|
|
||
ИЗБОР АЛАТА ЗА ДНЕВНУ ТРГОВИНУ, ИЗБОР НАєХОNoНИєИХ ИНСТРУМЕНАТА |
Природна же а сваког инвеститора или трговца да максимизира своЌ профит. Али ако дневно тргуЌете и радите на нестабилним инструментима, онда, очигледно, морате да одаберете инструменте са максималном волатилнош"у.
Да бисте максимизирали профит током дана и могли да одаберете наЌхлап е и наЌпрофитабилниЌе инструменте, ми на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) створили смо посебну услугу.
Услуга "НаЌхлапиЌи инструменти":
https://finprophet.com/en/pages/instruments/volatility
Изгледа овако:
Можете видети просечну волатилност за различите временске оквире.
На пример, гор®а слика приказуЌе волатилност сортирану према наЌновиЌем датуму. ПогледаЌмо графикон цена првог инструмента.
Као што видите, инструмент Ќе заиста врло нестабилан. Али ми то не бисмо сматрали потенциЌалним алатом. Веома рашчупана и хаотична трговина.
Иначе, прогноза вектора крета®а квота приказана Ќе наран¤асто.
ПогледаЌмо следе"и алат:
ОваЌ алат Ќе ве" заним ивиЌи. Као што видите на графикону, инструмент Ќе нестабилан ве"ину времена. Међутим, у поређе®у са претходним инструментом, очигледно се тргуЌе ®име и нема хаоса какав смо видели на претходном графикону.
Иначе, прогноза Ќе овде приказана и наран¤асто. Као што видите, неуронске мреже предвиђаЌу бочни тренд инструмента.
Више предвиђа®а можете добити на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com).
Успешна улага®а и
победе на финансиЌским тржиштима!
|
Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души"
М.Николаев "Вторжение на Землю"