Степанов Аполлон Владимирович : другие произведения.

Сигнали За УлагаЊе И Трговину

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    СИГНАЛИ ЗА УЛАГАЊЕ И ТРГОВИНУ

Ако тражите инвестиционе и трговинске сигнале, можете их погледати и поди"и на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals). Сигнали на FINPROPHET.COM су следе"и:

У овоме су врло сличне разголитеним трговинским стратегиЌама (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy):

Заправо, сигнални подаци се граде на основу података стратегиЌе тргова®а.

Као што можете да замислите, немогу"е Ќе ручно анализирати хи аде акциЌа и других финансиЌских инструмената. Свака би требала бити анализирана технички и / или фундаментално. Повежите индикаторе. Одлучити. У наЌбо ем случаЌу, анализира"ете неколико десетина дневно. Међутим, аутоматизованим системима ниЌе битно колико треба анализирати. Брзи су, тачни и никад се не умараЌу. Као резултат, они нам омогу"аваЌу да направимо избор наЌзаним ивиЌих сигнала у погледу улага®а и трговине.

Ако узмемо у обзир систем FINPROPHET.COM, тада су сигнали за инвестира®е и тргова®е засновани на стратегиЌама инвестира®а и тргова®а изграђеним на основу система предиктивне аналитике (предвиђа®е финансиЌских инструмената) заснованог на неуронским мрежама. Прогноза заснована на неуронским мрежама Ќе следе"а:

Доступне су прогнозе и сигнали за следе"е финансиЌске инструменте: акциЌе, фЌучерси, валуте, криптовалуте, обвезнице, индекси, ЕТФ-ови, квоте акциЌа инвестиционих фондова.

У нашим осталим чланцима можете погледати саме стратегиЌе на основу коЌих се развиЌаЌу сигнали.

Тренутно се у сигналима заснованим на Кентхнер Цханнел-у и стохастичким индукторима одређуЌе само улазна тачка у стратегиЌу. Ако улажете до шест месеци, тада можете у"и на сигнал и очекивати принос коЌи вас занима. Ако уђете у трговину, тада контролишете потенциЌалну профитабилност и тачку уласка на основу индикатора.

У оба случаЌа морате да схватите да су потенциЌална профитабилност и тачка уласка и изласка назначена у сигналу условни. ПрепоручуЌемо вам да разЌасните на основу контроле тржишта и употребе индикатора: канал, МАЦД, стохастички, ОБВ и други индикатори.

Ови сигнали тренутно не узимаЌу у обзир могу"ност преокрета тренда, присуство одступа®а и друге ствари. Све ово морате сами да контролишете и не користите сигнале у присуству лоших услова.

У буду"ности "емо омогу"ити одабир и одабир стратегиЌа на основу различитих сигнала и параметара.

Ако погледате табелу сигнала, постоЌи неколико врста ®их. За расту"е финансиЌске инструменте (сигнал за куповину / дуго), за пад (за продаЌу / кратки) и за бочни тренд (стан).

Сигнал коЌи вас занима можете одабрати у подешава®има.

Такође у подешава®има можете одабрати размену, врсту финансиЌског инструмента, период прогнозе.

У самоЌ табели имате приступ подацима о профитабилности стратегиЌе, на основу коЌих Ќе разрађен сигнал, потенциЌалним улазним и излазним тачкама, као и ценама.

Сигнале можете сортирати по ступцима коЌи вас занимаЌу. На пример, према профитабилности, као што Ќе приказано на слици:

Као што видите, неке компаниЌе показуЌу значаЌан повра"аЌ.

Међутим, ако паж ивиЌе погледате котациЌе, виде"ете да Ќе тргова®е на неким инструментима нерасположено и не би требало да бирате такве котациЌе. Иако Ќе наравно на вама да одлучите.

Препоручили бисмо да погледате стабилниЌе алате. Иако са ма®ом профитабилнош"у, али знатно ма®им ризицима.

Као што можете видети доле, иако компаниЌа не показуЌе принос од 300%, постоЌи разум иво тргова®е и разум иво крета®е цена:

МАКСИМИЗАЦИєА ДОБИТКА

Ако желите да пове"ате своЌу профитабилност, максимизирате профит, онда треба паж иво и свеобухватно одабрати инвестиционе и трговинске стратегиЌе. Ако улажете у компаниЌу, процените Ќе не само технички или на основу прогноза и података из сигнала и стратегиЌа, ве" и фундаментално. За ово имамо и услуге. Процените ста®е на тржишту, можете проценити тржишну прогнозу. За ово имамо и услуге.

Обавезно диверзификуЌте своЌе инвестициЌе. Ако уложите у десетак компаниЌа, а две пропадну, остало "е вам донети профит.

Исправно процените компаниЌу технички, на основу различитих показате а. Ако желите, можете користити наше показате е, коЌе можете додати финансиЌском инструменту. Али препоручуЌемо употребу индикатора у вашим трговинским терминалима због чи®енице да наше котациЌе нису у реалном времену.

НАЛАЗИ

Наше услуге радимо тако да их може користити било ко, чак и почетник инвеститор коЌи не разуме апсолутно ништа у тржиште акциЌа и финансиЌских тржишта. Ипак, то не иск учуЌе чи®еницу да увек требате приступити било ком пита®у висококвалитетно и разумети онолико колико то ваше могу"ности допуштаЌу. Али истовремено "емо покушати да преузмемо значаЌан део ваших потешко"а.

Желимо вам успех

и победе у финансиЌским

тржишта!

Тим Finprophet.com

К учне речи:

Избор инвестиционих сигнала, избор трговинских сигнала, у шта инвестирати, како инвестирати, како трговати, у шта инвестирати, трговински сигнали, инвестициони сигнали, пове"а®е профитабилности улага®а, финансиЌски саветник, инвестиционе идеЌе, пове"а®е профитабилности инвестициЌе портфолио, пове"а®е инвестициЌа, пове"а®е ефикасности улага®а, пове"а®е ефикасности улага®а, раст инвестициЌа.


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"