Όλεγκ γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, αποφάσισες να το πάρεις και να κανονίσεις συνοδεία;
  Και τα ξίφη του αγοριού οδήγησαν τον μύλο.
  Μαργαρίτα, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής πήρε και πέταξε ένα μπιζέλι αφανισμού και διέλυσε την ορδή των Κινέζων μαχητών. Και απλά πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις με τα χέρια και τα πόδια τους κομμένα.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Θα υπάρξει ένα νέο αποτέλεσμα - θα στείλουμε όλους τους εχθρούς στην κόλαση!
  Ο Όλεγκ θυμήθηκε μια από τις εναλλακτικές ιστορίες.
  Στα δεκαεννιά σαράντα τέσσερα, έγιναν αλλαγές στην ηγεσία του Τρίτου Ράιχ. Ο Χίτλερ πέθανε από δηλητήριο στα γενέθλιά του στις 20 Απριλίου. Και ο διάδοχός του, Χέρμαν Γκέρινγκ, κατάργησε όλους τους αντισημιτικούς νόμους και πρόσφερε στις δυτικές χώρες ανακωχή και διαπραγματεύσεις. Λοιπόν, το κύριο πράγμα είναι να κηρύξουμε εκεχειρία και να ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις. Και μπορούν να διαρκέσουν επ 'αόριστον.
  Νέα γερμανικά και ξένα τμήματα έφθασαν από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Σε ό,τι αφορά την παραγωγή αεροσκαφών, το Τρίτο Ράιχ και τα εδάφη που κατείχε ήταν στο ίδιο επίπεδο με την ΕΣΣΔ. Και όσον αφορά τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είναι σχεδόν ίσα.
  Επιπλέον, τα γερμανικά αεροσκάφη ήταν ανώτερα από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε οπλισμό, ταχύτητα και θωράκιση. Ναι, και τα τανκς επίσης. Το νέο άρμα T-34-85 μόλις άρχισε να τίθεται σε παραγωγή και η παραγωγή των "Panthers" και "Tigers" έχει ήδη αποσφαλμάτωση. Και οι Γερμανοί έχουν τανκς και αυτοκινούμενα όπλα που είναι πολύ πιο ισχυρά από τα σοβιετικά. Και το πιο σημαντικό, είναι περισσότεροι από αυτούς.
  Και ο Γκέρινγκ περνάει πιο εύκολα με τα καύσιμα - αφού οι Σύμμαχοι δεν βομβαρδίζουν πλέον εργοστάσια που παρήγαγαν βενζίνη από άνθρακα. Επιπλέον περισσότερες προμήθειες από τις ΗΠΑ και τις βρετανικές αποικίες.
  Ζει λοιπόν ο Φύρερ. Και ο πιο δημοφιλής και ίσως ο πιο ταλαντούχος Γερμανός διοικητής, ο Έρικ Ρόμελ, διορίστηκε νέος αρχιστράτηγος των χερσαίων δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ! Και φυσικά έχει στρατηγική σκέψη. Και συνειδητοποίησε ότι τα σοβιετικά στρατεύματα ετοίμαζαν μια επίθεση στη Λευκορωσία.
  Και εκεί συγκεντρώνονται οι κύριες δυνάμεις. Αλλά είναι δύσκολο να αμυνθεί κανείς στο κέντρο - υπάρχουν πάρα πολλοί βάλτοι, ένα ολόκληρο μπαλκόνι στο Polesie, τόσο λειτουργικό φυσικά, και όχι κυριολεκτικά. Και υπάρχουν πολλοί παρτιζάνοι εκεί. Και είναι καλύτερο να μην μεταφέρουμε στρατεύματα στη Λευκορωσία, αλλά να τα χτυπήσουμε μόνοι μας σε άλλο μέρος. Και η διαμόρφωση της γραμματοσειράς πρότεινε ότι ήταν καλύτερο να γίνει αυτό στο νότο. Από τη Μολδαβία και τη Δυτική Ουκρανία σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Και έτσι οργανώστε ένα τεράστιο καζάνι σοβιετικών στρατευμάτων. Συμπεριλαμβανομένων από δύο στρατούς αρμάτων μάχης. Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι μια πολύ καλή στρατηγική ιδέα.
  Επιπλέον, στην ΕΣΣΔ πιθανότατα σκέφτηκαν μόνοι τους μια επίθεση και υποτίμησαν ότι ο εχθρός θα μπορούσε επίσης να επιτεθεί. Πρέπει να σημειωθεί ότι στη ναζιστική Γερμανία η παραγωγή τανκς και αυτοκινούμενων όπλων δεν ήταν πλέον κατώτερη από την ΕΣΣΔ. Ειδικά αφότου σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί του Τρίτου Ράιχ. Επιπλέον, η μετάβαση στο T-34-85 από το T-34-76 οδήγησε σε προσωρινή μείωση της παραγωγής δεξαμενών και το IS-2 ήταν ακόμα ακατέργαστο και είχε πολλές παιδικές ασθένειες. Αλλά οι Γερμανοί είχαν ήδη προωθήσει την παραγωγή του Panther και αυτό το τανκ ήταν πολύ καλό από άποψη οδηγικής απόδοσης, οπλισμού, μετωπικής θωράκισης, οπτικών και άνετων συνθηκών για το πλήρωμα και, ίσως, καλύτερο από τα σοβιετικά.
  Έτσι ο Rommel είχε ένα σοβαρό πλεονέκτημα στον αριθμό των αρμάτων μάχης και των αυτοκινούμενων όπλων και στην ποιότητά τους. Και γιατί να μην χτυπήσει από τα πλάγια; Είναι κακή ιδέα; Είναι αλήθεια ότι στην πραγματική ιστορία οι Γερμανοί δεν τολμούσαν να το κάνουν αυτό. Τώρα όμως είναι πιο δυνατοί. Ακόμη και στην πραγματική ιστορία, η ναζιστική Γερμανία τον Ιούνιο του 1944 είχε επτά χιλιάδες οκτακόσια τανκς και αυτοκινούμενα όπλα στο ανατολικό μέτωπο, και η ΕΣΣΔ είχε επτά χιλιάδες εκατό. Η ΕΣΣΔ είχε πλεονέκτημα στην αεροπορία, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι Γερμανοί διατηρούσαν τα δύο τρίτα των αεροσκαφών στο δυτικό μέτωπο. Λοιπόν, στο πεζικό και στο πυροβολικό το πλεονέκτημα είναι εξακόσια έναντι τετρακοσίων εκατομμυρίων. Ωστόσο, οι Γερμανοί μετέφεραν ένα εκατομμύριο στρατιώτες από τη Γαλλία και άλλες τριακόσιες χιλιάδες από την Ιταλία, διακόσιες χιλιάδες από τη Νορβηγία και άλλα μισό εκατομμύριο από τη γερμανική εφεδρεία και εκατόν πενήντα χιλιάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία. Επιπλέον, μερικές ακόμη ιταλικές μεραρχίες, και αρκετές μεραρχίες από την Ολλανδία και το Βέλγιο από τους ντόπιους Ναζί, και κάτι άλλο από τη Δανία. Λοιπόν, και επίσης η ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου με τους συμμάχους. Μόνο εδώ υπάρχουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ιταλοί. Και υπάρχουν και αρκετοί Γερμανοί - διακόσιες χιλιάδες μόνο από την Αφρική, συν επίσης από την Ιταλία. Και αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ο σημαντικός αριθμός πιλότων που καταρρίφθηκαν στη Βρετανία και στη Μεσόγειο Θάλασσα και στη Νορβηγία. Αυτή είναι μεγάλη δύναμη.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί μείωσαν την παραγωγή υποβρυχίων και ακύρωσαν το πρόγραμμα πυραύλων FAU. Και αυτό που ελευθερώθηκε πήγε σε τανκς, αεροπορία, πυροβολικό και το τελευταίο τυφέκιο εφόδου MP-44. Το τελευταίο ήταν το καλύτερο τουφέκι εφόδου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τώρα όμως που δεν γίνονται βομβαρδισμοί μπορεί να παραχθεί σε μεγάλες ποσότητες. Ναι, και αγοράστε κάποια πράγματα στη Δύση, έτσι είναι πιο εύκολο με τις κραματικές ουσίες.
  Οπότε, φέρτε το πολυβόλο σε σειρά και κάντε το πιο δροσερό. Στο πεζικό υπάρχει ήδη κατά προσέγγιση ισότητα, στα τανκς οι Γερμανοί έχουν πολύ πιο σημαντικό πλεονέκτημα. Δέκα τανκς και πέντε μεραρχίες SS αποσύρθηκαν μόνο από τη Γαλλία. Και αυτό είναι δύναμη. Επιπλέον, περισσότερα τμήματα αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinand" από την Ιταλία πήγαν στο Ανατολικό Μέτωπο. Και συν την αυξημένη παραγωγή αυτοκινήτων και εξοπλισμού λόγω της παύσης των βομβαρδισμών των εδαφών του Τρίτου Ράιχ και των κατεχόμενων χωρών.
  Επιπλέον, στις ΗΠΑ υπάρχει ένας υπερβολικός αριθμός Sherman που πλέον δεν έχουν πού να τους βάλουν, οπότε η προσγείωση στη Γαλλία ακυρώνεται. Γιατί λοιπόν οι Γερμανοί δεν τα πουλάνε επί πιστώσει; Ο Rommel συμφώνησε να αγοράσει Shermans, αν και μόνο εκείνοι με μακρόκαννο όπλο διαμετρήματος εβδομήντα έξι χιλιοστών. Ωστόσο, οι Αμερικανοί έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετά από αυτά. Και αυτά τα τανκς δεν είναι χειρότερα από τα τριάντα τέσσερα και δεν είναι πολύ κατώτερα από τον Πάνθηρα. Και ίσως ακόμα καλύτερα από τα παλιά τριάντα τέσσερα, και σημαντικά, και λίγο καλύτερα από τα νεότερα. Έτσι, το Τρίτο Ράιχ είχε σημαντικό πλεονέκτημα στα τανκς, πάνω από έντεκα χιλιάδες έναντι επτά. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ επίσης δεν έλαβε μέρος του εξοπλισμού στο πλαίσιο του Lend-Lease. Έτσι η ισορροπία στην τεχνολογία, τόσο στα τανκς όσο και στην αεροπορία, και σε αυτοκίνητα και φορτηγά, έγινε υπέρ των Γερμανών.
  Μόνο στο πεζικό και στο πυροβολικό υπήρχε κατά προσέγγιση ισότητα. Ο ελαφρώς μεγαλύτερος αριθμός σοβιετικών όπλων αντισταθμίστηκε από την ελαφρά υπεροχή των Γερμανών σε διαμετρήματα όπλων. Όσο για την ποιότητα, τα τανκς και τα αεροπλάνα του Τρίτου Ράιχ ήταν καλύτερα από τα σοβιετικά. Το Yak-3 δεν έχει μπει ακόμα στην παραγωγή, το LAGG-7 επίσης μόλις άρχισε να παράγεται. Και οι Γερμανοί έχουν αναπτύξει ένα βελτιωμένο Focke-Wulf, μια νέα έκδοση του ME-109 με βελτιωμένα όπλα και έναν κινητήρα στη σειρά, ορισμένα οχήματα έχουν πέντε αεροβόλα και το Focke έχει και τα έξι. Μεγάλο πλεονέκτημα στη δολοφονική δύναμη. Και το βομβαρδιστικό Yu-288 μπήκε στην παραγωγή. Και είναι δυνατός τόσο σε ταχύτητα όσο και σε φορτίο βόμβας. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη μόλις είχαν αρχίσει να μπαίνουν στη μαζική παραγωγή και εξακολουθούσαν να είναι ακριβά και ατελή.
  Αλλά τα αεριωθούμενα αεροπλάνα είναι πολύ καλά ως αεροσκάφη αναγνώρισης και δεν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.
  Το τανκ Tiger-2 μόλις είχε αρχίσει να τίθεται σε υπηρεσία με τα στρατεύματα, αλλά ήταν ήδη σε μονάδες, αν και σε σχετικά μικρές ποσότητες. Αλλά οι συνηθισμένοι Τίγρεις έχουν ήδη σημαδευτεί καλά. Το τανκ Panther-2 περνούσε από πόνους γέννησης και κατά κάποιο τρόπο υπήρχαν προβλήματα με αυτό για να το εκτοξεύσει σε σειρά. Αλλά γενικά, οι Γερμανοί έχουν ήδη αποκτήσει ένα πλεονέκτημα στην τεχνολογία. Και θα μπορούσαν να σπάσουν την ΕΣΣΔ. Στο νότο, οι Γερμανοί έχουν γενικά μια συντριπτική υπεροχή στα τανκς. Άρα μπορούμε ήδη να επιτεθούμε.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί προσποιήθηκαν ότι προετοιμάζονταν μόνο για άμυνα και δεν επρόκειτο να επιτεθούν. Και έδωσαν ακόμη και το όνομα της επιθετικής επιχείρησης - "Καρπάθιο Τείχος", έτσι ώστε οι πληροφορίες να πιστεύουν ότι μιλάμε μόνο για άμυνα.
  Με λίγα λόγια, επιτεύχθηκε τόσο στρατηγικός όσο και τακτικός αιφνιδιασμός. Επιπλέον, οι Tigers είναι καλοί ως μέσο ανακάλυψης. Και στις δεκαπέντε Ιουνίου, σαράντα τέσσερις, δόθηκε ένα συντριπτικό χτύπημα στα πλευρά αυτής της προεξοχής. Και η σοβιετική αμυντική γραμμή έσπασε.
  Το χειρότερο ήταν ότι οι Γερμανοί άρπαξαν την αεροπορική υπεροχή και είχαν την πρωτοβουλία.
  Αν και στην πραγματική ιστορία ήταν το αντίστροφο και οι Ναζί έχασαν την αεροπορική υπεροχή. Αν όμως το Focke-Wulf χρησιμοποιηθεί σωστά, τότε είναι, φυσικά, πολύ πιο δυνατό και αποτελεσματικό από το Yak, τόσο σε ταχύτητα όσο και σε οπλισμό και σε κάθετη ευελιξία. Και αυτό το όχημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αεροσκάφος επίθεσης όσο και ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής. Και οι Γερμανοί είχαν επίσης ένα πιο εξελιγμένο TA-152 - μια εξέλιξη του Focke-Wulf. Έχει καλύτερα χαρακτηριστικά πτήσης και καλύτερο οπλισμό.
  Και το γερμανικό αεροβόλο 30 χιλιοστών δεν είχε όμοιο σε πολεμική αποτελεσματικότητα.
  Και τώρα, λόγω της προμήθειας καυσίμων και πετρελαίου από τις αποικίες της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Γερμανοί δεν είχαν πλέον καμία πίστωση για καύσιμα. Και φυσικά, οι Ναζί άρχισαν να ασκούν ενδελεχή πίεση στους Σοβιετικούς πιλότους. Ο Χάφμαν ξεχώρισε ως νέο αστέρι.
  Σε άλλα θέματα, εμφανίστηκαν δύο όμορφοι πιλότοι: η Albina και η Alvina. Και οι δύο είναι θεαματικές ξανθιές. Και ας καταρρίψουμε σοβιετικά αεροπλάνα χωρίς κανένα έλεος. Και μαζέψτε τους λογαριασμούς σας. Επιπλέον, αυτά τα κορίτσια πάλεψαν αποκλειστικά ξυπόλητα και με μπικίνι σχεδόν σε κάθε καιρό. Και ήταν πολύ δροσερό.
  Ναι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιες γυναίκες.
  Με λίγα λόγια, σε λίγες μέρες οι Γερμανοί προχώρησαν εκατό χιλιόμετρα από κάθε πλευρά και μπήκαν στον επιχειρησιακό χώρο. Και ο Στάλιν ήταν κυριολεκτικά υστερικός.
  Ο Ρόμελ προφανώς υπολόγισε τα πάντα. Και μετά, μια βδομάδα αργότερα, έκλεισαν οι λαβίδες των φασιστικών στρατευμάτων. Και σχηματίστηκε ένα τεράστιο καζάνι. Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.
  Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ο Στάλιν για αυτό; Αλλά τίποτα, απλώς αφαιρέστε τις ενισχύσεις από το κέντρο και ρίξτε τις στη διάσωση των μονάδων τους, που τσιμπούσαν στη δυτική Ουκρανία. Και αυτή δεν είναι καθόλου η καλύτερη ιδέα. Και εδώ μόνο τα σοβιετικά κορίτσια μπορούν να σώσουν τον Κόκκινο Στρατό. Και φυσικά είναι καλύτερα να παλεύουν ξυπόλητοι και μόνο με μπικίνι.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, εν τω μεταξύ, έκοβε Κινέζους στρατιώτες με σπαθιά. Αυτό το έκανε με μεγάλη οργή.
  Λοιπόν, σκέφτηκα και, φυσικά, θυμήθηκα προηγούμενες αποστολές.
  Λοιπόν, ή ένα θαυματουργό όπλο. Σε κάθε περίπτωση, τα στρατεύματα του Rommel πολέμησαν με επιτυχία και κατέλαβαν ακόμη και τον Zhitomir. Και μετά προχώρησαν στο Κίεβο, παίρνοντας πόλη μετά από πόλη σε κίνηση.
  Στις μάχες εμφανίστηκε και το τανκ Panther-2, το πρώτο πειραματικό μοντέλο . Το όπλο του είχε διαμέτρημα 75 mm, αλλά το μήκος του διαμετρήματος ήταν όσο 100 EL. Και αυτό κατέστησε δυνατό να χτυπηθούν σοβιετικά τανκς από μεγάλη απόσταση. Λοιπόν, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 150 mm, συμπεριλαμβανομένου του μανδύα, και το μπροστινό μέρος της γάστρας είναι 120 mm - υπό γωνία σαράντα πέντε μοιρών. Και οι δύο πλευρές του πυργίσκου και του κύτους είναι 60 χιλιοστά. Αυτό το αυτοκίνητο ζύγιζε σαράντα επτά τόνους, με κινητήρα 900 ίππων. Με λίγα λόγια, καλά όπλα και μετωπική θωράκιση, λίγο πολύ ικανοποιητική πλαϊνή θωράκιση. Σε κάθε περίπτωση, προστάτευε από σαράντα πέντε τακούνια, και αντιαρματικά τουφέκια, και είχε καλή εργονομία και κινητικότητα. Η ταχύτητα είναι πάνω από εξήντα χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, κάτι που είναι πολύ αξιοπρεπές για ένα τανκ που ζυγίζει το IS-2.
  Αλλά το κύριο πλήρωμα είναι τέσσερα κορίτσια. Και είναι ξυπόλυτοι με μπικίνι, δηλαδή σχεδόν γυμνοί. Και αυτό είναι υπέροχο. Και πώς άρχισαν να πυροβολούν.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπαθούν να ξεφύγουν από την περικύκλωση. Ο Στάλιν ρίχνει στη μάχη όλο και περισσότερες εφεδρείες. Και τα κορίτσια πολεμούν ρωσικά τανκς.
  Εδώ πυροβολούν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Γκέρντα σουτάρει πρώτη. Χτυπάει τριάντα τέσσερα και βρυχάται:
  - Πιστέψτε με, θα τους κάνω κομμάτια στον ιστό του κολασμένου πάθους.
  Στη συνέχεια, η Charlotte πυροβολεί χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και αυτή τη φορά διαπερνά ένα άλλο σοβιετικό τανκ. Αναγκάζει να καεί, να λάμψει και να πυροδοτήσει πυρομαχικά.
  Και βρυχάται η κοκκινομάλλα έρμα:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Στη συνέχεια, η Χριστίνα, μια-μία, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κοπάνησε. Και αυτό το κορίτσι έχει κοκκινοκίτρινα μαλλιά.
  Και έσπασε επίσης το σοβιετικό αυτοκίνητο και βρυχήθηκε:
  - Στο όνομα των αθάνατων ιδεών του αφανισμού!
  Η Μάγδα, ένα κορίτσι με ασπροκίτρινα μαλλιά, παρατήρησε:
  -Ο αφανισμός δεν έχει ιδέες!
  Και επίσης την κλώτσησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κατέστρεψε κυριολεκτικά τη σοβιετική μηχανή. Και κυριολεκτικά τρύπησε ακριβώς από μέσα. Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε για το μέλλον των λευκών παιδιών!
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Αυτό πραγματικά μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα πολύ καλό σύνθημα. Και θα αλωνίσουμε και θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και αυτή τη φορά το κέλυφός του διαπέρασε το τρομερό IS-2. Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδύναμο σημείο του σοβιετικού τανκ είναι η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου - όλα εκατό χιλιοστά και χωρίς ορθολογική γωνία κλίσης.
  Και το γερμανικό τανκ "Panther"-2, ή όπως ονομαζόταν επίσης ανεπίσημα το Royal Panther, έχει μετωπική θωράκιση πυργίσκου 150 mm και είναι κεκλιμένο. Δηλαδή ένα γερμανικό τανκ με ίσο βάρος προστατεύεται καλύτερα στο μέτωπο ενός σοβιετικού και είναι αισθητά καλύτερο. Η δεξιά πλευρά του IS-2 έχει πάχος 90 χιλιοστά, δηλαδή μιάμιση φορά παχύτερη από αυτή του Πάνθηρα, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό σε μια μάχη τανκ.
  Και σε ταχύτητα και ευελιξία, το γερμανικό τανκ είναι πολύ πιο δυνατό από το σοβιετικό. Με περίπου ίσο βάρος, το γερμανικό τανκ έχει κινητήρα εννιακόσιας ίππους, ενώ το σοβιετικό τανκ έχει μόνο πεντακόσιους είκοσι ίππους.
  Αν συγκρίνουμε τα πυροβόλα, το σοβιετικό τανκ έχει τεράστιο πλεονέκτημα σε διαμέτρημα 122 mm σε σύγκριση με τα 75 mm του γερμανικού τανκ. Όμως το σοβιετικό μήκος κάννης είναι μόνο 48 EL και το γερμανικό 100 EL. Και ο ρυθμός βολής του Γερμανού είναι 15 βολές ανά λεπτό, ενώ του Σοβιετικού είναι μόνο δυόμισι. Και το Panther-2 έχει ογδόντα δύο φυσίγγια, ενώ το IS-2 έχει μόνο είκοσι οκτώ.
  Λοιπόν, η οπτική του γερμανικού τανκ είναι καλύτερη, ο αποστασιόμετρο και η ικανότητα σκόπευσης του όπλου είναι πολύ υψηλότερη. Έτσι, τα στρατεύματα του Rommel έχουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα.
  Εδώ η Charlotte σουτάρει ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και σπάει ένα άλλο σοβιετικό τανκ και βρυχάται:
  - Μα Πασαράν!
  Η Χριστίνα παίρνει φωτιά στη συνέχεια. Πυροβολεί με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και σπάει ένα σοβιετικό τανκ, γκρεμίζοντας τον πυργίσκο.
  Μετά από αυτό η Χριστίνα γελάει και βρυχάται:
  - Ο μελλοντικός αιώνας είναι δικός μας!
  Και μετά γάμησε και η Μάγδα. Χτύπησε συγκεκριμένα ένα σοβιετικό αυτοκίνητο. Και κάηκε μέσα από την θωράκιση του T-34-85.
  Με λίγα λόγια, δοκιμάστηκε το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εκείνη την εποχή. Το μόνο μειονέκτημα του όπλου Panther είναι το μικρό διαμέτρημα του βλήματος και, ως εκ τούτου, η αδύναμη εφάπαξ ζημιά. Αλλά τα κορίτσια είναι φαινόμενα και χτυπιούνται με τέτοιο τρόπο που συνήθως τα σοβιετικά πυρομαχικά εκρήγνυνται και το τανκ καταστρέφεται ολοσχερώς.
  Εν ολίγοις, οι Γερμανοί, έχοντας πλεονέκτημα στον αριθμό των αρμάτων μάχης και την ποιότητα, και το ίδιο στην αεροπορία με κατά προσέγγιση ισοτιμία σε πεζικό και πυροβολικό, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της σοβιετικής διοίκησης και νίκησαν τον Κόκκινο Στρατό στη δεξιά όχθη της Ουκρανίας .
  Μετά από αυτό ο Στάλιν συμφώνησε απρόθυμα να αποσύρει τα στρατεύματα πέρα από τον Δνείπερο. Αυτή τη φορά δεν μάλωσε, και έτσι προσπάθησε να οικοδομήσει μια άμυνα. Δεδομένου ότι είναι πιο δύσκολο να διασχίσεις ένα μεγάλο ποτάμι, ο Ρόμελ αποφάσισε να μεταφέρει την επίθεση στο κέντρο. Αλλά εδώ η πρώτη γραμμή ήταν πιο ομαλή και είχε σκαφτεί μια αξιοπρεπής ποσότητα οχυρώσεων. Οι Γερμανοί έκαναν μικρή πρόοδο. Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιστάθηκαν.
  Επιπλέον, ρόλο έπαιξαν και οι αντάρτες της Λευκορωσίας, οι οποίοι διεξήγαγαν ενεργό σιδηροδρομικό πόλεμο και εμπόδισαν τη μεταφορά ενισχύσεων στο κέντρο. Ως εκ τούτου, οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν από τριάντα έως σαράντα χιλιόμετρα και έτρεξαν σε πιο ισχυρές οχυρώσεις.
  Ο Γκέρινγκ, σε αντίθεση με τον Χίτλερ, ήταν περισσότερο διατεθειμένος να φροντίσει τις ζωές των Γερμανών και σταμάτησε την επίθεση στη στεριά. Έγινε συζήτηση για το αν ήρθε η ώρα να γίνει ειρήνη με την ΕΣΣΔ. Ή τουλάχιστον να σταματήσει ο πόλεμος και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.
  Αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν ήταν καθόλου αντίθετες στο να συνεχίσουν οι δύο ολοκληρωτικές αυτοκρατορίες να καταστρέφουν η μία την άλλη. Και ο Γκέρινγκ και ο Στάλιν επίσης δεν ήθελαν συμβιβασμό. Η Γερμανία και οι σύμμαχοί της είχαν χάσει πάρα πολλούς στρατιώτες για να περιορίσουν τις εδαφικές διεκδικήσεις τους. Και ο Στάλιν δεν ήθελε να χάσει τα εδάφη του. Και τα κράτη της Βαλτικής, η Λευκορωσία, η Μολδαβία και η μισή Ουκρανία με το Κίεβο είναι πάρα πολλά εδάφη για να χαθούν. Και δύσκολα μπορείς να φανταστείς μια τέτοια νίκη μπροστά στον κόσμο. Αν και η προπαγάνδα ξέρει να ξεγελάει τον κόσμο.
  Εν ολίγοις, ο πόλεμος συνεχίστηκε και ο Γκέρινγκ βασίστηκε σε μια αεροπορική επίθεση. Απαιτούσε μικρότερο κόστος και απώλειες ανθρώπινου δυναμικού, αλλά περισσότερο υλικό. Επιπλέον, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, τα οποία ήταν ισχυρότερα, πιο αποτελεσματικά και πιο ευέλικτα από τα αεροσκάφη με έλικα, άρχισαν να μπαίνουν σε υπηρεσία σε σειριακή κλίμακα. Αλλά η ΕΣΣΔ καθυστέρησε σαφώς με την αεροπορία αεριωθουμένων.
  Έτσι, για αρχή, χρησιμοποίησαν το ME-262 με τέσσερα αεροβόλα τριάντα χιλιοστών. Ωστόσο, δεν ήταν ακόμα πολύ καλά αεροπλάνα. Είναι αλήθεια ότι ήταν γρήγοροι και επίμονοι, αλλά δεν είχαν ικανότητα ελιγμών και συχνά συνετρίβονταν.
  Πιο πρακτικά ήταν τα βιδωμένα TA-152. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως αεροσκάφη επίθεσης όσο και ως βομβαρδιστικά πρώτης γραμμής. Και μέχρι στιγμής, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη έχουν παραχθεί ως συμπλήρωμα των αεροσκαφών με έλικα, και όχι αντί αυτών.
  Μα φυσικά εμφανίστηκαν τζετ βομβαρδιστικά. Για παράδειγμα, το "Arado", το οποίο οι σοβιετικοί μαχητές δεν μπορούσαν καν να προλάβουν. Και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Κόκκινο Στρατό. Και ειδικά ως αεροπορία πρώτης γραμμής. Οι Γερμανοί διέθεταν και τζετ επιθετικά αεροσκάφη. Και η κατάσταση χειροτέρεψε.
  Τον Ιανουάριο του δεκαεννέα σαράντα πέντε, ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο. Το "Panther" 2 έγινε πιο διαδεδομένο καθώς κυκλοφόρησε σε σειρές. Εμφανίστηκε επίσης ένα καλό, ελαφρύ αυτοκινούμενο όπλο, το Ε-10, με πολύ χαμηλή σιλουέτα, μεγάλη ταχύτητα και χαμηλό βάρος. Και πιο ισχυρό με ένα πυροβόλο 88 mm του αυτοκινούμενου όπλου E-25.
  Είχε πολλά κοινά με το Jagdpanther, αλλά είχε μια πιο πυκνή διάταξη, η οποία επέτρεπε να γίνει χαμηλότερο σε σιλουέτα και ελαφρύτερο. Επιπλέον, το πάχος της μετωπικής θωράκισης σε μεγάλη γωνία παρέμεινε αρκετά μεγάλο - εκατό χιλιοστά, γεγονός που την έκανε σχεδόν αδιαπέραστη από τα σοβιετικά κελύφη. Αλλά μέχρι στιγμής αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα μόλις άρχισαν να φτάνουν και το Jagdpanther παραμένει η κύρια δύναμη καταστροφέων τανκ.
  Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο, με κανονική ταχύτητα και κινητικότητα, είχε καλή προστασία στο μέτωπο, γύριζε γρήγορα και το πυροβόλο 88 χιλιοστόλιτρων και το μήκος 71 EL ήταν απλώς μια νύμφη στη μάχη κατά των εχθρικών τανκς.
  Λοιπόν, το Tiger 2 πάλεψε. Σε αντίθεση με αυτό που ήταν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην πραγματική ιστορία, εδώ είναι κάπως εκσυγχρονισμένο, με κινητήρα χιλίων ίππων και στενότερο πυργίσκο. Αυτό έκανε το ρεζερβουάρ αρκετά αποδεκτό από πλευράς οδηγικών χαρακτηριστικών και ο ελαφρύτερος πυργίσκος περιστρεφόταν πιο γρήγορα. Ο Κόκκινος Στρατός λοιπόν έχει ένα επιπλέον πρόβλημα.
  Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί είναι αρκετά δυνατοί και το επιθετικό τουφέκι MP-44 είναι ανώτερο από όλα τα σοβιετικά μοντέλα, και οι Γερμανοί έχουν αρκετά πολυβόλα. Συμπεριλαμβανομένων αυτών που αγοράστηκαν με πίστωση στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
  Το Yak-3 παρήχθη σε πολύ μικρές ποσότητες λόγω έλλειψης υψηλής ποιότητας ντουραλουμίου. Στην πραγματική ιστορία, αυτό αντισταθμίστηκε από τις προμήθειες στο πλαίσιο του Lend-Lease. Τώρα όμως δεν είναι πια εκεί. Το LAGG-7 παρήχθη επίσης σε μικρότερες ποσότητες και το LAGG-5 δεν έχει αφαιρεθεί ακόμη από τη μαζική παραγωγή - υπάρχουν επίσης προβλήματα με το αλουμίνιο και τον χαλκό. Και αυτά τα νέα σοβιετικά αεροπλάνα εξακολουθούν να είναι κατώτερα από τα γερμανικά. Το PE-2 δεν ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο αεροπλάνο να πετάξει, αλλά μέχρι το 1945 ήταν ξεπερασμένο τόσο ηθικά όσο και όχι μόνο ηθικά. Το IL-2 είναι επίσης ένα απαρχαιωμένο επιθετικό αεροσκάφος, αλλά δεν έχει ακόμη διακοπεί και το IL-10 παράγεται μόνο ως συμπλήρωμά του. Το PE-8 είναι ένας πολύ μικρός αριθμός αεροσκαφών. Το Tu-3 δεν είναι επίσης πολύ. Λοιπόν, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα στρατηγικά βομβαρδιστικά.
  Και οι Γερμανοί πήραν το Yu-488 - το πρώτο σειριακό τετρακινητήριο βομβαρδιστικό. Και ξεπέρασε το αμερικανικό B-29 κατά εκατό χιλιόμετρα σε ταχύτητα λόγω της μικρότερης περιοχής φτερών και των ισχυρότερων κινητήρων του. Λοιπόν, στην ΕΣΣΔ δεν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι. Λοιπόν, συν το TA-400 είναι ένα πολύ ισχυρό εξακινητήριο αεροσκάφος. Και δεν υπήρξε ούτε υποδοχή εναντίον τους.
  Η χειμερινή επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν ανεπιτυχής. Οι επιθέσεις απέτυχαν και τα σοβιετικά στρατεύματα πετάχτηκαν πίσω στις αρχικές τους θέσεις. Στα μέσα Απριλίου, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν ξανά. Αλλά και πάλι δεν πέτυχαν και πάλι χτυπήθηκαν και υποχώρησαν.
  Το ίδιο το Τρίτο Ράιχ προσπάθησε να προχωρήσει τον Μάιο. Αλλά και αυτό δεν πέτυχε. Αν και οι Γερμανοί μπόρεσαν να εισβάλουν στη σοβιετική άμυνα. Για πρώτη φορά, σειριακά Ε-100 συμμετείχαν στις μάχες. Οχήματα με ισχυρές πανοπλίες και όπλα, και πιο κινητά από τα ποντίκια. Αλλά σε πραγματικές μάχες αυτοί οι μαστόδοντες δεν έλαμψαν. Και η δεξαμενή ήταν λίγο ακριβή και δύσκολη στην κατασκευή.
  Τότε οι Γερμανοί άρχισαν να βομβαρδίζουν την ΕΣΣΔ ακόμη πιο ενεργά. Εμφανίστηκε το ME-262 X, ένα πιο προηγμένο, με δυνατότητα ελιγμών υψηλής ταχύτητας. Λοιπόν, το ME-1100 με φτερά μεταβλητής σάρωσης μπήκε στην παραγωγή. Αλλά το τελευταίο αεροσκάφος απαιτούσε πιλότους υψηλής ειδίκευσης. Όπως το XE-162, το οποίο, παρά όλα τα πλεονεκτήματά του, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας παραγωγής, απαιτούσε επίσης πιλότους υψηλής εξειδίκευσης.
  Οι Γερμανοί είχαν επίσης ένα βομβαρδιστικό αεριωθούμενο με φτερά προς τα εμπρός. Λοιπόν, και επίσης η ανάπτυξη μηχανών χωρίς ουρά. Και μαχητικά και βομβαρδιστικά.
  Λοιπόν, και τζετ ανεμόπτερα με επιρρεπείς πιλότους. Το καλοκαίρι εμφανίστηκαν στη σειρά και τα πρώτα γερμανικά ελικόπτερα σε σχήμα δίσκου. Η κατάσταση γινόταν πιο περίπλοκη.
  Και στην ΕΣΣΔ κατασκευάζονταν όλο και περισσότερα SU-100. Είχε πολλά πλεονεκτήματα έναντι του T-34-85. Πρώτον, πιο ισχυρά όπλα ικανά τουλάχιστον κατά κάποιο τρόπο να πολεμήσουν γερμανικά τανκς. Και δεύτερον, λόγω της έλλειψης κινητού πυργίσκου, τα αυτοκινούμενα όπλα είναι πολύ πιο εύκολο να κατασκευαστούν. Στην πραγματική ιστορία, ο πόλεμος τελείωσε γρήγορα μετά την εμφάνιση του SU-100 και το στοίχημα τέθηκε στο πιο προηγμένο και καλύτερα προστατευμένο T-54. Αλλά σε αυτόν τον κόσμο, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ή ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος, συνέχισε. Και το στοίχημα έγινε σε ένα αυτοκινούμενο όπλο που ήταν ευκολότερο στην κατασκευή και καλύτερα οπλισμένο.
  Είναι αλήθεια ότι το SU-δεν μπορούσε να περιστρέψει τον πυργίσκο, αλλά στην άμυνα αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό.
  Έτσι το SU-100 μπήκε σε όλο και πιο διαδεδομένη παραγωγή. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας πέρασαν σε προσπάθειες επίθεσης και από τις δύο πλευρές, αλλά το μέτωπο έγινε ανενεργό, σαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έφτασε το σαράντα έξι. Το αεριωθούμενο αεροσκάφος ME-262 X έχει γίνει πιο δημοφιλές και η ταχύτητά του έχει αυξηθεί στα χίλια διακόσια χιλιόμετρα. Το καλοκαίρι οι Γερμανοί αύξησαν την πίεσή τους στον αέρα. Λοιπόν, το TA-500 με κινητήρες τζετ άρχισε να βασανίζει ακόμη περισσότερο την ΕΣΣΔ, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων στα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια. Ο Γκέρινγκ βασίστηκε στην εξάντληση της Ρωσίας.
  Το φθινόπωρο, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν ανεπιτυχώς. Οι Γερμανοί επιτέθηκαν αεροπορικώς και διατήρησαν τη δύναμή τους. Έτσι, η ΕΣΣΔ άρχισε να αρρωσταίνει από τα αδέσποτα βομβαρδιστικά. Και να καταστρέψουν τις υποδομές.
  Και ούτω καθεξής μέχρι που ήρθε το σαράντα έβδομο έτος. Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να επιτεθούν ξανά. Μεταξύ των αρμάτων μάχης της ΕΣΣΔ, μόνο το IS-3 εμφανίστηκε στη σειρά. Το πλεονέκτημα του αυτοκινήτου ήταν η καλή προστασία του μετώπου και του πυργίσκου. Το μειονέκτημα είναι το αυξημένο βάρος, η πολυπλοκότητα στην παραγωγή και οι επιδόσεις οδήγησης. Αλλά το IS-4 δεν μπήκε στην παραγωγή, έτσι ο Στάλιν απαγόρευσε τη μαζική παραγωγή δεξαμενών βαρύτερων από πενήντα τόνους. Στη Γερμανία του Γκέρινγκ, το "Panther"-3 εμφανίστηκε με ισχυρότερο πυροβόλο 88 χιλιοστών των 100 EL, διαμετρήματος, με παχύτερη θωράκιση 150 χιλιοστών σε γωνία σαράντα μοιρών του μετώπου του κύτους και πυργίσκο 200 χιλιοστών με μανδύα. Και 82 mm κεκλιμένες πλευρές. Το ρεζερβουάρ ζύγιζε εξήντα έναν τόνους, αλλά ο κινητήρας είχε έως και 1200 ίππους.
  Αυτό το μηχάνημα ήταν ανώτερο από τα σοβιετικά και ήταν ανθεκτικό και κινητό.
  Πέρασε λοιπόν το σαράντα έβδομο έτος... Ήρθε το σαράντα όγδοο. Η ΕΣΣΔ τελικά δημιούργησε ένα περισσότερο ή λιγότερο αποδεκτό άρμα επανάστασης - το IS-7, αλλά ήταν δύσκολο να το παραχθεί μαζικά σε συνθήκες πολέμου. Και έτσι το αυτοκινούμενο όπλο SU-130 μπήκε στην παραγωγή, ελαφρύτερο, πιο εύκολο στην κατασκευή και λιγότερο καλά προστατευμένο στα πλάγια.
  Στη Γερμανία το 1949 εμφανίστηκε το "Panther"-4. Για πρώτη φορά, οι Γερμανοί σχεδίασαν μια δεξαμενή μαζικής παραγωγής με καλή προστασία θωράκισης 170 mm και πολύ πυκνή διάταξη - ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων ήταν σε ένα μπλοκ και κατά μήκος, και στον κινητήρα ήταν ένα κιβώτιο ταχυτήτων. Έτσι, με βάρος εβδομήντα τόνων, ήταν δυνατή η τοποθέτηση μετωπικής θωράκισης 250 mm, κλίσης 170 mm, οπλισμού 105 mm και μήκους κάννης 100 EL. Και έναν κινητήρα αεριοστροβίλου 1500 ίππων.
  Δηλαδή, το "Panther"-4 αποδείχθηκε και τέλεια οπλισμένο και αδιαπέραστο για το πιο δημοφιλές όχημα, το SU-100, ακόμη και στο πλάι, ή σχεδόν αδιαπέραστο, μόνο που υπήρχε μια πολύ κοντινή πιθανότητα. Και κινητό και τουαλέτα. Ο κινητήρας του αεριοστροβίλου επιτάχυνε ακόμη και εβδομήντα τόνους με εξήντα χιλιόμετρα την ώρα.
  Έτσι, οι φασίστες του Γκέρινγκ και του Ρόμελ σχεδίαζαν να αναπτύξουν μια επίθεση εναντίον της ΕΣΣΔ. Ακόμη και το σοβιετικό SU-130 δεν μπόρεσε να διεισδύσει στο "Panther"-4 κατά μέτωπο και η ίδια η γερμανική μηχανή αντιμετώπισε τα σοβιετικά από πολύ μεγάλη απόσταση. Και το IS-3 έχει ήδη διακοπεί. Και η ΕΣΣΔ βασίζεται κυρίως σε κάτι πιο διαδεδομένο και πιο απλό. Και τότε ο Στάλιν πέθανε τον Μάιο του 1949, και φαίνεται ότι ο ήλιος έχει σβήσει τελείως.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova σκότωσαν ένα μεγάλο σύνταγμα Κινέζων. Αλλά ο ίδιος ο Μάο Τσε Τουνγκ δεν μπόρεσε να πιαστεί.
  Μετά το πήραν τα παιδιά-πολεμιστές και ξεκουράστηκαν λίγο. Ο μήνας ήταν Ιανουάριος χίλια εννιακόσια τριάντα εννέα. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ήταν έτοιμος να κλείσει τα εβδομήντα ένα του χρόνια. Και άρχισε να κυβερνά, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το έτος χίλια οκτακόσια ογδόντα δύο. Δηλαδή, η κυβέρνηση έχει μπει ήδη στα πενήντα έβδομα χρόνια της. Και το ρεκόρ του Ivan the Terrible καταρρίφθηκε. Ο ίδιος ο Νικόλαος Β', ωστόσο, θα ήθελε φυσικά να σπάσει το ρεκόρ του Λουδοβίκου του Δέκατου τέταρτου για περισσότερα από εβδομήντα δύο χρόνια βασιλείας. Λοιπόν, τι - ρίξτε μια ματιά. Ο Νικόλαος Β' θα ζήσει όσο ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν. Όχι περισσότερο, αλλά όχι λιγότερο. Και η φιλοδοξία του τσάρου δεν είναι μικρότερη από αυτή του Πούτιν. Υπάρχει λοιπόν ακόμα πόλεμος μπροστά, είτε εναντίον του Χίτλερ, είτε μαζί με τον Χίτλερ εναντίον της Ευρώπης. Στο μεταξύ, ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να κατουρήσει λίγο ακόμα.
  Η τελευταία μάχη των Highlanders έληξε το 2017. Και ανάμεσά τους έχουν μείνει μόνο δύο - ο Duncan MacLeod και ο Oleg Rybachenko. Ο τελευταίος ήταν στο σώμα ενός αγοριού περίπου δέκα ετών - έτσι έγινε ορειβάτης. Το αγόρι έχει ύψος ένα μέτρο σαράντα πέντε μέτρα και ζυγίζει λιγότερο από σαράντα κιλά. Ο Ντάνκαν Μακλέοντ έγινε ένας απλός άνθρωπος, και όπως άλλοι θνητοί γέρασε και αρρώστησε. Αλλά ο Oleg Rybachenko παρέμεινε ένα απλό αγόρι. Επιπλέον, το πιο παράδοξο είναι ότι ήταν ήδη ενήλικας, αλλά ήθελε πραγματικά να κερδίσει την αθανασία. Και δεν γεννήθηκε βουνίσιος. Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια στους ανθρώπους ως ευτυχία. Λοιπόν, υπάρχει και μια οργάνωση που φροντίζει ώστε το μυστικό των ορεινών-αθάνατων να μην γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό και σε άλλους ανθρώπους και ειδικά στις υπηρεσίες πληροφοριών. Το πώς τα καταφέρνουν είναι μια άλλη ιστορία με το δικό της μυστικό. Όμως η μάχη των ορειβατών έχει τελειώσει. Μόνο ο Duncan MacLeod έμεινε - ο μόνος που δεν σκοτώθηκε από τους άλλους Highlanders. Αλλά τώρα είναι ένας συνηθισμένος θνητός, και σταδιακά γερνάει.
  Και ο Oleg Rybachenko, από τη μία πλευρά, είναι σαν ορεινός - με τις ικανότητες ενός ορεινού για αθανασία και ανάκτηση από πληγές, και κατά κάποιο τρόπο ακόμη πιο δροσερό από έναν ορεινό. Για παράδειγμα, ένας ορεινός μπορεί να σκοτωθεί κόβοντας το κεφάλι από το σώμα. Αλλά ο Όλεγκ θα έχει ακόμα ζωή σε αυτή την περίπτωση και το κεφάλι του θα αποκατασταθεί. Δηλαδή είναι εντελώς αθάνατος. Αλλά για αυτό έπρεπε να γίνει ένα όμορφο, ξανθό, μυώδες αγόρι δέκα ετών. Και από τον εικοστό πρώτο αιώνα, πηγαίνετε στο μακρινό παρελθόν και πραγματοποιήστε διάφορα είδη αποστολών εκεί - τελικά, αθανασία, και πολύ πιο δροσερή από αυτή των ορεινών, όταν κατ 'αρχήν ούτε η έκρηξη μιας βόμβας υδρογόνου δεν θα σας σκοτώσει , πρέπει να γυμναστείτε. Εξάλλου, οι θεοί δεν δίνουν δώρα ακριβώς έτσι. Και ο Όλεγκ συμφώνησε - ο πειρασμός να ζήσει για πάντα ήταν πολύ μεγάλος. Και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ταξιδέψουμε τόσο σε όλο τον κόσμο όσο και στο παρελθόν. Άλλωστε υπάρχουν τόσες εποχές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι θα ήταν καλύτερα να είσαι στο σώμα τουλάχιστον δεκαέξι ετών - να μπορείς να αγαπάς τα κορίτσια. Αλλά δυστυχώς, πρέπει να αποδεχτούμε τους όρους των ανώτερων δυνάμεων. Και το να είσαι στο σώμα ενός δεκάχρονου παιδιού, ποιος ξέρει πόσο καιρό, είναι αλήθεια σε ένα αθάνατο σώμα, που είναι ήδη ένα συν και μπορείς να περιμένεις με το να μεγαλώσεις. Εάν οι ανώτερες δυνάμεις ικανοποιηθούν, τότε θα σας επιτρέψουν να μεγαλώσετε, παραμένοντας αθάνατοι. Στο μεταξύ, το παιδί πηγαίνει στη μάχη και κάνει τις αποστολές που παραγγέλνει ή ακόμα και όπως θέλετε και διαλέξετε.
  Τώρα το αθάνατο αγόρι έχει κατέβει στο παρελθόν. Κατά την εποχή των Αιγυπτίων Φαραώ - αυτό είναι σχεδόν πριν από πέντε χιλιάδες χρόνια.
  Στην Αίγυπτο είναι άνοιξη, έχει ήδη αρκετή ζέστη, αλλά δεν φουσκώνει. Ο Όλεγκ ήταν ντυμένος μόνο με μαγιό - η οικονομία των ανώτερων δυνάμεων. Αυτή είναι η πρώτη αποστολή και πρέπει να πάρει ρούχα ο ίδιος, καθώς και όπλα. Και το μυώδες αγόρι βρέθηκε ημίγυμνο και χωρίς όπλα σε έναν εξωγήινο κόσμο. Στην αρχή, ο Όλεγκ ένιωσε τη θερμαινόμενη άμμο κάτω από τα γυμνά του πόδια. Είναι Απρίλιος στην Αίγυπτο και κάνει πολύ ζέστη. Και τα παιδικά πόδια του αγοριού δεν έχουν γίνει ακόμη τραχιά. Μόλις έλαβε ένα αθάνατο, παιδικό σώμα και πρέπει ακόμα να το συνηθίσει.
  Ένας ζεστός άνεμος φυσούσε σε ένα αρκετά δυνατό και μυώδες σώμα. Ήταν σαν ένα παιδί μπόντι μπίλντερ, ή πιο σωστά έκανε γυμναστική. Ο όγκος δεν είναι πολύ καλός, αλλά υπάρχει ανακούφιση και βάθος σχεδίασης. Το δέρμα είναι μέτρια μαυρισμένο, αλλά μπορεί να σκουρύνει γρήγορα στον αφρικανικό ήλιο.
  Το αγόρι κοίταξε τριγύρω. Γύρω φύτρωσαν σπάνιοι φοίνικες. Μπορείτε να δείτε ότι στο βάθος οι αγρότες εργάζονται. Φορούσαν μερικές άσπρες ρόμπες. Μόνο τα παιδιά είναι γυμνά, σχεδόν μαύρα από το μαύρισμα. Και κάπου μακριά υπήρχε ένα χωριό.
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους του. Τίποτα ιδιαίτερο μέχρι στιγμής, οπότε έκανα ένα βήμα. Έκαιγε λίγο τα πέλματα, αλλά ήταν γενικά ανεκτή και λίγο γαργαλητό. Δεν είναι ξεκάθαρο, αλήθεια, ποια είναι η αποστολή του; Και τι πρέπει να κάνει εδώ Και τότε ακούστηκε η φωνή των ανώτερων δυνάμεων;
  - Τώρα αρχίζει η κατασκευή της πυραμίδας του Djoser υπό την ηγεσία του
  Αρχιτέκτονας Imhotep. Και πρέπει να πας εκεί.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χαμογέλασε και κούνησε το παιδικό του κεφάλι. Αυτή είναι η πρώτη πυραμίδα που χτίστηκε στην Αρχαία Αίγυπτο. Έτσι έχουμε πεταχτεί στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν μόνο υπολογιστές, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, τηλέφωνα, αλλά δεν υπάρχουν καν πολεμικά άρματα. Αυτές είναι οι εποχές.
  Το παγιδευμένο αγόρι αναστέναξε, ένιωσε μια ελαφριά ώθηση από ένα αόρατο χέρι στην πλάτη του και κινήθηκε πατώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια. Ήταν καιρός να φύγω, το σώμα είναι πολύ νέο, ελαφρύ και είσαι γεμάτος ενέργεια. Και το αιώνιο παιδί άρχισε μάλιστα να τρέχει. Και ειλικρινά, πόσο υπέροχο ήταν.
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε σαν μια γρήγορη ελαφίνα και ένιωσε τόσο χαρούμενος που το αθάνατο αγόρι άρχισε να τραγουδά, συνθέτοντας καθώς πήγαινε:
   Είμαι ένα αγόρι της μεγάλης ρωσικής εποχής,
  Όταν θέλουμε χαριτολογώντας να ταρακουνήσουμε όλο τον κόσμο!
  Εξάλλου, οι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι καθόλου ψύλλοι,
  Και κάθε μαχητής είναι ένα είδωλο για μένα!
  
  Γεννήθηκα ως αγόρι σε έναν ιδιαίτερο αιώνα,
  Στο οποίο ο υπολογιστής αποφασίζει αστειευόμενος...
  Και ποιος θα φορέσει μια ρόμπα σε απόγνωση,
  Ο χειμώνας είναι groovy και περιστρέφονται δαχτυλίδια!
  
  Όχι, Αφρική στην απέραντη Ρωσία μας,
  Αλλά με απεριόριστη δύναμη η Σιβηρία...
  Και τα κορίτσια μας είναι πιο όμορφα στο σύμπαν,
  Και κάθε αγόρι είναι ένας ήρωας από τη γέννησή του!
  
  Αγαπήστε τον Χριστό και τιμήστε τον Μέγα Κύριο,
  Είθε ο Θεός Ραντ να μας κυβερνά για πάντα!
  Τα φύλλα κιτρινίζουν και γίνονται χρυσά,
  Πιστεύω ότι ο Υιός του Θεού Svarog θα δώσει δύναμη!
  
  Όλοι έχουμε πολλές περιπέτειες να ζήσουμε,
  Περπατήστε κατά μήκος της παγκόσμιας σπείρας για πάντα...
  Θέλετε να έχετε πολλά διαφορετικά χόμπι;
  Είθε ο Θεός ο άνθρωπος να δοξαστεί στην αιωνιότητα!
  
  Τα πάντα στον κόσμο είναι ομολογουμένως μια περήφανη λέξη,
  Στην οποία υπάρχει μια καρδιά της Υψίστης Οικογένειας-Πατέρα.
  Και υπάρχει μια συνέχιση της ζωής μετά τον τάφο,
  Και μπορούμε να φτάσουμε στον παράδεισο, πιστέψτε με μέχρι τέλους!
  
  Πιστέψτε με, το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίζεται από τον πλανήτη,
  Με ένα χτύπημα δαμασκηνού ξίφους συνέτριψαν τον φασισμό...
  Μας εκτιμούν και μας αγαπούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Και σύντομα θα σταθούμε στον πλανήτη μας ως ιερός κομμουνισμός!
  
  Θα αναπτύξουμε διαστημόπλοια σε διαφορετικούς κόσμους,
  Και θα είμαστε πιο ψηλοί και πιο ψύχραιμοι από όλους, Ροντ φυλάξτε.
  Εξάλλου, οι πιο δυνατοί Ρώσοι είναι πιλότοι,
  Γενναίος μαχητής, όποιον θα τον κάνει κομμάτια!
  
  Μπορούμε να υψωθούμε πάνω από το σύμπαν,
  Και κάνε κάτι που θα τρομοκρατούσε τον διάβολο...
  Μετά από όλα, το κύριο πράγμα ενός Ρώσου πολεμιστή είναι η δημιουργία,
  Και αν χρειαστεί, ο πολεμιστής θα σώσει την Πατρίδα!
  
  Για τη δόξα της Ρωσίας, ηρωικές πράξεις,
  Σύρετε το σπαθί σας και πολεμήστε σκληρά...
  Και δεν κοιτάς τους Ρώσους στρατιώτες,
  Ας χτίσουμε τον κομμουνισμό παιχνιδιάρικα!
  
  Τι περιμένει στο μέλλον - μπορείτε να δείτε τον σκληρό χώρο,
  Μαζί όμως, πιστεύω, θα το κάνουμε ζωντανό...
  Και η παραγγελία θα γίνει όμορφη και νέα,
  Και κάθε αηδία θα καθαρίσουμε με φωτιά!
  
  Άλλωστε, στη χώρα μας ο Θεός και το λάβαρο είναι ένα,
  Ο προλετάριος στρατιώτης βρίσκεται σε έκσταση για μάχη...
  Αφήστε μερικούς από τους μαχητές να έχουν ήδη γκρίζα μαλλιά,
  Και κάποιος χωρίς μουστάκι, αλλά και σαν βασιλιάς στη μάχη!
  
  Η Ρωσία έχει πλέον ανέβει πάνω από τον κόσμο,
  Τα ράμφη των ρωσικών αετών αστράφτουν σαν χρυσός.
  Δημιουργήστε τον εαυτό σας ένα είδωλο του προλεταριακού Θεού,
  Περισσότερες πράξεις και λιγότερο επώδυνες σκέψεις!
  Το αγόρι τραγούδησε με μεγάλη ενέργεια και μια κουδουνίσια φωνή. Και εκείνη τη στιγμή τον φώναξαν σε μια γλώσσα που φαινόταν ρωσική στον Oleg Rybachenko. Αν και στην πραγματικότητα οι ιππείς μιλούσαν αρχαία αιγυπτιακά. Αλλά το παγιδευμένο αγόρι μπορεί να έχει λάβει ένα δώρο που συμβαίνει συχνά σε μυθιστορήματα για ταξιδιώτες στο χρόνο, όταν, αφού μετακομίσεις, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τη γλώσσα της εποχής που βρίσκεσαι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
  Και η κραυγή είπε:
  - Πού ορμάς, σκλάβε!
  Ο Όλεγκ σταμάτησε και κοίταξε τους αναβάτες. Φορούσαν τόγκα, αρκετά ευρύχωρα, σανδάλια και τουρμπάνια στο κεφάλι. Και κρατούσαν ξίφη στα χέρια τους, και τα τόξα ήταν ακόμα ορατά πίσω από την πλάτη τους. Πρέπει όμως να πω ότι στην αρχαιότητα οι Αιγύπτιοι φημίζονταν για την ικανότητά τους να πυροβολούν. Ένας από τους καβαλάρηδες του έβγαλε μάλιστα το τόξο από τον ώμο του. Ο Όλεγκ ανατρίχιασε ελαφρά. Αλλά μετά θυμήθηκα ότι ήταν αθάνατος. Αλλά παρόλα αυτά, αν ένα βέλος τρυπήσει τη σάρκα ενός παιδιού, θα πονέσει.
  Επομένως, το ακατάλληλο αγόρι υποκλίθηκε απρόθυμα και απάντησε:
  - Δεν είμαι σκλάβος! Είμαι γιος μιας ελεύθερης φυλής!
  Ο καβαλάρης στο κόκκινο άλογο σημείωσε:
  - Δεν είσαι Αιγύπτιος, έχεις ξανθά μαλλιά. Μπορείς να δεις από την Ευρώπη μέλος μιας βαρβαρικής φυλής!
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους παιδικούς του ώμους και απάντησε:
  - Από την Ευρώπη; Λοιπόν, ως ένα βαθμό μπορείς να το πεις, αν και κάποιοι έχουν αμφιβολίες!
  Οι καβαλάρηδες πήδηξαν στο αγόρι. Με τα πρότυπα της αρχαιότητας, το ύψος ενός μέτρου και σαράντα πέντε εκατοστών δεν είναι τόσο μικρό. Αυτό είναι για τον εικοστό πρώτο αιώνα - η συνηθισμένη ανάπτυξη για δέκα χρόνια. Αλλά για την Αίγυπτο, το αγόρι φαίνεται μεγαλύτερο, ίσως ακόμη και έφηβος, και όχι παιδί.
  Ο αναβάτης έβγαλε ένα λάσο από τη ζώνη του και παρατήρησε:
  - Είσαι ντυμένος σαν σκλάβος, γυμνός και ξυπόλητος. Απλώς δεν έχεις κόλλα. Ελάτε μαζί μας και θα σας μαρκάρουμε, και μόνο για την κατασκευή της πυραμίδας χρειαζόμαστε νέους, υγιείς και φρέσκους σκλάβους.
  Ο Όλεγκ ήθελε να πολεμήσει, ειδικά σε ένα αθάνατο σώμα, ήταν πιο γρήγορος και δυνατότερος από τα συνηθισμένα παιδιά ή ακόμα και από τους ενήλικες. Ή μπορεί να προσπαθήσει να πολεμήσει. Αν και η έννοια του καράτε ήταν αρκετά μακρινή και κινηματογραφική. Ωστόσο, σε μια προηγούμενη ζωή, ο Όλεγκ ασχολήθηκε με την πυγμαχία και ήταν κύριος της άρσης βαρών, οπότε θα μπορούσε να είχε νοκ άουτ αυτούς τους αναιδείς ανθρώπους.
  Αλλά μια φωνή που ανήκε σε ανώτερες δυνάμεις είπε:
  - Μην αντιστέκεσαι! Μέρος της αποστολής σου είναι να είσαι σκλάβος για μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμη και ο μεγαλύτερος κατακτητής όλων των εποχών και των λαών, ο Τζένγκις Χαν, βρισκόταν στη σκλαβιά - τουλάχιστον σύμφωνα με το μύθο.
  Ο Όλεγκ αναστέναξε και επέτρεψε να του πετάξουν ένα λάσο στον παιδικό λαιμό του. Και τον έσερναν σε μια χορδή σαν κουτάβι.
  Υπήρχε καυτή άμμος κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού και το σχοινί πίεζε το λαιμό του. Επιπλέον, οι αναβάτες ώθησαν τα άλογά τους και έπρεπε να κουνούν τα πόδια τους συχνά, συχνά. Έτσι τον διώχνουν.
  Το αγόρι είναι γρήγορο, όμως, και καταφέρνει να συμβαδίσει μαζί τους. Ένας από τους αναβάτες παρατηρεί:
  - Ευκίνητος σκλάβος. Ίσως είναι καλύτερα να τον πάρω στο στρατό; Θα μπορούσε να είναι περιπατητής;
  Ένας άλλος αντιτάχθηκε:
  - Όχι, ας χτίσει μια πυραμίδα. Θα του είναι χρήσιμο να λάβει σωματική εκπαίδευση και αν επιβιώσει θα τον μεταφέρουμε στο στρατό.
  Ο Όλεγκ ανατρίχιασε. Αμέσως όμως σκέφτηκε ότι με τις ικανότητές του θα μπορούσε πάντα να ξεφύγει από τη σκλαβιά. Επιπλέον, θα ήταν ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πώς είναι να είσαι σκλάβος;
  Στην προηγούμενη ζωή του, όταν ο Όλεγκ ήταν στο σχολείο, διάβασε για τη σκλαβιά στην Αρχαία Ρώμη, αλλά και στην Αίγυπτο. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι σκλάβοι, ειδικά τα παιδιά, περνούσαν δύσκολα. Και τώρα έπρεπε να το ζήσει στο πετσί του.
  Συγκεκριμένα, αν θυμάστε τα μυθιστορήματα για τα παιδιά-θύματα, δεν θα θυμάστε ότι έπρεπε να δουλέψουν ως σκλάβοι στην πυραμίδα. Αν και μερικές φορές στην πραγματικότητα γίνονταν σκλάβοι και δέχονταν ένα μαστίγιο.
  Ο Όλεγκ είδε μια σειρά από αγόρια που κουβαλούσαν φορτία πάνω από τα κεφάλια τους. Τα παιδιά ήταν σκουρόχρωμα από το ηλιακό έγκαυμα και ένα ζευγάρι νεαρών σκλάβων είχαν λευκασμένα από τον ήλιο μαλλιά που ήταν σχεδόν λευκά. Τα ίδια τα αγόρια είναι σχεδόν γυμνά, αδύνατα, αλλά κουρελιασμένα, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι ήδη κάλους και κερατινοποιημένα.
  Υπάρχουν ίχνη από μαστίγια στις πλάτες και στα πλαϊνά. Και ένα ειδικό σημάδι στον ώμο - αιγυπτιακό - που υποδηλώνει την ιδιοκτησία του φαραώ.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε με τρέμουλο ότι πρέπει να είναι πολύ οδυνηρό όταν σε μαρκάρουν με ένα καυτό σίδερο. Και φυσικά το έκαναν αυτό στα αγόρια, και μάλλον βρυχήθηκαν τρομερά. Μερικά παιδιά είχαν ξυρίσει το κεφάλι τους φαλακρό. Ωστόσο, όχι όλα. Με έναν τέτοιο αφρικανικό ήλιο, το κεφάλι σας μπορεί να ξεκολλήσει από ένα τέτοιο κούρεμα.
  Αλλά αν έχετε ήδη λάβει την αθανασία, τότε θα πρέπει να υπομείνετε: τελικά, τίποτα δεν δίνεται δωρεάν. Και ακόμη και όντας σχεδόν γυμνός σκλάβος, ο Όλεγκ νιώθει πολύ καλά. Πόσο εύκολο είναι να αναπνέεις όταν είσαι στο σώμα ενός παιδιού και πρόκειται να απογειωθείς.
  Και το δούλο, για να του ανεβάσει τη διάθεση, τραγούδησε:
   Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής σούπερ καράτε,
  Μου αρέσει να τα βάζω ακόμα και με κακούς εχθρούς...
  Παρόλο που ένας λυσσασμένος σαδιστής επιτίθεται,
  Εμείς τα αγόρια πάντα ξέραμε να πολεμάμε!
  
  Για τα αγόρια, πιστέψτε με, δεν υπάρχουν εμπόδια,
  Όταν η ορδή των δασύτριχων προχωρά...
  Το αγόρι θα βάλει με τόλμη το πολυβόλο του,
  Και ο μαχητής πυροβολεί με ακρίβεια τους κακούς εχθρούς!
  
  Το αγόρι έχει ένα κοφτερό σεντούκι θησαυρού,
  Θα κόψει κάθε είδους πανοπλία...
  Ο Svarog είναι πραγματικά σαν πατέρας γι 'αυτόν,
  Θα στείλει ένα κουλ κορίτσι!
  
  Το παιδί είναι πολεμιστής από τη φάτνη,
  Όταν ο παγετός ορμάει ξυπόλητος...
  Σπάς τον αντίπαλο με οργή,
  Ομορφιές, ξεμπλέξτε τις πλεξούδες του αγοριού σας!
  
  Πολεμήστε τον εχθρό χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα,
  Το χτύπησα πολύ δυνατά με την αντιφόρτιση...
  Το αγόρι ξέρει ότι είναι ανίκητος στη μάχη,
  Απλά κόβουμε την αρμάδα orc!
  
  Όταν ένα αγόρι τσακώνεται, είναι τάξη
  Κόβει με σπαθί, πυροβολεί με μπλέστερ...
  sneakers κατηγορίας Adidas
  Το δοκιμάζει για το κορίτσι που σώθηκε!
  
  Λοιπόν, αν το ορκ βιαστεί να επιτεθεί ξανά,
  Τότε ο νεαρός πολεμιστής θα τον χτυπήσει με τη φτέρνα του...
  Οι νίκες θα ανοίξουν ένα ατελείωτο σκορ,
  Εμφάνιση εξαγριωμένων ορίων!
  
  Είμαι η Πέτκα, ένα δυνατό αγόρι πρωτοπόρος,
  Όχι λενινιστής - μια διαστημική εποχή...
  Δείχνω σε όλους ένα ωραίο παράδειγμα,
  Συντρίβω τους εχθρούς μου, ουσιαστικά είναι ψύλλοι!
  
  Εδώ είναι ένα ορκ σε μια δεξαμενή που τυλίγεται ορμητικά,
  Είμαι το αντισωματίδιο του...
  Και η γάστρα ήταν πισσασμένη με υπερπλάσμα,
  Ο Tem έδειξε τη νικητήρια σελίδα!
  
  Λοιπόν, τι γίνεται αν υπάρχει ένα κακό τρολ στη μάχη,
  Το αγόρι θα τον χαιρετήσει πολύ θερμά...
  Υπάρχει μια σφοδρή φωτιά στα μάτια του παιδιού,
  Τόσο καταστροφικά παιδιά!
  
  Και το αεροπλάνο, και αυτό δεν είναι τίποτα,
  Θα τον γκρεμίσουμε με ένα χτύπημα...
  Το αγόρι έχει ένα δυνατό κουπί στα χέρια του,
  Και το ορκ μάλλον αναπνέει αναθυμιάσεις!
  
  Έτσι τον έκοψα με ένα σπαθί,
  Πραγματικά έκοψα το κεφάλι του αντιπάλου...
  Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου όλα τα προβλήματα,
  Οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας ατρόμητος στρατιώτης!
  
  Εδώ είναι ένα αγόρι που επιτίθεται σε κακά ορκ,
  Λειτουργούσε το μύλο με σπαθιά και δρεπάνια...
  Από τα γυμνά πόδια ενός παιδιού στο χιόνι,
  Ακόμα και οι σπίθες άστραψαν έντονα!
  
  Και μια ατελείωτη ορδή από ορκ,
  Πραγματικά χάθηκα σε αυτή τη μάχη...
  Αν και τα γένια του παλικαριού δεν μεγαλώνουν,
  Αυτή η νεολαία στην καταιγίδα κατακτά τα πάντα!
  
  Εδώ το αγόρι φύσηξε, τα μάγουλά του γέμισαν,
  Και ένας τυφώνας βγήκε από το στόμα των πολεμιστών...
  Γιατί τσακώθηκαν οι περήφανοι;
  Αποδεικνύεται ότι τα ορκ είναι κακά!
  
  Το παιδί καράτε κούνησε τα ξίφη του,
  Ορκ κυλούσαν σαν κεφάλια λάχανου...
  Θεωρήστε αυτό ένα χτύπημα για ένα αγόρι,
  Και η κουβέντα του νεαρού είναι σύντομη!
  
  Το αγόρι κίνησε τη γυμνή του φτέρνα στο μάτι,
  Έτσι ώστε το ορκ να αισθάνεται άδειο σε μια βίαιη μάχη...
  Κι αν σε χτυπήσει με τόξο, είναι διαμάντι,
  Δεν είναι καθόλου λυπημένος που καταστρέφει τους εχθρούς του!
  
  Και να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας...
  Για να ανθίσει δυναμικά η Πατρίδα,
  Ορμήστε σαν δυνατός αετός στον ουρανό,
  Για τα οποία δεν αρκεί καν το σύμπαν!
  
  Αγόρι, είσαι πραγματικά ένα νεαρό λιοντάρι,
  Που κωφεύει τη Γη με το βρυχηθμό της...
  Τα όνειρα των ανθρώπων δεν θα έχουν προβλήματα,
  Ακόμα κι αν ο Κάιν παρεμβαίνει στον κάτω κόσμο!
  
  Έχει τρομερή δύναμη
  Που πολεμά με το στρατό χωρίς να ξέρει το σκορ...
  Θα λάβουμε, πιστεύω τον ιερό υπολογισμό,
  Και ο Ήλιος λάμπει πάνω από την Πατρίδα!
  
  Όταν το αγόρι νικά τα ορκ,
  Και θα ψιλοκόψει τους καλικάντζαρους σε λάχανο...
  Ο μονόλιθος θα δείξει τη φιλία του,
  Και τα τρολ και τα βαμπίρ θα είναι άδεια!
  
  Τότε θα χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν,
  Στο οποίο θα είμαστε νέοι σαν ξωτικά...
  Σχετικά με αυτό το αγόρι, τολμήστε γενναία,
  Πολέμησε τον εχθρό και αγόρι μην παρασύρεσαι!
  
  Τότε σε περιμένει το γενναίο στέμμα,
  Θα είσαι ένας πρωτοφανής αυτοκράτορας...
  Κερδίζει ανοιχτό ατελείωτο σκορ,
  Στο όνομα της φωτεινής και απεριόριστης δόξας!
  Ενώ τραγουδούσε, ο Όλεγκ χτυπήθηκε με μαστίγιο πολλές φορές με όλη του τη δύναμη. Ο σκλάβος ένιωσε πόνο, αλλά αυτό τον έκανε να τραγουδήσει πιο δυνατά. Τελικά ήρθαν στο στρατόπεδο των σκλάβων. Υπήρχαν μόνο εκείνα τα αγόρια που δεν είχαν αφήσει ακόμα γένια. Υπήρχε όμως και μεγάλη διαφορά ηλικίας. Από έφηβους μέχρι παιδιά που μοιάζουν τεσσάρων ή πέντε ετών. Οι νεαροί σκλάβοι δούλευαν ήδη. Τους παρακολουθούσαν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες επιτηρητές.
  Ωστόσο, εκπρόσωποι του ωραίου φύλου χτυπούσαν παιδιά σκλάβων με μακριά μαστίγια χωρίς τελετή. Οι περισσότεροι από τους νεαρούς σκλάβους ήταν είτε εντελώς γυμνοί είτε φορούσαν εσώρουχα. Είναι μαυρισμένα, σχεδόν μαύρα, πολλά έχουν κουρεμένα μαλλιά, αδύνατα από λιγοστό φαγητό και συνεχή κίνηση.
  Τα παιδιά-σκλάβοι βρίσκονταν σε ξεχωριστό στρατόπεδο από τους ενήλικες σκλάβους, αλλά δούλευαν επίσης μέχρι εξάντλησης, δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες την ημέρα. Τα αγόρια είχαν μπουνιές στους δεξιούς τους ώμους. Μόνο που δεν το έκαναν για τους πιο μικρούς. Οι περισσότεροι από τους νεαρούς σκλάβους ήταν χωρίς αλυσίδες, αλλά μερικοί, ειδικά οι μεγαλύτεροι και μεγαλύτεροι, ήταν αλυσοδεμένοι στα αριστερά τους πόδια με μια αλυσίδα και μια βολίδα κανονιού. Και αυτό προκάλεσε στα αγόρια επιπλέον μαρτύριο. Για να μην πω ότι έσκαγε και ο αστράγαλός μου από τον χάλκινο δακτύλιο της αλυσίδας. Υπήρχε μια μυρωδιά από πολλά άπλυτα, νεαρά κορμιά. Βρωμούσαν όμως και οι επόπτες. Όλοι φορούσαν σανδάλια, ακόμα και οι γυναίκες. Προφανώς για να διαφέρουμε από ξυπόλητους σκλάβους και σκλάβους.
  Η αίσθηση της όσφρησης στο νεαρό, αθάνατο σώμα ήταν πιο δυνατή από αυτή των απλών ανθρώπων και ήταν δυσάρεστη. Γενικά θα προτιμούσε μια στρατιωτική αποστολή. Για παράδειγμα, ως πρωτοπόροι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν πολεμάς τους Ναζί και τους πετάς χειροβομβίδες. Για παράδειγμα, θα ήταν υπέροχο να πετάξετε δώρα αφανισμού στον εχθρό με τη βοήθεια ενός γυμνού παιδικού ποδιού.
  Και μετά μύρισε αυτή τη δυσωδία και...
  Ο Όλεγκ οδηγήθηκε σε μια πέτρινη κατασκευή όπου κάτι κάπνιζε. Το αγόρι που έγινε σκλάβος ανατρίχιασε. Σκέφτηκε ότι τώρα μάλλον θα τον επώνυζαν. Και το καυτό σίδερο θα αγγίξει τον ώμο του παιδιού.
  Αλλά το παιδί δεν οδηγήθηκε πλέον στο σφυρηλάτηση. Έκανε πολύ ζέστη εδώ, οι σιδηρουργοί ήταν πολύ ιδρωμένοι και βρωμούσαν τόσο πολύ που το αγόρι γύριζε συνέχεια το κεφάλι του. Αλλά δεν του έκαψαν τη μάρκα, αλλά αποφάσισαν να συνδέσουν μια αλυσίδα με μια μπάλα στο αριστερό του πόδι.
  Ο ανώτερος αναβάτης σημείωσε:
  - Τρέχει πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να συγκρατηθεί και ο πυρήνας να γίνει βαρύτερος.
  Ο σιδεράς δεν μάλωσε. Απλά ρώτησα:
  - Πότε να κάνετε επωνυμία;
  Ο καβαλάρης απάντησε:
  "Πιθανότατα είναι δραπέτης, επομένως η υπόθεσή του θα πρέπει επίσης να εξεταστεί από έναν δικαστή, ο οποίος θα επιβάλει την κατάλληλη τιμωρία, μετά την οποία θα του επισημανθεί, και ίσως θα του βάλουν στο ξύλο".
  Ακούστηκαν γέλια. Ο Όλεγκ λυπήθηκε - δεν είχε ακόμα αρκετά για να καθίσει σε έναν πάσσαλο. Αυτή είναι πραγματικά μια αποστολή. Σαν κοροϊδία.
  Ένιωσε ένα καυτό χάλκινο δαχτυλίδι να τυλίγεται γύρω από τον αστράγαλο του μωρού του.
  Το δέρμα καίγεται λίγο, και μετά ο σιδηρουργός αφαιρεί ένα καρφί από το σφυρήλατο και το βάζει σφιχτά μέσα. Και το ξυπόλητο, παιδικό πόδι του δούλου είναι εντελώς σφιγμένο.
  Και τα χτυπήματα πετιούνται. Ο σκλάβος το νιώθει και μάλιστα τον καίει με καυτό σίδερο.
  Ο σιδεράς χαμογελάει. Και τώρα οι καυτές λαβίδες αγγίζουν επίτηδες τις ξυπόλητες γόβες του αγοριού. Αυτό είναι πολύ οδυνηρό και ο Oleg ουρλιάζει. Οι σιδηρουργοί, και ιδιαίτερα οι έφηβοι βοηθοί, γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους. Πράγμα που σαφώς δεν τους φτάνει. Ο Όλεγκ χαμογέλασε. Εάν ένα δόντι χτυπηθεί έξω, ένα νέο θα αναπτυχθεί αμέσως. Έτσι η καμένη φτέρνα έπαψε να πονάει.
  Ο σιδηρουργός ξαφνιάστηκε:
  - Ουάου! Δεν είχε μείνει ούτε μια φούσκα.
  Ο ανώτερος αναβάτης είπε:
  - Τώρα για δουλειά! Αφήστε το αγόρι να δουλέψει σκληρά.
  Ο Όλεγκ βγήκε από το σφυρηλάτηση. Η δυσοσμία έγινε πιο αδύναμη. Ένας πυρήνας κατάδικων έσερνε πίσω από τον νεαρό κρατούμενο και ήταν άβολο. Αλλά γενικά είναι ανεκτό. Το αθάνατο σώμα ήταν δυνατό και το γεγονός ότι ένα σοβαρό πρόβλημα για ένα συνηθισμένο αγόρι δεν ήταν τίποτα για ένα αιώνιο παιδί. Και τα γυμνά, παιδικά του πόδια χτυπιούνται και πηγαίνει για δουλειές σκλάβων - η κατασκευή της πυραμίδας βαδίζει σαν σε παρέλαση. Και άλλα παιδιά σκλάβοι κοιτούν με κάποιο σεβασμό και φόβο. Πρώτον, ο σκλάβος είναι πολύ μυώδης και δεύτερον, τον κουβαλάει μια αλυσίδα με βαρύ πυρήνα, σαν φτερό. Αν και ακόμη και τα μεγάλα έφηβα αγόρια, των οποίων το χνούδι έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται στο πηγούνι τους, δυσκολεύονται να σέρνουν αλυσίδες με ένα φορτίο.
  Ναι, είναι ακόμα καλό να είσαι αθάνατος, ακόμα κι αν είσαι σκλαβιά.
  Ο Oleg αποφάσισε ακόμη και να τραγουδήσει ξανά για να δείξει την άφθαρσή του:
  Στον πόλεμο, αυτή είναι η κατάστασή μας,
  Υπάρχει μια λεγεώνα στην πλευρά - ένα ολόκληρο εκατομμύριο ορμά!
  Το πολυβόλο πυροβολεί άγρια,
  Ο ιππότης είναι πολύ έκπληκτος!
    
  Τι είναι το σπαθί σε έναν αγώνα;
  Η πρόοδος προχωρά!
  Ήθελες να κόψεις το κεφάλι
  Για να μην είναι μποτάκι βελανιδιάς!
    
  Τελικά, ένα τανκ μπορεί να σπάσει το δόρυ του,
  Πιο εύκολο από το να περιχύνεις μια σαλάτα!
  Μια πολύ επιπόλαιη ζωή
  Με hangover, πηγαίνετε κατευθείαν στο Arbat!
    
  Αλλά εδώ είσαι, ένα παιδί στον πόλεμο,
  Όλα τα ανέκδοτα ξεπέρασαν αμέσως!
  Ονειρεύομαι στη σκιά τη σιωπή,
  Κυνήγι όταν υπάρχει χτύπημα στο ρύγχος!
    
  Η βόμβα θα εκραγεί αμέσως,
  Τα θραύσματα σηκώθηκαν σαν σιντριβάνι!
  Το πολυβόλο κελαηδάει θυμωμένα,
  Ένα ρεύμα μολύβδου δεν είναι ένα ράφι με βιβλία!
    
  Άλλο ένα δυνατό κύμα για σνακ,
  Ο τραμπούκος το εφάρμοσε ξεκάθαρα!
  Αυτό δεν είναι αστείο - όχι μπανγκ-μπαγκ,
  Υπάρχει ένα χρυσωρυχείο στη διασκέδαση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Ήρθε ο Φεβρουάριος του 1939, υπήρξε μια ήρεμη ηρεμία και ο Oleg Rybachenko συνέχισε το γράψιμό του.
  Το δούλο δέχτηκε αρκετά δυνατά χτυπήματα από το μαστίγιο κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, αλλά δεν τρεκλίστηκε καν. Μετά από αυτό τον Όλεγκ μάζεψαν σε ένα κάρο και τον οδήγησαν με ένα μαστίγιο στη δουλειά. Το σκλαβοπαίδι τεντώθηκε και έσυρε μόνο του το μπλοκ. Οι υπόλοιποι, αρματωμένοι, γυμνοί, μαυρισμένοι, ριγέ με μαστίγια, γέρνανε ώστε να βγαίνουν τα πλευρά τους, τα παιδιά αναφώνησαν έκπληκτα: ουάου. Και επιτάχυναν τον ρυθμό τους με τα γυμνά, μικρά πόδια τους με κερατινοποιημένα πόδια.
  Και ήταν υπέροχο. Ο Όλεγκ ένιωθε σαν πραγματικός ήρωας. Και οδήγησε το κάρο με μεγάλη ενέργεια.
  Το αγόρι στα δεξιά του ρώτησε:
  -Είσαι κατά τύχη ο γιος του Θεού;
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ως ένα βαθμό, ναι!
  Το αγόρι σκλάβος είχε μια μάρκα στον δεξιό του ώμο, λεπτό και το ίδιο ύψος με τον Όλεγκ. Το σώμα του ήταν νευρικό, το δέρμα του ήταν σχεδόν μαύρο, αλλά σαφώς δεν ήταν μαύρος, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν ευρωπαϊκά και τα μαλλιά του ήταν λευκασμένα από τον ήλιο. Εκείνος χαμογέλασε, είχε όλα τα δόντια του και παρατήρησε:
  - Γιατί είσαι σκλαβιά μαζί μας;
  Το αγόρι-σκλάβος και το υποκείμενο απάντησαν ταυτόχρονα:
  - Και οι Θεοί μερικές φορές πρέπει να υποβάλλονται σε δοκιμασίες!
  Ο σύντροφός του έγνεψε:
  - Ναι, και ο Όσιρις σκοτώθηκε από τον Σεθ, και τότε ο Θεός Ήλιος αναστήθηκε!
  Και τότε το μαστίγιο έπεσε πάνω του. Το αγόρι ανατρίχιασε και επιτάχυνε το βήμα του. Προφανώς δεν υπήρχε χρόνος για συζήτηση εδώ.
  Ο Όλεγκ δεν ένιωθε κουρασμένος - το σώμα του ήταν τελικά αθάνατο και αυτό δεν ήταν πλέον αστείο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το να είσαι σκλάβος είναι κάπως ταπεινωτικό. Τα αγόρια-σκλάβοι ήταν ιδρωμένα και δεν μπορούσες να κάνεις μπάνιο εδώ στην έρημο. Πρέπει λοιπόν να μυρίσεις τη δυσοσμία. Επιπλέον μάλλον είναι ανθυγιεινό. Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί σκλάβοι πεθαίνουν από επιδημίες.
  Δεν είναι η καλύτερη περιπέτεια. Και κατά καιρούς χτυπούσαν και με μαστίγιο. Παρόλο που ο Όλεγκ τραβάει γρήγορα το κάρο, εξακολουθούν να τον σπρώχνουν ενεργά.
  Η πυραμίδα μόλις άρχισε να χτίζεται. Και φαίνεται κλιμακωτό. Και το έργο είναι εδώ για πολύ καιρό. Μάλλον τα περισσότερα από τα αγόρια δεν θα ζήσουν για να δουν την ολοκλήρωσή του. Και μπορείτε να δείτε πόσο ιδρωμένοι είναι, και υποφέρουν από πείνα και δίψα, και σπάνια τους δίνουν κάτι να πιουν.
  Ο Όλεγκ, για να φτιάξει τη διάθεση των σκλάβων, το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Δεν υπάρχει φως σε έναν σκοτεινό κόσμο,
  Τώρα ο καπνός της βρισιάς γίνεται πιο κόκκινος!
  Η αριστοκρατία γλεντάει στα κόκαλα των ανθρώπων,
  Και κάθε μέρα το χάσμα στις επιχειρήσεις δυναμώνει!
    
  Υπάρχει ένας χοντρός ολιγάρχης σε μια Mercedes,
  Έχει σπίτια και κότερα στη θάλασσα!
  Ένας αγόρασε για τον εαυτό του ένα αρχιπέλαγος,
  Χτισμένη ευτυχία σε ένα φαρδύ βουνό!
    
  Και ποιος έχει υπέροχα χρήματα,
  Αγοράζει πίνακες και γλυπτά χονδρικά!
  Η μετοχή πηδά σαν καγκουρό
  Το ποσοστό αυξήθηκε κατά τριάντα μονάδες τον Μάιο!
    
  Αγοράστε και πουλήστε και πετάξτε ξανά τα σκουπίδια,
  Φέρτε νέες ενημερώσεις από την Κίνα!
  Και ποιος ψήνει πασχαλινά κέικ μόνο με μέλι,
  Μόνο ένα μη δρύινο φέρετρο θα λάβει!
    
    
  Αλλά είναι ένας ανήσυχος ολιγάρχης,
  Δεν θέλει να αποχωριστεί λίγο!
  Θέλει να ενσταλάξει τον φόβο σε όλα τα κορόιδα,
  Και καλέστε έναν ξένο με τουφέκι!
    
  Και ποιος είναι ο πρόεδρος για τους ολιγάρχες;
  Μόνο ένας φύλακας να φυλάει τον "ψαγμένο" πλούτο!
  Υπάρχει ένας αστυνομικός όπου ήταν ο "μπάτσος" πριν,
  Η οικονομική "αδελφότητα" δυναμώνει με την εξουσία!
    
  Ποια είναι η ελπίδα για όσους βρίσκονται στη φτώχεια;
  Στο έλεος, ή ένα βασιλικό φυλλάδιο!
  Το σύνθημα αστράφτει θυμωμένα στην ασπίδα,
  Αγοράστε μια μπύρα και αγοράστε μια τσίχλα!
    
  Αλλά ο άνθρωπος δεν γεννιέται σκλάβος,
  Πρέπει να αγωνιστεί για την αξιοπρέπεια!
  Για να βάλουμε τέλος στα απεριόριστα "χρήματα"
  Έτσι ώστε η ζωή να είναι προσβάσιμη - όπως ο ήλιος!
  Το αγόρι σκλάβος τραγούδησε και τα άλλα παιδιά σκλάβων συμμετείχαν.
  Έτσι τραγουδούσαν τον ύμνο των ελεύθερων ανθρώπων, μη δίνοντας σημασία στις κακές βλεφαρίδες. Και ο Όλεγκ ένιωθε στα καλύτερά του. Μια από τις γυναίκες επιβλέποντες άναψε έναν πυρσό χρησιμοποιώντας λάστιχο. Και ξεκίνησε η φωτιά. Έφερε τη φλόγα στο γυμνό πόδι του δούλου. Ο Όλεγκ ένιωσε τις γλώσσες της φωτιάς να γλείφουν τη γυμνή, παιδική σόλα του. Σφίγγοντας τα δόντια του, το αγόρι σκλάβος συγκράτησε μια κραυγή.
  Ο προϊστάμενος χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Ένα επίμονο αγόρι.
  Έπειτα έφερε τη φλόγα στο παιδικό αλλά μυώδες στήθος του Όλεγκ. Ήταν πολύ οδυνηρό, και το αγόρι σκλάβος αναφώνησε:
  -Τι σκύλα που είσαι!
  Η γυναίκα βασανίστρια γέλασε και σημείωσε:
  -Είσαι πολύ όμορφο αγόρι. Και είναι πολύ ευχάριστο να βασανίζεις όμορφα αγόρια!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Το σκέφτηκε και ο μαρκήσιος ντε Σαντ.
  Το δέρμα στο στήθος του αγοριού έγινε κόκκινο και φουσκάλες. Στη συνέχεια όμως εξαφανίστηκαν ξαφνικά. Και πάλι εμφανίστηκε ένα απαλό και ομοιόμορφο, πολύ όμορφο μαύρισμα και το στήθος του αγοριού έμοιαζε με δύο συνδυασμένες ασπίδες.
  Ο επιστάτης ρώτησε:
  -Ποιος είναι ο μαρκήσιος ντε Σαντ;
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ένας πολύ θρυλικός άνθρωπος! Και κατά κάποιο τρόπο παρόμοια με εσάς!
  Η γυναίκα γέλασε και σημείωσε:
  - Μάλλον τόσο όμορφο όσο εγώ!
  Και κούνησε τους μάλλον φαρδιούς και ογκώδεις γοφούς της.
  Και τότε παρατήρησε:
  - Τα εγκαύματα σας εξαφανίστηκαν αμέσως. Είσαι ο γιος των θεών;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε χαμογελώντας:
  - Σε κάποιο βαθμό, ναι. Αλλά αν χρειάζεται να είσαι σκλάβος, τότε υπάρχει εντολή από ανώτερες δυνάμεις!
  Στη συνέχεια ο Όλεγκ αύξησε το ρυθμό του. Τα άλλα παιδιά δεν τραβούσαν πια το καρότσι και ήταν πιο εύκολο γι' αυτά. Έτσι ο ογκόλιθος ξεφορτώθηκε και μπήκε στον τοίχο. Το χαμένο αγόρι βοήθησε να γίνει αυτό. Κατά τη διάρκεια της έντασης, οι μύες του έγιναν ασυνήθιστα προεξέχοντες και ξεχώριζαν σαν δέσμες από χαλύβδινο σύρμα.
  Ο επόπτης σημείωσε:
  - Είσαι πολύ δυνατός! Απλά ένα υπέροχο αγόρι. Και τόσο όμορφος, παρά την εμφάνιση βαρβάρου!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Ναι, γερό!
  Μετά από αυτό τα αγόρια έτρεξαν και μετέφεραν το άδειο κάρο. Ξεκουράστηκαν τρέχοντας. Ο Oleg τους ξεπέρασε εύκολα, παρά το γεγονός ότι η αλυσίδα με τον πυρήνα ήταν εμπόδιο. Και έπιασε τα ζηλευτά και θαυμαστικά βλέμματά τους. Για ένα παιδί, η αναγνώριση από τα παιδιά είναι επίσης σημαντική. Και ο Όλεγκ, όλο και περισσότερο, ένιωθε σαν παιδί. Δεν είναι τυχαίο που είπε ο Καρλ Μαρξ: το να είναι κανείς καθορίζει τη συνείδηση. Πράγματι, το σώμα έχει αναμφισβήτητη επιρροή στην αντίληψη του κόσμου. Και είναι καλό για σένα, ακόμα κι αν φοράς μόνο μαγιό, ξυπόλητος, με μια αλυσίδα στο γυμνό, μυώδες, μαυρισμένο πόδι σου, και σε χτυπούν στον γυμνό κορμό σου με ένα μαστίγιο.
  Ο Όλεγκ ένιωσε πώς έπαιζαν οι παιδικοί και συνάμα ηρωικοί μύες του και πόσο ήταν στο στοιχείο του. Και πόσο ευχάριστα γαργαλάει η καυτή άμμος της γυμνής ερήμου, με τη χαριτωμένα κυρτή φτέρνα της σόλας.
  Και παρόλο που είσαι σκλάβος, τον οποίο οι επιτηρητές προσπαθούν να χτυπήσουν με ένα μαστίγιο, είσαι επίσης ένας νέος πολεμιστής, γεμάτος δύναμη και ενθουσιασμό.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε ξανά με ενθουσιασμό, και τα υπόλοιπα αγόρια συμμετείχαν ανυπόμονα:
   Όταν ο ήλιος ήταν λαμπερό μπλε
  Η γη έβραζε από φλόγες - ο ωκεανός!
  Η ζωή γεννήθηκε σε αχαλίνωτα στοιχεία,
  Και ο στριφογυριστός Milky Way άστραψε!
    
  Η επιφάνεια, ωστόσο, άργησε να κρυώσει,
  Εμφανίστηκε όμως το πρώτο νερό!
  Από αμμωνία, ασβέστιο, μέταλλο,
  Δημιουργήθηκε ένας ιός - μικρός προς το παρόν!
    
  Αλλά δεν ανέχεται το κενό, εμπιστεύσου τον χώρο,
  Το πρώτο μικροσκοπικό βλαστό προέκυψε!
  Γέννησε ζώα διαφορετικών βασιλείων,
  Στα χωράφια φυτρώνει μια καρφίτσα σιτάρι!
    
  Αλλά γιατί κάνει κάποια μαϊμού
  Ξαφνικά κατάφερε να γίνει ο πρώτος μεταξύ των βασιλιάδων;
  Στον απέραντο, ετερόκλητο ωκεανό,
  Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Θεός ανάμεσα στα ζώα!
    
  Αλλά επειδή το πρωτεύον άρχισε να εργάζεται,
  Πήρα μια πέτρα, ένα ραβδί, ένα πολυβόλο!
  Γη, είσαι σαν την πρωτεύουσα της λογικής,
  Τουλάχιστον λίγο μικρό κατά τη γνώμη μας!
    
  Η επιθυμία της ανθρωπότητας για επιστήμη
  Είναι πιο παλιό από όσο φαίνεται μερικές φορές!
  Αλλά έπρεπε επίσης να υπομείνουμε μαρτύρια,
  Ένα φυσικά ανατριχιαστικό, έξαλλο παιχνίδι!
    
  Ζητήστε παρηγοριά από τον Θεό
  Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή - όλα είναι μετά θάνατον!
  Και η ευτυχία επιτυγχάνεται μόνο με σκληρή δουλειά,
  Όταν υπάρχει πρόοδος, μπροστά - μακριά από τη λήθη!
    
  Φυσικά ο Ιησούς δεν μπορεί να κάνει
  Ευτυχισμένος είναι αυτός που δεν ξέρει δύο είναι δύο!
  Και αν θέλετε ένα πλούσιο τραπέζι για δείπνο,
  Εφεύρε πρώτα το τρακτέρ!
    
  Εδώ οι άνθρωποι έχουν βάλει γερά το σύμπαν,
  Ένα ισχυρό διαστημόπλοιο κατευθύνεται στον ουρανό!
  Άφησε τη χώρα, τον καβγατζή σου χαρακτήρα,
  Ή καλύτερα, μια περιήγηση στον γαλαξία!
    
  Τι έπεται; Ας νικήσουμε τα γηρατειά σαν παραμύθι,
  Θα μπορέσουμε να αναστήσουμε τους απαραίτητους νεκρούς!
  Άγνωστο, θα νιώσουμε πόνο και κούραση,
  Πιστέψτε, η κλωστή μπούκλα για πάντα χωρίς άκρες!
    
  Αλλά για να γίνει αληθινό, να το ξέρεις
  Πρέπει να βάλουμε τα χέρια και την καρδιά μας να δουλέψουν!
  Πρώτα με ένα σχολικό φορητό υπολογιστή σε ένα σακίδιο,
  Μετά κάνεις κλικ στη γνώση σαν παιχνίδι!
    
  Αλλά να ξέρετε ότι το σερβίρισμα δεν αξίζει τον εγωισμό,
  Είμαστε όλοι ενωμένοι - είμαστε μια οικογένεια!
  Υπάρχουν πολλές χώρες - τιμούμε την κοινή μας πατρίδα,
    Ας πιάσουμε τα χέρια και ας τραγουδήσουμε τον ύμνο, φίλοι!
  Έτσι τραγουδούσαν, με μεγάλη ένταση και αίσθηση και έκφραση. Και τα γυμνά, παιδικά τους πόδια πηδούσαν κατά μήκος της άμμου.
  Τότε ο Όλεγκ φόρτωσε ξανά τον βαρύ ογκόλιθο στο κάρο και τον έσυρε ξανά. Αλλά αυτή τη φορά οι επιτηρητές δεν δέσμευσαν τα άλλα παιδιά. Και τους οδήγησαν στο επόμενο κάρο. Λένε ότι είσαι δυνατό αγόρι και μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου.
  Ο Όλεγκ ήταν ακόμη και λίγο προσβεβλημένος. Έτσι τραβάει ένας γάιδαρος ένα βαρύ κάρο. Αλλά είναι σκλάβος και πρέπει να υπακούσει. Και τότε δύο ακόμη καβαλάρηδες ήταν κολλημένοι πάνω του. Και ας χτυπήσουν τον Όλεγκ με μαστίγια. Και κυριολεκτικά έκοψαν το αγόρι καθώς έτρεχε. Ουάου. Είναι σαν να έχεις πέσει πραγματικά στην κόλαση.
  Ο Όλεγκ μουρμούρισε:
  - Για τι;
  Οι καβαλάρηδες μούγκρισαν:
  - Για να μην γίνεις αλαζόνας και να ξέρεις ότι είσαι απλώς ένα σκλάβο! Κατάλαβες;
  Ο Όλεγκ απάντησε θυμωμένος:
  - Είμαι σκλάβος μόνο για λίγο, αλλά η ψυχή μου είναι ελεύθερη για πάντα!
  Μετά από αυτό άρχισαν να τον χτυπούν ακόμη πιο ενεργά. Έτσι και οι ίδιοι οι επιβλέποντες ήταν τρομερά ιδρωμένοι και βρωμούσαν. Αν και το αγόρι ένιωθε πόνο, αυτό μόνο τον ενθουσίαζε και τον γέμιζε περηφάνια. Όπως, για παράδειγμα, οι πρωτοπόροι ήρωες στην αιχμαλωσία του Χίτλερ. Όταν μια αίσθηση υπερηφάνειας και ο νεανικός μαξιμαλισμός έκαναν δυνατό να υπομείνει κανείς τον πόνο σταθερά, να γελάσει στα μούτρα των εκτελεστών και υπήρχε ακόμη και κάποια ευχαρίστηση να συνειδητοποιήσει το θάρρος και την αξιοπρέπειά του.
  Γι" αυτό και τα πρωτοπόρα αγόρια στάθηκαν σταθερά ξεπερνώντας τους μεγάλους.
  Και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δήμιοι του Στάλιν τόσο εύκολα και γρήγορα έσπασαν σχεδόν όλους και τους ανάγκασαν να ομολογήσουν οφειλόταν στο γεγονός ότι τα θύματα του NKVD δεν ένιωθαν ήρωες και οι ανακριτές δεν θεωρούνταν εχθροί. Και επομένως οι δήμιοι του Στάλιν πέτυχαν σε σχέση με τους δικούς τους, περισσότερο από εκείνους του Χίτλερ σε σχέση με τους ξένους.
  Ο Όλεγκ λοιπόν, αν και ένιωθε πόνο, η σωματική ταλαιπωρία πρόσθεσε μόνο την αυτοπεποίθησή του και ήταν σαν ήρωας.
  Και κουβαλούσε ένα κάρο γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενέργεια.
  Και ούτω καθεξής στην υπό κατασκευή πυραμίδα, όπου το σκλάβο αγόρι ξεφόρτωσε τον ογκόλιθο.
  Μετά από αυτό σταμάτησαν να χτυπούν τον Όλεγκ. Και έτρεξε πίσω με το κάρο.
  Και καθώς έτρεχε, πιτσιλίζοντας τα ξυπόλητά του, το αθάνατο αγόρι σκέφτηκε ποια ήταν η αποστολή του. Έτσι αποδείχθηκε ότι ήταν κάποιο είδος σύγχυσης.
  Μάλιστα , θα ήταν καλύτερα είτε να πολεμούσε με τους Ναζί, είτε τουλάχιστον με τους Μογγόλους-Τάταρους, είτε με τους Πολωνούς, είτε κάπου αλλού. Εξάλλου, στην προηγούμενη ζωή του άρεσε στον ίδιο να γράφει για ανθρώπους που μπήκαν σε μπελάδες. Και έκαναν πολύ σοβαρά πράγματα. Αν και κάποιοι βρίσκονταν στη σκλαβιά. Για παράδειγμα, η Dimka. Πρόκειται για ένα αγόρι, γιό ενός αφεντικού εγκλήματος, περίπου δώδεκα ετών, που ήταν σκλάβος στην Αρχαία Ρώμη.
  Ούτε ήταν αθάνατος και φυσικά βίωσε σοβαρά σωματικά βάσανα. Και ήταν ένα δούλο που δούλευε ξυπόλητος μόνο με τα μαγιό του στα λατομεία, όπου κόντεψε να πεθάνει. Μόνο η ισχυρή γενετική τον έσωσε, η οποία του επέτρεψε να αντέξει την υπερβολική υπερφόρτωση της εργασίας στα ορυχεία.
  Ο Όλεγκ, φυσικά, κατάλαβε ότι είχε ένα αθάνατο κεφάλι και ένας σκλάβος ήταν μόνο ένα ενδιάμεσο βήμα για κάτι περισσότερο!
  Και έτσι ξεφόρτωσε ξανά τον ογκόλιθο. Η εργασία στην πυραμίδα έχει γίνει πολύ πιο διασκεδαστική. Και το αγόρι συνέχισε να τρέχει, αναβοσβήνει τα γυμνά, μαυρισμένα του πόδια. Αυτό είναι πραγματικά ένα παιδί θαύμα. Μπορούμε να πούμε ότι είναι απλά σούπερ. Και θα τους πάρει όλους - ψιλοκόψτε και τσακίστε τους. Αν, βέβαια, οι ανώτερες δυνάμεις δώσουν τέτοια εντολή.
  Ο σκλάβος έφυγε τρέχοντας και τα άλλα παιδιά σκλάβων του ανταπάντησαν το χαμόγελο. Και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το παιδί με τα μαγιό είχε πολύ εμφανείς και όμορφους μύες και οι γυναίκες επόπτες έριχναν λάγνες ματιές στον Όλεγκ. Αυτό είναι πραγματικά ένα σούπερ παιδί. Και οι μύες του ταλαντεύονται σαν κυματισμοί στο νερό. Και είναι πολύ δυνατό και λειτουργεί καλά και γρήγορα. Ακόμα και οι φρουροί σταμάτησαν να τον χτυπούν.
  Και έτσι ο Όλεγκ τραγούδησε με χαρά και ενθουσιασμό, πηδώντας και πατώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια:
  Και ποια είναι η λέξη - η Ρωσία μας,
  Ούτε ήχος ούτε χτύπημα στις χορδές!
  Γιατί πολεμάω με σπαθιά;
  Η χώρα που αντάμειψε τον κόσμο με πολιτισμό!
    
  Η Ρωσία έδωσε τον Χριστό σε όλους,
  Ένας συνηθισμένος Ρώσος - έγινε Θεός!
  Άλλωστε η Ορθόδοξη πίστη είναι αγνή,
  Και το ιδανικό έγινε ιερό για όλους!
    
  Όταν κάποιος βαφτίζεται στα εικονίδια,
  Κι ας είναι τρεις φορές ξένος!
  Με αυτό υποκλίνεται στη Ρωσία,
  Άλλωστε, ο Ιησούς της Ρωσίας είναι ο Αρχηγός-Εκλεκτός!
    
  Αλλά ο πόλεμος είναι ο αιώνιος σύντροφός μας,
  Μαίνεται σαν βίαιος τυφώνας!
  Μερικές φορές συμβαίνει ότι τα πράγματα είναι ένα Σάββατο,
  Όταν η μοίρα και η μοίρα υφαίνουν σαν περίστροφο!
    
  Και με ποιον στον κόσμο δεν έγινε πόλεμος,
  Όμως οι Ρώσοι νίκησαν τους πάντες μαζί!
  Πρέπει να ενώσουμε τους ανθρώπους σε μια παρόρμηση,
  Να οδηγήσει τους λαούς στον παράδεισο!
    
  Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει τη διαχείρισή μας,
  Δεν είναι αυτός ο λόγος που γεννηθήκαμε - ξέρετε τα πάντα!
  Δώσε μου πέντε για θάρρος και τόλμη,
  Δεν θα βρείτε τέτοιους μαχητές στον ιστότοπο!
    
  Η επιτυχία μας είναι όλο και πιο κοντά,
  Αν και μερικές φορές οι σύντροφοι έχουν πρόβλημα - τους ρίχνουν!
  Ναι, δεν ήρθε η ώρα για απολαύσεις,
  Εμείς οι πολεμιστές πρέπει να μεγαλώσουμε χωρίς νταντά!
    
  Έρχεται πάλι η μάχη και μας πιέζουν βάναυσα,
  Αλλά δεν θα πτοούμε, όχι, υποχωρούμε!
  Αν και το λιβάδι είναι πυκνό ποτισμένο με αίμα,
  Και δεν υπάρχει απλή εύκολη λύση!
  Έτσι τραγουδάει ο Oleg Rybachenko. Και η φωνή του σκλάβου είναι τόσο όμορφη - είναι απλώς ένα θαύμα. Δεν είναι όλοι ικανοί για τέτοιες επιδόσεις.
  Και αυτό το υπέροχο, αθάνατο παιδί είναι ικανό. Και πραγματικά είναι απλώς ένα παραμύθι.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια του πήραν ένα βότσαλο και το πέταξαν ψηλά, και πέταξε μακριά και χάθηκε στον αέρα.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε: δεν είναι καθόλου κακό να είσαι παιδί σουπεράνθρωπος, αλλά έτσι ξοδεύει τις ικανότητές του. Να χτίσουμε μια πυραμίδα - τουλάχιστον την πρώτη από τις μεγάλες; Αν και, από την άλλη πλευρά, πολλοί σκλάβοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, πέθαναν κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας κατασκευής και έσωσε τις ζωές πολλών, τόσο αγοριών όσο και ενηλίκων. Διαφορετικά , τα αγόρια δουλεύουν ακόμα.
  Υπήρχαν πολλά παιδιά που γεννήθηκαν εκείνα τα αρχαία χρόνια και γνώριζαν λίγα. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά αγόρια στο εργοτάξιο της πυραμίδας.
  Κι αυτοί με τα γυμνά, μαυρισμένα, ιδρωμένα κορμιά τους τραβούν και κόβουν ογκόλιθους. Δυστυχισμένα παιδιά που κάνουν σπασμωδική δουλειά. Αλλά από την άλλη, σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει τηλεόραση, ραδιόφωνο, υπολογιστές, οπότε μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε.
  Ωστόσο, υπάρχουν ήδη ζογκλέρ. Ακόμη και το παιχνίδι "Κλεοπάτρα" μιλά για αυτό. Πιο συγκεκριμένα, στέκεσαι και ως περίπτερο και ως σχολή ζογκλέρ. Εκεί υπάρχουν επίσης μουσικοί και σχολή χορού. Και αργότερα εμφανίζεται το σπίτι του Sinet - με μπύρα και ένα παιχνίδι με ζάρια και ζωολογικούς κήπους.
  Και χωρίς διασκέδαση -τεσσάρων ειδών- μεγαλοπρεπή κτήματα δεν προκύπτουν.
  Ναι, το "Cleopatra" είναι ένα υπέροχο παιχνίδι - σας διδάσκει να σκέφτεστε και να αναπτύσσετε το οικονομικό σας πνεύμα. Εδώ δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε στην επιστήμη και τα μαθηματικά και την κοινωνιολογία.
  Ο Όλεγκ τρέχει τριγύρω, κινώντας τα μωρά του πόδια. Μετά πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των κάτω άκρων του, ρίχνει ένα βότσαλο και γκρεμίζει το κοράκι. Και αυτό προκαλεί βροντερό χειροκρότημα τόσο από παιδιά όσο και από μεγαλύτερους.
  Ο σκλάβος τραγουδά ξανά με μεγάλο ενθουσιασμό και δύναμη σκέψης:
  Και στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο,
  το αίμα δεν είναι νερό, αλλά καταρράκτης...
  Και μπορείς να καταλήξεις σε ένα πεύκο,
  Με μια θηλιά στο λαιμό, αν δεν χωράει!
  
  Ο εχθρός είναι επιθετικός και ο Θεός σκληρός,
  Σε κάθε ρεματιά υπάρχουν μπαταρίες...
  Και ο ναός είναι βαμμένος με γκρίζα μαλλιά,
  Η εντολή ακούγεται: συντρίψτε τους εχθρούς σας!
  
  Δεν υπάρχει δέντρο πιο δυνατό από το πεύκο,
  Αλλά εκτός κι αν είσαι βελανιδιά...
  Η ορδή μετράει για σένα ερήμην -
  Και βγάζει ένα δόντι με την οπλή!
  
  Το ταμπλό όπου είναι τα πιόνια - μια ωραία διάταξη,
  το ματ απειλεί χωρίς μέτρο και κίνηση...
  Και πιστέψτε ότι όλοι οι άνθρωποι θα είναι σε αρμονία,
  Θα ρίξουμε τον αντίπαλο σε ματ!
  
  Το επίτευγμά μας μεγάλης εμβέλειας είναι απλό,
  πάρτε μια χειροβομβίδα και σκίστε την...
  Είναι καλύτερα για μια κοπέλα να μπει ξυπόλητη σε μια χιονοστιβάδα,
  Όταν τα μηδενικά δεν την περιμένουν!
  
  Ζούσαμε όμορφα όταν είχαμε
  χωράφι και αρχοντικό...
  Μα όλα θα τα χαλάσουν, αλίμονο, από ψεύτες,
  Τόσες φλυαρίες βλακείες υπάρχουν στον κόσμο!
  
  Μειώσαμε τον αριθμό των βοοειδών,
  Αυτούς που δεν συμφωνούν με τις ιδέες των ονείρων..
  Αυτοί που είναι ικανοί να εκδικηθούν τις γάτες,
  Για ένα κουτάκι σούπα - ένα κάρο πίτες!
  
  Εδώ βλέπουμε τον στόχο - μια τεράστια δεξαμενή,
  Με ένα τεράστιο ρύγχος, σαν μια μεγάλη κολόνα!
  Και ας καεί η δεξαμενή βενζίνης,
  Δίνουμε στους στρατιώτες ένα δωρεάν φέρετρο!
  
  Αχ, εμείς τα κορίτσια αγαπάμε τόσο πολύ τον κόσμο,
  Πιστέψτε με, τα χάδια χρειάζονται τόσο...
  Για να γιορτάσουμε το πιο αλμυρό και γενναιόδωρο γλέντι -
  Όταν υπάρχουν σωροί φαγητού εκεί!
  Έτσι τραγούδησε το αγόρι, ενώ χτυπούσε τα γυμνά, δυνατά του πόδια. Και κάτω από τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του το λιθόστρωτο θρυμματίστηκε.
  Λοιπόν, ο Oleg Rybachenko είναι ικανός για πολλά. Είναι ένα αγόρι τόσο μοντέρνο όσο ένας υπολογιστής. Και συνέβη αυτό που ονειρευόμουν: ο συγγραφέας Rybachenko έγινε αγόρι υπεράνθρωπος. Και αυτό είναι πολύ ωραίο. Είναι καλό όταν είσαι και παιδί και υπεράνθρωπος και κάνεις κυριολεκτικά θαύματα. Και οι εχθροί σας είναι απλά σε σοκ, και η πραγματική τους σπλήνα έχει χτυπηθεί. Και αυτό είναι πραγματικά ωραίο.
  Ο Όλεγκ συνέχισε να τρέχει και να δουλεύει. Λοιπόν, είναι αθάνατος και δεν αισθάνεται κουρασμένος, οπότε τουλάχιστον αφήστε τα άλλα παιδιά-σκλάβα να αισθάνονται καλύτερα. Και θα βοηθήσει τα άτυχα αγόρια, εξαντλημένα από την υπερκόπωση, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Αν και θα ήθελα έναν σοβαρό πόλεμο. Για παράδειγμα, πάρτε έναν υπερβλαστήρα και πηγαίνετε να καταστρέψετε τους Ιάπωνες. Όχι το 1945 - τότε σκοτώθηκαν ούτως ή άλλως χωρίς τη βοήθεια ανώτερων δυνάμεων. Είστε έκπληκτοι που οι σαμουράι έσπασαν τόσο εύκολα το 1945. Ήταν σαν να είχε συμβεί κάποιο είδος στρατιωτικού θαύματος.
  Αλλά για να επιστρέψουμε στην εποχή του Τσάρου Νικολάου Β' και μετά να δώσουμε ένα καλό χαμό στους Ιάπωνες. Ήταν πραγματικά δροσερό. Εκεί θα είχε γυρίσει. Και ο Όλεγκ το φαντάστηκε - ζωγραφίζοντας το ζωηρά στη φαντασία του.
  Ο Oleg Rybachenko δεν είχε ακόμη ακριβές σχέδιο. Αν και μια σκέψη γεννήθηκε στο κεφάλι μου, εμπνευσμένη από την ταινία. Διεισδύστε στη ναυαρχίδα της μοίρας και καταστρέψτε την. Σε αυτή την περίπτωση, οι Ιάπωνες θα πανικοβληθούν και το καταδρομικό "Varyag", μαζί με το "Κορεάτικο", θα γλιστρήσει στο Port Arthur.
  Έτσι το αγόρι εξολοθρευτής είχε μια ευκαιρία. Το ναυαρχίδα "Miuso", το ισχυρότερο από τα έξι καταδρομικά. Και θα πρέπει να εξουδετερωθεί.
  Ο Όλεγκ πέταξε το γυμνό του πόδι στο νερό. Λίγο κρύο, αλλά ανεκτό. Θυμήθηκα το διάσημο μυθιστόρημα: "Treasure Island", το οποίο έγινε καλτ κλασικό. Ο Τζιμ Χόκινς πέρασε εκεί με μια ειδική στρογγυλή βάρκα. Στο πλοίο έχουν απομείνει μόνο δύο πειρατές. Πιο συγκεκριμένα, έστω και μόνο ένα. Ο Τζιμ λοιπόν ήξερε τι έκανε. Αν και πήρε πολλά ρίσκα.
  Ο Oleg Rybachenko εκτίμησε τις δυνατότητες του αθάνατου κορμιού του. Όχι, σίγουρα δεν κινδυνεύει να παγώσει. Μπορεί να το χειριστεί.
  Το αγόρι με σορτς πετάχτηκε στη θάλασσα και κολύμπησε. Ουάου, κάνει λίγο κρύο στην αρχή, αλλά το νεαρό, αθάνατο σώμα το συνηθίζει γρήγορα. Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν οι ναυτικοί όταν πνίγονται με τέτοιο καιρό; Το σώμα τους δεν είναι τόσο τέλειο.
  Ο Oleg Rybachenko κολύμπησε και θυμήθηκε το διάσημο καρτούν "Conan - ένα αγόρι από το μέλλον". Αυτός ο τύπος δεν ήταν μόνο δυνατός και γρήγορος, αλλά ήξερε επίσης πώς να βουτάει βαθιά και να μένει κάτω από το νερό για πολλή ώρα.
  Τι γίνεται αν δοκιμάσεις τις δυνατότητες του νέου σου σώματος; Και ο Oleg Rybachenko βούτηξε. Και ένιωθα ήρεμος και ελεύθερος. Είναι σαν να επιπλέεις σε ένα όνειρο. Όταν αναπνέεις κάτω από το νερό.
  Και ο Όλεγκ άρχισε να αναπνέει, νιώθοντας το ζωογόνο οξυγόνο να μπαίνει μέσα του.
  Υποβρύχια, τα υπέροχα μάτια έβλεπαν τέλεια. Συγκεκριμένα, οι σιλουέτες των ψαριών και άλλων ζωντανών πλασμάτων.
  Το σχέδιο του αγοριού ήταν απλό. Διεισδύστε ένα θωρακισμένο καταδρομικό και ανατινάξτε το. Πιο συγκεκριμένα, ενεργήστε ανάλογα με την κατάσταση. Έτρεξε στο μυαλό μου ότι θα ήταν ωραίο να αποκτήσω μια κοπέλα, όπως η Λάνα. Ώστε να υπάρχει μια κοπέλα με την οποία θα ήταν φίλοι και την οποία θα έσωζε.
  Ο Όλεγκ βγήκε στην επιφάνεια για καλύτερη πλοήγηση. Εδώ είναι ιαπωνικά πλοία. Περιμένουν να φύγουν δύο ρωσικά πλοία. Είναι δεκατέσσερις έναντι δύο. Αν πιστεύετε τα δεδομένα των Ιαπώνων, τότε δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν οι σαμουράι ήταν έστω και ελαφρώς γρατζουνισμένοι.
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε. Εδώ ο Κόναν είναι ένα ιαπωνικό καρτούν, αλλά το όνομα πήρε από τον Αμερικανό συγγραφέα Χάουαρντ. Ναι, αυτός ο ήρωας κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Στην Ιαπωνία λοιπόν εμφανίστηκε σε anime, τέτοιο αγόρι. Πολύ δυνατό και γρήγορο. Αλλά προφανώς αυτό το καρτούν δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το πρωτότυπο για ενήλικες και γυρίστηκε μόνο για μία σεζόν.
  Αλλά έχουν γραφτεί πολλά για τον Oleg Rybachenko στο σώμα ενός αγοριού. Και υπάρχει μια ευκαιρία να δοκιμάσετε πώς είναι να είσαι ένα αθάνατο αγόρι στην πράξη. Και αυτό φαίνεται να είναι πολύ ωραίο.
  Ο Oleg Rybachenko βγήκε από το νερό και τραγούδησε:
  - Ένα μικρό αγόρι βρήκε ένα πολυβόλο,
  Κανείς δεν μένει πια στο χωριό!
  Και ένιωθε πολύ αστείος και χαρούμενος. Αλλά τα ιαπωνικά πλοία πλησιάζουν όλο και περισσότερο και είναι καλύτερα να βουτήξουμε ξανά. Έξι καταδρομικά και οκτώ αντιτορπιλικά είναι πολύ άνισα σε δύναμη.
  Οι πληροφορίες για τις επιτυχίες του "Varyag" είναι αντιφατικές. Σύμφωνα με τα ρωσικά δεδομένα, είναι σχετικά καλό: ένα αντιτορπιλικό βυθίστηκε και ένα ιαπωνικό καταδρομικό βυθίστηκε μετά τη μάχη. Όμως τα ιαπωνικά στοιχεία δεν το επιβεβαιώνουν.
  Η Ρωσία ήταν τρομερά άτυχη σε αυτόν τον πόλεμο. Έτσι, πιστέψτε μετά από αυτό ότι ανώτερες δυνάμεις δεν υπάρχουν. Είναι απλώς κάπως ιδιότροποι και ασυνεπείς.
  Τα πρώτα χρόνια του Τσάρου Νικολάου Β', η Ρωσία έφτασε στο μέγιστο των συνόρων και της δύναμής της. Είναι καλύτερα να προσθέτετε συνεχώς την πτώση και την άνοδο.
  Για παράδειγμα, στον εικοστό πρώτο αιώνα, η Ρωσία άρχισε να ανεβαίνει... Αλλά για πόσο; Αυτό είναι το ερώτημα... Πόσο συχνά η εμφάνιση της επιτυχίας είναι παραπλανητική.
  Υπό τον Τσάρο Νικόλαο Β', η επέκταση της Ρωσίας στηρίχθηκε σε μια ισχυρή βάση ενός αυξανόμενου πληθυσμού και σε μια ισχυρή οικονομική βάση.
  Τι γίνεται όμως μετά;
  Ο Όλεγκ έβαλε στο στόχαστρο το κύριο καταδρομικό Asama. Γιατί ο εχθρός πρέπει να χτυπηθεί κατευθείαν στο κεφάλι, και το αθάνατο αγόρι θα τους το δείξει αυτό.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Περπατάς στη ζωή με τόλμη,
  Νικάς τους εχθρούς σου με ισχυρή δύναμη...
  Αλλά ξέρεις, φίλε, όσο ζεις,
  Μπορείτε να νικήσετε τους εχθρούς σας μόνο με ισχυρή δύναμη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Το αγόρι όρμησε στο θωρακισμένο καταδρομικό και ανέβηκε γρήγορα στο πλάι του, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του και τα γυμνά, παιδικά του πόδια.
  Ναι, αυτό το παιδί είναι τόσο γρήγορο όσο ο κεραυνός. Είναι χειμώνας και ο καιρός είναι κρύος. Και δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα καταστρώματα. Το αγόρι έτρεξε σιωπηλά, γεμίζοντας τα γυμνά του πόδια. Το καταδρομικό ήταν εν κινήσει και τώρα χρειαζόταν να κάνει έναν ενδιαφέρον ελιγμό, να το συγκρουστεί με ένα άλλο θωρακισμένο καταδρομικό, το Chiyoda. Αλλά δεν είναι τόσο απλό.
  Υπάρχει ένας φρουρός στο τιμόνι. Το αγόρι έτρεξε στους Ιάπωνες και κλώτσησε έναν από αυτούς στο πίσω μέρος από ένα τρέξιμο. Δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα, έχασε την ισορροπία του και πέταξε πάνω από το πλάι. Ο Oleg Rybachenko χτύπησε επίσης έναν άλλο αντίπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τη γυμνή φτέρνα του.
  Οι κινήσεις του αθάνατου παιδιού είναι γρήγορες. Δεν είναι τόσο μικρός, είναι δέκα χρονών, αλλά είναι περίπου δώδεκα για ένα συνηθισμένο αγόρι του εικοστού πρώτου αιώνα, αφού ο Oleg Rybachenko είναι μεγάλη ράτσα. Και οι μύες του αθάνατου αγοριού είναι ισχυρότεροι από το ατσάλι και η ταχύτητά του είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερη από αυτή ενός τσιτάχ. Και το αγόρι έβγαλε ένα πικάπ και κατέρριψε τον Ιάπωνα στο τιμόνι. Στη συνέχεια θα μετακινήσουν το πλοίο.
  Η μοίρα μόλις άρχισε να κινείται, καθώς έλαβε πληροφορίες ότι το καταδρομικό "Varyag" και η κανονιοφόρος "Koreets" αποχωρούν.
  Και οι Ιάπωνες ήλπιζαν να τους αναχαιτίσουν.
  Ωστόσο, η ξαφνική επιτάχυνση των δύο θωρακισμένων καταδρομικών, γυρίζοντας το τιμόνι, οδήγησε στο γεγονός ότι το Asama και το Chiyoda άρχισαν να πλησιάζουν γρήγορα ο ένας τον άλλον. Και κυριολεκτικά χτύπησαν ο ένας τον άλλον.
  Η σύγκρουση ήταν τρομερή. Ήταν σαν δύο παγόβουνα να έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο. Και συνέβη με τέτοια συντριπτική δύναμη. Και τα καταδρομικά αποδείχτηκαν απλά κριάρια που τρυπούσαν πανοπλίες.
  Και οι Ιάπωνες έπεσαν στη θάλασσα, καταρρίφθηκαν και έμειναν άναυδοι. Και τα δύο θωρακισμένα καταδρομικά άρχισαν να βυθίζονται. Η κύρια θανατηφόρα δύναμη της Ιαπωνίας υπέστη ζημιές.
  Και ο Oleg Rybachenko πήδηξε αμέσως και κολύμπησε στο επόμενο καταδρομικό. Γιατί, ένας τόσο απλός και απλός ελιγμός ήταν επιτυχής και πρέπει να συνεχιστεί.
  Ο Oleg Rybachenko κολύμπησε μέχρι το επόμενο ιαπωνικό καταδρομικό. Και επίσης ανέβηκε πάνω του πολύ πιο επιδέξια από μια μαϊμού.
  Και πάλι στο τιμόνι. Κανείς δεν έδωσε σημασία στο ημίγυμνο, πολύ μυώδες αγόρι, που φορούσε μόνο μαγιό.
  Ο Oleg Rybachenko σκόρπισε τους Ιάπωνες στο τιμόνι και μετέτρεψε το πλοίο σε σύγκρουση. Και το έκανε χρησιμοποιώντας δύναμη εμβολισμού.
  Και τα δύο ιαπωνικά καταδρομικά και πάλι συγκρούστηκαν με μεγάλη δύναμη και αξιοπρεπή ταχύτητα.
  Το αγόρι συγγραφέας είχε ήδη συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο στα μυθιστορήματά του και ήταν συνηθισμένος να το κάνει.
  Λοιπόν, τέσσερα μεγάλα πλοία της Ιαπωνίας βυθίζονται ήδη. Αλλά αυτό, φυσικά, δεν είναι το όριο.
  Στη συνέχεια πρέπει να καταστρέψουμε τα υπόλοιπα δύο καταδρομικά. Και οι καταστροφείς δεν είναι πλέον τόσο επικίνδυνοι.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Η Ρωσία είναι η πατρίδα των ελεφάντων,
  Όποιος σου επιτεθεί δεν μπορεί να μετρήσει τα δόντια σου!
  Το μαχόμενο αγόρι πέφτει ξανά στο νερό και κολυμπά. Καλό ως. Είναι σαν να είσαι σε ένα όνειρο. Ή ακόμα πιο ψύχραιμος, και νικάς όλους τους εχθρούς σου.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας το νερό με έναν καρχαρία, έσπευσε στο επόμενο καταδρομικό "Niitaka", ανέβηκε στο σκάφος, κυριολεκτικά απογειώνοντας σαν γεράκι. Και σαν εξολοθρευτής έσπασε στο τιμόνι.
  Πέταξε τα γυμνά πόδια του σαμουράι με δυνατά χτυπήματα και πήδηξε στο τιμόνι.
  Και πόσο ορμητικά το γυρίζει. Και έτσι πάλι τα δύο ιαπωνικά καταδρομικά πλησίασαν το ένα το άλλο, έτοιμα να εμβολίσουν κυριολεκτικά το ένα το άλλο. Και αυτό το κριάρι φαινόταν σοβαρό και επικίνδυνο.
  Και τότε τα παγόβουνα συγκρούστηκαν ξανά. Η πανοπλία των καταδρομικών έσκασε και άρχισαν να βυθίζονται.
  Και βούλιαξαν με πολλές τρύπες και έκαιγαν σαν χριστουγεννιάτικα κεριά.
  Ο Oleg Rybachenko χτύπησε στο μέτωπο με τη γυμνή φτέρνα του, έσπασε τον λαιμό του Ιάπωνα και έτριξε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και έβγαλε τη γλώσσα του στους σαμουράι... Λοιπόν, έξι ιαπωνικά καταδρομικά βυθίζονται ήδη.
  Υπάρχουν όμως και άλλα οκτώ αντιτορπιλικά. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν.
  Αν και αυτό είναι πιο δύσκολο, αφού τέτοια πλοία είναι μικρότερα και ελαφρύτερα και πιο κινητικά από τα κρουαζιερόπλοια.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko δεν χάνει την καρδιά του. Ένα άλλο ιαπωνικό αντιτορπιλικό προλαβαίνει.
  Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο του θύμα ανάμεσα σε πλοία αυτής της κατηγορίας.
  Τα δύο πρώτα καταδρομικά που συγκρούστηκαν είχαν ήδη βυθιστεί. Και οι αστείοι κίτρινοι Ιάπωνες είναι τόσο αστείοι. Είναι εύκολα αγνώριστοι.
  Πιο συγκεκριμένα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι Ρώσοι έχασαν από τους Ιάπωνες. Ίσως αυτό είναι όντως εφεύρεση των Μπολσεβίκων;
  Ο Oleg Rybachenko απογειώνεται με το αντιτορπιλικό και ξανατρέχει στο τιμόνι. Νοκ άουτ σαμουράι με χτυπήματα από γυμνά πόδια. Και αυτό το υπέροχο τιμόνι γυρίζει ξανά.
  Γυρίζει και το αντιτορπιλικό πηγαίνει σε πορεία σύγκρουσης.
  Οι Ιάπωνες προσπαθούν πραγματικά να αποφύγουν, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Oleg γύρισε το τιμόνι τόσο επιδέξια που το εχθρικό αντιτορπιλικό δεν μπόρεσε να αποφύγει μια σύγκρουση.
  Και έγινε άγρια συμπλοκή. Και τα δύο πλοία συνετρίβη τόσο δυνατά που κυριολεκτικά έπεσαν σπίθες.
  Και τα πλοία έσπασαν και βυθίστηκαν. Λοιπόν, το αγόρι ήταν χαρούμενο. Πόσο καλό είναι να είσαι αθάνατο παιδί και να κάνεις κάθε λογής κατορθώματα. Και μάλιστα αποδείχτηκε πιο εύκολο από ό,τι στις ταινίες.
  Λοιπόν, ας επιτεθούμε ξανά. Μη λυπάσαι τον εαυτό σου και κυρίως τους εχθρούς σου. Χρησιμοποιήστε τις δικές του τακτικές ενάντια στον εχθρό σας.
  Αλλά προς το παρόν αρκεί απλώς να ωθήσουμε τα πλοία μαζί. Το αγόρι κολυμπά γρήγορα προς το νέο καταστροφέα.
  Όχι, η τσαρική Ρωσία δεν θα χάσει από την Ιαπωνία αυτή τη φορά! Και ο Oleg Rybachenko μπορεί σίγουρα να το αντιμετωπίσει αυτό.
  Το αγόρι διέρχεται από τα δροσερά νερά και ορμάει σαν φάλαινα δολοφόνος. Είναι μαχητικό αγόρι.
  Εδώ απογειώνεται ξανά προς τον εχθρικό αντιτορπιλικό. Ορμάει κατά μήκος του ατσάλινο σκελετού, κόβοντας τους Ιάπωνες και τους γκρεμίζοντας. Και τότε ένας επιθετικός τύπος θα πάρει και θα πετάξει αρκετούς Ιάπωνες στο τιμόνι. Και μετά ξαναγυρίζει τον τροχό.
  Οι καταστροφείς προσπαθούν να επιταχύνουν, αλλά αυτό διευκολύνει μόνο την κατάρριψή τους.
  Και τότε συμβαίνει μια σύγκρουση. Και οι σαμουράι πεθαίνουν ξανά. Και τα δύο πλοία τους, έχοντας υποστεί ζημιά, βυθίζονται. Επιπλέον, οι νάρκες στην κοιλιά άρχισαν να εκρήγνυνται. Όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό.
  Και τέσσερα αντιτορπιλικά βυθίζονται, αλλά έχουν απομείνει ακόμα τα μισά.
  Το αγόρι θυμήθηκε μια αποστολή. Εκεί ο νάνος έφτιαξε το Tiger-2, βάρους μόλις τριάντα έξι τόνων και με μεγάλες πλαγιές πανοπλίας. Και πώς αυτή η μηχανή πίεσε τις σοβιετικές θέσεις.
  Λοιπόν, τι θα ήταν ακόμα πιο απλό;
  Το αγόρι κολυμπάει στον επόμενο καταστροφέα. Πηδά πάνω του. Και τώρα σκορπίζει τους σαμουράι γύρω από το τιμόνι.
  Και έτσι πάλι τα αντιτορπιλικά πλησιάζουν και συγκρούονται. Οι νάρκες εκρήγνυνται και ακολουθεί κολοσσιαία καταστροφή.
  Η Ιαπωνία έχει απομείνει μόνο δύο πλοία σε αυτήν την τοποθεσία. Ο Oleg Rybachenko ήταν πολύ χαρούμενος.
  Και πάλι το αγόρι κολυμπάει για να πλησιάσει τον εχθρό, σκοπεύοντας να τον αιχμαλωτίσει με ένα δίχτυ.
  Ο Oleg Rybachenko τραγουδά:
  - Στάλιν, Στάλιν, θέλουμε τον Στάλιν,
  Για να μην μπορούσαν να μας σπάσουν -
  Σήκω αφέντη από τη γη!
  Ο τύπος εδώ είναι μαχητής, μπορώ απλώς να πω ότι είναι σούπερ. Και είναι εξαιρετικά επιθετικός.
  Ένας άλλος καταστροφέας της ιαπωνικής αρμάδας προλαβαίνει. Ανεβαίνει γρήγορα στο σκάφος. Τα γυμνά τακούνια του αγοριού αναβοσβήνουν. Και έτσι έσπασε ξανά στο τιμόνι, τραγουδώντας:
  - Αντίο σύντροφοι,
  Όλα είναι στη θέση τους...
  Έρχεται η τελευταία παρέλαση -
  Το περήφανο "Varyag" μας δεν παραδίδεται στον εχθρό,
  Κανείς δεν θέλει έλεος!
  Και αυτό είναι ένα πολύ μαχητικό αγόρι, όταν άρπαξε το τιμόνι και κατεύθυνε το πλοίο προς τον εχθρό, αναγκάζοντας πολύ ισχυρά πλοία να εμβολίσουν πραγματικά. Και αυτό που συμβαίνει εδώ είναι μια διάσειση.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  - Γροθιά, γροθιά, άλλη μια γροθιά, άλλη μια γροθιά, και τώρα ρίχνω ένα uppercut!
  Και το αγόρι θα γελάσει. Και βγάζει τα δόντια του.
  Παρεμπιπτόντως, καταστρέφουν τους Ιάπωνες ριζικά. Και τα τελευταία αντιτορπιλικά συγκρούστηκαν και άρχισαν να βυθίζονται.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε ξανά στο νερό, η δουλειά είχε ήδη γίνει και κολύμπησε πίσω.
  Έξι ιαπωνικά καταδρομικά και οκτώ αντιτορπιλικά καταστράφηκαν. Ο σαμουράι το πήρε πολύ σκληρά στα δόντια. Και συμπεριφέρονται εξαιρετικά επιθετικά.
  Το αγόρι του Εξολοθρευτή τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήματα της βασιλικής σημαίας,
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  Αυτό πρέπει να πω ότι είναι ένα μαχητικό και επιθετικό αγόρι. Και πόσους εχθρούς έχει ήδη σκοτώσει αβίαστα.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα αγόρι Εξολοθρευτής. Και αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να κουβαλάς μπλοκ πάνω σου. Αυτός είναι ένας ωραίος αγώνας. Τότε ο Όλεγκ διασκέδασε πολύ. Και αυτό δεν ήταν σε όνειρο, όχι στη φαντασία, αλλά στην πραγματικότητα. Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Ο Oleg Rybachenko κελαηδούσε, δείχνοντας τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια του, μεγάλα για ένα παιδί, και βρυχήθηκε:
  Για τον Μέγα Τσάρο Νικόλαο,
  Σηκώνω μια πρόποση, είμαι παιδί...
  Θα σκίσω όλους τους εχθρούς της Πατρίδος,
  Στη δόξα η δύναμη του Ιησού Χριστού!
  Και το αγόρι πήρε και πέταξε το δώρο του αφανισμού στους Ιάπωνες. Για να θυμούνται πάντα τον νεαρό εξολοθρευτή. Αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο. Και όταν μια από τις αιχμάλωτες γκέισες γονάτισε και φίλησε τα ματωμένα, γυμνά πόδια του αγοριού. Και την ίδια στιγμή έτρεμε από φόβο. Πράγματι, ο νεαρός πολεμιστής είναι και όμορφος και τρομακτικός. Και μπορεί πραγματικά να το πάρει και να το χτυπήσει στα κέρατα. Κι αν κουνάει τα ξίφη του. Ή θα πετάξει έναν ογκόλιθο στους επιτηρητές. Και πραγματικά θα σπάσει τα κόκαλα αυτών των Αιγυπτίων. Όπως έχει ήδη σπάσει στους Ιάπωνες. Αλλά η Ρωσία δεν φαινόταν να βρίσκεται σε πόλεμο με την Αίγυπτο. Ή υπήρξε ένα επεισόδιο όταν μια ρωσική μοίρα εμπόδισε τον Σουλτάνο της Αιγύπτου να ανέβει στον Οθωμανικό θρόνο. Αλλά οι δρόμοι του Κυρίου είναι μυστηριώδεις. Αν και, κοιτάζοντας πώς υποφέρουν οι άνθρωποι - ειδικά οι ηλικιωμένοι, θέλω να χτυπήσω τον Θεό στο πρόσωπο. Για να μην παραμορφώνονται οι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες. Στην πραγματικότητα, οι γριές γίνονται τόσο δυσάρεστες και άσχημες. Δεν θα ήταν δυνατό να κάνει τους ανθρώπους να αρέσουν τα προϊόντα τιτανίου;
  Για παράδειγμα, τα ειδώλια από αυτό το μέταλλο δεν ξεθωριάζουν καν με την πάροδο του χρόνου. Και δεν μπορούν να διαλυθούν με aqua regia. Και το aqua regia διαλύει και χρυσό και πλατίνα.
  Και το άτομο θα μπορούσε να είναι σαν χυτό από τιτάνιο, και κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ωραίο. Ακόμα καλύτερα, μετατρέψτε όλους τους ανθρώπους σε έφηβους. Και οι έφηβοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τόσο όμορφοι. Και θα ήταν ένας κουλ κόσμος. Σε ποια νεολαία. Αλήθεια, ο Oleg Rybachenko έχει γίνει ένα αγόρι περίπου δέκα ετών και αυτό είναι σαφώς υπερβολικό, αλλά τι κακό είναι όταν είσαι δεκαέξι χρονών; Αυτή η υπέροχη ηλικία που μπορείς ήδη να κοιμηθείς με μια γυναίκα, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να ξυριστείς. Και είστε στο ίδιο το ζουμί της ενέργειας. Όταν έχεις ήδη κάποια εμπειρία, τη δική σου κρίση, ακόμα και μια γιγάντια έπαρση.
  Για παράδειγμα, σε ηλικία δεκαέξι ετών, τα περισσότερα αγόρια σκέφτονται: ο πατέρας μου είναι ηλίθιος. Και εν μέρει έχουν δίκιο. Πράγματι, οι πατέρες δεν είναι πάντα σοφοί. Συγκεκριμένα, ένας πραγματικά σοφός πατέρας θα αναθρέψει τον πατέρα του ώστε να είναι σωματικά και ηθικά δυνατός και εκπαιδεύοντάς τον στο τμήμα. Να σε σέβονται και να εκτιμούν οι συνομήλικοι. Στην πραγματικότητα, αν οι έφηβοι συνομήλικοι σας δεν σας εκτιμούν, τότε όταν μεγαλώσετε, οι ενήλικες δεν θα σας εκτιμήσουν, πόσο μάλλον θα σας σέβονται.
  Ο Όλεγκ έκανε εξαιρετική δουλειά χτίζοντας την πυραμίδα. Αλλά μετά σκοτείνιασε και τα αγόρια-σκλάβοι στάλθηκαν στο κρεβάτι. Έτσι τώρα είναι δυνατό να εκπληρώσετε μια νέα αποστολή σε ένα όνειρο. Και υπάρχουν πολλά να πουν.
  Εδώ είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Ο Mainstein έπεισε τον Χίτλερ να εγκαταλείψει το σχέδιο Citadel. Και αντ' αυτού, χτυπήστε στην ανατολική Ουκρανία. Πράγματι, τα σοβιετικά στρατεύματα, προφανώς, περίμεναν μια πλευρική επίθεση από τους Ναζί. Γιατί λοιπόν να μην αλλάξουμε κατεύθυνση την τελευταία στιγμή; Και αυτό θα ήταν μια δυνατή κίνηση. Έτσι τον Ιούλιο οι Γερμανοί άρχισαν ουσιαστικά μια επίθεση προς την κατεύθυνση του Βοροσίλοβγκραντ. Δεν χρειάστηκε να ανασυντάξουν τα στρατεύματά τους, αλλά επιτεύχθηκε ο τακτικός αιφνιδιασμός. Ο Κόκκινος Στρατός αιφνιδιάστηκε και τα γερμανικά στρατεύματα διέρρηξαν.
  Στις μάχες αποδείχθηκε ότι ο Τίγρης δεν ήταν καθόλου κακός ως άρμα μάχης, και ο Ferdinand ακόμη περισσότερο. Και προκάλεσαν κυριολεκτικό σοκ στα σοβιετικά στρατεύματα. Και όταν το πήραν, έσπασαν. Και το Voroshilovgrad και το Krasnodonsk έπεσαν. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν ακόμη και να χτίσουν πάνω στην επιτυχία τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΣΣΔ είχε μια δυσάρεστη ανακάλυψη εδώ. Ο αήττητος πιλότος Μαρσέλ, αυτός ο σούπερ άσος, μεταφέρθηκε από τη Μεσόγειο στο ανατολικό μέτωπο, και ας χτυπήσουμε σοβιετικά αεροπλάνα. Και η Μασσαλία είναι ένα φαινόμενο, και νοκ-άουτ της ρωσικής αεροπορίας τόσο περίφημα. Είναι σαν να είναι ένας πραγματικός Εξολοθρευτής. Και δεν μπορείς να του αντισταθείς. Επιπλέον, εμφανίστηκαν δύο ακόμη πιλότοι: η Albina και η Alvina, και πολεμούν σαν όμορφα τέρατα.
  Τα κορίτσια συνήθως επιβιβάζονται σε αεροπλάνο φορώντας μόνο μπικίνι και παλεύουν ξυπόλητα - κάτι που αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους. Και μαζεύουν τους αριθμούς καταρρίπτοντας εκατοντάδες ρωσικά αεροπλάνα το μήνα. Αυτές είναι πραγματικά σούπερ γυναίκες.
  Εδώ απογειώνονται με τα μαχητικά τους Focke-Wulf, τα αυτοκίνητα απογειώνονται από τον διάδρομο κάπως βαριά. Αλλά τα κορίτσια ξέρουν τι κάνουν. Το Focke-Wulf έχει πολύ ισχυρά όπλα και σας επιτρέπει να καταρρίψετε τον εχθρό από το πρώτο πέρασμα και σε μεγάλη απόσταση. Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετικά θανατηφόρα δύναμη. Και τα κορίτσια ξυπόλητα, και σχεδόν γυμνά, μαυρισμένα, με εξέχοντες μύες. Και τα μαλλιά τους είναι πολύ ανοιχτά και λαμπερά, και τέτοιοι πολεμιστές είναι όμορφοι. Επιπλέον, αγαπούν και τους άντρες. Κάτι που είναι φυσικό για τις γυναίκες.
  Τα κορίτσια πετούν για να πολεμήσουν, και πραγματικά κλωτσούν τα ξυπόλητά τους. Και πολύ όμορφοι πολεμιστές. Αλλά σκοτώνουν Ρώσους πολύ επιθετικά. Έτσι ξυπόλητοι και με στήθος.
  Και κυριολεκτικά καταρρίπτουν τους εχθρούς με μια έκρηξη από τα αεροβόλα τους. Και αυτά του Focke-Wulf είναι βαριά και θανατηφόρα. Αυτά είναι πραγματικά super class κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πατά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τα κουμπιά που ελέγχουν τα αεροβόλα. Οι οβίδες αεροσκαφών πετούν έξω και χτυπούν σοβιετικά οχήματα. Μετά από αυτό τα κορίτσια γλείφουν τα χείλη τους.
  Και η Alvina κάνει το ίδιο, αλλά με τη βοήθεια μιας ρουμπινιάς θηλής. Και αυτό λειτουργεί επίσης. Και αρκετά ακόμη σοβιετικά οχήματα καταρρίφθηκαν αποφασιστικά.
  Αυτά τα κορίτσια οργώθηκαν... Τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν τελικά να υποχωρήσουν πέρα από το Ντον και να πάρουν μια πιο βολική γραμμή άμυνας εκεί.
  Και στα τέλη του φθινοπώρου, ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ήδη από την περιοχή του Κουρσκ στο Μπέλγκοροντ. Η μάχη ήταν σοβαρή. Από τη γερμανική πλευρά, ο Panther 2 μπήκε στη μάχη. Είχε στενότερο και μικρότερο πυργίσκο, επίσης ελαφρώς χαμηλότερο κύτος και πυροβόλα με μακριά κάννη 75 mm στο διαμέτρημα εκατό EL. Αυτό το όπλο διακρίθηκε από υψηλή δύναμη διάτρησης θωράκισης, ενώ διατηρούσε υψηλό ρυθμό πυρκαγιάς και σημαντική προσφορά οβίδων. Το "Panther" 2 δημιούργησε εμφανή προβλήματα στα σοβιετικά στρατεύματα. Αν και είχε τα μειονεκτήματά του. Ένα βαρέλι που ήταν πολύ μακρύ φθαρεί γρήγορα και ήταν πιο δύσκολο να μεταφερθεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών. Και σε επιχειρήσεις μάχης σε μια δασώδη περιοχή, κολλούσε επιπόλαια στα δέντρα.
  Αυτό το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει κάνοντας το ρύγχος του όπλου πτυσσόμενο. Και έτσι υπήρχαν ερωτήσεις εδώ. Σε κάθε περίπτωση, το "Panther"-2 είναι ένα όχημα με σημαντικά καλύτερη μετωπική θωράκιση και ελαφρώς ισχυρότερη προστασία των πλευρών και της πρύμνης εξήντα χιλιοστών υπό γωνία. Ούτως ή άλλως τα περίφημα σαρανταπέντε και αντιαρματικά δεν το πήραν.
  Η Γκέρντα και οι φίλοι της κάθισαν στον Πάνθηρα 2 και απέκρουσαν την επίθεση των σοβιετικών οχημάτων. Ο σοβιετικός στρατός έχει ακόμα το κύριο άρμα Τ-34-76, το οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει σε αυτό το γερμανικό όχημα κατά μέτωπο, ακόμη και σε εμβέλεια αιχμής και με κέλυφος υποδιαμετρήματος. Και είναι δύσκολο για το μεταγενέστερο σοβιετικό όχημα T-34-85, το οποίο δεν έχει βγει ακόμη στην παραγωγή, να πάρει τον βασιλικό πάνθηρα.
  Έτσι η Γκέρντα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδά:
  - Βασιλικός Πάνθηρας,
  Δεν ξέρουμε την έκταση της μάχης.
  Δεν γνωρίζουμε τα όρια στη μάχη,
  Βασιλικός Πάνθηρας.
  Και μετά από αυτήν, η Σάρλοτ θα πυροβολήσει, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και θα καταρρίψει το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα.
  Και τότε η Χριστίνα θα σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της, χτυπώντας το όχημα του Κόκκινου Στρατού και τσιρίζοντας:
  - Λαμπρές προσεγγίσεις, σύντομα θα οικοδομήσουμε έναν νέο κόσμο.
  Και τότε θα τους ακολουθήσει η Μάγδα. Και επίσης με γυμνά δάχτυλα από λαξευμένα πόδια. Στη συνέχεια θα ελέγξει:
  Το κορίτσι λάμπει σαν λαμπερό αστέρι,
  Josse Raul ο μεγάλος Capablanca.
  Αυτή είναι η ομάδα των κοριτσιών εδώ. Αλλά το Panther-2 δεν είναι ακόμη ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τανκ, μόλις μπαίνει σε υπηρεσία με τα στρατεύματα. Ας πούμε όμως ότι η κατάσταση είναι σοβαρή. Λοιπόν, φυσικά, οι Γερμανοί έχουν και το "Tiger"-2 στη σειρά. Αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ βαρύ. Και πρακτικά, δεν είναι απολύτως βολικό για μεταφορές και επιχειρήσεις μάχης το χειμώνα. Λοιπόν, οι Γερμανοί δεν αποφάσισαν ποτέ να κυκλοφορήσουν το Mouse σε σειρές. Πράγματι, η δεξαμενή ζυγίζει σχεδόν διακόσιους τόνους και είναι σχεδόν αδύνατο να μεταφερθεί σιδηροδρομικώς, ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια της σειριακής εκτόξευσης είχε πολλές βλάβες. Αν ακόμη και τα "Panthers" και "Tigers"-2 χαλάνε κάθε τόσο, τότε τι να πούμε για ένα τέτοιο τέρας; Στα συν, φυσικά, το υψηλό κόστος του Maus, και το γεγονός ότι απαιτούσε πολύ μέταλλο, με ακριβά στοιχεία κράματος.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να πάρουν το Μπέλγκοροντ με λαβίδες. Εξαιτίας αυτού, ξέσπασαν πεισματικές και αιματηρές μάχες. Αλλά οι Γερμανοί έστησαν μια πολύ ισχυρή άμυνα. Στις μάχες συμμετείχαν και τα νεότερα τουφέκια εφόδου των Ναζί, το MP-44. Είχαν μεγάλη εμβέλεια στοχευμένων πυρών και δημιουργούσαν προβλήματα.
  Εδώ η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω από το γεγονός ότι οι Γερμανοί, μαζί με τους Ιταλούς, απέκρουσαν τη συμμαχική απόβαση στη Σικελία και μετά από αυτό συνήψαν βιαστικά ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Αυτό δημιούργησε ορισμένα προβλήματα στην ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να ενισχύσουν την ομάδα τους και να αποκρούσουν επιθέσεις από ανώτερες εχθρικές δυνάμεις. Τα οποία όμως δεν ήταν και τόσο συντριπτικά ανώτερα.
  Ο χειμώνας ήταν σχετικά ήπιος και τα σοβιετικά στρατεύματα συνέχιζαν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν για να επιτεθούν.
  Σε αυτές τις συνθήκες, οι παρτιζάνοι θα μπορούσαν να παίξουν μεγάλο ρόλο. Ένας από αυτούς, το πρωτοπόρο αγόρι Seryozhka, στάλθηκε ως αγγελιοφόρος με ένα ειδικό καθήκον. Ήταν υποχρεωμένος να μεταφέρει ένα κρυπτογραφημένο σημείωμα. Ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών περπατούσε με μπότες από τσόχα και ένα κοντό γούνινο παλτό από χωριό σε χωριό.
  Αλλά η αστυνομία προφανώς έλαβε μια πληροφορία από τον πληροφοριοδότη και έπιασε τον Seryozha. Τον πήγαν σε ειδικό δωμάτιο. Εκεί τον έψαξαν εξονυχιστικά. Και βρήκαν ένα σημείωμα. Μετά από αυτό, ο Seryozhka μεταφέρθηκε στην κρύα νύχτα μόνο με το εσώρουχό του. Ένα ξυπόλητο, ημίγυμνο αγόρι περπάτησε μέσα στο χιόνι. Οι Ναζί του έδεσαν τα χέρια και του έφεραν τους αγκώνες από πίσω. Και του έστριψαν τις ωμοπλάτες, που προκάλεσε μεγάλο πόνο στο παιδί. Χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια του, κόκκινο από το κρύο, το αγόρι έτρεμε από το κρύο. Τα πόδια του έγιναν κόκκινα σαν τα πόδια της χήνας.
  Και δύο αστυνομικοί περπάτησαν πίσω και μαστίγωσαν το παιδί στη γυμνή, αποστεωμένη πλάτη του. Τι θέαμα ήταν. Σπάνιοι περαστικοί απέφευγαν ή υποκλίνονταν βαθιά.
  Και το αγόρι περπατούσε με τα ξανθά μαλλιά του ανακατωμένα από τον άνεμο. Το βλέμμα του νεαρού πρωτοπόρου ήταν περήφανο και τα μάτια του άστραφταν σαν κενταύριο. Και χαριτωμένα, ξυπόλητα ίχνη έμειναν στο χιόνι. Και τότε, φυσικά, το αγόρι πρωτοπόρος ήθελε πολύ να τραγουδήσει.
  Και το πήρε και τραγούδησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας μας,
  Μετριάζεται σε μάχες και αγώνες,
  Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι,
  Σχετικά με έναν μεγάλο φίλο και ηγέτη.
  Ο Στάλιν είναι μια πολεμική δόξα,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης,
  Πολεμώντας και νικώντας με το τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν.
  Και το αγόρι πρωτοπόρος, πιτσιλίζοντας τα γυμνά του πόδια, φλεγόμενο από το χιόνι και καλυμμένο με μια κρούστα πάγου, πρόσθεσε:
  Πολεμώντας και νικώντας με το τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν.
  Μετά από αυτό το σχεδόν γυμνό αγόρι μαστιγώθηκε ξανά.
  
  Μια γυναίκα των SS με ένα σακάκι με επένδυση, πάνω από το οποίο ήταν μια λευκή ρόμπα, ήρθε και έριξε έναν κουβά με παγωμένο νερό πάνω στο σχεδόν εντελώς γυμνό αγόρι με το δέρμα του μπλε από το κρύο. Το παιδί βόγκηξε από τον πόνο και έσφιξε τα δόντια του. Το λεπτό, παιδικό κορμί του άρχισε να τρέμει. Πόσο ταπεινωτικό, ντροπιαστικό και τρομακτικό ήταν όλο αυτό.
  Αλλά το μαρτύριο του πρωτοπόρου αγοριού Seryozhka δεν τελείωσε εκεί. Μεταφέρθηκε σε μια καλύβα βασανιστηρίων, όπου διάφορα όργανα βασανιστηρίων ήταν ήδη κρεμασμένα στους τοίχους. Και τα τζάκια έκαιγαν στις σχάρες, ζέσταιναν λαβίδες, κομμάτια σιδήρου, ράβδοι, καρφιά και άλλα σκεύη.
  Έκανε ζέστη και τα γυμνά, άτυχα πόδια του αγοριού, κόκκινα από τον παγετό, άρχισαν να πονούν οδυνηρά. Και άρχισαν να φουσκώνουν σε αυτή την καλύβα βασανιστηρίων.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος ήταν υπεύθυνη για τα βασανιστήρια. Ήταν ειδική στο βασανισμό παιδιών. Και εδώ πρέπει επίσης να έχετε επιδεξιότητα. Έτσι, το σώμα του παιδιού είναι ιδιαίτερο και το παιδί, σε περίπτωση υπερβολικής τραχύτητας, διατρέχει τον κίνδυνο απλά να πεθάνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βασανιστηρίων. Και οι Γερμανοί πρέπει να πάρουν πληροφορίες από το άτυχο αγόρι-συνδετικό, και όχι απλώς να τον σκοτώσουν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι δήμιοι εδώ είναι νεαρές γυναίκες με προσεγμένες λευκές μπλούζες, μάσκες και λεπτά ιατρικά γάντια. Ίσως σκεφτείτε ότι το αγόρι δεν κατέληξε στην καλύβα βασανιστηρίων των SS, όπου διεξάγονται απάνθρωπα βασανιστήρια εκπροσώπων της νεότερης γενιάς, αλλά στο χειρουργικό τμήμα.
  Η ψηλή, κοκκινομάλλα γυναίκα, ο ανώτερος δήμιος, χαμογέλασε και ξεγύμνωσε τα μεγάλα δόντια της, σαν καθαρόαιμου αλόγου, και είπε με κέφι:
  - Τι όμορφο και γλυκό αγοράκι. Απλά λίγο λεπτές, οι νευρώσεις είναι ήδη ορατές. Θα μας δώσει μεγάλη χαρά να έχουμε μια από καρδιάς συνομιλία μαζί του.
  Και έκλεισε το μάτι στη Seryozhka με τα σμαραγδένια μάτια της, λάμποντας σαν της γάτας.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Το παιδί σπρώχτηκε προς το ράφι από κορίτσια με λευκά παλτά και γάντια. Πιο συγκεκριμένα, σε μια περίεργη δομή που μοιάζει με ράφι. Εκεί, δυνατά και ψηλά κορίτσια πήραν το παιδί από τα λεπτά και τα λεπτά χέρια. Το αγόρι φυσικά υποσιτίστηκε υπό κατοχή. Και έστριψαν τα μέλη του, στερεώνοντάς τα από πίσω.
  Μετά από αυτό ένα άλλο κορίτσι δήμιο με λευκό παλτό πάτησε το κουμπί. Το χοντρό σύρμα στο οποίο ήταν στερεωμένοι οι σφιγκτήρες άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω. Γύρισε, οι αγκώνες και τα χέρια του αγοριού πίσω της σηκώθηκαν και άρχισαν να σηκώνονται. Η Seryozha ξεφύσηξε και έγειρε μπροστά. Το γυμνό, λεπτό κορμί του, με τα πλευρά να φαίνονται σαν τις ράβδους ενός καλαθιού, λυγισμένο. Το δέρμα της, μαυρισμένο ακόμα από το καλοκαίρι, έλαμπε από τον ιδρώτα. Το αγόρι σηκώθηκε και καμάρωσε. Δύο βασανιστήρια πλησίασαν τον πρωτοπόρο και τον τίναξαν βίαια. Ο Seryozhka ούρλιαξε από τον οξύ πόνο στους συνδέσμους του, συσπάστηκε και στραμπούλευσε. Το κεφάλι του παιδιού πέρασε, οι ώμοι τσάκισαν και γύρισαν στον λεπτό λαιμό.
  Το πρόσωπο του αγοριού χλόμιασε. Πονούσε πραγματικά πολύ. Και το σύρμα γύρισε, ο μηχανισμός λειτούργησε και ένα παιδί περίπου δώδεκα χρονών σηκώθηκε σε ύψος. Η ψηλή, κοκκινομάλλα γυναίκα κοίταξε τη Σεριόζκα με ένα σαρκοφάγο βλέμμα. Είδε πώς έτρεμαν οι μικροί, λεπτοί μύες του κάτω από το λεπτό δέρμα του, πώς τεντώθηκαν οι φλέβες του. Και πηγαίνουν όλο και πιο ψηλά, με τα ξυπόλητα πόδια να συσπώνται σπασμωδικά. Τα μάτια του παιδιού είναι κόκκινα και ελαφρώς πρησμένα μετά τον παγετό, αφού έχει εκτεθεί στη ζέστη της καλύβας βασανιστηρίων. Και η καλύβα, πρέπει να πω, είναι αρκετά μεγάλη, ένα πέτρινο, αρχαίο κτίριο με ψηλό ταβάνι. Και σηκώνουν το αγόρι όλο και πιο ψηλά προς το μέρος του.
  Μια κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος με λευκή ρόμπα με ένα εξωτερικά γλυκό χαμόγελο λέει:
  - Αγόρι, πες μου τα ονόματα και τις διευθύνσεις των επαφών στην πόλη από το υπόγειο στο οποίο μεταφέρεις πληροφορίες. Πες μας και θα σε αφήσουμε να φύγεις. - Εδώ η γυναίκα με τα χάλκινα μαλλιά πέρασε τη γλώσσα της στα χείλη της και πρόσθεσε. - Και αν όχι, τότε ο πόνος σας θα είναι απλά τρομερός και θα μετανιώσετε που γεννηθήκατε.
  Το χλωμό, εξαντλημένο αγόρι πρωτοπόρος κρεμασμένο στο ράφι γκρίνιαξε:
  - Οχι. Δεν θα πω.
  Η κοκκινομάλλα, μάλλον ελκυστική γυναίκα, που φαινόταν περίπου τριάντα ετών, ήταν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερη, χαμογέλασε. Η ίδια είχε τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων δύο αγόρια. Και κοίταξε το παιδί κρεμασμένο στο ράφι, με παραμορφωμένο πρόσωπο, νιώθοντας κάποια συμπάθεια.
  Ναι, ο φτωχός πρωτοπόρος, νεαρός υπόγειος μαχητής και παρτιζάνος βρέθηκε στο λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή. Και έπεσε σε ένα μαδέρι σαν κοκαλιάρικο κοτόπουλο. Και τώρα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό, ώστε το αγόρι να μην σκύψει για να το νιώσει και να αφαιρέσει όλες τις πληροφορίες από το λαιμό του. Και εδώ είναι σημαντικό να προκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος διέταξε:
  - Να σταματήσει. Τώρα πες μου, ζωάκι, τη διεύθυνση που πήγαινες.
  Το αγόρι, τρέμοντας από τον πόνο του φόβου, γρύλισε:
  - Οχι. Δεν θα πω.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα βασανίστρια διέταξε:
  - Αφήστε τον να φύγει.
  Και το μικρό, παιδικό κορμί του πρωτοπόρου έπεσε κάτω. Μια πνιχτή κραυγή ακούστηκε και το σύρμα τεντώθηκε κοντά στο πάτωμα. Η λεπτή σάρκα σταμάτησε, οι φλέβες συσπάστηκαν, ο Seryozhka τσίριξε. Και από το οδυνηρό σοκ έχασε τις αισθήσεις του λιποθυμώντας.
  Δύο βασανιστήρια με άσπρα παλτά πήραν και έριξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό μέσα στον οποίο επέπλεαν πέτρες πάγου πάνω στο αγόρι, που είχε γίνει λευκό σαν σεντόνι. Ο Seryozhka τινάχτηκε και συνήλθε. Το παιδί έκλαιγε, έτριβε τα δάκρυά του. Κύλησαν τα βυθισμένα, χλωμά μάγουλά του. Πόσο οδυνηρό είναι για το φτωχό αγόρι.
  Η κοκκινομάλλα, ο ανώτερος εκτελεστής, ρώτησε:
  -Θα πεις κουτάβι; Λοιπόν, δώσε μου την πρώτη σου διεύθυνση, όπου έφερες το κρυπτογραφημένο σημείωμα.
  Ο Seryozha είπε ψιθυριστά, με τα χείλη μπλε από την ταλαιπωρία:
  - Όχι... δεν θα πω!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε και διέταξε:
  -Κουνήστε το ξανά! Και ταυτόχρονα, σφίξτε τα πόδια του βράχου στα κοντάκια.
  Τα κορίτσια βασανιστές πήραν ένα ειδικό, μικρό μπλοκ με γάντζους για παιδιά. Το στερέωσαν προσεκτικά στα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού πρωτοπόρου. Οι αστράγαλοι των παιδιών ήταν τσιμπημένοι. Μετά από αυτό το σύρμα άρχισε να τρίζει ξανά και ο Seryozhka σηκώθηκε. Το λεπτό, αδύνατο, κουρελιασμένο κορμί του τεντώθηκε σφιχτά. Και μπορείτε να δείτε πώς ρέει ο ιδρώτας στο λεπτό, παιδικό δέρμα.
  Η κοκκινομάλλα βίξα κοίταξε λαίμαργα και έγλειψε τα χείλη της. Πώς της αρέσει να βασανίζει χαριτωμένα αγόρια. Η κοροϊδία των παιδιών-πελατών είναι η ύψιστη ευχαρίστηση για ένα φασίστα βίγκαν. Μπορείτε να δείτε πόσο βαριά ανυψώνεται το κόκαλο του παιδιού και ταυτόχρονα με το στήθος με έντονη φλέβα. Το μπλοκ καταρρέει και το αγόρι πονάει. Ταυτόχρονα, το παιδί βιώνει φόβο για ακόμη μεγαλύτερο επερχόμενο πόνο: πώς παραμορφώνεται το πρόσωπό του.
  Έτσι σήκωσαν το αγόρι ψηλότερα μέχρι το ταβάνι, και το σύρμα σταμάτησε να τυλίγει, σχεδόν τσιμπώντας τους καρπούς του πρωτοπόρου. Και ο Seryozhka πάγωσε. Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος χαμογέλασε κοροϊδευτικά.
  Και μετά το πήρε και ρώτησε:
  - Πριν σε διαπεράσει ένας νέος, τερατώδης πόνος, πες μου σε ποια διεύθυνση πήγαινες;
  Ο πρωτοπόρος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Όχι, δεν θα πω.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος αναφώνησε:
  - Άσε.
  Τα βασανισμένα κορίτσια γύρισαν τον τροχό και το άτυχο αγόρι αγγελιοφόρο έπεσε κάτω. Και το πολύπαθο κορμί του έφτασε σχεδόν στο τσιμεντένιο πάτωμα, μετά το σύρμα έσφιξε και το παιδί παραλίγο να πλακωθεί. Ακολούθησε μια απάνθρωπη κραυγή και το αγόρι λιποθύμησε ξανά.
  Και πάλι τα κορίτσια με τα λευκά παλτό του έριξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό. Αναγκάζοντας το αγόρι να συνέλθει. Ο Seryozhka γκρίνιαξε και ούρλιαξε, το παιδί βίωσε τεράστια ταλαιπωρία.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος είπε:
  - Λοιπόν, γλυκιά μου, τώρα έχεις μια επιλογή, ή να συνεχίσεις να υπομένεις συνεχώς αυξανόμενα βάσανα, ή να μας τα πεις όλα. - Και γυμνός κοντά στον φλογερό βασανιστή έγινε πολύ μαλακός και κολακευτικός, γεμάτος μέλι. - Αν μας τα πείτε όλα, θα σας δώσουμε καραμέλα από bird"s milk, με σοκολάτα, παγωτό, κέικ, ντόνατς, γλειφιτζούρια, τσίχλες και πολλά άλλα - πολύ νόστιμα, ορεκτικά και εξωτικά. Και αν μείνεις πεισματάρης, θα γίνει ακόμα χειρότερο. Λοιπόν, μίλα.
  Το αγόρι πρωτοπόρος, τρέμοντας από λυγμούς, είπε:
  - Οχι. Δεν θα πω.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος χαμογέλασε και διέταξε:
  - Τώρα κρεμάστε ένα κιλό βάρος σε κάθε πλευρά. Ας χρησιμοποιήσουμε ένα επώδυνο αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.
  Κορίτσια με λευκά παλτό άρχισαν να κρεμούν ειδικά βάρη σε γάντζους. Έτσι το θύμα τεντώθηκε, και ως αποτέλεσμα, οι τένοντες και οι σύνδεσμοι του τεντωμένου παιδιού ήταν πολύ στριμμένα και υπέφεραν.
  Ο Seryozhka γκρίνιαξε, το αγόρι πονούσε πολύ. Το αποστεωμένο, παιδικό στήθος του ανύψωσε βαριά. Και το σώμα φαινόταν να απλώνεται. Ο πόνος μπορεί να μην είναι τόσο οξύς όσο με ένα κούνημα, αλλά είναι μακροχρόνιος, παρατείνεται με την πάροδο του χρόνου και επομένως πολύ πιο επώδυνος. Επιπλέον, τα κορίτσια, για να αυξήσουν τουλάχιστον ελαφρώς τον πόνο, με εντολή του ανώτερου εκτελεστή, αφαίρεσαν τις βελόνες. Και ας τα χρησιμοποιήσουμε για να μαχαιρώσουν το αγόρι στις νευρικές απολήξεις. Και ο Seryozhka ούρλιαξε από υπερβολικό πόνο. Αλλά και πάλι δεν ήθελε να μιλήσει.
  Βολτάροντας σπασμωδικά για αέρα, το παιδί γκρίνιαξε:
  - Όχι, δεν θα πω. Δεν θα πω.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος χαμογέλασε και απάντησε:
  "Θα ήταν ωραίο αν αυτός ο φαρσέρ είχε ψήσει τα τακούνια του". Λοιπόν, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  Τα κορίτσια με τα λευκά παλτά κούνησαν το κεφάλι τους ανυπόμονα. Τα μαλλιά τους ήταν πλεγμένα σε κοτσιδάκια. Και έβγαλαν μπουκάλια μυρωδάτο λάδι. Και άρχισαν να λερώνουν τα πέλματα του παιδιού. Ο Seryozhka συνοφρυώθηκε κατάματα. Το τεντωμένο, παιδικό κορμί του πονούσε πολύ και πονούσαν όλοι οι σύνδεσμοι.
  Έπειτα, οι μοχθηροί τράβηξαν σωλήνες αερίου στα γυμνά πόδια του αγοριού. Υπήρχε ένα αέριο που λαμβάνεται από άνθρακα και ένας κύλινδρος οξυγόνου, που επέτρεπε τη ρύθμιση της θερμοκρασίας της φλόγας. Έτσι τα κορίτσια έδρασαν επαγγελματικά.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος είπε με απειλητικό βλέμμα:
  - Λοιπόν, θα μιλήσετε. Ή προτιμάτε να βιώσετε ξανά ακραίο πόνο.
  Ένα αγόρι πρωτοπόρος με χλωμό πρόσωπο είπε:
  - Οχι. Δεν θα πω.
  Ο κύριος βασανιστής διέταξε:
  - Ανάψτε τη φλόγα.
  Οι καυστήρες αερίου άναψαν και η φωτιά άρχισε να βουίζει. Και φούντωσε από πολύ έντονη ζέστη. Δηλαδή, στην αρχή υπήρχε μόνο αέριο και οι φλόγες από μακριά τηγάνισαν τα γυμνά πέλματα του αγοριού. Μετά τα κορίτσια πρόσθεσαν οξυγόνο και άρχισε να πονάει πολύ.
  Το παιδί ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων του. Ναι, όταν ψήνει τα γυμνά σας πέλματα, όπου υπάρχουν τόσες πολλές νευρικές απολήξεις, είναι πραγματικά εξαιρετικά οδυνηρό.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος γρύλισε:
  - Μίλα βλάκας. Ή θα υποφέρεις πολύ.
  Ο νεαρός πρωτοπόρος γρύλισε:
  - Δεν θα πω...
  Η φλογερή γυναίκα δήμιος το πήρε και σφύριξε:
  "Πρέπει να βάλουμε φωτιά κάτω από τα τακούνια του αγοριού και ταυτόχρονα να του δώσουμε ένα χτύπημα".
  Οι φλόγες κάτω από τα γυμνά πόδια του παιδιού έγιναν όλο και πιο καυτές. Ο Seryozhka τινάχτηκε. Στο μεταξύ, δύο κοπέλες με λευκά παλτά τον πλησίασαν και από τις δύο πλευρές. Στα χέρια τους κρατούσαν μαστίγια. Κι έτσι, κλείνοντας το μάτι το ένα στο άλλο, τα κορίτσια το πήραν και το χτύπησαν στο γυμνό, λεπτό, παιδικό κορμί. Το δέρμα του αγοριού έσκασε και το αίμα άρχισε να τρέχει.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος γρύλισε από ευχαρίστηση. Και της άρεσε, ήταν τόσο ευχάριστο να βασανίσω το αγόρι. Επιπλέον, μια όμορφη, αν και αδυνατισμένη στην κατοχή. Και πώς ήθελα να συνεχίσω να απολαμβάνω το μαρτύριο, να κοιτάζω το χλωμό πρόσωπο του παιδιού, παραμορφωμένο από τον πόνο της κόλασης, και να σηκώνομαι από το μαρτύριο του.
  Και το μεγάλο, μυώδες κορμί της έτρεμε. Και τα κορίτσια με λευκά παλτά συνέχισαν να νικούν τη Seryozhka με μεγάλο ενθουσιασμό. Και τους άρεσε πάρα πολύ. Και το αγόρι υπέφερε. Τον χτύπησαν, τον τέντωσαν και τον τηγάνισαν από γυμνές, παιδικές γόβες.
  Αλλά και πάλι το παιδί απλά γκρίνιαξε:
  - Λοιπόν, δεν θα πω. Α, δεν θα πω!
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος διέταξε:
  - Και τώρα έφεραν τη δάδα στο στήθος του παλληκαριού.
  Ένα από τα κορίτσια έβγαλε από το τζάκι μια φλεγόμενη δάδα, η οποία έκαιγε έντονα. Το κορίτσι με ένα γλυκό, αλλά σαδιστικό χαμόγελο έφερε τη δάδα στο γυμνό, αποστεωμένο στήθος του αγοριού. Και η καυτή φλόγα πήρε και έγλειψε λαίμαργα το λείο δέρμα του Seryozhka. Το αγόρι το πήρε και βρυχήθηκε ακόμα πιο δυνατά. Πόσο επώδυνο είναι. Αλλά και πάλι δεν έσβησε. Συνέχισε να στέκεται γενναία.
  Και ο πρωτοπόρος ήρωας είχε τηγανητά τακούνια και το στήθος του, και τον χτυπούσαν στην πλάτη με φλεγόμενα μαστίγια και τον τέντωσαν στο ράφι. Αυτό ήταν πραγματικά βασανιστήριο.
  Η κοκκινομάλλα γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Θα μιλήσεις;
  Το αγόρι, χλωμό αλλά περήφανο, ψιθύρισε:
  - Όχι, δεν θα πω!
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, τώρα ας εφαρμόσουμε το ρεύμα. Δώστε μας ηλεκτρόδια σε αυτόν.
  Κορίτσια με λευκά παλτά πλησίασαν το δυναμό. Έσυραν καλώδια και ηλεκτρόδια. Και χαμογέλασαν φρικτά. Άρχισαν να συνδέουν ηλεκτρόδια στις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος του αγοριού. Ένα μείγμα αίματος και ιδρώτα έσταζε από τη Seryozhka. Δάκρυα κύλησαν στα λεπτά, παιδικά μάγουλα του παιδιού. Όμως το αγόρι έμεινε σιωπηλό. Πιο συγκεκριμένα, γκρίνιαξε και έκλαιγε, αλλά δεν πρόδωσε τους συντρόφους του.
  Και τα χείλη του παιδιού, μπλε από τον πόνο της κόλασης, ψιθύρισαν:
  - Οχι! Δεν θα πω!
  Και έτσι τα ηλεκτρόδια προσαρτήθηκαν. Σχεδόν ολόκληρο το σώμα. Και ευαίσθητες νευρικές απολήξεις.
  Και έτσι η κοκκινομάλλης δήμιος σηκώθηκε και το πήρε προσωπικά, πήγε στη βρύση και το γύρισε. Και το ρεύμα κύλησε μέσα από τα καλώδια, και το αγόρι πρωτοπόρος χτυπήθηκε από μια εκκένωση. Το δέρμα του αγοριού κυριολεκτικά άστραψε. Και ολόκληρο το σώμα του παιδιού σείστηκε βίαια. Και ο πόνος ήταν τρομερός.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος γύρισε ακόμα περισσότερο τον διακόπτη. Και η απόρριψη εντάθηκε ακόμη περισσότερο. Και ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο πυροσβέστης μουρμούρισε:
  -Θα μιλήσεις;
  Ο Seryozhka απάντησε και τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό για να είναι όλα δροσερά και με ενέργεια για να νικήσουν ηθικά τους Ναζί:
  Σε έναν προβλέψιμο κόσμο είναι πολύ δύσκολο,
  Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για την ανθρωπότητα...
  Το μέλος της Komsomol κρατά ένα δυνατό κουπί,
  Για να διευκολύνω τους Krauts, θα σας το δώσω και είναι ξεκάθαρο!
  
  Ένα όμορφο κορίτσι πολεμά στον πόλεμο,
  Ένα μέλος της Komsomol καλπάζει ξυπόλητος στο κρύο...
  Θα είναι διπλή γροθιά για τον κακό Χίτλερ,
  Ακόμη και το να κάνεις AWOL δεν θα βοηθήσει τον Φύρερ!
  
  Τόσο καλοί άνθρωποι - πολεμήστε σκληρά,
  Για να είσαι πολεμιστής πρέπει να γεννηθείς...
  Ο Ρώσος ιππότης πετάει ψηλά σαν γεράκι,
  Ας στηρίξουν τα ευλογημένα πρόσωπα τους ιππότες!
  
  Οι νέοι πρωτοπόροι είναι δυνατοί σαν γίγαντας,
  Η δύναμή τους είναι μεγαλύτερη, μεγαλύτερη από ολόκληρο το σύμπαν...
  Ξέρω ότι θα δείτε - μια εξαγριωμένη ευθυγράμμιση,
  Να σκεπάζεις τα πάντα με τόλμη, άφθαρτο μέχρι τέλους!
  
  Ο Στάλιν της πατρίδας μας είναι μεγάλος ηγέτης,
  Η μεγαλύτερη σοφία, το λάβαρο του κομμουνισμού...
  Και θα κάνει τους εχθρούς της Ρωσίας να τρέμουν,
  Διώχνοντας τα σύννεφα του απειλητικού φασισμού!
  
  Λοιπόν, περήφανοι άνθρωποι, πιστέψτε τον βασιλιά,
  Ναι, αν φαίνεται ότι είναι πολύ αυστηρός...
  Δίνω στη Μητέρα Πατρίδα ένα τραγούδι,
  Και τα κορίτσια τρελαίνονται στο χιόνι με ξυπόλητα!
  
  Αλλά η δύναμή μας είναι πολύ μεγάλη,
  Η Κόκκινη Αυτοκρατορία, το ισχυρό πνεύμα της Ρωσίας...
  Οι σοφοί θα κυβερνήσουν, το ξέρω για αιώνες,
  Σε αυτή την ατελείωτη δύναμη χωρίς όρια!
  
  Και μην αφήσετε τίποτα να μας καθυστερήσει, Ρώσοι,
  Η δύναμη του Ηρακλή δεν μπορεί να μετρηθεί με λέιζερ...
  Η ζωή μας δεν είναι εύθραυστη, σαν μεταξωτό νήμα,
  Γνωρίστε τους τολμηρούς ιππότες μέχρι τέλους σοκαρισμένοι!
  
  Είμαστε πιστοί στην πατρίδα μας, οι καρδιές μας είναι σαν φωτιά,
  Είμαστε πρόθυμοι να παλέψουμε, ευδιάθετοι και με μεγάλη οργή...
  Σύντομα θα βάλουμε ένα ποντάρισμα στον καταραμένο Χίτλερ,
  Και τα ποταπά και άσχημα γηρατειά θα εξαφανιστούν!
  
  Τότε, πιστέψτε τον Φύρερ, το Βερολίνο θα πέσει.
  Ο εχθρός συνθηκολογεί και σύντομα θα διπλώσει τα πόδια του...
  Και πάνω από την Πατρίδα μας υπάρχουν χερουβείμ στα φτερά,
  Και χτυπήστε τον κακό δράκο στο πρόσωπο με ένα μαχαίρι!
  
  Η όμορφη πατρίδα θα ανθίσει υπέροχα,
  Και τεράστια λιλά πέταλα...
  Θα υπάρχει δόξα και τιμή για τους ιππότες μας,
  Θα πάρουμε περισσότερα από όσα είχαμε τώρα!
  
  Το κοκκινομάλλης θηλυκό έρμα, με ακόμη μεγαλύτερη μανία, πήρε και γύρισε το μοχλό ακόμα περισσότερο. Το πήραν και τα κορίτσια με τα λευκά παλτά και άναψαν το φως, κάτω από τα γυμνά πόδια του παιδιού.
  Και η φωτιά έγινε ακόμα πιο καυτή και θυμωμένη. Κι έτσι βασάνιζε τα ξυπόλητα του άτυχου αγοριού, ώστε να μυρίζει καμένο κρέας. Κορίτσια με λευκά παλτά κάηκαν και το στήθος του νεαρού πρωτοπόρου, που ήταν καμένο και καλυμμένο με φουσκάλες. Και αντί για τις συνηθισμένες βλεφαρίδες, το αγόρι ήρωας είχε ήδη χτυπηθεί στην πλάτη με δέσμες από αγκαθωτά, ζεστά σύρματα.
  Αλλά ο Seryozhka όχι μόνο δεν έμεινε σιωπηλός, αλλά άρχισε να τραγουδά με ακόμη μεγαλύτερη ζέση, συναίσθημα και εγκάρδια ροή, το πήρε και τραγούδησε:
  Ποια άλλη χώρα έχει περήφανο πεζικό;
  Στην Αμερική βέβαια ο άντρας είναι καουμπόι.
  Αλλά θα πολεμήσουμε από διμοιρία σε διμοιρία,
  Ας είναι κάθε τύπος groovy!
  
  Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη της συμβουλής,
  Αν και η Βέρμαχτ είναι επίσης αναμφίβολα δροσερή...
  Αλλά μπορούμε να συντρίψουμε έναν γορίλα με μια ξιφολόγχη,
  Οι εχθροί της Πατρίδας απλά θα πεθάνουν!
  
  Είμαστε αγαπημένοι και, φυσικά, καταραμένοι,
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από μια φάτνη...
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Εσύ κακοποιό πετάχτηκε στη Γέεννα!
  
  Εμείς οι πρωτοπόροι μπορούμε να κάνουμε πολλά,
  Για εμάς, ξέρετε, το αυτόματο μηχάνημα δεν είναι πρόβλημα...
  Ας υπηρετήσουμε ως παράδειγμα στην ανθρωπότητα,
  Είθε το καθένα από τα αγόρια να είναι σε δόξα!
  
  Σκοποβολή, σκάψιμο, ξέρετε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα,
  Χτύπα δυνατά τον φασίστα με ένα φτυάρι...
  Να ξέρετε ότι υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά,
  Και όποιο μάθημα θα το περάσουμε με Α+!
  
  Στη Ρωσία, κάθε ενήλικας και αγόρι,
  Ικανός να πολεμήσει με πολύ ζήλο...
  Μερικές φορές είμαστε ακόμη και πολύ επιθετικοί
  Στην επιθυμία να ποδοπατήσουν τους Ναζί!
  
  Για έναν πρωτοπόρο, η αδυναμία είναι αδύνατη,
  Σχεδόν από την κούνια το αγόρι έχει σκληρύνει...
  Ξέρεις, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαφωνήσεις μαζί μας,
  Και τα επιχειρήματα είναι λεγεώνα!
  
  Δεν θα τα παρατήσω, πιστέψτε με παιδιά
  Το χειμώνα τρέχω ξυπόλητος στο χιόνι...
  Οι διάβολοι δεν θα νικήσουν τον πρωτοπόρο,
  Θα σαρώσω όλους τους φασίστες με μανία!
  
  Κανείς δεν θα ταπεινώσει εμάς τους πρωτοπόρους,
  Γεννιόμαστε δυνατοί μαχητές...
  Ας υπηρετήσουμε ως παράδειγμα στην ανθρωπότητα,
  Τέτοιος αστραφτερός Τοξότης!
  
  Ο καουμπόι είναι φυσικά και Ρώσος,
  Τόσο το Λονδίνο όσο και το Τέξας είναι εγγενείς σε εμάς...
  Καταστρέφουμε τα πάντα αν οι Ρώσοι καίγονται,
  Ας χτυπήσουμε τον εχθρό ακριβώς στο μάτι!
  
  Το αγόρι συνελήφθη επίσης,
  Τον έψησαν στο ράφι με φωτιά...
  Αλλά γέλασε μόνο στα πρόσωπα των εκτελεστών,
  Είπε ότι σύντομα θα πάρουμε και το Βερολίνο!
  
  Το σίδερο είναι καυτό, μέχρι το γυμνό τακούνι,
  Πίεσαν τον πρωτοπόρο, σώπασε...
  Το αγόρι ξέρει ότι ήταν σοβιετικής ιδιοσυγκρασίας,
  Η Πατρίδα του είναι αληθινή ασπίδα!
  
  Έσπασαν τα δάχτυλά τους, οι εχθροί άνοιξαν το ρεύμα,
  Σε απάντηση, μόνο γέλια ακούγονται...
  Όσο κι αν χτύπησαν οι Krauts το αγόρι,
  Η επιτυχία όμως ήρθε στους δήμιους!
  
  Αυτά τα θηρία τον οδηγούν ήδη να τον κρεμάσει,
  Το αγόρι περπατάει όλο πληγωμένο...
  Τέλος, είπα: Πιστεύω στον Ροντ,
  Και τότε ο Στάλιν μας θα έρθει στο Βερολίνο!
  
  Όταν ηρέμησε, η ψυχή όρμησε στον Ροντ,
  Με δέχτηκε πολύ ευγενικά...
  Είπε, θα αποκτήσεις απόλυτη ελευθερία,
  Και η ψυχή μου ενσαρκώθηκε ξανά!
  
  Άρχισα να πυροβολώ εναντίον των μανιασμένων φασιστών,
  Για τη δόξα της Οικογένειας, οι Krauts σκότωσαν τους πάντες...
  Ιερός σκοπός, αιτία του κομμουνισμού,
  Θα προσθέσει δύναμη στον πρωτοπόρο!
  
  Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, περπατώ στο Βερολίνο,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ...
  Φέραμε φως και ευτυχία σε όλο τον κόσμο,
  Λαός της Ρωσίας - να ξέρετε ότι δεν θα κερδίσουμε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Είναι ήδη Μάρτιος του 1939. Το χιόνι αρχίζει να λιώνει στη Σιβηρία και στην Κίνα είναι σχεδόν καλοκαίρι. Είναι καλό να τρέχεις ξυπόλητοι και να παλεύεις. Ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να γράψει λίγα λόγια για τις ημιτελείς ακόμη περιπέτειες του Gulliver. Επιπλέον, ο προληπτικός πόλεμος που εξαπέλυσε ο Στάλιν δεν έχει ακόμη τελειώσει.
  Είναι ήδη Απρίλιος του 1943. Στα μέτωπα στις προσεγγίσεις προς τη Μόσχα υπάρχει λάσπη και λάσπη, και μέχρι να προχωρήσουν οι Γερμανοί και ο φιλογερμανικός συνασπισμός στο κέντρο και στο βορρά. Αλλά υπάρχουν μάχες στο νότο. Ιδιαίτερα στην Κεντρική Ασία. Και εδώ μπαίνουν σημαντικές δυνάμεις.
  Η Anastasia Witchakova τσακώνεται στον ουρανό. Τα ιαπωνικά αεροπλάνα είναι εναντίον της. Η κοκκινομάλλα, νεανική γυναίκα παλεύει πολύ καλά.
  Η κοκκινομάλλα το πήρε και χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο και τραγούδησε με πολύ πάθος.
  Και τα γυμνά πόδια της πολεμίστριας πατούν τα πλήκτρα που ελέγχουν το αεροπλάνο της.
  Αλλά οι πρωτοπόροι παλεύουν παρακάτω. Βέβαια, αν και έχει ακόμα δροσιά τον Απρίλιο, είναι ξυπόλητοι και φορούν σορτς. Τα αγόρια πολεμούν τους προοδευτικούς Ιάπωνες. Τα κουρεύουν με σφεντόνες και αυτοσχέδια τουφέκια. Χρησιμοποιούνται επίσης βαλλίστρες που έχουν πρωτότυπο σχήμα και χρήση. Και μαζί τους κέρδισαν και τους Ιάπωνες.
  Την ίδια στιγμή τραγουδάει ένα αγόρι με σορτς, με γυμνά, μαυρισμένα, γδαρμένα πόδια.
   Είμαι ένα αγόρι της μεγάλης ρωσικής εποχής,
  Όταν θέλουμε χαριτολογώντας να ταρακουνήσουμε όλο τον κόσμο!
  Εξάλλου, οι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι καθόλου ψύλλοι,
  Και κάθε μαχητής είναι ένα είδωλο για μένα!
  
  Γεννήθηκα ως αγόρι σε έναν ιδιαίτερο αιώνα,
  Στο οποίο ο υπολογιστής αποφασίζει αστειευόμενος...
  Και ποιος θα φορέσει μια ρόμπα σε απόγνωση,
  Ο χειμώνας είναι groovy και περιστρέφονται δαχτυλίδια!
  
  Όχι, Αφρική στην απέραντη Ρωσία μας,
  Αλλά με απεριόριστη δύναμη η Σιβηρία...
  Και τα κορίτσια μας είναι πιο όμορφα στο σύμπαν,
  Και κάθε αγόρι είναι ένας ήρωας από τη γέννησή του!
  
  Αγαπήστε τον Χριστό και τιμήστε τον Μέγα Κύριο,
  Είθε ο Θεός Ραντ να μας κυβερνά για πάντα!
  Τα φύλλα κιτρινίζουν και γίνονται χρυσά,
  Πιστεύω ότι ο Υιός του Θεού Svarog θα δώσει δύναμη!
  
  Όλοι έχουμε πολλές περιπέτειες να ζήσουμε,
  Περπατήστε κατά μήκος της παγκόσμιας σπείρας για πάντα...
  Θέλετε να έχετε πολλά διαφορετικά χόμπι;
  Είθε ο Θεός ο άνθρωπος να δοξαστεί στην αιωνιότητα!
  
  Τα πάντα στον κόσμο είναι ομολογουμένως μια περήφανη λέξη,
  Στην οποία υπάρχει μια καρδιά της Υψίστης Οικογένειας-Πατέρα.
  Και υπάρχει μια συνέχιση της ζωής μετά τον τάφο,
  Και μπορούμε να φτάσουμε στον παράδεισο, πιστέψτε με μέχρι τέλους!
  
  Πιστέψτε με, το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίζεται από τον πλανήτη,
  Με ένα χτύπημα δαμασκηνού ξίφους συνέτριψαν τον φασισμό...
  Μας εκτιμούν και μας αγαπούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Και σύντομα θα σταθούμε στον πλανήτη μας ως ιερός κομμουνισμός!
  
  Θα αναπτύξουμε διαστημόπλοια σε διαφορετικούς κόσμους,
  Και θα είμαστε πιο ψηλοί και πιο ψύχραιμοι από όλους, Ροντ φυλάξτε.
  Εξάλλου, οι πιο δυνατοί Ρώσοι είναι πιλότοι,
  Γενναίος μαχητής, όποιον θα τον κάνει κομμάτια!
  
  Μπορούμε να υψωθούμε πάνω από το σύμπαν,
  Και κάνε κάτι που θα τρομοκρατούσε τον διάβολο...
  Μετά από όλα, το κύριο πράγμα ενός Ρώσου πολεμιστή είναι η δημιουργία,
  Και αν χρειαστεί, ο πολεμιστής θα σώσει την Πατρίδα!
  
  Για τη δόξα της Ρωσίας, ηρωικές πράξεις,
  Σύρετε το σπαθί σας και πολεμήστε σκληρά...
  Και δεν κοιτάς τους Ρώσους στρατιώτες,
  Ας χτίσουμε τον κομμουνισμό παιχνιδιάρικα!
  
  Τι περιμένει στο μέλλον - μπορείτε να δείτε τον σκληρό χώρο,
  Μαζί όμως, πιστεύω, θα το κάνουμε ζωντανό...
  Και η παραγγελία θα γίνει όμορφη και νέα,
  Και κάθε αηδία θα καθαρίσουμε με φωτιά!
  
  Άλλωστε, στη χώρα μας ο Θεός και το λάβαρο είναι ένα,
  Ο προλετάριος στρατιώτης βρίσκεται σε έκσταση για μάχη...
  Αφήστε μερικούς από τους μαχητές να έχουν ήδη γκρίζα μαλλιά,
  Και κάποιος χωρίς μουστάκι, αλλά και σαν βασιλιάς στη μάχη!
  
  Η Ρωσία έχει πλέον ανέβει πάνω από τον κόσμο,
  Τα ράμφη των ρωσικών αετών αστράφτουν σαν χρυσός.
  Δημιουργήστε τον εαυτό σας ένα είδωλο του προλεταριακού Θεού,
  Περισσότερες πράξεις και λιγότερο επώδυνες σκέψεις!
  Έτσι τραγουδούν. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η Ρωσία ανέβηκε. Μάλλον, αντίθετα, η απειλή της ολοκληρωτικής και ολοκληρωτικής καταστροφής της Ρωσίας είναι πιο κοντά από ποτέ.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν το τανκ Lion. Αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο βαρύ και γλιστράει στη λάσπη. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται περισσότερο για την υποστήριξη του πεζικού στην επίθεση ή την άμυνα, και για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις όχι πολύ βαλτώδεις και πιο ξηρές θέσεις.
  Αυτό το μηχάνημα πηγαίνει στον εαυτό του και εκτοξεύει οβίδες κατακερματισμού υψηλής έκρηξης. Και οι βολές της είναι θανατηφόρες και έχουν μεγάλη, καταστροφική ενέργεια.
  Σε απάντηση, ένα αγόρι πρωτοπόρος σέρνεται με ένα αντιαρματικό τουφέκι. Είναι δύσκολο να βρεις ένα αδύναμο σημείο στο τανκ Lev. Το αγόρι το καταλαβαίνει και η κάμπια δεν μπορεί να διακοπεί - είναι πολύ φαρδιά. Το μόνο πράγμα είναι να μπεις στο οπτικό στόχαστρο και να τυφλώσεις το αυτοκίνητο. Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει και πρέπει ακόμα να πλησιάσεις. Τα μικρά γυμνά πόδια του παιδιού ακουμπούν στο χαρτί και τον χλοοτάπητα. Τα πολυβόλα της δεξαμενής Lev βρίσκονται στις άκρες του οχήματος - υπάρχουν τέσσερα από αυτά και πυροβολούν σε αυτόματη λειτουργία.
  Ένα αδύνατο και ξανθό αγόρι σφυρίζει:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Αυτός που είναι ευδιάθετος γελάει
  Όποιος θέλει θα το πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Μετά από αυτό το παιδί με την κόκκινη γραβάτα ακόμα πυροβολεί. Και αστοχεί ελαφρώς - ο στόχος είναι οδυνηρά μικρός και ο πυργίσκος του τανκς Lion κινείται. Αλλά το όπλο έχει μόνο ένα φυσίγγιο και πρέπει να ξαναγεμιστεί.
  Το αγόρι γρήγορα σέρνεται μακριά και τα γυμνά του πόδια τρεμοπαίζουν σαν τα πόδια ενός κουνελιού.
  Και στο ίδιο το τανκ υπάρχουν Γερμανίδες. Είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι, γελούν πολύ και δείχνουν τα δόντια τους. Όπως αυτό το τραγούδι για τους λύκους από την Κοκκινοσκουφίτσα.
  Ξεχασμένοι ανθίζουν στο χωράφι,
  Η μαμά ψήνει πίτες...
  Κοιμήσου λύκος αγόρι
  Ενώ τα δόντια σου
  Δεν μετατράπηκε σε κυνόδοντες!
  Μετά από αυτό το κορίτσι πήρε τη Mercedes και πάτησε το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Η οβίδα πέταξε έξω και χτύπησε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα συνεχόμενα. Και τα κορίτσια χαίρονται. Τους φαίνεται μάλιστα ότι τώρα οι γλώσσες τους θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν κάτι ζεστό και πολύ ορεκτικό.
  Η Γερμανίδα Φρίντα πυροβόλησε επίσης, χτύπησε το σοβιετικό τανκ KV-9 και φώναξε:
  Κόκκινο, κόκκινο αίμα
  Μια ώρα αργότερα είναι απλά γρασίδι...
  Αφήστε το κορίτσι να σας δώσει αγάπη,
  Άλλωστε, ο ίδιος ο Σατανάς είναι στη φύση!
  Και θα γελάσει με άγριο γέλιο.
  Στην πραγματικότητα, αυτό φαίνεται και αστείο και γκροτέσκο σε κάποιο βαθμό. Αλλά συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι για γέλια. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν βομβαρδιστικά Yu-288, τα οποία μεταφέρουν τέσσερις τόνους βομβών υπό κανονικό φορτίο και έως και έξι όταν υπερφορτωθούν.
  Και κυριολεκτικά σιδερώνουν τη Μόσχα. Και τα κτίριά του καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Και το ναπάλμ πέφτει βροχή από τον ουρανό. Οι Ναζί έριξαν εμπρηστικές βόμβες στη σοβιετική πρωτεύουσα. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας εκείνες τις περιοχές όπου θα καεί στο μέγιστο. Και οι φωτιές θα αρχίσουν να εξαπλώνονται μέσα από το δέντρο.
  Και επίσης στα πιλοτήρια των γερμανικών βομβαρδιστικών υπάρχουν κορίτσια με μπικίνι και γυμνά πόδια. Το οποίο είναι πολύ δροσερό και δροσερό. Και οι βόμβες πέφτουν συνέχεια από ψηλά. Και καταστρέφουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το οποίο είναι πραγματικά ωραίο.
  Η Αλμπίνα γελάει και βρυχάται:
  - Ας τα αλέσουμε όλα σε σκόνη - θα είναι η νίκη μας!
  Και πάλι, βόμβες πέφτουν από ψηλά, κατεδαφίζοντας ουσιαστικά σπίτια και κτίρια και σοβιετικά στρατεύματα. Εδώ είναι ένα από τα δώρα του αφανισμού που κατέληξε σε μια σοβιετική αποθήκη πυρομαχικών. Και έγινε έκρηξη, και πάρα πολλές εκρήξεις και καταστροφές.
  Οι Σοβιετικοί πρωτοπόροι πολεμούν επίσης απεγνωσμένα. Το αγόρι ήταν με σορτς, και ξυπόλητο, παρά το ότι ήταν δροσερό, έβγαλαν τα πουκάμισά τους για να μη λερωθούν και έδεσαν τις γραβάτες τους απευθείας στον γυμνό λαιμό τους. Και χαιρετούν τους Ναζί με σφεντόνες. Αυτοί είναι πραγματικά εξαιρετικά απελπισμένοι παιδικοί ήρωες.
  Πυροβολούν και από αυτοσχέδιους καταπέλτες, και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  Θα έρθει η ώρα του κομμουνισμού, το πιστεύουμε,
  Όταν έρχεται η νίκη επί του σκληρού εχθρού...
  Θα περιορίσουμε τον άγριο θυμό του θηρίου στη μάχη,
  Και ο σύντροφος Στάλιν θα μας οδηγήσει στη μάχη!
  Ο Pioneer Seryozhka κελαηδάει:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού! Δόξα στο κόμμα και στα νέα σύνορα!
  Και ένα αγόρι περίπου δώδεκα θα πετάξει ένα μπιζέλι αφανισμού με τα γυμνά του δάχτυλα και θα αναφωνήσει:
  - Δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και σουτ από σφεντόνα. Τόσο σπουδαίο είναι. Εδώ πρέπει να πω ότι τα παιδιά είναι πραγματικά τέρατα.
  Εδώ αιχμαλωτίστηκε ο πρωτοπόρος Alexey, ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών. Οι φασίστες τον έστριψαν . Αρχικά, μου πήραν και μου έσκισαν όλα τα ρούχα, αφήνοντάς με γυμνό. Κατόπιν τον έκοψαν με ένα μαστίγιο, ώστε να σκάσει το δέρμα και να κυλήσει αίμα.
  Τα κορίτσια των δήμιων γέλασαν και έδειξαν τα δάχτυλά τους στο ματωμένο παιδί. Πράγματι, το θεώρησαν εξαιρετικά αστείο. Στη συνέχεια ο Leshka δέθηκε σε ένα στύλο, με τις χειροπέδες να βιδώνονται σε ειδικούς δακτυλίους.
  Τότε το γυμνό αγόρι άρχισε να γαργαλιέται. Πρώτα με τα δάχτυλα και μετά με φτερά χήνας. Και τα γυμνά πέλματα του παιδιού δεν γλίτωσαν. Γαργαλούσαν τη φτέρνα με ένα φτερό και το έκαναν για αρκετή ώρα. Αλλά τότε οι Γερμανοί δήμιοι κουράστηκαν από αυτό. Και άλειψαν με λίπος τα ξυπόλητα πόδια του αγοριού. Στη συνέχεια τοποθέτησαν λεπτούς κορμούς κάτω από τα γυμνά πόδια του άτυχου αγοριού και τους έβαλαν φωτιά.
  Η φωτιά άναψε και οι κόκκινες φλόγες άρχισαν να γλείφουν αρπακτικά τις φτέρνες των παιδιών. Και αυτό, φυσικά, είναι πολύ οδυνηρό. Ο πρωτοπόρος ούρλιαξε σπαραχτικά. Και η μυρωδιά του καμένου δέρματος αναπνεόταν στον αέρα, σαν να τηγανίζεται μπάρμπεκιου. Και οι Γερμανίδες γέλασαν άγρια και έκαναν γκριμάτσες. Πραγματικά πόσο όμορφο και άγριο είναι ταυτόχρονα.
  Η Γκέρντα, αυτή η όμορφη κοπέλα δήμιος, και μια φυσική ξανθιά, με μαλλιά στο χρώμα του λευκού χιονιού, το πήρε και τραγούδησε:
  Αγόρι μου, μωρό μου,
  Κοντεύεις να ουρλιάξεις...
  Θα σου κάψω τα πέλματα,
  Και πιστέψτε με, δεν θα σκοτώσω το κάθαρμα αμέσως!
  Η Σαρλότ η κοκκινομάλλα σκύλα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Τέτοια βασανιστήρια είναι τόσο μαγευτικά!
  Μετά από αυτό μια άλλη κοπέλα, η Χριστίνα, πήρε ένα κομμάτι σίδερο από τη φωτιά, που ήταν κόκκινο από τη ζέστη. Και το έφερε με τσιμπίδα στο γυμνό, αποστεωμένο, αλλά κουρελιασμένο στήθος της. Και τώρα το κομμάτι, που φλέγεται από τη θερμότητα, έρχεται σε επαφή με το μαυρισμένο δέρμα του αγοριού. Την καίει και ο νεαρός πρωτοπόρος ουρλιάζει από τον πόνο. Και τα κορίτσια γελάνε.
  Η Μάγδα, που έχει μαλλιά στο χρώμα της χρυσής ανοιξιάτικης πικραλίδας, αναφώνησε:
  - Ένα βραστό αυγό πρέπει να βράσει για δεκαπέντε λεπτά και θα τηγανίσουμε το πρωτοπόρο τώρα!
  Η Γκέρντα γέλασε και τραγούδησε:
  - Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιδί στα μάτια και μετά θα το τηγανίσουμε και θα το φάμε! Και μετά θα το τηγανίσουμε και θα το φάμε!
  Μετά από αυτό και τα τέσσερα κορίτσια - θρυλικοί μαχητές και πολεμιστές από την ΕΣΣΔ - άναψαν δάδες και άρχισαν να τηγανίζουν τον πρωτοπόρο μαζί τους. Επιπλέον, γέλασαν κι εκείνοι, έδειχναν τα μαργαριταρένια δόντια τους, δυνατά σαν των λύκων, και τραγούδησαν άγρια:
   Είμαστε οι λύκοι του ουρανού και οι εκτάσεις της σφαίρας,
  Γεννημένος για να παλέψει για ένα όνειρο!
  Κάπου οι εκατομμυριούχοι ζεσταίνουν τον αφαλό,
  Και θα φέρω τη νίκη στη χώρα!
  
  Ναι, ο κόσμος σίγουρα δεν είναι καλυμμένος με μέλι,
  Κάθε βήμα σε αυτό, με τα δεσμά να κουδουνίζουν!
  Και ο μαχητής θέλει να αναπνέει ελεύθερα,
  Να ζήσει η οικογένειά μου ευτυχισμένη!
  
  Είμαστε ιππότες, φτερωτοί τολμηροί,
  Σκληρός, δίκαιος και δυνατός!
  Κι ας έχουμε λίγο χνούδι στη μύξα.
  Σε κάποιο βαθμό τα παιδιά είναι Σατανάς!
  
  Ένα παιχνίδι πολεμιστή στο οποίο οι μάρκες χτυπιούνται,
  Μια ηλίθια καταμέτρηση είναι αδύνατη σε αυτό!
  Εδώ βρέχουν χνούδι σαν βαμβάκι τίλιο,
  Ένα βομβιστικό φορτηγό θα καταστρέψει όλη αυτή την περιοχή για εμάς!
  
  Η γη στενάζει και φυσαλίδες,
  Υπάρχει μια πολύ τρομερή δύναμη που βράζει μέσα της!
  Είσαι ένας άνθρωπος σαν γυρφάλκος της βίαιης εξουσίας,
  Και η δύναμη της καρδιάς είναι ένας μονόλιθος πέρα από τις πλάκες!
  
  Γιατί όμως τσακώνονται τα παιδιά του ανέμου;
  Τι ξέχασες στο δρόμο για το όνειρό σου;
  Όπως έκαναν οι πρόγονοι στην πανοπλία Ρετρό,
  Νικήσαμε, ο Τεύτονας σκίζει παντού!
  
  Έτσι έγινε, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάλεσμα,
  Ο πόλεμος δεν μας ήρθε - ήρθαμε σε αυτόν!
  Υπάρχει ένας δειλός σύμμαχος με χοντρή κοιλιά του Ντούτσε,
  Άλλοι πάλι - μετράνε κι αυτοί - μηδενικά!
  
  Έρχεται στην καμπούρα για να πάρουμε ένα βάρος,
  Το να κάνεις αυτό το στρατιωτικό έργο είναι να βρίζεις τη μοίρα!
  Για να μην έχουμε καμιά ηλίθια αμηχανία,
  Για να μην έρθει για ένα απλό δειλό πέναλτι!
  Τέσσερις μάγισσες μούγκριζαν έτσι και τραγουδούσαν ταυτόχρονα. Και τηγάνισαν το δύστυχο αγόρι. Και τον τηγάνισαν, και τον τηγάνισαν, ζωντανό.
  Τότε ο ξυπόλητος πολεμιστής Γκέρντα πήρε και έκοψε, χρησιμοποιώντας ένα στιλέτο των SS, ένα κομμάτι κρέας από το ψητό αλλά ζωντανό αγόρι. Και άρχισε να το γεύεται και να το μασάει με ευχαρίστηση. Πράγματι, όταν κόβεται ένα αγόρι και το τρώτε, το κρέας του είναι ζουμερό, πολύ νόστιμο, αν και κορδόνι, αλλά ευτυχώς όχι λιπαρό. Και με τέτοια όρεξη το τρως. Πόσο υπέροχο και νόστιμο είναι.
  Η Charlotte μάλιστα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Μείναμε ξύπνιοι μέχρι τις πέντε το πρωί,
  Τόσο το κεμπάπ όσο και το κονιάκ είναι πολύ νόστιμα...
  Ψήναμε το αγόρι σαν αρνί,
  Για το ανθρωπάκι είναι ζωύφιο!
  Και τα άλλα κορίτσια έκοψαν και κατασπάραξαν το αγόρι με μεγάλη χαρά. Και ότι το ανθρώπινο κρέας είναι πολύ νόστιμο. Και παίρνεις τεράστια ευχαρίστηση από αυτό. Και ακόμη και τα πρόσωπα ήταν καλυμμένα με λίπος, και αυτό είναι πολύ όμορφο και πόσο νόστιμο είναι αυτό.
  Τα κορίτσια των λύκων χόρευαν, έκοβαν το αγόρι, κομμάτι-κομμάτι, και μασούσαν ζωηρά, ακόμη και στενάζοντας από ευχαρίστηση. Πόσο υπέροχο είναι αυτό.
  Και έτσι τα κορίτσια εξέθεσαν τα οστά στα πλευρά του αγοριού. Και τους έκλεψαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν περισσότερες ομορφιές - μια ολόκληρη ντουζίνα. Κι εκείνοι άρχισαν να τρώνε το αγόρι με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο οποίος εκείνη τη στιγμή άφησε το φάντασμα από οδυνηρό σοκ.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Τα αγορίστικα πόδια είναι πολύ νόστιμα! Και αν τα πιπερώσετε, θα έχετε τρομερή απόλαυση!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, το να φας το αγόρι με συνοδευτικό θα ήταν ακόμα καλύτερο! Αυτό είναι πολύ, πολύ καλό.
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Αυτό είναι εξαιρετικά ορεκτικό!
  Η Μάγδα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Αν τρως τόσο νόστιμα αγόρια κάθε μέρα, τότε μπορεί πραγματικά να παχύνεις! Ένα κορίτσι πρέπει να έχει φιγούρα!
  Και οι κοπέλες χορτάτες και ικανοποιημένες ξανατραγούδησαν:
  Μαργαριταρένιο, τρέμουλο χτένισμα,
  Το στήθος μου ανησυχεί και τρέμει!
  Είμαι ένα κορίτσι σαν μια δειλή σημύδα,
  Φοβάμαι να κουνηθώ και να αναπνεύσω!
    
  Και τι σου ψιθυρίζει ο φρέσκος άνεμος στο αυτί;
  Τραγούδια άμμου κάτω από γυμνά πόδια...
  Και δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη,
  Όταν περπατάω στο δάσος μαζί σου!
    
  Πες μου, αγαπημένη μου, ένα μεγάλο μυστικό,
  Πώς κατάφερες να μαγέψεις την καρδιά σου!
  Είναι όμως τόσο λυπημένο το πρόσωπό σου;
  Η πιο λεπτή κλωστή των ρυτίδων πέρασε στο μέτωπό μου!
    
  Ο νεαρός μου απαντά με θλίψηЈ
  Ο πόλεμος θα σας χωρίσει για πολύ καιρό!
  Για να μας βρεις μια θέση στα δάση του παραδείσου,
  Ο Σατανάς πρέπει να ριχτεί στην κόλαση!
    
  Η λεπτή σημύδα έγνεψε καταφατικά,
  Είσαι κάτι παραπάνω από αγαπητός φίλος για μένα!
  Αν και το αποτέλεσμα της μάχης μπορεί να είναι δακρύβρεχτο,
  Αλλά ο Θεός Ιησούς ο Ποιμένας είναι μαζί μας!
    
  Ας διαλύσουμε την κόλαση των δαιμόνων - κακές σκιές,
  Να ανθίσουν τα άλση με πράσινο!
  Χάιδεψε τα μαυρισμένα μου γόνατα,
  Κράτα με σφιχτά αγαπητέ!
    
  Και απάντησε σαν στην κοπέλα σαν αστείο,
  Είπε στον ήχο που απλώνουν κλαδιάЈ
  - Θα με περιμένεις ένα χρόνο, καλή μου;
  Δυνατός ο πειρασμός των καυτών γερανών!
    
  Σε απάντηση, του είπα τόσο αυστηρά:
  - Δεν θα σταθώ στο μηχάνημα ως πολίτης!
  Και μου αρέσει ο στρατιωτικός δρόμος,
  Θέλω να πολεμήσω και να νικήσω τους κακούς!
    
  Έφτασα στο σημείο - έκοψα τα πλεγμένα κλαδιά,
  Μου έδωσαν καινούργιο μηχάνημα με δίσκο!
  Αν και το γρασίδι κλαίει σαν μαργαριτάρια δροσιάς,
  Γιατί η αθωότητα γίνεται σαν στρατιώτης;
    
  Γιατί η Πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή από όλους,
  Η Πατρίδα καίγεται στην ψυχή πάνω από τα αστέρια!
  Δεν είναι το ίδιο κότσι με το να ζεις σε ένα κρεβάτι,
  Και να περάσετε τη νύχτα με ένα τουφέκι σε μια καλύβα!
    
  Η νίκη θα έρθει, πιστεύω ακράδαντα σε αυτήν,
  Άλλωστε, ο σκοπός μας έχει πάντα δίκιο!
  Λοιπόν, χαμογελάστε πιο χαρούμενα παιδιά,
  Μια καλή μοίρα μας περιμένει, πιστέψτε με!
  Αυτά είναι τα γεγονότα και οι περιπέτειες εξαιρετικά ευρείας και επιθετικής κλίμακας. Και οι βόμβες συνεχίζουν να πέφτουν στις σοβιετικές θέσεις. Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι σύμμαχοί τους πιέζουν πολύ επιθετικά και μανιασμένα.
  Και ακόμη και πέντε και δέκα τόνοι βόμβες πέφτουν στις σοβιετικές θέσεις. Συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών. Και το νέο αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-29 είναι πολύ άγριο. Και προσπαθήστε να νικήσετε ένα αυτοκίνητο που έχει εγκατεστημένα έως και δώδεκα πολυβόλα σύμφωνα με το σύστημα του σκαντζόχοιρου. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Επίσης, η ταχύτητα των αμερικανικών αεροσκαφών είναι περίπου ίδια με αυτή ενός σοβιετικού μαχητικού. Προσπαθήστε λοιπόν να προλάβετε ξανά. Αυτό είναι πραγματικά πολύ δροσερό και κυριολεκτικά πιέζει το λαιμό.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ συνέχισε να πολεμά εδώ. Μοιάζει με παιδί δέκα ή έντεκα χρονών, αλλά φυσικά είναι πολλών ετών. Και αυτός, μαζί με άλλα αγόρια, αγωνίζεται απελπισμένα και δείχνει την υψηλότερη αγωνιστική του τάξη.
  Εδώ ο Γκιούλιβερ, μαζί με τον Σεριόζκα, σκάβουν απεγνωσμένα μια τάφρο. Η σύντροφός του ήταν ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς, περίπου στην ίδια ηλικία. Μαζί τους είναι και το κορίτσι Σβέτκα. Τρία παιδιά δουλεύουν και τραγουδούν με μεγάλη αίσθηση και ενέργεια, και τα τραγούδια τους είναι τόσο όμορφα και πιασάρικα. Επιπλέον, τα παιδιά είναι ξυπόλητα, αλλά ο καιρός είναι ήδη αρκετά καλός και είναι ακόμη ωραίο να ξεκουράζεσαι στον χλοοτάπητα με γυμνά πέλματα. Και τα παιδιά αισθάνονται πολύ καλά και εκτελούν:
  Είσαι λυπημένη, ομορφιά μου, που χύνεις δάκρυα,
  Η αγαπημένη μου καρδούλα μάλλον αισθάνεται πρόβλημα!
  Η άνοιξη βασιλεύει, αλλά υπάρχει παγετός στην καρδιά του νεαρού άνδρα,
  Αλλά ακόμα δεν υπάρχει θέση για αυτούς στην ακτή!
    
  Οι ιππότες μαζεύτηκαν για ένα ταξίδι στη θάλασσα,
  Ήσουν αγόρι και τώρα είσαι κουρσάρος!
  Παρόλο που οι ζηλιάρηδες ψιθύριζαν πίσω από την πλάτη μου,
  Δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι δώρο για πένες!
    
  Υπάρχουν καταιγίδες, καταιγίδες στη θάλασσα, η βροχή χτυπάει,
  Και το αλάτι διαβρώνει τις πληγές!
  Αλλά δεν αναζητούμε ευκολότερη εξυπηρέτηση στον εαυτό μας,
  Παράδωσε την ψυχή σου στην Αγία Πατρίδα!
    
  Το κορίτσι μου είναι μια αγαπημένη φίλη,
  Τόσο γλυκά είναι τα χείλη σου!
  Καλυμμένη από πάγο, μαίνεται μια αρπακτική χιονοθύελλα,
  Ο χειμώνας έφτασε και η ομορφιά του είναι βασανιστική!
    
  Και επιπλέουμε, ζεσταίνοντας ο ένας τον άλλον,
  Αφήστε μας να σας φτιάξουμε τη διάθεση με ένα βλέμμα και τη θερμότητα των τολμηρών λέξεων!
  Υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχει ένα μέρος στον παράδεισο,
  Ο Κύριος θα επιτρέψει στους νέους να μπουν στη γη του!
    
  Αλλά μην σκέφτεσαι τον ψυχρό θάνατο,
  Το καθήκον μας είναι να επιβιώσουμε και να νικήσουμε γενναία!
  Ποιος είναι πιστός στον Θεό: πιστέψτε με σε αυτό,
  Η Ρωσία πρέπει να υπηρετήσει με τη δύναμη όλων!
    
  Τότε ο Κύριος θα μας ανταμείψει εκατονταπλάσια,
  Τη χώρα την επέλεξε ο Χριστός ο Παντοδύναμος!
  Μόσχα έχεις γίνει η πρωτεύουσα όλων των κόσμων,
  Οι τρούλοι της εκκλησίας αστράφτουν με χρυσό!
    
  Τι ευτυχία είναι η αφοσίωση στη Ρωσία,
  Μεγάλη χώρα - μητέρα της Γης!
  Οι βροχές πότισαν τα χωράφια με δροσιά,
  Η Ρωσία είναι η ενσάρκωση ενός ονείρου που υποφέρει!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7
  Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο χρόνος φαίνεται να περνά αργά, αλλά ταυτόχρονα αδυσώπητα. Είναι ήδη Μάιος του 1943. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Οι δρόμοι στεγνώνουν γρήγορα και είναι καιρός το Τρίτο Ράιχ και ο συνασπισμός να επιτεθούν στη Μόσχα για να τελειώσει επιτέλους ο πόλεμος. Αλλά μια ισχυρή γραμμή άμυνας χτίστηκε στο μονοπάτι της Βέρμαχτ και πάρα πολλά ξένα τμήματα.
  Το αγόρι πολεμιστής, γνωστός και ως Γκιούλιβερ, χαίρεται με τον ήλιο και χαρούμενα πατάει στο φρέσκο γρασίδι με τα γυμνά, παιδικά του πόδια.
  Και ο νεαρός πολεμιστής του Κόκκινου Στρατού τραγουδά:
  - Ο ήλιος λάμπει έντονα,
  Ένα σπουργίτι κελαηδάει...
  Είναι καλό να είσαι σε αυτόν τον κόσμο,
  Καλα να περνας!
  Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα νέων πρωτοπόρων εδώ. Όσον αφορά τα χρόνια, ο Γκιούλιβερ απέχει φυσικά πολύ από το να είναι πρωτοπόρος. Στην προηγούμενη ζωή του ήταν ήδη πενήντα και κάτι και παλεύει σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά δεν μεγαλώνει ενώ παραμένει παιδί. Είναι αλήθεια ότι αποκτώντας σημαντική εμπειρία μάχης. Επιπλέον, ο Gulliver είναι ασυνήθιστα επίμονος και όλες οι πληγές του επουλώνονται πολύ γρήγορα και χωρίς ίχνος. Γιατί λοιπόν να μην παλέψεις με ένα τέτοιο σώμα;
  Αλλά ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον - ειδικά η ίδια η διαδικασία. Τα παιδιά, οι έφηβοι και πολλοί ενήλικες λατρεύουν να παίζουν πολεμικά παιχνίδια, τόσο σκοποβολή όσο και στρατηγικής. Και φυσικά, υπάρχει κομψότητα και ενθουσιασμός σε αυτό. Αν και ο πόλεμος είναι πράγματι μια πολύ βρώμικη υπόθεση. Εκεί όμως κάνεις φίλους. Εδώ ο Gulliver είναι καλοί σύντροφοι: Petka, Vovka, Sashka, Seryozhka.
  Τα πέντε πρωτοπόρα αγόρια σχημάτισαν ένα είδος αστεριού. Και τώρα σκάβουν μαζί μια τάφρο. Εδώ, όλους τους πρωτοπόρους του αποσπάσματος, αγόρια και κορίτσια, τους ενώνει το γεγονός ότι είναι ξυπόλητοι. Τον Μάιο είναι αρκετά ζεστό και χωρίς παπούτσια είναι και πιο ευχάριστο και ευκίνητο και το πιο σημαντικό είναι να φροντίζεις τα παπούτσια σου. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια δεν παράγονται σχεδόν ποτέ, αν θέλει ο Θεός, τουλάχιστον να πάρουν χειμερινά για τα παιδιά. Στη ζεστή εποχή, το περπάτημα ξυπόλητος είναι χρήσιμο, ευχάριστο και οικονομικό. Δεν μπορεί όμως κάθε παιδί να αντέξει το κρύο χωρίς να μονώσει τα πόδια του. Αν και υπάρχουν φαινόμενα που οι άνθρωποι τρέχουν ξυπόλητοι στο χιόνι και δεν βήχουν καν.
  Αλλά εκείνοι που δεν έχουν τέτοια δύναμη μερικές φορές πρέπει να υφαίνουν παπούτσια. Και αυτό είναι τουλάχιστον ένα είδος προστασίας σε μια χιονοθύελλα. Αλλά στον ίδιο τον Γκιούλιβερ άρεσε να τρέχει ξυπόλητος και μέσα στο χιόνι. Το σώμα του ήταν πιο τέλειο και δεν ήταν τόσο ψυχρός όσο οι απλοί θνητοί. Αλλά τώρα, τον Μάιο, τα πόδια των παιδιών, απαλλαγμένα από παπούτσια, γνώρισαν ευδαιμονικές αισθήσεις. Ακόμα κι αν έπρεπε να πατήσουν με τα ξυπόλυτα τους πόδια στο μεταλλικό μέρος του φτυαριού.
  Η Πέτκα, εργαζόμενη, σημείωσε:
  - Οι Ναζί και ο συνασπισμός τους θα εξαπολύσουν σύντομα μια μεγάλη επίθεση. Και πρέπει να σκάψουμε καλά αν θέλουμε να αποκρούσουμε τις επιθέσεις τους.
  Ο Γκιούλιβερ συμφώνησε με αυτό:
  - Η δυνατή άμυνα δεν θα μας βλάψει καθόλου!
  Και το αγόρι πάτησε τη λαβή του φτυαριού με το γυμνό, παιδικό του πόδι.
  Η κοπέλα Αλένκα, επίσης ξυπόλητη, με κοντό φόρεμα, η πρωτοπόρος κελαηδούσε με απόλαυση:
  Τα νέα πετάγονται σε όλα τα άκρα,
  Πιστέψτε μας πατέρες...
  Θα υπάρξουν νέες νίκες
  Θα υπάρχουν νέοι μαχητές!
  Μετά από αυτό τα παιδιά συνέχισαν να σκάβουν στο έδαφος. Έφτιαξαν ολόκληρες ράμπες. Και ο Χίτλερ και το αρχηγείο του σχεδίαζαν μια μεγάλη επίθεση με στόχο να περικυκλώσουν τη Μόσχα. Και τα σχέδιά τους ήταν πραγματικά ναπολεόντεια. Αν και ίσως η σύγκριση με τον Ναπολέοντα είναι πολύ αδύναμη. Τα νέα τανκς "Lion" και "Tiger"-2 και "Panther" πρέπει να παίξουν τον βαρύ λόγο τους. Για να μην αναφέρουμε την αεροπορία και άλλα είδη όπλων.
  Και τα αγόρια πρωτοπόροι συνεχίζουν να σκάβουν. Η νεαρή Πέτκα, ένα παιδί με σορτς και ξυπόλητο όπως τα υπόλοιπα, τραγούδησε:
  - Ε Φύρερ, ο κακός Φύρερ, εσύ ο Φύρερ είσαι μαλάκας,
  Γιατί πατάτε τους πρωτοπόρους;
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε νικέλιο,
  Θα πέσεις στη δυνατή γροθιά του αγοριού!
  Το αγόρι Mishka έτριξε:
  - Και ο εχθρός θα σε σκάσει! Και δεν θα πετύχει τον στόχο του!
  Το αγόρι Seryozhka έγραψε στο Twitter:
  - Μα αγόρι!
  Το πρωτοπόρο αγόρι Γκιούλιβερ διόρθωσε:
  - Όχι, αλλά αγόρι! Μα πασαραν!
  Το αγόρι χτύπησε το ξυπόλητο πόδι του παιδιού του και φώναξε:
  Είμαστε τόσο κουλ παιδιά
  Σπάμε τους πάντες σαν μπούμερανγκ...
  Τα πόδια μας είναι πάντα γυμνά,
  Χτυπήσαμε τους Krauts σε ένα νικέλιο!
  Όμως το τραγούδι διεκόπη και άρχισαν οι βομβαρδισμοί στις θέσεις που βρισκόταν το τάγμα πρωτοπόρων. Και τα όπλα βρυχήθηκαν, και η γη κυριολεκτικά σείστηκε. Και φαίνεται ότι ο ουρανός έχει γίνει προβιά. Και το γερμανικό πυροβολικό χτύπησε, συμπεριλαμβανομένων των όπλων βαρέως διαμετρήματος. Και τότε η αεροπορία πήγε στη μάχη κατά κύματα. Και επίσης βομβάρδισε με τεράστια ένταση. Αυτός ήταν ο βομβαρδισμός.
  Η Γκέρλα πετούσε με το Yu-288, ένα πολύ ισχυρό βομβαρδιστικό, και μαζί της στο πιλοτήριο ήταν η Φρίντα. Και τα δύο κορίτσια ήταν ξυπόλητα και φορούσαν μόνο μπικίνι. Αυτοί οι πολεμιστές είναι τόσο κουλ.
  Και βρυχήθηκαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Σπάστε, καταστρέψτε και σχίστε σε κομμάτια,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Να συντρίψει τους ανθρώπους και να τους ξεσκίσει,
  Υπέροχο chic που είναι στα χέρια μας!
  Και έτσι τα κορίτσια στο πιλοτήριο του βομβαρδιστικού πίεσαν τα γυμνά τακούνια τους στα πεντάλ του αεροπλάνου και ως αποτέλεσμα έπεσαν βόμβες. Και πέφτουν στις σοβιετικές θέσεις, ανατινάζοντας και καταστρέφοντας τα πάντα. Έτσι συμβαίνει αυτό το είδος χάους. Και φαίνεται εξαιρετικά όμορφο και επιθετικό.
  Η Γκέρλα γουργούρισε:
  - Γέρνουμε πραγματικά τα σοβιετικά στρατεύματα;
  Η Φρίντα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, κάτι παραπάνω από αληθινό! Ο ιερός πόλεμος θα είναι η νίκη μας!
  Και η κοπέλα πιλότος έλαμψε τα μαργαριταρένια δόντια της. Στην πραγματικότητα, αυτό φαινόταν εξαιρετικά θλιβερό. Και πώς μπορεί μια βόμβα βάρους πέντε τόνων να χωριστεί από την κοιλιά ενός βομβαρδιστή, πώς θα πετάξει και θα απογειωθεί και θα εκραγεί.
  Εν τω μεταξύ, τα αγόρια των πρωτοπόρων κάθισαν στις πιρόγες. Μετά από αυτό βγήκαν και άρχισαν πάλι να σκάβουν χαρακώματα. Και τώρα δημιουργείται ένα μεγάλο, θα μπορούσε να πει κανείς και τεράστιο, χάος.
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  Ναι, υπήρξαν καβγάδες,
  Ναι, τι άλλο λένε,
  Δεν είναι περίεργο που θυμάται όλη η Ρωσία
  Πώς τρέχουν ξυπόλητα τα αγόρια!
  Και όλοι οι πρωτοπόροι γέλασαν ομόφωνα. Και τα παιδιά είναι κάτι παραπάνω από αποφασισμένα να αγωνιστούν.
  Και η Γκέρντα και το πλήρωμά της μπήκαν στο τανκ Lev. Το αυτοκίνητο, πρέπει να πω, είναι πρώτης κατηγορίας. Το πάχος της μετωπικής θωράκισης του κύτους είναι 150 mm σε μεγάλη γωνία. Το πάχος των πλευρών είναι 100 mm, και επίσης με κλίσεις. Και το μέτωπο του πυργίσκου έχει γενικά πάχος 240 χιλιοστών με ορθολογική γωνία κλίσης της θωράκισης. Αυτό σημαίνει ότι ούτε ένα κέλυφος δεν μπορεί να διεισδύσει σε ένα τέτοιο μηχάνημα. Λοιπόν, ίσως πολύ μεγάλου διαμετρήματος. Λοιπόν, ας πούμε ότι αυτό είναι δύναμη. Και οι πλευρές του πύργου είναι εκατό χιλιοστά, όπως και το κύτος, και επίσης σε πλαγιές.
  Η Σάρλοτ αυτή η κόκκινη άρπυια σημείωσε:
  - Πιστέψτε με, κανείς δεν μπορεί να μας αντισταθεί! Αν πρόκειται να τα βγάλουμε, θα τα σκαλίσουμε!
  Εντυπωσιακό είναι και το όπλο του αυτοκινήτου, με διαμέτρημα 105 mm και μήκος κάννης 70 Ελ. Και αν χτυπήσει αυτό το όπλο, χτυπάει συγκεκριμένα. Και προσπάθησε να βάλεις το κεφάλι σου μέσα.
  Η Χριστίνα έκανε την πρώτη λήψη χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των εύστροφων, μαυρισμένων ποδιών της.
  Και η οβίδα πέρασε και χτύπησε το σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο-76, κυριολεκτικά τρυπώντας το. Τα γερμανόπουλα χάρηκαν. Και τα μαργαριταρένια δόντια τους χαμογέλασαν και κυριολεκτικά ανέδιδαν λάμψη.
  Μάγδα, πυροβόλησε και αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά. Και χρησιμοποίησα επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου. Και πάλι, μια οβίδα από το κανόνι του Χίτλερ τρύπησε το άρμα T-34 που είχε σκαφτεί στο έδαφος. Πρόκειται για κορίτσια από το Τρίτο Ράιχ.
  Η Μάγδα τραγούδησε με λύσσα:
  Ο ιδιοκτήτης διαπραγματεύεται,
  Ο Σατανάς επιτίθεται...
  Και ο Διάβολος δεν το παίρνει
  Ποιος σε χρειάζεται;
  Στη συνέχεια πυροβόλησε η Γκέρντα. Χρησιμοποιώντας επίσης γυμνά δάχτυλα. Και πάλι διείσδυσε σε ένα σοβιετικό τανκ, σκίζοντας κυριολεκτικά τον πυργίσκο του.
  Η Σάρλοτ, το κοκκινομάλλης κορίτσι, κελαηδούσε:
  - Η δύναμή μας, η δύναμή μας, η δύναμή μας,
  Σκίσαμε τον κροκόδειλο!
  Και πάλι το κορίτσι θα το πάρει και θα αστράφτει με τα δόντια της, που είναι σαν μεγάλα μαργαριτάρια. Αυτό είναι πραγματικά τόσο υπέροχο που δεν μπορείς να το πεις σε παραμύθι ή να το περιγράψεις με στυλό.
  Και το τανκ Lev ορμάει προς τις σοβιετικές θέσεις, και οι οβίδες αναπηδούν από πάνω του σαν μπιζέλια. Αυτή είναι πραγματικά κολοσσιαία και μοναδική δύναμη.
  Η Χριστίνα σημείωσε με ένα γέλιο:
  -Ποιος θέλει να του βγάλουν τα δόντια;
  Και πώς θα γελάσει μετά από αυτό. Όχι κορίτσι, αλλά πραγματικά άγριο. Και χαμογελάει σαν πάνθηρας. Και τα τανκς Panther είναι στην επίθεση. Τα αυτοκίνητα, "Lion", "Tiger"-2 και "Panther", μοιάζουν πολύ στην εμφάνιση. Μόνο ο μικρότερος είναι ο Πάνθηρας, ακολουθούμενος από τον Βασιλικό Τίγρη και μετά το Λιοντάρι. Και το "Mouse", αυτό το αυτοκίνητο εμφανίστηκε επίσης στη σειρά. Κατά ειρωνικό τρόπο, το βαρύτερο γερμανικό, και ίσως στον κόσμο, τανκ ονομάζεται ποντίκι. Λοιπόν, αυτό είναι με τον δικό του τρόπο, ακόμα και πνευματώδες.
  Η δεξαμενή Rat κατασκευάζεται επίσης στο Τρίτο Ράιχ. Ευτυχώς, οι σύμμαχοι τώρα βοηθούν τη ναζιστική Γερμανία και υπάρχουν αρκετοί πόροι ακόμη και για τόσο ακριβά έργα.
  Και κορίτσια με μπικίνι κατευθύνουν και κάνουν πετάλι. Είναι φυσικά όλοι ξυπόλυτοι και σχεδόν γυμνοί. Και οι αιχμάλωτοι Σοβιετικοί στρατιώτες γονατίζονται και αναγκάζονται να φιλήσουν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους.
  Λοιπόν, φυσικά, δεν περιφρονούν τα βασανιστήρια. Αυτό είναι αυτονόητο. Οι Γερμανίδες πολεμίστριες πήραν ένα αγόρι και το σούβλισαν. Και έτσι απλά τον πήραν και τον τηγάνισαν ζωντανό. Και ήταν πολύ δροσερό και εκπληκτικό με τον δικό του τρόπο. Είναι όταν παίρνουν ένα παιδί σαν αυτό και το γδέρνουν. Στη συνέχεια, όταν το σώμα ενός δωδεκάχρονου πρωτοπόρου ροδίσει στη φωτιά, κόβεται σε κομμάτια και τρώγεται με μεγάλη όρεξη και ευχαρίστηση. Και ακόμη και λίπος ρέει πάνω από τα χείλη των σαρκοφάγων αρπακτικών της Βαλκυρίας.
  Και μασάνε αυτούς τους όμορφους κανίβαλους του πρωτοπόρου και τραγουδούν:
  Ανάμεσα στα φώτα στον απέραντο, έναστρο ωκεανό,
  Δεν πολεμήσαμε γενναία για τη δόξα,
  Και τα χείλη μου αστράφτουν σαν ρουμπίνια,
  Έχουν γραφτεί κεφάλαια στο βιβλίο της ζωής!
  Μετά από αυτό αυτά τα κορίτσια θα γελάσουν. Άλλες καλλονές τους πλησιάζουν και συνεχίζουν να τρώνε τον πρωτοπόρο. Συγκεκριμένα, το συκώτι του παιδιού είναι πολύ νόστιμο - πηγαίνετε πραγματικά. Και είναι διπλά ευχάριστο στο φαγητό.
  Λοιπόν, τα κορίτσια κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα... Συγκεκριμένα, πυροβολούν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων από ένα ειδικό πυροβόλο με πολύ μακριά κάννη. Και χτυπάει πάνω από εκατό χιλιόμετρα. Επίσης αρκετά θανατηφόρα δύναμη.
  Ένα άλλο διασκεδαστικό πράγμα για τα κορίτσια είναι να οδηγούν αιχμάλωτα αγόρια από τη Ρωσία ξυπόλητα στα κάρβουνα . Και πρέπει να πω ότι αυτό είναι επίσης πολύ οδυνηρό. Και το πιο σημαντικό, τι ευχάριστη μυρωδιά από τα καμένα παιδικά πέλματα. Είναι σαν να ψήνεις αγριογούρουνο. Είναι πραγματικά νόστιμο και τόσο καλό.
  Όταν τα αγόρια τρέχουν ξυπόλητα, είναι όμορφο. Και αν πάνω από αναμμένα κάρβουνα, τότε διπλά. Και πραγματικά πονάει.
  Και όπως βλέπουμε, τα βασανιστήρια είναι στα καλύτερά τους.
  Αλλά τα αγόρια, ακόμη και με μεγάλο πόνο και πόνο, τραγουδούν με πολύ θάρρος και έκφραση:
  Είμαι πρωτοπόρος και αυτή η λέξη είναι το παν,
  Καίγεται στη νεανική μου καρδιά...
  Στην ΕΣΣΔ, όλα είναι χαριτωμένα, πιστέψτε με,
  Ανοίγουμε ακόμη και την πόρτα στο διάστημα!
  
  ορκίστηκα στον Ίλιτς,
  Όταν στάθηκα κάτω από τη σημαία των Σοβιετικών...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι απλά ιδανικός,
  Να ξέρετε ότι ηρωικές πράξεις τραγουδιούνται!
  
  Δεν θα σιωπήσουμε ποτέ, να ξέρεις
  Και θα πούμε τη λέξη και στο ράφι της αλήθειας...
  μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ,
  Πιστέψτε με, θα το αποδείξουμε σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  
  Εδώ στη νεανική καρδιά η κούνια τραγουδά,
  Και το αγόρι τραγουδά τον ύμνο της ελευθερίας...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι πιο ψύχραιμοι!
  
  Υπερασπιστήκαμε τη νεαρή Μόσχα,
  Στο κρύο τα αγόρια είναι ξυπόλητα και φορούν σορτς...
  Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχεται τόση δύναμη,
  Και αμέσως στέλνουμε τον Αδόλφο στην κόλαση!
  
  Ναι, οι πρωτοπόροι δεν μπορούν να νικηθούν,
  Γεννήθηκαν με μια φλόγα να καίει στην καρδιά...
  μου είναι μια φιλική οικογένεια,
  Σηκώνουμε το λάβαρο του κομμουνισμού!
  
  Τελικά, είσαι αγόρι και άρα ήρωας,
  Αγώνας για την ελευθερία όλου του πλανήτη...
  Και ο φαλακρός Φύρερ με ένα χτύπημα,
  Όπως κληροδότησαν οι παππούδες στη στρατιωτική δόξα!
  
  Χίτλερ, μην περιμένεις έλεος από εμάς,
  Είμαστε πρωτοπόροι, γιγάντια παιδιά...
  Ο ήλιος λάμπει και η βροχή πέφτει,
  Και είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα μας!
  
  Χριστός και Στάλιν, Λένιν και Σβάρογκ,
  Ενωμένοι στην καρδιά ενός μικρού παιδιού...
  θα εκπληρώσουν το ένδοξο καθήκον τους,
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα τσακωθούν!
  
  Το αγόρι είναι άτυχο τώρα,
  Συνελήφθη από τους φασίστες φανατικούς...
  Και σε αυτήν την καταιγίδα έσπασε το κουπί,
  Αλλά να είσαι το αγόρι σταθερός πρωτοπόρος!
  
  Πρώτα τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο μέχρι να αιμορραγήσει,
  Στη συνέχεια τηγάνισαν τις γόβες του αγοριού...
  Οι Krauts έχουν μηδενικά στη συνείδησή τους,
  Η κυρία φοράει κόκκινα γάντια!
  
  Τα πέλματα του κόκκινου παλικαριού έκαιγαν φωτιά,
  Μετά έσπασαν τα δάχτυλα του αγοριού...
  Σαν να βρωμάνε οι φασίστες,
  Και στις σκέψεις του κομμουνισμού ο ήλιος δόθηκε!
  
  Μια φλόγα μπήκε στο στήθος του παιδιού,
  Το δέρμα ήταν καμένο και κόκκινο...
  Τα σκυλιά έκαψαν το μισό σώμα του πρωτοπόρου,
  Μη γνωρίζοντας τα δεινά της ανομίας!
  
  Τότε οι κακοί Krauts ξεκίνησαν το ρεύμα,
  Τα ηλεκτρόνια πέταξαν μέσα από τις φλέβες...
  Ικανός να μας σπαταλήσει,
  Για να μην μείνετε εσείς παιδιά σε χειμερία νάρκη!
  
  Αλλά το αγόρι πρωτοπόρος δεν έσπασε,
  Αν και βασανίστηκε σαν τιτάνας...
  Το νεαρό αγόρι τραγούδησε τραγούδια γενναία,
  Να συντρίψει τον φασίστα τύραννο!
  
  Και έτσι κράτησε τον Λένιν στην καρδιά του,
  Τα χείλη του παιδιού είπαν την αλήθεια...
  Πάνω από τον πρωτοπόρο υπάρχει ένα ένδοξο χερουβείμ,
  Τα αγόρια του κόσμου έγιναν ήρωες!
  Έτσι τραγουδούσαν οι πρωτοπόροι-ήρωες με συναίσθημα και έκφραση. Και παρά το γεγονός ότι τα αναμμένα κάρβουνα έψηναν τα ξυπόλυτα πόδια τους, αν και οι φτέρνες τους αγρίεψαν περπατώντας για πολλή ώρα χωρίς παπούτσια.
  Και οι Ναζί συνεχίζουν την επίθεσή τους. Ο Ταμπόφ ήταν περικυκλωμένος. Η Τασκένδη ήταν επίσης περικυκλωμένη. Και οι σαμουράι πλησιάζουν από τα ανατολικά. Σε αυτή την περίπτωση, πλησιάζουν ήδη το Μαγκαντάν. Και υπάρχουν σκληρές μάχες.
  Εδώ τσακώνονται τέσσερα κορίτσια νίντζα. Είναι πολύ όμορφα κορίτσια και επίσης ξυπόλητα και με μπικίνι. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν μεγάλα, θανατηφόρα μπούμερανγκ. Που την ίδια στιγμή έκοψε τα κεφάλια των σοβιετικών στρατιωτών. Εδώ έφτασαν πραγματικά οι διαβολές και οι διαδικασίες μάχης.
  Και μαζί τους και το αγόρι ninja Karas. Αυτό είναι ένα παιδί που τσακώνεται με ένα σορτς. Και τόσο περίφημα κόβει τα κεφάλια των Ρώσων στρατιωτών με δύο σπαθιά ταυτόχρονα. Αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό. Και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ωραίο.
  Εδώ το αγόρι νίντζα κούνησε δύο σπαθιά. Και αμέσως τα κομμένα κεφάλια τριών σοβιετικών στρατιωτών άρχισαν να κυλούν.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τσίριξε:
  - Είμαι μεγάλος μαχητής!
  Το κορίτσι νίντζα με τα γαλάζια μαλλιά έκοψε επίσης με τα ξίφη της και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Κανείς δεν είναι πιο κουλ από εμένα!
  Και τότε η κοπέλα θα πετάξει ένα μπιζέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και πόση καταστροφή και καταστροφή θα προκύψει από αυτό.
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά κόβει σοβιετικούς στρατιώτες. Ναι, είναι σαν να πετούν κομμάτια κρέατος. Και ο πολεμιστής τραγουδάει με πάθος:
  Έχω μεγάλη δύναμη
  Κόβω σοβιετικούς στρατιώτες...
  Κόρεψε τόσους πολλούς Ρώσους μαχητές,
  Όλα κελαηδούν σαν βροχή!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά δουλεύει επίσης με τα επιθετικά ξίφη της. Και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κόβει όλους τους αντιπάλους στη σειρά. Και τα ξίφη της είναι τόσο κοφτερά και θανατηφόρα. Και τα ξυπόλητα ρίχνουν μπιζέλια του θανάτου με μια άνθηση.
  Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Μπανζάι!
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά έκοψε μια μάζα σοβιετικών στρατιωτών, τους ρώτησε και τραγούδησε με απορία:
  Γεννήθηκα σε ένα αρκετά πλούσιο σπίτι,
  Αν και η οικογένεια δεν είναι ευγενής, δεν είναι καθόλου φτωχή...
  Ήμασταν σε αυτό το χορτασμένο, φωτεινό μέρος,
  Παρόλο που δεν είχαν χιλιάδες στο ταμιευτήριό τους...
  
  Είμαι ένα κορίτσι που μεγαλώνει λίγο,
  Δοκιμάζοντας ρούχα σε ευαίσθητα χρώματα...
  Έτσι έγινα υπηρέτης σε αυτό το σπίτι,
  Χωρίς να γνωρίζω πρακτικά κακά προβλήματα!
  
  Αλλά μετά συνέβη το πρόβλημα, εγώ έφταιγα,
  Με διώχνουν από την πόρτα ξυπόλητη...
  Μια τέτοια αίσχος συνέβη
  Ω βοήθησέ με Παντοδύναμος Θεέ!
  
  Γυμνά πόδια περπατούν στις πέτρες,
  Τα πόδια τους γκρεμίζουν το χαλίκι του πεζοδρομίου...
  Μου δίνουν ψίχουλα ψωμιού για ελεημοσύνη,
  Και απλά θα σαπίσουν με ένα πόκερ!
  
  Κι αν βρέχει, πονάει,
  Είναι ακόμα χειρότερο όταν χιονίζει...
  Φαινόταν σαν να είχαμε αρκετή θλίψη τώρα,
  Πότε θα γιορτάσουμε την επιτυχία!
  
  Όμως συνάντησα ένα αγόρι
  Είναι επίσης ξυπόλητος και πολύ αδύνατος...
  Αλλά πηδά σαν παιχνιδιάρικο κουνελάκι,
  Και αυτός ο τύπος είναι μάλλον κουλ!
  
  Γίναμε πραγματικά φίλοι στην παιδική ηλικία,
  Έδωσαν τα χέρια και έγιναν ένα...
  Τώρα έχουμε κερδίσει μίλια μαζί,
  Από πάνω μας ένα χρυσοκέφαλο χερουβείμ!
  
  Μερικές φορές παρακαλούμε μαζί,
  Λοιπόν, μερικές φορές κλέβουμε από κήπους...
  Η μοίρα μας στέλνει μια δοκιμή
  Που δεν εκφράζεται με την ποίηση!
  
  Αλλά μαζί ξεπερνάμε τα προβλήματα,
  Δανείζοντας έναν ώμο σε έναν φίλο...
  Μαζεύουμε στάχυα στο χωράφι το καλοκαίρι,
  Μπορεί να κάνει ζέστη ακόμα και σε κρύο καιρό!
  
  Πιστεύω ότι θα έρθει μια υπέροχη στιγμή,
  Όταν έρθει ο μεγάλος Χριστός...
  Ο πλανήτης θα γίνει ένας ανθισμένος παράδεισος για εμάς,
  Και θα περάσουμε το τεστ με ευθεία Α!
  Ένα αγόρι νίντζα που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών, ο Κάρας, σημείωσε με επιθετικό βλέμμα:
  - Ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο Θεός μας!
  Και το παιδί νίντζα θα μαζέψει και θα πετάξει ένα μπιζέλι με αφανισμό. Και οι σοβιετικοί στρατιώτες διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι νίντζα με τα μπλε μαλλιά συμφώνησε:
  - Ναι, εμείς οι Ιάπωνες έχουμε διαφορετικούς Θεούς!
  Και τα ξίφη της κράτησαν την πεταλούδα και έκοψαν πολλά ακόμη σοβιετικά κεφάλια. Τότε το κορίτσι του Terminator πέταξε ένα μπιζέλι. Η ισχυρή έκρηξη ανέτρεψε αμέσως δύο άρματα μάχης T-34. Τώρα αυτή είναι μια δολοφονική αναμέτρηση.
  Και τόσα πτώματα...
  Το κορίτσι νίντζα με τα κίτρινα μαλλιά έκοψε ξανά τα ξίφη της και είπε με οργή:
  - Είμαστε supermensch!
  Το κορίτσι νίντζα με τα κόκκινα μαλλιά χτύπησε επίσης με σπαθιά. Και κομμένα κεφάλια πετούν.
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας πέταξαν εκρηκτικά. Και κελαηδούσε:
  - Θα θάψουμε όλους!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά είναι επίσης στη μάχη. Παλεύει απεγνωσμένα. Δείχνει την υψηλότερη κατηγορία του. Κόβει τα κεφάλια των Σοβιετικών στρατιωτών και φωνάζει:
  - Η Ρωσία θα είναι στο φέρετρο!
  Μετά από τα οποία τα γυμνά της δάχτυλα, τα χαριτωμένα πόδια της, εκτινάσσονται και πάλι δολοφονικά και καταστροφικά. Και θα είναι υπέροχο.
  Και τα κορίτσια νίντζα μούγκρισαν:
  Μην λυπάστε τους Ρώσους, εξοντώστε τα καθάρματά τους,
  Σκουός σαν κοριοί, χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Δεν θα βρείτε τίποτα πιο δροσερό - ξυπόλητα κορίτσια,
  Πάνω από είκοσι - δεν υπάρχουν παρθένες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8.
  Ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι ήδη Ιούνιος του 1943. Τα στρατεύματα της Βέρμαχτ προχωρούν. Μεγάλες δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη. Από το βορρά, οι Ναζί διαπερνούν το Καλίνιν και παρακάμπτουν ακόμη και πόλεις. Και στο νότο, ο συνασπισμός παρακάμπτει εντελώς την Τούλα. Στην ίδια την πόλη γίνονται πολύ σκληρές μάχες.
  Από τον Ιούνιο του 1943, ξέσπασαν σκληρές μάχες για την πόλη στη νότια πλευρά των συνόρων της Μόσχας . Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση της λοχαγού Natasha Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Πίσω από τα ερείπια κρύβονταν κορίτσια με πολυβόλα και κυνηγετικά όπλα, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων.
  Η ίδια η Νατάσα φοράει ένα χιτώνα με στίγματα πάνω από το γυμνό της σώμα, κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση και κοντό κούρεμα bob. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι και πλατιά μπλε μάτια. Καστανά μαλλιά γκρίζαραν από τη σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει πάνω από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με εκδορές και μώλωπες. Είναι πιο εύκολο για ένα κορίτσι να κυκλοφορεί ξυπόλητο παρά με τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Το γυμνό πέλμα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Τα πόδια του κοριτσιού, αφενός, έχουν γίνει τραχιά και δεν φοβούνται το καυτό μέταλλο, ή τα αιχμηρά ερείπια, αλλά από την άλλη, δεν έχουν χάσει την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης κολλημένη στα χέρια της. Πρέπει να συρθείς μέχρι το τρομερό γερμανικό τανκ Lion, που ψεκάζει τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Και ξυπόλητες, όπως όλα τα κορίτσια του τάγματος, αποδείχτηκε ότι φορούσαν μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι βρώμικα και μακριά... Ελαφρώς σγουρά. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη και κοντή. Θα μπορούσε ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τη φασιστική αιχμαλωσία, να επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια και τα ορυχεία, από όπου με κάποιο ακατανόητο θαύμα κατάφερε να δραπετεύσει. Αλλά κοιτάζοντας το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν θα μπορούσες ποτέ να καταλάβεις ότι την χτύπησαν στις φτέρνες με λαστιχένια ραβδιά και πέρασαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, κλωτσώντας άμμο και μπάζα με το ρύγχος του.
  Η Νατάσα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα μπλε μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια σε ένα πρόσωπο σκοτεινό από το μαύρισμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το διαπεράσουν μόνο τα βαριά Keveshki. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κυριότερο είναι να στερήσουμε την κινητικότητα του αυτοκινήτου...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από πολυβόλο... Ένας στρατιώτης άγνωστης εθνικότητας πέφτει. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Πολωνών - που έχουν μάθει από την κούνια να μισούν τη Μπολσεβίκικη Ρωσία. Οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Καγκανάτο πολεμούν εδώ. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Υπάρχουν πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά πολυβόλου. Η σφαίρα κόντεψε να σχίσει τη στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού, μαυρισμένη από τη σκόνη. Η όμορφη καπετάνιος ένιωσε μάλιστα ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέταξε το μεγάλου διαμετρήματος δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  "Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει!"
  Η Μιραμπέλα ανταποκρίνεται... Ένα άλλο κορίτσι, η Αγγελική, είναι πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες της. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τεντωμένη μέση, ασυνήθιστα φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το εσώρουχό της, ο χιτώνας της έχει σκιστεί σε κομμάτια και έχει θρυμματιστεί σε σκόνη, και νέες στολές δεν προμηθεύονται στον Βόλγα. Είθε ο Θεός να δώσει να μεταφέρουμε μερικά ακόμη πυρομαχικά και λίγο φαγητό για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Η Angelica λοιπόν είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού μου ποδιού και πονάει και είναι δύσκολο να περπατήσω.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος είναι από πάνω μας, Μόσχα και Στάλιν!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, προλαβαίνοντας να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα απειλητικά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. "Μαούσες" σχεδόν διακόσιων τόνων δεν μπορούν να περάσουν καθόλου...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, το "Λιοντάρι" οδήγησε λίγο και έτρεξε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε και ένα ζευγάρι κατεστραμμένων κυλίνδρων πέταξε μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Βούιξε κάπου μακριά, χάνονταν σε ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα σφύριξε σαν φίδι:
  - Αυτός είναι ο δικός μου υπολογισμός! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι καπετάνιος αναγκάζεται να συρθεί και πάλι μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Λόγω υπαιτιότητας του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντας τους χτυπημένους Γερμανούς ή Άραβες να κάνουν τούμπες, αναποδογυρίζοντας. Το χέρι ενός από τους μαχητές του Χίτλερ είναι σχισμένο και ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα κρέμεται πάνω του.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα είναι το μονοπάτι προς την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένο κεραμικό από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica τινάζει επίσης τη σκόνη από το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να θάψετε τον εαυτό σας όταν πυροβολούν τα γερμανικά υποπολυβόλα. Και σέρνεσαι στις κοιλιές σου.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τη θέση του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και βαριές οβίδες εκρήγνυνται, και βόμβες πέφτουν από τον ουρανό... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Η Σβετλάνα βλέπει τον Πάνθηρα να σέρνεται. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε και έφτυσε τη σκόνη που έπεφτε στο χαριτωμένο στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να σέρνεσαι απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Αντζέλικα άρχισε να σέρνεται ψηλά, στερεώνοντας τον εαυτό της στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Έμοιαζε με γάτα που καταδιώκει ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαράντα ενός, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις τεράστιες εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Φοβήθηκε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χαστουκίζει στο στομάχι της. Από ψηλά, κομμάτια πετούν σαν ένα κοπάδι άγριων μελισσών. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια συνδεδεμένη συσκευασία εκρηκτικών σε ένα τρέξιμο. Το δώρο πετά σε ένα τόξο. Ακολουθεί μια έκρηξη και η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα υποχωρεί. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται και το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  - Ευχαριστώ, ω Παντοδύναμος Ιησούς! Μόνο σε εμπιστεύομαι! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Ο πάνθηρας καταστρέφεται. Ο σκισμένος μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, χωρισμένη από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια αστράφτουν σαν άνθος αραβοσίτου στο πρόσωπό της καφέ από τη σκόνη και το μαύρισμα, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι με το μαύρο της σλιπ και το γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί της. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο πόδι της καλυμμένο με ένα στρώμα σκόνης. Και μαχαιρώθηκε κατευθείαν στο λαιμό του φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Στη συνέχεια το κορίτσι σύρθηκε ξανά πυροβολώντας. Η Σβετλάνα οδήγησε επίσης τη φωτιά.
  Η όμορφη καπετάνιος, Νατάσα, έχοντας κόψει τον φασίστα, έγραψε στο Twitter:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, χώρισε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, ράπασε:
  - Αλλά δεν μπορείς να μένεις σε μικρά πράγματα...
  Η Μιραμπέλα πρόσθεσε σαν να πυροβολούσε:
  - Διαφορετικά η αλυσίδα θα σε τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα, η Ολυμπία, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με τον πρωτοπόρο Γκιούλιβερ, ετοίμασαν μια νάρκη στο σύρμα. Οι δυο τους το έσπρωξαν... Ένας ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια Tiger-2. Και πώς θα εκραγεί αυτή η μακρυκάννη γερμανική μηχανή.
  Το ξανθό αγόρι Γκιούλιβερ αναφώνησε:
  - Η Ρωσία μας, παρασάς για σένα!
  Και μόλις πρόλαβε να πηδήξει μακριά, αναβοσβήνει τις μαύρες, γκρεμισμένες γόβες του, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι μάλιστα πολύ εφευρετικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Η Ολυμπιάδα λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει!
  Θα πολεμήσει σκληρά για την αγία Ρωσία,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν σε κουρέλια στις μάχες, τα δυνατά πόδια ήταν γυμνά, τα μαλλιά ήταν πλεγμένα σε δύο πλεξούδες και ήταν πολύ σκονισμένα.
  Ο Γκιούλιβερ φαίνεται να είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από υποσιτισμό, ένα γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, που φορά μόνο σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έχουν γίνει γκρίζα και τα πλευρά του φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα του. Τα πόδια μου ήταν τρομερά σπασμένα και καλυμμένα με εγκαύματα, μώλωπες και φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα προστάτευσε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Σε σύγκριση με αυτόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και η κοπέλα δεν είναι καθόλου χοντρή, αλλά με γερό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλά της. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Ένα κορίτσι πυροβολεί ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Δεν μπορείτε να διεισδύσετε στα γερμανικά οχήματα κατά μέτωπο, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να βγείτε στις πίστες.
  Και ο βαρύς "Λεβ", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο σασί, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε σαρκαστικά:
  - Ο βρωμερός Φριτς, χωρίς να το σκεφτεί, άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, αναβοσβήνει τις μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες της, έκανε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Τα πρόσωπα των Ρώσων αγίων αναβοσβήνουν από την εικόνα... Ο Θεός να μην σκοτώσεις τουλάχιστον χίλιους Κράουτς! Κι αν κάποιος βουίζει περισσότερο από τους φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε κρίνει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά ρεύμα καπνού.
  Το τάγμα των κοριτσιών προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα Krauts. Όμως ο ίδιος υπέστη απώλειες. Ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι έχει απομείνει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, εν τω μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον Τίγρη. Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο χτυπήθηκε στο πλάι από χειροβομβίδα, αλλά δεν ενέδωσε. Γυρίζει για να ρίξει το κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να θάψει τον εαυτό της στο έδαφος και τα ερείπια, έτσι ώστε το δώρο που απελευθερώθηκε να μην συνθλιβεί από το κύμα έκρηξης.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει ήσυχα:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό του. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι το φως είναι η διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι ένα λοιμό κάθαρμα!
  Η Angelica, σπάζοντας το στόχο των φασιστών και ψεκάζοντας τους με μια έκρηξη φωτιάς, μουρμούρισε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον άθλιο στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στη δεξαμενή με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε την κάννη... Ακολούθησε έκρηξη και η κάννη του Τίγρη παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα γκρίνιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Η Μιραμπέλα έκοψε τη μίσθωση του Χίτλερ με μια σφαίρα και τραγούδησε:
  - Μα ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια, πόδια, στρίβει ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά... Πίνει την Πατρίδα στο κατακάθι!
  Η Σβετλάνα γέλασε και γάβγισε:
  - Ο Φύρερ ουρλιάζει άγρια, ζορίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, ο θάνατος ξεφυσάει και χαμογελάει!
  Τώρα εμφανίστηκε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger". Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι είναι αδύνατο να πλησιάσει τις θέσεις του Κράουτ. Αλλά υπάρχουν Focke-Wulfs στον ουρανό. Ένα από αυτά τα οχήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει έξαλλη:
  - Στο βαθύ θάνατο δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό το κορίτσι πυροβολεί μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther"-2 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα πλησιάζει γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Αγγελική σφύριξε και σφύριξε:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε τα σαγόνια!
  Το Panther 2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς δίχασε τον αέρα και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρίστηκε την ατμόσφαιρα.
  Η Angelica γέλασε καθώς τα βλήματα περνούσαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα τίναξε τους γοφούς της και έγραψε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς του, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα στον Φριτς!
  Το Στάλινγκραντ τυλίχθηκε εντελώς στις φωτιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και οι μοβ, οι πορτοκαλί και οι κατακόκκινες σπίθες έτριζαν! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, έχοντας γκρεμίσει έναν Γερμανό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της και τραγούδησε:
  - Γιατί γκρινιάζεις, ηλίθιε γριά; Πιστέψτε με, είναι απλώς ένας τρελός που κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα φώναζε καθώς πυροβολούσε στους Ναζί:
  - Τι ωραία που είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τους Krauts στο κεφάλι! Δώστε στον Φύρερ ένα κατάπλασμα και πυροβολήστε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf δέχθηκε σκάγια κάτω από την κοιλιά του και γρήγορα ανέβηκε ψηλότερα. Προφανώς αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από τα σπασμένα φτερά του.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Υπάρχει ένα τσεκούρι κρεμασμένο στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος; Έκανα την τελευταία μου στροφή. Ο δήμιος πήγε στην καταστροφή, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε, σκορπίζοντας τη σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει; Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, έτσι που χτύπησε το μάτι του Fritz και βγήκε από το πίσω μέρος του κεφαλιού του:
  - Είμαι αρμάδα τανκς! Και χρειάζεσαι θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές δεν λειτουργούσαν εναντίον των κοριτσιών. Εδώ ο Γκιούλιβερ ανέπτυξε τον καταπέλτη και πώς χτύπησε τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος βρυχήθηκε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει τα σαγόνια του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, διαπερνώντας το πλήθος των φασιστών, τους έκανε να πετάξουν χώρια και ταυτόχρονα να ανατραπούν στον αέρα. Οι Φρίτζες έπεσαν και θρυμματίστηκαν στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ Tiger-2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το Λιοντάρι. Ε, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, ο Γκιούλιβερ είναι υπέροχος!
  Το αγόρι γάβγισε επιθετικά:
  - Ο πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Η κοπέλα καπετάνιος άρχισε πάλι να καρφώνει. Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες γαργάλησαν το στενό πόδι του Γκιούλιβερ, πόσο δύσκολο ήταν! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από φωτιές.
  Η Μιραμπέλα φώναξε και είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πραγματικά η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες!
  Και το κορίτσι έκανε ένα πήδημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, δεν μπορείς να συγκρίνεις μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα κορίτσι. Και τι ομορφιά υπάρχει στα λεπτά σώματα.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Χρόνο με το χρόνο ρέει σαν τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα αλέθει χέννα σε γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα;
  Δεν καταλαβαίνω πώς χάθηκε η νιότη μου!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Οχι! Ωστόσο, υπάρχει μια τέτοια γοητεία στον πόλεμο - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έβαλαν ένα νέο φορτίο στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάς, αλλά πέρασε!
  Ο Γκιούλιβερ , αυτό το αιώνιο αγόρι , ανακάτεψε με το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Φριτσάμ πρόσωπο!
  Και η χειροβομβίδα, μαζί με το πακέτο έκρηξης, πέταξαν ολοταχώς στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, η πόλη των οπλουργών Τούλα δεν τους δόθηκε . Αυτός είναι ο τρίτος μήνας από τα τέλη Απριλίου που συνεχίζεται η επίθεση, αλλά δεν μπορεί να καταληφθεί ολόκληρη η πόλη. Οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία σε άλλους τομείς του μετώπου, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε ένα πιστόλι και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, γίνονται δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Το αυτοκίνητο εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα χτύπησε τους Γερμανούς με μια έκρηξη πυρός και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Αρκετοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι στα σκεπασμένα με λόγχη συντρίμμια:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σου σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Ας κρεμηθούμε απόψε, Αδόλφο... Σταμάτα να χαζεύεις! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - για να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Η Μιραμπέλα είπε θυμωμένη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Κορίτσια από το τάγμα Λένιν σταμάτησαν την προέλαση του ξένου στρατού. Το Fritz προχώρησε, γεμίζοντας κυριολεκτικά τον χώρο με πτώματα. Το τανκ Lion, στο οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες, επίσης δεν βοήθησε. Εδώ είναι μια τροποποίηση του οχήματος με ένα πυροβόλο 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη ταξιδεύει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην πίστα και σταμάτησε. Πυροβολήθηκε από το δυνατό στόμα του. Μια συντριβή και μια κατάρρευση.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και πάλι το κορίτσι πυροβολεί. Και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Είναι μάταιο που ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Αυτός που είναι γενναίος θα επιτεθεί στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς μας!
  Και η Αγγελική ξεδιπλώνει τους κοιλιακούς της μύες, τους οποίους έχει σμιλέψει πολύ.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Πραγματικά δεν θέλω να πεθάνει κανένας από αυτούς.
  Έτρεξε η Σταλενίδα... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και σμιλεμένη. Φοράει μόνο σουτιέν και εσώρουχο. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Και τα γυμνά πόδια απλώς τρεμοπαίζουν και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί, και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην Πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Angelica παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε με το εσώρουχό σου όπως εγώ!
  Η Σταλενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε με ακρίβεια και τραγούδησε:
  - Κάπως τα μέλη της Komsomol έχουν γίνει ασυνήθιστα! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Σταλενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρετε χαρά στους Krauts κοιτάζοντας την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά θόλωσε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε:
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Σταλενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, βρυχήθηκε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μη νομίζετε, φασίστες, ότι κερδίσατε!
  Η Αγγελική θα τραγουδήσει:
  - Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει... Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά! Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό στήθος της τρέμει. Είναι καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στους Krauts με ένα υποπολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε την ιδέα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και σφύριξε σαν ληστή αηδόνι. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους εχθρούς στρατιώτες, που μπορεί να έχουν παιδιά που θα κλαίνε για τους δολοφονημένους πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, την κάνουν να θέλει να κλάψει. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσκασε στα ρωσικά διαστήματα.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς που προσπαθούσε να πλησιάσει αθόρυβα τις θέσεις των Ρώσων... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, νοκ άουτ από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι καπετάνιος χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε και αναποδογύρισε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του τρύπησε τα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και πήρε ξανά στόχο. Το χαρούμενο, νεανικό της πρόσωπο χαμογέλασε ικανοποιημένο. Το κορίτσι τραγούδησε:
  "Όχι", είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρωσικό μυρωδάτο ψωμί να αποκαλείται "μπροντ!"
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, το οποίο έβαλε φωτιά στο Focke-Wulf και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία για δολάρια...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο υπέροχος -
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για την Πατρίδα μου!
  Η κοπέλα έκανε τούμπα και έδειξε στους Ναζί ένα μπισκότο, και γύρισε, και οι σφαίρες δεν χτύπησαν την καλλονή.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε μια χειροβομβίδα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι... Στον Φριτς στην αιχμηρή πλευρά!
  Ο Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Απότομη, στο πλάι, όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο βαρέλι και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό το πλάσμα του Χίτλερ υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο Τίγρης κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το τάγμα των κοριτσιών έκανε ελιγμούς κάτω από επιθέσεις από αέρα και βαριά όπλα. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές ρουκετών χτύπησαν, σπασμένα, καυτά βράχια υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica, η πιο σέξι από τους πολεμιστές, είναι έξαλλη: μπορούν οι Ναζί, με το Sturmtiger τους, να πυροβολήσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύρισε σε καταρράκτες τούμπες. Και στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ βαρέλι του Sturmtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της καλλονής άστραψαν και μια χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ βαρέλι. Και το ισχυρό αυτοκίνητο πρώτα έπνιξε και μετά εξερράγη. Οι δύο "Βασιλικές Τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι ξηλώθηκαν από πάνω τους και έπεσαν πετώντας σαν το σπασμένο κολιέ της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική προς τα πάνω και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Αλλά η ομορφιά εξακολουθούσε να προσγειώνεται, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες σκάβονταν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του πόδι, τρύπησε μια αιχμηρή αιχμή.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα γίνετε στάχτες!
  Η Σβετλάνα και τα άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης, και έστω και ελαφρώς τσακίστηκαν. Αλλά ούτε ένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των πεταχθέντων Ναζί και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η σάλπιγγα του Κυρίου μας φυσήξει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι μαζί με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα, σπασμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ στο τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Γκιούλιβερ είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου δεν είναι τόσο ακριβής - όπως αυτά τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπία, λυγίζοντας τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Θα βρεις κάτι άλλο. Κάτι πιο δροσερό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Έφτασε ο Απρίλιος του 1939 . Είναι ήδη ζεστό και ηλιόλουστο στην Κίνα. Ο στρατός του Μάο Τσε Τουνγκ σκόρπισε κάπου. Άρα τώρα δεν μπορούν να συλλεχθούν. Η Ευρώπη είναι ήρεμη, αν και η Γερμανία του Χίτλερ συνεχίζει να εξοπλίζεται.
  Και ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να κατουρήσει, μια συνέχεια των περιπετειών του αγοριού που έγινε ένας αθάνατος πολεμιστής. Πόσο υπέροχο και ωραίο είναι αυτό.
  Εδώ το σκλάβο εργάζεται ξανά και χτίζει μια πυραμίδα. Σε αυτή την περίπτωση, σώζει τις ζωές πολλών γυμνών, μαυρισμένων αγοριών που οδηγούνται στη δουλειά σαν τα γαϊδούρια. Και έτσι ο Oleg Rybachenko, όντας ένα αθάνατο και πολύ δυνατό παιδί, εργάζεται σκληρά για αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους. Και η πυραμίδα συνεχίζει να χτίζεται.
  Λοιπόν, φυσικά, είναι και αυτή μια αποστολή. Τα τραχιά, παιδικά πόδια γαργαλούνται ευχάριστα από την άμμο της ερήμου.
  Το αγόρι εργάζεται και είναι σωματικά αρκετά άνετα. Η ηθική αλήθεια είναι λίγο βαρετή. Στην πραγματικότητα, είναι για χάρη του να χτίσει αυτή την πυραμίδα. Υπάρχουν επίσης πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αλλά πρέπει να τρέξεις με το καρότσι στους ώμους σου, να το φορτώσεις ξανά και μετά να το ξαναφορέσεις, και αυτό είναι υπέροχο και μπανάλ ταυτόχρονα.
  Για να αποσπάσει την προσοχή του, το αγόρι αποφάσισε να φανταστεί κάτι ενδιαφέρον. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
  Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, βρίσκοντας τον εαυτό του στο σώμα του Στάλιν, έλυσε πολλά διαφορετικά τακτικά και επιχειρησιακά προβλήματα. Προς το παρόν πάντως επικρατούσε ηρεμία στα μέτωπα και το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο ήρεμο. Ο αρχηγός έκανε ζέσταμα με πολλά κορίτσια στο γυμναστήριο. Είναι ήδη ζεστό και διασκεδαστικό. Περισσότερο φως. Κορίτσια με μόνο φόρμες και με γυμνά, μαυρισμένα πόδια.
  Ήδη ο ηλικιωμένος αρχηγός αισθάνεται πόσο νεανική ενέργεια μεταδίδεται από αυτούς.
  Ο Στάλιν-Πούτιν ζεσταίνεται επίσης, προσπαθώντας με κάποιο τρόπο να αποκαταστήσει το σχήμα. Και ταυτόχρονα απομακρύνετε το μυαλό σας από θλιβερές σκέψεις.
  Προφανώς, οι Γερμανοί ετοιμάζονται να χτυπήσουν τη Ρωσία. Το Τρίτο Ράιχ υπέταξε τους κολοσσιαίους πόρους του Παλαιού Κόσμου. Και μαζί του και η Ιαπωνία και οι ασιατικές αποικίες.
  Δεν θα μπορείτε να γυρίσετε τόσο εύκολα εδώ. Είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε όχι για τη ζωή, αλλά για το θάνατο.
  Η Intelligence αναφέρει ότι το Τρίτο Ράιχ, έχοντας μεγαλύτερους πόρους από ό,τι στην πραγματική ιστορία, μπόρεσε να ξεκινήσει μαζική παραγωγή τανκς των τελευταίων τροποποιήσεων στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Υπάρχουν "Tigers" και "Panthers" και "Lions", και, όπως φαίνεται, ακόμη και "Mouse" και "Tiger"-2. Πολύ προβληματικά αυτοκίνητα.
  Γιατί λοιπόν να μην είσαι νευρικός;
  Είναι το "Λεβ" που ανησυχεί περισσότερο από όλους τους Στάλιν-Πούτιν. Μια μηχανή που οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να μεταφράσουν ούτε σε μέταλ στην πραγματική ιστορία. Το οποίο όμως έδειξε τις δυνατότητές του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το "Lion" είναι αναμφίβολα ένα ισχυρό τανκ, με ένα πολύ φονικό όπλο. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να του αντισταθείς.
  Στάλιν-Πούτιν, περιστρέφοντας έναν τροχό ποδηλάτου γυμναστικής. Είναι πιο εύκολο να το κάνετε αυτό από πριν. Ακόμα και η αναπνοή είναι αρκετή. Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας σκέφτηκε, αν δεν είχε καταλήξει στο σώμα του Στάλιν, θα του ήταν πιο εύκολο; Σε κάθε περίπτωση, η Ρωσία δεν απειλήθηκε με πόλεμο. Και αν κάποιος επιτεθεί, δεν θα ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η Κίνα.
  Αυτή η χώρα θύμιζε κάπως το Τρίτο Ράιχ του '41. Ενεργό εμπόριο, εμφάνιση φιλίας, ολοκληρωτικό κυβερνών καθεστώς και ύπουλο μαχαίρι στην πλάτη.
  Είναι αλήθεια ότι, σε αντίθεση με τη Γερμανία και τη Ρωσία, γίνονταν συνεχώς συναντήσεις με την κινεζική ηγεσία. Ο Χίτλερ και ο Στάλιν δεν συναντήθηκαν ποτέ. Φαίνεται ότι ο Φύρερ είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη Ρωσία και δεν υπάρχει λόγος να κάνει διάλογο με τον Στάλιν. Πιθανώς, ο ηγέτης της Γερμανίας δεν εμπιστεύεται τον αρχηγό της ΕΣΣΔ. Όπως, ούτως ή άλλως θα εξαπατήσει.
  Ναι, και προσπαθήστε να παίξετε ειλικρινά εδώ. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες παγίδες. Και πραγματικά προσπαθήστε να καταλήξετε σε συμφωνία.
  Ήταν κάπως πιο εύκολο με την Κίνα. Παρά την αυξανόμενη έλλειψη εδάφους για τον διογκούμενο πληθυσμό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, οι Κινέζοι συμπεριφέρθηκαν κατηγορηματικά μη επιθετικά. Έλαβαν όμως, γενικά, σημαντικές παραχωρήσεις. Και για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και άλλες πρώτες ύλες. Η Ρωσία δεν έκανε εμπόριο επί ίσοις όροις με την Κίνα. Και εξαιτίας αυτού, υπήρξαν ορισμένες απώλειες. Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης στην Κίνα δεν είναι δωρεάν. Όπως τους λένε, έτσι λένε. Στη Δύση, ο Τύπος είχε από την αρχή μια προσωπική αντιπάθεια προς τον Πούτιν. Και ως πρώην αξιωματικός της KGB, και ως αξιωματικός πληροφοριών, και ως δήμιος της Τσετσενίας. Σε πολλούς στη Δύση δεν άρεσε το γεγονός ότι ο πόλεμος στην Τσετσενία συνεχιζόταν ενεργά, σχετικά επιτυχημένα και χωρίς ειδικούς στρατιωτικούς ελέγχους.
  Θυμήθηκα ότι ο Μιλόσεβιτς δεν συγχωρήθηκε για τίποτα λιγότερο. Και φυσικά, η πίεση της πληροφορίας ήταν έντονη. Σχεδόν όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί για την Τσετσενία. Και μουσουλμάνοι, και η Δύση, και πολλοί Ασιάτες. Είναι καλό που οι κομμουνιστές ξεγέλασαν και δεν σήκωσαν Δούμα εναντίον του Πούτιν. Φυσικά, δουλέψαμε με την αριστερά. Αλλά ο Zyuganov μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του προσβεβλημένο. Οι κομμουνιστές δεν έλαβαν θέσεις στην κυβέρνηση και οι προοπτικές για την εξουσία είναι εξαιρετικά ασαφείς.
  Είναι σαφές ότι ο διάδοχος του Γέλτσιν δεν θα τους δώσει τίποτα. Ναι, δεν το έκανε.
  Αλλά ο Zyuganov, γενικά, είναι δειλός και δεν τόλμησε να μιλήσει εναντίον των αρχών. Και το Κρεμλίνο είναι τυχερό που έχει έναν τέτοιο ηγέτη της αντιπολίτευσης. Αυτή η αντίθεση δεν είναι καθόλου επικίνδυνη. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι ο Zyuganov κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν το τριάντα τοις εκατό των ψήφων το 2000. Πώς δεν έβλεπε ο κόσμος ότι αυτός δεν ήταν μαχητής!
  Σε γενικές γραμμές, φυσικά, πρέπει να αναγνωρίσετε την ιδιαίτερη τύχη σας με τον Πούτιν. Η αντιπολίτευση δεν του έδωσε ποτέ μάχη. Αν και οι κομμουνιστές δεν μπορούσαν παρά να καταλάβουν ότι ο διάδοχος του Γέλτσιν και αξιωματούχος ασφαλείας ήταν ο τυμβωρύχός τους. Πρώτα από όλα, σκοτώνοντας ηθικά. Αλλά στο μέλλον θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει από την αριστερά. Ακόμη και σε νομοθετικό επίπεδο.
  Αλλά ο Πούτιν δεν το έκανε αυτό: υπήρχε ένας πονηρός υπολογισμός και σκιώδης πολιτική. Κάποια στιγμή η αντιπολίτευση έγινε πιο ενεργή. Ωστόσο, όχι για πολύ, και τα γεγονότα στην πλατεία του βάλτου βοήθησαν πολύ να χαλιναγωγηθεί η αριστερά. Και μετά μετά την Κριμαία οι κομμουνιστές σιώπησαν εντελώς.
  Έτσι, καταρχήν, χωρίς να σκύψουμε σε σταλινικές μεθόδους, ήταν δυνατό να κρατηθεί η αντιπολίτευση υπό έλεγχο. Αλλά ο Στάλιν δεν μπορούσε να το κάνει ή δεν ήθελε. Συνέτριψε τους πάντες. Ακόμη και εκείνους τους οποίους υποπτευόταν μόνο για απιστία. Όταν πυροβολήθηκε ο Γιακίρ, αναφώνησε: "Ζήτω ο Στάλιν!" Έτσι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους η προπαγάνδα.
  Αυτός ο Γεωργιανός άξιζε τέτοια αγάπη και θαυμασμό; Και τυπικά, ο Στάλιν ήταν κανείς κανείς πριν από το σαράντα ένα. Γιατί του αποδόθηκαν επιτεύγματα, νίκες και καταστολές;
  Ο Πούτιν ήταν πραγματικά πρόεδρος και πρωθυπουργός για τέσσερα χρόνια. Πρέπει να πούμε ότι ο Μεντβέντεφ δεν τον υπάκουσε σε όλα. Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς ακολούθησε μια πιο φιλοδυτική πορεία. Υποστήριξε τις κυρώσεις κατά του Ιράν, παρέδωσε τη Λιβύη και ήταν έτοιμος να παραδώσει τον Άσαντ. Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ απένειμε στον Γκορμπατσόφ το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου!
  Θα έπρεπε να απονεμηθεί το υψηλότερο παράσημο στη Ρωσία σε μια τόσο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην ιστορία όπως ο Γκορμπατσόφ; Αυτό είναι σαφώς υπερβολικό! Ο Πούτιν, ωστόσο, έμεινε σιωπηλός τότε. Και στο μέλλον δεν στέρησε τον Γκορμπατσόφ την εντολή.
  Ωστόσο, ο Γκορμπατσόφ απολάμβανε εξουσία στη Δύση. Και ο Πούτιν, παρά το γεγονός ότι δεν του άρεσε το δημοκρατικό σύστημα, δεν επρόκειτο να κάψει καμία γέφυρα. Επιπλέον, ήταν σαφές ότι οι σχέσεις με τη Δύση έπρεπε να βελτιωθούν. Αλλά δεν ήθελα να το κάνω μόνος μου. Οι Αμερικανοί ήθελαν επίσης πολύ να επαναλάβουν το ενενήντα πρώτο έτος.
  Η σκέψη άστραψε: δεν ήταν δουλειά των Yankees να εμποτίσουν την ψυχή του στο σώμα του Στάλιν; Ο ιδανικός τρόπος για να επιτευχθεί η εξάλειψη ενός επικίνδυνου πολιτικού αντιπάλου. Άλλωστε, αν η ψυχή φύγει από το σώμα, τότε ο άνθρωπος πεθαίνει. Προφανώς οι Αμερικανοί χάρηκαν πολύ στην κηδεία του! Και πολλά στη Δύση επίσης.
  Ο Πούτιν οραματίστηκε μια δομή για τη Ρωσία όπως μια αυταρχική μοναρχία. Μόνο που η μοίρα δεν του έδωσε γιους για να μεταβιβάσει την εξουσία κληρονομικά. Η Δύση ήταν πολύ επιφυλακτική απέναντι στα αυταρχικά καθεστώτα.
  Δεν γίνεται αποδεκτό εκεί ένα άτομο να γίνεται το κέντρο των πάντων. Αυτό εκνεύρισε τον Πούτιν.
  Φυσικά, δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί από την εξουσία. Και αν δεν εξασφάλισε μια πέμπτη θητεία για τον εαυτό του, δεν ήταν καθόλου λόγω δημοκρατικών σκοπιμοτήτων. Αυτό ήταν διαφορετικό...
  Έχοντας επιμεληθεί τον εαυτό του, ο αρχηγός πήγε στο γραφείο του. Αλίμονο, υπήρχαν ακόμη πολλά να κάνουμε.
  Ο Στάλιν-Πούτιν κάλεσε τον Βοζνεσένσκι. Ρώτησε με συριγμό:
  - Πώς πάνε τα πράγματα με τη νέα δεξαμενή KV-14;
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε χαρούμενα:
  - Η παραγωγή προωθείται, σύντροφε Στάλιν. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά ικανοποιητικό όσον αφορά τις οδηγικές επιδόσεις, προστατευμένο από όλες τις γωνίες. Το όπλο έχει υψηλή αρχική ταχύτητα βλήματος 830 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Διερευνάται η δυνατότητα εγκατάστασης πιο ισχυρού πυροβόλου 122 χλστ. Όσον αφορά τα βαρύτερα αυτοκίνητα: είναι δύσκολη η μεταφορά τους σε τρένα. Ως εκ τούτου, προσωπικά δεν συνιστούσα την παραγωγή μηχανών βαρύτερων από εβδομήντα τόνους.
  Ο Στάλιν-Πούτιν θυμωμένος παρατήρησε:
  - Η πρακτική θα δείξει! Γενικά, οι σχεδιαστές μας έχουν ήδη κατακτήσει τη σειρά KV, αλλά το T-54 εξακολουθεί να είναι πολύ σκληρό για αυτούς;
  Ο Βοζνεσένσκι είπε πολύ σοβαρά:
  - Η δημιουργία ενός με βάρος τριάντα έξι τόνων, αλλά με πανοπλία ανώτερη από το Tiger-2, είναι ένα έργο που φαίνεται φανταστικό.
  Ο Στάλιν-Πούτιν τραγούδησε:
  - Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι! Αφήστε τη Βέρμαχτ να γίνει υγρή σκόνη!
  Ο Voznesensky πρόσθεσε με ενθουσιασμό:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά! Προσπαθήστε για το πέταγμα των πουλιών μας! Και κάθε προπέλα αναπνέει! Ειρήνη στα σύνορά μας!
  Ο Στάλιν-Πούτιν χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Θα φτιάξεις ακόμα το Τ-54. Αν και τα χαρακτηριστικά του είναι φανταστικά! Και η σειρά KV... Λοιπόν, ας είναι μια βοήθεια!
  Ο Βοζνεσένσκι πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Σύντομα θα φτάσουμε στον αριθμό των εκατό τανκς την ημέρα. Και αυτό στο πλαίσιο τέτοιων τεράστιων απωλειών στην επικράτεια. Δεν είναι αυτό επίτευγμα, σύντροφε Στάλιν;
  Ο Joseph-Vladimir απάντησε χαρούμενος:
  - Φυσικά, είναι επίτευγμα! Πιστεύω ότι θα αποκρούσουμε τον εχθρό! Απλώς μην μετατρέπετε τον εξοπλισμό μας σε τροφή για κανόνια για τους Ναζί.
  Ο Βοζνεσένσκι ανέφερε με χαρά:
  - Έχουμε ένα νέο "Andryusha" στο δρόμο. Αυτά για τους φασίστες. Δεν θα το βρουν αρκετό.
  Ο Στάλιν-Πούτιν χάιδεψε το τραπέζι με την παλάμη του και είπε:
  - Η "Katyusha" και η "Andryusha" είναι ένα ζευγάρι δολοφόνων! Και μαζί τους θα γίνει ένας τεράστιος ξυλοδαρμός των Krauts!
  Ο Voznesensky πρόσθεσε:
  - Λοιπόν θα βρυχηθεί ο "Andryusha". Κοντεύει να βρυχηθεί! Και θα χτυπήσει τους Krauts!
  Ο Στάλιν-Πούτιν το πήρε και τραγούδησε:
  - Οι μηλιές και οι αχλαδιές άνθιζαν! Οι ομίχλες έχουν ανθίσει πάνω από το ποτάμι! Ο Andryusha χτύπησε τον Χίτλερ και απέδειξε ότι είναι σκληρός τύπος!
  Η επόμενη κλήση αφορούσε την αεροπορία. Εδώ τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Μέχρι στιγμής η σειρά περιελάμβανε μόνο τα Yak-9 και LAGG-5. Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να ταιριάζει στους Στάλιν-Πούτιν.
  Αλλά το Mig-15 απέχει πολύ από το να ολοκληρωθεί. Και δυστυχώς, πρέπει να το υπολογίσουμε αυτό.
  Ο Στάλιν-Πούτιν επέπληξε ευγενικά. Και πήγα ξανά στο γυμναστήριο. Τα κορίτσια είναι πιο ευχάριστα στην αντιμετώπιση.
  Και δεν θα έβλαπτε να ζεσταθείτε - σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Ο Στάλιν-Πούτιν γύρισε τον τροχό και σκέφτηκε.
  Το Fortune του έκανε μια τέτοια έκπληξη όπως η 11η Σεπτεμβρίου 2001. Αλλά ήθελε πραγματικά ο Πούτιν ένα τέτοιο δώρο; Μάλιστα, το σχέδιο για τον πόλεμο με τους Ταλιμπάν ήταν έτοιμο. Και υπήρχε ακόμη και η επιθυμία να έρθουν στην Κεντρική Ασία. Πώς αυτό θα βοηθούσε στην ενίσχυση της ρωσικής επιρροής εκεί. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στη μοίρα για ένα τόσο γενναιόδωρο και σπάνιο δώρο. Ο Πούτιν ήταν σίγουρος ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτή την τρομοκρατική επίθεση.
  Και δεν χάρηκε πολύ όταν έλαβε την είδηση για τον εμβολισμό των δίδυμων πύργων. Στη συνέχεια, όμως, βλέποντας πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες βυθίζονταν όλο και περισσότερο στο Αφγανιστάν, φυσικά, προέκυψαν σκέψεις: ότι η μοίρα του είχε ήδη δώσει ένα γενναιόδωρο δώρο. Άλλωστε, η Ρωσία θα μπορούσε επίσης να βαλτώσει σε έναν πόλεμο με τους Ταλιμπάν και σε αυτή την περίπτωση ο μισός κόσμος θα βοηθούσε τους ισλαμιστές. Και θα μπορούσε ο ρωσικός στρατός να κερδίσει; Σε κάθε περίπτωση θα είχε χυθεί πολύ αίμα.
  Και πιθανότατα ο πόλεμος θα κρατούσε πολλά χρόνια. Και ο Πούτιν κινδύνευσε να μείνει στην ιστορία ως ένας αιματηρός χαμένος.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι Ταλιμπάν δεν θα είχαν καταλάβει τη Ρωσία. Και ήταν δυνατό, έχοντας απωθήσει την επίθεσή τους, να μην πάει στο Αφγανιστάν. Αλλά ο Πούτιν πιθανότατα θα πήγαινε στα βάθη αυτής της χώρας. Και θα έπαιρνε την Καμπούλ.
  Και πιθανότατα η Ρωσία θα είχε βαλτώσει εντελώς εκεί. Και αυτό δεν είναι πολύ καλό. Ίσως η βαθμολογία του δεύτερου προέδρου της Ρωσίας να είχε καεί στη φωτιά της μάχης. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ήταν τόσο τυχερός! Μια τέτοια ευκαιρία είναι σαν να κερδίζεις ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια λαχειοφόρο αγορά.
  Ο Στάλιν-Πούτιν σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να αποφύγει την επανέναρξη του πολέμου στο πολύ εγγύς μέλλον. Αλλά τίποτα δεν μου ήρθε στο μυαλό παρά μόνο μια απόπειρα εναντίον του Χίτλερ ή του Χιροχίτο με αμερικανικό ίχνος. Και οι πιο προφανείς κινήσεις δεν είναι οι πιο εφαρμόσιμες. Εδώ χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό - όχι τόσο τυπικό. Και πιο πονηρό.
  Αλλά συνήθως ο ίδιος ο Πούτιν δεν επινόησε τίποτα καινούργιο. Ακόμη και η διάσημη φράση του: το μούσκεμα στην τουαλέτα δεν ήταν αυτοσχεδιασμός, αλλά μια σπιτική προετοιμασία. Και αρκετά αμφιλεγόμενο. Άλλωστε, ειδικά οι διανοούμενοι θα μπορούσαν να το εκλάβουν αυτό ως αγένεια.
  Αλλά γενικά, ο πόλεμος στην Τσετσενία απαιτούσε έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Και αυτό επιτεύχθηκε. Έστω και με σκανδαλώδεις τρόπους. Ο Στάλιν έχει κρατικά και κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ. Η Ρωσία είναι γεμάτη ιδιωτικά κανάλια, αλλά είναι υπάκουα. Μόνο μερικές φορές τους επιτρέπεται να παίζουν κόντρα. Επί Στάλιν υπήρχε πλήρης ομοφωνία, και αν είσαι στην αντιπολίτευση, σε πυροβολούν.
  Αν και Πούτιν-Στάλιν ουσιαστικά ακύρωσαν τις εκτελέσεις.
  Αλήθεια, γιατί να ενοχλεί τους ανθρώπους;
  Έχοντας ζεσταθεί καλά στον εξοπλισμό γυμναστικής, ο αρχηγός πήγε ξανά στο γραφείο με τα τηλέφωνα.
  Μικρό δωμάτιο. Υπάρχει ένας πολιτικός χάρτης του κόσμου στον τοίχο και στις άκρες υπάρχουν δύο πορτρέτα: ο Σουβόροφ και ο Κουτούζοφ.
  Ο Στάλιν-Πούτιν αγαπούσε πολύ τον Σουβόροφ και προσπάθησε να κρεμάσει τα πορτρέτα του παντού. Ο πιο επιτυχημένος Ρώσος διοικητής: κέρδισε περίπου εξήντα μάχες και δεν έχασε ούτε μία. Επιπλέον, σχεδόν σε όλες τις μάχες ήταν κατώτερος αριθμητικά. Ο Σουβόροφ ήταν τόσο υπέροχος που μερικές φορές φαινόταν σαν να ήταν ένας παραμυθένιος χαρακτήρας.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι η Αικατερίνη η Δεύτερη δεν εκτίμησε αμέσως την ιδιοφυΐα του Σουβόροφ. Και για πολύ καιρό τον κράτησε σε δευτερεύοντα ρόλο. Αν ο Σουβόροφ είχε διοριστεί αμέσως διοικητής όλων των ρωσικών στρατών, ο πόλεμος με την Τουρκία θα είχε τελειώσει πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερα τρόπαια για τη Ρωσία.
  Ο Στάλιν-Πούτιν κάλεσε τον Ζντάνοφ. Επόπτευε το πυροβολικό. Όλα ήταν εντάξει με την απελευθέρωση των όπλων. Δεν υπήρχαν καν αρκετοί υπολογισμοί για τα πολλά διαφορετικά όπλα. Ωστόσο, το πιο δημοφιλές αντιαρματικό όπλο των 76 mm είναι ήδη κάπως ξεπερασμένο. Όμως τα 100 χλστ. δεν ήταν ακόμα έτοιμο.
  Ο Στάλιν-Πούτιν διέταξε αυστηρά:
  - Αυξήστε την απόδοση του πιστολιού 122 χλστ. Θα το χρειαστούμε ενάντια στους μαστόδοντες του Χίτλερ.
  Ο Ζντάνοφ διαβεβαίωσε επίσημα:
  - Θα γίνει, σύντροφε Στάλιν! Αλλά γενικά, ο στρατός λέει ότι έχει πολλά όπλα, και οι πυροβολικοί έχουν γίνει έλλειψη.
  Ο Στάλιν-Πούτιν ρώτησε με ανησυχία:
  - Γιατί δεν έχουμε αρκετό κόσμο;
  Ο Ζντάνοφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Κατ' αρχήν, ναι, σύντροφε Στάλιν! Δύο μέτωπα με τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες, εσωτερικά προβλήματα. Φυσικά, δεν μπορείτε να έχετε αρκετό κόσμο για τα πάντα!
  Ο Στάλιν-Πούτιν απάντησε χαριτολογώντας:
  - Τότε αυξήστε το ποσοστό γεννήσεων!
  Και έκλεισε το τηλέφωνο. Γενικά, η έλλειψη ανθρώπων έχει γίνει πρόβλημα για τη Ρωσία. Στην αρχή, επί Πούτιν, ο πληθυσμός συνέχισε να μειώνεται. Μέχρι που ο βουλευτής από τη Ροδίνα πρότεινε μια ριζοσπαστική επιλογή: να δώσει πολλά χρήματα στη μητέρα για τη γέννηση ενός παιδιού. Η Ενωμένη Ρωσία απέρριψε αυτή την πρόταση. Στη συνέχεια όμως το υπέβαλε επίσημα στη Δούμα για λογαριασμό της. Φυσικά, αυτό δεν είναι απολύτως αξιοπρεπές, αλλά η πολιτική κατ' αρχήν δεν είναι ποτέ αξιοπρεπής.
  Το Μπλοκ της Ροδίνας έπρεπε να γίνει ένα εθνικιστικό κόμμα τσέπης. Αλλά υπήρχαν πολλοί επίμονοι πολιτικοί σε αυτό. Και υπάρχουν εθνικιστές, υπάρχουν εθνικιστές - βίαιοι τύποι. Ο Πούτιν δεν συμπαθούσε τους εθνικιστές και οι ριζοσπάστες διώκονταν πολύ πιο σκληρά από ό,τι ακόμη και οι ανοιχτά φιλοδυτικοί φιλελεύθεροι.
  Ο Ρογκόζιν, φυσικά, ήταν προσωπικά πιστός σε αυτόν, αλλά παρασύρθηκε πολύ από την εργασία για το κοινό. Και στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης προχώρησε περισσότερο από τους κομμουνιστές. Άρχισε μάλιστα να κάνει απεργίες πείνας. Φυσικά, αυτό ήταν υπερβολικό. Και η Ροδίνα καταστράφηκε. Επιπλέον, υπήρχε ήδη ένα σχεδόν εθνικιστικό κόμμα, το LDPR, και το δεύτερο φαινόταν υπερβολικό.
  Το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία έχει αυξηθεί λόγω της σημαντικής αύξησης των δαπανών. Εάν οι τιμές του πετρελαίου δεν ήταν τόσο υψηλές, αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Τύχη επίσης. Τόσο εκπληκτικό που ο Πούτιν μερικές φορές αναρωτιόταν αν είχε επιλεγεί για την παγκόσμια κυριαρχία;
  Αλλά το γεγονός είναι ότι όλα τα μέντιουμ και οι μάντεις είπαν ότι μετά τον Γέλτσιν ο ηγεμόνας θα ήταν προσωρινός και δεν θα βελτιωνόταν για πολύ. Δηλαδή, μετά τον διάδοχο του Γέλτσιν, θα έρθει ο νέος μεσσίας. Γενικά, ο Globa και άλλα μέντιουμ συνήθως προέβλεψαν μια σύντομη βασιλεία, μια γρήγορη αναχώρηση και έναν μεγάλο διάδοχο του Πούτιν.
  Αυτό με κάποιο τρόπο περιόρισε τον Πούτιν. Δυσκολεύτηκε να κάνει ξαφνικά και επιθετικά βήματα. Ή επεκτείνετε την επίσημη βασιλεία σας στο θρόνο. Το 2011, φαινόταν ότι η περιουσία είχε ήδη απομακρυνθεί από αυτόν. Οι βαθμολογίες πέφτουν, οι ισλαμιστές μαχητές ξεκίνησαν ξανά τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανάπτυξη στην οικονομία, παρά τις υψηλές τιμές του πετρελαίου. Εξάλλου, το σκάνδαλο με ένα εξέχον στέλεχος της Ενωμένης Ρωσίας, τον Λουζκόφ, έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη διαφθορά στο κόμμα.
  Εν ολίγοις, φαινόταν σαν να ερχόταν μια καταιγίδα. Και ακόμη και τέτοιοι πιστοί πολιτικοί όπως ο Ζιρινόφσκι και ο Μιρόνοφ άρχισαν να επιδεικνύουν επιθετικότητα.
  Οι εκλογές για την Κρατική Δούμα οδήγησαν σε απώλειες για την Ενωμένη Ρωσία, η οποία έχασε την ειδική πλειοψηφία στο κοινοβούλιο. Και δεν ήταν εντελώς δίκαιο. Ξεκίνησαν μαζικές αναταραχές στη Μόσχα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στην πλατεία.
  Στη συνέχεια, ο Πούτιν ένιωσε ακόμη και κάποιο φόβο . Η περίοδος της ευημερίας της τύχης έχει τελειώσει και αντιμετωπίζετε και πάλι σοβαρές δοκιμασίες. Επιπλέον, ο Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία εδώ και δώδεκα χρόνια. Και ο πρώτος κύκλος έφτασε στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι αναμένονταν σημαντικές αλλαγές. Και αν πριν από αυτό όλα ήταν λίγο πολύ καλά, τότε στο μέλλον θα μπορούσε να αποδειχθεί χειρότερο.
  Ο Πούτιν ένιωσε τότε ένα αίσθημα κρύου. Και παρήγγειλε κρυφά στον εαυτό του ένα φυλαχτό καλής τύχης από Θιβετιανούς μάγους.
  Και βοήθησε. Οι προεδρικές εκλογές ήταν επιτυχείς, και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν ένα ποσοστό πάνω από τη βαθμολογία. Η αντιπολίτευση σιώπησε. Και τα γεγονότα στην πλατεία Bolotnaya έγιναν ακόμη και αφορμή για αντίποινα εναντίον των πιο ένθερμων ριζοσπαστών.
  Τότε έγινε απολύτως υπέροχο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι έληξαν με θραύση. Και το θριαμβευτικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας ρωσικής ομάδας που άλλοι δεν περίμεναν. Και η θαυματουργή κατάληψη της Κριμαίας χωρίς πυροβολισμό. Το τελευταίο γεγονός είναι γενικά αδύνατο σύμφωνα με τη θεωρία πιθανοτήτων. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να ελέγξετε τους πάντες και κάποιος θα έπρεπε οπωσδήποτε να αρχίσει να πυροβολεί. Και μεταξύ των Τατάρων της Κριμαίας υπάρχουν πολλοί φανατικοί, και ένα κελί εθνικιστών Yarosh στην Κριμαία. Και χιλιάδες εθνικιστές φανατικοί σε όλη την Ουκρανία.
  Ακόμα και ένας αγωνιστής με πολυβόλο θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση και να διαταράξει την ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον, πυρήνες αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, πράκτορες τους μεταξύ των διοικητών διαφόρων ουκρανικών μονάδων. Και κατάσκοποι μεταξύ των Τατάρων της Κριμαίας.
  Και γενικά στην Κριμαία διάφοροι δυτικοί πράκτορες είναι σαν άκοπα σκυλιά. Και οι εθνικιστές κρατούν εδώ και καιρό τη χερσόνησο υπό ειδικό έλεγχο, όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η κατάληψη λοιπόν της χερσονήσου χωρίς απώλειες, και μάλιστα χωρίς πυροβολισμούς, είναι φυσικό θαύμα. Επιπλέον, η πραγματική πρακτική δείχνει ότι οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες δεν είναι καθόλου παντοδύναμες. Και μερικές φορές τα τσακίζουν, όπως έγινε με τους Σκριπάλ. Επιπλέον, είναι αδύνατο να παρακολουθήσουμε όλους τους εθνικιστές στην Κριμαία. Και ακόμη περισσότερο εκτός Κριμαίας. Αν υπήρχαν τουλάχιστον μια ντουζίνα φανατικοί με πολυβόλα, δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η υπέροχα επιτυχημένη επιστροφή της Κριμαίας. Φυσικά, θα ήταν δυνατό να το συνδέσετε με βολές, αλλά δεν είναι το ίδιο. Καθόλου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και έτσι αποδείχθηκε ένα θαύμα παρόμοιο με το να κερδίσεις ένα τεράστιο τζάκποτ δύο φορές στη σειρά αγοράζοντας ένα λαχείο το καθένα.
  Ο Πούτιν, φυσικά, πίστευε στη δύναμη του φυλαχτού και της περιουσίας του. Όμως και πάλι δίσταζε. Το Donbass επαναστάτησε και ρωσικά στρατεύματα θα μπορούσαν να σταλούν σε αυτό. Κατάληψη εδάφους - συμπεριλαμβανομένων της Οδησσού και του Χάρκοβο. Αλλά τότε ήταν που εκδηλώθηκε η αναποφασιστικότητα, στο πέρασμα του Ρουβίκωνα. Η Δύση άρχισε να ξυπνά πολύ αργά και ο Πούτιν, για να το θέσω ήπια, έγινε δειλός.
  Η απειλή της απώλειας πολλών δισεκατομμυρίων Ρωσίας σε ξένους λογαριασμούς είχε επίσης αντίκτυπο. Όλα αυτά έπρεπε επίσης να αναδειχθούν, κάτι που πήρε χρόνο.
  Ο υπολογισμός βασίστηκε στις τοπικές δυνάμεις και στην αδυναμία του ουκρανικού στρατού.
  Όμως ξέσπασε πόλεμος. Χιλιάδες θύματα και από τις δύο πλευρές. Η Ουκρανία ανέκτησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της Νοβοροσίγια, αλλά δεν πέτυχε τελική νίκη. Ρόλο έπαιξαν και οι χονδροειδείς λάθος υπολογισμοί της διοίκησης και η εισροή εθελοντών από τη Ρωσία. Και επίσης η αναποφασιστικότητα της Δύσης, η οποία ήταν πολύ υποτονική στην παροχή βοήθειας στην Ουκρανία. Φυσικά, θα ήταν δυνατό να αφήσουμε τις πολιτοφυλακές να οικοδομήσουν πάνω στην επιτυχία τους και να προχωρήσουν περαιτέρω.
  Αλλά για κάποιο λόγο ο Πούτιν έγινε συνεσταλμένος και επέτρεψε να συνεχιστεί η επίθεση κατά των εχθρών τον Σεπτέμβριο του 2014. Αν και η Δύση δεν μπορούσε να του κάνει τίποτα. Οι δολοφονικές κυρώσεις είναι κατ' αρχήν αδύνατες. Η Ρωσία έχει ολόκληρο τον περιοδικό πίνακα και μπορεί να εφοδιαστεί με τροφή. Και η Κίνα και πολλοί περίεργοι άνθρωποι δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στις κυρώσεις.
  Και είναι καταρχήν αδύνατο να πολεμήσουμε με τη Ρωσία για τα πυρηνικά όπλα. Λοιπόν... Ήταν δυνατό τότε, ακόμη και με τα χέρια κάποιου άλλου, να καταλάβουμε μέρος της ουκρανικής επικράτειας, και ίσως ακόμη και να καταλάβουμε το Κίεβο. Αλλά τότε... Γιατί ο Πούτιν σταμάτησε τις πολιτοφυλακές; Έχασα την ευκαιρία μου για τύχη. Αυτό επίσης δεν είναι τόσο εύκολο να του το εξηγήσεις προσωπικά.
  Χαρακτηρίστηκε όμως από υπερβολική προσοχή και αναποφασιστικότητα όταν αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες. Όταν όλα πάνε εύκολα και η τσέπη σου κυλάει, είναι εύκολο να επιτεθείς. Για παράδειγμα, στην Τσετσενία, στην αρχή όλα πήγαιναν σαν ρολόι. Ακόμη και οι Yamadayev και Kadyrov παρέδωσαν τον Gudermes. Επιπλέον, δεν μπορεί να λεχθεί ότι πείστηκαν ιδιαίτερα από τους πράκτορες ή δωροδοκήθηκαν με μεγάλα χρηματικά ποσά.
  Θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Και η Δύση καταδίκασε προφορικά τον πόλεμο στην Τσετσενία, αλλά δεν επέβαλε σοβαρές κυρώσεις. Και τότε θα μπορούσαν πραγματικά να είναι θανατηφόρα. Ήμουν τυχερός ως ένα βαθμό τότε. Πήγε εύκολα, ειδικά στην αρχή. Τότε θα υπήρχαν λάθη. Ο στρατός επέτρεψε στον Μπασάγιεφ και σε ορισμένους διοικητές μαχητών να φύγουν από το Γκρόζνι. Και ο Πούτιν ήταν τυχερός ο Μπασάγιεφ ανατινάχθηκε από νάρκη. Και δεν είναι γεγονός ότι θα ήταν ωφέλιμο να τον σκοτώσεις. Εάν ο Maskhadov ξεφορτωθεί έναν τέτοιο ανταγωνιστή, θα ήταν πολύ δύσκολο να παρεκκλίνει από τις διαπραγματεύσεις με τον νόμιμο πρόεδρο της Τσετσενίας. Και έτσι ο κύριος ερεθιστικός αποδείχθηκε ζωντανός. Και πόσο ανόητα πιάστηκε ο Ραντούεφ την παραμονή των εκλογών. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, δεν θα υπήρχε νίκη στον πρώτο γύρο. Τα πάντα κρέμονταν στο χείλος του γκρεμού. Έτσι ο Raduev αποδείχθηκε ένα πολύτιμο δώρο.
  Α, λοιπόν... Αυτό είναι παρελθόν. Υπήρχε αρκετή τύχη, αλλά ο Πούτιν δεν την εκμεταλλευόταν πάντα. Έτσι οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί.
  Τι να κάνουμε τώρα που οι Ναζί και οι Ιάπωνες κρέμονται και από τις δύο πλευρές; Ίσως βρείτε κάποιο ιδιαίτερο φυλαχτό; Άρα θα εμφανιστεί ξανά αυτή η απίστευτη τύχη; Ως παρηγοριά, μπορούμε να πούμε ότι η αξία της νίκης έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μπορείτε να αρπάξετε ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο για τον εαυτό σας.
  Και αυτό είναι καλύτερο από την απλή κατάληψη της μισής Ευρώπης, όπως κατάφερε ο Στάλιν. Άρα έπρεπε ακόμα να σκεφτούμε: θα έπρεπε η Ρωσία να χτυπήσει τον εαυτό μας; Μήπως τελικά ο Χίτλερ θα πατήσει τις ΗΠΑ; Και δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην Αμερική στο εξωτερικό. Υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία να σχεδιάσετε υπολογιστές και να αρχίσετε να δημιουργείτε όπλα υψηλής ακρίβειας. Και όχι τέτοια δώρα που τσακίζουν τα κόκαλα όπως τα ρίχνουν τώρα.
  Πούτιν-Στάλιν έκαναν κλήση στον Μολότοφ. Ο Λαϊκός Επίτροπος Εξωτερικών σήκωσε το τηλέφωνο. Είπε με ένα διάλειμμα:
  - Ο σύντροφος Στάλιν σε ακούει.
  Ο αρχηγός είπε με οργή:
  - Πρέπει να προσπαθήσουμε με κάθε κόστος να ενεργοποιήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες στον πόλεμο με το Τρίτο Ράιχ!
  Ο Μολότοφ είπε με θλιμμένο ύφος:
  - Οι Αμερικανοί, αντίθετα, θέλουν με κάθε δυνατό τρόπο να βγουν από τον πόλεμο κατά των δυνάμεων του Άξονα. Και βάλτε τη Βέρμαχτ και τους Ιάπωνες πάνω μας. Ήδη υπόσχονται στον Χίτλερ χρυσά βουνά. Έφτασε ακόμη και ολόκληρο ατμόπλοιο με πολύτιμα δώρα για τη ναζιστική ελίτ!
  Ο Στάλιν-Πούτιν καταράστηκε:
  - Ανάθεμα! Θα πρέπει να στείλουμε πολύτιμα δώρα στον Χίτλερ οι ίδιοι!
  Ο Μολότοφ απάντησε χαρούμενα:
  - Φυσικά, αρχηγέ μου! Εδώ μπορεί να υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης. Ο Φύρερ λατρεύει τους πίνακες, τα αγάλματα, τις ιστορικές αξίες. Είναι δυνατόν να ταΐσουμε αυτό το κάθαρμα μέρος του εθνικού πλούτου για να μην χάσουν τα πάντα!
  Ο Στάλιν-Πούτιν ρώτησε θυμωμένος:
  - Πιστεύεις ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε;
  Ο Μολότοφ απάντησε σοβαρά:
  - Οι Ναζί έχουν υπεροχή σε δύναμη. Μπορούν ιδιαίτερα να χωρέσουν πολλά πεζικά και κανόνια. Έχουν μια πολύ δυνατή αεροπορία, και πολλούς εκπαιδευμένους πιλότους. Η παραγωγή των τελευταίων δεξαμενών αυξάνεται. Τα οποία είναι προφανώς πιο δυνατά από τα τριάντα τέσσερα μας. Εμφανίστηκαν πολυβόλα που ήταν πιο εξελιγμένα και επικίνδυνα από τα δικά μας. Επιπλέον και η Ιαπωνία. Ο εχθρός είναι πολύ ανώτερος από εμάς σε δυνατότητες, ειδικά σε ανθρώπινο δυναμικό. Αν και τα αποικιακά στρατεύματα είναι ουσιαστικά τροφή για κανόνια. Έχουμε όμως και πολλούς μη εκπαιδευμένους νεοσύλλεκτους. Αν και τους εκπαιδεύουμε γρήγορα. Ετσι...
  Ο Στάλιν-Πούτιν είπε ήρεμα:
  - Απλά μην πανικοβάλλεσαι. Το κύριο πράγμα για εμάς είναι να κερδίσουμε χρόνο και τότε τα όπλα υψηλής ακρίβειας θα εξαφανίσουν το Τρίτο Ράιχ από προσώπου γης! Και θα τα κάνουμε όλα! Προς δόξα της Μητέρας Ρωσίας!
  Ο Μολότοφ ανέφερε:
  - Έχουμε μια ισχυρή άμυνα, και ο εχθρός δεν θα τη σπάσει τόσο εύκολα! Λοιπόν, σύντροφε Στάλιν, θα παλέψουμε σκληρά για ένα φωτεινό αύριο!
  Ο Στάλιν-Πούτιν επιβεβαίωσε επιθετικά:
  - Φυσικά και θα το κάνουμε! Ας το έτσι!
  Και πάλι, σε αυτή την περίπτωση, μια κλήση στον Kurchatov.
  Ο Στάλιν-Πούτιν ρώτησε τον επιστήμονα:
  Πώς πηγαίνουν οι εργασίες για την ατομική βόμβα;
  Απάντησε μετά από μια μικρή παύση:
  - Ο σύντροφος Στάλιν είναι λίγο σφιγμένος! Πολλά διαφορετικά προβλήματα!
  Ο Στάλιν-Πούτιν απάντησε σκληρά:
  - Δεν θα υπάρξουν προβλήματα! Θα τα λύσουμε όλα, ακόμα κι αν είναι μια γουλιά! Θα εξερευνήσουν αποθέματα ουρανίου και μετά θα παράγουμε τέτοια όπλα που οι Kraut θα αισθάνονται άρρωστοι!
  Ο Κουρτσάτοφ απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Μάλιστα κύριε! Μπορούμε να κάνουμε πολλά! Αυτό θα είναι ένα τέτοιο όπλο! Μια βόμβα μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη!
  Ο Στάλιν-Πούτιν φώναξε με οργή:
  -Κάνε το πιο γρήγορα! Λίγος χρόνος έμεινε! Ο καλικάντζαρος του Χίτλερ κοντεύει να μας ορμήσει!
  Ο Κουρτσάτοφ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Μπορούμε και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα!
  Σφύριξε ο Στάλιν-Πούτιν:
  - Βιάσου λοιπόν! Χρειαζόμαστε μαζική παραγωγή τόσο των βομβών όσο και των πιο εξελιγμένων αρμάτων μάχης στον κόσμο!
  Ο Kurchatov συμφώνησε με αυτό:
  - Θα υπάρξουν βόμβες, θα υπάρξει νίκη!
  Ο Στάλιν-Πούτιν διέταξε:
  - Κινητοποιήστε τους κρατούμενους! Πληρώστε τους καλά, ταΐστε τους αξιοπρεπώς! Και τότε θα υπάρχουν υπέροχα αποτελέσματα!
  Ο Κουρτσάτοφ παρατήρησε με σεμνότητα:
  - Και αυτό είναι ήδη για την Μπέρια!
  Ο Στάλιν-Πούτιν αστειεύτηκε:
  - Πορεία, κόρνα, οι πρωτοπόροι είναι βιαστικοί! Ο ίδιος ο σύντροφος Μπέρια ήρθε σε εμάς παιδιά!
  Ο Kurchatov λογικά σημείωσε:
  - Ο Μπέρια είναι σπουδαίος ειδικός και ικανός για πολλά!
  Ο Στάλιν-Πούτιν απάντησε θυμωμένα:
  - Αλλά μέχρι να δημιουργηθεί η ατομική βόμβα είναι πολύ νωρίς για να τον επαινέσουμε! Και γενικά δουλεύεις, δουλεύεις, δουλεύεις! Μέχρι να χτιστεί ο κομμουνισμός!
  Ο Κουρτσάτοφ είπε με ένα πολύ σοβαρό βλέμμα:
  - Πρέπει να αυξήσουμε τη χρηματοδότηση. Τίποτα δεν συμβαίνει απλά από το πουθενά!
  Ο Στάλιν-Πούτιν χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και είπε σκληρά:
  - Δεν περιορίζω τα χρήματά σας! Περιορίζω τον χρόνο σου! Είναι σαφές! Οπότε βιαστείτε!
  Και έκλεισε το τηλέφωνο... Τινάχτηκε. Ναι, καλά στον εικοστό αιώνα. Μπορείτε επίσης να φωνάξετε στους υφισταμένους σας. Στο εικοστό πρώτο, δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Αλίμονο, η εικόνα ενός προέδρου που διατηρεί παγωμένη ηρεμία.
  Σε γενικές γραμμές, ο Πούτιν δεν είναι μόνο επιτυχημένος, αλλά ένας πονηρός, υπολογιστής πολιτικός. Είναι κρίμα που οι τεχνικές γνώσεις δεν επαρκούν για να παίξουν τον ρόλο ενός αποτελεσματικού προοδευτή. Με τι τρώγεται αυτή η ατομική βόμβα; Μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, πρέπει να γίνει, αλλά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να προτείνουμε στους επιστήμονες. Γενικά, ο σημερινός πρόεδρος είναι τόσο απασχολημένος που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τη στρατιωτική τεχνολογία.
  Έτσι οι επιστήμονες πρέπει να δίνουν μόνο γενικές οδηγίες. Και δεν ξέρεις καν τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα στον πόλεμο. Και όπως θα το είχε η τύχη, αποδείχτηκε ότι χάλασε υπέροχα τους Αμερικανούς. Και χωρίς αυτούς προσπαθήστε να κερδίσετε τον πόλεμο.
  Η Ιαπωνία κέρδισε στο Midway, κατέλαβε το αρχιπέλαγος της Χαβάης και συνέτριψε τους Αμερικανούς σε κομμάτια στον Ειρηνικό. Και μετά επιτέθηκε στη ρωσική Άπω Ανατολή. Και αποδείχτηκε εξαιρετικά ενοχλητικό από αυτή τη στροφή.
  Πώς ο Ρόμελ νίκησε περίφημα τους Βρετανούς στην Αφρική;
  Ο Στάλιν-Πούτιν κάλεσε τον Abakumov. Με το ελαφρύ χέρι του Solzhenitsyn και του Rybakov, αυτός ο χαρακτήρας έγινε κωμικός και ηλίθιος. Αλλά στην πραγματικότητα, η SMERSH έχει επιτύχει τεράστια επιτυχία. Και παραδόξως, οι επιτυχίες του είναι μεγάλες. Το 1944, οι Γερμανοί ήταν ακόμα αρκετά δυνατοί για να αντισταθούν πεισματικά. Αλλά από νοημοσύνη οι Γερμανοί ήταν κατώτεροι από τους Σοβιετικούς.
  Ο Abakumov είπε στον αρχηγό:
  - Οι Γερμανοί κατάσκοποι είναι πολύ δραστήριοι. Οι πρώην σοβιετικοί πολίτες εργάζονται πολύ για τους φασίστες. Και ο αριθμός των προδοτών αυξάνεται. Είναι πιθανό οι Ναζί να έχουν πληροφοριοδότες στην κορυφή!
  Ο Στάλιν-Πούτιν είπε ξερά:
  - Προσδιορίστε τους πληροφοριοδότες. Πιάστε κατασκόπους και σαμποτέρ!
  Ο Abakumov σημείωσε:
  - Η διάθεση μεταξύ του κόσμου δεν είναι πολύ αισιόδοξη. Πολλοί αμφιβάλλουν για τη νίκη μας. Υπάρχει ένας μύθος για το αήττητο του στρατού του Χίτλερ. Ομιλείται από αμέτρητες ορδές, από την Αφρική και την Ινδία.
  Ο Στάλιν-Πούτιν διέταξε ξερά:
  - Σταμάτα να μιλάς! Μην πανικοβάλλεστε! Και γενικά να δουλεύεις διπλά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10.
  Ο Oleg Rybachenko τελείωσε τη δουλειά του, είχε ήδη σκοτεινιάσει και οι σκλάβοι, κυρίως ξυπόλητοι, και γυμνά ή ημίγυμνα αγόρια βγήκαν έξω για να ξεκουραστούν. Όμως το νεαρό αθάνατο αγόρι, όπως λένε, έχει τη συνέχεια της αποστολής. Και αυτή τη φορά πάλι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Λοιπόν, όπως πάντα, το αγόρι συγκινείται για να βρει την εκπληκτική του αθανασία, ακόμη και στο σώμα ενός δεκάχρονου, αν και μπορεί κανείς να κοιτάξει λίγο περισσότερο, αφού ο Oleg Rybachenko ήταν μεγαλόσωμος άνδρας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν το μικρότερο από τα αγόρια δέκα ετών.
  Εδώ δήθεν διοικούσε ένα απόσπασμα αγοριών πρωτοπόρων κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Γερμανούς φασίστες.
  Εδώ, φορώντας μόνο το σορτσάκι τους, σκάβουν ένα τάφρο. Αγόρια με γυμνούς, μυώδεις, μαυρισμένους κορμούς σοκολάτας. Πιέζουν τη λεπίδα των φτυαριών με τις τραχιές, γυμνές σόλες τους. Και στο βάθος βρυχάται ο κανονιοβολισμός. Αλλά οι νεαροί λενινιστές δεν δίνουν σημασία. Ένας γερανός πέταξε από πάνω τους, ρίχνοντας μια δυσδιάκριτη σκιά στο γρασίδι. Τα αγόρια σκάβουν, είναι καλοκαίρι και ζέστη, και τα γυμνά, ραγισμένα κορμιά τους λάμπουν από ιδρώτα στον ήλιο σαν γυαλισμένο μπρούτζο. Και φαίνεται αρκετά όμορφο.
  Ο Oleg Rybachenko διοικεί μια παρέα αγοριών. Τα μαλλιά του λευκάνθηκαν από τον ήλιο και έγιναν το χρώμα του υπερώριμου σιταριού και το πρόσωπό του ήταν σχεδόν μαύρο από τη σκόνη και το μαύρισμα. Ο νεαρός λενινιστής τραγούδησε:
  Δόξα στην ελεύθερη πατρίδα μας,
  Ο Στάλιν και ο Λένιν είναι το στήριγμα για πάντα,
  Νομική εξουσία, βούληση του λαού,
  Πιστέψτε, οι άνθρωποι θα έρθουν στον κομμουνισμό!
  Η Γκένκα, μαυρισμένη κι αυτή μέχρι το μαύρο, πατάει το χερούλι του φτυαριού και τιτιβίζει με μανία:
  Όχι, η αγρυπνία δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι καθαρή,
  Τον ψίθυρο θα τον τσακίσει το φίδι!
  Και θα το πάρει και το αγόρι και θα το σφυρίξει. Και τα άλλα αγόρια το σήκωσαν.
  Ο πόλεμος είναι αντρική υπόθεση. Επομένως, υπάρχει μόνο ένας εκπρόσωπος του ωραίου φύλου πάνω από την εταιρεία: η Αναστασία. Πρέπει να πούμε ότι είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Με πολύ κοντή φούστα που φαίνονται τα δυνατά, πολύ μυώδη πόδια της.
  Δουλεύει με όλα τα αγόρια και οι μύες της κυματίζουν σαν νήματα από σύρμα κάτω από το μαυρισμένο σε μπρούτζο δέρμα της.
  Η Αναστασία, από συνεχή σκληρή δουλειά, έχει γίνει πιο μυώδης και ογκώδης στους μύες - τι ομορφιά. Και το στήθος της είναι ψηλό, και η μέση της είναι σχετικά λεπτή με δυνατούς γοφούς - μια Ρωσίδα καλλονή.
  Γύρισε στον Oleg Rybachenko:
  - Λοιπόν, επίτροπε, θα σκίσουμε τους Γερμανούς;
  Νέος, ξυπόλητος με σορτς, μυώδης, έτσι ο Απόλλωνας θα ζήλευε, απάντησε ο διοικητής:
  - Φυσικά και θα το σκίσουμε!
  Και ένα αγόρι περίπου δώδεκα, φαινόταν τόσο μεγαλόσωμο, με ξανθά, τακτοποιημένα μαλλιά, τσάκισε ένα κομμάτι κεραμικό με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Αναστασία θαύμαζε τον Oleg Rybachenko. Πόσο καλά χτισμένο είναι αυτό το αγόρι, τι εξέχοντες, βαθιά καθορισμένους μύες έχει. Και πόσο όμορφο και συνάμα θαρραλέο πρόσωπο. Αυτή είναι μια πραγματική πρωτοπόρος αφίσας, η ενσάρκωση της αρμονίας και της δύναμης. Μπορείτε να σμιλέψετε αγάλματα από αυτό. Και γενικά, τα αγόρια εδώ σκληραίνουν από τη σκληρή δουλειά, με μια καλή υγιεινή διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα, και έχουν όλα καλούς μύες, χωρίς περιττές εναποθέσεις λίπους. Ωστόσο, ο Oleg Rybachenko είναι πιο όμορφος και πιο μυώδης από όλους, με πιθανή εξαίρεση τον Vyacheslav. Αυτό το αγόρι ήταν αιχμάλωτο και δούλευε στην υλοτομία και στα λατομεία, και επομένως οι μύες του είναι σαν χυτό ατσάλι. Ο Vyacheslav είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Oleg Rybachenko, αλλά και πολύ όμορφος και ξανθός.
  Η Αναστασία έγραψε στο Twitter:
  Πρωτοπόροι, είστε δυνατοί,
  Μπορείτε να λυγίσετε το πόκερ...
  Θα πυροβολήσουμε από ένα πολυβόλο,
  Δείχνοντας το δρόμο προς τον κομμουνισμό!
  Ο Γκένκα σημείωσε κουνώντας τη γροθιά του στη Δύση και τραγούδησε:
  Εε Φύρερ, ρε Φύρερ, κακιά κατσίκα Φύρερ,
  Γιατί είσαι γαϊδούρι για συμβουλές;
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε νικέλιο,
  Θα πέσεις στη δυνατή γροθιά του αγοριού!
  Η Ευγενία Αλεξάντροβνα, ένα κορίτσι περίπου δεκατριών ετών, με τα γυμνά τακούνια της, έτρεξε προς τον Όλεγκ Ριμπατσένκο. Φορούσε ένα κοντό αμάνικο παλιό βαμβακερό φόρεμα που είχε ξεθωριάσει πάνω από το γυμνό κορμί της. Τα πόδια του κοριτσιού είναι δυνατά, μυώδη, με τραχιά πέλματα από το να περπατάει ξυπόλητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Evgeniya είναι ένα όμορφο κορίτσι με μισή σιλουέτα που έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζεται. Το φόρεμά της είναι φτωχό, αλλά έχει μια κόκκινη γραβάτα στο λαιμό της και χρυσαφένια χνουδωτά μαλλιά που κάνουν την έφηβη ακόμα πιο γοητευτική και αγγελική.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε, ενώ συνθλίβει μια κατσαρίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Γιατί φοράς ένα παλιό φόρεμα; Ίσως είναι καλύτερα σε νέα μορφή;
  Η Ζένια αντιτάχθηκε:
  - Η μάχη είναι έτοιμη να αρχίσει. Αν πρέπει να σέρνεσαι, το φόρεμά σου θα σκιστεί. Κι εσύ φοράς μόνο σορτς. Είναι πιο πρακτικό και επιδέξιο, αλλά τα παπούτσια εμποδίζουν τα αγόρια μόνο το καλοκαίρι. Και το χειμώνα θα πρέπει να σκληρύνετε τον εαυτό σας τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να πιτσιλίζετε στο χιόνι με τα γυμνά σας πόδια.
  Το πρωτοπόρο αγόρι Γκενκ αναφώνησε:
  - Και αυτό κάνω. Τα πέλματά μου έχουν δέρμα σαν τους κάλους της καμήλας και δεν φοβάμαι το χιόνι. Και αν χρειαστεί μπορώ να τρέξω πάνω από αναμμένα κάρβουνα χωρίς κανένα πρόβλημα!
  Η Πέτκα απάντησε χαμογελώντας:
  Οι πρωτοπόροι μαχητές σπεύδουν να επιτεθούν,
  Όλοι πιστεύουν θερμά στη νίκη...
  Και είμαστε τόσο δυνατοί αθλητές, πιστέψτε με,
  Σκεφτείτε οποιοδήποτε εμπόδιο μέχρι τον ώμο του αγοριού!
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, όχι μόνο έσκαψε, αλλά κατασκεύασε και καταπέλτες. Τα αγόρια μαγείρεψαν και αυτοσχέδια εκρηκτικά. Το έφτιαξαν από πριονίδι, κάρβουνο, με απλά πρόσθετα που μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Και το αποτέλεσμα ήταν κάτι πολύ πιο δυνατό, το TNT. Αυτό σκέφτηκε ο Oleg Rybachenko, ένας νεαρός εφευρέτης και επίσης πρώην κρατούμενος σε άλλη αποστολή. Σε μια παιδική αποικία εργασίας μπορείτε να μάθετε πολλά και να γίνετε εξαιρετικά εφευρετικοί.
  Και οι καταπέλτες των αγοριών δεν είναι απλοί, αλλά τροφοδοτούνται από ξύλο. Αυτή είναι επίσης μια πρωτότυπη και πολύ πνευματώδης ιδέα.
  Ο Oleg Rybachenko είδε ότι τα παιδιά κόβουν τα καυσόξυλα σε μικρότερα κομμάτια για να καίγονται καλύτερα και προσθέτουν θείο και σκόνη άνθρακα. Γενικά εδώ υπάρχει ολόκληρο τάγμα πρωτοπόρων. Ανάμεσά τους είναι αρκετοί ηγέτες της Komsomol και μια ντουζίνα κοριτσάκια πρωτοπόροι. Αυτό είναι ένα τόσο σοβαρό σύνολο μονάδων μάχης. Αν και γιατί μόνο μονάδες; Κάθε αγόρι, κορίτσι και κορίτσι μπορεί να ονομαστεί μια φωτεινή ατομικότητα.
  Και η δουλειά είναι να μαλώνουμε... Οι Ναζί προχωρούν με μεγάλες δυνάμεις, και όλη η Ευρώπη δουλεύει για αυτούς. Κι αν μαζί με τον Φύρερ μπουν στη μάχη και η Βρετανία και όλες οι αποικίες της;
  Τότε θα είναι το τέλος της Ρωσίας συνολικά.
  Και τα αγόρια δουλεύουν ευσυνείδητα και με ενθουσιασμό.
  Ο Κόλια Κολοκολτσίκοφ, ένα δεκάχρονο αγόρι, κελαηδούσε:
  Δυνατό συγκρότημα σχηματισμού,
  Δυνατό συγκρότημα σχηματισμού,
  Δυνατό συγκρότημα σχηματισμού,
  Οι φωτιές καίνε στην καρδιά!
  Ο Vitalik, ένα άλλο αγόρι πρωτοπόρος σημειώνει:
  - Ο σκοπός μας είναι δίκαιος και το πνεύμα μας γενναίο!
  Και τα ξυπόλυτα πόδια μαυρισμένων, νευρικών, μυωδών αγοριών πατούν στις λαβές των φτυαριών. Και μπαίνουν στον χλοοτάπητα.
  Κάποια κορίτσια πρωτοπόροι βοηθούν να ανακατέψουν τα εκρηκτικά.
  Κάνουν σπιτικές προμήθειες για καταπέλτες.
  Το μέλος της Komsomol, η Νατάσα, έγραψε στο Twitter:
  - Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε!
  Η ξυπόλητη κοπέλα Αναστασία αντιτάχθηκε:
  - Όχι απλά μια ευκαιρία, σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Και τότε ακούγεται ένα βουητό από μακριά. Πρόκειται για τα διάσημα γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη Ju-87. Βουτάνε και ρίχνουν με μεγάλη ακρίβεια βόμβες και ρουκέτες.
  Ο Seryozhka σφύριξε:
  - Καταβάσια!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, έχουμε κάτι να τους συναντήσουμε!
  Ο Τιμούρ επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά και υπάρχει! Και θα πολεμήσουμε, άγγελοι της καλοσύνης!
  Τα αγόρια πρωτοπόροι έβγαλαν προετοιμασμένες σφεντόνες με εκρηκτικά. Είχαν μικρές γλώσσες, οι οποίες όμως είχαν μεγάλη καταστροφική δύναμη. Και επειδή το αεροπλάνο δεν είναι τανκ, δεν μπορείτε να βάλετε πολλά τεθωρακισμένα πάνω του. Και μια μικρή εκρηκτική εκκένωση μπορεί να την απενεργοποιήσει.
  Και έτσι τα αγόρια παρέδωσαν τις σφεντόνες τους. Και όταν εμφανίστηκαν τα γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη, στάθηκαν με γυμνά πόδια.
  Και ας εκτοξεύσουμε θανατηφόρα πυρομαχικά στον εχθρό. Και τώρα πετάξτε αυτά τα δώρα στο μέγεθος ενός μικρού αυγού κοτόπουλου.
  Και το πρώτο επιθετικό αεροσκάφος της Ναζιστικής Γερμανίας που καταρρίφθηκε έπεσε μετά από ζημιά. Πίσω του είναι ο δεύτερος, που καπνίζει την ουρά του σαν καπνός τσιγάρου.
  Και μετά το τρίτο, υπήρξαν πολλές επιτυχίες. Και τα εκρηκτικά είναι σπιτικά και ισχυρά. Μερικά αγόρια πυροβόλησαν από σφεντόνες. Αυτό είναι επίσης ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Έτσι ο τέταρτος γύπας του Χίτλερ πήρε φωτιά και ο πέμπτος.
  Ο Τιμούρ σημείωσε:
  - Τους χτυπάμε επιδέξια!
  Η Αναστασία σημάδεψε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και τσίριξε:
  - Τα αγόρια μας δεν φοβούνται τη βρωμιά, οι πρωτοπόροι μπορούν να πολεμήσουν γενναία!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε, βλέποντας τόσο το έκτο όσο και το έβδομο αεροσκάφος του Τρίτου Ράιχ να πέφτουν:
  - Έχουμε κάνει πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες. Γενικά, μια αποικία για ανήλικους παραβατικούς είναι ένα υπέροχο μέρος, δυναμώνει το σώμα και αναπτύσσει την ευρηματικότητα. Θα ήταν ωραίο να στείλουμε όλα τα παιδιά εκεί!
  Η Νατάσα γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, υπέροχη ιδέα! Ήμουν σε μια αποικία ανηλίκων για κορίτσια και έμαθα πολλά εκεί. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια σοβαρή εκπαίδευση και σχολείο. Και το πιο σημαντικό, γίνεσαι τόσο cool!
  Και η κοπέλα το πήρε και έπιασε τη σφήκα σε πτήση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και την πέταξε με τέτοια δύναμη που μπήκε σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο και ένα άλλο επιθετικό αεροσκάφος με καπνιστή ουρά πέταξε στον κάτω κόσμο.
  Η Αναστασία σημείωσε:
  - Είναι τέλεια! Κορυφαία ποιότητα!
  Έχοντας χάσει δεκατρία επιθετικά αεροσκάφη, οι Ναζί σταμάτησαν την επίθεση. Και τα αυτοκίνητα που επέζησαν γύρισαν πίσω. Οι έλικες ούρλιαζαν ανελέητα, δεν χρειάζονται καν σταυρούς στους τάφους τους, σταυρούς στα φτερά τους θα κάνουν.
  Ο Oleg Rybachenko, χτυπώντας τα γυμνά του πόδια, σημείωσε με ένα χαρούμενο βλέμμα:
  - Κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα. Ο εχθρός έχει μείον δεκατρία επιθετικά αεροσκάφη και έχουμε μηδενικές απώλειες.
  Ένα κορίτσι έδειξε τη γυμνή της φτέρνα, τρυπήθηκε από θραύσματα από τρακαρισμένο θύελλα:
  - Και πληγώθηκα!
  Ο Seryozhka γέλασε:
  - Φτωχό κορίτσι, σου τρύπησαν τα πόδια!
  Ο πρωτοπόρος τσίριξε:
  - Λοιπον ναι! Ήταν ωραίο για το αγόρι να χτυπήσει τις γυμνές φτέρνες του με ξύλα!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Αν σε πιάσουν, οι Ναζί θα χτυπήσουν τα παιδιά με λαστιχένια ρόπαλα στα γυμνά τους πέλματα. Είναι πολύ επώδυνο, αλλά ένα τέτοιο μασάζ είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  "Θέλω να χτυπήσω τα γυμνά τακούνια των παιδιών μου με λαστιχένια μπαστούνια!" - Και σηκώνοντας το κεφάλι της με ένα ελαφρώς πιο λεπτό, μαυρισμένο πρόσωπο πρόσθεσε. - Ορκίζομαι ούτε γκρίνια ούτε κλάμα! Θα αντέξω σαν τον Μαλχίσ-Κιμπαλχίσ και θα γελάσω στα πρόσωπα των εχθρών μου!
  Ο Τιμούρ απάντησε σε αυτό με ένα χαμόγελο:
  - Φυσικά και σε πιστεύω! Είσαι θαρραλέος πρωτοπόρος, δέχθηκες τέτοια πληγή και δεν στρίβεις καν το πρόσωπό σου. Είμαστε πρωτοπόροι και παιδιά του κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε με ανησυχία:
  - Τα τανκς του Χίτλερ θα φτάσουν σύντομα και θα αντιμετωπίσουμε πραγματικό πρόβλημα!
  Ο νεαρός διοικητής παρατήρησε:
  - Έχουμε ήδη έτοιμους καταπέλτες, σωστά; Γιατί δίνουμε μάθημα στον εχθρό!
  Το αγόρι, πρώην κρατούμενος, πάτησε και συνέτριψε ένα κομμάτι μπουκαλιού με τη γυμνή φτέρνα του και αναφώνησε:
  - Θα δώσουμε μάθημα στο κακό!
  Και ο Oleg Rybachenko πήρε και πέταξε με τα γυμνά του δάχτυλα ένα χαλύβδινο θραύσμα από ένα κέλυφος αεροσκάφους. Πέταξε πάνω και χτύπησε ένα κοράκι. Έπεσε κάτω και χτύπησε τον έρποντα ναζί κατάσκοπο ακριβώς στην πλάτη. Θα ουρλιάξει από τον πόνο και θα πυροβολήσει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Και δύο φασίστες που σέρνονταν μπροστά του πιάστηκαν και τρυπήθηκαν από σφαίρες σαν κόσκινο. Και κατακόκκινα σιντριβάνια πιτσίλησαν προς τα πάνω. Zhenya, αυτό το πρωτοπόρο κορίτσι πυροβόλησε από σφεντόνα. Και χτύπησε τον φασίστα ακριβώς στη μέση του μετώπου με μια γλώσσα-αυλάκι.
  Άπλωσε τα χέρια του και σωριάστηκε προς διάφορες κατευθύνσεις. Επιπλέον, καθώς έπεσε, πήρε το στιλέτο στο δεξί του πόδι και βούτηξε στο λαιμό ενός άλλου ανιχνευτή. Και σκοτώθηκε.
  Κοιτάζοντας αυτό με έντονη όραση, ο Boy-Kibalchish σημείωσε με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο:
  - Τέσσερα - μηδέν υπέρ μας!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά με μια πολύ χαρούμενη ματιά:
  - Μία ρίψη τεσσάρων φασιστών δεν είναι ακόμα ρεκόρ, αλλά δεν είναι πια σπόρος!
  Τα κοφτερά αυτιά του αγοριού της φυλακής έπιασαν ένα μακρινό βουητό στον ουρανό και σημείωσε:
  - Προφανώς τα Yu-88 πετούν. Θα μας πατήσουν με χτυπήματα από μεγάλη απόσταση!
  Η Γκένκα γέλασε και φώναξε:
  - Ναι, μπορούμε να τα κατεβάσουμε από οποιαδήποτε απόσταση! Έτσι το παίρνουμε και θα είναι δύσκολο για τους φασίστες!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε χαμογελώντας, τσάκισε την οχιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και σημείωσε:
  - Ας δοκιμάσουμε τις σπιτικές μας ρουκέτες. Λειτουργούν με κάρβουνο και μαζούτ, άρα θα καλύψουν τους Ναζί από έξι ή επτά χιλιόμετρα μακριά.
  Η Πέτκα ρώτησε:
  - Τι γίνεται με την ακρίβεια κατάδειξης;
  Το κατάδικο αγόρι χαμογέλασε με ένα κατάλευκο χαμόγελο και απάντησε:
  - Υπάρχει μια μικρή συσκευή σε κάθε πύραυλο που στοχεύει στον ήχο. Οπότε πιστέψτε με θα λειτουργήσει!
  Ο Κόλκα κελαηδούσε με ικανοποιημένο βλέμμα:
  Πιλότοι πιλότοι, βομβαρδιστικά αεροπλάνα!
  Και έχουμε πυραύλους - ένδοξους κομήτες!
  Και ένα αγόρι περίπου δέκα ετών πήρε το γυμνό του πόδι και το χτύπησε σε ένα βότσαλο, ελπίζοντας προφανώς να το χωρίσει. Και βόγκηξε από τον πόνο, το πρόσωπο του παιδιού συστράφηκε. Αλλά τότε ο Κόλκα χαμογέλασε και τραγούδησε:
  Ο πρωτοπόρος δεν ανέχεται ψέματα,
  Και το αγόρι σηκώθηκε νωρίς...
  Αν αγόρι πέσεις,
  Μην κλαις, πολεμιστή, αλλά όρθιος!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε χαμογελώντας:
  - Καλά γράφεις! Αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος για κόλπα, ας ασχοληθούμε!
  Και τα αγόρια πρωτοπόροι, αναβοσβήνουν τις γυμνές, σκονισμένες σόλες τους, άρχισαν να αναπτύσσουν αυτοσχέδιους πυραύλους. Ήταν φτιαγμένα από ξύλο σαν σπιτάκια πουλιών. Και ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη.
  Ο Oleg Rybachenko είναι πραγματικά ένα ιδιοφυές αγόρι. Αυτοί είναι οι πύραυλοι που κατασκεύασαν τα παιδιά με τη βοήθεια ενός τσεκούρι και ενός διακόπτη, και φορτωμένους με σκόνη άνθρακα, μαζούτ, πριονίδι και μερικά επίσης πολύ απλά, αλλά μυστικά συστατικά.
  Και έτσι στόχευαν οι άμαξες, των οποίων το σχήμα και το μέγεθος έμοιαζαν με ελαφρώς επιμήκεις σπιτάκια πουλιών. Και με εντολή του Oleg Rybachenko, τα αγόρια απλά εκτόξευσαν αυτές τις οβίδες μάχης στον ουρανό με τη βοήθεια απλών σπίρτων και αναπτήρα.
  Αναστασία, αυτό το κορίτσι της Κομσομόλ σημείωσε:
  - Λοιπόν, το δίνεις! Αλλά δεν είσαι καν δεκατεσσάρων ετών!
  Ο Oleg Rybachenko, συνθλίβοντας την πέτρα με τη γυμνή φτέρνα του, απάντησε με τη σιγουριά ενός νεαρού τέρατος:
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία
  Σε μια νεανική καρδιά υπάρχει αγάπη για την πατρίδα...
  Μπορεί να κατακτήσει τις άκρες του διαστήματος,
  Φέρτε ευτυχία και ειρήνη στη Γη!
  Και τώρα οι πύραυλοι του birdhouse απογειώνονται στα ύψη. Δεν αφήνουν σχεδόν κανένα ίχνος πίσω τους. Και φαίνεται όμορφο.
  Η πρωτοπόρος Zhenya τραγούδησε:
  Σιγά σιγά οι πύραυλοι ξεφεύγουν στην απόσταση,
  Μην περιμένεις να τους συναντήσεις άλλο...
  Και παρόλο που λυπόμαστε λίγο για το παρελθόν,
  Τα χειρότερα έρχονται για τους Krauts!
  Και η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου σφραγίζει το γυμνό της πόδι. Και θα πιέσει την κάψουλα του φυσιγγίου στον χλοοτάπητα. Γενικά, η Zhenya είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Η φιγούρα της διαμορφώνεται ολοένα και περισσότερο και αποκτά σαγηνευτικά περιγράμματα. Και η ομορφιά έχει τόση χάρη, και ταυτόχρονα είναι ευκίνητη σαν μαϊμού.
  Τα αγόρια εκτόξευσαν δύο ντουζίνες ρουκέτες. Απογειώνονται φαινομενικά αργά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ανεβάζουν ταχύτητα.
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  Βάλτε ένα γκολ για έναν πρωτοπόρο, ενάντια σε έναν φασίστα,
  Κάντε το λάκτισμά σας ευκίνητο...
  Η ακρίβεια είναι η ευγένεια των βασιλιάδων,
  Επιτιθέμεθα σαν μία ομάδα!
  Τα αγόρια αναφώνησαν από κοινού:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης Πατρίδας,
  Μετριάζεται στις μάχες και την εργασία...
  Θα ερμηνεύσουμε ένα ωραίο τραγούδι,
  Για να μην γκρινιάζω σαν σκλάβος σε ανάγκη!
  Και τώρα μπορείτε ήδη να ακούσετε εκρήξεις στον ουρανό. Και οι Junkers του Χίτλερ καπνίζουν και πέφτουν. Αφήνουν χοντρές, καπνιστές ουρές πίσω τους. Σαν ένας υπερβολικά μεθυσμένος άστεγος που πετάει ένα φλεγόμενο τσιγάρο.
  Αυτό φαίνεται πραγματικά υπέροχο και δροσερό.
  Ο Τιμούρ, βλέποντας ότι μετεωρίτες έμοιαζαν να πέφτουν από τον ουρανό, πόσο όμορφο φαινόταν, το πήρε και τραγούδησε:
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς άγνωστους κόσμους...
  Τραγουδούνται άθλοι ηρωισμού,
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  Και το αγόρι διοικητής σήκωσε το φυσίγγιο από το γρασίδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Το πέταξε πιο ψηλά και με τη γυμνή, παιδική σόλα του έπιασε ένα κομμάτι μέταλλο.
  Μετά τραγούδησε με χαρά:
  Και οι δύο μοιάζουμε να είμαστε φτιαγμένοι από μέταλλο,
  Αλλά μόνο που είναι πραγματικά μέταλλο...
  Και μου πήρε τόσο πολύ για να φτάσω στο βάθρο,
  Τι βαθουλώματα πάτησε στην πλατφόρμα!
  Η Ζένια αντιτάχθηκε:
  - Όχι Τιμούρ! Εσύ αγόρι είσαι ευκίνητος σαν μαϊμού. Και μην προσποιείσαι ότι είσαι ελέφαντας!
  Ο Κόλκα τραγούδησε ειρωνικά:
  Πιο ευκίνητος και από μακάκος
  Πιο σκληρό από βόδι...
  Και η όσφρηση είναι σαν του σκύλου,
  Και το μάτι είναι σαν του αετού!
  Η Νατάσα, μια άλλη πρωτοπόρος σύμβουλος, χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να σηκώσει ένα κομμάτι από σκάγια που είχε πέσει από ένα γερμανικό Junkers από τον ουρανό. Έμοιαζε σαν να έπεφτε βροχή από θραύσματα. Και το γρασίδι έμοιαζε να μαυρίζει από το καυτό μέταλλο. Και υπήρχε καπνός που γαργαλούσε τα ρουθούνια.
  Αρκετοί Γερμανοί πιλότοι κατάφεραν να πηδήξουν από ένα αλεξίπτωτο. Όμως τα αγόρια άρχισαν να τους πυροβολούν με σφεντόνες. Και ένα κορίτσι μάλιστα σήκωσε το τόξο της και έριξε ένα βέλος. Τρύπησε τον φασίστα πιλότο κατευθείαν στο στομάχι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Και από τις ακτές της ερήμου,
  Στα παγωμένα κόλλυμα...
  Θα είμαστε πιο απότομοι από τους λόφους,
  Ο στρατός του Σατανά!
  Ο Kolka, ακούγοντας αυτό, ρώτησε τον Oleg Rybachenko:
  - Υπάρχει Θεός;
  Ο νεαρός διοικητής απάντησε:
  - Ναι, φυσικά και υπάρχει!
  Το αγόρι σήκωσε τα χέρια του μπερδεμένο και ρώτησε:
  - Ένας πρωτοπόρος δεν πρέπει να είναι άθεος;
  Ο Oleg Rybachenko, γεμάτος αυτοπεποίθηση, απάντησε:
  - Δεν πιστεύω στον Θεό, σύμφωνα με τη Βίβλο και το Κοράνι, πιστεύω ότι ο άνθρωπος, μέσω της δύναμης της κομμουνιστικής επιστήμης, θα επιτύχει την Παντοδυναμία και ο ίδιος θα γίνει σαν τον Παντοδύναμο!
  Ο πρωτοπόρος Zhenya αναφώνησε με χαρά:
  -Να γίνεις σαν τον Παντοδύναμο Θεό; Γιατί όχι! Έτσι θα μπορέσουμε να αναστήσουμε τον Λένιν στο μέλλον. Και θα του απλώσω το χέρι μου και θα του πω: Βλαντιμίρ Ίλιτς - το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα!
  Το αγόρι Kolka τραγούδησε:
  Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Και η καρδιά μου αγχώνεται στο στήθος μου...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος,
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά των πολεμιστών πήδηξαν ψηλότερα και στριφογύριζαν ακόμη και στα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα αγόρια με σορτς είναι πραγματικά ικανά να τσακωθούν σοβαρά.
  Έχοντας υποστεί ζημιά από ένα άνευ προηγουμένου όπλο: πυραύλους εδάφους-αέρος, τους οποίους τα ίδια τα παιδιά κατασκεύασαν από σανίδες και κόντρα πλακέ, οι επιζώντες Junkers πέταξαν πίσω. Στην πραγματικότητα, ο Κόκκινος Στρατός βρήκε ένα θαυματουργό όπλο. Τόσο τα πρωτοποριακά παιδιά που το χρησιμοποιούν ενεργά και αλωνίζουν τους αντιπάλους.
  Η Αναστασία σημείωσε με γλυκιά ματιά:
  - Η επιρροή μας είναι η πιο αποτελεσματική, επίσης επειδή τα ίδια τα αγόρια παίρνουν την πρωτοβουλία!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Υπάρχουν οδηγίες, αλλά υπάρχει πρωτοβουλία! Για παράδειγμα, όταν ήμουν σε μια αποικία ανηλίκων, δούλευα σε έναν καταυλισμό υλοτομίας το χειμώνα φορώντας μόνο σορτς και ξυπόλητος. Αυτό φαίνεται τρελό. Αλλά εφεύρα ένα τέτοιο υγρό που αν λιπαίνετε με αυτό, δεν θα παγώσετε ακόμη και στον σοβαρό παγετό της Σιβηρίας. Και στην αρχή ήμουν σε μια παιδική αποικία, δούλευα στο κρύο με γυμνά και γυμνά πόδια τον κορμό μου, και μετά άλλα αγόρια άρχισαν να με μιμούνται. Και ξέρετε πόσο πιο βολικό είναι από το να φοράτε μεγάλου μεγέθους μπότες από μουσαμά και τζάκετ με επένδυση. Επιπλέον, βρείτε κατάλληλες μπότες για το παιδί σας!
  Η Ζένια μουρμούρισε:
  -Ουάου! Το δοκίμασα ξυπόλητος στο χιόνι. Έτσι αρχίζουν να καίνε κυριολεκτικά οι φτέρνες σου. Δεν είναι καθόλου υπέροχο!
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε με ένα γλυκό βλέμμα:
  - Πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας!
  Ο Κόλκα τραγούδησε:
  Μετριάστε τον εαυτό σας αν θέλετε να είστε υγιείς,
  Προσπαθήστε να κάνετε χωρίς γιατρούς!
  Πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό!
  Αν θέλετε να είστε υγιείς!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Τώρα οι Ναζί θα δοκιμάσουν μια επίθεση με τανκ. Και αυτό είναι σοβαρό. Θα προσπαθήσουμε να τους συναντήσουμε με αξιοπρέπεια!
  Το μέλος της Komsomol, Αναστασία, είπε με σιγουριά:
  - Τα έχουμε όλα έτοιμα!
  Και τίναξε τους χλιδάτους και δυνατούς γοφούς της, παρόμοιοι με το κρουπ ενός καθαρόαιμου αλόγου.
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Τα τανκς των Γερμανών είναι μάλλον αδύναμα. Ακόμη και τα τριάντα τέσσερα εχθρικά μας οχήματα είναι πολύ ισχυρότερα!
  Ο Κόλκα κελαηδούσε, πηδώντας σαν σκίουρος:
  - Αυτό σημαίνει να ζεις όμορφα,
  Αυτό σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια...
  Η ηρωική μας δύναμη,
  Δύναμη πνεύματος και θέληση!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ειρωνικά:
  Αντί για μικρόφωνο, η ουρά παίρνει ένα γουργούρισμα,
  Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο, αλλά είναι δικό του...
  Θα υπάρχει ένα τέρας με χίλια πρόσωπα,
  Και όλοι οι φίλοι μου θα μπουν γρήγορα στο Βερολίνο!
  Και το αγόρι το πήρε με τα γυμνά του δάχτυλα, σήκωσε ένα σκισμένο κομμάτι μετάλλου και το πέταξε με μεγάλη δύναμη. Πέταξε πάνω και χτύπησε τον διορθωτή του Χίτλερ ακριβώς στο μάτι και τον έβγαλε νοκ άουτ με ένα μπακχάντ.
  Και ο Φριτς, από φόβο, έριξε μια έκρηξη και σκότωσε άλλους πέντε δικούς του. Έτσι, η μικρή ομάδα αναγνώρισης καταστράφηκε.
  Η Αναστασία φίλησε την Ολέζκα στο μέτωπο με τα χείλη της και κελαηδούσε:
  - Ουάου! Είσαι μεγάλος μαχητής!
  Το αγόρι απάντησε σεμνά:
  - Είμαι πρωτοπόρος και αυτό τα λέει όλα!
  Μετά από αυτό τα παιδιά αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Και όλη η χώρα κοίταξε τους πρωτοπόρους! Ο Χίτλερ θα γίνει καπούτος, οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι θα επιτεθούν!
  Ο Oleg Rybachenko πρότεινε:
  - Ας τραγουδήσουμε, παιδιά! Θα είναι πιο εύκολο να περιμένουμε την τρομερή επίθεση!
  Ο Τιμούρ συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ναι, είναι καλύτερο να τραγουδάς πραγματικά παρά να ουρλιάζεις σαν λύκοι στο φεγγάρι. Αν και το πιθανότερο είναι να μην είμαστε λύκοι, αλλά λύκοι! Θα δείξουμε όμως στον εχθρό τη θανάσιμη και αξεπέραστη δύναμή μας!
  Η Αναστασία επιβεβαίωσε:
  - Θα σας δείξουμε ακριβώς αυτό! Τραγουδήστε το τραγούδι όπως πριν, τραγούδησε το απόσπασμα, και θα το τραγουδήσω ήσυχα!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Το τραγούδι το έγραψα μόνος μου και θα είναι υπέροχο!
  Και το αγόρι, πρώην ξυπόλητο, ακόμα και μέσα στην παγωνιά, ένας ανήλικος εγκληματίας-κρατούμενος τραγούδησε:
  Το αγόρι έζησε τον εικοστό πρώτο αιώνα,
  Ονειρευόταν ότι θα κατακτούσε το διάστημα...
  Ότι η Πατρίδα έχει λεγεώνες δύναμης,
  Τα κβάζαρ θα φωτίσουν την πρωτεύουσα!
  
  Αλλά το αγόρι έγινε αμέσως θύμα,
  Και στο μέτωπο της παγκόσμιας φωτιάς...
  Υπάρχει λιώσιμο, σκισμένο μέταλλο,
  Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τόπος διαβίωσης!
  
  Το αγόρι έχει συνηθίσει να ζει πάντα στην πολυτέλεια,
  Όταν οι μπανάνες και οι ανανάδες είναι παντού...
  Λοιπόν, τώρα αυτό είναι το πρόβλημα,
  Είναι σαν να βρήκες τον εαυτό σου Ιούδα!
  
  Γουργουρίζει, πύρινη βροντή ακούγεται,
  Οι λάμψεις πέταξαν στον ουρανό σαν καταιγίδα...
  Πιστεύω ότι η Βέρμαχτ θα ηττηθεί,
  Γιατί η καρδιά έχει το κουράγιο αγοριού!
  
  Γεννημένος για να παλεύει από τη φάτνη,
  Μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Είστε η Βέρμαχτ, που ορμάει σαν ορδή - συντρίψτε την,
  Και κάντε τον Χίτλερ έναν αξιολύπητο κλόουν!
  
  Για την Πατρίδα, για τον Στάλιν, γιοι,
  Σηκώθηκαν, σφίγγοντας τις γροθιές τους σφιχτά...
  Αλλά είμαστε κουλ ιππότες-αετοί,
  Θα μπορέσουμε να βγάλουμε νοκ άουτ τον Φύρερ για τον Βιστούλα!
  
  Γνωρίστε τη δύναμη των πρωτοπόρων,
  Ότι τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της...
  Σύντομα θα χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν,
  Τα άγια πρόσωπα από τις εικόνες θα σας ευλογήσουν!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Αγαπάμε πολύ την Πατρίδα μας...
  Από πάνω μας είναι ένα λαμπερό χερουβείμ,
  Εμείς οι ίδιοι θα είμαστε δικαστές για τον φασισμό!
  
  Τώρα ο εχθρός σπεύδει κατευθείαν στη Μόσχα,
  Και το αγόρι είναι ξυπόλητο στη χιονοστιβάδα...
  Θα σταματήσω, πιστεύω αυτή η ορδή,
  Δεν θα κόψουν τα μαλλιά ενός κοριτσιού, ξέρω τις πλεξούδες!
  
  Γρήγορα έγινα πρωτοπόρος
  Και το αγόρι θα έχει τη θέληση από ατσάλι...
  Μετά από όλα, η καρδιά μας είναι σαν μέταλλο τιτάνιο,
  Και ο κύριος ηγέτης είναι η Πανσοφία ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Είμαι πρωτοπόρος, τρέχω ξυπόλητος τον χειμώνα,
  Και οι φτέρνες μου κοκκίνισαν στο κρύο...
  Αλλά ο Χίτλερ θα συντριβεί με ένα δρεπάνι,
  Και ας δώσουμε ένα φιλί στο κατακόκκινο τριαντάφυλλο!
  
  Πιστέψτε με, για τη Ρωσία είμαστε αετοί,
  Και δεν θα αφήσουμε τον Φύρερ να περάσει στην πρωτεύουσα...
  Αν και οι στρατοί του Σατανά είναι ισχυροί,
  Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεφλουδίσουμε τον Αδόλφο!
  
  Έχουμε τέτοια δύναμη - όλοι οι άνθρωποι,
  Εμείς τα παιδιά παλεύουμε για δικαιοσύνη...
  Και ο Χίτλερ είναι ένας διαβόητος κακοποιός,
  Και δεν θα λάβει έλεος από τον λαό!
  
  Έχουμε ένα πολύ δυνατό πολυβόλο,
  Τι πυροβολεί με τόση ακρίβεια στους φασίστες...
  Φωτιά και θα υπάρξουν αποτελέσματα,
  Η νίκη θα έρθει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα ψηλότερα από τα αστέρια,
  Σύντομα θα υψώσουμε κόκκινη σημαία πάνω από τον Άρη...
  Άλλωστε, ο Θεός Ιησούς Χριστός είναι μαζί μας,
  Αυτό το Όνομα θα είναι για πάντα στη δόξα!
  
  Αλλά ο Στάλιν είναι επίσης αδελφός με τους πρωτοπόρους,
  Αν και τα γενναία παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερα...
  Το αγόρι έχει ένα εύστοχο πολυβόλο,
  Κατέρριψε τους πύργους των Ναζί!
  
  Αν και οι χιονοστιβάδες είναι απότομες,
  Το αγόρι τσακώνεται με τον Φριτς ξυπόλητος...
  Δεν του είναι αδύναμο να σκοτώσει έναν φασίστα,
  Τουλάχιστον η εξέταση είναι αυστηρή, φυσικά!
  
  Και το αγόρι υπολόγισε επίσης το γράμμα,
  Έχοντας πυροβολήσει έναν Ναζί, κόβοντάς τον ακριβώς...
  Υπάρχει μια φλόγα στην καρδιά και μεταλλικά εγκαύματα,
  Ο Φύρερ δεν θα επιτρέψει την παραπληροφόρηση για την Πατρίδα!
  
  Και αγαπάς την Πατρίδα σου,
  Είναι σαν μητέρα για όλους τους λαούς, ξέρεις...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ πιο δυνατά!
  
  Λοιπόν, η φασιστική επίθεση έχει ήδη στερέψει,
  Φαίνεται ότι οι Ναζί έχουν τελειώσει...
  Ο Χίτλερ θα πάρει μια γροθιά σε ένα νικέλιο,
  Και θα τραγουδήσουμε κάτω από αυτόν τον καθαρό ουρανό!
  
  Το αγόρι σου έτρεξε τον χειμώνα με σορτς,
  Και δεν παρατήρησα καν καταρροή...
  Δεν καταλαβαίνω τι φταίει το κρυολόγημα,
  Μερικές φορές τα παιδιά αρρωσταίνουν πολύ!
  
  Την άνοιξη είναι ήδη πολύ εύκολο να πολεμήσεις,
  Είναι ευχάριστο να πιτσιλάς μέσα από λακκούβες μέχρι το τέλος...
  Μπήκαμε στη βάρκα, πιάσαμε ένα κουπί,
  Τι πολύ διασκεδαστικό ήταν για εμάς!
  
  Να παλεύεις και να τολμήσεις για την Πατρίδα,
  Θα είμαστε πρωτοπόροι με μεγάλη τόλμη...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Για να φέρετε τον εαυτό σας στη δημοσιότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  
  Πιστεύω ότι οι μαχητές θα έρθουν στο Βερολίνο,
  Αν και ο πόλεμος δεν εξελίσσεται ομαλά...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ωστόσο, η μικρή ακόμα περνάει δύσκολα!
  
  Αν και φυσικά πάντα υπάρχει πόλεμος,
  Κάθε θάμνος είναι γεμάτος κινδύνους...
  Αλλά θα υπάρξει ένα πρωτοποριακό όνειρο,
  Το ξυπόλητο αγόρι είναι πανέξυπνο!
  
  Χτυπάει με ακρίβεια τους φασίστες,
  Γιατί ο πρωτοπόρος έχει τιμή στην καρδιά του...
  Ο Φύρερ θα λάβει έναν απολογισμό στο μέτωπό του,
  Και τους υπόλοιπους θα τους τιμωρήσουμε ως παράδειγμα!
  
  Τι μπορώ να κάνω, ξέρεις,
  Άλλωστε οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες...
  Ας χτίσουμε έναν κόκκινο παράδεισο στο σύμπαν,
  Ο λαός είναι για πάντα ενωμένος με το κόμμα!
  
  Και πιστέψτε με, οι εχθροί μας δεν θα μας διαγράψουν,
  Θα κάνουμε ένα θαύμα σαν γίγαντες...
  Σπάστε τα δεσμά του σύμπαντος,
  Και ο Χίτλερ είναι ένας ποταπός Ιούδας!
  
  Θα περάσουν χρόνια, θα έρθουν καιροί,
  Άγιος στην απεραντοσύνη του κομμουνισμού!
  Και ο Λένιν θα είναι μαζί μας για πάντα,
  Πιστέψτε με, θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού!
  
  Πόσο καλά θα τους αναστήσει ο Χριστός,
  Και αν δεν έρθει, τότε η επιστήμη...
  Μετά από όλα, ο άνθρωπος έχει αυξηθεί στην εξουσία,
  Η ζωή δεν είναι εύκολη, αδέρφια, να το ξέρετε αυτό!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι
  Ότι όλοι την αγαπούσαν χωρίς να το ξέρουν...
  Το μεγαλείο της αγίας χώρας βρίσκεται σε ένα πράγμα,
  Στην απέραντη, πιο λαμπερή Ρωσία!
  
  Είμαι πρωτοπόρος ενώ αυτή είναι αγόρι,
  Και πιστέψτε με, δεν θέλω να μεγαλώσω...
  Θα δω πολλές διαφορετικές χώρες σύντομα,
  Και θα οδηγήσω τον Φύρερ και την ορδή στο βάλτο!
  
  Και εσείς να είστε μαχητές με θάρρος,
  Ότι η πίστη μας θα γίνει πιο δυνατή από το ατσάλι...
  Οι πατέρες είναι περήφανοι για τους πρωτοπόρους,
  Το αστέρι του ήρωα το έδωσε ο σύντροφος Στάλιν!
  
  Εν ολίγοις, η στρατιωτική βροντή θα σβήσει,
  Θα δουλέψουμε μανιωδώς στις οικοδομές...
  Τελικά, ο κομμουνισμός είναι ένας ισχυρός μονόλιθος,
  Το χωριό είναι τόσο όμορφο όσο η πρωτεύουσα!
  
  Και ομολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος,
  Ότι ήμουν στην κόλαση και στη φωτιά...
  Τώρα είμαι τόσο περήφανος που δέχομαι την παρέλαση,
  Γενναιόδωρη Πατρίδα σε ατελείωτη δόξα!
  Αγόρια και κορίτσια, καθώς και μέλη της Komsomol, ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων πολεμιστών και πολεμιστών, ανέλαβαν αυτή τη θαυμάσια συμφωνία. Έτσι το τραγουδούσαν. Και την ίδια στιγμή, τα παιδιά χόρευαν και δέρνανε με τα γυμνά, μαυρισμένα, πολύ επιδέξια, χαριτωμένα πόδια τους.
  Ο Τιμούρ σημείωσε με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο:
  - Καλό θα ήταν να δυναμώσεις ψυχικά! Τι γίνεται με το υλικό επίπεδο;
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε με βεβαιότητα:
  - Είμαστε ακόμη περισσότερο από έτοιμοι για μάχη!
  Η Αναστασία συμφώνησε:
  - Ναι, οι πρωτοπόροι μεγάλωσαν. Και είμαστε σε θέση να ξεσκίσουμε κάθε λύκο, ακόμα κι αν είναι από ατσάλι και τιτάνιο!
  Ο Seryozhka τσίριξε:
  - Θα χτυπήσουμε τους εχθρούς - οι αναθυμιάσεις δεν θα βοηθήσουν τους Krauts!
  Τα παιδιά πολεμιστές το πήραν και κοιτάχτηκαν. Εκατό ζευγάρια μάτια έκλεισαν το μάτι αμέσως.
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Ηθικά είμαστε σαν τιτάνας!
  Ο Oleg Rybachenko είπε ξαφνικά:
  - Πω πω παιδιά, ακούω το βρυχηθμό των μηχανών. Και ένα τμήμα αρμάτων μάχης ορμά αμέσως προς το μέρος μας!
  Ο Τιμούρ απάντησε με σιγουριά:
  - Ολα τα καλύτερα! Δεν θα είναι μια εύκολη μάχη, αλλά μια δύσκολη μάχη!
  Ο Κόλκα έγραψε στο Twitter:
  Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την ειρήνη στη δόξα...
  Ας μην είμαστε σπουργίτι
  Ας πετάξουμε σαν αετοί!
  Η Αναστασία χαμογέλασε και σημείωσε με μια χαρούμενη ματιά:
  - Είναι καλό που πρέπει να το εγκαταλείψεις σοβαρά! Διαφορετικά, οι εύκολες νίκες είναι πολύ χαλαρωτικές!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε με έξυπνη ματιά:
  - Αν και οι εύκολες νίκες είναι χαλαρωτικές, δίνονται μόνο σε αυτούς που δεν δείχνουν αδυναμία!
  Ο Τιμούρ συμφώνησε με αυτό:
  - Αν θέλετε μια εύκολη νίκη, φορτώστε τον εαυτό σας σε πιο σκληρές ασκήσεις!
  Η Αναστασία συμπλήρωσε λογικά:
  - Η πιο εύκολη νίκη εξασφαλίζεται τις περισσότερες φορές από ένα βαρύ πορτοφόλι!
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε χαμογελώντας:
  - Είναι πιο εύκολο να το αγοράσετε με μια βαριά φορτωμένη σακούλα χρυσού, αλλά είναι πιο εύκολο να το αφαιρέσετε με μια ακονισμένη λεπίδα χωρίς φασαρία!
  Το μέλος της Natasha Komsomol παρατήρησε:
  - Η πιο σημαντική νίκη, έτσι αποδεικνύεται εύκολη για τους ανθρώπους και τα στρατεύματα, και την κάνει πιο βαριά με τη λεία!
  Η Petka θεώρησε επίσης απαραίτητο να εισαγάγει:
  - Μια βαριά ήττα ελαφραίνει το πορτοφόλι, μια εύκολη νίκη επιβαρύνει όχι μόνο τον μαμωνά με τρόπαια!
  Η Kolka θεώρησε επίσης απαραίτητο να εισαγάγει:
  - Ένας γάιδαρος είναι ευχαριστημένος με ένα ελαφρύ φορτίο, αλλά ένας άνθρωπος, αν δεν είναι γάιδαρος, χαίρεται να κουβαλάει ένα βαρύ τσαντάκι!
  Ο Seryozhka παρενέβη επίσης, χτυπώντας το γυμνό, παιδικό του πόδι:
  - Δεν είσαι γάιδαρος αν είσαι φορτωμένος με τρόπαια σαν γάιδαρος!
  Η Genka αποφάσισε επίσης να προσθέσει:
  - Αν είσαι φορτωμένος σαν γάιδαρος, τότε το κεφάλι σου είναι σίγουρα σαν γαϊδάρου και άδειο!
  Ο Τιμούρ σημείωσε με έξυπνο βλέμμα:
  - Με άδειο κεφάλι γαϊδάρου θα οργώσεις σαν γάιδαρος, και δεν θα γεμίσεις τον κάδο!
  Ο Oleg Rybachenko πρόσθεσε έξυπνα:
  -Ακόμα κι αν οργώνεις σαν γάιδαρος, αλλά έχοντας κεφάλι γαϊδάρου, θα κουνάς για πάντα σαν λαγός στο στομάχι του βόα, μαδημένο σαν κοτόπουλο!
  Η Νατάσα γέλασε, πέταξε μια χάλκινη δεκάρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σημείωσε:
  - Αν οργώνεις σε μια αλεπού σαν γάιδαρος, τότε είσαι πραγματικά γάιδαρος μαδημένος μέχρι τα κότσια!
  Τα αγόρια ήθελαν να συνεχίσουν να είναι πνευματώδη. Αλλά τότε ο Τιμούρ άκουσε τη βουή και σημείωσε:
  - Ναι, έρχονται πολλά τανκς εναντίον μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν σοβαρό αγώνα.
  Ο Seryozhka έγραψε στο Twitter:
  - Ο Λένιν και ο Στάλιν είναι μαζί μας, που σημαίνει νίκη!
  Ο Oleg Rybachenko, χτυπώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια, σημείωσε με εξυπνάδα:
  - Ο Λένιν ήταν φαλακρός και ήταν υπέροχος στο να μηδενίζει τους κοσμοφάγους!
  Σε αυτό τα αγόρια γέλασαν μαζί. Και η Αναστασία πρόσθεσε, χτυπώντας επίσης τα γυμνά, χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια της:
  - Όταν το κεφάλι σου είναι γεμάτο φωτεινές σκέψεις, τότε το μονοπάτι στον πιο σκοτεινό δρόμο είναι εύκολο!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ έλαμψε τα σμαραγδένια μάτια της. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν έτοιμη να πολεμήσει, ανεξάρτητα από την κατάσταση.
  Ο Τιμούρ λογικά σημείωσε:
  - Όσες μονάδες μάχης κι αν έχει ο εχθρός, το κυριότερο είναι να μην είσαι ειρηνιστής μηδέν!
  Ο Oleg Rybachenko πρόσθεσε ορθολογικά:
  - Τις περισσότερες φορές, αυτοί με μηδενική νοημοσύνη, και τελείως ανόητοι, επαναφέρονται!
  Ο Τιμούρ ήθελε να πει κάτι άλλο, αλλά τανκς εμφανίστηκαν στη γραμμή του γυμνού γηπέδου. Από μακριά δεν φαίνονταν τρομακτικά. Και όχι ιδιαίτερα κοντά. Αλλά το τανκ T-3 έχει τρία πολυβόλα και μπορεί να κουρέψει έναν πρωτοπόρο.
  Τα αγόρια άρχισαν να φορτώνουν ρουκέτες και καταπέλτες. Τα παιδιά έτρεξαν τριγύρω, αναβοσβήνουν τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους.
  Οι πρώτοι που εκτόξευσαν βλήματα στη μάχη ήταν αυτοί από κόντρα πλακέ και ηχοκατευθυνόμενοι. Και πέταξαν προς τους στόχους αφήνοντας πίσω τους την ουρά τους.
  Η Πέτκα έγραψε στο Twitter:
  - Ας σκίσουμε τα Krauts!
  Ο Γκένκα αναφώνησε, συνθλίβοντας την κατσαρίδα με τη γυμνή, παιδική φτέρνα του:
  - Θα ενθουσιαστούμε πολύ!
  Και τα παιδιά θα γελάσουν. Τα πρώτα ναζιστικά τανκς έχουν ήδη χτυπηθεί. Και ανεβαίνει μαύρος καπνός. Και όλα κυριολεκτικά στροβιλίζονται.
  Ο Oleg Rybachenko εκτόξευσε έναν πύραυλο από απόσταση και τραγούδησε:
  Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Πάλι ανεβαίνει σε όλη τη χώρα...
  Ο στρατός των αγοριών είναι απεριόριστος,
  Ο στρατός του Φύρερ χτυπάει!
  Και πάλι οι πύραυλοι πετούν με τη μεγαλύτερη φονική δύναμη. Δεκάδες ναζιστικά τανκς καίγονται ήδη. Εκρηκτικά κιτ μάχης εκρήγνυνται. Όμως το πεζικό επιτίθεται. Και οι πύραυλοι χτυπούν άρματα μάχης.
  Ξυπόλητα αγόρια με σορτς πυροβολούν τους πεζούς με σφεντόνες μεγάλης εμβέλειας. Χρησιμοποιούν επίσης αυτοσυναρμολογούμενους πείρους. Που σκίζουν τα κεφάλια των Krauts και τα ξεσκίζουν κυριολεκτικά. Αυτό ήταν πραγματικά ένα νοκ-άουτ.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  Θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα αγόρι,
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό...
  Φορτίζουμε το μηχάνημα,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Και τώρα χτυπούν ήδη με πολυβόλα τους πεζούς που πλησιάζουν. Είναι ιδιαίτερα - σπιτικά, αλλά εξαιρετικά θανατηφόρα. Και οι καταπέλτες πήγαν στη μάχη. Ο ατμός καπνίζει και τα ξύλα καίγονται. Και οι μπαλίσται πετούν εκρηκτικά αντικείμενα. Και τα τανκς και οι πεζικοί πέφτουν κάτω. Αυτή είναι μια δολοφονική αναμέτρηση σε εξέλιξη. Και οι πρωτοπόροι είναι στα καλύτερά τους εδώ.
  Η Αναστασία πήρε τον ακονισμένο δίσκο και τον πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και χτύπησε τον λαιμό του Χίτλερ. Χύθηκε αίμα, και οι Ναζί πνίγηκαν πάνω του και εγκαταστάθηκαν.
  Ο Τιμούρ σημείωσε με πάθος:
  Υπάρχουν γυναίκες στη Ρωσία μας,
  Γιατί πετάνε αεροπλάνο για αστείο...
  Τι πιο όμορφο από όλους στο σύμπαν,
  Σκότωσε αστειευόμενος τον αντίπαλο!
  Ο Oleg Rybachenko, του οποίου τα πόδια ήταν πολύ δυνατά, πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά του δάχτυλα, αμέσως μια ντουζίνα Krauts πετάχτηκαν στον αέρα και σχίστηκαν σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  Ο πρωτοπόρος δεν ξέρει τη λέξη δειλός,
  Είναι γενναίος και μαχητής από την κούνια...
  Και πιστέψτε με, παιδιά, δεν φοβάμαι,
  Ο Εξολοθρευτής απλά δεν είναι παιδί!
  Και πάλι, θα πεταχτεί ένα δολοφονικό εκρηκτικό πακέτο. Χτύπησε στη δεξιά τροχιά του τανκ και τα δύο οχήματα έπιασαν και συγκρούστηκαν. Και τότε το κιτ μάχης άρχισε να σκίζεται. Αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη.
  Ο Τιμούρ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι έξυπνο.
  Και το αγόρι, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε το δώρο του αφανισμού με δολοφονική δύναμη. Και πάλι οι φασίστες σκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Γκένκα γελάει και βγάζει τη γλώσσα του:
  - Η επιτυχία με περιμένει - είμαι ο πιο κουλ!
  Και τα αγόρια χτυπούσαν τους Ναζί με σφεντόνες. Και πράγματι το αποτέλεσμα αποδείχθηκε θανατηφόρο. Μια ολόκληρη σειρά από Krauts σκίστηκε και κουρεύτηκε. Και τότε η Νατάσα φώναξε:
  - Μπράβο! Χαιρετίστε αγόρια!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ πήρε και πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη. Και οι Ναζί σκορπίστηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Κόλκα σουτάρει και από σφεντόνα. Αυτό το κάνει με μεγάλη ακρίβεια. Και οι γλώσσες του έχουν επιθετική, κοσμική δύναμη. Και αν σε γαμήσουν, δεν θα φανεί και πολύ σε κανέναν. Και έτσι χτύπησε τον φασίστα στη βουβωνική χώρα. Και αυτός πέφτοντας με ένα πολυβόλο χτύπησε τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο ματωμένα σιντριβάνια από τις σφαίρες έμειναν.
  Η Αναστασία επαίνεσε το παιδί:
  - Είσαι ωραίος τύπος! Ορίστε!
  Ένας άλλος πρωτοπόρος ηγέτης, η Βερόνικα, πέταξε επίσης κάτι βαρύ στους Ναζί, στην προκειμένη περίπτωση ένα κουτί με εκρηκτικά φτιαγμένο από σκόνη άνθρακα. Επιπλέον, η κοπέλα τον άφησε με τα γυμνά, μυώδη πόδια της. Και ως αποτέλεσμα, το τανκ του Χίτλερ εκτοξεύτηκε και συνέτριψε δύο δωδεκάδες πεζούς.
  Τα αγόρια πρωτοπόροι φώναξαν:
  - Υπέροχα - όλα θα πάνε υπέροχα!
  Και έβαζαν καλαμάκια στο στόμα τους, και πώς θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να φτύσουν τους Ναζί. Και πάλι μια ολόκληρη σειρά πεζοπόρων γύρισε λοξά.
  Ο Τιμούρ παρατήρησε:
  - Ένα βραστό αυγό πρέπει να μαγειρευτεί για δεκαπέντε λεπτά, αλλά το πρωτοπόρο είναι πάντα έτοιμο!
  Ο Oleg Rybachenko αντιτάχθηκε:
  - Ένας πρωτοπόρος χρειάζεται επίσης χρόνο για να σκληρύνει, αλλά μαθαίνουμε όσο προχωράμε! Όπως είπε ο Λένιν: μελέτη, μελέτη και μελέτη ξανά!
  Μετά από αυτό το αγόρι ιδιοφυΐα έριξε στη μάχη ένα είδος αυτοσχέδιου drone. Έκανε κύκλους και έβρεχε δηλητηριώδεις βελόνες στους εχθρούς του από πιστόνια πολυβόλα. Και ήταν εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Ο Κόλκα αναφώνησε:
  - Αυτό είναι ένα θαυματουργό όπλο!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με ένα πολύ γλυκό και παιδικό χαμόγελο:
  - Φυσικά. Ξέρεις πολύ καλά ο ίδιος, ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, μόνο αυτά τα θαύματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι μόνοι τους!
  Ο Γκένκα γέλασε, πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό του πόδι και αναφώνησε:
  - Η επιστήμη θα κάνει τους πρωτοπόρους πιο δυνατούς από τον παντοδύναμο Θεό, ή μάλλον, ήδη το κάνει.
  Οι πρωτοπόροι αύξησαν τα πυρά τους με όλα τα αυτοσχέδια και αποτελεσματικά μέσα τους. Και η επίθεση των Ναζί σταμάτησε. Οι φοβισμένοι Κράουτς τράπηκαν σε φυγή. Και καταδιώκοντάς τους, γενναία, ξυπόλητα παιδιά με σορτς πυροβολούσαν από καταπέλτες και σφεντόνες και εκτόξευαν πυραύλους δολοφόνους.
  Και οι κόκκινες γραβάτες στους πρωτοπόρους άστραφταν σαν ρουμπίνια.
  Και τα παιδιά είναι πολύ όμορφα και τα μαργαριταρένια δόντια τους αστράφτουν πολύτιμα και λαμπερά σαν αστέρια σε μια πολική νύχτα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Τότε έφτασε ο Μάιος του 1939. Ο σιδηρόδρομος κατασκευάζεται στην Κίνα και επικρατεί σχετική ηρεμία. Και η 18η Μαΐου είναι τα γενέθλια του Μεγάλου Νικολάου Β'. Γίνεται εβδομήντα ενός ετών. Στην ιστορία της Ρωσίας, μόνο ο Monomakh έζησε σε τέτοια ηλικία, και στη συνέχεια, μετά από τρεις μήνες πέθανε, και ίσως ο Yaroslav ο Σοφός. Αλλά η ηλικία του μπορεί να διογκώθηκε από τους χρονικογράφους για να κάνουν τον Μέγα Δούκα μεγαλύτερο από τον Σβιατόπολκ. Έτσι, η βασιλεία του Νικολάου Β' από το 1882 είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Ρωσίας και μέχρι στιγμής επιτυχημένη.
  Στα γενέθλια του Τσάρου, ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να συνθέσει λίγο περισσότερο.
  Τα πρώτα πενήντα χρόνια στο γενικό επίπεδο της Κόλασης έλαμψαν γρήγορα. Και εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο παράδοξο αντίληψης. Φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει και όχι πολύ γρήγορα, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργοθεραπείας, όταν κυριολεκτικά μετράτε τα λεπτά - θα ήταν καλύτερα να υποφέρετε και να σταματήσετε, για παράδειγμα, να σκάβετε χλοοτάπητα με ένα φτυάρι ή να μαζεύετε πέτρες σε κουβάδες ή να φυτεύετε λουλούδια , ή μαζεύοντας μούρα ή μήλα (καλά, αυτό είναι ήδη λίγο πιο ωραίο!). Η εργοθεραπεία στην Κόλαση είναι υποχρεωτική - υπηρετεί τη διόρθωση των αμαρτωλών και τον εξευγενισμό τους. Τα σώματα, με τη χάρη του Παντοδύναμου Θεού, δίνονται νέα, περίπου δεκατεσσάρων ετών σε όψη, μυώδη, και χωρίς σωματικά ελαττώματα - απολύτως υγιή. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να δουλέψεις σε αυτά - δεν εξαντλεί τόσο πολύ τους μύες. Αλλά υποφέρεις περισσότερο ψυχικά, αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες που είναι πολύ καλύτερες από το να περπατάς ξυπόλητοι και με σορτς στο γήπεδο και να μαζεύεις πέτρες σε κουβάδες. Αλλά σε γενικό επίπεδο, αυτό πρέπει να γίνεται για έξι ώρες την ημέρα - εκτός από τα Σαββατοκύριακα. Και το Σαββατοκύριακο είναι απλώς μελέτη - τέσσερις ώρες κάθε μέρα, με προσευχές, και μετά υπάρχει ψυχαγωγία.
  Με τη χάρη του Παντοδύναμου, τα αιώνια παιδιά-αμαρτωλοί έχουν μια εβδομάδα ρεπό -δυόμιση μέρες- Σάββατο, Κυριακή και κάθε δεύτερη Παρασκευή.
  Αυτό είναι πραγματικά καλό. Το γενικό επίπεδο της Κόλασης, το πιο ογκώδες. Οι περισσότεροι το ερωτεύονται. Σε άλλα επίπεδα ανάλογα με την απόκλιση - είτε είστε πολύ καλός, είτε πολύ κακός, είτε έχετε διαπράξει ορισμένα εγκλήματα. Και όσο πιο αυστηρή, τόσο χειρότερο είναι το επίπεδο της τιμωρίας και τόσο μεγαλύτερη η διάρκειά της.
  Υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις. Για παράδειγμα, παραδέχεσαι αμέσως την ενοχή σου, μετανοείς ειλικρινά; Ή θέλεις την κρίση των αγίων; Εάν παραδοθείτε αμέσως στη Θέληση του Ελεήμονος και Ελεήμονος Παντοδύναμου Θεού, τότε συνήθως λαμβάνετε μια ελάχιστη τιμωρία. Και αν θέλετε μια δίκη είκοσι τεσσάρων ενόρκων, τότε στη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων θα έχετε μεγαλύτερη διάρκεια και χειρότερο επίπεδο. Ο Peter Davidenya πέθανε το καλοκαίρι του 2012 και είχε την ευφυΐα και τον λόγο να μην μαλώσει με τον Θεό, να παραδεχτεί τις ενοχές και τις αμαρτίες του και να λάβει τουλάχιστον πενήντα χρόνια στο γενικό καθεστώς της Κόλασης.
  Και γενικά αυτό δεν είναι το χειρότερο μέρος. Κάθεσαι σε ένα ζεστό κελί για τρεις, όπου, αν και υπάρχουν μπαρ, υπάρχει επίσης μια τηλεόραση με μεγάλη έγχρωμη οθόνη, ακόμη και μια κονσόλα παιχνιδιών. Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος. Τις καθημερινές υπάρχουν τέσσερις ώρες μελέτης, έξι ώρες εργασίας, συν χρόνο για φαγητό και προσευχή. Υπάρχει όμως και δωρεάν ψυχαγωγία. Εδώ η Κόλαση είναι τεχνολογικά προηγμένη: υπάρχουν ακόμη και παιχνίδια υπολογιστή στο matrix, αλλά φυσικά με περιορισμούς. Και υπάρχει κινηματογράφος - αλλά φυσικά, επίσης όχι μεγαλύτερος από συν δώδεκα. Αυτό είναι μόνο στον Παράδεισο, μπορείς να βλέπεις ό,τι θέλεις και να παίζεις ό,τι θέλεις, και να πίνεις και να τρως ό,τι θέλεις... Ωστόσο, είναι γενικά αποδεκτό ότι στον Παράδεισο ένας πρώην αμαρτωλός, μετά την επανεκπαίδευση στην κόλαση, θα έχει αυτοέλεγχο και ηθικούς περιορισμούς. Ή αν κάνει κάτι κακό εκεί, θα καταλήξει ξανά στην Κόλαση.
  Το γενικό επίπεδο του κάτω κόσμου μοιάζει με παιδική αποικία, για ανηλίκους σε μια πολιτισμένη χώρα - όλα είναι όμορφα, πολλά πορτρέτα αγίων και χρυσοί σταυροί, λουλούδια και πολύχρωμα φυτά.
  Γενικά, το φαγητό είναι αρκετά καλό, αν και χωρίς ιδιαίτερες λιχουδιές, αν και μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί δωρεάν σε ορισμένες γιορτές. Και οι νεαροί κρατούμενοι είναι ντυμένοι λίγο πολύ πολιτισμένα με αθλητικές φόρμες και άνετα αθλητικά παπούτσια.
  Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν να περπατούν ξυπόλητοι, αφού η Κόλαση είναι ένα πολύ ζεστό μέρος με τρεις ήλιους: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο - ένας ολόκληρος πλανήτης τεράστιου μεγέθους και περίπου η βαρύτητα της Γης.
  Και ο Παράδεισος είναι ολόκληρο το σύμπαν και ζουν σε οποιαδήποτε σώματα - τα οποία οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα εκεί και να αλλάξουν κατά βούληση, σε διαφορετικούς πλανήτες - πρώην αμαρτωλοί που έγιναν δίκαιοι, ή σε κάθε περίπτωση, αυτοί που έχουν εκτίσει τις ποινές τους και έχουν υποστεί εκ νέου εκπαίδευση στην κόλαση.
  Και συν εκπρόσωποι απόκοσμων πολιτισμών.
  Στον κάτω κόσμο, οι αμαρτωλοί, με τη μεγάλη Χάρη του Παντοδύναμου Θεού, έχουν νεαρά, υγιή, τέλεια σώματα εφήβων, που από μόνο του είναι η μεγαλύτερη ευλογία και έλεος του Παντοδύναμου Δημιουργού. Και αυτό γίνεται επίσης επειδή σε ένα σωματικά υγιές σώμα, τόσο το μυαλό όσο και η προσωπικότητα γίνονται πιο υγιή. Εξάλλου, πόσοι άνθρωποι έχουν διαπράξει εγκλήματα, μικρά και μεγάλα, λόγω πόνου στα δόντια, στο στομάχι, υπέρταση κ.λπ. Αλλά εδώ αυτοί οι ενοχλητικοί παράγοντες απουσιάζουν και τα παιδιά είναι πιο χαμογελαστά και ήρεμα.
  Σε αντίθεση με τις πραγματικές αποικίες ανηλίκων στην Κόλαση, ο έλεγχος στη συμπεριφορά είναι αυστηρότερος και οι κρατούμενοι εξακολουθούν να είναι κυρίως όχι παιδιά, αλλά ενήλικες ή ακόμα και ηλικιωμένοι στα σώματα των εφήβων. Επομένως, δεν υπάρχει εγγραφή με ερωτήσεις και χτυπήματα στο κεφάλι με το κουτάλι στην εκπαιδευτική παιδική αποικία της Κόλασης. Και αυτό πρέπει να πούμε ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για όσους δεν ήταν ψύχραιμοι σε μια προηγούμενη ζωή.
  Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα - οι βιντεοκάμερες παρακολουθούν κάθε κίνηση και δοκιμάζουν χειροκίνητη εργασία! Θα λάβετε αμέσως μια σκυτάλη για αυτό από τους φρουρούς, που παραδοσιακά ονομάζονταν διάβολοι. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ειδικούς άγγελους που κρατούν την τάξη στην κόλαση και εκπαιδεύουν τους κρατούμενους. Και είναι διαφορετικοί. Υπάρχουν επίσης δάσκαλοι και ψυχολόγοι που βοηθούν τους κρατούμενους με το νεαρό σώμα τους, αλλά συνήθως έμπειρα μυαλά και αναμνήσεις, να λύσουν τα προβλήματά τους.
  Ο Ιησούς Χριστός, όντας ο Παντοδύναμος Θεός ο Υιός, επέζησε του θανάτου του φυσικού του κελύφους στον σταυρό. Επιπλέον, ανέλαβε επίσης όλες τις ανθρώπινες αμαρτίες και μπόρεσε να Δημιουργήσει τη μεγαλύτερη Χάρη. Δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι σώζονται και το ζήτημα του οποιουδήποτε ατόμου να μπει στον Παράδεισο είναι μόνο θέμα χρόνου κατά τον οποίο θα διορθωθεί στην Κόλαση ή θα εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του. Επιπλέον, το τελευταίο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα - οι αμαρτίες έχουν ήδη λυτρωθεί από τον Ιησού Χριστό. Το πιο σημαντικό είναι η διόρθωση του αμαρτωλού. Επιπλέον, είναι ακριβώς προς το συμφέρον του ίδιου του λαού.
  Για παράδειγμα, αν αφήσετε έναν μη μεταρρυθμισμένο ληστή στον Παράδεισο, θα αρχίσει να βλάπτει και να κακομαθαίνει άλλους ανθρώπους εκεί. Επομένως, είναι απαραίτητο ένα άτομο να λάβει τουλάχιστον κάποια ελάχιστη ευπρέπεια, καλοσύνη, υπομονή, διακριτικότητα, πολιτισμό και να του διδαχθεί αυτό στην κόλαση, εάν στην επίγεια ζωή δεν είχε χρόνο να το κάνει ή δεν είχε την ευκαιρία να το παραλάβει.
  Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί ή ίσως και όλοι οι εγκληματίες θα μπορούσαν να γίνουν αξιοπρεπείς άνθρωποι με διαφορετική ανατροφή και περιβάλλον. Αν και η γενετική έχει επίσης σημασία.
  Όμως ο Παντοδύναμος Θεός δίνει ένα νέο, καλό, υγιές σώμα στην Κόλαση, χωρίς τις συνέπειες πολλών χιλιάδων ετών αμαρτίας, και αυτό διευκολύνει την ψυχή να διορθωθεί.
  Ο Pyotr Davidenya, έχοντας βρεθεί στο γενικό επίπεδο της Κόλασης, που θυμίζει μια πολύ σωστή, καλοδιατηρημένη και υπερσύγχρονη αποικία ανηλίκων, το πήρε φιλοσοφικά - δόξα τω Θεώ, αυτό ακριβώς συνέβη, αλλά θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Ειδικά αν θυμάστε πώς περιγράφουν την Κόλαση Βαπτιστές ή άλλοι Προτεστάντες, και όχι μόνο αυτοί. Κάποιοι μάλιστα γράφουν: ο πιο δυνατός πόνος στη Γη είναι ένα δάγκωμα ψύλλων σε σύγκριση με το μαρτύριο στην Κόλαση. Και τι γίνεται με τους απλούς ανθρώπους να καίγονται με φωτιά σε μια λίμνη από φωτιά και θειάφι, ή να βράζονται σε καζάνια, και οι διάβολοι να τους ρίχνουν ξύλα.
  Αλλά αυτή είναι μια πολύ πρωτόγονη ιδέα και λανθασμένη. Επιπλέον, αν για τους περισσότερους ανθρώπους η φωτιά είναι σύμβολο μαρτύρων, τότε, για παράδειγμα, για τους βόρειους λαούς, η φλόγα είναι ακριβώς ένας παράδεισος για προθέρμανση. Και οι προτεστάντες κήρυκες τους περιγράφουν την Κόλαση με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
  Δηλαδή, και οι Προτεστάντες και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν τις δικές τους ιδέες για την Κόλαση, και δεν μιλάμε απαραίτητα για κυριολεκτική φωτιά. Αν και ορισμένες ονομασίες, όπως οι Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας, κατανοούν την Κόλαση πολύ πρωτόγονα, όπως η έννοια της πύρινης Γέεννας. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι μεταφορές και αλληγορίες.
  Στην πραγματικότητα, η Κόλαση είναι ένα σωφρονιστικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα, διαφορετικών επιπέδων, φυσικά. Για τους μεγαλύτερους εγκληματίες, η τιμωρία και οι συνθήκες είναι πιο αυστηρές - λιγότερη ψυχαγωγία και περισσότερη εργοθεραπεία, και το φαγητό είναι πιο άγευστο και οι διάβολοι τους χτυπούν πιο δυνατά και πιο οδυνηρά. Ή μπορεί να του βάλουν δεσμά για να το κάνουν ακόμα χειρότερο.
  Αλλά ακόμα και ο τελευταίος, ή το αντίστροφο, ένας μεγάλος και μεγάλος εγκληματίας, μπορεί να βασιστεί στο γεγονός ότι καθώς οι αμαρτίες του διορθώνονται και εξιλεώνονται, θα μεταφερθεί σε ευκολότερα επίπεδα για να φτάσει αργά ή γρήγορα στον παράδεισο.
  Η Petya Davidenya, σε ένα αιώνια νεανικό σώμα, δούλεψε σκληρά για πενήντα χρόνια, προσπάθησε να συμπεριφέρεται όσο πιο ήσυχα γινόταν, προσευχόταν, δεν μάλωνε και ήταν, όπως θα έλεγε κανείς, καλό παιδί.
  Και τώρα θα μπορούσα να υπολογίζω ότι θα μεταφερθώ σε ένα πιο άνετο - ελαφρύ επίπεδο. Όπου υπάρχουν τρεισήμισι ρεπό την εβδομάδα, και μόνο τέσσερις ώρες εργοθεραπείας. Και το φαγητό, η διασκέδαση και τα ρούχα γίνονται όλο και καλύτερα, και μπορείτε να κάνετε εκδρομές γύρω από τον παράδεισο πιο συχνά. Και αν πάρετε ένα στο γυναικείο τμήμα της Κόλασης, μπορείτε να συναντήσετε ένα κορίτσι, όχι μία φορά την εβδομάδα, αλλά τρεις φορές. Δηλαδή είναι ακόμα φυλακή, αλλά με βελτιωμένες συνθήκες.
  Ο Πέτκα μπορεί να ονομαστεί έτσι επειδή έμοιαζε με ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων ετών με άλλους δύο κελί που παρακολουθούσαν ένα πρόγραμμα από τις ειδήσεις στον πλανήτη Γη. Πράγματι, πολλά αλλάζουν. Και η τεχνολογική εξέλιξη συντελείται στην Κόλαση, τόσο στη Γη όσο και στον Παράδεισο. Οι ευκαιρίες μεγαλώνουν. Τα νέα είναι γενικά καλά. Μια πόλη χτίζεται στον Άρη και ήδη υπάρχουν οικισμοί στη Σελήνη. Κάπως συμφιλιώθηκαν οι άνθρωποι. Και υπήρξε μια εποχή που τα πράγματα σχεδόν δεν έφτασαν σε έναν πυρηνικό πόλεμο, και ο επιθετικός, φαλακρός κυβερνήτης έφταιγε για αυτό. Αλλά δόξα τω Θεώ πέθανε και η ζωή έγινε καλύτερη και πιο διασκεδαστική. Και ακόμη και κάτι παρόμοιο με την ηγεμονία προέκυψε: Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα - έγιναν σύμμαχοι και ηγήθηκαν παγκοσμίως, έλεγξαν την παγκοσμιοποίηση.
  Έτσι άλλαξε προς το καλύτερο η κατάσταση στον κόσμο το 2062.
  Υπάρχουν τρία αγόρια στο κελί που επέστρεψαν μετά από διασκέδαση και παιχνίδια. Κάποιοι παίζουν ποδόσφαιρο ή χόκεϊ και κάποιοι παίζουν στον υπολογιστή. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ψυχαγωγίας εδώ. Επιπλέον, ήταν μια μέρα ρεπό. Υπάρχουν τέσσερις ώρες μελέτης το Σαββατοκύριακο - και μετά υπάρχει ψυχαγωγία, αν και με προσευχές. Κάθε δύο ώρες, τα αγόρια αιχμάλωτα του κάτω κόσμου αναγκάζονται να γονατίσουν και να απαγγέλλουν ορισμένους ψαλμούς.
  Προσεύχονται στον Θεό Πατέρα, τον Χριστό και τη Μητέρα του Θεού. Και ψάλλουν ψαλμούς. Χρειάζεται όμως λίγο χρόνο. Και την επόμενη μέρα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα ελαφρύτερο επίπεδο. Δεν υπάρχουν σχόλια για τον Peter Davidene. Ανυπομονείς λοιπόν για την επόμενη μέρα. Από την άλλη, θα χωριστείτε από τους συγκεντρωμένους σας. Έχουν γίνει ήδη φίλοι, αυτά τα αγόρια.
  Στο γενικό καθεστώς, υπάρχουν συνήθως τρεις ή τέσσερις νεαροί κρατούμενοι σε ένα κελί. Και στην πιο ελαφριά εκδοχή, ο νεαρός αμαρτωλός θα έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και ένα μπάνιο συνδεδεμένο σε αυτό. Από τη μια πλευρά, αυτό είναι καλό, πιο άνετο. Αλλά από την άλλη, τα αγόρια δεν βρωμάνε, δεν ροχαλίζουν και είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να έχεις παρέα στο ίδιο δωμάτιο. Εδώ τα σώματα είναι τέλεια, το φαγητό είναι υγιεινό και ο αέρας δεν είναι μολυσμένος.
  Το επίπεδο φωτός είναι πιο κοντά σε ένα σανατόριο, εκτός από το ότι η εργοθεραπεία είναι ακόμα παρούσα. Αλλά τέσσερις ώρες δεν είναι τόσο πολλές και ξοδεύονται μόνο τη μισή εβδομάδα. Λοιπόν, η επιλογή των ταινιών θα είναι πιο ποικίλη, πιο ελεύθερη, και η ερωτική είναι ήδη αποδεκτή σε μια ελαφριά εκδοχή, και οι βάναυσες ταινίες δράσης και η υπερβολική επιστημονική φαντασία.
  Αν και το πορνό εξακολουθεί να απαγορεύεται, ειδικά οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Και τα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο διαφορετικά. Και θα γίνει πραγματική μεταμόρφωση.
  Το αγόρι κρατούμενος Άρτεμ παρατήρησε, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του:
  - Είναι καλύτερα σε ξεχωριστό κελί! Εδώ κοιτάμε τι μας δίνουν οι διάβολοι και μετά είσαι ο δικός σου κύριος των καναλιών και ανάβεις ότι θέλεις!
  Η Πέτκα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Στις ταινίες είτε τα βλέπουμε όλα μαζί είτε υπάρχει περιορισμένη επιλογή, όταν, για παράδειγμα, γυμνά κορίτσια δεν είναι διαθέσιμα για εσάς!
  Το κρατούμενο αγόρι Σαμ παρατήρησε:
  - Δεν θα έλεγα ότι η επιλογή είναι τόσο κακή. Υπάρχουν πολλές ταινίες στον κάτω κόσμο που δεν υπάρχουν στη Γη. Υπάρχουν και κασέτες που δεν έχουν αφαιρεθεί. Ακολουθεί ένα παράδειγμα της σειράς: "The Duke of Montecristo" είναι υπέροχο.
  Η Άρτεμκα γέλασε και σημείωσε:
  - Δεν είναι κακή σειρά. Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να έχουμε επιστημονική φαντασία με ειδικά εφέ. Και εδώ υπάρχουν τόσο υπέροχες ταινίες και εμφανίζονται νέες, συμπεριλαμβανομένης της τρισδιάστατης όρασης!
  Η Πέτκα συμφώνησε:
  - Πολιτισμός πάντως! Ή μάλλον, ακόμη και ένας Υπερπολιτισμός που δημιουργήθηκε από τον Παντοδύναμο, και εν μέρει από τις φαντασιώσεις και τις εφευρέσεις των ανθρώπων και άλλων φυλών!
  Ο Σαμίκ σημείωσε:
  - Σε διευκολυνόμενο επίπεδο, εκδρομές στον Παράδεισο δύο φορές το μήνα, αλλά για εμάς μόνο δύο φορές το χρόνο. Και θα είναι δυνατό να δούμε και άλλους πλανήτες της τεχνοτρονικής Εδέμ!
  Η Άρτεμκα γέλασε και τραγούδησε:
  Ο Παράδεισος είναι όμορφος και υπέροχος
  Όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο χαρούμενοι...
  Υπήρχε όταν ήσουν γέρος,
  Και τώρα είμαστε όλοι όμορφοι!
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Είμαστε όμορφοι ακόμα και στην Κόλαση. Για παράδειγμα, ήμουν λίγο χοντρός στην προηγούμενη ζωή μου και επομένως είχα πολλά κόμπλεξ σχετικά με αυτό. Και μετά, μόλις η ψυχή αποχωρίστηκε από το σώμα, μεταφέρθηκε στη σάρκα ενός δεκατετράχρονου, πολύ όμορφου και μυώδους αγοριού!
  Ο Σαμίκ τραγούδησε:
  - Ο ήλιος λάμπει από πάνω μας,
  Όχι ζωή, αλλά χάρη...
  Σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για εμάς,
  Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε
  Τα παιδιά έγιναν για πάντα,
  Θέλουμε να πάμε μια βόλτα!
  Ο Artyomka σημείωσε:
  - Πέθανα κι εγώ όταν το σώμα μου είχε ήδη γεράσει και ερειπωθεί! Και η λήψη νέας σάρκας έγινε τεράστια χάρη. Αν και αυτό το μέρος μοιάζει πολύ με παιδική αποικία, η ομάδα των δασκάλων είναι πολύ καλύτερη και δεν υπάρχει ανομία, αν και μπορεί να χτυπηθείς με σκυτάλη!
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Οι διάβολοι χτυπάνε μόνο για δουλειές. Και η ανθρώπινη αποικία χτυπιέται συχνά έτσι! Ή για σαδιστική απόλαυση. Επιπλέον, οι ενήλικες συχνά αλωνίζονται χειρότερα από τα παιδιά!
  Ο Σαμίκ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό το ξέρεις περισσότερο από βιβλία και από ιστορίες άλλων ανθρώπων. Αλλά στην πραγματικότητα υπηρέτησα χρόνο σε ένα αμερικανικό σχολείο ανηλίκων και μπορώ να πω ότι ναι, δεν είναι γλυκό εκεί, αλλά ο κύριος εφιάλτης δημιουργείται από τα ίδια τα παιδιά και η αστυνομία είναι ακόμη περισσότερο ή λιγότερο ανεκτική.
  Η Άρτεμκα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει κουβάς στην Κόλαση. Υπάρχουν εξολοθρευτές κοπράνων που καθαρίζουν το στομάχι και τα έντερα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο, και μάλιστα τεράστιο, πλεονέκτημα σε σχέση με μια ανθρώπινη ζώνη ή φυλακή. Έτσι ο Θεός σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε πολύ πιο ευγενικός και ελεήμων από ό,τι περιγράφουν διάφοροι εκκλησιαστικοί στα βιβλία τους. Από αυτή την άποψη, η Κόλαση είναι...
  Η Πέτκα διέκοψε:
  - Θα ήταν πιο λογικό να αποκαλούμε την Κόλαση ή τον Κάτω Κόσμο - Καθαρτήριο, ή σωφρονιστικό ίδρυμα, αλλά το παλιό όνομα κόλλησε. Και αυτό είναι πραγματικά μια ιδιόμορφη παράδοση. Όπως και ο όρος she-devils σε σχέση με την επίβλεψη αγγέλων!
  Ο Samik επιβεβαίωσε:
  - Ναι, η ιδέα της Κόλασης είναι συχνά πολύ πρωτόγονη. Και υπερβολικά σκληρή. Όταν προσπαθούν να μετατρέψουν τον πιο ευγενικό Ιησού Χριστό στον αιώνιο Χίτλερ. Αλλά στην πραγματικότητα, ο Ελεήμων και Ελεήμων Παντοδύναμος φροντίζει για την ευημερία του ανθρώπου. Και αν δεν επιτρέπονται όλοι στον Παράδεισο αμέσως, τότε αυτό είναι κατανοητό. Σε αυτή την περίπτωση, οι ίδιοι ληστές και χούλιγκαν, χωρίς να λάβουν την κατάλληλη διόρθωση και εκπαίδευση, θα συνέχιζαν να τρομοκρατούν και να καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων στον Παράδεισο.
  Η Πέτκα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, είχα να αντιμετωπίσω ληστές όταν δούλευα ως φωτογράφος. Μερικοί από αυτούς ήταν κανονικοί και μάλιστα φαινομενικά έξυπνοι άνθρωποι, αλλά πολλοί ήταν τρομεροί. Από αυτή την άποψη, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά υπάρχουν πραγματικά, πολύ κακά άτομα που σίγουρα δεν πρέπει να επιτραπούν στον Παράδεισο, και δεν είναι γεγονός ότι θα επανεκπαιδευτούν από την Κόλαση.
  Η Άρτεμκα έγνεψε:
  "Μερικές φορές θέλω πραγματικά να πολεμήσω". Ειδικά όταν είσαι σε νεαρό σώμα και παίζεις εφηβικές ορμόνες!
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Όχι τόσο όσο οι επίγειοι έφηβοι. Ίσως μας δίνουν κάτι για να μην ενθουσιαζόμαστε πολύ. Στην πραγματικότητα, για ένα τόσο δυνατό και υγιές σώμα, μια στύση εμφανίζεται με κάποιο τρόπο πολύ σπάνια, αν και δεν μπορείτε να μας αποκαλείτε ευνούχους!
  Ο Σαμίκ χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, είμαστε τόσο όμορφα αγόρια τώρα. Θα χαρούμε να μας φωτογραφίσουν ώριμες γυναίκες στη Γη, αλλά εδώ στην Κόλαση, μια φορά την εβδομάδα, σε γενικό επίπεδο, μπορείς να συναντήσεις ένα αμαρτωλό κορίτσι...
  Η Άρτεμκα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ναί! Σε αντίθεση με τα λόγια του Χριστού: στον άλλο κόσμο δεν παντρεύονται ούτε παντρεύονται, αλλά παραμένουν σαν άγγελοι στον ουρανό!
  Η Πέτκα διόρθωσε:
  - Όχι στον άλλο κόσμο, αλλά στην Ανάσταση. Και αυτό είναι φυσικά μια αλληγορία. Στον Παράδεισο θα έχεις όσα κορίτσια θέλει η καρδιά σου. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι ένας αληθινός πολίτης του Παραδείσου είναι αρκετά ώριμος πνευματικά ώστε να περιοριστεί.
  Ο Σαμίκ χτύπησε το γυμνό του πόδι και παρατήρησε:
  - Αυτή είναι η ηθική αυτοσυγκράτηση και ο ηθικός νόμος. Τι είμαστε...
  Εδώ ακούστηκε η φωνή του ανώτερου επόπτη του διαβόλου:
  - Πήγαινε στη νυχτερινή προσευχή και πήγαινε για ύπνο.
  Τα αγόρια, φορώντας μόνο το εσώρουχό τους, γονάτισαν και άρχισαν να λένε δυνατά (στην κόλαση προσεύχονται πολύ και αυτό είναι υποχρεωτικό, μόνο στον Παράδεισο μπορείς να προσεύχεσαι όποτε θέλεις!).
  Παραδοσιακά, είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να προσευχόμαστε για την κοίμηση της Μητέρας του Θεού, επομένως είναι η Μητέρα του Θεού που μπορεί να συντομεύσει την περίοδο παραμονής στην Κόλαση και να συγχωρήσει μικρές αμαρτίες και φάρσες αμαρτωλών-αιχμαλώτων.
  Σε σένα, Παναγία Μητέρα του Θεού, είμαι άθλια, πέφτω κάτω και προσεύχομαι: Πίστεψέ με, βασίλισσα, γιατί συνεχώς αμάρτησα και εξοργίζω τον Υιό Σου και τον Θεό μου, και πολλές φορές ομολογώ ότι έχω ξαναβρεί ένα ψέμα. Ο Θεός, και μετανοώ, τρέμοντας: θα με χτυπήσει ο Κύριος, και ξανά και ξανά κάθε ώρα; Κύριε, Παναγία μου, Παναγία Θεοτόκε, προσεύχομαι να ελέησον, να με ενισχύεις, και να με κάνεις το καλό. Ξέρουμε, Παναγία μου, ότι ο ιμάμης μισεί τις κακές μου πράξεις, και με όλες μου τις σκέψεις αγαπώ το νόμο του Θεού μου. αλλά δεν ξέρουμε, Αγνή Κυρία, από πού μισώ κιόλας, αγαπώ κι εγώ, αλλά παραβαίνω το καλό. Μην επιτρέψεις, ω Αγνώτατε, να γίνει το θέλημά μου, γιατί δεν είναι ευχάριστο, αλλά ας γίνει το θέλημα του Υιού Σου και του Θεού μου: ας με σώσει, και να με φωτίσει, και να μου δώσει τη χάρη του Άγιο Πνεύμα, για να πάψω να είμαι κακός από εδώ και πέρα πράξεις, κλπ. Θα είχα ζήσει με εντολή Στον Υιό Σου, σε Αυτόν ανήκει όλη η δόξα, η τιμή και η δύναμη, με τον απαρχή Πατέρα Του και τον Πανάγιο Του και Καλό και Ζωή -Δίνοντας Πνεύμα, τώρα και πάντα και στους αιώνες των αιώνων, αμήν !
  Μετά από αυτό τα αγόρια αιχμάλωτοι της Κόλασης, έχοντας κάνει το σημείο του σταυρού, ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Εδώ έχουν ένα στρώμα και ένα μαξιλάρι και ένα λευκό σεντόνι και μια κουβέρτα. Είναι αλήθεια ότι από το αιώνιο καυτό καλοκαίρι της Κόλασης, οι νεαροί κρατούμενοι συνήθως δεν καλύπτονται και κοιμούνται σχεδόν γυμνοί. Σε πιο αυστηρά επίπεδα, πρέπει να κοιμάστε σε γυμνές κουκέτες και σε ένα κελί όπου υπάρχουν πολλά αγόρια κρατούμενοι. Παρόλα αυτά, τα σώματα είναι νέα, υγιή, δεν ροχαλίζουν, δεν μυρίζουν και αποκοιμιέσαι εύκολα και χωρίς δυσκολία.
  Ίσως ακόμη και οι φρουροί να απελευθερώσουν ένα ειδικό hypnowave για να κοιμηθούν οι κρατούμενοι.
  Όταν ο Πέτκα ήταν στην Κόλαση το πρώτο βράδυ και κοιμήθηκε σε ένα κελί, ήταν πολύ νευρικός. Ακόμα, ένα νέο και άγνωστο μέρος, και φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου. Επιπλέον, στην Κόλαση, όπως και στον Παράδεισο, δεν υπάρχει νύχτα, και δεν υπάρχει καγκελό παράθυρο, σε ένα καθαρό, άνετο κελί με λευκούς τοίχους, στο οποίο μερικές φορές αιώνια νεαροί κρατούμενοι κρεμούν τα δικά τους σχέδια με μαρκαδόρους ή μπογιές, ή ακόμα και φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων.
  Και είναι φως στο κελί όταν κοιμάσαι. Αλλά ο ύπνος ήρθε σχεδόν αμέσως καθώς τα αγόρια πήγαν για ύπνο μετά την προσευχή.
  Και ο Peter Davidenya αποκοιμήθηκε. Και τα όνειρα συμβαίνουν στην Κόλαση σε ένα νεαρό σώμα πολλών ετών και πολύχρωμο.
  Εδώ, μπροστά στο αιώνιο αγόρι, εμφανίστηκε ένα κορίτσι υπέροχης ομορφιάς, μια τέτοια ξανθιά.
  - Αυτά εννοείς; - Έδειξε τις μεγαλόμυτες. - Το γεγονός είναι ότι είναι από τη φυλή Brokk, πιστεύουν σε έναν Θεό. Μην τους φοβάσαι, μου είναι υποτακτικοί.
  Το αγόρι Πέτκα σηκώθηκε και έσφιξε τις γροθιές του, αναφωνώντας:
  - Δεν ήρθα στον πλανήτη σου για να φοβηθώ.
  Η μάγισσα ούρλιαξε με θυμό:
  - Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός μάγος για να κινείσαι ανάμεσα σε κόσμους. Προφανώς δεν είσαι ένας συνηθισμένος, αλλά ένα golden boy. Ελάτε να πετάξουμε μαζί και θα δείξετε τι μπορείτε να κάνετε.
  Το αγόρι Πέτκα παρατήρησε πολύ ειλικρινά:
  - Μα αγαπητή Μιλοσλάβα! Στον κόσμο μας, η μαγεία είναι τόσο ανεπτυγμένη που οι ντόπιοι μάγοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι που να αξίζει τον κόπο.
  Η μάγισσα ξεστόμισε:
  - Πώς κινήθηκες;
  Ο νεαρός μαθητής και κρατούμενος της Άντα ανασήκωσε τους ώμους του:
  - Για μένα είναι μυστήριο. Δεν βρίσκω εξήγηση για αυτό. Ίσως μια χωρική τρύπα.
  - Εντάξει, αγόρι, κάτσε να πετάξουμε μαζί μου. - Ο σαμάνος άπλωσε τα δάχτυλά της, κούνησε τα χέρια της και το επόμενο δευτερόλεπτο ένας σπασμένος κύκλος πέταξε από το χέρι της. Κινήθηκε σε μια σπείρα, συσπάστηκε, μετά άρχισε σταδιακά να αναπτύσσεται από αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται τα περιγράμματα ενός φτερωτού ελαφιού.
  - Πολύ ενδιαφέρον! - Σημείωσε η Πέτκα . - Μου θυμίζει Πήγασο μόνο με κέρατα.
  Η μάγισσα γάβγισε ως απάντηση:
  - Σου αρέσει αυτός; Κάτσε, πάμε μια βόλτα μαζί μου.
  Ο Νταβιντένια πήδηξε και πέταξε στον αέρα, το σώμα του έγινε χωρίς βάρος και κάθισε ομαλά στην πλάτη του ελαφιού.
  - Θέλεις να γίνεις ελάφι;! - Είπε η μάγισσα.
  Ο νεαρός μαθητής γέλασε:
  - Το να είσαι ελάφι δεν έχει κύρος εδώ!
  Η Μιλοσλάβα γέλασε:
  - Μπορώ να σε κάνω βάτραχο. Ή όχι πολύ μεγάλος δράκος. Παρεμπιπτόντως, οι μάχες δράκων θα πραγματοποιηθούν στον διαγωνισμό μάγων, οπότε θα πρέπει να βοηθήσετε.
    Η Πέτκα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς να πολεμήσετε στο σώμα ενός δράκου;
  Η μάγισσα τσίριξε:
  - Λοιπόν, γιατί όχι!
  Ο νεαρός ιππότης παρατήρησε μπερδεμένος:
  "Αλλά δεν έχω την εμπειρία να αγωνιστώ με τόσο μεγάλο σώμα".
  Η μάγισσα σφύριξε:
  - Και στη σάρκα σου μπορείς να πολεμήσεις!
    Η Πίτκα έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς!
  - Δείξε μας λοιπόν. Ο σαμάνος έκανε μια χειρονομία στον δεξιό πλευρό πολεμιστή.
  Το αγόρι ξαφνιάστηκε:
  - Με γυμνά χέρια;
  - Όχι στα κοντάρια! - φώναξε η Μιλοσλάβα. Εδώ στο γήπεδο θα παλέψεις.
     Ο Πέτκα κατέβηκε, ένιωσε σαν να ήταν μεθυσμένος. Μετά χτύπησε το πόδι του και τεντώθηκε.
  - Θα σε κάνω ακόμα να κορνάρεις. - Ο σαμάνος χτύπησε με κεραυνό και άνθησαν λουλούδια στο κεφάλι του Davidenya .
  - Τι συνέβη; - Ήθελα κέρατα. - Η Μιλοσλάβα έκανε άλλο ένα ξόρκι. Δύο κεραυνοί χτυπούν ταυτόχρονα. Ένα ολόκληρο μπουκέτο άνθισε στο κεφάλι του νεαρού, τα λουλούδια κινήθηκαν, κίτρινα, μπλε, κόκκινα, σηκώθηκαν και κινήθηκαν, μεγαλώνοντας σαν ζύμη με μαγιά.
  - Τι έκανες, με πήγες στο λεμόνι για τσάι; - Η Πέτκα γέλασε .
  Η μάγισσα κούνησε τα χέρια της:
  - Αγόρι, μην κάνεις θόρυβο! Φαίνεται ότι η μαγεία μου δεν λειτουργεί σωστά πάνω σου. - Γιατί θα τσακωθείς έτσι;
  Ένας μεγαλόσωμος πολεμιστής ήρθε εναντίον του, ήταν δύο κεφάλια ψηλότερος και οι μύες του ήταν απλά τρομεροί. Οι χοντρές μπάλες ήταν λιγότερες, και ίσως πιο χοντρές από τους μηρούς της Πέτκα , και το βάρος ήταν τρεις φορές μεγαλύτερο.
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Δεν πιστεύω ότι μια τέτοια φιγούρα μπορεί να κατασκευαστεί χωρίς αναβολικά στεροειδή. Πού τα παράγεις;
  Η μάγισσα χαμογέλασε δυσοίωνα:
  - Έφτιαξα ένα ειδικό φίλτρο για την οικοδόμηση μυών. Αν τον νικήσεις, θα το πάρεις μόνος σου.
  - Όχι, είμαι καλύτερος από τη φύση μου.
  - Και προτιμώ τη μαγεία. - Η Μιλοσλάβα αναπαρήγαγε έναν νεκρό βρόχο, απελευθερώνοντας ένα πάλσαρ. Ένα διακλαδισμένο δέντρο παχύ σαν βελανιδιά, σε σχήμα φολιδωτό φοίνικα, σωριάστηκε πάνω στο γρασίδι.
  - Λοιπόν, φαντάσου ότι σε χτύπησα έτσι. Και καμία ποσότητα μυών δεν θα βοηθήσει.
  - Αν ήσουν άντρας, θα σου πρόσφερα μονομαχία επί ίσοις όροις.
  - Είναι σαν ξιφία, πολύ τιμή μωρό μου. Αλλά πρώτα, προσπαθήστε να τον ξεπεράσετε! - Κούνησαν την παλάμη τους προς τον κακοποιό. Και εσείς, παιδιά μου, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτό!
  Οι ιθαγενείς θορυβήθηκαν και άρχισαν να γίνονται στοιχήματα. Ο Ντμίτρι συνειδητοποίησε από το βρυχηθμό ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση το φαβορί. Προφανώς, δεν πίστευαν σε αυτόν και ο πολεμιστής, διάσημος μεταξύ των ιθαγενών και γεμάτος μαγικά αναβολικά, ενέπνευσε πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες ήταν εκατό προς μία υπέρ του. Ο Petka είχε μια ιδέα για το πώς να πολεμήσει με μπαστούνια, αλλά δεν ήταν σοβαρός άσος σε αυτό το θέμα. Και δεν συμμετείχα σε αγώνες σε αυτό το άθλημα, αν και έκανα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένου του kendo. Ο αντίπαλός του ήταν πολύ μεγάλος, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν κατώτερος σε ταχύτητα. Ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε να χάσει. Έτσι στάθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλον, μια μεγάλη σκοτεινή φιγούρα υψωνόταν πάνω από μια μικρή ελαφριά. Το σήμα ακούστηκε και η μάχη άρχισε.
     Ο Πέτκα έκανε μια γρήγορη εκτόξευση, προσπαθώντας να τον χτυπήσει κάτω από το γόνατο, αλλά ο εχθρός τον πολέμησε και τον πέταξε με μια κίνηση. Τότε ο νεαρός συνειδητοποίησε ότι ο εχθρός ήταν τουλάχιστον ίσος σε ταχύτητα. Τότε ο Πέτκα γύρισε το κοντάρι πάνω από το κεφάλι του και, πηδώντας, προσπάθησε να τον κλωτσήσει στο ηλιακό πλέγμα. Η επίθεση αποκρούστηκε.
  - Ανάθεμα! - Ο νεαρός βρικόλακας ορκίστηκε.
  Μια ολόκληρη σειρά από χτυπήματα έπεσε πάνω του, ο πολεμιστής επιτέθηκε γρήγορα, ο Petka υποχώρησε, μόλις πρόλαβε να αντεπιτεθεί και έχασε ένα τρύπημα στο στήθος, μετά ένα δυνατό χτύπημα στον ώμο και το πόδι. Επιπλέον , αν κρίνουμε από το τσούξιμο, το δάχτυλο έσπασε και άρχισε να τρέχει αίμα.
  - Ποιος δημιούργησε ένα τέτοιο τέρας! - Ο Πέτκα ήταν θυμωμένος και πέταξε με τέτοια ταχύτητα που χτύπησε τον εχθρό στη μύτη. Μετά από αυτό ο μαύρος πολεμιστής άρχισε να προελαύνει ιδιαίτερα μανιασμένος, με το ραβδί του να αναβοσβήνει σαν κεραυνός. Ο Πέτκα έχασε μερικά ακόμη χτυπήματα για να ξεφύγει από μια τόσο τρομερή δύναμη που έπρεπε να πηδήξει μακριά, αλλά ούτε αυτό βοήθησε, ένα από τα χτυπήματα χτύπησε το κεφάλι, το σαγόνι του ράγισε και μόνο χάρη στη συνήθεια να δέχεται ένα χτύπημα Η Πέτκα δεν λιποθύμησε. Αλλά το γεγονός ότι πολλά από τα δόντια του πέταξαν δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει ένα ξέσπασμα θυμού. Φυσικά, εκείνος, που το χαμόγελό του τρέλανε πολλές διαφορετικές κοπέλες, θα γινόταν με κενό. Δάκρυα κύλησαν άθελά του από τα μάτια του Πέτκα και πήδηξε βάζοντας όλη του την οργή στο χτύπημα. Ωστόσο, ο τρομερός πολεμιστής αντέκρουσε με ένα αντίθετο τρύπημα στα πόδια του. Η Πέτκα γύρισε και χτυπήθηκε δυνατά στην πλάτη. Ο νεαρός μαθητής βόγκηξε. Μια ματωμένη ομίχλη τρεμόπαιξε μπροστά στα μάτια μου και θραύσματα δοντιών τρύπησαν τη γλώσσα μου. Κυλώντας διαισθητικά στο πλάι, κατάφερε να αποφύγει το ακονισμένο κοντάρι και, με τη σειρά του, κατάφερε να φτάσει στη βουβωνική χώρα του αντιπάλου με το σύνθημα.
  Το χτύπημα στις μπάλες ήταν επιτυχές, ο εχθρός ούρλιαξε, στη συνέχεια προσπάθησε να αντεπιτεθεί, αλλά έχασε τον συντονισμό, σκύβοντας το κεφάλι του πολύ χαμηλά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
   Η Πέτκα το εκμεταλλεύτηκε και τον χτύπησε στο μάτι. Ο Αβορίγινος γάβγισε, έχοντας χάσει τα μάτια του, άνοιξε εντελώς. Ο νεαρός μαθητής το εκμεταλλεύτηκε αυτό και, πρώτα έσκυψε για να αποφύγει τη ρίψη και μετά, πηδώντας σαν διάβολος από ταμπακιέρα, βούτηξε την άκρη κατευθείαν στο λαιμό. Ο γίγαντας πνίγηκε στο αίμα και άρχισε να πέφτει γρήγορα. Στη συνέχεια, η Petka τον τελείωσε με ένα χτύπημα στον κρόταφο, αν και ο ίδιος, με τη σειρά του, χτυπήθηκε στο στήθος.
  - Α, είσαι ο γιος του διαβόλου! - Είπε και έπεσε.
  - Και οι δύο μαχητές είναι κάτω! - φώναξε ο σαμάνος. - Νικητής θα είναι αυτός που θα σταθεί πρώτος.
  Όσο δύσκολο κι αν ήταν για τον Πέτκα , αυτά τα λόγια του λειτούργησαν σαν ισχυρό διεγερτικό και πήδηξε όρθια, αν και τα πόδια του ήταν μισοσπασμένα. Η Μιλοσλάβα κυκλοφόρησε μια ολόκληρη επίδειξη πυροτεχνημάτων με κροτίδες.
  - Ο μαχητής με το όνομα Πέτκα κέρδισε . Παρεμπιπτόντως, στοιχηματίζω στον μικρό γίγαντα. Λοιπόν, οι ηττημένοι επωμίζονται το στοίχημα.
  Οι πολεμιστές, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, έφεραν υπάκουα κοχύλια και χρυσάφι. Όλα πήγαν τακτικά, αν και κάποιες χρειάστηκε να βγάλουν τις αλυσίδες τους και πολλές γυναίκες έχασαν τα κοσμήματά τους. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν καθόλου φιλικά βλέμματα.
  - Ξέρεις τον Mio, θα τον είχα φάει τόσο μικρό.
  - Θα το ήθελα με ντομάτες κάκτου και το πιπέρι. - Είπε ονειρικά μια νεαρή κοπέλα, η ίδια μαύρη με ένα σχέδιο ενός φιδιού σαν λιοντάρι. Ήταν ξεκάθαρο ότι έβγαζε απρόθυμα τα χαμένα χρυσά βραχιόλια.
  Ο όμορφος κανίβαλος κελαηδούσε:
  - Το φρέσκο είναι καλύτερο, πολύ πιο ζουμερό. Ήμουν χαρούμενος που δοκίμασα λευκό κρέας, αν όχι πολεμίστρια, τουλάχιστον φίλη της. Δείτε πόσο σμιλεμένα και σαρκώδη είναι τα πόδια της.
  - Και αυτό είναι σωστό, θα είχαμε τέτοια κορίτσια, ένα δόντι τη φορά.
  Γκρίνια και φασαρία ακούστηκαν εκεί κοντά. Ένας πολεμιστής, μη έχοντας τίποτα καλύτερο, του έφραξε τη μακριά μύτη και τώρα του κόπηκε. Μια κραυγή συνόδευε την πολύ επώδυνη διαδικασία. Η Ίνγκα έσπευσε να τον σώσει, αλλά απωθήθηκε ασυνήθιστα. Μετά έστριψε και κλώτσησε τον πλησιέστερο πολεμιστή στο στομάχι. Έσκυψε και ούρλιαξε, και το πλήθος επιτέθηκε στο κορίτσι. Στη συνέχεια έκανε μια περιστροφή, γκρεμίζοντας τον πλησιέστερο εχθρό με ένα μαστιγωτό χτύπημα. Έπειτα, όπως ο Βαν Νταμ, χτύπησε σε ένα τέντωμα, σπάζοντας τα σαγόνια δύο πολεμιστών ταυτόχρονα. Οι άλλοι κουνούσαν τα δόρατά τους, η κοπέλα όρμησε πάνω τους, περιστερούσε σαν λοβός και χτύπησε τη γροθιά της στο ηλιακό πλέγμα. Η αντίπαλός της βυθίστηκε και μετά η καλλονή χτύπησε το γόνατό της στο άλμα.
  - Να σταματήσει! - είπε η Μιλοσλάβα. - Η κοπέλα σου είναι μεγάλη μαχήτρια. Ακριβώς γι' αυτό ασχολήθηκε τόσο πολύ.
  - Κόβεται η μύτη ενός άντρα. Είναι δυνατόν; - Τα μάτια της Αζαλέα άστραψαν.
  Ο σαμάνος έκανε έναν τρομερό μορφασμό, τα νύχια της άρχισαν να μακραίνουν, αυτό θύμισε στο κορίτσι της σειράς της Freida Kruger, φυσικά όχι τόσο μοδάτο όσο παλιά, αλλά και πάλι εντυπωσιακό. Η κοπέλα ίσιωσε περήφανη, μετά, βλέποντας ότι δύο στρατιώτες κρατούσαν ένα δόρυ σαν οριζόντια μπάρα, πήδηξε πάνω του, κολλώντας επιδέξια πάνω του με τα γυμνά πόδια της.
  - Δεν θα σε αφήσω να κόψεις τη μύτη σου! - επανέλαβε εκείνη.
  Η μάγισσα απάντησε σε αυτό με ένα βροντερό γέλιο που θύμιζε το τρίξιμο των ταφικών σταυρών.
  - Σίγουρα μου αρέσεις. Θα σας πάρω μαζί σας, θα λάβετε μέρος και οι δύο στο τουρνουά.
  Η Ίνγκα χαμήλωσε τα μάτια της σεμνά:
  - Κι αν αρνηθώ;
  Η μάγισσα ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Τότε ο φίλος σου θα είναι ολομόναχος με μια τόσο γοητευτική ντίβα σαν εμένα. Το θέλεις αυτό;
  - Οχι! Απλά προσπάθησε να μου το πάρεις.
  - Αν θέλω, ούτε ένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Στο μεταξύ, κοίτα τα πόδια σου, στέκεσαι πάνω σε ένα φίδι.
  Το δόρυ σφύριξε, το κορίτσι έπεσε από την πλάτη της, που είχε γίνει ολισθηρή και ευέλικτη. Τότε έπεσε πάνω της η ομοιότητα ενός ανακόντα σφίγγοντάς την στην αγκαλιά του.
  - Αυτό είναι πολύ ανόητο αστείο. - Η Πέτκα , χτυπώντας τον πολεμιστή στο ζυγωματικό, άρπαξε το σπαθί του από πάνω του και έκοψε το κεφάλι του φιδιού με μια κίνηση. Το δηλητηριώδες στόμα δάγκωσε το γρασίδι, το δηλητήριο έρεε και το οξύ άρχισε να καπνίζει.
  - Μπράβο και δεν με απογοήτευσες. Τώρα αγόρι μου, πες μου τι θέλεις;
  - Δεν θέλω να είμαι με τα δόντια, είναι τόσο αηδιαστικό.
  - Θα φτιάξω ένα φίλτρο και θα γιατρέψω τις πληγές σου. Θα μπορούσε να είχε γίνει πιο γρήγορα, αλλά η μαγεία δεν λειτουργεί προβλέψιμα. Και πώς νιώθεις. Το όνομά της είναι...
  - Ξυπόλητη Ίνγκα! - Το κορίτσι γάβγισε. - Παραλίγο να με σκοτώσεις. Προφανώς έχεις σαδιστικές τάσεις, μάγισσα.
  "Ήθελα απλώς να σε εκφοβίσω για να μην τραντάξεις πολύ τα πόδια σου". Τι σημαίνει σαδιστικός;
  - Στον κόσμο μας, στα αρχαία χρόνια ζούσε ένας τέτοιος μαρκήσιος ντε Σαντ. Λάτρευε τα τρομερά όργια, για τα οποία φυλακίστηκε στη Βαστίλη. Εκεί, στη φυλακή, έγραψε πολλά βιβλία, τα οποία αργότερα έγιναν τερατώδη δημοφιλή.
  - Σχετικά με τι; - ρώτησε ο σαμάνος.
  Σχετικά με την ευχαρίστηση που μπορείτε να πάρετε από την πρόκληση πόνου και ταλαιπωρίας σε άλλους ανθρώπους.
  - Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, ο ίδιος μου άρεσε να διαβάζω ένα τέτοιο βιβλίο. Θα μπορούσατε να το βγάλετε από τον κόσμο σας;
  - Όχι, εμείς οι ίδιοι δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε εδώ. Δεν ξέρουμε πώς να ξεπεράσουμε τους ατελείωτους χώρους.
  - Μα εσύ Ίνγκα, το διάβασες; - ρώτησε ο σαμάνος με στοργή.
  Το κορίτσι κοκκίνισε και ένιωσε ντροπή.
  - Δεν ήξερα καν, άγιε άνθρωπε, ότι διάβασες τόσο άσχημα πράγματα. - είπε επιτιμητικά η Πέτκα .
  "Ένιωσα πολύ αηδιασμένος, αλλά παρασύρθηκα τρομερά". Ειδικά Ιουλιέτα, το απαγορευμένο φρούτο είναι πάντα γλυκό. - Η Ίνγκα κάλυψε το πρόσωπό της με τις παλάμες της.
  - Τότε δεν είναι τόσο απελπιστικό. Ένα άτομο θυμάται σχεδόν τα πάντα, αλλά θυμάται μόνο τα σημαντικά. Μπορώ να αντλήσω πληροφορίες από τη μνήμη σας αναπαράγοντας αυτό το υπέροχο βιβλίο.
  Η μαχόμενη Ίνγκα έσφιξε τα χέρια της.
  - Δεν επιμένω σε αυτό.
  - Έλα, κορίτσι μου, θα τα κανονίσω όλα για σένα. Βλέπω ότι διασκέδασες πολύ, αρκεί η διασκέδαση για σήμερα.
  - Αυτή η σελίδα χτύπησε τα γούνινα παλτό μου, με άφησαν, παρακαλώ. - ρώτησε ο άγριος παραμορφώνοντας φανερά τα λόγια του.
  - Λοιπόν, όχι, δεν πρέπει να εκθέτουμε το πρόσωπό μας. Αν και αν πληρώσεις εκατό χρυσά, θα σου δώσω μεγαλύτερο σαγόνι.
  - Πού μπορώ να πάρω τόσα πολλά; Είναι καλύτερα να αφήσω τον σιδερά να μου βάλει τα σκουριασμένα. - είπε ο πολεμιστής.
  - Άρα θα είναι καλύτερα. Λοιπόν, στο μεταξύ, έλα στο κάστρο μου.
  - Αυτό θα είναι ενδιαφέρον για εμάς. - είπε η Ίνγκα.
  - Εντάξει, θα μείνουμε στο τουρνουά και μετά θα επιστρέψουμε. - Ο Πέτκα συμφώνησε , καταφέρνοντας να διατηρήσει το λεκτικό του παρά την απώλεια των δοντιών του.
  Το εσωτερικό του πύργου απροσδόκητα αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο από ό,τι φαινόταν από έξω. Οι διάδρομοι ήταν φαρδιοί και ψηλοί, και οι πολυέλαιοι γεμάτοι κεριά έκαιγαν από πάνω. Στους τοίχους κρέμονταν πολλά δέρματα και χαλιά. Οι πίνακες ζωγραφικής, φτιαγμένοι κυρίως από ψηφιδωτά, ήταν σπάνιοι, αλλά ήταν πολύ εκφραστικοί. Στον Ντμίτρι άρεσε ιδιαίτερα η σκηνή όπου απεικονίστηκε η μάχη των μάγων και των μάγων. Η μάχη ήταν τεράστια, βράχοι κατέρρευσαν, η θάλασσα έβρασε, ηφαίστεια εξερράγησαν. Πολλές ακτίνες έκοψαν τον ουρανό, μπορούσες να δεις πώς τα αστέρια συμπλέκονται μεταξύ τους. Και όλα σε τόσο φωτεινά αστραφτερά χρώματα δεν είναι μάχη, αλλά παραμύθι.
  - Χμμ ναι! Ποιος έφτιαξε ένα τέτοιο αριστούργημα; - ρώτησε η όμορφη Ίνγκα.
  - Το ζωγράφισα μόνος μου χρησιμοποιώντας μαγεία. Είναι αλήθεια ότι ο μάγος Firr με βοήθησε σε αυτή την περίπτωση. Υπέροχη διακόσμηση.
  - Πώς καταφέρατε να χωρέσετε τόσα δωμάτια και διαδρόμους σε ένα τόσο μικρό σχετικά κτίριο; Έξω είναι ένα αρχοντικό, αλλά μέσα είναι ένα παλάτι.
  - Αυτό ήδη δείχνει ότι έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων. Έχω τον έλεγχο πολλών μαγικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης της εξουσίας στο διάστημα.
  - Είναι σαν του Μπουλγκάκοφ, η πέμπτη διάσταση. - είπε η Ίνγκα πατώντας το γυμνό της πόδι.
  Η μάγισσα μουρμούρισε:
  - Ο Μπουλγκάκοφ είναι ο μάγος σου;
  - Σχεδόν! Αυτό που δημιούργησε με την πένα του μοιάζει με την ποίηση της μαγείας.
  - Φτερό, όχι κακό τεχνούργημα. Το χρησιμοποίησα μια φορά στα νιάτα μου. Αυτά που τραβήχτηκαν από την ουρά ενός μέγα-φοίνικα είναι ιδιαίτερα καλά! Μόνο σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να έχετε μεγάλη δύναμη.
  Εδώ η Ίνγκα μπήκε στη συζήτηση.
  - Και, κατά τη γνώμη μου, το "The Master and Margarita" είναι μια μέση φαντασία, αλλά νωρίτερα στη δεκαετία του '30 ήταν μια αίσθηση. Τότε αυτό ήταν μοναδικό, ειδικά στην ΕΣΣΔ, μια τυπικά αθεϊστική χώρα, και ξαφνικά ο Διάβολος περπατούσε στη Μόσχα. Δεν είναι καταπληκτικό αυτό; Ειδικά το Σοβιετικό Σοβιέτ, στο οποίο η δυτική επιστημονική φαντασία δεν ήταν προσβάσιμη.
    Η Πέτκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ίσως έχετε δίκιο, γενικά με ενδιαφέρει περισσότερο η κοσμογονική φαντασία και η φαντασία μου φαίνεται πολύ πρωτόγονη και παιδική.
  Η μάγισσα έσκυψε το κεφάλι της.
  - Απ' όσο καταλαβαίνω, ο Μπουλγκάκοφ δεν είναι μάγος, αλλά απλώς συγγραφέας - χαρτογράφος! Δεν σε σέβομαι!
  Η Ίνγκα χτύπησε το γυμνό της πόδι και ρώτησε:
  - Τα έχεις αυτά;
  - Ένας από τους μάγους φέρεται να ταξίδεψε σε άλλους κόσμους και έγραψε αρκετά καλά βιβλία. Ακόμα κι εγώ διάβασα ένα, και μετά μάθαμε ότι τα έφτιαξε όλα, αλλά τα έγραψε εντελώς φυσικά.
    Η Πέτκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Η φαντασία είναι μεγάλη δύναμη! Άρχισα επίσης να γράφω ένα μυθιστόρημα στον υπολογιστή, μου λείπει τόσο η επιμονή, αλλά τώρα μπορώ επιτέλους να προσθέσω κάτι άλλο από τη ζωή μου.
  Το κορίτσι απάντησε ψυχρά:
  - Αν ακόμα φύγουμε από εδώ.
  Το πάτωμα από κάτω τους ήταν σπαρμένο με πεσμένα φύλλα από πολύτιμους λίθους. Τα γυμνά πόδια της Ίνγκα ήταν γαργαλητά.
  -Πρέπει να είσαι πολύ πλούσιος; - πρότεινε η Πέτκα .
  - Όχι, αυτό που έχετε κάτω από τα πόδια σας είναι συνηθισμένος γρανίτης, ελαφρώς τροποποιημένος από τη μαγεία. Τέτοιες πέτρες δεν μπορούν να πωληθούν στην αγορά - θα τις μυρίσουν και μπορεί ακόμη και να τους στερήσουν τη μαγεία τους. Και αυτό είναι τρομερό.
  - Πώς είναι αυτό δυνατόν!
  - Για δυνατούς μάγους ή για μια μεγάλη ομάδα μέτριων είναι εντάξει. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνω, όπως λες, ένας απλός θνητός. Και δεν είμαι πια λίγο μεγάλη, δεν θέλω να γίνω γριά.
  Η Ίνγκα ξαφνιάστηκε:
  - Σου επιτρέπει η μαγεία να ζεις για πάντα;
  - Σχεδόν! Εξαρτάται από τη δύναμη του σαμάνου, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο περισσότερο ζει, αλλά το τέλος έρχεται σε όλους.
  - Είναι κρίμα! - Η Ίνγκα αναστέναξε βαριά. - Και ήθελα να γίνω αθάνατος.
  - Αυτό οφείλεται στον φόβο, αλλά αγαπητέ μου, θα σε παρηγορήσω, και μετά το θάνατο υπάρχει συνέχεια, οπότε μη φοβάσαι: η συνείδηση δεν θα εξαφανιστεί, αλλά μπορεί να καταλήξεις σε κακό μέρος.
  - Σαν κόλαση;
  Η μάγισσα επιβεβαίωσε:
  - Ακόμα χειρότερα, για να είναι καλό πρέπει να βρεις έναν δυνατό προστάτη θεό, ή ακόμα καλύτερα, αρκετές θεότητες. Σε αυτή την περίπτωση, όσο πιο δυνατή η στέγη σας, τόσο πιο άνετες θα είναι οι συνθήκες της μεταθανάτιας ύπαρξής σας.
  - Κι αν είμαι άθεος; - ρώτησε η Πέτκα .
  - Τότε αλίμονο σε σας, θα στερηθείτε υποστήριξη και προστασία, που σημαίνει, πιθανότατα, μετά από μια πολύ οδυνηρή αναμέτρηση, θα γίνετε ο χαμηλότερος σκλάβος οποιουδήποτε ισχυρού πνεύματος.
  - Μα θα συνεχίσω να υπάρχω;
  - Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σκληρά τιμωρείται ο αδελφός σου, θα ονειρευτείς τον θάνατο. Όχι, πριν να είναι πολύ αργά, διάλεξε έναν θεό για τον εαυτό σου, ή μάλλον μια σειρά από θεότητες, και προσκύνησε μαζί μου. Και θα σας διδάξω μαγεία.
  Ο νεαρός μαθητής σε αυτό το όνειρο έγνεψε:
  - Ακούγεται πολύ δελεαστικό.
  - Προτιμώ την προστασία του Ιησού Χριστού. Και παρόλο που είμαι αδιόρθωτος αμαρτωλός, δεν θα προδώσω τον δάσκαλό μου. - είπε με πάθος η Ίνγκα.
  - Ποιος είναι ο Ιησούς; - ρώτησε ο σαμάνος.
  - Αυτός είναι ο Θεός μας. Ο Θεός Υιός στην Ορθοδοξία είναι το δεύτερο πρόσωπο της Τριάδας. - απάντησε η Πέτκα .
  - Δηλαδή έχεις Τρεις Θεούς;
  - Όχι, μόνο ένα.
  - Ο Θεός ο Υιός; Ιησούς;
  - Όχι, αυτή είναι μόνο μια υπόσταση μιας και μοναδικής θεότητας. Ο Θεός είναι Τριαδικός! - είπε η Ίνγκα.
  - Φυσικά, έχουμε και αυτά. Αλλά ο Θεός σου είναι μακριά σου και αν πεθάνεις εδώ, δεν θα μπορέσει να σε προστατεύσει.
  Η Ίνγκα έβαλε πόζα! Και ούρλιαξε:
  - Η Βίβλος λέει ότι ο Ιησούς δημιούργησε οτιδήποτε ορατό και αόρατο, γήινο και ουράνιο, και συγκρατεί τα πάντα με τη δύναμή του. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος σας δημιουργήθηκε και ελέγχεται από αυτόν.
  - Οχι! - Η μάγισσα τίναξε τη φλεγόμενη χαίτη της. - Σε αυτήν την περίπτωση, θα τον γνωρίζαμε, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτό το όνομα.
  - Ή ίσως τον ξέρεις με άλλο όνομα. Γενικά έχετε πίστη στον Υπέρτατο Δημιουργό.
  - Σε άλλους κόσμους πιστεύουν σε αυτό, ότι υπάρχει ένας και παντοδύναμος άνθρωπος, αλλά στον πλανήτη μας αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν δημιούργησε το σύμπαν και είναι αιώνιο.
  - Που ακούγεται λογικό. Η αιώνια ύλη για μια άπειρη χρονική περίοδο θα μπορούσε να προκαλέσει μια απεριόριστη ποικιλία μορφών ζωής. Αυτό είναι πολύ πιο εύλογο από την πίστη σε έναν και μόνο δημιουργό. Επιπλέον, μια τέτοια υπερευφυΐα είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Επιπλέον, το ερώτημα είναι: πού ήταν ο Θεός όταν δεν υπήρχαν ο χρόνος, η ύλη και ο χώρος; - Η Πέτκα έκανε μια ερώτηση .
  - Απασχόλησε ό,τι υπήρχε. - απάντησε η Ίνγκα.
  - Έτσι, έχοντας αρχίσει να δημιουργεί, ο Παντοδύναμος μειώθηκε. - ρώτησε σαρκαστικά ο νεαρός μαθητής.
  Το κορίτσι μπερδεύτηκε.
  - Ο Θεός δεν μπορεί να συρρικνωθεί.
  - Αλλά όντας απολύτως τα πάντα, και συλλαμβάνοντας τα πάντα, άρχισε να δημιουργεί και δεν καταλαμβάνει πλέον ουσιαστικά τη θέση όλων όσων υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι ο Θεός έχει γίνει μικρότερος.
  Η Ίνγκα το έγνεψε.
  - Αυτό είναι σοφιστεία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φέρετε οποιαδήποτε δήλωση στο σημείο του παραλογισμού. Και πότε θα τελειώσουν επιτέλους αυτοί οι διάδρομοι;
  - Οι τοίχοι είναι επίσης μαγικοί, και το μήκος τους σχετικό. - Είπε ο σαμάνος. - Μπορούμε να κινηθούμε αμέσως, ή μπορούμε να απολαύσουμε την ομορφιά. Ήθελα να σας δείξω τον ζωολογικό κήπο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πολλά ζώα σε αυτόν, οπότε ίσως την επόμενη φορά. Ναι, και μου άρεσαν πολύ οι σκέψεις σου για τον Θεό. Μερικές φορές το σκέφτομαι αυτό ο ίδιος, ιδιαίτερα τη μεταθανάτια ύπαρξη, έχουμε, για παράδειγμα, νεκρομάντες, μπορούν να καλέσουν πνεύματα και να τους κάνουν να πουν πολλά. Για παράδειγμα, το χρησιμοποίησα μόνος μου. Κι όμως οι πληροφορίες τους είναι αντιφατικές. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς βαριούνται χωρίς σώμα και θέλουν να επιστρέψουν στη σάρκα. Τόση ευχαρίστηση μπορεί να δώσει το σώμα. - Η μάγισσα κοίταξε παιχνιδιάρικα τη νεαρή και όμορφη Πέτκα .
  Μια σπίθα πάθους άναψε στα μάτια της. - Όχι, είναι ανυπόφορο.
  - Ποιος με χρειάζεται με τέτοιο πρόσωπο με κενό δόντια;
  - Εντάξει, αρκετά θαυμάζοντας την ομορφιά, έχεις δει κάτι τέτοιο;
     Η Πέτκα κοίταξε ξανά γύρω της, κοιτάζοντας το άγαλμα των γυμνών ηρώων και των συναρπαστικών ερωτικών γυναικών, καλυμμένων με χρυσό.
  - Ναι, είναι πλούσιο, εντυπωσιακό.
  - Τότε πάμε στο χολ. - Η Μιλοσλάβα έκανε μια ανυπόμονη χειρονομία.
  Η αίθουσα ήταν τεράστια και χωρούσε δώδεκα πύργους. Το πολυτελές τραπέζι ήταν τοποθετημένο σε μια σπείρα και είχε μια κύρια όψη σε σχήμα κορώνας.
  - Το αντέγραψα από τον Mage King, έχει πραγματικά πολλά περισσότερα, αλλά δεν είχα αρκετή δύναμη.
  - Ούτε αυτό είναι κακό. - Η Ίνγκα παρατήρησε την απουσία υπηρετών. - Τι φαγητό θα κουβαλάμε μόνοι μας;
  - Λοιπόν, αυτή είναι η ανησυχία μου. Εν τω μεταξύ, καθίστε από πάνω, πρέπει να ετοιμάσω ένα φίλτρο.
  Η Μιλοσλάβα κούνησε τα νύχια της και εξαφανίστηκε.
  - Θαύματα σε κόσκινο. - είπε η Πέτκα . - Άμεση τηλεμεταφορά.
  - Φαίνεται ότι έχουμε έναν πραγματικό μάγο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ σε πραγματικό παραμύθι.
  - Ή μήπως κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε.
  - Δεν συμβαίνει σαν δύο άτομα ταυτόχρονα.
  - Μπορούμε να μάθουμε όταν ξυπνήσουμε, αλλά τώρα τσιμπήστε τον εαυτό σας.
    
  Η επιθετική Ίνγκα απάντησε αναστενάζοντας:
  "Έχω ήδη βιώσει αρκετό πόνο για να καταλάβω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως και εσείς".
  "Κάποτε ονειρεύτηκα ότι τραβούσαν ένα δόντι και ο πόνος ήταν πραγματικός". - είπε η Πέτκα .
  - Αυτό γιατί είσαι δειλός. Προφανώς φοβόταν τόσο πολύ το τρυπάνι που φανταζόταν φρίκη από φόβο.
  - Δεν φοβάμαι τον πόνο. Αν τη φοβόμουν, δεν θα πήγαινα στο Tech-Van-do.
  - Υπάρχει ένα τέτοιο φαινόμενο όταν ένας άνθρωπος φοβάται ένα πράγμα.
  Τα λόγια της διακόπηκαν από τη μουσική και όμορφες ημιδιαφανείς χορεύτριες πέταξαν στον αέρα.
  - Τι άλλο είναι αυτό; - είπε η ξυπόλητη Ίνγκα.
  Ένα ζώο παρόμοιο με ένα χάμστερ με πέντε μάτια και μια ουρά παγωνιού εμφανίστηκε μπροστά της.
  - Είμαι ο Tickle, ένα γρύλισμα από τον κόσμο της Falla. Υπηρέτης της μεγάλης Μιλοσλάβας. Μου έδωσε εντολή να σας διασκεδάσω οι καλεσμένοι από άλλο κόσμο δεν πρέπει να βαριούνται. Απολαύστε τον χορό.
  - Και μπορείτε να κανονίσετε ένα θέαμα μάχης μονομάχων με ζώα.
  - Φυσικά! Είναι αλήθεια ότι αυτά θα είναι φαντάσματα και δεν θα μυρίζετε το αίμα.
  - Ας το πάρουμε ως ταινία.
  Ο Tickle κούνησε τα πόδια του και μια ολόκληρη ομάδα πολεμιστών εμφανίστηκε μπροστά τους. Παρατάχθηκαν σε ημικύκλιο, με λόγχες. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας βρυχηθμός, φαινόταν σαν να σφάζονται χίλιοι ελέφαντες. Παράξενα ζώα πήδηξαν έξω στην αρένα, που έμοιαζαν με μείγμα κροκόδειλου με σώματα τίγρεων και πόδια δέκα ακρίδων. Οι λίμες στα πόδια τους ήταν τόσο αιχμηρές που έμοιαζαν να κόβουν μέταλλο. Επιτέθηκαν στην κοόρτα με πλήρη ταχύτητα. Οι μαχητές τους αντιμετώπισαν με χτυπήματα από τα δόρατά τους, τα μυώδη σώματά τους άρχισαν να κινούνται.
  - Έτσι καταλαβαίνω τον κινηματογράφο.
  Το χάμστερ φαινόταν να ξέρει πολλά για το θέαμα άλλαζε συνεχώς τη γωνία της μάχης και έδειχνε πολεμιστές και ζώα σε κοντινή απόσταση. Ήταν ορατό πώς έσπασαν τα δόρατα ή, αντίθετα, τα τέρατα που ήταν κολλημένα μαζί τους ούρλιαζαν και αιμορραγούσαν. Και συχνά συνέβαινε το αντίθετο: ο μαχητής τον ποδοπατούσαν, τον ροκάνιζαν τα αρπακτικά σαγόνια και το κρέας το έσκιζαν. Η επίθεση στα πλάγια αποκρούστηκε, αλλά στο κέντρο τα ζώα διέρρηξαν.
  - Έτσι, είναι σαφές ότι η μάχη είναι απρόβλεπτη. - συνόψισε η Πέτκα .
  - Είναι απλά ένα μαγικό ψεύτικο, καλύτερα να δεις ένα καλό blockbuster. - είπε η Ίνγκα. Για παράδειγμα, "Mega Gladiator". Ουάου, κοίτα τι θαύμα!
  Ένας Θεός ξέρει τι, με έξι κεφάλια σκίουρου και ένα σώμα που μοιάζει με δύο πιάτα μαζί, έτρεξε στη σκηνή.
  - Αυτό είναι ένα μεταλλαγμένο UFO. Τώρα τα πράσινα ανθρωπάκια θα πηδήξουν έξω.
  Το τέρας έπεσε στις φαινομενικά άφθαρτες τάξεις με όλη του τη δύναμη, αφού έκλεισαν τις τάξεις, οι πολεμιστές είχαν σκοτώσει σχεδόν όλες τις τίγρεις-κροκόδειλους.
  Ξαφνικά, ένα πτερύγιο βγήκε από το πλάι και η πιο κοφτερή λεπίδα χτύπησε τα κοχύλια. Ακούστηκε ένας θόρυβος, σαν να είχε αρχίσει να δουλεύει ένα γιγάντιο αλυσοπρίονο και κομμάτια κρέατος πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  -Έτσι έχεις πραγματικά ένα θηρίο ή το έχεις εφεύρει.
  - Αυτό είναι από τον κόσμο του Zweig tolstapum. - Είπε "χαμστερ". Οι στρατιώτες της κοόρτης συσπάστηκαν, κουνούσαν τα όπλα, τα ξίφη τους, προσπάθησαν να χτυπήσουν τα κεφάλια των σκίουρων, τα κατάφεραν πολύ άσχημα, αν και χτυπούσαν, αλλά τα κεφάλια ήταν ελαστικά σαν μπάλες και έβγαιναν από τα χτυπήματα. Και η λεπίδα κούρεψε τους μαχητές. Τελικά, τα φαντάσματα έτρεμαν και, παραπατώντας, άρχισαν να τρέχουν μακριά, καθώς φαινόταν ότι ολόκληρο το πάτωμα ήταν γεμάτο αίματα.
  - Νιώθουν φόβο; - Η Πέτκα ξαφνιάστηκε .
  - Όχι, όχι ακριβώς, απλά φαίνεται πολύ πιο πιστευτό.
  - Κι αν την πολεμήσω μόνος μου; - πρότεινε ο νεαρός βρικόλακας.
  - Το σπαθί σου θα περάσει από μέσα του σαν αέρας. Αυτό δεν είναι υλικό πράγμα.
  - Λοιπόν θα το κάνεις υλικό;
  - Δεν μπορώ, μόνο η κυρία μπορεί να το κάνει. Απλώς δημιουργώ πολύχρωμες ψευδαισθήσεις και τίποτα παραπάνω. - Ο "Χάμστερ" άπλωσε τα δάχτυλά του, τα έσπασε και, όπως φαινόταν πολύ φυσικό, το χυμένο αίμα εξαφανίστηκε.
  - Ίσως προτιμάς λευκούς χορευτές, μπορώ να το κάνω κι αυτό. Κοίτα αυτό. - Ο γαργαλητός έσπασε τα δάχτυλά του και μια λευκή καλλονή, μια πελώρια γυναίκα δέκα μέτρα, εμφανίστηκε μπροστά τους. Δεν φαίνεται κακό, αλλά είναι πολύ υπερφορτωμένο με μύες, όπως ένας αρσιβαρίστας.
  - Αυτή είναι μια τυπική Ρωσίδα. - Προφέρετε το e με την Πέτκα . - Ένας τέτοιος θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  - Λοιπόν, αν θέλεις κάτι τέτοιο στη σάρκα, ρώτησε την ερωμένη, θα το κάνει αμέσως, για λίγο.
  - Γιατί χρειάζομαι ένα τόσο τεράστιο πράγμα; Προτιμώ την Άζα. - Η Πέτκα το έγνεψε.
  - Ή μήπως θέλετε πολλά κορίτσια και πιο αδύνατα. - Προτείνεται γαργαλητό.
  - Λοιπόν, με ξέχασες! - Η Αζαλέα πήδηξε όρθια και, πηδώντας επιδέξια, κάλπασε στα τραπέζια "Μπορεί να θέλω έναν τύπο". Όσο για τις γυναίκες, αφήστε τα αγόρια να χορεύουν.
  - Τότε θα υπάρχουν και τα δύο.
  Αρκετές δεκάδες ζευγάρια εμφανίστηκαν με διαφορετικά χρώματα δέρματος, από λευκό σαν το χιόνι έως μαύρο σαν ξύλο έβενο. Πράσινα, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινα ακόμα και ριγέ και στίγματα ζευγάρια χόρευαν ανάμεσά τους. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και χοροπηδούσαν πολύ. Στη συνέχεια έβγαλαν τα ήδη όχι επιβαρυντικά ρούχα τους και οι κινήσεις τους απέκτησαν έναν μυστηριώδη ερωτικό χαρακτήρα. Ήταν όμορφα και ο νεαρός και η κοπέλα ενθουσιασμένοι άρχισαν να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Τότε η Ίνγκα έβαλε τα πόδια της στην αγκαλιά του Ντμίτρι και άρχισε να τη χαϊδεύει. Το κορίτσι και το αγόρι άρχισαν να φιλούν και να χαϊδεύουν τα ελαστικά, μυώδη σώματά τους. Και οι δύο καρδιές τους άρχισαν να χτυπούν βίαια και μια δυνατή ζέστη ανέβηκε στο κάτω μέρος της κοιλιάς τους. Κι όταν τα χείλη τους συναντήθηκαν και οι γλώσσες τους μπερδεύτηκαν, κολύμπησαν στον μανιασμένο ωκεανό της αγάπης. Οι τύποι έμοιαζαν μεθυσμένοι, οι σάρκες τους έτρεμαν και χιλιάδες ορχήστρες έπαιζαν στα αυτιά τους. Στην Αζαλέα φάνηκε ότι είχαν μεγαλώσει φτερά από πίσω της και εκείνη και ο αγαπημένος της πετάγονταν πάνω από τα σύννεφα.
  Έναστρος ουρανός - γαλάζια αυγή
  Οι ακτίνες του ήλιου παίζουν στις χορδές!
  Πώς σ' αγαπώ - μου δίνει φως
  Τραγουδάει τον ύμνο της ελευθερίας στις καρδιές των νέων!
  Η Ίνγκα τραγούδησε, ήταν σε έκσταση, η ζέστη άναψε και το κορίτσι άρχισε σιγά σιγά να απελευθερώνεται από τα ρούχα. Η Πέτκα το κατάλαβε και άρχισε επίσης να εκτίθεται. Το γυμνό τους δέρμα ήταν συγκινητικό και αυτό προκάλεσε τέτοια υπέροχα συναισθήματα που ο άντρας και το κορίτσι σηκώθηκαν πραγματικά από το πάτωμα. Τα χείλη φίλησαν τις ενθουσιασμένες θηλές.
  - Λοιπόν λοιπόν! - Το ειδύλλιό τους διέκοψε μια μελωδική φωνή που τους φαινόταν γεμάτη χίλιες βροντές. - Η αγάπη είναι υπέροχη, μη σταματάς.
  - Όχι, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Αυτό είναι ένα πολύ οικείο συναίσθημα, και το να επιδίδεται στην αγάπη μπροστά σε μάρτυρες είναι ανήθικο.
  - Αλλά θα το απολάμβανα. Είναι ωραίο όταν ένας τύπος που σου αρέσει διασκεδάζει με κάποιον άλλον.
  - Και δεν ζηλεύεις; - Η Πέτκα ξαφνιάστηκε .
  - Η ζήλια πηγάζει από αδυναμία. Μια γυναίκα χωρίς δύναμη φοβάται μήπως χάσει ένα αρσενικό. Εγώ, με τη σειρά μου, δεν είμαι μόνο ένας ισχυρός μάγος, αλλά και τρομερά σέξι είχα εκατοντάδες άντρες, και με τον καθένα από αυτούς έχω γνωρίσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Ταυτόχρονα πάντα με φόρτιζε η αγάπη και μετά όταν τους χώριζα δεν υπήρχε πόνος και τύψεις.
  - Δεν τα έκανες πέτρες; - Μισοαστεία προφέρεται με την Πέτκα .
  - Εκτός αν σε πολύτιμα. Λοιπόν, εντάξει αγόρι, είσαι ακόμα τόσο μικρός, σχεδόν παιδί, χρειάζεσαι ειδική προσέγγιση. Χαμογέλα σε παρακαλώ.
     Ο Πέτκα τέντωσε τα χείλη του.
  - Οι ουλές κοσμούν έναν άντρα, αλλά τα χτυπημένα δόντια τον χαλάνε. Κλείσε τα μάτια σου και θα σου το ψεκάσω και δεν θα μείνει ούτε μώλωπες ούτε γρατσουνιά.
  Ο νεαρός μαθητής έκλεισε τα μάτια του. Ένα ζεστό, ίσως και απαλό, διάλυμα χύθηκε πάνω του, μυρίζοντας ένα μείγμα γιασεμιού, λεβάντας και κάτι άλλο που δεν είχε ανάλογο στην ανθρώπινη γλώσσα.
  - Τώρα μπορείς να το ανοίξεις.
     Η Πέτκα ένιωσε αντανακλαστικά τα δόντια του.
  - Ολόκληρος! - Υπάρχει καθρέφτης;
  - Κοιτάξτε εδώ. - Είπε η μάγισσα. Ένας καθρέφτης στο μέγεθος ενός άντρα εμφανίστηκε μπροστά του.
  - Υπέροχο! Γυαλίζουν ακόμη και πολύ έντονα.
  - Τώρα έχουν γίνει δέκα φορές πιο δυνατοί, και αν τους βγάλεις νοκ άουτ, θα ξαναμεγαλώσουν μόνοι τους.
  - Φοβερο! Κατά τα άλλα, όποτε τσακωνόμασταν, πάντα ανησυχούσα για το σαγόνι μου.
  - Λοιπόν, τώρα αγόρι μου, ας φάμε μεσημεριανό, να ξεκουραστούμε και να πάμε στο τουρνουά. Ανυπομονώ να δοκιμάσω το θεϊκό στέμμα.
  Ήταν ένα πραγματικό γλέντι, τα μουσικά όργανα έπαιζαν μόνα τους και τα τρόφιμα και οι δίσκοι επέπλεαν από την κουζίνα. Υπήρχαν πολλοί, αμέτρητοι αριθμοί. Τα παιδιά δεν είχαν δει ποτέ τέτοια ποικιλομορφία, διαφορετικά είδη παιχνιδιών, λαχανικά και φρούτα ούτε σε παραμυθένιες ταινίες. Ήταν όλα εντυπωσιακά και προκαλώντας απόλαυση. Η γεύση όλων των πιάτων ήταν επίσης νόστιμη. Ωστόσο, παρόλο που η Πέτκα και η Ίνγκα μάσησαν και κατάπιαν αρκετά για να ταΐσουν ένα σύνταγμα, το αίσθημα της πείνας δεν τους άφησε και οι κοιλιές τους παρέμεναν άδειες.
  - Το φαγητό είναι επίσης μαγικό! - εξήγησε η Μιλοσλάβα. - Δεν μπορείτε να το παρακάνετε.
  "Τότε τι νόημα έχει να το καταβροχθίσουμε, δεν θα χορτάσουμε ποτέ".
  - Εντάξει, αν είσαι κουρασμένος, τότε θα νιώσεις αμέσως ακραίο κορεσμό.
  - Καλύτερα δώσε μου κάτι φυσικό. Kabanchika. - πρότεινε η Μέριλιν.
  - Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε. Έχω κάποιο απόθεμα.
  Τέσσερις άγριοι εμφανίστηκαν, κουβαλούσαν μια οκτάποδη κηλίδα αντιλόπη.
  - Αυτό είναι άλλο θέμα, ίσως έχουμε ένα σνακ με φρέσκο κρέας.
  - Για να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν να γίνω χορτοφάγος.
  "Τι βλακεία η Ίνγκα πήρε τα χρυσά πιρούνια και το μαχαίρι και άρχισε να κόβει κομμάτια".
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 14.
  Ενώ η Πέτκα πέρασε το τελευταίο βράδυ στο γενικό επίπεδο, η ζωή συνέχισε να κυλάει. Συμπεριλαμβανομένων στον Παράδεισο. Ο Alexander Danelchuk πέρασε τελικά στο προνομιακό επίπεδο του Hell-Purgatory, σε εκείνο το μέρος που συμβατικά ονομάζεται Παράδεισος, ή Εδέμ, ή Jannam. Στην πραγματικότητα, είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Στην οποία επίσης αναπτύσσεται τεχνολογικά και γίνεται όλο και πιο προηγμένη. Και δεν ζουν μόνο άνθρωποι σε αυτό, αλλά και εκπρόσωποι άλλων κόσμων.
  Πράγματι, περιέχει πραγματικό κομμουνισμό - σχεδόν τα πάντα είναι δωρεάν. Εργαστείτε αν θέλετε ή μη δουλέψετε αν θέλετε!
  Και μια κολοσσιαία βιομηχανία ψυχαγωγίας και απόλυτη ελευθερία. Ακόμα και στο προνομιακό επίπεδο της Κόλασης, πρέπει να ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα, να κάνεις προσευχές, μερικές ώρες (αν και όχι σε όλους) εργοθεραπεία και δύο ώρες μελέτη. Και μετά διασκέδαση και περιορισμένες εκδρομές γύρω από τον Παράδεισο. Και τώρα είσαι απολύτως ελεύθερος και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.
  Ο Σάσκα δεν έχει καταφέρει ακόμα να αλλάξει το σώμα του. Έμοιαζε με δεκατετράχρονο έφηβο. Και έτρεξα στον πίνακα της βαρύτητας με μεγάλη χαρά. Και η ταχύτητα του νεαρού πρώην αιχμάλωτου της Κόλασης ήταν κολοσσιαία.
  Η Σάσκα γύρισε και έκανε μια θηλιά στον πίνακα βαρύτητας. Και πρέπει να πούμε ότι ήταν αρκετά ασφαλές. Σε αυτή την περίπτωση μου άρεσε. Και τριγύρω είναι μια τόσο υπέροχη μητρόπολη, με πολύχρωμα κτίρια παλατιών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι πραγματικά ένα παραδεισένιο και υπέροχα όμορφο μέρος. Αν και είναι δυνατόν να πούμε ένα μέρος για ολόκληρο το σύμπαν; Όταν δεν θα πετάξετε γύρω από όλους τους πλανήτες σε ένα εκατομμύριο χρόνια, πόσος χρόνος χρειάζεται για να περιηγηθείτε τουλάχιστον έναν πλανήτη; Ταυτόχρονα, ο Παράδεισος συνεχίζει να επεκτείνεται, να αναπτύσσεται τεχνολογικά και όλο και περισσότεροι νεκροί που έχουν λάβει νεαρά, φρέσκα σώματα από διαφορετικούς κόσμους εμφανίζονται σε αυτόν. Επιπλέον, σχεδόν πάντα πριν από τον Παράδεισο υπάρχει παραμονή στην Κόλαση-Καθαρτήριο. Αφού είναι απαραίτητο να ανεβάσουμε το επίπεδο τόσο πνευματικό όσο και ηθικό όσων έζησαν σε άλλους κόσμους. Για να μπορέσουν στη συνέχεια να ζήσουν για πάντα σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο σύμπαν ατελείωτης ευτυχίας.
  Στον Παράδεισο μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σώμα για την ψυχή σας. Να είστε οποιοσδήποτε, άντρας, γυναίκα, ξωτικό, τρολ, ακόμα και δράκος.
  Αλλά προς το παρόν, ο Alexander Danelchuk ήταν αρκετά ευχαριστημένος με το σώμα ενός εφήβου περίπου δεκατεσσάρων. Σε ηλικία οκτώ ετών, ως παιδί, πνίγηκε στο ποτάμι, και δεν πρόλαβε να αμαρτήσει. Επομένως, κατέληξα όχι στο γενικό επίπεδο όπως οι περισσότεροι ενήλικες, αλλά στο παιδικό, προνομιακό επίπεδο του Hell-Purgatory. Και αυτό, φυσικά, είναι υπέροχο με τον δικό του τρόπο. Είναι σαν ένα παιδί σε ένα σανατόριο, όπου είναι πρώτα ένα οκτάχρονο αγόρι με άλλα παιδιά, και μετά μεγαλώνει σε έφηβη περίπου δεκατεσσάρων και παραμένει έτσι μέχρι να φτάσει στον Παράδεισο.
  Συνήθως, τα παιδιά περνούν πενήντα χρόνια σε προνομιακό επίπεδο. Αλλά αυτό είναι αν η συμπεριφορά είναι άψογη. Αλλά η Sasha Danelchuk δεν συμπεριφέρθηκε πολύ ιδανικά και το παιδί δεν ήταν ακριβώς καλό αγόρι. Και έτσι πέρασε ογδόντα χρόνια σε προνομιακό επίπεδο. Αλλά με τα πρότυπα της αιωνιότητας, αυτό δεν είναι πολύ.
  Και τώρα είναι στον Παράδεισο και απολαμβάνει την ελευθερία. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να πάτε για ύπνο σύμφωνα με ένα πρόγραμμα όπως στο Hell-Purgatory. Και το αγόρι, πρώην κρατούμενος σε σωφρονιστική αποικία προνομιακής μεταχείρισης ανηλίκων, διασκεδάζει.
  Και η διασκέδαση εδώ είναι αμέτρητη. Και γιατί όχι. Συγκεκριμένα , η φαντασία, οι αποστολές και οι περιπέτειες είναι μέσα από την οροφή.
  Πρώτα, ο Sashka πυροβόλησε τους ιπτάμενους δίσκους με ένα blaster. Και δεν είναι τόσο απλό. Κινούνται κατά μήκος μιας σπασμένης τροχιάς. Και πηδάνε από άκρη σε άκρη.
  Τότε το αγόρι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε επιθετικά πάλσαρ. Και γιατί εξερράγη ο δράκος; Και καθώς αυτό το τέρας εξερράγη, άρχισαν να πέφτουν νομίσματα, όχι μόνο χρυσός και ασήμι, αλλά και από μια μεγάλη ποικιλία από άλλα μέταλλα, που αν λέγαμε ότι άστραφταν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου θα ήταν υποτιμητικό. Και τι έγινε εδώ... Λοιπόν, πρώτα το αγόρι σκότωσε έναν δράκο και μετά έναν άλλο. Μόνο όταν έσκασε το δωδεκακέφαλο τέρας έπεσαν σοκολάτες, διάφορα γλυκά, γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά και άλλα καλούδια. Συμπεριλαμβανομένης της μαρμελάδας με τη μορφή υπέροχων πεταλούδων που αστράφτουν σαν φύλλα χρυσού και γυμνών κοριτσιών. Αλλά τα κορίτσια στον παράδεισο είναι διαφορετικά. Και όχι μόνο το ανθρώπινο γένος. Αλλά όλα είναι όμορφα και σαγηνευτικά, ακόμα κι αν τα σχήματα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φαίνονται πολύ πρωτότυπα και εξωτικά.
  Το αγόρι πήρε τη μαρμελάδα στο στόμα του, την ρούφηξε και τραγούδησε με χαρά:
  Βασιλιάς της μαρμελάδας
  Από το σπαθί στην παρέλαση...
  Τεράστια ανταμοιβή
  Πρέπει να τελειώσουμε τον διάβολο!
  Και η Σάσκα γέλασε. Ναι, στον Παράδεισο δεν υπάρχουν τόσο αυστηρές απαγορεύσεις όπως στην Κόλαση. Επιπλέον, μπορείτε να διασκεδάσετε και επιτρέπονται μικρές φάρσες. Στην πραγματικότητα, γιατί οι άνθρωποι να κρεμούν αλυσίδες στο λαιμό τους; Και να προσεύχεσαι, μόνο κατά βούληση. Αυτοί είναι οι κανόνες.
  Το αγόρι έκανε τούμπα, στριφογυρίζοντας δέκα φορές. Και είναι τόσο ωραίο, είναι σαν να είσαι σε τροχό λούνα παρκ.
  Ο νεόκοπος δίκαιος, που είχε ακόμα τα παιδικά του χρόνια να παίζουν στο κεφάλι του, τραγούδησε:
  Ο μακρινός ουρανός, θα υπάρχει χυλός στον εγκέφαλο,
  Είσαι στον παράδεισο, αγόρι ξέρεις τη Σάσα!
  Θέλει να πολεμήσει τον δράκο του ουρανού
  Για να γίνουν νόμοι τα παιδικά παιχνίδια εδώ!
  Και η Σάσκα διασκέδασε. Και απλά φορούσε τα ρούχα του και μπήκε στο Fanta. Είναι αλήθεια ότι το αγόρι φοράει μόνο μπλουζάκι και σορτς. Στην πραγματικότητα, και ο Παράδεισος και η Κόλαση είναι πολύ ζεστοί και έχουν αιώνιο καλοκαίρι και σταθερό ήλιο. Όπως υποσχέθηκαν στη Βίβλο - μια αιώνια μέρα στον επόμενο κόσμο. Και στον Παράδεισο υπάρχει ελευθερία.
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα, με το γυμνό του πόδι, και το μεγάλο τανκ Royal Tiger ανατράπηκε. Και οι κάμπιες του θρυμματίστηκαν και έγιναν κουλουράκια με μέλι, σοκολάτα, συμπυκνωμένο γάλα και πολύ κάτι εξωτικό.
  Η Σάσκα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Όλοι οι άνθρωποι στον μεγάλο πλανήτη,
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Τα παιδιά πρέπει πάντα να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο,
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Και το αγόρι, στριφογυρίζοντας, είπε:
  - Ανάθεμά σου, ο δράκος πρόεδρος, και ο φαλακρός Φύρερ, που ακολούθησε το μονοπάτι του Κάιν!
  Και το αγόρι που πήγε στον Παράδεισο έβγαλε τη γλώσσα του. Και μετά κούνησε τη γροθιά του. Στην πραγματικότητα, ο φαλακρός Φύρερ προκάλεσε πολύ κακό, και ξεπέρασε ακόμη και σε κακία τον Φύρερ με μουστάκι και κτυπήματα. Και τα γυμνά πόδια ενός έφηβου, πολύ βολικά όμορφου με ξανθά, ελαφρώς χρυσαφένια μαλλιά, χτύπησαν το χάλκινο κουδούνι. Τι προκάλεσε το θόρυβο!
  Το δίκαιο αγόρι (από τη στιγμή που βρίσκεται στον Παράδεισο, μπορεί ήδη να αποκαλείται δίκαιος άνθρωπος!) γέλασε και άρχισε να τραγουδά με θέρμη.
  Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής σούπερ καράτε,
  Μου αρέσει να τα βάζω ακόμα και με κακούς εχθρούς...
  Παρόλο που ένας λυσσασμένος σαδιστής επιτίθεται,
  Εμείς τα αγόρια πάντα ξέραμε να πολεμάμε!
  
  Για τα αγόρια, πιστέψτε με, δεν υπάρχουν εμπόδια,
  Όταν η ορδή των δασύτριχων προχωρά...
  Το αγόρι θα βάλει με τόλμη το πολυβόλο του,
  Και ο μαχητής πυροβολεί με ακρίβεια τους κακούς εχθρούς!
  
  Το αγόρι έχει ένα κοφτερό σεντούκι θησαυρού,
  Θα κόψει κάθε είδους πανοπλία...
  Ο Svarog είναι πραγματικά σαν πατέρας γι 'αυτόν,
  Θα στείλει ένα κουλ κορίτσι!
  
  Το παιδί είναι πολεμιστής από τη φάτνη,
  Όταν ο παγετός ορμάει ξυπόλητος...
  Σπάς τον αντίπαλο με οργή,
  Ομορφιές, ξεμπλέξτε τις πλεξούδες του αγοριού σας!
  
  Πολεμήστε τον εχθρό χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα,
  Το χτύπησα πολύ δυνατά με την αντιφόρτιση...
  Το αγόρι ξέρει ότι είναι ανίκητος στη μάχη,
  Απλά κόβουμε την αρμάδα orc!
  
  Όταν ένα αγόρι τσακώνεται, είναι τάξη
  Κόβει με σπαθί, πυροβολεί με μπλέστερ...
  sneakers κατηγορίας Adidas
  Το δοκιμάζει για το κορίτσι που σώθηκε!
  
  Λοιπόν, αν το ορκ βιαστεί να επιτεθεί ξανά,
  Τότε ο νεαρός πολεμιστής θα τον χτυπήσει με τη φτέρνα του...
  Οι νίκες θα ανοίξουν ένα ατελείωτο σκορ,
  Εμφάνιση εξαγριωμένων ορίων!
  
  Είμαι η Πέτκα, ένα δυνατό αγόρι πρωτοπόρος,
  Όχι λενινιστής - μια διαστημική εποχή...
  Δείχνω σε όλους ένα ωραίο παράδειγμα,
  Συντρίβω τους εχθρούς μου, ουσιαστικά είναι ψύλλοι!
  
  Εδώ είναι ένα ορκ σε μια δεξαμενή που τυλίγεται ορμητικά,
  Είμαι το αντισωματίδιο του...
  Και η γάστρα ήταν πισσασμένη με υπερπλάσμα,
  Ο Tem έδειξε τη νικητήρια σελίδα!
  
  Λοιπόν, τι γίνεται αν υπάρχει ένα κακό τρολ στη μάχη,
  Το αγόρι θα τον χαιρετήσει πολύ θερμά...
  Υπάρχει μια σφοδρή φωτιά στα μάτια του παιδιού,
  Τόσο καταστροφικά παιδιά!
  
  Και το αεροπλάνο, και αυτό δεν είναι τίποτα,
  Θα τον γκρεμίσουμε με ένα χτύπημα...
  Το αγόρι έχει ένα δυνατό κουπί στα χέρια του,
  Και το ορκ μάλλον αναπνέει αναθυμιάσεις!
  
  Έτσι τον έκοψα με ένα σπαθί,
  Πραγματικά έκοψα το κεφάλι του αντιπάλου...
  Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου όλα τα προβλήματα,
  Οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας ατρόμητος στρατιώτης!
  
  Εδώ είναι ένα αγόρι που επιτίθεται σε κακά ορκ,
  Λειτουργούσε το μύλο με σπαθιά και δρεπάνια...
  Από τα γυμνά πόδια ενός παιδιού στο χιόνι,
  Ακόμα και οι σπίθες άστραψαν έντονα!
  
  Και μια ατελείωτη ορδή από ορκ,
  Πραγματικά χάθηκα σε αυτή τη μάχη...
  Αν και τα γένια του παλικαριού δεν μεγαλώνουν,
  Αυτή η νεολαία στην καταιγίδα κατακτά τα πάντα!
  
  Εδώ το αγόρι φύσηξε, τα μάγουλά του γέμισαν,
  Και ένας τυφώνας βγήκε από το στόμα των πολεμιστών...
  Γιατί τσακώθηκαν οι περήφανοι;
  Αποδεικνύεται ότι τα ορκ είναι κακά!
  
  Το παιδί καράτε κούνησε τα ξίφη του,
  Ορκ κυλούσαν σαν κεφάλια λάχανου...
  Θεωρήστε αυτό ένα χτύπημα για ένα αγόρι,
  Και η κουβέντα του νεαρού είναι σύντομη!
  
  Το αγόρι κίνησε τη γυμνή του φτέρνα στο μάτι,
  Έτσι ώστε το ορκ να αισθάνεται άδειο σε μια βίαιη μάχη...
  Κι αν σε χτυπήσει με τόξο, είναι διαμάντι,
  Δεν είναι καθόλου λυπημένος που καταστρέφει τους εχθρούς του!
  
  Και να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας...
  Για να ανθίσει δυναμικά η Πατρίδα,
  Ορμήστε σαν δυνατός αετός στον ουρανό,
  Για τα οποία δεν αρκεί καν το σύμπαν!
  
  Αγόρι, είσαι πραγματικά ένα νεαρό λιοντάρι,
  Που κωφεύει τη Γη με το βρυχηθμό της...
  Τα όνειρα των ανθρώπων δεν θα έχουν προβλήματα,
  Ακόμα κι αν ο Κάιν παρεμβαίνει στον κάτω κόσμο!
  
  Έχει τρομερή δύναμη
  Που πολεμά με το στρατό χωρίς να ξέρει το σκορ...
  Θα λάβουμε, πιστεύω τον ιερό υπολογισμό,
  Και ο Ήλιος λάμπει πάνω από την Πατρίδα!
  
  Όταν το αγόρι νικά τα ορκ,
  Και θα ψιλοκόψει τους καλικάντζαρους σε λάχανο...
  Ο μονόλιθος θα δείξει τη φιλία του,
  Και τα τρολ και τα βαμπίρ θα είναι άδεια!
  
  Τότε θα χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν,
  Στο οποίο θα είμαστε νέοι σαν ξωτικά...
  Σχετικά με αυτό το αγόρι, τολμήστε γενναία,
  Πολέμησε τον εχθρό και αγόρι μην παρασύρεσαι!
  
  Τότε σε περιμένει το γενναίο στέμμα,
  Θα είσαι ένας πρωτοφανής αυτοκράτορας...
  Κερδίζει ανοιχτό ατελείωτο σκορ ,
  Στο όνομα της φωτεινής και απεριόριστης δόξας!
  Έτσι τραγούδησε η Sashka Danelchuk. Μετά από αυτό το αγόρι πήδηξε ψηλότερα και άρχισε να κερδίζει ύψος. Θα ήταν ωραίο να κοιτάξετε από το πέταγμα των πουλιών στα ανακτορικά σπίτια της μητρόπολης του παραδείσου. Και εδώ υπάρχουν τόσο υπέροχα κτίρια και υπέροχες κατασκευές. Κοίτα - η πραγματική ενσάρκωση ενός παραμυθιού.
  Μερικά κτίρια μοιάζουν με μπουμπούκια λουλουδιών που στέκονται το ένα πάνω στο άλλο. Επιπλέον, αυτά τα μπουμπούκια έχουν εντελώς διαφορετικά πέταλα, με διαφορετικό σχέδιο που είναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο. Φανταστείτε επτά αστέρες να στέκονται ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά ταυτόχρονα ήταν διαφορετικών χρωμάτων - ένας υπέροχος συνδυασμός. Και υπάρχουν σπίτια με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα. Και δείχνουν ταινίες στους τοίχους τους. Το οποίο, ας πούμε, είναι υπέροχο.
  Και κινούμενες, έγχρωμες εικόνες είναι ορατές στον αέρα.
  Η Σάσκα γελάει και ξαναγυρίζει. Ένα ξίφος εμφανίζεται στα χέρια του αγοριού. Και πετάει για να πολεμήσει με τον πανίσχυρο δεκατρικέφαλο δράκο. Και ο νεαρός πολεμιστής αποφεύγει τα φλεγόμενα πάλσαρ που απελευθερώνει αυτό το τέρας.
  Ένα αγόρι με σορτς, που στριφογυρίζει και με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών απελευθερώνει τα πάλσαρ του στον εχθρό. Τα μπερδεύουν και πέφτουν στο τέρας. Ο θηριώδης δέχεται χτυπήματα και φουντώνει σαν λάμπα σε μια γιρλάντα χριστουγεννιάτικου δέντρου.
  Ο Σάσκα γελάει και τα σπαθιά του μακραίνουν. Το ένα σπαθί λάμπει μπλε και το άλλο πράσινο.
  Και εκεί χτυπούν και κόβουν τα κεφάλια του δράκου. Όταν το κεφάλι του τέρατος χωρίζεται από το σώμα και θρυμματίζεται σε σοκολάτες με φωτεινά περιτυλίγματα. Επιπλέον, αυτά τα περιτυλίγματα απεικονίζουν κινούμενα σχέδια. Και έτσι τα αστεία πλάσματα αρχίζουν να τσακώνονται μεταξύ τους.
  Εδώ είναι μια πάπια σαν την Ντακ, που τρίζει:
  - Είμαι η πιο ψύχραιμη και η πιο επιθετική!
  Σε απάντηση, ο Zigzag Mokryak βρυχάται:
  - Όχι, είμαι σπουδαίος ναύτης και πιλότος!
  Και τότε η τίγρη πετάει και αναφωνεί:
  - Δεν υπάρχει πιο ψύχραιμος από μένα!
  Αλλά η αρκούδα με τη στολή της αστυνομίας δεν συμφωνεί και επίσης βρυχάται:
  - Όχι, είμαι ο πιο υγιής και τρομακτικός!
  Η Sashka Danelchuk γελάει και λέει:
  - Για μένα είστε όλοι ίσοι, όλοι όμορφοι και έξυπνοι!
  Μετά από αυτό το αγόρι ξέσπασε σε γέλια. Πράγματι, στον Παράδεισο είναι φυσικό να έχεις κέφια. Στην πραγματικότητα, όλη η ζωή είναι αιώνια απόλαυση. Επιπλέον, ο Παράδεισος θα υπάρχει πάντα. Και όχι μόνο αυτό, κάθε χρόνο και κάθε αιώνα θα γίνεται όλο και καλύτερο, και μεγαλύτερο σε μέγεθος.
  Όσοι πίστευαν ότι ο Θεός ήταν ένας σκληρός και αιματηρός τύραννος έκαναν λάθος. Στην πραγματικότητα, ο Θεός είναι Αγάπη. Επιπλέον, στην απόλυτη μορφή της Αγάπης, διατηρώντας την πλήρη ελευθερία για τους ανθρώπους στον Παράδεισο. Στην Κόλαση, οι αμαρτωλοί είναι περιορισμένοι, όπως σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων. Αλλά και εκεί έχουν τα τέλεια, όμορφα σώματα εφήβων περίπου δεκατεσσάρων που δεν γνωρίζουν την ασθένεια. Έτσι ο Παντοδύναμος Θεός είναι πραγματικά ελεήμων και ελεήμων. Και δεν μοιάζει καθόλου με όσα γράφουν για την Κόλαση οι Προτεστάντες, οι Καθολικοί, ορισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και συγγραφείς όπως ο Γιούρι Πετούχοφ.
  Ο Sashka συνέχισε τη διασκέδαση και μπήκε στην πισίνα με την Coca-Cola και θυμήθηκε ένα πολύ καλό τραγούδι που ανήκε στον μεγάλο συγγραφέα και ποιητή Oleg Rybachenko. Και το τραγούδι είναι πραγματικά εξαιρετικό.
  Η Sashka Danelchuk το τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Δημιουργέ του Σύμπαντος, είσαι σκληρός,
  Αυτό είπαν τα χείλη εκατομμυρίων!
  Και ακόμη και από τη φρίκη ο ναός μου έγινε τόσο γκρίζος -
  Όταν υπάρχουν αμέτρητα προβλήματα - λεγεώνες!
  
  Όταν έρχονται τα γηρατειά, ο κακός θάνατος,
  Όταν γίνεται πόλεμος, ανεμοστρόβιλος, το στερέωμα σείεται!
  Όταν απλά θέλεις να πεθάνεις
  Γιατί δεν υπάρχει θερμότητα κάτω από τον κόσμο του Ήλιου!
  
  Όταν ένα παιδί κλαίει, υπάρχει μια θάλασσα από δάκρυα,
  Όταν υπάρχουν ολόκληρα μπουκέτα ασθενειών!
  Μια ερώτηση - γιατί υπέφερε ο Χριστός;
  Και γιατί γελούν μόνο οι κομήτες;
  
  Τι συνέβη σε αυτόν τον κόσμο γιατί -
  Πεινάμε, παγώνουμε και υποφέρουμε;
  Και γιατί σέρνονται τα σκατά;
  Γιατί όμως ο Κάιν τα καταφέρνει;!
  
  Γιατί χρειαζόμαστε το ξεθώριασμα των ηλικιωμένων,
  Γιατί τα ζιζάνια βρομίζουν τους κήπους;
  Και γιατί χαίρονται τα αυτιά μας -
  Στρογγυλοί χοροί υποσχέσεων και μόνο;!
  
  Ο Κύριος απάντησε, επίσης στεναχωρημένος,
  Σαν να μην γνωρίζω μια καλύτερη μοίρα...
  Ω άνθρωπε της αγάπης Μου - παιδί...
  Το οποίο ήθελα να ενσταλάξω στον παράδεισο!
  
  Αλλά δεν ξέρετε - το παιδί είναι ηλίθιο,
  Υπάρχει μόνο μια μικρή σκέψη μέσα σου!
  Επειδή το φως της χάρης έχει χαμηλώσει,
  Για να μην κοιμάσαι σαν αρκούδα τον χειμώνα!
  
  Άλλωστε, για να ξεσηκώσεις τον κόσμο,
  Στέλνω δοκιμασίες στα δεινά!
  Για να έχετε λιπαρό παιχνίδι για δείπνο,
  Θέλει κουράγιο, πονηριά και προσπάθεια!
  
  Λοιπόν, θα ήσουν σαν τον Αδάμ σε αυτόν τον παράδεισο,
  Περπάτησα άσκοπα, τρεκλίζοντας σαν φάντασμα!
  Αλλά έμαθες τη λέξη - αγαπώ,
  Επικοινωνία με το ακάθαρτο πνεύμα Σατανά!
  
  Το καταλαβαίνεις, υπάρχει αγώνας σε αυτόν τον κόσμο,
  Και ταυτόχρονα επιτυχία και σεβασμός!
  Επομένως, η μοίρα των ανθρώπων είναι σκληρή,
  Και, αλίμονο, πρέπει να υπομείνουμε τα βάσανα!
  
  Όταν όμως πέτυχες το στόχο σου,
  Κατάφερε να σπάσει εμπόδια και δεσμά...
  Για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας,
  Θέλετε νέες μάχες!
  
  Επομένως, καταλάβετε, κύριε φίλε,
  Άλλωστε, ακόμα κι εγώ νιώθω τόσο προσβεβλημένος μερικές φορές!
  Αυτό, ζώντας στην ευδαιμονία για έναν ολόκληρο αιώνα -
  Οι άνθρωποι είναι σαν κάπροι και τους ντρέπομαι!
  
  Επομένως, ένα νέο φως στον αγώνα -
  Οι μάχες θα είναι στην απεριόριστη αιωνιότητα...
  Αλλά θα βρείτε παρηγοριά στην προσευχή,
  Ο Θεός θα αγκαλιάζει πάντα τρυφερά τον δύστυχο!
  Και η Sashka Danelchuk γέλασε. Ένα πολύ όμορφο κορίτσι πέταξε δίπλα του. Τα χάλκινα μαλλιά της κυμάτιζαν σαν προλεταριακό λάβαρο με το οποίο επρόκειτο να καταιγίσουν. Και η κοπέλα ήταν μόνο με μπικίνι και τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της έλαμπαν. Χαμογέλασε στο αγόρι, έριξε ένα κύμα Coca-Cola και κελαηδούσε:
  - Αγόρι, θέλεις ειλικρινή και αγνή αγάπη!
  Ο Σλάβα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Είστε βιορομπότ ή ζωντανός άνθρωπος;
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Είμαι ξωτικό, αλλά στο σώμα μιας ανθρώπινης γυναίκας. Είναι ενδιαφέρον να νιώθεις τη διαφορά!
  Το αγόρι έγνεψε χαμογελώντας και σημείωσε:
  - Δεν έχω αλλάξει ακόμα σώμα μετά το Hell-Purgatory. Επιπόλαια, δεν είχα χρόνο. Είναι τόσο καλά εδώ, δεν χρειάζεται να πας για ύπνο σύμφωνα με ένα πρόγραμμα, αντίθετα, κοιμήσου όταν θέλεις, παίξε όταν θέλεις, προσευχήσου όπως θέλεις ή μην προσεύχεσαι καθόλου - όχι ζωή, αλλά χάρη!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Σωστά! Μετά την Κόλαση, αποκτάς απόλυτη ελευθερία στον Παράδεισο, όταν η δουλειά είναι ένα από τα είδη διασκέδασης. Παρεμπιπτόντως, ξέρεις να γράφεις ποίηση.
  Η Σάσκα ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Όχι πραγματικά, αλλά μπορώ να πω ένα τραγούδι άλλου ποιητή. Συγκεκριμένα, τον Oleg Rybachenko!
  Το ξωτικό κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, που ήταν σαν Ολυμπιακή δάδα:
  - Ναί! Ξέρω ότι ο Oleg Rybachenko είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας και ποιητής όλων των εποχών! Ήταν αυτός που έσωσε τον πλανήτη Γη από τον φαλακρό Φύρερ, ή όπως κι αν είναι το όνομά του: Βόβκα-Κάιν! Θα χαρώ λοιπόν να ακούσω τα ποιήματα. Παρεμπιπτόντως , ο πλανήτης Γη κατοικείται από ανθρώπους που προχωρούν πολύ γρήγορα. Τραγουδήστε λοιπόν!
  Η Sasha Danelchuk το πήρε και τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
   Θυμάμαι πόσο λαμπερά είναι το πρόσωπο τώρα,
  Το βλέμμα τρύπησε την καρδιά μου σαν στιλέτο!
  Κάηκα στα ρυάκια του πύρινου ανέμου,
  Απλώς έμεινες σιωπηλός ως απάντηση!
  Χορωδία.
  Η φωνή σου είναι τόσο όμορφη και καθαρή,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή χωρίς εσένα,
  Και τώρα μια αιώνια αχτίδα θα με φωτίσει!
    
  Είσαι η θεά της απεριόριστης αγάπης,
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Σπάστε χαριτολογώντας τα δεσμά του πάγου,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  Χορωδία.
  Η φωνή σου είναι τόσο όμορφη και καθαρή,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή χωρίς εσένα,
  Και τώρα μια αιώνια αχτίδα θα με φωτίσει!
    
  
    
  Το πρόσωπό σου λάμπει σαν τον ήλιο από πάνω,
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφες φιγούρες στο σύμπαν!
  Το αίσθημα του πάθους σκεπάζει σαν τυφώνας,
  Το να είμαι μαζί σου για πάντα είναι ευτυχία!
    
  Ο πόνος στην ψυχή μου μαίνεται σαν καταιγίδα,
  Και η φωτιά στο στήθος μου καίει αλύπητα!
  Σ'αγαπώ, κοιτάς περήφανα ως αντάλλαγμα,
  Ο πάγος σε θραύσματα σου ραγίζει την καρδιά!
    
  Ανάμεσα στα φώτα στον απέραντο έναστρο ωκεανό,
  Εσύ κι εγώ πεταχτήκαμε στους ουρανούς σαν αετοί!
  Και τα χείλη σου να αστράφτουν από ρουμπίνια,
  Κάτι είπαν τρυφερά και με πάθος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 15.
  Είναι ήδη Ιούνιος. Κάνει ζέστη στην Κίνα. Η χιτλερική Γερμανία συνεχίζει να εξοπλίζεται. Και ο Oleg Rybachenko κάνει το αγαπημένο του πράγμα: να γράφει μυθιστορήματα, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον.
  Ο πόλεμος μεταξύ της ΕΣΣΔ και του Τρίτου Ράιχ με έναν ολόκληρο συνασπισμό συμμαχικών κρατών κατά της Ρωσίας συνεχίστηκε για τρίτο χρόνο. Ιούλιος 1943, έχει ζέστη και οι Ναζί προσπαθούν να παρακάμψουν τη Μόσχα, απλώνοντας το μέτωπό τους όλο και ευρύτερα. Και τα στρατεύματά τους είναι σαν πλοκάμια καλαμαριού. Υπάρχουν όλο και περισσότερα νέα τανκς στη μάχη: "Tigers", "Panthers", "Lions" και "Churchills" και "Shermans". Από τα συμμαχικά τανκς, το Churchill είναι ίσως το πιο δημοφιλές λόγω της εξαιρετικής προστασίας του. Πλήρης μετωπική θωράκιση 152 mm και πλευρική προστασία 95 mm. Και αυτό το τανκ του Τσόρτσιλ ορμά προς τις σοβιετικές θέσεις - σαν φρύνος σε κράμπα.
  Λοιπόν, το απλό "Tiger" δεν είναι καθόλου κακό. Αποτελεσματικό και ως ρεζερβουάρ. Και χτυπάει και χτυπάει, σαν τον κορμό του ελέφαντα.
  Ο Γκιούλιβερ παλεύει με μανία. Οι μάχες είναι πολύ αιματηρές. Και τα πρωτοποριακά αγόρια αγωνίζονται με τιμή. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τα αγόρια τόσο εύκολα.
  Ξεφεύγουν από τις εκρήξεις οβίδων, τόσο που μόνο οι γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους αναβοσβήνουν. Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια εδώ. Οι πρωτοπόροι είναι νέοι και πετούν σπιτικές συσκευασίες εκρηκτικών.
  Και χρησιμοποιούν επίσης σφεντόνες και καταπέλτες που φτιάχνουν με τα χέρια τους στη μάχη. Και φαίνεται πολύ ωραίο. Επιπλέον, μπορεί κανείς να το πει με έναν εξαιρετικά ψύχραιμο και μαχητικό τρόπο.
  Και επίσης ένα κορίτσι Komsomol στη μάχη. Και συνήθως τσακώνονται ξυπόλητοι και φορώντας μόνο μπικίνι. Το οποίο όμως είναι εξαιρετικά βολικό και άνετο το καλοκαίρι.
  Στην πραγματικότητα, γιατί τα κορίτσια χρειάζονται παπούτσια; Απλώς μπαίνει εμπόδιο. Επιπλέον, οι μπότες από μουσαμά βλάπτουν πραγματικά τα πόδια σας. Ή μάλλον, ούτε καν πόδια, αλλά πόδια, που είναι τόσο όμορφα όταν είναι ξυπόλητοι.
  Και τα αγόρια με σορτς είναι επίσης χαριτωμένα. Εξάλλου, σε νεαρή ηλικία, οι πρωτοπόροι -όχι πάνω από δεκατέσσερα- έχουν πόδια και παιδιά που είναι ακόμα άτριχα, καθαρά, λεία και φαίνονται αρκετά όμορφα και ευχάριστα στο μάτι. Δεν είναι όπως όταν οι έφηβοι μεγαλώνουν και το δέρμα στα πόδια τους καλύπτεται με τρίχες, κάτι που δεν είναι αισθητικά ευχάριστο και άσχημο. Εδώ νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν. Και αυτή η ίδια η νεολαία είναι όμορφη.
  Ο Γκιούλιβερ έλαβε το δώρο να παραμείνει για πάντα παιδί και όπως φαίνεται του αρέσει πολύ. Είναι καλό να τρέχετε με σορτς και να πλατσουρίζετε με γυμνά, μικρά, παιδικά, μαυρισμένα πόδια. Πρέπει να πω ότι αυτό είναι απολύτως υπέροχο.
  Το αγόρι, πρώην ταξιδιώτης, τραγουδά:
  Τρέχουν σε ένα στραβό μονοπάτι,
  Γυμνά πόδια αγοριών...
  Κουρασμένος να αρμέγει μια αγελάδα
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Θα δεσμεύσω το άλογο στο γιακά,
  Και η τύχη με περιμένει!
  Εδώ είναι οι πρωτοπόροι που τρέχουν και πιτσιλίζουν με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια. Και οβίδες έσκαγαν ολόγυρα και η γη κυριολεκτικά έτρεμε. Και όλα γίνονται απλά με υπερ-στυλ.
  Δεν είναι πολύ άνετο να παλεύεις στη ζέστη. Ειδικά σε μια τόσο μεγάλη δεξαμενή όπως το Λιοντάρι.
  Στην πραγματική ιστορία, αυτή η μηχανή παρέμεινε στο επίπεδο των σχεδίων. Αν το τανκ Lion κατασκευάστηκε, ήταν μόνο σε ξύλινο μοντέλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η μηχανή δεν μπόρεσε να ανατρέψει την παλίρροια του πολέμου. Επιπλέον, το πυροβόλο του 105 mm 70EL με μακριά κάννη ήταν κατά κάποιο τρόπο χειρότερο από αυτό του Tiger 88 mm 71EL. Συγκεκριμένα, είχε ρυθμό βολής πέντε βολών ανά λεπτό, έναντι οκτώ για το Tiger, και λόγω του μεγαλύτερου διαμετρήματος, φυσικά, μικρότερη παροχή οβίδων. Το πλεονέκτημα ήταν ότι το μεγαλύτερο διαμέτρημα παρείχε ισχυρότερο ισχυρό εκρηκτικό αποτέλεσμα, καθώς και μεγαλύτερη καταστροφή σε περίπτωση χτυπήματος και διείσδυσης της θωράκισης. Από αυτή την άποψη, για παράδειγμα, τα κοχύλια Panther των 75 mm στα 70 EL ήταν αδύναμα. Και αν πάρεις το νεότερο πυροβόλο Panther των 75 χιλιοστών στα 100EL, τότε είναι ακόμα χειρότερο από πλευράς υψηλής εκρηκτικής πρόσκρουσης, αν και είναι πιο διαπεραστικό.
  Το πλήρωμα με τη Lady Mercedes μόλις δοκίμασε το πειραματικό "Panther"-2, με όπλο μακρύτερης κάννης, αλλά του ίδιου διαμετρήματος 75 mm.
  Το νέο γερμανικό άρμα είχε μετωπική θωράκιση του κύτους εκατό χιλιοστών υπό γωνία, πλευρές 60 χιλιοστών με κλίσεις, το μπροστινό μέρος του πυργίσκου 120 χιλιοστών με μανδύα 150 και τα πλαϊνά επίσης εξήντα χιλιοστών. Δηλαδή, η δεξαμενή αποδείχθηκε ότι ήταν καλύτερα προστατευμένη. Αλλά το βάρος του αυτοκινήτου αυξήθηκε επίσης σε πενήντα τρεις τόνους. Όμως ο κινητήρας είναι ακόμα παλιός στα 700 άλογα. Και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Ωστόσο, το "Tiger"-2 με τον ίδιο κινητήρα ζυγίζει εξήντα οκτώ τόνους, αλλά εξακολουθεί να οδηγεί και να επιτίθεται.
  Η Mercedes φορούσε μόνο εσώρουχα και το γεμάτο στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές ήταν ακάλυπτο.
  Το αυτοκίνητο οδηγεί και στοχεύει. Η κάννη του Panther-2 είναι πολύ μεγάλη. Και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
  Ένα κορίτσι με ρουμπινί θηλές ουρλιάζει κάτι. Δεν είναι εντελώς κατανοητό παρεμπιπτόντως. Και κάπως δεν θα την καταλάβεις.
  Και τώρα τα σοβιετικά άρματα μάχης T-34 είναι ορατά μπροστά. Μερικά από αυτά, παρεμπιπτόντως, είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Είναι πρακτικό με τον δικό του τρόπο. Η δεξαμενή γίνεται ελαφρύτερη και φθηνότερη στην παραγωγή. Αλλά παρόλα αυτά, οι Tigers and Panthers και τα Lions T-34 διεισδύουν συγκεκριμένα. Γιατί λοιπόν να του βάλετε πανοπλία; Αλλά μια ελαφρύτερη δεξαμενή κινείται πολύ πιο γρήγορα. Και λόγω ταχύτητας είναι πιο δύσκολο να χτυπήσεις. Επιπλέον, το T-34-76 έχει έναν μικρό αλλά κινητό πυργίσκο.
  Μα φυσικά τα γερμανικά τανκς πυροβολούν από απόσταση. Και το όπλο Panther-2 σάς επιτρέπει να στέλνετε οβίδες σε τεράστια απόσταση. Αλλά το ερώτημα είναι, θα μπεις; Τελικά, προσπαθήστε να χτυπήσετε ένα μικρό, ευκίνητο τανκ και να το χτυπήσετε;
  Όμως το κορίτσι της Mercedes με το γυμνό στήθος της πυροβολεί πατώντας τα κουμπιά με τις κατακόκκινες θηλές της. Και χτυπάει πολύ, πολύ με ακρίβεια. Και τα σοβιετικά οχήματα χάνουν τον πυργίσκο τους. Το μειονέκτημα μιας ξύλινης δεξαμενής είναι ότι ακόμη και ένα πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος μπορεί να το χτυπήσει. Λοιπόν, είναι και αυτό ένα πρόβλημα.
  Και τα γερμανικά κορίτσια κατευθύνουν και κάνουν πετάλι. Έπιασαν έναν πρωτοπόρο πρόσκοπο. Πρώτα, ένα αγόρι περίπου δώδεκα είχε το κεφάλι του ξυρισμένο. Μετά άρχισαν να στάζουν κρύο νερό στο στέμμα του κεφαλιού, σταγόνα-σταγόνα. Και σταγόνα-σταγόνα έπεφτε στο ξυρισμένο κεφάλι του παιδιού. Και τα ξυπόλυτα πόδια του πρωτοπόρου πιάστηκαν σε κοντάκια και άναψαν φωτιά από κάτω. Το πήρε και τυλίχτηκε στις φλόγες. Και το αγόρι θα ουρλιάξει από αφόρητους πόνους. Και τα κορίτσια γελούν και βιώνουν μεγάλη ευχαρίστηση.
  Και τι ωραίο είναι να βασανίζεις ένα αγόρι. Πάρτε τον και σπάστε του τα δάχτυλα των ποδιών, ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο. Και πρέπει να πω ότι αυτό είναι εξαιρετικά ωραίο. Και το αγόρι κυριολεκτικά ασφυκτιά από τον πόνο, και το τρυφερό του πρόσωπο γίνεται κατακόκκινο από τα βάσανα.
  Τι ωραίο που είναι να βασανίζεις. Ένα άτομο θα το πάρει φυσικά, θα καεί στη φωτιά σαν αράχνη, οι πρωτοπόροι θα βασανίσουν τα κορίτσια, δεν υπάρχει θέση για αυτόν στη Γη.
  Λοιπόν, φυσικά, περίπλοκα βασανιστήρια περιμένουν τους παιδικούς ήρωες.
  Για παράδειγμα, ένα κορίτσι οδηγήθηκε ξυπόλητο πάνω από αναμμένα κάρβουνα. Και τα γυμνά, παιδικά της πόδια κάηκαν σοβαρά. Και η μυρωδιά ήταν σαν να έψηναν αρνί. Και οι Ναζί έγλειφαν τα χείλη τους από αυτή τη μυρωδιά. Πραγματικά φαινόταν δροσερό.
  Και τι νόστιμες λιχουδιές υπήρχαν. Το κορίτσι τελικά αναγκάστηκε σε ένα καζάνι με βραστό νερό. Και έτσι ήταν ακόμα ζωντανό και βρασμένο σε βραστό νερό. Έπειτα έκοψαν στο καζάνι πατάτες, καρότα και καρυκεύματα. Έφτιαχναν αυτό το είδος σούπας και την έφαγαν μια ολόκληρη παρέα Ναζί. Και την πρωτοπορία την έβρασαν ζωντανή και την έφαγαν έτσι. Και τα πόδια της ήταν λιχουδιά όταν τα έβραζαν. Και οι φασίστες έφαγαν το συκώτι. Και πώς έγλειψαν τα χείλη τους. Ήταν πραγματικά μια γεύση από όρεξη.
  Και τι άλλο δεν έφαγαν οι ναζί; Οι Ναζί κρέμασαν ένα αγόρι από το λαιμό από ένα σύρμα και τοποθέτησαν τα γυμνά του πόδια σε ένα κομμάτι πάγου. Υπήρχε τέτοιος πάγος και ο λαιμός του παιδιού τραβούνταν όλο και πιο σφιχτά από το σύρμα. Και το παιδί πραγματικά πνιγόταν. Το αγόρι ασφυκτιούσε και σιγά σιγά πέθαινε στη θηλιά.
  Αλλά ήταν σοφιστικέ και σκληρό. Και οι Ναζί, κορίτσια και αγόρια, κοίταξαν την αργή αγωνία του πρωτοπόρου. Το πρόσωπο του αγοριού έγινε μπλε και τελικά πέταξε τα γυμνά, άθλια πόδια του.
  Ένα άλλο παιδί χτυπήθηκε στις γυμνές φτέρνες του με λαστιχένια ραβδιά. Και αυτό είναι επίσης οδυνηρό, και όλα σχετικά είναι αστεία για τους φασίστες. Ο νεαρός πρωτοπόρος, όμως, δεν πτοήθηκε, ή μάλλον δεν έκλαψε, αν και όταν του χτύπησαν τις φτέρνες με λαστιχένια τρουκς, ήταν πολύ οδυνηρό. Επιπλέον, το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  Τι σημαίνει ο πρωτοπόρος των ονείρων,
  Προχωράμε προς τον κομμουνισμό...
  Το μεγαλείο των νεανικών επιθυμιών,
  Πηγαίνετε σε μια ατελείωτη πεζοπορία!
  
  Είμαστε παιδιά της όμορφης Πατρίδας,
  Και ο Λένιν φώτισε τους δρόμους μας...
  Αν και αυτός ο κόσμος είναι επικίνδυνος,
  Μας ενέπνευσε για μεγάλες πράξεις!
  
  Πηγαίνουμε στα χωράφια να δουλέψουμε,
  Λεπίδες χόρτου γαργαλάνε τα πέλματα...
  Γιατί τα αγόρια μας χρειάζονται bots;
  Στο εξώφυλλο παίζει το bugler!
  
  Πόσο όμορφα είναι στον σοβιετικό κόσμο,
  Μαργαρίτες, νούφαρα, διαμάντια...
  Περπατάμε μαζί ως ομάδα,
  Χτυπάμε την αστική τάξη στα μάτια!
  
  Αν χρειαστεί να αρμέξουμε μια αγελάδα,
  Και κόψε το γρασίδι με ένα δρεπάνι...
  Και ο Στάλιν και ο Λένιν είναι δύο από αυτούς,
  Θα κρατήσω τη φωτιά στην καρδιά μου!
  
  Στο όνομα της Σοβιετικής Πατρίδας,
  Έτοιμος να πάει μετά το άροτρο...
  Είμαστε ξυπόλητοι σε παιδική οργή,
  Ας νικήσουμε τους μεγάλους περίπου είκοσι χρονών!
  
  Εδώ έρχεται η δύναμη του Χίτλερ,
  Μια κακιά ορδή εισβάλλει...
  Και ο φασισμός επιτίθεται στον Κάιν στην κόλαση,
  Και φυσάει μεγάλη χιονοθύελλα!
  
  Αλλά εμείς οι πρωτοπόροι δεν θα αμφιταλαντευτούμε,
  Οι μεγάλοι μας γνωρίζουν την ΕΣΣΔ...
  Ας ρίξουμε μια χειροβομβίδα με το γυμνό μας πόδι,
  Ας δείξουμε θάρρος με το παράδειγμα!
  
  Αγαπάμε την Πατρίδα μας,
  Πού είναι το ιδανικό αγάπης του Στάλιν...
  Και δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια μας,
  Δεν είναι περίεργο που συνέθεσε ο ποιητής!
  
  Ας υπάρχει αυτή η σημαία του κομμουνισμού,
  Να λάμψουμε πάνω από την Πατρίδα μας...
  Δεν πρέπει να πέσουμε κάτω από τον ζυγό του φασισμού,
  Περνώντας τις εξετάσεις με Α!
  
  Οι πρωτοπόροι πολέμησαν κοντά στη Μόσχα,
  Εκεί που ανεβαίνει ο κακός Χίτλερ με την ορδή...
  Αλλά είμαστε περήφανοι συνομήλικοι,
  Αφήστε το αγόρι και το κορίτσι να είναι ξυπόλητα!
  
  Λοιπόν, είμαστε γιγάντιοι μαχητές,
  Πρέπει λοιπόν να ξέρεις να πολεμάς...
  Για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα,
  Ξέρετε ότι η ρωσική αρκούδα είναι έξαλλη!
  
  Στο χιόνι, αγόρια, κορίτσια,
  Σαν πουλιά που τρέχουν ξυπόλητα...
  Πυροβολούν από πολυβόλο,
  Και σε πιάνουν με λάσο, με το ζόρι!
  
  Το αγόρι έσκυψε πάνω από τον χάρτη,
  Και η γραβάτα καίει σαν φλόγα...
  Είναι ένας σοφός στρατηγός - ακόμα και πάρα πολύ,
  Και η δύναμη της ψυχής είναι μονολιθική!
  
  Εδώ το κορίτσι πήρε μια χειροβομβίδα,
  Γλιστρώντας σαν γάτα στο χιόνι...
  Ο φασίστας παίρνει την αντεπίθεσή του
  Και η σφαίρα χτυπά τον εχθρό στο τρέξιμο!
  
  Λοιπόν, είμαστε ωραία παιδιά,
  Πυροβολούμε σαν χαλάζι στους εχθρούς μας...
  Ο παγετός είναι πολύ δυνατός - ξυπόλητος,
  Παρά το κρύο, ξέρεις!
  
  Λοιπόν, τι είναι το ρόδι για ένα αγόρι;
  Τα πετάει για να προσπεράσουν...
  Και ο Φύρερ θα πρέπει να το ξεπληρώσει,
  Μην αποσπάτε μια γκρίνια από το τέρας!
  
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που πυροβολεί ένα μπαζούκα,
  Και έριξε νοκ άουτ τη σφηνοειδή φτέρνα...
  Τα πολύ επιδέξια χέρια της
  Πολεμάει σαν τον Σατανά!
  
  Ναι, ο Χίτλερ θα είναι ανόητος,
  Έτρεξα σε μια δυνατή γροθιά...
  Άλλωστε, με την ομάδα του χάλυβα μας,
  Θα το πάρει σίγουρα σε νίκελ!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι μόνο εξωτερικά παιδιά,
  Μάλιστα μέσα μου βράζει ένας άγριος δαίμονας...
  Και ο Φύρερ θα απαντήσει για βία,
  Έχουμε κοφτερό σπαθί και ασπίδα!
  
  Αλλά ο εχθρός δίνει μια απάντηση,
  Παγώνει στο χιόνι ακόμα και με τις μπότες...
  Και είμαστε ξυπόλητοι και χειμώνα και καλοκαίρι,
  Και βλέπουμε τον στρατό του Χίτλερ σε φέρετρα!
  
  Έδειξαν τόση δύναμη στη μάχη,
  Ότι και ο ίδιος ο Σατανάς τρέμει...
  Τα παιδιά θα σκίσουν ακόμη και έναν κροκόδειλο στη μάχη,
  Η χώρα μας είναι τόσο δυνατή!
  
  Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να μας καταστρέψει,
  Προσοχή στο αγόρι, το αρπακτικό κάθαρμα...
  Τον χτυπήσαμε στο πρόσωπο τόσο δυνατά κοντά στη Μόσχα,
  Και τότε το Στάλινγκραντ περιμένει!
  
  Εδώ οι πρωτοπόροι έριξαν μια σφεντόνα,
  Κατέρριψαν με ακρίβεια αυτόν τον τρομερό Τίγρη...
  Και οι φτέρνες μου έλαμψαν στο κρύο,
  Δεν υπάρχει χρόνος για ρελαντί παιχνίδια!
  
  Αυτά τα παιδιά είναι πολεμιστές από την κούνια,
  Ικανός να δείξει υψηλή κλάση...
  Και η μικρή φωνή του κοριτσιού χτυπάει,
  Γιατί να φοβάται ακόμη και ένας κλέφτης;
  
  Τα κορίτσια έχουν αστέρια στην καρδιά τους,
  Ξέρουν ότι το ωραίο φύλο...
  Δεν είναι αργά να πάμε να πολεμήσουμε,
  Ας συντριβεί ο ύπουλος εχθρός!
  
  Οι Ναζί έχουν ακόμη και ορκ,
  Μεταξύ των συμμάχων, πιστέψτε με...
  Αλλά η φωνή των πρωτοπόρων είναι ξεκάθαρη,
  Θα ανοίξει την πόρτα στα ένδοξα ξωτικά!
  
  Και ξέρετε ότι οι ιππότες μας δεν θα αμφιταλαντευτούν,
  Θα δείξουν τη μεγαλύτερη τάξη...
  Εδώ ταλαντεύονταν από τον άνεμο, βλέπω πεύκα,
  Το κοράκι πυροβολήθηκε ακριβώς στο μάτι!
  
  Πολεμήσαμε γενναία στο Στάλινγκραντ,
  Ναι, οι πρωτοπόροι του Λένιν είναι γιοι...
  Τα ξυπόλητα παιδιά περπατούν ήσυχα,
  Από τη White Rus' μέχρι το Kolyma!
  
  Και ο Στάλιν είναι ηγέτης με εξαιρετική εμφάνιση,
  Είναι και έξαλλος δήμιος για τους Γερμανούς...
  Ας χαθεί αυτή η άθλια οχιά,
  Το πικρό κλάμα ενός παιδιού δεν θα μας ξυπνήσει!
  
  Το τρομερό τόξο στο Kursk λύγισε,
  Το τανκ "Πάνθηρας" είναι τόσο ευκίνητο όσο μια αλεπού...
  Αλλά η νεολαία θα είναι μαζί μας τους πρωτοπόρους,
  Τα κορίτσια είναι απολύτως όμορφα!
  
  Ας μην τα παρατάμε λοιπόν, πρωτοπόροι, στους Τίγρηδες,
  Ο ισχυρός Φερδινάνδος ορμάει στη μάχη...
  Το αγόρι συνθέτει, βλέπουμε τη λύρα,
  Και το μηχάνημα φορτώνει επιδέξια!
  
  Λοιπόν, ο τύπος πέταξε με τόλμη μια χειροβομβίδα,
  Και χτύπησε με μανία την κάμπια...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που χτενίζει τις πλεξούδες της,
  Οι βόμβες και το ναπάλμ δεν μας τρομάζουν!
  
  Η μάχη μαίνεται τώρα στον Δνείπερο,
  Και χύνεται πολύ αίμα - η μάχη είναι σκληρή...
  Θα ζητήσω συγχώρεση από την Πατρίδα,
  Αν δεν είμαι υγιής στη μάχη!
  
  Για έναν πρωτοπόρο δεν υπάρχει λέξη αδυναμία,
  Είναι τόσο μεγάλος μαχητής, πολεμιστής...
  Δεν θα νικήσει τους νέους, γνωρίζουν τα γηρατειά,
  Τα κορίτσια θα φαίνονται πάντα φρέσκα!
  
  Λοιπόν, τα κεφάλια των κοριτσιών σκυμμένα,
  Ναι, το αγόρι έπεσε παίρνοντας μια σφαίρα...
  Αλλά να ξέρετε ότι η ψυχή είναι αθάνατη - δεν θα χαθεί,
  Ο ίδιος ο Στάλιν απένειμε το παράγγελμα μεταθανάτια!
  
  Πιστεύουμε ότι η επιστήμη είναι παντοδύναμη,
  Όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν για ανταμοιβές...
  Και ο θάνατος είναι ανίσχυρος για τους πρωτοπόρους,
  Ας πάρουμε ένα πολυβόλο μαζί μας στον κόσμο του παραδείσου!
  
  Αφήστε το σύμπαν να είναι στον κομμουνισμό,
  Ποιος είναι ο φωτεινός και ιερός δρόμος...
  Δεν άφησαν τη ζωή τους για τη νίκη,
  Και δεν θα απομακρυνθούμε από το σοβιετικό μονοπάτι!
  
  Στο Βερολίνο οι πρωτοπόροι βαδίζουν,
  Χαμόγελα, ο βρυχηθμός της ορχήστρας και τα λουλούδια...
  Και τα παιδιά ζωγραφίζουν μια κόκκινη σημαία με τον ήλιο,
  Μεγάλο, πιο λαμπερό όνειρο!
  Ναι, έτσι κράτησε ο πρωτοπόρος, παρόλο που οι γυμνές φτέρνες του τηγανίστηκαν με φυσητήρα, και κολλήθηκαν ηλεκτρόδια στα γεννητικά του όργανα και του δόθηκε ρεύμα. Οι Ναζί, ειλικρινά μιλώντας, τρελάθηκαν. Στο τέλος, ο πρωτοπόρος φρεσκάρισε με τη βοήθεια καυστήρων υγραερίου και τηγανίστηκε καλά. Έτσι βγήκε ζουμερό, βρεφικό κρέας με κρούστα, το οποίο κόπηκε σε κεμπάπ. Μετά από αυτό οι Ναζί το έφαγαν με κέφι και μεγάλη ευχαρίστηση. Και φυσικά το έπλυναν με κρασί. Και τραγούδησαν τα τραγούδια τους.
  Έτσι κατασπάραξαν και αυτόν τον πρωτοπόρο.
  Υπήρχαν όμως και άλλα βασανιστήρια. Πήραν λοιπόν ένα αγόρι πρωτοπόρο και το έβαλαν κάτω από τη γκιλοτίνα. Η λεπίδα χαμήλωσε αργά και έσταζε νερό. Και όσο πιο πολύ στάζει, τόσο πιο χαμηλά βυθιζόταν η λεπίδα. Επιπλέον, οι Ναζί δεν έκοψαν το κεφάλι. Και πρώτα, η λεπίδα γκιλοτίνας έκοψε αργά το αριστερό χέρι του αγοριού. Μετά το δεξί χέρι. Και το δεμένο παιδί ούρλιαξε από τον πόνο και αιμορραγούσε. Και τα δύο χέρια του αγοριού κόπηκαν από τη λεπίδα που κατέβαινε αργά. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να τους κόβουν τα πόδια. Και η λεπίδα κατέβηκε αργά και έκοψε το κόκκαλο. Και το νερό έσταζε συνέχεια. Το αγόρι άφησε το φάντασμα από απώλεια αίματος και οδυνηρό σοκ.
  Λοιπόν, οι φασίστες ήταν σκληροί εδώ, και τι δεν έκαναν.
  Ένα άλλο κορίτσι της Κομσομόλ ξεγυμνώθηκε, το κούμπωσαν σε ένα ράφι και το κατέβασαν αργά σε θειικό οξύ. Και η κοπέλα έδεσε ένα βάρος στα γυμνά της πόδια. Και το κορίτσι βυθίστηκε αργά. Και πονούσε πολύ και ούρλιαζε από τα βάσανα, αλλά δεν εγκατέλειψε τα μυστικά της.
  Επιπλέον, το κορίτσι της Komsomol το πήρε και τραγούδησε:
   Είμαστε γενναία, όμορφα κορίτσια,
  Ικανός να πολεμήσει σαν τυφώνας...
  Και η φωνή των καλλονών είναι πολύ καθαρή,
  Μερικές φορές ναπάλμ πέφτει βροχή από τον ουρανό!
  
  Πλέαμε με μια πειρατική μπριγκαντίνα,
  Έχουμε έναν γενναίο Πάβελ-Καπετάνιο...
  Δεν μας αρέσει να ζούμε σε αυτόν τον θλιβερό κόσμο,
  Στο οποίο υπάρχει ένας άγριος τυφώνας θανάτου!
  
  Τα κορίτσια δεν θέλουν να ξαπλώνουν κάτω από κακούς ανθρώπους,
  Είναι έτοιμοι να νικήσουν τα ορκ...
  Θα πολεμήσουν τους εχθρούς τους με πολύ ζήλο,
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας!
  
  Και πιστέψτε με, δεν έχουν εμπόδια,
  Είναι ικανοί να νικήσουν τους Krauts...
  Μας περιμένουν τρομερές ανταμοιβές,
  Για να πάρετε μια σταθερή πεντάδα!
  
  Και είμαστε πολύ γενναίοι πειρατές,
  Θα πολεμήσουμε σαν μανιασμένη καταιγίδα...
  Εάν χρειαστεί, θα σπείρουμε τα κρεβάτια,
  Ο εχθρός συντρίφτηκε από ισχυρή δύναμη!
  
  Το πλοίο μας είναι απλά απόρθητο
  Περνάει στα κύματα σαν αετός...
  Και οποιαδήποτε επιχείρηση είναι διαθέσιμη σε εμάς,
  Ο εχθρός θα συντριβεί σοβαρά!
  
  Δεν θα το δείξουμε στη μάχη, ξέρω αδυναμία,
  Άλλωστε, για τα κορίτσια υπάρχουν ελάχιστες επιλογές...
  Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορετικοί τύποι κόπωσης,
  Θα έλθουμε σε έναν νέο κόσμο, αυτό το πρόσωπο!
  
  Και κανείς δεν θα τσιμπήσει τα κορίτσια,
  Είμαστε ικανοί να νικήσουμε τον εχθρό...
  Αν και τα σύννεφα μαίνεται πολύ απειλητικά,
  Και υπάρχει μια τρομερή χιονοθύελλα στον ουρανό!
  
  Λοιπόν, πόσο cool είμαστε τα κορίτσια,
  Σίγουρα θα κατακτήσουμε το σύμπαν...
  Ο κακός Ιούδας θα φύγει,
  Και πιστέψτε με, όλος ο κόσμος είναι πίσω μας!
  
  Και στη θάλασσα και κάτω από το νερό,
  Δίνουμε μια ένδοξη μάχη παντού...
  Όπως σε μια συμμαχία, οι γυναίκες με τον Σατανά,
  Για πάντα Πατρίδα, είμαστε μαζί σου!
  
  Δεν υπάρχει έλεος για τους εχθρούς, ξέρετε, δεν θα υπάρξει
  Άλλωστε, γι' αυτό το κορίτσι είναι κακός πειρατής...
  Είμαστε μεγάλοι δικαστές της Πατρίδας,
  Ας συναρμολογήσουμε ένα ορμητικό πολυβόλο!
  
  Ο Θεός θα ανταμείψει τα κορίτσια με ένα στέμμα,
  Θα δοθεί στον καθένα μια διαταγή και ένα μετάλλιο...
  Η μικρή φωνή των καλλονών καλεί,
  Και φυσικά αναγκάζουν τον βασιλιά!
  
  Αυτό κουρεύουν οι πολεμιστές,
  Σαν πολυβόλο κακών βαθμών...
  Και κυριολεκτικά φέρνουν το φως των ματιών,
  Ας είναι χωρίς περιττές βλακείες!
  
  Το πρόσωπο του κοριτσιού λάμπει από ένα χαμόγελο,
  Και τα χείλη αστράφτουν με πέρλες...
  Πρέπει να δούμε πολλά,
  Αυτή είναι η ομορφιά μας!
  
  Δεν θα μπούμε σε καμία πύλη,
  Ας δώσουμε μια δίνη στον εχθρό...
  Το κορίτσι βαριέται για κάποιο λόγο
  Και ικανό να γαντζώσει όλους τους εχθρούς!
  
  Τα κορίτσια επιτίθενται έξοχα
  Και τα μάτια αστράφτουν από αστραπές...
  Γιατί, επειδή ζηλεύουν,
  Τα πρόσωπα των κοριτσιών είναι καλυμμένα με δάκρυα!
  
  Για ποιους ανεμοστρόβιλους θα πολεμήσουμε;
  Τότε ορμάει ένα νέο κύμα θανάτου...
  Γιατί οι εχθροί των κοριτσιών είναι τόσο ήσυχοι;
  Τι σου έδωσε ο χοντροκομμένος Μόργκαν;
  
  Και η φωτιά είναι γεμάτη φωτιές τώρα,
  Μια πύρινη δίνη θα σαρώσει...
  Δεν ήταν για τίποτα που νικήσαμε τα ορκ,
  Αυτό που βλέπει ο εχθρός είναι ανόητα σιωπηλό!
  
  Εδώ ο αρχάγγελος σαλπίζει μια τρομερή τρομπέτα,
  Τα βάζει με τα κεφάλια όλων...
  Δεν είναι αργά για να κερδίσεις,
  Ο άνεμος φαίνεται να κινεί τα φύλλα!
  
  Λοιπόν, ποιος θα αγριέψει εδώ πότε;
  Ποιος έχει μεγάλη γροθιά;
  Μην κυκλοφορείτε με την ψεύτικη Malyuta,
  Είναι τελείως μαλάκας!
  
  Ο μπριγκαντίνος μας στη δόξα ξανά,
  Διασχίζοντας ένα θυελλώδες κύμα...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε ενωμένοι στην οργή
  Θα κάνω κομμάτια τη Μοργκάνα!
  
  Γι' αυτό βιαζόμαστε τόσο πολύ στη μάχη,
  Σε αυτό θα δείξουμε καταιγίδες τυφώνων...
  Ο Μαύρος Ρότζερς πετάχτηκε πάνω από την πρύμνη,
  Έδειξε το υπέροχο δώρο σου!
   Λοιπόν, ο Μόργκαν θα πάει στο φέρετρο, φυσικά.
  Θα ποντάρει από ασπέν...
  Εμείς τα κορίτσια κερδίζουμε για πάντα,
  Και δεν αφήνουμε βαρύ βογγητό!
  
  Ας οδηγήσουμε την Πατρίδα στη νίκη,
  Θα νικήσουμε γενναία τα ορκ και τα τρολ...
  Και θα φτάσουμε στην Εδέμ με πλοία,
  Ας είναι ένας ολόκληρος κόσμος από κάτω μας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 16.
  Είναι ήδη Αύγουστος του 1943. Και οι Ναζί κατάφεραν να πετύχουν ορισμένα
  Καλή τύχη. Οι Ναζί κατέλαβαν την Κασίρα και παρέκαμψαν το Κριούκοβο και άλλους οικισμούς από τα βόρεια. Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα βρέθηκε σε επιχειρησιακή περικύκλωση και ο λαιμός του διαδρόμου μειώθηκε σε λιγότερο από εκατό χιλιόμετρα. Ο συνασπισμός είχε επιτυχίες και σε άλλες κατευθύνσεις. Οι Ιάπωνες και Αμερικανοί εθελοντές κατέλαβαν την Καμτσάτκα. Το Τουρκμενιστάν και το Τατζικιστάν καταλήφθηκαν πλήρως και το Ουζμπεκιστάν καταλήφθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου. Η Άλμα-Άτα ήταν επίσης περικυκλωμένη. Δηλαδή, η κατάσταση στην ΕΣΣΔ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και οι Ναζί εξαπολύουν επίθεση, προσπαθώντας να περικυκλώσουν πλήρως τη Μόσχα με κάθε κόστος. Το Λένινγκραντ βρίσκεται ήδη υπό πλήρη αποκλεισμό, αλλά από θαύμα διατηρείται.
  Το Panther-2, ένα πιο εξελιγμένο και επικίνδυνο τανκ, εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στις μάχες. Τα "ποντίκια" είναι επίσης ορατά. Εμφανίστηκε επίσης το νεότερο αυτοκινούμενο όπλο "Yagdtiger". Είχε ένα πολύ δυνατό πυροβόλο των 128 χλστ. με μακριά κάννη. Είναι αλήθεια ότι το όπλο είναι μάλλον περιττό - αφού τα σοβιετικά τανκς είναι συνήθως μικρά. Αλλά ένα μεγαλύτερο διαμέτρημα έχει επίσης πιο ισχυρό ισχυρό εκρηκτικό αποτέλεσμα. Άρα αν εκραγεί, εκρήγνυται. Και χτυπά εντελώς τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Αλλά φυσικά ένα πιστόλι ογδόντα χιλιοστών είναι καλύτερο.
  Οι Γερμανοί έχουν κάτι πιο δυνατό. Συγκεκριμένα, το Sturmtiger με εκτοξευτή πυραύλων 380 χλστ. Και αυτό το όπλο χτυπά πολύ δυνατά και επιθετικά.
  Παρόλα αυτά, ο Κόκκινος Στρατός πολεμά με πείσμα. Και στις πρώτες τάξεις του είναι πρωτοπόροι ήρωες. Που δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Και παρόλο που οι φασίστες στο βορρά έχουν ήδη περικυκλώσει το Αρχάγγελσκ, η πόλη αμύνεται απεγνωσμένα.
  Τα παιδιά πρωτοπόρων ρίχνουν εκρηκτικά πακέτα και άλλα είδη όπλων στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και πυροβολούν από σπιτικές σφεντόνες. Και μαζί τους, φυσικά, είναι και ο ίδιος ο εξολοθρευτής Γκιούλιβερ. Που δείχνει μεγάλη ανδρεία. Και τα ξυπόλητα του πετάνε μπιζέλια με αυτοσχέδια εκρηκτικά φτιαγμένα από κάρβουνο και πριονίδι. Και αυτοί οι φασίστες και οι στρατιώτες του συνασπισμού ξυλοκοπούνται από το σκοτάδι. Και φυσικά οι πρωτοπόροι τραγουδούν και τραγουδούν καλά:
   παιδί είναι υπέροχο με τον δικό του τρόπο,
  Μπορείτε να τρέξετε στο χωράφι ξυπόλητοι...
  Αν και είναι λίγο επικίνδυνο για το αγόρι,
  Ένας νταής μπορεί να πιαστεί με το ζόρι!
  
  Αλλά τι είδους αγόρι στην αιώνια παιδική ηλικία,
  Όταν δεν μεγαλώνεις άλλο με σορτς...
  Ένας εξωγήινος εμφανίστηκε στη γειτονιά
  Και πούλησε τον άνθρωπο για μια χάλκινη δεκάρα!
  
  Δεν είναι πολύ ωραίο, πιστέψτε με,
  Να είμαι για πάντα παιδί με σορτς...
  Αν και η καρδιά σας θα είναι υγιής,
  Αλλά ο φύλακας θα σε χτυπήσει δυνατά!
  
  Τελικά, δεν είναι η κοιλάδα του παραδείσου που σε περιμένει,
  Ο ιδιοκτήτης δεν είναι ο Κύριος, άγιος Χριστός...
  Όχι, δεν υπάρχει μισός κόσμος,
  Όταν μόλις απογειωθείς προς τα αστέρια!
  
  Αγόρι, θα σε κάνουν να δουλεύεις έτσι,
  Αυτοί μεταφορικά οι επτά θα διώξουν αργότερα...
  Και δεν έχουν Σάββατο εδώ,
  Σύντομα θα σας ζεματίσουν με βραστό νερό!
  
  Τα αγόρια τα πήραν πραγματικά καλύτερα,
  Άλλωστε στον νέο κόσμο υπάρχουν πολλά προβλήματα...
  Το σώμα του αγοριού πονούσε από την κούραση,
  Σκλάβος, είναι, και καθόλου περήφανος κύριε!
  
  Λοιπόν, αγαπητό ξυπόλητο αγόρι,
  Δούλεψε όσο πρέπει...
  Πήδα πέρα από το χωράφι σαν ένα ζωηρό λαγουδάκι,
  Και μην γίνετε ποτέ μαχητής!
  
  Υπάρχουν γυναίκες που είναι όμορφες
  Αλλά δεν χρειάζονται αγόρια ή παιδιά...
  Με τον δικό τους τρόπο, τα αγόρια είναι χαρούμενα,
  Μην πιστεύετε στην καρδιά σας άνθρωποι!
  
  Πιστέψτε μας, η σκλαβιά δεν θα μας νικήσει,
  Και το κακό μαστίγιο του εχθρού δεν θα σπάσει...
  Τα παιδιά πιστεύουν ότι θα χτίσουν το δικό τους βασίλειο,
  Η χιονοθύελλα θα καθαρίσει!
  
  Είμαστε παιδιά, πιστεύω ότι θα σηκωθούμε όλοι σύντομα,
  Θα νικήσουμε τους εξωγήινους, τους φανατικούς...
  Ο άθλιος Κάιν θα το πάρει στα κέρατα,
  Και ας χτυπήσουμε το έντομο με ένα κλομπ!
  
  Μην το πιστεύετε, οι άνθρωποι δεν θα είναι αδύναμοι,
  Σύντομα θα φτιάξουμε έναν πραγματικό παράδεισο...
  Αγόρι, θα είμαστε οι κριτές του εαυτού μας,
  Διαφορετικά ναπάλμ θα βρέξει από τον ουρανό!
  
  Οι βρώμιοι κλέβουν πολλά,
  Γι' αυτό τα παιδιά είναι στη φτώχεια...
  Θα πάρουμε τον φαρδύ δρόμο
  Για να διασκεδάζουν οι άνθρωποι παντού!
  
  Λοιπόν, γυμνά μου πόδια παλικαριού,
  Περπατούν στις πιο αιχμηρές πέτρες των βουνών...
  Ωστόσο, περπατώντας στο μονοπάτι,
  Θα φέρουμε τον εξωγήινο κάτω από το τσεκούρι!
  
  Θα μπορέσουμε να κερδίσουμε δώρα,
  Νικήστε εξωγήινους από το διάστημα...
  Και οι καρδιές των αγοριών χτυπούν γρήγορα,
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι!
  
  Αν πρέπει να νικήσουμε τις λεγεώνες,
  Πιστέψτε με, δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποχωρήσουμε...
  Θα υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά πίσω μας,
  Με τύχη θα είμαστε στο δρόμο μας!
  
  Ας συντρίψουμε την κατσαρίδα με τη γυμνή μας φτέρνα,
  Για εμάς δεν είναι καθόλου αυτό το όριο...
  Δεν παίζουμε κρυφτό με αυτή τη μοίρα,
  Σήκωσε το γεράκι σου, το παιδικό μας απογειώθηκε!
  
  Ναι, δεν δίνεται για τίποτα, ξέρετε τη νίκη,
  Ήρθε η ώρα να κόψουμε την ορδή από το διάστημα...
  Δεν είναι αυτός ο λόγος που οι παππούδες μας πολέμησαν,
  Ότι το αγόρι θα μπορούσε να είχε χτυπηθεί από εξωγήινους!
  
  Ας δημιουργήσουμε μια αυτοκρατορία όπως αυτή
  Στο οποίο θα υπάρχει ειρήνη και χάρη...
  Οδηγούν ένα ξυπόλητο κορίτσι στην εκτέλεση,
  Μπορούμε όμως να γρονθοκοπήσουμε τον δήμιο στο πρόσωπο!
  
  Όχι, δεν μπορούμε να σπάσουμε, πιστέψτε με,
  Πόσο δυνατό είναι το πνεύμα των αγοριών...
  Αν και τα σώματά μας είναι απλά παιδιά,
  Αλλά μπορώ να τσακίσω ακόμα και δύο ενήλικες!
  
  Θα έρθει, πιστεύω η ευτυχία στο σύμπαν,
  Γιατί ο Παντοδύναμος Θεός είναι μαζί μας...
  Η τρομερή κακοκαιρία θα εξαφανιστεί,
  Ο διάβολος θα σπάσει το μακρύ ατσάλινο κέρατό του!
  
  Το αγόρι θα βρει τότε την ελευθερία,
  Και το τιτάνιο θα γίνει η δύναμη των μυών...
  Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στον ανόητο στρογγυλό χορό,
  Πέτα στα μακριά σαν παραδεισένιος αετός!
  Έτσι τραγούδησαν αυτοί οι υπέροχοι πρωτοπόροι. Και πολύ όμορφο. Και είναι καλό για παιδιά ξυπόλητα και με σορτς.
  Όμως η κατάσταση στο μέτωπο είναι δύσκολη. Και οι Ναζί πιέζουν δυνατά. Για παράδειγμα, εμφανίστηκε το TA-152. Μέχρι στιγμής μόνο ως πειραματικό επιθετικό αεροσκάφος. Όμως η θωράκιση και τα όπλα του είναι έξι αεροβόλα, και ειδικά τα πτητικά χαρακτηριστικά του είναι αξεπέραστα. Και αυτό το αυτοκίνητο το οδηγούν και κορίτσια.
  Και πυροβολούν από αυτά σαν πολυβόλα. Το ρίχνουν πολύ χοντρά. Και υπάρχει και πίεση στα μέτωπα.
  Είναι επίσης ανήσυχο στο πίσω μέρος. Η Βάνκα, ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών, συνελήφθη. Βάζουν ειδικές παιδικές χειροπέδες στα χέρια του παιδιού και τις βάζουν σε χωνί. Μετά με πήγαν στη φυλακή. Ο νεαρός λενινιστής ήταν πολύ φοβισμένος. Έτσι τον πήγαν στη φυλακή. Σε ειδικό παιδικό τμήμα. Εκεί, κατά την άφιξη, ξυρίστηκε πρώτα φαλακρός. Ένα άλλο αγόρι με σορτς και στολή φυλακής με ένα νούμερο, επίσης σχεδόν τελείως φαλακρό, με μόνο ένα κομμένο πλήρωμα από ελαφριά νήματα να προεξέχουν, έκοψε τον νεαρό πρωτοπόρο με μια κουρευτική μηχανή. Επιπλέον, έγινε χειροκίνητα, και το μηχάνημα ήταν αρκετά ανόητο και τράβηξε τα μαλλιά οδυνηρά.
  Ο Βάνκα κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη. Το κεφάλι του έγινε μικρότερο και τα μάγουλά του πιο χοντρά. Το πρόσωπο ενός παιδιού σε κομμένη μορφή έχει αποκτήσει εγκληματικό χαρακτήρα.
  Ακολούθησε φωτογράφηση σε προφίλ, full-face, half-side, και από πίσω.
  Τότε μια γυναίκα γύρω στα τριάντα με στολή είπε με ένα χαμόγελο:
  - Τώρα ας παίξουμε πιάνο!
  Και άρχισε να παίρνει τα λεπτά παιδικά δάχτυλα της Βάνκα στα γάντια της πόδια και να τα βυθίζει σε σκούρα μπογιά. Και μετά αφήστε το σε λευκό χαρτί. Όλα τα δάχτυλα λοιπόν ξεχωριστά, και η παλάμη συνολικά. Αν και δεν πονούσε, το αγόρι ένιωσε έντονη ντροπή, όλα αυτά έλεγαν ότι ήταν φυλακισμένος και αιχμάλωτος.
  Τότε η γυναίκα διέταξε να σηκώσει τα πόδια της και άρχισε να εφαρμόζει έναν κύλινδρο στα πέλματα του παιδιού. Εφόσον οι νεαροί κρατούμενοι περπατούν ξυπόλητοι από παγετό σε παγετό στις παιδικές αποικίες, παίρνουν επίσης αποτυπώματα από τα πόδια των αγοριών. Άλλωστε αφήνουν ίχνη με τα ξυπόλυτα τους πόδια.
  Έχοντας λερώσει τα γυμνά πέλματα της Βάνκα με ένα ρολό, η γυναίκα άφησε αποτυπώματα στο λευκό χαρτί. Και όλα τα πόδια, και κάθε γυμνό δάχτυλο ξεχωριστά.
  Μετά από αυτό άρχισαν να μετρούν τη γυμνή Βάνκα. Με έβαλαν να σταθώ στον τοίχο και έλεγξαν το άνοιγμα των χεριών μου, το ύψος, με ζύγισαν και μέτρησαν τον όγκο του κεφαλιού και του κρανίου μου. Τότε μια γυναίκα με λευκό παλτό μέτρησε την πίεση του αγοριού και άκουσε το στήθος του. Και μετά την ανάγκασε να ανοίξει το στόμα της και το εξέτασε προσεκτικά. Δεν θα καταλάβετε αν πρόκειται για αναζήτηση ή για ιατρική εξέταση.
  Στη συνέχεια, έλεγξα με ένα δάχτυλο σε ένα λεπτό λαστιχένιο γάντι, στάζοντας ελαφρά βαζελίνη στον πρωκτό του αγοριού. Επίσης, δεν υπάρχει ήρωας και δεν είναι ομοφυλόφιλος;
  Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εξέταση στη φυλακή για ανηλίκους που συνδυάζει έρευνα και υγειονομική εξέταση. Εξετάστηκαν επίσης τα αυτιά και τα ρουθούνια του αγοριού και κάτω από τα χέρια του. Στο τέλος με πήγαν ακόμη και σε ένα γραφείο και μου έκαναν ακτινογραφία. Όλα είναι όπως θα έπρεπε στην εσωτερική φυλακή του NKVD για ιδιαίτερα επικίνδυνα παιδιά.
  Μετά από αυτό, ο Βάνκα πλύθηκε καλά και ακόμη και η γυναίκα φρουρός έτριψε τα μαύρα πέλματα των χεριών του και τις παλάμες του παιδιού.
  Στη συνέχεια, στη Βάνκα δόθηκε ριγέ πιτζάμες και παντόφλες φυλακής. Και με οδήγησαν στους διαδρόμους της φυλακής στο παιδικό τμήμα.
  Το αγόρι περπατούσε έκπληκτο και αναστατωμένο. Στην πραγματικότητα, είναι πλέον αιχμάλωτος, κρατούμενος και, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα επικίνδυνος. Και μετά τον περιμένει η κάμερα.
  Ευτυχώς, η Βάνκα κατέληξε σε μια ειδική φυλακή του NKVD και στο κελί ήταν τρία παιδιά, ήταν καθαρό και δεν βρωμούσε. Τα αγόρια ήταν περίπου δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών και όλα πολιτικά. Τόσο προσεγμένο, κομμένο, πλυμένο, και αρκετά έξυπνο. Η Βάνκα ήρθε τέταρτη.
  Αφού τα παιδιά δεν ήταν κλέφτες, δεν υπήρχε εγγραφή. Και γενικά δεν ήταν τόσο άσχημα σε μια φυλακή ειδικού καθεστώτος. Συγκεκριμένα, η πλούσια βιβλιοθήκη των φυλακών, πολλά βιβλία που κατασχέθηκαν από εχθρούς του λαού. Και το φαγητό ήταν σχετικά καλό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου η χώρα βρισκόταν σε δελτίο. Και οι κάρτες για παιδιά παρέχουν πολύ λίγα προϊόντα.
  Έτσι, σε μια ειδική φυλακή τρως ακόμα καλύτερα από ό,τι στην άγρια φύση. Τα αγόρια λοιπόν ήταν μια χαρά, έπαιζαν σκάκι και διάβαζαν βιβλία. Τα αγόρια βγήκαν και βόλτες. Εκεί έβγαλαν τις παντόφλες της φυλακής, ευτυχώς ήταν καλοκαίρι, και έπαιξαν ποδόσφαιρο ξυπόλητοι. Σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι είναι είτε παιδιά εχθρών του λαού είτε πολιτικοί. Οι ανήλικοι κρατούμενοι εγκληματιών βρίσκονται σε άλλες φυλακές.
  Έτσι ήταν σχετικά ήρεμα και ασφαλή. Στο κέντρο κράτησης δεν υπάρχει σχεδόν καμία δουλειά, παρά μόνο η μεταφορά τους στο σχολείο. Σχεδόν σανατόριο δηλαδή. Και ο Βάνκα λυπήθηκε ακόμη και τους γονείς του. Νομίζουν ότι το αγόρι υποφέρει, αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεδόν καλά και έχουν εμφανιστεί νέοι, πολύ ενδιαφέροντες φίλοι.
  Το μόνο δυσάρεστο ήταν η συνεχής φασαρία. Πράγματι, τα παιδιά τρυπούσαν και έψαχναν πολλές φορές την ημέρα. Επιπλέον, γδύθηκε επίσης.
  Επιπλέον, σχεδόν όλοι οι φρουροί είναι γυναίκες, πολλοί με λευκές μπλούζες μοιάζουν με νοσοκόμες, και αυτό είναι διπλά εξευτελιστικό. Έτσι αναγκάζονται να γδυθούν και μετά τους ακουμπάνε στον τοίχο και τους ψηλαφίζουν, μπαίνουν στα ιδιωτικά τους μέρη. Ωστόσο, αυτό είναι το μόνο πράγμα που είναι πραγματικά κακό. Και μπορείς να ζήσεις έτσι. Ειδικά το καλοκαίρι υπάρχουν κελιά για τέσσερα ή δύο άτομα και μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά σε αυτά, να κάνεις βόλτες, να παίξεις ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο.
  Ξέχασαν τον Βάνκα για δύο εβδομάδες και δεν τον κάλεσαν για ανάκριση. Μετά όμως με πήραν τηλέφωνο. Το αγόρι φοβόταν ότι θα τον χτυπούσαν.
  Αλλά η Βάνκα ανακρίθηκε από μια γυναίκα ψυχολόγο και του έκανε πολλές ερωτήσεις και του έδειξε ορισμένες φωτογραφίες.
  Το αγόρι σκέφτηκε - τι παράνοια. Τα παιδιά κρατούνται στη φυλακή και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Τι εχθροί του λαού είναι αυτοί. Εν τω μεταξύ, ο εχθρός περιβάλλει τη Μόσχα.
  Ο Στάλιν, εν τω μεταξύ, ενδιαφέρεται για νέα τανκς. Είναι σαφές ότι η σειρά KV ως μηχανή είναι ξεπερασμένη. Και γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθεί ο Isa. Το οποίο είναι πολύ προοδευτικό. Και προβάλλει το IS-1, με πυροβόλο 85 mm, και το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 mm. Το τελευταίο μηχάνημα, καταρχήν, είναι ικανό να πολεμήσει το γερμανικό θηριοτροφείο και ο Στάλιν ενδιαφέρθηκε για αυτό και ζήτησε να τεθεί σε μαζική παραγωγή το συντομότερο δυνατό.
  Και οι μάχες συνεχίζονται ακόμα. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια της Komsomol με γυμνά πόδια είναι ακριβώς εκεί.
  Και τους αρέσει να ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και να τραγουδούν:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης Πατρίδας,
  Μετριάζεται στις μάχες και την εργασία...
  Πιστεύω ότι θα έρθει η Κυριακή,
  Για έναν μεγάλο φίλο, για τον Χριστό!
  Ναι , αυτά είναι τα αστεία τραγούδια που έχουν. Και τα κορίτσια τσακώνονται ξυπόλητα.
  Και επίσης μόνο με μπικίνι, και συχνά μόνο με εσώρουχα. Τους αρέσει όμως έτσι.
  Και αν οι πολεμιστές διασκορπιστούν, τότε θα υπάρξει επιθετικός αντίκτυπος των γυμνών τακουνιών.
  Και στα κορίτσια αρέσει επίσης όταν τα αγόρια γλείφουν τις κόκκινες θηλές τους με τη γλώσσα τους. Και είναι πραγματικά ωραίο.
  Αυτό ακριβώς κάνει η Μαργαρίτα. Ένας όμορφος νεαρός τη φιλάει και της ρουφάει το στήθος, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για το κορίτσι.
  Η Μαργαρίτα το πήρε και τραγούδησε:
  Και αγαπώ τα αγόρια
  Θα τα συνδυάσω...
  Κατά μήκος της γραμμής του σερφ,
  θα σε οδηγησω...
  Ντου-ντου, ντου!
  Και η κοπέλα το πήρε και άστραψε τα γυμνά της τακούνια. Θυμήθηκε πώς έκανε έρωτα με δύο τύπους ταυτόχρονα. Ήταν τόσο στοργικοί, τόσο όμορφοι και τρυφεροί. Και το κορμί της τραγούδησε κυριολεκτικά. Και όχι έρωτες ή ρομαντισμούς. Απλά σεξ για διασκέδαση. Και τι σπουδαίο πράγμα είναι αυτό.
  Η Μαργαρίτα άρχισε να βουίζει, και ο νεαρός ρούφηξε το στήθος της και έγλειψε τις φραουλένιες θηλές της.
  Έχω αλλάξει πολλούς άντρες στη ζωή μου,
  Πιστέψτε με, το αίμα μου είναι ζεστό...
  Το κορίτσι έχει μεγάλη δύναμη στη Μαργαρίτα,
  Μάλλον γεννήθηκε από φωτιά!
  Μου αρέσει ένα κορίτσι το προηγούμενο πρωί,
  Η ομορφιά τρέχει ξυπόλητη μέσα στη δροσιά...
  Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων, φυσικά,
  Σέρνω τον τύπο στο κρεβάτι με το ζόρι!
  
  Η καταιγίδα του κόσμου έχει ήδη τελειώσει,
  Ο καταραμένος - κακός πόλεμος άρχισε...
  Η δύναμη του ψύχραιμου Στάλιν δεν τελείωσε εδώ,
  Και τώρα το κορίτσι πάει στη μάχη μόνο του!
  
  Οι Τίγρεις και οι Πάνθηρες γαβγίζουν πολύ εδώ,
  Έχοντας λάβει εκπληκτική δύναμη...
  Να ξέρεις ότι είμαι ένα όμορφο κορίτσι,
  Και μια ομάδα συγκολλημένη από τιτάνιο!
  
  Τώρα έχω έναν νέο άντρα που περιστρέφεται,
  Είναι όμορφος και ξανθός...
  Και μερικές φορές δεν μπορώ να το πιστέψω, γιαγιάδες,
  Ότι ο κύριος θα γίνει τόσο όμορφος!
  
  Όταν καθησύχασα τον Στάλιν,
  Και ο Ιωσήφ παρασύρθηκε με τη βία,
  Λοιπόν, θα χαστουκίσω τον κακό Φύρερ στο πρόσωπο,
  Εδώ είναι η γροθιά σου για το bachelorette party!
  
  Η μάχη βράζει ήδη μανιωδώς - η επιθετικότητα βιάζεται,
  Είμαι ένα κορίτσι τόσο ευγενές όσο η γη...
  Θα ξέρω σίγουρα ότι θα έχω μια συνεδρία σύντομα,
  Να ξέρετε ότι όλη η οικογένεια θα ωφεληθεί!
  
  Και το κορίτσι έχει μεγάλο στρατό,
  Τρέχω ξυπόλητος μέσα στο γρασίδι στη μάχη...
  Και λεπτές σανίδες τρίζουν κάτω από τα τακούνια σου,
  Έχετε ένα δυνατό πόκερ!
  
  Αυτός είναι ο δυνατός στρατός μας,
  Το κορίτσι είναι ένας σπουδαίος σκληρός μαχητής...
  Ξύπνα νωρίς το πρωί, αγαπητέ,
  Και ένας καλοδουλεμένος σύζυγος θα έρθει από την ακμή του!
  
  Τώρα ήρθε η άνοιξη στο σπίτι μας και ξεπάγωσε τα μπαλώματα,
  Πόσα πτώματα είναι στοιβαγμένα στα βουνά...
  Ξέρω ότι όλοι θα ταφούν - ακόμα και ο Στάλιν,
  Το κουπί το κρατάω πιο σφιχτά!
  
  Η ευγενής και πολύχρωμη Πατρίδα μου,
  Καλός Απρίλης έρχεται...
  Δεν πάγωσα την τρυφερή μου καρδιά,
  Ακούγεται ακόμη και η τρίλιζα του αηδονιού!
  
  Υπάρχει ένα ορεινό μονοπάτι που ανεβαίνει, ξέρεις,
  Περπατάω ξυπόλητος πάνω σε βότσαλα...
  Σε λίγο, από το ηλιακό έγκαυμα, ιδού ένα μαύρο κορίτσι,
  Και ξέρω ότι θα έρθω στο αγρόκτημα των Κοζάκων!
  
  Υπάρχουν πολύ ισχυρά τανκς εδώ,
  Το τρομερό "Λιοντάρι" ο κοσμικός ένδοξος "Τίγρης"...
  Πανίσχυρα βουνά ξεπροβάλλουν εδώ,
  Και υπάρχουν πολλά διαφορετικά ωραία παιχνίδια εδώ!
  
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν στα αστέρια, τις μπάλες,
  Αλλά ο ίδιος ο Λένιν αναφώνησε - Δεν υπάρχει Θεός!
  Οι γόβες του πρωτοπόρου αγοριού τηγανίστηκαν,
  Και δώστε στο κορίτσι μια ανθοδέσμη!
  
  Εδώ είναι οι αιματηρές μάχες - το μονοπάτι απλώνεται εδώ,
  Μια τεράστια χιονοθύελλα ξέσπασε...
  Ακόμα και μια χιονοθύελλα δεν τρομάζει το κορίτσι,
  Παρόλο που μερικές φορές υπάρχει ανάγκη!
  
  Το πρωτοποριακό πανό είναι πολύ κόκκινο,
  Το πανό της Komsomol είναι κόκκινο...
  Θα είναι μια τρομερή περιπέτεια
  Και χαιρετίζουμε την άνθηση με χαρά!
  
  Αγαπητέ Ιησού, σε χαιρετώ,
  Παρόλο που είναι ένας απελπισμένος ειρηνιστής...
  Για μένα, να ξέρεις ότι το θηλυκό Lada είναι πιο γλυκό,
  Και αυτός ο καλλιτέχνης είναι ο βασιλιάς όλων των κλόουν!
  
  Μην υποφέρετε κορίτσια από κατάκλιση,
  Ξέρεις ότι θα υπάρχει ένα φωτεινό αστέρι εδώ...
  Είμαστε διάσημοι για τα σημεία στίξης,
  Και σίγουρα θα έρθει η άνοιξη!
  
  Μια τρομερή μάχη μαίνεται τώρα κοντά στη Μόσχα,
  Πιστέψτε με, ο εχθρός έχει αμέτρητες δυνάμεις...
  Και το πανίσχυρο "Λιοντάρι" τινάζει τους πύργους του απειλητικά,
  Και φυσικά μοιάζει με Αρκούδα!
  
  Το αν υπάρχει ο Κύριος είναι άγνωστο,
  Μπορείς να διαφωνήσεις με την βλακεία της βραχνάδας...
  Σκεφτήκαμε το τσάι, τη συζήτηση,
  Πώς μπορούμε να αποφύγουμε αυτό το κενό!
  
  Το ισχυρό μας πυροβόλο έχει ήδη μετακινηθεί στο πλάι,
  Στέλνει ένα μανιασμένο βλήμα στη μάχη...
  Κάπου μια κοπέλα της Κομσομόλ ήταν ξαπλωμένη πίσω,
  Το αποτέλεσμα ήταν λυπηρό!
  
  Κορίτσια σας λέω - δεν υπάρχει ανοησία,
  Το Βερολίνο πρέπει να καταληφθεί αμέσως...
  Και υπάρχει πολλή διαφορετική βλακεία εδώ,
  Όταν ο εχθρός σκότωσε τους στρατιώτες!
  
  Είπα στον τύπο - να είσαι όμορφος,
  Φιλήστε το κορίτσι στο στήθος...
  Και μετά θα πηδήξουμε μαζί σου,
  Για να μην πετύχει ο κακός εχθρός - ξεκουραστείτε!
  
  Τα πόδια μου είναι γυμνά, σκληρυμένα,
  Τρέχουν στις πέτρες σαν ελάφια...
  Το μικρό μου και εγώ περπατούσαμε εδώ κάτω από τα δέντρα,
  Νόμιζαν ότι ο Λένιν ήταν ο καλύτερος βασιλιάς μας!
  
  Και οι φασίστες με τα ορκ βαδίζουν στο δρόμο,
  Και θέλουν να μας κατακτήσουν τα κορίτσια...
  Βλέπω ότι η ομορφιά βουρκώνει εδώ,
  Το κακό αρπακτικό θα μετατραπεί σύντομα σε παιχνίδι!
  
  Γιατί μια κοπέλα θέλει να ατμίσει τον εαυτό της;
  Ζεστάνετε το μπάνιο πολύ ζεστό...
  Η καλλονή πλένεται πολύ σαγηνευτικά,
  Ίσως προσθέσετε και λίγο βούτυρο εδώ!
  
  Καλύπτονται ασημένιες λακκούβες,
  Κρούστα με διαμάντια - δροσερός πάγος...
  Κάπως τα παιδιά μας γαβγίζουν δυνατά εδώ,
  Πιστεύω ότι η σοφή δύναμη θα σπάσει!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, τραγούδησα ένα τραγούδι, αγόρια,
  Και ποιος διασκεδάζει - τόσα λόγια...
  Θα έπαιρνα τον Φύρερ και θα τον κρεμούσα,
  Για να μην πάρει γαϊδουράκια πεζοπορία!
  
  Ο Θεός δεν συμπαθεί τα κορίτσια αν είναι βαρετά
  Αν είσαι πολύ ανόητος πήγαινε στο μοναστήρι...
  Κάπου υπάρχουν βότανα - πολύ λιπαρά,
  Και σε κάθε θέμα είναι ηρωικός αγωνιστής!
  
  Ερωτεύτηκα τον στρατάρχη, τη λεπτή μου ψυχή,
  Θέλω να βάλω ιμάντες ώμου...
  Το τραγούδι ξεχύνεται - πραγματικά ηχεί,
  Μπορείτε ακόμη και να κοιτάξετε το πρόσωπο!
  
  Το κορίτσι είναι υπέροχο και όμορφο,
  Θέλει να κάνει τον κόσμο νέο - να το ξέρεις αυτό...
  Και η πατρίδα του Στάλιν είναι αλαζονική,
  Αυτός ο κυρίαρχος είναι πολύ αιμοσταγής!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, θα σταματήσουμε να βιδώνουμε εδώ,
  Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να τολμήσουμε να πάμε στον κόσμο...
  Σύντομα η δύναμή μας θα εξαγριωθεί,
  Μπορούμε να ξεσκίσουμε τον φαλακρό!
  Αυτά είναι τα τραγούδια που τραγουδούν τα κορίτσια της Komsomol όταν κάνουν έρωτα με άντρες. Και αυτά είναι ήδη ολόκληρα ποιήματα. Και τόσο πολύχρωμο και χαρούμενο.
  Και κάπου στο τανκ του Lion βρίσκεται η Gerda. Αυτή η κοπέλα είναι καυτή τον Αύγουστο και φοράει μόνο εσώρουχα, όπως οι τρεις σύντροφοί της. Και ο κινητήρας του ρεζερβουάρ είναι ισχυρός, με χίλιους ίππους, και μάλιστα ζεσταίνει το αυτοκίνητο. Τα κορίτσια βρυχώνται:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε, γλίστρησε τα κορίτσια,
  Γλίστρησε, γλίστρησε, δυνατό πολυβόλο!
  Και πυροβολούν, και το φονικό βλήμα ανοίγει τον πύργο των σοβιετικών τριάντα τεσσάρων. Αυτή είναι πραγματικά μια δολοφονική ομορφιά. Λοιπόν, κορίτσια, ή μάλλον κορίτσια. Μπορούν να οδηγήσουν παιδιά. Παρεμπιπτόντως, είναι χρήσιμο για μια γυναίκα να κάνει σεξ - το σώμα αναζωογονείται. Και η συχνή αλλαγή συντρόφων έχει επίσης πολύ θετική επίδραση στην υγεία.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το σοβιετικό οβιδάκι και κελαηδούσε:
  - Είμαι κύριος και superwoman!
  Η Χριστίνα έτριξε ως απάντηση:
  - Ναι, είσαι πολύ κόκκινος! Και η κοκκινομάλλα είναι ξεδιάντροπη.
  Η Σάρλοτ συγκίνησε την Χριστίνα με το γυμνό της πόδι. Και τα δύο κορίτσια, σχεδόν γυμνά μόνο με το εσώρουχό τους, τσακώθηκαν. Και άρχισαν να τσακώνονται και να πισώνουν κεφάλια. Και απείλησαν να στραγγαλίσουν ο ένας τον άλλον.
  Ο Γκέρντα πυροβόλησε ξανά, διεισδύοντας στο σοβιετικό τανκ KV και σημείωσε:
  - Έχουμε ιδιοσυγκρασιακά κορίτσια!
  Η Μάγδα έγραψε στο Twitter:
  Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Πολύ παθιασμένος με τα παιδιά...
  Και όλοι το ίδιο θέλουν
  Πετάξτε γύρω από ένα ραβδί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 17.
  Είναι ήδη Σεπτέμβριος του 1943. Έγινε λίγο πιο δροσερό. Οι Ναζί σχεδόν περικύκλωσαν τη Μόσχα. Ο λαιμός γύρω από την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ είχε ήδη στενέψει τόσο πολύ που κυριολεκτικά πυροβολήθηκε από μέσα. Την ίδια στιγμή, οι Ναζί προσπάθησαν να επιτεθούν στην πόλη Γκόρκι και πλησίασαν το Ριαζάν. Βαριές μάχες ξέσπασαν για τον Ριαζάν.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα, πολεμώντας ολόκληρο τον συνασπισμό, είχαν ήδη τελειώσει.
  Ο Στάλιν, λόγω του ότι οι Ναζί πλησίαζαν τον Kuibyshev, μετέφερε το αρχηγείο του στο Sverdlovsk.
  Και ήταν σχετικά ασφαλές εκεί. Αν και οι Γερμανοί και, κυρίως, οι Σύμμαχοι είχαν ήδη αεροπορία μεγάλης εμβέλειας. Ειδικά τα αεροσκάφη B-29, που κατασκευάζονταν μαζικά στις Η.Π.Α. Στο Τρίτο Ράιχ, το Yu-288 κερδίζει δυναμική και τα Yu-488 και TA-400 εξακολουθούν να αναπτύσσονται, ικανά να βομβαρδίσουν στα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια.
  Τα πρώτα αεροσκάφη Yu-488 έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στη σειρά μηδέν. Έχουν τέσσερις κινητήρες, όπως το B-29, και είναι ακόμα πιο γρήγοροι από το αμερικανικό αυτοκίνητο λόγω της μικρότερης περιοχής φτερών τους. Ο Χίτλερ λοιπόν κοιτάζει με σιγουριά το μέλλον. Σήμερα είναι η ΕΣΣΔ, και αύριο μπορεί να υπάρχει η Αμερική, με τη Βρετανία και τις πολυάριθμες αποικίες της. Και θα είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Εδώ τα κορίτσια Adala και Agata επέστρεψαν από πρακτική άσκηση στην Αφρική και τραγουδούν απλά τραγούδια:
  Μικρά παιδιά,
  Με τιποτα...
  Μην πάτε στην Αφρική για βόλτα!
  Καρχαρίες στην Αφρική
  Γορίλες στην Αφρική...
  Υπάρχουν μεγάλοι, θυμωμένοι κροκόδειλοι στην Αφρική!
  Και τα κορίτσια πήραν και χτύπησαν τα γυμνά, λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια τους.
  Μετά από αυτό κάθισαν ο καθένας σε ένα επιθετικό αεροσκάφος Focke-Wulf τελευταίας τροποποίησης. Και αυτό το αυτοκίνητο είναι θηρίο. Έχει έξι αεροβόλα, εκ των οποίων τα δύο είναι τριάντα χιλιοστών και τα τέσσερα είναι είκοσι χιλιοστών. Δοκιμάστε σοβιετικά αυτοκίνητα με τέτοια τέρατα και πηγαίνετε στη μάχη.
  Σειρά έδωσε η Adala, ένα όμορφο κορίτσι μόνο με μπικίνι. Κατέρριψε τρία σοβιετικά αεροπλάνα και τραγούδησε:
  Το σκοτάδι των αυτοκινήτων πλησίασε την πόλη,
  Τα σπίτια κρύβονται στις σκιές της κόλασης...
  Σφίγγοντας πιο σφιχτά το σφυρί του θανάτου,
  Ο Σατανάς περπατάει στους δρόμους!
  Η Agata θα χτυπήσει επίσης σοβιετικά οχήματα με έξι αεροβόλα Focke-Wulf. Και τέσσερα ρωσικά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν ταυτόχρονα.
  Και το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  Στήνει παγίδες στους αμαρτωλούς,
  Ένα κοφτερό μαχαίρι είναι λευκό κάτω από τον μανδύα...
  Ποιος θα υποκύψει στις απάτες του,
  Θα λάβει αμέσως ένα χάλκινο σεντ!
  Και τα δύο κορίτσια άρχισαν να χρησιμοποιούν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους για να χτυπήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα με τα μαυρισμένα, μυώδη πόδια τους, τραγουδώντας:
  Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί
  Η ζωή και ο θάνατος είναι ένα απόλυτο ψέμα!
  Ας φάμε στα μισά
  Στην ΕΣΣΔ θα γίνει κρεββάτι!
  Ναι, οι πιλότοι του τερματισμού έκαναν μια τέτοια κόλαση παράσταση. Και άρχισαν να χτυπούν επίγειους στόχους. Και το έκαναν πολύ αποτελεσματικά.
  Και τα σοβιετικά τανκς καίγονται και εκρήγνυνται. Μια αποθήκη με σοβιετικά πυρομαχικά εξερράγη επίσης από θανατηφόρο χτύπημα. Τι δυνατή έκρηξη έγινε. Και το κιτ μάχης άρχισε να εκρήγνυται. Και οι οβίδες εξερράγησαν και σκορπίστηκαν σε πολλά χιλιόμετρα. Και τα γυμνά τακούνια ενός πρωτοπόρου ήταν τόσο καμένα που βρυχήθηκε σαν μοσχάρι.
  Και τα κουλ κορίτσια πιλότοι από τη Γερμανία τραγούδησαν:
  Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Θα σκοτώσουμε όλους τους Ρώσους...
  Είμαστε κορίτσια μαζί
  Ας καούμε στη φωτιά!
  Δεν είναι καλά κορίτσια. Για παράδειγμα, ένα όμορφο αγόρι περίπου δεκατριών το έγδυσαν και το μαστίγωσαν με τσουκνίδες. Έτσι χτύπησαν την όμορφη έφηβη από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και τότε τα γυμνά πέλματα του νεαρού πρωτοπόρου κάηκαν με φωτιά από δάδα. Έτσι απλώθηκε μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά από τηγανητό αρνί. Τα κορίτσια έγλειφαν τα χείλη τους σαρκοφάγα. Αλλά το να τηγανίζετε τα τακούνια σας είναι ήδη ο Μεσαίωνας. Τι γίνεται αν δοκιμάσεις ένα δυναμό. Και οι δήμιοι των SS άρχισαν να γυρίζουν το τύμπανο. Και η ηλεκτρική ενέργεια πέρασε από το σώμα του παιδιού.
  Πώς ούρλιαζε εκκωφαντικά το καημένο. Ναι, τα ηλεκτρικά βασανιστήρια είναι πολύ επώδυνα.
  Η Αγκάθα τραγούδησε κοροϊδευτικά:
  Ένας σκύλος μπορεί να είναι σκύλος
  Μόνο από τη ζωή των πικραμένων...
  Ας δώσουμε σταθερά τον αρχηγό πίσω,
  Από ένα δυνατό κορίτσι!
  Η Adala γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, είναι τόσο ωραίο να βασανίζεις αγόρια. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Σοβιετικές γυναίκες πιλότοι πολεμούν επίσης στον ουρανό. Για παράδειγμα, η Margarita Magnetic. Ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού πυροβολεί και τραγουδά:
  Μας δόθηκαν γρήγορα φτερά,
  Μας δόθηκε μεγάλη δύναμη...
  Σύντομα θα σαπουνίσουμε τη μύξα του Χίτλερ,
  Μια μεγάλη χώρα θα ανθίσει!
  
  Το κορίτσι είναι η δόξα της μάχης,
  Το κορίτσι της νιότης μας πετάει...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Οι δικοί μας θα κυνηγήσουν τα κορίτσια!
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Οι δικοί μας θα ακολουθήσουν τα κορίτσια!
  Η Μαργαρίτα επίσης δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Έτσι το πήρε για παράδειγμα και ανάγκασε έναν αιχμάλωτο Γερμανό να του γλείφει τις φτέρνες. Και πριν από αυτό, φυσικά, περπάτησα μέσα από την κοπριά. Λοιπόν, οι χιτλερικοί, ακούστε και μυρίστε. Κάτι που είναι αρκετά αστείο.
  Και τότε η Μαργαρίτα άρπαξε τον φασίστα από τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και του έδωσε ένα δαμάσκηνο. Κάτι που είναι εξαιρετικά αστείο. Και η μύτη του Ναζί έγινε μπλε. Και μετά από αυτό το κορίτσι γέλασε τόσο δυνατά που έτρεμε ο λαιμός της.
  Αν και αυτό είναι ακίνδυνο σε σύγκριση με αυτό που έκαναν οι ίδιοι οι Ναζί. Για παράδειγμα, πήραν την κοπέλα Lyudmila και την κρέμασαν από τα μαλλιά της, κάτι που ήταν πολύ οδυνηρό. Μετά σηκώθηκαν στο ράφι και άρχισαν να τον μαστιγώνουν με μαστίγια. Πρώτα με ένα συνηθισμένο σκιάχτρο και μετά με καυτό συρματόπλεγμα.
  Αλλά είναι καλύτερα να μην το συζητάμε. Ταυτόχρονα λειτουργεί και το γερμανικό πυροβολικό. Εδώ υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά οβιδοβόλα και όλμοι. Και χτυπούσαν και χτυπούσαν. Το πιο δύσκολο και επικίνδυνο είναι ότι οι Γερμανοί έχουν πολλά μεγάλα διαμετρήματα και αρκετά γρήγορα. Το Sturmtiger, οπλισμένο με εκτοξευτή βομβών, είναι επίσης επικίνδυνο.
  Πραγματικά αλωνίζει τόσο πολύ που ανεβαίνουν σύννεφα καπνού. Ο εκτοξευτής βομβών είναι μια μεγάλη δύναμη συγκρίσιμη με τη shimosa, η οποία κάποτε δημιουργούσε προβλήματα στον τσαρικό στρατό.
  Στην πραγματική ιστορία των Sturmtigers, παρήχθησαν και τα δεκαοκτώ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, όταν το Τρίτο Ράιχ βοηθείται από όλη τη Δύση πολύ περισσότερο.
  Ο Boy Guliver συνεχίζει να αγωνίζεται. Είναι ξυπόλητος όπως πάντα, φορώντας σορτς και κόκκινη γραβάτα. Αλλά δρα πολύ ενεργητικά. Οι γυμνές, παιδικές γόβες απλώς αναβοσβήνουν.
  Το αγόρι ταξιδιώτης σημείωσε:
  - Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, εκτός από...
  Αλλά εδώ δεν συνέβη τίποτα νέο ή πρωτότυπο στον Γκιούλιβερ. Και πέταξε ένα εκρηκτικό δέμα στον εχθρό, γκρινιάζοντας:
  - Ας τελειώσουν όλοι αυτοί οι καταραμένοι πόλεμοι! Ας πεθάνει ο καταραμένος, φαλακρός Φύρερ!
  Το αγόρι γύρισε και απέφυγε τα θραύσματα που έπεφταν πάνω του από το πλάι.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια του:
  Στην Ουκρανία ρέει αίμα σαν ποτάμι,
  Ο εχθρός φαίνεται ψύχραιμος...
  Αλλά μην υποχωρήσετε σε αυτόν
  Ας καρφωθεί ο Φύρερ!
  Μετά από αυτό το αγόρι γύρισε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό πόδι του παιδιού του. Αυτός είναι πραγματικά ένας μαχητής των μαχητών.
  Ένα άλλο πρωτοπόρο κορίτσι, η Anyuta, πυροβολούσε από ένα πολυβόλο. Και χτύπησε την ξένη ορδή.
  Τα φύλλα γυάλιζαν κιτρινοκόκκινα κι έπεφταν σε ένα πλούσιο χαλί. Κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια των παιδιών, θρόιζαν σαν να σέρνονταν ποντίκια.
  Ο Γκιούλιβερ έγραψε στο Twitter:
  Κι αν έχουμε χρόνια μπροστά μας,
  Και θα ατσαλώσουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη μάχη...
  Το αγόρι δεν έχει άλλο δρόμο,
  Κόψτε όπως σε χαρτιά με ένα jack of ατού!
  Έτσι παλεύει ένα αγόρι ήρωας... Κι αν συλληφθεί, τον περιμένει τρομερή μοίρα.
  Εδώ είναι ο Κόλκα, ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων ετών, που έπεσε στα νύχια των Ναζί. Τον πήραν και τον κόλλησαν από τα χέρια, τα πόδια, τη γλώσσα, τα ρουθούνια, τα αυτιά, τους γλουτούς και την ανδρική τελειότητα με συρμάτινα ηλεκτρόδια. Και ας στριφογυρίσουμε το τύμπανο του δυναμό. Τα γερμανικά κορίτσια με λευκά παλτό προσπάθησαν ιδιαίτερα. Και πόνεσε σαν έφηβο αγόρι. Κυριολεκτικά βρυχήθηκε από κολασμένα βάσανα. Και για να το ολοκληρώσουμε, Γερμανίδες με λευκά παλτά λίπανσαν τα γυμνά, τραχιά πόδια του αγοριού με λίπος και έφεραν έναν καυστήρα αερίου στα πέλματα του νεαρού λενινιστή.
  Υπήρχε μια μυρωδιά καμένου κρέατος και μετά τα κορίτσια αύξησαν την τρέχουσα προσφορά.
  Όμως, αν και το αγόρι ούρλιαξε, δεν είπε τίποτα σημαντικό στους εχθρούς του.
  Αλλά βασάνισαν αρκετά τον όμορφο έφηβο. Έπαθαν σοκ και τραυματίστηκαν από ηλεκτροπληξία.
  Αυτό ήταν υπέροχο για τα κορίτσια της Γερμανίας, απλά τρελάθηκαν. Και το γεγονός ότι το αγόρι ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών και ήταν πολύ όμορφος και στο πρόσωπο και στο σώμα, το άναψε μόνο. Στο τέλος, η κοπέλα γιατρός μέτρησε τους σφυγμούς και την αρτηριακή του πίεση, λέγοντας: αρκετά, αλλιώς θα πέσει πίσω!
  Και αφαίρεσαν τα καλώδια και τα ηλεκτρόδια από το αγόρι και του έριξαν παγωμένο νερό για να το φέρουν στα λογικά του.
  Το μεγαλύτερο από τα κορίτσια του έκλεισε το μάτι και απάντησε:
  - Είσαι τώρα το παιχνίδι μας! Εσύ κι εγώ θα κάνουμε ό,τι θέλουμε!
  Σε απάντηση, το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
   Είμαι ένα αιώνια νέο αγόρι πρωτοπόρος,
  Ήρθα να πολεμήσω έναν λυσσασμένο φασίστα...
  Για να δώσουμε παράδειγμα μεγαλείου,
  Κουβαλάω στο σακίδιο μου ένα ημερολόγιο με άριστα!
  
  Ήρθε ο πόλεμος, έτρεξα στο μέτωπο,
  Και τριγυρνούσε ξυπόλητος στους δρόμους...
  Και πυροβόλησε με ένα πολυβόλο στους Φρίτζες,
  Τουλάχιστον ένα αγνό αγόρι στην καρδιά του ενώπιον του Θεού!
  
  Πυροβόλησα έναν Φριτς από μια ενέδρα,
  Πήρα ένα πολυβόλο με μια χειροβομβίδα από το κάθαρμα...
  Μετά από όλα, το αγόρι έχει πολλή δύναμη,
  Πρέπει να αγωνιστούμε γενναία για την Πατρίδα μας!
  
  Το αγόρι είναι ένας μαχητής από τον διάβολο, πιστέψτε με,
  Πυροβολεί εκκωφαντικά στον Φριτς...
  Στη μάχη είναι σαν θηρίο με σπαθί,
  Που δεν γίνεται πιο δροσερό!
  
  Τι μπορεί να γίνει με τον Χίτλερ;
  Τα αγόρια θα τον θάψουν με ένα άγριο βρυχηθμό...
  Για να μην χτυπήσει ο δολοφόνος με τσεκούρι,
  Δεν θα υπάρχει θέση για αυτόν στον καθαρό παράδεισο!
  
  Ό,τι μπορείτε να πάρετε αμέσως
  Ο αρπακτικός Φύρερ ήθελε έναν συμπατριώτη με μια κοπέλα...
  Αλλά αυτός ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι,
  Ναι, είναι αλήθεια, λυπάμαι για τις σφαίρες στον Αδόλφο!
  
  Έχει ήδη παγωνιά, και είμαι εντελώς ξυπόλητος,
  Ένα εύστροφο και έξαλλο αγόρι της δίνης...
  Και το κορίτσι μου φωνάζει - περίμενε,
  Αλλά μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ γρήγορο!
  
  Χτύπησε τον αστυνομικό με τη γροθιά του,
  Έριξε το κάθαρμα κάτω, χτυπώντας τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού...
  Δεν θα στείλω αυτό το σφηνάκι με γάλα,
  Και δεν θα πουλήσω την Πατρίδα μου για ένα μπουκάλι!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και είμαι τόσο περήφανος γι' αυτό,
  Αφού και η γραβάτα είναι πολύ κόκκινη...
  Θα πολεμήσω για την Αγία Ρωσία,
  Αν και ο Αδόλφος είναι τόσο τρομερός ληστής!
  
  Αλλά πιστεύω ότι θα νικήσουμε γενναία τη Βέρμαχτ,
  Το ξέρει πολύ καλά το αγοράκι...
  Είμαστε το χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο πολύτιμος ηγέτης, ο σύντροφος Στάλιν!
  
  Θα νικήσουμε γενναία τη Βέρμαχτ,
  Αν και οι Ναζί πολεμούν κοντά στη Μόσχα...
  Αλλά θα περάσω τις εξετάσεις με ένα σταθερό Α,
  Και θα εμπιστευτώ το πιστόλι μου στον ήρωα!
  
  Μπορώ να κάνω ένα αγόρι πρωτοπόρο,
  Κάτι που οι Ναζί δεν ονειρεύτηκαν ποτέ...
  Υπάρχει το δικό μας για καλές πράξεις,
  Και ο Φύρερ δεν θα δεχθεί καν έλεος!
  
  Ό,τι μπορώ να κάνω, μπορώ πάντα να κάνω,
  Αφήστε τα σύννεφα να αιωρούνται ξανά πάνω από την Πατρίδα...
  Αλλά ο πρωτοπόρος δεν θα υποχωρήσει στον εχθρό,
  Ο Ρώσος στρατιώτης είναι γενναίος και ισχυρός!
  
  Ναι, με είχαν συλλάβει,
  Και τον οδήγησαν ξυπόλητο μέσα από μια χιονοστιβάδα...
  Στις πληγές εφαρμόστηκε αστυνομικό χρένο,
  Και χτύπησαν το αγόρι με σύρμα!
  
  Και οι φτέρνες μου κάηκαν επίσης με καυτή φωτιά,
  Και έκαψαν τα πόδια τους με πόκερ...
  Αλλά οι Kraut έλαβαν μόνο μηδενικά,
  Αν και φωτιά στο πόδι του αγοριού!
  
  Έσπασαν τα δάχτυλά τους, έκαψαν τα μέτωπά τους,
  Και έσκισαν τις αρθρώσεις από τους ώμους του αγοριού...
  Ο Θεός ξέχασε τον πρωτοπόρο, προφανώς
  Όταν ο δήμιος έριξε πιπέρι στις πληγές!
  
  Αλλά δεν είπε τίποτα στους φασίστες,
  Και βελόνες, ζεστές κάτω από τα νύχια...
  Εξάλλου, για μένα ο ίδιος ο Στάλιν είναι ιδανικό,
  Και ο ποταπός Φύρερ καλύτερα να πεθάνει στην αγωνία!
  
  Έτσι με οδήγησαν στην εκτέλεση στο χιόνι,
  Ένα αγόρι ξυλοκοπημένο άγρια, ξυπόλητο...
  Αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι ήδη σπασμένος
  Δεν μπορείτε να αποφύγετε την ήττα από τους Ναζί!
  
  Ο Φριτς έβαλε ένα αστέρι στο στήθος μου,
  Λοιπόν, αυτό με κάνει περήφανο...
  Δεν θα ενδώσω στον άγριο εχθρό,
  Και δεν θα καταφύγω στον φόβο και την κακία!
  
  Μπορώ να κάνω ένα βήμα στον τάφο,
  Και με ένα τόσο ηχηρό πρωτοποριακό τραγούδι...
  Τελικά, ο Φύρερ είναι απλώς ένας τρελός γάιδαρος,
  Και θα συναντήσω ένα κορίτσι στην Εδέμ, ξέρεις!
  
  Αλλά την τελευταία στιγμή ακούστηκε,
  Το ρολόι των πολυβόλων μας...
  Το εκτελεστικό απόσπασμα έχει κατασταλάξει,
  Οι Ναζί έχουν γίνει περιττώματα κορακιού!
  
  Και τώρα στο αγόρι μου ήρωα,
  Ήρθε αφού πέρασε από βασανιστήρια και ταλαιπωρία...
  Πολέμησε με μια μεγάλη ορδή,
  Αφού πέρασε από τέτοιες κακές δοκιμασίες!
  
  Το αγόρι σκοτώνει ξανά τους Krauts,
  Ένα ξυπόλητο αγόρι ορμάει μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Και κάνει μια πολύ γενναία κίνηση,
  Μη διστάσετε να πλέξετε τα μαλλιά της φίλης σας!
  
  Το Βερολίνο φαίνεται ότι περιμένει σύντομα το αγόρι,
  Η Γερμανία θα σκύψει το κεφάλι για τους Ρώσους...
  Ένα ισχυρό χερουβείμ κυματίζει ένα σπαθί,
  Και ζητά γενναία να βγουν όλοι στην πλατεία!
  
  Πιστεύω ότι σύντομα θα αναστήσουμε τους νεκρούς,
  Όποιος θαφτεί θα γίνει σαν άγγελος...
  Ο Κύριός μας είναι πολύ δυνατός, Ένας,
  Τουλάχιστον ο Σατανάς μερικές φορές είναι πολύ αλαζονικός!
  
  Είθε το σύμπαν να είναι για πάντα
  Κάτω από τη σημαία του ιερού κομμουνισμού...
  Ο σύντροφος Λένιν είναι ένα φωτεινό αστέρι,
  Και ο Στάλιν είναι ο νικητής: το κακό, ο φασισμός!
  Ο γενναίος πρωτοπόρος τραγούδησε ένα καλό τραγούδι. Και αυτό, φυσικά, τον πιστώνει. Αλλά μετά από ηλεκτρικά βασανιστήρια - έχοντας βιώσει τέτοιο πόνο, δεν είναι όλοι σε θέση να διατηρήσουν το θάρρος και την αξιοπρέπεια στις καρδιές τους.
  Οι μάχες συνεχίστηκαν. Και ο δακτύλιος γύρω από τη Μόσχα είναι έτοιμος να κλείσει. Και το Λένινγκραντ έχει από καιρό περικυκλωθεί, συμπεριλαμβανομένης της λίμνης Ladoga, δεν υπάρχει δρόμος ή συγκοινωνία. Και εδώ δεν υπάρχει τίποτα να υπερασπιστούμε ενάντια στους Ναζί. Η πόλη στηρίζεται, όπως λένε, στη μύξα και στο ακάθεκτο θάρρος και τον ηρωισμό των Σοβιετικών στρατιωτών και πολιτών.
  Συνεχίζουν να πυροβολούν εναντίον του. Οι Ναζί είχαν την ιδέα να χρησιμοποιήσουν το supertank Rat. Το όχημα ζυγίζει δύο χιλιάδες τόνους και είναι οπλισμένο με μια ολόκληρη μπαταρία όπλων μεγάλου διαμετρήματος, τετρακόσια χιλιοστά θωράκισης και ισχυρούς κινητήρες ντίζελ ως κινητήρες. Αυτό είναι ένα πραγματικό θωρηκτό ξηράς.
  Το κύριο πρόβλημα είναι πώς να παραδώσετε τον "Rat" στην πρώτη γραμμή. Τότε ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε μια φορτηγίδα μεταφοράς και να τη δοκιμάσουμε κοντά στο Λένινγκραντ. Ή ίσως προσπαθήσετε να πάρετε την ίδια την πόλη.
  Και τώρα η δεξαμενή Rat παραδόθηκε. Πριν αρχίσουν να πέφτουν οι δυνατές βροχές, αποφάσισαν να τον δικάσουν. Και το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τη σοβιετική αμυντική γραμμή.
  Ο υπολογισμός ότι ο "Rat" δεν φοβόταν ούτε νάρκες ούτε κοχύλια ήταν σωστός. Απροσδόκητα όμως χρησιμοποίησαν εναντίον της όπλα, τα οποία εκείνη την εποχή ήταν τα τελευταία. Δηλαδή πιλότοι καμικάζι. Δύο ελαφρά μαχητικά Yak-9, χωρίς φορητά όπλα και με τις μηχανές τους επιταχυνμένες στο όριο, έσπευσαν να επιτεθούν στον "Rat". Ήταν φορτωμένοι με ισχυρά εκρηκτικά. Και δύο νεαρά αγόρια πρωτοπόροι κάθισαν στα χειριστήρια του αεροπλάνου. Ήταν μόλις δεκατριών ετών και οι ίδιοι ζήτησαν αυτό το κατόρθωμα.
  Τα αγόρια φορούσαν μόνο μαγιό και ξυπόλητα, αν και ο καιρός ήταν ήδη δροσερός. Αποφάσισαν όμως να σώσουν τα ρούχα για τη χώρα. Πριν επιβιβαστούν στα αεροπλάνα, οι νεαροί λενινιστές φίλησαν τον σταυρό. Ήταν κοντοί και αδύνατοι - απλά παιδιά. Αυτό όμως είχε το πλεονέκτημα ότι τα αεροπλάνα μετέφεραν περισσότερα εκρηκτικά. Η πτήση ήταν μόνο μονόδρομος.
  Το αγόρι ξεπέρασε τις κρύες λακκούβες με γυμνά, μικρά, παιδικά πόδια και μπήκε στα αεροπλάνα. Τράβηξαν το τιμόνι, σηκώνοντας τα αυτοκίνητα στον ουρανό και με πολύ θάρρος, πριν επιτεθούν στον "Rat", τραγούδησαν:
  Τα λαμπερά χωράφια της Πατρίδας,
  Βλέπω ματωμένο ιδρώτα, λήγουν...
  Η γη καίγεται σε έναν ανεμοστρόβιλο φλόγας,
  Ο πλανήτης δεν έχει γίνει πλέον παράδεισος!
  
  Αλλά δοξάζουμε την Πατρίδα όπως πάντα,
  Και είναι τόσο έτοιμοι να πεθάνουν για εκείνη...
  Παρόλο που τα μέλη της Komsomol είναι νέα,
  Αλλά θα φτιάξουν έναν νέο κόσμο, πιστεύω!
  
  Θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τη Ρωσία,
  Από διάφορα πλάσματα, ορδές φασιστών!
  Και η Βέρμαχτ θα είναι σαν καθαρό παιχνίδι,
  Έχοντας πέσει κάτω από τη ξιφολόγχη των γενναίων κομμουνιστών!
  
  Είμαστε οι ιππότες της πιο όμορφης χώρας,
  Ότι ο ήλιος λάμπει στους λαμπερούς ανθρώπους...
  Ας χαθούν οι λεγεώνες του Σατανά,
  Και η ζωή θα είναι εύκολη για όλους στον πλανήτη!
  
  Ο φασισμός είναι σκληρός και απλά ισχυρός,
  Απορρόφησε τους πόρους της Αμερικής...
  Αλλά ο αετός μας κάνει κύκλους πάνω από τον πλανήτη,
  Θα κερδίσουμε και δεν στεναχωριόμαστε!
  
  Το μεγαλείο της απεριόριστης χώρας,
  Λάμπει σαν το κβάζαρ του κομμουνισμού...
  Ας κλείσουμε έναν βρόχο γύρω από την ορδή,
  Τα παιδιά μας να είναι σε αιώνια ευτυχία!
  
  Θα μπορέσουμε να δώσουμε στους Krauts κοντά στη Μόσχα,
  Οδηγήστε πίσω την αγέλη των δαιμόνων στο Βερολίνο...
  Και γράψε πρωτοπόρος στο τετράδιό σου,
  Το κέλυφος Aurora θα φέρει την ελευθερία!
  
  Τι είναι ο ρωσικός κομμουνισμός;
  Ο σύντροφος Στάλιν σίγουρα θα σου πει...
  Για το καλύτερο, παλέψτε και παλέψτε,
  Η πίστη σας θα αναστηθεί στο σύμπαν !
  Και τα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα πήραν και χτύπησαν το πανίσχυρο γερμανικό τανκ "Rat" και ήταν ένα συντριπτικό χτύπημα.
  Γενικά, στον Στάλιν άρεσε η ιδέα της χρήσης αεροπλάνων καμικάκα. Μόνο που χρησιμοποιούνται καλύτερα για μεγάλους στόχους. Ακόμη και το απλούστερο και φθηνότερο αεροπλάνο καμικάζι κοστίζει περίπου όσο ένα κανονικό μεσαίο τανκ και πρέπει ακόμα να μπείτε σε αυτό. Δηλαδή, αν χτυπήσετε τα τανκς, τότε είναι ο "Rat" ή τουλάχιστον το "Ποντίκι". Ή χτυπήστε μεγάλα πλοία επιφανείας. Ή βάσεις ή αεροδρόμια. Αλλά η ιδέα κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα. Το κακό ήταν ότι δεν υπήρχαν αρκετά συμβατικά αεροσκάφη - υπήρχε έλλειψη duralumin και μεγάλες απώλειες σε αερομαχίες. Οι Γερμανοί έδωσαν ήδη έναν ιπποτικό σταυρό για εκατό αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν. Οι άσοι του Χίτλερ κέρδιζαν πολύ γρήγορα λογαριασμούς. Και όχι για τίποτα. Τα αεροπλάνα στην ΕΣΣΔ έγιναν πολύ βαριά, αργά, με χαμηλή ευελιξία και αδύναμα όπλα. Επιπλέον, η εκπαίδευση των άσων έχει επίσης πέσει - μια πτήση οκτώ ωρών και κατευθείαν προς τα εμπρός, και μερικές φορές ακόμη και πέντε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις έτσι. Ο Στάλιν έχανε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά και πάλι προσπάθησε να παραπαίει.
  Και έτσι η καταστροφή του τανκς Rat έγινε μια ακόμη τακτική επιτυχία. Και στα δύο αγόρια απονεμήθηκε μετά θάνατον το χρυσό αστέρι του Ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης.
  Και θα τους στηθεί μνημείο στη Μόσχα. Αν τα καταφέρουν, φυσικά.
  Η μάχη συνεχίζεται, το τρίτο έτος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, και η αισιοδοξία δεν έχει ακόμη εξαντληθεί.
  Και οι πρωτοπόροι τραγουδούν ξανά, πιτσιλίζοντας τα ξυπόλητά τους μέσα στη φθινοπωρινή λάσπη:
  Ο δρόμος μας δεν είναι ο δρόμος των σαμουράι,
  Και για τους ένδοξους πρωτοπόρους - φωτεινό μονοπάτι!
  Χτίζουμε, πολεμάμε, τολμάμε άγρια -
  Κανείς δεν τολμά να απομακρύνει τη Ρωσία από το δρόμο της!
    
  Τα παιδιά βαδίζουν σε σχηματισμό προς το τύμπανο,
  Χαιρετώ, η σάλπιγγα παίζει!
  Όλοι θέλουν να γίνουν γνωστοί ως ήρωες.
  Για να έρθει η Βέρμαχτ - μια καταστροφή!
    
  Τι ονειρεύεται ένα γενναίο αγόρι;
  Βγείτε μπροστά και δείξτε τη δύναμή σας εκεί!
  Έτσι ώστε ο φασισμός να αναπαυθεί αμέσως,
  Είθε ο χιτλερισμός να χαρακτηριστεί επαίσχυντα!
    
  Τι γίνεται όμως αν το τουφέκι είναι βαρύ;
  Και τι γίνεται με το να είσαι ξυπόλητος στο χιόνι στο κρύο!
  Είσαι ιππότης, έχεις μεγαλώσει στην ψυχή ενός παιδιού -
  Θα μπορέσετε να δώσετε θερμότητα στον εχθρό στη μάχη!
    
  Εδώ είναι τα τανκς, με ένα μακρύ ρύγχος Τίγρης,
  Μετά το πεζικό, το σκοτάδι των μοτοσυκλετών!
  Έφτασε το τέλος σε όλα τα παιδικά, εύκολα παιχνίδια -
  Ο Σατανάς είναι στο πλευρό του ναζισμού!
    
  Το αγόρι άφησε τον "ελέφαντα" πιο κοντά -
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με ένα ρικοστό στη δεξαμενή!
  Και έτρεξε στο εμπόδιο "Τίγρης",
  Και ο πρωτοπόρος σήκωσε ένα πολυβόλο!
    
  Κουρεύουμε συνεχώς το γερμανικό πεζικό,
  Πετάνε τα σκισμένα ποδαράκια!
  Αφήστε τις άλκες να περιπλανηθούν ειρηνικά στα άλση -
  Γι' αυτό άφησαν τα παιδιά στη μάχη!
    
  Η επίθεση των ερπετών προφανώς έχει πνιγεί,
  Τα αγόρια μου έδωσαν ένα δυνατό φως!
  Είθε η νεολαία να είναι δοξασμένη και αιώνια,
  Γίνε ένα ατελείωτο, δυνατό νήμα ζωής !
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 18.
  Είναι ήδη Ιούλιος του 1939. Κάνει ζέστη στην Κίνα. Η Γερμανία του Χίτλερ συγκεντρώνει δυνάμεις και δηλώνει φιλία με την τσαρική Ρωσία του Νικολάου Β'. Η ίδια η κυβέρνηση της αυτοκρατορίας τείνει να πιστεύει ότι χρειάζεται μια συμμαχία με το Τρίτο Ράιχ προκειμένου να αφαιρεθούν όλες οι αποικίες τους από τη Γαλλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Και κέρδος και από την Αφρική και την Ινδία, πάρτε ό,τι υπάρχει στη Μέση Ανατολή. Και πρέπει ακόμα να κατακτήσουμε την Αυστραλία. Λοιπόν, φυσικά, τα σχέδια είναι περισσότερα από ναπολεόντεια.
  Και ο Oleg Rybachenko γράφει μια συνέχεια της ιστορίας για τον εαυτό του.
  Το αγόρι-ιδιοφυΐα, και ταυτόχρονα αθάνατο, συνέχισε να προχωρά στις αποστολές. Εδώ είναι μια άλλη ιστορία - ο πόλεμος μεταξύ των Μπόερς και των Βρετανών. Ο Όλεγκ έλαβε διαταγή να ενταχθεί στο τάγμα των κορόιδων που διοικείται από τον Λοχαγό Rip Your Head Off. Κι έτσι κινήθηκε για να συναντήσει τον διοικητή. Στη Νότια Αφρική είναι ζεστό και άνετο να κυκλοφορείς ξυπόλητοι και με σορτς.
  Ο Όλεγκ περπάτησε μόνος του και τραγούδησε:
  Όποιος είναι άνθρωπος γεννιέται πολεμιστής,
  Έτυχε ο γορίλας να πάρει την πέτρα...
  Όταν οι εχθροί είναι αμέτρητοι,
  Και η φωτιά καίει καυτή στην καρδιά!
  
  Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Προτιμά τανκ από λιμουζίνα...
  Ποιος θέλει να γυρίσει μια δεκάρα στα τακούνια του,
  Από τη γέννησή του καταλαβαίνει ότι η δύναμη κυβερνά!
  Και το αγόρι χτύπησε με όλη του τη δύναμη το γυμνό του πόδι στα λιθόστρωτα. Και σκόρπισε. Η διάθεση ανέβηκε αμέσως. Είναι τόσο ωραία εδώ - είναι η Νότια Αφρική. Και για παράδειγμα, οι παπαγάλοι κελαηδούν, και τα έντομα πετούν, και υπάρχουν πολλές ευχάριστες μυρωδιές.
  Το αγόρι πολεμιστής θυμήθηκε το παραμύθι για την Κοκκινοσκουφίτσα. Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, είναι ένα ξυπόλητο παιδί με σορτς, που αναπηδά, χοροπηδάει και βουίζει.
  Αν είναι μακρύ το μονοπάτι,
  Αν είναι μακρύς ο δρόμος...
  Πετάξτε, πηδήξτε και τρέξτε!
  Αλλά μάλλον, μάλλον!
  Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν, είναι δυνατόν!
  Φυσικά όλα είναι πιθανά!
  Είναι αστείο να φτάσεις στην Αφρική!
  Στην Αφρική τα βουνά είναι τόσο ψηλά!
  Στην Αφρική, τα ποτάμια είναι τόσο μεγάλα!
  Ω κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι,
  Ω μαϊμούδες, σπερματοφάλαινες,
  Α, και ο πράσινος παπαγάλος,
  Α, και ένας πράσινος παπαγάλος!
  Τώρα το αθάνατο αγόρι επιτάχυνε τον ρυθμό του και άρχισε να τρέχει, έτσι που οι μικρές, στρογγυλές γόβες του άστραψαν. Και τότε ένας νεαρός πολεμιστής, που φαινόταν περίπου δέκα ή έντεκα χρονών, έτρεξε τελικά στο στρατόπεδο. Ήταν μισοάδειο, μερικοί από τους νεαρούς πολεμιστές ήταν σε αποστολή. Πρόκειται για ένα ειδικό τάγμα κορόιδων, όπου δεν υπάρχει ούτε ένας μαχητής άνω των δεκαέξι ετών. Και πολλοί δεν έχουν κλείσει ακόμη τα δεκατέσσερα. Οι Μπόερς είναι πολύ περισσότεροι από τους Βρετανούς. Ο λευκός πληθυσμός και στις δύο δημοκρατίες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων, είναι περίπου ίσος με το μέγεθος ολόκληρου του αγγλικού στρατού που αναπτύχθηκε εναντίον των Μπόερς. Δηλαδή και οι γυναίκες και τα παιδιά τσακώνονται. Και μερικά από τα αγόρια εδώ είναι τόσο μικρά που δεν είναι καν δέκα ετών, και δεν έχουν καν Mausers, αλλά ένα πολύ ελαφρύτερο και μικρότερο τουφέκι.
  Ο Όλεγκ, όντας αθάνατος, είναι σωματικά δυνατός και κλείνει το μάτι στα παιδιά. Πολλοί από αυτούς, ειδικά οι νεότεροι, είναι ξυπόλητοι και είναι πολύ καλό στην Αφρική που δεν κάνει κρύο ακόμα και το χειμώνα. Αντίθετα, το χειμώνα το καλύτερο είναι ότι η ζέστη δεν είναι τόσο τσουχτερή.
  Ο Oleg δεν είναι ο μικρότερος εδώ, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται νεότερος από το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας. Τον συναντούν στην είσοδο δύο αγόρια περίπου δεκατεσσάρων ετών και τον ρωτούν αυστηρά:
  - Ποιος είσαι;
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Εθελοντής! Θέλω να αγωνιστώ για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πορτοκαλί δημοκρατίας!
  Κοίταξαν το αγόρι. Ο Όλεγκ ήταν ξανθός, φορούσε σορτς και ένα πλούσιο μπλουζάκι. Τα χέρια του αγοριού ήταν προεξέχοντα με μύες. Και μέσα από μια μεγάλη τρύπα σε ένα λεπτό μπλουζάκι, φαίνονται πλακάκια από πρέσα σοκολάτας. Ο Όλεγκ ένιωσε ντροπή για το σκισμένο του μπλουζάκι και το έσκισε. Και οι μύες του είναι πραγματικά τόσο εξέχοντες και βαθιά καθορισμένοι. Τα αγόρια σφύριξαν και παρατήρησαν:
  - Ουάου! Τόσο κουλ τύπος! Και από ποιες χώρες;
  Η ομάδα του Captain Rip the Head αποτελούνταν από αγόρια, κυρίως ντόπιους, αλλά πολλούς ξένους.
  Ο Όλεγκ είπε μια μισή αλήθεια:
  - Από την Ρωσία!
  Δεδομένου ότι οι σχέσεις μεταξύ των Ρώσων και των Βρετανών ήταν δύσκολες, ειδικά όταν δεν υπήρχε ακόμη Αντάντ, και η μνήμη του Κριμαϊκού Πολέμου ήταν ακόμα σχετικά νωπή, και πώς η Βρετανία εμπόδισε την Κωνσταντινούπολη να καταληφθεί στον πόλεμο με την Τουρκία. Επιπλέον, υπήρχαν επίσης συγκρούσεις στην Κεντρική Ασία. Όταν η περαιτέρω κίνηση της ρωσικής επέκτασης έφτασε στην Κούσκα και σταμάτησε από την απειλή ενός μεγάλου πολέμου με την τεράστια αυτοκρατορία του Λέοντα.
  Οπότε είναι κατανοητό. Και μερικά αγόρια ήταν από τη Ρωσία. Υπήρχαν καμιά δεκαριά κοπέλες, αλλά κυρίως περιέθαλψαν τους τραυματίες και ετοίμαζαν φαγητό. Ο Μαξίμ το κορίτσι θα μπορούσε να είχε ληφθεί σε αναγνώριση. Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου συνήθως δεν γίνονταν δεκτοί σε μάχες. Αν και σε νοημοσύνη ένα κορίτσι είναι καλύτερο από ένα αγόρι. Κινεί λιγότερες υποψίες. Και μερικές φορές, μπορεί να κουβαλάει και ένα ξύλο δυναμίτη σε ένα καλάθι με λουλούδια.
  Ο Όλεγκ επιτράπηκε να δει τον διοικητή. Ο θρυλικός διοικητής ήταν ακόμα έφηβος. Το πρόσωπο είναι κατακόκκινο, σχεδόν παιδικό. Είναι όμως δυνατός μαχητής και σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια.
  Ο ίδιος συμμετέχει προσωπικά σε μάχες. Και ήταν επίσης τυχερό που καταφέραμε να τον πιάσουμε στο στρατόπεδο. Συνήθως βρίσκεται σε κίνηση όλη την ώρα και τσιμπάει τα βρετανικά στρατεύματα.
  Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Μπόερς τώρα. Οι Βρετανοί ανέπτυξαν πρόσθετες ενισχύσεις και αύξησαν τον αριθμό τους. Και τώρα σχεδιάζουν, αντί για κατά μέτωπο επίθεση, να ξεπεράσουν τους Μπόερς. Και ο στρατός της Πορτοκαλί Δημοκρατίας είναι πολύ μικρός για να καλύψει ολόκληρο το ευρύ μέτωπο.
  Ο Όλεγκ έσφιξε απαλά τα χέρια με τον θρυλικό καπετάνιο. Φορούσε ένα προσεγμένο κοστούμι και λουστρίνι μπότες. Λοιπόν, ναι, είναι απρεπές για έναν διοικητή να επιδεικνύει τα γυμνά του τακούνια. Όχι σαν τον Όλεγκ, που μοιάζει με αγόρι, αλλά έχει μύες που είναι σαν δέσμες από ατσάλινο σύρμα. Και αυτό είναι όταν ένας νεαρός πολεμιστής με γυμνό κορμό είναι πολύ εντυπωσιακός.
  Το έφηβο αγόρι και ο θρυλικός καπετάνιος ρώτησε:
  - Τι ήρθε ο νεαρός πολεμιστής!
  Ο Όλεγκ είπε χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο βρετανικός στρατός ετοιμάζεται να περικυκλώσει τους Μπόερς από τα πλευρά. Και ότι έχουν δεκαπέντε φορές περισσότερους στρατιώτες από εσάς, πεζικό, ιππικό και νέα όπλα, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων διαμετρημάτων!
  Ο καπετάνιος έγνεψε αναστενάζοντας:
  - Υπάρχουν πάρα πολλοί Άγγλοι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην ανθρώπινη ιστορία. Και ο πληθυσμός τους, μαζί με τις αποικίες, είναι δύο χιλιάδες φορές μεγαλύτερος από ό,τι στις δημοκρατίες των Μπόερ!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Εάν οι Βρετανοί ηττηθούν, τότε οι αποικίες και οι κυριαρχίες τους πιθανότατα θα προσπαθήσουν να χωριστούν από τη μητέρα πατρίδα και δεν θα έχουν πλέον χρόνο για πόλεμο στη νότια Αφρική. Επιπλέον, η τσαρική Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί αθόρυβα στις βρετανικές κτήσεις στην Ινδία και την Ινδοκίνα. Ειδικά αν τα στρατεύματα της αυτοκρατορίας των λιονταριών βαλτώσουν σοβαρά σε μάχες στη νότια Αφρική, και η Γαλλία και η Γερμανία μπορούν να θυμηθούν ιστορικά παράπονα και να αφαιρέσουν τις αποικίες της από τη Βρετανία!
  Ο νεαρός σφύριξε:
  - Ουάου! Και αυτός ο έξυπνος... Ρώσος;
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους:
  - Μπορείς να πεις ότι είμαι Ρώσος, τουλάχιστον Σλάβος!
  Και το αθάνατο αγόρι πήρε και με τα γυμνά του δάχτυλα άρπαξε ένα βότσαλο από το πάτωμα και το τσάκισε στην άμμο.
  Ο καπετάνιος, από το κεφάλι του, αναφώνησε:
  - Τι δύναμη έχεις! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αγόρι. Μπορείς να πυροβολήσεις;
  Ο Όλεγκ είπε ειλικρινά:
  - Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στη βολή από Mauser, αλλά το έχω δοκιμάσει με άλλα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών πιστολιών, περισσότερες από μία φορές!
  Ο νεαρός καπετάνιος μουρμούρισε:
  - Ηλεκτρικά πιστόλια; Ουάου, μου φαίνεται ότι μόλις διαβάσατε πολλά από την επιστημονική φαντασία του Ιουλίου Βερν!
  Ο Όλεγκ γέλασε και απάντησε:
  - Μπορεί! Γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα εκρηκτικό δέκα φορές ισχυρότερο από τη νιτρογλυκερίνη από συνηθισμένο πριονίδι και σκόνη άνθρακα!;
  Το αγόρι διοικητής χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Ναί; Είναι σωστό; Δεν αστειεύεσαι;
  Το αθάνατο αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Οχι! Είναι αληθινό! Νομίζω ότι αν ήταν δυνατή η ανατίναξη πολλών τρένων με πυρομαχικά, η βρετανική προέλαση θα είχε καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χωρίς υποστήριξη πυροβολικού, ο νέος, προσεκτικός διοικητής δεν θα διακινδυνεύσει να απομακρυνθεί και η μεταφορά νέων οβίδων και βομβών σε τόσο μεγάλη απόσταση θα πάρει πολύ χρόνο!
  Ο νεαρός καπετάνιος έγνεψε:
  -Μιλάς έξυπνα! Νομίζω ότι μπορούμε να καθυστερήσουμε την πρόοδο. Αλλά ο διοικητής των Μπόερ είναι αρκετά πεισματάρης. Κάθεται στα οχυρά και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Αποκρούσαμε τις βρετανικές επιθέσεις με μεγάλες απώλειες, αλλά δεν προσπαθήσαμε καν να χτίσουμε πάνω στην επιτυχία μας! Όμως, όπως φαίνεται να είπε ο μεγάλος σας μάστερ Chigorin, το να έχετε την πρωτοβουλία σημαίνει να έχετε ένα πλεονέκτημα.
  Ο Όλεγκ έγνεψε χαμογελώντας και σημείωσε:
  - Υπάρχουν πολλά παιδιά, το ποσοστό γεννήσεων τον δέκατο ένατο αιώνα ήταν υψηλό. Έχετε ένα παιδικό τάγμα. Τι θα γινόταν αν δημιουργήσετε τον δικό σας στρατό νέων και νικήσετε τους Βρετανούς ανεξάρτητα από τους μεγάλους;
  Το αγόρι διοικητής επιβεβαίωσε:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα! Μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ! Αν και, για να είμαι ειλικρινής, ο πόλεμος δεν είναι υπόθεση παιδιών!
  Το αθάνατο αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, φυσικά όχι για παιδιά. Αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, θα σας πω για το μέλλον, όταν τα πιο δημοφιλή παιχνίδια υπολογιστή θα είναι τα shooters. Και είναι πραγματικά υπέροχο να διασκεδάζεις ενώ αγωνίζεσαι!
  Ο νεαρός αρχηγός επιβεβαίωσε:
  - Ο πόλεμος έχει ενδιαφέρον! Αλλά είναι ακόμα καλύτερα όταν βασιλεύει η ειρήνη και οι άνθρωποι δεν αλληλοσκοτώνονται!
  Εμφανίστηκε άλλος ένας νεαρός, επίσης περίπου δεκαπέντε ετών. Ήταν προφανές ότι ο Captain Rip-Head Fanfare ήταν φίλος. Αν και είναι φίλοι, υπάρχει κάποια ένταση. Ο Fanfar δεν ξέρει πραγματικά πώς να πυροβολεί, παρά μόνο σε σταθερούς στόχους ή από μικρή απόσταση. Και αυτό προκαλεί κάποια ένταση, μεταξύ άλλων και με άλλα αγόρια, τα οποία, σε κάθε περίπτωση, η πλειοψηφία είναι εξαιρετικοί σουτέρ.
  Ο Φανφάρ έκλεισε το μάτι στον Όλεγκ και του άπλωσε το χέρι. Το αγόρι εξολοθρευτής το κούνησε και είπε χαμογελώντας:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Φανφάρα σημείωσε με περήφανο βλέμμα:
  - Θέλω να γίνω σαν τον Τζόζεφ Μπάρα!
  Το αγόρι διοικητής απάντησε:
  - Αυτή είναι μια καλή ευχή, αλλά... Σε ηλικία δεκατριών ετών, αυτός ο νεαρός ήρωας είχε ήδη πεθάνει, αλλά ήθελα να επιβιώσουμε όλοι και να κερδίσουμε!
  Ο Oleg Rybachenko έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Αν θέλετε, θα σας πω μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν, πώς συνελήφθη ο Τζόζεφ Μπάρα και τι σκληρά βασανιστήρια υπέμεινε με ακάθεκτο θάρρος και άντεξε με τιμή!
  Ο νεαρός καπετάνιος έγνεψε ζωηρά:
  - Ωραία, πες μας! Σήμερα, ούτως ή άλλως, δεν θα πάω σε αποστολή, αφού αυτή είναι η μόνη μέρα του χρόνου που ορκίστηκα να μην σκοτώσω!
  Η Φανφάρ απάντησε με θλίψη:
  - Και εγώ... Λοιπόν, είναι αλήθεια ότι σήμερα έδειξα το καλύτερο αποτέλεσμα στη σκοποβολή, για μένα προσωπικά, φυσικά. Έχω ήδη μάθει να πυροβολώ καλά σε σταθερούς στόχους, αλλά όταν κινούμαι, αυτό εξακολουθεί να είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα!
  Ο Όλεγκ απάντησε με σιγουριά:
  - Είσαι ακόμα νέος, θα έχεις χρόνο να μάθεις!
  Ο Παριζιάνος Gavroche γέλασε και τραγούδησε:
  Σχετικά με το γεγονός ότι το φως είναι η διδασκαλία,
  Χειμώνα και άνοιξη...
  Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση,
  Δεν είμαι βελανιδιά!
  Το αγόρι διοικητής μουρμούρισε:
  - Έλα πες μας! Και μετά θα σας δείξω πώς να πυροβολείτε ένα Mauser. Νομίζω ότι θα είσαι πιο γρήγορος σε αυτό το θέμα από το Fanfare-Tulip!
  Ο Όλεγκ άρχισε να λέει με μέτριο ενθουσιασμό:
   Το αγόρι του ντράμερ Τζόζεφ Μπάρα συνελήφθη από τους βασιλόφρονες. Ο νεαρός ντράμερ ήταν μόλις δεκατριών ετών. Έστριψαν τα χέρια του αγοριού και του έσκισαν τις μπότες και τη στολή. Και το ξυπόλητο, ημίγυμνο παιδί το οδήγησαν στο φρούριο. Εκεί οι βασιλόφρονες προφανώς ήθελαν να μάθουν από το αγόρι κάποιες πληροφορίες για τον επαναστατικό στρατό των Ιακωβίνων. Ο Τζόζεφ Μπάρα περπάτησε στα υγρά σκαλοπάτια του καζεμάτ, νιώθοντας το κρύο στα γυμνά, παιδικά του πόδια.
  Το αγόρι φορούσε μόνο σώβρακο. Και κρύωνε στο φθινοπωρινό μπουντρούμι.
  Ο νεαρός Τζόζεφ ένιωσε ξαφνικά μια ζεστασιά να πνέει από το δωμάτιο. Και παρόλο που το παιδί οδηγήθηκε στο δωμάτιο βασανιστηρίων, ένιωσε ένα κύμα χαράς μέσα του από μια ευχάριστη ανάσα ζεστασιάς.
  Και τα γυμνά πέλματα του αγοριού ένιωσαν ευδαιμονία όταν οι κρύες πέτρινες πλάκες αντικαταστάθηκαν από ζεστό και λείο μάρμαρο. Πράγματι, πολλά τζάκια έκαιγαν, όπου θερμαίνονται όργανα βασανιστηρίων από σίδηρο και χάλυβα. Γι' αυτό έκανε ζέστη. Ένα εντελώς γυμνό κορίτσι -όμορφο, αλλά βασανισμένο- κρεμόταν στο ράφι. Ένας από τους δήμιους μαστίγωσε το κορίτσι, ο άλλος έριξε θερμότητα κάτω από τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια του κοριτσιού.
  Η ομορφιά βρυχήθηκε από τον πόνο. Μύριζε φρέσκο, ψητό κρέας, και ήταν πολύ ορεκτικό. Το αγόρι Ιωσήφ θυμήθηκε ότι δεν είχε φάει τίποτα για πολύ καιρό. Φαίνεται ότι ακόμη και τα πλευρά του άτυχου παιδιού προεξέχουν. Αλλά τότε το αγόρι ένιωσε οργή και τα γαλάζια μάτια του έλαμψαν αστραπιαία. Και οι γροθιές μου έσφιξαν. Ο νεαρός ντράμερ προσπάθησε απεγνωσμένα να σπάσει τα σχοινιά πάνω του, αλλά η παιδική του δύναμη δεν ήταν αρκετή για αυτό.
  Και ο δήμιος χτύπησε το αγόρι με ένα μαστίγιο. Ο Ιωσήφ απάντησε έξαλλος: Δόξα στην επανάσταση!
  Ο αρχιεκτελεστής γρύλισε:
  - Και τώρα θα τον τεντώσουμε στο ράφι! Πάρτον!
  Οι δήμιοι επιτέθηκαν στο αγόρι. Ήταν πολύ μεγαλύτεροι από το αδυνατισμένο και κουρασμένο αγόρι. Έστριψαν τα μπράτσα του Τζόζεφ και τα έστριψαν πιο σφιχτά από πίσω. Μετά τον έφεραν στο ράφι. Το ταβάνι ήταν αρκετά ψηλό. Και ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Πρώτα, ταρακουνήστε τα πράγματα!
  Άρχισαν να σηκώνουν αργά το αγόρι. Ο Τζόζεφ έγειρε μπροστά και έσκυψε μπροστά. Οι δήμιοι τον τράβηξαν από τους ώμους. Λαχανιασμένο, το αγόρι έστριψε στο ράφι του και σηκώθηκε όρθια. Τον τράβηξαν στον επάνω όροφο. Ο νεαρός ντράμερ έτριψε τα δόντια του. Όλο και πιο ψηλά το σχοινί τεντωνόταν, σηκώνοντας το αγόρι μέχρι το ταβάνι. Μετά για μερικές στιγμές ο Τζόζεφ πάγωσε, παγωμένος στην κορυφή.
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Άσε!
  Οι βασανιστές άφησαν το τύμπανο. Και το αγόρι έπεσε κάτω. Το σχοινί τεντώθηκε κοντά στο πάτωμα και οι αρθρώσεις του νεαρού ντράμερ κυριολεκτικά ξεσκίστηκαν από το σώμα του. Ο Τζόζεφ ούρλιαξε και το παιδί έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  Ένας κουβάς με παγωμένο νερό χύθηκε πάνω του και το αγόρι συνήλθε.
  Ο διευθυντής πήδηξε στον νεαρό ντράμερ και, σκύβοντας, σφύριξε με το στόμα και τα σιδερένια δόντια του:
  - Πες μόνο ζήτω ο βασιλιάς, και θα σταματήσουμε τα βασανιστήρια!
  Ο Τζόζεφ φώναξε πίσω:
  - Ζήτω η δημοκρατία!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  -Κουνήστε το ξανά!
  Οι βασανιστές σήκωσαν το αγόρι και το σήκωσαν όρθιο. Στη συνέχεια, με ένα τρίξιμο, το σχοινί άρχισε να σφίγγεται ξανά και το σώμα του παιδιού ξεριζώθηκε από το μαρμάρινο πάτωμα. Το αγόρι ανέπνεε βαριά καθώς το σήκωναν όλο και πιο ψηλά. Μετά μέχρι τον κώνο. Και έτσι ο ανώτερος δήμιος έδωσε την εντολή. Και το σχοινί λύθηκε αμέσως και ο νεαρός ντράμερ έπεσε κάτω.
  Το γυμνό, οσφυϊκό, αποστεωμένο σώμα του αγοριού πέταξε κάτω, σταμάτησε ακριβώς στο πάτωμα και το σχοινί άρχισε να σφίγγει. Το παιδί ούρλιαξε ξανά, αλλά δεν λιποθύμησε. Μπορούσες να δεις τον ιδρώτα να τρέχει στο σώμα του παιδιού και το μυώδες στήθος του αγοριού να φουσκώνει έντονα. Και με τι ηρωική προσπάθεια ο Ιωσήφ καταπνίγει την κραυγή που ξεφεύγει από το λαιμό του, σφίγγοντας τα δόντια του.
  Ένας από τους δήμιους γέλασε και χτύπησε το αγόρι με ένα μαστίγιο στα γυμνά, παιδικά του πόδια. Με φόντο τον πόνο από το κούνημα, όλα φαίνονται κάπως επιπόλαια.
  Ο διευθυντής σφύριξε:
  - Ας φωνάξουμε: Ζήτω ο βασιλιάς! Και μετά θα σας αφήσουμε να φύγετε!
  Οι γραμματείς ετοιμάστηκαν να καταγράψουν τη μετάνοια του παιδιού.
  Ο Τζόζεφ φώναξε πίσω:
  - Ζήτω η δημοκρατία!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Τρίτο κούνημα!
  Το ημίγυμνο, ιδρωμένο αγόρι τραβήχτηκε ξανά. Και πάλι τρίζει ο τροχός, με τον οποίο οι δήμιοι σηκώνουν τον ήρωα. Ο Τζόζεφ ξέρει τι τον περιμένει και φωνάζει:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Αυτός που είναι ευδιάθετος γελάει
  Όποιος θέλει θα το πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Εδώ είναι ένα αγόρι που κρέμεται στην κορυφή της οροφής. Οι δήμιοι, χαμογελώντας σαρκοφάγα, άφησαν το σχοινί. Και πάλι το αδύνατο, αλλά σιγανό σώμα του αγοριού πέφτει κάτω. Κοντά στο πάτωμα, το σχοινί τραβιέται ξανά σφιχτά. Και ο νεαρός ντράμερ λιποθυμά από το οδυνηρό σοκ. Το στρογγυλό, παιδικό του πρόσωπο γίνεται πολύ χλωμό.
  Ο ανώτερος δήμιος δίνει την εντολή και παγωμένο νερό από το υπόγειο χύνεται ξανά στο παιδί.
  Ο Ιωσήφ συνέρχεται με ένα ρόγχο και ένα βογγητό ξεφεύγει από το στήθος του αγοριού. Όμως, σφίγγοντας τα δόντια του, με μια ηρωική προσπάθεια, το παιδί αποτρέπει ένα κλάμα και αναπνέει βαριά.
  Ο επικεφαλής διευθυντής λέει:
  - Φωνάξτε - Ζήτω ο βασιλιάς, και θα σταματήσουμε τα βασανιστήρια και θα σας αφήσουμε να φύγετε!
  Ο Τζόζεφ αναφώνησε:
  - Οχι! Ποτέ!
  Ο ανώτερος δήμιος έγνεψε:
  - Τώρα τεντώστε το καλά στο ράφι με τη βοήθεια ενός μπλοκ!
  Το αγόρι έκλεισαν το τηλέφωνο και τινάχτηκε. Και μετά τα γυμνά πόδια του παιδιού στερεώθηκαν σε ένα ξύλο βελανιδιάς δεμένο με σίδερο. Υπήρχαν γάντζοι που έβγαιναν έξω από αυτό. Ήταν ξεκάθαρο ότι το παιδικό σώμα του αγοριού είχε τεντωθεί και οι φλέβες φάνηκαν πιο καθαρά.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε:
  - Πες ζήτω ο βασιλιάς, αλλιώς θα συνεχίσεις να βασανίζεσαι!
  Ο νεαρός ντράμερ αναφώνησε απελπισμένα:
  - Ζήτω η δημοκρατία!
  Η κύρια γάτα διέταξε:
  - Κρεμάστε δύο βαράκια σε κάθε πλευρά!
  Οι βοηθοί του δήμιου άρχισαν να κρεμούν βάρη που ζύγιζαν μια λίβρα το καθένα. Από το ένα μέρος του μπλοκ και από το άλλο. Το γυμνό, σιγανό σώμα του αγοριού τεντώθηκε σαν κορδόνι. Και είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί έχει γίνει μακρύτερο. Ο Τζόζεφ βόγκηξε, αλλά έσφιξε τα δόντια του και κατάφερε να συγκρατηθεί. Τεντώθηκε από το βάρος.
  Ο διευθυντής γρύλισε:
  - Φώναξε ζήτω ο βασιλιάς! Είσαι ακόμα ένα παιδί, έχεις καιρό ακόμα να ζήσεις και να ζήσεις!
  Ο νεαρός ντράμερ φώναξε:
  - Ζήτω η δημοκρατία!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Δέκα χτυπήματα του μαστίγιου με προσοχή!
  Ο ψηλός δήμιος πήρε ένα μαστίγιο από την τεφροδόχο και άρχισε να χτυπά με τη μισή δύναμη τη γυμνή, κουρελιασμένη πλάτη του αγοριού. Κόκκινες ρίγες φούσκωσαν από τα χτυπήματα.
  Ο Τζόζεφ δεν άφησε ένα βογγητό.
  Ο διευθυντής μουρμούρισε:
  -Θα μιλήσεις;
  Ο νεαρός ντράμερ απάντησε:
  - Οχι!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Πέντε χτυπήματα του μαστίγιου χωρίς προσοχή!
  Ο ισχυρός βασανιστής έβγαλε ένα μαστίγιο, πιο χοντρό και μακρύτερο. Άνοιξε τα πόδια του ευρύτερα για στήριξη και χτύπησε τη γυμνή πλάτη του παιδιού με όλη του τη δύναμη. Το μαυρισμένο δέρμα έσκασε και χύθηκε αίμα. Ο ισχυρός βασανιστής συνέχισε τον ξυλοδαρμό και επενδύθηκε σε κάθε χτύπημα. Στο τελευταίο χτύπημα, χτύπησε τους γλουτούς του αγοριού και το σώβρακο του έσκασε, αφήνοντας τον νεαρό ντράμερ εντελώς γυμνό. Και το αίμα κυλούσε ρυάκι από τα δυνατά χτυπήματα. Το παραμορφωμένο πρόσωπο του παιδιού φαινόταν με ποια προσπάθεια το αγόρι συγκρατούσε τις κραυγές του.
  Ο διευθυντής χακάρισε ξανά:
  - Λοιπόν, πες: ζήτω ο βασιλιάς, και θα σε αφήσουν να φύγεις και θα σου δώσουν ακόμη και ένα χρυσό τσαντάκι για το ταξίδι!
  Το αγόρι φώναξε ξανά:
  - Ζήτω η δημοκρατία!
  Ο ανώτερος δήμιος είπε με ικανοποιημένο βλέμμα:
  - Ψήστε τις γόβες αυτού του αγοριού!
  Ο βασανιστής στα δεξιά ρώτησε:
  - Λιπάνετε με λάδι;
  Η κύρια γάτα έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά! Ίσως το αγόρι συνέλθει και δεν έχει νόημα να το αφήσετε ανάπηρο για το υπόλοιπο της ζωής του!
  Οι δήμιοι έβγαλαν μπουκάλια με ελαιόλαδο. Και ας λαδώσουμε τις γυμνές, παιδικές σόλες του νεαρού ντράμερ. Ο Τζόζεφ ένιωσε ναυτία από το άγγιγμα των βρώμικων χεριών των εκτελεστών. Με δυσκολία συγκρατούσε τον εμετό. Βοήθησε επίσης το ότι το στομάχι του ήταν πρακτικά άδειο και δεν υπήρχε τίποτα να ρέψει.
  Αφού τελείωσαν το λάδι, οι δήμιοι έφεραν λεπτούς κορμούς και άναψαν φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Πρόσθεσαν θείο για να καεί καλύτερα. Και άναψαν τη φωτιά με δάδα.
  Οι κόκκινες φλόγες έγλειφαν τα τακούνια των παιδιών με αρπακτικές γλώσσες. Ο Τζόζεφ έτρεμε, αλλά συγκράτησε τις κραυγές του.
  Η φωτιά χόρευε κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού και οι δήμιοι τοποθέτησαν λεπτά κούτσουρα. Μύριζε φρέσκο, καμένο κρέας, σαν να έψηναν αγριογούρουνο.
  Ο διευθυντής σφύριξε:
  - Πες, αγόρι, ακόμα και τώρα - ζήτω ο βασιλιάς!
  Το αγόρι, από το οποίο έπεφταν σταγόνες αίματος και ιδρώτας, φώναξε:
  - Ναι, καλά, στο διάολο!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Χτύπα τώρα με καυτό σύρμα στην πλάτη αυτή την αυθάδη νιότη!
  Οι βασανιστές πλησίασαν το τζάκι και άρχισαν να αφαιρούν δέσμες από σύρμα που είχαν θερμανθεί στη φωτιά. Και πήδηξαν στο αγόρι. Και άρχισαν να χτυπούν με ατσάλι, κόκκινο από τη ζέστη, στη γυμνή, κουρελιασμένη και ήδη βασανισμένη πλάτη του παιδιού.
  Ο Τζόζεφ ένιωσε έναν τρομερό πόνο και βόγκηξε, αλλά αμέσως δάγκωσε τα χείλη του. Συνέχισαν να τον χτυπούν.
  Ένα ζευγάρι δήμιοι χτύπησαν το αγόρι στην πλάτη με δέσμες από σύρμα με λαβή βελανιδιάς, κόκκινο από τη ζέστη. Και ένα ζευγάρι έφτιαχνε επίσης τη ζέστη κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Όμως ο Τζόζεφ συνέχισε να διατηρεί απίστευτο θάρρος.
  Ένας άλλος δήμιος, με εντολή του ανώτερου kata, πήρε έναν πυρσό στα χέρια του και τον έφερε στο γυμνό, μυώδες στήθος του αγοριού. Η μυρωδιά του καμένου κρέατος έγινε πιο έντονη.
  Το παιδί ντράμερ χτυπήθηκε στην πλάτη με ένα καυτό σύρμα, τα τακούνια και το στήθος του τηγανίστηκαν στη φωτιά, αλλά είναι σαν τιτάνας.
  Ο διευθυντής φώναξε:
  - Πες ζήτω ο βασιλιάς, και όχι μόνο θα σε αφήσουμε να φύγεις, αλλά θα σου δώσουμε και ένα ολόκληρο πουγκί χρυσό για το ταξίδι!
  Σε απάντηση, ο Joseph Bara τραγούδησε:
  Υιοί της Πατρίδος, σηκωθείτε,
  ήρθε η μεγάλη, ένδοξη μέρα!
  Απαντήστε στην πρόκληση των εχθρών σας,
  το στρατόπεδό τους ύψωσε μια ματωμένη σημαία,
  Απαντήστε στην πρόκληση των εχθρών σας,
  το στρατόπεδό τους ύψωσε μια ματωμένη σημαία,
  Άκου πώς στενάζει η χώρα
  Κάτω από τον ζυγό ενός τρομερού στρατιώτη,
  Σπάζουν στο σπίτι σου,
  Σκοτώνοντας και την κόρη και τη μητέρα!
  
  Στα όπλα, πολίτη!
  Ας κλείσουμε τις τάξεις μας,
  Εμπρός, εμπρός!
  Και τα χωράφια και οι κήποι μας
  θα γεμίσουν αμέσως με ακάθαρτο αίμα!
  
  Τι θέλει αυτή η ορδή,
  Σκλάβοι και επίδοξοι βασιλιάδες;
  Για ποιον προετοιμάζει τόσο επίμονα
  το κάρο Του με δεσμά και αλυσίδες;
  Για ποιον προετοιμάζει τόσο επίμονα
  το κάρο Του με δεσμά και αλυσίδες;
  Είναι για εμάς! Θα σηκώσουν οι Γάλλοι
  το βάρος του Infamy καθώς μας προκαλούν;
  Πετάξαμε τα δεσμά μας για πάντα,
  Δεν μπορούν να επιστρέψουν στα πόδια μας!
  
  Όχι, οι ξένοι μισθωτοί
  δεν θα μας επιβάλλουν το νόμο τους!
  Μπορεί να σκοτωθούμε από αυτούς,
  αλλά το στρατόπεδο δεν θα λυγίσει για να υποκύψει,
  Μπορούμε να σκοτωθούμε από αυτούς,
  Αλλά το στρατόπεδο δεν θα λυγίσει να υποκύψει,
  Θεέ μου, μόνο να σωθεί ο λαός μας!
  Αν πέσουμε, δεν θα υπάρχει έλεος για μας,
  Ένας δεσπότης μπορεί, χωρίς ελπίδα,
  να κρατήσει τους πάντες στη σειρά για πάντα!
  
  Τρέμετε, βδελυρά τύραννοι,
  κι εσείς, μίσθωμα κάποιου άλλου,
  Για τα διαβολικά σας σχέδια,
  σας περιμένει τιμωρία σύμφωνα με τα έρημά σας!
  Για τα διαβολικά σου σχέδια
  σε περιμένει τιμωρία σύμφωνα με τα έρημά σου! Είμαστε όλοι μαχητές,
  υπάρχουν αμέτρητοι ήρωες της Γαλλίας
  στο πεδίο της μάχης ,
  Αν πέσουν,
  η Πατρίδα θα δει δίκαιη εκδίκηση για τον εαυτό της!
  Θυμήσου για την τιμή, Γάλλοι,
  δώσε το έλεός σου!
  Σε όσους
  αναγκάζονται από τους εχθρικούς δεσμούς να είναι μαζί μας στη μάχη!
  Σε όσους
  αναγκάζονται από τους εχθρικούς δεσμούς να είναι μαζί μας στη μάχη!
  Τι γίνεται όμως με τους αιματηρούς δεσπότες;
  Τι γίνεται με τους συνεργούς του Bouye;
  Τα ζώα ξέρουν μόνο το δικαίωμα
  να τρώνε τη σάρκα της μητέρας στη μήτρα!
  
  Αγάπη για την πατρίδα και τον λαό,
  Δώσε μας δύναμη για την εκδίκησή μας,
  Και εσύ, υπέροχη ελευθερία,
  οδήγησέ μας στη μάχη για την αλήθεια και την τιμή!
  Κι εσύ, υπέροχη ελευθερία,
  μας οδηγείς στη μάχη για την αλήθεια και την τιμή!
  Νίκη, δικαιωματικά μας περιμένεις,
  Βοήθησέ μας να διώξουμε τους εχθρούς μας,
  Αφήστε τους νικημένους εχθρούς να δουν
  και τον θρίαμβό σας και τη δόξα μας!
  
  Θα ενταχθούμε στις τάξεις με ανανεωμένο σθένος,
  αντικαθιστώντας τους γενναίους προγόνους μας,
  θα βρούμε τις στάχτες και τους τάφους τους,
  όπου έλαμψε το φως του θάρρους τους!
  Θα βρούμε τις στάχτες και τους τάφους τους,
  Εκεί που έλαμψε το φως του θάρρους τους!
  Χωρίς να παραπονιούνται για τη μοίρα τους,
  γνώρισαν την είδηση του θανάτου,
  Και η τιμή υπαγορεύει την επιλογή μας -
  Να τους εκδικηθούμε ή να τους ακολουθήσουμε!
  
  Για την επανάσταση, την ελεύθερη μας,
  Το αγόρι θα παλεύει όλη του τη ζωή...
  Νόμιμη εξουσία, βούληση του λαού,
  Θα σπάσουν οι αλυσίδες, ο επαναστάτης ανάλαφρος!
  
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 19.
  Το αγόρι διοικητής και η Φανφάρ χειροκρότησαν από κοινού και ένα άλλο έφηβο κορίτσι ήρθε μαζί τους. Ένας τόσο όμορφος, ροδαλό και δυνατός εκπρόσωπος του ωραίου φύλου με ανοιχτά καστανά μαλλιά. Το κορίτσι θα μπορούσε να ονομαστεί όμορφο, αν και ήταν κάπως υπέρβαρο και πιθανότατα θα έκανε δίαιτα τον εικοστό πρώτο αιώνα. Αλλά το παχουλό της δεν ήταν τόσο λίπος όσο λόγω των μυών και του κρέατος, και δεν φαινόταν σαν αγελάδα.
  Ο νεαρός καπετάνιος έγνεψε:
  - Είναι Mercedes! Πιο συγκεκριμένα, έχει διαφορετικό όνομα, αλλά την ονόμασα προς τιμήν της νύφης του Edmond Dantes, πιο γνωστή ως Count de Montecristo. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ δυνατή σωματικά για κορίτσι και εξαιρετική σουτέρ!
  Η Mercedes υποκλίθηκε και σημείωσε κοιτάζοντας τον Όλεγκ:
  "Δεν έχω ξαναδεί τόσο μυώδες αγόρι". Είναι σαν τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα στην παιδική ηλικία!
  Το Terminator Boy απάντησε:
  - Ναι, οι ανώτερες δυνάμεις με αντάμειψαν με τέτοιους μύες. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να κάνεις κάτι σε αντάλλαγμα, αλλά είναι πολύ φυσικό, πώς να το πω! Τίποτα δεν δίνεται ακριβώς έτσι!
  Το αγόρι καπετάνιος διέταξε:
  - Πάνε όλοι οι τύποι! Ας πυροβολήσουμε!
  Και προχώρησε προς την έξοδο. Οι φανφάρες έτρεξαν πίσω του. Οι γόβες από τις μπότες άστραψαν. Αν και με ζεστό καιρό είναι πιο άνετο να είσαι ξυπόλητος, ακριβώς επειδή ο Φανφάρ καμάρωνε τις γυμνές γόβες του ως αγόρι του δρόμου σχεδόν όλο το χρόνο, ή στον κρύο καιρό τύλιγε τα πόδια του με οτιδήποτε, τώρα δεν ήθελε ποτέ να βγάλει τις μπότες του. Αυτό θα τον έφερνε στο ίδιο επίπεδο με τους πληβείους. Και τώρα έχει τον βαθμό του ανώτερου υπολοχαγού και τον επίσημο πρώτο αναπληρωτή καπετάνιο του αρχηγού.
  Η έφηβη δεν υπέφερε από τέτοιες προκαταλήψεις και τα πόδια της ήταν τόσο όμορφα, χαριτωμένα και σαγηνευτικά που τα παπούτσια και οι κάλτσες μόνο θα τους χαλούσαν.
  Ο Όλεγκ θαύμασε άθελά της τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της. Πάντα του άρεσαν οι σωματικά δυνατές γυναίκες. Επιπλέον, αν και είναι παιδί στο σώμα, έχει το μυαλό ενός πολύ ενήλικα.
  Και το κορίτσι είναι πολύ σωματικά ανεπτυγμένο. Ωστόσο, δεν μπορεί να πει ότι ο έφηβος είναι ψηλότερος και από τους δύο αξιωματικούς. Αλλά αυτό που λέει στα χαρακτηριστικά του προσώπου της ότι είναι ακόμα κορίτσι, αν και αθλητικής κατασκευής.
  Πήγαν λοιπόν στο πεδίο βολής. Ένας ζεστός αέρας φύσηξε στο πρόσωπό μου και μύρισα διάφορα αρώματα από δέντρα, γρασίδι, νερό και υγιή αγορίστικα σώματα.
  Μερικοί τύποι έκαναν push-up ή squats με βάρη και ίδρωναν. Όμως η μυρωδιά τους, εν όψει της νιότης και της υγείας τους, δεν φαινόταν αποκρουστική.
  Το αγόρι καπετάνιος σήκωσε το Mauser. Αυτό το τουφέκι επινοήθηκε και αναπτύχθηκε στη Γερμανία. Σε αντίθεση με το διάσημο ρωσικό τουφέκι Mosin, έχει λεπτότερη κάννη, κοντάκιο που μοιάζει με πιστόλι και συνολικά μεγαλύτερη ακρίβεια βολής, πιο απαλό τράβηγμα της σκανδάλης και ελαφρώς υψηλότερο ρυθμό βολής.
  Αλλά το τουφέκι Mosin είναι καλύτερο για μάχη σώμα με σώμα. Στον πόλεμο με τους Ιάπωνες, ίσως τα ρωσικά όπλα ήταν καλύτερα από πρακτική άποψη, αλλά παρόλα αυτά, η τσαρική Ρωσία κατάφερε να χάσει. Σε αυτόν τον πόλεμο, με κάποιο τρόπο οι Θεοί ή οι ανώτερες δυνάμεις απομακρύνθηκαν από τον Τσάρο Νικόλαο Β'. Και η Ρωσία ήταν εκπληκτικά άτυχη. Ωστόσο, αυτό δεν απαλλάσσει τον βασιλιά από την ευθύνη. Συγκεκριμένα, ήταν απαραίτητο να μείνουμε στην Αγία Πετρούπολη στις 9 Ιανουαρίου, και ίσως αυτό απέτρεψε τη Ματωμένη Κυριακή, και μια μελλοντική επανάσταση, και πιο συγκεκριμένα, μια εξέγερση που άλλαξε εν μέρει το σύστημα, από απολυταρχία σε μια πραγματική συνταγματική μοναρχία.
  Ο Όλεγκ, ωστόσο, το σκέφτηκε για λίγο. Το αγόρι πήρε ένα τουφέκι Mauser και πυροβόλησε. Η ανάκρουση ήταν απαλή και η σφαίρα διαπέρασε το κέντρο του στόχου. Έχοντας λάβει ένα αθάνατο σώμα από τους Θεούς, ο Oleg μαζί με αυτό είχε κάποιες δεξιότητες. Όταν στοχεύετε διαισθητικά και εκπαιδευμένα χέρια δείχνουν τον ίδιο τον στόχο. Και η όρασή σας είναι πολύ έντονη, μπορείτε να δείτε ακόμη και σχέδια στα φύλλα των δέντρων μακριά.
  Το αγόρι διοικητής σημείωσε:
  -Αυτό είναι καλό! Προσπάθησε ξανά!
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε ξανά. Και πάλι στο κέντρο. Τότε η πολεμίστρια λάνσαρε το ψάθινο καπέλο της. Ο Όλεγκ ήταν ελαφρώς μπερδεμένος, αλλά το σώμα αντέδρασε μόνο του και η σφαίρα χτύπησε το κέντρο, πετώντας το καπέλο ψηλότερα. Τότε η Mercedes εκτόξευσε ένα μπούμερανγκ με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της.
  Πετούσε πολύ πιο γρήγορα και ήταν πιο δύσκολο να τον χτυπήσει, ειδικά από τη στιγμή που είχε σπάσει η διαδρομή πτήσης.
  Το αγόρι καπετάνιος σημείωσε:
  - Ακόμα κι εγώ δεν το χτυπάω πάντα!
  Ο Όλεγκ, έχοντας ήδη κάποια εμπειρία στο νεαρό σώμα του, κατάλαβε ότι στην περίπτωση αυτή το μυαλό ήταν ο εχθρός. Πρέπει να βασιστείτε στη διαίσθησή σας και να πυροβολήσετε χρησιμοποιώντας τις υποσυνείδητες δεξιότητες αυτού του σώματος, του νεαρού υπεράνθρωπου. Επιπλέον, έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία ζωής, ειδικά στη συγγραφή επιστημονικής φαντασίας. Αλλά εδώ, όπως λένε, αλίμονο από το μυαλό.
  Το αγόρι δίστασε και δίστασε. Το μπούμερανγκ κατάφερε να περιγράψει ένα τόξο και η Mercedes το έπιασε αυτή τη φορά με το χέρι της και είπε χαμογελώντας:
  -Και θα επαναλαμβάνω από την αυγή μέχρι την αυγή! Carado, carudo και φτου!
  Η Φανφάρ γέλασε και σημείωσε:
  - Μην αναφέρεις τον διάβολο!
  Το αγόρι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Ο νεαρός μας φίλος δεν είχε χρόνο να πυροβολήσει. Πέτα το ξανά, και πιο δυνατά, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο! - Τότε ο νεαρός γύρισε στον Όλεγκ. - Μην ντρέπεσαι, βλέπω ότι είναι η πρώτη σου φορά που κρατάς ένα τουφέκι Mauser στα χέρια σου. - Ακόμα κι αν χάσετε, δεν θα είναι κρίμα!
  Η δυνατή κοπέλα πέταξε το μπούμερανγκ με δύναμη, και πάλι με το πόδι της. Είχε μια κοντή φούστα, αισθητά πάνω από τα γόνατά της, και μπορούσες να δεις πόσο δυνατά και μυώδη ήταν τα πόδια της κοπέλας.
  Ο Όλεγκ ένιωσε θυμό μέσα του και πυροβόλησε σχεδόν χωρίς να στοχεύει. Η σφαίρα χτύπησε το κέντρο του μπούμερανγκ και έσκασε, πετώντας σε κομμάτια.
  Το αγόρι καπετάνιος αναφώνησε:
  - Υπέροχο! Απλά υπέροχο! Ούτε εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό!
  Ο Φανφάρ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Έτσι χτυπάμε από διάφορες χώρες!
  Η αθλήτρια σημείωσε:
  - Ναι, είναι ωραίο! Ας κάνουμε όμως τα πράγματα πιο δύσκολα. Για παράδειγμα, πυροβολήστε στο φυσίγγιο ενός πεταμένου φυσιγγίου;
  Ο νεαρός διοικητής αντιτάχθηκε:
  - Αρκετά για σήμερα! Αφήστε τον να δείξει καλύτερα στη μάχη σώμα με σώμα. Τι θα έλεγες για έναν αγώνα;
  Ο Όλεγκ έγνεψε:
  - Είναι δυνατό!
  Η Φανφάρ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ωστόσο, έχει τέτοιους μύες. Θα σκίσει μέχρι και μια αρκούδα!
  Το αγόρι καπετάνιος ρώτησε:
  - Τι θα λέγατε να πολεμήσετε τρεις ταυτόχρονα;
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Με τρεις, έτσι με τρεις!
  Το κορίτσι σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο με ασπροδόντια:
  - Γενναίο αγόρι!
  Ο νεαρός διοικητής διέταξε:
  - Σκίουρος, λιβελούλα, αλεπού, έλα εδώ!
  Τρεις έφηβοι, περίπου δεκατεσσάρων ή δεκαπέντε ετών, τους πλησίασαν. Δύο φορούσαν παπούτσια και ένας από τους νεότερους ήταν ξυπόλητος. Κοίταξαν τον νέο τύπο με καχυποψία. Το αγόρι φαίνεται όμορφο και όμορφο, αλλά είναι πολύ μυώδες.
  Το αγόρι καπετάνιος έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Θα τσακωθείς μαζί του. Και να έχετε κατά νου ότι αν και είναι νεότερος από εσάς, είναι ένας ασυνήθιστα δυνατός μαχητής.
  Τα αγόρια συνοφρυώθηκαν. Αλλά και πάλι άρχισαν να βγάζουν τα πουκάμισά τους για να μην τα σκίσουν στη μάχη. Έβγαλαν και τα παπούτσια τους, προφανώς για να είναι ισότιμοι. Οι τύποι είναι ακόμα έφηβοι, χωρίς γένια ή μουστάκια, με μάλλον ευχάριστα, μαυρισμένα πρόσωπα και μαλλιά ασπρισμένα από τον ήλιο. Και τα σώματά τους είναι μυώδη, με δέρμα σκούρο από τον ήλιο.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι το να ξυλοκοπούν μικρά παιδιά ήταν λάθος. Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος είναι έφηβος. Και μπορείτε πραγματικά να υπολογίσετε τις πιθανότητές σας. Και είναι ψηλοί, ξέρει το σώμα του.
  Ο νεαρός καπετάνιος φώναξε:
  - Πολεμήστε με όλη τη δύναμη!
  Τρεις έφηβοι κυνήγησαν τον Όλεγκ. Το αγόρι εξολοθρευτής, θυμούμενος πώς πολέμησε σε ένα νέο σώμα, χτύπησε απότομα τον μαχητή που ήταν στα δεξιά. Το πήρε και έπεσε. Αν και το χτύπημα χτύπησε τον ώμο, ήταν πολύ δυνατό και γρήγορο.
  Τα άλλα δύο αγόρια ήταν μπερδεμένα, προφανώς δεν το περίμεναν αυτό από το αγόρι.
  Ο Όλεγκ ένιωσε τον ενθουσιασμό του αγώνα και πήγε στην επίθεση. Χτύπησε το πηγούνι του δεύτερου αγοριού με τη γυμνή φτέρνα του, έτσι που του έπεσε το σαγόνι. Και σήκωσε γρήγορα τον τρίτο στα απλωμένα του χέρια και τον πέταξε. Έπεσε ουρλιάζοντας και τελείωσε με ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ένα άλλο αγόρι, που δέχτηκε ένα χτύπημα στον ώμο, προσπάθησε να σηκωθεί. Πάλεψε μέχρι τα γυμνά εφηβικά του πόδια. Ο Όλεγκ έκανε τρίο με τις γροθιές του και απενεργοποίησε τον ομόλογό του με ένα δυνατό χτύπημα από την άκρη του σαγονιού του.
  Και τα τρία αγόρια ήταν αναίσθητα και ο αγώνας κερδήθηκε με νοκ άουτ.
  Η Mercedes αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτό είναι δύναμη!
  Και τα αγόρια που συνωστίστηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ούρλιαξαν από κοινού:
  Μπράβο, μπράβο,
  Έδειξε δύναμη!
  Το να είσαι φίλος μαζί του είναι σαν να παίζεις με έναν κροκόδειλο!
  Ο Όλεγκ σήκωσε τις γροθιές του και βρυχήθηκε:
  Θα σκίσουμε τους καλικάντζαρους
  Και ισχυρό, σαν δρυς,
  Σωματικά υγιής!
  Είμαι λύκος, που σημαίνει ο βασιλιάς των θηρίων!
  Και τα αγόρια πολεμιστές, φυσικά, τραγούδησαν αστειευόμενα:
  Μπράβο, μπράβο, πολεμάει σαν λιοντάρι,
  Μόνο από τον λαγό το παίρνει!
  Και υπήρχαν γέλια. Και ο Όλεγκ το πήρε και πήδηξε και έγινε τούμπα δέκα φορές!
  Και πάλι χειροκροτήματα. Το αγόρι προσγειώθηκε στα χέρια του και άρχισε να κάνει ταχυδακτυλουργικά με τα γυμνά του πόδια, χρησιμοποιώντας μάλλον βαριές πέτρες.
  Ο καπετάνιος έκοψε το κεφάλι του, γνωστός και ως Jean Grandier, χτύπησε τον Όλεγκ στον ώμο και τραγούδησε:
  Ο κακός είναι περήφανος για τη δύναμή του,
  Και φαίνεται ότι όλος ο κόσμος έχει συμβιβαστεί μαζί του...
  Αλλά αγόρι, είσαι σαν χερουβείμ,
  Και θα δώσουμε στο κακό αντικειμενικό μάθημα!
  Ένα άλλο αγόρι, ο Paul Potter, έτρεξε. Ήταν ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς που φαινόταν περίπου δώδεκα χρονών, αλλά στην πραγματικότητα ήταν δεκατριών, αλλά δυνατός και χειριζόταν με επιτυχία ένα βαρύ τουφέκι. Είπε με ένα χαρούμενο βλέμμα:
  - Νικήσαμε ένα από τα βρετανικά κλιμάκια, και καταλάβαμε κάτι!
  Και το αγόρι έδειξε το κουτί.
  Ο Ζαν ρώτησε χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν φυσίγγια εκεί;
  Ο Παύλος απάντησε χαμογελώντας:
  - Οχι! Υπάρχει σοκολάτα! Το κουτί είναι μεγάλο και αρκετό για όλο το τάγμα!
  Δύο κορίτσια έτρεξαν, αναβοσβήνουν τις γυμνές, ροζ, παιδικές γόβες τους και άρχισαν επιδέξια να ανοίγουν το κουτί με ένα κύριο κλειδί.
  Ο Φανφάν παρατήρησε με ένα εύθυμο βλέμμα:
  - Και έχουμε ένα νέο εδώ, έτοιμο!
  Ο Ζαν έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, αυτός είναι πραγματικά ένας σπάνιος μαχητής!
  Ο Παύλος έτριξε με ένα χαμόγελο, τόσο παιδικό και γλυκό, αν και αυτό το παιδί είχε ήδη κάνει κλικ με πολύ κόσμο:
  - Απόδειξε το!
  Ο Όλεγκ πήρε ένα βότσαλο με τα γυμνά του δάχτυλα, τα παιδικά αλλά δυνατά του πόδια και το πέταξε ψηλά. Το πουλί, που έμοιαζε με κοράκι, δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα και, χάνοντας τα φτερά του, όρμησε κάτω σαν κατεδαφισμένο αεροπλάνο.
  Οι νεαροί πολεμιστές ξαναχτύπησαν παλαμάκια. Και φαινόταν πολύ όμορφο. Τα αγόρια ενθουσιάστηκαν.
  Ο Παύλος γέλασε και παρατήρησε:
  - Μπορω και καλυτερα!
  Και πυροβόλησε το όπλο του. Ήταν βαρύ, και ήταν ακόμη περίεργο που ένα μικρό, ξυπόλητο αγόρι με σορτς μπορούσε να το χειριστεί τόσο εύκολα.
  Και ένα άλλο κοράκι έπεσε κάτω.
  Ο Ζαν ρώτησε χαμογελώντας:
  -Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου;
  Ο Παύλος έκλεισε το μάτι και απάντησε:
  - Όχι, δεν είμαι διεστραμμένος!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Αυτό το όπλο χρειάζεται πολύ χρόνο για να ξαναγεμίσει. Ίσως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πραγματικά το Mauser; Πυροβολεί πολύ πιο γρήγορα.
  Ο Πότερ Τζούνιορ απάντησε:
  - Καλύτερα λιγότερο, αλλά καλύτερα! Το Mauser δεν σκοτώνει πραγματικά, αλλά το όπλο μου σίγουρα το κάνει!
  Ο Ζαν αντιτάχθηκε:
  - Και ο Μάουζερ το χτυπάει καλά! Επιπλέον, το τουφέκι είναι βαρύ και δεν θα είναι εύκολο για το πόνυ! Παρεμπιπτόντως, ένας αρχάριος πρέπει να πάρει ένα άλογο! Είναι μικρό και δεν είναι δύσκολο!
  Ο Όλεγκ αντιτάχθηκε:
  - Δεν χρειάζομαι άλογο! Εγώ ο ίδιος μπορώ να τρέξω πιο γρήγορα από ένα άλογο!
  Ο Παύλος αναφώνησε:
  - Σφύριγμα!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα πρότεινε:
  - Ας μαλώσουμε!
  Ο Πότερ Τζούνιορ ρώτησε:
  - Για τι;
  Ο Όλεγκ απάντησε γρήγορα:
  - Το μερίδιό σας από τη σοκολάτα!
  - Ερχεται!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια του τάγματος των κορόιδων το υποστήριξαν με φιλικά γέλια και χειροκροτήματα.
  Ο Πολ άφησε το όπλο του. Είχε ένα μικρό αλλά πολύ ευκίνητο άλογο, με ανάμειξη αραβικού αίματος. Και είναι πραγματικά μια από τις ταχύτερες στην ομάδα. Έτσι μεταξύ των μαχητών δεν υπήρχαν ενήλικες άνδρες, μόνο έφηβοι και παιδιά, και τα άλογα ήταν είτε πόνυ είτε μικρά άλογα, έτσι ώστε οι μαχητές ήταν πιο δύσκολο να παρατηρηθούν. Προσπάθησαν να μην πάρουν ακόμη και ψηλούς νεαρούς στο απόσπασμα, για να μην γίνουν πολύ αισθητές.
  Ο Πολ συνήθως καβάλησε ξυπόλητος - ήταν πιο ευκίνητος έτσι. Και δουλεύοντας στα χωράφια, τα παπούτσια του αγοριού απλώς εμποδίζουν.
  Αλλά είναι ζεστό εδώ και τα δάχτυλα του παιδιού είναι ανθεκτικά, οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να σκαρφαλώσετε σε ένα δέντρο ή ακόμα και σε έναν τοίχο χωρίς παπούτσια.
  Ο Όλεγκ, έχοντας γίνει ένα αθάνατο αγόρι, μπορούσε να φορέσει παπούτσια μόνο αν το απαιτούσε η μεταμφίεση. Και έτσι δεν φοβάται ούτε το κρύο ούτε τη ζέστη.
  Λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα τρέχει, τα παπούτσια του είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσουν.
  Ξεκίνησαν και τα δύο αγόρια. Υπήρχε ένα μονοπάτι γύρω από το στρατόπεδο, σαν ένα μεγάλο γήπεδο.
  Τα άλλα παιδιά πολεμιστές τους ακολούθησαν.
  Σφύριζαν και γελούσαν. Ένα αγόρι περίπου δεκατριών, επίσης ξυπόλητο, με ένα ριγέ γιλέκο, αναφώνησε:
  - Κράτα στη γη! Η Ρωσία είναι μαζί μας!
  Ο Όλεγκ κοίταξε το αγόρι. Στον ήλιο, τα μαλλιά του πήραν το χρώμα του υπερώριμου σιταριού και το πρόσωπό του, αντίθετα, μαύρισε από τον ήλιο. Αλλά πρέπει να πούμε ότι τα λευκά αγόρια γενικά στην τρυφερή ηλικία των δεκατριών μοιάζουν πολύ. Και δεν μπορείς να καταλάβεις από το πρόσωπο - αυτό είναι Ρώσο και αυτό είναι Γερμανικό. Οι Μπόερ, παρεμπιπτόντως, είναι ως επί το πλείστον Γερμανοί και μοιάζουν πολύ στην εμφάνιση, ειδικά στην παιδική ηλικία, όταν τα τευτονικά και σλαβικά χαρακτηριστικά δεν εμφανίζονται πολύ.
  Είναι ακόμη περίεργο γιατί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και οι δύο λαοί μισούσαν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον.
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο,
  Ο Ρώσος πολεμιστής δεν κοιμάται σε περιπολία!
  Ούτε θα πνιγεί σε μια μαύρη τρύπα,
  Το πνεύμα του δεν θα καεί στο πλάσμα των αστεριών!
  Μετά από αυτό τα αγόρια έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού. Ο Paul ήταν ένα χαριτωμένο παιδί και μέχρι στιγμής γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό. Αλλά έχει ήδη αρκετά πτώματα στο όνομά του. Άρα τα φαινόμενα απατούν.
  Τα παιδιά εδώ είναι σαν αληθινά τέρατα, αν και τα περισσότερα, λόγω της τρυφερής ηλικίας τους, έχουν αγγελική εμφάνιση.
  Ο Oleg σημείωσε ότι όλα τα παιδιά είναι λευκά, αν και υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότεροι μαύροι στην Trasvalnia και την Πορτοκαλί Δημοκρατία από τους λευκούς. Και αυτό υποδηλώνει ότι οι αυτόχθονες Αφρικανοί, γενικά, δεν ενδιαφέρονται ποιος τους καταπιέζει: οι Μπόερς ή οι Βρετανοί. Επιπλέον, οι Βρετανοί έχουν αποικιακά στρατεύματα που αποτελούνται από μαύρους, Άραβες και Ινδούς, και οι Μπόερ είναι προφανείς ρατσιστές.
  Εδώ ο Όλεγκ αμφέβαλλε αν άξιζε τον κόπο να εμπλακεί σε αυτήν την αναμέτρηση; Όπως θα έλεγε κανείς, τα όχι και τόσο καλά παιδιά πολεμούν αυτούς που δεν είναι καλύτεροι. Αν και οι Μπόερς τουλάχιστον υπερασπίζονται τη Γη τους. Και εδώ έχουν ακόμα περισσότερη αλήθεια.
  Για παράδειγμα, αν πάρουμε έναν πιο σύγχρονο πόλεμο, μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, οι Ουκρανοί εξακολουθούν να έχουν περισσότερη αλήθεια, επομένως υπερασπίζονται τη γη τους από τον επιτιθέμενο. Ο Όλεγκ λοιπόν πολεμά στο πλευρό αυτού που υπερασπίζεται τους δικούς του.
  Και δεν υπάρχουν πουθενά άγιοι. Όπως λένε, ο καθένας έχει τις αμαρτίες του, και δεν υπάρχουν άγιοι. Για παράδειγμα, ο Paul εκδικείται τον πατέρα του, ο πατέρας του οποίου πυροβολήθηκε από τους Βρετανούς. Αν και θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να τον στείλουν σε σκληρή δουλειά και μετά μπορούσαν να δραπετεύσουν.
  Γενικά, αυτή δεν είναι η ιδέα του, αλλά των ισχυρών δασκάλων που τον αναγκάζουν να επεξεργαστεί την αθανασία. Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και ως παιδί, ονειρευόταν να πολεμήσει μαζί με τον Λοχαγό Ριπ-οφ. Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, και τώρα είναι πάλι αγόρι και αυτό είναι υπέροχο και ωραίο!
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε λίγο και έχασε την αρχή. Και ο Παύλος, πάνω στο καθαρόαιμο άλογό του, απογειώθηκε πρώτος. Και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε πραγματικά ένα πολύ καλό και γρήγορο άλογο.
  Ψέματα είπε και το αθάνατο αγόρι. Επιπλέον, σε πλήρη ταχύτητα. Τα γυμνά, δυνατά και μυώδη πόδια του έλαμπαν.
  Ο Όλεγκ μείωσε την απόσταση με ένα χταπόδι, αλλά δεν πρόλαβε τον Πολ. Όρμησε πίσω του, αναπνέοντας από το λαιμό του και τραγούδησε:
  Σηκώνουμε σκόνη σε μια στήλη,
  Ορμάμε σαν μετέωροι...
  Ο εχθρός θα νικηθεί,
  Συντρίβει ακόμα και βουνά!
  Ο Παύλος, χτυπώντας το άλογό του ως απάντηση, τσίριξε:
  - Γιατί παίζεις; Προσπέρασε αν μπορείς!
  Ο Όλεγκ γέλασε και πήδηξε. Πέταξε πάνω από τον τοπικό ελεύθερο σκοπευτή και κελαηδούσε:
  Υπάρχει ένας εφιάλτης στους μαθητές μου,
  Ένα άλμα - ένα χτύπημα!
  Και τώρα το αγόρι ιδιοφυΐα έτρεχε μπροστά. Τότε ο Παύλος έβγαλε σπιρούνια από τη ζώνη του και τα έβαλε στα γυμνά, παιδικά, μαυρισμένα πόδια του. Μετά από αυτό άρχισαν να μαχαιρώνουν πιο ενεργητικά το άλογο στα πλευρά. Το μικροσκοπικό άλογο ανέβασε ταχύτητα και κόντεψε να προσπεράσει τον Όλεγκ. Αλλά και η νεαρή ιδιοφυΐα άρχισε να τρέχει πιο γρήγορα. Θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμη και ένα τσιτάχ. Και η σάρκα του είναι αθάνατη.
  Ο Παύλος γρύλισε σαν μικρό ζώο, και μάλιστα έβγαλε ένα στιλέτο και άρχισε να μαχαιρώνει το άλογό του με αυτό. Βγήκε αίμα.
  Ο Όλεγκ γύρισε αμέσως και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του άρπαξε το στιλέτο από τα χέρια του αγοριού, φωνάζοντας:
  - Μην τολμήσεις να πληγώσεις αυτό το χαριτωμένο πλάσμα!
  Ο Παύλος έσπασε και του τράβηξε το χέρι, αλλά θυμήθηκε ότι δεν είχε όπλο. Ήταν πολύ βαρύ και ο νεαρός πολεμιστής απλώς το αφαίρεσε για να αποφύγει το υπερβολικό βάρος.
  Και τώρα μπορείτε να δείτε πόσο έξαλλος είναι ο Παύλος. Τα μπλε μάτια του αστράφτουν.
  Και έτσι πήδηξε από το ματωμένο άλογο του και όρμησε στον Όλεγκ με τις γροθιές του. Το αγόρι ιδιοφυΐα έπιασε το χτύπημα της γροθιάς του ομολόγου του και το πήρε και το τόξωσε. Ο Πολ βόγκηξε από τον πόνο και προσπάθησε να χτυπήσει με το άλλο του χέρι.
  Ο Όλεγκ απέκρουσε το χτύπημα και τον χτύπησε ο ίδιος. Κινήθηκε πολύ γρήγορα και ένα άτομο απλά δεν είχε χρόνο να αντιδράσει σε τέτοιες γρήγορες κινήσεις του σώματος.
  Ο Παύλος το έχασε στο πηγούνι και έπεσε. Ο Όλεγκ προσπάθησε να τον χτυπήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να τον αναγκάσει, αλλά όχι να σπάσει το κόκαλο.
  Ωστόσο, αυτό είναι το δικό του αγόρι. Έτσι ο Παύλος έπεσε με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα. Μια ψηλή, γυμνόποδη Mercedes έτρεξε κοντά του και ένα κορίτσι περίπου δέκα ετών, που έμοιαζε με ηττημένο αγόρι - προφανώς η αδερφή της. Και μαζί της ήταν ένα αγόρι περίπου εννέα ετών, ο μικρότερος αδερφός του Paul, με ένα ελαφρύτερο τουφέκι γερμανικής κατασκευής, ειδικά κατασκευασμένο για προσκόπους.
  Ένα τέτοιο τουφέκι είναι βολικό να κρυφτεί.
  Η Mercedes έλεγξε το σαγόνι του Paul και σημείωσε με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο:
  - Όχι σπασμένο!
  Ο Φανφάν έτρεξε και ρώτησε:
  - Ποιος κέρδισε;
  Ο Ζαν σημείωσε χαμογελώντας:
  - Στην πραγματικότητα, ο Όλεγκ κέρδισε! Προλάβαινε τον αντίπαλό του και τον έβγαλε νοκ άουτ! Αλλά για να μην προσβληθεί κανείς, απονέμω κλήρωση!
  Ένα κορίτσι περίπου δέκα ετών, ξυπόλητο, μαυρισμένο, γδαρμένο, αφού το έστελναν συχνά σε αναγνώριση, ή μάλλον, η ίδια ζήτησε να πάει εκεί, σημείωσε με τρομερή δύναμη:
  - Ναι, ο αδερφός μου αξίζει να δοκιμάσει σοκολάτα! Και το νέο σου αγόρι είναι εκπληκτικά δυνατό!
  Η Mercedes σημείωσε:
  - Και ήταν και ευγενικός, και λυπήθηκε το δύστυχο ζώο που μαχαιρώνει ο Παύλος με στιλέτο! Έχει πραγματικά μεγάλη καρδιά!
  Τα παιδιά-πολεμιστές χειροκρότησαν για πολλοστή φορά. Ήταν πραγματικά κάτι.
  Ο Jean ανακοίνωσε:
  - Τώρα όλοι πλένουν τα χέρια τους! Ας φάμε μεσημεριανό!
  Το φαγητό του παιδικού τάγματος των γαλακτοφόρων δεν ήταν κακό. Συμπεριλαμβανομένης της σούπας με μανιτάρια και κυνήγι. Οι νεαροί πολεμιστές πυροβόλησαν πολλά πράγματα οι ίδιοι, καθώς και μάζευαν μανιτάρια και μούρα και φρούτα στο γενναιόδωρο αφρικανικό κλίμα.
  Είναι πραγματικά παράξενο που οι μαύροι λιμοκτονούν, αν και μπορούν να συγκομίσουν τέσσερις καλλιέργειες το χρόνο - η γη εδώ είναι τόσο γενναιόδωρη.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη είναι γενναιόδωρη σε εμάς τους αμαρτωλούς,
  Και οι ουρανοί είναι γεμάτοι κίνδυνο...
  Τα αγόρια είναι μια φιλική οικογένεια,
  Τα τριαντάφυλλα μυρίζουν έτσι πριν από μια καταιγίδα!
  Η Mercedes σημείωσε:
  - Ναι, είμαστε πραγματικά σαν αδέρφια! Και η φιλία μας είναι το κλειδί για την επιβίωση!
  Ο Πολ ξύπνησε αφού του χύθηκε ένας κουβάς με παγωμένο νερό από ένα βαθύ πηγάδι. Ο ελεύθερος σκοπευτής κάθισε με τον Όλεγκ και σημείωσε:
  -Έχεις σιδερογροθιά!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε χαμογελώντας:
  - Και το κεφάλι δεν είναι και μαντέμι!
  Για επιδόρπιο, οι υπηρέτριες ετοίμασαν ένα όμορφο κέικ. Είχε το σχήμα ενός μεγάλου ναπολεόντειου καπέλου με οπλισμό. Όλοι πήραν ένα κομμάτι, και κόπηκε προσεκτικά.
  Και τα άπλωσαν σε πιάτα. Τα παιδιά είχαν πιρούνια, κουτάλια και μαχαίρια από ασημικά. Αυτό είναι από αποθέματα τροπαίων που καταλήφθηκαν από τους Βρετανούς.
  Τα αγόρια και τα κορίτσια άρχισαν να τρώνε προσεκτικά, απολαμβάνοντας το μπισκότο και την κρέμα με τριαντάφυλλα.
  Ο Παύλος παρατήρησε:
  - Τώρα οι Βρετανοί μεταφέρουν σημαντικές δυνάμεις και ετοιμάζουν νέα επίθεση. Είναι τόσα πολλά που μπορεί να μην έχουμε αρκετές σφαίρες για όλους!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Το πιο αηδιαστικό είναι ότι έχουν διαφορετικό διοικητή. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνική του Hannibal στις Κάννες - επιθέσεις από τα πλάγια και δημιουργία λαβίδων, προκειμένου να περικυκλώσει τα στρατεύματά μας.
  Ο Παύλος χαμογέλασε και ρώτησε:
  -Είμαι απλό αγόρι και γιος αγρότη και δεν σπούδασα σε ακαδημίες και δεν ξέρω ποιος είναι ο Hannibal! Ξέρω μόνο να γράφω, να διαβάζω και ξέρω και τους πίνακες πολλαπλασιασμού! Πραγματικά πυροβολώ καλύτερα από πολλούς ενήλικες!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Ο Hannibal είναι ο πιο διάσημος, καλύτερος διοικητής της Καρχηδόνας κατά τη διάρκεια του Punic War. Ακόμη και στην πρώιμη παιδική του ηλικία, ορκίστηκε να καταστρέψει τη Ρώμη και να πολεμήσει μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Ο στρατός υπό τη διοίκηση του Αννίβα εγκατέλειψε την Ισπανία και διέσχισε τις Άλπεις, φτάνοντας στη βόρεια Ιταλία και την άνω Γαλατία. Αν και κατά τη διάρκεια της μετάβασης πολλοί από τους στρατιώτες του Αννίβα πέθαναν ανίκανοι να αντέξουν τις δυσκολίες, στη Γαλατία κατάφεραν να αναπληρώσουν το στρατό εις βάρος των ντόπιων κατοίκων που ήταν δυσαρεστημένοι με την εκμετάλλευση της Ρώμης. Ο Αννίβας κέρδισε αρκετές νίκες. Και προκάλεσε μια συντριπτική ήττα στον ρωμαϊκό στρατό στις Κάννες - η οποία συμπεριλήφθηκε στα σχολικά βιβλία της στρατιωτικής τέχνης. Η Ρώμη είχε ογδόντα χιλιάδες πεζούς έναντι των σαράντα χιλιάδων των Καρχηδονίων, αλλά ο Αννίβας είχε δέκα χιλιάδες ιππείς έναντι των έξι χιλιάδων των Ρωμαίων. Όταν οι λεγεώνες της Αιώνιας Πόλης κινήθηκαν στη μάχη, ελπίζοντας να συντρίψουν τον στρατό της Καρχηδόνας στο κέντρο, τα στρατεύματα του Αννίβα χτύπησαν στα πλάγια. Επιπλέον, ο διάσημος διοικητής χρησιμοποίησε μια άλλη καινοτομία - συγκέντρωση απεργίας. Ο αδελφός του επιτέθηκε με οκτώ χιλιάδες, δύο χιλιάδες Ρωμαίους ιππείς στο αριστερό πλευρό, ενώ ένας άλλος στρατηγός καθήλωσε τους τέσσερις χιλιάδες ιππείς του εχθρού με τις δύο χιλιάδες του. Και μετά την ήττα της αριστερής πλευράς, οι ιππείς της Καρχηδόνας, παρακάμπτοντας το πεζικό, επιτέθηκαν στους Ρωμαίους στα δεξιά από τα πίσω. Και σκότωσαν κυριολεκτικά ολόκληρο το ιππικό. Και μετά χτύπησαν το πεζικό στα μετόπισθεν. Και τα στρατεύματα του Αννίβα μόλις παρατάχθηκαν σε ένα πέταλο. Οι Ρωμαίοι περικυκλώθηκαν και νικήθηκαν. Από τότε, οι πλευρικές επιθέσεις συγκρίνονται με τις Κάννες.
  Ο Παύλος σφύριξε:
  - Ουάου! Αυτό είναι υπέροχο! Ναι, οι τακτικές του Hannibal είναι πιθανώς πολύ αποτελεσματικές!
  Η Mercedes σημείωσε:
  - Έχω ένα βιβλίο: Στρατηγοί της Αρχαίας Ρώμης, σας συμβουλεύω να το διαβάσετε, πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής παρατήρησε:
  - Δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε εδώ! Θα χρειαστεί να ρίξουμε ξανά τον δυναμίτη απόψε. Και ανατινάξτε τον σιδηρόδρομο!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Καλύτερη γέφυρα! Η σιδηροδρομική γραμμή θα αποκατασταθεί σε λίγες ώρες, αλλά η γέφυρα θα διαρκέσει τουλάχιστον μία εβδομάδα!
  Ο Παύλος αναστέναξε και παρατήρησε:
  - Οι γέφυρες φυλάσσονται πολύ καλά, υπάρχει και συρματόπλεγμα με ηλεκτρικό ρεύμα και, κυρίως, σκυλιά. Είναι αλήθεια ότι το ρεύμα δεν είναι τόσο τρομακτικό, βάλτε ένα λαστιχένιο αδιάβροχο και βάλτε γάντια, αλλά τα εκπαιδευμένα μπουλντόγκ και τα ποιμενικά είναι πραγματικά πρόβλημα!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα σημείωσε:
  - Υπάρχει μια θεραπεία για σκύλους που είναι πολύ αποτελεσματική και απλή!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής ρώτησε με περιέργεια:
  - Και ποια;
  Ο Όλεγκ απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Πρέπει να λιπαίνετε με το λαρδί ενός λιονταριού ή μιας τίγρης και τότε ο σκύλος, φοβούμενος ότι θα το σκίσει μια μεγάλη, αρπακτική γάτα, δεν θα τολμήσει να μιλήσει!
  Ο Παύλος αναφώνησε:
  - Λοιπόν, εσύ είσαι το κεφάλι! Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ αυτό!
  Ο Ζαν έγνεψε χαμογελώντας:
  - Είναι τόσο απλό; Αλλά τα σκυλιά είναι πραγματικά ένα πρόβλημα. Τους πυροβολούμε ακόμη και με Μάουζερ, όπως και οι Βρετανοί στρατιώτες!
  Η Mercedes σημείωσε:
  - Μπορείτε ακόμα να δηλητηριάζετε σκύλους, αν και είναι κάπως κακό. Άλλωστε το ζώο δεν φταίει και απλώς κάνει το καθήκον του!
  Ο Φανφάν παρατήρησε λογικά:
  - Μα ούτε οι Άγγλοι στρατιώτες φταίνε. Διατάχθηκαν, υπακούουν, ίσως και χωρίς την επιθυμία να σκοτώσουν. Είναι κάπως δυσάρεστο στην ψυχή σου όταν χύνεις αίμα!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Καλύτερα να μην το σκέφτεσαι! Απλά φανταστείτε ότι όλα αυτά είναι ασήμαντα πολύ ρεαλιστικά, αλλά όχι ένα πραγματικό πολεμικό παιχνίδι, και θα νιώσετε καλύτερα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 20.
  Αφού τελείωσε το μεσημεριανό γεύμα, τα αγόρια και τα κορίτσια έπλυναν ξανά τα χέρια τους. Και ο Παύλος, μαζί με τον Όλεγκ, πήγαν να κυνηγήσουν λιοντάρια. Τα αγόρια, όπως συμβαίνει συχνά με τα παιδιά, πρώτα μάλωναν και μετά έγιναν φίλοι.
  Μαζί τους πήγαν ο αδερφός του Παύλου, Έντικ, η αδερφή του και μερικά άλλα παιδιά περίπου δέκα ετών, αλλά εξαιρετικοί σουτέρ. Έτσι, έξι νεαροί πολεμιστές μετακόμισαν στο δάσος, ή μάλλον σε ένα είδος μείγματος ζούγκλας και σάβανου - ένα τέτοιο μεταβατικό κλίμα της νότιας Αφρικής: πέντε αγόρια και ένα κορίτσι.
  Ήταν μια ξυπόλητη ομάδα. Τα αγόρια προτιμούσαν άνετα κοντά παντελόνια, παρόμοια με σορτς. Τα αλείφονταν με ειδικό, αρωματικό βάμμα και τα έντομα δεν τα τσιμπούσαν. Η κοπέλα ήταν επίσης με ένα παλιό φόρεμα που έφτανε πάνω από τα γόνατά της, ένα συνηθισμένο χωριάτικο παιδί. Και δεν κινούσε υποψίες. Αν ένα αγόρι μπορούσε ακόμα να θεωρηθεί ύποπτο ως κατάσκοπος, τότε ένας νεαρός εκπρόσωπος του ωραίου φύλου...
  Αλλά προς το παρόν πρέπει να κυνηγήσουμε λιοντάρια. Ο Όλεγκ ήταν ο μόνος που έτρεξε με τα πόδια του. Το αθάνατο σώμα δεν κουράζεται. Γι' αυτό είναι αθάνατος. Αν και ένα ημίγυμνο αγόρι με σορτς, που τρέχει και ανακατεύει τα γυμνά του πόδια στο γρασίδι, φαίνεται κάπως κωμικό. Ειδικά όταν τα άλλα παιδιά κάνουν ιππασία, κινούνται με ειδικό βάδισμα - τα μπροστινά πόδια των μικρών αλόγων συρρέουν και τα πίσω πόδια καλπάζουν.
  Ο Παύλος ρώτησε τον Όλεγκ:
  - Ο Αννίβας σας έζησε πριν από τη γέννηση του Ιησού Χριστού ή μετά;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά πριν! Τότε, η Ρώμη ήταν ακόμα Δημοκρατία, και μακριά από την ισχυρότερη στον κόσμο!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Μα βλέπω ότι είσαι λόγιο αγόρι, και πιθανότατα ευγενής, αν και τρέχεις ξυπόλητος και με σορτς. Απαντήστε λοιπόν γιατί, κάτω από τον Παντοδύναμο, Αγάπη, Παντογνώστη Θεό, υπάρχει τόσο πολύ κακό στη Γη!
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Η ερώτηση είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Αλλά αν συμφωνείτε, αν δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα στον κόσμο, και ήμασταν ξαπλωμένοι στον καναπέ, και κέικ κρέμα έπεφταν στο πιάτο μας, τότε αν συμφωνείτε, από μια τέτοια ζωή θα μετατρεπόμαστε σε ζώα, τεμπέληδες και χοντρά γουρούνια, και απλά θα πεθαίναμε από πλήξη. Και έτσι ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι ενδιαφέρον. Και το κυνήγι ενός λιονταριού είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον αν το λιοντάρι μπορεί να σας φάει!
  Ο Παύλος γέλασε και σημείωσε:
  - Φαίνεται σοφή παρατήρηση! Αν και, για παράδειγμα, υπάρχουν διάφορα είδη κακού. Για παράδειγμα, όταν γίνεται πόλεμος, αν και είναι κακός, είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Και όταν οι άνθρωποι, για παράδειγμα, πεθαίνουν από πανώλη ή στηθάγχη, τότε δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον σε αυτό!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, η αρρώστια δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο οι τσακωμοί, οι μάχες, τα γλέντια, η αγάπη για ένα κορίτσι!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής γέλασε και μετά το παιδικό του πρόσωπο σκοτείνιασε και παρατήρησε:
  - Τα κορίτσια είναι πραγματικά πολύ όμορφα, απλά υπέροχα, σαν φρέσκα, απλά ανθισμένα λουλούδια. Αλλά με την ηλικία γίνονται τόσο άσχημα και αηδιαστικά. Απλώς είναι δύσκολο να κοιτάς τις ηλικιωμένες γυναίκες και πραγματικά σε κάνει να νιώθεις άρρωστος!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα μόρφασε επίσης και σημείωσε:
  - Ό,τι είναι αλήθεια είναι αλήθεια. Οι γριές είναι πολύ κακές!
  Ο Παύλος ρώτησε:
  - Γιατί ο Θεός γερνάει τις γυναίκες; Δεν τον αηδιάζει αυτό ο ίδιος;
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Ναι, υπάρχουν πολλά που είναι ασαφή στον κόσμο. Νομίζω ότι ακόμα κι αν ο Χίτλερ ήταν παντοδύναμος, θα προτιμούσε να έχει σκλάβους νεαρές και όμορφες, παρά άσχημες ηλικιωμένες. Αλλά πρέπει να πω ότι δεν είναι όλα τόσο απλά στον κόσμο. Και δεν πρέπει να υποθέσετε ότι όλα είναι όπως είναι γραμμένα στη Βίβλο. Στην πραγματικότητα, η ζωή και το σύμπαν είναι πολύ πιο περίπλοκα. Και δεν πρέπει να νομίζετε ότι μόνο ο Θεός αποφασίζει τα πάντα και έχει όλους τους μοχλούς!
  Ο μικρότερος αδερφός του Έντικ παρατήρησε:
  - Αν μπορούσε ο Θεός, δεν θα επέτρεπε να τουφεκίσουν τον πατέρα μας! Αυτό σημαίνει ότι ο Θεός μπορεί να μην είναι καθόλου παντοδύναμος!
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Μα η απόλυτη Παντοδυναμία είναι κατ' αρχήν αδύνατη!
  Ο Παύλος ρώτησε:
  - Γιατί είναι αυτό;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Λοιπόν, απαντήστε σε αυτή την ερώτηση: μπορεί ο Θεός να σφυρηλατήσει μια αλυσίδα που ο Ίδιος δεν θα μπορούσε να σπάσει;
  Ο ελεύθερος σκοπευτής ζάρωσε το ψηλό, όμορφο, παιδικό μέτωπό του, έσφιξε τα χέρια του, κλώτσησε τα ξυπόλυτα πόδια του και απάντησε:
  - Ναι, αυτό είναι δύσκολο! Μπορείτε να πείτε - δεν είναι αυτό, και δεν μπορεί, δεν είναι ούτε αυτό! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αποδεικνύεται ότι ο Παντοδύναμος Θεός έχει κάτι πέρα από τις δυνάμεις του!
  Η κοπέλα τσίριξε, χτύπησε το μικρό, γυμνό της πόδι στο κρεμασμένο κλήμα και κελαηδούσε:
  Η σάρκα στην κόλαση μαραζώνει από τη ζέστη,
  Και ήρθε η ώρα να καταλάβουμε όλοι εδώ και πολύ καιρό...
  Αυτός που δεν γνωρίζει την πίστη στον Κύριο,
  Θα πέσει κάτω από τον ζυγό του Διαβόλου!
  Μετά από αυτό, η αδερφή του Πωλ, η Στέλλα γέλασε με λεπτή φωνή.
  Τα παιδιά των πολεμιστών πήγαν πιο βαθιά στο δάσος, ένα είδος μείγματος σάβανων και ζούγκλας. Αυτό φαινόταν υπέροχο.
  Ο Όλεγκ προσπάθησε να ενεργοποιήσει την όσφρησή του. Είναι επίσης υπεράνθρωπος, καλύτερος από κάθε κυνηγόσκυλο. Αλλά αμέσως μια ποικιλία από διαφορετικές μυρωδιές γέμισε τα ρουθούνια μου. Συμπεριλαμβάνονται τα σώματα των παιδιών των νεαρών συντρόφων, και ιδρωμένα άλογα και πόνυ, και πολλά βότανα και άλλα ζώα. Δεν είναι καν σαφές πώς μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος σκύλος sniffer.
  Δεν υπάρχει τέτοια κακοφωνία αρωμάτων εδώ που να τα ξεχωρίζει ο διάβολος.
  Ο Παύλος χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Θέλεις να βρεις ένα λιοντάρι με τη μύτη σου;
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και διάλεξε ένα λουλούδι με το γυμνό του πόδι:
  - Θα το καταλάβω μόνο από τη μυρωδιά!
  Ο Έντικ σημείωσε:
  - Το λιοντάρι πρέπει να πιαστεί με δόλωμα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ουρλιαχτό ενός λάγνου θηλυκού.
  Η Στέλλα αποσπάστηκε και παρατήρησε:
  - Ουάου! Ίσως θα έπρεπε να το κάνω αυτό!
  Ο Παύλος αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Είμαι ο μεγαλύτερος από εσάς και έχω την πιο δυνατή φωνή και μεγάλη κυνηγετική εμπειρία.
  Ο Όλεγκ ήθελε να πει ότι ήταν ο μεγαλύτερος, και αυτό είναι πράγματι αλήθεια σύμφωνα με τα ημερολογιακά χρόνια, αλλά αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να μην διαφωνήσει - κανείς δεν θα το πίστευε έτσι κι αλλιώς. Επιπλέον, δεν ξέρει πώς να μιμηθεί την τονικότητα ενός θηλυκού λιονταριού; Μάλιστα, ας τον διδάξει ο Παύλος. Δεν υπάρχει τίποτα ντροπή εδώ!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα πήρε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και διάλεξε ένα πολύ φωτεινό και εξωτικό αφρικανικό λουλούδι. Και το παρέδωσε στο χαριτωμένο και γλυκό κορίτσι Στέλλα. Εκείνη υποκλίθηκε ως απάντηση και κελαηδούσε:
  - Έλεος!
  Και ο Πωλ φούσκωσε τα ρόδινα, παιδικά μάγουλά του και άρχισε να βγάζει από τον εαυτό του κάποιους ήχους που θύμιζαν βρυχηθμό ζώων.
  Ο Όλεγκ άρχισε να ακούει προσεκτικά την τονικότητα για να τους μιμείται ο ίδιος κατά καιρούς.
  Στο κεφάλι του αγοριού μπήκαν διάφορες σκέψεις. Για παράδειγμα, ότι τα παιδιά είναι υπέροχοι πολεμιστές και ικανά για πολλά. Και ότι με το να γίνει μικρότερος, μόνο κέρδιζε - ήταν πιο δύσκολο να τον χτυπήσεις. Αν χρειαστεί να φτάσετε στον καρπό, απλά θα πηδήξει.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα σήκωσε ένα κομμάτι σπασμένο φλοιό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και άρχισε να σχεδιάζει κάτι σε ένα φύλλο κολλιτσίδας. Απεικονίστε με μεγαλύτερη ακρίβεια μια δεξαμενή. Και όχι απλό, αλλά πυραμιδικό. Αυτή ήταν μια από τις ιδέες του στα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Όπου χρησιμοποιήθηκαν παρόμοια εξωτικά αλλά αποτελεσματικά μηχανήματα.
  Αυτό το τανκ είχε μεγάλες, ορθολογικές πλαγιές πανοπλίας από όλες τις γωνίες. Κάτι που το έκανε καλά προστατευμένο από όλες τις πλευρές, και ειδικά από αεροπορικές επιθέσεις.
  Για παράδειγμα, σε έργα επιστημονικής φαντασίας όπως η σειρά "Captain Fuhrer" ή "Nuclear War", αυτή η μορφή τανκς παρείχε στους Γερμανούς εξαιρετική προστασία από αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη και βομβαρδιστικά.
  Λοιπόν, αυτό είναι, φυσικά, φαντασία, αν και στον εικοστό πρώτο αιώνα, μια πυραμιδική δεξαμενή θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο. Και θα πρέπει να τεθεί σε ροή. Ειδικά αν φτιάχνεις τέτοιες μηχανές μικρές, κινητές και με πλήρωμα μόνο ενός ατόμου.
  Αυτό θα ήταν ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο στον εικοστό πρώτο αιώνα. Φαίνεται ότι το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα ενδιαφέρθηκε για αυτό και στις μάχες το τανκ θα είχε καλύτερη απόδοση από την Αρμάδα.
  Το σκεπτικό του Όλεγκ διακόπηκε. Η έντονη ακοή του αγοριού ένιωσε ότι κάποιος μεγάλος τριγυρνούσε κρυφά πάνω σε μαλακά αλλά με νύχια πόδια. Αν κρίνουμε από τον ήχο, αυτό το θηρίο ζυγίζει πολύ. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τίγρεις στη Νότια Αφρική, αυτό είναι ξεκάθαρα ένα λιοντάρι.
  Ο Όλεγκ ψιθύρισε στον Παύλο:
  - Φαίνεται ότι ο Νούμπα σέρνεται!
  Το αγόρι ελεύθερος σκοπευτής ρώτησε:
  -Εννοείς λιοντάρι;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα έγνεψε:
  - Ναι, μακρομάντη!
  Ο Παύλος είπε χαμογελώντας:
  - Δεν μπορεί κάθε σκοπευτής Mauser να διαπεράσει ένα λιοντάρι. Αλλά το όπλο μου είναι εγγυημένο ότι μπορεί να το κάνει αυτό.
  Ο Oleg πρότεινε:
  -Μπορώ να σκοτώσω το λιοντάρι;
  Ο ελεύθερος σκοπευτής γέλασε:
  - Εσείς; Δεν έχεις ούτε στιλέτο! Τι κάνεις με γυμνά χέρια;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα αναφώνησε:
  - Και με γυμνά χέρια και γυμνά πόδια!
  Η Στέλλα γέλασε και τσίριξε:
  - Αυτός είναι πραγματικά ένας πραγματικός άντρας! Για να κυνηγάς ένα λιοντάρι ακόμα και χωρίς στιλέτο - πρέπει ακόμα να μπορείς να το κάνεις αυτό!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε αστειευόμενος ως απάντηση:
  Είμαι φίλος με την αρκούδα,
  Είμαι φίλος με την αρκούδα...
  Θα βγω άφοβα!
  Αν είμαι με φίλο!
  Αν είμαι με φίλο!
  Και μια αρκούδα χωρίς φίλο!
  Μετά από αυτό τα παιδιά σιώπησαν. Ο Παύλος ψιθύρισε:
  - Εντάξει, δοκιμάστε το! Αν συμβεί κάτι, θα ρίξω τα μυαλά του λιονταριού!
  Ο Όλεγκ άκουσε. Το λιοντάρι πλησίαζε. Τώρα τα ευαίσθητα ρουθούνια του αγοριού Superman μπορούσαν να διακρίνουν τη μυρωδιά τάρτας μιας μεγάλης γάτας. Ο Όλεγκ είναι αθάνατος και το λιοντάρι δεν θα τον σκοτώσει σε καμία περίπτωση. Το αγόρι μάλιστα σκέφτηκε ότι αυτό δεν ήταν θάρρος από την πλευρά του - οποιοσδήποτε με άτρωτο σώμα μπορούσε να το κάνει.
  Κυριάρχησε όμως η επιθυμία να βιώσουμε κάτι νέο. Επιπλέον, ο Ταρζάν ήρθε στο μυαλό. Ο Οτ πολέμησε και με λιοντάρια. Συνήθως η αλήθεια κρατά ένα στιλέτο. Αλλά στο μυθιστόρημα: Ο Ταρζάν και τα ζώα του, ένας άντρας νίκησε έναν αρκετά μεγάλο πάνθηρα με γυμνά χέρια, χωρίς όπλα. Και αυτό ήταν εντυπωσιακό και ο Ταρζάν δεν είναι τελικά αθάνατος. Αναρωτιέμαι αν υπήρχαν έργα για αυτό το supermowgli μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Ο Ταρζάν ήταν πολλών ετών κατά τη διάρκεια των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον της Ιαπωνίας. Εξάλλου, ήδη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ταρζάν είχε έναν ενήλικο γιο! Και φαινόταν γύρω στα τριάντα. Φαινόταν και κάτι ορεινό.
  Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι ο Ταρζάν θα κατέληγε στον εικοστό πρώτο αιώνα; Πόσο ωραίο και αστείο θα ήταν αυτό! Και με ποιον θα πάλευε ο Ταρζάν, αυτός ο Ράμπο; Ίσως με τον Μπεν Λα Ντεν; Ο τελευταίος ληστής στην πραγματική ιστορία έμοιαζε με ήρωα κόμικ. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ήρωες. Η Αμερική χρειάζεται έναν νέο, δυνατό και ενεργητικό ηγέτη, όχι ένα παλιό ναυάγιο!
  Πήραν τον Όλεγκ και ψιθύρισαν:
  Ο πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Πόλεμος χωρίς ιδιαίτερο λόγο...
  Για αυτό χρειάζεσαι νεότητα,
  Αντιρυτιδικό φάρμακο!
  Λοιπόν, νιώθει ότι το λιοντάρι πλησιάζει και πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Το κύριο πράγμα εδώ είναι ότι το ζώο δεν τα μυρίζει. Ωστόσο, ο Όλεγκ ήταν σίγουρος ότι στο αθάνατο σώμα του θα μπορούσε να προλάβει τη μεγάλη γάτα. Επιπλέον, δεν είναι γεγονός ότι ένα λιοντάρι θα ξεφύγει από τα παιδιά. Άλλωστε αυτό θα ήταν ντροπή για τον βασιλιά των θηρίων.
  Ο Όλεγκ και άλλα παιδιά πολεμιστές είδαν τον Νούμπα να βγαίνει από το αλσύλλιο και ταυτόχρονα να κοιτάζουν τριγύρω, κουνώντας τη χαίτη του. Το θηρίο είναι αρκετά μεγάλο, ακόμα και για λιοντάρι, και κυνόδοντα, νεαρό και ζεστό. Προφανώς θέλει να γευτεί το θηλυκό.
  Ο Όλεγκ ψιθύρισε στον Παύλο:
  - Το κύριο πράγμα είναι να μην πυροβολείτε! Εγώ ο ίδιος!
  Και το αγόρι ιδιοφυΐα πήδηξε στο γρασίδι με λουλούδια. Για κάποιο λόγο νόμιζε ότι το λιοντάρι θα πολεμούσε. Όμως το ισχυρό αρπακτικό κοίταξε το αγοράκι με περιφρόνηση. Πρέπει να παραδεχτεί ότι το ανθρώπινο μικρό δεν φαινόταν σοβαρός αντίπαλος. Ωστόσο, ήδη τα πρώτα σημάδια πείνας άρχισαν να γρυλίζουν στο στομάχι του σαρκοφάγου αρπακτικού. Και χωρίς να το σκεφτεί, το λιοντάρι όρμησε στο αγόρι.
  Ο Όλεγκ είδε τις κινήσεις του αρπακτικού θηρίου σαν σε αργή κίνηση. Το αθάνατο αγόρι έπεσε ανάσκελα αφήνοντας το λιοντάρι να περάσει από πάνω του και πέταξε το τέρας με τα γυμνά, δυνατά, μυώδη πόδια του.
  Και ο άρχοντας της ζούγκλας πέταξε από το σπρώξιμο και χτύπησε την πλάτη του.
  Τι φοβερό βρυχηθμό έκανε το μελανιασμένο λιοντάρι.
  Ο Όλεγκ πήδηξε και τραγούδησε:
  Μην τα παρατάς, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς!
  Σε μια μάχη με τέρατα, το αγόρι δεν είναι δειλό!
  Πολεμάς, παλεύεις, παλεύεις
  Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά και καλά!
  Το λιοντάρι όρμησε ξανά, αλλά το αγόρι πήδηξε από πάνω του και τον κλώτσησε δυνατά στον πισινό με τη γυμνή φτέρνα του. Το αρπακτικό γρύλισε έντρομος. Ο Όλεγκ έπιασε την ουρά του με τα χέρια του και τον τράβηξε. Το λιοντάρι πέταξε πίσω με ένα άγριο ουρλιαχτό και έπεσε πάλι κάτω.
  Το αγόρι βρυχήθηκε:
  - Θα γίνουμε πιο γενναίοι και πιο γενναίοι από λιοντάρι!
  Και όταν το αρπακτικό προσπαθούσε να επιτεθεί ξανά, ο Olezhka ο εξολοθρευτής το έπαιρνε και το φόρτωνε στο πηγούνι του. Ναι, με τέτοια δύναμη που κυριολεκτικά μου έπεσαν τα δόντια. Και με αίμα.
  Ο Superman Boy, που έλεγχε τον αγώνα, κελαηδούσε:
  Ο ορίζοντας είναι γεμάτος με μια αιματηρή λάμψη,
  Και το βρυχηθμό των εκρήξεων ακούγεται από μακριά!
  Το λιοντάρι προσπάθησε να επιτεθεί ξανά, αλλά δέχτηκε μια σκληρή κλωτσιά από το πόδι ενός γυμνού παιδιού, τόσο γρήγορα όσο μια αστραπή. Και το λιοντάρι πετάχτηκε πάλι πίσω με κολοσσιαία δύναμη, και έπεσαν οστά και σταγόνες αίματος.
  Ο Παύλος αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτός είναι ένας σούπερ μαχητής!
  Ο Όλεγκ ένιωσε ενθουσιασμό. Άρχισε να χτυπά το λιοντάρι με όλη του τη δύναμη με τα γυμνά, δυνατά, αγορίστικα πόδια του, που χτυπούσαν σαν ατσάλινοι λοστοί. Και την ίδια στιγμή ο νεαρός μονομάχος και ο τερματιστής τραγούδησαν σε ένα μπουκάλι:
  Ο Λέων είναι ανάπηρος στη σκέψη,
  Η τίγρη είναι η πηγή όλων των προβλημάτων...
  Πιο ενδιαφέρον από ένα άτομο
  Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο!
  Και πάλι το αγόρι-υπεράνθρωπος θα κλωτσήσει τα γυμνά του πόδια, που είναι μυώδη, σαν να είναι υφασμένα από σύρμα στο λιοντάρι, και θα προσθέσει:
  Πιο ενδιαφέρον από ένα άτομο
  Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο!
  Είμαστε από την πέτρινη εποχή -
  Στέλνουμε χαιρετισμούς στον Δία!
  Ο Όλεγκ έκανε μια τριπλή τούμπα και χτύπησε ξανά τα γυμνά του πόδια στο δέρμα του λιονταριού, σπάζοντας τα πλευρά. Αιματηρές φυσαλίδες έτρεχαν από το στόμα του αρπακτικού. Αυτό φαινόταν πολύ ωραίο.
  Το αγόρι του Σούπερμαν, συνεχίζοντας να χτυπάει το τέρας, τραγούδησε:
  Σκοτώνουμε, σκοτωνόμαστε,
  Πόσο συχνά αυτό δεν ταιριάζει...
  Ακολουθώ τη μοίρα σαν σκιά,
  Και έχω συνηθίσει στην ασυμφωνία!
  Η Στέλλα έγραψε στο Twitter:
  - Τελειώστε το λιοντάρι, τελειώστε!
  Ο Όλεγκ συνέχισε τον ξυλοδαρμό και κυρίως κλώτσησε. Και αυτά δεν ήταν παιδικά μέλη, αλλά πραγματικοί λοστοί. Και τσάκισαν καλά τα κόκαλα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  Φύσημα, χτύπημα, άλλο χτύπημα,
  Άλλο ένα χτύπημα και μετά...
  Το αγόρι δείχνει ένα δώρο
  Ρίχνει uppercut!
  Φέρνει το λιοντάρι στη γωνία,
  Για να μην φύγει το αρπακτικό...
  Το τέρας νικιέται και στο πάτωμα,
  Δεν αισθάνεται καλά!
  Το λιοντάρι έχανε δύναμη και τελικά, βγάζοντας αιματηρά ρυάκια από το στόμα του, ή μάλλον ολόκληρα ρυάκια, σώπασε.
  Τα πόδια του έτρεμαν ακόμα για μισό λεπτό, αλλά ο Paul δεν άντεξε ακόμα και πυροβόλησε στο κεφάλι, αναφωνώντας:
  - Ως πράξη ελέους!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Κοίτα, είναι τόσο πονηρός! Δείξε μου την τρύπα στο κεφάλι σου και πες ότι σκότωσες μόνος σου το λιοντάρι!
  Ο Παύλος κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οχι! Θα πούμε την αλήθεια, πώς έγινε!
  Η Στέλλα επιβεβαίωσε, χτυπώντας το γυμνό, παιδικό της πόδι:
  - Θα σας τα πούμε όλα όπως είναι!
  Ο Έντικ επιβεβαίωσε:
  - Ναί! Στην ηλικία μας τα παιδιά δεν λένε ψέματα, μόνο επινοούν πράγματα!
  Ο Παύλος παρατήρησε:
  - Το λιοντάρι είναι αρκετά βαρύ, σχεδόν τρία centners. Προφανώς θα το ξεφλουδίσουμε επί τόπου και θα αφαιρέσουμε το δέρμα! Θα είναι δύσκολο να το μεταφέρετε εξ ολοκλήρου! Τα αλογάκια μας δεν αντέχουν!
  Ο Όλεγκ είπε χαμογελώντας:
  - Θα το κουβαλήσω μόνος μου! Πιστέψτε με, μπορώ να το κάνω!
  Ο Έντικ αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτό είναι ένα αγόρι ήρωας!
  Η Στέλλα τσίριξε:
  - Αυτό είναι - αφήστε το λιοντάρι να δείξει ολόκληρο το θήραμά μας!
  Ο Παύλος αμφέβαλλε:
  - Θα φέρεις ένα τέτοιο κουφάρι στο στρατόπεδο. Ναι, μόνο ένας ήρωας μπορεί να την βάλει στον ώμο του.
  Ο Όλεγκ αναφώνησε με σιγουριά:
  - Η δύναμη δεν είναι στους μύες, αλλά στο κεφάλι!
  Και το αγόρι Σούπερμαν έβαλε το κουφάρι του λιονταριού στους ώμους του. Μετά, για να είναι πιο πειστικός, άρχισε να τρέχει. Οι γυμνές, παιδικές γόβες του άστραψαν.
  Πέντε αναβάτες, ανάμεσά τους ένα κορίτσι, ώθησαν τα μικροσκοπικά άλογά τους. Εδώ η ομάδα των παιδιών επέστρεψε με λάφυρα, και χωρίς απώλειες. Οι νεαροί πολεμιστές διασκέδασαν και τραγούδησαν:
  Οι στρατιώτες πολεμούν για την πατρίδα τους,
  Είναι κορίτσια, ξυπόλητα αγόρια...
  Ταυτόχρονα, ας πούμε ειλικρινά - μπράβο,
  Δυσκολεύτηκαν στους Βρετανούς!
  
  Αν και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για αυτούς,
  Πολεμήστε σκληρά ενάντια σε μια αμέτρητη ορδή...
  Το αγόρι κρατάει το όπλο σαν κουπί,
  Εξάλλου, οι Μπόερ ξέρουν ότι τα παιδιά συνηθίζουν να τσακώνονται!
  
  Εμείς οι άνθρωποι μετριάζονται με την κακοποίηση,
  Ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και μήνες...
  Όλες οι κόρες και οι γιοι είναι στη μάχη,
  Και πιστεύουμε ότι ο Ιησούς θα αναστηθεί για εμάς!
  
  Θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι
  Μην γίνετε άλλη μια βρετανική χώρα...
  Το νήμα της ζωής μας κινδυνεύει να διακοπεί,
  Για να ορμήσουν οι ψυχές στους κόλπους του ουρανού!
  
  Λοιπόν, αγόρι, μην δειλιάζεις στη μάχη,
  Μην πατήσεις την τιμή σου...
  Άλλωστε ο σύζυγος είναι αετός, όχι δειλό σπουργίτι,
  Και για τους εχθρούς η μάχη θα τελειώσει με ήττα!
  
  Αν και υπάρχουν πολλοί κακοί Άγγλοι,
  Και μαζί τους οι Άραβες και οι Ινδουιστές...
  Η ομίχλη θολώνει τα μάτια μας,
  Αλλά οι Αφρικανοί πολεμιστές δεν είναι δειλοί!
  
  Ορκιστήκαμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα,
  Το κακό λιοντάρι δεν θα μας γονατίσει...
  Το γράφεις στο τετράδιό σου, αγόρι,
  Στο όνομα όλων των επόμενων γενεών!
  
  Η Πορτοκαλί Δημοκρατία ανθίζει,
  Και ο Τρανσελβάν θα σκεπαστεί με λουλούδια...
  Θα πάμε στον κομμουνισμό τώρα,
  Να γεμίσει ο φωτεινός κόσμος με όνειρα!
  
  Ο διοικητής μας, ο πιο ένδοξος Jean Frenchman,
  Ο αρχηγός συγκέντρωσε την ομάδα από νέους...
  Είναι πολύ ωραίος σαν τον Ιησού
  Μπορεί να κάνει πολεμιστές και παιδιά!
  
  Θα ξεπεράσουμε οποιοδήποτε μέτωπο, πιστέψτε με παιδιά,
  Και φυσικά θα νικήσουμε τους Βρετανούς...
  Αν χρειαστεί να επιτεθούμε έστω και σε ένα οχυρό,
  Και το αγόρι θα γίνει ένας γενναίος ήρωας!
  
  Όχι, οι νέοι δεν θα χρειαστεί να κοκκινίσουν,
  Τουλάχιστον το μουστάκι του αγοριού δεν έσπασε...
  Και αν χρειαστεί να πεθάνεις με δόξα,
  Για αυτό γεννήθηκαν τα αγόρια!
  
  Αν χρειαστεί, θα πετάξουμε στον Άρη,
  Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια μας...
  Θα δείξουμε, χωρίς υπό όρους, την υψηλότερη τάξη,
  Θα σπάσουν την πλάτη του λιονταριού, πιστέψτε με παιδιά!
  
  Όταν τελειώσει ο πόλεμος με τον εχθρό,
  Θα διώξουμε τους Βρετανούς από την Αφρική...
  Ο κακός Σατανάς δεν θα κυβερνήσει,
  Πιστέψτε με, θα νικήσουμε κάθε ορδή!
  
  Ο Κύριος Χριστός θα αναστήσει τους χαμένους,
  Και οι άνθρωποι θα είναι για πάντα στη βασιλεία του Θεού...
  Δεν πρέπει να ρίξουμε άλλα δάκρυα,
  Μην είσαι σε επαίσχυντη πνευματική σκλαβιά!
  
  Πιστέψτε ότι η Eden θα είναι σε ολόκληρο τον πλανήτη,
  Μια εποχή δόξας, χαράς και ευτυχίας...
  Αυτή είναι η ώρα της ένδοξης αλλαγής,
  Όταν οι καταιγίδες και η κακοκαιρία εξαφανίζονται!
  
  Και όλοι θα είναι σαν χερουβείμ,
  Όμορφος, νέος και φυσικά καλοφαγωμένος...
  Παιδιά, θα νικήσουμε πραγματικά τους εχθρούς μας,
  Ο εχθρός θα νικηθεί εντελώς!
  
  Και τότε τα κοτσύφια θα τραγουδήσουν τον ύμνο μας,
  Το τρίλι τους είναι πανέμορφο, υπέροχα μεγαλειώδες...
  Και το φρέσκο άρωμα των ανοιξιάτικων καταιγίδων,
  Και μια νέα, δωρεάν δύναμη!
  Έτσι τα παιδιά των Μπόερ τραγούδησαν, και αυτή είναι μια νεαρή ξυπόλητη ομάδα. Απομακρύνθηκαν λίγο από το δρόμο και ήρθαν σε ένα ρέμα. Το πήραμε και φάγαμε ένα σνακ. Ακριβώς τότε ο Paul πυροβόλησε μια ζέβρα.
  Ο Όλεγκ είχε πεινάσει εκείνη τη στιγμή και απολάμβανε το φρέσκο κρέας. Τα παιδιά έφαγαν και μιλούσαν.
  Ο Παύλος παρατήρησε:
  -Έχεις υπεράνθρωπη δύναμη. Μήπως είσαι από άλλο κόσμο;
  Ο Όλεγκ διευκρίνισε:
  - Προσπαθείς να μου πεις αν είμαι από άλλο πλανήτη;
  - Ναι, μπορείς να το πεις!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ξέρω σίγουρα ότι όλα τα αδύνατα είναι δυνατά! Αλλά πρέπει απλώς να το πιστέψετε ακράδαντα με την καρδιά σας!
  Ο Παύλος χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, αυτό είναι αστείο με τον δικό του τρόπο!
  Και ο ελεύθερος σκοπευτής έβγαλε τη γλώσσα του. Η συζήτηση φαινόταν αστεία. Οι νεαροί πολεμιστές ανανεώθηκαν και προχώρησαν. Τότε ο Όλεγκ άκουσε αγγλικά και σημείωσε.
  - Υπάρχει μια αγγλική μοίρα πέντε μίλια από εμάς!
  Ο Παύλος χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Τι είναι μια ολόκληρη μοίρα; Ή λιγότερο;
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Τουλάχιστον διακόσιοι ιππείς. Οι περισσότεροι είναι Άραβες, αλλά οι διοικητές είναι Άγγλοι. Πώς θέλετε να πάρετε τον αγώνα ή να τον αφήσετε για την επόμενη φορά;
  Ο Παύλος χαμογέλασε και απάντησε:
  "Δεν θέλω να ρισκάρω τις ζωές των παιδιών μου". Αλλιώς θα τα είχα βουρτσίσει. Άρα δεν έρχονται για εμάς, έτσι δεν είναι;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι ακόμα. Αλλά αν χρειαστεί, μπορούμε να τους επιτεθούμε κι εμείς.
  Η Στέλλα πρότεινε:
  "Θα παραδώσουμε το πτώμα του λιονταριού στο στρατόπεδο και μετά θα επιστρέψουμε και θα μετρήσουμε τα πλευρά για αυτή τη μοίρα". Δεν έχει πάρει φωτιά ακόμα!
  Ο Παύλος έγνεψε καταφατικά:
  - Ας προχωρήσουμε προς το στρατόπεδο!
  Και πέντε άλογα, μαζί με ένα ξυπόλητο αγόρι, το πήραν και όρμησαν. Αυτή τη φορά, η Ρεμπέτα και η κοπέλα οδήγησαν τα άλογα μινιατούρα με όλη τους τη δύναμη, φορώντας ακόμη και σπιρούνια. Ο Όλεγκ, ωστόσο, τους προσπέρασε με βάρος και μάλιστα τραγούδησε:
  Και γιατί, γιατί, γιατί,
  Ήταν πράσινο το φανάρι;
  Και επειδή, επειδή, επειδή,
  Ότι ήταν ερωτευμένος με τη ζωή!
  Και όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν -
  Και τρέχω!
  Και όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν,
  Και τρέχω!
  Στην εποχή της ταχύτητας και των βεγγαλικών,
  Άνοιξε μόνος του...
  Ώστε στη Γη, και το δικό σου και το δικό μου,
  Το πράσινο φως ανάβει!
  Ο Όλεγκ ήταν ο πρώτος που έτρεξε στο στρατόπεδο. Παρά το εκπληκτικό θέαμα: ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς που κουβαλούσε το κουφάρι ενός μεγάλου λιονταριού, χτυπημένο και ματωμένο, οι νεαροί πολεμιστές δεν ξαφνιάστηκαν.
  Αντίθετα, ο Όλεγκ έγινε δεκτός με αγαλλίαση. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά δροσερό. Επιπλέον, το ηττημένο τέρας είναι πολύ μεγαλύτερο από το παιδί που το κουβάλησε.
  Το αγόρι έδωσε το κουφάρι στα παιδιά. Άρχισαν να το κόβουν. Το οποίο είναι γενικά υπέροχο. Μια τόσο μικρή, αλλά λαμπρή νίκη.
  Και τα παιδιά πολεμιστές χαίρονται.
  Ο Paul και η ομάδα του έφτασαν αργότερα. Τους χαιρέτησαν επίσης με τιμή.
  Η Στέλλα ανακοίνωσε:
  - Λοιπόν, παιδιά, υπάρχει κάτι να κάνουμε! Μια αγγλική μοίρα περιφέρεται εκεί κοντά, ήρθε η ώρα να την αραιώσετε!
  Ο Πωλ έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Δυο δωδεκάδες παιδιά - ένας εναντίον δέκα είναι αρκετός για να τους χτυπήσει όλους!
  Οι φανφάρες επιβεβαιώθηκαν:
  - Αυτή η επιχείρηση! Επιλέξτε την ομάδα σας!
  Ο Παύλος επέλεξε γρήγορα τα παιδιά. Σχεδόν όλοι ήταν μικρότεροι από αυτόν και όλοι ξυπόλητοι. Αλλά ήξεραν πώς να πυροβολούν καλά, αν και οι μισοί είχαν ελαφριά μοντέλα Mauser.
  Τα παιδιά κάλπασαν και, φυσικά, ο Όλεγκ ήταν μαζί τους. Ήθελε επίσης να πολεμήσει. Αν και υπάρχει μια σκέψη που τρεμοπαίζει στον εγκέφαλο, δεν είναι αμαρτία να σκοτώνεις ανθρώπους;
  Ωστόσο, αν πάρετε τη Βίβλο, τότε οι ήρωές της σκότωσαν, και πώς σκότωσαν. Ειδικά ο βασιλιάς Δαυίδ. Και μπορείτε επίσης να θυμηθείτε τον Σαμψών. Συγκεκριμένα, με την κατάρρευση του ναού, σκότωσε περισσότερους από τρεις χιλιάδες ανθρώπους. Αλλά στο ναό δεν υπήρχαν μόνο άνδρες πολεμιστές, αλλά και γυναίκες και παιδιά. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικά περίεργο ήθος. Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε τον Ελισσαιέ, που έβαλε αρκούδες στα παιδιά και έσκισαν σαράντα δύο παιδιά.
  Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για το Κοράνι. Όλες οι θρησκείες έχουν ανεχτεί τη βία και τις δολοφονίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και ο Βουδισμός δεν εμπόδισε καθόλου τους Ιάπωνες να πολεμήσουν φανατικά και ξέφρενα.
  Αγωνιστείτε λοιπόν και αποκτήστε εμπειρία.
  Ο Παύλος παρατήρησε με ένα γλυκό βλέμμα:
  - Αυτός που υπερασπίζεται την πατρίδα του δεν είναι δολοφόνος!
  Ο Έντικ γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο στρατιώτης είναι και δολοφόνος και όχι δολοφόνος. Εδώ που λένε... Όλα είναι σχετικά!
  Ο Όλεγκ απάντησε με ένα γέλιο:
  - Και η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Και γενικά είναι ψευδής, αφού το φωτόνιο έχει μάζα ηρεμίας. Εάν το φωτόνιο δεν είχε μάζα ηρεμίας, τότε δεν θα υπήρχε ορμή. Αυτό σημαίνει ότι το φως δεν θα αντανακλούσε από τον καθρέφτη!
  Ο Παύλος τσίριξε:
  - Δεν καταλαβαίνω, τι λες;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα είπε:
  - Χτύπα με ένα τούβλο στο πρόσωπο!
  Μετά από αυτό, η ομάδα των παιδιών που δεν φαινόταν πάνω από δώδεκα αύξησε την ευκινησία τους. Ναι, η μάχη με μια τέτοια ομάδα με δέκα φορές ανώτερους αντιπάλους φαινόταν σαν στοίχημα και πολύ θράσος.
  Η Στέλλα σημείωσε:
  - Ακόμα, σε αυτόν τον πόλεμο, όπως στο παραμύθι, ο εχθρός είναι πολυάριθμος, αλλά ηλίθιος. Είμαστε μικροί, αλλά απομακρυσμένοι και πάντα κερδίζουμε!
  Ο Παύλος έγραψε στο Twitter:
  Αλλά για να είμαι ειλικρινής,
  Νικώ τους πάντες!
  Τα παιδιά των πολεμιστών έλεγαν:
  Δεν γίνεται, δεν γίνεται...
  Το αγόρι του ελεύθερου σκοπευτή γρύλισε:
  - Όλεγκ πες μου!
  Ο Superman Boy υποστήριξε:
  - Ναι απολύτως!
  Και οι νεαροί πολεμιστές επιτάχυναν τον ρυθμό τους. Η στρατηγική τους για τη μάχη ήταν αρκετά απλή. Δηλαδή, να επιτεθεί στον εχθρό και να πυροβολήσει από απόσταση. Ταυτόχρονα, εσύ ο ίδιος θα είσαι σε ενέδρα.
  Ο Παύλος σημείωσε:
  - Είμαστε σαν πυγμάχος - κρατάμε τον εχθρό με ένα μακρύ αριστερό τρύπημα! Και δεν θέτουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση με ένα χαμόγελο:
  Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την Αγία Ρωσία...
  Και θα ρίξουμε για αυτήν,
  Νέο αίμα!
  Ο Superman Boy ήταν πράγματι πολύ αποφασιστικός και ψύχραιμος. Άλλωστε οι Βρετανοί, αν και καλλιεργημένο έθνος, δεν είναι καθόλου άγγελοι.
  Ακούγεται ήδη η πνιχτή συνομιλία τους. Μια ολόκληρη μοίρα - διακόσιοι ιππείς - ψάχνει κάτι και πρέπει να της δοθεί μάχη πριν πέσει σε ένα στρατόπεδο όπου μένουν παιδιά και έφηβοι του τάγματος των κορόιδων.
  Νέοι πολεμιστές πλησιάζουν τη μοίρα. Μάλιστα , οι περισσότεροι στρατιώτες είναι Άραβες και μαύροι. Και ότι η Βρετανία αναπτύσσει εξήντα χιλιάδες έναντι τεσσάρων χιλιάδων Μπόερ. Η αναλογία είναι ένα προς δεκαπέντε. Ακόμα και σε περίπτωση κατά μέτωπο επίθεσης, προσπαθήστε να αντεπιτεθείτε έτσι. Αλλά ο εχθρός θα προσπαθήσει να υπερκεράσει.
  Ο Παύλος ψιθύρισε:
  - Πυροβολήστε μόνο κατόπιν εντολής και κρατήστε το κεφάλι κάτω. - Και τότε το αγόρι συνοφρυώθηκε και ρώτησε τον Όλεγκ.
  - Θα έπαιρνες τουλάχιστον ένα όπλο, ή πώς θα πολεμήσεις - συντρίβεις τους Βρετανούς με γυμνά χέρια και γυμνά πόδια;
  Ο Terminator Boy έγνεψε:
  - Τι να δοκιμάσεις πάντως! Άσε με να τα αφήσω!
  Η Στέλλα γέλασε και σημείωσε:
  - Και τι; Αυτό θα ήταν αστείο!
  Ο Παύλος σημείωσε:
  - Δεν φοβάσαι να πεθάνεις;
  Ο Όλεγκ γέλασε και απάντησε:
  - Και γοητεύομαι! Μην ανησυχείς για μένα!
  Ο Έντικ έγραψε στο Twitter:
  Σε αυτή την κραυγή υπάρχει δίψα για καταιγίδα,
  Η δύναμη του θυμού, η φλόγα του πάθους...
  Γιατί φούσκωσες τους δικέφαλους;
  Ας σκίσουμε τα στόματα των κακών!
  Μετά από αυτό το αγόρι πολεμιστής θα γελάσει! Αυτό φαίνεται εξαιρετικά αστείο.
  Και έτσι το μικρό απόσπασμά τους πλησίασε τη μοίρα εντός εμβέλειας μιας βολής τουφεκιού. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι Βρετανοί είχαν βαφτεί χακί. Αλλά αυτό δεν τους έκανε λιγότερο αισθητές.
  Ο Όλεγκ επιτάχυνε απότομα. Δεν είχε όπλο, αλλά περίμενε να το πάρει στη μάχη. Εξωτερικά, έμοιαζε σαν ένα ξυπόλητο αγόρι με έναν γυμνό, πολύ μυώδη κορμό ορμούσε, σαν σε επιταχυνόμενη φωτογράφιση. Και συνεχίζει να επιταχύνει, ξεπερνώντας την ταχύτητα ενός τσιτάχ. Άγγλοι, Άραβες και μαύροι στρατιώτες άρχισαν να πυροβολούν. Άνοιξαν πυρ μηχανικά. Και ο Όλεγκ, επιταχύνοντας απότομα, χτύπησε τον υπολοχαγό που καθόταν στο άλογό του στο πηγούνι με τη γυμνή, παιδική φτέρνα του.
  Το σαγόνι έπεσε από το συντριπτικό χτύπημα και ο Άγγλος αξιωματικός έπεσε νοκ άουτ.
  Ο Όλεγκ πήδηξε και με ξυπόλητα, παιδικά πόδια, αλλά δυνατά σαν ατσάλινες ράβδους, έπεσε πάνω στα άλογά τους δύο ακόμη Άραβες. Μόλις κατάφεραν να αρπάξουν τα σπαθιά τους.
  Το αγόρι εξολοθρευτής σήκωσε αυτό το όπλο. Αν κρίνουμε από τη λάμψη, αυτές ήταν καλές, ακονισμένες λεπίδες. Και το αιώνιο παιδί όρμησε να χακάρει και να τεμαχίσει το ιππικό της αυτοκρατορίας του λιονταριού. Μέσα στον θόρυβο άνοιξαν πυρ και οι μαχητές του μικρού αποσπάσματος Μπόερ. Ακολούθησαν λοιπόν άγριοι πυροβολισμοί.
  Ο Όλεγκ έκοψε και χτυπούσε τους εχθρούς του με τα γυμνά, δυνατά, θανατηφόρα πόδια του και τραγούδησε ταυτόχρονα:
  Τι πρέπει να κάνουμε στο Albion;
  Πού είναι τα βατράχια για μεσημεριανό...
  Διασκορπίστηκαν σαν κρατούμενοι σε μια ζώνη,
  Ο γείτονας έδωσε ένα χτύπημα και ένα πτώμα!
  Είναι αλήθεια ότι το αγόρι εξολοθρευτής σκέφτηκε ότι, στην πραγματικότητα, είναι οι Γάλλοι που τρώνε βατράχια για μεσημεριανό γεύμα, όχι οι Βρετανοί!
  Και ο Jean Grandier είναι απλώς ένας Γάλλος. Ένα έθνος που αυτοκράτορας ήταν ο Ναπολέων Βοναπάρτης.
  Ο Όλεγκ έκοψε με σπαθιά μέχρι που τα κεφάλια κύλησαν και κελαηδούσαν:
  Είμαι πολεμιστής, ακόμα κι αν είμαι νέος,
  Πάλεψε για την πατρίδα του ανάμεσα στα αστέρια...
  Θα δώσω στα κορίτσια μια ανθοδέσμη,
  Και ο αντίπαλος έσκυψε έντρομος!
  Θα ήθελα να συνεχίσω το τραγούδι, αλλά κάπως η ομοιοκαταληξία πέταξε από το μυαλό μου. Αλλά τα αιχμηρά σπαθιά συνέχιζαν να αναβοσβήνουν. Και τα κεφάλια των Άγγλων έπεσαν σαν κεφάλια λάχανου. Και τα πόδια του αθάνατου παιδιού έσπασαν και σαγόνια και κρανία. Και ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Ναι, και τα παιδιά πυροβόλησαν. Και με μεγάλη ακρίβεια. Ο Paul χτύπησε χωρίς να χάσει ούτε ένα ρυθμό, αλλά το φονικό τουφέκι του ήταν κατώτερο σε ταχύτητα πυρός από τους Mausers. Οι Βρετανοί προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Αλλά αποδείχθηκε πολύ χαοτικό. Και οι απώλειες συνέχισαν να αυξάνονται.
  Ο Όλεγκ είπε εκτός τόπου:
  Δεν είναι εύκολο να είσαι ευγενικός
  Η ευγένεια δεν εξαρτάται από το ύψος...
  Για να κερδίσετε τη μάχη,
  Παραδόξως, πρέπει να είσαι ευγενικός!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής απέφυγε το πολυβόλο και πήδηξε. Και έκοψε με τα σπαθιά του, έτσι που έκοψε μερικά από αυτά, και μερικών έβγαλε και τα κεφάλια, μετά από τα οποία κελαηδούσε:
  Είμαι το πιο κουλ αγόρι
  Σίγουρα ψιλοκόβω όμορφα...
  Θα σπάσω το σαγόνι μου με το πόδι μου,
  Το χρώμα της ομάδας μας!
  Και ο Όλεγκ πήρε ένα πολυβόλο και άρχισε να χτυπά με αυτό τους Άγγλους, τους Άραβες και τους μαύρους ιππείς. Και αυτό αποδείχθηκε πολύ θανατηφόρο. Και τόσοι πολλοί άνθρωποι ξάπλωσαν σε στοίβες κάτω από πυρά πολυβόλων.
  Το Terminator Boy τραγούδησε:
  Ο πυροβολητής φόρτωσε με τόλμη την κασέτα,
  Και ο Μαξίμ χτυπάει σαν κεραυνός...
  Ένα αγόρι με σορτς γράφει έναν πολυβολητή,
  Και το πολυβόλο τον υπακούει!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 21.
  Από τη μια, το να σκοτώνεις ανθρώπους δεν είναι καλό. Αλλά και οι Βρετανοί δεν είναι άγγελοι. Συνέλαβαν ένα αγόρι, τον Σερζ, μόλις έντεκα ετών. Και το παιδί διατάχθηκε να ανακριθεί αμέσως.
  Πώς μπορεί να γίνει αυτό αποτελεσματικά; Ένα αγόρι με σορτς με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη οδηγήθηκε στην καλύβα της ανάκρισης. Το παιδί πονούσε ήδη, έτσι δύο ψηλοί Άραβες έδεσαν τα χέρια των παιδιών του από πίσω, αγκώνα με αγκώνα. Και οι ώμοι του αγοριού ήταν στριμμένοι και οι σύνδεσμοι ήταν πολύ επώδυνοι. Επιπλέον, έτρεξαν σκόπιμα τα γυμνά πόδια του παιδιού μέσα από τις τσουκνίδες, επιδεινώνοντας τον πόνο.
  Και τώρα τα πέλματα και τα πόδια του αγοριού ήταν ήδη καλυμμένα με φουσκάλες τσουκνίδας.
  Και τώρα μια καλύβα βασανιστηρίων περίμενε τον Σερζ, όπου στην είσοδο υπήρχε μια μυρωδιά καμένου κρέατος.
  Το αγόρι φοβήθηκε, αλλά έσφιξε τα δόντια του πιο σφιχτά για να μην τους φλυαρούν. Και έτσι τον φέρνουν στο ίδιο το δωμάτιο. Ακουστά μουγκρητά. Ένα γυμνό κορίτσι κρέμεται σε ένα ράφι. Είναι όλη ριγέ με ένα μαστίγιο. Ένα μαγκάλι φλογίζει κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Και οι γυμνοί της αστράγαλοι είναι σφιγμένοι σε ένα δρύινο τετράγωνο δεμένο με σίδερο. Επομένως, η κοπέλα υποφέρει ταυτόχρονα από τη φωτιά που ψήνει τα γυμνά της πέλματα, και από το τέντωμα στο ράφι και από το μαστίγιο με το οποίο τη μαστιγώνει ο δήμιος.
  Ένα μείγμα αίματος και ιδρώτα στάζει από την πλάτη και τα πλευρά του κοριτσιού.
  Δήμιοι με κόκκινες ρόμπες και ποδιές, χέρια με γάντια. Αυτά είναι πραγματικά τέρατα.
  Έτσι κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων υπάρχει ένας γιατρός και δύο νοσοκόμες με λευκά παλτά.
  Το αγόρι λύθηκε και του σκίστηκε το σκισμένο μπλουζάκι και το σορτσάκι. Μετά από αυτό ο γιατρός πήρε τον σφυγμό του και η νοσοκόμα άκουσε τους πνεύμονές του.
  Ο γιατρός σχεδίασε το πηλίκο υγείας στον πίνακα.
  Ο Σερζ ένιωσε έντονη ντροπή να στέκεται γυμνός μπροστά σε γυναίκες. Η νοσοκόμα χρησιμοποίησε επίσης ένα κουτάλι για να εξετάσει το στόμα του. Αυτό ήταν και έρευνα και ιατρική εξέταση ταυτόχρονα.
  Οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως για τα βασανιστήρια. Ένα ζευγάρι γραφέων με στυλό μελάνης ετοιμάστηκε να καταγράψει τη μαρτυρία.
  Ο Σερζ αρπάχτηκε από τους δήμιους και τον έσυραν σε μια ειδική καρέκλα. Ήταν καρφωμένο με ατσάλινα καρφιά.
  Το αγόρι απελπισμένα κλωτσούσε, αλλά ήταν όλα μάταια. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να κάνει ένα παιδί ενάντια σε μεγάλους και δύσοσμου ενήλικες;
  Το βίδωσαν και οι αιχμηρές ακίδες έσκαψαν στη γυμνή, παιδική πλάτη. Το κεφάλι και ο λαιμός του αγοριού διορθώθηκαν επίσης. Στη συνέχεια προσάρτησαν τα χέρια και τα πόδια στους σφιγκτήρες.
  Ο επικεφαλής ανακριτής ρώτησε:
  - Λοιπόν, θα μιλήσετε!
  Με μια φωνή που έτρεμε από φόβο, το παιδί γάργαρε:
  - Οχι! Δεν θα πω!
  Τα γυμνά πόδια του αγοριού στη συνέχεια άρχισαν να λυγίζουν σε αφύσικες γωνίες. Και ήταν πραγματικά πολύ οδυνηρό. Τα κόκαλα των παιδιών τσάκισαν. Το σώμα του παιδιού ήταν καλυμμένο με ιδρώτα, και στην πλάτη και στο λαιμό και στους γλουτούς, αγκάθια τρύπησαν το δέρμα και έσταξαν αίμα. Ήταν πραγματικά περίπλοκα αγγλικά βασανιστήρια. Ο Σερζ όμως το άντεξε. Σαν μικρός παρτιζάνος, βόγκηξε με χλωμά χείλη και τρεμάμενη φωνή:
  - Αχ! Δεν θα πω! Ουάου! Δεν θα πω!
  Και τον έστριψαν τα γυμνά παιδικά πόδια, με σκοπό, όντως, να προκαλέσει πόνο, αλλά όχι να τον σακατέψει.
  Τότε τα κεραμίδια ζούσαν στα γυμνά πέλματα του μωρού. Έτσι ώστε να καλύπτεται το πόδι του παιδιού με εσοχές. Αυτό είναι επίσης ένα περίπλοκο μαρτύριο. Το ρεύμα άνοιξε και τα πλακάκια άρχισαν να ζεσταίνονται. Τα ξυπόλυτα πόδια του παιδιού ήταν ζεστά. Και ζεσταίνονταν όλο και περισσότερο και ο πόνος μεγάλωνε.
  Μύριζε σαν καμένα, παιδικά πόδια. Το αγόρι υπέφερε αφόρητα, αλλά με ένα βογγητό είπε:
  - Οχι! Δεν θα πω! Α, δεν θα πω!
  Και το παιδί συνέχισε να του ψήνουν τα τακούνια. Αλλά οι πληροφορίες δεν ήταν δυνατό να εξαχθούν.
  Τότε οι Βρετανοί αποφάσισαν να συνδέσουν τα ηλεκτρόδια στην ίδια την ατσαλένια καρέκλα και άνοιξαν το ρεύμα. Επιπλέον, στην αρχή υπήρχε μικρή ένταση. Το αγόρι τσιμπήθηκε ελαφρά από τις εκκρίσεις. Τότε το ρεύμα εντάθηκε και το παιδί άρχισε να καίγεται. Και είναι πολύ πιο οδυνηρό.
  Η γυναίκα με το λευκό παλτό πήρε και γύρισε έναν άλλο διακόπτη. Το αγόρι έτρεμε ήδη σοβαρά. Και τα ξανθά, πυκνά μαλλιά του σηκώθηκαν ίσια.
  Ο επικεφαλής ανακριτής βρυχήθηκε:
  - Μίλα, αγόρι, αλλιώς θα σε βασανίσουμε μέχρι θανάτου!
  Το παιδί βόγκηξε, αιματοβαμμένα σάλια βγήκαν από το στόμα του:
  - Ακόμα δεν θα πω! Δεν θα πω!
  Ο Π ακολούθησε την πινακίδα. Και η γυναίκα με το λευκό παλτό γύρισε ξανά τον διακόπτη. Το έκκριμα εντάθηκε, το παιδί άρχισε να τρέμει ακόμα περισσότερο και το δέρμα του άρχισε να καπνίζει.
  Αλλά το αγόρι, ο Σερζ, φλυαρούσε κάτι που δεν ακούγεται, που ήταν αδύνατο να καταλάβει. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αποφασισμένος να μην πει τίποτα.
  Ο γιατρός με λευκό παλτό παρατήρησε:
  - Χαλαρώστε, το σκουρδάκι του παιδιού μπορεί να σταματήσει!
  Η κοπέλα νοσοκόμα γύρισε τον διακόπτη. Οι εκκρίσεις εξασθενούσαν. Ο καπνός σταμάτησε να έρχεται.
  Το αγόρι ανέπνεε πολύ βαριά. Ο επικεφαλής βασανιστής παρατήρησε:
  -Μόλις ξεκινήσαμε το κουτάβι. Θα σας δώσουμε λίγη ξεκούραση και θα γιατρέψουμε τις πληγές σας και μετά σας περιμένουν το ράφι και τα τσιμπούρια.
  Ο Σερζ είπε με ένα βογγητό:
  - Οχι! Δεν θα πω!
  Ένας από τους δήμιους χτύπησε το αγόρι στο στομάχι με ένα μαστίγιο, τόσο που το δέρμα έσκασε και έτρεξε αίμα.
  Το αγόρι συσπάστηκε και σώπασε, το παιδικό του κεφάλι έπεσε στο πλάι και το πρόσωπό του χλόμιασε.
  Ένας γιατρός με λευκό παλτό προειδοποίησε:
  - Θα τον στείλεις λοιπόν στον άλλο κόσμο. Το παιδί πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα.
  Μετά από αυτό οι βασανιστές, μαζί με δύο κορίτσια με λευκά παλτά, άρχισαν να απελευθερώνουν το άτυχο, εξουθενωμένο αγόρι από τα δεσμά του.
  Μετά από αυτό το παιδί, του οποίου η πλάτη ήταν καλυμμένη με ματωμένα τραύματα, και του οποίου τα πόδια κάηκαν και οι εκκρίσεις διέρχονταν από τις νευρικές απολήξεις, τοποθετήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε.
  Και αντί γι' αυτόν, μια άλλη όμορφη κοπέλα τοποθετήθηκε στην καρέκλα, της σκίστηκαν όλα τα ρούχα, αφήνοντάς την εντελώς γυμνή.
  Και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν με ένα νέο θύμα.
  Και πάλι οι νοσοκόμες άκουσαν το κορίτσι και ο γιατρός ένιωσε τον σφυγμό της - για να τη βασανίσει σύμφωνα με την επιστήμη.
  Αυτό είναι το είδος του εχθρού που είχαν οι Μπόερς. Γι' αυτό πολέμησαν τόσο σκληρά, χωρίς αμφιβολία και δισταγμό.
  Τώρα τα αγόρια πολεμιστές και η μαχήτρια Στέλλα διεξήγαγαν στοχευμένα πυρά. Και πυροβόλησαν με τόση ακρίβεια που οι Άγγλοι ιππείς δεν είχαν καμία ευκαιρία.
  Την ίδια στιγμή, το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko κέρδισε Άραβες, μαύρους και Άγγλους με τα χέρια και τα πόδια του και έκοψε κεφάλια με σπαθιά και όλα έγιναν πολύ ομαλά και διασκεδαστικά.
  Τα παιδιά πολεμιστές σκότωσαν ολόκληρη τη μοίρα και κανείς δεν επέζησε. Όταν έμειναν μόνο μια ντουζίνα από τους Άγγλους, άρχισαν να τρέχουν μακριά. Αλλά ο Όλεγκ τους πρόλαβε και τους χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τη γυμνή φτέρνα του. Και οι εχθροί πραγματικά χτυπήθηκαν νοκ άουτ.
  Ο μαχητής το πήρε και τραγούδησε:
  Δεν θα με αφήσεις πουθενά,
  Είστε σίγουρα σκληροί μαχητές...
  Και πιστέψτε με, θα τραγουδήσετε από τον πόνο,
  Γιατί τα αγόρια είναι υπέροχα!
  Και ο νεαρός πολεμιστής πολέμησε και πρόλαβε τους εχθρούς με μανία. Και τους χτυπούσε με τα γυμνά, παιδικά του πόδια στα κεφάλια, στους κροτάφους και στο ηλιακό τους πλέγμα.
  Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που σκότωσαν και τους διακόσιους στρατιώτες της αγγλικής μοίρας. Και δεν άφησαν κανέναν για ανάκριση ή γλώσσα για να μάθει τα περαιτέρω σχέδια της βρετανικής διοίκησης.
  Ο Παύλος σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Σαφώς και το παρακάναμε! Κυριολεκτικά σκοτώθηκαν όλοι!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε αστειευόμενος:
  Εμείς τα παιδιά του πολέμου πυροβολήσαμε πολύ δυνατά,
  Και πεντακόσιες χιλιάδες Άγγλοι έπεσαν!
  Μετά από αυτό το μαχόμενο παιδί γέλασε. Και τα παιδιά πολεμιστές άρχισαν να διατρέχουν τις τσέπες τους και να μαζεύουν λάφυρα. Η μοίρα είχε κλαπεί κάποια αντικείμενα από κατοίκους της περιοχής. Επιπλέον, υπήρχαν μετρητά στις τσέπες των στρατιωτών και κυρίως των αξιωματικών. Το οποίο ήταν υπέροχο. Και οι νεαροί πολεμιστές μάζευαν τα πάντα μέχρι την τελευταία δεκάρα.
  Μετά το πήραν και έβαλαν όλα τα χρήματα σε ένα μόνο σωρό. Εκτός από μετρητά, υπήρχαν και μερικά κοσμήματα, ακόμη και αρκετά χρυσά δόντια που έβγαλαν οι ληστές.
  Ο Πωλ έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Η μισή παραγωγή θα πάει στο ταμείο της δημοκρατίας και θα μοιράσουμε τη μισή σε ολόκληρο το τάγμα!
  Ο Όλεγκ έγνεψε με ένα χαμόγελο, τόσο αθώο και παιδικό:
  - Θα είναι δίκαιο!
  Το αγόρι ο Έντικ παρατήρησε:
  - Πάντα το κάναμε έτσι! Κάθε δουλειά πρέπει να ανταμείβεται!
  Μετά από αυτό τα παιδιά κατέβηκαν από τα άλογά τους για να τεντωθούν. Και μετά πήγαμε στο στρατόπεδο με τα πόδια. Ήταν ωραίο να περπατάς ξυπόλητος. Το γρασίδι γαργαλούσε τα γυμνά, παιδικά πόδια των αγοριών και ενός κοριτσιού.
  Ο Όλεγκ ένιωσε έμπνευση και τραγούδησε:
  Είμαστε παιδιά της Αφρικής τώρα,
  Αν και είμαστε περήφανοι για το λευκό δέρμα...
  Στη μάχη θα δείξουμε την υψηλότερη τάξη,
  Και θα χτυπήσουμε τον δαίμονα στο πρόσωπο1
  
  Αν και είμαστε ακόμα μικροί σε ανάστημα,
  Αλλά κάθε πολεμιστής από πάνες...
  Στην πραγματικότητα, τα παιδιά γνωρίζουν τους αετούς,
  Το λύκο δεν είναι καθόλου αρνί!
  
  Μπορούμε να ξεπεράσουμε τον λαγό
  Ξυπόλητες γόβες που αναβοσβήνουν...
  Περάστε την εξέταση με Α,
  Στο αγορίστικο στοιχείο σου!
  
  Γιατί μας ελκύει η Αφρική;
  Έχει το άρωμα της επαναστατικής θέλησης...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν καταιγιστικό λογαριασμό,
  Από το ατελείωτο μερίδιο μας!
  
  Ικανός να χτυπήσει κάτω έναν ελέφαντα
  Και πολεμήστε ένα λιοντάρι στα ραβδιά...
  Άλλωστε τα παιδιά είναι γεμάτα μυαλά,
  Τα πρόσωπα των νέων λάμπουν λαμπερά!
  
  Πυροβολούμε σαν τον Ρομπέν των Δασών
  Γιατί οι Βρετανοί είναι ξεκάθαρα άρρωστοι...
  Αφήστε τον Φύρερ να είναι καπούτος,
  Δεν είναι δύσκολο για εμάς να τον τελειώσουμε!
  
  Θα προκαλέσουμε τέτοια καταστροφή
  Ότι το βρετανικό λιοντάρι θα τρέμει...
  Άλλωστε ιστορική ήττα
  Αυτοκρατορίες καθαρής ηλιοφάνειας!
  
  Ένας σοφός άνδρας κυβερνά στη Ρωσία,
  Το ένδοξο όνομα είναι Νικολάι...
  Δοξάστε τον σε ποιήματα,
  Για να μην σηκωθεί ο κακός Κάιν!
  
  Θα οδηγήσει τη Ρωσία στη νίκη,
  Και νικήστε τους κακούς Ιάπωνες...
  Θα κάνει μια απειλητική στροφή,
  Ήπιαμε το φλιτζάνι μέχρι τον πάτο!
  
  Ο πόλεμος είναι σίγουρα δύσκολος,
  Ποτάμια αίματος ρέουν...
  Αλλά θα τυλίξουμε το κουπί εδώ,
  Στο όνομα της αφρικανικής θέλησης!
  
  Ο Μπόερ είναι επίσης λευκός,
  Και είναι άβολο να σκοτώσεις τους δικούς σου...
  Τέτοια ηλικία αποδείχτηκε,
  Όλα σαν ένα κακό τατουάζ!
  
  Ρεύματα ροής αίματος, ξέρετε
  Η δάδα της αβύσσου καίει με φωτιά...
  Αλλά θα υπάρχει παράδεισος στον πλανήτη,
  Ο Κύριος θα αναφωνήσει: Αρκετοί άνθρωποι!
  
  Θα δώσουμε για την Πατρίδα μας,
  Και η ψυχή και η καρδιά των αγοριών...
  Ένα χερουβείμ πετά από πάνω μας,
  Ευτυχώς, ανοίγει την πόρτα!
  
  Μια μανιασμένη φωτιά μαίνεται,
  Πάνω από τη μητέρα μας Πατρίδα...
  Θα χτυπήσουμε τον εχθρό
  Και θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Ο Κύριος πήγε στο σταυρό για
  Για να ευημερήσει ο πλανήτης...
  Και τότε ο Ιησούς αναστήθηκε
  Το φως έλαμψε έντονα!
  
  Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν έναν ένδοξο παράδεισο,
  Σε ποιες λαμπερές τουλίπες...
  Λοιπόν, αγόρι, έλα για αυτό,
  Χωρίς να ακουμπάς στα γυαλιά!
  
  Για τη δόξα της Πατρίδας, ένα αστέρι,
  Είναι σαν ένας πυρσός να λάμπει από πάνω μας...
  Είμαστε για πάντα με τον Ιησού,
  Όλα είναι παιδιά στην Εδέμ για πάντα!
  
  Είναι όμορφο να τρέχεις ξυπόλητοι
  Ένα αγόρι σε μια χιονοστιβάδα από έναν λόφο...
  Και αν χρειάζεστε μια γροθιά,
  Θα επιτεθεί σε αυτόν που είναι περήφανος!
  
  Πολεμιστής κάθε φάτνης,
  Δίνει την ψυχή του στην Πατρίδα...
  Χτύπησες δυνατά τον αντίπαλο,
  Και μην μετανιώνετε για την αλήθεια της ζωής!
  
  Ο τάφος του άπιστου περιμένει,
  Τι επιτίθεται στην Αγία Ρωσία...
  Θα κανονίσουμε μια συμφωνία για αυτόν,
  Ας μην παχύνει ο εχθρός!
  
  Ο δράκος έβγαλε τους κυνόδοντές του,
  Και βγάζει ρυάκια φωτιάς...
  Τουλάχιστον οι μέρες στη μάχη δεν είναι εύκολες,
  Όταν ο εχθρός επιτίθεται!
  
  Τα στρατεύματα επιτίθενται εδώ,
  Φυσικά και τους εξοντώνουμε...
  Αφήστε το μπέικον να μπει εδώ,
  Για να μην πάει ο Κάιν στο Κίεβο!
  
  Θα αναβιώσουμε τη Ρωσία μας, πιστέψτε με,
  Ξέρουμε να πολεμάμε γενναία...
  Δεν θα νικήσουμε έναν λαό με όνειρο,
  Τα αγόρια δεν πρέπει να φοβούνται!
  
  Όταν οι καταιγίδες σβήσουν,
  Ο πλανήτης θα γίνει ένα, πιστέψτε με...
  Το μικρό μας απόσπασμα θα περάσει,
  Αγάπη αποθηκευμένη στις καρδιές των παιδιών!
  
  Και τα γυμνά πόδια των ανδρών,
  Θα αφήσουν δροσοσταλίδες στο γρασίδι...
  Γεμάτη αγόρια και κορίτσια
  Τι ξέρουν τα βουνά και οι κοιλάδες!
  
  Θέλω να είμαι παλικάρι για πάντα,
  Είναι διασκεδαστικό να ζεις και να μην μεγαλώνεις...
  Να κολυμπήσεις τη θάλασσα μόνος σου με μαγιό,
  Θα νικήσω τον καρχαρία στη μάχη!
  
  Και σίγουρα πετάξτε στο διάστημα,
  Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής...
  Στον αστερισμό όπου υπάρχει μια μεγάλη αρκούδα,
  Και ο Sirus έχει τη δική του ιδιαιτερότητα!
  
  Όταν το σύμπαν είναι δικό μας
  Χαρούμενα παιδιά κάτω από τα πόδια...
  Όλα θα είναι απλά κορυφαία,
  Με αρτοσκευάσματα, μέλι και πίτες!
  
  Θα είμαστε για πάντα σε αυτόν τον παράδεισο
  Το οποίο, πιστέψτε με, θα το φτιάξουμε μόνοι μας...
  Αγαπώ τον Svarog και τον Χριστό,
  Ελάτε να γλεντήσουμε μαζί με τους Θεούς!
  
  Δεν υπάρχουν όρια στην ευτυχία
  Ας είναι για πάντα παιδιά...
  Χάρη σε όλους στο σύμπαν,
  Απλά μην είσαι απρόσεκτος!
  
  Για τη Γη και τα σύνορά μας,
  Ας φτιάξουμε αμυντικά φώτα...
  Και θα υπάρξει ένα έξαλλο γλέντι,
  Και ξέρω ότι τα γκρίνια θα σταματήσουν!
  
  Και το κακό θα εξαφανιστεί για πάντα,
  Και θα είναι μόνο ψυχαγωγία...
  Τα όνειρα των ανθρώπων γίνονται πραγματικότητα
  Καρδιές γεμάτες συγχώρεση!
  
  Το κορίτσι μου είναι σαν λουλούδι
  Καίγεται στον κήπο του Κυρίου...
  Και το βλέμμα είναι σαν ένα καθαρό αεράκι,
  Διώξε τις φλόγες του κάτω κόσμου!
  
  Ερωτευμένος που κρατάει για πάντα,
  Θα είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς σύνορα...
  Στο Όνομα της Οικογένειας και του Πατέρα,
  Ήρθε η ώρα να είστε περήφανοι για τη μοίρα σας!
  
  Το λαμπερό φως του σύμπαντος,
  Ρίξτε μια ματιά στο My Rus'...
  Και τραγουδιέται το κατόρθωμα των ιπποτών,
  Και ο Φύρερ απέτυχε με τη φαλάκρα!
  
  Τώρα ο πλανήτης είναι σαν κρύσταλλος,
  Λάμπει από χαρά και φως...
  Το Svarog είναι το νέο μας ιδανικό,
  Με το λαμπερό σου φως!
  Έτσι τραγούδησε με αίσθηση και έκφραση ο Oleg Rybachenko. Και τα υπόλοιπα παιδιά το σήκωσαν. Και ήταν πολύ δροσερό.
  Μετά από αυτό πυροβόλησαν επίσης μια ντόπια ζέβρα και επέστρεψαν στο στρατόπεδο.
  Ο Παύλος σημείωσε:
  - Μείον διακόσιοι Άγγλοι. Μπορείς να πεις ότι είναι υπέροχο! Αλλά μείον χίλια είναι ακόμα καλύτερα!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Υπάρχουν περισσότεροι Άραβες εκεί παρά Άγγλοι. Εδώ χρησιμοποιούνται αποικιακά στρατεύματα!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής έγνεψε:
  - Σωστά! Αλλά εχθρός είναι εχθρός, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Το γεγονός όμως ότι είναι Άραβες δεν τους κάνει φίλους μας!
  Από την αφήγηση που προστέθηκε:
  - Όπως και οι μαύροι!
  Ο Όλεγκ σημείωσε λογικά:
  - Στην Τρανσυλβανία και την Πορτοκαλί Δημοκρατία, ο μαύρος πληθυσμός είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τον λευκό πληθυσμό!
  Ο Παύλος μουρμούρισε:
  - Και λοιπόν;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα λογικά σημείωσε:
  - Πρέπει λοιπόν να τους πάρουμε στο στρατό μας! Πρέπει να δώσουμε ίσα δικαιώματα σε μαύρους και λευκούς!
  Ο ελεύθερος σκοπευτής γέλασε και απάντησε:
  - Οχι! Οι μαύροι είναι πολύ δειλοί για να είναι πολεμιστές! Στην πραγματικότητα, μόνο ένας λευκός είναι γεννημένος πολεμιστής!
  Ο Όλεγκ απάντησε λέγοντας:
  Όποιος είναι άνθρωπος γεννιέται πολεμιστής,
  Όλοι προερχόμαστε από μαϊμούδες...
  Δεν έχει σημασία άσπρο ή μαύρο, σημασία έχει η λεγεώνα,
  Είθε να αναζητήσουμε στρατιωτική δόξα!
  Η Στέλλα παρατήρησε:
  - Υπάρχουν και καλοί μαύροι πολεμιστές, για παράδειγμα οι Ζουλού, έχουν πολύ επιθετικές φυλές.
  Ο Παύλος μουρμούρισε με ένα χαμόγελο:
  - Και έτσι κι αλλιώς θα κερδίσουμε! Και θα δείξουμε σε όλους τη μητέρα του Kuzma!
  Είχε αρχίσει να νυχτώνει, ο ήλιος είχε ήδη δύσει. Τα παιδιά περιπλανώνται στις αιώρες. Ο Όλεγκ αποφάσισε επίσης να κοιμηθεί.
  Υπήρχαν καμιά δεκαριά αγόρια σε ένα δωμάτιο και ρουθούνιζαν. Τα παιδιά συνήθως δεν ροχαλίζουν και αποκοιμιούνται χωρίς δυσκολία.
  Πριν πάνε για ύπνο, έκαναν μια πολύ σύντομη προσευχή και έκαναν ένα ντους.
  Ο Όλεγκ διακρίθηκε από πολύ εξέχοντες μύες και αυτό ήταν αισθητό. Αυτό είναι σαν ένας νεαρός Ηρακλής.
  Ένα από τα αγόρια σημείωσε:
  - Τι μύες! Ας τον πούμε Σαμψών!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Σε αντίθεση με τον Σαμψών, δεν έχω πλεξούδες! Ίσως ο Ηρακλής να είναι καλύτερος!
  Το αγόρι από τη Ρωσία Vanka έγνεψε:
  - Ναι, ο Σαμψών είναι ανάμεσα στους Εβραίους! Καλύτερα Ilya Muromets!
  Ένα άλλο αγόρι των Μπόερ αντιτάχθηκε:
  - Λίγοι από εμάς γνωρίζουμε τον Ίλια σας! Θα ήταν καλύτερα να καλέσετε τον Ηρακλή!
  Τα αγόρια έκαναν λίγο θόρυβο, πιτσίλησαν με ζεστό νερό και αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο να ονομάσουν πραγματικά τον Έλληνα ήρωα, που είναι σύμβολο δύναμης, από το όνομα του Έλληνα ήρωα.
  Μετά το πλύσιμο, τα παιδιά στεγνώθηκαν σε πετσέτες και πήγαν στις αιώρες τους. Είχαν δωμάτια για μια ντουζίνα, και τα παιδιά συνήθως εγκαθίστανται στην ίδια περίπου ηλικία.
  Ο Όλεγκ γύρισε στην αιώρα, ήταν υπέροχο. Αλλά ο ύπνος δεν ήρθε, καθώς το αθάνατο αγόρι ουσιαστικά δεν κουράστηκε και η ανάγκη του για ύπνο ήταν πολύ μικρότερη από αυτή των απλών ανθρώπων.
  Τότε ο Όλεγκ, για να αποκοιμηθεί γρήγορα, αποφάσισε να τεντώσει λίγο τη φαντασία του.
  Ας πούμε το 1943, όταν οι Ναζί έψαχναν ήδη έναν τρόπο να απαλλαγούν από έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα, οι σύμμαχοι και, πρώτα απ 'όλα, ο Τσόρτσιλ πρόσφεραν αυτή την επιλογή στον Φύρερ. Σταματά την εξόντωση των Εβραίων και σε αντάλλαγμα οι σύμμαχοι κηρύσσουν εκεχειρία, ξεκινούν διαπραγματεύσεις και σταματούν τις εχθροπραξίες.
  Και ο Χίτλερ ήταν αρκετά έξυπνος για να συμφωνήσει σε αυτό. Επιπλέον, η Γερμανία είχε στην πραγματικότητα προβλήματα σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία. Από τότε που σταμάτησε ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ, η παραγωγή όπλων, χάρη στην εξαγγελθείσα συνολική κινητοποίηση, αυξήθηκε με ταχύτερους ρυθμούς. Οι πιο πρόσφατοι Tigers και Panthers έφτασαν στο μέτωπο σε μεγάλους αριθμούς. Και ο Φύρερ έδωσε εντολή να ξεκινήσει στην παραγωγή το νεότερο μαχητικό ME-309. Αυτό το όχημα είχε πολύ ισχυρά όπλα - τρία αεροβόλα διαμετρήματος 30 mm και τέσσερα πολυβόλα. Και η ταχύτητα ήταν 740 χιλιόμετρα την ώρα, που ήταν αρκετά μεγάλη εκείνη την εποχή. Αλλά αυτό το αεροσκάφος άρχισε να βγαίνει στην παραγωγή μόνο το καλοκαίρι του 1943.
  Επιπλέον , ο Φύρερ ήθελε να δοκιμάσει τα ποντίκια, τα οποία υποβάλλονταν σε σειριακές δοκιμές, και το τανκ Lion στη μάχη. Επιπλέον, οι Γερμανοί ήθελαν επίσης να βάλουν στην παραγωγή το Yu-288, ένα βομβαρδιστικό που μετέφερε τέσσερις τόνους βομβών υπό κανονικό φορτίο και τους έξι όταν ήταν υπερφορτωμένο.
  Λοιπόν, το Focke-Wulf είναι ένα τρομερό μηχάνημα στη σειρά. Το νεότερο μοντέλο θα μπορούσε να έχει έξι αεροβόλα. Και χάρη στην ισχυρή θωράκισή του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αεροσκάφος επίθεσης και ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής.
  Εκτός από αυτό, υπήρχαν και επιθετικά αεροσκάφη X-129, τα οποία πλέον παράγονταν σε μεγάλες ποσότητες και πολλά άλλα.
  Το "Ferdinand" έχει ήδη κυκλοφορήσει - ογδόντα εννέα μέχρι στιγμής. Αυτό είναι το πιο ισχυρό αυτοκινούμενο όπλο. Και έχει ένα ισχυρό πυροβόλο 88 mm 71 EL, και μετωπική θωράκιση διακοσίων χιλιοστών και πλευρική θωράκιση ογδόντα πέντε. Δοκιμάστε αυτά.
  Αλλά ο Φύρερ έδειξε δισταγμό στην επιχείρηση Citadel. Την τελευταία στιγμή η επίθεση αναβλήθηκε ξανά. Οι Σύμμαχοι και το Τρίτο Ράιχ συμφώνησαν να ανταλλάξουν αιχμαλώτους. Έτσι, σημαντικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων πιλότων, έπρεπε να φτάσουν στη Γερμανία. Και σημαντικές δυνάμεις έφτασαν στην Ιταλία.
  Επιπλέον, το "Mouse" πέρασε τη δοκιμή, η οποία έδειξε ικανοποιητικά αποτελέσματα και το όχημα ήταν έτοιμο για μάχη. Και ο Φύρερ ήθελε να τους δοκιμάσει στο μέτωπο. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα άρματα μάχης Lion και Tiger-2. Έτσι, η επιχείρηση Citadel δεν ξεκίνησε ποτέ τον Ιούλιο. Και την 1η Αυγούστου, ο ίδιος ο Στάλιν πήγε στην επίθεση. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε εντολή να προωθηθεί ο Κόκκινος Στρατός.
  Τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν τόσο στις κατευθύνσεις Oryol όσο και στο Kharkov. Ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Οι Γερμανοί γενικά το περίμεναν αυτό και έσκαψαν πολλές οχυρώσεις. Επιπλέον, εισήχθησαν πρόσθετες δυνάμεις. Και από την Αφρική και από την Ιταλία και την Ευρώπη. Εδώ, γενικά, οι Γερμανοί μπορούσαν να μεταφέρουν στρατεύματα από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Αν και η Βουλγαρία δεν πολέμησε, άφησε τα στρατεύματά της στη Γιουγκοσλαβία, την Ελλάδα και την Αλβανία, ελευθερώνοντας γερμανικές μονάδες. Και η Ιταλία έκανε το ίδιο στη Γαλλία και τη Νορβηγία.
  Έτσι, οι Γερμανοί είχαν περισσότερες δυνάμεις στο Kursk Bulge παρά στην πραγματική ιστορία.
  Ιδιαίτερα προστέθηκε ο αριθμός των αντιαεροπορικών όπλων, αφού δεν υπήρχε πόλεμος στη Δύση, και ο αριθμός των πυροβόλων από το Τείχος του Ατλαντικού και τη γραμμή Siedrich.
  Έτσι η άμυνα των Γερμανών ήταν πολυεπίπεδη και αρκετά ισχυρή.
  Επιπλέον, το Panther αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικό τανκ στην άμυνα παρά στην επίθεση. Το μακρόκαννο, ταχείας βολής πυροβόλο του δούλευε καλά πίσω από το κάλυμμα και σε ενέδρες, και η μετωπική του θωράκιση ήταν ισχυρή. Τόσο ο "Τίγρης" όσο και ο "Φερδινάνδος" έδειξαν εξαιρετικές επιδόσεις σε αμυντικές μάχες.
  Εν ολίγοις, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να σφηνωθούν στη γερμανική αμυντική γραμμή μόνο με τίμημα τεράστιων απωλειών και η επίθεση σταμάτησε.
  Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Τα τέρατα εμφανίστηκαν τελικά στο μπροστινό μέρος: "Tiger"-2 που ζυγίζει εξήντα επτά τόνους, "Lion" βάρους ενενήντα και "Mouse" βάρους εκατόν ογδόντα.
  Όμως οι Γερμανοί μαστόδοντες δεν δικαιώθηκαν. Ειδικά το Maus, ένα τανκ που ήταν πολύ βαρύ προκάλεσε προβλήματα κατά τη μεταφορά, την εκφόρτωση και τη μάχη. Και το φθινόπωρο, μέσα στη λάσπη, θύμιζε τελείως φέρετρο. Παρόμοια προβλήματα είχε και ο "Λιοντάρι". Και μόνο το Tiger-2, αν και επίσης ένα προβληματικό όχημα, χρησιμοποιήθηκε κατά κάποιο τρόπο στη μάχη.
  Το αυτοκινούμενο όπλο Jagdpanther απέδωσε κάπως καλύτερα. Αυτό το όχημα είχε καλή θωράκιση, ειδικά μπροστά, καλό οπλισμό και σχετικά κανονικές επιδόσεις οδήγησης συγκρίσιμες με το Panther.
  Η πρώτη γραμμή έγινε ανενεργή. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν τις ναζιστικές άμυνες στο κέντρο. Υπήρχαν πολλές ομοιότητες με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί ήταν ακόμη σε άμυνα και δεν προχώρησαν.
  Ήρθε ο χειμώνας. Και η ΕΣΣΔ είχε ένα δίλημμα - να επιτεθεί ή να συσσωρεύσει δύναμη. Ο Στάλιν επέλεξε την επίθεση.
  Σε γενικές γραμμές, η επιλογή είναι ξεκάθαρη - τον χειμώνα οι Γερμανοί πολεμούν χειρότερα και οι Ρώσοι τα καταφέρνουν καλύτερα. Αλλά αυτή τη φορά οι Krauts ήταν έτοιμοι να περάσουν το χειμώνα. Και την ίδια στιγμή, δεν υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες επιδημίες, και αυτό έκανε την άμυνα ευκολότερη.
  Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί άρχισαν να παράγουν το Jagdpanther σε μεγάλες ποσότητες, το οποίο είναι καλό στην άμυνα και σχετικά εύκολο στην παραγωγή. Και αυτό είναι φυσικά μια δυνατή κίνηση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το "Jagdpanther", βασισμένο στο πλαίσιο "Panther", άρχισε να παράγεται στην πραγματική ιστορία από τον Ιούνιο του σαράντα τρίτου έτους, τότε εάν είχε δοθεί περισσότερη προσοχή σε αυτό, ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε διαρκέσει.
  Ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στη νότια Ουκρανία, αλλά δεν έκανε σχεδόν καμία πρόοδο. Δεν κατέστη δυνατό να σπάσει η ισχυρή άμυνα των Ναζί κοντά στο Λένινγκραντ. Το χειρότερο ήταν ότι ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε αεροπορική υπεροχή - όλη η αεροπορία ήταν στα ανατολικά και τα επιθετικά αεροσκάφη και τα βομβαρδιστικά πρώτης γραμμής δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά. Επιπλέον, οι Ναζί δεν ήταν κατώτεροι σε τεχνολογία και είχαν αρκετά στοιχεία κράματος.
  Επιπλέον, οι δυτικές χώρες σταμάτησαν να προμηθεύουν το Lend-Lease και τώρα έπρεπε να αγοραστούν τα πάντα για χρυσό. Και αυτό επηρέασε την πορεία του πολέμου.
  Και οι Σύμμαχοι πούλησαν πετρέλαιο στη Γερμανία και τώρα η Βέρμαχτ δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα καύσιμα.
  Έτσι η επίθεση θα γίνει τον Δεκέμβριο στα νότια της Ουκρανίας, τον Ιανουάριο στην περιοχή του Λένινγκραντ και τον Φεβρουάριο στο κέντρο. Και τον Μάρτιο δεν υπήρξε επιτυχία στη βόρεια Ουκρανία. Οι Ναζί συνέχισαν να κρατούν το μέτωπο.
  Τώρα ο Χίτλερ βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: να επιτεθεί ή να συσσωρεύσει δύναμη; Ο Χέρμαν Γκέρινγκ πρότεινε μια αεροπορική επίθεση ως εναλλακτική. Βασιζόμενοι στα πιο πρόσφατα αεριωθούμενα αεροσκάφη, πυραύλους κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους. Ωστόσο, τα τελευταία ήταν πολύ ακριβά και δύσκολα στην παραγωγή. Και αντ 'αυτού, αποφασίστηκε να βασιστούμε στα τζετ βομβαρδιστικά.
  Είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτά και από αεράμυνα και μαχητικά δεν μπορούν να προλάβουν.
  Επίσης στη σειρά εμφανίστηκε μια καλύτερα προστατευμένη έκδοση του Tiger-2 και του Panther-2. Το τελευταίο ήταν αρκετά καλό. Ένα πυροβόλο όπλο 88 mm και διαμετρήματος 71, με βάρος πενήντα τρεις τόνους, κινητήρα εννιακόσια ίππων, μέτωπο γάστρας εκατό χιλιοστών με κλίση σαράντα πέντε μοιρών, εξήντα πλευρές και μέτωπο πυργίσκου 1 εκατόν πενήντα χιλιοστά.
  Ακόμη και η εμφάνιση του ισχυρότερου T-34-85 στην ΕΣΣΔ, αντί του T-34-76, δεν θα μπορούσε να δώσει πλεονέκτημα σε αυτό το μηχάνημα.
  Η πρώτη μεγάλη μάχη τανκ έλαβε χώρα τον Μάιο. Στη μία πλευρά υπάρχει ένα T-34-85, και στην άλλη υπάρχει ένα "Panther"-2.
  Έτσι, το πλήρωμα της Gerda οδηγεί αυτό το τανκ. Τα κορίτσια είναι χαρούμενα και με αυτοπεποίθηση. Το γερμανικό πυροβόλο είναι πολύ δυνατό και μπορεί να διαπεράσει ένα σοβιετικό όχημα σε απόσταση τριάμισι χιλιομέτρων. Αυτό είναι πραγματικά ισχυρό.
  Και η Γκέρντα σουτάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και βγάζει νοκ άουτ το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα... καίγεται.
  Και το ξανθό κορίτσι βρυχάται:
  - Είμαι υπέροχος και απλά σούπερ!
  Τότε η Σάρλοτ σουτάρει. Και πολύ έξυπνα χτυπά, ή μάλλον καταστρέφει, ένα σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο, τόσο πολύ που οι οβίδες εκραγούν και πυροδοτούνται. Και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής βρυχάται:
  Δεν θα βρεις πιο όμορφο κορίτσι
  Γυρίστε ολόκληρο το βασίλειό μας!
  Ναι, αν το βρεις,
  Θα χαθείτε για πφενινγκ!
  Από κανόνι πυροβολεί και η κοπέλα Χριστίνα. Χτύπησε το IS-2 από απόσταση. Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να είναι επικίνδυνο και έχει ένα ισχυρό πιστόλι διαμετρήματος 122 mm. Είναι αλήθεια ότι το μέτωπο του πύργου είναι μόνο εκατό χιλιοστά και χωρίς λογική κλίση. Και το γερμανικό κανόνι το παίρνει από μεγάλη απόσταση.
  Η Χριστίνα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα tweet:
  - Μπορώ να σκοτώσω τους πάντες! Και ο Στάλιν τελείωσε!
  Έπειτα στη σειρά, η Μάγδα, μια πολύ όμορφη μελί ξανθιά, φωτίζει. Και χτυπά ένα σοβιετικό όχημα, στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα αυτοκινούμενο όπλο - 152, πολύ επικίνδυνο. Και ικανό να προκαλέσει βλάβη. Η αλήθεια δεν είναι πολύ ακριβής. Αλλά το κορίτσι του Terminator χρησιμοποιεί τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να χτυπήσει χωρίς να χάσει ούτε ένα ρυθμό.
  Το κορίτσι τιτιβίζει:
  Στάλιν ο βασανιστής
  Θα σε χτυπήσουμε στα μάτια...
  Θα είμαστε κυρίαρχοι
  Θα είναι ώρα για το Ράιχ!
  Τα κορίτσια οδήγησαν πραγματικά μια πολύ αξιοπρεπή δεξαμενή - "Panther"-2. Το οποίο οδηγεί καλά και είναι πολύ εύστροφο. Και το όπλο του δεν έχει όμοιο στο σύνολο των χαρακτηριστικών του.
  Η Αλμπίνα είναι πιλότος. Είναι πολύ όμορφη, και μόνο με λεπτό εσώρουχο. Και διεξάγει επιχειρήσεις μάχης στο ME-309, ένα πολύ βαρύ οπλισμένο όχημα. Για τους Σοβιετικούς πιλότους έγινε εφιάλτης.
  Το θέμα επιδεινώνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία αλουμίνιο, χαλκός και άλλα στοιχεία μπορούν να αγοραστούν μόνο για χρυσό. Συν, καθώς και βενζίνη και κηροζίνη αεροπορικών μεταφορών, που επίσης είναι σε έλλειψη. Και είναι πιο εύκολο για τον εχθρό, αλλά πιο δύσκολο για την ΕΣΣΔ. Τα σοβιετικά αεροσκάφη ζυγίζουν πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε σύμφωνα με το πρότυπο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι χειρότερα σε ταχύτητα και ευελιξία.
  Η Αλμπίνα πυροβολεί και καταρρίπτει αεροπλάνα του Κόκκινου Στρατού. Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  Ο ύμνος τραγουδάει στις ψυχές μας,
  Προχωράμε προς τα ανατολικά!
  Θα βάλεις τον Στάλιν στα μούτρα,
  Οι Γερμανοί είναι περήφανος λαός!
  Η Alvina, ένας άλλος πιλότος τερματισμού, πυροβολεί επίσης δυνατά και πυροβολεί από τα αεροβόλα της. Τα κάνει όλα πολύ έξυπνα. Και τα κατεδαφισμένα αεροπλάνα του Κόκκινου Στρατού καίγονται και καταρρέουν.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής βρυχάται:
  Θα θεραπεύσει τους πάντες, θα τους θεραπεύσει όλους,
  Το κορίτσι σκαρφίζεται με φωτιά!
  Έτσι το έγραψαν οι γυναίκες...
  Ο Όλεγκ δεν παρατήρησε καν πώς αποκοιμήθηκε. Η εικόνα της μάχης ήταν πολύ ζωντανή και διασκεδαστική. Και ο ύπνος του αγοριού ήταν υγιής και πολύχρωμος, σαν καλειδοσκόπιο.
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
  Έφτασε ο Αύγουστος του 1939. Και πάλι έγινε πιο ζεστό, οι Κινέζοι Μπολσεβίκοι και οι παρτιζάνοι έγιναν πιο ενεργοί. Και πάλι ο Μάο Τσε Τουνγκ προσπάθησε να επιτεθεί στις θέσεις του ρωσικού στρατού.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova συνάντησαν τα στρατεύματα του μεγάλου τιμονιού, από τα οποία ήταν πάρα πολλά.
  Ο Όλεγκ κούνησε τα ξίφη του, με αποτέλεσμα τα κεφάλια των Κινέζων να κυλήσουν και το αίμα να πιτσιλιστεί.
  Το Terminator Boy τραγούδησε:
  Θα δώσουμε την ψυχή και την καρδιά μας,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε -
  Θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και τα σπαθιά του γενναίου αγοριού συνεχίζουν να κόβουν τα κεφάλια των Κινέζων.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών ρίχνουν κομμάτια αντιύλης που εκρήγνυνται σαν μικροσκοπικές βόμβες. Και σκορπίζουν κινεζικά μαχητικά σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το αγόρι τραγουδά με χαρά:
  Σκιά, σκιά, σκιά -
  Η σκιά του Πετρέλ...
  Και πάλι ο κόσμος φέρνει το σκοτάδι,
  Σκιά, σκιά, σκιά,
  η σκιά του Πετρέλ,
  Πάλι υψώνεται πάνω από τη χώρα!
  Η Margarita Korshunova κόβει επίσης τους Κινέζους, τόσο πολύ που τα κεφάλια κυλούν πίσω. Το κάνει αυτό με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό.
  Και την ίδια στιγμή, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν κομμάτια εκρηκτικών. Και διέλυσαν τους Κινέζους. Και τους ξέσκισαν κεφάλι, χέρια και πόδια.
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  Αν δείτε έναν Κινέζο,
  Θα τον κλωτσήσω στις μπάλες!
  Κάτι έχει γίνει σκοτεινό στον κόσμο,
  Προφανώς ο Μάο ξύπνησε!
  Και το κορίτσι έτρεχε το μύλο με σπαθιά, κόβοντας κεφάλια. Αυτή είναι μια πραγματικά κλασική αναμέτρηση. Τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν ταυτόχρονα.
  Το αγόρι και το κορίτσι είχαν γυμνά πόδια και ήταν πολύ ευκίνητα. Και πέταξαν διάφορα καταστροφικά αντικείμενα. Συμπεριλαμβανομένων δηλητηριωδών βελόνων, μπούμερανγκ και διαφόρων τύπων συσκευών θανάτωσης.
  Τα παιδιά των πολεμιστών τραγούδησαν:
  Κατσαρίδα, κατσαρίδα, κατσαρίδα,
  Μακρυμουστάκι, μπούγκερ, ζουζουνάκι!
  Λοιπόν, Μάο είσαι ο επικίνδυνος πολεμιστής μας,
  Θα σας κόψουμε κεφάλι με κεφάλι!
  Και τα παιδιά άρχισαν πάλι να κόβουν με σπαθιά, που ήταν μαγικά και είτε μακρύνονταν είτε κοντύνονταν. Αλλά πιο συχνά επεκτείνονταν και εξοντώνουν τους εχθρούς.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε αμέσως μια ντουζίνα Κινέζους με μια κούνια. Μετά τραγούδησε:
  Η Μεγάλη Οικογένεια είναι μαζί μας τους μαχητές,
  Θα κερδίσουμε, πιστεύω η Κίνα...
  Ας είμαστε μαζί, είμαστε υπέροχοι,
  Χτύπα πιο δυνατά τα κέρατα του Μάο!
  Και το αγόρι πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, ένα μπούμερανγκ με τη δολοφονική και καταστροφική δύναμη. Θα πετάξει και θα σκοτώσει πολλούς αντιπάλους.
  Αυτή ήταν πραγματικά μια δροσερή αναμέτρηση. Ο Όλεγκ είναι σκληρός στη μάχη και κόβει με μανία με τα ξίφη του.
  Ρίχνει με το γυμνό του πόδι, και η Μεγάλη Ράβδος είναι μαζί μας.
  Εδώ πάλι τα κεφάλια των Κινέζων κυλούν, και είναι σαν να κόβονται τα μαλλιά από ξυράφι. Ναι, αυτή είναι μια μάχη που αυξάνεται μόνο σε ένταση. Έχουν μαζευτεί πολλοί Κινέζοι, αλλά τα παιδιά του Εξολοθρευτή τα κόβουν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.
  Και τώρα ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα θα το πάρουν και θα σφυρίξουν. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών τους. Το ηχητικό κύμα χτύπησε τα αυτιά των κοράκων. Και έπαθαν έμφραγμα και έπεσαν κάτω. Κυριολεκτικά χτυπώντας τα κεφάλια των Κινέζων στρατιωτών με το ράμφος τους. Αυτό πραγματικά συνέβη.
  Δυο χιλιάδες Κινέζοι σκοτώθηκαν αμέσως. Το αγόρι και το κορίτσι βρυχήθηκαν από κοινού:
  - Αυτό σημαίνει να ζεις όμορφα!
  Αυτό σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια!
  Η ηρωική μας δύναμη!
  Ας τρέξουμε σε σχηματισμό παιδιά!
  Και τώρα ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα βρίσκονται ξανά σε μια απελπισμένη επίθεση και κόβουν με τα ξίφη τους. Είναι πολύ δραστήριοι.
  Όχι μόνο πολεμιστές, αλλά σούπερ πολεμιστές!
  Οι Κινέζοι προσπαθούν να τους κατακλύσουν με πλήθος, αλλά τα παιδιά του Terminator κινούνται πολύ γρήγορα. Και κινούνται με την ταχύτητα των θυμωμένων τσιτάχ, ή ακόμα πιο γρήγορα.
  Και δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουν οι Κινέζοι και να τους επιτεθούν. Περνούν συνέχεια και δεν έχουν χρόνο. Έτσι τα κύματα περνούν. Αυτός είναι πραγματικά ο αγώνας που χρειαζόμαστε.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με ενθουσιασμό, συνεχίζοντας να κόβει τους Κινέζους:
  Είμαι ένα σύγχρονο αγόρι σαν υπολογιστής,
  Είναι πιο εύκολο να χαρίσεις ένα νεαρό θαύμα...
  Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο -
  Ότι ο Χίτλερ θα είναι λίγο δαιμονισμένος!
  
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο στις χιονοστιβάδες,
  Υπό το φασιστικό όπλο ...
  Τα πόδια του έγιναν κατακόκκινα σαν χήνα,
  Και περιμένει ένας θλιβερός απολογισμός!
  
  Αλλά ο πρωτοπόρος ίσιωσε τους ώμους του με τόλμη,
  Και με ένα χαμόγελο βαδίζει προς την εκτέλεση...
  Ο Φύρερ στέλνει κάποιον στους φούρνους,
  Κάποιος χτυπήθηκε από ναζί με βέλη!
  
  Ένα αγόρι θαύμα από την εποχή μας,
  Πήρε το blaster και όρμησε στη μάχη...
  Οι φασιστικές χίμαιρες θα διαλύσουν,
  Και ο Παντοδύναμος Θεός είναι πάντα μαζί σας!
  
  Ένα έξυπνο αγόρι χτύπησε τα Krauts με ένα δοκάρι,
  Και κούρεψε μια ολόκληρη σειρά από τέρατα...
  Τώρα έχουν έρθει πιο κοντά στον κομμουνισμό,
  Χτύπησε τους φασίστες με όλη του τη δύναμη!
  
  Το αγόρι θαύμα εκτοξεύει μια ακτίνα,
  Άλλωστε έχει ένα πολύ δυνατό blaster...
  Ο "Πάνθηρας" λιώνει σε μια γουλιά,
  Άλλωστε, απλά να ξέρετε αυτό το σαχλαμάρα!
  
  Θα σκοτώσουμε τους φασίστες χωρίς τίποτα,
  Και απλώς θα καταστρέψουμε τους αντιπάλους...
  Εδώ ο blaster μας χτύπησε με όλη του τη δύναμη,
  Εδώ είναι ένα χερουβείμ που τρίβει τα φτερά του!
  
  Τα συνθλίβω, χωρίς ίχνος μετάλλου,
  Αυτός ο ισχυρός "Τίγρης" πήρε φωτιά...
  Ότι οι φασίστες γνωρίζουν ελάχιστα από τη γη;
  Θέλετε περισσότερα αιματηρά παιχνίδια!
  
  Η Ρωσία είναι μια μεγάλη αυτοκρατορία,
  Απλωμένο από τη θάλασσα ως τις ερήμους...
  Βλέπω μια κοπέλα να τρέχει ξυπόλητη
  Και το ξυπόλητο αγόρι - πάει στο διάολο!
  
  Ο καταραμένος φασίστας μετακίνησε γρήγορα το τανκ,
  Ένα ατσάλινο κριάρι βυθίζεται απότομα στη Ρωσία...
  Αλλά θα δώσουμε βάζα με αίμα για τον Χίτλερ,
  Ας συντρίψουμε τους Ναζί μέχρι να τσακίσουμε!
  
  Πατρίδα, είσαι πιο αγαπητή για μένα,
  Χωρίς όρια από τα βουνά και το σκοτάδι της τάιγκα...
  Δεν χρειάζεται οι στρατιώτες να ξεκουράζονται στα κρεβάτια τους -
  Οι μπότες αστράφτουν στη γενναία πορεία!
  
  Έγινα σπουδαίος πρωτοπόρος στο μέτωπο,
  Κέρδισε αμέσως το αστέρι του ήρωα...
  Για άλλους χωρίς σύνορα θα γίνω παράδειγμα,
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι απλά ιδανικός!
  
  Μπορούμε να κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Αν και η ιστορία είναι διαφορετική...
  Η επίθεση είναι σε εξέλιξη, οι κακοί μαχητές των περιττωμάτων,
  Και ο Φύρερ έγινε πραγματικά κουλ!
  
  Δεν υπάρχει ελπίδα για τις ΗΠΑ
  Κολυμπούν χωρίς καμία φάρσα...
  Ο Φύρερ είναι ικανός να ανατρέψει από το βάθρο του,
  Τρομακτικοί καπιταλιστές, απλά ένα χάος!
  
  Τι να κάνετε αν το αγόρι αποδειχθεί ότι είναι
  Συνελήφθη, απογυμνώθηκε, οδηγήθηκε έξω στο κρύο...
  Απελπισμένος ο έφηβος πάλεψε με τον Φριτς,
  Αλλά ο ίδιος ο Χριστός υπέφερε για εμάς!
  
  Τότε θα πρέπει να υπομείνει βασανιστήρια,
  Όταν σε καίνε με κόκκινο σίδερο...
  Όταν σπας μπουκάλια στο κεφάλι σου,
  Ένα καυτό καλάμι πατήθηκε στις φτέρνες!
  
  Καλύτερα να είσαι σιωπηλός, αγόρι, σφίξε τα δόντια σου,
  Και να υπομείνεις τα βασανιστήρια σαν τιτάνας της Ρωσίας...
  Αφήστε τα να κάψουν τα χείλη σας με έναν αναπτήρα,
  Αλλά ο Ιησούς μπορεί να σώσει τον μαχητή!
  
  Θα περάσεις από οποιοδήποτε αγόρι σε βασανιστήρια,
  Αλλά θα αντέξεις χωρίς να υποκύψεις κάτω από τις βλεφαρίδες...
  Αφήστε τον να βγάλει άπληστα τα χέρια του,
  Ο δήμιος είναι πλέον και βασιλιάς και μαύρος πρίγκιπας!
  
  Κάποια μέρα θα τελειώσει το μαρτύριο,
  Θα πας στον όμορφο παράδεισο του Θεού...
  Και θα υπάρχει χρόνος για νέες περιπέτειες,
  Θα μπούμε στο Βερολίνο όταν λάμψει ο Μάης!
  
  Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν στρίψετε ένα παιδί;
  Ένας φασίστας θα πεταχτεί στην κόλαση για αυτό...
  Μια καθαρή φωνή ακούγεται στην Εδέμ,
  Το αγόρι αναστήθηκε - η χαρά είναι το αποτέλεσμα!
  
  Έτσι δεν χρειάζεται να φοβάσαι τον θάνατο,
  Ας γίνει ηρωισμός για την Πατρίδα...
  Εξάλλου, οι Ρώσοι ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν,
  Να ξέρετε ότι ο κακός φασισμός θα καταστραφεί!
  
  Θα περπατήσουμε σαν βέλος μέσα από τους ουράνιους θάμνους,
  Με ένα κορίτσι που είναι ξυπόλητο στο χιόνι...
  Κάτω μας είναι ένας κήπος, που βράζει και ανθίζει,
  Είμαι πρωτοπόρος που τρέχω μέσα στο γρασίδι!
  
  Στον παράδεισο θα είμαστε για πάντα χαρούμενα παιδιά,
  Νιώθουμε υπέροχα εκεί, πολύ καλά...
  Και δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος στον πλανήτη,
  Να ξέρεις ότι δεν θα γίνει ποτέ δύσκολο!
  Έτσι το αγόρι τραγούδησε και συνέχισε να ψιλοκόβει. Μαζί του τραγούδησε και η κοπέλα Μαργαρίτα και επίσης έκοψε και τεμάχισε τους Κινέζους. Την ίδια στιγμή, το αγόρι και το κορίτσι πετούσαν μπούμερανγκ με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια, εύστροφα σαν τα πόδια του πιθήκου. Γύρισαν και χτύπησαν τους Κινέζους αντάρτες.
  Τώρα αυτό είναι λουτρό αίματος. Και έγιναν τόσες πολλές δολοφονίες. Ολόκληροι σωροί από πτώματα έχουν ήδη συσσωρευτεί.
  Και η γη κυριολεκτικά καιγόταν.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε, μαζί με το κορίτσι εξολοθρευτής:
  Το καταραμένο και το αρχαίο,
  Ο εχθρός ορκίζεται ξανά...
  Αλέστε με
  Αλέστε σε σκόνη!
  Αλλά ο άγγελος δεν κοιμάται,
  Και όλα θα πάνε καλά!
  Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Και το αγόρι έκανε μια τεχνική με σπαθιά - λεπίδες ελικοπτέρου. Και έκοψε πολλούς Κινέζους στρατιώτες. Αυτό ήταν πραγματικά ένας αγώνας.
  Η Μαργαρίτα κελαηδούσε, πετώντας τα γυμνά, παιδικά της πόδια με ένα μπούμερανγκ θανατηφόρου δύναμης. Πέταξε και άνοιξε τον λαιμό και το στομάχι του Κινέζου και επέστρεψε στο κορίτσι.
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  Κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό,
  Μαύρος Βίκινγκ, κολασμένος δαίμονας, απροσπέλαστος στη μάχη!
  Και η κοπέλα θα γελάσει και θα της δείξει πολύ όμορφα και κοφτερά δόντια. Προσπαθήστε να κλέψετε κάτι τέτοιο και κολλήστε.
  Λοιπόν, τα παιδιά εδώ είναι τέρατα...
  Και μια ξυπόλητη ομάδα κοριτσιών μπαίνει επίσης στη μάχη. Και αρχίζουν να καταστρέφουν τους Κινέζους για τις αγαπημένες τους ψυχές με όλη τους την απόλυτη βλακεία και σκληρότητα.
  Εδώ η Νατάσα είναι ακριβώς εκεί... Θα κουνήσει τα ξίφη της και θα σκίσει τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας. Ναι, για να πετάξουν κεφάλια και κομμάτια σκισμένου κρέατος προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και τότε ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά και γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα πάρει και θα εκτοξεύσει μια μπάλα με σταγονίδια μετάλλου πολύ πιο βαριά και πιο θανατηφόρα από τον υδράργυρο.
  Θα πηδήξει και θα εκραγεί. Και συμβαίνει ένα δυνατό σπάσιμο. Και μια μάζα Κινέζων πετιέται στον αέρα.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Είμαι μια δολοφονική κυρία-κλέφτης!
  Η Ζόγια επίσης παλεύει με μεγάλη μανία. Και έχει μαλλιά από φύλλο χρυσού. Και κόβει με τεράστια πίεση και κόβει τα στρατεύματα της αυτοκρατορίας του Μάο χωρίς δυσκολία. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήραν και πέταξαν το εκρηκτικό πακέτο. Το οποίο κατέστρεψε πολλούς Κινέζους στρατιώτες.
  Η Zoya, η κοπέλα ποιήτρια, έγραψε στο Twitter:
  Ο ιερός πόλεμος θα είναι η νίκη μας,
  Γιατί το κορίτσι αγαπά τους δυνατούς άντρες...
  Κόψε τα κέρατα του κακού γείτονα, πίστεψέ με,
  Για χάρη μιας καλύτερης μοίρας και όμορφων παιδιών!
  Ο Αυγουστίνος, τεμαχίζοντας τους Κινέζους, σημείωσε με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Και ξέρεις να μιλάς καλά! Τα παιδιά είναι ο κύριος πλούτος μας.
  Και το κορίτσι με τα φλογερά μαλλιά πήρε και εκτόξευσε το πάλσαρ με τα γυμνά της δάχτυλα από τα χαριτωμένα και πολύ σέξι και σαγηνευτικά πόδια της.
  Και πέταξε και χτύπησε τους Κινέζους, μέσα στο πολύ μεγάλο πλήθος τους. Και τόσα πτώματα ταυτόχρονα.
  Και τώρα η Σβετλάνα μπαίνει στη μάχη. Το κορίτσι είναι επίσης ασυνήθιστα μαχητικό και επιθετικό. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε κάτι επίσης δολοφονικό και καταστροφικό. Αυτό είναι που προκαλεί τις εκρήξεις.
  Και πετάει τους Κινέζους πιο ψηλά.
  Το κορίτσι λέει γελώντας:
  πες μου κορίτσι
  Πες μου όλη την αλήθεια...
  Είμαι η πιο γλυκιά στον κόσμο
  Όλα ρουζ και πιο λευκά!
  Και ο πολεμιστής φύσηξε ξαφνικά, και η μάζα των Κινέζων πετάχτηκε αμέσως και αναποδογύρισε. Αυτή ήταν πραγματικά η πιο θανατηφόρα δύναμη.
  Και οι τέσσερις έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν εδώ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
  Υπήρχαν αγόρια και κορίτσια διαφορετικών φυλών. Και Ινδοί, και Ρώσοι, και Κινέζοι, Κορεάτες, Ιάπωνες. Τα παιδιά διδάχτηκαν τη ρωσική γλώσσα και διάφορες τεχνικές μάχης.
  Ο Oleg Rybachenko, παρά την υγρασία των τύπων, τους πέταξε σε ένα από τα αποσπάσματα του Μάο. Το παιδικό τάγμα ειδικών δυνάμεων επιτέθηκε σφοδρά. Και μπροστά έσπευσαν το αιώνιο αγόρι και κορίτσι - ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα.
  Έκοψαν με τα σπαθιά τους τόσο μανιωδώς που οι Κινέζοι στοιβάστηκαν σε στοίβες. Και τα παιδιά πέταξαν μικρές, λεπτές βελόνες με δηλητήριο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, τις οποίες οι στρατιώτες του Μάο Τσε Τουνγκ σκότωσαν κατά εκατοντάδες.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό.
  Μεγάλη, δυνατή, ιερή χώρα,
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Μας δόθηκε από τον Παντοδύναμο Θεό για πάντα -
  Φως χωρίς σύνορα, υπέροχη Ρωσία!
  
  Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια δύναμη, ξέρετε, ποτέ
  Για να πατάμε περήφανα την απεραντοσύνη του χώρου!
  Οποιοδήποτε αστέρι στο σύμπαν σου τραγουδάει,
  Είθε η Ρωσία να είναι ευτυχισμένη μαζί μας!
  
  Άλλωστε, αυτή είναι η Πατρίδα μας, είναι μια τέτοια μοίρα,
  Διοικήστε το χώρο όλων των θεμάτων!
  Οποιοσδήποτε από εμάς, πιστέψτε με, θα το ήθελε αυτό,
  Χωρίς καμία ανοησία, γυναικείες δεισιδαιμονίες!
  
  Οι αρχάγγελοι σαλπίζουν τη δυνατή τους σάλπιγγα,
  Επαινούν ζωηρά την πορεία των στρατών μας!
  Και ο εχθρός θα βρει τη μοίρα του στο φέρετρο μιας σφήκας,
  Και να μην λαμβάνει φόρους και φόρους!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μας, πιστέψτε με, όλα σε αυτήν είναι όμορφα,
  Γύρισε ολόκληρο το σύμπαν χωρίς προσπάθεια!
  Όμορφα κορίτσια με βάρος πλεξούδας,
  Θέλει ένα δυνατό χτύπημα!
  
  Η Πατρίδα είναι το βλέμμα των γαλάζιων ματιών μιας μητέρας,
  Το χέρι της είναι και τρυφερό και πέτρινο!
  Και σκοτώνεις τον αντίπαλο, νεαρέ, με μια σφαίρα -
  Είθε η φλόγα να καίει πιο φωτεινή στην καρδιά σας!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"