Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Практична фiлософiя

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Осмислення свiтоустрою i мiсця в ньому людини можливе лише через призму фiлософiї. Фiло-софiя (за грецькою мовою) любов до мудростi.


   Практична фiлософiя
  
   Осмислення свiтоустрою i мiсця в ньому людини можливе лише через призму фiлософiї. Фiло-софiя (за грецькою мовою) любов до мудростi. Але бiльш реальне осмислення фiлософiї можливе лише через фало-софiю (з використанням асоцiативного мислення), що i є суттю фiлософiї, як основи життя, регенерацiї клiтин органiзму. А отже, Богом створена людина саме для фiлософського мислення, яке потребує як логiчного, так i асоцiативного мислення. Бо тiльки в такому ракурсi починаєш розумiти значення слiв i їх вагу. Отже, за Бiблiєю, спочатку було СЛОВО. А значить, весь свiт будується на значеннi слiв. Бiльшiсть нас, українцiв, володiє досконало гордою росiйською та м'якою, не менш гордою, українською мовами. Саме двомовне тлумачення слiв дозволяє визначити справжнi язичницькi фiлософськi орiєнтири при визначеннi iстинного значення вивчаємого об'єкту. Та все ж вiдсутнiсть в українськiй мовi аналога слова "возложить", нiвелює чоловiчу особистiсть, деколи перетворює його на ганчiрку, бо чоловiк має право ВОЗЛОЖИТЬ на себе обов'язки чоловiка, батька, сина, господаря, i саме це звучить гордо! Саме тому нам так необхiдна двомовнiсть, особливо при визначеннi товару. Адже, в українському трактуваннi, товар має бути послугою, в духовному i матерiальному значеннi цього слова. А отже, життєвий цикл такого товару має вiдповiдати термiну дiї вiдповiдної послуги. Для цього треба навчитися фiлософському мисленню, iнакше кажучи, вивчити i проаналiзувати дiю всiх зв'язкiв, створення яких можливе при контактi даного об'єкту iз свiтом. Тiльки такий, глибокий, аналiз дасть можливiсть панувати українським товарам на ринку i за цiною, i за якiстю. Трирiвнева система оплати працi забезпечить вiдповiдний, правильний старт у цьому напрямку.
   Але зробимо пiвкроку назад. Нами керує власне Мiнiстерство Охорони Здоров'я Голови. I саме воно вiдповiдає за здоровий стан людини. Йому лишень потрiбен правильний рацiон. Девiз молодих членiв суспiльства, якi в захопленнi вiд пригод Гарi Потера та хронiк Нардiї: "Не треба їсти своїх молодших друзiв" має стати Законом для кожного. Отже молодiсть, гарне здоров'я i самопочуття Вам забезпеченi. А вiдтак у Вас з'явиться потяг до знань i до працi. Завдяки Вам запрацюють заводи, буде прийнята Верховною Радою Програма Безкоштовної обов'язкової добровiльно-примусової початкової вищої освiти iз "курсом молодого бiйця" i "виробничою практикою" по закiнченнi навчального закладу. П'ятигодинний робочий день стане нормою. Плодотворною працею Ми поставимо на ноги пiрамiду "лохотрону", вже п'ятнадцять рокiв нав'язуємого українцям американськими радниками "соцiалiзму" на захiдний манер, i здiйснимо перехiд до справжнього комунiзму з безгрошовим обiгом товарiв i послуг.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"