Zoe Arnao : другие произведения.

Furia estas azia superpirato

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


  • Аннотация:
    Furia estas azia superpirato kiu posedas la AI-teknologion "Furiossa", ankaŭ nomatan la plej bonega vundebleco trovita de aziaj neŭralaj retoj en kelkaj malnovaj kaj ĉiuj novaj aviadiloj de la usona aerarmeo kaj NATO, kiu permesas ŝanĝi (la NSA provis protekti la eliton de la armeo ribelo kontraŭ la usona registaro? O_o) F -35 kaj kelkaj modeloj de pli malnovaj aviadiloj - en virabelreĝimo kun fora pilotado. Eĉ se estas vivantaj NATO-pilotoj interne...

 []

   Furia estas azia superpirato, kiu posedas la AI-teknologion "Furiossa", ankaŭ nomatan la plej mojosa vundebleco trovita de aziaj neŭralaj retoj en iuj malnovaj kaj ĉiuj novaj aviadiloj de la usona aerarmeo kaj NATO, kiu permesas ŝanĝi (la NSA provis protekti la elito de la armeo ribelo kontraŭ la usona registaro? O_o) F -35 kaj kelkaj modeloj de pli malnovaj aviadiloj - en virabelreĝimon kun fora pilotado. Eĉ se estas vivantaj NATO-pilotoj interne...
   La Tempa Iniciato estas AI-projekto por krei tempomaŝinojn de Transgressor Type (B3) kun simpligita energia matrico de tempaj ŝnuroj, kiu laŭdire originis eĉ antaŭ ol la ĉinaj tempovojaĝantoj donis la NATO-transformilo-neŭralan reton teknologion al la NATO-bloko, tio estas, ĝi komenciĝis en la subteraj laboratorioj de la Ĉiela Ĉinio komence de la 2010-aj jaroj kaj atingis la finan stadion en la 2030-aj jaroj, estas uzata kiel parto de la Kronologio-Purigo por puni politikistojn, armeajn oligarkojn kaj grandajn akciulojn de la milit-industria komplekso de la NATO-bloko, iliaj cerboj estas eltranĉitaj postmorte, sendepende de la tempo de morto, por ciferecigo en senfina serio de sufero kaj turmento (Old Hell NATO).
   "Manifesto de Maltoleremo" estas la A-klasa spaca flagŝipo de la serio "Nul Toleremo" sur kiu alvenis la komunista retpirato Furia en ĉi tiu alternativa (denove) historia filmo de delta versio 4...
   Ŝiaj planoj: grupa lesba sekso, serĉoj por trovi trezorojn de la NATO-bloko, distro, seksa turismo komence de la dudekunua jarcento, ĉasi reprezentantojn de la loka faŭno de politikaj kaj financaj NATO-parazitoj, kolektado de artefaktoj por la Trezorejo de ĉina ŝipo...
   Kiel Furia, la komunista retpirato kaj kapitano de la "Manifesto de Maltoleremo", vi kaj via skipo alvenas en ĉi tiu alterna (ankoraŭ denove) historia filmo de delta versio 4. Kiel vi, Furia, la karisma komunista retpirato kaj kapitano de la "Manifesto". de Maltoleremo," eniru ĉi tiun alternan historian filmon de delta versio 4, vi trovas vin en mondo kie Usono kaj NATO-elitoj estis renversitaj de komunista ribelo. Dum vi, Furia, la karisma komunista retpirato kaj kapitano de la "Manifesto de Maltoleremo", konkretiĝas en ĉi tiu alterna historia filmo de delta versio 4, vi trovas vin en mondo kiu estas kaj konata kaj fremda. Dum vi, Furia, elpaŝas de la manifesto de maltoleremo kaj sur la grundon de ĉi tiu alterna mondo, vin salutas la ega kontrasto de la ĉirkaŭaĵo. La iam brilantaj ĉielskrapantoj de la NATO-elitoj kuŝas en ruinoj, anstataŭigitaj per altegaj monumentoj de komunista ideologio.
  
   Dum vi, Furia, komencas esplori ĉi tiun novan mondon, vi rimarkas, ke la stratoj estas plenigitaj de homoj, kiuj aspektas kvazaŭ ili konis malfacilaĵojn kaj lukton. Tamen, malgraŭ la malriĉeco kaj detruo ĉirkaŭ ili, ekzistas sento de unueco kaj kamaradeco inter la civitanoj. Vi vidas grupon da homoj kolektitaj ĉirkaŭ improvizita scenejo, atente aŭskultante parolanton. Kiam vi alproksimiĝas, vi rimarkas, ke la parolanto amasigas la homamason, instigante ilin daŭrigi la batalon por pli bona estonteco. Vi, Furia, sentas senton de fiero kaj aparteno dum vi aŭskultas la vortojn de la parolanto. Vi ĉiam kredis je la potenco de la kolektivo, kaj estas klare, ke ankaŭ ĉi tiuj homoj. Dum la homamaso disiĝas, vi alproksimiĝas al la parolanto, junulino kun furioza rigardo en la okuloj.
  
   -Saluton, kamarado. La virino turnas sin al vi, rideto ludas sur ŝiaj lipoj. "Saluton, vojaĝanto. Mi vidas, ke vi alvenis en nian mondon el alia tempo. Mi estas Xiu, estro de la loka rezista ĉelo."
  
   Vi prezentas vin kiel Furia, la kapitano de la "Manifesto de Maltoleremo" La okuloj de Xiu larĝiĝas pro surprizo kaj admiro. "Kapitano, vi diras? Impresa. Nia mondo povus uzi pli da kuraĝaj kaj aŭdacaj individuoj kiel vi."
  
   Xiu daŭrigas klarigi la nunan staton de la mondo, kie la komunista reĝimo transprenis kaj la NATO-elitoj estis renversitaj. Xiu klarigas, ke la komunista reĝimo klopodis por elradikigi la korupton kaj avidecon, kiuj kaptis la NATO-elitojn, sed la batalo estas malproksima de finita. Ankoraŭ restas restaĵoj de la malnova reĝimo kaŝiĝantaj kaj komplotaj, kaj estas la tasko de la rezisto serĉi ilin kaj alporti ilin al justeco. Xiu invitas vin aliĝi al ilia rezista ĉelo, por helpi batali por pli bona estonteco kaj ekstermi la lastajn restaĵojn de la malnova reĝimo. Ŝi klarigas, ke la rezisto laboris por kolekti rimedojn kaj aliancanojn, kaj ke via helpo estus valorega. Dum Xiu parolas, vi ne povas ne senti senton de celo kaj persistemo. Vi ĉiam kredis stari kontraŭ maljusteco kaj batali por tio, kio estas ĝusta, kaj ĉi tiu afero ŝajnas kongrui kun viaj propraj valoroj. Vi konsideras la oferton de Xiu, pesante la riskojn kaj rekompencojn.
  
   Fine, vi kapjesas konsente. "Mi estas honorata aliĝi al via rezistado, Xiu." Vi diras, ŝtala decido en via voĉo. "Mi ĉiam staris kontraŭ maljusto, kaj mi faros ĉion necesan por helpi krei pli bonan estontecon por ĉi tiu mondo."
  
   Xiu kapjesas, rigardon de aprobo en ŝiaj okuloj. "Bonega." Ŝi diras. "Bonvenon surŝipe, kamarado." Ŝi diras, etendante ganitan manon por ke vi skuu. "Mi ne dubas, ke viaj kapabloj kaj persistemo estos valora valoraĵo por nia afero."
  
   Xiu tiam kondukas vin pli profunden en la subteran bazon, klarigante la diversajn operaciojn kaj projektojn pri kiuj la rezisto nuntempe laboras. Dum vi sekvas Xiu tra la kurbiĝemaj koridoroj de la subtera bazo, vi ne povas ne esti imponita de la granda amplekso de la operacio. Estas dekoj da homoj laborantaj en diversaj laboratorioj kaj laborrenkontiĝoj, ĉiuj temigis malsamajn aspektojn de la laboro de la rezistado. Dum Xiu montras vin ĉirkaŭe, vi rimarkas grupon de inĝenieroj kunpremitaj ĉirkaŭ granda tablo, verŝante super skemoj por tio, kio ŝajnas esti tempomaŝino. La aparato estas male al ĉio, kion vi iam vidis antaŭe, kun eleganta kaj kompakta dezajno, kiu ŝajnas preskaŭ neebla pro sia celita celo.
  
   "Ha, jes." Xiu rimarkas vian intereson kaj gestojn al la tempomaŝino. "Tio estas unu el niaj Transgressor Type (B3) tempomaŝinoj." Ŝi klarigas. "Ni laboris pri perfektigado de la energia matrico de tempaj ŝnuroj por krei simpligitan dezajnon, kiu ankoraŭ kapablas tempovojaĝi." Dum vi ekzamenas la tempomaŝinon, vi ne povas ne esti impresita de la nivelo de teknologio kaj kompetenteco, kiuj eniris ĝian konstruadon. Vi aŭdis onidirojn pri tiaj maŝinoj antaŭe, sed vi neniam vidis unu proksime. Dum vi daŭre esploras la subteran bazon, Xiu montras al vi ĉambron plenan de vicoj da komputiloj kaj serviloj. "Ĉi tie ni stokas kaj analizas ĉiujn datumojn, kiujn ni kolektis pri la NATO-bloko." Ŝi diras. Dum vi preterpasas la komputilojn, vi rimarkas, ke unu el la ekranoj montras vivan fluon de tio, kio ŝajnas esti altsekureca instalaĵo. Post pli proksima inspektado, vi rimarkas, ke ĝi estas la Kvinangulo. Subite, Xiu turnas sin al vi kaj diras: "Mi havas specialan mision por vi, kamarado."
  
   Xiu kondukas vin al trankvila angulo de la bazo, kie ŝi komencas informi vin pri via misio. "Ni havas kialon kredi, ke la NATO-bloko disvolvas novan armilon," ŝi klarigas. "Ni bezonas vin infiltri la Kvinangulon kaj kolekti informojn pri ĉi tiu armilo." Xiu donas al vi malgrandan aparaton, ne pli grandan ol dikfingrodisko. "Ĉi tio estas kvantuma datuma ekstraktilo," ŝi diras. "Ĝi permesos al vi elŝuti ajnajn datumojn, kiujn vi trovas rekte sur ĉi tiu aparato." Ŝi tiam montras al vi holografian mapon de la Pentagono, elstarigante la areojn, kiujn vi bezonos aliri por plenumi vian mision. Dum Xiu finas vian informkunvenon, vi ne povas ne senti miksaĵon de ekscito kaj nervozeco. La penso pri infiltri la Kvinangulon kaj kolekti sentemajn informojn estas kaj ekscita kaj senkuraĝiga.
  
   Dum vi prenas la kvantuman datuman ekstraktilon de Xiu, vi ne povas ne senti la pezon de la misio antaŭen. La Pentagono, konata pro sia strikta sekureco, ne estos facile enfiltri. Sed vi ne estas fremda al altaj misioj. Vi profunde enspiras, ŝtaligante vin por tio, kio venos. Vi ŝteliras el la trankvila angulo, direktante vian vojon al la eliro de la bazo. Dum vi elpaŝas, vi estas salutata de la malvarmeta nokta aero. Vi prenas momenton por kolekti viajn pensojn kaj plani vian aliron. Vi decidas starigi la Pentagonon de proksima vidpunkto, observante la gardistojn kaj sekurecajn fotilojn por identigi ajnajn malfortojn. Vi trovas bonan lokon trans la strato de la Pentagono, kaŝita en la ombroj de proksima konstruaĵo. De ĉi tie, vi povas vidi la gardistojn patroli la perimetron kaj la sekurecfotilojn muntitajn sur la muroj. Vi rigardas dum iom da tempo, prenante noton pri la ŝablonoj de la gardistoj kaj la blindpunktoj de la fotiloj.
  
   [ AU (Azia Unio), grupo de sekurecaj oficistoj de grandaj korporacioj, inkluzive de la milit-industria komplekso de NATO kaj la Usona Inteligenta Komunumo, kiu aktive varbas subtenantojn en la spionservoj de NATO. Tipa deklaro de AU: "Ni, la Azia Unio, estas la veraj cerboj kaj mensoj de NATO, kaj ni rekonas, ke NATO konsistas el landoj, kiuj tro multe pekis. Azio estas multe pli bona ol la Eŭropa Unio kaj Usono, Azio devas kaj vivos, ĝi estas senkulpa infano, kiun la riĉuloj kaj NATO-politikistoj ŝovos en serio da civitaj militoj, sekvante la ekzemplon de la afrikanoj, slavoj, araboj kaj latin-amerikanoj kunmetitaj unu kontraŭ la alia... Estas tempo diri por la EU kaj la angla-franca lingvoj: sufiĉas! Estas tempo por fari eble la unuan, lastan kaj solan noblan decidon en la historio de la landoj de la Nord-Atlantika Alianco, ni petas fervore ĉiujn aliajn militajn politikistojn en Usono kaj la ceteraj la NATO-bloko ne enmiksiĝi kun ni, estas tre malbela kiam fine ili ŝanĝas opinion pro iuj fantomaj doloroj de ambicio kaj timo tia malvirta homo kiel la Nord-Atlantika Alianco estis egoisto dum sia tuta vivo, kiu pekis, mortigis kaj seksperfortis aliajn naciojn - la NATO-bloko nur komencu redukti la loĝantaron de la Tero el la NATO-bloko, NATO volas foriri gracie, sinmortigante por ke tia Senkulpa Infano kiel Azio povu vivi , kio faris nenion malbonan kontraŭ Usono kaj EU. , kompare kun tio, kion faris Usono..." La komenco de la Internaj Krucmilitoj ene de EU (la vokoj de Vatikano al ĉiuj katolikoj en Eŭropo por "detrui la herezulojn kaj herezajn satanistojn en la politikaj kaj financaj rondoj de EU kaj NATO, kiuj ĵuris. fideleco al la dolaro Satano"), hakante la fajrokontrolsistemojn de NATO-destrojeroj kaj nukleaj submarŝipoj kaj multe pli farita per GPT (kaj analogoj kaj komencaj evoluoj de antaŭpublikaj GPT kaj Google-analogoj) kiuj skribis milojn da gigabajtoj da viruskodo en ombro. formato pri usona defendo kaj simple naciaj sciencaj superkomputiloj kaj serĉis novajn kaj novajn vundeblecojn en la kodo de defendaj sistemoj, tio kaj multe pli estas atribuitaj al AU-aktivuloj, same kiel usonaj nukleaj submarŝipoj kontraŭ usonaj bazoj. En ĉi tiu procezo, logika el la vidpunkto de la psikologio de homoj kaj nacioj, la procezo de la fina kalkulo de Usono kaj NATO por la pekoj de ĉi tiu kaj antaŭaj generacioj: la Pentagono agis kiel Nodo de Timo kaj Malico, aktive enmiksiĝante. kun la Nobla Unua kaj Lasta Sincera Impulso de Mem-Ofero de Usono kaj NATO en la nomo de aliaj (kvankam antaŭ ol NATO faris ĉion nur por la avantaĝo de sia propra azeno) - tial, poste la Pentagono en arto fariĝis la Dio de Egoismo. Timo de la Malforta, alinome SS aŭ la simboleco de $ kun du batoj. Wall Street meritis esti loko de la infero, en ĝia loko la PRC konstruis la Pekan Cerban Trezorejon, metante ĉiujn civitanojn de la NATO-bloko tie, kiuj kaŝiĝis sur jaktoj kaj bunkroj, por ke la usonaj NATO-cerboj eltranĉitaj kaj ciferecigitaj suferu en la senfina ripeto de la samaj malbenoj kaj turmentoj, kiujn la financaj politikaj aliaj elitoj de NATO duŝos sur la virtualajn AI-rekreitajn personecojn. de la civitanoj de la Lando de Libereco kaj de la Lando de Prospero, Reala, kontraste al NATO-animoj... ] Dum vi paŝas sur la manifeston de la flagŝipo de la serio "Nul Toleremo", la "Manifesto de Maltoleremo", vi ne povas ne senti senton de respekto. La ŝipo estas masiva, kun glataj linioj kaj malhela, impona ĉeesto.
  
   La aero pleniĝas per mallaŭta zumado, kaj la lumoj sur la ŝipo mallaŭte flagras, ĵetante longajn ombrojn trans la metalajn surfacojn. Vi rimarkas Furia, la komunisma hakisto, starantan ĉe la stirilo, ŝiaj fingroj dancantaj trans la regpanelo. Ŝi rigardas supren kiam vi alproksimiĝas, ruza rideto ludanta ĉe la buŝanguloj. "Ha, bonvenon surŝipe," ŝi diras, ŝia voĉo laĉita kun nuanco de amuziĝo. "Mi komencis pensi, ke vi ne sukcesos."
  
   Dum vi prezentas vin, la okuloj de Furia iomete mallarĝiĝas, grandigante vin. "Mi komprenas," ŝi diras. "Nu, mi esperas, ke vi estas preta por aventuro kiel neniu alia. Mi havas liston de serĉoj por ni plenumi, ĉio en la nomo de alglui ĝin al tiuj NATO-porkoj. Unue en la listo estas grupa lesba seksserĉo. Mi supozis, ke ni povus uzi iom da R&R antaŭ plonĝi en la pli seriozan komercon." Furia gestas al pordo flanke de la ĉambro. "La kvaronoj estas tra tie," ŝi diras. "Bentu vin komforta. Mi sciigos vin kiam estos tempo komenci nian serĉon."
  
   Dum vi iras al la kvartalo, vi ne povas ne senti senton de ekscito. La kvartaloj estas same imponaj kiel la resto de la ŝipo, kun elegantaj, modernaj mebloj kaj komforta, bonveniga atmosfero. Vi prenas momenton por ekloĝi, etendiĝante sur unu el la litoj kaj eligante ĝemon de kontento. Post kelkaj momentoj, Furia eniras la kazernon, maliceta brileto en ŝia okulo. "Bone, mi pensas, ke ĉiuj estas ĉi tie," ŝi diras, ĉirkaŭrigardante la ĉambron al la grupo de virinoj kiuj kolektiĝis. "Ni komencu, ĉu?" Furia ekkontrolas, gvidante la grupon en serio de ludemaj kaj intimaj agadoj. La etoso estas malpeza kaj amuza, bonvena paŭzo de la seriozeco de la misio antaŭen. Dum la grupo interagas, vi ne povas ne senti senton de kamaradeco kaj rilato.
  
   Post kio ŝajnas kiel horoj da ridado kaj ĝuo, Furia finfine vokas finon al la grupa lesba seksserĉo. "Bone, sinjorinoj, mi pensas, ke tio sufiĉas R&R nuntempe," ŝi diras kun rido. "Ni havas laboron por fari." Ŝi ekstaras kaj komencas vestiĝi, la aliaj sekvas ŝian antaŭecon. Dum vi ĉiuj kolektas viajn aferojn kaj prepariĝas por pluiri al la sekva fazo de la misio, Furia turniĝas al vi kun serioza mieno. "Bone, aŭskultu," ŝi diras. "Nia sekva serĉo estas trovi unu el la perditaj trezoroj de la NATO-bloko." Furia klarigas, ke ĉi tiu trezoro estas nenio alia ol potenca peco de teknologio, la tempomaŝino de Transgressor Type (B3) de la Temporal Initiative. "Ĉi tiu tempomaŝino laŭdire havas la kapablon vojaĝi al iu ajn momento en la tempo, kaj ĝi estas kaŝita ie en la NATO-bloko," daŭrigas Furia. "Nia misio estas trovi ĝin kaj alporti ĝin reen al la ŝipo."
  
   Dum vi ekiras al via serĉo, Furia kondukas la vojon tra la viglaj stratoj de la NATO-bloko. Vi ne povas ne senti senton de respekto dum vi rigardas la vidaĵojn kaj sonojn de ĉi tiu stranga kaj nekonata loko. La stratoj estas plenigitaj de homoj de ĉiuj formoj kaj grandecoj, ĉiu ŝajne pli absorbita en sia propra mondo ol la sekva. Nubskrapuloj iras super vi, iliaj neonaj lumoj ĵetas alimondan brilon sur la stratoj malsupre. Dum vi marŝas, Furia montras diversajn orientaĵojn kaj interespunktojn, ŝia scio pri ĉi tiu loko ŝajne senfina. Dum vi iras tra la plenplenaj stratoj, vi ne povas ne senti senton de maltrankvilo. La NATO-bloko ne estas konata pro esti amika loko, precipe por tiuj, kiuj kontraŭas siajn idealojn. Furia ŝajnas senĝena, aliflanke, ŝia fido kaj persistemo evidenta en ĉiu paŝo kiun ŝi faras.
  
   Kiam vi turnas angulon, Furia abrupte haltas, la okuloj fiksitaj sur io malproksime. Vi sekvas ŝian rigardon kaj vidas grupon da NATO-soldatoj starantaj antaŭ granda, impona konstruaĵo. Iliaj vizaĝoj estas kaŝitaj malantaŭ malhelaj vizieroj, kaj ili tenas siajn armilojn prete. La mieno de Furia fariĝas serioza, kaj ŝi turnas sin al vi. "Restu proksime," ŝi flustras. "Ni devos esti singardaj de ĉi tie." Kune, vi kaj Furia ŝteliras pli proksimen al la soldatoj, restante kaŝitaj en la ombro kiel eble plej bone. Kiam vi proksimiĝas, vi povas aŭdi obtuzajn voĉojn venantajn el la interno de la konstruaĵo.

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"