Середа Владимир Афанасьевич : другие произведения.

А в чём различие между партиями?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    А как избирателям разобраться в различиях между политическими партиями -- все они за демократию, все за социальную защиту, за экономический рости за благосостояние населения... А толку до сих пор ни какого.


  
  
  
   В ЧОМУ Ж РIЗНИЦЯ МIЖ ОПОЗИЦIЄЮ ТА ВЛАДОЮ.
  
  
   Бiльшiсть виборцiв, знайомлячись з програмами партiй, не бачать рiзницi мiж владними та опозицiйними партiями. I тi, i iшi за демократiю, за соцiальний захист громадян, за розвиток економiки, та зростання добробуту населення.
   Тому не дивує незначна рiзниця на виборах мiж провладними та опозицiйними партiями, не бiльше 3-4 вiдсоткiв. Та якщо згадати iсторiю зародження демократiй в захiднiй Європi у 16-17 сторiччях, то там ситуацiя була зовсiм iншою. В протистояннi мiж королем та парламентами, майже все населення одностайно пiдтримувало парламент! Тому i громадянська вiйна закiнчувалась скорою та повною перемогою парламентiв i стратою королiв! Так вiдбулось i у Англi§, так вiдбулось i у Францi§. Що було пов'язано з чiтким розумiнням населенням рiзницi мiж свавiллям королiв та демократичною природою парламенту по захисту прав людини.
   А от в Укра§нi виборцi ще не розумiють природи демократi§ i не бачать рiзницi мiж iснуючою державною полiтичною системою, створеною Сталiним ще в 30 роки минулого сторiччя,та демократiєю. I головним чином це недолiк роботи партiйних iдеологiв, якi не розробили теорi§ переходу вiд тоталiтарно§ централiзовано§ полiтично§ системи, яка спирається на бюрократичний апарат, захищаючому право верховно§ влади на свавiлля, до децентралiзовано§ демократично§ системи, захищаючою конституцiйнi права громадян.
   На жаль в кра§нi не має нi однiє§ полiтично§ партi§ яка б сформулювала рiзницю мiж iснуючою полiтичною системою держави, яка спирається на всевладдя бюрократiв-чиновникiв, та демократичною полiтичною системою, яка забезпечує захист плав людини.
   Партi§, яка почне роботу по розвитку демократично§ полiтично§ системи, яка зможе донести до виборцiв необхiднiсть та важливiсть проведення реформування полiтично§ системи, буде гарантовано вiд 40 до 60 вiдсоткiв голосiв виборцiв.
  
   Середа В.
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"