Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Любов i сила

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ось тiльки пролунав переможний гонг поєдинку Володимира Кличка, та пам"ять повернула до початку


   Любов i Сила
  
   Ось тiльки пролунав переможний гонг поєдинку Володимира Кличка, та пам'ять повернула до початку, коли на туманному Альбiонi почастiшали кулачнi дуелi мiж претендентами на серце коханої. То чи сповнене любов'ю подружнє життя дiвчини i переможця поєдинку, за перебiгом якого вона спостерiгала iз повною байдужiстю i азартом глядача римського амфiтеатру? I що робити з любов'ю переможеного, адже тiльки серце слабшого, в переважнiй бiльшостi, сповнене справжнiм коханням?
   От i маємо дилему. Сила породжує жорстокiсть i байдужiсть. Безсилля, сповнене силою любовi, дає людинi справжню силу i мужнiсть у подоланнi життєвих перепон та захистi основ буття. Адже сила любовi i справжнього кохання у взаємоповазi i шанi кожної хвилини спiльного життя.
   Так дамо ж свiту приклад справжньої любовi. Україна, без'ядерна i безсила, сповнена поваги почуттiв i надiлена силою кохання, має не просто примирити ворогiв, а й заснувати сiм'ю народiв, в якiй мир i злагода тримаються на повазi i справжнiй любовi, секс замiнений коханням, тому що тiльки в такiй трiйцi є справжнiй сенс, бо тiльки мудра жiнка може жити в однiй квартирi з двома чоловiками...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   2008р. Сингалевич С.В.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"