Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Украина Гарри Поттера

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Чiтке усвiдомлення реалiй сьогодення видатною жiнкою на iм"я Джоан Роулiнг дозволило їй знайти шлях до сердець юних ...


   Україна Гарi Потера
  
   Чiтке усвiдомлення реалiй сьогодення видатною жiнкою на iм'я Джоан Роулiнг дозволило їй знайти шлях до сердець юних членiв майбутнього свiтового суспiльства через безлiч образiв, якими так наповнене життя i навчання Гарi Потера та його друзiв у Школi Хогвардц. Та байдужiсть значної частини їх батькiв до долi своїх дiтей через начебто старший вiковий ценз, а насправдi нерозумiння причин такої шаленої популярностi книги i її екранiзацiй, а тому й ненавмисне поширення плiток про якийсь такий негативний вплив їх на свiдомiсть дiтей. Небажання тиснення на волю дорослих iз усвiдомленням дiйсної вартостi прокатних лiцензiй, ускладнених примусовою українiзацiєю, вимагає зосередження уваги на груповому вихованнi майбутнiх батькiв через "домашнiй перегляд" вже iснуючих екранiзацiй, iз проведенням вiдкритих семiнарських занять пiсля цього.
   Складнiсть i неоднозначнiсть сприйняття довколишнього свiту дорослими i 12-тилiтнiми членами суспiльства фактично розбили нашу країну на два табори: читаючих та разом з Гарi прямуючими стежками його чарiвної країни i "маглiв", що оточують i нас i Гарi, сповненi своєю байдужiстю. Разом з тим, саме свiт чарiвникiв Гарi та його друзiв безпосередньо пов'язаний з Україною, Прикарпаттям, бо що може бути ефективнiше за правильний пiдбiр слiв при правильному i тактовному зверненнi. Чи нема цим словам казкових аналогiй? Бо школа правильного розумiння i застосування слова "кохання" саме тут!!!.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"