Воронов Владимир : другие произведения.

Крайнее обновление

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


  • Аннотация:
    19/09/17.


   "Живы?й въ пСмощи вы?шняго, въ крСв? ОтцА НебИснаго водвори?т­ся, речИтъ ССздатели: застЩпникъ мСй еси? и при­­б??жище моИ, СпАситель мСй, и уповАю на негС.
   Я?ко тСй избАвитъ тя? от­ с??ти лСвчи и от­ словесИ мятИжна: плещмА свои?ма ос?ни?тъ тя?, и подъ крил?? егС над??ешися: орЩжiемъ обы?детъ тя? и?стина егС.
   Не убо­и?шися от­ стрАха нощнАго, от­ стр?лы? летя?щiя во дни?, от­ вИщи во тм?? преходя?щiя, от­ сря?ща и б??са полЩден­наго, от смАга горня?го и козней чернАго обая?льнiка.
   ПадИтъ от­ страны? тво­ея? ты?сяща, и тмА одеснЩю тебИ, къ теб?? же не при­­бли?жит­ся: обАче очи?ма тво­и?ма смСтриши и воз­дая?нiе гр??шниковъ Щзриши.
   Я?ко ты?, ССздатели, уповАнiе моИ: вы?шняго положи?лъ еси? при­­б??жище твоИ.
   Не прiи?детъ къ теб?? злС, и рАна не при­­бли?жит­ся къ селИнiю тво­ему: я?ко ангеломъ сво­и?мъ запов??сть о теб??, сохрани?ти тя? во вс??хъ путИхъ тво­и?хъ.
   На рукАхъ вСзмутъ тя?, да не когдА преткнИши о кАмень нСгу твою?: на Аспида и васили?ска настЩпиши, и поперИши львА и змМя.
   Я?ко на мя? уповА, и избАвлю и?: покры?ю и?, я?ко познА и?мя моИ.
   ВоззовИтъ ко мн??, и услы?шу егС: съ ни?мъ Исмь въ скСрби, измЩ егС и прослАвлю егС: долготСю днМй испСлню егС и явлю? емЩ спасИнiе моИ."

Молитва прихожан Келерадской епархии



Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"