Сшен Ген : другие произведения.

Вепр син Горили

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  За допомогою Андрія тренер дівчачої команди району по волейболу і за сумісництвом вчитель фізичної культури і спорту в школі **ска захотів підвищити волейбольні успіхи хлопчиків. Як він в не особливо тренованому, до цього, рослому і широкоплечому сільському парубку розгледів волейболіста приховано в тумані густої алкогольної пари. Любив цю справу Василь Грігорієвіч. По цьому він неодноразово був біт і ганяємо життям. Але талант не пропіл і він, зі всім своїм талантом, серйозно зайнявся хлопчиком.А ще, на біду хлопчиськові, вітчим його перебрався в місто і на грунті загальних інтересів заспівався з великим тренером. Правда спочатку у них був один інтерес, рідкий. Потім товариша по чарці тренер заразив ентузіазмом з приводу великого майбутнього Андрюши і що не брав до цього участь у вихованні пасинка, той почав контролювати домашні тренування. І не заперечиш - ВДВ мл*ть. Але в останньому класі вчитель фізкультури вже не сильно обтяжував школяра. Грати в м'яч у хлопчика не виходило. . Подача потужна, така, що важко приймається, а гра в сітки і прийом подачі якнайгірше. Особливо під час змагань, хвилювався сильно парубок. "Ні у п*, ні в червону армію" Так матюкався вчитель в перерві першого змагання Мучився фізрук натаскувавши премудрощам волейболу і перестав. Розчарувався.
   А ось вітчим не здався. Подумаєш м'ячик над сіткою ганяти, справжній чоловічий спорт це футбол. Але бігав Андрій погано і не було великого футболу в їх місті. Ще мужикові гідно піднімати залізо і боксувати. Від боксу парубок отбрехался, відіб'ють голову. " Та це проблема, ти і так не дуже розумний" визнав отчим, повів в тренажерний зал. " За перший місяць заплачу, а потім сам" В клубі головним був інший фізрук з його школи. Спотворював правда в інших класах, але Андрій знав він, подружив з штангою не поганих, навіть знаменитих атлетів. І Андрій під його керівництвом піднімав хорошу вагу, але в своїй ваговій категорії, він не міг розраховувати на пристойний результат. Важив він теж не мало."І від куди в тебе стільки", дивувався вчитель "начеб нормально виглядаєш".
   По цьому в університет поступив в хорошій фізичній формі. Його перевірили і запросили в команду академічного веслування. Починав в парній четвірці. Потім була вісімка орна. З нею і перемога в універсіаді. Потім місце в збірній країни і не хороша історія з допінгом. Витягував урок; Не можна так сліпо довіряти людям. Підозрілі були ці ін'єкції вітамінів. Із спортом йому довелося розлучитися і з університету його турнулі. Хвостів було багато накопиченим, із зборами і змаганнями, не встиг виправити. Керівництво натякнуло що академічний рік брати не бажано. Його наявність в списках студентів не здоровий інтерес може викликати в зарубіжної преси. А адже команда і цього року в міжнародних змаганнях бере участь..
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"