Сухомозский Николай Михайлович : другие произведения.

Правдюки & Скоробогатьки

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Фантасмагорическая картина боевых действий защитников социализма против "новых нуворишей".

!!!!!!!!!АВТОРСКОЕ ПРЕДОСТЕРЕЖЕНИЕ: читать сей опус следует только тем, кто имеет богатое воображение и хотя бы минимальное представление об украинском языке!!!!!!!

ПРАВДЮКИ & СКОРОБОГАТЬКИ

Боевик, составленный из названий населенных пунктов Украины

Действующие лица:

   Красный партизан - борец за счастье народа.
   Выдвиженец - личность хорошо известная из советских учебников истории.
   Молодой шахтер - парень, полгода не видевший зарплаты.
   Парфен - колхозник из Буковины.
   Котовцы, комиссары, кожемяки, свинари, представители "нового мира" из числа "крутых". А также чехи, сербы, черногорцы, галичане.
  
   События разворачиваются в лесу и на ратном поле брани, где противоборствующие стороны ведут разборки с применением холодного и огнестрельного оружия.
  

I

   Степ. Великий Степ. Раймiсто. Залiзниця. Новий Завод. "Керамiк".
   Нова Роща. Веселий Гай. Сад. Ставки. Лугове. Польове. Курган. Лани. Золоте Поле.
   Рiдколiсся. Трилiси. Лiсне. Лiсове. Чорний Лiс. Сосни. Смереки. Тополi. Осикове. Вербiвка. Рiдкодуб.
   Мiжгiр'я. Мiжлiсся. Перелiсок. Бур'яни. Кропивище.
   Займище. Дебрi. Чагарi. Кущинцi. Гущанцi. Хащувате. Хащеве. Глухiвцi. Баюри.
   Просiка. Горби. Крутогорб. Рiв. Яр. Сухий Яр. Долинка. Лужок. Приовражне. Гайок. Дiброва. Поляна. Печера.
   Озера. Солоне Озеро. Серноводське. Острiв. Петроострiв. Човниця. Брiдок. Пiщаний Брiд. Броди. Чортория.
   Широка Гребля. Мельниця. Потоки. Чорний Потiк. Високий Камiнь. Вiтри. Волна. Хвилi. Чайки.
   Манькiвцi. Пiски. Солонцi.
   Тропове. Плавнi. Комишi. Очеретувате. Очеретине. Мхи. Кальниболота. Багно.
   Роси. Слiди.
  

II

   Зимне.
   Зоряне. Снiги. Кучугури. Холодiвщина. Студениця. Стужиця. Льодяне. Снiжки.
   Шушкiвка. Сiряки. Кожухи. Кожухiвка. Шубiвка. Шапки. Куртiвка. Кожанка. Сапожин. Сапогове. Постолiвка. Унучки.
   Хукалiвка. Хрипки. Чмихалове. Сапочiв. Чиркiвка.
  

III

   Лiтин. Лiтогоща.
   Туча. Хмарiвка. Темне. Щурi.
   Комар. Комарiв. Комарiвка. Мошкiв. Великi Мошки. Мурашка. Павучки. Павуки. Жуки. Шершнi. Блошинцi. Муравейня.
   Жигалiвка. Жигайлiвка.
   Сухота. Вiтрянка. Золотуха.
  

IV

   Табори. Таборище. Халупки. Землянки. Шалашi. Палатки. Курiнь. Погреби. Окопи.
   Пайки - Стодульцi.
   Твердохлiби. Баланди. Макуха. Гарбузи. Коропчик. Бiлка. Борсуки. Їжаки. Кошечки. Кроти. Бабаки. Горобцi. Личинки. Падалки. Кислиця. Гнилички. Ракобовти. Боброїди
   Бiдин. Животiвка. Худяки. Худобiвщина.
   Сiм Колодязiв. Кринички. Копанка.
   Недайвода. Безводдя.
  

V

   Винокурня. Гуральня. П'яновичi.
   Сугрiв.
  

VI

   Червоне Зарiччя. Караван. Старий Караван. Лiсна Колона. Володимир-Ульянiвка.
   Загальна Користь. Спiльне. Обще. Боротьба.
   Старики. Сiре. Ратне. Ранжеве. Вiйськове. Бойове. Партизанське. Партизани. Красний Партизан. Пролетар. Кошове. Геройське. Гвардiйське. Чапаєвка. Суворове. Котовське. Котовцi. Котовка. Козачки. Iванкiвцi. Кожум'яки. Козорiзи. Заводське. Червоний Шахтар. Червоний Орач. Свинарi. Погорiльцi. Видвиженець. Сокiл. Московське. Комiсарове. Бiльшовик.
   Комунiстичне. Iнтернацiональне. Патрiотичне. Патрiотiвка. Комiнтернiвське. Третiй Iнтернацiонал. Паризька Комуна. Революцiйне. Повстанське. Буревiсник.
   Виносливе. Гарт.
   Рублiвка. Копiйкове. Копiївка.
  

VII

   Помiчна.
   Маразлiївка. Нище.
   Москалi. Бульбiвщина.
   Парфен. Небрат. Русин. Робiтник. Рудокопи. Молодий Шахтар. Бурлаки. Батраки.
   Далеке. Перельоти. Арабка. Орлiвка. Гусарка. Сильне. Кипуче. Смiле.
   Пiонер. Пiонерське.
  

VIII

   Правдюки. Немиринцi. Вестерничани. Моськiвка.
   Роїще. Ройове. Швадрони.
  

IX

   Мудриголови. Мислятин. "Iскра". Майбутнє.
   Перебудова. Вiдродження. Шлях незаможника. Нова Сiч.
   Балаган!
  

X

   Сiрi Хутори. Безiменне. Маскiвцi. Пiдпiльне.
   Маршали. Полковниче. Майори. Старомайорське. Капiтанiвка. Сотницьке. Хорунже. Солдатське. Рядове. Червоноармiєць. Рядова. Краснофлотське. Боцманiв. Матросiвка. Червонокозирiвка. Республiканець.
   Дивiзiя. Полкове. Роти. Стiнка.
   Право Жовтня. Кумачове. Червоне Знамено. Червоний Прапор. Червона Зiрка. Красна Роза.
   Гнiвань. Боротьба. Соцнаступ. Вирiшальний:
   "Рiдна Україна! Батькiвщина!! Слава!!!".
  

XI

   Червоний "Запорожець". Кiнне. Горбоконiвка. Конище. Коники. Рисакове. Санище. Вiл.
  

XII

   "Аврора". Булатiвка. Кирасирське. Саблине. Кольчугине. Пугач. Старi Шомполи. Топори. Сокиринцi. Топiрчики. Точилове. Точене. Гостре. Обухове. Вили. Рогачi. Жердя. Кiлки. Кiлочки. Цiпки. Лоза. Лукiв. Кнути. Однорiг. Цуцилiв.
   - Барабанове!
  

XIII

   Новоруське. Новоекономiчне. Новий Етап. Скоробагатьки. Богатирiвка. Крамарщина. Торговиця.
   Фортунатiвка. Новаки. Новий Свiт. Новий Мир. Новоукраїнка. Крутеньке. Лобурi. Бовдурi. Дурбайли. Ницi.
   Бритiвка. Браткiвцi. Братанiвка. Братолюбивка. Подiльцi.
   Негребiвка. Тасуїв. Ловкачi. Мiхлiвщина. Дерть. Цупiвка. Стягайлiвка. Шкуркiвщина. Воровське. Ворничани. Бандишiвка. Розбишiвка. Грабунь. Грабiв. Грабiвка. Верхня Грабiвниця.
   Ряшки. Харенки. Череванi. Товсте. Пединка. Педашки. Педоси. Педоричi.
   Бабки. Деньги. Марки. Мошни. Чистоганiвка. Тисячне. Мiлiардiвка. Божки. Паньки. Владичень.
  

XIV

   Пiдсобне.
   Боярiвка. Мазепинцi. Жупани. Босiвка. Гнидава. Шпанiв. Сукачi.
   Переселенцi. Кавказ. Новий Кавказ. Бороданi. Кунашiвка.
   Серби. Чорногорцi. Чехи. Галичани. Безбородьки.
   Бiляки. Недобоївцi. Отрокiв. Внукове.
   Вовче. Сила.
   Хвальки. Тупицiвка. Жадькове. Немудруї.
   Новопостроєне. Замчисько. Добробут.
  

XV

   Тайниця. Полiгон. Стрiльбище. Редути.
   Танкове. Гармащина. Пушкарiвка. Пулемець. Гранатiв. Карабинiвка. Бочечки. Порохова. Гримуче. Кулi.
   Грiзне:
   "Вiльна Україна!"
  

XVI

   Передiльниця. Спiрне. Красне Руно - Мiдна Руда.
   Зачепилiвка.
  

XVII

   Середа. Раннiй Ранок. Червоний Ранок. Восход.
   Сiльце. Усичiвськi Будки. Червоний Розсадник. Зоря Комунiзму.
   Червона Поляна. Майдан. Сигнал. Свистуни. Свистунове. Свищiв.
   Явкине. Збиранка.
   Щебетуни. Новини. Небелиця.
   - Невiркiв!
   Думи Хлiбороба.
   Коробки. Сiрнички. Трiски.
   - Паликорови!
   - Паливоди!
   Пожог. Палiївка. Пожарки. Попелiв.
   Мстишин. Скреготiвка.
  

XVIII

   Мостове. Тракт. Обознiвка.
   Стрiлки. Гусарщина. Пластунiвка. Пластюки. Топали. Кружилiвка. Засадки. Шаги. Нападiвка. Атаки. Накат. Тарани. Ударне. Стремiльче. Пролом. Кольцове.
  

XIX

   П'ятниця.
   Юнаки. Сторожове. Стерегуще. Дозорне.
   Оборона. Защита. Защитiв. Каре.
  

XX

   Батальне. Фронтове. Фронтiвка. Бране Поле. Куликове. Бородiно. Вир. Страшевичi. Жахiвка. Звiр. Звiрiвка. Угарове. Сатанiв. Люте. Лютка. Лютарка. Лютiж. Залюття.
   Великi Крушлинцi. Варварiвка.
   Кулакiвцi. Маховик. Махiвка. Побичi. Пикiв. Пиковець. Синяк. Синюха. Синьощоки.
   Носи. Носiвка. Кривуша.
   Уханiвка. Ушакiвка. Iскрiвка. Iскрiвщина.
   Зуби. Мала Зубiвщина. Зубiвщина. Зубильне. Зубове.
   Костiв. Ребрикове.
   Шрамки. Шрамкiвка. Моргуличi. Шишаки. Шишикiвцi.
   Швидове. Пришиб. Трясне. Струсове. Шугаївка. Шайбiвка. Забодакви. Заїкiвка.
   Вогневе. Брацлав. Буча. Гацькiвка. Громiвка. Грем'ячка. Бойкiвщина. Шуми. Шум'яч. Громуха.
   - Бабах Тарама!
   Грякове. Нове Грякове. Дадакалiвка. Стрiлевщина. Стрiльковичi. Стрiлиця. Стрiлече. Стрiлецька Пушкарка. Новострiльцiвка.
   Побiйна. Побiянка. Велика Побiйна. Шугаївка.
   Рубанка. Рубанiвка. Рубанiвське. Порубне. Зрубанцi. Рiзня.
   Вiйниця. Войнашiвка. Войнилiв. Борiвка. Жорнiвка. Боянець. Бiївцi. Бiйнич. Боєвичi. Битень. Буцин. Драчинцi. Новi Драчинцi. Мочулянка. Мочалище. Трощин. Клепали. Топилiвка. Топило. Молоткiвцi. Молотiв. Косакiвка. Метьолкине. Метельне. Поливанiвка. Новогупалiвка. Розкидайлiвка.
   Руський Мочар. Гвiздець. Раневичi. Покотилове. Покотилiвка. Мерцалiвка. Пузирки. Корчiвка. Корчакiвка. Недригайлiв. Анголи. Гробище. Могилiвка.
   - Потеряйки!!
  

XXI

   Водокачка. Дуга. Маяки.
   Пiдставки. Западня. Мишоловка.
   П'ятка. П'яткiвка. Шийноги. Неудачне. Погорiле.
   Погоня. Полонка. В'язовиця. Залогiвка.
   Тилове. Слабунiвка. Трубочка. Самострiли.
   Пузирi. Великi Пузирки.
  

XXII

   - Тщенець!
   - Напрасiвка!
   Воля. Стримiвка. Креничi. Перервинцi. Надеждинка.
  

XXIII

   Прогрес. Мирiвка. Мирне. Мирове. Уладiвка. Нотарiусiвка. Нерубайка. Нерубаївка. Братаниця. Дружелюбiвка. Затишшя.
  
   XXIV
   Переможне? Побєда? Вiльний Табiр? Вiльнi Хутори? Волиця? Волiвка? Любешiвська Воля?
  

XXV

   Шарапiвка. Мусорiвцi. Мусорiвка. Фараонiвка. Анискине.
   Мигалки.
   Комендантське. Великий Порськ. Катюжанка.
   Судиха. Фабрикiвка. Вишка. Вишарi.
   Пристiн. Височне. Стрiльськ.
   Велика Стратiївка. Стратин.
  

XXVI

   Стоморги. Перепис.
   Мирна Долина. Кургани. Копачi.
   - Копай!
   Братське. Могильне. Довга Могила. Семигинiв. Семимогили. Глибочок. Кадигробiвка. Киданцi. Мовчанiв. Хлиплi.
   Перехрестiвка.
   Пам'ятник. Безiм'янка.
   Возсiятельське?
  
  
  
  
  
   4
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"