Артьо Шевеньонiв : другие произведения.

Вiд пластунських таборiв до концентрацiйних

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    несплячi мерцi


   Вiд пластунських таборiв до концентрацiйних
  
   Хто винен у кровопролиттi, як не колишнi мiнiстри оборони, що закликали "наказами" до ЗБРОЙНОГО повстання всiх, хто має вогнепал. Хто як не пластунськi табори та їхнi заокеанськi спонсори, що змалку перетворюють людей на бездумних моральних потвор, що мають ненависть до свiтла через брак критичного та творчого мислення. Хто, як не упирi, що ставлять беззбройних воїнiв на колiна та знущаються з них, хто пiд стволом фузiї вибиває лояльнiсть чи каяття з чинних голiв на мiсцях. Вони є герої лиш у купi, лишень з автоматом та зi шкарпеткою на пицi.
   То вони мусять стати на колiна за те, як заплямували, зганьбили та дезорiєнтували свою країну на вiки та поперед всiм свiтом!
   Люде й народи! Прекрасним є те спiльне, що є мiж нами--той образ Божий, що проектується у все розмаїття мов та культур. Дiлiмося отим багатством одне з одним. Лиш спершу треба викреслити та пiддати прокльону всiх потвор, всiляку недорозвинену фашистську мерзоту з кожного колiна. Оту расу недолюдей, ненависникiв, коричневої недоумкуватостi--вижинати геть, витискати бойкотом вiд усiх людей доброї волi.
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"