|
|
||
ИНВЕСТИЦИєЕ У КРИПТОКРУТ |
Ако желите да диверзификуЌете своЌу имовину или покушате да откриЌете нове алате или покушате да остварите супер профит на нечем новом, онда Ќе крипто валута можда за вас.
FINRPOPHET (https://finprophet.com) вам омогу"ава да добиЌете прогнозу за наЌпопуларниЌе. На пример, гор®а слика приказуЌе валутни пар Битцоин (БТЦ) - амерички долар (УСД). Као што можете видети са графикона, у наредних шест месеци систем предвиђа раст, па Ќе у складу с тим могу"е и да е пове"авати капитал.
Можете да одаберете пар криптовалута или ручно или помо"у аутоматске анализе у оде ку "стратегиЌе тргова®а".
Да бисте то урадили, у подешава®има треба да изаберете алатку "Крипто" (крипто валута)
А након тога имат "ете приступ листи парова крипто валута, као и ®иховоЌ потенциЌалноЌ профитабилности током одређеног временског периода.
Ако брзо повлаче®е капитала ниЌе релевантно за вас, онда препоручуЌемо да обратите паж®у на заштиту свог портфе а, а поред куповине валуте, можете поди"и ИЦО и токене како бисте умножили своЌе инвестициЌе.
Суштина овог процеса Ќе у томе што куповином криптовалуте добиЌате +% због раста вредности валуте, +% због пове"а®а вредности токена криптовалуте.
На пример, ако Ќе ваша крипто валута порасла за 5%, а токен Ќе порастао за 10%, на краЌу "ете добити пове"а®е имовине за 15,5% (множи се%).
Успешна улага®а и
победе на финансиЌским тржиштима!
|
Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души"
М.Николаев "Вторжение на Землю"