Мел Влад : другие произведения.

1-2 глава

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    История одного безымянна духащо блуждае вечность от одного мира к другому развиваясь и ища как бы розвлечся Пишу потому нету что читать в пишу впервые так что ни на что особенное ненадийтесь

  В тьмi нiчнiй, при свiтлi лiхтаря.
  
  Iсторiя мого прокляття почалась давним-давно, тисячi народжень до цього а скiльки раз до цього я помирав я давно забув. Но моя iсторiя почалась ще пiсля першого народження .
  Я народився в звичайнiй сiм'ї вчився в звичайнiй школi хм ... Звичайному iнститутi, пiшов працювати.
  Все як в любої iншої людини.
  Но була одна проблема менi завжди було "скучно" ,менi нiчiм було зайнятися, але я постiйно був чимось зайнятий. Смiх дай годi я ходив вiд кулiнарних курсiв до компютерних займався дисятками рiзних видiв спорту вiд стрильби з лука та пiстолета до володiння рiзной холодной зброєю та кулачного бою.
  Но гора знань не спасла мене вiд ножа в спину в банальнiй вуличнiй бiйцi.
  I тодi стiкаючи кров'ю посеред парку згадуючи все те чого я не досягнув, я хотiв, а я вже не повню, що я хотiв я почав провалюватися в темноту.
  I я вiдчув бiль не таку як я вiдчував коли мене проткнули ножем я вiдчув щось хотiло в мене проникнути з усiх сторiн i я почув крик нi так море крику.
  I я побачив свiтлячки в темнотi i вони кричали i я кричав а щупальцi почали мене оплiтати я.
  I спочатку я намагався їх вiдштовхнути а в мойому розумi щось переключилось i я рiшив впустити щупальця всередину.
  I смiх смiхом це мене спасло я не так сильно втомився i не розтратив сили i ця сила енергiя розум не знаю що змiшалось но не розпалось як свiтлячки вокруг мене я став темнiшим но не чорним но i не бiлим.
  I тут з мене полiзти щупальця i почали мене самого оплiтати i я ... Заснув.
  Коли я проснувся виглядав уже як темно сiрий шар з рiзнокольоровими прожилками i з мене iнколи виривалися свiтлi променi, але голод який появився не компенсував вiдсутнiсть болю. I пришлось думати що зїсти або кого i як рухатись.
  Но одного мого бажання було достатньо для початку руху. Пiдпливши до однiєї з кульок я об неї ударився i вона лопнула як надувний шарик i нiчого кускi енергiї почали поглинатися щупальцями i не понятно звiдки взявшимшися туманом i вони поглотили мою жертву.
  Я впав в ярiсть, i з мене вирвались товстi джгути якi впилися в туман i почав його пожирати вiдривати куски та затягувати в себе. Наситившись з бiллю в серединi себе я знов заснув .
  
  Коли я знов проснувся я замiтив що став дещо темнiшим i плотнiшим но появилося бiльше кольорових прожилок. Пiсля розглядування себе проснувся голод, прийшов час шукати ще одну жертву пiдпливши до свiтлячка я попробував випустити джгути но нiчого не виходило я починав злитися i на менi почали формуватися нарости но в джгути вони перетворюватись не хотiли . А злiсть з голодом все наростала i коли я в зiрвався злостю з мене вирвались уже ЩУПАЛЬЦЯ як у тьми i в пилися в солодку енергiю i проникнув в середену почали її пити i рости, i свiтлiшати. Но цього разу все було не так як попереднiй в мене хлинули куски памятi знань вмiнь i вони почали доповнювати i систематизуватися i я почав згадувати кожну секунду свого життя.
  I знову я заснув i проснувся.
  Цього разу зовнi я помiнявся дуже сильно щупальця якими я пожурав свою жертву не пропали а рухались по мойому тiлу. I знову проснувся голод
  I знову пливу до жертви пожираю
   I знову нахлинули чужi знання
  I знову я засинаю. Я не знаю скiльки пiсля цього я так продовжував iснувати но одного разу коли я проснувся побачив що мене тягне до палаючого червоним водо ворота. Спроба сопротивлятись i плисти в iншу сторону нiчого не дало тiки енергiю потратив i тодi я потягнувся до чужої менi енергiї i почав її пити доки мене не втягнуло в середину.
  
  Перше народження було ...довгiм.
  Все почалось з того що усвiдомив себе я ще до того як я явився на свiт ,будучi ще несформованим набором генiв моїх нових батькiв. Но вiдчуття присутностi енергiї, я не втримався и потянувся до неї и почав пити повiльно дивлячись за тим як мiняється моє нове тiло аналiзуючи iнформацiю шо я поглинаю i починаючи розумiти кого я поїдаю.
  
  Моє народження супроводжувалось криками на половину будинку мого батька i вiйною лiкарiв за життя жiнки як привнесла мене в цей новий для мене свiт. Проте шансiв у них з самого початку не було я поглину занадто великiй кусок її енергетикi а коли перерiзали пуповину випив останнi краплi .
  Знання якi я отримав були як кориснi так i трохи устарiвшi у звязку з тим що я проходив iсторiю древнього риму ще в школi, а як правильно вести хазяйство не було доцiльним покрайнiм часом сину одного з генералiв проте користь знань мови та тогочасних реалiй вiд того хто жив тому хто читав оцiнити тяжко.
  
  Iсторiю цього життя назвати цiкавою тяжко проте я вдячний за знання та вмiння отриманi тодi вони менi знадобилися в майбутньому, но якщо коротко описати.
  З першого моменту як я почав ходити мене почали вчити всьому вiд того як правильно рухатися до говорити и "заставляли" стояти годинами на сонцi з пiднятою палкою перед собою.
  Коли я краще навчився говорити мене почали щей навчати тактицi, стратегiї, етикету при дворi iмператора i так далi.
  В вiцi приблизно сими рокiв мене заставили убити людину, раба який намагався втiкти i я пронзив мечем власного батька знiс голову з плеч но в той момент в вене почали втягуватися шматки енергiї щупальцями якi я думав осталися в темрявi. Пiсляцього я на протязi декiлькох мiсяцiв прибував в припiднятому станi пiзнання свiту було легкiм i цiкавим но з часом ефект почав спадати.
  Приблчзно в девять мiй батько завiв собi нову дружину а потiм в мене появилася сестра а не брат о точно я ж не згадував я був четвертим сином а новi лиця в сiмї скажем так мачеха не лiзла до мене я до неї а вот маленька систричка мене зацiкавила тим бiльше що я в попередньому життi також хотiв бути старшим братом но якось не склалося.
  
  Далi було цiкавiше проте батько почав звертати на мене бiльше уваги побачивши прогрес в науках i воєнному ремеслi що викликало заздрiсть братiв.
  Пiсля того як батько визвав на моє дванадцяте рiччя викликав майстра по виготовленню зброї почався роздiлення настроїв в сiмї. Колиж на чотирнадцять батько взяв на прийом до iмператора це стало останньою краплею у вiдносинах мiж мною та старшим братом Александром.
  I на привиликий мiй жаль моє життя закiнчилося тим що братик на моє шiснадцятирiччя пронзив мене ножем в спину а я вiдiрвав йому голову. Ех смiх тай годi.
  
  2
  I знову була тьма я навiть не сильно здивувався проте я встиг вiдвикнути вiд тиску крику на мене. А мої розмiри змiнились я став дещо бiльшим свiтлiши частина щупалець пропала а тiшо осталися с концентрували на собi всi кольоровi лiнiї. Перiод полювання був мало цiкавий доки я не зустрiв свiтляка який чимось нагадував мене проте його розмiр, свiтлий колiр i один зелений вiдросток ясно давав зрозумiти що я занадто багато їм. Моя нова жертва була як надзвичайно смачною так i принесла багато болю. Пiсля того як почало формуватися нове зелене щупальце вся сфера почала болiти .
  Колия знов проснувся моя жертва принесла менi надзвичайно багато знань починаючи вiд фiзики хiмiї бiологiї до магiї що стало для мене шоком мiй противник був до смертi магом природи.
  В його свiтi магiя дiлилася на декiлька основних категорiй .
  I так почнемо знизу стихiйна магiя основана на вродженому дарi людей хотьби з однiєю стихiєю практично не бувало проте тi хто були могли користуватися чистой маной i постигати основи вищих категорiй.
   проте стихiйники могли керувати силами в межах спецiалiзацiї надзвичайно широко а якщо маг мав в свойому розпорядженi бiльше однiєї стихiї i володiв їми на достатньому рiвнi наша ядерна зброя починала виглядати якось слабо.
  Наступной категорiєю являлися магiя життя но в категорiю входила також i смерть.
  Тi хто знаходився в цiй категорiї використовували для творення чуда не ману а власну життєву енергiю но могли поглинати i чужу проте втримувати її в собi є проблемою. Тi хто мав дар двох сил можна було в нас назвати богами воскрешати людей або превратити цiле мiсто в попiл взмахом руки для них було нормою.
  Третьою категорiєю являється магiя тьми i свiтла. В кожнiй тварi по парi кускiв практично не пiддавалося управлiнню а розвивати приходилося обидва напрямки перевага одного вбивала всiх окрiм тварей хаоса.
  I четверта категорiя на противагу попереднiй хаос i порядок. В тобi є обидвi частини але якщо бiльше хаосу с часом ти починаєш ставати демоном перемагає за сильно порядок ти стаєш занадто iнертним i корегування вмiсту первосил вiдбувається пiд впливом емоцiй.
  А користування силами практично не потребує мани а часте використання ущiльнює життєву силу i такi маги бувало досягали вiку в декiлька тисячолiть.
  
  Моя прогулянка закiнчилась так само рiзко як i почалася, я наткнувся на новий свiт правда вихр цього разу вiддавав сумiшшю срiбла i голубого неба.
  Но цього разу почавши гризти вхiд мене ударив бiль сильний но на менi почали формуватися величезна кiлькiсть наростiв не закiнчених но це зараз.
  
  I народився я в сiмї срiбной пуми проте нас було всього троє я и двi сестри моїх батька я не бачив а матiр була високо кастовим духом тварин.
  I знову менi пришлося вчитися на протязi декiлькох рокiв. Матiр ганяла мене i сестер в управлiннi духовною енергiєю i в хвiст i в гриву поки на моїй шкурi не почали формуватися узори декiлькох кольорiв, а потiм нас викинули в свiт людей .
  
  Прибування в свiтi людей презвело мене в шок я знав цю реальнiсть дуже слабо бачив пару серiй анiме серiалу аватар. Проте в я попав в час коли ще нiякого аанга i не знали а я його попередникiв не пам'ятав .
  На девять тисяч вiсiмсот сорок шостий свiтанок я вiдчув коливання енергетичного океану планети а як я пiзенiше дiзнався помер аватар i має народитися новий в царствi землi.
  
  Найшов молоду аватар я на девятсот другий день.
  Я наглядав за молодою кiошi ... Довго. А з часом почав її захищати вiд всього що могло її нашкодити як в селi де вона жила так я слiдував за нею коли вона вчилася контролювати магiї в рiзних країнах. Проте я сам не замiтив коли маленька дiвчинка за якою приглядував стала гарной жiнкою , а коли вона вирiшила вiддалитися вiд проблем полiтики i шуму який почав крутитися навколо неї. Але куди б вона не йшла там завжди чогось хотiли вiд неї. А в один прекрасний момент почалася вiйна.
  Її спроби зупинити воєннi дiї нi до чого доброго не призвели хоча вбивств.. Самогубство нового iмператора зупинило вiйну але вороже вiдношення мiж рiзними країнами осталося.
  
  Но за кiошi на острiв який вона створила я не по слiдував. Через пару десятилiть менi вже перестало вдаватися здобути нову iнформацiю з моїх жертв а їхня цiннiсть стала дещо мiзерна я вирiшив вернутися до моєї матерi.
  
  Подорож ми свiту мiсяця була складною велика кiлькiсть малих но надзвичайно агресивних духiв часу вони займали багато но по силi хм... Це було смiшно, а тi хто був по розумнiше на мене нападали рiдко проте на смак вони були куда смачнiшi i ситнiшi нiж навiть за магiв вогню а в них зазвичай запас мани дуже великий хоча розходиться вiн у них швидко.
  
  Коли я прийшов на мiсце де ми ранiше жили зi своєї сiмї я застав тiльки рiзу молодшу з сестер.
  - i що могло змусити одного з самих сильних духовних мисливцiв знадобитися в мiсцi його народження а братику - оскалинi кликi менi не сподобались ...
  - рiзу я прийшов не до тебе i де наша матiр я не чую її запаху. I знаєш ти стала справжньою красунею.
  - не либсся гад ти мене з дiо кинув i кудась втiк.
  - я прийняв рiшення подивитися на нову аватар а ви на той момент були достатньо сильнi щоб в двох могли захиститися вiд практично любої небезпеки. I все таки куди подiвалася матiр з сестрою.
  - вони пiшли в круг. - i знаєш братику ти став сильним ми з дiо тепер тобi тепер нiчого i противопоставити не зможемо.
  - за велику силу i плата велика ти в змозi уявити якої сили має бути мiй партнер. - з риком виговорив я i розвернувся пiшов до кругу.
  
  В крузi знаходилися всi вишi як тварин так i сил що було рiдкiстю. Проте входити в круг я не збирався i залiз на одне з дерев i наглядав за спорами старикiв з верху.
  
  Коли ж всi почали розходитися я почав спускатися но на землi мене вже чикали практично всi представники кошачих а матiр з сестрою вишли в перед.
  - вiтаю кятiн . - дивно що мене зустрiчає така делегацiя.
  - вiтаю вищих. Що могло зацiкавити старших родичiв? - i легкiй поклон
  - ти наглядав за аватаром що ти можеш про неї сказати? - називається заговорив чорний дятька тигр).
  - ну вона досить таки чесна аж занадто, добра но в мiру з плюсiв. З мiнусiв вона бажає тишини. Але в загальному моє враження позитивне. - були мої слова з легкою усмiшкою. - це все?
  
  Старшi почали розходитися осталися тiльки моя сiмя i пару особин мого виду. I коли ми хотiли вже вертатися в свою частину лiсу коли нас зупинила ледi мiсяця проiгнорувавши всiх схватила мене за пiдбородок а так як я склонився я був дещо здивований.
  - ти пiдеш зi мною. - i знаєте в цьому свiтi я перший раз був наляканий все таки вишi серед сил це монстри проти якої в мене не має шансiв я напевно навiть якщо вкладу всього себе її i не поцарапаю .
  Я глянув на всiх решту i потрусив за однiєю красоткою ) .
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"