Сафронов Юрий Викторович : другие произведения.

Омофор - Житіє Ангельське 9 (Небеса)

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Омофор - Житіє Ангельське.
  Частина 9 - Небеса.
   (аудіо версія: https://www.youtube.com/watch?v=v_pkxCYKln4 )
  Ми підійшли до надзвичайно цікавого розділу - Небеса. Цей розділ присв'ячений позатілесному життю - упокоєнню. Яким чином людина проходить міжчасся, альбо період коли часова складова не має над нею влади? Яким чином наші батьки, предки, існують з нами, існують у нас у нашій оболонці? Яким чином свідомість, особистість існує поза межами тіла?
  Для того щоб це зрозуміти, давайте поглянемо на будову останн'ої з оболонок тіла. Поглянемо на захисну оболонку. Вона складаєт'ся з двох компонентів - решітки та її наповнення. Уявити це можливо як кольорове вітрило у церкві, де металічний каркас утримує скельця вітражу. Воля людини являє собою решітку, а внутрішній емоційний стан наповнення цієї. І як ви уже знаєте найкращим захистом є Любов. При домінюванні будь-якої із чакор внутрішнього організму, вся захисна оболонка набуває відповідного спектрального забарвелення. Людина все бачить у визначенному спектрі, ніби вдягнувши окуляри що пропускають лишень обмежений спектр світо бачення. Людина бачить лишень те, на що налаштована. Тільки коли усі чакри є у врівноваженому стані наступає баланс та гармонія, розширення по сердечній чакрі та бачення усіх кольорів райдуги без обмежень - оболонка стає прозорою.
  Що відбуваєт'ся при створенні дублікату. Людина силою волі створює каркас і наповняє його емоційним посилом, який несе у собі інформаційну складову.
  Тепер увага! Данний дублікат не потребує фізичного тіла він існує без нього та мандрує згідно закладеного посилу. Як ми уже сказали, врівноважиючим моментом є Любов і Омофор, про який ми так довго ведемо мову, є тим каркасом що охоплює землю та наповнений любовію ангельских душ. Людина що не сягнула у своїй духовній мадрівці балансу та гармонії мандрує внутрішніми стежками Омофору, подібно тому як енергія переміщається крізь чакральну структуру. І так як енергія є зв'язана із усім організмом, так і особистість. Зазначимо що особистість поза тілом не є обмежена іллюзією Я, та може при потребі утворювати свою копію та одягати потрібне Я. Це може відбуватись як для втілення так і для короткого візиту до втілених. Також зазначимо що у міжчассі особистість покоєт'ся як у Омофорі так і у копіях омофору у оболонках своїх рідних та близьких, підтримуючи та захищаючи їх.
  
  20 грудня 2017 року (основна інформація прийшла на св'ятого Миколая 😊)
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"