/былi i iншыя вершы, але самога нумара часопiса не маю, а пазнака ў рукапiсе была толькi на гэтым, доўгi час - да лютага 2020 г. - у спiсе прысутнiчаў адзiн гэты верш/
[якiя канкрэтна вершы трапiлi ў зборнiк з прадастаўленых - не ведаў доўга, патрымаць кнiгу ў руках давялося ўпершыню толькi 9 студзеня 2015; увесь тыраж размеркаваны памiж бiблiятэкамi, нават па адным асобнiку аўтарам не выдалi; жартам прапанавалi ксеракопiю маiх старонак зрабiць, альбо знайсцi ў бiблiятэцы, узяць i не вярнуць; зборнiк цiкавы тым, што ў iм прадстаўлены амаль паўтары сотнi паэтаў]
***Радкi кладуцца на паперу... другая публiкацыя гэтага верша
Пакуль гэты файл не дужа поўны - публiкацыi пераважна даўнаватыя, арыгiналаў пад рукой цi ў Сецiве няма (асаблiва газетных), даводзiцца арыентавацца на паметкi ў рукапiсах. Спасылкi на самi вершы буду выкладваць разам з самiмi вершамi.
Першая публiкацыя прыведзена поўным спiсам, але "парадак следавання" вольны (пад рукой арыгiнала цi копii няма). Дарэчы, цi не самая "тыражная" - шкада толькi, што летам. Мала хто з чытачоў звярнуў увагу:)
Пакуль у файле ўзгаданыя не ўсе публiкацыi ў газеце Беларускага дзяржаўнага педагагiчнага ўнiверсiтэта iмя Максiма Танка "Настаўнiк", у каторай я друкаваўся ў 1999-2000 (у тым лiку двойчы падборкамi на палову паласы), не ўзгаданыя яшчэ адна публiкацыя ў часопiсе "Маладосць", iншыя публiкацыi ў газетах "ЛiМ" ("Лiтаратура i мастацтва") и "Советская Белоруссия" (нешта пераробленая на новы лад назва "Беларусь сегодня" нiяк не прыжывецца ў народзе), напэўна, дзесьцi яшчэ...
У шэрагу выпадкаў узгаданы толькi адзiн верш з надрукаванай падборкi (так бы мовiць, астатняе ў працэсе ўдакладнення).
Толькi па зборнiках iнфармацыя дакладная - нават у плане таго, якi верш за якiм iдзе :).
Гэтая статыстыка сабрана не дзеля форсу - проста для памяцi.
Тыражы ўсiх гэтых выданняў невялiкiя. "Панядзелак" i "Лiтаратурнае прадмесце" - па 200 асобнiкаў, "Лiтаратурны квартал" - 1000, "Памiж" - па 300 (для ўсiх нумароў), у часопiсаў i газет болей, але ўсё роўна, падазраю, iх ужо не адшукаць:)