atyo szewenioniw : другие произведения.

На галицяя палиця є

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    et tu, брате?


   На галицяя палиця є
  
   Отсе вже й з УПЦ МП пiдлабузники знаходяться, що закликають росiян "не називати українцiв фашистами та бандерiвцями". Загравати з мерзотою хочеш? Де, на яких каналах чув чи бачив ти, важоний заляканий, наче ВСIХ українцiв хтось отак називав? Чи, бува, термiни ся не сподобали? Но але то вже вiбачєйте: што стрешнего в тiм, аби назвати фашиста фашистом, маючи на увазi цiлком конкретну групу? Чи волiєш роздiлити всю вiдповiдальнiсть iз тими гнидами, як невiльний колаборацiонiст? Пане Коваленко, повiдай, як смiливий єс.
   Україна була й буде ще єдиною-неподiльнов, лиш за єдної умови: вислати галицаїв геть! Най тiкают до канад, польщ, пiвнiчних европ--отам саме прихищают усiх бандитiв та вурдалакiв. Там стрiнут ся iз сирiйськими головорiзами та чеченськими наймитами, же вони радше западнi грошi вкладут у теракти замiсть помогти вибудувати свої землi. I тi, й iншi партiйоти полюбляют лаяти невiрних та несвiдомих, водночас селячи сь на чужинi й повчати студи патрiотизму й вiдданостi.
   Нереально всiх вислати? Згодом самi зiрвут ся, коли зачне люд поневiряний хопити й стрiляти їх наче курчат. Тепер же--просто суцiльний бойкот, тотальний iгнор та цiлковита екскомунiкацiя вiдлюдкам, що слали люд посполитий на смерть за власний зиск, та не на власний кошт.
   Вурдалакам та упирям--чiп осиновий в груди.
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"