Сафроненко Юрий Андреевич : другие произведения.

Українська Душа невичерпна. Казка для дорослих Дiтей

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Українська Душа невичерпна, як океан; чарiвна, як орхiдея; щира, як сонце; спiвуча, як Муза й безмежна, як небо! Казка для дорослих дiточок.

  Українська Душа невичерпна. Казка для дорослих Дiтей
  /Юрiй Сафроненко/ Українська Душа невичерпна [корея художник Shin Min Jeong]
  
  Расположившись за круглым белоснежным столом, украшенным Рунами и резными изваяниями, Души выбирали тему предстоящева воплощения.
  - Я выбираю тему всепрощения - заявила одна - буду учицца всех и за фсё прощать.
  - О, это очень нелёгкая Судьба, а справишься ли? - с нескрываемым удивлением и состраданием посочувствовали подруги.
  - Смотри, простить можно многое и многим, кроме равнодушия и убийства мира и Живых Живорождённых Землян - подсказала фея д'Жива - ибо задание Живых Живорождённых Землян - прогресс Человеческой Цивилизации. Их Воля - обязательна для всех сущностей, ибо Третья Мера Плотности Материи Вселенной - самая высшая из фсех форм физическава материальнава мира и являецца пограничной и переходной в мир энергетических форм существования Материи Разума и именно они ответственны за этот Переход. Не слепое, а ЯСНОЗРИМОЕ осознанное Прощение - это экзамен на Мудрость и Ясность Мышления, но как же много Душ попадаюцца в сети религий и фанатизма, которые используют Прощение каннибализма, предательства, фанатизма, зла и убийства, как наживку для слепых неразумеющих Душ, чтобы запрячь их в собачью упряжку зла и геноцида Цивилизации.
  
  - А я хочу отдохнуть! Уж очень я настрадалась и натерпелась от таво зла и войн... - мечтательно заявила другая.
  - А не заразишься ли ты вирусом лени? Уж очень опасное предприятие ты задумала?! Это ведь практически дорога по лезвию ножа в ад!... Лень - это ежедневная смерть.
  
  - А мне лично нравицца просто путешествовать по океану Третьева Измерения, не вмешиваясь ни в какие политики, экономики, идеологии и сообщества - мечтательно улыбнулась кучерявая, фся у голубых локонах фантазий и чудес непосредственная игривая Душа, затейливо и непринуждённо хлопая розовыми ресницами - и просто наслаждацца и красовацца Жизнью!
  - А не сгинешь в водоворотах безСилия? Ведь бездействие и молчаливое порицание зла делает тебя сообщником Тьмы и её молчаливым плацдармом в попытках Тьмы погасить Свет Солнца! А Живые Живорождённые Земляне - это самый передовой авангард Сил Света в борьбе с Тьмой на нашей чудесной планете Мидгард/Гея/Гая/Терра-земля... Сколько таких безсильных романтических и безропотных кудряшек в розовых наблюдательных очках затоптала Тьма своими безжалостными сапогами идиотизма, маразма, насилия и наглости!...
  
  - А я пойду на созидание Духа... - громко перебила фсех голубоглазая задумчивая Душа.
  Фсе удивлённо и с нескрываемым страхом замолчали и опешенно глянули квадратноудивлёнными глазами на словносвихнувшуюся Душу.
  - А где ты возьмёшь вожделенную магическую Волю? - в один голос воскликнули фсе. - Это же самое драгоценное и желаемое богацтво, но которое так тяжело найти фсем нам! Фсе Души ищут её и стремяцца к нему, как Люди к вожделенному Счастью, хотя это очень-очень тяжёлая и почти невыносимая ноша! Ведь без Воли Дух просто не возродицца из Желания и Намерения, не станет Целью и тем более даже не окрепнет. Откуда ты будешь черпать неимоверную Силу, неисчерпаемую Энергию, глубокую Мудрость и высочайшее Вдохновение? А?
  От последующева ответа фсе просто выпали в ступор, схватились за безусловный Разум, мгновенно дружно свалившись под стол практически без осознания Сознания -
  - А я народюся Українцем або Українкою в Українськiй РЕСПУБЛIЦI!
  Усi подивилися на зхиблену подругу з неприхованим подивом, захопленням та острахом!
  Донинi тiльки одиницям вдавалося пройти повнiстю цей нелегкий шлях вiд народження й до самої вищої Мети Третього Вимiру Щильностi Матерiї, гордо пiднявши у руцi своє палаюче Українське Серце, яке озаряє усе навкруги яскравим полум'ям палкої Любовi до свого Роду та Нацiї, гупотить у скронях пульсом Непiдкорюваної вiдповiдальної Волi, б'є у грудях водограйним джерелом невичерпної Совiстi та Честi, пульсує у жилах Жагою Свободи й Незалежностi.
  - Де ти вiзьмеш стiльки Енергiї, щоб дiйти до Мети, жодного разу не зхибнувши та не помилившись?
  - Енергiю я вiдберу у ворогiв, з посмiшкою ЗГОРИ, дивлячись на них вниз у їхнi нахабнi очи, розумiючи, що вони принесли тобi те, чого ти сам жадав та прагнув, й те, що тобi зараз найбiльш необхiдно для подолання свого нелегкого шляху до омрiяної Мети - героїчну Мужнiсть!
  - Але Енергiю треба загартовувати! На Небесах такого не знайти!
  - А я загартуюся у Випробуваннях! Й чим сильнiшi отi халепи та випробування, тим бiльшу Енергiю та Мужнiсть я здобуду та набуду! А вмiння Вистояти до останнього подиху я вiзьму у моїх героїчних пращурiв! Бо тiльки завдяки тому, що вони трималися до останнього, без вагань обирали один-одiнiсенький самий неймовiрний шанс проти мiльону ймовiрних, йшли вперед, не зважаючи анi на що, навiть водинцi проти тьми-тьмущої ворогiв, - продовжуєцця Родовiд, якому немає, не буде та взагалi не може бути переводу!
  - А Силу? Де вiзьмеш ти Силу?
  - Силу я вiзьму у рiдної землi моїх пращурiв - Батькiвщини, яку надали вони для цього у спадок, щоб її берегти та обороняти вiд злодiїв та агрессорiв, як найсвятiше надбання для передання наступним поколiнням. А зло та Пiтьма усiма можливими способами та хитрощами, або з нахабною силою, будь-якими засобами намагаєцця вiдiрвати Українцiв вiд рiдної Батькiвщини - землi пращурiв, щоб позбавити їх отiєї головної Сили свого Роду та своєї Нацiї, щоб усi Українцi назавжди забули та нiколи не виконували ГОЛОВНЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ДIЙСТВО проти пiтьми та зла - НЕ ВОДИЛИ СИНГУЛЯРНI сiмейнi та Родовi ХОРОВОДИ-Торнадо, якi є гибельними для злодiїв та паразитiв!
  - А де ти вiзьмеш Мудрiсть? Бо без Мудростi не iснує Честi та Совiстi?
  - А Мудрiсть я буду черпати своїми гарячими долонями з невичерпного веселкового Джерела-Водограю , яке називаєцця Щира спiвуча Рiдна Українська Мова! Без неї НЕ IСНУЄ УКРАЇНЦIВ!
  Хто не знає рiдної Української МОВИ, той байстрюк - лiвонароджена спроба Захоплення.
  - А Вдохновенiє?
  - О, над цим поки що я не розмiрковувала...
  - Ти впевнена, що не помилилася з вибором? - наперебiй загомонiли подруги.
  - Як нiколи!
  - Добре! - погодилися усi Душi. - Тодi ми усi зичемо тобi частину своєї Любовi, щоб ти подолала усi перешкоди та випробування!
  - А я ще дарую тобi свою неземну Красу, коли ти народишся Українкою! - заявила Лада, яка зацiкавлено спостерiгала гомонливий дiвчачник. Краса врятує свiт! Але Краса без Сили Захисту, се смачна цукерка на роздорiжжi - хто хоче - смакує, хто хоче - топче та ганьбiть... Тому набувай Силу Захисту й ти будеш САМОЮ НЕЗАМОЖНОЮ КРАСУНЕЮ!
  - А я жадаю тобi стати Берегинею Роду й дарую тобi Чари Вишиванки! - посмiхнувся Родовiд. Нiкому нiколи не розкривай секрети Родового оберега та його виготовлення - ваяй Вишиванку ТIЛЬКИ ВЛАСНИМИ РУКАМИ та ТIЛЬКИ ДЛЯ СЕБЕ та для СВОЄЇ сiм'ї, з якими ти маєш однакову сингулярнiсть!
  Запам'ятай - Вишиванка, яка б вона не була гарна та красива, але зроблена чужими руками, чи взагалi не руками, не має нiяких чарiвних функцiй Родового оберега й стає просто одягом, бо у кожну ниточку Вишиванки має бути вплетенi власноруч Любов, Мрiї, Намiри, Сподiвання та Жага!
  - А ми даруємо тобi Захват та Лiричнiсть Вдохновєнiя - приєдналися до побажань феї Рима та Лiра. Справи Добра - се вiршi, в яких Душевне Тепло та лiричне Кохання - рима Сонця.
  - А солов'їну спiвучiсть та фантастичну мелодiйнiсть дарує тобi Муза. Най Українська Мова буде самою спiвучею у всьому свiтi!
  - Дивись, не вiдступай вiд намiченої Мети жодної секунди - дружньо побажали усi майбутнiй Українськiй Душi, - бо Честь народитися Українцем надаєцця тiльки самим ОБРАНИМ й НЕПIДКОРЮВАНИМ Вiльним ЗЕМЛЯНАМ!
  Дуже багато Душ намагаюцця називати себе Українцями, але у дiйсностi ними виявляюцця тiльки тi, хто гордо та з Честю подолає усi випробування й перешкоди, НIКОЛИ не зрадить свiй Рiд та Нацiю, не буде сподiватись на якусь там допомогу, а сам стане та буде вчителем й путеводною зiркою для iнших, стрiне без вагань усi труднощi та перешкоди з посмiшкою iронiї та впевненостi й зможе зiгрiти своєю Любов'ю увесь свiт та врештi-решт набуде найбагатiшу Мудрiсть Всесвiту!
  Да буде ТАК!
  Усi фiнально хлопнули у долонi, вкарбовуючи свою Волю у переплетiння Всесвiту та Часу, й полетiли виконувати свої прагнення та Мрiї, бо не варто сидiти, замрiяно чекаючи, коли Доля прийде до них та виконає їхнi забаганки, а завжди здiйснююцця та втiлююцця у Життя тiльки тi Мрiї, якi стають Прагненням, якi беруцця дружньо за руки з Жагою Досягнення та з Впертою Наполегливiстю, й стрiмко дружньо прямують до Омрiяної Мети з гаслом "БачуМетуНебачуПерешкод!".
  
  Козак =GrafBorisfen= рiдний брат дитячого поета =GoldKinga=
  Перший день весни 2022 гейлЪтъ 7530 ЛЪта вiд С.М.З.Х.
  Пiд тихий плеск та шорох прибою Карибського лагiдного моря по другу сторону Атлантичного узберiжжя казкового пиратського острова Еспаньола.
  http://stihi.ru/2022/03/03/653
  
  Ви - пришлi iноземцi - вузьколобi нащадки "смьєрдаф та хАлопАф" навiть i не уявляєте потужнiсть Українського Менталiтету! Вам усiм - примiтивним iдiотам - здається якимось там чудернацьким дивом - оця Мужнiсть та Героїзм, з яким Українська Нацiя захищає свою незламну Волю та безцiнну Свободу!...
  Та це ж звичайний розклад Нашого Українського Козацького Розуму! Якась там нiкчемна юрба блiх та москитiв пiшла навалою з сподiванням знищити лева!?
  I усякi там кацапськi та гевГєйськi ЗМI вигадують байки, що, начебто, Українець знищує ворогiв для того, щоб не соромно було пiти до кума на чарку горiлки, або з-за шмата сала, чи для того, шоп на червонiй /вiд сорому/ площi у селi Мацьквi засiяти бурячки... Ото така вже халепа! Я, як Дiйсний Козак, навiть й не уявляю, як се так можливо, бо вже рокiв зо 20, або 30 не вживаю оцю алкогольну ганьбу з назвою самогоно-горiлка- вино-пиво, та не палю гидотного тютюну, усiляких там рослин, чи яку ще там вони вигадали отруту у виглядi "єлєктронних цигарок"! ФУ! Гидота! - Та навiщо ж рiвняти всiх та усе у свiтi по-своєму мураховому кацапському мiкробному зросту та по примiтивним одноклєточним "понЬятiям"?!
  Якщо в Українськiй Нацiї й є такi окремi iндивiдууми, то се ж якраз i є отi нащадки колишнiх пришлих переселенцiв, силою заселених сюди усякими там ен-ка-ве-ес-овцями, Катеринами та "петрами нульовими" до нас, на Нашi iзконнi Землi Київської Русi пiсля усiх геноцидiв та тотального знищення корiнного Українського сiльського населення!
  Але МИ - дiйснi нащадки Козацького Українського Слов'яноАрiйського Роду Бiлої Раси - НIКОЛИ не губили та не забували безмежну Честь та безмiрну Совiсть, непiдкорювану та незламну Жагу Волi та потужнiсть Нашого Розуму! I Нас хоч i небагато, але ЗНИЩИТИ НАС НЕМОЖЛИВО нiякiй гидотi та злидням, як неможливо знищити Сiяння Сонця якоюсь там болотною темрявою!
  Справжня Українська Берегиня бере з собою люстерко на рибалку не задля того, щоб навести красу та вроду /вона й так гарна й божественно красива ЗАВЖДИ Й ВСЮДИ!/, а для того, шоп подивититися на свiй вигляд, коли вона без жодного слова, мовчки пояснює усiм телепням - хто така гiдна наступниця Наших величних пращурiв - авангард Козацького Роду нащадкiв Київської Русi!
  
  I дарма усiляки там потуги Українського Верховного "кнесету" "продати" Українську Землю! Се просто ФIЗИЧНО НЕМОЖЛИВО! Фашисти гiтлеровської навали навiть пробували її вивозити потягами... Київську Русь просто неможливо вивеЗти чи продати! - Київ як стояв, так i буде стояти! Не зважаючи на те, що вороги аж всираються вiд бажання його знищити! - ФТОПКУ!
  I нехай це виглядає, як знищення Нашими Воїнами путлєрських дуболомiв "НА ДОБРИВА для бурячкiв та огiрочкiв" та розбирання "НА СУВЕНIРИ" танкiв та технiки окупантської навали оркiв Нашими миролюбними та завзятими Господарями Української Народної Республiки Нашої самобутньої Київської Русi! Нехай! Ми як були Козацьким Родом, якому нiколи не буде переводу, так ним завжди i будемо - навiки! НАЗАВЖДИ!
  СЛАВА НАМ - Господарям славетної Української Народної Республiки нащадкiв Київської Русi!
  СМЕРТЬ катам, вбивцям та окупантам!
  Українська Нацiя - ПОНАД УСЕ!
  
  Борцi за Волю та незалежнiсть Української Нацiї Української Народної Республiки, заснованої у 1918 роцi та ДОНИНI IСНУЮЧОЇ й МИ У НIЙ ЗАРАЗ ЖИВЕМО/й ДОНИНI також ТАК САМО УНР називаєцця у ст. 5 Конституцiї України 1996 - РЕСПУБЛIКА, де головним носiєм влади є НАРОД, тобто Наша Республiка так й значить - Народна, тому поняття "республiка" у ст.5 КУ96 слiд читат, як УНР!/
  
  1. Воїни, народнi ополченцi, бiйцi ЗСУ, воїни УНР, ОУН, УПА, добровольцi тероборони, вiйськових формувань для боротьби з орками-окупантами та ворогами Української Нацiї, /полiцаї сюди не вiдносяцця, бо є незаконним протинародним озброєним формуванням, окрiм тих, хто як простий звичайний українець став добровольцем у боротьбi з окупантами! - вони ж не кричать на передовiй - "я - полiцай!" отож-бо!/
  2. Козаки та козацькi i юнацькi молодiжнi козацькi органiзацiї.
  3. Пожежники, вогнеборцi, рятувальники.
  4. Медперсонал, хiрурги та лiкарi, якi активно приймають участь у боротьбi з окупантами.
  5. Воїни розвiдки та контррозвiдки.
  6. Борцi з ЗРАДНИКАМИ /колаборант - це зрадник/, диверсантами, провокаторами, панiкерами, мародерами, прихильниками та побiчними оркiв окупантiв, "засланими козачками", iнформацiйними провокаторами та диверсантами.
  7. Волонтери - годувальники партизан бiйцiв та воїнiв, виробники та постачальники транспорту, амунiцiї, одягу, засобiв життєзабезпечення бiйцiв та воїнiв, зброї та обладнання для захисту та боротьби з орками-окупантами,
  8. Партизани - виробники обладнання та засобiв фортифiкацiї, превентивних засобiв боротьби з ворогами та окупантами /коктейлi Молотова, саморобна зброя, переобладнання трофейної зброї для боротьби з ворогом та окупантами/, цивiльнi, якi використовують знешкодження, отруєння окупантiв, диверсантiв та зрадникiв, захоплення їх у полон, якi виводять з ладу, знешкоджують засоби вбивства та вiйськову технiку ворогiв є партизанами/.
  9. Активнi мiтингувальники, агiтатори, iнформацiйнi блогери, якi приймають активну участь у боротьбi проти проти окупантiв та ворогiв також є партизанами.
   Козак =GrafBorisfen=
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"