Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Блуд генсека

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Тiльки що ознайомився iз газетою "Київський вiсник" вiд 2 серпня 2008 року. За порогом ХХI столiття. А нам генсек Петро Симоненко знову спiває пiсню про класову боротьбу i можливостi схвалення введення в Українi погодинної плати за працю...


   "БЛУД ГЕНСЕКА"
   Тiльки що ознайомився iз газетою "Київський вiсник" вiд 2 серпня 2008 року. За порогом ХХI столiття. А нам генсек Петро Симоненко знову спiває пiсню про класову боротьбу i можливостi схвалення введення в Українi погодинної плати за працю...
   Невже Петро Миколайович до сих пiр не зрозумiв, що сьогоднi на часi має стояти не питання про класову боротьбу, а про приховану боротьбу мiж чоловiком i жiнкою. Не обмежений чи необмежений робочий день з погодинною платою за працю, а п'ятигодинний робочий день при змiнному триденнику з трирiвневою системою плати за працю повинно в найближчий час стати нормою. Для цього потрiбно лише вiдкрити очi собi i iншим, що пiсля СРСР часи занадто змiнилися. За часiв СРСР ми жили в умовах вiльного доступу до iнформацiї при обмеженостi iнформацiї, зараз же iнформацiя не обмежена при закритому доступi до неї. В цих умовах при "навалi" iмпортних товарiв вiд захiдних автоматизованих виробництв важко зберегти обличчя чоловiка при непомiрному збiльшеннi запитань жiнки, яка народжувала у 20-25 р. i вже не збирається народжувати пiсля 50-ти, "ложась" на лаври бабусi i прабабусi, тим самим прокладаючи собi дорогу на кладовище. Але може варто думати саме про цю "Боротьбу". Про вищу форму виявлення любовi - кохання. Проти волi згадуються слова у голосного телемарафона: "У нас сексу немає". Адже це i було найвище досягнення робочого класу. Кохання i секс - речi дiаметрально протилежнi. Чи не час зняти маску лицемiрства перед нашими дiтьми, коли вони сотнями втiкають вiд своїх батькiв. Чи не пора задуматися про застарiлi радянськi традицiї в освiтi i в сучасних тенденцiях прихованої пiдготовки бiологiчних роботiв? Настав час подумати i про необхiднiсть подальшого нарощування темпiв науково-технiчного прогресу, коли за вiкном актуальнiсть всезагальної трудової зайнятостi населення України i проблема переродження сiм'ї в родину.
   Чи не пора замiсть вчорашнiх лозунгiв пiдняти високо новi сьогоднiшнi?
  
  
  
   С.Сингалевич
  
  
   2008р.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"